PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : {::} بحث و تبادل نظر بازیهای پرسپولیس - نیم فصل اول 88-89 {::}

صفحه ها : [1] 2 3 4 5 6

Loverboy
30-07-2009, 16:57
به نام خدا

یاران همیشگی ارتش سرخ در این تاپیک در مورد بازیهای پرسپولیس در فصل جدید ( 88-89 ) تبادل نظر خواهد شد . از زدن پستهای اسپم به شدت خودداری کنید .

[Only registered and activated users can see links]

به امید پیروزیهای پرسپولیس کبیر

اسم تاپیک برای هر بازی تغییر خواهد کرد

Moein-Chelsea
30-07-2009, 17:07
به نظرم تیم مس تیم خوبیه ولی اون شادابی فصل قبل رو نخواهد داشت آخه یه خورده از لحاظ مالی مورد داشتند و من معتقد هستم پرسپولیس توی قدم اولش موفقه و حتی این تیم رو توی خونش میبره:13:

ArtesheSorkh
30-07-2009, 18:05
امسال وضع مس داغونه :D پس به امید خدا پرسپولیس تو اولین بازی فصل 3 امتیاز شیرین می گیره ...!

ViVa LiverP♥♥L
30-07-2009, 18:15
این بازی خیلی مهمه از این نظر که هم اولین بازیه فصله و هم تغییرات زیادی تو تیم انجام شده که تو این بازی خیلی چیزا مشخص میشه . البته مس هم اوضاع احوال درستو حسابی نداره و راحت می تونیم در اولین قدم سه امتیاز کسب کنیم که میتونه خیلی تو روحیه داغون[Only registered and activated users can see links]ه تیم و البته هوادارا اثر بذاره.

ONLY_RED
30-07-2009, 18:19
من بازياي مس رو تو اردبيل ديدم كه تو فينال به ملوان باخت من به همتون اطمينان ميدم اگر تو دفاع مشكلي نداشته باشيم ميتونيم با خط هافبك وحمله مون بازي رو با اختلاف ببريم

Devils Master
30-07-2009, 18:24
سلام
تیم مس اونقدرها که تعریف میکنن خوبه دیگه خوب نیست اومیدوارم پرسپولیس تو زمین مس 3- 0 برنده بشه یکی از گلهاشو بازیکن برزیلی بزنه

L . F . C
30-07-2009, 18:31
تیم مس امسال ضعیفه ... قبول ولی تیم ما هم وضعیتش اونچنان خوب نیست که از برد با اختلاف مطمئن باشیم مثلا تیم ما هم دیر بسته شد و هم 70 درصد تیم هم تغییر کرده و چند هفته طول میکشه تا هماهنگ بشن و با توجه به این فکر کنم بازی مساوی بشه چون معمولا سابقه نشون داده که بازی های اول بیشتر مساوی میشه .:-?
ولی در هر حال هیج کس از برد بدش نمیاد !:13:

arash_2000
30-07-2009, 18:49
خدمتتون عرض کنم که به نظر من بازی اول هیچ وقت ملاک سنجش نه مربی نه بازیکن بلکه باید 40روز صبر کرد در کل این بازی میتونه اقلا روحیه تیم رو بالا ببره ما که این همه سال صبر کردیم اینم روش.

ss_ss gahreman
30-07-2009, 19:12
بازی سختی در پیش پرسپولیس است اگه که بازیکنان پرسپولیس مغرور نشن مس کرمان رو شکست میدن

البته من که آبی هستم

ولی همیشه دوست دارم بین همه تیم های لیگ استقلال و پرسپولیس بالاتر باشن

la sagrada barca
30-07-2009, 19:50
مس رو ميبريم خوب هم ميبريم بايد جواب دندان شكني :7::7::7:به حرفهاي مدير عامل مس بدهيم 3-1 .مشكل عدم هماهنگي براي هر دو تيمه پس از اين لحاظ بهونه اي نداريم .:smoke:

Sir Amir
30-07-2009, 19:53
تيم مس امسال وضعش از نظر بازيكنان خرابه.ولي اگر هم پرسپوليس بازيه خوبي بكنه ميتونم 3 يا 4 گل بزنيم.:winksmiley02:

Дlfred
30-07-2009, 20:39
بنظر من بازی خوب و پرگلی میشه که بنظر من شانس مس برای برد 55% و شانس پرسپولیس 45% هست [Only registered and activated users can see links]

Aliano
30-07-2009, 20:40
مس از نظر مهره نسبت به فصل قبل مطمئنا قوی تر شده!!!!آقایون سخت در اشتباهن!!فقط تمریناتشون یه هفته تعطیل بوده.که پرسپولیس هم اوضاع خیلی بهتری نداره.تازه بازیکنای جدید پیروزی مگر چقدر وقت دارن که هماهنگ بشن؟؟مس پارسال تنها تیم بی شکست لیگ در خانه بود!!یعنی جهنم تیمهای بزرگ!!!!!!پیش بینی این بازی این قدرا هم آسون نیست؟؟؟؟!!!

ALi ReZa
30-07-2009, 20:56
تو دو فصل اخیر هماره لیگ رو با برد شروع کردیم و با برد به پایان رسوندیم

نفت آبادان - سپاهان
سایپا - راه اهن

امیدوارم روال فعلی حفظ بشه
بازیکنها هم انگیزه زیادی دارن
مخصوصا اونایی که واسه اولین بار تو پرسپولیس بازی میکنن میخوان نمایش دلچسبی داشته باشن و تو دل هوادارا جا باز کنن

به نظر من مهمترین نقطه قوت پرسپولیس امسال رفتن مهدی واعظیه:6qwup3:

sajad_shahin999
30-07-2009, 21:28
آخه برد مقابل راه آهن چه فایده ایی داشت مهم تداوم پیروزیه؛ نظر من هم اینه که پرسپولیس امسال از نظر یارگیری نسبت به فصل پیش پیشرفت کرده من که به این تیم خوشبینم امیدوارم که شما هم با نظر من موافق باشین.

Loverboy
30-07-2009, 22:28
این تاپیک برای نظر سنجی نتایج زده نشده ها ! جادوگر نیستیم که بخوایم پیش بینی کنیم . چهار تا بحث کارشناسی چیزی بکنید خواهشاً . اگه وضع به همین منوال باشه مجبورم کلاً در این تاپیک رو تخته کنم .

بازی تو کرمان سخت خواهد بود . گرمای هوا و اینکه اولین بازیه فصله از دلایل سختی این بازی خواهد بود . البته این که پرسپولیس دیر استارت زده خیلی براش بد میشه چون از لحاظ تاکتیکی یه مقدار به مشکل میخورن . البته کرانیکار هنوز نمیدونه که چه بازیکنی به چه پستی میخوره ! احتمال اینکه عبدی ارنج کنه تیم رو کم نیست چون شناخت کرانیکار زیاد نیست رو این تیم . اگه بازی رو ببریم که شروع فوق العاده ای خواهیم داشت و اگر هم مساوی یا باخت حاصل بشه نباید از تیم خرده گرفت و باید به مسئولان تیم شکایت کرد ! در کل بازی پرهیجانی رو پیش بینی میکنم چون هر دو تیم انگیزه ی بالایی برای بازی کردن دارن . امیدوارم بازیه خوبی باشه ..

Cactus
30-07-2009, 22:55
چند تا بازی دوستانه مس رو که دیدم تو دفاع مشکل داشت و تازه دیگه رحمتی هم دروازه بانش نیست و چند تا از دفاع های خوبشم رفتن و یه کم طول میکشه دفاع ها هماهنگ باهم بشن منم امیدوارم بازی رو ببیریم حالا با هر نتیجه ای

Sir Amir
30-07-2009, 22:57
نشون ميده كه مس به اين راحتي ها هم كه شده نميخواد عين پرسپوليس اين سه امتيازو از دست بده.تو كرمان هستش بازي و الان تماشاگران به نفع مس پيش خواهند رفت.كرانيكار هم كه هنوز بايد بازيكنانه پرسپوليس را بشناسه خدا كنه.چه پستي براشون بذاره.اگر به اميد خدا ببريم شروع بسيار عالي خواهيم داشت.در كل بازي براي هردو تيم حساس هستش.اميدوارم برد از آن ما باشه.

AriaN-B
30-07-2009, 23:04
اینطور که بوش میاد، وضعیت هرجفت تیم ها چندان مساعد نیست، اما به نظر می رسه از نظر انگیزه، پرسپولیس سرتر از تیم مس باشه! :1:

من به این بازی امیدواری فراوونی دارم! :d0s69thbefhifftitrz

més que un club
30-07-2009, 23:15
تو بازی اول نمیشه نظر داد که وضعیت پرسپولیس چه جوریه
امسالم پرسپولیس خریدهایه خوب زیاد داشته امیدوارم تو این بازی آرفی بتونه 2 گل بزنه

Liverpudlian
31-07-2009, 00:25
مس بعد از دست دادن چند بازيکن کليدی از جمله اميديان . رحمتی , صادقی ديگه اون تيم قبل نيست البته اولين بازی پرسپوليس رو هم نميشه پيش بينی کرد اگه بچه ها با انگيزه باشن بدون شک تو کرمان هم از ما شکست ميخورن
البته پارسال هم تو کرمان از ما باخته بودن با گل مردودی که بيگدلی با دست زد تونستن باهامون مساوی کنن

ArtesheSorkh
02-08-2009, 18:33
مس بعد از دست دادن چند بازيکن کليدی از جمله اميديان . رحمتی , صادقی ديگه اون تيم قبل نيست البته اولين بازی پرسپوليس رو هم نميشه پيش بينی کرد اگه بچه ها با انگيزه باشن بدون شک تو کرمان هم از ما شکست ميخورن
البته پارسال هم تو کرمان از ما باخته بودن با گل مردودی که بيگدلی با دست زد تونستن باهامون مساوی کنن

باهات موافقم مس حال . روز درس و حسابی نداره و از همه مهمتر خط دفاع و دروازش زیر و رو شده پس به امید خدا و داوری پاک 100 % برنده ایم ...!

راستی داور این بازی کیه؟

canon
02-08-2009, 19:12
پرسپولیس از مقایسه پست به پست از مس قوی تره
ایشالا که میبریم
میمونه سرمربی که باید دید چیزی حالیشه یا نه:1:

Liverpudlian
02-08-2009, 19:37
راستی داور این بازی کیه؟
سعيد مظفری زاده

Cactus
02-08-2009, 19:52
ولی این رو هم نباید فرموش کنیم که بازیه اول است و هنوز دو تیم یاراشون با هم هماهنگ نشدن و ممکنه بازیه سختی بشه تازه با نبودن آرفی هم کارمون سخت میشه ولی ما همه امیدواریم لیگ امسال رو هم با برد آغاز کنیم

Sir Amir
02-08-2009, 20:00
خدا كنه بازيكنانمون هماهنگ باشن.ديگه نبايد مساوي كنيم.چون با بازيكنان خوبي كه داريم بايد ببريم.

Cactus
02-08-2009, 20:05
آخه مگه میشه همون بازی اول همه با هم هماهنگ باشن؟

حالا بچه ها شما هم ترکیب رو پیش بینی کنید

Sir Amir
02-08-2009, 20:12
آخه مگه میشه همون بازی اول همه با هم هماهنگ باشن؟

من گفتم كه خدا كنه.چون بهتره كه بازي اولو باز مساوي نكنيم.

Cactus
02-08-2009, 20:16
امیدوارم نکنیم ولی حالا بکنیم هم چیزی نمیشه همه توقع برد ندارند چون سرمربی تازه داره 33 بازی دیگه هم داریم

.:AoShiMa SaN:.
02-08-2009, 20:31
شک نکنید می بریم ، مس دیگه حرفی برا گفتن نداره ، نه اونا اون مس پارسالن نه ما به ضعیفی زمان وینگادا

Devils Master
02-08-2009, 22:31
شک نکنید می بریم ، مس دیگه حرفی برا گفتن نداره ، نه اونا اون مس پارسالن نه ما به ضعیفی زمان وینگادا

یه خورده داری تند میری ها
پیروزی فقط یک مسابقه دوستانه داشته که 2-2 شده به نظر من برای شروع لیگ کمه
ولی با این حساب مس در حد ما نیست ولی میخواد تو آسیا بازی کنه و بازیکنان خوبی رو جذب کرده

POUYA
02-08-2009, 22:36
حال و روز مس از ما داغون تر بوده تو این مدت و اونا هم کم مشکل نداشتن
من که به برد خیلی خیلی خوشبینم

Liverpudlian
02-08-2009, 22:37
الان نه دو تيم اناليزی از هم دارن نه چيزی البته کرانيکار شنديم گفته بود ما اناليز رو از تمرينات مس ور ميداريم البته اناليز از تمرينات به درد نميخوره :292p: اميدوارم بتونيم شکست بديم مس رو ولی هفته دوم کارمون خيلی اسون هست استقلال اهواز اونم تو ازادی فکر کنم اولين رگبار گل رو سمت استقلال اهواز بفرستيم :wubpink:

Only Gerrard 8
03-08-2009, 03:11
ميتونم بگم که مس سياسی بازی ميکنه تا جلوی پرسپوليس کم نياره و بگه ما لياقت اسيايی شدن رو داريم

nesta
03-08-2009, 07:42
میشه گفت با رفتن رحمتی مس تو دروازه شادابیه همیشه رو نداره و مشکل پیدا میکنه مس هم تمرینات شو دیرتر از پرسپولیس شروع کرده از نظر هماهنگی بنظر میاد سطح پائین تری نسبت به ما دارن هر چند تو ورزشگاه خودشون بازی می کنن و از حمایت تماشاگراشون برخوردارن ولی اگه تیممون از نظر بدنی کم نیاره و کسی که مسئولیت پوشش جلوی مدافعا و پل ارتباطی بین هافبک ها(هافبک دفاعی مون)رو داره بتونه وظیفه شو به خوبی انجام بده با توجه به انگیزه هائی که بازیکنا و کادر فنی دارن میتونیم شانس برد پرسپولیس رو بیشتر بدونیم
هرچند بازی اول ولی برد تو بازی اول اهمیت زیادی داره و واسه قهرمانی باید از تک تک امتیازات استفاده کرد
به امید برد پرسپولیس:perspolis:

Arastoo 10
03-08-2009, 23:09
سلام
ما به برد به شدت نياز داريم!
بچه ها جون من خيلي دعا كنين واسه برد تيممون خيلي خيلي...
با توجه به شرايط تيممون...من كمي استرس بازي رو دارم!:-t

nesta
05-08-2009, 09:36
پرسپوليس با 9 غايب مقابل مس!

زلاتكو كرانچار سرمربي اهل كرواسي پرسپوليس در آستانه يك اتفاق تاريخي است. او در حالي در دومين بازي ليگ دهم به مصاف مس كرمان خواهد رفت كه 9 بازيكن اين تيم در اين ميدان حضور نخواهند داشت.

به گزارش گل؛ اشپيتيم آرفي ، حوار ملامحمد ، عادل كلاه كج ، تياگو ، وسلي برازيليا ، محسن خليلي، محمد پروين، ‌نبي الله باقري ها و محمد منصوري بنا به دلايل مختلف در بازي اول پرسپوليس مقابل مس حضور ندارند.

دلايلي كه براي غيبت اين بازيكنان عنوان شده، مسائلي مثل دير اضافه شدن به تيم، عدم آمادگي و مشكلات حقوقي و البته مصدوميت هاست.

زلاتكو ارنج بازي اول را كاملا با نظر حسين عبدي دستيار اولش خواهد چيد و منتظر نمايش بازيكنان خواهد ماند. او روز گذشته هم گفته بود كه بزرگترين مشكلش تعدد غايب هاست.

منبع ([Only registered and activated users can see links])

Cactus
05-08-2009, 09:56
اگه واقعا اینطور باشه که کارمون تو بازی اول وحشتناکه خدا رحم کنه

nesta
05-08-2009, 10:28
آره کارمون سخت میشه ترکیب پیشنهادی دوستان کلا تغییر میکنه بنظرم ترکیب اینجوری باشه خوبه:
---------------------------------------------معمارزاده-----------------------------------------
اکبری-------------------------سپهر-------------------------شیث------------------------محمد
-------------------------------------------شیری------------------------------------------------
-------------بادامکی------------------------------------------------بائو-----------------------
--------------------------------------مهدی شیری----------------------------------------
------------------نوروزی-----------------------------------------زارعی--------------------
به جای نوروزی پروین هم میتونه تو ترکیب باشه
تقریبا میشه گفت واسه ترکیب اصلی مون مشکلی نداریم ولی نیمکتمون خالی میشه دیگه کسی رو نداریم

Cactus
05-08-2009, 13:15
فهرست 18 نفره پرسپولیس اعلام شد
کانون هواداران پرسپولیس: کادر فنی سرخپوشان فهرست 18 نفره تیم برای دیدار مس کرمان اعلام کرد. اسامی بازیکنان اعزامی به کرمان به شرح ذیل است:
میثاق معمارزاده، علیرضا حقیقی، سپهر حیدری، مجتبی شیری، نبی باقری‌های، شیث رضائی، ابراهیم شکوری، علیرضا محمد، جلال اکبری، مهدی شیری، میثم بائو، غلامحسین بادامکی، هادی نوروزی، مجتبی زارع، اکبر صغیری، ضیاءالدین نیک نفس، سامان آقا زمانی، حمیدرضا علی عسگر و کریم باقری
فهرست فوق 19 نفره است و در کرمان یکی از بازیکنان از فهرست حذف خواهند شد.
سرخپوشان امروز ساعت 18 تهران را به مقصد کرمان ترک کرده و جمعه صبح به تهران باز می‌گردند.
لازم به ذکر است دیدار دو تیم پرسپولیس و مس کرمان از هفته اول لیگ نهم (جام خلیج فارس) روز 5 شنبه پانزدهم مردادماه از ساعت 19:30 در کرمان برگزار می‌گردد

Terry
05-08-2009, 13:19
دوستان پرسپولیسی عادلد کلاه کج پس کجاست ؟ مگه نیومد ؟

Cactus
05-08-2009, 13:31
بله اومده پرسپولیس ولی همون جور که آقای نستا گفت بنا به دلایل مختلف بازی نمیکنه

Liverpudlian
05-08-2009, 14:57
خدا به دادمون برسه يا علی هيچی که نيست برای بازی کردن مهاجم نوروزی و زارعی خب حالا ديگه اون بردی که ميگفتم فکر کنم يکم کمرنگتر بشه با اين بازيکنان من به مساوی قانع هستم با اين ترکيب

05-08-2009, 15:39
خلیلی و آرفی و کلاه کج کوشن پس؟؟؟؟

Devils Master
05-08-2009, 15:59
خلیلی و آرفی و کلاه کج کوشن پس؟؟؟؟

مگه اینا کجا رفتن؟

Cactus
05-08-2009, 16:01
همانطور که بچه ها گفتن

به گزارش گل؛ اشپيتيم آرفي ، حوار ملامحمد ، عادل كلاه كج ، تياگو ، وسلي برازيليا ، محسن خليلي، محمد پروين، ‌نبي الله باقري ها و محمد منصوري بنا به دلايل مختلف در بازي اول پرسپوليس مقابل مس حضور ندارند.

خیلی بد و خطرناک هست

Sir Amir
05-08-2009, 16:10
سلام

ما 9 بازيكن غايب مقابل مس داريم.خيلي بد شده تو همين اولين مسابقه.
چقدر ديگه ما شانس نداريم خدا ميدونه.

Devils Master
05-08-2009, 16:19
چه سایت معتبری نوشته که این بازیکنا نیستن

Sir Amir
05-08-2009, 16:26
چه سایت معتبری نوشته که این بازیکنا نیستن

بابا سايت گل روزنامه هاي معتبر كشور نوشته شده است.الكي هم نيستش اين ديگه واقعيت داره.

بازيكنانش:منصوري-آرفي_حوارملامحمد_وسلي برازيليا_تياگو_خليلي_كلاه كج_پروين_باقريها

Cactus
05-08-2009, 16:41
حالا گل که الکی زیاد مینویسه پرسپولیس نیوز هم نوشته

Sir Amir
05-08-2009, 16:47
حالا گل که الکی زیاد مینویسه پرسپولیس نیوز هم نوشته

ولي بدشانسي كه ما پرسپوليسي ها هميشه مي آوريم.:29:
الا كه پرسپوليس يوز هم نوشته كه ديگه كلا واقعيت داره.

