![]() |
| محصولات فروشگاه آنلاین |
|
|||||||
| ثبت نام | راهنما | فهرست کاربران | تقویم | بازی آنلاین | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
| اطلاع رسانی |
| نمایش نتایج نظرسنجی: به نظر شما والنسیا قهرمان کدام جام می شود؟ | |||
| قهرمان لالیگا |
|
9 | 9.38% |
| قهرمان لیگ اروپا |
|
31 | 32.29% |
| جامی کسب نمی کند |
|
58 | 60.42% |
| نظرسنجی با انتخاب چندگانه رأی دهندگان: 96. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید. | |||
![]() |
|
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
|
|
#1241 |
![]() ![]()
270 تشکر شده در 66 پست
بازیکن محبوب:
ويسنته،خواكين،رنه آدلر،پاتريك هلمز،ترانكيلو بارنتا،جلال حسيني
مربی محبوب: يوپ هاينكس،رودي فولر
|
شما دارين تعصبي فك مي كنيدو دلتون پره كه چرا آلبيول رفته!!از حق نگذريم آلبيول خيلي بهتره از الكسيس و مادورو.آلبيول هميشه تو تيم ملي بوده اما الكسيس هيچ وقت نبوده و نخواهد بود.به نظرتون الكسيس خيلي غيرت داره؟!مطمئن باشيد اون تا الان از هيچ تيمي پيشنهاد نداشته وگرنه اونم ميرفت.
آلبيولو 15 ميليون فروختيم اما الكسيسو الان خداوكيلي 2-3 ميليون ميخرن؟درسته 6 ميليون خريديمش اما دليل نميشه مويا رو هم 6 ميليون خريديمش اما الان 2 ميليون به زور مي خرينش!!! ناوارو دفاع خوبيه اما كنده.ديلبرتم همين طور ولي عملكردشون خوب بوده. والنسيا 2-1 ريسينگ __________________________________________________ متيو رو بايد با مورتي مقايسه كنيم كه واقعا از مورتي بهتر بودهبرونو هم بايد با كوروتورس مقاسه كنيم كه با اين كه برونو بازيكن خوبي نيست اما از كورو تورس پير بهتر بود.كورو تورس جوونياش بازيكن خوبي بود كه به تيم ملي دعوت ميشده اما برونو چي؟ به نظر من خريدامون به ترتيب عملكرد با تعطيلات زمستاني: 1-آلخاندرو 2-متيو 3-ديلبرت 4-برونو 5-مويا ویرایش توسط Mohsente : 07-03-2010 در ساعت 01:29. دلیل: پستهای متوالی ادغام شد |
|
|
| 5 تشکر شده توسط: |
| تبليغات |
|
|
#1242 |
![]()
125 تشکر شده در 28 پست
بازیکن محبوب:
داويد جونم،كاپيتان كارلوس(مارچنا)،ماتا،خواكين،خلعتبري،كريم باقري علیرضا محمد
مربی محبوب: آراگونس،بنيتز،هيدينك، دنيزلي
|
خیلی ممنونم که به سؤالام جواب دادید!!خوب،خوشحالم که استاد گرام پویول خوب موقعی گندشو زد که تاییدی بر حرفهای من بود،ازش متشکرم!جالب اینه که رو هر٢تا گلی که خوردن مقصر اصلی بود(مخصوصا دومی).آخه یکی نیس بهش بگه تو هر صحنه ای که نباید تکل بری خرفت زیر توپ زن!حالا هی شما بگید از شاهکار(لقب من واسه کارلوس:شاه+کارلوس=شاهکار!)ب تره.آخه گل و پاس گلای این فصل شاهکارو چه مدافعی میتونه بده؟!بگذریم.مسی ام که ٢تا زد و داوید باید جبران کنه تا نبرد هفته بعد از ٢جهت حساس بشه.البته با توجه به نبودن ایبرا تو بازی برگشت مثه بازی رفت به دلم افتاده داور با لابی با بارسا(که همیشه داورای اسپانیایی با ریال و بارسا دارن) یه زرد الکی به داوید میده و نمیذاره اونم مثه بازی رفت باشه.اگه ناوارو و برونو برسن میشه رو برد با اختلاف ٢تا حساب کرد اما نبود اور هم میتونه باعث کند شدن روند انتقال توپ از دفاع به حمله بشه(آلبلدا-باراخا!)که میتونه مشکل ساز شه.همین طور بازیکنا باید مواظب باشن تا فردا و ٥شنبه محروم و مصدوم نشن(مخصوصا داوید).با این تفاصیل بازی فردارو 3-1 به نفع خودمون پیشبینی میکنم.
