PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سایت فیفا :صعود مستقیم عربستان ، ایران در پلی آف

Seyed
20-06-2009, 22:29
سایت فیفا : صعود مستقیم عربستان ، ایران در پلی آف

خبرگزاری فارس : به گزارش سایت فیفا که لحظاتی قبل در خروجی این سایت قرار گرفت تیم ملی جمهوری اسلامی ایران بار دیگر در یک قدمی کسب سهمیه حضور در مسابقات جام جهانی 2010 آفریقای جنوبی قرار گرفت.
به گزارش سایت فیفا تیم ملی کره شمالی بدلیل موضع گیری های صریح مقامات این کشور و تهدید مکرر و صریح آنها در قبال صلح جهانی و با توجه فشار مقامات ایالات متحد آمریکا بر فدراسیون جهانی فوتبال FIFA از رسید به جام جهانی 2010 محروم شد و ضمنا فوتبال این کشور تا اطلاع ثانوی به حالت تعلیق در آمد.
سایت فدراسیون جهانی فوتبال FIFA با تاکید بر این خبر افزود با توجه به حذف کره شمالی از مسابقات جام جهانی 2010 آفریقای جنوبی ،تیم ملی عربستان با سهمیه مستقیم بلیط سفر به آفریقای جنوبی را بدست آورد.
در ادامه این گزارش آمده است که تیم ملی جهموری اسلامی ایران که در رقابتی تنگاتنگ با عربستان و کره شمالی قرار داشت و در این رقابت نتوانست پیروز شود اما بار دیگر این شانس را بدست آورد که با شرکت در مسابقات پلی آف بتواند بار دیگر در آستانه کسب سهمیه حضور در مسابقات جام جهانی 2010 آفریقای جنوبی قرار گیرد

انتهای پیام.\

B**E**N**I
20-06-2009, 22:31
منبع ؟

Theatre Of Dreams
20-06-2009, 22:35
فیفا تایید کرده؟

Seyed
منبع ؟

منبعشو برو از خبر گزاری فارس بگیر من فقط این خبر رو روی این خبر گزاری دیدم گزاشتم:6qwup3:

اما نظر خودم :

با اینکه فارس زیاد خالی می بنده 127fs3556139:6qwup3: اما بعید نیست خبر درست باشه چون آمریکا کره شمالی رو به تحریم همه جانبه تحدید کرده بود که اگر بشه چی میشه !!!! :13::*:84:*::41:

Liverpudlian
سيد يعنی اين واقعيت داره من که وقتی اين خبر رو ديدم يه دقيقه چشام پر شد
سيد دمت گرم چه خبری دادی اين يه راهی بود که خدا باز کرد که دوباره ايران بره جام جهانی به اميد درخشش ايران در پلی اف

R9TheBest
20-06-2009, 22:38
شما هم این خبرو شنیدین !!!1 :2::2::2::2:

تیم ملی ایران بلاخره به جام جهانی رفت . دست کره درد نکنه که راه جام جهانی رو برای ایران باز کرد ولی خوب کاشکه زودتر میرفت بیرون تا به خودمون زیاد فشار نمی اوردیم :D

از اون طرف هم عربستان خوش به حالش شد که به جای کره رفت بالا :wagfinger1:

سایت گلوبو هم این خبر رو اعلام کرده : [Only registered and activated users can see links]

Valencia
20-06-2009, 22:40
100 بار خود فیفا گفته سیاست از ورزش جداست.
احتمالا شایعه هست اما امیدوارم نباشه:D

ArSeNaL
20-06-2009, 22:43
پس چرا يه كلمه تو خود فيفا ننوشته

Seyed
20-06-2009, 22:44
100 بار خود فیفا گفته سیاست از ورزش جداست.
احتمالا شایعه هست اما امیدوارم نباشه:D

آره گفته اما قدرت آمریکاست دیگه 127fs3556139 البته می ترسم اگر این خبر واقعی باشه یه روز همین بلا رو سر تیم خودمون بیارن :27: اما امیدوارم که خبر راست باشه که اگر فارس خالی نبسته باشه چی بشه :2:

B**E**N**I
20-06-2009, 22:46
Contrasting reactions in Asia

Korea DPR rounded off their history-making campaign by holding hosts Saudi Arabia to a goalless draw in the closing match of Asia's final round on Wednesday to claim the continent's remaining automatic berth at the 2010 FIFA World Cup South Africa™. Not surprisingly, the achievement, 44 years in the making, was the talk of Asian sports reporting this week.
Local media were the first to go into raptures at the hard-earned success. In an article entitled "Football team showcases national pride," Korea DPR's Central News Agency attributed the success to the team's "never-say-die spirit".
While earning plaudits at home, the accomplishment also attracted much attention from beyond. The Korean's successful emergence as a regional power was in stark contrast to the qualifying failure by the neighbouring Chinese. "Why did we fail while Korea DPR made it?" headlined a commentary piece from the Guangzhou Daily. "Although we are better financed and equipped, we fell just short in terms of faith, spirit and willpower."
Australia's Sydney Morning Herald reported of the Korean team's achievements in battling through a long and rigorous campaign, but also reflected on the nation's ground-breaking debut more than four decades ago when Korea DPR achieved one of the earliest FIFA World Cup upsets with their famous win over Italy at the 1966 FIFA World Cup. The article also compares the significant changes in the qualification path since that era, when, with only two Asian teams attempting to reach England 1966, the Koreans easily overcame Australia over two-legs.
The Chollima's triumph was also applauded by their Southern Peninsula neighbours. In an article entitled "Two Koreas in World Cup for first time ever", Joong Ang Daily paid tribute to coach Kim Jong-Hun for his successful qualifying game plan. "The team, currently ranked 106 in the world, displayed its typical defensive strategy against Saudi Arabia. The squad had conceded a mere five goals in eight games while they also managed to score seven goals."
Iranian heartache
With the Koreans in celebratory mood, the Iranians were left to bemoan Park Ji Sung's equalizer nine minutes from time, which ultimately saw the nation miss out on qualification for South Africa 2010. "Iran missed a good opportunity for a second automatic qualification spot after it was held to a 1-1 draw against South Korea on Wednesday," lamented the Tehran Times.
While citing the team's preparation as the major problem behind their failure, a commentary entitled "Where Did It All Go Wrong?" by the Iran Sports Press points out that the disappointing campaign will likely mark the swansong of a golden generation of players. "At any rate, the anti-climax that was last night is now well and truly over. It surely ends the international careers of Mehdi Mahdavikia, Vahid Hashemian, as well as

possibly a lagging Ali Karimi, who despite his goal against the Emirati's last week has been well short of fitness, and mobility during all three games
."

([Only registered and activated users can see links])
منبع ([Only registered and activated users can see links])

Valencia
20-06-2009, 22:51
سید میشه لینک خبرگذاری فارس رو بذاری؟
این متن انگلیس هم رو تاجایی که خوندم چیزی از حذف کره نذاشته و فقط گفته بعد 44 سال اومدن و ایران با مساوی حذف شد!!!!!!

Orange
20-06-2009, 22:52
نه بابا فکر نکنم فارس زیاد خالی میبنده .
بعدش فوتبال رو چه به سیاست ؟ /:)
فیفا این همه داد میزنه فدراسیون ها باید از نظر دولت بیان بیرون بعد خودش بیاد از آمریکا خط بگیره ؟
عمرا اگر بشه اگرم شد باید احسنت گفت به آمریکا که همچین قدرتی داره :117:.

Benjamin Aguero
20-06-2009, 22:53
وای!!!!!!!!!!!!!1
اگه این درست باشه چی میشه؟!
قطبی گفته بود لحظه ی آخر تیم ملی میره جام جهانی!!!!
انگای این یکم آخر تر از آخره!
نمیشه عربستانی ها هم یه چیز الکی ای بگن اون ها رو هم محروم کنن؟!!!!!

Clemenza
20-06-2009, 22:54
منبعشو برو از خبر گزاری فارس بگیر من فقط این خبر رو روی این خبر گزاری دیدم گزاشتم:6qwup3:

اما نظر خودم :

با اینکه فارس زیاد خالی می بنده 127fs3556139:6qwup3: اما بعید نیست خبر درست باشه چون آمریکا کره شمالی رو به تحریم همه جانبه تحدید کرده بود که اگر بشه چی میشه !!!! :13::*:84:*::41:

در این که فارس مزخرف میگه اصولاً شکی نبود. الانم باز من رفتم سایت فیفا رو دیدم. چیزی پیدا نکردم. شاید مسؤوین فارس می بینن ما نمی بینیم.

Amin-TopGoal
20-06-2009, 22:54
کره شمالی باید چقدر بدبخت باشه که اینطوری حقشو بخورن :6:

البته از اونورش به نفع ما میشه :دی

دلیلشون چه باحاله :دی تهدید صلح جهانی! :292:

Loverboy
20-06-2009, 22:58
عجب ؟!

اگه حقیقت داشته باشه که خیلی جالب میشه :دی . یکی دیگه چند سال زحمت کشیده و سرمایه گذاری کرده ، بعد ایران مفت مفت میره جام جهانی !

B**E**N**I
20-06-2009, 22:58
من خبر گزاری فارس رو هم گشتم هیچی نبود . دوست عزیز با احساسات ما بازی میکنی :^o؟ لینک خبر رو بده دیگه :3ztzsjm:

Benjamin Aguero
20-06-2009, 23:00
میشه بگی کجای خبرگزاری فارس اینو نوشته؟!!!!!!
ما که چیزی ندیدیم! کل سایتشو زیر و رو کردم!
فکر میکنم حوصلت سر رفته بوده میخواستی شایعا پراکنی کنی!!!

Valencia
20-06-2009, 23:00
من خبر گزاری فارس رو هم گشتم هیچی نبود . دوست عزیز با احساسات ما بازی میکنی :^o؟ لینک خبر رو بده دیگه :3ztzsjm:

دقیقا!!!!
متن انگلیسی رو هم دقیق خوندم اصلا ربطی به حذف کره شمالی نداشت و نحوه صعود اونا و حذف ما بود!!!!

سید یالا اعتراف کن وگرنه کل سایت میریزن سرت:-w

Jigsaw
20-06-2009, 23:01
اتفاقا الان من داشتم sky sport news رو نگاه می‌کردم تو خبر‌های کوتاهش یه اشاره کرد که fifa ممکنه کره رو از جام جهانی‌ محروم کنه البته چیز دیگه‌ای از رفتن عربستان به جام جهانی‌ و ایران به پلی آف نگفت، ولی‌ خوب می‌شه حدس زد که اگه fifa کره رو محروم کنه ایران میره پلی آف

Orange
20-06-2009, 23:07
در اینکه سید دروغ نمیگه شکی نیست .
چون پاکتر از این حرفاست :winksmiley02:.
ولی فارس شایعه زیاد میکنه.
بعدش باید بگم اگر رفتیم باید لقب خوش شانس ترین تیم جام جهانی رو بگیریم :6qwup3:.

Liverpudlian
20-06-2009, 23:09
اگه اينجوری بشه که خيلی خوب ميشه .
دلم واسه کره هم ميسوزه که داره اينجوری نا جوانمردانه از اين رقابتها کنار ميره
ولی جهنم بزار خودمون بريم جام جهانی گور پدر عربستان، کره

B**E**N**I
20-06-2009, 23:10
چرا لینک نمیدی ؟

ILARY BLASI
20-06-2009, 23:10
من ثانیه هایی پیش با دختر خاله بابام که در مقر فیفا به عنوان عضو کمیسیون برسی بودجه در فیفا پست داره تماس گرفتم و گفت فقط تهدید شده کره شمالی واین موضوع تا حدودی زیادی منتفی است...

Ronaldinho80
20-06-2009, 23:15
احتمالا شایعه ست چون تو فارس من گشتم خبر رو برداشتن !
ولی اگه بشه چی میشه !!!!!

Javad_M
20-06-2009, 23:17
تو رو خدا بگین راسته یا نه؟

Seyed
20-06-2009, 23:18
چرا لینک نمیدی ؟

بابا تو پروفایلتم گفتم اتفاقی برخوردم با این صفحه فارس الان گمش کردن دارم سعی می کنم پیداش کنم خبر مال 11 - 12 صبح بود یه نگاه خبرای آرشیو اون موقع رو بکن پیدا نشد خودم تا 10 دقیقه دیگه لینکو پیدا می کنم

ای کاش لینکو همون اول گذاشته بودما ~x(

من ثانیه هایی پیش با دختر خاله بابام که در مقر فیفا به عنوان عضو کمیسیون برسی بودجه در فیفا پست داره تماس گرفتم و گفت فقط تهدید شده کره شمالی واین موضوع تا حدودی زیادی منتفی است...

کلا فارس عادت داره خبرایی که با ضعیف ترین منبع هم هست بزاره و اگر خبر راستم نباشه تعجبی نداره اما خب میگی یه تعدیدایی شده که بعید نیست حقیقت پیدا کنه چون تو اخبار ساعت 24 شبکه تهرانم یه چیزایی می گفت

تا فردا پس فردا معلوم میشه راست میگن یا دروغ !!! خدا کنه که راست باشه :41: با اینکه دلم برای کره می سوزه:27:

ali.messi10
20-06-2009, 23:21
ای خاک بر سر ما که باید یه کشوری صلح جهانی رو تهدید کنه و آمریکا از فیفا بخواد که اونو بندازه بیرون و بعدشم فیفا بگه برو گمشو بیرون از جام جهانی بعد تازه با این همه ما بریم پلی آف!!!!!!!!!!!

ای علی دایی.......................:-w

Jigsaw
20-06-2009, 23:36
مثل اینکه جدی شده چون الان اخبار ورزشی ITV هم گفت که آمریکا fifa رو راضی‌ کرده که کره شمالی‌ رو محروم کنند و فقط مونده که مدارک رو کامل کنند
اتفاقا اشاره هم کرد که بد از همه اتفاقات در ایران این میتونه خبر خوشی‌ باسه همه سران و مردم ایران باشه

Gomo
20-06-2009, 23:38
با فرض درست بودن خبر
ایران خودشم کم با آمریکا مشکل نداره هاااا

Liverpudlian
20-06-2009, 23:40
خب اينجوری که شماها دارين ميگين داره اين کار عملی ميشه
اگه بريم جام جهانی فکر کنم چرتو پرت تريين رفتن به جام جهانی باشه
تا فردا خبر نهايی مياد خدا کنه که بريم

POORIA BAYERNI
20-06-2009, 23:42
عبتهي:دي حرف مفت چرا ميزني؟؟...يو هم مثل بعضيا تحت تاثير جو دروغين قرار گرفتي؟؟؟..يا ميخواي بدي دسته ما؟..ما خودمون ميمونو جاي گاو ميفروشيم...

مگه سياست فيفا و كلآ كميته المپيك اين ني كه سياست در ورزش دخالت نكنه بعد ميان همچين كاري كنند؟...من مكتوب ميگم كذب محضه...

Seyed
20-06-2009, 23:45
الان تو یاهو یکی از دوستام بهم این متن خبر انگلیسی رو به نقل از سایت AFC داد که البته بهش گفتم لینکشم بده که گویا آف شده بود من اینو خودم ندیدم اما میزارم ببینید چیزی ازش سر در میارید من که انگلیسیم ضعیفه شدید :32:

North Korea national football team to be suspended from World Cup final stage
North Korea booked a direct flight to South Africa final stage after a draw in Soudi's home ground and finishd second after its neighber counry South Korea and above Saudi Arabia and iran,
however reports says that fifa is not happy with koreans authorities behaviour, and officials are working on the documents to suspend N. Korea national team.
There are rumors that USA influenced FIFA to issue this matter.
In case of suspension, Saudi Arabia will get the second direct spot and Iran will participate in play off and face Bahrian

چرا لینک نمیدی ؟

اینم لینک فارس پیدا کردم :

[Only registered and activated users can see links]
([Only registered and activated users can see links])

با فرض درست بودن خبر
ایران خودشم کم با آمریکا مشکل نداره هاااا

منم از همین می ترسم که سر خودمونم بیاد اما مثل اینکه اوباما میخواد با این کار با یه تیر دوتا نشون بزنه هم کره رو جلوشو بگیره هم یه دلجویی کنه از مردم ایران

R9TheBest
20-06-2009, 23:46
اگه تو هر چیزی مشکل داشته باشن ولی تو عرصه فوتبال با هم خوب بودن ..

مثل اینکه یادتون رفته که قراره تو ورزشگاه ازادی با ایران بازی کنه !

Orange
20-06-2009, 23:46
ببینید دوستان حتی هم اگر درست باشه اینایی که من میشناسم فردا برمیدارند میگند به علت اینکه آمریکا تو این کار دخالت کرد ما هم انصراف میدیم :-w.
با این روحیاتی که این ... داره (نخواستم سیاسیش کنم) برمیداره میگه به دلیل اینکه آمریکا میگه بریم ما نمیریم :girl_sigh:.
زیاد خوشحال نشید چون متاسفانه .............
پس باید امارات با این حساب بره جام جهانی 127fs3556139.

Mohammad_AcMilan
20-06-2009, 23:47
بچه ها فک کنیم بریم بعد مثل دانمارک که تو یورو 92 همین جوری الکی رفت یورو قهرمان شد ما هم قهرمان جام جهانی شیم چی می شه:دی
پ.ن:توهم اندر توهم:دی

POORIA BAYERNI
20-06-2009, 23:48
اين 1 شوخي رسانه اي بيش ني:دي...بهتره دس از اين كارها برداري...عزيزم حنات ديگه رنگي نداره...ضايع شدي؟؟ اي ول كه نقشت نگرفت...

Gomo
20-06-2009, 23:55
منم از همین می ترسم که سر خودمونم بیاد اما مثل اینکه اوباما میخواد با این کار با یه تیر دوتا نشون بزنه هم کره رو جلوشو بگیره هم یه دلجویی کنه از مردم ایران

گمون نمیکنم اوباما اینقدر ساده باشه که بخواد به خاطر این اعتراضات از مردم ایران دلجویی بکنه
سیاست کثیف تر از این حرفاست
مطمئن باشید کره شمالی هم با این کارا جریح تر میشه میزنه کار دست خودش میده
در کل به نظر من خیلی غیر منطقیه
فارس هم فک کنم طبق معمول فهمیده داره چرند میگه لینک خبرو پاک کرده

Seyed
20-06-2009, 23:59
گمون نمیکنم اوباما اینقدر ساده باشه که بخواد به خاطر این اعتراضات از مردم ایران دلجویی بکنه
سیاست کثیف تر از این حرفاست
مطمئن باشید کره شمالی هم با این کارا جریح تر میشه میزنه کار دست خودش میده
در کل به نظر من خیلی غیر منطقیه
فارس هم فک کنم طبق معمول فهمیده داره چرند میگه لینک خبرو پاک کرده

البته من منظورم از دلجویی این بود که بخواد با اینکار به مردم ایران بگه که ما با شماییم و دولت مردانتون دروغ می گن

اما اره کره با اینکار کار دست همه میده

شاید اما بزار فردا کامل مشخص میشه البته از این خبر ها عادت داریم ما همین 4 روز پیش کاشانی 3 ساعت شد مدیرعامل پرسپولیس بد برش داشتند

حالا من اگر بتونم اون متن afc رو پیگیری کنم ببینم حقیقت داره یا نه میشه فهمید فارس خالی بسته یا نه

ALi ReZa
21-06-2009, 00:00
بچه ها فک کنیم بریم بعد مثل دانمارک که تو یورو 92 همین جوری الکی رفت یورو قهرمان شد ما هم قهرمان جام جهانی شیم چی می شه:دی

ایول رفیق
بین این همه راست و دروغ این پستت خیلی تووپ بود :41:
کره شمالی = یوگوسلاوی
ایران = دانمارک
مهدی رحمتی = اشمایکل
مهدوی کیا = لادروپ

ولی در کل : خاک بر سر ما که عرضه نداریم تو یه گروه 5 تیمی 3 بشیم , بعد بخاطر سوم شدن دست به دامن اوباما و کاخ سفید و فیفا و این چیزا میشیم...
به نظر من نرفتن بهتر از رفتن با این خفته ...:-&

Liverpudlian
21-06-2009, 00:04
آقا بهتره تو کار سياست نريم :D
اميدوارم که اين خبر تا فردا درست بودنش رو بگن تا ما هم يه نفس راحت بکشيم
ولی در کل در حق کره خيلی بد ميشه اگه اين کار عملی بشه

Loverboy
21-06-2009, 00:12
بابا اینا هنوز حرکتی نکردند که :دی . فقط هشدار جدی دادن . البته بعیده که کره شمالی اتم رو ول کنه بچسبه به فوتبال . با این تفاسیر احتمال اینکه تحریمها علیه کره شمالی بیشتر بشه هست و یکی از تحریمها اینه که ورزش اون کشور کلاً نمیتونه فعالیت بین المللی کنه . اینا اگه مدارکشونو رو کنن میتونن کاری کنن که کره حذف بشه . هرچند اینجور جام جهانی رفتن ب درد عمه گرام آقایون مسئول میخوره

ALi ReZa
21-06-2009, 00:12
این متنی هم که سید از AFC گرفته مختصر و مفیدش اینه که فیفا داره مدارک رو بررسی میکنه تا کره رو محروم کنه ...
شایعات هم از دست داشتن ایالات متحده خبر میده ...
بعد گفته با این تفاسیر عربستان دوم میشه , ایران سوم ...

برداشت من : فردا کره شمالی با موشک اتمی ایران رو میزنه :27::32:

B**E**N**I
21-06-2009, 00:15
لینک خبرگزاری که گذاشتی خرابه ~x(!! اساسی همه رو سر کار گذاشتیا :3ztzsjm:!!! خودت الآن گشتی رفتی لینک رو پیدا کردی :wavesmile:تا واسه ما بیاری پاک کردن خبر رو :-o!؟!؟! خوب همه رو ایستگاه کردیااااااااا ! :34: تا خبری از یک خبرگزاری با منبع نبینم فکر می کنم که همه سر کار هستیم !:wagfinger1:

Sabina
21-06-2009, 00:20

بله
بنده هم به شخصه با پسر خالم که تو فیفا هست تماس گرفتم یه چیزایی میگفت
جون پیتر ولاپان و علی کفاشیان رو قسم میخورد که تمام تلاشش رو بکنه
همکارش هم خارجیه و چون ایران رو خیلی دوس داره اونم قسم خورد تا آخرین قطره های خونش در برابر ظلم هایی که در فیفا به فوتبال ایران میشه وایسه
منم تشکری صمیمی از این فرد محترم و پایبند به ارزش های اخلاقی کردم و امیدوارم با تلاش هایی که انجام میدن ایران به پلی آف برسه

Jigsaw
21-06-2009, 00:28
لینک خبرگزاری که گذاشتی خرابه ~x(!! اساسی همه رو سر کار گذاشتیا :3ztzsjm:!!! خودت الآن گشتی رفتی لینک رو پیدا کردی :wavesmile:تا واسه ما بیاری پاک کردن خبر رو :-o!؟!؟! خوب همه رو ایستگاه کردیااااااااا ! :34: تا خبری از یک خبرگزاری با منبع نبینم فکر می کنم که همه سر کار هستیم !:wagfinger1:

حالا بگیم خبر گذاری فارس خودشونم نمیدونند چیکار میکنند و خبرو پاک کردن، ولی‌ خبر گذاری‌های sky sport و itv هم به این خبر اشاره کردند که خودش مساله رو جدی میکنه
کلا کره قبل از این هم تهدید شده بود ولی‌ الان دیگه جام جهانی‌ مساله‌ای که باسه فوتبال کره مهم‌ترین رویداد ورزشی و اگه بتونند کره رو تحریم کنند ضربه سنگینی‌ بهشون زدن و میتوانند کمی‌ رفتار کره در سیاست‌های خارجی رو کنترل کنند

maxpower00062
21-06-2009, 00:30
من که چشمم اب نمی خوره ... :-??
با اینکه استقلالی هستم فقط بخاطر افشین قطبی ...:heartsmile:
امیدوارم...:smil4337dd8b9eb25:

ALi ReZa
21-06-2009, 00:31

تمام افتخارات این دوست عزیزمون :
1- نفر اولی که تو جریان بازی ساپیا-استقلال فحاشی به حاجی مایلی رو شروع کرده ...
2- گزارشگر بخش ورزشی شبکه 3
3- مدیر باشگاه فوتبال اشتوتگارت
4- مادر سال ایتالیا
5- دختر خالش تو فیفا هست ...

پ.ن : میدونم بی ربط بود ولی لازم بود :D
پ.ن 2 : کسی چیز دیگه ای میدونه اضافه کنه:D

Totti_M72
21-06-2009, 00:31

اقا چرا شما هی گیر میدی به سید ؟! این خبری بود که تو خبرگزاری فارس زده بودن ؛ سید هم نقل قول کرده و حالا باز بگو سر کار گذاشتی ! ~x(
خبرگزاری فارس هم چرت و پرت زیاد میگه ؛ اصلا نباید روش حساب باز کرد :winksmiley02:

Death Angel
21-06-2009, 00:41
یادتون نیست دفعه ی قبل هم میخواستن ایران رو از رفتن به جام جهانی محروم کنن؟اینا همش کشکه بابا
عمرا FIFA بیاد همچین کاری بکنه

King_Messi
21-06-2009, 00:44
من که چشمم آب نمی خوره این تیم ایران در پلی آف هم می بازه:6qwup3:

Javad_M
21-06-2009, 00:50
من کاری به بازیکنان فدراسیون و.. ندارم اما اگه اینتور بشه حداقل ما هوادارن و اونهایی که اینهمه ذوغ داشتن خوشحال میشیم وقتی ایران به جام جهانی بره حالا به هر صورت جو با نشاطی بین هواداران فوتبال در ایران راه میفته
امیدوارم که اینطور بشه :5:

Barcelonistas
21-06-2009, 00:58
تو روخدا بی خیال شین.مگه الکیه؟

کره خودشو پاره کرد تا بره جام جهانی حالا...

به قوله فیفا سیاست از فوتبال جدا هست.ولی بازم از صمیمه قلب دوست دارم(یعنی اونایی که عاشقن) بریم آفریقا

Hassan_Bar3lona
21-06-2009, 01:07
حاظرم قسم بخورم سر کاریه. برید به فکر 2014 برزیل باشید دوستان که اونجا هم با این اوضاع نمیریم :دی

Loverboy
21-06-2009, 01:10
تو روخدا بی خیال شین.مگه الکیه؟

کره خودشو پاره کرد تا بره جام جهانی حالا...

به قوله فیفا سیاست از فوتبال جدا هست.ولی بازم از صمیمه قلب دوست دارم(یعنی اونایی که عاشقن) بریم آفریقا

عزیزم ، هنوز هم فیفا میگه ورزش از سیاست جداست . اما وقتی یه کشور به طور کل تحریم میشه یعنی اون کشور در هیچ یک از روابط بین الملل نمیتونه حضور داشته باشه و الان هم تقریباً همین شرایط رو کره شمالی داره .

Mohsen_Bar3lona
21-06-2009, 01:11
برای اولین بار آمریکا داره به دردمون میخوره ... ولی با این حال مرگ بر ... :5:

seedorf10
21-06-2009, 01:51
خدا از زبون بشنوه سید ، حالا سید هم هستی شاید حرفت حقیقت پیدا کرد ، اصلا میخوای بیا خودمو و خودت و یه سید دیگه میشینیم انرژی میگیریم منتقلش میکنیم به فیفا شاید اثری گزاشت ، به قول مستند راز قانون کائنات خوب جواب میده
حالا خوبه بیان اعلام کنن که تو عربستان هم سیاست با فوتبال قاطیه باید حذف بشن ، ایران هم خیلی شلوغ پلوغه و کشت و کشتاره باید حذف بشه ، از اونور هم ژاپن خیلی پیشرفته شده ممکنه رو دست اروپا بلند بشه همینطوری امارات و بحرین و فیلیپین و مالدیو برن جام جهانی :5:
ولی از حق نگزریم حق ما نبوده بریم و واقعا یه لحظه باید خودمونو بزایم جای کره ای ها ، واقعا نامردیه ، نمیتونم بگم ای کاش کره محروم نشه ولی حقیقت رو که بخوام بگم واقعا باید فکر کنیم تا کی میخوایم منتظر معجزه باشیم ؟! تا کی باید بارون بباره انرژی هسته ای کار بکنه بازیکن حریف دستشویی داشته باشه اتوبوس حریف بپوکه و ... تا ما نتیجه بگیریم ؟!
البته اگر شبکه bbc رو تا قبل از انتخابات دنبال میکردید (که من میکردم ) می دیدید که بد جوری دارن اتمی میسازن و ول کن قضیه نیستن حتی میگن ملتشون نون شب ندارن دارن اتمی میسازن و البته شنیدم اتمی هایی هم که میسازن قوی ترین های جهان و حتی نادر ترین ها هستن .
تازه اینکه فیفا داره فوتبال رو از سیاست جدا میکنه همش کشکه ، سیاست پدر و مادر نداره ، همه جا هستش
آمریکا هم چنین قدرتی رو داره اینکه دور قبل که میگفتن آمریکا گفته ایران باید حذف بشه همش چاخان بود اونا اصلا چنین چیزی نگفته بودن و نخواهند گفت (مثل همین الان که میگن اوباما گفته مردم بریزین اغتشاش کنین من ازتون دفاع میکنم ، اون بد بخت اصلا چنین چیزی نگفته ، اتفاقا بر عکس ، گفته به ما ربطی نداره مربوط به ایرانیها خودشونه )

MILOS KRASIC
21-06-2009, 02:03
شايد خبرگزاري فارس هك شده بوده براي چند دقيقه.

Seyed
21-06-2009, 02:06
شايد خبرگزاري فارس هك شده بوده براي چند دقيقه.

اینم از اون حرفاست ها این خبر مال 11 - 12 ظهر بوده من این خبر رو ساعت 11:45 دقیقه شب از خبرگزاری فارس برداشتم که البته الان لینکشم دیگه کار نمی کنه و گویا برداشته یعنی فارس 12 ساعت هک شده بوده :-o ؟

seedorf10
21-06-2009, 02:07
آها یه چیز دیگه خواستم بگم یادم رفت ; اگه کره رو حذف کردن از فردا اونا میخونن : آمریکا آمریکا ننگ به نیرنگ تو خون بازیکنان ما میچکد از چنگ تو :6qwup3:
والبته اگر دروغ بود : ای سید ، ای سید ، مغز ما ، میپوکد از دست تو :6qwup3:
تازه یه چیز دیگه هم راجع به سیاست یادم رفت بگم ; اسرائیل هنوز به عنوان یه کشور شناخته نشده ، تازه امسال دارن رسما ثبتش میکنن در حالی که تیم اسرائیل از سا 2006 (تا جایی که من یادمه ) دیدم که بازی میکنن و تو مقدماتی جام جهانی و ملت های اروپا هستن تا حالا ، چطور برای اونا از این خبرا نیست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!

AliReza
21-06-2009, 02:13
وقتی این بحثا رو دیدم یاد یه داستان افتادم که براتون میگم :

یه نفر که شدیدن مشغول کار کرد روی ماست بود تا از اون شیره درست کنه ، کسی به اون رسید و گفت : چرا کار بیهوده انجام میدی ؟! مگه نمی دونی که این کار امکان پذیر نیست ؟ اون نفر در جواب شخص سوال کننده گفت : می دونم نمیشه ولی اگر بشه چی میشه !!؟؟

Jigsaw
21-06-2009, 02:13
اخبار ورزشی ساعت ۱۱:۳۰ itv الان خبر قبلیشو تکذیب کرد و گفت هنوز هیچی‌ معلوم نیست و کره همچنان یکی‌ از تیم‌های حاضر در افریقای جنوبیه

Scouser
21-06-2009, 02:39
2006 هم آمریکا قرار بود به فیفا فشار بیاره که ایرانو بزارن کنار از جام جهانی اما بلاتر گفت که تا وقتی اون تو فیفا هست هرگز این اتفاق نمیفته و سیاست هیچ ربطی به فوتبال نداره
اینم مثه همون

khaf Esteghlali
21-06-2009, 07:23
می دونیم حق خوری ولی اگه بشه چی می شه این حق خوری هم حال می ده ها چیز خوبیه:-o

2+2
21-06-2009, 07:41
به جان خودم از همون بعد بازي عربستان احتمال ميدادم كهكره شمال حذف بشه اونم اينطوري
شرايط سياسي ايران هم كم از كره شمال نداره پس اينطوري امارات ميره پلي اف

Ronaldinho80
21-06-2009, 09:53
من هم با مخلفان این خبر موافقم !
این فیفا که من می شناسم بند و بساطش با سیاست جداست و فکر نکنم به خاطر یه قضیه ی کوچیک استقلال خودشو از دست بده .

ALi ReZa
21-06-2009, 09:58
منم موافقم
فیفا همین ایران خودمون رو واسه خاطر دخالت سیاست تعلیق کرد ، حالا میاد این کار رو میکنه؟

Death Angel
21-06-2009, 10:57
اصلا مگه میتونن به دلایل سیاسی فعالیت های بین المملی یه فدراسیون رو تعلیق کنن؟

Seyed
21-06-2009, 11:03
عزیزم ، هنوز هم فیفا میگه ورزش از سیاست جداست . اما وقتی یه کشور به طور کل تحریم میشه یعنی اون کشور در هیچ یک از روابط بین الملل نمیتونه حضور داشته باشه و الان هم تقریباً همین شرایط رو کره شمالی داره .

اصلا مگه میتونن به دلایل سیاسی فعالیت های بین المملی یه فدراسیون رو تعلیق کنن؟

جواب سوالتو محمد لوربوی داده و این مسئله بعید نیست اما اینطور که بوش میاد این حذف فارس و تکذیب ITV و نبودن مطلب تو سایت فیفا و AFC این قضیه فقط در حد حرف بوده و زیاد نباید بهش امیدوار بود .

البته یه حسن دیگه ای که این مطلب داشت این بود که کلا به خبرای ورزشی فارس حداقل نباید اطمینان کرد :-w و من دیگه غلط بکنم خبر ورزشی ای رو از فارس برداشت کنم .

بقول علیرضا با اینکه خودم دیگه الان می دونم احتمالش کمه اما بازم می گم اگر بشه چی میشه که گویا قرار نیست ما ایران رو تو جام جهانی 2010 آفریقای جنوبی رو ببنیم:27:

zamiad
21-06-2009, 11:17
اقایون ما جام جهانی برو نیستیم این فارس هم دیده روحیه ملت خرابه گفته یه خبر بذارم دل مردم شاد شه
تازه اگه هم بریم چون بسیار حق خوری میباشد با خفت هر چه تمام تر از بحرین میبازیم اگه از اوون نبازیم از نیوزلند با یه خفت 2 برابر میبازیم
خلاصه اینک ما نمیریم بالا

Moein-Chelsea
21-06-2009, 11:56
در کل ما ایرانیها استاد شایعه پراکنی هستیم ولی خوب بد هم نبود یک خورده رفع خستگی کردیم:6qwup3:

Terry
21-06-2009, 12:13
من هم به جمع اونایی میپیوندم که با این خبر کهملا مخالفم
ولی اگه بشه عالیه

manchester7
21-06-2009, 12:13
واقعا چه قدر بدبخت شديم كه بخوايم اينجوري بريم جام جهاني
البته معلومه خودمون عرضه نداشتيم
بدبخت كره شمالي واقعا خيلي ناراحت كنندس
درسته 11تاشون اندازه علي كريمي هم نميشن اما اونا برنامه ريزي داشتن و تونستن صعود كنن اما ما چي؟ من كه ترجيح ميدم دروغ باشه تا پس فردا نيان بگن تيم ما با اقتدار به جام جهاني صعود كرد

ArtesheSorkh
21-06-2009, 12:19
حالا چی شد ... خبر درسته یا شایعه است ؟؟

Cactus
21-06-2009, 12:29
فعلا که هیچی معلوم نیست ولی به نظر شایعه است ولی امیدواریم نباشد

Loverboy
21-06-2009, 12:40
اگه ایران بره جام جهانی رسماً در فیفا رو باید گِل گرفت بره پی کارش . یه تیم میاد کلی زحمت میکشه و 5 سال سرمایه گذاری میکنه و میره جام جهانی بعد از 30 سال و یه تیم هم میاد با ادعای زیاد و مربی مغروری مثل دایی و جوونگرایی غلط و برنامه ریزی اشتباه و نا درست و مدیریت افتضاح که مدیریتش در حد مدیریت دفع زباله و بازیافت زباله هم دانش ندارند باید مفت مفت برن جام جهانی ؟!

هر چند آرزوی هر ایرانی هست که در جام جهانی تیمشو ببینه ولی اگه ایران بره جام جهانی باید به مدیریت فیفا هم شک کرد ، که اونا هم در حد مدیریت ایرانی هستند

حق کره شمالی بود که بره جام جهانی و فیفا حق نداره این مهم رو ازشون بگیره .
ما اگه عرضه داشتیم خودمون سهمیه میگرفتیم . حالا که عرضه نداریم بهتره که اصلاً نریم .

westlife26
21-06-2009, 13:48
مطمعنا صحبت هایی شده ولی احتمالش خیلی کمه ..
من اول تاپیکو دیدم فکر کردم قطعیه اخه اولش نوشته سایت فیفا ولی باز کردم دیدم ماله سایت شایعه پراکن فارسه :53: امیدم رو از دست دادم . خداکنه یک فرجی بشه

saeed_cris
21-06-2009, 14:46
من كه باورم نميشه
اين كار غير ممكنه ؟؟؟؟؟؟؟:-??

Liverpudlian
21-06-2009, 14:46
تا الان که هيچ خبری نيست به احتمال زياد شايعه هست
ولی بايد واسه فوتبال ايران تاسف خورد که تو يه گروه 5 تيمی نميتونه سوم بشه اين يعنی ابروريزی
جام جهانی حق کره هست بايد هم بره چون هم بهتر از ما بود هم بهتر از عربستان مبارکشون باشه
اگه لياقتشو داشتيم زودتر از اينا رفته بوديم

R0NALD0
21-06-2009, 14:47
اگه ایران بره جام جهانی رسماً در فیفا رو باید گِل گرفت بره پی کارش . یه تیم میاد کلی زحمت میکشه و 5 سال سرمایه گذاری میکنه و میره جام جهانی بعد از 30 سال و یه تیم هم میاد با ادعای زیاد و مربی مغروری مثل دایی و جوونگرایی غلط و برنامه ریزی اشتباه و نا درست و مدیریت افتضاح که مدیریتش در حد مدیریت دفع زباله و بازیافت زباله هم دانش ندارند باید مفت مفت برن جام جهانی ؟!

هر چند آرزوی هر ایرانی هست که در جام جهانی تیمشو ببینه ولی اگه ایران بره جام جهانی باید به مدیریت فیفا هم شک کرد ، که اونا هم در حد مدیریت ایرانی هستند

حق کره شمالی بود که بره جام جهانی و فیفا حق نداره این مهم رو ازشون بگیره .
ما اگه عرضه داشتیم خودمون سهمیه میگرفتیم . حالا که عرضه نداریم بهتره که اصلاً نریم .

:117: شما زياد جدي نگير
يادته سال 2002 هم به چند تا بازيكن بحرين تهمت دوپينگ بستن چند هفته مردم علاف بودن :32:

2006 هم كه اون ادعاي كذايي آمريكا واسه جلوگيري ايران از حضور در جام جهاني واسه همين دلايل بمب هسته اي و اين چيزا آوردن
اگه يه جا هم باشه كه به تمام معنا ( بيش از 95% ) سياست رو دخيل نمي دونه همين فيفاست و اين خبرها هم جدي نگيريد :32::30upn9j:

دوستان عزيز از من مي شنويد هر كي يك تيم اروپايي واسه خودش برداره به اين تيم هم زياد دلتون رو خوش نكنيد
بايد بشينيم ببينيم كي امثال هاشميان و مهدوي كيا و عقيلي و ... دست از سر ارث باباشون يعني تيم ملي بر مي دارن و نوبت به بازيكنان خوب ايراني مي رسه تا مثل سال 98 يك تيم رويايي داشته باشيم
وقتي بهتون مي گفتم فقط همين مايلي كهن مي تونست تيم رو درست كنه مسخره ام كرديد اينه آخرش :32:
حداقلش اين بود كه نصرتي رو برنمي داشت بياره تا آنقدر هنرمندانه بازي كنه
امثال مهدوي كيا و هاشميان هم با وجود مايلي كهن بايد از خونه و با LCD بازي تيم ملي رو نگاه مي كردند
مربي به درد ما مي خوره كه دل شير توي قلب بازيكنانش باشه نه توي مصاحبه هاش
با تمام احترامي كه واسه آقاي قطبي قائلم اما قبول كنيد كه قطبي جوگير شد و واقعآ تجربه كافي واسه سرمربي گري تيم ملي ايران كه 60% رواني هست و 40% فني رو نداشت :labkhand:
هرچند بعد از مايلي كهن اون بهترين گزينه بود:girl_sigh:

Loverboy
21-06-2009, 15:16
مربي به درد ما مي خوره كه دل شير توي قلب بازيكنانش باشه نه توي مصاحبه هاش
با تمام احترامي كه واسه آقاي قطبي قائلم اما قبول كنيد كه قطبي جوگير شد و واقعآ تجربه كافي واسه سرمربي گري تيم ملي ايران كه 60% رواني هست و 40% فني رو نداشت :labkhand:
هرچند بعد از مايلي كهن اون بهترين گزينه بود:girl_sigh:

نظرتون کاملاً محترمه اما مثل اینکه شما فراموش کردید دایی تیم مارو نابود کرد . قطبی در 3 بازی که 2 تاش خارج از خونه بود 5 امتیاز گرفت ولی آقای دایی از 5 بازی که 3 تاش تو آزادی بوده 6 امتیاز گرفت و این یعنی فاجعه . شما دایی رو ول کردید گیر دادید به قطبی ؟

بعد از بازی عربستان که تو آزادی تحقیر شدیم مشخص بود که خداحافظ جام جهانی و فدراسیون میخواست با نام قطبی گند کاریهای خودشو ماست مالی کنه و همه ی کاسه کوزه ها رو سر قطبی خالی کنه . ولی خدا رو شکر هممون عقل داریم و میفهمیم که چی به چیه مگر اینکه بخوایم چشمهامون رو به حقایق ببندیم .

R0NALD0
21-06-2009, 15:35
نظرتون کاملاً محترمه اما مثل اینکه شما فراموش کردید دایی تیم مارو نابود کرد . قطبی در 3 بازی که 2 تاش خارج از خونه بود 5 امتیاز گرفت ولی آقای دایی از 5 بازی که 3 تاش تو آزادی بوده 6 امتیاز گرفت و این یعنی فاجعه . شما دایی رو ول کردید گیر دادید به قطبی ؟

بعد از بازی عربستان که تو آزادی تحقیر شدیم مشخص بود که خداحافظ جام جهانی و فدراسیون میخواست با نام قطبی گند کاریهای خودشو ماست مالی کنه و همه ی کاسه کوزه ها رو سر قطبی خالی کنه . ولی خدا رو شکر هممون عقل داریم و میفهمیم که چی به چیه مگر اینکه بخوایم چشمهامون رو به حقایق ببندیم .

دايي كه جاي خود داره :D
ولي انتظار از قطبي خيلي بيشتره
حداقل من از قطبي بيشتر انتظار داشتم
من حرفم اينه كه بازيكناني كه به كار گرفته شدن خوب نبودن واين تيم نرفتنش به جام جهاني خيلي بهتره از رفتنش
ما 3 بازي آخر رو بايد مي برديم فقط يكيش رو برديم
اگه مي رفتيم جام جهاني چي مي شد؟ :-?? واسه مساوي مي رفتيم لابد آخرش هم 3 باخت و با تفاضل منفي برمي گشتيم
بايد واقع بين باشيم و اين شايعه ها روندي هست واسه اينكه كم كم مردم سرد بشن
فردوسي پور هم نيست تا بپرسه كه نصرتي كه تيم هاي اماراتي ديپورتش كردن چرا بازي كرد؟ :27: فردوسي پور كجاست؟

Scouser
21-06-2009, 17:33
لطفا تاپیک رو منحرف نکنید
در صورت ادامه تاپیک قفل میشه

Devils Master
21-06-2009, 18:22
سلام این خبر حقیقت داره یا دروغه

خبری به برسونین

Cactus
21-06-2009, 18:29
سلام این خبر حقیقت داره یا دروغه

بعیده راست باشه چون هیچ سایتی اعلام نکرده ولی امیدوارم که نباشه:smil4337dd8b9eb25:

POUYA
21-06-2009, 18:52
نه بابا بیخود دلتونو خوش نکنید
از اون گذشته این جور رفتن به جام جهانی که با خوردن حق یه تیم دیگه همراه باشه اصلا نمیچسبه

R9TheBest
21-06-2009, 19:22
سان جی چنگ : این اقدام امریکا و فیفا تاثیری بر روند فعالیت نظامی ما ندارد

نائب رییس فدراسیون کره شمالی اعلام کرد که این تحریم ها از سوی امریکا و فیفا بی اثر هستند و نمی توانند با این کار ها فعالیت نظامی ما کنترول کنند . سان چی چنگ رییس فیفا پلاتر را به باد انتقاد گرفت و از او به عنوان یک فرد دو رو و ترسو یاد کرد و در پایان گفت این اقدام امریکا نه تنها باعث تعویق فعالیت هسته ای ما میشود بلکه ان فعالیت ان را نیز بیش از قیل می کنیم .
فیفا هنوز دلیل قانع کننده ای را برای حذف کره شمالی از رقابت های جام جهانی 2010 اعلام نکرده است . گفته می شود که فیفا کره شمالی را به علت فعالیت هسته ای از گردنه رقابت ها حذف کرده است !

Mahabco
21-06-2009, 19:42
سان جی چنگ : این اقدام امریکا و فیفا تاثیری بر روند فعالیت نظامی ما ندارد

نائب رییس فدراسیون کره شمالی اعلام کرد که این تحریم ها از سوی امریکا و فیفا بی اثر هستند و نمی توانند با این کار ها فعالیت نظامی ما کنترول کنند . سان چی چنگ رییس فیفا پلاتر را به باد انتقاد گرفت و از او به عنوان یک فرد دو رو و ترسو یاد کرد و در پایان گفت این اقدام امریکا نه تنها باعث تعویق فعالیت هسته ای ما میشود بلکه ان فعالیت ان را نیز بیش از قیل می کنیم .
فیفا هنوز دلیل قانع کننده ای را برای حذف کره شمالی از رقابت های جام جهانی 2010 اعلام نکرده است . گفته می شود که فیفا کره شمالی را به علت فعالیت هسته ای از گردنه رقابت ها حذف کرده است !

اگر اینطور باشه که این خبر نوشته پس کره شمالی هوتوتو:6qwup3::6qwup3:

khaf Esteghlali
21-06-2009, 21:13
یعنی میشه !!!!!!!وای خدا چی میشه!!!!!!!!رفتن به جام جهانی از این شیرین تر نمیشه:34:

Unrepeatable Seven
21-06-2009, 21:20
نه توي سايت فيفا چيزي نوشته نه توي سايت Afc .:7:

POORIA BAYERNI
21-06-2009, 23:27
بازم ميگم كذب محضه...2ايران هرچي ميگند بايد برعكس كرد:دي...

Orange
21-06-2009, 23:34
خبری نشد امروز پس باید قضیه رو منتفی بدونیم :labkhand:.
ولی جایه شکرش باقیست که بزارند قطبی ادامه بده برا جام ملتها و جام جهانی میشه به تیم قطبی امید بست :D.

arashss
22-06-2009, 02:01
بابا چقدر ما ايراني ها ساده ايم ..........
اين حرفا يعني چي.........
دروغ كذب...

No.10
22-06-2009, 02:51
به جان خودم قبل از بازی ایران کره شمالی پیش بینی می کردم که کره شمالی رو به خاطر بمب های هسته ای و پر رو بازی های مکرر سرانش یه جوری تعلیق می کنند. خدا رو شکرت اگه بشه چی میشه :smil4337dd8b9eb25:
این حق قطبی بود که خدا خواست بهش برسه و حتی گندکاری های علی دائی هم باعث نشد تا قطبی به جام جهانی نره.

Only Gerrard 8
22-06-2009, 05:06
ايران اگه ميتونست همون اول ميرفت اگه نريم بهتر از اينه که با چون چرا اگر اما چگونه بريم جام جهانی

nesta
22-06-2009, 08:41
همش شایعه اس-حضور تو جام جهانی افتخاره نه اینجوریش

Death Angel
22-06-2009, 09:13
آقا هیچ خبر جدید و موثقی نیست نه؟کلا ماجرا منتفیه؟

seedorf10
22-06-2009, 09:37
حالا خبری نشده هنوز ولی امکانش هست بعدا بتوپن بهش ، البته محض اطلاع دوستانی که میگن فیفا سیاست رو از فوتبال جدا میکنه اولا بمب اتمی که سیاست نیست ، بمب اتم خطری برای کل بشره دوما وقتی کشورها تحریمش کنن (حالا به جز اون چند کشور دور و برش مثه چین و ...) چطوری میخواد بره بازی کنه ؟ خوب اگر جام جهانی تو کره شمالی باشه کسی نمیاد اگر هم تو کشور دیگه ای باشه راهشون نمیدن ، پس جام جهانی رو با 31 تیم که راه نمیندازن ، بلاتر هم هیچ کاری نمیتونه بکنه ، مگر اینکه از خر شیطون بیان پایین و دست از بمب ساختن بر دارن که اونم بعید به نظر میرسه .

Ronaldinho80
22-06-2009, 09:43
به نظر من فشارهایی به فیفا وارد شده ولی فیفا بر سر دوراهیه و هنوز تصمیم قاطعی نگرفته .

westlife26
22-06-2009, 23:08
چی شد ؟ دروغ بود ؟

R9TheBest
22-06-2009, 23:17
نه بابا دروغ چیه .. هنوز امریکا داره سر کره بحث می کنه .. کره ای ها هم خودشون زیاد تمایل ندارن که برن برای جام جهانی !!

Hassan_Bar3lona
22-06-2009, 23:43
کره ای ها هم خودشون زیاد تمایل ندارن که برن برای جام جهانی !!

جدا فکر کردی اینو گفتی یا همینجور پروندی؟ :دی

2 سال و نیمه خبر گزاری فارس جز دروغ هیچی نمینویسه بازم دارید فکر میکنید که راسته یا نه؟ اونور اب مارکا دارن که 6 ماه یه بار 1 جوک میگن مث رفتن رونالدینهو به چلسی اینورم فارس داریم که هفته ای یه بار خزولات تحویل ملت میدن :دی

R9TheBest
22-06-2009, 23:48
دلیل اینکه زیاد تمایل ندارن اینه که چون اکثر کشور ها بر ضد کره رای دادن که نباید باشه اونا هم زیاد دوست ندارن برن .. تازه کاپیتانشون هم گفته که بودن یا نبودن ما هیچ فرقی به حالمون نمیکنه !

hamed s.s topiran
23-06-2009, 00:16
من که هر روز اکثر خبرگزاری ها میرم این خبر رو ندیدم از کجا اومده خدا میدونه

shayan1989
23-06-2009, 01:24
اولا اینکه بد بختیمون چقدر شده که دست به دعا شدیم میخوایم با نا مردی بریم جام جهانی. مردونگیتون کجاست که همتون میگید اگه بریم چی میشه چی میشه میرم از یه تیم کله گنده 8تا میخوریم بر میگردیم. من خودم سر رفتنمون شرطهای زیادی بستم الانم به دلیل باخت فراریم:6qwup3: اما اینجور رفتن عین بی معرفتی!!!
یه نکته راجب کشور کره شمالی اینه که اونا دوست دارن با جهان بیرون ارتباط بر قرار نکنن اونا فقط یه پرواز دارن که به چین و همه کشورا برای اینکه به خواهن برن کره باید اول برن چین بعد از چین برن کره(کاری که تیم ملی ما کرد) فرودگاهشونم هفتهای 2روز کار میکنه. یه نکته جالب تر اینکه تو کشورشون موبایل ندارن و فقط برای ارتباطات نظامی از بیسیم استفاده میککنن تو کشورشونم اصولا چیزی به اسم پول وجود نداره!!!
اینا نکات جالبی بود که میشه گفت این کره شمالیها مردمان جالبین.
نکته اخر تو شهر پیونگ یانگ اصلا چراغ قرمزی وجود نداره!!!

Ronaldinho80
23-06-2009, 10:01
بلاتر:صعود كره شمالي نشان‌دهنده پيشرفت فوتبال است

رييس فدراسيون بين‌المللي فوتبال (فيفا) ضمن تبريك به تيم ملي كره شمالي براي صعود به مسابقات جام جهاني ‪ ۲۰۱۰‬گفت،اين نشان مي‌دهد كه پيشرفت فوتبال در سراسر جهان همچنان ادامه دارد.
به گزارش خبرگزاري رويترز از ژوهانسبورگ، سپ بلاتر اظهار داشت: به نظر من صعود كره شمالي به جام جهاني تاييد مي‌كند كه پيشرفت فوتبال متوقف نخواهد شد.
وي افزود: كره شمالي هميشه بازيكنان خوبي داشته است. اين تيم در گذشته در مسابقات زنان شركت داشته و بازيكنان خوبي در رده زير ‪ ۱۷‬و همچنين زير ‪۲۰‬ سال زنان دارد.
كره شمالي در جام جهاني ‪ ۱۹۶۶‬توانست يك بر صفر ايتاليا را در مرحله گروهي شكست دهد و در يك چهارم نهايي همين رقابت‌ها سه بر صفر از پرتغال جلو افتاد اما در نهايت پنج بر سه مغلوب شد.
اين تيم در مقدماتي جام جهاني ‪ ۲۰۱۰‬نيز پس از تساوي بدون گل مقابل عربستان، بعد از همسايه جنوبي خود، به عنوان تيم دوم گروه دوم آسيا، به مرحله پاياني اين رقابتها صعود كرد.
از گروه نخست نيز تيم‌هاي استراليا و ژاپن به طور خودكار به جام جهاني صعود كرده اند.

seedorf10
23-06-2009, 11:02
آقا بی زحمت این تاپیک رو ببندید که ما هر روز مجبور نباشیم بیایم اینجا رو بخونیم ببینیم میریم جام جهانی یا نه ، هر وقت خبر قطعی اومد دوباره بازش کنید ، لطفا

Arastoo 10
23-06-2009, 11:57
اگه اين خبر راست هم باشه من بازم دوست ندارم تيممون بره جام جهاني.
آخه بريم جام جهاني چي كار؟حالا ميگم سال 2006 رفتيم نمايش خوبي ارائه داديم؟!
نخير.فقط مسخره و تحقير شديم.برگشتن گفتن ايرانيا واسه تفريح اومدن!
گفتن ايران اصلا در حد جام جهاني نيست!و واقعا هم نبود...
اون موقع از لحاظ روحي و فني نسبتا وضع بهتري نسبت به حالا داشتيم رفتيم اون طور گند رفتن اونطور گند زدن و برگشتن.الان اگه ايران بره جام جهاني ديگه ببين چه گلي ميكاره...
من دوست ندارم تيم كشورم بيخود فقط بره جام جهاني.جاي اينكه كلي پول بيخود صرف اين سفر(!)بي هدف بشه بهتره همين پول رو حالا صرف آماده كردن تيم واسه سال 2014 كنيم تا حداقل كمي مقتدرانه تر به ميدان بريم و اينقدر ضايع نشيم...

Prison Break
23-06-2009, 12:05
يك شايعه خيلي عجيب :^o سايت فيفا هم نگاه كردم همون روز هیچی نبود اینا خوششون میاد شایعه درست كنند دل مردم رو خوش كنند !:-t