PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : {::} اخبار باشگاه پرسپوليس در فصل 89-88 {::}

صفحه ها : 1 2 3 4 5 [6]

ArtesheSorkh
22-04-2010, 16:30
اگر عابدزاده کمی حرفه‌ای‌گری به خرج می‌داد، حاضر نمی‌شد در این بازه زمانی پیشنهاد استیل‌آذین را به سادگی بپذیرد و اگر واقعا آنها را در این پیشنهاد صادق می‌دید، همه چیز را به بعد از بازی با پرسپولیس موکول می‌کرد تا مقابل پرسپولیس قرار نگیرد.»
احمدرضا عابدزاده به استیل‌آذین پیوست؛ دروازه‌بان محبوب پرسپولیسی‌ها که در چندماه اخیر مشکلات فراوانی با باشگاه پرسپولیس داشت، ناگهان قید 171 میلیون پول را زد و به کمیته انضباطی رفت و اعلام کرد: «دیگر برنمی‌گردم، پولم هم مال پرسپولیس!» چشم‌پوشی از 171 میلیون پول و البته دوندگی و تلاشی که احمدرضا عابدزاده به خرج داده بود، کمی عجیب به نظر می‌رسید اما حالا که او به استیل‌آذین رفته، علت عوض شدن ناگهانی نظر وی معلوم می شود
از سوی دیگر این اتفاق در فاصله باقیمانده تا دیدار پرسپولیس و استیل‌آذین شاید به نوعی تلاش از سوی استیل‌آذینی‌ها برای به وجود آوردن یک جنگ روانی در اردوی حریف باشد.
هدایتی که نتوانسته به عضویت هیات مدیره پرسپولیس دربیاید، با استخدام عابدزاده به نوعی می‌خواهد در جمع پرسپولیسی‌ها به نفع خودش یارکشی کند.
البته حتما عابدزاده غافل از این بازی‌های پشت پرده، پیشنهاد استیل‌آذین را پذیرفته و نمی‌داند که روز بازی مقابل پرسپولیس، مقابل هوادارانی قرار می گیرد که برای تشویق پرسپولیس و گرفتن سهمیه آسیایی به ورزشگاه آزادی می‌آیند و تا دو هفته پیش از تلاشی برای موفقت ان دریغ نمی کرد حتی پذیرفتن سمتی پایین در کادر فنی پرسپولیس
عابدزاده که داستان‌های مربیگری و مدیریت در استیل‌آذین را کاملا تجزیه و تحلیل نکرده به این پیشنهاد جواب مثبت داده و نمی‌داند که افشین پیروانی سرمربی جدید استیل هم شاید عمری بیشتر از 3 هفته نداشته باشد و با آمدن یک مربی خارجی، کادر فنی تیم دوباره زیر و رو و عابدزاده هم در خانه تکانی آخر فصل از استیل کنار گذاشته شود.
این اتفاقات در آستانه تقابل با پرسپولیس چیز تازه‌ای نیست. سال‌ها قبل باشگاه پاس با مدیریت مصطفی آجورلو در فاصله چند روز مانده به بازی پرسپولیس، علی پروین را به دفتر خود دعوت کرد و اسطوره پرسپولیسی‌ها بی‌آنکه در ذهن خود حساب و کتاب کند که این ضیافت چرا الان و به چه مناسبتی ترتیب داده شده، به اکباتان رفت و با پاسی‌ها عکس یادگاری گرفت و در خبرگزاری آنها حاضر شد و مصاحبه مفصلی انجام داد.
حضور عابدزاده در استیل‌آذین، بی‌شباهت به حضور پروین در باشگاه پاس نیست. آن روزها علی پروین توسط اکبر غمخوار کنار گذاشته شده بود و باشگاه پاس برای ایجاد یک جنگ روانی، پروین را هدف قرار داد و حالا آجورلو و هدایتی، عابدزاده را برای این کار انتخاب کرده‌اند که از محبوبیت فراوانی نزد هواداران پرسپولیس برخوردار است و این روزها در یک جنگ تمام عیار با کاشانی و دایی قرار گرفته‌.
اگر عابدزاده کمی حرفه‌ای‌گری به خرج می‌داد، حاضر نمی‌شد در این بازه زمانی پیشنهاد استیل‌آذین را به سادگی بپذیرد و اگر واقعا آنها را در این پیشنهاد صادق می‌دید، همه چیز را به بعد از بازی با پرسپولیس موکول می‌کرد تا مقابل پرسپولیس قرار نگیرد.
به هرحال این اتفاقات درحالی رخ می‌دهد که باشگاه استیل‌آذین به شدت تلاش می‌کند پرسپولیس را شکست دهد و علاوه بر کسب سهمیه آسیا، هدایتی مقابل کاشانی به یک پیروزی بزرگ برسد.
آمدن افشین پیروانی به جای استیلی- که از دوستان نزدیک کاشانی است- در فاصله این مسابقه مهم، بخشی از تلاش مجموعه استیل‌آذین برای پیروزی در جنگ روانی بیرون از مسابقه است اما کاشانی مدیر بی‌تجربه‌ای نیست و نزدیکان باشگاه پرسپولیس می‌دانند که او هم در قبال این رفتارها، واکنش خاص خود را دارد که چه بسا در فاصله نزدیک به دربی قرمزهای تهران شاهد آن باشیم. انگشت گذاشتن روی علی کریمی و مهدوی‌کیا و برنامه برای آنها، شاید یکی از سیاست‌های پرسپولیس ظرف چند روز آینده باشد؛ باید منتظر ماند و دید که جنگ روانی و بازی رسانه را قبل از شروع مسابقه چه کسی می‌برد.
در این میان هواداران همواره هوشمندترین افرادی بوده اند که در هر شرایطی پشت تیم خود بوده و در عین حال مشوق بازیکنان محبوب خود هم بوده اند و ذره ای به افرادی که از بیرون سعی بر چسباندن خود به این دو مجموعه داشته اند نگاهی نکرده اند.

منبع ([Only registered and activated users can see links])

JaSeM
23-04-2010, 10:37
باقري : خبر حضورم در يك فيلم سينمايي كذب محض است

کريم باقري گفت: به هيچ عنوان قرار نيست در فيلمي بازي کنم.
[Only registered and activated users can see links]
کريم باقري پس از تمرين امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: بازي مقابل صبا تک بازي جام حذفي است و بايد هر چه در توان داريم به نمايش بگذاريم.

وي افزود: خوشبختانه مشکل خاصي ندارم و اگر دايي صلاح بداند از دقيقه يک مي‌توانم به ميدان بروم.

باقري ادامه داد: در نيمه دوم بازي مقابل تراکتور سازي نيز دردي نداشتم اما چون تراکتوري‌هاي ما را پرس کرده بودند کمي مجبور بودم عقب تر کار کنم.

وي در پايان در خصوص خبر حضور در يک فيلم سينمايي نيز گفت: به درخواست کاشاني در جلسه‌اي با مسئولان يکي از شبکه هاي سيما شرکت کردم و به هيچ عنوان قرار نيست در فيلمي بازي کنم. به نوشته روزنامه ها توجه نکنيد چون هر چه دوست دارند مي‌نويسند.

ArtesheSorkh
23-04-2010, 15:52
مديرحقوقي باشگاه پرسپوليس از ارسال پاسخ‌نامه‌اي 7 صفحه‌اي به دادگاه عالي ورزش (CAS ) در مورد پرونده آلفا داد.
با توجه به بررسي‌هاي انجام شده از سوي باشگاه پرسپوليس پرونده آلفا تا حدود زيادي بسته شده، اما يك ايراني كه در اين پرونده دست دارد از طريق فيفا و دادگاه عالي CAS دعواي جديدي را شروع كرده است.
مصطفي شكري مديرحقوقي باشگاه پرسپوليس در اين باره گفت: طرف ايراني با توجه به حرف‌هاي يك‌طرفه‌اي كه در مورد پرونده آلفا در دادگاه عالي CAS مطرح كرده باعث شده اين دادگاه به حرف‌هاي او رسيدگي كند و طي نامه‌اي به باشگاه پرسپوليس براي دومين بار اين موضوع را اعلام كند. به همين دليل ما هم در پاسخ اظهارات CAS لايحه‌اي 7 صفحه‌اي و كامل را به آنها ارسال و دفاعيات خود را اعلام كرديم و منتظر جواب هستيم. اين نامه 2 روز گذشته ارسال شده است.
وي افزود: طرف دعواي ايراني اعلام كرده بابت بسته شدن پرونده آلفا بايد مبلغي به او پرداخت كنيم كه اين خواسته اشتباه است.

شكري در خصوص پرونده وينگادا و كاروانهو دو مربي پرتغالي سابق پرسپوليس كه به دليل پرداخت نشدن مطالباتشان به فيفا شكايت كرده بودند گفت: فيفا در نامه‌اي به ما اعلام كرده كه بايد هرچه سريع‌تر در خصوص اين دو نفر اقدام كنيم. پرونده را مجددا بررسي كرديم و در نامه‌اي به فيفا اعلام كرديم عددي مشخص و جامع‌ از سوي اين دو مربي خارجي به ما اعلام شود.

مديرحقوقي باشگاه پرسپوليس عنوان كرد: به محض اعلام نامه جديد فيفا به آنها پاسخ خواهيم داد. با وجود اينكه به آنها اعلام كرديم آمادگي داريم با نمايندگان اين دو مربي پرتغالي وارد مذاكره شويم ولي تا وقتي كه مبلغ طلب دو مربي پرتغالي از طرف فيفا اعلام نشود اين پرونده را باز نگه مي‌داريم و بررسي‌‌هاي خود را اعلام مي‌كنيم.

شكري در جواب سئوالي در خصوص ساير طلبكاران باشگاه پرسپوليس گفت: پرسپوليس طلبكاراني دارد كه در بين آنها افشين پيرواني و نعيم سعداوي نيز ديده مي‌شوند اما هيچكدام از اين پرونده‌ها حقوقي نيست و به دنبال ايجاد منابع مالي براي پرداخت بدهي‌ها هستيم.

ArtesheSorkh
23-04-2010, 16:24
کریم باقری کاپیتان تیم فوتبال پرسپولیس قرارداد خود را با این تیم تمدید کرد.
با پیشنهاد کادر فنی و سرپرست باشگاه پرسپولیس و موافقت "باقری"، قرارداد این بازیکن، یک سال دیگر تمدید شد.
با توجه به آمادگی این بازیکن و نظر مثبت کادر فنی، وی در فصل آینده نیز را همراهی می کند.

ArtesheSorkh
23-04-2010, 17:58
ديدار دو تيم پرسپوليس و صباي قم در مرحله نيمه نهايي جام حذفي از ساعت 19:05 در ورزشگاه آزادي آغاز مي‌شود و تا اين لحظه (ساعت 18:30) طبقه اول ورزشگاه تکميل شده و حدود 50 هزار تماشاگر حضور دارند.
*طرفداران پرسپوليس که ديدار دو تيم گسترش فولاد تبريز و ذوب آهن اصفهان را از اسکوربورد تماشا مي‌کردند پس از شکست 2 بر صفر ذوب آهن و حذف اين تيم، سرود قهرماني سر دادند.
*بازيکنان پرسپوليس که براي گرم کردن به ميدان آمدند قبل از شروع تمرينات با دويدن دور زمين و دست زدن از هواداران تشکر کردند.
*محسن خليلي و عادل کلاه کج با بازيکنان صبا خوش و بش کردند.
*يحيوي مربي دروازه‌باني پرسپوليس فقط عليرضا حقيقي که در ترکيب اصلي قرار داشت را گرم کرد و بر خلاف رويه معمول ميثاق معمارزاده ديگر دروازه‌بان اين تيم همراه آنها براي گرم کردن به زمين نيامد. تماشاگران حقيقي را تشويق کردند و عليه ارشاد يوسفي دروازه‌بان صبا شعار سر دادند.
*هوادارن با شعارهايشان تمديد قرارداد کريم باقري با تيم پرسپوليس را به او تبريک گفتند.

ArtesheSorkh
23-04-2010, 18:45
*بازيكنان پرسپوليس كه براي گرم كردن به ميدان آمدند قبل از شروع تمرينات با دويدن دور زمين و دست زدن از هواداران تشكر كردند.
*محسن خليلي و عادل كلاه كج با بازيكنان صبا خوش و بش كردند.
*يحيوي مربي دروازه‌باني پرسپوليس فقط عليرضا حقيقي كه در تركيب اصلي قرار داشت را گرم كرد و بر خلاف رويه معمول ميثاق معمارزاده ديگر دروازه‌بان اين تيم همراه آنها براي گرم كردن به زمين نيامد. تماشاگران حقيقي را تشويق كردند و عليه ارشاد يوسفي دروازه‌بان صبا شعار سر دادند.
*هوادارن با شعارهايشان تمديد قرارداد كريم باقري با تيم پرسپوليس را به او تبريك گفتند.

ArtesheSorkh
23-04-2010, 19:58
مربي تيم فوتبال استيل آذين با حضور در ورزشگاه قصد دارد تيم سابق خود را آناليز كند.
احمد رضا عابدزاده مربي سابق پرسپوليس كه به استيل آذين پيوسته است، امروز به ورزشگاه آزادي رفت تا حريف را از نزديك آناليز كند. استيل آذين در هفته سي و دوم حريف پرسپوليس است. عابدزاده در ابتداي فصل مربي پرسپوليس بود كه از اين تيم كنار گذاشته شد. شماري از طرفداران پرسپوليس او را تشويق كردند.
*محمد مايلي‌كهن سرمربي سايپا در جايگاه ويژه حضور دارد. طرفداران پرسپوليس اين مربي سابق تيم ملي را تشويق كردند.
*حبيب كاشاني با مهدي واعظي دروازه‌بان صباي قم برخورد گرمي داشت. *چند هنرپيشه از فيلم‌ها و سريال‌هاي تلويزيوني نيز در ورزشگاه حضور دارند. كامبيز ديرباز يكي از اين هنرپيشه‌هاست.

*زرينه فيزيوتراپ پرسپوليس برخورد گرمي با عباس مرادي سرپرست صبا داشت.

*آرفي و سامان آقازماني دو بازيكن پرسپوليس هستند كه از جايگاه بازي را نظاره مي‌كنند.

اين ديدار از ساعت 19:05 آغاز شد.

