توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بحث و تبادل نظر لیگ برتر ایران :: فصل 88-89
Rossonery
18-07-2009, 12:55
بسم الله الرّحمن الرّحیم
در این تاپیک میتونید به بحث و تبادل نظر در مورد لیگ برتر ایران و تیم هایی که تاپیک و بخش اختصاصی ندارند، بپردازید.
اخبار مربوطه به لیگ را در تاپیک اخبار لیگ برتر ایران - فصل 88-89 ([Only registered and activated users can see links]) قرار میگیرد و مطابق صحبت ابتدایی این اخبار شامل اخبار لیگ و تیم هایی میشود که بخش و تاپیک اختصاصی برایشان در نظر گرفته نشده است.
kamran&negar
23-07-2009, 10:26
وقتی زمان نقل و انتقالات تموم شد اگه یکی اسم بازیکنای جدید و اونایی که تمدید کردند بگه خیلی خوب میشه مثلا اینطوری:استقلال:جباری(تمدی )-عنایتی(النصر) خصوصا تیمهای شاهین-تراکتور سازی و استیل اذین.کسی میتونه این کارو بکنه؟اطلاعات اشتباه نباشه اگه شک دارین ننویسین
la sagrada barca
27-07-2009, 09:54
راستي مگه ما سوپر كاپ نداريم اصلا كسي خبري داره برگزار ميشه يا نه درخواست ليست كامل نقل وانتقالات امسال ليگ برتر.:6:
Ronaldinho80
03-08-2009, 10:01
با سلام امروز با یک نرم افزار که خودم ساختم اومدم .
این نرم افزار شامل برنامه ی بازیهای لیگ برتر ایران در فصل ۸۹-۸۸ هست که از نسخه ی قبلی ارائه شده در بعضی سایت ها که در مشخص کردن تیم های میزبان اشتباه داشت کامل تر و ساده تر است که در تمامی گوشی های موبایل هم قابل اجراست .:2qcmh45:
دانلود ([Only registered and activated users can see links]]IRAN PRO LEAGUE88.jar - 0.09MB[/URL])
Rossonery
08-08-2009, 15:00
جملات طلایی هفته اول لیگ برتر:
1- پرسپوليسي ها دست بزنند. (مزدك ميرزايي يا پيمان يوسفي در اولين برنامه فوتبال برتر كه با حضور تماشاچي برگزار شد. مجريان با اين شيوه به دنبال سرشماري از پرسپوليسي هاي حاضر در استوديو بودند. )
2-افشين قطبي اعلام كرده كه نيازي به اين بازيكنان ندارد. (گزارشگر بازي پرسپوليس- مس 48 ساعت بعد از تكذيب رسمي اين خبر كه افشين قطبي اعلام كرده به بازيكناني كه اردوي تيم ملي را ترك كرده اند نيازي ندارد، اين نقل قول جعلي را دوباره تكرار كرد.)
3- تازه ما ادينيو را مهار كرده بوديم. (زلاتكو كرانچار سرمربي پرسپوليس بعد از بازي مقابل مس در واكنش به درخشش بازيكن برزيلي مس)
4- ده دقيقه آخر ما با چه سيستمي بازي كرديم؟ (لوكا بوناچيچ در پاسخ به خبرنگاري كه از او ايراد تاكتيكي گرفت. خبرنگار در پاسخ به سوال لوكا فقط او را نگاه كرد.)
5-تا گفتند داور محمود رفيعي است، تنم لرزيد. (عليرضا منصوريان در اعتراض به قضاوت محمود رفيعي در بازي مقابل استيل آذين.)
6-چيزهايي داخل دروازه مي گذارند تا توپ گل نشود. (منظور مهدي رحمتي كمد نيست. او به شي مقدسي اشاره مي كند كه وحيد طالب لو در هر بازي آن را با خود به زمين مي آورد و كنار خط دروازه قرار مي دهد.)
7- كريم باقري با 36 سال سن هنوز عالي است. (واكنش محمد مايلي كهن به اين سوال كه چرا داريوش يزداني هافبك را در خط دفاع قرار داده است. به نظر شما چه ربطي داشت؟)
8- خداداد بازي را به نفع ما عوض كرد. (ناصر پورمهدي سرمربي ابومسلم بعد از تساوي مقابل استقلال در اهواز عقيده دارد خداداد با تعويض حسين ماهيني ورق را به سود ابومسلم برگرداند.)
9-خدا كند اشتباه كرده باشم؛ اما، همه ديدند كه صادقي با دست توپ را زد اما، ميگويم كه خدا كند كه من اشتباه كرده باشم و داور تصميم درست را گرفته باشد. (يك بار ديگر امير قلعه نويي به داوران معترض است.)
10- شما حق نداريد از ورزشگاه ما انتقاد كنيد. اول برويد ورزشگاه خودتان را درست كنيد. (يك خبرنگار بوشهري در پاسخ به انتقادات محمد احمدزاده از امكانات ضعيف ورزشگاه شهيد بهشتي بوشهر.)
11- علم برتری خود را ثابت كرد. (جمله ای از امیررضا واعظ آشتیانی مدیر استقلال كه تیتر اول روزنامه خبرورزشی شد. او انتقام خود را از امیرقلعه نویی گرفت و این هل من مبارز اوست.)
12- من پارسال اشتباه كردم. (داریوش مصطفوی مدیرعامل سابق باشگاه پرسپولیس كه امسال به حمایت از عباس انصاری فرد گیر داده و حتی از خودش مایه می گذارد. او به فارس می گوید كه تیمش سال گذشته باید با جوان ها بسته می شد نه ستاره هایی كه در نهایت سرمایه گذاری روی آنها نتیجه نداد.)
