PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : |★| آبی دلان | فصل 89-88 |★|

صفحه ها : 1 2 [3]

Armin
11-03-2010, 09:06
از زمين تا آسمان!
فرهاد، گوارديولاي آينده استقلال

10 سال پيش وقتي استقلال را به مقصد راپيد وين اتريش ترك كرد جواني بود بي‌تجربه و سراسر حس جواني! فرهاد آن روزها به مرز 24 سالگي هم نرسيده بود اما بازي‌هاي خوبش در تيم ملي سبب شد در قاب چشمان مديران راپيد قرار بگيرد. فرهاد كه رفت هيچ كس تصور نمي‌كرد او 7 سال از فوتبال ايران دور بماند؛ 7 سال دوري از وطن اگرچه براي مجيدي غربت و تنهايي را به همراه داشت اما او را به اوج پختگي رسانده است. حالا وقتي مقابلش مي‌نشيني ديگر سيماي آن جوان بي‌تجربه و خام در برابرت قرار نمي‌گيرد. او در همه اين سال‌ها در خودش پوست انداخت و از اين رو به آن رو شد. اين فرهاد آن فرهادي نيست كه مي‌شناختي! متفاوت حرف مي‌زند، متفاوت فكر مي‌كند و حتي از درجه فني هم تفاوت‌هاي آشكاري دارد. 3 سال پيش به فوتبال ايران بازگشت. آن روزها حجازي سرمربي استقلال بود. همان كسي كه وقتي فرهاد نامش را مي‌شنود، سرش را پايين مي‌اندازد و در فكر فرو مي‌رود. ناصر حجازي براي فرهاد يادآور روزهاي شيريني است. گو اينكه در همه حال ناصر حجازي بايد او را با استقلال پيوند بزند. چه آن زمان كه از بهمن كرج به استقلال آمد و 3 سال پيش كه باز هم ناصر حجازي او را به تيمش آورد. ناصر حجازي، فرهاد را خوب مي‌شناسد. توصيف حجازي از فرهاد مختصر و مفيد است: «سرعتش چشمگير بود، حمل توپ فوق‌العاده‌اي داشت و چارچوب دروازه را خوب نشانه مي‌گرفت.» آيا فرهاد باز هم مي‌توانست همان جوان شاداب و سرحال باشد؟ اولين روزهايي كه پس از 7 سال دوباره گام به استقلال گذاشت هرگاه درباره چرايي ترك ليگ امارات با او حرف مي‌زدي اين جملات را به زبان مي‌آورد: «از من اشباع شده بودند. فكر مي‌كردند ديگر تمام شده‌ام. فكر مي‌كردند ديگر نمي‌توانم. سال آخر روزهاي تلخي را پشت سر گذاشتم و براي همين به استقلال آمدم.» فرهاد آمده بود تا از نو شروع كند. ناصر حجازي اين حس را درك مي‌كرد. براي همين سعي داشت به فرهاد ميدان بدهد. اما جبر روزگار اجازه نداد حجازي بيش از نيم فصل در استقلال بماند. حجازي كه رفت و فيروز كريمي آمد اوضاع و احوال فرهاد هم تغيير كرد. فيروز كريمي هرگز آن گزينه‌اي نبود كه در شأن و شخصيت باشگاه استقلال باشد. همه را مي‌كوبيد. از عليرضا منصوريان گرفته تا پيروز قرباني و حتي فرهاد مجيدي. رفتارهاي تند فيروز سبب شد روزها به كندي براي استقلال بگذرد. آيا فرهاد مي‌توانست به روياهايش فكر كند؟ فصل تمام نشده بود كه نام امير قلعه‌نويي دوباره در استقلال مطرح شد. فرهاد با استقلال قرارداد 2 ساله داشت، روشن نبود اگر او با استقلال قرارداد يكساله داشت آيا امير قلعه‌نويي او را در تيمش قرار مي‌داد يا خير؟ او ليگ هشتم را خوب شروع كرد تا به نوعي امير قلعه‌نويي متقاعد شود كه در تركيب اصلي بازي‌اش بدهد اما روزهاي خوب فرهاد آرام آرام به نقطه پايان مي‌رسيد. امير قلعه‌نويي حاضر نبود فرهاد را به عنوان كاپيتان اول تيمش معرفي كند. براي همين سعي مي‌كرد كمتر به او بازي بدهد. فرهاد تبديل به بازيكني درجه دو شده بود و امير قلعه‌نويي هم مي‌دانست فرهاد از جايگاه معتبري ميان مديران باشگاه استقلال قرار دارد. شايد او بهانه‌اي بود براي تلافي اختلاف‌هايي كه با سران باشگاه داشت. همين‌طور هم بود. هرچه به پايان فصل نزديك مي‌شدي، فرهاد كمتر در تركيب استقلال ديده مي‌شد. اين فصل هم باب ميل فرهاد نبود. باز هم نتوانست به آنچه مي‌خواهد دست يابد. فصل كه تمام شد خيلي ها مي‌گفتند اگر امير قلعه‌نويي باشد، فرهاد جايي در استقلال نخواهد داشت اما امير قلعه‌نويي رفت تا روزهاي تازه‌اي براي فرهاد مجيدي رقم بخورد. آيا فرهاد هنوز جان بازي كردن دارد تا در تركيب استقلال به ميدان برود؟ فرهاد خيلي زود به اين ابهام‌ها پاسخ داد. او قراردادش را براي 2 سال ديگر تمديد كرد، با انديشه‌هاي تازه و تفكراتي نو. وقتي او را به روزهاي آغازين ليگ نهم مي‌بري مي‌گويد: «مي‌خواستم خيلي چيزها را ثابت كنم. از خواب و خوراكم زدم و تمرين كردم. گفتم نبايد حتي يك گرم هم اضافه وزن داشته باشي. تمرين‌هايم را روزي يك جلسه افزايش دادم و همه فكرم را به تمرين‌ها متمركز كردم.» فرهاد اما هيچگاه درباره روزهايي كه در زمان مربيگري امير قلعه‌نويي به او گذشت، حرف نزد. هرگاه آن روزها را مقابلش آوردي، سكوت كرد و چيزي نگفت: «گذشته‌ها گذشته است. من هيچ وقت براي كسي بد نخواستم. هيچگاه دنبال گرفتن جاي كسي نبودم. يك روز آمدي و يك روز هم مي‌روي. اين موضوع براي من هم صادق است. روزي كه آمدم گفتم يك روز هم بايد از در باشگاه بيرون بروي. براي همين هرگز دنبال راه ناسالم نبودم. فقط با زبان تمرين مي‌توانستم با محيط بيروني‌ام حرف بزنم.»

