PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : {::} ارتش سرخ - جلد 3 {::}

صفحه ها : [1] 2 3 4

Loverboy
05-07-2009, 10:49
به نام خدا

دوستان عزیز ارتش سرخ

تاپیک قبلی تعداد صفحاتش سر به فلک کشیده بود و از اونجایی که هواداران محبوبترین تیم آسیا به داشتن همچین تاپیکی برای حمایت و انتقاد از تیم ، نیاز داشتند نسخه 3 ارتش سرخ میزبان شما دوستان گل پرسپولیسی میباشد .

:72::72: امیدوارم در این تاپیک جدید بحثهای خوبی رو داشته باشیم :72::72:

ArtesheSorkh
05-07-2009, 10:50
به به بلاخره این تاپیک به جلد سومم رسید ... ممنون آقا محمد ...:d0s69thbefhifftitrz

ALi ReZa
05-07-2009, 11:06
حجاب چهره ی جان می شود غبار تنم
خوشا دمی که از آن چهره پرده بر فکنم

میدونم ربطی نداشت ولی گفتم تاپیک رو با شعر حافظ شروع کنیم بد نیست:*:84:*:
شاید فرجی شد و تیممون صاحب مربی شد:32:

به هر حال امیدوارم تو این تاپیک بحث های خوبی داشته باشیم:wagfinger1:

nesta
05-07-2009, 11:10
جلد3 ارتش سرخم رسید اما هنوز سرمربی نرسیده
تیم که داره با این وضعیت سقوطش حتمی میشه-بهتره انصاریفر که هم بازیکین آزاد میکنه و هم میگیره خودش سرمربی تیم بشه -هیئت مدیره ام نمیخوایم کل تیمو بدن به انصارفرد صاحب همه چی بشه دیگه

RVN10
05-07-2009, 11:32
اقا کریمی چیشد؟
میمونه؟

nesta
05-07-2009, 11:47
اقا کریمی چیشد؟
میمونه؟

خودشه که گفته دوس داره تو تیم بمونه-امروز قراره با انصاریفر مذاکره کنه-خدا کنه دیگه کریمی رو از دس ندن تیم کلا از هم پاشیده

L . F . C
05-07-2009, 11:52
اگه کریمی بره که واویلاست !!!

RVN10
05-07-2009, 11:52
محسن چیشد؟
الان پرسپولیس کلا چند تا مهاجم داره؟؟؟؟که ثبت کرده باشن
پتروویچ چیشد؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!

nesta
05-07-2009, 12:10
محسن چیشد؟
الان پرسپولیس کلا چند تا مهاجم داره؟؟؟؟که ثبت کرده باشن
پتروویچ چیشد؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!

محسن که انگار به توافق نرسیده-پترویچ هم شاید بره استیل آذین-خیرخواه رفته تراکتور-توره رفته سپاهان
فعلا آرفی رو گرفتیم-زارعی (که در اصل هافیک نفوذیه)مهاجم بازی میکنه-نوروزی هم تمدید کرده مهاجما همینان-کلا همین قدر بدون اوضاع خیلی خرابه:29::29:

Liverpudlian
05-07-2009, 15:19
خب منم تاپيک جديد رو تبريک ميگم
اينجور که به گوش ميرسه اولين بازی ما طبق قرعه کشی ليگ با مس کرمان تو ازادی هست و ما سرمربی نداريم يواش يواش داره جالب ميشه اگه 3 روز ديگه سرمربی اعلام نشه شايد يه رمّان از اين داستان جالب نوشتم پول خوبی تو ميشه راستی استقلال هم اولين بازيش با سپاهان تو اونجا هست خدا به دادش برسه

Cactus
05-07-2009, 15:29
بچه ها کسی نمی دونه هفته دوم سوم با کی بازی داریم
در ضمن با مس هم تو کرمان بازی داریم

Liverpudlian
05-07-2009, 15:36
بچه ها کسی نمی دونه هفته دوم سوم با کی بازی داریم
در ضمن با مس هم تو کرمان بازی داریم

نه عزيزم تو ازادی بازی داريم اينم برنامه بازيها

/قرعه كشي نهمين دوره ليگ برتر/
استقلال- سپاهان و پرسپوليس -مس در هفته اول
خبرگزاري فارس: در هفته اول رقابت‌هاي فصل نهم ليگ برتر فوتبال استقلال ميهمان سپاهان و پرسپوليس ميزبان مس كرمان است.

[Only registered and activated users can see links]

به گزارش خبرگزاري فارس، برنامه هفته اول رقابت هاي ليگ برتر در فصل نهم به شرح زير است:
سپاهان اصفهان - استقلال تهران
پرسپوليس - مس كرمان
مقاومت سپاسي - پيكان
ابومسلم - استقلال اهواز
فولاد خوزستان - راه آهن
استيل آذين - پاس همدان
ملوان انزلي- شاهين بوشهر
تراكتورسازي تبريز- صباي قم
سايپا - ذوب آهن
ليگ نهم از 15 مرداد آغاز مي شود.
خبرگزاري فارس [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

Cactus
05-07-2009, 16:12
اینم برنامه کامل بازیهای پرسپولیس در لیگ :2:

هفته‌ي اول:

‌مس كرمان – پرسپوليس

هفته‌ي دوم:

پرسپوليس – استقلال اهواز

هفته‌ي سوم:‌

پاس همدان – پرسپوليس

هفته‌ي چهارم:

پرسپوليس – صبا

هفته‌ي پنجم:‌

ذوب آهن – پرسپوليس

هفته‌ي ششم:‌

پرسپوليس – شاهين

هفته‌ي هفتم:‌

راه آهن – پرسپوليس

هفته‌ي هشتم:‌

پرسپوليس – پيكان

هفته‌ي نهم:‌

استقلال – پرسپوليس

هفته‌ي دهم:‌

پرسپوليس – مقاومت سپاسي

هفته‌ي يازدهم :‌

فولاد خوزستان – پرسپوليس

هفته‌ي دوازدهم:

پرسپوليس – ملوان

هفته‌ي سيزدهم:‌

سايپا - پرسپوليس

هفته‌ي چهاردهم :‌

پرسپوليس – تراكتور

هفته‌ي پانزدهم‌:‌

استيل آذين – پرسپوليس

هفته‌ي شانزدهم:‌

پرسپوليس – ابومسلم

هفته‌ي هفدهم:‌

سپاهان – پرسپوليس

SpEeD
05-07-2009, 17:13
میبینم که به سلامتی ارتش سرخ داره وارد سومین ورژنش میشه

به امید موفقیت پرسپولیس تو این فصل

ALi ReZa
05-07-2009, 17:49
طبق معمول روندکلی این چند ساله پرسپولیس و استقلال هفته نهم بازی دارن:-&
(که نه اوایل لیگ باشه که بگن آماده نبودیم , نه اواخر لیگ باشه که حساس بشه ):-&
و طبق معمول هم دو تساوی 1-1 در راه خواهد بود:-&
قهرمان هم مسلما استقلال یا پرسپولیس نخواهد بود:-&

پ.ن : لیگ ایران = :-&

Loverboy
05-07-2009, 17:55
ای بابا بازم هفته آخر خوردیم به سپاهان که :دی

.:AoShiMa SaN:.
05-07-2009, 18:15
طبق معمول روندکلی این چند ساله پرسپولیس و استقلال هفته نهم بازی دارن:-&
(که نه اوایل لیگ باشه که بگن آماده نبودیم , نه اواخر لیگ باشه که حساس بشه ):-&
و طبق معمول هم دو تساوی 1-1 در راه خواهد بود:-&
قهرمان هم مسلما استقلال یا پرسپولیس نخواهد بود:-&

پ.ن : لیگ ایران = :-&

چه میشه کرد ، با مامانی و شیث و بروین احتمالا یه رکورد جدیدی تو دق دادن هوادارا ثبت می کنن :53:

راستی به روز شدن ارتنش سرخ مبارک ، با اینکه چشم آب نمی خوره ولی امیدوارم امسال سال ما باشه ،
فقط قبل از شروع بازیا باید یه سری قرص زیر زبونی و یه دستگاه شوک جفت و جور کنیم:29:

علیرضا این اتفاقاتی که تو تهران افتاد جالب نبود ، هم بت حق میدم هم ناراحتم هم امیدوارم رقابتا مثل همون قبل از انتخابات شه ، اینم قبول دارم که نسبت به رای شماها و کروبی شدیدا کم لطفی شد :72:

راستی کسی میدونه تراکتورسازی به کجا وصله که اینجور خرید می کنه؟؟؟

OM_ID
05-07-2009, 18:34
خوب منم افتتاح ارتش سرخ 3 رو تبریک می گم
اگه دقت کرده باشید ما پارسال بیشترین ضربه ای که خوردیم از خط دفاعی بود ولی خط هافبک و تا حدودی خط حمله بد نبودند
ولی ما امسال با نگه داشتن همون خط دفاعی و دروازه بان باید دوباره به فکر نتایج ضعیفی باشیم
تنها مگر اینکه مربی که بیاد بتونه نقص های خط دفاعی مون رو بهبود ببخشه وگرنه همون آش میشود و همان کاسه

Cactus
05-07-2009, 18:36
ای کاش لیگ امسال هم مثل لیگ هفتم می شد پرسپولیس و سپاهان فینال لیگ هفتم یادش بخیر خداکنه امسال هم فینال لیگ نهم بشه

Liverpudlian
05-07-2009, 20:48
بالاخره چی شد ما با مس تو ازادی داريم يا کرمان اخبار ورزشی گفت که تو کرمان هست بهتر برگشتش تو ازادی هست
بازيه هفته اخر سپاهان رو هم به فال نيک ميگيرم و اميدوارم عين اتفاق ليگ هفتم رخ بده

Devils Master
05-07-2009, 20:54
سلام کسی برنامه کامل لیگ برتر نداره

خبری از علی کریمی نشد؟

Cactus
05-07-2009, 21:26
سلام کسی برنامه کامل لیگ برتر نداره

خبری از علی کریمی نشد؟

بیا اینجا هست:6qwup3:

علی کریمی هم امروز برای مذاکره به دفتر انصاری فرد رفت:*:84:*:

Devils Master
05-07-2009, 21:38
بیا اینجا هست:6qwup3:

علی کریمی هم امروز برای مذاکره به دفتر انصاری فرد رفت:*:84:*:

سلام ممنون که برام گذاشتی راستی خبری از کریمی ومازیار نشد

pers20
05-07-2009, 21:40
راسته میگن علی آبادی به انصاری فرد گفته با کریمی قرارداد نبندید بخاطر مچ بند سبز؟؟ اگر اینطوری باشه واقعا علی آبادیه خرس قهوه ایه البته با احترام به طرفداراش اینو میگم!!!!

Cactus
05-07-2009, 21:42
سلام ممنون که برام گذاشتی راستی خبری از کریمی ومازیار نشد

کریمی که با خبرایی که ما شنیدیم احتمال موندنش زیاد شده :13:و مازیار هم داره میره امارات بازی کنه:163:

C R 9
05-07-2009, 21:42
همه جا نوشته اس اس تو اصفهان پرسپولیس تو آزادی

Cactus
05-07-2009, 21:43
همه جا نوشته اس اس تو اصفهان پرسپولیس تو آزادی

نه اتفاقاً عکس:wagfinger1:پرسپولیس تو کرمان داره استقلال تو آزادی:6qwup3:

ALi ReZa
05-07-2009, 21:59
چه میشه کرد ، با مامانی و شیث و بروین احتمالا یه رکورد جدیدی تو دق دادن هوادارا ثبت می کنن :53:

راستی به روز شدن ارتنش سرخ مبارک ، با اینکه چشم آب نمی خوره ولی امیدوارم امسال سال ما باشه ،
فقط قبل از شروع بازیا باید یه سری قرص زیر زبونی و یه دستگاه شوک جفت و جور کنیم:29:

علیرضا این اتفاقاتی که تو تهران افتاد جالب نبود ، هم بت حق میدم هم ناراحتم هم امیدوارم رقابتا مثل همون قبل از انتخابات شه ، اینم قبول دارم که نسبت به رای شماها و کروبی شدیدا کم لطفی شد :72:

راستی کسی میدونه تراکتورسازی به کجا وصله که اینجور خرید می کنه؟؟؟

به به ببین کی اومده ...:flowerysmile::*:84:*::2::72::d0s69thbefhifftit rz
چطوری سید ؟:heartsmile:
خوبی رفیق؟:d0s69thbefhifftitrz
نبودی دلم واست تنگ شده بود:30upn9j:
امیدوارم پاقدمت خیر باشه و مازیار و کریمی بمونن:13:

راستی این یارو آقازمانی بود چی بود ...
از سایپا اومده
کسی چیزی راجع بهش میدونه ؟
مالی هست یا نه ؟

AmiR Tifo36
05-07-2009, 22:00
مازيار قايقران رفت امارات قرارداد ببنده
نوري رفت ملوان
آتسو و الونگ رو نميخواد
ايوان من رو هم فرستاد استيل آذين
واسه فصل بعد هافبك نمونده
لعنت بر تو اي انصاريفر احمق...!

C R 9
05-07-2009, 22:04
انصاری‌فرد: کریمی فرزند پرسپولیس است

عباس انصاری‌فرد از مثبت بودن مذاکره امروز با کریمی خبر داد.
مدیرعامل پرسپولیس در گفت و گویی اعلام کرد جلسه خوبی با آقای کریمی داشتیم. به ایشان گفتیم که همگان می‌دانند سطح بازی علی کریمی در حال حاضر در بهترین تیم‌های اروپائی و با رقم‌های بسیار بالاست. می‌دانیم که سال گذشته در حالی‌که پیشنهادات بسیار خوبی داشت با کمترین مبلغ به پرسپولیس پیوستند. امسال نیز می‌دانیم رقبا بیشترین پیشنهادات مالی را به این بازیکن داده‌اند و همین‌که این بازیکن به عشق پرسپولیس تاکنون به هیچ پیشنهادی پاسخ نداده‌اند بسیار ارزشمند است.
انصاری‌فرد گفت: به آقای کریمی گفتیم شما متعلق و فرزند باشگاه پرسپولیس هستید و باشگاه نیز از حضور شما استقبال می‌کند و امیدواریم امسال نیز بتوانیم درخدمت شما باشیم.

انصاری‌فرد در مورد پیشنهاد مالی طرفین گفت: به ایشان گفتیم می‌دانیم شما ارزشتان بسیار بالاتر از این مبالغ است.
انصاری‌فرد در پایان گفت: به آقای کریمی گفتیم فصل گذشته شما زحماتی زیادی برای باشگاه و تیم کشیدید ولی متاسفانه به دلیل مشکلاتی این زحمات نتیجه نداد ولی امسال با این تیم یکدست و جوان می‌توانید دین خود را به‌هواداران ادا کنید.

منبع ([Only registered and activated users can see links])

SpEeD
05-07-2009, 23:02
انصاری‌فرد: کریمی فرزند پرسپولیس است

به ایشان گفتیم که همگان می‌دانند سطح بازی علی کریمی در حال حاضر در بهترین تیم‌های اروپائی و با رقم‌های بسیار بالاست. می‌دانیم که سال گذشته در حالی‌که پیشنهادات بسیار خوبی داشت با کمترین مبلغ به پرسپولیس پیوستند.

چه فایده وقتی آقا دوست نداره تو اروپا بازی کنه هیچ فایده ای نداره
اگه اینه میگن سطح فوتبال کریمی در حد اروپاست
همه بخصوص دشمن خونی کریمی (دایی ) میگه سطح بازی کریمی در حد رئال یا بارسلون هست
اما وقتی طرف از مغزش استفاده نکنه باید بیاد تو لیگ بی در وپیکر ایران بازیکنه
در هر صورت امیروارم بهترین بازیکن تاریخ ایران تو تیم بمونه

Cactus
05-07-2009, 23:22
پرسپولیس نابود شد یک ماه دیگه مونده تا شروع لیگ اونوقت سرمربی نداریم آقای مدیرعامل هم همش وعده میده تمام بازیکنا هم که دارن میرن:27:

hitman47
06-07-2009, 04:02
بالاخره این انصاریخر هنوز اسم سرمربی رو اعلام نکرده
بابا اینا دیگه شورشو در آوردن. یه ملت رو مسخره کردن.

Devils Master
06-07-2009, 17:55
سلام مشخص نشد اقای انساریفر سرمربی رو کی انتخاب کرده
از وقتی ای انساری فر اومد به پرسپولیس کم کم پرسپولیس به این حال و روز افتاد

AriaN-B
06-07-2009, 17:57
پرسپولیس تمام طرفداراش رو رسما سرکار گذاشته اساسی ...! :-o :-o :-o

خیلی سبک کاریمون تو فصل پیش خوب بوده، اینم از وضعیت فعالیتمون تو فصل نقل و انتقالات! هنوز یک مربی قطعی نداریم، بعد وعده فلان میدن! :-??

Devils Master
06-07-2009, 18:22
پرسپولیس تمام طرفداراش رو رسما سرکار گذاشته اساسی ...! :-o :-o :-o

خیلی سبک کاریمون تو فصل پیش خوب بوده، اینم از وضعیت فعالیتمون تو فصل نقل و انتقالات! هنوز یک مربی قطعی نداریم، بعد وعده فلان میدن! :-??

واقعا راست میگی

AriaN-B
06-07-2009, 18:30
به نظر شما سرانجام قضیه این بازی با ستاره ای مثل کریمی به کجا ختم میشه ...؟ :-w

Cactus
06-07-2009, 18:59
برای پونصدومین بار امروز اعلام کردن سرمربی معلوم میشه که نشد.ما رو بگو به حرف اینا گوش میدیم 1 ماه مونده لیگ شروع بشه بعد هنوز که هنوزه سرمربی نداریم واقعاً که:53:

Devils Master
06-07-2009, 20:20
به نظر شما سرانجام قضیه این بازی با ستاره ای مثل کریمی به کجا ختم میشه ...؟ :-w

اگه بخواد نمونه تو پرسپولیس بهتر که از دنیای فوتبال خداحافظی کنه چون هیچ جا مثل پرسپولیس براش نمی شه ...............چقدر هوادار داره ..............قدر خودشو باید بدونه

nesta
07-07-2009, 06:59
حالا که این قدر تو انتخاب سرمربی کوتاهی شده انتخاب سرمربی خارجی دیگه بی فایدس چون کاملا بهونه دستش داره که برا عدم نتیجه گیری بهونه عدم آشنائی با فوتبال ایران-انتخاب نکردن بازیکنا و .... بگیره فقط باید یه سرمربی ایرانی انتخاب بشه که به نظرم جلالی بهترین گزینه واسه پرسپولیسه

AriaN-B
07-07-2009, 07:49
عجب! :-o این استدلال که دلیل نمیشه! کریمی اگر بخواد از پرسپولیس بره، به اندازه کافی به تیم خدمت کرده! سطح کریمی بی تردید خیلی بالاتر از پرسپولیس هست و باید قبول کنیم اگر فصل پیش اون نبود، وضعیتمون خیلی بدتر از شرایط فعلی بود! /:) شاید بازیکنی توی سطح اون نخواد هنگامی که تو کمال اوج هست رو تحت فشار باشگاهی مثل پرسپولیس خراب کنه؛ بنابراین اگر از تیم بره، شخصا بهش حق میدم!

* رونالدینیو هم تو بارسلونا خیلی طرفدار داشت، اما رفت؛ الانم داره خوش و خرم تو میلان بازیشو می کنه ...! :27:

nesta
07-07-2009, 08:44
خود کریمی که هزار بار گفته می خواد تو پرسپولیس بمونه-مدیر برنامه هاش هم گفته شرط مالی واسه باشگاه نذاشتیم باشگاه بنابر بودجه ای که داره رقمی رو پیشنهاد کنه
ولی خدا کنه بمونه چون دلش با پرسپولیسه

pers20
07-07-2009, 09:37
الان اون پولی که میخوان بدن مربیه خارجی که تا 13 14 هفته همش میخواد ببازه بدن به یه مربی ایرانی, تازه با پول کمتر , بعد بقیه پول رو بدن به بازیکنا تا هی وسط بازیها نگن پول مارو ندادن که وسط بازی راه برن!!!

nesta
07-07-2009, 10:28
الان اون پولی که میخوان بدن مربیه خارجی که تا 13 14 هفته همش میخواد ببازه بدن به یه مربی ایرانی, تازه با پول کمتر , بعد بقیه پول رو بدن به بازیکنا تا هی وسط بازیها نگن پول مارو ندادن که وسط بازی راه برن!!!

با این وضعیتی که تیم داره بسته میشه و وقت کافی واسه آماده سازی تیم نیست مربیه خارجی 10هفته هم نمیکشه اخراج شه فقط یه شکایت دیگه تو فیفا اضافه میشه-خدا کنه عاقل باشن همون جلالی رو سریعتر بیارن هم با فوتبال ایران آشنایه هم علم شو داره

Liverpudlian
07-07-2009, 12:21
اين آقايون هنوز سرمربی مارو تعيين نکردن هی ميگن امروز بعد ميگن فردا خدا ميدونه يه روز همين هوادارا ميرن جلوشونو ميگيرن تا حد مرگ ميزننشون مرتيکه ها مارو مسخره کردن انگار ما بچه شون هستيم اين رو که ميدونيم تيممون امسال قراره بره دسته يک نه ديگه اينجوری يکم ابروداری کنيد بابا

nesta
07-07-2009, 12:27
اين آقايون هنوز سرمربی مارو تعيين نکردن هی ميگن امروز بعد ميگن فردا خدا ميدونه يه روز همين هوادارا ميرن جلوشونو ميگيرن تا حد مرگ ميزننشون مرتيکه ها مارو مسخره کردن انگار ما بچه شون هستيم اين رو که ميدونيم تيممون امسال قراره بره دسته يک نه ديگه اينجوری يکم ابروداری کنيد بابا

دسته یک که جایه خودشو داره بعد سقوط به دست اول تازه شکایت مربی خارجی و بدهکاری ها مطرح میشه اونوقت بحث تعلیق و سقوط به دسته پائین تر پیش میاد و باید بریم دسته 2 اونجا بازی کنیم
خدا لعنت کنه اونائی رو که بجای فکر کردن به هوادارا به فکر گرفتن پست گرفتن و پر کردن جیباشونن

ALi ReZa
07-07-2009, 12:37
استیل آذین رفته دنبال کارستن یانکر :117:
چطوره ما هم بریم ینس یره میس و توماس لینکه رو بیاریم127fs3556139
ویرایش خودم :
اون خبر بالایی مال 3-4 روز پیش بود
این یکی جدیدتره که مثل اینکه لغو شده

اینو هم اگه نخوندید حتما بخونید
حکایت دار و ندار ([Only registered and activated users can see links] 8%A7%D9%8A-%D9%86%D8%AC%D9%88%D9%85%D9%8A-%D8%AF%D8%B1-%D9%86%D9%82%D9%84-%D9%88-%D8%A7%D9%86%D8%AA%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA)

SpEeD
07-07-2009, 14:48
من امروز تو روزنامه خوندم که علی پروین تلفنی با علی کریمی صحبت کرده وگفته تو تیم بمون
از اونجایی که این دو همدیگه رو خیلی قبول دارن احتمال زیاد کریمی حرف پروین رو رد نمیکنه
والبته مهمتر از اون خواست هواداران رو
در هر صورت امیدوارم کریمی تو تیم بمونه

Cactus
07-07-2009, 14:54
من امروز تو روزنامه خوندم که علی پروین تلفنی با علی کریمی صحبت کرده وگفته تو تیم بمون
از اونجایی که این دو همدیگه رو خیلی قبول دارن احتمال زیاد کریمی حرف پروین رو رد نمیکنه
والبته مهمتر از اون خواست هواداران رو
در هر صورت امیدوارم کریمی تو تیم بمونه

ایول عجب خبر خوشحال کننده ای رو دادی خدا کنه واقعاً اینجور باشه و علی کریمی بمونه:*:84:*:
راستی تو کدوم روزنامه خوندی؟

hitman47
07-07-2009, 15:23
آقا کسی ایمیل انصاریخر رو نداره میخام چند صفحه براش فحش واعتراض بفرستم
دیگه واقعاً اعصابم خورد شده. همه تیمها تمریناتشونو سه هفته ست که شروع کردن تیم ما هنوز تو فکر سرمربیه. لیگ هم کمتر از یه ماه دیگه شروع میشه. ای خدا این پرسپولیس چه گناه کبیره ای انجام داده که اینطوری مجازاتش میکنی.
اگه لای شما کاربران عزیز چند نفر دارای کمربند مشکی توی هر ورزش رزمی باشن به من اطلاع بدن چون قراره اگه تا آخر این هفته سرمربی تیم مشخص نشد عملیات ترور انصاریخر وتمام الاغهای هیئت مدیره رو شروع کنم:7:. هر کی میخاد همکاری کنه به من اطلاع بده

SpEeD
07-07-2009, 20:07
ایول عجب خبر خوشحال کننده ای رو دادی خدا کنه واقعاً اینجور باشه و علی کریمی بمونه:*:84:*:
راستی تو کدوم روزنامه خوندی؟
اینو تو روزنامه ایران ورزشی نوشته بود

خدا کنه اینجوری باشه وکریمی تو تیم بمونه تا من یکی به آرامش برسم

AriaN-B
07-07-2009, 20:24
چی میشه اگر کریمی موندنی بشه! واقعا این روزها به یکی از موضوعات اصلی تفکرم تبدیل شده که این بازیکن خواهد موند یا نه! خوشبختانه تایید کرده که اگر تو ایران بمونه فقط به پرسپولیس فکر خواهد کرد!

hitman47
07-07-2009, 20:32
قرار شد تا سه شنبه (یعنی امروز) سرمربی مشخص بشه . کسی خبری نشنیده. بابا خون به جیگر شدیم

انصاریخر خدا رو شکر کن که ازت دورم ودستم بهت نمیرسه وگرنه تا حالا زنده نبودی:54::54::54::54::54::54::54::54::54::54: :54::54::54::54::54::54::54::54:

AriaN-B
07-07-2009, 20:51
اگر من آخرش از دست این مدیران سکته نکردم! بچه ها شما هم اینقدر جوسازی نکنید، یهو دیدید از فردا واقعا نیومدم سایت ها!!

SpEeD
07-07-2009, 21:34
انصاریخر خدا رو شکر کن که ازت دورم ودستم بهت نمیرسه وگرنه تا حالا زنده نبودی:54::54::54::54::54::54::54::54::54::54: :54::54::54::54::54::54::54::54:
همین احساسی که تن نسبت به انصاریخر داری
من به دایی روانی دارم
اگه دستم بهش برسه خفش میکنم
منفور روانی عقدهای بی شعور بی همه چیز بی خاصیت

pers20
07-07-2009, 21:37
بچه ها خبرهایی شنیده شده مبنی بر قرارداد کریمی با استیل آذین !! روز به روز بجای اینکه وضعیتمون بهتر بشه داره بدتر میشه !!!

AriaN-B
07-07-2009, 21:51
کریمی امکان نداره بره استیل آذین !!!!!!

ببینم مگه کریمی نگفته بود تو ایران فقط پرسپولیس !!! عجب گرفتاری شدیما ........!!

H@m!D
07-07-2009, 21:52
بچه ها خبرهایی شنیده شده مبنی بر قرارداد کریمی با استیل آذین !! روز به روز بجای اینکه وضعیتمون بهتر بشه داره بدتر میشه !!!

من هم شنیدم ولی علی بچه باغیرتیه...هیچوقت پرسپولیس رو به پول هدایتی نمی فروشه مگه اینکه مجبورش کنن!!!
ولی من مطمئنم جادوگر با پرسپولیس تمدید می کنه...

pers20
07-07-2009, 22:01
ببینم مگه کریمی نگفته بود تو ایران فقط پرسپولیس !!! عجب گرفتاری شدیما ........!!

وقتی حساب پولهای هدایتی که تو کاناداست باز میشه داستان فرق میکنه داداش , حتی واسه کریمی البته من توی این قضیه این علی آبادی رو خیلی مقصر میدونم سره اون قضیه دستبند سبز!!!

kia_lazio
07-07-2009, 22:02
همین احساسی که تن نسبت به انصاریخر داری
من به دایی روانی دارم
اگه دستم بهش برسه خفش میکنم
منفور روانی عقدهای بی شعور بی همه چیز بی خاصیت

دوستان گرامی و سروران ارجمند:
اینجا یک سایت ورزشیه و ورزش هم حرمت داره. از شما خواهش میکنم و استدعا دارم که از یه همچین الفاظی که نسبت به یک انسان استفاده میکنید جدا پرهیز کنید. آخه به سلامتی شما انسانهای با سواد و ورشکار و ورزشدوست هستید. یه همچین الفاظی اصلا در شان شما نیست که بخواهید به زبون بیارید. خیلی راحت میتونید کاراشون رو نقد کنید.ازشون ایراد بگیرید. میدونم که شاید به جایی نرسین اما با فحش و ناسزا کار رو کاملا بدتر میکنین. از مدیران سایت هم خواهش میکنم که با افرادی که حرمت سایت رو رعایت نمیکنن برخورد کنن. ممنون.

Loverboy
07-07-2009, 22:06
شک نکنید کریمی تو پرسپولیس میمونه . علاقه ای نداره که تو تیمهای کم تماشاچی بازی کنه .

Real4Ever
07-07-2009, 22:40
شک نکنید کریمی تو پرسپولیس میمونه . علاقه ای نداره که تو تیمهای کم تماشاچی بازی کنه .
100 درصد، میمونه،
البته امروز انصاری فرد گفت، که این منو نگران می کنه! چون تا حالا هرچی گفته، بر عکس شده! :53::53:
مازیار زارع هم که رفت عربستان، خیلی حیف شد، بازیکن خوبی بود!:29::29::29: حالا کی جاش وای میسته؟ باقری؟

POUYA
07-07-2009, 22:56
مازیار زارع همون بهتر که رفت
حالا مثلا پارسال چیکار کرد برامون
اگه آشوبی رو گرفته بودیم عالی بود

Liverpudlian
07-07-2009, 23:04
الان که مازيار رفته فکر کنم يا محمد يا باقری رو ميزاره وسط ولی هيچکس اشوبی نميشه مفت داديم رفت چيزی که رفته برنميگرده بازم افسوس
درباره کريمی هم بگم خونه اول و اخرش پرسپوليس هست نه تيمهايی که نميخوام اسمشون رو ببرم

AmiR Tifo36
07-07-2009, 23:30
مازیار زارع همون بهتر که رفت
حالا مثلا پارسال چیکار کرد برامون
اگه آشوبی رو گرفته بودیم عالی بود

ايول پويا حرفت ركب نداره...
اينم مثل مهرزاد و جواد ك بي غيرت در اومد و پرسپوليس رو به پول عربها فروخت...مياد اونروزي كه از اونجا پرتش ميكنن بيرون اونوقته كه بياد از...ما بره بالا تا برگرده

ولي خدايي به اينه نميگن با غيرت
غيرت رو ايوان:d0s69thbefhifftitrz داشت كه حاضر شد نسبت به پارسال پول كمتري بگيره و بمونه ولي اين انصاريخر احمق گفت نميخوامش!!!!!
آخه مگه تو فوتبال سرت ميشه...

POUYA
07-07-2009, 23:42
آره بابا فکر کرده فوتبال فقط شوت زدنه اصلا از مغزش استفاده نمیکنه
یه پنالتی رو خوب میزد که اونم آخریشو گند زد رفت

AmiR Tifo36
08-07-2009, 00:05
جیب های پر پول ، حرف های زیبا ! ([Only registered and activated users can see links])

مرجع خبری پرسپولیس : نه آقای هدایتی ! عشق به این تیم در دل ملت ایران ریشه دوانده و به این سادگی سست نخواهد شد ...
"می گوید من بچه مسلمانم ، خادم این مردم" حسین هدایتی مالک کارخانه استیل آذین ، بزرگترین تاجر آهن ایران سه سال پیش به طور جدی وارد ورزش و به طور خاص فوتبال شد . گویی حاج حسین دریافته بود بهترین ابزار برای رسیدن به شهرت و البته سوددهی بیشتر همین ورزش پر هیاهو و پر زرق و برق است ! چه افرادی که از حضور در این فوتبال ره صد ساله را یک شب طی نکردند و به عرش رسیدند . هدایتی که در طی این سال ها از علاقه ی وافرش به ورزش و ادای دین به آن سخن می گفت ، مدام از سردمداران ورزش ایران می خواست کاری نکنند که افرادی چون او دلسرد شده و از ورزش فاصله بگیرند . حضور در هیئت مدیره پر طرفدارترین تیم فوتبال ایران تنها با هدف مالکیت بر آن و در نتیجه طی کردن همان ره صد ساله بود که منجر به شهرت میلیاردر ایرانی و البته حضور پر رونق تر در بازار آهن می شد !
هرچند به نظر هدایتی میلیارد ها تومان بدون هیچ منتی برای این باشگاه هزینه کرد اما برداشتی که از این بذر کاشته شده داشت بسیار بیشتر از این مبالغ بود ! حسین هدایتی حالا از باشگاه پرسپولیس فاصله گرفته و قصد دارد تیم تحت مالکیت خود را به قطب فوتبال ایران تبدیل کند ، البته با ابزار بازیکنان ، پیشکسوتان و پشتوانه مردمی پر طرفدار ترین تیم باشگاهی آسیا . هدایتی امروز جادوگر و استیلی و ... را به سمت خود می کشد و فردا روز باقی سرمایه های این باشگاه مردمی را به تاراج می برد آن هم نه برای اینکه به ورزش و مردم خدمت کند ، که سود سراشر حاصل از این بلبشوی فوتبال ایرانی وارد حساب های بانکی اش شود . بچه مسلمانی که دم از مردمی بودن و برای مردم بودن می زند و از سختی های دوران کودکی اش و عشق به پرسپولیس می گوید اما حالا همین دلخوشی جماعت فوتبالدوست و جوانان این مرز و بوم را برای رسیدن به اغراض شخصی نشانه رفته ...
نه آقای هدایتی ، عشق به این تیم در دل این ملت ریشه دوانده و با خرید پیشکسوتان و بازیکنانی که چشم به سفره پر رونق شما دارند ریشه های این درخت تنومند و کهن سست نخواهد شد ...

-----------------------------------------------------------------------------
آری ستاره چشم ها را خیره می کند...

جدایی یک لشکر ستاره از پرسپولیس نشان می دهد فاصله بین مصاحبه و دل سوپر استارها چقدر است...
وقتی از خودروی گرانقیمت خود پیاده شد همه، موبایل‌ها را آماده فیلمبرداری و عکسبرداری کردند.
سوپراستار همه این واکنش‌ها را می‌دید و با غرور و رضایتی زیر پوستی در حالی که همه اینها ارضایش می‌کرد، خود را بی‌تفاوت نشان می‌داد.
او می‌دانست که خودروی مدل بالای او چشم‌های بسیاری را به دنبال خود می‌کشد اما باز هم می‌خواست بی‌تفاوت باشد. وقتی دید مقابل در باشگاه خیل آدم‌های علاقه‌مند به جادوگر، قبل از او آماده شده‌ و منتظر ورود او هستند مطمئن شد که تصمیمش برای این کار درست بوده. او برای تیمی بازی می‌کند که برخی از هوادارانش حتی حاضرند نان شبشان را هم به سوپراستارهای تیمشان بدهند.
غافل از آنکه دیگر چیزی برای خوردن ندارند و فارغ از آنکه سوپر استار ثروتمند، اصلاً نیازی به قوت آنها ندارد. آنها سوپراستار را دوست دارند. در فوتبالی که هیچ چیز سر جایش نیست، این تعریف کلی خوب جا افتاده که به سوپراستارها کسی نباید چپ نگاه کند. سوپر استار باید خوب بپوشد، متفاوت باشد، جیبش همیشه پرپول باشد و از بالا به همه نگاه کند ولی در مصاحبه‌ها، مردم را صاحب اختیار خودش بداند و هوادار باید به همین دلخوش باشد و مدام برای ستاره‌اش دست بزند و یقه چاک کند. این یعنی همه تعریفی که در این فوتبال می‌توان برای رابطه هوادار و فوق‌ستاره‌های دست نیافتنی قائل شد. تعریفی که البته تمام ماهیتش دچار مشکلاتی اساسی است. مشکلاتی که رسیدن به آنها فوتبال را اسیر خدشه‌ می‌کند و این یعنی خط قرمز.

فوتبالی که تا گلو در مشکل است، به این دل خوش کرده که ستاره‌اش از چه خودرویی پیاده می‌شود و چه لباسی بر تن دارد و چگونه حرف می‌زند. هواداران هم برای آنکه دل جادوگر دیروز را به دست بیاورند هر کاری می‌کنند. او که در اوج، آنها را ترک کرد. الاهلی برای پول بیشتر و بایرن‌مونیخ برای شهرت بیشتر و البته برای آنکه او را از فوتبال منعطفش دور کند و حالا در روزهای آخر هم نمی‌خواهد برای دل هواداران کار کند و آنها را جان به لب می‌کند تا اگر در این تیم ماند، منتی بر آنها داشته باشد. . . همه چیز را به فردا واگذار می‌کند. با ادبیاتی فاخر که حاصل سال‌ها ستاره بودن است: «از چند تیم پیشنهادهای خوب دارم؛ اما دوست دارم در پرسپولیس بازی کنم. تا فردا منتظر بمانید. اگر شرایط خوب پیش برود، دوست دارم با پرسپولیس ادامه دهم. من در جلسه با آقای انصاری‌فرد درباره مسائل مالی قراردادم حرف زدم؛ اما الان نمی‌‌توانم چیزی بگویم. هنوز هیچ چیز مشخص نیست. نه ماندنم و نه رفتنم از این تیم». او شاید به دنبال این است که انصاری‌فرد باز هم پیشنهادش را بالاتر ببرد. پیشنهادی که ارزش‌فکر کردن را داشته باشد. رحمان رضایی همین دو روز پیش گفت پیشنهاد پرسپولیس به درد نخورد و این تیم را فراموش کردم. جدایی یک لشکر بازیکن از پرسپولیس نشان می‌دهد شعارهای درون مصاحبه‌ها تا چه اندازه از ارزش و محتوا خالی هستند؛ اما به هر حال آنها سوپراستارهای دوست‌داشتنی هواداران هستند.
بدون شرح :
عابدزاده : بازیکنی که 350 میلیون تومان پول می گیرد باید همان اندازه زحمت بکشد
عابدزاده : برای خدمت به تیم محبوبم پول و قرارداد لازم ندارم

Sir Amir
08-07-2009, 00:45
خوب مازیار زارع هم که رفت نیکبخت هم که قبلا رفته بود. حالا ما هنوز یک سرمربی نمیگیم

که آقای انصاری فرد پیش دلالاش ضایع نشه.

Mahbod23
08-07-2009, 00:58
آقا من میترسم این کریمی بره اونوقت فصل بعد سقوط کنیم :27:

KLOSE 18
08-07-2009, 01:27
آقا من میترسم این کریمی بره اونوقت فصل بعد سقوط کنیم :27:

با این غیرتی که من از کریمی دیدم فکر دل هواداران رو بشکونه و حتما موندگاره تو تیم و امسال به یاری خدا حتما قهرمانیم چون حاشیه تیم کمتر شده است.

Liverpudlian
08-07-2009, 01:48
کريمی خودش دوست داره بمونه از خداش هست بمونه پرسپوليس چون خودش گفته تو ايران يا پرسپوليس يا هيچی بستگی به تصميمگيری انصاريفرد داره که تمديد ميکنه يا نه اينجور که به گوش ميرسيد گفته يواش يواش داريم به توافق ميرسيم باهاش
فکر کنم انصاريفرد خودش ميخواد سرمربی بشه بازيکنان رو که تمرين ميده خودش اردو ميزنه خودش بازيکن تعيين ميکنه ديگه چی ميمونه يه دونه مربيگری که اونم خودش بايد بکنه امروز فردا خودش رو اعلام ميکنه

Orange
08-07-2009, 09:25
سلام دوستان من یک روزی از اخبار ورزشی دور بودم خبری نشد از سرمربی ؟ :-?
از بازیکن جدید چی ؟
شنیدم علی کریمی میخواد بره استیل آذین نه؟ :117:
انصاری فرد هم خوشحاله که میخواد مربی خارجی بیاره ! :32:

Loverboy
08-07-2009, 09:49
خواهشاً کم بگید دسته دو و ... ! انقدر تیم نابود نشده که بخواد بره دسته پایین تر . درسته که سرمربی نداریم و بازیکنان خوبمون رفتند ولی دیگه تیم اونقدر هم نابود نیست و مثل تیمهای تازه به دوران رسیده نیست که با این شرایط بد بره دسته پایین تر . اوضاع تیم بده قبول دارم ، تیم برای قهرمانی بسته نشده اونم میدونم ولی دسته پایینتر واسه تیمهاییه که 100 تا هوادار دارن ، نه پر طرفدارترین و محبوبترین تیم آسیا ! اینجور حرف زدنتون خوراکه یه آدم مثل افشینه که بیاد تیکه بارتون کنه و امیر امیر کنه . امیدوارم دیگه تکرار نشه !

SpEeD
08-07-2009, 10:06
بچه ها منم یه خبر هایی شنیدم مثل اینکه کریمی رو میخوان ببرن استیل آذین
خدا کنه شایئه باشه وگرنه اعصابم بهم میریزه

راستی یه خبر دیگه اینکه مسئول برگزاری تیم منتخب جهان گفته علی کریمی تنها بازیکن آسیایی دعوت شده به این مسابقه بوده

وحضور نکونام شایعه ای بیش نبوده

البته من یک تایپیک مستقل برای این موضوع زدم

POUYA
08-07-2009, 10:10
دیگه از این بدتر نمیشه
نه مربی نه بازیکن
هفته اول هم با مس تو کرمان
خدا بهمون رحم کنه

nesta
08-07-2009, 10:24
دوستان به نظرشما واسه این فصل تو این شرایط سرمربی ایرانی واسه پرسپولیس کارآمدتره و بیشتر به کار میاد یا سرمربی خارجی؟

Loverboy
08-07-2009, 10:29
من که میگم : با شناختی که از جلالی دارم و اینکه خیلی زمان از دست دادیم و تا مربی خارجی بیاد جو رو بسنجه و تیمشو پیدا کنه و طبق بازیکنهاش تاکتیک و سیستم بچینه ، گزینه داخلی بهتره و اون هم کسی نباشه جز جلالی . اگه قراره کسی جز جلالی بیارن بهتره اصلاً کسی رو نیارن و خود عباس انصاری فر بیاد بشینه رو نیمکت جای سر مربی .

AriaN-B
08-07-2009, 11:16
معلومه که هیچ کس الان برای پرسپولیس جلالی نمیشه، اما ظاهرا توانایی مسئولین تیم تو انتخاب مربی با محدودیت هایی مواجه شده که در برهه فعلی مربی خارجی ترجیح داده میشه!

این من رو خیلی نگران کرده...! :29:

nesta
08-07-2009, 11:23
من که میگم : با شناختی که از جلالی دارم و اینکه خیلی زمان از دست دادیم و تا مربی خارجی بیاد جو رو بسنجه و تیمشو پیدا کنه و طبق بازیکنهاش تاکتیک و سیستم بچینه ، گزینه داخلی بهتره و اون هم کسی نباشه جز جلالی . اگه قراره کسی جز جلالی بیارن بهتره اصلاً کسی رو نیارن و خود عباس انصاری فر بیاد بشینه رو نیمکت جای سر مربی .

من کاملا باهات موافقم:13::13:اگه جلالی بیاد و 2تا 3سال تیمو بهش بدن شاهد یه پرسپولیس قدرتمند میشیم که لایق پر افتخارترین تیم آسیاست:perspolis:

AriaN-B
08-07-2009, 11:35
گرچه که باید توجه کرد، فوتبال به هیچ عنوان قابل پیش بینی نبوده، نیست و نخواهد بود!

مگه همین پپ گواردیولای خودمون نبود...؟ :D:D

Loverboy
08-07-2009, 11:49
گرچه که باید توجه کرد، فوتبال به هیچ عنوان قابل پیش بینی نبوده، نیست و نخواهد بود!

مگه همین پپ گواردیولای خودمون نبود...؟ :D:D

شرایط بارسا دقیقاً عکس پرسپولیسه . چرا :

1- وقتی گواردیولا سرمربی شد همه قبول کردند که ایشون سرمربی تیمشونه و همه از پیشکسوت گرفته تا تماشاچیه 6-7 ساله ازش حمایت کردند ، اما تو پرسپولیس یه مربی رو که بیارن پنجعلی از یه طرف ، درخشان از یه طرف ، استیلی از یه طرف تا چلنگر که یه زمانی مترجم وینگو تو پرسپولیس بوده با یه تساوی یا باخت تیمو میکشن تو حاشیه و بحث کارشناسیشون گل میکنه و دلسوز میشن واسه ما .

2- تماشاچی هم دقیقاً به بزرگ تیمشون نگاه میکنه ! وقتی میبینه ستاره های سابق و پیشکسوتهای تیمش دارن از تیم بد میگن ، به خودش اجازه میده که تیم که نتیجه نگرفت شعاره حیا کن رها کن بده ! در حالی که تو بارسا تیم حتی اگه نتیجه هم نمیگرفت همه تماشاچیا بعد بازی بازیکنا رو به شدت حمایت میکردند .

3- شرایط بازیکنان و امکانات و دادن حق الزحمه بازیکنان که دیگه اصلاً قابل مقایسه نیست .

4- شرایط سیاسی هم خیلی دخیله که ترجیح میدم چیزی نگم .

pers20
08-07-2009, 12:33
با نظر دوستان موافقم حضور سرمربی خارجی تو این فرصت کم اصلا صلاح نیست تنها مربیه خوبی که الان بیکاره و میتونه پرسپولیس رو جمع کنه همون مجید جلالی هستش!!!

hitman47
08-07-2009, 16:40
لعنت خدا برتو ای انصاریخر :54::54::54::23::23::23::-&:-&:-&
مگه دستم بهت نرسه:54::54::54:

بابا یعنی ما اینقدر بدبخت شدیم که دیگه تراکتورسازی وشاهین بوشهر از ما بهتر مدیریت میشن
یعنی پرسپولیس اینقدر بدبخته که فولاد به راحتی لوکا بوناچیچ رو میاره ولی ما یه مربی دسته چهار خارجی رو نمیتونیم بیاریم.
مگه پرسپولیس چه گناه کبیره ای انجام داده که اینطوری داره مجازات میشه
ای خدا:53::53::53::29::29::29::29::people_blagube: :people_blagube::people_blagube::people_blagube:

Devils Master
08-07-2009, 17:06
سلام خبر خوب برای هواداران پرسپولیس اینه که بگن انصاري‌.......:23::35:........ر از پرسپولیس بیرونش کردند:7::7:

Liverpudlian
08-07-2009, 17:29
يواش يواش رقابت تو پايين جدول بين پرسپوليس شاهين و استقلال اهواز داره به اوج ميرسه آخه يکی نيست به اين مربی ما يعنی همين انصاریفرد بگه آخه تو داری الان چه نقشی بازی ميکنی تو پرسپوليس رفته بازيکن اورده ابراهيم شکوری تيمهای ديگه هم بازيکن ميارن ما هم بازيکن مياريم داستان مديريت 3 روزه کاشانی ای سياست کی قراره از فوتبال ما بری که نميری ول کن اين تيم رو
اگه من جای کريمی بودم يک دقيقه هم نميموندم تو اين تيم اگه بره تيم ديگه خدا وکيلی حق داره

Orange
08-07-2009, 17:37
از اونجایی که تو فوتبال ما هیچ حساب کتابی نداره باید بگم امسال قهرمان هر دو جامیم :32:.
پارسال اول فصل ترکوندیم با اون بازیکنایی که گرفتیم مربیمون هم امپراتور بود بعد ترر زدیم 127fs3556139ولی امسال خیلی داغونیم و من از همین الان تبریک میگم قهرمانیمون رو :13:.
شایدم مسوولین اینو میدونن و رو همین موضوع به توافق رسیدند.

Devils Master
08-07-2009, 18:02
لعنت خدا برتو ای انصاریخر :54::54::54::23::23::23::-&:-&:-&
مگه دستم بهت نرسه:54::54::54:

بابا یعنی ما اینقدر بدبخت شدیم که دیگه تراکتورسازی وشاهین بوشهر از ما بهتر مدیریت میشن
یعنی پرسپولیس اینقدر بدبخته که فولاد به راحتی لوکا بوناچیچ رو میاره ولی ما یه مربی دسته چهار خارجی رو نمیتونیم بیاریم.
مگه پرسپولیس چه گناه کبیره ای انجام داده که اینطوری داره مجازات میشه
ای خدا:53::53::53::29::29::29::29::people_blagube: :people_blagube::people_blagube::people_blagube:

ایول به اون مرامت که پرسپولیسی ناب هستی

SpEeD
08-07-2009, 18:54
من دیگه اونقدر مزخرف وعده دروغ شنیدم که هر کی حتی داداشم بهم بگه روزه من میگم شبه

دارم دیوونه میشم
خدا از اون کسی که فوتبال ایران رو به این روز انداخته نگذره

بچه ها من میگم شبه شما بگید نه روزه
دیگه شب و روز رو هم قاطی میکنم
مردیم از بی برنامگی

ALi ReZa
08-07-2009, 19:45
شرایط بارسا دقیقاً عکس پرسپولیسه . چرا :

1- وقتی گواردیولا سرمربی شد همه قبول کردند که ایشون سرمربی تیمشونه و همه از پیشکسوت گرفته تا تماشاچیه 6-7 ساله ازش حمایت کردند ، اما تو پرسپولیس یه مربی رو که بیارن پنجعلی از یه طرف ، درخشان از یه طرف ، استیلی از یه طرف تا چلنگر که یه زمانی مترجم وینگو تو پرسپولیس بوده با یه تساوی یا باخت تیمو میکشن تو حاشیه و بحث کارشناسیشون گل میکنه و دلسوز میشن واسه ما .

2- تماشاچی هم دقیقاً به بزرگ تیمشون نگاه میکنه ! وقتی میبینه ستاره های سابق و پیشکسوتهای تیمش دارن از تیم بد میگن ، به خودش اجازه میده که تیم که نتیجه نگرفت شعاره حیا کن رها کن بده ! در حالی که تو بارسا تیم حتی اگه نتیجه هم نمیگرفت همه تماشاچیا بعد بازی بازیکنا رو به شدت حمایت میکردند .

3- شرایط بازیکنان و امکانات و دادن حق الزحمه بازیکنان که دیگه اصلاً قابل مقایسه نیست .

4- شرایط سیاسی هم خیلی دخیله که ترجیح میدم چیزی نگم .

خواهشاً کم بگید دسته دو و ... ! انقدر تیم نابود نشده که بخواد بره دسته پایین تر . درسته که سرمربی نداریم و بازیکنان خوبمون رفتند ولی دیگه تیم اونقدر هم نابود نیست و مثل تیمهای تازه به دوران رسیده نیست که با این شرایط بد بره دسته پایین تر . اوضاع تیم بده قبول دارم ، تیم برای قهرمانی بسته نشده اونم میدونم ولی دسته پایینتر واسه تیمهاییه که 100 تا هوادار دارن ، نه پر طرفدارترین و محبوبترین تیم آسیا ! اینجور حرف زدنتون خوراکه یه آدم مثل افشینه که بیاد تیکه بارتون کنه و امیر امیر کنه . امیدوارم دیگه تکرار نشه !

یک یک حرفات رو قبول دارم:13:

تو شرایط فعلی هم که کمتر از یه ماه تا شروع لیگ مونده بهتره مربی ایرانی بیارن
نظر منم رو همون مجید جلالیه
به هر حال به نظم و دیسیپلینش نیاز داریم
مربی خارجی هنوز نیومده یه عده که منافعشون رو تهدید شده میبینن شروع میکنن به جوسازی و مخالفت و رسانه بازی و این چیزا و مسلما موفقیتی در کار نخواهد بود

نمونه هاش رو تو پرسپولیس کم نداشتیم
مگه تیم وینگو نبود؟
اول فصل 8 تا , 8 تا به تیمها میزد
آخر کار نهم شد
اینکه کیا و چرا باعث شدن تیم به ورطه ی انحطاط(:D ) کشیده بشه هم بماند
یا تیم دنیزلی و وینگادا و آری هان و ...
استقلال هم همینطور :
رونالد کخ و سکومروخوف و ...
شرایط استقلال و پرسپولیس جوریه که مربی خاری به هیچ وجه توش جواب نمیده
پیشکسوت های ما هم که همگی به اتفاق از دماغ فیل افتادن
رفتار کرایف در قبال تیم گواردیولا رو با برخوردهای امثال پروین با وینگو مقایسه کنین
خیلی چیزا دستگیرتون میشه
البته به قول محمد دلایل سیاسی هم هست ...

