توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : {::} مصاحبههای باشگاه پرسپوليس در فصل 89-88 {::}
VCF BATS
01-04-2010, 22:21
منتظر کادوی تولدم هستم- شیث: هر طور شده مقابل استیل آذین بازی می کنم
شیث رضایی که به واسطه برخورد با مجتبی شیری از ناحیه بینی دچار شکستگی شده بود. روز چهارشنبه یازدهم فروردین تحت عمل جراحی پزشکان قرار گرفت و بینی خود را جراحی کرد.
2010/4/1
[/URL]
[Only registered and activated users can see links]
سایت گل ـ شیث امروز (پنجشنبه 12 فروردین) با مراجعه به کلینیک سهند مداوای خود را پیگیری کرد. شیث اگر چه به واسطه این عمل جراحی قادر به گفتگو نبود. اما با مصاحبه اختصاصی با سایت گل وضعیت خود را تشریح کرد.
*مداوا چگونه پیش می رود؟
فعلا که اصلا وضعیت خوبی ندارم و نمی توانم صحبت کنم، دیروز عمل کردم و امروز هم برای تکمیل مداوا بار دیگر به کلینیک رفتم.
*شاهدان تمرین می گویند که مجتبی شیری می توانست با کمی مدارا از این برخورد جلوگیری کند.
اتفاقی است که افتاده از این برخوردها در فوتبال زیاد پیش آمده و برای من هم اتفاق افتاده است. قسمت این بود که در چنین مقطعی دچار مصدومیت شوم و نمی توان به مجتبی ایراد گرفت.
*حالا چند بازی را از دست می دهی؟
طبق نظر پزشک جراح در سه بازی آینده نمی توانم بازی کنم. یعنی مقابل سایپا، تراکتورسازی و استیل آذین طبق نظر پزشکان غایبم. اما تمام تلاشم را می کنم که مقابل استیل آذین بازی کنم.
*چطور؟
به هر حال حساسیت هواداران نسبت به این بازی واقفم و هر طور شده سعی می کنم برای آن مسابقه خودم را آماده کنم. حتی شده با ماسک مخصوص. البته نظر علی دایی نیز شرط است. او اگر صلاح بداند من تمام تلاشم را به کار می گیرم تا مقابل استیل آذین بازی کنم.
*در پایان تولدت را تبریک می گوییم اما به نظر می رسد امسال چند روز مانده به جشن تولدت دچار بدشانسی شدی.
ممنون از لطف شما اما قسمت این بود. امیدوارم بچه ها روز شنبه با شکست سایپا یک هدیه خوب تولد به من بدهید.
[URL="[Only registered and activated users can see links]"]منبع ([Only registered and activated users can see links]منتظر کادوی تولدم هستم- شیث: هر طور شده مقابل استیل آذین بازی می کنم &srcURL=[Only registered and activated users can see links])
ArtesheSorkh
03-04-2010, 14:35
غیبت هوار ملامحمد در اردوی دوبی باعث شد تا علی دایی مانع از بازگشت این بازیکن تاثیرگذار اما جنجالی به تمرینات پرسپولیس شود و حالا باز هم باید شاهد یک چالش جدید بین این بازیکن عراقی و باشگاه پرسپولیس باشیم.
*دوباره یک سوژه جدید در مورد هوارملامحمد شکل گرفت.
این هم از بدشانسی من است. دیگر نمیدانم چه بگویم، اما باور کنید این بار واقعا من بیتقصیرم.
*اما غیبت تو در اردوی امارات، خطای کوچکی نبود.
خب من هم همین را میگویم. من در اردوی پرسپولیس در امارات حاضر نشدم اما این دلیل نمیشود مقصر باشم. فکر میکنم به خاطر مسائل گذشته ذهنیتها نسبت به من منفی شده است.
*میگویی این بار مقصر نبودی ولی در حالی که ویزایت هم صادر شده بود، به اردوی پرسپولیس ملحق نشدی.
بله، به لطف علی دایی ویزای من هم درست شد اما به خاطر مشکل پاسپورتم نتوانستم به اردوی پرسپولیس ملحق شوم. پاسپورت من درجه اس بود که تا سال 2011 اعتبار داشت. منتهی مراتب چون صفحات آن پر شده بود، پاسپورتم را تعویض کردم و پاسپورت جی گرفتم اما زمانی که به فرودگاه اربیل رفتم تا به امارات بروم متوجه شدم در ارسال ویزایم اشتباهی صورت گرفته و برای پاسپورت قبلیام اقدام کردهاند.
*اشاره کردی به اینکه به لطف علی دایی ویزا گرفتی؛ قضیه از چه قرار است؟
به دلایلی اتباع عراقی برای دریافت ویزای امارات با اشکال تراشی مواجه هستند اما آقای دایی لطف کردند و مشکل ویزایم را از طریق دوستانشان حل کردند که جا دارد از ایشان تشکر کنم.
*البته این دومین بار است که علی دایی مشکلت را حل میکند.
بله، ایشان همیشه به من لطف داشتهاند. دفعه قبل هم که به خاطر مسائل مصدومیت سوءتفاهمهایی پیش آمده بود، علی دایی با مدیریت خوب خود مشکل را به بهترین نحو حل کرد.
*اما این مرتبه چارهای نگذاشتی جز اینکه مساله ات را به کمیته انضباطی باشگاه ارجاع بدهد.
هیچ اعتراضی به این مساله ندارم. باشگاه پرسپولیس براساس حق طبیعی خود میتواند در این باره اقدام کند. من در اردوی امارات با دلایلی که گفتم غایب بودم و علی دایی به همین خاطر رسیدگی به این موضوع را به کمیته انضباطی باشگاه واگذار کرده است.
منب ([Only registered and activated users can see links])ع
ArtesheSorkh
07-04-2010, 09:25
*چطور شد بازی را باختید؟
- فوتبال همین است کاری نمیشود کرد. ما در بازیهای قبلی یک رکورد خوب بر جا میگذاشتیم. ما در این بازی خیلی خوب و روان کار کردیم و ظرف 10 دقیقه، 7، 8 موقعیت گل را خراب کردیم اما طبیعت فوتبال همین است؛ اگر گل نزنی گل میخوری.
*سایپاییها هم که خیلی خوب کار کردند؟
- بیاغراق میگویم که همه بازیکنان سایپا عالی کار کردند ابراهیم میرزاپور واقعا روز خوبی را پشت سر گذاشت و باید از ارزش کاری آنها هم به نیکی یاد کنیم اما روز پرسپولیس نبود در عوض سایپاییها عالی کار کردند.
در ادامه مطلب.....
*فکر میکردی بعد از پیروزیهای متوالی در این بازی شکست بخورید؟
- شکست ما دلیل داشت. 17 روز مسابقه نداشیم و بعد از این بازی هم تا 13 روز بازی نداریم. تأخیر در برگزاری مسابقات برای پرسپولیس در کورس قهرمانی است بدترین چیز است باور کنید اگر دوبی نمیرفتیم حتی این شرایط را نداشتیم.
*یعنی اردوی دوبی مفید بود؟
- صددرصد خوب بود. در تهران فقط باران و سیل بود پس یا باید به کیش میرفتیم یا دوبی بنابراین وقتی مسئولان الوصل از ما دعوت کردند پس بهتر بود که به امارات میرفتیم در آنجا فقط تمرین کردیم و...
*پس قضیه اینکه میگویند پرسپولیسیها در دوبی فقط به خوشگذرانی پرداختند، چیست؟
- نمیدانم چرا همه روی اردوی دوبی ما زوم کردند ما فقط در آنجا تمرین میکردیم و مطمئن باشید در تیم علی دایی تفریح و خوشگذرانی جایی ندارد در آنجا 2 بازی دوستانه انجام دادیم اما در بازی با سایپا با آنکه بدنها آماده بود اما نظم نداشتیم و در گلزنی بیدقت بودیم پس چرا منتقدین 8 پیروزی قبلی ما را ندیدند.
*نبیالله باقریها مقابل سایپا بسیار با استرس کار کرد و یک گل به خودی هم زد؟
- طبیعی بود باقریها در 9 بازی قبلی حضور نداشت وی احتیاج به بازی داشت تا به شرایط مطلوب برسد. نبی یکی از بهترین مدافعان ما به شمار میرود و نباید همه کاسه و کوزهها را بر سر او شکست. در این بازی فقط دفاع تیم مشکل نداشت بلکه کل تیم بد کار کرد. اکثر موقعیت سایپاییها ضدحمله بود اما تیم مقابل تیم نونهالان نبود بلکه سایپا بود.
*در یک صحنه علیرضا حقیقی با عصبانیت بر سر تو فریاد کشید، قضیه چه بود؟
- چیز خاصی نبود فکر میکنم او بر سر بازیکن دیگری فریاد زد. این مسائل در فوتبال طبیعی است شاید هم یک روز من بر سر بازیکنی فریاد بزنم. فوتبال همین است و فشار و استرس زیاد دارد همه میخواهند به تیم کمک کنند در هیاهوی ورزشگاه و تماشاگران صدا به صدا نمیرسد و شاید او با فریاد از من خواسته که ناحیهِای را پوشش بدهم.
*یعنی از حقیقی ناراحت نیستی؟
- چرا باید ناراحت باشم؟! همه بازیکنان در شرایط بازی استرس دارند قطعا علیرضا در شرایط بازی فریاد کشیده و قصد تخریب مرا نداشته البته گفتم حواسم به این صحنه نبود.
*در مورد بازی با تراکتور صحبت کن، همانطور که میدانی هواداران تراکتور اصلا دوست ندارند مقابل پرسپولیس شکست بخورند و شاید همین کار را برای پیروزی پرسپولیس سختتر کند؟
- هواداران تراکتور یکی از بهترین و استثناییترین تماشاگران ایرانند اما شرایط هواداران این تیم با پرسپولیس فرقش از زمین تا آسمان است. قطعا هواداران ما بیشتر از تراکتوریها است و اگر برای پرسپولیس در دهات یا پشت کوه بازی بگذارند حتم بدانید چندین برابر هوادار برای تماشای بازیهای این تیم به ورزشگاه میآیند. تراکتور تیم خوبی است اما ما باید استرس را کنار بگذاریم و شکست مقابل سایپا را فراموش کنیم تا بتوانیم تراکتور را ببریم.
