توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : جادوگر به طور رسمى از تیم ملی كناره گيرى كرد
جادوگر به طور رسمى كناره گيرى كرد
على كريمى: خداحافظ تيم ملى!
[Only registered and activated users can see links]
على كريمى به طور رسمى از تيم ملى فوتبال خداحافظى كرد.
وى درخصوص خداحافظى اش از تيم ملى گفت: اين آخرين بازى ملى من بود و خيلى دوست داشتم كه با پيروزى آن را پشت سر مى گذاشتيم اما به هر حال قسمت اين چنين بود.
مطمئنم جوان هايى كه اكنون هستند و جوان هايى كه بعدا به تيم ملى مى آيند مى توانند نتايج خوبى براى فوتبال ما كسب كنند. شماره ۸ تيم ملى درخصوص مشخص شدن تيم فصل آينده اش اظهار كرد: تا همين لحظه با هيچ باشگاهى براى عقد قرارداد مذاكره نكرده ام. حتى از طرف باشگاه پرسپوليس هم بعد از بازى با بنيادكار تا اين لحظه با من تماس گرفته نشده كه حتى بخواهند حال من را بپرسند، چون به هر حال من ۷ ، ۸ ماه بازيكن اين تيم بودم. الان هم به اين جهت كه اكثر تيم ها تمرينات آماده سازى خود را آغاز كرده اند بايد تكليفم هرچه زودتر مشخص شود. به همين دليل تا روز شنبه منتظر تماس باشگاه هستم و بر خلاف ميل باطنى ام اگر اين اتفاق نيفتد به پيشنهاداتى كه برسد فكر مى كنم اما مطمئنم هواداران به من حق مى دهند. وى در ادامه افزود: من كارى به كادر فنى و انتخاب آن ندارم و به مديريت باشگاه هم حق مى دهم كه هر طور صلاح مى داند تصميم بگيرد. تنها دلخورى من اين بود كه چرا هيچ تماسى با ما گرفته نشد، به هر حال من خودم را مديون پرسپوليس مى دانم و تا آخرين لحظه هم به اين تيم فكر مى كنم، چون از پرسپوليس به فوتبال راه پيدا كردم. در اين مدت هم سعى داشتم بازيكن مثمر ثمرى باشم و اگر كوتاهى صورت گرفته همين جا از تمامى هواداران پرسپوليس عذرخواهى مى كنم. وى درخصوص انتقاداتى كه در طول فصل از مديريت باشگاه داشت، گفت: كاپيتانى فقط بستن بازوبند نيست. كاپيتان بايد به مشكلات آگاه و رابط بين مديريت و بازيكنان باشد. من در اين مدت تلاش كردم اين وظيفه را به نحو احسن انجام دهم. حتى اگر همه چيز به نام من تمام مى شد ، چون اگر كاپيتان يك تيم سكوت كند و حرف نزند حرف و حديث هاى زيادى به وجود مى آيد، بعضى وقت ها و در حالى كه خودم هيچ طلبى از باشگاه نداشتم به خاطر بچه ها پيشقدم مى شدم تا در مورد من خوب فكر كنند. وى با اشاره به باشگاه بايرن مونيخ گفت: زمانى كه مربى بايرن را بركنار كردند و يك مربى موقت جاى او آمد، باشگاه در اين فاصله با مربى فصل آينده اش به توافق رسيده بود و او فرصت لازم براى شناخت بازيكن مورد نظر را داشت و باشگاه هم البته به نظر او احترام مى گذاشت و يا حداقل با او مشورت مى كرد. پرسپوليس هم به نظر من بهتر بود اين چنين رفتار مى كرد. ما الان مربى خارجى آورده ايم در حالى كه نه تمرين داريم و نه مسابقه اى در پيش است كه او بازيكنانش را بشناسد. كريمى درخصوص مبلغ پيشنهادى اش به پرسپوليس گفت: من سال گذشته كمترين دستمزد را داشتم و جزو ارزان ترين بازيكنان تيم بودم كه مبلغ قراردادم هم ثبت شده و موجود است كه البته هيچ منتى نيست، چون خودم اين گونه خواستم، براى اين كه آمده بودم دينم را ادا كنم. الان هم بايد توافق طرفين به دست آيد. هرچند من خيلى خوشبين نيستم. وى اظهار كرد: تا جايى كه شنيده ام مديريت باشگاه علاقه اى براى تمديد قرارداد من ندارد چرا كه همان طور كه گفتم هيچ تماسى با ما نداشتند، من هم تا روز شنبه منتظر مى مانم. كريمى در پاسخ به اين سوال كه شايد انتقاداتش از مديرعامل باشگاه باعث بى تفاوتى او نسبت به اين مساله شده گفت: يك مدير موفق مديرى است كه انتقاد پذير باشد. انتقادات من هم بى مورد نبوده كه اگر چنين باشد من فوتبال را نمى فهمم. اختلاف نظر و انتقاد هميشه در هر خانواده اى است اما شايد آن ها از حرف هاى من خوششان نمى آمد. در حال حاضر تنها كارى كه مى توانم بكنم آرزوى موفقيت براى پرسپوليس در فصل آينده و جبران ناكامى هاى فصل گذشته است. وى در پايان گفت: باز هم از هواداران فوتبال به خاطر عدم راهيابى جام جهانى عذرخواهى و براى پرسپوليس هم آرزوى موفقيت مى كنم.
منبع ([Only registered and activated users can see links])
واقعا حيف شد اگه ميرفتيم جام جهاني اين بنده ي خدا هم خداحافظي نميكرد
داييي نه تنها در زمان حضورش به تيم ملي و علي كريمي ضربه زد بلكه باعث شد تا تك ستاره تيم ملي هم خداحافظي كنه
khaf Esteghlali
24-06-2009, 06:58
علی کریمی مثل یه خط راست یک دفعه به سمت آسمان صعود کرد ولی یک دفعه نمی دانم چرا مثل هواپیما در حال سقوط آنقدر سریع افت کرد که بدجور با کله خورد زمین همش تقصیر این حاشیه هاست بازیکن خوب تیم بایرن باید اینطوری بشه که تو 90 دقیقه بازی با کره هیچی ازش نبینیم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
بچه ها به خبری که هم اکنون به دستم رسید توجه کنید
پس از علی کریمی ؛
مهدی مهدوی کیا از تیم ملی خداحافظی کرد
کاپیتان تیم ملی فوتبال کشورمان که بیش از 110 بازی ملی برای این تیم انجام داده است پس از آنکه نتوانست به همراه این تیم به جام جهانی 2010 آفریقای جنوبی صعود کند مثل علی کریمی از تیم ملی خداحافظی کرد.به گزارش خبرنگار مهر، مهدی مهدوی کیا که سالها در تیم ملی فوتبال کشورمان به عنوان بازیکنی تاثیرگذار فعالیت کرده بود و پس از جام جهانی 2006 به عنوان کاپیتان اول تیم ملی به میدان می رفت، سه شنبه شب خبر خداحافظی اش از تیم ملی را اعلام کرد.
مهدی مهدوی کیا با اعلام این خبر گفت: خیلی ناراحتم که تیم ملی ایران از راهیابی به جام جهانی بازماند و نتوانستیم پیام آور شادی برای میلیون ها ایرانی دوست داشتنی باشیم. من قصد دارم درباره خداحافظی ام از تیم ملی در قالب یک نامه یا یک مصاحبه توضیحاتی بدهم و طی روزهای آتی این کار را خواهم کرد.
مهدوی کیا افزود: من قبل از پایان بازی های تیم ملی ایران در رقابت های مقدماتی جام جهانی گفته بودم در صورتی که تیم ملی به جام جهانی صعود کند و مربیان خواهان ادامه حضور من در تیم ملی باشند، در خدمت تیم کشورم خواهم بود و در صورت عدم راهیابی تیم ملی به جام جهانی، از تیم ملی خداحافظی خواهم کرد. حالا هم حرفی که چند وقت پیش زده بودم را تکرار می کنم و می گویم که بازی با کره جنوبی آخرین و تلخ ترین بازی من در تیم ملی بود.
علی کریمی کاپیتان دوم تیم ملی فوتبال کشورمان نیز روز سه شنبه خبر کناره گیری اش از تیم ملی را رسما اعلام کرد تا دو کاپیتان اول و دوم ایران همزمان از حضور در تیم ملی خداحافظی کنند.
منبع ([Only registered and activated users can see links] XLAsQHQ4wKmlpa1cRM0cbQDxZQiITCiUNRhEaS1cU&news_id=3573790)
SiLeNt.DeAtH
24-06-2009, 08:58
حالا مهدوی کیا دیگه ازش گذشته بود،زیاد جای افسوس نداره،اما واقعا حیف شد علی کریمی رفت:27:
الحمدالله...
ایشالا که هیچکدومشون دیگه بر نگردن...
مهدوی کیا زمان خودش خوب بود کریمی زمان خودش خوب بود ولی واقعا شورشو درآورده بودن دیگه تیم ملی تبدیل به ارث پدری شده بود...
فقط یه لحظه فکر کنین:
خسرو حیدری - غلامرضا رضایی - خلعتبری و ...
اینا میتونستن امسال ما رو به راحتی راهی جام جهانی کنن ولی نه آقای قطبی نه آقای دایی جرئت نداشتن این پیر پاتال ها رو کنار بگذارن و از این جوون های با انگیزه بازی بدن...
Ronaldinho80
24-06-2009, 09:50
به نظر من که بهترین کار ممکن رو این دو بازیکن کردند چون در این وضع فوتبال ایران هر کی از اون دور باشه برنده ست .
در ضمن از نظر سنی هم بهترین وقت برای خداحافظی بود هم برای کریمی و هم برای مهدوی کیا .
Ronaldinho80
24-06-2009, 10:17
على کریمى به طور رسمى از تیم ملى فوتبال خداحافظى کرد. وى درخصوص خداحافظى اش از تیم ملى گفت: این آخرین بازى ملى من بود و خیلى دوست داشتم که با پیروزى آن را پشت سر مى گذاشتیم اما به هر حال قسمت این چنین بود. مطمئنم جوان هایى که اکنون هستند و جوان هایى که بعدا به تیم ملى مى آیند مى توانند نتایج خوبى براى فوتبال ما کسب کنند. شماره ۸ تیم ملى درخصوص مشخص شدن تیم فصل آینده اش اظهار کرد: تا همین لحظه با هیچ باشگاهى براى عقد قرارداد مذاکره نکرده ام. حتى از طرف باشگاه پرسپولیس هم بعد از بازى با بنیادکار تا این لحظه با من تماس گرفته نشده که حتى بخواهند حال من را بپرسند، چون به هر حال من ۷ ، ۸ ماه بازیکن این تیم بودم. الان هم به این جهت که اکثر تیم ها تمرینات آماده سازى خود را آغاز کرده اند باید تکلیفم هرچه زودتر مشخص شود. به همین دلیل تا روز شنبه منتظر تماس باشگاه هستم و بر خلاف میل باطنى ام اگر این اتفاق نیفتد به پیشنهاداتى که برسد فکر مى کنم اما مطمئنم هواداران به من حق مى دهند.
وى در ادامه افزود: من کارى به کادر فنى و انتخاب آن ندارم و به مدیریت باشگاه هم حق مى دهم که هر طور صلاح مى داند تصمیم بگیرد. تنها دلخورى من این بود که چرا هیچ تماسى با ما گرفته نشد، به هر حال من خودم را مدیون پرسپولیس مى دانم و تا آخرین لحظه هم به این تیم فکر مى کنم، چون از پرسپولیس به فوتبال راه پیدا کردم. در این مدت هم سعى داشتم بازیکن مثمر ثمرى باشم و اگر کوتاهى صورت گرفته همین جا از تمامى هواداران پرسپولیس عذرخواهى مى کنم. وى درخصوص انتقاداتى که در طول فصل از مدیریت باشگاه داشت، گفت: کاپیتانى فقط بستن بازوبند نیست. کاپیتان باید به مشکلات آگاه و رابط بین مدیریت و بازیکنان باشد. من در این مدت تلاش کردم این وظیفه را به نحو احسن انجام دهم. حتى اگر همه چیز به نام من تمام مى شد ، چون اگر کاپیتان یک تیم سکوت کند و حرف نزند حرف و حدیث هاى زیادى به وجود مى آید، بعضى وقت ها و در حالى که خودم هیچ طلبى از باشگاه نداشتم به خاطر بچه ها پیشقدم مى شدم تا در مورد من خوب فکر کنند.
وى با اشاره به باشگاه بایرن مونیخ گفت: زمانى که مربى بایرن را برکنار کردند و یک مربى موقت جاى او آمد، باشگاه در این فاصله با مربى فصل آینده اش به توافق رسیده بود و او فرصت لازم براى شناخت بازیکن مورد نظر را داشت و باشگاه هم البته به نظر او احترام مى گذاشت و یا حداقل با او مشورت مى کرد. پرسپولیس هم به نظر من بهتر بود این چنین رفتار مى کرد. ما الان مربى خارجى آورده ایم در حالى که نه تمرین داریم و نه مسابقه اى در پیش است که او بازیکنانش را بشناسد. کریمى درخصوص مبلغ پیشنهادى اش به پرسپولیس گفت: من سال گذشته کمترین دستمزد را داشتم و جزو ارزان ترین بازیکنان تیم بودم که مبلغ قراردادم هم ثبت شده و موجود است که البته هیچ منتى نیست، چون خودم این گونه خواستم، براى این که آمده بودم دینم را ادا کنم. الان هم باید توافق طرفین به دست آید. هرچند من خیلى خوشبین نیستم. وى اظهار کرد: تا جایى که شنیده ام مدیریت باشگاه علاقه اى براى تمدید قرارداد من ندارد چرا که همان طور که گفتم هیچ تماسى با ما نداشتند، من هم تا روز شنبه منتظر مى مانم. کریمى در پاسخ به این سوال که شاید انتقاداتش از مدیرعامل باشگاه باعث بى تفاوتى او نسبت به این مساله شده گفت: یک مدیر موفق مدیرى است که انتقاد پذیر باشد. انتقادات من هم بى مورد نبوده که اگر چنین باشد من فوتبال را نمى فهمم. اختلاف نظر و انتقاد همیشه در هر خانواده اى است اما شاید آن ها از حرف هاى من خوششان نمى آمد. در حال حاضر تنها کارى که مى توانم بکنم آرزوى موفقیت براى پرسپولیس در فصل آینده و جبران ناکامى هاى فصل گذشته است. وى در پایان گفت: باز هم از هواداران فوتبال به خاطر عدم راهیابى جام جهانى عذرخواهى و براى پرسپولیس هم آرزوى موفقیت مى کنم. :-??
گرچه دیگه نمیتونیم شاهد هنرنماییهای علی کریمی در تیم ملی باشیم.ولی دوران اوج یه بازیکن یه روز تموم میشه و چه بهتر تا صدای بقیه در نیومده خودش بره کنار.
تیم ما جادوگر داشت وضعش اینجوری بود حالا چه برسه جادو مادو در کار نباشه!!:1:
تنها شخصی که تو تیم ملی دوست داشتم اقای کریمی بود...:girl_sigh:
امیدوارم موفق باشه ذحمت زیاد کشید
این بازیکنای ما که آخر عاقبت ندارن:1:
(بای بای آقای کریمی:flowerysmile:)
علی کریمی به نظر من اگه بزرگترین بازیکن تو فوتبال ما نباشه جزو یکی از بزرگان فوتبال ما خواهد بود خداییش تو خیلی از شرایط های بحرانی تو زمانهای مختلف به تیم ملی ما کمک کرد
انشالله که هر جا هست و همیشه موفق باشه
خداحافظ جادوگر
وقتی این خبر رو دیدم بغض گلومو گرفت
من تو زندگیم معنی عشق رو با کریمی آموختم
از دوران ابتدایی تا الان که دانشجو هستم تنها یک عشق دارم واونم کسی نیست جز محبوب قلب ها علی کریمی ، کسی که با جادوی پاهاش منو جادو کرد
شب قبل از بازی با امارات هم کریمی به خوابم اومد وگل زد ودیدیم خواب منم درست بود
این فقط یک عشق است که کریمی به خواب من میاد
کریمی اسطوره واقعی فوتبال ایران هست
کریمی میپرستمت
کریمی دوست دارم
کریمی بهترینی
کریمی بهترین شماره 8 دنیا هستی
کریمی دیگر به چه امیدی بازیهای تیم ملی راببینم
هر چه ایران دارد از کریمی دارد
اینم چند کلیپ وعکس تقدیم به 700000000 عاشق علی کریمی
1-گلچین حرکات اسطوره فوتبال ایران علی کریمی قسمت اول ([Only registered and activated users can see links])
2-گلچین حرکات اسطوره فوتبال ایران علی کریمی قسمت دوم ([Only registered and activated users can see links])
3-گلچین حرکات اسطوره فوتبال ایران علی کریمی در برابر رم ایتالیا ([Only registered and activated users can see links])
4-چند گل از علی کریمی در بوندس لیگا آلمان ([Only registered and activated users can see links])
5-گلچین حرکات اسطوره فوتبال ایران علی کریمی در لیگ امارات ([Only registered and activated users can see links])
6- اینم آخرین گل علی کریمی در تیم ملی ([Only registered and activated users can see links])
یا
اینم آخرین گل علی کریمی در تیم ملی ([Only registered and activated users can see links])
خداحافظ جادوگر :flowerysmile:
به نطر من خوب شد كه رفت بايد از الان روي جوان ها برنامه ريزي كنيم :301:
جادوگر خداحافظ ما هممون دلمون واست تتنگ میشه ولی کاش.....
Liverpudlian
24-06-2009, 14:55
علی کريمی با اين که خداحافظی کرد از تيم ملی ولی ياد اون گلهاش و دريبلهاش تو تيم ملی که يهو 5 بازيکن امارات رو دريبل ميزد در ياد ما خواهد ماند و هيچ وقت فراموشش نميکنيم
علی کريمی بعد از 10 يا 12 سال ديگه به يه مربی باکلاس تبديل ميشه و تيم ملی ايران رو به جام جهانی ميبره کاری که دايی نتونست بکنه و شايد خيليهای ديگه
Fenrir Greyback
24-06-2009, 15:03
تبریک به فوتبال با سیاستمون!!
آفرین به امثال کریمی و مهدوی کیا که با رفتنشون خیلی چیزارو ثابت کردن
تبریک به فوتبال با سیاستمون!!
آفرین به امثال کریمی و مهدوی کیا که با رفتنشون خیلی چیزارو ثابت کردن
مستر همشون پاسپورتاشون گیر هست هر 6نفر
مجبور شدن خداحافظی کنن
الحمدالله...
ایشالا که هیچکدومشون دیگه بر نگردن...
مهدوی کیا زمان خودش خوب بود کریمی زمان خودش خوب بود ولی واقعا شورشو درآورده بودن دیگه تیم ملی تبدیل به ارث پدری شده بود...
فقط یه لحظه فکر کنین:
خسرو حیدری - غلامرضا رضایی - خلعتبری و ...
اینا میتونستن امسال ما رو به راحتی راهی جام جهانی کنن ولی نه آقای قطبی نه آقای دایی جرئت نداشتن این پیر پاتال ها رو کنار بگذارن و از این جوون های با انگیزه بازی بدن...
متاسفم برات :wagfinger1:.
ببینم مهدوی کیا و علی کریمی تیم ملی ارث پدری کرده بودند یا بازیکنان سایپا ؟
فوتبال میبینی ؟
یا داری برا خودت چرت و پرت میگی :-w.
مواظب باش داری چی میگی.
همین جوانانی که میگی با علی دایی چیکار کردند تو 6 بازی قبل؟
ببینم همین علی کریمی نبود یک تنه 3 امتیاز رو آورد ؟
از چیشون بدت میاد از دست بند سبزشون ؟
ما همه ایرانی هستیم دلیل نمیشه برداری هر چی دلت میخواد بگی که........
علی کریمی اسطوره بود و خواهد بود اینو تو کلت فرو کن نمیتونی با این حرفها شعن یک اسطوره رو بیاری پایین.
نتیجه نگرفتن تو این دوره برمیگرده به ضعف مدیریتی .
نمی خوام بحث سیاسی کنم ولی از ریز تا درشت مسائل رو هم شما میدونی هم من که ضعف به کیا برمیگرده /:).
POORIA BAYERNI
24-06-2009, 15:35
خداحافظ جادوگر :flowerysmile:
به نطر من خوب شد كه رفت بايد از الان روي جوان ها برنامه ريزي كنيم :301:
جك گفتي؟ برنامه ريزي؟؟!!...تنها كاريه كه 2ايران انجام نميشه...
saeed_cris
24-06-2009, 15:45
خوب ديگه كريمي وكيا هم خدافظي كردن.....
اميدوارم يكي بتونه تو تيم ملي جاي كريمي رو پر كنه(البته كريمي زمان اوج نه حالا)
كيا هم 13 سال تو تيم ملي بوده و واقعا سن وسالش كفاف نميده......
ايشالا فدراسيون به فكر يك خداحافظي مفصل از اين ستاره ها باشه. هر چند واسه هيچكدوم از بازيكنان هم دوره مهدوي كيا بازي خداحافظي برگزار نشد (عابدزاده , علي دايي , عزيزي و همچين ستاره هايي كه توي كشورمون محبوب هستند ).
فدراسيون بايد حساب خودش رو از باشگاهها جدا كنه وگرنه براي اين بازيكنها هم همون مشكلي پيش مي آد كه واسه دايي و عزيزي پيش اومده.
اونها شناسنامه فوتبال ايران در دنيا بودند و در كشور خودمون الان 5% محبوبيت دوران اوجشون هم ندارند و اگر يك بازي خداحافظي در شان بازيكن توي تيم ملي برگزار بشه شايد بازيكن هم بيشتر به رفتار و كردار خودش توجه كنه و حواسش باشه كه چه قدر محبوبه
اين عكس مربوط ميشه به روز خداحافظي مهدوي كيا از هامبورگ
يعني مهدي ميون آلماني ها محبوب تره تا ايراني ها؟
فقط گل 40 متري مهدي به چين و گل زيباي اون به امريكا ارزش چندين برابر تقدير او داره.
و گلهاي كريمي به كره جنوبي و بازي هاي فراموش نشدني اون با رم و تيم آلمان هم از ياد هوادارهاي ايراني نميره.
ايشالا هرجا هستند سلامت باشند :72:
توي يك مجله اي با يكي از توريست هايي كه به ايران اومده بود مصاحبه كرده بودند.حرف جالبي زد...مي گفت: خيلي از ايراني ها خيلي راحت درباره سياست اظهار نظر مي كنند و خيلي علاقه دارند كه همه چي رو به اون ربط بدن.
من 100% با اين توريست موافقم :32:
كريمي و مهدوي كيا خداحافظي مي كنند بعضي ها مي گن پاسپورت گير بوده !!!! در حالي كه يكي نيست بگه بدون پاسپورت الان مهدوي كيا چه جوري آلمان رفته ؟!:30upn9j:
علي دايي دير خداحافظي مي كنه مي گن اون ستون پنجم دولت توي تيم مليه و مربي ها اجازه ندارن حتي تعويضش كنند.
تورو خدا بس كنيد.
هر كاري انجام ميشه ربطش مي ديد به سياست :D اينقدر راحت قضاوت نكنيد ... هر چي رو يكي مي گه ما تكرار نكنيم.....
منظورم شخص خاصي نبود ... بحثي بود كه اين روزها زياد مي شنوم:flowerysmile:
خوب ديگه كريمي با روزاي اوجش واقعا فاصله داشت و سن وسالي هم ازش گذشته
saeed_cris
24-06-2009, 15:50
مهدی تاج در گفتگو با مهر:
خداحافظی مهدویکیا و کریمی تصمیم شخصی بود/ تحت فشار بودن شایعه است
نایب رئیس فدراسیون فوتبال و مدیر کمیته تیم های ملی با تاکید بر اینکه خداحافظی مهدی مهدوی کیا و علی کریمی از تیم ملی یک تصمیم حرفه ای و کاملا شخصی بوده است، وجود هرگونه فشار برای خداحافظی این دو بازیکن را رد کرد. مهدی تاج در گفتگو با خبرنگا مهر، ضمن بیان این مطلب افزود: این دو بازیکن سالها برای فوتبال ایران تلاش کردند و افتخار آفریدند که باید به نحو شایسته ای از تلاش هایشان تقدیر کرد.