... فصل نهم براي فرهاد بسيار رويايي بود. همين حالا كه پنج شش هفته به پايان ليگ مانده مي‌توان او را در تيم رويايي فصل قرار بدهي. چه كسي جز فرهاد مجيدي مي‌تواند لقب آماده‌ترين بازيكن استقلال را به خود اختصاص بدهد؟ فصل خوب فرهاد با گل‌هايي كه او در دربي‌هاي 67 و 68 به ثمر رساند به نقطه اوج رسيد. او ناگهان از سايه بيرون آمد و ديگر آن بازيكن درجه 2 نبود. هم به لحاظ فني توانسته بود خودش را اثبات كند و هم از درجه اخلاقي بازيكني بين‌المللي جلوه كرد. در اين اثنا مطرح شدن پروژه‌اي بزرگ مي‌توانست خيلي جالب توجه باشد. اولين بار كه شنيدم ممكن است فرهاد در آينده‌اي نه‌چندان دور سرمربي استقلال بشود، ته دلم خالي شد! شوخي جالبي بود. فرهاد سرمربي آينده استقلال؟! واقعه بزرگي است. تماشاگران تا چه اندازه مي‌توانند با اين پروژه كنار بيايند؟ آيا او مي‌تواند گزينه مطمئني باشد؟ باشگاه با مرفاوي احساس راحتي مي‌كند اما فرهاد مي‌تواند آينده باشگاه را بسازد. در اين راه سرنخ‌هاي تازه‌اي هم در دست است. جسته و گريخته در دل باشگاه به اين موضوع اشاره مي‌شود.
شايد اين پروژه با جملاتي كه او چند ماه پيش به زبان آورد مرتبط باشد: «مي‌خواهم آخر فصل با فوتبال خداحافظي كنم.» چرا فرهاد مي‌خواهد برود؟ آيا او به پايان راه رسيده؟ مي‌خواهد در اوج با فوتبال خداحافظي كند؟ فرهاد يك جام در ويترين افتخارات خود كم دارد و بعيد نيست خداحافظي‌اش به تاخير افتاده تا او پايان دوران بازيگري را با قهرماني به پايان برساند. اما نشستن روي نيمكت استقلال هم كم هيجان ندارد. شايد بهتر باشد در اين باره هم به حرف‌هاي حجازي اشاره كنيم: «بايد ببينيم فرهاد چقدر خودش به مربيگري علاقه‌مند است. اگر علاقه داشته باشد و باشگاه هم به خوبي او را حمايت كند بعيد نيست موفق بشود. فرهاد بي‌تجربه نيست. او سرد و گرم فوتبال را چشيده و مي‌تواند بلند پروازانه به مربيگري در استقلال بينديشد.»

ناصر حجازي هم با ديد مثبت به اين موضوع مي‌انديشد. شايد او فكر مي‌كند فرهاد هم مثل خودش مي‌تواند خيلي زود وارد عرصه پراسترس مربيگري شده و البته موفق هم بشود...

به نظر مي‌رسد ماجراي فرهاد و استقلال تازه به روزهاي تماشايي خود نزديك شده است. آيا فرهاد مي خواهد مثل گوارديولا يك مربي جوان و موفق باشد؟ آنها كه تصور مي‌كردند او پس از بازگشت به استقلال خيلي زود محو خواهد شد بهتر است حالا سري داخل باشگاه استقلال بزنند تا به اهميت‌هاي حضور فرهاد در استقلال پي ببرند. او نه تنها بازوبند كاپيتاني را پس گرفت، نه تنها آمادگي‌اش را فراتر از روزهاي جواني به رخ ديگران كشيد و به مرد اول تيمش تبديل شد بلكه حالا دورنماي استقلال در آينده با او تصوير مي‌شود.

--- منبع ([Only registered and activated users can see links])---

Armin
11-03-2010, 10:08
خبببب... بخش آبي دلان به قول دوستان خيلي مهجور افتاده و به همين خاطر تصميم گرفتم تا با كمك همه شما آبي دلاي عزيز رونقي دوباره بهش بديم.

بحث روز استقلال فكر مي كنم مربوط به نوع نتيجه گيريهاش در فصل اخير چه در ليگ برتر و چه در جام حذفي و ليگ قهرمانان آسيا هست كه البته عوامل مختلفي در اون دخيل بوده.

در ابتدا اهم مسائل باشگاه رو تيتروار بيان مي كنم و دوست دارم نظر همه آبي دلاي عزيز رو در موردش جويا بشم:

1- مديريت باشگاه توسط واعظي آشتياني (تغييرات كادر فني - جذب بازيكنان خبره - اداره سايت خبررساني باشگاه - برخورد با عوامل حاشيه اي و ...)

2- عملكرد كادر فني استقلال بخصوص شخص صمد مرفاوي در فصل جاري ( انتخاب ارنج صحيح - استفاده از تاكتيكهاي مناسب هر بازي - تعويض هاي صحيح - آماده سازي بازيكنان در تمرينات و ارتقاي فني اونها در ادامه مسابقات و ... )

3- نحوه عملكرد بازيكنان در به كارگيري فرامين تاكتيكي كادر فني در زمين

4- مشكلات حاشيه اي عوامل دروني و بيروني باشگاه

5- اشتباهات داوري

Mehdi
11-03-2010, 11:38
خبببب... بخش آبي دلان به قول دوستان خيلي مهجور افتاده و به همين خاطر تصميم گرفتم تا با كمك همه شما آبي دلاي عزيز رونقي دوباره بهش بديم.

بحث روز استقلال فكر مي كنم مربوط به نوع نتيجه گيريهاش در فصل اخير چه در ليگ برتر و چه در جام حذفي و ليگ قهرمانان آسيا هست كه البته عوامل مختلفي در اون دخيل بوده.

در ابتدا اهم مسائل باشگاه رو تيتروار بيان مي كنم و دوست دارم نظر همه آبي دلاي عزيز رو در موردش جويا بشم:

1- مديريت باشگاه توسط واعظي آشتياني (تغييرات كادر فني - جذب بازيكنان خبره - اداره سايت خبررساني باشگاه - برخورد با عوامل حاشيه اي و ...)

2- عملكرد كادر فني استقلال بخصوص شخص صمد مرفاوي در فصل جاري ( انتخاب ارنج صحيح - استفاده از تاكتيكهاي مناسب هر بازي - تعويض هاي صحيح - آماده سازي بازيكنان در تمرينات و ارتقاي فني اونها در ادامه مسابقات و ... )

3- نحوه عملكرد بازيكنان در به كارگيري فرامين تاكتيكي كادر فني در زمين

4- مشكلات حاشيه اي عوامل دروني و بيروني باشگاه

5- اشتباهات داوري

البته من اصلاً به طرز جالبي بازيهاي تيم رو دنبال نكردم. در همين حد كمي كه ديدم، نكاتي رو كه به ذهنم ميرسه ميگم:

1-

تغييرات كادر فني: خب از اين منظر كه تيم موفق شده بود قهرمان ليگ بشه، مطمئناً تغيير سرمربي، توجيه فني نداشت! حتي اين استدلال كه عنوان شد هدف گذاري فصل بعد، موفقيت در ليگ قهرمانان آسياست، با توجه به انتخاب صمد بيشتر به يك بلوف شباهت داشت! اما خب كيه كه ندونه امير و آشتياني مشكل داشتند و وقتي اين مشكل حاد باشه، ادامه همكاري عملاً امكان پذير نيست.

جذب بازيكن: در اين زمينه به نظر من خيلي خوب عمل كرديم. اكثر بازيكنان كليدي فصل پيش حفظ شدند و بازيكنان خوبي هم جذب شدند. نكته تاريك جذب بازيكن، ترافيك شديد در خط حمله و ضعف سمت چپ تيم هست.

اداره سايت باشگاه: روند اداره اين سايت، با سياست كاهش حاشيه‌هاي تيم در تضاد بوده! منظورم بيانيه‌هاييه كه عليه امير صادر شد و بعدها عنوان شد كه منظور شخص ديگه‌اي بوده! يا در مواردي طوري عمل شد كه در شان سايت رسمي يك باشگاه نبود. مثلاً اون جرياني كه در برنامه نود، عادل بهش اشاره كرد كه بدون در نظر گرفتن تفاضل گل سپاهان، اين تيم رو در جدول پايينتر از رتبه واقعيش قرار داده بودند!

2- به نظر من ايراد اساسي‌اي كه به كادر فني وارده، آماده نكردن تيم از نظر روحي روانيه. جمله معروف امير رو يادتون هست: "ما آرش رو به آرش شناسونديم..."

همون آرش الان نيمكت نشين شده، خيلي دير به بازي مياد و در بازي با پرسپوليس هم كه در پست عجيبي به بازي گرفته شد!

يا بعد از شروع افت (شكست 3-2 در تهران در مقابل استقلال اهواز)، تيم هيچ وقت نتونست به اون روند ابتداي فصل خودش برگرده...

موارد 3، 4 و 5 رو با توجه به اينكه خيلي كم در جريان اخبار و بازيهاي تيم بودم، اظهار نظر نميكنم.

ITALIANO
11-03-2010, 12:46
خوب براي شـروع بحث خيلي خوبي ميتونه باشه و از همه آبي ها تقاضـا مي كنم تو اين بحث شركت كنند و نظرات واقعي خودشـون رو بدن تا در پايان بتونيم به يك جمع بندي جامع برسـيم...

1_ به نظـرم يكي از دلايل افت استقلال در اين فصـل همين مديريت باشگاه بود . اوايل فصـل همچين نظري نداشتم ولي الان...
كلاً سيستم مديريتي تو فوتبال كشـورمون عبارت تعريف نشده ايه . بعد از 6 سـال مديريت فتح الله زاده ، تقريباً ميشه گفت از سال 83 به بعد روند انتخاب مديريت تيم سال به سال جا به جا مي شد و همينن بود كه به تيم ضــربه زد. . .ديگه دوران پرويز شيخان و پرويز خسـرواني گذشت كه تيم رو به مدت 15 ، 20 سال اداره مي كردند. . .

حسين غريب ( 2 سال مديريت _ 2005-2003 ) ( تا جولاي 2005 بهش فرصت داده شد! )
كاظم اوليايي ( از جولاي 2005 تا دسامبر 2005 )
حسين غريب ( دسامبر 2005 تا سپتامبر 2006 )
مقداد نجف نژاد!! ( سپتامبر 2006 تا مي 2007 )
علي فتح الله زاده ( مي 2007 تا سپتامبر 2008 )
اميررضا واعظ آشتياني ( سپتامبر 2008 تا الان )

در مــورد انتخاب مقداد نجف نژاد هم كادر فني اشتباه فاجعه اي رو مرتكب شد تا با بي كفايتيه اين شخص ، استقلال از حضـور در ليگ قهرمانان آسيا منع بشه!!! شـخصي كه نماينده مردم بابلسـر در مجلس شوراي اسلامي بود ، اومد و مديريت باشگاه رو بدست گرفت. . .
علت اين افت و خيز همين عوض كردن هاي دائم هست كه شـرايط بازيكنان رو هم به شكل پشت پرده تغيير مي دهد .
اين سابقه انتخاب مديريت باشگاه بود ، ولي در مورد مديريت واعظ...
يكي از اشتباهات واعـظ ممنوع المصاحبه كردن بازيكنان تيم بود . با اينكار مي خواست صفحه اول رسـانه هارو به تسخير خودش در بياره و ساعت اول برنامه هاي ورزشـي تلويزيوني رو بدست بگيره. . .
تيم داشت خوب نتيجه مي گرفت ، كه اين شخص به قصد تخريب امير قلعه نوعي و سپاهان سـر خصومت شخصي نتونست وقتشـو براي تيم صرف كنه. . .

2_ عملكرد كادر فني داراي افت و خيز زيادي بود . تو اين فصل مشكلات تيممون كم نبود!! (ضعف خطوط دفاعي _ بي دقتي در زدن ضربات آخر _‌ حاشـيه هاي وسط فصل _ بعضاً اشتباهات خود صمد و ... )
صمد تو بعضـي از بازيها با ارنج هاي نادرستش ، تيم رو تو شـرايط سختي قرار داد . هنوزم دوستش دارم و تا زماني هم كه سرمربي باشه ازش حمايت مي كنم ولي بايد واقعيت هارو قبول كنيم. . .
براي مثال سـر اين دربي آخـــر حضـور اميرآبادي در سمت چپ خط دفاعي كه من از قبل هم پيشبيني كرده بودم كه حضـور امير آبادي انتخاب نادرستيه و ازش ضربه خورديم... يا بازي با ملوان ، مس ، ...
صمد نتونست اون سيستم ثابت خودش رو انتخاب كنه . اكثراً از سيستم چرخشـي استفاده مي كرد ولي يك تيم بايد به يك تركيب ثابت برسـه تا بازيكناش به هم عادت كنند و ساختار منظمي در تيم ايجاد بشه ، با اون سيستم مرفاوي انگيزه بازيكنان هم از بين مي رفت در تمرينات. . .
خستگي ناشـي از بازيهاي فشـرده در هفته براي استقلال يكي از دلايل نتايج ضعيف استقلال شد . اكثراً تو بازه زماني 55 تا 70 كه مهم ترين دقايق يك بازي فوتبال هست ، خستگي رو در ساق هاي بازيكنان مي ديديم. . .
اريش روته مولـر هم به نظـرم هيچ تاثيري در نتايج استقلال نداشت . فقـط سر همون روز بازي استقلال وارد تهران مي شد و اصلاً براي استقلال بازي اي رو آناليز نكرد به اون صـورت . عملكردش رو نميشه نقد كرد چون به اون صـورت كاري براي تيم انجام نداد. . .

3_ علمكرد بازيكنان در طـول فصل زياد خوب نبود . بجـز مجيدي و حيدري كه همـواره در اوج قرار داشتند و از مهره هاي تاثير گذار ما بودند ، 90 درصـد بازيكنا پر افت و خيز ظاهر شدند . . .
بعد از اون بازي عجيب در اصفهان و مشكلاتي كه براي كاظمي و عنايتي و اكبرپور پيش اومد ، تيم وارد بحران شد . البته من روي اين بازيكنان از اول فصل حساب زيادي باز كرده بودم ولي از محروم شدن اين بازيكنا خوشحال شدم و اميدوار بودم كه روند بهتر بشه با محروميت اين 3 نفر كه تا حدودي بهتر شد ولي دوباره تيم از لحاظ قدرتي كم مي آورد. . .
بعضـي از بازيكنان تيممون تاكتيك پذير نبودند و ميل خودشـون رو در اون پستي كه ازشـون به بازي گرفته شده نشـون نمي دادند. . .
ما تو اين فصـل به يك بازيكن بازيگردان كامل احتياج داشتيم تا مكمل خوبي براي جانوآريو باشه و بتونه تيم رو در موقعيت حمله قرار بده . منظـورم مجتبي جباريه كه واقعاً خلاء اين بازيكن اين فصـل واقعاً احسـاس مي شد . شايد تو 50% نتايج بازيهاي اين فصـل ميتونست تاثير گذار باشه!!

4_ اين هم يكي از مشكلات تخريب اين فصلمون بود . همين حواشـي كه واعظ براي تيم درست كرد باعث شد دو دستگي در تيم موج بزنه و روحيه بازيكنان رو هم تحت تاثير خودش قـرار بده. . .بيانيه هاي تندي كه بر ضد باشگاه سپاهان داده مي شد ، زياد روي خوشـي نداشت . مشكلات داخلي درون باشگاه هم كم نبود . درگيري و ايجاد تشنج نزد بازيكنان ، اخراج و محروميت 3 بازيكن تيممون!! ، قهر و آشتي ها و خيلي از موارد ديگر كه ذكر كردنش زياد درست نيست. . .

5_ اشتباهات داوري رو هم در مـــوردش صحبت نمي كنم . تو تمام پست هايي كه تو اين بخش ارسـال كردم ، هيچگاه به مشكلات داوري نپرداختم و الان هم ميگم اشتباهات داوري جزئي از فوتبال است(با اينكه تو طول فصل اشتباهات تاثير گذار تو روند تيم تاثير هاي زيادي گذاشته!!)...

saeed_cris
11-03-2010, 20:53
خوب قبل از اينكه بخوام صحبتام رو شروع كنم جا داره يه خسته نباشيد اساسي به مهدي عزيز marco بگم كه واقعا در زمان مديريت ايشون كاربران زيادي رو به اين بخش كشوند و عملكرد خوبي رو داشت و از اينجا يه تشكر ويژه از اين دوست عزيز ميكنيم واميدواريم هميشه موفق باشه و يه تبريك هم به دوست خوبمون ويكي از فعالان بخش اس اس ارمين جان بگيم كه به عنوان سرپرست جديد بخش اس اس انتخاب شدن و مطمئنم به خوبي از پس اين مشئوليت بر ميان.
خوب بريم راجع به بحث اصليمون كه ارمين عزيز شروع كرده.
خوب تقريبا شبيه اينچنين بحثي قبلا داش مهدي موقعي كه تيم تو بحران قرار داشت پايه گذارش بوده و و هر كدوم از دوستان هم نظراتشون رو بيان كردن كه مفيد واقع شد.
خوب الان در اين برهه از زمان كه تيم تقريبا از حاشيه و بحران بيرون اومده بحث ميكنيم..

1- مديريت باشگاه توسط واعظي آشتياني (تغييرات كادر فني - جذب بازيكنان خبره - اداره سايت خبررساني باشگاه - برخورد با عوامل حاشيه اي و ...)خوب واعظ به نظرم در ابتدا بزرگترين اشتباهي كه كرد قلعه نوعي رو از دست داد و مشكلاتي كه بعدش پسش اومد باعث شد كه اون چهره ي محبوب سال قبل خودش رو پيش هوادارا از دست بده.خوب بهترين گزينه هم بعد امير بود چون واقعا شناخت كافي رو تيم و بازيكنا داشت.
از لحاظ جذب بازيكن هم همونطوري كه مهدي گفت خوب عمل كرديم و بازيكناي سال قبلمون رو تقريبا حفظ كرديم.
در هر حال هر چند زياد از واعظ خوشم نمياد به خاطر اينكه امير رو از اس اس دور كرد ولي در كل عملكرد متوسط به بالا داشته..

2- عملكرد كادر فني استقلال بخصوص شخص صمد مرفاوي در فصل جاري ( انتخاب ارنج صحيح - استفاده از تاكتيكهاي مناسب هر بازي - تعويض هاي صحيح - آماده سازي بازيكنان در تمرينات و ارتقاي فني اونها در ادامه مسابقات و ...
خوب اونطور كه ميدونيد تيم در ابتداي فصل خيلي خوب نتيجه ميگرفت و ميشه گفت از خوب هم بالاتر.
نتايج درخشان ابتداي فصل باعث شد تيم دچار غرور كاذب بشه و كم كم به حاشيه كشونده بشه.
صمد مرفاوي هميشه بهترين مربي بوده ولي سرمربي خوبي نيست.شايد من اينطور فكر ميكنم ولي به نظرم حرفش زياد برش نداره و بازيكنا زياد ازش حساب نميبرند و به حرفاش زياد توجه نمي كنند.
در كل كادر فني نسبتا خوبي داريم با اضافه شدن نامجو و محصص.
من تعجبم كه بعد گذشت 28 هفته هنوز صمد تركيب و ارنج اصلي تيمش رو بدست نياورده.هر چند در پاره اي از اوقات بعضي از بازيكنا دچار مصدوميت ميشدند و تيم با كمبود بازيكن كار آمد مواجه ميشد. ولي گذاشتن دو هافبك دفاعي تو تيم و اونم تو خونه باعث شده كه همه از ارنج صمد انتقاد كنند و همونطور با يك مهاجم بازي كردن.
من تعجب ميكنم خود صمد يه مهاجم خيلي خوب بوده نميدونيم چرا بيشتر رو به بازي دفاعي مياره.

3- نحوه عملكرد بازيكنان در به كارگيري فرامين تاكتيكي كادر فني در زمينخوب شايد يكي از مشكلات اس اس در اين برهه از فصل نداشتن تاكتيك و استراتژي تيمي براي بازي باشه.
اين چند هفته آخر بازيكنا واقعا بيش از حد خودخواه شدن و ميشه گفت به جاي اينكه به كار تيمي بپردارن سر خود عمل ميكنن و به تنهايي توپ رو پيش ميبرن كه حاصل آن از دست دادن توپ و بازي كردن با اعصاب بقيه بازيكناست.

4- مشكلات حاشيه اي عوامل دروني و بيروني باشگاهخوب هر تيمي كه بگين هميشه با حواشي و مشكلات همراهه الالخصوص اون تيم در اوج باشه و واسه قهرماني ميجنگه.
اختلاف سپاهان با تيم هاي ديگه چقدر زياد بود الان ميبينيم كه سپاهان افت كرده وهفته به هفته داره امتياز از دست ميده بدليل اينكه تمركز خودشون رو از دست دادن و بيشتر به حاشيه كشيده شدن.
در مورد اس اس هم بايد گفت در بعضي مواقع شيطنتهايي از بعضي افراد براي كشيده شدن اس اس به حواشي و بحران صورت ميگيره ...

5- اشتباهات داوريمن نمخوام اشتباهات داوري رو مهمترين عامل در روند نزولي اس اس در اواسط و اواخز نيم فصل بدونم ولي مطمئن باشيد يكي از مهمترين عوامل بوده.
اونطور كه قبلا گفتم داوري به نظر من بيشترين سهم رو در روند نزولي اس اس داشت.
از اونجايي شروع شد كه با 3 اخطاره كردن بي دليل ارش برهاني عملا ارش رو از دربي محو كردن.
بعد از اون هم بازي با صبا باطري كه سرشار از اشتباهات داوري بود با داوري ضعيف فغاني و لجبازي بي موردش با فرهاد مجيدي و اخراج او.
گل سر سبدشون هم سوتي كمك افشاريان در بازي با پيكان كه توپي كه بيرون رفته بود رو اوت نگرفت.و حتي بازي سپاهان كه مسعود مرادي كه هميشه بر ضد اس اس بوده اون پنالتي بچگانه رو گرفت وعملا سر استقلال رو بريد..
اين رو بگم كه اين فصل داوري زياد به ضرر اس اس بوده.
من يامه فصل قبل زمان امرخان اس اس چند تا پنالت براش گرفتننزديك 2 رقمي بود .و اين فصل هم واسه سپاهان چنين اتفاقي افتاده ولي واسه اس اس در اين فصل در 28 هفته فقط 2 ضربه پنالتي گرفتن كه متاسفانه هر دو رو خراب كردن.
حرف آخرم رو با اين جملات به پايان ميرسونم كه صمد مرفاوي زماني بهترين عملكرد رو تو تيم ميتونه داشته باشه كه به هيچ كسي باج نده و فقط وفقط حرف اول و اخر تيم رو خودش بزنه و بازيكنه كه بيخيال بود و مي حواد خود سرانه در جريان بازي تصميم بگيره رو كنار بزاره..
بايد يه مديريت دقيق و كامل رو تيم داشته باشه تا موفق بشه..
عرضم تمام..