*آیا قصد جدایی از پرسپولیس را در پایان فصل داری؟
- فقط و فقط فکرم به پرسپولیساست. دلیلی ندارد از این تیم جدا شوم. تمام وجودم برای پرسپولیس است و خودم را مدیون این تیم و هوادارانش میدانم کجا بروم بهتر از این تیم؟! این روزها پیشنهاداتی را در روزنامهها میخوانم که خودم از آنها بیخبرم اولین و آخرین انتخابم پرسپولیس است انشاءالله میخواهیم یک جام به هوادارانمان بدهیم.
منبع ([Only registered and activated users can see links])
ArtesheSorkh
07-04-2010, 15:05
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ورزشی پارسیان، شيري كه در زمان مربيگري كرانچار تقريبا به تركيب ثابت تيم رسيده بود و بازيگردان اصلي پرسپوليس محسوب ميشد از زمان حضور دايي به عنوان سرمربي حتي در يك مسابقه به ميدان نرفته است. اين بازيكن شيرازي كه اميدوار بود امسال در پرسپوليس بدرخشد، حالا در شرايطي قرار گرفته كه روزهاي خوب فوتبالش در شيراز را هم زير سوال ميبيند. نكته مهم اين است كه پرسپوليس دقيقا به بازيكني با خصوصيات او احتياج دارد اما دايي به دليل سبك بازي شيري راغب به استفاده از وي نيست. او درباره دلايلي كه باعث شد در تمرين پرسپوليس غيبت كند توضيح ميدهد:
چند روزي غايب بودي؟
بله. به دليل انجام كارهاي شخصي نتوانستم در تمرين حاضر شوم.
گويا با علي دايي هم هماهنگ نكرده بودي؟
بله، متأسفانه وضعيت به گونهاي بود كه نتوانستم غيبتم را در تمرينات به كادرفني خبر داده و با آنها هماهنگ كنم.
امروز دايي مجوز تمرينت را صادر نكرده؟
همينطور است. به محل تمرين رفتم و اجازه خواستم كه تمرين كنم اما آقاي دايي اجازه نداد.
حالا چه تصميمي داري؟
هيچي. چه تصميمي ميتوانم داشته باشم؟ آنقدر به محل تمرين ميروم كه آقاي دايي اجازه بدهد تمرين كنم.
چرا از زمان حضور دايي به يك بازيكن نيمكتنشين تبديل شدهاي؟
به خدا نميدانم. اين سوال را بايد آقاي دايي جواب دهد نه. من بازيكن هستم و تابع تصميم كادرفني.
دراين زمينه با دايي هيچ صحبتي نكردي؟
نه. دليلي نميديدم كه با دايي صحبت كنم. او سرمربي است و من بازيكن، من بايد حرفهايم را در تمرينات بزنم.
پس فعلاً در تمرينات غايبي؟
غايب نيستم، اجازه تمرين ندارم.
منبع : روزنامه 90 صفحه 3 تاریخ 1389/01/18
ArtesheSorkh
09-04-2010, 14:23
سرمربي پرسپوليس گفت: اگر كفاشيان يا يكي از مسئولان فدراسيون فوتبال حاضر شد در برنامه زنده تلويزيوني با من مناظره كند مچ دستم را ميزنم.
علي دايي در گفتوگويي تفصيلي درباره آخرين شرايط پرسپوليس و همچنين ناگفتههاي حضورش در تيم ملي صحبت كرد.
گفتوگوي ما با علي دايي را در زير ميخوانيد.
- وضعيت پرسپوليس را پس از شكست مقابل سايپا چگونه ارزيابي ميكنيد؟
تمرينات خوبي انجام دادهايم اما متاسفانه مصدومان زيادي داريم. ما كار خودمان را انجام ميدهيم تا تمام بازيكنان به مرز آمادگي برسند و اگر خواست خدا بود مصدومها نيز در بازي بعدي ما را ياري كنند.
- دليل مصدوميتهاي پي در پي بازيكنان چيست؟
بازي مقابل سايپا سخت و حساس بود. بالاخره مصدوميت هم قسمتي از فوتبال است و نميتوان آن را صد در صد از يك بازيكن دور كرد. براي هر بازيكني هر چه خدا بخواهد همان اتفاق ميافتد. تمرينات ما با توجه به برنامهريزي كه كردهايم انجام ميشود و ما مراقب بازيكنان خودمان هستيم. در اين شرايط از بازيها مصدوميت مسئلهاي عادي است البته خوشبختانه مصدوميت زياد جدي نداريم.
- دليل لغو اردوي 5 روزه كردان چه بود؟
اين اردو 100 درصد برنامهريزي نشده بود كه آن را لغو كنيم. ما نگاه كرديم تا بهترين گزينه را براي بازيكنان خودمان در تعطيلات براي تمرين انتخاب كنيم سپس با بازيكنان مشورت كرديم و صلاح را اين ديديم كه در تهران بازيكنان در كنار خانواده خود تمريناتشان را ادامه بدهند، بهتر است. اينطور بهتر ميتوانيم كارمان را براي ادامه ليگ پيگيري كنيم.
- براي بازي جمعه آينده با تراكتورسازي 100 درصد آماده هستيد؟
خوشبختانه تعطيلات خوبي پيشرو داريم و سعي ميكنيم روي تاكتيكهاي تيمي و نقاط ضعف و قوت حريف كار كنيم. شرايط بسيار سخت است و به نظر من سختترين بازي فصل را بايد در تبريز برابر تراكتورسازي انجام دهيم.
- حضور دايي در جمع هزاران هوادار تبريزي در ورزشگاه يادگار امام را چگونه ارزيابي ميكنيد؟
الان وضعيت فرق ميكند. به نظر من تبريزيها بيشتر از دايي تيم خودشان را دوست دارند تا موفق شوند. ما هم سعي ميكنيم اين بازي را ببريم چون راه ديگري غير از بردن نداريم. انشاالله ميرويم كه با 3 امتياز به تهران برگرديم چون به اندازه كافي امتياز از دست دادهايم. براي ما بازي داخل يا خارج از خانه فرقي ندارد.
-تجربه بازي برابر پتروشيمي ميتواند به شما كمك كند؟
بله 100 درصد يك كمك خيلي بزرگ براي ما است. در بازي برابر پتروشيمي در جام حذفي با توجه به اينكه استاديوم يادگار امام شايد فقط يك پنجم آن پر شده بود بچههاي ما كمي احساس سختي كردند اما خوشبختانه بازيكنانم با شرايط يادگار زمين و جو ورزشگاه آشنا شدند و انشاالله سعي ميكنيم بازي خوبي را مثل بازي با پتروشيمي اين بار در برابر تراكتورسازي انجام دهيم تا باخت برابر سايپا را جبران كنيم.
- هنوز براي قهرماني به ميدان ميرويد يا ميخواهيد اعاده حيثيت كنيد؟
ما كار خودمان را انجام ميدهيم و به جدول نگاه نميكنيم. 4 بازي داريم كه در آن 12 امتياز نهفته است. پرسپوليس براي كسب 12 امتياز بازيهاي ليگ برتر به ديدار حريفان خواهد رفت و از هيچ تيمي ترس نداريم.
- درباره مشكل مهدي شيري كه باعث شد به او اجازه تمرين ندهيد صحبت كنيد.
متاسفانه شيري يك روز غيبت غيرموجه داشت. به همين خاطر روز بعد البته در تمرين صبح به او اجازه تمرين ندادم اما نميدانم چرا اين موضوع اينقدر به اشتباه در برخي از رسانهها بزرگ شد. آقايان مطمئن باشند خودمان چنين مسائلي را حل ميكنيم و مشكلي نيست كه براي ما دلسوزي كنند. فوتبال همين است. كسي كه غيبت غيرموجه داشته باشد بازخواست ميشود.
- با اين حرفها ميخواهيد بگوييد نظم و انضباط در پرسپوليس حرف اول را ميزند...
بله، براي من فرقي نميكند بازيكني كه در زمين به ميدان برود يا روي نيمكت نشيند يا اصلا جزو 18 نفر يك ديدار نباشد. همه بايد نظم و انضباط را رعايت كنند و حق ندارند حتي يك جلسه غيبت غير موجه داشته باشند چون قانون باشگاه پرسپوليس است.
- گفته ميشود امكان دارد باقري مثل بازي مقابل تراكتورسازي در ورزشگاه آزادي در ديدار برگشت در تبريز نخواهد برابر اين تيم قرار گيرد...
اصلا اينطور نيست. كريم در بازي با تراكتورسازي كه من هم سرمربي نبودم در تهران به دليل مصدوميت بازي نكرد. اين حرفها و حديثهايي است كه فقط شما خبرنگاران به آن ميپردازيد، البته ببخشيد من كلي حرف ميزنم. بعضيها شب ميخوابند و صبح ميآيند در روزنامه خود خواب خود را مينويسند. باقري خيلي خوب تمرين ميكند و اهل اين حرفها نيست.
- اگر يك روز بخواهد برابر تراكتورسازي بازي نكند چه اتفاقي ميافتد؟
اگر او نخواهد برابر همشهريهاي خود بازي نكند به عقيدهاش احترام ميگذاريم و مشكل خاصي نيست. من مطمئن هستم كريم آنقدر حرفهاي است كه پايبند قراردادش با پرسپوليس باشد و با تعصب به ميدان ميرود. تا الان كوچكترين حرفي راجع به اينكه در ديدار برابر تراكتور دوست ندارد به ميدان نرود نزده است.
- براي فصل آينده با بازيكنان جديدي وارد مذاكره شدهايد؟
خير، اين هم از صحبتهايي است كه شماها مينويسيد. من با هيچ كس تاكنون حرف نزدهام و اين شايعه است. البته در اين زمينه حرفهايي شنيدهام ولي اصلا آنها را قبول ندارم.
- ظاهرا خيلي از اين موضوع ناراحت هستيد.
من با كسي بجز خبرنگاراني كه در تمرين حاضر ميشوند اصلا مصاحبهاي نميكنم اما آقايان مينويسند مصاحبه اختصاصي با علي دايي. نه تنها روزنامهها بلكه مجلات خانوادگي را هم ديدهام كه اين كار را ميكنند. اينها مجلاتي هستند كه من اصلا اسمشان را نميدانم اما سه صفحه مصاحبه از من چاپ ميكنند كه اين جاي هزاران سوال دارد. فكر ميكنم با اين حرفها برخيها با قلم خود به دنبال فريب مردم هستند.
- بالاخره بايد قبول كنيم شما با بازيكني براي فصل آينده صحبت نكردهايد؟
هر كاري دوست داريد انجام دهيد. من به بچهها گفتم همه چيز دست خودتان است. انشاالله اگر نتيجهاي در جام حذفي بگيريم و در بازيهاي ليگ خوب باشيم مطمئنا طبق قولي كه قبلا دادم درصد كمي از تيم تغيير خواهد كرد يعني همه چيز را به خود بازيكنان سپردم.
-به اين حرف پايبند خواهيد ماند؟
من علي دايي هستم. ديوانه نيستم وقتي كه ببينم تيمم خوب كار ميكند نفراتش را تغيير دهم. مثل يك مرد قول ميدهم اگر نتايج پرسپوليس در چند بازي بعدي خوب باشد درصد كمي از تيم تغيير خواهد كرد.
- نظر شما درخصوص سالگرد درگذشت سيروس قايقران چيست؟
متاسفانه من با قايقران همبازي نبودم اما ميدانم هر كس راجع به سيروس حرف ميزند به نيكي از او ياد ميكند و هيچكس از او بد نميگويد. منش پهلواني داشت كه چنين منشي الان در فوتبال ما كلا از بين رفته يا خيليخيلي كم ديده ميشود. درباره اين موضوع زياد نميخواهم حرف بزنم چون اينقدر با جاهاي مختلف مثل فدراسيون فوتبال مشكل دارم كه نبايد به چيزهاي ديگر بپردازم.
- خبر داريد كفاشيان در نامهاي به شريفي قراردادي از شما به نام متمم كه بدون امضاي شما است را داده است؟
آيا قرارداد متمم يك طرفه ميشود؟ واقعا خندهدار است. مگر ميشود مني كه قرارداد سه ساله امضا كردهام قرارداد متمم امضا كنم؟ مگر من ديوانه هستم؟ واقعا اين موضوع خندهدار نيست؟ شما به من بگوييد آيا قرارداد متمم را يك نفره مينويسند و آن را امضا ميكنند؟ اين كاري است كه فقط آقاي كفاشيان انجام ميدهد.
به نظرم بايد ايشان اين قرارداد را كه به آقاي شريفي داده در كوزه بگذارد و آبش را بخورد نه به دنبال اين باشد كه دايي امضا نكرده و از دايي امضا بگيرد. من دوست ندارم راجع به جزئيات قرارداد متمم حرف بزنم اما مطمئن هستم حرفهايي كه ميزنند اشتباه است.
- دليل بيان اين گونه حرفها از سوي مسئولان فدراسيون چيست؟
فقط از روي بياطلاعي است. هر ارگان دولتي يا باشگاهي كه الان قرارداد دارم با توجه به قوانيني كه در ايران است حداقل 5 درصد از آن را به خاطر ماليات طبق قانون كم ميكند. اگر آقايان چنين ادعايي دارند بيايند بگويند ما در پولهايي كه به دايي دادهايم 5 درصد از قرارداد آن را به دليل ماليات كم كردهايم.
وقتي آقايان پول من را كامل دادند و قرار بود كلا ماليات من را بدهند و ندادهاند و اين كار را نكردند من نميتوانم جوابگو باشم.
- ميشود در خصوص موضوع ماليات از قراردادتان با تيم ملي بيشتر صحبت كنيد.
هر جايي كه من كار ميكنم يا هر بازيكني كه توپ ميزند و پولي در قبال اين كار ميگيرند بايد 5 درصد آن را با هماهنگي با باشگاه از حقوق خود كسر شده ببينند و آن را به عنوان ماليات پرداخت كند. همه ما بازيكنان يا مربيان روز آخر هر سال به اداره ماليات ميرويم و به اين موضوع رسيدگي ميشود و اضافه مبلغ ماليات را خودمان از جيبمان ميدهيم اما من و فدراسيون بر سر اين موضوع مشكل داشتيم.
- با اين حرفها آيا شما قرارداد متممي كه كفاشيان ارائه كرده قبول داريد؟
متمم چيست، متممي كه آقايان خودشان براي خودشان صد چيز در آن قيد و آن را امضا كنند چه فايدهاي دارد؟ موقعي كه من اين قرارداد متمم را قبول ندارم چه اعتباري دارد؟ متاسفانه آقاي كفاشيان با مطرح كردن چنين چيزهايي به دنبال فريب است. ايشان بايد مدرك ارائه دهد. اگر چنين متممي است، عذر ميخواهم بيايد امضاي من را زير آن نشان دهد و بگويد دايي هم اين قرارداد را قبول دارد. اگر من امضا نكردم پس اين قرارداد را قبول ندارم.
- شنيدهايد فدراسيون فوتبال به دنبال مربي جديد براي تيم ملي است؟
شما نگاه كنيد آقاي كفاشيان به پيرواني سرمربي سابق تيم ملي اميد گفته است با شما ميخواهيم قرارداد 6 ماهه امضا كنيم. واقعا اين موضوع خندهدار نيست؟ يك تيمي كه براي المپيك آماده ميشود بايد با مربياش قرارداد 6 ماهه ببندند؟ مصاحبه تمام آقايان وجود دارد كه با من 3 سال قرارداد بستند. از خودشان بپرسيد كه آيا درست است يا نه اما چرا زير آن زدند؟ من ميپرسم مگر ميشود با يك مربي 6 ماه قرارداد بست يا با مربي ديگر قرارداد متمم امضا كرد كه مثلا دايي قراردادش سه ماه ديگر تمديد شود، كجاي اين دنيا اين حرفها است؟
- دليل اين بلاتكليفيها چيست؟
بياطلاعي محض از قوانين فوتبال و قراردادهايي كه بسته ميشود. آقاياني چنين مسائلي را عنوان ميكنند كه بياطلاع هستند. اصلا يك سوال از شما دارم اگر آقايان درباره قرارداد متمم با من حرف ميزنند چرا ماليات من را ندادند؟ جواب اين سوال را بدهند. چرا بايد اداره ماليات به من ابلاغ كند كه من بايد سريعا به خاطر فدراسيون فوتبال و تناقضگوييها مالياتمان را پرداخت كنم؟ پس معلوم است كه خودشان هم قرارداد متمم را قبول ندارند. اگر 5 درصد از ماليات من را كم نكرديد پس بايد همه پول من را بدهيد. چطور ميشود نه ماليات من را بدهند و نه پول كامل مرا؟ از اين حرفها فقط خندهام ميگيرد و حرفهايي كه به مربي تيم ملي ميزنند كه بيا با ما قرارداد 6 ماهه امضا كن. خيلي از مسائل در فوتبال ايران وجود دارد كه من فعلا درباره آن حرفي نميزنم.
- درباره آوردن مربيان اروپايي و خداحافظي با مربي حال حاضر تيم ملي صحبت نكرديد.
اين هم جاي بحث دارد. اگر شما به مربي اعتقاد داريد و آن را آوردهايد تا آخر پايش بايستيد. من كاري به اسمها ندارم اما اين در شان يك مربي نيست كه وقتي دارد كارش را ميكند آقايان با مربيان ديگري حرف بزنند. اين كار چه جيزي را ميرساند؟ اگر شما با مربي حال حاضر تيم ملي قرارداد بستهايد پايبندش باشيد و اگر با او قرارداد نبستهايد اين موضوع را بگوييد. اينها همه سوالهاي بيجواب در فوتبال ما است. اصلا نميدانيم چه كار ميكنيم و همه جا متاسفانه هرج و مرج حرف اول را ميزند.
- آيا اين اتفاقات بازي با اذهان عمومي نيست؟
سوال خيلي خوبي بود. 100 درصد بازي با اذهان عمومي است. ما هميشه دوست داريم مردم را فريب دهيم. سوال ميپرسيم، آقايان جواب نميدهند يا به حاشيه ميروند يا هزار حرف ديگر. اينها فقط در فوتبال ما پيدا ميشود
- اين اتفاقات باعث شده بود از شما در تيم ملي چهرهاي عصباني را ببينيم؟
خير شرايط تيم ملي خاص بود. ببخشيد؛ من اينجا در پرسپوليس راحتتر هستم. در تيم ملي هزار حرف ميزدم و يك چيز ديگر اتفاق ميافتاد كه من فقط ميخواهم يك مورد از آن را براي شما بگويم. 18 روز با تيم ملي به اروپا رفتيم اما يك دلار به ما ندادند. آقايان ميترسيدند خودشان به اسپانيا بيايند چون امكان داشت برايشان مشكل پيش بيايد و يقه آنان را بگيرند همه چيز را به من سپردند.
- در اين اردو چه اتفاقي افتاد؟
من در اين اردو مدير تيم، سرمربي و سرپرست بودم بدون حتي يك دلار. قراردادش را ميآورم. قرارداد اصلا به من ربط نداشت و فقط به خاطر تيم ملي تلاش كردم. تمام مدارك اين موضوع را دارم اما تيم ملي را دست من داده بودند تا همه كار آن را انجام دهم. اين تازه يك نمونه است كه اعلام ميكنم.
- گفته ميشد شركتي كه شما را به اسپانيا برده بود جريمه شد پس پول آن چه شد؟
بله درست است. اين شركت 50 هزار يورو جريمه شد و من اين پول را گرفتم و در بين بچهها تقسيم كردم. البته از طريق يك سري بنكارتهاي خريد اما جالب اين است كه بدانيد عليرغم تمام تلاشها و غيبت آقاياني كه در فدراسيون فوتبال بودند و ميترسيدند به اسپانيا بيايند تيم ملي ايران را در راه برگشت از اسپانيا بخاطر اضافه بار سوار هواپيما نكردند. هيچكس اين موضوع را براي مردم توضيح نداد و همه چيز تا امروز پنهان ماند كه الان فقط ميخواهم بخشي از مشكلاتم را بگويم آنها را بازگو ميكنم.
- بالاخره چطور از اسپانيا برگشتيد؟
وقتي كه داخل گيت پرواز در فرودگاه اسپانيا شديم و ما را به خاطر اضافه بار و فقط بخاطر 10 هزار يورو سوار هواپيما نكردند گفتم حاضرم از حساب شخصيام اين پول را پرداخت كنم اما در تهران به من بدهيد كه كار از كار گذشته بود و اين اتفاق نيفتاد، يعني تيم ملي ايران را از گيت بيرون كشيدند و مقابل چشم هزاران نفر و فقط به خاطر 10 هزار يورو سوار هواپيما نكردند. بعد از اين موضوع، سريعا با يك دستگاه اتوبوس وارد وين شديم و فردا با هواپيماي ايران اير به ايران برگشتيم.