OM_ID
05-08-2009, 21:49
دلیل اصلی غیبت اکثر ایت بازیکنا دور بودن از آمادگی برای بازیه که کرانیکار گفته این بازیکنا از قبیل خلیلی پروین و بازیکنای برزیلی باید تمرینات بدنسازی انجام بدن و با انجام این تمرینا اونا فرصت حضور در بازی مقابل مس را از دست می دن
خدا به دادمون برسه بچسبیدخط حمله رو زارعی-نوروزی

Cactus
05-08-2009, 22:04
اینو که تو اخبار گذاشتی برا چی دیگه اینجا میگی چه ربطی به این تاپیک داره؟

یه جا نوشته بود ترکیب احتمالی پرسپولیس اینه

----------معمار زاده---------
اکبری--------سپهر------شیث--------محمد
----------------شیری----------------
-مهدی شیری-----------------------------بادامکی
---------------------بائو---------------------
زارعی---------------------نوروزی

Sir Amir
06-08-2009, 00:07
من هم تركيبم يه خوردگكي عين اينه.

----------معمار زاده---------
شيري--------اكبري------شیث--------محمد
----------------باقري----------------
-مهدی شیری-----------------------------بادامکی
---------------------بائو---------------------

زارعی---------------------نوروزی

L . F . C
06-08-2009, 06:20
بابا این بادامکی کیه گذاشتین توی ترکیبتون فصل گذشته یادتون نرفته چه جوری بازی میکرد !!
علی عسگر هم از این بهتر بازی میکنه !

nesta
06-08-2009, 06:49
اینقدرم نا امیدانه صحبت نکنین پرسپولیس همیشه پرسپولیسه درسته کار سخت تر میشه با نیود این بازیکنا ولی اینا هیچکدومش دلیل نمیشه بخواد شکست بخوریم وضعیت مس هم همچین خوب نیست فقط قربانی رو واسه دفاع دارن دفاعشون روهواست رحمتی هم که رفته عباس محمدی تازه مصدومیتش خوب شده-دیرتر تیمشون رو جمع کردن بنظر میاد از نظر بدنی از ما خیلی عقب ترن هرچی باشه اونا بیشتر از ما میترسن

Pou Manchester
06-08-2009, 10:26
آخ که چقدر دلم برای لیگ تنگ شده بود ! :d0s69thbefhifftitrz
خب تو سالهای اخیر پرسپولیس بازیهای اولش رو با موفقیت پشت سر گذاشته . امسالم ایشالله همچین چیزی بشه !
ولی خب غیبت خیلی از بازیکنای اصلی یه ذره مشکل سازه . به علاوه این که زلاتکو هنوز به جو تیم آشنا نیست .
ولی از اون ور وضعیت مس هم همچسن جالب نیست .
با این اوصاف احتمال مساوی زیاده ! ولی ما که امیدواریم با برد لیگ رو شروع کنیم !

alireza77777m
06-08-2009, 11:45
به نظر من اين بازي رو پرسپوليس 2 بر 1 مي بره.گلهاي پرسپوليس رو هم زارعي و بائو مي زنند.امسال همين جا ميگم تيم دومم تو ليگ پرسپوليسه،پس در بازي اول و در مقابل رقيب اصليمون(مس)براي ارتش سرخ آرزوي موفقيت مي كنم.

Amir Argentina
06-08-2009, 11:48
امیدوارم پرسپولیس بازی اول رو با برد شروع کنه

Arastoo 10
06-08-2009, 12:06
همه چيز يه تيم به چندتا ستاره محدود نميشه!
درسته كه الان تيممون بي ستاره شده اما اكه پرسپوليس از همين مهره هاي فعلي بتونه خوب استفاده كنه مطمئن باشيد موفق تر هم ميشه!
با اميد به برد پرسپوليس... به خدا توكل كنيد.

POUYA
06-08-2009, 12:35
امسال تیم یه دست شده خداییش

مس رو میبریم

06-08-2009, 13:03
من دلم روشنه ، می بریم ، با این همه بازیکن نداشته به نظرم بهترین ارنج اینه:

----------------میثاق-----------------
اکبری----شیری-------سپهر----محمد
----------------کریم------------------
بائو-----------------------------شیث
------------مهدی شیری-------------
---------نوروزی------زارعی----------

Sir Amir
06-08-2009, 13:08
اين بازيو با وجودي كه چندتا از ياران اصليمونو از دست داديم مي بريم.

به اميد موفقيت پرسپوليس در اولين بازي.:72:

Ferguson
06-08-2009, 15:04
باز لیگ شروع شد و اعصاب ما به هم ریخت !!

این مربی احمق پرسپولیس واسه چی میخ واد حمید علی عسگر رو بذاره هافبک دفاعی !!؟ :33:
یکی نیست بهش بگه احمق !! تو که هافبک دفاعی اصلا نداری . پس غلط می کنی میخای 1_3_2_4 هم بازی کنی !! بعدم مثل اینکه بادامکی و هادی نوروزی دوباره تو ترکیب هستن . دو تا بازیکنی که مفت گرونن . اونوقت مهاجم هم مجتبی زارعی :2qcmh45: عجب ترکیب خوشحالی داریم ما :2qcmh45: واقعا خنده داره که تو بازی اول 2 تا برزیلی و ارفی و خلیلی و ... رو نداریم . خاک بر سر مدیر این تیم .

پ.ن : با این وضع راحت می بازیم !!

Cactus
06-08-2009, 15:51
ترکيب احتمالي پرسپوليس براي ديدار با مس

ترکيب احتمالي تيم فوتبال پيروزي تهران براي ديدار برابر مس کرمان اعلام شد.

به گزارش گروه ورزشي «شبکه خبر دانشجو»، کرانيچار در غياب آرفي، خليلي و چند بازيکن مطرح سرخپوشان در ديدار امروز از ميثاق معمارزاده، جلال اکبري، شيث رضايي، مجتبي شيري، عليرضا محمد، حميد علي عسگر، کريم باقري، حسين بادامکي، ميثم بائو، هادي نوروزي و مجتبي زارعي استفاده مي کند./انتهاي پيام/

منبع ([Only registered and activated users can see links] tM0dpQG49QnATCh19REtMTi0U&news_id=3748346)

POUYA
06-08-2009, 16:14
الان که ترکیب رو نگاه میکنم یکم نگران شدم
به مساوی هم راضی هستیم

Devils Master
06-08-2009, 17:24
الان که ترکیب رو نگاه میکنم یکم نگران شدم
به مساوی هم راضی هستیم

ترکیب خوبی نیست ولی برای بازی اول خوبه ببنیم حالا چکار میکنین خداکنه امروز ببریم
همه برای پرسپولیس دعاکنیم تا امروز ببریم

این مربی احمق پرسپولیس واسه چی میخ واد حمید علی عسگر رو بذاره هافبک دفاعی !!؟ :33:
یکی نیست بهش بگه احمق !! تو که هافبک دفاعی اصلا نداری . پس غلط می کنی میخای 1_3_2_4 هم بازی کنی !! بعدم مثل اینکه بادامکی و هادی نوروزی دوباره تو ترکیب هستن . دو تا بازیکنی که مفت گرونن . اونوقت مهاجم هم مجتبی زارعی :2qcmh45: عجب ترکیب خوشحالی داریم ما :2qcmh45: واقعا خنده داره که تو بازی اول 2 تا برزیلی و ارفی و خلیلی و ... رو نداریم . خاک بر سر مدیر این تیم .

زیاد عصبانی نشو تا بازی شروع نشده نمیتونیم بگیم مربی خوبیه یا خوب نیست
من هم از این مربی زیاد خوشم نمیاد

Liverpudlian
06-08-2009, 19:18
از فردا در ورزشگاه ازادی يکصدا هادی آقای گل :D
نيمه اول هم که تموم شد عجب بازيی داره ميکنه پرسپوليس جلوی اين مس اونم تو کرمان خدايی دم هادی نوروزی گرم عجب بازيکن تيز هوشيه اگه اون تيرک باقری هم گل ميشد ديگه کار مس تموم بود ولی يه نيمه ديگه مونده نميشه هيچ چيزی رو پيش بينی کرد ولی بچه ها فراموش نکنيد پرسپوليس بدون خليلی . هوار ملا . پروين . شيری و کريمی داره اينجوری بازی ميکنه :292:

06-08-2009, 19:23
آقا یه پا ویا شده این نوروزی ، خدایی دمش گرم ، رفته واسه جانشینی داش محسن ، اشکم در اومد از این بازی ، اگه هی نیمکتو نشون نمیداد فک می کردم دنیزلی داره تیمو هدایت می کنه ، می دونین چند وقت بود یه همچین بازیی ندیده بودیم از تیم؟؟ اگه حاشیه بذاره امسال سال ماس

POUYA
06-08-2009, 19:24
خداییش دمشون گرم>:D<
اصلا فکر نمیکردم بازی اول اینقدر هماهنگ باشن
حاجی هادی نوروزی ترکونده:5:
فکر کنید خلیلی و ارفی و کلاه کج و پروین و حوار محمد و اون 2 تا برزیلی هم به این جمع اضافه شن

فکر کنم یه ذره زیادی جو گیر شدم127fs3556139

ArtesheSorkh
06-08-2009, 19:30
باز لیگ شروع شد و اعصاب ما به هم ریخت !!

دیدی اشتباه فکر میکردی زوج بادامکی و نوروزی عالیند:177:

Hessam
06-08-2009, 19:33
حمید علی عسگری که به اشتباه میگن علی عسگر.. خیلی بازیکن خوبیه.. از 10 سالگی تا 12-13 سالگی باهم هم بازی بودیم ..البته من ازش یک سال بزرگترم... استقلالی دو آتیشه بود ..آقای قدسی که معلم ورزش بود خیلی بهش علاقه داشت .. کلا بازیکن خوبیه ..به نظرم به درد پرسپولیس میخوره ...
----------
در ضمن ملا محمد خیلی بازیکن خوبیه ولی پرسپولیس نمیاد ..
اول و آخر پرسپولیس هم همین بود که دیدیم... تیم جوونیه ولی به نظر من تیم کاملی نیست ..
البته الان زوده قضاوت کنیم .. تا 5-6 تا بازی اول خیلی اتفاقات میفته ..

ArtesheSorkh
06-08-2009, 20:21
خاک بر سر این معمارزاده ... صد رحمت به این حقیقی

Hessam
06-08-2009, 20:26
ای وایییییییی...
دوباره لیگ شروع شد! هنوز برنامه نود رو هواست و داوری اینقدر خنده دار!
اون از تکرار پنالتی ! اونم از کارت دوم شیث!
فکر کنم اون صحنه که شیث زد تو صورت ادینهو کارت یادش رفت بده ..

POUYA
06-08-2009, 20:27
برای بازی اول خوب بود
این تیم منو یاد تیم دنیزلی انداخت
راحت گل میزنیم و راحت هم گل میخوریم
صحنه آخر بازی هم ته تیکه بود
شیث یه لحظه گرخید

Liverpudlian
06-08-2009, 20:27
خب بازی که تموم شد 3_3 فکر کنم نتيجه بايد به نفع ما تموم ميشد اين شیث اصلا پنالتی زن نيست خدا کنه عوض شه شانسی گل کرد اون پنالتی رو :164:
معمارزاده داره يواش يواش نا اميدم ميکنه گلهای مفتی خورد خدايی مخصوصا گل دوم مس خلاصه خدارو شکر نباختيم با اون پنالتی شانسی شیث که گل شد به اميد موفقيت در بازيهای آينده و اضافه شدن بازيکنانی از جمله کلاه کج ، پروين ،خليلی ، ارفی ، هوار ملا

POUYA
06-08-2009, 20:29
ای وایییییییی...
دوباره لیگ شروع شد! هنوز برنامه نود رو هواست و داوری اینقدر خنده دار!
اون از تکرار پنالتی ! اونم از کارت دوم شیث!
فکر کنم اون صحنه که شیث زد تو صورت ادینهو کارت یادش رفت بده ..

تکرار پنالتی صد در صد درست بود
اون صحنه دوم هم اصلا دست شیث به صورت اون یارو نخورد
شما برو به فکر تیم خودت و صمد آقا باش که تو این ورزشگاه 4-5 تا از مس میخورید

ArtesheSorkh
06-08-2009, 20:30
ترکیب داغون بود ... فکر کنم تیم دوم بود ... ولی برای اولین بازی عالی بود و هوادارا امیدوار شدند ولی این معمارزاده داغون بود صد رحمت به حقیقی

més que un club
06-08-2009, 20:31
من نمیدونم چرا ارفی رو بیرون گذاشت
تنها ضعف تیممون این بود که وقتی جلو میوفتاد نمیتونست بازی رو نگه داره زود توپا رو لو میدادن و این یه ضعفه ما باید وقتی گل جلو میوفتادیم توپ و میدونو حفظ میکردیم نه اینکه این شیث هی میزد زیره توپ به نظرم ضعف اصلیمون لو دادن توپ بود

ArtesheSorkh
06-08-2009, 20:33
چرا بازيکنانی از جمله کلاه کج ، پروين ،خليلی ، ارفی ، هوار ملا نبودند

Cactus
06-08-2009, 20:33
خب بازی مساوی شدش میتونستیم ببریم ولی خدایی گل هامون شانسی بود ولی قشنگ نیمه اول میتونستیم گل 2 رو هم بزنیم نشد حیف
کریم هم امروز زیاد خوب نبود یکم اضافه وزن داشت مخصوصا برا اون تیرکی که زد اعصابم خیلی خورد شد راحت میزد تو گل
حالا بازی های بعدی ما بازیکن های اصلیمون رو داریم این بازی هم دیگه تموم شد و باید به فکر بازیهای بعدی باشیم

POUYA
06-08-2009, 20:34
آرفی بازی اول رو محروم بود

تو دفاع ناهماهنگ بودیم وپر اشتباه که فکر کنم به مرور حل شه
البته بازی هم تو زمین حریف پرقدرتی مثل مس بود

Cactus
06-08-2009, 20:35
آرفی که بیرون نذاشته بودنش بازی آخر لیگ پیش با استقلال کارت قرمز گرفته بود محروم بود بقیه هم بنا به دلایل مختلف

ولی چه دفاعه ضعیفی داشتیم همه میزدن زیر توپ

Hessam
06-08-2009, 20:44
تکرار پنالتی صد در صد درست بود
اون صحنه دوم هم اصلا دست شیث به صورت اون یارو نخورد
شما برو به فکر تیم خودت و صمد آقا باش که تو این ورزشگاه 4-5 تا از مس میخورید

یکمی لحن صحبتت رو بهتر کن ...
من که ایراد از تیمتون نگرفتم!
گفتم این داوری هم دوباره شروع شد! ... کاری ندارم به ضرر کی... کلا سطح داوری خیلی خیلی پایینه... چندبار که توپ به داور خورد ..

ArtesheSorkh
06-08-2009, 20:45
گردن این شیث بشکنه با این پنالتی زدنش

Frobary
06-08-2009, 20:47
سلام!
به توجه به اینکه اولین بازیمون بود نسبتا خوب بازی کردیم. فقط اگه اون گل دقیقه 80 را به این راحتی نمی خوردیم، با توجه به ده نفره شدن مس قطعا می تونستیم بازی را ببریم. البته باز هم مشکلات دفاعی زیادی داریم که بعید می دونم به این زودی ها حل بشه، شیث نیمه اول خیلی خوب بود ولی نیمه دوم دو، سه تا اشتباه خیلی بد انجام داد. به امید موفقیت تو بازیهای بعدی.

ArtesheSorkh
06-08-2009, 20:48
یکمی لحن صحبتت رو بهتر کن ...
من که ایراد از تیمتون نگرفتم!
گفتم این داوری هم دوباره شروع شد! ... کاری ندارم به ضرر کی... کلا سطح داوری خیلی خیلی پایینه... چندبار که توپ به داور خورد ..

لطفا تو تاپیک تیم خودتون اظهار نظر کن

Pou Manchester
06-08-2009, 20:51
همون طور که فکرشو میکردم بازی مساوی شد .
نیمه ی اول خوب بودیم حتی فراتر از حد انتظار ! >:D<
ولی نیمه ی دوم بازی متعادل بود حتی مس بهتر هم بود . فکر میکنم از لحاظ بدنی کم آوردیم !127fs3556139
نوروزی و زارع هم بهترین بازیکنای ما بودن . ولی علی عسگر در نوع خودش اعجوبه ایه ! من نمیدونم کی اینو توی هافبک دفاعی بازی داده ؟!!
جالب اینه که 90 دقیقه هم فیکس بازی کرد . فکر کنم یکی این عسگرو سفارش کرده باشه !
ولی در مجموع با توجه به این که بازی اول لیگ
بود بازی بدی نبود باید ببینیم هفته های بعد چی پیش میاد .

Hessam
06-08-2009, 20:52
لطفا تو تاپیک تیم خودتون اظهار نظر کن

من هیچ وقت به کسی اهانت نمیکنم و پستهای تحریک آمیز هم نمیدم ...به همین دلیل توی هر تاپیکی که به نظرم مناسب باشه پست میدم ... :72: یه کلام گفتم دوباره لیگ امسال پر از مسائل داوریه ... اصلا هم منظورم این نبود که به ضرر استقلال یا پرسپولیسه...
پس بی جهت شلوغش نکنید ..
اسم تاپیک هم واضحه!
تو قوانین انجمن گفته نشده که حق ندارید در تاپیک رقیب پست بدید تازه این تاپیک هم اختصاصی پرسپولیس نیست ..
بحث و تبادل نظر - ! بازی مس و پرسپولیس...

ArtesheSorkh
06-08-2009, 20:52
همون طور که فکرشو میکردم بازی مساوی شد .
نیمه ی اول خوب بودیم حتی فراتر از حد انتظار ! >:D<
ولی نیمه ی دوم بازی متعادل بود حتی مس بهتر هم بود . فکر میکنم از لحاظ بدنی کم آوردیم !127fs3556139
نوروزی و زارع هم بهترین بازیکنای ما بودن . ولی علی عسگر در نوع خودش اعجوبه ایه ! من نمیدونم کی اینو توی هافبک دفاعی بازی داده ؟!!
جالب اینه که 90 دقیقه هم فیکس بازی کرد . فکر کنم یکی این عسگرو سفارش کرده باشه !
ولی در مجموع با توجه به این که بازی اول لیگ
بود بازی بدی نبود باید ببینیم هفته های بعد چی پیش میاد .

باهات کاملا موافقم

ArtesheSorkh
06-08-2009, 21:11
من هیچ وقت به کسی اهانت نمیکنم و پستهای تحریک آمیز هم نمیدم ...به همین دلیل توی هر تاپیکی که به نظرم مناسب باشه پست میدم ... :72: یه کلام گفتم دوباره لیگ امسال پر از مسائل داوریه ... اصلا هم منظورم این نبود که به ضرر استقلال یا پرسپولیسه...
پس بی جهت شلوغش نکنید ..
اسم تاپیک هم واضحه!
تو قوانین انجمن گفته نشده که حق ندارید در تاپیک رقیب پست بدید تازه این تاپیک هم اختصاصی پرسپولیس نیست ..
بحث و تبادل نظر - ! بازی مس و پرسپولیس...

آخه چند دفعه دیگم دیدم این جور حرفا آخرش کل کل و دعوا می شه

L . F . C
06-08-2009, 21:18
به نظر من باز با اینکه چند تا بازیکن تیم رو نداشتیم ولی باز خب خوب بازی کردیم در نیمه اول . همچنین بهترین بازیکن تیم هم فکر کنم نوروزی به دلیل هوش بالا و گلای خوبی که زد و همچنین زارعی به دلیل اینکه علاوه براینکه یک پنالتی گرفت مدافعان مس رو زیاد آزار داد و در نهایت موجب اخراج بازیکن حریف <یوسفی> شد .
اما ضعیفترین بازیکنان درون زمین رای پرسپولیس هم حمید علی عسگر و میثم بائو بودند چون بائو با توجه به پیشینه ای که داره انتظار بازی بهتری ازش میرفت و درباره علی عسگر هم به گفته پیروانی این بازیکن به دلیل سرعت بالا به درد هافبک دفاعی نمیخورد و از ابتدا اگر مهدی شیری رو در این پست میگذاشت مثمر ثمر بودش

Devils Master
06-08-2009, 21:20
سلام دوستان یه کم شانس باهامون یار نبود که بازی رو نبردیم و اگرنه سه تا گل مفت خوردیم
از مسیها بهتر بازی کردیم و موقیت گل بیشتری داشتیم اگه ولی اگه علیسگر بهتر بازی میکرد و یکی بهتر از او داخل بازی بود بازی العان برده بودیم ماشالله به (اکبری)(محمد)(شیری)(وکریم)(وه ار افرین به نوروزی که قدر پاسها و موقییت گل رو میدونه)
البته نوروزی از پار سال بهتر بازی میکنه البته یادمون نره که بازی بعدی هم خیلی اسون نیست

راستی چه خبر از حوار ؟ 

alireza77777m
06-08-2009, 21:20
به نظر من بازي زيبايي بود فقط حيف شد كه برنده نداشت فكر مي كنم حق دو تيم مساوي بود.پنالتي هاي بد شيث هواداران حتي من را هم عصباني كرد.:164:
اميدوارم تو بازي هاي بعد و با آمدن خليلي و آرفي بازي پرسپوليس بهتر بشه.:wavesmile:
فعلاً ...

