PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : /::: تقدیر و تشکر از زحمات همکاران تاپ گل :::\

Amin-TopGoal
01-07-2009, 21:02
به نام خدا

با پایان یافتن جام کنفدراسیون ها، کار همکاران تاپ گل در پوشش مسابقات فوتبال در فصل 2008-09 به پایان رسید. به جرات میشه گفت 99% مسابقات معتبر اروپا و جهان در یک سال گذشته توسط تیم همکاران به صورت اختصاصی پوشش داده شد که این تاپیک برای تقدیر کوچکی از این دوستای خوب هست.

میدونم شما هم ارزش کار این دوستان رو میدونید، پس این تاپیک رو زدم از طرف شما، که از این دوستان تشکر کنیم.

Arsenal-4ever = فضلی تخصصش تو لیگ انگلیس بود :wagfinger1: و علاوه بر تیم مورد علاقه ش بازیهای سایر تیمهای این لیگ رو هم در صورتی که همزمان نبوده باشن به طور کامل پوشش داده. کمتر به سایر لیگها سر زده اما همیشه بهترین ویدئو ها رو در بازیهایی که به عهده داشته تحویل شما داده :72:

Fabio13 = مهدی هم مثل فضلی لیگ تخصصی خودشو داشت :دی ایتالیا لیگی بوده که فابیو بیشتر از بقیه لیگها توش فعالیت داشته و گلهاشو گذاشته. طرفدارای همه تیمهای این لیگ رو هم راضی نگه داشته. حتی شده که بازیهایی از این لیگ رو به صورت همزمان هم ضبط کرده که تو نوع خودش بی نظیر بوده :دی

Loverboy = این اواخر چسبیده بود به لیگ اسپانیا :دی اما مطمئنا علاوه بر لیگ تخصصیش ( لیگ برتر ایران ) تو همه لیگهای دیگه دست برده :32: یعنی لیگی نبوده که ازش بازی نذاشته باشه :دی به نوعی اچار فرانسه سایت محسوب میشه و هر بازی از هر لیگ رو قبول می کنه ( البته ترجیح میده بازیش آخر شب نباشه :دی ) سرعتش تو گذاشتن گلها موجب حیرت همگان شده :-o

Inter Mirifica = این اواخر به جمع همکاران اضافه شد و بازیهایی از تیمهای مورد علاقه ش ( چلسی و اینتر ) برای دانلود شما قرار داد. به دلیل مشغله ای که داشت نتونستیم زیاد ازش استفاده کنیم. اما مطمئنا فصل بعد و در صورتی که تمایل داشته باشه در جمع همکاران باقی بمونه، چیزای بیشتری ازش می شنوید :smoke:

Rossonery = سرپرست پرمشغله سایت هم بالاخره به زور هم که شده دست به کار شد و لوازم مورد نیاز رو تهیه کرد و شد همکار تاپ گل :wavesmile: به صورت پراکنده بازیهایی رو این اواخر ضبط کرد و گرم شده واسه فصل آینده :دی پیش بینی میشه پدیده فصل آینده لقب بگیره :301:

Mohsen_Bar3lona = محسن هم با تی وی کارتش کمک کرد و هفته ها برنامه نود رو برای شما پوشش داد. در مواقعی هم بازیهای لیگهای اروپایی رو از شبکه سه میذاشت که گزارش ایرانیِ اون طرفدارای زیادی هم داشت. فصل بعد هم انشالله همین روند رو ادامه میده :d0s69thbefhifftitrz

Marco = همون ایتالیانوی سابق که در این موج تغییر اسمها، اونم تغییر نام داد :33: با توجه به اینکه کارش تو ضبط بازیها از بقیه همکارا مشکل تر بود، بیشتر تو زمینه بازیهای ملی و برنامه نود همکاری کرد. در واقع کسب تجربه ای کرد برای فصل بعد +:42:+

MamadMunchen هم از دیگران همکارانی بود که به دلیل درس و دانشگاه مدتیه از ما جدا شده اما در اوایل شروع فصل بازیهای اروپایی، کمک زیادی مخصوصا تو پوشش بازیهای لیگ آلمان به ما کرد :heartsmile:

منم به عنوان هماهنگ کننده همکارا در خدمتشون بودم که امیدوارم راضی بوده باشن :41:

اگرم شما نقصی تو این سالِ ورزشی تو پوشش بازیها از ما دیدین به بزرگواری خودتون ببخشید. ایشالله سال بعد کامل تر و بهتر در خدمتون خواهیم بود.

با تشکر از کاربران فهیم سایت تاپ گل - فوتیران

Madridista
01-07-2009, 21:09
خیلی کاره جالبی بود حاج امین دستت درد نکنه .

منم یه خسته نباشید جانانه به همه همکاران گل تاپگل میدم . دست همگی درد نکنه . البته ارزش کار دوستان بیشتر از یه تشکر خشک و خالیه . امیدوارم به بزرگی خودتون ببخشید.
شاد و سربلند باشید:72:

FrankinG
01-07-2009, 21:15
از تمامي دوستان همكار ميخوام تشكر كنم . يجورايي اين سايت منو با فوتبال دوباره آشتي داد ! :دي
اميدوارم سالهاي سال بتونين اين كار قشنگ رو ادامه بدين و ما هم همچنان چتر شما بشيم :دي

Javad_M
01-07-2009, 22:04
اره ولا به جرات میگم تو ایران تکه این سایت البته نا گفته نمونه که من بارها و بارها که تو سایتهای خارجی پرسه میزدم مشاهده میکردم که از لینهایی که بچه های این سایت میذان استفاده می کنن که این نشون میده در سطح جهان هم سایت بسیار شناخته شده ای هست
بچه ها متشکریم :13:

Fenrir Greyback
01-07-2009, 22:13
دوستان عزیز از همتون ممنونم اینجا امین خیلی فروتنی کرد و فقط خودشو با چند تا کلمه توضیح داد! مطمئنم همتون میدونید کارهای بزرگ برای سایت انجام میده! :72:
واقعا کار سخت و طاقت فرسایی انجام میدین و مهم تر از همه اینه که کاراتون واقعا بدون توقع هستش:72:
خسته نباشید واقعا که همتون گل هستید!

Arsenal-4ever تا درخواست یه چیزی ازش میکنید از دهنتون در نیومده میبینید گذاشته برای دانلود! تو بخش دانلود فیلم بهم ثابت شد!:D :winksmiley02:
Fabio13 فابیو عزیز که به نظر من تو همه چی دست داره! نمیدونید تو بخش فیلم چه میکنه!:D
Loverboy محمدم که گله !:72: انصافا همه تو بخش پرسپولیس دوسش دارن در رابطه با آپ کردن که ترکونده!
Mohsen_Bar3lona دوست بارسلوناییمون خیلی وقت ها ویدئوهای نودش به دردمون خورده حتما!! ازش ممنونم:72:
Marco مهدی (میتی:D) که آخر بچه باحاله! خسته نباشه!:D
Rossonery :72::72::72::72::72::72: چی بگم از این آدم که هرچی بگم کم گفتم! پر انرژی! تازگیا کشفش کردم، آدم دوست داشتنی ایه! خسته نباشه!:winksmiley02:
Inter Mirifica - MamadMunchen با این دوستان خیلی آشنا نیستم ولی خب اونچیزی که معلومه تلاشه این عزیزانه! از هردو ممنونیم!:flowerysmile:

Amin-TopGoal ([Only registered and activated users can see links])- آقای رئیس:D:72: امینم که واقعا زحمت میکشه اول حرفام هم گفتم از نکات مهم اخلاقیش اعصاب قویشه!:D(یه نگاه به پروفایلش بندازین:D)

جمیعا خسته نباشید:72:

Seyed
01-07-2009, 22:13
اِهن اِهن :D

دیدم وقت تقدیر و تشکر شده گفتم بلاخره بد نیست ما هم با این که حتی یک فقره دانلود در پروندمون موجود نیست :D یه تشکر حداقل خشک و خالی از این زحمت کشان نارنجی :D (همکارا رو می گم با شهرداری چیا کاری ندارم :d) بکنم :D.