CraZy Man
11-03-2010, 20:55
ما هم اومديم که نظرمون رو بگيم:

1_از نظر من مديريت تيم خوب بوده تا اينجاي کار و واعظ اشتياني خيلي خوب تيم رو کمک مي کنه و اين اجازه رو هم به کسي نميده که کوچک ترين حقي رو از تيم بگيرن ولي بعضي ها ميگن رفتن قلعه نوعي به اشتياني مربوط بود ولي به نظر من قلعه نوعي فقط مياد استقلال رو قهرمان مي کنه و بعدش حتما ميره چون مي دونم هر تيمي قهرمان بشه سال ديگه نمي تونه اون روندش رو حفظ کنه نمونه همين قطبي پرسپوليس رو قهرمان کرد و وقتي يک بار ديگه ازش دعوت کردن به پرسپوليس بياد نتونست اين تيم رو جمع کنه به نظر من مرفاوي تا اينجا خوب تونسته تيم رو پيش ببره،واعظ اشتياني بازيکن هاي خوبي رو هم براي تيم جذب کرد از جمله عمران زاده که واقعا به تيم کمک بسيار زيادي مي کنه يا همين محمدي واقعا اگه اين فصل توي بعضي از بازي ها نبود معلوم نبود چه بلايي سرمون مياد.

2_کادر فني تيم در ابتداي فصل واقعا کادر ضعيفي بود نسبت به الان تيم اون موقع مولر مربي تيم بودش که هيچ وقت وقتش رو صرف تيم نمي کرد يا توي کمپ تيم هاي ملي بود يا براي اموزش به کشور هاي مختلف مي رفت يا اينکه مي رفت به خانوادش سر بزنه ولي با اوردن نامجو و محصص تيم تازه يه جوني گرفت و مرفاوي هم يه مربي خوب اومد کنارش(انصافا موقعي که قلعه نوعي سرمربي تيم بودش صمد براش خيلي خوب مربي گري مي کرد و نکات رو بهش گوش زد مي کرد)

3_به نظر من بازيکن ها خوب کار کردن فقط در بعضي از بازي ها هيچ کدوم انگار حال بازي کردن رو ندارن و به نظر من از موقعي که عنايتي از تيم جدا شد حاشيه هاي تيم کمي کم شد و ديگه دعوا بر سر اينکه کي در خط حمله به صورت ثابت بازي کنه نبود و به نظر من عنايتي يه مهاجم فوق العاده بودش که مي تونستيم ازش در اسيا استفاده کنيم و براي اين کار ديگه نبايد صالحي رو مي خريديم که کاري ندارم ولي صالحي هم تا اينجا خوب براي تيم بازي کرده و پاس گل و گل هاي خوبي هم زده.

4_امسال يکي از دلايل افت تيم مسائل حاشيه اي بودش که واقعا در مقاطعي تيم رو کوبيد به زمين مثلا اون موقعي که مرفاوي با قلعه نوعي درگيري هاش شروع شده بود يا موقعي که کاظمي و اکبرپور و عنايتي بعد بازي با سپاهان به خونه ي رحمتي رفتن خيلي به تيم اسيب وارد شد و کلا امسال دور تيم مسائل حاشيه اي زيادي بود که خدا رو شکر ديگه فعلا مسائل حاشيه اي نداريم.

5_اما اخرين مطلب که همين داوري هستش يکي از بزرگ ترين و بيشترين ضربه ها رو به تيم ما زد و به تيم هاي رقيب کمک کرد امسال داوري ها براي ما خيلي بد بود ولي براي رقبان بسيار خوب بود مثلا توي همين بازي با استيل اذين يک پنالتي اشتباه گرفتن يا مثلا توي بازي با سپاهان بازيي که توي زمين خود سپاهان بود موقعي که شکوري داشت مي رفت سمت توپ سر بالا بود و وقتي به بازيکن سپاهان خورد يه پنالتي اشتباه داور براي سپاهان گرفت و مورد هاي ديگري که بخوايم بحث کنيم خيلي طولاني ميشه.

SoRoUsH2010
11-03-2010, 23:30
شب خوش دوستان
1:در مورد مدیریت باشگاه و تغیراتی که در کادر فنی حاصل شد از روی لج و لج بازی بود واعظ با امیر مشکل داشت و اونو برکنار کرد که من فکر میکنم به خاطر محبوبیت بالای قلعه نویی این کار را انجام داد(دوست نداشت از خودش محبوبتر تو تیم باشه ) در این زمینه اشتباه جبران ناپذیری رو انجام داد
در مورد جذب بازیکن هم فکر کنم خوب عمل کرد تمام مهره های فصل قبل رو تقریبا حفظ کرد الته مهره های کار آمد رو و یه سری بازیکنهای که در حد نام استقلال نبودن رو از تیم کنار گذاشتن (علیزاده نامداری و...)
در مورد سایت باشگاه هم فکر کنم بیشتر به مسایل حاشیه ای دامن میزد تا اینکه حاشیه ها رو جمع کنه

2: انتخاب صمد مرفاوی اشتباه بود میتونست یه مربی مثل مظلومی و یا یکی استقلالی اصیل دیگه رو باید مربی میکرد که تجربه ی مربیگری تو یه تیمه صاحب نام رو داشته باشه
باز هم میگم برکناری امیر خان اشتباه بود واعظ باید به خاطر هوادارا اونو نگه میداشت نه اینکه به خاطراختلافاتی که با قلعه نویی داشت برکنارش میکرد
به هر حال صمد به عنوان سرمربی انتخاب شد وتا قبل از بازی با استقلال کوچک عملکرد فوق العاده ای داشت تا بعد از ان بازی و مسائل حاشیه ای که براش به وجود اومد و این تفاوت فاحش قلعه نویی و مرفاوی آشنایی با حاشیه ها بعد از این ماجرا ها و عملکرد بسیار ضعیفی که استقلال تا همین یک ماه پیش هم درگیرش بود تا اینکه2 بازی قبل از بازی دربی اوضاع کمی بهتر شد و الانم فکر کنم که تیم داره خوب نتیجه میگیره چه تو آسیا چه تو لیگ البته باید خیلی بهتر از این بشه که سهمیه ی فصل بعد رو حتما بگیره چون جام حذفی هم به شکل عجیبی از دست دادیم(فکرکنم به خاطر خستگی بازیکنا از بازی سنگین تو جده این جام رو از دست دادیم) که اینم برمیگرده به برنامه ریزیه مسخره ی سازمان لیگ
در مورد تاکتیک و تعویش هایی که انجام داد بعضی بازی ها خوب و بعضی ها بد هم مثال: تو بازی با پیروزی که مهمترین بازی فصل بود در ارنج تیم مرتکب اشتباه شد مهدی امیر ابادی رو از ابتدا بازی داد و همینطور سید صالحی رو و ارش برهانی که دارای سرعت بالا هست رو به روی نیمکت نشوند تو اون بازی چون دفاع تیمه حریف به شدت کند بود باید یک بازیکن سرعتی رو به بازی میگرفت در هر حال صمد نشون داده که دربی باز نیست