13- تیراختور! تیراختور!. (تشویق پرشور طرفداران تراكتورسازی در ورزشگاه قم. آنها چه از نظر كمیت و چه از نظر كیفیت تشویق، میزبان را تحت تاثیر قرار داده بودند.)
14- بازیكن در حالت كمرشكن به توپ ضربه می زند! (علیرضا علی فر این جمله را بارها و بارها تكرار كرد. منظور او این بود كه توپ پشت سر بازیكن افتاده.)
15-من در مس نقش طعمه را بازی می كنم. (علی سامره در دفاع از بازی ضعیف خود مقابل پرسپولیس.)
16-تو رختکن سپهر به من گفته بود که حتما گل میزنم. گفت اگه گل زدی بیا سمت من. منم رفتم سمتش. ولی خدایی هر وقت گفته گل میزنی،گل زدم .(هادی نوروزی مهاجم پرسپولیس بعد از بازی گفت كه سپهر حیدری همواره گل زنی های او را پیش بینی كرده است. او از حیدری خواست كه همواره قبل از بازی بگوید كه او گل می زند!)
17- من به همه تیمهای لیگ برتری هشدار می دهم که از تیم استیل آذین بترسند. از تیم داخل زمین استیل آذین نه، بلکه از تیمی که بیرون زمین این تیم را حمایت می کند!(كاظم اولیایی مدیرپاس در مصاحبه بعد از بازی رسما به استیل آذین اتهام زد .به عقیده او اشتباهات داوری در این بازی شبهه برانگیز بود.)
18- من مشاور افشین قطبی نیستم. قبلا هم گفتم كه نمیتوانم به دلیل قراردادی كه با ذوبآهن دارم از این تیم جدا شوم و همچنان به عنوان سرمربی در ذوبآهن فعالیت میكنم.( مصاحبه روز گذشته مهدیتاج مدیر تیمهای ملی با خبرگزاریها دو محور اصلی داشت. اول بحث سرپرستی تیمملی که او همچنان روی حضور منصور پورحیدری تأکید داشت و بحث دوم هم استفاده از منصور ابراهیمزاده به عنوان مشاور فنی تیمملی.آقای ابراهیم زاده چرا همشهری خودت را ضایع می كنی؟)
19- اشتباهات بچه گانه به ضرر ما تمام شد.(این جمله می تواند مهمترین جمله هفته باشد. اگر سرمربی پرسپولیس این حرف را میزد، یك چیزی. اما گوینده شیث رضایی، مدافع پرسپولیس است كه در طول بازی به هیچ توپی و بازیكن صاحب توپی، نه نگفت!)
20- برای فوتبال همدان متاسفم كه مدیریتش دست این آقاست. (امیر مهریزی، مدیرعامل استیلآذین در پاسخ به جملات تند كاظم اولیایی)
mehranomid
09-08-2009, 15:49
شاهین*ورودی*ایوان پتروویچ(پرسپولیس)_امیرحسین محمدی(مس رفسنجان)_رضاجلالی ثابت(استقلال اهواز)_ناصرشکرون(استقلال اهواز)_والنته(فولاد)_بهادر عبدی(پرسپولیس)
Rossonery
16-08-2009, 15:09
جملات طلایی هفته دوم لیگ برتر:
1- علم برتري خود را ثابت كرد. (جمله اي از اميررضا واعظ آشتياني مدير استقلال كه تيتر اول روزنامه خبرورزشي شد. او انتقام خود را از اميرقلعه نويي گرفت و اين هل من مبارز اوست.)
2- من پارسال اشتباه كردم. (داريوش مصطفوي مديرعامل سابق باشگاه پرسپوليس كه امسال به حمايت از عباس انصاري فرد گير داده و حتي از خودش مايه مي گذارد. او به فارس مي گويد كه تيمش سال گذشته بايد با جوان ها بسته مي شد نه ستاره هايي كه در نهايت سرمايه گذاري روي آنها نتيجه نداد.)
3- تيراختور! تيراختور!. (تشويق پرشور طرفداران تراكتورسازي در ورزشگاه قم. آنها چه از نظر كميت و چه از نظر كيفيت تشويق، ميزبان را تحت تاثير قرار داده بودند.)
4- بازيكن در حالت كمرشكن به توپ ضربه مي زند! (عليرضا علي فر اين جمله را بارها و بارها تكرار كرد. منظور او اين بود كه توپ پشت سر بازيكن افتاده.)
5-من در مس نقش طعمه را بازي مي كنم. (علي سامره در دفاع از بازي ضعيف خود مقابل پرسپوليس.)
6-تو رختکن سپهر به من گفته بود که حتما گل میزنم. گفت اگه گل زدی بیا سمت من. منم رفتم سمتش. ولی خدایی هر وقت گفته گل میزنی،گل زدم .(هادي نوروزي مهاجم پرسپوليس بعد از بازي گفت كه سپهر حيدري همواره گل زني هاي او را پيش بيني كرده است. او از حيدري خواست كه همواره قبل از بازي بگويد كه او گل مي زند!)
7- من به همه تیمهای لیگ برتری هشدار می دهم که از تیم استیل آذین بترسند. از تیم داخل زمین استیل آذین نه، بلکه از تیمی که بیرون زمین این تیم را حمایت می کند!(كاظم اوليايي مديرپاس در مصاحبه بعد از بازي رسما به استيل آذين اتهام زد .به عقيده او اشتباهات داوري در اين بازي شبهه برانگيز بود.)
