![]() |
| محصولات فروشگاه آنلاین |
|
|||||||
| ثبت نام | راهنما | فهرست کاربران | تقویم | بازی آنلاین | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
| اطلاع رسانی |
![]() |
|
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
|
|
#181 |
![]() ![]()
82 تشکر شده در 39 پست
بازیکن محبوب:
»-(¯`v´¯)-»آرش برهانی
|
کادر فنی الجزیره با یک برنامه ریزی حساب شده اجازه ی هنرنمایی به خسرو حیدری را ندادند.
درباره بازی چه نظری داری؟ بازی خوبی بود ما فرصتهای زیادی داشتیم اما با بد شانسی و کم دقتی فرصتهای خود را از دست دادیم.ما به دنبال به دست آوردن هرسه امتیاز بازی بودیم اما متاسفانه نشد. الجزیره چطور بود؟ آنها تیم خوبی هستند و نسبت به پارسال قوی تر شده اند در این بازی عملکرد قابل قبولی داشتند. عملکرد استقلال را چطور دیدی؟ ما می توانستیم الجزیره را شکست دهیم ولی خستگی و فشردگی بازی ها در عملکرد ما تاثیر داشت، کجای این فوتبال حرفه ایست اگر زمان مناسبی برای استراحت داشتیم الجزیره را شکست می دادیم. ویرایش توسط ☞❤☜ILovE$s☞❤☜ : 10-03-2010 در ساعت 22:42. دلیل: پستهای متوالی ادغام شد |
|
|
| تبليغات |
|
|
#182 |
![]() ![]()
82 تشکر شده در 39 پست
بازیکن محبوب:
»-(¯`v´¯)-»آرش برهانی
|
محمد محمدی در بازی با الجزیره روز خوبی را پشت سر گذاشت و در چند صحنه دروازه استقلال را نجات داد .
درباره ی بازی نظرت چیست؟ ما میتوانستیم تیم برنده ی میدان باشیم ولی متاسفانه از فرصتها خوب استفاده نکردیم و دو امتیاز شیرین را از دست دادیم. امیدواذم صعود به روز آخر نکشد. الجزیره چطور بود؟ الجزیره از تیم های خوب فوتبال آسیاست و از بازیکنان بسیار خوبی بهره می برد آنها در تهران هم خطرناک بودند. عملکرد قابل قبولی داشتی،صحبت می کنی؟ به هیچ وجه ! همه ی بچه ها خوب بودند اما چون من دروازه بانم عملکردم به چشم می آید.ما همه برای موفقیت تیم تلاش می کنیم. |
|
|
|
|
#183 |
![]() ![]()
82 تشکر شده در 39 پست
بازیکن محبوب:
»-(¯`v´¯)-»آرش برهانی
|
کجا بودی؟
![]() ![]() آرش وقتی به بازی آمد که داور به ساعتش نگاه می کرد تا وقت اضافه را اعلام کند. ![]() آرش ،بازیکنی که با سرعت و دقتش می توانست نجات دهنده استقلال باشد،چه دیر هنگام به میدان آمد و این چه تصمیم عجیب و غریبی بود...![]() ![]() آرش برهانی،گلزن ترین بازیکن استقلال است،بازیکنی که می توانست دوباره آقای گل لیگ برتر شود. ![]() اما گرفتار حاشیه هایی بی مایه شد ،حاشیه هایی که برای او ساخته شد و هرگز مدیریت نشد! ای کاش دیروز کمی زودتر به میدان می آمد تا استقلال این تساوی خطرناک را با یک پیروزی بزرگ عوض می کرد. ای کاش...![]() آرش اما در آن دقایق کوتاه چه می توانست بکند؟؟؟ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() صمد مرفاوی که می خواست سرانجام آرش را چند دقیقه ای به میدان بفرستد چرا زودتر این تصمیم را نگرفت ؟؟؟ تعجب کردیم و تعجب کردیم... ![]() ![]() منبع:روزنامه استقلال جوان ویرایش توسط ☞❤☜ILovE$s☞❤☜ : 10-03-2010 در ساعت 21:58. دلیل: پستهای متوالی ادغام شد |