Cactus
06-08-2009, 21:23
حالا از حقم که نگذریم 3 تا گل شانسی زدیم گل اول که شوت زد این با سر زد رفت تو گل که واقعا قشنگ هم بود گل دوم که سوتی بازیکنان مکس و البته کار قشنگ نوروزی گل سوم هم کار خوب زارعی و البته شانسی که توپ درست افتاد جلو پای شیث در واقع هیچ کدوم تاکتیکی نبود ولی خدایی بد شانس هم بودیم خب حالا ایشالله بازیهای بعدی رو ببریم این تازه اولش بود:6qwup3:

Devils Master
06-08-2009, 21:27
در کل باید منتظر بازی بعدی باشیم تا همه بازیکنها بیان

ArtesheSorkh
06-08-2009, 21:28
به نظر من باز با اینکه چند تا بازیکن تیم رو نداشتیم ولی باز خب خوب بازی کردیم در نیمه اول . همچنین بهترین بازیکن تیم هم فکر کنم نوروزی به دلیل هوش بالا و گلای خوبی که زد و همچنین زارعی به دلیل اینکه علاوه براینکه یک پنالتی گرفت مدافعان مس رو زیاد آزار داد و در نهایت موجب اخراج بازیکن حریف <یوسفی> شد .
اما ضعیفترین بازیکنان درون زمین رای پرسپولیس هم حمید علی عسگر و میثم بائو بودند چون بائو با توجه به پیشینه ای که داره انتظار بازی بهتری ازش میرفت و درباره علی عسگر هم به گفته پیروانی این بازیکن به دلیل سرعت بالا به درد هافبک دفاعی نمیخورد و از ابتدا اگر مهدی شیری رو در این پست میگذاشت مثمر ثمر بودش

واقعا درست میگی ... بائو داغون بود ... علی عسکر تو پست خودش نبود ولی با این ترکیب عالی بودیم و اگه بقیه اضافه شن خیلی عالی می شه

Devils Master
06-08-2009, 21:32
واقعا درست میگی ... بائو داغون بود ... علی عسکر تو پست خودش نبود ولی با این ترکیب عالی بودیم و اگه بقیه اضافه شن خیلی عالی می شه

تو بازی اولی حساب دستمون نمیاد که بگیم کی خوب بازی کرد کی بد

Unrepeatable Seven
06-08-2009, 22:25
من كه از كل بازي گل اول مس و گل دوم خودمون رو ديدم.:33:
نتيجه ي خوبيه مساوي توي زمين مس.
ايشالا به مرور همه چيز درست ميشه.:2qcmh45:

Orange
06-08-2009, 22:45
به نام خدا

تحلیل خودم از بازی مس - پرسپولیس :

بازی نکات منفی و مثبت زیادی داشت که اونها رو در زیر لیست میکنم :
منفی :
1)خط دفاع ضعیف :
حضور شیث و شیری کنار هم اونم در مرکز یک اشتباه بزرگ از سوی نمیدونم حالا عبدی یا خوده کرانچار بود که آخر بازی فهمید و سپهر رو آورد که دیر شده بود.
شیث بازی ضعیفی کرد چون تو پست غیر تخصصی بازی میکرد.
2)خط میانه کند
نمونه بارز کریم باقری است که هر چند میدونم جونش رو برای تیم میزاره ولی باید قبول کرد از اون آمادگی که تو تیم قطبی داشت خیلی دوره امیدوارم یاد بگیریم که پیشکسوت های تیم حتما نباید فیکس باشند مثل دلپیرو در ایتالیا هرچند یک پیشکسوت هست ولی رو نیمکت میشست بعد لیپی ازش تو وقت اضافه استفاده میکرد که تازه نتیجه بهتری هم داشت .
3) مهاجمی که مهاجم نیست
نوروزی هرچند همه تصورش اینه که خوب بازی کرد ولی باید بگم خیلی از موقعیتهایی که یک مهاجم شش دانگ گل میکنه رو ضد بیرون !
شاید این مشکل با اضافه شدن آرفی که من بهش امید زیادی بستم حل بشه.
مثبت :
1)جوانگرایی
باید بگیم ریسکی که عبدی یا کرانچار کردند در این بازی قابل تحسینه نتیجه مساوی تو زمین مس اونم با تیم جوون کاره کمی نیست
2) تعداد گل قابل قبول
گل خوب زدیم ولی نتونستیم نگه داریم مشکلی که پرسپولیس سال پیشم ازش رنج میبرد بازم تکرار شد!
و غیره.
نظر من اینه که به این تیم میشه امیدوار شد اگر حاشیه نداشته باشند تیم یکدستی داریم که انتظار قهرمانی ازش عاقلانه است.
شرمنده اگر کم و کاستی داره :72:.

canon
06-08-2009, 23:02
بچه ها یه سوال داشتم:تا کی باید این جوری پرسپولیس بازی کنه که یک گل دقایق اخر بزنه بعد چند لحظه گل مساوی رو بخوره.
پس سازماندهی تیم کجاست؟

Ferguson
06-08-2009, 23:04
دیدی اشتباه فکر میکردی زوج بادامکی و نوروزی عالیند:177:
چه جالب !! شما زوج این دو رو جالب دیدی و به من می گی اشتباه کردم ؟ |o|
دوست عزیز حسین بادامکی که یک تنه هیچ غلطی نکرد تو زمین . و کلا تعطیل بود . نوروزی هم 2 تا گل زد ولی همه می دونن چه جوری :
اولیش : شوت محکم شیث که شانسی اومد جلوی سر نوروزی !
دومیش : مفت تر از این نمی شد ! سوتی بزرگ پیروز قربانی و اشتباه دروازه بان در جلو اومدن.
و مسلما همه بازیکنانی مثل وسیلیا و خلیلی و ارفی رو از این بابا بیشتر قبول دارن . اگه یکی از اینا بود صددرصد بیشتر گل می زدیم .
همونطور که در تاپیک ارتش سرخ گفتم و یقیین هم داشتم . پرسپولیس با این بازیکن ها ببر نبود و نتونستیم هم ببریم . با این حال من از عملکرد تیم راضی هستم و کار تیمی خوبی داشتن بچه ها . مربی خوبی داریم گویا . البته هنوزم دفاع سوتی هست متاسفانه !! ولی خوب در کل تیم خوبی بود . و باید ببینیم عملکر تیم با این مربی ها همینجوری می مونه یا نه!

پ.ن : مجتبی زارعی عالی بود !! عین روماریو بازی می کرد این پسر :D خیلی ازش خوشم اومد .

پ.ن 2 : اگه این حوار بی همه چیز مسخره بازی در نیاره و بیاد . تیم خیلی خوبی داریم امسال.

پ.ن 3 : بازی بعدی که اگه خدا بخواد هستن اون برزیلی ها دیگه ؟ ارفی و پروین چی ؟ کلاه کج چی ؟ اینا کوشن پس ؟ :53:

Arash
06-08-2009, 23:44
در کل بازی خوبی بود تا بازیهای بعدی که ترکیب تیم کامل میشه باید ببینیم چی میشه.تو بازی امروز هم اگه یه کم هوشیار می بودیم و یه کم هم شانس با هامون یاری میکرد 3 امتیاز رو گرفته بودیم البته برای بازی اول خوب بود

SHANKS
07-08-2009, 00:46
پرسپولیس امروز با تیم دومش خیلی قشنگ بازی کرد و به کلام اینکه امیدوارم کرد...
ایول این کرانیکار هم مثه پرسپولیس ها عشق فوتبال هجومیه ها...
در ضمن 9 تا غایب هم داشتیم پس نتیجه خیلی خوب بود و مطمئن باشین اگه یکی مثه پیروانی یا قطبی مربیمون بود امروز باخته بودیم...
زنده باد پرسپولیس زلزله و هجومی:999:

ArtesheSorkh
07-08-2009, 00:52
پرسپولیس امروز با تیم دومش خیلی قشنگ بازی کرد و به کلام اینکه امیدوارم کرد...
ایول این کرانیکار هم مثه پرسپولیس ها عشق فوتبال هجومیه ها...
در ضمن 9 تا غایب هم داشتیم پس نتیجه خیلی خوب بود و مطمئن باشین اگه یکی مثه پیروانی یا قطبی مربیمون بود امروز باخته بودیم...
زنده باد پرسپولیس زلزله و هجومی:999:

چرا فکر میکنی اگه قطبی بود می باختیم... :susel: مگه همین قطبی نبود پرسپولیسو قهرمان کرد:gun:

Loverboy
07-08-2009, 01:03
کلاً چون اولین بازی بود من انتظار چنین بازی ای نداشتم .

اولیش : شوت محکم شیث که شانسی اومد جلوی سر نوروزی !
دومیش : مفت تر از این نمی شد ! سوتی بزرگ پیروز قربانی و اشتباه دروازه بان در جلو اومدن.
و مسلما همه بازیکنانی مثل وسیلیا و خلیلی و ارفی رو از این بابا بیشتر قبول دارن . اگه یکی از اینا بود صددرصد بیشتر گل می زدیم .

گل اول اونا شانسی نبود ؟ توپی که داشت میرفت اونور خورد به داور افتاد جلو پای اونا زدن تو گل !
گل دومشونم که مثل گل دوم پرسپولیس انقدر وایسادن که اون شوتید تو گل !

کلاً شانس جزئی از فوتباله و اینو به یاد داشته باشید که تیم پرسپولیس بازی میکنه نه اسم بازیکن ! شاید خلیلی بود انگیزه ی نوروزی رو نداشت ! نوروزی بدبخت که انقدر پشت سرش حرف میزنن یه بازیکن خوبیه که در آینده بهتر هم میشه

مگه خلیلی رو کسی میشناخت ؟ الان شده سنبل تیم ما ! بادامکی هم نسبت به پارسال بهتر بود و بهتر هم خواهد شد . کلاً 1 بازی معیار خوبی برای پیش بینی راجع به 1 فصل نیست ولی عملکرد راضی کننده ای بود . یه مقدار فکر منفی رو از خودمون دور کنیم خوبیهای یه بازیکن مثل نوروزی هم میبینیم . اگه اون دو گل هم نمیزد الان ما باید با باخت شروع میکردیم .

Liverpudlian
07-08-2009, 01:08
تيم کلّا تيم خوبی شده و همه باهم هماهنگ هستن اين نتيجه بدنسازی و تمرينات آقای عابدزاده هست که هنوز سرمربی پرسپوليس معلوم نبود اين آقا داشت برای پرسپوليس عرق ميريخت به کرانيکار و افشين هم هيچ ربطی نداشت چون اگه اون پنالتی شیث گل نميشد کرانيکار هم عين افشين ميباخت ما شانس هم داشتيم

SHANKS
07-08-2009, 01:16
چرا فکر میکنی اگه قطبی بود می باختیم... :susel: مگه همین قطبی نبود پرسپولیسو قهرمان کرد:gun:
چرا عزیزم قطبی پرسپولیس رو قهرمان کرد و مربی خیلی خوبیه اما مطمئن باش که با تیمی که تقریبا نصفش نیستن تو کرمان از مس میباختیم با قطبی...
حالا خودت تو ادامه فصل میفهمی تفاوت یه مربی مثل کرانیکار با بقیه مربیهای ایران چیه...
در ضمن من که واقعا با بازی تهاجمی امروز پرسپولیس حال کردم....تو حال نکردی؟؟
فکر کن وقتی تو زمین مس اینجور بازی میکنیم(با تیم دوم پرسپولیس)تو آزادی و با همه بازیکنا چیکار میکنیم؟؟:smoke:

ArtesheSorkh
07-08-2009, 01:19
تيم کلّا تيم خوبی شده و همه باهم هماهنگ هستن اين نتيجه بدنسازی و تمرينات آقای عابدزاده هست که هنوز سرمربی پرسپوليس معلوم نبود اين آقا داشت برای پرسپوليس عرق ميريخت به کرانيکار و افشين هم هيچ ربطی نداشت چون اگه اون پنالتی شیث گل نميشد کرانيکار هم عين افشين ميباخت ما شانس هم داشتيم

واقعا راست میگی ... بیچاره عابدزاده که چپ و راست تو روزنامه ها میشنید که اصلا او مربی نیست بدنسازی بلد نیست و ... و کلی حرفای دیگه ولیدر نهایت با این بازی و هماهنگی و بازیکنای ناقص واقعا به پرسپولیس امسال امیدوارم

OM_ID
07-08-2009, 01:21
آقا بذارید 3 تا 4 هفته از لیگ بگذره بعدا راجع به سطح فنی تیم نظر بدید
تیم امروز خوب بود ولی الان نمیشه گفت که این تاکتیک بده و اون خوبه
با اومدن خلیلی و آرفی و اضافه شدن پروین و حوار ملا بار فنی تیم بالا میره و ما میتونیم بهتر نتیجه بگیریم و باید این نکته رو هم بگم که تیم امروز داشت بیرون از خونه بازی میکرد و این نتیجه نمیتونه نتیجه بدی باشه

Ferguson
07-08-2009, 01:40
کلاً چون اولین بازی بود من انتظار چنین بازی ای نداشتم .

گل اول اونا شانسی نبود ؟ توپی که داشت میرفت اونور خورد به داور افتاد جلو پای اونا زدن تو گل !
گل دومشونم که مثل گل دوم پرسپولیس انقدر وایسادن که اون شوتید تو گل !

کلاً شانس جزئی از فوتباله و اینو به یاد داشته باشید که تیم پرسپولیس بازی میکنه نه اسم بازیکن ! شاید خلیلی بود انگیزه ی نوروزی رو نداشت ! نوروزی بدبخت که انقدر پشت سرش حرف میزنن یه بازیکن خوبیه که در آینده بهتر هم میشه

مگه خلیلی رو کسی میشناخت ؟ الان شده سنبل تیم ما ! بادامکی هم نسبت به پارسال بهتر بود و بهتر هم خواهد شد . کلاً 1 بازی معیار خوبی برای پیش بینی راجع به 1 فصل نیست ولی عملکرد راضی کننده ای بود . یه مقدار فکر منفی رو از خودمون دور کنیم خوبیهای یه بازیکن مثل نوروزی هم میبینیم . اگه اون دو گل هم نمیزد الان ما باید با باخت شروع میکردیم .
1.من کاری به گل اونا ندارم !! دارم راجع به گل هایی که نوروزی زد حرف می زنم !!
2. گل های ما به مراتب شانسی تر از گل های اونا بود !
3. نوروزی پارسالم در همین حد بازی می کرد برامون . ولی خیلی فاصله داره تا یک بازیکن کامل بشه . پس فعلا نمی تونیم به عنوان یک بازیکن تاثیر گذار و فیکس بهش دل ببندیم .
4. خلیلی اون زمان که اومد پرسپولیس همه به خاطر گل هایی که تو سایپا به استقلال زده بود. می شناختیمش !

Loverboy
07-08-2009, 01:53
3. نوروزی پارسالم در همین حد بازی می کرد برامون . ولی خیلی فاصله داره تا یک بازیکن کامل بشه . پس فعلا نمی تونیم به عنوان یک بازیکن تاثیر گذار و فیکس بهش دل ببندیم .
4. خلیلی اون زمان که اومد پرسپولیس همه به خاطر گل هایی که تو سایپا به استقلال زده بود. می شناختیمش !
خب ببین مشکل اصلی اینه . پرسپولیس مهاجمهایی مثل خلیلی - آرفی داره . نمیشه با حضور اینا رفت یه مهاجم هم سطح اینا آورد . چون همش حاشیه میشه که چرا فلانی بازی میکنه چرا نمیکنه . من نمیگم نوروزی از اینا بهتره ولی به عنوان یه نیمکت نشین در حضور خلیلی و آرفی گزینه ی خوبیه . در ضمن فقط گل زدن به استقلال مهم نیست . ابوالقاسم پور هم به استقلال گل زده :دی . در کل به عنوان مهاجم ذخیره گزینه ی خوبیه

Ferguson
07-08-2009, 01:59
خب ببین مشکل اصلی اینه . پرسپولیس مهاجمهایی مثل خلیلی - آرفی داره . نمیشه با حضور اینا رفت یه مهاجم هم سطح اینا آورد . چون همش حاشیه میشه که چرا فلانی بازی میکنه چرا نمیکنه . من نمیگم نوروزی از اینا بهتره ولی به عنوان یه نیمکت نشین در حضور خلیلی و آرفی گزینه ی خوبیه . در ضمن فقط گل زدن به استقلال مهم نیست . ابوالقاسم پور هم به استقلال گل زده :دی . در کل به عنوان مهاجم ذخیره گزینه ی خوبیه
به عنوان مهاجم ذخیره که 100 درصد ! ولی من از این می سوزم که تیمی مثل پرسپولیس با اینهمه طرفدار باید بازی اولشو با بازیکن هایی مثل اینا انجام بده !!!! معلوم نیست چرا برزیلیه بازی نکرد !؟ مگه کارت هم براش صادر نشده بود ؟ یا ارفی محرومه و نمی دونم خلیلی امادگی نداره و ... پس مدیر عامل چه غلطی می کنه ؟ فکر این چیزارو نمی کنه ؟

پ.ن : من با ابوالقاسم پور هم خیلی حال می کردم خوب :D

abadan110
07-08-2009, 05:35

اصلا میدونی چیه؟ نه بزار من بت میگم
این تیم شانسی بسته شد
این تیم داشت میرفت 13 به در شانسی سر از کرمان در اورد
خواستن برن نهار بخورن بعد شانسی رفتن استادیوم
نوروزی داشت پفک میخورد توپ شانسی خورد تو سرش
بعد نوروزی پاش خواب رفته بود یه لحظه پاش رو اورد بالا توپ خورد به پاش رفت تو گل
زارعی هم شانسی این پاش به اون پاش خورد و افتاد زمین
فقط خدا کنه این تیم شانسی برگرده تهران وگرنه نمیدونم چطوری باید پیداشون کنیم
--------------------
بیخیال بابا همیشه مرغ همسایه غازه البته

Ferguson
07-08-2009, 11:11
اصلا میدونی چیه؟ نه بزار من بت میگم
این تیم شانسی بسته شد
این تیم داشت میرفت 13 به در شانسی سر از کرمان در اورد
خواستن برن نهار بخورن بعد شانسی رفتن استادیوم
نوروزی داشت پفک میخورد توپ شانسی خورد تو سرش
بعد نوروزی پاش خواب رفته بود یه لحظه پاش رو اورد بالا توپ خورد به پاش رفت تو گل
زارعی هم شانسی این پاش به اون پاش خورد و افتاد زمین
فقط خدا کنه این تیم شانسی برگرده تهران وگرنه نمیدونم چطوری باید پیداشون کنیم
--------------------
بیخیال بابا همیشه مرغ همسایه غازه البته
خندیدیم !!

توقعی نیست که همه از فوتبال یک درک متناسب و بالا داشته باشن !!

شما می تونی دلتو به امثال نوروزی خوش کنی و فکر کنی با اینا قهرمان می شیم !!

Loverboy
07-08-2009, 11:30
خواهشاً بحث رو تموم کنید

Arastoo 10
07-08-2009, 13:13
خيلي از نتيجه ناراحت شدم!
اگه بازيكنا يكم دندون رو جيگر ميذاشتن و چند دقيقه رو هم تحمل ميكردن حتما با برد پرسپوليس بازي تموم ميشد!
ولي بچه ها به يه چيزم توجه كنيد!!
اين تيم اصلي ما نبودش!ميشه گفت يه جورايي تيم دوممون بود.چرا كه ما 9 تا از بازيكنامونو نداشتيم مس هم تيم كوچيكي نيست!
,ولي از يه چيز خيلي زورم مياد اونم علي عسكره!
پرسپوليس تو كل 90 دقيقه 10 نفره بازي كرد!اين مرتيكه اصلا بازي بلد نيست!به زور پول و...باباش...
حداقل 90 دقيقه بازيش ندن.

