PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ¤§][ دانلود گلهای آلمان - انگلیس | مسابقات زیر 21 سال اروپا | مرحله ی فینال ][§¤

Rossonery
30-06-2009, 01:15
[Only registered and activated users can see links]

بسم الله الرحمن الرحیم

UEFA Under 21 Championship

مسابقات فوتبال زیر 21 سال اروپا - فینال

[Only registered and activated users can see links] آلمان 4-0 انگلیس [Only registered and activated users can see links]
[Only registered and activated users can see links] 1500 کیلوبایت | شبکه ZDF | گزارش آلمانی | فرمت AVI - x264 [Only registered and activated users can see links]

1-0 گونزالو کاسترو [Only registered and activated users can see links]
RAPIDSHARE ([Only registered and activated users can see links])| DOWNLOAD ([Only registered and activated users can see links])

2-0 اوزیل [Only registered and activated users can see links]
RAPIDSHARE ([Only registered and activated users can see links])| DOWNLOAD ([Only registered and activated users can see links])

3-0 وگنر [Only registered and activated users can see links]
RAPIDSHARE ([Only registered and activated users can see links]) | DOWNLOAD ([Only registered and activated users can see links])

4-0 وگنر [Only registered and activated users can see links]

[Only registered and activated users can see links] 1200 کیلوبایت | شبکه ZDF | گزارش آلمانی | فرمت AVI - x264 [Only registered and activated users can see links]

اهدای مدال به نایب قهرمان جام - انگلیس
مدت زمان 05:29 دقیقه | حجم 20.71 مگابایت
RAPIDSHARE ([Only registered and activated users can see links]) | DOWNLOAD ([Only registered and activated users can see links])

اهدای مدال به قهرمان جام - آلمان
مدت زمان 02:18دقیقه | حجم 23.32 مگابایت

اهدای جام و خوشحالی کادر تیم آلمان
مدت زمان 05:38 دقیقه | حجم 56.6مگابایت

ambordastghofli
30-06-2009, 07:22
چه ميکنه اين آلمان!!:-o

ArtesheSorkh
30-06-2009, 10:36
چه کرد آلمان

Gomo
30-06-2009, 10:57
این تیم آلمان آینده ی خوبی داره
اون شماره 10 عجب بازیکنی بود

HoseinBallack13
30-06-2009, 10:59
این تیم آلمان آینده ی خوبی داره
اون شماره 10 عجب بازیکنی بود

منظورت مارین هستش مسی آلمان میگی
من این برد به تمام طرفدارهای آلمان تبریک می گم

Michael Ballack 13
30-06-2009, 11:06
بازی عالی بود خوشحالم که گل هاشو گذاشتید
مارین یه گل زیبا به بلژیک تو یه بازی دوستانه هم زد.
از نظر هیکل و سبک بازی واقعا به مسی شباهت داره.یکی از دوستام که آلمان زندگی می کنه هم گفت لقبش مسی آلمان.
آینده خوبی داره
به امید قهرمانی آلمان تو جام جهانی

HoseinBallack13
30-06-2009, 11:09
منظور این دوستمون ozil بود این بازیکن هم مسلمون هستش

L . F . C
30-06-2009, 11:46
آقا یه سوال داشتم چون من بازیو ندیدم
آیا اشکان دژاگه هم بازی کرد ؟

POUYA
30-06-2009, 12:07
نه اشکان دژاگه دیشب 2 اخطاره بود
ونمیتونست بازی کنه

Loverboy
30-06-2009, 12:09
آقا یه سوال داشتم چون من بازیو ندیدم
آیا اشکان دژاگه هم بازی کرد ؟
دژاگه متولد 5 جولای 1986 . یعنی میشه 23 سالش . جالبه که متولد ایران و تهرانه ولی دوست نداره برای ایران بازی کنه که البته حق هم داره .
نه اشکان دژاگه دیشب 2 اخطاره بود
ونمیتونست بازی کنه

یعنی دژاگه تو این مسابقات بود ؟ چه جوریاس ؟ مگه زیر 21 سال نیست ؟ صغره سنی و اینا ؟ :دی

Ali Chelsea
30-06-2009, 12:09
کسی میتونه گلهای مراحل قبل این مسابقات رو هم بزاره؟!

POUYA
30-06-2009, 12:18
دژاگه متولد 5 جولای 1986 . یعنی میشه 23 سالش . جالبه که متولد ایران و تهرانه ولی دوست نداره برای ایران بازی کنه که البته حق هم داره .

