توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : [+][-] تبادل نظر پیرامون گزارشگران فوتبال ایران [-][+]
MilaD SuiCidicaL
26-12-2011, 21:43
بلبل کپل بعد از پنالتی برای منچستر : و حالا گل پنجم برای منچستر و یا بخوام بهتر بگم پنالتی برای منچستر ! :5:
Majid393
27-12-2011, 01:23
خیابانی : بازی منچستر - ویگان :
هنگام شوت والنسیا : فرصت برای زدن گل یازدهم در دومین بازی.
دقیقه 75 : نتیجه بازی 4-0 :
زدن 6 گل در 15 دقیقه خیلی سخت به نظر میرسه!
Amir United
27-12-2011, 12:12
ما چندین کار بی تربیتی داریم:
دست تو دماغمون بکنیم یا دختر همسایه رو بوس بکنیم :D ... یکیم کاراییه که رونی می کنه :D
آقا جواد! تمومش کن این بازی ای که با ما شروع کردی رو :D
bijanbeh
27-12-2011, 13:17
آقا ولش کنید این خیابانی رو گناه داره.
ولی دیشب میگفت این بازی که 0-5 هست. هیچ حساسیتی نداره .ولش کنید دیگه:2qcmh45: . تنها حساسیت این بازی اینه که بدونیم الآن منچستر سیتی چی کار کرده. بچسبین به اون بازی. =))
کلکسیون سوتی های خیابانی در بازی دیروز رو من تو روزنامه تماشا کار کرده بودم که سایت تابناک هم از روی ما برداشت و دستشون درد نکنه :دی:
تماشا: گزارشگر بازی دیروز منچستر یونایتد و ویگان، جواد خیابانی بود. خیابانی با توپ پر برای گزارش بازی پا به ساختمان صدا و سیما گذاشته بود و حتی فاصله دقیق شهر ویگان تا منچستر و لیورپول و موقعیت جغرافیایی تک تک شهرهایی را هم که در لیگ برتر تیم داشتند همراه خود آورده بود اما در همان دقایق ابتدایی بازی با گفتن این جمله که «منچستر یونایتد از لیگ اروپا حذف شده و باید در جام یوفا برای گرفتن جام تلاش کند»، ماهیت خود را نشان داد.
او در ادامه کیکو ماچدا بازیکن منچستر یونایتد را ماخدا صدا زد و نام کوچک علی الحبسی، دروازه بان ویگان را هم به عبدالله تغییر داد. کلا خیابانی ارادت خاصی به دروازه بان های دو تیم داشت و داوید دخئا دروازه بان ذخیره منچستر ا هم دیخئا (و نه حتی دی خیا) صدای می زد. خیابانی با گفتن اینکه اضطراب زیادی در ساق های بازیکنان منچستر سیتی (در بازی همزمان) دیده می شود، شاخه ای جدید در روان شناسی به اسم روان شناسی ساق پا هم ایجاد کرد.
او خط دفاع منچستر را در نیمه دوم و پس از مسجل شدن نتیجه، خط دفاعی راحت الخیال عنوان کرد. استاد با یا دآوری ضربه رونی به بازیکن ویگان در بازی فصل قبل، آن را «یکی از بسیار حرکات بی تربیتی رونی در زمین فوتبال» عنوان کرد. خیابانی پس از گل سوم منچستر یونایتد اذعان داشت که «برباتوف از قدرت دریبل زنی اش سوءاستفاده کرده».
دیگر جمله جالب خیابانی در شروع نیمه دوم این بود: «نیمه دوم به وقت تهران آغاز می شود». البته اگر فردوسی پور یا مزدک چنین جمله ای به زبان می آوردند، احتمالا قصد مزه پرانی نسب به تاخیر زیاد صداوسیما داشتند اما خیابانی... او در تشخیص بازیکنان هم مشکل داشت و بارها برباتوف و گیگز را با هم اشتباه گرفت.
امروز هم این شبکه های استانی هر کدوم به یه نحوی بساط خنده من و نستوه رو فراهم کردند. قشنگ تر از همه شبکه زاگرس (کرمانشاه) بود که کتبا سوتی داد :دی:
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
نکتش مشخصه دیگه :دی. نه :دی؟
شاهکار گزارشگر سیمای سمنان. یعنی بره بمیره گزارشگر بازی. عمر فوتبال دیدنش به 3 سال هم نمی رسه که شده گزارشگر :viannen_38::
Download MediaFire ([Only registered and activated users can see links])
ALi ReZa
03-01-2012, 18:46
خیابانی یه نامه سیزده هزار کلمه ای :6177: داده به دفتر اوج توش جواب همه پست هاتون رو داده. =)) اینجا ([Only registered and activated users can see links])برید بخونیدش.
پی نوشت: برید اون جاهایی که اومده سوتی هاش رو توجیه کنه، من شخصآ اشک تو چشمام جمع شده از خنده. =))
جواد کارش درسته... من به شخصه باش حال میکنم یادمون نره این عادلی که این همه قربون صدقش میریم زیر دسته جواد بزرگ شده! میدونستید خیابانی از عادل تست گرفته واسه صدا و سیما و پارتیش شده که بیاد گزارشگری کنه؟ نکنید این کارو نیکنید... مسخره نکنید اینقدر مگه ما خودمون چیم که این بنده خدا رو مسخره میکنیم؟....به خدا خدا رو خوش نمیاد...
شهرآورد شصت وپنجم. مسابقه ای بود که من این جمله را گفته ام. جمله ای در تعریف از یک حرکت انسانی، يک بازيکن استقلال که خارجي هم بود- که به عمد يا سهو- روي زمين مي افتد و يک بازيکن از ايران به او درس مي دهد که اي دوست رقيب خارجي من“ سلامت تو براي من از هزار گل که به دروازه تو بزنم مهم تر است پس توپ را به بيرون مي زنم تا تو برخيزي و همه چيز را باز هم جوانمردانه و پاياپاي دنبال کنيم. اگر اين حرکت انساني آفرين ندارد پس اجازه دهيد يک بار ديگر شهرآورد چهل و نهم و کتک کاري فوتباليست هاي خودمان را نمايش دهيم تا به خودمان بباليم. و مي دانيد چرا وقتي عليرضا محمد آن توپ را به بيرون زد 60 هزار طرفدار اين تيم فرياد اعتراض سر دادند و اندکي کم شمار بودند که او را تشويق کردند؟ من به شما قول مي دهم اگر اين اتفاق در اولدترافورد يا سن سيرو يا نيوکمپ و در حساس ترين مسابقه اروپايي ها شکل مي گرفت بي گمان هزاران نفر براي بازيکني به نام عليرضا محمد مي ايستادند و کف مي زدند که همه چيز در ورزش را گل و پيروزي ندانسته است. شما مي گوييد من چون خودم را معلم اخلاق مي دانم اين چيزها را نگويم؟ باشد قبول اي جوانان“ اي بچه ها“ اي فوتباليست ها“ بزنيد“ لگدها را به هم“ سنگ ها را به شيشه و بشکنيد هر چه حرمت و انسانيت است. پاره کنيد هر چه پرده عفاف و حيا و مهرباني است. عيبي ندارد اگر شما وقتي تيم تان برد يا باخت يا مساوي کرد در هر حالت به جواد خياباني و عادل فردوسي پور در ورزشگاه ها فحش بدهيد چون اصلاً اخلاقيات مهم نيستو اگر مهم بود این همه افتضاح در همین چند سال اخیر در فوتبال ایران پیش می آمد؟ راستی فکر کرده اید این عزیزانی که در فیس بوک و تویتر و کامنت های خبر آنلاین و گل و پارس فوتبال و تابناک و ... به همه چیز و همه کس فحش می دهند همان هایی هستند که در ورزشگاه ها می نشینند و فوتبال نگاه می کنند؟ یا همان هایی هستند که در خیابان ها با اتومبیل های پدر و مادرشان ویراژ می دهند؟ امان از روزی که یک راننده بینوای تاکسی و مسافرکش با یک پیکان یا پراید جلوی آنها بپیچد. راستی می توانید در ژاپن، در چین، در امارات، در قطر، در هر جا پیرمردی را پیدا کنید که توسط جوانان کشورش به شدت کتک بخورد و به ریشش بخندند؟! ما همه ادعای فرهنگ داریم ولی بی فرهنگ ترین مردم دنیا همین مایی هستیم که به کوروش و داریوش و یزدگرد و ابن سینا و خیام و حافظ و مولوی و شاه عباس و نادر شاه و محمدرضا شاه و بقیه شاه ها و خان ها و مقدس ها می نازیم در حالی که نمیدانیم عثمانی ها در حال قبض روح مولوی برای خودشان هستند و اعراب هم جهت ساختن ریشه های عربی برای سعدی همه ی همت خود را به کار بسته اند و یادمان رفته که بالاترین مقام های کشورمان در همین کشورهای عربی زیر نقشه ای نشستند که نام خلیج عربی را داشت. آیا همین جوان های عاشق ماهواره شبکه ای به نام خلیج عربی را در ماهواره ی نایل ست دیده اند؟ و آیا می دانند آن سوی آب های خلیج فارس با توان و پول و شهرت و قدرت اعراب به بهشتی تبدیل شده و شهرهایی چون منامه و دوحه و دوبی و ابوظبی و مسقط و ظهران و ... تنه به شهرهای اروپا می زنند ولی در این سوی آبهایی که فقط 280 کیلومتر با آنها فاصله دارد... چند روستای بزرگ با کمترین امکانات برای مردم بینوای ایران داریم که فقط اسمشان بزرگ است؟ آیا به بندرعباس رفته اید؟ بندر لنگه؟ میناب؟ چابهار؟ بوشهر؟ بندرکنگ؟ بندر حصینه؟ کدامیک از اینها واقعا شهر به معنای قرن بیست و یکم هستند ؟
نه عزیزم. به خدا از ماست که بر ماست. الان دیگر عرب های خلیج فارس مارمولک و سوسمار نمی خورند. الان بوی بد نمی دهند. الان آنها در بهترین خانه ها و هتل ها و باشگاه ها و ورزشگاه ها و پاساژها و مغازه ها و بیمارستان ها و داروخانه ها و رستوران ها و خیابان ها و جاده ها و فرودگاه ها و ... حضور دارند . بهترین و لذیذ ترین غذاها را می خورند. بهترین مدارس و دانشگاه ها را برای کودکانشان ساخته اند. برای تحصیل جوانانشان در آکسفورد و سوربن و کمبریج و ... زار نمی زنند و خوش بوترین عطرها و ادکلن ها در کیف و جیبشان است و من و تو این جا بر سر اینکه چرا من در یک گزارش به جای های گفته ام هوی به سرو کله ی خودمان می زنیم و ادعا می کنیم که دنبال دمکراسی هستیم. اگر دمکراسی این است که مهران مدیری را بخاطر هنرش فحش باران کنیم، اگر دمکراسی این است که محمد نصرتی را بخاطر یک اشتباه بخشیدنی به اندازه ی یک قتل جریمه کنیم، اگر دمکراسی این است که حمید استیلی را به خاطر دو تا توپی که فورواردهای تیمش گل نگرده اند یا دروازه بان هایش خورده اند فحش بدهیم، اگر دمکراسی این است که یک مسئول دولتی به یک نماینده مردم در مجلس با مشت به صورتش بکوبد و هیچ نگوییم، اگر دمکراسی این است که ماشین یک نفر را بیست و پنج میلیارد ریال در یک حراجی بفروشیم و به جایش میلیاردها تومان از خزانه مردم به او وام و باج بدهیم و دم هم نزنیم، اگر دمکراسی این است که هزاران نفر از دانش آموزان مدارس را در صف اعتیاد ببینیم و ادعا کنیم که اصلا معتادی در مدارس نداریم، اگر دمکراسی این است که مادر پیر و فرتوت من یا عادل یا مزدک یا پیمان یا هر یک از ما در ورزشگاه ها با هجمه تلخ و بیرحمانه ی دمکرات ها !! و نمایندگان ادب و متانت و فرهنگ و شعور فحش بخورد و بدترین دشنام ها را نثارش کنند، من این دمکراسی را که شما دم از آن می زنید نمی خواهم ... در این کشور هنرمندی به سایر هنرمندانش تهمت فاحشه گی می زند و کسی چیزی نمی گوید به جز اینکه چند فحش نثارش می کنند. از بین همان هایی که این هنرمند آنها را فاحشه خوانده – با تاسف – چند نفر پیدا می شوند که به این هنرمند دوباره توهین هایی دیگر می کنند که بیا و ببین ... بگذارید هر کسی کار خودش را بکند ... چرا اینقدر سرمان را به کار دیگران فرو می کنیم ؟ چرا اینقدر گستاخ و فضول شده ایم ؟ چرا باید بدانیم همسایه امان چند بار به سینما رفته یا همسرش با چند نفر حرف زده است؟
واقعا نقش مطبوعات در سالم سازی محیط ورزش این است که اینهمه گاف و سوتی از من بگیرند ؟
این کلمه سوتی از کجا وارد فرهنگ ما شد ؟ گاف چطور ؟ در سایت معروف سینمایی IMDB برای هریک از فیلم های سینمایی جهان چند ردیف Goofs گرفته می شود که به اشکالاتی در میزانسن و کارگردانی و راکورد صحنه و فیلمنامه و ... مربوط می شود. نه توهینی، نه فحشی ... و چرا ذکر اشتباهات ما اعم از گزارشگر و تهیه کننده و کارگردان و بازیگر و همه با فحش است ؟
این برنامه ی بفرمایید شام را در شبکه من و تو حتما می بینید ؟ البته اگر مرا مسخره یا محکوم به داشتن ماهواره نکنید! آیا واقعا فرهنگ ایران و ایرانی همان است که در این برنامه می بینیم؟ آیا در این برنامه ایرانی ها به اجبار آبرو یا شاید سانسور با یکدیگر مدارا می کنند؟ آیا بدتر از آنی هستیم که در این فیلم می بینیم؟ آیا کامنت های بینندگان همین برنامه را در اینترنت می خوانید ...؟ آنها که از IRIB برنامه پخش نمی کنند تا عده ای فکر کنند ما همه ی حق و میراثشان را داریم میخوریم!!
