PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : [+][-] تبادل نظر پیرامون گزارشگران فوتبال ایران [-][+]

صفحه ها : [1] 2

Loverboy
06-07-2009, 23:54
به نام خدا

دوستان در این تاپیک که مشتری زیاد داره سوتیهای داغ گزارشگران ایرانی رو میذاریم :دی

[Only registered and activated users can see links]

InTeR mIrIfIcA
07-07-2009, 00:22
اول كاري هم عكس اين خياباني بدبخت خرد سر در تاپيك :D (127fs3556139نماد سوتي127fs3556139)

Sabina
07-07-2009, 00:40
یه سوتی از استاد سوتیها جوات
بازی ایران کره جنوبی تو تهران بود گفت که باران به شدت در ورزشگاه میوزد :117:
پ ن:ممد مخلصیم:D

Loverboy
07-07-2009, 00:47
یه سوتی از استاد سوتیها جوات
بازی ایران کره جنوبی تو تهران بود گفت که باران به شدت در ورزشگاه میوزد :117:
پ ن:ممد مخلصیم:D

:دی

این هم ویدئوش :دی . البته اینو از هارد فضلی کش رفتما :دی

Rapidshare ([Only registered and activated users can see links])

Arsenal-4ever
07-07-2009, 01:34
دیدم این تاپیک اومده بالا میخواستم همینی که سبینا گفته رو بگم که دیگه هیچی
البته استاد خیابانی تو اون بازی یه جمله باحال دیگه هم فرمودن :
0-0 به نفع دو تیم !!! [Only registered and activated users can see links]

لاور جان، پسرم; اینم تو فایلها بود :دی
اگه پیداش کردی بزارش :دی
سپاس پیشاپیش.

Loverboy
07-07-2009, 12:28
ضمن تشکر از برادر فضلی :دی

بازی استقلال - فولاد ( کرنر پا آورده [Only registered and activated users can see links] )

بازی ایران - کره جنوبی ( 0-0 به نفع دو تیم [Only registered and activated users can see links] )

Cactus
07-07-2009, 14:15
منم با اجازه بچه ها یه سوتی از خیابانی میذارم البته کیفیت فیلم زیاد خوب نیست ولی گوش هم بدین کافیه

بازی هلند با روسیه است تو یورو 2008 که آمار اون پایین میاد 16 شوت هلند و 14 شوت روسیه بعد آقای خیابانی میگه 40 شوت رو داشتیم!!![Only registered and activated users can see links]

OM_ID
07-07-2009, 14:44
یه سوتی از علیفر
بازی رئال با اسپانیول بود همون بازی که گوتی کاشته زد
از کناره محوطه جریمه کاشته شد برا اسپانیول دیوار دفاعی رئال یه نفر بود اونم فن در فارت
یه دفعه علیفر گفت مطمئنا و یقینا این تک دفاع هیچ کاری نمیتونه بکنه و اصلا نیازی بهش نیس
وقتی کاشته زده شد توپ مستقیم خورد به فن در فارتو همون توپ تو ضد حمله یه موقعیت خطرناک برا رئال درست کرد:6qwup3:

HoseinBallack13
07-07-2009, 14:53
من نمی دونم هدف این تاپیک چیه
یعنی تا حالا باری خودتون اتفاق نیافتاده که سوتی بدین از گزارشگر که نمی شه همش انتظار داشت که همه چیز درست بگه اونم تو برنامه زنده یه لحظه جای خودتون بزارید جای فردوسی پور یا خیابانی ببینید چه فشاری می برن باری گزارشگری من که بهشون حق می دم و می گم بهترین گزارشگر ها هستن

Loverboy
07-07-2009, 15:13
من نمی دونم هدف این تاپیک چیه
یعنی تا حالا باری خودتون اتفاق نیافتاده که سوتی بدین از گزارشگر که نمی شه همش انتظار داشت که همه چیز درست بگه اونم تو برنامه زنده یه لحظه جای خودتون بزارید جای فردوسی پور یا خیابانی ببینید چه فشاری می برن باری گزارشگری من که بهشون حق می دم و می گم بهترین گزارشگر ها هستن

فدات شم اینگونه تاپیکها هیچگونه بار مثبتی نداره و فقط و فقط برای تفریحه که از یک نواختی در بیایم :labkhand: . کار اونا خیلی از اون چیزی که همه انتظارشو دارن سخت تره .

hitman47
07-07-2009, 15:14
کلاً سلطان واسطوره سوتی دادن خیابانیه

ITALIANO
07-07-2009, 15:37
بچه ها گیر الکی ندین...
سطح فوتیران از لحاظ فنی انقدر اومده پایین که دیگه هیچ حرفی برای گفتن نمیمونه...
دلیلش هم رعایت نکردن کاربرهاست .
این تاپیک هم صرفا برای اینه که روحیمون کمی تقویت بشه و به یه همچین تاپیکی نیاز بود...

منم اینجا یه سوتی از آقا خیابانی میذارم...:D

14 تا شوت روسیه ، 16 تا هم هلند ، کلا 40 شوت در بازی.... 127fs3556139

AriaN-B
07-07-2009, 16:46
ضمن تشکر از بچه ها و اعلام اینکه سوتی خیابانی ماه بود!

منم یه سوتی از علیفر بگم؛ بازی بارسلونا و ... تو لالیگا بود که علیفر گفت: «بارسلونا بازیکنان اسپانیایی بسیار داره که میشه از افرادی چون والدس، ژاوی، اینیستا، پویول و لیونل مسی نام برد!!!!!»

متاسفانه ویدئوش روی هارد قبلیم بود که پاک شد؛ اگر دوستان دارند بذارن...!

maxpower00062
06-09-2009, 00:34
سریال اشتباهات خیابانی

[Only registered and activated users can see links])

سایت گل:
([Only registered and activated users can see links])

جواد خیابانی که گزارش دیدار دوستانه تیمهای ملی ایران و ازبکستان را بر عهده داشت، در جریان گزارش این بازی اشتباهات متعددی را مرتکب شد:

رشید ایرماتوف سرمربی ازبکستان است!( در تاریخ فوتبال ازبکستان چنین فردی وجود خارجی ندارد)

الکساندر گنریخ بازیکن مشهور ازبکها که با شماره 15 بازی می کرد، با نامهای متعددی از سوی خیابانی خطاب شد تا بالاخره موقع تعویض اسم واقعی وی مشخص شد.

قزاقستان بهترین تیم فوتبال در در میان کشورهای آسیای میانه دارد( تیم ملی قزاقستان قبل از پیوستن به اروپا نتیجه قابل توجهی در آسیا نگرفت، در حالی که ازبکستان یک بار مقام قهرمانی بازیهای آسیایی را کسب کرده و تیمهای باشگاهی این کشور نیز در آسیا نتایج خوبی می گیرند)

میرجلال کاسیموف سرمربی ازبکستان بارها مقابل تیمهای ملی نوجوانان و جوانان ایران بازی کرده و با تیم نوف باخور نیز مقابل استقلال بازی کرده است ( کاسیموف موقع استقلال ازبکستان 20 ساله بوده و البته هیچگاه عضو تیم نوف باخور نیز نبوده است و تیم ملی جوانان ایران نیز در سالهای جوانی کاسیموف با ازبکستان دیداری نداشته است)

پس از تعویض گنریخ :هم اکنون هر 10 بازیکن ازبکستان عضو تیم بنیادکار هستند و در واقع تیم ملی ما با تیم بنیادکار بازی می کند( فقط 9 بازیکن تیم بنیادکار در فهرست 22 نفره تیم ملی ازبکستان بودند که حداقل 2 نفر انها نیز در این بازی به میدان نرفتند)

مجتبی زارع پس از چند ثانیه حضور در میدان اخراج شد!( زارع دقیقه 57 به بازی امد و در دقیقه 61 اخراج شد و حداقل 4 دقیقه در زمین حضور داشت)

برخی از تماشاگران پیراهن تیم برزیل را پوشیده اند و این به خاطر حضور ریوالدو در این کشور است( پیراهن زرد که لوگوی باشگاه پاختاکور نیز روی ان حک شده بود، نشانه طرفداری تماشاگران از تیم پاختاکور بود نه برزیل)

hanieh_t2001
06-09-2009, 01:24
سلام دوستان . یه سوتی خیلی باحال از خیابانی . سلطان سوتی

جریان اینه که خیابانی داره یکی از بازی های بارسلونا رو گزارش می کنه . بعد یکی از بازیکنان بارسلونا می خواد تعویض بشه . تلوزیون اسپانیا با یه فلش قرمز رنگ نشون میده که بازیکن می خواد بره بیرون که خیابانی فکر میکنه فلش قرمز رنگ یعنی کارت قرمز یهو میگه .... کارت قرمز که مشخصه جلوی بازیکن گرفته شده و اخراج شده...
خدایش خیلی ضایع گزارش می کنه این خیابانی . پیشنهاد می کنم حتما دانلود کنید از دست ندید.

لینک فایل ([Only registered and activated users can see links])

2fAn
05-11-2009, 21:49
جواد خیابانی وسط گزارش بازی پرسپولیس و سایپا گفت: « کریم انصاری‎فرد هیچ نسبتی با برادران انصاری‏فرد ندارد، بخصوص با محمدحسن! »

در همین راستا اظهارات آتی آقا جواد هم پیش‏بینی می‏شود:
*بهادر عبدی هیچ نسبتی با اکبر عبدی ندارد بخصوص با حسین عبدی!
*فیروز کریمی هیچ نسبتی با علی کریمی ندارد، بخصوص با فرشید کریمی!
*الونگ الونگ هیچ نسبتی با مهدی شیری ندارد، بخصوص با مجتبی شیری!
*نادر محمدخانی هیچ نسبتی با ناصر محمدخانی ندارد چه برسد با هوار ملامحمد!

MAHDI_ITALIA
05-11-2009, 22:30
بازی استیل اذین با پرسپولیس.
موقع ربه خطایی ، مرادی از کاویانپور خواست که فاصله 9:15 رو رعایت کنه که عادل گفت که کاویانپور از مرادی میخواد که فاصله رو رعایت کنه

POUYA
05-11-2009, 22:40
تو بازی ایران با اروگوئه هم استاد یه تز جالب داد:
اگه بچه های ما توپو از بازیکن های اروگوئه بگیرن اونا دیگه کاری نمیتونن بکنن
:laugh4:
واقعا باید گقت :
نه بابا؟
جدی میگی؟

Sepahan 4 Ever
06-11-2009, 02:34
وای
جدی این خیابانی رو اعصابه هاااا:53:
وقتی این بزرگوار گزارش میکنه اصلا دلم میخواد صداشو ببندم خودم تو دلم گزارش کنم
وای کی از دست این خیابانی راحت میشیم ما....~x(
امشب انقدر نفوس بد زد که تیم ملی گلو خورد
وای وای وای
کل یوم امشب سرتاپا سوتی بود این بشر استثنایی...:-t

hitman47
25-11-2009, 15:47
دیشب بازی بارسا واینتر یک ضربه آزاد برای بارسا اعلام شد ودنی آلوز پشت توپ ایستاد خیابانی گفت به احتمال زیاد با پای راستش میزنه:laugh4: :laugh4::laugh4:

یعنی یک بازیکن راست پا با چه پایی باید بزنه. من پیشنهاد میکنم یک روانپزشک این بابا رو تست کنه ببینه چیزی کم نداره

pejmanhitzfeld
25-11-2009, 16:15
دیشب استاد خیابانی وقتی میلیتو اومد بیرون فرمودند
خب چیوو کشید بیرون....همان لحظه چیوو داشت اوت مینداخت یهو گفت خب پس با این حساب باید دید کیو برده بیرون...احتمالا میلیتو..!!!!!
آخه اگه خوابت میاد آقا جواد برو بخواب!!! اگه جای گزارش سرت گرمه نت استبا لپ تاپی که جلوته که مرخصی بگیر!!!
یا اینکه چند بار گیر 3 پیچ که الان تعویض اول اینتر است بعد خودش میشمرد میگفت سومیه!!!!!

noteam
25-11-2009, 17:32
مارسلو = مارچلو پولسن = پاولسن اینام هستن

Sir_MKH
13-12-2009, 01:18
امروز هم استاد خیابانی اظهار فضل کردند و در اولین اقدام اونای امری مربی والنسیا رو اسپانیایی اعلام کردند(کی گفته امری ترکه؟!!)بعد هم وقتی می خواستن نتیجه باز یهم زمان و بگن وقتی که هنوز نیم ساعت به اتمام بازی یووه مونده بود گفتند که بعله اون بازی هم تموم شده و یووه باخته.:Dبعدم که دیگه حسش نبود بشینیم دوباره ازش سوتی بگیریم.وگرنه قطعا تا آخر بازی کلی شر و ور می کرد تو پاچه بیننده:-&

MU One
31-12-2009, 00:09
الان داشتی بازی منچستر و ویگان پخش می شد خیابانی گفت الان داور صحنه است به نزدیکه !

ffssmilad69
31-12-2009, 01:17
خدا وکیلی ااسم خیابانی بد در رفته پیمان یوسفی خیلی ازش سوتی تره. سر بازی ایران مالی 50 بار به محمد دیارا گفت لاسانا دیارا .چند سوتی خفن دیگه هم داده یادم نیست.باز خیابانی اسم بازیکنا رو اشتباه نمی گه

lovely reds
10-02-2010, 14:29
2 تا سوتی باحال از سلطان پور گزارشگر قدیمی رادیو ورزش:
بازی منچستر – آرسنال
اگه فرگوسن این بازی را ببره دیگه بیگ فور میشه و ادامه داد: بیگ فور یعنی مربی که تیمش 4 بار پشت سر هم قهرمان لیگ شده
بازی آرسنال- چلسی
دیوید مویس که تیمش هفته بعد (این هفته) با جلسی بازی داشت تو ورزشگاه بود.
سلطان پور گفت :
خوب اینم آبراموویچ

SASAN
10-02-2010, 16:03
بازی رفت رم و میلان (2010 - 2009 )
تا قبل از بازی ، فکر کنم توی تمام بازیهای میلان استوراری دروازبان ثابت بود و توی اینترنت همه از استوراری نوشته بودند و گفته بودند خیلی به داد میلان رسیده و خیلی خیلی به میلان کمک کرده!
آقای خیابانی هم قبل از بازی اطلاعاتش رو از نت گرفت و اومد بازی رو گزارش بده !
تا دقیقه 15 فکر کنم به دیدا میگفت استوراری! آخه دیدا توی دروازه بود!
جال اینجا بود که رم دقیقه سوم بازی فکر کنم گل رو زد ! و دوربین هزار بار روی دیدا زوم کرد ، و خیابانی میگفت استوراری!!!!
تفاوت این دو دروازبان
سال 2006 هم ایتالیا قبل از جام جهانی فکر کنم با سوئد بازی داشت شایدم با سوئیس :D یادم نیست بعد علیفر هم گزارش گر بود ، توتی هم موهاش رو کوتاه کرده بود و شبیه جیلا شده بود ،(پس از مصدومیت سنگین توتی ، این اولین بازی اش برای تیم ملی ایتالیا بود )
بعد نیمه اول علیفر کامل به توتی میگفت جیلا! البته توتی هم اصلا آماده نبود ، چون معمولا مصدومیت های زانو و ... میشه تمرین انجام داد ، اما توتی پاش کاملا برگشت و فکر کنم تا 1 ماه اصلا راه هم نرفته بود! بعد نیمه دوم دوباره توتی اومد تو و دوربین روش زوم درست و حسابی کرد و علیفر هم دید و گفت : بلـــــــه ، توتی هم به زمین مسابقه میاد!
یعنی واقعا گزارش گر گیر نمیاد! اینها روانی هستند!

SoRoUsH2010
10-02-2010, 17:49
اقا راه دوری نرید همین دیروز بازی پرسپولیس با ایران جوان بوشهر یه صحنه گزارشگر بازی گفت خوب برای تمام نماینده های ایران(پرسپولیس:2mo5pow: سپاهان و استقلال و ذوب اهن) تو جام باشگاه های اسیا ارزوی موفقیت داریم
نکته:پرسپولیس در جام باشگاه های اسیا نیست و مس رو گزارشگر بوشهری جا انداخت:3895:

saeed_cris
13-04-2010, 13:17
فرگوسن تمام نشدنى و فرگوسن رفتنى!

افزايش اشتباهات گزارشگران فوتبال تلويزيون

۱- با وجود اين كه محدوديت ها و خط قرمز هاى ورزش -ازجمله فوتبال- خيلى كمتر از عرصه هاى سياسى، فرهنگى و اقتصادى است اما بازهم مسئولان تلويزيون ايران از استعداد و مهارت جوانان استفاده نمى كنند و گزارش مسابقات ليگ قهرمانان اروپا و بازى هاى مهم باشگاهى در كشورهاى اسپانيا، انگليس و ايتاليا هنگام پخش مستقيم آن ها- البته با تأخير حدود سى ثانيه اى- را فقط به ۳ يا ۴ نفر مى سپارند و بقيه بايد رقابت هاى كم اهميت و يا غير مستقيم را گزارش كنند. ترديدى نيست كه در اين ميان، اغلب گزارش هاى عادل فردوسى پور و مزدك ميرزايى به دليل «به روز بودن» آنان كم نقص از آب درمى آيد اما به خاطر عدم رقابت و تداوم تكرار كه ناشى از «دايره بسته» تلويزيون است، اين ۲ نفر نيز دچار احساسات و بعضا اشتباهاتى مى شوند كه در زمان برگزارى مسابقات حساس تر -همچون چند هفته اخير- افزايش پيدا كرده است. مثلا عادل فردوسى پور با به ثمر رسيدن گل سوم منچستر يونايتد مى گويد: «كار بايرن مونيخ تمام است و سر آلكس فرگوسن با بيش از بيست سال حضورش در اولدترافورد هنوز تمام شدنى نيست» اما كمتر از يك ساعت بعد با ۲ گل بايرن مونيخ ۱۸۰ درجه تغيير موضع مى دهد و اين بار مى گويد: «به پايان عصر فرگوسن رسيده ايم»! يا زمانى كه مزدك ميرزايى پس از زدن ۴ گل توسط «ليونل مسى» به آرسنال با شعف و شوق وصف ناشدنى مى گويد: «خوشحال هستيم از اين كه در دورانى زندگى مى كنيم كه «مسى» را با حركات انفجارى و استثنايى اش مى بينيم»، خيلى ها مى پرسند كه آيا او حتى فيلم بازى هاى «مارادونا» را هم تماشا نكرده است كه با درخشش و گلزنى خود به انگليس، در واقع غرور جريحه دار شده مردم آرژانتين را به دليل اشغال جزيره مالويناس (فاركلند) به آنان بازگردانده بود؟
گزارشگران فوتبال نيز بدون ترديد مثل همه انسان هاى ديگر «احساس» دارند و در نتيجه مى توانند «احساس» خويش را هنگام ديدن يك صحنه جذاب ابراز و اظهار كنند اما اين «احساس» نبايد همرا با «اغراق» باشد و از «منطق» فاصله بگيرد و به خصوص واقعيت هاى تاريخى را ناديده انگارد. از جمله آن كه گل هاى «مارادونا» علاوه بر زيبايى و بى مانندى و كسب مقام قهرمانى جهان براى آرژانتين، در تحولات سياسى آمريكاى جنوبى نيز اثرگذار بوده است.
۲-البته اشتباهات عادل فردوسى پور و مزدك ميرزايى به همين گزارش هاى «پارادوكسيكال» آنان و قضاوت كاملا متضاد درباره فرگوسن طى كمتر از يك ساعت و يا اغراق گويى درباره مهارت فردى برخى بازيكنان همچون «مسى» منحصر و محدود نمى شود و توانايى هاى ديگر اين ۲ به كلى آن ها را از ساير گزارشگران داخلى متمايز مى كند. چه برخى از گزارشگران فوتبال تلويزيون «گاف»هايى مى دهند كه بعد از سال ها حضور در اين عرصه، به واقع عجيب است. يا رضا جاودانى كه مجرى چندين رشته از كشتى و فوتبال و حتى برنامه «مردان آهنين» محسوب مى گردد و پاى ثابت مسابقات باشگاهى در اروپا هم هست، در يك اظهارنظر خيلى عجيب، احتمال برگشت رئال به بازى در نيمه دوم را با سفر خود به كره ماه مقايسه مى كند! طورى كه حتى با واكنش حميدرضا صدر كه معمولا در ذوق طرف مقابل باوجود اشتباه وى نمى زند، مواجه مى شود كه اين قياس مع الفارق را بسيار اغراق آميز مى نامد.
۳- البته در مورد اطلاق عنوان «كارشناس» به برخى افراد خاص و عدم دعوت از كارشناسان واقعى فوتبال به دليل همان «دايره بسته» در تلويزيون نيز بايد بحث مفصل و جداگانه اى كرد كه بماند براى روزهاى بعد.

Behnam
19-07-2010, 04:16
متاسفانه ما زیاد در دوران آقایان شفیع و کوتی و بهروان در دهه های 60 و اوایل 70 نبودیم که از اونها بهره مند بشیم چون خیلی ازشون تعریف شنیدم!!

از سوتی های آقای خیابانی: در حین مسابقه اس ام اس که شمار اس ام اس ها به 99900 تا رسید چنان با آب و تاب گفت و بعد آخرش هم گفت حالا من هم یه اس ام اس خودمو میدم تا بشه تموم 100000!! نمونه ی دیگه ی سوتی ریاضیاتی اون بازی که گفت 14 شوت و 16 شوت مجموعا 40 شوت!!!

یه بار یادمه بازی پرسپولیس بود یه بازیکن با شماره 11 تعویض شد بازیکن شماره 23 اومد تو و این آقا فرمودند: حالا پرسپولیس دست به تعویض میزنه فلانی رو بیرون میکشه و دوبرابرش میکنه!!!

چنتا سوتی تاریخی وحشتناک هم داره که الان حضور ذهن ندارم اگه یادم اومد حتما مینویسم.

حالا سوتی داریم تا سوتی، یه وقت یکی هست حواسش نیست مثل همه ی مردم یهو یه چیز دیگه تو ذهنش رد میشه با حرف قبلیش قاطی میکنه سوتی تولید میشه مثل مورد بعدی درباره فردوسی پور. اما این آقای خیابانی علاوه بر گزارش های بی نهایت فاجعه بار، خسته کننده و از نظر من چندش اور(غیر از موارد خاص) حرفهایی میزنه که از حالت سوتی خارج شده. همین دو سه هفته پیش مکزیک رو تیمی از آمریکای جنوبی خواند!! حضور دیوید ویا در بارسلونا رو شایعه ای قلمداد کرد که برای به تحقق پیوستن اون باید منتظر موند!!! در ساده ترین تصویر داوری و تشخیص ساده ترین نوع آفساد و خطا نمیتونه درست متوجه شه و به بیننده انتقال بده.
پنالتی گرفته شده برای اسپانیا در مقابل هندوراس رو وقتی متوجه شد که ویا در حال حرکت برای زدن ضربه بود و بعد از اون فجایع من هر وقت بازی رو از شبکه سه میدیدم که خیابانی گزارش میکنه صدا رو قطع میکردم و مطمئنا دهها سوتی دیگه رو تو حین همین 3 4 تا بازی که تو جام جهانی گزارش کرده داده.
در مورد این ناگزارشگر وطنی انواع و اقسام مدل های سوتی، اشتباه و افتضاح وجود داره که هر موقع یادم اومد سریع میام میگم تا از دهن نیفته!

اما در مورد فردوسی پور. بازی پرسپولیس - بایرن مونیخ که بایرن برای خداحافظی عقاب:d0s69thbefhifftitrz اومده بود قبل از بازی اون شعار .... استفاده صلح آمیز از انرژی هسته ای حق مسلم مردم ایران است رو زده بود. فردوسی پور اما گفت: استفاده صلح آمیز از سلاح هسته ای! حق مسلم تمام مردم ایران هست!!! هنوز فیلمش رو هم دارم!! چون به خاطر عقاب ضبط کردم(البته اگه پاک نشده باشه!!)

Super
19-07-2010, 20:16
بازی ایران کره مقدماتی جام جهانی2010!!!!
باران به شدت در حال وزیدن است!!!!

Segreda
19-07-2010, 20:24
بازی ایران کره مقدماتی جام جهانی2010!!!!
باران به شدت در حال وزیدن است!!!![Only registered and activated users can see links]
اینم ویدئوش :

/:)

=============

جناب خیابانی : "جباری کثافت چه شوتی میزنه" :viannen_38: (بازی استقلال-پرسپولیس)

البته ازش فیلم هم هست که من نتونستم ببینمشون هنوز
[Only registered and activated users can see links] D8%A8%D8%A7%D9%86%D9%8A+!+%D8%AC%D8%A8%D8%A7%D8%B1 %D9%8A+%DA%A9%D8%AB%D8%A7%D9%81%D8%AA+%DA%86%D9%87 +%D8%B4%D9%88%D8%AA%D9%8A+%D9%85%D9%8A%D8%B2%D9%86 %D9%87+ ([Only registered and activated users can see links] D8%A8%D8%A7%D9%86%D9%8A+%21+%D8%AC%D8%A8%D8%A7%D8% B1%D9%8A+%DA%A9%D8%AB%D8%A7%D9%81%D8%AA+%DA%86%D9% 87+%D8%B4%D9%88%D8%AA%D9%8A+%D9%85%D9%8A%D8%B2%D9% 86%D9%87+)!

=======================================

در حین گزارش یکی از بازیهای جام جهانی حیابانی گفت:زاکونی که زا به معنای افریقا و ک و نی به معنایه عدد 10 است (اینجا شکلک کرکره خنده لازمه)

پ.ن: البته خودم نشنیدم کسی برام تعریف کرده ... سرچ هم کردم گیرش آوردم

==========================================
نیمه دوم بازی پرتغال - کره شمالی
گزارشگر : پیمان یوسفی ([Only registered and activated users can see links])

1 - یه لحظه زمین سر بود (مگه سر بودن لحظه ای هستش!!)

2 - هشتمین شوتی بود که زد . 8تای قبلی تو چارچوب بود و بقیه اش در واقع تو چارچوب بود!!

3 - صدای ورق زدن یوسفی هنوز به گوش میرسه و هنوز معلوم نیست دنبال چی میگرده

4 - شیرازه تیم از هم پاشید (تیکه کلام یوسفی)

5 - این گل میتونست گل باشه!!

6 - جای خودشو به شماره 16 داشت!!

7 - خوش و بشی با دکو میکنه (حالا یه دست بیشتر ندادا !!)

8 - در واقع رو گفت دروازه (البته سریع درستش کرد)

-----------------------------------------------------------------
بخش کارشناسی بازی :

1 - جاودانی هی وسط حرف انصاری فرد میپره

2 - به شماره 2011 پیامک بفرستید . دقت کنید 4تا رقم بیشتر نداره

3 - انصاری فرد داره درباره توپ حرف میزنه جاودانی میپره وسط حرفش درباره پاس تو عمق حرف میزنه.

IMAN.BestBoY
19-07-2010, 21:04
سلام به دوستداران و علاقه مندان به سوپر جواد خیابانی سلطان سوتی ایران:2qcmh45:

واقعا هر وقت اول بازی صدای خیابانی رو به عنوان گزارشکر می شنویم خودمون رو برای خنده آماده می کنیم ...یه تیکه های خاصی می گه که اصلا نه ربطی به بازی داره و هیچ ربطی به هیچ جا نداره127fs3556139

کلا گزارشگر باحالیه اگه یادتون باشه فکر کنم دوره قبلی جام جهانی بود که مدتی بستری شده بود در بیمارستان واقعا جاش خالی بود برای گزارشگری :boghz:

فکر نکنم بازی وجود داشته باشه که خیابانی توش از اون تکه های خاص خودش استفاده نکنه ...تیکه معروفش که یادم میاد (بله بازیکن اخطار شد . نه اخراج شد .. نه نه تعویض شد ... حالا جالب اینه که بعد از سوتی ها خیلی عادی هم از کنار اونا رد میشه ...127fs3556139 حالا اگه فردوسی پور باشه معمولا اگه بفهمه سوتی داده خودش هم می خنده و عذرخواهی می کنه:125e:

shayan1989
19-07-2010, 22:39
این خیابانی که میگید یه روزی بهترین گزارش گر این مملکت بوده!!! اما الان....
ولی هیچ سوتی مثل اون نبود که بازی هلند با اروگوئه بود که گفت اسم هلند تو فینال بنویسید البته با مداد شاید لازم باشه پاکش کنیم:1:

saeed ss
20-07-2010, 00:26
دیدید هر وقت جواد خیابانی جوگیر میشه و میخاد بازی رو گرم کنه هر چی میاد جلو دهنش میگه؟حالا اون حالت رو تجسم کنید
داشت در مورد پدرو بازیکن بارسا صحبت میکرد که گفت تنها بازیکنی که در یک فصل در تمام جام ها گل زده. لالیگا ، کوپا دلری، لیگ اروپا ، جام یوفا ، جام باشگاهای جهان.:125e:
بارسا که اصلا تو لیگ اروپا نبوده که پدرو بخاد گل بزنه.:781:
جام یوفا هم که دیگه وجود نداره چه برسه به اینکه پدرو بخاد توش گل بزنه

Behnam
20-07-2010, 01:18
این موضوع رو دقیقا یادمه و هیچوقت هم فراموش نمیکنم.

یه بازی لیگ اسپانیا بود که هیچکدوم از تیمها رئال و بارسا نبودن(اگر اشتباه نکنم یه پای قضیه ویارئال بود). از بخت بد علی فر داشت گزارش میکرد. قاعدتا همه ی شما هم با بیانات استادانه جناب علیفر آشنا هستید. یکی از این تیما با اختلاف یه گل عقب بود. نیمه دوم داشت تموم میشد داور 4 دقیقه وقت اضافه گرفته بود. دقیقه 91 مربی یکی از تیمها(فکر کنم همون ویارئال بود) یه مهاجم آورد تو. بعد پروفسور علیفر گفت آخه این تعویض چه کمکی میتونه با تیم بکنه؟ مربی نباید انقدر ترسو و بی فکر باشه و خلاصه کلی لیچار بار مربیه کرد. همون تیمی که عقب بود یهو یه ضد حمله کاری زد خداشاهده همون بازیکنی که تعویض شده بود و تقریبا 2 دقیقا قبل اومده بود تو زمین و علیفر کلی به خاطرش مربی رو به بار چرندیات گرفته بود گل مساوی رو زد!!!! آقا من مونده بودم بخندم یا ساکت بشینم ببینم این یارو از خیطی چی میگه!! آخرشم گفت به هر حال اون مثل معروفی که فوتبال غیر قابل پیشبینیست رو الان باز متوجه شدیم!!! آقا من تا یه هفته بعدش به این علیفر میخندیدم. هنوزم یاد اون بازی میفتم خندم میگیره.:laugh4:

El Capitán7
20-07-2010, 01:29
چون علما و دانشمندان گفته‌اند «فوتبال مساله مرگ و زندگی نیست، بلکه خیلی مهم‌تر از این حرف‌هاست!» و چون الان موسم جام جهانی فوتبال است و چون ما فکر می‌کنیم حق ایران بوده است که در جام جهانی شرکت کند اما به دلیل علی‌آبادی و دایی و مایلی‌کهن و کفاشیان و قطبی و علی بوقی نتوانسته به جام جهانی برود، و چون الان تعدادی از همین دانشمندان داخلی ما رفته‌اند آفریقا که ببینند الان مظنه بلیت و پرچم و ... چند است (چون در جام جهانی گذشته مظنه خیلی بالا بود! باید حساب کتاب کرد و دید که با توجه به این که سهمیه بلیت و اینا در کار نیست، چقدر متضرر شده‌اند) و همه این‌ها به کنار چون یکی از گزارشگران فوتبال استاد جواد خیابانی است، و چون استاد جواد جزو محبوب‌ترین گزارشگران ورزشی است، و چون استاد جواد با تمام توان روی اعصاب بینندگان تلویزیونی رو پایی می‌زند، و چون استاد خودشان گفته‌اند که « من هيچ‌وقت براي روزنامه‌نگارها محبوب نبوده‌ام! تا حالا حتي به يك روزنامه‌نگار زنگ نزده‌ام گلايه كنم. اما آنها دل پرخون دارند كه مي‌گويند ما بنويسيم جواد نباشد. من مي‌گويم به كوري چشم شما، شما بنويسيد من هم هستم.» به همه دلایل فوق، طنز دست‌ساز این هفته را به دست‌سازهای استاد جواد اختصاص دادیم؛

[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
شرح عکس: جواد جوان
مهم‌ترین جمله قصار استاد خیابانی:
علی‌آبادی پدر ورزش ایران است. (استاد خیابانی درباره دیگر اعضای خانواده ورزش تا به حال چیزی نگفته است.)

صد هزار نفری که در استادیوم نشسته اند نشان دهنده امنیتی است که در کشور وجود دارد...
شاید در دنیا تنها به اندازه انگشتان یک دست بازیکنی باشه که موقعی که می خواد به توپ ضربه نزنه ، بزنه یا موقعی که نمی خواد ضربه بزنه، بزنه!
واقعا عجیبه که در تهران ما هوا گرمه ولی در آفریقا هوا الان کمی سرده!
استاد هنگام گزارش بازی پرسپولیس و سایپا فرمایش فرمودند: « کریم انصاری‎فرد هیچ نسبتی با برادران انصاری‏فرد ندارد، بخصوص با محمدحسن!»
۵ حلقه المپیک نمادی از رنگ پرچم همه کشورهای دنیاست. (در احوال این جمله کمی دقت کنید!)
استاد در یکی از بازي‌های استقلال و پرسپوليس جامعه را مبهوت کرده و به ناگاه فرموده‌اند: «جباری ِ ... چه شوتي مي‌زنه!» (صفت به کار برده به خاطر مغایرت با اصول اخلاق در خانواده و باقی چیزها حذف شد. لطفا خودتان یک صفت جایگزین کنید. البته می‌توانید با جست‌وجوی عین این عبارت در اینترنت فیلم این فرمایش استاد را درباره جباری ببیند.)

[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
شرح عکس: پدر ورزش ایران به نقل از جواد

نتایج این گروه رو مرور می‌کنیم: پرتغال یک بازی، یک امتیازساحل عاج یک بازی، یک امتیازکره شمالی صفر بازی، صفر امتیاز !برزیل صفر بازی، صفر امتیاز!
باران در حال وزیدن است!
بدون شک الان مردم شهر چلسی خیلی خوشحال هستند!
با شوت با شوت جواب داده می شه!
حملات دو تیم ، حملاتی است که دروازه ها را بدجوری تهدید می کنه و هر دو تیم از گل زدن به مشکل برخوردند!
کریمی موقعیتی که خودش برای خودش با پای باقری ساخت، خودش هم خراب کرد خودش....!
باقری استپ سینه رو اومد ، ولی نتونست ادامه بده!
آتسو با کریمی صحبت می کنه. چیکار می خوان بکنن اونجا؟دارن نقشه اش رو می ریزن اونجا!
باز شاهدیم که صندلی های بی گناه ورزشگاه به زمین پرت می شه.
صحنه های زشتی که در چنین صحنه هایی اونها رو می بینیم در این صحنه ها!
چه 10 دقیقه ای می شه این 10 دقیقه و امیر قلعه نویی پیروز می شه !
آفرین علیرضا محمد. آفرین . واقعا یک بار دیگه با صراحت می گم. آفرین علیرضا محمد.
تورس می‌فرسته روی دروازه... کسی نیست استفاده کنه... یه نفر دیگه باید سانتر می‌کرد تا تورس می‌زد توی دروازه!
یک سانتر بی‌هدف... و گل!
از 4 دقیقه وقت تلف شده یک دقیقه تلف شد!
شما از روی قطر رون دو بازیکن می تونید بفهمید کدوم قوی‌تره!

شرح عکس: جواد

يك خبرنگار آمد گفت من فلاني‌ام. گفتم خوشبختم. گفت از تو هميشه بد نوشته‌ام. گفتم بدبختم. گفت يعني برات مهم نيست؟ از جيبم 50 هزار تومان درآوردم دادم گفتم ديگر ننويس. گفت نه. به او ناسزايي گفتم و گفتم برو باز هم بنويس.
هوشنگ گلمكاني چند سال پيش گفته بود خياباني چون چاق است نبايد فوتبال گزارش كند. تلفن كردم بهش و گفتم شما نبايد فيلم نقد كني چون عينكي هستي و شايد جنيفر لوپز را دمي مور ببيني. به من گفت خيلي پررويي و شروع كرد به من بد و بيراه گفتن. الان مي‌گويد نه اين حرف‌ها نبوده. خب چرا.
در یکی از بازی های بارسلونا، استاد تعویض بازیکن بارسا را به صورت اخراج گزارش فرمودند: "چه اخراجی ، خودش هم باورش نمی شد،عجب تصمیمی، بعد ها داور سر این تصمیم به شدت بازخواست خواهد شد." اما چند لحظه بعد وقتی متوجه شد بازیکن بارسا تعویض شده است نه اخراج، بسیار حکیمانه سکوت فرمودند.
استاد جواد خیابانی یک‌بار درباره پرسپولیس گفتند: « پرسپولیس اگر شاهین بوشهر را در تهران نبرد پس چه تیمی را می خواهد ببرد؟» که بعدا مورد تفقد و عنایت شعارهای بوشهری‌ها در ورزشگاه‌ها قرار گرفتند.

kurosh-z
20-07-2010, 18:37
از تعريفهاي جواد از مهدي مهدوي كيا هم بگيد :1:

گل ون برونخوست شبيه گل مهدوي كيا به چين بود
ون در وارت رو كه مي شناسيد همبازي مهدوي كيا در هامبورگ همون موشك تيز پاي خودمون رو عرض مي كنم

kurosh-z
20-07-2010, 19:56
======

احسان جان با اين كه از خياباني متنفرم اما اونجا ميگه جباري كه انصافاً چه شوتي مي زنه نه كثافت:winksmiley02:

khaf Esteghlali
20-07-2010, 20:05
خیابانی اولین بار کلمه ی کثافت را در وصف سپهر حیدری به کار برد که گفت عجب هدی زنیه این کثافت(سپهر حیدری:2qcmh45:)

youhi
20-07-2010, 22:33
یک ساعت,60 دقیقه از بازی گذشته
طرفدارای مکزیک راه زیادی رو از مکزیک تا آفریقا اومدن,البته اگه از مکزیک اومده باشن
اگه یه سانتر زودتر میرسید شاید الان دروازه ی فرانسه باز شده بــــود
این خیلی باحاله

بازیکنا تو ایـــن بازی واینمیسن دائم در حـــــــال حرکت هستــــن

Behnam
21-07-2010, 00:46
البته فکر کنم این قدیمی و تکراری باشه اما حیفه نذارم!

