توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نظرسنجی// پیشبینی قهرمان لیگ برتر 89-88 ؟
javadjtv
14-07-2009, 23:47
سلام
با توجه به در پیش بودن مسابقات لیگ برتر و وضعیت تیمهای لیگ برتری،شما کدام تیم را به عنوان قهرمان لیگ می دانید؟
ترتیب تیمها بر اساس حروف الفبا می باشد.
Loverboy
14-07-2009, 23:52
با توجه به لیگ شیر تو شیر ایران من کاملاً متعصبانه نظر دادم . احتمال قهرمانی یه جورایی صفره ولی انسان با امید زندست و پرسپولیس کبیر برای من همیشه قهرمانه .
ITALIANO
15-07-2009, 00:05
امسال از نظر مهره و کادر فنی ، استقلال در شرایط بسیار خوبی قرار داره ، من به استقلال رای دادم ، کلا استقلال تیمیه که از تمامی 90 دقیقه استفاده می کنه و به نظرم امسال یک سال بسیار خوب برای استقلاله ..!
البته سابقه نشون داده که معمولا تیم هایی که هر سال قهرمان لیگ برتر میشن ، سال بعدش ، بسیار ضعیف کار می کنن ! ولی امسال شرایط برای استقلال فرق داره..!
الان یه 20 ، 25 روزی به آغاز لیگ مونده ! امیدوارم سال بعد بیام بعد از قهرمانی تیمم ، نظرمو ببینم و از پیشبینی خودم لذت ببرم !!! :D
با توجه به لیگ شیر تو شیر ایران
ممد جون لیگ ما همیشه شیر تو شیر بوده ! چیز عادی شده ! همین شیر تو شیری باعث شده که قهرمان همیشه لحظات آخر انتخاب بشه !!!
سپاهان
حداقل شانسش از بقيه بيشتره، يارگيري خوبي داشته، مربي نسبتا خوبي داره، تمريناتش رو هم منظم و خيلي زود شروع كرده.
دليل من براي رد كردن استقلال سرمربي گري مرفاوي و مدير عاملي واعظه (من نظرم رو گفتم و قصد هيچ توهيني به دوستان عزيز استقلالي ندارم) كه براش مشكل درست ميشه (دليل دارم، اگه خواستيد ميگم)
براي رد كردن پرسپوليس هم وجود يكي مثل انصاريفرد كافيه.
ساير تيم ها هم در حد و اندازه هاي قهرماني ايران نيستن مگر با پارتي بازي.
Ricardo Kaká 10
15-07-2009, 00:21
من که میگم استقلال
kamran&negar
15-07-2009, 09:50
قصد توهین به هیچ تیمی رو ندارم ولی پرسپولیس هنوز بدنسازی نکرده سرمربی نداره اگه هم الان بیاد خیلی دیره واسه بدنسازی بعدش این بازیکنایی که جذب شده زیر نظر کی بوده؟عبدی؟اگه مربی بود که داماش و جمع میکرد.بعدشم چند تا بازیکنای خوبشو از دست داده درسته بازیکن گرفته ولی بازیکنای خوبش رفتن و بجاش ناشناس اوردن.در مورد سپاهان باید بگم همه خوباشو نگه داشته چند تا ستاره هم به تیم اضافه کرده به نظر من میتونه مدعی باشه.در مورد استقلال هم همین نظر و دارم.البته مس هم به نظر من مدعی هستش شک نکنید.در ضمن استقلال اونایی که بدرد نمیخوردن داده رفته مثل علیزاده-اکبری-پولادی-خضیراوی و بجاش کسایی مثل سید صالحی-عنایتی-رحمتی اومدن که از اونا خیلی سر ترن
Death Angel
15-07-2009, 10:27
من به سپاهان رای دادم.فکر کنم امسال سپاهان قهرمان بشه با وجود قلعه نوعی
با این شرایط شانس سپاهان بیشتره اما بازیکنای پرسپولیس نشون دادن مرد روزای سختن پس به امید قهرمانی پرسپولیس:13::perspolis:
HoseinBallack13
15-07-2009, 10:32
البته به من ربطی نداره ولی زدن یه همچین تاپیکی خیلی زود بود چون ما هنوز بازی هارو ندیدیم نمی دونیم با چه آرایشی بازی می کنند چه تکنیک فنی بکار می برن من لیگ خودمون خیلی سطحش پایین هست تو جدول کلیه لیگها 142 هستیم و اصلا لذت نمی برم وقتی بازی هارو میبینم ولی یهتیم برنده هست همیشه اون تیم داوری هستش :D
با توجه به خرید هایی سپاهان انجام داده بدون شک سپاهان قهرمانه
منم به پرسپولیس رای دادم
دقیقا با نظر محمد موافقم چون اینجا لیگ ایرانه هر اتفاقی میتونه بیوفته
Ronaldinho80
15-07-2009, 10:49
با توجه به شرایط فصل آماده سازی و نقل و انتقالات شرایط استقلال ، مس و سپاهان بهتره ولی چون تو ایران تیم های قهرمان همیشه سال بعد کم میارن به نظر من شانس سپاهان از همه بیشتره هم از نظر کادر فنی و هم از نظر مدیریت و بازیکنانن از سایر تیم ها بهترند ولی امیدوارم امسال استقلال سنت شکنی کنه .