SpEeD
08-07-2009, 20:02
بچه ها تو خبر ها اومده
انصاریخر بایک گزینه دیگه که انگلیسی هست مذاکره کرده وبه احتمال زیاد برايان رابسون انگلیسی سرمربی پرسپولیس خواهد شد

باشگاه پرسپوليس درپي جذب يك مربي انگليسي مطرح است و تاكنون مذاكرات موفقي را نيز با او به انجام رسانده است.
پس از مذاكره و حتي توافقات اوليه‌ي باشگاه پرسپوليس با مربياني همچون تاپ مولر آلماني؛ پرزوويچ كروات و بنيتو فلورو سانس اسپانيايي و عدم قطعي شدن اين مذاكرات براي حضور در پرسپوليس؛ اين‌بار مسوولان باشگاه قرمزپوش پايتخت به سراغ يك مربي انگليسي رفته‌اند و ظاهرا توافقاتي نيز با اين مربي حاصل كرد‌ه‌اند.
«برايان رابسون» مربي نامدار انگليسي گزينه‌ي جديد پرسپوليسي‌هاست كه ظاهرا در توافقات اوليه حاضر شده است با مبلغي كمتر از پيشنهاد "تاپ‌مولر" به تهران بيايد. يك مقام مطلع دراين باره گفت: "اگر توافقات تغيير نكند به احتمال زياد "رابسون" سرمربي پرسپوليس خواهد شد".

اگر اين مربي انگليسي با پرسپوليس به توافق قطعي برسد، پس از "اوفارل" اين بزرگترين مربي فوتبالي خواهد بود كه براي مربيگري به ايران مي‌آيد.

گفتني است؛ مولر پيشنهاد كرده بود 800 هزار يورو در قبال حضور در پرسپوليس براي يك سال دريافت كند. البته 120 هزار يورو هم براي دستياري كه قرار بود با او به تهران بياييد بايد پرسپوليس هزينه مي‌كرد.

POUYA
08-07-2009, 20:14
عزیز من بشنو و باور نکن
حالا بر فرض محال اگرم بیاد تو این فرصت کم چیکار میخواد بکنه
سپاهان 3 هفتس که داره عالی تمرین میکنه یا همین استقلال

RVN10
08-07-2009, 20:29
بهترین گزینه برایه پرسپولیس جلالی با قرارداده 3 ساله است

SpEeD
08-07-2009, 21:24
از دوستان اگه کسی تو دنیا مدیر عامل درجه یکی مثل آقای حاج حسین انصاریفرد سراغ داره معرفی کنه
من که کسی رو نمیشناسم ، به همه مدیر عامل های تمام باشگاه های جهان توصیه میکنم ، آقای انصاریفرد رو الگو قرار بدن تا موفق بشن

تمام نوشته ها با استفاده از افعال معکوس بود

یه خبر هم در مورد جباری استقلال ، همونطور که میدونید آقا زن گرفته پس یعنی خداحافظ جباری ، فوتبال ناچیز وبدرد نخور تو هم از اونی که بود بدتر میشه

SpEeD
08-07-2009, 21:59
بچه ها

یه کار کنیم نگیم از ما کاری بر نمیاد ، یه کاری کنیم که از ما عاشق تر نمیاد

نفس هامون حدر میره به آسونی اگر ساکت بمونم یا بمونیم

من وشماها دستمون تنها به عشق بنده، کنار هم باشیم دست وبالمونو انصاریخر نمیبنده

باید یه جوری اعتراض خودمونو به این مرتیکه بی خاصیت انصاریخر برسونیم
کسی ایمیلی ، شماره تلفنی چیزی از این بابا نداره

KLOSE 18
09-07-2009, 00:19
بهترین گزینه برایه پرسپولیس جلالی با قرارداده 3 ساله است

صد در صد باهات موافقم الان بهترین گزینه در این زمان کم جلالیه چون هم از لیگ شناخت داره و هم بهتر از این مربیای درجه 3و 4 اروپاییه.

S K i L L E T
09-07-2009, 00:46
جلالی هم ایرانیه هم با تجربه
من میمیرم برای اون افکار بی نقصش

Cactus
09-07-2009, 00:51
جلالی به نظر من خیلی عالیه تو این گیر و دار مربی خارجی میخوایم چیکار

Sir Amir
09-07-2009, 01:08
من هم با نظرت همتون موافقم ولی انصاری فرد گفته که فقط مربی خارجی فعلا

باهاش مذاکره میکنیم.

Liverpudlian
09-07-2009, 01:15
جلالی خيلی مربی خوب و کاربلدی هست با همه شماها موافقم
ولی خودش تو يکی از اين شبکه ها ازش سوال کردن از استقلال و پرسپوليس پيشنهادی نداری گفت اگه داشته باشم هم نميرم گفت کلّا تو تيمهای بزرگ کار نميکنم ميخواست بگه که نميتونه حاشيه ها رو جمع کنه
هر کس که امپراطور نميشه

nesta
09-07-2009, 06:58
نمی دونم این مدیرای پرسپولیس چشم و گوش ندارن ببینن و بشنون همه دارن از سرمربی ایرانی حرف میزنن و تو این فرصت اندک سرمربی خارجی رو به صلاح تیم نمی دونن که پاشون رو کردن تو یه کفش که فقط سرمربی خارجی
تو این چند فصل سرمربی خارجی(به جز دنیزلی) چه گلی به سر پرسپولیس زده جز بالا آوردن بدهی و خرج کردن پول اضافی , پسرفت فوتبال تیمی و .....
آخه شعار تا کی هر روز یه اسم یه ملیت آخرشم کی بیاد پولا رو بگیره مثل وینگادا بی غیرت بگه پولمو گرفتم قردادم دیگه تمومه با تیم کار ندام.واسه خارجیا فقط گرفتن پول مهمه نه تعصب به باشگاه و فکر کردن به هوادارا

KLOSE 18
09-07-2009, 10:37
:34:~x(
:2:اگه امسال جلالی بیاد شک نکنید که هر دو جام ایران رو بدست میاره............:2:

soroor
09-07-2009, 10:48
ویرایش : با عرض سلام و خوش آمد گویی ، لطفاً فارسی تایپ کنید

nesta
09-07-2009, 11:08
salam.age mikhan perspolis gahreman she bayad sar morabi hollandi biyaran.chon hollandiha footballeshan manande mast:6qwup3:

ولی دوست عزیز تو این فرصت کم یه سرمربی خارجی مگه میتونه چیکار کنه؟آشنا نبودن با فوتبال و بازیکنای ما,هزینه اضافی ای که باشگاه باید متحمل بشه و دلایل دیگه انتخاب سرمربی ایرانی با دانش(جلالی)بیشتر میتونه به کمک پرسپولیس بیاد و تیمو قهرمان کنه

hitman47
09-07-2009, 11:18
به نظر منم دیگه دیره برای مربی خارجی .(حیف دنیزلی که رفت)
بهتره یه مربی داخلی خوب مثل جلالی بیارن تو این دو سه روزه کار تیمو یه جورایی راه بیاندازه.
اگه مسعود شصتچی رو بیارن که عالی میشه:*:84:*::*:84:*:
ولی بی شوخی دیگه این مدیریت شورشو در آوردن.
تو چند صفحه قبل پرسیده بودم کسی ایمیل این انصاریخر رو نداره میخام عقده م رو روش خالی کنم

Arastoo 10
09-07-2009, 11:37
سلام بچه ها:wavesmile:
چه خبرا؟سه روزه از همه دنيا بي خبرم!:1:
بالاخره تكليف سر مربي چي شد؟!:-??

POUYA
09-07-2009, 11:45
هیچ خبری نیست خیالت راحت
3 ساعت قبل بازی مربی رو معرفی میکنن!!!

Loverboy
09-07-2009, 12:02
الان با یکی از دوستان که صحبت میکردم میگفت : دیشب مجید جلالی خونشون بوده و احتمال اینکه سرمربی پرسپولیس بشه خیلی زیاده

Liverpudlian
09-07-2009, 12:28
الان با یکی از دوستان که صحبت میکردم میگفت : دیشب مجید جلالی خونشون بوده و احتمال اینکه سرمربی پرسپولیس بشه خیلی زیاده

ممد جون مشکوک ميزنی دوستان :D نکنه تو کادر فنی هستی ما خبر نداريم :D
بهتر جلالی هم خوب هست هم ايرانی هم با فوتبال ما آشنا هست اميدوارم هر چه زودتر معرفيش کنن ممد جون اگه بازم از دوستان خبری رسيد بده :D

ALi ReZa
09-07-2009, 13:58

ایلاری بلازی جدید وارد می شود:6qwup3:
ولی جدا اگه بیاد اوضاعمون خیلی خیلی توووپ میشه:13:

Sir Amir
09-07-2009, 14:22
استیلی که تو مصاحبه اش گفته بود کریمی به زودی به جمع ما اضافه میشه حالا باز انصاری

فرد گفته که مذاکرات مثبت با کریمی انجام میدیم الان حرف کدوم واقعیت داره؟:-??

AriaN-B
09-07-2009, 15:01
LoverBoy جون اگر جلالی بیاد شخصا میام خونتون یک BMW برات می خرم که این خبر رو بهم دادی! :6qwup3:

Loverboy
09-07-2009, 15:26
اون دوستی که پیغام خصوصی زدن و گفتند که بنده دروغ میگم ، باید به عرضتون برسونم که همه منو میشناسند و میدونند که چه آدمی هستم . بنده با بهنام مددی دارم همکاری میکنم و ایشون دارند کتاب جدیدشون رو چاپ میکنند که در کنار این کتاب یک دی وی دی هست که بنده دارم ویدئو های مربوط به اون دی وی دی رو درست میکنم . اون کسی هم که من ازش پرسیدم بهنام بوده که همتون میشناسیدش . این عکس ها هم مربوط میشه به زمانی که آقای جلالی و فرزاد آشوبی به دفتر روزنامه خراسان اومده بودند و چند ساعتی افتخار اینو داشتیم که در خدمتشون باشیم . البته حسن رودباریان عزیز و علیرضا محمد هم بودند که لازم نمیبینم عکسشو بذارم

عزیز جان ما مثل شما و امثال شما نیستیم که تو فیفا و ... آدم داشته باشیم ، ما با افرادی که مثل خودمون خاکی هستند ترجیح میدیم باشیم .

sinaoneal
09-07-2009, 16:10
قضیه کریمی و استیل آذین منتفیه در ضمن فرخزادی و انصاری فرد در چندین جا گفتن مربی حتما خارجیه هر چند نمی شه به حرفشون استناد کرد

Arastoo 10
09-07-2009, 16:48
يعني چي؟اين چه وضعيه؟~x(
من نميدونم پس اين همه مدت اين مدير عامل و آقايون هيئت مديره چه غلطي ميكردن؟
نه تكليف سرمربي معلومه.نه يه بازيكن درست و حسابي گرفتن.حالا اين هيچ همه بازيكناي خودمون هم از تيم جدا شدن!!بازيكن نمونده:53:
من كه از حق خودم به عنوان يه هوادار نميگذرم خدا هم ازشون نگذره.

sinaoneal
09-07-2009, 18:04
راستی مازیار که رفت نوری هم که امسال کی می خواد وایسه هافبک دفاعی

Orange
09-07-2009, 18:17
عزیز جان ما مثل شما و امثال شما نیستیم که تو فیفا و ... آدم داشته باشیم ، ما با افرادی که مثل خودمون خاکی هستند ترجیح میدیم باشیم .
تابلو شد که کیه :D آخه یکی اینجاست که پارتی تو فیفا داره :D.
حاجی خودت رو ناراحت نکن.:72:
من این مطالب آقای بهنام مددی رو میخونم هر چند در برخی مقاطع باهاش هم نظر نیستم ولی کارش درسته :fkr:.
شنیدم انصاریفر حالا افتاده دنبال کریمی و داره خواهش میکنه فکر کنم سر عقل اومده :D.

ALi ReZa
09-07-2009, 18:56
هافبک دفاعی امسال احتمالا مامانی هست دیگه ... :-t:53::27::29:

اون دوستی که پیغام خصوصی زدن و گفتند که بنده دروغ میگم ، باید به عرضتون برسونم که همه منو میشناسند و میدونند که چه آدمی هستم . بنده با بهنام مددی دارم همکاری میکنم و ایشون دارند کتاب جدیدشون رو چاپ میکنند که در کنار این کتاب یک دی وی دی هست که بنده دارم ویدئو های مربوط به اون دی وی دی رو درست میکنم . اون کسی هم که من ازش پرسیدم بهنام بوده که همتون میشناسیدش . این عکس ها هم مربوط میشه به زمانی که آقای جلالی و فرزاد آشوبی به دفتر روزنامه خراسان اومده بودند و چند ساعتی افتخار اینو داشتیم که در خدمتشون باشیم . البته حسن رودباریان عزیز و علیرضا محمد هم بودند که لازم نمیبینم عکسشو بذارم

محمد جون چرا خون خودت رو کثیف میکنی ؟
این کارا چیه ؟
حرفت واسه ما سنده
اصلا چه دلیلی داره دروغ بگی (مثل ایلاری :D) ؟
آقایی :d0s69thbefhifftitrz

POUYA
09-07-2009, 19:01
آره بابا اینجا فقط یکی تو فیفا رفت و آمد داره
از طرفدارای آقای ا.ق هم هست:6qwup3:
خون خودتو کثیف نکن رفیق

Loverboy
09-07-2009, 19:05
نه بابا حرف اینا واسه من تفریحه :دی . یه نفر نیست که تو فیفا رفت و آمد داره . 2 نفرند . یکی اون ایلاری یکی هم اینی که به من پ.خ داده :دی . ایلاری نیست اونی که پ.خ داده :دی

Orange
09-07-2009, 19:06
مگه کریم چیکارست ؟
نوری هم که هست کی گفته نیست؟
ببینم مگه قرار نبود آشوبی برگرده؟
به خاطر همین بود که مازیار رفت. :-w

Sir Amir
09-07-2009, 19:11

شما خودتو کثیف نکن الان دیگه خودش فهمیده چه کاری کرده.

ALi ReZa
09-07-2009, 19:19
مگه کریم چیکارست ؟
نوری هم که هست کی گفته نیست؟
ببینم مگه قرار نبود آشوبی برگرده؟
به خاطر همین بود که مازیار رفت. :-w

آشوبی کجا بود برادر :D
مسوولان مس کرمان 420 میلیون تومن ناقابل واسش سلفیدن (درست نوشتم ؟:33:):D
اما من در مورد محمد پروین حس خوبی دارم
و همچین بادامکی و شیث :30upn9j:
هافبک دفاعی = کریم + مامانی
شاید هم بهادر عبدی :27:

POUYA
09-07-2009, 19:59
نوری رو خیلی حیف شد از دست دادیم واقعا آچار فرانسه تیم بود
خیلی واسه پرسپولیس زحمت کشید
امیدوارم تو انزلی هم موفق باشه
این مامانی مگه برگشت؟؟؟
خدا به داد برسه
وسط زمین کریم و مامانی:53:

RVN10
09-07-2009, 20:21
این مامانی مگه برگشت؟؟؟
خدا به داد برسه
وسط زمین کریم و مامانی:53:
فدات شم همچین میگی انگار وسط زمین گتوزو و الونسو رو داریم!!
همین دو تا رو هم اگه نذاریم پس کی بیاد وایسه وسط زمین؟؟؟:117:
اشوبی رو که نتونستیم بگیریم مازیارم رفت خدا به داد برسه:30upn9j:

pers20
09-07-2009, 20:25
بچه ها استیلی با محسن رفت و برگشت مذاکره کرده اصلانم یه خرده خجالت نمیکشه این همه بازیکن گیر داده به بازیکنای پرسپولیس عجب آدمایین اینا !!! این انصاری فردم تو باشگاه نقش ماست رو داره ما خودمون باید بریم جلوی این نقل و انتقالات رو بگیریم وگرنه انصاری فرد مارو به باد میده!!!

Loverboy
09-07-2009, 20:30
گاو که میمیره چاقو کشش زیاد میشه ، شده حکایت پرسپولیس ما . همه عین کفتار منتظرن که ببینن چه جوری میشه تو یه فرصت بازیکنا رو رو هوا بزنن .

KLOSE 18
09-07-2009, 20:39
بچه ها استیلی با محسن رفت و برگشت مذاکره کرده اصلانم یه خرده خجالت نمیکشه این همه بازیکن گیر داده به بازیکنای پرسپولیس عجب آدمایین اینا !!! این انصاری فردم تو باشگاه نقش ماست رو داره ما خودمون باید بریم جلوی این نقل و انتقالات رو بگیریم وگرنه انصاری فرد مارو به باد میده!!!

حق با شماست من هم موافقم این طوری پیش بره امسال داغونیم.

POUYA
09-07-2009, 21:05
فدات شم همچین میگی انگار وسط زمین گتوزو و الونسو رو داریم!!
همین دو تا رو هم اگه نذاریم پس کی بیاد وایسه وسط زمین؟؟؟:117:
اشوبی رو که نتونستیم بگیریم مازیارم رفت خدا به داد برسه:30upn9j:

آخه میدونی یه فامیلی درست و حسابی هم نداره
جون خودم از این تاجیا آدم خجالت میکشه با این فامیلیش
بازیشم که قربونش برم باید یکی رو بزاریم خودشو مهار کنه

Devils Master
09-07-2009, 21:06
سلام برو بکس
هیچ کی برای پرسپولیس مثل سلطان علی پروین نمی شه .