فردوسی پور: اینم فردین معصومی کشتی گیر تیم ملی فوتبال کشورمون!!

بعد خودش کلی با خنده درستش کرد.(خداییش حرف نداره عادل)

El Capitán7
22-07-2010, 14:19
سایت گروه مجلات همشهری: زمان هایی که از گزارش برخی گزارشگران پرمدعای مسابقات ورزشی به ستوه می آیید ، خواندن گزارشی از گاف های برخی از آنها می تواند مسکن خوبی برای اعصابتان باشد!

ماهنامه سینمایی «24» گروه مجلات همشهری ، در شماره تیر ماه خود پرونده ای راجع به پخش مسابقات فوتبال در تولویزیون دارد و در آن ، گزارشی از گاف های برخی گزارشگران دارد که در پی می آید :‌

طبقه‌بندی گاف‌های گزارشگران فوتبال می‌تواند بهانه‌ای باشد برای مرور گزیده‌ای از یک فهرست طولانی که تا تلویزیون فوتبال پخش می‌کند به تعدادش اضافه می‌شود. با این حساب می‌شود گفت گزارشگرهای ما سوتی می‌دهند، چون:

1. هول می‌شوند، بنابراین:

در مراسم تقدیر از عرب براقی - پیشکسوت داوری کشور- بعد از بازی سپاهان و ذوب‌آهن، گزارشگر خودش را به او می‌رساند و می‌گوید: «بینندگان عزیز، در خدمت زنده‌یاد عرب براقی هستیم».

در ابتدای بازی پرسپولیس و بایرن مونیخ گزارشگر شعار نمایش‌داده‌شده در تصویر را این‌طور می‌خواند: «استفاده‌ی صلح‌آمیز از سلاح هسته‌ای حق مسلم مردم ایران است».

2. قاطی می‌کنند، بنابراین:

گزارشگر بازی استقلال و سپاهان می‌گوید: «وزش باران و بارش باد امکان برگزاری یه بازی زیبا رو از بین برده».

وقتی در دربی تهران توپ به تیر دروازه می‌خورد، گزارشگر می‌گوید: «تیپو به تور می‌زنن».

موقع تعویض یک بازیکن در لیگ برتر گزارشگر اعلام می‌کند: «بله، حالا آماده می‌شه برای ورود به زمان».

گز ارشگر بازی ایران-عربستان به محمد خاکپور می‌گوید: «محمدْ...خاکپور».

3. با زبان فارسی دچار مشکل می‌شوند، بنابراین:

در دربی پایتخت، گزارشگر در وصف دروازه‌بان‌های سابق دو تیم می‌گوید: «عابدزاده و بابایی دروازه‌بان‌های تیم‌های خودشون بودن و حالا هم مربی دروازه‌بان‌های تیم‌های خودشون هستن».

در بازی پرسپولیس با پلی‌اکریل اصفهان وقتی مهدوی‌کیا با سر برای پرسپولیس گل می‌زند، گزارشگر می‌گوید: «این گل بی‌شباهت به گل استیلی به آمریکا بود... یا نبود... حالا همکارانم اشاره می‌کنن که نبود».

4. اطلاعات عمومی ضعیفی دارند، بنابراین:

وقتی در یکی از بازی‌های تیم مراکش در جام جهانی 98 نام بازیکن این تیم به همراه پرچم قرمزرنگ مراکش روی صفحه‌ی تلویزیون حک می‌شود، گزارشگر با هیجان فریاد می‌زند: «بله، نفهمیدیم چی شد اما در هر صورت داور بازیکن مراکش رو اخراج کرد».

وقتی در جام ملت‌های اروپای 1992 مربی دانمارک دست به تعویض می‌زند و نام بازیکن تازه‌وارد و بازیکن تعویضی به همراه اسم کشور (DENMARK ) روی صفحه نمایش داده می‌شود، گزارشگر می‌گوید: «.... و به‌جای او «دِن مارک» وارد زمین می‌شه».

گزارشگر یکی از بازی‌های اتریش (به انگلیسی Austria) در جام ملت‌های اروپا تا پایان بازی این تیم را «استرالیا» خطاب می‌کند.

وقتی چلسی گل می‌زند، گزارشگر می‌گوید: «بدون شک الان مردم شهر چلسی خیلی خوشحال هستن». باشگاه چلسی متعلق به شهر لندن است.

5. اطلاعات فوتبالی ضعیفی دارند، بنابراین:

در یکی از بازی‌های لیگ اسپانیا – که در پخش تلویزیونی‌شان، آمار شوت‌های درچارچوب با علامت «/» از کل شوت‌ها جدا می‌شود- وقتی گزارشگر برای بار دوم عدد 7/3 را می‌بیند، می‌گوید: «و باز هم اعداد ممیزدار. معلوم نیست که منظور تلویزیون اسپانیا از این اعداد چی هست».

در مرور جدول لیگ هلند، گزارشگر، آیندهوون و آژاکس را تیم‌های پی‌اس‌وی و ای‌جی‌ایکس خطاب می‌کند.

در جام ملت‌های اروپای 96 (کمی بعد از جایگزینی قانون تفاضل گل با قانون نتیجه‌ی بازی‌ روبه‌رو)، گزارشگر آخرین بازی مقدماتی ایتالیا از ابتدای بازی اعلام می‌کند که یک تساوی، ایتالیا را به دور بعدی می‌برد. بازی مساوی می‌شود و گزارشگر خبر صعود ایتالیا را می‌دهد اما بعد از چند دقیقه می‌گوید: «ولی نمی‌دونم چرا بازیکنای ایتالیا ناراحتن و بازیکنای چک توی اون‌یکی ورزشگاه دارن خوشحالی می‌کنن».

6. موقع گزارش، حواسشان جای دیگری است بنابراین:

وقتی در دقایق پایانی بازی برزیل و هلند در جام جهانی 98 داور به نشانه‌ی خطا سوت می‌زند، گزارشگر می‌گوید: «و این هم سوت پایان بازی». بعد به امید این‌که داور خیلی زود خاتمه‌ی بازی را اعلام کند یک دقیقه‌ای سکوت می‌کند و وقتی خبری نمی‌شود اینطور ادامه می‌دهد: «حالا رونالدو صاحب توپ می‌شه».

وقتی در یکی از بازی‌های باشگاه‌های اسپانیا، رئال مادرید گل دوم بازی را می‌زند، گزارشگر می‌گوید: «توی دروازه. حالا نمی‌دونم بازی 1-1 شد یا 2-0».

در جام جهانی 2002، گزارشگر تصویر آهسته‌ی گل دوم ترکیه را گل سوم اعلام می‌کند.

7. فوتبال را در تلویزیون ما گزارش می‌کنند، بنابراین:

وقتی کریم باقری، بازیکن آرمینا بیله‌فلد پشت یک ضربه‌ی ایستگاهی می‌ایستد، گزارشگر شوت او را استثنایی لقب می‌دهد و وقتی می‌بیند که در تلویزیون ما باقری هنوز دست به کمر پشت توپ ایستاده است، می‌گوید: «البته این ضربه لحظاتی بعد زده شد».

در مراسم اهدای جوایز فینال جام جهانی 2006، گزارشگر می‌گوید: «حالا کاناوارو جام رو می‌گیره....» و وقتی تصویر قطع می‌شود، با خنده ادامه می‌دهد: «... و لابد بالای سر می‌بره».

8. برای رسیدن به سبک شخصی تقلا می‌کنند، بنابراین:

گزارشگر دربی پایتخت می‌گوید: «باز شاهدیم که صندلی‌های بی‌گناه ورزشگاه به زمین پرت می‌شه» و همینطور « علیرضا محمد بازی جوانمردانه می‌کنه. آفرین علیرضا محمد، آفرین. واقعا یک بار دیگه باصراحت می‌گم: آفرین علیرضا محمد».

گزارشگر بازی دوستانه‌ی تیم ملی با زامبیا می‌گوید: «حالا توپ در اختیار سبزقامتان زامبیا قرار داره».

و این جمله که: «از چهار دقیقه وقت تلف‌شده سه دقیقه تلف شد».

در این پرونده گفتگو ها و یادداشت هایی از فعالان این عرصه دیده شده و یادداشت ها و پرونده هایی درباره سینما و تلویزیون نیز منتشر شده است . این نشریه همچنان بر روی پیشخوان روزنامه فروشی ها قرار دارد .

Segreda
24-07-2010, 18:38
این پست رو که جناب ™Mehdi ([Only registered and activated users can see links]) داده (پست بالاییت رو یه نگاه بنداز) :297:

Behnam
26-07-2010, 06:36
1. هول می‌شوند، بنابراین:

در مراسم تقدیر از عرب براقی - پیشکسوت داوری کشور- بعد از بازی سپاهان و ذوب‌آهن، گزارشگر خودش را به او می‌رساند و می‌گوید: «بینندگان عزیز، در خدمت زنده‌یاد عرب براقی هستیم».

با یه سوتی از جناب بهروان شروع میکنیم البته تا اونجایی که من میدونم این سوتی پیشرفته در بازی استقلال-ذوب آهن بوده.

در ابتدای بازی پرسپولیس و بایرن مونیخ گزارشگر شعار نمایش‌داده‌شده در تصویر را این‌طور می‌خواند: «استفاده‌ی صلح‌آمیز از سلاح هسته‌ای حق مسلم مردم ایران است».

این همون سوتی فردوسی پوره که در مورد تو چنتا پست قبل توضیح دادم

2. قاطی می‌کنند، بنابراین:

گزارشگر بازی استقلال و سپاهان می‌گوید: «وزش باران و بارش باد امکان برگزاری یه بازی زیبا رو از بین برده».

سوتی فوق حاصل کار جناب عباس بهروان هست.

وقتی در دربی تهران توپ به تیر دروازه می‌خورد، گزارشگر می‌گوید: «تیپو به تور می‌زنن».

موقع تعویض یک بازیکن در لیگ برتر گزارشگر اعلام می‌کند: «بله، حالا آماده می‌شه برای ورود به زمان».

فکر میکنم این دو سوتی از پروفسور جواد خیابانی باشه.

گز ارشگر بازی ایران-عربستان به محمد خاکپور می‌گوید: «محمدْ...خاکپور».

این همون بازی معروف ایران-عربستان بود که آقای کوتی علاوه بر چنین تلفظات جوگیرانه ای بعد از گل کریم باقری به عربستان تا 2 دقیقه الله اکبر میگفت!!

4. اطلاعات عمومی ضعیفی دارند، بنابراین:

وقتی در یکی از بازی‌های تیم مراکش در جام جهانی 98 نام بازیکن این تیم به همراه پرچم قرمزرنگ مراکش روی صفحه‌ی تلویزیون حک می‌شود، گزارشگر با هیجان فریاد می‌زند: «بله، نفهمیدیم چی شد اما در هر صورت داور بازیکن مراکش رو اخراج کرد».

یکی از شاهکارهای بیشمار جناب بهرام شفیع!!

وقتی در جام ملت‌های اروپای 1992 مربی دانمارک دست به تعویض می‌زند و نام بازیکن تازه‌وارد و بازیکن تعویضی به همراه اسم کشور (DENMARK ) روی صفحه نمایش داده می‌شود، گزارشگر می‌گوید: «.... و به‌جای او «دِن مارک» وارد زمین می‌شه».

بازهم این استاد بهرام شفیع هستند که یکی هنرهای بی نظیر خودشون رو به نمایش میذارند!!

گزارشگر یکی از بازی‌های اتریش (به انگلیسی Austria) در جام ملت‌های اروپا تا پایان بازی این تیم را «استرالیا» خطاب می‌کند.

این قضیه مربوط به آقای اسکندر کوتی هست که البته مربوط به جام ملتهای اروپا نبوده چون دیگه فکر مینکم حداقل در اون حد فاجعه نبودن که یادشون رفته باشه استرالیا تو یه قاره ی دیگست!! این بازی دوستانه بوده و غیر زنده.

وقتی چلسی گل می‌زند، گزارشگر می‌گوید: «بدون شک الان مردم شهر چلسی خیلی خوشحال هستن». باشگاه چلسی متعلق به شهر لندن است.

این هم یکی از سوتی های پروفسور جواد خیابانی که بعد از اون از فرط ضایگی رفته بود همه جا گفته بود من اشتباه نکردم بلکه چنین منطقه ای تو شهر لندن وجود داره(آخه مردک محترم وقتی فاجعه به بار میاری دیگه نیا با چرندیات بیشتر، خودتو ضایع تر کن)

5. اطلاعات فوتبالی ضعیفی دارند، بنابراین:

در یکی از بازی‌های لیگ اسپانیا – که در پخش تلویزیونی‌شان، آمار شوت‌های درچارچوب با علامت «/» از کل شوت‌ها جدا می‌شود- وقتی گزارشگر برای بار دوم عدد 7/3 را می‌بیند، می‌گوید: «و باز هم اعداد ممیزدار. معلوم نیست که منظور تلویزیون اسپانیا از این اعداد چی هست».

این یکی رو استثنائا نمیدونم کی بوده ولی اگه از این گزارشگران تازه وارد نبوده باشه شک نکنید خیابانی بوده!

در مرور جدول لیگ هلند، گزارشگر، آیندهوون و آژاکس را تیم‌های پی‌اس‌وی و ای‌جی‌ایکس خطاب می‌کند.

اگه یادتون باشه یه مدت برنامه جنگ فوتبال اروپا رو داده بودند دست آقای اسکندر کوتی که تو اون برنامه زیاد از این اتفاقا می افتاد!!

در جام ملت‌های اروپای 96 (کمی بعد از جایگزینی قانون تفاضل گل با قانون نتیجه‌ی بازی‌ روبه‌رو)، گزارشگر آخرین بازی مقدماتی ایتالیا از ابتدای بازی اعلام می‌کند که یک تساوی، ایتالیا را به دور بعدی می‌برد. بازی مساوی می‌شود و گزارشگر خبر صعود ایتالیا را می‌دهد اما بعد از چند دقیقه می‌گوید: «ولی نمی‌دونم چرا بازیکنای ایتالیا ناراحتن و بازیکنای چک توی اون‌یکی ورزشگاه دارن خوشحالی می‌کنن».

بازهم هنر نمایی اسکندر کوتی!!

6. موقع گزارش، حواسشان جای دیگری است بنابراین:

وقتی در دقایق پایانی بازی برزیل و هلند در جام جهانی 98 داور به نشانه‌ی خطا سوت می‌زند، گزارشگر می‌گوید: «و این هم سوت پایان بازی». بعد به امید این‌که داور خیلی زود خاتمه‌ی بازی را اعلام کند یک دقیقه‌ای سکوت می‌کند و وقتی خبری نمی‌شود اینطور ادامه می‌دهد: «حالا رونالدو صاحب توپ می‌شه».

زیاد سخت نگیرید، فقط خدا رو شکر کنید که تا نسل ماها شروع به دیدن فوتبال کرد نسل گزارشگرانی مثل آقای شفیع بازنشسته شد!!

وقتی در یکی از بازی‌های باشگاه‌های اسپانیا، رئال مادرید گل دوم بازی را می‌زند، گزارشگر می‌گوید: «توی دروازه. حالا نمی‌دونم بازی 1-1 شد یا 2-0».

در جام جهانی 2002، گزارشگر تصویر آهسته‌ی گل دوم ترکیه را گل سوم اعلام می‌کند.

اگر ذهنم اشتباه نکنه پیمان یوسفی بوده!

7. فوتبال را در تلویزیون ما گزارش می‌کنند، بنابراین:

وقتی کریم باقری، بازیکن آرمینا بیله‌فلد پشت یک ضربه‌ی ایستگاهی می‌ایستد، گزارشگر شوت او را استثنایی لقب می‌دهد و وقتی می‌بیند که در تلویزیون ما باقری هنوز دست به کمر پشت توپ ایستاده است، می‌گوید: «البته این ضربه لحظاتی بعد زده شد».

از معدود سوتی های مزدک میرزایی.

در مراسم اهدای جوایز فینال جام جهانی 2006، گزارشگر می‌گوید: «حالا کاناوارو جام رو می‌گیره....» و وقتی تصویر قطع می‌شود، با خنده ادامه می‌دهد: «... و لابد بالای سر می‌بره».

این دیگه نمیشه اسم سوتی روش گذاشت. از تیکه های خاص عادل فردوسی پور هست دیگه.

8. برای رسیدن به سبک شخصی تقلا می‌کنند، بنابراین:

گزارشگر دربی پایتخت می‌گوید: «باز شاهدیم که صندلی‌های بی‌گناه ورزشگاه به زمین پرت می‌شه» و همینطور « علیرضا محمد بازی جوانمردانه می‌کنه. آفرین علیرضا محمد، آفرین. واقعا یک بار دیگه باصراحت می‌گم: آفرین علیرضا محمد».

بدون ذره ای فکر میشه پی برد که پشت اون میکروفون بخت برگشته پروفسور جواد خیابانی بوده.

گزارشگر بازی دوستانه‌ی تیم ملی با زامبیا می‌گوید: «حالا توپ در اختیار سبزقامتان زامبیا قرار داره».

خیلی دوس دارم بدونم کی چنین جمله ای گفته. حدس میزنم یا علیفر گفته یا پروفسور!

اما یه سوپر سوتی غیر فوتبالی هم از یدالله اعتصامی گزارشگر کشتی:

یدالله اعتصامی در جریان گزارش مستقیم یکی از جدال های داخلی در حالی که از نمایش پسر یکی از کشتی گیران قدیمی به وجد امده بود تصمیم گرفت احساسش را در قالب یک بیت شعر بیان کند :
((پسر کو ندارد نشان از پدر ...نشاید که نامش نهند آدمی!!!))

reza ghermez
07-08-2010, 09:41
باز هم سوتي از سلطان سوتي صدا وسيماي ايران جواد خياباني:
ديشب توي بازي پرسپوليس سايپا 200 بار گفت سپاهان تا حالا توي ليگ گل نزده وگلي هم نخورده كه وقتي به فولاد گل زد گفت اولين گل فصل سپاهان بود در صورتي كه بازي اول سپاهان با راه آهن 1-1 شده بود. من نمي دونم از كي تا حالا اين اوساله بازيكن خارجي پرسپوليس پرتغالي بود ما نمي دونستيم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
توي جام جهاني هم بارها شاهد سوتي هاي تمام نشدني او در حين بازي بوديم.

saeed_cris
11-08-2010, 22:34
گاف علیفر در گزارش عجیب و غریب

تکل سوم: علیرضا علیفر گزارشگر بازی ایران ارمنستان یکی از عجیب ترین گزارش های خود را ارائه کرد.

در جریان بازی دوستانه ایران – ارمنستان علیفر گزارشگر بازی هنگام ورود سید محمد حسینی مدافع ذوب آهن به بازی او را قاسم حدادی فر معرفی کرد، در حالیکه حدادی فر در نیمه اول برای تیم ملی بازی کرده بود و در وسط دو نیمه از بازی خارج شده بود، این گاف در حالی صورت گرفت که دو بازیکن از نظر استیل ظاهری هیچ شباهتی به هم ندارند.
- در طول بازی علیفر برای یکبار هم ترکیب تیم ملی ایران را معرفی نکرد، هر تماشاگر معمولی فوتبال ایران می توانست بازیکنان تیم ملی کشورش را از دور بشناسد، برای ایران در این دیدار :سیدمهدی رحمتی، هادی عقیلی، سیدجلال حسینی، خسرو حیدری، قاسم حدادی‌فر (46 - میلاد زنیدپور)، خسرو حیدری، حسن اشجاری (46 - محمد نصرتی)، جواد نکونام، فرزاد آشوبی (46 - ایمان مبعلی)، کریم انصاری فرد(75 - هادی نوروزی)، غلامرضا رضایی (89 - حمیدرضا علی عسگر) به زمین رفتند.
- او چند بار اشاره کرد که خط به کار رفته برای زیرنویس بازی روسی است، اما بعد حرف اش را اصلاح کرد که ارمنی است، چند دقیقه بعد .....
- وقتی تیم ایران 1-0 عقب بود، علیفر بارها اشاره کرد که نتیجه در دیدارهای تدارکاتی مهم نیست، اما هنگامی که ایران 2-1 پیش افتاد آرزو کرد و از خدا خواست که ما برنده بازی باشیم!
- علیفر در این بازی حتی بازیکنان ذخیره حاضر شده در زمین را نیز نمی شناخت، برای مثال او متوجه نشد که هادی نوروزی نیمه دوم مهاجم تیم ایران بود و پنالتی دقایق آخر روی فرار او رخ داد، به همین دلیل تنها اشاره کرد که پنالتی روی بازیکن ما رخ داد!!

منبع ([Only registered and activated users can see links])

Mohsen_Bar3lona
12-08-2010, 00:17
======

احسان جان با اين كه از خياباني متنفرم اما اونجا ميگه جباري كه انصافاً چه شوتي مي زنه نه كثافت:winksmiley02:

درسته ... اصلا کثافت نمیگه ... من اون بازی رو ضبط کرده بودم و وقتی کلیپش درومد بار ها رفتم دقت کردم.اصلا اون کلمه یی که اینا میگن نیست.دیگه یه گزارشگر شبکه سوم سیما در این حد هم احمق نیست که همچین حرفی بزنه ...

این قضیه واسه اون سوتی میثاقیان در برنامه نود هم صدق میکنه که به گفته خیلی ها حرف زشتی بکار برده ولی من اون برنامه رو خودم پوشش دادم توی همین تاپگل. اصلا این چنین که میگفتن نبوده.اصلا معلوم نیست چی میگه که بعضی ها بسیار زشت برداشت کردن و یه کلیپ درست کردنو صداش رو میکس کردنو به پای میثاقیان نوشتن ... این کارا خیلی زشته که توی مملکت ما رخ میده فقط ...

L . F . C
12-08-2010, 01:15
یه گاف جدید از جواد خیابانی :2: :

در بازی مکزیک و اسپانیا جواد خیابانی به بازی ایران - ارمنستان اشاره کرد و گفت که ایران با دو گل محمد نصرتی و یک گل علی عسگر ارمنستان رو برد !
1_ اخه یکی نیست به این مردک بگه که تو که بازی رو ندیدی چرا خودت رو انقدر ضایع میکنی و چرت و پرت تحویل مردم میدی ! حالا اگه کسی نتیجه بازی ایران رو نمیدونست باید حرف های این آقا رو باور میکرد !
2_ اسم علی عسگر چه جوری به ذهنش رسیده !

ArtesheSorkh
04-10-2010, 00:32
جواد خیابانی بازی فینال غرب آسیا را با شور و هیجان همیشگی آغاز کرد، اما دریافت گل در دقایق ابتدایی بازی و همچنین بازی بد تیم ملی باعث شد تا از شور و احساس او هم کاسته شود. خیابانی اما در این بازی گاف عجیبی داد که از گزارشگر باتجربه ای مثل او بعید است. خیابانی در معرفی تیموریان گفت این بازیکن بعد از یکی دو سالی که تیم نداشت! بالاخره به تراکتورسازی پیوست و دوباره شاگرد اکبر میثاقیان شد! که تجربه کار با او را در ابومسلم دارد.
البته خیابانی که به اسامی تیم ملی کویت دسترسی نداشت، از روی صفحه تیم ملی کویت در سایت ویکی پدیا اسامی تیم ملی کویت را گرفته بود که البته این اسامی مربوط به تیم قدیمی کویت بود و از ان بازیکنان فقط یکی دو بازیکن در تیم فعلی کویت بازی می کردند! بطور مثال شماره 10 که پاس گل داد، در تیم قبلی کویت متعلق به خلاف سلامه بوده که خیابانی بارها نام او را خلاف سلامت تلفظ کرد!

خیابانی در ابتدای بازی گفت که اگرچه گفته می شود تیم ملی کویت با بازیکنان اصلی شرکت نکرده است، اما ما هم با همه بازیکنان خود شرکت نکرده ایم بازیکنانی مثل نکونام، مهدوی کیا، زندی، غلام نژاد و ...! این در حالیست که مهدوی کیا از تیم ملی خداحافظی کرده و غلام نژاد سالهاست به تیم ملی دعوت نمی شود.
مقایسه وضعیت فوتبال ایران با کشورهای عربی هم جالب بود: زمانی که ما ورزشگاه آزادی را داشتیم، در کشورهای عربی روی زمین های موکت شده بازی می کردند!

F . C . B
26-10-2010, 00:44
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!وقتی جواد خیابانی ناخواسته آبروی صدا و سیما را می برد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

رای دومین سال پیاپی صدا و سیما از خریدن حق پخش بازیهای لیگ قهرمانان فوتبال اروپا خودداری می کند و ترجیح می دهد تصاویر را از تلویزیون ماهواره ای الجزیره بگیرد بی انکه مجبور شود هزینه ای بدهد…

استفاده از موهبتهای الجزیره که همزمان ۸ بازی مرحله گروهی لیگ قهرمانان را در ۸ کانال پوشش می دهد البته برای تلویزیون ایران همیشه با آبروریزی هایی همراه بوده است.در چنین حالتی صدا و سیما مجبور می شود از صدای ورزشگاه صرف نظر کند چون در تصاویر دریافتی صدای گزارشگر الجزیره شنیده می شود .این اما تنها مشکل نیست.الجزیره علاوه بر قدرت انتخاب گسترده به بینندگانش این امکان را هم می دهد که همزمان با تماشای یک بازی از گل هایی که در ۷ بازی دیگر زده می شود با خبر می شوند.با زده شدن هر گل ، تصویر کوچکی کنار تصویر اصلی نمایش داده می شود که به بیینده این امکان را می دهد بی آنکه نیازی به عوض کردن کانال تلویزیون داشته باشد ، صحنه آهسته همه گل ها را ببیند.و البته این خدمات اضافه همان چیزی است که آرامش مسئولان تلویزیون ایران را به هم می ریزد ، چرا که به هنگام نشان دادن این گلها ، در گوشه ای از تصویر ، نام یکی از ۷ کانال دیگر الجزیره که همزمان آن بازی را ([Only registered and activated users can see links]) نشان می دهد ، درج می شود.
سالهاست که تلویزیون ایران آرم شبکه هایی را که تصاویر را غیرقانونی از آنها دریافت می کند ، با آرم های خود ساخته می پوشاند تا بیینده متوجه نشود که از نظر تصمیم گیرندگان رسانه ملی ، کپی رایت بی معنی است.تصویر کوچکی که الجزیره به هنگام زده شدن هر گل ، در گوشه تصویر اصلی نشان می دهد ، تلاش های صدا و سیما برای مخفی نگه داشتن منبع تصاویر را به باد می دهد.تبعات این اتفاق علاوه بر احتمال شکایت و پیگیری حقوقی توسط الجزیره ، آگاهی پیدا کردن مخاطب عام از عمق رفتارهای غیر حرفه ای و غیر اخلاقی رسانه ای است که معمولا بیش از هر رسانه دیگری در دنیا پیام اخلاقی می دهد. ([Only registered and activated users can see links])
در تازه ترین ترفند برای استفاده رایگان از تصاویر بازیهای فوتبال در لیگ های اروپایی ، مردان فنی صدا و سیما به دلایلی نامعلوم قسمت هایی از دو طرف تصویر را برش می زنند.این کار به اندازه ای آزار دهنده است که یکی چون جواد خیابانی هم که معمولا بیش از هر گزارشگر دیگری با سایت های سازمان صدا و سیما همراه و هماهنگ است ، ناخوداگاه در هنگام گزارش بازی رئال مادرید – میلان از همکارانش می خواهد تصویر را درست کنند.جواد بی آنکه بداند چه افشاگری بزرگی می کند توضیح می دهد که بسیاری از لحظات ، توپ در کادر تلویزیون دیده نمی شود. ([Only registered and activated users can see links])
سه شنبه شب در نیمه اول بازی رئال – میلان ، جواد خیابانی مجبور شد در بسیاری از دقایق بر اساس حدس و گمان بازی را گزارش کند در حالی که تصویر توپ و بازیکنانی که بر سر ان جدال می کردند را نشان نمی داد.نیمه دوم اما این مشکل حل شد و او- تنها او و نه بینندگان شبکه ۳ – به تصاویر بدون مشکل دسترسی پیدا کرد.نتیجه این شد که در چند لحظه از بازی ، خیابانی اتفاقی را گزارش کرد که بیینده آن را نمی دید !
تلویزیون ایران ، بازی رئال – میلان را تقریبا به تعداد گل هایی که در ۶ بازی همزمان با این بازی زده شد ، قطع کرد و تصاویر تکراری – مانند صحنه گل های رئال – را روی آنتن فرستاد.دلیل واضح بود.با هر گلی که در هر یک از ۶ بازی دیگر زده می شد ، در گوشه ای از تصویر نتیجه آن بازی با نام کانالی که بازی را زنده پخش می کرد ، حک می شد.تلویزیون ایران دست کم ۲۱ بار (تعداد گل های زده شده در ۶ بازی همزمان با بازی رئال – میلان ) تصویر را قطع کرد و جالب آنکه با هر قطع شدن تصویری ، خیابانی هیجان زده توضیح می داد که نتیجه یکی از آن ۶ بازی تغییر کرده اس.در حقیقت او ناخواسته دلیل قطع تصاویر را اعلام می کرد.!!!!!!

منبع:derby.ir

Theatre Of Dreams
26-10-2010, 11:14
ماشالله به خیابانی پدر علم سوتی:781::laugh4:
بازی میلان رئال داشت از رونالدو تعریف می کرد گفت زمانی که تو منچستر بوده جلو رئال بازیهای خوبی انجام داده
منچستر آخرین بار سال 2004 بارئال بازی کرده که اون موقع رونالدو بچه ای بیش نبوده:6qwup3:
وقتی جوگیر بشه نمی فهمه چی میگه:susel:

hitman47
26-10-2010, 14:51
باز خوبه که حداقل با این سوتیهاش داره حقایق رو به ما میگه

♥ Armin ♥
26-10-2010, 15:31
برای سیزدهمین بار در طول 12 هفته برگزاری مسابقات لیگ برتر گزارشگری مسابقه تیم پرسپولیس در تهران به جوادخیابانی واگذار شد تا مشت محکمی بر دهان آنانی زده شود که نظرسنجی های سایت فوتبال برتر برای انتخاب مردمی گزارشگر را با کمال کج بینی فرمالیته خوانده و تهمت های ناروایی همچون افزایش ناهمگون میزان بازدیدکننده با استفاده از حربه های تبلیغاتی به وب سایت این برنامه وزین وارد کردند ، زده شود.
جوادخان بازهم نود دقیقه به نوازش روان فوتبال دوستان قرمز پرداخت تا با آسودگی خاطر به تماشای بی دغدغه مسابقه تیم محبوب خود بپردازند . برخی از درفشانی های وی را در طول مسابقه جهت تشکیل یک کلاس آموزشی خودآموز برای سایر گزارشگران جوان مرور میکنیم :

* تنها تیم ایرانی که بعد از انقلاب قهرمان جام باشگاه های آسیا شده پاس تهران هست که امیدواریم ذوب آهن دومیش باشه!

* ایگور کاسترو در عربستان به الهلال گل زده ، چرا نتونه در آزادی به پرسپولیس گل بزنه؟!

* محمدرضا خلعتبری مهاجمیه که میتونم بگم نه تنها در ایران بلکه در آسیا بی همتاست!

* فشنگچی با چشم و ابرو نشون میده که میخاد چیکار کنه!

* نفت آبادان در جنگ نفتی ها یک بر صفر نفت تهران رو شکست داد.

* واقعا خط دفاع ذوب آهن باصلابت این توپ رو دفع کرد.

*علی عسگر سانتر میکنه اما نوری نباید میزد . دخالتش باعث شد توپ به رضایی نرسه.(و تصویر بسته نوروزی از تلویزیون پخش میشه)

* من دارم میبینم که انگار دارن تماشاگران رو فوج فوج از جایی به روبروی جایگاه میارن!

* ممنونم از همکارانم که گویش (!) من رو به تصویر کشیدند!

* هوادارای پرسپولیس هم رقابت تنگاتنگی رو با خیابانی آغاز کردن . داییه سرطلایی..... روبرو : سوراخ سوراخش کرده...

* دقیقه 5 : محمود(!) ابراهیم زاده واقعا یکی از مربی های صاحب سبک فوتبال ما هست . دقیقه 45 : محمود ابراهیم زاده البته فقط مربی بزرگی بوده اما هیچ وقت فوتبالیست نبوده . دقیقه 80 : همین جا باید بگم که محمود ابراهیم زاده به عنوان مربی اخلاق هفته دهم هم انتخاب شده..... (از پشت صحنه تذکرات لازم بعد از 80 دقیقه میرسه) . دلیل اینکه محمودابراهیم زاده به جای منصور افتاده تو دهن من اصلا و ابدا سوتی نیست ها ، دهه پنجاه یادمه یه بازیکن به اسم محمودابراهیم زاده داشتیم که دو تا گل هم زده!

* علی دایی این دومین بازیه که مقابل ذوب آهن قرار میگیره . البته به عنوان مربی رو عرض میکنم . البته به عنوان مربی پرسپولیس رو عرض میکنم....!

* سپهر حیدری با خود ذوب آهن ، فوتبال در ذوب آهن و کلا هرچه که در اصفهان می گذره آشناست!

* آمار بازی رو مرور میکنیم . سانترها 9 در برابر 7 ، موقعیت ها 4 - 2 و درصد مالکیت توپ 50-50 ، میبینید که همه چیز مساویه به جز نتیجه که پرسپولیس یک - هیچ جلوئه !

SoRoUsH2010
01-11-2010, 21:23
دو کلیپ از سوتیه جناب پروفسور استاد جواد خیابانی:6qwup3:
وقتی باران میوزد

فرق تعویض و اخراج رو نمیدونه

reza ghermez
04-11-2010, 09:08
میگم بهتر نیست این تاپیک اسمش به تاپیک سوتی گیری از پرفسور جواد خیابانی تغییر پیدا کنه؟:2:

hitman47
04-11-2010, 15:48
نه خب بقیه هم سوتی هاشون کم نیست، ولی خیابانی تو این لحاظ رکورد داره.

Behnam
23-11-2010, 06:24
یه سوتی نسبتا گرفتم اما نه ازگزارشگرای فوتبال! الان داشتم کشتی بازیهای آسیایی رو نگاه میکردم، کشتی بین نماینده ی دوکشور تاجیکستان و لبنان بود، روی تابلو مخفف لبنان رو LIB زده بود جناب عامل به جای لبنان میگفت لیبی!! کشتی گیر لیبی خاک میشه! همونطور که میدونید لیبی تو کشتی آسیا جایگاه بالایی نداره!!

آخه مرد حسابی حالا درسته مخفف اسمش آدمو یاد لیبی میندازه اما آخه لیبی کجاش تو آسیاس که میگی لیبی تو کشتی آسیا جایگاه بالایی نداره؟!!
تازه اینهمه از صب تا شب پرچم لبنان رو داری میبینی تو این تلویزیون ایران!

Amin-TopGoal
26-11-2010, 14:18
سوتی نیس اما بد ندیدم اینجا بزارمش

طی هفته‌های اخیر، تنش‌های فراوانی بین اهالی فوتبال و گزارشگران تلویزیون وجود داشته است. درواقع رویکرد پرداختن به حواشی که از سال‌ها قبل در دستورکار گزارشگران فوتبال در سیما قرار گرفته، این هفته‌ها به اوج خودش رسیده و باعث شده تا کدورت‌هایی به وجود بیاید و در پاره‌ای از مواقع، حتی کار به بیانیه‌نویسی و ارسال نامه محرمانه بکشد. فارغ از ظرفیت پایین بسیاری از فوتبالی‌ها که تحمل نقد و نیش و کنایه را ندارند، باید به رویه غلط بسیاری از گزارشگران هم اشاره کرد که تحت هر شرایطی خودشان را موظف می‌دانند با انداختن متلک‌های جور واجور، «بامزه‌بازی»‌ دربیاورند. به همین بهانه، شاید نگاهی به حاشیه‌ای‌ترین اشاره‌های برخی از گزاشگران صدا و سیما طی سال‌های اخیر، خالی از لطف نباشد؛ مواردی که گاه به شکل‌گیری یک‌دردسر بزرگ هم انجامیده است.
متن این گزارش را بخوانید. «تماشاگر» در هر شماره، تازه ترین اخبار ورزش ایران و جهان را به همراه گفتگوها و یادداشت های خواندنی ورزشی برای علاقه مندان منتشر می کند. آن را از روزنامه فروشی ها بخواهید.

عادل فردوسی‌پور؛ سردسته بامزه‌ها!