چرا فحش؟ نمی شود با ادب و متانت با هم حرف بزنیم ؟ شما از من خوشتان نمی آید چرا به مادرم فحش می دهید؟ داور آن مسابقه آن پنالتی را ندید چرا به همسرش فحش می دهید؟ برایم جالب است که مثلا در سایت اینترنتی گل دات كام به خاطر گل زدن یا نزدن رونالدو یا مسی به همدیگر فحش می دهند!! یعنی دو جوان ایرانی که یکی طرفدار بارسلوناست به دیگری که طرفدار رئال مادرید است فحش رکیک می دهند و سایت محترم گل هم همه ی کامنت ها را منتشر می کند!! من نمی دانم اگر مسی و رونالدو این قصه را بدانند چه عکس العملی خواهد داشت. آیا می توان کامنت های مردم اسپانیا را در سایت گل اسپانیایی هم منتشر کرد ؟
شما دوستان من . شما عزیزان من. اگر من اشتباه می کنم کمکم کنید. اگر من که 40 سال است در این ورزش هستم و 20 سال است که درباره هنر و ورزش کار میکنم نتوانم از سینما و فوتبال و موسیقی و شعر و نقاشی و ... بگویم چرا شما که فقط 20 سال داری یا کمتر ... باید از هر چیزی بگویی و بنویسی؟
هر چه دلشان خواسته به درست و غلط نوشته اند و من معمولا بی پاسخ.. بی پاسخ نه برای اینکه پاسخی نداشته باشم. بلکه برای اینکه همیشه از حاشیه و جنجال به دور بوده ام و اگر اینها را می نویسم می بینم نسل ما در حال تغییر است و کودکی که در سال 1376 فقط دو سال داشت اینک به جوان بالغ 18 ساله ای تبدیل شده که شاید نمی داند ما همراه با عادل و پیمان و مزدک و جناب علیفر و رضا جاودانی و سهراب کرده و هادی عامل و آقای بنکداران و بیژن خراسانی و بهزاد کاویانی و مجید عباسقلی و مهدی یعقوبی و مازیارناظمی و مهدی اسلامی و عنایت آتشی و داریوش کاووسی و جوادطبسی نژاد و حسین ذکایی و مهدی شکری و مرحوم حافظی و جناب ارمنده و نیما عطاران و گلمکانی و بیژن شادمهر و .... و.... و .... چه سختی ها کشیدیم تا به اینجا رسیده ایم .
الان هنوز هم خیلی ضعیف هستیم . الان وقتی به تلویزیون الجزیره نگاه می کنم که در 13 شبکه اصلی اش بعضی شبها 13 مسابقه فوتبال را با حضور گزارشگر در محل و مجری و کارشناسان بزرگ فوتبال دنیا پوشش می دهد احساس می کنم آنها مستحق برگزاری جام جهانی هم هستند .
وقتی مدیران باشگاه های ما می آیند و در مقابل مردم دروغ می گویند. وقتی مدیر باشگاهی با مربی فوتبالی در مقابل میلیون ها نفر به یکدیگر فحش می دهند از این نوجوانی که 14 سال سن دارد و هنوز چیزی را به نام عشق نیاموخته و یا نگذاشته اند که بیاموزد همین می شود که شده. آن نوجوان را چگونه بگوییم در ورزشگاه ها فحش ندهد وقتی مدیر تیمش،مربی باشگاهش، کاپیتان بزرگش،گلزن تیمش و همه و همه و همه به همدیگر فحش می دهند ؟ واقعا از ما برما نیست ... ؟ دیالوگ های فیلم گوزن ها را یادتان هست ؟
وقتی برنامه زیبای تلویزیونی QUELLI CHE IL CALCIO را در شبکه rai due که با کارگردانی Celeste Laudisio و اجرای شگفت انگیز خانم Simona Ventura هر یکشنبه ها می بینم از خودم متنفر می شوم که چرا آنها فقط به این خاطر که امکاناتش را دارند می توانند و ما چون اسیر همین دعواها و بگو مگوهای خاله زنکی شده ایم نمی توانیم!!
نکته ی جالب تر در این جاست که من کمترین اطلاعاتی از زبان ایتالیایی ندارم و خیلی وقت ها با تلفن منزل به ایتالیا زنگ می زنم و از چند دوست ایرانی که در آنجا هستند و این برنامه را می بینند می خواهم که به من بگویند آنها در برنامه چه می گویند؟ و آنگاه من می شوم کسی که دیگر فوتبال را دوست ندارد یا مطالعه نمی کند یا بیسواد است یا عاشق فوتبال نیست یا فقط مشغول پول درآوردن است ..
یک بار به اتاق کار من بیایید ... اگر چیزی جز کامپیوتر و نوار فوتبال و شبکه های ماهواره ای درباره ورزش و فوتبال و ... پیدا کردید مرا اعدام کنید. برای استحضار آن دوست محترمی که در مطلبی نوشته بود یکی از طرفداران تیم استقلال آپارتمانی 400 متری در ساختمان اسکان را به رایگان به من هدیه داده است !! عرض کنم که ساختمان موسسه فرهنگی هنری خودم را که وزارت ارشاد مجوزش را هم بعد از هزار بار رفت و آمد به من نداد اجاره دادم و الان همین ها را هم در خانه و با کامپیوتر شخصی خودم می نویسم و دفتر کارم بعضی موقع ها ماشین سمندی است که با رهن و چک از ایران خودرو خریده ام !
حقوق ثابت من از سازمان صدا و سیما با حدود 20 سال سابقه حدود 500 هزار تومان است و فعلا فقط 3 سال سابقه ی استخدام آزمایشی را دارم !! که آن را هم واقعا آقای ضرغامی و آقای تقدس نژاد و آقای پورمحمدی و آقای زمانی کمک کردند وگرنه الان بیکار بودم . و اگر برنامه های اجرای همایش و ... و چاپ کتاب و ... نباشد واقعا از عهده ی مخارج عادی خودم هم بر نمی آیم ...
همه فکر می کنند ما داریم می بریم و میخوریم و می دزدیم ... الان در خانه ای زندگی می کنم که مال خودمان نیست و بعد از 10 سال که اینجا را خریده ایم هنوز بی قانونی و مشکلات قضایی و دادگستری و ثبت و اسناد در این کشور نگذاشته است تا سند ملکی را که در سال 1381 و با پرداخت حدود 50 میلیون تومان خریده ایم به نام خودمان بکنیم . چندین بار هم از ریاست جمهور و رییس قوه قضاییه و ... وقت خواسته ایم که برویم و بی پارتی بازی درستش بکنیم ولی نشده و وقتی به ما نداده اندو هنوز هم نشده و علیرضا دبیر هم حتی می داند این قصه را . محمود خسروی وفا هم می داند. کریم صفایی هم می داند. اما کسی نمی تواند کاری بکند چون قانونی وجود ندارد تا ما به حقمان برسیم ... و آیا من با همسر و دخترم حق این را داریم که یک منزل کوچک در غرب تهران داشته باشیم یا نه ؟ آیا Simona Ventura هم مثل من در یک آپارتمان 100 متری زندگی می کند ؟ و آن وقت یک جمله که اشتباه می گویم می شود سوتی های جواد خیابانی !! البته که می بینید اوضاع این سوتی ها را ...؟ و میزان سواد دشمنان مرا درک می کنید حتما ؟
می دانید مهمترین دلیل این قصه ها از چیست ؟ به خدا که از حسادت است ... حسادت همیشه وجود دارد حتی اگر سرمایه های موجود در جامعه را به طور مساوی بین مردم تقسیم کنند. زیرا اگر شخصی همان سرمایه مشابه را به کمک هوش و درایت خویش بیشتر کند و خوشبخت تر و راحت تر باشد مورد حسادت دیگران قرار می گیرد .
درود بر شرفت جواد در این سودایِ نا مردی واقعا مردونگی کردی....
satarkhan
03-01-2012, 19:34
لیورپول پرست
همه صحبت های شما درست و کاملا دقیق بیان شده ...ما نباید یک فرد رو به خاطر گفتار اشتباه و نا صحیحش به سخره بگیریم این یک طرف ماجراست ..اما اقای جواد خیابانی وظیفه اش گزارشگری و باید در این مورد هم اطلاعاتی داشته باشه ......ایشون به ادعای خودش که اون همه سی دی و ..داره پس چرا باید اسم بازیکنی مثل ماچدا یا ماکدا رو ما خدا تلفظ کنه ؟ گزارشگر 20 ساله فرق جام یوفا رو با لیگ قهرمانان اروپا رو نمیدونه ؟؟ و سوتی های متعدد ....... من نمیگم بقیه گزارشگر ها خیلی خوبن ولی در مقابل ایشون کم سوتی میدن
برادر من مگه عادل فردوسی پور سوتی نمیده؟ مگه یادت نیست همین اخیرا گفت تیم ملیِ فوتبالِ والیبالِ کشورمون؟! نمی دونم یادت هست یا نه 6 سالِ پیش لیورپول آرسنال بود که با برتریِ دو بر یکِ لیورپول همراه شد. ایشون گزارش گرِ اون بازی بود(عادل خان) میدونی چی شد اون بازی؟! هیچی جناب آقای فردوسی پور از دقیقه ی 80 به بعد گزارش نکردند! چرا چون سرما خورده بودند...بحث این نیست که حالا عادل خوبه جواد بده جواد خوبه رضا بده! بحث اینِ که یه یارویی بوده میرفته پایِ یه منبره آخوندی... کارش این بوده که سوتی هایِ این حاج آقا رو می گرفته تو جمع بلند بلند بهش میخندیده... بعد از چندی حاج آقاهِ میگه جوون بیا برو بالا منبر یه جلمه بگو،میگه چشم حاجی چی بگم؟ میگه بگو " نونُ پنیرُ انگور" جوونِ میره بالا جلو جماعت با یه اعتماد به نفسی وایمیسه میگه " نونُ اَنیرُ پَنگور!"
ffssmilad69
03-01-2012, 20:05
من خودم هر بازي كه خياباني گزارش مي كنه صداشو بيشتر مي كنم تا سوتي هاشو از دست ندم:دي ولي خب اين جو حاكم شده در باره سوتي هاش انصافا به نا حق است.
از وقتي كه توي fb اون پيج جملات قصارش ايجاد شده همه منتظرن 1 حرف بزنه تا به عنوان سوتيش پخش كنن كه خب بي انصافيه.گزارشگراي ديگمونم كم سوتي نمي دن.اگر خياباني گيگز و برباتف رو اشتباه ميگه عادلم تو 1 بازي كلا جوجنيو و كاكا رو تو بازي برزيل ارژانتين چند سال ژيش اشتباه گفت.و از اون بدتر كه پيمان يوسفي هست كه تو 1 بازي كامل به جاي ادبايور نام كانو را به زبون مياورد كه چند سالي بود از ارسنال رفته بود.يا تو 1 بازي رئالم در طول 90 دقيقه به متزلدر گفت مرته ساكر.ولي خب هيچگاه اشتباهات ساير گزارشگر ها انقدر كه اشتباهات گفتاري خياباني گفته ميشه،ذكر نميشه.
بهرحال هر انساني از مسخره شدنش بدش مياد و طبيعيم بوده كه خياباني به دفاع خود بپردازه.
بهرحال زمونه هست ديگه.كسي كه با گزارش خاطره انگيزش تو بازي با استراليا تو قلب همه جا باز كرده بود الان هم سوژه خنده همه شده.خوبه كه هروقت ادم بدياي 1 چيز رو ميگه خوبياشم بگه.
به خياباني حس خاصي ندارم ولي خب از اينكه با دل پر اون بيانيه رو داده دلم سوخت واسش.كه البته خيلي از گفته هاييكه خودم شنيدم و الكي رد كرده :دي
البته اينم نبايد فراموش شه كه تومملكتي كه همش غم و غصه هست مردم دنبال كوچيك ترين چيزي هستن كه با اون خودشو شاد كنن.
البته اينم نبايد فراموش شه كه تومملكتي كه همش غم و غصه هست مردم دنبال كوچيك ترين چيزي هستن كه با اون خودشو شاد كنن.
نه عزیزم تو مملکتی هستیم که دنبال تمسخرِ اینو اونیم تو مملکتی هستیم که ملتش بزرگی و عظمتِ خودشون رو تویِ تمسخرِ دیگران میبینند...
satarkhan
03-01-2012, 21:26
برادر من مگه عادل فردوسی پور سوتی نمیده؟ مگه یادت نیست همین اخیرا گفت تیم ملیِ فوتبالِ والیبالِ کشورمون؟! نمی دونم یادت هست یا نه 6 سالِ پیش لیورپول آرسنال بود که با برتریِ دو بر یکِ لیورپول همراه شد. ایشون گزارش گرِ اون بازی بود(عادل خان) میدونی چی شد اون بازی؟! هیچی جناب آقای فردوسی پور از دقیقه ی 80 به بعد گزارش نکردند! چرا چون سرما خورده بودند...بحث این نیست که حالا عادل خوبه جواد بده جواد خوبه رضا بده! بحث اینِ که یه یارویی بوده میرفته پایِ یه منبره آخوندی... کارش این بوده که سوتی هایِ این حاج آقا رو می گرفته تو جمع بلند بلند بهش میخندیده... بعد از چندی حاج آقاهِ میگه جوون بیا برو بالا منبر یه جلمه بگو،میگه چشم حاجی چی بگم؟ میگه بگو " نونُ پنیرُ انگور" جوونِ میره بالا جلو جماعت با یه اعتماد به نفسی وایمیسه میگه " نونُ اَنیرُ پَنگور!"
درسته ..........به قول خود جواد میگفت اگه یه حرفو من برنم همه میخندن اگه همون حرفو عادل بزنه میگن به به ..این درست .....گزارشگر هم مثل من وشما یک انسان امکان اشتباهش همیشه هست ولی تو امر گزارشگری تو این دوره و زمونه با انترنت و... سوتی تو هر 5 تا بازی میشه 1 2 تا نه دیگه تو هر بازی 5-6 تا سوتی بده ..جواد خیلی احساساتی با دیدن مسی جو میگیرتش دیگه کل مسابقه فقط مسی اینم از مشکلاتشه ........من واقعا به سایر گزارشگر ها کاری ندارم چون یوسفی و علیفر به نظر من فقط قرص خوابن و همیشه بازیهای که از سات 1شب به اونور به این دو عزیز میدن :D:D ولی در کل جواد باید یه تغییراتی تو امر گزارشگریش بده
ŞⱨệᶌḉⱨệὴӃὅ
08-01-2012, 00:18
بسیار جالب ...=))
الان جاودانی و رحمان رضایی دارن بین دو نیمه در مورد بازیه اینتر حرف می زنن...یه لحظه دوربین گل سوم اینتر رو نشون داد...جاودانی پرید وسط حرفِ رحمان گفت بله خب این ظاهرا گل اول اینتر هست:2qcmh45:...بعد گفت خب در مورد گل سوم هم حرف بزنیم....بعد دقیقا همون صحنه ای که گفت گل اول بوده رو تفسیر کردو گفت که مایکون فضا گیرش اومدو تونست سانتر کنه و ...=p~
پ.ن 1: جونم ابهت رحمان :lol:
پ.ن 2: رحمان رضایی:" من الان فکر می کنم تیم های اینتر، یوونتوس و میلان روند خوبی رو دارن در جام باشگاه های اروپا..." :2qcmh45:
ALi ReZa
08-01-2012, 01:15
تاپیک سوتی هست ولی جای تعریف هم می تونه باشه. به شخصه اصلآ از پیمان یوسفی انتظار نداشتم این قدر خوب و منطقی گزارش کنه. هم رو بازیکن ها مسلط بود، هم آمار خوبی می داد، هم کلآ معلوم بود یه ربع، نیم ساعت قبل از بازی یه مچ پرویویی خونده از بازی. اطلاعاتش واسه منی که شب و روز تو فکر اینتر هستم جدید نبود ولی واسه یه آدم بی طرف خب حتمآ جالب و مفید بوده. آفرین. :دی
تاپیک سوتی هست ولی جای تعریف هم می تونه باشه.البته الآن اسمش رو عوض کردند و می شه این چیزا رو هم توش نوشت. من هم بابت چنین موضوعی الآن اومدم اینجا. چند مورد تو ذهنمه که هیچکدوم فکر نمی کنم سوتی گیری باشه:
مورد اول
تو بازی دیروز مس کرمان و نفت تهران، گزارشگر بازی (اگر درست گفته باشم مجید رشیدی بودند ایشون) یه کارایی کرد که همه اهالی فوتبال ایران سجده به جا آوردند که مجری نود فردوسی پوره و این نیست. تو کل نود دقیقه داشت تکل دو پا روی این و اون می رفت. یعنی کسی نبود که بهش گیر نده. اول که تو لفافه به مرفاوی گیر داد که تیم بدی بسته بود و تیم بستن کار هر کسی نیست و مس با تیم بلاژ داره بهتر کار می کنه و ... و ... . بعد از این نوبت مهاجم های مس بود که تیکه بارونشون بکنه. بعد به خلیلی گیر داد که از زمان حضور تو زمین پاش به توپ نخورده، بعد نوبت بلاژویچ شد. به پیر مرد بد بخت گیر داده که چرا همش از کنار خط داره بازی رو می بینه :دی. بعد به کلاه کج گیر داد که چرا موقع تعویض نرفت دست بده با بلاژ. موقع تعویض رضا معقولی دوباره گیر داد که بقیه بازیکن ها آداب ورزشکاری بلد هستند و کلاه کج بلد نیست. بعد آخر بازی دیگه خیلی دیوانه شده بود گفت اصلا این بازی در سطح لیگ برتر نیست (البته به شیوه بسیار بدی تیکه انداخت ولی عین جملش رو یادم نیست). البته به نظرم خیلی هم خوب بود گزارشش در کل :دی. فقط یه کم وحشیانه بود :دی.
مورد دوم
می ریم به سراغ بازی امروز فولاد و مس سرچشمه. مسعود نریموسی، گزارشگر مرکز خوزستان مثل همیشه عالی گزارش کرد. نه تنها اسم همه بازیکن ها رو بلد بود، نه تنها با یک نگاه به تصاویر نیمکت اسم بازیکن ها رو می تونست بگه، نه تنها تو تک تک لحظات تن صداش مناسب بازی بود، که علاوه بر این ها اطلاعات خوبی هم به مخاطب می داد. قشنگ ترین لحظه جایی بود که گفت از 10 خرید مس سرچشمه فقط 4 تاشون در لیست 18 نفره هستند که احتمالا این موضوع در روزهای آینده برای یک روزنامه نگار معروف که تیم مس سرچشمه رو بسته و اصغر شرفی دردسر بزرگی خواهد شد :دی.
مورد سوم
مورد سوم ادامه همون مورد دومه :دی. چند وقته شبکه 3 با گزارشگرهای شهرستان ارتباط تلفنی می گیره که آمار بدن. امروز اولش به غلامرضا دادخواه زنگ زدند که دادخواه تو یه قسمت از حرف هاش گفت امروز تیممون نتونست نتیجه بگیره. حالا از دید من که کاملا دمش گرم هوای تیم شهرش رو داشته و گفته تیممون ولی تو دفتر روزنامه همه از این موضوع شاکی بودند :دی. مورد بعدی اینکه بعد از دادخواه، نریموسی اومد رو خط. مسئول فنی ابله شبکه 3 اسمش رو اینطوری زیر نویس کرد: "نری موسی - گزارشگر خوزستان". در نگاه اول، نهایت سوتی مسئول فنی شبه 3 این بود که نریموسی رو جدا از هم نوشته اما باید دقت کرد که تو برنامه امروز اسم و فامیل همه رو می نوشتند و مثلا دادخواه رو هم نوشته بودند غلامرضا دادخواه. اینجا بود که تو دفتر روزناممون همه شروع کردند به یا مزه بازی :دی.
TheSpecialOne
14-01-2012, 23:15
این جوات خیابانی به اسم رئال آلرژی داره گویا. دهنمون سرویس شد از بس مادرید مادرید کرد... شایدم اسم باشگاه رئال عوض شده :-؟
جوات بخواد بازی رئال-اتلتیکو رو گزارش کنه میشه قضیه ی همون 3 تا داداش که اسمشون هژیر بود !!!
ŞⱨệᶌḉⱨệὴӃὅ
16-01-2012, 16:46
گزارشگر بازی شهرداری-پرسپولیس :
"میرزاپور خوش شانس بود ضربش گل نشد میثاق معمار زاده ":292::292::292:
کلا دقت کردم اسم همرو داره اشتباه می گه :دی از کاظمیان هم چند بار اسم برد در حالیکه اصلا تو زمین نیست! ولی واقعا این بالایی دیگه خیلی ضایع بود. ضربه رو اولادی زده بود. اصولا دروازبان پرسپولیس اونجا باید چی کار کنه که یه همچین ضربه ای هم بزنه؟ =p~
satarkhan
16-01-2012, 18:10
من رفته بودم ورزشگاه زنگ زدن گفتن گزارشگر اینه یکم شعار بدین بلکه خوب گزارش کنه ....رو به خدا کردم گفتم شکر به جمالت امروز ما رو به استادیوم کشوندی حکمتی داشت ............
میگن چند تا سوتی خیلی افتضاح داده که یکیشو Prince Pato ([Only registered and activated users can see links])بیان کردن دومیش رو هم میگن انگار موقعیت 3به 2 بوده گفته 10 به 3 :cool:
واقعا من به اسکول بودن ایشون پی بردم :13: من میگم جواد هی از استادش تعریف میکنه نگو ایشون رو میگه ...واقعا دست جواد رو از پشت از فاصله هزار کیلومتری بسته:d:d
Capitan Vieira
16-01-2012, 18:41
تاریخ رو هم تحریف کرد. گفت دنیزلی با ترکیه تا فینال یورو 2000 رفت، در حالیکه تا یک چهارم تونسته بود بره :1:
Alireza Gunner
16-01-2012, 19:25
واي بابا اين تبريزيه كي بود امروز افتضاح بود مازيار كه وسطه هيكلش هم معلومه شماره 9 هم هست
توپ دست شكوريه داره جلو ميره ميگه مازيار زارع فرصت پا به توپ جلو مياد شوت ميزنه
بعد نيمه دوم كه شروع شده اين اقا تا دقيقه 60 هنوزنميدونست كاظميان تعويض شده
واااااي نميدونم چرا عادل ومزدك را برا بازيهاي پرسپوليس نميزارن البته درسته اونجا تبريز بود ولي يعني تبريز گزارشگر بهتر از اين نداشت؟:2mo5pow:
MAHDI_ITALIA
16-01-2012, 19:44
دیشب مزدک هم 2 تا سوتی داد . یک بار کامبیاسو رو اشنایدر گفت.
یک بار هم گفت تو چند سال 7 تا کارت قرمز بین 2 تیم رد و بدل شده
satarkhan
16-01-2012, 20:02
واي بابا اين تبريزيه كي بود امروز افتضاح بود مازيار كه وسطه هيكلش هم معلومه شماره 9 هم هست
توپ دست شكوريه داره جلو ميره ميگه مازيار زارع فرصت پا به توپ جلو مياد شوت ميزنه
بعد نيمه دوم كه شروع شده اين اقا تا دقيقه 60 هنوزنميدونست كاظميان تعويض شده
واااااي نميدونم چرا عادل ومزدك را برا بازيهاي پرسپوليس نميزارن البته درسته اونجا تبريز بود ولي يعني تبريز گزارشگر بهتر از اين نداشت؟:2mo5pow:
دوست عزیز ایشون اهل تبریز نیستن این 1000 بار اهل یزده ......ولی نمیدونم اینجا چی کار میکنه؟؟؟
چرا داره ولی نمیدونم ایشون چرا تازگیا مد شدن؟؟ خیلی از ایشو بهترا هم هستن ....
Alireza Gunner
16-01-2012, 20:11
ببخشيد قصد توهين به شهر را نداشتم
بوقچی های دیجیتالی!
مرجع خبری پرسپولیس: در بازار مکاره فوتبال ایران که از فدراسیون و سازمان لیگ گرفته تا باشگاه و لیدر و دلال هر کسی در ساز خود می دمد، برخی از گزارشگران فوتبالی هم طبلی بد صدا یافته و در میانه میدان به کار خود مشغول اند و بدبختانه آنکه، ناهنجاری کلامشان ، گوش آزارترین صدایی است که به گوش میلیونها بیننده تلویزیونی می رسد.
برداشت اول:
انبوهی از سنگ و بطری ، پیست تارتان ورزشگاه میزبان بازی رفت فینال جام حذفی فصل 89-90را پوشانده است. دشنام و توهین به سرمربی حریف که از قضا از هموطنان و همزبانان آن دیار هم هست ، به اوج رسیده و بدترین صحنه های نژاد پرستی و ضد انسانی قابل مشاهده است. در چنین فضائی ، گزارشگر که گویی بازی را از سیاره ای دیگر گزارش می کند، ناجوانمردانه دشنام ها را به هواداران میهمان نسبت داده و مرتبا از "فرهنگ کهن" و "مهماندوستی" مردم شهرش سخن می راند ...!
برداشت دوم:
سوت پایان مسابقه فوتبال بین تیم معروف پایتخت و یک تیم شهرستانی که بصدا در می آید ، دوربین بلافاصله به استودیوی یکی از برنامه های ورزشی بازمی گردد و ناگهان بیننده تلویزیونی ، مجری معروف را می بیند که متاثر از شکست تیم محبوبش ، در حالی که از فرط هیجان ، بسختی سعی در کنترل هیجان گفتاری و حفظ ظاهر آشفته خود دارد ، بصورت کاملا ناشیانه به حمایت و جانبداری از تیم محبوب خود پرداخته و برای اثبات پنالتی که برای تیمش گرفته نشده ، به آب و آتش می زند...
برداشت سوم:
با وجود کم و زیاد کردن صدای محیط توسط صدا برداران ، انواع و اقسام دشنام ها و توهین ها از جو متشنج ورزشگاه های انزلی، تبریز و... شنیده می شود . گزارشگر های بازی به شیوه ای ناشیانه ، دشنام ها را تشویق تیم خودی تلقی کرده و گستاخی تماشاگر را با گفتن چند باره کلماتی نظیر "فهیم" ، "فوتبالدوست" ، "مهمان نواز" و "با فرهنگ" ارج نهاده و بر آن صحه می گذارند. این گزارشگران عموما به تحقیر و تضعیف تیم حریف پرداخته و با تعریف و بزرگ نمایی نابجا ناجوانمردانه سعی میکنند تا با ارضای روانی بیننده بومی ، وجهه ای برای خود دست و پا کنند. این رفتارها ، البته چندان بیراه نیست ، گزارشگر بومی ساکن در یک شهر و استان ،چاره ای جز توصیف زیبای تیم خودی و تحقیر تیم حریف ، ولو نامنصفانه و ناجوانمردانه ندارد...!
حکایت فوتبال ایرانی امروز، حکایت همان شیر بی یال و دم و اشکمی است که به قول معروف ، همه چیزش باید به همه چیزش بیاید. در بازار مکاره فوتبال ایران که از فدراسیون و سازمان لیگ گرفته تا باشگاه و لیدر و دلال هر کسی در ساز خود می دمد، برخی از گزارشگران فوتبالی رسانه ملی هم طبلی بد صدا یافته و در میانه میدان به کار خود مشغول اند و بدبختانه آنکه ، ناهنجاری کلامشان ، گوش آزارترین صدایی است که به گوش میلیونها بیننده تلویزیونی می رسد.
گزارشگری فوتبال در کشور، رفته رفته به نقطه تاریک خود رسیده و حب و بغض های نهفته در بیان گزارشگران فوتبالی سیما، که ریشه در نگرش های قومی و پسمانده های نژاد پرستی دارد ، فضای رسانه ای ورزشی و ذهن علاقمندان به فوتبال را مسموم نموده است. مجموعه ای از رفتارها نظیر خودستائی قومی ، بروز احساسات ناسیونالیستی و نیز تضعیف حریف ، موجب جهت دهی به افکار بیننده شده و نتیجه آن ، رفتارهای زشت و شعارهای سخیفی است که امروز در سراسر ورزشگاه های کشور شنیده می شود. براستی باید بپذیریم که بخش عمده ای از رفتارهای تماشاگران در ورزشگاه ها ، عکس العمل به توهین ها و تحقیر هایی است که توسط برخی از گزارشگران خام و بی مایه و در حین گزارش مسابقات لیگ کشور به بیننده القاء می شود. افراط در این رفتارها ، گاه آنقدر شدت می گیرد که شائبه وابستگی آنها به باشگاه ها و طرفداری از جریانات خاص نیز به ذهن بیننده متبادر می گردد.
