PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بحث و تبادل نظر هواداران فوتبال تبریز :: 88-89

elgoli-tabriz
29-05-2009, 10:47
به نام خدا

بحث و تبادل نظر در مورد دو تیم تراکتور سازی تبریز که به لیگ برتر صعود کرده و تیم شهرداری تبریز که به پلی آف رسیده در این تاپیک پیگیری خواهد شد.

kamran&negar
09-06-2009, 10:22
منم بهتون تبریک میگم من هم از صعود استیل اذین خوشحال شدم و هم از صعود تراکتور سازی.میشه اسامی بازیکنای امسال تیمتونو بهم بدین؟اگه بدین ممنونتون میشم

MBeckham
09-06-2009, 12:36
صعود مقتدرانه تراکتور سازی تبریز رو به همه ی اذری ها به خصوص خودم تبریک میگم امیدوارم تو لیگ هم همینطوری بازی کنیم

Cactus
09-06-2009, 12:46
صعود تراکتور سازی رو به همه هواداران این تیم تبریک میگم

OM_ID
09-06-2009, 14:11
صعود مقتدرانه تراکتور را بعد از ناکامی های قبلی که داشت تبریک میگم و امیدوارم دوباره این تیم ریشه دار بتونه لیاقت خودشو تو لیگ برتر به اثبات برسونه

Ronaldinho80
10-06-2009, 11:10
آقا بهتر از این نمیشد
یک صعود مقتدرانه با یک پیروزی بزرگ
تراکتور نشون داد که از بسیاری از تیم های لیگ برتری حرفه ای تره گ
با خریدهای مناسب و حمایت همیشگی هوادارا هدف ما حضور در بالای جدول لیگ برتر خواهد بود .:13:

Terry
10-06-2009, 11:32
تبریک تبریک
خیلی خوشحالم که یک تیم ریشه دار به لیگ برتر سعود کرد
امیدوارم بتونه تو لیگ موفق باشه

RVN10
10-06-2009, 13:44
تبریک تبریک
واقعا خوشحالم که تراکتور دوباره به لیگ برتر برگشت و امیدوارم که دیگه لیگه 1 نره چون واقعا ناکجا اباده
وبه نظرم باید با قدرت و بازیکن هایه خوب بیاد که تو اولین فصلش دچاره مشکل نشه بازیکن هاش رو حفظ کنه و چند بازیکن خوب هم بگیره البته در حده بودجش

Ronaldinho80
13-06-2009, 14:55
اگه کریم و خطیبی بیان تراکتور خیلی عالی میشه .
تجربه و بار فنی بالای این دو بازیکن خیلی می تونه به تراکتور کمک کنه .
امیدوارم که این انتقالات صورت بگیره تا بازهم شاهد اوج گیری تراکتور قهرمان باشیم .

Ronaldinho80
15-06-2009, 14:11
امروز روز اقتداره
باید شهرداری امروز در تبریز کار رو یکسره کنه و بار دیگه شاهین رو مثل تراکتور در تبریز شکست بده .

لیگ برتر 88-89 = 2 نماینده برای تبریز:2:

Cactus
15-06-2009, 18:33
آقا بازی شهرداری با شاهین چی شد? میگن تا دقیقه هشتاد 2-2 بود

PATO 7
16-06-2009, 12:21
من خودم تا به حال در ایران طرفدار هیچ تیم باشگاهی نبودم ولی با آمدن تراکتور به لیگ برتر یکی از طرفداران سرسخت این تیم شدم.

صعود تراکتورسازی رو به لیگ برتر تبریک میگم

Ronaldinho80
16-06-2009, 18:42
اگه مسئولان تبریزی بتونن تا شروع لیگ برتر ورزشگاه یادگار امام که 70 هزار نفری هست رو تکمیل منند عالی میشه .

Ronaldinho80
22-06-2009, 09:58
تراکتور نباید بازیکنای پا به شن گذاشته ای مثل بختیاری زاده رو بگیره به نظر من با این کارها نمیشه تو لیگ برتر دوام آورد به نظر من با حفظ این تیم فعلی و خرید دو ، سه بازیکن خوب می تونیم تو لیگ برتر یه کارایی بکنیم .

Ronaldinho80
27-06-2009, 11:21
سه خرید قطعی لیگ برتری رو داریم حال مونده دوتای دیگه انصافا تا اینجا خریدهامون خوب بودند .

Ronaldinho80
28-06-2009, 10:15
چه میکنه این تراکتور

عجب خریدهای خفنی :*:84:*:

با این خریدها صدرصد با کمک خدا و هوادارای دو آتیشه جزو تیم های بالایی هستیم :-?

به نظر من سهمیه ی باقی مانده رو بایر اختصاص بدن به خرید یک دروازبان چون امسال نه کاسپاروف و نه آزودو میتونن برای تراکتور بازی کنند .:301:

tractor_tab
28-06-2009, 18:38
كاش كريم باقري هم ميمد.درست سنش زياد ولي فصل قبل كه عالي بود.

Ronaldinho80
28-06-2009, 21:29
به نظر من که نباید یه سهمیه ی لیگ برتری رو به کریم پا به سن گذاشته اختصاص بدند .

كاش كريم باقري هم ميمد.درست سنش زياد ولي فصل قبل كه عالي بود.

tractor_tab
29-06-2009, 13:44
خرید های قطعی تیم فوتبال تراکتورسازی تبریز :

صابر میرقربانی، آلو ترائوره ، رسول خطیبی و عباس آقایی و مهرداد پولادی

MBeckham
30-06-2009, 22:36
امیدوارم تراکتور سازی تو لیگ قوی ظاهر بشه و ابروی فوتبال اذربایجان رو نگهه داره

Cactus
01-07-2009, 00:41
بابا تیمه شما تراکتور چیکار کرده هرچی بازیکن خوبه گرفته:D
با اینکه قبلا طرفدار تراکتور نبودم ولی الان از این تیم خیلی خوشم آمده و طرفدار آن شدم از صمیم قلب هم امیدوارم که تراکتور سازی در لیگ برتر موفق باشه:wavesmile:
مخصوصا با اون همه هوادار:72:

SSMAJIDI
01-07-2009, 11:44
یا شاسین تراکتور سازی تبریز:wavesmile:

خریداتون خیلی توپه!سال دیگه تیم خوبی تو لیگ دارید

mohammad kral
01-07-2009, 11:53
یاشا تراکتور یاشا
به امید روزی که برا تیم محبوبم جشن قهرمانی لیگ برتر را گرفته باشیم.:labkhand:

Ronaldinho80
02-07-2009, 18:26
ها ها ها !!!!!!!!!!
تراکتور داره تو بازار نقل و انتقالات می ترکونه
ولی دروازبااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا اان یادتون نره ه ه ه ه ه ه ! :wavesmile:

mohammad kral
02-07-2009, 20:28
:13:منم با شما موافقم تراکتور باید یه دروازه بان خوب جذب کنه
یاشاسن آذربایجان یاشاسن تراختور

tractor_tab
02-07-2009, 22:17
بلاخره معلوم شد محمد نصرتی چیکار کرد؟

hamedss
03-07-2009, 10:56
نصرتي به تراكتورسازي پيوست

خبرگزاري فارس: مدافع سابق تيم فوتبال النصر امارات با تراكتورسازي تبريز قرارداد رسمي امضا كرد.

[Only registered and activated users can see links]

به گزارش خبرگزاري فارس، محمد نصرتي كه گفته مي شد در آستانه پيوستن به مس است روز گذشته با قراردادي يكساله به طور رسمي به تيم تراكتورسازي پيوست.
وي قرارداد خود را در هيات فوتبال آذربايجان شرقي به ثبت رساند.
ديروز همچنين فرهاد خيرخواه بازيكن فصل گذشته پرسپوليس و محمد باقر زعفراني بازيكن فصل گذشته مقاومت سپاسي نيز با قراردادي دو ساله به اين تيم پيوستند.
پيش‌تر نيكبخت و پولادي هم به تراكتورسازي پيوستند.
منبع ([Only registered and activated users can see links])

tractor_tab
03-07-2009, 13:55
یاشاسین تراختور

ایندی فقط قالیب بیر دانا گولر آلاخ.:smoke:

tractor_tab
03-07-2009, 14:26
بچه ها نظرتون درباره کمالوند چیه ؟

می تونه تو لیگ برتر موفق باشه یا نه؟

PAOLO
03-07-2009, 14:46
از بین حسن رودباریان ، شهاب گردان و سوشا مکانی یکی به تبریز می آید.

سایت گل – با وجود آنکه مسئولان سازمان لیگ ، ارفاق به تیمهای دسته اولی صعودکرده به لیگ برتر را تکذیب می کنند،پیمان صاحب جمعی ، دستیار اول فراز کمالوند در تراکتور سازی خبر می دهد که این تیم بعد از جذب شش بازیکن لیگ برتری ، یک دروازه بان را نیز به جمع خود اضافه خواهد کرد.

او می گوید:"قرار شده امسال تیمهای تراکتورسازی ، استیل آذین و شاهین بوشهر از یک سهمیه اضافی استفاده کنند."به گفته وی ، تراکتور به احتمال زیاد با حسن رودباریان دروازه بان پیکان به توافق خواهد رسید و اگر این اتفاق میسر نشد ، از بین شهاب گردان و سوشا مکانی ، یکی به تراکتور می آید.

به گفته صاحب جمعی که خود بازیکن سابق استقلال بود ، گردان برخلاف شایعات قراردادی با ذوب آهن امضا نکرده است. او می گوید:"آقای شفق آنجا در هیات مدیره اند و اگر خبری در این مورد می شد مامتوجه می شدیم."

mohammad kral
03-07-2009, 15:34
لیگ برتر آماده باش ارتش سرخ تبریز میاید.:72::heartsmile:

tractor_tab
03-07-2009, 16:11
یئل یاتار طوفان یاتار

یاتماز تراختور بایراقی(پرچمی)
:heartsmile::evilgrin::heartsmile:

Ronaldinho80
03-07-2009, 20:04
برای این فصل خوبه چون کلا با جو تیم و بازیکنا آشناست ولی برای فصل های بعدی باید مربی سرشناس تری بیاریم

بچه ها نظرتون درباره کمالوند چیه ؟

می تونه تو لیگ برتر موفق باشه یا نه؟

tractor_tab
03-07-2009, 21:01
برای این فصل خوبه چون کلا با جو تیم و بازیکنا آشناست ولی برای فصل های بعدی باید مربی سرشناس تری بیاریم

منم موافقم

messi barcellona
04-07-2009, 00:04

من هم با نظرت موافقم
درضمن به همشهری خودم هم سلام ویژه عرض می کنم من هم اهل علمدار هستم والان درتبریز زندگی می کنم وخوشحالم که دراینجا یک همشهری پیداکردم. یاشا همشهری

Дlfred
04-07-2009, 22:21
سلام به همۀ تبریزیهای گل :d0s69thbefhifftitrz
من خودم شیرازی ام اما به تراکتور علاقۀ خاصی دارم
فصل بعد تراکتور جزو مدعیان قهرمانیه شک نکنید .

Real4Ever
04-07-2009, 23:18
آقا تبریک!!
شدید رئال مادرید ایران ( البته با یه خورده ارفاغ)
ولی اصلا فکرشو نمی کردم ، خیلی عالی کار کردید. امید وارم موفق باشید!

C R 9
04-07-2009, 23:25
بعد پرسپولیس فقط تراکتورسازی و استیل آذین
دمتون گرم

mohammad kral
05-07-2009, 07:04
:heartsmile: Viva Tractor :heartsmile:

mohammad kral
05-07-2009, 18:11
بچه ها تراکتور در اولین بازی میزبانه یا میهمان؟

Cactus
05-07-2009, 18:46
بچه ها تراکتور در اولین بازی میزبانه یا میهمان؟

یه سایت نوشته بود که میزبانه ولی دیگه نمی دونم:*:84:*:

mohammad kral
05-07-2009, 22:32
گرگهای آذربایجان در اولین بازیش میهمان صبای قم است.

hamedss
06-07-2009, 03:50
تمرینات نیکبخت واحدی در تراکتور سازی
.
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

mohammad kral
07-07-2009, 11:38
سلام نوکرم اوشاخلار
(( توم یوللارین سونون دااااورگیم ده جانیم دااا
داماریم دا قانیم دااا
قلبیمین ارتاسیندا

تکجه تیراختور واردی
گزوموزون ایشیغی
داغلار کیمین اوجادی
تبریزین یاراشیغی

یاشااا یاشااا یاشااا تیراختوروم
یاشااا یاشااا یاشااا تیراختوروم ))
به امید آن روز

رسول خطیبی ضمن تایید این خبر گفت: حدود یک هفته با تیم تمرین کردم ولی بنا به دلایلی با مسئولان تیم برای حضور در تیم تراکتورسازی به توافق نرسیدم.

رسول خطیبی دلایل عدم توافق با مسولان را بیان نکرد ولی گفت حرف های زیادی در مورد این که در باشگاه چه اتفاقاتی می افتد دارم که در زمان مناسب آن ها را بیان خواهم کرد.

شفق در مصاحبه های قبلی خود از عدم آمادگی بدنی رسول خطیبی خبر داده بود. همچنین در مورد عدم روابط خوب و اختلافات رسول خطیبی با فراز کمالوند سرمربی تیم حرف های زیادی به گوش می رسید.
به نقل از[Only registered and activated users can see links]

PouriaAkaBarut
08-07-2009, 20:21
گرگهای آذربایجان در اولین بازیش میهمان صبای قم است.

Agha dadash, please remove that poster, that poster doesn't belong to a real traktor supporter, but to those who care not about football but those who want Iran DEAD.

notice the wolf? that is a sign of the fascist and super-nationalist Turks of "Grey Wolf" party in Turkey who want Azarbaijan to be theirs:

[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

mohammad kral
08-07-2009, 20:51
چشم آقا داداش من بر میدارم چون شما فکر میکنید گرگ یک علامت ازفاشیست است و Grey Wolf ترکهاملی گرا درترکیه هستند که می خواهندآذربایجان مال آنها باشد.
اما فکر میکنم شما اشتباهی فهمیدین. در اینجا گرگ به معنی درنده است و هیچ رابطه سیاسی از نظر من نداره

یاشاسن آذربایجان

tractor_tab
08-07-2009, 23:17
Agha dadash, please remove that poster, that poster doesn't belong to a real traktor supporter, but to those who care not about football but those who want Iran DEAD.

notice the wolf? that is a sign of the fascist and super-nationalist Turks of "Grey Wolf" party in Turkey who want Azarbaijan to be theirs:

[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

سلام دوست عزیز
نمی خواهم فضای این سایت سیاسی باشه ولی....
می خواهم به هتون توصیه کنم که درباره این نشان بیشتر مطالعه کنین تا هویتش را بهتر بشناسین .در ضمن این نشان مربوط به همه ی ترکهاست از چین تا دریای سرخ و یاداور یک افسانه قدیمی می باشد.
پس فقط مال حزب ملی گراهای ترکیه نمی باشد و استفاده از اون تو ایران نشانه ی فرهنگ ترکهای ایران می باشد نه فقط نشانه تجزیه طلبان.

از دوسته عزیزم mohammad kral می خواهم پوستر گرگهای آذربایجان رو حذف نکنه>:D<>:D<

Ronaldinho80
10-07-2009, 12:33
وضعیت خطیبی چی شد ؟

mohammad kral
10-07-2009, 16:16
خطیبی شاگرد برادرش در لیگ دسته اول شد
رسول خطیبی مهاجم سابق سپاهان قراردادش را با باشگاه تراکتورسازی فسخ کرد و به تیم فولاد گستر تبریز پیوست.به گزارش سرویس ورزشی برنا، رسول خطیبی مهاجم ریزنقش تراکتورسازی قرارداد خود را با این تیم تبریزی فسخ کرد و راهی لیگ دسته اول شد تا در تیم فولادگستر همین شهر توپ بزند.نکته جالب توجه درخصوص این انتقال این است که حسین خطیبی برادر بزرگتر رسول هدایت فولاد گستر را بر عهده دارد و خطیبی کوچکتر به خاطر برادرش عطای بازی در لیگ برتر را به لقایش بخشید و حاضر شد در یک دسته پایین تر بازی کند.

مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی تبریز خبر استعفایش را تکذیب کرد.
ناصر شفق در گفتگو با خبر گار ورزشی اظهار داشت: "من استعفا نکرده ام و هم اکنون در باشگاه تراکتورسازی به عنوان مدیرعامل مشغول به کار هستم."
وی در ادامه با تکذیب این موضوع که هیات مدیره با بودجه مد نظرش مخالفت کرده،تصریح کرد: "بودجه مورد نظر ما تا حدودی مهیا شده و بر همین اساس هم توانستیم در فصل نقل و انتقالات بازیکنان خوبی را جذب کنیم."
شفق در ادامه خاطر نشان کرد: "شرایط لیگ برتر با لیگ یک فرق می کند و اهالی فوتبال می دانند که حفظ تیمی که به تازگی لیگ برتری شده،دشوار است. بر همین اساس سعی کردیم در نقل و انتقالات بازیکنانی بگیریم که به ما در طول فصل کمک زیادی بکنند."

اکبر میثاقیان به عنوان سرمربی جدید باشگاه شهرداری تبریز منصوب شد.
به گزارش سرویس ورزشی برنا، اکبر میثاقیان مربی جنجالی کشورمان که چندی پیش نیز شایعه حضورش در باشگاه مقاومت سپاسی شیراز به گوش رسید، امروز به عنوان سرمربی جدید تیم شهرداری تبریز انتخاب و معرفی شد.
میر معصوم سهرابی مدیرعامل شهرداری درباره این انتخاب به خبرنگار ورزشی برنا گفت: برای انتخاب میثاقیان به عنوان سرمربی تیم تمامی جوانب را بررسی کردیم و به این نتیجه رسیدیم که او می تواند شهرداری را پس از مدتها راهی لیگ برتر کشور کند.
میثاقیان نیز اظهار داشت: شهرداری تیمی متشکل از بازیکنان جوان و با آتیه است.بنده نیز به شخصه تمام تلاشم را به کار خواهم بست تا بتوانم شهرداری را این بار راهی لیگ برتر کنم.
لازم به ذکر است شهرداری در بازی پلی آف صعود به لیگ برتر در مجموع دو دیدار رفت و برگشت مغلوب شاهین پارس جنوبی شد و از حضور در سطح اول فوتبال کشور باز ماند.

tractor_tab
12-07-2009, 13:00
از دوستان عزیز می خواهم که در باره ی مطلب:
ابتکاری در ساماندهی بلیط فروشی در تبریز

دیدگاه هاشون رو بیان کنند.

Real4Ever
12-07-2009, 13:08
از دوستان عزیز می خواهم که در باره ی مطلب:
ابتکاری در ساماندهی بلیط فروشی در تبریز

بابا دمتون گرم، کاری رو کردید که چند ساله تیمهایی که یه عالمه دکو پز دارند، نکردند.~x(

اگه واقعا بهش عمل بشه، کار فوق العاده ایه!:-o

امسال دارید می ترکونید ها، واقعا اگه اینجوری پیش برید خیلی زود نتیجه می گیرید.

مربیتون کیه؟ اگه بتونه تیم رو درست جم و جور کنه حتما جز 4 تای برتر خواهید بود.
من نمی دونستم که تبریز ورزشگاه هفتاد هزار نفری هم داره.:-o:-o:-o

امید وارم موفق باشید.

mohammad kral
12-07-2009, 18:55
تیم فوتبال تراکتورسازی تبریز در هتل پاتالينيا آنکارا
تيم تراكتورسازي ساعت۴ صبح امروز در پروازي راهي تركيه شد. این تيم در كمپي واقع در 150 كيلومتري آنكارا در هتل پاتالينيا اقامت دارد.

این کار عالی میشه اما در مورد شماره صندلیها باید یه تدبیری بیندیشن برا اونای که 90 دقیقه تیمو تشویق میکنن و اونای که ساکت مینشینن:41:

mohammad kral
13-07-2009, 09:24
سلام
صبح بخیر عزیزان
عکس ماهواره ای از ورزشگاه سهند (یادگار)

یاشاسن تراختور
یاشاسن آذربایجان

sasan42
14-07-2009, 23:56
تیم فولاد گستر تبریز هم دسته یکمی شد:30upn9j:

TIRAXTOR
15-07-2009, 00:23
تیم فولاد گستر تبریز هم دسته یکمی شد:30upn9j:

یاشاسین فولاد گستر:13:

ایشالا سال بعد تو لیگ برتر:6qwup3:

tractor_tab
15-07-2009, 21:22
متن آهنگ: تیم تراکتور سازی آذربایجان

تراکتور تاخیمی ائلدن گوج آلیر

دوشمان اوریینه ولوله سالیر

ائلین قارتالی دیر گئت-گئت اوجالیر

اوجال تراکتوروم سئویندیر بیزی

کوتلودور یولونوز بابالار کیمی

میدان دا سینه گر قایالار کیمی

سالدیر دوشمانلارا دالغالار کیمی

سالدیر تراکتوروم سئویندیر بیزی
مئیدانا گیرنده سانکی گول آچیر

سئون لر سئوینج دن قوش کیمی اوچور

قول لارین هر کسین كؤنلونو آچیر

قول آت تراکتوروم سئویندیر بیزی

اینینه گئیدییین تورک بایراغی دیر

او قان بویاسی دیر ائلین قانیدیر

توم گوجونله یورو دؤیوش چاغیدیر

دؤیوش تراکتوروم سئویندیر بیزی

آرخالان ائلینه ائل دیر دایاغین

قارانلیق یوللاردا ائل دیر چیراغین

قوی ائلین له گلسین آدین سوراغین

ائلین دان اولدوزو سئویندیر بیزی
سؤک دوشمان قالاسین تیترت دونیانی

داماریندا آخیر بابکین قانی

اوجالت بیر داهادا آذربایجانی

اوجالت تراکتوروم سئویندیر بیزی

mohammad kral
18-07-2009, 20:23
از بچه ها کسی میره به قم؟
قرار بزاریم بریم

elgoli-tabriz
24-07-2009, 16:59
در این قسمت می توانید در مورد تیم های تبریزی بحث و گفتگو کنید:146fs495919:

در ضمن سایت هواداران باشگاه گسترش فوتبال نیز افتتاح شد :

elgoli-tabriz
25-07-2009, 08:35
جناب شفق ،تقریبا یک سال پیش و قبل از آغاز رقابتهای دسته اول بود که در برنامه تلاش حضور یافته بودید ،در آنروزها فوتبال تبریز و بالاخص تراکتورسازی درگیر دو مسئله مهم بود اولی خرید امتیاز یک تیم لیگ برتری و دومی انتخاب سرمربی تیم
دقیقا یادمه اونروز با لبخندی که بر لب داشتید به صورت قاطع خرید امتیاز رو خوشایند فوتبال تبریز نمی دونستید و در مورد سرمربی هم با استدلالات خویش و برخلاف خواست اکثر هواداران که خواستار حضور دست نشان بودند شما از کمالوند حمایت میکردید .در اون لحظه ها که شما میخندید با خودم فکر میکردم که احتمالا شما هم در پایان فصل جز کسانی خواهید بود که به هزار و یک دلیل نخواهید توانست که تراکتور رو به لیگ برتر بیاورید. البته در قدرت مدیریت شما شک نداشتم اما هفت سال دوری تیم از لیگ برتر که بیشتر هم به خاطر مسائل غیر فوتبالی بود ،باعث میشد که به حرفهای شما با دیده شک و تردید بنگرم.
اما بر خلاف سالهای گذشته اینبار تیم با مدیریت صحیح شما دوباره به سطح اول فوتبال کشور برگشت و بار دیگر برگ زرینی بر سوابق درخشان مدیریتی شما افزوده شد.
با پایان فصل و آغاز یار گیری تیمها به نظر اکثر صاحب نظران با خریدهایی که باشگاه پر هوادار تراکتورسازی انجام داد خود رابه عنوان یکی از مدعیان حضور در فصل آتی رقابتها آماده کرده ، که بی شک این مهم میسر نبود مگر با مدیریت صحیح حضرتعالی ،اما …
اما هواداران باشگاه دو انتقاد هم از شما دارند ،انتقاد اول که فوق العاده حائز اهمیت میباشد تصمیم باشگاه مبنی بر عدم تیم داری باشگاه به غیر از رشته فوتبال میباشد که بی شک خبری واقعا ناراحت کننده و تاسف برانگیز برای هواداران تیم بود. مخصوصا هواداران و مردم فهیم تبریز انتظار داشتند که باشگاه حداقل در رشته هایی که همواره تبریز و باشگاه تراکتورسازی پیشرو در کشور بوده و همیشه به عناوین قابل توجهی دست میافت مثل پینگ پنگ و تکواندو مبادرت به تیمداری بکند.
لذا از شما در خواست میکنیم که باز با مدیریت شایسته خویش زمینه فعالیت مجدد این رشته ها رو در باشگاه فراهم آورده و باعث رشد و شکوفایی ورزش استان باشید.
اما انتقاد دوم هواداران هم به برگزاری بازیها در زمین اختصاصی (شهید باکری) برمیگرده ،تقریبا اکثر کارشناسان براین باورند که ورزشگاه اختصاصی جوابگوی خیل عظیم هواداران نخواهد بود و باید فکری به حال این موضوع اندیشید. البته واضح است که در حال حاضر بهترین ورزشگاه برای میزبانی بازیهای خانگی تراختور، قطعا ورزشگاه قدیمی و محبوب تبریزیها یعنی باغشمال است که متاسفانه بنا به دلایل ظاهرا امنیتی اجازه بازی در این ورزشگاه داده نمیشود که البته و صد البته جای بسی تاسف برای مسئولین استانی همچون آذربایجان شرقی میباشد که متولیان امر خود را از برگزاری بازیها در این ورزشگاه عاجز میبینند.
اما همانطور که بسیاری از هواداران به یاد دارند شما در اواخر فصل قول داده بودید که ورزشگاه اختصاصی رو به سبک ورزشگاههای انگلیسی بازسازی کرده و ظرفیت آنرا به سی هزار نفر برسانید ،اما متاسفانه تا کنون اقدامی در این زمینه انجام نشده است.
فلذا از حضرتعالی خواستاریم به علت کاستی های فراوان ورزشگاه اختصاصی ، تمامی سعی خود را برای برگزاری بازیها در ورزشگاه باغشمال بکار گیرید . چناچه در نظرسنجی سایت هواداران تراکتورسازی نیز تنها ۱۳٪ هواداران به برگزاری بازیها در اختصاصی رای دادند و اکثریت هواداران میخواهند مسابقات تیم محبوبشان را در ورزشگاه تختی(باغشمال) تماشا کنند.
اما
از مسئولین محترم استانی هم به جد تقاضامندیم ،با توجه به پخش تلویزیونی اکثربازیهای لیگ برتر از سایر استانهای کشور و برای حفظ آبروی ورزشی استان ،شرایط انجام بازیهای تراکتور سازی رو در باغشمال فراهم آورند و یقین بدانند که دراین زمینه تمامی هواداران همکاری لازم رو برای انجام بدون مشکل بازیها انجام خواهند داد.