شاید بشود عادل فردوسی‌پور را بنیانگذار اشاره‌های متفاوت در گزارش‌های تلویزیونی فوتبال قلمداد کرد. گزارشگر جوان سیما که اولین بار با ارائه انبوهی از اطلاعات مختلف به بینندگان بازی‌ها، صاحب یک‌هویت مستقل شد، بعدها تصمیم گرفت بامزه‌بازی را هم در دستورکار خودش قرار بدهد؛ آنچه گاهی به ماندگار شدن گزارش‌هایش انجامیده و البته گاهی هم لج مخاطبانش را درآورده است. عادل فردوسی‌پور البته به لطف همین گزارش‌ها و حضور پررنگش در برنامه نود، رکورددار تحمل بیانیه‌های جورواجور هم هست؛ از سپاهانی گرفته که از او خواستند به جای مگس بودن، زنبور باشد و روی شیرینی‌ها بنشیند(!) تا علی فتح‌ا..‌.زاده که گفته می‌شود طی یک‌نامه محرمانه به صدا و سیما، خواهان کنترل شدن این مجری-‌گزارشگر جوان شده است. اگرچه در اغلب موارد، حق با عادل است، اما نمی‌توان کتمان کرد که او نیز گاهی واقعا شورش را درمی‌آورد! بخشی از متلک‌های حاشیه‌ساز عادل در این سال‌ها از این قرار بوده است:
«بازی دارد سرد و کسل‌کننده دنبال می‌شود. حداقل آرش برهانی هم در زمین نیست که کمی به جذابیت‌های کار اضافه کند!» در حاشیه بازی استقلال-‌راه‌آهن و با اشاره به توپ خراب کردن‌های آرش که کاملا باب طبع عادل است.
«طی هفته‌های اخیر این ذهنیت به وجود آمده که استقلال با کمک‌داوران به پیروزی می‌رسد.» در همان بازی که به اعتراض گسترده هواداران استقلال و شعارهای آنان از روی سکوها انجامید.
«سپاهان خوب و قابل‌توجه بازی نکرده، البته اگر قابل‌توجه منجر به صدور بیانیه نشود!» درحاشیه پخش قسمت‌هایی از باز سپاهان در برنامه نود و با اشاره به بیانیه سپاهانی‌ها علیه او.
«البته دونگا مدعی نیست که کره‌شمالی رو مثل کف دستش می‌شناسد.» اشاره به ادعای افشین قطبی در حین گزارش بازی برزیل و کره‌شمالی.
«با این بازی خوبی که با‌دامکی انجام می‌دهد، شاید دیگر نیازی به تماس از طرف سازمان نباشد.» اشاره به خروج بادامکی از فهرست پرسپولیسی‌ها در داربی با تماس از سوی سازمان تربیت‌بدنی، در حین گزارش بازی پرسپولیس و مس در لیگ نهم.
«مسلما این توپ گل می‌شد، اگر دایی 5سال جوان‌تر بود.» یکی از ده‌ها متلک فردوسی‌پور به دایی در جام‌جهانی 2006، این‌بار در حین گزارش بازی ایران و آنگولا.
«حالا بایرنی‌ها کاملا بهت‌زده شده‌اند. هیچ‌وقت در طول عمرشان با چنین پدیده‌ای مواجه نشده بودند.» در طول گزارش بازی دوستانه پرسپولیس و بایرن‌مونیخ، با اشاره به اوت‌دستی بلند علی علیزاده.
«اسپانیایی‌ها تصمیم گرفتند در صورت قهرمانی در جام‌جهانی، کشور را یک‌روز تعطیل کنند. احتمالا آن‌ها نمی‌دانند که تعطیل کردن کشور، این‌قدرها کار سختی نیست!» با اشاره طعنه‌‌آمیز به تعطیلات نابهنگام 2روزه کشور در تیرماه‌88، در طول گزارش‌ بازی اسپانیا و هلند.
«این جیمی کار‌اگر انگار اصلا ناف نداره!» اشاره به فیزیک جسمانی مدافع تیم‌ملی انگلستان در جام‌جهانی که با اعتراض‌های فراوانی مواجه شد.
«خداحافظ آقای بد‌لباس.» پایانی بر سریال اشاره‌های عادل به پوشش دونگا، در انتهای مسابقه هلند و برزیل.

مزدک میرزایی؛ می‌خواهم بامزه باشم!

در شرایطی که جریان نسبتا طبیعی متلک انداختن‌های عادل فردوسی‌پور هم گاهی مخاطب را آزار می‌دهد، می‌توانید وضعیت گزارشگری را حدس بزنید که تازه می‌خواهد بهترین مقلد عادل باشد! مزدک میرزایی، دیگر گوینده جوان و پراستعداد سیما که تا چندسال پیش گزارش‌های اوج‌گرفته‌اش مورد اقبال عوام و خواص بود، مدتی است که خودش را مکلف کرده تحت هر شرایطی بامزه‌بازی در‌بیاورد و راه سلف مشهورش را پی‌بگیرد؛ گرچه در این مسیر نسبتا ناموفق بوده است. گزارش‌های او اخیرا بحث‌ها و اعتراض‌های فراوانی را به دنبال داشته است و به همین بهانه، شاید مرور برخی از حاشیه‌روی‌های او هم در نوع خودش جالب‌توجه باشد:
«معلوم نیست پرویز مظلومی بین دو‌نیمه چه چیزی به بازیکنانش گفته که استقلالی‌ها این‌طور وارفته‌اند.» کنایه‌ای جنجالی به سرمربی استقلال در طول گزارش داربی‌69.
«باید ببینیم این‌بار هم شوت میداوودی راهی پیست دو‌ومیدانی خواهد شد یا نه؟» در همان بازی و متلکی که حسابی لج میلاد را در‌آورد. میداوودی در پایان این بازی مدعی شد میرزایی پرسپولیسی ‌است.
«حالا مایلی‌کهن به سمت علی دایی می‌رود. معلوم نیست اگر سایپا به پرسپولیس می‌باخت، باز‌هم مایلی‌کهن همین کار را می‌کرد یا نه؟» میرزایی هرگز فکر نمی‌کرد این کنایه ساده در پایان بازی پرسپولیس-‌سایپا در لیگ نهم، باعث شود مایلی‌کهن یک‌سال تمام علیه او مصاحبه کند، اما این اتفاق افتاد.
«باید ببینیم آرش برهانی می‌تونه این توپ رو هم گل نکنه یا نه؟» طعنه‌ای رایج در گزارش‌های میرزایی، هنگام صاحب موقعیت شدن برهانی در مسابقات استقلال.
«ظاهرا ایمان مبعلی کلا فوتبال یادش رفته.» در حاشیه یکی از بازی‌های استقلال. این کنایه آن‌قدر حاشیه‌ساز شد که مزدک بعدها مجبور شد بگوید: «‌حالا انگار فوتبال یاد مبعلی آمده»!
«انگار اون‌جا بین درودگر و نیمکت‌نشینان استیل‌آذین، درگیری به وجود آمده.» در حاشیه گزارش بازی پرسپولیس و استیل‌آذین که به شکایت سرپرست استیل از وی هم منجر شد.

خیابانی؛ بی‌مزه، اما دردسرساز!

جواد خیابانی علاقه چندانی به بامزه‌بازی در طول گزارش‌هایش ندارد، اما در عوض سعی می‌کند با دامن زدن کاذب به هیجان بازی، روی کمبود اطلاعات و گاف‌هایش سرپوش بگذارد. احتمالا به همین دلیل هم هست که آقاجواد در طول گزارش‌های خارجی و حتی داخلی‌اش، معمولا یک لیونل مسی می‌سازد و یک‌نفر را با این ستاره آرژانتینی مقایسه می‌کند! با همه این‌ها اما خیابانی هم تا به‌حال به دلیل حاشیه‌پردازی در برخی از گزارش‌هایش جنجال‌آفرین ظاهر شده و دردسرهای زیادی را به‌وجود آورده است:
«به نظر من هر بازیکنی بد بازی کند، حتما باید تعویض بشه، حتی اگر کاپیتان تیم‌ملی باشد.» کنایه تاریخی جواد خیابانی به فیکس بازی کردن علی دایی در تیم‌ملی در حین گزارش بازی دوستانه ایران و بلاروس که اولین موج علیه «‌دایی‌بازیکن» را در محافل رسانه‌ای فوتبال ایران به وجود آورد.
«هشت، هفت، شش، پنج و ...» شمارش معکوس عجیب و بحث‌برانگیز جواد خیابانی در انتهای بازی فینال غرب آسیا بین ایران و کویت که طی آن این گزارشگر حملات عجیبی به قطبی داشت. با شکست ایران در این بازی، موقعیت قطبی به خطر افتاد.
«پرسپولیس اگه نتونه شاهین رو ببره، دیگه کی رو می‌خواد ببره؟» کنایه جنجال‌‌ساز جواد خیابانی به ناتوانی پرسپولیس در پیروزی بر شاهین قعر‌جدولی در لیگ نهم. این گزارش که بعدها با واکنش شدید بوشهری‌ها و گزارشگر این شهر در جریان بازی برگشت دوتیم همراه شد، باعث شد جواد خیابانی در طول گزارش بازی استقلال-‌شاهین، حسابی به بوشهری‌ها حال بدهد و در اتفاقی تاریخی حتی اسم برخی از محلات بوشهر را هم در گزارشش بگوید!
«درسته که ابراهیم‌زاده بازیکن بزرگی نبوده، اما مربی بزرگی شده است.» اشاره ناقص به دوران بازیکنی سرمربی ذوب‌آهن که با عکس‌العمل شدید ابراهیم‌زاده مواجه شد. سرمربی ذوب‌آهن گفت: «‌خیابانی از سوابق من اطلاع دقیقی ندارد.»

ArSeNaL
27-11-2010, 17:12
الکس سانگ 17 ساله :781:

2fAn
28-11-2010, 20:59
این جواد خیابانی با مسی یا کسی تو بارسا نسبت فامیلی داره؟؟؟

تا یه نفر یه حرکت قشنگ میره میگه مسی؟؟؟

خدا کنه بازی رئال - بارسا به این ندن واقعا به بازی گند میزنه:gaah:

تو یه صحنه گفت هاجسون دستاشو به هم میماله خودشم دستاشو مالوند به هم حس گرفتت رفت تو نقشش

only red
29-11-2010, 14:29
مسی که تنها نیست !:d ژاوی و اینیستا هم هستن !:d

مودریچ دریبل میزنه میگه مثل مسی همه رو دریبل کرد !
تاتنهام داره حفظ توپ میکنه میگه این تیم شبیه بارسا بازی میکنه !
دو تا پاس قشنک میدن میگه مثل ژاوی و اینیستا پاس میدند بهم !

الکس سانگ 17 ساله

کاش این گزارشگرا یکم اطلاعاتشون رو ببرن بالا ! اخه اگه سانگ 17 سالشه یعنی از 13 سالگی تو لیگ برتر بازی میکرد!:laugh4:
فکر کنم با ویشلر اشتباه گرفته بودش !

«پرسپولیس اگه نتونه شاهین رو ببره، دیگه کی رو می‌خواد ببره؟» کنایه جنجال‌‌ساز جواد خیابانی به ناتوانی پرسپولیس در پیروزی بر شاهین قعر‌جدولی در لیگ نهم. این گزارش که بعدها با واکنش شدید بوشهری‌ها و گزارشگر این شهر در جریان بازی برگشت دوتیم همراه شد، باعث شد جواد خیابانی در طول گزارش بازی استقلال-‌شاهین، حسابی به بوشهری‌ها حال بدهد و در اتفاقی تاریخی حتی اسم برخی از محلات بوشهر را هم در گزارشش بگوید!

:laugh4::laugh4:
وای چقدر رو این خندیدیم ، بد بخت تا غلط کردم هم تو روزنامه ها گفت !:laugh4:

Protection
29-11-2010, 19:27
این جواد خیابانی با مسی یا کسی تو بارسا نسبت فامیلی داره؟؟؟

تا یه نفر یه حرکت قشنگ میره میگه مسی؟؟؟

معلوم نیست مسی چیکارش کرده !! :دی

Behnam
30-11-2010, 01:41
این سوتی نیست یه تیکه است که......... بدون شرح.........

فردوسی پور: رونالدو در جدال با پویول، حالا با توپ از زمین خارج میشه رونالدو ..... و حالا اون گوشه ی زمین میتونه از طرفداران بارسلونا لذّت ببره............

Seyed
30-11-2010, 01:44
یه سوتی هم داد البته فردوسی پور :D گفت در جدال دو سال پیش که بارسلونا 6-2 رئال رو برد :D نقش اصلی رو رونالدینیو بازی می کرد 127fs3556139

Gomo
30-11-2010, 02:27
یه سوتی هم داد البته فردوسی پور :D گفت در جدال دو سال پیش که بارسلونا 6-2 رئال رو برد :D نقش اصلی رو رونالدینیو بازی می کرد 127fs3556139

البته بعدش اصلاح کرد اشتباشو

Seyed
30-11-2010, 02:29
البته بعدش اصلاح کرد اشتباشو

سوتی گیریه :D سوتی اصلاح کنی که نیست :D سوتی داد گرفتیم :D اینطوری باشه که خیابانی هم نصف سوتی هاشو بهش می رسونند اصلاح می کنه :D

2fAn
06-12-2010, 21:44
68 مطلب زیبا از جواد خیابانی

01.رونالدو محبوب نیست - مشهوره - یعنی همه میشناسنش !

02.اشتباه کنه کارشون تمومه,حالا ببینیم اشتباه میکنه یا نه

03.طرفدارای مکزیک راه زیادی رو از مکزیک تا آفریقا اومدن,البته اگه از مکزیک اومده باشن

04.یک ساعت,60 دقیقه از بازی گذشته

05.همه چیز به بازی آخر میچسبه

06داور در سوت خودش میزنه

07.بذاريد به صراحت بگم كه دو دقيقه وقت به پايان مسابقه باقي مونده !

08.شاید نزدیک ترین کشور به قطب جنوب , آفریقای جنوبی باشه

09.زاکو نی که زا به معنای افریقا و ک و نی به معنایه عدد 10 است

10.تشنش شده داره اب ميخوره . نوش جان

11.باران هم به شدت ميوزه

12.بازي شيلي و اسپانيا بسيار جذاب خواهد شد مخصوصا اينكه بازيكناي هر دو تيم هم زبان و همجنس و (بعد از يه مكث طولاني) و هم زبان هستن

13. وقتی یه بازیکن هوندوراس تنه میزنه , انگار یه درخت تنه میزنه

14. تعویض های دلبوسکه خارج از عرفه .

15.اسپانیا یه گل زده ، داوید ویا هم زده ، خیلی قشنگم زده ، 5 دقیقه پیشم زده

16.نود ثانیه از الان بشمارید تا مسابقه تموم شه

17.با شماره 2013 تماس بگیرید و پیامک بدید

18.دقیقه 15 بازی هستیم .... اگر تبریزی ها این بازی رو واگذار کنند چیزی از ارزش های این تیم کم نمیشه

19.بله ! این گل هم تقدیم به شهدای 8 سال دفاع مقدس

20.بدون شک الان مردم شهر چلسی خیلی خوشحال هستند

21.داور هند پنالتی رو دیده و میگه نه !

22.کاسیاس از توپی که داره بازی میشه انتقاد کرده بود

23.به قول خودمون یه پا دو پا انجام داد توپ رو کشید رو پای ضربه زنندش

24.کاسیاس هرگز به قد و قواره ی آرکوندا نمیرسه

25.سرخیو راموس به ناواس اُه اُه بد زدنش

26.هنوز هم مزه مزه میکنن تا توپو بزنن

27.اسپانیایی ها V وسط رو B میخونن مثل والنسیا که بالنسیا خونده میشه

28.بازیکنای اسپانیا در بازی با سوئیس از توپ هم سریعتر می دویدن

29.تورس می‌فرسته روی دروازه ... کسی نیست که استفاده کنه... جای خود تورس اونجا خالی بود

30.دومنک بازیگر آماتور وحرفه ای تئاتر

31.جالبه بدونيد كه اين دو تيم اولين بازي جام جهاني در اولين جام جهاني رو انجام دادن.... .... ... .... البته نه اين دو تيم.بازيكناشون فرق داشتن

32.از نظر ران هم در نظر بگيريم.ران بازيكنان هندوراس خيلي بزرگتره

33.خوب الان دو تيم بايد هر كدوم 5 تا پنالتي بزنن.بايد بگم كه هر تيمي كه پنالتي ها رو ببره يعني اينكه بازي رو برده و هر تيمي هم كه ببازه يعني اينكه بازي رو باخته

34.مسی حرکت میکنه .. مسی ضربه میزنه .. مــــسی .. ولی مسی گل نمیزنه !!!

35.مسی مسی گل میزنه ... توز توز گل میزنه !

36.یه اشتباه .. اشتباه مرگ بار .. بله .. مرگ مکزیک نزدیک میشه در این مسابقه

37.حالا دیگه مکزیک نمیتونه کمر راست کنه

38.حرکت توپ رو ببینید : قشنگ در آغوش دروازبان قرار میگیره

39.یه گل مسی داد به توز .. و حالا توز باید دنبال این باشه که یه گل بده به مسی

40.هلند تنها رقیب جدیش برزیله البته اسلــــــواکــــی هم تیم نــــــــاجــــدی نیســـــــــت
41.مــارادونـــا فعــلا ســــــگرمــه هاش تو همه تا ببینیم در جریان بازی چه خواهند کرد

42.بعد از شوت سرکش Teves , مارادونا مثل یه تماشاگر مثل یه طرفدار مثل یه فوتبالیست خوشحال میشه

43.توپ رو با بادکنک اشتباه گرفته

44.فشار که روی دروازه ی تیم آرژانتین بیاد این تیم وا میده

45.سبک بازی او جون میده برای بازی در تیم آرژانتین

46.یه دریبلی میزنه که تو گل کوچیک هم نمیشه از این دریبل ها زد

47.توپ به وسط زمین میره

48.واقعا عجیبه که در تهران ما الان هوا گرمه،ولی در افریقا الان هوا سرده

49.کریم انصاری فرد هیچ نسبتی با برادران انصاری فر نداره!بخصوص با محمد حسن

50.پنج حلقه المپیک نمادی از رنگ پرچم همه ی کشورهای دنیاست

51.پرتغال 1 بازی 1 امتیاز،ساحل عاج 1 بازی 1 امتیاز،کره شمالی 0 بازی 0 امتیاز،برزیل 0 بازی 0 امتیاز

52.صد هزار نفری که در استادیوم نشسته اند،نشان دهنده ی امنیتی است که در کشور وجود دارد

53.باقری استپ سینه رو اومد ولی نتونست ادامه بده

54.اتسو با کریمی صحبت میکنه،چیکار میخوان بکنن اونجا؟دارن نقشه اش رو میریزن اونجا

55.باز شاهدیم که صندلی های بی گناه ورزشگاه به زمین پرت میشه

56.افرین علیرضا محمد،افرین.واقعا یکبار دیگه با صراحت میگم،افرین علیرضا محمد

57.یک سانتر بی هدف ... و گل

58.از 4 دقیقه وقت تلف شده یک دقیقه تلف شد

59.شما از روی قطر 2 بازیکن میتونید بفهمید کدوم قوی تره

60.سبک بازی پاراگوئه جوریه که دوست داره بازیو به ضربات پنالتی یا نهایتا وقت اضافه بکشونه

61.ساندویچی از بازیکن در اونجا به وجود میاد

62.حالا بعد از این مسابقه کشتی اسپانیا از 4/1 عبور میکنه و وارد نیمه نهایی میشه

63.حالا توپ رو سانتر ميكنه...در واقع پرتاب ميكنه

64.فعلا با مداد اسم هلند رو در فینال بنویسید

65.اوه , عجب برگردونی زد تو صورتش حالا چمن و عرق هر چی بود هم میاد تو صورتش

66.امان از دست این دیرک دروازه یه موقع به نفع تیمه یه موقع به ضرر تیم

67.حالا اين موج , اسمش موجه مكزيكيه كه تو ورزشگاه الان زده ميشه

68. بزن خلعتبری .. بزن

reza ghermez
07-12-2010, 15:17
خوب شد که خدا این جواد خیابانی را آفرید وگزارشگر شد واگر نه این تاپیک شاید همینجوری فقط خاک می خورد .البته من فکر می کنم وقت اون شده که دیگه جواد خان گزارش را کنار بذاره وصرفا یه مجری باشه (البته اینم که می گم مجری دلم براش می سوزه:32:) چون غیر ممکنه یه بازی را گزارش کنه و شاهد سوتی های فراوان از اون نباشیم. البته سوتی طوری نیست حتی عادل با اون ادعاش هم سوتی های بدی داده ولی نه دیگه اینقدرفقط یه چیزی که خوبه اینه که از بازی های فوق العاده غیر حساس و سطح پایین مثلا بازی استوک سیتی با وست برومویچ یه بازی داغ و هیجانی برات می سازه با اصطلاحاتی همچون دیگ جوشان ،مستطیل سبز،سربازان غیور...،کوله باری از تجربه،ملیت هم براش خیلی در صدا کردن بازیکنان مهمه .مثلا بازیک ترک تبار یا بلاروسی یا... . از جملات دراز هم خیلی خوب استفاده می کنه به عنوان مثال هافبک هلندی تازه از بند مصدومیت رها شده تیم محبوب بندر لیورپول یا ....

N-sync
26-12-2010, 03:16
:6qwup3:68 مطلب زیبا از جواد خیابانی

01.رونالدو محبوب نیست - مشهوره - یعنی همه میشناسنش !

02.اشتباه کنه کارشون تمومه,حالا ببینیم اشتباه میکنه یا نه

03.طرفدارای مکزیک راه زیادی رو از مکزیک تا آفریقا اومدن,البته اگه از مکزیک اومده باشن

04.یک ساعت,60 دقیقه از بازی گذشته

05.همه چیز به بازی آخر میچسبه

06داور در سوت خودش میزنه

07.بذاريد به صراحت بگم كه دو دقيقه وقت به پايان مسابقه باقي مونده !

08.شاید نزدیک ترین کشور به قطب جنوب , آفریقای جنوبی باشه

09.زاکو نی که زا به معنای افریقا و ک و نی به معنایه عدد 10 است

10.تشنش شده داره اب ميخوره . نوش جان

11.باران هم به شدت ميوزه

12.بازي شيلي و اسپانيا بسيار جذاب خواهد شد مخصوصا اينكه بازيكناي هر دو تيم هم زبان و همجنس و (بعد از يه مكث طولاني) و هم زبان هستن

13. وقتی یه بازیکن هوندوراس تنه میزنه , انگار یه درخت تنه میزنه

14. تعویض های دلبوسکه خارج از عرفه .

15.اسپانیا یه گل زده ، داوید ویا هم زده ، خیلی قشنگم زده ، 5 دقیقه پیشم زده

16.نود ثانیه از الان بشمارید تا مسابقه تموم شه

17.با شماره 2013 تماس بگیرید و پیامک بدید

18.دقیقه 15 بازی هستیم .... اگر تبریزی ها این بازی رو واگذار کنند چیزی از ارزش های این تیم کم نمیشه

19.بله ! این گل هم تقدیم به شهدای 8 سال دفاع مقدس

20.بدون شک الان مردم شهر چلسی خیلی خوشحال هستند

21.داور هند پنالتی رو دیده و میگه نه !

22.کاسیاس از توپی که داره بازی میشه انتقاد کرده بود

23.به قول خودمون یه پا دو پا انجام داد توپ رو کشید رو پای ضربه زنندش

24.کاسیاس هرگز به قد و قواره ی آرکوندا نمیرسه

25.سرخیو راموس به ناواس اُه اُه بد زدنش

26.هنوز هم مزه مزه میکنن تا توپو بزنن

27.اسپانیایی ها V وسط رو B میخونن مثل والنسیا که بالنسیا خونده میشه

28.بازیکنای اسپانیا در بازی با سوئیس از توپ هم سریعتر می دویدن

29.تورس می‌فرسته روی دروازه ... کسی نیست که استفاده کنه... جای خود تورس اونجا خالی بود

30.دومنک بازیگر آماتور وحرفه ای تئاتر

31.جالبه بدونيد كه اين دو تيم اولين بازي جام جهاني در اولين جام جهاني رو انجام دادن.... .... ... .... البته نه اين دو تيم.بازيكناشون فرق داشتن

32.از نظر ران هم در نظر بگيريم.ران بازيكنان هندوراس خيلي بزرگتره

33.خوب الان دو تيم بايد هر كدوم 5 تا پنالتي بزنن.بايد بگم كه هر تيمي كه پنالتي ها رو ببره يعني اينكه بازي رو برده و هر تيمي هم كه ببازه يعني اينكه بازي رو باخته

34.مسی حرکت میکنه .. مسی ضربه میزنه .. مــــسی .. ولی مسی گل نمیزنه !!!

35.مسی مسی گل میزنه ... توز توز گل میزنه !

36.یه اشتباه .. اشتباه مرگ بار .. بله .. مرگ مکزیک نزدیک میشه در این مسابقه

37.حالا دیگه مکزیک نمیتونه کمر راست کنه

38.حرکت توپ رو ببینید : قشنگ در آغوش دروازبان قرار میگیره

39.یه گل مسی داد به توز .. و حالا توز باید دنبال این باشه که یه گل بده به مسی

40.هلند تنها رقیب جدیش برزیله البته اسلــــــواکــــی هم تیم نــــــــاجــــدی نیســـــــــت
41.مــارادونـــا فعــلا ســــــگرمــه هاش تو همه تا ببینیم در جریان بازی چه خواهند کرد

42.بعد از شوت سرکش Teves , مارادونا مثل یه تماشاگر مثل یه طرفدار مثل یه فوتبالیست خوشحال میشه

43.توپ رو با بادکنک اشتباه گرفته

44.فشار که روی دروازه ی تیم آرژانتین بیاد این تیم وا میده

45.سبک بازی او جون میده برای بازی در تیم آرژانتین

46.یه دریبلی میزنه که تو گل کوچیک هم نمیشه از این دریبل ها زد

47.توپ به وسط زمین میره

48.واقعا عجیبه که در تهران ما الان هوا گرمه،ولی در افریقا الان هوا سرده

49.کریم انصاری فرد هیچ نسبتی با برادران انصاری فر نداره!بخصوص با محمد حسن

50.پنج حلقه المپیک نمادی از رنگ پرچم همه ی کشورهای دنیاست

51.پرتغال 1 بازی 1 امتیاز،ساحل عاج 1 بازی 1 امتیاز،کره شمالی 0 بازی 0 امتیاز،برزیل 0 بازی 0 امتیاز

52.صد هزار نفری که در استادیوم نشسته اند،نشان دهنده ی امنیتی است که در کشور وجود دارد

53.باقری استپ سینه رو اومد ولی نتونست ادامه بده

54.اتسو با کریمی صحبت میکنه،چیکار میخوان بکنن اونجا؟دارن نقشه اش رو میریزن اونجا

55.باز شاهدیم که صندلی های بی گناه ورزشگاه به زمین پرت میشه

56.افرین علیرضا محمد،افرین.واقعا یکبار دیگه با صراحت میگم،افرین علیرضا محمد

57.یک سانتر بی هدف ... و گل

58.از 4 دقیقه وقت تلف شده یک دقیقه تلف شد

59.شما از روی قطر 2 بازیکن میتونید بفهمید کدوم قوی تره

60.سبک بازی پاراگوئه جوریه که دوست داره بازیو به ضربات پنالتی یا نهایتا وقت اضافه بکشونه

61.ساندویچی از بازیکن در اونجا به وجود میاد

62.حالا بعد از این مسابقه کشتی اسپانیا از 4/1 عبور میکنه و وارد نیمه نهایی میشه

63.حالا توپ رو سانتر ميكنه...در واقع پرتاب ميكنه

64.فعلا با مداد اسم هلند رو در فینال بنویسید

65.اوه , عجب برگردونی زد تو صورتش حالا چمن و عرق هر چی بود هم میاد تو صورتش

66.امان از دست این دیرک دروازه یه موقع به نفع تیمه یه موقع به ضرر تیم

67.حالا اين موج , اسمش موجه مكزيكيه كه تو ورزشگاه الان زده ميشه

68. بزن خلعتبری .. بزن

من با اجازه اینارو هم بهش اضافه میکنم
69. تنها تیم ایرانی که بعد از انقلاب قهرمان جام باشگاه های آسیا شده پاس تهران هست که امیدواریم ذوب آهن دومیش باشه!

70 ایگور کاسترو در عربستان به الهلال گل زده ، چرا نتونه در آزادی به پرسپولیس گل بزنه؟!:177:

71. محمدرضا خلعتبری مهاجمیه که میتونم بگم نه تنها در ایران بلکه در آسیا بی همتاست!

72. فشنگچی با چشم و ابرو نشون میده که میخاد چیکار کنه!:6qwup3:

73. نفت آبادان در جنگ نفتی ها یک بر صفر نفت تهران رو شکست داد.

74. واقعا خط دفاع ذوب آهن باصلابت این توپ رو دفع کرد.

75. من دارم میبینم که انگار دارن تماشاگران رو فوج فوج از جایی به روبروی جایگاه میارن!

76. ممنونم از همکارانم که گویش (!) من رو به تصویر کشیدند!

77. علی دایی این دومین بازیه که مقابل ذوب آهن قرار میگیره . البته به عنوان مربی رو عرض میکنم . البته به عنوان مربی پرسپولیس رو عرض میکنم....

78. سپهر حیدری با خود ذوب آهن ، فوتبال در ذوب آهن و کلا هرچه که در اصفهان می گذره آشناست.:6qwup3:

79. هجومی ترش کردن، نفوذی ترش کردن و به گل رسیدن

80. « تماشاگران روی سکوها هستند و بازیکنان دو تیم روی زمین بازی می کنند» این جمله را آنقدر سوالی می پرسد که ما شک می کنیم قرار بوده اتفاق دیگری بیفتد؟!

81. حمله سه طرفه راه آهن به سمت دروازه پرسپولیس. یعنی از سه طرف به سمت دروازه نزدیک می شوند

82. پرسپوليس مي‌بره يا فولاد؟ گزينه يك يا دو؟ ديگه واستون راحت‌تره، چون گزينه سومي در كار نيست!

83.مهاجمان پرسپوليس دارند دروازه‌بان فولاد را «داغ» مي‌كنند.

84.اين خارجي‌ها نمي‌توانند به راحتي در هيچ كجاي جهان بازي كنند، به جز ايران!

85.جملاتي را مي‌بينيد كه روي چمن ورزشگاه حك شده است.

86. فرهاد كاظمي كتش را كنده، اما علي دايي هنوز نكنده.
87. فرهاد كاظمي سال‌ها به عنوان مربي در تيم‌هاي مختلف بازي كرد!

88.پيش‌بيني قطعي پيروزي پرسپوليس، هرگز امكانپذير نيست.

89.يه موج كوچولوي مكزيكي اون بالا راه افتاده.:6qwup3:

90.به صحنه‌هاي قشنگي از صحنه‌هاي بازي نگاه كنيد تا من به كنار زمين بروم.

91.زارعی حالا یک موقعیت باد آورده را از دست داد. باد آورده که چه عرض کنم موقعیتی که نصیب او شد آب آورده بود!

92.حالا مجتبی زارعی - می زنه یا نمی زنه! حالا می زنه - کجا می زنه؟

93.حالا شاید بارش باران حرارت علی دایی را کم کند

94.زاویه دوربین به گونه ایست که اسکوربورد ورزشگاه هم در گوشه تصویر نمایان است.: «حالا دایی در دایی را می بینیم!»:6qwup3:

95.این روزها علی عسکری که البته ما عادت کردیم به او علی عسکر بگوییم و البته از خانواده اش عذرخواهی می کنیم... ( هر چه منتظر ادامه جمله شدیم فایده نداشت!)

96. مقدماتی جام جهانی 2010 ، یک ثانیه پس از سوت آغاز مسابقه: ایران صفر کره جنوبی صفر!

Special Two
26-12-2010, 12:49
سه نفر كه هر شب به خواب خياباني مي آيند!:D

تنها شانسي آورد اينكه رينا دروازبانه!!:D

El Capitán7
28-12-2010, 09:54
چند وقت پیش گزارشگر بازی سپاهان - راه آهن یه سوتی جوادی داد ، فک کنم گفت بارش باد به نفع راه آهن نیست :D

reza ghermez
28-12-2010, 15:37
جالبه هر دفعه این تاپیک به روز میشه کلیک می کنم روش میام می بینم بله باز دوباه آقا جواد دسته گل به آب دادند:ugly_wink:
من میگم برای اینکه تاپیک کمی تنوع داشته باشه بریم سراغ بقیه گزارشگرها سوتی گیری از جواد خیابانی که هنر نیست همش سوتی میده هر جمله اش را اینجا بذارید یه سوتیه خودش

Manchester United
29-12-2010, 15:28
اینم یه کلیپ از سوتی های بی شمار استاد خیابانی که دیدنش خالی از لطف نیست ....

دانلود ([Only registered and activated users can see links])

Behnam
29-12-2010, 16:03
بسه دیگه هر چی به خیابانی گیر دادیم:D دیشب یه 15 دقیقه بازی یونایتد و برمنگام رو از تی وی 3 دیدم این پیمان یوسفی همینجور یه بند داشت هذیون میگفت!!

روی صحنه آهسته گل این جمله قصار رو فرمودند: بله میبینید یک دو ی برباتف و گیبسون رو، بربافت 1 رو داد و .. بله دو رو هم خودش تحویل گرفت!!!!(مرد حسابی وقتی میگی یک دو میکنه میخوای دو رو کی تحویل بگیره پس؟!!)

بعد از گل یونایتد یه شاه بیت رو گفت: خب میبینیم که سکوتی کامل در ورزشگاه حکمفرما شده و صدای خوشحالی طرفداران منچستر به گوش میرسه!!!

یه بار هم صحنه چند دقیقه قبل رو به شکل تند پخش کرد بازهم آقای یوسفی مثل دفعات قبلی که استاد اینکار بودن صحنه رو دوباره گزارش کرد!! آخرش هم وقتی میخواست این سوتی خودش رو ماست مالی کنه گفت: خب این صحنه تکرار همون صحنه قبل بود اما اگر یادتون باشه چند دقیقه پیش یه حرکت شبیه این انجام شد اما با این حرکت فرق داشت!!!

این چیزایی که گفتم نهایتا توی 15 دقیقه رخ داد اگه اشتباه نکنم.

heristo
04-01-2011, 13:47
خياباني باز هم سوتي داد: يك فرصت تلخ براي چلسي

در ديدارهايي كه جواد خياباني گزارش آنها را برعهده دارد پيدا كردن جملات اينچنيني كار چندان سختي نيست.

جواد خياباني گزارشگر ..... فوتبال عصر روز يكشنبه گزارش ديدار حساس چلسي و استون ويلا را برعهده داشت كه مطابق معمول جملات عجيبي را به زبان مي آورد. او در حين گزارش اين بازي و زماني كه چلسي قصد داشت يك حمله خطرناك را روي دروازه حريف ترتيب دهد جمله عجيبي را به زبان آورد و گفت:« حالا يك فرصت تلخ براي چلسي!»
بعيد به نظر مي رسد آنهايي كه اين ديدار را تماشا كردند تا چند ماه ديگر هم بفهمند كه منظور خياباني از يك فرصت تلخ چه بود؟

heristo
06-01-2011, 14:40
جواد خياباني ديگه قديمي شده گزارشگر بازي برگشت بارسا - بيلبائو تو همون يك نيمه كه پخش شد راحت اندازه 2-3 بازي چرت وپرت گفت اسمش نميدونم چيه ولي چيزي در حد فاجعه ست:laugh4::laugh4:
چند نمونه از بيانات ايشون:
1-روند بازي به گونه ايه كه احتمال گل رفتن رو براي ما بوجود مياره(خدا وكيلي اين همه فوتبال ديديد تا حالا اين جمله رو شنيده بوديد)
2-شماره دني الوز اصلا به پستش نمياد (اخه دفاع راست بايد شماره چند بپوشه )
3-اينيستا يه سانتر يه توپ بد رو دروازه ريخت ايشون فرمودن اينيستا نا اميد وار كننده به توپ ضربه ميزنه
4-حدود دقيقه 72-73 بود كه اوج هنرشو بخرج داد و در حالي كه تو اون دقايق هيچ خطري دروازه بارسا رو تهديد نكرده بود و اصلا صحنه خاصي در جريان نبود گفت:
چيزي نمونده بيلبائو يه شكست ديگه برا بارسا رقم بزنه
5-جالبتر اينكه هنوز حرفش تموم نشده بود ابيدال گل زد واصلا نميدونست كه ابيدال تو بازيهاي رسمي اصلا گل نزده بود فقط گفت ابيدال كم گل ميزنه:laugh4:

Eb MeC
10-01-2011, 12:30
سلام به همه دیشب جواد جان (رئال-ویارئال)یه حرفایی زد که از ته دل بهش خندیدم :6qwup3:گفتم اینجا بگم:heart:

1- بازی با 4گل مساوی دنبال میشه ......

2-هرجوریه براحتی توپ رو از مادرید میگیرن......

3- رئال هر کار دلش میخواد میکنه؛ پاس -- شوت -- ضربه -- ( به سمت دروازه حرکت :laugh4: )

این تیکش به سمت دروازه حرکت خدا بود

only red
11-01-2011, 14:12
خدا رو شکر بازی امروز ایرانم خیابانی گزارش میکنه ...! :D منتظر سوتی های بی شمار استاد گزارشگری هستیم ..! :D

جواد خیابانی گزارشگر بازی ایران و عراق !
سایت گل – جواد خیابانی گزارشگر باتجربه تلویزیون ایران، شامگاه امروز بازی 2 تیم ایران و عراق را گزارش خواهد کرد.
به گزارش گل، آقا جواد که سابقه ای طولانی در گزارشگری مسابقات منجر به پیروزی دارد، تمام تمرکز خود را گذاشته تا از پس این بازی بربیاید. آخرین باری که خیابانی از تمام نیروی خود برای تهییج ملی استفاده کرد، بازی مقابل سوئگنام بود که البته با شکست ایرانی ها به پایان رسید.
امیدواریم تیم ملی امروز روز خوبی داشته باشد و خیابانی هم گزارش مناسبی را روی آنتن ببرد.

