PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : {::} ارتش سرخ - جلد 3 {::}

صفحه ها : 1 2 3 [4]

ViVa LiverP♥♥L
03-08-2009, 14:06
ولی به نظر من فقط هجومی بودن خوب نیست .[Only registered and activated users can see links]
فقط نباید گل بزنیم که! باید دفاعمونم خوب باشه که گل الکی هم نخوریم!
پارسال لیورپول مگه نبود به راحتی گل می زد و به همون راحتی هم گل می خورد که آخر کار دستش داد![Only registered and activated users can see links]

Liverpudlian
03-08-2009, 14:21
اونجوری که شنديم فکر کنم شماره ها اينجوری باشه البته رو شماره کلاه کج و زارعی شک دارم
/1- میثاق معمارزاده / 4- علیرضا محمد/ 3 - سپهر حیدری/ 14 - مجتبی شیری /
/ 6- کریم باقری / 7- محمد پروین / 9- محسن خلیلی/ 10- میثم بائو /
/11- حوار مولا محمد/
/ 13- شیث رضایی /
/ 8- اشپیتیم آرفی / 15- وسلی برازدآلمديا /
/ 16- محمد منصوری / 18- ابراهیم شکوری / 19- جلال اکبری /20- حلافی /23- علیرضا حقیقی/ 24- هادی نوروزی/ 25- مهدی شیری / 26- حمیدرضا علی عسگر / 28- حسین بادامکی/ 29- مهران فرضیات/ 30- مجتبی زارعی./ 32- عادل کلاه کج/
/ 5. باقريها /

Devils Master
03-08-2009, 14:38
سلام دوستان مگه پرسپولیسحوار مولا محمد رو خریده

Only Gerrard 8
03-08-2009, 14:46
سلام دوستان مگه پرسپولیسحوار مولا محمد رو خریده

داداش خوابيديا از خواب بپر :D امشب داره مياد تهران هوار ملا تا تو تمرينات گروهی پرسپوليس شرکت کنه بعد تو ميگی پرسپوليس اين رو خريده :devil:

Devils Master
03-08-2009, 15:01
خیلی خوشحال شدم من نمیدونستم که بازیکن جدیدی هم دیگه خریده پرسپولیس

canon
03-08-2009, 15:09
کسی بیوگرافی و امار دو بازیکن برزیلی پرسپولیس رو نداره؟:29dz8zk:
:perspolis:
:thankyou:

L . F . C
03-08-2009, 16:35
آقا میگن کرانچار تیماش معمولا هم خوب گل میزنن و هم خوب گل میخورن !
در این صورت من بازی دفاعی رو بیشتر ترجیح میدم !! :34:

Sir Amir
03-08-2009, 17:06
آقا میگن کرانچار تیماش معمولا هم خوب گل میزنن و هم خوب گل میخورن !
در این صورت من بازی دفاعی رو بیشتر ترجیح میدم !! :34:

بله.البته اينقدر هم دفاع نكنيم كه يكي بزنيم بعد همش تو لاك دفاعي باشيم.هر چيزي حد و اندازه اي داره ديگه.

درباره ي شمارها بگم كه الان چرا به كلاه كج 99 را ندادن.اين بازيكن باز ناراحت ميشه و ميره.
حالا خودامونيم كسي ميدونه تركيب پرسپوليس تو اولين بازي چيه؟

canon
03-08-2009, 17:14
معمارزاده
شیث-باقریها-سپهر-محمد
پروین-باقری-کلاهکج
خلیلی-بائو-آرفی

به به چه ترکیبی:6qwup3:

Cactus
03-08-2009, 17:23
آره بهتره که دفاع نکنیم

پرسپولیس سال پیش متاسفانه انقدر حمله می کرد گل نمیزد بعدش می رفت راحت گل میخورد که ایشالله این فصل اینجوری نشه و ما قهرمان بشیم

.:AoShiMa SaN:.
03-08-2009, 17:28
وقتی تیم هجومی باشه و هم خوب گل بخوره هم خوب گل بزنه ، میشه یه کاریش کرد ، اقلا برنامه برا بازی داریم ولی بازی دفاعی تهش میشه تیم وینگادا که اصلا معلوم نیس میخوان چی کار کنن ، خلاقیت تیمی و هجومی اگه از بین بره هیچکاری دیگه نمیشه کرد ولی دفاعو میشه ترمیم کرد ، بهترین ترکیب از نظرمن:

--------------میثاق--------------
شیری---نبی----سپهر----شیث
--------------کریم---------------
بائو----------------------منصوری
-------------عادل---------------
------خلیلی----آرفی-----------

Cactus
03-08-2009, 17:55
کسی بیوگرافی و امار دو بازیکن برزیلی پرسپولیس رو نداره؟:29dz8zk:
:perspolis:
:thankyou:

چرا تو خبر های باشگاه من گذاشتم برید از اونجا ببینید البته 3 روز پیش گذاشتم

منم میگم این سیستم خوبه

-------------معمار زاده--------------
محمد---باقریها----سپهر----اکبری یا شیث
--------------شیری---------------
بائو----------------------پروین یا حوار ملا
-------------کلاه کج---------------
------خلیلی--------آرفی-----------

only red
03-08-2009, 18:22
اینم سیستم من

----------------میثاق---------------

اکبری----شیری-----شیث------محمد

---------------کلاه کج--------------

حوارملا-------------------------بائو

----------مهدی شیری----------

------زارعی-------اشپیتیم---------

canon
03-08-2009, 19:26
1-ميثاق معمارزاده# شماره ي پيراهن:1#پست بازي:دروازبان

2-عليرضا محمد# شماره ي پيراهن: 2 #پست بازي:مدافع

3-محمد منصوري# شماره ي پيراهن: 16 #پست بازي:هافبك

4-كريم باقري #شماره ي پيراهن:6# پست بازي:هافبك دفاعي

5-شيث رضايي# شماره ي پيراهن:13#پست بازي:مدافع

6-حسين بادامكي# شماره ي پيراهن:11 #پست بازي:هافبك چپ

7-سپهر حيدري# شماره ي پيراهن:3# پست بازي:دفاع مياني

8-مهدي شيري# شماره ي پيراهن:25 #پست بازي:هافبك نفوذي

9-مجتبي زارع# شماره ي پيراهن:30 #پست بازي:مهاجم

10-اشپيتيم آرفي# شماره ي پيراهن:8 #پست بازي:مهاجم

11-جلال اكبري# شماره ي پيراهن:17# پست بازي:دفاع چپ

12-مجتبي شيري# شماره ي پيراهن:4 #پست بازي:دفاع وسط

13-ميثم بائو# شماره ي پيراهن:10 #پست بازي:هافبك نفوذي-چپ

14-نبي ا... باقريها# شماره ي پيراهن:5 #پست بازي:دفاع مياني

15-اكبر صغيري# شماره ي پيراهن:19 #پست بازي:مهاجم

16-ابراهيم شكوري# شماره ي پيراهن:18# پست بازي :دفاع چپ

17-هادي نوروزي# شماره ي پيراهن:24 #پست بازي :مهاجم

18-محسن خليلي# شماره ي پيراهن:9 #پست بازي:مهاجم

19-تياگو فراگو# شماره ي پيراهن:27 #پست بازي:هافبك دفاعي-نفوذي

20-وسلي برزيليا# شماره ي پيراهن:28 #پست بازي:مهاجم

21-عادل كلاه كج# شماره ي پيراهن:23# پست بازي:هافبك دفاعي

22-هوار ملا محمد شماره ي پيراهن:21 پست بازي:هافبك نفوذي-چپ

Devils Master
03-08-2009, 20:28
محمد---باقریها----سپهر----اکبری
--------------باقری---------------
بائو----------------------پروین
-------------هوار ملا محمد--------------

♥♥Stan♥♥
03-08-2009, 20:33

:72:سلام به هوادارای پرسپولیس
چه ترکیب توپ و غنی داره تیممون اگه مربیمون با عرضه باشه >>>> قهرمان لیگ و جام حذفی رو میگیریم و فینال جام باشگاه های اسیا میتونیم بریم چون پتانسیل و قدرتشو داریم :2qcmh45:

Sir Amir
03-08-2009, 20:56
اينم تركيبم.

شيري----اكبري-----شیث------محمد

حوارملا-------------------------بائو

----------مهدی شیری----------

------خليلي-------اشپیتیم---------

ArtesheSorkh
03-08-2009, 21:00

Liverpudlian
04-08-2009, 00:49

اكبري-----سپهر----شیث------محمد

هوارملا-------------------------بائو

----------پروین----------

------خليلي-------اشپیتیم--------
بهترين ترکيب همينه هم هجومی هم دفاعی کلاه کج هم موقع حمله به تيم سرعت ميده هم موقع دفاع با دوندگيش جمع ميکنه توپ هارو پروين هم فکر کنم چون جوونه و انگيزه داره بايد از اول تو ترکيب باشه تيم بايد امسال بيشتر جوونگرا باشه .ميتونه پروين نيمه دوم با مهدی شيری عوض شه يا هوار ملا با شيری عوض شه فرقی نداره بستگی به بازيشون داره

nesta
04-08-2009, 06:44
وقتی تیم میخواد هجومی باشه باید اصولی حمله کنه وظیفه هرکی مشخص باشه اینجوری سازماندهی تیم بهم نمیریزه و میتونیم شاهد یه پرسپولیس هجومی باشیم
امسال دفاعامون خوبن طبیعتا نباید مشکلی باشه تنها اشکالاتی که شاید پیش بیاد انتخاب هافبک دفاعی مونه
ترکیب من:
-----------------------------------------معمارزاده-----------------------------------
اکبری--------------------سپهر---------------------شیث-------------------محمد
-----------------------------------مجتبی شیری--------------------------------
---------------------حوار مولا-----------------------------بائو------------------------
-----------------------------------مهدی شیری---------------------------------------
---------------خلیلی-------------------------------------آرفی----------------------
پ ن:کلاه کج میتونه جای مجتبی شیری باشه-پروین جای مهدی شیری-بازی برزیلی ها رو هم که ندیدیم ولی در کل تیم خوب و یک دستی داریم

Devils Master
04-08-2009, 14:46
وقتی تیم میخواد هجومی باشه باید اصولی حمله کنه وظیفه هرکی مشخص باشه اینجوری سازماندهی تیم بهم نمیریزه و میتونیم شاهد یه پرسپولیس هجومی باشیم
امسال دفاعامون خوبن طبیعتا نباید مشکلی باشه تنها اشکالاتی که شاید پیش بیاد انتخاب هافبک دفاعی مونه
ترکیب من:
-----------------------------------------معمارزاده-----------------------------------
اکبری--------------------سپهر---------------------شیث-------------------محمد
-----------------------------------مجتبی شیری--------------------------------
---------------------حوار مولا-----------------------------بائو------------------------
-----------------------------------مهدی شیری---------------------------------------
---------------خلیلی-------------------------------------آرفی----------------------
پ ن:کلاه کج میتونه جای مجتبی شیری باشه-پروین جای مهدی شیری-بازی برزیلی ها رو هم که ندیدیم ولی در کل تیم خوب و یک دستی داریم

ترکیبت خیلی خوبه ولی جای کاپیتان کریم خالیه

Fenrir Greyback
05-08-2009, 01:46
دوستان من امروز با بائو کلی حرف زدم بیچاره فقط از این یکم ترس داره که جو ورزشگاه براش خراب باشه مثل نیکبخت! حمایتش کنین اگه ورزشگاه رفتین!

Cactus
05-08-2009, 08:58
خب بچه ها طی تازه ترین رده بندی باشگاه های جهان تیم ما پرسپولیس در رده ی 266 هست و به عنوان برترین تیم باشگاهی ایران در این فهرست هست
ایشالله که این فصلم برترین تیم باشگاهی ایران باشه و در لیگ هم قهرمان بشه فردا هم که لیگ شروع میشه

Sir Amir
05-08-2009, 09:16
دوستان من امروز با بائو کلی حرف زدم بیچاره فقط از این یکم ترس داره که جو ورزشگاه براش خراب باشه مثل نیکبخت! حمایتش کنین اگه ورزشگاه رفتین!

فقط به يك شرط كه بدقولي نده به هواداران وگرنه كه ما چاكرش هم هستيم.

nesta
05-08-2009, 09:22
ترکیبت خیلی خوبه ولی جای کاپیتان کریم خالیه

تو اینکه کریم بازیکن خوبیه(یا خوبی بود) شکی نیست اما از کریم دیگه گذشته بخواد 90 دقیقه بخواد بدوه فکر کنم مدت مفید واسه بازیش بین 30 تا45 دقیقه باشه

ViVa LiverP♥♥L
06-08-2009, 16:04
بابا نا سلامتی 2 ساعت دیگه اولین بازیه لیگمون می خوایم انجام بدیم !!!

canon
06-08-2009, 16:11
بابا نا سلامتی 2 ساعت دیگه اولین بازیه لیگمون می خوایم انجام بدیم !!!
خودتو ناراحت نکن با تیم دوم هم که شده بازی رو میبریم :5:

Ferguson
06-08-2009, 16:18
مسی ها هم برگ چغندر تشریف دارن که ما توی خونه خودشون با تیم دوممون و اونم زوج بادامکی و هادی نوروزی و اون جلو هم مجتبی زارعی !!! ببریمشون !!

ما که از خدامونه . ولی 99 درصد پرسپولیس ببر نیست . یا مساوی یا باخت !

AmiR Tifo36
06-08-2009, 16:42
سلام دوستان
بازم از امروز اين ليگ لكنته شروع ميشه و...
حرص خوردن ماهم شروع ميشه
من دارم ميرم مشهد امشب واسه قهرمانيمون از امام رضا حاجت بگيرم...
از هفته ي بعد هم استد رفتنمامونم شروع ميشه
به اميد سرفرازي پرسپوليس زلزله

canon
06-08-2009, 17:02
مسی ها هم برگ چغندر تشریف دارن که ما توی خونه خودشون با تیم دوممون و اونم زوج بادامکی و هادی نوروزی و اون جلو هم مجتبی زارعی !!! ببریمشون !!

مس سال قبل تیم بود و رحمتی رو داشت حالا چی؟:6qwup3:

Loverboy
06-08-2009, 17:09
بهتره واقع بین باشیم . اونقدر که فکرشو میکنید الکی هم نیست . بازیه فوق العاده سختیه

Orange
06-08-2009, 17:19
حس خوبی نسبت به بازی امروز ندارم چون اصلا روش کار کرانچار معلوم نیست کلا مربی های کروات بگیر نگیر دارند یک فصل خیلی خوبند یک فصل مفتضح :27:.
از اونور هم مس هست که باید بگم چون تو زمینشه و بازی اول هست همه و همه باعث میشه انگیزشون بره بالا بعد ما بترکیم :D.
این برنامه شبکه 3 چقدر مسخرست از رو کدوم برنامه برداشتند این روش رو :292:!

ViVa LiverP♥♥L
06-08-2009, 19:27
خوب مثه اینکه تیمه بدی نداریم .
در حالی که تیم اصلیمونو نداریم.
خیلی خوب بازی کردیم مخصوصا اکبری نوروزی[Only registered and activated users can see links] زارعی محمد و شیث[Only registered and activated users can see links] که با اومدنش به خط دفاعیمون خیلی احساس قدرت می کنم در خط دفاعی.
همون طور که پیشبینی کرده بودیم چیزه خاصی از کریم ندیدیم.
امیدوارم نیمه دوم هم همین طور خوب بازی کنیم و سه امتیاز ارزشمند اولین بازیو بگیریم و با روحیه ای مضاعف بقیه بازی ها رو انجام بدیم.[Only registered and activated users can see links]

مثله اینکه زوج نوروزی و بادامکی گرفت![Only registered and activated users can see links]

پ.ن. بچه ها فکرشو کنید نوروزی امسال آقای گله لیگ بشه با بیستو خورده ای گل![Only registered and activated users can see links]

Ferguson
06-08-2009, 23:12
خوب مثه اینکه تیمه بدی نداریم .
در حالی که تیم اصلیمونو نداریم.
خیلی خوب بازی کردیم مخصوصا اکبری نوروزی[Only registered and activated users can see links] زارعی محمد و شیث[Only registered and activated users can see links] که با اومدنش به خط دفاعیمون خیلی احساس قدرت می کنم در خط دفاعی.
همون طور که پیشبینی کرده بودیم چیزه خاصی از کریم ندیدیم.
امیدوارم نیمه دوم هم همین طور خوب بازی کنیم و سه امتیاز ارزشمند اولین بازیو بگیریم و با روحیه ای مضاعف بقیه بازی ها رو انجام بدیم.[Only registered and activated users can see links]

مثله اینکه زوج نوروزی و بادامکی گرفت![Only registered and activated users can see links]

پ.ن. بچه ها فکرشو کنید نوروزی امسال آقای گله لیگ بشه با بیستو خورده ای گل![Only registered and activated users can see links]
اره خیلی زوجشون گرفت :2qcmh45: دیدیم چقدر این بادامکی خوب کار کرد و نوروزی هم گل های منطقی و قشنگ زد !! اصلا گل های نوروزی شانسی نبود که !! همش روی مهارت فردی این بابا بود :2qcmh45:

Loverboy
07-08-2009, 00:45
اره خیلی زوجشون گرفت :2qcmh45: دیدیم چقدر این بادامکی خوب کار کرد و نوروزی هم گل های منطقی و قشنگ زد !! اصلا گل های نوروزی شانسی نبود که !! همش روی مهارت فردی این بابا بود :2qcmh45:
شما هم فکر کنم پرسپولیس رو با منچستر اشتباه گرفتی . همش فاز منفی میدی ! با این بازیکنا مساوی گرفتن حکم برد رو داشت . خواهشاً یه کم انصاف داشته باشید

من در کل بازی رو امیدوار کننده دیدم و با رسیدن بازیکنان دیگه به ترکیب روزهای خوبی رو پیش بینی میکنم

ArtesheSorkh
07-08-2009, 00:51
شما هم فکر کنم پرسپولیس رو با منچستر اشتباه گرفتی . همش فاز منفی میدی ! با این بازیکنا مساوی گرفتن حکم برد رو داشت . خواهشاً یه کم انصاف داشته باشید

من در کل بازی رو امیدوار کننده دیدم و با رسیدن بازیکنان دیگه به ترکیب روزهای خوبی رو پیش بینی میکنم

کاملا باهات موافقم ...چون تقریبا این بازیکنا تیم دوم بودند

Ferguson
07-08-2009, 01:51

خیلی بد هست که شما به عنوان یک مدیر بدون اینکه متوجه منظور پست ها شده باشی . اونو نقل قول می کنی !! کسی پرسپولیس رو با منچستر اشتباه نگرفت . کسی هم نگفت این نتیجه با این بازیکن ها بد هست . بنده دارم عرض می کنم اصلا چرا باید تیمی مثل پرسپولیس که اینهمه اون مدیر عاملش شلوغ کرد توی فصل نقل انتقالات . حالا باید در اولین بازی فصل از امثال نوروزی و علی عسگر و بادامکی استفاده بکنه !؟ که بعدشم ما هوادارا بگیم اقا چون این بازیکنا بودن نتیجه خوبی گرفتیم !! حرف من اینه . تیم ما هم با این بازیکن ها به جایی نمی رسه . و باید بازیکن هایی مثل حوار و ارفی و ... به زودی اضافه بشن . پس نباید به امثال بادامکی و نوروزی و علی عسگر دل بست . این دو تا موضوع خیلی سادست و حالا شما که انصاف داری !! اگه میخوای از این موضوع به عنوان فاز منفی یاد کنی ! قضیه فرق می کنه !!

Loverboy
07-08-2009, 02:12
خیلی بد هست که شما به عنوان یک مدیر بدون اینکه متوجه منظور پست ها شده باشی . اونو نقل قول می کنی !! کسی پرسپولیس رو با منچستر اشتباه نگرفت . کسی هم نگفت این نتیجه با این بازیکن ها بد هست . بنده دارم عرض می کنم اصلا چرا باید تیمی مثل پرسپولیس که اینهمه اون مدیر عاملش شلوغ کرد توی فصل نقل انتقالات . حالا باید در اولین بازی فصل از امثال نوروزی و علی عسگر و بادامکی استفاده بکنه !؟ که بعدشم ما هوادارا بگیم اقا چون این بازیکنا بودن نتیجه خوبی گرفتیم !! حرف من اینه . تیم ما هم با این بازیکن ها به جایی نمی رسه . و باید بازیکن هایی مثل حوار و ارفی و ... به زودی اضافه بشن . پس نباید به امثال بادامکی و نوروزی و علی عسگر دل بست . این دو تا موضوع خیلی سادست و حالا شما که انصاف داری !! اگه میخوای از این موضوع به عنوان فاز منفی یاد کنی ! قضیه فرق می کنه !!
عزیزم منظور من از منچستر و اینا بازیکنها بودند :دی . منچستر نیمکتش با تیم اصلیش فرق آنچنانی نداره ولی پرسپولیس 11 تا به زور میشه جمع کرد . منظور من این بود . آرفی که محروم بود . خلیلی و برزیلی ها آماده نبودند ، کرانیکار هم گفته بمونند تهران بدنسازی کنن . مولا محمد هم معلوم نیست کجاست . در بی کفایتی مدیرامون شکی نیست و قبول دارم که تیممون با امثال بازیکنان امروز به جایی نمیرسه ولی در کل بد هم نبود . شک ندارم روز به روز بهتر خواهیم شد و پرسپولیس بهتری خواهیم دید

saeed.ss
07-08-2009, 03:00
سلام.من بازی رو کامل دیدم و با اینکه همه بازیکنای اصلی نبودن ولی پرسپولیس خوب بازی کرد.به نظرم امسال مدعی قهرمانی زیاده پرسپولیس و استقلال و سپاهان و مس(شاید)

من فقط یه سوال دارم میشه لیست بازیکن های پرسپولیس که از اول تو بازی بودن رو یکی بزاره؟
ممنون میشم.مرسی

ACMilan
07-08-2009, 03:55
اولين بازي رو مساوي كرديم
دفاعمون خيلي داغون بود ولي جوونا خوب بودن مثل زارعي و نوروزي هم تركوند كلا تيم اميدوار كننده بود ولي بازيكن جوون خيلي زياده و با تجربه كم

fabio_aurelio
07-08-2009, 04:07
امسال خط حملمون بهترين مي شه خط دفاعمون بدترين :laugh4:

ArtesheSorkh
07-08-2009, 04:08
سلام.من بازی رو کامل دیدم و با اینکه همه بازیکنای اصلی نبودن ولی پرسپولیس خوب بازی کرد.به نظرم امسال مدعی قهرمانی زیاده پرسپولیس و استقلال و سپاهان و مس(شاید)

من فقط یه سوال دارم میشه لیست بازیکن های پرسپولیس که از اول تو بازی بودن رو یکی بزاره؟
ممنون میشم.مرسی

میثاق معمارزاده، علیرضا محمد، مجتبی شیری، شیث رضایی، جلال اکبری، کریم باقری، میثم بائو، حمید علی عسگری، حسین بادامکی، مجتبی زارعی و هادی نوروزی

sambik
07-08-2009, 09:46
بچه ها سلام
برای بازی اول خوب بود اونم با چندین بازیکن اصلی غایب ولی زارعی و اکبری عالی بودن خیلی بهشون امیدوارم بعدشم یاد اون بازیای دوره دنیزلی افتادم . هجوم هجوم

ViVa LiverP♥♥L
07-08-2009, 11:03
امسال خط حملمون بهترين مي شه خط دفاعمون بدترين :laugh4:

ولی به نظر من امسال خط دفاعیمون از پارسال بهتره مخصوصا با اضافه شدنه شیث خیلی خیالم راحت بود دیروز اگه دیروز گل زیاد خوردیم به نظر من آماده نبودن!:smoke:

POUYA
07-08-2009, 12:44
آقا یه سوال
جریان لباسا چی بود دیروز؟ خیلی زشت بودن:164:
مگه نگفته بودن امسال هم با آل اشپورت به توافق رسیدن؟:-t

بعد از اون ور سپاهان رفته با لوتو قرارداد بسته:53:

Cactus
07-08-2009, 12:49
والا ما خودمونم نمی دونیم گفته بودن با آل اسپورت قرار داد بستن حالا معلوم نیست که چی شده این پیراهن ها رو پووشیده بودن چقدرم بد بودش

SHANKS
07-08-2009, 13:20
طبیعیه که امسال پرسپولیس حصاری بپوشه(حداقل تا موقعی که انصاریفرد باشه)
متاسفانه جنس پیراهن حصاری وحشتناکه و اتفاقا شنیدم که دیروز کریم باقری به نمایندگی از بازیکنا کلی انتقاد کرده از جنس پیراهن که اینا پلاستیکه و اذیت میکنه!:-w
البته ال اشپورت و بقیه این مارک ها هم خیلی جالب نیستن.....
میبینید ایران با تحریم کردن نایک و آدیداس داره خودش و فوتبالیست هاش رو عذاب میده وگرنه نایک و آدیداس که ضرری نمیکنن:53:

Loverboy
07-08-2009, 13:43
بازی هفته بعد پرسپولیس تو آزادی با اس اس اهواز بدون تماشاگره؟؟

دلیلش چیه که باید بی تماشاگر باشه ؟ تنها بازی ای که بدون تماشاگره بازیه امروز استقلال و سپاهانه که با نفوذی که سپاهانیا تو فدراسیون دارن اجازه بخشش هوادارا رو ندادن . روز به روز تنفرم نسبت بهشون بیشتر میشه

SHANKS
07-08-2009, 13:46
آخه اگه یادت باشه بازی آخر فصل پیشمون با بنیادکار درگیری شد...
صندلی ها رو شکوندن و کلی هم به انصاریفرد دریوری گفتن..
در ضمن من از قول انصاریفرد تو روزنامه خوندم گفته بود:حیفه که پرسپولیس با ابن همه تماشاگر بازیش بدون تماشاچی باشه.

