PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خداحافظ جام جهانی 2010

OM_ID
18-06-2009, 00:21
تیم ملی کشورمان پس از کش و قوس های فراوان سرانجام از راه رسیدن به جام جهانی باز ماند

به نظر شما ما باید چی کار می کردیم که نکردیم تا می تونستیم مثل کره یا استرالیا و ژاپن بی دغدغه و راحت به جام جهانی صعود میکردیم

M.R.H
18-06-2009, 12:10
بگو چی کار نباید می کردیم؟
رئیس فدراسیون درست و حسابی که نداشتیم;
علی دایی رو نباید میگذاشتن که گذاشتن;
بازیکنان با غیرت که به پرچم کشورمون تعصب داشته باشند نداشتیم;
بازیهای تدارکاتی خوب نداشتیم;
این همه دلیل کمه؟

hitman47
18-06-2009, 13:43
از همون اول معلوم بود این تیم جام جهانی برو نیست

ولی همه باید از قطبی حمایت کنند تا اخراج نشه. انصافاً تیمش خیلی بهتر از دایی نتیجه گرفته.
چون میدونم این فدراسیون بی عقل هست اینو میگم. فدراسیونی که برانکو رو به خاطر باخت به پرتغال(با کریس رونالدو وفیگو ودکو) اخراج میکنند بعید نیست قطبی رو هم اخراج کنند. ولی باید همه ایرانیان از قطبی حمایت کنند اگه لازم شد جلوی در فدراسیون تحصن کنند.
به هر قیمتی که شده قطبی باید بمونه.
قول میدم اگه قطبی بمونه جام ملتهای آینده به نام ایران ثبت میشه. جام جهانی برزیل هم با نام ایران مزین خواهد شد.

Unrepeatable Seven
18-06-2009, 13:45
تنها كار مفيد حفظ قطبي هست ، البته احتمالش خيلي پايينه !

Terry
18-06-2009, 13:46
کاری از دست ما بر نمی اومد تنها کاری که میتونستیم و کردیم حمایت تیم ملی بود که کم نزاشتیم

POUYA
18-06-2009, 14:02
حالا که گذشت

بهترین کار از این به بعد اینه که قطبی رو نگه دارن

OM_ID
18-06-2009, 14:06
یه نکته ای که باید اینجا اشاره کنم اینه که منظور من از انجام چه کارهایی این بوده که ما یعنی کل فدراسیون و سازمان باید چه راه کارهایی ارائه بدیم و چه فعالیتهایی داشته باشیم تا مثل دیگر تیم های حرفه ای راحت به جام جهانی سال 2016 صعود کنیم
ما باید از همین الان برنام ریزی کنیم
یکیش رو خودم میگم
ما باید از الان روی تیم امیدمون سرمایه گذاری وسیعی کنیم چون همین نفرات تیم امید سال 2016 میشن بازیکنهای بزرگسال ما - ما تا کی میخواهیم امثال مهدوی کیا و هاشمیان و داشته باشیم پس به نظر من یکیش سرمایه گذاری رو تیم امیده

ali.messi10
18-06-2009, 14:07
اول از همه فدراسیون بی عرضه ی ما که خودش هم بعضی وقتا نمیدونست میخواد چیکار کنه! به قول خداداد علی شیر خدایی بود!
دوم آقای دایی که با لجبازی هایی که کرد واقعا ضربه زد و تیمش واقعا حیف بود اسم تیم روش بذاری!!!!! با اون دستیارش! افاضلی هم شد دستیار؟!!!!
سوم هم نداشتن یک مهاجم گلزن! باز هم بر میگرده به علی دایی چون اگه اون موقع که دایی جلوی لائوس و مالدیو و گوام و .... به تعداد گلهاش می افزود ما یه سری جوون داشتیم که اگه اون موقع حداقل یه خورده تجربه کسب میکردن تا امروز اینجوری نباشه!
هنوز هم فکر میکنم عنایتی میتونست یه دایی جدید واسه ما باشه ولی باز هم آقای دایی با لجبازی هاش باعث شد تا عنایتی هم از تیم بره!!!!
متاسفم واسه آقای گل جهان!!!!!!:-&

راستی جام جهانی بدون ایران خیلی هم بد نیست چون مجبور نیستیم بگیم که اگه اون تیم ببره و اون یکی تیم مساوی کنه و ما هم ببریم و .... و هزار تا اگه و شاید دیگه، ما شاید صعود کنیم!!

ss_ss gahreman
18-06-2009, 21:43
ما به همه چیز باختیم بیشتر به مملکت

اخه توی این 4 سال دیدیت ایران یه برد درست حسابی داشته باشه نه واقعا دیدید؟؟؟

Mohsen_Bar3lona
18-06-2009, 23:29
ما به همه چیز باختیم بیشتر به مملکت

اخه توی این 4 سال دیدیت ایران یه برد درست حسابی داشته باشه نه واقعا دیدید؟؟؟

جونه مادرتون ول کنین این مسائل سیاسی رو.حالمو بهم میزنین بخدا.اه :3ztzsjm:

maxpower00062
19-06-2009, 01:28
فقط امیدوارم افشین قطبی رو برکنار نکنن و دوباره یه دایی دیگه بیارن:-&

Liverpudlian
19-06-2009, 01:33
ما بايد اول از همون اول يه مربی با کلاس همين افشين رو سرمربی ميکرديم من نميدونم اين فدراسيون دايی رو از کجا در اورد کرد تو تيم ملی ما تو طول بازيهای مقدماتی جام جهانی 3 تا مربی جا به جا کرديم آخه اين هم شد فدراسيون مشکل اساسی ما فدراسيون ما هست که بايد سازماندهيش عوض بشه من موندم اين فدراسيون چطور فدراسيون برتر اسيا شد
بعد از همين الان هم بايد بشينن بررسی کنن کجای کار مشکل داشت که ما جام جهانی نرفتيم

AmiR Tifo36
19-06-2009, 01:55
به نظر من بيشتر تقصير ها گردنه علي آباده...
نبايد 1 شبه دايي رو جاي قطبي مربي ميكرد...

Paridokht
19-06-2009, 04:42
نتیجه استفاده بهینه از دایی همینه دیگه:29:

Only Gerrard 8
19-06-2009, 05:21
اگه اين کفاشيان نبود ايران تيم اول هم رفته بود جام جهانی اخه دايی با چه تجربه ای اومده رو نيمکت تيم ملی نشسته با تجربه مربيگری سايپا

2+2
19-06-2009, 08:05
در مورد تيم ملي و اين مديريتش منم فقط ميتونم بگم كه خداحافظ جام جهاني وبس

hitman47
19-06-2009, 20:15
خدایا نسل همه مربیان بی تجربه ایران رو از روی زمین بردار

Real4Ever
19-06-2009, 20:48
ناراحت شدم که نرفتیم، ولی بهتر. شاید باید باعث شه که یه تغییر حسابی بکنیم و یه تکونی به خودمون بدیم!!!!
بدون رو دربایسی دایی آتیشی به تیم ملی زد که قطبی که هیچی، فرگوسن هم می اومد نمی تونتست کاری بکنه!!!!

Terry
19-06-2009, 21:25
اقایان قطبی هم کاری نکرد این همه گفت راه بردن کره رو بلدم این بود
مربی باید مثل برانکو باشه
مربی باید خارجی باشه
مربی باید خودش تصمیم بگیره

Ronaldinho80
19-06-2009, 21:45
مگه چیکار کردیم که... ؟

خشت اول چون نهد معمار کج تا ثریا می رود دیوار کج

این حکایت فوتبال ما در راه جام جهانی 2010 بود که با یک انتخاب ناشیانه و غیر کارشناسانه همه چیز به هم خورد و از همون اول هم میشد این وضع رو پیش بینی کرد .
و بازیکنان مربیانی که در این راه با تیم ملی بودندو سایر عوامل همه و همه قربانیان این تصمیم بی منطق شدند .

Ashkan
19-06-2009, 21:46
زمان برانکو مخصوصا اون اواخرش هم دایی تصمیم میگرفت نه برانکو.