فکر کنم تنها راه اینکه بتونه این بازی رو به تیم بارسا ربط بده اینه که از نکونام و شجاعی استفاده کنه و بگه اینها تو لیگی بازی میکنند که مسی و .... هستند! :D

SpEeD
11-01-2011, 21:53
تمام بازیهای جهان از اول تا حالا یه طرف .... پیاده روی خیابانی روی اعصاب و شکنجه دادنش یه طرف دیگه .....
بابا اگه یه سرچ کوچولو ایناتو نت بزنن متوجه میشن ایتن خیابانی از دید مردم بدترین گزارشگر هست ...حالا نمیدونم چرا بازیهای رو به این بابا میدن تا روسی اعصاب راه بره

L . F . C
12-01-2011, 13:55
تمام بازیهای جهان از اول تا حالا یه طرف .... پیاده روی خیابانی روی اعصاب و شکنجه دادنش یه طرف دیگه .....
بابا اگه یه سرچ کوچولو ایناتو نت بزنن متوجه میشن ایتن خیابانی از دید مردم بدترین گزارشگر هست ...حالا نمیدونم چرا بازیهای رو به این بابا میدن تا روسی اعصاب راه بره

تازه چون گزارشگر اعزامی ایران برای جام ملتهاست اگه ایران به مراحل بالاتر هم بره دوباره خیابانی گزارشگره !!:27:

M3HDi_rm
12-01-2011, 14:56
بزن غلامرضا بزن دیگه....آفرین مهدی نمی گرفتی گل بود!:lol::6qwup3:

Prince Pato
12-01-2011, 16:21
(بعد از گل دوم):وای میخواستم بگم چه حالی میده اگه این توپ گل بشه!:781: :781: :781: :781: :781: :781:

M3HDi_rm
12-01-2011, 18:46
یه سوتی باحال داده بود من تو این تاپیک ندیدم بدم نیومد بگم....
1.بازی منچستر بارسای سال 2008 بود تو اولدترافورد...توپ اومد دست مسی خیایبانی گفت:حالا مسی...خود مسیییی.... یکی دوتا سه تا 4تا همه رو دریبل میده(حالا مسی کلا دوتا رو دریبل داده بقیه,بازیکن های بقل مسی رو پرس کرده بودن):laugh4:
2.تو همون بازی توپ اومد دست دکو...خیابانی:مسی کو؟.... مسی رو پیدا کنین...بده به مسی:6qwup3:

Ali Chelsea
12-01-2011, 19:33
ولی یه مسئله ای هست دوستان !

من تا اون جایی که یادمه خیابانی قبل از اون عملش که پند ماهی نبود سوتی نمی داد! :دی

اون عملش یا روی مغزش بود یا کمرش ! حالا نمی دونم چرا بعد اون به هم ریخته کلا :دی ولی انصافا قبلش خوب بود! (2006 بود که عمل کرد)

N-sync
12-01-2011, 20:11

در اینکه خیابانی خدای سوتی دادن و چرت گفتنه واقعا شکی نیست
بازی ها رو دادن به این چون هم نوبتش بوده واسه سفر همراه تیم ملی و هم با هیجان و تعصب ایرانی گزارش میکنه! این جملش دوست داشتنیه: باد به پرچم ایران میوزه!!):iran:
انقدر هیجان زده میشه که بعد گل دوم ایران قشنگ معلوم بود گریش گرفته و داره به زور جلوی خودشو میگیره
من خودم از گزارشش خوشم نمیاد ولی ترجیح میدم بازی های ایران رو با گزارشش ببینم و لذت هم میبرم
عادل که از سبک گزارشگرای انگلیس الگو گرفته و مثل اونا گزارش میکنه و میرزایی که یه جورایی دنباله روی عادله و کلا دنبال انتقاده و فکر میکنه اینجور گزارشش قشنگ میشه ولی برای تیم ملی اینجور گزارش لذت بخش نیست کسی باید گزارش کنه که با تعصب ایرانی حرف بزنه و فقط خوبی های تیم به چشمش بیاد اینجوری افرادی که دارن گزارش رو میشنون هم دیدشون به تیم ملی مثبت میشه
چیزی که الان بهش احتیاج داریم:iran:

SASAN
12-01-2011, 20:52
خیابانی هر سال هوادار یک تیم هست! سال 2005 بازی رم بود، اون موقع توتی و کاسانو خیلی زیبا بازی میکردند، کلا رم فوتبال رو ول کرده بود و فقط نمایشی کار میکردند، یه گوشه جمع میشدند و پاس های زیبا و نمایشی بهم هم میدادند!
آقا بازی رم بود ساعت 12 شب و روز بعد هم به خاطر همین ایام رمضان قرار بود مدارس ساعت 9 تشکیل بشند و خیابانی اینو گفت:
"بچه های مدرسه ای ما تو فکر نباشند فردا مدارس ساعت 9 تشکیل میشه و بمونید و از بازی زیبای رم لذت ببرید!""به باباهاتون هم بگید میخوایم بازی رو تماشا کنیم و فردا مدارس دیرتر تشکیل میشند"
این قسمت آبی رنگ رو اغراق کردم! :دی

Prince Pato
16-01-2011, 15:28
پاره ای از صحبت های جالب استاد خیابانی در بازی دیروز:دی :
البته قبلش باید شاهکار شبکه سه و مجریاش رو بگم:دی بازی رو که شبکه سه شروع کرد صدای یه گزارشگر عربی میومد و در حاشیه به صورت نویز مانند صدای خیابانی هم به گوش میرسید:دی یه 30 40 ثانیه ای همینطوری بود که بعد موزیک پخش شد بعد پیمان یوسفی اومد و گفت فعلا در خدمتتون هستیم تا ارتباط با قطر برقرار بشه...بعد از سه دقیقه پیمان یوسفی میگه:"جواد خیابانی در مرکز برای گزارش مسابقه":دی :دی و ادامه گزارش رو خیابانی انجام میده:دی
اما بریم سر اصل مطلب:دی :
دقیقه 13 بود که خیابانی گفت 12 دقیقه و 26 دقیقه از بازی گذشته است!:781:
چند دقیقه بعد هم میلاد هادی عقیلی رو بهش تبریگ گفت!:laugh4:(دیگه کم بود بگه میلاد با سعادت این اختر تابناک هادی عقیلی را به شما هم میهنان عزیز تبریک عرض میکنیم:دی)
دقیقه 20 اینا بود که کره شمالی داشت دقیقا تو زمین خود ایران پرس میکرد که خیابانی گفت بازیکنای کره همه تو زمین خودشون جمع شدن و اصلا جلو نمیان..منتظرن بچه ها برن تو زمین اونا تا بیان پرس کنن!.حالا هی این میگفت..اونا هم تو زمین خود ما داشتن دنبال توپ میدویدن!:laugh4:
شاهکار بعدیش این بود:"همسر افشین قطبی هم اهل کره شمالیه!" حالا منتظر باشین تا سر بازی با کره جنوبی بگه اهل کره جنوبیه!:2qcmh45::دی
انصاریفر گل زد و خیابانی مشغول دادو فریاد بود که یهو گفت:"نه نه نه....گل نیست...خب... نه نکن،کریم نکن،نه، تو نباید اعتراض کنی!":lol:

بعد از شوت تو نیمه اول پژمان نوری خیابانی جو گیر شد و نوری رو به عنوان نماینده استان گیلان تو تیم ملی معرفی کرد:دی جالبه بدونید بین 23 بازیکن تیم ملی 4 تاشون گیلانی هستن:دی
دقیقه 65..چند دقیقه از گل ایران گذشته بود:"باید بدویم،بخدا باید بدویم"
یکی دیگه :دی "دقیقه 75 بازیه،اما ای کاش دقیقه 90 بود":lol:
دقیقه 80 و خورده ای...."تماشاگرا دارن تشویق میکنن،شما هم داخل خونه خودتون برای تیم ملی هورا بکشید!":781:
چند لحظه بعد...."خسرو یکی از سانترات رو میخوایم":دی

شاهکار هاش تو این بازی تموم شد....خوشبختانه حداقل کانال بارسلون نزد:دی البته بازی قبلی زمانی که تازه انصاریفرد تو زمین اومده بود و بچه ها تا توپو میگرفتن هی داد میزد:"انصاریفرد کو؟؟..انصاریفرد رو باید پیدا کنن!!!!!":laugh4:

saeed_cris
19-01-2011, 00:40
یکی نبود این خیابانی را از برق بکشه؟:flat:

گگللللللللللللل .....نه...نه....نهههههه!! گل نبووووود!... کريم عصبانی نشو... کريم نبايد اين کارا رو بکنی!!!!!.... داور مي‌خواد کارت بده... نه داور کارت نده!!!:41::6qwup3:

تعجب نکنید این خنده‌دارترین و تاسف‌برانگیزترین جملاتی بود که در ابتدای بازی ایران و کره شمالی از زبان خیابانی در قامت گزارش‌گر کهنکار بیرون آمد و تماشاچیان تلویزیونی را در حیرت گزارش آماتورگونه صحنه بوجود آمده انگشت به دهان کرد

این اظهارات به این جا ختم نشد وی در ابتدای بازی دائم می‌گفت: این بازی خانگی را ایران باید ببرد ... . بعد هم برای آنکه سوتی خود را به نوعی توجیه کند گفت: همه‌جا سرای ماست! خیابانی یا معنای این جمله را نمی‌داند یا آنکه هنوز تو زمان قاجار سیر می‌کند و بر این باور است که هنوز قطر جزئی از خاک ایرانه
از اینها بگذریم در ابتدای بازی ۱۰دقیقه فقط مختصات جایگاه خودشو توضیح می‌داد و حوادث بازی را نسبت به جایگاهی که نشسته متر می زد تا جایی که زمان سپری شده از بازی را به شکلی عجیب و غریب اعلام کرد: ۱۲ دقیقه و ۲۶ دقیقه از بازی گذشته!!! هیچ کس نبود این خیابانی رو از برق بکشه

هنرنمایی‌های خیابانی به حرف‌های حین بازی ختم نشد. در پایان از ذوق پیروزی تیم ملی نتوانست احساسات خود را کنترل کند و گفت: شما بشینید تو خونه هاتون دست بزنین و هورا بکشین! شانس با خیابانی یار است که بازی‌های تیم ملی فوتبال کشورمان با برد به پایان می‌رسد چرا که نحوه گزارشگری وی همانند سوهانی است روی اعصاب ملت و کسی نیست این واقعیت را به وی گوشزد کند.
البته شاید مدیران تلویزیونی ما نیز چنین گزارش بی‌حاشیه و پرت و پلایی را می‌خواهند که نتواند مانند گزارش‌های فردوسی‌پور با قیاس کارشناسانه نحوه مدیریت فوتبال کشور را به چالش بکشد

♥ Armin ♥
19-01-2011, 12:11
یکی از سوتی های خیابانی تو بازی با کره رو هیچکی نگفته دی :
خیابانی : تماشاگران شعار همیشگی ایرانی ها سر میدن : یالا یالا ما گل میخوایم یالا:781::6qwup3::lol:

N-sync
22-01-2011, 04:06
فکر کنم بعد از خوندن این مصاحبه خیلی هاتون دلتون واسه جواد بسوزه!!

خیابانی: کاری کردید که دختر من 3روز مدرسه نرود

جواد خیابانی حسابی ناراحت است و در این گفت‌وگو هر چیزی که چند سال در دلش مانده بود را می‌ریزد روی دایره.

«خیلی بی‌معرفتی، دروغ می‌نویسی. اسم خودت رو گذاشتی دوست اون وقت کاری می‌کنی که هرکی هرچی دلش می‌خواد به من بگه...» این‌ها را خواهشا وقتی می‌خوانید تن صدای جواد خیابانی را در ذهن‌تان تداعی کنید و فکر کنید، او است که شروع به گلایه کرده. نه با لحن عصبانی که خیلی آرام و گلایه‌هایی بین دو دوست. این گفت‌وگو صبح چهارشنبه گذشته و قبل از بازی ایران با امارات انجام شده، زمانی که جواد در اعتراض به دو خبر سایت خبرآنلاین کامنت‌هایی را برای‌مان گذاشته بود و گلایه داشت. گفت‌وگویی که فکر می‌کنیم خواندنش برای شما هم خالی از لطف نباشد.

حالا چرا این قدر ناراحت؟

نباید ناراحت باشم؟ من کی تو اینجا به شما گفتم برو هر چی دلت می‌خواهد بنویس؟ عکس فینال جام جهانی را گذاشتین و زیرش نوشتنین، عکس بچگی‌های جواد خیابانی. من آنجا کجا بچه بودم؟

تو که همیشه می‌گویی برو هرچه دلت می‌خواهد بنویس! چه اینجا و چه در قطر و چه هر جای دیگر. درباره عکس هم نوشتیم عکس جوانی‌های خیابانی! عکس حداقل برای 13 سال قبل است. آن موقع جوان بودی دیگر!

من همان جا 35 سالم بوده. می‌نوشتین جواد خیابانی در فینال جام جهانی. چرا کاری می‌کنید که مردم علیه من شوند؟ این شما هستید که در ساخته شدن ذهنیت افکار عمومی نقش دارید. به قرآن همه ما باید در یک وجب خاک بخوابیم. تو از کجا می‌دانی که من نباید می‌آمدم به دوحه. چرا الکی مردم را تحریک می‌کنی؟ می‌خواهی حکم ماموریتم را برایت بفرستم ببینی تاریخش برای مرداد ماه است؟

این را که دیگر تقصیر ما نیست. اینجا همه همکارانت می‌دانستند که تا یک هفته قبل از اعزام‌ها قرار بوده فردوسی‌پور برود دوحه!

مگر حرف آنها وحی منزل است. دوست دارم بدانم این آدم‌ها چه کسی بودند که حاضر نیستی اسم‌شان را بگویی. بابا من حداقل 3 ماه است که کارهایم را برای اعزام انجام دادم و درخواست ویزا کردم.

درخواست ویزا را که همه ما انجام دادیم. از طریق سایت کنفدراسیون. خود من هم الان ویزای بازی‌ها را دارم ولی نرفتم. ولی حتی یک روز قبل از رفتنت هم هاشمی و آقازمانی حاضر نبودند با قطعیت بگویند تو می‌روی یا عادل!

این احتمالا به دلیل سیاست‌هایی هست که در شبکه سه دارند. ولی قسم می‌خورم بعد از جام جهانی به من گفتند از بین بازی‌های آسیایی و جام ملت‌ها یکی را انتخاب کن که من گفتم می‌روم جام ملت‌ها. قرار شد مزدک برود بازی‌های آسیایی. اصلا اسمی از عادل نبود. اینجا اگر بخواهند کسی را بفرستند خارج باید حتما از سوی شورای برون‌مرزی مجوز بگیرند. یک شورای 5 نفره هستند که همه اعزام‌های خارجی را تائید می‌کنند. این کار خودش چند ماهی زمان می‌برد، آن وقت سعید اکبری شما می‌نویسد من باعث شدم عادل قهر کند. تازه او شهامت ندارد و با اسم مستعار مطلب می‌نویسد! کاری کردید که دختر من سه روز مدرسه نرود چون هم‌کلاسی‌هایش می‌گویند پدرت زیرآب عادل را زده. خداییش من این کار را نکردم. یک نگاه به کامنت‌های مردم بیانداز، ادعای رفاقت داری اما ببین باعث شدین چه چیزهایی برایم بنویسند. حرف‌های‌تان را می‌خوانند و فکر می‌کنند من چه آدمی هستم. بابا من هم بزرگ شدم، رفتارم تغییر کرده. اصلا قبلا هم گفته باشم: «این قدر بنویس تا جونت در بیاد.» اما الان که دیگر آن طوری حرف نمی‌زنم. اینجا من نرم‌افزار فارسی‌ساز نداشتم و مجبور شدم برای‌تان فینگلیش بنویسم اما ناچار بودم بنویسم. برای دخترم که سایت شما را می‌خواند و خیلی هم افکارش نزدیک به شماست ناچارم بنویسم. تا او باورش شود که من زیرآب کسی را نزدم. نشستین که من یک سوتی بدهم تا کلی بزرگش کنید، انگار جواد خیابانی هیولاست. مدام می‌خواهید مسخره‌ام کنید. به من بخندید اما کارتان درست نیست.

بابا تو همان خبرها کلی درباره خوش یمنی و خاطره انگیز بودن صدایت نوشتیم!

می‌خواهم صد سال ننویسید. مگر من بازی کویت را گزارش نکردم و باختیم؟ باخت به آلمان یا یوگوسلاوی را یادتان رفته؟ من بازی‌های زیادی را گزارش کردم که آخرش را نبردیم ولی شما مدام می‌گویید بازی ایران و استرالیا. حتی آمارتان دقیق نیست و دارید من را متهم به بی‌سوادی می‌کنید. من را می‌کوبید چون در گزارشم گفتم برای تیم ملی در خانه‌های آن کف بزنید. مگر مردمی که می‌روند در سینما فیلم هندی ببینند وقتی قهرمان قصه یکی را می‌زند برایش کف نمی‌زنند؟ این که تیم ملی کشورمان است. دارد می‌برد و مردم حسابی خوشحالند. گناه می‌شود اگر به مردم بگویم شادی کنید؟ خوب است مدام در گزارش‌هایم به زمین و زمان متلک بیاندازم؟ مدام از بدی‌ها بگویم و قصه‌ها را بیشتر کنم؟ این طوری می‌شوم گزارشگر محبوب؟

ولی تو عادت کردی همه گزارش‌هایت حماسی باشند. عین بازی ایران و استرالیا!

باز جمع بستی. کجا ایران و بلاروس را این‌طوری گزارش کردم؟

جواد جان کاری کردی که حتی گزارش‌های ارسالی‌ات از دوحه با سانسور پخش می‌شوند. چون بچه‌های تیم ملی را طوری صدا می‌زنی که می‌گویند در آن تملق وجود دارد؟

شما می‌خواهید از همه چیز ایراد بگیرید. بازی ایران و عربستان در تهران که باختیم را یادت هست؟ تیم دایی را می‌گویم. گزارشگری که بازی را گزارش می‌کرد معروف‌ترین گزارشگر آنهاست. او مدام روی آنتن داد می‌زد خدا به ما رحم کند. با چه رویی به ریاض برگردیم؟ مردم با ما چه می‌کنند. همین آدم در تهران وقتی گل دوم را زدند گفت، می‌گفت سواران عرب و... ولی ما ایجا نمی‌توانیم از این واژه‌ها استفاده کنیم.

اما هیجان دادن تو خیلی بیش از حد است و مردم این را دوست ندارند!

چرا ما نباید ناسیونالیستی فکر کنیم؟ من برای کشورم گزارش می‌کنم. خودت می‌دانی که خیلی به سیستم کاری افشین قطبی انتقاد دارم و این‌ها را به خودش هم گفتم ولی دلیل نمی‌شود که بخواهم مردم را مایوس کنم. تیم دارد می‌برد و وقت خوشحالی است. می‌خواهم همه انرژی‌ام را بگذارم که مثبت گزارش کنم. حالا می‌توانی خوشحال باشی و بگویی جواد را له کردیم و از عجزش آمد برای‌مان کامنت گذاشت. اصلا می‌خواهی همین امروز برگردم تهران. فکر می‌کنی فرقی می‌کند. چرا می‌خواهید شادی ملت را ضایع کنید. بابا عادل که دارد در شبکه جام جم بازی‌ها را گزارش می‌کند. پس چرا می‌گویید او را محرومش کردند. می‌‌خواهید ما را روبه‌روی هم بگذارید. چرا تو مطالب‌تان من را مسخره می‌کنید؟

شلوغش می‌کنی جواد. خودت یادت رفته در گزارش‌هایت چقدر سر‌به‌سر استاد اسدی می‌گذاشتی؟

اصلا آن فرق داشت. البته تو گزارش‌هایم نبود. چرا شاید یکبار در بازی ایران و ژاپن این کار را کرده باشم. آن هم برای گل استثنایی‌اش به ژاپن. تازه او استاد اسدی بود.حالا تو خاکستر دنبال چی می‌گردی؟

هیچی. می خواهم قبول کنی خیلی از این مشکلات تقصیر خودت است. تو که به رئیس سازمان ورزش می‌گویی «پدر ورزش کشور» این می‌شود تملق. این را ما نمی‌گوییم، حرف مردم است!

چند بار بگویم؟ بابا من یک اشتباهی کردم. برای کارم استدلال دارم. می‌گویم الان ضرغامی پدر صدا و سیماست و قبل از او لاریجانی بوده. پدر یعنی مسئول خانواده نه بنیانگذار. کسی که مسئولیت اداره خانواده را دارد. وگرنه یعنی من نمی‌دانم علی سعیدلو و محمد علی‌آبادی امثال صدقیانی نیستند؟ مگر علی‌آبادی تختی را ساخته که فکر کنید منظورم از پدر بنیانگذار بوده است؟ اصلا شاید حق با شما باشد. من که عذر خواستم. به قرآن من پولم را در آن برنامه از علی‌آبادی نمی‌گرفتم که بخواهم برای پاچه‌خواری این حرف را بزنم. تازه برای یک حرف تا کی باید تاوان بدهم؟ من هم می‌دانم که صاحب منچستر تا ابد فرگوسن‌ها هستند اما حالا مالک این تیم گلیزر‌ها هستند. اصلا حق داری باید می‌گفتم مالک ولی اشتباه کردم. بگویم غلط کردم؟ برای صدمین بار این را بگویم؟ به جان نگارم نمی‌خواستم با گفتن آن حرف تملق‌گویی کرده باشم. تو را خدا این ماجرا را بی‌خیال شوید. حق با شماست باید می‌گفتم متولی اما اشتباه کردم و گفتم پدر ولی خواهشا دیگر آن حرف را برایم چماق نکنید.

اما هنوز هم در گزارش‌هایت پر از این حرف‌هاست. از واژه‌هایی که اعصاب خرد می‌کنند. مثلا همین قضیه «مثل یک سنگربان توپ را جمع می‌کند» یا ماجرای میلاد، هادی عقیلی یا خیلی چیزهای دیگری که می‌گویی.

این هم شانس من است. اگر عادل از این حرف‌ها بزند می‌گویید به به چه اطلاعاتی اما اگر من بگویم: «امروز روز تولد هادی عقیلی است و امیدواریم امروز با گل این جشنش شیرین‌تر شود» می‌شود افه آمدن؟ به جان فرهاد نمی‌توانم دلیل بهانه‌گیری‌های‌تان را درک کنم.

بابا به قرآن برای یک بازیکن نمی‌گویند جشن میلاد یا قضیه سنگربان.

یادم نمی‌آید گفته باشم جشن میلاد اما اگر گفتم عذر می‌خواهم. درباره سنگربان هم معتقدم سنگر جایی نفوذ‌ناپذیر است نه مثل دروازه که هر لحظه ممکن است باز شود برای همین وقتی مهدی توپ خوبی را گرفت گفتم مثل یک سنگربان، مثل یک سرباز فداکار...

راستش دیگر تکراری شده که بگوییم مطالعه نمی‌کنی!

شما که من را می‌شناسید تو را خدا این حرف را نزنید. بابا من بازیکن‌های عراق را مثل کف دستم می‌شناسم اما اینجا که آمدم سرما خوردم و در سه روزی که مریض بودم، توی هتل بیشتر از 70 صفحه پرینت از اطلاعات کره گرفتم و خواندم که بازیکنان این تیم را بشناسم. راستش درباره مربی‌شان که بعد از جام جهانی در میدان شهر محاکمه‌اش کردند اما دلیلی نمی‌بینم با این حرف‌ها در گزارشم جوری حریف را تحقیر کنم. این که دیگر حقم است که از بین اطلاعات گزینش کنم. یا مثلا می‌دیدم که عراقی‌ها بعد از گل دوم ما دعوا می‌کردند اما دلیلی نداشت آنها را روایت کنم. این‌ها دیگر اعتقادات من است. همسرم مدام می‌گوید جواد تو که این همه می‌خوانی چرا این قدر از تو ایراد می‌گیرند. راستش باورم نمی‌شود که با من همدل باشید. همین خبرورزشی بعد از بازی ایران و استرالیا هم نوشت افتضاح گزارشگر بازی در گزارش بازی. حالا که سال‌ها گذشته آن گزارش برای‌تان شده خاطره. من که از شما 10، 15 سالی بزرگترم این چیزها را بهتر درک می‌کنم. نمی‌دانم واقعا چرا به من می‌گویید نمی‌خوانم.

راستش این طور به نظر می رسد این قدر غرق در تجارت شدی که نمی‌توانی...

کدام تجارت؟ من که در جنت‌آباد یک خانه دارم و ماشینم سمندی است که شرایطی از ایران خودرو برداشتم چه تجارتی دارم؟ یک دفتر دارم که همایش‌های ورزشی برگزار می‌کند. تو را خدا بیا ببین چقدر مگر درآمد دارد. پولدار آن آقایی است که از وزارت نفت هم بیشتر پول دارد، نه یکی مثل جواد خیابانی، عادل فردوسی‌پور یا شما که خبرنگار هستید.

منبع ([Only registered and activated users can see links] D9%8A:-%D9%83%D8%A7%D8%B1%D9%8A-%D9%83%D8%B1%D8%AF%D9%8A%D8%AF-%D9%83%D9%87-%D8%AF%D8%AE%D8%AA%D8%B1-%D9%85%D9%86-3%D8%B1%D9%88%D8%B2-%D9%85%D8%AF%D8%B1%D8%B3%D9%87-%D9%86%D8%B1%D9%88%D8%AF.html)

reza ghermez
23-01-2011, 11:05
دیشب تو بازی ایران کره تقریبا دقیقه 51 بود یه اس ام اس برای آقا جواد اومد و دقیقا صدای گوشیش هم شنیده شد حالا باید دید اون پیام چی بوده!!

noteam
23-01-2011, 13:24
بازی دیشب ایران کره جواد خیابانی گفت توپ سریع تر از بازیکن کره میدود و بازیکن کره به ان نرسید

niloofar_yellow girl
27-01-2011, 02:13
این مطلب ربطی به گزارشگرا نداره اما تاپیکی بهتر از اینجا براش پیدا نکردم...

دیروز اخبار ورزشی داشت تصاویر بازی استرالیا-ازبکستان رو نشون میداد علیرضا موسوی (مجری مجله ی خبری و اخبار شبانگاهی) که بعضی وقتا روی تصاویر صحبت می کنه گفت:ازبکستان هنوز از شوک گل زود هنگام بیرون نیومده بود که اگن نوفسکی(egen nofski) مدافع استرالیا گل دوم رو زد!:781:
اینکه چه جوری ognenofski پشت لباسش رو egen nofski خوندن خدا می دونه...:Dفکر کنم مادرشم نشناختش...:laugh4:
یه جورایی از تو فامیلیش یه اسم براش جدا کردن!:D
چند وقت پیش هم از یه فردی تو آرسنال نام برد به اسم سونگ!(sung) که احتمالا بعدا قراره فوتبالیست بشه...:laugh4:

Hassan_Bar3lona
27-01-2011, 15:36
متلک بیاندازم بهترین گزارشگر سیما می شوم؟ نباید ناراحت باشم؟ من کی تو اینجا به شما گفتم برو هر چی دلت می خواهد بنویس؟ عکس فینال جام جهانی را گذاشتین و زیرش نوشتنین ، عکس بچگی های جواد خیابانی. من آنجا کجا بچه بودم؟

جواد خیابانی حسابی ناراحت است و در این گفت و گو هر چیزی که چند سال در دلش مانده بود را می ریزد روی دایره.

خیلی بی معرفتی ، دروغ می نویسی. اسم خودت رو گذاشتی دوست اون وقت کاری می کنی که هرکی هرچی دلش می خواد به من بگه... این ها را خواهشا وقتی می خوانید تن صدای جواد خیابانی را در ذهن تان تداعی کنید و فکر کنید ، او است که شروع به گلایه کرده. نه با لحن عصبانی که خیلی آرام و گلایه هایی بین دو دوست. این گفت و گو صبح چهارشنبه گذشته و قبل از بازی ایران با امارات انجام شده ، زمانی که جواد در اعتراض به دو خبر سایت خبرآنلاین کامنت هایی را برای مان گذاشته بود و گلایه داشت. گفت و گویی که فکر می کنیم خواندنش برای شما هم خالی از لطف نباشد.

حالا چرا این قدر ناراحت؟
نباید ناراحت باشم؟ من کی تو اینجا به شما گفتم برو هر چی دلت می خواهد بنویس؟ عکس فینال جام جهانی را گذاشتین و زیرش نوشتنین ، عکس بچگی های جواد خیابانی. من آنجا کجا بچه بودم؟

تو که همیشه می گویی برو هرچه دلت می خواهد بنویس! چه اینجا و چه در قطر و چه هر جای دیگر. درباره عکس هم نوشتیم عکس جوانی های خیابانی ! عکس حداقل برای 13 سال قبل است. آن موقع جوان بودی دیگر!
من همان جا 35 سالم بوده. می نوشتین جواد خیابانی در فینال جام جهانی. چرا کاری می کنید که مردم علیه من شوند؟ این شما هستید که در ساخته شدن ذهنیت افکار عمومی نقش دارید. به قرآن همه ما باید در یک وجب خاک بخوابیم. تو از کجا می دانی که من نباید می آمدم به دوحه. چرا الکی مردم را تحریک می کنی؟ می خواهی حکم ماموریتم را برایت بفرستم ببینی تاریخش برای مرداد ماه است؟

این را که دیگر تقصیر ما نیست. اینجا همه همکارانت می دانستند که تا یک هفته قبل از اعزام ها قرار بوده فردوسی پور برود دوحه !
مگر حرف آنها وحی منزل است. دوست دارم بدانم این آدم ها چه کسی بودند که حاضر نیستی اسم شان را بگویی . بابا من حداقل 3 ماه است که کارهایم را برای اعزام انجام دادم و درخواست ویزا کردم.

درخواست ویزا را که همه ما انجام دادیم. از طریق سایت کنفدراسیون . خود من هم الان ویزای بازی ها را دارم ولی نرفتم. ولی حتی یک روز قبل از رفتنت هم هاشمی و آقازمانی حاضر نبودند با قطعیت بگویند تو می روی یا عادل!
این احتمالا به دلیل سیاست هایی هست که در شبکه سه دارند. ولی قسم می خورم بعد از جام جهانی به من گفتند از بین بازی های آسیایی و جام ملتها یکی را انتخاب کن که من گفتم می روم جام ملتها. قرار شد مزدک برود بازی های آسیایی . اصلا اسمی از عادل نبود. اینجا اگر بخواهند کسی را بفرستند خارج باید حتما از سوی شورای برون مرزی مجوز بگیرند. یک شورای 5 نفره هستند که همه اعزام های خارجی را تائید می کنند. این کار خودش چند ماهی زمان می برد ، آن وقت سعید اکبری شما می نویسد من باعث شدم عادل قهر کند. تازه او شهامت ندارد و با اسم مستعار مطلب می نویسد! کاری کردید که دختر من سه روز مدرسه نرود چون هم کلاسی هایش می گویند پدرت زیرآب عادل را زده. خداییش من این کار را نکردم. یک نگاه به کامنت های مردم بیانداز، ادعای رفاقت داری اما ببین باعث شدین چه چیزهایی برایم بنویسند. حرف های تان را می خوانند و فکر می کنند من چه آدمی هستم. بابا من هم بزرگ شدم ، رفتارم تغییر کرده. اصلا قبلا هم گفته باشم:« این قدر بنویس تا جونت در بیاد. »اما الان که دیگر آن طوری حرف نمی زنم. اینجا من نرم افزار فارسی ساز نداشتم و مجبور شدم برای تان فینگلیش بنویسم اما ناچار بودم بنویسم. برای دخترم که سایت شما را می خواند و خیلی هم افکارش نزدیک به شماست ناچارم بنویسم. تا او باورش شود که من زیرآب کسی را نزدم. نشستین که من یک سوتی بدهم تا کلی بزرگش کنید ، انگار جواد خیابانی هیولاست . مدام می خواهید مسخره ام کنید. به من بخندید اما کارتان درست نیست.

بابا تو همان خبرها کلی درباره خوش یمنی و خاطره انگیز بودن صدایت نوشتیم!
می خواهم صد سال ننویسید. مگر من بازی کویت را گزارش نکردم و باختیم؟ باخت به آلمان یا یوگوسلاوی را یادتان رفته؟ من بازی های زیادی را گزارش کردم که آخرش را نبردیم ولی شما مدام می گویید بازی ایران و استرالیا. حتی آمارتان دقیق نیست و دارید من را متهم به بی سوادی می کنید. من را می کوبید چون در گزارشم گفتم برای تیم ملی در خانه های آن کف بزنید. مگر مردمی که می روند در سینما فیلم هندی ببینند وقتی قهرمان قصه یکی را می زند برایش کف نمی زنند؟ این که تیم ملی کشورمان است. دارد می برد و مردم حسابی خوشحالند. گناه می شود اگر به مردم بگویم شادی کنید؟ خوب است مدام در گزارش هایم به زمین و زمان متلک بیاندازم؟ مدام از بدی ها بگویم و قصه ها را بیشتر کنم؟ این طوری می شوم گزارشگر محبوب؟

ولی تو عادت کردی همه گزارش هایت حماسی باشند. عین بازی ایران و استرالیا!
باز جمع بستی. کجا ایران و بلاروس را این طوری گزارش کردم؟

جواد جان کاری کردی که حتی گزارش های ارسالی ات از دوحه با سانسور پخش می شوند. چون بچه های تیم ملی را طوری صدا می زنی که می گویند در آن تملق وجود دارد؟
شما می خواهید از همه چیز ایراد بگیرید.بازی ایران و عربستان در تهران که باختیم را یادت هست؟ تیم دایی را می گویم. گزارشگری که بازی را گزارش می کرد معروف ترین گزارشگر آنهاست. او مدام روی آنتن داد می زد خدا به ما رحم کند. با چه رویی به ریاض برگردیم؟ مردم با ما چه می کنند. همین آدم در تهران وقتی گل دوم را زدند گفت ، می گفت سواران عرب و... ولی ما ایجا نمی توانیم از این واژه ها استفاده کنیم.

اما هیجان دادن تو خیلی بیش از حد است و مردم این را دوست ندارند!
چرا ما نباید ناسیونالیستی فکر کنیم؟ من برای کشورم گزارش می کنم. خودت می دانی که خیلی به سیستم کاری افشین قطبی انتقاد دارم و این ها را به خودش هم گفتم ولی دلیل نمی شود که بخواهم مردم را مایوس کنم. تیم دارد می برد و وقت خوشحالی است. می خواهم همه انرژی ام را بگذارم که مثبت گزارش کنم. حالا می توانی خوشحال باشی و بگویی جواد را له کردیم و از عجزش آمد برای مان کامنت گذاشت. اصلا می خواهی همین امروز برگردم تهران. فکر می کنی فرقی می کند. چرا می خواهید شادی ملت را ضایع کنید. بابا عادل که دارد در شبکه جام جم بازی ها را گزارش می کند. پس چرا می گویید او را محرومش کردند. می خواهید ما را روبروی هم بگذارید. چرا تو مطالب تان من را مسخره می کنید؟

شلوغش می کنی جواد. خودت یادت رفته در گزارش هایت چقدر سر به سر استاد اسدی می گذاشتی؟
اصلا آن فرق داشت. البته تو گزارش هایم نبود. چرا شاید یکبار در بازی ایران و ژاپن این کار را کرده باشم. آن هم برای گل استثنایی اش به ژاپن. تازه او استاد اسدی بود.حالا تو خاکستر دنبال چی می گردی؟

هیچی . می خواهم قبول کنی خیلی از این مشکلات تقصیر خودت است. تو که به رئیس سازمان ورزش می گویی « پدر ورزش کشور» این می شود تملق. این را ما نمی گوییم ، حرف مردم است!
چند بار بگویم؟ بابا من یک اشتباهی کردم. برای کارم استدلال دارم. می گویم الان ضرغامی پدر صدا و سیماست و قبل از او لاریجانی بوده. پدر یعنی مسئول خانواده نه بنیانگذار. کسی که مسئولیت اداره خانواده را دارد. وگرنه یعنی من نمی دانم علی سعیدلو و محمد علی آبادی امثال صدقیانی نیستند؟ مگر علی آبادی تختی را ساخته که فکر کنید منظورم از پدر بنیانگذار بوده است؟ اصلا شاید حق با شما باشد . من که عذر خواستم. به قرآن من پولم را در آن برنامه از علی آبدی نمی گرفتم که بخواهم برای پاچه خواری این حرف را بزنم. تازه برای یک حرف تا کی باید تاوان بدهم؟من هم می دانم که صاحب منچستر تا ابد فرگوسن ها هستند اما حالا مالک این تیم گلیزر ها هستند. اصلا حق داری باید می گفتم مالک ولی اشتباه کردم. بگویم غلط کردم؟ برای صدمین بار این را بگویم؟ به جان نگارم نمی خواستم با گفتن آن حرف تملق گویی کرده باشم. تو را خدا این ماجرا را بی خیال شوید. حق با شماست باید می گفتم متولی اما اشتباه کردم و گفتم پدر ولی خواهشا دیگر آن حرف را برایم چماق نکنید.

اما هنوز هم در گزارش هایت پر از این حرف هاست. از واژه هایی که اعصاب خرد می کنند. مثلا همین قضیه « مثل یک سنگربان توپ را جمع می کند» یا ماجرای میلاد ،هادی عقیلی یا خیلی چیزهای دیگری که می گویی.
این هم شانس من است. اگر عادل از این حرف ها بزند می گویید به به چه اطلاعاتی اما اگر من بگویم :« امروز روز تولد هادی عقیلی است و امیدواریم امروز با گل این جشنش شیرین تر شود» می شود افه آمدن؟ به جان فرهاد نمی توانم دلیل بهانه گیری های تان را درک کنم.

بابا به قرآن برای یک بازیکن نمی گویند جشن میلاد یا قضیه سنگربان.
یادم نمی آید گفته باشم جشن میلاد اما اگر گفتم عذر می خواهم. درباره سنگربان هم معتقدم سنگر جایی نفوذ ناپذیر است نه مثل دروازه که هر لحظه ممکن است باز شود برای همین وقتی مهدی توپ خوبی را گرفت گفتم مثل یک سنگربان ، مثل یک سرباز فداکار...

راستش دیگر تکراری شده که بگوییم مطالعه نمی کنی!
شما که من را می شناسید تو را خدا این حرف را نزنید. بابا من بازیکن های عراق را مثل کف دستم می شناسم اما اینجا که آمدم سرما خوردم و در سه روزی که مریض بودم ، توی هتل بیشتر از 70 صفحه پرینت از اطلاعات کره گرفتم و خواندم که بازیکنان این تیم را بشناسم. راستش درباره مربی شان که بعد از جام جهانی در میدان شهر محاکمه اش کردند اما دلیلی نمی بینم با این حرف ها در گزارشم جوری حریف را تحقیر کنم. این که دیگر حقم است که از بین اطلاعات گزینش کنم. یا مثلا می دیدم که عراقی ها بعد از گل دوم ما دعوا می کردند اما دلیلی نداشت آنها را روایت کنم. این ها دیگر اعتقادات من است. همسرم مدام می گوید جواد تو که این همه می خوانی چرا این قدر از تو ایراد می گیرند. راستش باورم نمی شود که با من همدل باشید. همین خبرورزشی بعد از بازی ایران و استرالیا هم نوشت افتضاح گزارشگر بازی در گزارش بازی. حالا که سالها گذشته آن گزارش برای تان شده خاطره. من که از شما 10 ، 15 سالی بزرگترم این چیزها را بهتر درک می کنم. نمی دانم واقعا چرا به من می گویید نمی خوانم.