سئوال اینجاست که چرا تریبون رسانه ملی که جایگاه بیان حقایق و حفظ حقوق کلیه اقشار و اقوام کشور است، به عده ای جوان ماجرا جو و فاقد ذهنیت منصفانه و جوانمردانه سپرده شده تا از این طریق به عقده گشایی و بیان احساسات و نظرات شخصی خود بپردازند. آیا این جایگاه مقدس بایستی به محفل سرگرمی و بزم خصوصی تعدادی مجری جهت دار و یا گزارشگر بی تجربه و احساساتی بدل شود تا مدت زمان قابل توجهی را به بازی با اعصاب بیننده و فرونشاندن بغض و کینه های شخصی و قومی خود بگذرانند؟
وقتی قرار است شخصی، مدت زمانی قابل توجه و از طریق تریبون رسانه ملی ، 90 دقیقه متکلم وحده بوده و جریان یک رخداد ورزشی را به سمع و نظر میلیونها بیننده تلویزیونی برساند ، آیا می توان از انتخاب ، آموزش و توجیه او صرفنظر نمود؟ آیا تهیه کنندگان و دست اندرکاران مراکز سیمای استانها تا کنون رفتار شناسی و طرز بیان گزارشگران خود را مورد بازبینی و تحلیل قرار داده اند؟ آیا دوره های آموزشی برای رفع نواقص و مشکلات امر گزارشگری فوتبال پیش بینی و اجرا شده است؟ آیا تذکر و یا نظر اصلاحی برای رویه گزارشگری آنان ارائه گردیده و نتیجه ای در بر داشته است؟ تا کنون چه میزان بر عملکرد مراکز استانی در این امرنظارت اعمال گردیده است؟
اگر معتقدیم که ورزش فوتبال بعنوان یک پدیده اجتماعی ، تاثیر شگرفی بر توسعه کشور داشته و به سلامت روانی جامعه کمک میکند، بایستی همه جنبه های آنرا توسعه دهیم . فوتبال امروز به مستطیل سبز معطوف نیست بلکه نیازمند تماشاگر فهیم ، گزارشگر منصف و مجری با تجربه و جوانمرد است. اگر بازی جوانمردانه را باور داریم و در هر بازی شعار Fair play را مطرح می کنیم ، بایستی آن را به سکو ها ، میکروفون ها و همه کسانی تعمیم دهیم که قرار است رخدادهای ورزشی را از طریق رسانه به منازل میلیون ها ایرانی انتقال دهند. گام اول فرهنگ سازی فوتبال را باید مجریان و گزارشگران رسانه بردارند ، گامی که نیازمند چشم حقیقت بین ، زبان حقیقت گو و روحیه جوانمردی است.
*م. اشراقی
انتهای گزارش اختصاصی مرجع خبری پرسپولیس
----------------------------------------------
خیلی بدبختیم ما هوادارای پرسپولیس و استقلال که مجبوریم این وضع گزارش ها رو تحمل کنیم! واقعا عذاب آوره! خصوصا وقتی که تیم مورد علاقه مون، حالا پرسپولیس یا استقلال، عقب هست و من هوادار همین جوری ـش اعصابم داغونه، بعد هی باید تیکه انداختنا و گزارش های یه طرفه گزارشگر رو هم بشنوم و بیشتر حرص بخورم! بعد اگه مثلا یه روزی یکی مثه خیابانی تو گزارش بازی ـش یه جمله بگه که پرسپولیس شاهین رو نبره کیو می خواد ببره،(که البته از این جمله هر برداشتی میشه کرد جز حمایت از پرسپولیس!) همین یه جمله کافیه تا n تا بیانیه و نمی دونم شعار تو ورزشگاه و "از تیمای تهرانی طرفداری میشه" و از این حرفا بشنویم!
14ChICh@RiT0_19_22
19-01-2012, 01:25
وقتی آفساید سانچز اعلام شد،گزارشگر(سیانکی؟)میگه اشتباه هست و سانچز جلوتر بود!
چجور داور میتونه خطا بگیره بعد آوانتاژ بده؟
یه بار پپه و بنزما رو تشخیص داد؟
پاسی که با یار خودی فرسنگها(!)فاصله داره چطوری پاس عالی هست؟
Mohsen_Bar3lona
19-01-2012, 03:07
وقتی آفساید سانچز اعلام شد،گزارشگر(سیانکی؟)میگه اشتباه هست و سانچز جلوتر بود!
چجور داور میتونه خطا بگیره بعد آوانتاژ بده؟
یه بار پپه و بنزما رو تشخیص داد؟
پاسی که با یار خودی فرسنگها(!)فاصله داره چطوری پاس عالی هست؟
ایشون محمد رضا احمدی هستن که البته یکی از بهترین گزارشگر های جوان ایران بعد از عادل هستند ...
ببینید به نظر من یکی دو تا سوتی توی هر بازی از گزارشگر ها عادی و طبیعی هست. چرا که اونها هم لپ تاپ جلوشونه و هم کلی کاغذ های شخصی در مورد اطلاعات بازی ... گاها پیش میاد ...
البته سوتی داریم تا سوتی. بیاییم اینجا سوتی ریز بگیریم زیاد منطقی نیس :thumbsup:
Ḧḗᴦӧᴉҫ ϐ₳ЯÇĄ
19-01-2012, 03:25
گزارش احمدی برای الکلاسیکو واقعا جالب بود ، نه جو گیر شده بود ، نه سعی می کرد از سبک کسی تقلید کنه و نه زیاد به حاشیه می رفت .
14ChICh@RiT0_19_22
19-01-2012, 04:25
ایشون محمد رضا احمدی هستن که البته یکی از بهترین گزارشگر های جوان ایران بعد از عادل هستند ...
ببینید به نظر من یکی دو تا سوتی توی هر بازی از گزارشگر ها عادی و طبیعی هست. چرا که اونها هم لپ تاپ جلوشونه و هم کلی کاغذ های شخصی در مورد اطلاعات بازی ... گاها پیش میاد ...
البته سوتی داریم تا سوتی. بیاییم اینجا سوتی ریز بگیریم زیاد منطقی نیس :thumbsup:
من با اشتباهی که گه گدار پیش میاد کار ندارم،به هر حال انسان جایز الخطا هست.(مطمئن باش اگه سوتی ریز گیر(:D)بودم کل پست هام تو این تاپیک از 2 تا بیشتر میبود!)ولی اینایی که گفتم اشتباه گه گدار نیست عادت شده!فکر کنم اصلا انتظار بیجایی ندارم که بخوام گزارشگر بازی دقت کنه به صحبتاش.پاس تو اوت هیچوقت پاس عالی نبوده نیست و نخواهد بود!یه بار دو بار پاس بد رو عالی خطاب بکنه خوب پیش میاد کاملا هم متوجه هستم،ولی مساله اینه همه ی پاس ها عالی هستن!(البته این یکی اکثر گزارشگرای وطنی اینجوری ان!حالت بدترش اینه که بعضا میگن پاس عالی از x که با y فاصله داره!:D)یا دو سه بار گفت داور خطا میگیره و آوانتاژ میده!اصلا جور در میاد؟2 بازیکن مدام با هم اشتباه گرفتن که کار همیشگی هست!تو این مورد پپه و بنزما.
من انتظار ندارم گزارشگرامون مثل انگلیسی ها بشن،انتظار بیجایی خواهد بود!ولی دقت کردن اصلا انتظاری به دور از منطق نیست!لپ تاپ و برگه یه اطلاعات محدودی توش هست که نباید وسط بازبینی صحنه آفساید یا خطا حواس گزارش گر رو پرت کنه.اگه انتظار بیهوده ای داشتم عذر میخوام!
sajadcr7
25-01-2012, 08:42
از همه جالب تر اون لحظه بود ک گفت امروز سال مرگ(!!!!) انیلی یه!!!:781:ی صحنم گفت پیرمردی مث الکس دل پیرو ک من اگه اونجا بودم میزدم لهش میکردم!:-Lالبته بعد خودش فهمید ی جوری جمع و جورش کرد!
RaminiTo
25-01-2012, 13:09
بابا آخر بازی این خیابان جوادی خواست بگه کواگلیارلا زبونش نچرخید گفت: کوال...کواکگ...کوالگیارکلا! به خدا من یکی مونده بودم این چجوری روش شده اون نامه رو بنویسه با این همه سوتی...
ولی نمیدونم متوجه شدین یانه، با اینکه طرفدار آتیشیه رم هستش ولی اصلا از گزارشش معلوم نبود.
Alexi 10
25-01-2012, 22:54
چند نمونه کوچیک از سوتی های خیابانی تو بازی یوونتوس ـ رم
" سمت چپ دفاع هر تیمی معروف شده به منطقه دل پیرو "
داره متری رو نشون میده :
" خب یه تعویض مثل اینکه میخواد برای رم انجام بشه!!!! "
دیگه بماند که به دل پیرو هم می گفت : الکساندر دل پیرو ـ بونوچی رو بونوکی و ....... ( البته اینا بعضیاش تلفظ خاص استاد خیابانیِ ):دی
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
به زور میخواست بگه رم مثل بارسلونا بازی میکنه!!!!:lol:
اگه میتونست 2 ، 3 تا توپم برمیداشت مینداخت تو دروازه یوونتوس تا رم مساوی کنه!!!
satarkhan
26-01-2012, 18:19
از بیانات بهزاد وحدت پناهی گزارشگر شبکه تبریز
توب میکرو میلی متری @-)از کنار دروازه به بیرون میره
شوت سرکش از بالای تیر عمودی به بیرون میره
طرف داره برگردون میزنه میگه یک ضربه چیپ در هوا :2:
Good bad ugly
27-01-2012, 18:59
میرزایی:-&:-& :الان دیگه نباید بگیم مسی بهترین بازیکن جهان هست یا نه
الان باید بگیم بهترین بازیکن تاریخ هست یا نه=))
IDEMAHDI
02-02-2012, 20:25
چند نقل قول از گزارش های دو سه هفته اخیر گزارشگران:D
تو بازی سپاهان-شهرداری گزارشگر اصفهان گفت تراکتور با یک امتیاز فاصله از رگ گردن هم به استقلال نزدیک تره:D
تو بازی لیورپول-یونایتد فردوسی پور تیکه جالبی به معمارزاده انداخت.تو اون بازی چند بار که دخئا اشتباه کرد فردوسی پور گفت تیم های قرمز پوش تو این چند روز اخیر وضعیت دروازبانیشون میلنگه.(تیکه انداختن به معمارزاده اونم وسط گزارش لیگ انگلستان هنر میخواد والا):D
تو دربی امروز هم مزدک یه چیز جالب گفت:32:
-کلا لیستی که به خبرنگاران داده میشه زیاد اشتباه داره الان تو لیست استقلال یه جوکوویچ هست حالا باز خوبه نادال اونطرف نیست=))
shahab_munchen
12-02-2012, 18:52
بهترین گزارشگر هادی ساعی گزارشگر اصلی بازی های تراختور
Rohi Chelsea
13-02-2012, 20:37
شاید خیلیاتون مزدک میرزایی رو گزارش گر خوبی بدونید ولی من به هیچ وجه قبولش ندارم
چرا؟؟؟؟
چون هر بازی ای که گزارش کنه اسم بارسلونا رو هر طور شده میپرونه:gaah: - اگه بازی بارسا با تیمی رو گزارش کنه به تیم حریف هی گوشه و کنایه میزنه که خیلی از این کارش بدم میاد:susel:
در کل سعی میکنه از بارسا تعریف کنه و تیمای رقیبشو کوچیک کنه اینو در دیدارایی که گزارش کرده نشون داده:372:
تنها و بهترین گزارشگری که تمام تیم ها رو یکسان میبینه و از تیمی طرفداری نمیکنه عادل فردوسی پور بهترین گزارشگر ایرانه::D::
یه بار یادمه خیابانی یه سوتی داد در حد تیم ملی :lol: نمیدونم کی بود ولی گفتش که یونایتد دو بازیکن داره به اسم داسیلوا این دو با یکدیگر برادرند و همینطور هر دوتاشون از کشور برزیلند=))(پــــــــ نـــــــــــ پـــــــــــــ میخوای یکیشون مال قزاقستان باشه:5:)
یه جا هم بود داشتم بازی چلسی - والنسیا بازی برگشتشون رو از رادیو گوش میدادم جالبه بارسایی بودن به اینا هم سرایت کرده چرا؟؟
چون بارسا هم همون شب بازی داشت با یه تیم داغون و جالبه که از قبل به عنوان صدرنشین صعود کرده بود ولی این یارو که اسمشو نمیدونم دم به دقیقه بازی بارسا رو گزارش و تحلیل میکرد:781::D اصلا بازی چلسی رو در بعضی جاها فراموش میکرد:32::34:
در آخر بازم میگم که بهترین گزارش گر ایران که با شنیدن صداش و از گزارشگری خوبش لذت میبرم فردوسی پوره دمش گرم:72:
spiderkiller
13-02-2012, 21:02
یک نگاه به الکلاسیکو 3-1 بنداز متوجه میشید انصاف چیه.فردوسی پور هرچی سعی کرد بارسا ببازه بازم برد.اخر با صدای معمولی گفت و کورس قهرمانی لالیگا هنوز داغ میمونه.عجب بیطرفه این اقای فردوسی پور
متاسفانه جز عادل فردوسی پور و علیرضا علیفر که همیشه با چشم عدالت بازیها رو گزارش میکنه بقیه گزارشگرها همه اعصاب خوردکن گزارش میکنن...مثلا همین مزدک در بازی فینال پارسال انگار با لباس بارسلونا بود هر جور دلش میخواست دوست داشت از مسی و بارسلون تعریف کنه و منچستر رو حقیر نشون بده..این سبک گزارش خیلی خیلی احمقانه و کثیف هست..مزدک طوری از مسی تعریف میکنه که انگار زن مسی هست و دوست داره به زور اون رو بهترین بازیکن جهان نشون بده..پیمان یوسفی هم به طور مثال در بازی با لیورپول هر جور شده میخواست نتیجه بازی با سیتی رو چماق کنه و بازی منچستر رو پایین نشون بده و به ببیننده القا کنه که سطح بازی یونایتد پایین است..جواد خیابانی هم که عشق بارسلونا و آرژانتین و استقلال است و یادم میاد قبل از فینال لیگ قهرمانان سال 2009 صراحتا گفت که چون یونایتد جام زیاد گرفته باید بارساقهرمان لیگ قهرمانان بشه!!!!!!!..ولی عادل فردوسی پور همیشه عدالت رو رعایت میکنه.به طور مثال همه میدونیم که عادل طرفدار لیورپول است ولی یادم میاد یک بار وقتی لیورپول یک شکست سنگین خورد گفت فلان تیم لیورپول رو تحقیر کرد و این عدالته...از همینجا از مزدک و جواد و پیمان میخوام که اینقدر کثیف گزارش نکنن و اینقدر احمقانه و کورکورانه و با تعصب نظراتشون رو به بینندگان القا نکنند..
hooman98
13-02-2012, 21:33
سوتی های تاریخی جواد خیابانی :32:
· طرفدارای مکزیک راه زیادی رو از مکزیک تا آفریقا اومدن, البته اگه از مکزیک اومده باشن.
· داور در سوت خودش میزنه
· بذارید به صراحت بگم که دو دقیقه وقت به پایان مسابقه باقی مونده !
· شاید نزدیک ترین کشور به قطب جنوب , آفریقای جنوبی باشه
· زاکونی که زا به معنای افریقا و کونی به معنایه عدد ۱۰ است :34:
· باران هم به شدت میوزه
· بازی شیلی و اسپانیا بسیار جذاب خواهد شد مخصوصا اینکه بازیکنای هر دو تیم هم زبان و همجنس و (بعد از یه مکث طولانی) و هم زبان هستن
· وقتی یه بازیکن هوندوراس تنه میزنه , انگار یه درخت تنه میزنه
· اسپانیا یه گل زده ، داوید ویا هم زده ، خیلی قشنگم زده ، ۵ دقیقه پیشم زده
· نود ثانیه از الان بشمارید تا مسابقه تموم شه
· با شماره ۲۰۱۳ تماس بگیرید و پیامک بدید
· دقیقه ۱۵ بازی هستیم …. اگر تبریزی ها این بازی رو واگذار کنند چیزی از ارزش های این تیم کم نمیشه
· بله ! این گل هم تقدیم به شهدای ۸ سال دفاع مقدس
· بدون شک الان مردم شهر چلسی خیلی خوشحال هستند
· داور هند پنالتی رو دیده و میگه نه !
· اسپانیایی ها V وسط رو B میخونن مثل والنسیا که بالنسیا خونده میشه :flat:
· تورس میفرسته روی دروازه … جای خود تورس اونجا خالی بود
· از نظر ران هم در نظر بگیریم.ران بازیکنان هندوراس خیلی بزرگتره
· خوب الان دو تیم باید هر کدوم ۵ تا پنالتی بزنن.باید بگم که هر تیمی که پنالتی ها رو ببره یعنی اینکه بازی رو برده و هر تیمی هم که ببازه یعنی اینکه بازی رو باخته =p~
· هلند تنها رقیب جدیش برزیله البته اسلواکی هم تیم نــــــــاجــــدی نیست
· یه دریبلی میزنه که تو گل کوچیک هم نمیشه از این دریبل ها زد
· واقعا عجیبه که در تهران ما الان هوا گرمه،ولی در افریقا الان هوا سرده =p~
· کریم انصاری فرد هیچ نسبتی با برادران انصاری فر نداره! بخصوص با محمد حسن
· پنج حلقه المپیک نمادی از رنگ پرچم همه ی کشورهای دنیاست
· افرین علیرضا محمد،افرین.واقعا یکبار دیگه با صراحت میگم،افرین علیرضا محمد
· یک سانتر بی هدف … و گل
· شما از روی قطر ۲ بازیکن میتونید بفهمید کدوم قوی تره
· سبک بازی پاراگوئه جوریه که دوست داره بازیو به ضربات پنالتی یا نهایتا وقت اضافه بکشونه
· حالا بعد از این مسابقه کشتی اسپانیا از ۴/۱ عبور میکنه و وارد نیمه نهایی میشه
· حالا توپ رو سانتر میکنه…در واقع پرتاب میکنه
· فعلا با مداد اسم هلند رو در فینال بنویسید
· اوه , عجب برگردونی زد تو صورتش حالا چمن و عرق هر چی بود هم میاد تو صورتش
· امان از دست این دیرک دروازه یه موقع به نفع تیمه یه موقع به ضرر تیم
· حالا این موج ,اسمش موجه مکزیکیه که تو ورزشگاه الان زده میشه
· بزن خلعتبری .. بزن
. حالا اوروگوئه توپ رو به هلند واگذار کرده تا میدان رو در اختیار داشته باشه
. از اول بازی همینطوری شلخته با اون یقه داره بازی می کنه
Real Madrid C.F
22-02-2012, 01:06
دقايقي قبل گزارشگر بازي چلسي -ناپولي
بارسلونا هفته ي پيش بازيش رو 3-1 برد و يك گام ديگر به قهرماني نزديك شد !!!!!!!!!!!!
نميدونستم كه فوتبال از قبل تعيين شدست !!! آخه اينم حرف تو ميزني براي هواداران ميلان-رئال و...... احترام قائل نيستي بقيه تيم ها هويج تشريف دارن !!!!!!!!
اگه به اين تيپ پيش بيني ها باشه ميلان گرخناكترين و خفن ترين تيم بازيها ي حذفي بوده تا اينجا با اون بازي درخشان
Yasin Gunner
27-02-2012, 15:19
کلا دوست نداشتم سوتی های خیابانی رو تو این تاپیک مطرح کنم ولی دیروز تو بازی آرسنال _ تاتنهام سوتی های واقعا جالبی داد :دی
خطای مشکوک تو محوطه تاتنهام روی گیبس اتفاق میفته بعد خیابانی خیلی باحال صحنه رو شرح میکنه و میگه : بله دیدیم خطای انچنانی نبود و گیبس شیرجه رفت ؟!!!!! :دی نمیدونم خیابانی با واژه شیرجه آشنایی نداره یا ... :دی بنده خدا گیبس خورد زمین خیابانی کلی جو داد سر این صحنه :دی
بعد خیلی باحال بود بازی لیوپورل این هفته به خاطر فینال کارلینگ کاپ به تعویق افتاده بود خیابانی گفت بازی این هفته لیورپول هم به خاطر شرایط بد براگزار نشده ؟!! من موندم این رو از کجاش درآورد و به زبون اورد ؟!! :دی:دی
واقعا ملت حق دارن سوتی هاش رو بگیرند امیدوارم از دست ما ناراحت نشه سوتی هاش رو تو این تاپیک میگیریم :دی
دیگه دیدم 2-0 عقبیم تلویزیون ایران انگار نحسه برامون رفتیم از کانال + ادامه بازی رو دیدیم که 5-2 هم بردیم :دی نمیدونم بعدش چقدر سوتی داده ... ؟!!! :دی
ffssmilad69
27-02-2012, 15:30
1حرف عجيبم زد كه من تركيدم از خنده :laugh4: با چنين مضموني بود :دي
حالا موقعيت واسه والكات و توپ از كنار دروازه به بيرون ميره. .شانس مياره مويي رو سر نداره.چه بسا اگه مويي داشت الان اونا رو ميكشيد:laugh4::laugh4::laugh4:
navid070
29-02-2012, 13:30
فك كنم شما گزارشاي عيلفر رو يادت نمياد كه ميگي بي تعصبه! (منظورم بازي هاي داخليه،به نفع پرسپوليس و به ضرر اس اس)
فك كنم شما گزارشاي عيلفر رو يادت نمياد كه ميگي بي تعصبه! (منظورم بازي هاي داخليه،به نفع پرسپوليس و به ضرر اس اس)
البته علیفر همیشه حق گراست..یادم میاد یک بازی رو در جام باشگاههای آسیا کاملا از استقلال تعریف کرد..از پیروزی هم در چند بازی خوب تعریف کرده ولی در کل بیطرفه..
satarkhan
06-03-2012, 20:59
جواد خیابانی یه سوتی با حال داد امروز خودشم بعد از بازی فکر کنم بخنده :21:
بازیکن الریان تاباتا بود که یه لحظه جواد جون یاد زیزی گولو آسی باسی دِراکولا تابه تا افتاد :6qwup3::6qwup3: و اسمشو تابه تا اشتباه گفت :D
پ.ن : استقلالم برد 127fs3556139:177::shrewd:
Deutschℓand
06-03-2012, 21:28
بعد از فردوسي پور كه بحثش از همه سواست، من مطمئنم كه محمد رضا صادقيان حتي بهتر از فردوسي پور هست و گزارشش بيشتر از عادل بهم حس فوتبال ديدن ميده.
alireza77777m
06-03-2012, 21:47
امشب هم همانند بازی ایران-بحرین مغزم پس اینکه فهمید گزارشگر بازی خیابانی هست دستور خواب رو صادر کرد.همانند بازی ایران بحرین چند ثانیه به اتمام بازی بیدار شدم.من تا کی باید بازی های مهم و قشنگ رو از دست بدم !؟:winksmiley02:
امشب هم همانند بازی ایران-بحرین مغزم پس اینکه فهمید گزارشگر بازی خیابانی هست دستور خواب رو صادر کرد.همانند بازی ایران بحرین چند ثانیه به اتمام بازی بیدار شدم.من تا کی باید بازی های مهم و قشنگ رو از دست بدم !؟:winksmiley02:
من بعد از نیم ساعت زدم شبکه عربی از اونجا دیدم صد رحمت به گزارش عربی به خدا :دی
King_Of_BOYS
07-03-2012, 00:10
این علیفر الان رو اعصابمه...یه صد بار گفت ببینیم جزئیات کار رو!!!!!!
وای این بازی میلان - ارسنالو اگه فردوسی پور گزارش میکرد چی میشد
Real Madrid C.F
07-03-2012, 00:15
دروازبان آرسنال يسني خونده نميشه ؟؟؟
عليفر ميگفت شزني !!
كدومش صحيحه؟
دروازبان آرسنال يسني خونده نميشه ؟؟؟
عليفر ميگفت شزني !!
كدومش صحيحه؟
تو زبانای مختلف تلفظای مختلفی داره اسمش هرکی یه جور میخونه :دی من طرفدار آرسنال نیستم ولی فکر کنم ژسنی درست باشه :دی
علیفر میگفت ژزسنی
کوشیلنی رو هم میگفت کاسنلی
دو بارم فن پرسی رو گفت فن بومل , اسمشم که میگفت روبن فن پرسی
ژروینیو رو هم انگار میگفت گروینیو
دیگه بقیه اش هم به مخم نمیرسه , همینقدر که گیر نداد به دفاع چهار نفره خطی خیلیه :-L
Good bad ugly
21-03-2012, 18:18
علیفر همیشه رو اعصابه
اولش که دیر رسیده بود و مزدک داشت گزارش میکرد.میگفت:ببخشید یادم رفته بود ساعتم رو بکشم جلو و دیر رسیدم=))=))
نمیدونم چه اصراری داشت که برد پرسپولیس رو لوث کنه.هی میگفت اختلاف دو تیم اینقدر نیست و ... از این حرف ها .البته به نظرم بی ارتباط به رنگ مورد علاقه ایشون هم نیست:1::1:
یه جا رفت بگه به قول معروف گفتش :به دول ...=))=))
گزارشگر بازی دیروز استقلال - ملوان کی بود؟! :دی
یه تکیه کلام داشت خدا. به جای اینکه بگه توپ روی سینه فلان بازیکن فرود اومد میگفت توپ رو سینه های فلانی فرود اومد!! :laugh4: منفجر شده بودم! :D
El Capitán7
29-03-2012, 10:48
اولش که دیر رسیده بود و مزدک داشت گزارش میکرد.میگفت:ببخشید یادم رفته بود ساعتم رو بکشم جلو و دیر رسیدم
این قسمتش ، سوتی در سوتی بود :دی اشتباهاً گفت فراموش کردم که ساعتم رو عقب بکشم :دی
Arash Milito
29-03-2012, 14:30
طرفدارای استقلال میگفتن "ما که رفتیم آسیا ...... لنگیا":دی
بعد گزارشگره گفت هوادارای استقلال دارن رفتنشون به آسیا رو به رخ پرسپولیسیا میکشن:))
Deutschℓand
29-03-2012, 14:55
گزارشگر بازي ديروز استقلال vs ملوان " محمد رضا بالاپور " بود.
و به نظر من خيلي خيلي بهتر از فاجعه هايي چون " عليفر " و " محمد سيانكي" هست كه حتي خودشون هم به صحت اون چيزهايي كه تو گزارش بازي به زبون ميارن شك دارن. البته با تمام اين تفاسير به گزارشگر بي نظيري چون " محمد صادقيان " نميرسن...
IDEMAHDI
04-04-2012, 21:12
وای مردم از خنده:laugh4::laugh4::laugh4:
بازی پرسپولیس الغرافه تموم شده بود داشت صحنه آهسته گل های پرسپولیس رو نشون میداد که خیابانی با هیجان گفت توی دروازه،بالاخره الغرافه به گل میرسه(یه چیزی تو این مایه ها گفت دقیق یادم نیست) بعد که به خودش اومد گفت معذرت می خوام این تصویر، صحنه آهسته گل پرسپولیس بود.=))=))=))
یعنی نمیتونه رنگ قرمز رو از زرد تشخیص بده بعد ناراحت میشه ازش سوتی گرفته میشه.:D
خونمون رفت هوا یه لحظه هنوز نتونستم خودمو کنترل کنم=))=))=))
mona_casillas
05-04-2012, 03:18
سوتی استاد جواد خیابانی:D در بازی پرسپولیس ،الغرافه مدل 91 بود :D وقتی تکرار صحنه گل پرسپولیس روبعد از سوت پایان بازی با اینکه الغرافه گل زده باشه اشتباه گرفت و خواست تصحیح کنه صدای خنده عوامل پشت صحنه کاملا مشخص بود . :D
این جواد خیابانی کپسول سوتیه ! :32:
بابا این مرد خیلی سوتی میده ها... دیشب ممد نوری سانتر کرد توپ از رو سره زاید رد شد خیابانی میگفت عمدی اینکارو کرده ! بابا مگه یارو کرم داره عمدی سر نزنه ؟ 127fs3556139
بعد از سوت پایان بازی داشت صحنه آهسته ی گل غلامرضا رضایی رو پخش میکرد میگفت الغرافه گل زد :2mo5pow:
تو جام جهانی وقتی هلند به برزیل گل زده بود میگفت فعلا با مداد اسم هلند رو واسه دور بعدی بنویسین
بازی فوتسال ایران-ایتالیا رو تو نیمه نهایی جام جهانی کسی یادش هست ؟ حدودا 3-4 سال پیش.