Real Madrid C.F
07-08-2009, 13:59
انصاریفرد میگفت با آدیداس مذاکره میکنیم خر کیف شدیم لباسا چه زشت بود در ضمن امسال قهرمانی مال پرسپولیس زلزلست

POUYA
07-08-2009, 14:52
آره انگار بازی بعدیمون بدون تماشاگر برگزار میشه
واقعا احسنت به این فدراسیون و اون کمیته انضباطی
2 تا بازی که میتونستن تماشاگرای زیادی رو به ورزشگاه بکشونن بدون تماشاگر برگزار میشه

Devils Master
07-08-2009, 16:15
سلام دوستا بازیبعدی همه بازیکنها بازی میکنن حوار هم بازی میکنه؟

Loverboy
07-08-2009, 16:40
سلام دوستا بازیبعدی همه بازیکنها بازی میکنن حوار هم بازی میکنه؟
دوست عزیز بار آخره که اخطار میکنم ! سوالاتون جز اسپم چیز دیگه ای نیست پس مراقب باشید

nesta
08-08-2009, 08:30
در کل بازی خوبی بود مخصوصا تو فاز هجومی فقط دوتا علامت سوال بزرگ هست:
1-بازی علی عسگر تو پست هافبک دفاعی
2-نیمکت نشینی سپهر و بازی شیری تو پست دفاع آخر
میشه گفت با 50% توانمون نتیجه قابل قبولی بود هرچند اگه تمرکزمون رو بد گلای زده حفظ میکردیم میتونستیم برنده بازی باشیم و 3امتیازو بدست بیاریم-منکه امیدواریم به تیم خیلی بیشتر شد

POUYA
08-08-2009, 10:41
حالا بروبچ یه چیزی بگم بخندید
رفتم تو تاپیک سپاهان طرف اومده نوشته فقط ذوب آهن و سپاهان مدعی قهرمانی هستن:781::781::781::781::781::781:
کلا آدمای خوشحالی هستن
یکیشونم اومده میگه ما به تسبیح صمد باختیم

SHANKS
10-08-2009, 23:16
مطلب زیر منو متاسف کرد و البته دو ساعته دارم فکر میکنم که ایران از تحریم نایک و آدیداس به کجا میرسه؟

آقای انصاریفرد؛به فکر شان پرسپولیس باشید...

حصاري با رقيب خودش وارد مذاكره شد / وقتي بدن بازيكنان به رنگ صورتي درآمد! / آقاي انصاري‌فرد به فكر شأن پرسپوليس باشيد!

اين سطور خطاب به شخص عباس انصاري‌فرد نوشته مي‌شود كه احتمالا در مالزي است و شايد يكي دو روز بعد به گوشش برسد: «آقاي انصاري‌فرد شما مديرعامل باشگاهي هستيد كه تيم فوتبالش در ايران طرفداران ميليوني دارد، در آسيا جزو شناخته شده‌ها است و حتي شهرت و اعتبارش از قاره فراتر مي‌رود. اين باشگاه بزرگترين چهره‌هاي فوتبال مملكت را برخود ديده و مي‌بيند بنابر اين به شخصيتي يگانه و ويژه رسيده كه سخت بتوان آن را زير سوال برد اما شما در ظاهر تيم‌تان دقت نمي‌كنيد. تيم را با ظاهري شبيه تيم‌هاي محلي به شهرستان و مسابقه مي‌فرستيد تا صداي اعتراض ستاره‌هايتان بلند شد. چرا از موضوع به اين مهمي راحت مي‌گذريد؟ چرا نمي‌خواهيد شخصيت والاي باشگاه حفظ شود؟ چرا از سپاهان و استقلال فاصله مي‌گيريد؟ چرا به دست خودتان شأن باشگاه را زير سوال مي‌بريد؟» اميدواريم در حفظ شأن پرسپوليس هم مسوولان اين باشگاه به رابطه‌ها چشم ببندند و پرسپوليس را آنطور كه بايد مقابل چشم ميليون‌ها هوادارش بفرستند.

آنهايي كه پرسپوليس را با لباس‌هاي سفيد و طرح دهه شصتي در كرمان ديدند زياد تعجب نكردند البته شايد براي خيلي از هواداران نكته خاصي در لباس‌هاي جديد پرسپوليس مشهود نبود اما آنهايي كه كمي نكته‌بين بودند فهميدند كه مارك البسه جديد قرمزها عوض شده و ديگر خبري از آن پيراهن‌هاي خوش نقش دو فصل اخير نيست.
چند سانتيمتر آن‌طرف‌تر از لوگوي باشگاه آرم توليدي حصاري با آن پلنگ نه‌چندان خوش قد و قامتش مشخص بود. بله پرسپوليس با حصاري ليگ را شروع كرد، توليدي‌اي كه سال‌هاست از تيم‌هاي ليگ برتري و سطح اول فوتبال كشور فاصله گرفته.
اما شايد زياد تعجب‌برانگيز نبود كه بعد از دو سال همكاري با برند آلماني آل اسپورت پرسپوليس

از ميان گزينه‌هاي خارجي و داخلي معتبر سراغ حصاري برود. حاج آقا حصاري كه هنوز نسبت فاميلي‌اش با عباس انصاري‌فرد بر پرسپوليسي ها پوشيده است امسال از سه ماه قبل و در تمام امور باشگاه حكم مشاوري را ايفا مي‌كند كه تلفيقي از قائم مقام، مدير فني و معاون باشگاه است!

فرياد كرانيكار و پاسخ باقري
اما اعتراض‌ها به لباس‌هاي حصاري خيلي زودتر از حد تصور شروع شد. صبح روز مسابقه با مس كرانيكار ترتيب يك جلسه تمريني سبك در محوطه هتل را داد. او به موقع سر تمرين حاضر شد اما بعد از گذشت چند دقيقه با صحنه عجيبي روبرو شد كه هيچ وقت در طول 14 سال سرمربيگري‌اش با آن مواجه نشده بود؛ بازيكنان پرسپوليس با لباس‌هاي متفاوت و نامرتب جلوي چشم سرمربي حاضر شده بودند و البته در بين آنها بعضي‌ها با لباس ركابي آمده بودند تا تمرين كنند! اين موضوع البته براي كرانيكار اصلا طبيعي نبود تا فرياد او به آسمان بلند شود. او به نامرتب بودن لباس‌ها و رنگارنگ بودن آنها اعتراض كرداما كريم باقري به عنوان كاپيتان به سرمربي پاسخ داد: «لباس‌هايي كه به ما داده‌اند پلاستيكي است و بدن بازيكنان را اذيت مي‌كند، ما نمي‌توانيم اينها را بپوشيم!» با اين حال پرسپوليس با لباس‌هاي حصاري رودرروي مس قرار گرفت اما اعتراض‌ها تمام نشد. پرسپوليسي‌ها در تمرين سراغ لباس‌هاي آل اسپورت رفتند و از لباس‌هاي فصل گذشته استفاده كردند تا انصاري‌فرد به فكر همكاري مجدد با برند آلماني بيفتد.

اعتراض بازيكنان در تمرين
اواخر فصل گذشته آل اسپورت به خاطر تخلفات پرسپوليس خواستار عدم همكاري با باشگاه شد اما پادرمياني خوردبين و يكي دو واسطه باعث شد تا در چهار پنج بازي آخر ليگ برتر و ليگ قهرمانان البسه پرسپوليس تغيير نكند. با اين حال آل اسپورت قراردادي كه يك سال ديگر از آن باقي مانده بود را يكطرفه فسخ كرد تا نارضايتي‌اش را از همكاري با پرسپوليس نشان دهد. انصاري‌فرد هم خيلي زود سراغ حصاري رفت تا تيم بدون لباس تمرين‌هايش را شروع نكند اما حالا اوضاع كاملا فرق كرده است. حالا بازيكنان كه بعد از تمرين لباس‌هاي حصاري را از تن خارج مي‌كنند، پوستي به رنگ صورتي دارند چرا كه جنس البسه حصاري مطلوب نيست و پيراهن‌هاي اين توليدي رنگ مي‌دهد تا مارك لباس‌هاي تمرين تغيير كند! البته همين حالا هم بيشتر بازيكنان از شورت و جوراب آل اسپورت استفاده مي‌كنند. آنها در تمرين مدام به اين لباس‌ها اعتراض مي‌كنند و حتي دروازه‌بان‌هاي پرسپوليس معمارزاده و حقيقي گفته‌اند لباس‌هاي حصاري را نخواهند پوشيد. حقيقي در تمرين فقط با لباس‌هاي آل اسپورت حاضر مي‌شود و بقيه هم كه مجبورند يكدست باشند به اين جريان تن داده‌اند اما كماكان اعتراض‌ مي‌كنند تا بالاخره مديريت باشگاه واكنش نشان بدهد.

حصاري مامور مذاكره با آل اسپورت!
اتفاق جالب ديگري در باشگاه پرسپوليس رخ داد. انصاري‌فرد كه از اعتراض بازيكنان مطلع شده بود حصاري را مامور مذاكره دوباره با نماينده آل اسپورت كرد. پيش از اين گفته مي‌شد آل اسپورت از باشگاه شكايت كرده كه چرا وقتي قراردادي بين دو طرف وجود دارد از لباس‌هاي حصاري استفاده كرده اما شكايتي در كار نبوده و نماينده آل اسپورت گفته اگر اين شركت مي‌خواسته شكايت كند، فصل قبل و پس از مجيدپوش شدن پرسپوليسي‌ها از اين باشگاه شكايت مي‌كرد. بعد از اين اتفاقات حصاري با نماينده آل اسپورت مذاكره كرده و گفته مي‌شود توافقاتي جزيي حاصل شده تا دوباره همكاري پرسپوليس با اين برند از سر گرفته شود. گفته مي‌شود حصاري در اين مذاكرات گفته توليدي وي انواع و اقسام لباس‌ها و وسايل مورد نياز را براي تيم مهيا كرده و خواستار اين شده آل اسپورت نيز چنين كاري انجام دهد. جالب اينكه حصاري به نماينده
آل اسپورت گفته كريم باقري به عنوان نماينده بازيكنان از محصولات اين توليدي ابراز رضايت كرده و نارضايتي بازيكنان از البسه جديد باشگاه شايعه است اما اينكه چرا مجبور شده دوباره با اين شركت وارد مذاكره شود را توضيح نداده است! به هر ترتيب شايد تا يك ماه ديگر همكاري پرسپوليس- آل اسپورت از سر گرفته شود تا نارضايتي‌ها از لباس‌هاي تيم فروكش كند و پرسپوليس دوباره همان تيم خوش رنگ و خوش نقش دو فصل گذشته باشد و مقابل چشم بيننده‌هاي ميليوني‌اش با ظاهري شكيل به ميدان برود

منبع ([Only registered and activated users can see links])

nesta
11-08-2009, 12:21
امروز تو سایت گل نوشته بود احتمال داره خلیلی بره سپاهان یه صحبت هائی هم بین دو طرف شده ولی هنوز هیچ چیز معلوم نیست

Cactus
11-08-2009, 12:46
دروغ و شایعه ای بیش نیست این سایت گل مطالب الکی زیاد مینویسه

اونجا هم نوشته بود سپاهان تمایل به گرفتنش داره خلیلی هم عمرا اگه دوست داشته باشه بره اونجا این حوار ملا هم که هر روز یه چیز راجع بهش میگن یه روز میگن میاد یه روز میگن خودشم همش میگه پولم را بدهید به ایران میایم خداکنه زودتر بیاد هافبک خیلی خوبی هست

Sir Amir
11-08-2009, 13:03
این حوار ملا هم که هر روز یه چیز راجع بهش میگن یه روز میگن میاد یه روز میگن خودشم همش میگه پولم را بدهید به ایران میایم خداکنه زودتر بیاد هافبک خیلی خوبی هست

خوب تا مشكلشو حل نكن كه نمياد دوست من.خوب اين حوار هم راست ميه پولشو نميدن ديگه.

pers20
11-08-2009, 19:14
اصلا تماشاگرای پرسپولیس رو بخاطره هیچ و پوچ محروم کردن چون استقلال محروم شد پرسپولیس رو هم محروم کردن .
از استقلال مایلی کهن به کمیته انظباطی شکایت کرد کی از پرسپولیس شکایت کرد؟؟ حتما انصاریفرد دیگه؟؟؟ چون که اگرم قرار باشه پرسپولیس محروم شده باشه بخاطر فحشهاییه که به انصاری فرد دادن!!

més que un club
11-08-2009, 19:34
امروز تو سایت گل نوشته بود احتمال داره خلیلی بره سپاهان یه صحبت هائی هم بین دو طرف شده ولی هنوز هیچ چیز معلوم نیست

بابا دروغه شماها چرا باور میکنین !!!!!!!!!!!!1
محسن بارها عشق و علاقه خودشو به باشگاه نشون داده و گفته که چقدر به پرسپولیس و هواداراش وفاداره ! این سایت گلم چرت و پرت زیاد مینویسه !

only red
11-08-2009, 19:49
اخه چی بگم از دست انصاری فر با محسن لج کرده مصاحبه کرده گفته نیمکت نشین ماست محسن هم ناراحت شده .همینا کارها برای تیم حاشیه درست میکنه چرا الکی مصاحبه های بی خود میکنی اگه نمی خواستینش چرا قرارداد بستین.تیممون داشت کم بی حاشیه میشد دوباره شروع شد.

RVN10
11-08-2009, 19:51
این سایت گلم چرت و پرت زیاد مینویسه !
تا نباشد چیزکی مردم نگویند چیزها!!
با نیمدن ابراهیم توره و فروختن هادی اصغری و سیستم سانتر از جناحین قلعه نوعی میشه به این اتفاق و حرف هایه زده شده شک کرد:-?

més que un club
11-08-2009, 19:59
تا نباشد چیزکی مردم نگویند چیزها!!
با نیمدن ابراهیم توره و فروختن هادی اصغری و سیستم سانتر از جناحین قلعه نوعی میشه به این اتفاق و حرف هایه زده شده شک کرد:-?

اگه اینطوریه فرس هم راست میگه ( اینکه دیگه همه میدونن چیکارس :6qwup3: ) در کل به نظر من محسن تیم رو ترک نمیکنه مگه اینکه این انصاری فرده ......... بندازتش بیرون ~x(

RVN10
11-08-2009, 20:04
من نمیگم خبر گذاری ها کاملا راست میگن
همیشه یه خبر کوچیگ رو خیلی بزرگ میکنن
اره منم مطمئنم که محسن از پرسپولیس نمیره
درمورده انصاری فر هم که به اندازه کافی تاحالا گند زده دیگه خودش میدونه اگه محسنم بره طرفدارا ساکت نمیشینن

only red
11-08-2009, 20:12
محسن رو ولش کنید پیداست که نمیره این حوار چی شد چرا پولش رو نمیدن اخه پول این رو بدن بیاد دیگه یه کار مثبتی که انصاری فر میتونه بکنه هم نمیتونه انجامش بده.کلاه کج هم که من گیج شدم اگه همین جوری پیش بره فکر کنم خدمتش تمام بشه .
اخه یه کارت پایان خدمتی برن بخرن این همه هوادار .شوخی کردم.

RVN10
11-08-2009, 20:17
اخبار ساعت 6:45 که اعلام کرد مشکل کلاه کج حل شده
درباره اون بارو عربه هم که هیچ کدوم از خبرگذاری ها خبره درست حسابی نذاشتن
اخریش همون بود که گفته بود برام بلیط بگیرید بیام!!!

Loverboy
11-08-2009, 20:24
اصلا تماشاگرای پرسپولیس رو بخاطره هیچ و پوچ محروم کردن چون استقلال محروم شد پرسپولیس رو هم محروم کردن .
از استقلال مایلی کهن به کمیته انظباطی شکایت کرد کی از پرسپولیس شکایت کرد؟؟ حتما انصاریفرد دیگه؟؟؟ چون که اگرم قرار باشه پرسپولیس محروم شده باشه بخاطر فحشهاییه که به انصاری فرد دادن!!
نه ! :دی . من اونجا بودم و علاوه بر انصاری فر ، از علی آبادی و کفاشیان هم به نحو احسنت پذیرایی شد :دی

پ.ن : همیشه سر این فحشها اولین بازیه لیگمون بدون تماشاگره :2mo5pow: !
پ.ن 2 : اون صحبتهایی که راجع به خلیلیه شایعه ای بیش نیست ! قرارداد بسته با پرسپولیس و مو لای درزش نمیره اگه مدیران باز نخوان پول فروشش رو بالا بکشن !

més que un club
11-08-2009, 21:01
برادرا یه خبر خوش :D

حوار ملا محمد ستاره تیم ملی عراق فردا شب وارد تهران می شود و روز پنجشنبه قراردادش با پرسپولیس را در هیات فوتبال ثبت کرده و روز جمعه برای تماشای بازی پرسپولیس واستقلال اهواز به ورزشگاه آزادی می رود

به امید خدا مشکل این حوار هم داره حل میشه !

only red
11-08-2009, 21:09
برادرا یه خبر خوش :D

حوار ملا محمد ستاره تیم ملی عراق فردا شب وارد تهران می شود و روز پنجشنبه قراردادش با پرسپولیس را در هیات فوتبال ثبت کرده و روز جمعه برای تماشای بازی پرسپولیس واستقلال اهواز به ورزشگاه آزادی می رود

به امید خدا مشکل این حوار هم داره حل میشه !

خدا کنه فقط این دفعه راست باشه اخه اینا زیاد امروز فردا کردند ولی اگه بیاد چی میشه.:2::2::5:

Unrepeatable Seven
11-08-2009, 21:15
من اصلا همچين طرز فكري توي خليلي نمي بينم ، يكي از باشعور ترين و با فرهنگ ترين بازيكناي تيممون همين محسن ئه.واقعا كه بازيكن با اخلاق و حرفه اي هست ، وقتي با تيم قرارداد بسته انقدر انسانيت داره كه نزنه زير همه چيز .:imoksmiley:

Cactus
11-08-2009, 21:21
آره باهات موافقم خلیلی عمرا اگه بزنه زیرش تازه اونم

در مورد حوارملا هم سایت ها خیلی ها نوشتن تا امروز فردا میاد ایران برا ثبت قرارداد با پرسپولیس خب اینجوری خیلی خوب میشه فقط خداکنه قبل از بازی با استقلال اهواز بیاد که ثبت کنه چون بعد از ثبت قرارداد 3 جلسه بعد میتونه بازی کنه و اگه این کار رو بکنه 1 بازی جلو میفته فقط خدا کنه این دفعه دروغ نباشه

pers20
11-08-2009, 21:27
نه ! :دی . من اونجا بودم و علاوه بر انصاری فر ، از علی آبادی و کفاشیان هم به نحو احسنت پذیرایی شد :دی

پ.ن : همیشه سر این فحشها اولین بازیه لیگمون بدون تماشاگره :2mo5pow: !
!
بله شما درست می فرمایید من اینو نمیدونستم پس علی آبادی هم فحش خورده؟؟:2qcmh45:

Devils Master
11-08-2009, 21:35

سلام واقعا راستمیگی این استقلالیها کار مارو خراب کردن *

only red
11-08-2009, 21:48
من اصلا همچين طرز فكري توي خليلي نمي بينم ، يكي از باشعور ترين و با فرهنگ ترين بازيكناي تيممون همين محسن ئه.واقعا كه بازيكن با اخلاق و حرفه اي هست ، وقتي با تيم قرارداد بسته انقدر انسانيت داره كه نزنه زير همه چيز .:imoksmiley:

درسته محسن با تعصب هستش ولی اگه این انصاری فرهر چی دلش بخواد پشتش بگه نمیدونم محسن نیمکت نشین ماست ما مهاجمای بهتری از اون داریم.هر ادمی باشه ناراحت میشه.

AmiR Tifo36
12-08-2009, 01:35
حيف كه جمعه نوروزي و زارعي نميرسن بازي كنن
ميثاق و محمد هم مصدومن
با اين حساب مهدي شيري:labkhand: آرفي حقيقي و سپهر جاشونو پر ميكنن و علي عسگر هم جاشو به تياگو برزيلي ميده تو هافبك دفاعي

RVN10
12-08-2009, 01:56
چه ربطی به استقلالی ها داره؟؟؟!!!:33:
خودمون فحش دادیم باید جریمش رو هم بکشیم
من خودم استادیوم بودم دقیقه 83 بلند شدیم بریم همه میگفتن نرید تازه از الان میخوایم به انصاری فرد فحش بدیم:6qwup3::32:

Unrepeatable Seven
12-08-2009, 09:55
درسته محسن با تعصب هستش ولی اگه این انصاری فرهر چی دلش بخواد پشتش بگه نمیدونم محسن نیمکت نشین ماست ما مهاجمای بهتری از اون داریم.هر ادمی باشه ناراحت میشه.
در اين كه انصاري فر آدم خيلي بي خوديه شكي نيست ، علي كريمي رو هم اين مردك فراري داد.محسن بايد صبر داشته باشه ، چيزي كه توي پرسپوليس زود به زود عوض ميشه مدير عامل ئه. چه روزهايي با حاج حبيب داشتيم :164:
من خودم استادیوم بودم دقیقه 83 بلند شدیم بریم همه میگفتن نرید تازه از الان میخوایم به انصاری فرد فحش بدیم:6qwup3::32:
منم بودم ، يه دلي از عزا در آورديم :flirtysmile2: چقدر پر روئه اين انصاري فر !:7:

L . F . C
12-08-2009, 11:17
امروز نوشته تو روزنامه که آرفی برای اینکه با خداداد روبه رو نشه تو بازی با استقلال اواز بازی نمیکنه !!!

