PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ::|+|:: مراسم معارفه ریکـاردو کــاکــا ::|+|::

Amin-TopGoal
01-07-2009, 13:30
[Only registered and activated users can see links]

بسم الله الرحمن الرحیم

مراسم معارفه کاکا - ورزشگاه سانتیاگو برنابئو

ویدئوی اول شامل بخشی از صبتهای پرز و صخبتهای کاکا و معرفی پیراهن شماره 8 میشه

[Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links]

[Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links]

[Only registered and activated users can see links] کیلوبایت | مدت زمان 05:33 دقیقه | حجم 45.5 مگابایت[Only registered and activated users can see links]

DOWNLOAD ([Only registered and activated users can see links])| RAPIDSHARE ([Only registered and activated users can see links])

ویدئوی دوم کلیپیه که شبکه رئال مادرید از کاکا پخش کرد. منتها چون روش عربی صحبت میشد، من یه اهنگ روش گذاشتم که قشنگ تر بشه

[Only registered and activated users can see links] کیلوبایت | مدت زمان 03:17 دقیقه | حجم 25.6 مگابایت[Only registered and activated users can see links]

DOWNLOAD ([Only registered and activated users can see links])| RAPIDSHARE ([Only registered and activated users can see links])

و ویدئوی پایانی هم به انتهای مراسم و دست دادن کاکا با تماشاگران مربوط میشه که می تونید مشاهده کنید

[Only registered and activated users can see links] کیلوبایت | مدت زمان 04:37 دقیقه | حجم 36.5 مگابایت[Only registered and activated users can see links]

Arsenal-4ever
01-07-2009, 13:32
مراسم معارفه کاکا

کل مراسم حدود 1 ساعت و 40 دقیقه بود که یه خلاصه 6 دقیقه و 17 ثانیه ای! ازش جدا کردم.

" البته اتفاق خاصی هم نیفتاد. پرز صحبت کرد، دی استفانو دست تکون داد. کاکا اومد.توپ رو امضا کرد. لباسشو نشون داد. همون لباسو تن یه پسر کرد. دست تکون داد. رفت اتاق کنفرانس ... همش همین. حتی کاکا روپایی هم نزد :دی. از مراسم باشکوه و اینا هم خبری نبود "

DOWNLOAD MEDIAFIRE ([Only registered and activated users can see links])

Madridista
01-07-2009, 13:33
دستت درد نکنه فضلی جان یه دنیا ممنون . جریانه روپایی نزدن هم واسه این بود که دارن چمن برنابئو رو عوض میکنن . اگه دقت کرده باشی پشتش زمین خاکی بود . به محض این که کارای چمن تموم شه میاد و توی چمن هم یه دوری میزنه

farzan_ronaldo
01-07-2009, 22:37
اقا دستت درد نکنه
اون 1 ساعت و خورده ای رو کلشو ضبط کردی؟ می تونی واسه ی خرید بزاریش؟ خیلی خوب میشه اگه بزاری.
این عربا هم کلا قاتینا من از خود سایتش که برنامه هاش رو دیدم هیچ نشونه ای از کاکا و این حرفا نبود. کمکم کنین می خوام کل مراسم رو داشته باشم

Cactus
01-07-2009, 22:42
دمتون گرم خیلی عالی بود راستییگه اب به جز الجزیره اسپورت کانال دیگه ای هم این مراسم رو نشون داد؟:wagfinger1:

Ricardo Kaká 10
01-07-2009, 22:49
مرسی آقا امین
فوق العاده بود

Michael Ballack 13
01-07-2009, 23:14
دستتون درد نکنه
ممنون
لطفا یکی بگه مراسم معارفه کریس رونالدو در چه روزی برگزار میشه؟

canon
01-07-2009, 23:18
چرا شماره 8 رو انتخاب كرد؟

Amin-TopGoal
02-07-2009, 00:32
دمتون گرم خیلی عالی بود راستییگه اب به جز الجزیره اسپورت کانال دیگه ای هم این مراسم رو نشون داد؟:wagfinger1:

شبکه رئال مادرید پخش می کرد که الجزیره هم ازش گرفت. اگه دقیق ببینید آرم شبکه رئال زیر آرم الجزیره هست.

دستتون درد نکنه
ممنون
لطفا یکی بگه مراسم معارفه کریس رونالدو در چه روزی برگزار میشه؟

اگه اشتباه نکنم قراره دوشنبه برگزار بشه

RealMadrid7
02-07-2009, 01:43
مراسم معارفه کاکا

کل مراسم حدود 1 ساعت و 40 دقیقه بود که یه خلاصه 6 دقیقه و 17 ثانیه ای! ازش جدا کردم.

" البته اتفاق خاصی هم نیفتاد. پرز صحبت کرد، دی استفانو دست تکون داد. کاکا اومد.توپ رو امضا کرد. لباسشو نشون داد. همون لباسو تن یه پسر کرد. دست تکون داد. رفت اتاق کنفرانس ... همش همین. حتی کاکا روپایی هم نزد :دی. از مراسم باشکوه و اینا هم خبری نبود "

DOWNLOAD MEDIAFIRE ([Only registered and activated users can see links])

اولا بابت ویدئو متشکرم:72:

ثانیا اتفاق خاصی نیافتاد یعنی چی؟مثلا میخواستی بمب بترکونن یا نارنجک پرت کنن از توش کاغذ رنگی بیاد بیرون؟:D

همین حضور نزدیک به 60 هزار نفر تو مراسم معارفه ی یه بازیکن(که فک کنم تو تاریخ فوتبال بی نظیر باشه)خودش کلی همه چیو باشکوه میکنه.خوشحالی مردم که از اقشار مختلف بودن خوشحالیه خوده کاکا و خلاصه اون جوی که تو ورزشگاه وجود داشت باعث میشد این مراسم واسه رئالیا با شکوه باشه و طبعا برای غیررئالیا هیچ مفهومی نداشته باشه:D

Mehdi.A
02-07-2009, 10:52
همین حضور نزدیک به 60 هزار نفر تو مراسم معارفه ی یه بازیکن
تا اونجا که من خبر دارم و تو اخبار هم شنیدم بیست هزار نفر بوده:-?.

farzan_ronaldo
02-07-2009, 12:37

این جمعیت که فکر نکنم 20 هزار نفر باشه؟ هان؟ نظرت چیه؟
آقا یکی خواهشا کمک کنه من کله مراسم رو می خوام

Loverboy
02-07-2009, 23:45

58000 نفر آدم رفته بود . اخبار ایرانو ول کن :34:

El Capitán7
03-07-2009, 00:15
مراسم كامل رو هيچ كس نداره ؟

Amin-TopGoal
03-07-2009, 12:08
ویدئوی کامل معارفه کاکا

Part 1

Part 2

Part 3

farzan_ronaldo
03-07-2009, 13:23
ویدئوی کامل معارفه کاکا

Part 1

Part 2

Part 3

آقا میشه اینو واسه ی خرید بزاری بابا ما که مثله شماها Wireless یا ADSL نداریم که یه فکری هم به حال ما بکنین

El Capitán7
03-07-2009, 13:43
نمي شه در Rapidshare يا يه آپلودسنتر ديگه آپلود كني ؟

Amin-TopGoal
03-07-2009, 14:06
آقا میشه اینو واسه ی خرید بزاری بابا ما که مثله شماها Wireless یا ADSL نداریم که یه فکری هم به حال ما بکنین

واقعا چیز خاصی نداشت که کلشو دانلود کنی، چه برسه به خرید و فروشش :دی

همون چند تیکه ای که خودمون گذاشتیم قسمتای جالبش بود، مخصوصا واسه کسایی که ADSl ندارن :دی

نمي شه در Rapidshare يا يه آپلودسنتر ديگه آپلود كني ؟

رو Rapidshare که میریزیم همه میگن بریز رو Mediafire !! دانلود از این سایت خیلی راحت تر از راپیده که!

farzan_ronaldo
03-07-2009, 15:29
واقعا چیز خاصی نداشت که کلشو دانلود کنی، چه برسه به خرید و فروشش :دی

همون چند تیکه ای که خودمون گذاشتیم قسمتای جالبش بود، مخصوصا واسه کسایی که ADSl ندارن :دی

رو Rapidshare که میریزیم همه میگن بریز رو Mediafire !! دانلود از این سایت خیلی راحت تر از راپیده که!

خب حالا نمی دونی کی و کجا تکرارش رو میده؟ خیلی منتظر این مراسم بودم اصلا هم نمیدونستم الجزیره میده اونم بدون کارتش.

El Capitán7
04-07-2009, 22:31
نمي دونم چرا هروقت از اين سايت دانلود مي كنم اخطار crc ميده

El Capitán7
11-07-2009, 21:42
هيچ كس نيست تا اين رو براي من يه جاي ديگه آپلود كنه ؟

MOSTAFA MOSAVI
08-05-2010, 23:27
بابا من اینو دانلود کردم اما پارت 1 خرابه اگه میشه درستش کنین.