3: عملکرد بازیکن ها هم چندان جالب نبوده به جز خسرو حیدری و تا حدودی فرهاد مجیدی بقیه خوب نبودن البته در این چند بازیه اخیر محمد محمدی در درون دروازه عملکرد خیره کننده ای رو داشته و حنیف عمران زاده که به دلایل عجیبی یک نیم فصل رو از دست داد تا اینجایی کار عملکرد بسیار خوبی رو داشته و انصافا تا اینجای کار بهترین مدافع استقلال بوده که کمتر از بقیه نوسان داشته بر عکس صادقی و شکوری به خصوص صادقی که اشتباهات بچه گانه ای رو در این فصل مرتکب شده
در خصوص خط هافبک هم فکر کنم همه تو این فصل خوب نبوده جان واریو مثل فصل قبل اصلا نبوده کاطمی هم همینطور بوده کیانوش رحمتی هم ... بدترین اشتباهشم در بازی با استیل تو جام حذفی مرتکب شد که یک پاس گل قشنگ به حریف داد
در خط حمله هم به جز فرهاد مجیدی که فراتر از حد انتظار ظاهر شده بقیه خوب نبودن (سیاوش چند بازی اخیر خوب بوده) ارش برهانی یه مدت خوب کار میکرد ولی الان نیمکت نشین شده ولی به نظرم ارش بهتر از سید صالحی هست و عنایتی هم که بعد یه دوره ی ضعیف رفت به امارات

4:در مورد حاشیه های باشگاه هم دوستان اشاره کردن واعظ با بیانیه هاش بیشتر برای تیم حاشیه درست میکرد متاسفانه

5:مشکلات داوری هم متاسفانه این فصل خیلی به ضرر استقلال بوده انقدر زیاد بوده که نمیشه شمرد ولی یک تیمه خوب باید انقدر خوب باشه که اشتباه داوری هم نتونه جلویه پيروزیشو بگیره
ولی شاید اگر اشتباهات داوری کمتر بود استقلال رتبه ی بالاتری رو در جدول داشت

Retex
14-03-2010, 09:15
سلام به همه برو بچه های آبی دل عزیز، و خسته نباشید به مارکوی عزیز که بعد از رفتن ما بخش رو دست گرفت و تبریک و آرزوی موفقیت برای آرمین عزیز که در حال حاضر بخش رو دست داره و انصافاً هم داره سنگ تموم میذاره..

بریم سر بحث تاپیک..
این فصل و به خصوص بازی های آخر استقلال رو به هیچ عنوان به صورت کامل و پیوسته دنبال نکردم اما یه چیزایی به ذهنم میرسه که میگم:

1- مديريت باشگاه توسط واعظي آشتياني (تغييرات كادر فني - جذب بازيكنان خبره - اداره سايت خبررساني باشگاه - برخورد با عوامل حاشيه اي و ...)آشتیانی فصل گذشته با اومدنش یه شوک خوب به باشگاه داد اما با برخوردهایی بعدیش توی بعضی مسائل (به خصوص مسئله قلعه نوعی و بیانیه بازی های چیپ!!) خودش رو زیر سؤال برد و تیم رو پرتاب کرد وسط حاشیه و با اینکه همیشه معتقد بوددم و هنوزم هم معتقدم که حاشیه برای تیم های بزرگ یک امر طبیعیه اما اینکه تیم با دستای مدیرش بره تو حاشیه قابل توجیه نیست و همچنین در برخورد با عوامل حاشیه ساز دیگه هم به عنوان مدیر عامل زیاد موفق نبود و تیم رو بیشتر حاشیه دار تر میکرد!!

در مورد جذب بازیکن هم همانطور که بچه ها گفتند باشگاه به نسبت خوب عمل کرد

2- عملكرد كادر فني استقلال بخصوص شخص صمد مرفاوي در فصل جاري ( انتخاب ارنج صحيح - استفاده از تاكتيكهاي مناسب هر بازي - تعويض هاي صحيح - آماده سازي بازيكنان در تمرينات و ارتقاي فني اونها در ادامه مسابقات و ... )همیشه گفتم برای تیم هایی مثل استقلال و پرسپولیس با این شرایط که فوتبال ما داره مربی درجه یک جهانی و ... زیاد کارساز نبوده و نیست و این مربی ها اگر هم عملکرد خوبی داشته باشند سرشون میره زیر آب! (این یک حقیقت تلخه که باید پذیرفت!!) تنها چیزی که کار میکنه مربیان وطنی با خصوصیات اخلاقی نزدیک به قلعه نوعی و پروین هست، اوایل که صمد اومده بود زیاد بهش امیدوار نبودم چون به قول خود قلعه نوعی صمد زیادی سر به زیره!! اما به گذشت چند بازی توی یکی از مصاحبه ها به صمد امیدوار شدم که داره پوست میندازه و میشه روش حساب کرد! نمیدونم برای صمد ناراحت باشم که اخلاقش تحت تأثیر شرایط داره عوض میشه یا برای تیم خوشحال باشم که فقط همچین اخلاقی براش کار میکنه!!!

3- نحوه عملكرد بازيكنان در به كارگيري فرامين تاكتيكي كادر فني در زميندر این مورد به خاطر اینکه بازی های تیم رو خیلی جدی دنبال نکردم ترجیح میدم نظر ندم.

4- مشكلات حاشيه اي عوامل دروني و بيروني باشگاهدر مورد حواشی همانطور که بالا گفتم به نظر من حاشیه جزئی جدا نشدنی از تیم های بزرگه اما نحوه برخورد با این حاشیه هاست که مهممه و مهمتر از اون اینه که خود باشگاه و به خصوص مسئولین درجه یک حاشیه ساز نباشند یا آتیش حواشی رو تند نکنند که در این موارد به نظر من باشگاه خوب عمل نکرده!

5- اشتباهات داوريبه نظر من در این مورد اصلاً نباید زیاد مانور داد و هرچقدر هم اشتباهات داوری بر روی نتایج و جایگاه تیم ها تأثیر گذار باشند باید بپذیریم که اشتباهات داوری جزئی از فوتبال هست و با دامن زدن به اشتباهات داوری تیم رو به حاشیه نبریم..