Liverpudlian
12-08-2009, 11:35

اينجور پستها بخدا بار فنی اين بخش رو ميارن پايين و تا کمی اسپم حساب ميشن البته ببخشين اين حرف رو ميزنما چون تو اين سايت به اينجور پستها ميگن اسپم تازگيها بخش پرسپوليس بجز دادن اسپم چيز ديگه اي نداره به قول ممد بخش پرسپوليس ديگه شده اسپمکده ياد پستهای سال 86_87 بخير چه پستهايی بودن هر کی ميومد بخش پرسپوليس فکر ميکرد کارشناسان اينجا پست دادن چه پستهايی همش پستهای مفيد به قول مسعود اگه حاج رضايی ميومد بخش ما از ما کپی ميکرد ولی الان همين بخش به اسپمکده تبديل شده و هرکی يه چيزی ميگه و ميره يه بحث درست نميکنن فقط ميتونم بگم ياد اون روزها بخير
اميدوارم از اين به بعد شاهد پستهای خوب باشيم و کمی بار فنی بخش تيم محبوبمون رو ببريم بالا نه اينکه بگيم هوار مولا در ورزشگاه هست بازی پرسپوليس و استقلال اهواز نه اينکه بگيم استقلال کار مارو خراب کرد ........
اميدوارم از حرفام ناراحت نشده باشيد و برداشت بد نکنيد چون اينا همش حقيقت بود

Loverboy
12-08-2009, 12:32
از این به بعد شرایط فوق العاده سختی به بخش حاکم خواهد بود . رفاقتی گفتیم اسپم ندید ظاهراً رفاقت سرتون نمیشه ( البته تعداد محدودی از کاربرا ) ! هر گونه اسپمی ببینم شک نکنید به بدترین شکل برخورد میکنم . رفاقتمون سر جاش ! نظم بخش رو به هر چیزی حتی رفاقت ترجیح میدم و حتی اگه بهترین دوستام هم اسپم بدن شک نکنید اخطار و محروم میکنم . از دوستان قدیمی بخش هم تقاضا دارم کم کلاس واسه ما بذارند و به بخش خودشون بیان و بار فنی اینجا رو بالا ببرن .

Seyed
12-08-2009, 14:02
خب من تصمیم گرفتم از این به بعد به وطنم یعنی بخش پرسپولیس برگردم و بیشتر در خدمت شما و این بخش باشم :D البته ما که بار فنی آنچنانی نداریم اما شاید بتونیم از این نظر به بخش قدیمی و محبوبمون کمکی کرده باشیم :D

فقط قبل از برگشت به عنوان یه عضوی که یکم تو این سایت قدیمی تره باید یه نکته ای رو به پرسپولیسی های تازه وارد عزیز بگم و اونم اینه که درسته که یک بخش و یک تالار که مربوط به یک باشگاست با پست سرپا هست و اگر پست های من و شما نباشه یه فروم ورزشی هم سرپا نمی مونه اما اینکه چه پستی بدیم و چه زمانی بدیم و در چه موردی بدیم اهمیت بیشتری داره . کلا فروم های ورزشی بخاطر بار فنی ای که بر اطلاعات ما زیاد می کنه ساخته شده و اگر قرار باشه که پستا طوری باشه که یه حالت به قول معروف خاله زنکی :D داشته باشه و به بار فنی ما اضافه نکنه و فقط در مورد کل کل و بغض و کینه تیم های حریف و جو استادیوم و اینا باشه اصلا بدرد نمی خوره.
خود من توی این سایت اون اویل که اومدم به خاطر پست های فنی ای که داده می شد واقعا خیلی به اطلاعاتم اضافه شد و الان شاید اگر بتونم نظری بدم بخاطر اون پست هایی بوده که دوستانی مثل حامد (قرمزته) و روزبه و محمد مونشن و خود محمد لاور بوی و فرگوسن و و و و ... بوده .

نمی خوام نصحیت کنم چون کوچکتر از اونم اما می خوام بگم که سعی کنید بحث هایی که می کنید بحث های فنی باشه تا بحث های حاشیه ای ، چون ما اینجا دور هم جمع شدیم تا علاوه بر اوقات فراقت یه چیزی هم از همدیگه یاد بگیریم و بهترشم همین هدفه که بار فنی و اطلاعات خودمون و سایت رو هم بالا ببریم !

از طرفی از دوستان قدیمی هم که البته می دونم اکثرشون بخاطر مسائل و مشکلات کنکور و سربازی و دانشگاه و ... یکم از سایت دور شدن خواهش می کنم که به این بخش که بخش باشگاه محبوبمون هست برگردند تا با همکاری هم ضمن لذت بردن از بحث در مورذ باشگاهمون و در کنار هم بودن مثل سابق، الگویی هم برای ارائه بحث های مفید و با بار فنی بالا برای دوستان تازه واردمون باشند.

ببخشید که کمی رسمی و نصیحت وارانه بود اما اینا رو لازم دیدم به عنوان یک عضو قدیمی (زیر خاکی :D ) گوشزد کنم تا ضمن اینکه از بخش همگی لذت ببریم و دانشمون هم زیاد شه اینقدر این محمد بیچاره هم حرص ندیم که پیر شد بنده خدا تو این یه ساله که سرپرست اینجاست :D

Fenrir Greyback
12-08-2009, 16:11
حرف های هادی ، محمد و سید رو کاملا قبول دارم و تک تک شون رو تصدیق میکنم! :D اما برای اینکه دیگه از بحث اصلی منحرف نشیم من دیگه حرفی نمیزنم!
چون خیلی وقته پست ندادم میخوام نظرمو در مورد تیم پرسپولیس فعلی بگم! درسته قبول دارم که لیست خرید پرسپولیس امسال یکم عجیب و دور از انتظار بود (رفتن نیکبخت ، زارع و مهم تر از همه کریمی) ولی با کمی تامل میشه به این مطلب رسید که پرسپولیس امسال میتونه یه تحول اساسی باشه که حتی اگه خدا نکرده امسال نتیجه نگیره و کمی مدیران و بیشتر ما هوادارا صبوری کنیم میتونه پشتوانه خوی برای سالهای بعد باشه.
به پرسپولیس این اواخر نگاه کنید .ستاره زیاد داشتیم ولی همشون اسما ستاره بودن مثلا رحمان رضایی یا ....اسما دهن پر کن بودن ولی در پرسپولس هیچوقت نصف اون ستاره هایی که ما میخواستیم هم نبودن.
اما نمیدونم بنا به یه کار اصولی یا شاید هم اتفاقی امسال جوونای خوبی به پرسپولیس اومدن که هنوز اینقدر پول اشباعشون نکرده که تو زمین فقط راه برن و با اعصابمون بازی کنن.
نکته دیگه اینکه بیشتر بازیکنای جذب شده بازیکنایی هستن که پرسپولیسو دوست دارن مثل مهدی شیری (که من میدونم چقدر این دوتا داداش پرسپولیسو دوست دارن ) یا شیث رضایی یا حلافی یا محمد پروین و.....
فقط این وسط یکم به بائو مشکوک بودم که اونم بعد از اولین بازی نشون داد میتونه به درد بخور باشه!
در مورد سرمربی هم این کرانیکار بازی هجومی و انرژیک رو میپسنده و زمانی که مربی معدنچی بود من بازیاشونو میدیم به نظر میاد مربی خوبی باشه
در کل فقط اینو بگم من به پرسپولیس امسال خیلی بیشتر از پرسپولیس پارسال اعتقاد دارم!

12-08-2009, 16:37
واسه کرانیکار الکی شایعه می سازن ، بابا طرف کلاس کاریش بالاس کارنامش خوبه ، اومدن شایعه کردن دائم الخمره ، این حرفارو باید از یه گوش شنید از یه گوش در کرد ، از نظر من که این آدم دنیزلی دومه ، بازیکنایی که گرفتیم هم واقعا با هم یه تیمن

ALi ReZa
12-08-2009, 16:45
درود و دو صد بدرود خدمت همه دوستان قدیمی :999:

خوب خوشبختانه بعد از مدتها یه نفر درد ما رو فهمید و تریپ مبارزه با اسپم برداشت 127fs3556139
و اما داستان بار و فنی و این چیزا :

والله من به یه نتیجه ای رسیدم :labkhand:
عابدزاده و تمرینات پرفشارش نفس گلرها رو میگیره
حالا محمد خودش دروازبانه بهتر میدونه ولی یه نظ من دروازبان باید ترکه ای باشه نه این که سنگین و تنبل
کاری ه عابدزاده پارسال به سر واعظی و حقیقی آورد رو تو بازی با مس تو تک تک حرکات میثاق میدیدیم
دیگه خبری از اون دروزبان با طراوت اواخر فصل قبل نبود
اما خوب جای امیدواری وجود داره :177:
از اون جایی که دستیار کرانچار خودش دروازبان بزرگی بوده و به روایتی پنالتی های دیگوی ماردونای کبیر رو هم مهار کرده فکر نم دو زاریش افتاده که عابدزاده یه نموره داره اشتب میزنه
واسه همین قراره عابدزاده رو به زور بفرستن کلاس های مربیگری :5:

Sir Amir
12-08-2009, 17:18
درود بر همتون:d0s69thbefhifftitrz

چه عجب اين محمد تريپ مبارزه ي اسپمري رو شروع كرد.

من هم بحث فني ميكنم:

اين دوستان كه ميگن عابدزاده تمريناتش پرفشاره من عرض كنم كه اين تمرينات همراه با فايده هايي براي دروازه بانانمون همراه است.تمريناتش به نظر من حرف نداره.>:D<
و كلاس مربيگري هم ميخواد بره.:D

درباره ي عادل هم بگم كه اون شنبه قراردادشو ثبت ميكنه.و ميتونه بازيه بعد برامون بازي كنه.ولي بارزي با استقلال اهواز رو نميتونه بازي كنه.
بائو هم داره با هافبك ها هماهنگ تر ميشه پاس هاش هم خيلي خولب و عمق دار هستش .

امسال ما پرسپوليسي متفاوتر از پرسپوليس 86 خواهيم داشت.:D

Seyed
12-08-2009, 17:28
درباره ي عادل هم بگم كه اون شنبه قراردادشو ثبت ميكنه.و ميتونه بازيه بعد برامون بازي كنه.ولي بارزي با استقلال اهواز رو نميتونه بازي كنه.البته سایت خبری پرسپولیس ([Only registered and activated users can see links])(لینک خبر) گفته که امروز رفته ثبت کنه که البته صحتشو نمی دونم اما قطعا ITC به بازی جمعه نمیرسه فکر کنم :D

اما کلا باید در مورد این فصل پرسپولیس بگم که من این بازی رو کامل ندیدم چون اون روز تهران نبودم و TV هم نداشتم اما خلاصشو که دیدم تقریبا یاد تیم دنیزلی افتادم که مختصاتش این بود : بازی زیبا ، تهاجمی ، پر گل اما کم دقت که باعث راحت گل خوردن میشه البته عملکرد یه مربی رو توی یه بازی که هیچ تو یه نیم فصلم به عقیده من نمیشه کامل شناخت ولی فکر می کنم که با این روند فصلی با بازی های قشنگ در انتظارمونه که اگر قهرمانی هم به همراه نداشته باشه ( که البته امیدوارم داشته باشه) حداقل از مساوی ها و حتی باخت هاشم لذت می بریم و بقول امپراطور (:27:) اگر می بازیم هم مثل مرد می بازیم و اگرم می بریم مثل تیم می بریم.

در کل باید بگم که نظر من اینه که اگر به این تیم و این مربی کروات فرصت بدیم و با چهارم جدول رفتن تو هفته 12-13 شروع به پرتاب انواع بطری و ... بهش نکنیم و همون بلایی که سر قطبی آوردیم و بعدا حسرت همون قطبی هم خوردیم سر این بنده خدا نیاریم با این بازیکنای نسبتا یه دست و کم حاشیه و بی حاشیه حتما موفق میشیم و یه فصل قشنگ و رویایی رو پیش رو داریم :D

ویرایش : اینم خبر قطعی کلاه کج ([Only registered and activated users can see links])

12-08-2009, 17:38
آره واقعا اگه به سومی با امپراطور قانع بودیم با وینگادا پنجم نمی شدیم و تو آسیا اونجور حذف شیم و حذفی رو هم از دست بدیم

farah
12-08-2009, 18:37
آخرین ادعای محجوب برای باشگاه پیروزی ارسال شد

[Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

[Only registered and activated users can see links]

قراردادی ۶ ساله، سالی ۶ میلیارد تومان !

محجوب که بنا به ادعای خودش قصد مالکیت در دو باشگاه پیروزی و نیوکاسل را دارد ، برای عقد قرارداد با باشگاه پیروزی آخرین شرط خود را اعلام کرده است که البته این پیشنهاد مورد مخالفت سازمان تربیت بدنی قرارگرفت.
این فرد که طی چند هفته گذشته خود را یکی از مالکین آینده باشگاه نیوکاسل یونایتد انگلیس معرفی کرده است ، آخرین شرط خود را برای مدیران این باشگاه ارسال کرد اما این شرط مورد مخالفت سازمان تربیت بدنی قرار گرفت.
بر اساس اخبار رسیده ، محجوب می خواهد قراردادی ۶ ساله با ارزش سالی ۶ میلیارد تومان با باشگاه پیروزی امضا کند اما سازمان تربیت بدنی معتقد است قراردادی دو ساله با ارزش سالی ۶ میلیارد تومان امضا شود.

Alireza59sg
12-08-2009, 23:25
من هم بعد از مدت مدیدی دوباره به اینجا اومدم :34:
ولی محمد جان بحث اینکه مدتی اینجا نبودم به خاطر کلاس گذاشتن و اینجور چیزا نبود این درس و دانشگاه کمرم و شکونده :6qwup3: ولی قصد دارم منم بیشتر بیام و اینجا و به عنوان عضو کوچکی از هواداران فعالیت کنم از طرفی هم مدیریت امسال پرسپولیس و فوتبال و کلا ورزش ایران دل و دماغی برای هوادارها نذاشته هرچی میریم جلوتر با سیاسی شدن ورزش انگار داریم به عقب تر میریم. اصلا انگار پرسپولیس مدیری نداره همون انصاری فری که پارسال 100 هزار تماشاگر تو آزادی ازش خواستن پرسپولیس و ترک کنه حالا دوباره ابقا شده خوب چه انگیزه ای میمونه؟
تیم و افتضاح بستن الان پرسپولیس یه هافبک دفاعی درست و درمون نداره دلشون خوشه که مامانی و گرفتن. اونور هم که دروازه سوراخه اوضاع دروازه بانی پرسپلویس شده یه چیزی مثل چند سال پیش منچستر که یه بازی هاوارد و میذاشت یه بازی کارول که یکی از یکی بدتر. من قبل از اینکه عابدزاده بیاد فکر میکردم اگه یه روز مربی دروازبان هر تیمی بشه اون تیم دیگه مشکلی نداره ولی الان میبینم نه شاید تمریناتش زیادی برای دروازه بان ها سنگینه. اون تمرینات فقط روی خودش کار سازه الان دوساله اوضاع دروازه پرسپولیس که همیشه بهترین دروازه بان های ایران و داشته خرابه.
ولی با شروع لیگ کمی امیدورار تر شدم پرسپولیس تو اولین بازی اش بد نبود ولی من نقش بک لیدر و تو پرسپولیس خالی میبینم مثلا کسی که بتونه تیم و رهبری کنه، یه بزرگتر مثل کریم ولی کریم نمیتونه 90 دقیقه بازی کنه و این خلا میتونه خطرناک باشه.
من کمی واقع بینانه تر به قضیه نگاه میکنم معمولا بار کج به منزل نمیرسه تیمی که مدیریت درست و درمون داشته باشه نمیتونه موفق بشه مثل پارسال ولی امیدوارم این مثل برای پرسپولیس امسال صدق نکنه

Sir Amir
12-08-2009, 23:35
خوش اومدي .>:D<

درباره ي هافبك دفاعي بگم كه عادل كلاه كج ميتونه اين وظيفه رو به دوش بگيره.چون تواناييش رو داره در اين پست.:D
درباره ي دروازه بان هم بگم كه هنوز اولاي فصل هستش و قضاوت زود نميشه كرد. در هرحال عابدزاده خودش عمري دروازه بان بوده الكي هم كه بهش نميگن عقاب آسيا:Dولي تا جايي كه خبر دارم بسيار خوب تمرين ميده دروازه بانها را.:winksmiley02:و امسال هدفش اينه كه دروازه بانامون گل نخورن.ولي يك چيزي كه هستش تمريناتش سنگينه.

sosha
12-08-2009, 23:40
آمدن عادل کلاه کج را به تمام پرسپولیسیهای عزیز تبریک عرض میکنم
امیدوارم یکی از اون شوتهای قشنگش را به استقلال بزنه :72::72::72:
:perspolis::perspolis::perspolis:

Sir Amir
12-08-2009, 23:44
آمدن عادل کلاه کج را به تمام پرسپولیسیهای عزیز تبریک عرض میکنم
امیدوارم یکی از اون شوتهای قشنگش را به استقلال بزنه :72::72::72:
:perspolis::perspolis::perspolis:

سلام برتو اي پرسپوليسيه عاشق:72:>:D<
خوش اومدي به پرطرفدارترين تايپك نت:d0s69thbefhifftitrz
انشاالله همون چيزي كه ميگي باشه امسا لعادل به استقلال شوت هاي بسياتر عالي و فوق العاده اي خواهد زد.:2::5:

Liverpudlian
13-08-2009, 01:44
خب کلاه کج هم اومد
با اومد کلاه کج فکر کنم کلّی از مشکلات ما درست شد در بازی با استقلال اهوز که بازی نميکنه ولی در بازی با پاس تو همدان تيم رو ميتونه همراهی کنه کلّا بازيکن به درد بخور و خوبی هست و شوتهای هولناکش تن ادم رو ميلرزونه
کلّا خوب توپ رو تو مرکز زمين نگه ميداره و کمتر توپ رو لو ميده اينجور بازيکنا به درد پرسپوليس ميخورن که توپ رو نگه دارن و يهو با پاسهای در عمق و شوتهای ناگهانی دروازه حريف رو تهديد ميکنن
البته تو بازی با پاس تو همدان فکر نکنم زياد با بازيکنان مچ شده باشه ولی ميتونه مفيد باشه
ديگه فکر نکنم توضيحی مونده باشه فقط اميدوارم موفق باشه

RVN10
13-08-2009, 09:25
با امدن کلاه کج مشکلات ساختاریمون تا حدودی کم میشه و میتونیم از قدرت شوت زنی و بازی سازیش استفاده کنیم
وتو ضرباته شروع مجدد هم عالیه
تو فوتبال روز دنیا بازیکن هایی که ضربات شروع مجدد رو خوب میزنند از ارزش بالایی برخوردارند مثل بکهام و پیرلو ...
خداروشکر قراردادش هم 2سالست و ساله دیگه نمیخواد حرص رفتنو نرفتنش رو بوخوریم!!!حالا قراره چه شماره ای بپوشه؟؟؟

ArtesheSorkh
13-08-2009, 09:50
با امدن کلاه کج مشکلات ساختاریمون تا حدودی کم میشه و میتونیم از قدرت شوت زنی و بازی سازیش استفاده کنیم
وتو ضرباته شروع مجدد هم عالیه
تو فوتبال روز دنیا بازیکن هایی که ضربات شروع مجدد رو خوب میزنند از ارزش بالایی برخوردارند مثل بکهام و پیرلو ...
خداروشکر قراردادش هم 2سالست و ساله دیگه نمیخواد حرص رفتنو نرفتنش رو بوخوریم!!!حالا قراره چه شماره ای بپوشه؟؟؟

نباید مثل پارسال به یک بازیکن خیلی متکی شیم ... باید به جا و به موقع ازش استفاده کنیم نه که بشه آچار فرانسه تیم ...ولی در کل وقت خوبی اومد ...

Scouser
13-08-2009, 09:54
یه کم غُر !
تیمی که انصاری فرد بالا سرش باشه بهتر از این نمیشه !
کلاه کج الان باید قراردادشو امضا میکرد ؟1 کلا تم رینات آماده سازی و حتی بازی اول کشک
از کجا معلوم که الان کلی اضافه وزن نداشته باشه و از آمادگی به دور نباشه
این همه هافبک داریم و اونوقت هافبک دفاعی و دفاع کم داریم
وقتی مربی بالا سر تیم نباشه و مدیر عامل هرکسیو که بتونه رو بخره و نه هرکسیو که لازم داریم میشه همین دیگه
هرچند کرانیکار مربی خوبیه (پسرشم داره میاد لیورپول :D) اما بعید میدونم بتونه این تیم رو قهرمان لیگ کنه :164:

Devils Master
13-08-2009, 10:02
من هم تبریک میگم با امدن بازیکن جدید به تیممون ولی امیدوارم حوار هم بیاد

Alireza59sg
13-08-2009, 10:40
شاید جور دیگه ایی هم بشه به قضیه نگاه کرد چند بازیکن با حاشیه رو رد کردیم رفت شاید بتونه به سود تیم باشه تو این چند سال اخیر تنها چیزی که بلای جان پرسپولیس بوده حاشیه بوده ولی با رفتن نیکبخت نصف حاشیه ها هم باهاش رفت من که با از دست دادن نیکبخت زیاد ناراحت نشدم ( شاید خوشحال هم شدم) ولی از دست دادن مازیار و پژمان خیلی ناراحت کننده بود

nesta
13-08-2009, 10:45
یه شایعاتی هست اگه حوار ملا محمد قراردادش ثبت نشه علی نیکی بر میگرده پرسپولیس و دوباره پیرهن پرسپولیس رو می پوشه اگه همچین چیزی صحت داشته باشه شما با برگشت نیکی موافقین؟

Seyed
13-08-2009, 11:22
از اونجایی که منم با علیرضا خیلی موافقم سر این قضیه که پرسپولیس تو سال های اخیر از حاشیه خیلی ضربه خورده حتی اون فصلی که قهرمان هم شدیم هنوز یادمون نرفته که حاشیه هایی که مرزبان و استیلی خواسته یا نا خواسته بوجود آوردند با تمام زحماتی که برای تیم کشیدن اما داشتن قهرمانی رو خیلی راحت ازمون می گرفتند و فقط 1 دقیقه تا از دست دادن قهرمانی فاصله داشتیم !

به خاطر همین ، همین نظر هم در باره نیکبخت دارم ، نیکبخت شاید از نظر فنی خیلی قوی و حتی یه اسطوره باشه برای خیلی ها اما اون حاشیه ای که خیلی هاشم ناخواسته هست البته باعث ضربه زدن به تیم میشه و من فکر می کنم که حالا که یه تیم جوون و کم حاشیه و البته نسبتا خوب و یکدست (با اینکه انصاری فرد تصمیم گرنده خریداش بوده نه مربیش ! ) اگر امسال نیکبخت بر نگرده بیشتر به نفعمونه تا به ضررمون !

البته این نظر شخصی منه و امیدوارم دوست داراش ناراحت نشن !

