PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : Freestyles

aliren
14-07-2009, 21:23
دوستان لطفا هرچی کلیپ از تکنیک (freestyles) بازیکنان مختلف چه معمولی و چه خیابانی و ... دارید در این جا بگذارید تا همه استفاده کنند.
برای شروع خودم یک کلیپ 2-3 دقیقه ای از حرکات فوق العاده زیبای بازیکنان مختلف مثل رونالدینیو،روبینیو،هانری و ... براتون آپلود کردم که هنوز خودم تو کفشم.:2: بهتون پیشنهاد می کنم حتما دانلودش کنید.

دانلود با حجم 9 مگابایت از سرور مدیافایر ([Only registered and activated users can see links])

[Only registered and activated users can see links]

Ali Chelsea
14-07-2009, 21:58
دوستان لطفا هرچی کلیپ از تکنیک (freestyles) بازیکنان مختلف چه معمولی و چه خیابانی و ... دارید در این جا بگذارید تا همه استفاده کنند.
برای شروع خودم یک کلیپ 2-3 دقیقه ای از حرکات فوق العاده زیبای بازیکنان مختلف مثل رونالدینیو،روبینیو،هانری و ... براتون آپلود کردم که هنوز خودم تو کفشم.:2: بهتون پیشنهاد می کنم حتما دانلودش کنید.

دانلود با حجم 9 مگابایت از سرور مدیافایر ([Only registered and activated users can see links])

بد نبود
فقط یه کم قدیمی بود
توضیح بیشتر هم بدم که از مارادونا و کریس رونالدو و داویدس و هم هست:flowerysmile:

aliren
15-07-2009, 12:53
یک کلیپ 5.30 دقیقه ای با کیفیت HD براتون آماده کردم که در اون رونالدو و جرمی lynch حضور دارند.کلیپ فوق العاده زیبایی است و حتما بهتون پیشنهاد می کنم ببینید و لذت ببرید.:*:84:*:

دانلود با کیفیت HD با حجم 24.4 مگابایت از سرور مدیافایر ([Only registered and activated users can see links])

Mohammad_AcMilan
15-07-2009, 18:18
این بالایی که از مدیافایره نه از 4شیر:دی
البته ما که خوشحال شدیم:دی
بازم بذار ممنون قشنگن اینا!

aliren
15-07-2009, 19:05
یک کلیپ 3.30 دیگه براتون آماده کردم مقایسه ی بین Billy Wingrove و Ronaldinho که حرکات نمایشی این دو نفر رو نشون می ده.:2: Billy Wingrove همون دی وی دی آموزش فری استایل رو داده بیرون.امیدوارم لذت ببرید.:*:84:*:

دانلود با حجم 12 مگابایت از سرور مدیافایر ([Only registered and activated users can see links])

Ali Chelsea
15-07-2009, 19:13
چرا همش با فرمت mp4 میزارین؟!:-??

aliren
15-07-2009, 19:28
چرا همش با فرمت mp4 میزارین؟!:-??
خب شما بگو با هر فرمتی که خواستی بگذارم
توی امضام یک سایتی رو معرفی کردم که می تونی بهش لینک فایل رو بدی یا توش آپلود کنی بعد به صورت آنلاین کانورت می کنه و برات ایمیل می کنه.اگه باز هم مشکلت حل نشد فرمت مورد نظرتو بگو تا با اون فرمت برات بگذارم.

aliren
16-07-2009, 11:21
یک کلیپ 1.30 دقیقه ای از حرکات فوق العاده زیبای زلاتان ابراهیمویچ براتون آماده کردم که امیدوارم لذت ببرید.:labkhand: به خاطر علی آقا با دو فرمت AVI و MP4 آپلود کردم.:flowerysmile:

دانلود با کیفیت AVI با حجم 9.39 مگابایت از سرور مدیا فایر ([Only registered and activated users can see links])
دانلود با کیفیت MP4 با حجم 5.39 مگابایت از سرور مدیا فایر ([Only registered and activated users can see links])

aliren
16-07-2009, 15:29
یک کلیپ 1.08 دقیقه ای فوق العاده دیدنی براتون آپلود کردم که واقعا با توجه به حجمش ارزش دیدن داره.در این کلیپ تکنیک های فوتبالی-رزمی انجام می شود.:-o دیدن این کلیپ رو به همه شما عزیزان پیشنهاد می کنم.خیلی چیز خفنیه!:2:

دانلود با فرمت AVI با حجم 6.15 از سرور مدیافایر ([Only registered and activated users can see links])
دانلود با فرمت MP4 با حجم3.16 از سرور مدیافایر ([Only registered and activated users can see links])

aliren
22-07-2009, 14:15
یک کلیپ 3 دقیقه ای زیبا از حرکاتی که جرمی لینچ برای PES 2009 انجام داده رو براتون آماده کردم.امیدوارم از دیدن این کلیپ فوق العاده زیبا لذت لذت ببرید.امیدوارم بعد از دیدن این کلیپ به بلای کف کردن از تعجب زیاد دچار بشید و قیافتون این شکلی بشه! :117:
هاهاهاهاهاهاهاها!:D
دانلود با کیفیت AVI با حجم 17.3 از سرور مدیافایر ([Only registered and activated users can see links])
دانلود با کیفیت MP4 با حجم 12.8 از سرور مدیافایر ([Only registered and activated users can see links])

S K i L L E T
22-07-2009, 15:28
یک کلیپ 1.08 دقیقه ای فوق العاده دیدنی براتون آپلود کردم که واقعا با توجه به حجمش ارزش دیدن داره.در این کلیپ تکنیک های فوتبالی-رزمی انجام می شود.:-o دیدن این کلیپ رو به همه شما عزیزان پیشنهاد می کنم.خیلی چیز خفنیه!:2:

دانلود با فرمت AVI با حجم 6.15 از سرور مدیافایر ([Only registered and activated users can see links])
دانلود با فرمت MP4 با حجم3.16 از سرور مدیافایر ([Only registered and activated users can see links])

جل الخالق
آدم چه چیز هایی که نمی بینه
مرسی خیلی باحال بود

Cactus
22-07-2009, 15:33
مرسی علی جون اون یکی عجب چیزی بود دمت گرم به شما هم پیشنهاد می کنم ببینید
دمت گرم واقعا زحمت می کشی

aliren
24-07-2009, 19:03
یک کلیپ 4 دقیقه ای دیدنی از حرکات freestyle کریستیانو رونالدو براتون آپلود کردم که امیدوارم از دیدن آن لذت ببرید.حجم کلیپ یک مقدار زیاد هست که امیدوارم به بزرگواری خودتون ببخشید.:72:
دانلود با فرمت MP4 با حجم 21.75 از سرور مدیافایر ([Only registered and activated users can see links])
اگر با فرمت دیگه ای هم خواستید بگید تا بگذارم.>:D<
راستی توی نظر سنجی هم شرکت کنید.امیدوارم نظرسنجی جالبی بشه!
پ.ن:
رونالدو آسيس ده موريرا همون رونالدینهوست

S K i L L E T
26-07-2009, 13:18
داداش واسه ما دیال آپی ها با فرمت 3GP بذار ممنون میشم

بهترین فری استایلر : رونالدینیو

aliren
26-07-2009, 22:47
داداش واسه ما دیال آپی ها با فرمت 3GP بذار ممنون میشم

بهترین فری استایلر : رونالدینیو
این هم کلیپ های قبلی با فرمت 3GP.
Bill VS Ronaldinho حجم:2.41 ([Only registered and activated users can see links])
Ronaldo VS Lynch حجم:3.75 ([Only registered and activated users can see links])
Jeremy Lynch حجم:2.06 ([Only registered and activated users can see links])
Ronaldo حجم:3.26 ([Only registered and activated users can see links])
امیدوارم لذت ببری:heartsmile:
اگه مشکلی بود یا از سرور دیگه یا با فرمت دیگه ای می خواستید بگید در خدمتم:flowerysmile:

OM_ID
26-07-2009, 23:56
یک کلیپ 3 دقیقه ای زیبا از حرکاتی که جرمی لینچ برای PES 2009 انجام داده رو براتون آماده کردم.امیدوارم از دیدن این کلیپ فوق العاده زیبا لذت لذت ببرید.امیدوارم بعد از دیدن این کلیپ به بلای کف کردن از تعجب زیاد دچار بشید و قیافتون این شکلی بشه! :117:
دانلود با کیفیت AVI با حجم 17.3 از سرور مدیافایر ([Only registered and activated users can see links])
دانلود با کیفیت MP4 با حجم 12.8 از سرور مدیافایر ([Only registered and activated users can see links])