|
|
|
|
#184 |
![]() ![]()
82 تشکر شده در 39 پست
بازیکن محبوب:
»-(¯`v´¯)-»آرش برهانی
|
عرب ها را به عنوان سردمدار فوتبال چرک می شناسیم. آنها که در طول سالیان دراز بازی با اعصاب و روان حریف را بیش از هر نکته ی دیگری آموخته اندو آن را سر لوحه ی خود قرار داده اند و بریز و بپاش های شیوخ عربی و کوچ فزاینده ستاره های بزرگ فوتبال دنیا از مربی گرفته تا بازیکن هم نتوانسته این عادت قدیمی را پاک کند چه آنکه گفته اند:ترک عادت همیشه موجب مرض است.الجزیره با یک مربی سرشناس برزیلی و سه ، چهار ستاره ی ریز و درشت از شاخ آفریقا گرفته تا سواحل اقیانوسیه و البته آمریکای جنوبی باز هم در دقایقی از بازی این عادت را ترک نکرد. عادتی که نقش اول آن ابراهیم خسیف ، دروازه بان عجیب و غریب الجزیره بود که با زمین خوردن متوالی به بهانه ی مصدومیت ، حسابی روی اعصاب تماشاگران قدم می زد که البته نقطه ی اوج آن در دقیقه 3+90 بود که بدون آنکه توپی روی دروازه باشد خسیف خود را بر زمین انداخت. ![]() |
|
|
| تشکر شده توسط: |
|
|
#185 |
![]() ![]()
82 تشکر شده در 39 پست
بازیکن محبوب:
»-(¯`v´¯)-»آرش برهانی
|
آرش برهانی فرصت زیادی پیدا نکرد تا آبی پوشان 2 امتیاز حساس را از دست بدهند.
درباره بازی نظرت چیست؟ ما به کسب 3 امتیاز نیاز داشتیم تا در ادامه راه کار آسانی داشته باشیم ولی هنوز دیر نشده و جا برای جبران وجود دارد. چرا کم بازی کردی ؟ تصمیم کادر فنی بود که برای من قابل احترام است در پنج دقیقه ای که در زمین حاضر شدم بسیار با انگیزه بودم تا توانایی خود را نشان بدهم.ادامه بازی ها را چطور می بینی؟ در حال حاضر با 4 امتیاز در شرایط مطلوبی قرار داریم امیدوارم با به دست آوردن نتایج خوب در ادامه ی بازی ها به مرحله ی بعد صعود کنیم. |
|
|
|
|
#186 |
![]() ![]()
82 تشکر شده در 39 پست
بازیکن محبوب:
»-(¯`v´¯)-»آرش برهانی
|
در مدت حضورش در زمین تلاش زیادی کرد تا مهره ای موثر برای استقلال باشد.
درباره بازی صحبت کن. بازی خوبی بود هر دو تیم عملکرد قابل قبولی داشتند ما به دنبال کسب پیروزی بودیم و اگر قدر فرصت ها را می دانستیم به راحتی این تیم را شکست می دادیم. ![]() الجزیره را چطور دیدی؟ تیم خوب و قدرتمندی بود که در تهران به دنبال کسب امتیاز بودند و به خواسته ی خود رسیدند. شماره ی 10 و 14 این تیم خوب بازی کردند.![]() ادامه راه را چطور می بینی؟ ما بازی های سختی در پیش داریم به نظر من بازی با الغرافه بسیار سخت خواهد بود امیدوارم با کسب نتایج خوب به مرحله ی بعد صعود کنیم.![]() ویرایش توسط ☞❤☜ILovE$s☞❤☜ : 10-03-2010 در ساعت 22:36. دلیل: پستهای متوالی ادغام شد |
|
|
|
|
#187 |
![]() ![]()
82 تشکر شده در 39 پست
بازیکن محبوب:
»-(¯`v´¯)-»آرش برهانی
|
فرهاد مجیدی که در بازی با الاهلی عربستان زننده گل های پیروزی بخش بود در این بازی از سوی مدافع حریف به شدت تحت تاثیر بود و نتوانست درخشش مثل بازی اول خود را تکرار کند.