8- من مشاور افشين قطبي نيستم. قبلا هم گفتم كه نميتوانم به دليل قراردادي كه با ذوبآهن دارم از اين تيم جدا شوم و همچنان به عنوان سرمربي در ذوبآهن فعاليت ميكنم.( مصاحبه روز گذشته مهدیتاج مدير تيمهاي ملي با خبرگزاریها دو محور اصلی داشت. اول بحث سرپرستی تیمملی که او همچنان روی حضور منصور پورحیدری تأکید داشت و بحث دوم هم استفاده از منصور ابراهیمزاده به عنوان مشاور فنی تیمملی.آقاي ابراهيم زاده چرا همشهري خودت را ضايع مي كني؟)
9- اشتباهات بچه گانه به ضرر ما تمام شد.(اين جمله مي تواند مهمترين جمله هفته باشد. اگر سرمربي پرسپوليس اين حرف را ميزد، يك چيزي. اما گوينده شيث رضايي، مدافع پرسپوليس است كه در طول بازي به هيچ توپي و بازيكن صاحب توپي، نه نگفت!)
10- براي فوتبال همدان متاسفم كه مديريتش دست اين آقاست. (امير مهريزي، مديرعامل استيلآذين در پاسخ به جملات تند كاظم اوليايي)
جملات طلايي هفته پنجم ليگ: (سایت گل جملات طلایی هفته ی سوم و چهارم را منتشر نکرده است)
1- شما دوزار سواد نداريد!
محمدحسين ضيايي خطاب به خبرنگاران قمي. او اصولا از هرچه خبرگير و خبرنگار است ، حالش به هم مي خورد.
2- شماره حساب تراکتورسازي تبريز: 10-7770707-30-7813 به نام باشگاه تراکتورسازي در موسسه مالي اعتباري مهر شعبه تراکتورسازي.
پرطرفدارترين تيم ليگ ايران به همين سرعت دست به سمت مردم دراز كرده است.
راستي كدام تيم ايران از اين فضا نتيجه گرفته كه تراكتور دومي اش باشد؟
3- همان گونه که بايد به جاي دادن نان به دست متکدي و نيازمند، راههاي کسب درآمد را به وي نشان دهيم، خبرنگاران اصفهاني نيز خود موظف به پيگيري و تهيهي خبر و گزارش هستند نه اينكه از من و امثال من خبر بگيرند
منصور ابراهيمزاده سرمربي ذوب آهن به درستي از خبرنگاران شهرستاني ناراحت است و از آنها توقع دارد كمي بيشتر براي توليد خبر عرق بريزند. اصولاً دوستان شهرستاني،علاقهاي به پوشش خبري كامل تيمهاي شهرشان ندارند.
4- باخت جزيي از فوتبال است
اگر شما هم جاي محمد احمدزاده بوديد و تيمتان 4 گل از حريف ميخورد، همين را
ميگفتيد!
5-بازيكن بيمورد خودش را به زمين ميزند تا وقتكشي كند.در اين ديدار 11 مرتبه برانكارد وارد زمين شد و بازيكن 3 ثانيه بعد شفا پيدا كرد ظاهرا روي برانكارد آب شفابخش به بازيكنان ميدهند كه خيلي سريع مصدوميتشان برطرف ميشود.
فراز كمالوند سرمربي تراكتورسازي در اعتراض به وقت كشي بازيكنان پيكان
6- چند ماه قبل گفته بودم كه مسعود مرادي ژن داوري در بازي هاي حساس را ندارد و هنوز هم اين موضوع را مي گويم و به آن اعتقاد دارم.
هادي دزفولي داور قديمي آنقدر در برنامه ورزش از نگاه دو اعتماد به نفس پيدا كرده كه اينطور حرف ميزند.
7- من تصميم گرفته ام ديگر لب خط نيايم. در اين سه چهار هفته تمرين كرده ام و امروز هم توانستم خودم را كنترل كنم.
اين آرامترين مايلي كهن تاريخ است.
8- به هر حال ...
تكيه كلام علي كريمي. او در يك مصاحبه يك دقيقهاي در پايان بازي با راهآهن، حداقل 6 بار از اين عبارت استفاده كرد.
9- تيمي كه از موقعيتهايش استفاده نكند، به دليل استفاده نكردن از موقعيتها دچار مشكل ميشود. ما موقعيتهاي زيادي داشتيم. كه از اين موقعيتها استفاده نكرديم در حالي كه از اين موقعيتها استفاده ميكرديم، با استفاده از اين موقعيتها بازي را ميبرديم.
صمد مرفاوي در كنفرانس مطبوعاتي. يك موقعيت پيش آمد براي اين همه موقعيت!
10- آقاي سعيدلو ورزش را دست ورزشيها بدهد.
امير قلعه نويي ما را خفه كرد بس كه اين جمله را تكراركرد. چشم اميرخان، چشم. واعظ را اعدام كنند دست برميداري؟
Rossonery
15-09-2009, 04:41
جملات طلایی هفته ششم ليگ:
1- «متاسفانه فشار رسانهها باعث شده كه داورها براي ما پنالتي نگيرند و اين موضوع ضربه شديدي به تيم وارد ميكند.»
جمع بندي مسئولان و مربيان استيل آذين بعد از بازي پيكان، در واكنش به صحنه مشكوك به پنالتي آخر بازي . اين تيم براي اولين بار در چند بازي گذشته بازي را بدون پنالتي به پايان رساند و شكست خورد .
2- «من به اين هواداران تبريك ميگويم، اما از طرف ديگر كارهاي ناجوانمردانه و ناشايستي در پشت نيمكت استقلال انجام ميدادند و من به عنوان يك مربي نميتوانستم در كنار خط بازيكنان خود را همراهي كنم.»
