PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : «« اخبار مربوط به لژیونرهای ایرانی »»

صفحه ها : 1 [2]

Nastaran
02-03-2010, 01:57
براي خداحافظي به ايران برمي‌گردم
آندو: نااميد نيستم در اروپا مي‌مانم

آندرانيك تيموريان اگرچه در فولام اوضاع خوبي ندارد و اصلا فرصت حضور در ميدان را پيدا نمي‌كند اما باز هم به تيم ملي دعوت شد چرا كه قبلا هم نشان داده با اينكه بازي نمي‌كند، از آمادگي بالايي برخوردار است كه مي‌تواند به تيم ملي كمك كند. آندو كه از ديروز صبح به اردوي تيم ملي ملحق شد، آنقدر خوشحال به نظر مي‌رسيد كه تصور مي‌شد او هم به زودي به ليگ ايران برگردد اما اين لژيونر ايراني معتقد است هنوز مي‌تواند در اروپا بازي كند، پس فعلا به ايران برنمي‌گردد.

ظاهرا روزهاي سختي را در فولام مي‌گذراني و شرايطت بدتر از قبل هم شده...
بله، همانطور كه هفته قبل هم گفته بودم شرايطم اصلا خوب نيست و نظر هاجسون هيچ تغييري نكرده البته اين مساله كمي هم طبيعي است چون فولام در اين فصل عالي نتيجه گرفته و هاجسون حق دارد به تيم برنده دست نزند. به هر حال من يك فصل خوب را از دست دادم و خيلي ضرر كردم اما فوتبال حرفه‌اي همين است و امكان دارد اين شرايط براي هر فوتباليستي به وجود بيايد.
اما اين وضعيت ظاهرا تاثير چنداني در روحيه‌ات نداشت؟
‌شايد هركس جاي من بود در اين شرايط ديوانه مي‌شد اما من انگيزه دارم و نااميد نمي‌شوم. من قيد اين فصل را زدم اما به آينده اميدوارم. چيزي كه به من اميد مي‌دهد سنم است كه اجازه مي‌دهد اين ناكامي را جبران كنم.
در نقل و انتقالات ژانويه تصور مي‌شد شما تنها لژيونر اروپايي باشي كه به تيم ديگري مي‌روي اما اين اتفاق نيفتاد و شرايطت هم تغييري نكرد.
خب من چند پيشنهاد داشتم اما باشگاه موافقت نمي‌كرد. فعلا هم 2 ماه ديگر از قراردادم با فولام مانده و ديگر دليلي ندارد به فكر جدايي باشم.
خيلي‌ها تصور مي‌كردند آندو هم مثل مهدوي‌كيا به ايران برگردد.
‌من در وهله اول خيلي خوشحالم كه به ايران برگشتم و در خدمت تيم ملي هستم اما در مورد آمدن به ايران بايد بگويم انتخاب اولم براي فصل‌هاي آينده، اروپا است چون فكر مي‌كنم لياقت و شخصيتش را دارم كه چند سال ديگر در اروپا بازي كنم. درست است كه فراز و نشيب زياد داشتم، احتياجي هم به دروغ گفتن و به حاشيه رفتن نيست اما هر فوتباليستي دوست دارد سال‌هاي آخر فوتبالش را در كشورش بازي كند و هركسي بگويد اين طور نيست، دروغ مي‌گويد. من هنوز مي‌توانم در اروپا بازي كنم پس فعلا برنمي‌گردم.
اگر تصميم به برگشتن بگيري، دوست داري در چه تيمي بازي كني؟
‌‌بستگي به شرايط و امكانات دارد و صحبت‌هايي كه با سرمربي انجام مي‌دهم. اما فعلا به هيچ تيمي فكر نمي‌كنم.
به هر حال هر فوتباليستي از بچگي به يك تيم علاقه‌مند است و دوست دارد در آن تيم بازي كند. تيم مورد علاقه آندو كدام است؟
‌‌من به بارسلونا علاقه دارم و دوست دارم در اين تيم بازي كنم.
منظورم تيم‌هاي ايراني بود؟
مي‌‌دانم اما فعلا نمي‌خواهم به ليگ ايران فكر كنم.
با اين حال شايعه‌هاي زيادي در مورد بازگشت‌ات به ايران وجود دارد؛ پيشنهاد پاس همدان و همچنين تيم‌هايي مثل استقلال، پرسپوليس و استيل‌آذين ...
واقعا تعجب مي‌كنم اين شايعه‌ها از كجا مي‌آيد. من در 3 ماه گذشته هيچ تماسي از ايران نداشتم و حتي با خانواده‌ام هم نتوانستم صحبت كنم چه برسد به ديگران، به هر حال من نمي‌دانم چه كسي تصميم گرفته كه من به ايران برگردم و اين خبرها را مي‌نويسد اما بايد بگويم اين خبرها بي‌اساس است و هيچ‌كس با من براي حضور در يك تيم ايراني صحبت نكرده.
بگذريم، بازي ايران با تايلند را چطور ارزيابي مي‌كني، به نظرت لازم بود براي يك بازي تشريفاتي لژيونرهاي اروپايي هم دعوت شوند؟
براي من كه بازي در تيم ملي بزرگترين افتخار است. فرقي نمي‌كند بازي تشريفاتي باشد يا حساس و در هر بازي با كمال ميل مي‌آيم. به هر حال خدا را شكر مي‌كنم كه آخرين بازي ما به اما و اگر نكشيد و با آرامش مي‌توانيم مقابل تايلند بازي كنيم. درست است كه اين بازي براي ما مهم نيست اما براي 3 تيم ديگر گروه اهميت زيادي دارد. به نظر من تايلند، تيم دست و پا بسته‌اي نيست و آنها در اين بازي شرايط سختي را براي ما رقم خواهند زد چون براي صعود به جام ملت‌ها نياز به برد دارند.
نظرت در مورد بازگشت علي كريمي به تيم ملي چيست؟
من واقعا خوشحال شدم كه بازيكن بزرگي مثل علي كريمي قبول كرد دوباره به تيم ملي برگردد. مطمئنم كه همه مردم هم خوشحال هستند، چون كريمي از نظر فني بي‌نظير است. ما در اين برهه به بازيكنان بزرگ نياز داريم و جا دارد از افرادي كه تلاش كردند علي كريمي به تيم ملي برگردد تشكر كنم چون با اين تيم، ديگر شك ندارم كه مدعي قهرماني جام ملت‌ها خواهيم بود.
منبع ([Only registered and activated users can see links])

nesta
06-03-2010, 11:45
قطبى اگر مرا نمى خواست دعوتم نمى كرد

شجاعى:مقابل تايلندنبايد تعويض مى شدم
مسعود شجاعى بازيكن ملى پوش اوساسونا ضمن انتقاد از تعويض خود در ديدار با تايلند گفت:در حالى كه نيم ساعت به پايان مسابقه ماند ه بود، انتظار نداشتم تعويض شوم چراكه هنوز فرصت داشتم توانايى هاى خودم را نشان دهم. وى افزود: فكر مى كنم بايد از بازيكنانى كه براى يك بازى سفر طولانى را انجام مى دهند حمايت بيشترى شود. ما از دل اروپا آمده بوديم و انتظار اين اتفاق را نداشتم.قطبى اگر مرا نمى خواست ، دعوتم نمى كرد. شجاعى درباره بازى گفت: بازى خوبى بود. گرچه حريف فوتبالى دفاعى را در دستور كارش داشت اما ما موقعيت هاى زيادى روى دروازه آنها خلق كرديم و در نهايت توانستيم بازى را ببريم. پيروزى در اين بازى براى ما مهم بود كه خوشبختانه به دست آمد. البته معتقدم نتيجه حاصل شده نمى تواند مردم ايران راضى كند. قطعا آنها انتظار داشتند ما در ورزشگاه آزادى با گل هاى بيشترى تايلند را شكست دهيم ما بايد سعى كنيم در جام ملت هاى آسيا با قدرت عمل كرده و نتايج بهترى بگيريم. بازيكن تيم فوتبال اساسوناى اسپانيا درباره وضعيت تيمش گفت: شرايط نسبتا خوبى داريم و مى خواهيم سهميه حضور در جام يوفا را از رقابت هاى اين فصل لاليگا بگيريم. تيم ما در بازى هاى اخير عملكرد خوبى داشت اما در يكى ،دو بازى در حالى كه از حريف پيش بود با بدشانسى نتيجه را واگذار كرد. به طور مثال در بازى اخير نمايش خوبى داشتيم اما شكست خورديم.

ArtesheSorkh
06-03-2010, 15:36
[Only registered and activated users can see links] (javascript:tsz('article_body','16px')) [Only registered and activated users can see links] یک لژیونر ایرانی روز پنجشنبه با یکی از تیم‌های مطرح تهرانی به توافق رسید و این بازیکن فصل آینده با حضور دوباره‌اش در لیگ ایران اتفاق بزرگی را برای مسابقات فصل آینده رقم خواهد زد.

این بازیکن که اکنون عضو یک تیم اروپایی است،پنجشنبه با حضور در دفتر و مذاکره با مدیران این باشگاه توافق کرد تا پیراهن این تیم سرشناس را در فصل بعد بر تن كند.این بازیکن بزرگ در حال حاضر شرایط خوبی در تیم اروپایی خود دارد و بازگشتش به فوتبال ایران باعث تعجب همگان خواهد شد، اما به طور حتم این توافق باعث می شود تا بزرگترین نقل و انتقال فصل آینده صورت بگیرد.گفته می‌شود كه باشگاه تهرانی پول قابل توجهی را به این بازیكن خواهد داد.

Nastaran
07-03-2010, 01:53
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
نیمكت‌نشینی نكونام و شجاعی مقابل ختافه

خبرگزاری فوتبال ایران- تیم فوتبال اوساسونا در حالی فردا شب به دیدارختافه خواهد رفت که در این بازی دو بازیکن ایرانی این تیم در ترکیب کاماچو جایی ندارند.
به گزارش خبرگزاری فوتبال ایران،اوساسونا در هفته بیست و پنجم لالیگا میزبان ختافه خواهد بود که در این بازی کاماچو سرمربی قرمزهای دی ناوارا جواد نکونام و مسعود شجاعی را در ترکیب ثابت تیمش قرار نمی دهد.آنها برای حضور در بازی تیم ملی ایران مقابل تایلند به تهران سفر کردند و در تمرینات اوساسونا حضور نداشتند و به همین دلیل کاماچو در تركیب ثابت جایی برای نکونام و شجاعی در نظر نگرفته است.این اولین مشکل دو ستاره ایرانی اوساسوناست که برای یک بازی تشریفاتی جایگاه خود را در تیمشان از دست دادند.

Armin
07-03-2010, 08:21
كار تماشاگران درست نبود
شجاعي: از دل اروپا آمدم كه تعويض شوم؟!

بازي ناهماهنگ و نه چندان جالب مسعود شجاعي، كاملاً نشان مي‌داد كه هنوز خستگي سفر طولاني از اسپانيا به تهران در تن اين بازيكن باقي مانده. به همين دليل افشين قطبي ترجيح داد در دقيقه 63، شجاعي را بيرون بكشد و به جاي او كريم انصاري‌فرد را به زمين بفرستد اما اين تصميم سرمربي تيم ملي باعث ناراحتي شجاعي شد. به طوري كه بعد از خروجش از زمين، اعتراض‌هايش را شروع كرد.

ظاهراً به خاطر تعويض خيلي ناراحت شدي؟
خب من انتظار نداشتم در اين بازي، دقيقه 63 تعويض شوم. هنوز زمان زيادي به پايان بازي باقي مانده بود. فكر مي‌كنم بايد از بازيكناني كه براي يك بازي سفر طولاني انجام مي‌دهند، حمايت بيشتري شود. ما از دل اروپا آمده بوديم و انتظار اين اتفاق را نداشتم.

شايد خستگي سفر باعث شده بود قطبي تصميم به تعويض‌ات بگيرد؟
من و نكونام با هم آمده بوديم.

بگذريم، بازي چطور بود؟
بازي خوبي بود. اگرچه حريف فوتبالي تدافعي را در دستور كارش داشت اما ما موقعيت‌هاي زيادي روي دروازه آنها خلق كرديم و در نهايت توانستيم بازي را ببريم. پيروزي در اين بازي براي ما مهم بود كه خوشبختانه به دست آمد. البته معتقدم نتيجه حاصل شده نمي‌تواند مردم ايران را راضي كند. قطعاً آنها انتظار داشتند ما در ورزشگاه آزادي با گل‌هاي بيشتري، تايلند را شكست دهيم. به هر حال بايد سعي كنيم در جام ملت‌ها با قدرت عمل كنيم و نتايج بهتري بگيريم.

شايد به همين دليل بود كه تماشاگران، تايلندي‌ها را تشويق مي‌كردند...
بله، به هر حال من در فوتبال حرفه‌اي بازي مي‌كنم. در اسپانيا هواداران تيم‌ها تا آخرين لحظه، تيم خود را تشويق مي‌كنند، حتي وقتي تيم‌شان مي‌بازد هم بازيكنان راتشويق مي‌كنند تا روحيه خود را براي بازي‌هاي آينده از دست ندهند. به نظر من اين كار تماشاگران درست نبود. از آنها مي‌خواهم در ديدارهاي آينده تا آخرين لحظه صبركنند و به تيم روحيه بدهند. چون در اين صورت مي‌توانيم نتيجه بگيريم.

اوساسونا هم كه در ديدارهاي اخير نتايج خوبي نگرفته...
در ديدار آخر خود در لاليگا بازي خوبي انجام داديم اما با بدشانسي، نتيجه را واگذار كرديم. در حال حاضر در رده يازدهم جدول رده‌بندي قرار داريم و با تيم بالاي خود، تنها يك امتياز فاصله داريم. مطمئن باشيد در لاليگا مي‌مانيم و سقوط نمي‌كنيم.

شما و نكونام قبلاً از كسب سهميه يوفا صحبت مي‌كرديد، چطور شد الان از سقوط نكردن حرف مي‌زنيد؟
الان هم مي‌گويم كه شانس كسب سهميه جام يوفا را داريم. ما در حال حاضر شرايط نسبتاً خوبي داريم و مي‌خواهيم سهميه حضور در جام يوفا را از رقابت‌هاي اين فصل لاليگا بگيريم. تيم‌ ما در بازي‌هاي اخير عملكرد خوبي داشت اما در يكي، دو بازي در حالي كه از حريف پيش بوديم با بدشانسي نتيجه را واگذار كرديم.

--- منبع ([Only registered and activated users can see links])---

Nastaran
08-03-2010, 06:45
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
نکونام و شجاعی بامداد امروز به اسپانیا برگشتند

خبرگزاری فوتبال ایران- جواد نکونام و مسعود شجاعی دو بازیکن ایرانی اوساسونا پس از چهار روز حضور در ایران و انجام بازی برای تیم ملی بامداد امروز به اسپانیا برگشتند.
به گزارش خبرگزاری فوتبال ایران،نکونام و شجاعی ساعت 3 بامداد یکشنبه تهران را به مقصد فرانکفورت ترک کردند تا از این شهر راهی اسپانیا و پامپلونا شوند.این دو بازیکن امشب از جایگاه ویژه استادیوم دی ناوارا اسپورت بازی اوساسونا - ختافه را تماشا خواهند کرد.آنها از فردا تمرینات خود را با اوساسونا آغاز خواهند ، همچنین آنها باید گزارشی از تمرینات و عملکرد خود در ایران را به باشگاه ارائه دهند.نکونام و شجاعی در کلینیک باشگاه اوساونا باید تست خون هم بدهند تا میزان چربی و قند این بازیکنان در زمان ترک اردوی اوساسونا بررسی شود .
نکونام و شجاعی چهارشنبه شب در ترکیب تیم ایران مقابل تایلند به میدان رفتند که نکونام زننده تک گل ایران در این بازی بود و شجاعی در دقیه 60 تعویض شد.در ضمن آندرانیک تیموریان دیگ بازیکن ایرانی شاغل در اروپا امشب راهی انگلیس خواهد شد.

sosano
08-03-2010, 13:17
([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links] یک لژیونر ایرانی روز پنجشنبه با یکی از تیم‌های مطرح تهرانی به توافق رسید و این بازیکن فصل آینده با حضور دوباره‌اش در لیگ ایران اتفاق بزرگی را برای مسابقات فصل آینده رقم خواهد زد.

این بازیکن که اکنون عضو یک تیم اروپایی است،پنجشنبه با حضور در دفتر و مذاکره با مدیران این باشگاه توافق کرد تا پیراهن این تیم سرشناس را در فصل بعد بر تن كند.این بازیکن بزرگ در حال حاضر شرایط خوبی در تیم اروپایی خود دارد و بازگشتش به فوتبال ایران باعث تعجب همگان خواهد شد، اما به طور حتم این توافق باعث می شود تا بزرگترین نقل و انتقال فصل آینده صورت بگیرد.گفته می‌شود كه باشگاه تهرانی پول قابل توجهی را به این بازیكن خواهد داد.

به نظرم هاشمیان باشه که میاد استیل آذین :devil:

چون از وضعیتش تو بوخوم راضی نیست :imoksmiley:

Nastaran
09-03-2010, 01:44
نه دایی به من نیاز دارد نه من به او
شجاعی: هیچ وقت نگفتم تیم ملی مربی بزرگتر از قطبی می‌خواهد

خبرگزاری فوتبال ایران- پس از ناراحتی مسعود شجاعی از تعویضش در بازی با تایلند و اظهار نظر او درباره تعویض‌های پیاپی توسط قطبی، برخی رسانه‌ها از محرومیت او از حضور در تیم ملی خبر دادند و اینکه او در اظهارات خود خواستار تغییر مربی تیم ملی شده است.
شجاعی با رد این حرف که او خواستار تغییر مربی در تیم ملی شده و گفته كه ایران مربی بزرگتر و سرشناس‌تر می‌خواهد،به خبرگزاری فوتبال ایران می‌گوید: "من جایگاه خودم را می دانم و هیچ وقت چنین حرفی نمی زنم كه تیم ملی مربی دیگری می‌خواهد. فوتبال ایران رئیس دارد ونیازی نیست تا من درباره تغییر مربی تیم ملی حرف بزنم و هیچ وقت هم نگفتم كه تیم ملی مربی بزگتر از قطبی می‌خواهد.من فقط از تعویض ناراحت بودم و اظهار نظری درباره تغییر مربی تیم ملی نداشتم و شاید عده ای منظور حرف‌های من را بد برداشت کردند."
او ادامه می‌دهد:" برخی به اشتباه از حرف من به این رسیدند که مربی تیم ملی باید تغییر کند.من هنوز هم از تعویض در بازی با تایلند ناراحت هستم اما از جایگاه خودم خارج نمی شوم و حدو حدود همه چیز را می‌دانم.از برخی رسانه هم در خواست دارم که حرف های من را تحریف نکنند و از آن برداشت غلط نداشته باشند."
او در مورد حمایت از علی دایی و مقایسه آن با قطبی هم حرف های تازه ای دارد:" نه دایی به من نیاز دارد و نه من به او نیاز دارم اما نمی شود دایی را از فوتبال ایران پاک کرد. مقایسه دو مربی با هم اشتباه است زیرا هر مربی فلسلفه کاری خودش را دارد. من دایی و قطبی را به هیچ عنوان با یکدیگر مقایسه نکردم."

nesta
16-03-2010, 13:19
شکست اوساسونا در حضور نکونام و شجاعی

Ariensport.com: هفته بیست و ششم رقابت‏های لالیگا با شکست اوساسونا به پایان رسید.

در آخرین بازی این هفته، تیم فوتبال اتلتیکومادرید در ورزشگاه ویسنته کالدرون با یک گل اوساسونا را مغلوب کرد. در این بازی که اتلتیکومادرید با اخراج " سیمائو " از دقیقه 57 ده نفره به کارش ادامه داد، " خواردو " در دقیقه 79 تک گل تیم میزبان را به ثمر رساند.

در این بازی " جواد نکونام " و " مسعود شجاعی " دو بازی ایرانی اوساسونا به ترتیب 90 و 75 دقیقه در میدان حضور داشتند اما نتوانستند مانع از شکست تیمشان شوند تا اوساسونا برای پنجمین هفته متوالی از کسب پیروزی محروم شود.

با این نتیجه، اتلتیکومادرید 34 امتیازی شد و به رده دهم صعود کرد و اوساسونا با 31 امتیاز به مکان سیزدهم سقوط کرد.

Nastaran
04-04-2010, 00:16
هفته سی ام رقابت های لالیگا
روز سخت یاران نکونام و شجاعی مقابل والنسیا
خبرگزاری فوتبال ایران- تیم فوتبال اوساسونا در هفته سی ام رقابت های لیگ اسپانیا میهمان والنسیا خواهد بود و یاران جواد نکونام و مسعود شجاعی یکشنبه شب سختی مقابل حریف خود در ورزشگاه مستایا خواهند داشت.
به گزارش خبرگزاری فوتبال ایران،اوساسونا که مدت ها است از روزهای خوبش فاصله گرفته است،باید فردا شب به مصاف تیم سوم جدول یعنی والنسیا برود،این در حالی است که قرمزهای دی ناوارا در حال حاضر با 34 امتیاز در رده سیزدهم قرار دارند.اوساسونا با شکست دادن والنسیا می تواند تا دو پله صعود کند،البته به شرطی که اسپورتینگ گیخون و آلمریا در بازی های این هفته امتیاز از دست بدهند.نکونام و شجاعی در بازی حساس مقابل والنسیا به احتمال فراوان در ترکیب اصلی اوساسونا قرار خواهند گرفت،در ضمن اکثر کارشناسان فوتبال در اسپانیا پیش بینی کرده اند که والنسیا سه امتیاز این دیدار را از آن خود خواهد کرد.

Nastaran
06-04-2010, 00:16
عملکرد شجاعی و نکونام در مصاف با والنسیا

خبرگزاری فوتبال ایران- روزنامه مارکا در گزارش یکشنبه شب خود، به آنالیز عملکرد تک تک بازیکنان حاضر در دیدار اوساسونا مقابل والنسیا پرداخته است.
به گزارش خبرگزاری فوتبال ایران، نحوه عملکرد بازیکنان ایرانی اوساسونا را می خوانید.

عملکرد مسعود شجاعی

حضور در میدان: 19 دقیقه از 96 دقیقه این دیدار
گل : -
کارت زرد/ قرمز: -
شوت به دروازه : صفر شوت از مجموع دوازده شوت اوساسونا
مشارکت: -
توپهای از دست داده : یک توپ از مجموع 66 توپی که بازیکنان اوساسونا از دست دادند
توپهای بازیافته: یک توپ از مجموع 40 توپی که توسط بازیکنان اوساسونا بازیابی شده
خطاهای مرتکب شده: یک خطا از مجموع 17 خطای اوساسونا
خطاهایی که برروی او انجام شده: 1خطا از مجموع 14 خطای بازیکنان والنسیا

عملکرد جواد نکونام
حضور در میدان: 88 دقیقه از 96 دقیقه این دیدار
گل :-
کارت زرد/ قرمز: -
شوت به دروازه : دو شوت از مجموع دوازده شوت اوساسونا
مشارکت: -
توپهای از دست داده : سه توپ از مجموع 66 توپی که بازیکنان اوساسونا از دست دادند
توپهای بازیافته: شش توپ از مجموع 40 توپی که توسط بازیکنان اوساسونا بازیابی شده
خطاهای مرتکب شده: سه خطا از مجموع 17 خطای اوساسونا
خطاهایی که برروی او انجام شده: -

Nastaran
06-04-2010, 00:39
هفته سی ام لالیگا
شکست سنگین یاران نکونام و شجاعی مقابل والنسیا

خبرگزاری فوتبال ایران- تیم فوتبال اوساسونا در هفته سی ام رقابت های لیگ برتر یکشنبه شب مقابل والنسیا قرار گرفت و در ادامه ناکامی های خود در لالیگا با نتیجه سنگین 3-0 شکست خورد تا وضعیت مناسبی نداشته باشد.
به گزارش خبرگزاری فوتبال ایران،اوساسونا در ورزشگاه مستایا میهمان والنسیا بود و تیم میزبان با گلهای خواکین و دیوید ویا (دو گل) به برتری رسید.در این دیدار جواد نکونام در ترکیب ثابت قرار داشت و در دقیقه 87 جایش را به روپر داد.مسعود شجاعی هم نیمکت نشین بود و در دقیقه 76 به جای پاندیانی وارد زمین شد.اوساسونا در حال حاضر با 34 امتیاز در رده سیزدهم قرار دارد.

ArtesheSorkh
07-04-2010, 14:56
«در انگلیس بمانم، وقتم را تلف می‌کنم، پس به هیچ وجه دیگر نمی‌مانم. الان فکر کنید من یک قرارداد 2 ساله دیگر با یک تیم انگلیسی ببندم. 2 سال بعد من 29 ساله می‌شوم و دیگر شرایط خوبی ندارم که به لیگ ایران یا امارات بروم، پس بهتر است وقتم را تلف نکنم و پایان فصل اروپا را ترک کنم.»
پشیمانی از حضور در فولام به اوج رسیده. آنقدر پشیمان است که دیگر به ماندن در لیگ انگلیس فکر نمی‌کند و لحظه‌شماری می‌کند تا قراردادش به پایان برسد. آندرانیک تیموریان که در بولتون روزهای خوبی را پشت سر گذاشت و به دنبال رسیدن به تیم‌های بزرگ اروپایی بود، حالا آنقدر از حضورش در فولام و البته لیگ انگلیس پشیمان است که به چیزی جز ترک این لیگ فکر نمی‌کند چرا که بعد از مصدومیت طولانی مدتی که داشت، دیگر هرگز به ترکیب فولام برنگشت و هر روز اوضاعش بدتر از دیروز می‌شد؛ آنقدر بد که حتی حاضر نیست به دیگر کشورهای اروپایی برود و دیگر لیگ‌های اروپایی را تجربه کند.
به این ترتیب آندو که خیلی زود در لیگ انگلیس لقب گراندو (آندوی بزرگ) را به دست آورد، قصد دارد بار دیگر به لیگ ایران برگردد تا بال‌هایش را باز کند و اوج بگیرد. آندرانیک تیموریان که این روزها ترجیح می‌دهد کمتر صحبت کند در مصاحبه‌ای کوتاه در مورد وضعیتش می‌گوید: «همه چیز مثل قبل است و من فقط تمرین می‌کنم. البته قبلا با تیم ذخیره‌ها تمرین می‌کردم اما الان با تیم اصلی هستم هرچند که برای من فرقی نمی‌کند.»
شنیده می‌شود آندو که دیگر انگیزه‌ای برای بازگشت به ترکیب فولام ندارد، در تمرین‌ها اصلا جدی کار نمی‌کند تا مصدوم نشود چرا که فقط به فصل آینده و تیم جدید فکر می‌کند؛ یک تیم ایرانی و البته شاید هم اماراتی: «تصمیمم را گرفته‌ام. فصل بعد به احتمال زیاد به ایران برمی‌گردم. البته اگر پیشنهاد خوبی از امارات داشتم، شاید هم در امارات بازی ‌کنم اما مطمئنا دیگر در انگلیس و کلا اروپا نمی‌مانم چون دیگر وقت آن رسیده که به فکر زندگی‌ام باشم و جایی بروم که پول خوبی بگیرم.»
تیموریان مثل قبل یا حتی بیشتر از قبل از حضور در فولام اظهار پشیمانی می‌کند. آنقدر به او سخت گذشته که حاضر نیست در تیم دیگری از لیگ انگلیس کار کند: «در انگلیس بمانم، وقتم را تلف می‌کنم، پس به هیچ وجه دیگر نمی‌مانم. الان فکر کنید من یک قرارداد 2 ساله دیگر با یک تیم انگلیسی ببندم. 2 سال بعد من 29 ساله می‌شوم و دیگر شرایط خوبی ندارم که به لیگ ایران یا امارات بروم، پس بهتر است وقتم را تلف نکنم و پایان فصل اروپا را ترک کنم.»
آندو که قرار بود در نقل و انتقالات زمستانی به تیم جدیدی برود، وقتی دید تلاش مدیر برنامه‌هایش هم راه به جایی نبرد تصمیم گرفت مدیر برنامه‌هایش را هم تغییر بدهد چرا که یکی از نفراتی که او را یاد روزهای تلخ حضور در فولام می‌اندازد، مدیر برنامه‌هایش بود.

ArtesheSorkh
07-04-2010, 18:53
نور، صدا، تصوير... همه آماده... ساكت... سه، دو، يك... حركت!

فكرش را بكنيد چه بلايي سر آن كارگرداني مي‌آيد كه بخواهد در يك روز سخت و پر‌فشار جادوگر بي‌حوصله و خجالتي فوتبال را جلوي دوربين بياورد و از او بازي بگيرد.
قرار است فيلم مستند زندگي علي كريمي توسط علي كلانتري ساخته شود. كلانتري كه جزو بهترين مستند‌سازهاي ايران است تا‌كنون 17 فيلم مستند را كار كرده است. كلانتري كه برنده جايزه بهترين كارگرداني و تدوين جشنواره كيش در سال 86 شده، جايزه بهترين كارگرداني آلترناتيو بارسلونا، اوباگن فرانسه، جشنواره فيلم ياماگاتاي ژاپن و...را نز گرفته .

