PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اخبار تیم‌های شیرازی (جلد دوم) فصل 88 - 89

saeed_cris
14-06-2009, 17:55
سلام
از این به بعد تمامی بحث و نظر و اخبار و اطلاعات و ... مربوط به تیم های شیرازی در فصل 88 - 89 در این تاپیک قرار خواهد گرفت .

[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

saeed_cris
14-06-2009, 21:13
([Only registered and activated users can see links])
در گفت و گو با فارس
ميثاقيان: پيرواني الگوي من است
خبرگزاري فارس: سرمربي جديد تيم فوتبال مقاومت سپاسي گفت: غلامحسين پيرواني سال‌ها در اين تيم زحمت كشيده و الگوي من است.

[Only registered and activated users can see links]

اكبر ميثاقيان در گفت و گو با خبرگزاري فارس اظهار داشت: صحبت هاي اوليه را با مسئولان مقاومت انجام داده ام و مشكلي براي كار در اين تيم را ندارم. مقاومت تيم ارزشي و فرهنگي است. اين تيم براي اكثر مردم دوست داشتني است. پيرواني 10 سال در اين تيم زحمت كشيده و يادگار خوبي به جا گذاشته است.
سرمربي جديد مقاومت سپاسي افزود: كار كردن در هر تيمي سخت است اما در اين تيم با توجه به خاطره خوبي كه پيرواني از خود به جا گذاشته سخت تر است. اين باشگاه امكانات خوبي دارد.
وي در پاسخ به اين سئوال كه با باشگاه قرارداد رسمي امضا كرده يا خير گفت: صحبت هاي اوليه را انجام داديم اما من چندان دنبال اين مسائل و پول نيستم. به آنها هم گفتم سفري به مشهد داشته باشم و سپس به شيراز بازمي گردم.
ميثاقيان در مورد دستياران خود و استفاده از نيروهاي بومي عنوان كرد: من يكي دو نفر را با خود مي برم اما از نيروهاي بومي اين تيم كه سال‌ها در مقاومت زحمت كشيده اند استفاده خواهم كرد. به هر حال آنها تيم را مي شناسند و مي توانند به من كمك كنند. باشگاه هم به اين مربيان اعتماد دارد. من زياد اصرار ندارم كه چه كسي در تيم باشد يا نباشد.
وي در ارتباط با اينكه جايگزين غلامحسين پيرواني مي شود يادآور شد: من هم با جوانان كار كرده ام و به همين دليل باشگاه مقاومت سراغم آمد. قبل از حضور در مقاومت با غلامحسين پيرواني مشورت كردم. او براي من الگو است و به ايشان احترام مي گذارم.
ميثاقيان در پاسخ به اين سئوال كه طلب خود را از باشگاه استقلال اهواز گرفته يا نه گفت: هنوز نگرفتم اما وكيلم پيگير اين موضوع است.
سرمربي سابق استقلال اهواز درباره اينكه مسئولان اين باشگاه با راي كميته انضباطي مخالف هستند خاطرنشان كرد: من در اين باره بحثي ندارم. از دست آنها هم ناراحت نيستم.

منبع ([Only registered and activated users can see links])

saeed_cris
14-06-2009, 21:31
در گفت‌وگو با فارس
جعفري: ميثاقيان مي‌خواهد در مقاومت اصلاح شود
خبرگزاري فارس: مديرعامل باشگاه مقاومت سپاسي گفت: ميثاقيان خودش گفت مي‌خواهد در اين تيم اصلاح شود.

جعفر جعفري در گفت و گو با خبرگزاري فارس درباره انتخاب اكبر ميثاقيان به عنوان سرمربي جديد اين تيم اظهار داشت: پس از توافقات اوليه؛ ديروز براي عقد قرارداد يكساله با او به توافق رسيديم.
وي در مورد انتقاداتي كه به انتخاب ميثاقيان شده عنوان كرد: اين مربي به شيراز مي آيد و در باشگاه ما تغيير خواهد كرد. او خودش را با شرايط باشگاه مقاومت وفق خواهد داد و باثبات ترين مربي مي شود.
مديرعامل باشگاه مقاومت ادامه داد: ميثاقيان مربي با سابقه اي است و با توجه به كارنامه اي كه دارد او را براي هدايت تيم خود انتخاب كرديم.
وي تاكيد كرد: ايشان اگر هم روي نيمكت بحث هايي دارد درست مي شود. خود او مي گفت كه مي خواهد در اين باشگاه اصلاح شود. ميثاقيان آدم صادقي است و ما به كار او اطمينان و اعتماد داريم.

m_s_d
14-06-2009, 21:34
ستار زارع در برق شیراز ماندنی شد

ستار زارع بازیکن ملی پوش تیم فوتبال برق شیراز به احتمال زیاد فصل آینده نیز به همکاری خود با این تیم شیرازی ادامه خواهد داد.
به گزارش خبرنگارمهر، ستار زارع که گفته می شد پس از سقوط تیم برق شیراز به لیگ دسته اول جدایی اش از این تیم شیرازی قطعی خواهد بود، موافقت خود را برای ادامه همکاری با این تیم اعلام کرده است.
با حضورغلامحسین پیروانی به عنوان مشاورفنی ومسئول جذب بازیکنان جدید تیم برق ، ستار زارع نیز علاقمندی خود را ادامه حضور درتیم برق شیرازی اعلام کرده است.
غلامحسین پیروانی ضمن تایید این خبر افزود : ستار زارع به عنوان کاپیتان و بازیکن با سابقه برق زحمات بسیاری برای این تیم متحمل شده و از همین رو موافقت وی را برای فصل آینده نیز جلب کرده ایم و امیدوارم با حضوراین بازیکن باتجربه بتوانیم مجموعه توانمندی را برای حضور قدرتمند در فصل آینده سازماندهی کنیم.
وی درخصوص همکاری خود با تیم برق شیراز اظهار داشت: بنده پس از مذاکراتی که با مدیر عامل برق شیراز داشتم مسئولیت سازماندهی تیم برق شیراز برای فصل آینده را پذیرفتم و در حال حاضر بدنبال جذب بازیکنان مناسب هستیم و تلاش می کنیم تا تیم قدرتمندیث را برای بازگشت به لیگ برتر سر و شکل دهیم.

saeed_cris
14-06-2009, 21:59
تمرينات مقاومت از چهارشنبه آغاز مي‌شود
خبرگزاري فارس: تمرينات تيم فوتبال مقاومت سپاسي از چهارشنبه آغاز مي‌شود.

به گزارش خبرگزاري فارس، با انتخاب سرمربي جديد مقاومت سپاسي تمرينات اين تيم از چهارشنبه هفته جاري آغاز مي شود.
عصر روز گذشته مذاكرات نهايي اكبر ميثاقيان با مسئولان اين باشگاه با توافق دو طرف براي همكاري به پايان رسيد و قرار شد اين مربي قرارداد يكساله اي را با اين تيم امضا كند.
ميثاقيان در حالي كار خود با اين تيم را آغاز مي كند كه با حضور دستياران بومي روي نيمكت اين تيم موافقت كرده است.

دستياران پيرواني همكاران ميثاقيان
قرارداد سرمربي مقاومت چهارشنبه امضا خواهد شد [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

عضو هيات مديره باشگاه مقاومت سپاسي شيراز گفت: اكبر ميثاقيان چهارشنبه به شيراز مي‌آيد تا قراردادش را امضا كند.
محمد عاري در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار كرد: تمام توافقات با اكبر ميثاقيان انجام شده است و با آن كه قرارداد رسمي امضا نكرده‌ايم؛ اما، از نظر دو طرف كار پايان يافته و با يكديگر دست "يا علي" داده‌ايم.
وي درباره احتمال تكرار ماجراي محمود ياوري براي ميثاقيان نيز گفت: مطمئن باشيد كه توافق كامل انجام شده و اكبر ميثاقيان چهارشنبه براي امضا قرارداد به شيراز مي‌آيد، تمرين‌هاي تيم فوتبال مقاومت شهيد سپاسي نيز از روز شنبه در شيراز آغاز مي‌شود.
عاري در ادامه با اشاره به اينكه ميثاقيان كار با دستياران غلامحسين پيرواني سرمربي سابق مقاومت را پذيرفته است، افزود: اصغر اكبري، جليل دوران (مربي بدنساز)، گلاب‌زاده، بهرام شفيعي و مسعود آذرهوشنگ (آناليزور) همكاران ميثاقيان خواهند بود، ضمن آن كه اين مربي قصد دارد تا منهاجي را نيز به عنوان مشاور فكري‌اش از مشهد به شيراز بياورد.
عضو هيات مديره باشگاه مقاومت درباره برنامه‌هاي اردويي و شرايط جذب بازيكن در اين تيم نيز گفت: ميثاقيان بايد در اين زمينه نظر دهد و با نفرات مدنظر او وارد مذاكره شويم.

تمرينات ما از شنبه شروع مي شود

مديرعامل مقاومت: منتظر ليست ميثاقيان هستيم

مديرعامل تيم فوتبال سپاسي شيراز گفت: منتظر ليست بازيکنان اکبرميثاقيان هستيم تا رسماً وارد بازار نقل و انتقالات شويم.

([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links]

جعفر جعفري در گفتگو با خبرنگار ورزشي برنا اظهارداشت: سرانجام پس از مدت ها سرمربي تيم خود را معرفي کرديم و از فصل با اکبرميثاقيان وارد مسابقات ليگ برتر مي شويم. وي افزود: هر بازيکني را که اکبر ميثاقيان بخواهد جذب مي کنيم و تمام تلاشمان بر آن است که فصل آينده نيز با قدرت در مسابقات ليگ حاضر شويم. مديرعامل باشگاه مقاومت سپاسي شيراز در پايان تصريح کرد: تمرينات تيم ما از شنبه هفته آينده با حضور تمامي بازيکنان در شيراز آغاز خواهد شد.

منبع

saeed_cris
15-06-2009, 00:15
مديرعامل برق: كادر فني و بازيكنان ما با نظر پيرواني انتخاب مي‌شوند

خبرگزاري فوتبال ايران - مديرعامل برق شيراز از نقش تعيين كننده غلامحسين پيرواني در تصميم گيري ها و برنامه هاي فني اين باشگاه خبر مي‌دهد.

سرهنگ فلاح مديرعامل برق در اين خصوص اظهار داشت: «طبق صحبت و توافقي كه با غلامحسين پيرواني داشتيم براي حضور مقتدرانه در ليگ دسته اول، بازيكنان و اعضاي كادر فني‌مان را براي فصل آينده بانظر پيرواني انتخاب خواهيم كرد ضمن آنكه تمرينات ما نيز از 15 تيرماه آغاز مي‌شود.

saeed_cris
16-06-2009, 11:37
گفت و گو با سرمربى جديد تيم مقاومت سپاسى

ميثاقيان: راه پيروانى را ادامه خواهم داد

وقتى جعفر جعفرى مديرعامل تيم مقاومت سپاسى از روند گفت و گوهاى خود با اكبر ميثاقيان اظهار رضايت كرد و او را سرمربى فصل آينده تيمش معرفى كرد، خيلى ها اين حسن انتخاب را به فال نيك گرفتند و اعتقاد داشتند كه ميثاقيان مى تواند روند حركتى رو به رشد اين تيم شيرازى را استمرار بخشد. روز گذشته بر آن شدم تا پيش از حضور اكبر ميثاقيان سرمربى فصل پيش تيم استقلال اهواز در شيراز گفت و گويى را با او داشته و از برنامه هاى آينده اش جويا شويم. ميثاقيان ديروز در مدت ۳۰ دقيقه به تمامى سؤالات ما و سؤالات علاقه مندان به فوتبال در شيراز پاسخ داد. پاسخ هايى كه قطعاً خواندن آنها مى تواند براى علاقه مندان به فوتبال خالى از لطف نباشد.
• اكبر آقا چه خبر؟
- خبر خاصى نيست. خوشبختانه روند گفت و گوها در شيراز و با مديران
مقاومت سپاسى به خوبى پيش رفت، به طورى كه الان ديگر من خودم را عضوى از مجموعه بزرگ مقاومت سپاسى مى دانم.
• تيم مقاومت سپاسى را چطور ديدى؟
- يك تيم ورزشى و بسيار خوب كه نام شهيد بزرگوارى را با خود يدك مى كشد. در همين مدت كوتاه متوجه اين واقعيت شدم كه مردم شهر شيراز و استان فارس تيم مقاومت را با تمام وجود دوست دارند. اين تيم با وجود محدوديت هايى كه دارد اما مى تواند، يكى از تيم هاى موفق و خوب ليگ باشد.
• نقش پيروانى را چگونه ديديد؟
- يك واقعيت را بايد پذيرفت و آن اينكه در اين تيم سرهنگ جعفرى مديرعامل و مجموعه مقاومت سپاسى به همراه غلامحسين پيروانى و كادر فنى تيم مقاومت زحمات بسيارى را در اين مدت متحمل شده اند، زحماتى كه باعث شده تا امروز مقاومت به عنوان يك تيم قدرتمند در صحنه فوتبال حضورش را بر همگان تحميل نمايد. درباره غلامحسين پيروانى هم بايد بگويم كه او ۱۰ سال تمام در اين تيم زحمت كشيده است كه اين زحمات قابل تقدير است. مطمئن باشيد من در اداره تيم مقاومت همواره از مشورت هاى او بهره خواهم برد. با صداقت تمام و از طريق روزنامه ابرار ورزشى اعلام مى كنم كه تيم مقاومت سپاسى از آن غلامحسين پيروانى است و من نيز به عنوان يك فرد از تجربيات گرانبهاى او در اين تيم به بهترين شكل ممكن سود خواهم برد.
• چه شناختى در حال حاضر از تيم مقاومت سپاسى داريد؟
- همه شناخت من از بازيكنان مقاومت سپاسى به شناختى كه من در طول بازى هاى ليگ از آنها دارم برمى گردد. من هنوز مهره هاى اين تيم را از نزديك نديده ام و نمى دانم كه امسال آنها چه بازيكنانى را دارند و چه بازيكنانى را ندارند اما مطمئن باشيد ما از تمام بضاعت اين تيم به بهترين شكل ممكن سود خواهيم برد تا يك تيم مدعى را در ليگ نهم به ميدان بفرستيم.
• از بيرون هم بازيكن به تيم تزريق خواهيد كرد؟
- قطعاً اما همه اين ها منوط به جلسه من و سرهنگ جعفرى است كه قرار است پنجشنبه در شيراز انجام شود. بعد از آن جلسه ما نحوه يارگيرى خود و نيازهايمان را اعلام خواهيم كرد و كارمان را براى جذب بازيكنان مورد نظر آغاز مى كنيم.
• به لحاظ امكانات، مشكلى نداريد؟
- پيش از حضورم در مقاومت سپاسى حرف هاى زيادى درباره اين تيم شنيده بودم اما حالا با قدرت اعلام مى كنم كه تيم مقاومت سپاسى به لحاظ امكاناتى بهترين باشگاه فوتبال در ايران است. ضمن اينكه اين تيم به لحاظ مالى هم مشكل خاصى ندارد و مثل همه تيم هاى ليگى مى تواند در عرصه فوتبال حضور فعالى داشته باشد.
• در مقاومت سپاسى به دنبال چه چيزى هستيد؟
- فقط اميد دارم كه بتوانم در اين تيم شيرازى منشاء خير باشم و براى رسيدن به اين آرزو هم از هيچ كوششى دريغ نخواهم كرد.
• با غم غربت چطور كنار خواهى آمد؟
- كدام غربت؟ من در شيراز به هيچ وجه احساس غريبى نمى كنم، چرا كه هم عروسم شيرازى است و هم عموى همسرم نيز نزديك به ۵۰ سال است كه در شيراز زندگى مى كند، پس با اين حساب من مى توانم ادعا كنم كه به نوعى در آنجا هم مانند مشهد احساس خوبى داشته باشم.
• چه بازيكنانى را براى حضور در مقاومت سپاسى مدنظر داريد؟
- ببينيد، من به اين سؤال بعد از جلسه پنجشنبه با سرهنگ جعفرى مديرعامل تيم مقاومت سپاسى مى توانم پاسخ دهم، ضمن اينكه بعد از اين جلسه نيز اين موضوع را رسانه اى خواهم كرد.
• از كى تمرينات را شروع مى كنيد؟
- براساس برنامه ريزى قبلى، انشاءالله از روز شنبه تمرينات را با قدرت آغاز خواهيم كرد تا براى ليگ نهم از هر نظر آماده باشيم.
• تكليف كادر فنى مقاومت سپاسى چه مى شود؟
- قرار نيست در مجموعه كادر فنى مقاومت سپاسى اتفاق خاصى بيفتد. آنها ساليان سال است كه در كنار غلامحسين پيروانى براى تيم زحمت كشيده اند و حق آنهاست كه به اين روند خود ادامه دهند. من هم به عنوان يك عضو جديد در كنار بقيه اعضاى كادر فنى تيم مقاومت سپاسى در ليگ نهم در خدمت آنها خواهم بود.

m_s_d
17-06-2009, 11:59
فلاح: ستار زارع در برق شيراز مي ماند
خبرگزاري فارس: مديرعامل باشگاه برق شيراز گفت: تا زماني كه من در اين باشگاه هستم، ستاز زارع نيز مي ماند.

رسول فلاح در گفت و گو با خبرگزاري فارس در مورد تصميمات جديد در اين باشگاه اظهار داشت: در جلسه هيات مديره با پيشنهاد غلامحسين پيرواني تصميم گرفته شد كه براي فصل جديد اين تيم در زمين اختصاصي خود بازي هايش را برگزار كند.
وي افزود: براي اين مورد نقشه كشي هاي لازم را انجام داديم و قرار است جايگاه تماشاگران را در دور زمين نصب كنيم.
مديرعامل باشگاه برق شيراز درباره جذب بازيكن براي فصل بعد و به خصوص در باره ستار زارع عنوان كرد: برنامه هاي خود را براي اين مورد به زودي اعلام مي كنيم؛ اما در مور ستار زارع مي گويم كه از قول من بنويسيد او در برق مي ماند و به هيچ جاي ديگر نمي رود. ستار عزيز باشگاه است و تا وقتي من در اين باشگاه هستم او هم در اين تيم هست.
فلاح در باره نوع همكاري غلامحسين پيرواني در اين باشگاه در حالي كه سرمربي تيم اميد نيز هست، گفت: ما حكمي به ايشان نداديم. حكم ما به او قلبي است. پيرواني در امور فني همه كاره تيم ماست و براي جذب سرمربي و بازيكن به او اختيار داده ايم.

saeed_cris
17-06-2009, 17:13
شهرام گودرزي: مقاومت با ميثاقيان موفق مي شود

مهاجم تيم فوتبال مقاومت سپاسي شيراز گفت: ميثاقيان همانند غلام پيرواني اعتقاد زيادي به جوانگرايي دارد و به طور قطع تيم مقاومت با ميثاقيان موفق خواهد شد.

شهرام گودرزي مهاجم تيم فوتبال مقاومت سپاسي شيراز در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران افزود: مقاومت همواره جزو تيم هاي باكيفيت ليگ برتر بوده و مديران اين تيم با دست خالي تيم را اداره كرده اند.
وي ادامه داد: انتخاب اكبر ميثاقيان به عنوان سرمربي جديد تيم بسيار به جا بود زيرا ميثاقيان تجارت خود در ليگ برتر را دارد.
وي تصريح كرد: براي موفقيت در ليگ برتر بايد بازيكنان بزرگ جذ تيم شوند زيرا ليگ دهم يكي از سخت ترين ليگ هاي سال هاي اخير خواهد بود.

ss_ss gahreman
19-06-2009, 19:00
پيرواني: براي سرمربيگري در مقاومت توافق اوليه را انجام دادم
خبرگزاري فارس: مربي تيم فوتبال اميد ايران گفت: توافق اوليه براي سرمربيگري در تيم مقاومت سپاسي را انجام داده ام.

امير پيرواني در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاري فارس اظهار داشت: در حال حاضر در شيراز هستم و توافق اوليه با مسئولان باشگاه مقاومت را براي سرمربيگري انجام داده ام. در روزهاي گذشته هم مذاكراتي با اين باشگاه داشتم، با اين وجود پس از جلسه با تاج در مورد حضور در تيم مقاومت تصميم گيري خواهم كرد.
وي ادامه داد: نمي توانم دو شغله باشم و بايد از بين مربيگري در تيم اميد و سرمربيگري در تيم مقاومت يكي را انتخاب كنم. فردا در شيراز خواهم بود و تصور مي كنم تا اواسط هفته آينده تكليفم مشخص شود.
گفتني است مربيان تيم اميد هنوز قرارداد رسمي خود را با فدراسيون امضا نكرده اند.

به گزارش خبرگزاري فارس، درحالي كه قرار است تمرينات تيم مقاومت سپاسي از فردا در شيراز آغاز شود و مسئولان اين باشگاه منتظر هستند تا اكبر ميثاقيان به شيراز برود، اين مربي حضور خود در شيراز را منتفي اعلام كرد.
ميثاقيان در گفت و گو با خبرگزاري فارس در اين باره اظهار داشت: به دليل مشكلات خانوادگي كه داشتم تصميم گرفتم كه به شيراز نروم.
وي در پاسخ به اين سئوال كه آيا مشكلي بين او و باشگاه فوق پيش آمده گفت: به هيچ وجه اين طور نيست. اتفاقا آنها برخورد خوبي داشته و با احترام با من برخورد كردند.
مسئولان باشگاه مقاومت براي شروع تمرينات خود حتي از غلامحسين پيرواني هم دعوت به عمل آورده بودند تا در مراسم معارفه ميثاقيان شركت كند.

saeed_cris
21-06-2009, 14:37
در گفت‌وگو با فارس
جعفري: سازمان ليگ بايد اسامي مربيان متخلف را اعلام كند
خبرگزاري فارس: مديرعامل باشگاه مقاومت سپاسي گفت: سازمان ليگ بايد به باشگاه‌ها در مورد مربيان متخلف ابلاغيه بدهد.

جعفر جعفري در گفت و گو با خبرگزاري فارس درباره مربيان متخلفي كه باشگاه ها نبايد با آنها مذاكره كنند اظهار داشت: اگر موردي در اين باره است سازمان ليگ بايد آن را به باشگاه ها اطلاع دهند تا باشگاه ها با اين مربيان مذاكره نكنند.
وي افزود: تا به حال از سوي سازمان ليگ ابلاغيه اي در اين باره به باشگاه ها داده نشده است. در حال حاضر نمي توانيم گزينه هاي خود را مطرح كنيم چون مي ترسيم جز همان مربياني باشند كه مشكل دارند.
مديرعامل باشگاه مقاومت تصريح كرد: چون در اين زمينه اطلاع رساني نشده براي آقاي ميثاقيان اين شايعه ايجاد شده كه او جز اين مربيان است در حالي كه ايشان به دليل مشكل خانوادگي نتوانست به شيراز بيايد.
جعفري در پاسخ به اين سئوال كه چه گزينه اي بيشتر از سايرين به نيمكت تيم مقاومت نزديك تر است گفت: هنوز با هيچ مربي صحبت نكرده ايم. بايد با بررسي هاي دوباره انتخاب ديگري داشته باشيم.

ss_ss gahreman
21-06-2009, 16:17
تشكيل مجمع هيات فوتبال شيراز با حضور كفاشيان
خبرگزاري فارس: رئيس فدراسيون فوتبال براي حضور در مجمع هيات فوتبال شيراز به اين شهر سفر كرده است.

به گزارش خبرگزاري فارس، علي كفاشيان در حال حاضر در جلسه مجمع هيات فوتبال شيراز حضور دارد تا سرپرست جديد هيات فوتبال شيراز را معرفي كند.
هادي آيت الهي كه تا قبل از اين جلسه به عنوان رئيس هيات فوتبال و رئيس تربيت بدني شيراز مشغول فعاليت بود به دليل دو شغله بودن بايد از ميان اين دو پست؛ يكي را انتخاب كند كه ظاهرا وي حضور در تربيت بدني شيراز را انتخاب كرده است.
اين جلسه در تربيت بدني شيراز در حال برگزاري است.

saeed_cris
24-06-2009, 11:20
پاسخ رد افشين پيروانى به مقاومت سپاسى

افشين پيروانى مربى سابق تيم فوتبال پرسپوليس به درخواست باشگاه مقاومت سپاسى جواب رد داد.بعد از منتفى شدن حضور اكبر ميثاقيان در تيم مقاومت و عقد قرارداد امير حسين پيروانى با تيم اميد، مسئولان اين تيم سراغ افشين پيروانى رفته و باب مذاكره با او را باز كردند اما پيروانى با وجود تمايل زياد جعفر جعفرى براى سرمربيگرى در اين تيم به دليل علاقه به كار در تهران به اين پيشنهاد جواب رد داد. در حال حاضر تمرينات تيم مقاومت زير نظر اصغر اكبرى برگزار مى شود.