این جواد خیابانی گریه میکرد ، داد میزد ، هورا میکشید خلاصه آدمو سگ بگیره ولی جو نگیره...=p~
mortozpasha
05-04-2012, 15:57
سوتي خياباني رو ديدين؟ بازي تموم شد بعد داشت صحنه آهسته گل پرسپوليسو نشون ميداد يه دفعه خياباني داد زد بله گل براي الغرافه
خیلی چسبید کلی خندیدم و بسی شاد شدم
خیابانی رفته بود توالت بدو بدو اومد بازی هم تموم شده بود داشتن گل آهسته پرسپولیس رو نشون میدادند یه دفعه داد زد خیابانی گل گل گل برای الغرافه [Only registered and activated users can see links]
kiavash13
05-04-2012, 16:08
یادمه بازی ایران و ایتالیای فوتسال این شده بود گزارشگرش
همون موقع ها بود که نوجوانان ایران قهرمان آسیا شده بودن،گزارشگرش گفته بود شیر بچه های ایرانن گل کاشتند.
این خیابانیم دیده بود جمله قشنگیه،ایران داشت ایتالیا رو میبرد گفت شیر بچه های ایران شاهکار کردن :1187:
آخه دوست من :D هرکدوم 25-30 سالشونه،به چه امیدی میگی بهشون شیر بچه؟ :lol:
به نظر من خیابانی دیگه کلا باید بیخیال شه خداییش ... برای خودشم خوبه ... من نمیدونم دوست داره مردم مسخرش کنند ؟ از عمد داره این کارا رو میکنه؟ باو آخه این چه حرفی بود زدی میگی زائد از عمد سر نزد؟!
تو زندگیم همونقدر که لیورپول/منچستری دیدم ، پرسپولیس/سپاهانی هم دیدم!!
satarkhan
05-04-2012, 23:37
اهنگ سوتی استاد خیابانی :cool:
[Only registered and activated users can see links]
ALi ReZa
18-04-2012, 13:46
استاد خیابانی (ره) :
مونیخی ها خودشون کم سرو صدا دارن یه پرچم مانند قرمز رنگی هم دستشونه که سرو صدا رو بیشتر میکنه. =))
Masoud Arena
19-04-2012, 01:08
استاد خیابانی (ره) :
مونیخی ها خودشون کم سرو صدا دارن یه پرچم مانند قرمز رنگی هم دستشونه که سرو صدا رو بیشتر میکنه. =))
+ اینکه هی میگفت بای آرنا :6qwup3: بعد یه جا گفت حالا پاس میدن به رافینیا :6177::laugh4:
اما
اما
اما :6qwup3:
امشب جناب مزدک خان چنان سوتی ای داد که تا مدت ها همه از خیابانی و سوتی هاش یادشون بره :6qwup3:
توپ رسید به دروگبا، مزدک گفت حالا توپ می رسه به گواردیولا =))=))=))
Mohsen_Bar3lona
19-04-2012, 16:19
آره این گواردیولا رو که گفت منو داداشم به معنای واقعی جر واجر پاره شدیم از خنده =))=)) ای خدا مردیم باور کنید =))=))=))=))
خیابانی سیری چنده؟ مزدک حرکتی زد که تا مدتها بیاد خواهد ماند =))=)) ... اگه کسی بازیو ضبط کرده حتما جدا کنه بذاره ...
satarkhan
22-04-2012, 20:32
فکر کنم این احمدی گزارشگر بازی اونقدر هیجان زده شد که کلا فوتبال رو فراموش کرد ...بعد گل تراکتور 3 بار گفت تراکتور 2 راه اهن 1 فریاد میزد اساسی ..به خاطر اینه سپاهان گل دوم رو زده بود هیجان زده شده بود هی میگفت تراکتور 2 راه اهن 1 و یکی از وحشتناک ترین سوتی های عمر فوتبالیش رو داد ...جواد باید کنار این لنگ بندازه ... توی یکی از صحنه ها اکبر پور توپ رو از دست میده و قلعه نویی هم فریاد میزنه بعد از این کار احمدی میخنده میگمه فریاد شدید اکبرپور به امیر قلعه نویی که چرا توپ رو پاس نداد @-)
ŞⱨệᶌḉⱨệὴӃὅ
24-04-2012, 23:42
من واقعا بعید می دونم این پیمان یوسفی حالش خوب باشه ...
بازیکنان چلسی کرنر زدن میگه خروج نا موفق گوآردیولا از دروازه ... !!!
الانم دنی آلوز توپو لو داد گفت اشتباه ویکتور والدز ... ! :41:
RED DEMON
25-04-2012, 00:50
همه اینهایی که تا الان گفته شده شاید با یکم ارفاق فقط سوتی بوده باشه.
امـــــــــــــا حرکت امشب یوسفی بعد از گل تورس واقعا یه توهین به همه فوتبال دوست ها بود . این یه سوتی مثل حرفهای خیابانی نبود .
سکوت بعد گل خوردن بارسا چه معنی میده ؟ بازی تیم ملی ایران مگه داری گزارش می کنی ؟
متاسفم واقعا
♥My Hèärt MÜFÇ♥
25-04-2012, 01:13
یعنی از این ضایع تر گزارشگری نمیتونه طرفداریشو نشون بده !! بعد گل تورس همچین سکوتی کرد که انگار تیم ایران ناکام مونده سکوتش در این حد بود که ما رو هم به غم اندوه برد:6qwup3:
و یک سوتی شاخی که داد رو صحنه ی کرنل چلسی گفت اشتباه از گواردیولا. :laugh4:
FC PERSPOLIS
25-04-2012, 01:39
و یک سوتی شاخی که داد رو صحنه ی کرنل چلسی گفت اشتباه از گواردیولا. :laugh4:عامو چی چی میگی:D
والدس داشت میومد توپو بگیره میگفت حالا گواردیولا از دروازه خارج میشه و توپو میگیره:laugh4:
یه جای دیگه هم فابرگاس خطا کرد-گفت حالا خطا از گواردیولا:laugh4:
بعد از گل تورس هم حالا خوب بود جواتی گزارش نمیکرد-فکر کنم مثل بازی ایران چین به گریه میوفتاد:laugh4:
همه اینا رو بذارین کنار . نیمه اول بازی رو از رادیو ورزش گوش می دادم . وقتی بوسکتس گل زد مجبور شدم ولوم صدا رو از 26 بیارم رو 24 که صدای فریاد گزارشگر اذیت نکنه :D وقتی گل دومو زد مجبور شدم بذارم رو 16 صدا رو :laugh4: داشت می ترکید از خوشحالی :D ولی وقتی گل زد تا جایی که شد بردم بالا صدا رو تا بفهمم چی میگه اصلا چی شد :laugh4:
یه سوتی هم داد در حد المپیک : وقتی چلسی گل زد گفت چون رامیرز و لمپارد هر دو سیاه پوست هستند یه لحظه با هم اشتباهشون گرفتم =))=))=))
Mohammad_reddevils
25-04-2012, 10:00
واقعا حضور گزارشگرانی مثل پیمان یوسفی عامل نابودی وجهه تلویزیون ملی یک کشوره(البته اگر وجهه ای داشته باشه).باور کنین اگر تیم ملی کشورش یا تیم شهرش اینجوری گل میخورد انقدر تو ماتم فرو نمیرفت.سکوت بعد از گل خوردن بارسلونا؟ واقعا غیر از ابراز تاسف کاری نمیشه کرد.من که به شخصه از این به بعد در صورتی که یوسفی گزارشگر بازی هایی باشه که میخوام ببینم،پیه گزارش به زبان فرانسه و ترکی رو به تنم میمالم و از کانال های خارجی بازی رو تماشا میکنم.
ale10juve
25-04-2012, 11:21
دوستان عزیز این بحث بازی دیشب کسی به آخرش هم توجه کرد موقعی رضا جاودانی صحبت میکرد انگار در غم سوگ مادرش نشسته؛عادل فردوسی پور پیمان یوسفی رضا جاودانی و جواد خیابانی سوتی زاده تو تمام بازیهاشون به طور کامل طرفدار تیم خاصی هستند البت که شبکه 3 تنها شبکه ای هست که بازیها رو پوشش میده و گزارشگران هم به خودشون حق میدن به چند میلیون بیننده توهین کنند با رفتار و جانبداریشون ؛
تو فیلم دادشاه که مال سال 70 اینجاها هست طرفی که به اصطلاح طرف مردمه در واقع به فکر خودشه که مثتاق بارز ش دیشب اتفاق افتاد که گوی با باخت بارسا شبکه 3 به اندوه و ماتم فرو رفت؛
اگر شبکه 3 تو 2 هفته اخیر تمام بازیها رو پخش کرد نه به خاطر مردم بود بلکه به خاطر روی کار آمدن شبکه ورزش بود و مسولان خواستن به نوعی دل مردم رو به دست بیارن به جای اون چند شبی که با سریالهای طنز مردم رو از دیدن هنرنمایی ستارهای محبوبشون محروم کردند؛
اما تا وقتی که کسی به این وضعیت اعتراضی نکنه گزارشگران شبکه 3 باز هم به خودشون اجازه میدن جانبدارانه گزارشگری کنند
من هم حرف دوستان رو تصدیق میکنم و فقط میگم که واقعا اعصاب خودتون رو خرد این گزارش گر های آبگوشتی تلویزیون نکنید
من دیشب بازی رو از الجزیره با صدای ورزشگاه و با بهترین کیفیت دیدم و لذت بردم
بهتر از اون هم شبکه اسکای هست با اون خبرنگار های جیگرش :D
من 1 ساله هیچ بازی اروپایی رو از صدا و سیما ندیم
قدیم ها می گفتند بشینیم بازی رو با گزارش فردوسی پور ببینیم تا به اطلاعات فوتبالیمون اضافه بشه اما الان نصف بچه های اینجا اطلاعاتشون از عادل بیشتره
و عادل هم جدیدا خیلی خوشمزه شده و همش فکر تیکه پرانیه
The CitiZen
25-04-2012, 13:38
گاهی وقت های این تیم گزارش ورزشی , یک جوری رفتار می کنند که من احساس می کنم کلا" هواداری از بارسا یک امر عادی هست و وظیفشونه ! , واقعا" فکر نمی کنم شبکه ی اختصاصی بارسا هم اینقدر افراطی یک بازی رو گزارش و تحلیل کنه !
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
این عکسیه که همچین خوب داره تو فیس بوک میچرخه!
یوسفی بعد از گل تورس به بارسا::hanghead:
یوسفی بعد از گل قطر به ایران:::D::
پ ن::D
alireza77777m
01-05-2012, 12:32
دیشب در بازی منچستر یونایتد و منچستر سیتی،نصری در دقایق پایانی در حالی که یک بر صفر از منچستر یونایتد جلو بودند در محوطه جریمه منچستر یونایتد و نزدیک محوطه 6 قدم میخواست همه رو دریبل کنه،خود صحنه که خیلی خنده دار بود ولی حرفی که مزدک میرزایی زد جالب تر بود.گفت:انگار داره تو کوچشون فوتبال بازی می کنه:laugh4:
satarkhan
01-05-2012, 22:18
استاد، داستان پنالتی چی بود؟
گزارشگر این بازی، جواد خیابانی کلاً متوجه ماجرا نشد و حتی نمی دانست اماراتی ها به چه چیزی اعتراض می کنند
سایت گل- در ابتدای نیمه دوم بازی النصر و سپاهان، اتفاق عجیب و کم نظیری افتاد. سپاهانی ها به نیت بازی جوانمردانه، توپ را به سوی دروازه النصر فرستادند اما جواهیر سوکای (یا به قول استاد خیابانی خاویر سوکای) که گویا در جریان نبود، عمداً یا سهواً به دنبال توپ دوید و دروازه بان اماراتی را دریبل کرد و با خطا متوقف شد. بعد از خطا، دفاع النصر قصد دفع توپ را داشت که توپ با برخورد به بدن سوکای، به گل تبدیل شد اما داور که قبل از این فعل و انفعال در سوت خود دمیده بود، نقطه پنالتی را نشان داد و دروازه بان اماراتی را اخراج کرد.
این اتفاق، باعث تنش و درگیری در زمین و حتی روی نیمکت مربیان شد ولی داور تصمیمش را گرفته بود. این پنالتی را امید ابراهیمی طوری قل داد که حتی به خط دروازه هم نرسد اما النصر مجبور شد نیمه دوم را با یک بازیکن کمتر ادامه دهد.
نکته جالب و در عین حال تاسف بار اینکه گزارشگر این بازی، جواد خیابانی کلاً متوجه ماجرا نشد و حتی نمی دانست اماراتی ها به چه چیزی اعتراض می کنند.
پ.ن : خاویر سوکای 127fs3556139
پ.ن : میگفت تماشاگر سوت زده =))
Amir United
02-05-2012, 10:26
هیچی این تیکه ی مزدک تو بازی یونایتد - سیتی نمی شه؛ زمانی که دی یانگ اومد تو زمین گفت:
دی یانگ بازیکنی هست که نه تنها پاهای بازیکنارو می زنه بلکه بعضی مواقع جاهای دیگه ی بازیکنا رو هم نوازش می ده :دی
Ḧḗᴦӧᴉҫ ϐ₳ЯÇĄ
02-05-2012, 15:41
شاهکار خیابانی بود واقعا پنالتی دیروز النصر ! جدا از اینکه کلا نفهمید قضیه از چه قراره ، تعابیر جالبی هم استفاده می کرد ::laugh4:
« معمولا مربی ها وقتی دروازه بانشون اخراج میشه ، یکی از بازیکن ها رو بیرون میکشن و دروازه بان ذخیره رو به بازی میارن ! » پـ نه پـ ، یه عده ای از مربی ها دروازه بان ذخیره رو با همون دروازه بان اخراجی تعویض می کنن !
alireza77777m
03-05-2012, 00:00
خیابانی در بازی استقلال و الریان هم گل کاشت.زمانی که اسماعیل شریفات با پاس آندرانیک تیموریان صاحب توپ شد گفت برو اسماعیل شریفات:laugh4:پـ نـ پـ می ایسته تا تو بگی آفساید نبوده بعد بره:D
MU Lover
05-05-2012, 21:14
آقای علیفر، تلویزیون ارثیه شخصی نیست!
تماشا: ([Only registered and activated users can see links])آقای علیفر! آقای علیفر! محض رضای خدا درک کنید که تریبون تلویزیون، ارثیه شخصی شما نیست که هرچه دل تان بخواهد بگویید. محض رضای خدا این قدر مردم را عذاب ندهید.
شاید بگویید اگر مشکلی داشته باشید، مدیران مافوق تان دیگر به شما میدان نخواهند داد. اما شما می دانید، ما و همه مردم ایران هم می دانیم که در صدا و سیما چنین خبرهایی نیست. جان هر کسی که دوست د ارید گزارش بازی بیلبائو – رئال مادرید را یک بار خودتان هم گوش بدهید.
اولین جمله ای که در ابتدای بازی گفتید، مضمونش این بود: «با سلام خدمت دوستداران تیم رویایی رئال مادرید که ممکن است امشب جشن قهرمانی برپا کند». آخر مرد حسابی، چه کسی گفته فقط طرفداران رئال مادرید، ممکن است این بازی حساس را نگاه کنند؟
فکر نمی کنید ممکن است طرفداران بارسلونا هم – که اتفاقا در ایران تعدادشان هم کم نیست – بیننده این بازی باشند؟ یا نکند فکر می کنید چون خودتان طرفدار مورینیو و رئال مادرید هستید، هرچه دل تان می خواهد می توانید بگویید؟ راستی نگفتید «تیم رویایی رئال مادرید» را از کجا آورده اید؟ تیم رویایی در مقایسه با کدام تیم؟ به کدام دلیل؟ نکند متر این ارزیابی بازهم خود شما هستید؟
در 90 دقیقه بازی از هر فرصتی استفاده کردید تا از رئال و مورینیو تمجید کنید؟ داوری بازی برخورد توپ با دست مدافع بیلبائو را پنالتی گرفت ولی بی تفاوت از کنار برخورد توپ با دست خدیرا در محوطه جریمه رئال گذشت،
با این حال شما قاطعانه حکم دادید که داوری هیچ مشکلی نداشته. جالب این بود که یک بار دیگر توپ به دست بازیکن بیلبائو خورد و داور با کارت زرد دوم اخراجش کرد، اما شما که معمولا در مورد همه چیز نظر می دهید، لازم ندیدید به این تعارض اشاره ای بکنید. خنده دار ترین قسمت ماجرا وقتی بود که بشاش نبودن قیافه مورینیو را به حذف رئال از نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا – یا به قول شما جام قهرمانی باشگاه ها – ربط دادید و در حکمی باورنکردنی، رئال مادرید را شایسته صعود به فینال لیگ قهرمانان خواندید.
وقتی این گونه حکم می دهید ما نگران سلامتی تان می شویم به خدا. چطور ممکن است یک نفر که در جایگاهی مثل آنجا که شما هستید، بنشیند و تنها منویات شخصی اش را به خورد مردم بدهأ؟ حتی طرفداران بارسلونا هم که حریفش در نیمه نهایی، 90 دقیقه تنها دفاع می کرد، نمی توانند تیم شان را شایسته صعود به فینال بدانند، چون اگر بود راهی برای عبور از دفاع سزاوارانه تیم 10 نفره چلسی پیدا می کرد.
آن وقت شما بی توجه به نمایش قابل احترام بایرن مونیخ، می گویید: «انصافا حق رئال بود که به فینال برود». وقتی این چنین قضاوت می کنید، همه امید ما می تواند این باشد که شما بازی رئال – بایرن را ندیده اید و دارید سر به سر ملت می گذارید. در غیر این صورت به ما حق بدهید که نگران سلامتی تان باشیم.
به خدا سلامتی آدم از هر چیزی مهم تر است. و اما آخرین شاهکار شما، جملاتی بود که برای پایان بازی بیلبائدو – رئال مادرید انتخاب کردید: «تبریک می گم به طرفداران پرشمار رئال مادرید در کشورمون» این جمله را نه یک بار که دو بار تکرار کردید. با این روشی که شما در پیش گرفته اید امروز فرداست که با خودتان ترقه به استودیو تلویزیون ببرید و بعد از قهرمانی رئال مادرید، بترکانید.
محض رضای خدا اگر روزی تصمیم گرفتید از این روش برای نشان دادن طرفداری از یک تیم و رجزخوانی برای طرفداران رقیب، استفاده کنید، هیجانتان را کنترل کنید و مواظب سلامتتان باشید. ما نمی خواهیم خدای نکرده «یک تار مو» از سر پر از موی مشکی شما کم شود. ملتفت هستید که جناب سرهنگ؟ «یک تار مو» هم نباید از سر شما کم شود.
mohammad16
05-05-2012, 21:21
فردوسی پور در بازی فینال چلسی-لیورپول در دقیقه ی 57 گفت تورس می تونه امیدوار باشه در اوایل نیمه ی دوم بیاد تو دقیع ی 57 مگه نیمه ی اول هست بچه ها جدیدا!!؟؟:D
M o h a m m a d
05-05-2012, 21:28
آقا دروگبا مصدوم شد میگه جالبه خانم ..... دکتر چلسی بالای سرش نیست :دی
فکر کنم اون عکس رو که برای دروگبا ساختن دیده :دی
معمارزاده یه توپ ساده رو از کعبی گرفت یهو همه تشویقش کردن
مزدک گفت : کسی نفهمه میگه معمارزاده این فصل تا15 کلین شیت داشته :flat:
mona_casillas
08-05-2012, 00:34
دلم میخواد گزارشگرها بدونند یه میکروفن ملی در اختیارشون قرار گرفته برای گزارش بازی ، بازی با هیجان باید گزارش بشه اما دیدگاههای شخصی گزارشگر ازاین میکروفن نباید به خورد مردم داده بشه گزارشگر روی اعصاب ما نباید راه بره تی وی ارثیه و ملک شخصی نیست دیروز برای چندمین بار گزارش بازی پرسپولیس به عهده مزدک میرزایی بود و بارها ضمن گزارش هرچی خواست بار پرسپولیس کرد !
KiAn MuNiCh
08-05-2012, 11:28
کلا مزدک به همه تیما تیکه میندازه.استقلال و پرسپولیسش فرقی نمیکنه ولی انصافا تیکه های شاخی میندازه.
خوشم میاد از تیکه هاش...پرسپولیس هم این چند هفته کم سوژه برا تیکه انداختن نداشته
MU Lover
08-05-2012, 12:02
سوتی های خیابانی هفتگی شد!
تماشا: ([Only registered and activated users can see links])زوج پیمان یوسفی و جواد خیابانی، یکشنبه شب گزارش و اجرای ویژه برنامه دربی میلان را برعهده داشتند. یوسفی در میانه های مسابقه که اینتر و میلان مساوی بودند و در مسابقه همزمان یونتوس کالیاری را شکست داده بود گفت: «یک امتیاز بیشتر و تفاضل گل بالاتر، تنها برتری یونتوس در مقابل میلان بود. اگر همین نتایج تا پایان بازی ادامه داشته باشد، اختلاف به 3 امتیاز می رسد و یوونتوس با یک تساوی در بازی آینده قهرمانی را جشن خواهد گرفت».
این اظهارنظر یوسفی در حالی است که در فوتبال ایتالیا، تفاضل گل هیچ اهمیتی نداشته و در صورت برابری امتیازات بازی رودررو تعیین کننده قهرمان خواهد بود. باتوجه به اینکه یوونتوس در مجموع دو بازی رفت و برگشت 3 بر یک میلان را شکست داده، اگر دربی میلان با تساوی به اتمام می رسید هم قهرمانی تورینی ها مسجل می شد و شاهد جشن قهرمانی در تورین بودیم.
دقایقی قبل از این اظهارنظر، یوسی با تمسخر مصدومیت آبیاتی گفت: «آبیاتی قصد دارد با این روش زمان بازی را تلف کند». بلافاصله پس از بیان این جمله، تابلوی تعویض بالا آمد و آملیا جانشین آبیاتی مصدوم شد تا دروازه بان میلان را با بانداژ و کیسه یخ به بیمارستان ببرند.
جالب اینجاست در این دقایق اینتر یک بر صفر جلو بود و آبیاتی هیچ انگیزه ای برای اتلاف وقت نداشت. یوسفی که علاقه زیادی به جملات قصار دارد پس از حرکت انفرادی زانتی بازیکن 38 ساله، در دقیقه 80، کل زمین رو طی می کنه، تو خودت حدیث مفصل بخوان از این مجمل...».
جواد خیابانی هم که نقش مجری برنامه را برعهده داشت، ابتدای برنامه چند دقیقه به تنهایی کارشناسی می کرد و حتی فرصت سلام و احوالپرسی به مجید صالح نداد. در پایان مسابقه هم خیابانی با خونسردی کامل گفت: «با پیروزی لاتزیو، اینتر هیچ شانسی برای رسیدن به لیگ قهرمانان اروپای فصل آینده ندارد».
این درحالی است که لاتزیو و اینتر تنها یک امتیاز اختلاف داشته و در بازی آینده به مصاف هم می روند. اینتر با پیروزی در آن مسابقه می تواند با 2 امتیاز اختلاف بالاتر از لاتزیو قرار بگیرد.
RED DEMON
08-05-2012, 22:53
گاف های جدید اقای خیابانی و شاهکارهای جدیدشون ...
البته نویسنده این متن محمدرضا راستگو ([Only registered and activated users can see links]) هستن و منبع ([Only registered and activated users can see links]) این نوشته هم وبلاگ شخصی ایشون .
جدیدترین گاف های جواد خیابانی !! ([Only registered and activated users can see links])
شاهکارهای جواد یکی دوتا نبود و می خواهیم اینجا چند تایی از آنها را مرور کنیم. [Only registered and activated users can see links]
انگار قرار نیست پدیده ای به نام جواد خیابانی در سیما فروکش کند و خاطرات ما با او که چند دهه ادامه داشته بازهم تداوم خواهد داشت. خاطراتی که جز چند مورد معدود که با هیجان و افتخار همراه بوده، در بقیه موارد یا موجب خنده و سرگرمی است یا عصبی شدن و جنون!
جواد خیابانی با دردنامه ای که سال گذشته منتشر کرد نشان داد که قرار نیست هیچ تغییری در رویه اش بدهد، زیرا برخلاف اکثریت مردم، او اعتقادی به غیرعادی بودن حرف هایش ندارد و متوجه نمی شود که چرا بسیاری اعتقاد دارند گزارش هایش سوهان روح و اعصاب و توهین به مخاطب است.
برای همین حتی وقتی سعی می کند کمی خود را کنترل کند و با اعتماد به نفس پایین تر و حساب شده تر حرف بزند هم اتفاق خاصی نمی افتد و مدت زیادی طول نمی کشد که به خیابانی همیشگی تبدیل می شود.
جواد روز سه شنبه و در زمان گزارش بازی سپاهان – النصر بعد از چند ساعت حضور در جلو و پشت دوربین، دوباره خودش بود و یکی دیگر از حماسه هایش را خلق کرد. شاهکارهای جواد یکی دوتا نبود و می خواهیم اینجا چند تایی از آنها را مرور کنیم.
یکی از جالب ترنی و عجیب ترین بخش های گزارش جواد مربوط به صحنه پنالتی سپاهان و اخراج دروازه بان النصر بود. جواد این صحنه را که بر اثر اشتباه سوکای پیش آمد اصلا ندید. سوکای در لحظه ای که باید فیرپلی می کرد و در پاسخ کار قشنگ النصری ها که توپ را به بیرون زده بودند آن را به دروازه بان تیم اماراتی می سپرد، ناجوانمردانه قصد حمله داشت که دروازه بان امارات روی او خطا کرد و داور علاوه بر گرفتن پنالتی گلر را هم اخراج کرد.
طبیعی بود که سپاهانی ها نباید پنالتی را که به ناحق برایشان گرفته می شد گل می کردند و ابراهیمی هم به دستور کرانچار آن را گل نکرد. در حالی که همچنان النصر به خاطر حرکت غلط سوکای یک بازیکن کمتر داشت. اما جواد که کلا متوجه ماجرا نبود برای دقایق زیادی به خواندن شعرهای حماسی برای این کار ابراهیمی پرداخت و اصرار داشت که تیم های عربی باید از ما درس اخلاق و جوانمردی بگیرند.
کسی هم نبود بگوید جواد جان، اشتباه از ما بوده. خطا از ما بوده. کدام جوانمردی؟ او که کلا توی باغ نبود بعد از تماس نوذر رودنیل هم گفت: «آقای رودنیل تماس گرفتن و می گن این پنالتی که داور به خاطر حرکت جوانمردانه سپاهانی ها براشون گرفت، عادلانه نبود!» کسی می فهمد یعنی چی؟
جواد به حرف های خنده دارش ادامه می داد. او بعد از اینکه النصر هم پنالتی اش را از دست داد و کارگردان والتر زنگا را نشان داد یاد خاطراتش کرد و گفت: «حالا زنگا تو ذهنش داره پنالتی ها رو تحلیل می کنه و چون خودش هم دروازه بان بوده، بهتر این کار رو می کنه!» جواد که اطلاعات به روزش محدود است، با بردن نام برشیانو، بازیکن النصر نقبی هم به تیم برشا ایتالیا و روبرتو باجو زد! از آن حرف هایی که فقط خود جواد می تواند بزند.
از تو باغ نبودن خیابانی همین بس که اسم جواهر سوکای، فوروارد سپاهان تا حالا به گوشش نخورده بود و بیشتر نیمه اول او را خاویر(!) سوکای خطاب می کرد، البته اواخر نیمه اول به جواد رساندند که خیلی ضایع کردی، اسم سوکای جواهر است. آن وقت جواد خیلی راحت توضیح داد: «البته نام سوکای را با تلفظ های مختلفی می توان خواند، مثلا جواهر یا جواهیر!» خوب شد نگفت خاویار. در بقیه بازی هم لطف کرد و تقریبا هیچ وقت اسم کوچک سوکای را نگفت تا بینندگان کمتر روی سوتی او زوم کنند.
یکی از شاهکارهای جواد هم این بود که می گفت سپاهان زیاد مایل نیست سرگروه شود چون اگر پرسپولیس تیم دوم گروه بیاید بالا می خورند به هم. غافل از اینکه سپاهان اصلا به تیم دوم گروه D نمی خورد و به تیم دوم گروه A می خورد که تا زمان بازی سپاهان می توانست استقلال باشد.
سوال ما این است که برای گزارشگر معتبر صداوسیما خیلی سخت است که قبل از بازی یک نگاهی به گروه بندی تیم ها و جدول مسابقات بیندازد؟ یعنی این هم توقع زیادی است که او بداند در مرحله اول کدام تیم ها باهم بازی می کنند؟
از جملات جالب خیابانی یکی هم اینکه: «سوکای خودش شوت می زنه و پاس نمی ده. حالا هم داره توضیح می ده که خودم موقعیتم بهتر بود! جعفرپور هم حالا از این ور می زنه. انگار می خواد پاس ندادن سوکای رو جبران کنه در حالی که بهتر بود به سوکای پاس می داد. البته بهتر از سوکای هم می زنه و همون بهتر بود. که پاس نمی داد!» بالاخره چی؟
سپاهان گل می زنه و هواداراش در استادیوم خوشحالی می کنن و جواد یه حماسه دیگه خلق می کنه: «حالا اصفهانی ها خوشحالن، همه ایرانی ها خوشحالن و البته سپاهانی ها هم خوشحالن!» فکر کن که چقدر فرق داره اینا با هم.
یادمان رفت بگوییم که موقع گل دوم سپاهان اصلا جواد نبود و گزارش نمی کرد. از آن وقت هایی که یکهو چند دقیقه معلوم نیست کجا می گذارد می رود. خب انسان است ممکن است کاری داشته باشد.
مرزبان و کرانچار دارند شوخی می کنند و می خندند و جواد: «مرزبان اومده از کرانچار اطلاعات بگیره که بعد بره تخلیه کنه!» یه چیزی تو مایه های فرغون.
بازی ادامه دارد. بازیکنان درگیر شده اند و داور کارت زرد نشان می دهد. چند لحظه ای مسابقه متوقف است و همچنان خبری از جواد نیست. وقتی برمی گردد معلوم می شود که با آقای رحیمی، مدیر باشگاه سپاهان داشته تلفنی صحبت می کرده. باور می کنید؟ «آقای رحیمی پشت خط بودن و گفتن به ابراهیمی 50 میلیون جایزه می دیم».
جواد وسط گزارش رفته پای تلفن با مدیر باشگاه گپ زده! این اتفاق فقط در کتاب ها و فیلم های تخیلی می تواند بیفتد و البته در صداوسیما خودمان.
و «تیم های ما نباید هیچ وقت به تیم های عربی ببازن. یعنی با استعدادی که بچه های ما دارن اگه توانایی های خودشون رو نشون بدن هیچ کدوم از تیم های ما نباید به هیچ کدوم از تیم های امارات و قطر و بحرین و از این قبیل باج بدن و همه تیم های ما باید همه این تیم ها رو همیشه ببرن!» یعنی آخر حماسه.
کلا همه تیمای ما همه تیمای اونا رو. یعنی مس سرچشمه هم باید همه تیم های عربی را در تمام زمان ها شکست دهد چون ما خیلی کارمان درست است و غیرت داریم و همگی هم مثل جواد حماسه سرا هستیم.
جوگیر نشو عزیزم
البته وقتی جواد خیابانی اسم سیدمهدی سیدصالحی را آن طور با تشدید و غلیظ می گوید شاید هیچ عجیب نباشد که سیدصالحی وقتی گل سوم سپاهان را به النصر می زند – یعنی یک گل معمولی به یک تیم 10 نفره – آن طور جو گیر شود و پیراهنش را دربیاورد و کارت زرد بگیرد. خب همین قدر هیجان زده هستی و از گل هایت همین قدر ذوق می کنی که هیچ وقت نتوانسته ای پیشرفت کنی و ملی پوش و لژیونر شوی عزیزم. کمی معمولی باش.
بازی درآوردن ساعت بازی
تغییر کردن ساعت بازی که روی تصاویر فوتبال می افتد برای ما ایرانی ها چیزی معمولی است، بس که تصاویر ممیزی می شود و هی صحنه های قبل را در دقایق بعد برایمان تکرار می کنند. اما بازی سپاهان با النصر در این زمینه هم یک نوآوری داشت و دائما ساعت بالای تصویر تغییر می کرد، آن هم نه یکی دو دقیقه که 15-10 دقیقه. خواستیم تشکری کنیم از دوستان زحمتکش.
N A V I D
08-05-2012, 23:33
یکی از سوتی های جالب مزدک بازی بارسا با چلسی بود.البته من اینو ندیده بودم از دوستام شنیدم.
والدس روی سانتر لمپارد خروج بد میکنه بعد میگه خروج ناموفق گواردیولا:laugh4::laugh4:
N A V I D
10-05-2012, 11:50
سوتی وحشتناک پیمان یوسفی در بازی بارسا و چلسی:laugh4:
MEDIAFIRE ([Only registered and activated users can see links])
Real Madrid C.F
10-05-2012, 11:59
مزدك ميرزايي توي بازي ديشب منچستر سيتي رو باشگاه بزرگتري نسبت به بيلبائو و اتلتيكو مادريد معرفي كرد =p~:6177:
تو بازی دیشب مزدک میگفت.تصویری که در اختیار منه خیلی کیفیت بدی داره و بازیکنا رو به سختی تشخیص میدم.چند وقت پیش هم عادل میگفت مانیتور جلو من خیلی کوچیک و بی کیفیته.یعنی باید به حال صدا و سیمای این مملکت گریست.مگه بهترین تی وی با بالاترین رزولوشن چنده؟
RED DEMON
10-05-2012, 12:15
مانیتوری که رو به روی گزارشگر فکر نکنم بیشتر از 21 اینچ باشه :دی
چند بار داشت جایی همین گزارشگر ها بازی رو گزارش می کنن رو نشون میداد و خب تی وی هم مشخص بود که خیلی کوچیکه .
تقریبا بازیکن ها رو حدس می زنن :)) :دی
kiavash13
10-05-2012, 13:23
یه سوتی نسبی استاد دادن که تو این تاپیک اشاره نشده بود
بازی سپاهان-النصر:
درست قبل از پنالتی:واعا امیدواریم که این توپ گل بشه
درست بعد از پنالتی:آفرین برو بچ سپاهان،درس جوانمردی دادن
Godfather
10-05-2012, 13:41
دیشب خیابانی یه حرفی زد که واقعا میخواستم با لقد بزنم تو صفحه تلوزیون :d
داشت امار رو میخوند و هرچی میگفت ( امار ها رو ) بیلبائو سر تر از اتلتیکو مادرید بود ، یه دفعه خیابانی اینطوری کرد :
اقای فلانی ( اسم یارو تحلیل گره یادم نیست :D ) الان که امار رو نگاه میکنیم ، میبینیم که بیلبائو خیلی سرتر بود و واقعا چرا باخت ؟
بعد یارو تحلیل گره گفت : چون بازی قشنگی رو داشت نمایش میداد
یه دفعه خیابانی پرید وسط حرفش و گفت : بله ، درسته نیومد اتوبوس بزاره جلوی دروازش !!!! ( مثلا اشاره کرد به بازی بارسا - چلسی ) :292:
یعنی واقعا یکی نیست به این بگه تو که چیزی از فوتبال حالیت نیست برای چی نظر میدی ؟
اخه تو میای بازی کردن بیلبائو جلوی اتلتیکو رو با چلسی 10 نفره جلوی بارسا یکی میکنی؟!!!!!!!:292:
با وجود کیفیت خوب،استاد خیابانی باز هم شاهکار کردند،از بازی افتضاح بایرن و از بازی عالی دورتموند که حالم گرفته شد،این گزارش خیابانی بیشتر حالمو گرفت، به خدا مجبور نیست حتما گزارشگری کنه! مثل جاودانی فقط بیاد مجری گری کنه برا خودش هم خیلی بهتره،دیگه هر کی جای این بود بعد این همه آبرو ریزی سعی میکرد کمتر سوتی بده!
چندین بار به جای لیگ قهرمانان گفت لیگ اروپا که یک نمونش گفت سال دیگه دورتموند میتونه تو لیگ اروپا حرفهایی برای گفتن داشته باشه!!
بعد نام بردن از اسامی هافبکهای بایرن(منهای وینگر ها!) فرمود: اینها تقریبا(!)هافبکهای بایرنن!! نمیدونم یعنی چی تقریبا هافبکن!
یه شاهکار دیگه هم داشت که فرمود ریبری و روبن و گومز مهاجمهای بایرنن و با توان تهاجمی زیادی به میدان اومده بایرن!! یعنی بازی رفت با رئال هم گزارش کرده هنوز نمیدونه ریبری و روبن وینگرن نه مهاجم که خیلی فرق دارن این دو مقوله با هم!
سر پنالتی بایرن ریبری داره اعتراض میکنه که باید دروازه بان کارت قرمز بگیره نه کارت زرد! این همش فکر میکنه به گومز جهت تمارض کارت زرد قراره نشون بدن و اعتراض ریبری برای اینه!!
کلا با اطلاعات صفر میاد میشینه گزارش میکنه
بازم سوتی داشت ولی اینا شاه سوتی هاش بود
یه سوال هوش هم از کارشناس پرسید که اگر توپ گومز گل می شد بایرن برمیگشت به بازی یا نه دورتموند اومده بود که بازیو ببره ؟ =)) بعد کارشناس بهش گفت البته هر دو تیم برای برد اومده بودن :))
در ضمن دوباره اون قضیه اتوبوس رو گفت :دی یه چی یاد گرفته دیگه همش میگه :دی
جدا تحمل جواد خیابانی سخت و سخت تر میشه ...
هر آدمی خب به یه سری چیز ها علاقه داره اما اگه یه گزارشگر به تیمی علاقه داره دلیل نمی شه بیاد پشت بلندگو به همه بگه چون همه مثل خودش نیستند.کاری ندارم به اینکه ایشون طرفدار بارسا هستند یا نه.اگه باشند که برام اهمیتی هم نداره فکر کنم ایشون از طرفدارای دسته اول بارسا باشند."مچمع بادها"!آخه یعنی چی که 100 بار تو 95 دقه بازی میای میگی که بایرن اومده رئال رو برده!طرف هر صفت خوبی هم که بلده تقسیم می کنه به رئال و بایرن.اصلا معلوم نیست چه کار می خواد بکنه!گلر دورتموند پنالتی میده میاد ذهن اکثر بیننده ها رو منحرف می کنه !بعد می بینیم روبن داره با پای چپ پنالتی می زنه!!!
من قصد ناراحت کردن هواداران رئال یا بایرن رو ندارم و نمی خوام وارد بحث جدیدی بشم اما این بایرنی که من دیشب دیدم فقط و فقط به خاطر تکنیک و توانایی چند بازیکنش مثل ریبری سرپا بود بعد آقای خیابانی میاد میگه با وجود اینکه بارین 3 گل عقبه به زیبایی پاسکاری میکنه و برنامه داره!!در اینکه آلمانی ها و باریرنی ها استاد بازگشت و روحیه هستند من شکی ندارم اما بایرن دیشب هیــــچ چیزی نداشت.اون پاسکاری هایی هم که سرانجام منجر به گل زرد ها شد از روی ناچاری و سردرگمی بود.من واقعا از گفته های آقای خیابانی تعجب می کنم...
صحنه ای که پنالتی صحیح برای دورتموند اعلام شد از نظر استاد همه خطا ردند جز بوآتنگ!من نمی دونم بدشتوبر چه شباهتی با بوآتنگ داره که این دو رو با هم اشتباه می کنه.
به صحبت های بعد از بازی هم کاری ندارم.فقط متاسفم.متاسفم واسه ایشون ...یا اصلا ایشون چرا.متاسفم واسه همه کسائی که به ایشون ربط دارن.کسی که چند برابر از ما بزرگتره و کارش فوتباله(!!!)هنوز میاد میگه اگه اون توپ گل می شد و اگه اون توپ گل نمی شد..!!انگار ناداوری شده که یه نفر میاد تیرش رو به تیر شلیک می کنه!
خسته نباشید آقای خیابانی,لذت بردیم.
mohsen_arg
13-05-2012, 12:11
علیفر که خوب میشانسین! علیفر که حدود 7 سال پیش در یک گزارش مستقیم بازی بارسلونا وقتی رایکارد لیونل مسی 17 ساله رو جای لودویک جولی فرانسوی (بازیکن محبوب علیفر) به بازی آورده بود به شدت به رایکارد تاخت و مسی رو بازیکنی در حد واندازهای بارسلونا ندونست!!!!!! همچنان به افتخار آفرینیها و حماسه سازیهاشادامه میده!
دیشبم که سر بازی بارسا بتیس گفت باید دید مدیران بارسا بعد از رفتن گواردیولا چه کسی رو به عنوان سرمربی بارسا انتخاب میکنن!!! یعنی دقیقا ایشون رسما 1 ماهه اخیر 3 تا خط مطلب نخونده در مورد بارسا؟ در یک صحنه دیگه هم که جعل تاریخ کرد وگفت بعد از این که گواردویلا از ماسکرانو در خط دفاع استفاده میکنه ماسکرانو در تیم ملی آرژانتین هم در خط دفاعی به کار گرفته میشه!!! ای خدا! بخدا ماسکرانو تا حالا 1 ثانیه هم در خط دفاعی آرزانتین بکار گرفته نشده! چرا از خودت داستان میسازی؟!
البته طبق معمول طرفداران دفاع 4 نفره و خطی رو به چالش کشید که این دیگه عادی شده برای همه!!
satarkhan
13-05-2012, 12:52
این علیفر ید طولانی در سوتی دادن داره ... یادمه 10-11 سال پیش بود هنوز به اون شکل تلویزیون فوتبال پخش نمیکرد اولین بازی رو که یادمه مارسی با یه تیم دیگه بود ؛ مارسی یه گل میزنه بعد گل تیم رو از 3 زاویه مختلف نشون میدن علیفر میگه عجب بازی شده 3 گل در 30 ثانیه :D :D به جز عادل و احمدی و کمی هم مزدک به بقیه گزارشگرا اعتمادی نیست !
واااااااااااااااااااااااا اااااااای علیفر =)) یعنی جواد پیشش پشست =))
دقیقه 23 مربی حریف 1-0 که جلوئه از پرسپولیس ، مربی حریف ساعتشو نگاه می کنه ، خطاب به مربی حریف میگه ، برادر به چی نگاه می کنی تازه دقیقه 23 ئه خیلی مونده هنوز =))
این اواخرم که گل کاشت ، گفت بچه های پرسپولیس باید حواسشون به درب بین شیث و دفاع باشه =))
خدایی جواد کجا و علی فر کجا =))
vBulletin v3.8.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Persian Language By
Persian Forum Ver 2.1