ArtesheSorkh
23-04-2010, 21:16
تيم فوتبال پرسپوليس در ضربات پنالتي 4 بر 3 صباي قم را شكست داد و به فينال جام حذفي راه پيدا كرد. اين ديدار از ساعت 19:05 در ورزشگاه آزادي و در حضور بيش از 70 هزار تماشاگر آغاز شد.
هدايت ممبيني داور مسابقه به سهراب بختياري‌زاده، مرتضي اسدي، مرتضي كاشي و داود حقي از صبا و عادل كلاه كج و كريم باقري از پرسپوليس كارت زرد نشان داد.
مرتضي كاشي از صبا در دقيقه اول نيمه اول وقت‌هاي اضافي با دريافت كارت زرد دوم از ميدان اخراج شد.تا صبا 29 دقيقه وقت‌هاي اضافي را با يك بازيكن كمتر دنبال كند.اين ديدار در پايان 120 دقيقه گلي نداشت تا تكليف تيم ديگر فيناليست را ضربات پنالتي مشخص كند. هوار محمد اولين پنالتي پرسپوليس را به بيرون زد و پس از اين ضربه برق ورزشگاه قطع شد و ورزشگاه در خاموشي مطلق فرو رفت و تا روشن شدن نورافكن‌هايي ورزشگاه چند دقيقه‌اي زدن ضربات پنالتي به وقفه افتاد.شيث رضايي مدافع پرسپوليس ضربه پنالتي خود را به تير دروازه زد.ضربات محمد همرنگ ومرتضي اسدي از صبا را عليرضا حقيقي دروازه‌بان پرسپوليس مهار كرد.ابوالفضل حاجي‌زاده نيز پنالتي خود را به تير دروازه زد تا پرسپوليس با نتيجه 4 بر 3 صبا را شكست دهد و به فينال جام حذفي راه پيدا كند.ضربات پنالتي در زير بارش شديد باران زده شد.

پنالتي‌هاي صبا را به ترتيب داود حقي، كلمنتينو،سهراب بختياري‌زاده

پنالتي‌هاي پرسپوليس را مجتبي زارع، تياگو فراگو،محسن خليلي،كريم باقري

پرسپوليس در فينال مسابقات بايد به مصاف تيم دسته اولي گسترش فولاد تبريز برود، تيمي كه امروز ذوب آهن اصفهان را از گردونه رقابت‌ها حذف كرد.
تركيب تيم پرسپوليس: عليرضا حقيقي، سپهر حيدري، مجتبي شيري، جلال اكبري، عليرضا محمد، عادل كلاه كج( از دقيقه 83 تياگو فراگو)، كريم باقري، هوار محمد، حسين بادامكي( از دقيقه 119 شيث رضايي)، هادي نوروزي(از دقيقه 65 مجتبي زارع) و محسن خليلي
سرمربي: علي دايي

تركيب تيم صباي قم: ارشاد يوسفي، سهراب بختياري‌زاده، مرتضي كاشي، مرتضي اسدي، حميد فرزانه، ابوالفضل حاجي‌زاده،داود حقي، محمد نوري،امير حسين فشنگچي( از دقيقه 58 محسن بياتي‌نيا)، عباس محمدرضايي( از دقيقه 78 كلمنتينو) و جابر انصاري( از دقيقه 65 محمد همرنگ)
سرمربي: رسول كربكندي

ArtesheSorkh
23-04-2010, 22:04
اشك‌هاي دايي زير باران شديد ورزشگاه آزادي قابل مشاهده بود. حالا پرسپوليس در آستانه آسياست. آنها بعد از يك ديدار پرماجرا به فينال جام حذفي رسيدند و در اين مرحله با گسترش فولاد مسابقه خواهند داد. به نظر شما شانس كدام تيم بيشتر است؟
دیدار دوم مرحله نیمه نهایی بیست و دومین دوره رقابتهای فوتبال جام حذفی باشگاههای کشور از ساعت 19:05 دقیقه امروز جمعه به قضاوت هدایت ممبینی در ورزشگاه آزادی تهران بین دو تیم پرسپولیس و صبای قم برگزار شد که دو تیم در پایان 90 دقیقه به تساوی بدون گل دست یافتند. در این دیدار که بیش از 65 هزارتماشاگر از نزدیک آن را تماشا می کردند هر دو تیم در طول 120 دقیقه فوتبال متوسط و پایاپایی را به نمایش گذاشتند که موقعیت خطرناکی را روی دروازه یکدیگر خلق نکردند.

مرتضي كاشي از صبا در دقيقه اول نيمه اول وقت‌هاي اضافي با دريافت كارت زرد دوم از ميدان اخراج شد.تا صبا 29 دقيقه وقت‌هاي اضافي را با يك بازيكن كمتر دنبال كند.اين ديدار در پايان 120 دقيقه گلي نداشت تا تكليف تيم ديگر فيناليست را ضربات پنالتي مشخص كند.

شرح گل:
ضيافت‌ پنالتي‌ها اين مسابقه زير باد و باران شديد هيجان عجيب و غريبي داشت ابتدا حوارملامحمد پنالتي خود را به آسمان كوبيد و صبا با دو ضربه حقي و كلمنتينو از پرسپوليس پيش افتاد اما بعد از به ثمر رسيدن پنالتي مجتبي زارعي پرسپوليس دو ضربه متوالي را توسط خليلي و تياگو وارد دروازه حريف كرد و دو پنالتي صبا توسط اسدي و ... با واكنش‌هاي عالي حقيقي مهار شد ولي در حالي كه پرسپوليس در آستانه پيروزي بود شيث رضايي پنالتي خود را به تير دروازه كوبيد تا با ضربه سهراب بختياري‌زاده كار به ضربات اضافي كشيده شود در اين مرحله كريم باقري، ضربه خود را به گل تبديل كرد و ابولفضل حاجي‌زاده بازيكن سابقه پرسپوليس پنالتي خود را به تير دروازه كوبيد تا پرسپوليس به فينال جام حذفي برسد.

بهترين بازيكن: شايد عليرضا حقيقي با مهار دو ضربه پنالتي موثرترين بازيكن زمين بود اما سهراب بختياري‌زاده كاپيتان صبا كه تيمش را در طول 90 دقيقه مقابل حملات پرسپوليس رهبري كرد و بعد از 10 نفره شدن هم پا پس نكشيد از نظر كيفي بهترين چهره ميدان بود.

اتفاق ويژه: برق رفتگي در ورزشگاه آزادي بعد از اولين پنالتي اين حس را به وجود آورد كه ناظر بازي مسابقه را به دليل آب و هواي بسيار بد قطع مي‌كند. اما در شرايطي كه همه چيز به سود صبا به نظر مي‌رسيد پرسپوليس ضيافت گيج‌كننده پنالتي‌ها را به سود خود تمام كرد تا به فينال جام حذفي برود.

ArtesheSorkh
23-04-2010, 22:24
سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس گفت: ديدار با صبا در واقع فينال اصلي جام حذفي بود.
علي دايي پس از برتري 4 بر 3 برابر صباي قم و فيناليست شدن پرسپوليس در جمع خبرنگاران اظهار داشت: بازيكنانم 120 دقيقه مردانه جنگيدند از همه آنها تشكر مي‌كنم اين پيروزي لايق هواداران پرسپوليس بود هر دو تيم خوب بازي كردند و هرچند حساسيت زياد بر روي كيفيت مسابقه نيز تاثير گذاشت.
وي ادامه داد: فوتبال خوبي بازي كرديم و طبق معمول فرصت‌هاي گلزني زيادي داشتيم مي‌توانستيم در طول 90 دقيقه 3 گل بزنيم و پيروز شويم كه اين امر اتفاق نيفتاد. در وقت‌هاي اضافي نيز فرصت گلزني داشتيم.
سرمربي پرسپوليس با اشاره به قدرت صبا گفت:‌ اين مسابقه فينال واقعي جام حذفي بود صبا تيم‌هاي قدرتمندي را حذف كرده است با اين حال از هم اكنون نمي‌توانيم خود را قهرمان بدانيم زيرا در تمام دنيا تيم‌هاي مانند گسترش مي‌توانند خطرساز باشند. گسترش تبريز تيم خوبي مانند ذوب‌آهن را حذف كرده است.
دايي در مورد عملكرد حقيقي گفت: از روزي كه آمدم گفتم او يكي از 3 دروازه‌بان برتر فوتبال ايران است امروز نيز بدون اشتباه دروازه‌باني كرد من به همه گفته‌ام هركس بايد حق خودش را بگيرد ميثاق معمارزاده نيز يكي از دروازه‌بان‌هاي خوب ماست و هر تيمي آرزوي داشتن اين دو دروازه‌بان را دارد.حقيقي نيز به خوبي پاسخ اعتمادم را داد.
سرمربي پرسپوليس در مورد كيفيت فوتبال امروز گفت: صبا با آمدن كربكندي متحول شده است و بازيكنان بزرگي دارد كه زماني همبازي من بوده‌اند ما فكر همه چيز را در اين مسابقه كرده بوديم تصور مي‌كرديم در طول 90 دقيقه پيروز شويم با اين حال هر دو تيم فوتبال خوبي را انجام دادند و شاهد فوتبال كثيف نبوديم.
وي در مورد اينكه به كاشاني قول قهرماني داده يا نه گفت:‌ زماني كه به اين تيم آمدم با كاشاني حرف‌هايم را زدم من معتقدم پرسپوليس مي‌تواند در جام حذفي موفق شود.

JaSeM
24-04-2010, 13:48
عليرضا حقيقي:ديدم باد مسير پنالتي شيث را عوض کرد

حالا ديگر او يک دروازه‌بان جوان و کم‌تجربه نيست.

*حالا توقع داري به تيم ملي دعوت شوي؟
نه. هيچ توقعي ندارم. تيم ملي سرمربي دارد با سلايق مخصوص به خود، افشين قطبي فعلا سرمربي تيم ملي است و هر وقت صلاح دانست و تشخيص داد من را به تيم ملي دعوت مي‌کند اگر صلاح ندانست که باز هم منتظر مي‌مانم.

*يک جوري‌هايي شيث رضايي را هم نجات دادي؟
شيث فوق‌العاده زد من که يک دروازه‌بانم متوجه مي‌شوم او چه پنالتي‌اي زد، او روي حرکتش دروازه‌بان حريف را محو کرد. اما توپ به خاطر وزش باد شديد تغيير مسير داد، به خودش هم گفتم من دقيقاً توپ شيث را ديدم که چند سانتيمتر تغيير مسير داد وگرنه حرکت شيث هيچ نقصي نداشت.

*قطعاً احساس خوبي داري؟
صددرصد. خيلي خوشحالم. تمام خوشحالي‌ام هم براي هواداران است. بيش از 80 هزار نفر در باران ما را تشويق مي‌کردند، تمام فکر و ذکر من و بقيه بچه‌ها اين بود که آنها با شادي و پايکوبي استاديوم را ترک کنند.
*دايي در ابتداي پنالتي‌ها چه توصيه‌اي به تو داشت؟
فشار فوق‌العاده‌اي روي او بود. علي دايي به رقم تمام اين فشارها سعي داشت به ما روحيه بدهد. هنگامي که چهره او را ديدم پيش خودم از خدا خواستم تا بتوانم کاري کنم دايي از زير اين فشارها خارج شود.
*نگفتي توصيه‌هاي دايي چه بود؟
گفت مطمئنم ستاره اين ميدان تو هستي، من به تو ايمان دارم.
*مثل اينکه به تو گفته بود، پنالتي داود حقي را به سمت چپ بروي؟
بله. اما تصميمم در لحظه آخر عوض شد.
*کلاً دروازه‌بان پنالتي‌گيري هستي، اما روي دو ضربه اول خلاف جهت حرکت کردي؟
به هر حال هرکس صحبتي مي‌کرد و يک جهتي را به من نشان مي‌داد به همين دليل تمرکز به هم ريخت بود، تصميم گرفتم از پنالتي دوم به بعد خودم باشم و شکر خدا نتيجه‌ام هم داد.
*بعد از مهار پنالتي‌ها چندان خوشحالي نمي‌کردي؟
چون هيچ چيز مشخص نبود من اگر 10 پنالتي هم مي‌گرفتم، باز هم نتيجه‌اي رقم نمي‌خورد پس خوشحالي‌ام را گذاشتم براي وقتي تيم برد.
*چه خوشحالي‌اي هم بود.
در آن لحظه همه را کنار زدم تا به دايي برسم. وقتي او را در آغوش گرفتم بغضl شکست.
*دايي چه مي‌گفت؟
هيچي سکوت محض بود، فقط گريه مي‌کرد.
*روي پنالتي آخر کريم باقري مي‌خواست چيزي را به تو بگويد؟
صدا به صدا نمي‌رسيد اما شنيدم که مي‌گفت مطمئنم توپ را مي‌گيري.
*باز هم مي‌خواستي به جايگاه ويژه بروي؟
بله. خواستم براي ديدن پدرم بروم که نگذاشتند، من هم صبر کردم تا او پايين بيايد.
*خيلي‌ها با ديدن عليرضا حقيقي ياد جواني‌هاي احمدرضا عابدزاده مي‌افتند.
اين لطف مردم است، احمدرضا عابدزاده مربي من بوده و حق بزرگي بر گردن من دارد اما نبايد زحمات محمدعلي يحيوي را فراموش کرد او اين مدت خيلي به من لطف داشت و تمرينات فشرده‌اي را با من برگزار کرد خدا را شکر مي‌کنم که هم او را روسفيد کردم و هم حسين عبدي و هم علي دايي را.
*راستي ميثاق براي تبريک به سراغت آمد؟
آره بابا. بنده خدا طوري خوشحالي مي‌کرد که انگار خودش درون دروازه قرار داشت من که حواسم نبود اما بچه‌ها مي‌گفتند که او حرص و جوش زيادي خورد، خدا را شکر برخلاف چند وقت پيش حالا ارتباط بسيار خوبي بين من و ميثاق برقرار است.

ss_ss gahreman
24-04-2010, 15:07
شاهرودي: پرسپوليس را دوست دارم اما بايد صعود كنيم

خبرگزاري فارس: مربي جديد تيم فوتبال استيل آذين گفت: پرسپوليس تيم محبوب من است اما به عنوان يك مربي حرفه‌اي بايد با تفكر حرفه‌اي به اين مسابقه نگاه كنم.

به گزارش خبرگزاري فارس، رضا شاهرودي در مورد پذيرفتن پيشنهاد پيرواني براي همكاري با اين باشگاه اظهار داشت: با توجه به كادر مديريتي قدرتمند باشگاه استيل آذين همچنين حضور دوست خوبم افشين پيرواني و البته احمدرضا عابدزاده پيشنهاد استيل آذين را پذيرفتم و اميدوارم مهره موثري براي اين باشگاه باشم.

