FootIran .:. TopGoal | Latest Football Videos - News

محصولات فروشگاه آنلاین

آخرین ارسالهای انجمن

JavaScript Dropdown Menu Demo
قوانين سايت را مطالعه کنيد (آپدیت شد) | راه‌اندازی سیستم پیش‌بینی سایت | درخواست برای ارسال مجدد ايميل فعالسازی عضویت | برای حل مشکلات خود اينجا را بخوانيد | دانلود کدک برای حل مشکل ويدئوها | Live Scores

بازگشت   FootIran .:. TopGoal | Latest Football Videos - News > فوتبال خارجی > فوتبال ایتالیا > آرشیو > اینتر میلان > 2010-2009
فراموش کردن رمز عبور   ثبت نام

اطلاع رسانی

موضوع بسته شد

ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 10-03-2010, 10:16   #4641
Forza Inter Forza Inter آنلاین نیست.
عضو سایت

Forza Inter آواتار ها

سـلام دوسـتان
ما تـو این هفته ها تو سری آ واقعا بد بودیم. از نظر نتیجه منظورمه تو 10 بازی اخـیرمون 5 برد و 5 مساوی داریـم. اون صدر نشـینی مقتدرمون هم که بعد از برد دربی و اختلاف امتـیازمون شده بود 11 امتیاز از دست دادیم. الان خطر احساس می شه. میلان 4 امتیازیمون هست و بعد از باخت دربی که هیـچ کس فکرش رو نمی کرد میلان قهـرمان بشه الان شانس زیادی برای فـتح اسکـودتو داره
باید حتما در جمـعه شب کاتانیـا رو شکـست بدیم. چـون بازی بعدمون مقابل چـلسی هست و میشه بهش لقب حـساس ترین بازی سال 1388 اینتر داد. اونم 5 روز مونده به پـایان سال. 3 روز بـعدش هم که قرعـه کشی انـجام می شه.
کاتانیا اوضاعش مناسب نیست و به نظر من اگه مثل بازی با جنوا بازی نکنیم و مثل بازی با اودینزه و کالیـاری بشیم به راحـتی و با اختلاف بالا می بریم. من هم بعید می دونم که امتیاز از دست بدیم.
در مـورد ماریو بالوتلی هم من یه نظراتی بدم که البته با اکثـرتون تقریبا موافقم. بالوتلی خوب که از نظر استعداد و تکنیک و ... هیچ شکی نیست که از بقیه سن و سالهای خودش پیشتازه، اما چیزی که اونو به درد سر انداخته رنگ پوستشه. ماریو باید بره جراحی پلاستیک صورتشو سفید کنه به نظر من بهتره، مثل مایکل جـکسون!
بالوتلی می خواد خودشو بزرگ تر از بقیه جلوه بده و اصلا تو گلزنی هاش خوش حالی نمی کنه. این چه کاریه؟ مگه فقط باید گل در فینال جام جهانی بزنی که خوشحالی کنی؟ خوب با این بد اخلاقی هات چطور می خوای دعـوت شی؟
به نظر من باید بندازیمش به آرسنال شاید ونگر آدمش کرد، فابرگاس هم ورداریم واسه خودمون. در تابستون هم اگه اتوئو به اوج نرسید باید بین توز، آگئرو، لوئیس فابیانو، هیگواین، و خیلی های دیگه یکی رو انتخاب کنیم تا بتونه کنار میلیتو گلزنی کنه. اصلا از کـجا معـلوم که سال دیگه میـلیتو مثل اتوئو پاش به گـلزنی باز نشه؟ که امیدوارم این اتفاق نیفته.
سال آینده هم باید مثل امسال زیاد خرج کنیم. در خط دفاعی فقط یک مدافع مرکزی مطمئن مثل میلیتو نیاز داریم. ساموئل بد نیست اما کاملا مطمئن نیست.
در خط هافبک فابرگاس عـالیه! گورکاف و هامسیک هم خیلی خوبن به نظر من.
در مورد فیورنتینا هم یه حرفی بزنم واقعا خیلی خوب بودن چون مربی فوق العاده ای داره فقط حیف که با گل آفساید در بازی رفت از دور حذف شد. شایسته بود!
خب حرف دیگه ای ندارم فقط یه اطلاعات از بازی اینتر و کاتانیا بدم و برم!

کاتانیا در 5 بازی اخیرشون 2 برد و 2 مساوی و یک باخت دارن. اینتر هم 4 مساوی و 1 برد
تفاضل اینتر +30 هست و تفاضل اونا -4
کاتانیا بهترین بردشون 4-0 مقابل باری بود و اینتر 5-0 مقابل جنوا
بدترین باخت اینتر هم 1-0 به سمپدوریا بود و بدترین باخت اونا 2-0 به میلان!!!
اونا بین دقایق 10 تا 20 و دقایق 80 تا 90 زیاد گل می زنن
بهترین گلزن اونا مارتینز هست با 8 گل
در هفت بازی اخیرشون اینتر هفت بازیش رو برده!

فعلا بدرود دوستان

تبليغات

قدیمی 10-03-2010, 15:00   #4642
SAJAD SAJAD آنلاین نیست.
DoMiNiC puRcElL

SAJAD آواتار ها

نقل قول:
JuseMuRinho نوشته است:
نظر من بايد بندازيمش به آرسنال شايد ونگر آدمش کرد، فابرگاس هم ورداريم واسه خودمون. در تابستون هم اگه اتوئو به اوج نرسيد بايد بين توز، آگئرو، لوئيس فابيانو، هيگواين، و خيلي هاي ديگه يکي رو انتخاب کنيم تا بتونه کنار ميليتو گلزني کنه. اصلا از کـجا معـلوم که سال ديگه ميـليتو مثل اتوئو پاش به گـلزني باز نشه؟ که اميدوارم اين اتفاق نيفته.
اتوئو به نظر خوب گل زني کرده تا اينجاي فصل اتوئو به اندازه ي ميليتو براي اينتر بازي نکرده يه مدت که رفت توي تيم ملي و از تمرينات تيم دور بود و بعد دوباره باز گشت به تيم در ضمن اگه دقت کنين مهاجم هدف اصلي تيم ما ديگو ميليتو هستش تا اتوئو بعدشم به نظر من تيم ما اصلا فوروارد ديگه اي نمي خواد چه خبر مگه ساموئل اتوئو،ديگو ميليتو،ماريو بالوتلي و گوران پاندف رو داريم ديگه مهاجم نمي خوايم ،بياريم هم بايد بذاريم روي نيمکت به نظر من يه هافبک خوب بايد براي سمت چپ تيم بياريم.

توي بازي اين هفتمون توي ليگ بايد حتما بازي رو ببريم چون فاصله داره با ديگر رقبا کم ميشه خيلي وقته که توي ليگ اون قدرت اوليه رو از دست داديم و کمي بازيکن ها توي ليگ به نظر من کم کاري مي کنن اگه بازي هاي اوليه تيم رو ببينيم خيلي بهتر کار مي کرديم ولي الان دوندگي خيلي توي تيم کم شده و بايد فکري براي اين کار کرد فکر کنم تا ميلان به يک قدمي ما نرسه بازيکن ها احساس خطر نمي کنن

اگه بازي توي ليگمون رو بتونيم با يه نتيجه خوب ببريم تا خيال راحت تر و روحيه ي بالاتري به مصاف چلسي مي ريم و اميدوارم بازيکن هاي تيم توي بازي مقابل چلسي مثل بازي توي زمين خودمون عالي بازي کنن راستي ديشب هم حيف شد که فيورنتينا از دور مسابقات حذف شد
امسال اميد ايتاليا ما هستيم

forza inter
INTER SPURS HEART

7 تشکر شده توسط:
قدیمی 11-03-2010, 04:24   #4643
inter_is_mylife inter_is_mylife آنلاین نیست.
عضو سایت

inter_is_mylife آواتار ها

نقل قول:
l_bEhZaD_l نوشته است: نمایش پست ها
آقا دیگه خود بالوتلی هم گفته که طرفدار تیم میلانه...بعد شماها قبول نمی کنین و میگین دروغه!
قبل از بازی میلان و منچستر هم این صحبت ها بود و خودش توی یکی از مصاحبه هاش هم گفته بود که طرفدار تیم میلان بودم.
حالا چرا شما دوستان قبول نمی کنین که طرف میلانیه خیلی عجیبه؟!

شما هم که اول و آخرش تیکه ات رو میندازی.
به به بازم شما!!تبریک میگم امشب مقابل منچستر از ابروی ایتالیا دفاع کردید!!به به..به به..
بازم از اون حرفا..خب حالا بالو زمان خردسالی هوادار میلان بوده چه نفعی بحال میلان داره(بگذریم که اصل این مطلب رو مجله برلوسکنی چاپ کرده که خیلی هم معتبره)؟؟
همین پیرلو که اسطوره تیمتون شده در جوانی هوادار اینتر بوده..مال تیم اکادمی اینتر بوده..چه سود واسه اینتر؟؟مالدینی هوادار یووه بوده چه سود واسه یووه؟؟
بهتره بجای این صحبتای بی ارزش بفکر تیمتون باشید که امشب مقابل منچستر نه چندان قوی چهارتائی شد!!

نقل قول:
تبریک به عاشقان سینه چاک بالوتلی!!!!
حالم از استیلش و طرز نگاه کردنش به هم میخوره که هیچ از بازیش هم
حالم به هم میخوره
به هر کس که اعتقاد داره بالوتلی یه روزی بازیکن خوبی میشه توصیه میکنم
یه بار دیگه فیلم بازی دیشب رو مرور کنه
این بشر چیکار کرد؟؟؟
واقعا تیم بزرگی مثل اینتر جای بازیکنای کوچکی مثل بالوتلی نیست
منم بشما تبریک میگم ..راستی شما سینه چاک کدوم بازیکنی؟؟اون تو بازی با جنوا چیکار کرد که بالو بخواد بکنه؟؟کل تیم نابود بود ولی شما فقط بالو رو دیدی؟؟اونشبی که بازیکنای چلسی رو لائی میزد سقف بازیکن بود ولی دو روز بد بدترین بازیکن!عجبا!!
.
.
==============
خب از این حرفای بیهوده بگذریم!!درود دوستان
اوضاع تیم جالب نیست اینروزا!!زمین و زمان اسمون و فدراسیون و کلا همه دست به دست هم دادن تا اینتر درجا بزنه!!از نظر روحی در شرایط خوبی نیستیم..نتیجش هم دیدیم..5مساوی مقابل تیمای نچندان بزرگ!!مدام اخراج اینتریها..محروم کردن...نگرفتن پنالتیهای اشکار واسه اینتر..من نمیدونم دیگه کسی پیدا میشه که این چندهفته سری ا رو تماشا کرده باشه و اعتقاد داشته باشه اینتر از داوری سود کرده؟؟نمیدونم چرا تو توتو اسپورت و گاتزا نمیدونم چی چی چرا صحبتی از معادلات ریاضی و اینکه چه تیمی الان باید چند امتیاز داشته باشه نیست؟؟
خوزه رو محروم کردن..کامبیز که اینروزا یه تنه تیم رو جمع میکنه محروم کردن..از نظر روحی اینتر رو تحت فشار قرار دادن!!تف به این لیگ..لعنت به این کشور مزخرف..بجای اینکه هوای اینتر رو داشته باشن تا شاید جور میلان و یووه رو در اروپا پر کنه بدتر تحت فشار قرار میدن تا حذف بشه..مقابل سمپدوریا نه نفرش میکنن که بازیکنا مقابل چلسی نای دویدن نداشتنه باشن..از کدوم نامردی این نامردما بگم که هرچی بگم کم گفتم!!امیدوارم اینتر مظلوم همونجور که تو دربی پوز همشون رو بخاک مالیدبا اون قضاوت خنده داره و بیشرمانه که حتی انسان بیخودی مثه جاودانی هم خندش گرفت از داوری مقابل چلسی هم ما رو سربلند کنه!!

بازی بعدی با کاتانیا!!اگه اتفاق غیر عادی نیوفته..اگه نه نفره نشیم یا اگه پنالتی واسه حریف نگیرن بدون شک با اختلاف دو گل برنده ایم..اوضاع داره خطری میشه..این میلان رو دارن بدجور میرسونن..میرسونن !!توجه شود وگرنه خودش تاب رسیدن نداره..امشبم که از ابروی ایتالی دفاع کرد بدجور!!یادمه فصل قبل وقتی مقابل اون منچستر قدرتمند حذف شدیم همه جا صحبت از بی ابرو کردن ایتالیا توسط اینتر بود!!
در مورد فیو هم واقعا حیف شد!!حیف فیو که بیخود و مفت صعود نکرد..اگه دوتا بازیکن درست و حسابی تر داشت خیلی خیلی موفقتر میشد ..بجای این جیلاردینیو که فقط بلده تک به تک خراب کنه

گازتا دلو اسپورت:اينتر ديوار افتخار

قدیمی 11-03-2010, 05:45   #4644
l_bEhZaD_l l_bEhZaD_l آنلاین نیست.
عضو سایت

l_bEhZaD_l آواتار ها

آره شما راست میگی....
میلان کلا هر وقت منچستر - رئال - بارسلونا و ... رو برده همه اون تیمها ضعیف ترین تیم تاریخ اون باشگاه بودن
و از اونطرف هم اینتر همیشه مقابل قوی ترین تیم های تاریخ این باشگاه ها قرار گرفته
همه اینا درست.
اگه اینطوره پس یعنی اینتر ضعیفه و همچنان در اروپا کاری از پیش نمیبره...چون این تیم ها قوی ترین تیم های تاریخشون هستن و این اینتره که همچنان از راه یافتن به فینال باز مونده....فکر کنم داره به نیم قرن میرسه.! پس باید بگم اینتر همیشه جزو تیمهای ضعیف این مسابقات بوده
از اونجایی هم که داوران در اروپا برای اینتر پنالتی نمیگرین و کلا بد داوری میکنن اینتر نمیتونه نتیجه بگیره

در آخر یک سوال:
وقتی این مطالب رو نوشتی وقتی اونا رو خوندی خودت خنده ات نگرفت؟!
در آخر باید بگم با استدلال شما میلان همه کاپ هاشو زمانی گرفت که همه این تیمها ضعیف بودن و الان اینتره که داره همه رو توی اوج قدرت پایین میکشه
قبلا هم گفتم الان هم میگم زمان همه چیز رو مشخص میکنه...قدرت اینتر هم در ادامه رقابت های CL مشخص میشه

کوروش بزرگ

دروغگویان تنها بر گورستان مردگان و خاکسترزار خاموشان حکومت خواهند کرد

شهریاری که نداند شب مردمانش چگونه به صبح میرسد گورکن گمنامی است که دل به دفن دانایی بسته است.

زنان هستی بخش جهانند و هستی بخش جهان عشق را آفرید و از عشق سرشت آدمی را آفرید و از آدمی سرشت آزادی را

قدیمی 11-03-2010, 14:07   #4645
ALi ReZa ALi ReZa آنلاین نیست.
عضو سایت

ALi ReZa آواتار ها

نقل قول:
آره شما راست میگی....
میلان کلا هر وقت منچستر - رئال - بارسلونا و ... رو برده همه اون تیمها ضعیف ترین تیم تاریخ اون باشگاه بودن
و از اونطرف هم اینتر همیشه مقابل قوی ترین تیم های تاریخ این باشگاه ها قرار گرفته
همه اینا درست.
اگه اینطوره پس یعنی اینتر ضعیفه و همچنان در اروپا کاری از پیش نمیبره...چون این تیم ها قوی ترین تیم های تاریخشون هستن و این اینتره که همچنان از راه یافتن به فینال باز مونده....فکر کنم داره به نیم قرن میرسه.! پس باید بگم اینتر همیشه جزو تیمهای ضعیف این مسابقات بوده
از اونجایی هم که داوران در اروپا برای اینتر پنالتی نمیگرین و کلا بد داوری میکنن اینتر نمیتونه نتیجه بگیره

در آخر یک سوال:
در آخر باید بگم با استدلال شما میلان همه کاپ هاشو زمانی گرفت که همه این تیمها ضعیف بودن و الان اینتره که داره همه رو توی اوج قدرت پایین میکشه
قبلا هم گفتم الان هم میگم زمان همه چیز رو مشخص میکنه...قدرت اینتر هم در ادامه رقابت های CL مشخص میشه
آرسنال 2008 , ورزشگاه جوزپه مه آتسا , شلیک فابرگاس و ...
2009 که نیومدین !
2010 منچستر !

7 گل ظرف کمتر از 200 دقیقه !
سهمیه چهارم عملا بر باد رفت ...

4 شکست از اینتر ظرف کمتر از یه فصل !

میلان اروپایی میلانِ کاکا , شفچنکو و مالدینی بود ...
میلان کارلتو !
با امثال رونالدینیو , بوریلو , آبیاتی و تیاگو سیلوا ماکزیمم میشه یه سهمیه اروپا گرفت واسه فصل بعد !

اینتر خوزه مورینیو چلسی رو برد !
چلسی ای که امثال بارسا , یونایتد و ... تو ورزشگاههای مخوفشون با همه ی دبدبه و کبکبه نشدن حریفشون ...

قدیمی 11-03-2010, 15:03   #4646
Death Angel Death Angel آنلاین نیست.
عضو سایت

Death Angel آواتار ها

خب بروبچ سلام به همگی.دیشب باز یکی از نماینده های ایتالیا لیگ قهرمانان رو ترک کرد.خداییش نتیجه هم اصلا و ابدا دور از ذهن نبود و من همه جا هم گفتم.شانس آوردیم که وضع بدتر نشد و اختلاف نرفت بالایی 5 تا
باز صد رحمت به خودمون لااقل تو خونه مساوی کردیم تو خونه اونا هم دو تا تیر زدیم تک به تک خراب کردیم و کلی کار دیگه و همش با اختلاف 2 تا باختیم.خدا رو شکر که دابل نشدیم.بعدش ما آبروی ایتالیا رو با اون بازی بردیم ولی یووه و میلان با حذف شدنشون اونم به شکلی مفتضاحانه آبروی ایتالیا رو خریدن
(هرکی تو دو سال قبل فقط چند بازی از من یو رو دیده باشه و امسال هم دیده باشه خیلی راحت پی میبره منچستر امسال با سال پیش از زمین تا زیرزمین فرق کرده.و واقعا به مراتب ضعیف تر شده.تازه اونم با تیم ناقص)
پیروی صحبتای بهرنگ هم باید بگم قبل بازی با چلسی بود که خبر محرومیت خوزه و بازیکنا رو اعلام کردن تا بازیکنا با روحیه کامل برن تو
ولی با این وجود بازم اینتر کم نیاورد.این همه تو دربی داور مسخره بازی درآورد بازیکن اخراج کرد بازیکن حریف رو ناز کرد پنالتی گرفت ولی بازم میلان چهاربار از اینتر خورد امسال
تو همین 5 تا بازی قبل با هر ترفندی بود میلان رو به فاصله 4 امتیازی رسوندن ولی باید بدونن اینتر بازم قهرمان میشه.
درود به غیرت و شرف بازیکنای اینتر و کارد فنیش که با این همه نابرابری بازم دارن به کارشون ادامه میدن.هم تو لیگ قهرمانان هم تو لیگ هم تو جام حذفی و کمر خم نمیکنن
این اولشه دارم تحقیر تیم ملی ایتالیا رو هم تو جام جهانی میبینم که اونم بسیار نزدیکه

قدیمی 11-03-2010, 15:06   #4647
BAHAR.JUVE BAHAR.JUVE آنلاین نیست.
عضو سایت

BAHAR.JUVE آواتار ها

اول: سلام
دوم: ممنونم بابت پست های فنی خوب همتون در مورد موضوع مطرح شده .
سوم: با این وضع پیش آمده همه ما باید دست به دعا باشیم که اینتر ببره و بره بالا . وگرنه اوضاع کمپلت خیلی خرابه
چهارم: برای اینکه اسپم نباشه......
نقل قول:
میلان کارلتو !
با امثال رونالدینیو , بوریلو , آبیاتی و تیاگو سیلوا ماکزیمم میشه یه سهمیه اروپا گرفت واسه فصل بعد !
به عنوان کسی که هم میلان را دوست دارم و هم اینتر ....با این تیکه از صحبت های علیرضا 200% موافقم . هر کدام از ما اگر بخواهیم با " بود " ها زندگی کنیم سر خودمان را کلاه گذاشتیم . زندگی در جریان " است " .
پنجم: فعلا خداحافظ

خدایا به من تلاش در شکست، صبر درنومیدی، رفتن بی همراه، فداکاری در سکوت،خدمت بی نان، مناعت بی غرور، عشق بی هوس و دوست داشتن بی آنکه دوست بداند روزی کن
اگر امروز خواستی و نتوانستی ، که معذوری ... ولی اگر روزی توانستی و نخواستی ، منتظر روزی باش که بخواهی و نتوانی

قدیمی 11-03-2010, 16:55   #4648
Nastooh Nastooh آنلاین نیست.
iO SoNo iNteRiSTa

Nastooh آواتار ها

دومین کاربر فنی سایت در سال 88 دومین کاربر برتر سایت در سال 88

میلان در مجموع 7-2 باخت و حذف شد. طرفدار میلان نبودم ولی بدون تعارف از باختش با چنین نتیجه ای ناراحت شدم. البته منچستر نتونست رکورد مارو بزنه. ما در مجموع 6-0 بردیم ولی اونها 7-2. نکته ناامید کننده هم اینکه از بین مثلث ایتالیا (نراتزوری، روسونری و بیانکونری) یووه با یه چهار تایی جلو بایرن حذف شد، میلان با یه چهار تایی جلو منچستر. یه حس بدی بهم میگه نکنه ما هم...... عمرا.
اگه بتونیم کامل ترین تیم اروپا رو حذف کنیم میشه به فینالیست شدن هم امید داشت.

فردا با کاتانیا بازی داریم. تیم میهایلوویچ عزیز که تا حدودی رو دور افتاده. ولی بازم چندان خطری نیست، به شرطی که هوس نکنیم 3-3-4 وارد زمین بشیم یا داور نصف تیممونو اخراج کنه. کامبیاسو بعد از دو جلسه محرومیت به دلیلی که تا حالا هیچکس متوجه نشده برمیگرده و خوزه هم آخرین جلسه محرومیتش رو پشت سر میزاره. چقدر این بارزی بی حرکته! حداقل دوزار جنب و جوش داشته باش! بعیده خوزه به بازیکنان اصلی استراحت بده چون جای ریسک نداریم. بحث نقد و نسیه است. عاقلانه اینه که فعلا نقدر رو بچسبیم تا بخوایم فدای نسیه اش کنیم. میلان هم این هفته یه بازی نسبتا راحت با کیوو داره که یا خودش میبره یا مثل بازی با فیورنتینا برنده اش میکنن!

چرا یکم از این ماریگای بدبخت استفاده نمیکنن؟ تو اون چند تا بازی که در میدان بود نسبتا خوب بازی میکرد. فقط باید با تیم هماهنگ بشه که اونم در زمین مسابقه اتفاق میفته نه فقط در تمرینات. استعداد خوبی داره. حداقلش اینه که جنازه اش به مونتاری شرف داره!

دلم واسه چیوو تنگ شده. یه بار مورینیو دعوتش کرد فکر کردم خوب شده ولی سر کاری بود. در بهترین شرایط سالهای اخیرش به سر میبرد. فوق العاده بازی میکرد. بازی رفت با بارسا چقدر خوب جلوی مسی رو گرفت. ولی حالا بدجور جاش خالیه. خصوصا که سانتون هم زرتی مصدوم شده!

خدا کنه تو این هیر و وریری اسنایدر چیزیش نشه.

نقل قول:
آره شما راست میگی....
همه اینا درست.

در آخر یک سوال:
از باخت دیشب میلان خیلی عصبانی هستی؟ قابل درکه! منم وقتی اینتر میبازه عصبانی میشم. ولی ناراحتیت مشکل بقیه نیست. بهرنگ به میلان توهین نکرد. گفت منچستر از فصل پیشش خیلی صعیف تره که این قضیه اظهر من الشمسه. خودتون هم قبل از بازی رفت اینو قبول داشتین. اینکه مطبوعات آنیلی و برلوسکونی هم نتایج بد میلان رو به روی خودشون نمیارن هم چیز جدیدی نیست و با توجه به موقعیت سیاسی میلان طبیعیه. بقیه حرفات هم که همه اش در گذشته خلاصه میشد. ما اگه این فصل تیم اول انگلیس رو ببریم و صعود کنیم یعنی واقعا قدرتمندیم. اگه نتونیم هم یعنی هنوز به اندازه کافی قدرتمند نیستیم. خوب بودن یا نبودن اینتر بد بودن میلان رو توجیه نمیکنه!

فوتبال رقص نیست که هر چه موزون تر، زیباتر باشد.
فوتبال یک نبرد است. محکم ، قدرتمند و شرافتمندانه بجنگ.

Grazie Inter, Grazie Moratti, Grazie Mourinho

5 May 2010 - Roma
16 May 2010 - Siena
22 May 2010 - Madrid

TREBLE

ویرایش توسط Nastooh : 11-03-2010 در ساعت 17:02.

قدیمی 11-03-2010, 17:00   #4649
SAJAD SAJAD آنلاین نیست.
DoMiNiC puRcElL

SAJAD آواتار ها

نقل قول:
l_bEhZaD_l نوشته است:
آره شما راست میگی....
همه اینا درست.
یکم اگه خودت دقت کنی می بینی که میلان مقابل منچستری بازی کرد که رونالدو بازیکن فوق العاده خودش رو در اختیار نداشت ما سال پیش با منچستری بازی کردیم که در اوج بود و همچنین رونالدو رو هم توی ترکیب خودش داشت و از این بازیکن با ارزش خودشون استفاده می کرد.

ما اون موقع فقط هدفمون توی بازی این بود که توپ رو برسونیم به زلاتان ولی باز هم با این حال توی زمین خودمون اصلا گل نخوردیم و رفتیم توی زمین منچستر 2 گل خوردیم در ضمن خوب هم بازی کردیم ولی امسال اگه یه نیگا به ترکیب تیم ما بکنی می بینی ستاره های زیادی به تیم ما اضافه شدن که قدرت تیم ما رو زیاد کرده که تونستیم چلسی رو ببریم پس نگو میلان هر وقت با منچستر و بارسا بازی کرده این تیم ها ضعیف بودن الان منچستر از پارسال زهر خط حملش کمتر شده که اگه تیمی بتونه رونی رو ببنده(کار فوق العاده)بیشتر زهر خط حمله منچستر گرفته میشه.

نقل قول:
ALiReZa نوشته است:
نقل قول:
میلان کارلتو !
با این حرف علیرضا هم موافق هستم میلان این بازیکن هاش بودن که توی اروپا خیلی به این تیم کمک می کردن همون طور که توی این دوره اینزاگی کمک زیادی توی مرحله ی اول به تیم کرد.

forza inter
INTER SPURS HEART

4 تشکر شده توسط:
قدیمی 11-03-2010, 19:46   #4650
rezarezaya87 rezarezaya87 آنلاین نیست.
عضو جدید

rezarezaya87 آواتار ها

سلام بچه ها ، منم از امروز عضو جدیدی از طرفداران اینترم
امیدوارم دوستای خوبی واسه همدیگه باشیم.

ویرایش سرپرست : دوست عزیز امیدوارم در بخش اینتر فعالیت خوبی داشته باشی ولی از این به بعد سعی کنید پستهای کوتاه و 1 خطی و در اصطلاح اسپم قرار ندید

ویرایش توسط Er Pupone : 11-03-2010 در ساعت 21:12.

موضوع بسته شد

ابزارهای موضوع
نحوه نمایش