PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : **/ بحث و تبادل نظر در مورد دیدارهای استقلال \ **

صفحه ها : [1] 2 3 4 5 6 7 8

Retex
02-08-2009, 08:17
این تاپیک برای بحث و تبادل نظر در مورد بازی های تیم استقلال در فصل 89-88 ایجاد شده و عنوان آن با توجه به نزدیکترین دیدار استقلال تغییر خواهد کرد. لطفاً مسائل مربوط به بازی های استقلال را فقط در این تاپیک مطرح کنید.

با تشکر..

Дlfred
02-08-2009, 09:03
درود بر دوستان آبی دل [Only registered and activated users can see links]
بنظر من جذابترین بازی هفتۀ اول این بازیه ؛ به چند دلیل اولین دلیلش رویارویی قلعه نویی با استقلاله دومیش هم اینکه دو تا از تیمهایی که بنظر من مدعیان اصلی قهرمانی تو فصل جدید هستند مقابل هم قرار میگیرند ، مطمئناً بازی جذاب و پرگلی رو شاهد خواهیم بود . [Only registered and activated users can see links]

Prison Break
02-08-2009, 09:33
استقلال -سپاهان

این بازی بازی اول دو تیم هست و از حساسیت بالایی برخورداره . مربی تیم فوتبال سپاهان مربی اسبق استقلال است و کاملاً استقلال رو میشناسه.

از طرفی دیگر عبدالصمد مرفاوی که سابقه زیادی در استقلال داره و پارسال هم در کنار قلعه نویی کار میکرد با شیوه کار قلعه نویی آشنایی داره.
استقلال و سپاهان جز تیم های خوب ایران هستند .

بازی فوق العاده حساس و احتمالاً حاشیه ای خواهد بود .

بازی اول شاید هیچکدوم از تیم ها به هماهنگی لازم نرسیده باشند و تقریباً بازی پایاپایی خواهند داشت .

بازی به دلیل حساسیت خیلی زیاد غیر قابل پیش بینی هست.

هر دو تیم بازی اول رو محتاتانه انجام خواهند داد و بدون شک برای برد حاضر میشوند ولی استقلال به دلیل اینکه میزبان شانس بیشتری روی کاغذ برای پیروزی داره .

تیم سپاهان هم یکی از تیم های خوبه و نمیشه دست کم گرفتش ، اونم با سرمربگیری امیر قلعه نویی موفق ترین مربی ایرانی .

امیدوارم بازی زیبایی باشه و ما لذت ببریم.

زیاد تحلیل خاصی نمیشه کرد .

به امید موفقیت آبی های پایتخت.:72:

Ronaldinho80
02-08-2009, 09:38
به به باز هم لیگ شروع شد و بحث و ... :13:
به نظر من که بازیه سختی رو پیش رو داریم مخصوصا با این خرید های خوب سپاهان و مربی این تیم که همه جیک و پوک تیم ما رو میدونه .
و با در نظر گرفتن بازی بدون تماشاگر واقعا خیلی بد میشه که بازی اول لیگ بدون تماشاگر باشه خدا بگم چیکارشون کنه !:6qwup3:
اگه جباری و جانواریو برسند تقریبا در تمام نقاط از سپاهان سرتر هستیم .

Ricardo Kaká 10
02-08-2009, 09:45
به نظر من بازيه فوق العاده جذابيه كه اميدوارم با برد استقلال همراه باشه:13:
اگه جباري باشه من كه فكر ميكنم يه گل به سپاهان ميزنه تا به قلعه نويي بعضي چيزا رو نشون بده!!!!!!!!!!!

A.R.S
02-08-2009, 10:37
اما به نطر من هر چقدر مهم باشه دربی نمی شه

Aliano
02-08-2009, 10:59
واقعا بازی حساسیه:*:84:*:مخصوصا با این حاشیه هایی که قبل از بازی بین واعظ و قلعه نویی ایجاد شده.ولی خوشم میاد از صمد که اصلا اهل حاشیه نیست:13:بزرگترین معضل نبود تماشاگراست:girl_sigh:وگرنه به نظرم حساسیتش کمتر از دربی نبود.ولی فکر کنم یکی دو روز قبل از بازی محرومیتو ببخشن.
شانس استقلال به نظرم بیشتره.درسته سپاهان خرید های خوبی داشته ولی ثبات توی تیم خیلی مهمه که استقلال این ثبات رو حفظ کرده و نقاط ضعفشم ترمیم کرده.فقط مشکل اینه که جباری و جانواریو مصدومیتشون بر طرف بشه:smil4337dd8b9eb25:
فکر نکنم بازی پر گلی باشه مخصوصا با خط دفاع سپاهان که شده خط دفاع تیم ملی:53:

Rabin
02-08-2009, 14:26
خب بعد از مدتها انتظار لیگ نهم هم شروع میشه....بازی اول بازی خیلی سختیه چون اگه نتیجه نگیریم روحیه تیم با توجه به این همه مصاحبه که واعظ کرده میاد پایین..
سیستم تیم تو این بازی 3-3-4 یا 2-4-4 هست
در خط دروازه طبق آخرین اخبار احتمالا محمدی بازی میکنه
دفاع 4 نفره متشکل از صادقی و کوشکی در وسط و بیک زاده و منتظری یا امیر آبادی میباشد
اگه با 3 تا هافبک بازی کنیم احتمالا کاظمی و حیدری و روانخواه بازی میکنن ( به احتمال زیاد جباری و جانواریو به بازی اول نمیرسن
در خط حمله هم عنایتی نوک بازی میکنه...روته مولر از بازی فرهاد خوشش میاد و احتمالا فرهاد و برهانی در کنار عنایتی بازی میکنن
اگه با 4 تا هافبک بازی کنیم قضیه فرق میکنه و کاظمی و رحمتی میشن 2 تا هافبک دفاعی و حیدری و روانخواه در چپ و راست

Death Angel
02-08-2009, 14:30
بازی خیلی جالب و پر گلی فکر نکنم از آب در بیاد.اولین بازی رسمی هر دو تا تیم هم هست تیم ها به آمادگی و هماهنگی لازم نرسیدن به نظر من بازی مساوی میشه

alireza77777m
02-08-2009, 19:05
به نام خدا اين اولين پست تو اين تاپيك هست اميدوارم با توجه به سعي و تلاش من و دوستام اين بازي رو با اختلاف 2 ببريم.من مطمئناً بدون كمك ما هم اس اس كار خودشو مي كنه و بازي رو مي بره پس نگران اميرخان نباشيد.دعا كنيد طالب لو در دروازه باشه و جباري تو تركيب وگرنه نمي تونيم بازي رو به راحتي ببريم.:d0s69thbefhifftitrz

Atomic Ant
02-08-2009, 19:30
خب با توجه به خریدهای خوب سپاهان و دفاع مستحکم این تیم مسلما سپاهان بازی رو میبره :72:
به خصوص که ورزشگاه آزادی خالیه.
کلا گل زدن به سپاهان رو با وجود این دفاع و دروازه بان برای استقلال بعید میدونم.

امیدوارم بازی زیبایی رو شاهد باشیم :72:

به امید موفقیت طلایی پوشای نصف جهان :d0s69thbefhifftitrz

InTeR mIrIfIcA
02-08-2009, 19:34
با سلام به همه. خدا رو شكر امسال تيم خوبي داريم . تونستيم بازيكناي خوب فصل پيش رو حفظ كنيم و چنتا بازيكن خوب ديگه هم اضافه كرديم و من اين بازيو به نظر خودم ميتونيم ببريم چون امسال با نظم شروع كرديم ولي از اين هم نبايد بگزريم كه تيمهاي قلعه نوعي روشي هجومي دارن و بايد هواسمون به حملهاي خوب سپاهان باشه. به اميد خدا ايشالا بازيه اول رو با برد شروع ميكنيم.

NAHAL
03-08-2009, 01:14
بازیه حساسیه ولی فکر نکنم گلی
درمیون باشه چون هردو تیم دوست
ندارن شکست بخورن ولی امیدوارم
استقلال برنده بشه

ss_ss gahreman
03-08-2009, 01:32
و بلاخره لیگ نهم شروع شد و به نظر من یکی از حساس ترین بازی نیم فصل بین استقلال وسپاهانه چونکه هر دو سرمربی سال پیش در کنار هم دیگه تیم رو هدایت میکردن و الان دارن با هم میجنگن♥

ولی چون بازیه اولیه به احتمال زیاد یکم بازیکنان هماهنگ نیستن

با ارزوی سلامتی جانواریو و برد استقلال

Reza_Borriello
03-08-2009, 02:18
استقلال راحت بازیو میبره.سید صالحی و فرهاد هم گل میزنن:D

saeed ss
03-08-2009, 04:35
امیدوارم استقلال گام اول رو محکم برداره و بازی رو ببره اما با توجه به اینکه هفته اوله و بازیکنا ناهماهنگن و نبود جانواریو و احتمالن جباری شاید یکم به مشکل بخوریم ولی ایشالاه میبریم

kamran&negar
03-08-2009, 07:43
سلام به همگی به نظر منم این بازی خیلی جذابه و شایدم قشنگ ترین بازی لیگ باشه البته به نظرم گل هم داره اگه گلی هم زده بشه توسط استقلال مجیدی-سید صالحی گل میزنن چون روحیه بسیار خوبی دارند.مجیدی که امسال خیلی امادس و سید صالحی هم در مقابل سپاهان روحیه خوبی داره البته عنایتی هم میتونه باشه

Armin
03-08-2009, 09:31
سلام به همه عزیزان آبی دل. به نظرم بازی استقلال و سپاهان بسیار بسیار سخت و حساسه! متاسفانه با درگیریها ی اخیر مابین واعظی آشتیانی و امیر قلعه نوعی حساسیت این بازی به شکل کاذبی دوچندان شده! (متاسفانه واعظی آشتیانی به جای رعایت اعتدال در مواضعش که جندان بد هم نیست روی به افراط و تفریط آورده که به شدت برای کل اجزای تیم مخربه و در درازمدت بهش ضربه می زنه و از همه بدتر اینکه کسی هم نیست که ذهنش رو روشن کنه!)
با شناختی که از ژنرال در بازیهای بزرگ در لیگ برترسالهای گذشته دارم می دونم که اگه در یه بازی پای کل کل بیفته و تصمیم بگیره که تیم مقابل رو ببره به همین راحتیها باج بده نیست! از طرف دیگه اکثر بازیکنای اس اس قبلا شاگرد امیر بودن و معلوم نیست بتونن در این دیدار بازی خوبی از خودشون به نمایش بذارن! صمد هم (با توجه به اون یک سالی که سرمربی اس اس بود) متاسفانه اصلا سابقه خوبی در بازیهای بزرگ نداره! تماشاگرای خوب و با وفای اس اس هم که محرومن و نیستن تا تیم رو به عنوان یار دوازدهم همراهی کنن. همه این موارد رو که در کنار هم میذارم به این نتیجه می رسم که...! چی بگم...؟؟؟ بیخیال اصلا! بهتره ذهنیتهای منفی رو از خودمون دور کنیم...
از دید یه هوادار متعصب دوست دارم که حتما این بازی بزرگ رو ببریم و سپاهانیها رو له کنیم که ان شاء الله همینطور هم بشه! اما از دید کسی که شخصا ارادت و تعصب خاصی به امیر دارم دوست ندارم نتیجه طوری رقم بخوره که ژنرال تحقیر بشه!

Ronaldinho80
03-08-2009, 10:12
به نام خدا اين اولين پست تو اين تاپيك هست اميدوارم با توجه به سعي و تلاش من و دوستام اين بازي رو با اختلاف 2 ببريم.من مطمئناً بدون كمك ما هم اس اس كار خودشو مي كنه و بازي رو مي بره پس نگران اميرخان نباشيد.دعا كنيد طالب لو در دروازه باشه و جباري تو تركيب وگرنه نمي تونيم بازي رو به راحتي ببريم.:d0s69thbefhifftitrz

علیرضا این فصل هم میری ورزشگاه ؟:imoksmiley:

NAHAL
04-08-2009, 01:51
انشاالله که استقلال برنده میشه

khaf Esteghlali
04-08-2009, 13:24
هر چی فکر کی کنم می گم نکنه ببازیم ولی بعد به خودم می گم انشالله برنده ایم نمی دانم چه جوری ولی امیدوارم ببریم

Aliano
04-08-2009, 13:34
محرومیتو هنوز نبخشیدن:2mo5pow:ما نفهمیدیم بالا خره صمد جهار دفاعه بازی می کنه یا سه دفاعه؟؟؟؟فکر کنم 2-4-4 بازی کنه.اینم از ترکیب احتمالی من:

طالب لو

بیگ زاده........صادقی............منتظری ...........حیدری

کاظمی.........کیانوش رحمتی

روانخواه...........مجیدی

اکبر پور..........عنایتی

جباری مصدومه هنوز یا نه؟:3925:

khofash villa 7
04-08-2009, 14:24
به نظر من استقلال این بازی رو 2-0 میبره:*:84:*: با گلهای عنایتی:72: و اکبر پور:flowerysmile:سپاهان رو نابود میکنیم:13:

Rabin
04-08-2009, 14:42
عمران زاده که تا نیم فصل محروم شد احتمالا جباری و جانواریو به این بازی نمیرسن ضمن اینکه بدترین خبر اینه که هنوز ITC عنایتی صادر نشده و احتمال داره به این بازی نرسه

Armin
05-08-2009, 09:06
محرومیتو هنوز نبخشیدن:2mo5pow:ما نفهمیدیم بالا خره صمد جهار دفاعه بازی می کنه یا سه دفاعه؟؟؟؟فکر کنم 2-4-4 بازی کنه.اینم از ترکیب احتمالی من:

طالب لو

روانخواه...........مجیدی

اکبر پور..........عنایتی

دوست عزیز آبی دلم. ممنون از تحلیلی که انجام دادی و ارنجی که گذاشتی. اما به اعتقاد من مرفاوی هم ادامه دهنده راه قلعه نوعیه و حتی اگه در یکی دو بازی 4 دفاعه بازی کنه که احتمالش کمه ولی سرانجام روی به دفاع 3 نفره میاره!
گذشته از اینا به نظر من فوتبال ایران پتانسیل بازی با دفاع 4 نفره خطی رو نداره. چون بازی با این سیستم شرایط و تکنیکهای خاص خودش رو می طلبه که متاسفانه در مدافعان ایرانی کمتر پیدا میشه! یه مدافع وسط در این سیستم باید تکنیک - هوش- سرعت- قدرت سرزنی با زدن ضربات سر اول - قدرت تکل زنی - قدرت بازیخوانی حریف - قدرت بازیسازی از دفاع و ... رو با هم داشته باشه و تنها راه حل این مشکل در فوتبال ما آموزش - تربیت و پرورش صحیح چنین بازیکنانی اونم از سنین کودکیه. بهترین مدافعان وسط ما هادی عقیلی و سیدجلال حسینی هستن که هر کدوم ضعفهایی دارن که قابل توجهه!!! اولین ضعفشون روی سرعته و البته قدرت بازیسازی از دفاع و قدرت بازیخوانی حریف هم در مراتب بعدی قرار می گیره.
در مورد جباری هم مصدومیت داره اما به نظر می رسه که جدی نباشه.

در مورد مجتبی جباری باید به اطلاعت برسونم که اینطور که در خبرها اومده مصدومیتش جدی نیست و به بازی سپاهان می رسه حالا ممکنه توی ترکیب ثابت نباشه.
در مورد عنایتی هم اینطور که روزنامه های صبح امروز (چهارشنبه 88/5/14 ) نوشتن قرار شده فدراسیون مشکل ITC رضا رو حل کنه که با این حساب فکر می کنم مشکلی از این بابت نباشه و به بازی با سپاهان برسه.

Ronaldinho80
05-08-2009, 21:51
در مورد عنایتی باید بگم تو خبرورزشی نوشته بود که امروز آی تی سی شو می فرستند .
جباری هم به گفته ی دکتر نوروزی به این بازی و حتی بازی تیم ملی با بوسنی نمیرسه .
الان تو سایت اس اس ترکیب احتمالی رو گذاشته بود که 4 دفاعه بود .
منم با آرمین خان موافقم دفاع 4 نفره نیاز به یک تحول اساسی داره و نمیشه همینجوری تو تیم های ایرانی اجراش کرد .
به نظر من بازی رو مساوی می کنیم . (البته دعا میکنم که نظرم اشتباه باشه!)

Aliano
05-08-2009, 22:08
دوست عزیز آبی دلم. ممنون از تحلیلی که انجام دادی و ارنجی که گذاشتی. اما به اعتقاد من مرفاوی هم ادامه دهنده راه قلعه نوعیه و حتی اگه در یکی دو بازی 4 دفاعه بازی کنه که احتمالش کمه ولی سرانجام روی به دفاع 3 نفره میاره!
گذشته از اینا به نظر من فوتبال ایران پتانسیل بازی با دفاع 4 نفره خطی رو نداره. چون بازی با این سیستم شرایط و تکنیکهای خاص خودش رو می طلبه که متاسفانه در مدافعان ایرانی کمتر پیدا میشه! یه مدافع وسط در این سیستم باید تکنیک - هوش- سرعت- قدرت سرزنی با زدن ضربات سر اول - قدرت تکل زنی - قدرت بازیخوانی حریف - قدرت بازیسازی از دفاع و ... رو با هم داشته باشه و تنها راه حل این مشکل در فوتبال ما آموزش - تربیت و پرورش صحیح چنین بازیکنانی اونم از سنین کودکیه. بهترین مدافعان وسط ما هادی عقیلی و سیدجلال حسینی هستن که هر کدوم ضعفهایی دارن که قابل توجهه!!! اولین ضعفشون روی سرعته و البته قدرت بازیسازی از دفاع و قدرت بازیخوانی حریف هم در مراتب بعدی قرار می گیره.
در مورد جباری هم مصدومیت داره اما به نظر می رسه که جدی نباشه.

کاملا حرفت تایید می شه!فوتبال روز دنیا از دفاع خطی استفاده می کنه.در حالی که توی فوتبال ما اکثر باشگا ه ها معمولا سه دفاعه کار می کنن.تیم هایی هم که دفاع خطی کار می کنن به مشکل برمی خورن چون اصولشو بلد نیستن!شاید هم هنوز فوتبالیستای ایرانی ظرفیت و توانایی بازی در دفاع چهار نفره رو ندارن.به خاطر همینه که دفاع تیم ملی اینقدر ضعیفه!به نظرم هنوز اصول دفاع چهار نفره رو هیچ کدوم از مربیان ما بلد نیستن.
بر می گردم به فصل قبل که قلعه نویی در جواب انتقادات به دفاع سه نفره استقلال می گفت:با این سیستم نتیجه می گیریم پس خوبه!درسته!شاید توی لیگ خودمون یه تیم با این سیستم موفق بشه اما ضررش مستقیما به تیم ملی می رسه که دفاع چهار نفره داره!اصلا فکر می کنین فقر دفاع راست و چپ توی فوتبال ما چیه؟همینه دیگه همین دفاع سه نفره!
ولی بالاخره باید از یه جایی شروع کرد!نه؟

Hessam
06-08-2009, 16:06
عنایتی برسه حله...
در ظمن نباید با نبود جباری و جانواریو بهانه واسه باخت داشته باشیم!
به هرحال کم بازیکن خوب نداریم و از کیانوش رحمتی هم میشه استفاده کرد... شاید استقلال خصوصیاد بازیسازی رو از دست بده ولی در عوض میتونه 2تا هافبک تخریبی بذاره و به هرحال بازیسازی این 2 بازیکن شاید به جباری و جانواریو نرسه ولی خیلی ضعیف هم نیست..
باید سیستم دفاعی رو محکم کنیم و از سرعت برهانی...روانخواه و شکافهایی که اکبرپور ایجاد میکنه و هوش عنایتی که امیدوارم برسه استفاده کنیم...
-----------
امیدوارم صمد شجاع باشه و به مساوی اکتفا نکنه ...
--------
به نظر من استقلال بازیکنهای کاملی داره ... نمیشه ایراد گرفت که چرا جباری و جانواریو جایگزین ندارن ! مگه یه تیم چندتا ستاره میتونه بخره ؟ چندتا هافبک ؟؟ طبیعت فوتبال همینه ...
همین چیزاست که بازیکنهایی مثه کاکا...رونالدو....پیرلو ، جرارد و ........... رو تبدیل به یک مهره مهم کرده .الان توی هر پست به اندازه کافی بازیکن داریم... درسته که سمت چپ زیاد قوی نیست ..ولی حداقل از لیگ ایران فراتریم...... سپاهان هیچی نیست .. جلال حسینی و عقیلی شاید روی توپهای هوایی خوب کار کنند ..ولی باور کنید سرعت مهاجمهای ما اونارو از کار میندازه ... به جز دروازه بان و مدافع ..سپاهان مهره قابل توجهی نداره .. به نظر من سپاهان تیم کندیه ... یه جورایی سنگین و انعطاف ناپذیر به نظر میاد ...
-------------
بقیه تیمها 2-3 تا ستاره و بازیکن دهان پر کن خریدن و شاید سرآمدشون همین استیل آذین و سپاهان باشن ..ولی استقلال تیم تره .. توازن داریم ...
اگه استیل آذین 3تا هافبک ستاره گرفته ..استقلال همه پستهاش ستارن..
من سطح بازی جباری..جانواریو ... رو خیلی بالاتر از زندی و ...... میدونم ..
خدایش بهترین مدافع هافبکها رو داریم ... مهاجم هم دیگه چی میخوایید ؟ دوتا آقای گل ؟!!
----
حداقلش اینه که این فصل بازیکنی نداریم که یه جواریی سوژه خنده و بحث برانگیز باشه .. سیدصالحی که یه زمانی همین سپاهان روش حساب میکرد مهاجم ذخیره ماست! ..
--------
صمد اگه باهوش باشه ، امسال بهترین استقلال تاریخ رو مشاهده میکنیم ..

Hessam
06-08-2009, 16:24

طالب لو

روانخواه...........مجیدی

اکبر پور..........عنایتی

به نظر من این ترکیب یه ایراد بزرگ داره .. جناحین! ..
-------

---------------------طالب لو--------------------------
--------------------------------------------------------
صادقی........کوشکی............منتظر ی...........شکوری

امیرآبادی ----رحمتی.........کاظمی-----حیدری

---------------اکبرپور-----عنایتی-----------

در نبود جباری و جانواریو به نظر من این ترکیب بد نیست ... اگه لازم شد ، شکوری تعویض بشه ..
حیدری بره جای شکوری و روانخواه بیاد جای حیدری...
----
باور کنید امیرآبادی خیلی بهتر از بیگزادست ! حداقلش اینه که کارای دفاعیش خوبه!
-----
با اومدن جباری و جانواریو ...
-
---------------------طالب لو--------------------------
--------------------------------------------------------
امیرآبادی........کوشکی............م نتظری...........حیدری

-------جانواریو.........کاظمی-----جباری--------

--------------------اکبرپور----------------------
-----------عنایتی-------------برهانی----------

-----
مشکلات زیاده!
چپ!
اگه صادقی رو بزاریم! از نفوذ خبری نیست! اگه بیگزاده رو بذاریم از دفاع خبری نیست.. حداقلش اینه که امیرآبادی دفاع میکنه ... تک و توک نفوذ هم میکنه .....
=======
تو این ترکیب دومی به موقعش از مجیدی...روانخواه و صادقی باید استفاده بشه ... شکوری هم مدافع خوبیه ..
-------
ولی بودن کوشکی از نون شب واجبتره ...صادقی زیاد جا میمونه و بی جهت هم تکل میزنه..

M.R.H
06-08-2009, 21:35
عمران زاده که تا نیم فصل محروم شد احتمالا جباری و جانواریو به این بازی نمیرسن ضمن اینکه بدترین خبر اینه که هنوز ITC عنایتی صادر نشده و احتمال داره به این بازی نرسه

دوست عزیز من امروز توی روزنامه خوندم که ITC عنایتی صادر شده و میتونه در بازی جمعه بازی کنه.
امیدوارم که حقیقت داشته باشه

اینم ترکیب احتمالیه من:

طالب لو

بیگ زاده - کوشکی - منتظری - حیدری

مجیدی - کاظمی - روانخواه

اکبرپور
عنایتی - برهانی

Rabin
06-08-2009, 22:54
به نظرم اگه تو دفاع 4 نفره بخواهیم از حیدری استفاده کنیم حرومش میکنیم..خسرو باید تو هاقبک بازی کنه تا بتونه با خیال راحت نفوذ کنه

Rabin
07-08-2009, 15:31
خب بالاخره بعد از 3 ماه انتظار استقلال مدل 88 رو با صمد و روته مولر خواهیم دید....باز هم لیگ و کلی هیجان و غم و شادی و اعصاب خوردی و همه ی موارد مخصوص به لیگ شروع شد...و بدشانسی ما در اولین بازی باید بخوریم به تور ژنرال که بارها به خاطرش هورا کشیدیم و تشویقش کردیم و فکر کنم اسمش در لیست مربی های محبوب اکثر استقلالیها هست...در هر صورت یاد گرفتیم که استقلال بر هر اسم و تیمی ارجحه چه وقتی که کدیر عاملش واعظ باشه و رو نیمکتش امیر ننشسته باشه...امروز استارت لیگ برای ما آبی دلان زده میشه و امیدوارم با برد شروع بشه هر چند با شناختی که از امیر قلعه نوعی دارم میدونم که وقتی پای کل کل بیاد وسط کم نمیاره مثل تمام مسابقات دربی که جلوی قرمزها نباخت ولی امیدوارم امروز به ما ببازه هر چند ته دلم نمیخوام امیر هم زیاد خورد بشه و تحقیر بشه ولی به امید برتری اس اس و قهرمانی در لیگ نهم

Hessam
07-08-2009, 15:38
امروز با اختلاف 2 گل میبریم ! (حداقل ) ... یه بازیکن هم از سپاهان اخراج میشه :4:

SHANKS
07-08-2009, 17:12
با اینکه شدید پرسپولیسیم اما امروز واقعا دوست دارم استقلال ببره...
پرسپولیس و استقلال باید این سپاهانو لهش کنن..:53:

Retex
07-08-2009, 20:31
اولین برد فصل جدید رو به همه آبی دلان تبریک میگم
استقلال 1-0 سپاهان
گل: روانخواه

Reza_Borriello
07-08-2009, 20:39
سلام به همه آبی دلان گل:2:
اولین برد استقلال رو به هم تبریک میگم.این فصل هم راحت قهرمانیم
امسال با گلات ما قهرمانیم آهای فرهاد مجیدی
امسال تو باید........ آهای فرهاد مجیدی
داش فرهاد رو عشقه:72::72::72:

ویرایش توسط Retex

DaNiOK
07-08-2009, 20:42
دم فرهاد گرم یکی از بهترین بازیهاشو برا اس اس کرد...

روانخواهم نه گذاشت نه برداشت زد کنج دروازه رحمتی...

استقلال زلزله / محبوبه هرچی دله

دو تیم برابر بودن و تیمی که از موقعیتش استفاده کرد برنده شد...

اميد رضا روانخواه در دقيقه 61 براي استقلال گلزني كرد تا استقلال ليگ برتر نهم را با پيروزي بر تيم امير قلعه نويي آغاز كند.
هدايت ممبيني قضاوت مسابقه را بر عهده داشت.
نيمكت نشيني آرش برهاني مهاجمي كه فصل قبل آقاي گل ليگ برتر شد از نكات قابل توجه مسابقه بود. اين بازيكن دقيقه 73 به ميدان آمد.
اين ديدار با حكم كميته انضباطي بدون تماشاگر برگزار شد.

[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]ديدار تيم هاي استقلال تهران و سپاهان اصفهان)[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]ديدار تيم هاي استقلال تهران و سپاهان اصفهان)[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]ديدار تيم هاي استقلال تهران و سپاهان اصفهان)

Hessam
07-08-2009, 20:52
عالی بود!
ولی اگه امیرآبادی بیاد جای پژمان عالی میشه ...
---------------------

InTeR mIrIfIcA
07-08-2009, 20:55
خوب بازيه اول رو هم خوب بازي كرديم و از همه مهم تر اين بود كه برديم و امير ضايع شد. :34:
تيم ما از سپاهان خيلي سر تر و هماهنگتر بود ايشالا بتونيم بازي به بازي بهتر بشيم

farah
07-08-2009, 21:01
تبریک میگم برد استقلال رو به همه طرفدارای اس اس

عجب گل قشنگی روانخواه زد (امید رفت و برگشت)

hamed s.s topiran
07-08-2009, 21:14
متخصص بردن یک بر صفر صمد مرفاوی
مهم برد تو بازی اول بود اونم باسپاهان در نبود جباری و جانواریو
دمشون گرم هر چی داشتن گذاشتن

Ronaldinho80
07-08-2009, 21:16
این هم یک شروع عالی
استقلال بدون تماشاگر هم می تونه سپاهان پر ادعا رو به راحتی شکست بده
یک گل فوق حرفه ای از روانخواه
ایول به وحید

دقت کردید که یه 5 ، 6 سالی میشه که استقلال تمامی بازی های اول فصل رو برده ؟
سال قبل ابوسلم رو با دو گل جباری و امیرآبادی 2-0
دو سال قبل استقلال اهواز رو با گلهای صادقی،برهانی،منعیی 3-2
سه سال قبل ذوباهن رو با گلهای نوازی و قربانی 2-1
چهار سال قبل صبا رو با دو گل عنایتی و گلهای نیکبخت و اکبرپور 4-2
و ... !

khofash villa 7
07-08-2009, 21:33
:49::flowerysmile::72:منم تبریک میگم برد شیرین مونو مقابل سپاهان:72::flowerysmile::49:
سپاهان رو نابود کردیم:*:84:*:
:177:اس اس:heartsmile: عالی بازی کرد. :177:
مخصوصا داش فرهاد:d0s69thbefhifftitrz, چه پاسی داد به روانخواه و اونم چپوند تو سه کنج دروازه :29dz8zk:ایول امید دکو:13:
تازه بیشتر هم میتونستیم گل بزنیم:labkhand:
گل هم خوردیم نرفتیم تو دفاع و موقعیت گل هم داشتیم:5:
نمیه اول, بازی خوبی نبود ولی باز هم استقلال بهتر بود و نمیه دومم که ترکوندیم و میتونستیم 3 و 4 تا گل بزنیم:2: که یکیش رفت تو گل:5:
صمد هم خوب تیمو ارنج کرده بود :labkhand:با این که چنتا مصدوم ومحروم داشتیم ولی تیم عالی رو تو زمین گذاشته بود>:D<
اینم از صمد که نشون داد مربی لایقی برای استقلال:2:
ایول صمد :999:
صمد سر طلایی ******سرور لنگیایی:6qwup3:
قلعه نویی هم هیچ تاک تیکی نداشت و برای مساوی اومده بود:D

saeed ss
07-08-2009, 21:33
تبریک به همه استقلالیا بابت اولین پیروزی اونم بدون تماشاگر اونم جلو سپاهان اونم با قلعه نویی
بازی زیاد چنگی به دل نزد ولی چون بازی اول تیما بود نمیشه بشون خرده گرفت.امیدوارم در ادامه به خصوص استقلال بازی روونتری ادامه بدن

Death Angel
07-08-2009, 22:01
بازی به شدت کیفیت پایینی داشت و اصلا دلچسب نبود.خدا رو شکر که بردیم
یه صحنه من بد نگران شدم اونم برخورد رحمتی با آرش بود.من درست ندیدم ولی رحمتی با استوک رفت تو سینه ی آرش دیگه نه؟اگر آره شانس آوردیم زنده موند
طالب لو هم که عالی بود دستش درد نکنه.رضا دیگه اون رضای همیشگی نیست.این عربای لعنتی خرابش کرد امیدوارم تو چند بازی آینده بهتر بشه
ولی مرامی عجب تیمی داریم.فکر کنید تو چند بازی آینده جباری و جانوارو هم به این تیم اضاف شن

Elendil
07-08-2009, 22:05
آقایون استقلالی زید خوشحال نباشید این بردها خشحالی نداره به قول معروف از همه جا آوردید

چی جدآ راستی می گیا !! از همه جا شناس اوردیم!!:winksmiley02:

نبودن جباری و جانواریو و مصدوم شدنه فرهاد مجیدی هم جزو شانس های ما بود!!:34:

تیم به صورت کلی:

استقلال توی این بازی خیلی فنی تر از بازی های قبلی بازی کرد،مشکل اینجا بود که هنوز بازیکنا با هم مچ نشده بودن،و پاس معمولآ اشتباه می رسید، و 2 سنتر اصلی در بازی نبودن، که خدا بخواد استقلال تا یکی دو هفته ی دیگه خیلی بهتر میشه.