نویسنده : گونش (هواداران تراکتور سازی تبریز)

لطفا در این مورد نظر بدهید

HoseinBallack13
25-07-2009, 08:55
دوستان حالا درست که تراکتور رفت لیگ ولی امسال یه کاری می کنند که این تیم دوباره سقوط بکنه دلیلش نمی گم چون خیلی هاتون می دونید

من خودم بازیکن بودم رفتم تبریز برای تست دوستهای تبریزی ناراحت نشن
قرار بود برم تو تیم شهرداری تبریز ولی چون تیم اونهابسته بودن مجبور شدم برم یه تیم پایین تر از اون یعنی شهرداری نوین خوب اونجا شروع به تمرین کردم خیلی راحت بگم یه طوری برخورد کرد ن که هر بازیکنی بود فوتبال می زاشت کنار
اولا بدونید تبریزها غریبه پرست نیستن یه فارس بره تو تیمشون بازی بکنه

ما ناصر شفق می شناسیم زحمت هم زیاد کشید تیم آورد بالا چند دفعه هم بهش گفتم بزار بیام تیم تیمتون تست بدم گفت تو اگه بازیکن باشی همون جا برات می دارن
واقعا حرفش خنده دار بود کی تو ایران تونسته اینطوری بیاد بالا بازیکن بشه تک توک آره مثل علی دایی

خلاصه دوستان نارحت نشن

elgoli-tabriz
27-07-2009, 15:44
نظراتتان را در مورد مطلب بالا بیان کنید

:3ztzsjm:

elgoli-tabriz
01-08-2009, 09:29
آیا نیکبخت و عمران زاده محروم می شوند یا نه ؟

لطفا در این مورد نظر دهید.

elgoli-tabriz
01-08-2009, 12:54
تاريخچه باشگاه تراكتورسازي

باشگاه تراكتورسازي در سال 1349 شمسي (1970 ميلادي) با حمايت كارخانه تراكتورسازي تبريز شروع به كار كرد. تراكتورسازي تبريز تا سال 1380-1381(2001-2002) در سطح اول فوتبال ايران بازي ميكرد اما در آن سال به دسته پايينتر يعني ليگ دسته يك سقوط كرد و تا به حال در آن مشغول بازي است. در سال 85 كه تراكتورسازي از اواسط ليگ رده اول را در گروه خود از آن خود كرده بود و تا آخر نيز جايگاه خود را حفظ كرد. در آخر فصل كه قرار بود تيمهاي اول هر گروه مستقيما به ليگ برتر راه يابند با كارشكني فدراسيون فوتبال و با تغيير قوانين به اين صورت كه تيم هاي اول هر گروه با تيم دوم گروه ديگر به صورت رفت و برگشت پلي اف انجام دهند و برنده پلي اف به ليگ برتر يابد تراكتورسازي با شكست مقابل شيرين فراز كرمانشاه از راهيابي به ليگ برتر بازماند. تراكتورسازان سابقه نائب قهرماني جام حذفي را نيز در كارنامه خود دارند و بازيكنان سرشناس زيادي را به فوتبال ايران و تيم ملي معرفي كرده است.
رنگ پيراهن : قرمز
ورزشگاه: زمين چمن اختصاصي تراكتورسازي (ظرفيت 15000 نفر)

عناوين تيم فوتبال تراكتورسازي در طول تاريخ باشگاه

جام حذفي ايران

نائب قهرماني نهمين دوره جام حذفي در سال 73: در فینال جام 73 تیم بهمن که با یک گل مغلوب تراکتور سازی تبریز شده بود در دیدار برگشت با دو گل امیر هوشنگ شریفی و اکبر آبسالان به برتری رسید و تراكتور سازي قهرماني را از دست داد

قهرماني در مسابقات ميليز هندوستان در سال 1374

جام تخت جشميد

جام تخت جمشيد 54 - 55: رده 16
جام تخت جمشيد 56 - 57: رده 5
كسب عنوان بهترين تيم شهرستاني در دوره پنجم جام تخت جمشيد

جام آزادگان:

جام آزادگان 70 - 71: رده 10
جام آزادگان 71 - 72: رده 6
جام آزادگان 72 - 73: رده 8
جام آزادگان 73 – 74 : رده 15
جام آزادگان 75 - 76 : رده 11
جام آزادگان 76 - 77 : رده 9
جام آزادگان 77 – 78 : رده 11
جام آزادگان 78 – 79 : رده 6
جام آزادگان 79 – 80 : رده 12

ليگ برتر:

دوره اول ليگ برتر 80 – 81: رده 14

ليگ دسته يك:

ليگ دسته يك سال 81 – 82: رده 3
ليگ دسته يك سال 82 – 83: رده 8
ليگ دسته يك سال 83 – 84: رده 5
ليگ دسته يك سال 84 – 85: رده 2
ليگ دسته يك سال 85 – 86: رده 1
ليگ دسته يك سال 86 – 87: رده 4

سرمربي هاي تيم تراكتورسازي

؟؟؟؟
حسین فکری (۵۵-۵۶)
؟؟؟؟
واسيلي گوجا
دیمیترو
واسيلي گوجا (1369-1375) – اهل روماني
فیروز کریمی(1377 - 1378)
بوریس تیبیلف روس
محمد حسين ضيايي
مهدی نوع بشر
رضا وطن خواه
محمود ياوري(1380-1381)
حسن آذرنيا
احد شيخ لاري(1381)
واسيلي گوجا(1382- دي 1382)
حميد علي دوستي (اسفند 1382- خرداد 1383)
محمدحسين ضيايي
ارنست ميدن دروپ (1383 - 1384)
فرشاد پيوس (1384-1386)
احد شيخ لاري (1386-1387)
فراز كمالوند (1387- تا به حال)

بازيكنان مطرح تيم تراكتورسازي

رحيم مه لقايي اقدم(دهه 1350)
كريم باقري (دهه 1370)
حسين خطيبي (دهه 1360)
رسول خطيبي (دهه 1370)
پرويز مظلومي (دهه 1350)
مجيد ناظمي (دهه 1350)
عارف محمدوند
یونس باهنر
داوود رستمی
احد شیخ لاری
مرحوم دکتر نیک مهر
سيروس دين محمدي(1372 - 1376)
كامل انجيني(دهه 1360)
فريدون فضلي(1370-1371)
ستار همداني (1374-1375)
ايوان تراباليك (اسلواكي)
عباس آقايي
كوروش برمك
يحيي گل محمدي

مديريت فعلي باشگاه تراكتورسازي

مدير عامل: ناصر شفق
سرپرست تيم: احمد ابهران
سر مربي: فراز كمالوند
دستياران: پيمان صاحب جمعي - كاظم محمودي
مربي دروازه بانها: نادر باقري
مربي بدنساز :مجتبي خيرانديش

TABRIZ SPORT
01-08-2009, 12:59
([Only registered and activated users can see links])
آهنگ تيم تراكتورسازي

دانلود آهنگ تيم فوتبال تراكتورسازي (4349) ([Only registered and activated users can see links])

متن آهنگ:

تراکتور تاخیمی ائلدن گوج آلیر
دوشمان اوریینه ولوله سالیر
ائلین قارتالی دیر گئت-گئت اوجالیر
اوجال تراکتوروم سئویندیر بیزی
کوتلودور یولونوز بابالار کیمی
میدان دا سینه گر قایالار کیمی
سالدیر دوشمانلارا دالغالار کیمی
سالدیر تراکتوروم سئویندیر بیزی
مئیدانا گیرنده سانکی گول آچیر
سئون لر سئوینج دن قوش کیمی اوچور
قول لارین هر کسین كؤنلونو آچیر
قول آت تراکتوروم سئویندیر بیزی
اینینه گئیدییین تورک بایراغی دیر
او قان بویاسی دیر ائلین قانیدیر
توم گوجونله یورو دؤیوش چاغیدیر
دؤیوش تراکتوروم سئویندیر بیزی
آرخالان ائلینه ائل دیر دایاغین
قارانلیق یوللاردا ائل دیر چیراغین
قوی ائلین له گلسین آدین سوراغین
ائلین دان اولدوزو سئویندیر بیزی
سؤک دوشمان قالاسین تیترت دونیانی
داماریندا آخیر بابکین قانی
اوجالت بیر داهادا آذربایجانی
اوجالت تراکتوروم سئویندیر بیزی
با تشكر از ائلقم ([Only registered and activated users can see links])
سرود زیبای تراکتور سازی

این شعر را هم تقدیم میکنم به تیم محبوب خودم (ارتش سرخ آذربایجان)[Only registered and activated users can see links]
تراکتور ای شمع شب افروز عشق ای بهارین قصه پیروز عشق
ای سرور سینه های پرز و چاک ای نماد رزم و عظم و حس پاک
ای سراسر عشق پاک و شور دل ارتش خوش رزم و آهوی زبل
خوشترین رنگ محبّت در وجود ای که پیکارت تعصّب می سرود.
با تو هستم ای همه شور و غرور تراختورم-تراختورم–تراختور
مستطیل سبز جولان گاه توست صدر جدول ،قهرمانی حقّ توست
قدرتت را بر حریفان چیره کن یا علی گو چشم آذر خیره کن
یا علی گویان به هر میدان بتاز فجر و پیروزی ز هر میدان بساز
هر حریفی زیر پایت خرد کن هر یکی از بهر خود یک برد کن
شاهین اهواز را از جا بکن آن لرستان را گلی زیبا بزن
مس و اتکا و دیهیم مدهوش کن آن شموشک را همی بی هوش کن
پارس را تیری بزن چون آرشی بیستون را ذوب کن چون آتشی
پر توان ظاهر شو هنگام نبرد چون دل شیران چونان همواره مرد
یا علی گویان بیا شادی بخر جام زرین را ز سر بالا ببر
چنگ و عود و ضرب را بر کف بگیر خوش نواز و بهر ما هادف بگیر
زین طرب عاشق دلان را شاد کن قدرتت را خوب من فریاد کن
جان مولا غیرتت را رو نما خوش نشین برصدر جدول دل ربا
حق نگهدارت علی یارت بدان می توانی گر بخواهی قهرمان
[Only registered and activated users can see links]به امید صعود تراکتورسازی به لیگ برتر
سرودی دیگر برای تراکتور
درود بر نام تو ای غیرت سرخ آذربایجان
خسته مستطیل سبز و افتخار شمالغرب ایران
جنگ است تا آخرین نفس ای تیم برتر
یلت افشان کن که تویی همیشه قهرمان میدان
خواهند به ناجوانمردی بزنندت برخاک
اما تو پیروز میدانی ای ارتش سرخ جانبازان
بس باشد این همه نامردی در حق شیر کهن
تو جوانی ولی حیفا نداری آیین جوانمردان
آن زمان که نام تراکتور ایران می لرزاند
کو گواهی که خبر دهد از نام پرسپولیس تهران
با دم شیر بازی نکن ای گرگ سیاست
که جهان میلرزد به غرش این شیر یال افشان
آنکه چشم ندارد تا بیند افتخارات تو را
به رنگ پیرهنت میکنندش این لشکر طرفداران
تو قوتت را بر حمله از هر سو تدارک بین
که پشتت بخروشند ارتش سرخ فام هواداران
گر باد و طوفان وسیل بیافتند از کار
هرگز نلرزد این پرچم سرخ تراکتورسازان
فراز جان خیلی ها آمدند و بی نتیجه رفتند
به نتایجی که سیاست بود آنرا رقم زنان
همه ما میدانیم لایق برتریها تویی اما
ولی اما سیاستمداران کرده اند برخود این پیمان
که بزنند پشت این شیر کهن به زمین
به قوت یک داور نامرد و رشوه های کلان
ولی با این همه نامردی و ظلم و ستیز
تو بتاز بر میدان ای ارتش سرخ آذربایجان

TABRIZ SPORT
01-08-2009, 13:03
محمد فنایی ([Only registered and activated users can see links])

[/URL][URL="[Only registered and activated users can see links]"]

سال ۱۳۴۸ و محله پهلوان پرور امیر خیز تبریز پهلوانی دیگر را در آغوش خود دید بله وی کسی نبود جز محمد فنایی، لیدر محبوب و متعصب هواداران میلیونی تراکتور سازی تبریز. اطلاق نام پهلوان به وی چندان هم بی دلیل نیست. چرا که وی سابقه سلحشوری و جنگیدن و دفاع در هشت سال دفاع مقدس را دارد، وی در سال ۱۳۶۵ به جبهه اعزام شد و پس از آن به مدت ۳ سال در زندان های رژیم بعث عراق اسیر شد، و به جانبازی ۳۵٪ نایل گردید. در سال ۱۳۶۹ با برگشتن به تبریز ازدواج نمود و یک دختر و یک پسر حاصل زندگی مشترک وی می باشد.در سال ۱۳۷۰ لیدری هواداران باشگاه تراکتور سازی را بر عهده گرفت و در حالی که پس از چند فصل می توانست با قبول پیشنهاد سایپا برای همکاری، صاحب اتومبیل، خانه و بسیاری از تسهیلات دیگری (که باشگاه تراکتور سازی حتی یک صدم آنها را نیز در اختیار وی قرار نداده است) شود ولی تعصب مثال زدنی وی به تیم باسابقه شهرش مانع از قبول این پیشنهاد شده و وی همچنان با هواداران باشگاه تراکتور سازی پیوندی چندین ساله دارد و هواداران تراکتور سازی همچنان به چنین لیدر نمونه می بالند.

elgoli-tabriz
01-08-2009, 13:05
براي دريافت فايل پي دي اف(pdf) كليك كنيد: شعارهاي تشويقي تيم - نسخه پي دي اف (575) ([Only registered and activated users can see links])
براي دريافت فايل ورد (doc) كليك كنيد: شعارهاي تشويقي تيم - نسخه ورد (268) ([Only registered and activated users can see links])
شعار هاي ابتداي بازي :

ياشاســـــــين آذربايــــــــجان
تراکتور سازي ياهو مي کند بازي ياهو
هردم هر زمان ياهو دارد بر زبان ياهو
مددي فرما ياهو لا اله الا هو
بهتر است اين شعار را هواداران در اول هر بازي تکرارکنند.
تکرار نام بازيکنان : و ياشاسين و دعوت و تشويق تيم
شعار هاي عادي حين بازي :

آقنان ، قرمز رنگيميز *** قهرنانليق هدفيميز
قرمزي ، بياض رنگيميز *** قهرمانليق حقيميز
تيراختور منيم عشقيم جانيم
ياشاسين آذربايجانيم
تراختور قهرمان ميشه خدا ميدونه که حقشه
به لطف يزدان و بچه ها تراختور قهرمان ميشه….تراختور قهرمان ميشه
لا لا لاي لاي لا لا لالاي…..
دود دورو دورود تراختور….. ….دود دورو دورود تراختور…..
ير ده ديير تراختور گوي ده ديير تراختور
ير ده ديير تراختور گوي ده ديير تراختور
يا يا شا شا شا شا تراختوروم چوخ ياشا
يا يا شا شا شا شا تراختوروم چوخ ياشا
بين همه تيمهاي دنيا عشق است عشق است تراکتور !!….(با اهنگ و گروهي)
داغلاري سوکر تراختور
پنجره دن ياش گلير…اي پري باخ پري باخ….(با اهنگ و گروهي)
آذربايجان اوياخدي تراختورا داياخدي
آذربايجان اوياخدي اوز تيمي نه داياخدي
يل ياتار طوفان ياتار ياتماز تراختور پرچمي
تراختور قهرمان اولار…اله بيلير کي بو حقي دي…. اوشاقلارين زحمتي دي …تراختور قهرمان اولار……(با اهنگ و گروهي)
تراختور عشقي اؤلن ده يير آيري عشقه دؤنن ده يير
تورک لر ال اله وئرين تورک لر اَل اَله وئرين
تيرختور قهرمان اُؤلسون تيرختور قهرمان اُؤلسون
کؤر اؤلسون استه مئدن
تيميميز برتر (با اهنگ و گروهي) اُولسون تيرختور برتر اُولسون
تراختور تيم ماست………………..ليگ برتر حق ماست
آزربايجان ديار ماست تراختور افتخار ماست
آذربايجانيمين قيرميز تيراختورو مئيدانا گليب بوتون حريف لري
مئيداندا دوندوروب تورلارين دليب < شعار جام تخت جمشيد>
شعار هاي هنگام گلزني و يا برنده بودن :

اولي اولي اولي تراختور شامپيون (با اهنگ و گروهي)
تراختور حمله ايله…جيريخ يئرين تاپميسان
يل ياتار طوفان ياتار ياتماز تراختور بايراقي
بوگون هوا بولوددي * < تيم حريف> اويوبدي
شعار هاي هيجاني و حماسي : ( همه بلند و يکصدا)

هاراي هاراي تراختور
منيم تيميم تراختور
منيم تيميم تراختور
آل باياز تراختور
دورما ياز تراختور
شعار هاي زمان گل خوردن و يا باخت :

يالا يالا ما گل ميخوايم يالا.
حمله حمله حمله …تراختور کوبنده
تراختور چک قاباغا
تراختور گل ايستيروخ
نحوه اعتراض به داوري:

داور انسان است و جايز الخطا. هوادار تراکتور به داوري احترام گذاشته و در موارد نياز با احترام وبه صورت متمدنانه وي را دعوت به دقت بيشتري ميکند. بهترين راه براي اعتراض به داوري ميتواند هووووووووووووووو کردن ممتد باشد که هم جنبه اعتراضي قوي دارد و هم اينکه تيم را در معرض اعتراض کميته انضباطي و محروميت هاي احتمالي و … قرار نميدهد و نيز استفاده از دستمال سفيد همانند هواداران بارسلون است. اين حربه در درازمدت ميتواند به يک فرهنگي تبديل شود که در کل کشور نمونه بوده و به همه نشان دهد که تبريز باز هم شهر اولين ها است
نمونه ديگر دادن شعارهايي مانند: داور دقت کن!….. و اشاره با انگشت
تشويق ها پس از پايان بازي :

سرمربي تيمت رو بردار و بيا……کاپيتان تيمت رو بردار و بيا
بچه ها متشکريم….بچه ها متشکريم
چه خوب است زمان عدم نتيجه گيري تيم نيز بازيکنان تشويق شوند. اگر اين فرهنگ هواداران تراکتور باشد عدم تشويق پس از پايان بازي بد تيم بهترين اعتراض به عملکرد تيم خواهد بود.

TABRIZ SPORT
01-08-2009, 13:07
مصاحبه اختصاصی با مدیرعامل باشگاه شهرداری ([Only registered and activated users can see links])
دکتر کوشافر ([Only registered and activated users can see links])
حسين صدقياني معروف به حسين افندي ([Only registered and activated users can see links])

Ronaldinho80
02-08-2009, 10:10
عکسهای اختصاصی کلوب هواداران تراکتورسازی از آخرین وضیعت استادیوم یادگار:

[Only registered and activated users can see links] -درب ورودی استادیوم!

[Only registered and activated users can see links] -سکوهای تماشاگران استادیوم یادگار امام!!!

[Only registered and activated users can see links] -بدون شرح!

[Only registered and activated users can see links] -آغاز صندلی گزاری استادیوم!
تمامی این تصاویر مربوط به تاریخ 88.05.08میباشد. امیدواریم طی این دو هفته باقی مانده استادیوم شرایط میزبانی را بدست آورد...

واقعا نمیدونم چرا ورزشگاه به این خوبی رو به حال خودش رها کردند واقعا برای تراختور افت دراه که بازیهاشو تو لیگ برتر در ورزشگاه کوچک 15 هزار نفری برگزار کنه .

elgoli-tabriz
10-08-2009, 17:34
به نظر شما رتبه تراکتور در نیم فصل در چه جایگاهی باشد :33:

elgoli-tabriz
10-08-2009, 22:10
در بازی تراکتور با ذوب آهن...