|
|
|
| 4 تشکر شده توسط: |
|
|
#1243 |
![]() ![]()
626 تشکر شده در 184 پست
بازیکن محبوب:
کنیزارس.مندیتا.ویا.سیلوا.مارچنا.لمپارد. کامبیاسو.زانتی.بهروز رهبری فر.
مربی محبوب: مورینیو.بنیتز. آراگونس
|
این امری احمق هم زده به سرش دقیقه پنجاه60 سیلوا رو الکی کشید بیرون دیگه بعد از اون تعویض نتونستیم یه موقعیت جدی هم درست کنیم دفاع هم ویرایش بودن اون مادورا بی خاصیت هم الکی الکی 70 دقیقه بازی کرد یعنی امری می مرد اگه از اول با فرناندز بازی کنه!!
یکی رو هم باید بگیریم بازیکنامون رو توجیه کنه ناورو بی عقل بعد از این همه مصدومیت و بازی نکردن دقیقه 85 خیلی مفت دو کارته شد...... این صدمین اخراجیه ما تو این چند هفته بود ![]() ولی از حق نگذریم مویا روز خوبش بود وگرنه نیمه دوم باید یکی دو گل میخوردیم ![]() عشق را در پستوی خانه نهان باید کرد***شوق را در پستوی خانه نهان باید کرد خدای را در پستوی خانه نهان باید کرد!!!!
ویرایش توسط Valencia : 09-03-2010 در ساعت 05:20. |
|
|
|
|
#1244 |
![]()
125 تشکر شده در 28 پست
بازیکن محبوب:
داويد جونم،كاپيتان كارلوس(مارچنا)،ماتا،خواكين،خلعتبري،كريم باقري علیرضا محمد
مربی محبوب: آراگونس،بنيتز،هيدينك، دنيزلي
|
به نظرتون الان ما تو بحرانیم؟خوب بحران برای تیمای قوی و متوسط ٢تعریف داره;وقتی یه تیم قوی تو ٣،٤بازی متوالی نتیجه مطلوب نمیگره و بعدش بردای متوالیشو از سر بگیره میگن بحرانیه و برای تیمای متوسطم بحران یعنی تو ٦،٧بازی باخت بده و بعد روند برد،مساوی،باختشو به تناوب از سرمیگیره.اما وقتی یه تیمی بین برد،باخت،مساویش تعادل باشه میگیم یه تیم متوسطه که تیم ما حدود 10هفتست تو این تناوبه و داریم به یه تیم متوسط تبدیل میشیم و بحرانی در کار نیست.یه تیم متوسط هرگز به cl نمیره!آره دوستان از مربی کوچک جز این انتظار نداشته باشین،با وجود اونای سال بعدم همین روال ادامه داره و کم کم از والنسیای کبیر دورتر میشیم.پس نباید خودمونو گول و دلمونو صابون بزنیم که قهرمانe.lمیشیم و سال بعد قهرمان لیگا میشیم.هرچی نتیجم تا الان گرفتیم صدقه سر بازیکنامونه.آلمریا پارسال بدون اونایم وسط جدولی شد!آخه رتبه9 چی بود که رفتیم اینو آوردیم؟!حالا که تیمو با وجود بازیکنایی که محور قهرمانی یورو بودن(که با لابی همش بنام بارسا و ریالیو نوشته شد!)۶ام کرد چرا حفظش کردین؟مگه ساخت زیباترین ورزشگاه جهان نشانه جاه طلبیتون نبود؟با وجود اونای چه جاه طلبی؟!
|
|
|
| 3 تشکر شده توسط: |
|
|
#1245 |
![]() ![]() ![]() ![]()
9,877 تشکر شده در 3,272 پست
بازیکن محبوب:
فرناندو مورينتس
مربی محبوب: اونای امری - بنیتز - اسکولاری - قطبی - برانکو - لوکا
حالت من:
|
مساوی تو مستایا با راسینگ نتیجه قابل قبولی اصلا نیست و اگه سویا سویای پارسال بود انصافا الان سوم نبودیم.بازی های سختی داریم و هنوز هم باید چشم به نتیجه نگرفتن سویا باشیم!!!!!