ولی من به سپاهان رای دادم .
یا استقلال قهرمان میشه یا سپاهان [Only registered and activated users can see links]
که شانس استقلال بیشتره [Only registered and activated users can see links]
چون از همه لحاظ استقلال از تيمهاي ديگه سره پس به احتمال 99 درصد قهرمانه اون يك درصدهم باشه براي سپاهان(فقط بخاطر امير)
khaf Esteghlali
15-07-2009, 11:42
با این یارگیری به احتمال زیاد سپاهان البته م خودم به استقلال رای دادم و از استقلال هم نامید نیستم.
Sir Amir
15-07-2009, 11:48
میدونم که استقلال و سپاهان خریدهای خوبی داشتند.:D ولی چون به پرسپولیس تعصب دارم به پرسپولیس رای میدم تا فتح کنه دهمین جام لیگ برتر ایران را.:*:84:*:به امید آن روز
به نظرمن رقابت بین سپاهان و استقلال هستش , پرسپولیس که ما امیدی نداریم با این وضعیت!!!
به نظر من هم قهرمانی بین سه تیم سپاهان استقلال و شاید پرسپولیس باشه127fs3556139
مس هم که منحل شد:-o
♥♥Stan♥♥
15-07-2009, 17:12
خوب معلومه پرسپولیس
:smoke:
Liverpudlian
15-07-2009, 17:29
همه ی تيمها خوب هستن يه جورايی خوب يارگيری کردن
ولی هر چی فکر ميکنم تعصبم اجازه نميده به تيمهای ديگه رأی بدم
از خدا چه پنهان يهو ديدی پرسپوليس قهرمان شد با اينکه شرايطش خيلی بده
ArtesheSorkh
15-07-2009, 18:30
فقط پرسپولیس
یه ویژگی جوامع مدرن میدونید چیه؟ اینه که همه چیز قابل پیش بینیه.هر چیزی از قبل قابل برنامه ریزی و پیش بینی شده است ... در واقع انسان به این نقطه میر...
خب میخوام بگم که مثلا شما میدونید که قهرمانی توی اسپانیا از دو تیم خارج نیست توی انگلیس و ایتالیا از 4 تا و ... در ضمن این رو هم میدونید که فوتبال اول دنیا توی همین چند تا لیگه.
اما توی ایران چطور؟!از تیم اول پارسال تا تیم صعود کرده همه رو میشه به عنوان شانس قهرمانی دونست.سابقا یکی میگفت که این هیجان لیگ رو افزایش میده. اما به نظرم یه جورایی نشونه ضعفه.من که هیچ هیجانی در قبال این لیگ حس نمیکنم...
... خلاصه انسان به سمتی حرکت میکنه که همه چیز توی دستاش باشه...!