با اين تغييرات در پرداخت هزينهها صرفهجويي شد؟
خير 10 هزار يورو را اگر ميداديم از طريق اسپانيا با هواپيما در مسيرهاي مختلف به ايران ميآمديم اما وقتي به وين رفتيم و با ايران اير به سمت ايران حركت كرديم حدود 20 هزار يورو براي ما خرج برداشت. دليل اين كار فقط بيبرنامگي بود و اين كارشان مثل قراردادي است كه آقاي كفاشيان الان به عنوان متمم آن را نامگذاري كرده است. آيا اين قرارداد متمم شما را علي دايي امضا كرده كه آن را در اذهان عمومي اعلام ميكنيد؟ شما بايد پول من را بدهيد.
- اگر ميشود درخصوص دريافت پول خود از فدراسيون فوتبال بيشتر توضيح دهيد.
- در قرارداد من همه چيز مشخص بود؛ چه وقتي پول خود را ميگيرم و قرار است چگونه تيم ملي را به جلو ببرم. حاضرم در مقابل ديدگان 70 ميليون ايراني برابر كفاشيان در يك برنامه زنده تلويزيوني بنشينم و با مدرك با ايشان صحبت كنم تا ببينيد من دروغ ميگويم يا آقاي كفاشيان. من تمام مدارك خودم را نگه داشتم و براي اين اتفاق لحظه شماري ميكنم.
- يعني ميخواهيد كفاشيان را به دوئل دعوت كنيد؟
خير نه با كسي دعوا دارم و نه مشكل. من از آقاي كفاشيان يا يك نفر از فدراسيون فوتبال كه مسئول است خواهش ميكنم بستري آماده كنند كه اين برنامه زنده تلويزيوني برگزار شود. البته كسي نبايد در آن دخل و تصرفي داشته باشد يا نبايد برنامه را قيچي كنند. هر كسي هم حرفي ميزند مدارك خود را به مردم نشان دهد بعد ببينيد حق با كيست. اگر يكي از مسئولان فدراسيون جرات كرد در اين برنامه حاضر شود مچ دستم را ميزنم. براي من زمان اين برنامه نيز فرقي نميكند.
- ميشود بگوييد در اين رويارويي با مسئولان فدراسيون فوتبال چه هدفي داريد؟
مطمئن باشيد دعوا ندارم اما شما را به خدا در اين برنامه كفاشيان حضور پيدا كند. همه چيز را نشان ميدهم؛ قراردادي كه با فلان شركت بستيم و يا وظيفه علي دايي در اردوها چه بود و يا قرارداد متمم آقاي كفاشيان را. ايشان دوست دارند هر چقدر لذت ميبرند قرارداد متمم بنويسند و امضا كنند. اين موضوع به من ربطي ندارد و فقط خندهدار است. خدا وكيلي اين حرفها را ميشنوم فقط خندهام ميگيرد.
- به نظر شما كفاشيان در حد رياست فدراسيون فوتبال است؟
ببينيد پست رياست فدراسيون فوتبال جزء چهار پست مهم هر كشور در دنيا است. در همه جاي دنيا فدراسيون فوتبال براي خودش اندازه يك وزارتخانه است اما در فدراسيون ما خيلي آدمهايي هستند كه دارند چيزهايي را به راحتي اين ور و آن ور ميگويند. اگر كفاشيان حرفي دارد بيايد بگويد و من هم ساير مشكلات و تيم ملي را بگويم. رفتاري كه با من شد از روي بياطلاعي و ناآگاهي بود و آن را بايد يك كار نسنجيده قلمداد كرد.
فكر ميكنم همه شما مصاحبه تاج و كفاشيان را در آرشيوهاي خود داريد. روزي كه من مربي تيم ملي شدم همه اعلام كردند قرارداد با دايي سه ساله است. حالا چرا بعد از يك ماه و نيم كه من شكايت كردهام قرارداد متمم را رو كردهاند؟ پس معلوم است كه اين متمم براي ديروز يا پريروز است نه زمان مربيگري من. من هم ميروم يك قرارداد مينويسم به مدت 10 سال و زيرش را امضا ميكنم. وقتي كه طرف مقابل در فدراسيون فوتبال آن را امضا نكردند چه ارزشي دارد؟ اميدوارم به مردم راست بگوييم و به فكر فريب افكار عمومي نباشيم. همچنان اميدوارم شريفي با درايتي كه دارد هر چه زودتر جواب من را بدهد.
- درباره صعود بايرن مونيخ و حذف منچستر يونايتد نظري نداريد؟
من طرفدار بايرن هستم و دوست داشتم اين تيم در ديدار برابر منچستر برنده باشد اما به نظرم بايرن مونيخ شانس آورد. با اخراج رافائل منچستر از هم پاشيد ولي فوتبال همين است. شما فكر ميكنيد منچستر وقتي باخت و حذف شد همه چيز برايش تمام شد؟ خير آنها با عظمت، سرمايه و هواداراني كه دارند از فردا سعي ميكنند تيمي جديد بسازند و براي سال آينده برنامهريزي كنند. ما هم بايد اين كار را ياد بگيريم.
- درباره هيات مديره پرسپوليس نظري نداريد؟
من هيچ نظري درباره هيات مديره ندارم چون كار من فني است و اميدوارم هر اتفاقي كه ميافتد باعث سربلندي پرسپوليس شود و ما بتوانيم جوابگوي طرفداران بيشمار و ميليوني اين تيم در ايران و خارج از ايران باشيم. فقط باز هم از هواداران پرسپوليس ميخواهم در 4 بازي آينده در ليگ برتر و جام حذفي پرسپوليس را فراموش نكنند و اين تيم را تا دقيقه نود همراهي كنند.
Ronaldinho80
10-04-2010, 15:20
سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: بازي با تيم پر هوادار تراكتورسازي سختترين بازي ليگ است. علي دايي در گفت و گو با سايت رسمي باشگاه پرسپوليس به سئوالات اين سايت پاسخ داده است.
** علت لغو اردوي كردان چه بود؟
ما برنامه صددرصدي هم براي اين اردو نداشتيم كه بخواهيم آن را لغو كنيم.
تنها مشغول بررسي بهترين گزينهها بوديم و در اين ميان پس از مشورتهاي صورت گرفته صلاح دانستيم برنامه تمرينات را در تهران دنبال كنيم. با بازيكنان هم در اين رابطه صحبت كرديم كه آنها هم تمايل به ادامه تمرينات در تهران داشتند.
** تعداد زياد مصدومان پرسپوليس، شما را براي بازي مقابل تراكتورسازي نگران نميكند؟
خير، چند بازيكن مصدوم داريم كه به اميد خدا تا پيش از ديدار با تراكتور به مرز آمادگي ميرسند. به هر حال مصدوميت هم جزئي از فوتبال است و ما كار خودمان را پيش ميبريم.
** فوتبال دوستان آذري علاقه خاصي به شما دارند، آيا اين موضوع كمكي براي شما در ديدار مقابل تراكتورسازي خواهد بود؟
مطمئن باشيد تبريزيها بيشتر از علي دايي، تيم تراكتورسازي را دوست دارند و به طور حتم براي حمايت از تيم شان به ورزشگاه خواهند آمد. با توجه به شرايط محيطي كار سختي پيش رو داريم و اين سختترين بازي فصل ما خواهد بود
** آيا بازي برابر پتروشيمي تبريز در جام حذفي به شما كمك كرد تا با جو ورزشگاه تبريز بيشتر آشنا شويد؟
به طور حتم اين بازي كمك بزرگي براي ما بود با اين كه يك پنجم ورزشگاه هم پر نشده بود، اما باز هم بچه با شرايط آنجا هماهنگ شدند و به اميد خدا تمام سعي مان در تبريز اين خواهد بود تا برابر تراكتورسازي بازي خوبي به نمايش بگذاريم.
** شايعهاي مطرح شده در مورد كريم باقري و اين كه وي در بازي برابر تراكتورسازي به ميدان نخواهد رفت، اين موضوع صحت دارد؟
اصلا و ابدا، اين موضوع حرف و حديثهايي است كه تنها برخي رسانهها به آن مي پردازند. متاسفانه بعضي ها، شبها خواب ميبينند و فردا صبح آن را در نشريه خود منعكس ميكنند. كريم به خوبي در تمرينات تيم حضور دارد و اگر او نخواهد برابر تيم سابقاش بازي كند به عقيده او احترام ميگذارم، اما مطمئن هستم او آنقدر حرفهاي است كه به قراردادش با پرسپوليس پايبند باشد و براي اين تيم بازي ميكند.
** شايعاتي نيز درباره صحبت شما با برخي از بازيكنان براي فصل بعد مطرح است. اين موضوع از طرف شما تاييد ميشود؟
همه اين نقل قولها تنها صحبتهاي روزنامهها و خبرگزاري هاست. متاسفانه بايد بگويم وقتي با هيچ كسي صحبتي نكرده ام از قول من مصاحبه اختصاصي چاپ ميكنند، حتي يكي از مجلات خانواده كه اسماش را هم تا به حال نشنيده ام از من چهار صفحه مصاحبه اختصاصي چاپ كرده است.
من به بازيكنان ام هم گفته ام همه چيز دست خودشان است. به اميد خدا اگر در ليگ نتايج خوبي بگيريم و در جام حذفي هم قهرمان شويم مطمئن باشيد تغييرات تيم خيلي اندك خواهد بود.
ArtesheSorkh
21-04-2010, 11:05
پسر علي پروين، اسطوره پرسپوليس و يكي از بهترينهاي تاريخ اين باشگاه كمترين ميزان دقايق بازي را در تيم اين فصل سرخها انجام داده، چنانچه جدول ميزان حضور بازيكنان در ميادين نشان ميدهد بعد از اكبر صغيري كه تنها دو دقيقه مقابل مس كرمان بازي كرد و بين دو نيمفصل از تيم جدا شد، محمد پروين با 301 دقيقه بازي نفر آخر اين جدول است.
ميداني در ليست امسال پرسپوليس نفر آخر هستي؟
چه بگويم؟
اول فصل هيچ كس فكر نميكرد كه اينقدر كم براي پرسپوليس بازي كني؟
با شرايطي كه من در پرسپوليس دارم، هر كس جاي من بود كمتر از اين بازي ميكرد.
منظورت چيست؟ درباره مسائل غيرفني و مشكلات حاشيهاي حرف ميزني؟
نه، فعلا وقت اين حرفها نيست. تيم ما يك بازي حساس دارد و بايد روي اين مسابقه تمركز كنيم.
فكر كنم به غير از مسائل غيرفني، امسال بدشانس هم بودهاي. مثلا همين مصدوميت آخر تو خيلي طول كشيد.
زانويم آب آورده بود و با جمع شدن مايع در آن، يك مقدار طول كشيد كه برگردم.
اما كلا فصل بدي را پشت سر گذاشتي، اينطور نيست؟
فعلا چيزي نميگويم. انشاءالله درباره اين فصل در پايان بازيها حرف ميزنم.
در همين بازي با تراكتورسازي و مصدوميت كريم باقري، احتمال بازي تو وجود داشت اما باز هم بازي نكردي.
ديگر نظر سرمربي است، من مشكلي براي بازي نداشتم و آماده بودم.
يعني در بازي با سايپا هم ميتوانستي بازي كني؟
نه، در آن بازي زياد آماده نبودم.
درباره بازي با صبا در جام حذفي چه صحبتي داري؟
بالاخره اگر ما اين جام را نگيريم هوادارانمان را ناراحت كردهايم. اين مسابقه تك بازي است، مساوي ندارد و ما بايد ببريم تا به فينال برسيم.
فكر ميكني پرسپوليس در ليگ برتر چه مقامي را به دست ميآورد؟
نميتوانم اين را پيشبيني كنم اما بستگي به بازيهايمان دارد. ما دنبال سهميه هستيم و تا بازي آخر برايش تلاش ميكنيم.
راستي قرار بود به خاطر يكي از مصاحبههايت در كميته انضباطي باشگاه حاضر شوي؟
نه اصلا چنين چيزي درست نيست. من احضار نشدهام اما برخي از روزنامهها دوست دارند به اين مسائل بپردازند.
ArtesheSorkh
22-04-2010, 16:28
پرسپولیس عصر جمعه در مرحله نیمه نهایی جام حذفی در ورزشگاه آزادی تهران میزبان صبای قم خواهد بود. محسن خلیلی مهاجم پرسپولیس درباره این دیدار به پرسش های ما پاسخ داد:
برابر تراکتورسازی در چهره یک گل ساز ظاهر شدی و پاس گل دادی، برای هم تیمی هایت فضا سازی کرد؛ چطور شد در چنین شرایطی قرار گرفتی؟
در جایی که فضای خیلی کمی برای فوروارد تیم وجود دارد، وظیفه من درون زمین به پایان نمی رسد. کار دیگری که در چنین شرایطی می بایست انجام دهم. این است که بدون توپ در فضای موجود میان ندافعان حریف حرکت کرده و بع این طریق فضای حرکت دیگر هم تیمی هایم را فراهم کنم. اگر موقعیتی نیز به دست آمد، پاس بدهم و موقعیت گلزنی را برای دیگران بازیکنان ایجاد کنم.
محسن خلیلی لیگ هفتم را باید کی ببینیم؟
هر وقت پرسپولیس لیگ هفتم را دیدید محسن خلیلی لیگ هفتم را هم ببینید.
چطور؟
آن پرسپولیس تیم تر بود. به موقع بسته شد. به موقع اردوی پیش فصل را برگزار کرد، اما ابتدای فصل تیم خیلی دیر استارت زد و کار آماده سازی را شروع کرد. به همین خاطر نتوانستیم شروع خوبی در نیم فصل داشته باشیم.
صحبت های آقای کاشانی درباره بیشتر شدن رفاقت در تیمی به نام پرسپولیس که در حد و شان این تیم بزرگ باشد چه معنایی داشت؟
خب، الان شرایط خیلی بهتر شده، دلیل آن هم تذکر به موقع و به جای آقای کاشانی بود. امیدورام با هم دلی که روز به روز میان بچه ها بیشتر به چشم می خورد. بتوانیم تیمی یک دست و یک پارچه را روز جمعه برابر صبا شاهد باشیم. چه داخل زمین و چه بیرون از زمین درست مثل هفته های گذشته باشیم. نفرات نیمکت نشین آن انرژی مثبت مورد نیاز بازیکنان در ترکیب اصلی را به درون زمین انتقال بدهند تا این امر باعث شود کارایی هم تیمی هایشان درون زمین بالاتر برود.
درباره بازی جمعه برابر صبا؟
به طور حتم بازی آسانی پیش روی ما نیست. صبا چند بازی پیاپی موفق به کسب نتایج خوبی شده است و به همین خاطر با روحیه ای خوب به مصاف ما می آید. با این حال ما انگیزه ای که در تیم می بینم و امیدی که به حمایت پر شور هوادارانمان داریم، کاملا برای رسیدن به فینال جام حذفی و تصاحب عنوان قهرمانی این تورنمنت از هر نظر مهیا هستیم.
پس می توانیم از حالا روی فینالیست شدن پرسپولیس حساب کنیم؟
به امید خدا می توانیم با تمرینات خوب و برنامه ریزی مناسب کادر فنی که برای این دیدار انجام گرفته است و با حمایت هواداران خوب ما که همیشه پشت و پناه و یار دوازدهم تیم محبوبشان بوده اند برابر صبا به پیروزی رسیده و راهی فینال شویم.
در لیگ هفتم نیز در شرایط حساس کسب سکوی نخست برابر تیم صبا قرار گرفتید و به یک پیروزی پر گل دست یافتید؛ آیا جمعه تاریخ تکرار می شود؟
بله آن روز را به یاد دارم، اما شرایط حال حاضر با آن زمان تفاوت زیادی دارد. برابر صبا باید با تمرکز کافی و به امید خدا از فرصت های مان استفاده کنیم میتوانیم با نهایت استفاده از موقعیت هایی که خلق می شود، به راحتی و در همان نیمه اول کار را به سود خود پایان دهیم.
ArtesheSorkh
23-04-2010, 15:55
پرسپوليس و صبا يك بار ديگر و اين بار در چارچوب جام حذفي به مصاف هم ميروند. همين كه برنده بازي فيناليست ميشود، اهميت اين بازي را نشان ميدهد.
محسن خليلي كه كم كم به روزهاي خوبش نزديك شده از تقابل با اين تيم خاطره خوبي دارد.
*شرايط پرسپوليس را قبل از بازي با صبا چطور ارزيابي ميكني؟
ما بعد از بازي سختي كه در تبريز داشتيم و متاسفانه به نتيجه مساوي هم رسيديم، تمرينهاي خوبي را پشت سر گذاشتيم و بازيهاي گذشته را هم فراموش كرديم تا تمركزمان براي اين بازي حساس از بين نرود. اميدوارم خاطره دو سال پيش كه يك-4 صبا را شكست داديم تكرار شود.
*همان بازي كه دو گل زدي و تيركماني كه به نشانه شادي ...
يادش به خير، انشاءالله تكرار شود. البته من براي شادي گلم برنامه ندارم و آنموقع شاديام فيالبداهه بود.
*اما صبا هم تيم ابتداي فصل نيست.
صددرصد، صبا با آقاي كربكندي كاملا متحول شده و نتايج خوبي كه اخيرا به دست آوردند به دليل حضور ايشان است اما شرايط پرسپوليس آن هم در آزادي با تيمهاي ديگر فرق ميكند.
*حتما اين را هم شنيدي كه تيمهاي كربكندي معمولا مقابل سرخابيها خوب نتيجه ميگيرند و به قول معروف گربه سياه اين دو تيم هستند.
اين دفعه قضيه متفاوت است چون پرسپوليس، پرسپوليس قديم نيست و انگيزه بازيكنان ما بسيار زياد است، ضمن اينكه قول قهرماني را هم به هواداران خود دادهايم.
*كسب سهميه آسيايي از طريق جام حذفي راحتتر از ليگ است، به همين دليل بازي با صبا اهميت زيادي پيدا ميكند.
اين بازي يك فينال زودرس است چون آينده جام حذفي و به نوعي آينده فصل بعد تيم را رقم ميزند، بالطبع اگر به آسيا راه پيدا كنيم شرايط بهتر شده و بازيكنان بهتري هم جذب تيم خواهند شد.
*يعني خيلي به بازيهاي باقيمانده ليگ اهميت نميدهد؟
اصلا اينطور نيست. ما نيمنگاهي به ليگ برتر داريم اما در حال حاضر به صبا فكر ميكنيم.
*براي فصل آينده خودت چه تصميمي گرفتي؟
فعلا هيچي اما همانطور كه هميشه گفتم به خاطر علاقه ذاتي و تعصبي كه دارم اولين گزينهام پرسپوليس است و اميدوارم براي فصل آينده مرا بخواهند.
*يعني چه؟
يعني گزينه اولم پرسپوليس است و تا زماني كه با اين تيم تمام نكنم با هيچ تيم ديگري مذاكره نخواهم كرد چون روزهاي خوبم با پرسپوليس فراموششدني نيست.
*پس دوست داري بماني؟
شكن نكن، كجا بهتر از پرسپوليس.
*ميداني كه هواداران شما، فقط برد ميخواهند.
بله، همانطور كه آنها دوست دارند تيم محبوبشان برنده بازي شود و صبا را با يك نتيجه پر گل مثل دو سال پيش شكست دهيم و با لب خندان ورزشگاه را ترك كنند، ما هم اميدواريم كه بيش از پيش حمايت كنند و به استاديوم آزادي بيايند.
*الان از بازيهاي استقلال هم استقبال خوبي ميشود و اين در نتيجهگيري آنها خيلي سهيم بوده است.
حتما همينطور است، رقيب ديرينه ما با حمايت هوادارانش چنين جايگاهي را به دست آورده، من هم اميدوارم اين اتفاق براي پرسپوليس در روز جمعه رخ دهد چون مدتهاست كه استاديوم را پر نديدم.
*بازي به وقت اضافي و پنالتي كشيده ميشود؟
فوتبال قابل پيشبيني نيست اما تلاش ميكنيم تا اين اتفاق نيفتد و در همان 90 دقيقه شادي را براي هواداران خود به ارمغان بياوريم تا خيلي روي سكوها استرس پيدا نكنند.
*چند چند؟
نميدانم ولي مطمئنم بازي را ميبريم.
*و صحبت پاياني.
منتظر هواداران هستم و اميدوارم تمام سكوها و صندليهاي استاديوم در روز جمعه قرمز باشند.
ArtesheSorkh
26-04-2010, 11:35
پرسپولیس با پیروزی برابر صبای قم در مرحله نیمه نهایی جام حذفی و در ضربات پنالتی راه خود را برای حضور در فینال این رقابت ها هموار کرد. شیث رضایی، مدافع و کاپیتان دوم پرسپولیس در گفت و گویی پاسخگوی پرسش های ما بود:
شرایط خاص بر فضای بازی برابر صبا حاکم شد. هواداران را در آن لحظات چه طور دیدی؟
مهم تر از هر مسئله ای این است که وقتی پرسپولیس پیروز می شود، آنها خوشحال هستند. مهم برای ما رضایت و شادی آنهاست. خدا را شکر که با پنالتی، با باران، باقطعی برق و هر مسئله ای توانستیم به پیروزی برسیم.
قبول داری شب به یاد ماندنی رقم خورد؟
بله، ولی چهار روز دیگر کسی نمی گوید باران آمد و برق رفت. همه می گویند پرسپولیس تیم پیروز نیمه نهایی و یک پای فینال جام حذفی شد.
حالا از پرسپولیس فینالیست توقعی جز قهرمانی جام حذفی نمی رود.
اصلا وقتی پرسپولیس در تورنمنت و رقابتی شرکت می کندف توقعی جز قهرمانی از این تیم نمی رود. خدا را شکر توانستیم با پیروزی از این مرحله عبور کنیم و به فینال برسیم. حالا با برنامه حرکت خواهیم کرد تا در نهایت به عنوان قهرمانی جام حذفی دست پیدا کنیم.
و این بار شیث رضایی در جشن قهرمانی پرسپولیس، در کنار سایر هم تیم هایش حاضر خواهد بود؟
هنوز هیج چیز مشخص نیست، شاید هم نباشم. البته تا اینجا که هستم و به امید خدا از این به بعد هم باشم و بتوانم باعث خوشحالی هواداران خوب پرسپولیس باشم.
استفاده از ماسک از قبل هماهنگ شده بود؟
شاید هماهنگ نشده بود. حالا مهم هم نیست، مهم این است که در آن شرایط حاضر شدم ماسک نزنم و برای پرسپولیس بازی کنم.
نگران ضربه خوردن نبودی؟
دیگر در آن لحظات به خودم فکر نمی کردم. تنها به این موضوع فکر می کردم که به زمین بروم و در کنار سایر هم تیمیهایم باعث خوشحالی مردم بشوم.
با این بازی که برابر صبا به نمایش گذاشتید، فکر می کنی در بازی های آینده چه استقبالی از دیدارهای پرسپولیس بشود؟
به امید خدا برای بازی برابر استیل آذین و فینال جام حذفی برابر فولادگستر نیز سکوهای ورزشگاه آزادی پر خواهد شد.
شناختی از ارشاد یوسفی داشتی که پنالتی را به آن شکل زدی؟
یک سال با هم در صبا هم بازی بودیم و من می دانستم اگر مکث کنم، خلاف جهت خواهد رفت. همین کار را کردم، اما ضربه ام به دیرک برخورد کرد. حالا باز خدا را شکر که پیروز شدیم. اگر غیر از این بود خیلی بیشتر از این ها خودم را سرزنش می کردم.
ArtesheSorkh
29-04-2010, 09:42
در بين حاشيه سازی هاي اخير عليه پرسپوليس، محمود خوردبين، سرپرست تيم فوتبال پرسپوليس به پرسشهاي ما پاسخ داد:
پرسپوليس در آستانه كسب عنوان قهرماني جام حذفي قراردارد،شرايط را چگونه ارزيابي ميكنيد؟
پرسپوليس صد در صد اين فينال و اين موقعيت را از دست نخواهد داد. ما در همه موارد از تيم فولاد گستر برتر هستيم. البته اين به معناي دسته كم گرفتن حريف نخواهد بود. به اميد خدا سعيمان بر اين خواهد بود طي دو بازي رفت و برگشت دست پر از زمين خارج شويم.
طي سالهاي پر افتخار حضورتان در پرسپوليس،شبي هيجانانگير مانند شب بازي برابر صبا ديده بوديد؟
بله، واقعاً شب عجيبي بود. برق و باد و مه و خورشيد و فلك نيز نتواست مقابل قدرت زلزله پرسپوليس دوام بياورد. البته ما ميتوانستيم اجازه ندهيم كار به ضربات پنالتي بكشد. ما با موقعيتهايي كه داشتيم، ميتوانستيم سرنوشت بازي را در 90 دقيقه وقت قانوني و يا حتي 30 دقيقه وقت اضافي تمام كنيم.
چرا اينگونه نشد؟
ما بايد در اين بازي چند گل در جريان مسابقه ميزديم كه متأسفانه اين طور نشد. نميدانم بازيكنان پرسپوليس چطور گلزني را فراموش كردهاند! به هر حال تيمي كه استحقاق پيروزي در اين ديدار را داشت، ما بوديم.
خب به عنوان مهاجم سابق پرسپوليس چه توصيهاي براي جانشينان امروزي خودتان داريد؟
به مهاجمان حال حاضر پرسپوليس توصيه ميكنم در زدن ضربات آخر دقت بيشتري به خرج دهند تا به راحتي بتوانيم برابر تيمهاي مقابلمان به پيروزي دست يابيم.
سرپرست صباي قم در برنامه 90 اين هفته اظهارات عجيبي درباره تعمدي بودن قطع برق ورزشگاه كرد! نظر شما در اين باره چيست؟
زماني برنامه را ديدم كه آقاي مرادي در حال خداحافظي كردن بود. در اين جا ميخواهم به اين نكته اشاره كنم كه اگر قطع برق در روند بازي تأثير گذار بود، تيم ما بيشتر از اين مسئله ضربه خورد. هر چند براي صباييها نيز مشكلاتي در پي داشت. اما اين كه به سود ما بود واقعيت ندارد.
شايد با قطع برق،شارژ بازيكنان صبا دچار مشكل شد؟
اين يعني چه؟! بعد از وصل مجدد جريان برق كه صباييها با داود حقي اولين ضربهشان به گل تبديل شد. اگر قطع برق در كار آنها اختلال ایجاد كرده بود نبايد پنالتي اولشان هم گل ميشد. بنابراين بد نيست بگوييم بازيكنان صبا با برق كار ميكنند. شايد هم بهتر باشد نام اين تيم را بگذاريم صبا برقي!
با توجه به برتري سكوها به سود پرسپوليس، كدام تيم از وقفه در بازي سود ميبرد؟
فشار تماشاگران كه عليه تيم صبا بود. بنابراين وقفه در انجام بازي به هر علتي به سود آنها و به ضرر تيم پرسپوليس بود.
عدهاي سعي دارند پيش از اين ديدار عليه پرسپوليس حاشيه سازي كنند. فكر ميكنيد چه هدفي را دنبال ميكنند؟ ميگويند در تمرين روز شنبه پرسپوليس عليه احمدرضا عابدزاده شعار دادهاند! شما چيزي شنيديد؟
همان طوري كه گفتيد عدهاي قصد حاشيهسازي براي پرسپوليس را دارند. اما ما از اين رفتارها ناراحت نميشويم وبه راه خودمان ادامه خواهيم داد. در تيم برزگي مثل پرسپوليس حاشيه زياد ساخته ميشود و ما يه اين مسائل عادت داريم.
آيا اين تحركات براي مسببانش ثمري خواهد داشت؟
هيچ مشكلي نيست. معمولاً كساني كه احساس ضعف ميكنند،سعي ميكنند از چنين راههايي كارشان را تكميل كنند. در پرسپوليس همه تنها به پيروزي در بازيهاي باقي مانده ليگ برتر و فينال جام حذفي فكر ميكنند. به اميد خدا و با همه بازيكنان اين بازي را نيز با پيروزي پشت سر خواهيم گذاشت و براي كسب رتيه دوم و سوم ليگ برتر تلاش خواهيم كرد.
شعار عليه پيشكسوتان پرسپوليس و به خصوص احمدرضا عابدزاده توسط علي دايي نيز به شدت رد شد!
اينجا در محل تمرين پرسپوليس به كسي اجازه نميدهيم به هيچيك از پيشكسوتان تيم توهين شود. اصلاً ما نيازي به اجراي چنين حركاتي نداريم. ما همه بزرگان پرسپوليس را دوست داريم و هر جا كه آنها را ببينيم مورد احترام قرار ميدهيم. البته آنها نيز به طور متقابل بايد چنين باشند.
و به عنوان سؤال پاياني؛آياوجود تيم دوم پرسپوليس مورد تأييد قرار دارد؟
چنين تيمي وجود خارجي ندارد. نميتوانيم به صرف وجود چند بازيكن سابق پرسپوليس در يك تيم آن تيم را تيم دوم پرسپوليس ناميد. پس خيلي از تيمهاي ديگر بيايند چنين ادعايي را مطرح كنند،چون آنها نيز از چند پرسپوليسي سابق استفاده ميكنند. پرسپوليس از روز اول يكي بوده و تا آخر دنيا هم يكي خواهد ماند.
منیع ([Only registered and activated users can see links])
ArtesheSorkh
30-04-2010, 16:45
عبدي شايد حتي تنها پرسپوليسي باشد كه هنوز چشم بر روي قهرماني نبسته و در واقع امتيازهاي بازي با استيلآذين را كامل ميخواهد براي نشستن به انتظار غفلت بقيه بالانشينها و بالا رفتن از پلههاي ليگ برتر.
او البته اميدوار است كه پرسپوليس مثل بازي قبلياش با صبا نتيجه بگيرد اما آنطور بازي نكند.
صبا اولين حريف ليگ برتري پرسپوليس در جام حذفي بود ولي خيلي سخت به فينال رسيديد!
■ صبا در سه چهار بازي گذشتهاش روند خيلي خوبي داشته ولي خب شرايط جام حذفي فرق ميكند. ما بايد ميبرديم ولي اين بردن گارانتي نميكند كه حتما بايد خوب هم بازي كنيم.
اين يك توجيه براي خوب بازي نكردن پرسپوليس نيست!
■ نه، اصلا! توجيه براي چه؟ شرايط جام حذفي فرق ميكند. شما بايد بتوانيد بازي را آرام كنيد. ما موقعيتهاي زيادي هم داشتيم اما بچهها نتوانستند استفاده كنند ولي خب پيروزي در جام حذفي فاكتورهاي ديگري هم غير از خوب بازي كردن دارد. ما استرس هم داشتيم كه اين به خاطر نوع جام بود و حساسيت رويارويي دو تيم ولي خوشحالم كه در نهايت تيم برنده، ما بوديم.
از عملكرد فني پرسپوليس هم رضايت داشتيد؟
■ من به شخصه از نتيجه بله، راضي بودم چون ريسك نكرديم. بيگدار به آب نزديم و توانستيم بازي را كنترل كنيم. مخصوصا كه بازي تكحذفي بود اما از اينكه در 90 دقيقه نتوانستيم تيم برتر باشيم و موقعيتهايمان را از دست داديم، ناراضيام.
البته پرسپوليس در دفاع بهتر از هميشه بود ولي در خط حمله نه. اين ضعف از عملكرد فورواردها بود يا خوب تغذيه نشدن و موقعيت نداشتنشان!
■ به نظر من فرصتهاي زيادي ايجاد شد ولي به گل نرسيد. شايد اگر يك گل ميزديم روند بازي فرق ميكرد. من درباره اينكه در چه خطي خوب يا بد بوديم حرف نميزنم اما ميگويم كه در جام حذفي فقط برنده شدن مهم است.
ولي پرسپوليس براي همين برنده شدن خيلي به آب و آتش نزد!
■ يك وقت بازي در نود دقيقه تمام نميشود. دليلاش هم ممكن است هر چيزي باشد ولي بعد از آن نود دقيقه بايد حواسمان جمع باشد كه بازي را از دست ندهيم و از اين لحاظ واقعا خوب بوديم.
با اين همه براي قهرمان شدن دو بازي سخت ديگر هم داريد.
■ اتفاقا چون دو بازي است، ديگر اين همه استرس و هيجان وجود ندارد چون آنجا فرصت براي جبران هست. ما حتي قبل از بازي با صبا به بچهها گفتيم كه اين فينال اصلي ماست چون بازي آخر را حتما ميبريم.
در يكي از اين بازيها دوباره بايد در جو خاص تبريز به ميدان برويد.
■ براي همين است كه ميگويم استرسمان كمتر ميشود. در آن بازي هر اتفاقي هم بيفتد ميدانيم كه جاي برگشت داريم.
براي شما اهميتي ندارد بازي برگشت را در تبريز انجام بدهيد يا تهران؟
■ اصلا فرقي نميكند. تيمي كه قهرماني ميخواهد بايد هر تيمي را در هر جا كه باشد، از پيش رو بردارد. انشاءالله كه قهرمان هم ميشويم.
حالا كه به قهرماني جام حذفي اينقدر اميدواريد، ليگ را كه از دست نميدهيد؟
■ نه، ما هيچ وقت اينجوري به قضيه نگاه نكردهايم. قهرماني ممكن است خيلي كمرنگ شده باشد ولي من ميگويم هنوز فرصت هست. شما هيچ وقت نميتواني پيش بيني كني چه اتفاقي قرار است بيفتد. مگر كسي حدس ميزد ذوبآهن به گسترش فولاد ببازد؟ يا اين همه امتياز از دست بدهد؟ ولي ما به اين رسيده بوديم و براي همين ميرويم كه در ليگ هم به قهرماني برسيم.
... و امروز به يكي از سختترين بازيهاي ليگ رسيدهايد!
■ به نظر من سختترين بازي ليگ و در واقع بازي بزرگ فصل دربي بود كه ما آن را هم برديم وگرنه براي ما استيلآذين هم مثل بقيه تيمهاست و بايد فقط به فكر خودمان باشيم.
سختي اين بازي شايد به خاطر حساسيت رويارويي پرسپوليسيها و گرفتن سهميه باشد.
■ من فكر ميكنم امسال همه بازيهاي ليگ خيلي سخت بود و ما هيچ بازي آساني نداشتيم. به هرحال استيلآذين هم مثل ما براي آسيايي شدن فرصت دارد، همانطور كه ذوبآهن و استقلال هم فرصت دارند ولي تيمي اين بازي را ميبرد كه روز بازي بتواند خوب فكر كند و مسلط باشد.
تغييرهاي اخير در كادر فني استيلآذين چقدر در حساسيتهاي اين بازي تاثير دارد؟
■ براي ما هيچ تاثيري ندارد ولي براي آنها و شرايط تيميشان ميتواند تاثيرهاي منفي يا مثبتي داشته باشد. به خاطر نوع تغييرها، فكر ميكنم آنها متضرر بشوند، نه ما.
چطور؟
■ خب همه چيز بايد حساب شده باشد. تغييرها نبايد فيالبداهه اتفاق بيفتند. يك هفته واقعا زمان مناسبي براي تغييرها نيست چون ممكن است مشكل ناهماهنگي پيش بيايد و بازيكنان نتوانند با تفكر مربيان جديد كنار بيايند. اينها باعث سردرگمي ميشود و از اين بابت است كه ميگويم آنها ضرر ميكنند.
پس پرسپوليس براي بردن شانس بيشتري دارد!
■ هر تيمي بهتر و حرفهايتر رفتار كند ميبرد و من فكر ميكنم الان كفه ترازو به نفع پرسپوليس سنگينتر است.
lkfu ([Only registered and activated users can see links])
ArtesheSorkh
01-05-2010, 12:04
وقتي اولين پنالتي پرسپوليس را هوار ملامحمد هدر داد، شرايط براي بازيكنان ديگري كه مقابل دروازه صباباتري پشت توپ ايستادند سختتر شد.
محسن خليلي وضعيت بدتري داشت چون روزي كه پرسپوليس به شاگردان مايليكهن باخته بود، نتوانسته بود پنالتياش را برابر سايپا گل كند؛ اما او بر خلاف پيشبينيها پنالتياش را گل كرد تا به نوعي چشمگير نبودن بازياش در طول مسابقه را جبران كند.
فكر ميكرديد بازي با صبا باتري تا اين حد سخت باشد؟
پيشبيني ميكرديم بازي سختي داشته باشيم، به همين سبب با برنامه خاصي به ميدان آمديم و همه ذهنيتهاي ما هم درست از آب درآمد.
يعني براي تساوي و رسيدن به ضربات پنالتي به ميدان آمديد كه تا اين حد با احتياط بازي كرديد؟
نه، اين حالت يعني احتياط از طرف 2 تيم به خاطر حساسيت و شرايط مسابقه پيش آمد و از پيش تعيين شده نبود. صبا باتري تيم خيلي خوبي است و حتي اگر آماده نباشد هميشه مقابل پرسپوليس و استقلال خيلي خوب بازي ميكند چون مهرههاي خوبي دارد. در اين بازي هم يكي از دلايلي كه ما خيلي نتوانستيم جلو بكشيم، عملكرد خوب خط دفاعي صبا بود.
اما بيشتر دقايق مسابقه از طرف هر دو تيم درميانه ميدان بود و انگار برنامه مشخصي نداشتيد.
چون كوچكترين اشتباه باعث حذف تيم ما ميشد، بچهها ناخودآگاه نسبت به مسابقههاي ليگ ميل هجومي كمتري داشتند. ضمن اين كه چون احتمال تساوي و كشيده شدن به وقت اضافه بود بايد سعي ميكرديم قواي جسماني خودمان را حفظ كنيم تا در ادامه ضربه نخوريم.
شناخت از صبا چقدر به تيمتان كمك كرد؟
شناخت خوبي از اين تيم داشتيم. با اين كه پيش از اين يك مسابقه را برده بوديم و يكي را مساوي كرده بوديم ميدانستيم با حضور آقاي كربكندي وضعيت صبا فرق كرده و حريف آساني نيست. به هر حال آقاي دايي خيلي خوب نقاط ضعف صبا را براي ما تشريح كرده بود و اين به ما خيلي كمك كرد.
پس چطور نتوانستيد در طول 90 دقيقه صبا را ببريد؟
ما سعي خودمان را كرديم، اما قسمت اين بود كه بازي به ضربات پنالتي كشيده شود و هيجان بيشتري به خود بگيرد. شرايط جوي هم استرس بچهها را بيشتر كرده بود. باد شديدي در ورزشگاه آزادي ميوزيد كه تمركز را به هم ميريخت.
از دست رفتن پنالتي اول كار پرسپوليس را سختتر كرد، اين طور نبود؟
همه ما شوكه شديم، پنالتي اول خيلي مهم است، هم روحيه دروازهبان را بالا ميبرد هم روحيه بقيه بازيكناني كه قرار است پنالتي بزنند، اما گل نشدن توپ هم احتمالي است كه براي هر پنالتي وجود دارد. خوشبختانه فرق پرسپوليس با تيمهاي ديگري كه تجربه كمتري دارند همين است. تيم ما بيتجربه نبود، همه همقسم شديم كه پنالتي از دست رفته را جبران كنيم و عليرضا (حقيقي) هم خيلي خوب بود و روز واقعا خوبي را پشتسر گذاشت. خوشحاليم وعدههايي كه در طول ماهها به هواداران داديم، محقق شد.
درخصوص ضربه پنالتي خودت چيزي نگفتي، بعد از خراب كردن پنالتي برابر سايپا خيليها ميگفتند ضربه محسن خليلي گل نميشود.
بعد از بازي با سايپا خيليها سعي كردند روحيه مرا تضعيف كنند كه ديگر پشت پنالتي قرار نگيرم، اما اين اتفاق ممكن است براي هر كسي حتي بزرگترين فوتباليست پيش بيايد و دليل نميشود كه هيچ گاه نتواند پنالتي بزند. من اتفاقا مطمئن بودم ضربهام گل ميشود. به خاطر همين با اعتماد به نفس بالا پشت توپ ايستادم و اصلا نترسيدم. در آن لحظه به هيچ چيزي جز قهرماني پرسپوليس در جام حذفي فكر نميكردم و خوشبختانه همين به من انرژي داد تا ضربه محكمي بزنم.
خيلي مطمئن از قهرماني صحبت ميكنيد. يعني با صعود به فينال كار شما تمام شده است؟
بله شك نكنيد صعود به فينال براي پرسپوليس يعني قهرمان شدن. با تمام احترامي كه براي حريف قائل هستم بايد بگويم پرسپوليس از اول هم براي قهرماني در جام حذفي استارت زده بود و آن را به دست ميآورد. شانس ما در ليگ برتر از بين رفته و بايد در فينال حذفي همه چيز را جبران كنيم. گرچه كار ما تمام نشده، ولي حضور در فينال حكم قهرماني را براي ما در بر دارد.