M.R.H
24-06-2009, 12:33
گزينه‌ي جديد براي سرمربيگري مقاومت سپاسي
مهابادي: توافق نهايي حاصل شود تيم را به موفقيت مي‌رسانم

داوود مهابادي هم به جمع گزينه‌هاي سرمربيگري مقاومت شهيد سپاسي شيراز پيوست.
مهابادي كه مسوولان باشگاه مقاومت در هفته‌هاي گذشته از وي درخواست برنامه كرده‌اند به خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، گفت: مسوولان باشگاه مقاومت در خردادماه از من برنامه خواستند كه اين كار را انجام دادم و پس از آن هم چندين بار با جعفري مدير باشگاه مذاكره كردم.
وي افزود: در اين هفته بار ديگر از سوي باشگاه مقاومت با من تماس گرفتند و مذاكرات جدي‌تري براي حضورم در اين تيم صورت گرفت و قرار است ظرف يكي، دو روز آينده پاسخ نهايي را اعلام كنند.
سرمربي سابق راه‌آهن درباره درصد احتمال حضورش در تيم شيرازي نيز گفت: به درصدها كاري ندارم و اكنون هم نمي‌گويم سرمربي مقاومت هستم اما، اگر توافقات نهايي حاصل شود ليگ نهم را در خدمت مقاومتي‌ها خواهم بود.
مهابادي درمورد شناختش از فوتبال شيراز و مقاومت نيز گفت: من چندين سال بازيكن مقاومت بوده‌ام و تحت مديريت جعفري بازي كردم، از شيراز و مقاومت شناخت كاملي دارم و فكر مي‌كنم در صورت توافق بتوانم اين تيم را به موفقيت برسانم.

saeed_cris
24-06-2009, 15:14
جعفری در گفتگو با مهر: سرمربی مقاومت تا فردا معرفی می شود/ مربیان متخلف را معرفی کنند

مدیرعامل باشگاه مقاومت سپاسی شیراز از انتخاب سرمربی تیم فوتبال این باشگاه تا فردا (پنجشنبه) خبر داد. جعفر جعفری در گفتگو با خبرنگار مهر ضمن اعلام این خبر افزود: در شرف انتخاب سرمربی هستیم. با چند مربی خوب و واجد شرایط مذاکره کرده‌ایم که یکی از آنها تا عصر فردا برای هدایت تیم مقاومت سپاسی معرفی می شود.
وی از اعلام نام این مربی خودداری کرد و گفت: اینکه اصرار داریم نام سرمربی تیم تا زمان توافق نهایی اعلام نشود به خاطر اتفاقاتی است که در مذاکره با آقای میثاقیان پیش آمد. ما میثاقیان را می خواستیم و او را برای هدایت تیم مقاومت درنظر داشتیم اما او بنا به دلایلی از حضور در شیراز صرفنظر کرد. با این شرایط عنوان شد که باشگاه مقاومت نتوانسته میثاقیان را برای حضور در شیراز متقاعد کند. همه این مسائل دست به دست هم داد تا از اعلام نام سرمربی مدنظر باشگاه تا زمانی که توافق نهایی حاصل نشود، خودداری کنیم.
مدیرعامل باشگاه مقاومت سپاسی شیراز در خصوص حضور امیرحسین پیروانی در تیم فوتبال این باشگاه گفت: ما پیروانی را در صورتی می خواستیم که فقط با باشگاه مقاومت سپاسی همکاری کند. اما او تمایل داشت که در تیم امید نیز حضور داشته باشد. با توجه به اینکه فدراسیون فوتبال هم تاکید کرد هیچ کدام از مربیان تیم ملی اجازه حضور در تیم‌های داخلی را ندارند، حضور پیروانی در تیم مقاومت منتفی است.
وی در پاسخ به این پرسش که "آیا اکبر میثاقیان هنوز هم جز گزینه‌های مربیگری در تیم مقاومت سپاسی شیراز است؟"، گفت: ما میثاقیان را می خواستیم و با او به توافق رسیده بودیم اما این مربی به خواست خود و به دلایل خانوادگی از حضور در شیراز عذرخواهی کرد.
جعفری در خصوص شایعه محرومیت میثاقیان و تاثیر این موضوع از بن بست در مذاکرات باشگاه مقاومت با این مربی گفت: شایعه محرومیت‌ها تا به امروز واقعیت نداشته است. تا چند روز پیش شایعه شده بود که میثاقیان محروم است اما امروز دوباره خبر بخشودگی این مربی مطرح شده است. با این شرایط نمی توان به شایعات توجه کرد.
مدیرعامل باشگاه مقاومت سپاسی شیراز در ادامه تاکید کرد: اعتقاد داریم که با مربی و بازیکن متخلف باید بر اساس قانون برخورد شود و در عین حال از مسئولان فدراسیون فوتبال می خواهیم اسامی متخلفان را رسما اعلام کنند تا هم برخورد با آنها در حد شعار باقی نماند و هم باشگاه‌ها تکلیف خود را برای مذاکره با این مربیان و بازیکنان بدانند.
وی در ادامه به آغاز تمرینات تیم فوتبال مقاومت سپاسی از روز شنبه هفته جاری اشاره کرد و گفت: تمرینات تیم مقاومت از روز شنبه با هدایت آقایان دوران، اکبری و شفیعی آغاز شده است و تا زمان انتخاب سرمربی جدید ادامه پیدا می کند.
جعفری در خاتمه تصریح کرد: بیشتر بازیکنان فصل گذشته تیم مقاومت قراردادهای خود را تمدید کرده‌اند و بهنام افشه را نیز از تیم داماش گیلان به خدمت گرفته‌ایم. تا به امروز تنها هادی رمضانی، مسعود هماهی و رضاخالقی از تیم مقاومت جدا شده اند.

ss_ss gahreman
24-06-2009, 18:21
در گفت و گو با فارس
جعفري: وضعيت ما از استقلال بهتر است
خبرگزاري فارس: مديرعامل باشگاه مقاومت سپاسي گفت: وضعيت مقاومت بهتر از استقلال است كه با 7 بازيكن تمرين را شروع كرده است.

جعفر جعفري در گفت و گو با خبرگزاري فارس درباره شرايط مقاومت سپاسي در حالي كه هنوز سرمربي اين تيم مشخص نيست اظهار داشت: مشكلي از اين بابت نداريم و اتفاقا با وجودي كه تيمي مثل استقلال با 7 بازيكن تمرينات خود را آغاز كرده است ما با 25 بازيكن تمرين مي كنيم و اصغر اكبري نيز كار نظارت بر تمرنيات را بر عهده دارد.
وي درباره اينكه وقتي سرمربي تيم مشخص نيست بر چه اساسي بازيكن جذب مي كنند عنوان كرد: من تيمي را بسته ام كه هيچ مربي از حضور اين بازيكنان ابراز ناراحتي نخواهد كرد. بهترين تيم را بسته ام. همه؛ اين بازيكنان را خواهند خواست.
مديرعامل مقاومت تاكيد كرد: خودم را مربي نمي دانم اما به اندازه كافي در اين فوتبال بوده ام كه بدانم تيمم در فصل جديد به چه بازيكناني نياز دارد.

saeed_cris
25-06-2009, 13:30
مديرعامل مقاومت سپاسى:

وضعيت ما از استقلال بهتر است

جعفر جعفرى مديرعامل باشگاه مقاومت سپاسى گفت: وضعيت مقاومت بهتر از استقلال است كه با ۷ بازيكن تمرين را شروع كرده است. وى درباره شرايط مقاومت سپاسى در حالى كه هنوز سرمربى اين تيم مشخص نيست اظهار داشت: مشكلى از اين بابت نداريم و اتفاقا با وجودى كه تيمى مثل استقلال با ۷ بازيكن تمرينات خود را آغاز كرده است ما با ۲۵ بازيكن تمرين مى كنيم و اصغر اكبرى نيز كار نظارت بر تمرنيات را بر عهده دارد. او درباره اينكه وقتى سرمربى تيم مشخص نيست بر چه اساسى بازيكن جذب مى كنند عنوان كرد: من تيمى را بسته ام كه هيچ مربى از حضور اين بازيكنان ابراز ناراحتى نخواهد كرد. بهترين تيم را بسته ام. همه؛ اين بازيكنان را خواهند خواست. مديرعامل مقاومت تاكيد كرد: خودم را مربى نمى دانم اما به اندازه كافى در اين فوتبال بوده ام كه بدانم تيمم در فصل جديد به چه بازيكنانى نياز دارد.

منبع

saeed_cris
26-06-2009, 17:10
مديرروستا جديدترين گزينه مربيگري مقاومت سپاسي
خبرگزاري فارس: باشگاه مقاومت سپاسي شيراز به سرمربي سابق تيم فوتبال پيكان قزوين پيشنهاد سرمربيگري داد.

به گزارش خبرگزاري فارس، باشگاه مقاومت سپاسي براي انتخاب سرمربي فصل آينده به علي اصغر مديرروستا پيشنهاد هدايت اين تيم را داده است.
مديرروستا در اين باره به خبرگزاري فارس گفت: من هنوز با مسئولان اين تيم مذاكره جدي نداشته ام. قرار است يكشنبه يا دوشنبه راهي شيراز شوم تا با مسئولان اين تيم صحبت كنم.

saeed_cris
27-06-2009, 14:59
در گفت و گو با فارس
جعفري: تكليف سرمربي مقاومت دوشنبه مشخص مي‌شود
خبرگزاري فارس: مديرعامل باشگاه مقاومت سپاسي گفت: تكليف سرمربي تيم را دوشنبه مشخص مي‌كنيم.

جعفر جعفري در گفت و گو با خبرگزاري فارس درباره انتخاب سرمربي براي تيم مقاومت اظهار داشت: در حال بررسي شرايط هستيم و تا دوشنبه تكليف را مشخص مي كنيم.
وي در پاسخ به اين سئوال كه مذاكره با مديرروستا در چه مرحله اي قراردارد عنوان كرد: تا زماني كه چيزي رسمي نشده است در مورد آن حرف نمي زنم.
مديرعامل باشگاه مقاومت در مورد وضعيت تيم گفت: در حال حاضر تمرينات به بهترين شكل در حال انجام شدن است و به نظرم تيم تكميل است و نيازي به جذب بازيكن نداريم؛ مگر اينكه مربي جديد نياز به بازيكن داشته باشد.

m_s_d
29-06-2009, 23:39
(javascript:tsz('article_body','16px')) [Only registered and activated users can see links]

مهدی بذرافکن-خبرگزاری پارس فوتبال
شش یا هفت سال پیش بود.آن روزها در فوتبال ایران هنوز کسی ستار زارع را نمی شناخت.
دفاع راست تیم برق شیراز شماره23 می پوشید و فوتبال دوستان حرفه ای شیراز کم کم با نام او آشنا شده بودند.
ستار سن زیادی نداشت. وقتی محمد مایلی کهن به دلیل نتایج ضعیف از تیم المپیک کنار گذاشته شد و حسین فرکی-شما بخوانید برانکو-جایش نشست، مربی کروات از تمام مربیان تیم های لیگ برتری خواست تا هرچه بازیکن زیر 23 سال دارند به اومعرفی کنند.
و این سرآغازی بود برای ستار زارع که از سوی محمد احمدزاده-مربی آن زمان برق- به تیم فوتبال المپیک معرفی شده بود.
بخت و اقبال به ستار زارع رو کرده بود و برانکو در دیدار حساس برابر چین او را در ترکیب یازده نفره اش قرار داد.
در آن بازی ستار آن قدر خوب بازی کرد که عادل فردوسی پور گزارشگر بازی شگفت زده شد و در جمله ای گفت:"معلوم نیست این ستار زارع تا حالا کجا بوده؟!"
پس از آن بازی بود که برانکو عاشق بازی ستار زارع شد که به راحتی با هر دو پا بازی می کرد و بعد از آن در تیم ملی بزرگسالان هم او را دعوت کرد و اینگونه بود که ستار زارع شد عزیز دردانه برانکو.
بدون شک بزرگترین بدشانسی ستارآسیب دیدگی او،درست چند روزمانده به آغاز رقابت های جام جهانی 2006 آلمان بود که ستار را از بازی در بزرگترین و مهمترین رویداد فوتبال جهان محروم کرد.
ستار طی سالهای اخیر همواره پیشنهادهای مختلفی از تیم های سرخابی و تیم های متمول صنعتی چون سپاهان،ذوب آهن،پیکان و... داشته اما همیشه برق، تیم شهرش رابه همه آنان ترجیح داده است.
ستار زارع اکنون که تیم برق به لیگ دسته اول سقوط کرده به احتمال بسیار زیاد باز هم در شیراز و برق ماندنی خواهد بود.
در صورتی که ستاره های برق مانند شیری،کریمیان،یزدانی،عابدی و... هر کدام به تیمی دیگر رفته اند، ستار اماهمچنان به برق وفادار خواهد ماند.
در فوتبال حال حاضر ایران سراغ نداریم بازیکنی که سابقه بازی های متعدد ملی داشته و مهمتر آنکه در اوج آمادگی باشد و تیم های زیادی را خواهان خود ببینداما حاضر باشد در لیگ دسته اول بازی کند.
این مهم را ستار زارع به دلیل تعصب بر روی نام باشگاه برق انجام داده و بدین صورت خود را به سمبل فوتبال برق و شیراز تبدیل کرده است.
تیم برق برای بازگشت مجدد به لیگ برتر بیشتر از گذشته به او چشم دوخته است.
ستار زارع اگر در شیراز بماند-که به احتمال زیاد می ماند-تبدیل به اسطوره باشگاه برق شیراز خواهد شد....

nesta
30-06-2009, 08:03
سردرگمی مقاومت و برق قبل از آغاز لیگ/ زنگ خطر فوتبال فارس نواخته شد شیراز - خبرگزاری مهر: سردرگمی تیمهای فوتبال برق و مقاومت سپاسی شیراز در ساماندهی ساختار خود برای لیگ آینده از وقوع بحرانی هشدار می دهد که ممکن است این دو تیم را در میانه های فصل با ناکامی و در انتها با خطر سقوط مواجه کند.
به گزارش خبرنگار مهر در شیراز، به رغم اینکه فرصت چندان زیادی تا آغاز لیگ برتر و دسته یک فوتبال باقی نمانده، تیم لیگ برتری مقاومت و تیم دسته یکی برق شیراز همچنان در سردرگمی برای ساماندهی به ساختار خود به سر می برند و از اکنون بین پیشکسوتان و دوستداران فوتبال شیراز این نگرانی به وجود آمده که با ادامه این روند شاید این دو تیم وضعیت بدتر از شرایط گذشته خود در لیگ داشته باشند.
در فصل گذشته، فوتبال فارس با تجربه و خاطره تلخی مواجه شد که بر اساس آن تیم برق در پی هفته ها ناکامی در مقابل حریفان خود به لیگ دسته یک سقوط کرد و این موضوع تا ماه ها در محافل ورزشی استان فارس به عرصه تحلیل گذاشته شد و در هفته های پایانی لیگ نیز غلام پیروانی به عنوان سرمربی تیم ملی امید انتخاب شد به همین خاطر در پایان لیگ تیم مقاومت را ترک کرد.

پس از جدایی پیروانی از تیم مقاومت سپاسی شیراز طی این چند مدت گزینه های مختلفی برای سرمربیگری این تیم مطرح شد که در اولین نامزد این سمت محمود یاوری و مجید جلالی در محافل ورزشی استان مطرح شدند که ناتوانی در تامین خواسته های جلالی حضور او را در مقاومت منتفی کرد و حضور یاوری نیز به خاطر انتخاب دستیاران با مشکل مواجه شد که در پی آن یاوری نیز به این تیم نپیوست.

گزینه بعدی نیز اکبر میثاقیان بود که تا مراحل پایانی صحبتها و توافقات پیش رفت اما به یکباره به دلایل نامعلوم و اینکه از سوی تیم مقاومت اعلام شده دلیل آن مسائل خانوادگی میثاقیان بوده است موضوع حضور او در مقاومت نیز به پایان رسید البته در این میان شایعاتی مبنی بر حضور افشین پیروانی در این تیم نیز حضور داشت که وی نیز حضور در تهران را به شیراز ترجیح داد.

بر همین اساس نیز در حالیکه تمام تیمهای لیگ برتری فوتبال کشور به طور تقریبی ساختار، سرمربی و بازیکنان جدید خود را شناخته و حتی برخی از تیمها در تدارک برگزاری اردو هستند، تیم مقاومت در گام اول یعنی توافق با یک سرمربی به نظر می رسد در سردرگمی به سر می برد اما در عین حال شنیده شده که این تیم که هنوز سرمربی خود را نشناخته مبادرت به جذب بازیکن نیز کرده است در صورتیکه به طور معمول پس از انتخاب سرمربی، باید بر اساس نیازها و خواسته های او مسئولان نیز بازیکنهای مورد نظر را به خدمت بگیرند.
این در حالیست که مسئولان تیم مقاومت سپاسی شیراز طی چند مدت اخیر اعلام کرده اند که شاکله اصلی مقاومت حفظ شده در حالیکه تیم هنوز سرمربی ندارد و یکی دو بازیکن نیز از آن جدا شده اند، طی این مدت نیز در پی اعلام اسامی بزرگ برای توافق با تیم مقاومت شایعاتی مطرح شده که یک سرمربی شیرازی قرار است سکان هدایت این تیم را بر عهده بگیرد اما هنوز اظهار نظررسمی در این خصوص از سوی هیئت مدیره و مدیر عامل مقاومت سپاسی مطرح نشده است.

اردوگاه دیگر شیراز نیز در سردرگمی است

از سویی دیگر در اردوگاه تیم برق شیراز نیز که امسال باید در دسته اول بازی کند شرایط چندان مطلوبی مشاهده نمی شود، تنها تفاوت تیم برق شیراز با مقاومت در انتخاب سریع غلامحسین پیروانی به عنوان مدیر فنی تیم بوده که البته او قرار نیست بر روی نیمکت بنشیند اما ستار و صمد زارع تمایل خود را برای ماندن در لیگ یک و در کنار برق اعلام کرده اند و گویا یکی از بازیکنان نیز با تیم پرسپولیس قرارداد داخلی امضا کرده است.

اما تیم برق شیراز با کمک مربیان سابق خود در حال تمرین بوده و گویا این تیم نیز مانند مقاومت بدون سرمربی مبادرت به جذب بازیکن کرده است.

البته ترکیب کنونی تیم برق شیراز حاکی از تمایل این تیم برای حضور مجدد در لیگ برتر دارد اما نباید از سردرگمی این تیم برای انتخاب سرمربی نیز به راحتی گذشت چرا که به نظر نمی رسد تا زمانی که ساختار تیم ظرف مدت مناسبی مشخص نشود و اعضای تیم نیز در کنار یکدیگر قرار نگرفته و برای آینده برنامه ریزی اصول و اساسی نداشته باشند تحقق بازگشت این تیم به لیگ برتر چندان آسان باشد.

به هر حال فرصتها و وقتهای طلایی برای بازسازی و جذب نیرو برای تیم برق ومقاومت در حال سپری شدن است و چنانچه این تیمها بخواهند امور خود را به کندی پیگیری کنند نمی توان انتظار داشت در لیگ آینده نیز موفقیت چندانی را داشته باشند.

بر همین اساس نیز مسئولان و اعضای هیئت مدیره این دو تیم باید وضعیت کنونی را پیش زمینه ای برای بروز بحرانهای احتمالی آینده تصور کنند و به خوبی به این موضوع واقف باشند که امسال باید با شرایط متفاوت تر از سالهای گذشته وارد میدان شود چراکه سایر تیمها در حال تقویت ساختار خود چه از نظر جذب بازیکن و چه از نظر جذب سرمربی بوده و برای آینده برنامه ریزی و چشم اندازها را تعریف کرده اند و بر همین مبنا نیز رویارویی با تیمهایی که با برنامه و هدف وارد میدان شده اند کار چندان آسانی به نظر نمی رسد.

مجموع این شرایط وضعیتی را برای فوتبال فارس رقم زده تا مسئولان فوتبال این استان از اکنون که هنوز فرصت برای سازماندهی به ساختار و دو تیم مطرح فوتبال شیرازی باقیست اقدامات و پیش بینیهای لازم را انجام دهند تا مجبور نباشند در پایان فصل علل ناکامیها را بر دوش یکدیگر بیندازند.

ss_ss gahreman
30-06-2009, 16:44
بعضي بازيكنان پول حلال به خانه‌ خود نمي‌برند
فلاح: براي انصاري‌فرد متاسف هستم

خبرگزاري فارس: مديرعامل باشگاه برق شيراز گفت: براي انصاري فرد متاسف هستم كه بدون تحقيق با شيري قرارداد بسته است.

رسول فلاح در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس در مورد حضور غلامحسين پيرواني در تيم برق شيراز، شكايت مهدي شيري از باشگاه برق و مشكلات مالي تيم ها در فصل نقل و انتقالات حرف هاي زير را مطرح كرد:

*مدركي براي اثبات دو شغله بودن پيرواني نيست
بر خلاف شايعاتي كه در مورد همكاري باشگاه برق با پيرواني مطرح مي شود ما با او قراردادي نداريم. آقاي پيرواني كارمند بازنشسته برق است و اين طبيعي است كه به ما سر بزند اما اينكه مي گويند با ما قرارداد دارد شايعه است. ايشان هم مثل هر كس ديگر مي تواند در تمرين شركت كند. اصلا مدركي براي اينكه ثابت كند او دو شغله است، وجود ندارد.

* براي انصاري‌فرد متاسفم
مهدي شيري با باشگاه برق شيراز مشكل دارد و هنوز قانون تكليف اين بازيكن را روشن نكرده، پس چطور امكان دارد كه اين بازيكن با پرسپوليس قرارداد رسمي امضا كرده باشد. جالب است كه او خودش از باشگاه برق شكايت كرده است. براي انصاري فرد متاسف هستم. يعني پول بيت المال اينقدر بي اهميت است كه اينطور راحت پول به يك بازيكن مي دهند. بعضي از مديران ما به قدري در پول بيت المال غرق شده اند كه فكر مي كنند در حال مديريت هستند. اما آنها با اين شيوه مديريت در حال خيانت به اين فوتبال هستند.

*سالم كار كردن در اين فوتبال مساوي با نابودي است
بعضي از بازيكنان ما در اين فوتبال پول حلال به خانه هاي خود نمي برند. بعضي از آنها بايد به پول هايي كه مي گيرند شك كنند و به اين خيال نباشند كه از پل گذشته اند و ديگر كسي به حساب آنها رسيدگي نمي كند.
آقاي آذري، مديرعامل ذوب آهن كه از مديريت و نظم و انظباط حرف مي زند چون خودش در پشت كوهي از پول مديريت كرده اين حرف ها را خوب مي زند اما نمي داند كه نظم و انضباط اگر پول نباشد يعني كشك.
به من اگر 5 ميليارد تومان بدهند تيمي مي بندم كه در حد سه تيم اول ليگ باشد. در اين فوتبال اگر سالم كار كني محكوم به فنا هستي. شك نكنيد من افتخار مي كنم كه سالم كار كردم هر چند به دليل سقوط تيم به دسته اول به مديرعامل منفوري تبديل شدم.

* فوتبال به ناكجاآباد مي رود
من به برادران شفيع زاده پيشنهاد مي كنم به جاي سرمايه گذاري در اين فوتبال به تجارت بپردازند. چون پول هايي كه تيم هاي صنعتي دارند توان مقابله براي تيم هاي ديگر نمي گذارد.
من براي كساني كه در اين فوتبال در حال خيانت هستند متاسف هستم. مي خواهم بدانم اين فدراسيون فوتبال چه كاره است.كميته انضباطي در حالي نام تيم ما را به عنوان باشگاه تعليقي آورده كه با تمامي بازيكنان خود تسويه حساب كرده ايم. آيا فدراسيون فوتبال در اين بي برنامگي مي تواند به كميته هاي خود نظارت داشته باشد؟ اين فوتبال به كجا مي رود؟ بعضي از مديران ما نه تنها آن دنيا بايد جوابگو باشند بلكه در همين دنيا عذاب تصميماتي كه مي گيرند را خواهند ديد.

ss_ss gahreman
01-07-2009, 14:00
جعفري: از منشور اخلاقي سازمان ليگ دفاع مي‌كنيم

خبرگزاري فارس: مديرعامل باشگاه مقاومت سپاسي گفت: تصميمي كه سازمان ليگ در مورد منشور اخلاقي گرفته، درست است.

جعفر جعفري در گفت و گو با خبرگزاري فارس درباره انتقادهايي كه در چند روز اخير به مهدي تاج وارد شده؛ اظهار داشت: من آقاي تاج را از سال هاي گذشته مي شناسم و مي دانم كه براي اين فوتبال زحمت كشيده و مي كشد.
وي افزود: كسي كه در دو باشگاه سپاهان و ذوب آهن مديريت كرده است نمي تواند بي تدبير تصميم بگيرد. او نيروي كارآمدي است و خودش در اين فوتبال بازي كرده و شرايط را درك مي كند.
مديرعامل باشگاه مقاومت سپاسي همچنين درباره عزيز محمدي و تصميمات او در مورد منشور اخلاقي گفت: ايشان يك شخصيت ولايت مدار است و سال ها در جبهه بوده و اگر تصميم گرفته كه منشور اخلاقي را پيگيري كند ما هم از او دفاع خواهيم كرد.

saeed_cris
02-07-2009, 15:41
جعفرى: مهابادى سرمربى تيم فوتبال مقاومت سپاسى مى شود

جعفر جعفرى مديرعامل باشگاه مقاومت سپاسى شيراز گفت: اگر مشكل خاصى پيش نيايد داوود مهابادى تا فردا به عنوان سرمربى تيم انتخاب و معرفى مى شود. وى همچنين اظهار داشت: توافقات ابتدايى را با مهابادى به صورت تلفنى انجام داده ايم و قرار است اين مربى امشب به شيراز بيايد تا صحبت هاى نهايى را انجام داده و هدايت تيم مقاومت را براى فصل آينده به وى بسپاريم. او در خصوص شرايط و برنامه هاى مهابادى براى باشگاه مقاومت تصريح كرد: با هماهنگى هايى كه با اين مربى انجام داده ايم، قرار است در جلسه اى حضورى برنامه ها و شرايط وى را در خصوص انتخاب دستيار و مدت زمان قراردادش مشخص كنيم. مديرعامل باشگاه مقاومت در پاسخ به سئوالى مبنى بر احتمال لغو سرمربيگرى مهابادى همانند چند مربى پيشين مقاومت تاكيد كرد: به شخصه كار انتخاب مهابادى را ۹۹ درصد تمام شده مى دانم. در مورد لغو ساير گزينه ها نيز بايد بگويم كه هر يك از كانديداى سابق مربيگرى مقاومت، مشكلات خاص خود را داشتند و به همين دليل نتوانستند اى مسووليت را برعهده بگيرند. جعفرى در خصوص شايعات اخير مبنى بر حضور على عليزاده در تيم سابقش يادآور شد: هنوز با عليزاده صحبتى در اين رابطه نداشته ايم اما مقاومت خانه عليزاده محسوب مى شود و اين بازيكن هر زمانى كه دوست داشت مى تواند در مقاومت بازى كند. مديرعامل باشگاه مقاومت سپاسى افزود: تمرينات ما بعد از انجام تست از حدود ۷۰۰ داوطلب به صورت جدى تر زير نظر كادر فنى سابق ادامه دارد و تا زمان انتخاب سرمربى جديد به اين تمرينات مى پردازيم. جعفرى ادامه داد: هم اكنون تنها از سه سهميه بازيكنان ليگ برترى خود استفاده كرده ايم و منتظر هستيم تا برنامه سرمربى جديد تيم را براى جذب بازيكن دريافت كرده و طبق آن از سهميه خود براى جذب بازيكنان ديگر استفاده كنيم. مديرعامل باشگاه مقاومت در پايان در خصوص سوء تفاهمات پيش آمده بين وى و مسئولان فدراسيون از جمله مهدى تاج و عزيز محمدى گفت: تاج و محمدى از بزرگان و سرمايه هاى فوتبال و كشور ما محسوب مى شوند و بر خلاف اخبار منتشر شده از منشور اخلاقى فدراسيون فوتبال كه جلوى تخلفات بوجود آمده را مى گيرد دفاع مى كنم. اين درحالى است كه برخى از رسانه ها خلاف چنين موضوعى را منتشر كرده بودند.