پیشنهاد میکنم این و حتما بدانلودید خیلی خوفه این جرمیه دست بیلی وینگرو رو از پشت بسته بابا:6qwup3:

aliren
28-07-2009, 16:02
یک کلیپ 6.44 فوق العاده زیبا از حرکات متحیرکننده ی Hee Young Woo براتون آماده کردم که واقعاه ارزش دیدن داره.بعضی کاراش از بیلی و جرمی و رونالدینهو و ... هم باحالتره!:2:
با 3 کیفیت هم گذاشتم که مشکلی نداشته باشید.
دانلود با کیفیت MP4 با حجم 14.72 از سرور مدیافایر ([Only registered and activated users can see links])
دانلود با کیفیت AVI با حجم 16.69 از سرور مدیا فایر ([Only registered and activated users can see links])
دانلود با کیفیت 3GP با حجم 4.43 از سرور مدیافایر ([Only registered and activated users can see links])
کیفیتش خیلی بالا نیست ولی ارزش دیدن داره. :flowerysmile:

S K i L L E T
28-07-2009, 17:03
دمت گرم ، حال کردم که درد منو فهمیدی با 3 کیفیت گذاشتی

més que un club
28-07-2009, 17:25
علی جان اگه میتونی یه کلیپ از لیونل مسی بزار
ممنون

Ali Chelsea
28-07-2009, 17:29

دستت درد تکنه خیلی قشنگ بود!
حالا این چه ربطی به پس داشت؟ فقط چون پیرن پس تنش بود؟:winksmiley02:

aliren
28-07-2009, 18:17
علی جان اگه میتونی یه کلیپ از لیونل مسی بزار
ممنون
یک کلیپ زیبا برات آماده کردم که امیدوارم ندیده باشی و لذت ببری.کلیپ فوق العاده زیبایی است.:2:
دانلود The Legend Of Messi با کیفیت FLV با حجم 12.3 از سرور پرشین گیگ ([Only registered and activated users can see links])

S K i L L E T
28-07-2009, 21:55
داداش aliren ([Only registered and activated users can see links]) ( اسمتو نمی دونستم )

اگه از جرمی لینچ ، بیلی وینگرو ، رونالدینهو داری دریغ مکن :D

més que un club
28-07-2009, 22:01
علی جان زحمت کشیدی ممنون
ندیده بودم
زیبا بود:72:

aliren
29-07-2009, 13:26
داداش aliren ([Only registered and activated users can see links]) ( اسمتو نمی دونستم )

اگه از جرمی لینچ ، بیلی وینگرو ، رونالدینهو داری دریغ مکن :D
یک کلیپ حدودا 3 دقیقه ای زیبا از مقایسه ی جرمی لینچ و بیلی وینگرو برات آپلود کردم که امیدوارم لذت ببری.با فرمت MP4 برات گذاشتم اگه فرمت دیگه ای می خواستی یه ندا بده تا برات آپلود کنم.>:D<
دانلود با فرمت MP4 با حجم 9.8 مگابایت از سرور مدیافایر ([Only registered and activated users can see links])

راستی اسمم هم علی هست

més que un club
29-07-2009, 13:54
سلام برادر علی حال شما خوب میباشد :labkhand:
اگر امکان پذیر میباشد یک عدد کلیپ از زلاتان بگذارید :6qwup3:
خیلی از شما متشکر هستم

Baggio-Inter
29-07-2009, 14:25
ايبرا معركه
2 نداره
امسال توپ طلا مال ايبراست
ان شا الله بتونه تو بارسا هم موفق باشه

aliren
29-07-2009, 14:39
یک کلیپ فوق فوق العاده زیبا از سوپر حرکات مرد یخی بارسلونا براتون آپلود کردم که امیدوارم خوشتون بیاد.مدت کلیپ حدودا 3 دقیقه است و مطمئنم قیافتون این شکلی می شه!
:2:یا:-oیا:*:84:*:
[Only registered and activated users can see links] od_affiliate.138.jpg

دانلود با کیفیت 3GP با حجم 1.56 مگابایت از سرور مدیافایر ([Only registered and activated users can see links])
دانلود با کیفیت AVI با حجم 23.36 مگابایت از سرور مدیافایر ([Only registered and activated users can see links])

:بارسلونا:

S K i L L E T
29-07-2009, 15:08
یک کلیپ حدودا 3 دقیقه ای زیبا از مقایسه ی جرمی لینچ و بیلی وینگرو برات آپلود کردم که امیدوارم لذت ببری.با فرمت MP4 برات گذاشتم اگه فرمت دیگه ای می خواستی یه ندا بده تا برات آپلود کنم.>:D<
دانلود با فرمت MP4 با حجم 9.8 مگابایت از سرور مدیافایر ([Only registered and activated users can see links])