یعنی دژاگه تو این مسابقات بود ؟ چه جوریاس ؟ مگه زیر 21 سال نیست ؟ صغره سنی و اینا ؟ :دی

آره بابا اشکان دژاگه تو تیم آلمان بود و تو 4 تا بازی یدونه گل هم زد

Loverboy
30-06-2009, 12:21

رفتم آمار گرفتم :دی . بابا چند تا از بازیکناشون که از منی که 22 سالمه یک سال هم بزرگترن که :دی . من 87 هستم بازیکن 86 هم بود توشون :دی . چه جوریاس ؟ :دی

Mehdi Bayern
30-06-2009, 12:24
رفتم آمار گرفتم :دی . بابا چند تا از بازیکناشون که از منی که 22 سالمه یک سال هم بزرگترن که :دی . من 87 هستم بازیکن 86 هم بود توشون :دی . چه جوریاس ؟ :دی

قانونش اينه كه از مرحله مقدماتي سن رو محاسبه ميكنن مثلا اگه طرف اون زمان 21 سالشه ساله بعد كه ميشه 22 سالش موردي نداره ميتونه شركت كنه
ميلنر انگليس هم فكر كنم شرايطش اينطوريه

Cactus
30-06-2009, 12:59
ولی دروازه بان انگلیس عجب سوتی بود هر چقدر برای آلمان خوب بود برای انگلیس سوتی
ولی این اوزیل ترکیه ای عجب بازی داشت
ولی واقعا به این میگن باز که دو تیم تا دقیقه 90 کم نیارن وبا هم کورس بزارن

Michael Ballack 13
30-06-2009, 13:07
لینک مستقیم فکر کنم یه مشکل هایی داره.
درسته؟؟؟ یا مشکل از منه؟

Ali Chelsea
30-06-2009, 13:49
دروازه بان دوم بود
دروازه بان اول بازی قبل تو پنالتی ها کارت گرفته محروم شد!:29:

Michael Ballack 13
30-06-2009, 13:53

انگلیس به طور کلی هیچ دوره چه تو زیر 21 سال چه بزرگسال دروازبان خوبی نداشته نقطه ضعف بزرگی محسوب میشه.فقط میشه گفت دیوید سیمن دروازبان خوبی بود اما باز هم زیاد قابل اطمینان نبود و گل های عجیب زیاد خورد.
کشورهایی مثل مجارستان،هلند،چک معمولا دروازبان های بزرگی تو تاریخ فوتبال داشتند اما چون لیگ این کشورها حرفه ای و مطرح نیست این استعدادها کشف نمیشن.

Rossonery
30-06-2009, 15:48
جالبه هیچکی جشن قهرمانی رو درخواست نداد!
جشن قهرمانی و اهدای مدال ها به آلمان + اهدای مدال به انگلیسی ها رو هم بزودی اضافه میکنم.
بازی دیشب فوق العاده بود. اوزیل بهترین بود تو زمین. فکر کنم بهترین تو جام هم شد. خیلی بازیکن توپیه.

کسی میتونه گلهای مراحل قبل این مسابقات رو هم بزاره؟!

قرار بود گلهای تمام رقابت هاش رو بذارم که شرایط جوی خوب نبود. گلهایی از چند بازی مرحله ی گروهی و گلهای مرحله ی نیمه نهایی رو گذاشتم البته
این بخش رو ببینید تاپیکش هست. ملتهای اروپا ([Only registered and activated users can see links]) منظورمه
دروازه بان دوم بود
دروازه بان اول بازی قبل تو پنالتی ها کارت گرفته محروم شد!:29:
جو هارت دروزاه بان اول انگلیس در مرحله ی نیمه نهایی بخاطر مسخره بازی هایی که سر ضربات پنالتی انجام میداد کارت زرد دوم رو گرفت و محروم شد. دروازبان خوبی بود و اگه تو این بازی بود شاید نتیجه ی بازی این نمیشد ولی بچه بازیش کار دستش داد.

[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

گل اشکان دژاگه رو هم قبلاً گذاشتم. تاپیک ها رو ببینید هست.

Michael Ballack 13
30-06-2009, 15:53
اوزیل خیلی آینده داره مثل مارکو مارین امیدوارم بتونه تو جام جهانی شایستگی هاشو نشون بده!!!

POUYA
30-06-2009, 16:24
اوزیل میتونه با این سبک بازیش جای خالی دیگو رو تو برمن پر کنه
البته خیلی از ین بازیکنایی که تو این تورنومنت درخشیدن(از تمام تیم ها) ستاره های آینده دنیای فوتبالن

Rossonery
01-07-2009, 13:53
ویدئوی مراسم اهدای مدال به نایب قهرمان - انگلیس
اهدای مدال به قهرمان - آلمان
اهدای جام به قهرمان - آلمان
به پست اول اضافه شد:labkhand:

Devils Master
02-07-2009, 12:07
سلام باید انگلیس به دنبال دروازه بان خوب بگرده نه که یک دروازه بانی که معلوم نبود دروازه بانه یا ابدارچی هر توپی روی گل اومد بیچاره نه نگفت

Devils Master
02-07-2009, 18:00
سلام یه چندتا کلیپ ویژه ی:54:دروازه بان:54: انگلیس بذارید.:14:+:42:+

canon
02-07-2009, 18:59
سلام باید انگلیس به دنبال دروازه بان خوب بگرده نه که یک دروازه بانی که معلوم نبود دروازه بانه یا ابدارچی هر توپی روی گل اومد بیچاره نه نگفت
دروازه بان خوب داره فقط سر مربي تيم در انتخاب گلر اشتباه كرد مي تونست ازJoe Hart استفاده كنه كه در Premier League بيست وهفت بازي انجام داده بود.

ویرایش Arsenal-4ever :
جو هارت تو بازی با سوئد (نیمه نهایی) کارت زرد گرفت و دو اخطاره شد.
نمیتونست تو فینال بازی کنه.!