مدح شبيه به ذم صمد مرفاوي از طرفداران تراكتورسازي
3- «شانس آورديم زمين خراب بود و الا بيشتر گل مي خورديم .»
خداداد عزيزي بعد از يك شكست ديگر مقابل صبا به بازيكنان تيمش حمله كرد... او شبيه به روزي شده كه بعد از باخت ابومسلم مقابل پاس با مديرعامل تيمش درگير شد.او اعلام كرده اگر مشكل تيم است ، حاضر است برود.
4- «از روزي که توره به جمع ما اضافه شده، با انگيزهاي مثال زدني تمرينات خود را دنبال ميکند. اميدوارم ديگر بازيکنان نيز از انگيزهي سرشار وي الگو برداري کنند.»
اين امير قلعه نويي است نه مديربرنامه هاي توره . توره كه به قول قلعه نويي با آرمان وكيان ايران بازي كرده بود حالا فقط با يك گل در بازي با پاس تمام گناهان خود را به زاينده رود سپرد و تبديل به الگوي ساير بازيكنان شده است !
5-« برخي بازيكنان فولاد استحقاق پوشيدن پيراهن اين تيم را ندارند. »
مربيان شاغل در خوزستان از يك سبك پيروي مي كنند. لوكا مثل خداداد و عزيزي مثل بوناچيچ !
6- «بازيكنان مقاومت در صحنه گل بازي جوانمردانه را رعايت نكردند و زماني كه بازيكنان ما منتظر بودند توپ را به بيرون بزنند بازي را ادامه دادند. من براي مهابادي متاسفم كه بعد از اين گل ناجوانمردانه بازيكنش را تشويق هم مي كند.»
اگر به خاطر داشته باشيد ، بازيكنان شاهين بوشهر بعد از باخت به سايپا در هفته دوم ، يكصدا درباره گل اين تيم كه با عدم رعايت بازي جوانمردانه به ثمر رسيد ، گفتند. آقاي مايلي كهن چيزي كه عوض دارد گله ندارد!
7- «براي اجراي عدالت بايد اين ديدار تکرار شود.»
اين هم يكي از مربيان خارجي فوتبال ماست . سرادان گمالوويچ مربي پاس كه ظاهرا قبل از اشتغال در ايران مربي كشتي بوده است. او با اين درخواست فصلي نوين در قوانين داوري خواهد گشود.
8- «ما مي دانستيم تيم فوتبال استقلال اهواز بخاطر دو باخت متوالي که داشت واز اين رو در اين بازي فقط براي برد به ميدان مي آيد .ما مي دانستيم تيم اهوازي هنگام حمله پشت دفاعش خالي خواهد بود ازاين رو ازبازيکنان خود خواسته بودم که توپها را پشت دفاع تيم استقلال اهواز ارسال کنند . ما مي دانستيم اين پيش بيني ما که درآناليز بازي هاي گذشته اين تيم بدست آورديم درست درمي آيد و از همين راه به گل رسيديم .»
اين مرد دانا محمدحسين ضيايي است . به افتخار اين همه پيش بيني درست ، يك كف مرتب لطفا!
9- «ما مي توانيم ادعا کنيم که تعداد هوادارانمان بيشتر از تيم هاي پيروزي و استقلال است.»
فراز كمالوند ، سرمربي تراختور در اوج اعتماد به نفس...
10 – «عنايت ، عنايت ، عنايت ...»
همه بازنده ها به عنايت ، رئيس كميته داوران عنايت مي كنند. اين هفته 5 بازي جنجالي داشتيم و پنالتي هاي نگرفته شده اي كه مستقيم به حساب بانكي مسعودخان واريز شدند!
منبع ([Only registered and activated users can see links])
آمار کلی لیگ تا نیم فصل اول
تعداد بردها ، تساوي ها و باخت ها
تعداد کل بازي ها = 144
تعداد برد ( تعداد باخت ) = 91 ( 63 % )
تعداد تساوي = 53 ( 37 % )
نتايج ميزبان ها و ميهمان ها
کل بردها : 91
برد ميزبان : 60 ( 66 % درصد از کل بردها)
برد ميهمان : 31 ( 34 % درصد از کل بردها)
تساوي بازي ها : 53 ( 37 % درصد از کل بازي ها)
آمار مربوط به گل ها
تعداد کل گل ها : 382
ميانگين گل براي هر بازي : 2.65
تعداد گل هاي زده ي ميزبان ها : 216 ( 57 % درصد از کل گل ها)
تعداد گل هاي زده ي ميهمان ها : 166 ( 43 % درصد از کل گل ها)
بيشترين گل هاي رد و بدل شده
بيشترين گل در بازي :
مس کرمان 2 - استيل آذين تهران 6 ( با 8 گل )
استيل آذين تهران 4 - صبا باتري قم 3 ( با 7 گل )
مس کرمان 5 - ذوب آهن اصفهان 2 ( با 7 گل )
قاطع ترين برد در بازي :
ابومسلم مشهد 0 - استقلال تهران 5 ( با 5 گل )
پيکان قزوين 4 - ملوان بندر انزلي 0 ( با 4 گل )
مقاومت سپاسي شيراز 4 - ملوان بندر انزلي 0 ( با 4 گل )
پرگل ترين تساوي در بازي :
مس کرمان 3 - پرسپوليس تهران 3 ( با 3 گل )
پرسپوليس تهران 2 - شاهين بوشهر 2 ( با 2 گل )
راه آهن تهران 2 - پرسپوليس تهران 2 ( با 2 گل )
آمار برد ، تساوي و باخت هاي متوالي بيشترين برد متوالي براي تيم هاي :
پيکان قزوين 6 بازي متوالي
فولاد سپاهان اصفهان 3 بازي متوالي
ذوب آهن اصفهان 3 بازي متوالي
بيشترين تساوي متوالي براي تيم هاي :
پيکان قزوين 5 بازي متوالي
راه آهن تهران 5 بازي متوالي
مقاومت سپاسي شيراز 4 بازي متوالي
بيشترين باخت متوالي براي تيم هاي :
استقلال اهواز 4 بازي متوالي
سايپاي کرج 4 بازي متوالي
شاهين بوشهر 3 بازي متوالي
بيشترين تعداد بازي متوالي که تيمي نباخته است :
استقلال تهران 10 بازي متوالي
فولاد سپاهان اصفهان 9 بازي متوالي
مقاومت سپاسي شيراز 9 بازي متوالي
بيشترين تعداد بازي متوالي که تيمي مساوي نکرده است :
صبا باتري قم 11 بازي متوالي
پيکان قزوين 6 بازي متوالي
فولاد سپاهان اصفهان 6 بازي متوالي
بيشترين تعداد بازي متوالي که تيمي نبرده است :
ابومسلم مشهد 16 بازي متوالي
فولاد خوزستان 14 بازي متوالي
پيکان قزوين 8 بازي متوالي
بهترين عملکرد در خانه :
ذوب آهن اصفهان با 20 امتياز
فولاد سپاهان اصفهان با 18 امتياز
ملوان بندر انزلي با 18 امتياز
بهترين عملکرد در بيرون از خانه :
استيل آذين تهران با 15 امتياز
فولاد سپاهان اصفهان با 13 امتياز
پيکان قزوين با 12 امتياز
بدترين عملکرد در خانه :
ابومسلم مشهد با 5 امتياز
راه آهن تهران با 9 امتياز
فولاد خوزستان با 9 امتياز
بدترين عملکرد در بيرون از خانه :
فولاد خوزستان با 1 امتياز
پاس همدان با 2 امتياز
ابومسلم مشهد با 3 امتياز
بيشترين حضور در رده هاي مختلف
بيشترين حضور در رده ي 1 تيم : استقلال تهران ( با 4 حضور )
بيشترين حضور در رده ي 2 تيم : استقلال تهران ( با 5 حضور )
بيشترين حضور در رده ي 3 تيم : ذوب آهن اصفهان ( با 7 حضور )
بيشترين حضور در رده ي 4 تيم : مقاومت سپاسي شيراز ( با 3 حضور )
بيشترين حضور در رده ي 5 تيم : صبا باتري قم ( با 5 حضور )
بيشترين حضور در رده ي 6 تيم : پرسپوليس تهران ( با 4 حضور )
بيشترين حضور در رده ي 7 تيم : پرسپوليس تهران ( با 6 حضور )
بيشترين حضور در رده ي 8 تيم : استيل آذين تهران ( با 5 حضور )
بيشترين حضور در رده ي 9 تيم : مس کرمان ( با 4 حضور )
بيشترين حضور در رده ي 10 تيم : تراکتورسازي تبريز ( با 5 حضور )
بيشترين حضور در رده ي 11 تيم : ملوان بندر انزلي ( با 5 حضور )
بيشترين حضور در رده ي 12 تيم : مس کرمان ( با 4 حضور )
بيشترين حضور در رده ي 13 تيم : راه آهن تهران ( با 4 حضور )
بيشترين حضور در رده ي 14 تيم : راه آهن تهران ( با 5 حضور )
بيشترين حضور در رده ي 15 تيم : راه آهن تهران ( با 4 حضور )
بيشترين حضور در رده ي 16 تيم : پاس همدان ( با 7 حضور )
بيشترين حضور در رده ي 17 تيم : پاس همدان ( با 5 حضور )
بيشترين حضور در رده ي 18 تيم : ابومسلم مشهد ( با 5 حضور )
بيشترين صعودها در جدول :
تيم : فولاد سپاهان اصفهان با 9 رده
تيم : سايپاي کرج با 9 رده
تيم : ملوان بندر انزلي با 8 رده
بيشترين سقوط ها در جدول :
تيم : مس کرمان با 11 رده
تيم : ملوان بندر انزلي با 7 رده
تيم : فولاد سپاهان اصفهان با 6 رده
تعداد نتايج مشابه
تعداد نتيجه ي ( 0 , 0) : 14 ( درصد از کل بازي ها : 9.72 % )
تعداد نتيجه ي ( 1 , 0) : 22 ( درصد از کل بازي ها : 15.28 % )
تعداد نتيجه ي ( 1 , 1) : 27 ( درصد از کل بازي ها : 18.75 % )
تعداد نتيجه ي ( 2 , 0) : 10 ( درصد از کل بازي ها : 6.94 % )
تعداد نتيجه ي ( 2 , 1) : 25 ( درصد از کل بازي ها : 17.36 % )
تعداد نتيجه ي ( 2 , 2) : 11 ( درصد از کل بازي ها : 7.64 % )
تعداد نتيجه ي ( 3 , 0) : 3 ( درصد از کل بازي ها : 2.08 % )
تعداد نتيجه ي ( 3 , 1) : 12 ( درصد از کل بازي ها : 8.33 % )
تعداد نتيجه ي ( 3 , 2) : 5 ( درصد از کل بازي ها : 3.47 % )
تعداد نتيجه ي ( 3 , 3) : 1 ( درصد از کل بازي ها : 0.69 % )
تعداد نتيجه ي ( 4 , 0) : 3 ( درصد از کل بازي ها : 2.08 % )
تعداد نتيجه ي ( 4 , 1) : 3 ( درصد از کل بازي ها : 2.08 % )