شاهرودي گفت: بعد از همكاري با داماش مدتي از فوتبال دور بودم اما پيشنهاد استيل آذين را مناسب ديدم و حالا در خدمت اين باشگاه هستم. براي من مسئله مهم توانايي و قدرت كادر مديريتي اين باشگاه است و البته اين موضوع كه جمع پرسپوليسي ها تكميل شده و همه در كنار هم براي موفقيت تيم استيل آذين تلاش مي كنيم.

مربي جديد استيل آذين در خصوص تقابل با پرسپوليس گفت: من 12 سال پيراهن اين تيم را بر تن داشته ام و هميشه به هوادارانش علاقمند بودم. پرسپوليس تيم محبوب من است اما به عنوان يك مربي حرفه اي بايد با تفكر حرفه اي به اين مسابقه نگاه كنم. ما با پرسپوليس رقابت داريم و اميدوارم در اين رقابت موفق به كسب سهميه و صعود به رقابت هاي اسيايي شويم.من اين تيم را دوست دارم اما بايد با تمركز و تلاش به مسابقات آسيايي صعود كنيم. بسياري از اعضاي تيم استيل آذين از پرسپوليسي هاي سابق هستند و هميشه اين تيم را دوست دارند اما در يك رقابت سالم و حرفه اي براي كسب سهميه تلاش مي كنيم.

شاهرودي به توان تيمي استيل آذين اشاره كرد و گفت: استيل آذين در هر پست دو بازيكن آماده و تاثيرگذار دارد و اگر به خوبي از اين توان استفاده شود بايد در بازي هاي باقيمانده نتيجه بگيرد. اين تيم مي‌توانست امتيازات بيشتري تا امروز جمع كند اما كار به روزهاي آخر كشيده شده و اميدوارم از اين فرصت باقيمانده به خوبي استفاده كنيم.

شاهرودي در پايان صعود پرسپوليس به بازي فينال جام حذفي را به هواداران اين تيم تبريك گفت و اظهار داشت: پرسپوليس در مسابقه نيمه نهايي روز خوبي نداشت اما خوشحالي هوادارانش براي من اهميت زيادي داشت.اميدوارم پرسپوليس در جام حذفي قهرمان شود و هوادارانش را خوشحال كند.

ArtesheSorkh
24-04-2010, 18:34
بازيكن تيم فوتبال پرسپولیس تهران گفت: ما تيم برتر ميدان بوديم و توان ما از حريف بيشتر بود پس به حقمان رسيديم.
عادل كلاه كج افزود: ما در بازي ديروز توانستيم با برتري از حريف توان خودمان را به نمايش بگذاريم و حريف را شكست دهيم .
وي در ادامه تصريح كرد: ما با برتري برگسترش فولاد تبريز در فينال جام حذفي مي توانيم براي چهارمين بار اين جام را به دست آوريم.

JaSeM
24-04-2010, 19:59
چرا برق ورزشگاه آزادي هنگام ضربات پنالتي قطع شد.

سرپرست تيم فوتبال صباي قم گفت: براي من جاي سئوال دارد که چرا برق ورزشگاه آزادي در هنگام ضربه پنالتي ما قطع شد.

عباس مرادي پس از شکست مقابل پرسپوليس و حذف از جام حذفي اظهار داشت: متاسفانه همچنان مشکلات مالي به ما ضربه وارد کرده اما ظرف دو هفته آينده جلسه‌اي برگزار خواهيم کرد تا به اين مشکلات رسيدگي کنيم. بازيکنان صبا 5 ماه حقوق عقب‌افتاده دارند و 30 درصد از پول‌هاي خود را از سال قبل دريافت نکرده‌اند که باعث شد دچار مشکل شويم.
وي در خصوص بازي مقابل پرسپوليس گفت: هر کاري از دست‌مان برمي‌آمد انجام داديم اما متاسفانه پس از 10 نفره شدن خستگي بر بازيکنان ما غلبه کرد و شرايط بازي دست به دست هم داد تا در يک روز خوب بازنده باشيم.
مرادي در خصوص اعتراض شديد به شيث رضايي گفت: رضايي به هيچ عنوان نمي‌توانست با آن ماسک وارد زمين شود چون باعث مي‌شد به بازيکنان ما صدمه وارد کند. به همين دليل اعتراض خودم را اعلام کردم و داور نيز حرف مرا تائيد کرد.
مرادي در خصوص قطع برق ورزشگاه آزادي در هنگام ضربات پنالتي گفت: طوفان و قطع برق دست به دست هم داد تا ما بازنده باشيم. در جريان نيستم چرا اين اتفاق در هنگامي افتاد که ما در حال زدن ضربه پنالتي بوديم. اميدوارم هر اتفاقي که مي‌افتد خير باشد. من اين پيروزي را به هواداران پرسپوليس تبريک مي‌گويم چون عامل اصلي موفقيت اين تيم در ديدار برابر ما آنها بودند.

JaSeM
24-04-2010, 20:42
كاشاني: رسيدن به فينال كمترين خواست مان از دايي بود

هر تيمي مدعي است هر مسئولي از پرسپوليس با بازيکنانش مذاکره داشته مي‌تواند به کميته انضباطي از ما شکايت کند

حبيب کاشاني پس از پيروزي تيم فوتبال پرسپوليس مقابل صبا در جمع خبرنگاران گفت: بازي بسيار سخت و هيجا‌ن‌انگيزي بود. خوشحالم که پرسپوليس در نهايت توانست با غلبه بر حريفش به فينال جام حذفي راه يابد و هواداران انبوهي که براي اين ديدار آمده بودند را خوشحال کند.او عقیده دارد این کمترین خواست آنها از علی دایی است.يک قدم ديگر به قهرماني در جام حذفي نزديک شده و بايد در اين رقابت ها قهرمان شويم ،اين را از کادر فني و بازيکنان مي خواهيم.
او ادامه داد: بايد از هواداران پرسپوليس تشکر ويژه داشته باشيم چرا که در اين شرايط جوي و اين ساعت از شب به استاديوم آمدند تا آخرين لحظه مسابقه روي سکوها نشستند و تيم شان را تشويق کردند.
وي افزود: صبا تيم بسيار قدرتمندي بود. آنها از سرمربي و بازيکنان بسيار توانمندي بهره مي‌برند که پيش از اين توانسته بودند بزرگان زيادي در فوتبال چون سپاهان را شکست دهند. اميدوارم تيم ما در فينال چنين با قدرت ظاهر شده و قهرمان جام حذفي شود.
وي درباره وضعيت طلب عابدزاده از تيمش گفت: 100 ميليون تومان از قرارداد عابدزاده باقي مانده بود که هفته پيش به مدت يک هفته براي ما کار کرد و 86 ميليون تومان از پولش را گرفت و 14 ميليون از پول او باقي مانده که تقديمش مي‌کنيم.
وي درباره شايعه هاي مبني بر مذاکرات پرسپوليس با بازيکنان برخي تيم‌ها از جمله هادي عقيلي گفت: اين شايعات را تکذيب مي‌کنم و هر تيمي مدعي است هر مسئولي از پرسپوليس با بازيکنانش مذاکره داشته مي‌تواند به کميته انضباطي از ما شکايت کند.
وي درباره مشخص شدن ليست بازيکنان مازاد تيمش گفت: هنوز براي پرسپوليس در فصل آينده به طور کامل نيازسنجي نکرديم و اين شرايط را به پايان فصل موکول کرديم تا بر اساس نيازهايمان براي آينده تيم تصميم بگيريم

ArtesheSorkh
26-04-2010, 11:34
در هفته سی و دوم از مسابقات لیگ برتر پرسپولیس بدون محروم به مصاف استیل آذین می رود.
بنا بر اعلام سازمان لیگ برتر پرسپولیس در این هفته از رقابت بدون بازیکن محروم 3 اخطاره به مصاف استیل آذین می رود و کادر فنی از این بابت نگرانی ندارد.
بر همین اساس تیم فوتبال استیل آذین حریف این هفته پرسپولیس نیز بدون بازیکن محروم در برابر سزخ پوشان قرار می گیرد.

Ronaldinho80
26-04-2010, 15:24
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

به نظر می‌رسد مصدومیت کریم باقری بار دیگر بازگشت و او پس از حضور 120 دقیقه‌ای مقابل صبا قادر به همراهی پرسپولیس در بازی بعدی نخواهد بود.
به گزارش خبرگزاری فوتبال ایران،این‌بار کریم باقری از ناحیه کشاله دچار کشیدگی شده و به همین دلیل اعلام کرده که قادر به همراهی پرسپولیس در دو دیدار آینده نخواهد بود. از این رو کریم باقری احتمالاً علاوه بر بازی با استیل آذین قادر به همراهی پرسپولیس در مشهد در رویارویی با ابومسلم هم نبوده و سرخپوشان باید بدون حضور باقری دو دیدار آینده را پشت سر بگذارند. حال باید منتظر بود و دید این مصدومیت چه زمانی به پایان رسیده و آیا باقری می‌تواند مقابل گسترش فولاد تبریز در فینال جام حذفی هم به میدان برود یا نه؟

ArtesheSorkh
26-04-2010, 18:35
هاجم تیم فوتبال پرسپولیس در خصوص صعود پرسپولیس به فینال جام حذفی پرسپولیس گفت: بعد از برد شیرینی که مقابل صبای قم به دست آوردیم از لحاظ روحی و روانی شرایط خوبی داریم. به نظر من تعطیلی تمرینات به نفع بازیمنان بود چون خستگی این بازی سنگین رفع می شود.
وی افزود: صعود به فینال جام حذفی بهترین هدیه ای بود که به هواداران دادیم در این فصل هوادارن را خیلی اذیت کردیم و بایستی با تلاش زیاد فولاد گستر را هم شکست دهیم تا با قدرت قهرمان شویم.
زارعی همچنین درباره دیدار برابر استیل آذین خاطرنشان کرد: برای بازی مقابل این تیم هیچ مشکلی نداریم و با تمرینات روزهای آینده به اوج آمادگی می رسیم و خواهیم توانست شکست بازی رفت جبران کنیم.

JaSeM
27-04-2010, 06:17
شیث: مثل سرباز در خدمت دایی و پرسپولیس هستم!
2010/4/27 1:19:00

سایت گل- شیث رضایی کاپیتان دوم سرخپوشان پایتخت پس از چند هفته دوری از میادین در بازی با صبا در آخرین دقیقه به میدان امد و البته ضربه پنالتی خود را نیز هدر داد. شیث در مصاحبه اختصاصی با سایت باشگاه پرسپولیس به سوالات مختلف پاسخ داده است:

برابر صبا چند دقیقه ای به میدان آمدی، حالا برای این هفته آمادگی کامل داری؟

خدا را شکر شرایط بدنی خوبی دارم.طی دور روزی که تمرینات گروهی تعطیل بود،تمرینات اختصاصی خوبی داشتم.رژیم غذایی مناسبی را رعایت کردم و با توجه به مدتی که از تمرینات گروهی دوربودم،الان از لحاظ آمادگی بدنی در وضعیت ایده آلی قرار دارم .

بنابراین می توانی در ترکیب اصلی، پرسپولیس را برابر استیل آذین همراهی کنی؟

من کاملاً آماده هستم،اما حضورم در ترکیب اصلی بر می گردد به تصمیم علی دایی،من مثل یک سرباز در خدمت پرسپولیس هستم و اگر علی دایی بعنوان تصمیم گیرنده اصلی برنامه های فنی تیم قصد استفاده از من را داشته باشد،با تمام وجود در خدمت پرسپولیس و برنامه های ایشان هستم.

بازی برابر صبا اجازه استفاده از ماسک محافظ را پیدا نکردی؛ این مسئله حل شده است؟

به هیچ وجه این مسئله برایم اهمیت ندارد.همه دیدند که برابر صبا هم بدون ماسک بازی کردم و اصلاً نگران هیچ چیز نبودم. پیروزی برابر صبا تأثیر فوق العاده ای بر روحیه هواداران داشت،بنابراین حاضرم برای دوباره شاد دیدن آنها از تمام وجود و سلامتی ام بگذرم .

واقعاً حاضر به انجام چنین ریسکی هستی؟

این صحبت من از صمیم دل است و شعار دادن صرف نیست.خوشبختانه مردم و هواداران این موضوع را حس کرده اند که شیث رضایی هر زمان که با پیراهن پرسپولیس به میدان رفته،با تعصب تمام کار کرده تا بتواند آنها را خوشحال ببیند.من تا به حال چنین مصاحبه ای نداشته ام و هیچ وقت نخواسته ام مانند بعضی بازیکنان شعار بدهم.بنابراین اگر به صلاحدید علی دایی روز یکشنبه در ترکیب اصلی قرار بگیرم،تمام وجودم را برای موفقیت پرسپولیس و شادی هواداران خواهم گذاشت .

واگر بازی نکنی چه رفتاری خواهی داشت؟

هیچ مسئله ای نیست.در این صورت باز هم سرباز پرسپولیس هستم و برای موفقیت تیم و شادی هواداران دعا خواهم کرد .

اما با توجه به اینکه کاملاً بهبود نیافته ای،بازار بدون ماسک ممکن است خطر بزرگی باشد.نگران این مسئله نیستی؟

شما دیده اید که از زمان بازگشتم به تمرینات گروهی بدون ماسک کار می کنم و به توپ ضربه می زنم.در بازی برابر صبا هم دیدید که با ضربه سر یک موقعیت برای محسن خلیلی ایجاد کردم،بنابراین اگر هم اتفاقی رخ دهد،فدای سرپرسپولیس وهواداران!

کریم باقری که به احتمال زیاد برابر استیل آذین غایب خواهد بود؛اگر شما هم نباشی امکان دارد تیم به مشکل بر بخورد؟

آقا کریم (باقری) بازیکن بسیار بزرگ و کاپیتان مقتدر پرسپولیس که در توانایی های بالای ایشان هیچ شکی نیست.با این حال فکر می کنم طی دیدارهایی که از نعمت حضور ایشان محروم هستیم،میثم بائو می تواند جای خالی ایشان را پرکند .

پرسپولیس به فینال جام حذفی رسیده است؛آیا پله آخر را هم با موفقیت بالا خواهید رفت؟

از نظر روحي ورواني كاملا آماده برگزاري فينال جام حذفي هستيم اما اين مسئله باعث نمي شود تيم فولاد گستر را دست كم بگيريم.اين تيم با حذف ذوب آهن شگفتي ساز جام حذفي لقب گرفته است.با اين حال ما براي كسب عنوان قهرماني با اتكا به حمايت هواداران و شرايط مطلوب روحي و خواست قلبي هم تيمي هايم خوشحالم امكان اين را فراهم كرده ايم تا هواداران پرسپوليس مغرورانه و با يك جور احساس قهرماني وارد ورزشگاه بشوند و سرود قهرماني تيم محبوبشان را زمزمه كنند.