راستش این طور به نظر می رسد این قدر غرق در تجارت شدی که نمی توانی...
کدام تجارت؟ من که در جنت آباد یک خانه دارم و ماشینم سمندی است که شرایطی از ایران خودرو برداشتم چه تجارتی ارم؟ یک دفتر دارم که همایش های ورزشی برگزار می کند. تو را خدا بیا ببین چقدر مگر درآمد دارد. پولدار آن آقایی است که از وزارت نفت هم بیشتر پول دارد ، نه یکی مثل جواد خیابانی ، عادل فردوسی پور یا شما که خبرنگار هستید.

Leo Messi
27-01-2011, 18:45
این تاپیک مربوط به سوتی های کل گزارشگران ایرانه،اما از همون اول تبدیل شد به موضع گیری علیه خیابانی.
میدونم کلا استعدادش فوق العاده است تو سوتی دادن،اما آیا فقط خیابانی سوتی میده؟؟
حتی عادل که بهترین گزارشگر ایرانه هم سوتی داده گاهی اوقات.بقیه هم هر بازی سوتی هایی داشتن قطعا!
من خیلی دلم به حالش میسوزه گاهی اوقات،چون کل هجمه ها تو گزارشگری رو سر این بنده خداست!
اگه سنتون قد میده و دیدید که هیچ،اما اگه مثل من سنتون پایین تره برید از بزرگترهاتون در مورد کوتی و بهروان بپرسید!
واقعا خیابانی از این دو تا بدتره؟؟
من شنیدم تو یکی از بازیهای ایران-عربستان مدیر روستا یه پنالتی گرفت تو اولین بازیهای ملیش و ورزشگاه خیلی هیجان داشت و سر و صدا بود،یهو (بهروان یا کوتی دقیقا یادم نیس!) جوگیر شد و گفت الله اکبر!!!!!
طرف فک کرده تو جنگه!
یا یکی از داوران اصفهانی آخرین بازیشو داوری میکرد،بعد بازی بهروان رفت کنارش تا ازش مصاحبه کنه گفت:در کنار مرحوم......هستیم!!!
نمونه ها از این دست زیاده!
یه کم به این بیچاره رحم کنید.

arash_2000
27-01-2011, 19:25
من شنیدم تو یکی از بازیهای ایران-عربستان مدیر روستا یه پنالتی گرفت تو اولین بازیهای ملیش و ورزشگاه خیلی هیجان داشت و سر و صدا بود،یهو (بهروان یا کوتی دقیقا یادم نیس!) جوگیر شد و گفت الله اکبر!!!!!
نمیدونم ولی فکر میکنم این قضیرو خیابانی گفته چون این بازی ماله حدود 11-10 سال پیشه من چیزایی که یادم میاد صدای خیابانی با این لحن تو گوشمه :Dنمیدونم شایدم خیابانی نبوده!

Mahsan.M
28-01-2011, 17:17
نمیدونم ولی فکر میکنم این قضیرو خیابانی گفته چون این بازی ماله حدود 11-10 سال پیشه من چیزایی که یادم میاد صدای خیابانی با این لحن تو گوشمه :Dنمیدونم شایدم خیابانی نبوده!

اون دوستمون درست گفتن اون بازی رو کوتی گزارش می کرد ؛ من دقیقا یادمه !

مقدماتی جام جهانی 98 فرانسه بود . بازی هم توی عربستان برگزار میشد !

حرفش واقعا خنده دار بود . تا مدت ها ملت سوژه کرده بودنش و بهش می خندیدن !

Eb MeC
03-02-2011, 12:24
:5:سوتی های قدیمی خیابانی بلاخره منتشر شد:5:
:781:بپا نمیری از خنده:781:

اومدم اونائی که خیلی خنده دارن رو جدا کنم دیدم همش ته خنده هست!

داور در سوت خودش ميزنه

بذاريد به صراحت بگم كه دو دقيقه وقت به پايان مسابقه باقي مونده !

شايد نزديک ترين کشور به قطب جنوب , آفريقاي جنوبي باشه

زاکوني که زا به معناي افريقا و کوني به معنايه عدد 10 است

باران هم به شدت ميوزه

بازي شيلي و اسپانيا بسيار جذاب خواهد شد مخصوصا اينكه بازيكناي هر دو تيم هم زبان و همجنس و (بعد از يه مكث طولاني) و هم زبان هستن

وقتي يه بازيکن هوندوراس تنه ميزنه , انگار يه درخت تنه ميزنه

اسپانيا يه گل زده ، داويد ويا هم زده ، خيلي قشنگم زده ، 5 دقيقه پيشم زده

نود ثانيه از الان بشماريد تا مسابقه تموم شه

با شماره 2013 تماس بگيريد و پيامک بديد

دقيقه 15 بازي هستيم .... اگر تبريزي ها اين بازي رو واگذار کنند چيزي از ارزش هاي اين تيم کم نميشه

بله ! اين گل هم تقديم به شهداي 8 سال دفاع مقدس

بدون شک الان مردم شهر چلسي خيلي خوشحال هستند

داور هند پنالتي رو ديده و ميگه نه !

اسپانيايي ها V وسط رو B ميخونن مثل والنسيا که بالنسيا خونده ميشه

تورس مي‌فرسته روي دروازه ... جاي خود تورس اونجا خالي بود

از نظر ران هم در نظر بگيريم.ران بازيكنان هندوراس خيلي بزرگتره

خوب الان دو تيم بايد هر كدوم 5 تا پنالتي بزنن.بايد بگم كه هر تيمي كهپنالتي ها رو ببره يعني اينكه بازي رو برده و هر تيمي هم كه ببازه يعنياينكه بازي رو باخته

هلند تنها رقيب جديش برزيله البته اسلواکي هم تيم نــــــــاجــــدي نيست

يه دريبلي ميزنه که تو گل کوچيک هم نميشه از اين دريبل ها زد

واقعا عجيبه که در تهران ما الان هوا گرمه،ولي در افريقا الان هوا سرده

کريم انصاري فرد هيچ نسبتي با برادران انصاري فر نداره! بخصوص با محمد حسن

:1r0n6:

يک سانتر بي هدف ... و گل :1r0n6:

شما از روي قطر 2 بازيکن ميتونيد بفهميد کدوم قوي تره

سبک بازي پاراگوئه جوريه که دوست داره بازيو به ضربات پنالتي يا نهايتا وقت اضافه بکشونه :1r0n6:

حالا بعد از اين مسابقه کشتي اسپانيا از یک چهارم عبور ميکنه و وارد نيمه نهايي ميشه

حالا توپ رو سانتر ميكنه...در واقع پرتاب ميكنه

.فعلا با مداد اسم هلند رو در فينال بنويسيد :1r0n6:

اوه , عجب برگردوني زد تو صورتش حالا چمن و عرق هر چي بود هم مياد تو صورتش

امان از دست اين ديرک دروازه يه موقع به نفع تيمه يه موقع به ضرر تيم

El Capitán7
05-02-2011, 16:14
چه قدر ضایع به جناب سرهنگ (!) علیفر (:viannen_54:) رسوندند که بازیکن نفت آبادان بَغلانی هست نه بُغلانی , صدای طرف خیلی بلند بود :781:

big master
05-02-2011, 16:27
چه قدر ضایع به جناب سرهنگ (!) علیفر (:viannen_54:) رسوندند که بازیکن نفت آبادان بَغلانی هست نه بُغلانی , صدای طرف خیلی بلند بود :781:

اره اطلاعات کافی نداره و جملاتش عتیقس ...در کار مربیان و سیستم ها زیاد دخالت میکنه و کل ادعا داره ...و هنوزم نتونسته دفاع سه نفرههضم کنه ...میگه مربیان دنیا نمیفهمن :cool:

حالاجالبه علیفر که گزارش کردنش اصلا مال کتاب های تاریخیه ..خودشه کلی هم خوب میدونه وخودش هم سطح بقیه گزارشگران میدونه و در مصاحبش گفته اینو!!!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol:

Eb MeC
05-02-2011, 20:51
تازه به بازیکن دیگش عباس مرداسی هم میگفت عباس مرادی
اینو هیچکس بهش نگفت :6qwup3:

Ronaldinho80
07-02-2011, 17:35
گزارش مصاحبه ای از روزهای جواد خیابانی در دوحه:ایراد دارم؟ دیگر گزارش نمی کنم!/اشتباه کردم گفتم علی آبادی «پدر» ورزش ایران!دارم نزنید/هنوز هم از برنامه انتقادی به قطبی ناراحتم

اینجارو ببین(به کاغذهایش اشاره می کند) 3تا لب تاپ و 6تا مجله اینجاست، من این همه نکته برداشته ام، یکی از مواردی که در دادگاه مطبوعات ایرانی از من انتقاد می شود اینست که مطالعه نمی کنم، ببین! 3روز است در حال مطالعه هستم و اطلاعات جامعی از کره جمع آوری کرده ام

علی عالی

«سایت گل - شما وارد بحث نشو! شما که از اول نبودی! من جوابتو نمیدم، اصلا حرف نزن! الان بحث ما وارد یک جریانی شده و من نمی تونم جریان دیگه ای را هم کنترل کنم، پس حرف نزن! از من ناراحت نشو! اما حرف نزن!»
اینها حرف های جواد خیابانی، گزارشگر بازی های تیم ملی ایران در جام ملت ها به یکی از خبرنگارانی بود که می خواست در بحث میان خبرنگار و گزارشگر شرکت کند. جواد خیابانی اینگونه است: فردی به شدت توجیه گرا، استاد بازی با کلمات، کلی گو، تکیه کردن بر موضوعی خاص، خودش را نماینده مردم دانستن و شما را نماینده رسانه ای خاص دانستن، خبرنگاران را به بیسوادی متهم کردن و البته عاشق مردم ایران! او در تمام طول حرف های خودمانی دو نکته را از یاد نبرد، اول اینکه منتقدینش بی سواد هستند و یک دلیل بیسوادی هم اینست:«من گفتم همسر آقای قطبی از کره شمالی است و فردایش نوشتند که من بی سوادم! اما من از خود قطبی پرسیدم و او گفته بود که همسرش متولد کره شمالی و بزرگ شده کره جنوبی و هلند است. آن خبرنگار بیسوار است، من چکار باید کنم؟ من که نمی توانم در تلویزیون بگویم علیرغم نوشته روزنامه ها... اما آنها می نویسند و مردم هم می خوانند و باور می کنند» و دوم اینکه او تکیه عجیبی بر جمله ای نانوشتنی داشت، اینکه «اگر مردم بدانند من .... مطمئنم اینقدر مخالف من نمی شوند، گناه من چیست؟» لطفا به نویسنده ناسزا ندهید، واقعا نمی توان نوشت...
ببخشد آقای خیابانی که این یکی را می نویسم!
بله! همین که در میان تیتر نوشتم! می شد ننویسم اما نمی توانم ببینم و ننویسم، این شغل من است و باید بنویسم. مطمئنم جواد خیابانی ناراحت می شود اما خودش به من یاد داده که مردم مهمترند. می خواستیم از دوحه به تهران پرواز کنیم، خبرنگاران در حال دریافت بلیط و تحویل ساک ها بودند، آن طرف تر بازیکنان تیم ملی هم همین کار را می کردند، کار خبرنگاران زودتر تمام شد و اکثرا برای ورود به ترمینال پرواز به گیت رفتیم، همان گیتی که پشتش «free shop» بود و جواد خیابانی به همراه خیلی ها برای خانواده شکلات خرید، همه در صف ایستاده بودند، صف نسبتا طولانی هم بود، همه با هم حرف می زدند و می خندیدند که آقا جواد ناگهان آمد، بی توجه به مسیر تعیین شده و آدم هایی که در صف انتظار برای چک پاسپورت و بلیت بودند، از لابلای مانع ها گذشت تا آن جلو در صف نفرات اول قرار بگیرد(!)... ناگهان پلیس آمد و صدایش کرد، حتما دیده بود، مگر اینکه خیابانی ادعا کند خبرنگاران ایرانی او را لو داده بودند، پلیس او را به بیرون هدایت کرد و جوادخان جلوی درب خروجی نشست و پاهایش را گرفت، یعنی پایش خیلی درد می کند، پلیس او را سرزنش می کرد و خیابانی می گفت پاهایش درد می کند و توروخدا «no problem» و «so sorry» ... یکساعتی معطل شد، بالاخره پلیس رضایت داد، او دوباره به صف برگشت و اینبار آخرین نفر ایستاد تا کارش انجام شود. مازیار ناظمی پیش من ایستاده بود، سرش را تکان می داد، به من گفت:«می خوام برم پیش جواد بگم واقعا ارزش داشت؟» نمی دانم! شاید ارزش داشت...
خبرنگاران فلان فلان شده
این خبرنگار «فلان فلان شده» دوبار از زبان جواد خیابانی خارج شد، «فلا فلان»شده در ادبیات ما یعنی فحش های آبدار به دوستان خبرنگار که تیترهای جنجالی می زنند. اولی را به سیامک رحمانی می گوید:«داشتیم صحبت می کردیم، درباره گزارش های من، یکدفعه گفت جواد گزارش های تو خیلی ... هستند، من هم گفتم سختته؟ پیچ تلویزینتو ببند، همین، فردا دیدم تیتر یک نشریه شد! داشتم شاخ درمی آوردم! زنگ زدم گفتم فلان فلان شده، اینو من به تو گفتم، در عالم دوستی، چرا تیترش کردی؟ من این را به مردم نگفتم! مردم می بینند و موضع می گیرند» رابطه او با خبرنگاران همیشه همینطور بوده، چیزی میان دوستی و دوری...اما جواد دوست داشتنی است، به خاطر اینکه حوصله هر بحثی را دارد، من که خوشم آمد.
یا غرض دارند یا بیسوادند
یکساعتی تا بازی با کره مانده بود، جواد با بچه های صداوسیما نشسته بود و البته کاغذهایش را دوباره خوانی می کرد، بحث را باز کردیم تا جواد حرف بزند، یعنی بیشتر به او فرصت دفاع دادیم، خیابانی در همه این روزها حرف شنیده و خیلی کم حرف زده، برای همین بدون چارچوب حرف زد، شمرده و سعی کرد بر حرف هایش مسلط باشد:«برای من این سفر هم مثل همه مسافرت هاست، همون حس، همون اتفاق، اینکه دوست دارم تیممون همیشه ببره، همون حسه، همون حسی که در ایران به تیم ملی دارم، شاید اینجا به خاطر غربت، این حس تشدید هم شود» انتقادات بیرونی را به روی جواد می آوریم، سعی می کند جا نخورد، می خواهد نشان دهد که حسابی اعتمادبنفس دارد، یعنی خیلی قوی است:«حتما اینطوری بوده که انتقاد می کنند، من از هیچ انتقادی فراری نیستم، الکی هم نمی گم کاش انتقادات سازنده بود، از همه ممنونم»
خیابانی مدل خاصی است، مدلی که انتقاد را اصلا نمی پسندد اما طوری نشان می دهد که بسیار آنرا می پسندد، این اصلا در فرهنگ ما ایرانیان وجود دارد، فرهنگی که می خواهد خودش را بزرگ نشان داد، مقاوم، انتقادپذیر، پهلوان... می پرسیم شما درباره این افراد که از شما بد می نویسند چه فکر می کنید؟ «فکر نمی کنم کسی باشد که مخالف نداشته باشد، مطمئنم مخالف داریم. همین نشریه شما را مگر همه جای دنیا می خرند؟! به شما هم انتقاد وجود دارد. اما من چیز دیگری می گویم، الان تیم ملی برده، خیلی خوب هم برده، بیاییم کام مردم را با انتقاد از جواد خیابانی تلخ نکنیم، بگذاریم مردم لذت ببرند و شاد باشند.» هرچند درباره این موضوع آخری با هم به توافق نرسیدیم و آنرا قیاس مع الفارقی دانستم اما او به حرف هایش ادامه داد:«من کار خودم را می کنم، خبرنگارها هم کار خودشان را می کنند، همه هم به کار خودشان می رسند. هرکداممان کار خودمان را داریم و به هم نظر می دهیم. همه برای بهتر شدن توصیه می کنیم، من می گم از توصیه همه استفاده می کنم، خیلی ها اینطور نیستند اما من از همه ممنونم، واقعا ممنونم»
من غرض ندارم
انتقادات از جواد خیابانی برای حرف هایش در گزارش ها تمام ناشدنی است، تبدیل به سوژه روز در میان مردم شده، اما نمی توان این موضوع را برای جواد اثبات کرد چراکه او می پرسد مرجع چیست. اما او از بازتاب گزارش هایش می تواند باخبر شود، همین که دختر 13ساله اش بعد از گزارش اول و نوشته های مطبوعات به مدرسه نمی رود یعنی بازتاب را به خوبی لمس می کند:«بله! من نظر من این حساسیت کار شما رسانه ها و من خبرنگار را نشان می دهد، ما همکاریم. من نمی توانم بدون غرض کسی را تخطئه کنم. این باعث ناراحتی می شود، هیچوقت ما در رسانه ملی این کار را نمی کنیم، اینجا رسانه ای ملی است، آنها هم باید فکر کنند که رسانه ملی است، برای همه، من شخصا به آنها احترام می گذارم و مطمئنم که نوشته ها حتما تاثیرش را می گذارد، خیلی وقت ها مطالب در خانواده تاثیر می گذارد اما امیدوارم چیزی به عنوان دروغ هیچوقت وجود نداشته باشد.»
من باسوادم
خیلی ها نوشته اند که گزارش های خیابانی ناشی از «نخواندن» است، ناشی از فعالیت های شرکت تبلیغاتی اش، ناشی از مطالعه بسیار کم، ناشی از نوعی بی تفاوتی اما خودش اصلا آنها را نمی پذیرد و دقیقا برعکس فکر می کند:«اینجارو ببین(به کاغذهایش اشاره می کند) 3تا لب تاپ و 6تا مجله اینجاست، من این همه نکته برداشته ام، یکی از مواردی که در دادگاه مطبوعات ایرانی از من انتقاد می شود اینست که مطالعه نمی کنم، ببین! 3روز است در حال مطالعه هستم و اطلاعات جامعی از کره جمع آوری کرده ام، در هر مسئله ای من اطلاعات دارم اما شاید خیلی از آنها را به کار نبرم. اینها به نظر من یا غرض است یا بیسوادی، من درباره یوروم، همسر قطبی می گویم او اهل کره شمالی هست، شما می نویسید خیابانی اطلاعات ندارد(برای خیابانی توضیح می دهم که میان ما و شما تفاوت است، شما نماینده مردم هستید اما دسته دیگر به عنوان خبرنگار نماینده رسانه ها هستیم برای همین نباید درباره ما خبرنگاران لفظ «شما» به عنوان همه به کار ببرید، همین بحث چند دقیقه ای طول می کشد) یوروم اهل کره جنبوی است اما من اطلاعات دقیقی دارم، اینکه او زاده کره شمالی است و در کره جنوبی و هلند بزرگ شده است، خودم با قطبی حرف زدم اما شما می نویسید(باز هم برای او توضیح می دهم که نباید بگویی شما...) من سواد ندارم. من سواد ندارم حالا؟ خیابانی بی سواد است؟ هنوز هم می گویم یورم اهل کره شمالی و بزرگ شده کره جنوبی و هلند است(دسته کم در طول گپ زدن 4بار این ماجرا را تکرار می کند!)»
اما او باز هم به آغوش مردم بازمیگردد!:«من برای مردم گزارش می کنم، همیشه اولین حرفم اینست که همه انتقاد کنند تا من بهتر شوم. من نمی توانم در تلویزیون بگویم علیرغم مطلبی که در فلان روزنامه نوشته حرف من درست است! نسبت به کار خودم ارزش قائلم، در تلویزیون هرچیزی که دلم بخواهد را نمی گویم، آن چیزی که جامعه می خواهد را می گویم. مردم باید شاد باشند، چرا با گیر داد باید شاهدی را از مردم ضایع کنیم؟» و بحث ما اینجا داغتر می شود، اینکه خیابانی شاید جامعه را نشناسند اما او زیربار نمی رود:«من ایراد دارم؟ پس گزارشی نمی کنم، این خوب است؟ اما این راهش نیست.» البته نفهمیدیم چرا این راهش نیست! «این ایراد از فعالیت شماست، من همانی هستم که بیش از 3000فوتبال را گزارش کرده ام، اما به من بگو آیا مطبوعات آیینه تمام قد جامعه است؟ جواب منو بده»
توضیح ما برای او کارساز نیست، اینکه این مقیاس هم مع الفارق است، اینکه مطبوعات به دلایل بسیاری ضعیف نگاه داشته شد اما تلویزیون تاثیرگذاری بسیاری دارد. اینکه از خیابانی انتقاد می شود پاسخگو کردن سیستمی است که انگار دوست ندارد پاسخگو باشد. قبول نمی کند:«پس چرا من را می زنید؟» توضیح می دهیم که بحث زدن نیست، بحث بهتر شدن سیستمی است که از مردم مالیات می گیرد تا برای آنها نمایش دهد، باید راه های بهتری باشد تا مخاطب به سمت تلویزیون کشیده شود و به آنها احترام گذاشته شود؛ همین جا بود که یکی از دوستان می خواست وارد بحث شود که خیابانی نگذاشت، او بعد از آن بحث گفت:«ببین! احترام یعنی کیف من! یعنی اطلاعات!»
شخصیت من ایراد دارد؟
«گفتم مهدی رحمتی مثل یک سنگربان شجاع از دروازه تیم ملی محافظت کرد، این شده پتک! می گویند آقای خیابانی! انتظار داری مثل مهاجم باشد؟ من همونم که بازی ایران و استرالیا را گزارش کردم، آن روزها می گفتند گزارش بدی است اما حالا همه تعریف می کنند. خانومم می گوید تو این همه مطالعه می کنی، این همه پول ماهواره، اینترنت، روزنامه، مجله و... میدی چرا می گن تو نمی دونی؟ منم خودم موندم والله» اینها حرف های خیابانی است، همان گزارشگری که قضاوت های بسیاری درباره او می شود، اما خودش دلیل این انتقادات را چیز دیگری می داند:«به نظر من از نگاه خیلی ها سبک گزارش من ایردا ندارد، این شخصیت من است که ایراد دارد.» و ما درباره این موضوع هیچگاه بحث نمی کنیم. «شما نمی توانید نماینده همه مردم باشید، ما باید کنار هم باشیم نه روبروی هم، من از اینجا برای فلان مطلب کامنت میگذارم اونوقت آنها می نویسند من به خبرنگار گفتم برو هرچی دلت می خواد بنویس. به خدا اینطور نیست»
...و اعتراف های خیابانی
جواد خیابانی خیلی حرف ها زد که به رسم امانت قول دادیم ننویسیم، اینکه تحلیل او از اینکه بعضی از مردم دوستش ندارند چیست، اینکه چرا تا این میزان از او انتقاد می شود، اینکه چرا برخی اوقات منفور می شود و حرف های او درباره این علت بسیار جنجالی و جذاب است. اما او اعتراف های جالبی هم داشت، اینکه آنقدر مغرور نیست تا اعتراف به اشتباهاتش نداشته باشد:«ببین! من هنوز از اینکه در برنامه 90در90 با حاج رضایی درباره قطبی چنان حرف هایی زدم و زده شد ناراحتم. انتقادات را می پذیرم، نباید آنطور برخورد می کردم. خودم که ادعا دارم باید همه چیز را خاکستری دید، چرا سیاه و سفید دیدم؟ بله! می پذیرم» و یا در جایی دیگر گفت:«ببین! من قبول دارم که گفتم علی آبادی پدر ورزش ایران است، این لفظ اشتباه بود، نباید بکار می بردم اما به خدا پول آن روز مرا سازمان تربیت بدنی نمی داد اما اشتباه کردم، می پذیرم، اصلا هم بحثی درباره آن نیست»
خیابانی به نظر من همین بود، مثل بازیکنی که موقعیت بسیار خوبی را خراب می کند و پاهایش را می گیرد، همان پا برای او «توجیه» می شود، زمانی می گوید «آسیب دیدگی«، زمانی می شود «طلسم»، زمانی «بدشانسی»، زمانی «تمرین زیاد» و زمانی هم تبدیل به عامل «مظلومیت»...هرچه هست خیابانی نشان داده که اصلاح نمی شود و انتقادات را به شخصیتش مرتبط می داند و البته چیزی که نمی توان نوشت، به قول خودش «اگر مردم بدانند همه چیز حل است» اما مایی که می دانیم هم برایمان حل نشد!

منبع ([Only registered and activated users can see links] 8%AF-%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D9%85)

MOSSI 19
08-02-2011, 16:34
وای . وای
مردیم از خنده !!!!
دیشب تقریبا اول برنامه نود ، فردوسی پور اومد اون لیوان رو میزش رو برداره آب بخوره دید توش آب نیست . برا اینکه ضایه نشه لیوان و گزاشت تو دهنش که مثلا آب خوردم بعد از گوشه چشم نگاهی به پست صحنه کرد و لبخند زد . لیوان و گزاشت رو میز ...
خیلی سوتی بدی بود
نمی دونم اینو تو انجمن برنامه نود بزارم یا تو سوتی ها . چون برا خندست گزاشتم اینجا.....

DavooD Luiz
16-02-2011, 23:27
اينقدر سوتي از خياباني ديديم اينم يه سوتي از فردوسي پور.همين چند دقيقه پيش بازي ارسنال و بارسلونا عادل ميخواست بگه ارسنال گفت آرسلونا :D :D

Dr.Mehrdad
04-03-2011, 03:47
[/URL]

[U]گزارشگر باش ،تکه کلام داشته باش ([Only registered and activated users can see links]></b>:openWindow(***39;print***39;,***39;print-134133.aspx***39;,790,500,***39;yes***39;,***39;no ***39;)) [Only registered and activated users can see links]

اینو امشب دیدم گفتم بزارم بد نیست...

به نوشته همشهری تماشاگر، شوخی با مجریان و گزارشگران، همیشه برای مردم و مخاطبان رسانه‌ها جذاب و دلنشین بوده است. درست به همین خاطر هم هست که از سال‌ها پیش، اتفاقاً محبوب‌ترین برنامه‌های رادیو و تلویزیون همان‌هایی شدند که به مزاح با مجری‌ها می پرداختند.

با تشکر از نودال و امپکس!

شوخی با گزارشگران ورزشی را با علیرضا علیفر آغاز می‌کنیم؛ مرد کهنه‌کار فوتبال تلویزیون که خودش می‌گوید ظرف 4 دقیقه به استخدام صدا و سیما درآمده و سطح کیفی کارش هیچ تفاوتی با عادل فردوسی‌پور و مزدک میرزایی ندارد. اگر می‌خواهید علیرضا علیفر را به یاد بیاوید، احتمالا می‌توانید به آن روزهایی برگردید که او یکی از دوگزارشگر شبکه سوم سیما بود و بنابراین بازی‌های زیادی به وی می‌رسید. علیفر هم که کم نمی‌گذاشت و چند دقیقه آخر هر بازی زیادی ره وی می‌رسید. علیفر هم که کم نمی‌گذاشت و چند دقیقه آخر هر بازی را اختصاص می‌داد به تشکر از کلیه عوامل ریز و درشت صداوسیما که توی آن‌ها، انصافاً این دو اصطلاح خوش ترکیب «نودال» و «امپکس»، حکایت متفاوتی داشتند! علیفر البته گیرهای روی اعصاب دیگری هم دارد. فرض کنید که یک گزارشگر عادت داشته باشد به جای واژه مرسوم «کوله‌بار» از یک کلمه نامتناجس دیگری استفاده کند و به زور ترکیب کذایی «چمدانی از تجربه!» را به خورد تماشاچی‌ها بدهد. یا بدتر از آن، هربار برای گزارش خروج توپ از خط عرضی زمین، به جای بهره بردن از کلمه کاملاً متداول «اوت»، که برخی از گزارشگران ان را با غلظت بچه‌های لندن تلفظ کرده و گاه به صورت «آووت» به زبان می‌آورند، از جمله عریض و طویلی مثل «توپ فضای بالای دروازه رو می‌شکافه و به بیرون می‌ره»

گوشه زمین کار گره می‌خوره

اما می‌رسیم به مبدع ترکیب کاملاً غلط «می‌ریم که داشته باشیم» در فن گزارشگری فوتبال در ایران که به نظر می‌رسد نوعی ترجمه تحت‌الفظی از عبارت we are going to have باشد که در زبان انگلیسی نوعی فعل استمراری است و اصلاً ترجمه لغت به لغت ندارد! بله، سخن از بهرام شفیع است. مردی با صدای گرم که در دهه 60، از سلاطین گزارش فوتبال در تلویزیون بود. او که اجرای برنامه ورزش و مردم برایش فرقی با گزارشگری مسابقات ندارد و در هر دو مورد متکلم وحده است و به هیچکس اجازه سخن گفتن نمی‌دهد، بیشتر با ترکیب «اسطقس‌دار» شناخته می‌شود که آن سال‌ها در اشاره به ضربات محکم و جاندار از آن سود می‌برد. خود شفیع می‌گوید این عبارت را از کفاش محله‌شان به نام «میرزا ممدلی کفاش» وام گرفته و پس از استفاده مکرر از آن، برای مردم جا انداخته است. شفیع که تخصص عجیبی در شمردن ثانیه‌های زمان سپری شده از بازی داشت و معمولاً این شمارش را به اعداد غیر رند ختم می‌کرد (مثلاً: سی‌دقیقه و بیست وشش، بیست‌وهفت، بیست‌وهشت و حالا بیست‌ونه ثانیه از زمان بازی گذشته!) البته تکیه کلام‌های دیگر هم داشت و مثلاً هنگام تراکم بازیکنان به دنبال توپ در یک منطقه، از عبارت «حالا کار اون گوشه زمین گره خورده» سود می برد. این گزارشگر قدیمی و صمیمی فوتبال، هنگام وقوع حمله روی دروازه‌ها عبارت و جالب و عجیب «فرصت برای همه کار» را به زبان می‌آورد که هنوز روشن نشده این «همه‌کار» یعنی دقیقه چه‌‌کار؟

سوپرگل‌های آقای باادب!

مزدک میرزایی، گزارشگر مؤدب شبکه سوم است که خیلی‌ها او را بعد از عادل فردوسی‌پور، نفر دوم این حرفه در شرایط کنونی ارزیابی می‌کنند. او معمولا با گزارش‌های جذاب و مهیج خودش به ویژه روی مسابقات خارجی شناخته می‌شود، با این حال ظاهراً از چندسال پیش مزدک به این فکر افتاده که بدون تکیه کلام، عمر و عمق ماندگاری‌اش زیاد نخواهد بود و به همین خاطر برای خودش اصطلاحاتی مثل «فوق واکنش» ساخته است. میرزایی از این ترکیب، زمانی استفاده می‌کند که دروازه‌بان یک تیم با عکس‌العملی زیبا و حیرت‌انگیز دروازه‌اش را نجات داده باشد. او در واقع این ترکیب را جانشین فریاد متداول «good save» گزارشگران انگلیسی زبان در چنین شرایطی کرده است. مزدک از بهره بردن از واژه «سوپرگل» گل هم لذت می‌برد، اما اصرار او روی عبارتی مثل «جبهه دوم حمله» یا استفاده مکرر از اصلاح «یه پوشش خوب» چندان دلنشین نیست.

چه می‌کنه این آقا!

عادل فردوسی‌پور اما، احتمالا با علم به این‌که استفاده از تکیه کلام، معمولا ‌یک ضعف برای سخنوران به حساب می‌آید، در این زمینه خیلی خودش را کنترل کرده، اما همان یک موردی که وی به عنوان کلام رایج خودش در پاره‌ای از مواقع از آن استفاده می‌کند، خیلی گل کرده و بین مردم و حتی پیام‌های بازرگانی هم با اقبال روبه‌رو شده است. «چه می‌کنه»، تکیه کلامی بود که فردوسی‌پور با آن شناخته می‌شد و این اواخر یک‌بار در جام‌ملت‌های آسیا، جواد خیابانی با ذکر منبع از آن استفاده کرد و گفت: «به قول عادل چه می‌کنه این تیم‌ملی ایران!» فردوسی‌پور که البته 11 سال است عادت دارد بعد از پخش هر آیتم در برنامه نود با حرف اضافه «خب»، به اجرایش برگردد، در حین گزارش مسابقات فوتبال علاقه شدیدی به «لب‌خوانی» از خودش نشان می‌دهد و معمولاً زمزمه‌های بازیکنان یا داوران را، حتی اگر مشتمل برالفاظ ناخوشایندی باشد، به نحوی به مخاطب انتقال می‌دهد.

گزارشگری که طرفی نمی‌بندد!

پیمان یوسفی شاید آخرین گزارشگر سرشناسی باشد که تا امروز به استخدام صداوسیما در آمده، یوسفی تنها گزارشگر با گرایش آبی حال حاضر سیماست .او که اجرا را به گزارش ترجیح می‌دهد، کاراکتری دوست‌داشتنی دارد که به ندرت می‌تواند این صمیمت را به گزارش‌هایش بکشاند. و در گزارش، متخصص استفاده از کلمات، ترکیبات و جملاتی است که آخرین‌بار در لغت‌نامه دهخدا مورد استفاده قرار گرفته و شما می‌توانید آن‌ها را در سایت این لغت‌نامه ملاحظه کنید. او کماکان از تکیه کلامم آزاردهنده «گو این‌که» استفاده می‌کند و عبارت کنایی «نشون به اون نشون که» را دم به دقیقه به کار می‌گیرد. هیچ گزارشگر دیگری مثل او نمی‌تواند از اصطلاح «طرفی نمی‌بندد» برای توصیف ناکام ماندن حملات یک تیم استفاده کند.

در وصف بلبل ورزش!

عباس بهروان هم صدای ماندگار است در حوزه گزارشگری فوتبال و خودش نیز چنان این ماجرا باور دارد که در مصاحبه اخیرش با هفته‌نامه تماشاگر، از خودش به عنوان «بلبل ورزش» یاد کرده بود. این گزارشگر اصفهانی که بخش عمده دوران کارش، قبل از آن تصادف لعنتی را شامل می شد، متخصص استفاده از جملات محاوره‌ای یا افعال کامل و نشکسته بود، مثل «حالا این بازیکن از اون طرف زمین حرکت می‌کند و می‌آیند، می‌زند به دل مدافعان تیم‌ مقابل». بهروان همچنین در استفاده از آن جمله کذایی «ازبین پاهای بازیکن حریف تونل باز می‌کند» هم مرتکب اشتباهات جالب می‌شد!

مسئول کل زیرنویس‌ها!
در مورد جوتد خیابانی حرف زیاد است اما این‌جا هم فقط به همان «که انصافاً» گفتن‌های او بسنده می‌کنیم که دستمایه ردوبدل کردن یک بلوتوث بین مردم هم شد. خیابانی که به شدت به استفاده از قید «واقعاً» و ترکیب «می‌تونم بگم» علاقه دارد، خودش را در مورد هر زیرنویسی‌ متعهد می‌داند و معمولاً به کلیه زیرنویس‌ها و جملاتی که روی تصویر ظاهر می‌شود واکنش نشان می‌دهد و آن‌ها را می‌خواند.او همیشه باید از بارسلونا و صد البته مسی تعریف کند و حرکات جالب را با آنها مقایسه کند وگرنه گزارش را به پایان نمیبرد..

...
راستی یاذ کوتی با اون الدعیه گفتنش هم بخیر
+به هر حال گفتن های یوسفی
و مزدک هم که عشقش نیمکت استقلاله که ببینه با این که نیمکت نشینن میخندن یا از نیمکت نشینی اخم کردن..
جواد جون هم که تعطیله:lol:
یکی دوتا بچه رو هم که جدیدا اوردن مخصوصا اون سیانکی که مسول تقلید صدای عادله!!
:viannen_54::viannen_54::viannen_54::viannen_54:

Prison Break
11-03-2011, 11:40
آرشیو سوتی های جــواد خــیابـانی

گگللللللللللللل... نه... نه... نهههههه! گل نبووووود!... کریم عصبانی نشو... کریم نباید این کارا رو بکنی!...داور می‌خواد کارت بده...نه داور کارت نده!
تعجب نکنید این خنده‌دارترین جملاتی بود که در ابتدای بازی ایران و کره شمالی از زبان گزارش‌گر کهنه کار بیرون آمد و تماشاچیان تلویزیونی را در حیرت گزارش آماتورگونه صحنه به وجود آمده انگشت به دهان کرد. این اظهارات به این جا ختم نشد، وی در ابتدای بازی (که در قطر برگزار می شد) دائم می‌گفت: "این بازی خانگی را ایران باید ببرد." بعد هم برای آنکه سوتی خود را به نوعی توجیه کند گفت: "همه‌جا سرای ماست!" هنرنمایی‌های گزارشگر به حرف‌های حین بازی ختم نشد. در پایان از ذوق پیروزی تیم ملی نتوانست احساسات خود را کنترل کند و گفت: "بشینید خونه تون دست بزنید!"

کلکسیونی از سوتی های این گزارشگر فوتبال:

همه چیز به بازی آخر می چسبه!

تشنه اش شده داره آب می خوره، نوش جان!

کاسیاس از توپی که داره بازی می شه انتقاد کرده بود!

هنوز هم مزه مزه می کنن تا توپو بزنن!

دومنک بازیگر آماتور وحرفه ای تئاتر!

ساندویچی از بازیکن در اونجا به وجود میاد!

حالا یک فرصت تلخ برای چلسی!

داور در سوت خودش می زنه!

بذارید به صراحت بگم كه دو دقیقه وقت به پایان مسابقه باقی مونده!

شاید نزدیک ترین کشور به قطب جنوب، آفریقای جنوبی باشه!

زاکونی که "زا" به معنای افریقا و "کونی" به معنایه عدد 10 است!

باران هم به شدت می وزه!

بازی شیلی و اسپانیا بسیار جذاب خواهد شد، مخصوصا این كه بازیكنای هر دو تیم هم زبان و همجنس و (بعد از یه مكث طولانی) و هم زبان هستن!