تراکتور برنده میشه

مساوی میشه

تراکتور میبازه

Ronaldinho80
11-08-2009, 21:35
به نظر شما رتبه تراکتور در نیم فصل در چه جایگاهی باشد :33:

با این خریدهای مناسب باید بین 10 تیم اول باشیم
تازه اگه تیم خوب جمع وجور بشه می تونیم به سهمیه هم فکر کنیم (لیگ قهرمانان آسیا)

P.Maldini
12-08-2009, 11:23
سلام
بلاخره تراکتور شنبه مقابل ذوب آهن تو کدوم ورزشگاه بازی خواهد کرد مشخص شده یا نه (اختصاصی یا یادگار)

TABRIZ SPORT
12-08-2009, 16:05
تو یادگار برگزار می شه که از شبکه سهند هم مستقیم پخش می شه :2qcmh45:

kaka_ss
13-08-2009, 21:20
یاشاسین آزربایجان:72:

Ronaldinho80
14-08-2009, 11:49
بو امیدینن کی ساباخ تبریزده تراختور ذوباهنی اودسون هامیدان ایستی رم تراختورون اودماغنا دووا السینر

Mahmata
15-08-2009, 23:59
آقا چرا اینجا اینقدر خلوته؟
خیال میکردم به خاطر این یه امتیازی که از ذوب گرفتین امروز اینجا جشن گرفتید :دی
شوخی میکنم. واقعاً تیم خوبی دارید. ابراهیم زاده امروز بعد بازی گفت که شانس آوردیم که دو سه تا نخوردیم ازشون!

elgoli-tabriz
21-08-2009, 18:54
لطفا در مورد بازی امروز در مقابل شاهین نظر دهید:999:

Ronaldinho80
21-08-2009, 22:22
سلام به همه ی تراکتوری های باحال
عجب بازی بود به این میگن اقتدار فوتبال تبریز
ایول به بازیکنان تراکتور که تو گرمای کشنده ی بوشهر شاهین این شهر رو له کردند
چه گلی زد این مهرداد پولادی (خوب محصول استقلال دیگه !)
کلا عالی بودیم به امید صعود به رده های بالایی جدول

mohammad kral
21-08-2009, 22:42
یل یاتار * طوفان یاتار * یاتماز تراختور بایراغی
باد مبخوابد*طوفان میخوابد*اما پرچم تراختور نمیخوابد
عالی بود بچه ها:2:

sajad_shahin999
22-08-2009, 17:37
سلام به همه ی تراکتوری های باحال
عجب بازی بود به این میگن اقتدار فوتبال تبریز
ایول به بازیکنان تراکتور که تو گرمای کشنده ی بوشهر شاهین این شهر رو له کردند
چه گلی زد این مهرداد پولادی (خوب محصول استقلال دیگه !)
کلا عالی بودیم به امید صعود به رده های بالایی جدول

بهتون تبریک میگم به لطف شانس این بازی رو بردید دوم اینکه داور ما رو له کرد نه شوت مهرداد پولادی

depor
26-08-2009, 15:12
بدون-شک-تراکتور-بهترین-تیم-لیک-برتر-شاهین-هم-تیم-خوبی-داره-ولی-من-دوست-دارم-شما-قهرمان-شید-عجب-تیمی-دارید

Super Sport
26-08-2009, 16:31
!chokh yasha:34::34::34::34:

mohammad kral
26-08-2009, 18:05
ارتش سرخ آذربایجان 3
راه چوبی 0

P.Maldini
28-08-2009, 22:53
تراکتور 2- 1 راه آهن :6qwup3:
کرارجاسم 2 گل برای تراکتور:41:
ترائوره 1گل برای راه آهن

depor
28-08-2009, 23:12
دیدید-که-بهترین-تیمه-من-خیلی-ازش-خوشم-میاد-وقتی-کفتم-قهرمانید-یعنی-قهرمانید

Sepahan 4 Ever
28-08-2009, 23:40
چقدر رویایی برده این تراکتور

گلها دقیقه 89 و 93 برای تراکتور

مثل منچستر-بایرن

Ronaldinho80
29-08-2009, 10:11
هیییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی یییییییییییییییییییی!
عجب بازی بود یک بازی استثنایی ازتراکتور قهرمان
ضد فوتبال راه آهن هم مقابل قدرت ما دوام نیاورد
چه میکنه این کرار جاسم 2 شوت 2 گل یک خرید رویایی برای تراکتور
یاشاسن تراختور
بو اودماغی تراختورون ایستینرینه تبریک دییرم

mohammad kral
29-08-2009, 13:58
آذربایجان دیارمز*تراختور افتخارمز
دیشب وقتی تو استادیوم سهند 90 دقیقه سروپا تیمو تشویق میکردیم یاد بازیهای ترکیه افتادم
تا آخرین لحظه تا ثانیه آخر فقط تشویق

BXZ
07-09-2009, 23:31
داوری به نفع پیکان بود. پنالتی 100 درصد تراختور رو نگرفت

در ادامه هفته پنجم رقابت های لیگ برتر باشگاههای کشور امشب تیم پیکان با تنها گل دقیقه ۴ ایمان رزاقی راد تراکتور سازی را شکست داد. در این بازی نیز مثل سایر بازی های تراکتور سازی در این فصل این تیم حاکم توپ و میدان بود ولی فرصت های خوب گلزنی را با دقتی مهاجم خود از دست داد.حملات پیاپی و کرنر های فراوان تیم تا دقیقه ۷۵ بازی ادامه داشت تا اینکه با اعتراض محمد نصرتی به داور و اخراج وی تیم ده نفره شده و از شدت حملات کاسته شد . اخراج نصرتی یک تعویض اجباری به تیم تحمیل کرد و باعث خروج محبی و امدن ترائوره به بازی شد.همچنین جاسم کرار که از دقیقه ۶۵ وارد بازی شده بود در دقیقه ۸۵ جای خود را به خیر خواه داد تا جمیع این شرایط موجب گردد تیم از دقیقه ۸۵ به بعد نظم حرکتی خود را از دست داده و میل جنگندگی و هجوم کاهش یابد.از نکات قابل تامل و توجه در این بازی عدم میدان دادن به جوان اول فوتبال تبریز و گلزن قهار فصل گذشته تیم یعنی مسعود ابراهیم زاده میباشد. بازیکنی که شاید اگر فرصت بازی داشت مثل سال گذشته میتوانست گلزن برای تیم باشد.

hanieh_t2001
08-09-2009, 11:31
خیلی حیف شد که باختیم . اگه بازی رو می بردیم الان تو رده سوم چهارم بودیم ها . بچه ها کسی خبر داره که بالاخره تکلیف تماشاگران تراکتور چی شد . هفته بعد با استقلال می تونن بیان ورزشگاه~x(

depor
10-09-2009, 12:03
ببینم-چر-باختید-به-پیکان-خیلی-ناراحت-شدم-

ببین-حتم-دارم-استقلال-یا-میبازه-یا-به-زور-مساوی-مطمئن-باشید

Ronaldinho80
10-09-2009, 17:52
بازی با استقلال بازی سختی خواهد بود مخصوصا اینکه تراختور تو گلزنی مشکل دراه و خط دفاع و دروازبان استقلال هم بهترینهای لیگ هستند ولی چیزی که مشخص هست این بازی بهترین بازی هفته خواهد بود .
جاسم کرار بازی میکنه ؟

Arian kaka
10-09-2009, 18:03
استادیوم تراکتور همون یادگار امامه؟ میگن 70هزارتا گنجایش داره

Ronaldinho80
10-09-2009, 18:16

آره داداش اونجاس 70 هزار تا نه فعلان بدون صندلی بالای 80 هزار تا گنجایش داره اگه صندلی نصب بشه میشه 70 هزار نفری .

:6qwup3:*همه ی تراختوری ها اینجا رو برای تبادل نظر فراموش نکنید*:6qwup3:

mohammad kral
11-09-2009, 17:00
نه خیر داداش اونجا نیست
ورزشگاه اختصاصی تراختور در خود کارخانه قرار داره
اما یادگار در اتوبان شهید کسایی قرار داره

elgoli-tabriz
13-09-2009, 17:17
شما می توانید در این مجله اطلاعاتی در مورد باشگاه و لیگ مطالبی بخوانید :

------->مجله باشگاه تراکتور سازی تبریز ([Only registered and activated users can see links])

Ronaldinho80
13-09-2009, 19:00
سلام به همه ی تراختوری ها چرا اینجا سوت و کوره ؟!؟
نا سلامتی امشب یه بازیه حساس یا استقلال داریم !
من خودم که واسه بازی لحظه شماری می کنم ، به نظرم بازی زیبایی از آب درمیاد
من خودم طرفدار هر دو تیم هستم و حس ناسیونالسیمیم تراکتور رو بیشتر تو این بازی دوست داره !

forza_juve
14-09-2009, 09:17
تراکتور سازی 1 استقلال 1
سلام به همه :wavesmile:
من رفته بودم ورزشگاه جو عالی بود :177: اگه یه مهاجم شش دانگ داشتیم دو تا گل دیگه می زدیم ( یکیش موقعیتی بود که خيرخواه بعد گل از دست داد :2mo5pow: / یکی هم موقعیت محبی تک به تک ~x() از این به بعد نباید تیراختور و تنها بزاریم :72:

Ronaldinho80
14-09-2009, 11:10
عجب بازی بود
80 هزار تا سایر تیم های شهرستانی تو خواب هم نیم تونند اینهمه تماشاگر رو برای تیمشون یکجا ببینند !
حیف که یه مهاجم گلزن نداریم پس این مسعود ابراهیم زاده داره چیکار میکنه سال قبل تو لیگ 1 بهتر از این بازی میکرد ولی در کل بازی بدی نبود .

Ronaldinho80
27-09-2009, 10:50
سلام به همه ی تراختوری ها

کسی میدونه لباس اصلی تراختور رو تو تبریز کجا می فروشن ؟
البته اون 5 هزار تومنی ها رو نمی گم که فقط روشون نوشتن تراکتور .

mohammad kral
30-09-2009, 21:12
سلام به همه ی تراختوری ها

کسی میدونه لباس اصلی تراختور رو تو تبریز کجا می فروشن ؟
البته اون 5 هزار تومنی ها رو نمی گم که فقط روشون نوشتن تراکتور .
سلام دوست من
لباس اصلی تراختور را هنوز به بیرون ندادن
همون 5000 هزار تومانه

only red
08-10-2009, 10:55
سلام دوستان تراکتوری
یه سوال داشتم میخواستم ببینم مشکل عباس اقایی با تیم شما چه بود میخواستم بدونم مشکل مالی بود یا مصدومیت یا چیز دیگه بود.
پ.ن.اگه مصدومیت بود نیاد شاهین بهتره.

Boomb
22-10-2009, 21:23
خدا رو شکر تراکتور امروز برد! حداقل یه شهرستانی دل ما رو خوش کرد! :5:

فقط توی 90 موقعیهای بالا 80% سپاهان رو هم ببینید! :164:

Ronaldinho80
28-10-2009, 21:40
سلام بر همه ی تراختوری های بی حس و حال تاپگل که به خودشون اجازه نمیدن یه نظری هم تو این قسمت مهم بدن !
منم بعد از دو هفته غیبت یه راست اومدم سراغ این قسمت ولی وقتی دیدم خبری نیست خیلی پکر شدم .
از بازی بازی تراختور-پیروزی براتون بگم که تو خوابگاه سر تراختور یه دعوایی شد که باید بودید و میدید خداییش اقتدار تراختور همه جا رو فرا گرفته .

sasan42
30-10-2009, 22:54
انشاالله به امید روزی که تراکتور بازیهای بهتر ودر خور هوادارن پور شور خود به نمایش بگذارد

hamedss
06-11-2009, 21:22
آخرین زمان بروزرسانی اطلاعات تیم تراکتورسازی تبریز :

<< جمعه 15/08/1388 17:53 دقیقه >>

آمار مربوط به عملکرد تيم : تراکتورسازي تبريز

دور رفت : تعداد برد ها : 6 تعداد تساوي ها : 5 تعداد باخت ها : 5

دور برگشت : تعداد برد ها : 0 تعداد تساوي ها : 0 تعداد باخت ها : 0

تعداد بيشترين بردهاي متوالي : 2
تعداد بيشترين تساوي هاي متوالي : 2
تعداد بيشترين باخت هاي متوالي : 2
تعداد بيشترين بازي هاي متوالي که تيم نباخته است : 4
تعداد بيشترين بازي هاي متوالي که تيم مساوي نکرده است : 4
تعداد بيشترين بازي هاي متوالي که تيم نبرده است : 4

بيشترين گل زده در بازي هاي :

با 4 گل زده در بازي با شاهين بوشهر
با 3 گل زده در بازي با استقلال اهواز
با 2 گل زده در بازي با استيل آذين تهران

قاطع ترين برد در بازي هاي :

با 2 گل اختلاف در بازي با شاهين بوشهر
با 1 گل اختلاف در بازي با فولاد خوزستان
با 1 گل اختلاف در بازي با ابومسلم مشهد

بيشترين گل خورده در بازي هاي :

با 3 گل خورده در بازي با فولاد سپاهان اصفهان
با 2 گل خورده در بازي با پرسپوليس تهران
با 2 گل خورده در بازي با سايپاي کرج

بدترين باخت در بازي هاي :

با 2 گل اختلاف در بازي با فولاد سپاهان اصفهان
با 1 گل اختلاف در بازي با پيکان قزوين
با 1 گل اختلاف در بازي با صبا باتري قم

آمار بازي هاي خانگي

تعداد برد ها : 4 تعداد تساوي ها : 2 تعداد باخت ها : 1
امتياز به دست آمده در خانه : 14 امتياز
تعداد گل هاي زده در خانه : 7 گل
تعداد گل هاي خورده در خانه : 4 گل
تفاضل در خانه : 3+

تعداد بيشترين بردهاي متوالي خانگي : 2
تعداد بيشترين تساوي هاي متوالي خانگي : 1
تعداد بيشترين باخت هاي متوالي خانگي : 1
تعداد بيشترين بازي هاي متوالي خانگي که تيم نباخته است : 4
تعداد بيشترين بازي هاي متوالي خانگي که تيم مساوي نکرده است : 4
تعداد بيشترين بازي هاي متوالي خانگي که تيم نبرده است : 1

آمار بازي هاي بيرون از خانه

تعداد برد ها : 2 تعداد تساوي ها : 3 تعداد باخت ها : 4
امتياز به دست آمده در خارج از خانه : 9 امتياز
تعداد گل هاي زده در بيرون از خانه : 15 گل
تعداد گل هاي خورده در بيرون از خانه : 17 گل
تفاضل در بيرون از خانه : 2-

تعداد بيشترين بردهاي متوالي بيرون از خانه : 1
تعداد بيشترين تساوي هاي متوالي بيرون از خانه : 2
تعداد بيشترين باخت هاي متوالي بيرون از خانه : 1
تعداد بيشترين بازي هاي متوالي بيرون از خانه که تيم نباخته است : 2
تعداد بيشترين بازي هاي متوالي بيرون از خانه که تيم مساوي نکرده است : 3
تعداد بيشترين بازي هاي بيرون از خانه خانگي که تيم نبرده است : 6

Ronaldinho80
26-11-2009, 22:41
سلام به همه ی تراختوری های عزیز
یه آهنگ جدید و زیبا برای تیم تراختور واسه دانلود میزارم که امیدوارم خوشتون بیاد .
برای دانلود به این آدرس (وبلاگ خودم) مراجعه کنید :

[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) 127fs3556139

Ronaldinho80
27-11-2009, 10:50
بازی تراختور-پاس
دقیقا ساعت چنده ؟

forza_juve
03-12-2009, 20:17
ساباح هامی میز ورزشگاه دیوخ ها :devil: . 3 دا ویراجاقوخ صبایا :D . آما نصرتی مصدوملوغی قوخمالیدی . شنبه ده تعطیلدی فیکر الیرم گینه 80 مین تماشاگر اولا .
یل یاتار طوفان یاتار - یاتماز تیراختور بایراقی

Soccerlover
12-12-2009, 01:43
دو ضربه به تیر دروازه و البته یک بازی برتر و زیبا.
ذوب تیم با تجربیه و ما فقط بدشانس بودیم جلوی این تیم. با ابن همه می شه گفت در یک لیگ 18 تیمی که 34 بازی در اون انجام می شه یکی دو باخت زیاد مهم نیستن.

بازی بعدی در برابرشاهین بوشهر ودر تبریز خواهد بود. شاهینی که امروز در یک بازی عجیب سایپای مایلی کهن رو شکست داد. باید ببینیم جلوی 80 هزار نفر چه خواهند کرد.

amini_bio
13-12-2009, 10:58
اميدوارم فصل بعد شرداري تبريز را هم توي ليگ برتر بينيم.

Ronaldinho80
18-12-2009, 17:55
واااااااااااااااااااااااا ااااااای بازهم تو تبریز امتیاز از دست دادیم اخه چرا باید این فرصت های عالی رو از دست بدیم !
استقلال دیروز امتیاز از دست داده بود و اگه میبردیم میتونستیم بریم بالا ولی حیف بازم مساوی کردیم .
حیف اینهمه پول که به این کرار جاسم عراقی دادند ، لامسب یه استپ و یه پاس درست هم نداد ، یه موقیت 100% که دیگه هر بازیکنی اون رو گل میکرد رو هم خراب کرد .
ولی هرچی باشه : یاشاسن تراختور ...!

forza_juve
18-12-2009, 20:26
باز هم کرار خوب بود . پولادی اعصابمونو به هم ریخت ~x( حیف شد باید این بازی رو می بردیم . امروز من تو جایگاه نشسته بودم واقعا تماشاگرا مایه گذاشتن . امروز هیچ کدوم از بازیکنا رو فرم نبودن .

sajad_shahin999
19-12-2009, 10:41
من ديروز از 2 چيز ناراحت شدم
1_ داوري اين خداداد افشاريان كه اگه خودتون هم انصاف داشته باشيد متوجه شديد كه يك طرفه قضاوت كرد
2_سايت هوادارانتون كه ادعاي فرهنگ ميكنه اجازه ميده كه هر غير انساني بياد توش نظر بده و به بدترين شكل ناسزا و فحش به تيم شاهين و هوادارانشون بكنه

Ronaldinho80
19-12-2009, 11:30
من ديروز از 2 چيز ناراحت شدم
1_ داوري اين خداداد افشاريان كه اگه خودتون هم انصاف داشته باشيد متوجه شديد كه يك طرفه قضاوت كرد
2_سايت هوادارانتون كه ادعاي فرهنگ ميكنه اجازه ميده كه هر غير انساني بياد توش نظر بده و به بدترين شكل ناسزا و فحش به تيم شاهين و هوادارانشون بكنه

دوست عزیز در مورد قضاوت افشاریان باید خدمتت عرض کنم ما که چیز خاصی ندیدم ، در شمن تراکتور یکی از تیم هایی هست که اگه داوری های منصفانه براش میشد الان اینجای جدول نبود .
در مورد سایت هوادران هم باید بگم که سایت فیفا واسه حذف کامنت های نامناسب یک روز وقت صرف میکنه چه برسه به سایت تراکتور ! دیگه مسولان سایت که نمی تونن هر لحظه اون همه نظر رو چک کنند ولی اگه توهینی به شما شده من به عنوان یک هوادار تراکتور از شما عذر میخوام .

maxpower00062
19-12-2009, 12:20
تصویری از دو دختر هوادار تراکتورسازی تبریز ([Only registered and activated users can see links] 8%a7%d8%b2%db%8c-%d8%aa/)

تقدیم به هواداران تبریزی>:D<

forza_juve
05-01-2010, 19:56
کجایند آقایان مدعی اخلاق ؟
ضداخلاقی ترین قرارداد فوتبال ایرانی در آبادان
نويسنده : آرش رستم‌نمدي
چشم تمام مدعيان اخلاق در فوتبال ايران روشن كه مثل آب خوردن تمام معيارهاي اخلاقي حرفه‌اي و جوانمردي زير پا گذاشته مي‌شود و هيچ كس مقابل اين بي‌اخلاقي عيان دم نمي‌زند.
به اروپايي‌ها و بي‌اخلاقي‌هايشان هزار و يك ايراد مي‌گيريم ولي در مملكت خودمان به ناجوانمردانه‌ترين شكل ممكن مربي جذب مي‌شود و آب از آب تكان نمي‌خورد. يك بار سر و ته جريان رفتن فراز كمالوند از تراكتورسازي و پيوستن سريع او به صنعت نفت آبادان را مرور كنيد تا متوجه شويد كجاي اخلاق فوتبال دنيا قرار داريم؟
از چند روز پيش پرونده پيشنهاد تيم زردپوش آباداني به فراز كمالوند روي ويترين رسانه‌ها قرار گرفت، هر چند كه گفته مي‌شود داستان به خيلي قبل‌تر برمي‌گردد و نخستين تماس طرفين به هنگام سفر تراكتورسازي به اهواز براي ديدار با استقلال اين شهر در هفته شانزدهم ليگ‌برتر (نيمه آبان ماه گذشته) برمي‌گردد و بررسي حوادثي كه بعد از آن رخ داده و صحبت‌هاي كمالوند طي اين مدت نشان مي‌دهد كه از آن به بعد اتمسفر اين آقا كاملا تغيير مي‌كند. به صورت مداوم با بازيكنان تيمش دچار مشكل مي‌شود، به رسانه‌هاي محلي گير مي‌دهد، استعفا مي‌دهد و به حالت قهر دو روز هم سر تمرينات تيمش حاضر نمي‌شود و... آنقدر از اين حركات انجام مي‌دهد تا سرانجام مدير باشگاه تراكتورسازي مجبور مي‌شود با رفتن او موافقت كند تا تيمش بيش از اين دچار بحران و مشكلات متعدد حاشيه‌اي نشود.
طبق شنيده‌ها قرار و مدار باشگاه آباداني‌ با كمالوند براي نيم‌فصل ليگ يك بوده ولي با دو باخت متوالي صنعت نفت مقابل سپاهان نوين و پيام مخابرات شيراز اين قضيه تسريع مي‌شود تا دكتر ذوالفقارنسب از هدايت اين تيم استعفا دهد (يا استعفا داده شود) و پروژه جذب جناب كمالوند نهايي شود.
نكته تاسف‌بار اينجاست كه باشگاه‌ داراي مربي يعني صنعت نفت آبادان در زمان حضور ذوالفقارنسب با مربي داراي تيم وارد مذاكره مي‌شود و چنان پيشنهادي ارايه مي‌كند كه آقاي مربي هوايي شده و دل و دين از كف مي‌دهد و تمام اصول و معيارهاي اخلاقي حرفه‌اي هم در اين ميان باد هوا مي‌شوند تا از اين همه خيانت حيران بمانيم.
راستي در اين ميان جواب تماشاگران تراكتورسازي كه با كمترين امكانات و در سخت‌ترين شرايط عاشقانه با تحمل انواع مشقت‌هاي ناشي از سنگ‌نوردي وكوهپيمايي خود را به ورزشگاه يادگار امام (ره) رساندند، چه كسي مي‌دهد؟ آنهايي كه حتي در روز نتيجه نگرفتن تراكتورسازي با شعار عيبي يوخ (عيبي نداره) به كادرفني و بازيكنانش روحيه دادند و در هيچ مسابقه‌اي با كمتر از 50 هزار نفر در ورزشگاه دور افتاده تبريز حاضر نشدند در مقابل اين نمك‌نشناسي و ناسپاسي آقاي كمالوند متحير مانده‌اند كه در كجاي قوانين فوتبال حرفه‌اي چنين اجازه‌اي به يك مربي داده شده است؟
به راستي كجايند مدعيان اخلاق در فوتبال ايراني كه هيچ كدام دم برنمي‌آورند و اين دزدي آشكار در روز روشن را به خود نمي‌گيرند؟ كجايند آقايان منشور اخلاقي كه به آنها بگوييم «اخلاق فوتبال را دودستي بچسبيد و فلان كوچه رفتن آن آقاي مربي را به مقامات انتظامي و قضايي بسپاريد؟» بي‌اخلاقي از اين بالاتر؟ كجاي قوانين و آيين‌نامه‌هاي ساختاري، اجرايي و انضباطي پرتعداد فوتبال ايران به يك باشگاه اجازه داده شده كه با يك مربي شاغل در يك تيم ديگر مذاكره كند؟ آيا كميته انضباطي فدراسيون فوتبال كه نطق رييسش يعني مجتبي شريفي اين روزها بدجوري كور شده است، نمي‌خواهد در مقابل اين قانون‌شكني آشكار واكنش نشان دهد؟ نكند طرفين اينجا هم مي‌خواهند مدعي شوند كه صبح ديروز با كمالوند باب مذاكره را گشوده و بعدازظهر هم برايش جلسه معارفه برگزار كرده‌اند؟ ماهم كه طبيتا دريچه شعورمان بسته است و بايد خود را به ندانستن بزنيم كه هيچ بي‌قانوني و بي‌اخلاقي در اين زمينه صورت نگرفته است! تقصير گربه بوده... پيشته!

forza_juve
16-01-2010, 00:11
"مرگ يك كبوتر قرمز رنگ ، به جرم رنگ قــرمز"

عده اي از طرفداران با توجه به نارضايتي از نتيجه مسابقه در پايان نيمه اول ، سر كبوتر قرمز رنگي رو از بدنش جدا كردند و به سمت پيست دو و ميداني پرتاب كردند. . . واقعا متاسفم.