بازی چطور بود؟ بازی خوبی بود و هر دو تیم موقعیت های زیادی برای گل زنی داشتند که در نهایت به ثمر نرسید. ولی اماراتی ها در چند موقعیت هم خطرناک بودند. قبول دارم حریف هم خوب بازی کرد و در چند نوبت روی دروازه ما خطرناک ظاهر شد.اما با حمایت تماشاگرانمان می توانستیم به هر سه امتیاز مسابقه برسیم. چرا استقلال در این بازی با تک مهاجم بازی کرد،آیا همین کار تو را به عنوان تک فوروارد سخت نکرده بود؟ این سیستم تیمی ما بود و مربیان خواسته بودند به عنوان مهاجم نوک بازی کنم. |
|
|
|
|
#188 |
![]() ![]()
403 تشکر شده در 258 پست
بازیکن محبوب:
جواد نکونام_مسی
مربی محبوب: امير قلعهنويي_ونگر _گواردیولا
|
[فقط کاربران ثبت نام شده میتوانند
لینکها را مشاهده کنند.
ثبت نام در اینجا]
یک عده تماشاگرنما علیه مرفاوی شعار دادند عمرانزاده: صدای مربیان را نمیشنیدیم به همین دلیل کاغذ گرفتم خبرگزاری فوتبال ایران- خط دفاع استقلال در بازی با الجزیره امارات تغییر آرایش داده بود و حنیف عمرانزاده مدافع میانی آبیپوشان در غیاب هادی شکوری مصدوم به جناح راست خط دفاعی منتقل شده بود. عمرانزاده مامور مهار بازیکن شماره 45 الجزیره بود و یکی از دلایل تغییر پست این مدافع هم همین مسئله بود. هرچند مدافع استقلال توانست این بازیکن را مهار کند اما آبیپوشان در خانه مقابل الجزیره متوقف شدند.عمرانزاده درباره این بازی و تساوی استقلال به خبرگزاری فوتبال ایران میگوید: «ما دوباره بدشانسی آوردیم و در حالی که مستحق پیروزی بودیم به یک امتیاز قناعت کردیم. اگر فقط یکی از ضربات بچههای ما که به تیر دروازه حریف برخورد کرد گل شده بود استقلال پیروز میدان بود.» مدافع استقلال با اشاره به بازی حریف اماراتی ادامه میدهد: «اماراتیها در حدی نیستند که مقابل تیمهای ایرانی قد علم کنند آنها فقط به یکی دو بازیکن خارجی از جمله سوبیس متکی هستند و اگر آنها را مهار کنند حرفی برای گفتن ندارند. البته آنها هم موقعیتهایی داشتند اما موقعیتهای ما بیشتر و خطرناکتر بود.»عمرانزاده با اشاره به تغییر پست خود و حضور در جناح راست خط دفاعی میگوید: «متاسفانه مصدومیت شکوری به ضرر استقلال تمام شد و جای او در بازی خالی بود. من به خاطر پرکردن جای خالی او و بارگیری من تو من با بازیکن شماره 45 الجزیره به جناح راست منتقل شدم.» مدافع آبیپوشان در جریان بازی یادداشتی از رحیمپور مربی استقلال دریافت کرد و پس از خواندن آن را دور انداخت. او در توضیح این ماجرا میگوید: «به خاطر سروصدای زیاد ما صدای مربیان تیم را نمیشنیدیم. آقای رحیمپور روی کاغذ توصیههای کادر فنی را نوشت و به من داد و میخواست نفرات تیم برای یارگیری من تومن مشخص شود.» شعار علیه کادر فنی و مرفاوی در پایان بازی باعث ناراحتی استقلالیها شده و عمرانزاده دراینباره میگوید: «تیم انصافا خوب بازی کرد و فکر میکنم تماشاگران هم راضی بودند هرچند آنها حق داشتند خواهان پیروزی باشند. فقط یک عده تماشاگرنما علیه آقای مرفاوی شعار دادند اما سایر تماشاگران تیم را تشویق کردند و از آقافرهاد خواستند تیم را به سمت آنها ببرد.» [فقط کاربران ثبت نام شده میتوانند لینکها را مشاهده کنند. ثبت نام در اینجا] ویرایش توسط Nastaran_Nekounam : 11-03-2010 در ساعت 06:42. دلیل: پستهای متوالی ادغام شد |
|
|
|
|
#189 |
![]() ![]()
403 تشکر شده در 258 پست
بازیکن محبوب:
جواد نکونام_مسی
مربی محبوب: امير قلعهنويي_ونگر _گواردیولا
|
[فقط کاربران ثبت نام شده میتوانند
لینکها را مشاهده کنند.