تعداد نتيجه ي ( 4 , 2) : 3 ( درصد از کل بازي ها : 2.08 % )
تعداد نتيجه ي ( 4 , 3) : 1 ( درصد از کل بازي ها : 0.69 % )
تعداد نتيجه ي ( 5 , 0) : 1 ( درصد از کل بازي ها : 0.69 % )
تعداد نتيجه ي ( 5 , 2) : 2 ( درصد از کل بازي ها : 1.39 % )
تعداد نتيجه ي ( 6 , 2) : 1 ( درصد از کل بازي ها : 0.69 % )
ترین ها(تیمی)
بهترين ها :
بهترين خط حمله :
استيل آذين تهران با 29 گل زده
فولاد سپاهان اصفهان با 28 گل زده
مس کرمان با 27 گل زده
بهترين دفاع :
استقلال تهران با 13 گل خورده
فولاد سپاهان اصفهان با 13 گل خورده
مقاومت سپاسي شيراز با 15 گل خورده
بيشترين برد :
فولاد سپاهان اصفهان با 9 برد
ذوب آهن اصفهان با 8 برد
استقلال تهران با 7 برد
کمترين باخت:
پرسپوليس تهران با 2 باخت
مقاومت سپاسي شيراز با 2 باخت
ذوب آهن اصفهان با 2 باخت
کمترين تساوي :
صبا باتري قم با 2 تساوي
پاس همدان با 4 تساوي
مس کرمان با 4 تساوي
بهترين تفاضل :
فولاد سپاهان اصفهان با تفاضل 15+
ذوب آهن اصفهان با تفاضل 10+
استقلال تهران با تفاضل 9+
بدترين ها :
بدترين خط حمله :
فولاد خوزستان با 9 گل زده
ابومسلم مشهد با 12 گل زده
پاس همدان با 16 گل زده
بدترين دفاع :
مس کرمان با 32 گل خورده
سايپاي کرج با 28 گل خورده
ابومسلم مشهد با 27 گل خورده
کمترين برد :
ابومسلم مشهد با 0 برد
فولاد خوزستان با 1 برد
پاس همدان با 3 برد
بيشترين باخت:
پاس همدان با 9 باخت
صبا باتري قم با 8 باخت
فولاد خوزستان با 8 باخت
بيشترين تساوي :
مقاومت سپاسي شيراز با 9 تساوي
ابومسلم مشهد با 8 تساوي
پرسپوليس تهران با 8 تساوي
بدترين تفاضل :
ابومسلم مشهد با تفاضل 15-
فولاد خوزستان با تفاضل 9-
سايپاي کرج با تفاضل 8-
آمار هفته ها :
آمار مربوط به هفته ي 16
تعداد برد (تعداد باخت) =8
تعداد تساوي =1
تعداد گل =32
تعداد برد ميزبان ها (تعداد باخت ميهمان ها) =4
تعداد تساوي ميزبان ها=1
تعداد گل زده ميزبان ها=14
تعداد برد ميهمان ها (تعداد باخت ميزبان ها) =4
تعداد تساوي ميهمان ها=1
تعداد گل زده ميهمان ها=18
----------------------------------------------------------------
آمار مربوط به هفته ي 15
تعداد برد (تعداد باخت) =8
تعداد تساوي =1
تعداد گل =23
تعداد برد ميزبان ها (تعداد باخت ميهمان ها) =6
تعداد تساوي ميزبان ها=1
تعداد گل زده ميزبان ها=13
تعداد برد ميهمان ها (تعداد باخت ميزبان ها) =2
تعداد تساوي ميهمان ها=1
تعداد گل زده ميهمان ها=10
آمار مربوط به هفته ي 14
تعداد برد (تعداد باخت) =7
تعداد تساوي =2
تعداد گل =23
تعداد برد ميزبان ها (تعداد باخت ميهمان ها) =5
تعداد تساوي ميزبان ها=2
تعداد تساوي ميهمان ها=2
تعداد گل زده ميهمان ها=9
آمار مربوط به هفته ي 13
تعداد برد (تعداد باخت) =6
تعداد تساوي =3
تعداد گل =17
تعداد برد ميزبان ها (تعداد باخت ميهمان ها) =3
تعداد تساوي ميزبان ها=3
تعداد گل زده ميزبان ها=8
تعداد برد ميهمان ها (تعداد باخت ميزبان ها) =3
تعداد تساوي ميهمان ها=3
تعداد گل زده ميهمان ها=9
آمار مربوط به هفته ي 12
تعداد برد (تعداد باخت) =3
تعداد تساوي =6
تعداد گل =16
تعداد برد ميزبان ها (تعداد باخت ميهمان ها) =1
تعداد تساوي ميزبان ها=6
تعداد گل زده ميزبان ها=8
تعداد تساوي ميهمان ها=6
تعداد گل زده ميهمان ها=8
آمار مربوط به هفته ي 11
تعداد برد (تعداد باخت) =4
تعداد تساوي =5
تعداد گل =29
تعداد برد ميزبان ها (تعداد باخت ميهمان ها) =2
تعداد تساوي ميزبان ها=5
تعداد گل زده ميزبان ها=15
تعداد تساوي ميهمان ها=5
تعداد گل زده ميهمان ها=14
آمار مربوط به هفته ي 10
تعداد برد (تعداد باخت) =6
تعداد تساوي =3
تعداد گل =27
تعداد تساوي ميزبان ها=3
تعداد گل زده ميزبان ها=16
تعداد برد ميهمان ها (تعداد باخت ميزبان ها) =3
تعداد تساوي ميهمان ها=3
تعداد گل زده ميهمان ها=11
آمار مربوط به هفته ي 9
تعداد برد (تعداد باخت) =3
تعداد تساوي =6
تعداد گل =19
تعداد برد ميزبان ها (تعداد باخت ميهمان ها) =2
تعداد تساوي ميزبان ها=6
تعداد گل زده ميزبان ها=11
تعداد برد ميهمان ها (تعداد باخت ميزبان ها) =1
تعداد تساوي ميهمان ها=6
تعداد گل زده ميهمان ها=8
آمار مربوط به هفته ي 8
تعداد برد (تعداد باخت) =5
تعداد تساوي =4
تعداد گل =29
تعداد تساوي ميزبان ها=4
تعداد تساوي ميهمان ها=4
تعداد گل زده ميهمان ها=15
آمار مربوط به هفته ي 7
تعداد تساوي =4
تعداد گل =29
تعداد تساوي ميزبان ها=4
تعداد گل زده ميزبان ها=20
تعداد برد ميهمان ها (تعداد باخت ميزبان ها) =0
تعداد تساوي ميهمان ها=4
تعداد گل زده ميهمان ها=9
آمار مربوط به هفته ي 6
تعداد تساوي =4
تعداد گل =24
تعداد تساوي ميزبان ها=4
تعداد تساوي ميهمان ها=4
آمار مربوط به هفته ي 5
تعداد تساوي =4
تعداد گل =21
تعداد برد ميزبان ها (تعداد باخت ميهمان ها) =4
تعداد تساوي ميزبان ها=4
تعداد گل زده ميزبان ها=13
تعداد برد ميهمان ها (تعداد باخت ميزبان ها) =1
تعداد تساوي ميهمان ها=4
تعداد گل زده ميهمان ها=8
آمار مربوط به هفته ي 4
تعداد برد (تعداد باخت) =7
تعداد تساوي =2
تعداد گل =24
تعداد تساوي ميزبان ها=2
تعداد تساوي ميهمان ها=2
آمار مربوط به هفته ي 3
تعداد برد (تعداد باخت) =9
تعداد تساوي =0
تعداد گل =27
ميانگين تماشاگران در ليگ برتر فوتبال
[Only registered and activated users can see links]
ميانگين تماشاگران در ليگ برتر فوتبال
برغم سابقه حدودا صدساله فوتبال در ايران، مشکل شمارش دقيق تعداد تماشاگران يک مسابقه رسمي ملي يا باشگاهي هنوز حل نشده باقي مانده است و رسانه هاي مختلف تصويري و نوشتاري هر يک بر اساس برآورد گزارشگران خود تعداد تماشاگران يک مسابقه را براورد مي کنند. بنابراين تعجب آور نيست که در يک نشريه تعداد تماشاگران 15 هزار و در نشريه ديگري 30 هزار نفر براورد شده باشد!
بر اساس امار تقريبي، ليگ برتر در نيم فصل اول حدود 1882000 نفر تماشاگر داشته است. در نيم فصل اول ليگ برتر بطور ميانگين 13 هزار نفر از هر مسابقه ديدن کرده اند که اين تعداد تماشاگر به ازاي هر بازي نسبت به سال گذشته افزايش يافته است. در فصل قبل متوسط تماشاگران هر بازي حدود 10 هزار نفر بود.
ليگ برتر ايران از نظر ميانگين تماشاگر در نيم فصل اول در مقايسه با کشورهاي آسيايي در رتبه سوم پس از جي ليگ ژاپن و سوپر ليگ چين قرار دارد. متوسط تماشاگر در جي ليگ 19 هزار و در چين 16 هزار نفر است. در مجموع 144 بازي انجام شده در نيم فصل اول، يک ميليون و 882 هزار نفر با حضور در ورزشگاهها به تماشاي بازيهاي ليگ برتر نشسته اند.
بيشترين تعدا تماشاگر براي يک بازي در نيم فصل اول متعلق به داربي پايتخت در هفته نهم با حدود 85 هزار نفر و کمترين ان مربوط به بازي پيکان و سپاسي در هفته اول با کمتر از 200 تماشاگر است.
بيشترين تعداد تماشاگر متعلق به هفته هاي هشتم و سيزدهم با 182 هزار نفر و کمترين تماشاگر نيز در هفته اول با 34 هزار نفر بوده است. دو بازي سپاهان و استقلال در هفته اول و پرسپوليس و استقلال اهواز در هفته دوم بدون حضور تماشاگر برگزار شد. آمار تماشاگران به تفکيک هر هفته بدين صورت بوده است:
هفته اول: 34 هزار نفر
هفته دوم: 78 هزار نفر
هفته سوم: 76 هزار نفر
هفته چهارم: 156 هزار نفر
هفته پنجم: 103 هزار نفر
هفته ششم: 163 هزار نفر
هفته هفتم: 166 هزار نفر
هفته هشتم: 182 هزار نفر
هفته نهم: 122 هزار نفر
هفته دهم: 115 هزار نفر
هفته يازدهم: 92 هزار نفر
هفته دوازدهم: 86 هزار نفر
هفته سيزدهم: 182 هزار نفر
هفته چهاردهم: 93 هزار نفر
هفته پانزدهم: 134 هزار نفر
هفته شانزدهم: 100 هزار نفر
abumoslem
04-01-2010, 22:05
انشالله ابومسلم در ادامه بازی ها حداکثر امتیازات را جمع اوری کند و خودش را از انتهای جدول جدا کند
فقط مشکی
امسالم لیگ ایران با همه حواشی و اتفاقات نادر و کمیاب مختص خودش داره به اتمام میرسه و دیگه سپاهان اصفهان رو میشه قهرمان حساب کرد و به هواداراش تبریک گفت.به احتمال خیلی زیاد هم ذوب آهن تیم دوم لیگ برتره و مثل امسال( که هر دو نماینده موفق ایران تو آسیا بودن) بازم فرصت دارن تو آسیا خودشونو نشون بدن.
یکم به این چند فصل دقت کنین تیم های اصفهانی پا به پای دو تیم تهرانی پیش اومدن شروع اون حدودا از قهرمانی سپاهان تو دومین دوره لیگ برتر بود و بعد ذوب آهن کربکندی که چند فصلی خوب کار کرد فصل 86 87 هم که اون قهرمانیه رویایی برای پرسپولیس بدست اومد سپاهان بود که تا ثانیه آخر جام تو دستاش بود و فصل بعد هم همین شرایط برای استقلال و ذوب آهن پیش اومد که نهایت به قهرمانی استقلال منجر شد.
اگه نگاهی هم به جام حذفی بندازیم میبینیم که این دو تیم شهر اصفهان تو این جام هم موفق هستند ذوب آهن که فصل پیش قهرمان شد و سپاهانم اگه قهرمان نشد لااقل این فرصتو به پرسپولیسم نمیداد!~x(
اگه نگاهی به ساختار این دو تیم بندازیم شاید بیشتر به این نکته ایمان میاریم که موفقیتاشون برنامه ریزی شده بوده نه از سر اتفاق
سپاهان تیمی پر از ستاره است مثل خط حمله و دفاعش که نیازی به آوردن اسم نیست این تیم هزینه های زیادی هم خرج میکنه و اصلا خساستی که به اصفهانی ها نسبت میدن تو این تیم وجود نداره:D ولی ذوب ستاره خاصی نداره و در واقع بازیکنا تو این تیم ستاره شدن مثل خلعتبری فرهادی اشجاری(که قبل از این بازیکنای متوسط بودن)
ذوب اسکلت تیمش رو حفظ کرده و کادر فنی واقعا فوق العاده ای رو آورده و نتیجشم همه میبینیم البته مدیریت این تیم تغییر داشته
ولی بلعکس سپاهان مدیریت ثابت داشته ولی از نظر کادر فنی و بازیکن متغیر بوده و نتایج این تیم هم موفقیتشو نشون میده
کلا دیگه میشه گفت تو اصفهان کسی ترس از استقلال و پرسپولیس نداره و حتی خیلی اوقات خودشونو بالاتر از این دو تیم میدونن و بازی های رو در رو هم که خوب موفق بودن.
واقعا دلایل موفقیت این دو تیم چیه؟
آیا واقعا قطب ایران از تهران به اصفهان اومده؟
sajad_shahin999
26-04-2010, 08:49
من فكر ميكنم امكانات عالي اصفهان باعث شده اين شهر در اين چند سال رشد قابل توجهي داشته باشه مثلا اگر به پارس جنوبي مثل كارخانه هاي ذوب و فولاد مباركه خرج تيم شاهين كنه بوشهر هم مي تونه يه قطب بشه
و اين مسئله شامل 18 تيم ليگ ميشه
پس هر جا پول باشه و اون تيم بتونه مربي مثل قلعه نويي و تيمي در حد تيم ملي بسازه اون شهر مي تونه قطب جديدي از فوتبال بشه
من فكر ميكنم امكانات عالي اصفهان باعث شده اين شهر در اين چند سال رشد قابل توجهي داشته باشه مثلا اگر به پارس جنوبي مثل كارخانه هاي ذوب و فولاد مباركه خرج تيم شاهين كنه بوشهر هم مي تونه يه قطب بشه
و اين مسئله شامل 18 تيم ليگ ميشه
پس هر جا پول باشه و اون تيم بتونه مربي مثل قلعه نويي و تيمي در حد تيم ملي بسازه اون شهر مي تونه قطب جديدي از فوتبال بشه
فکر نمیکنم قلعه نويي نقشی تو این موفقیت ها داشته باشه این دو تیم چند سال موفقن
پول عامل مهمی هست ولی به تنهایی نمیتونه کارایی داشته باشه نمونش تیم مس کرمان
warcry.warison
01-05-2010, 23:26
فکر نمیکنم قلعه نويي نقشی تو این موفقیت ها داشته باشه این دو تیم چند سال موفقن
پول عامل مهمی هست ولی به تنهایی نمیتونه کارایی داشته باشه نمونش تیم مس کرمان
والا به منم یه خط دفاعی 2 میلیاردی بدن تیم و قهرمان میکنم چیزی که به همه ثابت شده نقش نداشتن قلعه نویی تو موفقیت سپاهان بود!!!!!
امیدوارم یه روز برسه از این پولا هم به پرسپولیس بدن :297:
تیمی مثل پرسپولیس پول زیاد به کارش نمیاد
آرامش میخواد
warcry.warison
01-05-2010, 23:43
تیمی مثل پرسپولیس پول زیاد به کارش نمیاد
آرامش میخواد
آرامش هم با پول میاد بازیکنی که پول نگیره حاشیه سازی میکنه ولی بازیکنی که به وقع پول بگیره فقط به فوتبالش فکر میکنه
sajad_shahin999
02-05-2010, 08:32
والا به منم یه خط دفاعی 2 میلیاردی بدن تیم و قهرمان میکنم چیزی که به همه ثابت شده نقش نداشتن قلعه نویی تو موفقیت سپاهان بود!!!!!
امیدوارم یه روز برسه از این پولا هم به پرسپولیس بدن :297:
آره منم با نظرت موافقم
اگه قلعه نویی هنر داره یه تیم کم بضاعت رو آسیایی کنه
vBulletin v3.8.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Persian Language By
Persian Forum Ver 2.1