Orange
13-08-2009, 11:44
شاید جور دیگه ایی هم بشه به قضیه نگاه کرد چند بازیکن با حاشیه رو رد کردیم رفت شاید بتونه به سود تیم باشه تو این چند سال اخیر تنها چیزی که بلای جان پرسپولیس بوده حاشیه بوده ولی با رفتن نیکبخت نصف حاشیه ها هم باهاش رفت من که با از دست دادن نیکبخت زیاد ناراحت نشدم ( شاید خوشحال هم شدم) ولی از دست دادن مازیار و پژمان خیلی ناراحت کننده بود
درسته ولی با خریده شیث همون حاشیه های نیکبخت هم جبران شد هم بیشتر از اون حاشیه داره این بشر نمدونم امسال قول داده پسر خوبی باشه خدا دادند !:6:

Cactus
13-08-2009, 11:58
منم با آقا علیرضا و آقا سید موافقم

منم مخالف بازگشت نیکبخت هستم البته نیکبخت از لحاظ بازی بازیکن بسیار خوبی هست ولی شاید اکثر حاشیه های تیم رو اون خواسته یا ناخواسته درست می کنه که باعث ضربه زدن به تیم میشه و نمونش رو هم دیده ایم البته این فصل با رفتنش خیلی ها خوشحال شدن ولی درسته که اونم رفت ولی شیث هم اومد که اونم بسیار حاشیه ای هست البته گفته که امسال میخوام بی حاشیه باشم مثل فصل پیش که نیکبخت گفته بود میخوام بی حاشیه باشم ولی خیلی بودش البته حالا باید ببینیم چی میشه ولی آرزوی تک تک پرسپولیسی ها این است که روزی حاشیه برای همیشه از این تیم برود ای کاش واقعا هم همینجوری شود!

Liverpudlian
13-08-2009, 12:59
اگه همچین چیزی صحت داشته باشه شما با برگشت نیکی موافقین؟

فکر نکنم کسی با برگشت نيکبخت به پرسپوليس موافق باشه چون ديگه نيکبخت به درد پرسپوليس نميخوره مهاجم به اندازه کافی داره تازه نيکبخت اگه بياد هم فقط نيم فصل دوم ميتونه بازی کنه که فکر نکنم بتونه کاری برای تيم بکنه نيکبخت ديگه بر نميگرده برگرده هم ديگه توی دل هوادارای متعصب باشگاه جايی نداره
ما تازه يواش يواش داريم از حاشيه ها دور ميشيم با اومدن نيکبخت دوباره حاشيه ها اوج ميگيره و دوباره همون پرسپوليس پارسال ميشيم
نيکبخت خودش خودشو خراب کرده و از چشم انداخت نيکبخت ميتونست بهترين چپ پای ايران باشه ولی خودش نخواست همش رفت تو حاشيه همش دنبال درگيری رفت همش رفت دنبال سوسول بازی رفت دنبال درست کردن موهاش اگه اين کارارو نميکرد الان نيکبخت يکی از بهترين بازيکنان ايران بود يا شايد هم محبوبترين
نيکبخت با لباس هيچ تيمی دور از حاشيه نخواهد بود حتی اگه بره شموشک نوشهر باز هم اونجا حاشيه داره

RVN10
13-08-2009, 13:06
فکرکنم اونقدر بازیکن تو تیم داریم که نیازی به نیکبخت نداشته باشیم
یرگشتنه نیکبخت فقط حاشیه هامون رو زیاد میکنه چون اقا اصلا حاضر به نیمکت نشینی هم نیستن!!!
الان اشپیتیم و خلیلی و زارعی رو داریم که حرف ندارن نوروزی هم خیلی پیشرفت کرده اینو هم بازی با مس هم بازی ایران با بوسنی نشون داد من که خیلی بهش امیدوار شدم

Alireza59sg
13-08-2009, 16:09
درسته ولی با خریده شیث همون حاشیه های نیکبخت هم جبران شد هم بیشتر از اون حاشیه داره این بشر نمدونم امسال قول داده پسر خوبی باشه خدا دادند !:6:

من خودمم از شیث خوشم نمیاد یعنی اون سالی که قهرمان شدیم شیث و مامانی بودن که داشتن قهرمانی رو ازمون میگرفتن. اگه اون سال پرسپولیس قهرمان نمیشد هوادارها هیچ وقت نمیبخشیدنش ولی قضیه اش یه کم فرق میکنه اون با قطبی مشکل داره هرچند که من قطبی رو ترجیح میدم ولی الان که افشین نیست میتونه با حاشیه کمتر کار کنه

Loverboy
13-08-2009, 16:24
ممنون از برادران قدیمی که بالاخره برگشتن .

من امسال به تیممون خیلی امیدوارم فقط خدا کنه از لحاظ بدنی کم نیاریم ! البته خط دفاعیمون هم ضعف زیاد داره و از اونجایی که محمد میل به نفوذ داره و پشتش خالی میمونه و مدافع آخرهامون خیلی کند هستن مشکل اصلیمونه . هافبک دفاعی شش دانگ هم نداریم و مجبوریم کریم یه نیمه ای رو داشته باشیم . کلاه کج پست اصلیش هافبک دفاعی نیست ! باید دید تو پست جدیدی که قراره بهش بدن چقدر موفق خواهد بود . خدارو شکر حاشیه تو تیم نداریم فقط شیثه که یه نمه میتونه حاشیه ساز باشه که اونم چون تنهاست و امثال مامانی و نیکبخت دورش نیستن کاری نمیتونه بکنه ! امیدوارم سال خوبی داشته باشیم و نمیگم قهرمان بشیم ولی سهمیه رو براحتی کسب کنیم .

بازیهای خانگی امتیازاش خیلی مهمه که اگه مفت به تیمهای شهرستانی ( مثل ملوان پارسال که 2-0 باختیم ! ) امتیاز ندیم کارمون خیلی جلو میره

به امید تداوم پستهای کاربران قدیمی و پستهای حاوی بار فنی از کاربران جدید .

Liverpudlian
13-08-2009, 16:37
ممنون از برادران قدیمی که بالاخره برگشتن .

من امسال به تیممون خیلی امیدوارم فقط خدا کنه از لحاظ بدنی کم نیاریم ! البته خط دفاعیمون هم ضعف زیاد داره و از اونجایی که محمد میل به نفوذ داره و پشتش خالی میمونه و مدافع آخرهامون خیلی کند هستن مشکل اصلیمونه . هافبک دفاعی شش دانگ هم نداریم و مجبوریم کریم یه نیمه ای رو داشته باشیم . کلاه کج پست اصلیش هافبک دفاعی نیست ! باید دید تو پست جدیدی که قراره بهش بدن چقدر موفق خواهد بود . خدارو شکر حاشیه تو تیم نداریم فقط شیثه که یه نمه میتونه حاشیه ساز باشه که اونم چون تنهاست و امثال مامانی و نیکبخت دورش نیستن کاری نمیتونه بکنه ! امیدوارم سال خوبی داشته باشیم و نمیگم قهرمان بشیم ولی سهمیه رو براحتی کسب کنیم .

بازیهای خانگی امتیازاش خیلی مهمه که اگه مفت به تیمهای شهرستانی ( مثل ملوان پارسال که 2-0 باختیم ! ) امتیاز ندیم کارمون خیلی جلو میره

به امید تداوم پستهای کاربران قدیمی و پستهای حاوی بار فنی از کاربران جدید .

البته با يه بازی نميشه پست بازيکنان رو فهميد پرسپوليس رو بايد از هفته چهارم ببينيم
امسال شیث عين گرگی ميمونه که گله اش رو گم کرده اگه مامانی يا نيکبخت بودن پرسپوليس همون پرسپوليس قبل بود يعنی همون اش و همون کاسه ولی با رفتن اين دو بازيکن يکم تيم دور از حاشيه شد البته شیث خودش تنهايی هيچ کاری نميتونه بکنه البته روزنامه ها هم اگه يه جا بمونن و هی بهش گير ندن که که گير ميدن
امسال هم من فقط از تيمهای عين تراختور :D و استيل ميترسم که يکم تو ازادی دردسرساز ميشن
کلاه کج هم فکر کنم اگه هافبک دفاعی رو باهاش کار کنن بتونه اونجا رو نگه داره با توجه به سرعتش و قدرت شوتزنی که عين خصوصيات مازيار رو داره تازه سرعتش هم از مازيار بهتر هست قدرت شوتزنيش هم يه چيزی تو مايه های زارع هست

Arastoo 10
14-08-2009, 20:01
من پرسپوليس رو دوست دارم اما از كسايي كه تو اين تيم هستن متنفرم....
اين بي غيرتهاي بي وجدان...
معلوم نيست تو تمرينها چه غلطي ميكنن؟!!خيلي افتضاحن خيلي...
من كه اصتا به اين تيم وبازيكناش و كادرش و... اميد ندارم!
اين كه تماشاگر نبود و ازهفته چهارم خوب ميشن و...اينا همش بهونه هاي مسخره هستش كه ميخوان سر ما رو شيره بمالونن و...اما خودشونن!
اس.اهواز همچين تيمي نيست كه پرسپوليس جلوش اينطور بازي ميكنه .
همه افتضاح هستن همه...مخصوصا بائو
(خدا ازشون نگذره اگه كم كاري ميكنن...)

Ghermezeteh
14-08-2009, 22:48
سلام
حق داریم این حرفا رو بزنیم ولی باید حق بدیم که پرسپولیس امسال از لحاظ بدنی واقعاً مشکل داره که سرمربی تیم مشخص نبوده و یه سری بازیکنا تازه به تیم ملحق شدن و کرانچار گفته که من باید یک ماهی رو بدنسازی کار کنم, درسته که بازیکنام خسته میشن ولی اگه چند تا بازی اول فصل رو از دست بدیم خیالی نیست, عوضش برای ادامه مشکل نمیخوریم

در کل پیرو حرف محمد من به این تیم خیلی امیدوار هستم :72:

nesta
15-08-2009, 07:26
نکته مهم و جالبی که تو بازی استیل آذین و صبا به چشم اومد این بود که جمع شدن ستاره ها تو یه تیم هم نمیتونه تیمی رو محبوب کنه (هرچند میتونه نتیجه بازی رو عوض کنه و خیلی به کار تیم بیاد)دیدیم که وجود ستاره هائی مثل کریمی-کعبی-زندی-شاپورزاده و ....هم نتونست حتی نصف ظرفیت ورزشگاه رو واسه این تیم پر کنه محبوبیت پرسپولیس به عظمتش,سابقش-بزرگیشه نه صرفا وجود ستارها و این باید واسه هر بازیکنی افتخار باشه که تو این تیم بازی کنه
پس ستارها میان و میرن و پرسپولیس هم چنان محبوب خواهد ماند

Devils Master
15-08-2009, 09:30
نکته مهم و جالبی که تو بازی استیل آذین و صبا به چشم اومد این بود که جمع شدن ستاره ها تو یه تیم هم نمیتونه تیمی رو محبوب کنه (هرچند میتونه نتیجه بازی رو عوض کنه و خیلی به کار تیم بیاد)دیدیم که وجود ستاره هائی مثل کریمی-کعبی-زندی-شاپورزاده و ....هم نتونست حتی نصف ظرفیت ورزشگاه رو واسه این تیم پر کنه محبوبیت پرسپولیس به عظمتش,سابقش-بزرگیشه نه صرفا وجود ستارها و این باید واسه هر بازیکنی افتخار باشه که تو این تیم بازی کنه
پس ستارها میان و میرن و پرسپولیس هم چنان محبوب خواهد ماند

سلام
من هم با شما موافقم تیمی که حالا به لیگ برتر اومده هر چه ستاره بگیره که مثل تیمهای بزرگی مثل پرسپولیس پر طرفدار نمیشه:2qcmh45::177: 

nesta
16-08-2009, 07:29
قبل شروع فصل صحبت از اسپانسر 6میلیاردی بود که جناب انصاری فرد خیلی روش حساب میکرد که قرار بود تیم رو ساپورت کنه هر چی به شروع فصل نزدیکتر شدیم اسپانسر از ما دور شد:6qwup3:
صحبت از قرارداد با شرکت های بزرگ و مارک های معروف و معتبر واسه تهیه لباسهای ورزشی و سایر اقلام ورزشی بود بازی با مس که شروع شد چیزی که از همه بیشتر تو ذوق میزد لباسهای ناجور تیم بود اینو گذاشتیم به حساب تازه شروع شدن فصل و مهمان بودن و لباسهای دوم تیم اما تو بازی دوم دیگه لباسا مایع خجالت بود لباسای بدشکل و کاملا ناهماهنگ پیرهن با مارک حصاری شورت با مارک اشپورت :-&:33:
این تیم آقا بالا سر نداره؟؟؟؟؟؟معلوم نیست تو باشگاه چه خبره-اسپانسر 6میلیاردی نخواستیم-قرارداد با شرکت های معتبر هم نخواستیم اما انتظار یه دست لباس متحد و مناسب واسه تیم رو که باید داشته باشیم:-?:-?

Hessam
16-08-2009, 07:42
با اینکه استقلالیم ولی حاضرم پرسپولیس قهرمان بشه ولی این استیل آذین به هیچ چی نرسه ...
هدایتی به نظرم آدم منافقیه ...
------
تیم با بازیکنهاش بزرگ نمیشه ...بازیکنها هستند که با تیم بزرگ میشن.. اگه استقلال و پرسپولیس طرفدار دارن واسه اینه که اینا تاریخ فوتبال ایرانن ... یه روزه که نمیشه یه تیم سر هم کرد

Devils Master
16-08-2009, 12:05
با اینکه استقلالیم ولی حاضرم پرسپولیس قهرمان بشه ولی این استیل آذین به هیچ چی نرسه ...
------
تیم با بازیکنهاش بزرگ نمیشه ...بازیکنها هستند که با تیم بزرگ میشن.. اگه استقلال و پرسپولیس طرفدار دارن واسه اینه که اینا تاریخ فوتبال ایرانن ... یه روزه که نمیشه یه تیم سر هم کرد

تا به حال چنین انسانی رو ندیده بودم که استقلالی باشه بخاد پرسپولیس قهرمان شه؟؟؟؟؟؟؟؟:33:

Amir Argentina
16-08-2009, 12:57
امیدوارم امسال پرسپولیس وضعش رو درست کنه
با این وضع امسال هم خبری از جام و سهمیه نیست
ما فقط باید به امید بازیهای بعدی باشیم ولی حالا اول فصله

16-08-2009, 13:08
------

کاملا موافقم ، خیلی از پرسپولیسیا استیل آذینو تیم دوم پرسپولیس می دونن ، ولی من بازی استقلال استیل آذین ، استقلالو تشویق می کنم ، صدا و سیما و مفت خورا هم این روزا از تماشاگر محروم بودن پرسپولیس و درخشش کریمی دارن سو استفاده می کنن که یواش یواش طرفدارای پرسپولیس به سمت استیل آذین ریزش کنن ، ولی کور خوندن اگه پرسپولیس و استقلال بیدی بودن که با این بادا بلرزن ، 40 سال دووم نمیووردن ، استیل آذین با یه برد و دو برد و یه قهرمانی و دو قهرمانی لقب زلزله و ارتش سرخو یدک نمی کشه ، این چیزا سرقفلی داره ، شماره 8 پرسپولیسه که ارزش داره والا شماره 8 استیل با همون شماره 8 القطر فرقی نداره

Loverboy
16-08-2009, 17:46
واقعاً جز تاسف و شرمندگی چیز دیگه ای به ذهنم نمیاد . عکسها رو ببینید :

[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
برای نمایش در اندازه واقعی روی هر عکس کلیک کنید

پرهوادارترین تیم آسیا باید لباس تیمهای محلی رو بپوشه و با شورتها و جورابهای uhlsport بازی کنه و کاپیتان تیم هم از بازو بندهای uhlsport استفاده کنه .

واقعاً شرمم میاد به عنوان یک هوادار .

ArtesheSorkh
16-08-2009, 17:54

[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

پرهوادارترین تیم آسیا باید لباس تیمهای محلی رو بپوشه و با شورتها و جورابهای uhlsport بازی کنه و کاپیتان تیم هم از بازو بندهای uhlsport استفاده کنه .

آقا محمد خوردبین در این مورد یه مصاحبه کرده بود ... گفت به علت تنگی شرتهای حصاری مجبور به این کار شدیم

اینم لینک مصاحبه ([Only registered and activated users can see links])

Loverboy
16-08-2009, 17:59
آقا محمد خوردبین در این مورد یه مصاحبه کرده بود ... گفت به علت تنگی شرتهای حصاری مجبور به این کار شدیم

اینم لینک مصاحبه ([Only registered and activated users can see links])
آره در جریانش هستم . منظورم اینه که وقتی تیمهای دسته یکی هم زیر بار محصولات حصاری نمیرن ، اینا با چه رویی رفتن با اینا قرارداد بستن ؟ شورتهاشونم که تنگ بوده ! جورابهاشونم کوتاه و برای تیم نوجوانان پرسپولیس هم کوتاه بوده ! واقعاً وقتی تیمهایی مثل سپاهان دارن لوتو میپوشن واسه ما کسر شأنه که داریم این حقارت رو تحمل میکنیم .

King_Of_BOYS
16-08-2009, 18:21
به نظرم امسال تیم خوبی داریم فقط عدم هماهنگی بین بازیکنان خیلی به چشم میخورد. ولی من بر خلاف خیلیهاتون دوست دارم اگر پرسپولیس قهرمان نشه استیل اذین بشه .

Liverpudlian
16-08-2009, 18:25

ممد جون به اينجور چيزا بايد عادت کنی نه تو اين چيزا پيشرفت هم نميکنيم شايد پسرفت هم بکنيم و يهو ديدی يه چيزی بدتر از اين اوردن به ماها نيومده از مارکهای نايک و اديداش و لووتو استفاده کنيم الان منفورترين تيم اسيايی هم مارک پيراهنش نايک هست ولی ما چی مگه ما از اونا چی کم داريم اونا 5 هزار بيشتر هوادار ندارن ولی ما هزاران هزار هوادار داريم متاسفم برای باشگاه خيلی زشته منم چند بار خواستم به اين نکته اشاره کنم گفتم شايد کسی خوشش نياد

ArtesheSorkh
16-08-2009, 18:34
آره در جریانش هستم . منظورم اینه که وقتی تیمهای دسته یکی هم زیر بار محصولات حصاری نمیرن ، اینا با چه رویی رفتن با اینا قرارداد بستن ؟ شورتهاشونم که تنگ بوده ! جورابهاشونم کوتاه و برای تیم نوجوانان پرسپولیس هم کوتاه بوده ! واقعاً وقتی تیمهایی مثل سپاهان دارن لوتو میپوشن واسه ما کسر شأنه که داریم این حقارت رو تحمل میکنیم .

باهات موافقم همش تقصیر اون مدیر عامل خنسه که ان شالله سر به تنش نباشه ... ولی فکر کنم از بازی های بعد یا همون آل اسپورت رو بپوشن یا مجید رو و شایدم حصاری:-&

Ghermezeteh
16-08-2009, 18:35
فکر کنم این مشکل پیرهن و شورت و فلان برمیگرده به حرفهایی که این محجوب زده در مورد 6 میلیارد و فلان ...

اونا سر همین با هیچ اسپانسری قرارداد نبستن و فعلاً منتظر OK محجوب هستن که اگه جور شه پرسپولیس به یه نون و نوایی میرسه
قرار بر اینه که قرارداد 5ساله با مبلغ 30 میلیارد به پول ایران بسته بشه که میشه سالی 6 میلیارد

ALi ReZa
16-08-2009, 18:42
من یه پست در مورد عملکرد خلیلی دادم کسی نمیدونه کجاست :33:

Seyed
16-08-2009, 18:48
من یه پست در مورد عملکرد خلیلی دادم کسی نمیدونه کجاست :33:

یه نکته قابل توجه اما نگران کننده تو این دو بازی اول این بود که محسن خلیلی همچنان همون محسن خلیلی پارساله
کاملا محتاط , توان دوندگی پایین و بی نهایت بی خطر
خدا کنه شرایط این طور نمونه :wagfinger1:

روی همون فلش تو فربع آبیه کلیک کن میری تو پستت :6qwup3:

پ.ن : چون نظری ندارم الان بعدا سرپرست عزیز بخش این پست رو پاک کنه لطفا چون فوق اسپم هست :D

POUYA
16-08-2009, 19:16
سلام
متاسفانه ته دل خیلی هامون خالی شد
ولی میشه امیدوار بود که از هفته 4 به بعد تیم خوبی داشته باشیم
نکته ای که بسیار بسیار مهم و جالب بود و جلال چراغپور ( که اصلا قبولشون ندارم) بهش اشاره کرد
این بود که بازی جلوی اس اهواز پرسپولیس یه تیم عادی بود
نه خبری از بازیکنی که بشه رو سرعتش حساب کرد نه خلاقیت و نه تکنیک
در حقیقت علی عسگر و باقری و بائو و تیاگو و بادامکی تقریبا یه شکل بازی میکردن
در یه سطح بودن
باید هر چه سریعتر کلاه کج و هوار و شیری و پروین و علیرضا محمد رو آماده بازی کرد
وگر نه تا هفته 50 هم تیم هیچی نمیشه
امیدوارم این بازیکنها همونی باشن که انتظارش میرفت
به امید آینده ای درخشان که خیلی هم دور نیست

ArtesheSorkh
16-08-2009, 19:19
یه چیزی خوندم و از خجالت آب شدم ...

سایت گل نوشته بحران جوراب و شرت و لباس در باشگاه پرسپولیس...

باشگاهی که قدمتی در حدود نیم قرن داره باید چی در موردش بگن

در نهایت فقط می تونم بگم متاسفم

16-08-2009, 19:41
این برزیلیانو کجاس؟؟ تو تمرینا هم که اسمش نیست

ALi ReZa
16-08-2009, 21:31
حالا اینا رو میگید
داستان سر یه شورت و یه لباس نا هماهنگه
که خوب خیلی راحت قابل حله
تو بازیهای لیگ آزادگان بازیکن تیم مقاومت بسیج فارس وقتی تعویض شد کفشش رو درآورد و داد به بازیکن جایگزین تا بپوشه :29:

Alireza59sg
16-08-2009, 21:41
یادش بخیر وقتی دایی رفته بود آلمان وقتی برگشت تو برنامه نود شرکت کرد اون موقع گقت ما چدین دست لباس برای هر بخش تمرین دارم میگفت هر بازیکن یک ماشین لباس شویی برای خودش داره اون موقع عادل کف کرده بود که مگه اصلا همچین چیزی ممکنه.
پارسال هم پرسپولیس همچین مشکلاتی داشت بازیکن ها میگفتن چرا لباس ها رو کسی نمیشوره. دو فصل پیش هم تیم رختکن نداشت همون وسط لباس ها رو در میوردن:6qwup3:

16-08-2009, 21:50
حالا اینا رو میگید
داستان سر یه شورت و یه لباس نا هماهنگه
که خوب خیلی راحت قابل حله
تو بازیهای لیگ آزادگان بازیکن تیم مقاومت بسیج فارس وقتی تعویض شد کفشش رو درآورد و داد به بازیکن جایگزین تا بپوشه :29:

آره قلعه نویی خیلی اینو زد تو سر بازیکناش ، یادمه اونموقع هم عبدالصمد سرمربی بود ولی امیر می رفت برا بازیکنا استقلال سخنرانی می کرد :D

pers20
16-08-2009, 21:53
اینجور مسائل تو ایران خیلی عادیه الان کریم باقری شورت بنفش هم بپوشه بیاد وسط بازی کسی باهاش کاری نداره چه برسه به یه نوشته روی بازوبند کاپیتانیش انقد از اینکارا بدترش تو ایران میکنن که این درمقابلش چیزی نیست !!

این برزیلیانو کجاس؟؟ تو تمرینا هم که اسمش نیست

رفته به سرعتش بی افزاد بیاد :D مرد مومئن اون اگه بازیکن بود که توبازی با استقلال اهواز یه تستی میداد چون بازی با استقلال اهواز مثل اینکه بازیه تستی بود واسه همه بازیکنا !!هرکی واسه خودش یه نیم ساعتی بازیکرد !!!

Loverboy
16-08-2009, 21:55
یادش بخیر وقتی دایی رفته بود آلمان وقتی برگشت تو برنامه نود شرکت کرد اون موقع گقت ما چدین دست لباس برای هر بخش تمرین دارم میگفت هر بازیکن یک ماشین لباس شویی برای خودش داره اون موقع عادل کف کرده بود که مگه اصلا همچین چیزی ممکنه.
پارسال هم پرسپولیس همچین مشکلاتی داشت بازیکن ها میگفتن چرا لباس ها رو کسی نمیشوره. دو فصل پیش هم تیم رختکن نداشت همون وسط لباس ها رو در میوردن:6qwup3:
رختکن نداشتن ؟
خوش به حالت :دی . پسر خوب میخواستن دوش بگیرن با شیلنگ دوش میگرفتن تو میگی رختکن ؟ :دی بابا اوضاع خیلی افتضاحتر از اون چیزیه که فکرشو میکنید :دی . فقط کاش سر مربیمون ایرانی بود که زیاد آبرومون نمیرفت :دی

یادش بخیر اون موقع که ما بازی میکردیم به جان خودم وضعیت لباسهامون از اینا خیلی بهتر بود . هنوزم دارمشون به جان خودم جنسش از این گونی هایی که دادن این بد بختها پوشیدن خیلی بهتره !

Alireza59sg
16-08-2009, 23:23
فقط کاش سر مربیمون ایرانی بود که زیاد آبرومون نمیرفت

آره بنده خدا وینگادا تو 90 گفت من یه چیزی تو این 6ماه که تو ایران بودم دیدم که تو کل تاریخ مربی گری ام ندیدم.پارسال از نردبومن هم بالا میرفتن بازیکن ها.
ولی کاش فقط همین ها بود این باند بازی ها بیشتر آبرومون و برده

ALi ReZa
16-08-2009, 23:38
حالا جدا از این بحث لباس و اینا
از دوستای تهرونی کسی این روزا دور و بر تمرینای تیم آفتابی میشه ؟
شرایط پروین چه جوریاست ؟
روزنامه ها که میگن هنوز اون پروین استیل آذین نشده
بابا به خدا مرده این و شیری میرزن به صدتا مثه علی عسگر
من نمیدونم این مربی های خارجی چی تو وجود این علی عسگر و نوروزی و اینا میبینن که هی بازیشون میدن :-&
بازم جای شکرش باقیه که امسال اون یارو کوتوله عبدی رو نداریم والا اونو هم میذاشت جای کریم
هرچند که عن قریبه که نیک نفس به تیم تزریق شه:-&

در مورد بادامکی هم کسی نظری نداره ؟
بابا خیلی کنده
کرنرهاش هم همش پفکیه
سانترها رو باید بدن شیری یا پروین

کریم هم خیلی بعیده اون کریم پارسال بشه
تیم ملی نابودش کرد رفت
الان هم که کلی از تمرینات تیم رو از دست داده و طول میکشه هماهنگ شه

برخلاف خیلی هاتون که الهه امیدواری شدین من اصولا هیچ امید خاصی به این تیم ندارم127fs3556139

BLACK BIRD
17-08-2009, 03:18
بابا به خدا مرده این و شیری میرزن به صدتا مثه علی عسگر
من نمیدونم این مربی های خارجی چی تو وجود این علی عسگر و نوروزی و اینا میبینن که هی بازیشون میدن :-&
بازم جای شکرش باقیه که امسال اون یارو کوتوله عبدی رو نداریم والا اونو هم میذاشت جای کریم
127fs3556139
دوسته من در مورده این علی عسگر و نوروزی باید بگم که یه سری بازیکن هستن که بازیشون در تمرینات و زمین بازی خیلی متفاوتن. نمونش هم همین علی عسگر و نوروزی یا مهاجم خارجی که وارد فوتبال ایران میشن. یارو مهاجمه داخل تمرینات 6 گل میزنه در 15 دقیقه ولی در 10 بازیه لیگ یکی میزنه که اینم از عجایبه لیگه ایرانه:Green:

nesta
17-08-2009, 07:22
الان چیزی که تو فوتبال ایران دیده میشه فقط پول خوب دادن به بازیکناس و اصلا به تدارکات و امکانات باشگاهها توجهی نمیشه امکانات تیم ها در حد صفر یا حتی میشه گفت پائین تر از صفره بیخود نیست لیگمون تو آسیا پائین تر از خیلی ازکشورهائیه که اسم و رسمی تو فوتبال ندارن میشه گفت تنها چیزی که فوتبالمون رو سرپا گذاشته وجود تماشگراس که اونم قدرو نمیدونیم
پرسپولیس پرطرفدارترین تیم آسیا باید تو لیگ با ای ترکیب لباس به میدون بره باید خدارو شکرکرد امسال تو لیگ قهرمانان آسیا نیستیم وگرنه با این وضع چیزی جز آبروریزی واسمون نداشت
قرار بود بعد گذشت 5سال هر تیمی ورزشگاه اختصاصی نداشت حق حضور تو لیگ برتر رو نداشته باشه اما.....
هر چند وقت یه بار موضوع ساخت ورزشگاه اختصاصی مون راه میوفته اما کی به مرحله اجرا برسه:33:

Amir Argentina
17-08-2009, 22:07
امروز تو یه بازی دوستانه از یه تیم دسته دومی باختیم
بازیکنهای اصلی نبودن
اسپانسر جدید هم اومده بود
امیدوارم مشکلات مالی هم درست بشه البته اگه این اسپانسر بیاد

Interamir
17-08-2009, 22:50
اميدوارم زودتر بحران البسه پرسپوليس حل بشه و از شر حصاري خلاص بشيم !!

جالبه تنها تيمي كه در كل ايران از توليدات اين شركت استفاده مي‌كنه پرسپوليسه !!!

واقعاً UhlSport چه مشكلي داشت ؟؟؟؟

چه كلاسي داشت جداً !!!

Sepahan 4 Ever
18-08-2009, 02:28
ویرایش شد ...

nesta
18-08-2009, 07:00
ویرایش شد ...

ALi ReZa
18-08-2009, 08:25
ویرایش شد ...

only red
18-08-2009, 10:47
مشکلات ما تموم نمیشه اون از وضع لباس ها اون از وضع بازی دوستانه این حوار هم پولش ندادن میخواد فسخ کنه میخوان مهدوی کیا با اون سنش رو بیارن مثلا میخوان جوون گرایی کنند.اون از ارفی که میگه توطئه علیه من میکنند.بخدا پول این حوار رو بدن بیاد استیل اذین هم از این موقعیت داره استفاده میکنه داره با حوار مذاکره میکنه.مهدوی کیا رو دوست دارم ولی دیگه فوتبالش تمام شده.:53:~x(

Devils Master
18-08-2009, 16:32
ویرایش شد ...

ViVa LiverP♥♥L
18-08-2009, 16:57
ویرایش شد ...

18-08-2009, 17:29
ویرایش شد ...

Loverboy
18-08-2009, 17:46
جناب Sepahan 4 Life ([Only registered and activated users can see links]) این دفعه تذکر گرفتید دفعه بعد بخششی در کار نیست . اینجا بخش سپاهان نیست و ما هم علاقه ای نداریم راجع به تیمهای بی ارزش اینجا صحبت کنیم ! پست شما مساوی شده با چند پست جواب به شما که در صورت تکرار خودم میفرستمتون بقل همون دوستاتون که شما الان پا گذاشتید جا پای اونها !

Ghermezeteh
18-08-2009, 20:48
واقعاً باید تاسف خورد :29: به حال یه سری از دوستان که ارزش خودشون رو اینقدر میارن پایین که به پای کل کل های بیخودی میشینن

اگه واقعاً تیم برتری نسبت به ... هستیم (که هستیم:2qcmh45:) پس چرا کل کل های بیخودی :viannen_38:

ارزش پرسپولیس روالکی از بین نبرید, یه سریا زنگ تفریحشون رو میان اینجا یه پست میدن ومیخوان بخش رو به هم بریزن که متاسفانه یه سری از بچه های خودی هم کاری رو میکنن که اونا از خداشونه, به نظرم اصلاً به پستهاشون اهمیت ندین

شرمنده من نمیخوام بحث رو ادامه بدم, ولی بعد چند وقت که اومدم و دیدم اون جنگ و دعواها تموم شده ولی خوشحال شده بودم که ...

arash_2000
18-08-2009, 21:08
واقعاً باید تاسف خورد :29: به حال یه سری از دوستان که ارزش خودشون رو اینقدر میارن پایین که به پای کل کل های بیخودی میشینن

اگه واقعاً تیم برتری نسبت به ... هستیم (که هستیم:2qcmh45:) پس چرا کل کل های بیخودی :viannen_38:

ارزش پرسپولیس روالکی از بین نبرید, یه سریا زنگ تفریحشون رو میان اینجا یه پست میدن ومیخوان بخش رو به هم بریزن که متاسفانه یه سری از بچه های خودی هم کاری رو میکنن که اونا از خداشونه, به نظرم اصلاً به پستهاشون اهمیت ندین

شرمنده من نمیخوام بحث رو ادامه بدم, ولی بعد چند وقت که اومدم و دیدم اون جنگ و دعواها تموم شده ولی خوشحال شده بودم که ...
آره بابا منم با حامد موافقم بی خیال اینا ما و پرسپولیسو عشق است:6qwup3: راستی این قضیه حواشی چیه که باز همین اول کار شروع کردن امروز روزنامه ها تیتراشون جالب بود یعنی باز این فصل هم تو زمین هم خارج زمین باید حرص بخوریم؟:27:

pers20
18-08-2009, 23:38

تایید می شود!!!

اصلا جواب اینا رو ندی بیشتر سوزشون میگیره , تا جوابشون رو بدی !!!

Loverboy
18-08-2009, 23:44
آقایون پرسپولیسی اگه کسی اینبار بیاد جوابشو بدید ، دقت کنید ، همون بلایی که سر اون خواهم آورد سر شما هم میارم . به خدا زبونم مو درآورد ، جاش موهای سرم ریخت از بس به شما گفتم جواب ندید ! بابا به خدا من میام میبینم از تیممون حمایت کردید بدتر عصبی میشم تا خوشحال . بعد اینا میبینن با این چرندیات راحت میتونن اعصاب شما و منو به هم بریزن بدتر میکنن . دیگه تکرار نمیکنم و تو این یه مورد رفاقت سرم نمیشه و شک نکنید محرومیت هم در انتظار خاطیان خواهد بود .

pers20
18-08-2009, 23:53
آقایون پرسپولیسی اگه کسی اینبار بیاد جوابشو بدید ، دقت کنید ، همون بلایی که سر اون خواهم آورد سر شما هم میارم . به خدا زبونم مو درآورد ، جاش موهای سرم ریخت از بس به شما گفتم جواب ندید ! بابا به خدا من میام میبینم از تیممون حمایت کردید بدتر عصبی میشم تا خوشحال . بعد اینا میبینن با این چرندیات راحت میتونن اعصاب شما و منو به هم بریزن بدتر میکنن . دیگه تکرار نمیکنم و تو این یه مورد رفاقت سرم نمیشه و شک نکنید محرومیت هم در انتظار خاطیان خواهد بود .

آقا اصلا میخوای اونی که جواب کل کلو داد بیشتر از اون طرف شروع کننده , محروم بشه؟ کلا تا آخره عمر از سایت اخراج بشه؟ اصلا بهتره از روی کره زمین محوش کنیم؟ تا دیگه جوابه اینارو نده!!!:2qcmh45:

Sepahan 4 Ever
19-08-2009, 04:29
اوووووووووووووووووووووووو وووو

چقدر با یه پست به هم میریزید

بابا شوخی بود به کسی فحش ندادم:wubpink:

پرسپولیسی هام میان اونور با هم میگیم و میخندیم:2qcmh45:

only red
19-08-2009, 20:32
چقدر ما از دست این انصاری فر اعصاب خودمون رو خرد کنیم:-w.اخه اول میاد میگه حوار جای جادوگر رو پر میکنه بعد که حوار با هزار سلام و صلوات اومده تو ایران حالا پول این رو نمیدن تا تمرین کنه نمیدونم چی بگم:27: سپاهان و استقلال استیل اذین هم بهش پیشنهاد دادن.:53:
نمیدونم این انصاری فر چه ادم محکمیه راه دور نمیخواد بره همین سایت خودمون رو میدید با این همه انتقاد استعفا میداد.

pers20
19-08-2009, 21:51
این انصاری فرد اصلا اعصابه همه رو بهم ریخته عین خرچنگ چنبره زده به پرسپولیس ول کنم نیست , فقط خداکنه این علی آبادی عوض بشه این انصاری فردم بره اصلا از وقتی اومده شوم بوده از باخت 5-1 به الغراضه تا جام حذفی و ماجرای وینگادا , رو نیست که سنگ پای قزوینه!!!

ViVa LiverP♥♥L
20-08-2009, 18:02
اول از همه تبریک می گم به سرخ دلان و امیدوارم این برد شروعی دوباره باشه برای تیم!

حقمون بود نیمه اول حداقل با اختلاف دوگل به رختکن می رفتیم اما تو زدن ضربات آخر مشکل داشتیم مخصوصا دو تا موقعیتی که بائو خراب کرد.
پروین عالی بود امیدوارم تو بازیهای بعدی هم همین جور بازی کنه!
در کل خوب بود.

only red
20-08-2009, 20:23
من متاسفانه نیمه اول بازی رو فقط دیدم تمرین داشتم.ولی تو همین یه نیمه بادامکی اصلا خوب بازی نمیکرد نمیدونم چرا مهدی شیری رو جاش نمیزارن.بائو هم بد بازی نمیکرد فقط در زدن ضربات اخر مشکل داشت.نوروزی هم درسته که خوب تا حالا گل زده ولی یه گلزن کامل نیست . اشپیتیم و خلیلی رو بهش ترجیح میدم.زارعی هم خیلی میدوه سرعتش هم فوق العاده.خط دفاعی هم روی چند توپ گیج بودن ولی بهتر پارساله.کریم هنوز هم اون کریم همیشگی هست با پاس های عالیش.تیاگو هم زیاد تو جریان بازی نبود.
امیدوارم همیشه اینگونه برد ها رو بیاریم چون هم روحیه ساز هست.هم حیثیتی .هم حاشیه ها رو دور میکنه.ولی تیم با اومدن اشپیتیم. عادل. حوار. منصوری.بهتر از این هم میشود.

Liverpudlian
20-08-2009, 20:44
اول از همه تبريک ميگم برد پرسپوليس رو برد خوبی بود اميدوارم ادامه داشته باشه
نيمه اول کمی بازيکنا بی دقت بودن و توپ رو خيلی خوب خراب ميکردن کريم هم کريم هم ديگه شورشو در اورده بود با اون خطاهای بيموردش
اميدوارم کرانچار از اين به بعد بفهمه که بايد پروين رو بندازه تو زمين چون خيلی خوب بازی کرد و اون گلی که زد خدايی اروپايی بود پاس هم بعد از گلی که زد فکر کرد برنده بازی هست واسه همين يهو عقب کشيد اون گل نوروزی هم بين خودمون بمونه شانسی بود
بازی بعدی هم با صبا خيلی سخته تو ازادی هست ولی اگه دست کم بگيريم امتياز از دست ميديم اميدوارم استيل هم فردا مساوی کنه تا امتياز ما با صدر جدول 2 امتياز بشه که امتيازی نيست

AmiR Tifo36
22-08-2009, 17:35
منم اين برد رو تبريك ميگم بازي كلا دست ما بود جون 6تا موقعيت گل داشتيم و اونا 3تا ولي هنوزم مثل پارسال سوراخ وسط دفاع بدجوري توي ذوق ميزنه اينجاست كه بايد بگيم الونگ (يا آشوبي) كجايي؟ پژمان رو هم نداريم.

تياگو هنوز اونجا جا نيفتاده.كريم هم كه پيره سپهر و شيري هم كه فقط سوتي ميدن فكر كنم مثل دربي رفت پارسال از عمق گل بخوريم بازم واقعا بايد فكري به خالش كرد

نكته ديگه اين بود كه بائو بهتر از قبل بازي كرد و رو اكثر حمله ها تاثير داشت ولي من هنوز دليل نيمكت نشيني مهدي شيري و بازي كردن بادامكي رو نميدونم مملي هم مارو عجيب ياد علي سلطان انداخت...

AmiR Tifo36
22-08-2009, 23:40
لطفا او را جدی بگیرید

استعداد محمد پروین در نواختن ضربات آزاد هواداران پرسپولیس را پس از مدت ها به یادش پدرش سلطان علی پروین انداخت.1-‌‌سال 79 بود؛ صداي هواداران سينه‌چاك سلطان پس از برخورد با ديوار بلند روبروي سكوها، داخل ورزشگاه كارگران تكرار شد: «محمد پروين... محمد پروين...!» سلطان نگاه غضب‌آلودي به ليدرها انداخت و به يكباره سكوت عجيبي در ورزشگاه حاكم شد. سلطان رو به نيما نكيسا كرد و گفت: «خاك بر سرت... از يه الف بچه روي كاشته گل خوردي!»
هيچكس آن روز ضربه قشنگ «بچه پروين» را جدي نگرفت؛ حتي خود پروين كه به حالت غضب‌آلود به سكوها نگاه كرد و بعد نيما نكيسا را به باد انتقاد گرفت.
2-‌‌ سال 80 بود؛ بازي افتتاحيه مسابقه‌هاي نوجوانان تهران در زمين شماره 2 شيرودي. بچه پروين روي دايره وسط زمين، پشت ضربه ايستگاهي ايستاد. بازيكنان پرسپوليس به خيال خام خود كه الان توپ را روي دروازه سانتر مي‌كند، به داخل محوطه جريمه رفتند و بازيكنان فجر تهران هم براي دفع توپ با پرسپوليسي‌ها يارگيري كرده بودند. هيچ عقل سليمي نمي‌گفت كه از وسط زمين، بچه پروين با 16 سال سن، توپ را يكضرب به قصد گل بزند اما بچه جاه‌طلب پروين ضربه ايستگاهي را به گوشه دروازه زد و مدافعان و دروازه‌بان فجر- كه همگي زير 17سال سن داشتند- هر چه پريدند، قدشان نرسيد و توپ در محل تلاقي تير افقي و عمود به تور دروازه چسبيد؛ هيچكس اين ضربه قشنگ «بچه پروين» را جدي نگرفت حتي عمويش يعني مجيد پروين كه آن روزها سرمربي تيم نوجوانان پرسپوليس بود، گفت شانسي عجب گلي زد!

3-‌‌سال 81 بود؛ دربي نوجوانان تهران بين استقلال و پرسپوليس. بچه پروين با پيراهن شماره 7 پشت ضربه ايستگاهي ايستاد و توپ را با يك ضربه استثنايي به گوشه دروازه استقلال فرستاد و بعد پيراهنش را بالا زد كه روي آن نوشته شده بود: «استقلال...!»
هيچكس آن گل را جدي نگرفت چرا كه بازي به خاطر آن نوشته به جنجال و درگيري كشيده شد و نيمه كاره ماند و همه چيز تحت‌الشعاع دعوا و درگيري بازيكنان دو تيم قرار گرفت و مطبوعات بي‌آنكه به چگونگي گل «بچه پروين» اشاره كنند، روي نوشته زير پيراهن زوم كردند و از مشت‌هاي گره‌كرده كرماني مقام- مربي وقت نوجوانان پرسپوليس- تا دلتان بخواهد مقاله نوشتند.
4-‌ سال 86 بود؛ اگر اشتباه نكنيم بازي استيل‌آذين و كاوه زنجان. بچه پروين پشت ضربه ايستگاهي ايستاد و طبق معمول توپ را به محل تلاقي تير عمود و افقي زد تا سلطان روي سكوها كمي جابجا شود و بگويد: «عجب‌گلي زد... اما شانسي بود!»
5-‌‌سال 88 شد؛ بازي پرسپوليس و پاس همدان كه در دقيقه 74، پرسپوليس صاحب ضربه ايستگاهي شد. كريم باقري توپ را برداشت اما «بچه پروين» با خواهش و التماس توپ را از كريم باقري- يكي از بهترين‌ كاشته‌زن‌هاي تاريخ فوتبال ايران – گرفت و با اعتماد به نفس بالا دور خيز كرد. طبق معمول، توپ را به همان منطقه يعني محل تلاقي تير عمود و افقي زد. وقتي توپ، تور دروازه را لرزاند، كريم باقري با بهت به «بچه پروين» مي‌نگريست كه شادمان به سمت كرانچار و نيمكت پرسپوليس مي‌رفت و مي‌گفت: «من زدم... من زدم...!»
6-‌‌ديروز وقتي با او تماس گرفته شد تا نظرش را در مورد بازي بدانند گفت: «بابام خوشحال بود اما گفت فكر نكن كسي شدي...»
7- انگار هنوز هم كسي او را جدي نگرفته است؛ بازيكني كه از بچگي در ضربات ايستگاهي مهارت داشت. ناسلامتي او بچه پروين است.

sajad_shahin999
23-08-2009, 04:49
کارش خوب بود ولی حالا زیادم جو نگیردش! [Only registered and activated users can see links]
هنوز خیلی مونده تا بتونی جای نیکی و جادوگرو پر کنه

Devils Master
23-08-2009, 15:42
سلام انشا الله اقا محمد پروین برای ما قهرمانی میاره
حالا دیگه کریمی نیست نباید بحث کریمی بکنیم
ولی اگه خوب بازی کنه پروین امیدوارم از کریمی هم بهترشه در پرسپولیس

ArtesheSorkh
23-08-2009, 17:41
سلام انشا الله اقا محمد پروین برای ما قهرمانی میاره
حالا دیگه کریمی نیست نباید بحث کریمی بکنیم
ولی اگه خوب بازی کنه پروین امیدوارم از کریمی هم بهترشه در پرسپولیس

باهات موافقم اگه مغرور شه زود وارد حاشیه و هزار و یک جور بلا می شه ... ولی امیدوارم مثل پدرش موفق باشه:wavesmile:

Sepahan 4 Ever
23-08-2009, 21:34
برید و به لیگ ایران رای بدید. سوالش راجع به بهترین لیگ آسیاست . عرب ها با لیگ نه چندان خوبشون از ما جلو افتادن. درسته خودمون هم میدونیم لیگمون زیاد درست و حسابی نیست اما حداقل از عرب ها بهتره.
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

sajad_shahin999
23-08-2009, 21:48
خودافشاگري اسپانسر جديد سرخ‌ها ؛ من، سیروس محجوب، شتر می فروشم!
من قبلا يك صادركننده شتر بودم. ممكن است در گوگل مشخصات چنداني از من پيدا نكنيد اما فكر مي‌كنم زمان آن رسيده كه خودم را معرفي كنم. نيوكاسل با هدايت من مي‌تواند به موفقيت برسد

سایت گل -سيروس محجوب تاجر متمول ايراني كه در امارات زندگي مي‌كند با پيشنهادي شش ميلياردي براي اسپانسري پرسپوليس باز هم نام خود را مطرح كرد. او كه طي چند ماه گذشته براي خريد باشگاه نيوكاسل انگليس ابراز تمايل كرده بود حالا با حضور در تهران تصميم دارد اسپانسر باشگاه پرطرفدار پايتخت شده و نام خود را بيش از پيش مطرح كند. محجوب اين روزها مشغول مذاكره با مديران پرسپوليس است اما تجارت او داستان جالبي دارد. او در معرفي خود در سايت chroniclelive مي‌نويسد: «اسم من سيروس محجوب است و فكر مي‌كنم زمان آن رسيده كه خودم را معرفي كنم. من يك تاجر ساكن دوبي هستم. در طول سال‌هاي گذشته تجارت و صادرات شتر برايم درآمد خوبي داشته و يكي از علائق من است. از زمان جواني به شترها علاقه داشتم و وقتي بزرگ‌تر شدم بيشتر وقتم را در بيابان‌ها و در كنار آنها مي‌گذراندم. خيلي زود يك كاروان از آنها را پيدا كردم كه دوستي نزديكي با من داشتند و همه جا دنبال من مي‌آمدند. در دوران نوجواني بيشتر اوقات آنها در كنار من بودند و كم‌كم شروع به غذا دادن به آنها كردم يك روز تعدادي از آنها را به يك مزرعه محلي بردم و اين آغاز تجارت من به عنوان يك تاجر حرفه‌اي و صادركننده بود.

