PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : !! The Passion of the WENGER

Arsenal-4ever
05-07-2009, 00:34
به نام خدا

کلیپی که دقیقا 30 ساعت قبل ساختش رو تموم کردم. همونطور که از اسمش هم پیداست مربوط به مصائب فصل قبل آرسنال و خصوصا آرسن ونگر هست و در یک بازی مشخص .!! :winksmiley02:
بدون هیچ توضیح اضافه دیگه ای و فقط با همین دو عکس :

The Passion of the WENGER

[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
برای دیدن سایز بزرگ، روی عکسها کلیک کنید.

به عقیده خودم، بهترین کلیپی بوده که تا حالا ساختم. شاید چون خیلی کلیپ احساسی ای شده ...
مدت زمان کلیپ هم 3 دقیقه و 16 ثانیه هست.

دانلود با کیفیت بالا
XviD | 1250 kbps

RAPIDSHARE ([Only registered and activated users can see links])| DOWNLOAD ([Only registered and activated users can see links])

--------------------------------------------------------

دانلود با کیفیت پایین
WMV | 350 kbps

RAPIDSHARE ([Only registered and activated users can see links])| DOWNLOAD ([Only registered and activated users can see links])

[Only registered and activated users can see links]

دو توضیح دیگر :

1- این کلیپ رو به درخواست یکی از دوستان یونایتدی آماده کردم.

2- کلیپ جدیدی رو تو 10-12 روز آینده خواهم ساخت که قراره توش کمی شوخی با تیم منچستریونایتد و شخص سر الکس فرگوسن کنم. :D البته فقط در حد شوخی ...:6qwup3:

امیدوارم که خوشتون بیاد. از نظرات سازنده دوستان هم استقبال میگردد :D

Mehdi.A
05-07-2009, 08:54
فضلی کلیپ باحالی بود و کل یوم ایدش هم ایده بکری بود:flowerysmile:.ولی مشکل کلیپ که ابلته در حقیقت مشکل خود ونگر هستش اینکه خیلی قیافه صورت و حرکاتش عوض نمی شن و تابع بالایا نیست:D .مثلآ اگه یه کسی مثل فاتح تریم:heartsmile: یا کلینزمن:-& بود شاید کلیپ باحال تری از آب در میومد.نکته دوم هم اینکه ای کاش از کلوز آپهاش تو کنفرانس مطبوعاتی هم استفاده می کردی به ویژه موقعی که داشت از صندلی بلند می شد.واقعآ دل آدم می سوخت به حالش:6:

Ali Chelsea
05-07-2009, 12:33
قشنگ بود ولی بهتر بود چند تا بازی رو نشون میدادی:wavesmile:

2+2
05-07-2009, 12:36
كليپ بدي نبود همش بازي برگشت با منچستر بود چيز زياد خاصي هم نداشت

Arsenal-4ever
05-07-2009, 14:09
قشنگ بود ولی بهتر بود چند تا بازی رو نشون میدادی:wavesmile:

كليپ بدي نبود همش بازي برگشت با منچستر بود چيز زياد خاصي هم نداشت

سپاس

البته :
مربوط به مصائب فصل قبل آرسن ونگر هست در یک بازی مشخص .!!ایشالله تو کلیپ سر الکس، تصاویر 12-13 سال اخیر رو خواهید دید! :D

ragheb
05-07-2009, 15:59
کلیپ قشنگی بود

JD_RN
21-10-2010, 12:21
کلا کلیپ جالب و با حالی بود و کلی با دیدن این کلیپ حال کردیم دستت درد نکنه بابت زحمتی که برای این کلیپ کشیدی