PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ::|+|:: مراسم معارفه کریستیانو رونالدو ::|+|::

Amin-TopGoal
07-07-2009, 10:02
[Only registered and activated users can see links]

بسم الله الرحمن الرحیم

مراسم معارفه کریستیانو رونالدو - ورزشگاه سانتیاگو برنابئو

[Only registered and activated users can see links] کیلوبایت | مدت زمان 19:00 دقیقه | حجم 154 مگابایت[Only registered and activated users can see links]

پــارت اول
DOWNLOAD ([Only registered and activated users can see links])| RAPIDSHARE ([Only registered and activated users can see links])

پــارت دوم
DOWNLOAD ([Only registered and activated users can see links])| RAPIDSHARE ([Only registered and activated users can see links])

پــارت سوم

برای مشاهده ویدئو باید هر سه پارت رو دانلود و Extract کنید

likarimi8@
07-07-2009, 10:33
سلام اگه بگی کدوم یکی از این پارتها مربوط به تست پزشکی وکدوم مربوط به حرکات کریس با توپه ممنون میشم

Amin-TopGoal
07-07-2009, 10:37
سلام اگه بگی کدوم یکی از این پارتها مربوط به تست پزشکی وکدوم مربوط به حرکات کریس با توپه ممنون میشم
تست پزشکی رو که روز معارفه انجام نمیدن :دی تست چند روز قبل از این انجام شده.

فرق نمی کنه حرکت با توپ تو کدوم پارته! طبق توضیحی که اون پایین نوشتم، برای دیدن ویدئو باید هر سه پارت رو دانلود کنی. یعنی ما یه ویدئوی 155 مگابایتی داریم که اونو برای دانلود به سه قسمت تبدیل کردیم. اما برای دیدن و بعد از Extract یه ویدئوی 19 دقیقه ای خواهید داشت.

C R 9
07-07-2009, 11:11
آقا عکس هم داری بزار ممنون از لینکت

Amin-TopGoal
07-07-2009, 11:43
آقا عکس هم داری بزار ممنون از لینکت
عکسهای این مراسم در این تاپیک قرار گرفته

canon
07-07-2009, 13:56
اگه ميشه كليپ روپايي رونالدو رو جدا بزارين.
اگه من بخوام هر سه قسمت رو دانلود كنم
دو روز طول ميكشه:41:

Amin-TopGoal
07-07-2009, 14:52
برای دوستانی که نتونستن دانلود کنند!

فیلم کامل مراسم ( از جایی که رونالدو با ماشین به استادیوم میاد، تا تست پزشکیش و همه چیزهای دیگه ) از شبکه RealMadrid TV با زبان انگلیسی و با کیفیت اصلی بر روی DVD از طریق فروشگاه سایت عرضه خواهد شد.

فعلا در حال ضبطش هستم :6qwup3:

C R 9
07-07-2009, 14:55
راستی تکرار نداره؟؟؟
در ضمن مراسم کریم ساعت چند و از چه کانالیه؟؟؟

2+2
08-07-2009, 09:34
برای دوستانی که نتونستن دانلود کنند!

فیلم کامل مراسم ( از جایی که رونالدو با ماشین به استادیوم میاد، تا تست پزشکیش و همه چیزهای دیگه ) از شبکه RealMadrid TV با زبان انگلیسی و با کیفیت اصلی بر روی DVD از طریق فروشگاه سایت عرضه خواهد شد.

فعلا در حال ضبطش هستم :6qwup3:
الان چرا واسه كاكا تو فروشگاه نذاشتي بعد واسه رونالدو رو گذاشتي واقعا تبعيض قائل ميشي :53:

farshid.j
19-08-2009, 12:48
سلام دوستان
من کلیپارو گرفتم هرکاری میکنم باز نمیشه رمزش چیه
من [Only registered and activated users can see links] رو ([Only registered and activated users can see links] رو) امتحان کردم

gole_rose
09-03-2011, 14:26
من هم دانلود کردم هر سه پارت رو ولی باز نمیشه پسوردش همینه ؟؟؟ لطفا راهنمایی کنید

StRoNgEr
09-03-2011, 16:06
سلام بچه ها کسی لینک دانلود بازی بارسا - رئال رو نداره ؟ بازی رفت رو میگم .

سپاس از همتون .