كريمي تنها ستاره‌اي است كه هرگز هو نشده

برخلاف آنچه كه تصورش را مي‌كرديم، علي كلانتري شناخت خوبي از علي كريمي دارد. كارگردان فيلم مستند علي كريمي در مورد انگيزه‌هايش از ساخت اين مستند مي‌گويد: «مستند‌سازي قدرت خاصي در تمام دنيا پيدا كرده و مي‌تواند به انضمام حقيقتي كه دارد تاثيرگذاري زيادي داشته باشد. در طول اين مدت مستندهاي ورزشي زيادي ساخته شد. من فيلم‌هايي در مورد مارادونا، زيدان، كريس رونالدو و... ديدم و هميشه دوست داشتم تا ما هم در ايران در مورد يكي از اسطوره‌هايمان چنين مستندي داشته باشيم. البته پيش از اين قصد داشتم تا در مورد تيم‌ملي در راه جام‌جهاني فيلم مستند بسازم ولي متاسفانه به توافق نرسيديم و اين اتفاق نيفتاد.»
گويا كلانتري هم به عنوان يك كارگردان مجذوب دريبل‌ها و شخصيت خاص جادوگر شده است: «علي كريمي خاصيتي دارد كه براي همه جالب است. او تنها كسي است كه هرگز هو نشده. كريمي متعلق به مردم ايران و همه آنهايي است كه فوتبال را دوست دارند. كريمي متعلق به رنگ خاصي نيست و حتي در خارج از ايران هم دوستداران زيادي دارد. من مدت‌ها به دنبال يك كاراكتر جالب بودم و تنها كسي كه مورد توجه من قرار گرفت علي كريمي بود. او جدا از مسايل ورزشي، در انجام امور انسان‌دوستانه و خير هم بسيار فعال است. در جشن تصوير سال بود كه در يك عكس كريمي را در اوج بازيگري بين چند پسر‌بچه ژنده‌پوش در يك زمين خاكي ديدم. از همان جا بود كه از او خوشم آمد و يك جورايي تعقيبش كردم. كريمي روحيه‌اي مقتدر دارد و طوري است كه شبيه بقيه نيست.»

[Only registered and activated users can see links]

كلينزمن، كان و ستاره‌هاي بايرن در فيلم جادوگر

حضور علي كريمي در اين فيلم مستند قطعي است. قرار است جادوگر در قسمت‌هايي كه بعدها كلانتري مشخص مي‌كند، جلوي دوربين برود و نقش خودش را بازي كند. كريمي كه خصوصيات اخلاقي خاصي دارد هرگز دوست نداشت تا جاي كسي را بگيرد و شايد او را بتوان جزو معدود كساني دانست كه هرگز الگو و يا شخصيت محبوبي را در ذهن نداشته است.
علي كلانتري در مورد حضور جادوگر در اين مستند و قسمت‌هاي انيميشن كار مي‌گويد: «ما كار داستاني نمي‌كنيم و كار مستندي است كه با توجه به همين موضوع حضور علي كريمي در اين مستند قطعي است. در مستند زيدان و بقيه ستاره‌ها هم ديديم كه خود ستاره‌ها در مستند حضور داشتند. البته ما به دنبال اين هستيم تا پاي بزرگاني مثل كلينزمن، كان و بعضي ديگر از ستاره‌ها را به فيلم مستند علي كريمي باز كنيم. جدا از اين افراد تعدادي از بزرگان فوتبال ايران هم در اين مستند حضور خواهند داشت و به دنبال اين هستيم تا يك كار خوب و درجه اول را درست كنيم.»
با توجه به حضور كريمي در باشگاه‌هاي آلماني، ايراني و اماراتي كار گروه سخت‌تر خواهد شد: «قسمت‌هايي از كار را در آلمان فيلمبرداري مي‌كنيم. كريمي مدت‌ها بازيكن بايرن‌مونيخ بوده و در آنجا محبوبيت خاصي داشته است. جدا از ايران كه براي آن مشكل خاصي وجود ندارد، قسمت‌هايي از فيلم هم در امارات ضبط مي‌شود تا محبوبيت كريمي را در امارات و كشورهاي حاشيه خليج‌فارس نشان دهيم.»
علي كلانتري كه جزو مستند‌سازان خوب ما محسوب مي‌شود، قصد دارد براي مستند علي كريمي سنگ تمام بگذارد: «فيلم را با بالاترين كيفيت درست مي‌كنيم. مي‌خواهيم كار آنقدر قوي باشد كه حتي بتوانيم آن را به جشنواره بين‌المللي ميلان برسانيم. ما به دنبال كاري هستيم تا بين‌المللي باشد و حتي قصد داريم تا كار را به يك شركت توزيع بين‌المللي بسپاريم تا پخش آن نيز در خارج از ايران به بهترين نحو انجام شود. جالب است بدانيد كه در مورد انتخاب عوامل هم وسواس خاصي داشته‌ايم. امير مهران چندين سال است كه نفر اول جشنواره انيميشن است. ساسان توكلي‌فارساني يكي از استادان جلوه‌هاي ويژه است و سابقه كار با كيارستمي و كمال تبريزي را دارد. دكتر خانباني مشاور و نماينده علي كريمي و سيد‌محمد حق‌شناس مشاور فني پروژه است.»

فيلمبرداري فيلم كريمي از بازي با پرسپوليس كليد مي‌خورد

اين درست است كه دست‌اندركاران فيلم مستند علي كريمي مي‌كوشند تا در مورد اين پروژه صحبتي نكنند ولي شنيده‌ها حكايت از آن دارد كه تصويربرداري اين كار از بازي استيل‌آذين - پرسپوليس كليد مي‌خورد.
محبوبيت خاص علي كريمي در بين هواداران دو تيم آنقدر ديدني است كه كلانتري اين بازي را به عنوان شروع كار تصوير‌برداري‌اش انتخاب كرده است. جدا از اينها قرار است كه از روز شنبه كارهاي پژوهشي و تحقيقاتي گروه آغاز شود. اين درست كه كلانتري و يارانش قصد دارند تا پس از چند روز صحبت كردن با كريمي، از او شناخت بيشتري پيدا كنند ولي در اين شك نكنيد كه با توجه به شرايط اخلاقي جادوگر، پس از تحقيقات و پژوهش‌هاي اين گروه، كريمي اين خاصيت را دارد تا يكي، دو فيلم مستند ديگر از او ساخته شود... جادوگر همچنان پر‌حاشيه، جذاب و خبرساز است و هيچ‌چيز را در مورد آن نمي‌توان پيش‌بيني كرد.

منبع روزنامه گل 1388/01/18

SpEeD
07-04-2010, 20:04
فقط علی کزیمی
واقعا تک هست ، تنها افتخار من اینه که تو زندیگیم طرفدار کریمی بودم

من حدود 30 فیلم از بازیهای جاودان کریمی دارم والبته مقایسه او با اسطوره فوتبال جهان مارادونا که به زودی در همین سایت قرار میدم ، دریبل ها ومهارت های جاودان کریمی که لقب مارادونای آسیا را دارد بی دلیل نیست چون تو این مقایسه مشخص میشه چرا به کریمی مارادونای آسیا میگن

ج

SpEeD
07-04-2010, 20:36
در طول اين مدت مستندهاي ورزشي زيادي ساخته شد. من فيلم‌هايي در مورد مارادونا، زيدان، كريس رونالدو و... ديدم و هميشه دوست داشتم تا ما هم در ايران در مورد يكي از اسطوره‌هايمان چنين مستندي داشته باشيم. البته پيش از اين قصد داشتم تا در مورد تيم‌ملي در راه جام‌جهاني فيلم مستند بسازم ولي متاسفانه به توافق نرسيديم و اين اتفاق نيفتاد.»

واقعا این فیلم لازم هست چون لقب مارادونای آسیا ، جادوگر ، و... رو به هیچ کسی تو ایران نگفتن

گويا كلانتري هم به عنوان يك كارگردان مجذوب دريبل‌ها و شخصيت خاص جادوگر شده است
مگه میشه کسی مجذوب بازیکنانی مثل کریمی ، مارادونا ، مسی و بازیکنان تکنیکی در این رنج نشه
كريمي متعلق به مردم ايران و همه آنهايي است كه فوتبال را دوست دارند. كريمي متعلق به رنگ خاصي نيست
کریمی متعلق به تمام ایران هست
در جشن تصوير سال بود كه در يك عكس كريمي را در اوج بازيگري بين چند پسر‌بچه ژنده‌پوش در يك زمين خاكي ديدم
کریمی از این کارا زیاد کرده ، چون خودش از مزدمه مردم هم دوسش دارن

زنده باد مارادونای آسیا داش علی کریمی

saeed_cris
10-04-2010, 22:21
نکونام چهارمين ايراني در باشگاه صد تايي هاي فيفا

سايت گل- نام جواد نکونام هافبک ملي پوش ايراني تيم اوساسونا اسپانيا به عنوان چهارمين ايراني در فهرست باشگاه صدتايي هاي فيفا ثبت شد.
نکونام که در پاييز سال گذشته صدمين بازي ملي خود را انجام داد، چهارمين بازيکن ايراني در باشگاه صدتايي هاي فيفا است که در آخرين ويرايش اين فهرست نامش با 101 بازي ملي ثبت شده است.
البته در تعداد بازي هاي ملي نکونام از نگاه ما با فيفا تفاوتهايي وجود دارد و بعضي از بازيهايي که نکونام در ان براي تيم ملي به ميدان رفته است، از ديدگاه فيفا بازي ملي رسمي محسوب نمي شود.
علي دايي، علي کريمي و مهدي مهدوي کيا سه بازيکن ايراني ديگر هستند که نام انها در باشگاه صدتايي هاي فيفا ثبت شده است. اعضاي باشگاه صدتايي هاي فيفا بازيکناني هستند که بيش از 100 بازي ملي براي کشورشان انجام داده اند.

saeed_cris
11-04-2010, 17:04
تصميم غلط در ادامه تصميم اشتباه

آندو و راهى كه اشتباه مى ر ود

مصاحبه آندرانيك تيموريان نمونه كاملى از طرز تفكر يك بازيكن ايرانى است. آندو كه در فولهام اوضاع خوبى ندارد، اعلام كرده كه قصد دارد فصل آينده در فوتبال امارات بازى كند. اتفاقى كه قطعاً براى هافبك دفاعى فوتبال ما حكم افتادن از چاله به چاه را دارد. اين افتادن را نمى توان جدى نگرفت و در موردش ننوشت.
•••
اولين روزهاى نيمكت نشينى آندو در فوتبال انگلستان براى او حكم زنگ خطر را داشت اما آندو اين زنگ خطر را نشنيد. آندو در انگلستان ماند و حتى حاضر شد قرضى به بارنزلى برود. پس از آن اخبار زيادى را شنيديم كه از پيشنهاد چند تيم آلمانى و اسپانيايى به آندو خبر مى داد اما هافبك هاى ملى پوش كشورمان پايش را در يك كفش كرد كه در انگلستان بماند. هنوز مصاحبه هاى او در خاطر هست. مصاحبه هايى كه تأكيد مى كرد بازى كردن در انگلستان را دوست دارد و قصد رفتن به تيمهاى ديگر را ندارد. اين وضع ادامه پيدا كرد. پيشنهادهاى آلمانى و اسپانيايى كاملاً منتفى شدند و جاى خود را به پيشنهاد از كره جنوبى و بعد استيل آذين دادند اما آندو همچنان در انگلستان ماند. حالا مصاحبه جديد آندو نشان مى دهد كه اشتباهات او در نرفتن به اسپانيا و آلمان كار را به كجا كشانده. آندو امارات را به عنوان هدف خود در نظر گرفته تا بيايد و چند صدهزار دلار پول بگيرد و مدتى براى اماراتى ها بازى كند. تصميم غلط چند سال قبل او براى ماندن در انگلستان حالا قرار است با يك تصميم اشتباه ديگر تكميل شود. رفتن به امارات جايى كه هيچ وقت براى هافبك هاى دفاعى ما - مثل كاويانپور، و مازيار زارع - جايگاه ثابت و به دردبخورى نبوده.
•••
اوضاع و احوال فوتبال ايران نامطلوب است. آخرين لژيونرها در حال بازگشت به ايران هستند. مهدوى كيا آخرين نيست. با بازگشت تيموريان وحيد هاشميان آخرين لژيونر ما در اروپا خواهد بود كه اتفاقاً او هم در تيررس استيل آذين است. آيا سال آينده فوتبال ايران بايد تمام آرزوهاى خود را در اوساسونا جستجو كند؟

Nastaran
14-04-2010, 00:17
بازيكن ساراگوسا با تمام هيكل روي زانويم افتاد
نكونام: خيلي مي‌ترسم

ايران ورزشي- جواد نكونام مصدوم شد؛ اين خبر درحالي ديروز روي سايت‌هاي خبري و خبرگزاري‌ها منتشر شد كه هيچ اطلاعي از اين بازيكن در دسترس نبود. نكونام موبايلش را جواب نمي‌داد و گوشي او تا آخر وقت روي پيغام‌گير بود. بهترين راه براي اطلاع از وضعيت اين بازيكن، يكي از دوستان صميمي‌اش بود كه هر روز با هم در تماس هستند. وقتي با او تماس مي‌گيريم، او هم ابراز بي‌اطلاعي مي‌كند ولي قول مي‌دهد تا يك ساعت بعد جواد را پيدا كند و جوياي احوالش شود. بعد از يك ساعت دوست جواد تماس مي‌گيرد و به نقل از اين بازيكن توضيح كوتاهي براي ما مي‌دهد: «با جواد صحبت كردم؛ خيلي ناراحت و نگران است و به همين دليل موبايلش را جواب نمي‌دهد. مي‌گفت در بازي مقابل ساراگوسا هافبك اين تيم با تمام وزنش روي زانويم افتاد، همان زانويي كه يك بار به خاطر پارگي رباط صليبي عمل شده بود. مي‌گفت خيلي ترسيده و نگران است كه مبادا همان اتفاق برايش تكرار شود. زانويش ظاهرا ورم كرده و درد زيادي دارد.»
رفيق جواد در مورد اينكه پزشكان باشگاه چه نظري دارند و آيا چيزي در مورد آسيب‌ديدگي‌اش به او گفته‌اند يا نه هم از جواد سوال پرسيده و براي ما توضيح مي‌دهد: «جواد مي‌گفت آنقدر درد داشتم كه دقيقه 44 درخواست كردم تعويض‌ام كنند. حتي نمي‌توانستم يك دقيقه دوام بياورم تا نيمه اول تمام شود. بعد از بازي پايم را داخل آتل گذاشتند و رويش يخ بستند تا ورمش بخوابد. صبح هم رفتم كلينيك باشگاه و از پايم MRI گرفتم كه هنوز جوابش مشخص نيست. قرار شد سه‌شنبه عصر (امروز) جواب MRI بيايد تا ببينم چه اتفاقي افتاده. بعد هم فيزيوتراپي كردم و رفتم خانه تا استراحت كنم.»
دوست جواد وقتي اين مساله را از زبان جواد نقل مي‌كند، معلوم است كه او هم كمي نگران شده و از قول جواد مي‌گويد: «بگوييد برايم دعا كنند ... خيلي مي‌ترسم كه مصدوميتم شديد باشد. سري قبل كه مصدوم شدم، بدترين تجربه زندگي‌ام بود و هر وقت به آن روزها فكر مي‌كنم، تن و بدنم مي‌لرزد. واقعا تحمل دوري بلندمدت و طولاني از فوتبال را ندارم. خدا كند چيزي نباشد.»
ظاهرا علاوه بر زانو، مچ پاي جواد هم در اين صحنه آسيب ديده است كه جواد در اين خصوص اينگونه توضيح داده است: «آنقدر درد زانويم زياد بود كه تا شب نفهميدم كه مچ پايم هم درد مي‌كند. صبح كه رفتم باشگاه، از مچ پايم هم عكس گرفتند ولي فكر نمي‌كنم چيز خاصي باشد و احتمالا با چند جلسه فيزيوتراپي خوب مي‌شود. چيزي كه موجب نگراني من شده، آسيب‌ديدگي زانو است.»
دوست جواد در شرايطي اين توضيحات را مي‌دهد كه يادآوري مي‌كند چند سال قبل هم در چنين حالتي رباط صليبي نكو پاره شد و بازيكن حريف از پشت روي زانوي جواد افتاد. البته اميدواريم كه اين بار مصدوميت نكو جدي نباشد و در هفته‌هاي آينده هم شاهد درخشش اين ستاره ايراني در تركيب اوساسونا باشيم. به هرحال آخر فصل است و هر چه به پايان ليگ‌ها نزديك مي‌شويم، بدن بازيكنان تحليل مي‌رود و فوتباليست‌ها آمادگي خود را از دست مي‌دهند. به همين دليل بايد بيشتر مراقب خود باشند تا چند هفته باقيمانده سپري شود و در تعطيلات تابستاني با سلامت كامل ريكاوري كنند و براي فصل جديد آماده شوند. ما هم مثل جواد نكونام نگران هستيم اما اميدواريم اين بازيكن ملي‌پوش هرچه زودتر سلامتي خود را به دست بياورد و شاهد حضور او در لاليگا و تيم ملي باشيم.

Nastaran
21-04-2010, 00:45
شکست ياران نکونام و شجاعي دربرابر مايورکا

تيم فوتبال مايورکا دوشنبه شب درپايان هفته سي و سوم رقابتهاي ليگ دسته اول فوتبال اسپانيا (لاليگا) با نتيجه دو بر صفر مهمان خود اوساسونا را شکست داد و به رده چهارم اين رقابتها صعود کرد.
گلهای مایورکا را روبن گونزالو روچا در دقیقه سی و شش و الحسن کیتا در دقیقه پایانی این دیدار به ثمر رساندند.
مایورکا با این پیروزی پنجاه و پنج امتیازی شد و با یک امتیاز بیشتر نسبت به سویا به رده چهارم جدول صعود کرد و امید خود را برای حضور در رقابتهای جام باشگاههای اروپا در فصل آینده بیشتر کرد.
پنج هفته مانده به پایان این رقابتها اوساسونا با سی و هشت امتیاز در رده یازدهم قرار دارد.

Nastaran
25-04-2010, 05:01

دوست داشتم با عربستان همگروه می شدیم
نکونام: ازکره شمالی خوشم نمی آید اما از آنها نمی ترسم

خبرگزاری فوتبال ایران- از دیدن کره شمالی در این گروه خوشحال نشدم. دلیلش ترس از این تیم نیست، اصلاً. قبلا هم گفتم من از مدل فوتبال آنها خوشم نمی آید. آنها فوتبال جالبی بازی نمی کنند.
سایت کنفدراسیون فوتبال آسیا که قبل از قرعه کشی جام ملتها با جواد نکونام مصاحبه کرده بود‌، یعد از انجام قرعه کشی و همگروهی ایران و کره شمالی سراغ نکو رفته است.نکو در این باره گفته است: من نگفته بودم از کره شمالی ترسی داریم. فقط من مدل بازی کردن آنها را دوست ندارم" .
این واکنش جواد نکونام کاپیتان دوم تیم ملی ایران بعد از قرعه کشی جام ملت های آسیا 2011 در دوحه بود. جمعه شب در قرعه کشی دوحه آنچه نکونام نخواسته بود اتفاق افتاد و ایران با کره شمالی در گروه D قرار گرفت. عراق مدافع عنوان قهرمانی و امارات دو تیم دیگر گروه ایران شدند. نکونام دو روز قبل از قرعه کشی در مصاحبه با سایت کنفدراسیون فوتبال آسیا گفته بود " فقط نمی خواهم کره شمالی در گروه مان باشد" و حالا اتفاقی که نباید می افتاد افتاده است.
نکونام بلافاصله بعد از اعلام نتایج قرعه کشی گفت : دوست داشتم با عربستان همگروه می شدیم که نشد. بعد از آن بازی در انتخابی جام جهانی خیلی دوست داشتم با آنها در جام ملت ها روبه رو می شدیم. به نظرم گروه ما و گروه C با کره جنوبی، هند، استرالیا و بحرین سخت ترین گروه ها هستند. گروه B و A هم به نظرم کار آسانتری دارند.
نکونام گفت : " از دیدن کره شمالی در این گروه خوشحال نشدم. دلیلش ترس از این تیم نیست، اصلاً. قبلا هم گفتم من از مدل فوتبال آنها خوشم نمی آید. آنها فوتبال جالبی بازی نمی کنند".

ArtesheSorkh
01-05-2010, 18:47
جواد نکونام هنوز ستاره اصلی ایران در فوتبال اروپاست.
بازيكني كه نوع حرف‌زدنش، شكل فوتبالش و رفتارش با بيرون از زمين حتي براي اسپانيايي‌ها، كه همواره ميزبان فوتباليست‌هاي بزرگي است سراسر دنيا هستند جذاب است. با نكو پيش از بازي دشوار اوساسونا مقابل رئال مادريد صحبت كرديم. او با وجود مصدوميتي كه در تمرين دچارش شده خود را آماده اين مسابقه كرده است ... به هر حال نكو مي‌خواهد دينش را به بارسا تيم مورد علاقه‌اش ادا كند. درست مثل پارسال كه در برنابئو دروازه كاسياس را فروريخت.

روزنامه دی ناورا اسپورت در مورد بازگشت تو به تمرینات نوشت " نکو با بازگشت خود شادابی و اعتماد به نفس را به اوساسونا برگرداند . نظرت چیست ؟
اینجا دوست داشتند من در سه بازی قبلی باشم اما متاسفانه نتوانستم کنار تیم باشم .الان برگشتم و آماده بازی کردن هستم . خودم هم به شدت اشتیاق داشتم چون من از تمرین کردن لذت می برم . یکسال بد را برای مصدومیت تجربه کردم و دوباره این تجربه تلخ را به سراغم آمد اما این بار خدا را شکر مدتش کوتاه بود .
* از شرایط الان بگو ؟
خیلی الکی مصدوم شدم و سه بازی را نتوانستم بازی کنم . هنوز هم خوب نشدم اما با این حال می خواهم بازی کنم .
*چطورشد مصدوم شدی ؟
در جلوی من بازیکن ما و بازیکن حریف در حال درگیری روی توپ بودند که بازیکن ما با تمام وزن روی زانوی من افتاد و زانویم به داخل برگشت .
*نترسیدی که بازهم اتفاقی برای رباط صلیبی که جراحی کردی بیفتد ؟
خیلی ترسیده بودم و نمی خواستم فکر کنم که دوباره روز های تلخ بر می گردند . شب بعد بازی خوابم نبرد و همه شب را فکر می کردم تا اینکه جواب M. R .I رسید که خوشبختانه برای زانویم اتفاقی نیفتاده بود اما مچ پام آسیب دیده بود .
* در سه بازی نیودی و اوساسونا هم نتوانست بردی به دست بیاورد ؟
بازی با مایورکا را باید می بردیم. بعد گلی که زدیم ؛ ین تیم را دست کم گرفتیم . خوب بازی کردیم و مایورکا هم تیم خوبی است . بازی با بیلبائو هم باید نتیجه بهتری می گرفتیم . اگر به برتری تیم در طول بازی امتیاز می دادند ؛ اوساسونا این فصل قهرمان لیگ می شد اما ما از برتری ای که داریم استفاده نمی کنیم .
* در این بازی ثابت شد که تو ستاره این تیم هستی و بدون تو این تیم برنده نشد . نقش یک ستاره اینجا مشخص می شود ؟
نه اینطور نیست ... فوتبال بازی گروهی است و یک بازیکن به تنهایی کاری نمی تواند انجام دهد . اوساسونا از جمله تیم هایی است که به بازیکن متکی نیست و بازیکن محور نیست . ما روی کار تیمی به موفقیت می رسیم .
گفتی مصدویتت هنوز بر طرف نشده ؟
آره درسته ...هنوز به طور صددرصد خوب نشدم اما می خواهم برگردم . برای اوساسونا بازی کنم .
فکر نمی کنی این کار ریسک باشد ؟
شرایط پایم صددرصد مطلوب نیست اما نمی خواهیم بازی خوبی مثل رئال مادرید را از دست بدهم . فوتبالیست همیشه با درد همراه است و در طول دورانی که بازی می کنم درد در جاهای مختلف پایم وجود داشته است .
بازی با رئال ارزش دارد که با این پا بازی کنی ؟
شرایط پای من برای بازی مشکلی ندارد ولی همچنان درد دارد . بازی سختی داریم و رئال برای قهرمانی در لالیگا به این جام نیاز دارد . فکر میکنم در این بازی اوساسونا می تواند کار بزرگی انجام دهد . بازی خوبی انجام خواهیم داد این را مطمئن هستم .
اوساسونا در بازی های بزرگ نتیجه خوبی بدست می آورد . در این بازی هم امیدواری که نتیجه دلخواه را به دست بیاورید ؟
ما واقعا در بازی با بارساو رئال خوب بازی می کنیم و در این بازی ها بارسا و رئال برتری کاملی به تیم اوساسونا نداشته است . بعضا نتایج خوبی هم در این بازی ها گرفتیم . فصل قبل در دو بازی پایانی هم بارسا را شکست داریم و هم رئال را بردیم.
گفتی فصل قبل ؛ سال گذشته در سانتیاگو برنابئو توانستی گل بزنی و فردا بازهم به این استادیوم بر می گردی. این بار با چه هدفی ؟
می خواهم اوساسونا خوب بازی کند و همه از بازی تیم ما لذت ببرند . هدف من این است که با برد به پامپلونا برگردیم و اگر گل هم بزنم عالی می شود. چون گل زدن لذت بخش است .
سه هفته بازی نکردی ؛ این غیبت طولانی روی کارت تاثیر نمی گذارد ؟
امیدوارم که نگذارد . اما به هر حال تاثیر دارد .
رئال این فصل با تیم فصل قبل چه تفاوتی دارد ؟
بازیکنان بزرگ تری در این تیم هستند و تیم تر هستند . مربی خوبی هم دارند . من از کار پلگرینی خوشم می آید و نوع تیم او را دوست دارم .
اگر از رئال امتیاز بگیرد بارسا خیالش ازقهرمانی تا حدودی راحت می شود؟
امیدوارم این اتفاق بیفتد ... چون شخصا دوست دارم بارسلونا قهرمان لالیگا شود. ولی با اینکه من دوست دارم رئال امتیاز بدهد اما بازی سختی خواهیم داشت .
نقطه قوت رئال مادرید کجاست ؟
آنها در فاز حمله خیلی قوی هستند و بازیکنان خطرناکی درخط حمله رئال وجود دارد . آنها همه نوع بازیکن در خط حمله دارند . رونالدو شرایط خوبی دارد . ایگواین هم این روزها خوب گل می زند .
چه برنامه ای برای مهار آنها دارید ؟
ما برای مهار بازیکنی برنامه نداریم و با کار تیمی آنها را مهار می کنیم .ما تاکتیک رئال رامی شناسیم و بر اساس تاکتیک آنها تمرین کردیم .
برای کاماچو هم مثل تو این بازی مهم است ؟
نه برای او مهم نیست . کاماچو یک مادریدی است و برای این تیم بازی و مربیگری کرده است . اما برای او برد اوساسونا در این بازی مهم است .
اوساسونا خطر سقوط را احساس می کند ؟
روی کاغذ گزینه سقوط هستیم اما این اتفاق نمی افتد . نه خطری وجود ندارد .
در این فصل خیلی اصرار داشتی به جام یوفا بروید . خیلی هم نزدیک بودید اما نشد ؟
اگر به جام یوفا نرفتیم مقصر خودمان بودیم . ما در بیشتربازیها تیم برتر زمین بودیم ولی از این برتری استفاده نکردیم .در بعضی ها هم به راحتی نتیجه را به حریف دادیم . می توانستیم به جام یوفا برسیم و این فرصت را راحت ازدست دادیم .
شرایط اوساسونا نسبت به فصل گذشته بهتر بود ؟
خیلی بهتر بودیم و هنوز لیگ تمام نشده و می توانیم آخرفصل با رتبه یک رقمی کاررا تمام کنیم .
نظرت در مورد گروه ایران در جام ملت ها آسیا چیست ؟
همه گروه ها مثل هم هستند . ما تیم خوب آسیا هستیم و سایر تیم های گروه باید از حضور ایران در این گروه حرف بزنند .
چرا از حضور کره شمالی در گروه ایران خوشحال نشدی ؟
ایران همیشه دربازی با کره شمالی برنده بوده اما نوع بازی آنها را دوست ندارم .این بار هم کره به ما می بازد اما وقتی با کره شمالی بازی می کنیم از فوتبال لذت نمی برم. من ضد فوتبال را دوست ندارم . نمونه این تیم اینتر میلان بود که مقابل بارسلونا قرار گرفت . هیچ کس از بازی اینترلذت نبرد . از بازی بحرین هم خوشم نمی آید چون ضد فوتبال بازی می کنند. دوست داشتم عربستان در گروه ما قرارداشت .
چرا عربستان ؟
وقتی عربستان در تهران ایران را شکست داد چند بازیکن این تیم حرکاتی انجام دادند که به من برخورد . ولی دو تیم عربی در گروه ایران قرار داد که بازی با آنها سخت است . به نظرم عراق تیم کلیدی این گروه است . ازعراق شناختی نداریم . آنها قهرمان دوره قبل هستند و بدون بازی به جام آمدند . مدتهاست که بازی رسمی از آنها ندیدم . باید برای شناخت عراق صبر کرد تا بازی کنند .
کدام بازی گروهی به نظر تو مهم است ؟
از بازی اول تا آخرین بازی در جام ملت ها شرایطی یکسان داردو هیچ فرقی بین بازی ها وجودندارد .
اما امارات همیشه به ماباخته است و سه امتیاز این بازی برای ایران است ؟
اصلا اینطور نیست .به گذشته اهمیت نمی دهم . روز بازی معلوم می شود چه شرایطی داریم . در صورت صعود با کره جنوبی و استرالیاهمگروه می شویم .
نظرت چیست؟
شاید هم با بحرین بازی کنیم . ایران حداقل بایدتا چهار تیم بالا برود و با هر تیمی بازی کنیم باید به فکر برد باشیم .
ایران مدعی قهرمانی است ؟
تورنمنت سختی است و نمی شود صددرصد به تیمی شاس بدهیم .
رقبای ایران را در این تورنمنت چه تیم هایی می بینی ؟
تا شروع بازی ها زمان زیاده مانده است و از حالا نمی شود نظرداد. یک مشکلی وجود دارد . تیم های مدعی و کره از جام جهانی به جام ملت ها می آیند .مثلا کره شمالی با پرتغال و برزیل بازی می کند و به دیدار ما می آید .
ایران چه برنامه ای دارد ؟
اگر می خواهیم در جام ملت ها موفق باشیم باید برنامه ریزی و هزینه انجام دهیم . فکر می کنید عربستان و امارات که در جام جهانی نیستند همین طور می نشینند .
حرف آخر ؟
از صعود سه تیم ایرانی در لیگ قهرمانان آسیا خوشحال شدم و از اینکه اکثر تیم های عربی صعود نکردند . متاسفم که تیم خوب سپاهان حذف شد . آنها می توانستند قهرمان آسیا شوند اما بدشانس بودند

Nastaran
05-05-2010, 01:10
من در مورد دایی نظر ندادم
نکونام: اگر کریس رونالدو در تیم ما بود رئال را می بردیم

خبرگزاری فوتبال ایران- "مهدی مهدوی کیا بهترین لژیونر ایران است و علی دایی نوسان زیادی در فوتبال آلمان داشت." این جمله ها که از زبان جواد نکونام در گفت و گو با خبرنگران ایرانی در اسپانیا خارج شد ،در ایران بازتاب ویژه ای داشت ولی نکونام تاکید می کند که این چنین مصاحبه نکرده است.
نکونام در این مورد می گوید:" چنین اظهار نظرهایی در مورد لژیونر های ایرانی توسط من صورت نگرفته است . من در اردوی اوساسونا و در زمان استراحت بودم که گروه ایرانی به اردوی ما آمدند و به احترام خبرنگاران و آقای درودگر از اتاقم بیرون آمدم اما نمی دانستم که پس از این دیدار چنین اظهار نظرهایی از من به چاپ می رسد. من سازمان آمار و تاریخ فوتبال ایران نیستم که بخواهم بهترین لژیونر را بررسی کنم یا بخواهم درمورد بازیکن بزرگی چون علی دایی نظر بدهم . هر بازیکنی که پا به فوتبال اروپا می گذارد بازیکن بزرگی است و فقط می توانم همین را بگویم."
نکونام نود دقیقه در سانتیاگو برنابئو برابر رئال قرار گرفت و علی رغم شایستگی اوساسونا در این بازی آنها با شکست به پامپلونا برگشتند.او در مورد این مسابقه می گوید:" به هیچ وجه شایسته باخت در این بازی نبودیم. ما دو بار از رئال پیش افتادیم و این تیم برتری کاملی نسبت به ما نداشت.تنها تفاوت رئال در این بازی نسبت به اوساسونا حضور کریس رونالدو در تیم رئال مادرید بود که اگر او در این بازی پیراهن اوساسونا را پوشیده بود اکنون ما برنده بازی بودیم. من از حضور در این بازی لذت بردم و به خودم افتخار می کنم که در تیم اوساسونا بازی می کنم . اوساسونا در این بازی نمایش خوبی را از خود ارائه داد و همه این تیم را ستایش کردند که می تواند در خانه رئال پابه پای ستاره های این تیم بازی کند."