بازي هاي باقي مانده ليگ برتر جنبه حيثيتي دارد،تا چه حد در حفظ حيثيت نام پرسپوليس موفق عمل خواهيد كرد؟

هم بازي برابر استيل آذين ،هم ابومسلم و هم سپاهان همانطور كه اشاره كرديد براي ما جنبه حيثيتي دارد.دو بازي در فينال جام حذفي را هم كه به آنها اضافه كنيد،در مجموع پنج بازي حيثيتي پيش رو داريم كه با روحيه برتري طلبي علي دايي و بازيكنان پرسپوليس از حيثيت و اعتبار نام پرسپوليس حفاظت مي كنيم تا پاسخ مناسبي به زحمات مديريت باشگاه،كادر فني و هواداران داده باشيم.

يكشنبه هفته آينده استيل آذين برابر شما قرار خواهد گرفت.شرايط اين ديدار را چطور ارزيابي ميكني؟

استيل آذين تيم خوبي است.تعدادي از نفرات قديمي پرسپوليس در اين تيم حضور دارند كه براي همگي اين عزيزان احترام خاصي قائل هستم،اما براي ديدن خوشحالي هواداران و موفقيت پرسپوليس هيچ كس را جلوي چشم مان نمي بينيم و تنها به پيروزي تيم خودمان فكر مي كنيم.

انتظار شما از هواداران در روز تقابل پرسپوليس و استيل آذين چيست؟ آيا ورزشگاه پر خواهد شد؟

ما انتظار هم كه نداشته باشيم،مطمئن هستم كه هواداران سكوها را پر خواهند كرد و براي تشويق تيم محبوبشان به ورزشگاه خواهند آمد.ما نيز به عنوان بازيكنان پرسپوليس قول مي دهيم با تمام وجود براي موفقيت تيم و شادي آنها تلاش كنيم، و چه چيز بهتر از اين كه اسباب خوشحالي 40 ميليون هوادار پرسپوليس را فراهم كنيم.

همه پرسپوليسي هاي حريف به يك طرف،سابقه دوستي شيث رضايي و علي رضا نيكبخت واحدي در يك طرف!از تقابل با دوست قديمي ات صحبت مي كني؟

علي رضا پسر خوبي است كه چند سالي در پرسپوليس هم بازي بوديم،اما الان او بازيكن استيل آذين است.با اين حال دوستي ما همچنان پابرجاست و روز يكشنبه به عنوان دو رقيب برابر هم قرار خواهيم گرفت.

JaSeM
28-04-2010, 12:02
فرياد دايي بر سر يك عكاس و روز آرام تمرين در غياب ليدرها

تمرين تيم فوتبال پرسپوليس تهران صبح امروز در زمين شرکت واحد پيگيري شد.
* تمرين از ساعت 10:40 آغاز شد و بازيکنان پس از حرکات کششي و نرمشي به حفظ توپ پرداختند و سپس در دو گروه شوت‌زني به دروازه را تمرين کردند.
*علي دايي در اين تيم به بازيکناني که بي‌دقت بودند تذکر داد.
*حسين بادامکي که مصدوم شده بود با رفع مصدوميت در تمرينات گروهي شرکت کرد.
* رسايي قائم‌مقام باشگاه پرسپوليس در تمرين امروز حضور داشت.
* حدود 20 هوادار در محل تمرين حضور داشتند. در پي نبود ليدرها آرامش بسيار خوبي در تمرين حکمفرما بود و عليه هيچکس شعاري داده نشد و به تشويق تيم خود پرداختند.
* علي دايي با 20 دقيقه تأخير در تمرين امروز حاضر شد. هنگامي که در کنار تمرين با برخي از بازيکنان در حال گفتگو بود عکاس يکي از روزنامه‌هاي ورزشي قصد عکس‌گرفتن از او را داشت اما دايي به دلايلي نامشخص و با داد و فرياد مانع کار وي شد. اين در صورتي بود که دو عکاس ديگر به راحتي در حال عکس گرفتن بودند.
* در تمرين امروز آرفي و کريم باقري غايب بودند.
* به دليل تاخير دايي، تمرين امروز پرسپوليس با صحبت‌هاي عبدي آغاز شد اما پس از اينکه دايي به تمرين آمد او نيز جداگانه با بازيکنان به گفتگو پرداخت.
* دروازه‌بانان پرسپوليس زير نظر يحيوي تمرينات ويژه‌اي انجام دادند.
* تمرين ساعت 12 به پايان رسيد و بعدازظهر امروز پيگيري خواهد شد.

JaSeM
28-04-2010, 14:49
درگيري فيزيكي عابدزاده با ليدرها در باشگاه پرسپوليس

احمدرضا عابدزاده ظهر امروز با حضور در باشگاه پرسپوليس با تعدادي از ليدرها به طور فيزيکي درگير شد.

به گزارش فارس،احمدرضا عابدزاده که به دليل اتفاقات چند روز گذشته شديدا از دست تعدادي از ليدرهاي باشگاه پرسپوليس ناراحت است ظهر امروز با حضور در محل باشگاه پرسپوليس به زد و خورد با ليدرهاي باشگاه پرداخت.
وي يکي از ليدرهاي پرسپوليس را نيز مصدوم کرد.
مسئولان باشگاه پرسپوليس مجبور شدند با کمک پليس 110 به اين درگيري ها خاتمه دهند.
عباس عليپور، مدير روابط عمومي باشگاه پرسپوليس، خبر فوق را تائيد کرد.

Loverboy
28-04-2010, 16:50
پرسپوليس ميزبان گسترش فولاد در بازي برگشت شد

قرعه کشي ديدار نهايي جام حذفي بعدازظهر امروز برگزار شد و پرسپوليس ديدار رفت را در تبريز برگزار خواهد کرد.

مراسم تعيين زمان ديدارهاي پرسپوليس و گسترش فولاد بعدازظهر امروز برگزار و مقرر شد پرسپوليس در يکي از روزهاي 23 يا 24 اردیبهشت ماه در ورزشگاه يادگار امام، ديدار رفت را مقابل گسترش فولاد تبريز برگزار کند.
ديدار برگشت دو تيم به ميزباني پرسپوليس در ورزشگاه آزادی و روز سوم خرداد ماه برگزار مي‌شود.
عزيز محمدي، رئيس سازمان ليگ، با تاييد اين خبر گفت: در اصفهان حضور دارم. نمي‌دانم چه کساني در جلسه قرعه کشي حضور داشتند؛ اما پرسپوليس بايد در ديدار برگشت، از تيم گسترش فولاد در تهران پذيرايي کنند.

ArtesheSorkh
28-04-2010, 17:57
مربي تيم فوتبال استيل‌آذين تهران گفت: آقايان در باشگاه پرسپوليس به من بي‌احترامي كردند و جوابش را گرفتند.
احمدرضا عابدزاده در گفت و گویی در مورد ايجاد درگيري در باشگاه پرسپوليس اظهار داشت: هيچكس نمي‌تواند مرا از پرسپوليس جدا كند. آقايان بي‌احترامي كردند و حرف‌هاي بدي زدند و من هم ناراحت شدم و جواب آنها را دادم.
وي افزود: با 2 نفر درگير شدم چون آنها به سمت من حمله‌ور شدند. در كلانتري حاضر شدم تا تكليف اين مسئله روشن شود.

ArtesheSorkh
29-04-2010, 09:40
تمرين تيم فوتبال پرسپوليس تهران بعدازظهر امروز پيگيري شد.
تمرين از ساعت 16:30 بعدازظهر امروز در زمين شركت واحد پيگيري شد و بازيكنان پس از گوش كردن به حرف‌هاي دايي به كارهاي كششي، سرعتي، حفظ توپ و پرسينگ، سانتر از جناحين و ضربه به گل پرداختند.
* تمرين امروز كاملا تحت‌الشعاع درگيري عابدزاده در باشگاه با يكي از ليدرهاي پرسپوليس برگزار شد و همه بازيكنان در مورد اين اتفاق صحبت مي كردند. * اعضاي كادر فني پرسپوليس پس از مدت‌ها لباس يكدست پوشيدند.
* كريم باقري و آرفي غايب بودند.
*‌حدود 20 هوادار و ليدر در تمرين امروز حضور داشتند.
* محسن خليلي بارها با پاي راست گلزني كرد و مورد تشويق قرار گرفت.
* علي دايي با فريادهاي بلند به بازيكناني كه ضربات را با بي دقتي به سمت دروازه مي‌زدند تذكر جدي مي‌داد.
* تمرين تيم فوتبال پرسپوليس بعدازظهر فردا پيگيري مي‌شود و اين تيم روز جمعه استراحت خواهد كرد

ArtesheSorkh
30-04-2010, 16:44
باشگاه پرسپولیس قصد دارد طی درخواست از مسئولان نظام وظیفه شرایطی را مهیا کند تا این تیم بتواند در سالهای آینده بازیکن نظامی هم در اختیار بگیرد.
یکی از برنامه‌های باشگاه پرسپولیس این است که بتواند در فصل‌های آینده بازیکن سرباز هم جذب این تیم شود.
بنابر این"حبیب کاشانی" قصد دارد طی روزهای آینده با مسئولان نظام وظیفه صحبت کند تا مقدمات این موضوع فراهم شود.

lkfu ([Only registered and activated users can see links])

nesta
30-04-2010, 20:14
در حاشيه تمرين امروز و در آستانه ديدار با استيل‌آذين
ليدرهاي پرسپوليس به بازيكنان قول پاداش دادند

خبرگزاري فارس: ليدرهاي تيم پرسپوليس در جريان تمرين امروز اعلام كردند در صورت برتري اين تيم برابر استيل‌آذين به بهترين نفرات پاداش خواهند داد.

به گزارش خبرگزاري فارس، تمرين پرسپوليس از ساعت 17 امروز در ورزشگاه شركت واحد پيگيري شد و بازيكنان پس از گرم كردن به حركات كششي، سرعتي و تاكتيكي پرداختند.

* كريم باقري پس از 4 روز غيبت در تمرين امروز شركت كرد. وي ابتدا در كارهاي گروهي حاضر شد، سپس به صورت اختصاصي تمرين كرد.

*آرفي همچنان در تمرين غايب بود. گفته مي‌شود اين بازيكن تا انتهاي فصل قادر به همكاري با پرسپوليسي‌ها نيست.

* حدود 200 هوادار و ليدر در تمرين امروز حضور داشتند. آنها مانند چند روز گذشته باز هم موضع‌گيري‌هايي عليه مسئولان باشگاه استيل‌آذين داشتند و شعارهايي عليه آنها سر دادند.ليدرهاي پرسپوليس همچنين در جمع بازيكنان حضور پيدا كرده و خطاب به آنها گفتند در صورتي كه در دربي كوچك تهران، استيل آذين را شكست دهند، به بهترين بازيكنان پاداش ويژه‌اي از سوي ليدرها پرداخت خواهد شد.

* هوار ملامحمد به دليل مصدوميت جزئي در تمرين امروز شركت نكرد.

* محسن خليلي و كريم باقري بانشاط ترين نفرات تمرين بودند.

* تمرين بعدازظهر فردا پيگيري مي شود. پرسپوليس روز يكشنبه در ورزشگاه آزادي برابر استيل‌آذين قرار خواهد گرفت.

nesta
01-05-2010, 06:44
احتمال حضور کريم مقابل استيل آذين

سايت گل- کاپيتان تيم فوتبال پرسپوليس ديروز در تمرين پرسپوليس حضور يافت و به صورت انفرادي تمرين کرد. کريم باقري که از چند روز پيش به دليل آسيبي که از ناحيه کشاله ران دچار شده بود از تمرينات به دور بود. در تمرينات ديروز در زمين شرکت واحد حضور داشت و به صورت انفرادي به تمرين پرداخت.
فريد زرينه پزشک تيم فوتبال پرسپوليس گفت: باقري دردي ندارد و ما در تلاشيم وي را به بازي برابر استيل آذين برسانيم. زرينه اضافه کرد: هوار ملا محمد نيز دچار سرماخوردگي شديدي شده است به طوري که دچار تب و لرز بود. اقدامات و مراقبت هاي لازم براي وي انجام شده و درمان هاي مختلف از جمله تزريق سرم به وي انجام گرفته که اميد مي رود وي به تمرينات فردا برسد

ArtesheSorkh
01-05-2010, 12:02
علی دایی از مسئولان باشگاه پرسپولیس و حبیب کاشانی درخواست کرد که فعلا هیچ مذاکره‌ای با بازیکنان حال حاضر این تیم نداشته باشد.
بعد از اینکه باشگاه پرسپولیس اعلام کرد که طی هفته‌های آینده مذاکراتی با بازیکنان فعلی این تیم برای تمدید قرارداد خواهد داشت علی دایی از حبیب کاشانی درخواست کرد که فعلا از این کار صرف نظر کند و تا زمانی که وی چنین تقاضایی را از مسئولان نخواسته باشگاه با هیچکدام از بازیکنان حال حاضر برای تمدید قرارداد مذاکره نکند.
همچنین باشگاه پرسپولیس اعلام کرده که هفته آینده مقداری از مطالبات بازیکنان را پرداخت خواهند کرد تا مشکلات مالی بازیکنان به حداقل برسد.

