توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : **/ بحث و تبادل نظر در مورد دیدارهای استقلال \ **
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
7
[
8]
این هفته دیگه آرش باید فیکس باشه
باباآرش اگه روحیه داشته باشه حرف نداره از هر نظر
مطمئنآآرش بیشتر از ماها دلش میخاد گل بزنه ولی افسسوس که به میدان نمیره...
راستی مگه مجتبی جون نمی خاد بازی کنه؟
saeed_cris
24-04-2010, 17:30
این هفته دیگه آرش باید فیکس باشه
باباآرش اگه روحیه داشته باشه حرف نداره از هر نظر
مطمئنآآرش بیشتر از ماها دلش میخاد گل بزنه ولی افسسوس که به میدان نمیره...
راستی مگه مجتبی جون نمی خاد بازی کنه؟
مطمئنا بازي با شاهين آرش فيكس بازي مي كنه چون هم مجيدي و هم سياوش فكر كنم اين بازي رو بخاطر محروميت از دست دادن.
ما هم اميدواريم آرش تو اين بازي خودش رو نشون بده و بازي خوبي رو به نمايش بزاره.
در مورد جباري هم فكر كنم هنوز آمادگي كامل و شرايط مسابقه پيدا نكرده ولي احتمال بازي دادنش هست..
ای بابا زمان چقدر زود میگذره...
انگار همین دیروز بود
مشهد
دقیقه 41
شوت جانواریو
باخت 4-1 ذوب آهن به فولاد و
و
قهرمانی استقلال
6 اردیبهشت سالگرد قهرمانی فصل پیش استقلال بود
1 سال گذشت و متاسفانه امرزو به جای اینکه صدر جدول باشیم و در تدارک
یه قهرمانی دیگه داریم زور میزنیم تا بلکه سوم بشیم و سهمیه آسیا کسب کنیم
ولی امیر قلعه نوعی احتمالا تا چند هفته دیگه دومین قهرمانی پیاپی تو لیگ ایران رو
اینبار با تیم دیگه ای (سپاهان) جشن میگیره!
به امید قهرمانیهای آتی استقلال
saeed_cris
27-04-2010, 00:43
rabin جان هر چند كه امسال تا اين لحظه دستون از جام دور مونده ولي هنوز به ليگ قهرمانان اميدواريم.
امسال بهترين عملكرد رو داشتيم تو ليگ قهرمانان و اميدواريم اين هفته با شكست دادن الجزيره به عنوان تيم اول صعود كنيم.
نتايج و عملكرد اس اس زياد بد نبوده ولي متاسفانه دستمون از جام فعلا دور مونده.
اين فصل استقلال رو ميشه به سه دوره تبديل كرد.
دوره اول نتايج درخشان تيم و دور موندن تيم از حاشيه و برد هاي خوب مرفاوي با اس اس.
كه تا قبل از دربي رفت رقم ميخورد.
بعد از دربي هم كه با اون شرايط بازي و شعار تباني كم كم تيم رو بردن به حاشيه..
و تيم وارد دومين و بدترين دوره از فصلش شد كه همه چيز دست به دست هم داده بود تا استقلال رو به حاشيه بكشونند و موفق اين كار هم شدن.و تا اونجايي كه دربي برگشت رو واگزار كرديم.
خوشبختانه بعد دربي و شكست تو اون بازي تيم به خودش اومد و تونستيم از 5 بازي 4 برد رو كسب كنيم بدون اينكه گلي دريافت كنيم و البته شكست مقابل صبا دقيقه 90 كه واقعا تيم خسته بود.
خوشبختانه الان تيم در شرايط خوبي قرار داره و پتانسيل اين رو داره به مراحل بالاتر ليگ قهرمانان صعود كنه..
به اميد موفقيت استقلال...:winksmiley02:
بله سعید جان الان شرایط خوبه ولی یادمون نره این فصل
به جز سپاهان که اونم افت کرده تیم قدری تو لیگ نبود
پرسپولیس که داغون بود و دیدیم با بردن تیمهای دسته اولی و طبق معمول
با شانس رسید فینال جام حذفی...ذوب آهن هم که چند وقته بد داره بازی میکنه
مسلما اگه امیرخان میموند دومین قهرمانی پیاپی رو الان با ما جشن میگرفت...
صمد توان اداره حاشیه ها رو نداره و در مقاطع حساس نمیتونه کاری بکنه
در هر صورت امیدوارم بتونیم تو لیگ قهرمانان آسیا تا مراحل بالا پیش بریم
بازی کردن آرش که فکر کنم 100 درصد هستش
چون همون جور که دوستمون گفتند فرهاد و سیاوش و امیرآبادی محروم هستند
البته یک جور بدشانسی هم هستش
امیدوارم که فقط به خاطر خستگی عین لنگی ها 3 - 4 تا نخوریم و بتونیم ببریم تا شاید تو لیگ هم دوم بشیم
چون زمزمه ی این هستش که به ایران 3 سهمیه آسیا بدند ...
یا علی
Majid_4553
02-05-2010, 13:48
امروز بازی پخش هم میشه؟ اخه همش همزمانه
پ.ن : الان شبکه دو اعلام کرد ساعت 6 بازی شاهین - استقلال رو پخش میکنه
CraZy Man
02-05-2010, 15:02
امروز تمام بازی های لیگ به طور همزمان برگزار میشه و تمام تیم ها امروز بازی میکنن و همه بازی ها هم راس ساعت 18برگزار میشه پرسپولیس با استیل بازی داره و بازی این دو تیم رو کانال 3 نشون میده و ما هم که با شاهین بوشهر داریم کانال 2 نشون میده یادمه قبلا هم یکبار بازی ما با ذوب اهن رو کنال 2 نشون داد که ما بازی رو بردیم و گل رو هم نوازی زد یه سانتر از وسط زمین کشید مستقیم به گل رفت.
امیدوارم امروز یه بازی زیبا رو به نمایش بزاریم اخرین بازی تیم مقابل الجزایر که بازی فوق العاده بدی بود توی اون بازی بازیکن ها اصلا سرحال نبودن و خستگی توی بازیشون تاثیر بسیار زیادی داشت و همین باعث شد که تیم ما توی اون بازی شکست بخوره این سه امتیاز برای ما خیلی مهمه هم برای اینکه رده ی سوم رو حفظ کنیم و هم اینکه از یه بازی بیرون از خانه مقابل یه تیم نسبتا پر قدرت مند امتیاز کامل گرفتیم بازی پرسپولیس هم خیلی حساسه و مقابل استیل اذینه بازی رفت رو استیل 2بر1 تونست بازی رو ببره و پرسپولیس رو شکست بده امیدوارم باز هم بتونه این کار رو انجام بده :دی
خب با تشکر از صدا و سیمای کاملا قرمز رنگ که بازی تیم چهارم جدول(پرسپولیس)
رو از شبکه سوم میذاره و بازی استقلال رو از شبکه دو و بازی قهرمان رو پخش نمیکنه!!!!
نمیدونم چرا با اینکه پرسپولیس تیم چهارم جدوله بازیش به استقلال و سپاهان ارجحه
بازی رو بردیم در حالیکه این بازی به جز همون پنالتی هیچ چیز خاصی نداشت.طبق معمول
با زدن 1 گل عقب کشیدیم و بازی رو دادیم دست حریف و حریف فشار آورد که همیشه 2 حالت داره
یا گل میخوریم یا شانس میاریم و گل نمیخوریم...بازی با صبا گل خوردیم و باختیم و بازی با شاهین
گل نخوردیم و بردیم!!!این از تاکتیک علمی و به روز صمد مرفاوی!!!!!
بگذریم مهمترین نکته این بازی این بود که با 3 امتیاز اختلاف رفتیم بالا سر پرسپولیس و باز هم
قرمزها باید بالا رو نگاه کنن تا ما رو ببینن(یه کم کری خوندم)
امیدورام بتونیم دوم بشیم هر چند فرق زیادی نداره ولی برای حیثیت هم که شده امیدوارم بتونیم
در نهایت بالا سر پرسپولیس بایستیم.
راستی سپاهان هم قهرمان لیگ برتر شد...دو قهرمانی پیاپی با دو تیم مختلف برای امیر خان
سلام ودرود بر همه استقلالی های گل
تبریک میگم برد رو:72:
باز هم دیدیم که آرش توپ رو خراب کرد(تک به تک)
ولی ای کاش ما اول فصل اون هَمه مهاجم نداشتیم تا الان یه مهاجم که تو تیم ملی بازی میکرده این جور بشه
مطمئنم که سال بعد عالی میشه در حد تیم ملی وتو تیم ملی هم بازی میکنه
فقط یه مشکل که باز خط میانی دُچار افت میشه
یعنی سال بعد دیگه با دوتا هافک دفاعی حد تیم ملی داریم سه تا هافک داریم که همشون خوب هستن
رینالدو رو دیدید به به عجب پنالتی زد به خدا دهنم باز شد:2:
دیگه بهتر از این نمیشد زد اینپنالتی رو:1:
فقط نگرانم از فصل بعد با این همه هافک:-w
باز هم تبریک میگم به بچه های استقلالی خدا رو شکر پرسپولیس هم مساوی کرد :wha5D:
وصد در صد دیگه سوم میشم:d0s69thbefhifftitrz
سلام تبریـــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــک !
باز هم دیدیم که آرش توپ رو خراب کرد(تک به تک)
واقعا متاسفم واسه شماهایی که فقط عیب های دیگران رو می بینید...
تو ،تو کل نود دقیقه فقط همین رو از آرش دیدی؟اصلا مطمئنی بازی رو تماشا کردی؟!!
به نظرم آرش امروز خیلی بهتر بازی کرد.در واقع خیلی خوب بازی کرد.فکر نکنم اشتباه خاصی هم داشت...
حالا اینکه شماها دوست دارید یه بازیکن رو خراب کنید مساله اش جداست!!!!
در کل باز هم این برد رو به استقلالی های واقعی تبریک می گم.:esteghlal:
پ.ن:یه کم عادل باشیم...:27:
Milad Peser
02-05-2010, 21:08
خب دوستان بازي شاهين رو هم شكست داديم تا تقريبا سومي ما هم قطعي بشه ولي اين كافي نيست و اگه ميخواهيم به طور كامل سهميه اسيا رو كسب كنيم بايد دوم بشيم تا سومين نماينده ايران باشيم تا اگه خداي نكرده سهميه ايران كم بشه بازم بتونيم صعود كنيم مه بعيد ميدونم با اين نتايج خوبي كه گرفتيم سهميه اي كم بشه اگه هم بشه واقعا تصميم بيجايييه چون فقط ايرانه كه تو اسيا بيشترين تماشاگر رو داره هر چي بيشتر سهميه كمتر بشه به ضرر اي اف سي هست
فقط بايد منتظر لغزش ذوب اهن باشيم تا جاي اين تيم رو تو رده ي دوم جدول بگيريم
در مورد ارش بگم كه فقط از نظر روحي و رواني بايد تقويت بشه تا بتونه براي تيممون مفيد باشه
در ضمن اين برد رو هم تبريك ميگم
*only_Esteghlal*
02-05-2010, 21:28
تبریک میگم برد برابر شاهین و مستحکمتر شدن رده سومی.
امروز از نظر مهره استقلال دستش خالی بود مجیدی و اکبرپور محروم بودن جانواریو هم فیکس نبود(شاید بعلت مصدومیت شایدم برای خستگی)
در هر صورت بردیم با تک گل رینالدو که از معدود بازیهایی بود بازی میکرد برای استقلال.
نایب قهرمان بشیم خیالمون برای فصل بعد لیگ قهذمانان آسیا راحته چون معلوم نیست سهمیه ایران فصل بعد چند تاست اگه دوم بشیم تحت هر شرایطی میریم آسیا.
البته بعید میدونم سهمیه ایران کم بشه.
هيچكس يادش نرفته كه اين شاهين پرسپوليس رو 4 تايي كرد!
ايول به اين تيمي كه بقول بچه ها با يك سوم بازيكناش و با خستگي فراوان توانستن ببرشون!
خدايي كلاس بازيمون خيلي بالا رفته و اين خيلي خوبه!
من كه به دومي خيلي اميدوارم ايول به همه ي بچه ها!
saeed_cris
02-05-2010, 23:19
سلام دوستان گل استقلالي..
قبل از همه تبريك به خاطر اين برد.واقعا چشپيد.فكر كرده بودن ما هم مثل پرسپليسيم كه بريم 4 تا بخوريم و برگرديم نه جانم اين استقلاله..>:D<
خوب اختلافمون با پيروزي به 3 امتياز رسيد وميشه گفت تا حدودي واسه ساله بعد آسيايي شديم..:winksmiley02:
تفاضل گلمون هم نسبت به پيروزي خيلي بهتره و فقط كافيه هفته بعد راه آهن رو شكست بديم.
راجع به بازي چون من كامل بازي رو نديدم زياد نميتونم صخبت كنم ولي با اين نتيجه ميشه گفت بازي قابل قبولي مقابله تيمي كه احتياج به برد داشته انجام دادن.
CraZy Man
03-05-2010, 12:08
ایول شاهین رو بردیم و طلسم 21 ساله بوشهر رو شکستیم :دی
واقعا بازی سختی بود چون خیلی از نفرات اصلی تیممون رو نداشتیم ولی در کل تونستیم سه امتیاز بازی رو بگیریم و در رده ی سوم باقی بمونیم و حتی چشم به رده ی دوم جدول هم داشته باشیم به نظر من دیگه ما بازی سخت نداریم چون ابومسلم که دیگه سقوط کرد و به ان شکل نمی جنگه و همین طور مقاومت هم بازیش توی ازادیه و در این حالت ها باید منتظر لغزش ذوب اهن باشیم.
دیروز رینالدو نشون داد پنالتی زن مطمئنیه و میشه ازش در لحظات حساس استفاده کرد علاوه بر این دیروز بازی خوبی هم کرد رینالدو فقط الان یکم خسرو نسبت به بقیه افت کرده که این هم به نظر من خستگی اونه و هم اینکه تیم ها میان یک بازیکن رو به طور ثابت برای مهار خسرو قرار میدن :دی
به امید کسب مقام دوم :دی
سلام تبریـــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــک !
واقعا متاسفم واسه شماهایی که فقط عیب های دیگران رو می بینید...
تو ،تو کل نود دقیقه فقط همین رو از آرش دیدی؟اصلا مطمئنی بازی رو تماشا کردی؟!!
به نظرم آرش امروز خیلی بهتر بازی کرد.در واقع خیلی خوب بازی کرد.فکر نکنم اشتباه خاصی هم داشت...
حالا اینکه شماها دوست دارید یه بازیکن رو خراب کنید مساله اش جداست!!!!
در کل باز هم این برد رو به استقلالی های واقعی تبریک می گم.:esteghlal:
پ.ن:یه کم عادل باشیم...:27:
ممنون بابت تبریکت :72:
عیب دیگران نیست
اینجا نوشته بحث وتبادل نظر اگه واستادیم بحث کردن درمورد اینکه آرش بد هست وبهتر نمیشه شما بیا بگو
اگه بعد از پست من اون کلمات رو که نوشته بودم خونده بودی متوجه میشدی
من به شخصه آرش رو دوست دارم ولی باز هم میگم مشکل از اونجایی شروع شد که 5 تا مهاج اول فصل تو تیم بود
اکبر پور میگفت میخام برم
سید میگفت دیگه تواستقلال نمی مونم
عنایتی هم که دیگه چی بگم
فقط فرهاد مونده بود که واسه حرف زدن
آرش بازکن خیلی خوبیه حرف هم نداره بهترین بازیکن تیم ملی بود اون زمان که به تیم ملی دعوت میشد خدایی من بد گفتم از آرش
درضمن من گفتم اون صحنه رو خراب کرد
مگه گفتم آرش بد بازی کرد که میایید تا سر حد توهین هم جلو میرید؟
هیچ کس دوست نداره عامل قهرمانی استقلال رو نابود کنه شما دوست داری فرهاد امسال رو نابود کنی؟
آرش بازیکنی هست وبود که تو یه فصل غیر از جام حذفی فقط تو لیگ 23 تا گل براما زد وما قهرمان شدیم
پس اگه میشه پست ها رو بخون
Prison Break
03-05-2010, 14:51
برد رو تبریک میگم . برد خیلی خوب و روحیه بخشی بود . استقلال از بین این 3 بازی آخری که داشت سخت ترینش بازی با همین شاهین بود که پشت سر گذاشت اونم با 3 امتیاز ! استقلال رکورد نبردن 21 ساله خودشو در بوشهر شکست . :2:
بازی کلاً زیبا نبود و کسل کننده بود . شاهین اصلاً اون بازی همیشگی خودش رو به نمایش نگذاشت و استقلال هم دو مهره ی خیلی خوب خودش رو به همراه نداشت و خسته بود . تیم شاهین بوشهر نتونست از خستگی بازیکنان استقلال استفاده کنه . البته این استقلالیا بودند که هوشیار تر بودند ... :2qcmh45:
استقلال تقریباً سوم شدنش قطعیه و 2 بازی تقریباً آسون رو در پیش داره . با راه آهن در اینجا و با پیکان در قزوین ! ذوب آهن این هفته با تیم فولاد خوزستان در اهواز داره که بعیده بتونه پیروز بشه و استقلال در صورت پیروزی میره و در جایگاه دوم جا میگیره!:winksmiley02:
پرسپولیسم که مساوی کرد و سوم نشدنش قطعی شد:6qwup3: به هر حال بعد دربی استقلال واقعاً خیلی عالی کار کرد و نتایج درخشانی گرفت . به امید موفقیت های بیشتر تیم استقلال...
ممنون بابت تبریکت :72::72:
عیب دیگران نیست
اینجا نوشته بحث وتبادل نظر اگه واستادیم بحث کردن درمورد اینکه آرش بد هست وبهتر نمیشه شما بیا بگو
آره خوندم!می دونم چی نوشته.معنی بحث و تبادل نظر رو هم می دونم.
اما فکر نمی کنی هر چیزی حدی داره؟
اگه منظورت این نبوده،پس چرا طوری حرف می زنی که یه چنین چیزی رو از حرفت برداشت کنن؟
آخه اینکه میاین اینجا و می گید آرش باز هم موقعیت رو خراب کرد...حتی نمی شه اسمش رو انتقاد گذاشت.
اگه بعد از پست من اون کلمات رو که نوشته بودم خونده بودی متوجه میشدی
من به شخصه آرش رو دوست دارم ولی باز هم میگم مشکل از اونجایی شروع شد که 5 تا مهاج اول فصل تو تیم بود
اکبر پور میگفت میخام برم
سید میگفت دیگه تواستقلال نمی مونم
عنایتی هم که دیگه چی بگم
فقط فرهاد مونده بود که واسه حرف زدن من تمام پستت رو خوندم اما نمی گم بیا طرفداریشو کن ولی حداقل اگه آرش رو دوس داری بقیه چیزها رو هم ببین.ببین که آرش اون توپ رو خیلی هم بد نزد ولی دروازه بان گرفت.:viannen_38:
تو پنالتی ای که نصیبمون شد آرش هم کم و بیش سهیم بود.
آرش بازکن خیلی خوبیه حرف هم نداره بهترین بازیکن تیم ملی بود اون زمان که به تیم ملی دعوت میشد خدایی من بد گفتم از آرش
درضمن من گفتم اون صحنه رو خراب کرد
مگه گفتم آرش بد بازی کرد که میایید تا سر حد توهین هم جلو میرید؟
آره مستقیم نگفتی ولی خوب تیکه ای انداختی . من توهین نکردم.:2mo5pow:
هیچ کس دوست نداره عامل قهرمانی استقلال رو نابود کنه شما دوست داری فرهاد امسال رو نابود کنی؟
من مثل خیلی ها که فقط اسم مرد بودن رو دنبال خودشون می کشن نامرد نیستم.
آرش بازیکنی هست وبود که تو یه فصل غیر از جام حذفی فقط تو لیگ 23 تا گل براما زد وما قهرمان شدیم
حرف منم همینه.حداقل میذاشتین دو فصل می گذشت بعد علیهش جبهه می گرفتین.
پس اگه میشه پست ها رو بخوناین همه نامرد
روزگاری مردم دنیا دلشان درد نداشت
هر کسی غصه اینکه چه می کرد نداشت
چشمه ی سادگی از لطف زمین می جوشید
خودمانیم زمین این همه نامرد نداشت
آره خوندم!می دونم چی نوشته.معنی بحث و تبادل نظر رو هم می دونم.
اما فکر نمی کنی هر چیزی حدی داره؟
اگه منظورت این نبوده،پس چرا طوری حرف می زنی که یه چنین چیزی رو از حرفت برداشت کنن؟
بابا من میگم آرش رو دوست دارم
شما اگه یه بازیکن رو دوست دری میتونی درمورد ش انتقاد کنی؟که بحث های علیه او جبهح بشه؟
مثل زلاتان که این فصل بد بوده ...آرش هم قبول کن بد بوده ولی مسآله زلاتان فرق میکنه تا آرش,آرش بازی کنی هست که باید روحیه بهش داد ولی زلاتان رو چون این فصل فصل اولش بود وهماهنگ نبود این جور شد
آرش رو هم به دلیل زیادی مهاج این ور شد چون همه توقع داشتن ولی آرش به دلیل مردی خودش وتعصبش یه بار هم حرف نیمکت نشینی رو نزد جالا من بیام درموردش انتقاد راه بندازم
اصلآمن کی باشم
آرش دوست داریم درحد تیم ملی:d0s69thbefhifftitrz
آخه اینکه میاین اینجا و می گید آرش باز هم موقعیت رو خراب کرد...حتی نمی شه اسمش رو انتقاد گذاشت.
من تمام پستت رو خوندم اما نمی گم بیا طرفداریشو کن ولی حداقل اگه آرش رو دوس داری بقیه چیزها رو هم ببین.ببین که آرش اون توپ رو خیلی هم بد نزد ولی دروازه بان گرفت.:viannen_38:
بابا این رو میدونستی که ضریب حوشی بازیکن نیسبت به دروازبان 100 به 50 هست؟
آرش باید این جور موقعیت ها رو به نحو احصن بزنه وگل کنه
حالا اگه گل هم نشد باید یه جور بزنه که دروازبان هم عالی واکنش نشون بده
آرش اون توپ رو مثل فکر دروازبان زد
آره مستقیم نگفتی ولی خوب تیکه ای انداختی . من توهین نکردم.:2mo5pow:
بابا من کی تیکه انداختم ؟
بابا من میگم آرش رو دوست دارم
شما اگه یه بازیکن رو دوست دری میتونی درمورد ش انتقاد کنی؟که بحث های علیه او جبهح بشه؟
مثل زلاتان که این فصل بد بوده ...آرش هم قبول کن بد بوده ولی مسآله زلاتان فرق میکنه تا آرش,آرش بازی کنی هست که باید روحیه بهش داد ولی زلاتان رو چون این فصل فصل اولش بود وهماهنگ نبود این جور شد
آرش رو هم به دلیل زیادی مهاج این ور شد چون همه توقع داشتن ولی آرش به دلیل مردی خودش وتعصبش یه بار هم حرف نیمکت نشینی رو نزد جالا من بیام درموردش انتقاد راه بندازم
اصلآمن کی باشم
آرش دوست داریم درحد تیم ملی:d0s69thbefhifftitrz
بابا این رو میدونستی که ضریب حوشی بازیکن نیسبت به دروازبان 100 به 50 هست؟
آرش باید این جور موقعیت ها رو به نحو احصن بزنه وگل کنه
حالا اگه گل هم نشد باید یه جور بزنه که دروازبان هم عالی واکنش نشون بده
آرش اون توپ رو مثل فکر دروازبان زد
بابا من کی تیکه انداختم ؟
باشه اصلا من تسلیم .هر چی شماها بگید قبول...:27:
آره اصلا بازی آرش بد شده...نه اصلا چطوره بگیم تا حالا خوب نبوده که بخواد بد بشه.از اول هم بد بوده.اینجوری خیال خیلی ها راحت میشه.دیگه خیالتون هم راحت...چند وقت دیگه فرهاد هم آقای گل میشه،به لطف صمد.
....
نمی دونم شاید من هم زیادی دارم حرص می خورم.انگار فقط خودمم که حرفای خودم رو قبول دارم.شاید واقعا بازی آرش بد شده...
ولــــــــی من نمی تونم اینو قبول کنم....نمی خواااااااااام...:27:
...
خب شماها هم بد راجع بهش حرف می زنید دیگه:27:...همش میگید باید بره...:39:
ولی من نمی خوام بره...تنهایی هم که نمی تونم کاری بکنم...:39:
فکر می کردم طرفدارای استقلال آرش رو اونقدر دوس دارن که اگه به هر دلیلی گل هم نزنه نگن باید از استقلال بره...:39:
فکر کنم هنوز خیلی مونده تا من دنیای شما پسرا رو بشناسم:27:...چون اکثر طرفدارای فوتبال پسرن دیگه...
من تسلیم...:27:
باشه اصلا من تسلیم .هر چی شماها بگید قبول...:27:
آره اصلا بازی آرش بد شده...نه اصلا چطوره بگیم تا حالا خوب نبوده که بخواد بد بشه.از اول هم بد بوده.اینجوری خیال خیلی ها راحت میشه.دیگه خیالتون هم راحت...چند وقت دیگه فرهاد هم آقای گل میشه،به لطف صمد.
....
نمی دونم شاید من هم زیادی دارم حرص می خورم.انگار فقط خودمم که حرفای خودم رو قبول دارم.شاید واقعا بازی آرش بد شده...
ولــــــــی من نمی تونم اینو قبول کنم....نمی خواااااااااام...:27:
...
خب شماها هم بد راجع بهش حرف می زنید دیگه:27:...همش میگید باید بره...:39:
ولی من نمی خوام بره...تنهایی هم که نمی تونم کاری بکنم...:39:
فکر می کردم طرفدارای استقلال آرش رو اونقدر دوس دارن که اگه به هر دلیلی گل هم نزنه نگن باید از استقلال بره...:39:
فکر کنم هنوز خیلی مونده تا من دنیای شما پسرا رو بشناسم:27:...چون اکثر طرفدارای فوتبال پسرن دیگه...
من تسلیم...:27:
دوست عزيز بحث پسر و دختر نيست:Dمسئله هموني هستش كه خودم گفتي نمي خواي قبول كني...
اين كه آرش افت داشته بحثي توش نيست.ولي مگه دفعه اولشه؟!كلا دوران فوتباليه آرش پر از افت و خيز بوده و به نظر منم رفتنش به نفع تيم نيست.اصلا يه سوال آرش رفت كي رو مياريم جاش؟؟الان اين محاجم هاي تيم هاي ديگه رو ببينيد.توره و عماد رضا:lol:خيلي از محاجم هاي ليگ ايران گل نزن هستند! از كجا معلوم جايگزين آرش هم اگه ذخيره فرهاد بشه بد تر از آرش بازي نكنه؟!فكر كنم بهتره حداقل فصل ديگه رو هم بمونه .كلا اين بشر 10 تا بازي هم كه گل نزنه هر وقت مي ره تو بازي بوي گل مي ده لا مصب:D
alireza77777m
03-05-2010, 20:06
من دیروز فقط تونستم گل بازی رو از اسکوربورد ورزشگاه ببینم.خیلی از برد اون هم با گل رینالدو خوشحال شدم.امیدوارم آخر فصل مقام دوم رو به دست آوریم.در ضمن بچه ها بازی آخر در تهران که با راه آهن هست رو حتماً به استادیوم بیایید.
دوست عزيز بحث پسر و دختر نيست:Dمسئله هموني هستش كه خودم گفتي نمي خواي قبول كني...
اين كه آرش افت داشته بحثي توش نيست.ولي مگه دفعه اولشه؟!كلا دوران فوتباليه آرش پر از افت و خيز بوده و به نظر منم رفتنش به نفع تيم نيست.اصلا يه سوال آرش رفت كي رو مياريم جاش؟؟الان اين محاجم هاي تيم هاي ديگه رو ببينيد.توره و عماد رضا:lol:خيلي از محاجم هاي ليگ ايران گل نزن هستند! از كجا معلوم جايگزين آرش هم اگه ذخيره فرهاد بشه بد تر از آرش بازي نكنه؟!فكر كنم بهتره حداقل فصل ديگه رو هم بمونه .كلا اين بشر 10 تا بازي هم كه گل نزنه هر وقت مي ره تو بازي بوي گل مي ده لا مصب:D
تایید میشه صد درصد
پولی باز یه چیز فصل بعد باید کجای تیم تغییر کنه؟
اگه به همین روال ادامه بدیم باز هم نتیجه نمیگیرم مصلمآتیم های دیگه تغییر اساسی تو تیمشون ایجاد میکنن
خودمون اگه این آقا میلاد زنیت پور رو بگیریم خیلی خوب میشه مخصوصآ این کاشته هاش استلش منو کشته این لامصب:d0s69thbefhifftitrz
بابا این عماد رضا که میبینید ما رو نابود کرد تو یه بازی دو تا تک به تک ویه دروازه هالی رو به تیرک وبیرون زد ودروازه خالی رو هم زد به تیرک آرش سرورشونه فرهاد که دیگه قابل بیان نیست
در کل تیم یه هافک نفوذی چپ نیاز داره
با یه دفاع مستحکم مثل پیروز حون که گفته میخاد برگرده:d0s69thbefhifftitrz
خدا کنم برگرده وکدورت ها رو بریزه بیرون عشقست آرش دیدید به خداهر کی جای این بشر بود سر وصداش میرفت بالا که من سال گذشته فلان بودم امسال منو فیکس نمیکنید؟ولی مثل مرد همه چیز رو تحمل کرد وسید هم جواب نداده
Nastaran
04-05-2010, 04:58
سلام به همه ی دوستای آبی دلم
منم این برد و به همه تبریک میگم
بهتر نیست این بحث آرش و تموم کنید
در اینکه آرش بازیکنه خوبیه شکی نیست ولی باید قبول کرد آرش نیم فصل دوم افت محسوسی کرده که تو بازیشم بی تاثیر نیست شایدم به خاطر چند هفته نیمکت نشینیش بوده
در کل فکر میکنم این حق طرفدارای استقلال باشه که همون آرش پارسال و بخوان.
این فصل که تموم شد ایشالا سال بعد هم استقلال هم آرش با تمام توانشون بیانو بهترین نتایج و بگیرن.
CraZy Man
04-05-2010, 13:54
یه چیز بگم به بروبچ :دی
بحث ارش رو تموم کنید دیگه داره خیلی طول میکشه به مسائل فنی تیم بپردازید از قبیل بازی های اینده،حریف های تیم و همین طور مصدومیت ها مهم تیمه و نه ارش.
البته این رو بگم بازیکن یه تیم مهمه ولی نه بیشتر از خود تیم این صفحه رو از اول بخونید تویش هزار تا ارش نوشتیم ولی یکی دوتا کلمه استقلال به کار رفته من در خواست می کنم این مسئله رو تموم کنید ارش چه خوب باشه و چه بد فعلا بازیکن خودمونه و همچنین باید به شقایق بگم که اگه از ارش انتقاد میشه به خاطر تیمه وگرنه من خودم سر بازی استقلال و پرسپولیس از طالب لو انتقاد کردم ولی در کل دوسش دارم و می دونم بازیکن خوبیه این هم قضیه ارش شده که ما انتقاد می کنیم ولی دوسش داریم.
با یه دفاع مستحکم مثل پیروز حون که گفته میخاد برگرده:d0s69thbefhifftitrz
خدا کنم برگرده وکدورت ها رو بریزه بیرون عشقست آرش دیدید به خداهر کی جای این بشر بود سر وصداش میرفت بالا که من سال گذشته فلان بودم امسال منو فیکس نمیکنید؟ولی مثل مرد همه چیز رو تحمل کرد وسید هم جواب نداده
در ضمن درباره ی نیمکت نشین شدنش باید این رو دونست که هر بازیکنی روی نیمکت میشینه نباید اعتراض کنه که ماتراتزی با اون همه محکم بدون در خط دفاعی این فصل دائم روی نیمکت بوده و تعداد بازی های کمی رو برای اینتر انجام داده در ضمن کاپیتان دوم اینتر هم هست ولی چیزی نگفته پس اگه یه بازیکن تیم ما روی نیمکت نشست و حرف نزد نگید خیلی مرده سیاوش هم روی نیمکت نشست ولی خودش رو نشون داد و الان جزو بهترین های استقلال هستش و کمک زیادی به تیم می کنه.
در ضمن درباره ی نیمکت نشین شدنش باید این رو دونست که هر بازیکنی روی نیمکت میشینه نباید اعتراض کنه که ماتراتزی با اون همه محکم بدون در خط دفاعی این فصل دائم روی نیمکت بوده و تعداد بازی های کمی رو برای اینتر انجام داده در ضمن کاپیتان دوم اینتر هم هست ولی چیزی نگفته پس اگه یه بازیکن تیم ما روی نیمکت نشست و حرف نزد نگید خیلی مرده سیاوش هم روی نیمکت نشست ولی خودش رو نشون داد و الان جزو بهترین های استقلال هستش و کمک زیادی به تیم می کنه.
آره اکبر پور هخم همین جور نیمکت نشین بود اما به نظرت میشه این جور نیمکت نشینی رو تحمل کرد
مثلآامیر آبادی چند سال هست که تو استقلال هست اما هنوز نشده که از نیمکت نشینی اعتراز کنه خدایی شده؟
ماتراتزی رو چی بگم اما اون هم غافلگیر لوسیو هست مطمئنآفصل بعد میره امال مسئله آرش با سید کاملآفرق میکنه خدایی آرش بهتر از سید نیست؟
CraZy Man
05-05-2010, 13:09
آره اکبر پور هخم همین جور نیمکت نشین بود اما به نظرت میشه این جور نیمکت نشینی رو تحمل کرد
مثلآامیر آبادی چند سال هست که تو استقلال هست اما هنوز نشده که از نیمکت نشینی اعتراز کنه خدایی شده؟
ماتراتزی رو چی بگم اما اون هم غافلگیر لوسیو هست مطمئنآفصل بعد میره امال مسئله آرش با سید کاملآفرق میکنه خدایی آرش بهتر از سید نیست؟
ماتراتزی کلا به اینتر تعصب داره جایی نمیره :دی
در مورد ارش و سید صالحی حالا به نظر من اگه ارمین هم موافق باشه توی ابی دلان یه بحث سر مهاجم های تیم شروع کنیم و هر کدوم از مهاجم های تیم رو ببریم زیر ذره بین شاید بالاخره سید صالحی هم یه چیزی توش دیدن که توی ترکیب اصلی تیم گذاشتنش دیگه :دی
امیر ابادی هم واقعا نشون داده تعصب خودش رو انصافا امیر ابادی بازیش خیلی خوب بود اما وقتی دیگه رفت روی نیمکت یکم افت کرد و اون امیر ابادی سابق نشد و ولی خدایی دمش گرم هیچ مصاحبه ای نکرد و برای تیم حاشیه نساخت و هر موقع هم که تیم لازمش داره با تمام وجود بازی میکنه.
saeed_cris
06-05-2010, 07:58
خوب دوستان امروز اونطور كه ميدونيد با تيم راه آهني بازي داريم كه موندنش تو ليگ هنوز قطعي نشده و ميشه گفت بازي سختي در پيش داريم.ولي در هر حال بايد 3 امتياز بازي رو بگيريم و سهميه آسيايي خودمون رو قطعي كنيم.
تركيب امروز هم فكر كنم تركيب هميشگي باشه و با اومدن دوباره مجيدي و اكبرپور احتمال اين رو داره كه آرش دوباره نيمكت نشين بشه.
در هر حال هم بايد انتقام بازي رفت رو بگيريم و هم آسيايي بشيم..
به اميد موفقيت اس اس..
Milad Peser
06-05-2010, 08:05
درسته كه راه اهن در حال سقوط و انگيزه ي زيادي داره ولي فكر كنم حريف دست و پا گيري باشه
از لحاظ ديگر استقلال هم هنوز سهميه اسيايي خودش قطعي نشد و هم داره براي مقام دومي با ذوب اهن ميجنگه
بازي قبل با شاهين كه بازيكنان زياد خوب نبودند در حد استقلال بازي نكردند ولي خوب امروز با بودن مجيدي و اكبرپور شرايط بهتري داريم. فقط خـــيلي بهتره كه مرفــــاوي يه نيم نگاهي هم به بازي الشباب داشته باشه و از بازيكناني كه خسته اند استفاده نكنه تا تو اون بازي كه بسيــــار مهم تره به مشــــكل بر نخوريم
در ضمن چون تقريبا اين اخرين بازي استقلال تو اين فصل بهتره همه به استاديوم برن و با خاطره اي خوش اين فصل نسبتا خوب به پايان برسه
به اميد پيروزي استقلال و پر شدن ورزشگاه
تبريك تبريك تبريك....
چه حالي داد... دقيقه 92 ....
دوم شديم رفت....:72:
ولي چه دعوايي كردن كاپيتان و صمد.....:42kmoig:
وحيد هم خيلي ناراحت بود:29:
saeed_cris
06-05-2010, 19:36
سلام به همي دوستان گل استقلالي .....:72:
تبريك به همه شما به 4 دليل....:flirtysmile2:
1-آسيايي شدن اس اس
2-گرفتن انتقام از راه آهن
3-رسيدن به رده دوم جدول
4- و مهمتر از همه بالاتر از رقيب هميشگي پيروزي در جدول قرار گرفتن...........:lol:
بازي خيلي سختي بود و همونطور كه انتظار مي رفت تا آخرين دقايق هر چه زديم به در بسته بود و اين داش فرهاد رفت و برگشت بود كه قطار راه آهني ها رو از ريل بيرون انداخت..:2qcmh45:
كل كل مرفاوي با فرهاد آخرش جواب داد و باعث شد فرهاد گل بزنه..:34:
Ronaldinho80
06-05-2010, 20:02
سلام به همه ی آبی های عزیز
در روزی که خیلی هم خوب نبودیم خدا رو شکر تونستیم ببریم
این برد رو به همه تبریک میگم
و اما خود بازی :
سانترهای منتظری واقعا تو این بازی افتضاح بودند
کاظمی از دقیقه ی 70 به بعد خیلی خشته شده بود و فقط داشت راه می رفت
آرش هم که باز گلنزنی هاشو ادامه داد
درگیری مجیدی و صمد هم خیلی جالب نبود
گل دقیقه ی 92 مجیدی خیلی بهم حال داد مخصوصا اینکه بعدش تراکتور هم تو دقیقه ی 97 با گل پولادی استقلالی از فاصله ی 45 متری موفق شد 2-1 اس اس اهواز رو ببره.
pandora tomorrow
06-05-2010, 20:41
کی فکرش رو میکرد صمد نایب قهرمان بشه :6qwup3: خدایی یه بازی هایی یادم میاد یه موقعیت هایی تو بازی ها یادم میاد هی افسوسش رو میخورم ! ما میتونستیم واسه قهرمانی بجنگیم ولی حیف شد...! امیدوارم بازیه اخرم ببریم و نایب قهرمانیم مسجل بشه! تبریک...
alireza77777m
06-05-2010, 20:58
بازی خیلی سردی بود.استقلال اصلاً از موقعیت هاش استفاده نکرد.
گزارش بازی:
1-حدود 15000 تماشاگر از این بازی دیدن کردند.
2-پاشایی بازیکن سابق پاس تهران با برهانی و کوشکی خوش و بش کرد.
3-تارتار خبر از بستن قرارداد داخلی میلاد زنیدپور با استقلال داد.:d0s69thbefhifftitrz
4-حدود 500 دانش آموز راهنمایی راه آهن رو تشویق می کردند.
5-فرهاد مجیدی در بازی با مومن زاده بارها درگیری لفظی پیدا کرد.
6-مرفاوی از دقیقه 80 به بعد کت خود را در آورد و شروع به داد زدن کرد.
7-بهزاد غلامپور پس از گل شادی بسیار زیادی کرد و به سمت فرهاد مجیدی رفت.:wavesmile:
8-فرهاد مجیدی پس از زدن گل،پیراهن خود را در آورد و به سمت جایگاه 8تیا رفت.:2:
9-خیابان ها نسبتاً خلوت بود و من ساعت 21 به خانه رسیدم.
*only_Esteghlal*
06-05-2010, 21:55
تبریک میگم.
رفتیم دوم جدول.
سهمیه آسیا تو مشتمونه.
پیروزی رو رد کردیم.
اما درباره بازی:
زیاد چنگی به دل نزد بخصوص نیمه اول که اصلا موقعیت گلی نبود.
بازم آرش موقعیتهای طلایی هدر داد.
از فرهاد که بازیکن بین المللی بوده بیشتر انتظار میرفت و نباید این برخورد را با مرفاوی میکرد هر چه باشه سرمربی تیم بزرگ استقلاله.
.:HoomaN:.
06-05-2010, 22:00
بردیم. دوم هم شدیم . ولی از ناراحتی وحید خیلی ناراحتم حقش نیست این رفتار باهاش میشه. درگیری صمد و مجیدی هم خیلی زشت بود مجیدی هر چی هم باشه صمد مربیه یعنی حق نداره به بازی افتضاح فرهاد اعتراض کنه؟ دم بازی با الشباب رفتیم تو حاشیه. اولش از برد خیلی خوشحال شدم ولی 10 دقیقه بعدش وقتی دعوای صمد و فرهاد و ناراحتی وحید یادم اوفتاد حالم گرفته شد
بازی حساس و سرنوشت ساز با راه آهن برای افزایش احتمال مقام دومی لیگ برتر و کسب سهمیه آسیایی برای سال آینده رو با برد بسیار شیرین 0-1 اونهم با گل دقیقه 92 کاپیتان فرهاد مجیدی به پایان رسوندیم. نتیجه ای که بیش از پیش هواداران باوفا اما بی ریای استقلال رو شاد و سرمست کرد. جا داره که من به نوبه خودم این برد شیرین رو به همه آبی دلای عزیز تبریک بگم.
جدای از بحث فنی که فعلا بنا به دلایلی اون رو بازگو نمی کنم میخوام به یه مسئله مهم اشاره کنم. مسئله ای که این برد شیرین رو برای من نوعی بسیار بسیار تلخ کرد و من رو در هاله ای از بهت و حیرت و البته اندوه فرو برد! :27:
متاسفانه درگیری بین کاپیتان فرهاد مجیدی و صمد مرفاوی اتفاقی نیست که بشه به سادگی ازش گذشت! صحنه ای که به نظر نگارنده فراتر از یک درگیری لفظی ساده بود و زمانی تاسف برانگیزتر شد که در مقابل دیدگان هزاران بیننده تلویزیونی که بصورت زنده بازی رو دنبال می کردند روی داد! :no:
در اینکه صمد مرفاوی سرمربی تیم هست و مسئولیت اصلی بار فنی تیم بر روی دوش او هست هیچ شکی نیست و در اینکه در مواقع لزوم هم باید نکات فنی لازم رو به بازیکنان گوشزد کنه هم هیچ تردیدی وجود نداره اما اینو میخوام بگم که آیا برای دادن تذکر باید یه مربی روانشناس مدیریت داشته باشه و بین بازیکنان جوانتر و بازیکنان با تجربه تر تیم فرق بذاره یا نه؟ آیا بهتر نبود احترام فرهاد مجیدی به عنوان بزرگتر و کاپیتان تیم نگه داشته میشد و اونطور با پرخاش باهاش برخورد نمی شد تا حرمتش جلوی بقیه بازیکنان و این همه تماشاگر و بیننده تلویزیونی حفظ بشه و از بین نره؟! آیا در سایر تیمها هم شاهد وقوع چنین برخوردی از سوی سرمربی تیم با کاپیتانش هستیم؟ به عنوان مثال آیا در دیگر تیم پرطرفدار تهرانی با کریم باقری هم اینگونه برخورد میشه؟! آیا وقوع چنین رفتاری از سوی مرفاوی دال بر کم تجربگی و عدم درایت سرمربی محبوب واعظی آشتیانی! نیست...؟؟!!
کاپیتان فرهادی که با وجود سن نسبتا بالا و البته اشباع بودن از کسب عناوین باشگاهی و ملی مختلف و همچنین بی نیازی کامل مالی فقط (توجه کنید فقط و فقط) به خاطر تعصب به پیراهن آبی استقلال تهران و عشق به هواداران آبی دل داره در این تیم توپ می زنه و به گواه دوست و دشمن بهترین بازیها رو امسال به نمایش گذاشته و البته کیه که ندونه فرهاد امسال حساسترین گلها رو چه در لیگ برتر و چه در لیگ قهرمان آسیا برای تیم زده و بارها در نقش منجی استقلال و صمد مرفاوی ظاهر شده و معلوم نبود در صورت نبود او چه بر سر این دو میومد!
البته این حرفها به معنای تایید عکس العمل فرهاد مجیدی در مقابل صمد هم نیست بلکه اتفاقا از این حرکت فرهاد بسیار بیشتر ناراحت شدم و اون رو اصلا تایید نمی کنم! چرا که از کاپیتان میدان-دیده و باتجربه ای مثل فرهاد مجیدی هم بیشتر از اینها انتظار خویشتن داری و صبر و متانت رو داشتم که متاسفانه این مورد هم برآورده نشد!
به هر حال اخبار ناخوشایندی از بعد اتمام بازی و در رختکن استقلال به گوش میرسه (یقه گیری فرهاد و صمد و درگیری فیزیکی بین آنها ) که امیدوارم صحت نداشته باشه! چون در آستانه بازی حساس با الشباب عربستان هستیم و این مسائل حاشیه ای چیزی شبیه به خودزنی هست که امیدوارم با درایت کادر فنی و هیات مدیره و البته صبر و حوصله بیشتر کاپیتان فرهاد مجیدی حل و فصل بشه.
درود و دوصد بدرود. :72:
CraZy Man
07-05-2010, 05:25
تبریک به همه استقلالی ها و رسیدن به رتبه دوم جدول.
بازی خیلی سختی بود چون راه اهن فقط اومده بود تا یک امتیاز رو بگیره و حتی روی ضد حملات هم خیلی کم اضافه می شدن درصد اشتباهات تیم هم توی این بازی زیاد بود راه اهنی ها که همه توی دفاع بود و هر کدومشون با یکی از یار های ما حرکت می کردن و این باعث میشد پیدا کردن یار خالی خیلی سخت باشه و به همین خاطر یا توپ از دست می رفت یا پاس اشتباه میشد.
نیمه ی اول می تونستیم یکی دو گل رو بزنیم ولی استفاده نکردیم منتظری هم یکی از روز های بدش در کار های هجومی بود نیمه اول چندین بار از سمت راست نفوذ کرد ولی یا سانترش زمینی بود یا با توپ به اُت رفت یا توپ رو ازش گرفت در کل در کار های هجومی زیاد خوب کار نکرد.
نیمه ی دوم با اوردن ارش به زمین تیم یه تکونی خرد و شروع کرد به حمله و فرار های ارش باعث شد تا دیگر بازیکنان هم بیان جلو واقعا ارش 15 اول نیمه دوم رو عالی بازی کرد ولی یکی از اشتباهات مرفاوی بیرون بردن سیاوش بود و جاش جبازی رو اورد البته این رو هم بگم که جباری فوق العاده بازی کرد خیلی قشنگ پاس می داد ولی سیا نباید تعویض می شد حتی همه ی تماشاگر ها هم می گفتن که سیا نباید می رفت بیرون و هم انتظار داشتن فرهاد بره بیرون درسته که فرهاد گل زد ولی انصافا خیلی موقعیت خراب کرد و حتی یک بار هم جلوی شوت خسرو وایساد و نزاشت توپ بره.
در اینکه صمد مرفاوی سرمربی تیم هست و مسئولیت اصلی بار فنی تیم بر روی دوش او هست هیچ شکی نیست و در اینکه در مواقع لزوم هم باید نکات فنی لازم رو به بازیکنان گوشزد کنه هم هیچ تردیدی وجود نداره اما اینو میخوام بگم که آیا برای دادن تذکر باید یه مربی روانشناس مدیریت داشته باشه و بین بازیکنان جوانتر و بازیکنان با تجربه تر تیم فرق بذاره یا نه؟ آیا بهتر نبود احترام فرهاد مجیدی به عنوان بزرگتر و کاپیتان تیم نگه داشته میشد و اونطور با پرخاش باهاش برخورد نمی شد تا حرمتش جلوی بقیه بازیکنان و این همه تماشاگر و بیننده تلویزیونی حفظ بشه و از بین نره؟! آیا در سایر تیمها هم شاهد وقوع چنین برخوردی از سوی سرمربی تیم با کاپیتانش هستیم؟ به عنوان مثال آیا در دیگر تیم پرطرفدار تهرانی با کریم باقری هم اینگونه برخورد میشه؟! آیا وقوع چنین رفتاری از سوی مرفاوی دال بر کم تجربگی و عدم درایت سرمربی محبوب واعظی آشتیانی! نیست...؟؟!!
خب اون رفتار رو با کریم باقری نمی کنن چون کریم مهاجم نیست و یه هافبک ولی فرهاد مهاجم و خیلی هم با تجربس پس لزومی نداره که توپ های راحت رو گل نکنه باز حالا ارش توپ خراب کرد میشه جای جوونیش گذاشت و هم اینکه چند مسابقه روی نیمکت بوده ولی فرهاد ازش انتظار بالاست در ضمن فشار روی مرفاوی خیلی زیاده اون باید سعی کنه سهمیه اسیا رو کسب کنه و اگه نتونه واقعا براش گرون تموم میشه اون حرکت هم دیگه واقعا عصبانی شده بود چون فرهاد خیلی توپ خراب کرد.
خب اون رفتار رو با کریم باقری نمی کنن چون کریم مهاجم نیست و یه هافبک ولی فرهاد مهاجم و خیلی هم با تجربس پس لزومی نداره که توپ های راحت رو گل نکنه باز حالا ارش توپ خراب کرد میشه جای جوونیش گذاشت و هم اینکه چند مسابقه روی نیمکت بوده ولی فرهاد ازش انتظار بالاست در ضمن فشار روی مرفاوی خیلی زیاده اون باید سعی کنه سهمیه اسیا رو کسب کنه و اگه نتونه واقعا براش گرون تموم میشه اون حرکت هم دیگه واقعا عصبانی شده بود چون فرهاد خیلی توپ خراب کرد.
سجاد جان. حرف شما برام کاملا محترمه اما فکر نمی کنم برخورد یه سرمربی با بازیکنانش ربطی به پست بازیشون داشته باشه! اینکه چون کریم باقری مهاجم نیست و یه هافبکه پس این برخورد باهاش نمیشه دلیل قانع کننده ای نیست! بحث من سر این مسئله هست که به هر حال یه مربی باید از یه مدیریت روانشناسی قوی برخوردار باشه و در مواقع بحرانی لااقل احترام کاپیتان تیمشو نگه داره! چون وقتی کاپیتان یه تیم با بی حرمتی از سوی سرمربی مواجه میشه دیگه از بازیکنای جوانتر چه انتظاری باید داشت؟!
همه ما میدونیم که فشار روی صمد بسیار زیاده و خوب به نظرم این برای یه مربی که هدایت تیم بزرگی چون استقلال رو به عهده داره کاملا طبیعیه! اما اینکه یه مربی ظرفیت لازم رو نداشته باشه و نتونه در مواقع بحرانی به خودش مسلط باشه و اینطور در جلوی دیدگان میلیونها بیننده به بزرگتر تیمش حتی اگه اشتباه کرده باشه هتاکی کنه به نظر من اصلا قابل قبول نیست!
فوتبال ورزش لحظه هاست و بارها دیده شده که بهترین و بزرگترین بازیکنان این ورزش جذاب هم بد بازی کردن و موقعیتهای گلزنی بسیار سهل و ساده ای رو از دست دادند! این مسئله در مورد کاپیتان فرهاد مجیدی هم صادقه! (هر چند به شخصه معتقدم که اگه بازیهای خوب و بد فرهاد مجیدی در لیگ برتر امسال رو در دو کفه یه ترازو بذاریم مطمئنا کفه بازیهای خوبش بسیار بسیار سنگین تر خواهد بود!) اینکه فرهاد مجیدی یه فوروارد با تجربه هست قبول ولی آیا این دلیل میشه که همیشه و در همه حال خوب بازی کنه و موقعیتها رو تبدیل به گل کنه؟! اگه اینطوری باشه باید بازیکنی مثل آرش برهانی رو به خاطر از دست دادن موقعیتهای فراوان در طی دو سال گذشته از دم تیغ گذروند!!!
من تموم حرفم اینه که مرفاوی حتی اگه فشار سنگینی روش هست نباید اون رو به بازیکنان داخل زمین منتقل کنه! آیا به نظرت بهتر نبود صمد میذاشت یه چند دقیقه بگذره تا عصبانیتش فروکش کنه و اونوقت کاپیتان فرهاد مجیدی رو به کنار زمین میاورد و در وضعیتی که دوربینها متوجه نباشن از او انتقاد و گله می کرد و نکات فنی لازم رو حتی با ناراحتی بهش گوشزد می کرد؟!
Milad Peser
07-05-2010, 10:39
خب برد بسيار خوبي بود ديگه بايد با خيال راحت اسيايي بشيم و فكر كم شدن سهميه و حذف رو نداشته باشيم
ديروز اصلا خوب نبوديم در واقع ميشد گفت در نيمه اول افتضاح بوديم ولي خدا رو شكر در نيمه دوم تلافي كرديم.احساس كردم بازيكنان همگيشون به فكر بازي با الشباب هستند و اصلا نميخواستند خودشو خسته كنند.
دقايق اخر درگيري مرفاوي با مجيدي اصلا خوشايند نبود و شادي ما رو بهم ريخت هم حرفاي در واقع فحش هاي مرفاوي زشت بود هم جواب دادن مجيدي زشت بود و هم رفتار تماشاگران در واقع شخصيت مربي رو زير سوال بردند بهتر بود شعار ديگري به جاي كاپيتان با غيرت و ... ميگفتند .
الان فقط نگران اينم كه مرفاوي از مجيدي تو بازي با الشباب استفاده نكه اون وقت نميدونم كي ميخواد در خط حمله ما گلزني كنه
ديروز كه ارش برهاني در حد يه اماتور بازي كرد و متاسفانه به راحتي موقعيت هاي گل رو خراب كرد.
به نظر من نميشه استقلل به ارش اعتماد كنه و فصل بعد بايد يه مهاجم خوب كه اميدوارم ميلاد ميداوودي باشه بگيره تا مشكل گلزني استقلال حل شه .
به اميد برد الشباب و نائب قهرماني در ليگ برتر. :72:
متاسفانه مرفاوی همه جوره ثابت کرده در حد تیمی بزرگ مثل استقلال نیست اخه این چه بازی بود تو نیمه ی اول یه موقعیت گلم تیم نداشت اونم از درگیری لفظی با مجیدی که در شان یک مربی نیست البته مجیدیم بازیکن خودخواهی اطمینان داشته باشید همین مجیدی فصل بعد پیشنهاد بهتری از نظر مالی از امارات داشته باشه میره اونجا.
فقط امیدوارم امثال اینها شان و جایگاه استقلال پایین نیارن.
khaf Esteghlali
07-05-2010, 15:34
~x(
به خدا خجالت داره این همه پشت این مرفاوی بد گفتین تیم رو برده مرحله بعد تو آسیا استقلال رو هم که دوم کرده دیگه چی می خواین واقعا من بعضی وقت ها از دست این هوادارا ناراحت می شم چه برسه به صمد بیچاره که وقتی فرهاد به مربی تیمش هر چی دلش می خواد می گه بعد هوادارا فرهاد رو تشویق می کنن من که جای مرفاوی بودم بعد بازی استعفا می دادم می رفتم دنبال یک تیمی که با این همه زحمت براشون لااقل احترامش رو نگه دارن واقعا که:susel::viannen_38:
الان مثلا قلعه نوعی با این همه ستاره که اندازه ی کل تیم ما فقط یک دروازه بانش می ارزه فقط تو لیگ قهرمان شدهتازه دفاع اش رو هم نگفتم که همه تو تیم ملین و...
ولی برد خیلی شیرینی بود دست همشون درد نکنه
متاسفانه مرفاوی همه جوره ثابت کرده در حد تیمی بزرگ مثل استقلال نیست اخه این چه بازی بود تو نیمه ی اول یه موقعیت گلم تیم نداشت اونم از درگیری لفظی با مجیدی که در شان یک مربی نیست البته مجیدیم بازیکن خودخواهی اطمینان داشته باشید همین مجیدی فصل بعد پیشنهاد بهتری از نظر مالی از امارات داشته باشه میره اونجا.
واقعا که نمی دونم چی بهت بگم کاپیتانی که احترام مربی اش رو نگه نداره همون بهتر که بره بعدش هم فکر کردی فرهاد باسه ما خدایی این فصل چیکار کرده جز اینکه در هر بازی از 5 موقعیت 100 درصد گل فقط یکیش رو می زنه همون میداوودی بیاد جاش می ترکونه:D
~x(
به خدا خجالت داره این همه پشت این مرفاوی بد گفتین تیم رو برده مرحله بعد تو آسیا استقلال رو هم که دوم کرده دیگه چی می خواین واقعا من بعضی وقت ها از دست این هوادارا ناراحت می شم چه برسه به صمد بیچاره که وقتی فرهاد به مربی تیمش هر چی دلش می خواد می گه بعد هوادارا فرهاد رو تشویق می کنن من که جای مرفاوی بودم بعد بازی استعفا می دادم می رفتم دنبال یک تیمی که با این همه زحمت براشون لااقل احترامش رو نگه دارن واقعا که:susel::viannen_38:
الان مثلا قلعه نوعی با این همه ستاره که اندازه ی کل تیم ما فقط یک دروازه بانش می ارزه فقط تو لیگ قهرمان شدهتازه دفاع اش رو هم نگفتم که همه تو تیم ملین و...
ولی برد خیلی شیرینی بود دست همشون درد نکنه
واقعا که نمی دونم چی بهت بگم کاپیتانی که احترام مربی اش رو نگه نداره همون بهتر که بره بعدش هم فکر کردی فرهاد باسه ما خدایی این فصل چیکار کرده جز اینکه در هر بازی از 5 موقعیت 100 درصد گل فقط یکیش رو می زنه همون میداوودی بیاد جاش می ترکونه:D
فرهاد واسه ما چیکار کرده؟؟؟؟
انصافا این دیگه از اون حرفا بود..این همه گل زده این همه با تعصب بازی کرده و از جون
مایه گذاشته...واقعا زشته زحمات فرهاد رو انقدر راحت ببری زیر سوال
در مورد بازی هم بگم فقط خوشحالم که تونستیم برای دومین سال پیاپی بالا سر پرسپولیس
وایسیم و نشون بدیم همیشه سروره قرمزیم.
بازی هم خوب بازی نکردیم ولی خوب شد بردیم
در مورد این چند بازی آخر و نتایجی که گرفتیم و 3 برد 1-0 داشتیم باید عرض کنم دقیقا
وقتی از قهرمانی نا امید شدیم و هیچ فشاری رو تیم نبود تیم تونست بازیهاشو ببره
وگرنه ضمد شاهکار نکرده.مربی اونه که وقتی تیم تو کورس قهرمانیه بتونه تیمش خوب
بازی کنه و ببره نه وقتی که همه از تیم نا امید شدن بیفته رو دور بردن.مثل پرسپولیس دنیزلی
که وقتی از قهرمانی قطع امید کرد همه ی بازیهاشو برد و اومد سوم شد و تیم صمد خان
تو اون سال در حالیکه صدرنشین بود از 4 بازی آخر فقط 2 امتیاز گرفت و چهارم شد!!!!!
در کل در نیم فصل اول وقتی تو کورس بودیم به راه آهن و ذوب آهن باختیم و شاهین رو
به زور بردیم.متاسفم واقعا اگه کمی صمد میتونست تیم رو جمع و جور کنه انقدر راحت
قافله قهرمانی رو به سپاهان وا نمیدادیم.حیف شد
مساله بعدی که میخوام اشاره کنم درگیری صمد و فرهاد بود.اشتباه از صمد بود که با فرهاد
مثل یه بازیکن آماتور برخورد کرد و بعدش هم اشتباه از فرهاد بود که عصبانیتش رو کنترل
نکرد..ولی دم تماشاگرا گرم نشون دادن ذاتن از نتایج صمد راضی نیستن و انقدر فرهاد
محبوبه که حتی با برد استقلال هم تماشاگرا از ناراحتی فرهاد ناراحت شدن و به صمد اعتراض
کردن.باز هم میگم صمد به درد استقلال نمیخوره چون در مواقع بحرانی هیج کاری نمیتونه
بکنه.من که به هنوز که هنوزه دو باختی که به پرسپولیس داده رو یادم نمیره(یه دونه دفعه اول
که سرمربی شد یه دونه هم امسال)
فقط امیدوارم این دعواها روحیه تیم رو داغون نکنه و تیم تو عربستان مشکل روحی نداشته
باشه
به امید موفقیت های همیشگی آبی پوشان محبوب تهران استقلال کبیر
pandora tomorrow
07-05-2010, 16:16
سلام
من واقعا در مورد صمد دو دلم! اخه هر بار استقلال اومد قهرمان لیگ شد سال بعدش صمد مربی تیم بود یعنی فشار تماشاگر ها و رسانه ها چندین برابر میشه تو این طور موقع ها ! دلم میخواد ببینم میتونه تیم رو جمع کنه و قهرمان کنه یا نه (مثلا سال دیگه که دیگه فشاری نیست) البته از یه طرفم اصلا حاضر نیستم ریسک کنم که باز صمد مربی تیم باشه! در کل گیج و حیرون موندم:164: من به شخصه اگه بخوام غیر قلعه نویی کسی رو انتخاب کنم که روی نیمکت استقلال بشینه اون شخص مظلومی هست...
در مورد صمد و فرهاد هم به نظرم اشتباه از 2 طرف هست فقط امیدوارم به لجبازی کشیده نشه و یهو فرهاد رو بازی نده! البته فکر نمیکنم این طور بشه چون سیدصالحی که فصل رو از دست داد میمونه یه ارش که اونم داره گند میزنه پس فکر میکنم کنار اکبرپور بازیش میده...
سلام به همگی:72:
امید وارم همگی حالتون خوب باشه >:D<
من گه اصلآحالم خوب نیست:N_aggressive:
بچه ها من دارم از یه مشکل که از چند ماه پیش برام پیش اومده بود الان رنج میکشم والان فقط به دعا نیاز دارم خواهش میکنم برام دعا کنید...:N_aggressive:
اول از هر چیز تبریک میگب بابت برد
همه خوب بودن الا چند تا حرکت از فرهاد وتماشاچیان که واقعآجای نگرانی داره:27:
خدایی با این کارها داریم خودمون رو نشن یه تیم مثل پرسپولیس میدیم :42kmoig:
گل فرهاد منون دیونه کرد اگه دوم بشیم چی میشه
امیدوارم که از این پست کوتاه ناراحت نشده باید :72:
خواهش میکنم برام دعا کنید :72:
از اینکه اون جاسم همیشگی نیودم معضرت میخام:72:
CraZy Man
08-05-2010, 12:54
من میگم نه کار صمد درست بود و نه کار فرهاد ولی مجیدی باید این درک رو داشته باشه که سر مربی فشار روشه و امکان داره عصبانی بشه پس فرهاد با تجربه و کاپیتان ما باید خونسردی خودش رو حفظ کنه چیزی نگنه.
کاپیتان یه تیم یعنی نماینده ی بازیکنان در زمین پس نباید هر حرکتی رو از روی احساسات و یا عصبانیت انجام بده چون هم تیم بهم میریزه و هم جو استادیوم که حتی امکان داره بین خود هوادار ها هم درگیری پیش بیاد شاید یکی طرفدار مرفاوی باشه یک طرفدار مجیدی و سر یه قضیه بین این دو دو نفر دیگه با هم دعوا بکنن پس یه کاپیتان باید درک این رو داشته باشه البته مربی هم باید بدونه که خود بازیکن هم ناراحته از اینکه توپ رو گل نکرده ولی خب روی مربیان فشار زیاده مثلا سیاویش تعویض شد درحالی که خوب بازی میکرد و عصبانیت خودش رو با پرت کردن فکر می کنم مچ بندش بود چون توی استادیوم بودن دقیق نفهمیدم چی بود ولی فکر کنم مچ بدش بود خلاصه عصبانیتش رو با اون خالی کرد بهتر بود مجیدی جواب صمد رو نمیداد.
ولی در کل خوب شد که بردیم و سه امتیاز رو گرفتیم چون واقعا حقمون بود که سه امتیاز رو بگیریم و خوشحالم از اینکه ارش هم نسبتا اماده بود و میشه امیدوار بود که باز هم همون ارش گل زن بشه و روحیش رو بدست بیاره و در اسیا بتونه برای تیم گل زنی کنه.
مشكل ارش بيشتر بحث رواني هستش كه قلعه نويي استاد اين كار بود...
همه ميدونن كه چه طوري به ارش روحيه داده بود كه تونست اقاي گل بشه.....
ولي بازم ما نياز به يه مهاجم تموم كننده خفن (كه متاسفانه تو ايران وجود نداره) ميباشيم...
فقط اميدوارم كه همه با هم اشتي كنن و تيم بيشتر از اين نره تو حاشيه... بازي سخت توي عربستان....احتمال برد ما كم هستش...
با تمام احترام به khaf Esteghlali ([Only registered and activated users can see links]) و دیگر دوستان معتقدم افرادی که از مرفاوی از لحاظ فنی حمایت میکنند ------------------ ویرایش شد!
.کافیست 3 بازی اخر تیم نگاه کنید.فقط نگید تیم خسته بود که اصلا بهانه خوبی نیست چون این تیم به اندازه کافی بازیکن بزرگ داره.در ضمن این صحبت های من به هیچ وجه به معنی حمایت از قلعه نوعی نیست چون اینم قبول دارم از نظر اخلاقی مرفاوی مربی سالم و کم حاشیه ای بر عکس قلعه نوعی.
hadis blue girl
09-05-2010, 14:23
برعکس من دارم به این نتیجه می رسم که صمد خان خیلی بهتر از امیر قلعه نوعیه !
SASAN TORRES
13-05-2010, 14:29
بابا به خدا این مرفاوی چیزی از فوتبال سرش نمیشه.
همون قدر هم که بعضی بازیهارو میبره به خاطر نامجو مطلق و دستیاراشه.
درباره ی فرهاد مجیدی هم بگم که کار درستی نکرد . اما مصاحبه های مرفاوی بعد از بازی هم اصلا خوب نبود و نباید انقدر پشت سر کاپیتان تیمش بد میگفت.
عین همین مشکل بین قلعه نوعی و عقیلی اتفاق افتاد. اما قلعه نوعی با حرفه ای گری و بدون اینکه حاشیه ای برای تیم درست بشه قضیه رو جمعش کرد.
اینه فرق یه مربی خوب با مرفاوی.
khaf Esteghlali
13-05-2010, 15:42
باخت ما هیچ ربطی به مرفاوی نداشت واقعا خجالت بکشید اینقدر پشت سر این مرد صحبت های بد می کنین واقعا مرفاوی با این همه حسود بد خواه نتیجه بگیره تعجب داره فرهاد و محمدی این بازی رو از دست ما خارج کردن وقتی فرهاد می تونست نتیجه رو 3-1 یا 4-1 بکنه اینقدر نکرد تا گل خوردیم اونم با اشتباهات استاد محمدی که عین بچه ها با اینکه قد بلندی نداره رفته برای سانتر روی تیر یک وایستاده این بازی و نیمه اولش قشنگترین فوتبال ایرانی ها در چند سال اخیر بود
دوستان خواهش میکنم به مرفاوی فرصت بدید ...
به خدا باور کنید هر مربی باشه اما اگر بهش فرصت بدیم در آینده نتیجه اش رو می بینیم.
مشکل ما طرفداران استقلال اینه که بعد از یک بار قهرمانی ، انتظارمون هم افزایش پیدا میکنه.
البته قبول که امسال بازیکن ها از پارسال بهتر بودند ، اما خیلی هاشون اون بازیکنی که پارسال با امیرخان بودند نیستند (اینم میتونید بندازید گردن مرفاوی) = آرش ، وحید ، اکبرپور و ...
اما خوب باور کنید مرفاوی کادر خوبی داره اگر قدرش رو بدونه ...
در ضمن باید فکر تقویت هم باشیم ...
خیلی ها هم با اعتقاد مرفاوی اوج گرفتند = فرهاد و ...
البته یادمون نره که بازیکن هایی مثل حنیف عمران زاده ، سیدصالحی ، امیرحسین صادقی رو همین مرفاوی آوردش.
اما اگر همین تیم حفظ بشه جز چند نفر (امیرآبادی و کیانوش رحمتی) و بازیکن جایگزین براش بخرند ؛ این تیم سال دیگه فوق العاده است
تیم کلا قشنگ بازی میکنه.اما بزرگترین اشکال مرفاوی فکر کنم اینه که نمی تونه تاکتیک رو عوض کنه.
یعنی اگر با یک سیستم اومده تو زمین ، جز تغییر اون به سانتر ، کار دیگه ای بلند نیست
یا علی
CraZy Man
13-05-2010, 17:23
دوستان عزیزی که از مرفاوی انتقاد میکنن به من بگن وقتی مهاجم گل نمی زن صمد چی کار کنه؟
خب اگه دوست دارید یه نامه بزنیم باشگاه استقلال بگیم مهاجم هامون پفکی هستن خود صمد دوباره بیاد در خط حمله ی تیم قرار بگیره!!!!!
نگاه کنین توهین کردن به یه شخص یا گروهی از بازیکن ها کاری نداره چرا اینقدر پشت صمد حرف می زنید همین قلعه نوعی من انکار نمی کنم مربی فوق العاده ای هم هست و قبول دارم که از صمد هم بهتره ولی صمد نسبت به قلعه نوعی تعصب بیشتری به تیم داره و این برای من یه ارزش بزرگ حساب میشه؟
به نظر شما اگه اون عده تماشاگر نماها بازی های اواسط فصل ما رو خراب نمی کردن شاید ما در کورس قهرمانی قرار می گرفتیم با امتیاز بالاتر و همین طور شانس بیشتر برای قهرمانی!!!!!
پارسال ما بازی رو به سایپا باختیم و قهرمانیمون به روز اخر رفت ولی هوادار ها عده ای وایسادن و قلعه نوعی رو تشویق کردن اگه مرفاوی هم جای قلعه نوعی بود این کار رو می کردن پس ببینید ما خودمون فرق بین دو مربی رو زیاد می کنیم اگه ما هم همچنان از صمد دفاع کنیم مطمئن باشید این مربی جواب میده همیشه تیم رو بعد قهرمانی تحویل می گیره و انصافا هم خوب می گردونه .
همین فرهاد مجیدی که انقدر تشویقش می کنید به نظرتون کی به فوتبال برگدوندش همین صمد بود قلعه نوعی کمتر دیده میشد به عنوان بازیکن فیکس فرهاد رو در ترکیب قرار بده ولی صمد داره فیکس به عنوان مهاجم هدف قرارش میده و بهش فرصته میده تا گل زنی کنه.
تیم کلا قشنگ بازی میکنه.اما بزرگترین اشکال مرفاوی فکر کنم اینه که نمی تونه تاکتیک رو عوض کنه.
یعنی اگر با یک سیستم اومده تو زمین ، جز تغییر اون به سانتر ، کار دیگه ای بلند نیست
یا علی
سیستم سانتر خب به نظر من بهتره که بگیم مهاجم ها یا کلا بازیکن های ما روی ارسال بهتر گل می زنن و در زدن ضربات شوت یکم ضعیف هستن ولی این مسئله به نظر من داره حل میشه و یا به قولی دیگه حل شده توی بازی اخر دو گل رو از روی شوت زدیم در ضمن از یه چیز هم خیلی خوشحالم که تیم یه پنالتی زن مطمئن پیدا کرد سیاوش هم بازی مقابل الشباب پنالتیش رو عالی گل کرد و هم مقابل پاس همدان امیدوارم از این به بعد بروبچ و هوادار ها از صمد حمایت کنن.
SASAN TORRES
17-05-2010, 13:55
کسی نمیتونه منكر بازي خواني ضعيف مرفاوي تو نیمه دوم بازی با الشباب بشه. به نظر شما مقصر اصلي اين باخت مهم كسي جز خود مرفاویه؟ نظرتون درباره شكست به الجزيره در آخرين روز مرحله گروهي ليگ قهرمانان چیه؟ کی بود که استقلال رو از ميزباني با شكوه هواداراش تو تك مسابقه حذفي مرحله يك هشتم نهايي ليگ آسيا محروم كرد؟
تازه فقط همین دو تا باخت نیست! :11234:
داربی رو هم که به علی دلیی واگذار کرد~x(
تو جام حذفی هم به استیل باخت اونم تو ورزشگاه آزادی:29:
فقط مونده دومی لیگ که اگه بتونه تیم رو تو رده دوم نگه داره بازم با وجود این همه ستاره و بازیکنایی که چند سال کنار هم بازی کردن و کاملا هماهنگن کار بزرگی انجام نداده.
از در گیری هایی که با بازیکنای تیم داره هم میشه فهمید که چه اندازه تو مدیریت تیم ضعف داره.
روی سکوها هم که دیگه تو آخر هفته هم به زور 20 هزار نفر میان.
واقعا تمدید قراردادش کار اشتباهی بود.
تا تو هیئت فوتبال قرارداد مرفاوی ثبت بشه خیلی چیزا ممکنه عوض بشه! صابر میرقربانی یادتونه :دی!؟
با همه تیما یه قرارداد داخلی داره!!!!
alireza77777m
17-05-2010, 20:59
خب به بازی آخر استقلال که متاسفانه در تهران نیست می رسیم.مربی پیکان،حمید درخشان مربی با تجربه و با دانشی است که از بازیکنان نسبتاً خوبی هم بهره می بره.می تونه حریف سختی برای استقلال باشه.تقابل سعید لطفی و هم تیمی های سابق هم میتونه خیلی جالب باشه.امیدوارم مجتبی جباری و فرهاد مجیدی بازی همیشگی خودشون رو به نمایش بزارن و استقلال با یک نتیجه ی خوب سهمیه ی آسیا خود را قطعی کند.
اقا اين بازي واقعا سخته...
من كه اميدم خيلي كم ميباشه...تيم بي روحيه ما مقابل پيكان اونم تو قزوين...خدا بخير كنه..
از اون طرف ذوب تو خونه بازي داره...دوم شدن خيلي مشكله...
به اميد درخشش مردان ابي ايران زمين!:177:
Milad Peser
18-05-2010, 12:57
اقا اين بازي واقعا سخته...
من كه اميدم خيلي كم ميباشه...تيم بي روحيه ما مقابل پيكان اونم تو قزوين...خدا بخير كنه..
از اون طرف ذوب تو خونه بازي داره...دوم شدن خيلي مشكله...
به اميد درخشش مردان ابي ايران زمين!:177:
بر عکس به نظر من پیکان اصلا هیچ انگیزه ای برای این بازی نداره و نه سقوط میکنه نه با باختنش مشکلی براش پیش میاد تماشاگر هم که نداره پس چه نگرانی دارید استقلال اگه نخواد این تیم رو ببره پس با چه امیدی میخواد بره اسیا
در ضمن استقلال اگه با اختلاف یک گل بازی رو ببره ذوب اهن باید با اختلاف 3 گل ببره که امیدوار کننده است
پس باید فقط دنبال برد باشیم برد با گل زده زیاد فرقی نمیکنه چون فکر نکنم ذوب اهن با اختلاف بازی رو ببره.
CraZy Man
18-05-2010, 13:06
کسی نمیتونه منكر بازي خواني ضعيف مرفاوي تو نیمه دوم بازی با الشباب بشه. به نظر شما مقصر اصلي اين باخت مهم كسي جز خود مرفاویه؟ نظرتون درباره شكست به الجزيره در آخرين روز مرحله گروهي ليگ قهرمانان چیه؟ کی بود که استقلال رو از ميزباني با شكوه هواداراش تو تك مسابقه حذفي مرحله يك هشتم نهايي ليگ آسيا محروم كرد؟
تازه فقط همین دو تا باخت نیست! :11234:
داربی رو هم که به علی دلیی واگذار کرد~x(
تو جام حذفی هم به استیل باخت اونم تو ورزشگاه آزادی:29:
فقط مونده دومی لیگ که اگه بتونه تیم رو تو رده دوم نگه داره بازم با وجود این همه ستاره و بازیکنایی که چند سال کنار هم بازی کردن و کاملا هماهنگن کار بزرگی انجام نداده.
از در گیری هایی که با بازیکنای تیم داره هم میشه فهمید که چه اندازه تو مدیریت تیم ضعف داره.
روی سکوها هم که دیگه تو آخر هفته هم به زور 20 هزار نفر میان.
واقعا تمدید قراردادش کار اشتباهی بود.
دوست عزیز باخت مقابل الجزیره رو نمی خوام بحثش رو باز کنم اما وقتی بازیکن تیم داره توی زمین راه میره یا مثلا هافبک ها میزارن که بازیکن حریف تا پشت هیجده قدم راحت بیاد شوت بزنه گل بشه مرفاوی باید چی کار کنه؟اخرش اینکه سه نفر رو تعویض کنه سر این و اون هم داد بزنه ولی وقتی بازیکن توی فشار بازی ها خسته شده نمیشه دیگه کاریش کرد بازی با الجزیره ما خسته بودیم.
مرفاوی چه بازی خوانی بدی کرد نیمه دوم توپ هامون به گل نرفت مثل ضربه ی سر کاظمی و یا فرهاد که توپ رو به تیرک زد و یا ضربه ی اخر سیاوش کلا به نظر من این فصل فوق العاده بازی کردیم مخصوصا از موقعی که کادر فنی رو یه تحول دادیم تیم کلا با برنامه و اساسی بازی کرد در همه بازی ها.
دربی رو که نیمه اول خوب بازی کردیم و به نظر من باز دو گلی که خوردیم اشتباه بازیکن ها بود گل اول رو که امیر ابادی سر خورد گل دوم رو هم هم کریم باقری یک دفعه شلیک کرد و همی اینکه بازیکن ها کسی نرفت جلوی توپ و همین طور وحید زیاد اومده بود جلو برای توپ گیری بازی با استیل هم که سه گل عقب افتادیم بعدش چهارتا زدیم و بعد روی اشتباه فاحش داور یه پنالتی اشتباه گرفته شد به نفع استیل همون صحنه ای که کعبی خودش رو انداخت و همون باعث شد بازی به تساوی بکشه پس نیگا کن باخت مقابل استیل داور توش سهم زیادی داشت و باعث باخت ما شد.
تماشاگر هم که این چند بازی اخر من دیدم بالای 25 هزار نفر اومده بودن ورزشگاه البته به جز بازی با راه اهن بازی های خانگی دیگه تماشاگر خوب اومده بود.
CraZy Man
19-05-2010, 19:18
خب این بازی رو هم مساوی کردیم ولی زیاد فرقی با باختن نداشت.
به نظر من یکی از روز های خوب تیم بود اما بعضی ها خرابش کردن و کم کاری کردن توی بازی و به نظر من عوامل باخت این سه نفر بودن:
1طالب لو:زدن گل به خودی به تیم.
2مجیدی:فوق العاده کم کار بود و تحرک فوق العاده کمی داشت
3صادقی:تکل اشتباهی زد اخر بازی و باعث شد که توپ ازش رد بشه
واقعا برای فصل بعد باید یکسری ها رو کلا برای همیشه رد کنیم برن واقعا افسوس می خورم که چرا پیروز قربانی کاپیتان با تعصب خودمون رو دادیم و یه بازیکنی رو گرفتیم که تعصبش نسبت به تیم کم شده و بیشتر برای پول بازی میکنه و این فصل هم یکی از عوامل ناکامی تیم بود(صادقی)
Mehdi Bayern
19-05-2010, 19:45
ضعف های مرفاوی آخر فصل بیشتر داره نمایان میشه، امیدی به استقلال با مرفاوی تو فصل بعد نیست، تیمی که برای دوم شدن نیاز به گل داره و باید مهاجم وارد زمین کنه در اقدامی عجیب و منسوخ شده عمران زاده دفاع رو به خط حمله اضافه میکنه و باعث میشه تیم گل مساوی رو بخوره، در صحنه گل کاملا نبود عمران زاده احساس شد، دوره قبل مرفاوی انصاریان رو تبدیل به مهاجم کرده بود حالا نوبت عمران زادس
جالبه دقیقه 86 بهترین گلزن تیم تعویض میشه و یه بازیکن امید به بازی میاد، ضعف مرفاوی تو تعویض انگار غیر قابل حل شدنه، اکبرپور 90 دقیقه افتضاح داره ولی تعویض نمیشه
طالب لو هم که به عمد دروازه خودمون رو باز کرد
سال دیگه خیلی از این بازیکنان استقلال میرن از جمله مجیدی،اکبرپور،کاظمی و ... وضع استقلال روز به روز با مدیریت جناب واعظ و لج و لج بازی هایی که با هوادار و مطبوعات داره میکنه بدتر و بدتر میشه
ویرایش: خبر خوب مرفاوی استعفا داد :d
اینم نظر منه که تو وبلاگم هم گذاشتم:
بازی استقلال و پیکان دقایقی پیش با نتیجه ۱ بر ۱ به پایان رسید تا ما نایب قهرمانی رو از دست بدیم. استقلال با این بازی ای که کرد اصلا لیاقت نایب قهرمانی رو نداشت.خیلی راحت نایب قهرمانی رو از دست داد.در حالی که ذوب آهن در برابر ملوان در فولاد شهر فستیوال گل راه انداخته بودند بازیکنان استقلال با بی غیرتی هرچه تمام تر بازی رو ادامه می دادند و انگار نه انگار که نایب قهرمانی داره از دست میره.جوری بازی کردند که گویی تبانی کرده اند.واقعا در مقابل این بازی آنها چه چیزی دریافت کرده بودند؟با این بازی یا نمیدانستند ذوب آهن با سه گل جلو هستش که این فرضیه غیر ممکنه چون بهر حال هم رادیو هست هم تلویزیون و هم افرادی که به کادر فنی استقلال نتیجه بازی فولاد شهر رو بگند.فرضیه دوم هم تبانی معروف هستش که استقلال در این بازی احتمالا گرفتارش شد.طالبلو هم که بعد از نیم فصل تو ترکیب استقلال قرار داده شد با بازی خوب خودش تونست دروازه استقلال را با یک ضربه دیدنی و به زیبایی هرچه تمام تر باز کند و با همین کار عمل کرد خوب خودش رو در این چند سال اخیر زیر سوال برد.بازی فولاد شهر هم ملوانی ها که با برد یا باخت رتبه شون تو جدول تغییر نمی کرد بسیار بی انگیزه بودند و این بی انگیزگی رو میشد تو صحنه گل سوم ذوب آهن دید که دروازه بان ملوان قبل اینکه ضربه زده بشه شیرجه زد تا بازیکن ذوب آهن با خیال راحت توپ رو گل کنه.البته این صحنه ای که من دیدم بیشتر شبیه یه تبانی دیگه بود تا بی انگیزگی . . .
به هر حال امیدوارم که فصل بعد صمد بره و امیر قلعه نوعی بیاد که اقتدار بیشتری داره و بازیکنا از ترسشون جرات نمی کنند کم کاری کنند و تو زمین راه برن توپ رو نگاه کنند و گل خوردن تیم رو تماشا کنند.
امیر قلعه نوعی برگرد به تمیت . . . صمد مرفاوی ------- تو تیمت
بازیکن بی غیرت نمی خوایم نمی خوایم
Prison Break
19-05-2010, 20:58
اینم نظر منه که تو وبلاگم هم گذاشتم:
واقعاً اسم شما رو هم میشه گذاشت طرفدار؟واقعاً براتون متاسفم......
vBulletin v3.8.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Persian Language By
Persian Forum Ver 2.1