Arsenal-4ever
05-07-2009, 00:34
به نام خدا
کلیپی که دقیقا 30 ساعت قبل ساختش رو تموم کردم. همونطور که از اسمش هم پیداست مربوط به مصائب فصل قبل آرسنال و خصوصا آرسن ونگر هست و در یک بازی مشخص .!! :winksmiley02:
بدون هیچ توضیح اضافه دیگه ای و فقط با همین دو عکس :
The Passion of the WENGER
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
برای دیدن سایز بزرگ، روی عکسها کلیک کنید.
به عقیده خودم، بهترین کلیپی بوده که تا حالا ساختم. شاید چون خیلی کلیپ احساسی ای شده ...
مدت زمان کلیپ هم 3 دقیقه و 16 ثانیه هست.
دانلود با کیفیت بالا
XviD | 1250 kbps
RAPIDSHARE ([Only registered and activated users can see links])| DOWNLOAD ([Only registered and activated users can see links])
--------------------------------------------------------
دانلود با کیفیت پایین
WMV | 350 kbps
RAPIDSHARE ([Only registered and activated users can see links])| DOWNLOAD ([Only registered and activated users can see links])
[Only registered and activated users can see links]
دو توضیح دیگر :
1- این کلیپ رو به درخواست یکی از دوستان یونایتدی آماده کردم.
2- کلیپ جدیدی رو تو 10-12 روز آینده خواهم ساخت که قراره توش کمی شوخی با تیم منچستریونایتد و شخص سر الکس فرگوسن کنم. :D البته فقط در حد شوخی ...:6qwup3:
امیدوارم که خوشتون بیاد. از نظرات سازنده دوستان هم استقبال میگردد :D
کلیپی که دقیقا 30 ساعت قبل ساختش رو تموم کردم. همونطور که از اسمش هم پیداست مربوط به مصائب فصل قبل آرسنال و خصوصا آرسن ونگر هست و در یک بازی مشخص .!! :winksmiley02:
بدون هیچ توضیح اضافه دیگه ای و فقط با همین دو عکس :
The Passion of the WENGER
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
برای دیدن سایز بزرگ، روی عکسها کلیک کنید.
به عقیده خودم، بهترین کلیپی بوده که تا حالا ساختم. شاید چون خیلی کلیپ احساسی ای شده ...
مدت زمان کلیپ هم 3 دقیقه و 16 ثانیه هست.
دانلود با کیفیت بالا
XviD | 1250 kbps
--------------------------------------------------------
دانلود با کیفیت پایین
WMV | 350 kbps
[Only registered and activated users can see links]
دو توضیح دیگر :
1- این کلیپ رو به درخواست یکی از دوستان یونایتدی آماده کردم.
2- کلیپ جدیدی رو تو 10-12 روز آینده خواهم ساخت که قراره توش کمی شوخی با تیم منچستریونایتد و شخص سر الکس فرگوسن کنم. :D البته فقط در حد شوخی ...:6qwup3:
امیدوارم که خوشتون بیاد. از نظرات سازنده دوستان هم استقبال میگردد :D