ArtesheSorkh
01-05-2010, 18:44
پروژه سرود پرسپوليس فردا با ضبط صداي هواداران پرسپوليس در بازي پرسپوليس و استيل‌آذين به اتمام مي‌رسد.
داريوش خواجه‌نوري گفت: از آنجايي كه فردا بازي پرسپوليس و استيل‌آذين است پروژه سرود پرسپوليس بعد از يكسال و نيم با ضبط صداي هواداران تيم به پايان مي‌رسد.
وي افزود: با هماهنگي كه با ليدرهاي هواداران صورت گرفته، تمام هواداران پرسپوليس اين سرود را مي‌خوانند و ما ضبط نهايي را انجام مي‌دهيم. با اين كار تمامي هواداران حاضر در استاديوم، در كليپ تصويري اين سرود شركت خواهند داشت.
اين نوازنده در ادامه با اشاره به حضور علي دايي ،حبيب كاشاني و مهدي مهدوي‌كيا در اين سرود اظهار داشت:علي دايي به عنوان شناسنامه فوتبال ايران و بهترين گل‌زن در طول تاريخ و نيز به خاطر بازيكن و مربي تيم پرسپوليس در بخش پاياني اين سرود شركت كرد. همچنين مهدوي‌كيا به دليل حضور در دوره طلايي تيم و نيز بازيكن محبوب يك دهه در آلمان دكلمه پاياني سرود را خوانده است.
وي افزود: حبيب كاشاني نيز در بخش خاطرات اين سرود، به ذكر خاطراتي از حضور خود در تيم پرسپوليس پرداخته است.
خواجه‌نوري در خاتمه خاطر نشان كرد: ضبط نهايي سرود پرسپوليس فردا در استاديوم آزادي با اميد حضور بيش از 100 هزار نفر از هواداران تيم انجام مي‌شود.
اين آهنگساز با اشاره به متن اين قطعه ورزشي گفت: متن سرودي كه قرار است با صداي هواداران ضبط شود به اين شرح است:
سرخ بي‌همتاست، سرخ بي‌پرواست،‌ سرخ در رگ‌هاست، سرخ در هرجا هرجا هرجا هرجا
همه با هم پاكوبان باهم، همه با هم هم‌پيمان با هم،‌ اي عشق بي‌پايان ما،‌ پرسپوليس قهرمان

lkfu ([Only registered and activated users can see links])

nesta
02-05-2010, 07:55
خليلى: اميدوارم طلسم گل نزدنم مقابل استيل آذين شكسته شود

محسن خليلى مهاجم پرسپوليس گفت: اميدوارم با گلزنى مقابل استيل آذين طلسم گل نزدنم شكسته شود.وى خاطرنشان كرد: پس از نتايج خوبى كه در جام حذفى گرفتيم در حال حاضر در شرايط خوبى هستيم و با توجه به قرعه كشى جام حذفى و برگزارى بازى برگشت در تهران خوشحالم كه مى توانيم جشن قهرمانى را در ورزشگاه آزادى بگيريم. او افزود: قطعا بازى بسيار سختى مقابل گسترش فولاد در پيش داريم و ۱۸۰ دقيقه يا بيشتر بايد مانند بازى هاى قبل مقابل گسترش فولاد بجنگيم و اين تيم را دست كم نگيريم. خليلى در خصوص ديدار مقابل استيل آذين گفت: بازى بسيار سختى در پيش داريم. استيل آذين تيم خوب و داراى بازيكنان بزرگى است اما ما ترسى نداريم و براى ۳ امتياز به ميدان مى رويم. خوشبختانه پرسپوليس در حال حاضر در شرايطى است كه آمادگى كسب يك مقام خوب در ليگ برتر را دارد تا اگر قسمت شد، در هر ۲ جام شرايط آسيايى شدن را پيدا كنيم.وى درباره گلزنى هايش گفت: بايد در ضربات آخر دقت بيشترى داشته باشيم. دايى درست مى گويد چون مهاجمان نبايد فرصت هاى خوب را از دست بدهند. اميدوارم طلسم گل نزدنم در بازى مقابل استيل آذين و گسترش فولاد شكسته شود. تمام تلاشم را مى كنم تا بتوانم با گلزنى ام هواداران را خوشحال كنم

ArtesheSorkh
02-05-2010, 11:22
در پايان تمرين امروز علي دايي ليست 18 نفره ديدار با استيل آذين را اعلام كرد.
كريم باقري، محمد پروين، مهران فرضيات، اشپيتيم آرفي، حسين ناييجي، نبي‌الله باقري‌ها، سامان آقازماني و وسلي برزيليا از ليست 18نفره كنار گذاشته شده‌اند.
خط خوردن كريم باقري از ليست 18 نفره پرسپوليس از نكات قابل توجه اين ليست بوده و دليل آن هم مصدوميت اعلام شده است.

ArtesheSorkh
02-05-2010, 11:43
تمرين تيم فوتبال پرسپوليس عصر امروز در حالي برگزار شد كه كريم باقري تنها نظاره‌گر تمرينات بود.

آخرين تمرين تيم فوتبال پرسپوليس عصر امروز از ساعت 17:30 دقيقه آغاز شد و علي دايي پس از 10 دقيقه تأخير به صحبت با بازيكنان پرداخت و سپس بازيكنان به حركات كششي و سرعتي پرداختند.

*كريم باقري 15 دقيقه تمرين كرد و پس از آن در كنار علي دايي نظاره‌گر تمرين ساير بازيكنان بود و براي بازي فردا در فهرست 18 نفره قرار نگرفت.

*هوار ملا محمد به علت سرماخوردگي شديد تمرين نكرد و در رختكن استراحت كرد.

*اشپيتيم آرفي تنها غايب تمرين امروز سرخپوشان بود.

*حدود 50 هوادرار و ليدر در ورزشگاه حضور داشتند.

*چندي تن از مسئولان باشگاه راه‌آهن در ورزشگاه حضور داشتند و تمرين بازيكنان پرسپوليس را مشاهده كردند.

*در پايان وسلي برزيليا، نبي‌ا... باقري‌ها، سامان آقازماني و محمد پروين از ساير بازيكنان پرسپوليس جدا شدند و به صورت اختصاصي تمرينات را ادامه دادند. اين افراد در بازي فردا در فهرست 18 نفره تيم قرار ندارند.

*قرار بود ناظران AFC از تمرينات تيم فوتبال پرسپوليس ديدن كنند كه اين امر محقق نشد و آنها سر تمرينات حضور پيدا نكردند.

*پس از پايان تمرين بازيكنان به هتل لاله رفتند.

ديدار تيم‌هاي پرسپوليس و استيل‌آذين در هفته سي‌ و دوم ليگ برتر ساعت 18 فردا در ورزشگاه آزادي برگزار خواهد شد.

JaSeM
02-05-2010, 13:03
پرسپوليس را دوست دارم اما بايد ببريم

رئيس هيات مديره باشگاه استيل آذين گفت: تيم دوم هيچ باشگاه و مجموعه ديگري نيستيم.
حسين هدايتي که پيش از اين از استيل آذين به عنوان تيم دوم پرسپوليس نام برده بود؛ در تازه‌ترين صحبت هاي خود با اشاره به اينکه استيل آذين هويت مستقلي دارد عنوان کرد: استيل آذين تيم دوم هيچ باشگاه و مجموعه ديگري نيست.
وي در مورد ديدار امروز مقابل پرسپوليس گفت: پرسپوليس تيم محبوب من است و هميشه اين تيم را دوست دارم اما امروز همه ما مي دانيم که بايد در مسابقه هاي باقيمانده پيروز شويم و براي موفقيت تلاش کنيم.
رئيس هيات مديره باشگاه تصريح کرد: تا امروز خيلي ها براي موفقيت تيم تلاش کرده اند و از اين به بعد هم با قدرت به کارمان ادامه مي دهيم. من از زحمات حميد استيلي و اعضاي سابق کادر فني تشکر مي کنم. استيلي دوست خوب من است و براي استيل آذين زحمات زيادي کشيد. به آقاي پيرواني و همکارانشان در کادر فني هم خوش آمد مي گويم و براي آنها آرزوي توفيق دارم. اميدوارم بتوانيم از فرصت هاي باقيمانده به خوبي استفاده کنيم.
ديدار تيم هاي پرسپوليس و استيل آذين امروز ساعت 18 در ورزشگاه آزادي برگزار مي شود.

JaSeM
02-05-2010, 17:35
اردوي پرسپوليس در آلمان، اتريش يا ترکيه

سرپرست باشگاه پرسپوليس گفت: فعلا نه فهرست مازاد داريم و نه باکسي پيش قرارداد بسته‌ايم.

حبيب کاشاني که در اردوي پيش از ديدار برابر استيل آذين در هتل لاله سخن مي گفت؛ عنوان کرد: اين 7 ماه خيلي به سختي گذشت اما در ديدار برابر صبا بعد از120 دقيقه و ضربات پنالتي تا حدي خستگي ام مرتفع شد.
سرپرست باشگاه پرسپوليس گفت: ديدن هواداران در ساعات انتهايي شب پس از بازي با صبا در خيابان مرا به وجد آورد. آنها قوت خاصي براي من هستند از همين جا مي گويم که دستان تک تک آنها را مي بوسم.
کاشاني با اشاره به شايعات درباره فهرست جديد بازيکنان پرسپوليس تاکيد کرد: فعلا نه فهرست مازاد داريم و نه تاکنون باکسي پيش قرارداد بسته ايم. در حال حاضر تنها کسي که با پرسپوليس تمديد کرده کريم باقري است.
وي درباره برنامه هاي باشگاه پرسپوليس بعد از اتمام فصل گفت: پس از 3 خرداد و برگزاري ديدار فينال جام حذفي 25 روز استراحت براي بازيکنان در نظر گرفته شده است. پس از اين تاريخ اردوي تدارکاتي در دوسلدورف آلمان يا اتريش و يا ترکيه خواهيم داشت.
در انتها کاشاني با اعلام اسامي نفرات برتر ديدار برابر صباي قم از عليرضا حقيقي، مجتبي زارعي و جلال اکبري تقدير کرد.

nesta
11-05-2010, 08:56
هادی عقیلی: مذاکره ام با پرسپولیس شایعه است

هادی عقیلی مدافع تیم فوتبال سپاهان بعد از بازی با ابومسلم با امیر قلعه نویی اختلاف شدیدی پیدا کرد و همیت وضوع باعث شده تا خیلی ها بر این عقیده باشند که عقیلی دیگر در سپاهان نمی ماند.

عقیلی در این مورد که می گویند با ماندن قلعه نویی از سپاهان جدا خواهد شد گفت:حضور قلعه نویی در تیم در تصمیم گیری من به جدایی از سپاهان یا ماندن در این تیم تاثیری ندارد. من از آن دسته بازیکنانی نیستم که بخواهم به خاطر حضور یک مربی در تیمی بمانم یا بروم بلکه من درتصمیم های خود موضوع های مهمتری را لحاظ می کنم.

وی در مورد وضعیتش تصریح کرد: بعد از بازی آخر در مورد رفتن یا ماند در سپاهان تصمیم خواهم گرفت اما اینکه مطبوعات عنوان می کنند که من با پرسپولیس به توافق رسیدم فقط در حد شایعه است.دراین فصل در سپاهان برخی مشکلات برای من ایجاد شد و حاشیه هایی را در مورد من به وجود آورد.به هر حال اگر قرار باشد درسپاهان بمانم باید این مشکلات حل شود تا بتوانم بدون حاشیه و با آرامش بیشتری در خدمت تیم باشم.

Behnam
15-05-2010, 22:14
تصمیم جالب لیدرها؛ ترک استادیوم در دقیقه 85

با وجود اینکه ۲هفته پیش قهرمانی سپاهان در لیگ برتر مسجل شد اما چه اصراری است که جشن قهرمانی آنها درتهران برگزار شود. این درحالی است که هم در مشهد عنوان شد که سپاهان جشن قهرمانی گرفته و هم در اصفهان هفته گذشته بازیکنان این تیم در شهر اصفهان برای خودشان جشن و پایکوبی (در ایام فاطمیه) به راه انداخته بودند اما به نظر می رسد سپاهانی ها هنوز داغ گل رویایی سپهر و حماسه هواداران پرسپولیس که تا دقیقه ۹۶ تیم خود را تشویق کردند را دارند و قصد دارند به تلافی دو سال پیش و به بهانه اینکه آخرین بازی لیگ برتر برگزار می شود در مقابل دیدگان هواداران پرسپولیس جام را بالای سر ببرند. بر همین اساس لیدرهای باشگاه تصمیم گرفته اند تمامی هواداران تیم را مجاب کنند که دقیقه ۸۵ سکوهای ورزشگاه را ترک کنند. حالا شما تصور کنید جشن قهرمانی تیم زرد ایران در ورزشگاه خالی از تماشاگر...

ArtesheSorkh
16-05-2010, 17:17
علیرضا محمد بابت حرکتی که در بازی با گسترش فولاد انجام داد، از سوی کمیته انضباطی احضار شد. در صحنه‌ای از این بازی پرسپولیس و گسترش فولاد علیرضا محمد در حین دویدن نتوانست تعادلش را حفظ کند و با دست به سینه کمک داور کوبید تا وی سرنگون شود؛ بنابراین محمد بعد از این حرکت از سوی کمیته انضباطی احضار شد و وی باید با حضور در این سازمان درباره رفتارش توضیح بدهد.
در حالی که هواداران منتظر عکس العمل کمیته انضباطی در قبال حرکت ناشایست برخی هواداران تبریزی بودند احضار محمد علامت سوال بزرگی را در ذهن ایجاد کرد. (مطمئنا حتی اگر یکی از بازیکنان پرسپولیس هم کشته میشد هیچ اتفاقی نمی افتاد. اما وای به حال هواداران تیمی که در حضور قاضی شریفی! به استقلال توهین کنند!!!)

ArtesheSorkh
17-05-2010, 14:01
هافبک تیم فوتبال پرسپولیس گفت: من یک سال دیگر با پرسپولیس قرارداد دارم و در صورتی که مرا بخواهند تا ابد پرسپولیسی می‌مانم. مجتبی زارع در خصوص دیدار حساس 2 تیم پرسپولیس و سپاهان گفت: درست است که سپاهان قهرمان شده اما ما می‌خواهیم این تیم را در تهران شکست دهیم و رتبه چهارم لیگ را بدست آوریم. وی ادامه داد: با شکست سپاهان تیم چهارم جدول خواهیم ماند و بعد از آن با پیروزی در فینال جام حذفی قهرمانی را به هوادارانمان هدیه خواهیم کرد. زارع همچنین اظهارداشت: جا دارد قهرمانی سپاهانی‌ها را به آنها تبریک بگویم. بازیکنان این تیم جزو دوستان صمیمی من هستند و هرچند که به هیچ عنوان اهل کری‌خواندن نیستم اما جواب حریفان را در زمین می‌دهیم و با شکست سپاهان عنوان چهارمی‌مان را تثبیت خواهیم کرد. هرچند که فوتبال قابل پیش‌بینی نیست اما تلاش می‌کنیم سپاهان را شکست دهیم.

زارع در پایان گفت: من یک سال دیگر با پرسپولیس قرارداد دارم و در صورتی که مرا بخواهند تا ابد پرسپولیسی می‌مانم

nesta
18-05-2010, 08:25
معمارزاده: مهدی رحمتی را پرسپولیسی بدانید!

دروازه‌بان تيم فوتبال پرسپوليس گفت: مهدي رحمتي را براي فصل آينده پرسپوليسي بدانيد.