SpEeD
09-07-2009, 21:13
با با مردیم اینقدر شایعه شنیدیم

یه بار میگن کریمی با استیل آذین مذاکره کرده
یه بار میگن خلیلی میره استیل آذین

یه بار میگن مربی آلمانی
یه بار انگلیسی
یه بار اسپانیایی
یه بار کوفت
یه بار زهر مار
یه بار...
لعنت خدا به تو انصاریخر که ملت رو سر کار گذاشتی وداری رو اعصاب ما رژه میری

soroor
09-07-2009, 21:57
پس از مذاکره با گزینه های آلمانی، هلندی و آرژانتینی ، یک مربی انگلیسی به عنوان جدی ترین گزینه سرمربی گری پرسپولیس مطرح شد. باشگاه پرسپولیس درپی جذب یك مربی انگلیسی مطرح است و تاكنون مذاكرات موفقی را نیز با او به انجام رسانده است. پس از مذاكره و حتی توافقات اولیه‌ی باشگاه پرسپولیس با مربیانی همچون تاپ مولر آلمانی؛ پرزوویچ كروات و بنیتو فلورو سانس اسپانیایی و عدم قطعی شدن این مذاكرات برای حضور در پرسپولیس؛ این‌بار مسوولان باشگاه قرمزپوش پایتخت به سراغ یك مربی انگلیسی رفته‌اند و ظاهرا توافقاتی نیز با این مربی حاصل كرد‌ه‌اند. «برایان رابسون» مربی نامدار انگلیسی گزینه‌ی جدید پرسپولیسی‌هاست كه ظاهرا در توافقات اولیه حاضر شده است با مبلغی كمتر از پیشنهاد "تاپ‌مولر" به تهران بیاید.

Liverpudlian
09-07-2009, 21:57

ممد جون تا به حال کسی بهت گفته بود شبيه خواننده ها هستی :D [ شرمنده اين تاپيک رو با تاپيک عکس بکسهای فوتيران اشتباه گرفتم:D ] بايد بگم که ممد جون اينا يه افرادی هستن که به حال تو اين سايت قبطه ميخورن و چون نميتونن بهت برسن ميخوان رو اعصابت راه برن ممد جون اينا زنگ تفریح سايت هستن زياد جديشون نگير اگه جوابشون رو ندی خودشون ميفهمن داستان چيه البته اين کاری رو هم که کردی ديگه بيشتر خودشون فهمين داستان از چه قراره پ.ن دروازهبان تيم ما ميشی :D

ALi ReZa
09-07-2009, 23:03
دوران محرومیت ایلاری بلازی به پایان رسید >:D<:5::53::29::27::2::34:

masoodzar
09-07-2009, 23:12
ویرایش : لطفاً فارسی تایپ کنید

AmiR Tifo36
09-07-2009, 23:49

.

به به داش ممد ميبينم كه با برو بچ دنياي فوتبال ميگردي...خوش به حالت
ايني كه بغلته امير جاملو نيست ؟ (تو عكس بالا)
من عاشق روزنامشون هستم...دست مارم بگير ببر اونجا تايپيستي كنيم حد اقل!!!
يادش بخير پارسال مقاله ساكر فارسي رو چجاپ كرده بودن به همه نشون دادم گفتم اين داش ممد ماست...:72::heartsmile:

Loverboy
10-07-2009, 01:08
به به داش ممد ميبينم كه با برو بچ دنياي فوتبال ميگردي...خوش به حالت
ايني كه بغلته امير جاملو نيست ؟ (تو عكس بالا)
من عاشق روزنامشون هستم...دست مارم بگير ببر اونجا تايپيستي كنيم حد اقل!!!
يادش بخير پارسال مقاله ساكر فارسي رو چجاپ كرده بودن به همه نشون دادم گفتم اين داش ممد ماست...:72::heartsmile:

سلام

چاکریم .. بالاخره شرایط جوری جلو رفت که رفتیم پیش اونا . آره اتفاقاً خود بهنام هم یه سری چیزها نوشته بود راجع به ما که وقتی بهش گفتم که من یکی از مدیران شرکت وینسارم تعجب کرده بود .

لطف داری شما :72:

آقا امروز هم مثل روزهای دیگه گذشت و مربی ما معلوم نشد . الان که وقت رو از دست دادیم مربی خارجی بیشترین لطمه رو به تیم میزنه . همه رفتن اردو و بدنسازیشونو تموم کردند ما هنوز تیممون بی صاحبه . البته دم عابدزاده گرم که حسابی داره حال تنبلها رو میگیره و داره بدنهاشونو میسازه که تنها دلگرمیه من تو این فصل خواهد بود .

MAHDI_ITALIA
10-07-2009, 07:32
به نظر من هوادارها باید از همین الان تو تمرینات تیم بر علیه مدیر عامل شعار بدند. مدیریت کاشانی کجا و مدیریت این اقا کجا.

hitman47
10-07-2009, 11:47
بابا سر کاریم دیگه به این چرندیات انصاریخر توجه نکنید.
اول تاپ مولر وپرزوویچ بعدش اون بنیتو فلورو. بعدش دو گزینه هلندی وآرژانتینی(یه لحظه فکر کردم هکتور کوپر یا بیلاردو یا آلفیو بازیله یا گاس هیدینگ یا ادووکات یا وان باستن یا کرایوف رو میخان بیارن:*:84:*:) الآنم میگن برایان رابسون. فردا شاید فرگوسن ومورینیو وکاپلو وآرسن ونگر وآنجلوتی هم جزو گزینه هاشون بشن. همه اینا برای سر کار گزاشتن ما.آخرش هم یه ساعت قبل از بازی مس با پرسپولیس هم توی هواپیما به بازیکنها میگن آقا با علی دایی به توافق رسیدیم:-&:-&~x(~x(:53::53::29::29::people_blagube: :people_blagube: :people_blagube:

خدایا خودت به داد این سی ملیون بدبختی برس که سه ماهه سر کارن.

Sir Amir
10-07-2009, 12:37
الهی آمین:smil4337dd8b9eb25: که این پتروویچ رفت موندش هم فرقی با فصل پیش براش نمی کرد.

Rabin
10-07-2009, 15:30
سلام
تا حالا اوضاع پرسپولیس رو انقدر بحرانی ندیده بودم...نه دروازه بان دارین نه مدافع نه هافبک وسط نه هافبک هجومی فقط یه مهاجم دارین اونم ارفی که معلوم نیست بدرخشه یا نه سرمربی هم که هنوز ندارین....چرا مدیر عاملتون اینطوری میکنه؟؟؟واقعا دلش نمیسوزه؟؟چطوری میخواد تیم ببنده؟

Cactus
10-07-2009, 15:59
ای خدا بگم این انصاریفرد رو چیکار نکنه گند زده به تیم. خدا به خیر بگذرونه امسال بیچاره میشیم

ViVa LiverP♥♥L
10-07-2009, 19:33
سلام به دوستان گل و ناامید پرسپولیسی.[Only registered and activated users can see links]
جاتون خالی ما یه یه هفته ای رفتیم مسافرت نبودیم.[Only registered and activated users can see links]
گفتم الان بر می گردم میام تیم بسته شده اردو رفتن اروپا!!!!!!!!!!!!!!!!![Only registered and activated users can see links]
مثل اینکه هنوز همون آشو همون کاسست.[Only registered and activated users can see links]
هنوز سرمربی نداریمو همین طور به انصاری خر فوش میدید!(خوب کاری می کنید)[Only registered and activated users can see links]
هنوز چهارتا بازیکن درستو حسابی نداریمو همرم از دست دادیم.[Only registered and activated users can see links]
مثل اینکه می خوان پرسپولیسو خورد کنن.[Only registered and activated users can see links]
ما هم که کاری از دستمون بر نمیاد.[Only registered and activated users can see links]
راه چاره چیه؟!؟!؟!؟!؟!

only red
10-07-2009, 19:40
سلام به دوستان گل و ناامید پرسپولیسی.[Only registered and activated users can see links]
جاتون خالی ما یه یه هفته ای رفتیم مسافرت نبودیم.[Only registered and activated users can see links]
گفتم الان بر می گردم میام تیم بسته شده اردو رفتن اروپا!!!!!!!!!!!!!!!!![Only registered and activated users can see links]
مثل اینکه هنوز همون آشو همون کاسست.[Only registered and activated users can see links]
هنوز سرمربی نداریمو همین طور به انصاری خر فوش میدید!(خوب کاری می کنید)[Only registered and activated users can see links]
هنوز چهارتا بازیکن درستو حسابی نداریمو همرم از دست دادیم.[Only registered and activated users can see links]
مثل اینکه می خوان پرسپولیسو خورد کنن.[Only registered and activated users can see links]
ما هم که کاری از دستمون بر نمیاد.[Only registered and activated users can see links]
راه چاره چیه؟!؟!؟!؟!؟!

فکر کنم اگه ده بار دیگه هم بری مسافرت و بیای این تیم بسته نمیشه.

KLOSE 18
10-07-2009, 19:50
اره بخدا مثل اینکه معلوم نیست اینا دارن چیکار میکنن .بابا این جلالی رو بیارن دیگه تمومش کنن.

nesta
10-07-2009, 20:19
بحث سرمربی ایرانی منتفیه خود انصاریفرد که گفته سرمربی خارجی تا یکشنبه معرفی میشه(هلندیه)
اینم گفته که کریمی هم میمونه(خدا کنه این دیگه راست باشه)

♥♥Stan♥♥
10-07-2009, 21:47
سلام به هوادارای گل پرسپولیس منم طرفدار شمام بابا ............ +:42:+

ArtesheSorkh
10-07-2009, 21:57
خدا امسال به داد پرسپولیس برسه که نره دسته 1

SpEeD
10-07-2009, 22:20
بحث سرمربی ایرانی منتفیه خود انصاریفرد که گفته سرمربی خارجی تا یکشنبه معرفی میشه(هلندیه)
اینم گفته که کریمی هم میمونه(خدا کنه این دیگه راست باشه)

حرف های انصاریفرد ( انصاریخر ) اعتبار چیپس هم ندارن ، خدا به دادمون برسه با این مدیر عامل کرکس صفت که فقط به دنبال لاشه هست ونمیخواد یک لقمه درست حسابی گیر بیاره ( بابا این همه مربی هست یکی رو انتخاب کن )

only red
10-07-2009, 22:28
نمیدونم چرا این برادران انصاری فر تا مدیر عامل میشن سرمربی خارجی میارن.
فکر کنم میخوان خودشونو پشت اونا قایم کنند تا بتونند راحت تر هر کاری که
دلشون بخواد انجام بدن.

Sir Amir
10-07-2009, 22:32
مثل اینکه انصاریفرد درد پرسپولیس را میخواد با سرمربی خارجی حل کنه همون جلالی خوبه

که بیاد ولی تا وقتی انصاریفرد هستش همینجوریه.(همین آشو همین کاسه)

ViVa LiverP♥♥L
10-07-2009, 22:59
برای سرمربی خارجی دیگه خیلی دیر شده مگر اینکه باهاش دوسال ببندن تا با تیم کار کنه برای سال های بعد(به این سالی که داره میاد که امیدی نداریم با این بازیکنای ...)
مربی ایانی هم بیارن کارش خیلی سخته .

Ehsan_CR9
11-07-2009, 03:15
احتصاصی سایت گل:ویم رایزبرگن گزینه نهایی پرسپولیس

رایزبرگن دستیار لئو بنهاکر در جام جهانی 2006 بود و پس از او چندماهی هدایت ترینیداد را برعهده داشت که در نهایت جای خود را به فرانسیسکو ماتورانای کلمبیایی داد

سایت گل – بنا به گفته منابع هلندی نزدیک به سایت گل ،ویلهلم خرادوس رایزبرگن همان گزینه نهایی پرسپولیس برای سرمربیگری است. رایزبرگن متولد 1952 در هلند است که نامش برای فوتبالدوستان پا به سن گذاشته ایرانی آشناست. رایزبرگن عضوی از تیم رویایی نارنجی ها در دهه 1970 بوده است که دوبار به مقام نایب قهرمانی جهان رسید.

رایزبرگن ، مدافع این تیم بود، تیمی با چهره های درخشان مثل یوهان کرویف، آری هان ، جانی رپ و... که فوتبال دنیا را در سالهای متمادی تحت تاثیر خود قرار دادند.رایزبرگن 28 بازی ملی و یک گل زده در کارنامه دارد. سردبیر بخش هلندی سایت گل با تایید خبر حضور رایزبرگن در ایران در باره سوابق کاری این مربی نه چندان نام آشنا می گوید:«رایزبرگن دستیار لئو بنهاکر در جام جهانی 2006 بود و پس از او چندماهی هدایت ترینیداد را برعهده داشت که در نهایت جای خود را به فرانسیسکو ماتورانای کلمبیایی داد.»

البته دوران حضور رایزبرگن در ترینیداد بسیار جنجالی و خبرساز بوده است که مدتی سوژه رسانه های منطقه کارائیب بوده است. رایزبرگن هدایت تیمهایی مثل خرونینخن و برادا و وولندام را برعهده داشته و مشهور ترین تیم خارجی ای که وی سرمربی اش بوده است ، الاتفاق عربستان است. او امروز به ایران می آید و برای مذاکره نهایی با مدیر عامل پرسپولیس به دفتر باشگاه خوهد رفت.

منبع ([Only registered and activated users can see links]ایران/2009/07/10/1375420/احتصاصی-سایت-گلویم-رایزبرگن-گزینه-نهایی-پرسپولیس)

nesta
11-07-2009, 07:19
دلشون بخواد انجام بدن.

دوست عزیز اینم یه روش که اینا انتخاب کردن یکی رو میارن که زبون ما رو نفهمه پشت سرش یه چیزی میگن به مترجمش میگن یه چیز دیگه بهش بگه اون بنده خدام فکر میکنه مدیر عامل پشتشه اما نمی دونه چیزا ئی که تو مطبوعات و رسانه ها مطرح میشه کاملا عکس اون چیزیه که به گوشش میرسونن:32:

Moein-Chelsea
11-07-2009, 09:40
احتصاصی سایت گل:ویم رایزبرگن گزینه نهایی پرسپولیس

رایزبرگن دستیار لئو بنهاکر در جام جهانی 2006 بود و پس از او چندماهی هدایت ترینیداد را برعهده داشت که در نهایت جای خود را به فرانسیسکو ماتورانای کلمبیایی داد

سایت گل – بنا به گفته منابع هلندی نزدیک به سایت گل ،ویلهلم خرادوس رایزبرگن همان گزینه نهایی پرسپولیس برای سرمربیگری است. رایزبرگن متولد 1952 در هلند است که نامش برای فوتبالدوستان پا به سن گذاشته ایرانی آشناست. رایزبرگن عضوی از تیم رویایی نارنجی ها در دهه 1970 بوده است که دوبار به مقام نایب قهرمانی جهان رسید.

رایزبرگن ، مدافع این تیم بود، تیمی با چهره های درخشان مثل یوهان کرویف، آری هان ، جانی رپ و... که فوتبال دنیا را در سالهای متمادی تحت تاثیر خود قرار دادند.رایزبرگن 28 بازی ملی و یک گل زده در کارنامه دارد. سردبیر بخش هلندی سایت گل با تایید خبر حضور رایزبرگن در ایران در باره سوابق کاری این مربی نه چندان نام آشنا می گوید:«رایزبرگن دستیار لئو بنهاکر در جام جهانی 2006 بود و پس از او چندماهی هدایت ترینیداد را برعهده داشت که در نهایت جای خود را به فرانسیسکو ماتورانای کلمبیایی داد.»

البته دوران حضور رایزبرگن در ترینیداد بسیار جنجالی و خبرساز بوده است که مدتی سوژه رسانه های منطقه کارائیب بوده است. رایزبرگن هدایت تیمهایی مثل خرونینخن و برادا و وولندام را برعهده داشته و مشهور ترین تیم خارجی ای که وی سرمربی اش بوده است ، الاتفاق عربستان است. او امروز به ایران می آید و برای مذاکره نهایی با مدیر عامل پرسپولیس به دفتر باشگاه خوهد رفت.

منبع ([Only registered and activated users can see links]ایران/2009/07/10/1375420/احتصاصی-سایت-گلویم-رایزبرگن-گزینه-نهایی-پرسپولیس)
سایت گل چرند زیاد میگه و نمیشه روش حساب باز کرد هر وقت آقایون لطف کردن و خودشون اعلام کردن اون وقت میشه گفت درسته:53:
خدا آخر و عاقبت پرسپولیس رو بخیر کن:41:

KLOSE 18
11-07-2009, 10:58
واقعا این همه اصرار انصاری فر برای اوردن مربی خارجی که چندان هم نام و
اوازه ای ندارن برای چیه.

nesta
11-07-2009, 11:09
واقعا این همه اصرار انصاری فر برای اوردن مربی خارجی که چندان هم نام و
اوازه ای ندارن برای چیه.