وی افزود: مهدوی کیا و کریمی از سرمایه های بزرگ فوتبال ایران هستند که در طول سالها حضور در تیم ملی با جان و دل بازی کردند و در مرحله مقدماتی جام جهانی 2010 نیز از هیچ تلاشی برای تیم ملی فرو گذار نبودند.
تاج ادامه داد: شخصا از عملکرد این دو بازیکن بزرگ در دیدارهای اخیر تیم ملی فوتبال کشورمان راضی هستم و مطمئنا اگر خودشان تمایل داشته باشند بازی خداحافظی باشکوهی را برایشان تدارک خواهیم دید تا وداع شیرین و بیادماندنی با بازی در تیم ملی فوتبال ایران داشته باشند.
نایب رئیس فدراسیون فوتبال کشورمان مطرح شدن شایعاتی مبنی برتحت فشار بودن این دو بازیکن برای خداحافظی را رد کرد و گفت: به هیچ وجه این مسائل صحت ندارد و مهدوی کیا و کریمی با تصمیم شخصی شان از تیم ملی خداحافظی کردند. مسائلی هم که در مورد نگه داشتن پاسپورت و سایر اتفاقات مطرح می شود کذب محض است و زایده تخیلات برخی هاست.
مهدی تاج که صبح چهارشنبه در اردوی تیم فوتبال نوجوانان کشورمان حضور یافته بود در این مورد نیز گفت: هدف فدراسیون فوتبال تمرکز روی تیم های پایه و برنامه ریزی برای موفقیت ملی پوشان نوجوان در مسابقات جام جهانی الجزایر است که تلاش کرده ایم با تشکیل و تدارک اردوهای مناسب آنها را به بهترین شکل ممکن آماده کنیم.
تاج در مورد تمدید قرارداد افشین قطبی گفت: مجموعه فدراسیون فوتبال نظر مثبتی بر روی ادامه همکاری با افشین قطبی دارد و مذاکرات و بررسی ها در این مورد ادامه دارد تا در آینده ای نزدیک قرارداد وی را تمدید کنیم.
واقعا متاسفم !
اگه همین علی کریمی نبود ما حتی به سئول هم نمی رسیدیم چه برسه به افریقا :27:
چون بدون علی کریمی ایران عمرا می تونست به امارات گل بزنه 127fs3556139
Pou Manchester
24-06-2009, 16:29
بازم ایول به غیرت علی کریمی . ای کاش هم سنو سالا و حت بزرگتر از کرمی به غیرتشون بربخوره فوتبال ببوسن بزارن کنار . مخصوصا هاشمیان !
ولی مطمئنم طبق روال گذشته مراسم خداحافظی در کار نیست !
manchester7
24-06-2009, 16:32
بابا بیخیال دایی بهترین گلزن جهان بود اما یه بازی خداحافظی براش نگرفتن هرچند شاید من و خیلیها ازش خوشمون نیاد اما واقعا شایسته بزرگترین خداحافظی تاریخ فوتبال ایران بود
کریمی و مهدوی کیا هم مثل اون
البته شاید گذاشتن همشون خداحافظی کنن بعد یه بازی خداحافظی بزارن واسه همشون
(میخوان پول بیت المال هدر نره127fs3556139)
دوستان میدونید چند دهه یا چند قرن دیگه باید بگذره تا یکی مثل کریمی از مادر متولد بشه
کریمی نه تنها اسطوره فوتبال کشور هست بلکه استثنا فوتبال تاریخ ایران هم هست
هیچ وقت اون برنامه 90 رو که کریمی رو با رونالدینیو مقایسه کردن یادم نمیره
هیچ وقت یادم نمیره کریمی بعد از زیدان ورونالدینیو سومین دریبل زن جهان در 2004 شد
کریمی دوست دارم خیلی زیاد
دیگه انگیزه ای برای دیدن بازیهای تیم ملی بدون تو ندارم
کریمی چرا منو عاشق خودت کردی ؟
کریمی نمونه یک اسطوره ویک پهلوان تمام عیار هست
محبوبیت کریمی بهترین دستمزدی هست که دریافت کرده ، محبوبیتی که امثال دایی با پول نتونستن به دست بیارن ومنفور شدند
کریمی بهترین شماره 8 دنیا
دوستان ویدیدهایی رو که من تو صفحه قبل گذاشتم ببینید تا اشک شوق از چشماتون دربیاد
مسئولان فدراسيون فوتبال سهشنبه هفته آينده به مجلس ميروند
خبرگزاري فارس: رئيس كميته تربيت بدني مجلس از حضور مسئولان فدراسيون فوتبال در روز سهشنبه هفته آينده خبر داد.
جلال يحييزاده در گفت و گو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس درباره اينكه برخي رسانههاي خارجي ادعا كردهاند مجلس شوراي اسلامي از فدراسيون فوتبال خواستار محروميت بازيكناني شده كه در جريان بازي ايران و كرهجنوبي مچبندهاي سبز بستهاند، اظهار داشت: اين خبر كذب محض است. محروميت بازيكنان در حدود اختيارات مجلس نيست و ما هيچكس را تحت فشار نگذاشتهايم و فقط با توجه به افكار عمومي از فدراسيون فوتبال توضيح خواستهايم.
وي افزود: اگر اين حركت به دليل مسائل سياسي باشد مسئولان فيفا اين بازيكنان را محروم خواهند كرد. اگر رسانه هاي خارجي در اين زمينه مطلبي نوشتهاند و يا به نقل از مجلس خبر دادهاند كه خواستار محروميت اين بازيكنان شدهايم مبالغه و سواستفاده كردهاند.
يحييزاده از حضور مسئولان فدراسيون فوتبال در مجلس خبر داد و گفت: قرار است سه شنبه هفته آينده كفاشيان، رئيس و تاج، نايب رئيس فدراسيون فوتبال براي ارائه توضيحاتي در مورد فوتبال و نتايج كسب شده به مجلس بيايند.
جای خالیش که دیگه قطعا پر نمیشه
یعنی همچین بازیکنی دیگه حالا حالا ها تو فوتبال ایران نمیاد
فقط میتونم بگم هر جا هست موفق باشه
چون تو این سالها دل خیلی ها رو شاد کرده
ILARY BLASI
24-06-2009, 20:01
کریمی در حد جباری نیست...کریمی از بایرن اخراج شد از الاسیلیه اخراج شد...در استانه اخراج از پرسپولیس هم هست...کریمی باید حرکات جباری را الگوی خود قرار دهد کریمی ابروی ایران را در المان برد
باریکلا دکتر
دیگه چیا بلدی؟
کریمی باید حرکات علیزاده رو الگوی خودش قرار بده
2-3 تا تیمو جا انداختی
کریمی از الاهلی و فتح هم اخراج شده
آبروی فوتبال ایران رو تو آلمان که سهله تو کل جهان برده
ولی از اون طرف
ایران یه مربی داره هزار ماشاالله با سواد با شخصیت با پرستیژ که همین یه ذره آبرویی هم که فوتبال ایران داره از برکت همین شخصه که اتفاقا از ادبیات غنی ای هم سود میبره و با گفتن کلماتی مانند کل یوم روز فیفا دی چرخش 360 درجه و ... یه دنیا رو تو حیرت فرو برده
ILARY BLASI
24-06-2009, 20:35
باریکلا دکتر
دیگه چیا بلدی؟
کریمی باید حرکات علیزاده رو الگوی خودش قرار بده
2-3 تا تیمو جا انداختی
کریمی از الاهلی و فتح هم اخراج شده
آبروی فوتبال ایران رو تو آلمان که سهله تو کل جهان برده
ولی از اون طرف
ایران یه مربی داره هزار ماشاالله با سواد با شخصیت با پرستیژ که همین یه ذره آبرویی هم که فوتبال ایران داره از برکت همین شخصه که اتفاقا از ادبیات غنی ای هم سود میبره و با گفتن کلماتی مانند کل یوم روز فیفا دی چرخش 360 درجه و ... یه دنیا رو تو حیرت فرو برده
نسوز عزیزم..امیر در 8 دربی شما را به سکته انداخته و در 4 فصل بالاتر از شما بوده....وحشت داری ازش؟؟ عیبی نداره بااخره در 500 سال اینده شاید ژنرال رو بردید.....انالیزورم که رسوا شد تمام ملت دارن بهش میخندن...
Liverpudlian
24-06-2009, 20:53
نسوز عزیزم..امیر در 8 دربی شما را به سکته انداخته و در 4 فصل بالاتر از شما بوده....وحشت داری ازش؟؟ عیبی نداره بااخره در 500 سال اینده شاید ژنرال رو بردید.....انالیزورم که رسوا شد تمام ملت دارن بهش میخندن...
آقايون اگه ممکنه جواب اين آقا رو ندين من بيشتر به پستهای اين آقا ميخندم تا جواب بدم ايشون جز بهمريزی سايت هدف ديگه ی ندارن
بدونه هیچ تعصبی میگم من تا حالا یدونه پسته منطقی از شما ندیدم و هر وقت شما پست میدی تایپیک رو به هم میریزی:-w
ونمیدونم چه مشکلی داری ولی برات دعا میکنم
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links]
مهدوی کیا بعد از کریمی از تیم ملی خداحافظی کرد
جادوگرابدی ، موشک ابدی
...
او علی کریمی بود، همان کسی که در دوبلین 8 ایرلندی را مسحور خودش کرد.
همان که در رم 6 نفر را دریبل کرد و توپ را به تیر کوبید همان که با یک استپ بالاک را به اوت فرستاد،
همان کریمی ریوالدو .اما از روزهای سبزش خبری نبود.از سال 2006 شماره 8 ،عادت كرد هیچ کس را نبیند.حتی خارجی هایی که پشت نیمکت تیم ملی نشسته بودند راهم ندید.عکس ها خیلی گویا بود؛ وقتی در بازي مقابل پرتقال تعویض شد، چشمان مردان و زنان در كنار زمين داشت از حدقه در می آمد،.جادوگر که از بازي بیرون آمد رویش را از برانکو برگرداند ،زیر نگاه فلش دوربین های جهانی به نیمکت رسید ،استوکش را زیر ساک کوبید،ساک روی کاظمیان پرت شد ،آبروی همه ایرانی ها ریخت.کریمی همه مردم ایران را ندید.
...
مهدوی کیا بعد از دایی بازوبند را می بست.ستاره سال 98 .می گفتند چشم بادامی ها سرعتی اند اما کیا روی همه شان را کم کرده بود.توپ را که کنارخط می انداخت دیگر کار تمام بود بیچاره مدافعان حریف،یا باید کیا را می زدند یا اینکه سانتر او و شوت او، تور دروازه را می لرزاند.او گل می زد سانتر می کرد و خجالتی هم بود .ملی پوش خجالتی اما بعد از دایی ان کاپیتانی نبود که باید.او با داور بحث نمی کرد، سربازیکنان داد نمی زد و کلا چهره یک کاپیتان را نداشت.بیرون از زمین هم وقایع تکرار می شد؛کاپیتان کمتر در مقابل رفتارهای قلعه نویی و دایی از بازیکنان دفاع می کرد. شاید برای همین کمتر اتفاق افتاد که تیم ملی بازی شکست خورده را در نیمه دوم پیروز شود.شماره 2 روح تیم ملی ایران نبود.
...
شماره 8 ازسال 2006 ملی پوش خوبی نبود.همه برایش سر و دست می شکستند همه منتظردرخشش او بودند .مخصوصا وقتی که به ایران آمد.هواداران تیم ملی به افتخارش استادیوم را پر کردندو هر بازی که نبود روی سکو فریادش زدند.اما کریمی ،آن کریمی خواستنی نمی شد.درجام ملت ها که فقط مقابل کره جنوبی درخشیدو بعد از آن هم که سرناسازگاری با دایی گذاشت.شاید سرمربی با او خوب نبود اما وقتی هم که دایی تحت فشار تصمیم گرفت به تیم ملی دعوتش کند.یک "نه"، نثار همه آنهایی کرد که می خواستند در تیم ملی بازی کند.او به دایی نه گفت ،دایی به او ،تیم ملی حذف شد.
...
اوج غرور یک ایرانی بود.یک اروپایی جلوی پای کیا زانو زده بود و ادای واکس زدن کفش های مهدوی کیا را درمی آورد.روی پراگر ازگلی که زده بود بسیارراضی به نظر می رسید و از پاس شماره 2تشکر می کرد.کیا برای خودش کیا و بیایی داشت.لقبش شده بود سلطان پاس .اما آن روزها گذشت. این اواخر،شماره 2 اعصاب خرد کن شده بود.برای خودش کنار زمین می ایستاد ،وقتی که می دوید هم اتفاقی نمی افتاد دیگر نه از آن موشک خبری بود و نه از آن سلطان پاس گل .هواداران روی سکوهای استادیوم آزادی ناسزا نثار روزنامه ها می کردند که به دایی برای دعوت کیا فشار آورده اند.
...
شماره 8 سنش زیادشده بود شماره 2 هم .اوضاع هیچ کدام خوب نبود.دل همه لک زده بود برای استارت های مهدی مهدوی کیا و دریبل های علی کریمی .همه دلشان می خواست یک بار دیگر موشک و جادوگر دست به کار شوند.اما انگار نه انگار.هیچ راهی برا ی تطهیر ستاره ها وجود نداشت جز اینکه بروند.بروند واجازه دهند که همه مردم خاطرات گذشته شان رابه یاد بیاورند.گل های موشک به چین ،گل های جادوگر به کره جنوبی...
...
خداحافظی تلخ تر از این نمی شد.آخرین بازی ملی کیا و کریمی ،بازی حذف از جام جهانی بود.اما هیچ کس اعصابش از دست مهدی خرد نشد هیچ کس هم حس نکرد آبرویش به خطر افتاده.از شروع بازی همه خودشان را سربلند می دیدند.همه ایرانی ها خوشحال بودند وقتی نماینده شان را توی زمین حریف دیدند.دل همه آرام شد وقتی می دیدند که بازیکنان تیم ملی هم عضوی از آنها هستند.نگاه ها که به مچ بازیکنان می افتاد همه خودشان را می دیدند که توی زمین می دوند.اصلا تیم ملی همین جا تعریف می شد.منتخبی از بهترین های یک کشور.نوار واسطه، مردم را به ملی پوشان ،ملی پوشان را به مردم پیوند زد. بازیکنان تیم ملی هم به پیشنهاد کریمی و مهدوی کیا تلاش کردند روزهای سبز راتکرار کنند تا نشان دهند که قسمتی از مردمشان هستند.ملی پوشان وقتی از مردم شدند دیگر این تاریخ بودکه می نوشت؛جادوگر ابدی شد ،موشک ابدی.
Loverboy
25-06-2009, 20:37
با تشکر از داش علی برای اینکه یه جماعت رو راحت کرد ، باز هم میگم که بابا جون جواب این آدمهایی که از سوزش زیاد نمیفهمن چی میگن رو ندید :دی . بالاخره بعد از کلی بحث جدی یه مقدار طنز و خنده هم باید باشه دیگه :دی
جادوگر کارش درسته وتا کی باید برا ایران بازی کنه اینجوری محبوب تر می مونه ولی مشکله جاش پر شه چنین بازیکنایی کم گیر میاد
TheSpecialOne
25-06-2009, 21:56
خبر بسيار مسرت بخشي بود :heartsmile::heartsmile:
اينو بهش ميگن توفيق اجباري براي آقاي امپراطور 127fs3556139127fs3556139
Unrepeatable Seven
25-06-2009, 22:08
به نظر من بهترين موقع ممكن اينكار رو كرد ، در اين زمان تونست خيلي چيزها رو اثبات كنه ، يكيش زير پا لگد كردن علي دايي بود ، دوميش اينكه تونست نشون بده هنوزم جادوگره ، سوميش ماجراي دست بند سبز و ... :smoke:
ویژه خداحافظی کیا و کریمی
ستاره های بدشانسِ فوتبال عقیم
واقعا حق کریمی و مهدوی کیا این بود؟ همین بود؟ فوتبال ایران میتوانست با دریبل های جادوئی کریمی در جام جهانی 2002 و 2010 مرکز توجه فوتبال جهان شود اما انچه که از هنر کریمی به دست اوردیم چه بود؟
1-وداع علی کریمی و مهدوی کیا با فوتبال ملی،یک فصل ویژه از فوتبال ایران را رقم میزند.ما دو بازیکن تاریخی خود را دیگر در پیراهن تیم ملی نخواهیم دید؛دو بازیکنی که خیلی زود و در سن پائین اوج گیری خود را اغاز کردند و زود به پیراهن تیم ملی رسیدند اما اصلا به حق شان نرسیدند.حق انها چه بود؟
2-معمولا در سطح استاندارد فوتبال دنیا،بازیکنانی که تا 22 سالگی به پیراهن تیم ملی میرسند،توانائی بازی در سه دوره جام جهانی را دارند.یعنی اگر در 24 سالگی هم به جام جهانی برسند،تا 32 سالگی میتوانند برای سومین بار در جام جهانی بازی کنند.کمی خوش شانسی از نظر "زمانی" میتواند حضور چهار باره در جام جهانی را نیز برای انها رقم بزند.علی کریمی اما به عنوان یکی از بهترین بازیکنان تاریخ فوتبال اسیا و کسی که در 20 سالگی با اعتماد به نفس مطلق راهی اردوی تیم ملی شد تا در جام جهانی 98 بازی کند،تنها یک دوره جام جانی را تجربه کرد.این برای بازیکنی که با رونالدینیو مقایسه میشود و پیراهن بایرن مونیخ را بر تن کرده،اصلا امار جالبی نیست.
مهدی مهدوی کیا هم از 17 سالگی حضور در اردوی تیم ملی را تجربه کرد و در جام جهانی نامش کنار مایکل اوون به عنوان پدیده های فرانسه 98 قرار گرفت اما پس از ان تنها افتخاری که با تیم ملی کسب کرد،حضور در جام جهانی 2006 بود؛تورنمنتی که به هیچ ایرانی فوتبال دوستی از جمله خود بازیکنان تیم ملی نچسبید و با چند بازی معمولی و اتفاقاتی تلخ،کار خود را تمام کردیم.
3-تمام افتخار کریمی و مهدوی کیا محدود میشود به همان چه که گفته شد.واقعا حق انها همین بود؟ علی کریمی با این استعداد و ثبات حرفه ای،میتوانست در یک تیم خوب اروپائی سه یا چهار بار در جام جهانی حاضر شود و چشم همه دنیا را به خود خیره کند.مهدوی کیا میتوانست یکی از رکورد داران حضور در جام جهانی باشد.در عمل اما هنرنمائی کریمی محدود میشود به هت تریک به یاد ماندنی مقابل کره جنوبی و مهدوی کیا را نیز با دو گل تاریخی به چین به یاد می اوریم.واقعا حق کریمی و مهدوی کیا این بود؟ همین بود؟ فوتبال ایران میتوانست با دریبل های جادوئی کریمی در جام جهانی 2002 و 2010 مرکز توجه فوتبال جهان شود اما انچه که از هنر کریمی به دست اوردیم چه بود؟ چند دقیقه طلائی مقابل مکزیک در المان 2006.همین.
4-سن ستاره شدن در فوتبال اروپا انقدر پائین امده که مسی و بنزما در 21 سالگی مهمترین بازیکنان اروپا محسوب میشوند.یک دهه قبل این شرایط وجود نداشت و فیگو و زیدان و بکهام تازه در 25 سالگی شروع میکردند به ستاره شدن.در همان دهه مهدوی کیا و کریمی در 21 سالگی ستاره فوتبال قاره خود بودند.بله،یاداوری این نکات خیلی دردناک است.به خصوص برای فوتبال فقیری که سقف ارزویش صعود به جام جهانی و ریختن مردمش به خیابان پس از یک پیروزی معمولی است.
5-اگر قرار است چنین بلائی سر مهدوی کیا و کریمی بیاید،معدنچی و شجاعی و خلعتبری و برهانی به عنوان مهره های متوسط نسل حاضر،تکلیف شان چیست؟ سقف شان کجاست؟ تا کجا میروند؟ و حقشان این است که تا کجا بروند؟ راستی حق کریمی و مهدوی کیا همین بود؟
ويژه خداحافظي مهدوي كيا و كريمي
جبر جغرافیایی
علی کریمی هرگز شروع نشد. فوتبالی که کریمی بازی می کرد با کمی آموزش آکادمیک و اندکی فرصت می توانست جهان را فتح کند. بازیکن سال آسیا و ستاره تیم ملی ایران برای کریمی خیلی کم بود
سایت گل- از علی کریمی که می نویسم فقط و فقط حسرت در سرم می چرخد. شاید حالا خیلی ها بنویسند " علی کریمی " تمام شد. اما برای من علی کریمی هرگز شروع نشد. به یاد ندارم بازی ای را از کریمی دیده باشم و لعنت نفرسته باشم به این جبر جغرافیایی. " جبر جغرافیایی " بهانه ی خوبی است برای بهانه آوردن و چشم پوشیدن روی عیب های خودمان. گاهی در ژرف ترین لایه های وجودمان احساسی گزنده داریم که " من آنقدر هم خوب نیستم". یا " شاید حوب هستم اما نابغه نیستم. " اما علی کریمی نابغه فوتبال است- یا بود- شاید خودش نتواند اعتراف به نبوغش کند, شاید اصلا مثل خیلی دیگر از نوابغ اعتقادی به نبوغش نداشته باشد,
اما برای نویسنده که کاملا بی طرفانه, بدون اینکه تعلق خاطری به ایرانی بودن یا پرسپولیسی بودن داشته باشد, بی شک علی کریمی یک نابغه بود. علی کریمی ستاره ای بودن که هرگز شروع نشد. در خانواده ای که حتی یک کتاب هم در کتابخانه اش نیست نوشتن کاری بس دشوار به نظر می رسد. چند قرن پیش فیلسوف بریتانیایی "جان لاک" روی اهمیت آموزش تاکید کرد. او حتی تا حد زیادی استعداد ذاتی را هم زیر سوال برد. حال اگر در محیطی باشی که هیچ آموزشی نیست و باز هم بدرخیشی شاهکار زده ای. علی کریمی می توانست بازیکن سال فیفا و یوفا شود و جام قهرمانی چمپیونز لیگ را بالای سر ببرد اگر اسمش مثلا بود "الکساندر کارینیو" . برند جغرافیایی همان عاملی است که جبر جغرافیایی را به بار می آورد. اگر همین علی کریمی در برزیل متولد می شد آیا بازهم سرنوشتی چنین داشت؟ فقط یک فصل بازی در بایرن مونیخ نهایت افتخارش می شد؟
پشت هر بازیکن برزیلی که به اروپا مهاجرت می کند 5 قهرمانی جام جهانی و لیستی از بازیکنان سرزمین قهوه, از پله و رولینیو گرفته تا رونالدو و رونالدینیو, می درخشد. شارلوت گنزبورگ اگر پدرش سرژ گنزبورگ و مادرش جین برکلی نبود شاید هرگز بازیگر نمی شد, چه برسد به اینکه " کن " بگیرد. یوردی کرایف چطور؟ واقعا فکر می کنید اگر پدرش یوهان کرایف نبود می توانست در اولدترافورد به میدان برود؟ دردناک است اما عین حقیقت. به وز براون و گری نویل نگاه کنید. سرنوشت این دو اگر در کرج به دنیا می آمدند چه بود؟ داستان همین است. علی کریمی هرگز شروع نشد. فوتبالی که کریمی بازی می کرد با کمی آموزش آکادمیک و اندکی فرصت می توانست جهان را فتح کند. بازیکن سال آسیا و ستاره تیم ملی ایران برای کریمی خیلی کم بود. خیلی خیلی کم... حسرت, حسرت, حسرت و لعنت به این جبر جغرافیایی.
منبع ([Only registered and activated users can see links] B%8C)
خداداد عزيزى: فكر نكنم با اين شرايط بازيكنى بتواند جايگزين كريمى و مهدوى كيا شود!
خداداد عزيزى بازيكن اسبق تيم ملى گفت: خداحافظى ما فوتباليست ها از تيم ملى درست مثل مردن است. براى همين مى گويند فوتباليست ها ۲ بار مى ميرند.وى در رابطه با خداحافظى مهدى مهدوى كيا و على كريمى عنوان كرد: با اينكه بحث خداحافظى يك فوتباليست از بالاترين رده فوتبال كشور يعنى تيم ملى، يك بحث شخصى و خصوصى است و هر شخصى خودش بايد درباره زمان آن تصميم بگيرد اما معتقدم على كريمى و مهدى مهدوى كيا بهترين زمان را براى خداحافظى از تيم ملى فوتبال انتخاب كردند. او در ادامه گفت: خوشحالم كه اين ۲ اسطوره فوتبال تصميم گرفتند، در زمان اوج از تيم ملى فوتبال خداحافظى كنند اما به نظر من دليل اصلى خداحافظى آنها به عدم نتيجه گيرى تيم ملى در رقابت هاى مقدماتى جام جهانى برمى گردد. به هرحال هر دوى آنها اميدوار بودند كه تيم ملى به مسابقات جام جهانى صعود كند بازيكن اسبق تيم ملى فوتبال كشور درباره حضور بازيكنانى همچون مهدوى كيا و كريمى در فوتبال كشور، توضيح داد: فوتبال ايران در دوره هاى زمانى مختلف شاهد حضور ستاره ها بوده اما بايد قبول كرد كه اين نسل از فوتباليست ها كه هم اكنون از فوتبال خداحافظى مى كنند، مثل عابدزاده، مهدوى كيا و كريمى به راستى نسل طلايى فوتبال بودند.وى ادامه داد: شرايط فوتبال ما در حال حاضر به هيچ عنوان شرايط ايده آلى نيست و قرار گرفتن در رده چهارم از گروه خود در رقابت هاى مقدماتى جام جهانى نشان داد كه فوتبال واقعاً نيازمند توجه ويژه اى است و عده اى از كارشناسان و مسئولان فدراسيون فوتبال بايد براى بهبود آن فكرى بكنند. با اين حساب و با توجه به شرايط فعلى فكر نمى كنم به اين راحتى بتوانيم شاهد حضور ستاره هاى اين چنينى باشيم.
پورحيدرى: اگر سرمربى تيم ملى بخواهد مهدوى كيا و كريمى را برمى گردانيم
منصور پورحيدرى سرپرست تيم ملى فوتبال گفت: در تمام دنيا اگر سرمربى يا مسئولان فدراسيون فوتبال تشخيص دهند كه حضور بازيكنى كه خداحافظى كرده در پيشرفت تيم ملى موثر است، براى بازگرداندن او پا در ميانى مى كنند.وى درباره عدم تمايل مهدى مهدوى كيا و على كريمى براى همراهى تيم ملى فوتبال، اظهار داشت: بالاخره هر فوتباليستى در يك زمان خاص تشخيص مى دهد كه بايد از فوتبال كشور خداحافظى كند، اين واقعيتى است كه براى همه فوتباليست ها پيش مى آيد و آنها خودشان بايد درباره زمان خداحافظى از تيم ملى تصميم بگيرند.پورحيدرى در ادامه گفت: اينكه چرا يك فوتباليست تصميم مى گيرد در زمانى زودتر از زمان پايان دوره بازيكنى خود از فوتبال خداحافظى كند، موضوعى است كه به نظر شخصى خود او بستگى دارد و قطعاً با در نظر گرفتن منطق به اين نتيجه رسيده است.سرپرست تيم ملى فوتبال در اين رابطه توضيح داد: در تمام دنيا وقتى فوتباليست هاى بزرگ از دنياى فوتبال خداحافظى مى كنند، در صورتى كه از نظر سرمربى تيم و مسئولان فدراسيون تشخيص داده شود كه حضور آنها در تيم موثر است، براى بازگرداندن آنها پا درميانى مى كنند. پورحيدرى گفت: بازيكنان بزرگى به فوتبال آمدند و وقتى فوتبالشان تمام شده خداحافظى كرده اند و رفته اند كه هر كدام از آنها ارزش خود را دارند و هميشه ارزششان حفظ مى شود اما اين باشگاه ها هستند كه با اعمال سازندگى در فوتبال مى توانند اسطوره هايى را در فوتبال جايگزين افرادى كنند كه دوره بازى شان تمام شده است.
براى نابغه منزوى و گوشه گير فوتبال ايران
فوتبالى كه قدر على كريمى را ندانست؟
۱- صبح ديروز شاهد اتفاق جالبى مقابل دكه هاى روزنامه فروشى بوديم. هر كسى كه علاقمند به فوتبال بود و تيتر مطبوعات ورزشى را مى ديد، ميخكوب مى شد و با تعجب فراوان تيترها را يك بار ديگر مى خواند تا از اتفاقى كه افتاده مطمئن شود. براى خيلى از دوستداران فوتبال، اين خبر كاملاً غافلگيركننده و غيرقابل هضم بود اما واقعيت داشت. على كريمى از تيم ملى خداحافظى كرد. اين خبر به نوعى برخى از مردم را شوكه كرده بود و هر كسى به فراخور حالش نظرى مى داد.
۲- بدون شك كناره گيرى على كريمى از تيم ملى اتفاق كوچكى نمى تواند باشد و در روزهاى آينده بايد شاهد واكنش افراد ريز و درشت زيادى در اين رابطه باشيم. حتى ممكن است رسانه هاى آسيايى هم به اين موضوع بپردازند. به هر حال على كريمى نام كوچكى در ايران و آسيا نيست و قطعاً او را بايد خبرسازترين چهره فوتبال ايران در يك سال اخير بدانيم. بازيكنى كه كوچك ترين اتفاقات مربوط به او هم بازتاب زيادى در بين علاقمندانش دارد، تصميم گرفته كه ديگر در تيم ملى بازى نكند.
۳- على كريمى چه شخصيتى دارد؟ بهترين مرجع براى پاسخ به اين سؤال ابوالفضل جلالى است كه سالها در كنار اين بازيكن بوده و مى تواند در مورد او اظهار نظر كامل و درستى داشته باشد. او در مورد على كريمى مى گويد: على يك بازيكن منزوى، گوشه گير، بى انگيزه و بى علاقه به فوتبال بود چون اگر علاقمند به فوتبال بود در اين سن و سال از تيم ملى خداحافظى نمى كرد. واقعاً كريمى به فوتبال علاقمند نبود؟ او واقعاً انگيزه نداشت؟ اينها سؤالاتى است كه در مورد على كريمى مطرح است.
۴- بازيكنى كه بيش از ۱۰۰ بازى ملى را در كارنامه اش دارد، بدون شك آدم قابل احترامى است. كسى كه به بايرن مونيخ آلمان مى رسد و مى تواند در تركيب اين تيم قرار بگيرد، فوتباليست كوچكى نيست اما چرا چنين بازيكنى تصميم مى گيرد در ۳۱ سالگى از فوتبال ملى خداحافظى كند؟ واقعاً چيزى على كريمى را آزار مى داد كه تصميم به چنين كارى گرفته است. بازيكنى كه قيد السيليه قطر را زد و به قول خودش با كمترين دستمزد براى پرسپوليس بازى كرد تا جلوى چشم باشد و دوباره به تيم ملى برگردد، چطور مى شود كه بعد از بازگشت به تيم ملى و انجام ۳ بازى تصميم به كناره گيرى از تيم ملى مى گيرد.
۵ - اگر على كريمى با توجه به استعداد خدادادى كه دارد، پشتكار على دايى و همت وحيد هاشميان را داشت، امروز چه جايگاهى در فوتبال جهان داشت؟ جلالى مى گويد اگر اين اتفاق مى افتاد، قيمت كريمى به ۵۰ ميليون دلار مى رسيد و كانديداى توپ طلاى دنيا مى شد. واقعاً اگر على كريمى از اين نعمت الهى كه در وجودش هست، استفاده مى كرد، الان در فوتبال دنيا نام خودش و ايران را پرآوازه كرده بود اما چه فايده كه او همت بلندى نداشت.
۶- بدون شك يكى از بزرگ ترين مشكلات على كريمى زبانش بود. او خيلى كم حرف مى زند اما هرگاه كه حرف مى زد، صحبتهايش براى خودش دردسر درست مى كند و گاهى اوقات دشمن تراشى هم مى كند. براى بازيكنى مثل على كريمى اين يك ضعف بزرگ بود كه مشكلات زيادى هم از اين بابت برايش ايجاد شد.
۷- و اما كلام آخر، على كريمى ستاره اى ساده دل، گوشه گير، منزوى، بى انگيزه وكم حرف بود اما فوتبال ما هم نتوانست او را درك كند و راه تعامل با چنين ستاره اى را بلد نبود. اين ايراد فوتبال ما است كه چون اصول فوتبال حرفه اى را بلد نيست، نابغه اى مثل على كريمى را كه همه دنيا آرزوى داشتنش را دارند را در سن ۳۱ سالگى بازنشسته مى كند. قبول كنيم ما هم با على كريمى خوب رفتار نكرديم كه چنين تصميمى گرفته است. راستى، اگر كريمى در انگليس، اسپانيا، آلمان، ايتاليا يا فرانسه زندگى مى كرد، الان چه موقعيتى داشت؟
خداحافظي مهدي پس از 13سال حضور در تيم ملي
كيا: رفتم تا جوانها جايم را پر كنند
1- اولين بازي ملي
14 آذر 1375: مهدي مهدويكيا در حالي كه 18 ساله بود اولين بازي ملي خود را در جام ملتهاي آسيا مقابل عراق انجام داد. سرمربي وقت تيم ملي (محمد مايليكهن) كه اعتقاد ويژهاي به جوانها داشت براي اولين بار از كيا در تركيب تيم ملي استفاده كرد.
2- اولين گل ملي
اول ارديبهشت ماه 1376: ديدار دوستانه تيم ملي مقابل كنيا در تبريز بود كه كيا موفق شد اولين گل ملي خود را براي تيم ملي به ثمر برساند. او در اين ديدار نمايشي فوقالعاده داشت تا تيم ملي بتواند با 2 گل حريف آفريقايي خود را شكست دهد.
3- معجزه داليان
22 شهريور ماه 1376: زرينچه از تيم ملي قهر كرد و نعيم سعداوي هم دوران محروميت خود را پشت سر ميگذاشت. مايليكهن تصميم گرفت تا كيا را به پست پيستون راست انتقال دهد. او هم جواب اعتماد را به بهترين شكل داد و با زدن 2 گل ديدني معمار اصلي معجزه داليان لقب گرفت.
4- جوان اول فوتبال آسيا
27 آبان ماه 1377: ارائه بازيهاي ديدني در مسابقات مقدماتي جام جهاني فرانسه مسوولان كنفدراسيون فوتبال آسيا را متقاعد كرد تا مهدي را به عنوان جوان اول فوتبال آسيا انتخاب كنند. كيا جايزهاش را از AFC گرفت تا با روحيها ي بالا خود را آماده حضور در جام جهاني كند.
5- گلزني به امريكا در ژرلاند
31 خرداد ماه 1377: ورزشگاه ژرلاند ليون و حساسترين بازي تيم ملي مقابل امريكا. مهدي مهدويكيا با پاس علي دايي از نيمه زمين پيش ميرود و در نهايت دروازه كيسي كلر را باز ميكند. شادي ميليونها ايراني با گلزني كياي 20 ساله.
6- حضور در تيم منتخب جام جهاني
پنجم تير ماه 1377: پس از پايان بازيهاي جام جهاني فرانسه بود كه مسوولان برگزاري مسابقات تصميم گرفتند تيم منتخب و 23 نفره خود را از ميان بازيكنان حاضر در مسابقات انتخاب كنند. بله، از ايران هم نام يك بازيكن در ليست منتخب به چشم ميخورد. او كسي نيست جز مهدي مهدويكيا.
7- مرد سال فوتبال آسيا
19 آذر 1382: اينجا مقر كنفدراسيون فوتبال آسيا در كوالالامپور است. مراسم انتخاب مرد سال فوتبال آسيا در سال 2003؛ مسوولان از ميان 3 كانديدا همان طور كه پيشبيني ميشد نام مهدي مهدويكيا را اعلام ميكنند. بازيهاي زيباي او در هامبورگ دليل اصلي انتخاب كيا بود.
بهترين پاسور جام ملتهاي 2004
هفدهم آذر ماه 1383: كيا در رقابتهاي جام ملتهاي آسيا درخشش خيرهكنندهاي داشت تا جايي كه در پايان هم در تيم منتخب بازيها جاي گرفت و هم عنوان بهترين پاسور را به خود اختصاص داد. مهدي نقش عمدهاي در رسيدن ايران به عنوان سومي رقابتها با پاسهاي گل خود به بازيكنان داشت.
9- اولين كاپيتاني در تيم ملي
29 مهر ماه 1385: پس از جام جهاني بود كه علي دايي از بازيهاي ملي خداحافظي كرد تا بازوبند كاپيتاني به مهدي مهدويكيا برسد. اولين كاپيتاني مهدي در بازي با سوريه اتفاق افتاد. اين بازي از رقابتهاي مقدماتي ملتهاي آسيا بود كه شماره 2 اولين بار بازوبند كاپيتاني تيم ملي را به بازو بست.
10- آخرين گل ملي
23 مهر ماه 1387: پس از مدتها دوري از تيم ملي بالاخره علي دايي مجاب شد تا مهدويكيا را به تيم ملي دعوت كند. كاپيتان تيم ملي هم مقابل كره شمالي نمايش خيرهكنندهاي ارائه داد. او دروازه كرهايها را در آزادي باز كرد تا آخرين گل خود را در ديدارهاي ملي به ثمر رسانده باشد.
11- آخرين بازي ملي
28 خرداد ماه 1388: بازي با كره جنوبي براي ما حكم مرگ و زندگي را دارد. كيا هم به دليل تجربه بالاي خود در تركيب تيم ملي قرار دارد. تيم ملي براي صعود پيروزي ميخواهد اما در پايان نتيجه نهايي تساوي يك-يك است. تيم ملي به جام جهاني نرفت تا كيا تصميم به خداحافظي بگيرد.
12- خداحافظي پس از 13 سال
دوم تير ماه 1388: تيم ملي با تساوي مقابل كره نتوانست جواز صعود به جام جهاني را به دست آورد. همين عامل سبب شد تا كيا بيشتر به فكر خداحافظي از تيم ملي بيفتد تا اينكه بالاخره در ساعتهاي پاياني سهشنبه شماره 2 خداحافظي رسمياش از تيم ملي را اعلام كرد. وداعي تلخ و البته يك زندگي 13 ساله خاطرهانگيز.
زمان خداحافظي كريمي و مهدويكيا فرا رسيده بود
خبرگزاري فارس: بازيكن اسبق تيم ملي فوتبال گفت: زمان خداحافظي بازيكناني چون مهدي مهدويكيا و علي كريمي فرا رسيده بود.
بهتاش فريبا در گفتوگو با خبرگزاري فارس در خصوص ناكامي تيم ملي اظهار داشت: اين اولين باري نيست كه به جامجهاني صعود نميكنيم. در حالي كه اين بار شرايط ايدهآلي داشتيم و شانس براي صعود زياد بود اما متأسفانه در بازيهاي اول نتيجه خوبي كسب نكرديم و در بازي آخر نتايج مناسبي گرفتيم.
وي در مورد اينكه آيا انتخاب دايي درست بوده است يا خير؛ عنوان كرد: ما دايي را سوزانديم به جهت اينكه خيلي زود به عنوان مربي تيم ملي انتخاب كرديم. دايي بايد 2 سال ديگر با سايپا كار و تجربه كافي را پيدا ميكرد همانطور كه انتخاب قلعهنويي هم به عنوان مربي تيم ملي زود بود.
وي ادامه داد: برنامهريزيهاي ما بايد قويتر باشد و بازيهاي تداركاتي بهتري را انتخاب كنيم. سال 1978 كه به جامجهاني رفتيم با تيمهاي فرانسه، هلند و آرژانتين بازي تداركاتي انجام داديم در حالي كه براي 3 بازي اخير نيز تيمهاي مناسبي انتخاب نكرديم. شرايط آن زمان را نيز نميتوان با حال حاضر مقايسه كرد چرا كه در آن موقع 16 تيم حضور داشتند و فقط يك تيم از آسيا به جامجهاني راه مييافت.
فريبا افزود: فكر ميكنم قطبي بتواند موفق باشد. چرا كه توانست روحيه جديدي را وارد ورزش ايران كند. قطبي چون خارج از ايران زندگي كرده است به حاشيههاي ورزش ايران آگاهي ندارد و اگر بتواند همينطور خود را دور از حاشيه نگه دارد ميتواند مثمرثمر باشد. ضمن اينكه تيم اميد و نوجوانان خوبي در اختيار داريم. ميتوانيم با يك برنامهريزي درست آينده خوبي را براي ورزش پيشبيني كنيم.
بازيكن اسبق تيم ملي فوتبال در مورد خداحافظي كريمي و مهدويكيا خاطرنشان كرد: به نظر من كريمي هنوز ميتوانست بازي كند اما با شرايطي كه براي وي در پرسپوليس به وجود آمد فكر نميكنم حضور وي در تيم ملي مثمرثمر باشد. به هر حال اين بازيكنان بايد خداحافظي ميكردند چرا كه به جامجهاني آينده نميرسند و سن و سالي از آنان گذشته است. الان مثل سالهاي گذشته نسبت كه ديگر پشتوانه نداشته باشند. به نظر من بايد از جوانان استفاده كنيم.
وي درباره ساير بازيكنان باتجربه از جمله وحيد هاشميان يادآور شد: به نظر من چون وحيد نميتواند براي چهار سال آينده در تيم ملي بازي كند از هماكنون بايد به فكر جايگزيني براي وي باشيم. بايد جوانگرايي در تيم ملي رخ دهد. مشكلي ندارد كه ما يك جام آسيا هم شركت نكيم بالاخره جوانگرايي هزينه دارد.
در باب «جامعهشناسي علي كريمي»
خداحافظ سمبل فوتبال ايراني!
1)خداحافظي جادوگر از تيم ملي، بهانهاي است براي نوشتن پيرامون يك پديده خاص؛ علي كريمي! نابغه شماره هشت دنياي توپ گرد، شخصيت خارقالعادهاي دارد كه واكاوي آن كار يك پرونده و دو پرونده نيست. علي كريمي را نه يك بازيكن و نه حتي يك بازيكن استثنايي، بلكه يك سمبل ميدانيم؛نمادي از فوتبال و يا حتي در مقياسي ديگر، جامعه ايران!
2) علي كريمي فرزند خلف جامعه احساساتي و پرنوسان ايران است. تمام مختصات آدمهاي مشرق زمين را ميتوان در رفتار او جست. «جامعهشناسي علي كريمي»، برشي حقيقي است از آنچه بر مردمان اين سرزمين ميگذرد؛ پر حرارت، انرژيك، هيجانآلود، احساساتي و پرفراز و نشيب، ما در آينه علي كريمي، ميتوانيم خودمان را ببينيم. او پتانسيل شگفتانگيزي دارد، چونان كه همه ايرانيان دارند. روزي كه گام به بايرن گذاشت، هيچكس نميتوانست فكرش را بكند كه به آن سرعت حيرتآور، خود را به ماگات سختگير تحميل كند، اما در كوتاهترين زمان ممكن چنان درخشيد كه در همان مسابقه اول در تركيب باوارياييهاي مغرور به بازي گرفته شد و در جريان پيروزي سه بر صفر سرخها در برابر مونشن گلادباخ، چنان پخته و حرفهاي ميدانداري كرد كه انگار سالهاست در مونيخ توپ ميزند و پيش از او، بايرن چيزي كم داشته است! فراموش نميكنيم كه گونتر نتزر بزرگ تنها بعد از تماشاي سه هفته از مسابقات بايرن با جادوگر ايرانياش، ادعا كرد «اين آسيايي، به زودي شماره يك بوندسليگا ميشود!» علي كريمي طي تنها 22 هفته به حد نصاب 25 بازي در تركيب بايرن دست يافت تا به طور اتوماتيكوار قراردادش تمديد شود. با اين همه، آتشفشان انرژي جادوگر، به تدريج اسير دست «عادت» شد تا ستاره كمكم به نيمكت و سپس سكوها راه يابد. آفتاب كريمي در مونيخ، خيلي ناگهاني غروب كرد، چونان كه در مورد اغلب ايرانيان در امور روزمرهشان چنين است. آرام آرام كار به جايي رسيد كه باسلر، روز خداحافظي كريمي را با زهر كشنده يك جمله پرمعنا در هم آميخت: «كريمي بايد شماره هشت بايرن را از مغازه ميخريد!» شما در سناريو، بدون تعارف، چقدر خودتان را ميبينيد؟ در اين فراز و فرودهاي ناگهاني و پيدرپي، در اين توانايي بالقوهاي كه كمتر به فعل ميرسد و در اين جوزدگيهاي غريب و زيانبار، چقدر رد پاي خودتان را رصد ميكنيد؟ اين سبك زندگي آيا، حديث نفس بيشتر ماها نيست؟!
3) محبوبيت شگفتانگيز علي كريمي و در نقطه مقابل، عدم محبوبيت شگفتانگيزتر علي دايي، يك اتفاق «رمزآلود» و پرمعناست. اين دو ستاره، نقاط اشتراك زيادي با يكديگر دارند. هر دو تلخ زبانند، از مصاحبه ميگريزند و شومن بودن را بلد نيستند. با اين همه، يكي بازيكني ميشود كه وقتي به پرسپوليس برميگردد، يكصدهزار «عاشق» آزادي را پر ميكنند، اما ديگري سوپراستاري است كه در اوج اوجش، به زحمت 10 هزار موافق سينهچاك دارد. راز اين تفاوت كجاست؟ به نظر ميرسد جامعه ايراني، روي خوشش را به فرزند خودش نشان ميدهد. ايرانيان احساساتي، محبتشان را بذل كسي ميكنند كه «دوست داشتن» را بلد است. آنان شيفته كاراكتر اعجابآميز يكي مثل علي كريمياند؛ ستارهاي كه برخلاف رسم مالوف همه جهانيان، ناگهان يك قرارداد كلان پنج ميليون دلاري را رها ميكند تا به عنوان ارزانترين بازيكن ليگ برتر ايران، راهي پرسپوليس - تيم محبوبش - شود! آنچه مقبول ماست، شلختگيهاي علي كريمي است؛ بازيكني كه دير ميآيد، دير ميرود، با نردبان و از راه ميانبر خودش را به محل تمرين ميرساند و تا لنگ ظهر ميخوابد. تصميمات غيرمنتظره كريمي، بخشي از جذابيتهاي او براي ماست. اصلا به لقبي كه خرجش كردهايم نگاه كنيد؛ «جادوگر»! ما كريمي را به خاطر خرق عادتهايش و به خاطر همه آن كارهايي كه بلد است ناگهاني انجام بدهد و همه را شوكه كند دوست داريم. علي دايي اما، با شهرت رشكبرانگيزش، شناسنامه فوتبال ما نيست. او در تمام دوران بازياش، سخت تمرين كرد و تلاش به خرج داد تا گام به آلمان گذاشت، به دنبال كلاسهاي فشرده يادگير زبان ژرمنها رفت و در تمام مقاطع، حرفهايترين تصميمات را گرفت. همين حركت شهريار روي خط مستقيم، چشمها را و قلبها را از او برميگرداند. ما نميتوانيم حرف حرفهاي و عقلايي دايي را بپذيريم، وقتي اتوبوس حامل بازيكنان پرسپوليس در ليگ سوم را در عوارضي نگه ميدارد و تهديد ميكند كه اگر مطابق قراردادش، پولش را نپردازند، بازي نخواهد كرد. آري، انتخاب ما، علي كريمي است، استاد انجام كارهاي شگفتانگيز و ناباورانه!
4)تيم ملي ما، با ستاره غريبي وداع ميكند كه حتي خداحافظياش هم سحرآميز و غير مترقبه بود. او يك آن تصميم ميگيرد و همان را عملي ميكند. بدون ترديد، دلمان براي صاحب پيراهن شماره هشتي كه با يك «نفس» نصف ستارههاي رم را به خاك و خون كشيد و با يك «هوس»، ساك پزشكي را شوت كرد و تمام تيم ملي را به عميقترين بحران ممكن كشاند، تنگ خواهد شد. خداحافظ سمبل فوتبال ايراني!
خداحافظي مهدويكيا و كريمي به خاطر مچبندهاي سبز؟
فدراسيون:نه! نه! نه!
خداحافظي علي كريمي و مهدي مهدويكيا از تيم ملي فوتبال بازتاب گستردهاي در سايتهاي خارجي داشت. با توجه به اينكه اين دو بازيكن جزو شش بازيكني بودند كه در بازي با كرهجنوبي مچبند سبز به دستهايشان بسته بودند، سايتهاي خارجي خداحافظي كريمي و مهدويكيا را در راستاي مسايل سياسي ارزيابي كردند و مدعي شدند كه فدراسيون فوتبال آن شش بازيكن را تحت فشار گذاشته تا از تيم ملي كنارهگيري كنند به خصوص آنكه سايتها و روزنامههاي حامي دولت هم خواهان برخورد با اين بازيكنان بودند. البته فدراسيون فوتبال به هيچ وجه زير بار اين شايعه نميرود كه اين بازيكنان بالاجبار از تيم ملي خداحافظي كردهاند. مهدي تاج، نايب رييس فدراسيون و رييس كميته تيمهاي ملي در مورد اين قضيه ميگويد: «مهدويكيا و كريمي با تصميم مشخصي از تيمملي خداحافظي كردند و شايعاتي كه در اين زمينه مطرح شده صحت ندارد. شخصا از عملكرد اين دو بازيكن بزرگ در بازيهاي اخير تيم ملي راضي هستم و اگر خودشان بخواهند بازي خداحافظي باشكوهي را برايشان تدارك خواهيم داد تا وداع شيرين و به ياد ماندني با تيمملي داشته باشند.» جالبتر از نظر تاج اما نظر رييس فدراسيون فوتبال است كه گفته:«اگر كريمي و مهدويكيا مدنظر مربي تيمملي باشند شايد دوباره به تيم ملي برگردند. علي كريمي در زمان مربيگري علي دايي از تيم ملي خداحافظي كرده بود؛ اما ديديد كه دوباره به تيم ملي برگشت.» كفاشيان در پاسخ به اين سوال كه آيا سايتهاي خارجي بدون دليل اين خداحافظيها را به مسايل سياسي ربط دادند، با خنده ميگويد: «بهتر است از گردانندگان سايتها اين قضيه را بپرسيد اما به نظر من داستان ملانصرالدين و آش است. ملانصرالدين شايعه كرده بود كه دم يك خانهاي آش ميدهند بعد ديد كه آنجا صف طولاني تشكيل شده به همين دليل فكر كرد كه داستان واقعي است و خودش هم در آن صف ايستاد.»
تاريخنگاري جادوگر
ديپورت اول از تيمملي
تيمملي فوتبال ايران به جامجهاني 98 فرانسه صعود كرده است و تحت نظر توميسلاو ايويچ مشغول آمادهسازي خود است. اردوي بدنسازي در بروجرد تشكيل شده است كه جواني ساك به دست به محل اردو ميرود. او علي كريمي است كه در آن موقع فقط بينندگان فوتسال بابت دريبلهاي استثنايياش در تيم فتح او را ميشناسند ولي ايويچ جوانك را از درب اردو برميگرداند. اگر در دنيا يك نفر باشد كه بدون دعوت راهي اردوي تيمملي ميشود، او علي كريمي است.
دعواي اول با دايي
مسابقات فوتبال سالني در ماه رمضان بازار پررونقي دارد. زمستان 76 در سالن كوي نصر (گيشا) جمعيت كيپ تا كيپ نشستهاند چون گلزن اول تيمملي يعني علي دايي با برادران و تني چند از دوستانش در كاپ آنجا تيم دادهاند. شهريار ميخواهد در تعطيلات بوندسليگا آمادگي بدنياش را حفظ كند ولي در تيم مقابل يك جوان تكنيكي مراعات شماره 10 تيمملي را نميكند و چند لايي پشتسر هم به او ميزند. پاسخش هم كشيدهاي از سوي دايي است كه همه تكذيبهاي 12 سال اخير نتوانست آن را جمع كند. سالن به هم ميريزد و بچههاي طرشت كه جوان تكنيكي عضو آن تيم است به طرف دايي حملهور ميشوند ولي غائله ختم به خير ميشود. جوان لاييزن علي كريمي بود.
اولين بازي ملي
22 مهر ماه 77 تيمملي ايران در كوران جام باشگاههاي آسيا در ديداري دوستانه مقابل كويت شركت ميكند. تيمي نيم بند از درون ليگ با چند لژيونر از جمله دايي، ميناوند و خداداد با مربيگري پورحيدري راهي الكويت ميشود و در نهايت هم سه بر صفر مغلوب ميزبان ميشود. ضعف دفاعي تيمملي بيداد ميكند ولي در خط مياني علي كريمي در اولين بازي ملي خود شمهاي از تكنيك ناب خود را با دريبل پشتسر هم كويتيها به نمايش ميگذارد. ايران باخته ولي پورحيدري نام كريمي را در فهرست نهايي مسافران بانكوك يادداشت ميكند.
اولين گل ملي به كويت
پس از باخت به عمان در مرحله دوم گروهي رقابتهاي فوتبال بازيهاي آسيايي 98، پورحيدري با مشورت بازيكنان باتجربه تغييراتي در تركيب تيمملي ايجاد ميكند و علي كريمي با شماره 17 در پيستون چپ كه هيچ تخصصي ندارد به كار گرفته ميشود. خوب سانتر نميكند ولي در عوض هروقت پا به توپ ميشود جناح راست حريفان را به هم ميريزد. تيمملي در فينال با كويت روبهرو ميشود و در همان دقيقه پنج كريمي روي يك ضربه كرنر در تير دوم با ضربه سر دروازه حريف را فرو ميريزد تا با اولين گل ملي خود مشاركت ويژهاي در اولين قهرماني خود داشته باشد.
محروميت يك ساله
بهمن 77 است كه تيمملي اميد با رهبري آگون كوردس آلماني راهي تورنمنت ويتنام ميشود تا براي مرحله مقدماتي المپيك 2000 سيدني آماده شود. تيم ايران با تيم ميزبان يعني ويتنام بازي دارد و كوردس هم با تصميمات عجيب و تغييرات عجيبترش اعصاب اميدها را به هم ريخته است. ايران از ويتنام عقب افتاده و داور ژاپني با سوتهاي خود بيشتر سوهان اعصاب شده است. علي كريمي كه خونش به جوش آمده روي يكي از سوتهاي تورو كاميكاوا عنان اختيار از كف داده و با يك كفگرگي محكم او را نقش زمين ميكند. محروميت سه ساله قطعي به نظر ميرسد ولي با رايزنيهاي مسوولان فدراسيون با رييس كويتي كميته انضباطي AFC اين محروميت يكساله ميشود تا كريمي مقدماتي المپيك سيدني را از دست بدهد.
ستارهاي در غرب آسيا
ارديبهشت و خرداد سال 79 علي كريمي كه تازه محروميتش تمام شده است در تيمملي جوان شده تحت هدايت جلال طالبي براي شركت در بازيهاي غرب آسيا راهي اردن ميشود. او كه فرصت خوبي براي خودنمايي در عرصه بينالمللي كسب كرده در تركيب تيمملي كه همان منتخب ليگ است غوغا ميكند. گل استثنايي او به قزاقستان با دريبل هفت بازيكن حريف آسيا را به تحسين واميدارد. كريمي ستاره بيبديل تيمملي است و با چهار گل او است كه شاگردان طالبي در نهايت قهرمان مسابقات ميشود.
4 گل در يك بازي
چهار آذر 79 است كه تيمملي بعد از ناكامي در جام ملتهاي 2000 آسيا، در مرحله مقدماتي جامجهاني 2002 در تبريز مقابل گوام جشنواره گل راه مياندازد. زير بارش ريز و بيوقفه باران پاييزي در تبريز مليپوشان ايراني تمام عقدههاي فروخورده ناشي از ناكامي در آسيا را بر سر گواميهاي نگونبخت خالي ميكنند. 19 گل در يك بازي ركورد آن موقع گلزني در آسيا را كه با 17 گل برابر مالديو در اختيار ايران بود، ميشكند و كريمي با زدن چهار گل در اين ركوردشكني سهيم ميشود. بيشترين تعداد گل ملي در يك بازي براي علي كريمي.
فتح جام بين قارهاي
21 مهر 82 است كه برانكو ايوانكوويچ پس از دوري يك ساله، فقط چهار روز است به تيم ملي برگشته و در فينال جام بين قارهاي مقابل نيوزلند روي نيمكت نشسته است. علي كريمي به عنوان زوج خط حمله علي دايي در تركيب است و در يك روز به ياد ماندني با دو گل خود زمينهساز اصلي پيروزي سه بر صفر تيم ملي ميشود. گل ديگر را هم كعبي روي همكاري كريمي و مهدويكيا ميزند تا 60 هزار تماشاگر حاضر در آزادي با خوشحالي شاهد بالا بردن جام توسط مليپوشان باشند و مسلما گلهاي كريمي را در ذهن خود مرور ميكنند.
هتتريك سرنوشتساز آسيايي
10 مرداد 83 در مرحله يك چهارم نهايي جام ملتهاي 2004 آسيا و در شهر جينان تيم ملي مقابل كرهجنوبي به ميدان ميرود. در مرحله نخست تيم ايران نمايش خوبي نداشته و مشكلات دروني تيم باعث دردسر شده است و مقابل كرهجنوبي كسي شانسي براي ايران متصور نيست ولي جادوگر عقيدهاي ديگر دارد. طي همكاريهاي رويايي با مهدويكيا چنان بلايي بر سر كرهجنوبي ميآورد كه بعد از پيروزي شش بر دو يكي از بردهاي تاريخي ديگر ما مقابل كرهايها به ثبت برسد. هتتريك كريمي باعث ميشود تا جادوگر در نهايت با چهار گل آقاي گلي مشترك را با علاءهبيل بحريني به خود اختصاص دهد
هتتريك در اروپا
مرداد سال 80 است كه تيم ملي براي آمادهسازي بيشتر در مرحله آخر مقدماتي جام جهاني 2002 در منطقه آسيا به رهبري ميروسلاو بلاژويچ در اروپا اردو زده است و طبق برنامه در يك بازي تداركاتي مقابل اسلواكي در براتيسلاوا به ميدان ميرود. علي كريمي در يك روز رويايي هتتريك كرده و يك پاس گل هم به نيكبخت ميدهد تا تيم ملي ايران اولين برد خود مقابل يك تيم ملي اروپايي در خاك آن كشور را كسب كند. چيرو (بلاژويچ) خيلي خوشحال است كه يك مرد تكنيكي به پرندگان آسمانياش اضافه شده است.
اولين كاپيتاني مقابل اسلواكي
18 بهمن سال 80، تيم ملي پس از ناكامي در راهيابي به جامجهاني 2002 براي اولين بار با هدايت برانكو ايوانكوويچ در ميادين ظاهر ميشود. حريف اسلواكي است كه براي ديدار برگشت و جواب بازي دوستانه شش ماه قبل به تهران آمده است. تني چند از لژيونرها و قديميها نيستند تا شماره هشت براي اولين بار بازوبند كاپيتاني را بر بازو ببندد. كريمي در خط حمله نمايش فوقالعادهاي ارايه ميكند و يك گل هنرمندانه با دريبل چهار مدافع حريف به ثمر ميرساند. هر چند تيم ملي ميبازد ولي نمايش كريمي باعث ميشود تلخي باخت خيلي زياد نباشد.