مهابادي: ‌از قبل نسبت به تيم مقاومت شناخت داشتم سرمربي جديد تيم مقاومت شهيد سپاسي شيراز گفت: قبل از اينكه به عنوان سرمربي تيم مقاومت انتخاب شوم نسبت به بازيكنان و اعضاي كادر فني اين تيم شناخت داشتم.

داوود مهابادي در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران گفت: ديشب مذاكراتم را با مديران باشگاه مقاومت انجام دادم و با آنها به توافق رسيدم و با اين تيم يك قرارداد يكساله بستم و با حضور در تمرينات اين تيم كارم را آغاز خواهم كرد.
وي ادامه داد: از قبل نسبت به نفرات و همچنين كادر فني اين تيم شناخت دارم و با توجه به آن به پيشنهاد اين تيم پاسخ مثبت دادم و مطمئنم با توجه به پتانسيل تيم مقاومت و همچنين حمايتي كه مديران و طرفداران از تيم مي كنند موفق مي شويم.
مهابادي گفت: هنوز در تمرينات تيم شركت نكردم بايد چند روزي بگذرد و من در تمرينات حاضر شوم تا ميزان آمادگي بازيكنان را ببينم اكنون نمي توانم نظر قطعي در مورد تيم بدهم ولي سعي مي كنيم كه نتايج تيم نسبت به فصل گذشته بهتر باشد و بتوانم مردم شيراز را خوشحال كنيم

منبع

saeed_cris
03-07-2009, 19:38
مهابادي سرمربي مقاومت سپاسي شد
خبرگزاري فارس: سرمربي جديد تيم فوتبال مقاومت سپاسي قرارداد خود را امضا كرد.

به گزارش خبرگزاري فارس، سرانجام مسئولان باشگاه مقاومت سپاسي بعد از ناكامي در جذب محمود ياوري و اكبر ميثاقيان، چهارشنبه با داود مهابادي به توافق رسيده و با اين مربي قرارداد يكساله‌اي را امضا كردند.
مهابادي از روز گذشته هدايت تيم را بر عهده گرفته و در شيراز بسر مي برد.

دوئل پاس و مقاومت سپاسي بر سر امين متوسل زاده

امين متوسل زاده كه دو هفته پيش با تيم پاس همدان قرارداد داخلي يكساله امضاء كرده بود تا ديروز در تمرينات اين تيم شركت نكرده و جالب اينكه امروز قراردادش را با باشگاه مقاومت سپاسي تمديد كرده است·

2009/7/3 20:07:45

سایت گل : امين متوسل زاده مهاجم تيم مقاومت سپاسي پس از عقد قرارداد داخلي يكساله با تيم پاس همدان قصد بازگشت به تيم سابقش را دارد و همين موضوع به چالش جديد بين دو باشگاه نظامي ليگ برتر تبديل شده است·
امين متوسل زاده كه دو هفته پيش با تيم پاس همدان قرارداد داخلي يكساله امضاء كرده بود تا ديروز در تمرينات اين تيم شركت نكرده و جالب اينكه امروز قراردادش را با باشگاه مقاومت سپاسي تمديد كرده است·
در اين باره عبدالحميد رمضاني مدير تيم پاس همدان به خبرنگار سايت گل گفت: متوسل زاده با ما قرارداد داخلي بسته و طبق قوانين جديد قراردادهاي داخلي به ميزان 50 درصد رسميت دارد و اگر اين بازيكن، روز شنبه در تمرينات پاس حاضر شود و با تيم ديگري قرارداد بسته باشد، از بازيكن و باشگاه مربوطه شكايت خواهيم كرد·

saeed_cris
04-07-2009, 02:22
مهابادى : خوشحالم كه به خانه خودم برگشتم

داود مهابادى سرمربى جديد مقاومت سپاسى شد و قرارداد خود را در محل اين باشگاه امضا كرد. مسئولان باشگاه مقاومت سپاسى بعد از ناكامى در جذب محمود ياورى و اكبر ميثاقيان، چهارشنبه با داود مهابادى به توافق رسيده و با اين مربى قرارداد يكساله اى را امضا كردند. مهابادى با تأييد اين خبر گفت: من قبلاً ۳ سال در مقاومت بازى كردم و خوشحالم كه به خانه ايم برگشتم.اميدوارم با حمايت مسئولان و هواداران و همنچنين مربيان قبلى اين تيم،مقاومت را به جايگاه خوبى برسانيم.

nesta
07-07-2009, 10:17
قرارداد "بهنام افشه" با مقاومت سپاسي شيراز ثبت شد سرويس: ورزشي - فوتبال
خبرگزاري دانشجويان ايران - رشت
سرويس: ورزشي - فوتبال

قرارداد بهنام افشه هافبك فصل گذشته تيم فوتبال داماش گيلان با مقاومت سپاسي شيراز به ثبت رسيد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)- منطقه خزر هافبك فصل گذشته داماش گيلان كه علي رغم تمايل مديران داماش جهت تمديد قرارداد تصميم به ترك اين تيم گرفت قرارداد رسمي خود را با مقاومت سپاسي شيراز به ثبت رساند.

بهنام افشه كه فصل گذشته در تركيب ثابت پگاه و داماش گيلان در ليگ برتر حضور داشت يك گل براي اين تيم مقابل سپاسي شيراز در ليگ برتر به ثمر رسانده بود.

افشه سه هفته گذشته با امضاء قرارداد داخلي يكساله به عضويت تنها نماينده فارس در ليگ برتر درآمده بود.

اين هافبك چپ 25 ساله پيش از اين در آستانه عقد قرارداد با پيكان قزوين قرار داشت.

Дlfred
13-07-2009, 21:02
مقاومت سپاسي در تهران و همدان اردو برگزار مي‌كند
خبرگزاري فارس: تيم فوتبال مقاومت سپاسي در دو هفته در تهران و همدان اردوي آماده‌سازي برگزار مي‌كند.

به گزارش خبرگزاري فارس، تيم مقاومت سپاسي كه قرار بود براي برگزاري اردو راهي تركيه شود با لغو اين سفر در تهران و همدان اردو برگزار مي كند.
مقاومتي‌ها جمعه هفته جاري به تهران خواهند آمد و پس از يك هفته تمرين در پايتخت، راهي همدان مي‌شوند.
اين تيم شيرازي در همدان در تورنمنت چهارجانبه‌اي كه باشگاه پاس در نظر گرفته شركت خواهد كرد.
در اين تورنمنت ظاهرا قرار است به غير از پاس و مقاومت تيم‌هاي استقلال و تراكتورسازي هم حضور داشته باشند.

Дlfred
16-07-2009, 12:06
مديرعامل تيم مقاومت سپاسى:
سال به سال ، دريغ از پارسال!

در حالى كه هر سال گفته مى شود كه مبلغ قرارداد بازيكنان بايد مشخص و شفاف و داراى سقف مشخصى باشد اما امروز در فوتبال ايران مبالغى از سوى برخى از باشگاه ها به بازيكنان پرداخت مى شود كه جاى تعجب بسيار دارد و يادآور اين ضرب المثل معروف است كه مى گويد: سال، سال دريغ از پارسال! جعفر جعفرى مديرعامل تيم فوتبال مقاومت سپاسى شيراز ضمن بيان اين مطلب گفت: ادامه چنين وضعيتى، كار را براى تيم هاى سازنده اى چون ما سخت مى كند.مديرعامل تيم مقاومت سپاسى شيراز در ادامه گفت: وقتى برخى از مبالغ پرداختى به بازيكنان را مى شنويم از تعجب دهانمان باز مى ماند. مبالغ ۷۰۰ ميليونى و۶۰۰ ميليونى براى برخى از بازيكنان مى تواند آينده اين فوتبال را در خطرى بسيار بزرگ قرار دهد و اين در حالى است كه فاصله بازيكنان فوتبال در ايران با يكديگر به اين اندازه نيست.جعفرى درباره وضعيت انتخاب داود مهابادى به عنوان سرمربى تيم مقاومت سپاسى شيراز گفت: ما قبل از آن هم نظرى بر روى محمد عباسى مربى بومى فصل پيش برق داشتيم كه بنا به دلايلى اين گزينه مورد قبول قرار نگرفت چنين مقرر شد كه داود مهابادى هدايت تيم مقاومت سپاسى را در دست بگيرد و در حال حاضر هم نزديك به ۱۰ روز است كه در تمرينات ما حضور فعال دارد و تمامى مسائل فنى تيم زيرنظر او دنبال مى شود.مديرعامل تيم مقاومت سپاسى گفت: در اين فوتبال بايد هر چه زودتر خيلى از مسائل روشن شود. براى مثال تيم هاى صنعتى باتوجه به اينكه دستشان از هر بابت باز است مبالغى را به بازيكنان پيشنهاد مى كنند كه تيم هايى چون ما به هيچ وجه نمى توانند نصف آنها را نيز به بازيكنان خود بدهند كه اين مسأله خود به خود باعث تضعيف برخى از تيم هاى ليگ خواهد شد.

Дlfred
17-07-2009, 20:14
مقاومت سپاسي و 3 بازي تداركاتي در تهران
خبرگزاري فارس: تيم فوتبال مقاومت سپاسي شيراز با حضور در تهران احتمالا 3 بازي تداركاتي برگزار مي‌كند.

به گزارش خبرگزاري فارس، اعضاي تيم مقاومت امروز بعدازظهر راهي تهران خواهد شد تا يك هفته در پايتخت با برگزاري بازي تداركاتي خود را براي ليگ آماده كند. البته شماري از بازيكنان و اعضاي كادرفني اين تيم امروز صبح به تهران آمده‌اند.
تيم مقاومت بعد از بازي فردا با استقلال اهواز احتمالا با تيم‌هاي صباي قم و استيل‌آذين ديدار خواهد داشت.

Дlfred
26-07-2009, 12:58
برق شیراز و چهارشنبه سرنوشت ساز

فلاح با اشاره به این نکته که حفظ اکثریت بازیکنان سال گذشته بزرگترین کار این مجموعه در فصل نقل و انتقالات بوده است ، با امیدواری از آینده حرف می زند

سایت گل – برق شیراز تیم اول شهر شیراز در آستانه آغاز تمرینات است . گرچه این تیم در فاصله یک ماه تا آغاز لیگ دسته اول تحرک چندانی ندارد ولی رسول فلاح مدیرعامل تیم خبر از آغاز فعالیتها از شنبه آینده می دهد.

درحال حاضر قرار اولیه بر این است که غلام پیروانی ، سرمربی تیم المپیک از راه دور و به اتفاق علی کلانتری به هدایت آن بپردازد که گرچه در تضاد با مصوبه جدید هیات رئیسه فدراسیون فوتبال است ، اما با توجه به اینکه برق تیم ویژه ایست ، ممکن است شاغلام کار را در دست بگیرد. او یک برقی قدیمی است که بعد از 9 سال به تیم خودش بازمی گردد تا سهمی در بازگشت این تیم صاحب هویت به لیگ برتر داشته باشد.فلاح با اشاره به این نکته که حفظ اکثریت بازیکنان سال گذشته بزرگترین کار این مجموعه در فصل نقل و انتقالات بوده است ، با امیدواری از آینده حرف می زند.

او به خصوص از کمک نهاد ریاست جمهوری به برق می گوید و اینکه اگر برق مشکلات مالی سال گذشته را نداشته باشد ، به روزهای خوب بازخواهد گشت. ظاهرا چهارشنبه در جلسه هیئت مدیره تکلیف کادر فنی برق روشن خواهد شد و نارنجی ها به سرعت خود را آماده بازگشت می کنند.

Дlfred
01-08-2009, 09:26
در ديداري تداركاتي
مقاومت‌سپاسي از سد شاهين‌ پارس جنوبي گذشت
خبرگزاري فارس: ديدار دوستانه تيم‌هاي مقاومت‌سپاسي شيراز و شاهين پارس جنوبي به سود تيم شيرازي به پايان رسيد.

به گزارش خبرگزاري فارس، تيم فوتبال مقاومت سپاسي شيراز در ديداري دوستانه در زمين اختصاصي خود مقابل شاهين پارس جنوبي به برتري 2بر يك دست يافت.
‌گل‌هاي سپاسي را در اين ديدار مصطفي صبري و مجتبي زارعي در دقايق20 و 60 به ثمر رساند. تك گل تيم شاهين نيز در اين ديدار توسط رضا بازياري وارد دروازه مقاومت سپاسي شد.
شاهين بوشهر اولين ديدار خود در ليگ برتر را جمعه 16 مرداد در ورزشگاه شهيد بهشتي بوشهر مقابل ملوان انزلي برگزار مي‌كند.

Дlfred
23-08-2009, 10:44
خبرگزاري فارس: سرپرست تيم فوتبال مقاومت سپاسي شيراز گفت: قبل از بازي فكرش را نمي‌كرديم كه به سپاهان 3 گل بزنيم.

عاري در گفت و گو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس درباره پيروزي 3 بر يك مقابل سپاهان اظهار داشت: تيم ما رفته رفته شكل واقعي خود را مي گيرد. به احتمال زياد باشگاه بابت اين پيروزي به بازيكنان پاداش خواهد داد.
وي درباره گلي كه از تيم اصفهاني دريافت كردند، گفت: به هر حال در فوتبال دريافت چنين گل هايي پيش مي آيد و اين به عدم تجربه باز مي گردد. البته سنگچولي در چند نوبت توپ هاي خوبي گرفت. روحيه خود را تا حدودي از دست داده بود اما تدبير مهابادي براي بازيابي روحيه او موثر واقع شد.
عاري ادامه داد: مهابادي بين نيمه به سنگچولي گفت تو نبايد خودت را بابت دريافت اين گل مقصر بداني. اگر 10 گل ديگر هم به اين شكل دريافت كني باز تو مقصر نيستي. با اين حرف ها اين دروازه بان به خودش آمد.
سرپرست تيم مقاومت در پاسخ به اين سئوال كه تصور پيروزي 3 بر يك مقابل سپاهان را داشتند، عنوان كرد: تصور اين برد را با اين نتيجه را نداشتيم اما مهابادي روحيه برد را در تيم تقويت كرده بود. به بازيكنان گفته بود اين بازي از مسابقه با استقلال راحت تر است.

Дlfred
25-08-2009, 12:35

سایت گل- محمود یاوری این روزها در نصف جهان نیست چرا که پیگیری پرونده شکایت از روزنامه نگار شیرازی سبب شده تا محمود خان مصرانه این ماجرا را پیگیری کند.
به هر حال شاید اگر سرمربی دوست داشتنی اصفهان در این فصل تیم می داشت اینقدرها جدی پیگیر ماجرای شکایتش از خبرنگار شیرازی نمی شد.
جالب اینکه بعد از ماجرای درگیری خبرنگار شیرازی با خداداد عزیزی در طول کمتر از یک سال این بار دومی است که کار شیرازی ها با یکی از چهره های شاخص فوتبال ایران به شکایت می کشد.
اینکه محمود خان هم اینقدر جدی پیگیر شکایت خود است و حاضر می شود برای شکایت خود در گرمای طاقت فرسای تابستان راهی سرزمین کاکوها شود از نکات جالبی است که نشان دهنده دل جوان پیرمرد اصفهانی است.

m_s_d
23-09-2009, 13:46
([Only registered and activated users can see links]) ([Only registered and activated users can see links]) در جريان بازي تداركاتي
دست ستار زارع شكست
خبرگزاري فارس: دست كاپيتان تيم فوتبال دسته اولي برق‌شيراز روز گذشته شكست.

به گزارش خبرگزاري فارس، تيم برق شيراز روز گذشته مقابل سپاهان نوين ديدار تداركاتي برگزار كرد. اين بازي با نتيجه صفر بر صفر به پايان رسيد.
در جريان اين بازي بر اثر برخورد ستار زارع با يكي از بازيكنان حريف دست وي با شكستگي روبرو شد.
ديدارهاي ليگ دسته اول فوتبال كه قرار بود از 10 مهر آغاز شود از 17 مهر شروع مي شود.
تيم برق شيراز نيز بايد در اولين هفته در كرمانشاه به مصاف شيرين فراز برود.

Дlfred
26-09-2009, 10:31

داود مهابادى پس از تساوى خارج از خانه مقابل استيل آذين گفت: نيمه اول ۲ تيم محتاط بودند كه به همين دليل آن شرايطى كه مد نظر ما بود حاصل نشد. دفاع استيل آذين عقب بازى مى كرد و به بازيكنان ما فضا نمى داد. وى افزود: استيل آذين در نيمه دوم بهتر كار كرد و روند بازى بهتر شد و ما هم توانستيم بهتر كار كنيم. در مورد گلهاى بازى هم بايد بگوييم كه ما روى غفلت گل خورديم و روى غفلت هم گل زديم و بازى مساوى شد. خواست خدا بود كه بازى مساوى شود.

Дlfred
28-09-2009, 19:48

ايران ورزشي- مقاومت سپاسي دل نگران ميزباني از ابومسلم در حافظيه شده.» تيم شيرازي كه با 14 امتياز و بدون باخت تا هفته هشتم پيش آمده، به اين فكر مي‌كند كه نكند جلوي تيم بحران زده مشهدي كارشان گره بخورد. اينكه ابومسلم در آخرين خانه جدول در حاشيه وبحران دست و پا مي‌زند، زياد نمي‌شود روي آن حساب كرد. اتفاقا همين شرايط خاص و ويژه مشهدي‌هاست كه كادر فني مقاومت سپاسي را بيشتر نگران مي‌كند. آنها معتقدند خوردن 5 گل از استقلال، ابومسلم را به تيمي زخم خورده تبديل كرده و غرور آنها را شكسته است. براي همين آنها براي اعاده حيثيت به شيراز مي‌آيند، حتي اگر در بحران دست و پا بزنند. داود مهابادي به بازي با مقاومت جور ديگري نگاه مي‌كند و نگران نتيجه‌اي است كه در پايان 90 دقيقه در خانه به نامش خواهد خورد. او برنامه ويژه‌اي دارد كه دو، سه بازي ابومسلم را مقابل حريفان مرور كند، بازي با استقلال و پيكان از جمله آنها هستند. مقاومت سپاسي كه هميشه در خانه حتي براي تيم‌هاي بزرگ دردسر درست مي‌كند، به دنبال راهي است كه از مقابل تيم زخم‌خورده ابومسلم جان سالم به در ببرد و همچنان بدون باخت بماند. مهابادي بدجوري نگران مشهدي‌هاست و از اين بازي مي‌ترسد.

m_s_d
11-10-2009, 00:16
توپ از خط دروازه پرسپولیس عبور نکرده بود / اعتراض بازیکنان مقاومت بی مورد بود

روه آنالیز ویدئویی کمیته داوران اعلام کرد صحنه مشکوک به گل تیم مقاومت سپاسی و تصمیم داور مبنی بر عدم پذیرش آن درست بوده است. به گزارش خبرگزاری مهر، با توجه به حساسیت صحنه بوجود آمده و اعتراض بازیکنان تیم مقاومت به کادر داوری مبنی بر از خط رد شدن ضربه سر مهاجم سپاسی، گروه آنالیز ویدئویی کمیته داوران با بررسی دقیق صحنه و آنالیز صدم ثانیه به صدم ثانیه و فریم به فریم عبور حرکت توپ از سر مهاجم تا روی خط دروازه که کریم باقری مدافع پرسپولیس در آن قرار داشت به این نتیجه رسید که تمام توپ از خط دروازه عبور نکرده است.
اگرچه پای کریم باقری آن سوی خط قرار داشت، اما قرار گرفتن زانوی مدافع پرسپولیس در زاویه ای بود که باعث شد تمام توپ از خط دروازه عبور نکند.
طبق قوانین داوری برای گل شدن یک توپ باید تمام آن از خط عبور کند و حتی اگر یک دهم آن هم از خط عبور نکرده باشد و بازیکن یا دروازه بان آن را از روی خط دروازه بیرون بکشند توپ به گل تبدیل نشده است.
دیدار تیم های فوتبال پرسپولیس و مقاومت سپاسی شیراز در هفته دهم لیگ برتر با پیروزی 4 بر 2 پرسپولیس در ورزشگاه آزادی تهران به پایان رسید.

m_s_d
04-11-2009, 23:34
([Only registered and activated users can see links]) اسامي داوران هفته پنجم ليگ دسته اول فوتبال اعلام شد
خبرگزاري فارس: اسامي داوران قضاوت كننده در مسابقات ليگ دسته اول از هفته پنجم از سوي كميته داوران اعلام شد.

به گزارش خبرگزاري فارس، اسامي داوران به شرح زير است:
پنجشنبه14/8/88-ساعت 14:30
آلومينيوم هرمزگان-داماش گيلان-تختي- بندرعباس
اسماعيل اكرمي-علي برقندان-حسن موسوي-موسي حمزه پو-ناظر:محمد تولايي

فولاد نوين اهواز-شيرين فراز كرمانشاه-اختصاصي فولاد-اهواز
اميد سعيد فر-مهدي شفيعي-احسان تيموري-عبدالحسين سواري-ناظر:سعادت باغبان

مس سرچشمه كرمان-نساجي قائمشهر-شهيد زينعلي-سرچشمه
قاسم واحدي-علي ميرزابيگي-عليرضا منصوري-محمد حسن محمدي

مهركام پارس تهران-شن سا اراك-امام خميني-اسلامشهر
علي صفايي-جواد رنگرزجدي-عليرضا ايلدرم-ياسر هم رنگ-ناظر:ابراهيم ميرزابيگي

گل گهر سيرجان-نفت تهران-اختصاصي گل گهر-سيرجان
جمشيد محمدي-حميد سبحاني-فرهاد خوشنواز-محمد علي ترابيان-ناظر:حسن حسيني

كوثرلرستان-گسترش فولاد تبريز-تختي-خرم آباد
بهروز رنجبر-مهدي ناصحي-علي دودانگه-قهرمان نجفي-ناظر:اسماعيل صفيري

پتروشيمي تبريز-برق شيراز-تختي-تبريز
عليرضا اكرمي-علي اكبر عظيم پور-محمود بيات-غلامرضا مستقيم-ناظر:محمدرضا پورهادي

جمعه:15/8/88-ساعت:14:30
مس رفسنجان-اتكا گلستان-شهدا نوش آباد-رفسنجان
جواد رحيم زاده-حسن مفتاح-فريد اميدوار-محمودزنگي آبادي-ناظر:حسن حسيني

نفت آبادان-ايرانجوان بوشهر-تختي-آبادان
فرشيد افشار-سعيد آل وردي-محمد داهي-روح اله شريفي-ناظر:عباس شهر جو

پيام مخابرات فارس-تربيت يزد-حافظيه –شيراز
پيمان فرخي مهر-علي اروميه اي-حسن ظهيري-حسين قنبري-ناظر:بهرام مهرپيما

شهرداري تبريز-شهرداري بندرعباس-تختي-تبريز
محمد ملكي-محمدرضا سليمي-محمدرضا مدير روستا-جواد مهتدي-ناظر:ايرج امين فر

سپاهان اصفهان-شاهين اهواز-صفائيه-اصفهان
بيژن حيدري-مهدي الوندي-حميدرضا حيدري-روح اله حيدري-ناظر:عليرضا رجبلو

شهر صنعتي كاوه تهران-شموشك نوشهر- استاديوم برق تهران-ميدان شهدا-تهران
هادي حاج عباسي-تورج عيوض محمدي-قاسم بهادري-كوپال ناظمي-ناظر:حسن فرجي

پيام خراسان –داماش لرستان-تختي-مشهد
علي بابايي نژاد-رضا ليواني-هومن سحري-جواد نيكويي

m_s_d
05-11-2009, 20:42
([Only registered and activated users can see links]) /هفته پنجم ليگ دسته اول فوتبال/
پيروزي داماش و برق و شكست نساجي
خبرگزاري فارس: هفته پنجم ليگ دسته اول فوتبال با پيروزي برق شيراز و داماش گيلان آغاز شد.

به گزارش باشگاه خبري فارس "توانا "، عصر امروز هفته پنجم ليگ دسته اول فوتبال با برگزاري 7 ديدار از گروه "ب " آغاز شد.
در مهمترين ديدار امروز تيم صدر جدولي داماش گيلان به مصاف تيم رده دومي آلومينيوم هرمزگان رفت. شاگردان فيروز كريمي كه با 10 امتياز و با تفاضل گل بهتر در صدر جدول قرار داشتند در اين بازي به دنبال افزايش اختلاف امتياز خود با تيم‌هاي رقيب بودند و توانستند برابر شاگردان وينگو بگوويچ با نتيجه 2 بر صفر به برتري دست يابند و با 13 امتياز به صدرنشيني خود ادامه دهند.
در ديگر بازي اين هفته نساجي قائمشهر به مصاف مس سرچشمه رفت و در پايان شاگردان نادر دست‌نشان برابر ميزبان خود با نتيجه يك بر صفر شكست را پذيرفتند.
شيرين فراز كرمانشاه با هدايت محمود فكري برابر فولاد نوين اهواز با نتيجه 2 بر يك مغلوب شد و با 3 امتياز در رده 12 جدول قرار گرفت.
برق شيراز نيز با پيروزي يك بر صفر برابر پتروشيمي تبريز توانست 10 امتيازي شود و تا رده دوم جدول صعود كند.

