PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ::><:: ویدئوی منتخب نود | نهم اردیبهشت ::><::

Amin-TopGoal
30-04-2008, 11:44
بسم الله الرحمن الرحیم

منتخب برنامه نود - نهم اردیبهشت 1387

در این تاپیک دو ویدئو از برنامه این هفته انتخاب کردم که می تونید دانلود کنید. ویدئوی اول مربوط به معرفی برنامه ست که اینبار کامل تر از هفته های قبل انتخاب کردم.

ویدئوی دوم هم گوشه کوتاهی از مصاحبه فیروز کریمی و عادل فردوسی پور در استودیوی برنامه نود هست که می تونه جالب باشه.

نیمه بالای جدول رده بندی و جدول گلزنان تا پایان هفته بیست و نهم رو هم در عکسهای زیر مشاهده می کنید

[Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links]

[Only registered and activated users can see links]

[Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links]

[Only registered and activated users can see links] معرفی برنامه - دانلـود ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links]

[Only registered and activated users can see links] مصاحبه کریمی - دانلـود ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links]

yasaman_kaka
30-04-2008, 17:52
سلام. مرسی گل کاشتی. اگه میشه اون قسمتی که فیروز کریمی راجب نظر سنجی هفته قبل نود صحبت میکنه و گزینه چهارم رو میگه سرمای شدید هوای تهران رو بزارید!

Amin-TopGoal
30-04-2008, 18:07
سلام. مرسی گل کاشتی. اگه میشه اون قسمتی که فیروز کریمی راجب نظر سنجی هفته قبل نود صحبت میکنه و گزینه چهارم رو میگه سرمای شدید هوای تهران رو بزارید!
جام جم معمولا نود رو کوتاه می کنه. این قسمت جزو حذفیات بود

r-sociedad
01-05-2008, 09:01
سلام
اگه میشه اون قسمتی که کریمی میگه مهابادی جادوگره و کاغذ انداخته تو جیب کت من بذارید، ممنون

kave666
15-02-2009, 06:38
لطفا گلهاي بازي داماش رو هم بذارين