کار از اصرار گذشته اسمش لجبازیه هرچی همه میگن تو این وضعیت و مدت کم سرمربی خارجی(اونم از نوع در پیتش) بدرد پرسپولیس نمی خوره این آقا نمیشنوه یا خودشو زده به کری
تا وقتی تیم خصوصی نشه اینا دلشون به حال تیم نمی سوزه و چیزی درست نمی شه

only red
11-07-2009, 11:13
مگه نگفتن تیم دست تماشاگرا همش وعده انتخاباتی بود.

soroor
11-07-2009, 11:43
گزارشی از تمرین امروز صبح پرسپولیس ( اخبار باشگاه پرسپولیس )

تمرین صبح تیم فوتبال پرسپولیس از ساعت 8:35 امروز در زمین اداره جنگل‌ها و مراتع شهید محلاتی برگزار شد. در این تمرین كه بر خلاف 2 روز گذشته زیر نظر حسین عبدی برگزار شد این مربی رسما كار خود را شروع كرد.
در مرحله اول پرسپولیسی ها به گرم كردن پرداختند و سپس در 4 گروه با استارت‌های كوتاه و بلند و حركات با توپ در گروه های 2 نفر تمرینات خود را ادامه دادند.
در مراحل بعدی به كنترل توپ، برگشت و پاس های كوتاه و بلند، ارسال‌‌های بلند كوتاه، سانتر از جناحین و ضربه به گل، عبور از موانع فرضی در 3 گروه پرداختند.
در تمرین سانتر از جناحین و ضربه به گل فقط كریم باقری اجازه داشت از پشت 18 قدم به سمت دروازه ضربه بزند و سایر بازیكنان از محوطه 18 قدم این كار را انجام می دادند. باقری در كارهای تاكتیكی امروز در تمرین نقش موثری داشت.

* با شروع به كار عبدی، احمد رضا عابدزاده بیشتر نظاره گر تمرین بود و تنها در مرحله آخر دقایقی با پرسپولیسی‌ها به تمرین پرداخت. او در هنگام تمرین نیز بارها با فریادهای بلند از كنار زمین به بازیكنان نكات فنی را گوشزد می‌كرد.

* سپهر حیدری، جلال اكبری، محمود پروین و محمد منصوری با تاخیر در تمرین حاضر شدند.

* اشیپتیم آرفی، میثم بائو و حسین بادامكی غایب بودند. :29:

* محمد پروین به دلیل مصدومیت 20 دقیقه تمرین كرد.

* 25 بازیكن در تمرین امروز حضور داشتند. همچنین 50 هوادار نیز از نزدیك نظاره گر تمرین بودند.

* عابدزاده امروز هم یك فیلمبردار را مانند روزهای گذشته سر تمرین آورده بود تا نسبت به پوشش تصویری تمرینات اقدام كند. وی از روز اولی كه با پرسپولیس شروع به كار كرد این تصویربردار را با خود به محل تمرین پرسپولیس آورده است.

* حسین عبدی مربی تیم فوتبال پرسپولیس روی تخته وایت برد در ابتدای تمرین برنامه های خود را برای بازیكنان تشریح كرد. وی هر زمان كه دستورات تاكتیكی داشت بر روی این تخته توضیحاتی می‌داد.

* این تمرین ساعت 10:30 دقیقه به پایان رسید و بعدازظهر امروز پیگیری می‌شود.:labkhand:

pers20
11-07-2009, 11:56
دلشون بخواد انجام بدن.

میدونی چرا مربیه خارجی رو میارن؟ بخاطر اینکه بعد ازاینکه پرسپولیس بازیها رو باخت هوادارا بهش فحش دادن یا بهش گفتن حیا کن پرسپولیس رو رها کن چیزی نفهمه و در کمال پروویی به کارش ادامه بده !!

Orange
11-07-2009, 14:55
شنیدم مربی هلندی میخوایم بیاریم.
ولی یک نکته که باید بگم مربی ها هلندی مربیهایه موفقی هستند البته استثنا هم داریم ها :6qwup3:.
ولی اگر بخواد سیستم هلندی پیاده کنه :Dخوب میشه .
من عاشق سیستم 3-3-4 هستم.

ViVa LiverP♥♥L
11-07-2009, 15:46
شنیدم مربی هلندی میخوایم بیاریم.
ولی یک نکته که باید بگم مربی ها هلندی مربیهایه موفقی هستند البته استثنا هم داریم ها :6qwup3:.
ولی اگر بخواد سیستم هلندی پیاده کنه :Dخوب میشه .
من عاشق سیستم 3-3-4 هستم.

اگه شانسه ماست که میرن استثناشو انتخاب می کنن .
ولی اگه یه مربیه خوب باشه خیلی خوبه منم از سبک هلندی خیلی خوشم میاد.

ALi ReZa
11-07-2009, 15:59
پارسال که فقط دروازبانها زیر نظر عابدزاده بدنسازی کردن و تمرینای پرفشار انجام دادن اون شد وضعمون~x(
امسال که دیگه کل تیم رو دادن دستش
خدا به خیر کنه :smil4337dd8b9eb25::32:
========================
دیروز 90 نوشته بود : چون میثاق 450 میلیون درخواست داده , اینا هم بیخیالش شدن و رفتن دنبال همون رحمتی 700 میلیونی:-??
========================
حقیقی هم از استیل آذین پیشنهاد داره ===> دروازبان فصل بعد خود عابدزاده است:27:

RVN10
11-07-2009, 16:14
اگه شانسه ماست که میرن استثناشو انتخاب می کنن .
ولی اگه یه مربیه خوب باشه خیلی خوبه منم از سبک هلندی خیلی خوشم میاد.
اگه خوب باشه که نمیاد ایران مربی گری کنه!!:30upn9j:
مگه اینکه پوله زیاد بهش بدن که ما همینجوری به عالم و ادم بدهکاریم:27:

L . F . C
11-07-2009, 18:12
وااااااااااااااای میخوان این رایز برگن رو بکنن سرمربی :-o
می ترسم کارنامش مثل همین وینگادا یا زوبل و ... بشه !!!

خود خوردبین گفته در حد تاپ مولر نیست که میخوان سرمربیش کنن !
اینم منبعش : [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

RVN10
11-07-2009, 19:58
در سطحه وینگادا هم نیست این یارو !!!
ولی دیگه اومدن هر مربی از نیمدنش بهتره یکی بیاد تیم رو سرو سامون بده لیگ شروع شد

Cactus
11-07-2009, 20:11
این یارو دیگه کیه:-??
بابا اینا دیگه کی ان.چه کسایی رو پیدا می کنن :-o
با این مربی وضعمون از پارسال هم بدتر میشه خدا به داد برسه:27:

بدبخت شدیم رفت~x(:wagfinger1:

ViVa LiverP♥♥L
11-07-2009, 20:18
ما که زیاد نمی شناسیمش فقط باید دعا کنیم کارش خوب باشه.

pers20
11-07-2009, 20:20
فقط خداکنه مثل اون وینگادا نباشه !!!

Cactus
11-07-2009, 20:20
ما که زیاد نمی شناسیمش فقط باید دعا کنیم کارش خوب باشه.

عمرا اگه خود باشگاهم بشناسه مگه این وینگادا یا خیلی های دیگهرو می شناخت/:)
تازه با این وضعیت سرمربی ایرانی هم به زور تیم رو جمع می کنه حالا چه برسه به خارجی:-?
اینم بعید نیست مثل اون وینگادا باشه:29:
من نمی دونم به این انصاری فرد چی بگم آخه چرا سرمربی خارجی؟:-??:-o

Sir Amir
11-07-2009, 21:54
این سرمربی پرسپولیس کی شد؟:-??

only red
11-07-2009, 22:59
چرا اینقدر نا امیدانه حرف می زنید هنوز چیزی معلوم نیست اومدیم مثل دنیزلی برای پرسپولیس گرفت.

Sir Amir
11-07-2009, 23:04
جواب منو که نمیدید.~x( اسمش چیه ؟:-?? ملیتش چیه؟

only red
11-07-2009, 23:18

رایز برگن هلندیه.از تمام مربی های قبلی ضعیفتره.کاشکی جلالی میشد.

RVN10
11-07-2009, 23:19

مروری بر کارنامه مربیگری رایزبرگن نشان می دهد که او موفقیتهای چندانی در عرصه مربیگری نداشته است

سایت گل – ویم رایز برگن، در 4دهه زندگی بافوتبال، تجربیات متفاوتی داشته است. او که ظاهرا جدی ترین گزینه پرسپولیس برای سرمربیگری است. در حال حاضر برای مذاکره با مدیرعامل پرسپولیس در تهران است. او کارنامه مربیگری خود را چنین توضیح می دهد:

ترینیداد و توباگو (2006-2007): من با این تیم به مسابقات جام طلایی 2007 صعود کردم و تیم زیر 17 سال را به جام جهانی 2007 کره جنوبی رساندم.

ترینیداد و توباگو (2005-2006): من دستیار لئوبین هاکر بودم و ما به جام جهانی 2006 صعود کردیم.

ترینیداد در جام جهانی نتایج خوبی گرفت.

کلاب آمریکا (2003-2004): دستیاری لئوبین هاکر در شهر مکزیکوسیتی. ما به مرحله پلی آف بازی های ملی و مرحله دوم لیبرتادورس صعود کردیم.

الاتفاق عربستان (2002): من با الاتفاق از ماه جولای تا دسامبر کار کردم و قهرمان پرینس فیصل شدیم که برای اولین بار در تاریخ این باشگاه اتفاق افتاد.

یونیورسیداد کاتولیکا (1999-2001): من مدیرفنی بخش جوانان و سرمربی تیم اصلی بودم که در این مدت ما به مقام دوم مسابقات لیگ شیلی رسیدیم و دوبار به لیبرتادورس صعود کردیم.

اف ث خرونینخن (1997-1998): من با مقام چهاردهم لیگ هلند از سمت سرمربیگری استعفا دادم.

ان ای سی (1995-1997): دو فصل سرمربی این تیم هلندی بودم وما در هر دو فصل با مقام هشتم لیگ به پایان رساندیم.

اف ث ولندام (1993-1995): دو مقام دهمی لیگ هلند و صعود به فینال جام حذفی حاصل کار من در این تیم بود. این تمام کارنامه مربیگری رایز برگن است که آخرین مدرک مربیگری خود را در میلان و زیرنظر فابیو کاپلو گرفته است. جالب اینکه مدیربرنامه های این مربی و ارنی برندتس سرمربی راه آهن یک نفر است.

رایز برگن زمانی مفسر فوتبال در تلویزیون ملی هلند بوده و فعالیت های بسیاری دراتحادیه بازیکنان داشته است.

Sir Amir
11-07-2009, 23:24
این که از وینگادا هم بدتر هستش. این انصاری فرد کاشکی به جای این جلالی را میاوردش.

AmiR Tifo36
11-07-2009, 23:25
الهی آمین:smil4337dd8b9eb25: که این پتروویچ رفت موندش هم فرقی با فصل پیش براش نمی کرد.

در جواب تو فقط ميگم كه ايوان تو نيم فصل اول 10 تا پاس گل داد كه تا حالا كسي اينكارو نكرده بود...
ولي وينگادا ي احمق نشوندش رو نيمكت (خر چه داند ارزش يونجه را؟)

Sir Amir
11-07-2009, 23:28
در جواب تو فقط ميگم كه ايوان تو نيم فصل اول 10 تا پاس گل داد كه تا حالا كسي اينكارو نكرده بود...
ولي وينگادا ي احمق نشوندش رو نيمكت (خر چه داند ارزش يونجه را؟)

خوب من هم میگم اگه این فصل هم میموند با این مربی خارجی سازگار نبود.

only red
11-07-2009, 23:54
تو رو خدا برانکو رو بیارن بهتر از این هلندیست حداقل با فوتبال ایران اشناست.مربی خوبی هم هست.

RVN10
11-07-2009, 23:55
بچه ها خبره جدید برانکو رو نیمکته پرسپولیس
بیاید اینجا ([Only registered and activated users can see links]§U??±?§U?/2009/07/11/1377048/?¨?±?§U??©U?-?¯?±-?¢?³???§U?U?-?­?¶U??±-?¯?±-U¾?±?³U¾U?U?U??³)

Sir Amir
12-07-2009, 00:03
بچه ها خبره جدید برانکو رو نیمکته پرسپولیس
بیاید اینجا ([Only registered and activated users can see links]§U??±?§U?/2009/07/11/1377048/?¨?±?§U??©U?-?¯?±-?¢?³???§U?U?-?­?¶U??±-?¯?±-U¾?±?³U¾U?U?U??³)

راست میگی جان ما میخواد بیاد.ولی خوب قرارداد سرمربی هلندی که ثبت شده.

Cactus
12-07-2009, 00:07
بابا اینا هر روز یه چیز میگن فردا یهو میان میگن میخوایم فرگوسن رو سرمربی کنیم:7::-w
همش هم الکیه شورشو در آوردن همش با احساسات ما بازی می کنن:winksmiley02::53::^o

only red
12-07-2009, 00:12
والا ما هم دلمون با حرفای چرت و پرت خوشه.

Cactus
12-07-2009, 00:45
برانکوی بیچاره همون دفعه اومد ما رو برد جام جهانی بعد نتیجه نگرفت بدبختو انداختنش بیرون مگه دیوونه شده که دوباره بیاد با اون خاطره بد:-?
بیاد که خیلی خوبه منم خیلی دوست دارم بیاد. ولی فک نکنم بیاد:53:

Orange
12-07-2009, 00:51
برانکو ؟!! :-?
ببینم این بدبخت و از کجا گیر آوردن این بنده خدا الان داره تو کش.رش صفا میکنه بیاد اینجا چیکار.
راستی سرمربی پرسپولیس برا فصل بعد لو رفت احمد رضا عابدزاده اینو مطمئن باشید که احمد رضا حداقل برا 4-5 بازی اول رو نیمکت به عنوان سرمربی میشینه از روند تعیین سرمربی کاره سختی نیست حدس زدن سرمربی :32:.

only red
12-07-2009, 10:54
این برانکو مربی بدی نیست ما رو که برد جام جهانی راحت ترین سالی که رفتیم بعد الکی اون رو بیرون کردند. با فوتبال ما هم که اشناست.دیگه گزینه بهتر از این نیست.

nesta
12-07-2009, 10:59
این برانکو مربی بدی نیست ما رو که برد جام جهانی راحت ترین سالی که رفتیم بعد الکی اون رو بیرون کردند. با فوتبال ما هم که اشناست.دیگه گزینه بهتر از این نیست.

این برانکو و تاپ مولر و .... همش بازی کردن با اسماس آخر سر یکی رو میارن معلوم نیست کی بوده کجا بوده فقط چون چشاش رنگیه و موهاش بوره و خارجیه جناب انصاری فرد باش حال میکنه میارش-اینا اگه به فکر تیم بودن الان وضعمون این نبود:-w

ArtesheSorkh
12-07-2009, 11:07
یه حسی بهم میگه برانکو میاد ... شاید .. ولی اگه بیاد خوب می شه چون مربی کاردانیه ... پرسپولیس با اون موفق می شه

L . F . C
12-07-2009, 11:14
من که فکر کنم همون عبدی رو بکنن سرمربی و برای اینکه زیاد اعتراض بهش نکن پروین رو هم بیارن مدیر فنی بکنن !!!
البته همین مطلب رو چند روز پیش تو روز نامه ها نوشته بودن

ViVa LiverP♥♥L
12-07-2009, 11:15
چرا اینقدر نا امیدانه حرف می زنید هنوز چیزی معلوم نیست اومدیم مثل دنیزلی برای پرسپولیس گرفت.

ناامیدی ما از اینه که دیگه وقتی نمونده خوزه مورینیو رو هم بیارن با این وقت کمو بازیکنایی عجیب غریبی که این یارو گرفت نمی تونه کار کنه

داداش اسم برانکو رو آوردی پست بعدیت خبر گذاشتن میشینه رو نیمکته پرسپولیس!
بابا اسم فرگوسنی مورینیویی چیزی میاووردی شاید جور میشد.:6qwup3:

KLOSE 18
12-07-2009, 11:29
رایز برگن مربی هلندی که می خواهد پرسپولیسی بسازد مثل فوتبال شناور هلندی بازی کند ما که خیلی خوش بینیم.

only red
12-07-2009, 11:32
رایز برگن مربی هلندی که می خواهد پرسپولیسی بسازد مثل فوتبال شناور هلندی بازی کند ما که خیلی خوش بینیم.

فقط خدا کنه چون مربی های هلندی مربی های خوبی هستند بهتر از انگلیسی ها هستند.~x(

KLOSE 18
12-07-2009, 11:41
فقط خدا کنه چون مربی های هلندی مربی های خوبی هستند بهتر از انگلیسی ها هستند.~x(

شک چنین است ولی این مربی سابقه چندان خوبیهم که نداره و این یه خورده نگران کننه است.:evilgrin:

soroor
12-07-2009, 11:47
تمرین پرسپولیس صبح امروز از ساعت 8:30 در زمین سازمان جنگل‌ها و مراتع برگزار شد.
در این تمرین كه زیر نظر مستقیم حسین عبدی بود بازیكنان به بدنسازی و كارهای هوازی، در چهار‌گروه كارهای استقامتی پرداختند. این تمرین بدنسازی پرسپولیسی‌ها 40 دقیقه طول كشید. بازیكنان سپس با كارهای تاكتیكی، پاس‌های كوتاه و بلند ارسال به دروازه و شوت تمرینات خود را ادامه دادند. در مرحله پایانی نیز بازیكنان همراه با توپ حركت می‌كردند و با صوت عبدی به استارت‌های بلند ‌پرداختند.

مربی تیم فوتبال پرسپولیس تأكید داشت كه امروز 70 درصد بازیكنان می‌توانند به خود فشار بیاورند. روز گذشته بازیكنان در كارهای بدنی60 درصد به بدن‌های خود فشار می‌آوردند.

* در تمرین امروز محمود كلهر بازیكن اسبق تیم فوتبال پرسپولیس حضور داشت.

* حدود 40 هوادار در تمرین امروز حضور داشتند.

* محمد منصوری پس از اینكه 45 دقیقه در تمرینات گروهی شركت كرد سپس به تمرینات اختصاصی زیر نظر مولایی مربی جدید بدنساز پرسپولیس پرداخت.

* محمد پروین با لباس شخصی در تمرین حاضر شد.

* كریم باقری غایب بود. :winksmiley02:
.
* احمدرضا عابدزاده بارها با فریادهای بلند از حقیقی و فرزند خودش خواست در تمرینات دقت لازم را داشته باشند. :13:

* سجاد امیدیان بازیكن فصل گذشته تیم فوتبال پیام در تمرین تیم پرسپولیس حضور پیدا كرد. اضافه وزن این بازیكن تعجب خبرنگاران و هواداران را برانگیخته بود. :32:

* مجتبی زارعی و علیرضا محمد امروز آماده نشان دادند.

* بازیكنانی كه ضعیف‌تر كار می‌كردند با نظر عبدی جریمه و مجبور به انجام تمرینات بیشتر می‌شدند. :5:

*انتخاب سرمربی از سوی مسئولان باشگاه سوژه اصلی تمرین امروز در بین هواداران و حتی بازیكنان بود.

* تمرین امروز صبح پرسپولیس ساعت 10:30 به پایان رسید و بعدازظهر امروز پیگیری می‌شود.

ArtesheSorkh
12-07-2009, 11:47
مروری بر کارنامه مربیگری رایزبرگن نشان می دهد که او موفقیتهای چندانی در عرصه مربیگری نداشته است

سایت گل – ویم رایز برگن، در 4دهه زندگی بافوتبال، تجربیات متفاوتی داشته است. او که ظاهرا جدی ترین گزینه پرسپولیس برای سرمربیگری است. در حال حاضر برای مذاکره با مدیرعامل پرسپولیس در تهران است. او کارنامه مربیگری خود را چنین توضیح می دهد:

ترینیداد و توباگو (2006-2007): من با این تیم به مسابقات جام طلایی 2007 صعود کردم و تیم زیر 17 سال را به جام جهانی 2007 کره جنوبی رساندم.

ترینیداد و توباگو (2005-2006): من دستیار لئوبین هاکر بودم و ما به جام جهانی 2006 صعود کردیم.

ترینیداد در جام جهانی نتایج خوبی گرفت.

کلاب آمریکا (2003-2004): دستیاری لئوبین هاکر در شهر مکزیکوسیتی. ما به مرحله پلی آف بازی های ملی و مرحله دوم لیبرتادورس صعود کردیم.

الاتفاق عربستان (2002): من با الاتفاق از ماه جولای تا دسامبر کار کردم و قهرمان پرینس فیصل شدیم که برای اولین بار در تاریخ این باشگاه اتفاق افتاد.

یونیورسیداد کاتولیکا (1999-2001): من مدیرفنی بخش جوانان و سرمربی تیم اصلی بودم که در این مدت ما به مقام دوم مسابقات لیگ شیلی رسیدیم و دوبار به لیبرتادورس صعود کردیم.

اف ث خرونینخن (1997-1998): من با مقام چهاردهم لیگ هلند از سمت سرمربیگری استعفا دادم.

ان ای سی (1995-1997): دو فصل سرمربی این تیم هلندی بودم وما در هر دو فصل با مقام هشتم لیگ به پایان رساندیم.

اف ث ولندام (1993-1995): دو مقام دهمی لیگ هلند و صعود به فینال جام حذفی حاصل کار من در این تیم بود. این تمام کارنامه مربیگری رایز برگن است که آخرین مدرک مربیگری خود را در میلان و زیرنظر فابیو کاپلو گرفته است. جالب اینکه مدیربرنامه های این مربی و ارنی برندتس سرمربی راه آهن یک نفر است.

رایز برگن زمانی مفسر فوتبال در تلویزیون ملی هلند بوده و فعالیت های بسیاری دراتحادیه بازیکنان داشته است.

منبع ([Only registered and activated users can see links] 8%AF%D9%88%D8%B1%D8%AF%D9%86%DB%8C%D8%A7-%D8%AF%D8%B1-15-%D8%B3%D8%A7%D9%84)

ALi ReZa
12-07-2009, 11:50
خوب یه شایعه دیگه ...
شاید مربی هلندی
از اخرین مربی هلندی که تو ایران دیدیم مدت زیادی نمیگذره ===> تئودور یونگ
بنابراین زیادی به دلهاتون صابون نزنین
همه هلندی ها که هیدینک و ادووکات و کرایف نیستن
همه جا اشغال پیدا میشه
پرسپولیس هم که تو آشغال یابی استاده
نمونه هاش ===> زوبل , وینگادا و ...
تازه همون اری هان همچین گلی به سر پرسپولیس نزد , دیگه نوژن مازنداران رو تو پنالتی بردن هنر میخواد ؟
نتیجه اخلاقی ===> این فصل خیلی هنر کنیم میتونیم از عنوان پنجمی سال قبل دفاع کنیم
همین و بس :53:

soroor
12-07-2009, 11:53
قرار است مهدی كریم و فرید محمد غضبان تا انتهای هفته جاری به ایران بیایند و در تمرینات پرسپولیس شركت كنند.
با توجه به اینكه قرارداد مهدی كریم با الخور قطر به پایان نرسیده است احتمال حضور غضبان در پرسپولیس بیشتر است.
غضبان در پست هافبك دفاعی بازی می كند.
اشپتیم آرفی تنها بازیكن خارجی پرسپولیس است. علاوه بر او 2 بازیكن برزیلی امروز وارد ایران شدند.
هر تیم لیگ برتری می توانند 4 بازیكن خارجی جذب كند.

only red
12-07-2009, 11:54
مثل اینکه با این مربی هلندی هم به توافق نرسیدن.

soroor
12-07-2009, 11:56
محمود خوردبین سرپرست پرسپولیس اعلام كرد دو بازیكن برزیلی این تیم بامداد امروز وارد ایران شدند.
این دو بازیكن قرار است بعدازظهر امروز به باشگاه پرسپولیس بروند و سپس در تمرینات بعدازظهر شركت كنند. این دو بازیكن در پست‌ هافبك و مهاجم توسط نماینده باشگاه پرسپولیس در برزیل و با تأیید كمیته فنی به ایران آمدند.
در صورت رضایت مسئولان باشگاه پرسپولیس و كادر فنی قرار است این دو بازیكن برزیلی در تست پزشكی شركت كنند. :flowerysmile:

nesta
12-07-2009, 13:02
خود برانکو که گفته نمیخواد بیاد پرسپولیس و قصد مربیگری تو ایران رو نداره حالا دیگه باز کی بیاد معلوم نیست

RVN10
12-07-2009, 13:02
خوب برانکو پیشنهاده پرسپولیس رو قبول نکرد اینم خبرش ([Only registered and activated users can see links])
همین هلندیرو هم بگیریم باید کلاهمون رو بندازیم هوا

hitman47
12-07-2009, 14:32
تا وقتی انصاریخر رو داریم غم مخور نیم ساعت قبل از بازی با مس به بازیکنها میگن با علی دایی به توافق رسیدن :53: :53: :53:
یا اینکه یه آشغال بی غیرتی مثل وینگادا رو میارن. :people_blagube: :people_blagube: :29: :29: :53: :53: :53:
یاد دنیزلی بخیر. تنها مربی خارجی خوبی که اومد تو باشگاهو انداختن بیرون. ما اینجا قدرشو ندونستیم تو ترکیه با بشیکتاش دابل کرد.

Liverpudlian
12-07-2009, 15:43
اينا همه سياسته چند نفر اومدن تو هيت مديره پرسپوليس اسم خودشون رو مدير صدا ميکنن اينا ميخوان نابود کنن پرسپوليس رو هيچ کس دوست نداره پرسپوليس امسال نتيجه بگيره اين آقای مدير هم فکر کنم فردا پس فردا خودش رو به عنوان سرمربی اعلام مينکه چون خودش داره بازيکن ميخره خودش اردو ميزنه خودش تمرين ميده يه چيز ميمونه اونم سرمربيگری که فردا هم سرمربی ميشه

KLOSE 18
12-07-2009, 15:51
مثل اینکه با کریمی سر 100 میلیون اختلاف دارن کریمی میگه بحث پول نیست حداقل اینقدر مارو کوچیک نکنند .بابا این مدیر عامل قاتی داره بازیکنا رو یکی یکی داره فراری میده.مربی هم که هنوز تازه با یکی دیگه میخوان مذاکره کنند.فکر کنم این عبدی بشه سرمربی.

pers20
12-07-2009, 17:05
بچه ها الان باز میگن بحث سیاسی نکنید ولی نمیشه خداییش نمیشه هرچی آدم فکرمیکنه و باعثو بانیه این اتفاقات رو پیگیری میکنه به اون بالا بالاها میرسه الان من شنیدم که علی آبادی به انصاریفرد گفته علی کریمی رو هرجوری شده دکش کن بره چرا؟؟ بخاطر اینکه اون بالاسریش احمدی نژاد دستور داده , ما باید این مشکلات رو از ریشه حل کنیم اینایی که میرن اعتراض میکنن واقعا حق دارن , مشکل انصاری فرد نیست اون بالاسریاش مشکلن!!

Pou Manchester
12-07-2009, 18:06
بچه ها احتمال جدایی علی کریمی دیگه خیلی زیاد شده چون الان اخبار گفت پولی رو که کریمی درخواست کرده بوده باشگاه نداده !
اما اینا همش حرفه انصاری فرد از اولش هم نمی خواست کریمی تو تم بمونه حالا چراشو نمیدونم !:-??

Sir Amir
12-07-2009, 18:44
بدبخت شدیم رفتش کریمی :29:همش تقصیر اون انصار فرده خدا ازش نگذره~x(

:-wدیگه امیدی نیست.

SpEeD
12-07-2009, 19:01
شما هنوز از این کثافت کاریها خبر ندارید
این سگ صفت ها فقط میخوان کریمی رو تو چشم مردم خراب کنن به خاطر کاری که در بازی با کره کرد
اما خوابشو ببینند ، چون کریمی اونقدر محبوب هست که اگه تبعیدش هم کنند بازم کاری از پیش نمیبرند ، چون کریمی رو همه مردم قبول دارن

خدا کنه کریمی بره وتیم بره دسته دو ، تا بدونند یک من ماست چقدر کره داره

POUYA
12-07-2009, 19:07
این مربی جدیده رو هم انگار میخوان دک کنن
جریان چیه؟؟؟:-??
فکر کنم طلسم شدیم:29:

SpEeD
12-07-2009, 19:09
یه گند دیگه از مدیر عامل بی لیاقت وبی کفایت پرسپولیس
خودروي مديرعامل باشگاه پرسپوليس به سرقت رفت ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

[Only registered and activated users can see links]کانون هواداران پرسپولیس : بعدازظهر امروز زماني كه عباس انصاري فرد در حين مذاكره با دو بازيكن برزيلي جديد اين تيم بود خودروي وي كه يك پژو پارس نقره‌ رنگي است در مقابل باشگاه پرسپوليس دزيده شد.
انصاري فرد كه قصد داشت باشگاه را ترك كند با ديدن اين صحنه تعجب كرد و با حضور نيروي انتظامي اقدامات لازم براي پيگيري اين موضوع انجام شد.
اين خودرو متعلق به باشگاه پرسپوليس است و در اختيار مديرعامل وقت قرار مي‌گيرد.
به گفته مسئولان باشگاه 200 هزار دلار پول اردوي تركيه در داخل اين خودرو قرار داشت

بچه ها فکر کنم این روباه مکار خودش پولو بالا کشیده وگرنه تو روز روشن چه کسی این کار رو میکنه ، شک نداشته باشید کار عوامل خودشه

Cactus
12-07-2009, 19:20
سرگيجه در پرسپوليس
کانون هواداران پرسپولیس : اتفاقات عجيب و غريبي در پرسپوليس مي افتد· واقعيت اين است كه مديرعامل اختيار تام ندارد· عباس انصاري فرد با كلاوس تاپ مولر، لوكا پروزوويچ و رايز برگن در باشگاه مذاكره مي كند اما پاسخ سازمان تربيت بدني به نتيجه مذاكرات انجام شده چنين است:
1- مبلغ قرارداد تاپ مولر زياد است، اگر توانستي با مبلغ 600 هزار يورو با تاپ مولر قرارداد ببند· در غير اين صورت پيشنهاد هشتصد هزار يورويي را قبول نكن· 2- لوكا پرووزويچ مربي خوبي نيست· 3- رايز برگن به درد پرسپوليس نمي خورد· از سويي ديگر به مديرعامل باشگاه پرسپوليس تاكيد مي شود كه حق تمديد قرارداد با علي كريمي را با مبلغي پيش از چهارصد ميليون تومان نداري·

جذب رحمتي با 500 ميليون تومان امكان پذير نيست ولي اگر چهارصد ميليون تومان خواست با او قرارداد ببند· اين در حالي است كه بازيكناني مثل فرزاد آشوبي، هادي عقيلي، محسن بنگر، عمادرضا و خيلي هاي ديگر با مبالغي بالاتر از چهارصد ميليون تومان با سپاهان، مس كرمان و ديگر تيم هاي صنعتي به توافق رسيده اند· جالب اينكه يكي از مسوولان باشگاه بدون اطلاع مديرعامل با مديربرنامه هاي كريمي تماس مي گيرد و مبلغ پيشنهادي باشگاه را مي گويد· عجيب تر اينكه خبر عقد قرارداد با برانكو ايوانكوويچ به گوش مي رسد و حتي از سفر قريب الوقوع او به تهران خبر داده مي شود· اين اتفاقات را كه كنار هم بگذاريد متوجه اين داستان مي شويد كه عده اي در كنار مديرعامل در حال مذاكره با مربي، بازيكن و··· هستند·
اين وسط برخي مي گويند قرار است مديرعامل پرسپوليس عوض شود و صحبت از بازگشت حبيب كاشاني است· برخي نيز تاكيد مي كنند يكي از اعضاي هيات مديره و يك مقام مسول در سازمان تربيت بدني در حال رتق و فتق برخي امور و مذاكره با برخي مربيان و بازيكنان از جمله برانكو ايوانكوويچ و علي كريمي هستند· با مشاهده چنين اتفاقاتي طبيعي است كه همه فوتبالدوستان دچار سرگيجه شوند· به نظر مي رسد براي رفع اين التهاب بايد تا آخر هفته صبر كرد· ظاهرا اتفاقات جديدي در راه است· اين وسط اما معلوم نيست كه رسانه ها بايد حرف هاي كدام منابع خبري را جدي بگيرند· منابع خبري منتسب به مديرعامل باشگاه پرسپوليس يا منابع خبري نزديك به سازمان تربيت بدني!

pers20
12-07-2009, 19:22
میگن چوب خدا صدا نداره این انصاری فرد انقد مارو آزار داد که خدا زد تو کمرش الان بازم مونده بیشتر حالشو میگیره!!

L . F . C
12-07-2009, 19:39
آقا امروز قرارداد بائو و صغیری ثبت شد !

اینم از عکساش :

H@m!D
12-07-2009, 20:31
به نظر من اونایی که فکر میکنن تو رفتن جادوگر از پرسپولیس انصاریفرد نقش اساسی رو داره یا خودشونو میخوان گول بزنن یا هنوز به بلوغ فکری نرسیدند!!!
آخه عزیزای من کاملا مشخصه که این موضوع یه جریان هدایت شده سیاسی هست که توسط شخص علی آبادی داره تو پرسپولیس پیاده میشه!!
درسته که انصاریفرد هم دست نشونده همین آقایون هست ولی یه چیزی رو مطمئنم...اگه انصاریفرد اختیار تام داشت حداقل برا اینکه خودشو از چشم هوادارای پرسپولیس نندازه هر طور که بود جادوگر رو نگه میداشت...!
در حال حاضر انصاریفرد یه وسیله هست برا کنار گذاشتن علی کریمی از پرسپولیس و مطمئن باشید بعد از تموم شدن فصل نقل و انتقالات یا شایدم زودتر نوبت خودش میشه که از پرسپولیس کنار گذاشته بشه!!!
من خودم یکی از منتقدان انصاریفرد هستم ولی تو این یه مورد رو گناهی رو متوجه این شخص نمی دونم!این آقا خودش داره بازی میخوره اونم به بدترین شکل ممکن...!!
دوستان بیایید یه خورده منطقی تر به قضایا نگاه کنیم...

KLOSE 18
12-07-2009, 20:50
این یارو انصاری فره اعلام کرده پولی که کریمی درخواست کرده نداریم یکی نیست به این بگه که نمی خواد مربی در پیتی خارجی بیاری یه مربی ایرانی ربع قیمت مربی خارجی بیار تا پول کریمی را داشته باشی این یارو اصلا به فکر تیم و هواداران نیست که نتیجه بگیره یا نه فقط به فکر دزدی خودشه بعد هم میاد تو برنامه زنده به ما میخنده مثل فصل پیش کلا همه سر کاریم.
من خیلی ناراحت شدم وقتی این خبر را شنیدم هر چیزی قابل هضم بود غیر از این خبر
یکی بگه برویه خورده از واعظ اشتیانی یاد بگیرکه برای جباری همه کار کرده تا راضی بشه بمونه ولی باز هم براشون ناز می کنه این یارو داره یکی پس از دیگری ستاره ها را از دست میده در نظر داره همه را سکته بده بعدش هم خوب که جیبش پر شد می ره باید یه کاری کرد با این شرایط امسال برای سقوط نکردن می جنگیم

Devils Master
12-07-2009, 21:37
سلام
تکلیف سرمربی معلوم نشده حتما این انصاری ...... ر میخاد خودش مربی شه

Orange
12-07-2009, 21:47
خاک بر سرمون علی کریمی پیشنهاد نجومی استیل آذین رو رد کرده بعد حالا آقایون دارند بازم ناز میکنند :3ztzsjm:.