خط حمله:
راستش خوب کار نکرد! برهانی بد نبود، اکبرپور متوسط و عنایتی هم دیگه حوصله ی بازی نداره!

هافبک : عملکرد خوبی داشت، کیانوش رحمتی خوب بود، فرهاد مجیدی و روانخواه و حیدری هم که گل کاشتن!!

دفاع : خیلی منسجم بود، اینجوری تا حالا ندیده بودم!! یه توپ زمینی هم به دروازه نرید ، فقط هوایی که یکش تو تیر خورد و یکیش استاد طالبلو گرفت!!!!!!!!!!!!

طالبلو: عالی بازی کرد!!! همیشه کارش درسته!!

این نظر من بود!!

alireza77777m
07-08-2009, 22:27
به نظر من بازي قشنگي نبود.هر دو تيم ميلي به گل زدن نداشتند به جز موقعي كه سپاهان عقب افتاد.گل رفت و برگشت هم قشنگ بود.
گزارش بازي :
1-اولش كه تيم ها اومدند بچه هاي جديد(توپ جمع كن هاي جديد) مثل عقده اي ها ريختند سر استقلالي ها و همچنين سپاهاني ها.!!!!:2::6qwup3:
2-در شروع بازي چون صداي تماشاگران كم بود صداهايي ميومد!!!! :
حرف هاي خنده دار و دعوا دار عنايتي و رحمتي!!!!!!!!:6qwup3:
كل كل هاي پشت پرده ي امير خان و صمد!!!!!!!!:999:
صداي بلند همراهان واعظ كه انگار حقاً يه جايگاه پر بود!!:laugh4:
3-ممد جباري(تداركات) خودش رو هي آدم حساب مي كرد و به بازيكنان تذكر مي داد و به داور اعتراض مي كرد.
4-تداركات در كنار طالب لو به يكي از بچه ها گفت اون رفيقت 5 ميليون رو گرفت.
رفيقم:آره.
رفيقام با من دسته جمعي:آقا وحيد يه دونه بزن تو صورت ما
وحيد:تو استقلال از اين خبرها نيست از اين پول ها بدن.!!!!!!!!!:6qwup3::6qwup3::6qwup3::d0s69thbe fhifftitrz
5-امير حسين صادقي قبل بازي به وحيد گفت در سانتر هاي حريف به دفاع ها بگو كدوم يار رو بايد بگيرند.:wagfinger1:
6-جالبه كه ما با گرمكن وارد زمين شديم،وقتي بين دو نيمه يه دست فوتبال زديم از عرق:-& مرديم !!!!~x(
7-سيد صالحي روي نيمكت در نيمه ي اول داشت خاطراتشو با فرهاد كاظمي(سر مربي سابق سپاهان) واسه آرش و ممد(ممدي) و مهدي تعريف مي كرد.:6qwup3:
8-امير خان خيلي حرصش گرفت كه از صمد تازه كار باخت !!!!:2:
9-نور ورزشگاه تازه فقط نوري كه طبقه اول رو روشن كنه زده بودند از قبل بيشتر بود!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:2::2::2: به طوري كه داشتم كور مي شدم.!!!(جداً ميگم)!!!!!!!!:6qwup3:
10-يك جا كه هاشم بيگ زاده رفت اوت بزنه،فرهاد بهم گفت نده حالا حالا ها وقت تلف بشه .من هم گرفتم دستم تا كلي وقت بعد انداختم(البته يه استپ خفن همون لحظه كردم) بعدش فرهاد گفت آفرين توپ جمع كن.(اون لحظه انگار برام تي تاپ باز كرده بود!!!!!!!:6qwup3:) البته اين چيز ها براي من عاديه چون:
1-از اين حرف ها مخصوصاً از مربي ها(مخصوصاً افشين پيرواني) زياد شنيدم.
2-بابام سوپر ماركت داره و پر تي تاپ من هم كه رحم و مروت سرم نميشه.
در آخر هم كه همه ي رفقام فكر كردند تا خونه بايد پياده بريم يهو رفيقم سورپرايز كرد و يه p.k (پرايد كفاثت) از پاركينگ در آورد و من و بچه ها رو تا خونه رسوند !!!!!!:6qwup3::2:
ديگه خسته شدم اگر هم چيزي جا افتاد حتماً خيلي مهم نبوده !!!! اگر هم مهم بوده چون ننوشتم از مهمي در مي آد.!!!
اميدوارم اين صحبت ها رو از من پذيرفته باشيد.عكسهاي خيلي زياد بازي رو هم فردا مي گذارم.
فعلاً ...:imoksmiley:

Aliano
07-08-2009, 22:39
:d0s69thbefhifftitrzدم آبی دلان گرم:d0s69thbefhifftitrz

:5:تبریک به همه:5:

بازی خیلی جالبی نبود.ولی مهم پیروزی بود که به دست اومد:esteghlal:

خوشم اومد از تواضع و مرام صمد.در عین اقتدار و تواضع روی قلعه نویی و سپاهانیا رو کم کرد:13:

ولی این بازی نوید یه تیم قهرمانو به ما داد:999:

Boomb
07-08-2009, 22:40
برد رو بهتون تبریک میگم!
اما واقعا بدشانس بودیم!! :164::29:

قضیه اون اعتراض به پنالتی چی بود؟؟
چرا توی مسائل داوری نشونش نداد؟

Death Angel
07-08-2009, 22:55
به نظر من بازي قشنگي نبود.هر دو تيم ميلي به گل زدن نداشتند به جز موقعي كه سپاهان عقب افتاد.گل رفت و برگشت هم قشنگ بود.
گزارش بازي :
1-اولش كه تيم ها اومدند بچه هاي جديد(توپ جمع كن هاي جديد) مثل عقده اي ها ريختند سر استقلالي ها و همچنين سپاهاني ها.!!!!:2::6qwup3:
2-در شروع بازي چون صداي تماشاگران كم بود صداهايي ميومد!!!! :
حرف هاي خنده دار و دعوا دار عنايتي و رحمتي!!!!!!!!:6qwup3:
كل كل هاي پشت پرده ي امير خان و صمد!!!!!!!!:999:
صداي بلند همراهان واعظ كه انگار حقاً يه جايگاه پر بود!!:laugh4:
3-ممد جباري(تداركات) خودش رو هي آدم حساب مي كرد و به بازيكنان تذكر مي داد و به داور اعتراض مي كرد.
4-تداركات در كنار طالب لو به يكي از بچه ها گفت اون رفيقت 5 ميليون رو گرفت.
رفيقم:آره.
رفيقام با من دسته جمعي:آقا وحيد يه دونه بزن تو صورت ما
وحيد:تو استقلال از اين خبرها نيست از اين پول ها بدن.!!!!!!!!!:6qwup3::6qwup3::6qwup3::d0s69thbe fhifftitrz
5-امير حسين صادقي قبل بازي به وحيد گفت در سانتر هاي حريف به دفاع ها بگو كدوم يار رو بايد بگيرند.:wagfinger1:
6-جالبه كه ما با گرمكن وارد زمين شديم،وقتي بين دو نيمه يه دست فوتبال زديم از عرق:-& مرديم !!!!~x(
7-سيد صالحي روي نيمكت در نيمه ي اول داشت خاطراتشو با فرهاد كاظمي(سر مربي سابق سپاهان) واسه آرش و ممد(ممدي) و مهدي تعريف مي كرد.:6qwup3:
8-امير خان خيلي حرصش گرفت كه از صمد تازه كار باخت !!!!:2:
9-نور ورزشگاه تازه فقط نوري كه طبقه اول رو روشن كنه زده بودند از قبل بيشتر بود!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:2::2::2: به طوري كه داشتم كور مي شدم.!!!(جداً ميگم)!!!!!!!!:6qwup3:
10-يك جا كه هاشم بيگ زاده رفت اوت بزنه،فرهاد بهم گفت نده حالا حالا ها وقت تلف بشه .من هم گرفتم دستم تا كلي وقت بعد انداختم(البته يه استپ خفن همون لحظه كردم) بعدش فرهاد گفت آفرين توپ جمع كن.(اون لحظه انگار برام تي تاپ باز كرده بود!!!!!!!:6qwup3:) البته اين چيز ها براي من عاديه چون:
1-از اين حرف ها مخصوصاً از مربي ها(مخصوصاً افشين پيرواني) زياد شنيدم.
2-بابام سوپر ماركت داره و پر تي تاپ من هم كه رحم و مروت سرم نميشه.
در آخر هم كه همه ي رفقام فكر كردند تا خونه بايد پياده بريم يهو رفيقم سورپرايز كرد و يه p.k (پرايد كفاثت) از پاركينگ در آورد و من و بچه ها رو تا خونه رسوند !!!!!!:6qwup3::2:
ديگه خسته شدم اگر هم چيزي جا افتاد حتماً خيلي مهم نبوده !!!! اگر هم مهم بوده چون ننوشتم از مهمي در مي آد.!!!
اميدوارم اين صحبت ها رو از من پذيرفته باشيد.عكسهاي خيلي زياد بازي رو هم فردا مي گذارم.
فعلاً ...:imoksmiley:
ایول .داداش شما توپ جمع کن هستی اونجا؟حالی میکنی ها
هرهفته بازیکنا رو از نزدیک میبینی.بازیکنا میشناسنت؟

Sepahan 4 Ever
07-08-2009, 23:40
:49::flowerysmile::72:منم تبریک میگم برد شیرین مونو مقابل سپاهان:72::flowerysmile::49:

سپاهان رو نابود کردیم:*:84:*:
:177:اس اس:heartsmile: عالی بازی کرد. :177:
مخصوصا داش فرهاد:d0s69thbefhifftitrz, چه پاسی داد به روانخواه و اونم چپوند تو سه کنج دروازه :29dz8zk:ایول امید دکو:13:
تازه بیشتر هم میتونستیم گل بزنیم:labkhand:
گل هم خوردیم نرفتیم تو دفاع و موقعیت گل هم داشتیم:5:
نمیه اول, بازی خوبی نبود ولی باز هم استقلال بهتر بود و نمیه دومم که ترکوندیم و میتونستیم 3 و 4 تا گل بزنیم:2: که یکیش رفت تو گل:5:
صمد هم خوب تیمو ارنج کرده بود :labkhand:با این که چنتا مصدوم ومحروم داشتیم ولی تیم عالی رو تو زمین گذاشته بود>:D<
اینم از صمد که نشون داد مربی لایقی برای استقلال:2:
ایول صمد :999:
صمد سر طلایی ******سرور لنگیایی:6qwup3:
قلعه نویی هم هیچ تاک تیکی نداشت و برای مساوی اومده بود:D
بردتونو تبریک میگم

ولی یادتون باشه پارسال امیر با استقلال تا هفته چهارم - پنجم گند زده بود

تو اصفهان یه ضرب المثل هست که امیدوارم ویرایش نشه

نشا...ده شب درازه

نقل همین صمد خانه این تیم تیمه امیره و مطمئن باش مثل لیگ ششم هفته های اول خوب نتیجه میگیره و بعد که تاثیرات قلعه نویی تو تیمتون از بین رفت گند میزنه:ugly_wink:

bati_gool_9
07-08-2009, 23:51
بابا دم هر چی اس اسی گرم:labkhand:

:5:بازم بهترین خط حمله خط دفاع مال ما بقیه تیما زحمت نکشن:177:

این برد خیلی حال داد چون خیلی شاخ سده بود این سپاهانه بچه ها متشکریم

Armin
08-08-2009, 00:05
خببب... من هم به نوبه خودم اين برد بسيار سخت اما شيرين رو به همه آبی دلاي عزيز تبريك ميگم. الحمدلله و خدا رو صدهزار مرتبه شكر كه صمد و اس اس اولين بازي ليگ برتر نهم اونهم با اين درجه سختي و حساسيت رو با برد پشت سر گذاشتن و دل ما هوادارها رو شاد كردن. اما چند نكته از بازي به نظرم رسيد كه لازم دونستم اونها رو بازگو كنم:

اول از همه ارنج اوليه اس اس بود كه به نظرم با توجه به غيبت دو هافبك كليديمون يعني مجتبي جباري و فابيو جانواريو بسيار مناسب و حساب شده به نظر مي رسيد. اون چيزي كه من از آرايش تيم ديدم 3-4-3 در موقع حمله بود كه در هنگام دفاع به 1-6-3 تغيير مي كرد كه به نظرم در مقابل سپاهان بسيار شجاعانه بود. نكته ديگه اي كه بسيار مثبت بود استفاده بسيار صحيح از بازيكنا در نقاط مختلف زمين بود. مثل فرهاد مجيدي كه در بال راست خط حمله بكار گرفته شد و نهايت استفاده از ويژگيهاي منحصربفردش مثل تكنيك عالي و قدرت دريبلينگ و حمل توپ بالا و از همه مهمتر قدرت پاسينگ بسيار بالاش انجام گرفت. يا حضور اميدرضا روان خواه در نقش هافبك تهاجمي وسط زمين و...

مسئله مهم ديگه بازي امروز تاكتيك و استراژي صمد در 30 دقيقه پاياني بازي بعد از گل بود كه واقعا نظرمو جلب كرد. چون برخلاف امير قلعه نوعي كه پارسال بعد از پيش افتادن اس اس هميشه تيم رو - با كم كردن تعداد فورواردها و بر اضافه كردن تعداد مدافعان - دفاعي مي كرد اما صمد با شجاعت تموم تعويضهاي جالبي كرد يعني 2 تا فوروارد (برهاني و سيدصالحي) و يه هافبك دفاعي (حسين كاظمي) رو به زمين آورد و دفاع رو عليرغم فشار سپاهان از جلو و فورواردها شروع كرد كه همين مسئله در دقايق بسياري باعث سردرگمي سپاهانيها شد تا حدي كه اين تيم رو وادار به استفاده از توپهاي هوائي و بلند كرد كه با توجه به حضور مدافعان سرزن اس اس ناموفق بود.

نكته سوم آمادگي بدني بسيار خوب و جالب توجه بازيكنا بود كه خيلي خوشحالم كرد. در طي 90 دقيقه كمترين اثري از خستگي در چهره اونها نديدم. در همه خطوط دفاع - هافبك و حمله اين مسئله مشخص بود. مخصوصا در خط دفاعي كه تا واپسين ثانيه ها همگي پرتلاشو دونده ظاهر شدن و بيشتر توپهاي زميني و هوائي اول رو زدن و قطع كردن.

بازي خوب و موثر چند بازيكن اس اس هم قابل توجه بود. مثل كيانوش رحمتي - اميرحسين صادقي و ....

در پايان بايد تشكر ويژه اي داشته باشم از وحيد طالب لو بخاطر عكس العملها و واكنشهاي بسيار بسيار عاليش در بازي امروز. گلري كه چندين ساله توي دروازه اس اسه و من به شدت بهش اعتقاد دارم و در انتخاب بهترين بازيكن 8 دوره قبلي ليگ برتر استقلال در اين سايت با اطمينان تمام بهش راي دادم. شايد اغراق باشه اما اگه الان بهم بگن بين جي جي بوفون و وحيد طالب لو يكي رو براي درون دروازه استقلال انتخاب كن من بدون كوچكترين شك و ترديدي مي گم وحيد طالب لو. البته نه اينكه بگم از بوفون بهتره اما اعتقاد دارم كه تا سالهاي سال استقلال و هواداراش ديگه گلري در حد و اندازه هاي وحيد به خودشون نمي بينن. شما فقط تعداد پنالتيهائي رو كه وحيد در طي اين 5-6 سال براي اس اس گرفته رو حساب كنين؟ يا تعداد موقعيتهاي تك به تك و صد در صد گلي كه گرفته رو محاسبه كنين؟ يا شوتهاي از راه دور وحشتناكي رو كه در اين مدت از توي چهار چوب دروازه كشيده بيرون رو جمع ببندين؟ آخه كدوم گلري مي تونه در يه همچين تيمي با درجه بسيار بالاي حساسيت و حاشيه هميشه در اوج باشه و چنين بيلان كاري از خودش به نمايش بذاره؟ خدا واقعا حفظش كنه كه هميشه بي ريا و با كمترين ادعا و البته با تعصب فراوان از دروازه اس اس حفاظت كرده و در اكثر بازيهاي چند سال گذشته يكي از بهترين بازيكناي اس اس بوده.

درود و دوصد بدرود. :72:

NAHAL
08-08-2009, 01:40
:labkhand:منم تبریک میگم به همه استقلالیهای گل
هوررررررررررررررررررررررر ررا

khaf Esteghlali
08-08-2009, 06:44
من واقعا بهه مدافع های بدون اشتباهمون تبریک می گم و بعد دقیقه 88 یک بار صورت قلعه نوعی رو نشون وای چه خنده ای بود انگار می خواست پاشه حال صمد بگیره
بد جور داشت می سوخت:33:

kamran&negar
08-08-2009, 09:47
منم به همه بچه های استقلالی این برد و تبریک میگم انشالله هفته دیگه مقاومت و باگلهای زیاد شکست میدیم.بازی بسیار سختی بود وقتی نویدکیا شوت زد خورد به دیرک من داشت فشارم میفتاد وتا اخر بازی بدنم بی حس بود

Elendil
08-08-2009, 11:33
اما من مطمئنم ما سپاهانی ها به تسبیح صمد باختیم!! :1:

باز شروع کردین...؟؟؟ اونم از رحمتی که میگه طالبلو تو دروازش طلسم گذاشته:ugly_wink::6qwup3::33:!!!
من از قبل از شروع لیگ اعتقاد خاصی به مرفاوی داشتم، این تیم امسال خیلی فنی تر شده !! سپاهانیا با وجود خرید رحمتی(700 میلیون) ، و ورزشگاه بدون تماشاگر و نبودن جباری و جانواریو و کوشکی بازم نتوستن از استقلال حتی مساوی بگیرن!!

Meysam
08-08-2009, 12:05
سلام به بچه هاي گل استقلالي:d0s69thbefhifftitrz
راستي بردتون رو جلوي سپاهان تبريك ميگم، من خيلي دوست داشتم استقلال ببره چون از سپاهان خيلي بدم مياد:Green:
ايشاا.. ما هم بازي بعديمونو ميبريم. فكر كنم امسال كورس قهرماني بين پرسپوليس:wubpink: و استقلال و ذوب آهن باشه و همين سه تا تيم سهميه آسيا رو از طريق ليگ بگيرن.
راستي يه سوال جباري به بازي بعدي ميرسه؟

Elendil
08-08-2009, 13:09
راستي بردتون رو جلوي سپاهان تبريك ميگم، من خيلي دوست داشتم استقلال ببره چون از سپاهان خيلي بدم مياد:Green:
ايشاا.. ما هم بازي بعديمونو ميبريم. فكر كنم امسال كورس قهرماني بين پرسپوليس:wubpink: و استقلال و ذوب آهن باشه و همين سه تا تيم سهميه آسيا رو از طريق ليگ بگيرن.

آره به احتمال زیاد میرسه، قراربود به این بازی هم برسه که نرسید!

Chelsea London
08-08-2009, 13:17
سلام به استقلالی های گل.برد تیم محبوبمون رو تبریک میگم .بازی سردی بود تو سکوت آزادی اما یه چیزی که خیلی مشخص بود ناراحتی شدید امیرقلعه نوعی به استقلال بود که نمیخواست کم بیاره.:2qcmh45:
امیدوارم بازی بعدی اینطوری سرد نباشه.

alireza77777m
08-08-2009, 13:47
آره مي رسه.سه شنبه فيزيوتراپي داره كه مطمئناً به بازي جمعه ميرسه و با وجود او و فابيو مقاومت رو 3 تايي مي كنيم.

ایول .داداش شما توپ جمع کن هستی اونجا؟حالی میکنی ها
هرهفته بازیکنا رو از نزدیک میبینی.بازیکنا میشناسنت؟
چند تا شون من رو ميشناسند از جمله :
طالب لو ، مجيدي ، امير آبادي ، محمدي ، تداركات !!!!!:D و ...

Death Angel
08-08-2009, 13:57
ولی نکته مثبتی که نظر منو بیشتر جلب کرد عملکرد خوب دفاع بود.خداییش سال پیش بد از این دفاع خوردیم.ایشالله با اضافه شدن کوشکی وضع بهتر هم میشه
رضا هم دیگه اون رضای همیشگی نیست.توپ خاصی بهش نرسید ولی اصلا خوب بازی نکرد
رحمتی هم گیر داده گفته معلوم نیست چی گذاشتن تو دروازه که توپ نمیره تو~x(

DaNiOK
08-08-2009, 14:59
چرا اردل جون تمامی توپ های هوایی تاثیر مستقیم داشت و همه هد ها رو روی سر مدافعین دراز سپاهان میزد. ولی موقعیت سازی براش نکردن فقط یه موقعیت داشت که مجیدی براش ساخت همین.

saeed_cris
08-08-2009, 15:08
دوستاي گل استقلالي سلام...>:D<

اولا جا داره اين برد رو تبريك بگم و ايشالله شاهد موفقيتاي بعدي اس اس باشيم

اين برد از چند لحاظ بهمون چسپيد...:177:
اوليش اينه كه تونستيم بعد از مدت ها سپاهان رو شكست بديم اونم با مربي گري امير خان قلعه نوعي
دوميش اينه كه صمد نشون داد الان ديگه يه مربي بزرگيه چون تونسته استاد خودش رو شكست بده
سوميش اين بود كه بچه ها ديروز خيلي هماهنگ بودن ودرصد اشتباهاتشون واقعا كم بود به خصوص خط دفاعي استقلال كه بدون نقص بود...
ايشالله بازي بعدي هم كه تو حافظيه بازي برگزار ميشه شاهد بازي زيبايي از بازيكنان استقلال باشيم...

TAC92
08-08-2009, 18:26
سلام.با اینکه بازی حوصله سر برنده ای بود و کاملا دفاعی اما شروعی خوب بود برای تیم استقلال منم به نوبه ی خودم تبریک میگم و امیدوارم آخر فصل هم همینطوری به هم تبریک بگیم....:wubpink:

Rabin
08-08-2009, 23:51
خب منم تبریک میگم این برد رو..همیشه از باختن سپاهان عشق میکنم چون با نامردی و پول به همه جا رسیده و خیلی الکی شاخ شدن.....
مهمترین نکته هماهنگی و عدم اشتباه تو خط دفاعی بود و اینکه سیستم 4-3-3 رو به خوبی تونستیم اجرا کنیم هر چند در بعضی مواقع مدافعان رو یه خط قرار میگرفتن و خطرساز بود که ایشالا با تمرینات بیشتر حل میشه....تو این بازی به نظرم صمد به حرفها و تاکتیکتهای روته مولر عمل کرده بود و انصافا نتیجه بخش هم بود...
از بازی خوب فرهاد و کیا رحمتی نباید گذشت...خداییش رحمتی یه تنه تونست جلوی مدافعان رو پر کنه و کمتر سپاهان از عمق حمله کرد و رحمتی دوندگی خوبی داشت و از این به بعد هر وقت کاظمی مشکوک بازی کنه یه جانشین خیلی خوب براش داریم....
در مرود رضا هم باید بگم فکر کنم ازش خواسته بودم نقش طعمه و تخریبی رو بازی کنه تا فرهاد و سیا بتونن راحت به دروازه نزدیک بشن...جناب اکبرپور هم به نظر همون مشکلات سال پیش رو تو بازیش داره که امیدوارم حل بشه...بیک زاده هم همچنان گیج میزنه که باید یه فکری به حالش کرد..در مجموع تیم نوید روزهای خوبی رو میده

Aliano
10-08-2009, 12:53
فکر کنم بازیکنای ملی پوش برا بازی با مقاومت نیستن!اگه اینجوری باشه خیلی بد میشه127fs3556139 .امیدوارم جانواریو برسه.ولی جباری که گفتن نمی رسه!مقاومت هم امسال به نظر تیم خوبی داره:271:

Rabin
11-08-2009, 10:55
ایشالا که جانواریو به این بازی برسه ولی از همه بدتر اینه که گفتن شاید روته مولر نتونه این بازی رو نیمکت بشینه چون باید بره روآندا برای تدریس

Ali_Ten
11-08-2009, 22:46
خدا کنه وحید و خسرو حیدری به بازی برسن کاظمی و برهانی حالا مهم نیست چون جایگزین های خوبی دارند
درود بر تاج و تاجی

kaamraan
12-08-2009, 11:42
آره وحید طالبلو خیلی مهمه چون شنیدم محمدی هم که مصدومه

CraZy Man
12-08-2009, 12:57
نه محمدی هیچ مشکلی نداره من سر تمرین ا ستقلال بودم محمدی به خوبی با بچه های تیم تمرین میکرد تا اگر دروازبان درمقابل مقاومت شد در شیراز هم دروازه ی استقلال را بسته نگه دارد :wavesmile:

farah
12-08-2009, 18:30
مرفاوي دستور حمله را صادر كرد:

از مقاومت انتقام 4 گل را بگيريد

ايران ورزشي - خاطره تلخ شكست استقلال در شيراز هنوز هم ذهن استقلالي‌ها را آزار مي‌دهد. يكي از كساني كه نمي‌تواند آن روز تلخ را فراموش كند. مرفاوي است. صمد آن روز را فراموش نمي‌كند. انگار همين ديروز بود كه استقلال مقابل مقاومت 4 بار دروازه‌اش باز شد و قهرماني‌اش به مخاطره افتاد. صمد آن روز تحت عنوان كمك مربي روي نيمكت مي‌نشست اما شرايط امروز مرفاوي با آن روزها تفاوت دارد. صمد حالا سرمربي استقلال است و فرصت ايده‌آلي دارد تا اين شكست تلخ را از ذهن هواداران پاك كند. مرفاوي توجه ويژه‌اي به زدودن اين خاطره تلخ از خاطر هواداران دارد. وقتي با مرفاوي درباره جدال با مقاومت حرف مي‌زنيم از اين جملات استفاده مي‌كند:‌ «نمي‌خواهم احساسي با بازي‌ها برخورد كنم اما ما بايد انتقام شكست سال گذشته را بگيريم. آن روز را هيچ وقت فراموش نمي‌كنم. لحظات تلخي بر ما گذشت كه همه‌اش استرس و نگراني بود» صمد از لحظه‌اي كه توانست مقابل سپاهان به يك نتيجه فوق‌العاده دست يابد همه‌اش در تكاپوي اين است كه اجازه ندهد بازيكنان مغرور شوند. او در حين تمرين‌ها وقتي بازيكنان را دور خودش جم مي‌كند بلافاصله به بازي با مقاومت اشاره دارد: «اصلا نمي‌خواهم در اين بازي شكست بخوريم. بايد پيروز شويم و انتقام آن شكست ناباورانه را بگيريم. فصل قبل مقاومت توانست از غفلت ما استفاده كند اما نبايد در اين فصل به آنها اجازه بدهيم اتفاق سال گذشته تكرار شود.»
مرفاوي از نحوه تمرين‌ها هم راضي به نظر مي‌رسد. شايد يكي از دلايلي كه مرفاوي را از پيروزي در شيراز مطمئن كرده همين ويژگي باشد: «اگرچه ملي‌پوشان در تمرين نيستند و ما بايد با مصدوميت جانواريو و جباري بسازيم اما اينها دليل نمي‌شود كه براي برتري مقابل مقاومت نااميد بشويم و انگيزه‌مان را از دست بدهيم.»

منبع ([Only registered and activated users can see links])

khaf Esteghlali
13-08-2009, 14:33
انصافا قبول کنین در بخش بحث تبادل نظر اصلا خوب نیستیم شده به جای این که بحث و تبادل نظر بشه داره هی چند تا جمله ی تکراری هی نوشته می شه مثل:
ان شاالله برنده ایم یا خدا کنه ببریم و ....
واقعا بیاین از نوشته هامون یه چیزی یاد بگیریم نه چرت بنویسیم تا پستمون زیاد شه(این برای همه بخش ها می گم)

امیدوارم ناراحت نشین...

Rabin
13-08-2009, 20:55
واقعا قبول دارم که خیلی کم بچه ها میان و نظر فنی میدن و فقط میگن میبریم...
این بازی برای ما خیلی حساسه هم به خاطر باخت فصل پیش و هم به خاطر اینکه اگه ببازیم یا حتی مساوی کنیم روزنامه ها شروع میکنن به صمد حمله کردن....نبود ملی پوشان خیلی برای این بازی بده گرچه الان مثل پارسال نیست که جایگزین نداشته باشیم...الان به جای کاظمی از رحمتی آماده استفاده میکنیم و در خط حمله در نبود برهانی 4 تا مهاجم آماده داریم...در درون دروازه هم محمدی قابل اطمینانه..در مجموع امیدوارم جانواریو برسه و از طرفی امیدوارم صمد این بازی رو به جای 3-3-4 از سیستم 2-4-4 استفاده کنه چون این سیستم کمی دفاعی تریپه و برای یه بازی خارج از خانه مطمئن تر به نظر میاد

SSMAJIDI
13-08-2009, 21:32
به نظرم تو این بازی باید به سید صالحی بازی بده به آرش استراحت بده.سیاوش بزاره سمت راست فرهادو بزار وسط هاشم بزار چپ رضا با سیدو بزار جلوشون.

saeed_cris
14-08-2009, 02:07
دوستان عزيز بازم سلام.......:177:
پنج شش روزه نبودم دلم واسه تاپ گل تنگ شده بود گفتم قبل از اين دوباره برم بيام يه سر به تاپيك بزنم...
خوب اس اس شنبه با مقاومت بازي داره و من مطمئنم انتقام بازي سال قبل رو از مقاومت ميگيره..
ما كه پس فردا ميريم حافظيه تا ياران مرفاوي رو تشويق كنيم...:177:
به اميد برد استقلال......

khaf Esteghlali
14-08-2009, 08:31
واقعا قبول دارم که خیلی کم بچه ها میان و نظر فنی میدن و فقط میگن میبریم...
این بازی برای ما خیلی حساسه هم به خاطر باخت فصل پیش و هم به خاطر اینکه اگه ببازیم یا حتی مساوی کنیم روزنامه ها شروع میکنن به صمد حمله کردن....نبود ملی پوشان خیلی برای این بازی بده گرچه الان مثل پارسال نیست که جایگزین نداشته باشیم...الان به جای کاظمی از رحمتی آماده استفاده میکنیم و در خط حمله در نبود برهانی 4 تا مهاجم آماده داریم...در درون دروازه هم محمدی قابل اطمینانه..در مجموع امیدوارم جانواریو برسه و از طرفی امیدوارم صمد این بازی رو به جای 3-3-4 از سیستم 2-4-4 استفاده کنه چون این سیستم کمی دفاعی تریپه و برای یه بازی خارج از خانه مطمئن تر به نظر میاد
بهنظر من بهترین ترکیب :
1-وحید2-خسرو(دفاع راست)3-هاشم (دفاع چپ)4صادقی5-شکوری-6کیانوش(هافبک دفاعی)7-مجتبی8-جانواریو8-فرهاد-9سیاوش 10عنایتی

kaamraan
14-08-2009, 08:45
بهنظر من بهترین ترکیب :
1-وحید2-خسرو(دفاع راست)3-هاشم (دفاع چپ)4صادقی5-شکوری-6کیانوش(هافبک دفاعی)7-مجتبی8-جانواریو8-فرهاد-9سیاوش 10عنایتی
مجتبی و جانوآریو می رسند مگه؟ :5:
خسرو که که اصلا بازی نمی کنه اما آرشم اگه لازم شد دقایق آخر می تونه بیاره! حسین کاظمی هم میشه بازیش بده سابقه داشته فصل قبل... فقط وحید آماده باشه حله هرچند محمدی هم بد نیست اما چه دیدی...
----
یه نکته : بچه ها جانواریو نیست جانو آریو هست اسمش :wavesmile:

Death Angel
14-08-2009, 08:55
خب جباری و جانو واریو به قول دوستمون هستن این بازی؟بعد ماجرای مصدومیت دروازه بان چیه؟

kaamraan
14-08-2009, 09:24
ببخشید وسط بحث اما نکته است که رسانه ها رعایت نمی کنند اما ما که می دانیم خوبه که رعایت کنم!
نام جانواریو نیست یعنی حرف و (V) نداره ببنید:
Fábio Daniel Januário
میشه:جانوآریو (و ورزش نیست!، و خوب است.)

بنده خدا چند بارم تو مصاحبه ها گله کرد که چرا اسمشو اشتباه می گن اما روزنامه ها و از همه مهمتر گزارش گر ها هیچ اشاره ای نمی کنند.

Elendil
14-08-2009, 09:33
خب جباری و جانو واریو به قول دوستمون هستن این بازی؟بعد ماجرای مصدومیت دروازه بان چیه؟

نه خیر اینجوری که گفتن جباری که به احتمال 90 در صد نمیرسه و جانواریو هم احتمالش 50 درصد هست که برسه! البته تا امروز ظهر کامل مشخص میشه ، همون ترکیب قلبی خیلی خوب بود و با توجه به این که مصدوم ها توی این بازی هم نیستن!
ترکیب احتمالی استقلال:
وحيد طالب لو، پژمان منتظري، مهدي اميرآبادي، بيژن كوشكي، هادي شكوري، خسروي حيدري، اميد روانخواه، حسين كاظمي، فرهاد مجيدي، سياوش اكبرپور و رضا عنايتي.

Ronaldinho80
14-08-2009, 11:43
البته با درخشش فرهاد رد بازی هفته ی قبل نبود جانواریو یا جباری زیاد نگران کننده نیست .
چشم شیطون کور بازیکنان آماده ی زیادی داریم که جای اصلی هارو پر کنند .:781:

Rabin
14-08-2009, 13:17
نه خیر اینجوری که گفتن جباری که به احتمال 90 در صد نمیرسه و جانواریو هم احتمالش 50 درصد هست که برسه! البته تا امروز ظهر کامل مشخص میشه ، همون ترکیب قلبی خیلی خوب بود و با توجه به این که مصدوم ها توی این بازی هم نیستن!
ترکیب احتمالی استقلال:
وحيد طالب لو، پژمان منتظري، مهدي اميرآبادي، بيژن كوشكي، هادي شكوري، خسروي حيدري، اميد روانخواه، حسين كاظمي، فرهاد مجيدي، سياوش اكبرپور و رضا عنايتي.

دوست عزیز به دلیل بازی با بوسنی احتمال استفاده از طالب لو و کاظمی خیلی کمه در ضمن کوشکی و جباری هم که مصدومن احتمال زیاد ترکیب خط دفاعیمون همون ترکیب بازی با سپاهان میشه یعنی میشه منتظری ،شکوری،صادقی و بیک زاده که البته امیدوارم به جای بیک زاده از امیرآبادی استفاده کنن
خط هافبک هم کیا رحمتی باز هم فیکسه و اگه سیستم بشه 2-4-4 امیدوارم حسین کاظمی رو بذره بغلش و حیدری و روانخواه هم جلوشون بازی کنن و خط حمله بشه با حضور فرهاد و عنایتی.
البته اگه باز هم 3-3-4 بازی کنیم تقریبا همون ترکیب بازی با سپاهان میان تو

bluesky2005dr
14-08-2009, 21:37
من بعنوان يه تماشگر همش فكرم اينه كه بااين همه بازيكن تركيب چيدن خيلي سخته!!
واقعا تو نوك نميشه از هيچ كدوم گذشت و نيمكت نشينشون كرد
شايد با اين توان هجومي همون 3-5-2 واسمون بهتر بود
ما بازيكنهايي داريم كه ميتونن مهاجم سايه باشن
اين تيم حيفه وقتشو صرف كاراي دفاعي بكنه و انقدر قدرت داره كه با 3 دفاع هم تو ليگ كم نياره ولي تو اسيا رو نميدونم!!

alireza77777m
14-08-2009, 22:25
بازي پر گلي ميشه مخصوصاً اينكه مجتبي هم باشه.فابيو هم اگه مي رسيد عالي ميشد.از همين الان يه 3 تاي خوشگل رو تو دروازه ي مقاومت مي بينم !!!!>:D<

MasihArsenaL
14-08-2009, 23:08
شما استقلالیها مثل اینکه خیلی از خودتون مطمئنید
مثل اینکه 4تای فصل قبلو یادتون رفته:177:. گرچه من خودم می خواستم فردا برم حافظیه و برد تیمم رو ببینم:33: ولی مگه این کلاس زبان لعنتی می ذاره........ به هر حال ببینم فردا هم اینقدر خوشحال هستید یا نه

Abidelan
14-08-2009, 23:20
مثل اینکه 4تای فصل قبلو یادتون رفته:177:. گرچه من خودم می خواستم فردا برم حافظیه و برد تیمم رو ببینم:33: ولی مگه این کلاس زبان لعنتی می ذاره........ به هر حال ببینم فردا هم اینقدر خوشحال هستید یا نه
شما برو مشقاتو واسه فردا بنويس با يه بازي كمتر هم باز ازتون جلوييم هر وقت برد اورديد بيا حرف بزن فعلا مشقا رو بنويس :laugh4:

khaf Esteghlali
15-08-2009, 07:07
مجتبی و جانوآریو می رسند مگه؟ :5:
خسرو که که اصلا بازی نمی کنه اما آرشم اگه لازم شد دقایق آخر می تونه بیاره! حسین کاظمی هم میشه بازیش بده سابقه داشته فصل قبل... فقط وحید آماده باشه حله هرچند محمدی هم بد نیست اما چه دیدی...
----
یه نکته : بچه ها جانواریو نیست جانو آریو هست اسمش :wavesmile:
من منظورم برای کل لیگ است

khaf Esteghlali
15-08-2009, 08:25
پسرم از همون جایی که یک تیمت آرسناله و دیگری فجرمقاومت سپاسی شیراز :D می شود فهمید چرا این حرف ها رو زدی:1:

Elendil
15-08-2009, 23:15
با هزار بدبختی ، رفتم استادیم(آخه خیلی کار داشتم) ، آخرش نتیجش چی شد... البته این بازی مشکل فنی از نظر من نداشت ، به خاطر دلایل زیر :

1-بازی توی این گرما برگزار شد.
2-زمینش اصلآ قابلیت بازیه زمینی نداشت.
3-نبودن جباری و جانواریو(جان آریو) ، 2 سنتر اصلی استقلال.
4-خسته بودن بازی کنانی که از تیم ملی اومده بودن.
5-تا استقلال رو دور میفتاد و حمله هاش زیاد میشد(تو نیمه ی دوم) ، فجریا خودشون رو میزدن زمین بازی رو کند میکردن!!
با این دلایل انتظار برد داشتید؟؟
گزارش ورزشگاه رو هم فردا براتون مینویسم!! جالب بود آخه...

CraZy Man
15-08-2009, 23:30
سلام واقعا مرفاوی سعی خودش رو می کنه اما در حمله بدون جباری و جانواریو به جایی نمی رسیم .مرفاوی به ساعت شروع بازی هم اعتراض کرده واقعا راست می گفت هوا خیلی گرم بود از چهره بازیکنان معلوم بود اما عیبی نداره هفته دیگه تو ازادی با فولاد جبران می کنیم:271:

Armin
16-08-2009, 07:55
خببب... استقلال در دومين بازي خودش در ليگ برتر نهم برابر مقاومت شيراز به تساوي دست پيدا كرد. نتيجه اي كه تا حدودي ما هوادارها رو آزرده خاطر كرد! با توجه به بازي نسبتا قابل قبول استقلال در اين بازي و البته شكست 1-4 پارسال مقابل اين تيم انتظارات براي كسب برد برآورده نشد! اما چند نكته در بازي ديروز ديدم كه لازم دونستم بيان كنم:

1- برگزاري بازي از جانب سازمان ليگ در اواسط تابستان يعني مرداد ماه اونهم در ساعتي كه گرما هنوز در اوجش هست در شهري كه دماي هواش به 40 درجه مي رسيد يك مقدار جاي سوال داشت! چطور ما بخاطر ايام مبارك رمضان مي تونيم بازيها رو ساعت 21 شب و زير نورافكن و پروژكتورهاي استاديومها برگزار كنيم اما در بقيه اوقات نمي تونيم؟؟!!!

2- به نظر اينجانب ارنج اوليه استقلال در اين بازي بخاطر استفاده از بازيكنان ملي پوش خسته مخصوصا خسرو حيدري تا حدودي ايراد داشت و بهتر بود به بازيكنان جانشين ميدان داده مي شد!

3- تعويضهاي تكراري - و كاملا شبيه به بازي قبل مقابل سپاهان - از نظر بازيكن - با وجود بازيكنان ديگر روي نيمكت - و دقيقه تعويض جاي سوال داشت!

4- نداشتن برنامه اي خاص براي موقعيتهاي ايستگاهي فراوان و متعدد ايجاد شده در اطراف هجده قدم حريف و عدم استفاده از آنها.

5- بازي ضعيف - از نظر نگارنده بسيار ضعيف - هاشم بيك زاده در اين ديدار جاي تامل داشت و اين سوال رو براي من پيش آورد كه مسولين پارسال باشگاه به كدامين دليل فني وي رو جذب كردن و مسئولين امسال هم چرا با وي تمديد كردن! اگر ملاك بازيهاي پارسال اين بازيكن براي تيم بوده كه صلاحيت ايشون كاملا رد ميشه!!! اما اگه دلايل غيرفني داشته كه جاي بسي تاسفه!!! در بازي ديروز هم چيزي جز يك بازي بسيار كند و بي هدف - پاسهاي با ضريب اشتباه بالا و شوتهاي بي دقت ازش نديدم!

6- نكته ديگه قابل ذكر برميگرده به بازي كم اثر رضا عنايتي كه البته من از طرفداراي پروپاقرصشم. اينكه فوتبال امارات چه بلائي سر فوتباليستهاي ما مياره كه وقتي از اونجا برميگردن به اين روز ميفتن جاي تامل فراواني داره و تازه اگه برگردن به شرايط عادي زمان زيادي مي بره! نه تنها رضا بلكه فوتباليستهاي مستعد ديگه اي مثل علي سامره - مهدي رجب زاده - رسول خطيبي و ... هستن كه همگي فوتبالشون با بازگشت از امارات تقريبا محو شده و ديگه حتي كارايي به اندازه 50% گذشته رو ندارن...!

7- و نكته آخر بازي بسيار خوب و قابل قبول كيانوش رحمتي به عنوان هافبك دفاعيه كه نظرم رو بسيار جلب كرد. با توجه به اينكه اين دومين بازي رسمي اين بازيكن براي اس اس بود اما اعتماد به نفس عجيبي رو در بازي دفاعيش - بستن روزنه هاي دفاعي در مقابل استاپرها - و البته بازيسازيش و دادن پاسهاي زميني و هوائي - اصطلاحا Short Pass - Long Pass - ديدم كه جاي اميدواري بسيار زيادي داره.

درود و دوصد بدرود.

gog
16-08-2009, 09:32
استقلال خوب بازي كرد اما در زدن ضربه هاي نهايي موفق نبود بايد فكري براي اين مشكل بشه با وجود اين همه مهاجم اسمي و خوب تيم ما نبايد مشكل گل زني داشته باشه ضمن اينكه بايد اين نكته را هم قبول كرد كه فجر اصلا اون فجر شاغلام نبود و واقعا فقط براي مساوي به ميدان آمده بود كه به هدفش هم رسيد اميدوارم در بازيهاي آينده جبران اين نتيجه بشه

alireza77777m
16-08-2009, 10:38
به نظر من با نبود جباري و جانواريو ما بايد به برد شانسي فكر كنيم.:-w
اميدوارم جمعه با يه تركيب خوشگل و حضور بچه ها(مجتبي و فابيو) بازي رو ببريم و بعدش هم كه مدال ها و كاپ رو در جلوي هواداران ميدن حال كنيم.

sio1983
16-08-2009, 11:01
خب دومین بازی فصلمون هم مساوی شد . تو این بازی پیدا بود که یه نظم دهنده تو زمین کم داریم که اونم با اضافه شدن مجتبی و جانواریو درست میشه. ایشالا از فصل بهانه جویی رو شروع نکنیم که زمین کج بود یا هوا خراب بود! چون این شرایط واسه هر دو تیم هستش. اینجوری نی که واسه ما 40 درجه باشه واسه حریف نسیم بهاری!!
صمدم که من خودم خیلی دوسش دارم یه تعویضی کرد که نومیدکننده بود. 5تا فروارد توپ داریم اون وقت میاد کاظمی رو میزاره فروارد! دیگه دوران این تعویضای علی پروینی سر اومده و امیدوارم صمد با تغییر تاکتیک تو زمین یارچینی کنه نه اینکه بیاد نتیجه رو به قضا و قدر بسپره.........!
آقا هاشم هم بسی ناامیدکننده تر از پارسال! خدا کنه یوسفی برگرده استقلال خیلی بکارمون میاد. رضا هم همانجور که دوستمون گفت رضای سابق نیست. فوتبال امارات شده بلای جون ما و بازیکنامون. کی نفتشون خلاص میشه ما هم راحت شیم؟!!!

Chelsea London
16-08-2009, 11:19
سلام به استقلالی های گل.
توی بازی دیروز دقیقا همونطور که گفتین نیاز به یه play maker خوب احساس میشد.بازی با سپاهان کمتر این مشکل دیده میشد.شایعه هایی هم که راجع به غیبت نیم فصلی جباری هم هست باید نادرست باشه و این بازیکن تا 2-3 بازی دیگه باید برسه.
یه نکته عجیب توی بازی استقلال این بود که عنایتی اصلا تو قامت یه بازیکن گلزن نشون داده نشده اصلا بازی قابل قبولی ارائه نداده..هاشم بیک زاده هم که بهترینای ایران بود و داشت میرفت بوندس لیگا چرا اینطوری شد.بهترینای استقلال مث بازی قبلی روانخواه مجیدی و طالبلو بودن.امیدوارم بازی با فولاد بازی قشنگی دربیاد.

Elendil
16-08-2009, 11:45
اینکه میگن جباری تا نیم فصل نمیرسه درسته ؟؟ دلم به حالش میسوزه، اگر اینقدر مصدوم نمی شد تا حالا بهترین بازی کن ایران میشد!!

kaamraan
16-08-2009, 12:31
مقاومت برعکس مقاومت همیشگی یکم بسته بود و سمت راست استقلالم که کلا خوب کار نکرد !
به نظر من خسرو آماده نبود سانترش از هر 3 تا یکیش خوب در میومد
استقلال شدیدا به جباری و فابیو نیاز داره
آرش باید فیکس بازی کنه ( حالا یا جای عنایتی یا جای سیاوش)
اینکه میگن جباری تا نیم فصل نمیرسه درسته ؟؟ دلم به حالش میسوزه، اگر اینقدر مصدوم نمی شد تا حالا بهترین بازی کن ایران میشد!!
نه! تا اونجایی که من می دونم هم جباری و هم فابیو باسه هفته سوم میرسن

Prison Break
16-08-2009, 15:33
خب دوستان بازی اول مقابل سپاهان رو بردیم ... بازی حساسی بود و واقعاً به برد بازی اول نیاز داشتیم و اینو بگم برد مقابل سپاهان شاید خیلی به کارمون بیاد بعداً و این 3 امتیاز رو برای خودمون باید 6 امتیاز فرض کنیم .
سپاهان تیم فوق العاده آماده ای هست با مربی بزرگی به نام "قلعه نویی" تیم خوبی بسته و من شانس قهرمانی سپاهان رو بیشتر همه میدونم . دیروز هم که این تیم یکی دیگر از تیم های خوب لیگ رو 3-0 برد .
بازی با سپاهان یه بازی ضعیف با فیلمبرداری بد بود .

بازی با مقاومت هم میتونستیم جبران شکست بازی پارسال رو بکنیم ولی نشد !!
کلاً استقلال با مربی به نام مرفاوی شاید بتونه نتیجه بگیره ولی بازی نمیکنه ! یعنی خیلی بد و ضعیف بازی میکنه و اصلاً بازی دیدنی نیست.
دیروز هم بازی جالبی نبود . از چیزهای قابل توجه هم میشه به ساعت بازی اشاره کرد !
بیگ زاده هم واقعاً بازیکن جالب و مطمئنی نیست و نمیتونه در حد استقلال بازی کنه . ما امسال اصلاً کلاً فکر کنم توی ناحیه چپ به مشکل بر بخوریم !
نبودن جانواریو و جباری هم کارمون رو مشکل کرده . جا داریم برای بهتر شدن .

بازی بعدی با فولاد هست.

بازی حساسی هست ، امیدوارم بتونیم 3 امتیاز رو از آن خود کنیم .
فولاد نسبت به پارسال ضعیف تر شده و اون قدرت رو نداره و البته ما نباید دست کم بگیریم و انشاالله جمعه با یه بازی خوب بتونیم 3 امتیاز رو بگیریم!
در ضمن کسی استادیوم میاد ؟
میخوان کاپ قهرمانی استقلال در لیگ رو هم بدند . به هر حال امیدوارم بازی خوبی همراه با موفقیت آبی پوشان پایتخت باشه .

bluesky2005dr
17-08-2009, 10:15
اقاي سرمربي اينو بايد بدونه كه تعويض بايد انجام بشه واسه برطرف كردن مشكلات تاكتيكي تيم!!
و مربي بايد فكرش انجام بهترين تعويض تو بهترين زمان ممكنه باشه
نه اينكه يكي رو تعويض كنيم واسه اينكه كمتر ناراحت ميشه يكي ديگه رو نه يا بخاطر اينكه به يه بازيكن بازي بديم ببريمش تو زمين
اينجور تيم كوچ كردن و تعويض بر اساس مصالح و تعويض بر اساس اينكه كي بدش مياد كي خوشش مياد واسه تيم مشكل ساز ميشه!!
تو اين بازي چند تا نكته كاملا محسو س بود
1- ضعف واضح تو جناح چپ نبايد اين منطقه خداي نكرده تبديل به پاشنه اشيل تيم بشه
2- هم تو اين بازي و هم تو بازي قبل و هم بازي ملي اين امر مشهود بود كه خسرو حيدري بايد تلاشش رو بيشتر كنه
3-پژمان منتظري وظايفي ازش خواسته ميشه كه از عهدش بر نمياد
4-تو خط حمله بايد به عنايتي فرصت داد تا خودشو پيدا كنه ولي اين نبايد به قيمت اسيب به بقيه باشه
5 - كيانوش و روانخواه تو زمين خيلي از هم دور بازي ميكنن اين نكته تو خط حمله هم وجود داره بين سياوش و عنايتي
كه خوب بخاطر شروع فصل وعدم هماهنگي اوناس

Дlfred
17-08-2009, 11:15
سلام بر دوستان [Only registered and activated users can see links]
من این بازی رو ازنزدیک دیدم ، اصلاً این بازی جای هیچ بحثی نداره چون واقعاً بازی کسل کننده و دور از انتظاری بود [Only registered and activated users can see links]

NAHAL
17-08-2009, 22:29
سلام
انشاالله بازی مقابل فولاد برنده استقلال باشه
البته بایه بازی زیبا

*only_Esteghlal*
17-08-2009, 23:31
تا حالا نسبت به فصل قبل 1امتياز بيشتر گرفته.

چند هفته بگزره تيم رو روال ميفته(ايشالاه)

براي بازي با فولاد بايد تيم هجومي بچينه،فولاد تيم جوونيه قدرتش نسبت به قبل كمتر شده.

Rabin
18-08-2009, 11:24
بازی با فولاد همیشه سخت بوده البته امسال لوکا مربی فولاد شده و مربی باهوشی هست امیدوارم این هفته یه ترکیب خوب بچینه و دست از تعویض های تکراری برداره

Ronaldinho80
18-08-2009, 11:53
چند سال بود که اس اس بازیهای دومش رو می باخت ولی این فصل خدا رو شکر خوب داره کار میکنه .
فولاد هم اکثر بازیکنای اصلیشو از دست داذه مثل احمد آل نعمه و چند تلی دیگه که اسمشون یادم رفته کلا هنوز شکل یک تیم آماده رو به خود نگرفته و اگه استقلال بتونه این بازی رو محکم شروع کنه ایشالا برنده ایم .

CraZy Man
18-08-2009, 11:55
سلام ما با ترکیب های مرفاوی به جایی نمی رسیم استقلال سال پیش بیش از 70گل زد و رکورد گل را در ایران که متعلق به استقلال اهواز بود را شکست اما با این ترکیب مرفاوی استقلال زیاد نمی تونه گل بزنه.
عنایتی بازیکنی هستش که تشنه ارسال از کناره ها است ولی مرفاوی به پاس های درون عمق اهمیت می دهد امیدوارم با امدن جباری و جانواریو بتونیم موقعیت های زیادی درست کنیم.
در بازی فولاد اگه خسرو به گوش راست بره و ارسال های متوالی بکنه استقلال مطمئن چند گل را راحت میزند.
به امید پیروزی مقابل فولاد
:esteghlal:

Elendil
18-08-2009, 12:22
اقاي سرمربي اينو بايد بدونه كه تعويض بايد انجام بشه واسه برطرف كردن مشكلات تاكتيكي تيم!!
و مربي بايد فكرش انجام بهترين تعويض تو بهترين زمان ممكنه باشه
نه اينكه يكي رو تعويض كنيم واسه اينكه كمتر ناراحت ميشه يكي ديگه رو نه يا بخاطر اينكه به يه بازيكن بازي بديم ببريمش تو زمين
اينجور تيم كوچ كردن و تعويض بر اساس مصالح و تعويض بر اساس اينكه كي بدش مياد كي خوشش مياد واسه تيم مشكل ساز ميشه!!
تو اين بازي چند تا نكته كاملا محسو س بود
1- ضعف واضح تو جناح چپ نبايد اين منطقه خداي نكرده تبديل به پاشنه اشيل تيم بشه
2- هم تو اين بازي و هم تو بازي قبل و هم بازي ملي اين امر مشهود بود كه خسرو حيدري بايد تلاشش رو بيشتر كنه
3-پژمان منتظري وظايفي ازش خواسته ميشه كه از عهدش بر نمياد
4-تو خط حمله بايد به عنايتي فرصت داد تا خودشو پيدا كنه ولي اين نبايد به قيمت اسيب به بقيه باشه
5 - كيانوش و روانخواه تو زمين خيلي از هم دور بازي ميكنن اين نكته تو خط حمله هم وجود داره بين سياوش و عنايتي
كه خوب بخاطر شروع فصل وعدم هماهنگي اوناس

تند نرو عزیز، پیاده شو با هم بریم.:wavesmile:
درباره ی نکته ی دوم شما باید بگم که حیدری تو بازی تیم ملی خوب کار کرد، و توی بازی با مقاومت به شدت خسته بود!! و نباید 90 دقیقه بازی می کرد.
3-جدآ پس کی رو بذارن ؟
4-همین بازی با سپاهان براش بس بود، به هیچ وجه نمی تونه دیگه خوب بازی کنه تا یکی دو بازی دیگه کارش تمومه.
5-نه خیر به خاطر وجود نداشتن سنتر بازیساز هست، اونه که تصمیم می گیره کی چیکار کنه. که یا جباری و یا جانواریو هست ، البته جباری تا 10 روز دیگه نمیادش.
------------------------------------------------------------------------------------
بازی با فولاد تو تهران که نیست ؟ اگه باشه خیلی خوب میشه!
جان واریو خدارا شکر به این بازی میرسه. میتونیم فولاد رو بزنیم! به نظر بازی خوبی بشه.
به امید پیروزی مقابل فولاد
:esteghlal:

وضعیت تیم الان خیلی بهتر از پارساله، تو آسیا که رفتیم خودت متوجه میشی، اگه بیشتر از 3 مربی درست تو ایران بود ، استقلال ساله پیش قهرمان نمی شد.
مگه چقدر میشه سانتر کرد؟؟ تو بازیه قبل سنتر سالم نداشتیم وگرنه مرفاوی مثه قلعه نوعی نیست که بگه بکشید زیرش! در ضمن مگه تا حالا حیدری به جز گوشه ی راست جای دیگه هم رفته ؟؟

تاجی کبیر
18-08-2009, 12:27
متاسفانه مشكلي رو كه سال پيش هم داشتيم يعني سمت چپ استقلال امسال هم داريم
همون پارسال هم اگر ما يه هافبك چپ قوي داشتيم كه حتي اگر 50% حيدري هم بود استقلال
خيلي زودتر به قهرماني مي رسيد چون دقيقا ما راست خسرو حيدري رو داريم بهترين هافبك راست ليگ برتر ولي چپ كاملا تعطيل
پارسال هم ديديم ما هافبك چپ خيلي خوب نداشتيم و توي اين پست به مشكل خورديم ولي بازم جناب صمد خان انقدر باهوش هستن اين نقطعه ضعف تيم رو نديدن هر چند توي پستاي ديگه كه كمبود داشتيم جبران شد ولي توي جناح چپ بازم بازيكن نگرفتيم هيچ ،تازه دوتا هافبك چپ مون رو هم از تيم كنار گذاشتيم (مهرداد پولادي، ميثم منيعي) بدون اينكه بازيكن چپ پا اضافه كنيم
الانم بازيكناي كه توي اين پست داريم مهدي اميرآبادي و هاشم بيگ زاده [Only registered and activated users can see links]
هر چند رينالدو هم چپ بازي ميكنه
اميرآبادي كه توي اين چند سالي كه در استقلال بوده هميشه يه بازيكن معمولي بوده
رينالدو هم كه معلوم نيست پس چرا 380 بهش دادن براي چي؟!
يا مصدومه اگر مصدوم نباشه بهش بازي نميدن[Only registered and activated users can see links]
اما هاشم بيگ زاده
كه من نميدونم اصلا ميشه گفت بهش فوتباليست يا نه؟
واقعا به نظر من اگر تيم 10 نفره هم بازي كنه بهتره تا هاشم بيگ زاده توي تركيب باشه چون به جز اعصاب خرد شدن هوادار و هر كسي كه بازي استقلال رو مي بينه چيزه ديگه اي نداره
چون اصلا نه استيل داره نه تكنيك نه سرعتي هست هيچي از هر 20 تا سانتري هم كه ميكنه
به زور 2 تاش برسه به دروازه حريف بقيه اش هم مستقيم توپ رو ميفرسته به اوت
به نظر من اگر به رينالدو بازي بدن يا حتي امير آبادي خيلي خيلي بهتره تا بيگ زاده چپ بازي كنه
مشكل بعدي هم توي خط حمله وقتي مي بينه عنايتي هنوز آماده نيست پس چرا بايد بازي كنه
و برهاني روي نيمكت؟!
اميدواريم با بازگشت جان واريو و جباري و (البته بازگشت برهاني و كاظمي) به تركيب اصلي استقلال به قدرت اصلي خودش برسه

kaamraan
19-08-2009, 20:48
بازی سختی در پیش داریم! خبر خوش اینه که به احتمال زیاد جانوآریو به بازی میرسه!
و امیدوارم که آرش بیشتر بازی کنه..