نتايج كامل مسابقات امروز به شرح زير است:

*آلومينيوم هرمزگان صفر – داماش گيلان 2 (تختي بندرعباس)
*فولاد نوين اهواز 2 – شيرين فراز كرمانشاه يك (اختصاصي فولاد اهواز)
*مس سرچشمه يك – نساجي قائمشهر صفر (شهيد زينعلي سرچشمه)
*مهركام پارس يك – شن‌سا اراك صفر (امام خميني اسلامشهر)
*گل گهر سيرجان 2 – نفت تهران يك (اختصاصي گل گهر سيرجان)
*كوثر لرستان 2 – گسترش فولاد تبريز 3 (تختي خرم آباد)
*پتروشيمي تبريز صفر – برق شيراز يك (تختي تبريز)

هفته پنجم ليگ دسته اول فوتبال عصر فردا با برگزاري 7 ديدار در گروه "الف " به پايان خواهد رسيد. برنامه كامل ديدارهاي فردا به شرح زير است.

*مس رفسنجان - اتكا گلستان (شهدا نوش آباد رفسنجان)
*نفت آبادان - ايرانجوان بوشهر (تختي آبادان)
*پيام مخابرات فارس - تربيت يزد (حافظيه شيراز)
*شهرداري تبريز - شهرداري بندرعباس ( تختي تبريز)
*سپاهان اصفهان - شاهين اهواز (صفائيه اصفهان)
*شهر صنعتي كاوه تهران - شموشك نوشهر (استاديوم برق تهران)
*پيام خراسان - داماش لرستان (تختي مشهد)

تمامي ديدارها ساعت 14:30 برگزار مي‌شود.

*جدول گروه "ب ":
1- داماش گيلان 13 امتياز
2- برق شيراز 10 امتياز
3- نفت تهران 10 امتياز
.
.
.
12- شيرين فراز كرمانشاه 3 امتياز
13- پتروشيمي تبريز 2 امتياز
14- كوثر لرستان يك امتياز

saeed_cris
11-12-2009, 02:17
مهابادى: استقلالى ام اما براى شكست استقلال برنامه دارم

داود مهابادى سرمربى مقاومت سپاسى شيراز با تاكيد بر اينكه هنوز خود را استقلالى مى داند، گفت: براى كسب ۳ امتياز مقابل اين تيم به ميدان مى رويم.وى در مورد ديدار با استقلال اظهار داشت: وضعيت جسمانى بازيكنان مطلوب است و خودمان را براى بازى حساس روز جمعه آماده مى كنيم. مهابادى با بيان اينكه قصد داريم در پايان فصل بين ۴ تيم برتر قرار بگيريم؛ در مورد ديدار با استقلال گفت: استقلال هميشه استقلال است. اين تيم قابل احترام و بزرگ است و بازى سختى را پيش بينى مى كنم. تلاش خود را خواهيم كرد تا با دست پر از ميدان خارج شويم اما استقلال هم تيم پرمهره اى است و از كادر فنى و مديريتى قوى بهره مى برد. قلباً آرزو مى كنم كه استقلال در ادامه مسابقات ليگ بتواند شرايط خوب خود را دوباره پيدا كند.

saeed_cris
19-01-2010, 14:15
نگاهى به رقابت هاى نيم فصل اول ليگ دسته اول

در انديشه بازگشت به ليگ برتر

برق شيراز-قسمت دوم

مقدمه
همچون سال گذشته كار نامه تيم هاى ليگ يكى فوتبال ايران را در نيم فصل انتشار مى دهيم و با اين كار از نظر اطلاع رسانى و آمارى اميدواريم كمكى به باشگاه هاى دسته اولى كرده باشيم. با توجه به اين كه چند بازى از گروه اول رقابت هاى دسته اول به تعويق افتاده و اينكه تا قبل از شروع نيم فصل دوم بايد آمار ۲۸ تيم حاضر در رقابت ها را تقديم شما خوانندگان گرامى نماييم، از گروه دوم كار خود را آغاز كرديم و امروز نيز قسمت دوم كه مختص تيم برق شيراز است، در اختيار شما عزيزان قرار مى گيرد.
برق شيراز در شرايطى پاى به رقابت هاى دسته اول گذاشته كه از همان ابتدا هدفش بازگشت به ليگ برتر بود. برقى ها قبل از شروع بازى ها نفرات اصلى و كليدى خود در ليگ برتر پارسال مانند ستار زارع، صمد زارع، هادى ايمانى، محمد آفند و ... را حفظ كردند، چند بازيكن قديم خود از جمله مارتين رائول را بازگرداندند و نفرات جديد ديگرى را هم كه نوعاً مثل على عليزاده در گذشته عضو تيم مقاومت سپاسى بودند و يا فصل قبل پيراهن اين تيم را مى پوشيدند مثل جمال عباسى و على پيروانى به خدمت گرفتند تا حضور مقتدرانه اى در ليگ يك داشته باشند. در ابتداى فصل در مورد سرمربى برق حرف و حديث هاى بسيارى وجود داشت و مسئولين با گزينه هاى متعددى براى حضور روى نيمكت برق صحبت كردند كه درنهايت جمع بندى آنها به جايى رسيد كه از بين محمد عباسى و على كلانترى يكى بايد به عنوان سرمربى جديد برق انتخاب مى شد وبالاخره كلانترى سرمربى نارنجى پوشان شيرازى شد تا باز هم يك مربى بومى در اين تيم ريشه دار فعاليت كند.
برق شيراز از ابتدا روند رو به رشدى را طى كرد، تا اينكه اكنون با ۲۳ امتياز در رده دوم جدول رده بندى قرار گرفته و نيم فصل را به پايان رسانده است.
بيشترين بازى
هادى ايمانى، مدافع تنومند برق تاكنون بيشتر از ساير نفرات براى برق به ميدان رفته است. ايمانى در تمام ۱۳ مسابقه حضور ثابتى داشته و انصافاً بازى هاى خوبى هم براى برق انجام داده است. وى در طول
۱۳ بازى حضور در تركيب برق فقط يك كارت زرد دريافت كرد.
زود هنگام ترين گل برق
زود هنگام ترين گل تيم برق شيراز در بازى با فولاد نوين اهواز به ثمر رسيد. در اين ديدار جمال عباسى، در حالى كه هنوز يك دقيقه هم از زمان بازى سپرى نشده بود موفق شد گل اول تيمش را وارد دروازه حريف كند و تيمش را پيش بيندازد. در اين مسابقه برق با نتيجه ۲ بر يك فولاد نوين را شكست داد.
فقط يك خارجى
براى برق شيراز در اين فصل از رقابت ها فقط يك بازيكن خارجى به ميدان رفته است. برقى ها در ابتداى فصل مارتين رائول، دروازه بان اروگوئه اى سابق خود كه به مس رفسنجان رفته بود را باز گرداندند تا او تنها بازيكن خارجى برق در اين فصل محسوب شود. البته قبل از شروع فصل مربيان برق چند مهاجم خارجى را در تمرينات خود تست كردند اما در نهايت از جذب آنها منصرف شدند و على عليزاده را به خدمت گرفتند.
زارع پيراهن تيم ملى را از دست داد
ستار زارع، هافبك چپ پاى برق تا قبل از سقوط اين تيم به دسته اول يكى از بازيكنان ملى پوش اين تيم بود اما پس از سقوط برق با اينكه با چند پيشنهاد از سوى تيم هاى ليگ برترى مواجه شده بود، وفادارى اش را به تيم شهر خود نشان داد و در شيراز ماند. به نوعى مى توان گفت كاپيتان برق پيراهن برق را به پيراهن تيم ملى ترجيح داد و الحق والانصاف هم تاكنون براى برق بازى هاى خوبى را انجام داده است.
۱۲ داور براى برق
بازى هاى برق را ۱۲ داور در اين فصل قضاوت كرده اند. به غير از محمدرضا اكبريان كه ۲ مسابقه برق با مهر كام پارس ونساجى را قضاوت كرده ديگر هيچ قاضى ۲ بار بازى هاى برق را داورى نكرده است. جالب است كه اكبريان ديدار پر تماشاگر وسخت اين تيم با ۲۵ هزار تماشاگر را قضاوت كرده كه البته اين ديدار با حواشى فراوانى همراه بود و اتفاقات نادرى در آن پيش آمد.
دردسر هاى حضور پيروانى
در حالى كه قبل از شروع بازى ها غلامحسين پيروانى به عنوان سرمربى تيم ملى اميد انتخاب شده بود اما مسئولان برق به شدت دنبال اين مربى بودند تا به عنوان مدير فنى در اين تيم كار كند و اتفاقاً با همكارى فدراسيون اين اتفاق رخ داد و پيروانى به عنوان مدير فنى تيم برق انتخاب شد اما وى تاكنون يك بار هم روى نيمكت برق ننشسته و فقط نامش مدير فنى است. على پيروانى فرزند غلامحسين پيروانى هم در اين فصل عضو برق است و در يك بازى هم براى اين تيم به ميدان رفته است.
حكايت دروازه بان هاى برق
براى برق در ۱۳ بازى گذشته ۲ دروازه بان به ميدان رفته اند البته در ۱۲ مسابقه، مارتين رائول وظيفه حراست از قفس تورى برق را برعهده داشته و فقط در يك بازى مقابل گل گهر سيرجان محمد صالح خليل آزاد دروازه بان تيم ملى اميد كشورمان فرصت پيدا كرده تا در تركيب تيمش به ميدان برود.دروازه بان سوم برق هم در رده جوانان اين باشگاه حضور دارد و در تمرينات تيم بزرگسالان حضور پيدا مى كند.
تماشاگران
از ۱۳ بازى تيم برق در اين فصل از رقابت ها حدود ۵۸ هزار تماشاگر ديدن كرده اند كه از اين تعداد، حدود ۲۲ هزار نفر در بازى هاى خانگى برق به ورزشگاه رفته اند تا ديدارهاى تيم شهرشان را تماشا كنند البته پرتماشاگرترين بازى برق مربوط به مسابقه هفته نهم اين تيم مقابل نساجى مازندران است كه در قائمشهر با حضور حدود ۲۵ هزار تماشاگر برگزار شد.
مصدوميت نظرزاده
رضا نظرزاده، بازيكن تيم برق در هفته چهارم رقابت ها مقابل كوثر لرستان در دقيقه ۵۳ دچار مصدوميت و از بازى خارج شد. در حالى كه در آن هنگام خيلى ها عنوان مى كردند مصدوميت نظرزاده جدى نيست اما وى هنوز هم مصدوميتش برطرف نشده است تا نتواند براى برق بيش از اين به ميدان برود. به گفته پزشكان او از هفته پانزدهم مى تواند براى برق بازى كند.
فقط يك اخراجى
در طول ۱۳ بازى برق در ليگ دسته اول فقط يك بار كارت قرمز داوران به سمت بازيكنان اين تيم گرفته شده است. على عليزاده تنها بازيكن برق است كه در نيم فصل اول كارت قرمز دريافت كرده و از بازى اخراج شده است. وى در بازى با نساجى كه به پيروزى تيمش انجاميد در دقيقه ۷۸ از زمين بازى اخراج شد، هرچند كه در آن مسابقه برقى ها معتقد بودند اخراج عليزاده اشتباه بوده است.
۲۴ بازيكن در تركيب برق
در نيم فصل اول رقابت هاى ليگ دسته اول
۲۴ بازيكن در تركيب اين تيم به ميدان رفتند. مارتين رائول، صمد زارع، هادى ايمانى، محمد آفند، محسن نيكخواه، جمال عباسى، سعيد جعفرى، ستار زارع، محمد پورمند، مسعود نظرزاده، على عليزاده، رضا نظرزاده، حميد جعفرى، مهدى شجاعى، احمد خذيراوى، فرهاد محمدى، حسن فرجى، سيد احمد حيات منش، محمد صالح خليل آزاد، محمدجواد زارع، فرزين زارع، آرمين هنرور، قاسم رزمى و على پيروانى نفراتى بودند كه براى برق در ۱۳ بازى اخير به ميدان رفته اند.
تشابه اسمى
تيم برق بازيكنان هم اسم زيادى را به خود مى بيند. در اين تيم ۲ بازيكن به نام هاى مسعود و رضا نظرزاده، ۲ بازيكن به نام هاى سعيد وحميد جعفرى و ۴ بازيكن به نام هاى ستار زارع، صمد زارع، محمدجواد زارع و فرزين زارع براى برق بازى كرده اند كه اين موضوع هم در نوع خود جالب بوده است. در شهر شيراز افرادى كه شهرت «زارع» دارند فراوانند كه ۴نفر از آنها هم عضو تيم برق هستند.
برقى هاى ليگ برترى
تمام بازيكنان برق شيراز در اين فصل از رقابت هاى ليگ دسته اول، سابقه بازى در ليگ برتر را در كارنامه دارند. همه نفراتى كه از فصل پيش در برق ماندند و جديداً به اين تيم اضافه شدند هركدام به نوعى در ليگ برتر بازى كرده اند و اين موضوع نشان دهنده اين است كه تيم كنونى برق از تجربه بالايى برخوردار ا ست و قطعاً يكى از شانس هاى صعود به ليگ برتر است.
بهترين گلزن
بهترين گلزن برق تاكنون ستار زارع است. زارع در ديدارهاى برق مقابل كوثر لرستان، داماش گيلان و نفت تهران براى تيمش گلزنى كرده است. نكته جالب اينكه هر ۳ گل زارع از روى نقطه پنالتى به ثمر رسيده است.تيم برق در اين فصل ۹ گلزن داشته كه ۱۴ گل براى اين تيم ،تاكنون به ثمر رسانده اند.
خط دفاع قدرتمند
خط دفاع برق در اين فصل كمتر تغيير كرده است. اين ناحيه از تيم برق خيلى خوب ظاهر شده و با ۱۰ گل خورده يكى از برترين خطوط دفاعى ليگ يك را به خود اختصاص داده است. نفراتى مثل هادى ايمانى، صمد زارع، جمال عباسى، ستار زارع و ... در خط دفاع برق عضويت دارند.
۲ شكست
در كارنامه برق در اين فصل ۲ شكست به ثبت رسيده است. آنها در هفته سوم در تهران مقابل مهركام با نتيجه يك بر صفر شكست خوردند و در هفته يازدهم هم با نتيجه ۲ بر يك مغلوب آلومينيوم هرمزگان شدند.برقى ها به غير از ۲ شكستى كه به آن اشاره كرديم، ۶ پيروزى و ۵ تساوى كسب كرده اند و اكنون ۲۳ امتيازى اند.
نگاهى به ديدار هاى برق شيراز در نيم فصل اول
۱۷/۷/۸۸ : شيرين فراز كرمانشاه يك- برق شيراز يك
۲۳/۷/:۸۸ برق شيراز ۲- فولادنوين اهواز يك
۱/۸/:۸۸ مهركام پارس يك- برق شيراز صفر
۷/۸/:۸۸ برق شيراز يك- كوثر لرستان صفر
۱۴/۸/:۸۸ پتروشيمى تبريز صفر- برق شيراز يك
۲۲/۸/:۸۸ برق شيراز ۲- گل گهر سيرجان يك
۲۸/۸/:۸۸ مس سرچشمه كرمان يك- برق شيراز يك
۱۲/۹/:۸۸ برق شيراز ۲- داماش گيلان يك
۲۰/۹/:۸۸ نساجى مازندران صفر- برق شيراز يك
۲۶/۹/:۸۸ برق شيراز يك- نفت تهران يك
۱۱/۱۰/:۸۸ آلومينيوم هرمزگان۲- برق شيراز يك
۱۷/۱۰/:۸۸ گسترش فولاد تبريز صفر- برق شيراز صفر
۲۵/۱۰/:۸۸ برق شيراز يك - شن ساى اراك يك

saeed_cris
30-01-2010, 14:24
داور به ضرر ما سوت زد

مهابادى: بايد استيل آذين را شكست مى داديم

داودمهابادى سرمربى تيم فوتبال مقاومت سپاسى شيراز گفت: با هدر رفتن ۲۵ موقعيت گل صددرصد در بازى با استيل آذين و چند مسابقه اخير واقعا نمى دانيم براى عدم گلزنى تيم چه كنيم.وى اظهار كرد: هر ۲ تيم فوتبال خوب و جذابى را بازى كردند. ما مى دانستيم استيل آذين از جناح راست توسط شاپورزاده حملاتش را ترتيب خواهد داد و روى آن كار كرده بوديم اما با اين وجود باز هم از اين جناح گل خورديم. وى افزود: ما در طول بازى موقعيت هاى زيادى را بدست آورديم اما از آنها استفاده نكرديم. مقاومت در كار گلزنى مشكل دارد و طى چند بازى گذشته حدود ۲۵ موقعيت صددرصد را به هدر داده است. ما روى اين مساله به شدت در تمرينات كار مى كنيم اما واقعا ديگر نمى دانيم چه كنيم. در اين بازى بيشتر موقعيت هاى استيل آذين روى ضربات ايستگاهى بود. معتقدم روى هر ۲ گلى كه دريافت كرديم مدافعين ما اشتباه عمل كردند و دروازه بان تيم مقصر نبود. سرمربى تيم مقاومت با انتقاد از داورى مسابقه، تصريح كرد: فكر مى كنم داور از ابتدا تا پايان بازى به ضرر تيم ما سوت زد و حتى كمك هايش هم عملكردى مشابه او داشتند. مهابادى با تقدير از حركت جوانمردانه امين متوسل زاده بازيكن تيمش، گفت: اين كار او جاى تقدير و تشكر دارد و حركت بسيار جوانمردانه اى بود، شايد اگر متوسل زاده در صحنه اى كه دروازه بان استيل آذين روى زمين خوابيده بود، دروازه خالى اين تيم را باز مى كرد، مقاومت اكنون پيروز مسابقه بود.

saeed_cris
02-02-2010, 18:16
شكست 3 بر صفر غير قابل قبول است
مهابادي: حركت جوانمردانه متوسل‌زاده تمركز تيم ما را به هم زد
خبرگزاري فارس: سرمربي مقاومت سپاسي گفت: مي‌توان اين طور نگاه كرد كه حركت جوانمردانه هفته گذشته متوسل‌زاده تمركز تيم ما را به هم زد.

به گزارش خبرگزاري فارس، داود مهابادي پس از شكست 3 بر صفر برابر ابومسلم مشهد در جمع خبرنگاران گفت: ابومسلم بازي را بهتر از ما شروع كرد و با گل‌هايي كه زد به تيم ما شوك وارد كرد. اين نتيجه براي ما غيرقابل قبول است. در نيمه دوم روند بازي عوض شد و حتي يك پنالتي به سود تيم ما گرفته نشد.
در كل تيم ما خوب عمل نكرد و ابومسلم در مجموع بهتر از ما بود.
سرمربي مقاومت سپاسي در مورد تعويض بازيكنان مشهدي خود در اين ديدار اظهار داشت: چاه جويي دچار مصدوميت بود و رضا حقيقي نيز نتوانست دستورات تاكتيكي مورد نظر را در نيمه اول اجرا كند. به همين دليل اين 2 بازيكن را تعويض كردم.
مهابادي در پاسخ به اين پرسش كه آيا حركت متوسل‌زاده در هفته گذشته تمركز تيم شما را بر هم زد، گفت: بله اين مسئله را قبول دارم. مي‌توان از اين نظر هم به اين حركت نگاه كرد.

canon
05-02-2010, 13:58
نسخه دیجیتال روزنامه مارکا در گزارشی به اقدام تحسین برانگیز متوسل زاده ، ستاره مقاومت سپاسی شیراز اشاره کرده است.

2010/2/5 1:41:00

سایت گل-به نظر می رسد که اقدام زیبا و تحسین برانگیز امین متوسل زاده و حرکت جوانمردانه او، اکنون بازتابی جهانی داشته است. روزنامه مارکا در نسخه دیجیتالی اش با قراردادن تصویر ویدئویی صحنه ای که امین متوسل زاده پس از اطلاع از مصدومیت بازیکن حریف، توپ را به بیرون زده، گزارش کوتاهی از این اقدام تحسین برانگیز نوشته.تیتر این گزارش بدین ترتیب است:«یک بازیکن ایرانی به جای گلزنی به خاطر مصدومیت بازیکن حریف، توپ را به بیرون زد.»
متن این گزارش نیز بدین شرح است:«امین متوسل زاده، بازیکن تیم مقاومت سپاسی حرکت ورزشی و تحسین برانگیز را به نمایش گذاشت. او در جریان دیدار تیمش مقابل استین آذین در حالی که موقعیت ایده آلی برای گلزنی داشت، با مشاهده صحنه مصدومیت دروازه بان حریف، به جای آنکه برای گلزنی اقدام کند،توپ را به بیرون ارسال کرد. در این ویدئو می توانید این صحنه را تماشا کنید.
در حالی که سنگربان استیل آذین با یکی از مهاجمان مقاومت سپاسی برخورد کرده و پس از برخورد به روی زمین می افتد، متوسل زاده به جای آنکه از فرصت مسلم گلزنی اش بهره ببرد و توپ را وارد دروازه استیل آذین نماید، آن را به بیرون از زمین هدایت می کند.»
در این آدرس می توانید این گزارش کوتاه و ویدئوی آن را ملاحظه کنید:
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

MoHaMad.Divar
05-02-2010, 15:44
بازی بعدی مقاومت سپاسی شیراز

جمعه 30 بهمن - هفته 27

ساعت 30 : 14

مقاومت سپاسی شیراز - پرسپولیس تهران

به امید برد مقاومت

[Only registered and activated users can see links] jpg

canon
05-02-2010, 15:54
دیوار کوتاهی به نام امین متوسل‌زاده

کسب تنها 9 امتیاز از 33 امتیازِ ممکن

پنجشنبه ۱۵ بهمن ۱۳۸۸
روستا، حمید

"ابومسلم" بهترین بهانه برای خروج سپاسی از بحران بود اما تنها نماینده شیراز در لیگ برتر نه تنها از این فرصت بهره نبرد بلکه شرایط را برای خود وخیم‌تر کرد. شاگردان داوود مهابادی در دیدار با تیم ته‌جدولی ابومسلم که نامزد اول سقوط به دسته یک است، طی 26 دقیقه، سه گل خوردند و دستها را خیلی زود بالا بردند.

غیر از نتیجه غیرقابل‌باور این دیدار، سخنان سرمربی سپاسی نیز بسیار تعجب‌برانگیز بود. مهابادی که خود روز قبل از بازی در گفتگوی سرپایی با خبرنگار ایسنا از رسانه‌ها خواسته بود "از حرکت متوسل‌زاده آسان نگذرند"، پس از باخت به ابومسلم، حرکت متوسل‌زاده را "عامل عدم‌تمرکز سپاسی" دانست.

این تغییر و چرخش موضع مهابادی را تنها می‌توان ناشی از فشار بازی و نتیجه عجیب آن دانست. تیمی که دو ماه است رنگ پیروزی را به خود ندیده و از 7 بازی گذشته خود، تنها دو امتیاز اندوخته است، قطعا مشکلی بزرگتر از "حرکت متوسل‌زاده" دارد. از سرمربی جوان و جویای‌نام سپاسی انتظار می‌رفت پس از این باخت ناشیانه، کمی جدی‌تر با مشکلات کلان تیمش برخورد کند و به دنبال عوامل ساختاری‌تری بگردد. متهم کردن متوسل‌زاده و فوتبال‌دوستانی که تحت تاثیر حرکت جوانمردانه او قرار گرفته‌اند، قطعا مشکلی از مشکلات سپاسی حل نمی‌کند و این تیم را از روند سقوطی‌اش خارج نمی‌کند.

کادر فنی سپاسی بهتر است ریشه مشکلات تیم خود را در دیدار خانگی مقابل ذوب‌آهن در هفته پانزدهم جستجو کنند. در آن دیدار مهابادی و سپاسی بازی را نه به ذوب‌آهن بلکه به تعویض دقیقه 59 منصور ابراهیم‌زاده باخت و با شکست 2 بر صفر مات شد. مهابادی از آن دیدارِ پاییزی تا امروز 10 بار دیگر شاگردانش را در مقابل حریفان به میدان فرستاده است که در کل تنها موفق به کسب 9 امتیاز از 33 امتیازِ ممکن شده است. سئوال اینجاست که آیا متوقف شدن سپاسی در مقابل استقلال، فولاد، ملوان، شاهین و سایپا هم متاثر از "حرکت متوسل‌زاده" بود؟

حتی اگر امین متوسل‌زاده هم مقصر شکست مقابل ابومسلم باشد؛ که نیست، از داوود مهابادی انتظار می‌رفت با تدبیر و هوشمندی، به بهترین گل‌زن تیم‌اش کمک کند تا از زیر فشارهای بازی مقابل استیل‌آذین خارج شود. نه اینکه با یک اظهارنظر غیرمنصفانه، فشار مضاعفی بر این بازیکن وارد کند.

کوتاه سخن اینکه؛ فاصله سپاسی با تیم‌های فانوس‌به‌دست جدول تنها چهار امتیاز است و تیم‌هایی مثل شاهین، فولاد، راه‌آهن و پاس به سرعت خود را به سپاسی نزدیک می‌کنند. بهتر است آقای مهابادی به جای آویزان شدن به "دیوار ِ کوتاهِ متوسل‌زاده" به فکر چاره اساسی باشد. اظهارنظرهایی شبیه آنچه که پس از دیدار مقابل ابومسلم شنیدیم، به طور یقین فاصله سپاسی با منطقه خطر را کم نمی‌کند.