مزرعه‌داري دو نفر از آنها را خريد اما اهداف من بلندپروازانه بود و مي‌خواستم آنها را به نقاط دور دست ببرم. در اين راه مشكلاتي وجود داشت و فرودگاه يا يك محلي براي اين كار در نزديكي آنجا نبود.

نخستين فروش خارجي من به خانواده‌اي در ساندرلند بود كه يك شتر براي باغ خود مي‌خواستند. آنها اسب‌هاي زيادي داشتند و مي‌خواستند تغييري در اين وضعيت ايجاد كنند. همان زمان بود كه به نيوكاسل رفتم و متوجه شدم كه چه شهر زيبايي است. تنها مسير رفتن به ساندرلند از طريق نيوكاسل بود. من از فرودگاه با اتومبيل به سمت ساندرلند حركت كردم و ساختمان عظيمي را مشاهده كردم. آنجا مرا تحت تاثير قرار داد. سپس متوجه شدم كه آنجا سنت‌جيمزپارك (ورزشگاه اختصاصي باشگاه نيوكاسل) است. ساختماني باشكوه و خاطره‌انگيز، عاشق آن مجموعه شدم. پس از آن به ساندرلند رفتم تا آن خانواده را ملاقات كنم آنها يك شتر از من خريدند و گفتند كه دوستانشان را هم تشويق خواهند كرد كه اين كار را انجام دهند. ماه بعد دوباره به آنجا برگشتم تا يك شتر ديگر بفروشم و دو سفارش ديگر دريافت كردم. هر بار كه به آنجا مي‌رفتم سنت‌جيمز پارك را مي‌ديدم و يك روز تصميم گرفتم پولي را كه از فروش شتر‌ها به دست مي‌آورم براي تصاحب اين ورزشگاه شگفت‌انگيز و جادويي هزينه كنم.

مردم ساندرلند شترهاي زيادي از من خريدند و خيلي زود به دنياي تجارت وارد شده و ميليون‌ها شتر به نقاط مختلف صادر كردم و حالا به يك مولتي ميلياردر تبديل شده‌ام اما اين روزها و در عصر حاضر شتر ديگر طرفدار چنداني ندارد. حالا همه به دنبال لاما هستند و من چون علاقه چنداني به آنها ندارم تصميم گرفتم تجارت شتر را كنار گذاشته و پولي كه اين سال‌ها به دست آورده‌ام را براي خريد سنت‌جيمز پارك زيبا هزينه كنم.

فكر مي‌كنم تصميم بسيار خوبي گرفتم. قصد دارم بازيكنان جديدي را به باشگاه بياورم و آگهي‌ها را از سطح استاديوم جمع كنم مي‌خواهم شور و هيجان را به جمع هواداران باشگاه بياورم. من قبلا يك صادركننده شتر بودم. ممكن است در گوگل مشخصات چنداني از من پيدا نكنيد اما فكر مي‌كنم زمان آن رسيده كه خودم را معرفي كنم. نيوكاسل با هدايت من مي‌تواند به موفقيت برسد. با توجه به فاصله كم تا ساندرلند مي‌توانم به آنجا بروم و شترها را ببينم. البته اگر هنوز زنده باشند. آخرين بار در آگوست 2007 بود كه براي ديدن خانواده‌اي در ساندرلند به آنجا رفتم و ديدم كه غذاي عجيبي به شترها مي‌دهند. به هر حال شترهاي من كمك زيادي براي رسيدن به آرزوها و علائق زندگي‌ام كردند. ديگر كافي است به زودي بر مي‌گردم، اميدوارم آن روز با كليدهاي ساختمان روياهايم باشد ؛ سنت جيمز پارك.

Devils Master
24-08-2009, 01:46
ویرایش : مطلبی ندارید بگید مجبور نیستید الکی اسپم بدید !

nesta
24-08-2009, 07:45
پرونده شکایت از شیث رضایی در دادسرای صادقیه

در حالي‌كه شيث رضايي در ورزشگاه خيريه عمل تمرين مي‌كرد كمي دورتر در دادسراي شعبه 5 صادقيه م.ج،‌ شاكي شيث به‌دنبال پرونده‌اش بود، پرونده شكايت از شيث رضايي كه فارغ بالانه همراه با ديگران مي‌خنديد و ديگران را دست مي‌انداخت.

شيث و يكي از دوستانش در يكي از اتوبان‌هاي تهران در حال رانندگي بودند كه با راننده يكي از ماشين‌ها درگير شده و او را مورد ضرب و شتم قرار دادند بطوريكه پرده گوش او پاره شد. م.ج، راننده مضروب شده هم از بازيكن پرسپوليس به كلانتري شكايت كرد و كار به دادگاه كشيد.

شيث از طرق مختلف تلاش كرد تا از اين مهلكه جان سالم به در برده و از حضور در دادگاه سر باز بزند. تماس با حبيب كاشاني اولين راه حل بود كه البته خيلي زود به بن بست رسيد چون كه كاشاني اين بار برخلاف هميشه حاضر به پادرمياني نشد. مديرعامل پيشين پرسپوليس كه پيش از اين بارها براي بازيكن جنجالي پرسپوليس ريش گرو گذاشته بود اين بار حاضر نشد چنين كاري انجام دهد.

بعد از به بن بست رسيدن راه حل اول ، شيث به دنبال دومين راه يعني تكذيب رفت. او كه فكر مي كرد همه جا مانند مطبوعات است و به راحتي مي‌تواند كاري را كه انجام داده تكذيب كند با آوردن چهار شاهد به دادگاه قصد داشت ثابت كند كه آن شب در محل حادثه حضور نداشته كه البته اين راه هم به نتيجه نرسيد تا سرانجام شيث با معذرت خواهي به‌دنبال گرفتن رضايت شاكي باشد امري كه تا ديروز موفق به انجام آن نشد.

شاكي پرونده در اين مورد مي‌گويد:«امروز(ديروز) قرار بود جلسه پاياني رسيدگي به شكايت من باشد كه نه شيث و نه وكيلش در دادگاه حاضر نشدند همچنين پرونده هم كه قرار بود از كلانتري به دادسرا منتقل شود تا به امروز نيامده و هنگامي كه به كلانتري مراجعه كردم آنها گفتند كه يادشان رفته پرونده را منتقل كنند و اين اتفاق خيلي عجيب است.»

م.ج در اين مورد كه آيا رضايت خواهد داد يا نه مي گويد:« فعلا تصميمي نگرفته‌ام و هيچ چيزي مشخص نيست. تا جلسه پاياني دادگاه صبر مي‌كنم و بعد از آن تصميم مي‌گيرم.»

شيث رضايي هم عدم حضورش در دادگاه را به خوبي توجيه مي‌كند: « اين قضايا به من ارتباطي ندارد و وكيلم همه چيز را پي گيري مي‌كند و من از جزييات كار خبر ندارم.»

به نظر مي‌رسد اين بار بازيكن پرسپوليس بدجوري دچار دردسر شده و به اين راحتي‌ها جان سالم به در نخواهد برد.

only red
24-08-2009, 13:52
کو تیم کم حاشیه امسال حاج عباس اخه من نمیدونم چی بگم چک هوار که برگشت خورد
اون از کریم که هر سال دفتر باشگاه برای پولش از موقعی که کریم اومد پرسپولیس یادمه هر روز برای پولش میرفت باشگاه.چرا پول اینا رو نمیدن. اخه انصاری فر یه اسپانسر بگیر این مشکل ها همه حل میشه.

RVN10
24-08-2009, 14:55
تا وقتی تیم خصوصی نشه همین گدابازی ها ادامه داره!!
وقتی معلوم نیست بودجه از کجا تعمین میشه و سقفش چقدره که نمیشه برنامه ریزی کرد و نسبت به اون بازی کن گرفت و ...
سازمان هروقت دلش خواست پول میده هر وقت هم نخواست نمیده!! من نمیدونم اینا که هیچی پول ندارن چجوری میرن بیمارستان افتتاح میکنند!!!

Scouser
24-08-2009, 15:23
به قول صفایی خصوصی سازی مطمئنا مدینه ی فاضله ای برای هر تیم یا هر صنف نیست
بر فرض مثال تیم خصوصی سازی شد و به یکی مثه سیروس محجوب واگذار شد و کلی برای تیم خرج کرد . حالا اگه تیم نتیجه نگرفت به نظرت چی میشه ؟!
برای مثال به استقلال اهواز که خصوصیه نگاه کنید . چه چیز امیدوار کننده ای تو این تیم وجود داره
این حرفا برای این نیست که بگم تیم دولتی بمونه . میگم خصوصی سازی شدن تیم حتما نمیتونه خوب باشه

در مورد محمد پروین هم هنوز خیلی زوده که اینطور در موردش حرف بزنیم.

2+2
24-08-2009, 15:29
چه چيز فوتبال درسته كه خصوصي سازيش درست باشه باشگاه اي خصوصي همش بد بختن يا اينتكه بد بخت ميشن چون اصلا اون فاكتور ها براي پول به دست اوردن رو تو ايران نداريم هر چي پول خرج ميشه يك دهمش هم در نمياد در كل باشگاه هاي ايران همون بهتر كه دولتي بمونند

Alireza59sg
25-08-2009, 01:08
قبل از انتخابات گفتن همین فردا پرسپولیس استقلال خصوصی میشه ولی........:1:
رقابت تیم ها عادلانه نیست همون استقلال اهوار اون اول که خصوصی شد خیلی اوضاعش خوب بود ولی وقتی شفیعی دید چه بی عدالتی هایی بین تیم های خصوصی و دولتی هست خب معلومه دلسرد میشه الان ولکرده رفته دبی تیم و داده دست داداشش اونم که تیم ول کرده.
الان تیم هایی مثل سپاهان و ذوب اهن میلیونی خرج میکنن اونوقت میگن سقف قراردادمون 250 میلیونه. نصف بیشتر مبلغ و زیر میزی میدن میره منظورم این پرسپولیس اینجوری نیست ولی وانا این پول از کجا میدن؟

SIR
25-08-2009, 01:36
خصوصی سازی خوبه ولی با خصوصی سازی هم تمام مشکلات حل نمیشه! فکر نکنم استقلال و پرسپولیس حالا حالا ها به بخش خصوصی واگذار بشن :164:

Sepahan 4 Ever
25-08-2009, 02:29
قبل از انتخابات گفتن همین فردا پرسپولیس استقلال خصوصی میشه ولی........:1:
رقابت تیم ها عادلانه نیست همون استقلال اهوار اون اول که خصوصی شد خیلی اوضاعش خوب بود ولی وقتی شفیعی دید چه بی عدالتی هایی بین تیم های خصوصی و دولتی هست خب معلومه دلسرد میشه الان ولکرده رفته دبی تیم و داده دست داداشش اونم که تیم ول کرده.
الان تیم هایی مثل سپاهان و ذوب اهن میلیونی خرج میکنن اونوقت میگن سقف قراردادمون 250 میلیونه. نصف بیشتر مبلغ و زیر میزی میدن میره منظورم این پرسپولیس اینجوری نیست ولی وانا این پول از کجا میدن؟

حرفت رو در مورد سپاهان قبول دارم

ولی در مورد ذوب آهن خیلی خیلی بی انصافی

یه ذره دیگه فکر کن ببین ذوب آهن چطوری داره تیم داری میکنه

بهترین نمونست برا تیم داری

همه باشگاهها باید از ذوب آهن الگو برداری کنن

Loverboy
25-08-2009, 02:35

کاملاً تایید میشه جز اونجایی که میگی خیلی خیلی بی انصافی :دی . هر کسی نظری داره دوست من :labkhand: .

علیرضا واقعاً ذوب آهن رو باید از اونا جدا کرد . واقعاً امسال ریخت و پاش نکرد بلکه با جوونگرایی که تو این 6-7 سال اخیر انجام داده نشون داده تو ایران هم میشه الگوی تیم دیگه ای شد . سپاهان هم با احترام خاصی که به این دوست سپاهنیمون دارم باید بگم شک ندارم رتبه ای که کسب خواهد کرد رتبه ای پایینتر از ذوب آهنه . تیمشون خیلی تیمتره تا سپاهان یا هر تیم دیگه ای . پرسپولیس و استقلال هم که افتادن دست چپاولگرها و نمیشه امیدی بهشون داشت . سپاهان غرور کاذب داره ! از پیراهن لوتو گرفته تا خریدهای نجومی براشون غرور رو آورده که به نظرم آفت هر چیزیه . فکر کنم اگه جای ذوب آهن میگفتی مس خیلی جمله ات زیبا تر میشد دوست خوبم :labkhand:

nesta
25-08-2009, 08:15
اين «بچه» را از دست دولت بگيريد

1-هورا؛ «سازمان چك داد، حوار ماندني شد»! آفرين به غيرت سازمان. درود بر شيوه مديريتي آقايان. احسنت به اين همه تدبير و درايت. واقعا اين فداكاري را كه با فونت هزار روي جلد رژه رفته است،‌چگونه مي‌توان هضم كرد؟ فكرش را بكنيد؛ سازمان چك داد تا يك فوتباليست در تيم دولت بماند. واقعا كه اشك شوق در چشم‌مان حلقه زد، بعد از تماشاي اين شكوه ايثار و از خود گذشتگي. بابا سازمان!
2 -تحقير‌آميز است كه تيم دولت،‌ تيمي كه دولت يك دهه پيش براي تصاحبش ماه‌ها جنگيد و هزينه كرد، اكنون چنان به دريوزگي افتاده است كه يك بازيكن اجنبي، از گرد راه نرسيده كلي براي رييس روئسايش شاخ و شانه مي‌كشد و سرانجام كار را به جايي مي‌رساند كه دوستان عجز و لابه به سوي دفتر و دستك سازمان تربيت‌بدني مي‌برند! آقايان چه كرده‌اند با يكي از محبوب‌ترين تيم‌هاي ايران؟ مگر دشمني به دست دوستان سپرده بودند كه با آن در اين سال‌ها چنين كردند؟ آن از زمين تمرين مضحك‌شان كه ستاره‌ها بايد دزدانه از نردبامش بالا و پايين بروند، اين هم از بازيكن گرفتن‌شان كه محصول اعانه جمع كردن از اين و آن است. اي دريغا كه در پي اين همه خفت و خاري، دولت لابد براي پرداخت كردن نسيه‌اي صورت حساب خريد يك فوتباليست عراقي، در پي تشكر گرفتن از افكار عمومي هم هست...!
3 - اين چه باشگاهي است كه هنوز قطار ليگ به هفته سوم نرسيده بوي الرحمن‌اش بلند شده؟ بقالي دونبش سر كوچه هم سه هفته‌اي رنگ و بوي ورشكستگي به خودش نمي‌گيرد كه حال و روز پرسپوليس اين شده است. چرا بايد يك فوتباليست خارجي، هنوز راه زمين تمرين تيمش را ياد نگرفته، مسير ساختمان مديريتي مجموعه را از بر كند و هر روز بسان طلبكارها در را از پاشنه در بياورد؟ از همه جالب‌تر اينكه بعد از ورود سوپرمن‌گونه سازمان محترم به چرخه مشكلات پرسپوليس با حوارملامحمد، دو بازيكن ديگر عازم محل باشگاه شده‌اند تا بپرسند چرا «آب حيات» دولت براي آنها نمي‌جوشد؟! عجب تيم مدرني ساخته‌اند آقايان؛ مجموعه‌اي كه نمي‌تواند دوزار براي خودش درآمدزايي كند، طلب يك بازيكن تازه‌وارد را بدهد، قسط اول مهره‌هايش را بپردازد و در موردش دعوا سر اين باشد كه «چند» ميليارد بدهي دارد! دست دولت درد نكند و البته چشم AFC روشن كه آقايان از ايران، سال گذشته اسناد تجاري بودن چنين باشگاه آشفته‌اي را برايش ارسال كردند و مجوز بازي‌اش در ليگ قهرمانان را هم گرفتند!
4 -دادگاه دوباره تشكيل بدهيد لطفا؛ يك دهه، كافي بود براي آنكه عالم و آدم بفهمند دولت صلاحيت نگهداري از اين «طفل» را ندارد. چطور قانون جزاي مملكت وقتي مي‌خواهد قيموميت يك بچه نابالغ را به احدي بسپارد، چنان سخت مي‌گيرد كه انگار سرنوشت يك جامعه در ميان است، اما همان سيستم قضايي به اين سهولت دغدغه مشترك ميليون‌ها ايراني را به دست مجموعه‌اي سپرده كه اكنون بوق بي‌كفايتي‌اش در اين زمينه از صدفرسخي شنيده مي‌شود، اما دم بر نمي‌آورد؟ ديگر بس است افلاس و تحقير؛ حالا كه گويا واگذاري و خصوصي‌سازي هم چيزي بيشتر از وعده و وعيدهاي معمول نبوده، اي‌كاش دست‌كم مدعيان پيشين و ديرين دوباره در گود آيند تا چه بسا بزرگترين تيم اين مملكت دمي در رفاه و با عزت نفس بياسايد.

اسپانسر پرسپوليس توزرد از آب درنيايد!

بحث اسپانسرينگ باشگاه پرسپوليس يكي از سوژه‌هاي قديمي ولي داغ اين باشگاه است كه البته هر روز با مسايل جديدي دنبال مي‌شود.
در حالي كه در ابتدا عنوان مي‌شد، اسپانسر جديد پرسپوليس براي هر فصل مبلغ شش ميليارد تومان مي‌پردازد، حالا مي‌گويند كه قرار است سرخ‌ها از بركت وجود اين اسپانسر سالي 13 ميليارد كاسب شوند.
از سوي ديگر در مورد سيروس محجوب، اسپانسر جديد باشگاه پرسپوليس نيز حرف و حديث‌هاي زيادي به گوش مي‌رسد كه البته فعلا هيچ كدام از اين صحبت‌ها مستند نيستند. در حالي كه محجوب يكشنبه از دوبي به تهران آمد تا امروز با رياست سازمان تربيت‌بدني و رييس مجمع باشگاه پرسپوليس ديدار كند، بعضي از منابع خبري صحبت از گرفتاري مالي محجوب مي‌كنند و حتي معتقدند كه او به دليل بي‌پولي املاك خود را در دوبي به معرض فروش گذاشته است.
يكي از دوستان محجوب كه ساكن دوبي است در اين مورد مي‌گفت:«هتل- آپارتمان زيتون از ملك‌هاي خوب محجوب است، اما چون محجوب به بي‌پولي خورده و شرايط مناسبي ندارد، حتي اين هتل – آپارتمان را مي‌خواهد بفروشد. البته او آدم زرنگي است و در مسايل اقتصادي هم قوي عمل مي‌كند، اما نكته جالب در مورد محجوب اين است كه او راه معروف شدن را خيلي خوب بلد است!»
اين فرد مطلع كه نمي‌خواست نامش فاش شود، به شرطي در مورد محجوب صحبت‌هايش را ادامه داد كه نام او به ميان نيايد:«حسين هدايتي دو سالي كه وارد فوتبال شده حدود 12، 10 ميليارد خرج كرده تا به جايگاه خوبي برسد ولي محجوب به عنوان يك سرمايه‌دار وارد فوتبال شده و حالا بدون يك ريال هزينه توانسته تا اين حد براي خودش شهرت دست و پا كند. اين شهرت و اعتباري كه امثال محجوب به دست مي‌آورند، چيز مهم و باارزشي است. در كار اقتصادي روي اين مسايل خيلي حساب مي‌كنند و حالا محجوب به عنوان خريدار سهام نيوكاسل و اسپانسرينگ پرسپوليس كلي شهرت به دست آورده! در ضمن در دوبي كسي از ماجراي محجوب و خريد سهام نيوكاسل چيزي نمي‌داند و اين موضوعي است كه محجوب فقط در داخل ايران به آن مي‌پردازد.»
بعضي از بازيكنان قديمي فوتبال و آنهايي كه از محجوب شناختي دارند، معتقدند كه نمي‌شود روي حرف‌هاي او چندان حساب كرد. يكي از بازيكنان قديمي تيم‌ملي صحبت از ماجراي بنز و بي‌ام‌و مي‌كند و معتقد است كه خود محجوب ماجراي بلوف‌هايش را بهتر از هر كسي مي‌داند. ديگري بر اين باور است كه حتي ماجراي خريد سهام باشگاه نيوكاسل يك سناريوي جالب از سوي محجوب است تا او بتواند به اهدافش در ايران دست يابد و در بين تمام اين صحبت‌ها و حرف‌هاي ضد و نقيض محجوب كوچكترين صحبتي در مورد شايعات منفي كه عليه‌اش وجود دارد انجام نمي‌دهد.ما منتظر شنيدن صحبت‌هاي سيروس محجوب هستيم و اين شانس را به او مي‌دهيم كه در مقابل اين شايعات از خودش دفاع كند، اما چيزي كه به شدت باعث نگراني مي‌شود اسپانسر نداشتن پرسپوليس در فصل جديد است و اين خواسته هر كسي است كه اسپانسر جديد سرخ‌ها توزرد از آب درنيايد.

only red
25-08-2009, 08:46
بابا این انصاری فر اسپانسر اوردنش هم مثل خودشه .نمیدونم استقلال چرا این مشکلات رو نداره همش ما باید مشکل پول و اسپانسر رو داشته باشیم.

Sir Amir
25-08-2009, 09:59
من هم نظرم درمورد خصوصي سازي اينه كه كمكه كمي به تيم خواهد كرد. حالاحالا هم پرسپوليس كه بهش بدن.:164:

pers20
25-08-2009, 11:10

ذوب آهن خودش از باشگاهای اروپایی الگو برداری کرده که اونم کاره درستی کرده, یعنی اسکلت تیمو همیشه حفظ کرده و تو فصل نقل و انتقالات با یکی دو تغییر تیمو بسته اومده تو مسابقات الان تو همه ی دنیا اینجوریه ,شما به منچستر ,بارسلونا , میلان خیلی تیمهای دیگه نگاه کنی همین کارو کردن دلیل نتیجه نگرفتن پرسپولیس و سپاهان تو این فصل و فصل پیش همین مسئلست که با تغییرات بسیار زیاد وارد لیگ میشن و نتیجه نمیگیرن و فصل بعد دوباره کاره غلطشون رو تکرار میکنن !!!!

Alireza59sg
25-08-2009, 11:31

آره قبول دارم. منظورم کلا تیم های دولتی و صنعتی بود

nesta
27-08-2009, 09:59
با اومدن سعیدلو به راس سازمان تربیت بدنی گفته میشه که دوران مدیریت انصاری فرد هم دیگه رو به اتمام و باید شاهد حضور دوباره حاج حبیب تو پرسپولیس باشیم
اومدن کاشانی چند تا مزیت داره داره کهمیشه در خصوص مهمترین مزیت هاش میشه گفت:
1- از یه مدیر بی کفایت(انصاری فرد) راحت میشیم
2-هر روز وعده وعید الکی و بدرد نخور نمی شنویم
3-صاحب یه مدیر عامل با شخصیت و صادق میشیم که میتونه اعتماد و انگیزه و دوستی رو به تیم برگردونه
در کل باید امیدوار بود این جا به جائی انجام بشه و وضعیت تیم رو به بهبود بره

Moein-Chelsea
27-08-2009, 11:16
فقط و فقط ضعف مدیریتی از بین بره دیگه شاهد یک پرسپولیس یک دست هستیم ایشالا که اینجور بشه و دیگه مردم پرسپولیس دوست اینقدر گله از تیم محبوبشون نداشته باشن
به امید روزهای خوب برای پرسپولیس

Alireza59sg
27-08-2009, 11:24
سعیدلو آدم خوبیه حداقلش اینه که سرش به تنش میرزه. خدا کنه بتونه یه کمکی به پرسپولیس- استقلال بکونه حالا باز وضع استقلال بد نیست ولی پرسپولیس اوضاعش خیلی خرابه الان سه تا بازی گذشته هنوز اسپانسر نداریم تو فوتبال اگه بهترین مربی و بازیکنان رو هم داشته باشی وقتی پول نداشته باشی به هیچ جا نمیرسی . الانه که دارم قدر هدایتی رو میدونم

Sir Amir
27-08-2009, 11:28
فقط و فقط ضعف مدیریتی از بین بره دیگه شاهد یک پرسپولیس یک دست هستیم ایشالا که اینجور بشه و دیگه مردم پرسپولیس دوست اینقدر گله از تیم محبوبشون نداشته باشن
به امید روزهای خوب برای پرسپولیس

دوست عزيز معين جان در رابطه با اين حرفي كه زدي رو قبول ميكنم. ولي به همين راحتيا كه نميشه كاشاني رو بذارن.بايد نيم فصلي بگذره بعد.
ولي در كل من هم ميگم كاشاني بياد به نفعسرخپوشان هستش تا اين انصاري فرد.

Liverpudlian
27-08-2009, 13:24
سعیدلو آدم خوبیه حداقلش اینه که سرش به تنش میرزه. خدا کنه بتونه یه کمکی به پرسپولیس- استقلال بکونه حالا باز وضع استقلال بد نیست ولی پرسپولیس اوضاعش خیلی خرابه الان سه تا بازی گذشته هنوز اسپانسر نداریم تو فوتبال اگه بهترین مربی و بازیکنان رو هم داشته باشی وقتی پول نداشته باشی به هیچ جا نمیرسی . الانه که دارم قدر هدایتی رو میدونم

شک نکن که با اومدن سعيدلو همه همه چيز درست ميشه معلوم بود امسال قراره يکی عين سعيدلو به اين تخت برسه چون ديگه خيلی گندش در اومده بود خيلی حق استقلال و پرسپوليس رو خوردن تو ايران خيلی به اين دو تيم بی کفايتی شد حالا وقتشه که دوباره پرسپوليس جون بگيره اسپانسر هم که اين مدير عامل ما گفته يه اسپانسر قراره بيارم فلان قدر پولشه ما نميخواييم واسه کسی کلاس بياييم و بگيم اسپانسر ما فلان قدر پولشه و اينا ولی هر چی هست خلاصه بايد الان يه چيزی بنويسن ادم ابروش نره
اون جنس پيراهن پرسپوليس هم رو اعصاب من راه ميره { هساری . اهلسپورت } خدا کنه بعد از اسپانسر يه فکری هم به حال اين بکنن

AmiR Tifo36
27-08-2009, 18:35
من كه مطمئنم سعيدلو از علي آبادي هم بدتر ميشه و گند ميزنه به ورزش مملكت...
خبلي شل و وله.همش دنبال محمود از اين استان به اون استانه
حسرت به دل يه مدير مدبر و ورزشي ونديم به خدا ...

پ خ: برو بچ فردا تو استد ميبينموتون...جايگاه 36
با پيرهن سبز نيايد راتون نميدن !!! :D V

nesta
29-08-2009, 08:06
من كه مطمئنم سعيدلو از علي آبادي هم بدتر ميشه و گند ميزنه به ورزش مملكت...
خبلي شل و وله.همش دنبال محمود از اين استان به اون استانه
حسرت به دل يه مدير مدبر و ورزشي ونديم به خدا ...

پ خ: برو بچ فردا تو استد ميبينموتون...جايگاه 36
با پيرهن سبز نيايد راتون نميدن !!! :D V

ولی نباید با این اطمینان گفت که سعیدلو بدتره
سعیدلو تا زمانی که تو پرسپولیس بود نشون داد از علی آبادی خیلی ورزشی تره و بیشتر دلش واسه ورزش میسوزه
هرچی باشه سعیدلو یه مدتی تو یکی از دو باشگاه پرطرفدار ایران(پرسپولیس) مسئولیت مستقیم داشته با مشکلات ریز و درشت-حواشی ها و وضعیت خراب باشگاه آشنا شده و حالا دیگه میدونه مشکلاتی که دائم این دو باشگاه ازش شاکین چیه-خودش اینا رو به عینه دیده پس میتونه از تجربیات و اطلاعاتی که بدست آورده واسه بهبود وضعیت این دو باشگاه استفاده کنه
در هر حال امیدوارم سعیدلو موفق باشه تا ورزشمون پیشرفت کنه

only red
30-08-2009, 11:02
امسال تیم یه چیز خوبی داره فاصله کم بازیکنان با هم هست که فصل قبل این جور نبود.
مثلا فصل قبل اگه کریمی یا مازیار رو نداشتیم باید عبدی یا خیر خواه رو بازی بدادیم.
ولی این فصل فرق میکنه بازیکنا در یک سطح هستند.و این میتونه خیلی خوب باشه.
امیدوارم تو جام دبی هم اول بشیم تا روحیه خوب هم پول خوبی گیرمون بیاد.

KLOSE 18
30-08-2009, 11:14
امسال تیم یه چیز خوبی داره فاصله کم بازیکنان با هم هست که فصل قبل این جور نبود.
مثلا فصل قبل اگه کریمی یا مازیار رو نداشتیم باید عبدی یا خیر خواه رو بازی بدادیم.
ولی این فصل فرق میکنه بازیکنا در یک سطح هستند.و این میتونه خیلی خوب باشه.
امیدوارم تو جام دبی هم اول بشیم تا روحیه خوب هم پول خوبی گیرمون بیاد.

در مورد موضوع اول کاملا حق با شماست من هم موافقم.

ولی قرار شده در دبی اقای کرانچار بازیکنان جوان و انهایی که کمتر فرصت بازی پیدا کردن را ازمایش کنه.:wavesmile::wavesmile::wavesmile:

ArtesheSorkh
30-08-2009, 12:36
چه کرد حقیقی دیشب ... واقعا استعداد بلقوه ای برای گرفتن پنالتی داره به غیر از 2 تا همه شو درست رفت

در کل پرسپولیس دیشب خوب بازی کرد امیدوارم قهرمان بشه

L . F . C
30-08-2009, 12:47
آره واقعا با تیم دوم که چه عرض کنم با تیم سوم قهرمان سوریه رو بردیم !
تو بازی بازیکنایی چون نیک نفس _ الهایی _ آقا زمانی بازی میکردند که از بازی نیک نفس خوشم اومد :2: همچنین تو بازی هم مهدی شیری با داور دعواش شد و کارت قرمز گرفت که خیلی رفتارش بچه گانه بود :2mo5pow:
همچنین اخر بازی هم دوبی اسپورت با باقری مصاحبه کرد که میگفت برای فینال از ترکیب اولمون استفاده میکنیم :wavesmile:

ArtesheSorkh
30-08-2009, 13:30
آره واقعا با تیم دوم که چه عرض کنم با تیم سوم قهرمان سوریه رو بردیم !
تو بازی بازیکنایی چون نیک نفس _ الهایی _ آقا زمانی بازی میکردند که از بازی نیک نفس خوشم اومد :2: همچنین تو بازی هم مهدی شیری با داور دعواش شد و کارت قرمز گرفت که خیلی رفتارش بچه گانه بود :2mo5pow:
همچنین اخر بازی هم دوبی اسپورت با باقری مصاحبه کرد که میگفت برای فینال از ترکیب اولمون استفاده میکنیم :wavesmile:

پس اگه از ترکیب اصلیمون استفاده کنیم احتمال خیلی زیاد قهرمان میشیم....:2qcmh45:

Cactus
30-08-2009, 13:39
خب ایول بازی دیشب رو هم که بردیم بازی خوبی بودش ولی داور نامرد یه پنالتی خیلی الکی برای اونا گرفتش از عمد که به دستش نخورد و دستشم که از عمد باز نبود:164:

کلا داوری خوب نبودش اصلا دقت کردین تا یه پاس به اشپیتیم میرسید آفساید میگرفت چه درست چه غلط:-w
ولی عجب گل به خودی زدن.:laugh4:

حقیقی عالی بود تو پنالتی ها واقعا گل کاشت خیلی عالی بودش.همه خوب پنالتی زدن شیث هم خوب زد ولی بدشانسی آورد :-w

ولی شیری یه بارم که داشت بازی میکرد اخراج شدش خیلی بچه گونه:53:

حالا با تیمه سوممون بردیم ایول بازی بعدی هم فردا شب هستش با تیمه اصلیمون میریم ایشالله که ببریم و قهرمانی رو جشن بگیریم و یه پول تپل مپل هم جاییزه بگیریم:177::6qwup3:

Sir Amir
30-08-2009, 13:50
تبريك ميگم:72: رسيديم به فينال اونم با انصرالامارت:Dكسي اگر بازيه ديشب رو ديده گل هايي كه هر دوتيم زدن به نام چه كساني بوده و پنالتي ها رو چه كساني گل كردن براي پرسپوليس؟

Devils Master
30-08-2009, 20:17
سلام دوستان من دیشب بازی رو نگاه کردم بازی خوبی بود خیلی از بازی کنها جوان پرسپولیس خوب بازی کردن حقیقی هم چندتا عکس العمل خوب از خودش نشون داد

Sir Amir
30-08-2009, 21:15
سلام دوستان من دیشب بازی رو نگاه کردم بازی خوبی بود خیلی از بازی کنها جوان پرسپولیس خوب بازی کردن حقیقی هم چندتا عکس العمل خوب از خودش نشون داد

شما اگر ديدي ميتوني بگي گل پرسپوليس رو چه كسي زده؟
پنالتي هايي كه پرسپوليس گل كرده چه كساني زدند؟

POUYA
30-08-2009, 21:26

پنالتی های پرسپولیس را پروین آرفی شکوری وسلی علی عسگر و باقریها تبدیل به گل کردند و شیث رضایی ضربه خود را از دست و با دو پنالتی که علیرضا حقیقی مهار کرد تیم پرسپولیس با نتیجه 6-5 در ضربات پنالتی و 7-6 در مجموع راهی فینال مسابقات و دیدار با النصر شد.

only red
30-08-2009, 21:48
اگه قهرمان بشیم میتونه کمی مشکلات مالی تیم رو برطرف کنه .اگه تیم اصلی رو بازی بدن بهتره چون خودشون هم گفتن تیم برای هماهنگی میفرستیم.راستی کسی میدونه تیم اول چقدر گیرش میاد.کسی از هوار هم خبری نداره چون گفته میشه تو امارات به تیم ملحق میشه.نکنه بره دیگه نیاد.

Devils Master
30-08-2009, 21:59

سلام همه جوابتو دادن چون من هم از شبکه ی دبی اسپورت نگاه کرم گل هم به خودشون زدن از سانتر که کردن

Cactus
30-08-2009, 22:01
تا اون جایی که من شنیدم صد هزار دلار جاییزشه البته مطمئن نیستم ولی من اینطوری شنیدم

آره قراره تیمه اول رو بفرستن برای بازی با النصر النصر هم برا بازی قبلیش زیاد خوب بازی نکرد و در صد کسب پیروزی ما زیاده به هر حال اگه ببریم یه کم وضع مالی مون بهتر میشه و روحیه بازیکنا هم برای بازیهای لیگ بالاتر میره

به امید قهرمانی پرسپولیس در این تورنومنت

Sir Amir
30-08-2009, 22:07
با قهرماني كه تو اين تورنمنت داريم.ميتونيم قواي بازيكنان جوون و اصلي رو بيشتر از قبل بكنيم.
به هرحال بازي با انصر الامارت هم يك آزمايشي براي تمام بازيكنانمون هستش كه ميتونند هم موفق و هم ناموق ازش بيرون بيان.

AmiR Tifo36
30-08-2009, 23:12
خدايا پس كي ميشه مهدي شيري جاي بائو رو بگيره و با پاساش حريف رو تحقير كنه
يه نكته جالب تو اين هفته اين بود كه طرفداراي تراكتور 65 هزار نفر بودن و ما 58هزار نفر !!!

ViVa LiverP♥♥L
31-08-2009, 00:19
میگم بچه ها دیگه بهتره در مورد بازیه هفته آیندمون صحبت کنیم.
با ذوب آهن داریم بازیه خیلی سختیه فکر کنم تو آزادی باشه .
اگه بتونیم ببریم خیلی عالی میشه ذوب آهنم از صدر میاریمش پایین.

Unrepeatable Seven
31-08-2009, 04:25
خب مثل اينكه ساعت بازي پرسپوليس با ذوب آهن از 9 به 8.30 تغيير كرده ، زمان زيادي تا روز بازي هست و من خيلي اميدوارم به تيم.البته اعتقاد دارم كه كرانچار بازم نياز به زمان داره.:33:
به اميد قهرماني پرسپوليس:6qwup3:

only red
31-08-2009, 11:09
بازی تو ازادی نیست تو اصفهانه خیلی بازی سختی هست شاید بگم سخت ترین بازی لیگ
ذوب اهن هم صدر ولی ما این بازی ایشالا میبریم خودمون میریم اول.
با قهرمانی تو جام دبی که حتما قهرمان میشیم و با روحیه و پول خوبی که از این جام گیرمون میاد به مصاف ذوب میریم.
کسی از هوار خبر نداره گفتند که تو امارات به تیم ملحق میشه.

nimaperspolisy
31-08-2009, 14:06
سلام. بچه ها گلهای بازی پرسپولیس - الکرامه را جایی برای دانلود گذاشته؟

KLOSE 18
31-08-2009, 14:15
بازی را من دیدم چند یار اصلی مثل شیث- اشپیتیم اکثر نفرات بازیکنان جوان تیم بودنند که بد بازی نمی کردنند گل الکرامه هم گل به خودی بود.

ViVa LiverP♥♥L
31-08-2009, 16:42
سلام. بچه ها گلهای بازی پرسپولیس - الکرامه را جایی برای دانلود گذاشته؟

از اینجا ([Only registered and activated users can see links]) می تونی دانلود کنی دوست عزیز

Moein-Chelsea
31-08-2009, 17:13
ذوب آهن تیم خوبیه ولی زیاد گندش نکنید اگه تیممون رو فرم باشه هر کجا هم بازی داشته باشه میتونه موفق بشه و به صدر بره:2:خداییش باید انتقام فصل قبل رو بگیره

Sir Amir
31-08-2009, 19:07
ذوب آهن با توجه به اينكه دو بازيه قبلشو كه يكيش تو خونه ي خودش از استيل آذين را برد و در خارج از خانه هم تيم ابومسلم را شكست داد.
اين تيم در خانه اش هم از حمايت تماشاگران برخوردار است و سال پيش در خانه اش پرسپوليس 3-1 شكست داد.امسال بايد انتقام شكست فصل قبل رو بگيرم.

only red
31-08-2009, 20:58
بچه ها نمیدونید بازی امشب رو چه کانالی پخش میکنه.
اگه از ترکیب فیکس استفاده کنه بهتره باید هر جور اول بشیم.چون به پولش می ارزه.
حقیقی هم مثل اینکه مصدومه.میثاق هم که نرفته.

ArtesheSorkh
31-08-2009, 21:18
بچه ها نمیدونید بازی امشب رو چه کانالی پخش میکنه.
اگه از ترکیب فیکس استفاده کنه بهتره باید هر جور اول بشیم.چون به پولش می ارزه.
حقیقی هم مثل اینکه مصدومه.میثاق هم که نرفته.

dubai Sport 2 یا 3 نشون میده:D

Peyman
31-08-2009, 21:25
شبکه 3 نشون میده اگه نداد مطمئنی dubai sport نشون میده ؟ چرا هیچکس کمک نمی کنه ؟

ArtesheSorkh
31-08-2009, 21:33
شبکه 3 نشون میده اگه نداد مطمئنی dubai sport نشون میده ؟ چرا هیچکس کمک نمی کنه ؟

بابا من که بهت گفتم شبکه 3 بازی ایران و بحرینو نشون میده ... بازی پرسپولیس رو دبی اسپورت 2 حتما نشون میده:D

Peyman
31-08-2009, 21:36
بابا من که بهت گفتم شبکه 3 بازی ایران و بحرینو نشون میده ... بازی پرسپولیس رو دبی اسپورت 2 حتما نشون میده:D

مرسی ولی امشب هم پرسپولیس بازی داره هم ایران ؟:33:

ArtesheSorkh
31-08-2009, 21:43
مرسی ولی امشب هم پرسپولیس بازی داره هم ایران ؟:33:

از دنیا بی خبری ...!:6qwup3:

آره 23:30 ایران و بخرین در منامه

00:00 پرسپولیس - النصر امارات در دبی

AmiR Tifo36
31-08-2009, 23:03
آناتومی خلق یک لحظه طلایی

دقيقه 79 بچه‌هاي جايگاه 36 يك لحظه از تب و تاب افتادند، صداي سوت‌ها و كف‌هايي كه دو ساعت به هم خورده بود و رنگش به سرخي مي‌گراييد خيلي كم شده بود. ..

انگار همه منتظر اتفاقي بودند. اتفاقي كه جواب خوبي باشد به اين همه حمايت اما كي بود كه قدر بداند، بازي گره خورده بودو هيچ‌كس به بازشدنش اميدي نداشت. فقط يك نفر بود كه مي‌توانست قدر همه آن صداهاي گرفته شده و كف دست‌هاي سرخ شده را بدهد. يك دقيقه بعد حسين بادامكي وسط زمين صاحب توپ شد، يك پاس بلند به مجتبي زارعي كافي بود تا‌«كايوت» جديد قرمزها از چپ راه بيفتد. حمل توپ 20-10 متري هافبك تر و فرز قرمزها يك عاقبت خوش مي‌توانست داشته باشد؛ يك پاس گل در ازاي 30 دقيقه بازي. اين بار پاس كايوت خوب بود طوري كه زارعي مطمئن بود آقاكريم دو سه دقيقه سرش داد نمي‌كشد.

لحظه طلايي اما بالاخره فرا رسيد. توپ از پاي چپ كاپيتان افتاد روي پاي راستش، نزديك بود خداداد افشاريان صحنه طلايي را خراب كند اما آقاكريم نگذاشت همه چيز به‌هم بريزد. دست‌ها را به حالت مخالف باز كرد، استيل شوت گرفت و با منتهي‌اليه قسمت بيروني استوك راست خود – از همان آديداس‌هاي سه خط قديمي – شليك كرد. ارشاد يوسفي جلوي چشمش بود اما كاري نتوانست بكند. توپ از يك مدافع ديگر هم رد شد، مرتضي اسدي كاپيتان صبا شيرجه زد تا شايد روي خط توپ را دفع كند اما لحظه طلايي نبايد خراب مي‌شد. چند ثانيه بعد دوباره صداي سوت‌ها از انواع بلبلي گرفته تا يك انگشتي راه افتاد، دست‌ها به حركت درآمد و گلوهاي گرفته شده دوباره شروع به فرياد كرد. روي جايگاه 36 يكي به دوستش مي‌گفت: «آقا كريم زد» و دوستش جواب مي‌داد: «دمش گرم فقط اون مي‌تونست امشب نااميد برمون نگردونه خونه.»

كريم باقري 36 ساله رفته بود جلو تا كارش را تمام كند. هفته قبل مي‌گفتند سر دسته بازيكنان بوده تا اعتصاب كنند و طومار بنويسنداما شماره 6 ثابت كرد هيچ وقت سردسته جريان‌هاي منفي نبوده (البته اگر اعتصاب براي احقاق حق را جريان منفي بدانيم.) او يك ليدر واقعي است. از آنهايي كه هيچ وقت نمي‌توان در موردش بدبگويي يا بد بنويسي. هوادار نشسته روي جايگاه 36 درست مي‌گفت. فقط او بود كه مي‌توانست پرسپوليس را برنده از زمين بيرون بياورد. قبل‌تر از آن گل استثنايي او بهترين بازيكن زمين بود دو سه نوبت پاس‌هايي داد كه به قول بچه‌هاي خودمان در سطح بوندس ليگا بود. فوق‌العاده سر مي‌زد. مثل آرپيجي بالاي سر دو سه مدافع صبا، حالا از هر كجا كه شد. روي نقطه پنالتي، گوشه‌هاي شش قدم و حتي عقب‌تر. موقعيت‌ها را خودش خلق مي‌كرد و خودش هم مي‌خواست تمامش كند. انگار اين بازي نفسش تمام نمي‌شد، انگار در شب دوباره راه افتاده بود. اين بهترين بازي آقاكريم در ليگ نهم بود و وقتي هم كه در جاي اصلي‌اش قرار گرفت - ميانه آن مثلث تهاجمي و نزديك به دروازه حريف – نمايش قابل تحسين‌اش را كامل كرد. گلي كه كاپيتان كريم زد استثنايي بود، از آن گل‌هايي كه مي‌شود بارها در بخش‌هاي مختلف خبري و برنامه‌هاي ورزشي تماشايش كرد. اصلا اگر برنامه‌اي متهم به پرسپوليسي بودن نمي‌شود بهتر است در تيتراژ خودش جايي براي اين گل تميز باز كند.

بعد از گل دوباره دست‌هايش را باز كرد و با آن چهره دوست‌داشتني‌اش فرياد كشيد، فريادي كه با لبخند همراه بود و به سكوها ختم مي‌شد. بعد ازگل دوستان مي‌گفتند: «آقا كريم مي‌خواست محكم بزند، اتفاقي اينطوري زد» اما اين عين واقعيت نبود، فقط آقاكريم مي‌توانست با منتهي اليه بيروني پاي راستش با يك گل بيلياردي سه امتياز را به پرسپوليس هديه كند. دوست ديگري مي‌گفت: «چرا باقري هميشه اينطوري شادي مي‌كند، نكند شادي گل ديگري بلد نيست؟» جواب اما ساده بود: «اگر قرار بود كاپيتان ما هر دفعه يك شادي گل رو كند كه اينقدر شخصيت متفاوت و ويژه‌اي براي ما نداشت. او آقاكريم است. تنها ستاره پرسپوليس كه خوشبختانه وجه مشتركي با بقيه ستاره‌هاي فوتبال ما ندارد.»

POUYA
01-09-2009, 00:01
نیمه اول که گند زدیم رفت
یه موقعیت 100 % رو آرفی خراب کرد یکی هم اون برزیلیه

Sir Amir
01-09-2009, 00:07
نيمه ي اول اصلا خوب بازي نكرديم.بدتر از همه دوتا هم خورديم. آرفي تو اين بازي بد بازي كرد يك موقعيت هم خراب كرد.
حقيقي هم كه دوتا گل ضايع خورد.براي جبران هنوز وقت است.

ViVa LiverP♥♥L
01-09-2009, 00:15
گند زدیم!
واقعا فاجعه بود نیمه اول.
اگه قراره پرسپولیس این فصل این باشه همون بهتر که ببازه.
یه پرسه ساده ندیدیم وقتی توپ دست حریف بود خیلی راحتو بی دردسر تا پشت محوطه میامدن شوت می زدن.
یه بازیکن ندیدم زمانی که توپ دسته حریفه بودو!همه راه میرفتن!یدونه کریم خوب بود واون برزیلیه.
آرفی اصلا آماده نیست ه موقعیتی گل نکرد که اگه هادی بود صد در صد گل بود.
پروین سه تا کرنر زد یدونش از تیر یک جلوتر نیومد! انگار جون نداره!
در کل خیلی ناراحت شدم به جز چند دقیقه آخر هیچ کس براتیم از جون مایه نمیذاشت.
امیدوارم نیمه دوم این جوری نباشه و بتونیم جبران کنیم.

نیمه دومم گند زدیم ![Only registered and activated users can see links]

امیدوارم دیگه همچین بازیی از پرسپولیس نبینیم .
من این باختو می ذارم به حسابه این که یه تورنومنت معمولی بود و ارزشه آنچنانی نداشت البته به جز کمک مالی که می تونست باشه.

Cactus
01-09-2009, 02:58
واقعا افتضاح بودیم واقعا

یه پاس درست و حسابی ندیدیم اصلا خوب بازی ما که رفته بودیم ورزشگاه همه داشتن اعتراض میکردن واقعا بد بازی کردیم تاکتیک درست و حسابی هم نداشتیم همش پاس تو عمق میدادیم آخرشم یا آفساید میشد یا خراب

البته داوری واقعا افتضاح بودش هر توپی میرسید آفساید میگرفت همشم غلط بودش ولی اون چیزی که معلوم بودش اگه ما تا صبح هم بازی میکردیم نمی تونتیم گل بزنیم

خط دفاعیمون که واقعا بد خیلی بد بودن روی دو تا گل مقصر بودن گل اول که راحت پشت محوطه پاسکاری کردن و با یه شوت قشنگ زدن تو گل گل دومم 2 نفری ریختن به یه نفر خب معلوم بود گل میشه دیگه حقیق هم نمی تونست اصلا کاری بکنه که بیچاره تازه دومین بازیکن برتر این تورنومنت هم شدش یه کاپم بهش دادن

یک نکته دیگه هم اینکه موقعی که یکی صاحب توپ بودش هیشکی نزدیکش نبود بعد اونا 3 نفری میریختن سرش اونم مجبور میشد الکی بزنه زیره توپ دیگه تو یه صحنه هم که پرسپولیس داشت اوت مینداخت هیشکی نبود اصلا یه صحنه کرنرم دو نفر رفته بودن کرنر بزنن بعد فقط یکی داخل محوطه بودش خب اینجوری معلومه نتیجه نمیگیرین دیگه

قبل بازی هم رفته بودم باشگاه ایرانی تو رستوارن پرسپولیسی ها نشسته بودن هر کدوم 2 و 3 کاسه آش خورده بودن شاید یه دلیلشم پر خوری قبل از بازی بود چون بازیکنان محکم هم نبودن و سرعتی هم نبودن

منم آخر بازی تو باشگاه ایرانی 3 نفرو دیدم بائو و بادامکی و یکی دیگه گفتم این چه وضعه بازی بودش گفتن بابا هوا گرم بودو داواری نامردی بودش خب خدایی هم راست میگفتن ولی کلا ما امروز اصلا خوب نبودیم ولی حیف شد که نتونتیم ببریم و یه جاییزه خوب گیرمون نیمودش صدوبیست هزار دلار

حالا دیگه این تورنومنت تموم شدش و دیگه نباید غصشو بخوریم

به امید قهرمانی در لیگ برتر

m_s_d
01-09-2009, 03:38
بازی که نبود
همش یا کارت زرد بود یا آفساید
نه برنامه ای برای حمله نه دفاع درست و حسابی

Moein-Chelsea
01-09-2009, 08:31
فقط اعتبار فوتبالمون جلوی این عربها داره ضایع میشه که دیگه این یه عادت شده 2 تا گل خیلی بچه گانه خوردیم که نباید میخوردیم تک تک بازیکنان ما از این اماراتیها یک سر و گردن با ارزشتر بودند

nesta
01-09-2009, 08:35
مشکلات خط دفاع تو این بازی خیلی بیشتر از قبل به چشم اومد رو دو گلی که دریافت شد عناصر دفاعی کاملا ناهماهنگ بودن
رو گل اول عدم پرسینگ رو بازیکن صاحب توپ و پاس رو به عقبی که داد یه ضربه نرم سبب گل شد
رو گل دومم باز شاهد لو دادن توپ تو یک سوم دفاعی بودیم که خیلی راحت بازیکنای النصر رو تو موقعیت یک به دو قرار داد و منجر به گل شد

متاسفانه شاهد یه بازی باری به هر جهت و کاملا ضعیف بودیم -نه جنگندگی ای نه پرسینگی نه کار گروهی تمرین شده-اصلا نمیشه اسم تیم رو رو این بازیکنا گذاشت-دائما بازیکنا تو آفساید بودن و هیچ تاکتیک خاصی واسه رسیدن به گل نداشتیم
تو تمرینات انگار اصلا رو ضربات ایستگاهی کار نمیشه که تو هیچ بازی ای شاهد یه کار تمرین شده و هماهنگ نیستیم

آرفی نشون داد با روزای اوجش خیلی فاصله داره یا مربوط به عدم تمرین کافیه یا نیمکت نشینی زیاد روحیه این بازیکن رو خراب کرده- کلا میشه گفت هیچ بازیکنی در حد نام خودش نبود
تو تیم فقط یه نفر زحمت میکشید و تلاش میکرد اونم وسلی برازیلیا بود چندین بار دفاع مستقیم شو دور زد و خطرناک ظاهر شد
صغیری هم تو اون مدتی که بازی کرد یه چشمه هائی بروز داد و نشون داد میتونه آینده خوبی داشته باشه
خیلی بازی افتضاحی بود بازیکنائی که ادعا ثابت بازی کردن تو ترکیب اصلی رو دارن نشون دادن نمیشه روشون حساب کرد

POUYA
01-09-2009, 09:22
خیلی این بازیهارو جدی گرفتین شماها.اسمش روش هست تدارکاتی.این نتایج در بازیهای تدارکاتی چه برای ایران چه برای پرسپولیس هیچ اشکالی نداره
مهم بازیهای اصلی هستش که تیم باید ببره و نتیجه بگیره.این بازیها برای محک بازیکنها هستش.
اگه آرفی یا وسلی تو نیمه اول یکی از موقعیت هاشونو گل میکردن ورق برمیگشت

ALi ReZa
01-09-2009, 10:15
نیمه اول لباس کل تیم آل اسپورت بود , نیمه دوم شد حصاری :imoksmiley:

only red
01-09-2009, 10:35
منم با دوستان موافقم که بد بازی کردیم ولی برای هماهنگی بهتر خوب بود ای کاش این پول رو هم گیرمون میومد تا مشکلات مالی برطرف بشد.
ولی تو این بازی خیلی از وسلی خوشم اومد.هم تکنیک داره هم جنگندست.
نخوایم دروغ بگیم انصافا با تاصب تر از خیلی بازیکنای دیگه بازی کرد.
اشپیتیم روی فرم نیست چند تا گل خراب کرد.زیاد با تیم هماهنگ نبود.البته خیلی دوید.
نمیدونم چرا بادامکی رو هافبک دفاعی میزاره نیمه اول راحت میزاشت تا پشت محوطه بیان جلو ولی با درست شدن کار عادل دیگه اونجا هم مشکلی نیست.
بازیکنای جوانی هم که اورد تو زمین بد کار نکردند.مخصوصا صغیری خیلی خوب بود.
در کل نیمه اول درسته گل خوردیم ولی بهتر نیمه دوم بودیم.

Sir Amir
01-09-2009, 11:25
كلا تو نيمه ي اول كه گند زديم رفت تو نيمه ي دوم هم كه اولاي نيمه توپ وسط زمين فقط در چرخش بود وپاسكاري ميكردند النصري ها تا نتيجه رو حفظ كنند.ولي دقايقي فشار آوردند كه نتونستند مانند اون گلهاي ضايع بهمون بزنند.
اواخر نيمه دوم هم كه ما فشار آوردم ولي نتيجه بخش نبود يك گل صددرصد هم كه خراب كرديم.بهترين بازيكن پرسپوليس تو اين بازي فقط وسلي بود همه كاره ي پرسپوليس تو زمين بود.بقيه ي بازيكنان هم چيز خاصي ازشون مشاهده نشد.
ولي ما نيمه ي اول رو با پيراهن هاي آل اسپورت بازي ميكرديم .نيمه ي دوم باپيراهن هاي حصاري.جالبه هنوز پيراهن هامون هم هم براي بازيهاي رسمي و هم غيررسمي مشخص نشده.
تورنمنتي كه برگزار كرديم اهميتي برامون نداشت فقط كرانچار بازيكنان جوون و ذخيره اش را ميخواست بسنجه.

Loverboy
01-09-2009, 13:20
آقایون ، آبروی ایران که در باطن رفته ، لطفاً در ظاهر آنرا حفظ کنید که آنرا نیز حفظ نکردید !

دیشب شب کابوسی ای بود . داشتم دیوانه میشدم . برای اولین بار بود که جلوی اعراب چنین حقارتی رو داشتم تحمل میکرردم ! من نمیفهمم این تیم صاحب نداره تو زمین ؟ اگر شما آبرو ندارید ما داریم و با آبروی یک ملت بازی نکنید ! نیمه اول یه نوع لباس ، نیمه دوم یه نوع ؟!

لباس نیمه اول رو ببینید ، طرح uhlsport :

این هم طرح لباس در نیمه دوم :

حالا به فال نیک میگیریم و خودمونو گول میزنیمو میگیم اشتباه شده و امّا شاهکار آقای شیث که فکر نمیکنم بفهمه آبروی یک ملت چیه ؟ :

بازی بین المللی و یک تیم که بیشترین هوادار آسیا رو داره . خجالت آوره و من یکی از دیشب دارم دیوانه میشم که اعراب باید آدیداس بپوشن ، بازیکنای ما آرزوی پوشیدن uhlsport رو دارن ! تیم ملیمون ! که 4 تا از بحرینی خورد که اندازه ی محله ی ما جمعیت نداره ! کشور 80 هزار نفری که اگه پیر مرد و پیرزن و بچه ی شیر خوارشم بیاره به استادیوم آزادی باز هم 20 هزار جای خالی باقی میمونه ! واقعاً شرمندگی کوچکترین واژه ایه که میتونم الان بگم ! این مدیران دیگه چی از جون ما میخوان ؟ تیم ملیمون که نرفت جام جهانی ! 4 تا تیم باشگاهیمون که با حقارت هرچه تمامتر حذف شدند ! بهترین بازیکنان تیم ملیمونو فراری دادند ! تو بازیهای ملی و باشگاهی هم که داریم به تیمهای درجه 2 عربی هم نابود میشیم ! خواهشاً زودتر دست از سر تیم ما بردارید که رفتن به جام ملتهای آسیا برای ما آرزو نشه !

خدایا تو این ماه عزیز یا نسل اینان را منقرض کن ، یا بلایی بر ما نازل کن که چنین حقارتهایی رو تحمل نکنیم .

KLOSE 18
01-09-2009, 14:29
در کل تمام نود دقیقه افتضاع بودیم این دیگه صحبت کردن نداره ابروی ایران را بردیم .

only red
01-09-2009, 23:00
در کل تمام نود دقیقه افتضاع بودیم این دیگه صحبت کردن نداره ابروی ایران را بردیم .

هم از نظر بازی هم از نظر لباس بیشتر ابروی ایران را بردیم.:-&
ما کلا با نرفتن به جام جهانی ابرومون تو اسیا رفته دیگه اینا که جای خود دارد.:53:
هدف اول تو این جام هماهنگی بود و بعد پولش که نمیدونم به کدومشون رسیدیم.:164:

pers20
02-09-2009, 00:13
آبروی ایران رو خوده تیم ملی برده که از بحرین 4تا میخوره !!!بدبخت پرسپولیس که الکرامه رو برد!!!انقد توسرش نزنید بابا !!!

Liverpudlian
02-09-2009, 01:53
هم از نظر بازی هم از نظر لباس بیشتر ابروی ایران را بردیم.:-&
ما کلا با نرفتن به جام جهانی ابرومون تو اسیا رفته دیگه اینا که جای خود دارد.:53:
هدف اول تو این جام هماهنگی بود و بعد پولش که نمیدونم به کدومشون رسیدیم.:164:

بهتره در مورد پرسپوليس اينجوری قضاوت نکنيم به عنوان يک هوادار بهم بر خورد چون شما خيلی از چيزها نسجيده گفتيد
پرسپوليس اسپانسرش طی 2 بازی اينده ميرسه و واسه يه بازی نه چندان مهم فکر نکنم اسپانسر زياد مهم باشه
بعد پرسپوليس خيلی از بازيکناش رو در اختيار نداشت از جمله شیث ، محمد . زارعی . خليلی . معمارزاده .......
به قول معروف هر کی تو خاک خودش شيره النصر هم بلند شه بياد ازادی از ما 4 تا ميخوره ما تو خاک النصر اونم بدون بازيکنان فيکس 2 تا خورديم چندتا هم نزديم خيلی تيممون خوب بازی کرده پس بهتره يکم واقع بين باشيم
گلهايی هم که پرسپوليس خورد روی اشتباهات حقيقی بود مخصوصا گل اول که خيلی بد کار کرد که اگه معمارزاده بود شايد بهتر کار ميکرد گل دوم هم اشتباه دفاع بود که دفاعهای فيکسمون نبودن
در مورد پول و هماهنگی که به هيچ کدومش نرسيديم ولی به تجربش رسيديم که از يه لونه دو بار نيش نخوريم اين يه تجربه بزرگی شد واسه بازيکنان که تو ليگ برتر چطور تو زمين حريف بهتر بازی کنن مخصوصا اين بازيه بعدی که خيلی مهمه

nesta
02-09-2009, 07:55
بهتره در مورد پرسپوليس اينجوری قضاوت نکنيم به عنوان يک هوادار بهم بر خورد چون شما خيلی از چيزها نسجيده گفتيد
پرسپوليس اسپانسرش طی 2 بازی اينده ميرسه و واسه يه بازی نه چندان مهم فکر نکنم اسپانسر زياد مهم باشه
بعد پرسپوليس خيلی از بازيکناش رو در اختيار نداشت از جمله شیث ، محمد . زارعی . خليلی . معمارزاده .......
به قول معروف هر کی تو خاک خودش شيره النصر هم بلند شه بياد ازادی از ما 4 تا ميخوره ما تو خاک النصر اونم بدون بازيکنان فيکس 2 تا خورديم چندتا هم نزديم خيلی تيممون خوب بازی کرده پس بهتره يکم واقع بين باشيم
گلهايی هم که پرسپوليس خورد روی اشتباهات حقيقی بود مخصوصا گل اول که خيلی بد کار کرد که اگه معمارزاده بود شايد بهتر کار ميکرد گل دوم هم اشتباه دفاع بود که دفاعهای فيکسمون نبودن
در مورد پول و هماهنگی که به هيچ کدومش نرسيديم ولی به تجربش رسيديم که از يه لونه دو بار نيش نخوريم اين يه تجربه بزرگی شد واسه بازيکنان که تو ليگ برتر چطور تو زمين حريف بهتر بازی کنن مخصوصا اين بازيه بعدی که خيلی مهمه

مشکل از اسپانسر و نبودن چندتا از بازیکنا نیست مشکل فقط از مدیریت تیم
انگار هیچ نظارتی رو باشگاه نیست وقتی جناب انصاری فرد قرارداد 3ساله با شرکت آل اسپورت رو یه طرفه فسخ میکنه حتما باید به فکر به شرکت معتبرتر و رسیدن به امکانات بیشتری برا باشگاه باشه که دست به یه همچین کار نسنجیده ای میزنه قرار داد فسخ شد اما نتیجش جز تغییر مداوم البسه ورزشی و حقارت و آبروریزی چیزی نبود

در خصوص اینکه تعدادی از بازیکنا نبودن حق با شماست اما در تیمی مثل پرسپولیس فاصله بین بازیکن اصلی و ذخیره نباید در این حد باشه. این بازیکنائی که ادعای فیکس بازی کردن رو دارن باید خودشونو یه جا ثابت کنن. متاسفانه تو این بازی اصلا بازیکنا انگیزه و تلاشی واسه پیروز شدن نشون ندادن و انگار اومده بودن ببازن و برن-اگه بخواد فاصله بین بازیکنای اصلی و ذخیره تا این حد باشه پس این همه پول که صرف اومدنشون به تیم شد چی فایده ای داره پس همون بهتر بودکه از بازیکنای امید باشگاه استفاده شه تا این همه پول الکی دور ریخته نشه؟؟؟؟وقتی تیم با انتخاب مدیر عامل بسته شه نتیجه ای جز این رو هم نباید انتظار داشت

به هر حال تا زمانی که انصاری فرد در راس باشگاه به فعالیت مشغول باشه باید شاهد اتفاقات نادر و بدتر از این هم باشیم
و باید امید داشت با شروع به کار سعید لو حاج حبیب دوباره به پرسپولیس بر گرده تا تحولی در باشگاه ایجاد شه

ArtesheSorkh
02-09-2009, 10:30
بازم لباس و بازم لباس ...!

پرسپولیس نیمه اول با لباس آل اشپورت بازی کرد و امیدوارم شدیم از دست اون لباسهای زشت و کریح حصاری راحت شدیم ولی با شروع نیمه اول دیدیم بازیکنان با لباس حصاری وارد زمین شدند و دوباره آن لباس زشت دیده شد

از همه جالب تر لباس شیث بود که تی شرت حصاری و شرت آل اشپورت داشت

واقعا باید حصرت خورد برای پرتماشاگرترین و پر هوادارترین باشگاه آسیا

ViVa LiverP♥♥L
02-09-2009, 10:58
جالب این بود که تو اون تورنومنت حقیقی بهترین دروازبان اعلام شد و جاییزه گرفت!!!

ArtesheSorkh
02-09-2009, 13:45
جالب این بود که تو اون تورنومنت حقیقی بهترین دروازبان اعلام شد و جاییزه گرفت!!!

به نظر من حقش بود ... تو بازی قبلش 2 تا پنالتی گرفت و باعث صعود تیمش به فینال شد ....

راستی من یه چیز جالب تو یه روزنامه عربی خوندم ... نوشته بود این تورتومینت ها همیشه به نفع تیم میزبان تموم میشه ... چون شیخ اون منطقه اصلا تمایلی برای موفق نشدن تیم اون منطقه نداره پس وقتی تیمی قوی وارد این تورنومینت ها میشه می گذارن تا پای فینال بره و بعد با حقه ای خنده دار همانند خطای داوری و یا 1001 حقه دیگر میزبان را قهرمان می کنند

Sir Amir
02-09-2009, 14:04
بازم لباس و بازم لباس ...!

پرسپولیس نیمه اول با لباس آل اشپورت بازی کرد و امیدوارم شدیم از دست اون لباسهای زشت و کریح حصاری راحت شدیم ولی با شروع نیمه اول دیدیم بازیکنان با لباس حصاری وارد زمین شدند و دوباره آن لباس زشت دیده شد

از همه جالب تر لباس شیث بود که تی شرت حصاری و شرت آل اشپورت داشت

واقعا باید حصرت خورد برای پرتماشاگرترین و پر هوادارترین باشگاه آسیا

نميدونم براي چي ما لباس هامون هم توش مشكل داريم كدومو بياريم تن بازيكن ها كنيم.وقت مديريتمون اينجوري باشه همينه وضع مالي مون.
شيث بيچاره كه نميدونسست كه اينجور لباس ها تنش هست.اون كسي كه لباس بهش ميداده حواسش نبوده.

Cactus
02-09-2009, 14:28
من که اونجا بودم بازی رو دیدم کلا پرسپولیسی ها یه دست بیشتر از اون پیراهن آل اسپورت نداشتن حتی برای تمرین هم حصاری می پوشیدین ولی این کارشون خیلی عجیب بودش خدایی کجایه دنیا پیدا میشه نیمه اول یه پوشاک بپوشی نیمه دوم یکی دیگه البته از این بازی بازی ذوب آهن اونطور که یکی از دوستان در باشگاه گفتش پیراهن هامون آل اسپورت هستش و میونیم از شرّ این پیراهن های مسخره خلاص شیم

خب حقیقی هم حقش بود کلا عملکرد خوبی از خودش نشون داد روز این بازی روی دو گل اصلا مقصر نبودش بازی قبل هم دو تا پنالتی گرفتش واقعا هم خوب کار کردش

KLOSE 18
02-09-2009, 15:48
انگار ما برای گدایی رفته بودیم دبی این شرم اوره.

ViVa LiverP♥♥L
02-09-2009, 16:08
انگار ما برای گدایی رفته بودیم دبی این شرم اوره.

اگه پولایی که ما خرج می کنیم رو با پولایی که تیمای عربی مخصوصا اماراتی ها خرج می کنن مقایسه کنیم می بینیم که واقعا در مقابل اونا گداییم!:164:

به نظر من حقش بود ... تو بازی قبلش 2 تا پنالتی گرفت و باعث صعود تیمش به فینال شد ....

منظورم این بود که ببین چه تورنومنت داغونی بود که حقیقی از همه بهتر بود اونوقت قهرمان نشدیم!:6qwup3:
البته حرفتو قبول دارم که گفتی میزبان باید قهرمان میشد.

شيث بيچاره كه نميدونسست كه اينجور لباس ها تنش هست.اون كسي كه لباس بهش ميداده حواسش نبوده.

اومدیم طرف لباس آبی داد باید بپوشه بیاد تو !

only red
02-09-2009, 20:48
دیگه بحث لباس و اینجور چیز ها رو ول کنیم باید همه فکرمون روی بازی با ذوب اهن باشه.

Sir Amir
02-09-2009, 22:52
اومدیم طرف لباس آبی داد باید بپوشه بیاد تو !

تو هم بدجور بهاين لباس ها گير دادي ها!!بابا ناسلامتي ما الان بازي داريم با ذوب آهن نه اينكه بيام بگيم چرا اينجوري شد چرا اونجوري شد چرا شيث آبي پوشيد چرا قرمز نپوشيد

Cactus
02-09-2009, 23:38
آقا بردمون مبارک بالاخره یه برد دادیم تو تور دبی

بازی خوبی کردیم 3-0 هم بردیم خط دفاعیمون تو این بازی خوب نشون داد هر چند تو یه صحنه هم که اشتباه کردو نبی توپ رو از رو خط کشوند بیرون

بائو هم بالاخره یه گل برای پرسپولیس زدش به همراه حلافی و مهدی شیری البته شیری پنالتیشو زیاد خوب نزد ولی برگشتشو خوب رفت

تو این بازی دیگه پیراهن عوض هم نکردیم و همون حصاری رو پوشیدیم

بالاخره داورا هم یه بازی درست قضاوت کردن ولی کلا خوب بودیم خوب شد که این بازی رو هم بردیم تا با روحیه ای خوب به مصاف ذوب اهن بریم هر چند خستگی بازیکنا زیاده ولی امیدواریم که همه آماده باشند و به این بازی بسیار حساس برسن

Loverboy
03-09-2009, 00:32
تو این بازی دیگه پیراهن عوض هم نکردیم و همون حصاری رو پوشیدیم

فکر کنم بازیو به دقت ندیدی !
نیمه اول uhlsport پوشیدن . نیمه دوم حصاری و باز هم شیث تو نیمه دوم شورت uhl پاش بودو پیراهن حصاری !

ViVa LiverP♥♥L
03-09-2009, 00:42
فکر کنم بازیو به دقت ندیدی !
نیمه اول uhlsport پوشیدن . نیمه دوم حصاری و باز هم شیث تو نیمه دوم شورت uhl پاش بودو پیراهن حصاری !

جدی میگی!!![Only registered and activated users can see links]

میگم شاید با uhlsport برای یه نیمه قرار داد دارن![Only registered and activated users can see links]