Orange
07-08-2009, 16:31
چیزی که دیروز مشهود بود و منو از نظر قبلیم بازگردوند معمار زاده بود اصلا اون دروازه بانی نبود که من تصور میکردم خیلی افت کرده امسال هم مشکل دروازه بانی داریم این عابد زاده داره چیکار میکنه ؟
البته میشه نیمه پر لیوان رو هم دید معمار زاده یک فصل از فوتبال دور بود خدا کنه زود برگرده به شرایط آرمانیش :164:.

Pou Manchester
07-08-2009, 17:22
چیزی که دیروز مشهود بود و منو از نظر قبلیم بازگردوند معمار زاده بود اصلا اون دروازه بانی نبود که من تصور میکردم خیلی افت کرده امسال هم مشکل دروازه بانی داریم این عابد زاده داره چیکار میکنه ؟
البته میشه نیمه پر لیوان رو هم دید معمار زاده یک فصل از فوتبال دور بود خدا کنه زود برگرده به شرایط آرمانیش :164:.
دقیقا . معمارزادهه دیروز من رو هم نا امید کرد !:164:
روی هر 3 تا گل مقصر بود . چندتا عکس العمل دوضرب بد هم داشت که شانس آوردیم ریباندشو نزدن .
از طرفی حقیقی هم هنوز گلر 6دانگی نشده و خیلی با استرس بازی میکنه . حالا باید چند هفته بگذره ببینیم این میثاق بهتر میشه یا نه ؟!!

ALi ReZa
07-08-2009, 18:46
درود
بعد از چند روز دوری از فروم یه پست میدم
برای شروع خوب بود
شیث نیمه اول رو دیدید ؟ ===> آدم رو یاد دوران اوج مالدینی مینداخت :41:
معمارزاده ضعیف بود
نوروزی امیدوار کننده
مجتبی زارعی فوق العاده

علی عسگر و کریم باقری هم در یه سطح بودن
از بائو هم چیزی ندیدیم ولی خوب بازی اول بود و باید آینده رو دید

در کل حق پرسپولیس 3 امتیاز بود که نشد ===> ان شالله بازی های بعد :smoke:

SHANKS
07-08-2009, 22:38
در هر صورت پرسپولیس دیروز تهاجمی بازی کرد و این بعنی اینکه کرانیکار مربی ای هست که محبوب پرسپولیسیها میشه چون فوتبال تهاجمی رو پرسپولیسی ها دوست دارن...
من خیلی به این تیم امیدوارم و این تیم که تو شهرستان اینجوری بازی میکرد بدون شک تو تهران اتیش بازی میکنه:6:

حالا لطفا یکی بره تاپیک بازی پرسپولیس و استقلال اهواز رو برنه:6qwup3:

ad2007
07-08-2009, 22:50
درسته که نتونستیم 10 نفره ببریمشون ولی فکر کنم اکثرا از نتیجه راضی باشن...
حداقلش این بود که خوب بازی کردیم.... ارزششو داشت!:D

Liverpudlian
07-08-2009, 23:28
خب رسيديم به استقلال اهواز اول يکی بگه اين بازی قراره کی برگزار بشه که شرایطش پيش اومد بريم استاديوم :D
استقلال اهواز امروز تو خونشون نتونست ابومسلم رو ببره خداداد هم يواش يواش داره راه ميوفته فکر نم اولين تيمی باشه که قراره هفته اينده کيسه گل بشه اونم تو ازادی با چند هزار تماشاگر و با امدن خليلی و ارفی . کلاه کج. پروين ديگه چيزی از استقلال نميمونه خدايی. اتسو هم فکر کنم جلوی پرسپوليس انگيزه پيدا کنه امروز که به ابومسلم گل زد :D

Fenrir Greyback
07-08-2009, 23:42
خب رسيديم به استقلال اهواز اول يکی بگه اين بازی قراره کی برگزار بشه که شرایطش پيش اومد بريم استاديوم :D

پرسپولیس - استقلال اهواز
جمعه 23 مرداد ساعت ۱۹:۱۵
ورزشگاه آزادی بدون تماشاگر

نمیتونی بری ورزشگاه بدون تماشاگر بازی :D

Liverpudlian
08-08-2009, 00:06
پرسپولیس - استقلال اهواز

جمعه 23 مرداد ساعت ۱۹:۱۵
ورزشگاه آزادی بدون تماشاگر

نمیتونی بری ورزشگاه بدون تماشاگر بازی :D

ای بابا شانس مارو باش برای چی بدون تماشاگر :292: مگه پرسپوليس چيکار کرده اخرين بازيش که تخلفی نداشت باز اين فدراسيون شروع کرد با اين گير دادناش
خدا کنه ببخشن
کسی ميدونه دليل سکوهای خالی در ورزشگاه ازادی چيه تو اين بازی

ad2007
08-08-2009, 00:10
ای بابا شانس مارو باش برای چی بدون تماشاگر :292: مگه پرسپوليس چيکار کرده اخرين بازيش که تخلفی نداشت باز اين فدراسيون شروع کرد با اين گير دادناش
خدا کنه ببخشن
کسی ميدونه دليل سکوهای خالی در ورزشگاه ازادی چيه تو اين بازی

کاری نکرده !!! اینا هر وقت استقلال رو محروم میکنن پشتش باید پرسپولیس هم محروم کنن ( همینجور الکی ) وگرنه شب خوابشون نمیبره!

Pou Manchester
08-08-2009, 00:51
کاری نکرده !!! اینا هر وقت استقلال رو محروم میکنن پشتش باید پرسپولیس هم محروم کنن ( همینجور الکی ) وگرنه شب خوابشون نمیبره!
الکی هم نیست !
فکر کنم به خاطر بازی با بونیادکور و اعتراضات و ناسزا گفتن تماشاگران و شکستن صندلی ها باشه !:1:

Liverpudlian
08-08-2009, 01:14
الکی هم نیست !
فکر کنم به خاطر بازی با بونیادکور و اعتراضات و ناسزا گفتن تماشاگران و شکستن صندلی ها باشه !:1:

به خاطر ناسزا گفتن تماشاگر تيمی رو محروم نميکنن چون تو هر بازی تماشاگرها ناسزا ميگن :winksmiley02:
بازی اسيای هم به بازی ليگ ربطی نداره بحث بازيهای اسيای و تخلفاتش و محروميت هاش با FIFA و AFC هست نه فدراسيون ايران :gun:

L . F . C
08-08-2009, 05:29
این آقای شریفی تو کمیته انضباطی معلوم نیست داره جه غلطی میکنه !!! :6:

Sir Amir
08-08-2009, 06:42
خوب ديگه البته من هم كه پنجشنبه بازيو ديدم از تهاجمي بودنشون حال كردم.:winksmiley02:
حالا براي چي سه گل مفت خورديم رو به گردن دفاع ها و مخصوصا معمارزاده ميندازم.:D

حالا بخاطر يك ناسزا گفتن بازيه روز جمعه بدون تماشاگره يانه؟

nesta
08-08-2009, 08:45
بازی با آبی های اهواز بارسیدن بازیکنای اصلی و تو خونه بازی کردن میتونه به نفع پرسپولیس باشه و اولین 3امتیاز این فصل رو بدست بیاریم تو بازی اول که خوب بودن باشناخت بیشتر کراچار از بازیکنا گذاشتن اونا تو پست های تخصصی انشاا.. که این بازی رو میبریم(هرچند شاید واسه بازی تیم ملی با بوسنی هفته دوم به تعویق بیفته)

Cactus
08-08-2009, 09:57
خب این بازیو تو خونه بازی داریم با یاران اصلیمون بازی راحتی به نظر میرسه البته تیم های خداداد همیشه پرسپولیس رو دچار دردسر کرده ونبودن تماشاچی ها هم باعث میشه بازی از جذابیتش کاسته بشه مثل بازی استقلال سپاهان ولی در کل بازی سختی هست ولی من که در این بازی امید به برد دارم فقط خداکنه با بودن خلیلی و آرفی خط حملمون از بازی قبل هم بهتر باشه هم چنین خط دفاعمون هم مثل بازی قبلی انقدر ضعیف ظاهر نشه

canon
08-08-2009, 09:57
ایشالا که بازیکنان اصلی میرسن و پرسپولیس واقعی را خواهیم دید:2qcmh45:
به امید پیروزی پرسپولیس

Meysam
08-08-2009, 10:45
سلام
فكر كنم اگه نصف بازي رو كه جلوي مس كرديم جلوي استقلال اهواز بكنيم حتما اين تيمو ميبريم:laugh4:
بازي سختي نبايد باشه چون استقلال اهواز اين فصل مدعي اصلي سقوطه:5:

ALi ReZa
08-08-2009, 12:51
درود
هادی نوروزی دعوت شد تیم ملی:imoksmiley:
میگم بازی با اس. اهواز بدون تماشاگره ؟

Meysam
08-08-2009, 12:58
درود

آره بازي با استقلال اهواز بدون تماشاگره ولي غمت نباشه ميبريم :32:

SHANKS
08-08-2009, 14:17
ایشالا اس اس اهواز رو کیسه گل کنیم....
راستی خبر خوب:عادل کلاه کج فردا ثبت میکنه و تو بازی با اس اهواز هست>:D<
آرفی و محسن و برزلیا هم هستند
فقط مشکل این هواره که فکر کنم میخواد بپیچونه!:53:
من نمیدونم چرا مدیرای ایرانی اینقدر ناکارآمدن که هر خری که از راه میرسه میخواد با واسه ایرانیا زرنگ بازی درآره:-w
سال پیش اس تهران تو بازی با اس اهواز با تبانی برد و استارت قهرمانی رو زد حالا ما بدون تبانی و با فوتبال 100% هجومی اس اهواز رو سوراخ میکنیم و استارت قهرمانی رو میزنیم:999:

abadan110
08-08-2009, 16:36
خندیدیم !!

توقعی نیست که همه از فوتبال یک درک متناسب و بالا داشته باشن !!

شما می تونی دلتو به امثال نوروزی خوش کنی و فکر کنی با اینا قهرمان می شیم !!

شما فکر میکنی اینجا انگلیس هست و پرسپولیس هم منچستر یونایتد و 4-5 تا تور قاره ای رفته و الان اینجور بازی میکنه
برادر من این تیم تا دیروز مربی نداشت. شما توقعت خیلی زیاده نه من.
در ثانی کسی دم از قهرمانی نزد

Sir Amir
08-08-2009, 18:35
درود

آره علي جون:53:نميدونم حالا بخاطر چي بوده؟:164:يكي ميگه بخاطر ناسزاگفتن هواداران بوده.

L . F . C
08-08-2009, 18:44
فقط خدا کنه هر چه سریع تر این انصاری فرد یه کار مهم انجام بده و کلاه کج رو به بازی با استقلال اهواز برسونه !!
چون در این صورت باز هم باید شاهد بازی فوق العاده علی عسگر باشیم !!

SHANKS
08-08-2009, 18:47
دوستان دلیل بازی بدون تماشاگر هفته بعد با اس. اهواز بازی آخر فصل گذشته با بنیادکاره..
اگه یادتون باشه تو اون بازی جدواباد انصاریفرد اومد وسط استادیوم..و البته صندلیهای خیلی زیادی هم شکسته شد...
نکته جالب اینجاست اون کسی که فحش خورده(عباس انصاریفرد)تو مصاحبش گفته:
حیفه که پرسپولیس که ایران رو از نظر تماشاچی تو اسیا سربلند کرد بازیاش بدون تماشاچی برگزار بشه

حالا من نمیدونم سازمان لیگ که میگه از پرسپولیس شکایت شده و به خاطر همین بازیش بدون تماشاچیه شکایت کی رو میگه؟؟!!!!!:33:
استقلال مایلی کهن شاکیش بوده

Cactus
08-08-2009, 18:57
به خاطر بازی با بنیادکار بودش که به همه شعار میدادن صندلی ها رو هم زدن شکوندن

یه جا نوشته که عادل تو این بازی هم نیستش ای بابا ولی بازم مهم نیست بدون اونم میتونیم موفق بشیم

Liverpudlian
08-08-2009, 19:15
به خاطر بازی با بنیادکار بودش که به همه شعار میدادن صندلی ها رو هم زدن شکوندن

یه جا نوشته که عادل تو این بازی هم نیستش ای بابا ولی بازم مهم نیست بدون اونم میتونیم موفق بشیم

اصلا اين بازی حال نميده نه تماشاگر داره نه چيزی فقط صدای فرياد خداداد و عبدی هست که به گوش ما ميرسه عبدی ميگه برگرد جلال :D خداداد ميگه فرانک جمع کن :D ولی اگه گزارشگرش خوب باشه يکم از اون سرو صدا در ميايم اگه مزدک يا خيابانی باشه خوبن اين يوسفی نباشه

pers20
08-08-2009, 20:10
ولی تا جایی که من شنیدم پرسپولیس باید بره توی یه زمین بی طرف با استقلال اهواز بازی کنه یعنی از یه بازیه داخل خونه محرومه حالا شاید باز نظرشون عوض شده!!

Cactus
08-08-2009, 20:42
واقعا اگه اینجوری باشه که خیلی بد میشه منبعی چیزی کسی نداره درباره این مسئله البته من که فک نمی کنم اینجوری باشه اگه بود استقلالم یه جا دیگه بازی میکرد ولی از این لیگ ایران هر چیزی بعید هست ولی امیدوارم که این مطلب واقعیت نداشته باشه:D

Devils Master
08-08-2009, 20:47
واقعا اگه اینجوری باشه که خیلی بد میشه منبعی چیزی کسی نداره درباره این مسئله البته من که فک نمی کنم اینجوری باشه اگه بود استقلالم یه جا دیگه بازی میکرد ولی از این لیگ ایران هر چیزی بعید هست ولی امیدوارم که این مطلب واقعیت نداشته باشه:D

این کارها از ایران بعید نیست فقط باید بافکر بجنگیم واگرنه کلاهامون پس محرکه است :177:

Sir Amir
08-08-2009, 20:52
اينجوري كه خيلي خيلي بده:53:مثله بازيه پاس ميشه كه ورزشگاه تو غرقه سكوت بود.و فقط صداي مربي يا بازيكن رو ميشنيدي.

younos.cristiano
08-08-2009, 20:54
بلایی که پارسال سر استقلال اووردن امسال سر پیروزی میارن ایران باید لیگ رو خیلی جنجالی شروع کنه

Sir Amir
08-08-2009, 21:49
بلایی که پارسال سر استقلال اووردن امسال سر پیروزی میارن ایران باید لیگ رو خیلی جنجالی شروع کنه

اين حرفتو قبول دارم رفيق چون اين كارو كه با استقلال كردن خيلي به ضررشون شد.

canon
08-08-2009, 21:52
خوبه که امسال پرسپولیس قهرمان میشه:6qwup3:

OM_ID
08-08-2009, 22:13
حالا که تماشاگرا محرومن حداقل دوربیناشو درست کنن تا بیننده ها تو پایان نیمه سرگیجه نگیرن و حالشون بد نشه

L . F . C
09-08-2009, 06:29
راست میگی اصلا تو بازی سپاهان _استقلال نیمه اول با این تصویربرداریشون حال ما رو به هم زدن :-&

Delpiero_C.Ronaldo
09-08-2009, 06:54
شک نکنید پرسپولیس این بازی رو میبره ببینید کی گفتم اونم با یه نتیجه ی خوب ولی رگ خوزستانیم خیلی ناراحت میشه ولی چون اسم این تیم خوزستانی استقلال هست من زیاد تعصبش رو ندارم ولی فقط مقابل بازی با پرسپولیس و الا جز این بازی دوست دارم تمام بازیهاشو ببره

RVN10
09-08-2009, 09:19
با برگشتن بازیکن هایه محروم و مصدوم این بازی یه محک جدی از پرسپولیسه
امییدوارم این بازی رو ببریم

09-08-2009, 11:01
با گلای خلیلی و آرفی و نوروزی می بریم ، شکی توش نیست ، این تیم زلزلس ، عینهو تیم دنیزلی بازی می کنه ، فقط به جا شیری باید سپهرو بازی بدن ، دقت کردین تو 2 تا گل اول مس کی مقصر بود؟؟ این شیری چند تا سوتی داد؟؟

Pou Manchester
09-08-2009, 11:06
درسته بازی آسونی به نطر میاد و هیچ تیمی رو نمیشه دسته کم گرفت به خصوص حالا که سرمربیش خداداد ه !
ورزشگاه هم که خالی باشه بچه ها از لحاظ انگیزه افت میکنن !
ولی فکر میکنم فاصله ی پرسپولیس و استقلال اهواز اونقدری باشه بتونیم ببریمشون ! حالا نتیجه مهم نیست مهم گرفتن اولین 3 امتیاز لیگه ! >:D<

nesta
09-08-2009, 12:59
چون هنوز اول فصله دقیق نمیشه راجع به فاصله تیمها صحبت کرد پرسپولیس اگه میخواد 3امتیاز بازی رو بگیره باید از همون اول بازی هجومی بازی کنه و زود به گل برسه چون هرچی زمان بگذره استرس تیم بیشتر میشه و متاسفانه تماشاگرام نیستن که بخوان به تیم روحیه بدن,مشکل گل اول اگه زود به گل برسیم میتونیم شاهد یه برد شیرین باشیم

SHANKS
09-08-2009, 13:32
من به این تیم ایمان دارم و به نظرم خیلی شبیه تیم سال 86 هست که با قطبی قهرمان شد..:41:.اون موقع هم به جز نیکبخت و کریم اکثر بازیکنا همچین معروف و ستاره نبودن ....ولی الان هرکدومشون ستاره شدن:d0s69thbefhifftitrz
خدا کنه حالا که نمیشه رفت استادیوم این عادل بازی رو گزارش کنه تا یذره کمتر نبود تماشاگر احساس بشه:271:

Devils Master
09-08-2009, 20:47

من هم خیلی قبول دارم حرفت ولی ببینم پرسپولیس امسال چکار میکنه

Sir Amir
09-08-2009, 21:15
انشاالله كه در بازي اسير اشتباهات داوري نشيم. و اينكه بتونيم با برد پر گل استقلال اهواز رو ببريم.>:D<:D

only red
10-08-2009, 00:06
خداداد هنوز لیگ شروع نشده با تماشاگرا درگیر شده تو ورزش از نگاه دو نشون داد تماشاگرا از همین اول فصل داشتن اعتراض میکردند.ولی به هر حال جلوی ما شیر میشن مثل فصل قبل که نبی به دادمون رسید.ولی یه حس خوبی به این تیم دارم که فصل پیش نداشتم.

Liverpudlian
10-08-2009, 01:57
خداداد هنوز لیگ شروع نشده با تماشاگرا درگیر شده تو ورزش از نگاه دو نشون داد تماشاگرا از همین اول فصل داشتن اعتراض میکردند.ولی به هر حال جلوی ما شیر میشن مثل فصل قبل که نبی به دادمون رسید.ولی یه حس خوبی به این تیم دارم که فصل پیش نداشتم.

اون موقعه هم که نبی به دادمون رسيد ما ميتونستيم قبلتر از اون بردنده بازی باشيم ما پارسال از گل نزدنهاي مهاجم هايی چون نيکبخت و توره رنج ميبريم که توپ جلوی پای نيکبخت تک به تک رو ميکوبوند به اسمان ولی الان بازيکنان چهار چوب شناسی داريم که يکيش تازه راه افتاده همين نوروزی :D ، که پشتش خليلی و ارفی و زارعی هم هستن اين بازی ميتونه استارت پرسپوليس برای کسب جام قهرمانی باشه جامی که الان برای خيلی ها روياست [ O ]

L . F . C
10-08-2009, 04:54
البته میگن متاسفانه زارعی - معمارزاده - محمد و نوروزی به احتمال زیاد بازی نمیکنند !!! :53:

nesta
10-08-2009, 07:45
البته میگن متاسفانه زارعی - معمارزاده - محمد و نوروزی به احتمال زیاد بازی نمیکنند !!! :53:

زارعی-محمد-نوروزی که با تیم ملی واسه بازی با بوسنی رفتن-علی عسگر هم با تیم امید واسه تورنمنت 4جانبه داره اعزام میشه
جای علی عسگر و نوروزی رو بازیکنای دیگه میتونن پر کنن فقط میمونه محمد که اونم فکر کنم یه تغییراتی تو دفاع ایجاد شه شیث بیاد سمت راست بازی کنه سپهر و باقری ها هم دفاع وسط بازی کنن جلال اکبری هم که همون سمت چپ باشه
امروز تو خبرا هم اومده بود که کارت بازی میداوودی واسه بازی با پرسپولیس میرسه و تو این دیدار میتونه به میدون بره

ArtesheSorkh
10-08-2009, 11:00
همانطور که تو بازی با مس دیدیم پرسپولیس امسال منظمه و اگر این سرمربی یه سر و سامونی به این دروازه و دفاع بده میبریمشون حتما:2qcmh45:

L . F . C
10-08-2009, 11:04
فقط بیاین بچه ها دعا کنیم امسال آرفی و خلیلی روی فرم باشن چون اگر آماده باشن میتونن تیم رو قهرمان کنن !!
همونطور که پارسال برهانی با گل های زیادش استقلال رو قهرمان کرد :gun:

ArtesheSorkh
10-08-2009, 11:08
نقاط قوت و ضعف تیم :

بازی پرسپولیس و مس نکات مثبتی داشت از جمله اینکه:

1- بازی فوق العاده خوب مجتبی زارع که بارها دفاع مقابل را با سرعت خوب خود جا گذاشت.

2- بازی مناسبتر جناح چپ نسبت به فصل قبل

3- شیری و صفیری در دقایقی که به بازی آمدند مفید بازی کردند.

4- تاکتیک تیمی بهبود یافته بود.

در کل میتوان حرکت تیمی و استفاده از کناره های زمین را مناسب دانست.

ولی نکات منفی:

1- سنگینی تیم و ضعف بدنی در نیمه دوم

2- برای تماشاچی و کارشناسان سوال است که بازیکن سرعتی و خوبی که سابقه گل زنی دارد و در پست مهاجم و یا هافبک جلو بازی میکند (علی عسگری) چگونه و بر اساس چه سابقه ای در پست هافبک دفاعی بکار گرفته می شود؟! آیا استفاده از بازیکنانی که سابقه بازی در این پست دارند مثل آقازمانی یا بائو و یا شیری مناسبتر نبود؟

3- بهترین بازیکن زمین مجتبی زارعی بر چه اساسی تعویض شد؟

4- نگرانی فصل کماکان باقیست تیمی که خوب بازی میکند و راحت گل میزند چرا به این راحتی گل میخورد؟ آیا ضعفهای دفاع و دروازه بان در فصل قبل حل شده است؟

only red
10-08-2009, 11:20
فکر کنم اگه کلاه کج برسه دیگه علی عسگر رو هافبک دفاعی نزارن ما تو این پست این فصل مشکل داریم با رفتن مازیار و پژمان و اتسو ولی اگه تو این پست جا بیفته خیلی برای تیم خوب میشه.

ArtesheSorkh
10-08-2009, 11:37
آره اگه کلاه کج بیاد تقریبا مشکل اون پست حل می شه

Sir Amir
10-08-2009, 11:53
من حالا فهميدم كه كلاه كج به درد هافبك دفاعي ميخوره.ما اگر در بازي با استقلال اهواز از خليلي و آرفي و زارعي در خط مهاجم استفاده كنيم(سه مهاجمه بازي كنيم.)100 درصد گل هاي بيشتري خواهيم زد.

RVN10
10-08-2009, 11:58
اگه کلاه کج بیاد اونوقت کریم رو میاره جلوتر و یه بازیکن باید بیرون بشینه
چون کریم کاپیتانه و باید حتما تو زمین باشه تا مثل پارسال قهر نکنه به خاطره نیمکن نشینی!!!!!

POUYA
10-08-2009, 11:59
زارعی که با تیم ملی رفته و قطعا نمیتونه بازی کنه
تو دفاع هم احتمالا سپهر میاد تو ترکیب اصلی و شیث میره دفاع راست

Cactus
10-08-2009, 12:01
بابا یه کم به حرف هایی که بچه ها زدن دقت کن گفتن تو خبرا اومده زارعی نیستش عادل هم مشکل قراردادی داشت تا اونجایی که من تو خبرا خوندم و ایندفعه هم نمی تونیم ازش استفاده کنیم پس به نظر من فقط تنها چارمون اینه که از مهدی شیری استفاده کنیم تو اون پست چون فقط کریم بدرد تونجا میخوره که بازیکن 90 دقیقه هم نیست و آماده هم نشون نداده

nesta
10-08-2009, 12:24
اگه کلاه کج بیاد اونوقت کریم رو میاره جلوتر و یه بازیکن باید بیرون بشینه
چون کریم کاپیتانه و باید حتما تو زمین باشه تا مثل پارسال قهر نکنه به خاطره نیمکن نشینی!!!!!

بحث قهر نیست کریم هم اهل این حرفا نیست بازیکنی که سنش رفت بالا باید قبول کنه که نمی تونه 90دقیقه بازی کنه سرمربی همیشه باید بهترین و آماده ترین ها رو بفرسته تو زمین حالا هر کی خواست قهر کنه
سرمربی ای که بخواد ترکیب تیمو واسه دل بعضی ها بچینه همون بهتر که نباشه

Sir Amir
10-08-2009, 12:28
بابا یه کم به حرف هایی که بچه ها زدن دقت کن گفتن تو خبرا اومده زارعی نیستش عادل هم مشکل قراردادی داشت تا اونجایی که من تو خبرا خوندم و ایندفعه هم نمی تونیم ازش استفاده کنیم پس به نظر من فقط تنها چارمون اینه که از مهدی شیری استفاده کنیم تو اون پست چون فقط کریم بدرد تونجا میخوره که بازیکن 90 دقیقه هم نیست و آماده هم نشون نداده

درباره ي زارعي كه الان فهميدم رفته.اما درباره ي كلاه كج هم بگم كه فردا يا پس فردا قراردادشو تو تو هيئت فوتبال تهران ثبت ميكنه.خودش ميگه كه مشكلم حل شده.پس قصه ي هافبك دفاعي رو نخوريم.

Cactus
10-08-2009, 12:35
خب عزیزم قرار دادشو تازه ثبت می کنه نمیتونه که بازیشو برابر استقلال اهواز بازی کنه 3 جلسه نمیتونه بازی کنه بنا بر قوانین لیگ مثل کریمی که پارسال اینجوری شد بله عادل تو پست هافبک دفاعی خیلی خوب بازی می کنه و اصلا نگران این پست نباید باشیم و قطعا این پستمون از فصل پیش خیلی بهتر میشه حالا بچه ها ترکیب خودشون رو برا بازی با استقلال اهواز اینجا بگن

nesta
10-08-2009, 12:42
ترکیب من:
--------------------------------------------حقیقی----------------------------------------------------
جلال اکبری-----------------باقریها----------------------حیدری-------------------------شیث
-----------------------------------------مجتبی شیری------------------------------------------
-------------------------بادامکی-----------------------------------بائو-----------------------
---------------------------------------------مهدی شیری-------------------------------------
-----------------------------------خلیلی----------------------آرفی--------------------------
به جای بادامکی و مهدی شیری بازیکنای برزیلی و پروین هم میتونن تو ترکیب باشن بستگی به آمادگیشون داره

Sir Amir
10-08-2009, 12:47
والا حرفت درسته عزيز.
تركيب من مقابل استقلال اهواز:

معمار زاده

شيث-----------اكبري( باقريها)-------حيدري---------محمد

باقري

حوار(وسلي)------------------شيري-------------------بائو

خليلي-------------آرفي

Cactus
10-08-2009, 12:52
اینم ترکیب من

--------------------------------------------معمار زاده--------------------------------------------
جلال اکبری-----------------شیث----------------------حیدری-------------------------محمد
-----------------------------------------مجتبی شیری------------------------------------------
-------------------------بادامکی-----------------------------------بائو-----------------------
---------------------------------------------مهدی شیری-------------------------------------
-----------------------------------خلیلی----------------------آرفی--------------------------

RVN10
10-08-2009, 12:54
بحث قهر نیست کریم هم اهل این حرفا نیست بازیکنی که سنش رفت بالا باید قبول کنه که نمی تونه 90دقیقه بازی کنه سرمربی همیشه باید بهترین و آماده ترین ها رو بفرسته تو زمین حالا هر کی خواست قهر کنه
سرمربی ای که بخواد ترکیب تیمو واسه دل بعضی ها بچینه همون بهتر که نباشه
اگه اهل این حرفا نبود پارسال تو اون شرایط سخت پرسپولیس رو ترک نمیکرد:winksmiley02:
به نظره من امسال باید از فوتبال خداحافظی میکرد حالا که نکرده باید تحمل بعضی چیزا رو داشته باشه

POUYA
10-08-2009, 13:02
ترکیب من:
--------------------------------------------حقیقی----------------------------------------------------
جلال اکبری-----------------شیری----------------------حیدری-------------------------شیث
----------------------------------------- باقری ------------------------------------------

nesta
10-08-2009, 13:02
اینم ترکیب من

--------------------------------------------معمار زاده--------------------------------------------
جلال اکبری-----------------شیث----------------------حیدری-------------------------محمد

والا حرفت درسته عزيز.
تركيب من مقابل استقلال اهواز:

معمار زاده

شيث-----------اكبري( باقريها)-------حيدري---------محمد

باقري

حوار(وسلي)------------------شيري-------------------بائو

خليلي-------------آرفي

مگه محمد با تیم ملی واسه بازی با بوسنی نرفته گذاشتینش تو ترکیب اصلی:33:

اگه اهل این حرفا نبود پارسال تو اون شرایط سخت پرسپولیس رو ترک نمیکرد:winksmiley02:
به نظره من امسال باید از فوتبال خداحافظی میکرد حالا که نکرده باید تحمل بعضی چیزا رو داشته باشه

کریم هنوز میتونه 30 تا 45دقیقه واسه تیم بازی کنه و مفید باشه
پارسالم مسئله قهر نبود حقشو میخواست الان بعنوان بزرگتر تیم همه بازیکنا ازش حرف شنوی دارن و واسطه بین بازیکنا و کادر فنیه پس درست نیست اینقدر بی انصاف باشیم و بخوایم یه طرفه به موضوع نگاه کنیم

Loverboy
10-08-2009, 13:25
دوستان به جای ترکیبهای نجومی بهتره یه مقدار بحث فنی کنیم . مدیران حق دارن که بگن بخش پرسپولیس شده اسپمکده !

تو بازی استقلال اهواز میشه عیار تیم رو فهمید . هوادارا که محرومند و فشار هوادار وجود نداره . اون چیزی که تو بازی با مس من دیدم عدم دقت در حفظ نتیجه بود ! راحت گل میزدیم و راحت تر گل میخوردیم . بازی با استقلال آسونتر از بازی با مس هست ولی باز هم سختیهای خودشو داره ! حوار مولا که معلوم نیست کجاست ! چند تاشونم که تیم ملی رفتند و قطعاً تو ترکیب قرار نخواهند گرفت . شیث اگه از کارهای عجیبش دست برداره بیشتر میتونه موفق باشه . چند تا حرکت عجیب تو بازی با مس داشت که آدمو عصبی میکرد ! باید دید آرفی اگه تو ترکیب باشه چقدر میتونه مفید باشه . با دقت باید ضربات آخر رو بزنیم . تو بازی با مس اگه یکی مثل نوری رو داشتیم این نتیجه الان با برد پرسپولیس همراه بود چون که کریم نمیتونست مثل نوری بدوه و علی عسگر هم درسته بازیکن خوبی بود ولی تو اون پست احساس غربت میکرد و سر در گم بود ! الانه که حسرت حضور بازیکن تخریبی ای حداقل مثل بهادر عبدی رو میخوریم !

به امید پستهای بهتر در این تاپیک

10-08-2009, 13:46
نقطه قوت ما تو بازی با مس سرعت و تکنیک فوق العاده ی زارعی بود که همش دفاع مقابلشو جا میذاشت ، فک کنم آرفی تو همون سیستم بازی با مس میتونه نقش زارعی رو بازی کنه ضمن اینکه شم گلزنیش فوق العاده بالاتری ، آقای گلم که که تو ترکیبی که نیکبخت نباشه و یه مکمل خوب داشته باشه حتما می ترکونه ، تو بازی با مس به خاطر نداشتن قوای دفاعی تو خط هافبک به دفاعمون فشار میومد و جا می موندن خصوصا اینکه همشونم میرفتن جلو گل بزنن ، عادل دوای این درده ، جای مازیار خالی البته ، خط دفاعمون عالیه ، مثل تیم امپراطور رو جلو کشیدن دفاع کنارامون خیلی می تونیم حساب باز کنیم ، شیث می تونه تو این سیستم کرانیکار فوق ستاره باشه به شرطی که بی جنبه بازی در نیاره ، کریم بودنش تو یه نیمه می تونه مفید باشه ، ولی اگه من سرمربی بودم ترجیح می دادم از انرژی و تکنیک برزیلیا استفاده کنم ، البته کریم خیلی از اونا بهتره ، اما تو این سیستم تکنیکی و سرعتی زیاد نقشش روشن نیست ، با سیستم سه مهاجمه مخالفم من ، چون اینجوری در واقع دو تا مهاجم کناریا یه جورایی نقش هافبک کناریو بازی می کنن ، این سیستم تو اینتر و چلسی بد نیس اما به درد ما نمی خوره ، یه نکته دیگه گلای چیپه ، دروازه بانای ایرانی تو خروجاشون اکثرا مشکل دارن ، دنیزلی اینو فهمیده بود ، اگه یادتون باشه تقریبا نصف گلامون اون فصل چیپ بود ، ضمن اینکه گل نوروزی نشون داد سیستم کرانیکار می تونه از این نقطه ضعف استفاده کنه ، تو این سیستم جای نوری دونده هم واقعا خالیه ، ولی کاچی به از هیچی میشه رو بادامکی هم حساب کرد ، اگه حوار ناز نکنه بیاد خوب این نقشو میتونه بازی کنه ، گلاش به استرالیا یادتونه؟؟ در مورد دروازه بانم من هنوز میثاقو ترجیح میدم و به نظرم فقط رو گل سوم مقصر بود ، که البته دفاعم خیلی راحت به مس ده نفره تو اون نقطه اون فرصتو داد ، در کل ترکیب من:

------------------------میثاق---------------------
اکبری--------نبی--------------سپهر--------محمد
----------------------کلاه کج---------------------
-بادامکی-------------------------------------شیث
----------------------تیاگو-------------------------
-------------آرفی--------------خلیلی------------

Devils Master
10-08-2009, 14:23
این هم ترکیبی از من

------------------------حقیقی--------------------
اکبری--------نبی--------------سپهر--------محمد
----------------------باقری---------------------
حوار-------------------------------------زارعی
----------------------تیاگو-------------------------
-------------آرفی--------------خلیلی------------
[CENTER][COLOR="DarkRed"][B]_______________________________________________

Loverboy
10-08-2009, 14:26
دوستان از این لحظه کسی ترکیب بخواد بچینه به شدت برخورد میکنم . بُعد فنی بخش با این اسپمها وحشتناک اُفت کرده !

pers20
10-08-2009, 14:49
ما هم داریم از بحث فوق کارشناسی بعضی دوستان لذت میبریم . تا الان نتیجه گرفتیم فشار روی دفاع ما تو بازی با مس زیاده بوده در بازیهای بعدی از سرعت برزیلیا باید استفاده کنیم , گلهای چیپ به بازیکنا بگیم زیاد بزنن , هوار ملا محمد هم نباید ناز کنه و بیاد بازی کنه این چیزی بود که دوستان بهش اشاره دقیقی داشتن البته هرکی هم میتونه یه ترکیبی بده از این بین کرانچار یکی رو انتخاب میکنه (شاید سنگ کاغذ قیچی بنداره )یکیرو انتخاب کنه بزاره تو بازی , بسیار ممنون به نتایج خوبی رسیدیم !!!

only red
10-08-2009, 16:04
یه چیزی که تو تیم امسال هستش اون چیزیه که ما وقتی گل میخوریم ناامید نمیشیم برعکس پارسال بازی با پاس دو تا گل خوردیم حتی به تیم 8نفره پاس هم به زور یه گل زدیم.ولی امسال نیروی جوانی تیم خیلی میتونه مفید باشه بازی با مس گل که میخوردیم ناامید نمیشدن.به نظرم با مس گلهایی که خوردیم روی هافبک دفاعی بود نه دفاع امسال دفاعمون بهتر از پارسال شده.

SHANKS
10-08-2009, 16:28
محمد و منصوری مصدوم هستند و دو بازیکن برزیلی هم نتونستن از نظر بدنی نظر کرانچار رو جلب کنند و هنوز مشغول بدنسازی هستن...
میثاق هم میتونه بازی کنه و به علت مصدومیت از اردو تیم ملی معاف شده اما تا رسیده به تمرین پرسپولیس مصدومیتش برطرف شده....:33:کاملا مشخصه که الکی به قطبی گفته مصدومه و از تیم ملی انصراف داده...:781:کار درستی هم کرده...تو تیم ملی با حضور رحمتی کسی شانس آنچنانی نداره و میثاق اگه میرفت بوسنی باید نیمکت نشین میشد و پرسپولیس رو هم از دست میداد:271:
علیرضا محمد هم که مصدوم بوده(واقعی:6qwup3:)و نتونسه بره بوسنی داره تلاش میکنه به بازی پرسپولیس برسه:wubpink::

محمد:تلاش میکنم به بازی با اس. اهواز برسم!

حضورم در تیم ملی ریسک بود
مرجع خبری پرسپولیس : هافبك تيم فوتبال پرسپوليس گفت: مصدوميت دارم اما براي بازي مقابل استقلال اهواز تلاش مي‌كنم.
عليرضا محمد اظهار داشت: از ناحيه مچ پا دچار آسيب ديدگي شده‌ام و زير نظر زرينه فيزيوترابي مي‌كنم. براي بازي روز جمعه مقابل استقلال اهواز تلاش مي‌كنم و اميدوارم بتوانم در اين ديدار به ميدان بروم.
وي در خصوص عدم حضور در تيم ملي گفت: دوست داشتم مقابل بوسني به ميدان بروم اما با توجه به مصدوميتم؛ بازي كردن در تيم ملي حتي 10 دقيقه براي من ريسك بود به همين دليل سعي كردم با استراحت بيشتر و اجازه قطبي هر چه سريع‌تر مصدوميتم رفع شود و در ديدارهاي آينده در خدمت تيم ملي باشم

10-08-2009, 16:46
ما هم داریم از بحث فوق کارشناسی بعضی دوستان لذت میبریم . تا الان نتیجه گرفتیم فشار روی دفاع ما تو بازی با مس زیاده بوده در بازیهای بعدی از سرعت برزیلیا باید استفاده کنیم , گلهای چیپ به بازیکنا بگیم زیاد بزنن , هوار ملا محمد هم نباید ناز کنه و بیاد بازی کنه این چیزی بود که دوستان بهش اشاره دقیقی داشتن البته هرکی هم میتونه یه ترکیبی بده از این بین کرانچار یکی رو انتخاب میکنه (شاید سنگ کاغذ قیچی بنداره )یکیرو انتخاب کنه بزاره تو بازی , بسیار ممنون به نتایج خوبی رسیدیم !!!