RVN10
12-07-2009, 21:56
4ساله قبل که همین اقایون فوتبال مملکت و ورزش ایران رو نابود کردن 4 ساله دیگه هم به زور موندن میخوان ادامه پروسه نابودی رو پیگیری کنن
منم با نظره دوستمون hamid موافقم انصاری فرد فقط 1 دست نشاندست و همش زیره سره ...

hitman47
12-07-2009, 23:04
مشکل از انصاریفرده یا اون بالا بالا مهم اینه که پرسپولیس دست یه مشت بی غیرت بی ناموس بی خواهر مادر بی............:-&:-&:-&:54::54::54::54::54::23::23::23:
ای خدا همشونو نفله کن

Real4Ever
12-07-2009, 23:20
بابا کی باید به کار این انصاری ..ر نظارت کنه! داره باشگاه رو نابود می کنه. اخه آدم اینقدر بی ارزش
همه چی یه طرف وقتی یادم می افته هدایتی گفت ماشین انصاری ..ر، به نام منه می خواستم خفش کنم که از مدریت فقط خرید ماشین از سرمایه باشگاه رو یاد گرفته.

وقتی کالدرون از کارت رئال بنزین زد، پوستشو کندند، ولی ما .....

Sir Amir
12-07-2009, 23:22
یه گند دیگه از مدیر عامل بی لیاقت وبی کفایت پرسپولیس
خودروي مديرعامل باشگاه پرسپوليس به سرقت رفت ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

[Only registered and activated users can see links]کانون هواداران پرسپولیس : بعدازظهر امروز زماني كه عباس انصاري فرد در حين مذاكره با دو بازيكن برزيلي جديد اين تيم بود خودروي وي كه يك پژو پارس نقره‌ رنگي است در مقابل باشگاه پرسپوليس دزيده شد.
انصاري فرد كه قصد داشت باشگاه را ترك كند با ديدن اين صحنه تعجب كرد و با حضور نيروي انتظامي اقدامات لازم براي پيگيري اين موضوع انجام شد.
اين خودرو متعلق به باشگاه پرسپوليس است و در اختيار مديرعامل وقت قرار مي‌گيرد.
به گفته مسئولان باشگاه 200 هزار دلار پول اردوي تركيه در داخل اين خودرو قرار داشت

بچه ها فکر کنم این روباه مکار خودش پولو بالا کشیده وگرنه تو روز روشن چه کسی این کار رو میکنه ، شک نداشته باشید کار عوامل خودشه

بابا کار همین زیر دست های خودشه عجب آدمیه به خدا همه کارا میکنه.

Cactus
12-07-2009, 23:25
تو پرسپولیس نیوز نوشته بود که این انصاری فرد گفته مگه بچه ام كه دويست هزار دلار پول را در ماشین بزارم؟

اینم منبعش

Loverboy
12-07-2009, 23:29
بچه ها تهمت الکی نزنید . از کجا میدونید کار خودشه ؟

ILARY BLASI
12-07-2009, 23:57
ویرایش شد ...

nesta
13-07-2009, 06:48
دوگانگی تا کجا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:-o:-??:-?
انصاریفرد گفته مبلغ مورد نظر کریمی رو نمی تونیم تامین کنیم پس احتمال جدائیش وجود داره یکی نیست به این آقا بگه چطور واسه استخدام سرمربی خارجی(اونم از نوع درجه چندمش)که همه جور بودجه و امکانات و منابعی در اختیار دارید حالا واسه نگه داشتن ستاره تیم که بارها اعلام کرده دلش با تیمه و می خواد بمونه پول نیست.مگه این پولا مال باباته که هرجا خواستی خرجش کنی
باز خوبه این علی آبادی که مثله اینکه شعورش از انصاریفرد بیشتر گفت رایزبرگن بدرد نمی خوره وگرنه همین پیرمرد رو میاورد و گند میزد به تیم

Moein-Chelsea
13-07-2009, 07:39
ویرایش شد ...

pers20
13-07-2009, 08:57
باز خوبه این علی آبادی که مثله اینکه شعورش از انصاریفرد بیشتر گفت رایزبرگن بدرد نمی خوره وگرنه همین پیرمرد رو میاورد و گند میزد به تیم

بابا تو چقد ساده ای اون علی آبادی رو هواحرف میزنه قیافه یارو رو میبینه میگه برو!!!
بیشعورترین آدمه روی زمین همون علی آبادیه ! ملقب به خرس قهوه ای!!دهنه مارو هم همین این سرویس کرده !!!

KLOSE 18
13-07-2009, 10:14
وقتی فرزاد اشوبی میاد از مس 450 میلیون میگیره و ایوان پتروویچ از شاهین بوشهر 400 میلیون میگره وخیلی های دیگه اون وقت 500 میلیون برای کریمی زیاده که اعلام کردن نداریم.
دقیقا بعد از اینکه سازمان تربیت بدنی با اوردن این مربی هلندی مخالفت کرد بدلیل پیشنه ضغیف قبلی ماشین اقای انصاری فر با 200 هزار دلار پول باشگاه به سرقت میره این موضوع کاملا بو داره وچرا سازمان تربیت بدنی خدش هر چه زودتر وارد عمل نمیشه تا جلوی یه فاجعه که قراره سر پر طرفدار ترین تیم ایران بیاد را بگیره .

nesta
13-07-2009, 10:23
وقتی فرزاد اشوبی میاد از مس 450 میلیون میگیره و ایوان پتروویچ از شاهین بوشهر 400 میلیون میگره وخیلی های دیگه اون وقت 500 میلیون برای کریمی زیاده که اعلام کردن نداریم.
دقیقا بعد از اینکه سازمان تربیت بدنی با اوردن این مربی هلندی مخالفت کرد بدلیل پیشنه ضغیف قبلی ماشین اقای انصاری فر با 200 هزار دلار پول باشگاه به سرقت میره این موضوع کاملا بو داره وچرا سازمان تربیت بدنی خدش هر چه زودتر وارد عمل نمیشه تا جلوی یه فاجعه که قراره سر پر طرفدار ترین تیم ایران بیاد را بگیره .

بحث پول نیست وگرنه چطوری واسه سرمربی خارجی پول هست واسه بهترین بازیکن مون نیست.اینا از محبوبیت کریمی میترسن؛میخوان حرف حرف خودشون باشه و پولا رو هر جور میخوان خرج کنن

POUYA
13-07-2009, 10:54
ویرایش شد ...

باز که تو اومدی
هی ما نمیخوایم چیزی بگیم:7:
در مورد بروبچ خودمون هم دیگه اینقدر بی انصاف نباشید
یعنی چی کار خودشه؟:33:

RVN10
13-07-2009, 11:34
بابا اصلا به پول ربطی نداره بخدا علی کریمی بازیکنی نیست که به خاطره 100 میلیون نیاد همین پارسال به خاطره پرسپولیس قیده کلی پول رو زد
اینا میخوان همینجوری که یه کاری کردن از تیم ملی بره میخوان از پرسپولیس هم بره به خاطره مچ بنده سبز و ...
دوستان تا 4 ساله دیگه هم فوتبال مملکت و پرسپولیس دسته کسانی که هیچی از فوتبال نمیفهمن :3ztzsjm:

ViVa LiverP♥♥L
13-07-2009, 11:43
آقا این داستان 200 هزار دلار چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!![Only registered and activated users can see links]
راسته؟[Only registered and activated users can see links]

معلومه دیگه کاره خودشه . مرتیکه عوضی.[Only registered and activated users can see links]

بیچاره کریمی.[Only registered and activated users can see links]
دلم براش میسوزه.[Only registered and activated users can see links]
عشقه به پرسپولیس چشمشو کور کرده![Only registered and activated users can see links]
واقعا چه جوری روشون میشه میگن پول نداریم؟![Only registered and activated users can see links]
پس از کجا آورده بودن می خواستن یه میلیارد به اون تاپ مولر بدن؟![Only registered and activated users can see links]

پس چی شد ؟[Only registered and activated users can see links]
مگه قرار نبود تیمو بدن به هوادارا؟[Only registered and activated users can see links]
فقط جنبه تبلیغاتی داشت؟[Only registered and activated users can see links]

اگه دستم به این انصاری خر برسه![Only registered and activated users can see links]

باز که تو اومدی
هی ما نمیخوایم چیزی بگیم:7:
در مورد بروبچ خودمون هم دیگه اینقدر بی انصاف نباشید
یعنی چی کار خودشه؟:33:

بابا قضیه بو داره دیگه .
بد جوری هم بو داره

RVN10
13-07-2009, 11:54
کله فوتبال مملکت بوداره
این قضیه هم که دیگه ...
اینا مردم رو ... فرض کردن فکر میکنن مردم هیچی نمیفهمن حداقل یه دروغ بهتر میگفتن !!!
فقط دروغ میگن

nesta
13-07-2009, 12:45
یه خبر خوب انصاریفرد رودارن بیرون میکنن حبیب کاشانی داره میاد
اگه بشه چی میشه:2::d0s69thbefhifftitrz:13:

Loverboy
13-07-2009, 12:55
من نمیدونم در باشگاه پرسپولیس چه میگذره اما میدونم سال سختی در انتظارتونه

جناب افشین خان . از این به بعد هرگونه پست شما در بخش پرسپولیس ( حتی اگه از پرسپولیس حمایت کنید ) اخطار میدم . شما دیگه چوب خطت فرا تر از اونی که فکرشو میکنی بالا رفته . پس شد هر پست شما حتی اگه از پرسپولیس هم حمایت کرده باشی مساویه با اخطار ) . پیش هر کی هم که عشقته برو شکایت کن .

پ.ن : دوستانی هم که جواب ایشونو بدن اخطار میگیرن

Hanrish
13-07-2009, 13:05
دوستان پرسپولیسی خوبه که یه مژده بهشون بدم برن حالا کن
طبق اخبار رسیده تو روزنامه ها تیم مس کرمان داره به دلیل تامین نشدن بودجه و تیمداری منحل میشه و بازیکنهاش هم بابت مذاکره با بقیه تیمها رو باز کردن
همین امروز فردا که صحت خبر که تایید بشه شماها هم الکی الکی میرن آسیا برین حال کنید پس دعا کنید که بودجه شون تامین نشه و مسولین مس تیم رو منحل کنن

Loverboy
13-07-2009, 13:19
دوستان پرسپولیسی خوبه که یه مژده بهشون بدم برن حالا کن
طبق اخبار رسیده تو روزنامه ها تیم مس کرمان داره به دلیل تامین نشدن بودجه و تیمداری منحل میشه و بازیکنهاش هم بابت مذاکره با بقیه تیمها رو باز کردن
همین امروز فردا که صحت خبر که تایید بشه شماها هم الکی الکی میرن آسیا برین حال کنید پس دعا کنید که بودجه شون تامین نشه و مسولین مس تیم رو منحل کنن

ممنون از دوست سپاهانیمون . اگه اوکی بشه ما هم مثل شما کشکی میریم آسیا . یعنی یه تیم دیگه زحمت میکشه ما و شما باید بریم آسیا . به حال این فوتبال باید گریست

POUYA
13-07-2009, 14:02
تکلیف بازیکناشون چی میشه؟:1:
میتونیم آشوبی رو برگردونیم

hitman47
13-07-2009, 14:21
با این وضع تیممون بهتره آسیا هم نریم چون آبرو ریزی میکنیم.
-تیم داره الکی الکی بازیکن میخره بدون اینکه بفهمه کدومشون به چه دردی میخوره
-کریمی هم که تو وفاداریش به پرسپولیس شکی نیست وپیشنهاد نجومی استیل آذین رو رد کرده رو نمیخان نگه دارن.
-کریم باقری رو هم میخان با خاطره بدی خدا حافظی کنه
-سه ماهه مارو سر سرمربی تیم خر تصور کردن.
-تیم هنوز مدیریت ثابت نداره.
-انصاریخر هم بلد نیست حتی پولشو از تو ماشینش برداره تا آقا دزده یه هدیه فراموش نشدنی ازش دریافت کنه.
-زارع که رفت مشکل کریمی رو هم همه میدونند خلیلی رو هم الکی بلا تکلیف گذاشتن. ابراهیم توره رو هم الکی از دست دادیم. شیث رضایی پر حاشیه رو دوباره کشوندیم. یعنی سال آینده کل تیم پرسپولیس سوژه اصلی بلوتوس ها میشه.
-مساله بدهی تیم رو هم هنوز حل نکردن ومعلوم نیست فصل آینده تعلیق نشیم.
-لیگ هم 15 مرداد شروع میشه.

:54: :54: :54: :54: :54: :54: :54: :54: :54: :54: :54: :54: :54: :54:
:53: :53: :53: :53: :53: :53: :53: :53: :53: :53: :53: :53:
~x( ~x( ~x( ~x( ~x( ~x( ~x( ~x( ~x( ~x(
:27: :27: :27: :27: :27: :27: :27: :27: :27: :27: :27: :27: :27: :27: :27: :27: :27: :27: :27: :27:
:29: :29: :29: :29: :29: :29: :29: :29: :29: :29: :29: :29: :29: :29: :29:
:people_blagube: :people_blagube: :people_blagube: :people_blagube: :people_blagube: :people_blagube: :people_blagube: :people_blagube: :people_blagube: :people_blagube: :people_blagube: :people_blagube: :people_blagube:

Orange
13-07-2009, 14:27
منکه گفتم عابد زاده مربی می شه الان دیگه روی هیچ گزینه خارجی فکر نمیکنند بلکه دارند رو مجید جلالی بحث میکنند اونم منتفیه تا برسیم به عابدزاده خودمون :32:.

AmiR Tifo36
13-07-2009, 14:40
تکلیف بازیکناشون چی میشه؟:1:
میتونیم آشوبی رو برگردونیم
توام كه ميخواي از آب گل آلود ماهي بگيري...بيخيال بابا :-??
اينا همش شايعس.عمرا مس رو منحل كنن.مگه الكيه؟

POUYA
13-07-2009, 15:23
حالا مگه عیب داره 2-3 تا از اون خوباش بیان تیم ما+:42:+

بعدشم امیر جون اینجا لیگ ایرانه هر چیزی ممکنه توش اتفاق بیوفته:34:

Devils Master
13-07-2009, 16:43
سلام خبرها به گوش میرسه که سلطان علی پروین میخاد برگرده به پرسپولیس

قضیه دو بازیکن برزیلی چیه

Liverpudlian
13-07-2009, 17:59
سلام خبرها به گوش میرسه که سلطان علی پروین میخاد برگرده به پرسپولیس

قضیه دو بازیکن برزیلی چیه
2 بازيکن برزيلی اومدن که من شنديم خوب هستن حالا بايد بازيشون رو ببينيم يهو ديدی يکی عين ديکارمو در اومد
پروين رو هم اگه من جاش بودم پام رو تو اين تيم نميزاشتم و بيخود خودمو خراب نميکردم
اينجور که خبرگزاری فارس گفته پرسپوليس در حال توافق با کريمی و رحمتی هست رحمتی رو نميدونم از کجا اوردن

2afm
13-07-2009, 18:38
الان داشتم فیلمه بازیاهه وسلی برزیلا با تیاگو فراگا 2 بازیکنه برزیلیه جدیده پرسپولیسو میدیدم وسلی منو یاده روبینهو میندازه خیلی سریعو تمام کننده وتکنیکیه کلان اشتباس اگه بخایم وسلیو با دی کارمو که یه بغل پا بلد نبود مقایسه کنیم تیاگو فاگا خوب مهاجمارو تغذیه میکنه و شوت زنه خوبیه الان زوده که نظر داد ولی به نظره من جفتشون امسال به کاره پرسپولیس میان مجید کامپیوترم ایشالا سرمربیه پرسپولیس میشه

Sir Amir
13-07-2009, 19:17
ما که نفهمیدیم کی سرمربی پرسپولیسه؟:-?? رایز برگن هم که دیشب تهران را ترک کرد.

Cactus
13-07-2009, 19:22
بچه ها همه اعضای هیئت مدیره گفتن مدیر عامل میخواد تو چند روز آینده عوض بشه
ای خدا یعنی میشه حاج حبیب دوباره بیاد

C R 9
13-07-2009, 19:48
فقط یه مداافع میخوایم و بس بازم بیان بگن پیروزی رو بد بستن

Cactus
13-07-2009, 19:51
فقط یه مداافع میخوایم و بس بازم بیان بگن پیروزی رو بد بستن

آقا ما اگه پونصد تاهم مدافع بگیریم تا وقتی این انصاری فرد باشه هیچی نمیشیم:27:

بابا ما اول یه سرمربی بگیریم بعد بزنیم تو کار بازیکن:winksmiley02:

C R 9
13-07-2009, 19:55
منم موافقم ولی فعلا که عبدی داره تمرین میده و تجربه ی بالایی داره مربی بیاد فقط باید بره رو سیستم و تاکتیک در ضمن زمان قطبی هم همین اتفاق افتاد

Cactus
13-07-2009, 19:59
منم موافقم ولی فعلا که عبدی داره تمرین میده و تجربه ی بالایی داره مربی بیاد فقط باید بره رو سیستم و تاکتیک در ضمن زمان قطبی هم همین اتفاق افتاد

بابا بالاخره باید با تیم آشنا بشه یه وقت بدن با تیم کار کنه و بهش فرصت داده بشه:-w
اگه نزدیکای لیگ بیاد که هیچ فرصتی نداشته شرایطش مثل زمان اون وینگادا میشه:6: