PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست ويدئوى معارفه ى مايكل اوون در اولدترافورد

Niloofar
05-07-2009, 17:00
درود،
دوستان اگه كسى زحمت بكشه اين ويدئو رو بذاره خيلى لطف كرده.
با سپاس فراوان:72:

Baggio-Inter
07-07-2009, 09:22
مگه اوون بت منچستر قرار داد و بست ؟
كي رفت ؟

آقا معارفه كريس رونالدو و كاكا رو هم بزاريد ممنونتون ميشم:72:

Amin-TopGoal
07-07-2009, 09:46
مگه اوون بت منچستر قرار داد و بست ؟
كي رفت ؟

آقا معارفه كريس رونالدو و كاكا رو هم بزاريد ممنونتون ميشم:72:
کاکا رو خیلی وقته گذاشتیم. رونالدو رو هم تا دقایقی دیگه میذارم

Ali Chelsea
07-07-2009, 10:03
بله اوون قرارداد بست
ولی تا اونجایی که من می دونم تو انگلیس مثل اسپانیا و ایتالیا مراسم معارفه آنچنانی وجود نداره و فقط بازیکن میاد پیرن میگیره نه اینکه کلی تماشاچی بیان :labkhand:

ArSeNaL
07-07-2009, 10:20
این فکر نکنم معارفه باشه ولی یه برنامه ای هستش که از MUTV پخش شده

Michael Owen Exclusive Program
Xvid / 27 min / 235 MB / 640 * 480 / High Quality

[Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links]

part1 ([Only registered and activated users can see links]) part2 ([Only registered and activated users can see links]) part3 ([Only registered and activated users can see links]) part4 ([Only registered and activated users can see links])

Credit to pooyanunited

AriaN-B
07-07-2009, 10:24
به طور کلی Presentation توی جزیره مثل لیگ ایتالیا یا اسپانیا نیست؛ همونطور که دوستمون اشاره کردند، مراسم معارفه صرفا به عکس گرفتن با پیراهن تیم جدید و مدیران باشگاه ختم میشه!

Amin-TopGoal
07-07-2009, 10:28
این فکر نکنم معارفه باشه ولی یه برنامه ای هستش که از MUTV پخش شده

Michael Owen Exclusive Program
Xvid / 27 min / 235 MB / 640 * 480 / High Quality

[Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links]

part1 ([Only registered and activated users can see links]) part2 ([Only registered and activated users can see links]) part3 ([Only registered and activated users can see links]) part4 ([Only registered and activated users can see links])

Credit to pooyanunited

اینو داشتم میدیدم. خواستم ضبط کنم که بی خیال شدم. کلش فقط مصاحبه با مایکل اوونه :دی

Niloofar
07-07-2009, 10:50
تا اونجایی که من می دونم تو انگلیس مثل اسپانیا و ایتالیا مراسم معارفه آنچنانی وجود نداره و فقط بازیکن میاد پیرن میگیره نه اینکه کلی تماشاچی بیان :labkhand:ولى من قبلا يه ويدئو از معارفه ى اوون ديده بودم تو سنت جيمزس پارك. كلى هم تماشاچى اومده بودن. با معارفه هايى كه تو اسپانيا برگزار مى شه فرق داشت ولى خوب معارفه بود.
اینو داشتم میدیدم. خواستم ضبط کنم که بی خیال شدم. کلش فقط مصاحبه با مایکل اوونه :دی جدى؟:D آخ جون:2::5: