PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ده گل برتر برباتوف (فوق زيبا)

Mehdi.A
26-04-2008, 17:08
يكي از بازيكناني كه تابستان اسمش را در هر خط از روزنامه خواهيد ديد برباتوف است .ده گل برتر اين بازيكن بدون مبالغه از ده گل برتر مسي هم زيباتر است .ببينيد تعريف هم نكرديد ، نكرديد . اصلآ به درك.

Berbatov top 10 ([Only registered and activated users can see links])

cristiano
26-04-2008, 20:32
اگه میشه این کلیپ رو تو مدیا فایر آپ کن؟

Joga Bonito
26-04-2008, 20:51
ده گل برتر اين بازيكن بدون مبالغه از ده گل برتر مسي هم زيباتر است

البته هر كسي يه نظري داره ولي شما حتما يه تاپ تن قديمي مسي رو دانلود كرديد...

سه تا از قشنگترين گلهاي بربا اينا بوده؛ يك گل به رم زد كه بايه دريبل سرپاي قشنگ و چيپي قشنگتر بود، يكي به بايرن زده كه بيشتر حركت تيميشون جالب بود، يكي هم با تاتنهام به يه تيمي كه يادم نيست زد كه از وسط زمين حركتشو شروع كرد... حالا اينا كجا گلهاي مسي كجا؟:1:

Mehdi.A
26-04-2008, 21:32
البته هر كسي يه نظري داره ولي شما حتما يه تاپ تن قديمي مسي رو دانلود كرديد...

سه تا از قشنگترين گلهاي بربا اينا بوده؛ يك گل به رم زد كه بايه دريبل سرپاي قشنگ و چيپي قشنگتر بود، يكي به بايرن زده كه بيشتر حركت تيميشون جالب بود، يكي هم با تاتنهام به يه تيمي كه يادم نيست زد كه از وسط زمين حركتشو شروع كرد... حالا اينا كجا گلهاي مسي كجا؟:1:
من بيست گل برتر مسي را از سايتش گرفتم كه سر جمع 5 تا گل زيبا داشت.در ضمن مسي به جز سوپر گلي كه به رئال در ثانيه هاي پاياني زد بقيه گلهايش را به تيمهاي درجه 2 و سه مثل بتيس و خيمناستيك و ... زده.آرسنال كجا ، رم ايتاليا كجا و بتيس كجا.

fcbayern
26-04-2008, 22:25
اگه میشه این کلیپ رو تو مدیا فایر آپ کن؟ چون من اینجوری که گذاشتید نمی تونم دانلود کنم . بگید چطور دانلود کنم

manchester7
18-03-2009, 16:06
با اجازه داش مهدي
من اينو تو مديافاير اپلود كردم خداييش كليپ قشنگيه از دست نديد(البته من 3GP اپلود كردم كه راحت تر دانلود كنيد)

Download ([Only registered and activated users can see links])