PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : # همراه با سرجیو آسنخو #

AriaN-B
01-09-2009, 17:51
| Sergio Asenjo Abilities Video |

کلیپ مهارت های دروازه بان اتلتیکو مادرید و تیم ملی جوانان اسپانیا، سرجیو آسنخو که سال پیش با درخشش مقابل بارسا اسمش زبانزد همگان شد رو براتون پس از جستجوی فراوان پیدا کردم.

این کلیپ توسط یکی از دوستان به فارسی ترجمه شده و در اختیارتون قرار گرفته.

حجمش زیاده، اما در یک شب تا صبح می تونید دانلود کنید! بنده خودم هنوز کلیپ رو مشاهده نکردم، چون سرعت اینترنت وحشتناک پایینه! :D:D شاید هم اصلا نبینم، اما حتما دوستانی که می بینن نظراتشون رو تو تاپیک اعلام کنن!
[Only registered and activated users can see links]

دانلود [MediaFire] ([Only registered and activated users can see links])

-- زمان کلیپ: 6 دقیقه کامل --
-- حجم کلیپ: 48 مگابایت --

vecchiasignora
27-09-2009, 07:44
:72::72::72::72::72:
ممنون
واقعا عالي بود
اين سرجيو آسنخو منو ياد كاسانو انداخت كه تو بازي باري با اينتر يه دفعه نظر همه رو به خودش جلب كرد و تونست ستاره بشه اما اميدوارم سرنوشت اين گلر جوون مثل كاسانو نباشه و لااقل تو انتخاب باشگاهش دقت كنه.
فكر كنم بتونه جانشين مناسبي براي بوفون باشه، هرچند كه ايتاليايي نيست، اما اميدوارم روزي تو پيراهن يووه ببينمش.
باز هم ممنونم از زحمتي كه كشيدي
:72::72::72::72::72:

AriaN-B
21-10-2009, 11:42
اختصاصی --- Exclusive

این هفته اتلتیکو مادرید با اوساسونا بازی داشت و 3-0 باخت؛ آسنخو روی گل سوم تمام تلاشش رو کرد که توپ رو بگیره و دو بار موفق به این کار شد، اما در ریباند توپ به گل تبدیل شد. روی دو گل دیگر هم نمی شد مقصر اصلی رو سرجیو بدونیم!

نمره 6.5 در این بازی برازنده ی این دروازه بان جوان هست! :d0s69thbefhifftitrz

«ویدئو های منتخب مسابقه»

دانلود مهار ضربه سر توسط آسنخو [لینک مستقیم ([Only registered and activated users can see links](Osasuna).wmv)]
[حجم: 500 کیلوبایت]

AriaN-B
26-10-2009, 16:46
اختصاصی --- Exclusive

چلسی 4-0 اتلتیکو مادرید

اتلتیکو مادرید این هفته توی لیگ قهرمانان با چلسی بازی داشت که با نتیجه 4-0 مغلوب شد و آسنخو از ابتدا تو دروازه بود؛ عملکردش بسیار ضعیف بود، گرچه که باید به شرایط اسفبار خط دفاعی اتلتیکو نیز اشاره کرد. سایت گل و اکثر روزنامه ها و منابع ورزشی هم آسنخو به رو به عنوان بدترین بازیکن زمین انتخاب کردند. البته اشاره کنم که آسنخو در طول بازی چند مهار مطلوب داشت!

[نمره: 5]

اتلتیکو مادرید 1-1 مایورکا

با توجه به عملکرد ضعیف آسنخو مقابل چلسی در لیگ قهرمانان، به تصمیم مربی اتلتیکو، این دروازه بان جوان 90 دقیقه توقف تیمش رو از رو نیمکت مشاهده کرد و دی گیئا، دروازه بان ذخیره اتلتیکو تو چارچوب ایستاد که با نمره 4 بدترین بازیکن زمین شد؛ احتمالا اگر تو این بازی از آسنخو استفاده می شد می تونست تیمش رو نجات بده!

[نمره: --]

روزهای خوب سرجیو :d0s69thbefhifftitrz بازخواهند گشت و من و شما تو همین تاپیک شاهدشان خواهیم بود! :دی

AriaN-B
30-10-2009, 11:28
اختصاصی --- Exclusive

اتلتیکو مادرید 2-0 یونیون دپورتیوو ماربیا

یک شب بسیار آرام برای سرجیو کوچک ما :دی! توی شروع مجدد ها عملکرد خیره کننده ای داشت و چند بار هم موفق شد روی ارسال ها خوب عمل کنه؛ من مهاری ازش یادم نمیاد، چون بازی رو کامل ندیدم، اما درکل عملکرد بسیار مطلوبی داشت و تونست با گرفتن یک Clean Sheet به بحران های اخیرش خاتمه بده! تازه اتلتیکو ضعف دفاعی داره و این رو رئیسشون هم تاکید کرده! با این حال سرجیو کماکان خواهد درخشید!

بعد از بازی سرجیو به خبرنگاران گفته: «این شروعی خوب برای ما بود؛ هماهنگی مطلوبی داشتیم و حالا همه باهم برای گرفتن 3 امتیاز لیگ متحد هستیم.»

[نمره: 6]

AriaN-B
01-11-2009, 21:13
اختصاصی --- Exclusive

اتلتیکو مادرید 0-1 بیلبائو

طبق پیش بینی ها، سرجیو بهترین فرم ممکن خودش رو پیدا کرد؛ روی گلی که دریافت کرد نمیشه گفت مقصر بود، اما می تونست بهتر کار کنه؛ ولی چندین مهار استادانه داشت و یک گل 100% رو هم تو نیمه دوم گرفت! عملکردش قابل ستایش بود و یک تنه داره ضعف دفاعی اتلتیکو رو پوشش میده! باید منتظر روز های درخشانش تو هفته های آتی بود...!

:labkhand:[نمره: 7.5] :labkhand:

سه روز بعد، آسنخو مقابل چلسی قرارخواهد گرفت و کار سختی خواهد داشت؛ به امید درخشش آینده چارچوب ماتادور ها! :wubpink:

درصورتی که سرجیو مصاحبه ای با رسانه ها انجام بده، بلافاصله در این تاپیک ترجمه و ارائه خواهد شد!

AriaN-B
04-11-2009, 20:13
اختصاصی --- Exclusive

اتلتیکو مادرید 2-2 چلسی

یک شب نسبتا مطلوب برای سرجیو؛ در طول بازی عملکرد مطلوبی داشت. درکل نمایش پرقدرتی رو ارائه کرد؛ میشه گفت یه جورایی دروگبا رو اذیت کرد و آرومش نذاشت :دی :دی :دی؛ روی گل دوم عملا هیچ کاری نمی تونست کنه چون ضربه سر واقعا با اختلاف عجیبی به گل رسید... درمورد گل دوم هم همونطور که همه سایت ها اشاره کردند، سرجیو بسیار بدشانس بود؛ موفق شد شوت اول رو بگیره، اما با بدشانسی از روی ریباند توپ به گل وارد شد!

درکل به نظر میرسه فرم بسیار خوبی داره این دروازه بان؛ به خصوص در آستانه دربی مادرید که عملکردش رو تو همین تاپیک بررسی خواهیم کرد! :دی :دی

:271: [نمره: 7] :271:

اتلتیکو با این نتیجه عملا از لیگ قهرمانان اروپا کنار رفت و دیگه فرصتی برای دیدن سرجیو تو میادین معتبر ترین رقابت باشگاهی دنیا نخواهیم یافت، اما شک ندارم این پسر با تمرکزی بیشتر حواسش رو معطوف لالیگا می کنه.

آسنخو بعد از بازی به خبرنگاران گفت: «ما فقط در نتیجه پیروز نشده ایم و همه دیدند که بهترین بازی ممکن را به نمایش گذاشتیم؛ بر حریف قدرتمند خود مسلط بودیم و موقعیت های متفاتی ایجاد کردیم. درصورتی که به همین روند ادامه دهیم، از شرایط بحرانی فاصله خواهیم گرفت. ما باید روحیه خود را حفظ کنیم، زیرا به استقبال مادرید خواهیم رفت و همه می دانیم که مسابقه سختی در انتظارمان می باشد. به خودمان مطمئن هستیم و می دانیم که کارمان را درست انجام می دهیم.»

به امید درخشش این پسر جوان مقابل رئال مادرید و دریافت نمره 10! :d0s69thbefhifftitrz :دی

AriaN-B
08-11-2009, 20:55
اختصاصی --- Exclusive

اتلتیکو مادرید 2-3 رئال مادرید

سرجیو واقعا بد شانس بود، اما کسانی که بازی رو دیدن بی تردید متوجه این موضوع شدن که آسنخو آینده فوق العاده ای داره؛ شاید بی انصافی باشه بگیم بد بود؛ واقعا خوب بود، اما اتلتیکو از نظر دفاعی ضعف داره و این کاملا واضحه. روی گل اول کاکا، شاید هر دروازه بانی بود غافلگیر می شد؛ درمورد گل دوم مارسلو نباید منکر این شد که سرجیو می تونست بهتر کار کنه؛ این موضوع درباره گل سوم هم صادق هست، چون معمولا دروازه بان ها تو شرایط تک به تک از دروازه بیرون میان، اما آسنخو این کار رو نکرد و گل خورد؛ اما در طول بازی، آسنخو چندین مهار بسیار مطلوب داشت؛ به خصوص باید به صحنه ای که توپ بنزما رو با نوک انگشتانش عالی دفع کرد اشاره کرد؛ همونطور که گفتم عالی نبود، اما اصلا بد نبود. بنابراین:

:1: [نمره: 6.5] :1:

بازی بعدی اتلتیکو روز چهارشنبه، در رقابت های کوپا دل ری مقابل تیم یونیون دپورتیوو ماربیا هست که همانند این بازی، با هم عملکرد این دروازه بان جوان و آینده دار رو بررسی خواهیم کرد.

تا بعد...!

AriaN-B
11-11-2009, 00:59
اختصاصی --- Exclusive

آسنخو: «من باید پیشرفت کنم.»

دروازه بان جوان اتلتیکو می پذیرد که با فرم خوبش فاصله نسبتا زیادی دارد.

سرجیو آسنخو در این باره می گوید: «فصل پیش و در وایادولید، دروازه بان مطمئنی بودم. عادت کردن به فشار حاکم بر اتلتیکو بسیار سخت است و من سختی کشیده ام، اما در حال جا افتادن در این شرایط هستم.»

وی ادامه داد: «خوب می دانم که باید پیشرفت کنم و باید زحمت بکشم، تا به سطح آمادگی که در وایادولید داشتم برسم.»

او درباره تیمش نیز گفت: «ما در شرایط خوبی نیستیم و این را می دانیم. تردیدی ندارم که ما پیشرفت خواهیم کرد. باید همه باهم تلاش کنیم تا نتایج بد اخیر را جبران نماییم.»

RVN10
11-11-2009, 14:02
اقا این کلیپ رو من دیدم واقعا دروازه بان فوق العاده ای هست و به نظرم میتونه بهترین دروازه بان دنیا بشه بعد از ظهور گلر هایه فوق العاده مثل پتر چک و ایکر کاسیاس یه چند وقتی بود گلری مثل این ندیده بودم. بابت کلیپ هم ممنون