Дlfred
19-08-2009, 21:09
بنظر من بازی سختی درپیش داریم [Only registered and activated users can see links]
اما باید انتقام شکست 1-0 پارسال رو از فولاد بگیریم [Only registered and activated users can see links]
امیدوارم که جانواریو هم به این بازی برسه [Only registered and activated users can see links]

danger barca
20-08-2009, 02:41
سلام(البته بعد از مدتها) دوستان .....تیم تو فصل نقل و انقالات خوب بوده اگه نگیم عالی بوده چون همون طور که دوستان گفتن مشکل اصلی اس اس حل نشده یعنی دفاع چپ..البته امیدوارم با اومدن یوسفی تا حدودی این مشکل رفع بشه.....متاسفانه این دو بازیو ندیدم ولی از صحبتای دوستان میشه فهمید که خوب نبوده.....ولی ما چنتا بازیکن مصدوم داریم مجتبی جانوآریو و..و برهانی و کاظمی هم رو نیمکت و این برنامه مذخرف بازی ملی اونم تو هفته دوم لیگ....به نظر من این تیم میتونه دوباره قهرمانه لیگ بشه اگه یکم همه تیم همت کنن ....کادر خوب و بازیکنای خوب ....یه تیم فقط یکم شانس میخواد و یکم وقت برا هماهنگ شدن.......به امید بازیای بهتر در لیگ و از همه مهم تر آسیا........................
فکر کنم این بازیو ببریم ......حسم داره بهم میگه............

kaamraan
21-08-2009, 20:31
تبریک می گم!
بازی سنگینی بود
همه خوب بازی کردن مخصوصا امیرحسین صادقی خیلی عالی بود + آرش هم خیلی دوید! رضا گل قشنگی زد
کلا حال کردیم
عادلم بازم شیطنتاش شروع شد قهر جانوآریو

farah
21-08-2009, 20:33
تبریک میگم به همه طرفدارای اس اس دومین برد 1-0 صمد مرفاوی از سه بازی استقلال هم بدست اومد البته تیم تغییر سیستم داده و نباید فعلا زیاد انتظار داشت بعد از مدتها که تیم با سه دفاع بازی میکرده حالا تغییراتی به نظرم مثبت ایجاد شده توی تیم که باید زمان بدیم به صمد تا بتونه به ترکیب ایده ال برسه و بازیکنها هم توی این سیستم جا بیفتن ولی در این برهه به نظرم کسب سه امتیاز مهم هستش که به لطف خدا تا حالا از بازیهای خونگی استقلال با امتیاز کامل خارج شده

امیدوارم زودتر صمد به ترکیب ایده ال برسه و بازیهای استقلال هم با برد های پر گل تری همراه بشه البته از سه بازی بدون گل خورده دفاع و دروازه بانمون هم نباید بگذریم

InTeR mIrIfIcA
21-08-2009, 20:48
خوب تبريك به همه. خوب بازي نكرديم ولي خوب مهم برد بود كه بدست آورديم و ايشالا بازي به بازي بهتر بشيم و همين جور رو به بالا ادامه بديم

ITALIANO
21-08-2009, 21:13
برد خفیف و خوبی بود ، حداقل از لحاظ روحی روانی رو بازیکنان تاثیر مثبتی میذاره..
به خاطر از نزدیک دیدن بازی رینالدو رفتیم استادیوم ولی متاسفانه بازی نکرد...
استقلال در سمت چپ خیلی پر اشتباه ظاهر شد ، بازیکن خارجیه فولاد واقعا عالی بازی می کرد ، فقط با بازیکنان هماهنگ نبود... ( منظورم جابامجیری نیستا ! اون یکیه... ) ، حسابی سمت چپ استقلال رو آزار داد...
نفوذ های نه چندان جالب هاشم بیگ زاده باعث شد جاش خالی بمونه و فولاد از سمت راست خودش به استقلال ضربه بزنه ، که البته در خلق موقعیت موفق بود ولی در گلزنی نه...
لفته حمیدی هم خیلی پیر شده و اصلا مثل گذشته نبود ، فکر کنم یکم اضافه وزن داره .
از استقلال فعلا نمیشه انتظار بازیهای زیبا داشت ، چون تیم صمد با تیم قلعه نوعی خیلی فرق داره ، تیم قلعه نوعی فیزیکی و درگیرانه بازی می کرد ولی تیم صمد تاکتیک پذیر و عمقی بازی می کنه...
تو این سه بازی هم فقط داره تاکتیک عوض می کنه تا به سیستم ایده آل خودش برسه ، یه بار 4-3-3 و یک بار 4-4-2 یا 4-3-1-2 ، ...!
به نظرم 4-3-1-2 سیستم خوبی میتونه برای استقلال باشه ، عنایتی و اکبرپور تو خط حمله ، حسین کاظمی پشت این دو ، خسرو حیدری سمت راست ، منتظری وسط ، و بیگ زاده سمت چپ میتونه ترکیب خوبی باشه...
دفاع تیم هم که مشخصه...

Aliano
21-08-2009, 21:18
تبریک بابت برد و گلزنی رضای آقای گل:d0s69thbefhifftitrz

منم معتقدم تیم خوب نبود گل رو هم شانسی زدیم.باید یه فکری هم به حال چپ تیم بکنن:271:..کمبود یه بازیساز مثل جانواریو یا جباری هم به شدت حس شد امیدوارم زودتر برسن

*only_Esteghlal*
21-08-2009, 21:57
تبريك ميگم.
برد مقتدرانه نبود،بجاش ارزشمند بود:
خط حمله استقلال گلزني كرد(پاي عنايتي به گل باز شد)
270دقيقه گل نخورديم.
با امتياز برابر و تفاضل كمتر سوميم.
روحيه تيم رفت بالا.
كم كم بردهاي بهتري ميگيريم.

bad girl
21-08-2009, 22:30
بردن استقلال رابه همه ی استقلالی ها تبریک میگم:72:

murderer
21-08-2009, 23:51
سلام دوستان اینم یه عکس از وحید که رفته بودم استادیوم گرفتم ببخشید دیگه بی کیفیته
:34:
[Only registered and activated users can see links]

saeed_cris
22-08-2009, 00:22
منم جا داره اين برد رو تبريك بگم...:177:
حالا هي بگين صمد مربي نيست.هر چند كه تيممون بيشتر دفاعيه ولي نتيجه ميگيره...
اگه اين سه بازي رو با بازيهاي فصل قبل مقايسه كنين ميبينين كه نتايج خوبي گرفتيم.
اگه يادتون باشه ما سال قبل با سپاهان تو تهران مساوي كرديم و از مقاومت و فولاد تو شيراز وتهران شكست خورديم كه جمعا ميشه 1 امتياز...
ولي الان ما 7 امتياز داريم ...
اين نشون ميده كه رو صمد ميشه حساب كرد.
صمد يه مربيه كه دنبال نتيجه بازيه و به زيبايي بازي كمتر توجه ميكنه...
واين ميتونه رمز موفقيتش باشه...

Armin
22-08-2009, 00:29
من هم به نوبه خودم اين برد با ارزش رو به همه طرفداراي آبي دل استقلال مخصوصا بر و بچ اس اسي و با صفاي فوتيران تبريك ميگم. اما چند نكته از بازي ديروز استقلال برابر فولاد:

1- سيستم بازي استقلال برابر فولاد اونطور كه در تصاوير تلويزيوني مشخص بود 2-4-4 Diamond يا لوزي بود به اين شكل كه حسين كاظمي در راس تهاجمي اين لوزي در خط هافبك و اميد روان خواه هم به عنوان هافبك چپ انجام وظيفه مي كردن. ارنج در خط دفاع - هافبك دفاعي و هافبك راست نسبت به بازيهاي قبل تغييري نكرده بود.

2- اما تركيب و ارنج اوليه استقلال در خط حمله كمي عجيب به نظر مي رسيد! اينكه صمد با آناليز مدافعان كند فولاد به اين نتيجه رسيده بود كه فورواردهاي سرعتي به درد اين بازي مي خورن بسيار خوب بود اما نحوه چيدمانشون در زمين و اينكه چه كسي فوروارد نوكمون بود برام جاي سوال داشت! آرش برهاني كه از سمت چپ تو ميرفت و تا پشت خط وسط زمين ولي در بيشتر مواقع براي تصاحب توپ تا نزديكي هجده قدم خودي برمي گشت! فرهاد مجيدي هم كه بيشتر به عنوان هافبك تهاجمي و از نيمه زمين حركت مي كرد و عملا هجده قدم حريف خالي از حضور فوروارد بود!

3- استفاده از حسين كاظمي در نقش هافبك تهاجمي تجربه جديدي براي صمد و ما بود و البته با فوتبالي كه مقابل فولاد ارائه كرد ثابت كرد كارائي لازم در اين پست جديد رو نداره و صمد بايد براي هافبك دفاعي از بين او و كيا رحمتي يكي رو انتخاب كنه!

4- بزرگترين نقصي كه از استقلال در برابر فولاد ديدم برمي گشت به فقدان يك هافبك طراح و بازيساز يا به اصطلاح Playmaker در وسط زمين كه بتونه ارتباط بين خطوط دفاعي و هافبك رو با خط حمله برقرار كنه. البته اين نقص در بازيهاي قبلي هم وجود داشت ولي در اين بازي نمود بيشتري پيدا كرد. اينكه با وجود فورواردهاي گلزني مثل برهاني - عنايتي و حتي اكبرپور و سيد صالحي و مجيدي (كه همشون در سالهاي گذشته در رديف بهترين گلزنهاي ليگ برتر بودن) آمار گلهاي زده استقلال بعد سه بازي 2 تاست نشان دهنده عدم تغذيه مناسب اينهاست. چون حقيقتا فرصت چنداني براي اونها در اين سه بازي فراهم نشد! فقط اميدوارم با برگشتن فابيو جانواريو و مجتبي جباري اين نقيصه بزرگ در خط هافبك جبران بشه.

5- اقتدار هادي شكوري و اميرحسين صادقي و پژمان منتظري در خط دفاع بسيار جالب توجه بود و من رو به آينده اين تيم در ليگ برتر نهم اميدوار كرد. مخصوصا هادي شكوري كه تمام ضربات اول در خط دفاعي چه زميني و چه هوائي رو زد.

6- نيمكت نشيني رضا عنايتي و سياوش اكبرپور توسط مرفاوي بسيار عالي و از اون دست كارهائي بود كه من به شدت بهش معتقدم. چون با اين كار يه تلنگر حسابي به اين بازيكنا زده ميشه و اتوماتيك وار اونها رو سرشار از انگيزه مي كنه و نتيجش رو هم در نحوه بازي و گلزني رضاي آقاي گل و البته بازي درگيرانه سياوش (موردي كه در دو بازي قبل از اين دو نديديم!) مشاهده كرديم.

7- و باز هم نقطه ضعف بزرگ استقلال: بازي بسيار بسيار ضعيف و دور از انتظار هاشم بيك زاده در سمت چپ زمين استقلال كه نه در دفاع موفق بود نه در حمله و متاسفانه باز هم يك بازي بسيار كند و سردرگم رو اينبارمقابل فولاد ازش ديديم! تمام حمله هاي فولاد هم از همين منطقه شكل گرفت كه جدا بايد فكر اساسي به حال اين منطقه و هاشم بشه!!!!

درود و دو صد بدرود. :72:

khaf Esteghlali
22-08-2009, 07:49
من هم به نوبه خودم اين برد با ارزش رو به همه طرفداراي آبي دل استقلال مخصوصا بر و بچ اس اسي و با صفاي فوتيران تبريك ميگم. اما چند نكته از بازي ديروز استقلال برابر فولاد:

1- سيستم بازي استقلال برابر فولاد اونطور كه در تصاوير تلويزيوني مشخص بود 2-4-4 Diamond يا لوزي بود به اين شكل كه حسين كاظمي در راس تهاجمي اين لوزي در خط هافبك و اميد روان خواه هم به عنوان هافبك چپ انجام وظيفه مي كردن. ارنج در خط دفاع - هافبك دفاعي و هافبك راست نسبت به بازيهاي قبل تغييري نكرده بود.

2- اما تركيب و ارنج اوليه استقلال در خط حمله كمي عجيب به نظر مي رسيد! اينكه صمد با آناليز مدافعان كند فولاد به اين نتيجه رسيده بود كه فورواردهاي سرعتي به درد اين بازي مي خورن بسيار خوب بود اما نحوه چيدمانشون در زمين و اينكه چه كسي فوروارد نوكمون بود برام جاي سوال داشت! آرش برهاني كه از سمت چپ تو ميرفت و تا پشت خط وسط زمين ولي در بيشتر مواقع براي تصاحب توپ تا نزديكي هجده قدم خودي برمي گشت! فرهاد مجيدي هم كه بيشتر به عنوان هافبك تهاجمي و از نيمه زمين حركت مي كرد و عملا هجده قدم حريف خالي از حضور فوروارد بود!

3- استفاده از حسين كاظمي در نقش هافبك تهاجمي تجربه جديدي براي صمد و ما بود و البته با فوتبالي كه مقابل فولاد ارائه كرد ثابت كرد كارائي لازم در اين پست جديد رو نداره و صمد بايد براي هافبك دفاعي از بين او و كيا رحمتي يكي رو انتخاب كنه!

4- بزرگترين نقصي كه از استقلال در برابر فولاد ديدم برمي گشت به فقدان يك هافبك طراح و بازيساز يا به اصطلاح Playmaker در وسط زمين كه بتونه ارتباط بين خطوط دفاعي و هافبك رو با خط حمله برقرار كنه. البته اين نقص در بازيهاي قبلي هم وجود داشت ولي در اين بازي نمود بيشتري پيدا كرد. اينكه با وجود فورواردهاي گلزني مثل برهاني - عنايتي و حتي اكبرپور و سيد صالحي و مجيدي (كه همشون در سالهاي گذشته در رديف بهترين گلزنهاي ليگ برتر بودن) آمار گلهاي زده استقلال بعد سه بازي 2 تاست نشان دهنده عدم تغذيه مناسب اينهاست. چون حقيقتا فرصت چنداني براي اونها در اين سه بازي فراهم نشد! فقط اميدوارم با برگشتن فابيو جانواريو و مجتبي جباري اين نقيصه بزرگ در خط هافبك جبران بشه.

4- اقتدار هادي شكوري و اميرحسين صادقي و پژمان منتظري در خط دفاع بسيار جالب توجه بود و من رو به آينده اين تيم در ليگ برتر نهم اميدوار كرد. مخصوصا هادي شكوري كه تمام ضربات اول در خط دفاعي چه زميني و چه هوائي رو زد.

5- نيمكت نشيني رضا عنايتي و سياوش اكبرپور توسط مرفاوي بسيار عالي و از اون دست كارهائي بود كه من به شدت بهش معتقدم. چون با اين كار يه تلنگر حسابي به اين بازيكنا زده ميشه و اتوماتيك وار اونها رو سرشار از انگيزه مي كنه و نتيجش رو هم در نحوه بازي و گلزني رضاي آقاي گل و البته بازي درگيرانه سياوش (موردي كه در دو بازي قبل از اين دو نديديم!) مشاهده كرديم.

6- و باز هم نقطه ضعف بزرگ استقلال: بازي بسيار بسيار ضعيف و دور از انتظار هاشم بيك زاده در سمت چپ زمين استقلال كه نه در دفاع موفق بود نه در حمله و متاسفانه باز هم يك بازي بسيار كند و سردرگم رو اينبارمقابل فولاد ازش ديديم! تمام حمله هاي فولاد هم از همين منطقه شكل گرفت كه جدا بايد فكر اساسي به حال اين منطقه و هاشم بشه!!!!

درود و دو صد بدرود. :72:من نمی دونم چرا اینقدر این بیچاره بیک زاده رو می کوبین چه شما ها چه کارشناسا به جای هر بازی تشویق بشه و بگن این بازی واقعا بهتر از بازی های پیش بود فقط انتقاد واقعا بیک زاده دیروز تو دفاع عالی به جز چند صحنه و چند بار هم که حمله کرد بد نبود بابا انصاف هم خوب چیزیه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Armin
22-08-2009, 09:44
من نمی دونم چرا اینقدر این بیچاره بیک زاده رو می کوبین چه شما ها چه کارشناسا به جای هر بازی تشویق بشه و بگن این بازی واقعا بهتر از بازی های پیش بود فقط انتقاد واقعا بیک زاده دیروز تو دفاع عالی به جز چند صحنه و چند بار هم که حمله کرد بد نبود بابا انصاف هم خوب چیزیه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

دوست عزيز. نظرت براي من كاملا محترمه اما منظور من كوبيدن بيك زاده نبود بلكه هدف تبادل نظر در مورد نقاط ضعف و قوت اس اسه. اينكه بيك زاده قبلا يه بازيكن ملي پوش بوده و الان نيست چه دليلي مي تونه داشته باشه؟ البته به قول شما ممكنه نقاط قوتي هم د اشته باشه اما به نظر من بسيار محدود و كم اثره و در مقايسه با نقاط ضعفش كاملا محو ميشه و به چشم نمياد! به نظر من در حال حاضر تنها مزيت هاشم بيك زاده فيزيك بدني مناسبشه كه با استفاده از اون در پاره اي از درگيريهاي فيزيكي و تن به تن در دفاع شايد بتونه موفق باشه اما از همين امتياز بزرگ هم به درستي استفاده نمي كنه! متاسفانه سنگيني و كندي خاصي در حركاتش ديده ميشه كه بايد با تمرين بيشتر جبرانش كنه. از طرف ديگه يه پيستون چپ علاوه بر دفاع وظيفه مشاركت در حمله رو به عهده داره. چرا بايد بار اصلي حمله فقط روي دوش خسرو حيدري در سمت راست باشه و توازني در اين زمينه بين دو جناح برقرار نباشه؟ چرا حمله استقلال با مهار سمت راست هافبكش توسط حريف بطور كلي مختل ميشه و به بن بست مي خوره؟ شما توجه كن كه چند بار توسط هاشم و توي اين سه بازي از سمت چپ به دروازه حريف حمله كرديم و موفق بوديم و موقعيت خلق كرديم؟ چند پاس كوتاه و بلند صحيح و شوت داخل چهارچوب داشته؟ چقدر در حمل صحيح توپ در سمت چپ موفق بوده؟ ميزان لو دادن توپ توسط وي چه در دفاع و چه در حمله چقدره و ...؟؟؟
مستحضر باش كه بيان اين نقاط ضعف كاملا از سر دلسوزي بوده و هيچ قصد و غرضي هم در كار نيست! بشخصه هم معتقدم همه بازيكنان اس اس بايد در حد استانداردهاي بازي خسرو حيدري يا نزديك به اون باشن و البته اگه هم با اين استاندارد فاصله دارن با تمرين و تلاش بيشتر بهش برسن. چون استقلال محل آزمون و خطا نيست و هوادارها هم تحمل زيادي ندارن و به اندازه كافي از دست بازيكنان پراشتباه اينچنيني (مثل علي عليزاده) عذاب كشيدن!
به هر حال دوباره تاكيد مي كنم ضمن احترام كاملي كه براتون قائلم اما در اين مورد با شما هم عقيده نيستم. موفق باشي.

khaf Esteghlali
22-08-2009, 10:00
دوست عزيز. نظرت براي من كاملا محترمه اما منظور من كوبيدن بيك زاده نبود بلكه هدف تبادل نظر در مورد نقاط ضعف و قوت اس اسه. اينكه بيك زاده قبلا يه بازيكن ملي پوش بوده و الان نيست چه دليلي مي تونه داشته باشه؟ البته به قول شما ممكنه نقاط قوتي هم د اشته باشه اما به نظر من بسيار محدود و كم اثره و در مقايسه با نقاط ضعفش كاملا محو ميشه و به چشم نمياد! به نظر من در حال حاضر تنها مزيت هاشم بيك زاده فيزيك بدني مناسبشه كه با استفاده از اون در پاره اي از درگيريهاي فيزيكي و تن به تن در دفاع شايد بتونه موفق باشه اما از همين امتياز بزرگ هم به درستي استفاده نمي كنه! متاسفانه سنگيني و كندي خاصي در حركاتش ديده ميشه كه بايد با تمرين بيشتر جبرانش كنه. از طرف ديگه يه پيستون چپ علاوه بر دفاع وظيفه مشاركت در حمله رو به عهده داره. چرا بايد بار اصلي حمله فقط روي دوش خسرو حيدري در سمت راست باشه و توازني در اين زمينه بين دو جناح برقرار نباشه؟ چرا حمله استقلال با مهار سمت راست هافبكش توسط حريف بطور كلي مختل ميشه و به بن بست مي خوره؟ شما توجه كن كه چند بار توسط هاشم و توي اين سه بازي از سمت چپ به دروازه حريف حمله كرديم و موفق بوديم و موقعيت خلق كرديم؟ چند پاس كوتاه و بلند صحيح و شوت داخل چهارچوب داشته؟ چقدر در حمل صحيح توپ در سمت چپ موفق بوده؟ ميزان لو دادن توپ توسط وي چه در دفاع و چه در حمله چقدره و ...؟؟؟
مستحضر باش كه بيان اين نقاط ضعف كاملا از سر دلسوزي بوده و هيچ قصد و غرضي هم در كار نيست! بشخصه هم معتقدم همه بازيكنان اس اس بايد در حد استانداردهاي بازي خسرو حيدري يا نزديك به اون باشن و البته اگه هم با اين استاندارد فاصله دارن با تمرين و تلاش بيشتر بهش برسن. چون استقلال محل آزمون و خطا نيست و هوادارها هم تحمل زيادي ندارن و به اندازه كافي از دست بازيكنان پراشتباه اينچنيني (مثل علي عليزاده) عذاب كشيدن!
به هر حال دوباره تاكيد مي كنم ضمن احترام كاملي كه براتون قائلم اما در اين مورد با شما هم عقيده نيستم. موفق باشي.
یادته آرش بعد از فصل کابوس واری رو که گذروند فصل بعد با اعتماد و روحیه گرفتن از قلعه نوعی چه جوری بازی کرد همه ی بازیکن ها افت می کنند مثلا همین خسرو اصلا با خسرو فصل پیش قابل مقایسه نیست پس همه افت می کنند پس ما باید به آنها کمک کنیم تا دوباره اوج بگیرند

Aliano
22-08-2009, 10:28
بیگ زاده پتانسیل یه دفاع چپ کلاسیک رو نداره!توی فجر زمانی که بازی می کرد و از همونجا معروف شد هافبک چپ بود!سبک بازیش کنده در حالی که توی 2-4-4 یه دفع چپ یا راست باید دائم در رفت و برگشت باشه وسرعت زیادی لازم داره!تازه پای تخصصیش هم راسته !سانتراش با چپ اونقدرا خوب نیست .سبک بازیش رو هم که نمیشه تغییر داد میشه؟!البته نباید منکر این شد که فقر دفاع چپ تو فوتبال ما بیداد میکنه!

Дlfred
22-08-2009, 11:10
درود بر بروبکس آبی دل عزیز [Only registered and activated users can see links]
خوب به نوبۀ خودم این برد رو تبریک میگم [Only registered and activated users can see links]
اما من شخصاً از بازی نحوۀ بازیه تیم راضی نبودم خیلی بد بازی کردیم [Only registered and activated users can see links]
برای خط حمله باید یه فکری کرد که چرا با این همه مهاجم تو 3 بازی 2 گل بیشتر نزدیم [Only registered and activated users can see links]
اما برعکس خط حمله ماشالا دفاع خوبی داشتیم که ضعیف خط حمله رو پوشش داده [Only registered and activated users can see links]

information
22-08-2009, 12:03
به امید خدا اگر امسال نتیجه بگیریم 60% نتایج خوب رو مدیون تفکرات روته مولر هستیم...این پیر مرد المانی یکی از بزرگترین تئوریسین های دنیاست و در برنامه ریزی تمرینات بسیار قوی است...
در تمام دنیا تیمی که با 4 مدافع بازی میکنه باید 1 مدافع چپ کلاسیک داشته باشه یعنی چپ پا باشه...اما نمیدونم چرا مرفاوی به این موضوع فکر نکرد...بازیکنانی مثل اشجاری شیرزاد خسروی به درد این پست میخوردند برای استقلال...

khofash villa 7
22-08-2009, 12:23
منم این برد رو به همه ی استقلالی ها تبریک میگم:177:

بازی زیاد قشنگی نبود چون فولاد زیاد دفاعی وبسته بازی می کرد:164:
ولی عجب گلی زد با پای راست رضایه آقایه گل:999:
این بازیم که گل نخوردیم تنها تیمی هستیم تو لیگ که هنوز گل نخوردیم ایشالا رکورد میزنیم:13:

2+2
22-08-2009, 12:54
امسال با وجود تيمهاي جديدي كه اومدن فكر كنم يه دو دستگي شديدي بين تيمها ايجاد بشه يعني اختلاف امتياز ها خيلي خيلي زياد بشه ولي در مورد استقلال هنوز اون طور كه بايد دلچسب بازي نميكنه ولي به نظر من تيم اصلي و قدرت واقعي استقلال بعد هفته دهم فعلا كه همش ازمون و خطاست تا ببينيم چي پيش ميره

Death Angel
22-08-2009, 13:56
ایول .خوب بازی رو بردیم ولی کماکان اس اس بازیهای کسل کننده ای رو به نمایش میزاره.برد یک گله هم که تخصص خود صمد هست.بازی دیروز همون طوری که دوستان اشاره کردن هم نکات مثبت داشت هم منفی که البته مثبت ها بیشتر بود
مثبت:
خط دفاع قابل اطمینانی امسال درست کردیم با بازگشت صادقی.دیروز هم شکوری هم صادقی عالی بودن.مجال نفس کشیدن به حریف رو ندادن.البته بیک زاده به نسبت بقیه ضعیف تر بازی کرد ولی این جوری هم که دوستان میگن داغون نبود.انشالله تو آسیا هم همین عملکرد رو زا دفاع ببینم که سال قبل بدجوری ازش ضربه خوردیم
خط حمله هم خوب کار کرد.فرهاد که به نظر من عالی بودش و همچینین رضا جون:72:اولین توپی که خورد به پاش گل شد.روانخواه ولی یکی دوتا موقعیت خوب رو خراب کرد به نظرمن باید بیشتر به سید صالحی بها داده بشه
منفی:عملکرد ضعیف خط هافبک و اینکه به مرفاوی ثابت شد نمیشه همزمان از رحمتی و کاظمی استفاده کنه.ضمن اینکه رحمتی دیروز خیلی توپ لو داد
خط هافبک در تغذیه ی مهاجما ضعیف بود که با بازگشت جباری و جانواریو این نقص هم برطرف میشه

alireza77777m
22-08-2009, 14:10
بازي خوبي بود چون حداقل رضاي گل نزن(تو اين دو بازي) بالاخره گل زد.
و اما حاشيه هاي بازي ...
گزارش بازي:
1-ممد جباري چون كسي نبود كمكش كنه از دم تونل تا رختكن با بچه ها كمكش كرديم البته من بدبخت سنگين ترين رو آوردم.(يخ دان:6qwup3:)
2-قبل از بازي رفتم دم دروازه وحيد كه فيلم هم گرفتم كمك توپ جمع كن وحيد كردم تا توپ هايي رو كه آرش مي زنه بيرون جمع كنيم !!!!:6qwup3:(همش بخاطر وحيد!!!:d0s69thbefhifftitrz)
3-تماشاگران استقلال(جايگاه 8) قبل بازي فولادي ها رو هو كردند ولي جايگاه 22 ها بخاطر برد چهار بر 1 فولاد برابر ذوب آهن و قهرماني استقلال اونها رو تشويق كردند.(جايگاه هشتي ها ي قدر نشناس!!!:viannen_38:)
4-محمد نوازي هافبك سابق استقلال از جايگاه ويژه بازي رو مشاهده كرد.
5-رفقيم به رضا عنايتي بين دو نيمه توپ داد ديوانه رفت داد به فولادي ها!! :53:
6-علوي چون عقب بودند تو يه صحنه داد زد تا توپ رو بدم من هم در آرامش ناقص توپ رو بهش دادم.(حال كردم از قوي بودن ما عصباني بودند !!:2:)
7-تغيير مدل موهاي وحيد برام خيلي جالب بود چون خيلي خوشگل شده بود !!:2::2:
8-هادي شكوري نميدونم يا پسرش يا خواهر زادش رو آورده بود چون يكي از بچه ها گفت به هادي مي گفت دايي !!! (قنداق مي خوري يا چايي !!:wavesmile:)
9-از بازي هاي بعد خبرهاي بيشتري از وحيد براتون مي گذارم چون ديگه چسبيدم به قفس توري وحيد و دارم كم كم باهاش صحبت مي كنم !!:d0s69thbefhifftitrz
10-يكي از رفيقام داره در طي عملياتي از بازيكنان امضا مي گيره.!!!!
-آخر بازي با بچه ها 4 تايي ريختيم عقب رنو!!:6qwup3:رفيقم(2نفر هم جلو) و تا نزديك خونمون رسوند.
ببخشيد كه گزارش كم بود و دير هم ارسال شد چون بالاخره ماه رمضونه و ديشب هم معطل ضبط گلهاي بازي بودم !!!:imoksmiley:
عكسهاي بازي رو هم به زودي مي گذارم.
فعلاً ...

Aliano
25-08-2009, 13:49
فکر کنم این هفته بازی سختی داریم چون ملوان میاد نتیجه های بدشو جبران کنه!خبر بد هم که نبود جانواریو و جباریه!خیلی زور داره تو هافبک هجومی داریم هر دوتا مصدومن:2mo5pow: .این خلاقیت تیمی ما رو کاهش میده.البته فرهاد مجیدی و روانخواه تا حالا بد کار نکردن.به امید درخشش خط حمله آتشین استقلال.:2:

khaf Esteghlali
25-08-2009, 16:20
این بازی 2حالت داره یا ملوان با تمام وجود بازی می کنه برای جبران 4-0 بازی قبل یا با روحیه پایین وارد زمین می شوند و شکست می خورند در هر 2 صورت می دونم که حتما ما برنده ایم انشاالله

amir_fireboys
25-08-2009, 18:54
استقلال این فصل عمرا قهرمان بشه با صمد مرفاوی خیلی بچه است
تاکتیکش خرابه --- خسرو حیدری در این تیم هیچ کاره شده
با همین سیستم خسرو در تیم ملی همه کاره بود اما در استقلال

khaf Esteghlali
25-08-2009, 19:25
1-مرفاوی از همون سال اول لیگ در لیگ مربیگری کرده و بسیار پر تجربه است پس الکی نظر نده
2-تو واقعا هنوز افت خسرو حس نکردی خسرو بعد از حذف از جام جهانی افت کرده و دیگر آن خسرو قبلی نیست

Elendil
26-08-2009, 01:03

1-مرفاوی خیلی فنی تر از قلعه نوعی و اصلآ هم بی تجربه نیست. تاکتیکش هم اصلآ خراب نیست، خسرو حیدری از بعد بازی با تیم ملی در بازی با بوسنی خسته بود و فرداش هم نتونست خوب بازی کنه ، مرفاوی هم تقریبآ با این کارش بهش استراحت داد! قلعنه نوعی وقتی جانواریو و جباری نبودن همش از خسرو حیدری استفاده می کرد!! انگار هیچکس تو زمین نبود!! ولی مرفاوی داره الان از کله فضا به خوبی استفاده می کنه، تازه این در شرایطیه که 2 سنتر اصلیش رو در اختیار نداره!

information
26-08-2009, 01:13
ما استقلالی ها شاید مرفاوی رو قبول نداشته باشیم اما باید از صمد حمایت کنیم تا به امید خدا قهرمان شویم..در مورد بازی با ملوان هم باید بگم باید با 1 استراژی جدید وارد شویم ...ملوان را نباید دست کم گرفت...در هر صورت باید از تیممان تحت هر شرایطی حمایت کنیم..

kaamraan
26-08-2009, 09:27
صمد اگه مثل 3 سال پیش درگیر حاشیه ها نشه از قلعه نویی چیزی کم نداره!
من فکر کنم با اختلاف چند گل ببریم! چون ملوان هم تو خونش بازی می کنه هم بد شکست خورده بعد ورزشگاه جدیدشون فکر کنم افتتاح شه وو انگیزه زیاد دارند و احتمالا هجومی بازی می کنند و هجومی بازی کردن خیلی به نفع استقلاله چون دفاع استقلال تا حالا که خیلی خوب بوده حداقل اینکه از پارسال بدتر نیست و حتی بهترم شده! اگه ملوان مثل فجر بازی کنه که بازم مکافات داریم اما اگه باز بازی کنه راحت چنتا گل می زنیم!
البته یه خوبی هم داره که بازی رفت تو تابستون خورده دیگه زمین ... نداریم! مگرنه خیلی بازی سختی می شد

Aliano
26-08-2009, 09:38
ما استقلالی ها شاید مرفاوی رو قبول نداشته باشیم اما باید از صمد حمایت کنیم تا به امید خدا قهرمان شویم..در مورد بازی با ملوان هم باید بگم باید با 1 استراژی جدید وارد شویم ...ملوان را نباید دست کم گرفت...در هر صورت باید از تیممان تحت هر شرایطی حمایت کنیم..

چرا می گی ما استقلالی ها؟؟؟؟من که قبولش دارم!اصلا می دونید مشکل مرفاوی چیه؟؟مشکلش اینه که مثل قلعه نویی این همه سر و صدا نمی کنه و آروم کارشو انجام می ده به خاطر همینه که یه عده ای بهش امیدوار نیستن!

...LaDy...
26-08-2009, 09:51
مطمئنا می تونیم بازی رو ببریم ولی با اختلاف یک گل .در ضمن مرفابی مربی خوبی ولی بعد از زدن یک گل سعی می کنه دفاع کنه خوب تیمی هم که همش بخواد دفاع کند ممکن است در دقایق آخر گل بخورد.

kave666
26-08-2009, 10:09
ملوان همیشه غیر قابل پیش بینی بازی می کنه.به حرحال امیدوارم تو این هفته های اول شکست نخوریم.چون فکر نمی کنم صمد بتونه از لحاظ روحی تیم رو جمع کنه

Ronaldinho80
26-08-2009, 10:21
سلام
یادمه چند سال پیش زمانیکه مرفاوی سرمربی تیم بود هم تو ماه رمضون با ملوان بازی کردیم و با یک گل که انصاریان از نقطه ی پنالتی زد بازی رو بردیم .
امیدوارم این بازی رو هم ببریم به نظر من تو این بازی باید عنایتی فیکس باشه چون تو این جور بازیها همیشه موثر بازی میکنه .
جانواریو هم از قرار معلوم این بازی رو خواهد بود .

information
26-08-2009, 12:01
شنیدم چمن ورزشگاه تختی اماده شده ...چون استقلال بازیکنان تکنیکی داره میتونه با توجه به زمین جدید به ملوان ضربه بزنه...

Ricardo Kaká 10
26-08-2009, 12:08
اول امیدوارم بازیه خوبی باشه خصوصا از طرف استقلال.اصلا دوست ندارم مثله بازیای قبل بازی کنیم.تو این سه هفته که اصلا بازیای جذابی از استقلال ندیدیم.دوم هم ایشالا که بازیو میبریم البته اگه زمین باتلاق نباشه!!!!!چون علیزاده هم نداریم که تو زمینای باتلاقی که رو زمین نمیشه بازی کرد با اوتاش موقعیت درست کنه

danger barca
26-08-2009, 13:34
مرفاوی یکی از با تجربه ترین مربی های لیگ برتر چون تو همش مربی بوده و اینکه الان تیم داره خوب نتیجه میگیره بدون 2 ستاره اصلیش خیلی خوبه و اماده نبودن چنتا دیگه.....درسته 1-0 نتیجه خوبی نیست و بازیای جذابی نبوده چن دلیل داره ....اول لیگه ...چنتا تازه وارد داریم و چنتا مصدوم و نا اماده (به خاطر بدن سازی پیش فصل)و......در کل باید حداقل تا هفته 6 و 7 صبر کرد تا تیم با هم مچ بشه و خوب بازی کنه ....
بازی با ملوان هم ایشالا با یه نتیجه خوب ببریم تا از صدر عقب نیافتیم....
به امید خدا ....>we are the champions>:D<:5:

Chelsea London
26-08-2009, 14:27
خوبی این استقلال با استقلال قلعه نوعی اینه که این استقلال اصلا قابل پیشبینی نیست.اینو تو بازی با فولاد همه دیدین.این روش بازی بسیار استقلال رو تو لیگ و بیشتر تو جام باشگاههای آسیا کمک میکنه .بیشترین دلیل ناکامی استقلال و بازی ضعیفش میتونه ناهماهنگی بازیکنا و نداشتن تمرکز کافی باشه.امیوارم بازی با ملوان بازی توپی از آب در بیاد.

alireza77777m
26-08-2009, 15:43
به نظر من اين بازي هم مثل بازي هاي ديگه فقط 3 امتياز داره و ما الكي نبايد انقدر به جون هم بيفتيم.صمد هم داره مربي خوبي ميشه و هنوز جاي كار داره،اميدوارم در كارش هم موفق باشه.ان شاالله هم فابيو مي رسه و به شخصه يه گل خوشگل به ملوان مي زنه و كيفشو مي بريم !

*only_Esteghlal*
26-08-2009, 21:08
ملوان بعضي وقتا برا استقلال گربه سياه ميشه،يك بار هم جام رو ازمون گرفت.
پارسالم تا ثانيه هاي پاياني عقب بوديم.
شايد بازي سختي باشه،نه تا اون حد كه نتونيم برنده بشيم.
اگه بتونيم زود به گل برسيم ميشه گلهاي بيشتري زد.
اينم بايد بگم كه ملوان هفته پيش4گل از پيكان خورده.

information
26-08-2009, 22:13
ثانیه هایی پیش شنیدم لیدرهای تیم استقلال در بازی اینده استقلال در مقابل سایپا صرفنظر از نتیجه بازی علیه مرفاوی شعارهایی سر خواهند داد...شعارهایی نظیر صمد باید برقصه یا مرفاوی حیا کن استقلالو رها کن...به نظر میرسه درگیری بین صمد و انها رخ داده...در هر صورت امیدوارم این موضوع اتفاق نیفته...ما تحت هر شرایطی باید از صمد حمایت کنیم...به امید طوفان در انزلی

saeed.ss
27-08-2009, 06:04
ثانیه هایی پیش شنیدم لیدرهای تیم استقلال در بازی اینده استقلال در مقابل سایپا صرفنظر از نتیجه بازی علیه مرفاوی شعارهایی سر خواهند داد...شعارهایی نظیر صمد باید برقصه یا مرفاوی حیا کن استقلالو رها کن...به نظر میرسه درگیری بین صمد و انها رخ داده...در هر صورت امیدوارم این موضوع اتفاق نیفته...ما تحت هر شرایطی باید از صمد حمایت کنیم...به امید طوفان در انزلی

ثانیه های پیش اشتباه شنیدی.چون همشون مشخصات کامل دارن و هرگونه شعاری بدن سریع کار به جریمه و کلانتری و این حرفا میکشه.پس کسی نمیاد واسه خودش دردسر درست کنه

Rabin
27-08-2009, 14:07
بازی تو زمین ملوان همیشه سحت بوده چون به طور کلی ملوان جلوی استقلال سعی میکنه بهترین بازیشو به نمایش بذاره...یکی از نکات امیدوار کننده ی صمد اینه که تحت هر شرایطی انسجام تو خط دفاعی تیمش رو حفظ میکنه و اگه بتونه با کمک روته مولر کمی طراوت به بازی هجومی استقلال اضافه کنه اس اس بی نقص میشه...به این بازی امیدوارم چون روته مولر در کنار صمد رو نیمکت میشینه و امیدوارم شاهد تعویض های تکراری نباشیم...هر چند الان وقتشه بیک زاده بشینه رو نیمکت و امیرآبادی بیاد تو ترکیب...البته من اگه جای صمد بودم با 2 تا هافبک دفاعی بازی میکردم

alireza77777m
27-08-2009, 16:03
ثانیه هایی پیش شنیدم لیدرهای تیم استقلال در بازی اینده استقلال در مقابل سایپا صرفنظر از نتیجه بازی علیه مرفاوی شعارهایی سر خواهند داد...شعارهایی نظیر صمد باید برقصه یا مرفاوی حیا کن استقلالو رها کن...به نظر میرسه درگیری بین صمد و انها رخ داده...در هر صورت امیدوارم این موضوع اتفاق نیفته...

سعيد راست ميگه اشتباه شنيدي چون از در ورزشگاه كه پاشون رو بزارن بيرون دستبند به دست با حكم واعظ ميرن بازداشتگاه !

Ronaldinho80
27-08-2009, 18:29
[Only registered and activated users can see links]

ملوان بندرانزلی – استقلال تهران (پنجشنبه 5 شهریور 1388)
ورزشگاه: تختی انزلی
ساعت 21:00
پیش‏بینی وضع هوا: بارانی، 20 درجه سانتیگراد

ملوان که هفته گذشته در قزوین شکست تلخی را مقابل پیکان متحمل شده، قصد دارد با غلبه بر استقلال در ورزشگاه خانگی خود اعاده حیثیت کند اما شاگردان صمد مرفاوی هم که تاکنون حداقل از حیث نتیجه‏گیری موفق عمل کرده‏اند، نمی‏خواهند فرصت صدرنشینی را از دست بدهند.
ملوان با سیستم پایه 4-3-3 بازی می‏کند که در هنگام حمله و دفاع نقش بازیکنان این تیم تغییر خواهد کرد. با بازگشت پژمان نوری، مرکز زمین انزلی‏چی‏ها به نقطه قوت این تیم تبدیل شده است و در بازی با راه آهن که نوری از نیمه دوم وارد میدان شد این قضیه به خوبی اثبات شد اما پاشنه آشیل ملوان، دفاع این تیم است، جایی که هادی تامینی به دلیل بی‏انضباطی در اردوی ارمنستان با خشم احمدزاده مواجه شده و همچنان از شرکت در تمرینات این تیم محروم است. ملوان اگرچه امسال بودجه خوبی در اختیار داشت اما در نقل و انتقالات حضور فعالی نداشت با این‏حال اگر استقلال فریب شکست 4-0 شاگردان احمدزاده مقابل پیکان را بخورد، قطعاً دست خالی انزلی را ترک خواهد کرد، زیرا ملوان همواره یکی از قطب‏های فوتبال ایران محسوب می‏شود که در ورزشگاه خانگی‏اش به هیچ تیمی رحم نمی‏کند.
در سوی دیگر مرفاوی می‌خواهد تيمی را در انزلی راهی ميدان كند كه به لحاظ بدنی توانايی دويدن تا دقيقه 90 را داشته باشد و احياناً با نامساعد شدن شرايط جوی و احتمالا خرابی زمين دچار ضعف بدنی نشود. پس اگر دیدید در ترکیب اصلی سیاوش اکبرپور دونده جای فرهاد مجیدی تکنیکی را گرفت زیاد تعجب نکنید. در مرکز زمین هم بعید به نظر می‏رسد تغییراتی صورت بگیرد، با وجود اینکه جانواریو به تمرینات استقلال بازگشته ولی دوری یک هفته‏ای او از تمرینات احتمالاً مانع قرار گرفتن این هافبک برزیلی در ترکیب آبی‏پوشان خواهد شد. ضمن اینکه با توجه با بازی فیزیکی حسین کاظمی و کیانوش رحمتی، مرفاوی حاضر نیست به سادگی از کنار بازی دادن همزمان این دو بازیکن بگذرد. استقلال در 3 بازی اخیرش تنها 2 گل به ثمر رسانده است و قطعاً گلزنی در ورزشگاه تختی انزلی کار راحتی برای مهاجمان استقلال نخواهد بود حتی اگر ملوان هفته قبل 4 گل دریافت کرده باشد. با این شرایط شاید استقلال به کسب یک امتیاز هم در انزلی راضی باشد و اول به فکر حفظ دروازه خود باشد. استقلال در صورت کسب تساوی هم حداقل می‏تواند 24 ساعت صدرنشین لیگ شود. باید دید تفکرات صمد مرفاوی و محمد احمدزاده، کدام تیم را در پایان هفته چهارم خوشحال می‏کند .

مصاحبه
محمد احمدزاده سرمربی ملوان در خصوص این دیدار گفت: « اين بازی براي هر دو تيم سخت است. هم براي استقلال كه قرار است جلوي هواداران ما بازي كند و هم برای ما. استقلال تيم پرمهره‌ای دارد و مدعي است. بازي‌های ما با استقلال هميشه تهاجمي بوده و فكر كنم پنج‌شنبه باز هم يك ديدار تهاجمي را شاهد باشيم. به نظر من شانس برد با ملوان است. اين اولين بازي ما در خانه است و هواداران تشنه برد هستند. اگر بخواهم درصدي شانس‌ها را تقسيم كنم 70 درصد شانس برد را به ملوان مي‌دهم. 30 درصد هم بازي مساوي مي‌شود. استقلال هم شانسي براي برد ندارد. »
صمد مرفاوی نیز گفت: « خوشبختانه وضعيت خوبي داريم. همه بازيكنان سرحال هستند و مشكل خاصي براي بازي با ملوان نداريم. به نتيجه اين ديدار خوشبين هستم و با شناختي كه به لحاظ فني و روحي از بازيكنان تيم دارم و تلاشي كه مجموعه تيم كشيده‌اند اميدوارم كه بتوانيم سه امتياز اين بازي خارج از خانه را كسب كنيم. لوان تيم قدرتمندي است. به بازي هفته گذشته اين تيم كاري نداريم و در نگاه ما ملوان همان تيم قدرتمندي است كه همه از آن سراغ دارند. با همين ذهنيت بايد پنج‌شنبه رودرروي ملوان قرار بگيريم. »

اولین میزبانی ورزشگاه تختی
بعد از حرف و حدیث‏های فراوان قرار بر این شد که دیدار ملوان و استقلال در ورزشگاه 80 ساله تختی انزلی برگزار شود. این ورزشگاه در تعطیلات میان فصل زیر کشت رفت و آماده نشدن چمن آن باعث شد تا ملوان در هفته دوم در ورزشگاه سردار جنگل رشت از راه آهن پذیرایی کند. حالا با تلاش مسئولان این ورزشگاه آماده شده و ملوان در هفته چهارم می‏تواند برای اولین بار در ورزشگاه خانگی خود میزبانی کند.

رکورد 360 دقیقه‏ای طالب‏لو
طالب‏لو در آخرين ديدار ليگ‌برتر سال گذشته برابر پيام مشهد گلی نخورد، امسال 90 دقيقه دروازه‌اش را به روی مهاجمان سپاهان يعني ياران امير قلعه‌نويي بسته نگه‌داشت سپس نوبت به 90 دقيقه‌اي شد كه توپ مهاجمان شهيد‌سپاسي را گرفت؛ تيمي كه پارسال چهار گل در شيراز به استقلال زده بود و بالاخره آخرين‌بار او 90 دقيقه دروازه استقلال را بر روي شاگردان لوكا بسته نگه‌داشت. حالا آمار وحيد طالب‌لو، فعلا به 360 دقيقه رسيده است تا بر اين اساس طالب‌لو موفق‌ترين دروازه‌بان ليگ‌برتر تا اينجاي كار باشد. آیا مهاجمان ملوان می‏توانند این رکورد بشکنند یا طالب‏لو همچنان دروازه‏اش را بسته نگه می‏دارد؟

آمار
استقلال و ملوان تاکنون 41 بار در بازی‏های رسمی باهم روبرو شده اند که استقلال 17 برد و ملوان 6 برد بدست آورده‏اند و 18 بازی دو تيم نيز مساوی شده است. این دو تیم 18 بار در انزلی مقابل هم قرار گرفته‏اند که هر کدام موفق به کسب 5 پیروزی شده‏اند.

انگیزه‏ها
جلال رافخایی بهترین گلزن ملوان در لیگ هشتم، در 3 بازی اخیر انزلی‏چی‏ها موفق به گلزنی نشده است و مسلماً برای باز کردن دروازه طالب‏لو از انگیزه بالایی برخوردار است. در سوی دیگر سیاوش اکبرپور بعد از یک بازی نیمکت نشینی به احتمال زیاد در ترکیب اصلی آبی‏پوشان قرار خواهد گرفت و او هم مثل رافخایی در لیگ جدید هنوز موفق به گلزنی نشده است و نسبت به سایر بازیکنان استقلال انگیزه بیشتری دارد.

غایبان
ملوان بدون بازیکن محروم و مصدوم به مصاف استقلال خواهد رفت و تنها هادی تامینی به دلیل محرومیت انضباطی از سوی باشگاه ملوان در این دیدار حضور نخواهد داشت. در تیم فوتبال استقلال نیز مجتبی جباری به دلیل مصدومیت 7 ماه دور از میادین خواهد بود و احتمالاً از لیست استقلال خط خواهد خورد و فابیو جانواریو نیز ممکن است در این بازی به میدان نرود.

ترکیب احتمالی دو تیم
ملوان: بیرانوند، سالارزاده، پورغلامی، باسیچ، محمد حیدری، نوری، رمضانی، دسوزا، ابراهیمی، رافخایی، آدریانو آلوز
استقلال: طالب‏لو، شکوری، صادقی، بیک‏زاده، منتظری، کیانوش رحمتی، خسرو حیدری، کاظمی، روانخواه، اکبرپور، عنایتی

داوران
داور وسط: سعید مظفری‏زاده
کمک‏ها: رسول فروغی، محمدرضا ابوالفضلی

SSMAJIDI
27-08-2009, 21:11
بازی ر***** شد توش
بازی استقلال:53::53::53::53:

saeed_65
27-08-2009, 22:25
ایول به این داوری
دستش درد نکنه کاااااااااااااااملا یک طرفه:999::177:

SSMAJIDI
27-08-2009, 22:30
مرفاوی واقعا دیونست.چرا به این سید صالحی بازی نمیده.عنایتی که ر*** /داور هم که قربونش برم ماشالله ترکوند.

information
27-08-2009, 22:37
اقای مرفاوی نمیخوای به این خط هافبک بی هدف سرو سامانی بدی؟؟؟ خط هافبک کاملا سر در گم بود...امیر خان کجایی که در زمان تو هر حمله بوی گل میداد؟؟؟؟

SSMAJIDI
27-08-2009, 22:43
تبلیغات قلعه نوییو نکنید اینجا(اگه مرد بود استقلالی واقعی بود نمیترسید پول براش ارزش نداشت استقلال براش ارزش داشت میموند تو اس اس)
آخه هافبک هم نداریم:جباری که مصددوم+جانواریو که قهره+رینالدو که هیچی بارش نیست با این ضربه ایسگاهیش+پیستون چپ که تعطیل.
فقط خط دفاع و دروازه بان گل+امیر حسین صادقی

|_ArasH_|
27-08-2009, 22:55
واقعا دور از تعصب میگم تیمتون از در و دیوار شانس آورد با مرفاوی به هیچ جایی نخواهید رسید

SSMAJIDI
27-08-2009, 22:58
واقعا دور از تعصب میگم تیمتون از در و دیوار شانس آورد با مرفاوی به هیچ جایی نخواهید رسید
بابا تازه بازیهای اول بزار 4تا فحش بخوره میگم اس اس چی میشه بد نتیجه نگرفته جلوی سپاهان که برد فولادو برد مقاومتی که پارسال 4تا ازش خورد مساوی کرد بازی امشب که اصلا طنزی به تمام معنا بود از برق رفتن تا.....................!

تاجی کبیر
27-08-2009, 23:24
بابا چرا اين مرفاي نميفهمه هاشم بيگ زاده بازيكن نيست
بابا به خدا به پير به پيغمبر اين بيگ زاده داره افتضاح بازي ميكنه اخه چقدر حرص بخوريم:53:
چقدر اعصابمون خرد بشه چقدر بايد فحش بديم
تمام كارشناس هاي فوتبال تمام مربي هاي كه درباره بازي استقلال حرف ميزن تمام كسايي كه فوتبال رو مي شناسن دارن ميگن چپ استقلال ضعيفه افتضاحه

بابا طرف فوتبالم ندونه بازي استقلال رو بيبينه
ميفهمه يعني ميبينه چپ استقلال يعني هاشم بيگ زاده افتضاحه
يعني واقعا مرفاي نمي بينه يا نمي فهمه:2mo5pow:
بسه ديگه 4 تا بازي كرد ديدي چي هست ديگه نذارش
قول ميدم بازم بازي بعد اين بيگ زاده بازي ميكنه جالبه حتي تعوضشم نميكنه
هاشم بيگ زاده عليزاده امسال استقلال ولي صد رحمت به اون عليزاده حداقل به صورت تعويضي وارد زمين ميشد ولي اين عليزاده هميشه فيكسه
مرفاي كه ديد از پارسال چپ مشكل داره تازه دوتا بازيكن چپ پامون رو هم از تيم كنار گذاشتيم
يعني پولادي ومنيعي ولي عوضش هيچ بازيكن ديگه اي نخريدم تا بازم باز بيگ زاده بازي كنيم
بابا اميرآبادي هست رينالدو هست اصلا به خدا قسم 10 نفره هم بازي كنيم بهتره تا اين بيگ زاده تو تركيب باشه

در ضمن در جواب اون دوستمون كه گفتن رينالدو كه هيچي بارش نيست ميخواستم بپرسم از اين دوستمون كه يعني رينالدو كه حتي كمتر از 1 دقيقه وارد زمين شد و يه ضريه ايستگاهي زد اين دوستمون توي يك دقيقه فهميدن كه رينالدو بازي بارش نيست؟:33:

مي بينه عنايتي آماده نيست بازم بازيش ميده
وقتي حسين كاظمي رو داره و ميذارش روي نيمكت در صورتي كه كاظمي آماده تر از رحمتي هست

پست بازيكنا رو هم كه بي جهت عوض كرده و كارايي بازيكن رو آورده پايين
منتظزي،حيدري،اكبرپور فقط نتونست پست طالب لو رو عوض كنه

هر چند از همون اولي كه اين يارو دوچرخه چي صمد رو كرد سرمربي تيم هم معلوم بود كه صمد براي استقلال خيلي كوچيكه و حالا كم كم داره كاملا خودشو نشون ميده
واقعا استقلال يكي از بزرگترين و قديمي ترين و پرافتخارترين تيم هاي ايران و آسيا بايد مرفاي و رحيم پور مربي و سرمربيش باشن

واقعا ميگم حيف اين همه بازيكن خوب اين استقلال كه بايد سرمربيش مرفاي باشه
توي درواره 3 تا دروازبان ملي پوش
وحيد طالب لو - محمد محمدي و ايمان صادقي كه حتي ايمان صادقي هم دروازبان تيم ملي نوجوانان هست كه با تيم ملي ايران قهرمان آسيا شده و دروزبان جون و خوبيه
كدوم تيمي مثل استقلال 3 تا دروزبان به اين خوبي داره
توي دفاع امير حسين صادقي- پژمان منتظري-بيژن كوشكي-هادي شكوري-حنيف عمران زاده
خسرو حيدري-مهدي امير آبادي-رينالدو -بيگ زاده-و جديد هم محسن يوسفي
واقعا كدوم تيمي انقدر هافيك خوب به اندازه استقلال داره
فابيو جان واريو- مجتبي جباري-حسين كاظمي-كيانوش رحمتي-اميد روانخواه-مهرشاد مومني- مهران نورافكن
و كدوم تيمي مثل استقلال 5 مهاجم كه شايد هر تيمي شايد آرزو داشته باشه يكي از مهاجمين ما رو داشته باشه انقدر مهاجم داريم كه سثد صالحي
تا حالا توي هر تيمي بود و فيكس بازي ميكرده و مهاجم خوبي هم هست بايد روي نيمكت بشينه

آرش برهاني- سياوش اكبرپور-رضا عنايتي-فرهاد مجيدي سيد مهدي سيد صالحي

الان استقلال (فقط به جز جناح جپ) بهترين بازيكنا رو داره كه شايد تا چند سال ديگه هم همچين تيمي با اين همه بازيكن خوب كنار هم نداشته باشه ولي واقعا حيف

SSMAJIDI
27-08-2009, 23:32
بابا چرا اين مرفاي نميفهمه هاشم بيگ زاده بازيكن نيست
بابا به خدا به پير به پيغمبر اين بيگ زاده داره افتضاح بازي ميكنه اخه چقدر حرص بخوريم
چقدر اعصابمون خرد بشه چقدر بايد فحش بديم
تمام كارشناس هاي فوتبال تمام مربي هاي كه درباره بازي استقلال حرف ميزن تمام كسايي كه فوتبال رو مي شناسن دارن ميگن چپ استقلال ضعيفه افتضاحه

بابا طرف فوتبالم ندونه بازي استقلال رو بيبينه
ميفهمه يعني ميبينه چپ استقلال يعني هاشم بيگ زاده افتضاحه
يعني واقعا مرفاي نمي بينه يا نمي فهمه بسه ديگه 4 تا بازي كرد ديدي چي هست ديگه نذارش
قول ميدم بازم بازي بعد اين بيگ زاده بازي ميكنه جالبه حتي تعوضشم نميكنه
هاشم بيگ زاده عليزاده امسال استقلال ولي صد رحمت به اون عليزاده حداقل به صورت تعويضي وارد زمين ميشد ولي اين عليزاده هميشه فيكسه
مرفاي كه ديد از پارسال چپ مشكل داره تازه دوتا بازيكن چپ پامون رو هم از تيم كنار گذاشتيم
يعني پولادي ومنيعي ولي عوضش هيچ بازيكن ديگه اي نخريدم تا بازم باز بيگ زاده بازي كنيم
بابا اميرآبادي هست رينالدو هست اصلا به خدا قسم 10 نفره هم بازي كنيم بهتره تا اين بيگ زاده تو تركيب باشه

در ضمن در جواب اون دوستمون كه گفتن رينالدو كه هيچي بارش نيست ميخواستم بپرسم از اين دوستمون كه يعني رينالدو كه حتي كمتر از 1 دقيقه وارد زمين شد و يه ضريه ايستگاهي زد اين دوستمون توي يك دقيقه فهميدن كه رينالدو بازي بارش نيست

مي بينه عنايتي آماده نيست بازم بازيش ميده
وقتي حسني كاظمي رو داره و ميذارش روي نيمكت در صورتي كه كاظمي آماده تر از رحمتي هست
پست بازيكنا رو هم كه بي جهت عوض كرده و كارايي بازيكن رو آورده پايين
منتظزي،حيدري،اكبرپور فقط نتونست پست طالب لو رو عوض كنه

هر چند از همون اولي كه اين يارو دوچرخه چي صمد رو كرد سرمربي تيم هم معلوم بود كه صمد براي استقلال خيلي كوچيكه و حالا كم كم داره كاملا خودشو نشون ميده
واقعا استقلال يكي از بزرگترين و قديمي ترين و پرافتخارترين تيم هاي ايران و آسيا بايد مرفاي و رحيم پور مربي و سرمربيش باشن

واقعا ميگم حيف اين همه بازيكن خوب اين استقلال كه بايد سرمربيش مرفاي باشه
توي درواره 3 تا دروازبان ملي پوش
وحيد طالب لو - محمد محمدي و ايمان صادقي كه حتي ايمان صادقي هم دروازبان تيم ملي نوجوانان هست كه با تيم ملي ايران قهرمان آسيا شده و دروزبان جون و خوبيه
كدوم تيمي مثل استقلال 3 تا دروزبان به اين خوبي داره
توي دفاع امير حسين صادقي- پژمان منتظري-بيژن كوشكي-هادي شكوري-حنيف عمران زاده
خسرو حيدري-مهدي امير آبادي-رينالدو -بيگ زاده-و جديد هم محسن يوسفي
واقعا كدوم تيمي انقدر هافيك خوب به اندازه استقلال داره
فابيو جان واريو- مجتبي جباري-حسين كاظمي-كيانوش رحمتي-اميد روانخواه-مهرشاد مومني- مهران نورافكن
و كدوم تيمي مثل استقلال 5 مهاجم كه شايد هر تيمي شايد آرزو داشته باشه يكي از مهاجمين ما رو داشته باشه انقدر مهاجم داريم كه سثد صالحي
تا حالا توي هر تيمي بود و فيكس بازي ميكرده و مهاجم خوبي هم هست بايد روي نيمكت بشينه

آرش برهاني- سياوش اكبرپور-رضا عنايتي-فرهاد مجيدي سيد مهدي سيد صالحي

الان استقلال (فقط به جز جناح جپ) بهترين بازيكنا رو داره كه شايد تا چند سال ديگه هم همچين تيمي با اين همه بازيكن خوب كنار هم نداشته باشه ولي واقعا حيف
داداش
بابا انقدر حرص نخور بخند به این طنز استقلال.تیم صمد حرص خوردن نداره بابا
تو مشکلت پیستون چپه من مشکلم هافبک با مهاجماست.
در مورده رینالدو:یه سال امیر قلعه نویی اینو انداخته به ما کلا 10دقیقه هم بازی نکرده.از مدل ضربه ایسگاهیش معلوم بود به جای این که میبینه همه ی سرزنامون رفتن جلو میخواد از اون فاصله یه ضرب بزنه به همین خیال هم هست که میره تو گل.
فقط محسن یوسفی برای پیستون چپ

Rahavard
27-08-2009, 23:35
تبلیغات قلعه نوییو نکنید اینجا(اگه مرد بود استقلالی واقعی بود نمیترسید پول براش ارزش نداشت استقلال براش ارزش داشت میموند تو اس اس)
آخه هافبک هم نداریم:جباری که مصددوم+جانواریو که قهره+رینالدو که هیچی بارش نیست با این ضربه ایسگاهیش+پیستون چپ که تعطیل.
فقط خط دفاع و دروازه بان گل+امیر حسین صادقی
واقعا فكر ميكني كه قلعه نويي خودش رفت از استقلال اونم بخاطر پول؟؟؟؟؟

Elendil
27-08-2009, 23:49

نه خیلی تیم شما به جایی رسیده !! این حرفت یادت بشه !! آخر فصل می بینمت!:7:

واقعا فكر ميكني كه قلعه نويي خودش رفت از استقلال اونم بخاطر پول؟؟؟؟؟

خدا را شکر که رفت:2:
------------------------------------------------------------------------------------------------------
بدبختی اینه که جباری بدبخته فلک زده همیشه مصدومه و این فصل هم کامل نیست(عمل جراحی هفته ی دیگست)
جانواریو هم که قهر کرده !! پس وقتی بازیساز نداریم چجوری بازی کنیم ؟ بنده ی خدا مرفاوی چیکار کنه ؟ :imoksmiley:
2 تا توپ هم زدیم تو تیر و یه توپ هم از یه جایی شانس اوردیم که گل نشد:6qwup3:
راستی این ملوان چرا اینقدر شیر شده بود ؟؟؟؟؟؟؟؟ ~x(:53::33:
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
همین قلعه نوعی چند تا بازی اوله فصل پیش استقلال رو تا هفدهم فرستاد !! صمد که خوبه بنده ی خدا !! الان ما صدر جدولیم:2: البته با یه بازی بیشتر:34:

valenciacfspain15
28-08-2009, 01:55
اقا کجای جهان در بازی های لیگ برق می ره بعدشم به خودشمون می گن حرفه ای یکی پاسخ بده به این سوالم البته چهار جواب است.
گزینه 1:لیگ اسپانیا
گزینه 2:لیگ ایتالیا
گزینه 3:لیگ انگلیس
کزینه چهارم:هیچکدام

SSMAJIDI
28-08-2009, 06:06
اقا کجای جهان در بازی های لیگ برق می ره بعدشم به خودشمون می گن حرفه ای یکی پاسخ بده به این سوالم البته چهار جواب است.
ببین عزیزم لیگ ایران خیلی پیشرفته تر از لیگ اسپانیا و انگلیس وایتالیاست کجای دنیا تا حالا دیده بودی که تماشاگراش با نور گوشیشون ورزشگاهو روشن کنن.

khaf Esteghlali
28-08-2009, 06:39
همونطور که هممون می دونیم ایران تو جمع کشور هی پیشرفته اوله:34:برای همین هم چه دلیلی داره ما مثل بقیه باشیم به قول برادرمون که همه می دونین کی رو می گم ایران همیشه باید خاص باشد و چه دلیلی دارد مانند آمریکا و انگلیس و... عمل کند

alireza77777m
28-08-2009, 10:52
اين همه حرص نخوريد.اولاً خودتون گفتيد ملوان گربه سياهه پس مساوي اونم با اون وضعيت(داور-بيك زاده-رينالدو و ...) عالي بود:2:
اميدوارم يوسفي سريعتر بياد و بيك زاده از استقلال بره.بازي بعد با سايپا داريم اميدوارم يه 2 تاي خوشگل بزنيم.:6qwup3:

Chelsea London
28-08-2009, 11:25
یهو وسط بازی خوابم برد یکی بگه بقیه بازی چی شد؟:292:
یه ازی ضعیف رو دایم تو هر بازی از استقلال میبینیم.تیم شدیدا به جان وارو نیاز پیدا کرده.وقتی استقلال یه پلی میکر نداره خوب همینطور هم میشه.
امسال استقلال مهاجم های توپ خرید گفتیم چی بشه اما تو زدن یه گل هم عاجزیم.
یوسفی بیاد طرف جپ استقلال هم راه میافته و اوضاع یه خورده بهتر هم میشه.

Aliano
28-08-2009, 11:34
نیمه اول که ما هیچی نفهمیدیم:2qcmh45: .بازی هم که طبق همه ی بازی های قبل از کیفیت به شدت پایینی برخوردار بود.این گزارشگر مزخرف انزلی هی می گفت عجب بازی با کیفیتی دیدیم!!!!:-& .طبق معمول سمت چپ که فلجه و این بیگ زاده هیچی بارش نیست!آقا رضا هم که شیرین یه دوتا گل صددرصد رو از دست داد127fs3556139 .من نمی دونم این خط حمله چرا هیچ غلطی نمیکنه:2mo5pow: .اگه قرار باشه تا آخر فصل تیم همینجوری بازی کنه من که حالم به هم می خوره:-& .اینا بازی که بلد نیستن فقط بلدن پول بگیرن!

Ricardo Kaká 10
28-08-2009, 11:35
یه بازی بسیار ضعیفه دیگه از مرفاوی و تیمش!!!من نمیدونم این واعظ چه فکری پیش خودش کرد که قلعه نویی رو فرستاد بره!!!دیشب واقعا خوش شانس بودیم که نباختیم! اون صحنه که منتظری توپو گرفت خوش شانسی محض بود.من هنوز امیدوارم تیم درست بشه

*only_Esteghlal*
28-08-2009, 12:01
باز هم يك بازي كسل كننده ديگه.
هميشه جلوي ملوان كارمون گير ميكنه.
اين استقلال اگه قرار باشه تا اخر فصل همين طور بازي كنه خدا به دادمون برسه،فقط فكر دفاع هستن.
ميخوان ركورد بزنن تا حالاكه360 مين گل نخوردن.
با اين همه فوروارد(2تا از آقاي گلهاي اخير ايران تو تيمن)4بازي 2گل،خوبه خود صمدم فوروارد بوده اين همه تيمو عقب نگه ميداره.:53:

ssr_70
28-08-2009, 12:45
مشکل از فورواردا نیست مشکل یکی هافبکهاست که به طور مسخره روی کیا رحمتی (به یاد استاد علیفر) و اون هاشم بیک زاده ... کلید کرده هیچ جوره قصد جابه جایی اونا رو نداره دلیلش معلوم نیست 1 دقیقه هم به امیرابادی بازی نداده
تا جانواریو و امیر آبادی نیان و همچنین خسرو رو توی پست اصلیش نذاره وضع همین طوریه

SSMAJIDI
28-08-2009, 13:01
پیستون چپ استقلال تعطیل+هافبک استقلال کلا تعطیل.
2تا هافبک خوب نمیزاره این مهاجمانمونو ساپورت کنه.کیا رحمتی چی داره حداقل میخواد هافبک دفاعی بزاره حسینو بزاره.

ITALIANO
28-08-2009, 13:30
آقـــا زود قضاوت نکنید...
جباری رو که باید فراموش کنید ، جانواریو هم یا مصدومه یا قَهر می کنه و سر تمرین حاضر نمیشه و ...
الان رینالدو یکی از بهترین گزینه ها برای جانشینی جباری و چانواریوست...شما چه انتظاری از یه بازیکن خارجی که دقیقه 92 وارد میدان میشه ، دارین ؟ تو زمین ملوان و سبک بازی فیزیکی و درگیرانه هر دو تیم ، صمد تشخیص داد که بهش بازی نده ...
هفته آینده از او بیشتر خواهید شنید...
اینم ([Only registered and activated users can see links]) یکی از ضربه کاشته های فوق العادش که باید برید به سایت [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) و لینک رو بندازید اونجا و دانلود کنید...
در ضمن این بازیکن 11 بازی ملی هم داره و در مقدماتی جام جهانی هم بازی کرده...!
آمارشو میتونید از اینجا ([Only registered and activated users can see links])مشاهده کنید...

Aliano
28-08-2009, 13:55
آقـــا زود قضاوت نکنید...
جباری رو که باید فراموش کنید ، جانواریو هم یا مصدومه یا قَهر می کنه و سر تمرین حاضر نمیشه و ...
الان رینالدو یکی از بهترین گزینه ها برای جانشینی جباری و چانواریوست...شما چه انتظاری از یه بازیکن خارجی که دقیقه 92 وارد میدان میشه ، دارین ؟ تو زمین ملوان و سبک بازی فیزیکی و درگیرانه هر دو تیم ، صمد تشخیص داد که بهش بازی نده ...
هفته آینده از او بیشتر خواهید شنید...
اینم ([Only registered and activated users can see links]) یکی از ضربه کاشته های فوق العادش که باید برید به سایت [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) و لینک رو بندازید اونجا و دانلود کنید...
در ضمن این بازیکن 11 بازی ملی هم داره و در مقدماتی جام جهانی هم بازی کرده...!
آمارشو میتونید از اینجا ([Only registered and activated users can see links])مشاهده کنید...

از روی یه ایستگاهی نمیشه قضاوت کرد که دوست عزیز!هر بازیکنی که اسمشو تو یوتیوب بزنی آمار برات میاره فیلم خفن!

Rabin
28-08-2009, 14:15
قبل از اینکه از بازی ضعیف اس اس شاکی باشم از این شاکیم که تو قرن 21 ما حتی نمیتونیم یه مسابقه فوتبال رو درست برگزار کنیم و درست پخش کنیم...همه چیز دیشب رو اعصاب بود اون از پوشش ضعیفه تصویری اون از گزارش یک طرفه گزارشگر و اون هم از قطع برق ورزشگاه.....
صمد آدم محافظه کاریه و از همه چیز مهمتر براش گل نخوردنه یعنی دقیقا بر عکس امیرخان که اول حمله براش مهم بود....متاسفانه من به شخصه فکر میکردم روته مولر تاثیر بیشتری روی صمد و تیم بذاره ولی هنوز چیز خاصی ندیدم..در مجموع استراتژی و نقشه تاکتیکی استقلال برای حمله کردن هنوز بعد از 4 تا بازی معلوم نیست...خسرو کاملا محو شده....هافبک طراح نداریم و از طرفی بیک زاده همچنان در جدل با خودشه...تو دفاع ضعیفه و تو حمله هم اگه توپ رو لو نده بی هدف سانتر میکنه.....دیشب 3 تا مهاجم تو زمین داشتیم ولی عملا برهانی و اکبرپور تو نیمه اول محو بودن و هیچ کار مفیدی نکردن...وقتی تیمی 3 تا مهاجم میفرسته تو زمین انتظار یه بازی هجومی ازش میره ولی متاسفانه دیشب اس اس اصلا برنامه ی مشخصی برای حمله کردن نداشت و مشخص بود به 1 امتیاز قانع هستش...
تیم اشکال زیاد داره و متاسفانه حس میکنم صمد از روته مولر برای رفع کردن این اشکالات کمک نمیگیره..الان درسته که 4 تا بازی هست که گل نخوردیم ولی من به این فکر میکنم که اگه تو یه بازی از یه تیم عقب بیفتیم آیا توان جبران داریم؟؟؟؟

ssr_70
29-08-2009, 10:47
خب وضع فیلم برداری معلومه که وقتی توی ورزشگاه آزدیش یه دوربین پشت دروازه میذارن شما چه انتظاری از شهرهای دیگه داری
در مورد رینالدو هم به نظرم میاد بتونه موثر کار کنه ولی هنوز خیلی مونده شاید نیم فصل به اوجش برسه اما نکته مهمتر این بیک زاده احمقه که باید بریم طومار جمع کنیم از تیم بیرونش کنن

CraZy Man
29-08-2009, 13:08
بازی با ملوان بد نبود اما بچه ها نتونستن برنامه های مرفاوی رو تو زمین پیاده کنند و باعث شد نتونیم گل بزنیم و بازی حجومی انجام دهیم.
بازی در کل راضی کننده بود اما دل چسب نبود و فکر کنم هواداران استقلال زیاد لذت نبردن از بازی مقابل ملوان:271:

CraZy Man
29-08-2009, 14:10
به دليل قطي برق در بازي وقفه افتاد بازيکنان افت کردند و همين که بازي تا دير وقت ادامه داشت بازي تا 11شب حدودن ادامه يافت که فکر کنم دقيق تر ساعت 11:20بود که تموم شد.
یک سري از بازي کنان بسيار خسته شده بودن و باعث شد تا افت کنند.

Armin
29-08-2009, 22:45
استقلال تهران در چهارمين بازي خودش در ليگ برتر نهم با سرمربيگري صمد مرفاوي اينبار مقابل ملوان و در شهر بندرانزلي به نتيجه تساوي رضايت داد.
اين تساوي از چند جهت قابل بررسيه. البته ماشالله آبي دلاي عزيز با نگاه تيزبينانشون بازي رو بسيار بسيار خوب آناليز كردن و نكات فنيشو گفتن كه جاي تشكر داره. اما بايد اعتراف كنم كه تيم امسال صمد هوادارها رو هم اميدوار مي كنه و هم نا اميد!!!
اميدوار از اين جهت كه بالاخره بعد از مدتها تيم امسال با دفاع 4 نفره بازي مي كنه و با اين تركيب دفاعي تا الان كه چهار هفته از شروع ليگ گذشته گلي رو دريافت نكرده. البته شايد دوستان بگن شانس با ما يار بوده اما من مخالف اين مسئله هستم و معتقدم اين تركيب دفاعي و دروازه بان در مجموع قابل قبول ظاهر شدن كه ناشي از تمرين و آمادگي جسماني و ذهني مناسب و در عين حال تلاش و تعصبيه كه در زمين به خرج ميدن هست.
بعلاوه روند بازي اس اس در مقابل ملوان در خط حمله (از نظر خلق موقعيت) هم بهتر از بازيهاي قبل بود. چه بسا كه اگه در چند صحنه شانس با بازيكنائي مثل عنايتي - خسرو حيدري -برهاني و اميرحسين صادقي يار بود الان نتيجه چيز ديگه اي بود و همه آبي دلا لااقل از برد اس اس خوشحال بودن. (مخصوصا ضربه سر رضا عنايتي در دقايق پاياني اين بازي كه آه و افسوس فراواني رو براي اينجانب به همراه داشت...!!!:27:)

اما اين بازي نكات نااميدكننده اي رو هم براي ما به همراه داشت از جمله:

نبود يك هافبك وسط طراح و مقتدر و بازيساز در ميانه زمين
و بازي ضعيف كيا رحمتي (كه احتمالا بنده با تعريفهام در بازيهاي قبلي چشمشون زدم!!!)
يا بازي طبق معمول بي كيفيت هاشم بيك زاده (بيك زاده با اين نوع بازيش من يكي رو كه كاملا از رو برد و نااميد كرد!!! :-w شما رو نمي دونم...؟؟؟)
و از همه مهمتر ارنج عجيب و غريب صمد مرفاوي در ابتداي اين بازي. چون همه ميدونن كه بازي برابر تيمهاي شمالي مثل ملوان نياز به بازيكناي قدرتي داره. حالا چرا صمد در بازي قبل مقابل فولاد توي تهران كه نياز به بازيكناي سرعتي تكنيكي داشتيم از حسين كاظمي استفاده كرد و توي اين بازي برابر ملوان كه نياز به بازيكناي فيزيكي داشتيم اون رو نيمكت نشين كرده جاي سئوال داره!!! از همه بدتر نوع و زمان تعويضهاي صمده كه يا بد انجام ميشه و يا اگه درست انجام بشه بسيار دير صورت ميگيره!!!

با همه اين موارد معتقدم اين تيم واقعي استقلال نيست و تا 3-2 هفته ديگه يواش يواش چهره واقعيشو نشون ميده. چون به نظر من هنوز آثار خستگي و گرفتگي عضلاني ناشي از بدنسازي سنگين اول فصل در چهره و نوع بازي بازيكنا مشاهده ميشه و با اين تفاسير كسب بردهاي خانگي و تساوي در بازيهاي بيرون از خانه نه تنها بد نيست بلكه ايده آل به نظر ميرسه.

درود و دوصد بدرود.:72:

Rabin
30-08-2009, 23:58
استقلال تهران در چهارمين بازي خودش در ليگ برتر نهم با سرمربيگري صمد مرفاوي اينبار مقابل ملوان و در شهر بندرانزلي به نتيجه تساوي رضايت داد.
اين تساوي از چند جهت قابل بررسيه. البته ماشالله آبي دلاي عزيز با نگاه تيزبينانشون بازي رو بسيار بسيار خوب آناليز كردن و نكات فنيشو گفتن كه جاي تشكر داره. اما بايد اعتراف كنم كه تيم امسال صمد هوادارها رو هم اميدوار مي كنه و هم نا اميد!!!
اميدوار از اين جهت كه بالاخره بعد از مدتها تيم امسال با دفاع 4 نفره بازي مي كنه و با اين تركيب دفاعي تا الان كه چهار هفته از شروع ليگ گذشته گلي رو دريافت نكرده. البته شايد دوستان بگن شانس با ما يار بوده اما من مخالف اين مسئله هستم و معتقدم اين تركيب دفاعي و دروازه بان در مجموع قابل قبول ظاهر شدن كه ناشي از تمرين و آمادگي جسماني و ذهني مناسب و در عين حال تلاش و تعصبيه كه در زمين به خرج ميدن هست.
بعلاوه روند بازي اس اس در مقابل ملوان در خط حمله (از نظر خلق موقعيت) هم بهتر از بازيهاي قبل بود. چه بسا كه اگه در چند صحنه شانس با بازيكنائي مثل عنايتي - خسرو حيدري -برهاني و اميرحسين صادقي يار بود الان نتيجه چيز ديگه اي بود و همه آبي دلا لااقل از برد اس اس خوشحال بودن. (مخصوصا ضربه سر رضا عنايتي در دقايق پاياني اين بازي كه آه و افسوس فراواني رو براي اينجانب به همراه داشت...!!!:27:)

اما اين بازي نكات نااميدكننده اي رو هم براي ما به همراه داشت از جمله:

نبود يك هافبك وسط طراح و مقتدر و بازيساز در ميانه زمين
و بازي ضعيف كيا رحمتي (كه احتمالا بنده با تعريفهام در بازيهاي قبلي چشمشون زدم!!!)
يا بازي طبق معمول بي كيفيت هاشم بيك زاده (بيك زاده با اين نوع بازيش من يكي رو كه كاملا از رو برد و نااميد كرد!!! :-w شما رو نمي دونم...؟؟؟)
و از همه مهمتر ارنج عجيب و غريب صمد مرفاوي در ابتداي اين بازي. چون همه ميدونن كه بازي برابر تيمهاي شمالي مثل ملوان نياز به بازيكناي قدرتي داره. حالا چرا صمد در بازي قبل مقابل فولاد توي تهران كه نياز به بازيكناي سرعتي تكنيكي داشتيم از حسين كاظمي استفاده كرد و توي اين بازي برابر ملوان كه نياز به بازيكناي فيزيكي داشتيم اون رو نيمكت نشين كرده جاي سئوال داره!!! از همه بدتر نوع و زمان تعويضهاي صمده كه يا بد انجام ميشه و يا اگه درست انجام بشه بسيار دير صورت ميگيره!!!

با همه اين موارد معتقدم اين تيم واقعي استقلال نيست و تا 3-2 هفته ديگه يواش يواش چهره واقعيشو نشون ميده. چون به نظر من هنوز آثار خستگي و گرفتگي عضلاني ناشي از بدنسازي سنگين اول فصل در چهره و نوع بازي بازيكنا مشاهده ميشه و با اين تفاسير كسب بردهاي خانگي و تساوي در بازيهاي بيرون از خانه نه تنها بد نيست بلكه ايده آل به نظر ميرسه.

در مورد خط دفاع باید بگم که روته مولر به شخصه سازمان دفاعی تیم رو زیر نظر گرفته و انصافا خوب جواب داده
در مورد ترکیب بازی با فولاد و ملوان کاملا باهات موافقم من هم انتظار داشتم بازی با فولاد با 1 هافبک دفاعی و بازی با ملوان با 2 هافبک دفاعی بازی کنیم که برعکس شد!!!!
تعویض های صمد رو هم اصلا نمیتونم درک کنم با چه هدفی انجام میشه!!!!

hamed s.s topiran
31-08-2009, 15:50
از تعویض هاش بیشتر میشه فهمید برای جلوگیری از حاشیه میخاد کاظمی ومجیدی یا .. رو بازی بده .کلا باید قبول کرد صمد ترسوه .جانواریو بیاد ببینیم چی کار میکنن خسرو هم که سانتاش خیلی ضعیف شده با ملوان این همه کرنر زدن هیچ فایده نداشت

khaf Esteghlali
31-08-2009, 16:29
از تعویض هاش بیشتر میشه فهمید برای جلوگیری از حاشیه میخاد کاظمی ومجیدی یا .. رو بازی بده .کلا باید قبول کرد صمد ترسوه .جانواریو بیاد ببینیم چی کار میکنن خسرو هم که سانتاش خیلی ضعیف شده با ملوان این همه کرنر زدن هیچ فایده نداشت
ببین اسم این کار نمی ذارن ترسو بودن به این می گن حرفه ای گری اینطور حرف می زنی یعنی فوتبال ایران رو نمی شناسی چون تو فوتبال ما اگر یک بازیکن 2 هفته بازی نکنه رسانه ها مربی له می کنند تازه خدا رحم کنه اگه بازیکن ستاره باشه یا تیم باخته یا مساوی کرده باشه

murderer
01-09-2009, 14:16
آخه اینا چرا بازیه اس اس با سایپا رو انداختن ساعت 22:30 مثله اینکه باید با خودمون پتو ببریم استادیوم و همونجا لالا کنیم:33:

kaamraan
01-09-2009, 19:25
مخصوصا گذاشتن تا کسی نیاد از مایلی‌کهن پذیرایی کنه

ITALIANO
02-09-2009, 10:03
به نظر من مشکل اصلی استقلال در حال حاضر ، بازی کردن بازیکنان در پست های غیر اصلیه که داره به تیم ضربه میزنه ، البته الان تازه اول کاره ولی بالاخره باید ترکیب تیم به یه حد نرمال برسه که بتونیم به ادامه فصل امیدوار باشیم...
تغییر سیستم استقلال از 3-5-2 به 4-3-3 استقلال رو در مواقع دفاع صاحب 7 مدافع می کنه ولی در مواقع حمله 3 یا 4 مدافع بیشتر نداریم ، به همین دلیله که فعلا یکی از بهترین خط دفاع های لیگ و بدترین خط حمله لیگ رو به یدک می کشیم...
عدم حضور جانواریو و جباری و ... هم به تیم زیاد ضربه زده ، هافبک بازیساز و خلاق نداریم که بتونیم مهاجمان رو در موقعیت گلزنی قرار بدیم...
یکی از دلایل ناکامی خط حمله ، دوگانگی بین بازیکنان هست ، سابقه نشون داده که عنایتی و اکبرپور یکدیگر رو به خوبی درک می کنند و بازی همدیگرو به راحتی میخونند ولی این به بقیه مهاجمان ضربه میزنه...به هرحال اگر عنایتی و اکبرپور در خط حمله استقلال بکار گرفته شوند ، و در حین مسابقه یکی از آنها مصدوم بشه و تغییر سیستم بدیم ، نباید بذاریم خط حمله فلج بشه...گاهی اوقات حس می کنم که بیشتر روی استعداد ذاتی به گل می رسیم تا کار تمرین شده !!
در مورد بازی ضعیف هاشم بیگ زاده هم زده قضاوت کنیم ولی نسبت به فجر در استقلال خیلی ضعیف بازی میکنه ، در بعضی از صحنه ها خیلی بی هوش و بی فکر عمل می کنه ، در واقع نمیدونه کی و به کی پاس بده ، در کارهای هجومی ضعف داره...شاید بازی فیزیکی و قدرت بدنی بالایی که داره تنها دلیلی باشه که بهش بازی می رسه...
البته شاید اگر صمد تغییر سیستم بده و هاشم رو به وسط بیاره موثرتر باشه...

Mehdi
02-09-2009, 10:30
صمد وقتی برای اولین بار استقلال رو در لیگ ششم تحت هدایت گرفت واقعاً ابزار لازم برای ارائه یک فوتبال زیبا و تماشاگر پسند رو نداشت و نمیشد بهش خرده گرفت که چرا تیمت زیبا نمی کنه! اوتهای علیزاده، سر زدن های علی انصاریان، شوت های اکبرپور، بعضاً اشتباهات داوری (مثل بازی با راه آهن که 3 پنالتی واضح علیه استقلال گرفته نشد) و... عواملی بود که تیم ناقص صمد رو کجدار و مریز جلو می برد. تیمی که مهاجم به تعداد کافی نداشت، بازی ساز نداشت و فصل قبل هم قهرمان شده بود و طبق قانون نانوشته لیگ ما، فصل بعد از قهرمانی موقعیه که قهرمان ها به جای دفاع از عنوان خودشون، معمولاً برای رده های دوم به بعد می جنگند! اما تیم اون سال صمد با اینکه تیم کاملی نبود و در مقاطعی از فصل هم مدیر عامل نداشت و گاهاً سایه سنگین امیر رو هم بر سر خودش و حتی سر تمرینات می دید، صرفاً خوب نتیجه می گرفت و حتی سایپا رو هم به زیر کشید و تا روز آخر شانس داشت.

با این پیش زمینه، این فصل که تیم از نظر مهره قابل قیاس با لیگ ششم نیست و مدیر عامل هم بالای سرش هست و وزن نیمکت هم با حضور روته مولر بالا رفته و خود صمد هم در زمینه سرمربیگری صفر کیلومتر نیست، انتظار میره علاوه بر نتیجه گیری قابل قبول، تیم زیبا بازی کنه.

انتظاری که در این چهار بازی به نظر نمیرسه برآورده شده باشه. (من هر 4 بازی رو ندیدم و بازی هایی که دیدم هم کامل نبوده). البته حضور جانواریو و جباری خیلی می تونه به زیبا بازی کردن تیم (سوای تاثیری که روی نتیجه می تونه داشته باشه) کمک کنه. جباری که یک فصل دیگه رو در کمال تاسف از دست داد. باید دید با اضافه شدن فابیو و رینالدو چه اتفاقاتی در تیم می افته...

من کلاً با پدیده ای به نام هاشم بیک زاده مشکل دارم! اصلاً به نظرم درک درستی از فوتبال نداره. قبلاً در فجر شوت های خیلی خوبی میزد که الان در استقلال اقلاً من که ندیدم شوت بزنه. سمت چپ تیم فلجه... به نظر من از دست دادن منیعی اشتباه بزرگی بود. میثم با توجه به مشکلاتی که با امیر داشت و فصل بدی که سپری کرده بود انگیزه های زیادی برای نشون دادن خودش داشت.

اینکه مهاجم ها تا اینجای کار فقط یک گل زدند اصلاً قابل قبول نیست اما بیشتر از اینکه اونها رو بشه مقصر دونست، فکر می کنم به خوبی تغذیه نشدند. سمت چپ که مرخصه. سمت راست هم خسرو عقب تر از فصل پیش بازی می کنه و سانتر هاش هم سانتر های فصل پیش نیست. گاهی فرهاد از راست خوب حرکت می کنه. عمق هم که با نبود امثال جباری، جانواریو و حتی رینالدو چندان محلی از اعراب نداره.

باید منتظر موند و دید بازی های آینده چطور رقم می خوره. در چهار بازی استقلال تنها دو گل رد و بدل شده که آمار 0/5 گل به ازای هر بازی واقعاً وحشتناکه! امیدوارم بعد از اون فصل رویایی و پر گل، شاهد فصلی کم گل و کسالت آور برای پسران آبی نباشیم!

khaf Esteghlali
02-09-2009, 10:56
به نظر من این ترکیب عالی میشه:(با توجه به تاکنیک سایپا و مرفاوی)
در دفاع:
................................وحید.......... .....................
امیرآبادی.....شکوری...........صاد قی.........منتظری
............. کاظمی.........................

روانخواه(مجیدی)......سیاوش..... انواریو.......خسرو حیدری
...............................عنایتی....... ..............................
در حمله:
...................وحید..............
شکوری...........صادقی.........منتظر ی

روانخواه(مجیدی)......کاظمی..... انواریو.......خسرو حیدری
............................سیاوش...عنای ی.....................................

Aliano
02-09-2009, 11:08
صمد وقتی برای اولین بار استقلال رو در لیگ ششم تحت هدایت گرفت واقعاً ابزار لازم برای ارائه یک فوتبال زیبا و تماشاگر پسند رو نداشت و نمیشد بهش خرده گرفت که چرا تیمت زیبا نمی کنه! اوتهای علیزاده، سر زدن های علی انصاریان، شوت های اکبرپور، بعضاً اشتباهات داوری (مثل بازی با راه آهن که 3 پنالتی واضح علیه استقلال گرفته نشد) و... عواملی بود که تیم ناقص صمد رو کجدار و مریز جلو می برد. تیمی که مهاجم به تعداد کافی نداشت، بازی ساز نداشت و فصل قبل هم قهرمان شده بود و طبق قانون نانوشته لیگ ما، فصل بعد از قهرمانی موقعیه که قهرمان ها به جای دفاع از عنوان خودشون، معمولاً برای رده های دوم به بعد می جنگند! اما تیم اون سال صمد با اینکه تیم کاملی نبود و در مقاطعی از فصل هم مدیر عامل نداشت و گاهاً سایه سنگین امیر رو هم بر سر خودش و حتی سر تمرینات می دید، صرفاً خوب نتیجه می گرفت و حتی سایپا رو هم به زیر کشید و تا روز آخر شانس داشت.

با این پیش زمینه، این فصل که تیم از نظر مهره قابل قیاس با لیگ ششم نیست و مدیر عامل هم بالای سرش هست و وزن نیمکت هم با حضور روته مولر بالا رفته و خود صمد هم در زمینه سرمربیگری صفر کیلومتر نیست، انتظار میره علاوه بر نتیجه گیری قابل قبول، تیم زیبا بازی کنه.

انتظاری که در این چهار بازی به نظر نمیرسه برآورده شده باشه. (من هر 4 بازی رو ندیدم و بازی هایی که دیدم هم کامل نبوده). البته حضور جانواریو و جباری خیلی می تونه به زیبا بازی کردن تیم (سوای تاثیری که روی نتیجه می تونه داشته باشه) کمک کنه. جباری که یک فصل دیگه رو در کمال تاسف از دست داد. باید دید با اضافه شدن فابیو و رینالدو چه اتفاقاتی در تیم می افته...

من کلاً با پدیده ای به نام هاشم بیک زاده مشکل دارم! اصلاً به نظرم درک درستی از فوتبال نداره. قبلاً در فجر شوت های خیلی خوبی میزد که الان در استقلال اقلاً من که ندیدم شوت بزنه. سمت چپ تیم فلجه... به نظر من از دست دادن منیعی اشتباه بزرگی بود. میثم با توجه به مشکلاتی که با امیر داشت و فصل بدی که سپری کرده بود انگیزه های زیادی برای نشون دادن خودش داشت.

اینکه مهاجم ها تا اینجای کار فقط یک گل زدند اصلاً قابل قبول نیست اما بیشتر از اینکه اونها رو بشه مقصر دونست، فکر می کنم به خوبی تغذیه نشدند. سمت چپ که مرخصه. سمت راست هم خسرو عقب تر از فصل پیش بازی می کنه و سانتر هاش هم سانتر های فصل پیش نیست. گاهی فرهاد از راست خوب حرکت می کنه. عمق هم که با نبود امثال جباری، جانواریو و حتی رینالدو چندان محلی از اعراب نداره.

باید منتظر موند و دید بازی های آینده چطور رقم می خوره. در چهار بازی استقلال تنها دو گل رد و بدل شده که آمار 0/5 گل به ازای هر بازی واقعاً وحشتناکه! امیدوارم بعد از اون فصل رویایی و پر گل، شاهد فصلی کم گل و کسالت آور برای پسران آبی نباشیم!

با این همه مهره نباید هم چیزی غیر از نتیجه گرفتن به علاوه زیبا بازی کردن انتظار داشت!
یادمه پارسال خیلی از کارشناسها یکی از علل اصلی حذف استقلال از لیگ قهرمانان رو نداشتن یک نیمکت قوی میدونستن.اما امسال که تقریبا این مشکل حل شده و یک نیمکت خیلی قوی تیم داره میان همین رو برای تیم حاشیه میکنن که آقا حسین کاظمی یا برهانی و... نیمکت نشین هستن!مگه غیر از اینه که تمام تیمهای بزرگ دنیا نیمکت ذخیره هاشون هم سطح 11 بازیکن اصلی هستن؟البته این هم ناشی سطح درک پایین فوتبال در کشور ما داره!

به نظر من الان مشکل اصلی تیم یکی نبود یک هافبک طراح وسط زمین و خو نگرفتن بازیکنا با سیستم 2-4-4 جدید تیمه!در ضمن من فکر نمیکنم با توجه به این آمار پایین گلزنی تا الان یه بازی سید صالحی فیکس بازی کنه اتفاقی بیفته!

Prison Break
02-09-2009, 11:19
ما امسال تیم خوب و پر مهره ای رو داریم .... مرفاوی هم مربی هست که حالا نمیدونم چرا با فوتبال زیبا زیاد میونه خوبی نداره .
زدن 2 گل در 4 بازی و اونم با این همه مهاجم گلزن و خوب واقعاً تعجب آوره.:2mo5pow:
البته با اضافه شدن فابیو شاید تیممون بهتر بشه ... چون بازی ساز تیم جباری و فابیو هستند که جباری دیگه بازیکن بشو نیست و فعلاً فقط جانواریو هست و امیدوارم زودتر برای استقلال بازی کنه !

بیگ زاده هم واقعاً بازیکنی در سطح استقلال نیست و فقط روی اعصابه...
توی فجر بازیکن خوبی بود اما اصلاً توی استقلال جالب بازی نمیکنه...اگر میشد فشنگچی یا یوسفی بیان استقلال خیلی خوب میشد.
البته شنیده میشه که یوسفی به استقلال میاد...امیدوارم اینجوری بشه...

با این وضع ما نمیتونیم توی این لیگ مقام خوبی بدست بیاریم...انشاالله بهتر میشیم.:2qcmh45:

Mehdi Bayern
02-09-2009, 11:22
استقلال امسال تيمش خيلي كامل تر از پارسال شده از نظر بازيكن ولي استفاده درست از اين بازيكنان يه مربي بزرگ ميخواد كه به نظر من مرفاوي اينكاره نيست، تو اين 4 تا بازي اول كه من تاكتيك خاصي از تيم نديدم، بازي كردن بازيكنان تو پست هاي غير تخصصيشون و بازي ندادن بازيكنان خوب تيم پارسال مثل حسين كاظمي و امير آبادي باعث افت بازي استقلال شده، كيا رحمتي اصلا خلاق نيست يه چي تو مايه هاي مازيار زارع، برعكس حسين كاظمي بازي ساز خوبيه و تو حمله هم ميتونه خيلي كمك كنه به تيم ولي معلوم نيست چرا ازش استفاده نميشه

بازي كردن خسرو يه خط جلوتر روي كيفيت بازيش تاثير گذاشته و اون بازيكن سال گذشته نيست، به نظر من با اومدن جان واريو مقابل سايپا بهتره خسرو برگرده به دفاع و فابيو هافبك راست بازي كنه پارسال هماهنگي خوبي با هم داشتن و ميتون راحت دفاع سايپا رو دور بزنن و موقعيت ايجاد كنند، از عمق هم روانخواه خيلي ميتونه كمكمون كنه امسال يكي از بهترين هاي تيم بوده اگه بهترين نباشه، تكنيكش خوبه سرعتش هم عاليه راحت ميشه دفاع سايپا رو باز كرد
به نظر من براي اين بازي مهاجم هاي سرعتي مثل برهاني خيلي بيشتر از عنايتي به كار تيم مياد چون سايپا دفاع هاي قد بلندي داره و نميشه راحت رو سرشون سر زد، برهاني و اكبرپور زوج خوبين و ميتونن بهتر از زوج اكبرپور و عنايتي به صمد كمك كنند، جان واريو و روانخواه هم به خط حمله اضافه ميشن اونوقت سخت ميشه جلوي قدرت هجومي استقلال رو گرفت

ولي با توجه به سبك بازي مايلي كهن كه بيشتر دفاعي هست و بازي هاي استقلال تو اين فصل بازي سختي داريم و البته كم گل

Chelsea London
02-09-2009, 11:55
فقط یه نکته بگیم.هر وقت اینجا پست دادم که استقلال قشنگ بازی می کنه بد کار کرد .فقط خداکنه بد بازی نکنه.یه بازی که خوابمون نبره

Ronaldinho80
02-09-2009, 12:00
در مورد زیبا بازی نکردن اس اس با ید بگم که تمایل تیم به بازی از کناره ها باعث شده که ای اتفاق بیفته .
به نظر من با داشتن این همه هافبک تکنیکی و خلاق لزومی نداره که به سانتر از جناحین اکنفا کنیم در ضمن صمد اگه میخواد اثبات کنه مربی خوبیه باید تو این بازیها هر چه سریعتر ترکیب اصلی تیم رو پیدا کنه و هر بازی تغییر ترکیب نده .

*only_Esteghlal*
02-09-2009, 12:01
سايپا امسال تيم جووني شده.
از اون طرف استقلال از نظر نفرات نسبت به فصل پيش قوي تر شده.
تو بازي با سايپا جانواريو هم ميتونه بازي بكنه.
با همه اين اوصاف از طرفي هم بازي تو ازادي برگزار ميشه و تو ازادي به هيچ تيمي به راحتي باج نميده.
فقط اميدوارم صمد يه ذره دل و جرات داشته باشه و اهل ريسك باشه و تيم عقب نگه نداره،با داشتن اين همه نفرات نفوذي حيفه كه تيم دفاعي چيده بشه.

خلاصه همه اين حرفا برميگرده به مرفاوي تا زمانيكه تيمو دفاعي بفرسته زمين و تيمو عقب نگه داره همين ميشه كه به همراه همين سايپا بدترين خط حمله ليگ را داريم/

2+2
02-09-2009, 17:01
همخين سايپا داشت پارسال قهرماني رو از چنگمون در مياورد ولي تو اين بازي فكر نكنم همچين حريف سختي باشه با كمك خدا احتمالا 2-0 ميبريم

ssr_70
02-09-2009, 19:07
اگه فابیو بازی کنه باید منتظر گلزنی آرش یا رضا باشیم ولی خدایی تا حالا در کل 4 بازی 4 تا سانتر مشتی هم روی سر رضا نیومده فقط یکیش که من یادمه تو بازی ملوانه توی 4 تا بازی قبل یه کرنر درست حسابی یکی نبود بکشه ولی الان از روی ضربات آزاد میشه به گل رسید البته همه ی اینها به جناب آقای بیک زاده هم برمی گرده که بازی کنه یا نه چون اگه بازی کنه یه طرف تیم فلجه

Rabin
03-09-2009, 00:02
در مجموع اگه بخواهیم منصفانه قضاوت کنیم حداقل باید 7 یا 8 بازی به صمد و روته مولر فرصت بدیم تا اون تاکتیک و استراتژی که مد نظرشون هست رو تو زمین پیاده کنن...اگه یادتون باشه اون سالی هم که صمد سرمربی تیم بود ما هافبک خلاق و به اصطلاح play maker نداشتیم (جباری مصدوم بود و در اواخر فصل هم آماده نبود) باید صبر کنیم تا فابیو به ترکیب اضافه بشه و یه توازن بین خط حمله و خط هافبک برقرار بشه و بعد اظهار نظر کنیم...درسته الان تیم اصلا زیبا بازی نمیکنه و یه جورایی سردرگم بازی میکنه ولی به نظرم با اضافه شدن فابیو و آماده شدن رینالدو تیم بهتر میشه..امیدوارم هم فابیو و هم رینالدو تو این بازی از اول بازی کنن و از طرفی 2-4-4 با یه هافبک دفاعی بریم تو زمین و 2 تا مهاجم که ترجیح میدم عنایتی و آرش باشن ..هر چند اگه از سید صالحی بیشتر استفاده کنیم ضرر نمیکنیم

kaamraan
03-09-2009, 18:44
سایپا تو فصل دوبار خوب بازی می کنه اونم جلوی استقلاله
اون بازی سایپا پارسال هیچ وقت یادم نمیره اون دفاعی که جلال حسینی تو سایپا می کرد اگه تو تیم ملی میکرد الان جام جهانی بودیم! البته خوشبختانه امسال نیست کلا سایپا نصب به پارسال جوانتر شده! و کم تجربه تر باید تو این بازی تفاضل گل جبران کنه مرفاوی
من فکر کنم بالای 2 گل استقلال بزنه

Elendil
03-09-2009, 19:45
دوستان دوباره اون نظرات گوگولتون رو شروع کردینا ! :wagfinger1:
هنوز براتون جا نیفتاده که هیچ تیمی بدون هافبک بازی ساز نمیتونه ادامه بده ؟ پارسال قلعنه نوعی تون با همه ی بازیکنا اوایل فصل استقلال رو تا رتبه ی 17 فرستاد !:imoksmiley: بدون اینکه از لحاظ بازی کن مشکلی داشته باشه .

استقلال امسال خیلی بهتر از ساله پیش و البته فنی تر ، و از نظر من مرفاوی100 شرف داره به این قلعه نوعی .:42kmoig:

----------------------------------------------------------------------
در مورد بازی با سایپا هم که به احتمال بازی خیلی خوبی رو شاهد هستیم ، چون حداقل جانواریو هستش .:5::2: و امیدوارم توی این بازی انقدر گل بزنیم که دهنه بعضی ها بسه بشه
البته این بزای دو روز طول میکشه! :34::32:

ITALIANO
03-09-2009, 20:00
امروز خیلی دلم گرفته بود ،از اینکه این وضعیت ناخوشایندی که داره برای مجتبی جباری پیش میاد ، خیلی غمگین هستم...

مجـتبی جباری؛خداحافظ تا 20 سال بعد...!!

قرار بود کریم باقری دوم شود ؛ وقتی از ابومسلم به استقلال آمد با بازیهای خیر کننده و درخشانش خیـلی زود به روی جلد مطبوعات و رسانه ها رفت ، بیش از همه جواد نکونام بود که می ترسید ، در بازی پاس و استقلال زمانی که نکونام دید 80 هزار نفر یکصدا فریاد می زنند "مجتبی جباری دوست داریم مـــا دوست داریم مـــا" ، خیلی ترسید...
هافبک دفاعی با سابقه تیم ملی، بازیکن جوانی را به عنوان رقیب روبروی خود می‌دید که پشتوانه‌ای 80 هزار نفری را در استادیوم پشت سر خود داشت و این تماشاگران به او روحیه می‌دادند و فشار افکار عمومی او را به تیم ملی تحمیل کرد ، بــله ؛ جواد نکونام بازیکن تیم پاس که تا حالا هرگز بیش از 80 نفر برایش کف نزده بودند ، باید از جوان لاغراندام و خوش استیل استقلال که با پاس های طلاییش ، رضا عنایتی رو آقای گل کرد ، می ترسید ، تمام هافبک های ایران از اون هراس داشتند...
خبر مصدومیت جباری در اردوی سوییس پیش از جام جهانی 2006 ، یکی از شوک های بزرگ فوتبال کشورمون بود ، تصویر او با لباس مشکی مقابل پله‌های فرودگاه مهرآباد هنوز جلوی چشممان است که با عصایی زیر بغل و غمی در دل به خبرنگاران حاضر در فرودگاه گفت: «اصلا ناراحت نیستم ... قسمت این‌طور بود.»
مجتـبی در انتظار پایان جام جهانی بود تا به پیشنهاد تیم ایتالیایی ( می گفتند فیورنتینا ) جواب مثبت بدهد و راهی سـری آ شود ، اما او برای ماه از میادین فوتبال خداحافظی کرد....بازگشت جباری پس از مصدومیت با آسیب دیدگی دیگری همراه شد و جباری به دلیل پاره کردن مینیسک ، یک فصل دیگر را از دست داد تا رسید به ناصر حجازی و فصل کابوس وار و نتایج ضعیف تیم حجازی-کریمی بازیش اصلا به چشم نیاید...
جباری در آخرین روزهای فصل 87-86 با حضور قلعه نوعی دوباره اوج گرفت و با زدن یک گل و دادن یک پاس گل در فینال برگشت بازی استقلال-پگاه باز هم تیتر اول تمام رسانه های ورزشی رو مال خود کرد ولی بازگشت او همزمان شد با درگذشت پدرش که همین مسئله باعث شد تا مجتبی چند وقتی افول کند تا فصل جدید شروع شود...
جباری فصل جدید رو خیلی خاص شروع کرد ؛ مشکلات خانوادگی در روحیه اش تاثیر زیادی گذاشته بود ، به گونه ای که مجتبی جباری پسر آرام و سر به زیر تیم قبل از جام جهانی 2006- یک دفعه بداخلاق شد و خبر درگیری اش با خبرنگار و مربی و مدیر باشگاه به معضلی برای استقلالی ها تبدیل شد . جباری به لحاظ فنی شرایط خوبی داشت ولی از لحاظ ذهنی و روانی به مشکل برخورده بود تا سرانجام با قلعه نوعی دعوا کرد و از تیم کنار گذاشته شد...
با جدایی قلعه نوعی و حمایت های واعظ ، جباری باز هم به جمع آبی ها برگشت ، درحالی که واعظ گفته بود: «جباری تا قبل از اردوی ترکیه فرصت دارد که برای تمدید قراردادش اقدام کند»، جباری کار خود را انجام داد و چندین روز بعد از بازگشت استقلال از ترکیه پای میز مذاکره نشست و قراردادش را امضا کرد.
یادمان نمی‌رود که واعظ آشتیانی همزمان با جذب جباری، با جملات کنایه‌آمیز در مورد مصدومیت رینالدو، مدام به امیر قلعه‌نویی اشکال می‌گرفت ؛ حتی باشگاه استقلال مدعی بود که بابت جذب بازیکن مصدوم- همان رینالدو- قلعه‌نویی را به دادگاه می‌کشد و این مربی باید به استقلال غرامت بپردازد . خلاصه اینکه جباری با هیاهوی فراوان به استقلال بازگشت اما بعد از 3 هفته بدون اینکه حتی 1 دقیقه بازی کرده باشد ، مصدوم شد . حالا باید 6 ماه دیگر با مستطیل سبز خداحافظی کند و همان زانویی که قبلا خبرساز شده بود رو به تیغ جراحان بسپارد...
فارغ از اینکه امروز واعظ آشتیانی در قبال مصاحبه‌هایش علیه قلعه‌نویی و جذب یک بازیکن مصدوم چه واکنشی دارد و جدا از آنکه امروز جواد نکونام در تیم اوساسونا به یک ستاره تبدیل شده، باید به این مساله فکر کنیم که یکی از بهترین و مستعدترین فوتبالیست‌های فوتبال ایران به پایان راه نزدیک می‌شود. هیچ معلوم نیست پس از جراحی زانو، جباری دوباره به سطح اول فوتبال باز می‌گردد و می‌تواند برای تیم بزرگی مثل استقلال بازی کند یا نه.
ستاره سال 85، 3 سال پس از آنکه بهترین بازیکن ایران شد، به پایان راه نزدیک می‌شود و تصور این مساله برای فوتبال ایران سخت است. او به واسطه اشتباهات شخصی و تصمیمات غلط و تمرینات غیرعلمی به اینجا رسید. سوال اینجاست که هر چند سال یکبار یکی مثل جباری ظهور می‌کند؛ بازیکنی که بتواند جانشین کریم باقری باشد. در وصف کریم می‌گفتند، هر 20 سال یکبار یکی مثل کریم ظهور می‌کند؛ پس تا بیست سال بعد خدا نگهدار...!

با تشکر از خبرگزاری باشگاه استقلال و کمی ویرایش در نوشته ها...

Ronaldinho80
03-09-2009, 20:55
بازی های این دو تیم همیشه زیبا و حساس بوده و همیشه سایپا استقلال رو به مشکل واداشته ولی این بازی فرق میکنه امیدورام با حمایت تماشاگرا بتونیم بازی رو با گلهای مناسب ببریم .
به نظر من استفاده ی همزمان از آرش و رضا و سیاوش میتونه تو این بازی مورد آزمایش قرار بگیره .

Retex
03-09-2009, 20:56
بسی لذت بردیم از نظرات دوستان :labkhand:
تصمیم گرفتم از این به بعد بیشتر در این تاپیک نظر بدم و در بحث ها شرکت کنم..
هر چند متأسفانه بنا به درگیری های نسبتاً زیاد و تنبلی های نسبتاً زیادتر هیچکدوم از بازی های استقلال رو به طور کامل ندیدم ولی وظیفه خودم دونستم یک نظر کلی درباره تیم بدم:

تیم امسال خوب بسته شده و خدارو شکر از نظر مهره کمبود چشمگیری نداریم و اگه این پر مهره بودن باعث ایجاد حاشیه نشه میتونه تیم رو به جاهای خوب برسونه، همونطور که میدونیم توی لیگ ایران 5-6 هفته اول مخصوص به هماهنگی رسیدن بازیکن ها و ایجاد شناخت بین بازیکن ها و مربی از بازیکن هاست (بر خلاف لیگ های حرفه ای (واقعاً حرفه ای!) که تیم ها قبل از شروع فصل با بازی های تدارکاتی به مرز هماهنگی و آمادگی لازم میرسن) پس انتظار فوتبال زیبا در هفته های ابتدایی زیاد قابل قبول نیست و همون گرفتن نتیجه کفایت میکنه به نظرم! از طرفی من شخصاً عقیده دارم صمد میتونه تیم رو به موفقیت های بزرگی برسونه اگر بتونه تیم و حاشیه هاش رو جمع کنه (میدونم اگر بزرگیه! :1:)

در مورد بازی با ملوان عقیده دارم اگر اون توقف 20 دقیقه ای در بازی نبود حتماً در بازی گل میدیدم، و همونطور که دوستان اشاره کردند نبود یک هافبک بازی ساز واقعاً تیم رو اذیت کرد!

در مورد بازی با سایپا هم فقط امیدوارم بازیکن ها به مرز آمادگی و هماهنگی نزدیکتر شده باشند و صمد هم با قدرت به در دست داشتن حواشی تیم ادامه بده! و اومدن جان آریو هم نویدی برای بازی زیباتر و البته کسب 3 امتیاز باشه

Rabin
03-09-2009, 22:23
دوستان دوباره اون نظرات گوگولتون رو شروع کردینا ! :wagfinger1:
هنوز براتون جا نیفتاده که هیچ تیمی بدون هافبک بازی ساز نمیتونه ادامه بده ؟ پارسال قلعنه نوعی تون با همه ی بازیکنا اوایل فصل استقلال رو تا رتبه ی 17 فرستاد !:imoksmiley: بدون اینکه از لحاظ بازی کن مشکلی داشته باشه .

استقلال امسال خیلی بهتر از ساله پیش و البته فنی تر ، و از نظر من مرفاوی100 شرف داره به این قلعه نوعی .:42kmoig:

----------------------------------------------------------------------
در مورد بازی با سایپا هم که به احتمال بازی خیلی خوبی رو شاهد هستیم ، چون حداقل جانواریو هستش .:5::2: و امیدوارم توی این بازی انقدر گل بزنیم که دهنه بعضی ها بسه بشه
البته این بزای دو روز طول میکشه! :34::32:
دوست عزیز هم مرفاوی و هم قلعه نوعی و هر بازیکن یا مربی که برای اس اس بازی کرده و زحمت کشیده و عرق ریخته قابل احترامه و نباید اینطوری راجع بهش صحبت بشه...قلعه نوعی هم فکر میکنم به اندازه کافی برای استقلال زحمت کشیده و به اندازه حداقل 4 بار قهرمانی هر کدوممون رو خوشحال کرده پس بهتره بهش احترام بذاریم و امیدوار باشیم مرفاوی یا هر سرمربی دیگه ای که رو نیمکت استقلال بشینه موفق باشه

CraZy Man
03-09-2009, 23:27

چرا الکی با این حرف ها خودتو کوچیک می کنی عزیزم.
چواب شما رو تو بحت و تبادل نظر بین هواداران اس اس دادم برو بخون.
در مورد بازی سایپا هم الان کمی زوده نظر دادن ولی به حر حال با پیوستن جانواری می بریم

hamedss
04-09-2009, 02:25
و از نظر من مرفاوی100 شرف داره به این قلعه نوعی .:42kmoig:

دوست محترم با نظرت کاملا مخالفم

هر وقت صمد یکی از جامهایی رو که ژنرال گرفت تونست برای استقلال بگیره اونوقت تازه میتونیم بهش بگیم سر مربی در حال حاضر اون فقط یه مربی که جای ژنرال رو گرفته (یکسال هم به عنوان سرمربی نشست رو نیمکت ولی در آخر چهارم شدیم اینبار دیگه بهونه نداره تیم امسالش از تیم پارسال امیر خان خیلی بهتره آخر فصل مشخص میشه همون مربی ساده ای هست که فقط باید دستیار باشه و قدرت مدیریت نداره یا نه تغییراتی داشته که بتونه به تنهایی یه تیم بزرگی مثل استقلال رو مدیریت کنه)

از سال 79 اگه اشتباه نکنم به غیر از ژنرال هیچ کسی نتونسته استقلال رو قهرمان کنه

هر کسی اومده بلوف زده و آرزو هاش رو گفته و هیچ کاری نتونسته انجام بده

Rabin
04-09-2009, 17:53
در هر حال ما باید به همه ی مربیان و بازیکنان استقلال اخترام بذاریم و امیدوار باشیم تو این فصل قهرمان بشیم

khaf Esteghlali
04-09-2009, 18:18
امروز خیلی دلم گرفته بود ،از اینکه این وضعیت ناخوشایندی که داره برای مجتبی جباری پیش میاد ، خیلی غمگین هستم...

مجـتبی جباری؛خداحافظ تا 20 سال بعد...!!

قرار بود کریم باقری دوم شود ؛ وقتی از ابومسلم به استقلال آمد با بازیهای خیر کننده و درخشانش خیـلی زود به روی جلد مطبوعات و رسانه ها رفت ، بیش از همه جواد نکونام بود که می ترسید ، در بازی پاس و استقلال زمانی که نکونام دید 80 هزار نفر یکصدا فریاد می زنند "مجتبی جباری دوست داریم مـــا دوست داریم مـــا" ، خیلی ترسید...
هافبک دفاعی با سابقه تیم ملی، بازیکن جوانی را به عنوان رقیب روبروی خود می‌دید که پشتوانه‌ای 80 هزار نفری را در استادیوم پشت سر خود داشت و این تماشاگران به او روحیه می‌دادند و فشار افکار عمومی او را به تیم ملی تحمیل کرد ، بــله ؛ جواد نکونام بازیکن تیم پاس که تا حالا هرگز بیش از 80 نفر برایش کف نزده بودند ، باید از جوان لاغراندام و خوش استیل استقلال که با پاس های طلاییش ، رضا عنایتی رو آقای گل کرد ، می ترسید ، تمام هافبک های ایران از اون هراس داشتند...
خبر مصدومیت جباری در اردوی سوییس پیش از جام جهانی 2006 ، یکی از شوک های بزرگ فوتبال کشورمون بود ، تصویر او با لباس مشکی مقابل پله‌های فرودگاه مهرآباد هنوز جلوی چشممان است که با عصایی زیر بغل و غمی در دل به خبرنگاران حاضر در فرودگاه گفت: «اصلا ناراحت نیستم ... قسمت این‌طور بود.»
مجتـبی در انتظار پایان جام جهانی بود تا به پیشنهاد تیم ایتالیایی ( می گفتند فیورنتینا ) جواب مثبت بدهد و راهی سـری آ شود ، اما او برای ماه از میادین فوتبال خداحافظی کرد....بازگشت جباری پس از مصدومیت با آسیب دیدگی دیگری همراه شد و جباری به دلیل پاره کردن مینیسک ، یک فصل دیگر را از دست داد تا رسید به ناصر حجازی و فصل کابوس وار و نتایج ضعیف تیم حجازی-کریمی بازیش اصلا به چشم نیاید...
جباری در آخرین روزهای فصل 87-86 با حضور قلعه نوعی دوباره اوج گرفت و با زدن یک گل و دادن یک پاس گل در فینال برگشت بازی استقلال-پگاه باز هم تیتر اول تمام رسانه های ورزشی رو مال خود کرد ولی بازگشت او همزمان شد با درگذشت پدرش که همین مسئله باعث شد تا مجتبی چند وقتی افول کند تا فصل جدید شروع شود...
جباری فصل جدید رو خیلی خاص شروع کرد ؛ مشکلات خانوادگی در روحیه اش تاثیر زیادی گذاشته بود ، به گونه ای که مجتبی جباری پسر آرام و سر به زیر تیم قبل از جام جهانی 2006- یک دفعه بداخلاق شد و خبر درگیری اش با خبرنگار و مربی و مدیر باشگاه به معضلی برای استقلالی ها تبدیل شد . جباری به لحاظ فنی شرایط خوبی داشت ولی از لحاظ ذهنی و روانی به مشکل برخورده بود تا سرانجام با قلعه نوعی دعوا کرد و از تیم کنار گذاشته شد...
با جدایی قلعه نوعی و حمایت های واعظ ، جباری باز هم به جمع آبی ها برگشت ، درحالی که واعظ گفته بود: «جباری تا قبل از اردوی ترکیه فرصت دارد که برای تمدید قراردادش اقدام کند»، جباری کار خود را انجام داد و چندین روز بعد از بازگشت استقلال از ترکیه پای میز مذاکره نشست و قراردادش را امضا کرد.
یادمان نمی‌رود که واعظ آشتیانی همزمان با جذب جباری، با جملات کنایه‌آمیز در مورد مصدومیت رینالدو، مدام به امیر قلعه‌نویی اشکال می‌گرفت ؛ حتی باشگاه استقلال مدعی بود که بابت جذب بازیکن مصدوم- همان رینالدو- قلعه‌نویی را به دادگاه می‌کشد و این مربی باید به استقلال غرامت بپردازد . خلاصه اینکه جباری با هیاهوی فراوان به استقلال بازگشت اما بعد از 3 هفته بدون اینکه حتی 1 دقیقه بازی کرده باشد ، مصدوم شد . حالا باید 6 ماه دیگر با مستطیل سبز خداحافظی کند و همان زانویی که قبلا خبرساز شده بود رو به تیغ جراحان بسپارد...
فارغ از اینکه امروز واعظ آشتیانی در قبال مصاحبه‌هایش علیه قلعه‌نویی و جذب یک بازیکن مصدوم چه واکنشی دارد و جدا از آنکه امروز جواد نکونام در تیم اوساسونا به یک ستاره تبدیل شده، باید به این مساله فکر کنیم که یکی از بهترین و مستعدترین فوتبالیست‌های فوتبال ایران به پایان راه نزدیک می‌شود. هیچ معلوم نیست پس از جراحی زانو، جباری دوباره به سطح اول فوتبال باز می‌گردد و می‌تواند برای تیم بزرگی مثل استقلال بازی کند یا نه.
ستاره سال 85، 3 سال پس از آنکه بهترین بازیکن ایران شد، به پایان راه نزدیک می‌شود و تصور این مساله برای فوتبال ایران سخت است. او به واسطه اشتباهات شخصی و تصمیمات غلط و تمرینات غیرعلمی به اینجا رسید. سوال اینجاست که هر چند سال یکبار یکی مثل جباری ظهور می‌کند؛ بازیکنی که بتواند جانشین کریم باقری باشد. در وصف کریم می‌گفتند، هر 20 سال یکبار یکی مثل کریم ظهور می‌کند؛ پس تا بیست سال بعد خدا نگهدار...!

با تشکر از خبرگزاری باشگاه استقلال و کمی ویرایش در نوشته ها...

حالا ماهوادارا دباره باید پشت مجتبی باشیم تا دوباره ان مجتبی فصل 85 بشه

CraZy Man
04-09-2009, 22:06
برای بازی سایپا خوبی این است ک فابیو رو داریم.
جباری هم دیگه دل بستن نداره.
مجتبی دیگه پاش خراب شده تا ضربه ای میبینه مسدوم میشه.
در کل بازی با سایپا کمی ساعتش دیر هستش ولی در کل بازی زیبایی میشه مثل همیشه و همین طور استقلال هم بازی رو میبره:32:

Rabin
05-09-2009, 20:10
در کل مسولان سازمان لیگ باید یاد بگیرن بازیهایی که جمعه نیست رو شب برگزار کنن تا تماشاگر بتونه بره به استادیوم البته نه 10 شب!!!1

SSMAJIDI
05-09-2009, 21:51
چه حالی میده دوشنبه ساعت 10میری استادیوم تا 12:30 بازی تا بیای خونه 1:30 تا سحر بیدار بمونی .این چه زمانیه برای این بازی گزاشتن.من که چشم آب نمیخوره که اس اس نتیجه بگیره.