آخرين گل ملي
20 خرداد 88 تيم ملي ايران آخرين كورسوهاي اميد به حضور در جامجهاني را در بازي با امارات در تهران جستوجو ميكند. يك نيمه حملات مستمر تيم ملي حاصلي دربر ندارد. بين دو نيمه مهدويكيا تعويض ميشود تا براي آخرين بار بازوبند كاپيتاني تيم ملي بر دست كريمي بسته شود. او هم نميخواهد در آخرين نمايش ملياش در آزادي تماشاگران را مايوس كند. با يك سري دريبل و سر توپ زدن خوب كه البته براي او عادي است توپ را روي پاي چپش انداخته و با ضربهاي فني آخرين گل ملياش را ميزند. تيم ملي پيروز ميشود تا اميدهايش براي بازي آخر زنده بماند.
آخرين بازي ملي
27 خرداد 88، علي كريمي در تركيب بدون مهاجم تيم ملي به عنوان گوش چپ به ميدان ميرود. هر چند با روزهاي اوجش فاصله دارد ولي به تنهايي دو بازيكن را در سمت راست كرهجنوبي حبس كرده است. ايران با گل نسبتا تصادفي شجاعي از حريف پيش است كه اولين تابلوي تعويض براي تيم ملي نفسها را در سينه حبس ميكند. كريمي در دقيقه 74 جاي خود را به برهاني ميدهد. كسي نميداند اين آخرين حضور ملي كريمي است ولي با گل دقيقه 81 كرهايها و تساوي عربستان و كرهشمالي در رياض تيم ملي حذف ميشود و جادوگر هم اعلام خداحافظي ميكند.
جادوگر در دو راهي Chicago fire & Los angeles galaxy
علي كريمي: خداحافظيام از تيمملـي ربطي به مسايل حاشيهاي و سياسي ندارد
خداحافظي علي كريمي از تيمملي نه تنها يك سوژه خوب خبري نبود، بلكه يك شوك بزرگ براي فوتبال بود كه ديگر مثل علي كريمي را نميتوان در آن يافت.
خداحافظي علي كريمي از تيمملي جدا از مباحث ورزشي باعث شد تا بيگانگان و سودجويان نهايت استفاده را ببرند و اين موضوع را به مسايل سياسي ربط بدهند. كريمي كه معمولا كارهاي عجيب و غريب انجام ميدهد در اين مورد ميگويد: «پس از پايان بازيهاي اخير و عدم راهيابي تيمملي تصميم گرفتم تا از تيمملي خداحافظي كنم. گرفتن اين تصميم براي خودم هم خيلي سخت بود ولي احساس كردم با توجه به اتفاقاتي كه در مورد تيمملي افتاد، بهتر است تا خودم را كنار بكشم. برخلاف آنچه كه بعضيها عنوان ميكنند خداحافظي من از تيمملي هيچ ربطي به مسايل حاشيهاي و سياسي ندارد و برخلاف آنچه كه بيگانگان و سودجويان اعلام ميكنند، من با ميل خودم و نظر خودم از تيمملي كنارهگيري كردم.»
كريمي كه هميشه با تعصب و غيرت خاصي براي تيمملي توپ زده است، حالا ترجيح ميدهد تا تمام تمركز و انگيزهاش را در عرصه بازيهاي باشگاهي به كار گيرد.
كريمي كه بهرغم خصوصيات خاص اخلاقياش مدتهاست كه منتظر تماس مسوولان باشگاه پرسپوليس است، هنوز تماسي از سوي مسوولان اين باشگاه دريافت نكرده است. اين درست كه علي كريمي و عباس انصاريفرد هرگز ارتباط خوبي با يكديگر نداشتهاند ولي جادوگر به علت علاقهاي كه به هواداران پرسپوليس دارد در تمام اين مدت جواب پيشنهاداتش را نداد تا شايد مسوولان باشگاه پرسپوليس با او تماس بگيرند.
ديدن چنين حركتي از سوي علي كريمي با آن شرايط خاص اخلاقي بسيار عجيب بود. او در اين مورد ميگويد: «تا به حال براي هيچچيز اينقدر صبوري نكرده بودم ولي اينبار موضوع فرق ميكند. من هواداران پرسپوليس را دوست دارم و به عشق آنها بود كه قيد قطر و ديگر تيمهاي خارجي را زدم و به تهران برگشتم اما وقتي شرايط به اينگونه است و كسي سراغ مرا نميگيرد، بايد چه كار كنم؟ اصلا شما اگر جاي من بوديد چه ميكرديد و تا كي منتظر ميشديد؟ من پرسپوليس را دوست دارم. حاضرم عاشقانه براي هواداران پرسپوليس بازي كنم ولي با توجه به اتفاقاتي كه افتاده، فقط تا روز شنبه منتظر ميمانم و پس از آن به سرعت تكليفم را روشن ميكنم و تيم جديدم را معرفي ميكنم.» كريمي همچنان ترجيح ميدهد تا در مورد پيشنهاداتش صحبت نكند ولي جدا از صحبتهايي كه در مورد پيوستن او به باشگاه الاهلي شده، جادوگر دو پيشنهاد قابل توجه از آمريكا دارد. كريمي كه هنوز نام اين تيمها را اعلام نكرده، قصد دارد تا در زمان برگزاري ديدار دوستانه تيمهاي منتخب جهان و منتخب آمريكا در لسآنجلس با تيمهاي خواهانش مذاكره كند. شنيدههاي ما در مورد تيمهاي خواهان علي كريمي حكايت از آن دارد كه دو باشگاه آمريكايي براي جذب او پيشنهاداتي ارايه كردهاند. باشگاه لسآنجلس گالكسي و شيكاگو فاير خواهان جذب علي كريمي هستند و اگر جادوگر خواهان حضور در آمريكا باشد ميتواند در يكي از اين تيمها توپ بزند. نكته قابل توجه در مورد اين دو پيشنهاد آمريكايي اين است كه باشگاه لسآنجلس گالكسي چندي پيش نيز خواهان ديويد بكام بود و طرفداران زيادي نيز در فوتبال آمريكا دارد.
یادداشتی از مجید جلالی در توصیف خداحافظی مهدوی کیا و کریمی از تیم ملی/ درک کردند و رفتند
از دست دادن ستاره های بزرگ درفوتبال ما که چرخه تولید کاملا ناقصی درآن وجود دارد، به منزله دچارشدن به یک چالش بزرگ است. ما درسالهای گذشته هم بازیکنانی مانند عابدزاده، عزیزی و دایی را از دست دادیم و به چالش رسیدیم. چالشی که تا همین امروز هم با آن مواجه ایم. مهدی مهدوی کیا و علی کریمی هم درمیان همین دسته ازبازیکنان قرار می گیرند و مطمئنا اگرقرارباشد برترین تیم تاریخ فوتبال کشورمان را انتخاب کنیم، این دوهم درمیان نفرات منتخب این تیم قرارخواهند گرفت.
رفتن این دو در فوتبالی که جایگزین سازی را درخود نمی بیند، به شدت مشکل سازاست و ما با ادامه همین روند فعلی مطمئنا تا سالهای سال نمی توانیم جانشینانی برایشان پیدا کنیم؛ همانطورکه نتوانستیم برای دایی و عزیزی جایگزینی مطمئن وارد تیم ملی کنیم. برای حل این مشکل تنها و تنها تفکر وبرنامه ریزی روی آینده راهگشاست.
معتقدم سطح نزولی فوتبال ملی ما که از 5 سال قبل آغاز شده، تا 2 سال آینده هم ادامه خواهد داشت و ما نباید این انتظار را داشته باشیم که فوتبالمان درمسیر پیشرفت قرار بگیرد. اگرازهمین امروز برنامه ریزی را آغاز کنیم و به ایجاد یک چرخه تامین فکر کنیم، می توانیم امیدوار باشیم که بعد از 2 سال درمسیر پیشرفت قرارخواهیم گرفت.
برای رسیدن به این نقطه باید صبور بود و هزینه عدم ظرفیت سازی از گذشته را پرداخت. ستارگانی مثل کریمی و مهدوی کیا بالاخره باید یک روز از فوتبال ملی خداحافظی می کردند. من فکر می کنم آنها هم به موقع چالش ایجاد شده را درک کردند و ترجیح دادند درشرایط فعلی جا را برای جوان ترها باز کنند.
امروز به جز مردم هیچ کس از شرایط ایجاد شده برای فوتبال ناراحت نیست. ما با فدراسیونی مواجه بودیم که در4 سال گذشته تنها به خبرسازی پرداخت و هیچ اقدامی در راستای برنامه ریزی برای اصلاح وضعیت آشفته فوتبال انجام نداد.
امروز کره شمالی از ما عبور کرد و 4 سال آینده هم اگر به همین منوال ادامه پیدا کند، مجبوریم با امثال تایلند، اردن، بحرین و عمان کورس بگذاریم تا شاید از آنها عقب نمانیم.
این ساختار با این نفرات و مدیران فعلی فوتبال را به اینجا رساند که می بینید و دراین شرایط تنها حضورنفرات متخصص می تواند پایانی برای بحران ایجاد شده باشد.
یادداشتی از مجید جلالی در توصیف خداحافظی مهدوی کیا و کریمی از تیم ملی/ درک کردند و رفتند مهدی مهدوی کیا و علی کریمی هم درمیان همین دسته ازبازیکنان قرار می گیرند و مطمئنا اگرقرارباشد برترین تیم تاریخ فوتبال کشورمان را انتخاب کنیم، این دوهم درمیان نفرات منتخب این تیم قرارخواهند گرفت.
همه این مطالب درست ولی اینو هم باید می گفت کریمی بهترین بازیکن تاریخ ایران هست
یادش بخیر برنامه 90 چهار سال پیش همین جلالی با کامپیوترش کریمی ورونالدینیو رو با هم مقایسه می کرد
mahdi torabi
29-06-2009, 22:02
علی کریمی هر جای دنیا باشه تو قلب منه بخاطر اینکه ایران رو با دریبلهای علی کریمی می ناسند البته به قول دوستمون همون بهتر رفت تا بقیه مثل همین آدم بفهمه که علی کریمی برای ما یک دنیا نه یک بازیکن یا یک تیم.
از رفتن علی کریمی خوشحال نباشین چون خیلی خیلی باید تلاش کنن تا بشن علی کریمی ، علی بازیکن دیروز ما نیست اون از حالا که از تیم ملی خداحافظی کرده مثل کریم باقری تا چندین سال مردم و فدراسیون ازش می خوان که بیاد کمک تیم ملی اونوقت که شما باید ساکت بشین
:-w:-w:-w
یا داری برا خودت چرت و پرت میگی :-w.
مواظب باش داری چی میگی.
همین جوانانی که میگی با علی دایی چیکار کردند تو 6 بازی قبل؟
ببینم همین علی کریمی نبود یک تنه 3 امتیاز رو آورد ؟
از چیشون بدت میاد از دست بند سبزشون ؟
ما همه ایرانی هستیم دلیل نمیشه برداری هر چی دلت میخواد بگی که........
علی کریمی اسطوره بود و خواهد بود اینو تو کلت فرو کن نمیتونی با این حرفها شعن یک اسطوره رو بیاری پایین.
نتیجه نگرفتن تو این دوره برمیگرده به ضعف مدیریتی .
نمی خوام بحث سیاسی کنم ولی از ریز تا درشت مسائل رو هم شما میدونی هم من که ضعف به کیا برمیگرده /:).
خودتو ناراحت نکن ابنها همشون تنیس بازن که اومدن دارن نظر می دن:13::13:
خیلی سربلند از تیم ملی خداحافظی کردن. در اوج کیفیت و محبوبیت. بازی آخرشون رو هم با یه حرکت نمادین موندگار کردن.
کریمی مثل یک ستاره برای همیشه در آسمان فوتبال ایران خواهد درخشید والگوی بسیاری از جوانان خواهد بود
البته همین الان شجاعی گفته الگوی من علی کریمی هست
ولی چون دونسته تو حد کریمی نیست شماره 8 رو بر نداشته و18 رو به تن کرده
vBulletin v3.8.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Persian Language By
Persian Forum Ver 2.1