راستی اسمم هم علی هست

داش علی دمت گرم با فرمت موبایل بذار (3GP)
Mer30

més que un club
29-07-2009, 15:14
علی جون کارت خیلی درسته
خسته نباشی داداش :smoke:

aliren
29-07-2009, 15:56
داش علی دمت گرم با فرمت موبایل بذار (3GP)
Mer30
بفرما عزیز این هم با فرمت 3GP.چیز دیگه ای خواستید در خدمتم در بست!>:D<
دانلود با فرمت 3GP با حجم 1.79 مگابایت از سرور مدیافایر ([Only registered and activated users can see links])

més que un club
30-07-2009, 15:43
علی جون من یه رفیق دارم زندگیش کریس رونالدو
اگه میتونی یه کلیپ باحال از رونالدو بزار دانلود کنم
خیلی با مرامی

aliren
30-07-2009, 17:52
علی جون من یه رفیق دارم زندگیش کریس رونالدو
اگه میتونی یه کلیپ باحال از رونالدو بزار دانلود کنم
خیلی با مرامی
یک کلیپ فوق العاده زیبا برات از رونالدو آپلود کردم که امیدوارم تو و دوستت با هم لذت ببرید!:D
مدت:4.55
دانلود با کیفیت MP4 با حجم 23.63 از سرور مدیافایر ([Only registered and activated users can see links])
اگه با فرمت یا کیفیت یا سرور دیگه ای خواستی بگو برات می گذارم.>:D<

més que un club
30-07-2009, 18:04
عزیزم لینکشو ببین !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

aliren
30-07-2009, 18:05
عزیزم لینکشو ببین !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ببخشید درستش کردم:smil4337dd8b9eb25:

més que un club
30-07-2009, 18:10
دستت درد نکنه :flowerysmile:

OM_ID
30-07-2009, 18:44
یک کلیپ فوق العاده زیبا برات از رونالدو آپلود کردم که امیدوارم تو و دوستت با هم لذت ببرید!:D
مدت:4.55
دانلود با کیفیت MP4 با حجم 23.63 از سرور مدیافایر ([Only registered and activated users can see links])

اگه با فرمت یا کیفیت یا سرور دیگه ای خواستی بگو برات می گذارم.>:D<

دادش لطف کن با فرمت avi هم بذار
دمت گرم

aliren
30-07-2009, 19:08
دادش لطف کن با فرمت avi هم بذار
دمت گرم
بفرما عزیز این هم با فرمت AVI
دانلود با حجم 31.85 مگابایت از سرور مدیافایر ([Only registered and activated users can see links])

més que un club
30-07-2009, 22:05
اگه میتونی یه کلیپ دیگه از مسی یا زلاتان بزار
شرمنده بازم در خواست کردم :163:

S K i L L E T
31-07-2009, 02:20
علی جان اگه از فالکائو (ستاره تیم فوتسال برزیل >:D<) چیزی داری بذار :flowerysmile:

aliren
31-07-2009, 13:34
اگه میتونی یه کلیپ دیگه از مسی یا زلاتان بزار
شرمنده بازم در خواست کردم :163:
دشمنت شرمنده عزیز
یک کلیپ خیلی توپ 10 دقیقه ای از حرکات دیدنی مسی برات آپلود کردم که امیدوارم حالشو ببری! :D
امیدوارم ندیده باشیش:smil4337dd8b9eb25: با سه کیفیت هم برات گذاشتم که مشکلی نداشته باشی:flowerysmile:
دانلود با کیفیت MP4 با حجم 38.73 از سرور مدیا فایر ([Only registered and activated users can see links])
دانلود با کیفیت AVI با حجم 56.25 از سرور مدیا فایر ([Only registered and activated users can see links])
دانلود با کیفیت 3GP با حجم 5.15 از سرور مدیا فایر ([Only registered and activated users can see links])

اگه حجم عکس زیاده بگید پاکش کنم.

علی جان اگه از فالکائو (ستاره تیم فوتسال برزیل >:D<) چیزی داری بذار :flowerysmile:
فعلا که چیزی ندارم ولی اگه پیدا کردم برات می گذارم.:flowerysmile:

més que un club
31-07-2009, 14:21
علی جان دستت درد نکنه
واقعا زحمت میکشی:flowerysmile:

més que un club
01-08-2009, 18:02
علی جان اگه امکان داره کلیپ مقایسه مسی با کریس رونالدو رو بزار
بازم ممنون >:D<