میثاق معمارزاده که از نیمکت‏نشینی در پرسپولیس راضی نیست، می‏گوید فصل آینده در تیم پرطرفدار پایتخت بازی نخواهد کرد: « علي آقا چند بازي گفت برو باشگاه تمديد كن من هم اعلام آمادگي كردم اما خبري نشد. قبل از سفر به تبريز آقاي كاشاني از من خواست قراردادم را تمديد كنم اما باز هم خبري نشد. هنوز كه متوجه منظورشان نشدم. »

وی معتقد است مسئولان پرسپولیس با مهدی رحمتی برای فصل بعد قرارداد امضا کرده‏اند: « چند روز پيش كه با مهدي رحمتي صحبت مي‌كردم گفت از پرسپوليس با او تماس گرفتند و با تمام پشنهاداتش موافقت كرده‌اند. بعد از مسئولان باشگاه پريسيدم تاييد نكردند. آقاي كاشاني گفت دروازه‌بان 900، 800 ميليوني مي‌خواهيم چه كار؟ وقتي با مهدي تمام كرده‌اند به نظر شما بايد چكار كرد؟ خدا را شكر كه اين جدايي بر خلاف ميل باطني من است. البته هنوز اتفاقي رخ نداده اما شواهد به گونه‌اي است كه تصور مي‌شد. به تصميم دايي و كاشاني احترام مي‌گذارم. در حال حاضر مسئوليت پرسپوليس با آنهاست و من هم به عنوان يك بازيكن حرفه‌اي به تصميمات آنها احترام مي‌گذارم. همين كه مردم متوجه شوند ميثاق خودش تصميم به جدايي نگرفته براي من كافي است. »

علیپور: معمارزاده بايد حرف‌هاي خودش را در كميته انضباطي ثابت كند

عباس عليپور در گفت‌و گو با خبرنگاران درباره مصاحبه ميثاق معمارزاده اظهار داشت: « تا به امروز علي دايي هيچ‌گونه ليست مازاد و ليست بازيكناني را كه بايد براي فصل آينده در پرسپوليس جذب شوند به ما نداده است به همين دليل مسئولان باشگاه نيز با هيچ فردي مخصوصا سيد مهدي رحمتي وارد مذاكره نشده‌اند. از صحبت‌هاي ميثاق معمارزاده تعجب مي‌كنم اما او بنا بر فوتبال حرفه‌اي ايران كه در قبال آن حقوق از ما دريافت مي‌كند بايد حرف‌هاي خودش را با مستندات در كميته انضباطي باشگاه پرسپوليس ثابت كند. »

علی دایی سرمربی سرخپوشان نیز در این خصوص می‏گوید: « فقط مي‌گويم من با هيچ دروازه‌باني تا اين لحظه صحبت نكرده‌ام! »

ArtesheSorkh
18-05-2010, 19:31
سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس در خصوص اظهارات میثاق معمارزاده گفت: تا کنون با هیچ دروازه بانی برای حضور در این تیم صحبت نکرده ام.
علي دايي درباره ديدار فردا برابر پرسپوليس عنوان كرد: متاسفانه چند مصدوم براي اين بازي داريم. كريم باقري، هوار ملا محمد و آرفي تا اين لحظه شرايط بازي برابر سپاهان را ندارند و اميدوام جايگزين آنها بتوانند جواب اعتماد كادر فني را بدهند.
وي تاكيد كرد: بازي مقابل سپاهان براي ما بسيار سخت است. اين ديدار در شرايطي برگزار مي‌شود كه تقريبا در جدول خيلي از موارد مشخص شده و شايد گفته شود ما انگيزه‌ زيادي نداريم اما در ورزشگاه آزادي براي گرفتن 3 امتياز با يك بازي خوب و منطقي مقابل سپاهان قرار مي‌گيريم تا بتوانيم جايگاه خود را در ليگ برتر محكم كنيم. دايي اظهار داشت: تمركز اصلي پرسپوليس روي جام حذفي است. براي من گرفتن جام و رفتن به آسيا اهميت زيادي دارد به همين دليل به بازي برگشت مقابل گسترش فولاد نگاه ويژه‌اي داريم.

سرمربي پرسپوليس در خصوص وضعيت كلي اين تيم گفت: خوشبختانه پس از برد مقابل گسترش فولاد تبريز از اول هفته تمرينات خوبي را انجام داديم و اميدوارم جواب اين تمرينات را در بازي مقابل سپاهان و در بازي فينال جام حذفي ببينيم. اگر از اول هفته تمرينات ما را نگاه مي‌كرديد مي‌دانستيد كه انگيز بچه‌ها تا چه حد زياد است. اميدوارم با يك برد شيرين مقابل تيم خوب سپاهان و مقابل گسترش فولاد به هدف خودمان در فصل جاري برسيم.

دايي در جواب اين سؤال كه آيا تركيب شما براي بازي فردا مشخص است يا خير گفت: متاسفانه يا خوشبختانه غير از بازيكنان پرسپوليس بازيكنان ديگر نمي‌توانند به ميدان بروند. من هميشه گفته‌ام بازيكني كه خوب تمرين و خودش را به من ثابت كند درون زمين و در تركيب اصلي قرار مي‌گيرد.

وي در پايان گفت‌وگو درباره مذاكرات با دروازه‌‌بان‌هاي ملي پوش براي فصل آينده گفت: فقط مي‌گويم من با هيچ دروازه‌باني تا اين لحظه صحبت نكرده‌ام.

ArtesheSorkh
20-05-2010, 14:49
هر چقدر هم که مدعی شویم سپاهان به خاطر قهرمانی زود هنگامش در بازی آخر مقابل پرسپولیس بی انگیزه بوده است ،بازهم نمی توان از بازی درخشان تنی چند از قرمز پوشان مقابل قهرمان لیگ نهم بی تفاوت گذشت.
در عین حال نمی توانیم این نکته را از نظر دور داشته باشیم که سپاهانی ها در بحث کری خواندن مقابل پرسپولیس خیلی دوست داشتند با شکست دادن این تیم در ورزشگاه آزادی ،جشن قهرمانی بگیرند و حضور زردپوشان اصفهانی درون میدان با تمام نفرات اصلی شاهدی بر این مدعاست. در نقطه مقابل پرسپولیس در غیاب تنی چند از نفرات اسمی خود مثل هوار، کریم باقری، محسن خلیلی و عادل کلاه کج وارد میدان شده و بر عکس مسابقات اخیری که آن ها در زمین حضور داشتند ،اینبار بازی روان و جذابی از این تیم در نیمه دوم شاهد بودیم و اگر درخشش مهدی رحمتی در گرفتن چند موقعیت تک به تک و صد در صدی پرسپولیس نبود ،شاید جشن قهرمانی با تلخی بسیاری در کام سپاهانی ها برگزار می شد.

البته باید به این مورد هم توجه داشته باشیم که به خاطر عدم دسترسی پرسپولیس به سهمیه آسیایی از طریق لیگ و در پیش بودن دیدار برگشت فینال جام حذفی ،قرمزها هم انگیزه چندان سفت و سختی نداشتند و آن ها هم مثل سپاهان فقط برای کری خواندن و بردن تیم قهرمان در هفته آخر انگیزه داشتند.

اما آنچه در این مسابقه بیش از هرچیز جلب توجه می کرد ،نمایش جالب تنی چند از نفرات پرسپولیس بود. نفراتی که یا در بازی های قبلی اصلا حضور نداشتند یا با به کارگیری در پست غیرتخصصی فروغ چندانی نداشتند و حالا علی دایی می تواند با این وضعیت جدید بوجود آمده روی آن ها بیش از گذشته حساب کند.

حمیدرضا علی عسگر سردمدار نفرات درخشان پرسپولیس مقابل سپاهان بود. جوانی که از زمان حضور دایی فقط یکبار به ناچار و به دلیل محرومیت علیرضا محمد در داربی به میدان رفت و تا قبل از بازی رفت فینال حذفی که به دلیل مصدومیت هادی نوروزی در ترکیب پرسپولیس حضور یافت ،در بقیه بازی ها نیمکت و حتی سکونشین بود.

علی عسگر در همان داربی سنتی پایتخت هم بازی جالب توجهی در دفاع راست ارائه کرد و یک پاس گل هم داد و در مسابقه سه شنبه مقابل سپاهان وقتی در نیمه دوم از دفاع راست به هافبک تهاجمی منتقل شد ،با حرکات خود و همکاری اش با نوروزی و وسلی مدافعان ملی پوش سپاهان را به هم ریخت و بارها رحمتی را به واکنش واداشت.

هادی نوروزی هم در غیاب خلیلی دوباره به نوک حمله بازگشت و ضمن به ثمر ساندن تک گل تیمش آن قدر موثر ظاهر شد که شاید دایی از بازگرداندن خلیلی به ترکیب اصلی مقابل گسترش فولاد هم منصرف شده باشد.

علی دایی نباید فراموش کند که در شروع درخشش خود همدوره مهاجم سرزنی به نام عبدالصمد مرفاوی بود و در شروع کار برتری چندانی هم نسبت به رقیب نداشت ولی تشخیص علی پروین سرمربی وقت تیم ملی در مورد تیغ دار بودن دایی و بعد از آن هم کنار رفتن مرفاوی از فهرست ملی پوشان باعث شد تا فضای لازم برای شکوفایی استعداد نصیب این مهاجم اردبیلی شود و او هم با استفاده از این فرصت و تلاش خود به مرور تبدیل به مهاجم شماره یک تاریخ تیم ملی ایران و بعدها گلزن اول ملی جهان شد. حالا او می تواند از همین تجربه دوران جوانی خود در وادی مربیگری اش استفاده کند.

اصلا شکی وجود ندارد که پرسپولیس فعلی برای موفقیت در لیگ دهم و حضور شایسته در لیگ قهرمانان آسیا ( در صورت قهرمانی در جام حذفی ) نیاز مبرمی به تقویت کادر بازیکنانش دارد ولی دایی باید مراقب باشد که در پروسه نقل و انتقالات نفرات مستعد و شایسته ای که در تیمش دارد ،خراب نشده و زیر سایه قرار نگیرند.

اگر امثال علی عسگر و نوروزی و حتی تیاگو و حقیقی بتوانند کیفیتی که در بازی با سپاهان ارائه کردند حفظ کنند ، مسلما پرسپولیس نیازی به ریخت و پاش آنچنانی در پست های آن ها ندارد ، به شرطی که کادرفنی این تیم هم بتواند فضایی را فراهم کند که این نفرات بتوانند شرایط نمایش توانایی های خود و بالفعل کردن این توانایی بالقوه را داشته باشند.

Amir Argentina
21-05-2010, 14:14
ناراحتي خليلي از برخي روزنامه‌ها ([Only registered and activated users can see links])

‌محسن خليلي مهاجم مورد علاقه علي دايي فعلاً‌ قصد مصاحبه ندارد، غيبت او در ديدار با سپاهان و گلزني هادي نوروزي مزيد بر علت شده تا او قيد مصاحبه را بزند. اما به رقم اين موضوع خليلي در گفت‌وگويي كه با مسئولان باشگاه داشته ناراحتي شديد خود را از مطالب برخي روزنامه‌ها عنوان كرده است. برخي روزنامه‌ها از داد و فرياد محسن خليلي در رختكن پرسپوليس بعد از پي بردن به قرار نگرفتن‌اش در تركيب اصلي خبر داده و مدعي شدند كه او در غياب دايي و در مقابل ساير همبازيانش موضع‌گيري شديدي عليه سرمربي پرسپوليس داشته است. همين موضوع باعث ناراحتي شديد خليلي شد، به طوري كه او در گفت‌وگويي با مسئولان باشگاه از آنها خواست تا اين خبر را پيگيري كرده و با آنها برخورد كنند.

Amir Argentina
21-05-2010, 15:05
وضعيت ابراهيم شکوري تا يک هفته ديگر مشخص مي شود ([Only registered and activated users can see links])
به گزارش کانون هواداران پرسپولیس و به نقل از سکوی سرخ؛ ابراهيم شکوري که به دليل پارگي در مينيسک خارجي زانوي سمت راستش به فيزيوتراپي مي پردازد منتظر نظر پزشکان است تا اگر لازم شد زانويش را جراحي کند.البته او بسيار اميدوار است تا با استفاده از دستگاههاي مجهز کلينيک باشگاه بتواند با ترميم زانوي آسيب ديده اش به اردوي تيم در اروپا برسد اما اگر مجبور شود که زانويش را جراحي کند ممکن است چندين ماه از ميادين به دور باشد.

Amir Argentina
21-05-2010, 15:44
دایی: قهرماني حق سپاهان بود
سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس گفت: در فوتبال ايران همه چيزمان به همه چيزمان مي‌آيد و تنها حرف مي‌زنيم.
علي دايي در گفت‌وگویی، درباره بازي برگشت تيم فوتبال پرسپوليس مقابل گسترش فولاد تبريز در فينال جام حذفي گفت: قطعا شرايط اين مسابقه با بازي رفت متفاوت خواهد بود. ما پس از بازي رفت نسبت به اين تيم شناخت بيشتري پيدا كرديم و در بازي برگشت، عملكرد بهتري خواهيم داشت. مطمئن هستم ما در برابر 100هزار تماشاگر پرسپوليسي اين فينال را برگزار كرده و اميدوارم در پايان آن جشن قهرماني را بگيريم. مي‌دانم كه مشكل خاصي در برگزاري بازي برگشت پيش نخواهد آمد و از اين حيث به هيچ وجه شبيه به بازي رفت در ورزشگاه يادگار امام (ره) تبريز نخواهد بود.
وي در توضيح بيشتر شرايط بازي رفت دو تيم گفت: واقعا شرايط خوبي در تبريز نداشتيم. تعجب بيشتر من از آن است كه مسوولين آنجا پرتاب سنگ به سمت نيمكت تيم ما و كنار زمين مسابقه را تكذيب كردند. مگر مي‌شود پرتاب سنگ‌هايي به چنان بزرگي را تكذيب كرد؟ هيچ كجاي دنيا چنين نيست. مطمئن هستم اگر در هر جاي دنيا چنين شرايطي بود، بازي را قطع كرده و پس از آن درباره نتيجه‌اش حكم صادر مي‌كردند؛ اما متاسفانه با پرتاب سنگ‌ها و بوجود آمدن شرايط بسيار بد براي من و ديگر مربيان و بازيكنان، بازي كه تعطيل نشد هيچ، مسوولان هم اين اقدام را تكذيب كردند. متاسفانه در فوتبال ما همه چيزمان همين است و فقط حرف مي‌زنيم. اصلا دنبال جبران ضعف‌ها و كاستي‌ها نيستيم.

دايي با تبريك به تيم سپاهان براي قهرماني در ليگ برتر، تصريح كرد: تيم ما در آن مسابقه شايسته برد بود چرا كه فرصت‌هاي گلزني زيادي را هم از دست داديم. ضمن اين كه داور مديريت لازم را بر بازي نداشت. او در اكثر صحنه‌ها به سود تيم سپاهان سوت زد. داور حتي نگذاشت ضربه ايستگاهي ما در دقيقه پاياني بازي زده شود و خيلي زود سوت پايان را به صدا در آورد. جالب است كه برخي مي‌گويند به دليل كم بودن فرصت و برگزاري مراسم جشن قهرماني، بايد همه چيز سر وقت انجام مي‌شد اما سوال مي‌كنم اگر چنين است، پس چرا اصلا بازي كرديم؟ آيا اين مسابقه براي ما و تيم سپاهان مهم نبود؟

سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس افزود: همه ديدند كه سپاهان با تمام قوا به مصاف ما آمده بود، پس حتما اين بازي برايشان اهميت داشت. من معتقدم قهرماني ليگ امسال واقعا حق سپاهان بود چرا كه اين تيم در اواسط فصل امتيازات خوبي جمع كرد و حتي نگذاشت كار به ديدار پاياني بكشد.

ArtesheSorkh
21-05-2010, 19:52
حبيب كاشاني و علي دايي در حالي كه فينال جام حذفي را پيش رو دارند، به دنبال ساخت تيمي رويايي براي پرسپوليس هستند. تيمي كه از استخوان‌بندي نفرات مورد نظر دايي پيداست كه قرار است ضامن موفقيت اين تيم در مسابقات مختلف داخلي و خارجي باشد. ظاهراً‌ 9 بازيكن مورد نظر پرسپوليس هستند و دايي با اعتبار خود و با توجه به سابقه خوب كاشاني در پرداخت تعهدات مالي كاملا اميدوار است تا همه اين ستاره‌ها را به جمع خود اضافه كند. نفراتي كه مدنظر دايي هستند شامل غلامرضا رضايي، محمد نوري، محمد خلعتبري، ميلاد زيندپور، آندو تيموريان، سيدجلال حسيني و دو، سه گزينه ديگر مثل ناصحي،‌ غلام‌نژاد، حسين كاظمي و اولادي هستند. غلام‌نژاد در ليست پرسپوليس نيست
هيچ مذاكره‌اي با مجيد غلام‌نژاد صورت نگرفته است. اگر چه غلام‌نژاد به واسطه اعتقادي كه دايي در زمان سرمربيگري در تيم ملي و سايپا به او داشت، شخصا بسيار علاقه‌مند است كه به جمع سرخ‌پوشان ملحق شود، اما هنوز مذاكره‌اي از سوي باشگاه با او صورت نگرفته! البته تعدادي از نزديكان دايي اين بازيكن را مدنظر دارند، اما مصدوميت‌هاي سنگين و پياپي او از يك طرف و حضور بازيكني چون عليرضا محمد احتمال حضور اين بازيكن را بسيار تقليل داده است.

دانشجويي تنها شرط بازگشت اولادي
قضيه حضور اولادي در تمرين پرسپوليس آن هم با تاج گل به قضيه طلبش از پرسپوليس از زمان مديريت‌هاي قبلي بود. كاشاني چون مي‌خواست در آن روز به محل تمرين برود، او را كه به باشگاه آمده بود با خود به زمين شركت واحد برد. همين! هيچكس متوجه نيست كه اين بازيكن سرباز است و هنوز 14 ماه ديگر از خدمت سربازي را پيش‌رو دارد. اگر چه اولادي در گفت‌وگو با كاشاني از او خواسته تا مشكل نظام وظيفه‌اش را حل كند، اما اين اتفاق نمي‌افتد. اگر قبول نداريد مشكل از ما نيست! او حالا تنها به شرطي مي‌تواند از ملوان جدا شود كه دانشجو شود و در پرسپوليس با ديگر تيم‌ها بازي كند.

حضور قطعي غلامرضا رضايي در پرسپوليس
كارش با پرسپوليس تمام شده و فصل آينده پيراهن پرسپوليس را به تن خواهد كرد. البته تا به اين جاي كار! او مي‌خواست در نيم فصل به پرسپوليس بيايد. مذاكره هم كرد، اما ليست پرسپوليس پر بود. او هم در همان مذاكرات به كاشاني وعده داد كه از ابتداي ليگ دهم به پرسپوليس خواهد آمد. همه چيز مهيا است. هم كاشاني و دايي او را مي‌خواهند، هم غلامرضا رضايي مي‌خواهد سرخپوش شود. پس كار را تمام شده بدانيد. اگر او به عنوان اولين خريد پرسپوليس در فصل نقل و انتقالات راهي هيات فوتبال تهران شود.

نوري بايد رضايت خانواده‌اش را جلب كند
مذاكرات به مراحل پايان خود رسيده و توافق كلي حاصل شده است. اگر اتفاق خاصي نيافتد، هافبك بازيساز صباي قم نيز فصل آينده پيراهن سرخ پرسپوليس را به تن خواهد كرد.فقط مي‌ماند يك مشكل كه آن هم به نارضايتي خانواده محمد نوري مربوط مي‌شود. دليلش بر ما پوشيده است. اما به نظر مي‌رسد خانواده محمد نوري چندان موافق حضور او در پرسپوليس نيستند. البته اين مشكل تا حد زيادي مرتفع شده و با پا در مياني كاشاني به احتمال بسيار زياد نوري هم در فصل نقل و انتقالات سرخپوش خواهد شد.
باشگاه پرسپوليس منتظر رقم مالي خلعتبري
مذاكراتي بصورت جسته و گريخته صورت گرفته اما هرگز مستقيم نبوده است. محمدرضا خلعتبري چند هفته قبل براي حضور در پرسپوليس رقم يك ميليارد تومان را پيشنهاد داده بود. اما مشكلات او با منصور ابراهيم‌زاده از يك سو و عدم توجه باشگاه به چنين رقمي باعث شد تا او كمي كوتاه بيايد.به نظر مي‌رسد خلعتبري تمايل چنداني به ادامه همكاري با ابراهيم‌زاده ندارد. اين را خود ابراهيم‌زاده نيز متوجه شده! از اين‌رو اين هافبك تكنيكي قرار است پس از پايان آخرين ديدار ذوب‌آهن مقابل ملوان سري هم به شوراي شهر تهران بزند. گفتني است كه خلعتبري از استيل‌آذين پيشنهاد 900 ميليون توماني دارد.
رقم ناصحي بالا است
رضا ناصحي، مدافع – هافبك چپ پاي ابومسلم كه با سقوط اين تيم به ليگ پايين‌تر، يك بازيكن دسته يكي محسوب مي‌شود، مذاكرات ابتدايي را با مسوولان باشگاه انجام داده است. البته از طريق مدير برنامه‌هايش، خبرهاي پشت‌پرده حاكي از رقم بالاي پيشنهادي او دارد. رقمي حدود 350 ميليون تومان. باشگاه نيز با اين رقم مخالفت كرده! قرار است ناصحي بعد از بررسي پيشنهاد رقم درخواستي باشگاه - 250 ميليون - نظر نهايي خود را تا اواخر هفته آينده اعلام كند.
زنيدپور نصف راه را آمده!
ميلاد زنيدپور يكي از گزينه‌هاي اصلي ليست علي دايي است. حتي شنيده مي‌شود او پس از حضور مدير برنامه‌هايش در شوراي شهر و گفت‌وگو با كاشاني، چند روز قبل هم در خارج از باشگاه و در حوالي ميرداماد (نام محل نزد ما امانت است) با دايي گفت‌وگويي رو در رو داشته است. اما مصاحبه‌هاي اخير او و اعلام رقم 600 تا 700 ميليوني براي حضور در پرسپوليس تا حدي كار را خراب كرده است.زنيدپور اگر مي‌خواهد در پرسپوليس بازي كند بايد سقف پيشنهادش را تا حدود 500 ميليون كاهش دهد وگرنه با مخالفت باشگاه روبه‌رو و مذاكراتش را با استقلال آغاز مي‌كند!
گفتني است كه او به موازات پرسپوليس با استقلال هم در حال مذاكره است.
سيدجلال بعد از بازي آخر جدي مي‌شود
مدافعي كه چند سال پيش مورد نظر علي پروين قرار داشت بعد از 6 سال تأخير، قرار است به پرسپوليس بيايد. البته مذاكرات در مرحله ابتدايي است. گويا مدير برنامه‌هاي اين بازيكن به كاشاني وعده داده كه او را به پرسپوليس مي‌آورد. با رقمي مناسب، خود سيد جلال فعلا مذاكره مستقيمي با حبيب كاشاني نداشته.هر چند كه احتمال حضور اين مدافع در پرسپوليس بسيار ضعيف است.
آندو هم سرخپوش مي‌شود
آندرانيك تيموريان در يك قدمي پرسپوليس است. هافبك دفاعي ملي‌پوش فوتبال ايران كه حال و روز خوبي در فوتبال جزيره ندارد، شخصا با علي دايي در خصوص حضور در پرسپوليس بصورت تلفني صحبت كرده است. البته اين گفت‌وگو مربوط به چند هفته قبل است و تيموريان نيز تمايلي به افشاي آن ندارد. توافقات ابتدايي حاصل شده و آندو قرار است دو هفته بعد به صورت رو در رو با حاج حبيب و دايي صحبت كند.او را از همين حالا سرخپوش بدانيد. مگر اينكه استيل‌آذيني‌ها باز هم تصميم بگيرند، او را با رقمي عجيب و غريب جذب كرده و مانع از حضورش در پرسپوليس شوند.

ss_ss gahreman
22-05-2010, 02:44
کاپیتان کریم هم تیم می‌بندد؟
این بزرگترین شایعه روز است. علی دایی از باقری خواسته تا برای بستن پرسپولیس فصل بعد کمک کند.

[Only registered and activated users can see links] 3.jpg

با پایان بازی های لیگ برتر و در حالی که رسما همه جا صحبت از نقش کلیدی علی کریمی در بسته شدن تیم سال آینده استیل آذین ، می شود ، منابع خبری از همکاری کریم باقری ، کاپیتان پرسپولیس با علی دایی در تکمیل فهرست سال آینده پرسپولیس سخن می گویند. باشگاه پرسپولیس برای حذف واسطه ها تصمیم گرفته تا کاپیتان تیمش با بازیکنانی که وقتی صدای آقا کریم را می شنوند ، دیگر نمی توانند حرف از حضور دلال های شان داشته باشند ، تماس بگیرد و از آنها برای حضور در پرسپولیس دعوت کند. این راهکار هم می تواند کمک بزرگی در کاهش هزینه های جذب بازیکنان شود چون همه ساله چند صد میلیون تومان از هزینه جذب بازیکنان مختلف ، به همین شکل به تیم ها تحمیل می شود . پرسپولیس با این راهکار البته می تواند چند بازیکن اسمی را که خیلی رابطه شان با دایی گرم نیست اما کریم با آنها خیلی رابطه ای صمیمی دارد هم به تیمش بیاورد. بازیکنانی مثل مهدی مهدوی کیا و محمد نصرتی یا حتی جواد کاظمیان.

در استیل آذین هم حسین هدایتی ادعا کرده در همان روز نخست نقل و انتقالات ، 9 بازیکن بزرگ را از لیگ برتر جذب می کند. بازیکنانی که با مشورت علی کریمی و کادرفنی جذب می شوند. این روزها درباره استیل آذین می گویند این تیم از فصل بعد لباس هایی مانند بارسلونا به تن خواهد کرد و بازیکنان استقلالی چون اکبرپور ، حسین کاظمی و وحید طالب لو جذب این تیم می شوند . کریمی این پیشنهاد را به هدایتی داده تا تیم استیل آذین بتواند مستقل از پرسپولیس صاحب هویت شود.

nesta
22-05-2010, 07:52
ليست اخراجى هاى دايى آماده شد

گمانه زنيها حاكى از آن است ۲دروازه بان، ۳مدافع، ۴هافبك و ۲مهاجم درليست مازاد على دايى قرار گرفته اند و طى چند روز آينده و پس از ديدار فينال جام حذفى مى توانند با مراجعه به باشگاه رضايتنامه خود را دريافت كنند.به نظر مى رسد ليست مازاد على دايى ليست شلوغى بوده و بين ۱۰ تا ۱۱ بازيكن بايد به فكر جدايى از پرسپوليس باشند. برخلاف پيش داورى و گمانه زنيهاى حبيب كاشانى كه بارها اعلام كرده بود، تغييرات كمى براى فصل آينده در نظر گرفته شده و ليست مازاد پرسپوليس چندان پرتعداد نيست اما به نظر مى رسد على دايى تصور ديگرى داشته و حداقل ۱۰ بازيكن را در ليست اخراج باشگاه قرار داده است. گمانه زنيها حاكى از آن است ۲دروازه بان، ۳مدافع، ۴هافبك و۲مهاجم در ليست مازاد على دايى قرار گرفته و طى چند روز آينده و پس از ديدار فينال جام حذفى مى توانند با مراجعه به باشگاه رضايتنامه خود را دريافت كنند. البته اين تعداد به غير از چند بازيكن جوان است كه دايى قصد ندارد آنها را در تيم نگه دارد

nesta
23-05-2010, 07:27
پروين: پيشاپيش قهرمانى در جام حذفى را به دايى و پرسپوليسى ها تبريك مى گويم

على پروين سرمربى سابق تيم ملى و پرسپوليس در حاشيه افتتاحيه جام يونس شكورى گفت: من نگفته ام كه با پيشكسوتان ورزشى و هنر مثل دستمال كاغذى رفتار مى شود، بلكه منظورم اين بود كه رئيس جمهور بايد از اوضاع و احوال اين عزيزان با خبر باشد و به زندگى آنها رسيدگى شود.وى ادامه داد: من اگر حرفى مى زنم ، براى خودم نيست بلكه براى همه حرف مى زنم.خيلى از اين آدمهايى كه اينجا هستند، كسى آنها را نمى شناسد و نمى داند كه آنها در چه شرايطى زندگى مى كنند. در خارج از ايران به پيشكسوتان احترام مى گذارند و از آنها استفاده مى كنند اما پيشكسوتان ما در ايران خانه نشين هستند. بايد به آنها احترام گذاشت و شان آنها را حفظ كرد.او كه با حسين هدايتى خيلى دوستانه و صميمانه كنار هم بودند و بازى را نگاه مى كردند، در مورد احتمال بازگشتش به استيل آذين گفت: من و حسين هدايتى دوستان قديمى هستيم و هميشه با هم رابطه خوبى داشته و داريم. هر كمكى هم از دستم برآيد به هدايتى مى كنم چون در عالم رفاقت اين حرفها معنى ندارد. على پروين در مورد احتمال قهرمانى پرسپوليس در جام حذفى گفت: مطمئن باشيد پرسپوليس قهرمان مى شود. در تبريز بازى را يك بر صفر برده اند و در آزادى مشكلى براى قهرمانى ندارد. پيشاپيش به على دايى و پرسپوليسى ها تبريك مى گويم.

nesta
24-05-2010, 09:27
مى خواهيم جشن ۱۰۰ هزار نفرى بگيريم

شيث رضايى: آسيا به ما چشمك مى زند

شيث رضايى مدافع تيم فوتبال پرسپوليس گفت: آسيا به پرسپوليس چشمك مى زند و نبايد اين موقعيت عالى را از دست دهيم.وى در مورد ديدار برگشت فينال جام حذفى اظهار داشت: مطمئن باشيد فردا برابر گسترش فولاد مغرور بازى نمى كنيم و دوست داريم مقابل ديدگان ۱۰۰ هزار تماشاگر قهرمانى را از آن خود كنيم. مدافع پرسپوليس ادامه داد: كار سختى داريم، اما بايد با انگيزه بالا وارد ميدان شويم. آسيا براى پرسپوليس چشمك مى زند و نبايد اين موقعيت عالى را از دست بدهيم. سعى مى كنم بهترين عملكرد را در خط دفاعى داشته باشم. رضايى تاكيد كرد: حضور على دايى در پرسپوليس ۳ عامل جنگندگى، حس پيروزى و برادرى را رونق داده و در حال حاضر اين تيم تمام فاكتورهاى قهرمانى را داراست. وى در مورد كرى خوانى خطيبى، مهاجم گسترش فولاد گفت: در مورد اين مسائل پس از بازى جواب خطيبى را خواهم داد و همه چيز در ميدان مسابقه مشخص خواهد شد. مدافع پرسپوليس در پاسخ به اين سوال كه آيا به حضور در تيم ملى فكر مى كند يا خير، تصريح كرد: تمام تلاشم را براى رسيدن به تيم ملى انجام مى دهم، اما ابتدا بايد در پرسپوليس خوب باشم و پس از آن به تيم ملى فكر كنم. اگر دعوت شوم خوشحال مى شوم و در غير اينصورت براى موفقيت آن دعا خواهم كرد.

ArtesheSorkh
24-05-2010, 19:13
تيم فوتبال پرسپوليس با برتري مقابل گسترش فولاد و قهرماني در جام حذفي راهي ليگ قهرمانان آسيا شد.

ديدار برگشت پرسپوليس و گسترش فولاد از ساعت 18 امروز و در حضور 100 هزار تماشاگر در ورزشگاه آزادي آغاز شد و پرسپوليس با نتيجه 3 بر يک حريف تبريزي خود را شکست داد. تياگو در دقيقه 31 از روي نقطه پنالتي، حميد علي عسگر در دقيقه 34 براي پرسپوليس گلزني کردند تا نيمه اول با 2 گل به سود سرخ پوشان به پايان برسد.
گسترش فولاد در دقيقه 73 از روي نقطه پنالتي توسط رسول خطيبي به گل رسيد تا بازي با نتيجه 2 بر يک پيگيري شود اما در ادامه محسن خليلي در دقيقه 77 با ضربه سر دروازه نماينده تبريز را باز کرد تا سرخ‌پوشان گل سوم را به ثمر برسانند و در مجموع و با احتساب برد يک بر صفر در بازي رفت با نتيجه 4 بر يک پيروز و قهرمان شوند.
مسعود مرادي قضاوت اين مسابقه را بر عهده داشت. وي به تياگو و جلال اکبري از پرسپوليس و علي انصاريان و سيلاس فيتوسا از گسترش فولاد کارت زرد نشان داد.
محمد ترکمن دروازه‌بان دوم گسترش فولاد در دقيقه 55 با دريافت کارت قرمز اخراج شد.
بازيکنان پرسپوليس:
عليرضا حقيقي، سپهر حيدري، شيث رضايي، عليرضا محمد، محمد منصوري (هوار محمد 75)، جلال اکبري، حسين بادامکي، هادي نوروزي (محسن خليلي 67)، مهدي شيري، حميدرضا علي عسگر و تياگو (کريم باقري 72)
سرمربي: علي دايي
بازيکنان گسترش فولاد:
حامد رياحي (محمد ترکمن دقيقه 11)، علي انصاريان، ميثم حسيني، مرتضي قربان‌پور، توماس ماتيکا (ترکمن اخراج)، عباس آقايي، روح‌الله عبداللهي، سيلاس فيتوس، اميد نظامي پور، محسن دلير و رسول خطيبي
سرمربي: فرهاد کاظمي

nesta
25-05-2010, 06:59
فشنگچی اولین خرید پرسپولیس در سال جدید

سایت گل - امیرحسین فشنگچی ، هافبک چپ پای صبای قم اولین خرید پرسپولیس در فصل جدید خواهد بود.
فشنگچی که دو سالی است در فوتبال ایران مطرح شده در زمستان گذشته به تیم ملی دعوت شد و در یکی دو بازی به میدان رفت.
این بازیکن جوان شب گذشته در صحبتهای اولیه با حبیب کاشانی به توافق رسید و امشب به او قول داد که فردا و پس فردا با پرسپولیس قرارداد می بندد
محمد نوری هافبک صبا هم دیگر جدا شده این تیم است که به پرسپولیس یا سپاهان خواهد پیوست.با توجه به شرایط مالی بد صبا بازیکنان این باشگاه مترصد جدایی هستندو باید دید که استانداری قم اصولا قصد تیمداری دارد یا نه.

ArtesheSorkh
25-05-2010, 16:59
هافبک تیم فوتبال پرسپولیس تهران گفت: جشن قهرمانی در حد پرسپولیس نبود اما مهم این بود که هواداران خوشحال شوند و خوشحالی تماشاگران پرسپولیس بیش از جشن قهرمانی برایمان ارزش داشت. مهدی شیری اظهارداشت: خدا را شکر با یک نتیجه خوب توانستیم قهرمان شویم و جشن قهرمانی را برگزار کنیم. بازی خیلی خوبی را به معرض نمایش گذاشتیم و از لحاظ روحی و روانی توانستیم به شرایط مطلوب برسیم. وی در خصوص انتقاد بازیکنان گسترش فولاد از داور بازی گفت: فکر نمی‌کنم اینطور باشد. داور منصفانه قضاوت کرد و باید این بازی را 7 بر 2 می‌بردیم. آنها هم باید یک گل دیگر به ما می‌زدند؛ البته نباید زحمت بازیکنان گسترش فولاد را نادیده گرفت. آنها تیمهای خوبی را حذف کرده بودند اما پرسپولیس باید به آسیا می‌رفت که رفت. هافبک پرسپولیس در خصوص عملکرد خودش افزود: در 4، 5 بازی اخیر با صحبتهای علی دایی به شرایط روحی و روانی ایده‌آل رسیدم و کارهایی که دایی از من خواسته بود به خصوص در 2 پست انجام دادم.
وی ادامه داد: جشن قهرمانی در حد پرسپولیس نبود اما مهم این بود که هواداران خوشحال شوند و خوشحالی تماشاگران پرسپولیس بیش از جشن قهرمانی برایمان ارزش داشت. بسیار خوشحالم که توانستیم با قهرمانی ناکامی در لیگ را فراموش کنیم.
شیری در خصوص اینکه آیا نامش در لیست دایی برای فصل آینده است یا خیر، خاطرنشان ساخت: از این موضوع بی‌خبرم اما بچه‌ها بعد از بازی با یکدیگر خداحافظی کردند و قرار است 29 خرداد در تمرینات حضور یابیم، اگر مرا بخواهند که در این روز به تمرینات می‌روم. صددرصد دوست دارم در پرسپولیس بمانم اما هرچه علی دایی تصمیم‌گیری کند، همان می شود.

ArtesheSorkh
25-05-2010, 18:22
در روزهاي پيش از اين، كريم باقري در تمديد قرارداد هم پيشقدم سرخ‌ها شد و قرارداد يكساله جديدش را هر چند داخلي، امضا كرد. قراردادي كه جاي مبلغ در آن خالي مانده و قرار است براي تعيين رقم‌اش، دو طرف امروز پاي ميز مذاكره بنشينند.
شيث رضايي هم همين چند روز پيش بود كه پاي قرارداد دوساله باشگاه را امضا كرد و خبر تمديد قراردادش در اردوي يكشنبه شب پيش از فينال، به گوش پرسپوليسي ها رسيد. جالب اينكه شيث رضايي پيش از شروع ليگ نهم هم با پرسپوليس دوساله بسته بود.
حالا به گفته حاج حبيب قرار است بازيكناني كه علي دايي اسم‌شان را در ليست فصل بعد نوشته از امروز يك به يك بروند باشگاه، از شرايط‌شان براي تمديد قرارداد بگويند و شرايط باشگاه را بشنوند. محمد نوري و ميلاد زنيدپور هم قرار است هر دو تا پيش از ظهر امروز در اتاق حبيب كاشاني با او به مذاكره بنشينند. البته شايعه اين بوده كه حضور محمد نوري در باشگاه براي امضاي قرارداد داخلي است، نه شروع مذاكره! گزينه ديگر غلامرضا رضايي است كه قبلا صحبت‌هاي اوليه را با دايي انجام داده و امروز مي‌رود كه داخلي‌اش را امضا كند. خودش البته مي‌گويد كه رفتن‌اش براي نهايي كردن مذاكره‌هاست: «تنها پيشنهادهاي جدي‌ام از پرسپوليس و فولاد است كه با هر دو صحبت‌هاي اوليه را انجام داده‌ام و قرار است امروز مذاكره‌ام با پرسپوليس نهايي شود. البته هنوز براي جدايي از فولاد تصميم نگرفته‌ام اما اميدوارم بتوانم فصل آينده براي پرسپوليس بازي كنم.» البته اگر اصرارهاي اهوازي‌ها بگذارد، چرا كه مجيد جلالي خواسته كه باشگاه به هر قيمتي شده غلامرضا رضايي را براي فصل دهم ليگ در فولاد حفظ كند.
ايمان مبعلي هم اگرچه همه از آبي‌پوش شدنش خبر مي‌دهند اما خودش از تماس غيرمستقيم مسوولان پرسپوليس مي‌گويد و برنامه‌اش براي صحبت رودررو با علي دايي: «من با علي دايي مشكلي ندارم و به خاطر يك موضوع قديمي، فوتبالم را قرباني نمي‌كنم. اتفاقا مي‌خواهم رودررو با خود دايي صحبت كنم و ببينم درباره‌ام چه نظري دارد ولي خب هنوز تصميمي نگرفته‌ام.» جالب‌تر از همه اما داستان تمايل جواد كاظميان به بازگشت است.
او حتي كريم باقري را واسطه كرده و كاپيتان هم در اردوي يكشنبه شب درباره او با دايي صحبت كرد. دايي اما خيلي واضح به كريم گفت كه نيازي به جواد كاظميان ندارد و بهتر است كريم باقري هم با ورود به اين ماجرا خودش را خراب نكند. حالا ديگر كاظميان كوچك‌ترين شانسي براي تجربه حضور دوباره در پرسپوليس ندارد، حداقل تا يك سال ديگر و وقتي كه علي دايي سرمربي است.

ArtesheSorkh
25-05-2010, 19:18
مدیر روابط عمومی پرسپولیس گفت: سرمربي پرسپوليس ليست بازيكنان مورد نياز خود براي فصل آينده را به سرپرست باشگاه داد. عباس عليپور؛ مدير روابط عمومي باشگاه پرسپوليس در خصوص شرايط تيم پس از قهرماني در جام حذفي اظهار داشت:‌ جا دارد باز هم اين پيروزي را به هواداران خونگرم خود تبريك بگوييم. به دليل قهرماني در جام حذفي در آينده با برنامه‌ريزي كه در باشگاه شده جشن بزرگ و باشكوهي با حضور بازيكنان، نماينده رسانه‌ها، كاركنان باشگاه و مسئولان بلندپايه سازمان تربيت بدني و ساير ارگان‌ها برگزار خواهد شد كه از زحمات همه تقدير و تشكر خواهد شد. وي افزود: به دنبال فراهم كردن جاي مناسب و برنامه‌ريزي براي برگزاري اين جشن هستيم و به زودي زمان آن را اعلام خواهيم كرد. مدير روابط عمومي باشگاه پرسپوليس در خصوص جذب بازيكنان جديد گفت: ‌ليست دقيق دايي تا پايان هفته اعلام خواهد شد. اين ليست به كاشاني داده و مشخص شده كدام بازيكن بايد از اين تيم برود و چه بازيكني بايد جذب شود. سعي مي‌كنيم تا انتهاي هفته ليست خود را براي فصل آينده ببنديم. البته از همين امروز مذاكراتي را با برخي از بازيكنان داشته‌ايم كه آنها را متعاقبا اعلام مي‌كنيم.

منیع ([Only registered and activated users can see links])

ArtesheSorkh
26-05-2010, 14:39
هافبک برزیلی پرسپولیس که به نظر می‌آید تنها بازیکن خارجی‌ای است که دایی برای فصل بعد هم روی او نظر دارد. آخر هفته جاری راهی برزیل خواهد شد.
اگر چه باشگاه برخلاف وعده قبلی‌اش هنوز بلیت نفرات خارجی را تهیه نکرده اما تیاگو بسیار امیدوار است تا بتواند طبق وعده باشگاه بلیت تهیه کرده و راهی کشورش شود. شنیده می‌شود تیاگو تا قبل از بازگشت به برزیل تکلیف قرارداد فصل آینده‌اش را با سرخپوشان مشخص خواهد کرد

L . F . C
26-05-2010, 19:53
کانون هواداران پرسپولیس : حسين کاظمي، هافبک استقلال که با مسئولين تيم استيل آذين به توافق نهايي رسيد، عصر سه شنبه چهارم خرداد با اينکه قرار بود قراردادش را در هيئت فوتبال ثبت کند، از عقد قرارداد با اين تيم منصرف شد.
به نقل از يک مقام مسئول حاضر در باشگاه پرسپولیس، اين بازيکن صبح امروز پنجم خرداد در محل اين باشگاه با مسئولان اين باشگاه گفتگو کرد تا درمورد حضورش در اين تيم به توافق برسد.
حسين کاظمي که دو فصل پيش نيز قرار بود به تيم پرسپولیس بپيوندد سرانجام در فصل جاري تصميمش را عملي خواهد کرد.
گفتني است، اين بازيکن مذاکرات ابتدايي را انجام داد تا پس از توافق‌هاي نهايي در مورد حضورش در اين تيم راهي هيئت فوتبال شود.