واقعا که کاری سخت و طاقت فرسا دارند این همکارای عزیز و گرامی :D سختی کار این زحمت کشان عزیز :D تنها به ضبط و تدوین و برش و آپلود کلیپ ها که هر کدوم از اینها خودش یه دنیا سختی و مشکل و مشقت داره محدود نمیشه و باید به این همه زحماتی که هر کسی اونارو انجام نمیده ، نق ها و اعتراض های به حق و نا حق کاربرا که البته از وجود سلیقه های مختلف ناشی میشه رو هم اضافه کرد و اونقت میشه فهمید که چه وظیفه سختی رو بر عهده دارند و انجام میدن و البته اگر هم کمی به این مسائل دقت و فکر کنیم شاید یکم از اعتراض ها و انتظار هامون رو کم کنیم تا خستگی این کار به تنشون باقی نمونه ...

من از تک تک دوستان همکار که یکسال زحمت کشیدند تشکر و قدردانی می کنم و امیدوارم سالم و سلامت و موفق باشند تا باز هم کلیپ ها و گل ها رو برای این جمعیت فوتبال دوست فوتیران آماده کنند :D :flowerysmile:

پ.ن : دوستان اشاره می کنند خالی نبند این قدر هم جو نگیرتت :D تو پروندت سه فقره دانلود یافت میشه :d

Gomo
01-07-2009, 22:20
بنده هم از همه ی این عزیزان تشکر ویژه میکنم :72:

Hamed.Hamishe Abi
01-07-2009, 22:45
منم به نوبه ی خودم از تمامی عزیزانی که برای این سایت و پوشش دادن تمامی اخبار ، گل ها و کلیپ و بسیاری از چیزهای دیگه تلاش میکنن ، تشکر میکنم.

انشاله که این روند مثبت و فوق العاده ادامه داشته باشه و مستمر باشه :72:

canon
01-07-2009, 22:51
دوستان خسته نباشيد.
:13:

MBeckham
01-07-2009, 22:54
خیلی متشکرم جمیعا:72:

Mehdi.A
01-07-2009, 22:58
کار کپچر و غیره خیلی زجر آوره و آپلود کردنش زجر آورتر~x(.واقعآ خســـــــــــــــــــــــ ـــــــــته نباشید:heartsmile:.یکی از دلایل پا گرفتن کار فوتیران همین دوستان نارنجی هستند (البته منظورم رفتگرا نیستا:6qwup3:).اون موقع که وبلاگ تاپگل برقرار بود امین هفته ای فوقش 4 تا بازی رو اختصاصی ضبط می کرد ولی الان می بینیم که همه بازی هایی که تو هر نقطه کره زمین اعم از آرژانتین و ترکیه و فرانسه و ... برگذار می شه زیر پوشش تاپگله و کلا باید قدر اونها دونسته بشه:heartsmile::heartsmile::heartsmile:.من هم یه نظری راجع به همشون بدم هر چند کوچکتر از اونم که نظری بدم:32:.

Arsenal-4ever:-&:فکر کنم خود همکارای تاپگل هم قبول داشته باشند که فضلی از نظر اطلاعات مربوط به این حرفه یه سر و گردن بالاتر از بقیه باشه.تو سایتهای خارجی ای که اسمش رو نباید گفت هم که جز master :1::^o:6qwup3:ها حساب می شه و ظاهرآ رکورد دار بیشترین دی ال هم هستش.اگه یه نمه هم خوش خلق تر بشه بهتره:winksmiley02:.

Fabio13 :داش میتی گل.من به شخصه یادم نیس کسی ازش صحنه ای درخواست کرده باشه و اون هم نذاشته باشه.

Loverboy:163: :به برکت وقت شناسی ایشون نزدیک بود پام به کلانتری باز بشه:-w.کلآ بمب استعداده :^oو مهمتر از اون اینکه هیچ نقطه تاریکی نداره که بخواد بپوشونه:winksmiley02:.خصوصیت مثبت تاپگل کاریش سریع بودن بیش از حدشه :117:.علاوه بر اون واسه خودش ننگ نمی دونه که بازی های کم اهمیت رو ضبط و کپچر کنه>:D<. خصوصیت منفیش هم سه تائه (البته اونقدر غیر مهمن که اگه بر طرف هم نشه هیچی نمی شه):1) ایشون عادت به خواب در ساعت 8 شب دارند :34:و به همین خاطر اکثر بازی های آخر شب رو دیر گلاش رو می ذارن:27:.2) برای اینکه نگه من پرسپولیسی هستم دهن پرسپولیسی های بد بخت رو مسواک کرده:6qwup3: و کلآ پستی ازشون نیس که ویرایش نشده باشه:D.3) میوه های پایین درخت رو با دست غیر مسلح:D می شه چید و میوه های رسیده بالای درختن که باید با سنگ بزنیشون تا بیفتن پایین.فکر کنم خودش فهمید:winksmiley02:.
آهان یه نکته رو یادم رفت.زندگی ممد به این شکلکه ":292:" وابستس و اگه نباشه ممدی هم نیستش:smil4337dd8b9eb25::D

Inter Mirifica :از جهت ویدئو و ... خیلی از ایشون شناخت ندارم.چون اکثرآ بازی های چلسی و اینتر رو می ذارن که من خیلی خوشم نمیاد از این تیما:-&.اما تو پروفایل دو نفر که رد می شدم فضولیم گل کرد:smoke: و ...:1: .امیدوارم که کلآ موفق باشن:wavesmile:.مگه اینکه امثال داش حامد یه کاری برای ایران بکنن:32: (یه وقت فکر نکنید تو پروفایل فضلی بودما:6qwup3::^o)

Mohsen_Bar3lona :موقعی که بساط فوتیران قبلی بر قرار بود من دایال آپی بودم :29:و نمی شد خیلی پستید.ولی تک تک ویدئو های محسن بار3لونای فوتیران قبلی رو دی ال کردم و کلآ خیلی باهاش حال می کردم به ویژه اینکه نظر شخصی خودش رو هم بعضی جاها دخیل می کرد:5:.خصوصیت مثبت که زیاده توش.شاید مثبت ترینش اینه که اطلاعات فوتبالیش نه تنها بین همکارا بلکه حتی بین کل کاربرا کم نظیره:301:.اگه ایشون هم یه نمه مثل فضلی خوش اخلاق تر بشن (البته با دوز بالاتر:6qwup3:) محبوبیتشون بالاتر می ره (الآن میخواد بگه من دیگه تو این تاپیک بحثی ندارم چون همه دارن احساسی نظر می دن:6qwup3:)
باقیشون باشه برا فردا.الان حسش نیست:292:

la sagrada barca
01-07-2009, 23:31
تشكرويزه از همه بر وبچ اقاكارتون درسته دمتون جيز.:flowerysmile::heartsmile:

Loverboy
01-07-2009, 23:40
Loverboy:163: :به برکت وقت شناسی ایشون نزدیک بود پام به کلانتری باز بشه:-w.
خب تو قیافت شبیه به قاتل ها و جانی ها میمونه به من چه ربطی داره :دی ؟ یزید وقتی کچل میکنه قیافش میشه مثل صفر کشکولی :دی . برو خودتو اصلاح کن مردک :دی

1) ایشون عادت به خواب در ساعت 8 شب دارند :34:و به همین خاطر اکثر بازی های آخر شب رو دیر گلاش رو می ذارن:27:.2) برای اینکه نگه من پرسپولیسی هستم دهن پرسپولیسی های بد بخت رو مسواک کرده:6qwup3: و کلآ پستس ازشون نیس که ویرایش نشده باشه:D.3) میوه های پایین درخت رو با دست غیر مسلح می شه چید و میوه های رسیده بالای درختن که باید با سنگ بزنیشون تا بیفتن پایین.فکر کنم خودش فهمید:winksmiley02:.
1- اتفاقاً یکی از مشکلات اساسیم کم خوابیه . بالاخره دانشجو بودن این مشکلات رو داره دیگه . البته من یا بازی ای رو نمیگرفتم یا اگه میگرفتم گلاشو زود میذاشتم ولی بیشتر ، چون شبها آرامش بیشتری دارم ترجیح میدادم که درسهام رو بخونم . البته یه مژده به هواداران رئال و بارسا بدم که من فصل آینده کلاً بازیهای این دو تیمو میگیرم و بازیهای بسکتبالیو اینا :دی

2- :دی

3- :دی

آهان یه نکته رو یادم رفت.زندگی ممد به این شکلکه ":292:" وابستس و اگه نباشه ممدی هم نیستش:smil4337dd8b9eb25::Dها ایی که وگفتی اینا همهَ یعنی چه ؟ :دی . وابسته به چی ؟ روشنمون کن :دی

خب جا داره اینجا من هم به نوبه خودم از همکاران عزیز تشکر بکنم . از فضلی عزیز که خیلی حق به گردنم داره . داش فابی که همواره لطف داشته به ما و ممد مونشن که نمک بخش همکاران بود که جاشو داد به روسو و حامد و مهدی که زحمت بازیها رو میکشیدند . مجیک 8 هم چند هفته ای به ما کمک کرد که ازش ممنونیم . شیخ محسن برشلونه :دی که با نود هم خودشو و هم مهدی رو A-Perspolis ([Only registered and activated users can see links]) :دی کرد . کار اصلی رو اونا انجام دادن و ما هم گه گاه افتخار اینو داشتیم که برای شما عزیزان ویدئو ها رو آماده کنیم . امین در مورد خودش نگفت و جا داره یه تشکر اساسی ازش بکنیم و چهارتا فحش آبدار نثارش کنیم :دی که اگه این خراب شده رو راه نمینداخت الان مثل بچه آدم نشسته بودیم پای درس و مشق :-w :دی . جدا از شوخی خیلی زحمت کشیده تو این چند وقت و من تا به حال نشنیدم که بگه خسته ام و بیخیال و ... . حتی بازیهایی بوده که 4:30 صبح انجام شده که امین زحمتشو کشیده .

در آخر هم از همه دوستانی که بنا به هر دلیلی از ما بدی دیدن ، ستاره های گلهای تیم مورد علاقشونو سهواً کم گذاشتیم که موجب ناراحتیهایی شد پوزش میخوام و امیدوارم که اگه تاپگلیها به ما افتخار دادن و مارو برای فصل بعد خواستند تمام توانمو برای بهتر شدن بذارم

:72::72: با تشکر :72::72:

Nastooh
02-07-2009, 05:16
من تقریبا از همه لیگ ها و همه همکاران گل دانلود کردم. :D واقعا خسته نباشید، دمتون گرم. :72: سرعت بالا و کیفیت خوب رو همزمان داشتن. با یه تشکر خشک و خالی نمیشه زحمات اونها رو جبران کرد.
و البته یه قدردانی ویژه از فابیو عزیز که هر صحنه ای ازش درخواست کردیم حتی اگه درخواست غیر معقولی هم بوده لطف کرده و برامون گذاشته. :heartsmile:

Liverpudlian
02-07-2009, 05:21
واقعا بايد از آقايون قدردانی کرد شب و روز به عشق اين کار تو اين سايت اين گلها يا هر چی رو برای دانلود ميزارن شماها فکر ميکنين اينا پول ميگيرن يا اينترنه مفت گيرن اوردن نه آقا اينا با عشق کار ميکنن با عشق به کار ادم هيچ وقت خسته نميشه منم جا داره به اين آقايون پرتلاش خسته نباشيد بگم و اميدوارم که سايت عين چرخو فلک براشون بچرخه
Arsenal-4ever کم مونده بود يه بار سر بازی پرسپوليس تو جام حذفی که گلهاش ضبط نشده بود باهاش دعوام بشه :دی ولی نشد ولی در کل بچه با مرام و گلی هست .
تازگيها هم هوادار تير شاهين بوشهر شده :D
Inter Mirifica ([Only registered and activated users can see links]) کم گل ميزاره ماهی سالی يه بار گل ميزاره :D اونم گلهای بازيهای حساس رو به درخواستها هم خوب جواب ميده
Marco اين يکی ديگه خيلی گله شبا به عشق جام جهانی 2010 ميخوابه خدا کی شروع ميشه دوباره ايتاليا قهرمان شه :دیخيلی بچه خوبی هست و به درخواستها هم خوب جواب ميده تازگيها هم اسمش رو عوض کرده :دی
Mohsen_Bar3lona اين يکی که اصلا سرش تو لاک خودشه معلوم نيست کی مياد کی ميره واسه خودش فيلم ميزاره بزار برنامه نود شروع بشه ببينم ميتونه تو سايت همينوجوری بچرخه :دی
Loverboy ([Only registered and activated users can see links]) ممد جون که بعضی موقعه ها بهش درخواست ميدن که حال و حوصله نداره همش ميگه فردا ميزارم يا ندارم دير شد شبکه يهو پريد اين ماله اون موقعه هست:دی که حال نداره ولی وقتی حال داشته باشه بهش پيشنهادی هم ندادی برات ميزاره يه بار سر بازی با بنيادکار ملت 80 تا درخواست دادن چون حال نداشت گل رو هم زور گذاشت :دی
Amin-TopGoal ([Only registered and activated users can see links]) داش امين هم که گلهاش خيلی باکيفيته و از شبکه های عربی زياد ميزاره فکر کنم الان زبان عربی رو کامل ياد گرفته :دی با اون گزارشگرش چند بار ديدم همه رو تهديد ميکنه تو پروفايلشون گلهای اين بازی رو ميزارين يا بزارم :دی
Rossonery ([Only registered and activated users can see links]) خب رسيديم به مری اين آقا همش به فکر بازيهای ميلان هست و وايساده که پاتو گل بزنه 10 تا ستاره کنار اسم پاتو بنويسه :دی در کل گلهاش خيلی خوب هستن و به درخواست ها هم زياد توجه نميکنه يعنی ميکنه :دی
Fabio13 ([Only registered and activated users can see links]) خب حالا رسيديم به داش فابيو بيچاره تازه از استديو نود در اومده بزارين يه نفس اسوده بکشه :دی گلهاش همش يا گزارشگرش ايتاليايی هست يا انگليسی با فوتبال ميونش خوب نيست هی تو دلش ميگه کی ميشه امين به من بگه برو مسابقات شوماخر رو ضبط کن بيار :دی

Moein-Chelsea
02-07-2009, 07:12
از این که یک مجموعه ای رو راه انداختید که در مرحله اول دوستیها برقرار میشه و بعد هم سطح دانش بچه ها در ضمینه ورزش رشد میکنه در ابتدا از مدیریت و بعد هم از تمامی دستندرکاران این مجموعه تشکر میکنم:flowerysmile:

mahbodm
02-07-2009, 07:31
من با اين كه كم پست ميدم ولي زياد ميام تو سايت :117:

واقعآ اين همكار ها زحمتي ميكشند :72:

دستتون درد نكنه :flowerysmile:

Prison Break
02-07-2009, 07:53
مرسی امین:72:تاپیک خیلی خوبی بود برای قدردانی از زحمات شما:72:

Arsenal-4ever = از ایشون زیاد شناخت ندارم ولی خیلی خوب کارشو انجام میداد ...قهرمانی استقلال توی جام حذفی هم خودش گذاشت که من دانلود کردم .در کل کارش درسته:labkhand:

Fabio13 = فکر کنم یه بار ویدئو دانلود کردم ازش ویدئو خوبی بود ولی یادم نیست .داش فابیو هم خیلی سعی میکنه و یکی از خوب های سایت هست :D
Loverboy = جنجالی ترین و یکی از همکاران خوب تاپگل:6qwup3:محمد عسگری عزیز:d0s69thbefhifftitrzخیلی کارش خوبه و واقعاً من روی شناختی که ازش دارم عالی بوده :32:

Inter Mirifica = زیاد شناختی ندارم تا حالا ازش ویدئو ندیدم و دانلود نکردم ولی همه ی همکاران تاپگل از بروبچ زحمت کش هستند :72:

Rossonery = قبلاً نبود یادمه اون اولا فقط میومد و از امین تشکر میکرد بابت ویدئو ها :Dبعد کم کم دست به کار شد گفت نمیشه منم باید جز همکارا باشم :Dاومد و الانم خیلی خوب داره کارشو ادامه میده :72:

Mohsen_Bar3lona = جناب محسن بارسلونا :*:84:*:من از ویدئو هاش خیلی استفاده کردم کارش واقعاً حرف نداره ...بازی های ایرانم خیلی عالی ضبط میکرد همینطور نود :5:

Marco:آقا مهدی گل که کلیپ ها و بعضی از گل ها رو میگذاشت کارش خوب بود ما ازش راضی ایم :-&:d0s69thbefhifftitrz

MamadMunchen: رفیق قدیمی که قبلاً یادمه گل های خوبی رو در اختیار ما میگذاشت همچنین کلیپ ها ولی الان فعلاً ازش خبری نیست .

Amin-TopGoal ([Only registered and activated users can see links]) :استاد استادان:Dامین تاپگل :72:اون اوایل من توی سایت تاپگل خیلی زیاد میرفتم بدون شک خیلی ویدئو ازش دانلود کردم با اینکه دایال آپ هستم ، اون موقع سایت تاپگل جدا بود خیلی عالی هم بود ...الانم خیلی عالی و بهتر هست . امین واقعاً یکی از بهترین ویدئو گذاران توی نت هست :Dخیلی زحمت میکشه دستش درد نکنه امیدوارم موفق باشه:72:

واقعاً من توی هیچ سایتی ندیدم که به این سرعت گل های فوتبال رو در احتیار ما با کیفیت عالی قرار بدند و واقعاً جا داره یه تشکر از همه ی همکاران داشته باشم چون واقعاً خیلی عالی زحمت میکشند و وقتشون رو برای اعضا میگذارند . :72:

موفق باشید:72:

خیلی عالی :72::72:

ALi ReZa
02-07-2009, 08:48
درود
واقعا خسته نباشید
خیلی زحمت کشیدین
و به جرئت میشه گفت شماها و فروم فوتیران تو تمام ایران بی نظیرین:41:
امیدوارم همیشه موفق باشین:72:
در مورد همکاران هم من چون بیشتر گل ها و ویدئوهای ایتالیا رو دانلود میکردم بیشتر با فابیو و خود امین سر و کار داشتم که کارشون واقعا بی نقص بود:41:
و مطمئنم در مورد بقیه هم همین بوده:30upn9j:
بازم مرسی به خاطر همه این یه سال :72:

Only Gerrard 8
02-07-2009, 10:19
منم جا داره به اين همکاران تاپ گل خسته نباشيد بگم و بگم کارشون حرف نداره اگه اين همکاران تاپ گل نبودن امين بايد در اين سايت رو ميبست :6qwup3:
ولی همکاران کار خيلی سختی رو روی دوش دارن کاری که شايد از پنجاه تا کاربر اين سايت شايد يکيشيشون هم نتونه اين کار رو بکنه

Retex
02-07-2009, 11:11
سلام
باز داش امین فروتنی از خودش پرتاب کرد! :-t

ضمن تشکر از داش امین به خاطر این حرکت زیبا و زدن این تاپیک و همچنین تشکر ویژه به خاطر زحمات بسیار زیادی که برای سایت و مخصوصاً بخش تاپگل میکشه :72:

واقعاً کار همکاران تاپگل سخت و طاقت فرساست و با اینکه هیچ جوره نمیشه به معنای واقعی ازشون تشکر کرد (مخصوصاً که به قول مسعود این کار رو بدون هیچ توقعی انجام میدن) ما هم یه چند کلمه ای درباره هرکدوم مینویسیم که به نوعی دین خودمون رو ادا کرده باشیم (که عمراً ادا بشه!:53:)

خرابه Extra pack ها ، HD Quality ها و ویدئو های خاص داش فضلی هستم، عمراً یدونشون رو از دست بدم. کلاً کارش خیلی درسته و از هر انگشتش چندین گیگ ویدئو میریزه :دی در ضمن توی ساختن کلیپ هم کارش درسته و کلیپاش توی سایت های گنده خارجی با ریتینگ های بالا توسط عوامل داخلی کشف و شناسایی شده :D توی ساختن اولین کلیپم خیلی کمکم کرد و من هم خیلی کچلش کردم! به امید روزی که جبران کنیم 127fs3556139توی خرید DVB کیو باکس هم، خودش و دوستش کلی کمکم کردند ولی دریغ که بعد از خریدن، کارت از دستم پرید :29:

داش م---- (فابیو) {اسمش رو نمیگم بمونی تو خماری!! :5:} یه مورد استثنایی و تکرار نشدنی برای لیگ ایتالیا هست (یه چی تو مایه های مالدینی برای میلان یا بوفون برای یوونتوس :32:) در راستای ویدئوهای فوتبالیش، ویدئوهای غیر فوتبالیش هم کولاکه، مشتری ثابت ویدئوهای متفرقش (از مسابقات رانندگی و تنیس گرفته تا شنا و ....) هستم.راستی هم محل هم هستیم :evilgrin:

داش محمد عاشق پسر که به معنای واقعی آچار فرانسه ی سایت هست؛ نام نمیبرم به هر بخشی که دوست داری فکر کن و مطمئن باش محمد توش دست داشته، به همین راحتی!
با این که سرپرست بخش رقیب هست یکی از دوستان بسیار خوب من هست و تنها کسی توی سایت هست که عکس منو دیده :1: (درخواست عکس ازش نکنید که در صورت انتشار تهدید به مرگ شده!! ) :fkr:
این اواخر هم که تصمیم به همکار تاپگل شدن داشتم چندین بار یاهو مسنجر رو به مرز انفجار رسوندیم، و واقعاً به تمام سؤالات من با صبر و حوصله و عکس و لینک :D جواب میداد ولی قسمت نشد به همکاران بپیوندم :27: (تا مرز همکار تاپگل رفتن هم کافی بود برای اینکه درک کنم چقدر کار سختیه!)

با Inter Mirifica عزیز هم آشنایی چندانی ندارم ولی از وجناتش پیداست در آینده، بیشتر ازش خواهیم شنید :D

روسو مُری پسر پر انرژی سایته که نتونست تحمل کنه و با تمام مشکلاتی که داشت و هر سختی که بود همکار تاپگل شد و به قول امین منتظر درخششش در فصل آتی باشید! :6qwup3:

با ویدئو های نود محسن بارسلونا زندگی کردیم خفن، من اصولاً یا یادم میرفت دوشنبه هست یا از فرت خستگی قبل از شروع برنامه یا در طول برنامه خوابم میبرد یا جلوی تلویزیون نشسته بودم و داشتم نود تماشا میکردم ولی خواب بودم!! یا دیر میرسیدم به برنامه :D و ویدئوهای محسن بود که صبح روز بعد یا صبح روز بعدترش به دادم میرسید. در ضمن مشتری اون قیژژژژژژ آخر ویدئوهاش هم هستم نافرم! :5:

ایتالیانو 200 بار هم نام کاربریشو عوض کنه برای ما باز هم همون ایتالیانو هست و خواهد بود! ولی خدا وکیلی نام کاربری Marco هم خیلی قشنگ و تکه ، و به دل میشینه لامصب! (یه ذره به اون مرتیکه GBH نام کاربری عوض کردن یاد بده، واسه ما رفته نام کاربری اختراع کرده!! :53:)
چه اون اول ها که همکار بود و یه مدت به مرخصی رفت و چه اون موقع که دوباره بارگشت و تا الان هست، همیشه کارش رو بی سروصدا ولی کامل و به موقع انجام میداد و میده.

ممد مونشن فقید :دی هم که مدتهاست کم پیدا شده، دلمون برا ویدئوهاش تنگ شده ولی عشق آلمان و بایرن کورش کرده بود! :D و اینقدر ویدئوی باحال از بازی های این دوتا تیم میذاشت که آدم وسوسه میشد بازی هاشون رو دنبال کنه. دمت گرم داش ممد.یادش بخیر اون موقع که سرپرست پرسپولیس بود - به روی هم نمی آوردیم - ولی با هم کری داشتیم :3ztzsjm: وقتی رفت فهمیدیم چی از دستمون پریده :-& :^o :D میخوامت رفیق.

اوفففففففففففف چقدر تایپ کردم. :-t

در آخر از محمد عزیز و مهدی عزیز -که این روزها گرفتاره و خیلی کم به سایت میاد- هم تشکر میکنم. جداً اداره سایتی با این میزان بازدید کننده و طرفدار خیلی سخته

از همه بنفش ها و آبی ها و همچنین تنها زرشکی سایت هم تشکر میکنم!

تاپیک همکاران بود ولی از همه تشکر کردم :D

ویرایش: رفتم توی لیست مدیران انجمن دیدم یه مدیر سبز هم داریم :wagfinger1: از داش ابطحی سبز رنگ :دی هم تشکر میکنیم که از همه تشکر کرده باشیم (امید به اینکه برای دور جدید فوتبال فانتزی مارم خبر کنه :wavesmile:)

Iker Casillas
02-07-2009, 13:38
با سلام خدمت برو بکس توپ گلی:6qwup3:
خیلی بهتون غبطه(درسته؟)میخورم:32:
دور از شوخی فقط یه نکته هست که اونم اینه که همه قشر زحمت:d0s69thbefhifftitrz کش توپگل هستید و نمیشه تشخیص داد کدوم یکیتون از اون یکی بهتر بوده:72:
اقا زت زیاد:72:
واقعا ممنون و تشکر:d0s69thbefhifftitrz

Cactus
02-07-2009, 15:39
منم جا داره از تمام همکاران تاپ گل که امسال سنگ تموم گذاشتند تشکّر کنم:6qwup3:

ALi ReZa
02-07-2009, 22:03
اینم تقدیم به همه همکاران گل فوتیران که واقعا زحمت میکشن و به هیچ وجه نمیشه پاسخ زحمتاشون رو داد :flowerysmile:
[Only registered and activated users can see links]

Mirch
02-07-2009, 22:58
من هم در این فرصت اجازه میخوام تا بتونم از زحمات این دسته جمع تشکر کنم :72:

هر وقت اجازه دادید تشکر میکنم :34:

m_s_d
03-07-2009, 00:40
من هم به سهم خودم از تمامی بر و بچه های تاپگل تشکر میکنم
واقعآ زحمت میکشن
ما همیشه از اونا طلبکاریم ولی اونا بدون هیچ توقعی خدمت میکنن
چون از لیگ های خارجی کمتر یا بهتر بگم هیچ ویدیویی دانلود نکردم با همکارای بخش های خارجی زیاد آشنایی ندارم ولی باز هم ازشون تشکر میکنم و دست تک تکشونو میفشارم
یک تشکر ویژه هم از دوستای گلم داش فضلی ، به قول دوستان محسن برشلونه و محمد لاور عزیز که تو این فصل خیلی اذیتشون کردیم و همچنین امین که نیازی تعریف و تمجید نداره و همه به زحماتش واقف هستن
از همه ی دوستان ممنون و متشکر

maxpower00062
03-07-2009, 00:58
من هم به نوبه خود از همه دستندرکاران این سایت به خصوص اقا امین که واقعا دوستی رو بین همه بچه های عضو سایت که اتحاد ایرانی رو منسجم کرده بسیار سپاسگذارم...:heartsmile:

با تشکر:72:

OM_ID
03-07-2009, 02:05
:flowerysmile:بچه ها متشکریم:flowerysmile:

Sir.Armando
03-07-2009, 10:06
سلام ...
واقعاً ممنونتونم . :72: اگه چنین سایتی نبود معلوم نبود که من الان توی کدوم سایتی بودم +:42:+

یعنی میام اینترنت فقط به خاطر این فوروم با عظمت میام ... به خدا تکه توی ایران و خاورمیانه . >:D<

دستت تک تک مسئولین و سرپرست ها و کاربر های و مدیران و همکاران تاپگل درد نکنه .:flowerysmile:

SiLeNt.DeAtH
03-07-2009, 14:15
منم به از همه ی همکاران و سرپرستان و مدیران و غیره متشکرم،هر وقت میام نت اولین سایت همینجاس،24 ساعت شبانه روزم اینجا سر میشه،بسی ممنونم از زحماتتون:13:
اینم برا قدردانی از همه ی زحماتی که میکشید:D:
فقط برا این که تعدادتون زیاده و مایه ی ما هم کم127fs3556139نتونستم بیشتر از یکی بخرم،یا نوبتی سوار شید یا هم همه با هم:5:
پ.ن.اگه به نظرتون بی مزه بود معذرت میخوام:29:

Rahavard
03-07-2009, 18:38
از همه دوستان همكاران تاپ گل تشكر ويژه دارم چون بدون هيچ منتي اين همه زحمت ميكشند بخصوص داش فابيو به اين علت كه بخش ايتاليا رو من بيشتر دنبال ميكنم وگرنه همتون خيلي زحمت ميكشيد

Mehdi
05-07-2009, 04:10
به به، عجب رایحه دلنشینی پیچیده تو فضای فروم. بوی پاچه آماده خاروندن میاد:2:

البته اینجانب قبلاً مراتب سپاسگزاری خودم رو از این عزیزان دل برادر ابراز داشته ام و حتی برگزاری مراسم تاجگذاری و اعطای لقب Sir به یکی از همکاران رو هم در کارنامم دارم (اسنادشم در وزارت امور خارجه تاپ گل موجوده:32:)

علی اَیُّ حال بر خوردم لازم میدونم که فرصت رو مغتنم شمرده و یکبار دیگه از زحمات طاقت فرسایی که (بدون هیچ چشمداشتی:72:) در فصل اخیر متحمل شدند کمال تشکر و امتنان:دی رو داشته باشم و یک خدا قوّت جانانه بگم. انصافاً کار سخت و مرد افکنیه. دیگه تک تک همکارا رو نام نمی برم. یک جمله بگم عرضم تمام:6qwup3::

باشد که پروردگار متعال به ازای هر گلی که آپلود می کنید یک عدد حورالعین در بهشت برین برایتان در نظر بگیرد[Only registered and activated users can see links]، آمّین یا رب العالمین...[Only registered and activated users can see links]

2+2
05-07-2009, 10:03
كار جالبي بود و واقعا بايستي ازشون تقدير ميشد كه به بهترين نحو انجام شد منم از همشون تشكر ميكنم و براشون ارزوي موفقيت دارم

SSMAJIDI
05-07-2009, 11:56
من اینجا باید از چند نفر تشکر کنم
1)محمدloverboy:واقعا دمش گرم خیلی با هاش حال میکنم/بچه با مرامیه.ایول!
2)رضاretex:اولا ازش بدم میومد چون هی تخلف میزد برام اما الان خیلی ازش خوشم میاد دمشم گرم !بچه با صفاییه!ایول داره
3)Arsenal-4ever :اولین کسی که تو تاپگل باهاش آشنا شدم و منو خیلی راهنمایی کرد.واقعا دمت گرم چون اگر نبودی الان من با هیچی از سایتتون آشنایی نداشتم
4)امین تاپگل هم که با حالهو بلاخره مدیر وبسایته باید بهش احترام گزاشت
بقیه هم سعادت بیشتر آشنا بودنو نداشتیم

Terry
05-07-2009, 12:12
بنده هم از همه ی همکارانی که در topgoal فعالیت می کنند تشکر میکنم
انصافا من یکی که میام اینترنت فقط برا این سایت به خدا تکه تو دنیا

Mohammad_AcMilan
05-07-2009, 12:45
دوستان به طور تمام و کمال تشکر رو انجام دادن و هر چی لازم بود گفتن!
منم به عنوان یه عضو کوچک از این سایت بزرگ از همه ی همکاران تشکر می کنم و بهشون خسته نباشید می گم:flowerysmile:

Xerxez
05-07-2009, 13:50
از همه ی همکارا تشکر می کنم :72:

depor
05-07-2009, 14:05
بهترینه-سایت-هست-بی-شک+:42:+

Sir Amir
08-08-2009, 07:44
با سلام و خسته نباشيد خدمت همكاران تاپ گل:d0s69thbefhifftitrz

من كه كيف كردم به نظرمن اينهايي كه انتخاب كردند بهترين ها هستند.:72:
من اميدوارم كه اينهايي كه انتخاب كردند درجهت رشد و توسعه ي تاپ گل باشد.:72:

mansoor&lin
08-08-2009, 09:41
از تمام زحمات مدیران سایت پربار و عالی تاپ گل ممنون امیدوارم در تمامی مراحل زندگیتون موفق باشید :29:من تا حالا تو سایتی مثل سایت شما عضو نشده بودم اینم از خوش شانسی منه در کل موفق باشید:29:

Hadi
29-12-2009, 13:42
من هیجی دانلود نکردم ولی چندتا از این دوستان رو میشناسم و بهشون دستت درد نکنه میگم

Boomb
15-01-2010, 23:25
نمیدونم اینجا جاش هست یا نه؟ ولی از زحمات هانریش عزیز تشکر میکنم و از شما هم متشکرم که همکاری تاپ گل رو بهش دادید.
انتخاب به جایی بود. امیدوارم دوستان هم بهش کمک کنند. :d0s69thbefhifftitrz

ArtesheSorkh
16-01-2010, 10:29
اینجا دوست دارم از یکی از بهترین همکاران تاپگل

Loverboy ([Only registered and activated users can see links])

تشکر کنم چون برای خدمت به این سایت و گذاشتن گل و ... شب و روز نمی شناخت و تمام سعی خودشو میکرد تا سریعا آن ها رو انجام بدهد

ان شاالله به زودی زود برگردی!

Javad_M
16-01-2010, 10:35
اره واقعا جای لاوربوی همشه خالی خواهد ماند

به هیچ نحوی که نمیتونیم زحمات ایشون رو جبران کنیم فقط فقط میگم : محمد جان خدا به همراهت

Moein-Chelsea
16-01-2010, 11:52
من هم از دوست عزیز و زحمت کشم آقا رضاsirArmando تشکر ویژه دارم و برای ایشون آرزوی موفقیت میکنم

Farid Chelsea
16-01-2010, 15:54
با تشکر از sirArmando

CraZy Man
16-01-2010, 16:01
من هم از دوست خوبم sir.armandoتشکر ویژه می کنم:72:

The Better One
16-01-2010, 17:55
Loverboy ([Only registered and activated users can see links]) کجایی ببینی چه قدر طرفدار داری ؟ امیدوارم یه روزی برگردی ... :177:
به نظر من Loverboy ([Only registered and activated users can see links]) همیشه بهترین و فعال ترین همکار تاپگل بود .>:D<

Hanrish
16-01-2010, 18:06
با این زحمتی که ممد لاور کشید جا داره یه تقدیر درست و مشتی ازش بشه یه مراسم خداحافظی تا یه کم از زحماتش رو جبران بشه

Cactus
16-01-2010, 18:19
منم از آقا لاور یه تشکر مشت میکنم واقعا خیلی کمک کرد مارو تو این همه وقت امیدوارم هرجا که هست همیشه موفق باشه مثه این سایتم که موفق بود خدایی خیلی کارا برای ما کرد ما همیشه دعاش میکنیم خدا پشتو چناهش

و از آقا داریوش عزیزم به خاطر پوشش دادن گلهایه لیگ برتر ایران بسیار تشکر میکنم در واقعا از همه همکارا تشکر میکنم:D

Amir Argentina
16-01-2010, 20:18
من همین جا از همه بچه های تاپ گل تشکر میکنم
دمشون گرم وازحمتهای زیادی که میکشند تشکر میکنم
واقعا خسته نباشند
از همگی
فقط یه تشکر ویژه از امین میکنم به خاطر راه اندازی این دستت درد نکنه
بازم ممنون از همگی

MAHDI_ITALIA
08-02-2010, 18:28
حواستم از اینکه لیست گروه های دسته جمعی که هر کاربر در اون عضو هست رو در صفحه اول قرار دادید تشکر کنم. خیلی کار خوب و بجایی بود

ArSeNaL
20-03-2010, 14:29
جا داره این آخره سالی از زحمات تمامی همکاران و مدیران و سرپرستان و کمک سرپرستان و ... تشکر کنم و همچنین سال خوب و خوشی برای همه بچه های سایت آرزو می کنم :72:

Sir.Armando
20-03-2010, 14:47
منم از همه ی دوستان ,,, همکاران , سرپرستان , مدیران , کاربران عزیز ,,, کاربران ویژه ,, خلاصه همه ,, دوستانم , دشمنانم . همه و همه متشکرم و از زحمات تک تکتون قدردانی می کنم . امیدوارم در سال جدید و سال های آینده ی آن شاهد , سالی پر از موفقیت , دور از غم و غصه , و کسب آرزوهایتان باشیم ...

دوست دار تمامی شما , رضا :72::72::72:

Raha
20-03-2010, 17:55
منم از تمام مدیران،همکاران،سرپرستان و خلاصه همه کاربرای این فروم واقعا عالی تشکر کنم و سالی خوب و پر از خوشی و موفقیت براتون آرزو می کنم.:72:

Ali Chelsea
20-03-2010, 19:06
بنده هم به نوبه خودم از تمامی دستندر کاران و مدیران و سرپرست ها و هماکاران تاپگل و .... به خاطر زحمات بی منتشون تو سایت تشکر می کنم!!! واقعا یه خسته نباشید اساسی بهتون میگم به خاطر 1 سال فعالیت !!!

دست همتون درد نکنه!!

من تو طول سال 2 یا 3 بار دردسر ساز شدم و باعث شدم خلق بعضی ها تنگ بشه و ....
همینجا از همه معذرت می خوام امیدوارم من رو حلال کنید! در سال جدید انشالا فعالیتی با صلح کامل :6qwup3: خواهم داشت :781:

باز هم از همه کسایی که اذیتشون کردم معذرت می خوام و همگی خسته نباشید....>:D<

POORIA BAYERNI
20-03-2010, 21:39
سلام سلام........

1سال ديگه هم گذشت و فوتيران همچنان پر قدرت و بهتر از هميشه به كارش ادامه ميده....ما هم مديون زحمات مديران هستيم....

نميگم خسته نباشيد:دي چون ميدونم خسته نيستيد....فقط ازتون تشكر ميكنم و سال نو رو بهتون تبريك ميگم. . .

happy new year1389

Farid Chelsea
21-03-2010, 00:16
منم به نوبه خودم از جناب Sir.Armando به خاطر گلهای که میزاره برای دانلود تشکر می کنم و آقای Ali_ChelseaFC به خاطر اینکه بدون اون بخش چلسی معنا نداره
با تشکر از مدیران کل سایت

ArtesheSorkh
21-03-2010, 11:21
سال 88 با تمام بدی و خوبی هایش تموم شد ... اینجا جا داره از تلاش شبانه روزی مدیران و همکاران تاپ گل تشکر کرد ... واقعا ممنون ... امیدوارم سال به سال بهتر و بهتر شید ...

سال نو مبارک

The Better One
05-04-2010, 21:39
از فضلي جون كه ديگه كناره گيري كرد از همكاري تاپگل به خاطر گل هايي كه گذاشت و دانلود كرديم تشكر ميكنم و از زحمات بي وقفه اش تشكر ميكنم !

S K i L L E T
06-04-2010, 22:07
همه تشکر کردن، منم تشکر کنم!
پاچه ها رو بیارید جلو! :1: به ترتیب ارجیت یوزر :1: (آقا لطفا نوبت رو رعایت کن به همه میرسه :دی)
اول از مدیرا تشکر میکنم که آخرین روزهای پارسال روزهای سختی بود واسشون تو انتقادات و اینا :دی
بعد از از سرپرست ها و همکارانشون!
بعد هم یه تشکر ویژه از همکاران تاپگل! :d0s69thbefhifftitrz (مخصوصا محمد لاوربوی و سِر آرماندو و آقا فضلی)
بعد هم یه تشکر ویژه از خودمون (کاربرای عادی) که زمت میکشن (:1:) اینجا پیشرفت کنه :دی
بعد هم خداحافظ و اگر کَس یا کسانی را یادم رفت معذرت ....

Benjamin Aguero
23-04-2010, 15:56
میخواستم یه تشکر از تمامی همگاران تاپگل بکنم که واقعا زحمت میکشند.

سه تا تشکر ویژه هم داشتم:
اول از همه از MAN_UNITED عزیز یه تشکر ویژه میکنم که امروز یه کار بزرگ کرد برام کرد که هچوقت فراموشش نمیکنم >:D< >:D< >:D<
اونم اینه:

Aguero & His wife
DOWNLOAD ([Only registered and activated users can see links]) | RAPIDSHARE ([Only registered and activated users can see links]) | MULTIUPLOAD ([Only registered and activated users can see links])

دستش درد نکنه. :72: :41:>:D< :labkhand:

تشکر ویژه ی بعدیم هم از جناب Loverboy عزیز هست که با کار ابتکاری ای که پریشب کرد، واقعا 100 تا تشکر هم براش کمه.
واقعا با اون گزارش فارسی با صدای عادل روی گل روبن با کیفیت HD حال کردم. همینطور که میدونم بقیه ی کاربر هام کلی از این کار خوششون اومد.
خداییش جای یه ایول شدید داره. :41:
دستت درد نکنه محمد جان :winksmiley02:

در پایان هم از Mohsen_Bar3lona عزیز تشکر میکنم
هم بخاطر ضبط گل ها از شبکه ی 3 که کمک کرد تا آقا محمد اون کار رو بکنه.
و هم اینکه توی بخش 90 خیلی زحمت میکشه.
امیدوارم که بخاطر اینکه به عنوان یه همکار توی بخش 90 تابحال خیلی اذیتش کردم، ببخشتم. :72:

همچنین کمال تشکر هم از بقیه ی همکاران از جمله Hanrish ([Only registered and activated users can see links])، InTeR mIrIfIcA ([Only registered and activated users can see links])، papa-Arsene ([Only registered and activated users can see links])، Rossonery ([Only registered and activated users can see links]) و Sir.Armando ([Only registered and activated users can see links]) دارم.
دست گل همه شون درد نکنه.:72:

Amir Argentina
10-05-2010, 23:35
برای سومین سال پیاپی تمام گلهای تیم محبوبم از این سایت دانلود کردم
البته امسال دیگه تیمم قهرمان نشد
همین جا از تمامی دوستانی که زحمت کشیدن و گلها رو گذاشتن تشکر میکنم
ویه خسته نباشید میگم
امیدوارم این سایت سالهای متوالی همیبن جوری با قدرت کارشو ادامه بده

terry army
11-05-2010, 20:21
واقعا من به لطف رضا و دوست ارسنالی که هایلایت بازی ها را میزاره تمام بازی های چلسی را دیدم خیلی ممنون از همتون

pandora tomorrow
16-05-2010, 20:54
سلام
منم همین جا از همه ی زحمات 1 ساله ی رضا تشکر میکنم :d0s69thbefhifftitrz واقعا بچه ی گلی هستی کارتم حرف نداره! مرسی...

miladxavi
17-05-2010, 00:28
تو این هفته آخر واجب مینینم از زحماتتون تشکر کنم و اینو بگم که شما بهترینید!!!و یه تشکر مخصوص هم از LOVERBOY که واقعا همه طرفدارای لالیگا رو شرمنده کردن!زنده باد فوتبال...تا جام جهانی:72::72:

AriaN-B
17-05-2010, 10:36
سلام.

داشتم آرشیو زحمات این فصل تاپگلی های عزیز رو که نگاه می کردم، واقعا سردرد گرفتم! [Only registered and activated users can see links]

خواستم تو هفته آخر لیگی که دنبالش کردم، همانند سایر دوستان، ازتون تشکر کرده باشم بابت این مقدار زحمت که برای ما می کشید!

به معنای واقعی سپاسگزارم!

ronaldo9ghadimi
17-05-2010, 11:01
Loverboy كارش درسته . همه ي گل هارو HD ميزاشت . دستت درد نكنه ريفيق :d

alijuventus
17-05-2010, 11:14
من اینجا لازم میدونم از تمام دوستانی که واسه این سایت تلاش کردن از طرف همه کاربرا تشکر کنم
هرچند به عنوان یه یوونتوسی بدترین فصل ممکن رو شاهد بودیم ولی کار شما نقص نداشت:177::41:

ArtesheSorkh
17-05-2010, 14:15
جا داره در اینجا از تک تک همکاران تاپ گل که امسال به نحوی احسند بازیها رو پوشش دادن یه تشکر جانانه کرد ...

دم همتون گرم ... به خصوص ...Loverboy ([Only registered and activated users can see links]) و Amin-TopGoal ([Only registered and activated users can see links]) و Mohsen_Bar3lona ([Only registered and activated users can see links])

ممنون از همتون

Cactus
17-05-2010, 17:10
خب با پایان این فصل مسابقاتم باید بازم از زحمات همکاران تاپگل تشکر کنم:

Amin-TopGoal ([Only registered and activated users can see links]) : واقعا اگه امین خان انقدر برای بخش دانلود و تاپگل زحمت نمیکشیدند اصلا و ابدا این بخش انقدر عالی پیشرفت نمیکرد
من اینکه خود ایشون بازیهای خیلی زیادی رو ضبط میکنین با کیفیت های بسیار خوب و کمک بسیار بزرگی برای این بخش هستن که از همین جا بهشون خسته نباشید میگم و آروزیه موفقیت براشون دارم

Loverboy ([Only registered and activated users can see links]) : بهترین همکار تاپگل هم در سال 87 و 88 :دی که الان در سربازی به سر میبره ولی بازم با این مشکل بازیها رو با بهترین کیفیت (اچ دی) ضبط میکنه و واسه ما میزاره
ضمن اینکه واقعا خیلی با معرفته هر وقت ما هرچی ازش خواستیم برامون
با وجوده مشکلات اینترنت آماده کرده و گذاشته که این کارش واقعا خیلی جایه تحسین داره از محمد عزیزم تشکر میکنم

Sir.Armando ([Only registered and activated users can see links]) : قطعا پدیده امسال همکاران تاپگل بوده:دی سه ماه بیشتر همکار نبوده ولی تونسته مقام سومین همکار تاپگل رو بدست بیاره.سرعتشم که خفن بالاس چون اونوره آبه:دی و هرچی ازش بخوایم سه سوت میزاره خیلیم بازی پوشش میده که از همین جا از رضایه عزیزم تشکر میکنم

Rossonery ([Only registered and activated users can see links]) : آقا مرتضی چند وقتیه پیداش نیست.ولی هر وقت باشه قطعا بازیارو پوشش میده با کیفیت خوب و برامون میزاره که دستشم درد نکنه و اگرم بازیی از دستش در بره حتما تکرارشو ضبط میکنه و میزاره از زحمات این عزیزم سپاسگذارم

MAN_UNITED : ایشون دو ماه بیشتر نیست که همکار شده ولی همین دو ماه وقعا پدیده بوده و به تدریج از بازی کم گذاشتن رسیده به جایی که حالا حتما یه بازی تو همه لیگا رو میزاره و البته درخواستارم هر جور شده فراهم میکنه.از این دوسته خوبمونم تشکر میکنم

Mohsen_Bar3lona ([Only registered and activated users can see links]) : آقا محسن گُل از بر و بچ خوبه بارسایی:دی همیشه اکثر بازیارو که شبکه 3 با گزارش فارسی نشون میده ضبط میکنه و تو سایت میزاره که واقعا ازش تشکر میکنم مخصوصا اینکه با گزارش فارسی میزاره خیلی خوبه.در ضمن اگه ایشونم نبود معلوم نبود الان بخش 90 سایت به چه روزی در میومد و هرجوری که باشه سعی میکنه برنامه 90 رو ضبط کنه و تو سایت بزاره.از آقا محسنم تشکر میکنم

papa-Arsene ([Only registered and activated users can see links]) : یکی از آرسنالیهای خوبه همکار تاپگل که زحمت میکشه و گلها رو قرار میده تو سایت و اخلاقشم فوق العاده خوبه و خودشم خیلی دوست داشتنیه .هر وقت که بتونه گلا رو میاد و تو سایت میزاره از این عزیزم تشکر میکنم

Hanrish ([Only registered and activated users can see links]) : یکی از مردان گُل روزگار که با وجود مشکلاتی که داره لیگ ایران و برنامه 90 رو میچرخونه البته الان چند وقتیه که اینترنتش مشکل پیدا کرده و سرعتش اومده پایین که نمیتونه مثل گذشته در این زمینه فعالیت کنه که همین جا براش آؤزویه موفقیت میکنم و امیدوارم هرچه زودتر مشکلش حل بشه.از آقا داریوش تشکر میکنم

InTeR mIrIfIcA ([Only registered and activated users can see links]) : از بچه های خوبه اینتری.قبلنا بیشتر میدیدمش ولی الان زیاد نه.او هم مثه بقیه همکاران تاپگل بسیاز زحمت کشه و اکثرا هم بازیایه تیمه محبوبه خودش اینترو میزاره و البته بعضی مواقع هم چلسی رو میزاره:دی از این دوست عزیز هم تشکر مینمایم

Arsenal_4Ever ([Only registered and activated users can see links]) : یکی از قدیمایه خوبه سایت که کارش تو این زمینه حرف نداشت اطلاعاتشم در این زمینه خیلی بالا بود همینطور کیفیت ویدئو هاش واقعا خوب بود و همیشه یه پایه لیگ جزیره بود و طرفدار سر سخت آرسنال که دیگه الان همکار تاپگل نیست ولی امدیوارم هرجا که هست موفق و پیروز باشه.از زحمات آقا فضل الله هم تشکر میکنم

خب کسی که جا نموند؟:دی
بازم تشکر میکنم از زحمات این عزیزان:دی و فکر میکنم که جام جهانی امسال بهترین سایتی که بتونه مثه همیشه گلهارو با کیفیت خوب و گزارش های زیاد بزاره سایتی نیست جز فوتیران...

SASAN
17-05-2010, 17:19
منم تنها کاری که میتونم انجام بدم اینه که این گل رو به بچه ها بدم ، دستتون درد نکنه :72:

Dean_Winchester
17-05-2010, 17:37
منم يه خسته نباشيد به همه بچه های زحمت كش تاپ گل ميگم.اميدوارم هميشه تو زندگيتون موفق باشيد.:72::72: