PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نظرسنجی//مقصر عدم صعود تیم ملی به جام جهانی؟

javadjtv
17-06-2009, 23:42
سلام
با تساوی کره شمالی مقابل عربستان،تیم ملی دیگر هیچ شانسی برای صعود به جام جهانی ندارد.
حال با توجه به این شرایط،شما کدام گزینه را مقصر می دانید؟
[Only registered and activated users can see links]

Valencia
17-06-2009, 23:50
بذار دقیق بگم
اول از همه تک تک اعضای تربیت بدنی که همشون نالایق بودند و از فوتبال چیزی سر در نمی آوردندو کسی که اونا رو انتخاب کرد و انتخاب یک عده به عنوان اعضا و رئیس فدراسیون فوتبال که نقش مترسک رو داشتند و از خودشون هیچ اراده ای نداشتند (حتی انتخاب سرمربی که دایی رو رئیس جمهور انتخاب کرد) و بهترین بازی دوستانون باید با تیم های درجه چهار آفریقایی و آسیایی باشه و بعدشم که دایی رو آوردند شروع به جنگ با همه و لجبازی و خود رایی کرد و بازی با عربستان هم نتیجشو دید
قطبی هم از 3 بازی که 2 تاش واقعا سخت بود 5 امتیاز حساس آورد و من اون رو مقصر نمیدونم ای کاش که نرفتن ما رو تقصیر اون نندازند!

Er Pupone
18-06-2009, 00:03
بذار دقیق بگم
اول از همه تک تک اعضای تربیت بدنی که همشون نالایق بودند و از فوتبال چیزی سر در نمی آوردندو کسی که اونا رو انتخاب کرد و انتخاب یک عده به عنوان اعضا و رئیس فدراسیون فوتبال که نقش مترسک رو داشتند و از خودشون هیچ اراده ای نداشتند (حتی انتخاب سرمربی که دایی رو رئیس جمهور انتخاب کرد) و بهترین بازی دوستانون باید با تیم های درجه چهار آفریقایی و آسیایی باشه و بعدشم که دایی رو آوردند شروع به جنگ با همه و لجبازی و خود رایی کرد و بازی با عربستان هم نتیجشو دید
قطبی هم از 3 بازی که 2 تاش واقعا سخت بود 5 امتیاز حساس آورد و من اون رو مقصر نمیدونم ای کاش که نرفتن ما رو تقصیر اون نندازند!
هرچی میخوایم نزنیم توی جاده خاکی و ربط ندیم به سیاست نمیشه :34: .
اما وقتی گند المپیک پکن رو پشت 2000 و اندی مدال بی ارزش که اکثرا توی مسابقات و ترنمنتهای من درآوردی (مثه کشورهای اسلامی با افغانستان و تاجیکستان و ... ), پنهان میکنیم . شک نکن بازهم این فریبها و گول زدن ها ادامه داره .
فردا خیلی راحت اقای علی ابادی و نون خورهای اون ( مترسک و تاج ) میاند و میگن هرکاری لازم بود شد و 300 تا بازی تدارکاتی گذاشتیم و اردو اسپانیا رفتیمو و... تیم نتیجه نگرفت . چی کار باید کنیم ؟؟
بعد روز از نو و روزی از نو . 3سال دیگه دوباره تیم المپیک حذف میشه و تیم ملی هم به جام جهانی نمیره چون مسولان ورزش و فدراسیون غیرقابل تعویض هستند

ITALIANO
18-06-2009, 00:06
اول از همه که به کره شمالی تـــبریک میگم ، عربستان هم مطمئنا برای جام جهانی دست گرمی خواهد بود ! عربستان احتمالا جلوی بحرین یا نیوزلند اوت خواهد شد!
با اینکه هممون میدونیم که اگر به جام جهانی می رفتیم بازم پر فروغ ظاهر نمی شدیم ولی حداقل می تونستیم خودمونو دلخوش نگه داریم که تو جام جهانی بازی خواهیم کرد.
مقصر خیلی ها بودند!حتی به نظرم به سیاست هم برمی گرده که اصلا بازش نمی کنم.
شانس ما دست خودمون بود ولی وقتی تیم لیاقت حضور در این تورنمنت مهم رو نداره پس بهـــتره که اصلا نره...! بازی ایران و عربستان تو آزادی که 2-1 باختیم ، حتی اگر مساوی می گرفتیم الان وضعیتمون این نبود! دایی نقش به سزایی داشت ، هیچوقت اون مکالمه 25 دقیقه ای 1 هفته قبل از بازی با عربستان تو زمین حریف که 1-1 شد رو یادم نمیره. بازیکنا رو 1 هفته قبل الکی برد تو کیش و عربستان چرخوند! هم به لیگ لطمه زد و مسابقات اون هفته لغو شد و هم بازیکنا رو نتونست با شرایط آب و هوایی وفق بده! ای کاش در این اواخر از ممد مایلی استفاده می شد به جای قطبی! شاید محبوبیت قطبی سر نرفتن تیم ملی به تورنمنت کمتر بشه! حیف این مرده.
اگر امروز اون گل دقیقه پایانی رو نمی خوردیم و کره رو 1-0 می بردیم الان با توجه به تساوی این دو تا تیم ، ما مستقیم صعود می کردیم ! فدراسیون هم انصافا برنامه ریزی دقیق و فوق العاده ای کرد.

دیگه وقت نشد از بازیهای المپیک هم یاد کنیم...! :1:

پ ن : هرچقدر که میگذره ،اعراب نزد ایرانیان منفورتر می شوند!

RealMadrid7
18-06-2009, 00:08
این مشکل به فرد خاصی برنمیگرده.در واقع مشکل اصلی و ریشه ای تو ورزش کشوره.مثلا قرارگرفتن افراد غیرمتخصص تو پستایی که اصلا نسبت به اون آشنایی ندارن.وقتی رئیس فدراسیون والیبال میره تو کشتی کشتی میره لاباقالیا و .... نمیشه توقع داشت روند صعودی داشته باشیم.دوره ی بعد المپیک که نه ساعی هست نه رضازاده به نظرتون قراره چه اتفاقی واسمون بیافته؟!فوتبال هم همینطوره.تیم ملی رو یه سری افراد غیرمتخصص و جوگیر کنترل میکنن.تیمی که نیمکتش اینهمه بی ثبات باشه حاشیه اینقد زیاد باشه توش و هرکی ساز خودش رو بزنه تهش مشخصه چی میشه.

خبر ساعت 22 شبکه 3 گفت علی آبادی گفته تیم ملی بره بالا 1 میلیارد تومن جایزه میدیم.همونجا گفتم خبر تساوی کره-عربستان رو پیشاپیش بش دادن یه همچین جایزه ای گذاشته!

در کل ورزش کشور دچار یه بیماری شاید لاعلاج شده.با این وضعیت مدیریتی هم هیچوقت به ثبات نمیرسه.

این حذف زودهنگام هم برای من و شما اتفاق خوبی بود که بیشتر ازین وقت و احساسات خودمون رو صرف چیزایه بی ارزش نکنیم!

Alessandro
18-06-2009, 00:11
به نظر من که بیشترین کسی که در این نتیجه مقصر بود شخص علی کفاشیان بوده و بس/

خداحافظ جام جهانی:29:

PAOLO
18-06-2009, 00:14
ای ایران طلسم شده کی میشه روی خوش به تو ببینیم.نمیدانم این مردم چه گناهی مرتکب شدن اون از کشورداری اینم از فوتبالمون.تخته کنیین در این فوتبال رو برین پی کارتون.

SSMAJIDI
18-06-2009, 00:18
به نظر من فوتبال ایران به مدت چهار سال از عربا عقب موند.و تنها دلیلی ه می توان نام برد خرج کردن پول هست/میدونید چرا فوتبال عربا اینقدر در سطح تیم ملی و باشگاهی پیشرفت کرده بخاطره این هست که به ورزششون اهمیت میدن و شبکهای جداگانه میزنن مثل ما نیستن که بازی تیم ملیمون شروع شده ولی دارن جومونگ یا تبلیغات یا ...... نشون میدن.
2)نداشتن ثبات مدیریتی کفاشیان
3)جو غلطی که برای تیم ملی ما درست کردن که مردم اصلا به تیم ملیشون به مقدار تیم باشگاهیشون تعصب ندارن
4)نداشتن یک ترکیب ثابت هم در زمان قطبی و هم زمان دایی.

saeed.ss
18-06-2009, 00:20
علي كفاشيان : اگر به جام جهاني هم صعود نكنيم، اتفاق خاصي نمي‌افتد

مقصر همین هست دیگه.اینم حرف زدنش

saeed_cris
18-06-2009, 00:23
به نظر من همی این گزینه ها به صورت کم و زیاد مقصرن ولی من مقصر اصلی رو کفاشیان میبینم

که واقعا باید پاسخ گو به مردم باشه.......
چقدر ما از فوتبال دنیا عقیم .ژاپن وکره برای مراحل بعد جام جهانی برنامه ریزی میکنن ولی ما چی هنوز تو مقدماتی موندیم ومنظر حماسه هستیم.

Er Pupone
18-06-2009, 00:27
این مشکل به فرد خاصی برنمیگرده.در واقع مشکل اصلی و ریشه ای تو ورزش کشوره.مثلا قرارگرفتن افراد غیرمتخصص تو پستایی که اصلا نسبت به اون آشنایی ندارن.وقتی رئیس فدراسیون والیبال میره تو کشتی کشتی میره لاباقالیا و .... نمیشه توقع داشت روند صعودی داشته باشیم.دوره ی بعد المپیک که نه ساعی هست نه رضازاده به نظرتون قراره چه اتفاقی واسمون بیافته؟!فوتبال هم همینطوره.تیم ملی رو یه سری افراد غیرمتخصص و جوگیر کنترل میکنن.تیمی که نیمکتش اینهمه بی ثبات باشه حاشیه اینقد زیاد باشه توش و هرکی ساز خودش رو بزنه تهش مشخصه چی میشه.

خبر ساعت 22 شبکه 3 گفت علی آبادی گفته تیم ملی بره بالا 1 میلیارد تومن جایزه میدیم.همونجا گفتم خبر تساوی کره-عربستان رو پیشاپیش بش دادن یه همچین جایزه ای گذاشته!

در کل ورزش کشور دچار یه بیماری شاید لاعلاج شده.با این وضعیت مدیریتی هم هیچوقت به ثبات نمیرسه.

این حذف زودهنگام هم برای من و شما اتفاق خوبی بود که بیشتر ازین وقت و احساسات خودمون رو صرف چیزایه بی ارزش نکنیم!
هرچی سعی میکنیم بهش فکر نکنیم نمیشه :292:
به هر حال اینها به اسم من و شما و در نهایت ایران میرن و توی جهان بازی میکنن . سرافکندگی و ذلت اونها گریبان گیر مردم میشه . خوشبختانه یا متاسفانه توی ایران هستیم ( البته ایرانی بودن که باعث خوشبختیه ولی ... به هرحال بگذریم !) . این روزها ورزش بیش از هرچیزی باعث مطرح شدن یه کشور میشه و اصلا خوبیت نداره که ایران با این عظمت و تاریخ به این شکل زیر دست و پای یه سری کشور تازه به دوران رسیده له بشه
خدا ریشه ی هرچی مدیر نالایق هست رو از بیخ و بن بکنه :winksmiley02:

Seyed
18-06-2009, 00:31
این نظر سنجی کامل نیست چون فقط 4 تا مقصر گذاشته در حالی که مقصر اصلی یه گزینه پنجمیه و اونم موارد اول تا سوم + بازیکنا هست

دلیل عدم موفقیت این تیم و عدم صعودش اول از همه و مهمتر از همه سازمان تربیت بدنی هست که اولا با کارا و سیاست ها مزخرفی که داشت بدجور به ورزش این مملکت به ویژه فوتبال ضربه زد و دوما اینکه با بازی هایی که سر استقرار یه رئیس فدراسیون خوب در آورد و خود علی آبادی با طمعی که به این صندلی کرده بود این فدراسیون رو معلق نگه داشت و باعث دیر اومدن روی کار این فدراسیون شد و ضربه بدی رو به این فوتبال زد

اما بعد اون باید گفت که بیشترین ضربه رو خود مسئولای روی کار اومده این فدراسیون با عدم شجاعت و قاطعیت و حرف شنوی بیش از حد از پدر ورزش ایران :-& به این تیم زد و با اینکه خودش می دونست علی دایی به خاطر نفرتی که ازش بین بازیکنا هست و برعکس نمی تونه این تیم رو موفق کنه اما به حرف پدر ورزش ایران :-& گوش کرد و ...

و اما مقصر بزرگی که از گناهش نمیشه گذشت و البته فکر کنم تا ابد دهر مورد لعن و نفرین :D ایرانیا فوتبال دوست و فوتبال فهم برای خودش جور کرد اون علی دایی بود که اولا با اینکه خودش نفرتی که بین بازیکنا و مردم داشت رو می دونست و خودشم می دونست که با خیلی از بازیکنایی که مورد نیاز این تیم هست مشکل داره اما با تجربه کمی که داشت قبول کرد به این تیم بیاد و ثانیا اینقدر تو این تیم لجبازی کرد و با همه دعوا کرد تا نتیجش 5 بازی و 6 امتیاز و البته باخت برای اولین بار توی آزادی به عربستان :-& شد

اما بعد از اینا مقصر دیگه ای هست که شاید خیلی ها بین اون سه تا اینو گم کنند اما واقعا بازیکنامون هم مقصرا کمی نیستند . کم کاری بازی کنا (منهای این یکی دوتا بازی آخر) واقعا تو ذوق می زد . بی انگیزگی ،بی تعصبی ،بی تاکتیکی ،کم کاری چیزایی بود که تو این تیم ملی به چشم می خورد و واقعا نمیشه ازش براحتی گذشت اما خوب با وجود اون سه تا مقصر بزرگ اینا و حتی اشکالات جزئی قطبی ( که واقعا نمیشه براش تاثیر منفی آنچنانی تو تیم قائل شد اگر تاثیر مثبتشو نا دیده بگیریم...) رو به خوبی می پوشونه...

RealMadrid7
18-06-2009, 00:33
هرچی سعی میکنیم بهش فکر نکنیم نمیشه :292:
به هر حال اینها به اسم من و شما و در نهایت ایران میرن و توی جهان بازی میکنن . سرافکندگی و ذلت اونها گریبان گیر مردم میشه . خوشبختانه یا متاسفانه توی ایران هستیم ( البته ایرانی بودن که باعث خوشبختیه ولی ... به هرحال بگذریم !) . این روزها ورزش بیش از هرچیزی باعث مطرح شدن یه کشور میشه و اصلا خوبیت نداره که ایران با این عظمت و تاریخ به این شکل زیر دست و پای یه سری کشور تازه به دوران رسیده له بشه
خدا ریشه ی هرچی مدیر نالایق هست رو از بیخ و بن بکنه :winksmiley02:

میدونی عزیزم به نظر من یه مدیر اگر خیلی هم لایق باشه نمیتونه تو یه سیستم کپک زده ی مدیریتی لیاقتش رو نشون بده.اگر هم دووم بیاره و تا مدتی لیاقتش رو ثابت کنه در نهایت عفونتهای موجود باعث بیماریش میشه!!

ایران ما عظمتش خیلی بیشتر ازین چیزاس!روزگار همیشه به یه شکل نمیمونه روزی هم 4 نفر که بخوان خودشون رو فدای ایران کنن پیدا میشه که امور رو تو دستشون بگیرن و نام ایران و ایرانی رو به افتخار همیشگیش برگردونن.کی نمیدونم ولی اون روز میرسه!

ARG_MANUTD 4 EVER
18-06-2009, 00:39
پ ن : هرچقدر که میگذره ،اعراب نزد ایرانیان منفورتر می شوند!

ما که اورضه نداریم:53: چرا هر بلایی که سر ما می اید باید سر عربها بندازیم همه چیز در دست ما بود هم امسال و هم هشت سال پیش اما حیف که...

بنظر من فیفا سهمیه اسیا را به سه تیم برگردونه خیلی بهتر می شود هیچ کدام به غیر از تیم های کره جنوبی ژاپن و استرالیا استحقاق حضور در جام جهانی را ندارن

arashss
18-06-2009, 00:41
فقط و فقط فدراسیون فوتبال............

Barcelonistas
18-06-2009, 00:45
آخه این مدیدریتی بود که داشتن؟

بهترین فدراسیون آسیا(نمیدونم رو چه اساسی ایران شد)که نتونه 1 میلیارد تو خزانش داشته باشه که درخواست آرژانتین رو بپذیره رو باید ...
کفاشیان 1 مدیر نالایق بود وبس.با ندونم کارییاش 70 میلیونو بدبخت کرد.

حالا باید بشینیم واسه کره شمالی که تا حالا ایرانو نبرده دست بزنیم که رفت جام جهانی.

یه ناکامی بزرگ دیگه.خدا نمی خواست ایران بره.دقیقه 92 توپ کره شمالی چه جوری تو گل نمیره؟

کفاشیان متاسفانه تو سمت خودش میمونه.تاکید فیفا بر روی ثبات مدیریت است.یعنی بیچارگی.

RED DEVILS
18-06-2009, 00:56
فدراسیون مقصر اصلی هست چون نتونست تصمیم درستی برای انتخاب یک سرمربی بگیره.افشین قطبی چی کم داشت که باید بجاش علی دائی به عنوان سرمربی تیم ملی انتخاب میشد در حالی که حتی دوره مربیگری هم ندیده بود!؟
تا کی باید انتظار موفقیت فوتبالمون رو بکشیم؟؟؟همیشه ادعا میکنیم که بالاتر از سطح آسیا هستیم ولی از پس همون تیمهای آسیایی هم برنمیایم.باید در انتظار روزی باشیم که فوتبالمون حرفی برای گفتن داشته باشه و اون روز معلوم نیست کی فرا برسه؟؟؟؟؟
مثل همیشه باز هم در انتظار...

OM_ID
18-06-2009, 00:57
ببینید فوتبال ما که همش سیاسیه
چرا وقتی از همون اول که می خواستن برای تیم ملی مربی انتخاب کنن افشین قطبی تا ثانیه آخر سرمربی تیم ملی بود یهو معلوم نشد از کجا ...چرا....و چگونه دایی شد سرمربی تیم ملی و کلی بگم آقا بالا سر فوتبال ایران
اینا مسائلیه که سازمان تربیت بدنی باید جواب بده و فدراسیون فوتبال که همش پز بهترین فدراسیون آسیا رو میده باید الان بیاد جوابگو باشه نه این که بعد از این شکست خفت بار یکی یکی سرشون مثل کبک تو. برف کنن و پشت سر هم قایم شن:53:

inter_is_mylife
18-06-2009, 01:19
بدون شك فدراسيون وعل دائي به يكاندازه مقصر هستن
فدراسيون با تصميمات سياسي گرفتنش و علي دائي با لج بازيهائي كه كرد و نالايق بودنش..البته بيشتر دائي..چون خودش هم ميدونت پستي كه تحويل گرفته رو لايقش نيست ..اگه ذره اي وطن پرستي داشت پيشنهاد رو رد ميكرد..ولي خب دائي قبلا هم عمري تيم ملي رو فداي ركورد شكني هاي خودش كرده بود..انگار تيم ملي رو واسش سند زده بودن
قطبي چرا مقصره؟؟مقصر اصلي كسي نيست جز جناب سياسي اقاي دائي

ILARY BLASI
18-06-2009, 01:49
انتظار ما از قطبی خیلی بیشتر بود...به هر صورت ما او را اوردیم که متحول شیم اما هیچ تغیری نکردیم ...او تیم رو چهارم تحویل گرفت و چهارم هم تحویل داد...این اسمش پیشرفته؟؟؟؟؟ به هر صورت امیدوارم با برنامه ریزی منطقی در اینده حرکت کنیم...من چهارمی ایران را در همین سایت پیش بینی کردم و خیلی ها به من معترض شدند....در هر صورت اتش زدن پوستر بزرگ قطبی در ساعت 12:45 بامداد پنج شنبه در منطقه گیشا حرکت جالبی نبود....

SpEeD
18-06-2009, 01:54
گزینه اشتباه هستند باید اینجوری باشن
1- علی دایی

2- علی دایی منفور

3-علی دایی کینه ای

4- علی دایی عقده ای

5- تربیت بدنی ف فدراسیون ، برنامه ورزش از نگاه دو ، برنامه ورزش ومردم

saeed_messi
18-06-2009, 02:00
بدون شک فدراسیو فوتبال....:3ztzsjm:

Moein-Chelsea
18-06-2009, 06:30
به نظرم هم تربیت بدنی هم اون دایی......مقصر بودن که توی اعصاب 70 میلیون ایرانی راه رفتن
خیلی متاسفم:29:

just juve
18-06-2009, 07:42
فقط فدراسیون فوتبال مقصره اونم با کنار گذاشتن دایی چون که من نظرم اینه که اگه دایی بود اگر تو این 3 بازی بیشتر از 5 امتیاز نمیاورد کمترم نمیاورد اومدن مثل عربا تا تقی به توقی شود مربی عوض کردن اینکارشون اشتباه بود.
مثلا همین اقای قطبی ارش برهانیو اورد تو زمین که بگه بفرما اینم یه استقلالی و بجاش کریمی کشید بیرون حالا اون به کنار چرا برهانیو اوردی تو لااقل خلعتبریو میاورد که حفظ توپ کنه به هر حال رفتیم تا مسابقات جام ملتهای اسیا انشالله اونجا یه غلطی کنیم و از حیثیت به باد رفته ی ایران دفاع

khaf Esteghlali
18-06-2009, 07:55
فقط فدراسیون که برای 3 بازی دایی را عوض کرد در هر حال قطبی آنگونه که انتظار می رفت اصلا ظاهر نشد:29:

R0NALD0
18-06-2009, 08:21
نمي دونم دوست عزيزي كه نظر سنجي رو راه انداخته چرا به كساني كه بيشنترين تاثير رو داشتن يعني بازيكنها گزينه اي رو اختصاص نداده؟
وقتي آقاي هاشميان آخرين بازي اي كه براي تيم ملي گل نزده يادش نمي آد چرا از تيم كنار نمي كشه؟ اين همين آدمي نيست كه مي گفت من دارم پاسوز علي دايي مي شم؟
وقتي مهدي مهدوي كيا كه بيشترين هنرش فرار از كناره ها و سانتر روي دروازه بوده توي 90 دقيقه حتي يك سانتر هم نمي كنه واسه چي با تيم ملي خداحافظي نمي كنه؟
وقتي هادي عقيلي توي هر بازي حساس سنگين ترين سوتي ها رو مي ده واسه چي ما عدم نتيجه گيري رو گردن كسي جز بازيكن بندازيم؟
فقط كافيه باي رفت و برگشت با كره جنوبي و رفت و برگشت با عربستان رو به ياد بياريد تا اوج هنر نمايي خط دفاع رو يادتون بياد.
وقتي مربي تيم ملي ادعا مي كنه كه در سطح اول جهان هست 2 بازيكن با خصوصيات كاملآ مشابه رو به اتفاق بازي مي ده و آندانيك و نكونام با هم بازي مي كنند بايد هم ميانه زمين ما دست حريفان بيفته... چرا انتظار صعود به رويداد مهم جام جهاني رو داريم
اتفاقآ خيلي خوب شد كه به جام جهاني با ين وضع نرفتيم . تيم ما در بازي با كره شمالي و امارات كه 100% به پيروزي نياز داشت ديديم كه چه جوري بازي كرد .با اين بازي مي خواست به جام جهاني بره؟
اين نسل فوتبال ما بايد عوض بشه و بازيكناني مثل كاظميان , خسرو حيدري , سياوش اكبرپور و .. كه دائمآ توي زمين مي دوند رو بايد جايگزين كنيم
اين هم نتيجه شعار عجيب و غريب ما به فاكتور تجربه نياز داريم ........
فاكتور تجربه موقعي ارزش پيدا مي كنه كه بازيكن هم در حد معقول فوتبال بازي كنه
توي 30 ثانيه آقاي نصرتي در بازي با كره جنوبي 2 تا سوتي داد و گل رو خورديم :53: اينه تجربه ؟
در انتها بايد يك تشكر ويژه كنم از سيد مهدي رحمتي :27:كه واقعآ باعث شد حداقل تا آخرين لحظات اميدوار باشيم

Nastaran
18-06-2009, 08:21
همشون مقصرن ولی دیگه چه فرقی میکنه!!!
ماها همیشه عادت داریم بعد از همه ی خرابکاری ها دنبال مقصر بگردیم
گند زدن به فوتبال این مملکت همشون واسه پول بازی میکنن
تا جام جهانی دیگه هم کی مرده,کی زنده از کجا معلوم تیممون بدتر از این نشه؟؟؟؟؟!!!!!!!!

TheSpecialOne
18-06-2009, 09:16
خوب اینم از افشین لاف زن :32:
این نظر سنجی چیز چرتیه چون خود افشین امپراطور (:*:84:*::*:84:*:) جوابمونو داده :

" افشين قطبي كه ديروز و پس از نشستي با محمد علي آبادي در فدراسيون فوتبال حاضر شده بود تا طبق قرار، پاسخگوي پرسش ها باشد، بخوبي مصاحبه را اداره كرد و به هيچ وجه نيز تحت تاثير حاشيه ها قرار نگرفت تا نشان دهد كه با عزمي جزم آمده است تا دل مردم ايران را با صعود به جام جهاني شاد كند. در اين مساله نيز شكي ندارد و مصمم اعلام كرد: اگر به جام جهاني نرفتيم، تمام تقصيرها را به گردن من بيندازيد." ([Only registered and activated users can see links])

مهدوی کیا و هاشمیان باید گورشونو گم کنن برن. دیگه وقتشه قبل از اینکه مردم با اردنگی بندازنشون بیرون خودشون خداحافظی کنن برن ... واقعاً زشته که یه بازیکنی که تو 3 سال اخیر فوتبالیش فقط 3 تا گل زده (هاشمیان) بیاد به تیم ملی دعوت بشه چه برسه به اینکه بخواد فیکس یا ذخیره هم بازی کنه :53: فکر نمیکنم هاشمیان تو تعریف ایران هم شاغل محسوب بشه (2 ساعت کار تو هفته) :32: این همه گفتیم آقا یکی به خسرو حیدری نگاه کنه هیچ کدوم حرف گوش نکردن، یه گوششون در بود و اون یکی هم دروازه !!! برانکو هم همین شکلی با مبعلی لج کرد :29::29: بازی با کره شمالی که باید میبردیم نه حمله میکردیم و نه مربی ترسومون جرات تعویض کردن داشت !!! بازی با کره هم که گند زد با اون تعویضاش. مهدوی کیا تقریباً کامل بازی کرد :53: ولی بهترین بازیکن لیگ ...
واقعاً متاسفم که نه فدراسیون خوب داریم و نه مربی خوب و نه هیچ چیز خوب !!! هر چی مربی آوردیم یکی از یکی ترسوتر بودن !!! خدا پدر دایی رو بیامرزه که تا حدودی لژیونر سالاری رو از تیم ملی ریشه کن کرد، هر چند که لجبازیش با کریمی و حیدری هم نقش خوبی تو صعود نکردنمون به جام جهانی داشت.

خداحافظ جام جهانی، خداحافظ افشین لاف زن [Only registered and activated users can see links]

حالا تنها راه صعودمون به جام جهانی اینه که کره شمالی بره هر چه سریعتر بمب اتمی بسازه :32::32:باید زوری هم که شده چند تا دانشمندمونو بهشون غالب کنیم :29::29:

nesta
18-06-2009, 09:52
1-سازمان تربیت بدنی واسه اینکه علی آبادی رئیس فدراسیون بشه 2تا مترسک دیگم واسه انتخابات علم کردن تا نگن از قبل علی آبادی انتخاب شده
2-کفاشیان اینقدر ذوق کرده بود میخواد رئیس شه که به مسئولیتی که میخواست قبول کنه فکر نکرد فقط میخواست مشهور شه فقط واسه خالی نبودن عرصه اومده بود ولی شد رئیس فدراسیون(بی کفایت ترین رئیس فدراسیون تا الانه). بعدم با اون انتخاب گندش (علی دائی سرمربی تیم ملی):-o
3-علی دائی-مغرور-لجباز-عدم توانائی و مدیریت کافی واسه اداره تیم (مگه هر کی بازیکن خوبی بود حتما مربی خوبیم هست):-&:53::53:
4-بازیکنا که واسه حفظ ساق پاشون درگیر نمیشدن فوتبال ملی رو به باشگاها فروختن مخصوصا لژیونرها-بی غیرتا:-&
همه مقصرن و فقط و فقط افسوس واسه کشوری که با این همه هوادار تو معتبرترین رقابت فوتبالی سهمی ندارد

Pou Manchester
18-06-2009, 09:56
قبل از اومدن افشین مقصرهای زیادی برای عدم صعودمون وجود داشت .
اما بعد از اومدنش فقط و فقط افشین قطبی مقصر بود !
بخاطر وعده و وعیدهای الکیش و بازیهای محتاتانه و ترسو بازی کردنش . بخاطر بازی ندادن مبعلی ، کاظمیان ، خلعتبری ، حیدری و .... .
نمیدونم چرا هر کی میاد مربی ایران میشه کلید میکنه به یه بازیکن . آخه یکی نیست بگه پژمان نوری و آندو رو تو بازی که برد میخوای همزمان میزارن تو زمین ؟ دو تا بازیکن دفاعی !!!
خلاصه ما از همه ی ظرفیت فوتبالمون استفاده نکردیم و حالا فقط باید بشینیم حسرت بخوریم ! :-w

Fenrir Greyback
18-06-2009, 10:06
خب سازمان تربیت بدنب و شخص علی آبادی واقعا متخصص این کار نیستن و به نظر من فقط به فکر منافع شخصیشون بودن مثالش اون زمان که میخواست رئیس فدراسیون فوتبال بشه و فیفا نمیذاشت! جاب اینجاست هیچ رقمه هم کوتاه نمیومدن!!

Cactus
18-06-2009, 10:47
آقا دیگه تموم شد حالا دیگه نباید دنبال مقصر بگردیم ولی از نظر من سازمان تربیت بدنی

Javad_M
18-06-2009, 10:58
با سلام
امسال ایران بدترین سال و ناموفق ترین سال تاریخ نه تنها فوتبالی بلکه ورزشی خودش رو سپری کرد

کار از اونجایی شروع شد که فدراسیون می خواست با یه تیر دوتا نشون رو بزنه (گهی خیال باطل ) ولی نمیدونست یا نمی خواست بدونه که نه میشه همزمان جوانگرایی کرد و نه به جام جهانی رفت خوب با علی دایی شروع کرد که هم مربی جونی داشته باشه و هم از بازیکنان جوان
وهم به جام جهانی راه بیدا کنه بدین تریب بود که علی دایی بیخود و بی جهت بر روی تعدادی از بزرگان ایران که هرکدوم میتونستن نتیجه ی بازی رو رقم بزنن خط بطلان کشید
از طرفی هم با عث بی برنامگی در لیگ شد که یک ماه یک ماه لیگ تعطیل میشد و تو دوهفته باید جر اون یک ماه تعطیلی رو کشید در بعضی روزها هم تیم ملی با بنج بازیکن تمرین میکرد و این از نظر علی دایی هیچ اشکالی نداشت
خوب دایی باخت به عربستان تا از کار برکنار بشه اما نه به دست فدراسیون
یک باخت یک برد و سه مساوی اگه بدونیم که سه تا بازی در داخل خانه انجام داده و دوتا بازی خارج از خانه هم با تیم های عربی بوده ضعف مفرد این مربی رو نمایان میکنه

در حالی که میشد گفت کار تمام شده بود برای ایران فدراسیون تو چند روز کاملا معکوس عمل کرد و با مری کهنه کار که بیشتر به علت اختلاف با دایی بر سر کار اومد شروع کرد
مایلی کهن که کاملا اگاه بود شایید صعود ایران به جام جهانی امری محال به نظر میرسه و نمیتونست خودش از تیم ملی کنار بره شروع کرد به اعلام بیانیه های مخرب تا یه جوری فدراسیون اونو کنار بذاره
مایلی بدون انجام هیچ بازی و تمرینی کنار رفت تا فقط این وسط وقت از بین رفته باشه و بازم انتخاب غلط فدراسیون و بی برنامگی

حالا که میشد گفت نوش دارو بس از مرگ سهرابه قطبی رو به عنوان سرمربی انتخاب کرد که حداقل اگه ایران به جام جهانی نرفت از محبوبیت قطبی استفاد کنن و اوضاع رو یه جوری ماست مالی کنن
قطبی هم انگار اینبار که به ایران اومده بود یادش رفته بود که قلب شیر رو با خودش بیاره یا اینکه یکی تو ایران ازش گرفته بود این قلب شیر رو و انگای نمی دونست که با بردن حداقل یکی از دو کره جواز صعود رو میگیره

و امیدواریم این داستان دیگه ادامه نداشته باشه ....

Death Angel
18-06-2009, 11:26
صد در صد سازمان تربیت بدنی و علی آبادی.تیمی که مدیریت و برنامه ریزی توش حرف آخر رو بزنه بهتر از این نمیشه

Terry
18-06-2009, 11:30
صد در صد علی آبادی کفاشیان بد بخت که فوتبال نمی دونه چیه

L . F . C
18-06-2009, 11:37
به نظر من مقصر اصلی ناکامی تیم ملی فدراسیون و بخصوص کفاشیان هستش چون اون با آوردن علی دایی و با گذاشتن او در حالی که حتی مدرک 1 آسیا رو نداره به تیم ملی و کشورش ظلم کرد . تازه همون موقع که گزینه های سرمربیگری تیم ملی رو انتخاب کردن و قطبی هم بینشون بود اگر از همون اول خود قطبی رو سرمربی میکردن به جای دایی الان ما به جام جهانی صعود کرده و خوشحال بودیم .

ولی ...

Mohammad_AcMilan
18-06-2009, 11:49
همش تقصیر فدراسیونه که علی دایی رو آورد رو کار! اگه ما اون باخت مسخره به عربستان و مساوی مسخره تر با امارات رو نداشتیم الان راحت صعود کرده بودیم!

M.R.H
18-06-2009, 12:02
شخص کقاشیان.
و همه بازیکنا که هیچ کدومشون غیرت توی وجودشون نیست البته بجز سید جلال حسینی و سید مهدی رحمتی.

Hanrish
18-06-2009, 12:16
به نظر من همه موارد البته مقصریت از بالا به پایین کمتر میشه که برای قطبی کمتر از همه میشه
خیلی دلم میخواد ببنیم مسئولین در راس اونها علی آبادی چی میخواد بگه شانس اوردن که بازی عربستان و کره دیر وقت بود و اگرنه روزنامه ها بهشون حسابی میتوپیدن تا الان هم که مثل موش رفتن تو سوراخهاشون تا حال کسی چیزی نگفته اخبار ورزشی هم که تا الان اصلاً پیگیر موضوع نبوده انگار نه خانی اومده نه خانی رفته معلوم از الان خفقان کامل راه انداخت و همه رو تهدید کردن
علی آبادی وقتی بازی مساوی شد قول پاداش داده که خیلی جالبه این بابا اینقدر دوست داشت تیم بره جام جهانی که فقط یه میلیارد تومن به هر کدوم از بازیکنان عربستان یا کره میداد تا بازی رو ببرن

hitman47
18-06-2009, 13:34
حالا كه حذف شدیم و این حرفها فایده نداره
فدراسیون که تا خرخره اشتباه بود خواست با انتخاب قطبی کمی اشتباهاتشو جبران کنه ولی به قول معروف نوشداروی بعد از مرگ سهراب بود.
حالا بهتره که برای جام ملتهای آسیا وجام جهانی آینده از حالا برنامه ریزی بشه واول از همه قطبی رو برکنار نکنند وباهاش یک قرارداد بلند مدت امضا کنند تا بتونه با خیال راحت وبدون استرس برای آینده برنامه ریزی بکنه.
بهتون قول میدم اگه قطبی رو نگه دارن جام ملتهای آینده مال ماست.

mzizou10
18-06-2009, 13:44
مقصر اصلی بازیکنای بی استعداد هستند که دوتا پاس عادی رو نمی تونند به هم بدن. وقتی بازیکن بی استعداد داشته باشی فرگوسن هم مربی شون باشه هیچ غلطی نمی تونه بکنه.
مقصر اصلی و 100 درصد بازیکن های بی استعداد تیم ملی اند. هیچ ربطی هم به مربی و فدراسیون نداره

Ronaldinho80
20-06-2009, 11:32
مقصر اونایی هستند که تصمیم می گیرن وگرنه افشین قطی یا علی دایی که کاره ای نیستند .
یه سوال می پرسم خداییش اگه یه نفر بیاد به شما بگه بیا سرمربی تیم ملی شو نمیشین ؟ خوب وقتی یه نفر علی دایی رو انتخاب میکنه دایی دیوونه نیست که قبول نکنه .
پس نتیجه می گیریم اونهایی که دارن برای ورزش ایران تصمیم میگیرن مقصر هستند و حتی کفاشیان (مجسمه) و فدراسیون هم هیچ کاره اند .
اگه دقت کنیم همه رشته ها با تصمیمات نادرست دارن ویران میشن به جز جند رشته مثل بسکتبال که مدیران لایق دارن بقیه در حال تباهی هستند .

Ashkan
20-06-2009, 12:21
از کله این تیم که داشتیم من فقط دلم برای یک بازیکن میسوزه که جام جهانیه 2010 رو از دست میده. و اونم سید مهدیه رحمتیه. خداییش اگر ما توی دو دوره ی قبلی که شاهکاری به نام میرزاپور از دروازمون نگهبانی میکرد به جاش رحمتی بود شاید 2002 تو جام جهانی بودیم و شاید 2006 بهتر نتیجه میگرفتیم. اولین دروازه بان تیم ملی بعد از عابدزاده هست که میتونیم بگیم تو این یه پست لااقل خیالمون راحت بود. بقیه که همگی میتونستن بهتر باشن و نبودن.

در مورد نظر سنجی من به سازمان تربیت بدنی رای دادم. واقعا پتانسیل و علاقه ای که به فوتبال توی کشورمون هست خیلی کم پیدا میشه. تفریح خیلی از جوونها و نوجوونهامون فوتباله اما چه کسی به فکر این اتعدادهاییست که حروم میشند. متاسفانه اداره ی ورزش ما بگونه ای هست که فرصت برای علاقه مندان اصلا وجود نداره . مسابقات و لیگهای محله ای اصلا برنامه ریزی شده نیست و اگر هم که برگزار بشه کسی نمیاد که استعداد ها رو کشف کنه.

Liverpudlian
20-06-2009, 12:34
مقصر کسی نبود جز فدراسيون بی برنامه ايران که معلوم نيست داره چيکار ميکنه آخه اين هم شد فدراسيون همش پارتی بازی هست شب ميگن افشين سرمربی هست فرداش علی دايی رو تخت سرمربيگری ميشينه من موندم اين فدراسيون چه جوری فدراسيون برتر اسيا شد آخه کدوم فدراسيون تو 3 ماه 3 تا مربی جا به جا ميکنه

zamiad
22-06-2009, 20:33
عذرخواهی فدراسيون فوتبال از مردم؛ فقط همین
هيات رييسه فدراسيون فوتبال در رابطه با عدم راهيابي تيم ملي ايران به رقابت‌هاي جام جهاني 2010 اطلاعيه‌اي را صادر كرد.

در اين اطلاعيه آمده است:

تيم ملي فوتبال جمهوري اسلامي ايران علي‌رغم تلاش‌هاي همه جانبه فدراسيون فوتبال، كادر فني و بازيكنان، و با وجود شايستگي‌هاي لازم به جام جهاني 2010 آفريقاي جنوبي راه نيافت و از كسب امتيازات لازم براي حضور در اين رويداد مهم جهاني محروم ماند.

بدون ترديد جمع كثيري از مردم عزيز، بخصوص جوانان اين مرز و بوم پرگهر آزرده خاطر شدند و هيات رييسه فدراسيون فوتبال بر خود لازم مي‌داند با كمال ادب و احترام از همه هم‌ميهنان عزيز عذرخواهي كند.

فدراسيون فوتبال با وجود تلاش‌هاي خالصانه و همه جانبه و با تعيين هدف بزرگ و ارزشمند صعود پنج رده تيم‌هاي ملي به جام جهاني و توسعه همه جانبه فوتبال ملي بانوان، توانست در رده‌هاي نوجوانان، فوتسال و فوتبال ساحلي به اين مهم دست پيدا كند.

البته لازم به ذكر است اين فدراسيون و به تبع آن هيات رييسه،‌ تمام مساعي و كوشش خود را درخصوص حضور پرقدرت تيم ملي بزرگسالان در جام جهاني انجام داد كه برگزاري بالغ بر 30 ديدار تداركاتي، آماده‌سازي و تجهيز هتل آكادمي ملي فوتبال و كمپ تيم‌هاي ملي از آن جمله است كه خود بيانگر اهميت توجه فدراسيون به همه تيم‌هاي ملي و از آن جمله تيم ملي بزرگسالان است.

لذا اين فدراسيون با توجه به هدف والاي خود كه همان ايجاد بستر مناسب براي پرورش و آموزش بازيكنان در همه رده‌هاي سني تيم‌هاي ملي است، مي‌كوشد همچون گذشته با برنامه‌ريزي و كار گروهي كه سرلوحه همه اقدامات اين فدراسيون است باعث رشد و توسعه ورزش پرطرفدار و مورد توجه فوتبال در كشور عزيز اسلامي‌مان شود. انشا‌ءالله
-------------------------------------
واقعا دست فدراسیون درد نکنه
ما الان واقعا همه چیز رو فراموش کردیم و دیگه به امید جام جهانی 2014
واقعا اینا ملت رو مسخره کردن فکر کردن همه چیز با این عذرخواهی تموم؟؟؟؟؟
واقعا متاسفم

Prison Break
24-06-2009, 11:55
کفاشیان +دایی

دلیل هارو هم همه ی دوستان گفتند نیازی به گفتن نداره

Ricardo Kaká 10
24-06-2009, 11:57
دایی,کفاشیان و علی آبادی

seedorf10
24-06-2009, 12:17
بذار دقیق بگم

هرچی میخوایم نزنیم توی جاده خاکی و ربط ندیم به سیاست نمیشه :34: .
اما وقتی گند المپیک پکن رو پشت 2000 و اندی مدال بی ارزش که اکثرا توی مسابقات و ترنمنتهای من درآوردی (مثه کشورهای اسلامی با افغانستان و تاجیکستان و ... ), پنهان میکنیم . شک نکن بازهم این فریبها و گول زدن ها ادامه داره .
فردا خیلی راحت اقای علی ابادی و نون خورهای اون ( مترسک و تاج ) میاند و میگن هرکاری لازم بود شد و 300 تا بازی تدارکاتی گذاشتیم و اردو اسپانیا رفتیمو و... تیم نتیجه نگرفت . چی کار باید کنیم ؟؟
بعد روز از نو و روزی از نو . 3سال دیگه دوباره تیم المپیک حذف میشه و تیم ملی هم به جام جهانی نمیره چون مسولان ورزش و فدراسیون غیرقابل تعویض هستند

تنها چیزی رو که جا گزاشتی پویا جان همین چیزی بود که دوستمون این زیر گفتن ( همون قسمت که مدال های مسابقات اسلامی و غرب آسیا و ... ، من نمیدونم آسیا خودش چیه که غربش چیزی باشه ، آخه قهرمانی مسابقات غرب آسیا بعنی مسابقاتی که حتی صلاحیت برگزاری در ورزشگاه آزادی رو نداره چه افتخاری داره ؟! به قول معروف مورچه چیه که کله پاچه ش چی باشه ؟! )
البته واقعا ما فراموش کاریم ، مثلا چه زود یادمون رفت که چه الکی از مقدماتی 2002 حذف شدیم یا 2006 رو حتی آنگولا رو هم نبردیم یا الان ... جالب اینجاست که حتی قطبی که اصلا علی آبادی رو نمیشناخت اولش که اومد یه مصاحبه کرد بهش گفته بودن از علی آبادی تعریف کنه :girl_sigh: گفت از علی آبادی تشکر میکنم در حالی که تابلو بود سر جمع 2 بار هم ندیده بودش :girl_sigh:
مشکل ما اینه که زیاد نمیخوایم ، اگر زیاد بخوایم اینجوری نمیشه مثلا ما جام 98 رو تا یک چهارم هم باید میرفتیم ولی معلوم بود که فقط رفته بودیم آمریکا رو ببریم :girl_sigh: انگار حالا آمریکا رو بردیم چی شد ؟! :girl_sigh: حالا همین آمریکا رو میترسیم باهاش بازی کنیم :girl_sigh:
به هر حال جام جهانی 2006 حذف شدیم تلوزیون تیتر گنده نشون داد خداحافظ 2006 سلام 2010 الان میشه سلام2014 بعد هم سلام 2018 و ... ولی متاسفانه کسی نیست بگه علیک سلام :6::girl_sigh:0

Seyed
24-06-2009, 12:31
واقعا دست فدراسیون درد نکنه
ما الان واقعا همه چیز رو فراموش کردیم و دیگه به امید جام جهانی 2014
واقعا اینا ملت رو مسخره کردن فکر کردن همه چیز با این عذرخواهی تموم؟؟؟؟؟
واقعا متاسفم

بابا این که خیلی کلاس و مدیریت به خرج دادند اینو گفتند :32: من واقعا از این مدیرا و مسئولا تعجب می کنم که اینو اینقدر به عقلشون رسیده بگن :32:شما بیشتر از این چه توقعی داری ؟:32:

zamiad جان دلت خوشه ها وقتی ریاست فدراسیونی میاد مصاحبه می کنه و مصاحبه هاشم میشه تیتر 1 روزنامه های ورزشی و قسمت ورزش روزنامه هایی مثل همشهری و جام جم و تو مصاحبش میگه : (( خوب بود و می رفتیم جام جهانی و زنگ تفریح می شدیم127fs3556139))، اونوقت تو چه انتظاری از این فدراسیون داری ؟
بابا همین عذر خواهی هم کردند منت بر سر ما گذاشتند والا127fs3556139

OM_ID
24-06-2009, 12:45
خوب اگه الان دقت کرده باشید دیگه کسی به اون صورت ناراحت نیست که چرا به جام جهانی نرفتیم!
خوب از اول هم گفتن که برا کسی بمیر که لا اقل برات تب کنه
وقتی مردم ما میبینن که هیچ دلی برا این کشور نمیسوزه و تمام مسولین فقط به فکر این هستن که تو پست خودشون ابقا شن و این ماجرا داره کسی به فکر تیم ملی دیگه به اون صورت نیست
درسته که با نرفتن به جام جهانی از بازیکن تیم ملی گرفته تا بازیکن نوجوانی که تو لیگ 2 تهران یا شهرستانها بازی میکنه ضرر کردند ولی تا مسوللین بلند پایه بخوان به همین شکل ادامه بدن وضعیت فوتبال و در کل ورزش کشور نه تنها پیشرفت نمیکنه بلکه باید شاهد پسرفت های روز افزون باشیم.
تنها راه حل ممکن هم تغییر نگرش در اکثر مینه هایی است که از پایه مشکل دارن و تا این مشکلها رفع شه این قصه سر دراز داره...

Special Two
24-06-2009, 12:52
خانه از پايه ويران است...
همه اين گزينه ها رد گم كنيه براي دعواي من وشما سر اينا يا فوقش اجماع نظر سر فداراسيون و سازمان بعد هم از اينكه با هم اتفاق نظر داريم خيلي خوشحال باشيم!!:-w
به هر حال نميشه تو ايران حرف از ورزش زدو چيزاي ديگه همراشون نياند!

Clemenza
24-06-2009, 19:43
سایت AFC هم در این باره یه نظرسنجی زده که جالبه:

گزینه هاش هم این هاست:

- تعویض مکرر مربی

- فاکتور کریمی

- بازیکنان مسن

- کمبود رفاقت در تیم

- کره شمالی

- فشار تماشگران و رسانه ها

- فوتباله دیگه

البته گزینه دو و سه نمی دونم منظورش چیه؟ تیم ما مسن نبود. کریمی رو هم نمی دونم منظورش نبودش در 5 بازی اوله یا برعکس؟

حالا نتیجش رو هم ببینید بد نیست:

Nastaran
30-06-2009, 01:46
فقط و فقط فدراسیون

morteza.c.ronaldo
30-06-2009, 10:10
دوستان ولی باید به این هم دقت کنیم که قطبی تو 3 بازی که حضور داشت .هیچ بازی رو نباخت و اگه قرار باشه کسی مربی تیم باشه .اون کسی جز قطبی نمیتونه باشه
آقای دایی گند زد به تیم ولی حیف که تیم رو خیلی دیر به قطبی تحویل دادند
اگه قطبی از اول بود ما 100% صعود میکردیم
ولی حیف .........

DaNiOK
30-06-2009, 10:26
داداش گزینه اصلی رو یادت رفت "بازیکنان تیم ملی "

به نظر من واقعا تیم ملی با این بازیکنا اصلا و ابدا حقش نیست بره جام جهانی.

HoseinBallack13
30-06-2009, 10:49
البته من کاره ای نیستم ولی دوستان بهتر این تاپیک ببند
ما ها اینجا حرص می خورین اون فدراسیون................. داره پول می گره صفا می کنه
شما مطمئن باشید اگه یه برنامه می زاشتن که کی مقصر هستش فدراسیون می گفت مربی
مربی می گفت فدراسیون آخر سر معلوم نمی شه کی مقصر هستش اینم بگم اینجا ایران هستش

Nastooh
04-07-2009, 08:25
آخه دیگه وقاحت تا چه حد؟؟!!

مصطفوی : صفایی فراهانی نگذاشت ما به جام جهانی برویم!!!!!!

مصطفوی می گوید تیم ملی از کسانی ضربه خوردکه اجازه ندادند بازی های روزپایانی مقدماتی جام جهانی همزمان برگزار شود

سایت گل – داریوش مصطفوی رئیس سابق فدراسیون فوتبال و مدیر سابق باشگاه پرسپولیس پس از مدتها غیبت در تلویزیون آفتابی شد و با وجود دلخوری از شخص علی کفاشیان بابت ماجرای مدالهای آسیایی ، دفاع جانانه ای از او کرد.
او که عقیده دارد فدراسیون فوتبال به ثبات محتاج است و باید به کفاشیان وقت داد، درباره حذف تیم ملی گفت :"تیم ملی از کسانی ضربه خوردکه اجازه ندادند بازی های روزپایانی مقدماتی جام جهانی همزمان برگزار شود. همان آدمهایی که باعث حذف استقلال از لیگ قهرمانان آسیا شدند.آدمهایی که من جرات ندارم اسمشان را بیاورم اما دستشان با بن همام در یک کاسه است.اگر این دو بازی هم زمان برگزار می شد ما حتما به جام جهانی می رفتیم. "
منظور مصطفوی واضح است ، محسن صفایی فراهانی رئیس خوشنام فدراسیون فوتبال در دوره محمد خاتمی که اکنون در زندان است . کسی که همواره با مصطفوی مشکلات شدیدی داشته است.[Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links]
عامل عدم موفقیت امسال پرسپولیس هم صفایی فرهانی بود نه مصطفوی. البته المپیک رو فراموش نکنیم! اونم تقصیر شخص صفایی فرهانی بود...
خدایا!!! :-t

2+2
04-07-2009, 09:29
همه كاملا مقصر هخستند از دايي گرفته تا فدراسيون و قطبي و سازمان اگه يكيشون بهتر بودن مستقيم صعود كرده بوديم

hitman47
04-07-2009, 13:35
مقصر اصلی فدراسیون هست که دایی رو انتخاب کرد. دایی کلاً قدرتش همین بود. یه مورچه رو که نمیتونی بفرستی وزنه صد کیلویی بلند کنه