توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : /// ویدئوی منتخب نود | دوازدهم اردیبهشت \\\
Amin-TopGoal
02-05-2008, 10:15
بسم الله الرحمن الرحیم
منتخب برنامه نود - دوازدهم اردیبهشت
برای این هفته یه ویدئو انتخاب کردم اگه کسی از این برنامه درخواستی داره مطرح کنه تا براش بذارم.
[Only registered and activated users can see links]
[Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links]
[Only registered and activated users can see links] حواشی باشگاه پرسپولیس ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links]
yasaman_kaka
02-05-2008, 11:33
سلام . اگه میشه اون تیکه ای که فردوسی پور با نصیر زاده راجب به بخشیدن کارتهای زرد مخالفت میکنه رو بزارید
Amin-TopGoal
02-05-2008, 12:36
سلام . اگه میشه اون تیکه ای که فردوسی پور با نصیر زاده راجب به بخشیدن کارتهای زرد مخالفت میکنه رو بزارید
[Only registered and activated users can see links] نصیرزاده و فردوسی پور ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links]
Old Trafford
02-05-2008, 13:18
صحبتهای وحید هاشمیان با فردوسی پور رو امین می خواستم.وحید هاشمیان خیلی قشنگ حرف میزد :loudlaff:
r-sociedad
02-05-2008, 13:46
اقا امین معرفی برنامه هم بذار
خیلی قشنگ بود
shapooor
02-05-2008, 14:26
با سلام اگر گل بازی استقلال و سپاهان رو که حاج صفی زد رو دارید بذارید و همچنین دریبل ابراهیم توره رو کوشکی در بازی استقلال و پیکان رو که فردوسی پور گفت که اولین بار این دریبل رو دیدم رو بذارید و همچنین حواشی بازی فولاد و سپاهان نوین رو از برنامه نود در تاریخ 12/2/87 رو بذارید
Amin-TopGoal
02-05-2008, 14:27
صحبتهای وحید هاشمیان با فردوسی پور رو امین می خواستم.وحید هاشمیان خیلی قشنگ حرف میزد :loudlaff:
چون صحبتهای فردوسی پور و وحید هاشمیان طولانی بود و تصویری هم از وحید پخش نمیشد فایل صوتیشو با کیفیت 128 و زمانی بیشتر از نه دقیقه برای دانلود قرار میدم.
[Only registered and activated users can see links] مصاحبه فردوسی پور و هاشمیان ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links]
Amin-TopGoal
02-05-2008, 14:53
اقا امین معرفی برنامه هم بذار
خیلی قشنگ بود
[Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links]
[Only registered and activated users can see links] معرفی برنامه نود ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links]
Amin-TopGoal
02-05-2008, 15:38
با سلام اگر گل بازی استقلال و سپاهان رو که حاج صفی زد رو دارید بذارید و همچنین دریبل ابراهیم توره رو کوشکی در بازی استقلال و پیکان رو که فردوسی پور گفت که اولین بار این دریبل رو دیدم رو بذارید
اینجا فقط از برنامه همین هفته می تونید درخواست بدید. برای درخواست های دیگه به تاپیک زیر مراجعه کنید
[Only registered and activated users can see links] ویدئوهای درخواستی از لیگ برتر ایران [Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links]
حواشی بازی فولاد و سپاهان نوین رو از برنامه نود در تاریخ 12/2/87 رو بذارید
[Only registered and activated users can see links] جنجال لیگ دسته یک ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links]
Old Trafford
02-05-2008, 16:37
امین گلهای لیگ دسته ی یک ===>گلهای بازی شاهین پارس جنوبی با تیم مازندرن رو می خواستم که بزاری
yasaman_kaka
02-05-2008, 17:32
سلام لطفا مصاحبه علي دايي بعد از بازي با سباهان روبزاريد .اكه ميشه مصاحبه
كاملش رو بزاريد:قلیون:
سلام.
اگر ممکنه منتخب صحبت های فیروز کریمی که یه بار تو 90 پخش شد رو بزارید!!!
yasaman_kaka
03-05-2008, 08:19
سلام.
اگر ممکنه منتخب صحبت های فیروز کریمی که یه بار تو 90 پخش شد رو بزارید!!!
به تاپیک زیر مراجعه کن . اونجا پیدا میکنی
Amin-TopGoal
03-05-2008, 12:12
سلام لطفا مصاحبه علي دايي بعد از بازي با سباهان روبزاريد .اكه ميشه مصاحبه
كاملش رو بزاريد:قلیون:
اگه با همون درخواست اولت می گفتی گذاشته بودم، اما الان دیگه پاکش کردم
yasaman_kaka
03-05-2008, 12:50
چقدر زود پاک میکنی؟ من یادم رفت همون اول بگم. حالا اتگر کسی داشت بزاره.
Old Trafford
06-05-2008, 00:31
امین گلهای لیگ دسته ی یک ===>گلهای بازی شاهین پارس جنوبی با تیم مازندرن رو می خواستم که بزاری
امین پس من چی ؟:27:
Amin-TopGoal
06-05-2008, 00:54
چقدر زود پاک میکنی؟ من یادم رفت همون اول بگم. حالا اتگر کسی داشت بزاره.
حجم ضبط فایل من زیاده نمی تونم بیشتر از یه روز نگه دارمشون
امین پس من چی ؟:27:
درخواست شمام متاسفانه شامل همون صحبت قبلیم میشی که پاک شده. البته این قسمت لیگ یک رو اصلا ضبط نکرده بودم
lotfan sohbathau mohsen khalili rabegzar:heartsmile:
Mohsen_Bar3lona
15-08-2008, 17:00
lotfan sohbathau mohsen khalili rabegzar:heartsmile:
متاسفانه همه فایل های مربوط به این هفته رو پاک کردیم...
vBulletin v3.8.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Persian Language By
Persian Forum Ver 2.1