وقتی یه بازیکن هوندوراس تنه می زنه، انگار یه درخت تنه می زنه!

اسپانیا یه گل زده، داوید ویا هم زده، خیلی قشنگم زده، 5 دقیقه پیشم زده!

نود ثانیه از الان بشمارید تا مسابقه تموم شه!

با شماره 2013 تماس بگیرید و پیامک بدید!

دقیقه 15 بازی هستیم... اگر تبریزی ها این بازی رو واگذار کنند چیزی از ارزش های این تیم کم نمی شه!

داور هند پنالتی رو دیده و می گه نه!

اسپانیایی ها “V” وسط رو “B” می خونن مثل والنسیا که بالنسیا خونده می شه.

تورس می‌فرسته روی دروازه ... جای خود تورس اونجا خالی بود!

از نظر ران هم در نظر بگیریم، ران بازیكنان هندوراس خیلی بزرگتره!

خوب الان دو تیم باید هر كدوم 5 تا پنالتی بزنن. باید بگم كه هر تیمی كه پنالتی ها رو ببره یعنی این كه بازی رو برده و هر تیمی هم كه ببازه یعنی اینكه بازی رو باخته!

هلند تنها رقیب جدیش برزیله، البته اسلواکی هم تیم ناجدی نیست!

واقعا عجیبه که در تهران ما الان هوا گرمه، ولی در افریقا الان هوا سرده!

کریم انصاری فرد هیچ نسبتی با برادران انصاری فر نداره! به خصوص با محمد حسن!

آفرین علیرضا محمد، آفرین. واقعا یک بار دیگه با صراحت می گم: آفرین علیرضا محمد!

یک سانتر بی هدف... و گل!

شما از روی قُطر 2 بازیکن می تونید بفهمید کدوم قوی تره!

حالا بعد از این مسابقه کشتی اسپانیا از 4/1 عبور می کنه و وارد نیمه نهایی می شه!

حالا توپ رو سانتر می كنه... در واقع پرتاب می كنه!

فعلا با مداد اسم هلند رو در فینال بنویسید!

اوه! عجب برگردونی زد تو صورتش، حالا چمن و عرق هر چی بود هم میاد تو صورتش!

امان از دست این دیرک دروازه یه موقع به نفع تیمه یه موقع به ضرر تیم!

وی پس از گل چلسی گفت: "بدون شک الان مردم شهر چلسی خیلی خوشحال هستند!"
او بعدها این واقعیت را که در کل بریتانیا شهری تحت عنوان چلسی وجود ندارد پذیرفت. اما به عنوان آخرین دفاعیه اش مدعی شد چلسی نام محله ای در لندن و منظور گزارشگر هم اشاره به آن محله بوده است. مثل این می ماند که گزارشگر بعد از گل استقلال بگوید: "الان اهالی میدان استقلال سر از پا نمی شناسند!".

14ChICh@RiT0_19_22
14-03-2011, 03:37
تو بازی بارسا و سویا،به باور خیابانی،هر تکلی از بازیکنان سویا بدون شک خشن بود،خطا بود!حتی بدون دیدن صحنه آهسته!طرفداری از بارسلون هم حدی داره به خدا!منکر خشن بودن بازیکنان سویا نیستم ولی نه تا این حد که خیابانی میگفت!حتی اون تکل های انصافا قشنگ بازیکنان سویا هم خشن بود و خطا بود!چقدر ضایع هم بعد ار اون شوت کانوته نفس کشید(نفسی به راحتی!)خیلی زشته به خدا!رو اعصاب من و امثال من که بی طرف بودن می تازید!!

El Capitán7
14-03-2011, 04:45
جواد دمبه :"فکر می کنم بازیکنای سویا 10-15 دقیقه از وقت بازی رو با خطاهاشون متوقف کردند"

2fAn
09-04-2011, 22:18
امسال یه ضرب المثلی تو اسپانیا باب شده که میگن هر وقت tv روشن کنی میبینی باسا 2-0 یا 3-0 از تیم مقابل جلو افتاده
دم جواد گرم هواداران فوتبال رو با ضرب المثلهایه خارجی اونم از نوع 2011 به روز میکنه
خدا الان خوشحالترین بارسلونایی تو دنیا جواد خیابانیه که این بازی رو داره گزارش میکنه

omid milani
30-05-2011, 15:42
منم يه سوتي بگم از پيمان يوسفي. فصل 2009-2008 بود نيم فصل دوم بازي ميلان و اينتر. يادمه اون بازي رو كاكا به علت مصدوميت از دست داده بود. يه نكته هم اينكه اون فصل اينتر با مورينيو به يك هشتم نهايي ليگ قهرمانان رفته بود و قرار بود سه شنبه يا چهارشنبه ي همون هفته( بعد از بازي با ميلان) با منچستر بازي كنه.ميلان هم كه اصلا تو ليگ قهرمانان نبود و در جام يوفا بازي مي كرد! خلاصه بازي شروع شد و همون اول كار يوسفي گفت كاكا به علت مصدوميت به اين بازي نرسيده و پزشك ميلان بهش استراحت داده تا به بازي حساس مقابل منچستر برسه!!!:6qwup3::1r0n6:

Prince Pato
30-05-2011, 16:00
دیشب خیابانی دیگه تو بازی اینتر-پالرمو ترکونده بود....

دلیو روسی که تماما شده بود لوییجی دل نری و جالب اینجاست کلی از بیوگرافیشم حرف زد...بازی تموم شد اما خیابانی آخر هم نفهمید سرمربی پالرمو دل نری نیست!

اون اوایل بازی که همه بازیکنان پالرمو رو پاستوره میدید و جالب اینجاست که وقتی خود پاستوره توپو میگرفت میگفت ایلچیچ!یه صحنه پاستوره شوت زد دوربینم زوم کرد رو چهرش اما بازم میگفت ضربه ایلچیچ با فاصله به بیرون رفت!

شماره 6 و 8 اینتر رو هم کلا عوضی میگفت...لوسیو تا آخر بازی موتا خونده شد و موتا هم تو چند صحنه میگفت لوسیو!

ورزشگاه المپیکو رو هم ورزشگاه خونگی اینتر میدونست!بعد از اون طرف میگفت تماشاگرای پالرمو بیشتر ورزشگاه رو پر کردن!

یه صحنه گفت هماهنگی پاتزینی و اتوئو ،نه تنها امسال بلکه سال های گذشته هم واقعا چشم نواز بوده...هر کی نمیدونست فکر میکرد اینا 10 ساله دارن کنار هم بازی میکنن!

یه صحنه هم سکوی تماشاگران رو نشون داد دوربین و چیرو فرارا اون وسط بود...یه چند لحظه سکوت کرد اما آخر نفهمید کیه..بعد گفت که اینقدر بازی حساسه همه چهره های بزرگ ایتالیا به ورزشگاه اومدن...اما خب به طور غیر مستقیم داشت میگفت که من این آقا رو نمیشناسم...

دوربین چند بار کولینا رو هم نشون داد اما حرفی از اینم نزد...دیگه نشناختن این خیلی عجیب بود!!!

پ.ن:پریروز 11 و نیم شب بیرون بودم..ماشین نشستم بیام خونه..مرده رادیو رو روشن کرده بود و خب طبیعتا بازی فینال بود..اما گزارشگر فینال لیگ قهرمانان ،اسکندر کوتی بود!!شما حساب کنید آدم باید اون گزارش های دهه 70 رو به یه فوتبال مدرن تو 2011 بچسبونه و پیوند بده...خاطره انگیز ترین گزارش کوتی همون بازی با عراق بعد از جنگ بود...یه پنالتی برای ایران گرفتن و اینجا بود که کوتی هی داد میزد الله اکبر...!:lol:

Oℓiveŗ Қάhn
23-07-2011, 20:49
پیمان یوسفی چند دقیقه پیش میخواست بگه بن همام رئیس سابق AFC، گفت بن همام سابق =))=))=))

omid milani
23-07-2011, 21:27
يه قسمت هم محوطه ي جريمه با علي كريمي رو قاطي كرد گفت محوطه ي جريمي:دي

N-sync
09-08-2011, 12:54
گزارشگر بومی بازی شاهین پرسپولیس کلا گزارش از روی تعصب زیادی داشت مثل اکثر گزارشگرای شهرستانی!
ولی نکته جالب اینجا بود که صحنه ای که شیث تو نیمه اول از دست داده بود رو اصلا حساب نمیکرد! و دقیقا چند دقیقه بعد از اون صحنه فرمودند تاحالا هیچ موقعیت جدی نبوده شاید به زور 2 تایی هر تیم!!
مهرداد اولادی هم که 1 ماه خونه نشین شد ولی این آقا موقع تعویض میگفتند اولادی مشکلی نداره و داره خودش از زمین خارج میشه! باید دید دلیل تعویضش چیه!
تو گل اول شاهین هم به قدری خوشحال بود که داشت نفسش بند میومد!
خوبه آدم به شهر خودش تعصب داشته باشه ولی نه دیگه تا این حد!

ADEL OFFROAD
15-08-2011, 13:03
بازم یه بازی رو دادن به استاد خیابانی ایشون هم طبق معمول کلی جمله گهر بار بیان کرد :D
نمیدونم چه اصراریه بازی به این حساسی که زیر ذره بینه رو بدن به خیابانی

فابرگاس ممکنه سه شنبه به بارسا بره ولی قطعا چارشنبه نمیتونه بازی کنه!
بنزما مهاجم هدف و مهاجم اول رئاله!
همیشه بارسائیها از جوکهای دنی آلوز در زمین تعریف میکنن
گرمای هوا در اسپانیا بخصوص در مادرید باعث میشه بازیکنان آبی بنوشند! کیتا یه دوش هم میگیره اونجا[Only registered and activated users can see links]
درسته والدز توپ رو به بیرون فرستاد ولی بازم کار خوبی کرد!!!
شاید واقعا تعویض کار خوبی باشه
اشتباه اشتباه برای تیم رئال مادرید!!!
-مکسول بهتر از آدریانوست ولی گواردیولا گفته هم در حمله و هم در دفاع آدریانو بهتره:D
(در حالیکه توپ رفته تو گل رئال آقا جواد انگار از خواب پریده و داره خیلی بی حال میگه... بله اینجا مسی گل میزنه):D
در حالیکه تا دقیقه 45 از بازی رئال تعریف و تمجید کرده بعد از گل دوم بارسا میگه رئال اینهمه خرج میکنه اینهمه بازیکن میخره ولی بازم به بارسا میبازه
تیاگو میتونه یه فابرگاس محکم و قدرتمند باشه [Only registered and activated users can see links]
اسم این دو تا تیم کافیه تا احساس فوتبال داغ به ما دست بده[Only registered and activated users can see links]
میرفت که دروازه باز بشه و اصلاً فکر کردم داره باز میشه!!
کاری که دنی آلوز کرد "خود نمایی" نبود [Only registered and activated users can see links]
(بعد از 10 دقیقه که از ورود کونترائو میگذره و در حالیکه در ابتدا شماره ی کونترائو رو 5 میخونه و نمیشناسه میگه: ) بله این بازیکنی که دقایقی پیش به بازی اومده کونترائو هست!
ویا گل دوم رو به کاسیاس زده(دوبار این رو تکرار میکنه[Only registered and activated users can see links])
(وقتی که هیگواین بجای بنزما وارد بازی میشه میگه 20 بجای 9 به بازی میاد. میشه گفت 20 بجای 20 !!!!!
جای ماسکرانو اینجا نیست , اون یه هافبکِ 20-30 متر جلوتره !!!!!
تماشاچیا رو دیدید چجوری پاشدن رو هوا [Only registered and activated users can see links]
داور حتماً مورد صحبتهای مورینیو قرار میگیره
ژابی آلونسو خوب بازی کرده نگاه به اون گلی که زده نکنید [Only registered and activated users can see links] (انگار گلش از نکات منفیش بوده[Only registered and activated users can see links])
رئال 20 تا و بارسا 15 تا موقعیت گل داشتن(فکر کنم اینو کیلویی حساب کرد[Only registered and activated users can see links])

R.M.D 2011
15-08-2011, 13:16
موقعی که رونالدو ضربه ایستگاهی زد گفت: من فکر کردم داره باز میشه اما باز نشد

FCABanari
15-08-2011, 13:33
توی بازی بارسا با بایرن مونیخ هم گفت: *توی اون بازی ای که بارسا رئالو 6-0(بازی 5-0 شد) برد گل اخرو جفرن زد

United's Amonrist
15-08-2011, 13:42
ولی انصافا گزارشگر باحالیه!!!!!!!!!!!!
حداقل باعث خنده میشه!!!!!!!!!!:D
بعضی وقت ها هم خیلی هیجان میده!!!!!!!!!!:D
به نظرم از مزدک بهتره که هم یک ظرفه گزارش می کنه و اصلا هم هیجان نمی ده و صداش هم خیلی مسخره اس.

mazzola
15-08-2011, 13:47
خیابانی دیشب تو صحنه ای که مسی گل زد گفت مسی 5 نفر و 6 نفر را اسیر خودش کرده در حال که فقط در صحنه گل با دو نفر درگیر بود

حالا همه می دونند چه طوری حساب کرد.
یه بازیکن 5 متر سمت چپش بود حساب کرد. و دو تا بازیکن هم 2 متر مونده بود به صحنه برسند و اونا را هم حساب کرد.
فقط می خواست یه جورایی بگه 6 نفر را دریبل کرد.

NITRO LeO
15-08-2011, 13:54
بازم یه بازی رو دادن به استاد خیابانی ایشون هم طبق معمول کلی جمله گهر بار بیان کرد :D
نمیدونم چه اصراریه بازی به این حساسی که زیر ذره بینه رو بدن به خیابانی

فابرگاس ممکنه سه شنبه به بارسا بره ولی قطعا چارشنبه نمیتونه بازی کنه!
بنزما مهاجم هدف و مهاجم اول رئاله!
همیشه بارسائیها از جوکهای دنی آلوز در زمین تعریف میکنن
گرمای هوا در اسپانیا بخصوص در مادرید باعث میشه بازیکنان آبی بنوشند! کیتا یه دوش هم میگیره اونجا[Only registered and activated users can see links]
درسته والدز توپ رو به بیرون فرستاد ولی بازم کار خوبی کرد!!!
شاید واقعا تعویض کار خوبی باشه
اشتباه اشتباه برای تیم رئال مادرید!!!
-مکسول بهتر از آدریانوست ولی گواردیولا گفته هم در حمله و هم در دفاع آدریانو بهتره:D
(در حالیکه توپ رفته تو گل رئال آقا جواد انگار از خواب پریده و داره خیلی بی حال میگه... بله اینجا مسی گل میزنه):D
در حالیکه تا دقیقه 45 از بازی رئال تعریف و تمجید کرده بعد از گل دوم بارسا میگه رئال اینهمه خرج میکنه اینهمه بازیکن میخره ولی بازم به بارسا میبازه
تیاگو میتونه یه فابرگاس محکم و قدرتمند باشه [Only registered and activated users can see links]
اسم این دو تا تیم کافیه تا احساس فوتبال داغ به ما دست بده[Only registered and activated users can see links]
میرفت که دروازه باز بشه و اصلاً فکر کردم داره باز میشه!!
کاری که دنی آلوز کرد "خود نمایی" نبود [Only registered and activated users can see links]
(بعد از 10 دقیقه که از ورود کونترائو میگذره و در حالیکه در ابتدا شماره ی کونترائو رو 5 میخونه و نمیشناسه میگه: ) بله این بازیکنی که دقایقی پیش به بازی اومده کونترائو هست!
ویا گل دوم رو به کاسیاس زده(دوبار این رو تکرار میکنه[Only registered and activated users can see links])
(وقتی که هیگواین بجای بنزما وارد بازی میشه میگه 20 بجای 9 به بازی میاد. میشه گفت 20 بجای 20 !!!!!
جای ماسکرانو اینجا نیست , اون یه هافبکِ 20-30 متر جلوتره !!!!!
تماشاچیا رو دیدید چجوری پاشدن رو هوا [Only registered and activated users can see links]
داور حتماً مورد صحبتهای مورینیو قرار میگیره
ژابی آلونسو خوب بازی کرده نگاه به اون گلی که زده نکنید [Only registered and activated users can see links] (انگار گلش از نکات منفیش بوده[Only registered and activated users can see links])
رئال 20 تا و بارسا 15 تا موقعیت گل داشتن(فکر کنم اینو کیلویی حساب کرد[Only registered and activated users can see links])

وای ! یعنی واقعا خیابانی باز اینقدر سوتی داده ؟! من که کل بازی ، صدا رو بسته بودم ولی فکر نمی کردم باز این طوری گند بزنه !
جدا پارتی کلفتی داره این خیابانی تو صداسیما ! همه جای دنیا گزارشگر میذارن تا هیجان فوتبال رو بیشتر کنه ، تو ایران گزارشگری میذارن که 90 دقیقه سوهان اعصاب جوون ها باشه .

manchester7
15-08-2011, 14:32
دیشب برگشته میگه اوزیل کرنر رو از روی نقطه کرنر میزنه :)) نه پَ میخوای از رو نقطه پنالتی بزنه ؟ :))

FERNANDO 9 TORRES
15-08-2011, 14:40
وای ! یعنی واقعا خیابانی باز اینقدر سوتی داده ؟! من که کل بازی ، صدا رو بسته بودم ولی فکر نمی کردم باز این طوری گند بزنه !
جدا پارتی کلفتی داره این خیابانی تو صداسیما ! همه جای دنیا گزارشگر میذارن تا هیجان فوتبال رو بیشتر کنه ، تو ایران گزارشگری میذارن که 90 دقیقه سوهان اعصاب جوون ها باشه .

بابا به این خیابانی زیاد گیر ندین:gaah: ... خوب بالاخره هر کی یه سبکی تو گزارش داره ... بالاخره درست نیست در مورد کسی که اینجا نیست چیزی بگیم ... نمیگم سوتی نگیرین:34: ، میگم زیاد گیر ندین به این بنده ی خدا :thankyou:

NITRO LeO
15-08-2011, 18:09
بابا به این خیابانی زیاد گیر ندین:gaah: ... خوب بالاخره هر کی یه سبکی تو گزارش داره ... بالاخره درست نیست در مورد کسی که اینجا نیست چیزی بگیم ... نمیگم سوتی نگیرین:34: ، میگم زیاد گیر ندین به این بنده ی خدا :thankyou:

دوست عزیز یعنی واقعا به نظر شما ، بیش از 40 تا سوتی ، گاف و جمله ی نامربوط در یک نیمه ی بازی حساسی مثل الکلاسیکو ، میشه بهش گفت سبک گزارش !!!

دیگه از سوتی های تکراریش هم بگذریم ! مثلا اینکه کل بازی به ژابی آلونسو می گفت ژاوی آلونسو !

دقیقه ی 3 ! : ( سه دقیقه با هیجان صفر صفر مساوی ! )

دقیقه ی 7 ! ( مادرید صفر بارسلون صفر )

دقیقه ی 9 ! ( مادرید صفر بارسلون صفر )

( در یکی از بازی های پارسال ! اتفاقات زیادی رو پیش اورد پپه ) ، منظورش بازی ای هست که سه ماه پیش برگذار شد !

( باعث حضور مادرید در این بازی کریس رونالدوه ! ) ، رئال در صورت باخت در فینال کوپا دل ری هم به عنوان نایب قهرمان تو سوپرکاپ حاضر بود

( گواردیولا با لباس !!! مربیگری ، هرگز در مادرید نباخته . )

( سسک سه شنبه به بارسا میاد هر چند مطمئنا چهارشنبه نمی تونه بازی کنه ! )

( اینجا می بینید الکسیس سانچس اعتقاد داره که خطا بوده !) ، حالا ژابی آلونسو اومده توپ رو شوت کرده و پاش به سانچس خورده و سانچس هم داره عذر خواهی می کنه ازش !

( مورینیو دو بازی در لیگ اروپا !!! محروم خواهد بود ).

( گواردیولا کاملا با چشمانی باز ! همه جا رو نگاه می کنه . )

( اوزیل اوزیل توی دروازه ! مسعود اوزیل توی دروازه !!! )

بعد از گل اول رئال یه بار دیگه ترکیب رئال رو کامل می خونه !

مارسلو پرچم آفساید رو دیده و زیر توپ زده ، بعد میگه ( البته آفساید هم شده ولی چقدر بد زد توپ رو ! )

بارسا یک هیچ عقبه بعد میگه ( اندیشه ی بارسا حفظ توپ در زمین خودیست ! )

دقیقه ی 20 یکدفعه دوباره هوس می کنه یه بار دیگه ترکیب بارسا رو کامل بگه !

( اشتباه از سانچس ، داوید ویا هم آخر اسمش یه سانچس داره ! پس دو تا سانجس در خط حمله ی فوتبال بارسا هست !) ، حالا رئال پشت محوطه داره یه موقعیت ایجاد می کنه که خیابانی داره این اراجیف رو میگه !

توپ دست آلوزه و می خواد پاس بده ، بد میگه : ( آلوس ، توپ می خواد !!! )

این یکی ته خنده هست :! ( آلوس بازیکن شوخی هم هست در میدان ! تقریبا میشه گفت در همه ی بازی ها ، حتی گفته میشه برای بازیکن ها جک هم تعریف می کنه !!! )

( اینقدر در وسط زمین اتفاقات خاص میفته که هنوز دوربین های حاشیه ی ورزشگاه ! چیزی از حاشیه ها نشون ندادن !!! )

( چهره ی دیماریا رو می بینید ، مورینیو اون رو خیلی دوست داره ! )

( وقتی رو آبیدال خطا میشه یه مقدار حساسیت هم هست به خاطر همون شرایطی که عرض کردم ، سرطان کبد و ... ! )

( حتی اون جا کیتا یه نیمچه دوشی هم با بطری آبش میگیره !!! )

( اوزیل توپ و دروازه رو با هم خوب دید و باز کرد !!! )

آبیدال می خواد اجازه بگیره که بیاد تو زمین ، بعد میگه ( آبیدال مثل اینکه قادر به ادامه ی بازی نیست ! )

والدز پاسش به آبیدال محکم بود به بیرون رفته بعد میگه : ( درسته توپش به بیرون رفت ولی باز کار خوبی کرد ! )

( داور در سوتش مید مه و بازی رو به نفع بارسا اعلام می کنه ! )

رئال توپ رو از دست داده ، میگه ( اشتباه ، اشتباه برای تیم رئال مادرید ! )

ویا گل زده ، و همه ی بییننده ها مبهوت گل ویا شدن اونوقت گیر داده به صحبت کردن گواردیولا با هافبک پر قدرتش !!!

( آقای کیروش که داره این بازی رو می بینه از این داوید ویا خاطره ی خوبی نداره !!! )

( رئال مادرید حمله می کنه ، بارسلون هم حمله می کنه ! رئال مادرید گل می زنه ، بارسلون هم گل می زنه ! یک – یک مساوی !!! )

سه چهار دقیقه بعد از اینکه ویا گل زده : ( تابلو رو می بینید ، نتیجه یک – یک شد ! )

( و ایکر کاسیاس ، بازیکن شوت زن ، سر زن ، دریبل زن و تقریبا میشه گفت یه بازیکن کامل !!! )

( مورینیو هم این جا می بینید توپ رو کنترل می کنه و برای هم تیمی هاش ! نگه می داره !!! )

( مسی کم تحرکه ! ولی دیدید مسی ، مسیه ! پاس گلش رو اون داد به داوید ویا ! )

رو صحنه ای که توپ با دست آبیدال تماس پیدا کرد ( توپ به دستش خورد ولی شاید ! نظر داور این بوده که عمدی در کار نبوده ! )

( توپ که به دستش خورد ، خصوصا به نوک انگشت هاش !!! )

گزارش گل مسی هم که شاهکار این بازیش بود ! کاملا مشخص بود یکی بیدارش کرد و بهش گفت قضیه از چه قراره !!!

بعد از گل مسی : ( عرض کردم ، مسی حتی اگه بازی هم نکنه !!! لیونل مسیه ! )

( نگاه کنید ، پنچ نفر رو چطور درییل می کنه ! ) البته متوجه میشه مسی با سه نفر درگیر بوده ! مکث می کنه و میگه : ( سه نفرشون که یه جا بودن دونفرشون هم که دروازه بان جزو اون ها بود ... ) !!!

مسی مثل همیشه گلش رو به روح مادربزرگش تقدیم می کنه ، بعد میگه ( و باز هم دستان مسی به آسمان و از خدای خودش تشکر می کنه !!! )

اینم از محاسبات ریاضی خیابانی روی پخش مجدد گل مسی :
( سه تا رو که این جا پیچوند به هم ! یکی هم این طرفه ! یکی هم که گلره ! و نفر چهارم هم دوباره داشت بر می گشت که کمک کنه !!! )

( با یه نوک پا ! توپ رو ور میداره و میره ، بعد با یه بغل پا و درنهایت با روی پا توپ رو گل می کنه !!! ) ما که نفهمیدیم بالاخره با کجاش توپ زد !

این فقط مربوط به نیمه ی اول بود !!! خدا به نیمه دوم خیابانی رحم کنه !

ALi ReZa
16-08-2011, 22:46
ثانیه هشت بازی مس سرچشمه گل زده به پرسپولیس، بعد دقیقه بیست گزارشگر کرمان میگه بازی بعد از گل افت کرده!! =))

Oℓiveŗ Қάhn
16-08-2011, 22:50
این که سوتی نیست!!:دی

بعد از گل دوم پرسپولیس گفت:"کاظمیان رسما به داور میگه کارت زردت رو آماده کن" :781:[البته این هم سوتی نبود:-":d]

ALi ReZa
16-08-2011, 22:54
این که سوتی نیست!!:دی

خب الآن بازی نسبت به چی افت کرده؟! اوج مگه داشته که افت کنه؟! هشت ثانیه کلآ قبل از گل بازی برگزار شده. :lol:

Aliano
16-08-2011, 23:53
به این گزارشگر کرمونی گیر ندید این بنده خدا کلاً مجری سحرای ماه رمضون بود از سالی که مس کرمون اومد لیگ برتر شد گزارشگر:D
یه دقیقه مونده بازی تموم بشه مس تعویض سومشو انجام می ده برگشته می گه من واقعاً نمیفهمم چرا الان تعویض می کنه؟:lol:
خب بابا معمولاً تعویض سومشونو میذارن آخرای بازی الکی واسه وقت تلف کردن و اینا دیگه!یا شاید بخواد یکی از این بازیکناشو یه دقیقه جلو پرسپولیس بازی داده باشه دیگه:D
این مس سرچشمه یِ
یا علی مدد:41:
:d

L . F . C
17-08-2011, 02:08
یه مدت هم باید رفت تو کار این یارو یوسفی !!!! =))
دست کمی از خیابانی نداره !
بنده خدا فکر کنم یه خونه بغل جام جم خریده تا راحت بره و بیاد !

Prince Pato
17-08-2011, 14:20
داشتم همینجوری قکر میکردم نمیدونم چرا یهو یاد گزارشگر کرمان و اون گزارش های تاریخیه 2 سال پیشش افتادم :دی

2 سال پیش مس تو آسیا بود.تو کرمان هم به همه تیما 3 4 تا میزد.بعد این گزارشگره با اون گزارش های تاریخی تماما سوژه شده بود:دی من یادمه اون موقع ما تو مدرسه،خیابون،جمع دوستان همه جا در مورد همین حرف میزدیم :دی.

کلا دو تا تیکه باحالشو میگم :دی یکی اینکه یه توپ دادن به رجب زاده..تک به تک شده بود..این داد زد :

"رجب زاده بزن....وایییی....کجا زدی!":781:

بازی با الاهلی...علی سامره...و....

"و گللللللل!....خلاااااااااص الاهلیییییی!":lol:

همون سال سپاهان اوضاع ناجوری داشت...بازی آخر و سرنوشت ساز رو داده بودن به خیابانی....و حساس ترین صحنه بازی.....

"حالا مهدی جعفر پور...پاس رو میفرسته برای عماد رضا...گل...گل ....گل....(چند لحظه سکوت).... نه گل نشد....":781:

چه خاطراتی از این دوستان گزارشگر در ذهن ما مونده :دی

best arsenal
17-08-2011, 23:41
در جریان بازی شهرداری و سپاهان در دقیقه 10 بازی:

بازیکن سپاهان رو شهرداری خطا انجام داد و داور ضربه ازاد گرفت هنوز ضربه ازاد رو بازیکن نزده گزارشگر میگه : فاصله کمی تا دروازه زیاد بود .

در جریان بازی فجر سپاسی و استقلال :

در جریان بازی در دقیقه 20 گزارشگر گفتش: در بیشتر بازی هایی که از سپاسی و استقلال می بینیم پر گل از اب در اومده.

یه لحظه گزارشگر گفت: باز کردن فجر سپاسی می تونه راحت استقلال رو به گل برسونه .

اخر های بازی بود که گذارشگر درباره ی بازی های ایران در مقدماتی اشاره می کرد که گفتش: خیلی بیشتر از خیلی سخت و دشوار هستش صعود به جام جهانی

L . F . C
18-08-2011, 02:52
مزدک میرزایی :

دقیقه 88 : مسی باز هم به بارسلونا گل میزنه !!!!!!!!!!!!!!!!!!:confused2:

دقیقه 94 :
این سوتی نبود ولی جالب بود : مارسلو ورود فابرگاس به نیوکمپ رو خوشامد میگه ! < بعد از تکل و اخراج >

MiladKaka
18-08-2011, 03:56
سمیر نصری و بنزما تو تیم ملی اسپانیا همبازی بودند ! :781:

R.M.D 2011
18-08-2011, 04:12
تو بازی استقلال و فجر موقعی که آفساید مجیدی گرفته شد یوسفی گفت : آفساید خوبی گرفت کاملا لب رو لب بود:laugh4:

lio messi10
19-08-2011, 21:43
یکی باید بیاد به من بگه صدا و سیما بر اساس چه معیاری گزارشگرهاشو انتخاب می کنه . استاد علیفر که گزارشگر اول بازی های با تاخیر 2 نصفه شب به بعده تا اونایی که خواب از سرشون پریده با صدای زیبای آقای علیفر که مثل لالایی می مونه خوابشون ببره . کلا دو سه ثانیه دیرتر از تصویر گزارش می کنه . آقای خیابانی هم که استاد سوتیه . آقای یوسفی که نور علا نوره . توی همشون عادل خوبه و محمدعلی احمدی . بقیشون از جمله اسماعیلی ، بالاپور ، سیانکی که حرف ندارن .خدا به داد ما برسه

Kamyab9
19-08-2011, 21:59
آخه یکی نیست به این خزدک بگه آقا ما نخوایم شبیه بارسلونا بازی کنیم کیو باید ببینیم؟! مرتیکه ابله آخه تو کی هستی که بخوای راجع به لرزش دستای فرگوسن قضاوت کنی؟! هی بحثو میکشونه به فینال لیگ قهرمانان. بــــــــــــــــــــــــ ـــــــز!:d

Yoosef Chelsea
24-08-2011, 22:00
همین الان بازی پیروزی و نفت آبادان علیرضا محمد نفوذ کرد بعد توپشو تکل کردند رفت تو اوت کمک داور به نفع نفت آبادان گرفت اوتو, محمد رفت اعتراض کرد گزارشگر بازی گفت علیرضا محمد اعتراض هست نسبت به نظر کمک داورد:D

ALi ReZa
26-08-2011, 16:37
بازی فجر و مس کرمان رو من مستقیم میدیدم از شبکه کرمان. بیچاره گزارشگره (رشیدی بود اسمش)، وقتی فجر 2-1 جلو افتاد و تماشاگرها داشتن خواهر و مادر مرفاوی رو یکی می کردن یک کلمه گفت خدا کنه این بار دیگه مرفاوی تقصیر رو گردن گزارشگر بازی نندازه، همین!! بازی که تموم میشه مرفاوی و کلاه کج و امرایی و پولادی چهارتایی با هم ریختن سرش تا میخورده کتکش زدن!! اینجوری که خودش گفته کمترین فحش مرفاوی بی ناموس بوده!!:781:

manchester7
30-08-2011, 01:16
دیشب گزارشگر بازی منچستر - ارسنال چه تری زد تو بازی :دی دقیقه 60 3-1 بود برگشت گفت هنوز 6تا گل مونده :دی یعنی 1% اگه کسی نتیجه رو نمیدونست و میخواست با هیجان ببینه عملا افتابه گرفت بهش :دی بعد دقیقه 90 میخواست هیجان بده گفت خوب حالا یه گل مونده ببینم سهم کدوم تیمه :دی منچستر گل رو زد دیگه گزارش رو ول کرد دوباره پارک موقعیت داشت اومد هیجان بده به بازی یه دفعه یاد حرفش افتاد گفت "البته همونطور که گفتم این بازی دیگه گل نداره و شما هم میتونید صحنه رو همینطوری نگاه کنید فقط :)) " واقعا اعجوبه ان اینا :دی

manchester7
14-09-2011, 23:20
کاش میشد صدای ورزشگاه رو میزاشتن بدون گزارشگر به خدا راضی بودیم :((
برگشته میگه فرگوسن ده خیا رو به خاطر انتقادات اخیر بازی نداده :(( لامصب ده خیا الان اماده شده داره میترکونه نمیدونی حرف نزن خو :((
از اونور والنسیا توپ رو تکل زده با اون قیافه تابلو دوربین هم رفته روش میگه اسمالینگ توپ رو زد بیرون :(( میگفت اندی کول انقد دلم نمیسوخت :((
مربی بنفیکا داشت اعتراض میکرد میگه این کار مربی های امریکای جنوبیه که جنگ روانی درست میکنن ! البته در جنوب اروپا هم همین کارارو میکنن :((

خدایا هیچ کدوم از بنده هاتو با شنیدن گزارش خیابانی ازمایش صبر نکن :(( هیچکس سربلند بیرون نمیاد :((

:D

K a m y a r
14-09-2011, 23:44
من موندم چه شباهتی بین لوئیزائو و گارای وجود داره که خیابانی 2 3 بار این 2 تا رو با هم عوضی گرفته:دی
بازیکن داره حمله میکنه آقا داره داستان میگه :دی
فابیو و رافائل پاسخ برزیلیی هستند به برادران نویل:دی آقا یکی این جمله رو معنی کنه برام الان سوال کیه که این 2 تا پاسخشن:دی

بازی دزدی که صدا نداره دیگه:دی

Mehdi.A
15-09-2011, 00:05
اگر دقت کنی اون چیزی که به عنوان صدای ورزشگاه می شنوی یه تیکه از صدای ورزشگاه سانتیاگو برنابئو هست که داره تکرار می شه.

یکی از مشکلاتش هم اینه که داره از روی تصویر اصلی گزارش می کنه. مثلا یه جا ظاهرا تصویر اصلی اعتراض مربی بنفیکا بوده ولی ما داشتیم تکرار گل کاردوزو رو می دیدیم که گفت مربی بنفیکا داره اعتراض می کنه.

کلا بازیکن های بنفیکا رو هم خیلی خوب می شناسه. همه بازیکن های سمت راستشون ماکسی پریرا هستند ولو اینکه آیمار باشه. همه هافبک وسط ها اِکسل (همون اکسل خودمون :دی) ویتسل هستند ولو اینکه توپ زیر پای ژاوی گارسیا باشه.

بنفیکا با 6 بازیکن تو زمین منچستر هستش در حدی که فیل جونز مجبور می شه خطا کنه می گه بنفیکایی ها کم تعداد هستند. به کولاروف می گه کورالوف، لعنتی یه جا توپ زیر پای گیگز بود گفت کاریک. واقعا می خواستم اونجا گریه کنم برای مظلومیت گیگز. یه جا هم به رونی گفت کاریک. بابا تو کله کچل رونی رو چه طوری با کاریک اشتباه می گیری. من با تلویزیون سیاه و سفید فهمیدم!!!!

یه جا دیگه گفت نولیتو از بارسا اومده. مثل گارای که از رئال اومده. شما بگید اینا چه ربطی به هم داشت. دقیقا مسأله نسیم پاییزی و شقیقه بودش!

یه جا دیگه گفت مدافعان راه رو به مدافعان بستند و فورواردها هم خوب عمل نمی کنند.

تفسیر هایی که می کنه هم حرف نداره. می گه الکس فرگوسن روزهای سختش فرا رسیده. من نمی دونم بعد بردهای 5 تا 5 تایی لیگ برتر یه مساوی خارج از خونه جلوی یک تیم نسبتا قوی می گه روزهای سخت منچستر و فرگوسن فرا رسیده. پس ونگر و گواردیولا چه کار باید بکنند الان؟ نولیتو از عصبانیت مشت می کوبه به زمین می گه نولیتو زمین رو مقصر هدر رفتن موقعیت می دونه.

در کل امشب یکی از شب های بدش بود که تاوان بد گزارش کردنش رو گوش ما پس داد و صد البته روح و روانمون!!

manchester7
15-09-2011, 00:21
صدای ورزشگاه ازادی رو هم بزارن بهتر از خیابانی چه برسه به سانتیاگو برنابئو :دی

به والنسیا بازم گفت اسمالینگ :(( فابیو رفته تو پای یارو میگه پارک ! رونی توپو میگیره میگه گیگز ! لامصب بازی های بنفیکا رو ندیدی اونا به درک منچستری هارو هم نمیشناسی ؟
نانی توپ رو روی خط و مشکوک به اوت زده میگه بازیکنا دارن اعتراض میکنن که افساید شده! جالبیش اینه که صحنه اهسته هم نشون میدن این اصلا از حرف خودش کوتاه نمیاد و از رو نمیره!