جالب بود ، از این به بعد می ریم مجید جلالیو میاریم واسه دوستان بازیارو آنالیز کنن ، یه نقطه ضعفی که این روم داره اینه که بعضیا به جا آنالیز تیم ترجیح میدن آنالیز بقیرو آنالیز کنن ، واقعا تو این روم غیر از فنریر ، باواریا و علیرضا و محمد-سحر فک نمی کنم کسی باشه که خودش برا بالا بردن سطح روم تلاش کرده باشه

Sir Amir
10-08-2009, 16:50
خوب من هم بحث فني ام رو شروع ميكنم.ما بازي با استقلال اهواز چند يار خوب داريم و چندتا هم نداريم.خليلي و آرفي به تركيب برگشتند . ميتونند كمك بسار خوبي به ما بكنند.ما در عادل بگم كه بازي با استقلالا اهواز نيستش چون به قول دوستان اگر فردا يا پس فردا قراردادشو ثبت كنه.سه جلسه نميتونه بازي كنه.پس اميدمون باز هم به كريم هستش.
اما چرا وسلي و تياگو نيامدند كه نميدونم شايد يكيش بخاطر اينكه هنوز به شرايط آرماني نرسيده اند.كه نظركرانچار را جب كنند.اما محمد منصوري هم كه مصدوم شده.پس علي عسكر و زارعي هم كه به اردوي تيم اميد و ملي دعوت شده اند.ميثاق هم كه به بازي با اهواز خواهد رسيد.اما درباره ي محمد بگم كه با تلاش پزشكان بتونه به بازي روز جمعه برسه.
اما درباره ي نورزي هم بگم كه ايشون هم به تيم ملي دعوت شده اند.پس ما الان در خط هافبك مشكل داريم.كه الا اگر پول حوار را بدهند بتونه خودشو به تيم برسونه.

pers20
10-08-2009, 18:06
جالب بود ، از این به بعد می ریم مجید جلالیو میاریم واسه دوستان بازیارو آنالیز کنن ، یه نقطه ضعفی که این روم داره اینه که بعضیا به جا آنالیز تیم ترجیح میدن آنالیز بقیرو آنالیز کنن ، واقعا تو این روم غیر از فنریر ، باواریا و علیرضا و محمد-سحر فک نمی کنم کسی باشه که خودش برا بالا بردن سطح روم تلاش کرده باشه

دوست عزیز من شمارو آنالیز نکردم اصلا بلد نیستم کسی رو آنالیز کنم من دارم میگم صحبت کردن از سرعت یه بازیکن برزیلی که تاحالا بازیشو ندیدیم که احتمالا درجه 2 یا 3 هستش چه فایده ای داره؟ یا مثلا اون هوار محمد شما باید تیمه الان رو نگاه کنی بازی با مس رو نگاه کنی و بازیهای آینده,
الان من میگم چرا نیمه دوم ,فک کنم دقیقه 85 اون کرانچار یه دفاع به اسم حیدری میاره تو , بجای یه مهاجم الان یادم نیست اسمش چی بود این تعویض در حالی بود که تیم مس 10نفره بود و بازی 3-3 بود خوب این نشانه ضعفه کیه؟؟ جناب آقای کرانچار که ترسید بازی رو تو کرمان ببازه درحالی که تیم مس 10نفره بود الان اینارو راجبش بحث کرد نه درباره برزیلیا!!!:42kmoig:

POUYA
10-08-2009, 18:38
اگه بازم مثل بازی با مس هجومی بازی کنیم من یکی که راضی میشم
یعنی حاضرم جام نبریم ولی قشنگ بازی کنیم
مثل زمان دنیزلی:2:

Sir Amir
10-08-2009, 18:52
اگه بازم مثل بازی با مس هجومی بازی کنیم من یکی که راضی میشم
یعنی حاضرم جام نبریم ولی قشنگ بازی کنیم
مثل زمان دنیزلی:2:

فكر كنم با اين كاري كه ميكنيم دوست عزيز از زمان دنيزلي هم بهتر خواهيم بود.:D

10-08-2009, 20:14
من که به این تیم ایمان دارم ، دوباره میخوام بشم دو آتیشه اینا خوب و بی حاشیه بازی کنن ، همه بازیارو میرم تشویق

Alireza_Moradi
10-08-2009, 20:48
دوستان کمی واقع بین باشید
این تیم پرسپولیس امسال اصلا جواب نمیده با وجود بازیکنای پر حاشیه ای مثل شیث رضایی و یه مربی خارجی پر حاشیه که هرگز نمیتونه با حاشیه مبارزه کنه همچنین بدون وجود بازیکنای بزرگ در طول فصل پرسپولیس هرگز دوام نخواهد آورد

Liverpudlian
10-08-2009, 20:54
با نگاه کردن به يه بازی نميشه گفت تيم خوب هست عين زمان دنيزلی بازی ميکنه
بازيکنان فعلا خوب باهم مچ نشدن و خوب همديگرو نميشناسن به قول يکی از دوستان شايد نتيجه بازی با مس هم شانسی بود پرسپوليس واقعی رو تو هفته سوم و چهارم بايد ببينيم که عين زمان دنيزلی هست يا نه
بازی جمعه هم عين بازيه پارساله پرسپوليس و پاس ميشه تو ازادی
تماشاگر نداره ولی در عوض گل زياد داره

Alireza_Moradi
10-08-2009, 20:54
تمام تیمای بزرگ تو دنیا نیاز به بازیکن بزرگ دارند

بازی با مس به این دلیل زیبا از آب در اومد که هر دو تیم در خط دفاعی بسیار ضعیف ظاهر شدند و البته تیم مس هیچ شناختی از پرسپولیس نداشت به قول مظلومی پرسپولیس امسال با 18 بازیکن جدید ناشناخته ترین تیم لیگ برتر که از یه مربی جدید استفاده میکنه

RVN10
10-08-2009, 21:47
تمام تیمای بزرگ تو دنیا نیاز به بازیکن بزرگ دارند
درسته
خریدها و فروش ها اصلا منطقی نبود
با از دست دادن مازیار و پژمان پرسپولیس باید اشوبی یا حداقل کیانوش رحمتی که استقلال گرفت رو میخرید
وقتی مدیر عامل تیم به جایه مربی بازیکن بگیره همین میشه دیگه!!!!

SHANKS
10-08-2009, 22:40
کی گفته که پرسپولیس هافبک دفاعی نداره و برای مازیار جایگزین نخریدیم؟؟؟
پس عادل کلاه کج و تیاگو دقیقا" چی هستن از نظر شما؟؟:33:

Sir Amir
10-08-2009, 23:04
ما امسال خريدهايي داشتيم كه از استقلال و سپاهان و بقيه ي تيم ها هم بهتر بوده.در خط دفاع اكبري و شكوري رو گرفتيم در هافبك ها كلاه كج- بائو -شيري- صغيري- تياگو- وسلي -در مهجمي هم كه آرفي - زارعي رو گرفتيم اينها ديگه خريدهاي منطقي نيستش؟؟

only red
10-08-2009, 23:26
ما هافبک دفاعی های خوبی داریم اگه مشکل عادل حل بشه کریم هم بعدش داریم.نمیخوام اینو بگم ولی این مازیار اگه تا صد سال دیگه تو ملوان میموند نمیتونست بره امارات این بازیکنا تا میان تیمهای پیروزی استقلال دوباره اوج میگیرن مهرزاد معدنچی یادتون نیست وقتی تو فجر بود چه افتی کرد سلطان اومد اوردش پرسپولیس الان کجا رسید همین برهانی بازیش دیگه تموم شده بود ولی قلعه نوعی اومد ادمش کرد شد اقای گل لیگ.میگم بازیکن تا تو تیمهای پیروزی استقلال نیان به هیچ جا نمیرسن البته بعضی ها استثنا هستند.

SHANKS
10-08-2009, 23:30
ما هافبک دفاعی های خوبی داریم اگه مشکل عادل حل بشه کریم هم بعدش داریم.نمیخوام اینو بگم ولی این مازیار اگه تا صد سال دیگه تو ملوان میموند نمیتونست بره امارات این بازیکنا تا میان تیمهای پیروزی استقلال دوباره اوج میگیرن مهرزاد معدنچی یادتون نیست وقتی تو فجر بود چه افتی کرد سلطان اومد اوردش پرسپولیس الان کجا رسید همین برهانی بازیش دیگه تموم شده بود ولی قلعه نوعی اومد ادمش کرد شد اقای گل لیگ.میگم بازیکن تا تو تیمهای پیروزی استقلال نیان به هیچ جا نمیرسن البته بعضی ها استثنا هستند.

تو رو خدا تا اونجا که میتونین این کلمه رو نیارین:53::53:~x(

Sir Amir
10-08-2009, 23:34

مشكل عادل كه حل شده.
ولي اين كلمه رو نيار بهتره.بنويس پرسپوليس.
همه كه ميان پرسپوليس و استقللا اينجور بازيكنان ميشن.

SHANKS
10-08-2009, 23:42
عادل کاراش تمومه(90 درصد) اما کارت بازیش صادر نشده بنابراین تو بازی با اس.اهواز نیست

كلاه كج مقابل استقلال اهواز هم بازي نمي كند

با وجود همه وعده‌ها مشكل عادل كلاه كج هافبك سابق تيم صبا حل نشده و او كارت بازي خود را دريافت نكرده است.
با توجه به مشكلات شديد پرسپوليس در پست هافبك دفاعي و لزوم حضور اين بازيكن در تركيب پرسپوليس اگر مشكل عادل حل نشود، پرسپوليس مجدداً‌ از تركيب عسگر ـ باقري استفاده مي‌كند. البته بازيكن برزيلي پرسپوليس هم آلترناتو حضور در اين پست است. زلاتكو كرانچار امروز با محمود خوردبين درباره كلاه كج سوال كرد و خوردبين به او قول داد كه اين بازيكن را هر چه سريعتر آماده بازي كند. با اين حال هنوز مشخص نيست كه كلاه كج در بازي استقلال اهواز حضور پيدا مي‌كند يا نه. او در تمرينات حضور موثري داشته و آماده بازي است اما ثبت قرارداد در هيئت فوتبال و دريافت كارت بازي از آمادگي او مهمتر است.

RVN10
11-08-2009, 01:08
کی گفته که پرسپولیس هافبک دفاعی نداره و برای مازیار جایگزین نخریدیم؟؟؟
پس عادل کلاه کج و تیاگو دقیقا" چی هستن از نظر شما؟؟:33:
کلاه کج در اصل هافبک وسط یا توپ پخش کن هست یعنی یه چیزی تو مایه هایه مهدی شیری که ما قصد داریم از کلاه کج تو پسته هافبک دفاعی استفاده کنیم
درباره تیاگو هیچگونه اطلاعاتی ندارم پس نظر ندم بهتره ولی اگه کسی از سابقش چیزی میدونه برام بزاره ممنون میشم

nesta
11-08-2009, 09:26
میثاق نسبت به فصل قبل افت کرده هرچند عابدزاده سعی میکنه بهش روحیه بده اما ظاهرا هنوز اون آمادگی لازم رو نداره
تو خط دفاع محمد و اکبری میتونن خوب گوشا رو جمع کنن اما واسه زوج شیث تو مرکز خط دفاع فکر کنم سپهر بهتر از مجتبی شیری بتونه جواب بده
تو فاز هجومی هم اکثرا بازیکنا سرعتی هستن و شم گلزنی خوبی دارن میشه گفت نقطه قوت تیممون این منطقه
پس 2تا مشکل کلی داریم یکی واسه هافبک دفاعی که همه دارن از بازی کلاه کج تو اون منطقه صحبت میکنن امیدوارم با جنگندگی که داره بتونه موفق شه یکی دیگه مشکل بدنی تیم که ازدقیقه 70 -80 به بعد نمیکشن و کم میارن که اونم رفته رفته حل میشه

اما تو تیم استقلال اهواز یکی انگیزه ی آتسو واسه این بازی یکم احتمالا رسیدن میداوودی به این بازی و یکی هم وجود خداداد میتونه مقداری واسمون دردسر ساز بشه
در کل میشه گفت پرسپولیس تو این بازی میتونه حرکت رو به جلوشو با یه برد خوب شروع کنه

Devils Master
11-08-2009, 15:37
سلام دوستان همینطوراقایnestaمیگه معمار زاده خیلی افت کرده باید در بازی اولی هم از او استفاده نمیکرد و باید از حقیقی استفاده میکرد:33:

Orange
11-08-2009, 21:35
مقابل استقلال اهواز مشکلی پیش نمیاد چون این تیم خداداد رو رو نیمکتش داره اونم مربی نیست که تیمش رو دفاعی ببنده همیشه مقابل پرسپولیس تیمهایی که تحت رهبری خداداد بودند هجومی بازی میکردند پرسپولیسم مقابل تیمهای هجومی مشکلی نداره اونم با این مربی که تفکراتش به نظر هجومیه :ugly_wink:.

Unrepeatable Seven
12-08-2009, 09:37
این تیم پرسپولیس امسال اصلا جواب نمیده با وجود بازیکنای پر حاشیه ای مثل شیث رضایی و یه مربی خارجی پر حاشیه که هرگز نمیتونه با حاشیه مبارزه کنه همچنین بدون وجود بازیکنای بزرگ در طول فصل پرسپولیس هرگز دوام نخواهد آورد
بلايي كه قطبي سر شيث آورد و البته زهر چشمي كه كميته انضباطي از نيكبخت گرفت و البته يك سال زير فيروز كريمي كار كردن به نظرم باعث شده كه شيث ديگه اون بچه بازيهاي قديم رو تكرار نكنه ، البته اون موقع بازيكني مثل ماماني هم توي تيم بود كه آتيش اين شلوغ كاري ها رو زياد ميكرد.:53:
در مورد كرانيكار هم بگم كه منم شنيدم مربي حاشيه داريه ، من اعتقاد دارم كه اگه بي حاشيه ترين مربي هم بيادش توي ايران ، خيلي راحت ميتونه زيرآبش زده بشه ، مديرعاملي مثل انصاري فر وقتي اون بالا باشه بايد خدا خدا كرد كه مشكلي توي تيم پيش نياد.:271:
در مورد بازي با تيم خداداد هم من كه فكر نمي كنم مشكل خاصي وجود داشته باشه.اميدوارم زودتر موتور اشبيتيم روشن بشه !:781:

kaamraan
12-08-2009, 11:36
به نظر من اگر میداوودی به بازی برسه فکر نکنم بازی آنچنان آسونی در پیش داشته باشید... (میرسه؟)

12-08-2009, 16:00
من فک می کنم خریدای امسال فوق العاده و طبق نیاز بود ، اتفاقا حاشیه ی اصلی که مربوط به سهام باشگاه و باند بازی هدایتی و مدیر عامل دست نشاندش مصطفوی بود خوشبختانه برطرف شده

به نظر منم می رسه که شما بهتره به فکر تیم خودت باشی و بدونی که کل دو تا استقلال و سپ و ذوب و ... جلو زلزله ی دوباره جون گرزفته ی ما عددی نیستن ، پس یه فکری به حال خودتون بکنید... :smoke:

Devils Master
12-08-2009, 16:08
سلام به نظر من این بازی خیلی جذاب نمیشه چون که ورزشگاه بدون تماشاگره همه باید از خونه پای تلوزیون نگاه کنیم و شاهد برد تیممون باشیم

Fenrir Greyback
12-08-2009, 16:36
به نظرتون ترکیب پرسپولیس و بازیکنان مثل بازی با مس میمونه؟ یعنی چجوری بازی میکنن؟

ببین دوست عزیز اولا کادرفنی پرسپولیس بسیار دیرتر از موعد مقرر تکمیل شد و کرانچار هنوز شناخت کامل و لازم را نسبت به مردانش پیدا نکرده است . در ارتباط با سیستم و متد تاکتیکی پرسپولیس اینطور که از تمرینات برمی آید، 1-3-2-4 سال گذشته در اندیشه های کرانچار برای سیستم بازی این تیم مقابل استقلال در نظر گرفته شده. در یک نگاه کلی این سیستم مد روز به اصطلاح بین المللی، از نظر چیدمان بر روی یک ماکت کاغذی در حالت کلی به یک شکل ثابته اما این شرح وظایف بازیکنان در منطقه های مختلفه که تفاوت دیدگاه مربیان معتقد به این روش را مشخص میکنه . کرانچار که گفته قصد داره حمله را در دستور کار اصلی مردانش قرار بده و باید منتظر ماند و دید که در قالب متد تاکتیکی 1-3-2-4 چه شرح وظایفی را برای مردانش میزاره تا پرسپولیسی هجومی را در مقابل استقلال ببینیم یه چیزی مثل بازی مس البته بدون اشتباه!!
در ارتباط با 4 نفر اصلی خط دفاع پرسپولیس ، چیدمان های مختلفی رو میتونه ارنج کنه. اما تردید اصلی در مورد دفاع میانیه جایی که نفراتی مثل شیث رضایی، نبی اله باقری ها، سپهر حیدری و مجتبی شیری حضور دارن که از این جمع 4 نفره فقط 2 نفر می تونن در ترکیب ابتدایی حضور داشته باشن. در این میان همانطور که از نحوه تمرینات معلومه، حضور شیث رضایی و مجتبی شیری در دفاع میانی محتمل تر به نظر می رسه. در دو سمت چپ و راست هم گزینه های اصلی جلال اکبری و علیرضا محمد هستن. البته با تمام این اوصاف باید منتظر ماند و دید که خط دفاع پرسپولیس را کرانچار با کدام بازیکنان ارنج می کند.

تو خط میانی پرسپولیس حضور بازیکنان پر تعداد از جمله دردسرهای شیرین کرانچاره. در واقع تعداد زیاد بازیکن با تخصص بازی در منطقه میانی یک نقطه قوت برای پرسپولیس هست . در این خط و در منطقه ابتدایی کریم باقری در جلوی خط دفاع یک هافبک کنترلره که وظیفه پوشش منطقه میان قوس هجده قدم تا ابتدای نیمه زمین را بر عهده داره. میثم بائو گزینه کنار دست کریم می باشد که با آزادی عمل بیشتر نقش یک بازیساز را ایفا می کنه. مثلث تهاجمی پرسپولیس را احتمالا بادامکی، علی عسگر و مهدی شیری تشکیل می دن که البته بازیکنانی نظیر منصوری و محمد پروین نیز در این منطقه می تونن بازی کنن. حضور عادل کلاه کج و حوار ملا محمد احتمال تغییرات در آینده را در خط میانی بیشتر می کنه گرچه هنوز من از وضعیتشون اطلاعات دقیق ندارم!

اینطور که از نحوه تمرینات پرسپولیس معلومه و باتوجه به غیبت آرفی و عدم آمادگی کامل محسن خلیلی ، از میان هادی نوروزی و مجتبی زارعی ، یک نفر در نقش مهاجم نوک بازی میکنه. زارع که سال گذشته و در جریان جام حذفی خود را به عنوان یک پدیده مطرح کرد، الان از انگیزه های بالایی برای حضور در ترکیب اصلی پرسپولیس برخورداره. البته در حین بازی ممکن است نفراتی مثل محسن خلیلی و یا حتی اکبر صغیری هم می توانند به عنوان بازیکن جانشین در خط حمله به میدان بیان. در خط حمله پرسپولیس به مثل خط میانی همون دردسر شیرین برای کرانچار دیده می شه و حضور 5 بازیکن با پست تخصصی مهاجم که از این جمع فقط یک نفر می تواند وارد زمین بشه قدرت انتخاب رو برای کرانچار سخت میکنه!

Liverpudlian
12-08-2009, 17:42
يا الله پادشاه بزرگ مسعود خان شروع کرد ما هم ادامه ميديم :D
البته الان در ارنج بندی عبدی هم به کرانچار کمک ميکنه چون شناخت کاملی رو بازيکنان نداره بيشتر عبدی بهش کمک ميکنه تو بازی استقلال اهواز چون ارفی نيست مهاجمان نوروزی و خليلی هستن به احتمال زياد شايد هم جای خليلی زارعی رو بزاره حتما فکر ميکنيين چرا نوروزی رو نميزاره رو نيمکت چون نوروزی طبق اون دو گلی که تو بازی قبل زد برای کرانچار به بازيکن محبوبی تبديل شده و بدون شک يکی دو بازی ازش در ترکيب استفاده ميکنه شايد بين دو نيمه عوض بشه
ولی استقلال رو هم نبايد دستو پا بسته ديد چون الان خداداد نشسته کامل تيم مارو تو بازی با مس اناليز کرده و الان ميخواد حداقل يه مساوی تو تهران بگيره مهاجم بسيار تيزی هم داره استقلال ميداوودی که اگه يه ثانيه ازش خفلت کنن دروازه باز هست الان ميداوودی چون تو ليگ امارات بازی کرده الان بهتر هم گل ميزنه چون من گلهايی که تو امارات زده رو ديدم خيلی حرفه ای و نرم گل ميزنه
تاکتيک استقلال رو هم ميشه گفت 1 -4- 5 فقط دفاع ميکنن يهو ضد حمله ميزنن که فوق العاده زهردار هست

Sir Amir
12-08-2009, 17:55
ياالله ما هم هستيم.:winksmiley02::D

در بازيه جمعه كرانچار سيستمي تهاجمي مقابل استقلال اهواز بازي ميكنند از همان ابتدا.والبته برادر هادي كه گفتش سيستمه اين تيم 1-4-5 بازي ميكنند و ضد حمله ميزنند.بايد مراقب اين ضدحمله ها را باشيم.كه راهشان را براي ضدحمله ها ببنديم.
درباره ي ميداوودي هم بگم كه اين بازيكن كه از بند مصدوميت خارج شده بايد مواظب اين بازيكن باشيم كه در امارت تجربه كرده.روش گلزني رو بلده.بازيكني با سرعت هم هستش.

ولي در كل نبايد مانند بازي مس گل بزنيم و مفت گل بخوريم.

Cactus
12-08-2009, 18:05
سلام بر دوستان عزیز

خب ماهم اومدیم با اجازه

خب کرانیکار گفته که این بازی رو میخواد ببره و سیستم هجومی هم میخواد انتخاب کنه از طرفی بازیکنان خوب ما هم در این بازی هستن و تا حدودی کارمون راحته البته هیچ وقت نباید هیچ تیمی رو دسته کم بگیریم مخصوصا تیم های خداداد رو که واقعا همیشه برا پرسپولیس مشکل درست کردن از طرفه دیگر تیمه روبرو طبق بازیهای گذشته با پرسپولیس به نظر رو به کارهای پرس و ضد حمله میاره که باید بسیار مواظب باشیم البته امیدوارم که خط دفاعیمون هماهنگ شده باشه و مثل بازیث قبل ضعیف ظاهر نشه البته اگه میداودی هم به این بازی برسه خطرناکی این تیم دوچندان میشه زیرا این بازیکن خیلی خطرناک هست و طی بازیهایی که من هم ازش دیدم از یه فرصت کوچولو هم نمی گذره باید مراقبش باشیم اما از یه طرف دیگه نبودن تماشاچی ها باعث میشه که بازی از زیبایی اش بیفتد

حالا باید بریم ببینیم چی میشه امیدوارم که این بازی به عنوان اولین پیروزیمون تو لیگ لقب بگیره اونم با یه بازی پرگل از تیمه خودمون

L . F . C
12-08-2009, 18:27
خدا رو شکر که عادل هم ثبت کرد و از جمعه میتونه بازی کنه !:999:
امیدوارم کرانچار با قرار دادن این بازیکن به جای علی عسگر نقطه ضعف تیم رو حل کنه !!
همچنین امیدوارم مهدی شیری رو از ابتدا در ترکیب بزاره چون به تیم میتونه با تکنیک و پاس های خوبش کمک کنه :wavesmile:

Fenrir Greyback
12-08-2009, 23:57
خدا رو شکر که عادل هم ثبت کرد و از جمعه میتونه بازی کنه !

مشکل اینجاست که آیا می تونه این هفته بازی کنه یا باید 2 هفته صبر کنه؟؟

من دوتا خبر متفاوت از دوتا خبر گزاری متفاوت خوندمقسمتی از این دوتا خبر رو می ذارم:

این یکی مال مهر هستش:
وی عصر امروز به همراه محمود خوردبین، سرپرست تیم فوتبال پرسپولیس به هیئت فوتبال رفت و با توجه به کامل بودن مدارکش، اجازه ثبت قرارداد این بازیکن با سرخپوشان تهرانی صادر شد.

بدین ترتیب عادل کلاه کج می تواند از هفته جاری تیم فوتبال پرسپولیس را در مسابقات لیگ برتر همراهی کند.

اینم مال فارس هستش:

هافبك فصل گذشته صبا به دليل مشكلات خدمت سربازي نتوانست قراردادش را با پرسپوليس در فصل نقل و انتقالات به ثبت برساند و اكنون براي بازي در پرسپوليس بايد دو هفته صبر كند. به اين ترتيب كلاه كج از هفته چهارم ليگ برتر مي*تواند براي پرسپوليس به ميدان برود.

SHANKS
13-08-2009, 00:40
عادل کلاه کج ثبت کرده و چون مشکلش در مورد سربازی بوده و قبلا قرارداد رو بسته بوده از همین بازی پس فردا میتونه برای پرسپولیس بازی کنه:ugly_wink:
به امید اینکه بهترین بازیاش رو برای بهترین تیم اسیا انجام بده:177:

Devils Master
13-08-2009, 10:21
سلام دوستان
حالاکه مشکل کلاه کج حل شد حالا دیگه نباید علی عسگر رو داخل زمین کنه امیدوارم حوار هم رد نکنه و بیاد *

Cactus
13-08-2009, 15:13
فهرست بازیکنان تیم برای بازی با استقلال اهواز اعلام شد

کانون هواداران پرسپولیس : کادر فنی فهرست بازیکنان تیم فوتبال پرسپولیس برای دیدار با استقلال اهواز اعلام کرد.
کادرفنی سرخپوشان اسامی بازیکنان این تیم برای دیدار با استقلال اهواز را اعلام کرد.
کریم باقری, غلامحسین بادامکی, سپهر حیدری, میثاق معمارزاده, مهدی شیری, مجتبی شیری, نبی باقری ها, جلال اکبری, علیرضا حقیقی, ابراهیم شکوری, هادی نوروزی, حمیدرضا علی عسگری, ضیاءالدین نیک نفس, شیث رضائی, میثم بائو, اکبر صغیری, مجتبی زارعی, محسن خلیلی, محمد پروین, اشپتیم آرفی, تیاگو بازیکنان منتخب برای این دیدار هستند.
پرسپولیس در این دیدار نیز چند غائب به دلیل مصدومیت و نرسیدن به مرز آمادگی دارد.
لازم به ذکر است دیدار دو تیم پرسپولیس و استقلال اهواز روز جمعه از ساعت 19:15 بدون تماشاگر در ورزشگاه آزادی برگزار می گردد.

Iceberg
14-08-2009, 00:48
چه بازیکنایی از پرسپولیس هست که نه تو این بازی بودن و نه تو بازی قبل؟

Sir Amir
14-08-2009, 00:56
چه بازیکنایی از پرسپولیس هست که نه تو این بازی بودن و نه تو بازی قبل؟

عادل كلاه كج و هوار ملامحمد فكر كنم اين بازي نيستن و بازيه پيش نبودن.

Fenrir Greyback
14-08-2009, 15:15
دوستان من که خرید های پرسپولیس رو خوب نمیدونم در ضمن شانس قهرمانی به نظر شما کدوم تیم ها هستن؟!

به نظر من هم در يارگيري بد عمل نكرديم بلكه بهتر از پارسال بوديم جذب چند ستاره پوشالي تمام شده دردي از ما دوا نمي كنه تيم امسال فاكتور انگيزه داره .نكته ي مبهم اين قضيه عدم جذب اشوبي ، رفتن مازيار و نوري و نيافتن جانشين مناسب برای این پست مهم بود .
رفتن كريمي هم نكته ی سوال برانگيزی بود .
من دوتيم اصفهاني و دوتيم ابي وقرمز را شانسهاي اول و درجه يك مي دونم .
بعد از اونا شانسهاي درجه دو مس و فولاد و استيل اذين .
البته فقط اينه بگم كه به نظرم ذوب اهن از موقعيت بهتري نسبت به پارسال برخورداره.
استقلال با جايگزيني مهر هاي بهتري نسبت به پارسال شرايط بدي نداره فقط ميمونه كه با استرس قهرماني گذشته چه مي كنه .
سپاهان که من شانس زيادي بش نمي دم مطمئنم قلعه نوعي دوام نمياره به خاطر این مسئله که افرادی که در باشگاه استخدام شدن نگاشون بیشتر به درامدشونه تا تعصبشون!
پرسپوليس نسبت به پارسال خيلي بهتره {سواي بحث كريمي} يك مربي كاربلد داره اما چقدر زمان مي خواد تا به شناخت وهماهنگي برسند معلوم نيست اما اميدوار كننده نشون داد در بازی اول!

میشه خرید های پرسپولیس با بازیکنانشون رو به عکسی چیزی نمایش بدین بفهمیم چیکارست امسال؟

یه چیزی تو این مایه ها :D :

Orange
14-08-2009, 16:34
خبری از ترکیبه امروز ندارید؟
من منتظر بازی این آرفی هستم مهاجمیه که سبک بازیشو دوست دارم میشه گفت اگر خلیلی هم بهش اضافه بشه خط حمله خوبی میشه.
خوب دوستان پیش بینی من از این بازی اینه که راحت استقلال اهواز رو میبریم چون هیچ فشاری رو مربی در بازی اول خانگی نیست بدلیل نبود تماشاچی.:winksmiley02:

Devils Master
14-08-2009, 16:50
سلام
در بازی امروز که ورزشگاه بدون تماشاگره بازی خوبی میشه ولی جذاب نمیشه حتما باید پرسپولیس بازی خوب بکنه
انشاالله این بازی رو ببریم

Fenrir Greyback
14-08-2009, 17:18
خبری از ترکیبه امروز ندارید؟
من منتظر بازی این آرفی هستم مهاجمیه که سبک بازیشو دوست دارم میشه گفت اگر خلیلی هم بهش اضافه بشه خط حمله خوبی میشه.
خوب دوستان پیش بینی من از این بازی اینه که راحت استقلال اهواز رو میبریم چون هیچ فشاری رو مربی در بازی اول خانگی نیست بدلیل نبود تماشاچی.:winksmiley02:
به یونسم گفتم! با توجه به مصدومان و ... احتمالا این ترکیب امروز باشه :

پرسپولیس: معمارزاده، اکبری، مجتبی شیری، حیدری، شیث رضایی، باقری، تیاگو، بائو، بادامکی، مهدی شیری، خلیلی
استقلال اهواز: غبیشاوی، آتسوی، ارزانی، توحیدی‏پور، رجبی، ماهینی، مطوری، معقولی، شرفی، بیژنی، مقدسی‏پ

ArtesheSorkh
14-08-2009, 18:42
خیلی بازی سردیه .. آدم خوابش میبره

Cactus
14-08-2009, 19:17
خب نیمه اول تموم شد

خیلی بازی سردی بود اصلا قشنگ نبود نبودن تماشاچی ها از جذابیت بازی کاسته بود 2 تا موقعیت خیلی خوب رو هم داشتیم ولی خیلی بد استفاده کردیم در کل امروز تو پرسپولیس هیچ کی زیاد خوب بازی نکرد زارعی و نوروزی هم نسبت به بازی قبل خوب نبودند من میگم که کرانچار در نیمه دوم با آوردن مهاجمانی مثل آرفی و خلیلی میتونه تیم رو بیشتر هجومی کنه البته باید خوب بازی کنند نه مثل نیمه اول من که میگم باید تغییر تاکتیک بدن چون اصلا در نمیه اولم از تاکتیک خاصی استفاده نمی کردن البته حالا باید ببینیم در نمیه دوم چی میشه البته آرزوی همه ما این است که اولین بردمون در لیگ رقم بخوره

ArtesheSorkh
14-08-2009, 19:30
واقعا خلیلی عالی بازی میکنه .. عجب ضربه ایستگاهی قشنگی زد

Arastoo 10
14-08-2009, 19:58
چه عجب... اين همه مهاجم بايد سپهر بياد گل بزنه بهرحال بازم خداروشكر!

Alireza59sg
14-08-2009, 20:05
پرسپولیس واقعا بد بازی کرد باز هم خلا یک هافبک وسط حس شد کریم نمیتونه دیگه مثل گذشته وسط و جمع کنه عوض پرسپولیس به اندازه یه تیم هافبک مهاجم و مهاجم داره تو نیمه دوم فکر کنم به غیز از 4 دفاع همه مهاجم بودن. نبود علیرضا محمد هم خیلی حس شد. بائو هم چیزی نشون نداد. پرسپولیس به قول قطبی الان به یه بازیکن کارگر مثل پژمان نیاز داره
تو این بازی به نظرم بادامکی خیلی خوب بازی کرد البته نسبت به خودش. فصل پیش افتضاح بود ولی الان حداقل بد نبود. امسال استیل آذین خیلی آماده نشون میده هنوز خیلی زوده بخوایم درباره قهرمان شدن یا نشدن صحبت کرد ولی به نظر خیلی سخته بخوایم با این تیم قهرمان بشیم

pers20
14-08-2009, 20:16
گلی که خوردیم تقصیره بادامکی بود وسط زمین توپو لو داد به طور تابلو , اونا اومدن زدن تو گل !!!پس نگین بادامکی خوب بازی کرد.

اینا قدره پیراهن پرسپولیس رو نمیدونن همه عین ماست بودن تماشاگرای پرسپولیس واسه تیمشون بخاطره تیمشون بازیه استیل آذین رو نرفتن به عشق پرسپولیس ,ولی استیل آذین بازیشو برد با اینکه تماشاگر نداره, اینا چی حتی بخاطره هوادارا هم به خودشون یه خرده زور نزدن!!!

BLACK BIRD
14-08-2009, 20:17
باز هم ما این سه امتیاز رو که میشد به راحتی بدست بیاد از دست دادیم.ممکنه الان زیاد ناراحت نشیم از این مساوی ولی باور کنید همین تک امتیازا هم آخر فصل به کمک تیم ها میان.
بهترین بازیکن امروز هم میثاق بود . خلیلی هم معلوم نیست که چرا خوب بازی نمیکنه. بابا به قران بازیکنای خارجی هم مصدوم میشن ولی وقتی برگردن مثله قبل بازی میکنن و بلکه بهتر هم بازی کنن. اما این محسن ما انگار حالا حالا ها قصد بازگشت به اوج رو نداره.

Cactus
14-08-2009, 20:20
واقعا بد بازی کردیم نه تاتیکی داشتیم نه تکتیکی کسی هم اون چنان خوب بازی نکرد جایه محمد هم واقعا خالی بود دقیقه 83 اومدیم گل زدیم بعد 1 دقیقه بعد گل خوردیم واقعا خط دفاعیمون ضعیفه تازه شانس آوردیم میثاق بود وگرنه میباختیم واقعا منم با آقا علیرضا موافقم پرسپولیس الان به یه بازیکن زحمت کش مثل پژمان نیاز داره همینطور یه بازیکن طراح و بازیساز خوب که کریمی فصل پیش این کارو انجام میداد ولی اگه بخواد شرایط اینجوری پیش بره باید قید قهرمانی را از همین حالا بزنیم امیدوارم همینطور هم باشه

بازیکنا هم امروز زیاد خوب نبودن تو دروازه میثاق خوب کار کرد 4 تا تک به تک گرفت تو خط دفاع سپهر با اشتباهش گلی رو که زد از بین برد شیری هم که اصلا دیده نشد اکبری و شیث هم بد نبودند در میانه بائو نسبت به اون بازیهاش تو بقیه تیمها اصلا خوب نبود علی عسگر هم که در پست غیر تخصیصی اش اصلا به چشم نمیاید کریم هم دیگه تقریبا تموم شده و یه بازیکن 90 دقیقه نیست بادامکی نسبت به قبل خودش بهتر بود ولی او هم تو گل مقصر بود اون توپ رو اونجوری لو داد زارعی و نوروزی هم که اصلا مثل بازی قبلی نبودن و خیلی ضعیف ظاهر شدن خلیلی هم بد نبود یه ضربه آزاد خوب زد ولی دیگه زیاد بهش توپ خوب ندادن همینطور هم اشپیتیم شرایط خلیلی رو داشت

Liverpudlian
14-08-2009, 20:21
ntخدارو شکر خدارو صد هزار مرتبه شکر که اين بازی رو نباختيم خدارو شکر که يک امتياز از بازی خانگی گرفتيم و همچنان در کورس کسب عنوان قهرمانی هستيم تيم نه تاکتيک داشت نه برنامه نه چيزی فقط ميتونم بگم دم معمارزاده گرم با اين دروازهبانی که کرد دم سپهر گرم با آون اشتباهش ترکوند اصلا تيم حال بازی کردن نداشت ادم بازی رو ميديد خوابش ميگرفت
کرانچار هم اصلا خوب ترکيب نچيده بود از اول بايد خليلی رو بازی ميداد زارعی رو هم نبايد از بازی ميورد بيرون اميدوارم تيم بهتر بشه بازم ميگم خدارو شکر نباختم همينمون مونده بود اتسو بهمون گل بزنه ديگه نميدونم چی بگم کلّا تيم بد بود تاکتيک هم اصلا نداشتيم تازه اون موقعيت زارعی رو هم نبايد از يادمون ببريم دروازه خالی رو سرش رو انداخت پايين و شوتيد بيرون که خيلی جالب بود که اگه اون توپ گل ميشد شايد الان برنده بوديم
تيم خداداد عالی بود البته تيم کرانچار افتضاح
با اين نتيجه بدست اومده فهميديم نبايد با يه بازی بگيم تيم خوب هست قهرمانی مال ما هست فکر کنم اون بازی با مس هم شانس باهامون يار بود
بعد از نتيجه بدست اومده با کرانچار مصاحبه کردن که کرانچار گفت خوشحالم که بازی رو مساوی کردم بگی نگی بوی وينگادای دوم داره مياد

OM_ID
14-08-2009, 20:23
اقا من نمیدونم این بادامکی چی کار کرد تو این بازی که باید 90 دقیقه فیکس بازی کنه و اونوقت شیری و پروین باید 90 دقیقه بشینن رو نیمکت
پرسپولیس تو این بازی تو نیمه اول خوب بازی کرد و بازی رو تو دست گرفته بود ولی نیمه دوم
افت کرد
خداییش بعضی ازبازیکنا از نظر بدنی در سطح پایینی قرار دارند و باید حق داد که بازیکنی که 24 ساعت قبل از بازی وارد کشور شده بیاد و فیکس بازی کنه چون آمادگیش بیشتر بوده
البته این بازیکنا تازه فصل بدنسازی رو دارن طی میکنن
به امید اینکه پیروزی بتونه در هفته های بعد با آمادگی بیشتر بازیکناش بتونه حریف ها رو شکست بده

Arastoo 10
14-08-2009, 20:31
چرا اين بازيكن برزيليه رو نميگين؟!!
معلوم نيست از كدوم كوره دهات دلاله ورش داشتن قالبش كردن به پرسپوليس!
اينم از آقاي كرانچار!به نظر من اين بابا با وينگادا هيچ فرقي نداره.
فكر كن از كار و زندگيم زدم نشستم اين بازي رو نگاه كردم!
بخدا خسته شدم!بعضي موقع ميگم كاش هيچوقت از فوتبال خوشم نميومد!

Alireza59sg
14-08-2009, 20:33
گلی که خوردیم تقصیره بادامکی بود وسط زمین توپو لو داد به طور تابلو , اونا اومدن زدن تو گل !!!پس نگین بادامکی خوب بازی کرد.

پستی که دادم قبل از گلی بود که خوردیم. بعدش شما بگین کی خوب بازی کرد که حالا بادامکی خوب باشه. تو نیمه اول یه موقعیت 100 درصد ساخت که خراب شد

pers20
14-08-2009, 20:40
پستی که دادم قبل از گلی بود که خوردیم. بعدش شما بگین کی خوب بازی کرد که حالا بادامکی خوب باشه. تو نیمه اول یه موقعیت 100 درصد ساخت که خراب شد

کدوم موقعیتیو میگی؟ همونی که شانسی توپ خرد به پاش ؟ افتاد جلوی پای زارعی؟؟؟

sambik
14-08-2009, 20:44
با سلام
بازی اینقدر مزخرف ؟ تیم اینقدر بی هدف و ناهماهنگ ؟ تعویضها اینقدر الکی ؟ بازیکن اینقدر بی خاصیت ؟ ارنج تیم اینقدر نابخردانه ؟
تا بحال اینقدر بازی بیخود ندیده بودم و علتش هم ارنج الکی اول بازی بود چطور یه مربی میتونه بازیکناشو برای اول بازی بد انتخاب کنه و تعویضاشو الکی هدر کنه و بعدش هم بمونه که کیو تعویض کنه؟ چرا نوروزی از اول بازی کرد با اینکه تازه از سفر اومده بود شاید بخاطر این فرض که تو بازی اول دوگل زده بود(شانسی) که این تفکر مسخره و ابلهانه است .
حسین بادامکی اصلا چرا تو تیم بازی می کنه ؟ دلیل تمدید قراردادش چی بود ؟ پارتی ؟ اون ماهی هزار تومن هم زیادشه بازیکن به این بی خاصیتی تو عمرم ندیده بودم آخه یه بازیکن اونم تو تیمی مثل پرسپولیس چقدر میتونه بد بازی کنه تا تعویض بشه؟ اصلا چرا تعویض رو گذاشتن ؟ این مربی چقدر در تعویضاش ضعیفه اخه تو بازی قبل هم در شرایطی که تیم مس ده نفره بود و چیز زیادی از وقت نمونده بود و بازیکن مهاجم میخواستیم رفت و یه تعویض دفاعی کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ تو بازی امروز هم تنها کسی که نباید تعویض میشد تیاگو فراگو بود اخه خوب بازی می کرد و پاساش همش رو به جلو بود ولی بازم مربی بادامکی و نوروزی رو نگه داشت و اون رو تعویض کرد برای چی نمیدونم آخه علی عسگر چرا اومد اونم بعنوان هافبک تدافعی برای اینکه باقری اختیار عمل بیشتری داشته باشه ولی اون کانلا خسته بود و بریده بود چطور میتونست توپ گردان ما باشه
کریم چرا فیکس بازی می کنه برای اینکه همیشه یه تعویض ما هدر بره در حالیکه میشه اونو رو نیمکت نشوند و تو مواقع لزوم به بازی اوردش
حمید علی عسگر و نوروزی جاشون رو نیمکت هم خیلی زیادیه چه برسه به فیکس تیم؟؟؟؟؟؟
آخه مربی اینقدر ... شعور چطور تونست اشپیتیم و خلیل رو تو این موقعیت خوب که میتونست جلوی یه تیم ضعیفتر از اول ازشون بازی بگیره و اونا با هم هماهنگ بشن رو روی نیمکت بنشونه و اون دوتا بی خاصیت رو بزاره تو زمین شاید اون میخواد زارعی و نوروزی رو فیکس کنه و محسن و اشپتیم رو ذخیره یا اینکه اون اصلا اسم اونا رو باهم اشتباه گرفته
ویا اینکه به یه دلیل که میتونه نزدیکتر هم باشه اینکارو کرده
اینکه ترکیب تیم رو اون تعیین نمیکنه یا تعویضا دست اون نیست
وگرنه این حرکات از یه مربی با این کارنامه غیر ممکنه
تو بازی اول کمی امیدوار شدم که بازی دنیزلی رو دوباره تیم داره انجام میده ولی نه اصلا اینطور نیست
آخه این بازی پرسپولیس شدیدا زیر سوال میره و حاشیه ها دوباره شروع میشن
فقط خدا رحم کنه

Seyed
14-08-2009, 20:50
من مثل همیشه بازی رو ندیدم فقط 15 دقیقه آخرو یکمشو تونستم ببینم و دوتا گلشو اما الان که داشتم متن دوستان رو می خوندم به یه مطلب جالب بر خوردم که به این نتیجه رسیدم که بحث های کارشناسیمون بعد بازی معمولا با احساساتمون مخلوط میشه و از اون جنبه کارشناسانه خارج میشه به این نقل قول ها توجه کنید ! :

اين نتيجه بدست اومده فهميديم نبايد با يه بازی بگيم تيم خوب هست قهرمانی مال ما هست
فکر کنم اون بازی با مس هم شانس باهامون يار بود

نمی خوام این وسط مچ گیری کنم قصدم اینه فقط به یه چیزی برسم و اونم اینکه هادی عزیز در جمله اولش میگه با این نتیجه فهمیدیم که با یه بازی نباید احساساتی بشیم و بگیم که قهرمانی مال ماست . که من این حرفشو فوق العلاده قبول دارم اما خودش تو ادامش میگه به این نتیجه هم رسیدم که فکر می کنم اون بازی با مس هم شانسی بوده !

من می خوام به هادی عزیز بگم که لیگ ما دو هفته داشت یک هفته نمایش فوق العلاده ای داشتیم و این هفته به گواه حرف اکثریت یه بازی ضعیف و هفته سومی هم وجود نداشته ، اما شما با این نتیجه و بازی نسبتا ضعیف یک هفته داری بازی زیبا و نتیجه قابل قبول هفته گذشته رو زیر سوال می بری و قطعا این روی احساسات ماست .

حالا از این حرف می خوام به این جا برسم که اگر قرار باشه ما با یه بازی ضعیف و نتیجه بد اینطوری احساساتی بشیم و حکم برای یه مربی و کاراییش صادر کنیم تهش به بهتر از فصل قبل نمی رسیم و هیچ وقت با این احساساتی بودن موفق نمیشیم . پارسال ما خیلی قشنگ چوب این مسئله رو خوردیم وقتی که هفته 14 هم بود و 20 هفته مونده بود به آخر لیگ و با صدر 5 امتیاز فاصله داشتیم احساساتی شدنمون گل کرد و شروع کردیم به اعتراض و ... و باعث شد همون 5 امتیاز به 11 امتیاز همون رده سوم که آسیا رو برامون داشت به رده 5 جم بدون آسیا برسیم.

من نظر شخصیم اینه که با تمام مشکلاتی که تیممون داره از جمله توی دفاع و دروازه که یه دقیقه واقعا اعصاب منو سر گلی که خوردیم ، خورد و خاک شیر کرد ، اما کمی تا قسمتی خودمونم توی مشکلات و نتایج بد تیممون مقصریم و اینطوری بیشتر ضربه می زنیم تا کمکی کرده باشیم.

در مجموع باید بگم که با اینکه این هفته تو بازی ضعیف عمل کردیم و توی خونمون با هزار بدبختی مساوی گرفتیم و خط دفاعی و دروازمون زیر خط ضعیف عمل کرد اما بازم من معتقدم اگر به این مربی کاری به مسئولین باشگاه ندارم اما مای تماشاگر وقت بدیم این تیم به شرایط آرمانی با این بازیکنا و مربی می رسیم و همونطور که اون هفته گفتم اگر قهرمانی برامون نداشته باشه حداقلش مثل دوران دنیزلی می تونیم از باختامونم لذت ببریم البته بازم می گم به شرط فرصت دادن !

از هادی عزیز هم بابت نقل قول انتقادی از پستش عذر خواهی می کنم و فقط هدف من از این کار این بود که نمونه ای از رفتار احساساتی که نسبت به تیممون داریم و داریم بهش ضربه می زنیم رو نشون بدم تا شاید با اصلاحش کمکی به تیم محبوبمون کنیم.!

به امید موفقیت تیم محبوبمون پرسپولیس

més que un club
14-08-2009, 20:57
عجب بازیه کند و خسته کننده ی بود !

استقلال اهوازیها فقط سرعت بازی و میگرفتن و خودشون طرح حمله میریختن !

گلی هم که خوردیم من نمیدونم حیدری واسه چی اون هد الکی رو زد معمارزاده میتونست به راحتی توپ رو جم کنه ! واقعا که از دست این مردک !

ولی بازم مشکل اصلی تیم اینه که وقتی گل میزنه نمیتونه بازی رو نیگه داره ، باید واسه این مشکل یه کاری بکنن !

Devils Master
14-08-2009, 21:06
چه عجب... اين همه مهاجم بايد سپهر بياد گل بزنه بهرحال بازم خداروشكر!

واقعا که راست میگی یه بازی رو در سطح دهاتیها انجام دادن

sambik
14-08-2009, 21:07
من مثل همیشه بازی رو ندیدم فقط 15 دقیقه آخرو یکمشو تونستم ببینم و دوتا گلشو اما الان که داشتم متن دوستان رو می خوندم به یه مطلب جالب بر خوردم که به این نتیجه رسیدم که بحث های کارشناسیمون بعد بازی معمولا با احساساتمون مخلوط میشه و از اون جنبه کارشناسانه خارج میشه

سلام دوست من
شما یه چیزایی رو از قلم ننداختی
اولا این بحثایی که اینجا میشه از زبون کسایی هست که همشون قلبشون به عشق تیم میتپه و یه نتیجه ضعیف میتونه بهترین روزشونو تلخ کنه واین معنای واقعی هواداره آخه هواداری که همیشه بی خیال باشه و از اینده تیم نترسه و بهش فکر نکنه که دیگه هوادار نیست
هوادار یعنی احساسات احساسات احساسات
ثانیا اگه این انتقادات اینجا مطرح نشه و بچه ها حرف دلشون رو (چه درست و کارشناسانه یا چه از روی احساسات و بی منطق) اینجا نزنن پس هدف ایجاد این تاپیک و فرومها چیه؟ اخه عزیز من اگه یک هزارم این انتقادات رو جمع کنن و روش فقط فکر کنن تیم خدا میشه . کیه بیاد حرف این هوادارا رو گوش کنه دلت خوشه میگی با حرفامون به تیم ضربه میزنیم اخه اگه منظورت اعتراضات روی سکو هاست که اگه اون اعتراضات نبود که اون وینگادای احمق الان هم بود .
بهتره کمی منصف باشی و بهشون حق بدی
باتشکر

Liverpudlian
14-08-2009, 21:10
من مثل همیشه بازی رو ندیدم فقط 15 دقیقه آخرو یکمشو تونستم ببینم و دوتا گلشو اما الان که داشتم متن دوستان رو می خوندم به یه مطلب جالب بر خوردم که به این نتیجه رسیدم که بحث های کارشناسیمون بعد بازی معمولا با احساساتمون مخلوط میشه و از اون جنبه کارشناسانه خارج میشه به این نقل قول ها توجه کنید ! :

نمی خوام این وسط مچ گیری کنم قصدم اینه فقط به یه چیزی برسم و اونم اینکه هادی عزیز در جمله اولش میگه با این نتیجه فهمیدیم که با یه بازی نباید احساساتی بشیم و بگیم که قهرمانی مال ماست . که من این حرفشو فوق العلاده قبول دارم اما خودش تو ادامش میگه به این نتیجه هم رسیدم که فکر می کنم اون بازی با مس هم شانسی بوده !

من می خوام به هادی عزیز بگم که لیگ ما دو هفته داشت یک هفته نمایش فوق العلاده ای داشتیم و این هفته به گواه حرف اکثریت یه بازی ضعیف و هفته سومی هم وجود نداشته ، اما شما با این نتیجه و بازی نسبتا ضعیف یک هفته داری بازی زیبا و نتیجه قابل قبول هفته گذشته رو زیر سوال می بری و قطعا این روی احساسات ماست .

حالا از این حرف می خوام به این جا برسم که اگر قرار باشه ما با یه بازی ضعیف و نتیجه بد اینطوری احساساتی بشیم و حکم برای یه مربی و کاراییش صادر کنیم تهش به بهتر از فصل قبل نمی رسیم و هیچ وقت با این احساساتی بودن موفق نمیشیم . پارسال ما خیلی قشنگ چوب این مسئله رو خوردیم وقتی که هفته 14 هم بود و 20 هفته مونده بود به آخر لیگ و با صدر 5 امتیاز فاصله داشتیم احساساتی شدنمون گل کرد و شروع کردیم به اعتراض و ... و باعث شد همون 5 امتیاز به 11 امتیاز همون رده سوم که آسیا رو برامون داشت به رده 5 جم بدون آسیا برسیم.

من نظر شخصیم اینه که با تمام مشکلاتی که تیممون داره از جمله توی دفاع و دروازه که یه دقیقه واقعا اعصاب منو سر گلی که خوردیم ، خورد و خاک شیر کرد ، اما کمی تا قسمتی خودمونم توی مشکلات و نتایج بد تیممون مقصریم و اینطوری بیشتر ضربه می زنیم تا کمکی کرده باشیم.

در مجموع باید بگم که با اینکه این هفته تو بازی ضعیف عمل کردیم و توی خونمون با هزار بدبختی مساوی گرفتیم و خط دفاعی و دروازمون زیر خط ضعیف عمل کرد اما بازم من معتقدم اگر به این مربی کاری به مسئولین باشگاه ندارم اما مای تماشاگر وقت بدیم این تیم به شرایط آرمانی با این بازیکنا و مربی می رسیم و همونطور که اون هفته گفتم اگر قهرمانی برامون نداشته باشه حداقلش مثل دوران دنیزلی می تونیم از باختامونم لذت ببریم البته بازم می گم به شرط فرصت دادن !

از هادی عزیز هم بابت نقل قول انتقادی از پستش عذر خواهی می کنم و فقط هدف من از این کار این بود که نمونه ای از رفتار احساساتی که نسبت به تیممون داریم و داریم بهش ضربه می زنیم رو نشون بدم تا شاید با اصلاحش کمکی به تیم محبوبمون کنیم.!

به امید موفقیت تیم محبوبمون پرسپولیس
ميگم حالا از کجا معلوم که هفته بعد ما پاس رو ببريم تو همدان بعد هفته بعد بياييم تو ازادی ببازيم دوباره ميشه همون اش و همون کاسه يعنی با احساسات يک هوادار بازی کردن يعنی طرز تفکر يک هودار نسبت به تيمش رو عوض کردن
امروز من ديدم که کرانچار خيلی علاقه شديد به بازيکنانی عين بادامکی و نوروزی داره يعنی تفکراتش يه چيزی تو مايه های وينگادا هست که علاقه شديد به علی عسگر و عبدی داشت و مازيار زارع رو بازی نميداد بجاش عبدی رو بازی ميداد اونوخت اين کرانچار هم با علاقه اي که بادامکی پيدا کرده باعث ميشه بازيکنانی عين پروين و شيری بمونن رو نيمکت و بادامکي که در طول نود دقيقه کاری نکرد بايد بازی کنه
اين کار به تيم فوق العاده ضربه ميزنه

Devils Master
14-08-2009, 21:15
سلام
دوستان همه دیدیم که این مربی کم کم داره مثل وینگادا به علی اسگر بازی میده هالا باید ببینیم بازی بعدی هم به اینا بازی میده یا نه
این هم داره جوون گرایی برای خودش انجام میده نه برای تیم اینکارها به درد تیم نمیخوره باید از پروین و خلیلی و ارفی و زارعی رو از زمین بیرون نبره تعویزهاشو هم مثل وینگادا کم کم داره انجام میده

pers20
14-08-2009, 21:30
الان من داشتم مصاحبه مطبوعاتی کرانچار رو میخوندم فهمیدم این مربی اصلا مربیه باهوشی نیست فک میکنه یه تیم دسته دو رو گرفته بعد داره برای بقا میجنگه میگه نتیجه خوب بود شانس اوردیم نباختیم نوروزی رو هم زود کشیدم بیرون تا برای بازیهای بعد نفس کم نیاره (آقا رو نوروزی حساب کرده ) مربیه ای که به تیم تاکتیک نده اصلا مربی نیست البته این مربی احتیاج به وقت داره ولی از صحبتهاش میشه فهمید مالی نیست !!!

Seyed
14-08-2009, 21:38
سلام دوست من
شما یه چیزایی رو از قلم ننداختی
اولا این بحثایی که اینجا میشه از زبون کسایی هست که همشون قلبشون به عشق تیم میتپه و یه نتیجه ضعیف میتونه بهترین روزشونو تلخ کنه واین معنای واقعی هواداره آخه هواداری که همیشه بی خیال باشه و از اینده تیم نترسه و بهش فکر نکنه که دیگه هوادار نیست
هوادار یعنی احساسات احساسات احساسات
ثانیا اگه این انتقادات اینجا مطرح نشه و بچه ها حرف دلشون رو (چه درست و کارشناسانه یا چه از روی احساسات و بی منطق) اینجا نزنن پس هدف ایجاد این تاپیک و فرومها چیه؟ اخه عزیز من اگه یک هزارم این انتقادات رو جمع کنن و روش فقط فکر کنن تیم خدا میشه . کیه بیاد حرف این هوادارا رو گوش کنه دلت خوشه میگی با حرفامون به تیم ضربه میزنیم اخه اگه منظورت اعتراضات روی سکو هاست که اگه اون اعتراضات نبود که اون وینگادای احمق الان هم بود .
بهتره کمی منصف باشی و بهشون حق بدی
باتشکر

نه عزیزم متوجه منظور من نشدی . اتفاقا من خودم از طرفدارای انتقاد و اعتراض هستم اما من حرفم اینه که تمام مشکلاتی که توی ایران هست جدای از مسائل ضعف مدیرتی و مسائلش که ازش میگذرم اما مشکلمون عدم ثباتی که بخاطر عدم صبرمون داریم . من می گم الان هفته دوم مسابقاته و شما دوتا بازی از این تیم و مربی دیدی یکیش خیلی قوی و زیبا با نتیجه تقریبا قابل قبول و یکی نتیجه و بازی فوق العلاده ضعیف ! خب شما داری با این دوتا بازی حکم کاری این سرمربی رو امضا می کنی و حالا نمی دونم اهل استادیوم رفتن هستی یا نه اما احتمال میدم که اگر هفته چهارم ورزشگاه بری با این همه احساساتی که بخرج میدی بعید نیست که اگر تا دقیقه 30 بازی ضعیف باشه تمام جد آباد این مربی رو جلو چشش نیاری !
اما من حرفم اینه احساسات لازمه ! انتقاد لازمه ، حساسیت به نتایج و بازی لازمه ، اعتراض هم لازمه اما ضمن تمام اینا قطعا فرصت دادن و کمی هم صبرم لازمه !
شما هنوز هفته دوم نشده داری در مورد این مربی و تیم براحتی روی فقط یه بازی اونم نه اجماع دو بازی حکمش رو صادر می کنی و با وینگادا یکیش می کنی و بعیدم نیست اگر مدیر عامل بودی الان اخراجش نمی کردی !

فقط در کل من یه چیزی رو میگم احساسات و غیرت داشتن به تیم لازمه اما موقع داره ، باید در کنار صبر و منطق باشه، اگر قرار باشه با یه بازی که سهله اگر با 5 تا بازی اینطوری برخورد کنیم این تیم با مدیریت پرز و مربی گری فرگوسن و امثالهم هم به هیچ جا نمیرسه !

مچ گيری هم ميکنی سيد اگه دستم بهت نرسه :D
ميگم حالا از کجا معلوم که هفته بعد ما پاس رو ببريم تو همدان بعد هفته بعد بياييم تو ازادی ببازيم دوباره ميشه همون اش و همون کاسه يعنی با احساسات يک هوادار بازی کردن يعنی طرز تفکر يک هودار نسبت به تيمش رو عوض کردن
امروز من ديدم که کرانچار خيلی علاقه شديد به بازيکنانی عين بادامکی و نوروزی داره يعنی تفکراتش يه چيزی تو مايه های وينگادا هست که علاقه شديد به علی عسگر و عبدی داشت و مازيار زارع رو بازی نميداد بجاش عبدی رو بازی ميداد اونوخت اين کرانچار هم با علاقه اي که بادامکی پيدا کرده باعث ميشه بازيکنانی عين پروين و شيری بمونن رو نيمکت و بادامکي که در طول نود دقيقه کاری نکرد بايد بازی کنه
اين کار به تيم فوق العاده ضربه ميزنه

اما من در مورد احساسات هوادار و اینا ضمن اینکه حق میدم بخاطر اینکه توی این سالها منهای فصل حبیب کاشانی با احساسات هممون بازی شده و خیلی اذیت شدیم اما من در این مورد بالا توضیح دادم که امیدوارم قانع کننده باشه .

در مورد اون قضیه بادامکی و علی عسکر هم که به مسائل فنی مربوط میشه باید بگم که من کاری به قضیه وینگادا ندارم و اینکه وینگادا واقعا مربی ضعیفی بود (البته اونم با مدیریت بهتر و رفتار ما می تونست نتایج بهتری رو رقم بزنه که بگذریم) اما در مورد کرانیکار باید بگم که این مربی الان دقیقا 3 هفتست که وارد ایران شده و دو هفته بازی کرده از این سه هفته و وقت تدارکاتی و اردو و ... رو نداشته (بخاطر مدیرت قویمون البته !!!) طبیعی هست که بازیکنای تیم ما رو نباید درست بشناسه و بخاطر دیر اومدنش چاره ای نداره که چند بازی اول رو بخاطر این مدیرت قوی تیم به عنوان بازی تدارکاتی ازش استفاده کنه تا ترکیب درستشو بشناسه و در این ضمینه واقعا تقصیر به گردن کرانیکار انداختن واقعا درست نیست و از طرفی هم همینطور که گفتم قضاوت رو از هفته دوم شروع کردن هم کار درستی نیست.

در کل من نظرم اینه که باید به این تیم و مربیش وقت بدیم و بازم میگم احساساتی محض عمل کردن همون نتیجه ای رو به ما میده که فصل قبل داد .امیدوارم این حرفم کسی رو ناراحت نکنه اما کاش ما هوادارای پرسپولیس تو این صبر کردن یکم از هوادارای استقلال و سپاهان یاد می گرفتیم چون تجربه گفته که هوادارای این دو باشگاه مثل همه باشگاه های ایران به خاطر مسائل مدیریتی فراز و نشیب زیادی داشتن اما با یکم صبر و وقت دادن به مربیاشون نتیجشو گرفتند واقعا ، اگر یادتون باشه همین استقلال با امیر قلعه نوعی همین فصل پیش به رده 17 جدول رسید اما آخر سر با صبر هواداراش قهرمان شد ، واقعا فکر می کنید اگر هوادارای استقلال صبر نمی کردن و مربیشون رو از همون اول اینطوری که ما می کنیم باهاش رفتار می کردن اونام همین کارو می کردن قهرمان می شدند ؟!
همیشه تجربه حاصل کرده که تمام موفقیت هایی که یک تیم داشته به ثبات مدیریت و مربیش بوده و واقعا خیلی کم شده که از تعویض مربی و مدیر یک باشکاه تیمی توی اون فصل به جایی برسه !