در ليگ هم بازيهاي سختي پيشرو داريد، با اين انگيزه كم براي ليگ چه ميكنيد؟
اصلا كمانگيزه نيستيم چون هنوز اميدواريم. بايد بتوانيم حداكثر امتيازها را كسب كنيم تا اگر تيمي امتياز از دست داد، جايگاه بهتري داشته باشيم. قهرمان جام حذفي ميشويم، اما بدمان نميآيد با دومي يا سومي در ليگ سهميه حضور در ليگ قهرمانان آسيا را بگيريم.
بازي با استيل آذين را چطور ميبينيد، نوعي تقابل بين پرسپوليسيهاي قديم و امروز، بخصوص كه اينبار افشين پيرواني و عابدزاده روي نيمكت استيل آذين مينشينند.
بازي سختي است و اتفاقا چون در بازي رفت شكست خورديم براي ما پيروزي خيلي ارزش دارد. موقعيت پرسپوليس و استيل آذين هم در جدول به هم نزديك است و هر دو براي بالا رفتن در جدول هدف مشترك دارند، اما ما روي ضعف و قوت اين تيم كار ميكنيم و اميدواريم بازي تماشاگرپسندي باشد. درباره حضور پرسپوليسيها روي نيمكت اين تيم هم كه مشكلي نيست. پرسپوليس مثل يك خانواده بزرگ است و قرار نيست كسي با ديگري مشكلي داشته باشد.
درخصوص فصل آينده چه تصميمي داري؟
ترجيح ميدهم فعلا به چند بازي باقيمانده بخصوص فينال جام حذفي فكر كنم. با اين كه شايعات زيادي درباره نقل و انتقالم هست، اما هيچ تصميمي نگرفتم، همچنان بازيكن پرسپوليس هستم و در پايان مسابقهها به اين موضوع فكر ميكنم.
ArtesheSorkh
18-05-2010, 19:31
سرباز فداکار نیروی انتظامی که در دیدار دو فصل پیش پرسپولیس و سپاهان بر اثر پرتاب نارنجک از سوی هواداران این تیم اصفهانی بینایی خود را از دست داد امروز برای پیروزی پرسپولیس دعا می کند.
می دانی امروز قرار است چه اتفاقی بیفتد؟
نه مگر اتفاق خاصی قرار است رخ دهد؟
امروز پرسپولیس و سپاهان یکبار دیگر به مصاف هم می روند.
این اتفاق هیچ اهمیتی برای من ندارد. من هیچ وقت فوتبالی نبودم و پس از آن ماجرا هم از سپاهان و هوادارانش متنفر هستم.
قهرمانی لیگ نهم هم به سپاهان رسید.
نمی دانم این قهرمانی برای آن ها چه ارزشی دارد! در حالی که تا ابد نفرین من و خانواده ام پشت این تیم و هوادارانش خواهد بود. آن ها چطور می توانند خوشحال باشند؟
امروز مسابقه را تماشا می کنی؟
این چه سوالی است؟! چطور می توانم تماشا کنم؟ اما پای گیرنده می نشینم و برای پیروزی پرسپولیس دعا می کنم.
بالاخره داماد شدی؟
نامزد دارم و مراسم ازدواج هم قرار است یکماه دیگر برپا شود.
وضعیت خودت چطور است؟
هر روز کنج خانه می نشینم و به اتفاقاتی که افتاده فکر می کنم. به این ترتیب صبح را شب و شب را صبح می کنم.
ArtesheSorkh
20-05-2010, 14:48
ایوان پتروویچ روز سه شنبه آخرین بازی خود را برای شاهین مقابل فولاد خوزستان انجام داد. او حالا بازیکن آزاد به شمار می رود و باید دید تیم بعدی اش چه نام دارد.
*شنیدیم با بوشهری ها خداحافظی کردی؟
- بله ماموریت من روز سه شنبه در شاهین تمام شد و خدا را شکر که این تیم در لیگ برتر ماند و هواداران بوشهری خوشحال شدند.
* مثل اینکه دیگر تمایلی برای بازی در شهرستان نداری؟
- بله با همسرم به این نتیجه رسیدیم که در تهران به فوتبالم ادامه دهم. البته تبریز هم شهر بزرگ و با صفایی است که آنجا را هم دوست دارم.
* پس از تراکتورسازی هم پیشنهاد داری؟
- این تیم را هم دوست دارم اما اجازه بدهید فعلا نگویم از چه تیم هایی پیشنهاد دارم.
* دوست داری به پرسپولیس برگردی؟
- مطمئنا از علاقه من به این تیم ذره ای کم نشده و دوست دارم اگر شرایط فراهم باشد دوباره به پرسپولیس برگردم. مهم این است که چه تیمی پیشنهاد بهتری می دهد.
* یعنی اگر استقلال هم پیشنهاد خوب بدهد قبول می کنی؟
- به هیچ وجه. دوست ندارم تصمیمی بگیرم که هواداران پرسپولیس از من دلگیر بشوند. به احتمال زیادی مقصد بعدی ام یکی از تیم های تهرانی یا تبریزی است.
ss_ss gahreman
22-05-2010, 02:43
دايي: پرسپوليس قطعا بدون دلالها بسته ميشود
پرسپوليس پس از پشت سر گذاشتن يك فصل پر از فراز و نشيب در نهمين دوره ليگ برتر و دور ماندن از كسب عنوان قهرماني، حالا در آخرين روز فوتبال باشگاهي، در يك قدمي فتح جام حذفي قرار دارد و موفقيت در اين ديدار به منزله حضور در فصل آينده ليگ قهرمانان آسيا خواهد بود.
علي دايي سرمربي پرسپوليس در آستانه اين بازي مهم به سوالات اينگونه پاسخ ميدهد.
- وضعيت پرسپوليس را چطور ميبينيد؟
خدا را شكر ميكنم كه تيم در وضعيت خوبي قرار دارد و بازيكنان به خوبي در جلسات تمريني كار ميكنند تا به اميد خدا خودمان را براي انجام يك فينال خوب آماده كنيم.
- اينكه بازيكنان برابر طرفداران خودي بازي ميكنند، باعث غرور و اطمينان خاطركاذب آنها از كسب يك پيروزي سهل و آسان نميشود؟
به نظر من جلوي هواداران بازي كردن انگيزه دو چنداني به بازيكنان پرسپوليس ميدهد تا با تمام توان و وجودشان بازي كنند و به اميد خدا يك فينال به ياد ماندني را براي هواداران رقم بزنند. ما بايد مقابل ديدگان هوادارانمان سنگ تمام بگذاريم، چون آخرين بازيمان است و بايد با تمام وجودمان اين ديدار را برگزار كنيم.
درباره برگزاري جشن قهرماني سپاهان مقابل هواداران پرسپوليس چه نظري داريد؟!
من به اين مسائل فكر نميكنم و عقيده ندارم هواداران خوب ما با اين مسائل سرخورده شوند. هواداران ما خواهان قهرماني تيم محبوبشان هستند و ما نيز سعي خواهيم كرد روز دوشنبه قهرمان شويم و بتوانيم يك بازي خوب و ايدهآل در شأن پرسپوليس و هوادارانش به نمايش بگذاريم.
-هواداران پرسپوليس در پايان آخرين ديدار فصل در سكوها ماندند و شما و شاگردانتان را قهرمان واقعي خطاب كردند؛ در اين باره چه نظري داريد؟
به نظر من پرسپوليس برابر سپاهان در حد تيم قهرمان كار كرد، به خصوص در نيمه دوم كه نمايش خوبي را از پرسپوليس شاهد بوديم. ما بايد زودتر از اينها عملكرد بهتري ارائه ميكرديم تا موقعيت قهرماني را از دست ندهيم. روزهاي ازدست رفته را نخوريم.
- درباره عملكرد پرسپوليس از زمان حضورتان چه نظري داريد؟
ببينيد، من بايد از بازيكنان پرسپوليس تشكر كنم كه همگي با جان و دل كار كردند. من مديون همه آنها هستم اما فكر ميكنم، ميتوانستيم در ليگ نتيجه بهتري بگيريم. متاسفانه چند بازي را خيلي بد از دست داديم.
- براي موفقيت در ليگ قهرمانان آسيا چه ابزار ديگري لازم دارد؟
به اميد خدا اين صحبت بماند براي پس از بازي برگشت فينال جام حذفي كه صددرصد آسيايي شويم. با اين حال مطمئن باشيد ما از همين حالا برنامهريزيهايمان را انجام دادهايم تا در ليگ بتوانيم پرقدرت ظاهر شويم و در آسيا نيز نيت ما فقط حضور صرف در اين بازيها نيست. مطمئن باشيد خود من به دنبال رسيدن به اهداف بزرگي در ليگ قهرمانان آسيا هستم و به اميد خدا سعي من بر اين است كه با پرسپوليس به اهدافم برسم.
- پرسپوليس جديد بدون فعاليت واسطهها و دلالان بسته خواهد شد؟
اين اتفاقات در فصل نقل و انتقالات هميشه رخ ميدهد اما مطمئن باشيد تيم براي فصل آينده از نقطه نظر فني با نظر من بسته ميشود. شايد خودم به طور مستقيم با هيچ بازيكني صحبت نكنم. اين امر بر عهده باشگاه است. با اين حال مطمئن باشيد همه چيز از نظر فني با نظر من انجام ميشود و باقي امور به آقاي كاشاني و باشگاه ارتباط پيدا ميكند.
-چرا تصميم گرفتهايد كه شنبه و يكشنبه تمرينات پرسپوليس بدون حضور هوادار و خبرنگار برگزار شود؟
هم براي آرامش تيم و هم اينكه شايد بخواهيم تمريني انجام دهيم كه كسي حضور نداشته باشد. به نظر من اين حق طبيعي ما است . از ابتداي حضورم تمام تمرينات ما با حضور هواداران و خبرنگاران برگزار شده، تنها براي بازي رفت برابر فولادگستر و بازي برگشت برابر اين تيم چنين تصميمي گرفتهايم كه هم آرامش بيشتري داشته باشيم و هم راحتتر با بازيكنان كار كنيم.
vBulletin v3.8.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Persian Language By
Persian Forum Ver 2.1