PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : /::\ New Prides Of Madrid ( مقایسه کاکا و کریستیانو رونالدو ) /::\

Madridista
17-08-2009, 14:58
بسم الله الرحمن الرحیم.

بالاخره پس از حدود 1 ماه ، کاره ساخت کلیپم تموم شد. تمام سعیم این بود که روی حساب و کتاب بسازم و به قول دوستان حرفه ای باشه و فکر میکنم که تا حدودی تونسته باشم . اما نظر نهایی با شما افرادیست که میبینن چون الان میشه جریانه همون بقاله که نمیگه ماستم ترشه و اینا.... :دی

خدایی تو این مدت من خیلی از دوستانو اذیت کردم امیدوارم همشون منو ببخشند . صدر جدولشون که داش فضلی:d0s69thbefhifftitrz خودمونه که من ارادت خاصی نسبت بهش داشتمو ، دارمو ، خواهم داشت. دوسته خوبم مهدی احمدی>:D< هم خیلی کمکم کرد.

نهایت سعیم این بود که کیفیت کار خوب باشه. چند تا فایل HD هم بخاطرش دانلود کردم. کلا چون از کاکا و رونالدو زیاد فایل نداشتم خیلی بخاطرشون دانلود کردم. یک سری حرکات هم بازمانده از هارد فضلی جان بهمون رسیده بود که خیلی خیلی بهم حال دادند.:دی

قسمت اخر کلیپو از توی مراسم گالا(بهترین بازیکن جهان) برداشتم. اما ادیتش با خودمه. پس خواهشا گیر ندید.:D تمامی تصاویر رو هم Crop کردم و هیچ لوگویی توی کلیپ از هیچ شبکه ای دیده نمیشه. بیشتر جاهای کلیپ رو هم با ریتم اهنگ جلو بردم پس اگه دیدید جائیش هماهنگی داره تصادفی نی، زحمت 1 ماهه:D کلا از 3 سکانس تشکیل شده 1- حرکات تکنیکی 2- گلهای مهم 3- افتخارات .

فقط خداوکیلی:D هر کی دانلود کرد نظرشو بگه چون برام خیلی مهمه. بخاطر اینکه اولین کار تقریبا رو حساب کتابم بوده:دی میخوام ببینم چطور بوده.

[Only registered and activated users can see links]

New Prides Of Madrid

مقایسه ریکاردو کاکا و کریستیانو رونالدو

Widescreen
حجم : 69 مگابایت
مدت زمان : 6 دقیقه و 10 ثانیه
فرمت : Avi

Rapidshare Part 1 ([Only registered and activated users can see links] .com_.part1.rar)

Rapidshare Part 2 ([Only registered and activated users can see links] .com_.part2.rar)

لینک مستقیم

DOWNLOAD PART 1 ([Only registered and activated users can see links])
DOWNLOAD PART 2 ([Only registered and activated users can see links])

کیفیت کمتر

حجم : 19 مگابایت
MediaFire ([Only registered and activated users can see links])

فرمت 3gp
MediaFire ([Only registered and activated users can see links])

امیدوارم خوشتون بیاد

més que un club
17-08-2009, 15:18
سلام خسته نباشید اگه میشه با حجم کمتری هم بزارید .
ممنون

Aghil_Acm_22
17-08-2009, 15:34
لطفا" اگه میشه از ZShare آپ نکن تو مدیا فایر یا تو 4Share آپ کنی خیلی بهتره

ممنون

Amin-TopGoal
17-08-2009, 16:08
لینک مستقیم هم به پست اول اضافه شد

BLACK BIRD
18-08-2009, 02:35
دوسته من خسته نباشید .... واقعا زحمت کشیدید . من به عنوان یک بیننده که به شخصه خوشم اومد و این برای باره اول شما خوبه که چنین کلیپی رو عرضه کردید.
ولی میتونستید مثلا حرکاتو به صورت نصف تصویر بزارید که بشه با هم مقایسشون کرد .
من باز میگم که به عنوانه یه بیننده کوچیک اینو گفتم.
باز هم میگم خسته نباشید.:d0s69thbefhifftitrz

Retex
18-08-2009, 11:58
یک بار همینجوری ویدئو رو دیدم، یک بار هم با دقت و ریزبینی نگاه کردم! بسی لذت بردیم :دی

مشخصه جداً وقت گذاشتی و با وسواس خاصی روی ویدئو کار کردی، دقت به ریزه کاری ها، ویدئو رو خیلی جذاب کرده، بازم از این کارا بکن.. :دی

OM_ID
18-08-2009, 13:57
واقعا ویدئو زیبایی بود
از زحمت زیادی که مشخص است برا این کلیپ کشیدی تشکر میکنم و امیدوارم بازم از این کارای زیبا ببینیم از شما

Loverboy
18-08-2009, 14:25
به به بسی لذت بردیم :دی . تبریک میگم واقعاً زحمت کشیدی بابتش .

پ.ن : در کل خیلی حرکات کاکا بیشتر بهم حال میده :دی . مانوور نمیده و در عین سادگی یه دفعه یه حرکت تاریخی میزنه :دی

Don Corleone
21-08-2009, 11:00
سلام معلومه که واقعا زحمت کشیدی موزیک هایی که انتخاب کردی خیلی زیبا و کیفیت ویدئو هم بالا بود افکت ها هم خیلی خوب بود ولی فقر و کمبود منبع یعنی ویدئوهای متنوع مشهود بود به طوری که تقریبا بیشتر از یک دقیقه کلیپ مربط به دو صحنه ای بود که اخرشم هیچ کدومش گل نمی شد به نظر من هم رونالدو و هم کاکا از اون بهتراشو داشتند بعد هم تکرار موزیک و ریتمی که خودت گفتی تو همچین کلیپی یه ضعف حساب میشه

ITALIANO
23-08-2009, 15:13
من گذاشته بودم یکم بگذره بعد نظر بدم...
یه کامپ خیلی استثنایی در اومده ، از اون جایی که این دو تا بازیکن زمانی که در میلان و منچستر بازی می کردن ، کامپ های زیادی ازشون دیده بودم و با هم خیلی مقایسه می شدن ولی الان که قراره همبازی بشن ، خیلی ویدئوی به یاد ماندنی برای ماتادور ها شد...
موزیک های روی ویدئو دقیقا همخونی داشت ، کیفیت تصاویر و کراپ کردنش هم به کنار..
از 100 بهش میشه 90 رو داد ، اگر کمی به ریزه کاری ها و تکنیک های ریز و تند هر دو بازیکن می پرداختی ویدئو خیلی زیباتر می شد و بالای 95 می گرفت..
در کل کار حرفه ای در اومده مهدی جان...
در ادامه برات آرزوی موفقیت می کنم...

hessam_beckham
31-08-2009, 01:57
پسوردش چیه؟

Mohammad_AcMilan
10-09-2009, 13:52
کلیپی بس زیبا بود فیض بردیم!
اول از همه خسته نباشید می گم به مهدی عزیز که واقعا زحمت کشیده! من خودم یه مدتی کار تدوین کردم می دونم چه قد توجه و حوصله می خواد این که ریتم آهنگ با صحنه های کلیپ هماهنگ بشه که داش مهدی هم این کار رو به نحو احسن انجام داده! کیفیت کلیپ هم که فوق العاده است!
فقط یه ایراد کوچیک داره اونم این که می تونست از صحنه های قشنگ تری از بازیکنان استفاده کنه! یه کم شاید انتخاب حرکاتش خوب نبوده البته بازم می گم بستگی به سلیقه مشاهده کننده داره!
یه پیشنهادی هم که بهت می دم بعدا استفاده کنی اینه که می تونی کلیپ رو چند قسمت کنی و در هر کدوم یه خصوصیتشون مثل دریبلینگ و سرعت و پاس و.... شون رو مقایسه کنی:دی
کلا کار بسی زیبایی بود:72::wubpink:

110110110
11-09-2009, 10:47
پسوردش چیه؟

Spyro
11-09-2009, 15:59
چه کار کردی مهدی !!:d0s69thbefhifftitrz
واقعا به قول خودت حرفه ای بود و ریزه کاریاش خوب بود !! کلیپ های مقایسه ای زیاد دیدم و باید بگم واقعا قشنگ ساختیش !! بازم بکن از این کارا ‍‍ دستت طلا ! موفق باشی :72:

DaNiOK
11-09-2009, 16:38
فوق العاده زیبا و با کیفیت :d0s69thbefhifftitrz

ولی یه نمه افکت کم داره :32:

ولی زیباییش به هماهنگیه آهنگ و کلیپه >:D<

Madridista
06-11-2009, 23:39
داشتم توی نت چرخ میزدم به یه چیز بسیار عجیب برخوردم. ویدئویی که من ساختم رو توی سایت یوتوب دیدم[Only registered and activated users can see links]
اگر اشتباه نکنم کار کاره امیر جیگساوه :دی دمش گرم
توجه شما رو به این ویدئو که تا الان 1080 [Only registered and activated users can see links]بازدید داشته ،جلب مینمایم[Only registered and activated users can see links]
[Only registered and activated users can see links]

Nastooh
01-12-2009, 00:30
کلیپ واقعا قشنگی بود. :72: کیفیتش هم که معرکه. تصاویر خوب اینتخاب شده بود و به خوبی هم با آهنگ مچ کرده بودی. در کل دمت گرم. :D
فقط یه انتقاد. :D از ثانیه 53 به مدت تقریبا یه دقیقه کلیپ رو دو تا صحنه خاص زیادی تمرکز میکنه یکم میره رو مخ. :D بعد از یه دقیقه ریتم اصلی شروع میشه و کلیپ اوج میگیره که از اونجا به بعد خیلی قشنگه.

A.Arshavin
04-12-2009, 15:23
داداش عجب کلیپ توپی بود. michael cirigliano رو که میشناسی؟ یکی از مدعی ترین کلیپ سازای فوتباله. هر روز یه کلیپ میده بیرون. خدا وکیلی کل کلیپ هاشم بزاری رو هم به پای این کار تو نمی رسه. اگه بدونه رقیبی مثل تو داره تا آخر عمرش کلیپ سازی رو می بوسه میزاره کنار. خدایی کارتو هر یه ساعت یه بار می بینم از بس خفنه. فکر نکنی دارم خالی می بندم ها. دارم کارتو تو مدرسه و محله با نام یه کلیپ ساز ایرانی به بچه ها میدم. خودتم توی youtube و... آپ کن تا اون یارو کرک و پرش بریزه.

منتظر معجزه های بعدیت هستیم.:999: بای بای :wavesmile:

RealMadrid7
04-01-2010, 22:41
کلیپ فوق العاده ای بود مهدی جان.مشخصه براش زحمت زیادی کشیدی اگه نمیدیدمش نصفه عمر ورزشیم بر فنا بود:D

واقعا خسته نباشی:72:

Tom Riddle
05-01-2010, 02:10
واقعا عالي بود
مخصوصا اين كه صدا با تصوير خيلي همخوني داشت

saeid51
28-09-2010, 00:10
واقعا محشر بود
بهترين كليپي بود كه ديده ديده بودم اين جور قشنگ ساخته شده باشه

JD_RN
12-10-2010, 07:18
ویدیوی زیبایی بود
من تا الان این کلیپ رو پیش از 5 بار نگاه کرده ام اما دوباره دوست دارم که نگاه کنم خلاصه دستت درد نکنه بابت زحمتی که برای این کلیپ کشیدی.

JD_RN
12-10-2010, 14:25
پسوردش چیه؟
سلام من این کلیپ رو دانلود کردم و فهمیدم که پسوردش اینه
:laugh4:onlyrealmadrid.com

gerrardm
12-10-2010, 15:17
کلیپ زیبایی بود
بهترین کلیپ بود تو مقایسه این دو دیدم