PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : |:| پخش ویدئو های اختصاصی تاپگل از تلویزیون صدای امریکا (VOA) | عکس+ویدئو |:|

Arsenal-4ever
13-08-2009, 14:30
به نام خدا

امروز پنج شنبه 22 مرداد 88، تلویزیون فارسی صدای امریکا (VOA) در بخش خبرهای ورزشی گلهای بازی چهارشنبه شب "بوسنی 2-3 ایران" رو در حالی پخش کرد که لوگوی سایت "TopGoal.ir" بر روی گلها بسیار جلب توجه میکرد :D

[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
برای تماشای تصاویر بزرگتر روی عکسها کلیک کنید

ویدئو کامل (2 دقیقه و 23 ثانیه) از گزارش بازی بوسنی-ایران
MEDIAFIRE ([Only registered and activated users can see links])| RAPIDSHARE ([Only registered and activated users can see links])| DOWNLOAD ([Only registered and activated users can see links])

یه تشکر جانانه از Loverboy ([Only registered and activated users can see links]) که با وجود بیماری گلهای بازی دیشب رو به موقع آپلود کرد.

[Only registered and activated users can see links]

البته این موضوع برای اولین بار نیست که اتفاق افتاده.
قبلا و در برنامه ورزش از نگاه 2، در ویژه برنامه جام ملتهای اروپا که آقای مجید جلالی به عنوان کارشناس در اون برنامه حضور داشت فایلهای اختصاصی تاپگل که توسط بهنام مددی ([Only registered and activated users can see links]) به دست ایشون رسیده بود برای آنالیز بازیها استفاده شد.

تشکر ویژه از زحمات گروه تاپگل

Aghil_Acm_22
13-08-2009, 14:41
ایول :2: عجب سایت معروفی داریم و نمیدونستیم
من هم به نوبه ی خودم جا داره از تمامی زحمات و تلاش های همکاران و مدیران تاپگل تشکر ویژه داشته باشم که سایت رو به این خوبی و در این حد اداره میکنند :d0s69thbefhifftitrz

به امید موفقیت های بیشتر و مطرح شدن در سطح جهانی :999:

Prison Break
13-08-2009, 14:47
جای تعجب نداره
چون واقعاً برای این سایت و ضبط گل های زحمت میکشند.
از کار و زندگی میگذرند
هزینه میدن برای کی ؟ برای ما که استفاده کنیم.
واقعاً از زحماتش هیچ وقت نمیشه تشکر کرد و الانم فقط یه خسته نباشید باید بگیم چون دیگه بیشتر از این کاری از دستمون بر نمیاد !:72:

Amin-TopGoal
13-08-2009, 14:51
البته در زمینه های دیگه هم اَزَمون کِش رفتن :دی

مثلا لوگوهایی که محمد برای لیگها زده، همین الان داره توسط یکی از سایتهای دانلود ویدئوی معروف جهان، که جزو 300 سایت برتر جهان هم هست استفاده میشه.

حتی زحمت ندادن دوباره واسه خودشون اپلود کنن و با همین آدرس ما تو سایتشون گذاشتن :دی

حالا بگذریم از دانلود گلهای ما و زدن اونا تو CD و با نام گل 90 فروختن :دی

خبر حاشیه ای هم بدم که دامین footiran.ir در رنکینگ جهانی رتبه 59781 و دامین topgoal.ir رتبه 78186 رو داراست :دی

Madridista
13-08-2009, 14:58
حالا این ادرس سایته رو بده حاجی تا لوگو ها رو ببینیم.:دی کنجکاو شدیم :دی

Cactus
13-08-2009, 15:05
ما این کانال رو داریم این باره اولش نیست که اینا رو میذاره همرو اکثرا از این سایت خودمون تاپگل میذاره واقعا جا داره یه تشکر جانانه از همه کسانی که در گذاشتن ویدئو ها میکنن بکنیم خدا قوت دست همتون درد نکنه

سایت ما خیلی شهرت پیدا کرده تو برنامه های ورزشی ایرانی خارجی همه گلهای شما را میذارن سایت های خارجی ویدئو های شما را تو سایتشون میذارن واقعا دست همتون درد نکنه ایشالله ما با یان تشکر ها بتونیم یه کم از کارهایی را که شما میکنید جبران کنیم چون تنها کاری است که میتونیم بکنیم

Loverboy
13-08-2009, 15:12
اوه اوه فضلی آمارمونو دادی ؟ :دی

فردا میان به جُرم همکاری با شبکه های بیگانه :292: میگیرنمون میبرنمون :دی . بابا به خدا من کاره ای نبیدم :imoksmiley:

MBeckham
13-08-2009, 15:23
واقعا خسته نباشید:72::wubpink:

Retex
13-08-2009, 15:26
ممد خیالت راحت تورو نمی گیرن مدیران سایت مخصوصاً مسئول بخش تاپگل رو به جرم همکاری با اجنبی میگیرن میکنن تو زندان! :2qcmh45:

ALi ReZa
13-08-2009, 15:29
ایول بابا
من قبلا یه بار تو ورزش از نگاه استقلال :D لوگوتون رو رو ویدئوها دیده بودم ولی خدایی این دیگه آخرش بود :41:
خسته نباشین :177:

Mehdi
13-08-2009, 16:20
خبر حاشیه ای هم بدم که دامین footiran.ir در رنکینگ جهانی رتبه 59781 و دامین topgoal.ir رتبه 78186 رو داراست :دیحالا كه كار به قُپي اومدن و اين صوبتا كشيد:دي، منم يه شمه بيام:

آيا مي دانيد قيمت سايت با معيارهاي بورس هاي اينترنتي جهاني چقدر است؟:flirtysmile2:

پاسخ: كافيست براي اطلاع از قيمت TopGoal.ir به اين ([Only registered and activated users can see links]) صفحه و جهت آگاهي از ارزش FootIran.ir به اين ([Only registered and activated users can see links]) يكي صفحه برويد:34:

بله، درست ديديد! ارزش TopGoal.ir برابر با 31,061.5 دلار، معادل با 31,682,220 تومان:2::2: و ارزش FootIran.ir برابر با 22184.7 دلار، معادل 22,628,394 تومان:2: مي باشد:271:

بدو بدو آتيش زدم به مالم:D (محمد و امينم هويجن اين وسط:2qcmh45:) پول نقد داشته باشيد، شب نشده سند منگوله دار:32: سايت آماده اس، حاج مِيتي هم سحرگاه فردا با پرواز مستقيم تهران-فرانكفورت از مملكت متواري خواهد شد! (البته اگه هواپيماي كذايي سالم به مقصد برسه[Only registered and activated users can see links])

پ.ن: دوستان اشاره مي كنند كيبوردي كه زير دستمه در حال به هوش اومدنه و ديگه به جاي ف، ظ تايپ نمي كنه!

ITALIANO
13-08-2009, 16:29
دمتون گرم بابا ! همین که نشستید VOA رو نیگا کردین و این سوژه رو پیدا کردین خودش یه مبحث جداس :D

depor
13-08-2009, 16:40
من هم به نوبه ی خودم جا داره از تمامی زحمات و تلاش های همکاران و مدیران تاپگل تشکر ویژه داشته باشم که سایت رو به این خوبی و در این حد اداره میکنند

Death Angel
13-08-2009, 20:00
منم کمال قدر دانی رو از زحمات شما دارم
پخش ویدیو با لوگوی سایت که عیبی نداره.خودش یه تبلیغه

FrankinG
13-08-2009, 20:35
اقدام قانوني كنيد بابا :دي اينجا نشستين به هم تبريك ميگين ؟ :دي
برداشتن كپي رايت رو به فنا دادن :2mo5pow:

maxpower00062
14-08-2009, 01:21
بجای اینکه برین این همه تو تایپیک استدیو90 بهم شومپیت شومپیت:flirtysmile2: بگین یه خورده هم به فکر این ویدئوهای رنج و زحمت کشیدتون باشین که دارن ازشون سوء استفاده میشه...:53: ....با تو ام ممد:2mo5pow:

البته یارو کارگردانه میتوننست نامردی بکنه لوگوی سایتو پاک کنه ولی بازم دمش گرم...

چند ساله دیگه گمونم شبکه infosport هم از سایت ما استفاده میکنه...:33:....:1:
ولی خدا رو چه دیدی شایدم شد...:*:84:*:
پ.ن: بعدش امینو:271: با نیسان مورانو و لگزوز شش در اسکورت میکنن...
...امین جونه تو یه امضا بده :interview:
بعدش امین میره 50% سهام ac roma رو میخره و بعد از چند مدت با توتی شبا به کلوپ محلی کنار باشگاهشون میرن.... بعد از چند مدت اخبار ورزشی اعلام میکنه که امین و توتی در کلوپ شبانه به زدو خورد پرداختن به همین دلیل اونارو تا 48 ساعت بدون وصیقه بازداشتنت کردن:laugh4:.

پ.ن: اصلا به تو چه :snapoutofit:....100% تخلف حذف از سایت...:29:...:out:

mohsen121
16-08-2009, 23:55
جالب بود .

alireza77777m
17-08-2009, 21:45
جداً به خاطر رتبه ي 5 رقمي سايت در رنكينگ جهاني به خودم افتخار مي كنم.

Дlfred
17-08-2009, 21:59
به به مثل اینکه جهانی شدیم 127fs3556139
تبریک میگم به مدیران زحمتکش سایت :winksmiley02:

Ronaldinho80
19-08-2009, 11:30
به به ...
چه میکنه این تاپگل
البته به قول بچه ها باید هم اینجوری باشه سایت تاپگل حداقل در خاورمیونه در زمینه ی دانلود تکه !

R9TheBest
20-08-2009, 19:07
منم از تمام مدیران و همکاران زحمتکش فوتیران تشکر می کنم که این سایت رو برای ما درست کردن تا دور هم جمع بشیم .. ایشالا در اینده شاهد گسترش بیشتر این سایت باشیم ..