Ali Chelsea
15-07-2009, 19:09
به نظرم سپاهان تیم خوبی رو جمع کرده و شانس خوبی واسه قهرمانی داره
Chelsea London
15-07-2009, 20:09
بازهم مث پارسال
استقلال قهرمان میشه
خدا میدونه که حقشه
به لطف یزدانو بچه ها
استقلال قهرمان میشه
لالالای لای لالای لالای لالالای لای لالای لالای:esteghlal::esteghlal::esteghlal:
kamran&negar
16-07-2009, 08:39
قصد جسارت به تیمی ندارم اما همین الان خبرنامه ای که امروز مس کرمان برام ایمیل کرد نوشته مشکلات حل شده و به زودی فعالیت باشگاه از سر گرفته میشه و در اسیا شرکت میکنه
Moein-Chelsea
16-07-2009, 09:22
امید دارم که پرسپولیس اول بشه ولی با شرایط فعلی سپاهان رو یک مدعی میبینم
پرسپولیس با حل شدن مشکلاتش مدعی درجه یک به شمار میره
با توجه با اتفاقاته افتاده و امادگی حاله حاضر تیم ها سپاهان بهترین تیمه
ولی پرسپولیس چیزی داره که سپاهان نداره اونم بیشترین طرفداره
پس ما پشته پرسپولیسیم و منتظر قهرمانی:wavesmile::perspolis:
ArtesheSorkh
24-07-2009, 18:24
فقط و فقط پرسپولیس الان یه سرمربی و مربی و بدنساز عالی داره
بازیکن هم داره
پس مدعی اصلا امسال پرسپولیسه
ان شاالله قهرمانه
Arastoo 10
24-07-2009, 19:05
بازهم مث پارسال
استقلال قهرمان میشه
خدا میدونه که حقشه
به لطف یزدانو بچه ها
استقلال قهرمان میشه
لالالای لای لالای لالای لالالای لای لالای لالای:esteghlal::esteghlal::esteghlal:
اين استقلالياي تقليدكار سرود قهرماني ما رو برداشتن همچين واسه خودشدن ميخونن حال ميكنن كه...
آخي...
پرسپوليس قهرمانه
Arsenal-FC
24-07-2009, 20:50
به نظر من استقلال و پرسپولیس بیشترین حاشیه رو نسبت به فصلهای گذشته خواهند داشت :wagfinger1:با خریدهایی که سپاهان انجام داده شانس اول رو به سپاهان میدم :-?
خب سپاهان که قهرمانه :دی و ذوب آهن هم اگه ابراهیم زاده دستیاری قطبی رو ترجیح نده (:53:) و بمونه شانس دوم شدنش بیشتر از بقیه س!
ss_ss gahreman
31-07-2009, 18:43
من نظرم اینه که همشون مدعی هستن و توی فوتبال هیچ چیز معلوم نیست!
ولی بین همه ی تیم ها سپاهان بهتر استقلال و پرسپولیبس و مس بازیکن خرید و توی خرید ها همه میدونن که امسال سپاهان بهترین خرید ها رو کرد
البته استقلالی که سال گذشته قهرمون شد هیچ یازیکنی از بازیکنان فصل قبل که استقلالو قهرمان کردند و ثابت بودند از دست نداده بجز قربانی ولی جای قربانی صادقی اومده و بازیکنان بیشتری رو هم اورده و امسال 100% قوی تر از پارسال خواهد بود
بنظر من شانس اول استقلال
شانس دوم سپاهان
شانس سوم پرسپولیس
شانس چهارم مس
شانس پنجم ذوب آهن
més que un club
31-07-2009, 19:56
بنظر من
اول ** پرسپولیس **
دوم = سپاهان
سوم = استقلال
چهارم = ذوب آهن
من دوست دارم پرسپولیس قهرمان بشه ولی زیاد امید ندارم
پرسپولیس
تراکتور سازی
استیل اذین
L . F . C
31-07-2009, 21:51
به خاطر علاقم !
پرسپولیس
P.Maldini
31-07-2009, 22:02
تراختور:heartsmile:
پرسپولیس
مسلما پرسپولیس قهرمانه.........نظر سنجی هم اینو نشون میده
من میگم استیل آذین اول یا پرسپولیس اول میشند سپاهان هم حتما سهمیه لیگ آسیا رو باید بگیره یعنی خودش نخواد هم نمیشه بزور بهش میدند.
استقلال رو نمیدونم ولی ذوب آهن هم افت میکنه چون تو لیگ آسیا همک باید بازی کنه !
Rossonery
06-08-2009, 10:10
با آغاز لیگ برتر ایران، این نظرسنجی هم مختومه اعلام میشه به این دلیل که هدف از نظرسنجی پیش بینی و صحبت پیرامون قهرمان احتمالی لیگ برتر ایران با توجه به شرایطی که در تعطیلات بین دو فصل رقم خورد بود و کلمه ی پیش بینی هم مشخص هست که از عواقب یک چیز قبل از آغاز اون برمیگرده. بنابراین این نظرسنجی با 60 نفر شرکت کننده به پایان رسید. اما نتیجه ی نظرسنجی همون طور که بالا شاهد هستید به این شکل در اومد که تیم پرسپولیس با 23 رأی از نظر کاربران سایت قهرمان فصل پیش رو اعلام شد.
با تشکر از همه ی کاربران شرکت کننده در نظرسنجی
vBulletin v3.8.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Persian Language By
Persian Forum Ver 2.1