![]() |
| محصولات فروشگاه آنلاین |
|
|||||||
| ثبت نام | راهنما | فهرست کاربران | تقویم | بازی آنلاین | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
| اطلاع رسانی |
![]() |
|
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
|
|
|
|
#1 |
![]()
|
اين فيلم رو نمي دونم كسي تا حالا گذاشته يا نه ولي اميدوارم نذاشته باشه.10 گل برتر تاريخ جام جهاني.اگه كسي فيلم موبايل يا گلي رو به صورت تكي خواست يه ندا بده.كيفيتش خوبه با اين حال اگه كسي با كيفيت بالا تر خواست نداريم. ![]() [فقط کاربران ثبت نام شده میتوانند
لینکها را مشاهده کنند.
ثبت نام در اینجا] [فقط کاربران ثبت نام شده میتوانند
لینکها را مشاهده کنند.
ثبت نام در اینجا] [فقط کاربران ثبت نام شده میتوانند لینکها را مشاهده کنند. ثبت نام در اینجا] ویرایش توسط Mehdi.A : 04-09-2008 در ساعت 14:17. |
|
|
|
| 7 تشکر شده توسط: |
|
|
#2 |
![]()
6,546 تشکر شده در 900 پست
|
کلیپ خوبی بود
ولی داش مهدی همیشه کلیپات این مشکل رو دارن ! ![]() نمیدونم از چه کانورتری استفاده میکنی که فایلها وقتی پخش میشن بعضی جاهاشون یه چند لحظه تصویر فریز میشه ! کلیپ 10 گل روبین فن پرسی هم همینجوری بود اگه از Movie Maker استفاده کنی حله ![]() بعد یه چیزه دیگه آهنگش همونی نیست که تو فیفا 2005 هم هست ؟ ![]() اگه این موزیک رو داری ( البته با کیفیت بالا ) آپ کن حالشو ببریم بابت کلیپ هم ممنون |
|
|
|
| تشکر شده توسط: |
|
|
#3 | |
![]()
|
نقل قول:
قابلي نداشت كدوم پرش؟كدوم فريز؟احتمالآ چشمات پرش داره چون من هم اين كليپ و هم 10 گل برتر rvp رو ديدم و پرش نداشت.كانورتورم هم همونيه كه از خودت گرفتم (چاهي نكن بهر كسي ).در ضمن مووي ميكر كانورتور نيستش كه!اما اون يه چيز ديگت:من خودم دنبال تك تك آهنگها فيفا 2005 و فيفا 2003 و بازي هاي پلي استيشن هستم.يكيش رو پيداكردم اما با ويرايش بسيار زياد.اگه كسي چيزي از اين آهنگها ر. داره بده كه در بست چاكرشم. |
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() ![]()
1,890 تشکر شده در 888 پست
بازیکن محبوب:
بکهام-گيگز-روني-ریکلمه-علی کریمی-ويديچ
مربی محبوب: سر الکس فرگوسن
|
لطفا لینک موبایل رو هم بذار دمت گرم
Nothing is impossible in this world because impossible itself says: i-m-possible Jean-Jacques Rousseau |
|
|
|
|
|
#5 | |
![]()
|
تا دقايق ديگر به پست اول اضافه خواهد شد نقل قول:
والا به جان جدم من اين مشكل رو ندارم.در ضمن مطمئن نيستم كه واقعآ 10 گل برتر تاريخ جام جهاني باشه.چون يه فيلم 10 گل برتر تاريخ جامجهاني يكي از دوستام تو موبايلش داشت كه دهميش گل يه بازيكن مكزيكي بود. ویرایش توسط Mehdi.A : 04-09-2008 در ساعت 13:54. |
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]() ![]()
5,476 تشکر شده در 1,510 پست
بازیکن محبوب:
کوارسما وزلی اسنایدر فرناندو تورس لوئیس خیمنز
مربی محبوب: خوزه مورينيو لورن بلان گاس هیدینگ
|
البته منم همين مشكل رو با كليپ هاي اينجا دارم مجبورم دوباره خورم كانورتش كنم هي فريز ميشه نمي دونم چرا؟ميگم اقا مهدي اين گل ها واقعآ 10 گل برتر تاريخ هستند؟بعضيهاشون كه شديدآ معمولي بودن.(مثل گل اوون)نميدونم كي اينا رو انتخاب كرده
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]() ![]()
81 تشکر شده در 30 پست
بازیکن محبوب:
رونالدینهو.ک.رونالدو.کاکا.
مربی محبوب: الکس فرگوسن