انقدر حرفای خیابانی اعصابمو خورد کرده که کلا نتیجه رو فراموش کردم :دی

ADEL OFFROAD
15-09-2011, 00:24
چندتا دیگه::D

بازی بایرن - ویارئال رو میتونید بعد از این بازی به صورت غیر هم زمان ببینید :D
فرگوسن با حرکات محتاط آمیزی نیم نگاهی به دروازه بنفیکا داره ! :D
اوایل بازی هم گفت دو فصل پیش فابیو در بازی منچستر - بایرن مونیخ اخراج شده بود (رافائل اخراج شده بود)

RED DEMON
15-09-2011, 00:40
وای خدای من.یعنی مامان بزرگ منم فرق والنسیا و اسمالینگ رو تشخیص میده =))
برگشته به رونی می گه گیگز =)) اخه این دوتا چه شباهتی بهم دارن؟
چرا باید وسط بازی ما N بار اسم بارسا برده بشه.بابا دهن ما رو سرویس کرد ایشون.برگشته می گه ساویلا همونطوری که از گارای از رئال امده بنفیکا از بارسا امده بنفیکا . اخه یکی نیست بگه اینو وقتی باید بگی که هردو از یه تیم می امدن نه یکی رئال یکی از بارسا .:))
نمی بینه اونور فابیو مصدوم شده بعد برمی گرده میگه منچستر ترسیده داره دفاع خودش رو گرم می کنه =))
من واقعا نمی دونم دیگه چی بگم :دی

...............

پ.ن : یه نکته و سوتی که هیچکس بهش توجه نکرد.اخرین بازی یونایتد با بنفیکا 2 به 1 بوده نه 3 به 1 =))

Amir United
15-09-2011, 00:53
اون صحنه تعویض بازیکن بنفیکا تو دقیقه نود خیلی جالب بود، طرف رباط صلیبیش تیکه تیکه شده :D صحنه آهسته پنج دقیقه زوم کرده روی زانوی نصف شده طرفو داره قیافه بازیکنو نشون می ده که از درد جیغ می زنه :D تعویضش که می کنن، می گه نمی دونم دلیل این تعویض چیه یا وقت کُشیه یا تاکتیکی :D
وقتی داره در مورد یه چیز خارج از بازی حرف می زنه کلا چشماشو می بنده بازیو دیگه نمی بینه با چشمای بسته حرف می زنه :D
پ.ن : یه نکته و سوتی که هیچکس بهش توجه نکرد.اخرین بازی یونایتد با بنفیکا 2 به 1 بوده نه 3 به 1 =))
نه داداش 3-1 بود :D

Er Pupone
15-09-2011, 01:02
مرد تمام نشدنیه منچستر رایان گیگز، اسکولز هم خسته شد و داره استراحت میکنه ولی گیگز قصد همچین کاری نداره
استراحت ؟؟:gaah:

Raha
15-09-2011, 01:23
ایـن خیـابانی رو مـن نمـی دونـم به چـه اُمیـدی میـزارن بازی گزارش کنـه! =))

arash_2000
15-09-2011, 02:35
خدایا هیچ کدوم از بنده هاتو با شنیدن گزارش خیابانی ازمایش صبر نکن
یه نکته جالب دیگه این بود اون لحظه ای که بازیکن بنفیکا دقیقه آخر توپ رو خراب کرد و داشت از عصبانیت میزد به زمین خیابانی دیگه ترکوند:دی گفت زمین رو مقصر میدونه و داره به زمین میزنه:laugh4::laugh4:

ashkanshahroozy
15-09-2011, 03:19
وای خدای من.یعنی مامان بزرگ منم فرق والنسیا و اسمالینگ رو تشخیص میده =))
برگشته به رونی می گه گیگز =)) اخه این دوتا چه شباهتی بهم دارن؟
چرا باید وسط بازی ما N بار اسم بارسا برده بشه.بابا دهن ما رو سرویس کرد ایشون.برگشته می گه ساویلا همونطوری که از گارای از رئال امده بنفیکا از بارسا امده بنفیکا . اخه یکی نیست بگه اینو وقتی باید بگی که هردو از یه تیم می امدن نه یکی رئال یکی از بارسا .:))
نمی بینه اونور فابیو مصدوم شده بعد برمی گرده میگه منچستر ترسیده داره دفاع خودش رو گرم می کنه =))
من واقعا نمی دونم دیگه چی بگم :دی

...............

جالبیش اینجاست که اصلا ساویولا از بارسا نیومده ، فکر کنم اون از رئال اومد چون بعد از بارسا رفت رئال . حالا بعد از رئال مستقیم اومد بنفیکا یا ... رو نمیدونم

mzizou10
16-09-2011, 16:04
یه سوتی از خیابانی:
پارسال بازی بارسلونا با آلمریا دقیقه 93 مسی روی اشتباه مدافع آلمریا گل زد و موقع نشون دادن صحنه آهسته گل، خیابانی می گفت:" البته این مدافع دیگه هرگز خودشو نخواهد بخشید و شب که حتما خونه میره راجع به همین گل زیاد با او صحبت خواهند کرد. خودش هم اینجا میدونه که باید از هم تیمی هاش عذرخواهی کنه"
یه سوتی دیگه هم براتون میزارم که حتما دانلودش کنید خیلی خنده داره. نمیشه نوشت. دروازه بان روی داویا ویا خطا میکنه و پنالتی میشه. به جمله ای که در مورد داوید ویا میگه دقت کنید

manchester7
16-09-2011, 17:27
هم قرمز هم ابی ----- فقط غرور ملی =))
استاد خیابانی ( تر* )

خدا به دادمون برسه 90 دقیقه چه کارایی که این خیابانی با اعصاب و روان ما نکنه :دی

پ.ن : تر = تو روحش :)) :دی

MAHDI_ITALIA
16-09-2011, 19:27
پروفسور خیابانی: نقطه پنالتی ٰ نقطه ایه که توپ باید کاشته بشه.
چقدر چرت و پرت گفت. حالم رو به هم زد

NITRO LeO
16-09-2011, 21:19
دقیقه ی دوم وقت اضافه میگه : 2 دقیقه از وقت تلف شده ، تلف شد ! =))

K.Beckham
16-09-2011, 22:04
خیابانی:آفرین به میثاق!
توپو عالی از میگیره!:gaah:
اصلا بازیو گزارش نمیکنه و فقط در حال تعریف کردن این یکیو اون یکیه
چجوری گزارشگر اینو خواستن و خدا میدونه

Er Pupone
17-09-2011, 00:48
لیزر انداختن تو صورت رحمتی، خیابانی میگه قطعا اون شخص تو استادیومه !
پَ نه پَ تو خونشون نشسته میندازه رو صفحه تلویزیون از اینجا ما میبینیم :781:

AMIR_INTER
17-09-2011, 02:00
لیزر انداختن تو صورت رحمتی، خیابانی میگه قطعا اون شخص تو استادیومه !
پَ نه پَ تو خونشون نشسته میندازه رو صفحه تلویزیون از اینجا ما میبینیم :781:

این حرفت خدا بود=))=))=))=))

قضیه گل مجیدی هم جالب بود ، هی 2 دقیقه یکبار میگفت با این گلی که فرهاد مجیدی زد محبوبیتش چند برابر شد :laugh4:

نیمه دوم دقیقه 65 : استقلال یک پرسپولیس صفر ، با گلی که فرهاد مجیدی زد که باعث شد محبوبیتش چندبرابر بشه !!=))

دقیقه 75 صحنه تعویض فرهاد مجیدی : حالا بازیکنی که با گلی که به پرسپولیس زد محبوبیتش چند برابر شد داخل زمین نیست !!! =))

آخر بازی باز داشت این حرفو تکرار کنه که حرفشو قطع ردن تبلیغات گذاشتن=))

Hassan_Bar3lona
17-09-2011, 13:18
1- دقیقه 4 بازی پرسپولیس و استقلال
جواد خیابانی بازیکنان استقلال رو معرفی می کنه ولی اسمی از جاسم کرار نمی بره...

2-دقیقه 8 بازی پرسپولیس و استقلال
جواد خیابانی: " ..فقط بنویسید طرفدار پرسپولیس هستید یا استقلال..اگر پرسپولیسی هستید گزینه ی 1 و اگر استقلالی هستید گزینه ی 2 رو بفرستید...!!

3-دقیقه 8 بازی پرسپولیس و استقلال
جواد خیابانی: " ..این مسابقه ی پیامکی متعلق به همه ی کشورهاست و دوستان از سراسر کشورمون می تونند شرکت کنند...!!!

4-دقیقه 10 بازی پرسپولیس و استقلال
جواد خیابانی: " همه چیز واسه ی یه بازیه پرهیاهو و داغ و پرانرژی مهیاست در ورزشگاه آزادی... "
جواد جون بازی که شروع شده هیچ..دقیقه ی دهم هم است..فکر نمی کنی یه خرده دیر این جمله رو گفتی..

5-دقیقه 25 بازی پرسپولیس و استقلال
جواد خیابانی: " ..شوت مازیار زارع که برای دومین باره که با شوت با مهدی رحمتی رو در رو می شه...!!! "

6-دقیقه 57 بازی پرسپولیس و استقلال
جواد خیابانی: "...یه آفساید هم تو نیمه ی اول فرهاد مجیدی تو این موقعیت قرار گرفت..!

7-دوربين داره ساق پاي بازيكن ها رو نشون ميده
جواد خياباني :خستگي رو ميشه از ساق پاي بازيكنا ديد !!!!!!
ميشه بگي از كجاي ساقشون معلومه جواد جان ........:دی ... !

8-دقیقه 72 بازی پرسپولیس و استقلال
جواد خیابانی: " رو نیمکت پرسپولیس فعلا یه خبرایی هست...!!!

pandora tomorrow
17-09-2011, 13:52
خیابانی : این "شهرآورد" اولین "داربی" پس از فوت ناصر حجازیه =))

ArSeNaL
25-09-2011, 20:08
بارها هم اگر این گل رو ببینیم جای لطفش باقی هست :flat:

Smoker
26-09-2011, 15:22
خیابانی : به لحظات ملکوتی اذان مغرب نزدیک میشیم
من سعی میکنم با سکوت بیشتری بازی رو گزارش کنم !!!

2fAn
30-09-2011, 20:28
عادل فردوسی پور:
فکر کنم بین کاظمیان و هاشمیان طرح زوج و فرد هستش این وسط جمعه ها معلوم نسیت چیکار میکنن
=))

CinemaCenter
30-09-2011, 20:39
پرسپولیس 2 بر صفر جلوئه : تماشاگران : استیلی باید برقصه استیلی باید برقصه :781:

فردوسی پور : بله تماشاگران تقاضای منشوری از ویسی دارن ....

پ ن : اخه مگه کری ...
دوست عزیز تماشاگران میگفتن ویسی باید برقصه
چرا بیخودی شایعه درست میکنی:D

El Capitán7
30-09-2011, 20:40
پرسپولیس 2 بر صفر جلوئه : تماشاگران : استیلی باید برقصه استیلی باید برقصه فردوسی پور : بله تماشاگران تقاضای منشوری از ویسی دارن .... پ ن : اخه مگه کری ...

اتفاقاً می گفتند که ویسی باید برقصه ...!

Tom Riddle
30-09-2011, 20:42
اون شعاری که در مورد نوروزی میدادن چی بود آخر بازی ؟ !

fcdortmund
01-10-2011, 02:33
شبکه سه داره بازی قدیمی بین متخب آسیا با منتخب جهان می زاره بعد گزارشگر یازی داور شوکر و هاکان شوکور اشتباه گرفته بعد می گه درباره ی داور شوکر که کمک شایانی به ترکیه کرده و داره در گالاتاسرای بازی می کنه و ...
گزارشگر داریما

PAOLO
01-10-2011, 11:19
گزارشگر بوشهر(وقتی یکی از بازیکنای ذوب روی شاهینیا خطا میکنه):باهاتون شرط میبندم داور بهش کارت میده-ولی بیشتر از کارت زرد حقش بود-حالا قلم رو از جیبش در میاره و رو دفتر یادداشتش :6qwup3:یه چیزی مینویسه(احتمال زیاد داشته خاطراتشو مینوشته)=))

K a m y a r
01-10-2011, 22:22
سریعتریت سوتی تاریخ 90 دقیقه ی فوتبال:دی
خیابانی ثانیه 34 بازی:دی ناپولی در جام یوفا هم خوب نتیجه گرفته:دی خوبه همین هفته پیش ویارئالو زدن:دی
بله اینم دومین سوتی ظاهرا امشب میخاد جواد کولاک کنه:دی اینتر اول فصل رو با والتر ماتزاری شروع کرد:دی (گاسپرینی هم رختکن رو طی میکشیده احتمالا:دی)

ALi ReZa
01-10-2011, 23:40
کی به این خیابانیِ مادر به خطا مجوز گزارشگری داده؟!! واقعآ نفرت انگیزه. هیچی نمیدونه!!! دقیقآ هیچییییییییییییییی.

RED DEMON
02-10-2011, 00:14
دیگه گزارشگری که همسیک رو نشناسه به خدا نوبره.

ADEL OFFROAD
02-10-2011, 00:16
زانتی میخواد امشب رکورد جدیدی رو به پا کنه !
کاستلاتزی دروازه بان ذخیره اینتره که پا به پای خولیو سزار پیش میره !
اشتباه گفتن اسم بازیکنها هم که عادی شده

پول جمع کنیم هزینه بازخرید خیابانی رو بفرستیم صدا و سیما شاید پیش از موعد بازنشستش کردن :D

FC.MADRID
02-10-2011, 00:32
همه اینها یک طرف اون صحنه ای که توپ از روی ضربه ایستگاهی توسط بازیکنان اینتر روی دروازه ناپولی سانتر شد و خیابانی گفت برادر فابیو کاناوارو در آفساید قرار داشت یک طرف:laugh4:
10 دقیق در پی درست کردن سوتی خودش بود آخر هم عذرخواهی کرد:laugh4:

Mehdi.A
02-10-2011, 03:12
خیابانی امشب واقعا بی نظیر بود. تنها کسی که نسبت به این بیشتر سوتی داد، داور بازی بود که اینتر رو از گردن به پایین فلج کرد. اوج هنر خیابانی ناتوانی در تشخیص چپ و راست بود که حتی صدای بچه های پشت صحنه ما رو هم در آورد. یه صحنه هم تو نیم اول لوسیو داشت پا به توپ به دفاع ناپولی می زد که گفت زانتی صاحب توپه و شروع به تعریف از وجنات و سکناتش کرد. آدم به یه نفر حقوق و مزایا و حق عائله مندی و سختی کار هم بده نمی تونه چنین کاری بکنه. نهایتش خیلی زور بزنه به لوسیو می گه رانوکیا :دی.

جدا از خیابانی، شبکه ای که بازی ازش دزدیده شده بود (فکر کنم اسکای ایتالیا بود :دی) توی صحنه گل دوم اگر درست دیده باشم نوشت هامسیک در حالی که فکر کنم ماجو گل رو زد. یه بار هم یادمه تو بازی اینتر و رم، بعد از گل زلاتان، گلزن رو نوشت اینزاگی :دی.

javad8033
02-10-2011, 10:40
جدا از خیابانی، شبکه ای که بازی ازش دزدیده شده بود (فکر کنم اسکای ایتالیا بود ) توی صحنه گل دوم اگر درست دیده باشم نوشت هامسی

بازي رو از الجزيره اسپورت به سرقت برده بودن

واقعا ديشب خياباني سنگ تموم گذاشت من موندم كسي روي كار گزارشگرها هيچ نظارتي نمي كني تا هر خزعبلاتي كه دوست داشتن بيان و توي تلويزيون بگن

PAOLO
02-10-2011, 11:54
رانیری بین دو نیمه اخراج شده و رفته اون بالا بین تماشاگرا وایساده 4-5 نفر هم کنارشن بعد استاد میگه نیمه دوم رانیری کلا لب خط وایساده و نمیره رو نیمکت. واقعا اگه جواتی نباشه در این تایپیک رو باید تخته کرد:41:

Smoker
02-10-2011, 21:38
بله فصل جدید با تغییر اسم بازیکنان

بازی امروز ارسنال با گزارش مزدککککک

اسم ژسنی رو عوض کرده جدیدا : چنسنی !!!!

اول بازی به جروینیو Gervinho میگفت : شروینیو .... اخرای بازی میگفت ژروینیو .... حالا درست تلفظ نمیکنی حداقل تغییرش نده ... اگه بازی یه نیمه ی دیگه داشت چروینیو هم بهش میگفت ..

Jaguar
10-11-2011, 02:02
بابا اون بنده خدا هم که از عمد نمیخواد اشتباه کنه،یهویی از دستش در میره.ببخشید از دهنش در میره.:D
البته بدم که نیست،باعث میشه این تاپیک رونق بگیره و فعال بشه.
خدایا جواتی رو از ما نگیر.:41:
البته من از فامیلای خیابانی نیستما.:31:
اصلا این فکرو نکنین.:6qwup3:

Capitan Vieira
13-11-2011, 08:22
خیــــــــــابـــــانی: اگه بحـــــرینی ها بخـــــــــوان به ما گل بزنـــــــن یا باید از رو ضــــــــــربه ایســــــــــتگاهی باشه یا سانتــــــــــــر از جناحـــــــین و کرنــــــــرها باشه یا اشتباه بازیکنــــــــــان وگرنه محــــــــاله دروازه مارو بـتــــــــونن باز کنن

N-sync
13-11-2011, 08:47
یه سوال واسه من پیش اومده وقتی توپ از کنار دروازه به بیرون میره و ضربه دروازه رو میزنند همه گزارشگرا میگند بازی از کنار دروازه شروع میشه! ولی هرچی دقت کردم جلوی دروازه میکارن نه کنارش!!!:34:

manchester7
23-11-2011, 01:36
سیلوا --> میلنر . کولاروف --> کمپانی . لاوتزی --> کاوانی و ... 5دقیقه بازیو نگاه کردم اشکم دراومد :(( همرو داره اشتباه میگه !

Mehdi.A
23-11-2011, 17:47
بازی گسترش فولاد تبریز و فولاد یزد. جملاتی که این زیر می بینید عین جملات گزارشگر بازی هست و من ذره ای دخل و تصرف درش نداشتم:

(گزارش بازی – دقیقه 34) "ضمن اینکه فردا بازی تیم های تراکتورسازی و راه آهن، بازی حساسی در لیگ برتر فوتبال خواهد بود برای نماینده شایسته آذربایجان شرقی. شنیده می شه که فردا، تماشاگر زیادی از بازی دو تیم استقبال خواهد کرد. بازی قراره از شبکه جهانی جام جم هم پخش مستقیم بشه. شما بینندگان عزیز، کسانی که فرصت دارید فردا به ورزشگاه بیاید و یه بار دیگه چون همه دنیا می خواد بازی تراکتور سازی رو ببینه با حضور پور شورتون توی استادیوم یادگار امام ثابت بکنید به فوتبال به خصوص فارس ها که یه قدرت جدید داره به وجود میاد به نام تراکتور سازی از دیار آذربایجان از کشور عزیزمون جمهوری اسلامی ایران ... " (گزارش بازی)

فقط می تونم برای گزارشگر بازی اظهار تأسف بکنم.

TheSpecialOne
23-11-2011, 20:00
بازی گسترش فولاد تبریز و فولاد یزد. جملاتی که این زیر می بینید عین جملات گزارشگر بازی هست و من ذره ای دخل و تصرف درش نداشتم:

(گزارش بازی – دقیقه 34) "ضمن اینکه فردا بازی تیم های تراکتورسازی و راه آهن، بازی حساسی در لیگ برتر فوتبال خواهد بود برای نماینده شایسته آذربایجان شرقی. شنیده می شه که فردا، تماشاگر زیادی از بازی دو تیم استقبال خواهد کرد. بازی قراره از شبکه جهانی جام جم هم پخش مستقیم بشه. شما بینندگان عزیز، کسانی که فرصت دارید فردا به ورزشگاه بیاید و یه بار دیگه چون همه دنیا می خواد بازی تراکتور سازی رو ببینه با حضور پور شورتون توی استادیوم یادگار امام ثابت بکنید به فوتبال به خصوص فارس ها که یه قدرت جدید داره به وجود میاد به نام تراکتور سازی از دیار آذربایجان از کشور عزیزمون جمهوری اسلامی ایران ... " (گزارش بازی)

فقط می تونم برای گزارشگر بازی اظهار تأسف بکنم.جدا از این اظهارات نژاد پرستانه ی این تازه به دوران رسیده ای که گزارشگر شده، یه حرفی رو قبلاً فکر کنم دو بار گفتم و حالا بازم دوباره تکرار میکنم :دی ! البته هدف اضافه شدن یکی به پُست هام نیستا !!! این گزارشگرهای شهرستان شدیداً به نفع تیم شهرشون گزارش میکنن، نمونش رو هم 1000 بار هممون در همه ی شهرستان ها دیدیم ! من میگم وقتی بقیه شهر ها از گزارشگری استفاده میکنن که به نفع تیمشون گزارش میکنه چرا پرسپولیس و استقلال این کار رو انجام ندن !؟ پرسپولیس و استقلال هم بیان گزارشگر های اختصاصی معرفی کنن ! اینجوری دیگه به هیشکی ظلم نمیشه !! مهدی جون تو که دستت به یه جایی بنده امیدوارم صدای منو به گوش مسولین برسونی :)) ! مطلب منو تو روزنامه چاپ کن :)) :دی !!

ADEL OFFROAD
23-11-2011, 20:49
این گزارشگرهای شهرستان شدیداً به نفع تیم شهرشون گزارش میکنن، نمونش رو هم 1000 بار هممون در همه ی شهرستان ها دیدیم !

صرف اینکه یه گزارشگر طرفدار تیم شهرش باشه و تو گزارش ازش حمایت کنه چیز بدی نیست. ولی اگه قرار باشه بحث قومی و نژادی رو تو گزارششون پیش بکشن فکر نکنم زیاد جالب باشه

TheSpecialOne
23-11-2011, 21:07
صرف اینکه یه گزارشگر طرفدار تیم شهرش باشه و تو گزارش ازش حمایت کنه چیز بدی نیست. ولی اگه قرار باشه بحث قومی و نژادی رو تو گزارششون پیش بکشن فکر نکنم زیاد جالب باشهچرا چیز بدی نیست !؟ خیلی هم چیز بدیه !! یه تیم شهرستانی نهایتاً یک میلیون هوادار داره ولی تیمی مثل پرسپولیس مثلاً 20 میلیون طرفدار داره !! وقتی که گزارشگری جهتدار گزارش میکنه خیلی با روح و روان طرفداران تیم حریف بازی میکنه !! یعنی با گزارشهاشون 20 میلیون نفر رو عصبانی میکنن !! حالا گیریم حرف شما درست باشه و این حمایت چیز بدی نباشه، حرف من اینه که به پرسپولیس و استقلال هم اجازه بدیم تا از گزارشگرهای اختصاصی استفاده کنن. چرا این مزیت فقط برای تیم های شهرستانی باشه !؟ باید عدالت رو اجرا کرد !!

ViVa LiverP♥♥L
23-11-2011, 21:24
چرا چیز بدی نیست !؟ خیلی هم چیز بدیه !! یه تیم شهرستانی نهایتاً یک میلیون هوادار داره ولی تیمی مثل پرسپولیس مثلاً 20 میلیون طرفدار داره !! وقتی که گزارشگری جهتدار گزارش میکنه خیلی با روح و روان طرفداران تیم حریف بازی میکنه !! یعنی با گزارشهاشون 20 میلیون نفر رو عصبانی میکنن !! حالا گیریم حرف شما درست باشه و این حمایت چیز بدی نباشه، حرف من اینه که به پرسپولیس و استقلال هم اجازه بدیم تا از گزارشگرهای اختصاصی استفاده کنن. چرا این مزیت فقط برای تیم های شهرستانی باشه !؟ باید عدالت رو اجرا کرد !!

شدیداً موافقم!:D
کافیه فردوسی پور یا مزدک میرزایی یا ... که بازیه پرسپولیسو استقلالو گزارش میکنن یه خورده هوا این 2تا تیمو داشته باشن! دیگه هیچی دیگه از فردا میشه سوژه همه روزنامه ها!:2mo5pow:
گزارش بازی های شهرستانی مخصوصا در مقابل پسرپولیسو استقلال مثل گزارشای خیابانی واسه تیم ملی میمونه! وقتی تیمشون گل میزنه انگار قهرمان شدن ! اینجوری شادی میکنن ! اونوقت وقتی پرسپولیس یا استقلال گل میزنن! :D:lol:

Mehdi.A
23-11-2011, 21:49
من میگم وقتی بقیه شهر ها از گزارشگری استفاده میکنن که به نفع تیمشون گزارش میکنه چرا پرسپولیس و استقلال این کار رو انجام ندن !؟ پرسپولیس و استقلال هم بیان گزارشگر های اختصاصی معرفی کنن ! اینجوری دیگه به هیشکی ظلم نمیشه !! مهدی جون تو که دستت به یه جایی بنده امیدوارم صدای منو به گوش مسولین برسونی :)) ! مطلب منو تو روزنامه چاپ کن :)) :دی !!
چرا چیز بدی نیست !؟ خیلی هم چیز بدیه !! یه تیم شهرستانی نهایتاً یک میلیون هوادار داره ولی تیمی مثل پرسپولیس مثلاً 20 میلیون طرفدار داره !! وقتی که گزارشگری جهتدار گزارش میکنه خیلی با روح و روان طرفداران تیم حریف بازی میکنه !! یعنی با گزارشهاشون 20 میلیون نفر رو عصبانی میکنن !! حالا گیریم حرف شما درست باشه و این حمایت چیز بدی نباشه، حرف من اینه که به پرسپولیس و استقلال هم اجازه بدیم تا از گزارشگرهای اختصاصی استفاده کنن. چرا این مزیت فقط برای تیم های شهرستانی باشه !؟ باید عدالت رو اجرا کرد !!
اصولا ناراحتی از گزارشگر های شبکه استانی 3 دلیل می تونه داشته باشه:

1) بی مزه بازی و تیکه انداختن به خصوص به استقلال و پرسپولیس مثل گزارشگر مرکز آذربایجان شرقی.

2) با شور و حرارت گزارش کردن به نفع تیم خودی مثل گزارشگر آبادان (نریموسی؟).

3) کیفیت پایین گزارشگر مثل اکثر استان ها به ویژه سمنان و قم.

در مورد اول کاملا حق با توئه. مثلا امروز جماعتی گزارشگر اصفهان یه تیکه بد به پرسپولیس انداخت که من که استقلالی بودم دلم می خواست سرش رو ببرم. مرتیکه اصالتا غیر اصفهانی خجالت نمی کشه به مذاکره پرسپولیس با اریکسون و احتمال بالاتر از سقف بودنش گیر می ده در جایی که کرانچار 500 هزار یورو + پاداش از سپاهان گرفته. در نقطه مقابل این مثلا بدم میاد فردوسی پور موقع گزارش بازی پرسپولیس و راه آهن بیاد بگه امروز سپاهان و تراکتورسازی داربی تیم های نود ستیز رو برگزار کردند. تیکه انداختن بی مورد در جایی که هیچ ربطی نداره از سمت هر کسی نکوهیده هستش :):دی.

مورد سوم هم که هیچی. البته اینجا یه نظریه هست که می گه وقتی یه استان فوتبال جز 10 رشته اولش نیست و در طول تاریخش 10 تا فوتبالیست نداشته چه طور می شه انتظار داشت گزارشگر خوب داشته باشه :دی؟

اما مورد بسیار مهم دوم که من مخالفتم. گزارشگرهای شبکه های استانی در درجه اول، برای کسانی بازی رو گزارش می کنند که 90% می شه مطمئن بود که تیم همون استان رو دوست دارند. به ویژه اگر حریف هم تیمی غیر از استقلال و پرسپولیس باشه. من خودم کیف می کنم وقتی گزارش شاهین بهرام نژاد برای شاهین بوشهر یا گزارش گزارشگر مرکز کرمان برای بازی های مس یا گزارش رادیوی گیلان برای ملوان رو گوش می دم. اصلا به نظرم خیلی ضایعست وقتی تیم اون شهر گل می زنه، گزارشگر حسش مشابه وقتی باشه که پرسپولیس یا استقلال گل می زنه. دقیقا الآن گزارشگر شیراز به همین دلیل روی مخ منه. چند سال قبل سر بازی سایپا و فجر، رحمان احمدی علنا داشت وقت تلف می کرد ولی هر بار که می خورد زمین این یارو (همون که جوون تره و اطلاعات فوتبالیش به روز تره) می گفت امیدواریم برای این بازیکن خوب و با اخلاق کشورمون مشکلی پیش نیومده باشه.

در ضمن چشم مسئولین شبکه 3 کور. وقتی واحد سیار به شهرستان نمی تونن بفرستند حداقل یه گزارشگر با یک خط ارتباطی بفرسند که برای شبکه 3 گزارش بی طرف بکنه. قطعا وقتی ایران با امارات بازی داره شما نمی تونی انتظار داشته باشی گزارشگر دوبی اسپورت بعد از گل ایران بگه "هلل ابناء الشجعان الخليج العربي" :دی.

اگر شبکه تهران بازی های استقلال و پرسپولیس رو نشون می داد کاملا انتظار به جایی بود که گزارشگر به نفع تیم های استان تهران گزارش کنه. کما اینکه فصل قبل در بازی های پخش زنده استیل آذین، علیفر معمولا به نفع استیل گزارش می کرد.

الآن یه نتیجه گیری ای می شه کرد که استقلال و پرسپولیس در این زمینه مظلوم واقع شدند :دی.

TheSpecialOne
23-11-2011, 22:40
در مورد اول کاملا حق با توئه. مثلا امروز جماعتی گزارشگر اصفهان یه تیکه بد به پرسپولیس انداخت که من که استقلالی بودم دلم می خواست سرش رو ببرم. مرتیکه اصالتا غیر اصفهانی خجالت نمی کشه به مذاکره پرسپولیس با اریکسون و احتمال بالاتر از سقف بودنش گیر می ده در جایی که کرانچار 500 هزار یورو + پاداش از سپاهان گرفته. در نقطه مقابل این مثلا بدم میاد فردوسی پور موقع گزارش بازی پرسپولیس و راه آهن بیاد بگه امروز سپاهان و تراکتورسازی داربی تیم های نود ستیز رو برگزار کردند. تیکه انداختن بی مورد در جایی که هیچ ربطی نداره از سمت هر کسی نکوهیده هستش :):دی.به نکته ی خیلی خوبی اشاره کردی :دی . به نظر من یه گزارشگر خوب باید صرفاً بازی رو گزارش کنه و اگر نظری میده پیرامون همون مسابقه باشه. متاسفانه چنین چیزی بیشتر از هرکجا تو برنامه ی 90 و مخصوصاً قسمت 90 درجه دیده میشه. مثلاً فکر کنم همین هفته بود که فردوسی پور تو قسمت 90 درجه یه تیکه به آزاد شدن قلیون تو قهوه خونه ها انداخت !! خُب این چه ربطی به فوتبال و برنامه ی فوتبالی 90 داره !؟ باید هر چیزی در جای خودش باشه و اگر فردوسی پور نسبت به آزادی قلیون تو قهوه خونه ها مشکلی داره میتونه در سایت های خبری-سیاسی نظرشو منعکس کنه.

اما مورد بسیار مهم دوم که من مخالفتم. گزارشگرهای شبکه های استانی در درجه اول، برای کسانی بازی رو گزارش می کنند که 90% می شه مطمئن بود که تیم همون استان رو دوست دارند. به ویژه اگر حریف هم تیمی غیر از استقلال و پرسپولیس باشه. من خودم کیف می کنم وقتی گزارش شاهین بهرام نژاد برای شاهین بوشهر یا گزارش گزارشگر مرکز کرمان برای بازی های مس یا گزارش رادیوی گیلان برای ملوان رو گوش می دم. اصلا به نظرم خیلی ضایعست وقتی تیم اون شهر گل می زنه، گزارشگر حسش مشابه وقتی باشه که پرسپولیس یا استقلال گل می زنه. دقیقا الآن گزارشگر شیراز به همین دلیل روی مخ منه. چند سال قبل سر بازی سایپا و فجر، رحمان احمدی علنا داشت وقت تلف می کرد ولی هر بار که می خورد زمین این یارو (همون که جوون تره و اطلاعات فوتبالیش به روز تره) می گفت امیدواریم برای این بازیکن خوب و با اخلاق کشورمون مشکلی پیش نیومده باشه.بحث 90 درصد رو قبول دارم اما باید توجه کرد که الآن از طریق ماهواره و حتی شبکه سراسری شما میشه بازی تیم های شهرستانی رو مستقیم مشاهده کرد. بحث من بیشتر روی بازیهای پرسپولیس و استقلال با تیم های شهرستانیه. این تیم ها وقتی که میزبان هستن گزارش به نفعشونه و وقتی تو آزادی میهمان هستن بازم گزارش بازی به نفعشونه !! باید به احترام هوادار های این دو تیم تو بازیهایی که میهمان هستن از گزارشگرهای بی طرف استفاده بشه. یه نکته ی مهم دیگه اینه که طرفداری گزارشگر های شهرستانی از تیم شهرشون صرفاً به گزارش بازی محدود نمیشه و به مسائل داوری هم کشیده میشه. گزارشگری یه امر کاملاً احساسیه اما مسائل داوری یه موضوع کاملاً عقلیه. وقتی یه گزارشگر تو زمینه داوری به نفع تیم خودش نظر میده، اینو دیگه نمیشه به حساب حس گزارشگر گذاشت.

لیورپول پرست
23-11-2011, 23:15
به نظر من اگر می خوایم عدالت رعایت شه نباید فقط گزارشگری رو دید. اگه میخوایم عدالت شه خیلی از کارامون رو باید جا به جا. من یه مثال براتون میزنم. همین رسانه های نوشتاری ایران و روزنامه ها که واقعا چه از نظر کیفی و چه از نظر کمی جزو پایین ترین ارگانها اطلاع رسانی هستند.

دروغ که دیگه چیزِ عادی شده بینشون برای فروش چارتا روزنامه بیشتر تهمت هم که خب به عنوان شایعه استفاده میکنند به نفع خودشون بعدم اگر کسی گیر داد بگند نه ما از جایِ دیگه ای شنیدیم.اگه آپارتاید و نژاد پرستی بده(که هست) این موضوع باید در نوعِ رسانه ایش و ورزشیش و فوتبالیش هم اجرا بشه و ازش جلوگیری شه. به نظر من مطبوعات و حتی رسانهای بصریِ ما دچار نوعی آپارتایدِ پایتخت شدند. برای مثال شما میتونید روزهایی رو که نمایندگان شهرستانی(به طبع اصفهانی ها) در لیگ قهرمانان بازی دارند یه نگاهِ سطحی رویِ تیتر روزنامه ها بندازید متوجه عرض بنده خواهید شد... تا اونجایی که روزی که ذوب آهن با الهلال در نیمه نهایی جام باشگاها با الهلال در اصفهان بازی داشت روزنامه ی خبر ورزشی تیتر یکش این بود "شریفی به فدراسیون رفت ولی چایی نخورد!!" خب این روزنامه میخواد چی رو ثابت کنه. میخواد بگه برد و باخت تیمها به صرف اینکه شهرستانی هستند برای ما مهم نیست؟!

یا روزنامه ی دیگه ای به اسم گل! میاد یه مصاحبه ی اختصاصی با احسان حاج صفی میزنه. تو اون مصاحبه از قول احسان مینویسه که من از بچگی پرسپولیسی بودمُ سپاهانیا رو به زور دوست داشتمُ از این جور حرفا. من از طریق فیث بوکش باهاش صحبت کردم و گفتم احسان سپاهانیا از دستت دلخورند تو این مصاحبه رو کردی؟ میگه نه والا نه بلا ازشون دارم شکایت میکنم اصلا! حالا این مصاحبه در چه روزی رخ داده بوده؟ روزی که احسان به همراه تیم ملی امید در اردو به سر میبرده. من حسِ فوضولیم گل میکنه و زنگ میزنه به دفتر روزنامه ی کذاب گل! داستان رو براشون شرح میدم و طرف خیلی قاطع اعلام میکنه که نه خیر آقای حاج صفی امروز در دفتر روزنامه ی ما حضور داشتن. بعد که براش توضیح میدم که حاج صفی که نمی تونه طی العرض کنه از اردو به دفتر شما میگه من در جریان انیستم و وصل میکنم به دفتر خبرنگارا! با خبرنگارِ حرف میزدم اونم اولش مقاومت کرد ولی تهش کم اورد، حالا جوابش به من چی بود؟! به من گفت شما قبول دارید پرسپولیس بیشترین هوادار رو تو این مملکت داره؟ گفتم اره. گفت خب پسر خوب ما با این مصاحبه تونستیم چارتا روزنامه بیشتر بفروشیم!

خب من در مقابل این نا عدالتی چی میتونم بگم؟ اگر عدالت خوب پس منِ سپاهانی که تیمم مدعیِ هم تو ایران هم تو آسیا یه تیم شناخته شدست و کابوس تیمهای بخصوص عربیِ هم پخش مستقیم می خوام هم رسانه ی نوشتاری حداقل تو شهر خودم می خوام هم امکانات تیم های پایتخت نشین رو میخوام و هم توجه مسولین رو به تیمم اصفهان 7 ملیون جمعیت داره از این هفت ملیون دسته کم 5 ملیونشون سپاهانی هستند هوادارش هم داریم الانِ فولاد شهر رو نگاه نکیند 5،6 هزار نفر میرند یه موقعی بود که نقش جهان 35 هزار نفری چهل هزارتا زرد پوش درش میدید آرارات(22بهمنِ فعلی) 30 هزار نفر توش میومدن پس بحث هوادارن رو نمیشه علم کرد. عدالت یعنی ساخت ورزشگاه نقش جهان در حالی که فقط برای یک دوربین عنکبوتی اونم با اون نوع مضحک و سر گیجه آور تصویر برداریش بیاند نزدیک یک میلیارد خرج کنند ولی حاضر نباشند تامین بودجه برای ورزشگاه نقش جهان کنند! جاده ی فولاد شهر باید جان چند جوون دیگه رو بگیره تا آقایان از این آپارتاید ورزشی دست بردارند. خوب باید برای همه باشه اگر مدعیِ اصول و قوانین هستیم.

Aliano
23-11-2011, 23:24
خیابانی همین اول گزارش گفت: این بازی مهمه چون باید ببینیم بین میلان و بارسلون کدوم قهرمان می شه و کدوم نایب قهرمان!!!
مثل اینکه به اصلاح استاد نمی شه امیدی داشت!:no:

pandora tomorrow
23-11-2011, 23:44
اگه توپ گل میشد شاید توره دروازم سوراخ میشد !!!!!!! بابا این چه قدر رو اعصابه...

Signora Omicidi
24-11-2011, 00:07
بازی قبل بارسا هم با تیم جمهوری چک فکر کنم زنده پخش شد !!!!!!!