MoHaMad.Divar
06-02-2010, 18:18
جوانمردی بازیکن سپاسی به اسپانیا رسید

گزارش "مارکا" از حرکت تحسين‌برانگيز متوسل‌زاده

جمعه ۱۶ بهمن ۱۳۸۸

روزنامه‌ي "مارکا" در صفحه‌ي اينترنتي خود در گزارشي اقدام تحسين برانگيز "امين متوسل‌زاده"، بازيكن تيم مقاومت سپاسي شيراز در ديدار با استيل‌آذين را ستوده است.

اقدام زيبا و تحسين برانگيز "امين متوسل‌زاده" و حرکت جوانمردانه‌اش، اکنون بازتابي جهاني پيدا كرده است. روزنامه اسپانيايي "مارکا" در صفحه‌ي اينترنتي‌اش با قراردادن تصوير ويدئويي صحنه‌اي که امين متوسل‌زاده پس از اطلاع از مصدوميت بازيکن استيل‌آذين، توپ را به بيرون زده، گزارش کوتاهي از اين اقدام تحسين برانگيز نوشته است.

«يک بازيکن ايراني به جاي گلزني به خاطر مصدوميت بازيکن حريف، توپ را به بيرون زد.» تيتر اين گزارش است.

به گزارش ايسنا؛ در اين گزارش آمده است:« امين متوسل‌زاده، بازيکن تيم مقاومت سپاسي حرکت ورزشي و تحسين برانگيز را به نمايش گذاشت. او در جريان ديدار تيمش مقابل استين آذين در حالي که موقعيت ايده آلي براي گلزني داشت، با مشاهده صحنه مصدوميت دروازه بان حريف، به جاي آنکه براي گلزني اقدام کند، توپ را به بيرون ارسال کرد.

در حالي که سنگربان استيل‌آذين با يکي از مهاجمان مقاومت سپاسي برخورد کرده و پس از برخورد به روي زمين مي افتد، متوسل‌زاده به جاي آنکه از فرصت مسلم گلزني‌اش بهره ببرد و توپ را وارد دروازه استيل آذين كند، آن را به بيرون از زمين هدايت مي کند.»

همچنان اندر خم یک کوچه مانده‌ایم

علی کلانتری: وضعیتی ضعیف‌تر از نیم‌فصل اول داریم

شنبه ۱۷ بهمن ۱۳۸۸

در حالیکه با وعده‌های مدیران عالی‌رتبه دولتی به نظر می‌رسید برق شیراز حضور مقتدر و موفقی در رقابتهای لیگ دسته یک داشته باشد، اما وضعیت کنونی این تیم هیچ نشانی از اقتدار و موفقیت ندارد. تعطیلی تمرینات برق در فرصت طلایی نیم‌فصل، به قول علی کلانتری، سرمربی این تیم ضربه جبران‌‎ناپذیری را به پیکره برق وارد کرد. تیمی که خود را مدعی صعود به لیگ برتر می‌دانست، این روزها با مشکلاتی دست و پنجه نرم می‌کند که ناشی از بی‌توجهی مسئولان رده بالای دولتی است.

"سایت شیراز فوتبال" در آستانه دیدار نارنجی‌های شیراز در مقابل استقلال اهواز در جام حذفی، گفتگویی با سرمربی جوان برق انجام داده تا از آخرین وضعیت این تیم مطلع شود:

اعتصاب بازیکنان و تعطیلی درازمدت تمرینات چه تاثیری بر تیم برق گذاشت؟
متاسفانه تمرینات تیم برق به مدت 10 روز، به اجبار تعطیل شد. ما پس از پایان نیم‌فصل اول لیگ یک، 4 روز مرخصی برای بازیکنان در نظر گرفته بودیم که با توجه به مشکلاتی که باشگاه داشت، 3 روز دیگر هم به مرخصی بازیکنان اضافه کردیم تا باشگاه بتواند مشکلات را پیگیری و حل کند. امیدوار بودیم بعد از این یک هفته تعطیلی، باشگاه خبرهای خوشی برای بازیکنان داشته باشد تا بازیکنان بتوانند تمرینات را با روحیه و انگیزه بیشتری دنبال کنند. ولی متاسفانه این‌طور نشد و به دنبال اعتراض بازیکنان، به اجبار یک هفته دیگر، تمرینات تیم تعطیل شد. ما در کل حدود 15 جلسه تمرین را از دست دادیم که این وقفه برای هر تیمی جبران‌ناپذیر است.

برای این مدت چه برنامه‌هایی پیش‌بینی کرده بودید که موفق به اجرای آنها نشدید؟
کادر فنی برای تمام این روزها برنامه‌ریزی دقیق کرده بود و برنامه تمرینات تیم تا روز دیدار با استقلال‌اهواز، به باشگاه تقدیم شده بود. متاسفانه با تعطیلی تمرینات تیم تمام برنامه‌های آماده‌سازی بدنی، تمرینات تاکتیکی و بازی‌های تدارکاتی به هم خورد.

شرایط تیم، اکنون که در آستانه دیدار مقابل استقلال اهواز قرار دارید، چگونه است؟
بنده، شخصاً از شرایط تیم رضایت ندارم. در نیم‌فصلی که ما باید عظم خود را برای بازی‌های سخت آینده جزم کنیم و همه امکانات و تمرینات و برنامه‌های خود را برای موفقیت در بازی‌های سخت آینده بسیج کنیم، متاسفانه شاهد وضعیتی ضعیف‌تر از نیم‌فصل اول هستیم. واقعا مسئولین باید به هواداران و دلسوزان برق پاسخ بدهند که چرا نمی‌خواهند تیم به موفقیت برسد؟

در دیدار مقابل استقلال‌اهواز چه هدفی را دنبال می‌کنید؟
تیم ما در تعطیلات بین‌فصل، برخلاف دیگر رقبا هیچ بازی تدارکاتی‌ای نداشت. به همین دلیل ما به بازی روز سه‌شنبه مقابل استقلال‌اهواز به عنوان یک بازی تدارکاتیِ قوی نگاه می‌کنیم و امیدواریم در این بازی به اهداف فنی‌مان برسیم. باید قبول کنیم در حالی‌که تمام تیم‌های مدعی صعود به لیگ برتر از تعطیلات برای برطرف کردن مشکلات‌شان نهایت استفاده را کردند، ما همچنان اندر خم یک کوچه مانده‌ایم. باور کنید تلاش و کوشش کادر فنی و بازیکنان برق در نیم‌فصل گذشته فقط و فقط به خاطر نام بزرگ "برق شیراز" و هواداران دلسوزش بود. ما در نیم‌فصل دوم هم همه تلاش‌مان را برای بازگرداندن تیم برق به لیگ برتر می‌کنیم اما جالب است که در مقابل این همه تلاش و غیرت، تا به حال هیچ مسئولی در این استان برای رفع مشکلات برق و برگشتن این تیم به لیگ برتر یا هیچ قدمی برنداشته و یا اگر هم برداشته، بی‌فایده بوده است. آنها ما را با کوله‌باری از مشکلات تنها گذاشته‌اند. فکر می‌کنم ما هم باید مثل مولایمان علی (ع)، سر را درون چاه کنیم و مشکلات را با چاه در میان بگذاریم تا لااقل تسکینی بر دردهای دلمان باشد.

MoHaMad.Divar
07-02-2010, 16:31
وزير نيرو: به دنبال کار حاشیه‌ای نیستیم

برق رسما به حاشیه رانده شد

شنبه ۱۷ بهمن ۱۳۸۸

وزیر نیرو پس از گذشت شش دهه از فعالیت باشگاه برق شیراز، در اظهار نظری غیرمنتظره فعالیت باشگاه برق شیراز به عنوان یکی از زیرمجموعه‌های این وزارتخانه کاری حاشیه‌ای ارزیابی کرد. این در حالی است که در فوتبال کاملا دولتی ایران، تیمهایی مثل سپاهان، ذوب آهن، سایپا، پیکان، فولاد و راه آهن به عنوان زیرمجموعه‌های وزارتخانه های دولتی در لیگ برتر فعالیت می کنند و هیچ یک از وزرا حمایت از این تیمها را کاری حاشیه‌ای ندانسته‌اند.
وزير نيرو در حاشیه سفر امروز خود به شیراز، در جمع خبرنگاران گفت: وزارت نيرو چون وظيفه‌اش تامين آب و برق مردم است به دنبال اين نيست كه دچار كارهاي حاشيه اي شود اما با توجه به زحمت هايي كه براي تيم برق شيراز كشيده شده معتقديم بايد به جايي واگذار شود كه از آن حمايت خوبي صورت گيرد.
مجيد نامجو افزود: براي حل مشكل واگذاري تيم برق شيراز، تلاش مي كنيم اين تيم خوب به جايي واگذار شود كه بتواند از آن حمايت كند. در يكي از مصوبات سفر سوم هيات دولت به فارس( اول و دوم دي ماه امسال) بنا شد كه اين تيم به استانداري فارس واگذار شود و وزارت نيرو نيز تمام سازو كارها را فراهم كرد تا اين واگذاري صورت گيرد.
وي اظهار داشت: اما مشكلاتي در بحث واگذاري پيش آمد و بنا شد در تهران جلسه‌اي تشكيل شود و موضوع مورد بررسي مجدد قرار گيرد تا در صورت نياز تصميم جديدي اتخاذ شود.
او ادامه داد: البته هر تصميم جديدي ممكن است نياز به مصوبه دولت داشته باشد كه آن را نيز پيگيري خواهيم كرد.
نامجو افزود: يكي از مباحثي كه ممكن است دنبال شود واگذاري مجدد اين تيم دسته اولي به وزارت نيرو است كه البته اين موضوع هنور قطعي نيست.
وزير نيرو اظهار داشت: بايد مشكلات بررسي شود تا علت عدم اجراي مصوبه دولت مشخص گردد و در صورتي كه قابل حل بود اين واگذاري صورت گيرد و در غير اين صورت دنبال راهكار جديدي خواهيم بود.

سال قبل مشکلات را رسانه‌ای نکردم

محمد عباسی: همه تیمهای فوتبال فارس برای بقا می‌جنگند

یکشنبه ۱۸ بهمن ۱۳۸۸

زارع، محمدهادی

تیم پیام مخابرات فارس پس از کسب نتایج ضعیف و ناامیدکننده در لیگ دسته اول، در هفته‌های پایانی نیم‌فصل اول کادر فنی خود را تغییر داد. محمد عباسی، سرمربی فصل قبل برق شیراز، با پذیرفتن مسئولیت هدایت پیام مخابرات، کار سختی را برعهده گرفته است. پیام با 10 امتیاز از 13 بازی، یکی از نامزدهای اصلی سقوط به لیگ دسته 2 است و نگه داشتن این تیم در دسته یک به انرژی و تمرکز زیادی احتیاج دارد.
سایت شیراز فوتبال، در تعطیلات بین‌فصل لیگ دسته یک با عباسی در مورد پیام و اوضاع فوتبال شیراز به گفتگو پرداخته است؛

همانطور که بهتر از هر کسی می‌دانید پیام در وضعیت خطرناکی قرار دارد. در مدتی که وارد این تیم شدید، چه تغیراتی را اعمال کرده‌اید؟
من از هفته دهم به تیم پیام پیوستم و هفته دهم هم زمان مناسبی برای انجام تغییرات نیست. ما تنها توانستیم در مدت تعطیلات نیم‌فصل، برای جذب چند بازیکن تلاش کنیم تا بتوانیم بعضی از ضعف‌های فنی تیم را جبران کنیم.

پیام در شرایط فعلی چه نقاط ضعف عمده‌ای دارد؟
به هر حال تیم ما نقاط ضعف زیادی دارد. به نظر من، بعضی از بچه‌ها هستند که کم‌کاری می‌کنند. من سعی کردم در این مدت با تذکرها و صحبت‌های دوستانه آنها را با تیم همراه کنم. اما تغییرات اساسی در حیطه اختیارات من نیست و مدیران تیم هستند که باید این تغییرات را اعمال کنند.

با توجه به اینکه شما پیش از این نیز سابقه هدایت تیم‌های دسته یکی را در کارنامه داشتید، چه جایگاهی را برای برای پیام در انتهای فصل پیش‌بینی می‌کنید؟
همان‌طور که می‌دانید فوتبال را نمی‌شود پیش‌بینی کرد. به نظر من اگر بچه‌ها در نیم‌فصل دوم با همکاری و همدلی بیشتری تلاش کنند ما به طور حتم به رده‌های بالاتری صعود خواهیم کرد و تا میانه‌های جدول بالا می‌آییم.

اگر موافق باشید، کمی هم در مورد برق شیراز صحبت کنیم. به نظرتان مشکلات این باشگاه به نسبت سال قبل کمتر شده با بیشتر؟
به نظر من تیم برق سال گذشته، حاشیه‌های بیشتری داشت و با مشکلات بیشتری دست و پنجه نرم می‌کرد. این مشکلات در یک برهه زمانی به حدی رسید که ما به خاطر نداشتن پول ناچار به فروش داریوش یزدانی شدیم و نتوانستیم آنچنان که برنامه‌ریزی کرده بودیم از این بازیکن استفاده کنیم. مشکلاتی هم از سوی عده‌ای از هواداران و عوامل دیگر به تیم تحمیل می‌شد که من آنها را رسانه‌ای نکردم. بردهای پیاپی برق در ابتدای فصل گذشته، توقع هواداران را خیلی بالا برد به طوری که فشار زیادی را علاوه بر مشکلات مالی به تیم وارد کردند؛ هواداران دیگر باخت نمی‌خواستند و با اولین باخت تیم را به حاشیه بردند. سال گذشته ما توانستیم بیشترین تماشاچی را طی سالهای اخیر برای تماشای بازیهای برق به ورزشگاه بکشانیم، به طوری که بازی دربی شیراز با حضور 17 هزار تماشاچی برگزار شد.

قطعا شما از اخبار تیم برق مطلع هستید و می‌دانید که این تیم در فصل جاری هم با مشکلات زیادی دست به گریبان است؛ تا جایی که کار به اعتراض بازیکنان و تعطیلی تمرینات کشیده شد. در این شرایط چطور می‌گوئید تیم امسال به نسبت سال قبل مشکلات کمتری دارد؟
ببینید من اعتقاد دارم که نباید مشکلات تیم را رسانه‌ای کرد. سال قبل هم با همین اعتقاد مانع از انعکاس خبری مشکلات تیم می‌شدم. به همین دلیل است که الان شما فکر می‌کنید که برق سال مشکلات کمتری داشته است؛ در صورتی که اصلا اینگونه نیست و ما مشکلات را بروز نمی‌دادیم. من همیشه بر این باور بودم که تمرینات یک تیم، تحت هیچ شرایطی نباید تعطیل شود.

به عنوان سئوال آخر؛ اوضاع و احوال فوتبال شیراز در چند سال اخیر را چطور ارزیابی می‌کنید؟
به نظر من فوتبال شیراز در این دو، سه سال اخیر به جای پیشرفت، روزبه‌روز، عقبگرد کرده است. تمام تیم‌های فوتبال فارس بیشتر انرژی خود را برای بقا در لیگ صرف می‌کنند و تفکر قهرمانی و برنامه‌ریزی برای قهرمانی در هیچکدام از این تیم‌ها مشاهده نمی‌شود.

منابع خبری ([Only registered and activated users can see links])

MoHaMad.Divar
07-02-2010, 20:41
سپاهان نه؛ پرسپولیس شام آخر مهابادی!

بازگشت پیروانی به مقاومت؟

یکشنبه ۱۸ بهمن ۱۳۸۸

تقدیر فوتبال فارس گویا اینگونه نوشته شده، یک حرکت «فواره ای»! اوج می گیرند و بالا می روند و عاقبت تنزل و سقوط، چه سرنوشت تلخی!

مقاومتی که روی ابرها سیرمی کرد امروز نابسامان ترین روزهایش را سپری می کند. تیمی که در رؤیاهایش رسیدن به آسیا را رصد می کرد حالا «نفت» در فانوسش می ریزد تا شاید چراغ بقای آن خاموش نشود. شکست سنگین مقاومت مقابل ابومسلم تردیدها را برای ماندن این تیم شیرازی در جدول بیشتر کرد. پس از آن دیدار، مدیرعامل مقاومت به فکر چاره افتاد. او ابتدا با حضور کادر فنی جلسه ای را با بازیکنان برگزار کرد و حرف های آنها را شنید.

سرهنگ جعفری قطعاً حالا افسوس روزهایی را می خورد که در کنار غلامحسین پیروانی تیمش حداقل برای بقاء در لیگ برتر دغدغه ای نداشت. تیمی که به « تفنگ بادی » تعبیر می شد ولی کاربرد «آر پی جی» داشت!

مدیر عامل مقاومت همه حرف ها را که شنید به بازیکنان گفت: «اگر مهابادی را دوست دارید به خاطر او بجنگید. او دیگر از نظر هیأت مدیره توانایی ادامه کار را ندارد. فقط شما می توانید به مهابادی کمک کنید. اجازه ندهید یک مربی جوان دیگر هم در فوتبال ما نابود شود».
جعفری بعد از این جلسه با کادر فنی هم حرف زد. مربیان متفق القول از بدشانسی می گفتند از توپ هایی که گل نمی شود، از پنالتی هایی که هدر می روند (مقاومت در این فصل 3 پنالتی را از دست داده است) و البته از توپ های حریف که به شکل عجیبی وارد دروازه مقاومت می شوند. خروجی جلسه دوم نکته مهمی نداشت.

در نشست هیأت مدیره رئیس آن یعنی سردار مهدیان فر اصلاً از شرایط راضی نبود. او به جعفری می گوید انتظارم از این تیم بالاتر بود. باید چاره ای اندیشید. حرف های زیادی رد و بدل می شود اما تصمیم نهایی بر آن می شود تا به مهابادی 2 بازی دیگر فرصت بدهند. مهدیان فر معتقد است اگر در این شرایط کادر جدیدی مشغول بکار شوند در آستانه 2 دیدار حساس و سخت مقابل سپاهان و پرسپولیس ممکن است نتوانند کارآیی لازم را داشته باشند و عملاً شوک تغییر سرمربی بی اثر می گردد. در نهایت قرار بر این می شود که در صورت ناکامی مقابل سپاهان و پرسپولیس (عدم کسب حداقل 4 امتیاز) مهابادی برکنار شود.

مهدیان فر به حضور دستیاران مهابادی اعتقاد دارد. موضوعی که سرهنگ جعفری چندان معتقد به آن نیست و برخلاف رئیس هیأت مدیره باشگاه در شرایط محکمی تیم را از بحران خارج می ساختند. آنها می دانستند مهابادی مدت هاست تغییر رفتار داده و به دستیارانش توجه چندانی ندارد.

نکته مهم اینجاست که مقاومت در ادامه راه یا با تیم هایی بازی دارد که برای کسب سهمیه آسیا و قهرمانی می جنگند (سپاهان، پرسپولیس، ذوب آهن) و یا باید به مصاف تیم هایی برود که در خطر سقوط قرار دارند (مس، استقلال اهواز، پاس، شاهین بوشهر و راه آهن).

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) - دفتر فارس آخرین شنیده ها حکایت از آن دارد که با توجه به اینکه قرارداد غلامحسین پیروانی 15 اسفندماه با تیم ملی امید به پایان می رسد و شواهد و قرائن هم حکایت ازعدم تمایل دو طرف به تمدید آن دارد این مربی مجدداً به مقاومت بر می گردد تا پس از دیدار 14 اسفند این تیم با مس کرمان در 5 هفته پایانی سکان هدایت آن را به دست بگیرد. وقوع این احتمال با یک تردید اساسی همراه است. آنجایی که در ابتدای فصل مقاومتی ها پیروانی را به عنوان مدیر فنی انتخاب نکردند و او حالا در برق شیراز با همین مسئولیت فعالیت دارد. آیا برق و مقاومت بر سر این موضوع توافق می کنند؟ آیا پیروانی اتفاقات ابتدای فصل را که منجر به جدایی او و پسرش از مقاومت شد را فراموش کرده است و آن را نادیده می گیرد؟ و سئوال مهم تر اینکه فارس در فصل آتی لیگ برتر سهمیه دارد یا خیر؟

MoHaMad.Divar
07-02-2010, 22:08
جعفرى: احساس خطر مى كنيم!

یکشنبه ۱۸ بهمن ۱۳۸۸

مقاومت سپاسى شيراز پس از اينكه تا همين چند هفته قبل در مسابقات ليگ برتر درخشش محسوسى داشت در حال حاضر از ۷ بازى اخير خود تنها ۲ امتياز كسب كرده و يك سقوط آزاد به قعر جدول را تجربه مى كند.

جعفر جعفرى مديرعامل باشگاه مقاومت در مورد وضعيت اين تيم گفت: شكست هاى مقاومت زياد شده اما به آينده تيم اميدواريم. وى افزود: تيم ما در حال حاضر وضعيت خوبى دارد و براى بازى با سپاهان آماده مى شويم. در چند ديدار اخير كه فقط ۲ امتياز كسب كرده ايم در ۴ ديدار با تيم هاى ملوان انزلى، استيل آذين، سايپاى كرج و تراكتورسازى تبريز مستحق شكست نبوديم. در مقابل اما در ديدار با تيم هاى فولاد خوزستان و ابومسلم مستحق شكست بوديم.

مديرعامل مقاومتى هاخاطر نشان كرد: البته نه تنها در چند ديدار اخير از فاكتور شانس بى بهره بوديم بلكه بخشى از ناكامى هايمان هم به مشكلات داورى برمى گردد. در چند ديدار اخيرمان از داورى ها زياد ضربه خورديم چرا كه چند پنالتى مقاومت در ديدارهايش از ديد داوران پنهان ماند.جعفرى در ادامه صحبت هايش عنوان كرد: همانطور كه گفتم تيم وضعيت خوبى دارد. اصلاً قبول ندارم كه تيم ما ضعيف شده چون مقاومت فقط در ديدار مقابل ابومسلم و فولاد ضعيف بود. مشكل مقاومت در حال حاضر به بدشانسى وعدم نتيجه گيرى برمى گردد چرا كه تيم ما فوتبال خوبى ارائه مى دهد. وى در پاسخ به اين پرسش كه آيا مقاومت را مى توان در جمع فانوس به دستان قرار داد يا نه؟ گفت: وضعيت جدول طورى است كه ما هم احساس خطر مى كنيم اما مقاومت پتانسيل بازگشت به رده هاى بالاتر جدول رده بندى ليگ را دارد.
جعفرى ادامه داد: اوايل كه نتايج مقاومت بهتر بود هدفمان حضور در ميانه بالاى جدول بود اما حالا باتوجه به سختى بازيها حضور بين تيم هاى ميانه جدولى هم خوب است.

وى با اشاره به جام حذفى گفت: براى جام حذفى برنامه داريم و قصد داريم با قدرت در اين جام شركت كنيم./ به نقل از روزنامه ابرار ورزشی

MoHaMad.Divar
08-02-2010, 15:14
مهابادى:

مقاومت در نيمه بالاى جدول مى ماند

یکشنبه ۱۸ بهمن ۱۳۸۸

داود مهابادى سرمربى تيم مقاومت سپاسى شيراز گفت: گرچه در چند هفته اخير نتوانستيم نتايج لازم را كسب كنيم اما در ادامه تلاش مى كنيم تا در نيمه بالايى جدول رده بندى قرار بگيريم.

او افزود: مقاومت در چند هفته اخير دچار بدشانسى و افت شده است و متاسفانه نتوانسته ايم نتايج لازم را در نيم فصل دوم كسب كنيم، البته تيم مقاومت در نيم فصل دوم دچار افت نسبى شده كه تلاش مى كنيم تا تيم را از اين افت خارج كنيم.وى ادامه داد: تمام تلاش خود را مى كنم تا با تاكتيك هاى جديد يك شوك مثبت به تيم وارد كنم تا در ادامه رقابت ها بتوانيم نتايج لازم را كسب كنيم؛ زيرا پتانسيل تيم مقاومت فراتر از اين است كه در نيمه ميانى جدول قرار بگيرد و من با تلاش خود و همكارى مديرعامل باشگاه و بازيكنان بدون شك به برد فكر خواهم كرد و روحيه بردن را در تيم به وجود خواهم آورد تا بازيكنان در ادامه فقط به كسب ۳ امتياز بازى ها فكر كنند و دوباره خود را به بالاى جدول برسانيم و شايستگى هاى خود را همانند نيم فصل نخست ثابت كنيم و دوباره شگفتى ساز ليگ شويم.

مهابادى گفت: اميدوارم اين بدشانسى ها و اشتباهات داورى، دست از سر ما بردارد و بتوانيم از اين افت نسبى در ليگ خارج شده و دوباره به شرايط ايده آل و آرمانى بازگرديم.

تقديرها برايم غيرعادي بود

متوسل‌زاده: پشيمان نيستم

یکشنبه ۱۸ بهمن ۱۳۸۸

مهاجم تيم فوتبال مقاومت‌سپاسي گفت: از حركتم مقابل استيل آذين پشيمان نيستم و باشگاه هم واكنش منفي نشان نداده است.
امين متوسل زاده درباره شرايط تيم مقاومت سپاسي اظهار داشت: هر تيمي در مقطعي افت مي كند و فكر مي كنم تيم ما هم دچار همين افت شد اما مي خواهيم از بازي با سپاهان اين ناكامي را جبران كنيم.

وي در مورد اينكه سپاهان حريف قدري است، عنوان كرد: آنها تيم خوبي هستند اما بازيكنان مقاومت اگر با نظم و با احساس مسئوليت بازي كنند پيروزي دور از دسترس نيست.
متوسل زاده كه به دليل حركت جوانمردانه در ديدار با استيل آذين مورد توجه قرار گرفت، در خصوص پرداختن روزنامه ماركای اسپانيا به اين موضوع تصريح كرد: شايد براي آنها انجام چنين كارهایي تازگي داشته باشد. درست يك هفته قبل از بازي ما با استيل آذين، وين روني بدون توجه به بازيكن مصدوم حريف كه به زمين افتاده بود توپ را وارد دروازه كرد. من نمي خواستم كه به اين موضوع اين همه پرداخته شود. وي دليل عدم تمايل خود براي پرداختن به اين حركت را در بوق و كرنا كردن ها اعلام كرد و گفت: دليل نداشت بدون اينكه با من يا باشگاه مقاومت صحبت شود، اين همه از من تقدير شود. همان تقدير به زبان ساده براي من كافي بود. همان كه آقاي استيلي بلافاصله بعد از بازي به سراغم آمد و تشكر كرد برايم كافي بود.

متوسل زاده اضافه كرد: تقديرها برايم غيرعادي بود. من اصلا راضي به گرفتن سكه نبودم. قبل از بازي با ابومسلم هم دوست نداشتم چنين تقديري شود. البته من از لطف مسئولان باشگاه ابومسلم ممنون هستم اما راضي به اين نبودم كه بازيكنان اين تيم ناراحت شوند. اين بازيكن در پاسخ به اين سئوال كه در صورت تفكر حرفه اي هنوز هم از اين حركت جوانمردانه دفاع مي كند، گفت: من از اين كار پشيمان نيستم. باشگاه هم هنوز واكنش منفي نشان نداده و حمايت كرده است. مي دانم كه اگر آن ضربه گل مي شد، مي توانستيم بازي را ببريم اما مطمئن هستم كه در جايي خداوند جبران مي كند.

مشكلات مالي برق همچنان ادامه دارد...‌

کلانتری: نبايد از اخلاق بازيكنان سوء استفاده كنيم

دوشنبه ۱۹ بهمن ۱۳۸۸

سرمربي تيم فوتبال برق شيراز با بيان اين كه مشكلات مالي تيم زياد است، گفت: مطالبات بازيكنان طبق روال گذشته باز هم به آينده موكول شد و مسوولان توجهي به اين تيم ندارند لذا بدون انجام تمرين كافي بازي با استقلال اهواز تنها يك ديدار تداركاتي پيش از شروع نيم‌فصل دوم ليگ دسته يك است.

علي كلانتري در گفت‌و‌گو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، درباره شرايط تيم فوتبال برق شيراز پيش از بازي فردا (سه‌شنبه) در مرحله يك‌شانزدهم نهايي جام حذفي مقابل استقلال اهواز، اظهار كرد: شرايط ما چندان خوب نيست، تمرينات تيم ما يك هفته به خاطر مشكلات مالي باشگاه و قولي كه به بازيكنان داده شده بود و محقق نشد تعطيل شد و يك هفته هم كه در تعطيلات نيم‌فصل بوديم. اين وقفه تاثير بسزايي در سطح فني تيم ما گذاشته است. بازيكنان تنها يك هفته براي بازي فردا تمرين كردند و البته مسوولان تيم باز هم به قول‌شان عمل نكرده و وعده پرداخت مطالبات بازيكنان طبق روال گذشته به چند روز ديگر موكول شد.

وي افزود: ما از قبل به مديران باشگاه برنامه‌اي داده‌ بوديم كه طبق آن بايد در تعطيلات نيم‌فصل در يك اردو آماده‌سازي شركت كرده و چند بازي تداركاتي هم برگزار مي‌كرديم اما متاسفانه آن قدر مشكلات زياد بود كه توجهي به آن نشد. ما بايد بازي با استقلال اهواز در جام حذفي را به مثابه يك بازي تداركاتي براي حضور در نيم‌فصل دوم ليگ دسته يك بدانيم. با اين شرايط طبيعتا اولويت ما ليگ دسته يك است و هدف خاصي در جام حذفي نداريم.

كلانتري ادامه داد: برق نيم‌فصل نخست ليگ را خوب شروع كرد و در پايان آن با يك امتياز اختلاف نسبت به تيم نفت تهران، در رده دوم جدول قرار گرفت. خدا كمك كرد و بچه‌ها هم براي اين موفقيت تلاش زيادي كردند اما پس از آن انتظار داشتيم كه براي نيم‌فصل دوم مسوولان تيم و شهر ما برنامه‌ها را اجرا كرده و حداقل مقداري از مطالبات بازيكنان را پرداخت كنند اما ديديم آن گاه هيچ‌كس جوابگو نيست! اين بچه‌ها و هواداران تيم تنها به عشق برق براي موفقيتش تلاش مي‌كنند و همه خود را برقي مي‌دانند اما به مانند ابتداي ليگ دوباره تنها شدند. اگر مسوولان دوست دارند اين تيم دوباره به ليگ برتر راه يابد و مردم را شاد كند، بايد در عمل به فكر آن باشند. ما ديگر نمي‌توانيم دروغ بگوييم، شايد خيلي‌ها دوست نداشته باشند اين شرايط را در رسانه‌ها مطرح كنند اما من ديگر دليلي براي نگفتن آنها نمي‌بينم.

سرمربي تيم برق شيراز گفت: وضعيت مدعيان صعود به ليگ برتر را بررسي كرده و ديدم همه آنها با هزينه‌هاي قابل توجهي مشغول تدارك تيم، بازيكن‌گيري و آماده‌سازي‌ آن هستند اما متاسفانه برق هنوز مانند يك تيم آماتور و ابتدايي كار مي‌كند. همه قول آينده را به بازيكنان مي‌دهند و مي‌دانم در آخر كار اگر خللي در اهداف تيم ايجاد شود، اين من هستم كه بايد پاسخگو باشم و در عين حال كسي نمي‌داند عمق فاجعه چيست. اين تيم در مراحل قبلي تيم‌هاي قدرتمند ليگ را با حداقل بازيكنان شكست داد. ما نماينده يزد را كه تقريبا از اكثر بازيكنان اصلي‌اش استفاده مي‌كرد با 16 بازيكن كه عمده آنها جوانان تيم بودند، از پيش‌رو برداشتيم. اينها نشان مي‌دهد پتانسيل و قدرت بالايي در تيم‌ وجود دارد كه ناديده گرفته مي‌شود.

وي درباره بازي با استقلال اهواز گفت: يكشنبه صحبت‌هايي با بازيكنان كردم، قرار بود مشكلات تا پيش از اين بازي حل شود كه متاسفانه نشد و به آينده افتاد. آنها به عشق تيم يك نيم‌فصل را گذراندند اما نبايد از اين اخلاق‌شان سوءاستفاده كنيم. ما مي‌دانيم اگر در مراحلي از جام حذفي به تيم‌هايي چون استقلال يا پرسپوليس برخورد كنيم، مسوولان يادشان مي‌افتد كه بايد مشكلات را برطرف كنند و آن وقت همه پيدايشان مي‌شود، در حالي كه وقتي ما در ليگ دسته يك با شيرين‌فراز بازي داريم كه ديدار مهم و سخت براي راهيابي به ليگ برتر است كسي به ما توجهي ندارد. ما از مديران تيم خواسته بوديم در نيم‌فصل دو بازي تداركاتي با تيم‌هاي ليگ برتري داشته باشيم و نشان دهيم چيزي از آنها كم نداريم.

كلانتري در ارزيابي‌اش از شرايط استقلال تصريح كرد: آنها سرمربي‌شان را تغيير دادند كه اين باعث بالا رفتن انگيزه بازيكنانشان مي‌شود. با شناختي كه از تفكرات محمد احمدزاده دارم او يك بازي صددرصد هجومي را در دستور كار بازيكنانش قرار مي‌دهد. آنها قطعا براي برد به ميدان خواهند آمد. فكر مي‌كنم سرعتي بودن برخي بازيكنان‌شان نقطه قوت استقلال است كه مي‌تواند مشكلاتي را براي ما ايجاد كند.

منبع خبری ([Only registered and activated users can see links])

MoHaMad.Divar
10-02-2010, 01:02
پيروزي پرگل سپاهان با هت‌تريك توره

خبرگزاري فارس: تيم فوتبال سپاهان در ديداري معوقه با نتيجه 5 بر يك مقاومت سپاسي شيراز را در هم كوبيد.

به گزارش خبرگزاري فارس، تيم‌هاي سپاهان و مقاومت سپاسي در ديداري معوقه از هفته بيستم ليگ برتر فوتبال از ساعت 15:15در ورزشگاه فولادشهر به مصاف هم رفتند كه سپاهان با نتيجه 5 بر يك به برتري رسيد.
گل‌هاي سپاهان را در اين ديدار ابراهيم توره در دقايق 43، 45، 77 ،احمد آل نعمه دقيقه 74 و عماد رضا در دقيقه 89 به ثمر رساندند. تك گل مقاومت را نيز محمدصادق كرمي در دقيقه 53 از روي نقطه پنالتي به ثمر رساند.
سپاهان با اين پيروزي با 55 امتياز موقعيت خود را در صدر جدول تثبيت كرد.
مسعود مرادي، داور مسابقه به مصطفي صبري، سيامك كوهنورد و مهرداد كريميان از مقاومت سپاسي كارت زرد نشان داد و محسن نيساني نيز در دقيقه 37 از تركيب مقاومت سپاسي از زمين مسابقه اخراج شد. علي مولايي نيز از سپاهان كارت زرد گرفت.

مهابادي: داور از ما انتقام گرفت

خبرگزاري فارس: سرمربي مقاومت سپاسي گفت: امروز سپاهان از ما انتقام شكست 3 بر يك دور رفت را نگرفت، بلكه داور از ما انتقام گرفت.

به گزارش خبرگزاري فارس، داوود مهابادي پس از شكست 5 بر يك تيمش مقابل سپاهان در نشست مطبوعاتي پس از بازي اظهار داشت: تا قبل از اعلام ضربه پنالتي به سود سپاهان، مالكيت بهتري نسبت به اين تيم داشتيم، اما پس از پنالتي ناحقي كه براي آنها گرفته شد و اخراج مدافع اصلي تيم؛ تيم ما از هم پاشيد. اين پيروزي را به سپاهاني‌ها تبريك مي‌گويم. آنها خوب بازي كردند و توانستند روي نبوغ توره كه 3 گل استثنايي به ثمر رساند اين بازي را با پيروزي پشت سر بگذارند.
وي ادامه داد: چون روي خط آفسايد قرار داشتم، موقعيتي كه منجر به پنالتي شد را ديدم كه آفسايد بود و دفاع ما هم فقط توپ را زد و كاري به توره نداشت. مرادي هم ابتدا به سمت توره رفت كه به او كارت نشان دهد، اما نمي‌دانم چه اتفاقي افتاد كه تصميمش برگشت و كارت قرمز را بيرون آورد. اگر اين اتفاق نمي‌افتاد مقابل سپاهان نتيجه بهتري مي‌گرفتيم. داور امروز مسبب شكست ما بود، نه مسبب پيروزي سپاهان، زيرا آنها خوب بازي كردند.
سرمربي مقاومت تصريح كرد: فوتبالم را در سپاهان به اوج رساندم. اين تيم براي من عزيز است، اما امروز فقط براي برد آمده بوديم. امروز سپاهان از ما انتقام شكست 3 بر يك دور رفت را نگرفت بلكه داور از ما انتقام گرفت. تا قبل از پنالتي سپاهان يك موقعيت هم نداشت و اگر بازيكن ما اخراج نمي‌شد، مطمئن باشيد اين نتيجه به دست نمي‌آمد.
مهابادي با اعلام اينكه از داوران مي‌خواهم در هفته‌هاي آخر ليگ با دقت بيشتري قضاوت كنند؛ افزود: هفته گذشته نيز مقابل ابومسلم ضربه پنالتي ما را نگرفتند و در مقابل، بازيكن ما را اخراج كردند.
سرمربي مقاومت درباره اولتيماتوم باشگاه به وي گفت: اين يك جو رسانه‌اي بود كه عليه من به راه افتاد. اگر روزي احساس كنم كه براي مقاومت مفيد نيستم حتي يك دقيقه هم در اين تيم نمي‌مانم. تا امروز هم براي من مربيگري در اين تيم افتخاري بوده است.
وي در مورد شايعات حضور برادران پيرواني در شيراز و صحبت‌هاي اين 3 برادر با مدير عامل مقاومت اظهار داشت: من در اين مورد هيچ چيز نشنيده‌ام. براي آنها احترام قائلم و چون در اين زمينه اطلاعي ندارم نمي‌توانم اظهار نظر كنم.
مهابادي در مورد شرايط تيم گفت: اوايل فصل خوب پيش مي‌رفتيم، اما يك مقدار مشكلات دروني در تيم ايجاد شده كه بايد آنها را برطرف كنيم.

MoHaMad.Divar
12-02-2010, 20:09
قطبی مایل به هدایت برق شیراز بود
قطبی در ولایت پدری!
جمعه ۲۳ بهمن ۱۳۸۸

افشین قطبی از تعطیلات 5 روزه بهمن ماه استفاده کرد تا پس از مدت ها همراه با خانواده به خانه پدری برود.
سایت خبرآنلاین با انتشار این خبر نوشت: افشین قطبی سرمبی تیم ملی از اواخر هفته گذشته و پس از پایان بازی های جام حذفی به همراه خانواده اش راهی شیراز شد تا در خانه خانه اجدادی شان بتواند چنتد روز دور از هیاهو را بگذراند. درحالی که آخرین حمله به سرمربی تیم ملی ایران، بحث بر سر مدرک مربیگری او است و همچنان حملات به دستیار او به اتهام دلالیسم ادامه دارد، این سفر شاید بتواند فرصتی باشد برای استراحت قطبی.
افشین که 35 سال قبل همراه با پدرش که یک آموزگار بود، ایران را ترک کرد و راهی آمریکا شد، در این تعطیلات فرصت خواهد داشت تا خاطرات دوران کودکی را باری دیگر مرور کند.
خبرآنلاین در انتهای این خبر برای اولین بار از تمایل قطبی برای هدایت برق شیراز در فصل گذشته پرده برداشت و نوشت: قطبی سال قبل وقتی برق در حال سقوط بود اعلام کرد حاظر است به رایگان هدایت این تیم را در دست بگیرد و مانع از سقوطش به دسته پایین تر شود.

MoHaMad.Divar
13-02-2010, 16:53
موافقت باشگاه برق شیراز با درخواست کاشانی

خبرگزاری فوتبال ایران – حبیب کاشانی سرپرست باشگاه پرسپولیس برای در اختیار داشتن زمین تمرین در شیراز برای بازی با مقاومت سپاسی، از مسئولان باشگاه برق شیراز درخواست زمین کرد.
به گزارش خبرگزاری فوتبال ایران، در پی درخواست کاشانی، رسول فلاح مدیرعامل باشگاه برق شیراز آمادگی باشگاه‌اش را برای در اختیار گذاشتن زمین اختصاصی برق به پرسپولیسی‌ها اعلام کرده است. باشگاه برق از معدود باشگاه‌هایی است که زمین اختصاصی دارد و به تیم میهمان یا تیم‌هایی که در شیراز با دیگر تیم‌های شیرازی بازی دارند زمین تمرین می دهد. با موافقت باشگاه برق شیراز با درخواست پرسپولیس، سرخپوشان پایتخت پنجشنبه آخرین جلسه تمرین‌شان را در زمین اختصاصی برقی انجام می‌دهند.

MoHaMad.Divar
15-02-2010, 00:04
دلیلی ندارد با پیروانی مذاکره کنیم
سرپرست مقاومت: مهابادی مورد حمایت باشگاه است

خبرگزاری فوتبال ایران – شکست سنگین مقاومت سپاسی شیراز مقابل سپاهان نه تنها این تیم را به منطقه خطر نزدیک کرد بلکه شایعه برکناری داود مهابادی سرمربی جوان این تیم را نیز قوت بخشید.
گفته می‌شود مسئولان باشگاه مقاومت از افشین پیروانی برای همکاری دعوت کرده‌اند اما این مربی شیرازی از مقاومتی‌ها خواسته از مهابادی حمایت کنند و به او فرصت دهند.محمد عاری سرپرست تیم مقاومت با رد شایعه برکناری مهابادی به خبرگزاری فوتبال ایران می‌گوید: «ما پس از بازی با سپاهان با اعضای هیات‌مدیره جلسه داشتیم. در این جلسه من و مدیرعامل باشگاه از مهابادی حمایت کردیم و شکست سنگین تیم مقابل سپاهان را یک اتفاق قلمداد کردیم. چون تیم ما تا قبل از 10 نفره شدن خوب کار می‌کرد و تصمیم اشتباه داور و کمک‌داور شیرازه تیم ما را پاشاند. اگر نیسانی اخراج نمی‌شد تیم ما توان یک امتیاز گرفتن از سپاهان را داشت.»
سرپرست مقاومت در ادامه از حضور افشین پیروانی در شیراز و باشگاه مقاومت اظهار بی‌اطلاعی می‌کند و می‌گوید: «همانطور که گفتم مسئولان باشگاه از مهابادی حمایت می‌کنند و قصد برکناری او را ندارند بنابراین دلیلی ندارد از آقای پیروانی یا هر مربی دیگری دعوت به همکاری یا مذاکره کنیم. شاید ایشان برای دیدار به خانواده‌اش به شیراز می‌آید وگرنه در باشگاه مقاومت صحبتی از حضور پیروانی نیست.»

منبع خبری ([Only registered and activated users can see links])

MoHaMad.Divar
15-02-2010, 17:01
یک نیمکت و پنج مشتری!

پیروانی و تقوی جانشینان احتمالی مهابادی

خبرگزاری فوتبال ایران- نتایج ضعیف تیم مقاومت سپاسی شیراز در نیم‌فصل دوم و ادامه روند نزولی این تیم باعث شده شایعه تغییر و تحول در کادر فنی مقاومت قوت گرفته و هر روز نام یک مربی برای جانشینی داود مهابادی مطرح می‌شود.
به گزارش خبرگزاری فوتبال ایران، با وجود حمایت مسئولان باشگاه مقاومت سپاسی شیراز از سرمربی جوان تیم‌شان، گفته می‌شود بازی با پرسپولیس آخرین فرصت مهابادی است و اگر او نتواند دراین دیدار نتیجه بگیرد برکناری‌اش تقریبا قطعی است.از شیراز خبر می‌رسد، چند مربی از جمله بیژن ذوالفقارنسب، مجتبی تقوی و افشین پیروانی و حتی غلامحسین پیروانی کاندیدای سرمربیگری تیم مقاومت هستند و در این بین احتمال حضور افشین پیروانی و تقوی در مقاومت بیشتر از دیگران است. شایعه دیگری که در مورد نیمکت‌ مقاومت وجود دارد تاکید و اصرار برخی از مسئولان باشگاه به انتخاب اصغر اکبری دستیار مهابادی به عنوان سرمربی تیم در صورت نتیجه نگرفتن مقاومت در بازی با پرسپولیس است.

به دلیل برگزاری دیدار مقاومت - پرسپولیس

بازی برق شیراز- شیرین‌فراز به تعویق افتاد

خبرگزاری فوتبال ایران – به دلیل برگزاری دیدار تیم‌های مقاومت سپاسی شیراز و پرسپولیس در ورزشگاه حافظیه، شورای تامین شیراز با برگزاری دیدار تیم‌های برق شیراز و شیرین فراز کرمانشاه از هفته چهاردهم لیگ دسته اول در روز جمعه هفته جاری مخالفت کرد.
به گزارش خبرگزاری فوتبال ایران، با توجه به همزمانی دیدار دو تیم شیرازی با پرسپولیس و شیرین فراز، شورای تامین شیراز ضمن مخالفت با بازی برق بازی تیم برق شیراز را به روز شنبه موکول کرد. بنابراین برقی‌ها آخرین دیدار هفته چهاردهم را در ورزشگاه اختصاصی خود مقابل شیرین فراز کرمانشاه انجام می‌دهند.

MoHaMad.Divar
16-02-2010, 12:19
مقاومت مشتری جدید سرمربی سابق ملوان

احمدزاده جانشین احتمالی مهابادی

خبرگزاری فوتبال ایران – این روزها شایعه پیرامون کادر فنی تیم مقاومت سپاسی شیراز و داود مهابادی سرمربی جوان و ناموفق این تیم زیاد است و هر روز نام یک مربی برای جانشینی او مطرح می‌شود.
به گزارش خبرگزاری فوتبال ایران، پس از مطرح شدن نام مربیانی چون ذوالفقارنسب، تقوی، برادران پیروانی، نام احمدزاده سرمربی سابق ملوان هم به این فهرست اضافه شده است. احمدزاده که به تازگی مورد توجه باشگاه استقلال‌اهواز قرار گرفته بود و با مسئولان این باشگاه به توافق نرسید ظاهرا مدنظر مسئولان باشگاه مقاومت است تا در صورت ناکامی مقاومت و مهابادی مقابل پرسپولیس با او وارد مذاکره شوند.
البته احمدزاده قبل از آغاز فصل هم یکی از گزینه‌های سرمربیگری تیم مقاومت سپاسی پس از جدایی غلامحسین پیروانی بود که با مسئولان این تیم به توافق نرسید. حالا پس از چندماه دوباره وی برای سرمربیگری مقاومت کاندید شده هرچند این مربی عادت دارد ابتدا پیشنهاداتش را تکذیب کند و سپس درباره‌اش توضیح دهد. اما فعلا او جدیدترین گزینه برای سرمربیگری تیم بحران‌زاده شیرازی است. شاید حضور دوساله احمدزاده در برق شیراز و آشنایی او به جو فوتبال این شهر باعث شده مقاومتی‌ها به سراغ او بروند.

més que un club2
16-02-2010, 18:04

مقاومت سپاسی این هفته باید به مصاف پرسپولیس برود. می گویند این بازی آخرین فرصت مهابادی است.
مهابادی در مورد این دیدار می گوید:«آن طور که همه می‌گویند پرسپولیس اوج نگرفته و این تیم در ۴ بازی اخیر خود کار خارق‌العاده‌ای انجام نداده است. به نظر من پرسپولیس خیلی خوب هم اوج نگرفته و در این چند بازی اخیر کار خارق‌العاده‌ای انجام نداده است البته در اینکه پرسپولیس تیم پرمهره‌ای است و علی دایی هم یکی از بزرگان فوتبال ایران به شمار می‌رود، شکی نیست اما پرسپولیس با علی دایی هم پیروزی‌هایی داشته و هم مقابل شاهین با آن نتیجه پرگل بازی را واگذار کرده است. با آنکه پرسپولیس برای ما قابل احترام است اما ترس چندانی از آنها نداریم.»
سرمربی مقاومت سپاسی در خصوص زمین بد حافظیه می گوید:«زمین حافظیه در زمستان کیفیتش را از دست می‌دهد. حتی ما هم از این موضوع خیلی ضربه خوردیم اما امیدوارم با تلاش بازیکنان بتوانیم در این زمین پرسپولیس را شکست دهیم.»
مهابادی برخلاف بقیه وضعیت مقاومت سپاسی را بحرانی نمی داند. «من از ابتدای فصل هم گفته بودم که تلاشمان را می‌کنیم تا در میانه‌های جدول قرار گیریم و حال هم می‌گویم که هدف اصلی ما قرار گرفتن در نیمه اول جدول است. از ابتدای فصل هم قرار نبود که ما صدرنشین باشیم که الان بگوییم بسیار عقب تر از برنامه مان هستیم.»

més que un club2
17-02-2010, 13:19

جعفر جعفري درباره جلسه هيات مديره اين باشگاه در ارتباط با كادرفني مقاومت سپاسي اظهار داشت: اين جلسه برگزار و قرار بر حمايت از آقاي مهابادي شد. هيچ تغيير و تحولي در كادرفني نداريم.

وي افزود: براي ما نتايج بازي هاي باقي مانده مهم است. 8 هفته بازي باقي مانده كه هر مسابقه براي مقاومت حكم فينال را دارد. جلسات متعددي هم با كادرفني داشتيم. در مورد مسائل فني بايد آقاي مهابادي به سئوالات پاسخ دهد.

مديرعامل باشگاه مقاومت در پاسخ به اين سئوال كه بازيكنان جريمه شدند يا خير گفت: با بازيكنان جلساتي داشتيم و توضيحات لازم به آنها داده شده است اما به اين نتيجه رسيديم كه هنوز براي جريمه كردن زود است.
جعفري در مورد ديدار با پرسپوليس تصريح كرد: بازي با اين تيم نمي تواند آسان باشد. البته بازيكنان مقاومت هميشه مقابل اين تيم خوب بازي كرده اند. نگراني بابت وضعيت فعلي پرسپوليس نداشته و ترسي هم از هيچ تيمي نداريم. هميشه براي پيروزي به ميدان مي رويم.

وي در جواب اين پرسش كه از كمك هاي فكري غلامحسين پيرواني استفاده مي كند، يا خير عنوان كرد: آقاي پيرواني سرمربي تيم اميد است و به لحاظ اخلاقي درست نيست از كمك پيرواني بهره بگيريم.

ديدار تيم هاي مقاومت و پرسپوليس جمعه ساعت 14:30 در ورزشگاه حافظيه شيراز برگزار مي شود.

MoHaMad.Divar
17-02-2010, 14:29
جعفری: فعلا از مهابادی حمایت می‌کنیم

چرا علی کریمی محروم نمی شود اما بازیکن مقاومت را محروم می‌کنند؟

خبرگزاری فوتبال ایران – وضعیت نه چندان خوب تیم مقاومت سپاسی شیراز دیدار این تیم با پرسپولیس را به اوج حساسیت رسانده است. شایعه تغییر در کادر فنی این تیم هم مزید علت شده تا مقاومت در کانون توجهات باشد.
سرهنگ جعفر جعفری مدیرعامل باشگاه مقاومت سپاسی شیراز از جود موجود که به گفته خودش علیه تیم مقاومت است، ناراحت است و به خبرگزاری فوتبال ایران می‌گوید: «در جدول حداقل 11 تیم هستند که شرایط مشابهی دارند اما انگار یک عده فقط روی تیم ما متمرکز شده‌اند تا برای آن حاشیه‌سازی کنند. انگار آنها بدشان نمی‌آید وضعیت تیم مقاومت بحرانی شود.» مدیرعامل باشگاه مقاومت شایعه تغییر و تحول در کادر فنی را دوباره تکذیب می‌کند و می‌گوید: «ما در تمام صحبت‌هایی که داشته‌ایم از داود مهابادی حمایت کرده‌ایم و فعلا هم از او حمایت می کنیم. باشگاه فعلا برنامه‌ای برای تغییر و تحول ندارد و ما امیدواریم در بازی با پرسپولیس بدشانسی دست از سر تیم بردارد. امروز سر مزار شهید سپاسی رفتیم و ضمن تجدید میثاق با شهدا از ارواح پاک آنها برای پایان ناکامی تیم کمک خواستیم.»
جعفری با اشاره به بازی تیمش با پرسپولیس ادامه می‌دهد: «قطعا بازی سختی داریم چون پرسپولیس وضعیت خوب و رو به پیشرفتی دارد و از مربی خوبی سود می‌برد. اما بچه‌های تیم عزمشان را جزم کرده‌اند تا در این بازی نتیجه بگیریم. مقاومت معمولا مقابل تیم‌های بزرگ خوب نتیجه گرفته و اگر بدشانسی اجازه دهد می‌توانیم از پرسپولیس امتیاز بگیریم.»
مدیرعامل باشگاه مقاومت در پایان صحبت‌هایش از برخوردهای تبعیض‌آمیز کمیته انضباطی انتقاد می‌کند و می‌گوید: «کمیته انضباطی دو روز مانده به بازی با پرسپولیس به ما اعلام می‌کند بهنام افشه دو جلسه محروم است آن هم به خاطر برخوردی که در بازی با ابومسلم چند هفته قبل داشته است. برخوردهای کمیته انضباطی تبعیض‌آمیز است برای مثال علی کریمی داور را هل می دهد و فقط او را اخراج می‌کنند اما محرومیتی در کار نیست در حالی که کوچک ترین برخورد بازیکن تیم ما با محرومیت دو جلسه‌ای همراه است.»‌

MoHaMad.Divar
19-02-2010, 19:19
پیروزی پرسپولیس در شیراز / مقاومت سپاسی یک - پرسپولیس 2

ديدار تيم‌هاي مقاومت سپاسي شيراز و پرسپوليس با نتيجه 2 بر يك به سود سرخپوشان به پايان رسيد.
ديدار مقاومت و پرسپوليس از ساعت 14:30 در ورزشگاه حافظيه با حضور 25 هزار تماشاگر آغاز شد.
دو تيم در ابتداي بازي موقعيت هاي خوبي را از دست دادند. در ادامه بازي در دقيقه 21 محسن خليلي روي يك ضربه ايستگاهي توانست دروازه مقاومت را باز كند.
در دقيقه 1+45 تياگو براي پرسپوليس گل دوم را به ثمر رساند.
پرسپوليس در نيمه دوم براي حفظ نتيجه به ميدان آمد و در نقطه مقابل شاگردان مهابادي براي تغيير نتيجه بازي را هجومي آغاز كردند
در جريان 45 دقيقه دوم بارها مقاومت روي دروازه سرخپوشان خطر ايجاد كردند اما اين حملات با واكنش هاي خوب ميثاق معمارزاده دفع شد. شاگردان دايي در نيمه دوم بازي چندان خوبي از خود نمايش ندادند و موقعيت هاي بسيار كمي را روي دروازه مقاومت ايجاد كردند.
در ادامه بازي و در دقيقه 91 ايمان موسوي بازيكن تازه به ميدان آمده مقاومت براي اين تيم موفق به گلزني شد تا بازي 2 بر يك به سود پرسپوليس خاتمه يابد.
قضاوت اين مسابقه بر عهده يدا... جهانبازي بود. وي از مقاومت به كوهنورد و از پرسپوليس به حيدري و منصوري و شكوري كارت زرد نشان داد.
پرسپوليس با اين پيروزي 46 امتيازي شد و در رده سوم جدول قرار گرفت و تيم استقلال نيز به رده چهارم سقوط كرد. مقاومت نيز 32 امتيازي باقي ماند.
بازيكنان مقاومت:
امين صنايعي، ميرهاني هاشمي، سعيد چاه جويي، مهرداد كريميان(72- محمدرضا پورمحمد)، محمد صادقي كرمي، علي محمد دهقان، شهرام گودرزي(58- مهدي نظري) (84- ايمان موسوي)، امين متوسل زاده، سيامك كوهنورد، محمد ايران پوريان، علي ممبيني
سرمربي: داود مهابادي
بازيكنان پرسپوليس:
ميثاق معمارزاده، شيث رضايي، سپهر حيدري، عليرضا محمد، ابراهيم شكوري، عادل كلاه كج، محمد منصوري(46- مجتبي زارع)، كريم باقري، تياگو(72- سامان آقازماني)، هادي نوروزي(70- آرفي)، محسن خليلي
سرمربي: علي دايي

MoHaMad.Divar
20-02-2010, 17:02
مهابادی هفت هفته در حسرت پیروزی

خبرگزاری فوتبال ایران- همانطور که از ابتدای فصل پیش بینی می شد تیم مقاومت شیراز همانند تیم همشهری اش برق شیراز بعد از چند هفته نتایج خوب با افت شدید مواجه شد و یکی از کاندیداهای سقوط لقب گرفت.
به گزارش خبرگزاری فوتبال ایران، البته فجر شرایط بهتری نسبت به تیم همشهری اش دارد و به دلیل این که دوران افت شاگردان مهابادی خیلی دیرتر از برق فصل گذشته آغاز شد احتمال بقایشان بسیار زیاد است. با این حال مقاومت هفت هفته است که رنگ پیروزی را به خود ندیده و با پنج باخت و دو مساوی روزهای خوبی را نمی گذراند. این تیم در حال حاضر با 32 امتیاز و برابر با تیم های پاس همدان و سایپای کرج وبه لطف تفاضل گل بیشتر در رده دهم قرار گرفته و با توجه به اینکه تیم های پاس و سایپا به لطف ستاره هایشان پیش بینی می شود در هفته های آتی بتوانند خود را بالا بکشند شرایط برای مقاومت بدتر می شود. برق فصل گذشته در حالی به لیگ یک سقوط کرد که با 24 امتیاز قعرنشین بود اما مقاومتی ها تا این جای فصل توانسته اند 32 امتیاز بدست بیاورند.

شیرازی‌ها باید از مهابادی حمایت کنند
پیروانی: خدا به گرگ هم پشیمانی ندهد!

خبرگزاری فوتبال ایران- تیم مقاومت سپاسی شیراز با قبول یک شکست دیگر سریال ناکامی‌هایش را تداوم بخشید و تماشاگران ناراضی شیرازی در اعتراض به نتایج ضعیف تیم به تشویق غلامحسین پیروانی سرمربی سابق مقاومت پرداختند.
شاغلام که زمزمه بازگشت او به مقاومت مدت‌هاست به گوش می‌رسد در واکنش به حرکت تماشاگران شیرازی آمادگی‌اش را برای کمک به مقاومت اعلام می‌کند و می‌گوید: «مقاومت خانه امید من است.» پیروانی درباره وضعیت مقاومت سپاسی و برنامه‌های تیم ملی امید با خبرگزاری فوتبال ایران گفت‌وگو کرده است.

خبر دارید تماشاگران شیرازی دیروز در جریان بازی مقاومت و پرسپولیس شما را تشویق کردند و خواستار بازگشت شما به مقاومت شدند؟
متاسفانه من بازی را ندیدم. تماشاگران شیرازی و مردم خوب شیراز به من لطف دارند اما آنها باید صبور باشند و از داود مهابادی مربی جوان مقاومت حمایت کنند.

آنها خواهان بازگشت شما به مقاومت شدند. احتمال دارد دوباره به این تیم برگردید؟
مقاومت خانه امید من است اما من با تیم ملی امید قرارداد دارم و نمی‌توانم پیمان‌شکنی کنم. همانطور که گفتم مردم و مسئولان باشگاه مقاومت باید از مهابادی حمایت کنند. خدا به گرگ هم پشیمانی ندهد چون آن حیوان هم با امیدی به شکار می‌رود. امیدوارم طلسم ناکامی مقاومت هرچه زودتر بشکند و اتفاقاتی نیفتد که باعث ناراحتی و اذیت شدن بازیکنان،مسئولان،مربیان و هواداران این تیم شود.

طی چند روز گذشته شایعات زیادی درباره بازگشت شما به مقاومت پس از بازی این تیم با پرسپولیس شنیده می‌شد. دراین‌باره چه صحبتی دارید؟
به والله قسم تا این لحظه کسی با من درباره مقاومت صحبت نکرده چون من با تیم امید قرارداد دارم و هم مقاومت سرمربی دارد. اما همیشه گفتم و باز هم می‌گویم حاضرم به تیم مقاومت کمک کنم و حتی اگر این کمک از راه دور و کمک فکری باشد.

فکر می‌کنید مشکل مقاومت چیست که نمی‌تواند نتیجه بگیرد؟
مقاومت تیم خوبی است و مهره‌ها و کادرفنی خوبی هم دارد. مدیریت باشگاه هم که همه‌جوره امکانات لازم را در اختیار تیم قرار داده. به نظرم مقاومت به لحاظ روحی و روانی دچار مشکل شده و بازیکنان آن به باخت عادت کرده‌اند. کادر فنی باید باور باخت را بگیرد. در واقع شرح مقاومت در این شعر نهفته است که رهرو آن نیست که گهی تند و گهی خسته رود، رهرو آن است که آهسته و پیوسته رود.

وضعیت تیم امید چطور است؟
ما فعلا برنامه تمرینی و اردویی داریم و مسئولان فدراسیون در حال رایزنی هستند تا تیم ملی امید در ترکیه یا آلمان اردو بزند و چند بازی تدارکاتی انجام دهد.

این اردو چه زمانی برپا می‌شود؟
تاریخ آن هنوز مشخس نیست اما قطعا قبل از سال نو است.

تا پایان قرارداد شما با فدراسیون فوتبال و کمیته ملی المپیک چند روز بیشتر نمانده، آیا قراردادتان را تمدید می‌کنید؟

من بی‌‌دعوت جایی نمی‌روم. آنها باید بخواهند و مذاکره کنند تا ببینیم می‌توانیم ادامه همکاری دهیم یا نه. البته انشاءالله اینها در فضایی دوستانه شکل می‌گیرد.

ضعف دروازه‌بانان مقاومت روی ضربات از راه دور

خبرگزاری فوتبال ایران- تیم مقاومت سپاسی شیراز در فصل جاری از نداشتن یک دروازه‌بان ششدانگ ضربه خورده و سیروس سنگچولی و احمدرضا امین صنایعی دو دروازه‌بان جوان این تیم روی اکثر گل‌های خورده مقصر بوده‌اند.
به گزارش خبرگزاری فوتبال ایران، به استناد آمار 70 درصد گل‌های خورده مقاومت روی ضربات از راه دور بوده و دروازه‌بانان این تیم نشان دادند شوت‌گیرهای خوبی نیستند. در بازی مقاومت و پرسپولیس نیز هر دو گل سرخپوشان از روی ضربات از راه دور و عدم جایگیری مناسب امین صنایعی به دست آمد.

MoHaMad.Divar
28-02-2010, 15:51
داماش گیلان یک - مقاومت سپاسی صفر
مهابادی در جام حذفی هم شکست خورد

خبرگزاری فوتبال ایران- شاگردان فیروز کریمی با تک گل مسعود ابطحی مقابل تیم مقاومت سپاسی لیگ برتری به پیروزی رسیدند و به مرحله بعدی جام حذفی راه پیدا کردند.
به گزارش خبرگزاری فوتبال ایران،تیم داماش گیلان موفق شد با شکست مقاومت سپاسی شیراز به مرحله بعدی رقابت های جام حذفی راه پیدا کند. داماشی ها با تک گل مسعود ابطحی توانستند مقابل تیم لیگ برتری مقاومت سپاسی به برتری برسند. مقاومت سپاسی با ترکیب سیروس سنگچولی، محسن نیسانی، مصطفی صبری، علی محمد دهقان، سعید چاه جویی، محمد صادق کرمی، علی ممبینی (59- مهرداد کریمیان)، سروش رفیعی، مصطفی چترآبگون( 64- شهرام گودرزی) ، بهنام افشه و امین متوسل زاده به میدان رفت. اگرچه پیش بینی می شد که مقاومت به خاطر شرایطی که در لیگ برتر دارد چندان روی این رقابت ها حساب باز نکند اما حضور ترکیب اصلی زردپوشان در این دیدار این طور القا می کند که آنها چندان هم برای این بازیها بی انگیزه نبوده اند اما درنهایت داماش در دیداری پایاپای که هیچ یک از دو تیم نتوانستند برتری آن چنانی داشته باشند با یک گل به پیروزی رسید.

احمدزاده پیشنهاد مقاومت را رد کرد:
به سود شماست که از مهابادی حمایت کنید

خبرگزاری فوتبال ایران- شکست‌های پی‌درپی مقاومت سپاسی باعث شده تا مسئولان تیم شیرازی با مربیان دیگر برای جایگزینی داود مهابادی سرمربی فعلی‌شان صحبت کنند.
به گزارش خبرگزاری فوتبال ایران، چند هفته پیش که مسئولان مقاومت با محمد احمدزاده صحبت کرده بودند این موضوع با تکذیب هر دو طرف همراه شد. این موضوع دقیقا متقارن با زمانی بود که احمدزاده از مربیگری تیم استقلال اهواز صرف‌نظر کرده بود.دو روز پیش هم یکی از مسئولان مقاومت با محمد احمدزاده تماس گرفت که این بار نیز مربی سابق ملوان پاسخ منفی به مسئولان مقاومت سپاسی داد و به شخص تماس‌گیرنده گفت که اگر در شرایط فعلی از مهابادی حمایت کنید بهتر از صحبت با سایر مربیان است.

دروازه‌بان سرنوشت بازی را به سود ما تغییر داد
کریمی: داماش شخصیت صعود به لیگ‌برتر را دارد

خبرگزاری فوتبال ایران – تیم فوتبال داماش گیلان در دیدار جام‌حذفی مقابل مقاومت سپاسی پیروز شد و به مرحله بعدی صعود کرد.

فیروز کریمی در گفت‌وگو با خبرگزاری فوتبال ایران در مورد شکست تیم مقاومت سپاسی گفت: «بازی در نیمه اول متعادل بود اما تیم ما در نیمه دوم خیلی بهتر از حریف لیگ‌برتری‌اش ظاهر شد و با کسب برد نشان دادیم که شخصیت صعود به لیگ‌برتر را داریم.» وی در ادامه افزود: «تیم ما موقعیت‌های گلزنی زیادی نسبت به مقاومت داشت و البته دروازه‌بان ما و درخشش او نیز نقش غیرقابل انکاری در تغییر سرنوشت بازی داشت.»
کریمی تصریح کرد: «قبل از بازی نیز در هفته گذشته در مصاحبه‌ای با شبکه باران در مورد محسن فروزانی دروزاه‌بان تیم‌مان گفتم که او در آینده تبدیل به دروازه‌بان اول تیم ملی خواهد شد. او 21 سال سن دارد و در آینده قطعا به تیم ملی دعوت خواهد شد و با مهار پنالتی کرمی مسیر بازی را به سود ما تغییر داد.» سرمربی داماش در پایان خاطرنشان کرد: «تیم ما می‌تواند با حمایت مردم رشت و تلاش بازیکنانش از رده پنجم جدول خود را بالا بکشد و به لیگ‌برتر صعود کند.»

داود مهابادی استعفا داد،احمدزاده می‌آید

خبرگزاری فوتبال ایران- داود مهابادی سرمربی تیم فوتبال مقاومت سپاسی از سمت خود استعفا داد.
به گزارش خبرگزاری فوتبال ایران،مهابادی پس از کسب نتایج ضعیف امروز استعفا داد و گویا با استعفای او موافقت شده است.البته مسئولان مقاومت هنوز این خبر را تایید نکرده اند در ضمن گفته می شود که استعفای مهابادی به صورت کتبی ارائه شده است.می گویند احمدزاده جدی ترین گزینه مقاومت است.
مهابادی امروز پس از حضور در باشگاه در ابتدای تمرین با بازیكنان تیمش صحبت كرد و از آنها خداحافظی كرد. سرمربی مقاومت در این صحبت 3 دقیقه‌ای خطاب به بازیكنان گفت: «از همه شما معذرت می‌خواهم. من دوست داشتم در تیم مقاومت موفق شوم و در این رابطه تمام تلاشم را نیز به كار بستم اما متاسفانه این تلاش‌ها نتیجه‌ای نداد.» سرمربی مقاومت در حالی كه اشك در چشمانش حلقه زده بود از دو بازیكن جوان خود نیز در این بین عذرخواهی كرد و با بیان نام آنها گفت: «من از تمامی بازیكنانم خصوصا شجاعیان و حمید جوكار عذرخواهی می‌كنم كه نتوانسته‌ام از ابتدای فصل به آنها بازی بدهم و از این بابت از شما معذرت می‌خواهم.» مهابادی پس از این صحبت‌ها ازبازیكنان خود خداحافظی كرد و بلافاصله محل تمرینات را ترك نمود.
پس از این خداحافظی جلیل دوران، بهرام شفیعی و اصغر اكبری تمرینات تیم مقاومت را برعهده گرفتند. از سوی دیگر گفته می‌شود كه امشب قرار است هیات‌مدیره باشگاه مقاومت سپاسی در رابطه با حضور سرمربی جدید تصمیم نهایی را اتخاذ كند كه در این بین محمد احمدزاده گزینه اول هیات‌مدیره محسوب می‌شود.

28 میلیون دستمزد + 22 میلیون پاداش بقا

خبرگزاری فوتبال ایران- محمد احمدزاده سرمربی سابق ملوان انزلی شب گذشته پس از انجام مذاکرات نهایی با مسئولان باشگاه مقاومت سپاسی شیراز، با این تیم به توافق رسید و سرمربی مقاومت شد.
به گزارش خبرگزاری فوتبال ایران پس از استعفای داود مهابادی سرمربی جوان مقاومت، احمدزاده دیروز به شیراز رفت و با مسئولان باشگاه مذاکره کرد. در این جلسه که یکی از مدیران سابق باشگاه برق شیراز هم حضور داشت، طرفین خیلی زود به توافق رسیدند و مسائل مالی آخرین موضوع گفت‌وگوی احمدزاده و سرهنگ جعفری مدیرعامل باشگاه مقاومت سپاسی بود. گویا سرمربی سابق ملوان خواستار 60 میلیون تومان برای 7 بازی باقیمانده مقاومت بوده اما باشگاه نصف این مبلغ را مدنظر داشته است. در نهایت طرفین سر مبلغ 28 میلیون تومان برای 7 بازی و 22 میلیون تومان پاداش بقای مقاومت در لیگ برتر به توافق رسیدند و به این ترتیب احمدزاده رسما سرمربی مقاومت سپاسی شد.

مهابادی بدشانس‌ترین مربی لیگ است
احمدزاده: اگر دنبال پول و شهرت بودم مربی پرسپولیس می‌شدم

خبرگزاری فوتبال ایران- با ادامه سریال ناکامی‌های تیم مقاومت سپاسی شیراز با داود مهابادی و بحرانی‌تر شدن وضعیت تنها نماینده استان فارس در لیگ‌برتر، مسئولان باشگاه به تکاپو افتادند. مهابادی پس از بازی با داماش گیلان در جام‌حذفی، از سمت خود استعفا داد و دست مقاومتی‌ها را برای ایجاد تغییر و تحول در کادر فنی تیم باز گذاشت.

مسئولان باشگاه مقاومت سریعا با محمد احمدزاده سرمربی سابق ملوان و گزینه سرمربیگری مقاومت در ابتدای فصل وارد مذاکره شدند و خیلی زود با این مربی به توافق رسیدند. احمدزاده که کاندیدای مربیگری پرسپولیس و استقلال‌اهواز بود بدون هیچ شرط و شروطی سرمربیگری تیم مقاومت را پذیرفت. او با تایید خبر توافقش با مسئولان باشگاه مقاومت سپاسی به خبرگزاری فوتبال ایران می‌گوید: «من با چشم باز به شیراز و مقاومت آمده‌ام و دنبال بهانه‌های معمول و کلیشه‌ای هم نیستم و مثل برخی مربیان نمی‌گویم تیم را من نبسته‌ام! مقاومت تیم خوبی است و مهره‌های خوبی دارد. برخی از بازیکنان آن شاگرد من بوده‌اند و شناخت کافی دارم.‌ آمده‌ام که با کمک همه فوتبالدوستان شیرازی مقاومت را در لیگ برتر نگه دارم.»
احمدزاده به بقای مقاومت بسیار امیدوار است و می‌گوید: «این تیم پتانسیل بالایی دارد و تنها به خاطر بدشانسی‌ نتوانسته نتیجه بگیرد. من چند بازی این تیم را دیده‌م آنها از لحاظ کار تاکتیکی و فنی در بسیاری مواقع برتر از حریفان بودند اما نتیجه نمی‌گرفتند. من با ملوان انزلی در لیگ هفتم چنین شرایطی را تجربه کردم و آن فصل در هفته پایانی و با شکست پاس همدان ما در لیگ برتر ماندیم. الان هم آمده‌ام با استفاده از تجهیزات گذشته و همت و کمک همه شیرازی‌ها و مجموعه مقاومت را در لیگ نگه دارم و به لطف و کمک خدا این اتفاق می‌افتد.»
سرمربی جدید مقاومت با اشاره به زحمات داود مهابادی سرمربی جوان و سابق تیم شیرازی او را بدشانس‌ترین مربی لیگ قلمداد می‌کند و می‌گوید: «مهابادی مربی جوان و آینده‌داری است و در آینده از او زیاد خواهیم شنید. او زحمات زیادی برای مقاومت کشیده و من قطعا از نظرات او استفاده می‌کنم و از او مشورت می‌گیرم. او قطعا بدشانس‌ترین مربی لیگ است چون با وجود برتری فنی و تاکتیکی مقاومت در اکثر بازی‌ها نتیجه نمی‌گرفت.»
احمدزاده درباره توافق مالی‌اش با مقاومت بدون اشاره به جزییات می‌گوید: «من به تنها چیزی که فکر نکردم مسائل مالی است. اگر دنبال پول بودم به پیشنهاد مربیگری پرسپولیس و علی دایی جواب می‌دادم ضمن اینکه آنجا مقوله شهرت و رسانه‌ای بودن بیشتر مطرح بود اما من به این مسائل کاری ندارم و برای دومین بار به شیراز آمده‌ام تا به مقاومت کمک کنم.»

MoHaMad.Divar
28-02-2010, 16:07
به پيشنهاد آيت اللهي
جلسه هيئت رئيسه فدراسيون فوتبال در شيراز

به پيشنهاد رئيس هيئت فوتبال شيراز آخرين نشست اعضاي هيئت رئيسه فدراسيون فوتبال در سال 88 به ميزباني اين شهر برگزار خواهد شد.

به گزارش خبرنگارمهر، هادي آيت اللهي عضوهيئت رئيسه فدراسيون فوتبال، طي پيشنهادي به فدراسيون فوتبال خواستار برگزاري آخرين نشست اعضاي هيئت رئيسه فدراسيون(24 اسفندماه) در شيراز شده است.

وي در درخواست خود به فدراسيون فوتبال اظهار داشته اعضاي هيئت رئيسه فدراسيون فوتبال با حضور در شيرازعلاوه بر شركت درنشست هيئت رئيسه، درمراسم اختتاميه جشنواره مدارس فوتبال شيراز نيز حضور خواهند يافت.

همچنين بازديد از باشگاههاي مقاومت سپاسي و برق شيرازهمچنين سفر به استان بوشهر و بازديد ازباشگاههاي شاهين و ايران جوان بوشهر از ديگر برنامه هاي سفرهيئت رئيسه فدراسيون فوتبال به شيراز خواهد بود.

منبع

سرپرست پتروشيمي تبريز:

مقابل برق شيراز با تمام توان ظاهر مي شويم

سرپرست تيم فوتبال پتروشيمي تبريز گفت: مقابل برق شيراز با تمام توان ظاهر شده و به مرحله بعدي صعود مي كنيم.
حبيب تيموري در گفت و گو با خبرنگار ايرنا، اظهار داشت: هماهنگي در تيم پتروشيمي تبريز كم كم در حال شكل گرفتن است و بازي هاي خوبي ازاين تيم در هفته هاي آتي شاهد خواهيم بود.
وي خاطر نشان كرد: اين تيم در دو مرحله از جام حذفي كه در آن حضور دارد نتايج خوبي گرفته و با شكست دادن پيكان در مرحله يك شانزدهم ، نشان داد كه تيمي جدي براي تمامي حريفان است.
تيموري گفت: بازيكنان تيم همگي از آمادگي بالايي برخوردارند و در بازي مقابل برق شيراز، بدون هيچ كم و كاستي و براي صعود به مرحله يك هشتم و 16 تيم برتر جام حذفي، پاي در ميدان مي گذارند.
وي با بيان اينكه از اين پس و بر اساس توافقات به عمل آمده بين باشگاه و تربيت بدني، بازي هاي تيم پتروشيمي تبريز در ورزشگاه تختي تبريز انجام خواهد شد، افزود: دراين توافق به عمل آمده، پتروشيمي به جاي پرداخت 30 ميليون ريال ، 20 ميليون ريال براي انجام هر بازي در ورزشگاه تختي خواهد پرداخت اما تاكنون هيچ مبلغي پرداخت نكرده است.
وي اظهار داشت: بازي اين هفته تيم مقابل برق شيراز نيز بر اساس همين توافق روز جمعه اين هفته در ورزشگاه تختي برگزار خواهد شد.
تيم فوتبال پتروشيمي تبريز براي رسيدن به اين مرحله تيم هاي شهرداري كرج و پيكان قزوين را پشت سرگذاشته و در صورت پيروزي در ديدار مقابل برق شيراز، در مرحله يك هشتم به مصاف برنده ديدار تيم هاي آلومينيوم هرمزگان و پرسپوليس تهران مي رود.

امیدوارم پشیمان نشوم

زارع: اگر صعود نکنیم از برق می‌روم

ستار زارع باوجود پيشنهادات متعددي كه از تيمهاي مطرح ايران داشت تصميم گرفت در برق شيراز بماند و فوتبالش را در اين تيم دنبال كند. اقدامي كه براي خيلي ها عجيب بود اما ستار هنوز هم از اقدام خود دفاع مي كند.

او مي گويد: به نظرم كار خوبي انجام دادم و اكنون از اين كار پشيمان نيستم، اما اميدوارم از اقدامم پشيمان نشوم و برق به ليگ برتر برگردد. اگر به ليگ برتر برگرديم ديگر كسي نمي تواند مرا سرزنش كند، اما اگر اين كار صورت نگيرد برخلاف ميل باطني ام از اين تيم خواهم رفت.

ستار وضعيت فني تيم را خوب توصيف مي كند كه باعث مي شود اين تيم به ليگ برتر برگردد، اما او نگران مشكلات مالي باشگاه است كه مي تواند به تيم ضربه بزند.

زارع مي گويد: برق شيراز تمام امكانات را براي صعود به ليگ برتر دارد و تنها مشكل ما در مسائل مالي خلاصه مي شود كه مي تواند ما را از صعود به ليگ برتر بازدارد. بايد تكليف اين باشگاه مشخص شود يا وزارت نيرو هزينه تيم را بپردازد و يا تصميم بگيرد عامل موفقيت تيم شود. اگر مشكلات مالي همچنان باقي بماند بعيد مي دانم برق شيراز به ليگ برتر صعود كند.

ثابت می کنم فوتبال ما مافیا دارد

فلاح: مجبوریم گدایی کنیم!

مدیرعامل باشگاه برق شیراز با انتقاد ازوضعیت حاکم بر فوتبال ایران گفت: در این فضا آدم های سالم نابود می شوندو حاضرم وجود مافیا در فوتبال ایران را ثابت کنم.
رسول فلاح مديرعامل باشگاه برق شيراز در گفت‌وگو با خبرگزاری دانشجویان ایران-ایسنا- منطقه فارس افزود: متاسفانه حدود 6 الي 7 ماه است که پولي به ما تعلق نگرفته اما در جلسه‌اي که با فرماندار و استاندار و برخي ديگر از مسوولين استان فارس داشتيم قرار شد که مبلغي به اين باشگاه تزريق کنند و امیدوارم با توجه به اینکه استاندار ورزش دوست فارس پیگیر ماجراست هرچه زودتر این مشکل مرتفع شود.
وي در ادامه افزود: با توجه به اينکه اين باشگاه دولتي و مردمي است، بايد هزينه آن را دولت پرداخت کند اما وزارت نيرو ازسال گذشته تاکنون تنها650 ميليون تومان به ما داده و وزارت نفت و سازمان تربيت‌بدني هم برخلاف گفته ها به اين باشگاه کمکي نکرده‌اند. ما حتي براي بازي‌ با پتروشيمي تبریزپول بليت هم نداشتيم و من هم مجبور شدم کاسه گدايي دست بگيرم. من فقط اسم مديرعامل را دارم يدک مي‌کشم و به خدا از گدا هم بدتر هستم!
وي در ژاسخ به اين سئوال كه با اين توصيف فکر مي‌کنيد عدالت در ورزش ما وجود دارد؟ گفت: حدود 300 ميليارد از هزينه‌هاي دولت متعلق به ورزش است و بايد به صورت عادلانه تقسيم شود اما متاسفانه اين كار صورت نگرفته است.
فلاح ادامه داد: اين تيم تيمي دولتي است و با توجه به اينکه ريشه در دل مردم دارد بايد بيش از اين مورد حمايت قرار گيرد.‏
مديرعامل برق شيراز با اشاره به بحران‌هاي پياپي برق تصريح کرد: ما هر روز مديريت بحران مي‌کنيم و مرد روزهاي سخت هستم.
او با اشاره به بحث واگذاري برق به بخش خصوصي هم خاطرنشان ساخت: اين مسائل به من ارتباطي ندارد ولي مديران شرکت يک به يک آدم‌هاي موجه و شناخته شده‌اي هستند و اگر اين امر محقق شود، به نفع ورزش فارس است.
فلاح با اشاره به پرداخت‌هاي رايج در فوتبال ايران افزود: برخي تيم‌ها ماهيانه به بعضي بازيکنان 77 ميليون مي‌دهند اما تمام هزينه کادر فني و بازيکنان ما برای یک ماه 60 ميليون است لذا با همين رفتارها نسل طلايي ما سوخت وگرنه در ايران استعدادهاي بسياري داريم.
او به گذشته هم برگشت و گفت: سقوط برق تنها سقوط يک تيم نبود بلکه سقوط فوتبال ما بود. تيم‌هاي ريشه‌دار را بايد مورد توجه قرار دارد.‏
وی ادامه داد: عدالت علي (ع) کجاست؟ گناه من و امثال من چيست که مي‌خواهيم سالم کار کنيم اما متاسفانه پولي در بساط نداريم. برخي باشگاه‌ها با پول مديريت مي‌کنند. همان‌ها بيايند مديران‌شان را به برق بفرستند و ما برويم در باشگاه‌هاي آنها مديريت کنيم تا ببينيم يک روز هم مي‌توانند دوام بياورند يا خير؟ اين تبعيض‌ها ريشه فوتبال را مي‌خشکاند. در اين مورد حاضر به مناظره هستم و هرکس مدعي است فوتبال ما مافيا ندارد بيايد تا ادعاهايم را ثابت کنم. در اين فوتبال آدم‌هاي سالم محکوم به فنا هستند.
وي در پايان گفت: کار کردن در اين فوتبال با اين شرايط دل و جرات بسياري مي‌خواهد و اميدوارم مسوولين فکري به حال آن كنند.‏

سپاسی هیچ بازیکن ملی‌پوشی ندارد

رضایی، طالبی و معدنچی هستند؛ رجب‌زاده نیست

افشین قطبی در حالی اسامي 25 بازيکن تيم ملي فوتبال را اعلام کرد که نام هیچ‌یک از بازیکنان تیم سپاسی در میان این لیست دیده نمی‌شود. نکته جالب توجه دیگر عدم دعوت از مهدی رجب‌زاده، گلزن‌ترین شیرازی لیگ برتر است. رجب‌زاده با 9 گل زده در میان بهترین گلزنان ایرانی لیگ برتر حضور دارد. دو گلی هم که او در دیدار مس و الاهلی به ثمر رساند او را در میان بهترین گلزنان روز اول جام باشگاه‌های آسیا قرار داد.
به گزارش سایت شیراز فوتبال، مهرزاد معدنچی، افشین طالبی و غلامرضا رضایی بازیکنان شیرازیِ تیمهای الاهلی، ذوب آهن و فولاد تنها نماینده‌های فوتبال شیراز در اردوی زمستانی تیم ملی هستند.
سایر بازیکنان این فهرست سيدمهدي رحمتي، ابراهيم ميرزاپور، سوشا مکاني، هادي عقيلي، محمد نصرتي، فرزاد آشوبي، احسان حاج صفي، سيد جلال حسيني، حنيف عمران زاده، خسرو حيدري، علي کريمي، ميلاد زنيدپور، ايمان مبعلي، عليرضا محمد، جواد نکونام، پژمان نوري، مسعود شجاعي، آندرانيک تيموريان، امير حسين فشنگچي، محمدرضا خلعتبري، ميلاد ميداودي و کريم انصاري فرد هستند که بايد روز شنبه هشتم اسفندماه خود را به کادرفني معرفي کنند.

ادامه ناکامی های سپاسی، جعفری و مهابادی

حذف سادۀ سپاسی

تیم داماش گیلان با برتری برابر مقاومت سپاسی شیراز به مرحله یک هشتم نهایی مسابقات فوتبال جام حذفی باشگاه‌های کشور صعود کرد.
به گزارش خبرنگار مهر، مسابقات فوتبال جام حذفی باشگاه‌های کشور عصر پنج‌شنبه با برگزاری یک دیدار بین تیم‌های داماش گیلان و مقاومت سپاسی شیراز در ورزشگاه عضدی رشت دنبال شد که طی آن میزبان گیلانی با یک گل میهمان لیگ برتری خود را شکست داد و به مرحله یک هشتم نهایی رقابت‌ها گام نهاد.
تک گل تیم داماش را در این بازی که در مرحله یک شانزدهم نهایی جام حذفی برگزار شد، مسعود ابطحی در دقیقه 53 به ثمر رساند و زمینه ساز صعود این تیم گیلانی به جمع 16 تیم برتر مسابقات شد.
تیم داماش گیلان با برتری مقابل مقاومت سپاسی شیراز در مرحله یک هشتم نهایی جام حذفی به دیدار گسترش فولادتبریز می رود. در این بازی تقابل فرهاد کاظمی در تیم تبریزی با داماش گیلان که هدایت آن را فیروز کریمی برعهده دارد، جذابیت ویژه‌ای خواهد داشت.
مقاومت سپاسی شیراز هشتمین تیم لیگ برتری است که با جام حذفی وداع می کند. پیش از این تیم‌های تراکتورسازی تبریز، پیکان قزوین، پاس همدان، راه آهن شهرری، سایپا کرج، فولادخوزستان و استقلال اهواز از دور مسابقات کنار رفته بودند.
در چارچوب مسابقات جام حذفی طی روزهای آتی چند بازی طبق برنامه زیر برگزار می شود:
جمعه - 7/12/88
مرحله یک هشتم
* پتروشیمی تبریز - برق شیراز، ساعت 15، ورزشگاه اختصاصی پتروشیمی تبریز
داور: بابک وسیله بر، کمکها: حمید نظری و مهدی عالیقدر، داورچهارم: پیام باقری دوست
* مس رفسنجان - ابومسلم مشهد، ساعت 15، ورزشگاه شهدای نوش آباد رفسنجان
داور: رحیم مهر پیشه، کمک‌ها: محبت علی رضایی تبار و سعید قاسمی، داورچهارم: مهدی باغیانی
* پرسپولیس - آلومینوم هرمزگان، ساعت 17:20، ورزشگاه آزادی تهران
داور: شاهین حاج بابایی، کمک‌ها: بابک داوری و محمد منصوری، داورچهارم: فرامرزمحبوبی
شنبه - 8/12/88
مرحله یک شانزدهم
* ذوب آهن اصفهان - صنعت نفت آبادان، ساعت 15، ورزشگاه ذوب آهن فولاد شهر
داور: محسن قهرمانی، کمک‌ها: محسن فریمانی و صفدر احمدی، داورچهارم: بیژن حیدری
مرحله یک هشتم نهایی
* صنعت مس کرمان - ملوان بندرانزلی، ساعت 15، ورزشگاه شهیدباهنر کرمان
داور: البرز حاجی‌پور، کمک‌ها: حیدر شکور و علیرضا کناری، داورچهارم: محمدرضا خداپرست
یکشنبه - 9/12/88
مرحله یک هشتم
* استیل آذین تهران - استقلال تهران، ساعت 15:30، ورزشگاه آزادی تهران
داور: تورج حق وردی، کمک‌ها: رضا سخندان و علیرضا یزدانی، داورچهارم: امیرحسین فتاحی

اگر حمایت نکنند

پیروانی: سپاسی شرایطی بدتر از برق پیدا می‌کند

نام غلامحسین پیروانی طی چند روز گذشته در رسانه‌های مختلف بارها تکرار شد. پس از ناکامی‌های دنباله‌دار سپاسی در لیگ برتر تماشاگران نام او را از روی سکوها فریاد می‌زدند. پیروانی که در حال حاضر سرمربی تیم ملی امید کشورمان هست، به عنوان مدیر فنی و مشاور مدیرعامل نیز در کنار تیم برق است. "شیراز فوتبال" در گفتگوی کوتاهی از اوضاع برق و همچنین شایعه‌های بازگشت وی به سپاسی جویا شده است.

عملکرد برق در نیم‌فصل اول را چطور ارزیابی می‌کنید؟
اول فصل روزی که تیم را بستیم به آقای کلانتری گفتم این تیم برای صعود باید تقویت شود و به چند بازیکن قدرتمند نیاز دارد. با توجه به بودجه‌ای که در اختیار داشتیم، چند بازیکن جذب کردیم اما در به خدمت گرفتن تعدادی از بازیکنانی که مد نظر داشتیم، ناکام ماندیم. به نظر من برق با چنین کادر و چنین بودجه‌ای، در نیم‌فصل اول نتیجه خوبی گرفت و باید دست تک‌تک بچه‌ها و کادر فنی را بوسید. برق رده دوم جدول را در حالی به دست آورد که از نظر مالی دچار مشکلات جدی بود. من فکر می‌کنم بچه‌ها در نیم‌فصل اول شاهکار کردند. بچه‌ها تا امروز تنها 20 درصد مبلغ قراردادهایشان را دریافت کرده‌اند؛ در حالیکه باید تاکنون حداقل 60 درصد آن را می‌گرفتند.

برق توانست از تعطیلات نیم‌فصل استفاده کند؟
سایر تیمهای لیگ دسته اول که مدعی صعود هستند، نیم‌فصل را به کیش رفتند، اردوهای منظمی و بازی‌های تدارکاتی خوبی را برگزار کردند اما تیم برق به دلیل مشکلات و محدودیتهای متعدد مالی نتوانست از این تعطیلات استفاده کند. ما قرار بود 2 مهره به تیم اضافه کنیم تا بتوانیم مجموعه را برای نیم‌فصل دوم آماده‌تر کنیم اما در جذب آن دو نفر هم با مشکل دچار شدیم.

نیم‌فصل دوم را چطور پیش‌بینی می‌کنید؟
شرایط نیم‌فصل دوم همیشه دشوارتر از نیم‌فصل اول است. تیم‌ها با جدیت بیشتری پا به میدان می گذارند و هیچ تیمی حاشیه امنیت ندارد. برق هم اگر می‌خواهد حضور موفقی در نیم‌فصل دوم داشته باشد باید مشکلات مالی‌اش را حل کند. من چند شب قبل در برنامه تلویزیونی صعود که از شبکه استانی مرکز فارس پخش می‌شود گفتم: "مردم شیراز بدانید که برق پول ندارد. به این شیوه حضور در مسابقات مطمئن باشید که به لیگ برتر صعود نمی‌کند. اگر هم خدا کمک کند و تیم صعود کند، بدانید که فصل بعد باز هم سقوط می‌کند."

طی ماه‌های گذشته، عالی‌ترین مسئولان دولتی کشور و استان به بهانه‌های مختلف قول حمایت از تیم‌های برق و فجر را داده‌اند اما امروز می‌بینیم که این هر دو تیم دچار بحران مالی هستند. نظر شما چیست؟
من در جریان قول‌ها و وعده‌ها نیستم و نمی‌دانم چه کسی چنین قول‌هایی را داده است اما از 3 سال پیش گفتم که اگر به این دو تیم کمک مالی نشود، دچار مشکلات جدی می‌شوند. بدانید که اگر به داد سپاسی هم نرسند، این تیم هم سقوط می‌کند و شرایطی بدتر از برق پیدا می‌کند. اکنون هم در لیگ برتر و هم در لیگ دسته یک، تیم‌هایی در صدر هستند که خوب هزینه کرده‌اند. شما در صدر جدول تیمی را به من نشان بدهید که بدون هزینه کردن، موفق شده باشد. دور از کرم خدا هست، کسی که بذر کاشته برداشت نکند.

دیدارهای هفته اول دور برگشت لیگ دسته یک، هفته گذشته آغاز شد اما تیم برق به دلیل تعلیق شدن نماینده کرمانشاه به میدان نرفت. آیا لغو شدن این دیدار بازی‌های برق در ادامه مسابقات را تحت تاثیر قرار نمی‌دهد؟
صد درصد تیم برق از لغو شدن این دیدار لطمه می‌خورد. چراکه از یک سو دیدارهای بعدی برق با تراکم بیشتری برگزار می‌شود و از سوی دیگر تیم حریف با آمادگی بیشتر و در زمانی که وضعیت بهتری دارد به مصاف ما می‌آید. سال قبل هم برق از همین مساله دچار لطمه شد و در شرایطی که می‌توانست با روحیه خوب در مقابل پیام مشهد بازی کند، آن دیدار برگزار نشد و برق مجبور شد در یک دوره بحرانی‌اش به مصاف این تیم برود.

و به عنوان سئوال آخر؛ زمزمه‌هایی از بازگشت شما به سپاسی شنیده می‌شود. موضع شما در این خصوص چیست؟
من الان با فدراسیون فوتبال قرارداد دارم و در حالی‌که خودم را یکی از اعضای خانواده سپاسی می‌دانم باید بگویم که تا این لحظه با من صحبتی نشده است. ضمن اینکه آقای جعفری هم اعلام کردند فعلا از آقای مهابادی حمایت می‌کنند. انصافاً آقای جعفری خیلی خوب از آقای مهابادی حمایت کردند. آقای مهابادی، خودشان در راه‌آهن بوده‌اند و می‌دانند میزان تحمل مدیران سایر باشگاه‌ها چقدر است. ایشان هم باید کمی محکم‌تر باشند. فوتبال ایران نتیجه‌گراست و هیچ وقت به یک مربی تا این حد فرصت داده نمی‌شود.

MoHaMad.Divar
02-03-2010, 17:47
مهابادی مشاور فنی باشگاه و احمدزاده شد

خبرگزاری فوتبال ایران- داود مهابادی پس از استعفا از سمت خود در مقاومت سپاسی، به عنوان مشاور فنی این باشگاه انتخاب شد.
به گزارش خبرگزاری فوتبال ایران، در حکمی که از سوی مدیرعامل باشگاه مقاومت سپاسی صادر شد صبح امروز داود مهابادی به عنوان مشاور فنی باشگاه و مشاور سرمربی مقاومت صادر شد. براساس این حکم داود مهابادی حتی می‌تواند بر روی نیمکت مقاومت هم بنشیند چون محمد احمدزاده هماز حکم جدید مهابادی حمایت کرد.
منیع ([Only registered and activated users can see links])

Lvp Boy
05-03-2010, 19:31
احمدزاده:

مقاومت را در ليگ برتر نگه مى دارم

• مينا عابدى
شيرازى ها كه در هفته هاى اخير در شرايط روحى و روانى خوبى قرارنداشتند و نتوانستند نتايج مطلوبى را كسب كنند دست به تغيير در كادر فنى زدند. مهابادى مدتها هدايت اين تيم را برعهده داشت اما در چنين شرايطى دوام نياورد و استعفا داد. چند روزى است كه احمدزاده مربى سابق ملوان سر مربيگرى اين تيم را برعهده گرفته است. اين بهانه اى شد تا با تلفن همراه احمدزاده تماس بگيريم.
• ظاهرا انگيزه زيادى براى كار با مقاومت سپاسى داريد؟
- راستش را بخواهيد من هميشه براى كار كردن انگيزه دارم خيلى پيرنشده ام كه انگيزه ام را از دست بدهم. الان هم مثل قبل مى ماند و تفاوتى در من ايجاد نشده است.
• ظاهرا قول داديد كه مقاومت نتيجه بگيرد و فكر نمى كنيد اين اتفاق نيفتد؟
- بالاخره وقتى من مسئوليت كارى را برعهده مى گيرم در هر شرايطى بايد تمام تلاش خود را بكنم و وظايفم را به نحو احسن انجام دهم. من، مسئولان و بازيكنان همه سعى خود را به كار مى گيريم كه تيم نتيجه بگيرد و از منطقه خطر دور شود. طبيعتا وقتى مسئولان تيم خواستند كه من مسئوليت تيم را برعهده بگيرم، هدفشان فقط نجات تيم از اين بحران بود. پس من هم نهايت سعى خود را مى كنم كه انشاءالله مقاومت در بهترين شرايط قرار بگيرد.
• داود مهابادى گفته بود هدايت تيمى كه مشكل روحى و روانى دارد كار مشكلى است، شما چطور فكر مى كنيد؟
- مهابادى درست گفته است. مقاومتى ها با توجه به اينكه نتوانستند در بازى هاى اخير نتايج خوبى كسب كنند از لحاظ روحى و روانى در شرايط بدى به سر مى برند. تيمى هم كه در چنين وضعيتى قرار دارد بايد انرژى زيادى براى نتيجه گرفتن آن صرف كرد. البته من تجربه كار كردن در شيراز را دارم پس بهتر و آسانتر مى توانم خودم را با اين مسائل وفق دهم و كارم را انجام دهم، انشاءالله نتيجه مطلوب را بگيريم.
• درست است كه شما از مهابادى درخواست كرديد به عنوان مشاور در كنار شما كار كند؟
- من خيلى خوشحال مى شوم كه ايشان من را در اين مسير يارى مى كردند و ما در كنار هم مقاومت را از اين بحران نجات مى دهيم. من وظيفه خود ديدم كه از وى در اين راستا كمك بگيرم؛ اما ايشان...
• با همه اين تفاسير چه برنامه اى براى مقاومت داريد؟
- هدف من در درجه اول آماده كردن و روحيه دادن به بازيكنان است اينكه آنها را كاملا در شرايط روحى و روانى خوبى قرار دهم تا بتوانند خود را باور كنند و با در نظر گرفتن اين مسأله و انجام تمرينات مؤثر و به روز گامى در نتيجه گرفتن مقاومت بردارم و اين تيم را از بحران خارج كنم.

ArtesheSorkh
12-03-2010, 17:51
اين ديدار از ساعت 15:30 در ورزشگاه حافظيه شيراز و در حضور 1500 نفر برگزار شد.
گل هاي اين ديدار را براي مقاومت، ايران پوريان در دقيقه يک، مصطفي صبري در دقيقه 71 و بهنام افشه در دقيقه 81 به ثمر رساندند و براي استقلال اهواز هادي خنيفر در دقيقه 18 و افشين کمايي در دقيقه 74 گلزني کردند.
قضاوت اين مسابقه بر عهده تورج حق وردي بود. وي در اين مسابقه به مهرداد کريميان از مقاومت و حسين ماهيني، آتسو، مطوري و شريفات از استقلال اهواز کارت زرد نشان داد.

منیع ([Only registered and activated users can see links])

P.Maldini
18-05-2010, 18:43
([Only registered and activated users can see links])[/URL]/ هفته سي و چهارم ليگ برتر فوتبال/
مقاومت سپاسي شيراز به دسته اول سقوط كرد
خبرگزاري فارس: تساوي صفر بر صفر راه آهن و مقاومت سپاسي منجر به سقوط تنها نماينده شيراز‌ به ليگ دسته اول شد.

به گزارش خبرگزاري فارس، ديدار تيم هاي راه آهن و مقاومت سپاسي از ساعت 17:15 در ورزشگاه اكباتان در حضور هزار تماشاگر آغاز شد.
دو تيم كه براي بقا در ليگ به 3 امتياز اين بازي نياز داشتند، با وجود همه حساسيت هاي اين ديدار بازي نه چندان جذابي را آغاز كردند.
تلاش دو تيم در نيمه اول تساوي بدون گل بود.
در نيمه دوم نيز اتفاق خاصي رخ نداد تا بازي با تساوي بدون گل خاتمه يابد.

قضاوت اين مسابقه بر عهده محسن تركي بود. وي از راه آهن به احمد مومن زاده و امنه و از مقاومت به شهرام گودرزي كارت زرد نشان داد.

راه آهن با اين تساوي 38 امتيازي شد و در ليگ برتر ماند اما مقاومت با اين تساوي 37 امتيازي شد و به ليگ دسته اول سقوط كرد.

به گزارش خبرگزاري فارس غلامحسين پيرواني پس از تساوي بدون گل مقاوت سپاسي برابر راه آهن و سقوط اين تيم به ليگ دسته يك اظهار داشت: بازي 55 درصد در دست مقاومت بود و موقعيت‌هاي زيادي را روي دروازه راه آهن به وجود آورد اما متاسفانه نتوانست از آنها استفاده كند و يك خاطره تلخ ديگر در فوتبال شيراز رقم خورد.

وي ادامه داد: از اين سقوط بسيار ناراحت شدم چرا كه يك تيم شيرازي ديگر از ليگ برتر بيرون رفت. اين نشان مي‌دهد فوتبال شيراز روز به روز در حال نابودي است. مقاومت بايد برابر شاهين كار را تمام مي‌كرد اما متاسفم كه چنين رخ اتفاقي رخ نداد. من به تمام مسئولان شيرازي هشدار مي‌دهم كه فكر فوتبال اين شهر باشند.

سرمربي تيم اميد در مورد اين تيم خاطرنشان كرد: فعلا در مورد تيم اميد فعلا حرف نمي‌زنم. فقط اميدوارم كه حمايت‌هاي لازم را انجام دهند و مانند سال گذشته اتفاقي رخ ندهد.

به گزارش خبرگزاري فارس، پس از پايان بازي و سقوط مقاومت سپاسي به ليگ دسته اول هواداران شيرازي حاضر در ورزشگاه با سر دادن شعار " فوتبال بي بضاعت همينه همينه " عليه هيات فوتبال و تربيت بدني شيراز شعار دادند.

* با وجود محبوبيتي كه هميشه غلامحسين پيرواني در فوتبال شيراز دارد اين بار در ورزشگاه اكباتان هواداران عصباني مقاومت به شدت عليه غلامحسين پيرواني سرمربي سابق اين تيم شعار داده و به وي فحاشي كردند.

* پس از پايان بازي دو تن از بازيكنان مقاومت درحالي كه قصد ورود به رختكن داشتند وقتي با شعارهاي اعتراضي هواداران خود روبرو شدند قصد برخورد با اين هواداران را داشتند كه با ممانعت حراست ورزشگاه روبرو شده و با آنها درگير شدند.

* محمد احمدزاده سرمربي مقاومت بعد از بازي به دليل ناراحتي از سقوط تيم مقاومت حاضر به گفت و گو نشد.

* مسئولان كميته دوپينگ در ورزشگاه اكباتان حضور داشتند.

* بازيكنان راه آهن كه بعد از بقا در ليگ اشك شوق مي ريختند با به صدا در آمدن سوت پايان بازي به سمت مقاومتي ها رفته و آنها را از زمين چمن بلند كردند.

[URL="[Only registered and activated users can see links]"]منبع ([Only registered and activated users can see links])