Nastaran
20-05-2010, 00:59
نكونام و شجاعی همچنان تمرین می كنند

خبرگزاری فوتبال ایران- علی رغم اینكه رقابت های این فصل لالیگا به پایان رسیده است اما تمرینات اوساسونا درحال پیگیری است.
به گزارش خبرگزاری فوتبال ایران، كاماچو مربی اسپانیایی این تیم هنوز بازیکنان را به تعطیلات پایان فصل نفرستاده است و اوساسونا تمرینات خود را تا ده روز آینده ادامه می دهد.جواد نكونام و مسعود شجاعی دو بازیكن ایرانی اوساسونا نیز همانند سایرهمبازیان خود درتمرینات پایان فصل حضورحضورخواهند داشت.اوساسونا قراربود پس از ده روز تمرین در پامپلونا اردویی هم در كشور لهستان برپا كند كه این اردولغوشد.

ArtesheSorkh
21-05-2010, 21:01
وحيد هاشميان احتمال ادامه همکاري اش با بوخوم را بسيار کم دانست و از تماس يک تيم ايراني براي مذاکره با او خبر داد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، مهاجم ايراني بوخوم گفت: "تمرين هاي بوخوم از چهارشنبه گذشته تعطيل شد. قرار بود در اين روز يک تست بدني از بازيکنان به‌عمل بيايد که به دليل مشخص نشدن سرمربي جديد اين موضوع منتفي شد. باشگاه بوخوم هنوز در پي يافتن يک مربي براي فصل آينده است."

با توجه به اين که وحيد هاشميان طبق‌ بندي که در قراردادش قيد شده بود، تنها در صورت ماندن بوخوم در بوندسليگاي يک با اين تيم قرارداد داشت، اكنون با سقوط اين باشگاه به بوندسليگاي 2 مي‌تواند تيم را ترک کند.

هاشميان كه با پايگاه اينترنتي‌اش گفت و گو مي كرد، درباره شرايط ادامه حضورش در بوخوم عنوان كرد: "با توجه به توانايي مالي باشگاه در پرداخت قرارداد جديد و سقوط به دسته دوم بوندسليگا احتمال ماندنم در اين تيم بسيار کم است."

بوخوم همچنان در پي يافتن يک سرمربي جديد براي آغاز کارش در بوندسليگاي 2 است. مهاجم سال هاي پيش تيم ملي ايران درباره آينده‌اش ابراز داشت: "در روزهاي آتي با لارس بائوم گارتنر، مدير برنامه‌هايم صحبت‌هاي نهايي را انجام خواهم داد تا وضعيتم را به‌صورت قطعي مشخص کنم."

او در مورد حرف و حديث‌هاي پيش آمده در مورد حضورش در تيم‌هاي ايراني گفت: "تنها يک تيم با من تماس گرفت و تنها صحبت‌هاي اوليه صورت گرفت. تاکنون نيز هيچ صحبتي درباره مبلغ و شرايط قرارداد انجام نشده است. من بازيکني حرفه‌اي هستم و اين امکان وجود دارد که در ايران هم بازي کنم."

هاشميان در پايان عنوان كرد: "در روزهاي 26 و 27 ماه مي (5 و 6 خردادماه) در کلاس توجيهي مربيگري درجه B يوفا شرکت مي‌کنم و پس از آن هم در روزهاي يازدهم تا سيزدهم ژوئن (21 تا 23 خردادماه) در سمينار مربيگري جوانان حضور خواهم داشت. بعد از انجام اين امور براي استراحت و ديدار خانواده و دوستان به ايران سفر مي كنم."

nesta
22-05-2010, 07:54
بازگشت جواد نكونام با گلزنى

در حالى كه رقابت هاى لاليگا به پايان رسيده است اماخوزه آنتونيو كاماچو تمرينات اوساسونا را تعطيل نكرده است.اين تيم پنجشنبه يك بازى دوستانه با تيم دسته اولى ميرانديس برگزار كرد كه ۲ تيم به نتيجه تساوى يك - يك دست يافتند.در اين بازى مسعود شجاعى از ابتدا درتركيب اوساسونا حضور داشت و جواد نكونام پس از چند هفته شرايط بازى پيدا كرد و از دقيقه ۶۵ براى قرمزهاى اوساونا به ميدان رفت.هافبك ايرانى اوساسونا كه بامصدوميت مواجه بود بازگشت خود را با گلزنى جشن گرفت.او در حالى به تركيب اوساسونا اضافه شد كه اين تيم با يك گل از حريف عقب بود و نكونام در سدقيقه ۷۷ با شوت از راه دور دروازه حريف را بازكرد و بازى رابه تساوى كشاند.اين بازى با نتيجه يك - يك به پايان رسيد. بازيكنان اوساونا بايد تا ده روز آينده در تمرينات اين تيم حضور داشته باشند.

Nastaran
24-05-2010, 00:32
نكونام : فصل بعد هم در اوساسونا مى مانم

جواد نكونام هافبك ايرانى تيم اوساسوناى اسپانيا كه دو فصل است در اين تيم بازى مى كند بعد از پايان ليگ اسپانيا گفت:معلوم نيست كه من به زودى به تهران بيايم چرا كه همچنان تمرين مى كنم و قصد دارم فصل بعد هم دراوساسونا بمانم.وى با بيان اين مطلب افزود:امسال سال خوبى بود و من كم مصدوم شدم اما مصدوميت آخر مقابل تيم لاكورونيا خيلى اذيتم كرد.او تأكيد كرد:پيشنهادى از تيم هاى آلمانى دارم اما ترجيح مى دهم كه يك فصل در اين تيم اسپانيايى بمانم.نكونام ادامه داد:هم اكنون بازيكن آزاد هستم و بايد با مسئولان اوساسونا صحبت كنم و تا قرارداد نبندم هيچ چيز مشخص نيست.
وى خاطرنشان كرد:تا آخر بازى دوست دارم در اروپا بازى كنم و سعى مى كنم بتوانم به تيم هاى بزرگتر بروم.

Nastaran
28-05-2010, 01:07
نکونام و شجاعی در تورنمنت پمپلونا

خبرگزاری فوتبال ایران – پایگاه اینترنتی باشگاه اوساسونا از برگزاری تورنمنت کوکاکولا در شهر پمپلونا خبر ‌داد.
اوساسونا که نکونام و شجاعی را در اختیار دارد، در این تورنمنت حضور خواهد داشت.
دیدار پایانی این تورنمنت با حضور 4 تیم در ورزشگاه دیناوارو برگزار خواهد شد، روز 30 ژوئن برگزار خواهد بود.
هنوز سه تیم دیگر این رقابت ها مشخص نشده است اما شرکت کوکاکولا اسپانسر این رقابت ها خواهد بود.

Nastaran
28-05-2010, 01:37
باشگاه اوساسونا رسماً‌ خواهان تمدید ستاره ایرانی شد
فاضلی: دو تیم مطرح ترکیه خواهان جواد نکونام شدند

خبرگزاری فوتبال ایران – مدیربرنامه‌های جواد نکونام اعلام کرد که درشرایطی که باشگاه اوساسونا خواهان تمدید قرارداد این بازیکن شده‌اند. دو تیم مطرح فوتبال ترکیه نیز پیشنهاداتی برای به خدمت گرفتن این بازیکن ارائه کرده‌اند.
محمودرضا فاضلی مدیربرنامه‌های جواد نکونام افزود:«قرارداد جواد نکونام با باشگاه اوساسونا در پایان فصل آینده به اتمام می‌رسد و باشگاه اوساسونا تمایل دارد از حالا تا قبل از اینکه نکونام بازیکن آزاد تلقی شود قرارداد ستاره ایرانی تیمش را تمدید کند. به همین لحاظ آنها پیشنهاد تمدید قرارداد را با ما در میان گذاشتند و قرار است نشست مهمی هفته آینده با حضور سران باشگاه اوساسونا برگزار و در این باره تصمیم‌گیری شود.»
فاضلی در ادامه گفت:«از سوی دیگر دو باشگاه مطرح فوتبال ترکیه به طور جدی خواهان به خدمت گرفتن جواد نکونام هستند و در این‌باره پیشنهادات خود را با بنده در میان گذاشته‌اند.»
فاضی در پاسخ به این سوال که این دو تیم ترکیه‌ای فنرباغچه و گالاتاسرای هستند گفت:«به طور قطع نام دو تیم مطرح ترکیه‌ای که خواهان نکونام هستند را فاحش نخواهیم کرد اما آنها برای به خدمت گرفتن هافبک ایرانی اوساسونا تمایل زیادی دارند و به رقم اینکه برای دریافت رضایتنامه نکونام باید مبلغ هنگفتی را صرف کنند، از مذاکره عقب‌نشینی نکردند و پیشنهاداتی را در این زمینه به ما اعلام داشتند.»
فاضلی در پاسخ به این سوال که این دو باشگاه ترکیه‌ای برای به خدمت گرفتن نکونام باید چه مبالغی را به عنوان رضایتنامه هزینه کنند گفت:«به طور تقریبی هر تیمی که بخواهد نکونام را به خدمت بگیرد، باید بیش از 1 میلیون 300 هزار یورو به باشگاه اوساسونا پرداخت نموده و مبلغی را برای جذب بازیکن هزینه کنند.»
فاضلی گفت:«ما پیشنهاد دو تیم مطرح ترکیه‌ای را هفته‌ آینده با باشگاه اوساسونا در میان خواهیم گذاشت و مبلغ پیشنهادی برای تمدید قرارداد را نیز بررسی خواهیم کرد و در نهایت فکر می‌کنم تا 10 روز دیگر و پس از نشست با سران باشگاه اوساسونا در این‌باره تصمیم‌گیری کنیم.»
فاضلی درباره وضعیت مسعود شجاعی گفت:«شجاعی هم یکسال دیگر با تیم اوساسونا قرارداد دارد و به طور طبیعی فصل آینده نیز بازیکن تیم اوساسونا خواهد بود.»

MeHDi ArSeNaL
10-06-2010, 10:20
مذاکرات صورت گرفته بین باشگاه بوخوم آلمان و مدیربرنامه‌های وحید هاشمیان بی‌نتیجه ماند تا مهاجم پیشین تیم ملی ایران رسما از این تیم آلمانی جدا شود و پیشنهاداتی از آلمان و تیم های داخلی لیگ ایران را بررسی کند.

به گزارش مهر، این بازیکن ایرانی که سابقه حضور در جام جهانی با تیم ملی فوتبال کشورمان را دارد روز چهارشنبه ضمن تایید این خبر اظهار داشت: "مدیر برنامه‌هایم با بوخوم در مورد مسائل مالی و پیشنهاد این تیم به مذاکره نشست، اما به‌دلیل آنکه توافقی حاصل نشد، ادامه همکاری مقدور نبود."

وی در ادامه همچنین خاطرنشان کرد: "من برای بوخوم آرزوی موفقیت می‌کنم و امیدوارم سال آینده این تیم به دسته یک بوندس‌لیگا صعود کند."

مهاجم پیشین تیم‌های بوخوم و بایرن مونیخ آلمان تصریح کرد: "به‌دلیل دست نیافتن به توافق مالی و اینکه بوخوم به دسته دوم سقوط کرده از این تیم جدا شده‌ام."

وی درباره وضعیت فعلی اش اظهار داشت: "فعلاً در حال انجام امور شخصی هستم. محل سکونتم را به هامبورگ انتقال داده‌ام و بزودی در سمیناری 3 روزه در خصوص مربیگری جوانان شرکت خواهم کرد. پس از آن نیز به استراحت می‌پردازم."

هاشمیان در پایان در مورد آینده اش گفت:" اگر پیشنهاد خوبی از ایران یا آلمان داشته باشم در موردشان تصمیم‌گیری می‌کنم و شاید هم در دوره مربیگری شرکت کنم."

ArtesheSorkh
15-06-2010, 11:39
بازیکن ایرانی و ملی‌پوش تیم فوتبال فولهام انگلیس با بیان اینکه از سه کشور اسپانیا، آلمان و انگلستان پیشنهاداتی دریافت کرده است، گفت: اولویت اولم حضور در تیم های اروپایی است اما در ایران با پرسپولیس مذاکره کردم و از استیل آذین هم پیشنهاد دارم.

آندرانیک تیموریان در گفتگو با خبرنگاران ضمن بیان این مطلب به آخرین وضعیتش برای فصل آینده اشاره کرد و گفت: بعد از بازیهای لیگ برتر قراردادم با فولهام به پایان رسید و به عنوان بازیکن آزاد به ایران آمدم تا با خانواده ام دیدار کنم. مدیر برنامه هایم در حال بررسی پشنهاداتی از اسپانیا، انگلیس، آلمان و چند تیم داخلی است.

وی در مورد پشنهادات تیم های داخلی گفت: استیل آذین با مدیر برنامه هایم صحبت کرده ولی آقای کاشانی - سرپرست باشگاه پرسپولیس - تماسی داشتند و صحبت کوتاهی با هم داشتیم و من به ایشان اعلام کردم اولویت اول من اروپاست و باید کمی صبر کنند تا اواسط جام جهانی که وضعیتم مشخص می شود.

ملی پوش فوتبال کشورمان ادامه داد: تاکید می کنم اولویت اول من اروپاست و باید صبر کنم تا فصل نقل و انتقالات اروپا داغ تر شود و مربیان بازیکنانی را که از جام جهانی می خواهند جذب کنند و من هم امیدوارم در اروپا بمانم.

تیموریان در مورد پیشنهاد شفیلدیونایتد گفت: گویا با مدیر برنامه هایم صحبت شده و در سایت باشگاه شان هم اعلام کرده اند که خواهان عقد قرارداد با بنده هستند.

وی در مورد شرایطش بعد از رفتن به اروپا گفت: دو سال اول در بولتون وضعیت خوبی داشتم ولی در سال سوم که به فولهام رفتم یک آسیب دیدگی باعث شد جایگاهم را از دست بدهم و به صورت قرضی به تیم بارنزلی رفتم و 15 بازی انجام دادم. بعد هم دوباره به فولهام برگشتم و تیم در جایگاه دوازدهم ایستاد. در فینال یوفا کاپ در ورزشگاه شهر هامبورگ 2 بریک به اتلتیکومادرید نتیجه را واگذار کردیم. در چنین شرایط "روی هاجسون" دست به ریسک نزد و 11 بازیکن اصلی را تغییر نداد.

بازیکن تیم ملی فوتبال کشورمان در مورد شرایط این تیم نیز به خبرنگار مهر گفت: فکر می کنم شرایط خوبی داشته باشیم. هر چند بازیهایی تدارکاتی زیادی نداشتیم و اردو هم دو ماه دیگر آغاز می شود با این حال یک اردو در اتریش خواهیم داشت و با توجه اینکه چند ماه تا جام ملت ها زمان داریم فکر می کنم بتوانیم موفق باشیم.

تیموریان در مورد قطبی هم گفت: هر مربی نیاز به زمان دارد. نمی توان یک روزه تیم را به قهرمانی رساند. باید به کادر فنی تیم ملی فرصت بدهیم تا داشته های خود را به تیم ملی منتقل کند و موفق باشد.

وی در پایان در مورد ارزیابی اش از مسابقات جام جهانی گفت: هر چند با یک مربی بدنساز مشغول آماده سازی هستم ولی کم و بیش بازیها را دنبال می کنم و افسوس می خورم که چرا تیم ملی فوتبال ایران در آفریقای جنوبی غیبت دارد.

Ghermezeteh
15-06-2010, 12:07
معدنچی در مصاحبه ای ویژه
كجا بروم از پرسپوليس بهتر؟/مدت‌ها قبل مديران استيل آذين با مديربرنامه‌هايم صحبت كرده‌اند اما من خودم رودررو با مدير باشگاه پرسپوليس صحبت كرده ام

مهرزاد معدنچي دوباره قصد دارد پيراهن پرسپوليس را بر تن كند اين را مي‌شود از حرف‌هاي او فهميد او پس از چند فصل بازي در ليگ امارات مثل ساير بازيكان ايراني شاغل در امارات مي‌خواهد به فوتبال ايران برگردد او از حضور در الاهلي لذت نبرده است و دوباره مي‌خواهد به فوتبال ايران بازگردد.

مهرزاد ليگ امارات براي تو تمام شد؟

بله، فصل كه تمام شد و مديران الاهلي از من قدرداني كرد و به ايران آمدم.

پيشنهاد جديدي نبود؟

نه، حرف خاصي نبود و قراردادم با اين تيم تمام شد.

يك سال حضور در الاهلي راضي كننده بود؟

نه، اصلا راضي‌كننده نبود، الاهلي انتخاب خوبي بود. اما متأسفانه مسائلي پيش آمد كه فصل خوبي برايم رقم نزد. اول فصل به اين اميد به باشگاه الاهلي رفتم كه در جام باشگاه‌هاي جهان ليگ قهرمانان آسيا بازي كنم اما متأسفانه مصدوميت‌هاي مختلف باعث شد اين فصل از فوتبال لذت نبرم. از طرفي بازيكنان الاهلي قهرمان شدند و پاداش‌هاي زيادي گرفتند به همين دليل آنها بي‌انگيزه‌تر از فصل قبل بازي مي‌كردند. هر چه بود فصل خوبي نبود و من در طول فصل 5 مربي مختلف را تجربه كردم.

هنوز از ليگ امارات پيشنهاد داري؟

اگر پيشنهاد خوبي باشد حتماً‌ ليگ امارات را انتخاب مي‌كنم چون در آنجا راحتم، من اكنون دو پيشنهاد از شارجه و امارات دارم اما بحث مالي‌اش چندان راضي‌كننده نيست. اگر شرايط مالي بهتر شود شايد در امارات بمانم.

اما بازيكنان ديگر ايراني اعتقاد دارند بازار اماراتي ديگر براي ايرانيان خوب نيست.

من هم اين را قبول دارم، من فكر نمي‌كنم بازيكن ايراني به خاطر 50 يا 100 ميليون بيشتر به ليگ امارات برود.

تو براي چقدر مبلغ بيشتر از ليگ ايران به ليگ امارات رفتي؟

من سال اولي كه به ليگ امارات رفتم، سه برابر دستمزدي كه در ايران مي‌گرفتم در آنجا گرفتم. اگر اين رقم در آنجا نگيرم چرا بايد در ليگ امارات بازي كنم.

پس قصد بازگشت به ليگ ايران را داري؟

به شما گفتم اگر پيشنهاد مالي خوب باشد در امارات مي‌مانم وگرنه چرا بايد در كشور ديگري بازي كنم، هر چقدر امارات كشور خوبي باشد اما وطن من نيست.

*گويا با پرسپوليس مذاكره كردي؟

بله من با پرسپوليس صحبت كردم چون پرسپوليس تيم اول من است، با آقاي كاشاني جلسه داشتم و صحبت‌هاي خوبي انجام داديم.

در اين مذاكرات نظر جلب شد؟
صحبت‌هاي خوبي بود، شرايط خوبي هم به من ارائه شد، انشاءالله اتفاقي بيفتد كه به نفع هر دو طرف باشد.

از قول تو نوشته بودند كه فصل بعد مي‌خواهي پيراهن پرسپوليس را بر تن كني؟

بله،‌ درست نوشته بودند چون فصل آينده قصد دارم پيراهن اين تيم را بر تن كنم، كجا بروم از پرسپوليس بهتر تيمي پرطرفدار و محبوب. فقط بايد بعضي از شرايط جور نشود كه من به پرسپوليس نروم، ولي همه چيز ظرف چند روز آينده مشخص مي‌شود.

*پس پيشنهاد اماراتي‌ها چه مي‌شود؟

آنها سر جايشان هستند وبا مديربرنامه‌هايم در حال مذاكره‌اند. اختلاف مالي آنها با من زياد است در ضمن امسال تيم ملي مي‌خواهد به جام ملت‌ها برود و اين بازي‌ها براي من مهم است، شايد اين مسأله يكي از عواملي باشد كه من به ليگ ايران برگردم.

از باشگاه پرسپوليس به استيل آذين رفتي؟

نه، اينطور نيست و همچنين اتفاقي رخ نداده فقط باشگاه استيل آذين به من پيشنهاد داده است.

با استيل آذين مذاكره‌اي نكردي؟

از مدت‌ها قبل مديران استيل آذين با مديربرنامه‌هايم صحبت كرده‌اند و من خودم هيچ صحبتي با آنها نداشتم، حتي بر سر مبلغ به توافقاتي هم رسيده‌اند، اما من خودم رودررو با مدير باشگاه پرسپوليس صحبت كردم. منتظرم ببينم چه اتفاقي رخ مي‌دهد.

فشنگچي گفته است كه درست نيست در تيمي كه من هستم معدنچي بيايد.

اميرحسين با من تماس گرفت و گفت كه من همچنين حرفي را نزده‌ام و اگر هم زده باشم حرف بدي نيست. او به من گفت به پرسپوليس بيا تا چپ پرسپوليس و تيم ملي را با هم بزنيم.

اگر بخواهي به بازيكنان شاغل در ليگ امارات در اين فصل نمره دهي ايراني‌ها نمره قبولي مي‌گيرند؟

شما فقط شرايط روبه‌رو مي‌بينيد و از ماجراهاي پشت پرده خبر نداريد، هر بازيكني امسال مشكلاتي داشت مثلا جواد كاظميان تا نيم فصل اول پولي را از باشگاه دريافت نكرده بود، يا خود من كه در طول فصل با 5 مربي كار كردم. در مجموع سال خوبي نبود.

Ghermezeteh
20-06-2010, 19:41
مهرزاد معدنچی به استیل آذین پیوست

هافبک پیشین تیم فوتبال پرسپولیس که قرار بود مجددا به این تیم بپیوندد، عصر امروز با استیل آذین قرارداد امضا کرد.

به گزارش مهر؛ مهرزاد معدنچی که سابقه حضور در تیم های الشعب، النصر و الاهلی امارات را دارد عصر امروز یکشنبه پس از دیدار با مصطفی آجورلو قراردادش با تیم فوتبال استیل آذین را به امضا رساند.

معدنچی که چند سالی را در باشگاه های اماراتی سپری کرد، یک بار به عنوان بهترین بازیکن خارجی لیگ این کشور نیز انتخاب شد. وی فصل گذشته پیراهن تیم الاهلی را به تن داشت و در رقابت های لیگ قهرمانان آسیا و جام باشگاه های جهان نیز برای این تیم به میدان رفت.

طی روزهای گذشته خبرهایی مبنی بر پیوستن مهرزاد معدنچی به تیم فوتبال پرسپولیس مطرح شده بود که این بازیکن نیز مثل چند ستاره دیگر به سرخپوشان نپیوستند و راهی استیل آذین شدند.

معدنچي: براي حضور ثابت در تيم ملي به فوتبال ايران بازگشتم
هافبك جديد تيم فوتبال استيل آذين گفت: براي حضور ثابت در تركيب تيم ملي تصميم به بازگشت به فوتبال ايران گرفتم.

مهرزاد معدنچي پس از مذاكره با آجورلو و امضاي قراردادي 2 ساله با استيل آذين گفت: 3 سال را در فوتبال امارات سپري كردم اما پس از مشكلاتي كه سال گذشته براي تمامي بازيكنان ايراني شاغل در امارات پيش آمد، تصميم گرفتم به ايران برگردم. امسال با توجه به اينكه مسابقات جام ملت‌هاي آسيا را در پيش داريم براي ما و فوتبالمان سال بسيار مهمي است. من هم براي حضور ثابت در تركيب تيم ملي تصميم به بازگشت به فوتبال ايران گرفتم.

وي افزود: استيل آذين تيمي بزرگ و كاملا حرفه‌اي است و من پس از مذاكراتي كه با مديران اين باشگاه داشتم، تصميم گرفتم در بازگشت به فوتبال ايران پيراهن اين تيم را بر تن كنم. حضور بازيكنان بزرگي مثل مهدوي كيا، كريمي، كعبي، حسين كاظمي، سياوش اكبرپور و فريدون زندي نشان مي‌دهد كه اين تيم فقط به دنبال قهرماني است اما جذب اين همه ستاره فشار را روي استيل آذين زياد مي‌كند. بايد بدانيم كه توقعات از اين تيم بالاست و از همان هفته‌هاي ابتدايي به دنبال كسب حداكثر امتيازات باشيم تا ضمن كسب عنوان قهرماني، جواز حضور در ليگ قهرمانان آسيا را نيز كسب كنيم.

هافبک ملي پوش استيل آذين گفت: خوشحالم كه به اين تيم آمدم. در استيل آذين اهداف بزرگي را دنبال مي‌كنم كه از اين جمله مي‌توان به قهرماني ليگ برتر، حضور ثابت و درخشش در تركيب ثابت تيم ملي و راهيابي به ليگ قهرمانان آسيا اشاره كرد. اميدوارم بتوانم به تيم جديدم كمك كنم تا بتواند توقعات را برآورده كرده و به مقام قهرماني ليگ برتر دست پيدا كند.

Ghermezeteh
24-06-2010, 10:50
جواد کاظمیان، مهاجم پیشین الشباب امارات به تیم فوتبال سپاهان پیوست

مهاجم پیشین تیم‌های فوتبال پرسپولیس و الشباب امارات با عقد قراردادی یکساله به عضویت تیم فوتبال سپاهان اصفهان درآمد.

جواد کاظمیان عصر امروز چهارشنبه با حضور در دفتر مدیرعامل باشگاه سپاهان و انجام توافقات لازم با عقد قراردادی یک ساله به جمع زردپوشان ایرانی پیوست تا در حضور مجددش در فوتبال ایران استان اصفهان را به عنوان استان زادگاه خود برای تداوم درخشش در فوتبال ایران و آسیا انتخاب کرده باشد.

کاظمیان در مورد حضورش در تیم سپاهان گفت: باعث خوشحالی‌ام است که برای تداوم فوتبالم در ایران سپاهان را انتخاب کردم. امیر قلعه نویی مربی بزرگ و محبوب ایران در مورد حضورم دراین باشگاه با من صحبت کرد و با توجه به شخصیت سپاهان و اقتداری که در فوتبال ایران دارد این تیم را به عنوان تیم امسالم انتخاب کرده‌ام.

وی اضافه کرد: در استان اصفهان متولد شده‌ام و امیدوارم با حضور در سپاهان بتوانم دینم را به مردم عزیز این استان و هواداران متعصب سپاهان ادا کنم.

بازیکن جدید تیم فوتبال سپاهان در مورد اهدافش از حضور در سپاهان و فوتبال ایران خاطرنشان کرد: امسال همه با هم باز هم اقتدار تمام ناشدنی سپاهان در فوتبال ایران را نشان می دهیم و بهتر است سایر تیم‌های مدعی به نایب قهرمانی فکر کنند.

کاظمیان در پایان گفت: غیر از قهرمانی در لیگ ایران سال 2011 را سالی ویژه برای موفقیت سپاهان در لیگ قهرمانان آسیا بدانید. در پایان مسابقات امسال، مردم اصفهان باز هم خود را آماده برپایی جشن‌های قهرمانی کنند.

ایمان مبعلی، هافبک پیشین النصر امارات با عقد قراردادی یکساله به عضویت تیم استقلال تهران درآمد

هافبک پیشین النصر امارات با عقد قراردادی یکساله به عضویت تیم استقلال تهران درآمد.

ایمان مبعلی که صبح امروز چهارشنبه برای مذاکره به دفتر علی فتح الله زاده رفته بود با مسئولان باشگاه به توافق رسید و قراردادی یک ساله با آبی پوشان به امضا رساند.

هافبک جدید استقلال در رقابت‌های امسال با پیراهن شماره 32 به میدان خواهد رفت. این بازیکن پس از ثبت قراردادش در هیئت فوتبال، عصر امروز اولین جلسه تمرینی خود را با آبی پوشان برگزار می کند.

khaf Esteghlali
27-06-2010, 11:49
مسعود شجاعی قطعا به فروش می رسد

با پیوستن "دیان لکیچ" به تیم فوتبال اوساسونا، مسئولان باشگاه اسپانیایی چاره ای جز فروش مسعود شجاعی بازیکن ایرانی خود ندارند. تیم فوتبال اوساسونا باید از میان سه بازیکن خود به نام های مسعود شجاعی، جواد نکونام و "روورسیو"، یکی را در فهرست فروش قرار دهد.
مدافع برزیلی بخت بیشتری برای ماندن در اوساسونا دارد. نکونام هم یکی از گزینه های فروش است اما پیش از این علاقمندی خود را برای ماندن در پامپلونا اعلام کرده و به نظر نمی رسد مسئولان اوساسونا این بازیکن را در فهرست فروش قرار دهند.
برپایه این گزارش، مسعود شجاعی بیش از دو بازیکن نامبرده در معرض فروش قرار دارد. این بازیکن میانی، فصل ناموفقی را در اوساسونا پشت سر گذاشته ضمن اینکه از باشگاه های آلمانی هم پیشنهاد دارد.

Ronaldinho80
07-07-2010, 21:22
رضا فاضلی، مدیر برنامه های نکونام، گفت: المپیاکوس بزرگ ترین تیم یونان است و 37 بار قهرمان رقابت های لیگ کشورش شده و سابقه حضور 16 بار در رقابت های لیگ قهرمانان اروپا را دارد. البته جواد گفته می خواهد به یک تیم بزرگ اروپایی بپیوندد. المپیاکوس به نظر من تیم بزرگی است.
تیم فوتبال المپیاکوس یونان خواستار به خدمت گرفتن جواد نکونام، بازیکن ایرانی تیم اوساسونای اسپانیا، شد.

باشگاه اوساسونا برای انتقال بازیکن 30 ساله ایرانی خود، مبلغ 1.3 میلیون یورو درخواست کرده است.

بر پایه گزارش سایت سایت دیاریو دو ناوارا، قرارداد نکونام با اوساسونا در ژوئن سال 2011 به پایان می رسد اما این بازیکن هنوز تصمیم قطعی خود مبنی بر اینکه در اوساسونا بماند و یا به المپیاکوس برود را اتخاذ نکرده است.

رضا فاضلی، مدیر برنامه های نکونام، گفت: المپیاکوس بزرگ ترین تیم یونان است و 37 بار قهرمان رقابت های لیگ کشورش شده و سابقه حضور 16 بار در رقابت های لیگ قهرمانان اروپا را دارد. البته جواد گفته می خواهد به یک تیم بزرگ اروپایی بپیوندد. المپیاکوس به نظر من تیم بزرگی است.

جواد نکونام که از سال 2006 به تیم اسپانیایی اوساسونا پیوسته طی 91 بازی که به عنوان هافبک دفاعی برای این تیم انجام داده 13 گل به ثمر رسانده است.

Ghermezeteh
10-07-2010, 21:51
مصاحبه تقصیلی با جواد نکونام: هیچ وقت در اوساسونا احساس امنیت نکرده‌ام

جواد نکونام به طور قطعی نمی‌گوید که فصل آینده با چه پیراهنی در لالیگا بازی خواهد کرد. او برای مشخص شدن شرایطش جلسه مهمی با مدیران اوساسونا خواهد داشت.

نکو، تعطیلات خوش گذشت؟

بعد از یک فصل سخت و زندگی سخت حرفه‌ای واقعا به این تعطیلات نیاز است، ما فقط یک ماه می‌توانیم راحت زندگی کنیم و در اختیار خودمان باشیم اما در این یک ماه هم به ما برنامه داده‌اند که باید طبق برنامه تمرین کنیم، اما در مجموع تعطیلات خوبی بود.

چرا باید تمرین کنید؟

وقتی به اسپانیا برگردم از ما تست‌های مختلفی گرفته می‌شود تا مشخص شود میزان آمادگی ما تا چه اندازه است.

از شرایط اوساسونا خبر داری؟

چند تماس از سوی نماینده‌های باشگاه داشتم و با هم صحبت کرده‌ایم. می‌دانم که چند خرید جدید داشتیم و امیدوارم که یک مهاجم خوب را جذب کرده باشند.

هر بازیکنی که اوساسونا جذب می‌کند رسانه‌های ایرانی می‌نوسیند تهدیدی برای تو و شجاعی هست. نظرت درباره این اخبار چیست؟

هر باشگاهی باید در فصل جدید چند بازیکن را به خدمت بگیرد اما این دلیل نمی‌شود که هر بازیکنی که به اوساسونا بیاید تهدیدی برای ما باشد. در اروپا رقابت وجود دارد و همیشه این تهدید در کنار ما هست. هیچ وقت در اوساسونا احساس امنیت نکرده‌ام و همیشه این تهدیدها وجود دارد.

مشخص شده است چه زمانی به اسپانیا بروید؟

بله مشخص است و من هفته آینده به اسپانیا می‌روم تا یک فصل دیگر را در اروپا بازی کنم.

فصل آینده بازیکن اوساسونا هستی؟

آرزو دارم که باشم اما هر اتفاقی احتمال دارد و شاید در این تیم باشم، شاید هم نباشم.

یعنی چی؟

من با مدیران اوساسونا جلسه دارم و باید برای آینده با هم صحبت کنیم. اگر نظرات هر دو طرف یکی باشد، فصل آینده در تیم مورد علاقه‌ام یعنی اوساسونا بازی می‌کنم.

مگر یک سال دیگر قرارداد نداری؟

بله، من یک سال دیگر با اوساسونا قرارداد دارم اما در اروپا هیچ بازیکنی سال آخر قراردادش باید تکلیفش را مشخص کند تا در باشگاه می‌ماند یا می‌خواهد برود. در اروپا اجازه نمی‌دهند بازیکنی یک سال از حضور در تیمی استفاده کند و فصل آینده مشخص نیست در آن تیم بماند یا نه؟‌

پیشنهاد مسئولان اوساسونا چیست؟

مدیران اوساسونا می‌خواهند من قراردادم را برای دو فصل دیگر تمدید کنم یعنی قرارداد سه ساله با این تیم داشته باشم.

اینکه پیشنهاد خوبی است چرا قبول نمی‌کنی؟

بله، پیشنهاد خوبی است اما من پیشنهادی بهتر از اوساسونا دارم، اما از آنجا که به این تیم علاقمندم و در شهر پامپلونا احساس آرامش می‌کنم سخت است که به پیشنهادات دیگرم به طور جدی پاسخ مثبت دهم. به خاطر همین می‌خواهم با مدیران اوساسونا صحبت کنم و بعد از آن تصمیم بگیرم. من سال آینده ۳۰ ساله می‌شوم و اگر اوساسونا را انتخاب کنم خیلی سخت می‌توانم پیشنهادات تیم‌های بزرگ را در سال‌های آینده داشته باشم. چون تیم‌های بزرگ خیلی سخت بازیکن بالای ۳۰ را می‌گیرند و اگر اوساسونا را انتخاب کنم باید قید تیم‌های بزرگتر را بزنم.

این پیشنهادات از کجاست؟

یک پیشنهاد خوب از لالیگا دارم، دو پیشنهاد هم از لیگ ترکیه که تیم‌های بزرگی هستند اما اولویت اولم اوساسوناست.

تیم‌هایی که از آن پیشنهاد دارید از اوساسونا بزرگترند؟

برای من تیمی بزرگتر از اوساسونا نیست، خیلی به این تیم علاقه دارم. اما در اروپا این تیم‌ها اسم‌های بزرگی هستند. اما نه برای من.

فصل بعد تو را باید در کجا دید؟

همه چیز برای فصل بعد به جلسه‌ام با مدیران اوساسونا بستگی دارد، دوست دارم در این تیم بمانم. اما گزینه جدایی هم وجود دارد.

چرا این پیشنهادات را رد می‌کنی؟ تیم‌هایی که می‌گویی از اوساسونا بزرگترند.

دلیلش واضح است من به باشگاه اوساسونا علاقه دارم و نمی‌توانم به راحتی این تیم را ترک کنم. یکی از آرزوهای ورزشی‌ام این است که فوتبالم را در اوساسونا به پایان برسانم، من در این باشگاه رشد کردم، مصدوم شده‌ام و رفتاری را در مصدومیت دیده‌ام که هیچگاه نمی‌توانم فراموش کنم آنها قرارداد من را در مصدومیت تمدید کردند این کار آنها در ذهن من حک شده است. اما آرزوی هر بازیکنی است که در تیم‌های بزرگ بازی کند، این برای من آرزو نیست و اگر اتفاق بیفتد خوب است اگر هم نیفتد مشکلی پیش نمی‌آید.

به جام جهانی برسیم، تیم محبوبت برزیل حذف شد.

واقعا غم‌انگیز است که برزیل در جام نیست. در بازی با هلند آنها خوب بازی کردند اما منطقی بازی نکردند، بعد از زدن گل هلند خیلی منطقی‌تر از برزیل بازی کرد. واقعا نمی‌توانم تصور کنم که برزیل جز ۴ تیم پایانی نیست و از این مساله ناراحت هستم.

اما تیم اسپانیا در فینال است.

اسپانیا حقش همین است. از قبل شروع بازی‌ها گفته بودم اسپانیا مدعی قهرمانی است، چون آنها واقعا خوب هستند. باخت آنها به سوئیس یک اتفاق بود.

فکر می‌کنید اسپانیا قهرمان می شود یا هلند؟

سوال خیلی سختی است و کسی نمی‌تواند به طور صد درصد به این سوال جواب بدهد.

khaf Esteghlali
11-07-2010, 19:50
آندو: تا هفته آینده تیم‌ام را مشخص می‌كنم ([Only registered and activated users can see links])

چون تمایل دارم در اروپا بازی كنم، هنوز زود است كه بخواهم به فكر بازگشت به فوتبال ایران باشم، من این توانایی را دارم كه در اروپا همچنان بازی كنم.

آندرانیك تیموریان بازیكن فصل گذشته فولهام كه از تیم‌های مختلف ایرانی پیشنهاد داشت تمام آنها را رد كرده است تا به پیشنهادی از اروپا فكر كند، او دیشب راهی انگلیس شد تا تصویه‌حساب خود را از باشگاه فولهام بگیرد.

آندو، چرا به انگلیس می‌روی؟

من باید مالیات خود را پرداخت كنم و طلبی از باشگاه فولهام دارم كه می‌خواهم درباره آن با مدیران فولهام صحبت كنم.

آیا در آنجا با تیمی‌ هم مذاكره می‌كنی؟

هنوز مشخص نیست و باید مدیربرنامه‌هایم صحبت كنم تا ببینم چه پیشنهاداتی برایم دارد.

ماجرای رفتن به شفیلد‌یونایتد چه شد؟

مدیر برنامه‌هایم از این پیشنهاد اطلاع دارد و من هیچ اطلاعی از مذاكرات ندارم، چون در تعطیلات به سر می‌بردم.

صحبت از حضورت در بلكبرن هم است تیمی كه آلاردایس هدایت آن را برعهده دارد؟

همانطور كه گفتم من اطلاعاتی درباره پیشنهادات ندارم و باید به انگلیس بروم تا پیشنهادات را بررسی كنم.

چه پیشنهادات مختلفی كه در ایران به تو شد را رد كردی؟

چون تمایل دارم در اروپا بازی كنم، هنوز زود است كه بخواهم به فكر بازگشت به فوتبال ایران باشم، من این توانایی را دارم كه در اروپا همچنان بازی كنم.

تیم آینده‌ات را كی مشخص می‌كنی؟

هفته آینده. یك هفته صبر كنید تا تیم آینده‌ام را مشخص كنم.

تیم ملی را در اردوی اتریش همراهی می‌كنی؟

بله، می‌خواهم این كار را انجام دهم و با تیم ملی باشم اما باید تیم‌ام را مشخص كنم و پس از مذاكراتم در صورتی كه باشگاه جدیدم اجازه دهد به تیم ملی اضافه می‌شوم.

حرف آخر؟

از تمام باشگاه‌هایی كه با من صحبت كردند تشكر می‌كنم و از حسن نیت آنها سپاسگزارم.

م ([Only registered and activated users can see links])نبع ([Only registered and activated users can see links])

Ghermezeteh
16-07-2010, 18:48
تیموریان در راه بلکبرن؟!

آندرانیک تیموریان که برای مذاکره با تیم های انگلیسی راهی این کشور شده بود به احتمال فراوان به بلکبرن می پیوندد.

بر اساس این خبر مذاکرات مدیر برنامه های آندو با مسئولان بلکبرن به مراحل پایانی رسیده و به احتمال فراوان این بازیکن به زودی قرار دادش را با این تیم ثبت خواهد کرد.

این اتفاق در حالی است که طبق شنیده ها تنها مشکل برای امضای این قرار داد مسایل مالی است اما چون مذاکرات تا حد قابل توجهی به خوبی جلو پیش رفته است به نظر نتایج مثبتی برای این انتقال حاصل شود.

تیموریان یک فصل نا موفق را در فولام گذراند و علیرغم پیشنهادات زیادی که از تیم های ایرانی داشت ترجیح داد تا برای مذاکره به انگلستان برود.

هاشمیان یکشنبه در تهران

وحید هاشمیان مهاجم فصل گذشته بوخوم که دیگر پیشنهادی در لیگ آلمان ندارد قصد دارد فوتبالش را در ایران دنبال کند، او در تیم‌های هامبورگ، بوخوم، بایرن مونیخ، هانوفر در بوندسلیگا بازی کرده است و باید این فصل از این لیگ معتبر اروپایی وداع کند، هاشمیان مورد توجه پرسپولیس قرار دارد و روز یکشنبه به تهران خواهد آمد تا با مدیران این باشگاه نشستی داشته باشد، گویا پرسپولیسی‌ها و هاشمیان روی رقم قرارداد اختلاف دارند.

MeHDi ArSeNaL
21-07-2010, 17:16
تیم جوانان کجا بود، من با بدنساز تیم تمرین می‌کنم
نکونام: احتمال ماندنم در اوساسونا کم است

«نکونام به تیم جوانان اوساسونا تبعید شد.» این خبر برخی رسانه‌های ایرانی بود که در قبال دیر رفتن او به اسپانیا باشگاه اوساسونا برایش در نظر گرفته است. نکو اما از درج این خبر در رسانه‌های ایرانی به شدت ناراحت است و آن را دروغ بزرگی عنوان می‌کند که فقط برای تخریب او نوشته شده است.

او که اکنون در شهر پامپولنا قرار دارد اما عنوان می‌کند هرلحظه این احتمال وجود دارد تا اوساسونا و شهر پامپلونا را ترک کند.گفت و گوی اختصاصی نکونام را با خبرگزاری فوتبال ایران می خوانید.

تو و مسعود به تیم جوانان اوساسونا تبعید شدید؟
نمی‌دانم در پاسخ به این سئوال چه بگویم و حرفی برای گرفتن ندارم. من نمی‌دانم تبعید یعنی چی و چرا باید با تیم جوانان باشم. من نمی‌دانم این خبر از کجا آمده است و چه کسی این خبر را با تخیل بالای خود نوشته است.

یعنی تو اکنون با تیم جوانان اوساسونا تمرین نمی‌کنی؟
این حرف‌ها چیست. من بازیکن حرفه‌ای اوساسونا هستم و تا به حال با تیم جوانان اوساسونا تمرین نکرده‌ام. این خبرها فقط در رسانه‌های ایران دیده می‌شود و کافی است تا خبری بشنوند تا آن را پروبال دهند.

اکنون تو با چه تیمی تمرین می‌کنی؟
من اکنون با مربی بدنساز تیم اوساسونا تمرین می‌کنم و تا روز شنبه قرار است با این مربی تمرین کنم. بازیکنان اوساسونا چهار روز زودتر از من تمرین کرده‌اند و اکنون در اردوی خه‌رس حضور دارند اما من باید با مربی بدنساز تیم تمرین کنم تا به شرایط سایر بازیکنان برسم.

بحث جریمه چیست؟
من در تمرینات دیر حاضر شدم و این طبیعی است که نگذارند با سایر بازیکنان تمرین کنم زیرا شرایط بدنی آنها با من فرق دارد. من باید چهار روز با مربی بدنساز تمرین کنم و بعد از آن به تیم اصلی خواهم رفت.

این جریمه تو است؟
جریمه را نمی‌دانم اما این قانون باشگاه اوساسونا که بازیکنی که دیر می‌آید باید با مربی بدنساز تمرین کند و بعد از آمادگی و رسیدن به شرایط سایر بازیکنان به تیم اضافه می‌شود.

چرا دیر به اسپانیا رفتی؟
شرایط من مشخص نیست و هنوز هم نمی‌دانم در اوساسونا می‌مانم یا نه و به همین دلیل تا مشخص شدن وضعیتم باید منتظر می‌ماندم. الان هم که در پامپلونا هستم شاید هرلحظه اینجا را ترک کنم.

می‌گویند که باشگاه با تو برای تاخیرت برخورد بدی داشته.
نه آنها کار حرفه‌ایشان را انجام دادند و اینجا یک باشگاه حرفه‌ای است و برخورد بدی هم با من نداشتند و نهایتش شاید من را جریمه مالی کنند و اتفاق دیگری نخواهد افتاد. اما من چنین توقعی را از باشگاه نداشتم چون آنها در جریان بودند که من چند پیشنهاد دارم و باید وضعیتم مشخص می شد.

اما تو یکسال با اوساسونا قرارداد داری؟
بله من یکسال با اوساسونا قرارداد دارم و به خاطرپایبندی به همین قرارداد اکنون در اسپانیا هستم. من بازیکن حرفه‌ای هستم و شرایط را به خوبی درک می‌کنم. اکنون هم مشکلی نیست و تابع نظر باشگاه هستم. اما تشنج در این جا نیست بلکه در زادگاه من است. اینجا همه چیز آرام است اما در ایران است که شرایط را بد جلوه می‌دهند.

چقدر احتمال دارد در اوساسونا بمانی؟
احتمال ماندنم در اوساسونا خیلی کم است و به احتمال زیاد این باشگاه را ترک خواهم کرد. من پیشنهاداتی دارم .

اما تو عنوان می‌کردی که اوساسونا را دوست داری؟
هنوز هم این را می‌گویم. من اوساسونا را دوست دارم اما فوتبال حرفه‌ای است و باید قبول کرد که هر شرایطی احتمال دارد رخ دهد. من دوست دارم در اوساسونا بمانم اما شرایط باید برای هر دو طرف مهیا باشد. من این باشگاه را دوست دارم و خاطرات خوبی با این باشگاه دارم.

کی مشخص می‌شود که از اوساسونا می‌روی؟
من یک ماه وقت دارم و در این مدت هر اتفاقی احتمال دارد که رخ دهد. البته باید بگویم که من یکسال با باشگاه قرارداد دارم و باشگاه اوساسونا در ماندن یا رفتن من باید تصمیم بگیرد. آنها باید پیشنهاد خود را به من ارائه کنند و در مورد شرایط ماندن با هم صحبت کنیم. اگر شرایط مهیا بود مطمئن باشید در اوساسونا می‌مانم ولی اگر شرایط نه به نفع من باشد و نه به نفع باشگاه از این تیم علی‌رغم میل باطنی‌ام جدا خواهم شد.

گویا از خبرهایی که در رسانه‌های ایران نوشته‌اند ناراحت هستی؟
بله ناراحت هستم. من در این مدت که در اسپانیا هستم حتی یک خبرنگار ایرانی هم به اسپانیا نیامده است تا از شرایط من در اینجا بپرسد و در ایران خبرهای من را می‌نویسند. آنها نمی‌دانند شرایط من در اینجا چیست و در شرایطی که اتفاق کوچکی رخ می‌دهد آن را بزرگ می‌کنند. این بزرگ کردن خبر من به نفع چه کسی است. باور کنید این اتفاق به نفع کسی نیست. من در اوساسونا شرایط خوبی دارم و باشگاه حق دارد از من بپرسد که چرا چهار روز دیرتر آمده‌ام اما تصور نمی‌کردم که این سئوال به جنجال بزرگی در فوتبال ایران تبدیل شود. من همیشه به رسانه‌ها احترام گذاشته‌ام و هیچ وقت حرمت کار آنها را زیر سئوال نبرده‌ام اما باور کنید این خبر درست نبود و من نه با تیم جوانان تمرین می‌کنم و نه چنین شرایطی در اوساسونا برایم وجود دارد.

به چه تیمی خواهی رفت؟
من یک سال با اوساسونا قرارداد دارم و آنها در ماندن یا رفتن من نقش دارند اما درصد ماندنم در اوساسونا علی رغم میل باطنی ام کم است. من نمی‌ توانم بگویم از چه تیمی پیشنهاد دارم. این وظیفه مدیر برنامه‌هایم است که در مورد پیشنهاداتم حرف بزند. من به دلیل تعهدی که به اوساسونا دارم در خدمت این تیم هستم و اگر شرایط مهیا شود در این تیم می‌مانم و اگر نشود خواهم رفت.

کاماچو نظرش در این مورد چیست؟
من با کاماچو صحبت نکردم و در مورد نظر ایشان خبری ندارم و فعلا با مربی بدنساز تیم تمرین می‌کنم قرار است. روز شنبه به تیم اصلی بروم و آنجا قطعا با کاماچو صحبت خواهم کرد.

پیشنهاد گالاتاسرای و المپیاکوس یونان چقدر جدی است؟
در مورد همه این خبرها مدیر برنامه‌هایم پاسخ می‌دهد. من فعلا تمرین می‌کنم و منتظر اتفاقات آینده هستم.

گفت‌وگو: علی خماند

Nastaran
24-07-2010, 01:37

نکونام و شجاعي از شنبه با تيم اصلي
جواد نکونام و مسعود شجاعي، دوبازيکن تيم اوساسونا که به دليل تأخير در تمرينات اين تيم زير نظر بدنساز به تمرين مي‌پردازند، از روز شنبه تمرينات خود را با تيم اصلي اوساسونا آغاز خواهند کرد.
این دو بازیکن امروز در تست پزشکی باشگاه حضور پیدا کرده‌اند تا میزان چربی خون آنها مشخص شود و براساس آزمایشات آنها تمرینات بدنسازی را انجام خواهند داد.
در حالی نکونام و شجاعی از روز شنبه با تیم اوساسونا تمرین می‌کنند که هنوز مشخص نیست این بازیکنان در فصل آینده پیراهن این تیم را بر تن خواهند کرد یا اینکه از جمع قرمزهای دی ناوارو جدا می‌شوند.

Nastaran
24-07-2010, 02:02
براي رسيدن به يك تيم بزرگ بايد الان تصميم بگيرم
نكونام: احتمالاً در اوساسونا نمي مانم

ايران ورزشي- هر چه مي‌خواهي از مستطيل سبز، توپ و تور بگيري بايد نهايتا تا پايان دهه دوم زندگي‌ات گرفته باشي. باقي همه برداشت چيزي است كه تا قبل از سي سالگي كاشته‌اي. جواد نكونام هم با نظر به همين نكته، اين روزها را اختصاص داده به جست‌وجو براي يك باشگاه نامي تا بتواند قبل از پا گذاشتن در سومين دهه زندگي‌اش به آن بپيوندد: «درباره پيشنهادهايي كه به من شده صحبت نمي‌كنم چون همه اينها را مدير برنامه‌هايم مي‌داند. در حال حاضر بازيكن اوساسونا هستم و با اين تيم تمرين مي‌كنم و البته خيلي هم خوشحال مي‌شوم كه در اين تيم بمانم اما احتمال ماندنم در اوساسونا كم است چون همه چيز به شرايط بستگي دارد. سال آينده من 30 ساله مي‌شوم و در فوتبال اروپا، تيم‌هاي بزرگ كمتر بازيكن 30 سال به بالا را جذب مي‌كنند. به همين خاطر بايد اين را هم در نظر بگيرم كه اگر مي‌خواهم به تيم بزرگي بروم، بايد امسال تكليفم را مشخص كنم.»

حاشيه‌ها اما دست از سر نكونام و شجاعي برنمي‌دارند، حتي حالا كه اين دو بازيكن براي مذاكره با برخي باشگاه‌ها به ساير كشورها سفر كرده بودند و با تاخير 4 روزه به تمرين‌هاي اوساسونا رسيدند. اخبار منتشر شده از حضور اين دو در تمرين‌هاي تيم جوانان اوساسونا مي‌گفت، نكته‌اي كه به شدت باعث ناراحتي نكونام شده تا آنجا كه او در پاسخ به اين صحبت‌ها مي‌گويد: «واقعا متاسفم كه چنين اخباري منتشر مي‌شود. اخبار نادرستي كه در اسپانيا هم بازتاب منفي دارد. نمي‌دانم چنين اخباري از كجا منتشر مي‌شود اما بايد بگويم به دليل وضعيت نامشخص‌ام، براي مذاكره به كشور ديگري سفر كرده بودم. اين را مديران باشگاه هم مي‌دانستند اما به هرحال اوساسونا باشگاهي حرفه‌اي است و اين حق را دارد كه بپرسد چرا 4 روز ديرتر از سايرين در تمرين‌ها حاضر شده‌ام.»
جواد نكونام در توضيح خود در خصوص اين مساله به كارنامه خودش و مسعود شجاعي اشاره مي‌كند كه خالي از هرگونه بي‌انضباطي است و با استناد به همين نكته هم، معتقد است باشگاه اوساسونا جريمه سنگيني برايشان در نظر نگرفته تا مجبور به تمرين با تيم جوانان شوند: «تا به‌حال موردي از بي‌انضباطي نداشته‌ام و تعجب مي‌كنم كه چرا رسانه‌ها اينقدر به اين مسائل مي‌پردازند. كدام خبرنگار ايراني به اينجا آمده و شرايط من را در اوساسونا از نزديك ديده است كه چنين اخباري را رسانه‌ها منتشر مي‌كنند. من و مسعود 4 روز ديرتر تمرين‌هايمان را شروع كرديم، به اين دليل كه مذاكراتم با يكي از باشگاه‌ها به جايي رسيده بود كه احتمال داشت به اسپانيا برنگردم اما به هرحال با 4 روز تاخير برگشتم و به همين خاطر هم مربي بدنساز تيم ماند تا ما را تمرين دهد و پس از 4 روز به همراه تيم اصلي تمرين خواهيم كرد. حقيقتا بايد بگويم فكر نمي‌كردم 4 روز تمرين به همراه مربي بدنساز به حاشيه‌اي به اين بزرگي تبديل شود!»
نكونام البته به مطرح شدن شايعه ديگري هم پاسخ مي‌دهد، وقتي گفته مي‌شود باشگاه اوساسونا در معرض ورشكستگي قرار گرفته و جدايي اين بازيكن و شجاعي نيز به همين دليل است. جواد نكونام اما براي اين شايعه دليل قانع‌كننده‌اي دارد: «چطور مي‌شود يك تيم حاضر در رقابت‌هاي لاليگا ورشكسته شود و فدراسيون فوتبال اسپانيا به آن باشگاه اجازه حضور در لاليگا را بدهد. اين شدني نيست. اوساسونا تيمي است كه به لحاظ مالي در شرايط معمولي قرار دارد و شرايط مالي‌اش هم محدود است. به خاطر همين «كيتا» بازيكني كه بازي‌اش را در تيم‌هاي نوجوانان و جوانان اوساسونا آغاز كرده بود، مجبور به حضور در المپيك مارسي شد. فوتبال حرفه‌اي همين است.»
در نهايت اما نكونام وضعيت خود در مقابل اوساسونا را به جلساتي كه در چند روز آينده بين او و مدير تيم برگزار مي‌شود منوط مي‌داند و توضيح مي‌دهد: «در چند روز آينده با مدير تيم جلسه خواهم داشت و هر تصميمي كه گرفته شود تابع آن خواهم بود.»

ArtesheSorkh
27-07-2010, 18:33
به نوشته‌ي روزنامه ماركا، مسعود شجاعي و جواد نكونام به دليل تاخير در حضور در تمرينات اوساسونا به طور رسمي عذرخواهي كردند.

پس از آنكه نكونام و شجاعي 4 روز ديرتر از ساير بازيكنان خود را به ايالت پمپلونا رساندند، اين تاخير با واكنش باشگاه اوساسونا همراه شد و پس از اين اتفاق، اوساسونا اعلام كرد كه دو بازيكن ايراني‌اش را به خاطر اين تاخير مورد "بازخواست" قرار مي‌دهد.

نكونام و شجاعي به دليل اين تاخير مجبور شدند، چهار روز زير نظر مربي بدنساز تيم تمرينات انفرادي را انجام دهند اما امروز روزنامه ماركا نوشت شجاعي و نكونام به طور رسمي از باشگاه به خاطر اين تاخير عذرخواهي كرده‌اند.

به نوشته‌ي اين روزنامه، اين دو بازيكن ايراني از رييس باشگاه، بازيكنان هم‌تيمي‌ و هواداران اوساسونا عذرخواهي كرده‌اند. نكونام و شجاعي گفته‌اند كه تاخيرشان در زمان حضور در تمرين‌هاي اوساسونا به خاطر "سوءتفاهمي" بوده كه بين مدير برنامه‌هايشان و باشگاه رخ داده است.

در نقل قولي كه از زبان اين دو بازيكن منتشر شده آمده است: "فكر مي‌كرديم اجازه داريم كه ديرتر به ساير بازيكنان اضافه شويم. اين يك اشتباه بود و حالا هر جريمه‌اي كه باشگاه در نظر بگيرد را مي‌پذيريم."

رييس باشگاه اوساسونا هم گفت: اين دو بازيكن ايراني نمي‌خواستند فرصت عذرخواهي را از دست بدهند. اين، اشخاص هستند كه به باشگاه اعتبار مي‌دهند. وضعيتي به وجود آمده كه مي‌توان با گفت‌وگو و رابطه دوستانه آن را حل كرد.

نكونام و شجاعي نيز خطاب به آنتونيو كاماچو سرمربي اوساسونا گفتند: مي‌خواهيم از كاماچو به خاطر درك شرايط ويژه و دلگرمي‌اي كه به ما داد تشكر كنيم. كاماچو فرد بسيار خوبي است. اين دو بازيكن همچنين از هواداران باشگاه خواستند كه عذر آن‌ها را بپذيرند.

نكونام در اين باره گفت: مي‌خواهم بگويم كه من با صددرصد توانم براي اوساسونا بازي خواهم كرد. اميدوارم هواداران شرايط من را درك كنند. همه چيز تمام شده است. من دير رسيده‌ام اما به اين جا آمده‌ام و از پيراهن اوساسونا تا هميشه دفاع خواهم كرد.

Ronaldinho80
28-07-2010, 18:17

آندرانیک تیموریان، هافبک ملی پوش ایرانی با قراردادی دو ساله راهی باشگاه لیگ برتری بلکبرن راورز شد.
او که در چند بازی دوستانه برای این تیم به میدان رفته بود، سرانجام رضایت سم آلاردایس، سرمربی سابقش در تیم بولتون، برای پیوستن به این باشگاه را جلب کرد.
در حال حاضر بازیکنان بلکبرن برای اردوی آماده سازی پیش فصل در استرالیا به سر می برند و آندو به تنهایی تمریناتش را دنبال می کند. گفته می شود که قرارداد نهایی او روز دوشنبه آینده به امضا خواهد رسید.
مدیر برنامه های تیموریان با تایید این خبر در مورد مبلغ قرارداد او صحبتی نکرد اما نشریات محلی اعلام کردند دستمزد آندو چیزی حدود 12 هزار پوند در هفته است که 40 درصد آن به خاطر مالیات کسر خواهد شد.
در فصل نقل و انتقالات تیم های ایرانی زیادی به دنبال تیموریان بودند اما او با رد همه این پیشنهادات، به حضورش در لیگ برتر انگلیس ادامه داد.

ArtesheSorkh
30-07-2010, 10:29
آندرانیک تیموریان، هافبک ملی پوش ایرانی با قراردادی دو ساله راهی باشگاه لیگ برتری بلکبرن راورز شد.

آندرانیک تیموریان که در چند بازی دوستانه برای این تیم به میدان رفته بود، سرانجام رضایت سم‌آلاردایس، سرمربی سابقش در تیم بولتون، برای پیوستن به این باشگاه را جلب کرد.

در حال حاضر بازیکنان بلکبرن برای اردوی آماده سازی پیش فصل در استرالیا به سر می‌برند و آندو به تنهایی تمریناتش را دنبال می‌کند. گفته می‌شود که قرارداد نهایی او روز دوشنبه آینده به امضا خواهد رسید.

مدیر برنامه‌های تیموریان با تایید این خبر در مورد مبلغ قرارداد او صحبتی نکرد اما نشریات محلی اعلام کردند دستمزد آندو چیزی حدود 12 هزار پوند در هفته است که 40 درصد آن به خاطر مالیات کسر خواهد شد.

در فصل نقل و انتقالات تیم های ایرانی زیادی به دنبال تیموریان بودند اما او با رد همه این پیشنهادات، به حضورش در لیگ برتر انگلیس ادامه داد.

Nastaran
01-08-2010, 00:40
بازگشت ایرانی ها به پامپلونا
نکونام و شجاعی مقابل رئال ساراگوسا

خبرگزاری فوتبال ایران- تیم اوساسونا که اردویی را در خه رس که برگزار کرده بود دیروز به این اردو پایان داد و بازیکنان اوساسونا به پامپلونا بازگشتند.
به گزارش خبرگزاری فوتبال ایران، مسعود شجاعی و جواد نکونام که دیرتراز همه به این اردو رفته بودند و همراه تیم به پامپلونا برگشتند و تمرین اوساسونا در پامپلونا و در ورزشگاه دی ناوارو ادامه خواهد یافت.
اوساسونا در اردوی خه‌رس بازی دوستانه‌ای با تیم بتیس انجام داد که در این بازی جواد نکونام یک نیمه و مسعود شجاعی 70 دقیقه برای قرمزهای دی ناوارو بازی کردند. در این هفته قرار است جلسه‌ای بین شجاعی و نکونام با مدیرباشگاه اوساسونا برگزار شود تا درباره فصل‌ آینده پای میز مذاکره بنشیند. آنها یک فصل دیگر با اوساسونا قرارداد دارد ولی به طور صددرصد عنوان نمی‌کنند که در این تیم خواهند ماند یا اینکه از اوساسونا جدا خواهند شد. اوساسونا اردوی بعدی خود را در کشور انگلیس برپا خواهد کرد.
تیم اوساسونا امشب در دیدار دوستانه به مصاف تیم رئال ساراگوسا خواهد رفت. در این بازی جواد نکونام از ابتدا در ترکیب اوساسونا خواهد بود و کاماچو از مسعود شجاعی در ترکیب این تیم استفاده خواهد کرد. این دومین بازی تدارکاتی اوساسوناست در اردوی پیش فصل خواهد بود.شاگردان کاماچو در اولین دیدار دوستانه شان تن به شکست دادند.

MeHDi ArSeNaL
07-08-2010, 15:35
مهاجم پیشین تیم ملی فوتبال ایران با بیان اینکه در اروپا تنها در آلمان بازی می‌کند و حتی به بوندس‌لیگای دو هم فکر نمی‌کند، گفت: اگر تیمی در ایران شرایط لازم را داشته باشد، حاضرم در آن تیم بازی کنم.

به گزارش مهر از سایت وحید هاشمیان: عجله و شتابزدگی در تصمیمات مهاجم پیشین تیم ملی جایی ندارد. وی آرام و بی سر و صدا تصمیم می‌گیرد. به کسی حرف نمی‌زند، مگر اینکه تصمیم آخرش را گرفته باشد.

هاشمیان در مطبوعات ایران همیشه همینطور بوده است. همه وی را در خارج از زمین به‌عنوان بازیکنی آرام می‌شناسند، کسی‌که سعی می‌کند از های و هوی مطبوعات فاصله داشته باشد. هاشمیان این موضوع را در سفر به ایران به‌خوبی نشان داد. وحید در سکوت آمد و رفت؛ بی‌آنکه مطبوعات بتوانند خبری از او داشته باشند: "برای انجام کارهای شخصی به تهران آمده بودم، خیلی برای فوتبال نبود."

پیش از سفر وحید به تهران رسانه‌ها از مذاکراتش با پرسپولیس خبر داده بودند. به‌نظر می‌رسید این سفر وی پایانی بر مذاکرات باشد و معامله را سرانجام جوش دهد، ولی حرف‌های دایی همه چیز را به نقطه صفر بازگرداند. وحید در این خصوص ‌می‌گوید: "درباره چیزی که تمام شده نباید حرف زد."

مهاجم پیشین تیم ملی ایران تاکید کرد: "سفری به تهران داشتم و چند هفته‌ای استراحت کردم و کارهای شخصی‌ام را انجام دادم. این روزها دنبال تسویه حساب نهایی‌ام از باشگاه بوخوم هستم. قرار است با مدیربرنامه‌هایم نشستی داشته و در مورد آینده حرف بزنیم."

وی ادامه داد:" الان انتخاب تیم برایم سخت‌تر شده، چون در آلمان فقط دوست دارم در بوندس‌لیگای یک بازی کنم و شرایطم نیز به‌گونه‌ای است که در ایران تنها می‌توانم با تیم‌های تهرانی قرارداد ببندم."

هاشمیان در مورد پاسخ به این سوال که پس به استرالیا یا اتریش نمی‌روید؟ تصریح کرد:" در اروپا فقط دوست دارم در آلمان بازی کنم، حتی به بوندس‌لیگای دو هم فکر نمی‌کنم. در حال حاضر پیشنهاداتی از این لیگ هست و صبحت‌های کوچکی در این زمینه صورت گرفته است. ولی من بارها فقط حاضرم در بوندس‌لیگا یک بازی کنم."

وی در مورد مذاکراتش با تیم‌های ایرانی تاکید کرد: " قبلا هم گفته بودم اگر تیمی در ایران شرایط لازم را داشته باشد، حاضرم در آنجا بازی کنم. مهم‌ترین شرط من این است که در تهران حضور داشته باشد و از نظر مالی بتواند نیازم را برآورده کند. فعلا این شرایط خیلی مهیا نیست و باید ببینم در آینده چه پیش می آید."

مهاجم پیشین تیم فوتبال ایران با بیان اینکه با نفت تهران مذاکراتی داشته و فعلا به توافق نهایی نرسیده‌ایم، خاطرنشان کرد: "به احتمال زیاد دوباره مذاکرات خود را ادامه می‌دهیم. شاید به توافق رسیدیم و من به این تیم رفتم. البته همه چیز بستگی به این دارد که چه شرایطی پیش می‌آید. من عجله‌ای برای بازی کردن ندارم و حاضر نیستم به هر قیمتی به یک تیم بروم."

"پیش از سفر به تهران همه از حضور تو در پرسپولیس حرف می‌زدند. کاشانی هم تائید کرده بود با تو مذاکراتی داشته اما...." وی در خصوص این صحبت هم اظهار داشت: "هیچ اطلاعی در این زمینه ندارم. صحبت کوچکی داشتیم اما خیلی زود تمام شد و رفت. الان هم دوست ندارم در این باره حرف بزنم چون برای من تمام شده است."

هاشمیان در پاسخ به این سوال که فکر می‌کنید تا چه زمانی تیم جدیدت را انتخاب کنید؟ در پایان گفت: "نمی‌دانم، یعنی نمی‌توانم زمان دقیقی مشخص کنم ولی از نظر بدنی خودم را در سطح مطلوب نگه می‌دارم و تمریناتم را به صورت انفرادی انجام می‌دهم. در این مدت همچنان به کلاس‌های مربیگری هم می‌روم تا بتوانم دوره‌های مختلف را سپری کنم."

Nastaran
09-08-2010, 00:36
دعوت قطبی از نکونام برای بازی با ارمنستان

خبرگزاری فوتبال ایران- جواد نکونام هافبک تیم فوتبال اوساسونا از سوی افشین قطبی به تیم ملی دعوت شد تا در دیدار با ارمنستان ایران را همراهی کند.
به گزارش خبرگزاری فوتبال ایران، قطبی در نشست مطبوعاتی امروز خود اعلام کرد جواد نکونام به تیم ملی دعوت شده و در دیدار دوستانه روز چهارشنبه برابر ارمنستان تیم ملی را همراهی خواهد کرد.

Ronaldinho80
09-08-2010, 17:38
روزهای دل‌انگیز آندرانیک با یک خبر بد تمام شد تا او با چهره‌ای شکست خورده به ایران بازگردد. تیموریان هنوز نمی‌تواند باور کند یک بازی، تنها یک بازی ملی بین او و فوتبال جزیزه فاصله انداخت.
حضور در یک بازی دوستانه برای تیم اصلی بلکبرن روورز تمام این مشکلات را به‌وجود آورد. بعد از استعلام وزارت کار انگلیس از تعداد بازی‌های ملی آندو و ایجاد چنین مشکلی فدراسیون فوتبال ایران و باشگاه بلکبرن اعلام کردند تیموریان به دلیل مصدومیت نتوانسته برای تیم ملی ایران بازی کند. اما حضور در آن دیدارتدارکاتی سفید و آبی‌ها کار را خراب کرد تا وزارت کار انگلیس اعلام کند: اگر او مصدوم بوده و برای تیم ملی ایران در آن برهه بازی نکرده پس چگونه در دیدار دوستانه بلکبرن به میدان رفته است؟ یک منبع آگاه نزدیک به تیموریان با ناراحتی می‌گوید: اگر در آن بازی به میدان نمی‌رفت بی‌شک این مشکل به وجود نمی‌آمد. روز چهارشنبه این هفته قرار است وزارت کار انگلیس بررسی نهایی را در این زمینه صورت دهد. اگر باشگاه بلکبرن بتواند از نفوذ مالک خود استفاده کند و رأی را به نفع خود تغییر دهد، بی‌شک تیموریان می‌تواند فصل بعد پیراهن این تیم انگلیسی را به تن کند اما در غیر این‌صورت به احتمال زیاد راهی لیگ برتر ایران خواهد شد. یکی از بندهای قرارداد اولیه آندو با باشگاه بلکبرن این است که اگر او نتواند مجوز کار خود را دریافت کند، این قرارداد به صورت اتوماتیک‌وار فسخ خواهد شد.

Nastaran
24-08-2010, 05:12

روزنامه دي ناوارا:هواداران اوساسونا به نكونام و شجاعي اعتراض كردند

روزنامه «دي ناوارا» نوشت: هواداران اوساسونا به جواد نکونام و مسعود شجاعي اعتراض کردند.
تيم فوتبال اوساسونا شب گذشته در جريان يک ديدار دوستانه رو درروي رئال سوسيداد قرار گرفت و بازي را با يک گل واگذار کرد.

به نوشته روزنامه دي ناوارا در اين ديدار که در وزشگاه شهر پمپلونا برگزار مي‌شد، هواداران اوساسونا هنگام ورود جواد نکونام و مسعود شجاعي به زمين با فريادهاي بلند و سوت‌هاي ممتد نسبت به تاخير 4 روزه آنها در تمرينات پيش فصل اعتراض کردند.

در ادامه گزارش اين روزنامه آمده است: هواداران اوساسونا با آوردن پارچه‌اي که روي آن نوشته شده بود "من نمي‌بخشم" غيبت بازيکنان ايراني اوساسونا را در تمرينات پيش فصل اين تيم غيرموجه خواندند.

اين روزنامه ايالت پمپلونا در پايان نوشته است: به نظر مي‌رسد که علاوه بر باشگاه، مردم اوساسونا نيز از توجيه‌هاي بازيکنان ايراني راضي نيستند و نسبت به مذاکره نکونام با تيم ترکيه‌اي خواهانش واکنش نشان داده‌اند.

اين روزنامه پيش از اين نيز چند بار ديگر گزارش‌هاي منفي‌اي از وضعيت دو ملي‌پوش
ايراني اوساسونا منتشر کرده بود.

iran_pg
27-08-2010, 16:26
ديپورتي‌ها دل ما را هم زدند
فصل جديد ليگ‌برتر امارات در حالي از امشب آغاز مي‌شود كه عدم‌حضور ستاره‌هاي ايراني در اين بازي‌ها در نوع خود جالب به نظر مي‌رسد.

شيوخ متمول اماراتي و هواداران فوتبال در اين كشور كه در يك دهه اخير بارها با گلزني بازيكنان ايراني به شادي پرداخته و بازيكنان محبوب و مورد علاقه خود را از بين ستاره‌هاي ايراني انتخاب مي‌كردند، در اين فصل در اقدامي عجيب هيچ بازيكن ايراني را استخدام نكردند تا در يك دهه اخير عدم حضور بازيكنان ايراني در نوع خود يك ركورد باشد.
در يك بازگشت به گذشته به ياد مي‌آوريم كه هميشه مدعيان آقاي گلي در ليگ امارات چند بازيكن ايراني به چشم مي‌خوردند و در پايان هر فصل عنوان برترين بازيكنان خارجي هم به ايراني‌ها مي‌رسيد، اما دل كندن اماراتي‌ها از بازيكنان ايراني در اين فصل قطعي شد تا اين ليگ بدون حضور حتي يك بازيكن ايراني از فردا رسما آغاز شود.
مسابقاتي كه روزي با هنرنمايي و گلزني بازيكنان ايراني حسابي زيبا نمود مي‌كرد و اين بازيكنان به عنوان اسطوره هواداران اماراتي بودند. ليگ نه چندان بزرگي كه به دليل پيشنهادات خوب مالي و نزديكي اين كشور به ايران و حاشيه‌هاي بسيار كم تقريبا اكثر نام‌هاي بزرگ يك دهه اخير فوتبال ايران را وسوسه و به سوي خود جذب كرد و به عقيده بسياري از كارشناسان، باعث افت اين بازيكنان شد.
كريم باقري، علي دايي، خداداد عزيزي، مهرداد ميناوند، حامد كاويانپور، فرهاد مجيدي، علي كريمي، داريوش يزداني، علي سامره، ميثم بائو، رضا عنايتي، جواد نكونام، مسعود شجاعي، عليرضا نيكبخت‌واحدي، رسول خطيبي، ايمان مبعلي، جواد كاظميان، مهرزاد معدنچي، محمد نصرتي، مهرداد اولادي، مهدي رجب‌زاده، سياوش اكبرپور، غلامرضا رضايي، آرش برهاني، مازيار زارع، ميلاد ميداوودي و حسين كعبي بازيكناني بودند كه تجربه بازي در ليگ امارات را در كارنامه فوتبالي خود ثبت كرده‌اند.
حال فصل جديد اين رقابت‌ها با حضور فابيو كاناوارو به عنوان سرشناس‌ترين بازيكن خارجي و ده‌ها بازيكن معمولي برزيلي و آفريقايي از امشب رسما آغاز خواهد شد تا 12 تيم حاضر در اين بازي‌ها در يك گروه رقابت خود را براي رسيدن به قهرماني آغاز كنند.

چرا ايراني‌ها نيستند؟
در مورد دلايل ديپورت ايراني‌ها از امارات به چند مورد مختلف مي‌توان اشاره كرد يا به عبارتي بهتر چند توجيه در اين زمينه وجود دارد.
گروهي بر اين اعتقاد هستند كه در آستانه شروع جام ملت‌هاي آسيا و به خاطر هم‌گروهي امارات با ايران، باشگاه‌هاي اماراتي مي‌خواهند ايراني‌ها را از جريان فوتبالشان دور نگه دارند كه اين استدلال را به دو دليل نمي‌توان پذيرفت، اول اينكه در دنياي سرشار از اطلاعات فعلي و در حالي كه شبكه‌هاي ماهواره‌اي عربي تمام بازي‌هاي ليگ اين كشور را پخش زنده كرده و از ريزترين جزييات باشگاه‌ها و تيم‌ملي خبر دارند و با توجه به نزديكي دو كشور، براي به دست آوردن اطلاعات از تيم‌ملي امارات هيچ نيازي نيست كه مربيان و مسوولان تيم‌ملي ما از چند بازيكن ايراني در امارات كمك بگيرند و دوم اينكه اگر اماراتي‌ها چنين تفكري داشتند، طي دو فصل گذشته در حالي كه هم در مرحله اول و هم در مرحله دوم انتخابي جام‌جهاني با تيم‌ملي ايران هم‌گروه بودند، لژيونرهاي ايراني خود را ديپورت مي‌كردند.
برخي ديگر هم اعتقاد دارند كه بازيكنان ايراني شاغل در امارات براي قرار گرفتن پيش چشم مربيان تيم‌ملي دل از ليگ امارات و پول‌هاي كلان آنجا كنده‌اند و به ايران آمده‌اند كه اين را هم باور نداريم، چون همه ايراني‌هاي حاضر در آنجا عاشق دل خسته تيم‌ملي نبودند و اگر چنين تفكري داشتند در زمان جام‌جهاني يا جام ملت‌هاي قبلي به جاي لشگركشي به امارات در تيم‌هاي داخلي مي‌ماندند و بالاخره استدلال سوم اين است كه بازيكنان ما بدون تعارف دچار افت كيفيت شده و نمي‌توانند انتظارات اماراتي‌ها را برآورده كنند. فراموش نكنيم كه فصل گذشته به جز محمد نصرتي و غلامرضا عنايتي كه آنها هم براي يك نيم‌فصل به امارات رفتند، بقيه ايراني‌ها از جمله مهرزاد معدنچي، جواد كاظميان، مازيار زارع و ايمان مبعلي، نمايشي نااميدكننده داشتند و بيشتر از بازي كردن در تيم‌هاي خود، نيمكت‌نشين و سكونشين بودند.

رنگ رخسار خبر مي‌دهد از...
با وضعيتي كه ايراني‌هاي ديپورتي از امارات در ليگ دهم دارند، مي‌توان حدس زد كه چرا اماراتي‌ها ديگر طالب ستاره‌هاي ايراني نيستند. اگر مازيار زارع تا حدودي در تركيب پرسپوليس جا افتاده و بهتر از شروع ليگ كار مي‌كند و محمد نصرتي هم با پاك كردن آثار نيم‌فصل حضور در آن سوي آب‌هاي خليج هميشه فارس، خط دفاع تراكتورسازي را كمي تا قسمتي جمع و جور كرده، ولي بقيه اصلا حال و روز قابل تعريفي ندارند.
غلامرضا عنايتي به‌جز گلي كه در هفته اول زد، به شدت مورد انتقاد هواداران سپاهان قرار گرفته و آنقدر ضعيف كار كرده كه كار به الفاظ ناشايست هواداران قهرمان فصل گذشته كشيده است و جواد كاظميان هم در اين تيم فقط سه بار به عنوان يار ذخيره وارد ميدان شده تا نامش در فهرست بازي به ثبت برسد، وگرنه هيچ رد پايي از خود برجاي نگذاشته است. مهرزاد معدنچي هم در استيل‌آذين فقط مصدوم بوده و دقايقي كوتاه براي تيمش پا به توپ شده كه هيچ ثمري نداشته و بالاخره ايمان مبعلي هم با نمايش‌هاي ضعيف خود در استقلال به طور مداوم در حال تيشه زدن به ريشه خاطرات خوبي است كه از او داشتيم.
آيا با اين وضعيتي كه آنها دارند، شما هم با ما موافق هستيد كه استدلال سوم مبني بر ناكارآمدي ايراني‌هاي حاضر در ليگ امارات، دليل ديپورت آنها از فوتبال مايه‌دار شيوخ شده است؟

([Only registered and activated users can see links]) منبع ([Only registered and activated users can see links])

Ghermezeteh
29-08-2010, 12:05
مذاکرات استقلال و تیموریان از امروز جدی تر دنبال می‌شود

مسئولان باشگاه استقلال به دنبال جذب آندارنیک تیموریان هستند و در مذاکره‌ای که امروز با مدیربرنامه‌های او خواهند داشت، شرایط تازه خود را مطرح خواهند کرد.
آندرانیک تیموریان یکی از بازیکنانی است که مسئولان باشگاه استقلال به دنبال جذب این بازیکن هستند. در این ارتباط مذاکراتی با مدیربرنامه‌های این بازیکن انجام شده که قرار است امروز نیز ادامه پیدا کند.

از باشگاه استقلال خبر می رسد که ادموند اختر، پیشکسوت این باشگاه تلاش دارد زمینه انتقال آندارنیک تیموریان به جمع آبی پوشان را فراهم آورد و حتی در این رابطه گفتگوهایی با این بازیکن داشته است.

ظاهرا روی رقم و مفادی از قرارداد توافقی بین باشگاه استقلال و آندارنیک تیموریان صورت نگرفته است و همین مسئله امضا قرارداد وی با آبی پوشان را به تاخیر انداخته است.

تیموریان سابقه بازی در تیم‌های بولتون، فولهام، بارنزلی انگلستان را دارد.

Nastaran
22-09-2010, 02:09

دليل بستري شدن شجاعي در بيمارستان

بازيکن ايراني باشگاه اوساسونا، پيش از ديدار سه شنبه شب تيمش مقابل رئال سوسيداد، احساس بدي داشت. دکتر سيپرياين، صبح روز سه شنبه تصميم گرفت تا تستهاي متعددي را روي شجاعي انجام دهد. از همين رو شجاعي در حال حاضر زير نظر دکتر چارلس در کلينيکي بستري است.
طبق گزارش منتشره در روزنامه مارکا، مسعود شجاعی، بازیکن ایرانی باشگاه اوساسونا، به دلیل تورم ریه هایش (برونشیت) صبح روز سه شنبه در کلینیک سن میگل پامپلونا مطرح شد.
روزنامه مارکا به نقل از وب سایت رسمی باشگاه اوساسونا، به این نکته اشاره کرد که پیش از این قرار بوده که مسعود در دیدار شنبه شب تیمش مقابل مایورکا به عنوان بازیکن ثابت روانه میدان شود ولی حال او در هتلی که اردوی قرمزپوشان درآن برگزار شده بود، بد شد و از همین رو نتوانست در دیدار مقابل مایورکا بازی کند و برروی نیمکت تیمش نشست.
با گذشته چند روز، تب شجاعی قطع نشد و از همین رو، دکتر سیپریاین، با اعتقاد به اینکه این یک سرماخوردگی ساده نیست، تصمیم گرفت تا صبح روز سه شنبه تستهای پزشکی مختلفی را روی شجاعی انجام دهد.
پس از آنکه مشخص شد که مشکل شجاعی تورم ریه است، تصمیم گرفته شد تا ستاره ایرانی در کلینیک سن میگل بستری شود. در حال حاضر مراحل درمانی شجاعی زیر نظر دکتر چارلس انجام می شود.
بدین ترتیب ستاره ایرانی اوساسونا شانس حضور در دیدار ديشب تیمش مقابل رئال سوسیداد در ورزشگاه رینو دناواررا را نیز از دست داد.

Nastaran
02-10-2010, 06:02

لژيونر‌ها از دوشنبه در تمرين تيم ملي فوتبال
موافقت اوساسونا با حضور نکونام و شجاعي در ديدار با برزيل

باشگاه اوساسونا به طور رسمي اعلام کرد که اجازه حضور دو بازيکن ايراني‌اش را در بازي برابر برزيل صادر کرده است.
بر اساس اعلام سايت باشگاه اوساسونا پس از بازي اين هفته اوساسونا در لاليگا که برابر لوانته برگزار مي‌شود، مسعود شجاعي و جواد نکونام براي همراهي تيم ملي ايران در ديدار برابر برزيل از اردوي اين تيم جدا خواهند شد.
اين دو بازيکن دوشنبه هفته‌ي آتي اسپانيا را ترک مي‌کنند تا بتوانند در دو جلسه تمرين در کنار ساير بازيکنان ايران حاضر باشند.
شجاعي و نکونام پس از اين بازي به اسپانيا برخواهند گشت تا آماده ديدار بعدي اوساسونا در لاليگا شوند.

ArtesheSorkh
02-10-2010, 20:08
باشگاه اوساسونا اسپانیا رسما با حضور ملی پوشان ایرانی تیم فوتبال این باشگاه در دیدار دوستانه تیم ملی فوتبال کشورمان برابر برزیل موافقت کرد.

با تاکید افشین قطبی مبنی بر حضور جواد نکونام و مسعود شجاعی در دیدار دوستانه تیم ملی فوتبال کشورمان برابر برزیل که در تاریخ 7 اکتبر 2010 (15 مهرماه 1389) در ورزشگاه بن زاید شهر ابوظبی برگزار شد، فدراسیون فوتبال کشورمان با باشگاه اوساسونا مکاتبه کرد تا شرایط حضور این دو بازیکن در دیدار یاد شده فراهم آید.