CraZy Man
05-09-2009, 21:53
در کل مسولان سازمان لیگ باید یاد بگیرن بازیهایی که جمعه نیست رو شب برگزار کنن تا تماشاگر بتونه بره به استادیوم البته نه 10 شب!!!1

من هم موافق هستم که باید شب بازی ها انجام شود چه جمعه چه در ایام هفته:72:
ولی خوب سازمان لیگ با صدا و سیما قرارداد داره و نمی تونه هر وقت دلش خواست فوتبال ها رو برگزار کنه.
من وشما فوتبال دوست داریم ولی شاید ولی خوب کسانی هستندکه برنامه ها تلوزیون رو دوست دارن نمی توان برای فوتبال خودمان که در اوج برنامه ها پخش می شود جایی پیدا کرد.:2qcmh45:

saeed_cris
06-09-2009, 03:35
دوستان سلام
كسي از وضعيت جانواريو خبر نداره
بازي با سايپا ميتونه بازي كنه يا نه؟؟

khaf Esteghlali
06-09-2009, 07:08
دوستان سلام
كسي از وضعيت جانواريو خبر نداره
بازي با سايپا ميتونه بازي كنه يا نه؟؟
میگم خیلی آماده است لی مرفاوی گفته تا یک هفته ی دیگر آماده می شودبارهم خدا می داند شاید بازی کرد

*only_Esteghlal*
06-09-2009, 12:07
تو روزنامه خوندم از قول صمد گفته بود نيمه دوم ميتونه بازي كنه.

خدا كنه بازيش بده كمبود هافبك خلاق تو اين4بازي خيلي حس ميشد.:27:

Rabin
06-09-2009, 12:18
حداقل اگه نمیخواد فابیو رو تو بذاره امیدورارم از رینالدو استفاده کنه .
چیزی که خیلی برام مهمه اینه که امیدوارم صمد تو این بازی نخواد از 2 تا هافبک دفاعی استفاده کنه چون در اینصورت تیم خیلی عقب بازی میکنه..تو این بازی باید از دقیقه 1 حمله کنیم

hamedss
06-09-2009, 17:58
به نظر من باید ارش رو تو بازی فردا از اول نیمه دوم بازی بده و سید صالحی رو هم از دقیقه 70 به بعد بیاره تو زمین نباید اشتباه پارسال تکرار بشه که نیمکت نشینها از نیمکت نشینی زیاد شرایط بازی کردن رو از دست داده بودند

در ضمن امیر آبادی بهتر از بیگ زاده میتونه جواب بده اگه فابیو هم بازی کنه که دیگه غمی نیست

[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

استقلال ميزبان روزه‌داران

فردا شب به همت باشگاه استقلال 3 هزار بسته افطاري به هنگام اذان مغرب بين تماشاگران حاضر در ورزشگاه آزادي توزيع خواهد شد.

به گزارش روابط عمومي باشگاه استقلال، به پيشنهاد مسوول فرهنگي باشگاه استقلال و پيگيري كميته پشتيباني باشگاه 3هزار بسته غذايي كه شامل نان و پنير و تعدادي خرماست براي توزيع بين تماشاگران ديدار استقلال و سايپا در دست تهيه است.
قرار است اين بسته‌ها كه افطاري مختصر محسوب مي‌شود در مبادي ورودي ورزشگاه آزادي همزمان با اذان مغرب بين تماشاگران روزه‌دار توزيع شود.

[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

كاربران زمان بازي را مناسب ندانستند

كاربران سايت اينترنتي باشگاه استقلال برگزاري ديدار استقلال و سايپا را در ساعت 22 و 30 دقيقه نامناسب دانستند.
بر اساس نظر سنجي سايت رسمي باشگاه استقلال از كاربران خود طي 24 ساعت، 55 درصد شركت كنندگان زمان انجام اين مسابقه از هفته پنجم ليگ برتر را به ضرر تماشاگران و تيم ها دانسته اند. همچنين 5 درصد انتخاب اين زمان را نامناسب براي تيمها و 15 درصد نامناسب براي تماشاگران مي دانند.
از مجموع 2394 نفر شركت كننده در اين نظر سنجي 25 درصد افراد نيز زمان مسابقه را مناسب توصيف كرده اند.

SSMAJIDI
06-09-2009, 23:47
کیا فردا میان استادیوم؟

hamedss
07-09-2009, 23:27
به همه اس اسیها تبریک میگم بالاخره بعد از این همه حمله حق به حق دار رسید و تیم مایلی کلنگ باخت به امید قهرمانی استقلال

بین همه تیمهای دنیا عشق است استقلال

Elendil
07-09-2009, 23:30
برد رو تبریک می گم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:gun::2::2::2::2: :wavesmile::wavesmile:

آرش آقای گل :999::999::999::34:

استقلال قهرمان

ssr_70
07-09-2009, 23:33
ای بابا گریمونو در آوردن تا بردن ولی خیلی حال داد حال این یارو رو گرفتنا
در ضمن آرش ما گل میزنه ... یادم رفت که دیگه نکبخت نیست ادامش بمونه هر موقع اجازه بازی رو به نکبخت دادن

kaamraan
07-09-2009, 23:35
تبریک می گم

حقمون برد بود خیلی موقعیت خراب کردیم، البته دفاع هم سوتی زیاد داد اگه دقیقه 65 85 بگذاریم کنار کلا تیم خوب بازی کرد! اما اینجوری نمیشه یه فکری باسه حمله باید کرد
+
هیچ اعتراضی به گل وارد نیست اینا یه تعویض کردن + معمولا تو اون موقعه ها سوت نمی زنند
بازی منچستر - آرسنال هم همین جوری شد فقط گلشون آفساید بود

Chelsea London
07-09-2009, 23:36
به این میگن یه برد شیرین
خداییش به دلم افتاده بود که لحظات آخر تیر خلاص رو میزنیم
بازی جالبی بود بر خلاف بازیهای قبلی اس اس:esteghlal::esteghlal::esteghlal:
ای ول به بچه های تیم:5:

kaamraan
07-09-2009, 23:36
90 *5 = 450 + 80 => 540 دقیقه طالبلو و خط دفاعی رو عشقه!
اما من تا گل زدیم گفتن (فردوسی پورم گفت) الان گل میزنن این نامردا!
همه خوب بودن فقط خدا کنه دوباره روانخواه مصدوم نشه :viannen_38:

hamedss
07-09-2009, 23:38
ای بابا گریمونو در آوردن تا بردن ولی خیلی حال داد حال این یارو رو گرفتنا
در ضمن آرش ما گل میزنه ... یادم رفت که دیگه نکبخت نیست ادامش بمونه هر موقع اجازه بازی رو به نکبخت دادن

درست میگی آقا شهریار قیافه مایلی کلنگ:imoksmiley: واقعا دیدنی بود :6qwup3: من که لذت بردم :esteghlal:

Elendil
07-09-2009, 23:42
ولی یه سری تماشاگر نما حدوده دقیقه های بعد گل سایپا قلعه نوعی رو تشویق کردن !! اینا لیدرشون کی بود ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Reza_Borriello
07-09-2009, 23:43
آقا یه تبریک تپل به همتون میگم
ترکوندیما

Ricardo Kaká 10
07-09-2009, 23:44
تبرییییییک!!!:6qwup3:این بازی عالی کار کردیم!!خیلی بهتر از بازیای قبل بود.ایشالا تا آخر فصل بازیا همینجوری باشه!!

Elendil
07-09-2009, 23:47
فکر کنم تو تاریخه باشگاهی ایران این اولین گلی بود که ساعت 15 دقیقه ی بامداد به ثمر رسید !!

*only_Esteghlal*
07-09-2009, 23:50
تبريك به همه آبي دلان.

برد دلچسبي بود.

دوستان موج فراموش نشه:
[Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links]

moh586
07-09-2009, 23:56
آقا تبریک
خیلی چسبید
همه خوب بودن جز اون تماشاگرها که قعله نوعی رو
تشویق کردن
صمد هم خوب روشون رو کم کرد
دمه آرش هم گرم

تاجی کبیر
07-09-2009, 23:58
برديم ولـــــــــــــــي جونمون هم به لب رسيد
به خدا من كه ديگه خسته شدم پير شدم انقدر حرص خوردم باور كنيد با اينكه
يه استقلالي دو آتيشه شديد هستم و از بچه گي هم عاشق تاج كبير آسيا بودم و هستم
ولي بعضي موقعه ها ميشه كه ميگم كاشكه اصلا طرفدار هيچ تيمي نبودم كاشكه اصلا فوتبال برام مهم نبود باور كنيد هزار جور مرض بابت اين بازي ها استقلال گرفتم
نمي دونم بايد الان خوشحال باشيم يا نه چون با اين وضع با اين سرمربي من كه چشمم آب نميخوره بتونيم امسال هم قهرماني پارسال رو تكرار كنيم
من الانم كه برديم و همه هوادارا هم خوشحال هستن ميگم چه الان كه برديم و چه قبل از شروع ليگ گفتم صمد مرفاي براي استقلال خيلــــــــــــــــــــي كوچيكه
سرمربي كه هنوز بلد نيست با اين همه بازيكن خوب كار كنه بلد نيست تركيب درست بچينه
نمي تونه يه سيستم خوب پياده سازي كنه
آخه بابا چقدر بگيم اين بيگ زاده ..يده با اين بازي كردنش هر دفعه ميره جلو توپ خراب ميكنه ميشه ضد حمله حريف بابا زمينو زمان دارن ميگن اين بيگ زاده اصلا خوب بازي نميكنه ولي آقا صمد نمي بينه يا نمي فهمه يا نمي دونم به قول خودش اين تفكراتشه:imoksmiley:
واقعا خنده داره :34:حسين كاظمي تيم ملي دعوت ميشه ولي توي استقلال بهش بازي نميدن و هر دفعه روي نيمكت ميشينه در صورتي كه كاظمي توي پست خودش يكي از بهترين بازيكناي ايران هست
نميگم كيانوش رحمتي بازيكن بدي هست نــــــه ولي حسين كاظمي خيلي بهتر ميتونه جاي رحمتي بازي كنه
نمي دونم چرا بايد عنايتي بازي ميكردن از اول اگر به خاطره سابقش هست و فقط به خاطره اسمشه كه ديگه هيچي نبايد بگيم به صمد
يا اكبرپور كه فقط عشقش دريبل زدنه و از 70 متري هم شوت بزنه
در صورتي كه سيد صالحي پاس گل رو داد و برهاني هم تموم كرد (مهاجماي روي نيمكت)
ديگه درباره رينالدو هم هيچي نگم بهتره فقط دوست داشتن 400 ميليون بهش بدن بعد هر دفعه هم بگن آماده اس توي تمرينا خيلي خوب كار ميكنه خيلي سرحاله ولــــــــــي بازم اصلا بهش بازي ندن
درباره تغيير پست بازيكنا هم كه ديگه از شاهكارهاي آقا صمد هست فكر كنم ميخواد بگه من اصلا با سيستم قلعه نويي كار نميكنم و تازه اون سيستم و پست بازيكنا رو هم تغيير دادم
نمي دونم واقعا ديگه چي بايد گفت
فقط در آخر بايد از بازي عالي فرهاد مجيدي يه تشكر كنيم واقعا كه پاس هاي تو عمق عالي ميده
روي گل هم واقعا كار فرهاد عالي بود با اون پاس به عقب قشنگش به حيدري

Elendil
08-09-2009, 00:02
برديم ولـــــــــــــــي جونمون هم به لب رسيد
به خدا من كه ديگه خسته شدم پير شدم انقدر حرص خوردم باور كنيد با اينكه
يه استقلالي دو آتيشه شديد هستم و از بچه گي هم عاشق تاج كبير آسيا بودم و هستم
ولي بعضي موقعه ها ميشه كه ميگم كاشكه اصلا طرفدار هيچ تيمي نبودم كاشكه اصلا فوتبال برام مهم نبود باور كنيد هزار جور مرض بابت اين بازي ها استقلال گرفتم
نمي دونم بايد الان خوشحال باشيم يا نه چون با اين وضع با اين سرمربي من كه چشمم آب نميخوره بتونيم امسال هم قهرماني پارسال رو تكرار كنيم
من الانم كه برديم و همه هوادارا هم خوشحال هستن ميگم چه الان كه برديم و چه قبل از شروع ليگ گفتم صمد مرفاي براي استقلال خيلــــــــــــــــــــي كوچيكه
آخه بابا چقدر بگيم اين بيگ زاده ..يده با اين بازي كردنش هر دفعه ميره جلو توپ خراب ميكنه ميشه ضد حمله حريف بابا زمينو زمان دارن ميگن اين بيگ زاده اصلا خوب بازي نميكنه ولي آقا صمد نمي بينه يا نمي فهمه يا نمي دونم به قول خودش اين تفكراتشه
واقعا خنده داره حسين كاظمي تيم ملي دعوت ميشه ولي توي استقلال بهش بازي نميدن و هر دفعه روي نيمكت ميشينه در صورتي كه كاظمي توي پست خودش يكي از بهترين بازيكناي ايران هست
نميگم كيانوش رحمتي بازيكن بدي هست نــــــه ولي حسين كاظمي خيلي بهتر ميتونه جاي كاظمي بازي كنه
نمي دونم چرا بايد عنايتي بازي ميكردن از اول اگر به خاطره سابقش هست و فقط به خاطره اسمشه كه ديگه هيچي نبايد بگيم به صمد
ديگه درباره رينالدو هم هيچي نگم بهتره فقط دوست داشتن 400 ميليون بهش بدن بعد هر دفعه هم بگن آماده اس توي تمرينا خيلي خوب كار ميكنه خيلي سرحاله ولــــــــــي بازم اصلا بهش بازي ندن
درباره تغيير پست بازيكنا هم كه ديگه از شاهكارهاي آقا صمد هست فكر كنم ميخواد بگه من اصلا با سيستم قلعه نويي كار نميكنم و تازه اون سيستم و پست بازيكنا رو هم تغيير دادم
فقط در آخر بايد از بازي عالي فرهاد مجيدي يه تشكر كنيم واقعا كه پاس هاي تو عمق عالي ميده
آخه بابا چقدر بگيم اين بيگ زاده ..يده با اين بازي كردنش هر دفعه ميره جلو توپ خراب ميكنه ميشه ضد حمله حريف بابا زمينو زمان دارن ميگن اين بيگ زاده اصلا خوب بازي نميكنه ولي آقا صمد نمي بينه يا نمي فهمه يا نمي دونم به قول خودش اين تفكراتشه
واقعا خنده داره حسين كاظمي تيم ملي دعوت ميشه ولي توي استقلال بهش بازي نميدن و هر دفعه روي نيمكت ميشينه در صورتي كه كاظمي توي پست خودش يكي از بهترين بازيكناي ايران هست
نميگم كيانوش رحمتي بازيكن بدي هست نــــــه ولي حسين كاظمي خيلي بهتر ميتونه جاي كاظمي بازي كنه

باز شروع شد !! شما هم جز اون دسته که فقط طرفدار قلعه نوعی هستن ، هستین !! ساله پیش که حرص نخوردی تا 17 هم جدول رفتیم !! تو رو خدا بسه !!
تو این بازی به خدا خوب بازی کردیم ! فقط از موقعیت ها خوب استفاده نکردیم !!
خیلی تو این بازی موقعیت خراب شد!

سید صالحی هم یه تک به تک خراب کرد !! اگر کله بازی بود که هیچی...
برهانی هم وقتی اومد توپ خراب کرد و لی گله خوبی زد !!
اتفاقآ ترکیب عالی بود ، تعویض ها هم خوب بود !

Hessam
08-09-2009, 00:03
تبریک ............................
-----------
صمد گناه داره .. بابا بیچاره باید چیکار کنه !!!
----------------------------

saeed_cris
08-09-2009, 00:05
منم جا داره اين برد شيرين رو به همه عاشقان استقلال تبريك بگم.:177:
خداييش حق استقلال تو اين بازي برد با گلاي زياد بود ولي اين كه 3 امتياز رو گرفتيم اونم از سايپا و مايلي كهن خودش بسي خوشحاليه وتونستيم انتقام سال قبل رو ازش بگيريم:gun:

تاجی کبیر
08-09-2009, 00:18
باز شروع شد !! شما هم جز اون دسته که فقط طرفدار قلعه نوعی هستن ، هستین !! ساله پیش که حرص نخوردی تا 17 هم جدول رفتیم !! تو رو خدا بسه !!
تو این بازی به خدا خوب بازی کردیم ! فقط از موقعیت ها خوب استفاده نکردیم !!
خیلی تو این بازی موقعیت خراب شد!

سید صالحی هم یه تک به تک خراب کرد !! اگر کله بازی بود که هیچی...
برهانی هم وقتی اومد توپ خراب کرد و لی گله خوبی زد !!
اتفاقآ ترکیب عالی بود ، تعویض ها هم خوب بود !

باز شروع شد يعني چي؟
دوست عزيز اگر ميتوني جواب حرفاي من رو منظقي بديد خوشحال ميشم ولي نه اينجوري
من اول طرفدار تيم استقلال هستم و بعد طرفدار اميرخان
بعدشم اگر پارسال تيم تا رده 17 رفتم ولي آخرش رو هم بگيد مگه همون رده 17 مونديم آخر فصل چي كدوم رده بوديم ؟!
حالا بيبينيم با اين همه بازيكن كه از پارسال هم بيشتر ستاره و بازيكن داريم ميتونيم مثه پارسال قهرمان بشيم مثه پارسال 71 گل زده داشته باشيم و خيلي چيزا ديگه
دوست عزيز سيد صالحي به قول خودتون يه تك به تك خراب كرد در ضمن انگار خوب بازي رو نگا نكرديد وقتي حيدري سانتر كرد اين سيد صالحي بود كه ضربه سر رو زد و برهاني تموم كرد
پس سيد صالحي روي گل تاثير داشت
ولي عنايتي چند تا توپ خراب كرد يا اكبرپور
گفتيد تركيب عالي بود بعد انوقت يعني هاشم بيگ زاده عالي بود توي تركيب بود ديگه:Green:
يا عنايتي و اكبرپور كه از اول توي زمين بودن و حتما عالي هم بازي كردن خوب بود:Green:
كيانوش رحمتي هم كه خيلي قشنگ بازي كرد و اصلا رحمتي كجا و اين حسين كاظمي آماتور كجا:^o

در ضمن اگر شما يادتون رفته و شايد خيلي از هوادارا ما پارسال اگر يه بازي رو 2 برصفرهم ميبرديم هوادارا راضي نبودن كه چرا ما كمتر از 4 تا گل نزديم
ولي انگار يادتون رفته همين سايپا بازي قبلش رو از پيكان توي زمين خودش يعني كرج 4 تا خورد
يا از ذوب آهن 3 تا خورد
بازيكناي سايپا رو با بازيكناي ما مقايسه كنيد !!!!!
نيمكت سايپا رو وقتي نشون داد شايد به جز ميرزاپور هيچ بازيكن معروف ديگه اي نداشتن
ولي نيمكت ما شايد به جز دو سه نفر خيلي قوي تر هم از بازيكناي توي زمين بود
حالا هم كه جونمون به لب رسيد با شانس و اقبال دقايق آخر اين سايپا رو برديم بايد انقدر خوشحال باشيم

Armin
08-09-2009, 00:19
من هم به نوبه خودم اين برد باارزش رو به همه آبي دلاي عزيز تبريك ميگم. البته بردي كه همه رو جون به لب كرد و آمار بيماريهاي قلبي رو در تماشاگران و بيننده هاي تلويزيوني افزايش داد!
درسته كه بازي رو برديم و سه امتياز حياتي رو هم دشت كرديم (كه البته با توجه به روند بازي و تعدد حمله هاي اس اس كاملا قابل دفاعه) اما نبايد چشمهامونو از واقعيتها ببنديم.

بازي سردرگم اس اس در فاصله بين خط هافبك و حمله جاي تامل داره هرچند اين نقيصه با اومدن فابيو جانوآريو تا حدود نسبتا زيادي بهبود پيدا كرد اما برطرف نشد. اينكه استقلال با داشتن اين همه بازيكن پرمدعا و به اصطلاح طراز اول! در خط حمله برابر تيم بي دست و پايي مثل سايپا اونهم با مدافعان كاملا تخصصيش مثل داريوش يزداني!!!! تا اين حد در امر گلزني ناتوان نشون ميده جاي تاسف داره! هرچند واژه شانس در اين امر نقش بسزايي داره اما اون چيزي كه من از پاي گيرنده تلويزيون ديدم فقط بدشانسي نبود بلكه مهمترين مشكل فورواردهاي اس اس عدم تمركز كافي بود كه با تمرين اختصاصي منظم صددرصد برطرف ميشه. يادش بخير پارسال همه آبي دلا يادشونه كه ژنرال امير قلعه نوعي با همين تمرينات اختصاصي از آرش برهاني نا آماده و گلنزن فصل قبلتر يه بازيكن گلزن - زهردار و آماده ساخت كه مقابل هر خط دفاع و گلري خطرناك بود و بالاخره آقاي گل ليگ هم شد!

نكته ديگه اي كه در اين بازي برام جالب بود حضور به موقع پژمان منتظري در مواقع بسيار خطرناك روي دروازه اس اسه و اتفاقا در همه اين موارد از دست وحيد طالب لو هم كاري ساخته نيست! بازي قبل برابر ملوان و ضربه نزهتي رو به ياد بيارين كه پژمان از رو خط كشيدش بيرون و توي اين بازي هم همون اوايل نيمه اول بازي بود كه با نوك پاش توپ بسيار خطرناكي رو از روي پاي فوروارد سايپا دور كرد و نشون داد از آمادگي بدني و ذهني بالايي برخورداره.

مسئله ديگه اينكه چشم شيطان كور و گوشش كر اين هاشم خان بيك زاده ما بالاخره به ما افتخار داد و منت بر ديدگان حقير آبي دلا گذاشت!!! و يه شمه هايي از بازي خودشو نشون داد! تلاش و دوندگيش واقعا قابل توجه بود و كيفيت بازيش به نسبت بازيهاي گذشته بسيار بالا رفته بود. البته اميدوارم اين پيشرفت روز به روز ادامه داشته باشه و تبديل به همون هاشم بيك زاده فجر و تيم ملي بشه.

نكته ديگه اي كه تاسف فراوان من رو بهمراه داشت بازي بسيار ضعيف سياوش اكبرپور بود و سوالي رو كه برام پيش آورد اين بود كه سياوش در فاصله بين اتمام فصل قبل و شروع فصل جديد چه بلايي سر خودش آورده كه نصف بازدهي فصل قبل رو هم نداره؟؟!! سياوشي كه در جنگهاي تن به تن هميشه برنده بود-خوب شوت مي زد- خوب سر مي زد و از همه مهمتر يه بازيساز و پاسور تمام عيار براي فوروارد نوكمون بود در بازي برابر سايپا كجا بود؟؟!! اگه چنين بازيكني با ويژگيهايي كه گفتم رو پيدا كردين بهم نشونش بدين...!!!!

در پايان بايد به بازي بسيار خوب خسرو حيدري اشاره كنم كه جزو اون دسته از بازيكناييه كه به اصطلاح از Fitness بالائي برخورداره چون از پارسال تا هين الانش به ياد ندارم بازي رو كه خسرو حتي در اون متوسط بازي كرده باشه و هميشه جزو خوبهاي اس اس بوده.
و البته از حضور پررنگ فابيو جانوآريو هم نميشه گذشت كه با اومدنش به زمين نشون داد كه فرق بين بازي با Playmaker و بدون Playmaker چيه. اگه اين فابيو با ميزان آمادگي ناقص به گفته مرفاوي اينطوريه پس اگه آماده بشه خيال همه رو از پوشش ضعف بزرگ بين خط هافبك و حمله اس اس راحت مي كنه.

CraZy Man
08-09-2009, 00:51
اقا به همه تبریک میگم برد شیرین رو واقعا چسبید.
بعد از 90دقیقه که تموم شد بعد از وقت اضافه هم که تموم شد........:
>:D<>:D<>:D<>:D<>:D<>:D<>:D<>:D<
ارش اقای گل گل برتری رو زد و ازادی مثل بومب ترکید:D
تبریک میگم بازم این برد شیرین رو:5:

kaamraan
08-09-2009, 00:52
تیتر احتمالی روزنامه های فردا
خبرورزشی:هدیه داور به استقلال
دنیای فوتبال: بیانیه مایلی کهن خطاب به تیم داوری :7:
ابرار:کمک داور به مرفاوی
بقیه : مرادی استقلال!؟
گل: پشت پرده رشوه استقلال به مرادی
127fs3556139:2mo5pow:

SSMAJIDI
08-09-2009, 00:55
خیلی حال داد ولی تو استادیوم جون به لب شدیم مبارک همگی.برد شیرینی بود.یه چیزی شنیدم باورم نشد رضا عنایتی بعد از تعویض پیرهنشو دراورده کوبونده رو زمین

CraZy Man
08-09-2009, 01:31
چه خبره اینجا من ندیدم رضا پیراهنش رو بندازه زمین اماناراحت بود که تعویض شده من هم جای اون بودم ناراحت می شدم.
در کل تبریک می گم به همه این جا هم چه قدر شلوغه در ضمن این کل کل مرفاوی و قلعه نوعی رو اینجا ننویسید در تایپیک ابی دلان جلد دوم بنویسید .:34:
این کل کل بحث خوبی میشه

Nastaran
08-09-2009, 01:58
تبریک :esteghlal:
آرش واقعا ترکوند

*only_Esteghlal*
08-09-2009, 02:06
فقط آرش آقاي گل

Majid_4553
08-09-2009, 03:17
حق به حقدار رسید. واقعا حق استقلال برد بود. این وقت اضافه هم کاملا درست بود. اول که استقلال روی محوطه حریف بود بعدشهم اون تعویض رو هم منظور کنید که توی وقت اضافه انجام شد.

به نظرم استقلال اگه با 3 مهاجم بازی کنه بهتره. ارش و عنایتی جلو. سیا پشت سرشون. خسرو چپ - جان واریو راست و یه بازیکن به درد بخور هم چپ (بیگ زاده بعضی موقع ها واقعا روی اعصابه.) روانخواه هم چپ. واقعا غوغا میشه

khaf Esteghlali
08-09-2009, 07:17
انصافا حق به خقدار رسید اصلا حقمون مساوی نبود و باید می بردیم
یک نکته هم که باید گفت این میلی کهن مسخره صد فوتبال و بازی بزن زیرش رو به نحو احسنت انجام داد واقعا برای مایلی کهن متاسفم
تبریک برای برد شیرین:999::winksmiley02:

Prison Break
08-09-2009, 07:42
بچه ها انقدر اسپم ندین.. همینجوری میاین و یه چیزی میگین و میرین ؟
بیاین در مورد بازی تحلیلی چیزی بنویسید.:Dمنم به نوبه خودم برد رو تبریک میگم... کم کم داریم بهتر میشیم و تیممون جا می افته .
خدا رو شکر این فرصت عالی رو از دست ندادیم و موفق شدیم سایپا رو شکست بدیم . بعد گل آرش قیافه مایلی کهن جالب بود !:D
داریم بهتر میشیم... خوب بودیم...ولی چند تا موقعیت هم خراب کردیم ...
جا بازم داریم. انشاالله با اومدن جانواریو هم تیم تکمیل میشه .
به امید موفقیت آبی های پایتخت:72:

Retex
08-09-2009, 07:45
دیشب به قدری خسته بودم که چشام باز نمیشد، بازی که شروع شد دنبال یک بهونه مثل "بازی خسته کننده" یا "بازی یکنواخت" میگشتم تا برم بگیرم بخوابم! :دی ولی کل نیمه اول یک لحظه هم از این بهونه ها پیدا نشد :1: ولی متأسفانه بین دو نیمه خوابم برد و نیمه دوم رو از دست دادم :53:

بازی، سریع و تماشاگر بود و میشد ازش به عنوان فوتبال زیبا نام برد، خوشبختانه بچه ها به مرز آمادگی نزدیک تر شده بودند، فرهاد انگار دوباره به دوران جوانی برگشته، خسرو سمت راست رو رو یه انگشت میچرخونه! فابیو هم در بازگشت مجدد بسیار امیدوار کننده بود، عنایتی بازی به بازی داره بهتر میشه، آرش هم روحیه مضاعف گرفت! به خط دفاعمون هم خیلی معتقدم!

بعد از اینکه نتیجه رو فهمیدم که استقلال با گل دقیقه 94 برنده شده بیشتر از برد به خاطر گل دقیقه 94 خوشحال شدم!! فصل پیش با اینکه قهرمان شدیم ولی این حس امید تا سوت پایان رو نداشتیم و اگه به خاطر داشته باشید چندین بازی برده رو هم با مساوی یا باخت در دقایق پایانی عوض کردیم ولی اون فصلی که عنایتی بود و آقای گل شد رو به خاطر بیارید همین حس توی تیم جاری بود، و بهترین نمونش هم برد 3-2 پرسپولیس با گل دقیقه 94 قربانی بود، من این تیم رو بیشتر دوست دارم، امید باید همیشه و در هر شرایطی وجود داشته باشه، و من امید روزهای خیلی بهتر از فصل پیش رو برای استقلال دارم.

خوشبختانه صمد هم خوب داره پیش میره و اون صمد خام و سر به زیر چند فصل پیش نیست و تیم و حواشی رو تو مشتش داره! امیدوارم همین روند رو ادامه بده..

موفق باشید..

ssr_70
08-09-2009, 08:40
در کل بازم استقلال مطلوب نشده هی می میگیم کو گوش شنوا آقا اون بیک زاده رو بنداز سطل آشغالی از اولشم واسه چشم و همچشمی خریدنش کلا بازیش حالمو بهم میزنه
شما نگاه کن کدوم توپ بود به ایشون نرسه بعدش یهو استارت نزنه بره قاطی باقالیا اون گوشه زمین یعنی هرچی اومد این کار رو کرد
ولی خداییش حقش بود یه دیقه به امیر آبادی فرصت بازی بده

khaf Esteghlali
08-09-2009, 08:48
در کل بازم استقلال مطلوب نشده هی می میگیم کو گوش شنوا آقا اون بیک زاده رو بنداز سطل آشغالی از اولشم واسه چشم و همچشمی خریدنش کلا بازیش حالمو بهم میزنه
شما نگاه کن کدوم توپ بود به ایشون نرسه بعدش یهو استارت نزنه بره قاطی باقالیا اون گوشه زمین یعنی هرچی اومد این کار رو کرد
ولی خداییش حقش بود یه دیقه به امیر آبادی فرصت بازی بده
انصافا هر بازی نسبت به بازی پیش خیلی بهتر می شه و پیشرفت می کنه بازی دیشب واقعا خوب بازی کرد جدا از چند تا اشتباه سانتراش بد نبود چند تا هد خوب هم زد و خوب دوید

SSMAJIDI
08-09-2009, 10:01
خدا وکیلی نا مردی میشد اگر نمیبردیم هوادارا پدرشون تو استادیوم در اومد .خدارو شکر در کل اس اس نیمه اول بهتر بود.فقط حیف شد این رکورد وحید