خب داداش اطلاعات نداری نمیدونی اسم اون تیم ویکتوریا پلژن جمهوری چک بوده برای چی میای گزارش میکنی ؟ در ضمن چرا از خودت کارشناس داوری بازی در میاری ؟ خواهشا شما دیگه گزارش نکن .

javad8033
24-11-2011, 00:14
خياباني انگار داشت بازي رو براي كاتالان تي وي گزارش مي كرد كس ديگه اي نبود بازي ميلان رو دادن به اين.....

Ramtin7
24-11-2011, 00:17
خیلی رو اعصابه این خیابانی،حالم رو بهم زد
آبیاتی یک واکنش طلایی انجام داد و از فاصله چند متری،یه توپ رو گرفت ،بعد این خیابانی میگه واقعا بارسا عالی کار کرد توی این صحنه! شانس!!! با میلان یار بود!،!میلان خیلی شانس آورد که گل نخورد! یک دقیقه تمام راجع این صحنه حرف زد هیچ اشاره ای به سوپر واکنش آبیاتی نکرد و همش از حمله بارسا تعریف و تمجید کرد!
اه!

ALi ReZa
24-11-2011, 00:23
تا چند دقیقه پیش 300 تا پاس داده شده، الآن شاید بیشتر شده باشه. شاید. :lol:

H a m i D
24-11-2011, 00:36
کجا طرفداری می کرد به این خوبی گزارش می گرد بهترین گزارش گر ایرانه :دی

باز به بارسا حسودی کردید؟؟؟ :دی

Signora Omicidi
24-11-2011, 00:39
اصلا قصد ندارم به هیچ تیمی توهین کنم اما واقعا این آقای خیابانی فهم هیچی نداره و کاملا داره تعصبی و به سود بارسا گزارش میکنه .

بوآتنگ میاد با یک استوپ زیبا و یک حرکت فوق العاده گل میزنه خیابانی میاد از هیکلش میگه اما مسی یک موقعیت نه چندان خوب رو میزنه بیرون اونوقت این آقای خیابانی هر چی تعریف و تمجید بلده رو نثارش میکنه . واقعا خود بارسایی ها از این کار لذت میبرن ؟ نمیدونم شاید این آقا جیره خور بارسا هست . انگار مسی پسر کوچکش هست . مسی عالی هست اما هر کس این گزارش رو از رادیو و بدون تصویر ببینه فکر میکنه مسی آدم فضایی هست . واقعا صدا سیما باید یه فکری به حال این گزارشگر بکنه .

RED DEMON
24-11-2011, 01:02
مسی از یه متری توپ رو زده به تیرک بعد میگه عجب شوتی , تور رو پاره می کرد =)) :))
مسی اگه گل به خودی هم بزنه این تعریف می کنه =))

The Golden Boy
24-11-2011, 01:20
مسی پنج قدم حرکت میکنه ، میگه : یکی ، دوتا ، سه تا ، چهار تا ، پنج تا و آبیاتی میگیره :دی
خیابانی : میلان میتونه بازی رو ببره ، اما بارسا مسی رو داره :دی

TheSpecialOne
24-11-2011, 01:36
به نظر من اگر می خوایم عدالت رعایت شه نباید فقط گزارشگری رو دید. اگه میخوایم عدالت شه خیلی از کارامون رو باید جا به جا. من یه مثال براتون میزنم. همین رسانه های نوشتاری ایران و روزنامه ها که واقعا چه از نظر کیفی و چه از نظر کمی جزو پایین ترین ارگانها اطلاع رسانی هستند.

دروغ که دیگه چیزِ عادی شده بینشون برای فروش چارتا روزنامه بیشتر تهمت هم که خب به عنوان شایعه استفاده میکنند به نفع خودشون بعدم اگر کسی گیر داد بگند نه ما از جایِ دیگه ای شنیدیم.اگه آپارتاید و نژاد پرستی بده(که هست) این موضوع باید در نوعِ رسانه ایش و ورزشیش و فوتبالیش هم اجرا بشه و ازش جلوگیری شه. به نظر من مطبوعات و حتی رسانهای بصریِ ما دچار نوعی آپارتایدِ پایتخت شدند. برای مثال شما میتونید روزهایی رو که نمایندگان شهرستانی(به طبع اصفهانی ها) در لیگ قهرمانان بازی دارند یه نگاهِ سطحی رویِ تیتر روزنامه ها بندازید متوجه عرض بنده خواهید شد... تا اونجایی که روزی که ذوب آهن با الهلال در نیمه نهایی جام باشگاها با الهلال در اصفهان بازی داشت روزنامه ی خبر ورزشی تیتر یکش این بود "شریفی به فدراسیون رفت ولی چایی نخورد!!" خب این روزنامه میخواد چی رو ثابت کنه. میخواد بگه برد و باخت تیمها به صرف اینکه شهرستانی هستند برای ما مهم نیست؟!

یا روزنامه ی دیگه ای به اسم گل! میاد یه مصاحبه ی اختصاصی با احسان حاج صفی میزنه. تو اون مصاحبه از قول احسان مینویسه که من از بچگی پرسپولیسی بودمُ سپاهانیا رو به زور دوست داشتمُ از این جور حرفا. من از طریق فیث بوکش باهاش صحبت کردم و گفتم احسان سپاهانیا از دستت دلخورند تو این مصاحبه رو کردی؟ میگه نه والا نه بلا ازشون دارم شکایت میکنم اصلا! حالا این مصاحبه در چه روزی رخ داده بوده؟ روزی که احسان به همراه تیم ملی امید در اردو به سر میبرده. من حسِ فوضولیم گل میکنه و زنگ میزنه به دفتر روزنامه ی کذاب گل! داستان رو براشون شرح میدم و طرف خیلی قاطع اعلام میکنه که نه خیر آقای حاج صفی امروز در دفتر روزنامه ی ما حضور داشتن. بعد که براش توضیح میدم که حاج صفی که نمی تونه طی العرض کنه از اردو به دفتر شما میگه من در جریان انیستم و وصل میکنم به دفتر خبرنگارا! با خبرنگارِ حرف میزدم اونم اولش مقاومت کرد ولی تهش کم اورد، حالا جوابش به من چی بود؟! به من گفت شما قبول دارید پرسپولیس بیشترین هوادار رو تو این مملکت داره؟ گفتم اره. گفت خب پسر خوب ما با این مصاحبه تونستیم چارتا روزنامه بیشتر بفروشیم!

خب من در مقابل این نا عدالتی چی میتونم بگم؟ اگر عدالت خوب پس منِ سپاهانی که تیمم مدعیِ هم تو ایران هم تو آسیا یه تیم شناخته شدست و کابوس تیمهای بخصوص عربیِ هم پخش مستقیم می خوام هم رسانه ی نوشتاری حداقل تو شهر خودم می خوام هم امکانات تیم های پایتخت نشین رو میخوام و هم توجه مسولین رو به تیمم اصفهان 7 ملیون جمعیت داره از این هفت ملیون دسته کم 5 ملیونشون سپاهانی هستند هوادارش هم داریم الانِ فولاد شهر رو نگاه نکیند 5،6 هزار نفر میرند یه موقعی بود که نقش جهان 35 هزار نفری چهل هزارتا زرد پوش درش میدید آرارات(22بهمنِ فعلی) 230 هزار نفر توش میومدن پس بحث هوادارن رو نمیشه علم کرد. عدالت یعنی ساخت ورزشگاه نقش جهان در حالی که فقط برای یک دوربین عنکبوتی اونم با اون نوع مضحک و سر گیجه آور تصویر برداریش بیاند نزدیک یک میلیارد خرج کنند ولی حاضر نباشند تامین بودجه برای ورزشگاه نقش جهان کنند! جاده ی فولاد شهر باید جان چند جوون دیگه رو بگیره تا آقایان از این آپارتاید ورزشی دست بردارند. خوب باید برای همه باشه اگر مدعیِ اصول و قوانین هستیم.100 درصد تمام صحبت های شما تایید میشه. همونطور که شما گفتید تو بسیاری مسائل به دو تیم پایتخت لطف میشه. من موافق عدالت در تمام زمینه ها هستم و هیچکدوم از بی عدالتی هایی که شما نام بردی رو تایید نمیکنم. اما این اصلاً درست نیست که بگیم چون تو این موارد به تیم های شهرستانی ظلم میشه پس اشکال نداره گزارش به نفعشون باشه ! به هر حال اینجا تاپیک سوتی گیری از گزارشگر بود و من گفتم که داره به تیم های پایتخت ظلم میشه. امیدوارم یه روزی تو همه ی زمینه ها عدالت برقرار بشه. گزارشگر، استادیوم، امکانات، پخش زنده و ... البته اینکه به پرسپولیس و استقلال بیشتر بها داده بشه عین عدالته اما مشکل اینجاست که الآن به شکل کاملاً افراطی به این دو تیم بها داده میشه...

یه تبریک هم به طرفداران بارسا بابت قهرمانی تیمشون :دی ! میلان هم که نایب قهرمان شد ! رئال هم پشمکه این وسط :)) ! خاک تو سرت جوات :)) :دی :دی

farsarr
24-11-2011, 01:36
یارو کار گردانه یه صحنه بود داشت فریز نشون میداد که همه بفهمن افسایده این مردک خیابانی داره میبینه افسایه ولی بازم غیرت کاتالانیش اجازه نمیده حقو بگه و میگه افساید نبود :6177:

CinemaCenter
24-11-2011, 01:39
بابا چرا اینقدر از این بدبخت انتقاد میکنید،این بیچاره بعد از مریضیش یخورده عقلی هم که داشت رو از دست داد:D
جدی گفتم ها،قبل از مریض شدنش باز قابل تحمل تر بود

NITRO LeO
24-11-2011, 01:50
قبول دارم خیابانی گزارش هاش همیشه روی اعصاب بوده ولی تو این داستان پخش فوتبال اروپا افرادی هستن که آگاهانه دارن با اعصاب جوونا بازی می کنن ! کیفیت شخمی تصاویر ! سانسور های بی جا ، قطع صدا ، بد سلیقگی در انتخاب گزارشگر و ... که سوتی های ناخواسته ی یه گزارشگر رو نباید دیگه بهش اهمیتی داد !

Prince Pato
24-11-2011, 03:08
مشکل توهین مستقیم به شعور مخاطبه! یا مودبانه تر نذاشتن احترام به مخاطب!

من اصلا کاری به خیابانی ندارم. مطمئنم خود بارسایی ها هم قبول دارن یه گزارشگر بومی اهل ایالت کاتالان هم اینقدر یک طرفه گزارش نمی کرد. به سوتی هاشم که دیگه عادت کردیم. اما حداقل انتظار من اینه که وقتی بهش میگن فلانی تو گزارشگر بازی شدی، به امید هر چی که تو مغزش هست نیاد پشت میکروفن بشینه و یه کم در مورد اخباری که دور بر دو تیم بوده این چند وقت مطالعه کنه! این که میگه اینزاگی، مکسس و فلامینی تو لیست 18 نفره ی میلان نیستن سوتی حساب نمیاد. این عدم آگاهی هست یا بهتر بگم عدم مطالعه شرایط دو تیم قبل از بازی. این دقیقا می شه همون توهین مستقیم. یعنی فرد مورد نظر هیچ احترامی برای مخاطبان چند هزار نفری برنامه و حتی میلیونیش قائل نیست. تنها شاید فردوسی پور و میرزایی این موضوع رو تا حدی رعایت کنن. و واقعا برای من جای سئواله که چه جور نظارتی بر روی کار اینا میشه و اصلا چه اهداف و ایده هایی تو سر مسئولان این گزارشگرا هست....!

Smoker
24-11-2011, 07:56
خیابانی تو بازی دیشب ، دقیقه 70 اینا بود بوسکتس افتاد روی زمین :: خیابانی : بوسکتس افتاده رو زمین ، یکی از رو نیمکت میگه بلند شو :lol:

ALi ReZa
24-11-2011, 09:03
صد و نود و دو پاس بارسلونا و 109 پاس میلان، دو تیم حدود 250 تا پاس دادند. :| :| :|

فرصت برای میلان و... گل مساوی.... والدز تن به کرنر میده. :|

MU Lover
24-11-2011, 10:07
این مردک خیابانی حالمو داره به هم میزنه . من که دیشب مریض بودم خواستم بخوابم گفتم یه سری بزنم ببینم چند چنده
باور کنید 5 دقیقه بازی رو دیدم یه حرف درستی نزد . اگه یه حرف صحیح بزنه باید تعجب کرد .
تا یه بازی به این خیابانی میدن این تاپیک سه چهار صفحه میره جلو

The CitiZen
24-11-2011, 13:14
یکی از بدترین شکنجه ها در زندگی برای من , گوش دادت به گزارش های جواد خیابانی هستش , واقعا" من هم در نوع خودم مازوخیست هستم که میشینم گوش می کنم , بواتنگ یک گل فوق العاده زده که همه انگشت به دهان ماندند , آقای گزارشگر خیلی سرد حرف میزنه اما مسی یک پاس داد که در نهایت هم نتیجه ای نداشت , فریاد می زند " چه پاســـــــــــــــی " , و البته از آن صحنه ی شوت مسی به تیرک هم نباید گذشت , فکر می کنم برای سالها باید به عنوان زخم زبان ازش استفاده کنیم , " اگر شوت مسی داخل چهارچوب بود , تور پاره می شد" , توی این لحظه من فقط مبل رو گاز گرفتم , این آقا فکر کرده این فوتبالیست هاست و مسی هم سوباسا !! , اخر سر هم میاد یکسری اطلاعات ویکیپدیایی تحویل مردم میده اسمه چهارتا فوتبالیسته قدیمی میاره که مردم فکر کنن یک چیزی حالیشه , آخه آقای خیابانی اگر شما اینکاره بودی , فرق بین بازیکنان رو میدونستی , هنوز یادم نمیره توی بازی فصل گذشته ی نیوکاستل فرقه بین یوناس و کارول رو نمیدونست .

adherent of chelsea
24-11-2011, 13:32
جالب اینجا بود که وقتی میلان روی دروازه ی بارسا فشار می آورد و موقعیت خلق میکرد،جواتی سریع میگفت همش به خاطر اینه که بارسا دنی آلوز رو نداره!:lol: من دقت کردم سر سه تا موقعیت میلان دقیقا به این نکته اشاره کرد!:دی میخواست بگه میلان خوب بازی نمیکنه بارساست که تیمش تکمیل نیست!:1r0n6: گزارش هاش برای بارسا آدمو یاد گزارش عربی فیفا98 میندازه!:lol:

پویول رو مشاهده میکنید...کاپیتان تازه از بندمصدومیت رها شده ی بارسا! لامصب دستور زبان فارسیش هم قویه!:دی

عجب توپی...اگه توی چارچوب بود تور رو پاره میکرد! نمیری یه وقت بگی مسی تک به تک رو زد بیرون!:دی

عجب شوتی زد مسی...(بعد از چند لحظه و نشون دادن فریز چهره ی داوید ویا) میتونست استپش هم بکنه!:دی

m.r.devil
24-11-2011, 14:17
آقا من هم با همه موافقم!
كلا وقتابي كه تو خونه ميشينم بازيها رو نگاه ميكنم اگه خياباني گزارشگر باشه بد جور قاطي ميكنم.:-L
ديشب بس كه بهش توپيدم بابام شاكي شد ميگفت پسر بشين بازي رو نگاه كن اينقدر به خودت فشار نيار. گفتم بابا از الان 5 دقيقه وقت ميگيريم من هيچي نميگم فقط تعداد سوتيهاش رو ميشمارم اگه زير 4-5 تا بود من تا آخر بازي لال ميشم. اقا جاتون خالي جواد سنگ تموم گذاشت 6-7 تا سوتي داد در حد فضا بعد اون ديگه بابام هم به من پيوسته بود و تا آخر بازي فقط ميخنديديم :34:
(هنوز سوتي هاش در مورد رافائل و فابيو تو بازيهاي منچستر كه يادم مياد از خنده ميميرم باور كنيد هنوز هم نميدونه كه رافا21 ميپوشه و فابيو20 و اگه بازي رو بدن بهش باز هم اشتباه ميگه:2mo5pow: توي يكي از بازيهاي امسال(فك كنم بازي رفت با بنفيكا تو ليسبون بود)كل بازي به جاي فابيو گفت رافائل و در ادامه هم گفت ك رافائل فصل قبل با كارت قرمزي كه جلو بايرن گرفت باعث حذف تيمش شد يارو اينقدر پرته كه نميدونه منچستر پارسال تا فينال رفت يعني همينجوري هر چي به ذهنش مياد ميگه!نبايد بيشتر از اين ازش انتظار داشت:1187:)

mahudi
26-11-2011, 21:23
آقا امروز فردوسی پور یه سوتی داد در حد المپیک:D
دقیقه 56 بازی منچستر و نیوکاسل بود که زیرنویس شد که پخش زنده والیبال ایران ـ آمریکا 5:40
که فردوسی پور گفت فردا هم میتونید بازی والیبال تیم ملی فوتبال ایران رو...... :Dکه زود متوجه شد تصحیح کرد.:D
البته فکر کنم قبلا هم کپیه این سوتی رو داده بود.:32:
اینم لینکش:
:)):)):)):)):)):)):))

لیورپول پرست
26-11-2011, 21:28
آقا امروز فردوسی پور یه سوتی داد در حد المپیک:D
دقیقه 56 بازی منچستر و نیوکاسل بود که زیرنویس شد که پخش زنده والیبال ایران ـ آمریکا 5:40
که فردوسی پور گفت فردا هم میتونید بازی والیبال تیم ملی فوتبال ایران رو...... :Dکه زود متوجه شد تصحیح کرد.:D
البته فکر کنم قبلا هم کپیه این سوتی رو داده بود.:32:
اینم لینکش:
:)):)):)):)):)):)):))

خب وقتی تایم از ساعت 24 بره اونور میشه فردا دیگه...:thumbsup:

behnam MDN
26-11-2011, 21:40
خب وقتی تایم از ساعت 24 بره اونور میشه فردا دیگه...:thumbsup:

سوتیش این بوده که گفته بازی تیم ملی والیبال بعد گفته تیم ملی فوتبال:laugh4:

Real Madrid C.F
27-11-2011, 00:18
یکی از بازیهای ناپولی بود فکر کنم با اینتر خیابانی خدایی میکرد اون وسط فرق لاوتزی و همسیک و یه بازیکن دیگه رو نمیدونست !!!!!!! این سه رو همش اشتباه میگرفت !!!! بعدش میگفت شبیه هستن :) قیافه ی همسیک که اصلا تابلو و خاص هست ............ تو همون بازی فورلان تعویض شد از اون طرف زمین بیرون رفت تا وقت بازی گرفته نشه خیابانی میگفت فورلان رو نیمکت نمیشینه میره رختکن در صورتی که رو نیمکت بود بماند که عمو رانیری اخراج شد این اصلا متوجه نشد میگفت رانیری ساکت رو نیمکت نشسته !!!

Smoker
28-11-2011, 13:15
حداكثر طول زمين فوتسال42متر
-----------------------------------
بازى ايران كرواسى-گزارشگر:جوادخيابانى
يه گل از فاصله ى 50 مترى از كرواسى!

ALi ReZa
28-11-2011, 15:30
یعنی خدای سوتی هست این بشر. داره بازی فوتسال ایران، کرواسی رو گزارش می کنه. بعد الآن میخواد بگه منم بلدم:

فوتبالیست های بزرگی رو از فوتبال کرواسی به یاد داریم؛ میاتوویچ، میهایلوویچ، استانکوویچ. :| :| :|

خیلی دلم میخواد اینو از نزدیک ببینم، تو چشماش نگاه کنم و از سر استیصال بپرسم چرا؟!! واقعآ چرا؟!! :lol:

alireza_messi
28-11-2011, 16:09
این خیابانی خیلی چیزه!میگه یه پاس گل شمسایی زد یه گلو هم خودش زد!
میاتوویچ رو خیلی باحال اومد!گیجه انصافا!

mahudi
29-11-2011, 00:21
یه سوتی دیگه از عادل:D
به کشاورز میگه منصوری:6qwup3: نه اینکه این 2 کلمه خیلی شبیه هم اند طفلکی اشتباه کرده تو تلفظ:D
من خودم کار عادلو خیلی قبول دارم ولی فکر کنم چند روزه کلا قاطی کرده

Good bad ugly
29-11-2011, 01:04
سر بازی پرسپولیس-ذوب تو جام حذفی و تو گزارش رادیویی شبکه ورزش
گزارشگر با تجربه بازی(جماعتی نه اون یکی که مسن تره)از اول بازی تا اخر بازی به تعداد n بار به غلامرضا رضایی گفت علیرضا رضایی

TheSpecialOne
03-12-2011, 15:34
بازی شهرداری-استقلال. بازیکن شهرداری شوت زد گزارشگر میگه : یه ضربه ی بی اتفاق التفاقل :)) :)) !!! یعنی چی خدایی !؟ :دی

satarkhan
03-12-2011, 18:29
بازی شهرداری-استقلال. بازیکن شهرداری شوت زد گزارشگر میگه : یه ضربه ی بی اتفاق التفاقل :)) :)) !!! یعنی چی خدایی !؟ :دی
فک کنم بی اتفاق التفاوت گفت ...بازم معنی نداشت :D:27::D.....ایشون توی تبریز به سمبل گاف معروفن :D:D:D

El Capitán7
03-12-2011, 19:13
این گزارشگر بازی استقلال - شهرداری همونی نیست که صداش همیشه رو گزارش های خبری هست ؟

The Golden Boy
03-12-2011, 20:04
نه مهدی این تبریزیه اون تهرانیه :دی
خیلی هم سرد گزارش میکرد مثلا وقتی گل میشد انگار مراسم آغاز بازی هست و کلا بی تفاوت نشون میداد !

satarkhan
03-12-2011, 22:56
این گزارشگر بازی استقلال - شهرداری همونی نیست که صداش همیشه رو گزارش های خبری هست ؟
نه اون یکی دیگه است ایشون یکی از ورژن های جواد خیابانی هستن :laugh4::laugh4: که الگوی گزارشگریش اقای خیابانی هستن :D:D
تو بازی نفت و شهرداری میگفت سوشا مکانی چهره جذابی نداره ولی قیافه ش قشنگه =))=))=))=))

نه مهدی این تبریزیه اون تهرانیه :دی
خیلی هم سرد گزارش میکرد مثلا وقتی گل میشد انگار مراسم آغاز بازی هست و کلا بی تفاوت نشون میداد !
گزارشگر بازی شهرداری اهل تبریز نیست یه بار گفت یادم نمیاد شیراز بود یا یزد نمیدونم ولی میدونم اهل تبریز نیست
حالا این بازی بازی حساسی بود یه کم پیشرفت داشت تو بازیهای قبلی از هر 10 دقیقه 5 دقیقه شو سکوت میکنه :372::372::372::D:D

El Capitán7
08-12-2011, 15:15
گزارشگر رادیو ورزش : اوج هیجان الان در ورزشگاه اتحاد منچستر هست ، جایی که منچستر سیتی با وجود برد مقابل بایرن مونیخ از مسابقات حذف میشه ، البته حذف نمیشه ، شانس صعود مستقیم به دور بعد رو از دست میده و باید به دور حذفی بره :781:

CAPTAN_RAUL
08-12-2011, 16:54
این سیانکی دیشب ترکوند !!
بازی رئال با اژاکس دقیقه 85 میگه به نظر میرسه نوری شاهین در بازی هم هستش ... =p~:2qcmh45:

Real Madrid C.F
08-12-2011, 17:54
عجب بازيكنيه كاكا 1 روح در بدن سه بازيكن
ديشب توپ به شاهين و گرانرو و كاكا كه ميرسيد اين فقط ميگفت كاكا :))

در ضمن هر توپي هم كه آدان ميگرفت اين همش ميگفت شانس مياره آدن كه توپ رو ميگيره !! يه بار نميگفت آفرين به آدان يه توپ خوب ميگيره !!!!!
نميدونم چه پدر كشتگي با آدان داره ! به خدا خيلي دروازبان توپيه

Raha
08-12-2011, 18:15
بازی بایرن منچستر؛ بوآتنگ 2 متـر جلو تـر از خط دروازه نمـیزاره توپ آگرو بـره تو دروازه گـزارشگـره میگه توپ رو خیلی خوب از رو خط برگردوند! :781:

Franki James
08-12-2011, 18:29
عجب بازيكنيه كاكا 1 روح در بدن سه بازيكن
ديشب توپ به شاهين و گرانرو و كاكا كه ميرسيد اين فقط ميگفت كاكا :))

در ضمن هر توپي هم كه آدان ميگرفت اين همش ميگفت شانس مياره آدن كه توپ رو ميگيره !! يه بار نميگفت آفرين به آدان يه توپ خوب ميگيره !!!!!
نميدونم چه پدر كشتگي با آدان داره ! به خدا خيلي دروازبان توپيه

داداش بازی رو من دیدم .. انگار اسم بازیکنارو بلد نبود .. از تیم آژاکس فقط ویریمیر دروازبانشونو بلد بود ، از رئالم کاکا و بنزما و هیگوآن .. اوایل بازی که توپ به دروازبان میرسید میگفت دروازبان رئال معلومه بعدا رفته نت درآورده اسماشونو .. اسم کالخونم بلد نبود وقتی گل زد دوربین بسته ازش گرفتن اسمشو خوندو یاد گرفت ...

یه چیز جالبترش این بود که بازیرو از شبکه های عربی گرفته بودنو وقتی زیر نویس عربی میومد تلوزیون ما گل هیگوآن رو هی نشون میداد و بعدش روابط عمومی زیر نویس بزرگ میومد تا اون نوشته ی عربی بره ...

جالب بود کلا دیشب

LINKIN_PARK LOVE
09-12-2011, 19:16
عاجزانه از مسئولین درخواست دارم برای بازی فرداشب الکلاسیکو جناب خیابانی(استاد سوتی) رو برای گزارش بازی انتخاب نکنند خواهش میکنم خواهش :41:
اخه فقط رو اعصابه از یهطرف سوتیاش از یهطرف دیگه که فقط وفقط طرف بارسلونا رو میگیره همش داره ضد رئال میگه و تعریف از بارسلونا

The Better One
09-12-2011, 19:25
آره خیابانی جوری گزارش میکنه که یکی مسی رو نشناسه خیال میکنه بهترین بازیکن جهانه ! :lol:

adherent of chelsea
09-12-2011, 19:44
باو پـــــــَ فکر کردی چطوری حاضر شده بازی امروز رو بی خیال بشه؟:دی نقشه کشیده برای بازی ال کلاسیکو:shrewd:
خدایش اگه این گزارشگر بازی روحمون شاد میشه با حرفای مفتش...من فقط تحمل گزارش هاش رو برای تیم محبوب خودم ندارم وگرنه بقیه بازی ها فقط گوش میدم و میخندم!=))

Real Madrid C.F
09-12-2011, 20:18
فكرش رو كنيد تو بازي فردا خياباني گزارشگر باشه و مسي يه گل به رئال بزنه :دي
وحشتناك ميشه جو بازي براي مادريديستاهاي ايراني 127fs3556139:6: قشنگ رو مخمون اسكي خواهد رفت

behnamfirozi
09-12-2011, 23:16
من از تمام مسئولین و دست اندر کاران خواهش ملتمسانه دارم که حتمن این خیابانی رو بزارند واسه گزارشگری که ملت یخورده بخندن و حالشو ببرن با این متریکه جوک :D
اونایی هم که نمیخوان بخندن برن الجزیره اسپورت +3 نیگاه کنند گزارشگر جیم بکلین و یا +2 نیگاه کنند این یارو یا مسییییییی یا گل یا الله !!!!>............

kia.skh
09-12-2011, 23:39
بابا به خدا خیابانی اونجوری نیست
بازی رئال بهش بدن توپ زیر پای رونالدو و دی ماریا و هیگواین و پپه و هر کی باشه یه چیزی از مسی میگه.
بعد بازیبارسا میاد میگه مسی این روزها بد بازیم میکنه و به جاش رونالدو فوق العاده ظاهر شده.خیلیا رونالدو رو بهترین بازکین جهان میدونن و انصافا هم که بیراه نگفتن.
بازی رفت سوپر کاپ تا قبل گل اول میگفت مسی تا الان نتونسته کاری کنه به نظر میاد او جلوی رئال نمیتونه کاری کنه.
بعد این که گل زد دیگه خودشو کشت واسه مسی.
1 بازیکن رد کرده میگه این یک،دو ،سه ،دروازه بان چهار ،یه نفرم از یه کیلومتری اره میاد پنج.
چنج نفرو دریبل میکنه:D
اصلا با خودش مشکل داره

satarkhan
09-12-2011, 23:53
گزارشگر تبریز( مجتبی ساعی )خیلی کم اشتباه میکنه یه چیزی در حد عادله (گزارششو نمیگم هاا چون عادل به نظرم تو گزارشگری نامبر وان..از لحاظ کم اشتباه بودن ) ولی امروز یه سوتی داد گفت تابلو های تبلیغاتی LCD تو ورزشگاه نصب شده :D:D:D

Capitan Vieira
14-12-2011, 02:13

Mehdi.A
17-12-2011, 13:32
نمی دوم جاش تو این تاپیکه یا نه ولی این اخبار ورزشی امروز عالی بود :دی:

اول که طبق معمول لیگ انگلیس رو چیزی دربارش نگفتند. بعد یه سری گزارش چرند درباره ورزش های بسیار نامربوط پخش شد، بعد رفت رو اخبار بانوان و گزارشی از سوار کاری بانوان در یزد نشون داد. اینی که می گم رو وقتی دیدم از خنده مردم =)). یارو داشت با زنه مصاحبه می گرفت، در همون حین افسار اسب رو هم نگه داشته بود که مثلا تصویر یک بک خوب داشته باشه. این اسبه هم چموش :دی. هی سرش رو تکون می داد و یارو خبرنگاره هی این ور و اون ور می شد.

البته اینجا سوتی اصلی رو فیلم بردار داده که تصویر باز گرفته :دی. آخر اخبار هم درباره مصدومیت الکسیس سانچز داشت خبر می گفت اما تصویری که نشون دادند گل آدریانو به السد بود. حالا باز خوبه همشون بارسلونایی هستند :دی. مثلآ اگر قرار می شد درباره سرجیو کانالس تصویر نشون بدن احتمال داشت تصویر محمد دیارا رو پخش کنند :دی.

WaTeR FiRe
17-12-2011, 14:45
خیابانی: تا مسی دریبل میزنه جا داره هفته بسیج رو تبریک بگیم!!!:دی

Oliver Kahn
17-12-2011, 18:57
بابا دمتون گرم.
شما دیگه کی هستین؟
عالی بود:thankyou:

ADEL OFFROAD
19-12-2011, 21:00
خیابانی بازی فولاد - پیروزی :

اولادي دو وجب ديرتر به توپ رسيد! :D

ضربه غافلگیر کننده بادامکی که باعث غافلگیری دروازه بان فولاد نشد!!! :D

Moein Chelsea
19-12-2011, 21:31
امروز استاد خیابانی در گزارشش یه سوتی دیگه هم داد ! :دی
قبل از سوت شروع بازی تو نیمه دوم داشتند تور دروازه رو درست می کردند...
بعد می گفت شوت مازیار زارع این گوش دروازه رفت ولی تور سمت دیگه پاره شده !! =))
کلا شاده ! :دی:دی

Mehdi.A
19-12-2011, 23:55
خیابانی در مصاحبه بعد از بازی با عاشوری:

عاشوری: ما فعلا تیم رو داریم تا ببینیم در ادامه فصل چه اتفاقی می افته.
خیابانی: یعنی یه جورایی تأیید کردید که مربی دائمی پرسپولیس نیستید!!!!!

ااااااااا. چقدر تو خنگی بشر. یه کم روزنامه بخون، یه کم اخبار رو گوش کن، یه کم یه غلط دیگه ای بکن. رویانیان رفته ترکیه با دنیزلی مصاحبه کنه که عاشوری مربی بشه؟ یا رفته ترکیه عاشوری رو به عنوان مربی پرسپولیس انتخاب کنه ...

حالا این رو ولش کنید. گزارشگر تبریز هم امروز خیلی خوب اسم بازیکن ها رو می خوند. جهانگیر اصغری، مصطفی جماعتی و محمد آبشِش. باز خوبه آبکش یا آبشُش بهش نگفت :دی. اینا رو هم کلا ول کنید. به ووریا غفوری فکر می کنید چی می گفت :دی؟ پوریا؟ پویا؟ بوریا؟ نه نه نه. همه حدس ها اشتباهه. بهش می گفت ... رویا غفوری =))=))=))

ویرایش: آقا ما عیب ها رو می گیم، خوبی ها رو هم بگیم. صدا و سیما مرکز بوشهر و مرکز خوزستان خداییش تو پخش بازی ها مشکلی نداشتند. به ویژه آبادان که گزارشگره اسم بازیکن ها رو عالی بلد بود. بر خلاف بسیاری از گزارشگرها هم که اصرار دارند لهجشون تابلو نباشه این اصلا چنین کار زشت و کریهی انجام نداد. آفرین. اسمش رو هم نمی دونم چی بود.

ALi ReZa
20-12-2011, 10:33
سرویس ورزشی ایسنا اومده نیم فصل اول لیگ برتر رو آنالیز کنه، نوشته تو مجموع 153 تا بازی 370 تا گل زده شده که آمار خوبی هستش منتها در طرف مقابل هم 370 بار دروازه تیم ها باز شده که تفاضل گل لیگ رو به صفر رسونده و این موضوع تا حدودی نگران کننده هست. =))

الآن دیگه ما با یه خیابانی تنها مواجه نیستیم، با پدیده ای تحت عنوان خیابانیسم مواجهیم. :lol:

اینم لینکش ([Only registered and activated users can see links]) :781:

WaTeR FiRe
20-12-2011, 12:53
تو مجموع 153 تا بازی 370 تا گل زده شده که آمار خوبی هستش منتها در طرف مقابل هم 370 بار دروازه تیم ها باز شده که تفاضل گل لیگ رو به صفر رسونده و این موضوع تا حدودی نگران کننده هست. =))

اتفاقا امروز تو تاکسی نشسته بودم داشتم میرفتم اشخوری رادیو داشت همینو میگفت:D
کله ی صبح از مخم دود بلند شد 1 ساعت داشتم فک میکردم ینی چی! :D

RaminiTo
23-12-2011, 12:59
میدونم قدیمیه ولی میگم دیگه:D: پارسال داشتم یه بازی از منچسترو رادیو گوش میدادم(تورو خدا اینجوری نیگا نکنین؛ از زور بیکاری بود:D) یارو گزارشگره نمیدونم اسمش چی چی بود ولی از اول تا آخر بازی به این یارو خاویر هرناندز میگفت ژاوی هرناندز! خودش که تک چرخ میزد هیچی؛ بغل دستیشم خم به ابروش نمی آورد... واقعا نمیدونستم بخندم یا بزنم تو سرم(یا سرش؟). خلاصش اینکه این گزارشگرای ایران واسه رفع افسردگی واقعا مفیدن. خدا حفظشون کنه:D

satarkhan
23-12-2011, 19:56
گوینده خبر شبکه 3 : احتمال برگزاری السکو .:laugh4:..ال کلاسیکو رو مخفف گفت :laugh4::laugh4::laugh4:

WaTeR FiRe
23-12-2011, 20:08
اینم الان یادم اومد از خیابانی, تو دلم مونده بزار بگم و برم تا 4 شنبه اشخوری :1r0n6:

مهرداد اولادی دو وجب " دیر " به توپ رسید !!:D

واحد جدید اندازه گیری : وجب:D
قید جدید فاصله : دیــر:D

خیابانی جونم به جون بچه ام "دیر" قید زمانه نه فاصله :D
و "وجب" هم واحد اندازگیری نیست به خدا :D

mahudi
26-12-2011, 19:42
آقا این بشر قرار نیست درست بشه (منظورم استاد خیابانیه):D
ازهمون دقایق ابتدایی بازی منچستر-ویگان درفشانی رو شروع کرد :D
" تیم منچستر از لیگ اروپا حذف شده و فقط باید تو جام یوفا به دنبال افتخار باشه"=))=))
یعنی چی آخه؟؟؟:confused2:
یکی نیست بهش بگه آخه مرد حسابی لیگ اروپا همون جام یوفاست دیگه،مگه مجبوری هر چی به ذهنت میاد رو زرتی بدی بیرون؟:gaah::gaah:
دانلود
([Only registered and activated users can see links])

Michael Ballack 13
26-12-2011, 20:27
تنها نکته مثبت گزارش های استاد به راه انداختن این تاپیکه که خاک نمی خوره
ایشون محبت کردن این بازی هم گزارش کردن و انقدر زیاد سخنرانی کردن که راستش همش یادم نمونده

دقیقه 3-82 بود که گفت : "این جور بازی ها معمولا هیجان نداره تو این دقایق تیمی که 5 هیچ جلو" و این حرفا...بعد ادامه داد: "شاید هیجان این بازی برای اطلاع از نتیجه بازی منچستر سیتیه"!!!!!!!!!!!!!

در دقایق پایانی دیگه ترکوند و گفت این روزها نتایج بازی در دقایق آخر تغییر می کنند.... مگه تغییر نتیجه فصل و روز و ساعت داره؟!!!!

pcforlife
26-12-2011, 21:37
تلفظ سوم نام ماکدا (بعد از ماچدا) = ماخدا!!
جواد خیابانی

(البته خوشبختانه فقط یه بار گفت!!:D)

به خدا خیابانی یه خورده قبل بازی راجع به تیم پرطرفدار اون بازی کسب اطلاعات کنه بد نیست! برداشته میگه بعد فندرسار مثل زمان بعد اشمایکل یونایتد به مشکل دربازبان برخورده... رئیس جان! لیندگارد و دخه آ جوون هر کدوم اگه اشتباه نکنم 6 کلین شیت تو این فصل داشتند... یونایتد تو بخش دفاع انواع اقسام مصدوم ها رو داده، فقط 14 گل خورده تو لیگ و بهترین خط دفاع رو همراه با لیورپول داره. این در حالیه که 6 گل رو فقط تو یه بازی خورده و تو 17 بازی دیگه فقط 8 گل خورده!