aliren
04-08-2009, 11:59
علی جان اگه امکان داره کلیپ مقایسه مسی با کریس رونالدو رو بزار
بازم ممنون >:D<
شرمنده به خاطر تاخیری که داشتم.برای همین تاخیرم خودم رو جریمه کردم:D و برات 3 کلیپ با کیفیت خیلی خوب از مقایسه ی مسی و رونالدو آپلود کردم که امیدوارم خوشت بیاد.با کیفیت MP4 گذاشتم چون هم حجمش مناسب تره هم کیفیتش خیلی خوبه.ولی اگه با کیفیت یا فرمت دیگه ای خواستی بگو بگذارم.
به نظر من کلیپ اولی از همشون دیدنی تره.:winksmiley02:
کلیپ اول به مدت 4.05 و حجم 18.86 مگابایت از سرور مدیافایر ([Only registered and activated users can see links])
کلیپ دوم به مدت 2.50 و حجم 12.74 مگابایت از سرور مدیافایر ([Only registered and activated users can see links])
کلیپ سوم به مدت 3.23 وحجم 15.03 مگابایت از سرور مدیافایر ([Only registered and activated users can see links])
[Only registered and activated users can see links] _Campeones%2F44218/messi-cristianoronaldo.jpg

més que un club
04-08-2009, 16:54
ایول بابا ترکوندی پسر :999:

دستت درد نکنه :d0s69thbefhifftitrz

més que un club
05-08-2009, 22:55
سلام داش علی بازم اینجانبم :32:
نگی این ممده چه بیکاره ما رو ول نمیکنه :6qwup3:
اومدم بگم اگه میتونی یه کلیپ دیگه از مسی بزار و مقایسه لمپارد با جرارد
هر وقت تونستی بزار اصلا عجله نکن :7:

mohammadmadrid
06-08-2009, 02:39
علی جان سلام می تونی چندتا کلیپ خفن از کارلوس بزاری

r10ronaldinho
06-08-2009, 15:07
این یه ویدئو مربوط به یه Freestyler ایرانیه حجمشم خیلی کمه پیشنهاد می کنم حتما دانلود کنین
حجم:1.25
لینک مستقیم:

aliren
06-08-2009, 16:12
این یه ویدئو مربوط به یه حرکت زن ایرانیه حجمشم خیلی کمه پیشنهاد می کنم حتما دانلود کنین
حجم:1.25
لینک مستقیم:
دستت درد نکنه.خیلی قشنگ بود.ولی مگه این مرد نبود؟!:164:

més que un club
06-08-2009, 16:43
این که مرد بود :32:
ولی زیبا بود ممنون

aliren
06-08-2009, 17:08
سلام داش علی بازم اینجانبم :32:
نگی این ممده چه بیکاره ما رو ول نمیکنه :6qwup3:
اومدم بگم اگه میتونی یه کلیپ دیگه از مسی بزار و مقایسه لمپارد با جرارد
هر وقت تونستی بزار اصلا عجله نکن :7:
نه آقا اختیار داری.شما رو چشم مایی!>:D<
اولین کلیپ کلیپ مقایسه ی لمپارد و جرارده که کیفیتش تقریبا HD هست!با توجش به حجم و کیفیتش MP4 بهترین فرمت برای این کلیپ بود ولی اگه می خوای بگو برات با یک فرمت دیگه آپلود کنم.
دانلود با حجم 15.81 به مدت 3.42 ثانیه از سرور مدیافایر ([Only registered and activated users can see links])

این هم یک کلیپ از مسی عزیز که باز هم با کیفیت HD و فرمت MP4 هست. امیدوارم حالشو ببری!>:D<
بازم می گم اگه کسی با فرمت دیگه خواست بگه تا براش بگذارم.
دانلود با حجم 14.13 مگابایت به مدت 3.05 ثاینه از سرور مدیافایر ([Only registered and activated users can see links])

ali jan salam
sharmande dash
mituni ye clip khof az carlos bezari
شرمندتم ولی چیز قشنگی برات پیدا نکردم.بازم ببخشید.:41:

r10ronaldinho
06-08-2009, 20:19
دستت درد نکنه.خیلی قشنگ بود.ولی مگه این مرد نبود؟!:164:

گفتم حرکت زن .نه حرکت زنه زن :D

més que un club
08-08-2009, 12:26
سلام علیک
داش علی اگه میتونی یه کلیپ از اینیستا بزار ممنون :72:

aliren
10-08-2009, 18:41
سلام علیک
داش علی اگه میتونی یه کلیپ از اینیستا بزار ممنون :72:
سلام
بفرما عزیز این هم یک کلیپ دیدنی از اینیستا.:2:
دانلود با حجم 14.1 مگابایت به مدت 3.14 ثانیه از سرور مدیافایر با کیفیت ([Only registered and activated users can see links])MP4 ([Only registered and activated users can see links])

més que un club
10-08-2009, 18:56
سلام
بفرما عزیز این هم یک کلیپ دیدنی از اینیستا.:2:

داش علی بازم ما رو شرمنده کردی :d0s69thbefhifftitrz

més que un club
12-08-2009, 00:13
سلامی دوباره خدمت برادر :D
خوبی ؟
داش علی اگه میشه یه کلیپ دیگه از مسی یا زلاتان بزار :72:

aliren
17-08-2009, 11:49
سلامی دوباره خدمت برادر :D
خوبی ؟
داش علی اگه میشه یه کلیپ دیگه از مسی یا زلاتان بزار :72:
سلام برادر گرامی!ممنون تو خوبی؟ببخشید اینقدر دیر شد چون چند روزی برام مشکل پیش اومده بود.برات یک کلیپ دیدنی از زلاتان آماده کردم و امیدوارم به تمام معنا حالشو ببری!:2:از مسی هم دیگه چیزی نداشتم ولی اگه بخوای می تونم گلش به شیاطین سرخ رو با کیفیت 720p یا اگه پیدا کردم با کیفیت 1080p برات بگذارم. اگه خاصی در خدمتم.راستی پیروزی دیشب بارسلونای کبیر رو بهت تبریک می گم.امسال 6 تا جام مال ماست! :بارسلونا:
دانلود با کیفیت MP4 با حجم 18.28 مگابایت به مدت 4.04 ثانیه از سرور مدیا فایر ([Only registered and activated users can see links])
دانلود با کیفیت 3GP با حجم 2.7 مگابایت به مدت 4.04 ثانیه از سرور مدیافایر ([Only registered and activated users can see links])

més que un club
17-08-2009, 15:28
خیلی ممنون :d0s69thbefhifftitrz
کارت خیلی بیسته !
گل مسی من منچستر رو دارم ، امسال هم به رکورد رئال میرسیم هم برای اولین بار بین تمام تیما 6تا جام رو میگیریم

més que un club
19-08-2009, 01:19
سلام
علی جان اگه زحمتی نیست کلیپ جدید مقایسه مسی با کاکا رو بزار
خیلی ممنون :72:

aliren
20-08-2009, 16:13
سلام
علی جان اگه زحمتی نیست کلیپ جدید مقایسه مسی با کاکا رو بزار
خیلی ممنون :72:
سلام
ببخشید یک کم طول کشید.چون خودم این کلیپ رو ساختم.امیدوارم خوشت بیاد.تقریبا 3 دقیقه است.کیفیتش هم تقریبا خوبه.ممنون می شم نظرت رو راجع به این کلیپ بگی
لینک کلیپ در یوتیوب با کیفیت HD ([Only registered and activated users can see links])
دانلود با کیفیت wmv با حجم 5.85 مگابایت از سرور مدیافایر ([Only registered and activated users can see links])
دانلود با کیفیت avi با حجم 130 مگابایت از سرور مدیافایر ([Only registered and activated users can see links])

Deutschℓand
20-08-2009, 16:21
با نام و یاد خدا
سلام
از آقامون [Michael Ballack] چیزی برای عرضه داری ؟

shahryar
20-08-2009, 18:03
اگه کسی از دیگو ( بازیکن جدیده یووه ) کیلیپه درست حسابی داره بزاره ممنون میشم

més que un club
20-08-2009, 18:22
سلام
ببخشید یک کم طول کشید.چون خودم این کلیپ رو ساختم.امیدوارم خوشت بیاد.تقریبا 3 دقیقه است.کیفیتش هم تقریبا خوبه.ممنون می شم نظرت رو راجع به این کلیپ بگی

سلام علی جان
ممنون که این کلیپ زیبا رو گذاشتی خیلی خوب بود فقط موزیکش یه کم به کلیپ نمیخورد اگه موزیکی در سبک کلیپی که از مقایسه مسی و رونالد ( اولیش ) گذاشتی رو اینم میزاشتی جذابترش میکرد ، اما دستت درد نکنه ممنون .

aliren
22-08-2009, 23:57
با نام و یاد خدا
سلام
از آقامون [Michael Ballack] چیزی برای عرضه داری ؟

یک کلیپ تبلیغاتی بسیار بسیار دیدنی از آدیداس برات آپلود کردم که توش بالاک هم هست.امیدوارم خوشت بیاد.اگه کم بود بگو باز هم برات بگذارم.
دانلود با کیفیت MP4 با حجم 2.5 مگابایت از سرور مدیافایر ([Only registered and activated users can see links])

اگه کسی از دیگو ( بازیکن جدیده یووه ) کیلیپه درست حسابی داره بزاره ممنون میشم
من دیگو رو نمی شناسم ولی اگه همون باشه که قبلا تو برمن آلمان بازی می کرد باشه یک کلیپ پنج دقیقه ای بسیار زیبا برات آماده کردم که امیدوارم خوشت بیاد.با فرمت دیگه ای هم خواستی بگو برات بگذارم.
دانلود با کیفیت MP4 با حجم 24.5 مگابایت از سرور مدیافایر ([Only registered and activated users can see links])

maxpower00062
06-09-2009, 01:02
...نیازی به توضیح نداره...

Learn Freestyle Football

Learn Freestyle Football DVDR | 624x464 | Avi | 01:02:24 | 700 MB
It's in Japanese captions with some speaking sections in English,but since it's a watch and learn as you go type of instructional video, this doesn't really matter.
It's a great DVD for anyone that will put in the time to learn some truly amazing ball control and special tricks.
It's an AWESOME vid!

Learn the Skills

Billy reveals the secret tips of how to master some of the top freestyle tricks, including the famous 'Neck Catch'.Learn Freestyle Football includes detailed demonstrations of the basic tricks and progresses to building competition winning combinations.

Watch the Master

Study some of Billy's amazing routines and learn how he progressed to become one of the world's top freestylers and the first to be signed as a Premier League professional freestyler. Includes interviews and advice on how to perfect your technique on the road to the top.

Billy Wingrove, who also features in The Urban Freestyler, has been working as a professional freestyle footballer since 2002 and is signed to Tottenham Hotspur to provide their half time entertainment at home matches. He has just finished recording a TV commercial with Ronaldinho that will screened during this years World Cup.

Use Your Tricks

Detailed section showing some of Billy's tricks that can be used to beat your opponent during a match and bring your freestyle skills to the pitch as well as the streets.

An amazing DVD which every budding young football star should have. A true genius with the ball shows just how easy it is to master the art of football freestyle and impress everyone with extravagant football skills.

[Only registered and activated users can see links] rt1.rar.html.html
[Only registered and activated users can see links] rt2.rar.html.html
[Only registered and activated users can see links] rt3.rar.html.html
[Only registered and activated users can see links] rt4.rar.html.html
[Only registered and activated users can see links] rt5.rar.html.html
[Only registered and activated users can see links] rt6.rar.html.html
[Only registered and activated users can see links] rt7.rar.html.html
----------------------------------------------------------------------------------------------
[Only registered and activated users can see links] rt1.rar.html
[Only registered and activated users can see links] rt2.rar.html
[Only registered and activated users can see links] rt3.rar.html
[Only registered and activated users can see links] rt4.rar.html
[Only registered and activated users can see links] rt5.rar.html
[Only registered and activated users can see links] rt6.rar.html
[Only registered and activated users can see links] rt7.rar.html
----------------------------------------------------------------------------------------------
[Only registered and activated users can see links] rt1.rar.html
[Only registered and activated users can see links] rt2.rar.html
[Only registered and activated users can see links] rt3.rar.html
[Only registered and activated users can see links] rt4.rar.html
[Only registered and activated users can see links] rt5.rar.html
[Only registered and activated users can see links] rt6.rar.html
[Only registered and activated users can see links] rt7.rar.html

dashhamid
18-09-2009, 01:01
سلام دوست عزیز شما که مشکل همه رو حل کردی حالا اگه کلیپ از فالکائو {فوتسال } داری برای ما هم بذار با تشکر

aliren
10-12-2009, 21:09
سلام دوست عزیز شما که مشکل همه رو حل کردی حالا اگه کلیپ از فالکائو {فوتسال } داری برای ما هم بذار با تشکر
سلام دوستان.من بعد از چند ماه برگشتم.برای شروع هم این کلیپ فالکائو رو که قبلا یکی از دوستان در سایت قرار داده بودم براتون گذاشتم.این بشر واقعا اعجوبه ای است که در عالم همانندی ندارد!:2:نقشش در تیمشون اینه::susel:امیدوارم خوشتون بیاد.:winksmiley02:
دانلود با حجم 22.72 مگابایت با فرمت wmv ([Only registered and activated users can see links])
اگر با کیفیت دیگه ای هم لازم داشتید بگید تا براتون بگذارم.

aliren
29-12-2009, 19:12
بعد از مدت ها یک کلیپ فوق العاده براتون آپلود کردم که امیدوارم حالشو ببرین.در این کلیپ یک سری جوان در خیابان های لندن تکنیک های متحیر العقول!!! انجام می دن.واقعا ارزش دیدن داره.مدتش هم حدود 4 دقیقه است.
دانلود با فرمت mkv با حجم 13.6 از سرور مدیافایر ([Only registered and activated users can see links])

عکس به کلیپ ربطی نداره.همینطوری عشقیه!

AriaN-B
15-05-2010, 17:26
بسم الله الرحمن الرحیم

فوتبالیست 16 ساله و مستعد ایرانی، امیرمحمد سعیدی که از بچگی استعداد شگفت انگیزی در زمینه ورزش فوتبال و انجام دادن حرکات نمایشی با توپ داشت، کلیپ جدید خود را ارائه کرده است.

طبق ادعای نزدیکان این نوجوان ایرانی، امیرمحمد، توانایی کسب رتبه های برتر جهانی در مسابقات FreeStyle بین المللی را خواهد داشت.

وی هم اکنون روی مهارت های بدنسازی متمرکز شده است و درحال آماده کردن خویش برای شرکت در این مسابقات است.

حرکات ابتکاری و نوینی که توسط این استعداد ایرانی ارائه شده است همگان را متعجب ساخته است.

گوشه ای از توانایی های امیر محمد، در ویدئوی آپلود شده با حجم 7 مگابایت، با فرمت 3GP (قابلیت پخش روی گوشی های موبایل) نمایش داده شده است.

توصیه می شود اقدام به دریافت این کلیپ نموده و از استعداد این نوجوان لذت ببرید.

مشاهده ی این کلیپ، به تمامی افراد علاقه مند به FreeStyle توصیه می شود!

دریافت ویدئو ([Only registered and activated users can see links])

امیدوارم از دیدن این ویدئو لذت ببرید!

sohrabnaderi2530
05-06-2010, 14:14
سلام

اگه می شه حرکات تکنیکی جدید C.Ronaldo را برای دانلود بزارید

اگه می شه حجمش هم کم باشه خیلی ممنون

likarimi8@
05-06-2010, 22:05
بسم الله الرحمن الرحیم

فوتبالیست 16 ساله و مستعد ایرانی، امیرمحمد سعیدی که از بچگی استعداد شگفت انگیزی در زمینه ورزش فوتبال و انجام دادن حرکات نمایشی با توپ داشت، کلیپ جدید خود را ارائه کرده است.

طبق ادعای نزدیکان این نوجوان ایرانی، امیرمحمد، توانایی کسب رتبه های برتر جهانی در مسابقات FreeStyle بین المللی را خواهد داشت.

وی هم اکنون روی مهارت های بدنسازی متمرکز شده است و درحال آماده کردن خویش برای شرکت در این مسابقات است.

حرکات ابتکاری و نوینی که توسط این استعداد ایرانی ارائه شده است همگان را متعجب ساخته است.

گوشه ای از توانایی های امیر محمد، در ویدئوی آپلود شده با حجم 7 مگابایت، با فرمت 3GP (قابلیت پخش روی گوشی های موبایل) نمایش داده شده است.

توصیه می شود اقدام به دریافت این کلیپ نموده و از استعداد این نوجوان لذت ببرید.

مشاهده ی این کلیپ، به تمامی افراد علاقه مند به FreeStyle توصیه می شود!

دریافت ویدئو ([Only registered and activated users can see links])

امیدوارم از دیدن این ویدئو لذت ببرید!

دوست عزیز ما که فیلتر شکن نداریم...................:D
اگه لطف کنی یه جای دیگه آپ کنی ممنون میشم.

R9.Receiver
11-07-2010, 15:16
کلیپ میکس شده از حرکات تکنیکی و زیبا بازیکنان

[Only registered and activated users can see links] عكس از كليپ [Only registered and activated users can see links]
[Only registered and activated users can see links] دانلود از سرورهای مختلف [Only registered and activated users can see links]
MEDIAFIRE ([Only registered and activated users can see links])
RAPIDSHARE ([Only registered and activated users can see links])

omidmessi10
01-02-2011, 13:08
[من دیگو رو نمی شناسم ولی اگه همون باشه که قبلا تو برمن آلمان بازی می کرد باشه یک کلیپ پنج دقیقه ای بسیار زیبا برات آماده کردم که امیدوارم خوشت بیاد.با فرمت دیگه ای هم خواستی بگو برات بگذارم.
دانلود با کیفیت MP4 با حجم 24.5 مگابایت از سرور مدیافایر ([Only registered and activated users can see links])
[/QUOTE]

اره خودشه!!!
فقط یه زحمت بکش این ویدیو رو با یه سرور دانلود دیگه بذار رو سایت[Only registered and activated users can see links]