عكسهاشو ميتونيد ببينيد‌:

لينك عكس اول ([Only registered and activated users can see links])
لينك عكس دوم ([Only registered and activated users can see links])
لينك عكس سوم ([Only registered and activated users can see links])
لينك عكس چهارم ([Only registered and activated users can see links])
لينك عكس پنجم ([Only registered and activated users can see links])
لينك عكس ششم ([Only registered and activated users can see links])
لينك عكس هفتم ([Only registered and activated users can see links])
لينك عكش هشتم (مرگ پرنده) ([Only registered and activated users can see links])

اي كاش ما زميني ها ، انسانيت رو حداقل فراموش نكنيم...!!

YASHASIN AZARBAIJANIN MADANIATLI YARDIMJILARI

با سلام
متاسفانه من که امروز در ورزشگاه بودم شاهد فحاشی هواداران استقلال ( فحشهای نژادپرستانه ) بودم که البته نمونه اش رو قبلا در اصفهان - بوشهر - اهواز دیده بودیم . هزاران عاشق و طرفدار تیراختور که هیچ گونه حمایتی از طرف باشگاه و هیئت فوتبال استان ازشون نمی شه در مقابل تیمی قرار گرفته بود که هوادارانشون به زور التماس و خواهش و تمنا و بیانیه زحمت کشیده بودن و فاصله دو تا خیابون رو طی کرده بودن و به ورزشگاه اومده بودن
متاسفانه تیراختور بازی خوبی رو به نمایش نذاشت و نشون داد که جای خالی یک هافبک طراح حمله در این تیم احساس می شه و جلیلی با وجود بازیهای خوب نتونسته جای پیمنتا رو پر کنه . از سوی دیگر مصدومیت میرشفعیان باعث شد تیم در مرکز دفاع دچار مشکل بشه و دو گل رو روی ضعف این ناحیه دریافت کرد .

YASHASIN AZARBAIJANIN AL GUTLARI

forza_juve
19-01-2010, 00:22
آخه به نظرتون این منطقی به نظر می رسه که طرفدارهای تیمی که تو بازیهای خارج خانه 40 50 هزار تماشاگر داره کمتر از تیمیه که تو بازیهای خانگی 5 هزار ( اون هم به زور ) تماشاگر داره . تراختور تو این فصل فقط 600 700 هزار تماشاگر داشته ....!
ما این بی عدالتی رو می گذاریم به حساب تمام بی عدالتی هایی که ملتمون در طول تاریخ این کشور تجربه کرده . یه روزی نوبت ما هم می شه .

Benjamin Aguero
19-01-2010, 02:05
آخه به نظرتون این منطقی به نظر می رسه که طرفدارهای تیمی که تو بازیهای خارج خانه 40 50 هزار تماشاگر داره کمتر از تیمیه که تو بازیهای خانگی 5 هزار ( اون هم به زور ) تماشاگر داره . تراختور تو این فصل فقط 600 700 هزار تماشاگر داشته ....!
ما این بی عدالتی رو می گذاریم به حساب تمام بی عدالتی هایی که ملتمون در طول تاریخ این کشور تجربه کرده . یه روزی نوبت ما هم می شه .

دوست من دیدی که فردوسی پور آخر برنامه چی گفت!
خداییش به دور از هرگونه تعصب یا هرچیزی دیگه ای میگم. من مطمئنم که توی SMSها دست برده نشده. اینو مطمئن باش! اشتباه شماها اینه که همه رو باهم میشمری! کلی از همون هایی که توی تبریز میرن استادیوم بعدش بلند میشن میان تهران میرن بازی با استقلال رو هم توی آزادی میبینن. شما نباید این ها رو دوبار حساب کنی!
منظورم رو میفهمی؟
پ.ن: بازم میگم به خدا بدون هرگونه تعصب یا احساس خاصی گفتم این حرفم رو.

forza_juve
19-01-2010, 10:08
امشب برنامه نود بالاخره بعد از هفته ها اس ام اسی با عنوان " شما طرفدار کدام تیم هستید؟ " را در برنامه خود معرفی کرد.

طبق اخباریکه از شهر های مختلف اذربایجان دریافت کردیم اکثر اس ام اس های ارسالی علی الخصوص اس ام اس هایی که از طریق سیم کارت های ایرانسل ارسال میشوند به هیچ عنوان به مقصد نمیرسند ( تا ساعت1 بامداد ) ، در صورتی که تا اخر برنامه نود همین منوال ادامه داشته باشد ، مراتب اعتراض خود را به دست اندرکاران برنامه نود طی درخواستی اعلام خواهیم کرد.

خبر فوری : شبکه اس ام اس ایرانسل بطور کامل در شهرهای مختلف اذربایجان قطع می باشد

هم اکنون پس از تماس های مختلف با شهرهای مختلف در شمال غرب کشور به ضرص قاطع میتوانیم بگوییم بیشتر از 90 درصد اس ام اس های ارسالی هواداران به مقصد نرسیده است ( اخرین بروز رسانی : " 2:41 بامداد " )
*خبر مربوط به دیشب هست از سایت تراختورچی
---------------------------------------------------------------------
دوست من دیدی که فردوسی پور آخر برنامه چی گفت!
خداییش به دور از هرگونه تعصب یا هرچیزی دیگه ای میگم. من مطمئنم که توی SMSها دست برده نشده. اینو مطمئن باش! اشتباه شماها اینه که همه رو باهم میشمری! کلی از همون هایی که توی تبریز میرن استادیوم بعدش بلند میشن میان تهران میرن بازی با استقلال رو هم توی آزادی میبینن. شما نباید این ها رو دوبار حساب کنی!
منظورم رو میفهمی؟
پ.ن: بازم میگم به خدا بدون هرگونه تعصب یا احساس خاصی گفتم این حرفم رو.
یعنی همه ی هوادارای تراختور 50 60 هزار نفرن !! که توی همه ی بازیها همشون می رن ورزشگاه !!! دیشب هم همشون با موبایل خودشون و باباشون ( ! ) اس ام اس زدن !!!!

Good bad ugly
19-01-2010, 12:13
من خودم با سه تا خط تو سمنان امتحان کردم هیچکدوم نرفت پس الکی بهونه نیارین
قبول کنین پرسپولیس تو ایران و اسیا پرطرفدارترینه

amini_bio
19-01-2010, 13:35
منم مطمئنم از طرف عادل مشكلي نبوده و اون هيچ تعصبي رو هيچ تيمي نداره.
ولي شبكه مخابرات ديشب خيلي مشكل داشت.
خيلي sms ها سند نميشد.
يك كسايي مثل ما هم كه سند كرديم، دليور دريافت نكرديم.
من منتظر موندم تا ببينم اگه تراكتور رفت تو رقابت با اونا به تراكتور راي بدم.
ولي ديدم اون وضعيته به سپاهان راي دادم

elgoli-tabriz
19-01-2010, 15:36
تقلب به این بزرگی!!!!
برنامه نود در دستان ناپاک

نظرسنجی یا نظرسازی؟؟؟!!

یکی از هزاران سند تقلب در نظرسنجی عادل پرسپولیسی پور

این عکس خود گویای وضعیت نظرسنجی برنامه نود است. اس ام اس هایی که به گزینه 3(تراختور) فرستاده می شود تایید نمی گردند در حالیکه گزینه های 1 و 2 براحتی تایید ارسال می دهند.
کلمه مسابقه که ذاتا اسمش بیانگر عادلانه بودن شرایط آن می باشد،هفته ها بعد از اینکه تیم تراختور شوروحالی به لیگ داد هفته ها بعد از اینکه استادیوم آزادی صددر صد پر شد …هفته هابعد اینکه اکثر مربیان و بازیکنان لیگ برتر به پرهوادار بودن و پور شور بودن تراختوری ها اعتراف کردند.
هفته ها بعد اینکه اکثریت مربیان و بازیکنان به فرهنگ والای تراختوری ها اذعان داشتند…هفته ها و هفته ها و . . با همه بایکوت خبری تراختور ، همه شور و حال این لیگ رو مدیون تراختوری ها بودند، اما آماری که در ۹۰ بر صفحه تلویزیون نشان داد .بیانگر اعلام آمادگی جامعه بی اخلاق فوتبال و رسانه ها برای کوبیدن و نابود کردن این هواداران بود . هوادارنی که از اقصی نقاط آزربایجان تراختور را عاشقانه دوست داشتند ، هوادارانی که نه با بیانیه ، نه با جایزه نه با . . . در شهر های دیگر حضور داشتند.
[/URL]
[URL="[Only registered and activated users can see links]"]منبع :7: ([Only registered and activated users can see links])

forza_juve
19-01-2010, 15:56
من خودم با سه تا خط تو سمنان امتحان کردم هیچکدوم نرفت پس الکی بهونه نیارین
قبول کنین پرسپولیس تو ایران و اسیا پرطرفدارترینه
دوست عزیز ما بهونه نمی یاریم . عقده ی پر طرفدارترین شدن هم نداریم خودمون می دونیم که پرطرفدارترین هستیم و نیازی هم به اثبات این مسئله به شما رو نداریم مسئله بی عدالتیه چون وقتی به گزینه 3 می فرستیم دلیور نمی شه وقتی با همون خط به گزینه ی 2 رای می دیم بعد 1 دقیقه sms می یاد : " گزینه ی شما=2(پرسپولیس) "
نمونه این بی عدالتی ها ما زیاد چشیدیم ( مثل تعطیل کردن وبسایت تراکتورفنز و دستگیری مدیران سایت ) ولی یه روزی صبر ما از این بی عدالتی ها سر خواهد اومد .

این تصویر هم که گویای همه چیز هست .

دارن
19-01-2010, 16:17
با سلام به دوستان...دیشب در برنامه نود شخصیت چیپ و وقیحانه فراز کمالوند بر همه رو شد...اینجانب روز بازی تراکتور و استقلال در استادیوم بودم و به جرات میتونم بگم که حداقل 10هزار نفر از تراکتوریا طرفدار پرسپولیس بودند...اینا خودشونو گم کردند....8 سال لیگ برتر نبودن حالا که اومدن جوگیر شدن...سال 80 بازی پرسپولیس تراکتور تو آزادی طرفدارای تراکتور به 1000 نفر هم نمیرسید.تو بازی های خانگی به زور اون ورزشگاه قدیمیشون پر میشد.............................حالا ادعای پرهوادارترین رو دارند...خنده داره..میگه اس ام اس نمیرسیده..جالبه چطور تو مسابقه اس ام اس قبلی اس ام اس ها خوب میرسیده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟من خودم از هوادارای پرسپولیسی بودم که به تراکتور رای دادم.....هیچ وقت تراکتور به محبوبیت و عظمت پرسپولیس تهران نخواهد رسید..دیشب لذت بردم

ویرایش شد...

forza_juve
19-01-2010, 16:30
با سلام به دوستان...دیشب در برنامه نود شخصیت چیپ و وقیحانه فراز کمالوند بر همه رو شد...اینجانب روز بازی تراکتور و استقلال در استادیوم بودم و به جرات میتونم بگم که حداقل 10هزار نفر از تراکتوریا طرفدار پرسپولیس بودند...اینا خودشونو گم کردند....8 سال لیگ برتر نبودن حالا که اومدن جوگیر شدن...سال 80 بازی پرسپولیس تراکتور تو آزادی طرفدارای تراکتور به 1000 نفر هم نمیرسید.تو بازی های خانگی به زور اون ورزشگاه قدیمیشون پر میشد.............................حالا ادعای پرهوادارترین رو دارند...خنده داره..میگه اس ام اس نمیرسیده..جالبه چطور تو مسابقه اس ام اس قبلی اس ام اس ها خوب میرسیده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟من خودم از هوادارای پرسپولیسی بودم که به تراکتور رای دادم.....هیچ وقت تراکتور به محبوبیت و عظمت پرسپولیس تهران نخواهد رسید..دیشب لذت بردم
مثال شما در مورد سال 80 مثال جالبیه . هوادارهای تیراختور سال 80 کم بودن چون جریان ملی آذربایجان جوان بود و مردم ترک از حقوق مدنی شون اطلاعی نداشتن الان مسئله فرق می کنه .خیلی از هوادارهای تیراختور اصلا از فوتبال سر در نمی یارن اصلا اسم بازیکنهای تیمشونو نمی دونن ولی به نظرتون چرا هوادار تیراختورن ؟ به خاطر اینکه به این تیم به چشم نماد دیارشون آذربایجان نگاه می کنن . داشتن تیم تیراختور کوچکترین و اولیه ترین حق مدنی مردم ترک زبان به شمار می ره . مردمی که مجبورن از دوران کودکی به زبان مادری خودشون لگد بزنن و تمرین کنن چطوری یه زبان بیگانه رو بهتر صحبت کنن تا مورد تمسخر به اصطلاح هم وطنهاشون قرار نگیرن .

POUYA
19-01-2010, 16:44
این هم اعتراف آقا فراز::::::::::::::::::::::::

عقب نشيني عجيب كمالوند در كمتر از 12 ساعت/کمالوند: پرسپولیس پرطرفدارترین تیم ایران است /منظور من این نبود که اس‌ام‌اس‌های طرفداران تراکتور عمدا نمی‌رسد

فراز کمالوند سرمربی تراکتورسازی در برنامه دوشنبه‌شب 90 با عادل فردوسی‌پور دچار چالش شد و در مورد مسابقه نظرسنجی این برنامه با لحنی اعتراض‌آمیز حرف‌هایش را مطرح کرد و معتقد بود که این نظرسنجی واقعی نیست.کمالوند در جملات خود به عادل فردوسی‌پور تاکید کرد که نظرسنجی واقعی نیست و طرفداران تراکتور بیشتر هستند. او حتی در قسمتی از جملات خود به این موضوع اشاره کرد که فردوسی‌پور پرسپولیسی است و خودش آمار نظرسنجی را عوض می‌کند تا پرسپولیس در همه نظرسنجی‌ها اول باشد. کمالوند که در این برنامه بارها با فردوسی‌پور جروبحث کرد توضیحاتی را در این مورد ارائه داد و نکته قابل توجه این بود که او با صراحت اعلام کرد که پرسپولیس پرطرفدارترین تیم ایران است. در ضمن کمالوند تاکید کرد که نتوانست به طور کامل حرف‌هایش را در برنامه 90 بزند و منظورش را به درستی برساند.کمالوند ابتدا در پاسخ به این سئوال که چرا سعی داشتید نظرسنجی را زیر سئوال ببرید، می‌گوید: «اصلا چنین بحثی مطرح نبود. من به عادل فردوسی‌پور گفتم که بسیاری از طرفداران تراکتور در تبریز و جاهای دیگر به من اس‌ام‌اس می‌دهند و می‌گویند که ما نمی‌توانیم در این نظرسنجی شرکت کنیم و سیستم ارسال اس‌ام‌اس در تبریز با مشکل مواجه شده بود. من بر همین اساس گفتم که این نظرسنجی‌ را قبول ندارم و اصلا منظورم این نبود که اس‌ام‌اس‌ها عمدا به این برنامه ارسال نمی‌شود. مشکلاتی به وجود آمده بود و همین موضوع باعث شد تا خیلی از طرفداران تراکتور نتوانند در این نظرسنجی شرکت کنند و به همین دلیل گفتم که آمار واقعی نیست.»سرمربی تراکتور در پاسخ به این سئوال که آیا معتقدید تراکتورسازی از پرسپولیس پرطرفدارتر است، می‌گوید: «اول باید یک بحث را مطرح کنم. چطور امکان دارد تیمی که در استادیوم آزادی 50 هزار تماشاگر دارد در نظر سنجی 90 فقط 150 هزار شرکت‌کننده داشته باشد. من گفتم که یک پرسپولیسی هستم و خانواده ما هم پرسپولیسی است و از این موضوع ابایی ندارم ولی باید بگویم که در نظرسنجی برنامه 90 اگر اس‌ام‌اس‌ها از تبریز می‌رسید تراکتورسازی تا 30 درصد رای می‌آورد ولی هیچ وقت مدعی نیستم که تراکتورسازی پرطرفدارترین تیم ایران است. من از بچگی پرسپولیسی بودم و این موضوع را نمی‌توانم نفی کنم که این تیم پرطرفدارترین تیم ایران است. الان هم که سرمربی تراکتور هستم اگر تیمم شانس قهرمانی داشته باشد مطمئن باشید که برای پرسپولیس نذر می‌کنم تا قهرمان شوم.»کمالوند در ادامه می‌گوید: «فردوسی‌پوردر قسمتی از حرف‌هایش گفت که در شماره‌های 914 حدود 80درصد به تراکتور رای داده‌اند ولی من معتقدم که صددرصد به تراکتور رای داده‌اند چون امکان ندارد که در تبریز یک نفر فوتبالی باشد و تیم اولش تراکتور نباشد مثل آبادان که صنعت نفت محبوب‌ترین تیم است. من به هیچ عنوان قصد نداشتم این موضوع را عنوان کنم که این نظرسنجی عمدا عوض می‌شود و به عدالت عادل فردوسی‌پور هم شک ندارم.» وی در پاسخ به این سئوال که فکر نمی‌کنید مطرح کردن این موضوع که فردوسی‌پور پرسپولیسی است غیرحرفه‌ای بود، تاکید می‌کند: «به نظر من هیچ ایرادی ندارد و خیلی مواقع رئیس‌جمهور‌ها هم اعلام می‌کنند که طرفدار فلان تیم هستند. در ضمن من اول خودم را گفتم که پرسپولیسی هستم.»کمالوند ادامه می‌دهد: «فردوسی‌پور بسیار باهوش و تحصیل‌کرده است و زمانی که در فوتبال ایران به دنبال اطلاعات بود هیچکس نمی‌دانست که فوتبال اروپا چه معنایی دارد. اتفاقا او مثل اسمش عدالت دارد ولی مشکل من در برنامه 90 این بود که عادل نمی‌گذاشت حرف‌هایم را بزنم. من باز هم می‌گویم که منظورم از قبول نداشتن نظرسنجی این نبود که عمدا مشکلاتی وجود دارد فقط منظورم این بود که سیستم ارسال اس‌ام‌اس در تبریز دچار مشکل شده بود و همین موضوع باعث شد تا تراکتور رای کمی بیاورد.»سرمربی تراکتور تاکید می‌کند: «بحث و چالش ما هم از زمانی آغاز شد که فردوسی‌پور بحث زادگاه مرا مطرح کرده من به هیچ عنوان و در هیچ مصاحبه‌ای نگفته‌ام که در آبادان به دنیا آمده‌ام من گفتم که پدر و مادرم اهل آبادان هستند و در این شهر به دنیا آمده‌اند و پدرم هم کارمند شرکت نفت بوده است. من هم در لرستان به دنیا آمده‌ام و نمی‌دانم این موضوع کجایش مبهم است که این حرف و حدیث‌ها را درست می‌کنند.» کمالوند در پایان حرف‌هایش می‌گوید: «تا به امروز هرکس حرفی می‌زد می‌خواستم جوابش را بدهم ولی فکر می‌کنم این موضوع تمرکزم را به هم می‌ریزد. از حالا به بعد حداقل تا یک ماه مصاحبه نخواهم کرد و فقط در کنفرانس مطبوعاتی حرف‌هایم را خواهم زد.»

من نمیدونم وقتی خود مربیتون اعتراف کرده وقتی کل مردم ایران این اختلاف فاحش 40% رو دیدن؟
چرا داری زور الکی میزنی؟
مثلا میخوای چی رو ثابت کنی؟

forza_juve
19-01-2010, 16:56
این هم اعتراف آقا فراز::::::::::::::::::::::::

عقب نشيني عجيب كمالوند در كمتر از 12 ساعت/کمالوند: پرسپولیس پرطرفدارترین تیم ایران است /منظور من این نبود که اس‌ام‌اس‌های طرفداران تراکتور عمدا نمی‌رسد

فراز کمالوند سرمربی تراکتورسازی در برنامه دوشنبه‌شب 90 با عادل فردوسی‌پور دچار چالش شد و در مورد مسابقه نظرسنجی این برنامه با لحنی اعتراض‌آمیز حرف‌هایش را مطرح کرد و معتقد بود که این نظرسنجی واقعی نیست.کمالوند در جملات خود به عادل فردوسی‌پور تاکید کرد که نظرسنجی واقعی نیست و طرفداران تراکتور بیشتر هستند. او حتی در قسمتی از جملات خود به این موضوع اشاره کرد که فردوسی‌پور پرسپولیسی است و خودش آمار نظرسنجی را عوض می‌کند تا پرسپولیس در همه نظرسنجی‌ها اول باشد. کمالوند که در این برنامه بارها با فردوسی‌پور جروبحث کرد توضیحاتی را در این مورد ارائه داد و نکته قابل توجه این بود که او با صراحت اعلام کرد که پرسپولیس پرطرفدارترین تیم ایران است. در ضمن کمالوند تاکید کرد که نتوانست به طور کامل حرف‌هایش را در برنامه 90 بزند و منظورش را به درستی برساند.کمالوند ابتدا در پاسخ به این سئوال که چرا سعی داشتید نظرسنجی را زیر سئوال ببرید، می‌گوید: «اصلا چنین بحثی مطرح نبود. من به عادل فردوسی‌پور گفتم که بسیاری از طرفداران تراکتور در تبریز و جاهای دیگر به من اس‌ام‌اس می‌دهند و می‌گویند که ما نمی‌توانیم در این نظرسنجی شرکت کنیم و سیستم ارسال اس‌ام‌اس در تبریز با مشکل مواجه شده بود. من بر همین اساس گفتم که این نظرسنجی‌ را قبول ندارم و اصلا منظورم این نبود که اس‌ام‌اس‌ها عمدا به این برنامه ارسال نمی‌شود. مشکلاتی به وجود آمده بود و همین موضوع باعث شد تا خیلی از طرفداران تراکتور نتوانند در این نظرسنجی شرکت کنند و به همین دلیل گفتم که آمار واقعی نیست.»سرمربی تراکتور در پاسخ به این سئوال که آیا معتقدید تراکتورسازی از پرسپولیس پرطرفدارتر است، می‌گوید: «اول باید یک بحث را مطرح کنم. چطور امکان دارد تیمی که در استادیوم آزادی 50 هزار تماشاگر دارد در نظر سنجی 90 فقط 150 هزار شرکت‌کننده داشته باشد. من گفتم که یک پرسپولیسی هستم و خانواده ما هم پرسپولیسی است و از این موضوع ابایی ندارم ولی باید بگویم که در نظرسنجی برنامه 90 اگر اس‌ام‌اس‌ها از تبریز می‌رسید تراکتورسازی تا 30 درصد رای می‌آورد ولی هیچ وقت مدعی نیستم که تراکتورسازی پرطرفدارترین تیم ایران است. من از بچگی پرسپولیسی بودم و این موضوع را نمی‌توانم نفی کنم که این تیم پرطرفدارترین تیم ایران است. الان هم که سرمربی تراکتور هستم اگر تیمم شانس قهرمانی داشته باشد مطمئن باشید که برای پرسپولیس نذر می‌کنم تا قهرمان شوم.»کمالوند در ادامه می‌گوید: «فردوسی‌پوردر قسمتی از حرف‌هایش گفت که در شماره‌های 914 حدود 80درصد به تراکتور رای داده‌اند ولی من معتقدم که صددرصد به تراکتور رای داده‌اند چون امکان ندارد که در تبریز یک نفر فوتبالی باشد و تیم اولش تراکتور نباشد مثل آبادان که صنعت نفت محبوب‌ترین تیم است. من به هیچ عنوان قصد نداشتم این موضوع را عنوان کنم که این نظرسنجی عمدا عوض می‌شود و به عدالت عادل فردوسی‌پور هم شک ندارم.» وی در پاسخ به این سئوال که فکر نمی‌کنید مطرح کردن این موضوع که فردوسی‌پور پرسپولیسی است غیرحرفه‌ای بود، تاکید می‌کند: «به نظر من هیچ ایرادی ندارد و خیلی مواقع رئیس‌جمهور‌ها هم اعلام می‌کنند که طرفدار فلان تیم هستند. در ضمن من اول خودم را گفتم که پرسپولیسی هستم.»کمالوند ادامه می‌دهد: «فردوسی‌پور بسیار باهوش و تحصیل‌کرده است و زمانی که در فوتبال ایران به دنبال اطلاعات بود هیچکس نمی‌دانست که فوتبال اروپا چه معنایی دارد. اتفاقا او مثل اسمش عدالت دارد ولی مشکل من در برنامه 90 این بود که عادل نمی‌گذاشت حرف‌هایم را بزنم. من باز هم می‌گویم که منظورم از قبول نداشتن نظرسنجی این نبود که عمدا مشکلاتی وجود دارد فقط منظورم این بود که سیستم ارسال اس‌ام‌اس در تبریز دچار مشکل شده بود و همین موضوع باعث شد تا تراکتور رای کمی بیاورد.»سرمربی تراکتور تاکید می‌کند: «بحث و چالش ما هم از زمانی آغاز شد که فردوسی‌پور بحث زادگاه مرا مطرح کرده من به هیچ عنوان و در هیچ مصاحبه‌ای نگفته‌ام که در آبادان به دنیا آمده‌ام من گفتم که پدر و مادرم اهل آبادان هستند و در این شهر به دنیا آمده‌اند و پدرم هم کارمند شرکت نفت بوده است. من هم در لرستان به دنیا آمده‌ام و نمی‌دانم این موضوع کجایش مبهم است که این حرف و حدیث‌ها را درست می‌کنند.» کمالوند در پایان حرف‌هایش می‌گوید: «تا به امروز هرکس حرفی می‌زد می‌خواستم جوابش را بدهم ولی فکر می‌کنم این موضوع تمرکزم را به هم می‌ریزد. از حالا به بعد حداقل تا یک ماه مصاحبه نخواهم کرد و فقط در کنفرانس مطبوعاتی حرف‌هایم را خواهم زد.»

من نمیدونم وقتی خود مربیتون اعتراف کرده وقتی کل مردم ایران این اختلاف فاحش 40% رو دیدن؟
چرا داری زور الکی میزنی؟
مثلا میخوای چی رو ثابت کنی؟
اولا نمی خواستم جوابتون رو بدم چون ادبیات شما در شان این سایت نیست ( البته قبلا هم از شما چنین ادبیاتی رو تو سایت دیدیم )
این آقا خودش داره می گه من پرسپولیسیم و توی همین مصاحبه هم به نوعی مطرح کرده که دلیل مشاجره ش با فردوسی پور به خاطر مطرح کردن مسائل مربوط به محل تولدشه نه تیراختور . ایشون اگه یک درصد روی تیم تعصب داشت که وسط فصل تیم رو به خاطر پول صنعت نفت ول نمی کرد .

POUYA
19-01-2010, 17:28
ادبیات من به خودم مربوطه !
فکر نمیکنم مشکلی داشته باشه!
همه ایران دارن دروغ میگن
سرمریبیتون هم داره دروغ میگه
فقط شما راست میگید!
منطق از سر و روتون میباره

only red
19-01-2010, 17:43
من هم هر چی با ایرانسل به گزینه 5 فرستادم دلیورد نشد! ولی با خط های اعتباری
و دائمی راحت پیام میرسید من فکر کنم از شلوغی خط ها بوده وگرنه چیز خاص دیگه ای نبوده.

Benjamin Aguero
19-01-2010, 17:47
اولا نمی خواستم جوابتون رو بدم چون ادبیات شما در شان این سایت نیست ( البته قبلا هم از شما چنین ادبیاتی رو تو سایت دیدیم )
این آقا خودش داره می گه من پرسپولیسیم و توی همین مصاحبه هم به نوعی مطرح کرده که دلیل مشاجره ش با فردوسی پور به خاطر مطرح کردن مسائل مربوط به محل تولدشه نه تیراختور . ایشون اگه یک درصد روی تیم تعصب داشت که وسط فصل تیم رو به خاطر پول صنعت نفت ول نمی کرد .

دوست من امیدوارم که کل حرف هام رو بخونی
ببین خدا وکیلی بدون هیچ تعصبی میگم.
در اینکه تراکتور طرفدار خیلی زیاد داره اصلا شکی نیست. اینو من یکی مطمئنم. دلیلش رو هم که خودت گفتی توی پست قبلیت.
ولی باید آدم چند نکته رو در نظر داشته باشه
یکی اینکه آذری تو کشور زیاده! خب درست! ولی مگه کل کشور آذری ن؟!!
دوباره میگم آذری زیاد هست! ولی این دلیل نمیشه که مثلا کل کشور 50 درصدشون طرفدار تراکتور باشن! یا به گفته ی بعضی از همین هم ولایتی هاتون توی جهان پر طرفدارترین باشن!
ما که نمیگیم ترکها غلط کردن! همه ی این هایی که اومدن استادیوم اصلا پرسپولیسی بودن ربطی به تراکتور نداشتن!!! همه میدونیم که طرفدارای تراکتور توی لیگ امسال ترکوندن! کسی منکر این نیست که. ولی آخه شما برو توی کل کشور بپرس ببین طرفدارای استقلال پرسپولیس بیشترن یا آذری ها! (اگه یگیم که کل آذری زبان های های ایران طرفدار فوتبالن و طرفدار تراکتور هم هستن همه.)
یه مساله ی دیگه اینکه باید توجه داشت که توی 2 ساعت 2 ساعت و نیم برنامه 2.7 میلیون نفر sms فرستادن! میدونی این یعنی چقدر؟!!! خیلی زیاده! خب مگه سیستم اینا چقدر ظرفیت داره؟! خب معلومه که خط ها شلوغ میشه. شما نباید انتظار داشته باشی که تا ارسال میکنی سریع دلیور بشه! وقتی اون حجم sms داره ارسال میشه برای اینکه شما بتونی بفرستی فقط باید یک لحظه سیستم برای شما یکی جا باز بکنه تا شما بتونی بفرستی. حالا شما اومدی تا بحال 200 بار شماره 3 رو فرستادی ولی سیستم شلوغ بوده به محض اینکه سیستم خلوت شده شما یک بار برای امتحان شماره 2 رو فرستادی که همون هم از شانس شما دلیور شده!!!!
آدم نباید اینقدر بدبین باشه دوست من! واقع بینانه نگاه کن.
تازه یه نکته دیگه هم هست! من میدونم که اینقدر علاقه به تراکتور تو تبریز زیاده که به محض اینکه سوال نظر سنجی اعلام شده همه ی مردم بلافاصله شروع کردن به sms دادن از تبریز. خب حالا مگه خود استان آذربایجان شرقی چقدر ظرفیت داره؟! خب معلومه که سیستم به مشکل میخوره. چون علاوه بر اینکه خط ها توی کل ایران و خصوصا تهران شلوغه ظرفت استان شما هم خیلی شلوغه. خب اینا میره رو هم میشه این!
تازه اقای کمالوند هم که میبینی چی گفته! از نظر من راست میگه خب! سیستم توی تبریز شلوغ بوده. اگر نبوده 30 درصد هم بیشتر میشدن تراکتوری ها. ولی خب چیکارش میشه کرد؟!
و اما درمورد جمله ی اخرت:
نه دیگه این نشد دیگه! تا وقتی کمالوند حرفی زد که خوشتون اومد (مثل صحبت های دیشبش تو 90) شما ازش خوشتون میاد. ولی به محض اینکه حرف حساب میزنه که یک کم موافق نظرتون نیست حرف های دیگه رو میزنید.
اگر درست به صحبت های امروزش دقت کنی میفهمی که واقعا حرف درستی زده و خیلی هم موافقتون حرف زده. نه کسی رو زیر سوال برده نه هیچی. و صراحتا گفته که طرفدارای تراکتور از اونی که دیشب دیدیم خیلی بیشتر بودن.

در آخر هم بگم که خوشحال میشم اگه بفهمم که نظرت راجع به حرف هام چیه.
موفق باشی.

forza_juve
19-01-2010, 19:12
دوست من امیدوارم که کل حرف هام رو بخونی
ببین خدا وکیلی بدون هیچ تعصبی میگم.
در اینکه تراکتور طرفدار خیلی زیاد داره اصلا شکی نیست. اینو من یکی مطمئنم. دلیلش رو هم که خودت گفتی توی پست قبلیت.
ولی باید آدم چند نکته رو در نظر داشته باشه
یکی اینکه آذری تو کشور زیاده! خب درست! ولی مگه کل کشور آذری ن؟!!
دوباره میگم آذری زیاد هست! ولی این دلیل نمیشه که مثلا کل کشور 50 درصدشون طرفدار تراکتور باشن! یا به گفته ی بعضی از همین هم ولایتی هاتون توی جهان پر طرفدارترین باشن!
ما که نمیگیم ترکها غلط کردن! همه ی این هایی که اومدن استادیوم اصلا پرسپولیسی بودن ربطی به تراکتور نداشتن!!! همه میدونیم که طرفدارای تراکتور توی لیگ امسال ترکوندن! کسی منکر این نیست که. ولی آخه شما برو توی کل کشور بپرس ببین طرفدارای استقلال پرسپولیس بیشترن یا آذری ها! (اگه یگیم که کل آذری زبان های های ایران طرفدار فوتبالن و طرفدار تراکتور هم هستن همه.)
یه مساله ی دیگه اینکه باید توجه داشت که توی 2 ساعت 2 ساعت و نیم برنامه 2.7 میلیون نفر sms فرستادن! میدونی این یعنی چقدر؟!!! خیلی زیاده! خب مگه سیستم اینا چقدر ظرفیت داره؟! خب معلومه که خط ها شلوغ میشه. شما نباید انتظار داشته باشی که تا ارسال میکنی سریع دلیور بشه! وقتی اون حجم sms داره ارسال میشه برای اینکه شما بتونی بفرستی فقط باید یک لحظه سیستم برای شما یکی جا باز بکنه تا شما بتونی بفرستی. حالا شما اومدی تا بحال 200 بار شماره 3 رو فرستادی ولی سیستم شلوغ بوده به محض اینکه سیستم خلوت شده شما یک بار برای امتحان شماره 2 رو فرستادی که همون هم از شانس شما دلیور شده!!!!
آدم نباید اینقدر بدبین باشه دوست من! واقع بینانه نگاه کن.
تازه یه نکته دیگه هم هست! من میدونم که اینقدر علاقه به تراکتور تو تبریز زیاده که به محض اینکه سوال نظر سنجی اعلام شده همه ی مردم بلافاصله شروع کردن به sms دادن از تبریز. خب حالا مگه خود استان آذربایجان شرقی چقدر ظرفیت داره؟! خب معلومه که سیستم به مشکل میخوره. چون علاوه بر اینکه خط ها توی کل ایران و خصوصا تهران شلوغه ظرفت استان شما هم خیلی شلوغه. خب اینا میره رو هم میشه این!
تازه اقای کمالوند هم که میبینی چی گفته! از نظر من راست میگه خب! سیستم توی تبریز شلوغ بوده. اگر نبوده 30 درصد هم بیشتر میشدن تراکتوری ها. ولی خب چیکارش میشه کرد؟!
و اما درمورد جمله ی اخرت:
نه دیگه این نشد دیگه! تا وقتی کمالوند حرفی زد که خوشتون اومد (مثل صحبت های دیشبش تو 90) شما ازش خوشتون میاد. ولی به محض اینکه حرف حساب میزنه که یک کم موافق نظرتون نیست حرف های دیگه رو میزنید.
اگر درست به صحبت های امروزش دقت کنی میفهمی که واقعا حرف درستی زده و خیلی هم موافقتون حرف زده. نه کسی رو زیر سوال برده نه هیچی. و صراحتا گفته که طرفدارای تراکتور از اونی که دیشب دیدیم خیلی بیشتر بودن.

در آخر هم بگم که خوشحال میشم اگه بفهمم که نظرت راجع به حرف هام چیه.
موفق باشی.
قبول دارم خط ها شلوغ بودن ظرفیت برنامه برای این همه sms کافی نبود ولی آخه وقتی می نویسیم گزینه 2 یک دقیقه بعدش برنامه بهمون sms می ده که گزینه ی شما فلان تیمه ولی وقتی گزینه ی 3 رو می فرستیم دلیور نمی شه ! ( عکسی از این ادعای من آپلود شده و این مسئله کاملا مستند هست ) پس شلوغی خطهای برنامه و سیستم مخابرات برای غیر سرخابی ها هستش . چرا برای گزینه 1 و 2 این اتفاق نیفتاد ؟؟
اصلا ما قبول کردیم پرسپولیس پرطرفدارترین تیم ایرانه ولی حداقل بیاین تو یه نظرسنجی سالم این موضوع رو اثبات کنید .
من هیچ وقت از کمالوند حمایت نکردم و نخواهم کرد . کل هوادارهای تیراختور صادقانه این فرد رو حمایت کردن و در هیچ شرایطی تنهاش نگذاشتن تا اینکه ایشون تیم ما رو به پول ترجیح داد . موضع ایشون از چندین هفته ی پیش نسبت به تیم مشخص شده و من نیازی نمی بینم که ازشون حمایت کنم .
ادبیات من به خودم مربوطه !
فکر نمیکنم مشکلی داشته باشه!
همه ایران دارن دروغ میگن
سرمریبیتون هم داره دروغ میگه
فقط شما راست میگید!
منطق از سر و روتون میباره
زمانی به خودتون مربوطه که راجب خودتون نظر بدین نه دیگران .
در ضمن من کسی رو متهم به دروغ گویی نکردم من فقط یه عده مسائلی رو که اتفاق افتاده بود رو گفتم همین . ادعای منطق هم ندارم ولی اگه دروغ می گم بهم ثابت کنید .

seedorf10
19-01-2010, 19:56
مثال شما در مورد سال 80 مثال جالبیه . هوادارهای تیراختور سال 80 کم بودن چون جریان ملی آذربایجان جوان بود و مردم ترک از حقوق مدنی شون اطلاعی نداشتن الان مسئله فرق می کنه .خیلی از هوادارهای تیراختور اصلا از فوتبال سر در نمی یارن اصلا اسم بازیکنهای تیمشونو نمی دونن ولی به نظرتون چرا هوادار تیراختورن ؟ به خاطر اینکه به این تیم به چشم نماد دیارشون آذربایجان نگاه می کنن . داشتن تیم تیراختور کوچکترین و اولیه ترین حق مدنی مردم ترک زبان به شمار می ره . مردمی که مجبورن از دوران کودکی به زبان مادری خودشون لگد بزنن و تمرین کنن چطوری یه زبان بیگانه رو بهتر صحبت کنن تا مورد تمسخر به اصطلاح هم وطنهاشون قرار نگیرن .

دوست عزیز این حرفی که شما میزنی رو به من بگو کدوم ادم عاقلی در کدوم کتابش گفته ؟؟؟؟
سرزمین مادری ایرانه نه آذربایجان و تهران و اصفهان و خوزستان و کردستان و ... ، زبان مادری هم فارسیه نه چیز دیگه ای اونی که شما میگی زبان محلیه و در جای خودش احترام خودش رو داره ، اصلا شما موقعی که این حرفو زدی به این فکر کردی که اگر فارسی بلد نبودی چطور میخواستی تو جامعه کار کنی ؟؟!!!!!
من متعجبم از شما ، اون بحث خود مختاری و استقلال طلبی که خیلی وقته بحثش تموم شده ست حتی کردها هم دیگه چنین ادعایی ندارن حتی ما خوزستانی ها هم که یه زمانی عده ای مون خواستار این بودن دیگه چنین چیزی نمیخوان ،
بهمن قبادی فیلم ساز کرد زبانه که همه فیلم هاش تو ایران توقیف شده چون همه ش از مشکلات کرد ها و ظلم هایی که بهش شده ست ولی توی یکی از جشنواره های بین المللی توی اروپا گفت من به عنوان یک کرد حاظر نیستم یک زره از خاک ایران جدا بشه ،
آخه پسر خوب اگر قرار باشه هر کس کل اهمیت زندگی جمعی رو فراموش کنه و به فکر خودش باشه که سنگ رو سنگ بند نمیشه ، خوزستان بیشترین نفت و گاز کشور رو داره میده همینطور آب و البته که بزگترین پالایشگاه و پتروشیمی و شرکت های نفت و چاه های نفت اونجاست ، همین پدر و مادر مربیتون هم که گفتن کجا کار میکردن ، یعنی اگر قرار باشه یک درصد از این پول ها صرف خود خوزستان بشه خوزستان قطعا از دوبی جلو نزنه با اون برابری میکنه ، خیلی ها هم تو خوزستان دوست دارن که خوزستان خود مختار بشه ولی من یکی تا حالا نخواستم حتی یک زره از خاک ایران جدا بشه و همیشه هم میگم سرزمین مادری ایرانه و بس بقیه هم فقط مرزبندی رو نقشه ست وگرنه فرقی وجود نداره ، حالا شما با کمال وقاحت میگی که زبان فارسی یک زبان بیگانه ست ؟؟؟؟؟!!!!!!! اصلا برو ببین بزرگان تاریخ آذربایجان کدومشون خودشون رو جدا از مردم ایران و زبان فارسی دونسته اند ؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!
تو اروپا کشورها مرز ها رو برداشته اند و ادم میتونه راحت به هر کجا که میخواد بره و واقعا مرزی وجود نداره و چیزی به نام این کشور یا اون کشور وجود نداره هر وقت بحثی میشه اسم اروپا به وسط میاد از اون طرف آمریکایی ها هم دارن همینکار رو میکنن با مکزیک و ... اونوقت یکی مثل جنابعالی میاد میگه آذربایجان فارس نیست و ایران بیگانه ست :164:
دقیقا همون چیزی که سالیان درازه که دشمنان ایران میخوان ، از هم گسستگی ایرانیها برای آسانی شکست اونها :164:
شاید این فکر شما هیچی نباشه ، شما الان در حال حاظر هیچ کاری نمیتونی بکنی ، حتی تیمتون تراکتور هم مثل بارسلونا نیست که بیاد از ایالت کاتالونیا دفاع بکنه و قهرمان بشه و ...
ولی باز هم این که یک ایرانی اینطور فکر کنه که ایران بیگانه ست براش واقعا قلبم رو بدرد میاره :164:

در ضمن یه نگاهی به اصالت بزرگترین مقام های کشور بندازی میفهمی که اونا کجایی هستن و اگر ظلمی تو کشور اتفاق میفته حق اعتراض غیر آذری ها بیشتره چون فعلا ریش و قیچی دست آذری هاست :1:
کل کشور دست آذری هاست شما اعتراض هم داری ، همین آقایی که فوتبال ایران رو گند زده بهش این چند ساله باعث شد در عجیب ترین نتیجه ما به عربستان تو تهران ببازیم اون هم همکیش شماست :1:

در مورد این آمار هم نه قصد کلکل دارم نه چیزی ، این حرفی که میزنم هم به دور از اون ملتمون و ملت قهرمان آذربایجان یاشاسین و ... اول بهش فکر کن ،
اگر منظورت خارج از خانه تهرانه که شما فکر میکنید جمعیت ترک های تهران کمتر از یکی دو میلیون هستن ؟! خوب معلومه که ترک ها توی تهران زیاد هستن ،
خوب حالا بحث اینه که شما فقط ورزشگاه رو میبنی ، تیم تراکتور اگر همه بازی ها هم ببازه بازم براش تماشاچی میاد ولی پرسپولیس اگر بد نتیجه بگیره براش تماشاگر نمیاد ، اینو در نظر داشته باش که مثلا پرسپولیس خوب کار نمیکنه و تماشاگراش نمیان ورزشگاه ولی دلیل نمیشه که هواردارش نیستن ، مثلا من الان جنوب کشورم و طرفدار پرسپولیسم و مثلا برای اون اس ام اس زدم ولی تا حالا یه بار هم ورزشگاه آزادی نرفتم ،
بعد اون 700 هزار نفر هم که کلا یه حرفیه که طبق هیچ آماری نمیشه منطقی دونستش ، تیم آ ث میلان با 300 میلیون هوادار رسمی پر طرفدار ترین تیم جهانه در حالی که توی آمار ورزشگاه آمار تماشاچی هاش اون فصلی که قهرمان شد 60 هزار تماشاچی بود !!! یعنی از تیمی مثل بارسا کمتر بود !!!
این هفتصد هزار که شخص شاخص نبودن هر کدوم دوبار سه بار یا ... اومدن شما میگی 700 هزار !!! خوب شما باید حساب کنی همه بازی ها رو جمع بزنی بعد تقسیم بر تعدادش کنی که میانگین بگیری ، تازه بازم باید حواسمون به اون تیکه که مثال زدم باشه که این تماشاگرانی که به ورزشگاه میان ملاک مقدار هوادار نیست ،

در مورد هوادارا موقعی که مربیتون اومد آبادان یه چیزی گفت که اونو اینجا نمیگم که شلوغ نشه ولی خواستی بهم پ.خ بده تا بگم چی گفت ،

forza_juve
19-01-2010, 20:31
دوست عزیز این حرفی که شما میزنی رو به من بگو کدوم ادم عاقلی در کدوم کتابش گفته ؟؟؟؟
سرزمین مادری ایرانه نه آذربایجان و تهران و اصفهان و خوزستان و کردستان و ... ، زبان مادری هم فارسیه نه چیز دیگه ای اونی که شما میگی زبان محلیه و در جای خودش احترام خودش رو داره ، اصلا شما موقعی که این حرفو زدی به این فکر کردی که اگر فارسی بلد نبودی چطور میخواستی تو جامعه کار کنی ؟؟!!!!!
من متعجبم از شما ، اون بحث خود مختاری و استقلال طلبی که خیلی وقته بحثش تموم شده ست حتی کردها هم دیگه چنین ادعایی ندارن حتی ما خوزستانی ها هم که یه زمانی عده ای مون خواستار این بودن دیگه چنین چیزی نمیخوان ،
بهمن قبادی فیلم ساز کرد زبانه که همه فیلم هاش تو ایران توقیف شده چون همه ش از مشکلات کرد ها و ظلم هایی که بهش شده ست ولی توی یکی از جشنواره های بین المللی توی اروپا گفت من به عنوان یک کرد حاظر نیستم یک زره از خاک ایران جدا بشه ،
آخه پسر خوب اگر قرار باشه هر کس کل اهمیت زندگی جمعی رو فراموش کنه و به فکر خودش باشه که سنگ رو سنگ بند نمیشه ، خوزستان بیشترین نفت و گاز کشور رو داره میده همینطور آب و البته که بزگترین پالایشگاه و پتروشیمی و شرکت های نفت و چاه های نفت اونجاست ، همین پدر و مادر مربیتون هم که گفتن کجا کار میکردن ، یعنی اگر قرار باشه یک درصد از این پول ها صرف خود خوزستان بشه خوزستان قطعا از دوبی جلو نزنه با اون برابری میکنه ، خیلی ها هم تو خوزستان دوست دارن که خوزستان خود مختار بشه ولی من یکی تا حالا نخواستم حتی یک زره از خاک ایران جدا بشه و همیشه هم میگم سرزمین مادری ایرانه و بس بقیه هم فقط مرزبندی رو نقشه ست وگرنه فرقی وجود نداره ، حالا شما با کمال وقاحت میگی که زبان فارسی یک زبان بیگانه ست ؟؟؟؟؟!!!!!!! اصلا برو ببین بزرگان تاریخ آذربایجان کدومشون خودشون رو جدا از مردم ایران و زبان فارسی دونسته اند ؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!
تو اروپا کشورها مرز ها رو برداشته اند و ادم میتونه راحت به هر کجا که میخواد بره و واقعا مرزی وجود نداره و چیزی به نام این کشور یا اون کشور وجود نداره هر وقت بحثی میشه اسم اروپا به وسط میاد از اون طرف آمریکایی ها هم دارن همینکار رو میکنن با مکزیک و ... اونوقت یکی مثل جنابعالی میاد میگه آذربایجان فارس نیست و ایران بیگانه ست :164:
دقیقا همون چیزی که سالیان درازه که دشمنان ایران میخوان ، از هم گسستگی ایرانیها برای آسانی شکست اونها :164:
شاید این فکر شما هیچی نباشه ، شما الان در حال حاظر هیچ کاری نمیتونی بکنی ، حتی تیمتون تراکتور هم مثل بارسلونا نیست که بیاد از ایالت کاتالونیا دفاع بکنه و قهرمان بشه و ...
ولی باز هم این که یک ایرانی اینطور فکر کنه که ایران بیگانه ست براش واقعا قلبم رو بدرد میاره :164:

در ضمن یه نگاهی به اصالت بزرگترین مقام های کشور بندازی میفهمی که اونا کجایی هستن و اگر ظلمی تو کشور اتفاق میفته حق اعتراض غیر آذری ها بیشتره چون فعلا ریش و قیچی دست آذری هاست :1:
کل کشور دست آذری هاست شما اعتراض هم داری ، همین آقایی که فوتبال ایران رو گند زده بهش این چند ساله باعث شد در عجیب ترین نتیجه ما به عربستان تو تهران ببازیم اون هم همکیش شماست :1:
اولا من بگم که اصلا به مسائل ناسیونالیستی ( چه از نوع ترکی چه از نوع ایرانی ) اعتقادی ندارم . و اعتقادم به رسیدگی به حقوق بشره . بحث من جداسازی نیست . بحث اعاده حقوق یک ملته . یک مثال می زنم . توی ایالت کبک کانادا زبان رسمی زبان فرانسویه در حالتی که کل کانادا زبان مادریشون زبان انگلیسیه . امروز شما اگه به عنوان یه خارجی بخواین مهاجرت کنید به کبک یا بخواین از دانشگاه های اون منطقه پذیرش بگیرین باید زبان فرانسوی رو در حد خوب بلد باشید یا توی کشور سوئیس هم آلمانی زبان داریم هم فرانسوی زبان هم ایتالیایی زبان . هر کدومشون توی مرزبندی های خاص خودشون زندگی می کنن و توی مرزبندی های خودشون زبان رسمی شون زبان محلی اون منطقه هست وهیچ کدوم مجبور به یادگیری زبان دیگری ندارن. در چنین شرایطی اگه بالفرض فرانسه بخواد قسمت فرانسوی نشین سوئیس رو صاحب بشه کل کشور سوئیس اعم از فرانسوی زبانهای سوئیس باهم جلوی این حرکت رو می گیرن چون به کشورشون اعتماد کامل پیدا کردن . به این می گن رسیدگی به حقوق ملیتها .
این مسئله ای که شما عنوان کردین رو من بهش معتقدم : چند وقت پیش تلویزیون مسجد سلیمان رو نشون می داد که مردم این شهر با تمام ذخایر گازی شون لوله کشی گاز نداشتن . در چنین شرایطی این حق مسلم مردم خوزستانه که نسبت به این مسئله معترض باشن .
یا خود کردها که محروم ترین قشر ایران هستن حق دارن معترض باشن به وضعیت زندگیشون . مسئله این نیست که ما بخوایم مملکت دست فارس باشه یا عرب یا کرد یا ترک . مسئله اینه که حقوق تمامی این ملیتها ( ملیت ترک / ملیت کرد / ملیت عرب / ملیت فارس / ملیت بلوچ ) داده بشه اعم از حق تحصیل به زبان مادری - داشتن جغرافیای مشخص و رسمی شدن زبانشون توی اون جغرافیا و ...
بزرگان آذربایجان در طول تاریخ پا به پای تمام تحرکات ملی ایران پیش رفتن : از دوران نفوذ اسلام بگیرین تا دوران جنگ ایران و عراق . ولی الان اذری ها ایران رو بیگانه می دونن چون با اینکه همیشه برای ایران جنگیدن و مبارزه کردن الان توی ایران هنوز به رسمیت شناخته نشدن و اگه بخوان توی ایران به مقامی برسن باید هویتشونو فراموش کنن .
------------------------------------------------------------------------------------------------
همون طور که تو پستهای قبلی گفتم تیراختور کوچکترین بخش حقوق مدنی مردم آذری زبانه و مردم آذری زبان از صمیم دل دوسش دارن .
علی دایی فرد نالایقیه قبول ولی شما هم قبول کنید که نالایق تر از او کسانی بودن که ایشون رو به پست سر مربیگری تیم ملی انتخاب کردن . من هم به تیم دوران دایی معترض بودن اصلا همه ی آذری زبانها و همه ی کسانی که مغزشون درست کار می کرد به تیم ایشون اعتراض داشتن . ولی ایشون اسطوره ی فوتبال ایران هستن و برای ما آذری ها افتخاره که کسی از دیار ما این چنین از نظر بین المللی شناخته شده هست .

seedorf10
20-01-2010, 04:07
دوست عزیز اصلا این پستت با پست های قبلی سر تا پا تناقض داره ، کلا تمام چیزایی که قبلا میگفتی رو با این پستت رد کردی ، من این حرفت رو قبول دارم ، اگر حرف تو این باشه که قبوله ،
در مورد اونم که ببین جواب منو ندادی ، خوزستانی ها زبون مخصوص به خودشون رو دارن ، بلوچ ها ، کرد ها ، لر ها ، اصفهانی ، گیلکی و ... کلا هر خطه ایران یه لهجه به خصوص داره اگر بخوایم لهجه رو ملاک قرار بدیم اصلا زبان فارس عملا وجود نداره ، اصلا زبان فارسی چیه ؟! چرا یک زبان رو یک ملت انتخاب میکنه برای زبان واحد ؟! اگر من بخوام به زبان خوزستانی حرف بزنم و شما ترکی من و شما الان میفهمیم که چی میگیم ؟! بعد ببین اینی که شما میگی اصلا مسخره کردن نیست ، حقیقتش یک ترک وقتی از بدو تولد به ترکی حرف زده و اونقدر لهجه گرفته من واقعا نمیتونم بفهمم چی میگه !!! حالا گیرم که آذربایجان به تمام حقوقش رسید و هر کی خواست بره اونجا دانشگاه باید ترکی یاد بگیره ، حالا منو و شما میخوایم با هم صحبت کنیم باید چکار کنیم ؟!!! تازه ملل جهان اومدن انگلیسی رو انتخاب کردن برای زبان واحد و روی تمام وسائل برقی ، پوشاک ، خوراک ، اینترنت و ... زبان انگلیسیه پس ما هم باید بریم اعتراض کنیم که چرا فارسی نیست ؟!!! مگه ما انگلیسی یاد گرفتیم زبان مادری فارسی رو فراموش میکنیم ؟! نه خیر ، اون زبان در جای خودش کارایی داره ، شما چطور انتظار داری وقتی یه ترک به زبان ترکی صحبت میکنه و فارسی رو نمیفهمه وقتی میاد تهران برای کار چطور انتظار داری کار گیرش بیاد ؟!!! یا هزار تا مثال دیگه ،
بعد ببین مثال شما هم واقعا شما 10 تا رو ول کردی چسبیدی به یکی ؟! آخه عزیز دلم شما ایالات متحده به اون بزرگی رو ول کردی کانادا و سوئیس و آلمان رو گرفتی ؟! مگه ایالات متحده از میلیون ها انسان از سراسر دنیا تشکیل نشده ؟! مگه همین آقای باراک حسین اوباما پرزیدنت آمریکا مگه اصلیتش آسیایی نیست ؟! مردم آمریکا هم خوبه هر کدوم بگن ما میخوایم به زبان خودمون حرف بزنیم ولی این کار رو نمیکنن تا به اتحاد برسن ، و رسیدن ،
شما الان تو کل گروه هشت که هشت قدرت بزرگ جهانن فقط کانادا رو میتونی مثال بزنی که یه ایالتش اینجوریه بقیه چی ؟
شما میگی اعاده حقوق ، ببین یه زمانی عربا به ایران تسلط پیدا کردن و زبا نفارسی ممنوع و عربی رسمی شد ، اون زمان عربی مربوط به یه قوم خاص بود که داشت به بقیه تحمیل میشد ، ولی زبان فارسی مال یک قوم نیست ، بلکه مال یک ملت یکپارچه ست ، شما برو ادبیات گزشته بزرگان ادبیات ترک رو ببین ، آیا زبان فارسی درش موج نمیزنه ؟! آیا شهریار ترک نبود ؟!!! آیا شهریار رو مجبور کردند که فارسی شعر بگه ؟!!! من اینو میگم که فارسی مال یک قوم خاص نیست که به ترک ها یا کردها یا ... تحمیل شده باشه فارسی یه زبان واحده که قوم ها برای یکپارچگی ازش استفاده میکنن ، حالا کاری به هیچش نداریم این چند قوم دارن توی یه کشور زندگی میکنن نمیشه هم هر آدم بیش از 20 زبان محلی رو یاد بگیره که هر جا خواست بره زبان اونجا رو بلد باشه اینجاست که میفهمیم زبان فارسی تحمیل نمیشه بلکه کمک میکنه ، شما اگر فکر میکنی زبان فارسی خوب نیست و هر قومی فقط باید زبون خودش رو بلد باشه همین حالا نوشته های من رو شما به چه زبونی میخونی ؟! اگر این واقعا تحمیل شده که من از این تحمیل ها خیلی دوست دارم چون این تحمیل خیلی بدردم خورده ، حداقلش اینه که اگر خواستم برم کردستان یا آذربایجان یا ... نیازی نیست لغت نامه با خودم ببرم یه زبون واحدی هست که بتونیم باهاش حرف هامون رو رد و بدل کنیم ،
من با اون حرف شما که گفتی ملیت کرد و عرب و بلوچ و ... مخالفم ، ما نباید قوم رو ملت حساب کنیم ملت از مجموعه قوم ها تشکیل شده و نامش ایرانه ،
اصلا کل برداشت شما از زبان فارسی اشتباهه ، ببین این حرفی که الان میزنم و خوب فکر کن بهش ، زود تصمیم نگیر که گمراه نشی ،
ما چیزی به نام فارس توی کشورمون داریم ، همه ما یا ترکیم یا لریم یا عربیم یا بلوچ یا یزدی یا اصفهانی یا ... ، پس چیزی به نام فارس وجود نداره ، حالا این کشوری که از همه رقم توش هست دقیقا مثل سالاد میمونه توی سالاد انواع و اقسام مواد هست ولی به سالاد نه گوجه میگن نه خیار میگن نه بهش میگن کلم نه ... جالب اینه که تمومشون هم روی هم تاثیر دارن مسلما طعم گوجه روی طعم خیار تاثیر میزاره خیار روی اون یکی و ... و یک طعم واحد رو درست میکنن که نه طعم گوجه ست نه طعم خیاره نه طعم کاهو و نه ... یه طعمی که از مجموعه اینا تشکیل شده ، خوب حالا زمانی به گوجه ، گوجه گفته میشه که بیرون کشیده بشه و خودش تنها باشه در غیر اینصورت بهش میگن سالاد ، سالادی که به دست خدا درست شده ،
خوب حالا سالاد ما اسمش ایرانه و طعمش هم شده فارسی
شما زمانی میتونی بگی زبان فارسی به ترک ها تحمیل شده که زبان فارسی مال قوم خاصی باشه ، درصورتی که فارسی مال قوم خاصی نیست مال تموم ایرانی هاست ، و پارچه ای هست که تموم اقوام گرفتنش دور تا دور این مرز و بوم حالا اگر هر کسی بخواد این پارچ رو ول کنه که مرز و بوم به فنا میره ،
حق گاز و آب و برق و ... کاملا که هیچ 100000000000 درصد درسته ولی اینکه هر تیکه از کشور بخواد به زبون محلی درس بخونه و ... رو اصلا قبول ندارم به هر حال زبان رسمی کشور باید منزلتش حفظ بشه خودت از غیرت و تعصب خیلی زیاد خوزستانی ها نسبت به خاکشون مطمئنا خبر داری و من که یکیشون هستم و جالب اینجاست که دارای د ولهجه از دو شهر در گوشه استان هم هستم اولین مخالف این هستم که زبان های اقوام در هر محل به صورت رسمی در بیاد و با این کار زبان فارسی به فنا بره ، شاید مادر بزرگ من به خاطر اینکه فکرش خیلی کوتاهه و به دور دست نمی اندیشه دلش بخواد که این اتفاق بیفته ولی منی که میبینم جهان ما رو به عنوان persia و زبانمون رو persian میدونه واقعا دلم نمیخواد این همبستگی به جایی برس که همین اسم فارس هم بشکنه و ایران سرای بی در و پیکر تر از این بشه ، اون زبانی که شما میگی حقه من خودم هم بهش احترام میزارم من شعر های شهریار که به زبون آذری ها توی تلوزیون ملی پخش میشه رو دوست دارم من خودم توی خونه ممکنه خیلی کلمات رو به صورت محلی بگم با مادرم ولی اینکه وقتی بیرون خونه هم هستم اینطوری حرف بزنم رو قبول ندارم و معتقدم اون طعم واحد سالاد باید بمونه ، خودت خوب میدونی که اگر این قومیتی ها بحث هاشون شدید بشه بزرگترین ضربه رو خواهیم خورد ، بزرگترین جنگ ها جنگ دین و قوم هاست ! همین الان توی یکی از شهرهای خوزستان دوتا قوم با هم اختلاف دارن هر روز یکی از اینا میزنه اون یکی رو میکشه ، این واقعا از کجا نشات میگیره ؟!!! من الان اگر برم سر صف نونوایی اون طرف نفر بعد از من اگر با نونوا که فرض بگیریم عربه عربی حرف بزنه قطعا با اینکه اون بعد از من بوده اونو زودتر راه میندازه ! ولی وقتی همه فارس باشیم و فارسی بمونیم هیچوقت چنین اتفاقی نمیفته ،
شما یه نگاهی به ترکیه بندازه ، خداوکیلی اونجا چه اتفاقاتی داره میفته ؟! صدام چه به سر کردها آورد ؟! اینا واقعا اگر متحد بودن چنین نمیشد ،
ببین انگلیسی ها یه ضرب المثل دارن که میگه تفرقه بندازه و سلطنت کن ، یه زمانی انگلیسی میرفتن هندو رو میکشتن به هندو ها میگفتن قاتل مسلمون بوده ، اونا هم میومدن تلافی میکردن باز اینا هم تلافی میکردن و ....
تا زمانی که گاندی اومد ، گفت هر هندویی که کشته شد یا انگلیسی کشته بشه و هر مسلمانی که کشته شد بازم یه انگلیسی کشته بشه ،
اینجوری تفرقه ها بین این دو کمتر شد ، حالا زمانی دارن پیشرفت میکنن که مسلمان و هندو ... رو کنار گزاشتن و همگی شدن هندی ،
از گاندی پرسیده میشه تو چه دینی داری ؟ میگه من هندو هستم مسلمان هستم مسیحی هستم یهودی هستم و ...
من دوست دارم ما ایرانی ها هم هم کرد باشیم هم ترک باشیم هم بلو چ باشیم و ... تا به این نتیجه برسیم که ایرانی باشیم و فارس زبان (لحجه و گویش محلی و شیرینی هاش هم به جای خود)

امیدوارم منظورم رو خوب به شما رسونده باشم ،
یا حق

forza_juve
20-01-2010, 09:40
دوست عزیز اصلا این پستت با پست های قبلی سر تا پا تناقض داره ، کلا تمام چیزایی که قبلا میگفتی رو با این پستت رد کردی ، من این حرفت رو قبول دارم ، اگر حرف تو این باشه که قبوله ،
در مورد اونم که ببین جواب منو ندادی ، خوزستانی ها زبون مخصوص به خودشون رو دارن ، بلوچ ها ، کرد ها ، لر ها ، اصفهانی ، گیلکی و ... کلا هر خطه ایران یه لهجه به خصوص داره اگر بخوایم لهجه رو ملاک قرار بدیم اصلا زبان فارس عملا وجود نداره ، اصلا زبان فارسی چیه ؟! چرا یک زبان رو یک ملت انتخاب میکنه برای زبان واحد ؟! اگر من بخوام به زبان خوزستانی حرف بزنم و شما ترکی من و شما الان میفهمیم که چی میگیم ؟! بعد ببین اینی که شما میگی اصلا مسخره کردن نیست ، حقیقتش یک ترک وقتی از بدو تولد به ترکی حرف زده و اونقدر لهجه گرفته من واقعا نمیتونم بفهمم چی میگه !!! حالا گیرم که آذربایجان به تمام حقوقش رسید و هر کی خواست بره اونجا دانشگاه باید ترکی یاد بگیره ، حالا منو و شما میخوایم با هم صحبت کنیم باید چکار کنیم ؟!!! تازه ملل جهان اومدن انگلیسی رو انتخاب کردن برای زبان واحد و روی تمام وسائل برقی ، پوشاک ، خوراک ، اینترنت و ... زبان انگلیسیه پس ما هم باید بریم اعتراض کنیم که چرا فارسی نیست ؟!!! مگه ما انگلیسی یاد گرفتیم زبان مادری فارسی رو فراموش میکنیم ؟! نه خیر ، اون زبان در جای خودش کارایی داره ، شما چطور انتظار داری وقتی یه ترک به زبان ترکی صحبت میکنه و فارسی رو نمیفهمه وقتی میاد تهران برای کار چطور انتظار داری کار گیرش بیاد ؟!!! یا هزار تا مثال دیگه ،
بعد ببین مثال شما هم واقعا شما 10 تا رو ول کردی چسبیدی به یکی ؟! آخه عزیز دلم شما ایالات متحده به اون بزرگی رو ول کردی کانادا و سوئیس و آلمان رو گرفتی ؟! مگه ایالات متحده از میلیون ها انسان از سراسر دنیا تشکیل نشده ؟! مگه همین آقای باراک حسین اوباما پرزیدنت آمریکا مگه اصلیتش آسیایی نیست ؟! مردم آمریکا هم خوبه هر کدوم بگن ما میخوایم به زبان خودمون حرف بزنیم ولی این کار رو نمیکنن تا به اتحاد برسن ، و رسیدن ،
شما الان تو کل گروه هشت که هشت قدرت بزرگ جهانن فقط کانادا رو میتونی مثال بزنی که یه ایالتش اینجوریه بقیه چی ؟
شما میگی اعاده حقوق ، ببین یه زمانی عربا به ایران تسلط پیدا کردن و زبا نفارسی ممنوع و عربی رسمی شد ، اون زمان عربی مربوط به یه قوم خاص بود که داشت به بقیه تحمیل میشد ، ولی زبان فارسی مال یک قوم نیست ، بلکه مال یک ملت یکپارچه ست ، شما برو ادبیات گزشته بزرگان ادبیات ترک رو ببین ، آیا زبان فارسی درش موج نمیزنه ؟! آیا شهریار ترک نبود ؟!!! آیا شهریار رو مجبور کردند که فارسی شعر بگه ؟!!! من اینو میگم که فارسی مال یک قوم خاص نیست که به ترک ها یا کردها یا ... تحمیل شده باشه فارسی یه زبان واحده که قوم ها برای یکپارچگی ازش استفاده میکنن ، حالا کاری به هیچش نداریم این چند قوم دارن توی یه کشور زندگی میکنن نمیشه هم هر آدم بیش از 20 زبان محلی رو یاد بگیره که هر جا خواست بره زبان اونجا رو بلد باشه اینجاست که میفهمیم زبان فارسی تحمیل نمیشه بلکه کمک میکنه ، شما اگر فکر میکنی زبان فارسی خوب نیست و هر قومی فقط باید زبون خودش رو بلد باشه همین حالا نوشته های من رو شما به چه زبونی میخونی ؟! اگر این واقعا تحمیل شده که من از این تحمیل ها خیلی دوست دارم چون این تحمیل خیلی بدردم خورده ، حداقلش اینه که اگر خواستم برم کردستان یا آذربایجان یا ... نیازی نیست لغت نامه با خودم ببرم یه زبون واحدی هست که بتونیم باهاش حرف هامون رو رد و بدل کنیم ،
من با اون حرف شما که گفتی ملیت کرد و عرب و بلوچ و ... مخالفم ، ما نباید قوم رو ملت حساب کنیم ملت از مجموعه قوم ها تشکیل شده و نامش ایرانه ،
اصلا کل برداشت شما از زبان فارسی اشتباهه ، ببین این حرفی که الان میزنم و خوب فکر کن بهش ، زود تصمیم نگیر که گمراه نشی ،
ما چیزی به نام فارس توی کشورمون داریم ، همه ما یا ترکیم یا لریم یا عربیم یا بلوچ یا یزدی یا اصفهانی یا ... ، پس چیزی به نام فارس وجود نداره ، حالا این کشوری که از همه رقم توش هست دقیقا مثل سالاد میمونه توی سالاد انواع و اقسام مواد هست ولی به سالاد نه گوجه میگن نه خیار میگن نه بهش میگن کلم نه ... جالب اینه که تمومشون هم روی هم تاثیر دارن مسلما طعم گوجه روی طعم خیار تاثیر میزاره خیار روی اون یکی و ... و یک طعم واحد رو درست میکنن که نه طعم گوجه ست نه طعم خیاره نه طعم کاهو و نه ... یه طعمی که از مجموعه اینا تشکیل شده ، خوب حالا زمانی به گوجه ، گوجه گفته میشه که بیرون کشیده بشه و خودش تنها باشه در غیر اینصورت بهش میگن سالاد ، سالادی که به دست خدا درست شده ،
خوب حالا سالاد ما اسمش ایرانه و طعمش هم شده فارسی
شما زمانی میتونی بگی زبان فارسی به ترک ها تحمیل شده که زبان فارسی مال قوم خاصی باشه ، درصورتی که فارسی مال قوم خاصی نیست مال تموم ایرانی هاست ، و پارچه ای هست که تموم اقوام گرفتنش دور تا دور این مرز و بوم حالا اگر هر کسی بخواد این پارچ رو ول کنه که مرز و بوم به فنا میره ،
حق گاز و آب و برق و ... کاملا که هیچ 100000000000 درصد درسته ولی اینکه هر تیکه از کشور بخواد به زبون محلی درس بخونه و ... رو اصلا قبول ندارم به هر حال زبان رسمی کشور باید منزلتش حفظ بشه خودت از غیرت و تعصب خیلی زیاد خوزستانی ها نسبت به خاکشون مطمئنا خبر داری و من که یکیشون هستم و جالب اینجاست که دارای د ولهجه از دو شهر در گوشه استان هم هستم اولین مخالف این هستم که زبان های اقوام در هر محل به صورت رسمی در بیاد و با این کار زبان فارسی به فنا بره ، شاید مادر بزرگ من به خاطر اینکه فکرش خیلی کوتاهه و به دور دست نمی اندیشه دلش بخواد که این اتفاق بیفته ولی منی که میبینم جهان ما رو به عنوان persia و زبانمون رو persian میدونه واقعا دلم نمیخواد این همبستگی به جایی برس که همین اسم فارس هم بشکنه و ایران سرای بی در و پیکر تر از این بشه ، اون زبانی که شما میگی حقه من خودم هم بهش احترام میزارم من شعر های شهریار که به زبون آذری ها توی تلوزیون ملی پخش میشه رو دوست دارم من خودم توی خونه ممکنه خیلی کلمات رو به صورت محلی بگم با مادرم ولی اینکه وقتی بیرون خونه هم هستم اینطوری حرف بزنم رو قبول ندارم و معتقدم اون طعم واحد سالاد باید بمونه ، خودت خوب میدونی که اگر این قومیتی ها بحث هاشون شدید بشه بزرگترین ضربه رو خواهیم خورد ، بزرگترین جنگ ها جنگ دین و قوم هاست ! همین الان توی یکی از شهرهای خوزستان دوتا قوم با هم اختلاف دارن هر روز یکی از اینا میزنه اون یکی رو میکشه ، این واقعا از کجا نشات میگیره ؟!!! من الان اگر برم سر صف نونوایی اون طرف نفر بعد از من اگر با نونوا که فرض بگیریم عربه عربی حرف بزنه قطعا با اینکه اون بعد از من بوده اونو زودتر راه میندازه ! ولی وقتی همه فارس باشیم و فارسی بمونیم هیچوقت چنین اتفاقی نمیفته ،
شما یه نگاهی به ترکیه بندازه ، خداوکیلی اونجا چه اتفاقاتی داره میفته ؟! صدام چه به سر کردها آورد ؟! اینا واقعا اگر متحد بودن چنین نمیشد ،
ببین انگلیسی ها یه ضرب المثل دارن که میگه تفرقه بندازه و سلطنت کن ، یه زمانی انگلیسی میرفتن هندو رو میکشتن به هندو ها میگفتن قاتل مسلمون بوده ، اونا هم میومدن تلافی میکردن باز اینا هم تلافی میکردن و ....
تا زمانی که گاندی اومد ، گفت هر هندویی که کشته شد یا انگلیسی کشته بشه و هر مسلمانی که کشته شد بازم یه انگلیسی کشته بشه ،
اینجوری تفرقه ها بین این دو کمتر شد ، حالا زمانی دارن پیشرفت میکنن که مسلمان و هندو ... رو کنار گزاشتن و همگی شدن هندی ،
از گاندی پرسیده میشه تو چه دینی داری ؟ میگه من هندو هستم مسلمان هستم مسیحی هستم یهودی هستم و ...
من دوست دارم ما ایرانی ها هم هم کرد باشیم هم ترک باشیم هم بلو چ باشیم و ... تا به این نتیجه برسیم که ایرانی باشیم و فارس زبان (لحجه و گویش محلی و شیرینی هاش هم به جای خود)

امیدوارم منظورم رو خوب به شما رسونده باشم ،
یا حق
اولا :حرف ما از اول تا آخر اینه . شما فکر نکنید من به خاطر پست شما کلیه عقایدم رو فراموش کنم یا از ترسم حرفهای دیگه بزنم .
دوما : اینکه من توضیح بدم که ما تو ایران یکسری لحجه داریم یکسری زبان ( زبان و لهجه باهم فرق می کنن ).
زبانهای موجود تو ایران : فارسی - ترکی - عربی - کردی - بلوچ
لحجه های زبان فارسی زیادن که شما هم مثال زدین : گیلکی - اصفهانی - خوزستانی ...
زبان ترکی دارای لحجه هایی هست : ما با لحجه آذری حرف می زنیم ولی نزدیکی های مرز ترکیه با لحجه ترکیه ترکی صحبت می کنن .
در مورد توضیحاتی که شما دادین باید عرض کنم که : قومیتهای حاضر در آمریکا مجبور به قبول کردن زبان رسمی آمریکا هستن چون اونها مهاجرند ولی ملیت ها و قومیتهای ساکن در ایران مهاجر نیستن و قرنهاست که دارن تو سرزمینهای خودشون زندگی می کنن .
بعدشم خدمت شما عرض کنم که حق تحصیل به زبان مادری یکی از قوانینی هست که سازمان ملل به عنوان حقوق بشر ثبت کرده حالا اگه شما در مقابل قوانین حقوق بشر سازمان ملل قرار می گیرین دلیلش اینه که شما دچار توهمات ناسیونالیسم ایرانی هستید . تنها راه مقابله با جریانهای ناسیونالیستی اینه که تمام ملیتها به رسمیت شناخته بشن و به حقوقشون رسیدگی بشه مثالهایی هم که من زدم ( کانادا - سوئیس ) نمونه زنده شرایط موجود در ایران بود .
مثالی رو که زدید رو من توضیح می دم : توی کشور ترکیه حقوق ملیت کردها به شدت زیر پا گذاشته می شه از طرف دیگه کردها الان با سازمانهایی مثل پ.ک.ک ( این سازمان از طرف همه ی ملت کرد حمایت می شه ) مقابل حکومت ترکیه ایستادن و حتی در اثر درگیری های نظامیشون مدام سربازان ترکیه کشته می شن .( البته سربازان مرز ایران ترکیه هم از گزند این تحرکات نظامی در امان نمی مونن و مدام سربازان ایرانی هم لب مرز کشته می شن که صدا سیمای ایران از هر هزار مورد یکی رو گزارش می کنه .)
نمونه های دیگری رو هم در گذشته داشته ایم مثل کشور شوروی که همه ی مردم این کشور مجبور بودن زبان روسی رو به عنوان زبان رسمی کشورشون قبول کنن . در آخر هم دیدیم که تحرکات ناسیونالیستی ملیتهای آذری / ارمنی / گرجی / قرقیز / ازبک / ... به همراه مشکلات اقتصادی شوروی دست به دست هم دادن و کشور شوروی فروپاشی شد .
تنها زمانی این کشور می تونه در صلح و صفا مرزبندی هاشو حفظ کنه که تبعیض های نژادی و جنسی و مذهبی کنار گذاشته بشن . راه کنار گذاشتن تبعیضهای نزادی رو توضیح دادم مبارزه با تبعیضهای جنسی و مذهبی هم راه حل خودشونو دارن که الان اینجا مورد بحث نیست .
* به قول یکی از دوستان اگه به تحرکات ملی مردم ترک یا کرد یا بلوچ یا عرب پاسخی داده نشه مردم ایران در آینده مجبور خواهند بود تو وسط فلات ایران جیرجیرک پرورش بدن . ( این فقط یه شوخی بود :laugh4: )

seedorf10
20-01-2010, 14:22
اولا :حرف ما از اول تا آخر اینه . شما فکر نکنید من به خاطر پست شما کلیه عقایدم رو فراموش کنم یا از ترسم حرفهای دیگه بزنم .
دوما : اینکه من توضیح بدم که ما تو ایران یکسری لحجه داریم یکسری زبان ( زبان و لهجه باهم فرق می کنن ).
زبانهای موجود تو ایران : فارسی - ترکی - عربی - کردی - بلوچ
لحجه های زبان فارسی زیادن که شما هم مثال زدین : گیلکی - اصفهانی - خوزستانی ...
زبان ترکی دارای لحجه هایی هست : ما با لحجه آذری حرف می زنیم ولی نزدیکی های مرز ترکیه با لحجه ترکیه ترکی صحبت می کنن .
در مورد توضیحاتی که شما دادین باید عرض کنم که : قومیتهای حاضر در آمریکا مجبور به قبول کردن زبان رسمی آمریکا هستن چون اونها مهاجرند ولی ملیت ها و قومیتهای ساکن در ایران مهاجر نیستن و قرنهاست که دارن تو سرزمینهای خودشون زندگی می کنن .
بعدشم خدمت شما عرض کنم که حق تحصیل به زبان مادری یکی از قوانینی هست که سازمان ملل به عنوان حقوق بشر ثبت کرده حالا اگه شما در مقابل قوانین حقوق بشر سازمان ملل قرار می گیرین دلیلش اینه که شما دچار توهمات ناسیونالیسم ایرانی هستید . تنها راه مقابله با جریانهای ناسیونالیستی اینه که تمام ملیتها به رسمیت شناخته بشن و به حقوقشون رسیدگی بشه مثالهایی هم که من زدم ( کانادا - سوئیس ) نمونه زنده شرایط موجود در ایران بود .
مثالی رو که زدید رو من توضیح می دم : توی کشور ترکیه حقوق ملیت کردها به شدت زیر پا گذاشته می شه از طرف دیگه کردها الان با سازمانهایی مثل پ.ک.ک ( این سازمان از طرف همه ی ملت کرد حمایت می شه ) مقابل حکومت ترکیه ایستادن و حتی در اثر درگیری های نظامیشون مدام سربازان ترکیه کشته می شن .( البته سربازان مرز ایران ترکیه هم از گزند این تحرکات نظامی در امان نمی مونن و مدام سربازان ایرانی هم لب مرز کشته می شن که صدا سیمای ایران از هر هزار مورد یکی رو گزارش می کنه .)
نمونه های دیگری رو هم در گذشته داشته ایم مثل کشور شوروی که همه ی مردم این کشور مجبور بودن زبان روسی رو به عنوان زبان رسمی کشورشون قبول کنن . در آخر هم دیدیم که تحرکات ناسیونالیستی ملیتهای آذری / ارمنی / گرجی / قرقیز / ازبک / ... به همراه مشکلات اقتصادی شوروی دست به دست هم دادن و کشور شوروی فروپاشی شد .
تنها زمانی این کشور می تونه در صلح و صفا مرزبندی هاشو حفظ کنه که تبعیض های نژادی و جنسی و مذهبی کنار گذاشته بشن . راه کنار گذاشتن تبعیضهای نزادی رو توضیح دادم مبارزه با تبعیضهای جنسی و مذهبی هم راه حل خودشونو دارن که الان اینجا مورد بحث نیست .
* به قول یکی از دوستان اگه به تحرکات ملی مردم ترک یا کرد یا بلوچ یا عرب پاسخی داده نشه مردم ایران در آینده مجبور خواهند بود تو وسط فلات ایران جیرجیرک پرورش بدن . ( این فقط یه شوخی بود :laugh4: )

به هر حال من کلا از پست هایی که دادم هم پشمون شدم ، من انسان بزرگی رو مثال نمیزنم همین تیمور لنگ زمانی از جنگ فرار کرد رفت جایی قایم شد از حرکات یک مورچه درس گرفت که باید مقاومت بکنه و پایدار باشه حالا دیگه امثال گاندی و ... بماند که ممکن بود با یک کلمه نظرشون عوض بشه ولی شما حتی حاظر نیستی به حرف منی که اولا مورچه هستم نه آدم دوما یه صفحه حرف زدم نه یک کلمه اصلا روش فکر نمیکنی و حرفایی که من میزنم رو اصلا نمیخوای بهشون فکر کنی ، من از اون موقع که اون پست اول شما رو خوندم تا الان هر ثانیه به فکر حرفای شما هستم و ثانیه به ثانیه بهش فکر کردم و اومدم دارم صحبت میکنم ولی شما رک میگی که من با یه حرف عقایدم رو عوض نمیکنم و ...
خیلی عذر میخوام زبان فارسی که یک زبانی هست مثل زبان ترکی و ... مال کیه ؟! شما میتونی بگی دقیقا مال کجاست ؟!!! بگو تا من برم ببینم !!!
خیلی عذر میخوام ولی قومیت های مهاجر توی آمریکا رو میشه توضیح بدید کی مجبوی میکنه ؟ ببین وقتی میخوای بحث کنی برای هر نمونه یک مثال و یک توضیح بده ، شما نمیگی کی مهاجران آمریکایی رو مجبور میکنه فقط میگی که مجبور شدن اگر منظورت ساکنین اصلی آمریکاست که اون بدبختا خودشون تا 50 سال پیش برده شده بودن و کاره ای نبودن ،

شما ایرانی رو با شوروی مقایسه میکنی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
شوروی با سلطه گری و جنگ این کشورها رو به زور گرفته بود به زور به افغانستان و امثالهم حمله کرد ولی ایران به آذربایجان حمله نکرد ، تازه اگر قرار بر این باشه که حقوق ملتی رعایت بشه امثال ترکیه و آذربایجان و ارمنستان و ... که جزئی از ایران بودن باید به ما برگردن حالا ما میگیم اونا مستقل هستن و از این وضعیت راضین کاری نداریم به اون مسئله ،
اونی هم که شما میگی سازمان ملل فلان گفته و ... کاملا منتفیه ، برداشت شما از این قانون مثل برداشت طالبان از قرآنه کی قرآن گفت مسلمان آدم بکشه ؟!!! ولی اونا میگن قرآن گفته ، اونی که شما میگی مثل همون شوروی که به زور سلطه انداخت بود روی کشورهای دیگه و اونا رو به زیر پرچم خودش اورد نمونه بارز دیگه بریتانیا و ... ولی یه استانی مثل آذربایجان اصلا این مسئله براش منتفیه ، تازه اگر سازمان ملل خیلی به فکر ملل بود که مردم فلسطین و افغانستان و امثالهم اینقدر عذاب نمیکشیدن ، اون جنگ ویتنام و کارهای شوروی و اینکه اینقدر ملت آلمان رو عذاب دادن یه واکنشی نشون میداد ، سازمان ملل چرا برای مردم چین کاری نمیکنه ؟! مگه مسلمانان چینی پدرشون در نیومده تو چین ؟!!! چرا ؟ چون اونا قدرت دارن ، حرف سازمان ملل رو نزن که کشکه ،
در ضمن این عقیده جنابعالیه ، چرا هیچ ترک دیگه ای تلاشی برای این نداره ؟ مگه بلند پایه ترین مقام کشور ما ترک نیست ؟؟!!!! چرا اون اینکار رو نمیکنه ؟؟!!!! اینو حتما جواب بده ، چرا نماینده های دیگه این استان کاری نمیکنن چرا همین سران جنبش سبز که زمانی قدرت داشتن چنین کاری نکردن ؟؟؟!!!!! پس نتیجه میگیریم که این فقط نظر شخصی شماست و این نظر همه ترک ها نیست ،
جواب منو ندادی ، اگر ترک ها فارسی رو بیگانه میدونن چرا شهریار شعر فارسی میگفت ؟!!!!
اصلا همین افکار رو چرا قبل از زمان مشروطه ما شاهدش نبودیم ؟! چرا تا 200 سال پیش ما داشتیم درست زندگی میکردیم و صلح و صفا و ... بود ولی بعدش یهو خوزستانی ها و کرد ها و آذری ها شدن ملت قهرمان و ازادی خواه ؟! شما اصلا راجع به این حرکت ها چیزی خوندی ؟! میدونی این حرکت ها شروعش رو شوروی سابق تو ایران راه انداخت ؟! همون شوروری که ایران رو نصف کرد ، و جالب اینه که این همه استان چرا فقط سه تا استانی که سر مرز غرب هستن تمایل به مستقل شدن دارن ؟! غیر از اینه که نصفی از ایران از غرب جدا میشه و برادران روس به منافع خودشون میرسن ؟!!!!
من ناسیونالیسم ایرانی دارم ؟!!!!! برادر من دارم به این فکر میکنم که ما ترک و لر و عرب و ... نداشته باشیم همه یکی باشیم حتی از مرزها کشوری هم بگزریم برسیم به اروپایی که الان اینقدر متحده ، دیگه اینقدر با این همسایه ها به نفع دشمن جنگ نداشته باشیم ، ما هم بتونیم یه قدرتی به اسم اتحادیه آسیا تشکیل بدیم ، ولی حیف که خیلی ها هنوز تو فکر مال من مال من هستن ،
شما چیزی فراتر از اینی که هستید میخواید ، شاید خیلی بهتون خوش میگزره ، نفت و آب و گاز رو ما میدیم ، این همه آلاینده نفتی تو ریه های ماست در حالی که خودمون در حین ناباوری هنوز گاز لوله کشی و آب آشامیدنی نداریم و باید هر روز بشکه آب و سیلندر گاز رو رو کولمون بزاریم بریم آب و گاز بگیریم ، ولی بازم گله ای ندارم میگم نوش جون هر ادمی که میخواد استفاده بکنه چه مسلمون چه نا مسلمون ، ولی هیچ وقت نگفتم که خواهان جدا شدنم ، ولی شما که کشور رو در اختیار دارید کل اداره مملکت دست شماست ، ما کاره ای نیستیم این وسط ،
حالا شما بگو من باید به شما اعتراض کنم یا شما به ما ؟!!!

پسر خوب من دارم به ساده ترین زبان ممکنه باهات صحبت میکنم ، من میگم شما فرض کن از کودکی بهت ترکی درس داده بودن حالا ایا میتونستی بیای تو این سایت ؟! آیا میتونستی الان با من صحبت کنی ؟! آیا با این جمعیتی که ترک ها دارن آذربایجان ظرفیت داره که همه اینا رو بهشون اشتغال بده ؟! این همه آدم مجبورن بیان تهران و بقیه شهرها کار کنن و برای کار کردن تو اونجا باید صحبت کردن به زبان اونها رو بدونن ، البته اگر نمیخواید بگید که کسی که از اون ایالت کانادا بخواد بره توی پایتخت کانادا کار کنه صاحب کار باید زبون اونو بلد باشه و ... ،
شما یه حرفی میزنی که من از الان میدونم بعدش چی میشه و چه خواهد شد ، الان همین افغانستان که مستقل شده چرا بازم دارن برمیگردن ایران ؟؟؟؟؟!!!!! شما درس بگیر از افغان هایی که زمانی این همه حرف هایی مثل شما میزدن ولی حالا که مستقل شدن پشیمانن که چرا حالا ایرانی نیستن که هر چند وقت یکبار دولت ایران از کشور بیرونشون نکنه و بتونن تو ایران کار کنن ، شما واقعا فکر میکنی به ترک ها خود مختاری بدن میتونن این همه جمعیت ترکی که توی تهران دارن کار میکنن و زندگی میکنن رو جمع کنن و ببرن اونجا و البته مهم تر از اون به همشون کار بدن ؟!!!

تازه اینم باید در نظر داشت که حتی توی شور اون مسائل ناسیونالیستی خوزستانی ها و کرد ها و ترک ها فقط چند گروه چریک بودن که چنین چیزی میخواستن ، هیچوقت حرکت مردمی در این باره نشد و هیچوقت هیچ مسئولی چیزی نخواست ، حالا که دیگه بحث خاتمه یافته و من و 99 در صد کسانی که از این سه استان هستیم هیچ تقاضایی برای اینکار نداریم ، فقط عده انگشت شماری مثل شما پیدا میشن که چنین چیزی بخوان ،
من که شهریار رو مثال زدم ستار خان و باقر خان هم مثال میزنم ، این دو برای مشروطه خواهی مبارزه کردن و برای کل ایران جنگیدن نه برای مستقل شدن اذربایجان و ... و البته تا جایی که میتونست مبارزه کرد ،

اون چیزی هم که گفتی کلا دیگه تموم شده رفته پی کارش هیچ کدوم از اینا دیگه چنین چیزای پیش پا افتاده ای نمیخوان ، همین عربا یه زمانی اینجا وقتی ایران با یه تیم عربی بازی میکرد طرفدار اون تیم عربی بودن ولی حالا دیگه چنان تعصبی به تیم ملی ایران دارن که نگو ، همین زمانی که فولاد خوزستان قهرمان لیگ شد 7 تا بازیکن فیکس تیم ملی فولادی بودن که سه یا چهارتاش عرب بودن و با جون دل برای تیم ملی بازی میکردن ، هیچکس حالا مسابقات جام ملت های آسیا اون سال رو فراموش نکرده که چه بازی کرد حسین کعبی توی بازی با کره یا توی بازی با چین که علوی بازی رو مساوی کرد و ...
یا اصلا همین حسین رضا زاده که میاد قهرمان میشه و پرچم ایران رو با تمام افتخار بلند میکنه و توی سالن صدای ایران ایران طنین انداز میشه ،
اینقدر دنیا پیشرفت کرده که از مرزها فراتر رفته همین الان من دارم از جنوب کشور با یه ترک توی آذربایجان صحبت میکنم با اینکه این همه فاصله داریم از هم !!! میتونم با یه سرچ ساده توی گوگل تمام جاهای زیبای آذربایجان رو ببینم بدون اینکه بخوام برم اونجا ،
دیگه مسئله اینکه ما میخوایم جدا باشیم و ... اصلا چیزی مهمی نیست ، حتی برای خود ترک ها ،
اصلا دیگه این که من کجا به دنیا اومدم و ... معنایی نداره فقط دو نفر مثل و من و شماییم که این حرفای مال هزار سال پیش رو داریم میزنیم ، در حالی که خوب میدونیم ما الان چه ترک چه عرب چه لر چه شما بخوای چه نخوای هر کجا دنیا که بریم به ما میگن ایرانی نمیگن شما ترک هستی یا لر یا ... ،
در ضمن مردم اذربایجان هم هیچ میلی به جدایی یا اون چیزایی که شما میگی ندارن این فقط نظر شخصی شماست ، جمعیت های میلیونی که به پیشواز رجال بلند پایه سیاسی میان نمایانگر رضایت اونها هست به اندازه کافی و البته تصاویری که من دارم از اون زمان حتی مردم آذربایجان با رژیم قبلی هم همین رفتار رو داشتن و پیشواز میلیونی در دستو کارشون بوده اتفاقی که محمدرضا شاه توی یکی از کتاباش من خوندم که میگفت اینقدر جمعیت زیاد بود که به وجد اومدم و هنوز اون خاطره تو ذهنمه و یادم نمیره هیچقوت ،
بلاخره من نمیدونم قسم حضرت عباس رو قبول کنه یا دم خروس ...

پ.ن : من با توجه به احترامی که به هواداران تیم تراکتورسازی تبریز دارم دیگه بحث رو اینجا ادامه نمیدم که تاپیکشون نظمش خراب نشه ، شما اگر میخوای بحث رو ادامه بدی نقل قول کن توی آف تاپیک اونجا من هم نظرات خودم رو میگم ،

به هر حال زنده باد مردم میهن پرست استان آذربایجان .
عزت زیاد .

forza_juve
20-01-2010, 16:14
به هر حال من کلا از پست هایی که دادم هم پشمون شدم ، من انسان بزرگی رو مثال نمیزنم همین تیمور لنگ زمانی از جنگ فرار کرد رفت جایی قایم شد از حرکات یک مورچه درس گرفت که باید مقاومت بکنه و پایدار باشه حالا دیگه امثال گاندی و ... بماند که ممکن بود با یک کلمه نظرشون عوض بشه ولی شما حتی حاظر نیستی به حرف منی که اولا مورچه هستم نه آدم دوما یه صفحه حرف زدم نه یک کلمه اصلا روش فکر نمیکنی و حرفایی که من میزنم رو اصلا نمیخوای بهشون فکر کنی ، من از اون موقع که اون پست اول شما رو خوندم تا الان هر ثانیه به فکر حرفای شما هستم و ثانیه به ثانیه بهش فکر کردم و اومدم دارم صحبت میکنم ولی شما رک میگی که من با یه حرف عقایدم رو عوض نمیکنم و ...
خیلی عذر میخوام زبان فارسی که یک زبانی هست مثل زبان ترکی و ... مال کیه ؟! شما میتونی بگی دقیقا مال کجاست ؟!!! بگو تا من برم ببینم !!!
خیلی عذر میخوام ولی قومیت های مهاجر توی آمریکا رو میشه توضیح بدید کی مجبوی میکنه ؟ ببین وقتی میخوای بحث کنی برای هر نمونه یک مثال و یک توضیح بده ، شما نمیگی کی مهاجران آمریکایی رو مجبور میکنه فقط میگی که مجبور شدن اگر منظورت ساکنین اصلی آمریکاست که اون بدبختا خودشون تا 50 سال پیش برده شده بودن و کاره ای نبودن ،

شما ایرانی رو با شوروی مقایسه میکنی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
شوروی با سلطه گری و جنگ این کشورها رو به زور گرفته بود به زور به افغانستان و امثالهم حمله کرد ولی ایران به آذربایجان حمله نکرد ، تازه اگر قرار بر این باشه که حقوق ملتی رعایت بشه امثال ترکیه و آذربایجان و ارمنستان و ... که جزئی از ایران بودن باید به ما برگردن حالا ما میگیم اونا مستقل هستن و از این وضعیت راضین کاری نداریم به اون مسئله ،
اونی هم که شما میگی سازمان ملل فلان گفته و ... کاملا منتفیه ، برداشت شما از این قانون مثل برداشت طالبان از قرآنه کی قرآن گفت مسلمان آدم بکشه ؟!!! ولی اونا میگن قرآن گفته ، اونی که شما میگی مثل همون شوروی که به زور سلطه انداخت بود روی کشورهای دیگه و اونا رو به زیر پرچم خودش اورد نمونه بارز دیگه بریتانیا و ... ولی یه استانی مثل آذربایجان اصلا این مسئله براش منتفیه ، تازه اگر سازمان ملل خیلی به فکر ملل بود که مردم فلسطین و افغانستان و امثالهم اینقدر عذاب نمیکشیدن ، اون جنگ ویتنام و کارهای شوروی و اینکه اینقدر ملت آلمان رو عذاب دادن یه واکنشی نشون میداد ، سازمان ملل چرا برای مردم چین کاری نمیکنه ؟! مگه مسلمانان چینی پدرشون در نیومده تو چین ؟!!! چرا ؟ چون اونا قدرت دارن ، حرف سازمان ملل رو نزن که کشکه ،
در ضمن این عقیده جنابعالیه ، چرا هیچ ترک دیگه ای تلاشی برای این نداره ؟ مگه بلند پایه ترین مقام کشور ما ترک نیست ؟؟!!!! چرا اون اینکار رو نمیکنه ؟؟!!!! اینو حتما جواب بده ، چرا نماینده های دیگه این استان کاری نمیکنن چرا همین سران جنبش سبز که زمانی قدرت داشتن چنین کاری نکردن ؟؟؟!!!!! پس نتیجه میگیریم که این فقط نظر شخصی شماست و این نظر همه ترک ها نیست ،
جواب منو ندادی ، اگر ترک ها فارسی رو بیگانه میدونن چرا شهریار شعر فارسی میگفت ؟!!!!
اصلا همین افکار رو چرا قبل از زمان مشروطه ما شاهدش نبودیم ؟! چرا تا 200 سال پیش ما داشتیم درست زندگی میکردیم و صلح و صفا و ... بود ولی بعدش یهو خوزستانی ها و کرد ها و آذری ها شدن ملت قهرمان و ازادی خواه ؟! شما اصلا راجع به این حرکت ها چیزی خوندی ؟! میدونی این حرکت ها شروعش رو شوروی سابق تو ایران راه انداخت ؟! همون شوروری که ایران رو نصف کرد ، و جالب اینه که این همه استان چرا فقط سه تا استانی که سر مرز غرب هستن تمایل به مستقل شدن دارن ؟! غیر از اینه که نصفی از ایران از غرب جدا میشه و برادران روس به منافع خودشون میرسن ؟!!!!
من ناسیونالیسم ایرانی دارم ؟!!!!! برادر من دارم به این فکر میکنم که ما ترک و لر و عرب و ... نداشته باشیم همه یکی باشیم حتی از مرزها کشوری هم بگزریم برسیم به اروپایی که الان اینقدر متحده ، دیگه اینقدر با این همسایه ها به نفع دشمن جنگ نداشته باشیم ، ما هم بتونیم یه قدرتی به اسم اتحادیه آسیا تشکیل بدیم ، ولی حیف که خیلی ها هنوز تو فکر مال من مال من هستن ،
شما چیزی فراتر از اینی که هستید میخواید ، شاید خیلی بهتون خوش میگزره ، نفت و آب و گاز رو ما میدیم ، این همه آلاینده نفتی تو ریه های ماست در حالی که خودمون در حین ناباوری هنوز گاز لوله کشی و آب آشامیدنی نداریم و باید هر روز بشکه آب و سیلندر گاز رو رو کولمون بزاریم بریم آب و گاز بگیریم ، ولی بازم گله ای ندارم میگم نوش جون هر ادمی که میخواد استفاده بکنه چه مسلمون چه نا مسلمون ، ولی هیچ وقت نگفتم که خواهان جدا شدنم ، ولی شما که کشور رو در اختیار دارید کل اداره مملکت دست شماست ، ما کاره ای نیستیم این وسط ،
حالا شما بگو من باید به شما اعتراض کنم یا شما به ما ؟!!!

پسر خوب من دارم به ساده ترین زبان ممکنه باهات صحبت میکنم ، من میگم شما فرض کن از کودکی بهت ترکی درس داده بودن حالا ایا میتونستی بیای تو این سایت ؟! آیا میتونستی الان با من صحبت کنی ؟! آیا با این جمعیتی که ترک ها دارن آذربایجان ظرفیت داره که همه اینا رو بهشون اشتغال بده ؟! این همه آدم مجبورن بیان تهران و بقیه شهرها کار کنن و برای کار کردن تو اونجا باید صحبت کردن به زبان اونها رو بدونن ، البته اگر نمیخواید بگید که کسی که از اون ایالت کانادا بخواد بره توی پایتخت کانادا کار کنه صاحب کار باید زبون اونو بلد باشه و ... ،
شما یه حرفی میزنی که من از الان میدونم بعدش چی میشه و چه خواهد شد ، الان همین افغانستان که مستقل شده چرا بازم دارن برمیگردن ایران ؟؟؟؟؟!!!!! شما درس بگیر از افغان هایی که زمانی این همه حرف هایی مثل شما میزدن ولی حالا که مستقل شدن پشیمانن که چرا حالا ایرانی نیستن که هر چند وقت یکبار دولت ایران از کشور بیرونشون نکنه و بتونن تو ایران کار کنن ، شما واقعا فکر میکنی به ترک ها خود مختاری بدن میتونن این همه جمعیت ترکی که توی تهران دارن کار میکنن و زندگی میکنن رو جمع کنن و ببرن اونجا و البته مهم تر از اون به همشون کار بدن ؟!!!

تازه اینم باید در نظر داشت که حتی توی شور اون مسائل ناسیونالیستی خوزستانی ها و کرد ها و ترک ها فقط چند گروه چریک بودن که چنین چیزی میخواستن ، هیچوقت حرکت مردمی در این باره نشد و هیچوقت هیچ مسئولی چیزی نخواست ، حالا که دیگه بحث خاتمه یافته و من و 99 در صد کسانی که از این سه استان هستیم هیچ تقاضایی برای اینکار نداریم ، فقط عده انگشت شماری مثل شما پیدا میشن که چنین چیزی بخوان ،
من که شهریار رو مثال زدم ستار خان و باقر خان هم مثال میزنم ، این دو برای مشروطه خواهی مبارزه کردن و برای کل ایران جنگیدن نه برای مستقل شدن اذربایجان و ... و البته تا جایی که میتونست مبارزه کرد ،

اون چیزی هم که گفتی کلا دیگه تموم شده رفته پی کارش هیچ کدوم از اینا دیگه چنین چیزای پیش پا افتاده ای نمیخوان ، همین عربا یه زمانی اینجا وقتی ایران با یه تیم عربی بازی میکرد طرفدار اون تیم عربی بودن ولی حالا دیگه چنان تعصبی به تیم ملی ایران دارن که نگو ، همین زمانی که فولاد خوزستان قهرمان لیگ شد 7 تا بازیکن فیکس تیم ملی فولادی بودن که سه یا چهارتاش عرب بودن و با جون دل برای تیم ملی بازی میکردن ، هیچکس حالا مسابقات جام ملت های آسیا اون سال رو فراموش نکرده که چه بازی کرد حسین کعبی توی بازی با کره یا توی بازی با چین که علوی بازی رو مساوی کرد و ...
یا اصلا همین حسین رضا زاده که میاد قهرمان میشه و پرچم ایران رو با تمام افتخار بلند میکنه و توی سالن صدای ایران ایران طنین انداز میشه ،
اینقدر دنیا پیشرفت کرده که از مرزها فراتر رفته همین الان من دارم از جنوب کشور با یه ترک توی آذربایجان صحبت میکنم با اینکه این همه فاصله داریم از هم !!! میتونم با یه سرچ ساده توی گوگل تمام جاهای زیبای آذربایجان رو ببینم بدون اینکه بخوام برم اونجا ،
دیگه مسئله اینکه ما میخوایم جدا باشیم و ... اصلا چیزی مهمی نیست ، حتی برای خود ترک ها ،
اصلا دیگه این که من کجا به دنیا اومدم و ... معنایی نداره فقط دو نفر مثل و من و شماییم که این حرفای مال هزار سال پیش رو داریم میزنیم ، در حالی که خوب میدونیم ما الان چه ترک چه عرب چه لر چه شما بخوای چه نخوای هر کجا دنیا که بریم به ما میگن ایرانی نمیگن شما ترک هستی یا لر یا ... ،
در ضمن مردم اذربایجان هم هیچ میلی به جدایی یا اون چیزایی که شما میگی ندارن این فقط نظر شخصی شماست ، جمعیت های میلیونی که به پیشواز رجال بلند پایه سیاسی میان نمایانگر رضایت اونها هست به اندازه کافی و البته تصاویری که من دارم از اون زمان حتی مردم آذربایجان با رژیم قبلی هم همین رفتار رو داشتن و پیشواز میلیونی در دستو کارشون بوده اتفاقی که محمدرضا شاه توی یکی از کتاباش من خوندم که میگفت اینقدر جمعیت زیاد بود که به وجد اومدم و هنوز اون خاطره تو ذهنمه و یادم نمیره هیچقوت ،
بلاخره من نمیدونم قسم حضرت عباس رو قبول کنه یا دم خروس ...

پ.ن : من با توجه به احترامی که به هواداران تیم تراکتورسازی تبریز دارم دیگه بحث رو اینجا ادامه نمیدم که تاپیکشون نظمش خراب نشه ، شما اگر میخوای بحث رو ادامه بدی نقل قول کن توی آف تاپیک اونجا من هم نظرات خودم رو میگم ،

به هر حال زنده باد مردم میهن پرست استان آذربایجان .
عزت زیاد .
شما اصلا متوجه حرفهای من نمی شید شاید هم پستهامو کامل نمی خونید .

Ronaldinho80
20-01-2010, 18:24
سلام به همه تیراختورهای عزیز تاپگل من تو این چند وقت تو نت نبودم . از قرار معلوم خیلی بحث ها تو این تاپیک داغ شده .
در مورد نظرسنجی نود باید بگم که نمیشه به این جور نظرسنجی ها اعتماد کرد یه تیم فوتبال وقتی پر هوادار شمرده میشه که بازیهاش پرتماشاگر باشند و هوادرانش با تمام وجود و در هر زمان و هر مکانی بیان و تیمشون رو تشویق کنند ، درست مثل تیراختور خودمون !
این یک نکته ی بسیار واضح هست و در جهان هم معموله مثلا تیم های بزرگی هستند که محبوبت چندانی ندراند استقلال و پیروزی هم که تنها 15 الی 20 هزار تماشاگر رو به هر بازی می کشونن نباید ادعای پرطرفدارترین تیم رو داشته باشند .این تیم ها فقط به خاطر اینکه در این بیست سال اخیر هیچ تیم خوبی در شهرستان ها نبوده و یا اگر بود محبوبیت کمی داشته اینقدر محبوب شدند . مثلا اگه اصفهانی ها به سپاهان و یا شیرازی ها و اهوازی ها به خاطر تیم هاشون به گزینه ی 5 رای میداند این اتفاق نمی افتاد .
محبوبیت تیراختور اونجایی مشهود میشه که هوادرانش بجای سرخابی به تیم خودشون رای دادند .مثل خود من که به گزینه ی 3 رای دادم . ولی اکثر شهرستانی ها به جای تیم شهرشون به سرخابی رای دادند .

Clemenza
20-01-2010, 20:08
تقلب به این بزرگی!!!!

نظرسنجی یا نظرسازی؟؟؟!!

این عکس خود گویای وضعیت نظرسنجی برنامه نود است. اس ام اس هایی که به گزینه 3(تراختور) فرستاده می شود تایید نمی گردند در حالیکه گزینه های 1 و 2 براحتی تایید ارسال می دهند.
کلمه مسابقه که ذاتا اسمش بیانگر عادلانه بودن شرایط آن می باشد،هفته ها بعد از اینکه تیم تراختور شوروحالی به لیگ داد هفته ها بعد از اینکه استادیوم آزادی صددر صد پر شد …هفته هابعد اینکه اکثر مربیان و بازیکنان لیگ برتر به پرهوادار بودن و پور شور بودن تراختوری ها اعتراف کردند.
هفته ها بعد اینکه اکثریت مربیان و بازیکنان به فرهنگ والای تراختوری ها اذعان داشتند…هفته ها و هفته ها و . . با همه بایکوت خبری تراختور ، همه شور و حال این لیگ رو مدیون تراختوری ها بودند، اما آماری که در ۹۰ بر صفحه تلویزیون نشان داد .بیانگر اعلام آمادگی جامعه بی اخلاق فوتبال و رسانه ها برای کوبیدن و نابود کردن این هواداران بود . هوادارنی که از اقصی نقاط آزربایجان تراختور را عاشقانه دوست داشتند ، هوادارانی که نه با بیانیه ، نه با جایزه نه با . . . در شهر های دیگر حضور داشتند.

منبع :7: ([Only registered and activated users can see links])

با این که استدلال به خودی خود بسیار سبک و بی اساس می باشد و قبول این واقعیت که تعداد طرفداران تیم خوب تراکتورسازی کمتر از دو تیم مطح پایتخت نشین می باشد مسأله ای طبیعی جلوه می نماید؛ اما به دلیلی که در ادامه خواهد آمد مجبور شدم پاسخی بدهم.

من نه ادعایی دارم که همیشه اس ام اس ها بدون دستکاری و .. می رسه و نه بالعکسش اصلاً این بحث نیست. بحث اینه استدلالی که اینجا ارائه شده دارای مشکلاتی هست

1- برنامه 90 ساعت 1:30 بامداد به پایان می رسد و عکس گرفته شده اس ام اس هایی در ساعت 2:30 بامداد را نشان می دهد.

با این که جمله ی بالا کل استدلال شما را نقش بر آب می کند اما:

2- همیشه pending بودن نشان نرسیدن اس ام اس نیست بارها شده اس ام اس هایی به اصطلاح deliver شدند اما عملاً به فرد مقابل نرسیده اند و بالعکس. فردی که با موبایل کمی مأنوس باشد از این اشکالات بی شمار مخابرات پیشرفته ی ما آگاه هست حالا عکس گرفتن از 4 اس ام اس پس از موعد ارسال شده می خواهد چه چیزی را نشان دهد؟

این که رأی میلیون ها آذری غیور را نگذاشته اند برسد؟ بیشتر این بحث ها به نظر می آید یک شور نا آگاهانه باشد تا دوست داشتن واقعی فوتبال حتی. مثل استعداد آن هم وطن آذری که در پایتخت تیم میهمان معنی ندارد پایتخت متعلق به همه می باشد.

Boomb
21-01-2010, 20:08
تقلب به این بزرگی!!!!

نظرسنجی یا نظرسازی؟؟؟!!

منبع :7: ([Only registered and activated users can see links])

من قصد ندارم بگم درست بود این نظرسنجی یا نه.
ولی منم همون اول برنامه و هم وقتی که گفت خلوته همکاران پشت دوربین دارن میفرستن، فرستادم.
یه گوشای رو چک نکردم ببینم چی شده. ولی گوشی خودم تا صبح Pending بود و بعد Failed شد.
من نمیگم تقصیر 90 هست یا مخابرات یا به خاطر شلوغی. ولی میگم نظرسنجی اینجوری درست نبود.
قبول دارم که پیروزی پر طرفدارترینه و استقلال بعدش. ولی این درصدها رو قبول ندارم.

InTeR mIrIfIcA
21-01-2010, 20:32
هجمه ای که بعد از برنامه 90 این هفته علیه عادل فردوسی پور ایجاد شد بسیار عجیب بود.عادل به جرم اینکه یک زمانی پرسپولیسی بوده متهم شد به تقلب در نظر سنجی و عجیب تر اینکه ادعا شد پرسپولیس پر طرفدارترین تیم ایران نیست!این قضیه مثل این میماند که ما چشمانمان را ببندیم و بگوییم ماست سیاه است و چون ما میگوییم ماست سیاه است پس حتما سیاه است و هر کسی بگوید سفید است متقلب محسوب می شود!

پرسپولیس سالهای سال است که پر طرفدارترین تیم ایران و آسیاست و البته در سالهای بعد از انقلاب بر تعداد هواداران استقلال هم به شدت افزوده شد(استقلال در اوایل دهمه 60نهایتا 15 هزار تماشاگر در هر بازی داشت)اما در اینکه پرسپولیس همیشه پر طرفدارترین تیم ایران و آسیا بوده و خواهد بود هیچ شک و شبهه ای وجود ندارد و این مسئله هیچ ارتباطی به پرسپولیسی بودن یا نبودن عادل فردوسی پور ندارد.

همه ما در ایامی خاص به یکی از دو تیم مطرح کشور تعلق خاطر داشته ایم و این مسئله بدی نیست.حتی بسیاری از هواداران خونگرم تراکتور سازی هم پرسپولیس را به خاطر قرمز بودنش تیم دوم خود میدانند.همانطور که خیلی از خوزستانیها استقلال را دوست دارند و این علایق کاملا طبیعی است.اینکه عادل هم مثلا در زمانی که روزنامه نگار بوده به پرسپولیس تعلق داشته نه جرم است و نه ایرادی داردو اصلا به فرض که او همین حالا هم به شدت پرسپولیسی باشد آیا به عقل جور در می آید که او در برنامه ای که 20 میلیون بیننده دارد با اعتبار خودش و برنامه اش بازی کند؟ آیا اصلا پرسپولیس با این همه هوادار نیاز به تقلب عادل در نظر سنچی دارد؟ با کمال احترام به آقای کمالوند(که شخصا اعتقاد دارم از بهترین مربیان ایران است)باید گفت بحثی که ایشان در برنامه 90 مطرح کردند اصلا بحث قشنگی نبود و کمکی هم به کمالوند نکرد هر چند عادل هم شاید برای اولین بار در برنامه 90 حقیقت را نگفت:(قویا پرسپولیسی بودنم را تکذیب میکنم!)

منبع: روزنامه خبر ورزشی

esi-cola
22-01-2010, 18:55
طرفدار بودن این نیست که بشینی خونه اس ام اس بدی من طرفدار فلان تیمم
اگه واقعا طرفدار تیم خاصی هستی حداقل یکی از بازی های تیمتو بیا ورزشگاه از نزدیک ببین
خوشم میاد تراکتوری ها با حضور 105 هزار نفری خودشون نشون دادن که هیچ وقت تیمشونو تنها نمیزارن
حالا پرسپولیس تو ورزشگاه خودش روز جمعه 1 میلیون تماشاگر کجا رفتن که شدن 45 هزارتا(البته من خودمم طرفدار پرسپولیسم ولی خوب نظره من اینه)

eh.zamani
26-01-2010, 22:21
ببخشید تو سیستان و بندعباس و خوزستان و مشهد هم تراکتور سازی طرفدار داره؟
چجوریه که منچستر تو ایران طرفدار داره اما پایین تر از تراکتوره؟اهان حتماً تو انگلیس هم تراکتور طرفدار داره!!!!

elgoli-tabriz
02-02-2010, 19:58
نظراتتان در مورد کرار که از اول بازی کرد چیه؟

forza_juve
03-02-2010, 23:18
نظراتتان در مورد کرار که از اول بازی کرد چیه؟
کرار فوق العاده بود .
بازی کردن کرار از چند جهت به نفع تیمه :
اولا اینکه تماشاگرا حسابی دوستش دارن و کلی حمایتش می کنن و این حمایتها به نفع کل تیم تموم می شه .
اما از نظر فنی : بودن بازیکنهایی که قدرت دربیل زنی بالایی دارن تو روند هجومی تیم می تونه نقش اصلی رو ایفا کنه همونطور هم که تو گل دوم دیدید حرکات تکنیکی کرار نظم دفاعی ملوان رو به هم ریخت و فضای مناسب شوت زنی رو برای پولادی محیا کرد .
امیدوارم از این به بعد کرار فیکس بازی کنه چون با رفتن پیمنتا تیراختور مشکلات زیادی رو تو فاز هجومی پیدا کرده که این تو بازی اکثر این مشکلات محو شدن . گل زنی ابراهیمی هم می تونه نماینگر این مسئله باشه که تیراختور داره به روزهای خوب قبل بر می گرده .
* در ضمن هر چقدر زعفرانی کمتر تو میدان باشه به نفع تیراختوره !! :781:

elgoli-tabriz
06-02-2010, 18:34
با ارسال اس ام اس به شماره 10004444
به خانواده بزرگ تراکتور بپیوندید
"مدرکی معتبر برای اثبات پرطرفدارترین تیم ایران"

-------((خطوط ایرانسل فعال شد))--------

Ronaldinho80
08-02-2010, 14:39
طرفدار بودن این نیست که بشینی خونه اس ام اس بدی من طرفدار فلان تیمم
اگه واقعا طرفدار تیم خاصی هستی حداقل یکی از بازی های تیمتو بیا ورزشگاه از نزدیک ببین
خوشم میاد تراکتوری ها با حضور 105 هزار نفری خودشون نشون دادن که هیچ وقت تیمشونو تنها نمیزارن
حالا پرسپولیس تو ورزشگاه خودش روز جمعه 1 میلیون تماشاگر کجا رفتن که شدن 45 هزارتا(البته من خودمم طرفدار پرسپولیسم ولی خوب نظره من اینه)

ايول حرفت رو كاملا قبول دارم يك حرف منطقي و قابل دفاع .

elgoli-tabriz
25-02-2010, 16:26
نتیجه بازی فردا بین تراکتور و سپاهان را پیش بینی کنید؟

1- برد تراکتور
2-تساوی
3-باخت سپاهان:297::297::297::297::297::297::297::29 7::297::297:

elgoli-tabriz
03-03-2010, 20:48
پخش زنده شبکه سهند (mms://77.36.254.170:1755/) (جدید) لینک 1 (اصلی)

پخش زنده شبکه سهند ([Only registered and activated users can see links]) (جدید) لینک 2 (glwiz)

پخش زنده رادیو تبریز (mms://77.36.254.170:1756/) (جدید)

Boomb
04-03-2010, 20:16
نتیجه بازی فردا بین تراکتور و سپاهان را پیش بینی کنید؟

1- برد تراکتور
2-تساوی
3-باخت سپاهان:297::297::297::297::297::297::297::29 7::297::297:

گزینه 4، بازی جوانمردانه و نتجه عادلانه! بدون دخالت داور در نتیجه! :winksmiley02:
با این که سپاهانیم، ولی قبول دارم داوری بازی رفت توی نتیجه تاثیرگذار بود!

Ronaldinho80
25-03-2010, 18:26
سلام

اینه !!!!!!!!!

Boomb
30-03-2010, 14:38
چرا این قدر این تاپیک خلوته!

بابا ناسلامتی دارید عنوان پرشورترین تماشاگران رو یدک میکشید!
یکم به خودتون بیاید!

هفته ای یه پست برای این تاپیک فاجعه به حساب میادا.

.:AoShiMa SaN:.
30-03-2010, 14:42
خب تیمی که رو فرم و بی حاشیس ، سوژه برا بحث نداره که ، استیل اگه اندازه تراکتور هوادار داشت با این همه مشکلش روزی هفت هشت پر می کردن

Ronaldinho80
30-03-2010, 22:27
سلام به تراختوري ها

چه خبر ؟

كسي از كرار خبر داره ؟

برگشت يا نه ؟

Boomb
01-04-2010, 13:00
ابومسلم خراسان - تراكتورسازي آذربایجان

ورزشگاه ثامن الائمه مشهد - ساعت 16:45

داور و كمك داوران: محمودرفيعي - حميد نظري - كيانوش داوود زاده - سليمان مرادي - ناظر:محمد علي فروغي

SpEeD
10-04-2010, 21:04
مصاحبه جالب دایی در مورد تراکتور سازی دانلود کنید

.:AoShiMa SaN:.
10-04-2010, 22:18
خب رسیدیم به بازی خونوادگی فصل ، پرسپولیس می بره ولی قطعا یه بازی قشنگ ، حرفه ای و تبریزی رو از تراکتورسازی می بینیم

صعود فولاد گستر رو هم به تبریزیا تبریک میگم امیدوارم فینال حذفی هم با یه رقیب تبریزی بازی داشته باشیم