ثبت نام در اینجا]
واکنش مرفاوی به شعار تماشاگران: شما گل نمیزنید من باید حرف بشنوم خبرگزاری فوتبال ایران- در پایان دیدار تیمهای استقلال و الجزیره امارات که با توقف آبیپوشان همراه بود عدهای از تماشاگران حاضر در ورزشگاه آزادی علیه صمد مرفاوی سرمربی استقلال شعار سر دادند. به گزارش خبرگزاری فوتبال ایران، در حالی که مهاجمان استقلال چند موقعیت مسلم گلزنی را از دست دادند عدهای از تماشاگران علیه مرفاوی و کادر فنی شعار دادند. این مسئله بابت دلخوری و ناراحتی شدید مرفاوی شد و او در رختکن از عملکرد مهاجمان تیم انتقاد کرد.گویا سرمربی استقلال در رختکن خطاب به بازیکنان و مهاجمان تیمش گفته: «شما به راحتی موقعیت گل را از دست میدهید و گل نمیزنید آن وقت من باید شعار و حرف بشنوم.» [فقط کاربران ثبت نام شده میتوانند لینکها را مشاهده کنند. ثبت نام در اینجا] |
|
|
|
|
#190 |
![]() ![]()
|
اميرآبادى: تا به اينجا نتايج قابل قبولى در آسيا گرفته ايم
مهدى امير آبادى هافبك تيم فوتبال استقلال گفت: تلاش مى كنيم مقابل پاس همدان به پيروزى برسيم تاهم آنها را شاد كنيم و هم سال را با پيروزى به پايان برسانيم. وى اظهارداشت: عملكرد خيلى خوبى داشتيم و مى توانستيم مقابل الجزيره به پيروزى برسيم.او ادامه داد: در اين ديدار فرصتهاى خوبى را براى گلزنى داشتيم. فكر مى كنم بدشانسى در اين ديدار نصيب ما شد وگرنه مى توانستيم با اختلاف گل زياد پيروز اين ميدان باشيم.اميرآبادى در مورد عملكرد خودش افزود: مربيان قبل از بازى از من خواسته بودند بيشتر دركارهاى دفاعى شركت كنم و به نظر خودم مربيان از من راضى بودند.وى در مورد شرايط استقلال تصريح كرد: ما در ليگ قهرمانان آسيا نتايج خوبى گرفتيم و اگر بتوانيم اين روند را همچنان ادامه دهيم مى توانيم به دور بعدى اين مسابقات صعود كنيم.اميرآبادى در پايان گفت: از حمايت هواداران تشكر مى كنيم و تلاش مى كنيم مقابل پاس همدان به پيروزى برسيم تاهم آنها را شاد كنيم و هم سال را با پيروزى به پايان برسانيم. [فقط کاربران ثبت نام شده میتوانند لینکها را مشاهده کنند. ثبت نام در اینجا] [فقط کاربران ثبت نام شده میتوانند
لینکها را مشاهده کنند.
ثبت نام در اینجا]
[فقط کاربران ثبت نام شده میتوانند لینکها را مشاهده کنند. ثبت نام در اینجا] |
|
|
![]() |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|