سایت باشگاه اوساسونا امروز با انتشار خبری از حضور این دو بازیکن در دیدار دوستانه ایران و برزیل خبر داده و آورده است: جواد نکونام و مسعود شجاعی می توانند پس از همراهی تیم فوتبال اوساسونا در دیدار برابر لوانته که روز یکشنبه هفته پیش رو از هفته ششم لالیگا برگزار خواهد شد، اسپانیا را ترک کرده و به اردوی تیم ملی فوتبال ایران در امارات ملحق شوند.

براساس اعلام باشگاه اوساسونا این دو بازیکن می توانند طی روزهای 4 تا 10 اکتبر 2010 (12 تا 18 مهرماه 1389) تیم ملی فوتبال ایران را همراهی کنند و پس از این تاریخ باید در تمرینات سرخپوشان حضور یابند.

"کریستین وادوژ"، بازیکن مجارستانی تیم فوتبال اوساسونا نیز می تواند تیم ملی فوتبال کشورش را طی روزهای 4 تا 13 اکتبر 2010 (12 تا 21 مهرماه 1389) در مصاف با سان مارینو و فنلاند همراهی کند.

Ghermezeteh
17-10-2010, 15:37
خداحافظي اجباري ستاره سابق استقلال از فوتبال !

علي سامره كه اميدوار بود پس از ترك فوتبال امارات و بازگشت به تيم زادگاهش بار ديگر در سال‌هاي پاياني فوتبال خود پيراهن استقلال را به تن كند، اين روزها به‌طور آزمايشي در تمرينات تيم‌هاي اماراتي حاضر مي‌شود!
هرچند او در ليگ قهرمانان آسيا براي مس كرمان خوب گل زده بود اما مرفاوي اعتقادي به بازي سامره نداشت و او را در فهرست فروش قرار داد.

پس از اين اتفاق سامره با هيچ يك از تيم‌هاي ايراني به توافق نرسيد و اميدوار بود تيم‌هاي اماراتي به واسطه سابقه‌اي كه در ليگ فوتبال اين كشور داشته براي امضاي قرارداد پا پيش بگذارند. اين بازيكن در حال حاضر فقط با تيم الجزيره امارات تمرين مي‌كند و هنوز هيچ قراردادي با اين باشگاه امضا نكرده است.

سامره تلاش مي‌كند از فرم بدني مطلوب خارج نشود اما احتمال دارد اگر در نيم فصل دوم نتواند نظر اين تيم را براي امضاي قرارداد جلب كند براي هميشه از فوتبال خداحافظي كند. علي سامره اولين فوتباليست ايراني بود كه شانس حضور در كالچو ايتاليا را به‌دست آورد اما هرگز نتوانست براي تيم ملي ايران مهاجم تاثيرگذاري باشد.

Nastaran
22-10-2010, 03:33

عذرخواهي دوباره ايراني‌هاي اوساسونا!

در حالي که مسعود شجاعي و جواد نکونام پيش از آغاز رقابت‌هاي اين فصل لاليگا يک بار به دليل تاخير چهار روزه خود در تمرين‌هاي پيش فصل اوساسونا از هواداران اين تيم عذرخواهي کرده بودند، سه شنبه دوباره از هواداران اوساسونا در رابطه با اين تاخير خود عذرخواهي کردند.
سايت باشگاه اوساسونا گزارش داد، بازيکنان ايراني اين تيم روز سه‌شنبه تصميم گرفتند که از طريق سايت اوساسونا بار ديگر به خاطر تاخير چهار روزه در تمرين‌هاي پيش فصل و انتقادهايي که در طول اين ماه‌ها تحمل کرده‌اند از هواداران اين تيم عذرخواهي کنند.
سايت رسمي باشگاه اوساسونا در ادامه مي نويسد: آنها تصميم گرفته بودند که در اين مورد سکوت خود را نشکنند و به کار خود در اوساسونا ادامه دهند و اميدوار بودند پس از آن که به دلايل غيرفني جايگاه خود را در ترکيب تيم از دست دادند بار ديگر شرايط به حالت عادي بازگردد.
نکونام و شجاعي سه شنبه از يک مترجم ايراني استفاده کردند تا بتوانند ديدگاه‌هاي خود در اين زمينه را بهتر بيان کنند تا تاخير چندروزه‌ي آنها به دست فراموشي سپرده شود و بتوانند بار ديگر حمايت هواداران را به دست آورند.

جواد نکونام درباره تاخير چند روزه اش در تمرين‌هاي پيش فصل عنوان کرد: "به اينجا آمده ام تا بار ديگر از هواداران عذرخواهي کنم. نمي خواهم اين گونه احساس شود که از باشگاه و از هواداران فاصله گرفته‌ايم. من در تمرين‌هاي پيش فصل چند روز تاخير داشتم اما نمي خواهم وارد جزئيات شوم. ما اشتباه کرديم و اکنون هرگونه جريمه‌ي نقدي يا ورزشي را مي پذيريم."

نکونام در ادامه افزود:" از هم تيمي‌ها، هيات مديره باشگاه و همه‌ي هواداران عذرخواهي مي کنم. باشگاه قوانين داخلي دارد و هر بازيکني که اشتباهي مرتکب شود طبق قانون با او برخورد مي شود. ما دير رسيديم اما عده‌اي مي خواهند به دليل اين اشتباه ما را محروم کنند."

نکونام درباره آخرين ديدار اوساسونا در لاليگا که روز يک شنبه برگزار شد، عنوان کرد: "يک شنبه من در مقابل مربي، مدير و ديگر بازيکنان مورد اعتراض هواداران قرار گرفتم. از هواداران مي خواهم اگر احساس مي کنند شرايط بهتر شده تشويق کنند و به جاي سوت زدن هورا بکشند."
هافبک ايراني اوساسونا همچنين درباره تصاوير منتشر شده در سايت‌هاي اينترنتي که اين دو بازيکن را در حال لبخند زدن به تصوير کشيده بود، توضيح داد: "از اين عکس‌ها اشتباه برداشت شده است. اعتراض هواداران از لحاظ رواني روي کار من تاثير مي‌گذارد و اين مساله ما را در مقابل هواداران قرار مي‌دهد؛ چيزي که ما اصلا نمي‌خواهيم. ما فصل جديد لاليگا را آغاز کرده‌ايم و هنوز شرايط آن گونه که انتظار داشتيم خوب پيش نرفته است و ما هم به خاطر آن مورد سرزنش قرار گرفته‌ايم. فضاي حاکم براي ما بسيار سخت و دشوار است. بياييد انتقادها را فراموش کنيم و خطاها را ببخشيم. ما هم با تمام وجود از تصميم باشگاه استقبال مي‌کنيم."
نکونام خطاب به هواداران گفت: "هواداران حق دارند که انتقاد کنند چرا که آن‌ها هميشه در کنار تيم بوده‌اند اما اين هم درست نيست که کسي را در طول دو يا سه ماه، اين گونه مورد انتقاد قرار داد. مساله براي ما کاملا تمام شده و فراموش شده تلقي مي‌شود. بياييد اين مساله را فراموش کنيم و شادماني را در زمين مسابقه به تيم برگردانيم. اين براي همه خوب خواهد بود. اميدوارم از يکشنبه هفته آينده هيچ حريفي نتواند حتي يک امتياز از ما بگيرد."
مسعود شجاعي هم درباره‌ي تاخير در تمرين‌هاي پيش فصل گفت: "من و نکونام دير رسيديم و به همين دليل از همه هواداران عذرخواهي مي‌کنيم. مي‌دانم که اين مساله براي هواداران اهميت زيادي دارد اما به نظر مي‌رسد اشخاصي در اين بين وجود دارند که مي‌خواهند از اين تاخير ما سوء استفاده کرده و کار را به حاشيه بکشند. فکر مي‌کنم خطاي ما بزرگ‌نمايي شده، همه چيز کمي مسخره به نظر مي‌رسد. از هواداران مي‌خواهم که خودشان عملکرد ما را مورد قضاوت قرار دهند و به گفته‌هاي ديگران کاري نداشته باشند. بار ديگر اگر هواداران به دليل غيبت ما ناراحت شده‌اند، از آن‌ها تقاضاي بخشش مي‌کنيم."
در حالي که ممکن است اين مسائل براي هر بازيکني در دنياي فوتبال اتفاق بيافتد، اما مشخص نيست که چرا باشگاه اوساسونا اصرار دارد نکونام و شجاعي بار ديگر از هواداران تيم عذرخواهي کنند. ضمن اين که به گفته‌ي نکونام اين تاخير با هماهنگي با باشگاه اوساسونا و براي مذاکره با چند تيم ديگر صورت گرفته بود.

Ghermezeteh
22-10-2010, 22:02
رحمان رضايي در استيل آذين !
مدافع اسبق تيم ملي فوتبال ايران روز آينده براي حضور در استيل آذين تست پزشكي و ورزشي مي‌دهد.

صادق درودگر، سرپرست استيل آذين، در گفت و گو با فارس اظهار داشت: رحمان رضايي روز آينده در تست پزشكي و ورزشي باشگاه شركت مي‌كند. دكتر بهرامي‌نژاد از او تست خواهد گرفت و پس از انجام اين تست‌ها، در مورد جذب او تصميم‌گيري خواهد شد.

وي ادامه داد: بعد از مذاكره افشين پيرواني مربي تيم با مهريزي سرپرست باشگاه، قرار است در هر سه پست دفاع‌، هافبك و خط حمله بازيكن جذب كنيم.

N A V I D
24-10-2010, 23:12
خب اوساسونا نیز پس از هفته ها ناکامی سر انجام با درخشش نکونام و شجاعی به پیروزی رسید.نکته جالب این بازی گلزنی هر دو لژِیونر ایرانی بود که باعث برد اوساسونا شدند.با ارزوی موفقیت برای این دو لژیونر.

Nastaran
13-11-2010, 06:44

ياران نكونام و شجاعي در ويسنته كالدرون

در اولين شب از هفته يازدهم لاليگا،‌ اوساسونا در خانه اتلتيکومادريد ميهمان است.
شاگردان خوسه آنتونيو کاماچو و هم تيمي‌هاي نکونام و شجاعي در اوساسونا در پايان هفته دهم لاليگا رتبه دوازدهم را به خود اختصاص داده و با توجه به حذف از جام پادشاهي انگيزه بيشتري براي جبران ناکامي‌ها در لاليگا دارند.
در ديگر ديدارهاي مهم فردا شب لاليگا، بارسلونا در نيوکمپ ميزبان ويارئال است و اتلتيک بيلبائو در خانه خود پذيراي آلمريا است.

Nastaran
18-11-2010, 15:13
احتمالاً با اوساسونا تمديد مى كنم
نكونام: متأسفم كه اين سفر طولانى منجر به بازى نشد

جواد نكونام كاپيتان تيم ملى فوتبال گفت: متأسف هستم كه اين سفر طولانى منجر به برگزارى ديدار تداركاتى نشد.جواد نكونام در جمع خبرنگاران اظهار داشت: شرايط تيم ملى خوب بود و مى خواستيم يك بازى خوب انجام دهيم اما متأسفانه ديدار با نيجريه لغو شد. نمى توانم درباره اين لغو اين بازى اظهارنظر كنم اما متأسفم كه سفر طولانى به ايران داشتيم ولى منجر به بازى نشد. اگر بازى برگزار مى شد بهتر بود. نمى دانم چه مشكلى پيش آمده است. كاپيتان تيم ملى در خصوص حرف و حديث هاى پيش آمده براى افشين قطبى گفت: اين حرف و حديث ها در فوتبال حرفه اى هست. ما در فوتبال ايران به چنين چيزهايى برنخورديم. شايد به خاطر اين است كه به آن پرداخته شده است. معتقدم سرمربى تيم ملى تلاش خود را انجام داده و تيم ملى تازه سازمان پيدا كرده است. بايد از كادر فنى حمايت شود. نتيجه خوب در جام ملت هاى آسيا براى همه خواهد بود نه رئيس فدراسيون و نه سرمربى و نه بازيكنان. نكونام در ارتباط با شرايط اوساسونا گفت: نمى دانم چرا اين طور نتيجه مى گيريم. در زمين خودمان ۴ گل مى زنيم اما در زمين حريف ۴ گل مى خوريم. شايد چون هجومى بازى مى كنيم اين طور نتيجه مى گيريم و فراز و نشيب داريم. وى در مورد فصل آينده خاطر نشان كرد: سال آخر قراردادم با اوساسونا است. با مسئولان اين تيم مذاكراتى داشتم. با مديربرنامه هايم حرف زدم و گفت يكى، ۲ پيشنهاد دارم اما احتمالاً با اوساسونا تمديد مى كنم.

Nastaran
18-11-2010, 15:20
گفتگو با مسعودشجاعي/ فکرمي کنم بارسا ال کلاسيکو را ببرد

من پستي را که هميشه دوست دارم پشت فوروارد است. دوست دارم آزادي عمل بيشتري داشته باشم اما متاسفانه در اوساسونا و تيم ملي در اين پست بازيکن داريم و من هيچ گاه نمي توانم در پست مورد علاقه ام به ميدان بروم و بيشتر در چپ يا راست بازي مي کنم و تقريبا در اين پست هم جا افتاده ام.
لغو بازی تیم ملی ایران و نیجریه هر چقدر هم که برای بازیکنان تیم های دیگر سخت و عجیب باشد برای جواد نکونام و مسعود شجاعی معنای دیگری دارد. آنها که از اسپانیا این همه مسیر را آمده اند و حال باید با دست خالی و اخبار عجیب و غریب برای مربی و هم تیمی هایشان به آنجا بازگردند. البته این بازی لغو شده بهانه ای شد تا شجاعی که در اسپانیا به هیچ عنوان پاسخ گوی تلفن هایش نیست به سوالات ما پاسخ دهدو از شرایطش در اوساسونا و آخرین اخبار مربوط به خودش بگوید.
مطمئنا از هیچ جایی به جز لغو بازی ایران و نیجریه نمی توان شروع کرد.
نمی دانم چه بگویم. خودم از شنیدن این خبر شوکه شدم. به هر حال از این اتفاقات در فوتبال روز دنیا زیاد نیست و شنیدن آن شوکه آور است اما اتفاقی است که افتاده و نمی شود کاری اش کرد.
به نظرت بازی دو تیم با هم توانست کمکی به تیم کند؟
این به نظر کادر فنی برمی گردد و حتما آقای قطبی تشخیص داده اند که این بازی می تواند به ایشان و بازیکنان کمک کند.مطمئنا همچین بازی ای نمی تواند جای بازی با تیم ملی نیجریه یا هر تیم خارجی دیگری را پر کند اما در این شرایط شاید این بهترین تصمیم بود.
مدتی بود که در ترکیب اوساسونا جا افتاده بودی فکر می کنی این رفت و آمدها و دوری از تمرینات می تواند جایگاهت را تهدید کند؟
مطمئنا این غیبت ها بی تاثیر نیست اما چاره دیگری وجود ندارد. هر بازیکنی دوست دارد که برای تیم ملی کشورش بازی کند و این مساله سختی هایی را هم دارد. مربی تیم ملی هم در فیفا دی این حق را دارد که بازیکنانش را در اختیار داشته باشد.
دفعه گذشته که به دلیل تاخیر در تمرینات با مسولان اوساسونا دچار مشکل شده بودی به شدت از دست مطبوعات ایرانی و بازتاب اخبارشان ناراحت بودی. قضیه در آن زمان از چه قرار بود؟
متاسفانه همیشه این مسائل وجود دارد. من زیاد اهل مصاحبه نیستم چون از حاشیه فراری ام اما متاسفانه آنها اخبارشان را از منابعی تهیه می کنند که به هیچ عنوان موثق نیست. در صحبتی که با یکی ، دو خبرنگار داشتم آنها گفتند که خبرشان را از سایت روزنامه های محلی اوساسونا بدست آورده اند. من سوالم این است تا زمانی که سایت باشگاه اوساسونا هست و تمام اخبار را شفاف پوشش می دهد سایت روزنامه های محلی به چه کاری می آیند؟ به هر حال آن زمان سوء تفاهمی میان ما و مدیران باشگاه به وجود آمده بود که با صحبت های مدیربرنامه مان همه چیز حل شد.
قصد جدایی از اوساسونا را نداری؟ چند پیشنهاد خوب از آلمان و ترکیه داشتی.
بله دو پیشنهاد داشتم. در آن زمان هم گفتم ترکیه اگر از دو تیم بزرگش پیشنهاد داشته باشم بیشتر به آن فکر می کنم اما تصمیمی برای رفتن به تیم های دیگر ترکیه ندارم و ترجیح می دهم که فوتبالم را در اروپا پی گیری کنم. البته امسال را با توجه به اینکه قرارداد داشتم و مربیان هم من را می خواستند ترجیح دادم که در اوساسونا بمانم و در پایان فصل راجع به پیشنهاداتم جدی تر فکر خواهم کرد.
از دغدغه بقا در اوساسونا خسته نشدی؟
خسته که نه. البته امسال شرایط فرق کرده و با این که بازی آخر را باختیم اما در کل شرایط خوبی داریم و فکر نمی کنم که امسال دیگر بخواهیم چنین دغدغه ای داشته باشیم و می توانیم در رده های میانی جدول جای بگیریم.
از پستت در اوساسونا و تیم ملی راضی هستی یا هنوز احساس ناراحتی می کنی؟
من پستی را که همیشه دوست دارم پشت فوروارد است. دوست دارم آزادی عمل بیشتری داشته باشم اما متاسفانه در اوساسونا و تیم ملی در این پست بازیکن داریم و من هیچ گاه نمی توانم در پست مورد علاقه ام به میدان بروم و بیشتر در چپ یا راست بازی می کنم و تقریبا در این پست هم جا افتاده ام.
فوتبال ایران را دنبال می کنی؟
بله. البته شاید نتوانم بازیها را ببینم اما نتایج و اتفاقات را دنبال می کنم.
فوتبال ایران روزهای خوبی را نگذراند. ناکامی در تمامی رده ها و حاشیه های معمول و همیشگی. نظرت در این خصوص چیست؟
متاسفانه این قدر در این خصوص صحبت شده و هیچ اقدامی انجام نگرفته که دیگرحرف جدیدی برای گفتن وجود ندارد. فوتبال ما به برنامه های درازمدت احتیاج دارد تا بتوانیم در رده های نوجوانان و جوانان حرفی برای گفتن داشته باشیم و مثل تیم های اروپایی عمل کنیم. این مسائل در تخصص من نیست و آنهایی که مسئول هستند مطمئنا خودشان بهتر از هر کسی می دانند که برای خارج شدن از این شرایط چه کاری باید انجام داد.
جام ملت ها را چطور پیش بینی می کنی؟ به تیم ملی در این رقابت ها خوش بین هستی یا نه؟
مطمئنا خوش بین هستم. بچه های ما ثابت کرده اند هر وقت بخواهند کاری را انجام دهند موفق خواهند شد. در حال حاضر بازیکنان تیم ملی به شدت با هم یکدل هستند و امیدوارم که تیم ملی بتواند شادی آفرین باشد.
برای آخرین سوال به سراغ ال کلاسیکو برویم. پیش بینی ات از این بازی چیست و دوست داری کدام تیم برنده بازی باشد؟
همین طور که می بینید هر دو تیم امسال در لالیگا شرایط بسیار خوبی دارند و شاید این بار پیش بینی این که کدام تیم برنده این دیدار خواهد بود مشکل تر از همیشه است. رئال با مورینیو روزهای خوبی را می گذراند و بارسلونا هم با قدرت کار می کند اما فکر می کنم که بارسلونا در این بازی برنده باشد.

Ronaldinho80
18-11-2010, 15:25

مهاجم ایرانی الاصل تیم وولفسبورگ آلمان اعلام کرد که بزودی درباره پیشنهاد بازی در تیم ملی ایران تصمیم گیری خواهد کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ورزشی پارسیان، اشکان دژآگه درباره پیشنهاد بازی برای تیم ملی ایران به سایت رسمی باشگاه وولفسبورگ گفت: هنوز دعوتنامه و پیشنهاد رسمی از سوی فدراسیون فوتبال ایران دریافت نکرده ام، من روی این پیشنهاد فکر خواهم کرده و بزودی در این باره تصمیم گیری خواهم کرد.
اشکان دژاگه هافبک تهاجمی 24 ساله ایرانی الاصل متولد تهران و بزرگ شده برلین است که در سوئد با تیم ملی زیر 21 سال آلمان قهرمان اروپا شد.

منبع ([Only registered and activated users can see links]دژآگه:-به-زودي-درباره-پيشنهاد-تيم-ملي-ايران-تصميم-مي-گيرم.html)

Nastaran
21-11-2010, 06:45
شجاعي: فعلا قصد بازگشت به فوتبال ايران را ندارم

مهاجم ايراني تيم فوتبال اوساسونا با ابراز رضايت از وضعيتش در اين تيم اسپانيايي و اينکه فعال قصد بازگشت به فوتبال ايران را ندارد، گفت: پس از اين که نتوانستيم به جام جهاني صعود کنيم، بايد در مسابقات جام ملت‌هاي آسيا اين ناکامي را جبران کنيم.
مسعود شجاعی مهاجم ایرانی تیم فوتبال اوساسونای اسپانیا که برای برگزاری دیدار دوستانه تیم ملی ایران و نیجریه به کشورمان سفر کرده بود، در مورد وضعیت تیم ملی، شرایطش در اوساسونا و آینده بازیگری اش صحبت کرد که متن کامل این گفتگو را در زیر می‌خوانید:
* مسافتی طولانی را برای بازی ایران برابر نیجریه طی کردید اما این بازی لغو شد.
- مسعود شجاعی: این یک اتفاق نادر در فوتبال است که دیداری تدارکاتی بصورت یک طرفه لغو می‌شود و ما هم نمی‌توانیم کار خاصی را انجام دهیم. من هم از شنیدن خبر لغو این بازی شوکه شدم اما تنها باید بگویم تیم ملی یک بازی خوب تدارکاتی را در این شرایط از دست داد.
* بعد از لغو بازی تیم ملی با نیجریه، کادر فنی تیم ملی بازی درون تیمی را در نظر گرفت، به نظرت این بازی مفید بود؟
- بله، این هم بخشی از تمرین بود و همه بازیکنان تلاش کردند آمادگی خود را به مربیان نشان دهند. باید از همه فرصت‌ها برای کسب هماهنگی و آمادگی بیشتر استفاده کرد.
* لغو این بازی برنامه‌های آماده سازی تیم ملی برای حضور موفق در جام‌ملت‌ها را تحت تاثیر قرار نمی‌دهد؟
- درست است دیدار با نیجریه لغو شد اما برای حضور موفق در جام ملت‌ها زمان زیادی باقی مانده است و تیم ملی می‌تواند در اردوهای آماده سازی و بازی‌های دوستانه بعدی خود را جهت حضور قدرتمند در این جام آماده کند.
البته پس از این که تیم ملی نتوانست به جام جهانی صعود کند، نگاه همه فوتبالدوستان ایرانی به جام ملت‌هاست، ضمن اینکه پس از آن مسابقات هم تا جام جهانی بعدی مسابقه مهمی وجود ندارد، به همین دلیل باید تمام توان‌مان را در آن مسابقات به کار ببندیم تا با عملکرد و بازی‌های خوبمان رضایت مردم ایران را کسب کنیم.
* با این شرایط تیم ایران می‌تواند در آن مسابقات به عنوان قهرمانی دست یابد؟
- تیم ملی ایران با توجه به بازیکنان خوبی که در این تیم بازی می‌کنند، استحقاق و شایستگی کسب چنین عنوانی را دارد اما با توجه به اینکه همه تیم‌ها با آمادگی کامل در این مسابقات شرکت می‌کنند، کسب قهرمانی بسیار سخت است. البته همه بازیکنان باید در زمین مسابقه هرچه در توان داشته را ارائه کنند تا فوتبال ایران بتواند پس از 37 سال عنوان قهرمانی این رقابت‌ها را از آن خود کند.
* بحث کناره‌گیری قطبی از تیم ملی پس از جام ملت‌ها می‌تواند تاثیر منفی در نتیجه‌گیری تیم ملی داشته باشد؟
- بازیکنان تیم ملی آنقدر حرفه‌ای هستند که چنین مسائلی در عملکردشان تاثیر منفی نخواهد گذاشت. ملی‌پوشان ابتدا به فکر موفقیت تیم ملی و قهرمانی در این مسابقه مهم آسیایی بوده و پس از آن به فکر آینده خود هستند زیرا در صورت قهرمانی تیم ملی فرصت‌ها و پیشنهادات بهتری را دریافت می‌کنند. مطمئن باشید بازیکنان در جام ملت‌ها زیر نظر قطبی سعی می‌کنند بهترین بازی خود را ارائه کرده تا تیم ملی جایگاه خوبی را کسب کند.
* در جام ملت‌ها 2007 هم جزو نفرات آماده تیم ملی بودی اما فرصت زیادی برای حضور در مسابقات کسب نکردی.
- در آن دوره با توجه به آمادگی که داشتم، نتوانستیم فرصت زیادی برای بازی بدست آورم اما برای این دوره از مسابقات انگیزه زیادی دارم تا به موفقیت به تیم ملی کمک کنم.
* قبول دارید موفقیت ذوب آهن در لیگ قهرمانان آسیا اعتباری دوباره به فوتبال ایران داده است؟
- دقیقا زیرا در این مدت نگاه‌ها نسبت به فوتبال ایران عوض شده است. این تیم با تکیه بر مربی و بازیکنان ایرانی به چنین موفقیتی دست یافت. اینکه سایت کنفدراسیون فوتبال آسیا و رسانه‌های دیگر جهان به موفقیت ذوب آهن توجه ویژه‌ای داشتند، بسیار مهم است و قطعا این موفقیت نشان دهنده توانایی‌های فوتبال ایران است.

* پس از مشکلات ابتدای فصل در هفته‌های اخیر به ترکیب اصلی تیم اوساسونا بازگشتید؟
- در این مدت سعی کردم بدور از همه حاشیه‌ها، تمرکزم را روی تمرینات تیم بگذارم و خدا را شکر توانستم در هفته‌های اخیر نظر کاماچو را جلب کنم. در چند بازی گذشته هم توانستم از ابتدای مسابقه به میدان بروم و امیدوارم این روند را ادامه دهم. البته باید بگویم خبرهایی که در مورد من و جواد در ابتدای فصل مطرح شد، صحت نداشت.
* این خبرهایی بود که روزنامه‌های اسپانیایی مطرح می‌کردند؟
- من چنین خبرهایی را در رسانه‌های اسپانیایی ندیدیم. به هر صورت آن اتفاقات گذشت و امیدوارم در آینده چنین خبرهایی مطرح نشود.
* اوساسونا پس از پیروزی ارزشمند برابر هرکولس در مسابقات لالیگا، مقابل لاکرونیا در جام حذفی و اتلتیکومادرید در لیگ شکست خورد، دلیل این نوسانات چه بود؟
- در فوتبال اسپانیا همه بازی‌ها سخت و اکثر حریفات قدرتمند هستند که در مواردی اشتباهات و بدشانسی باعث می‌شود نتوانیم به نتایج دلخواه دست یابیم. در بازی جام حذفی در شرایطی مسابقه را باختیم که یک بازیکن ما اخراج و همین مسئله باعث شد نتوانیم در آن دیدار نتبجه بهتری را کسب کنیم. البته با آن شرایط ‌هم یکی از گل‌ها را جبران کردیم اما در نهایت بدشانسی باعث شکست ما شد.
* با این شرایط امیدی به کسب سهمیه حضور در یکی از جام‌های اروپایی را دارید؟
- در فصل نقل و انتقالات بازیکنان مطرحی را جذب نکردیم، ضمن اینکه مصدومیت‌ها و محرومیت‌ها هم در نتیجه گیری تیم تاثیر منفی دارد. به غیر از بارسلونا و رئال مادرید، تیم‌های ویارئال، والنسیا، سویا، اسپانیول، اتلتیکومادرید و حتی سوسیه‌داد، ختافه و مایورکا هم تیم‌های قدرتمندی هستند که با این وجود کارمان برای گرفتن یکی از 6 سهمیه اروپایی لالیگا بسیار سخت است. در لالیگا هر لحظه یک اتفاقی رخ می‌دهد که باعث شده اختلاف امتیازات بین تیم‌های میانی جدول در این مسابقات نزدیک باشد.
* با توجه به نوسانات تیم اوساسونا، شرایط تو و نکونام در این تیم خوب است؟
- ما در این مدت تلاش مضاعفی را انجام دادیم تا بتوانیم جایگاه خوبی را برای خودمان بدست آوریم. امروز توانسته‌ایم نظر کاماچو را به خودم جلب کنیم و روزهای خوبی را پشت سر می‌گذاریم. البته در این فصل کمتر گل زدم ولی تلاش می‌کنم در زمین خواسته‌های کاماچو را به بهترین شکل پیاده کنم. سه هفته پیش برابر مالاگا گل زدم و فکر می‌کنم با ادامه این روند روزهای بهتری هم پیش رو داشته باشم.
* بحث بازگشتت به فوتبال ایران صحت دارد؟
- حالا حالاها قصد بازگشتن به فوتبال ایران را ندارم. نمی‌دانم این مسائل از کجا نشات می‌گیرد اما تنها به فکر موفقیت و پیشرفت بیشتر به همراه تیم اوساسونا هستم.
* چه برنامه‌ای برای آینده داری؟
- هنوز برای آینده تصمیم نگرفته ام، می‌خواهم در این فصل بازی‌های خوبی را برای اوساسونا انجام داده و در جام‌ملت‌های آسیا هم عملکرد قابل قبولی داشته باشم ولی مطمئنا برای فصل آینده بهترین تصمیم را خواهم گرفت.
* در این مدت مقابل بسیاری از اتفاقات و خبرهایی که علیه تو مطرح شد، سکوت کردی؟ آیا پاسخ دادن به این مسائل بهتر از سکوت نبود؟
- در این مدت خبرهایی زیادی از من مطرح شد اما بسیاری از آنها درست نبود، من ترجیح دادم سکوت کنم زیرا طی تجربه‌ای که در این سال‌ها بدست آورده‌ام، متوجه شدم سکوت کردن بسیار بهتر است. من تمام تمرکزم را روی فوتبال می‌گذارم و امیدوارم بتوانم برای تیم اوساسونا و تیم ملی ایران بازیکن موثری باشم.

Nastaran
23-11-2010, 06:24
مسعود،ستاره اين روزهاي اوساسونا؛ نکونام صدتايي شد

مطبوعات محلي پامپلونا در گزارشهايي به تمجيد از نمايش خيره کننده مسعود در هفته هاي اخير رقابتهاي لاليگا پرداخته و به حضور او در ترکيب اصلي اوساسونا اشاره کرده اند
خوسه آنتونیو کاماچو، مربی باتجربه اوساسونا، به عادات و رسومش وفادار است و هر بار ایده ای که در ذهنش می آید را به کار می گیرد. سیستم استفاده چرخشی از بازیکنان نیز در ذهن او به نحو دیگری است. کاماچو تقریبا همیشه از یازده بازیکن خاص در ترکیب اصلی تیمش استفاده می کند.
البته در رقابتهای این فصل اوضاع به نحو دیگری برای کاماچو پیش رفت و مسائل و مشکلات متعددی از جمله مصدومیتها، باعث شد تا او نتواند از بازیکنانی که همیشه در ترکیب فیکس تیمش قرارداشتند بهره ببرند.
اوساسونا دررده یازدهم گام به هفته دازدهم رقابتهای لالیگا گذاشت و این در حالی بود که در این مسیر، تعدادی از بازیکنان کلیدی اش از جمله پاندینی، کامونیاس و یا سرخیو را در اختیار نداشت. ولی باید به این نکته اشاره کرد که در غیبت این ستاره ها، بازیکنان اوساسونا به خوبی از چالشها عبور کردند.پاندینی در 6 هفته از رقابتها به خاطر مصدومیت غایب بود و کامونیاس 4 دیدار را از دست داد و سرخیو که بیشترین غیبت را داشت در ده دیدار نتوانست تیمش را همراهی کند.یکشنبه شاگردان کاماچو آزمایش بسیار حساسی داشتند که آیا می توانند در غیاب مونرئال،یکی از کلیدی ترین مهره هایشان موفق باشند یانه.
این در حالی بود که کمتر کسی جای خالی اسکیروس که یکی از بهترین بازیکنان رختکن اوساسونا را حس می کرد.بهترین خبری که در رختکن اوساسونا به گوش می رسید، آمادگی و درخشش بازیکنانی مثل لولو،مسعود، نلسون و سوریا بود که با وجود آنها عملکرد تیم کاملا تغییر کرده بود.شاگردان کاماچو دست کم در ورزشگاه رینو دناواررا، نمایش قابل قبولی را ارائه می دهند و اکنون رکورد جالب توجهی را ثبت کرده اند.آنها در 12 دیدار اخیر خانگی شان تن به شکست نداده اند و با 7 برد و 5 تساوی از ماه مارس تاکنون در دیدارهای خانگی موفق بوده اند و در دیدارهای خانگی رقابتهای این فصل تنها 2 گل دریافت کرده اند.
مصدومیت آراندا و درخشش مسعود
خبر مصدومیت کارلوس آراندا در تمرینات روز شنبه اوساسونا، خبر ناامید کنده ای بود.در غیاب او، مونرئال، پاندینی و کامونیاس ، به نظر می رسید که اوساسونا کار سختی داشته باشد ولی نمایش خیره کننده مسعود در غیاب او به نحوی بود که این ستاره ایرانی به رغم توانایی های خیره کننده این ستاره ها، در هفته های اخیر در ترکیب اصلی اوساسونا جای می گیرد.
پونیال 400- نکونام 100
دو بازیکنی که در دیدار مقابل خیخون نمایش خیره کننده ای را به اجرا گذاشتند، رکوردهایی را به نام خودشان ثبت کردند. دیدار مقابل خیخون، صدمین بازی نکونام با پیراهن اوساسونا بود که توانست این رکورد را با پیروزی در این دیدار جشن بگیرد. پونیال هم یکشنبه شب چهارصدمین بازی رسمی اش با پیراهن اوساسونا را برگزار کرد.

Nastaran
30-11-2010, 06:41

هفته سيزدهم رقابتهاي لاليگا، با بدشانسي تمام براي اوساسونا به پايان رسيد.در حالي که اين تيم تا لحظات پاياني در ديداري خارج از خانه مقابل اتلتيک بيلبائو بازي را با تساوي بدون گل دنبال مي کرد، در نهايت گلي را دريافت کرد تا دستش از امتياز در اين هفته کوتاه بماند
مسعود شجاعی که تا چندی پیش در برنامه های کاماچو جای پررنگی نداشت، چند هفته ای است که در ترکیب اصلی اوساسونا جا افتاده.او تا دقیقه 88 در ترکیب تیمش حاضر بود و سپس جایش را به وادوکس داد. جواد نکونام هم مثل اکثر دیدار ها، هر 90 دقیقه را در ترکیب تیمش بود
تلاشهای دو ستاره ایرانی هم راه به جایی نبرد تا اوساسونا بدون کسب امتیازی، منطقه باسک را ترک کند.

Nastaran
05-12-2010, 06:33
اوساسونا صفر – بارسلونا 3: برد با خستگي

باز هم ليونل مسي براي بارسلونا درخشيد.
بارسلونا در حالی که در آخرین ساعت‌ها با اتوبوس و قطار به پامپلونا رفته بود توانست اوساسونا را که جواد نکونام و مسعود شجاعی را در ترکیب می‌دید شکست دهد.
در این دیدار ابتدا پدرو در دقیقه 26 با پاس عالی لیونل مسی از تله آفساید گریخت و در موقعیتی تک به تک گل اول را زد.
کمی بعد مسی روی پاس داوید ویا از زاویه‌ای بسته توپ را به تیر دروازه اوساسونا زد.
در دقیقه 65 مسی با پاس ویا بار دیگر گریخت و گل دوم را در موقعیتی تک به تک به ثمر رساند.
در نهایت در دقیقه 84، مسی با حرکتی انفرادی وارد محوطه جریمه اوساسونا شد و پس از آن که با خطای سرخیو متوقف شد، پنالتی حاصل را خودش با ضربه‌ای خوب به گل سوم تبدیل کرد.
بارسا با این برد 37 امتیازی شد و به صدرنشینی خود ادامه می‌دهد.
اوساسونا، که در این تیم نکونام و شجاعی نمایش بسیار خوبی داشتند و از بهترین‌های تیم بودند، 15 امتیاز دارد و دوازدهم است.

Nastaran
22-12-2010, 02:00
سايت اوساسونا: نكو و مسعود به تفريح نمي‌روند

سايت اوساسونا نوشت: سفر نکونام و شجاعي از پامپلونا به مقصد تهران برخلاف ساير هم‌تيمي‌هايشان براي تفريح و استراحت نيست و بايد براي شرکت در اردوي تيم ملي آماده شوند.
سايت خبري اوساسونا در خبري از سفر امروز جواد نکونام و مسعود شجاعي به تهران نوشت.
در اين مطلب آمده است: نکو و مسعود مثل بقيه بازيکنان اوساسونا به تعطيلات زمستاني نرفته‌اند بلکه در بازه زماني در نظر گرفته شده در تعطيلات نيز بايد بازي کنند. آنها خود را به اردوي تيم ملي معرفي خواهند کرد و براي بازي‌هاي جام ملت‌هاي آسيا به ميزباني کشور قطر آماده خواهند شد.
به نظر مي‌رسد با توجه به حضور دو ستاره ايراني اوساسونا در جام ملت‌هاي آسيا، باشگاه اوساسونا تعطيلاتي مضاعف برايشان در نظر بگيرد.

Nastaran
29-12-2010, 09:20
ساکرنت اعلام کرد:
بازيکن ايراني دهمين فوتباليست برتر آسيا در سال 2010

بازيکن ايراني تيم اوساسونا در رده دهم برترين‌هاي فوتبال آسيا قرار گرفت.
سايت ساکرنت در مقدمه‌اي که براي انتخاب 10 مرد برتر آسيا در سال 2010 نوشته آورده است: فوتبال آسيا يک سال خوب ديگر را پشت سر گذاشت. ممکن است که تمامي رويدادهاي فوتبالي تحت تاثير جام جهاني بوده باشند ولي بازيکناني نيز بوده اند که در ترکيب تيم هاي باشکاهي خود درخشيده اند.
ساکرنت سپس به معرفي برترين هاي فوتبال آسيا در سال 2010 پرداخت.
1. کيسوکه هوندا، زسکا مسکو، ژاپن.
شايد اگر نگاهي کلي به جام جهاني بيندازيم، نتوانيم لحظه هاي زيادي را به ياد بياوريم که از آن لذت برده ايم و در خاطرمان مانده باشد ولي اگر ديدار ژاپن و دانمارک را مرور کنيم، بدون شک به ياد هنرنمايي هاي هوندا در طول بازي مي افتيم. او با يک ضربه ايستگاهي فوق العاده گل اول ژاپن را به ثمر رساند و در ادامه نيز با پاس خود، سازنده گل سوم تيمش بود. او موجب شد تا بازي پسران سامورايي مورد تمجيد همه قرار گيرد. عملکرد هوندا در زسکا و در ليگ قهرمانان اروپا در 12 ماه گذشته نيز اين ژاپني را نه تنها در کشورش، که در آسيا و اروپا نيز بر سر زبان ها انداخته است.
2. پارک جي سونگ، منچستر يونايتد، کره جنوبي.
پارک در سال هاي گذشته همواره يکي از بهترين هاي آسيا بوده است. اين بازيکن 29 ساله که در منچستريونايتد توپ مي زند، گل هاي حساسي را براي شياطين سرخ به ثمر رسانده به شکلي که حضور وي در جام ملت هاي آسيا و نبودش در ترکيب اين تيم، سرمربي کهنه کار يونايتدها را به واکنش واداشته. پدرش مي گويد اين آخرين تورنمنت آسيايي است که پارک مي تواند در آن حضور داشته باشد ولي بايد صبر کرد و ديد چه اتفاقي مي افتد. او کاپيتان تيم ملي کشورش است و در جام جهاني گذشته توانسته با تيمش به جمع 8 تيم پاياني راه يابد. سرمربي کره در جام ملت ها حساب ويژه اي روي او باز کرده است.
3. تيم کاهيل، اورتون، استراليا.
مرد مياني سرزمين کانگروها جام جهاني خوبي را پشت سر نگذاشت ولي در مجموع سال پر باري را سپري کرد. او در ديدار نخست تيمش برابر آلمان از زمين اخراج شد و در ديدار سوم برابر صربستان ستاره تيمش بود ولي در نهايت استراليا در همان دور گروهي با جام خداحافظي کرد. کاهيل 31 ساله، در ليگ برتر انگليس به همراه تافي ها نمايش خوبي دارد و يکي از مهره هاي مهم ديويد مويس به شمار مي رود.
4. لي چونگ يونگ، ‌بولتون، کره جنوبي.
لي از فوريه 2009 بدون وقفه فوتبال بازي کرده است، ‌با اين حال يکي از مهره هاي ارزشمند بولتون در اين فصل بوده و پيش بيني مي شود نقش بسياري مهمي در برنامه هاي آينده سرمربي اين تيم جهت حضور بولتون در جام هاي اروپايي فصل بعد داشته باشد. بر اساس اعلام نشريه هاي کره اي، لي در تابستان راهي تيم هاي بزرگتري از جمله ليورپول يا آرسنال خواهد شد. او در جام جهاني با گلزني برابر آرژانتين و اوروگوئه توانست نامي براي خود دست و پا کند و با توجه به اينکه 22 سال دارد، مي توان آينده خوبي را برايش متصور بود.
5. شينجي کاگاوا، دورتموند، ژاپن.
او پيش از آنکه در تابستان از اوزاکا راهي دورتموند شود زياد شناخته شده نبود و رسانه ها نيز اين انتقال را مهم تلقي نکردند. نام کاگاوا در فهرست تيم اعزامي ژاپن به جام جهاني وجود نداشت ولي به اعتقاد بسياري اگر او به آفريقاي جنوبي رفته بود، مي توانست براي سامورايي ها کارآمد باشد. در حال حاضر روزگار خوبي در بوندسليگا دارد و يکي از اميدهاي سرمربي ژاپن در جام ملت هاي آسيا به شمار مي رود.
6. بدر الموتوا، القادسيه، کويت.
او گل هاي بسياري را هم براي باشگاه و هم براي تيم ملي کشورش زده و اميدوار است بتواند گلزني هايش را در جام ملت ها نيز تکرار کند. بدر 25 ساله، در جام خليج فارس يکي از بهترين هاي کويت بود و توانست با اين تيم به نخستين عنوان مهم کشورش از سال 98 دست يابد. رسانه ها از احتمال حضور وي در اسپانيا سخن مي گويند.
7. ساسا اوگننوفسکي، سئونگنام، استراليا.
سالي که گذشت را مي توان يک سال رويايي براي براي اين مدافع دانست. حضور اوگننوفسکي در باشگاه هاي ژاپن نقطه عطف زندگي او است. او در با سئونگنام قهرمان شد و به عنوان کاپيتان توانست جام قهرماني باشگاه هاي آسيا را بالا ببرد و پس از آن به عنوان بهترين بازيکن آسيا انتخاب شد. تمامي اين عنوان ها مهر تائيدي جهت حضور اوگننوفسکي در اين سياهه است.
8. جونگ تائه سه، بوخوم، کره شمالي.
او سال فوق العاده اي نداشت ولي موجب شد تا نام کشورش و قاره آسيا در ماه ژوئن تيتر خبر روزنامه ها و خبرگزاري هاي سراسر دنيا شود. پس از جام جهاني از تائه سه به عنوان يک بازيکن احساساتي ياد مي شود. گريه هاي او در زمان پخش سرود ملي کره شمالي در ديدار برابر برزيل هيچ گاه از ياد هواداران فوتبال پاک نخواهد شد. جونگ علاقه داشت در انگليس توپ بزند ولي بعد از جام جهاني به بوخوم رفت و تاکنون نيز عملکرد خوبي داشته است.
9. يوسف محمد، کلن، لبنان.
محمد تاکنون آن طور که شايسته اش بوده مورد توجه قرار نگرفته است. شايد دليل اين امر حضور وي در خط دفاع باشد و يا زندگي آرام و بدون حاشيه او. عملکرد يوسف محمد در فصل گذشته به اندازه اي خوب بوده که از او به عنوان يکي از بهترين هاي باشگاه هاي آلمان نام برده مي شود. يوسف هم چنين توانسته تا حد کاپيتاني کلن خود را بالا بکشد.
10. جواد نکونام، اوساسونا، ايران.
با توجه به عدم حضور ايران در جام جهاني، جواد نتوانست شايستگي هايش را در يک تورنمنت معتبر به نمايش بگذارد. نکته ديگري که در مورد او بايد مورد توجه قرار داد اين است که نکونام در آستانه 30 سالگي است و ديگر شانسي براي حضور در جام جهاني آينده ندارد. با اين حال، شاهزاده ايراني توانست يک فصل خوب ديگر را با باشگاهش پشت سر بگذارد. او اين شانس را داشت که از اوساسونا به تيم ديگري برود ولي ترجيح داد در پامپلونا بماند. نکونام شايد يکي از بهترين رهبران فوتبال در آسيا باشد. او نقش قابل توجهي در پيشرفت فوتبال ايران در سال 2010 داشت.

Ronaldinho80
31-01-2011, 21:45
اخراجي كه در نهايت به نفع كريمي تمام شد!!!

علي كريمي كه يك ماه پيش از استيا آذين اخراج شد به تيم شالكه 04 آلمان پيوست!

بمب خبری جادوگر منفجر شدعلی کریمی با قراردای پنج ماهه به شالکه آلمان پیوست

علی کریمی که چند روز پیش از تیم فوتبال استیل آذین جدا شده بود و نمی‌توانست به عنوان بازیکن لیگ برتری در یکی از تیم‌های لیگ بازی کند امروز با عقد قرارداد 5 ماهه به شالکه 04 آلمان پیوست.این در حالی بود که در روزهای گذشته زمزمه‌هایی مبنی بر ...علی کریمی که چند روز پیش از تیم فوتبال استیل آذین جدا شده بود و نمی‌توانست به عنوان بازیکن لیگ برتری در یکی از تیم‌های لیگ بازی کند امروز با عقد قرارداد 5 ماهه به شالکه 04 آلمان پیوست.این در حالی بود که در روزهای گذشته زمزمه‌هایی مبنی بر پیوستن علی کریمی به تیم فوتبال پرسپولیس به گوش می‌رسید و حتی علی دایی نیز موافقت خود را با حضور او در این تیم اعلام کرده بود.تیم شالکه در حال حاضر تیم یازدهم جدول رده‌بندی بوندسلیگا است و در فصل نقل و انتقالات تابستانی بازیکنان سرشناسی همچون رائول و هونتلار به این تیم پیوستند.علی کریمی امشب به آلمان خواهد رفت.فلیکس ماگات، مربی اسبق علی کریمی در بایرن‌ مونیخ و مسئول فنی و نقل و انتقالات شالکه، قصد دارد در اندک ساعات باقیمانده از موعد نقل و انتقالات میان فصل، ستاره قدیمی ایران را جذب کرده و باعث شگفتی شود. هافبک تهاجمی و باتجربه در سال‌های 2005 الی 2007 نزد ماگات در بایرن بازی کرد. کریمی آن هنگام در 42 بازی رسمی برای مونیخی‌ها، 4 گل زد و 4 پاس گل داد. کریمی به خاطر کمبود‌هایی در زمینه دوندگی و دفاعی بیشتر از این نتوانست نزد باواریی‌ها بازی کند. او پیش‌تر سابقه بازی در الاهلی امارات، نادی‌الاسپرت قطر و پرسپولیس را داشته و در فصل جاری بازیکن تیم استیل آذین بوده است. با توجه این که فصل نقل و انتقالات زمستانی اروپا امشب به پایان می‌رسد و مدیر برنامه‌های علی کریمی هم اکنون در آلمان پیگیر کار این بازیکن است و قرار است قرارداد کریمی با تیم آبی‌پوش شالکه در غیاب این بازیکن بسته شود و کریمی امشب به آلمان برود. این در حالی است که در چند روز اخیر اخباری مبنی بر پیوستن وی به پرسپولیس و ابراز تمایل طرفین منتشر شده بود.

این بار کیکر خبر داد: کریمی خرید تعجب برانگیز شالکه! ([Only registered and activated users can see links])

وبسایت خبری کیکر ، معتبر ترین وبسایت ورزشی آلمان هم از انتقال قریب الوقوع علی کریمی به شالکه خبرداد.
به گزارش خبرآنلاین ؛ این وبسایت لحظاتی پیش در خبری درباره شایعه این انتقال نوشت:« فلیکس ماگات قصد دارد شاگرد سابق خود را جذب کند.» و در تیتر این مطلب آمده است:« کریمی در آستانه انتقال به شالکه » در متن خبر هم سابقه همکاری ماگات و کریمی مورد اشاره قرار گرفته و در پایان قید شده است کریمی به عنوان بازیکنی آزاد راهی تیم آلمانی می شود. این سایت در خبر خود از این خرید تیم آلمانی ابراز شگفتی کرده است! این درحالی است که هنوز هم قرارداد نهایی نشده و مدیر برنامه های کریمی مشغول رایزنی با تیم آلمانی است.

H U N T E R
01-02-2011, 22:41
شماره 10 شالکه به کریمی رسید

سایت گل- سایت رسمی باشگاه شالکه آلمان خبر پیوستن علی کریمی را به این تیم اعلام کرد تا شایعات در مورد این انتقال که از صبح امروز نقل محافل خبری شده بود، رنگ واقعیت به خود گیرد. سایت باشگاه شالکه اعلام کرد علی کریمی تا پایان فصل جاری با شالکه قرارداد امضا کرده است و نکته جالب اینکه شماره 10 این تیم به کریمی رسید! علی کریمی که در تیم های قبلی و همچنین تیم ملی شماره 8 می پوشید، در شالکه با شماره 10 به میدان می آید. شماره 8 شالکه را بازیکن چینی این تیم، هائو جانمین می پوشد.

H U N T E R
02-02-2011, 23:55
يادداشت Sport1: فرصت دوم براي جادوگر تهران

/کريس استو در سايت Sport1.de در مقاله‌اي که مي‌خوانيد به حضور علي کريمي در بوندس‌ليگا پرداخته است/

نمی‌توانید بگویید که علی کریمی رد پای مهمی از خود در بوندس‌لیگا به جا نگذاشته است. او در 42 بازی رسمی که در سال‌های 2005 تا 2007 برای بایرن مونیخ انجام داد چهار گل زد و چهار پاس گل هم داد.

البته سرعت بوندس‌لیگا برای «جادوگر تهران» خیلی زیاد بود و این هافبک تهاجمی در کار دفاعی هم مشکل داشت.

این بازیکن 32 ساله سپس به قطر رفت و بعد به ایران برگشت و در استیل‌آذین بازی می‌کرد که تابستان از این تیم اخراج شد.

این شاید تنها خبری بود که ما در سال‌های گذشته از کریمی شنیده بودیم. آخرین آپدیت سایت او هم به 17 مارس 2006 برمی‌گردد.

او در آلمان تقریبا فراموش شده بود، اما فلیکس ماگات روز دوشنبه خبر شگفت‌انگیزی را اعلام کرد: «مارادونای آسیا» تا انتهای فصل به شالکه پیوست.

اعتماد ماگات

ماگات گفت: «خوشحالم که تا انتهای فصل بازیکنی باتجربه را به تیم خود افزوده‌ایم. در حال حاضر ما مشکلاتی در زمینه بردن بازی از خط میانی به خط حمله داریم. کریمی بازیکن بسیار خوبی است و ما را در این زمینه یاری می‌کند.»

والرین اسماعیل، هم‌بازی سابق او در بایرن هم نظر کاملا مثبتی روی کریمی دارد: «از نظر بازی او پتانسیل فوق‌العاده‌ای دارد. البته او 32 سال دارد و سن فاکتور مهمی در سطح آمادگی است. اگر او قدرتش را مانند دوران بایرن داشته باشد، بی‌تردید شالکه سود کرده است.»

اعتماد ماگات به کیفیت این بازیکن ایرانی به حدی زیاد است که او پیراهن آبی شماره 10 را به تن خواهد کرد.

ماگات از کیفیت‌ها و ایرادات این بازیکن موبلند خبردار است. دریبل‌های او بسیار دقیق است و هر چه باشد، این ماگات بود که کریمی را به آلمان برد.

آن بازی مقابل آلمان

در اکتبر 2004، تیم ایران مقابل آلمان در تهران بازی کرد و با این که دو بر صفر شکست خورد، اما کریمی نمایشی بسیار قدرتمندانه داشت. هرچند استعدادیاب‌های بایرن نگرانی‌هایی درباره توانایی‌های ورزشی این بازیکن 178 سانتی‌متری داشتند، او کمی بعد به بایرن پیوست.

باید صبور بود

ماگات در آن هنگام گفت: «ما باید درباره او صبور باشیم. زمان می‌برد تا او به سرعت ما عادت کند. اما مطمئنم اگر سخت تمرین کند، از بهترین بازیکنان لیگ خواهد شد.»

اما برای محمدعلی کریمی پاشاکی که فوتبالش را از خیابان‌های شهریار با توپی پلاستیکی شروع کرده بود، بازی در بوندس‌لیگا سخت و سخت‌تر می‌شد.

بهترین بازیکن آسیا

او در سال 1998 بازی در تیم ملی ایران را آغاز کرد و در سال 2004 بهترین گل‌زن جام ملت‌های آسیا و بهترین بازیکن سال آسیا شد. به دلیل تکنیک و حرکاتش روی او نام «مارادونای آسیا» را گذاشتند.

او در مونیخ بسیار امیدبخش شروع کرد. در روز دوم فصل بود که او مقابل لورکوزن به عنوان هافبک چپ در ترکیب ثابت بایرن به میدان رفت، یک گل زد، یک گل برای روی ماکای ساخت و بایرن پنج بر دو بازی را برد. کریمی یکی از بهترین‌های میدان بود.

با آن که او به این شروع قدرتمند ادامه نداد، اما در اولین فصل بیش از 20 بازی انجام داد و قراردادش برای یک سال دیگر تمدید شد.

مصدومیت 2006

کریمی در مارس 2006 مقابل هامبورگ به شد آسیب دید. او نتوانست به خوبی برای جام جهانی آلمان آماده شود و جام برای کریمی و ایران ناامیدکننده بود.

او تمرینات آماده‌سازی برای فصل جدید را هم به دلیل مصدومیت بلندمدت از دست داد. زمانی که اوتمار هیتسفلد جای فلیکس ماگات را در بایرن گرفت، دوران کریمی در این تیم به سر آمد. او پیشنهادهای بسیاری از جمله از طرف ردبول سالزبورگ را رد کرد و به قطر رفت.

اخیرا، او که 112 بازی ملی دارد بازی‌های تیم ملی را در جام ملت‌های آسیا دید که این تیم در مرحله یک‌چهارم نهایی مقابل کره جنوبی حذف شد.

دو خرید مسن شالکه

«جادوگر تهران» حالا در نهایت شگفتی فرصت جدیدی یافته. او و آنجلوس کاریستیاس می‌خواهند بازی تهاجمی شالکه را بهبود بخشند. ماگات گفت: «هر دو را بدون پرداخت پول آوردیم.» اما چرا این دو بازیکن؟ کاریستیاس در پنج سال گذشته تنها 9 گل حرفه‌ای زده و کریمی در فوتبال اروپا مدت‌هاست حضور نداشته است. این دو خرید باعث خشم هواداران شده است؛ آن هم در شرایطی که جمعه، در داربی روئر، شالکه به مصاف دورتموند صدرنشین می‌رود. طرفداران شالکه در انجمن‌های اینترنتی به شدت به ماگات تاخته‌اند، به ویژه برای خرید کاریستیاس. یکی از هواداران نوشت: «کاریستیاس به شالکه نمی‌تواند کمک کند. مربی ما کنترلش را از دست داده.» اما پیروزی در دربی می‌تواند مربی را نجات دهد.

از سوی دیگر باید در نظر داشت که ایوان راکیتیچ به سویا پیوسته و جرمین جونز هم به بلکبرن قرض داده شده است. ماگات در دوران حضورش در شالکه تغییرات گسترده‌ای داده و 39 بازیکن را فروخته و 28 بازیکن را به تیم افزوده است؛ شاید برای این که قدرت خود را به نمایش بگذارد.

کریمی می‌خواهد نقش چندکاره را در ترکیب بازی کند. شاید این بار او در این پست موفق‌تر باشد.

red bavaria
04-02-2011, 14:25
يك بازيگر سينما تنها بدرقه كننده علي كريمي در فرودگاه

همبازيان سابق کريمي حتي حضور دوباره او را در بوندس ليگا به ارتباط مدير برنامه هايش نسبت مي دهند

علی کریمی باردیگر به فوتبال آلمان بازگشت و این بار نه به عنوان یک ستاره و نه با سر صدا زیاد بلکه بی سرو صدا و درفضایی همراه با انتقاد زیاد دوباره فرصت این را پیدا کرد تا این بار پیراهن شالکه را برتن کند .
کریمی نه برای پول به آلمان رفت و نه لذت از بازی در اروپا بلکه فقط برای احیای اعتبار از دست رفته تن به این قرارداد داد . بازیکنی که از استیل آذین اخراج شده بود می خواست ثابت کند هنوز خریدار دارد .البته باید به همراه او در این انتقال مدیربرنامه هایش را ستود که با لابی خود توانست کریمی را در سن 32 سالگی ترانسفر کند.
اما شبی که کریمی قصد رفتن به آلمان را داشت در عین تعجب فقط یک نفر برای بدرقه او به فرودگاه آمده بود ،پوریا پورسرخ بازیگر سینما که در ارتباط بین فوتبالیست ها و بازیگران او دوستی شدیدی با کریمی پیدا کرده است.
کمی عجیب است که بین این همه همبازی و فوتبالیست که در کنار کریمی سالها بازی کرده اند یک بازیگر او به آلمان بدرقه کند. اما این مسئله مبین یک نکته است اینکه بازیکنان فوتبال فقط در ظاهر رابطه خوبی با هم دارند!
شاید باور نکنید اما همبازیان سابق کریمی حتی حضور دوباره او را در بوندس لیگا به ارتباط مدیر برنامه هایش نسبت می دهند...

داربي آلمان، بازي افتتاحيه کريمي در بوندس ليگا

شالکه در هفته بيستم و در خانه خودش با يک گل مغلوب هوفنهايم شده ولي دورتموند در خانه ولفسبورگ با سه گل برنده شد. بازي رفت دو تيم در ورزشگاه خانگي شالکه، ولتينز آره نا با نتيجه سه بر يک به سود دورتموند به پايان رسيد.

اولین بازی علی کریمی با پیراهن شالکه احتمالا جمعه شب در هفته بیست و یکم بوندس لیگا روبروی صدرنشین بوندس لیگا در ورزشگاه 80720 نفری سیگنال ایدونا پارک انجام خواهد شد. دیداری حیثیتی که به داربی راهن معروف است و البته علی کریمی سابقه گل زدن به دورتموند را با پیراهن بایرن در همین ورزشگاه دارد، دیداری که با همان تک گل به سود بایرن تمام شد.
به نوشته کیکر، کریمی در ترکیب اصلی شالکه برای این بازی جایی ندارد ولی ماگات نام هافیک 32 ساله ایرانیش را در لیست ذخیره ها جای داده تا شاید از او استفاده کند. دورتموند صدرنشین جدول است با 50 امتیاز و جالب اینکه شالکه با قرار گرفتن روی پله یازدهم فقط نصف این تیم امتیاز جمع آوری کرده است. تفاضل گل شالکه میهمان صفر است و این یعنی آنها همان 26 گلی را که زده اند دریافت هم کرده اند و این در حالی است که دورتموند 46 گل زده و 12گل دریافت کرده است.
این بازی از یک نظر دیگر هم در نوع خود جالب است، نوری شاهین از دورتموند با میانگین امتیازی 43/2 برترین بازیکن بوندس لیگا تا اینجای کار است و نفر دوم با امتیاز 58/2 مانوئل نویر دروازه بان شالکه و تیم ملی آلمان است. بعد از نویر اما 4 بازیکن دیگر از دورتموند به نام های متس هاملز، اسون بندر، رومان وایدنفلر و ماریو گوتز بهترین مردان لیگ آلمان هستند از نظر کیکر. کیکر به دورتموند تا اینجای کار نمره 91/2 داده در حالیکه شالکه 77/3 نمره دارد (در آلمان و طبق ارزش گذاری نشریه معتبر کیکر، نمرات هر چه کمتر باشند بهتر است). هر دو تیم 20 بازی انجام داده اند با این تفاوت که دورتموند در 16 بازی برنده بوده و فقط دو شکست در کارنامه دارد در حالیکه شالکه 7 برد، 4 مساوی و 9 باخت را متحمل شده ولی تنها آلمانی لیگ قهرمانان اروپاست که در بازی برگشت مرحله یک هشتم میزبان می باشد، آنها در بازی رفت روز 26 بهمن ماه و در مستایا میهمان والنسیای اسپانیا خواهند بود.
شالکه در هفته بیستم و در خانه خودش با یک گل مغلوب هوفنهایم شده ولی دورتموند در خانه ولفسبورگ با سه گل برنده شد. بازی رفت دو تیم در ورزشگاه خانگی شالکه، ولتینز آره نا با نتیجه سه بر یک به سود دورتموند به پایان رسید. کلاوس یان هانتلار هلندی تک گل میزبان را به ثمر رساند ولی دو گل از شینجی کاگاوای ژاپنی و تک گل روبرت لواندونسکی برای پیروزی میهمان کفایت می کرد.

علي كريمي در فهرست 18 نفره شالكه براي بازي "داربي آلمان"

فليکس ماگات علي کريمي را در فهرست 18 نفره تيمش براي ديدار مقابل صدرنشين بوندس‌ليگا قرار داد.
در حالي که تنها 5 روز از انتقال علي کريمي به شالکه 04 آلمان مي‌گذرد، ماگات نام بازيکن ايراني‌اش را در فهرست 18 نفره ديدار امشب تيمش برابر بورسيا دورتموند در چارچوب هفته بيست و يکم ليگ آلمان قرار داد.
در حال حاضر دورتموند با اختلاف فراوان نسبت به ساير تيم‌ها در صدر جدول بوندس‌ليگا قرار دارد و شالکه نيز با وجود در اختيار داشتن بازيکنان بزرگي چون رائول گونزالس و کلاوس يان هونته‌لار در مکان يازدهم جدول قرار دارد. ديدار اين دو تيم يکي از ديدارهاي قديمي بوندس‌ليگا است که به "داربي آلمان" معروف است.
در عين حال به غير از کريمي و "آنتوني آنان"، بازيکن غنايي و جديد شالکه که به احتمال فراوان از آغاز در ترکيب ثابت حضور دارد، ديگر بازيکناني که در فصل نقل و انتقالات به شالکه آمده‌اند از جمله آنجلوس کاريستياس و دانيلو آولار جايي در فهرست 18 نفره ماگات براي اين بازي ندارند.
اين ديدار امشب ساعت 23 به وقت تهران برگزار مي‌شود.

ADEL OFFROAD
11-02-2011, 23:31
کریمی از رفتن به دوسلدورف پشیمان شد

علی کریمی که دو هفته قبل با عقد قراردادی 6 ماهه به تیم شالکه آلمان پیوست به احتمال فراوان روز شنبه در بازی با تیم فرایبورگ به میدان می‌رود و اولین بازی خود را با پیراهن شماره 10 شالکه انجام می‌دهد.
به گزارش گل کریمی در بازی با دورتموند نتوانست برای تیم جدیدش بازی کند،در شرایطی که ماگات هم بی‌میل نبود از بازیکن جدیدش در این بازی استفاده کند اما به دلیل اینکه کریمی مدت کوتاهی با تیم جدیدش تمرین کرده بود سرمربی شالکه از میدان دادن به بازیکن ایرانی‌اش خودداری کرد.
در بازی آینده شالکه مقابل فرایبورگ اما احتمال بازی کردن کریمی زیاد است و اسم او در فهرست 18 نفره قرار گرفته است. کریمی که در هتلی در نزدیکی محل تمرین تیم جدیدش زندگی می‌کند قرار بود خانه ای در شهر دوسلدورف آلمان بگیرد ولی گویا او از رفتن به این شهر منصرف شده و قرار است در همین جایی که هست زندگی اش را ادامه دهد.

Deldar
23-02-2011, 08:22

او که جواد ما نيست!

وقتي براي گل هاي نکونام به هوا نمي پريم...

درخشش نکونام در لاليگا، اين روزها کمتر کسي را به وجد مي آورد. همان طور که وقتي مي شنويم مسعود شجاعي در ترکيب اصلي اوساسونا قرار گرفته هم چندان به وجد نمي آييم.

اين روزها وقتي خبر مي رسد که نکونام دو بار دروازه حريف را گشوده و نام خودش را به عنوان مهمترين بازيکن هفته روي زبانها انداخته کسي را در ايران مانند روزهاي اولي که او را در اسپانيا مي ديديم به ذوق نمي آورد و شگفت زده نمي کند.
نکونام ديگر آن اول شخص ايرانيان در اروپا نيست.شايد دليلش را مي توان در مقايسه هايي کوچک ديد. مقايسه هايي که در مورد نکونام بين دو لباس انجام مي شود. مقايسه ها اکثرا به يک سؤال خاص مي رسد و آن اين است: «آقاي نکونام! کمي هم از اين گل ها براي تيم ملي کشورت کنار مي گذاري؟» نکونام سال هاست که ديگر براي تيم ملي بهترين نيست و حتي در حد ايده آل هم ظاهر نمي شود.
نکونام سال هاست که خود را در لباس تيم ملي، متفاوت از آن چه در تيم باشگاهي اش مي بينيم نشان داده است. آيا ايرانيان مي توانند نمايش تأسف بار نکونام در تيم ملي در روز بازي با کره جنوبي را از ياد ببرند و بعد به روزي فکر کنند که او با پيراهن اوساسونا پس از گلزني در آغوش هم تيمي هاي اروپايي اش جشن مي گرفت و فرياد مي کشيد؟
نکونام طي سالهاي اخير، نمادي از مخالفت بازيکنان با مربيان تيم ملي شده است. اول بار محمد دادکان بود که ادعا کرد او به همراه نيکبخت و کاظميان و مبعلي، در تيمي که مي خواست به بوسان کره جنوبي برود، باندي به نام عقرب ساخته اند.
برانکو بعدها باز هم با باندهاي نکونام مشکلاتي پيدا کرد و چند سال بعد، وقتي قلعه نويي روي نيمکت تيم ملي نشست هم متوجه اختلافهاي نکونام با بازيکنان تازه واردي مثل تيموريان و ... شد. نکونام در تيم قطبي هم يک مخالف هميشگي بود.
بازيکني که همواره ساز مخالفش کوک بود و مربي تيم ملي را (درست يا غلط) لايق نيمکت ايران نمي دانست! همين بازيکن به همراه شجاعي (که از او در تاخت و تاز به مربيان تيم ملي پيشي مي گرفت) وقتي به تصميم مربي و اعتراض هواداران به سکوها تبعيد شدند، نامه اي التماس آميز و سراسر توأم با اظهار ندامت نگاشتند و تقديم کاماچو کردند. آيا نکونام حاضر است چنين رفتاري را در قبال مربيان ملي ايران و هواداراني که از بازي او در جام ملتها به تنگ آمده بودند نشان دهد؟ رفتار نکونام در قطر زننده بود.
اول به خبرنگاران ايراني در مصاحبه با روزنامه اي اماراتي تاخت، بعد در سالن مرکز خبري فرياد کشيد که به آقاي... سردبير سايت... بگوييد که از او متنفرم! بعد وقتي با اعتراض هواداران نسبت به بازي تاسف بارش روبه رو شد، همه تقصيرات را متوجه مربي کرد و هرگز بابت آن شکست عذري نخواست! آيا باور مي کنيد که نکونام با اين وجنات، شايسته بربازو بستن نشان کاپيتاني تيم ملي باشد؟
سال هاست که هافبک وسط تيم ملي را درخشان در اوساسونا و ناکام در تيم ملي مي بينيم.
سال هاست که قدرت و انگيزه و هيجان بازي نکونام را در اوساسونا خلاصه شده مي يابيم و در تيم ملي پذيراي خستگي و کوفتگي اش هستيم. سال هاست که نکونام را فقط به واسطه نام بزرگي که از قبل داشته در تيم ملي مي بينيم. چند وقتي مي شود که ديگر از گلزني هاي جواد در اسپانيا به وجد نمي آييم.
او چيزي براي پيراهن ملي اش ندارد. ديديم که بدون اويي که بي انگيزه در مرکز زمين ايران قدم مي زند، بدون شجاعي که در تيم ملي فکر مي کند بايد براي خودنمايي و خالي کردن انرژي و دلخوشي اش فقط دريبل بزند، مقابل روسيه چگونه قلب مرکز زمين را در دست گرفتيم! شايد زمان عبور از نام ها رسيده باشد... شايد!
------------------
منبع : هوادار سرخ ([Only registered and activated users can see links]وقتي-براي-گل-هاي-نکونام-به-هوا-نمي-پريم......)

Nastaran
04-03-2011, 08:04
مسعود شجاعي مصدوم شد

مسعود شجاعي در ديدار تيمش مقابل دپورتيوو لاکرونيا مصدوم شد.
چهارشنبه شب و در چارچوب هفته 26 لاليگا، تيم فوتبال اوساسونا در خانه ميزبان دپورتيوو لاکرونيا بود اما در پايان 90 دقيقه به نتيجه‌اي بهتر از تساوي بدون گل دست نيافت.
جواد نکونام در اين بازي 90 دقيقه براي اوساسونا بازي کرد و يکي از بازيکنان خوب تيمش بود. در عين حال مسعود شجاعي که همانند ديگر بازيکن ايراني پامپلونايي‌ها از ابتدا در ترکيب تيمش قرار گرفته بود، در دقيقه 37 و به دليل مصدوميت از ناحيه قوزک پا تعويض شد و جاي خود را به کوروميناس داد.
هنوز مشخص نيست که ميزان آسيب ديدگي شجاعي چقدر است. مصدوميت شماره 8 اوساسونا در شرايطي اتفاق افتاده که او در دو بازي قبلي قرمزهاي پامپلونا نمايش خوبي از خود ارائه داد و دو پاس گل نيز به همبازي‌هايش داد.

Ronaldinho80
19-03-2011, 11:17
مربی جدید شالکه با علی کریمی جلسه گذاشت.

پس از تغیر و تحول در راس کادر فنی شالکه آلمان و روی کار آمدن "رالف رانگنگ " وی جلسه ای را با علی کریمی هافبک ایرانی تیمش انجام داد. سرمربی جدید شالکه از کریمی خواست تا هر چه سریعتر خود را به شرایط مسابقه برساند.

هافبک ایرانی شالکه در گزارش خود به سرمربی میزان آمادگی خود را به وی اعلام کرد و با توجه به برنامه غذایی از کاهش وزن خود در هفته های اخیر خبر داد.

کریمی برای اطمینان از رفع مصدومیت، از پای آسیب دیده خود عکس گرفت و مشخص شد این بازیکن می تواند در هفته های آتی تیمش را همراهی کند.

منبع ([Only registered and activated users can see links]كريمي-در-دفتر-كار-سرمربي-جديد-شالكه.html)

ADEL OFFROAD
05-04-2011, 12:40
مسعود شجاعي تا آخر فصل لاليگا را از دست داد

مسعود شجاعي با مصدوميت در بازي مقابل اتليکومادريد ادامه بازي‌هاي اين فصل لاليگا را از دست داد. بازيکن اوساسونا که از دقيقه 71 ديدار تيمش با اتلتيکومادريد وارد زمين شده بود دچار مصدوميت شد. شجاعي از ناحيه استخوان انگشت شست پاي چپ دچار شکستگي شده و بدين ترتيب نمي‌تواند تيمش را تا پايان فصل لاليگا همراهي کند. نويسنده گزارش مذکور در سايت مارکا با توجه به حضور اوساسونا در رتبه دوازدهم جدول و نزديک بودن امتيازات تيم‌هاي پايين جدول نوشت: مسعود در بدترين و سخت‌ترين شرايط از ترکيب اوساسونا خارج شده و منديليبار، سرمربي تيم بدون او مجبور به تغييرات ناخواسته تاکتيکي خواهد شد.
مارکا از قول خبرگزاري افه اسپانيا نيز نوشته است: پزشکان اوساسونا در دومين معاينه تخصصي خود عنوان کرده‌اند که در صورت موفقيت آميز بودن عمل جراحي امکان کوتاه تر شدن دوران استراحت شجاعي وجود دارد.
شجاعي فردا پاي خود را به تيغ جراحان مي‌سپرد.

منبع ([Only registered and activated users can see links] %D8%B9%D9%88%D8%AF_%D8%AF%D8%B1_%D8%B3%D8%AE%D8%AA %E2%80%8C%D8%AA%D8%B1%D9%8A%D9%86_%D8%B4%D8%B1%D8% A7%D9%8A%D8%B7_%D8%A7%D9%88%D8%B3%D8%A7%D8%B3%D9%8 8%D9%86%D8%A7_%D8%B1%D8%A7_%D8%AA%D9%86%D9%87%D8%A 7_%DA%AF%D8%B0%D8%A7%D8%B4%D8%AA)

ADEL OFFROAD
09-04-2011, 19:04
نکونام در گفتگو با مارکا: ترجیح می دهم در اوساسونا بمانم

وزنامه مارکا پرتیراژ ترین نشریه ورزشی اسپانیا در شماره امروز خود گفتگویی با جواد نکونام به چاپ رساند.
کاپیتان تیم ملی ایران در این گفتگو از زندگی در شهر پامپلونا ابراز رضایت کرده ودر پاسخ به سوالی پیرامون شرایط سیاسی ایران و مقایسه آن با موج جدید اعتراض در کشورهای لیبی و مصر ، ایران را کشوری با ثبات توصیف کرده که مردم در آن زندگی شاد و به مراتب بهتری نسبت به بحرین و یا مصر دارند . جواد اولین بازی اش برای تیم ملی را خاطره انگیز می داند و مهمترین آرزویش بازی در جام جهانی است .او در سوالی دیگر در باره آینده ورزشی اش در اسپانیا با توجه به اینکه قراردادش با اوساسونا دو ماه دیگر به پایان می رسد ، گفت :"با اینکه پیشنهادهای مالی خوبی دارم اما ترجیح می دهم در اوساسونا بمانم و اگر امکان داشته باشد قراردادم را تمدید کنم ولی اگر به تیم جدیدی هم بروم ، همیشه با اوساسونا و مردم شهر پامپلونا رابطه خوبی خواهم داشت ."
نکونام درباره اینکه چه زمان از فوتبال خداحافظی خواهد کرد می گوید:"خانواده ام از اینکه همیشه از کشور دور بوده ام ناراضی هستند و تصمیم دارم پس از دو یا سه سال بازی از فوتبال خداحافظی کنم."
مارکا/9 آوریل

ADEL OFFROAD
24-04-2011, 12:15
عملکرد نکونام مقابل بارسا زیر ذره بین

جواد نکونام ستاره ایرانی باشگاه اوساسونا دردیدار شنبه شب تیمش مقابل بارسلونا در ورزشگاه نوکمپ که با برتری 0-2 کاتالونیایی های میزبان همراه بود، 90 دقیقه برای تیمش بازی کرد.
نکونام در این بازی یک کارت زرد هم از داور مسابقه گرفت و در اینجا می توانید به آمار و ارقام عملکرد او در این بازی نظری بیندازید:
شوت به دروازه : 5 ( از 14 شوت بازیکنان اوساسونا)
مشارکت : 2 ( از 9 مشارکت کلی بازیکنان اوساسونا)
شوت در چارچوب:2 ( از 7 شوت درچارچوب بازیکنان اوساسونا)
توپهای از دست رفته: 3 ( از 75 توپ از دست رفته بازیکنان اوساسونا)
توپهای بازیابی شده: 9 توپ ( از 54 توپ بازیابی شده بازیکنان اوساسونا)
خطاهای مرتکب شده: 3 خطا ( از 16 خطایی که بازیکنان اوساسونا)
خطاهایی که روی او انجام شد: 2خطا (از 10 خطایی که روی بازیکنان اوساسونا انجام شد)

ADEL OFFROAD
14-05-2011, 11:42
نکونام: دو تیم اسپانیایی مرا می‌خواهند

جواد نکونام هافبک ایرانی تیم فوتبال اوساسونا باز هم یک فصل موفقیت‌آمیز را در رقابت‌های لالیگا پشت سر گذاشت.
او در اکثر بازی‌های تیم شهر پامپلونا جزو بازیکنان ثابت تیمش بود و به قول خودش در این فصل دو رکورد جالب توجه را برجای گذاشته است. در ضمن تیم او در آخرین بازی خود سه‌ویا را شکست داد تا خیال اوساسونا بابت ماندن در لیگ اسپانیا راحت شود.
وضعیت نکونام در اوساسونا برای سال آینده هنوز مشخص نیست و خودش در این زمینه می‌گوید:«اوساسونا به من پیشنهاد سه ساله داده که البته اگر در هر فصل تعداد بازی هایم از 20 بازی بالاتر برود، قراردادم خود به خود 2 سال دیگر تمدید می‌شود یعنی این قرارداد 5ساله می‌شود. آنها پیشنهاد داده‌اند و من هم نظر خودم را گفته‌ام در ضمن مسئولان اوساسونا می‌دانند که دو تیم دیگر در لالیگا خواهان جذب من هستند.»

چند ماه پیش این بحث مطرح شد که نکونام قرار است به فوتبال ایران برگردد ولی خودش در این مورد می‌گوید:« اصلا این خبر صحت ندارد و هیچ کس با من حرف نزده است. چند وقت پیش بحث استقلال به میان آمد ولی این موضوع هم شایعه بود. من در حال حاضر بدون مشکل خاصی در اوساسونا بازی می‌کنم. حداقل تا دو سال آینده یا حتی بیشتر به فوتبال ایران برنمی‌گردم و می‌توانم هنوز در اروپا فوتبال بازی کنم. من از اول هم دوست داشتم در اسپانیا بازی کنم چون لالیگا بهترین لیگ دنیاست و به بازی کردن در لیگ‌های دیگر فکر نمی‌کنم.»

او از عملکردش در این فصل راضی است: «فصل خوبی داشتم. من رکورددار بهترین گلزن تاریخ باشگاه اوساسونا در پست هافبک هستم و همچنین در بین بازیکنان خارجی این باشگاه بیشترین دقایق حضور در میدان را داشته‌ام که از این لحاظ هم رکورددار هستم.» ارتباط نکونام با رسانه‌ها مدتی است که محدود شده و خودش در این مورد می‌گوید: «اینطوری هم من راحت‌ترم هم روزنامه‌ها.

من اصلا دوست ندارم در مورد گذشته حرف بزنم. به هر حال یکسری اتفاقات افتاد و انتقادات مغرضانه‌ای صورت گرفت. جام ملت‌ها برای هیچ بازیکنی در تیم ملی خوب نبود ولی باید این را بگویم که یک فوتبالیست هیچ وقت نمی‌تواند 10 سال پیاپی روی فرم باشد.» کارلوس کروش در مصاحبه اخیر خود از سن بالای فوتبالیست‌های ایرانی و کمبود استعدادها حرف زده است. نکونام در این خصوص می‌گوید: «وقتی یک مربی می‌خواهد حرف بزند تمام چیزها را بررسی می‌کند و بی‌جهت نظر نمی‌دهد.»

کروش به خوبی می‌داند که سن بازیکن، فوتبال بازی نمی‌کند و هر کس آماده باشد به زمین می‌رود ولی او به دنبال پشتوانه‌سازی است و می‌خواهد یک کار ساختاری انجام دهد. هنوز که تیم ملی هیچ دیداری انجام نداده و کروش هم کارش را با تیم ملی شروع نکرده است ولی شک نداشته باشید که تیم ما نسبت به زمان مربی قبلی شاداب‌تر و روان‌تر بازی خواهد کرد. اگر در یک سال آینده به خوبی برنامه‌ریزی کنیم و از لحاظ استعدادیابی، برگزاری اردوهای تدارکاتی و انجام بازی‌های دوستانه قوی عمل کنیم یقه کره و ژاپن را خواهیم گرفت. فراموش نکنیم که در رقابت‌های مقدماتی جام جهانی 2006 چقدر راحت ژاپن را بردیم.»

همبازی مسعود شجاعی در مورد وضعیت این بازیکن و احتمال‌ ماندن یا جدایی‌اش می‌گوید: «مسعود متأسفانه دچار یک مصدومیت بد شد تا نتواند تا پایان فصل تیم را همراهی کند. او در حال حاضر مراحل درمانی را پشت سر می‌گذارد. قرارداد مسعود هم تمام شده ولی من نمی‌دانم که چه شرایطی برای او به وجود خواهد آمد.»

ADEL OFFROAD
26-05-2011, 17:08
پیشنهاد تازه اوساسونا به نکونام و شجاعی؛ تمدید با دستمزد کمتر

به گزارش رسانه های اسپانیایی، باشگاه اوساسونا به جواد نکونام و مسعود شجاعی، دو ستاره ایرانی شان پیشنهاد کرد تا قراردادشان را با دستمزدی پایین تر تمدید کنند.
روزنامه اسپانیایی ناواررو اسپورت گزارش داد قرارداد این دو بازیکن در پایان فصل به پایان می رسد اما خوسه لوئیس مندیلیبار، سرمربی اوساسونا، تمایل دارد ستاره های ایرانی اش را حفظ کند.
البته مشخص نیست نکونام و شجاعی این پیشنهاد را خواهند پذیرفت یا خیر.
نکونام که در رقابت های این فصل 26 بازی برای اوساسونا انجام داده، با زدن 6 گل یکی از بازیکنان کلیدی تیمش بوده است.
در مقابل شجاعی تنها 18 بازی برای اوساسونا انجام داد و تنها 2 بار گلزنی کرد. البته او که در حال حاضر مصدوم است شش پاس گل نیز برای هم تیمی هایش فراهم کرد.

ADEL OFFROAD
31-05-2011, 23:22
نکونام و شجاعی تاسال 2014 با اوساسونا تمدید کردند

مسعود شجاعی و جواد نکونام، بازیکنان ایرانی باشگاه اوساسونا قراردادشان را با قرمزپوشان پامپلونا تا سال 2014 تمدید کردند
طبق اعلام آنخل مارتین گونسالس، مدیر فنی باشگاه اوساسونا که در کنفرانسی خبری شرکت کرد، بازیکنان ایرانی روز سه شنبه قراردادهایشان را برای دو فصل دیگر تمدید کردند.
مارتین دراین رابطه به این نکته اشاره کرد که درصورت عملکرد خوب نکونام در باشگاه اوساسونا، قرارداد او به صورت خودکار تمدید خواهد شد و مبدل به قراردادی دائمی خواهد گردید.
بند ذکر شده درمورد جدایی زودهنگام این دو بازیکن ایرانی در قراردادهایشان 2.5 میلیون یورو است.
مارتین گونسالس با اعلام این خبر گفت:« هدف ابتدایی باشگاه برآورده شد و بدین ترتیب باید از هر دو بازیکن متشکر باشیم.به ویژه نکونام که همکاری فراوانی در زمینه اقتصادی با ما داشت، چون او پیشنهادات خیلی خوب و ارزشمندی از تیمهای غیر اسپانیایی داشت.»

ADEL OFFROAD
01-06-2011, 12:27
نکونام:می خواهم تا پایان عمر ورزشی ام در اوساسونا بمانم

جواد نکونام ستاره ایرانی اوساسونا بعد از تمدید قراردادش با این تیم در کنفرانسی خبری شرکت کرد و به این نکته اشاره کرد که پیشنهادات متعددی از خارج از اسپانیا داشته. نکونام گفت:« پیشنهادات متعددی از تیمهای غیر اسپانیایی داشتم، به ویژه پیشنهاد از تیمی که به ایران خیلی نزدیک است.» گرچه نکونام از تیم خاصی نام نبرد ولی ادامه داد:« پول همه چیز زندگی من نیست.» و به این نکته اشاره کرد که دلایل شخصی در تمدید قراردادش با اوساسونا تاثیرگذار بوده
طبق گزارش منتشره در روزنامه مارکا، نکونام در ادامه صحبتهایش گفت:« خانواده ام دوست داشتند که من برگردم ولی پدر ومادرم به پامپلونا آمدند و دیدند که چطور در اینجا زندگی می کنم و آنها هم در نهایت از تصمیمم راضی هستند. از زندگی در این شهر و حضور در رختکن این تیم راضی ام. من اینجا همه چیز دارم و به خاطر همین می خواهم بمانم. فکر می کنم که می توانم تا پایان عمر ورزشی ام درپامپلونا زندگی کنمامیدوارم بتوانیم در طول این سالها درکنار هم از فوتبال لذت ببریم.»
ستاره ایرانی اوساسونا ادامه داد:«فقط به این دو سال فکر نمی کنم؛ بلکه می خواهم در پامپلونا زندگی کنم و پرونده ورزشی ام را در اوساسونا ببندم.»
نکونام به این نکته اشاره کرد که یکی دیگر از نکاتی که در تصمیم او برای ماندن تاثیرگذاربود، هواداران اوساسونا بودند:«هیچ تیمی در اسپانیا نیست که چنین هوادارانی داشته باشد.هواداران اوساسونا استثنایی هستند. زمانی که به کمک آنها نیاز داشتیم، آنها واقعا به تیم کمک کردند. در هفته های اخیر آنها فوق العاده بودند. هواداران می دانستند که ما به امتیاز نیاز داریم و به تمام بازیکنان تیم کمک می رساندند.»
نکونام از مربی جدید تیمش به خاطر اعتمادی که به او دارد متشکر است:« بسیار خوشحالم و با حضور مندیلیبار احساس آزادی و آرامش بیشتری دارم.انتخاب اول من همیشه اوساسونا بوده است. بهترین دوستم به من گفت که اوساسونا ممکن است برای تو به اندازه تیمی که در ایران 10 سال در آن توپ زدی، خاص و ویژه شود و مثل اینکه حق با اوست. فکر می کنم که او اشتباه نکرده و اوساسونا می تواند تیمی باشد که تا آخر عمر ورزشی ام در آن حاضر خواهم بود.»
نکونام در بخش پایانی صحبتهایش به بررسی دوره 5 ساله حضورش در اوساسونا پرداخت:« سالهای اول سخت بودند و به من واقعا بد می گذشت ولی الان کاملا در تیم جا افتاده ام و حتی خودم را یک پامپلونایی می دانم. هیچ شکی نیست که فقط به این دو سال حضور در اینجا فکر نمی کنم و می خواهم در پامپلونا بمانم.»
مسعود شجاعی که در جریان دیدار تیمش مقابل اتلتیکومادرید مصدوم شده بود، در جریان این مراسم حاضر نبود. او بعد از شکستگی در ناحیه پای چپ ، مورد عمل جراحی قرار گرفت و روز سه شنبه مجدد زیر تیغ جراحی رفت.طبق اعلام پزشکان، این جراحی مجدد به قصد تکمیل استئوسینتسیس اولیه و جاانداختن استخوان در رفته انجام شده. شجاعی چند روزی در کلینیک سن میگل پامپلونا بستری خواهد بود و هنوز مشخص نیست که تا چه مدت از میادین ورزشی به دور خواهد بود