دوستان برای بحث و تبادل نظر می توانند به تاپیک [فقط کاربران ثبت نام شده میتوانند لینکها را مشاهده کنند. ثبت نام در اینجا] مراجعه کنند. با تشکر ![]() فرناندو مورینتس کبیر از دنیای فوتبال خداحافظی کرد از زحماتت متشکریم Fernando Morientes 4 ever Best League IN THE WORLD , JUST LALIGA OF SPAIN ABSORBING , VARIOUS , EXCITEMENT ستارگانی که بزودی می درخشند : تینو کاستا ، فاغولی ، آلبا ، آلخاندرو و دومینگز |
|
|
|
|
#1246 |
![]() ![]()
699 تشکر شده در 188 پست
بازیکن محبوب:
ديويد سيلوا_ديويد ويا_ژاوي_علي كريمي_
مربی محبوب: فرگوسن__مورينيو__امري__علي دائي
|
مساوی تو مستایا با راسینگ نتیجه قابل قبولی اصلا نیست شايد هم به قول عادل نميخواستن بازي
خودشون رو رو كنن واسه وردربرمن . چرا كسي از بازي امشب ما مقابل وردربرمن چيزي نميگه ؟يعني اينقدر مطمئا هستيد كه ميبريم البته من از خدامه كه ببريم و فكر كنم كه حتما ميبريم . ولي به نقل از بيباك بگم كه : گله دارم اره من از والنسيا گله دارم اخه چرا بايد با رسينگ مساوي كنه اونم تو مستايا به نظر شما دوستانه نازم دليلش چي ميتونه باشه ؟ضمن اينكه نظر خودتون رو در مورد بازي با وردربرمن هم بگيد. |
|
|
|
|
#1247 |
![]() ![]() ![]() ![]()
بازیکن محبوب:
فرناندو مورينتس
حالت من:
|
دوستان برای بحث راجب بازی والنسیا و وردربرمن به تاپیک اختصاصی زیر مراجعه فرمایید.
ممنون [فقط کاربران ثبت نام شده میتوانند لینکها را مشاهده کنند. ثبت نام در اینجا] ![]() فرناندو مورینتس کبیر از دنیای فوتبال خداحافظی کرد از زحماتت متشکریم Fernando Morientes 4 ever Best League IN THE WORLD , JUST LALIGA OF SPAIN ABSORBING , VARIOUS , EXCITEMENT ستارگانی که بزودی می درخشند : تینو کاستا ، فاغولی ، آلبا ، آلخاندرو و دومینگز |
|
|
|
|
#1248 |
![]() ![]()
362 تشکر شده در 124 پست
بازیکن محبوب:
(عشقم داوید ویا و مندیتا)کانیزارس- ایمار - كاپيتان فرهاد مجيدي
مربی محبوب: گاس هیدینگ/رافا بنیتس/انجلوتی/پرويز مظلومي
|
سلام به همه ي عاشقان والنسيا
![]() بالاخره من هم اومدم تو جمع خفاشها ![]() من خيلي وقته ميام اين سايت و ثبت نام هم كرده بودم اما نميدونم چرا لينك فعال سازي برام فرستاده نشده بود من تو اين چند ماه اخير مشكلي واسه كامپيوترم رخ داده بود و نميومدم اما از اون زماني كه ثبت نام كردم فكر كنم تو ارديبهشت يا خرداد بود، تو سايت ميومدم وهمه ي تاپيك ها و پستهايي كه تو كلوب والنسيا نوشته ميشد روز به روز ميخوندم اما چه حيف كه نميتونستم پست بدم چون يا به عنوان كاربر ميهمان ميومدم يا به عنوان كاربري كه هنوز ثبت نامش كامل نشده به هر حال حتماً قسمت نبوده. راستي من روز اولي كه اومدم اين سايت وانجمن والنسيا رو ديدم اصلاًباورم نميشد كه والنسيا هواداري غير از من هم تو ايران داشته باشه و خيلي خيلي هيجان زده شدم![]() اميدوارم روزها وشب هاي خوب و خوشي رو در كنار هم بگذرونيم و همراه با قهرماني خفاشها ![]() ViVa Spain
ویرایش توسط guaje villa : 13-03-2010 در ساعت 16:21. |
|
|
| 9 تشکر شده توسط: |
|
|
#1249 | |
![]() ![]() ![]() ![]()
بازیکن محبوب:
فرناندو مورينتس
حالت من:
|
نقل قول:
![]() منم اولش فکر میکردم خیلی کم باشیم اما تو این سایت از تاسیسش تا حالا 50 تایی خفاش اومدند و رفتند که راحت بهتون می گم 30 تاشون تیم اولشون والنسیا بوده و خیلی هاشون هر از گاهی به اینجا سر می زنند (برای سرشماری به بخش آرشیو مراجعه نمایید.) اگه تعداد خفاش ها رو تخمین بزنیم از کل دنیا 7 8 رقمی میشیم اما تو ایران که 70 میلیون جمعیت داره با توجه به سرچ هایی که کردم در حدود 5000 تا 8000 خفاش اصیل داریم که هنوز خیلی هاشون ناشناخته موندند و دوران طلایی خفاش ها رو هیچوقت فراموش نمی کنند . (یاد سال 2000 تا 2005) و اما بازی با بارسا ک نو مجمع هواداران راجبش بحث کردیم من فکر می کنم بازی رو بارسا 3 بر 1 ببره . ولی امیدورام خفاش ها غیر قابل پیش بینی باشند همانطوری که تو بدترین فصلشون رئال رو تو برنابئو بردند و تو اوج آمادگیشون به این تیم باختند یا فصل پیش به خیخون تو مستایا باختند!!!کلا تیم عجیبی داریم نیم فصل اول تو مستایا نتیجه نمی گرفتیم و بیرون خونه عالی بودیم اما الان برعکس شده. بهرحال امیدورام ببریم و درود بر خفاشان والنسیا ![]() فرناندو مورینتس کبیر از دنیای فوتبال خداحافظی کرد از زحماتت متشکریم Fernando Morientes 4 ever Best League IN THE WORLD , JUST LALIGA OF SPAIN ABSORBING , VARIOUS , EXCITEMENT ستارگانی که بزودی می درخشند : تینو کاستا ، فاغولی ، آلبا ، آلخاندرو و دومینگز |
|
|
|
| 7 تشکر شده توسط: |
|
|
#1250 |
![]() ![]()
270 تشکر شده در 66 پست
بازیکن محبوب:
ويسنته،خواكين،رنه آدلر،پاتريك هلمز،ترانكيلو بارنتا،جلال حسيني
مربی محبوب: يوپ هاينكس،رودي فولر
|
به نظر من امري واسه دفاع ميره و فك نكنم مثل پارسال بتونيم اصلا بهشون حمله كنيم!!!
پيش بيني من 2-0 بارسلونا ميبره. ويا و الكسيس مصدوم شدن،مارچنا محرومه،برونو آلبلدا شايد برسن،ناوارو هم محرومه. در مورد جوئل دفاع 17 ساله بايد بگم كه بعد مدت ها يه دفاع راست خوب پيدا كرديم.حالا اگه برونو والكسيس نرسن اين حداقل رو نيمكته.يوردي آلبا كه بازي با وردربرمن دفاع چپ بازي كرد از الكسيس بهتر بازي كرده با اينكه اصلا تا حالا دفاع چپ بازي نكرده بود.اگه اونم تو تمرين دفاع چپ بازي كنه تا بهتر بشه ميتونيم ازش براي هميشه استفاده كنيم چون يوردي آلبا هم جوونه هم با انگيزه و هم سريع!! |
|
|
| 2 تشکر شده توسط: |
![]() |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|