hadis blue girl
14-03-2010, 10:56
سلام
همه نظرات رو خوندم ، اما نمی دونم چی بگم ،
در مورد آشتیانی مدیر خوبی هست ، اما همونقدر هم عامل ایجاد حاشیه است ،
یه مدیر باید باسیاست و خوشرو باشه ، نمی شه که با همه دنیا تنهایی جنگید ،
گاهی لازمه با دشمنات هم دوستی کنی ... اما این آقا با دوستای استقلال هم سر جنگ داره ...
بازم می گم خوبی های زیادی داره و بازیکنا هم اکثرا ازش راضی ان ،
در مورد جذب بازیکن یا حفظ ستاره های فصل قبل ، باید بگم همه اونهایی که موندن قرارداد داشتن ، به جز فرهاد مجیدی و جباری ! از بازیکنای جدید هم به نظرم حنیف عالیه ، سید صالحی رو هم مربی ها باید بسازنش مثل آرش !
اگر هم تو خط حمله ترافیک بایکن داریم و هافبک چپ نداریم !! برای اینه که این آقای مدیر !! خودشون زحمت انتخاب بازیکن رو کشیدن ، یادمه که سرمربی بعد از بازیکنا انتخاب و معرفی شد !!
( البته من واعظ رو به دلایلی دوست دارم ، اما خب اینها بعضی از ایراداتشن )
خلاصه به نظرم مدیرعاملمون قد و مغرور و یه دنده تشریف دارن ، کسی که دوست داره شماره یک استقلال باشه ،
کادر فنی مون مهمترین ایرادش حضور روته مولر بود ، اگر از همون اول یکی مثل نامجو مطلق کنار صمد بود ، تمام بار فنی تیم رو دوش صمد نبود ، و وسطای فصل اونطوری کم نمی آوردیم !
البته صمد بدشانس هم بود که بازیکنای کلیدیش مدام مصدوم می شدن ، اما خب همه قبول داریم به خصوص قبل از اومدن نامجو ، تعویض های صمد خنده دار بودن !! من البته صمد رو همخیلی دوست دارم و آرزومه که صمد با استقلال موفق و سربلند باشه !!
بازیکنامون اکثرا خوبن ، اما بعضی وقت ها خودخواهی و تک روی شون اعصاب همه رو داغون می کنه ،
که به نظرم این مشکل هم باید ، توسط کادر فنی تیم حل بشه ، باید بازیکنا رو توجیه کنن ،
من از مصاحبه محمد محمدی بعد از بازی با مس هنوزم ناراحتم ، و این جور مصاحبه ها و قهرکردن ها بدلیل ضعف مدیریت و کادر فنی تیمه که نمی تونن با بی انظباطی ها درست برخورد کنن ،
البته محرومیت 3 بازیکنمون تاثیر مثبتی تو کل تیم داشت .
مشکلات حاشیه ای فقط وقتی می تونن به یک تیم نفوذ کنن که درون اون تیم خواهان داشته باشه ،
کسانی از داخل به حواشی استقلال دامن زدن و یکی از مهمترین اونها مدیر و سایت باشگاه بود !
داوری ها که همه می دونن افتضاح ، به قول هوشنگ نصیر زاده :« داوری ها در این فصل به گونه ای بوده که می شه گفت داور سر استقلال رو بریده !! » .
از هوادارا هم نباید گذشت که به نظرم امسال خیلی خیلی بی وفایی کردن ، و با استقلال خیلی بی رحم برخورد کردن ، من که ازشون دلگیرم ...

Raha
15-03-2010, 15:42
حرف هاي حجازي را جدي بگيريم

بغض مرد افسانه‌اي فوتبال ايران و اشكي كه او به شكرانه بازيافتن سلامتي دوباره‌اش جلو دوربين‌هاي تلويزيوني ريخت خيلي‌ها را به گريه واداشت.

مرد خوش قد و قامت و خوش‌تيپ و شيك‌پوش ورزش ايران كه روزي با پنجه‌هاي چسب ناكش از دروازه تيم ملي مثل عقاب حراست مي‌كرد و با حضورش در ورزشگاه‌ها ده‌ها هزار نفر را به شور و شادي و شعف وا مي‌داشت در عرض چند هفته به دليل مبارزه با يك بيماري مزمن به يكباره تبديل به موجودي شكننده و دل شكسته شده و به محض روبرو شدن با مردم و دوربين‌هاي تلويزيون فقط اشك مي‌ريزد.

اشك‌هاي ناصر حجازي را شايد خيلي از دوستداران فوتبال در برنامه‌هاي ورزش چند شب اخير ديده باشند كه حكايت از دل پاك و صاف اين مرد اسطوره‌اي فوتبال ايران دارد. او كه هنوز هم بمانند هميشه با صلابت و قوي و محكم صحبت مي‌كند، وقتي خبرنگار از وي سئوال كرد كه چه حرفي براي مردم و هوادارانش دارد در حالي كه نمي‌خواست روحيه‌اش را از دست بدهد با بغضي نهفته در گلو و اشك‌هايي كه از چشمانش سرازير شد گفت كه مديون دعاهاي مردم است.

او گريست و اين را گفت و ديگر سكوت كرد.

حجازي شايد هرگز دوست نداشته باشد كه دوستانش و دستدارانش او را در اين هيبت جديد و با اين شكل و شمايل ببينند اما تقدير و مشيت الهي را بايد گردن نهاد و حجازي در اين موقعيت با خضوع و افتادگي مثل مردان مرد قد راست كرده و مي‌گويد: من با دعاهاي مردم دوباره برگشتم و قول مي‌دهم كه بعد از عيد نوروز با دعاهاي مردم و لطف خداوند به اسلواكي مي‌روم تا در فينال جام حذفي فوتبال اين كشور روي نيمكت تيم دي‌استرادا بنشينيم. همين روحيه كافي است تا حجازي كه فعلا مدير باشگاه دي استرادا است با ناملايمات و بيماري مبارزه كند و دوباره قد راست كند و هماني باشد كه بايد باشد.

حجازي البته در لابلاي حرف‌هاي خود يك حرف ديگر هم زد كه بسيار حائز اهميت است و اي كاش مسئولين ورزش ما اين گفته ناصر خان را جدي‌تر بگيرند: وقتي پيشكسوتان زنده‌اند به فرياد آنها برسيم و ببينيم مشكلاتشان چيست چرا كه وقتي كه از دنيا رفتند دنيا دنيا توجه و رفت و آمد هم سودي نخواهد داشت.

حجازي البته هنوز هم خودش را محتاج دعاي مردم مي‌داند در اين روزها پاياني سال براي حجازي و همه مريضاي ورزشكار و غيرورزشكار دست به دعا برداريم ولي فراموش نكنيم كه در يك گوشه اين شهر بزرگ يك مربي ديگر هم داريم كه با غول سرطان دست و پنجه نرم مي‌كند اما متاسفانه توجهي به او نمي‌شود. اگرچه منوچهر واحدي كه هم از جمله همكاران ورزشي‌نويس ما است و هم از جمله مربيان سازنده فوتبال ايران به اندازه حجازي شهرت ندارد اما او هم در حد و توان خود براي فوتبال اين آب و خاك زحمت كشيده است كه متاسفانه در گوشه تنهايي به سختي روزگار مي‌گذراند.

منوچهر واحدي كه شاگرداني مثل حسين كاظمي، جواد كاظميان، مهدي اميرآبادي، شيث رضايي، و ... را تربيت كرده و تحويل فوتبال ايران داده است بيش از شش ماه است كه به دليل مبتلا شدن به سرطان ريه با شيمي درماني سر پا مانده است و تنها به اين دليل كه اسم و شهرتش آنقدر نيست كه با او عكس يادگاري بگيرند و در رسانه‌ها با آن خود را مطرح كنند مورد بي‌مهري قرار گرفته و بار همه مشكلات او را بايد همسرش بر دوش بكشد. واحدي داراي دو فرزند دختر و يك فرزند پسر است كه هر سه دانشجو هستند و در اين روزگار سخت و دشوار علاوه بر دغدغه‌اي كه براي آنها دارد بايد با مريضي هم مبارزه كند. اكنون كه صندوق حمايت از قهرمانان مديريت خود را تغيير داده اميد مي‌رود كه توجهي بايسته به منوچهر واحدي صورت گيرد تا او هم از كنج غربت خارج شود و بداند كه دست‌هاي مهرباني هستند كه او راتنها نمي‌گذارند. واحدي نويسنده رسانه‌هاي ورزشي، در فصل گذشته سرمربي جوانان استقلال بود كه سابقه مربي‌گري در تيم‌هاي اميد سايپا و پيكان را هم دارد.
منبع ([Only registered and activated users can see links])

saeed_cris
16-03-2010, 22:26
اگر وحید خوب نیست چرا همه او را می‌خواهند؟ :winksmiley02:

[Only registered and activated users can see links]

جدایی برخی بازیکنان از استقلال غیرممکن به نظر می رسد. یکی از این بازیکنان وحید طالب‌لو است، دروازه‌بانی که پس از بازی‌های درخشانی که در هفته‌های آغازین انجام داد ناگهان افول کرد و سرانجام ناآمادگی او سبب شد تسلیم درخشش محمدی هم بشود و قفس توری را از دست بدهد. نزول طالب‌لو در ماه‌های اخیر شایعات بسیاری را پیرامون او به وجود آورده است. شاید این شایعات به خاطر سابقه طلایی او در استقلال است! وگرنه کدام دروازه‌بانی را سراغ دارید که با وجود بازی‌های نه چندان خوبی که در ماه‌های اخیر در قفس توری تیمش به نمایش گذاشته باز هم هواخواهان بسیاری داشته باشد؟ سابقه وحید را نمی‌توان کتمان کرد! حتی دیگر باشگاه‌ها- استیل‌آذین، سپاهان و پرسپولیس- که این روزها برای دروازه‌بان استقلال پیغام می‌فرستند و خواهان جذبش می‌شوند. آنها به خوبی می‌دانند دست روی شاه مهره استقلال گذاشتند، کسی که جبر روزگار او را به این روز انداخته و نیمکت‌نشین کرده است. پیشنهادهایی که می‌رسد نشان می‌دهد وحید هنوز هم در اوج قرار دارد و می‌تواند عصای دست تیم‌های بزرگ باشد. پس این وسط چرا کلاه سر استقلال برود و دروازه‌بان اسطوره‌اش را از دست بدهد؟
آیا می‌توان گزینه دیگری را جانشین وحید کرد که انگیزه، محبوبیت و اعتبار او را داشته باشد؟
از سوی دیگر شاید این جدایی برای طالب‌لو ناممکن باشد. وحید، استقلال را دوست دارد. این موضوع را می‌توان از محتوای مصاحبه‌های اخیر او لمس کرد. سابقه 7 ساله وحید به او اجازه نمی‌دهد استقلال را ترک کند و اینجا است که باید گفت: «جدایی برخی بازیکنان از استقلال ممکن نیست و وحید هم در راس این بازیکنان قرار دارد.» امروز شاید بتوان جدایی آرش برهانی از استقلال را هضم کرد. چرا که هیچ کس از روابط او با آجورلو بی‌اطلاع نیست اما جدایی طالب‌لو را نمی‌توان به سادگی پذیرفت. او به چه دلیل باید از استقلال جدا بشود؟ به این دلیل که مدتی است از فرم بدنی مطلوب فاصله گرفته و دیگر دروازه‌بانی درجه یک محسوب نمی‌شود؟ وظیفه کادر فنی استقلال چیست؟ غلامپور چقدر هنر دارد؟ آیا او از بازگرداندن طالب‌لو به شرایط ایده‌آل عاجز است؟ اگر اینگونه است پس مدیران استقلال می‌بایست فکری به حال مربیان خود بکنند، نه تغییراتی که هم بار مالی برای آنها به همراه دارد و هم روشن نیست جواب مثبت بدهد یا خیر؟!
طالب‌لو در همین استقلال رشد یافت، بزرگ شد و سرانجام خود را به عنوان گزینه‌‌ای مطمئن در تیم ملی هم چهره کرد. او پرورش یافته مکتب استقلال است. مثل مجتبی جباری، آندرانیک تیموریان، خسرو حیدری، پیروز قربانی، امیرحسین صادقی و بزرگانی همچون مهدی پاشازاده که این روزها بیرون گود نشسته‌اند. استقلال باید دست پرورده‌های خودش را حفظ و مراقبت کند. وحید طالب‌لو و امثالهم ساده به دست نیامده‌اند که بخواهند ساده از دست بروند. استقلال برای طالب‌لو سرمایه‌های اقتصادی و انسانی بسیاری صرف کرده، همانگونه که امروز می‌بینیم جوان‌‌هایی مثل مجتبی محبوب مجاز، یعقوب کریمی و ایمان صادقی با این پروسه در استقلال رشد یافته‌اند. امروز باید از استقلالی‌ها پرسید اگر انگیزه‌ای برای جذب دروازه‌بان جدید هست- که می‌دانیم نیست چون اگر بود آنها به طور رسمی اعلام می‌کردند- او برود که چه کسی جایش را بگیرد؟ البته این استدلال را هم باید منطقی بدانیم که وحید خودش نیست و از آمادگی همیشگی دور شده است اما او باز هم می‌تواند خودش باشد و در پوست همیشگی‌اش چهره کند. آیا اینطور نیست؟

hadis blue girl
17-03-2010, 10:15
جدایی وحید عزیز غیرقابل باور و غیرقابل تحمله ، انشاا... با ما خواهد ماند !

Raha
17-03-2010, 13:47
اینم یه پوستر ذکر ایام هفته با آرم استقلال

Lvp Boy
17-03-2010, 14:09
به نظر من نبايد بزارن وحيد بره!
خيلي برامون زحمت كشيده!اگه وحيد بره تو دربي كي تو گل باشه؟!
من كه ميگم نميره!اخه بابا وحيد خداي تعصبه!

Raha
17-03-2010, 14:29
دوستان میشه بگید این شادی پس گل فرهاد جریانش چیه...؟

Prison Break
17-03-2010, 20:27
درباره ی بحث وحید باید بگم که :

وحید واقعاً چند سال برای استقلال زحمت کشیده،محبوب همه ی طرفداران هست و ما تا ابد در قلب ما جای داره. همیشه فیکس بوده اما بعد از یه بازی که محمدی بازی کرد درخشید و وحید رو نیمکت نشین کرد! مطمئناً خود وحید هم دوست داره که هر کاری که به صلاح استقلال هست انجام بشه.... امسال کمی وحید افت کرد. محمدی انصافاً خیلی عالی بازی میکنه. توی این چند وقتی که توی استقلال فیکس بازی کرده انصافاً هیچی کم و کسر نگذاشته و خیلی عالی بازی کرده. در چنین شرایطی خب به خاطر اینکه وحید ناراحت نشه و اینا نمیشه که دروازه بان رو عوض کرد.... الان صلاحه که محمدی وایسه و هر کس دیگه ای هم جای مرفاوی بود از محمدی استفاده میکرد. وحید هم توی این چند وقتی که نیمکت نشین بوده ناراضی نبوده. واقعاً نیمکت نشینی وحید همه رو آزار میده ولی خب محمدی بهتر کار کرده و باید اون توی چارچوب دروازه وایسته... وحید یکی از بازیکنان منطقی و خوش اخلاقه!
به نظر من وحید باید حتماً بمونه و نگذارن که تیم رو ترک کنه... انشالله که خودش هم عاقلانه ترین کار رو میکنه.

موفق باشید

Ronaldinho80
17-03-2010, 21:55
اگه وحيد بره خيلي بد ميشه
امسال محمدي با اينكه خوب دارن بازي مي كنن ولي خوب بودنشون مداوم نيست واي وحيد به نوعي جزو ياران هميشگي استقلا بوده و خواهد بود و اگه بد هم باشه كه البته نيست ما هواداران هميشه حمايتش مي كنيم.
ولي اگه بره يك نقطه سياه ديگه در پرونده مديريت نالايق استقلال قرار خواهد گرفت.

Raha
17-03-2010, 23:18
دوستان میشه بگید این شادی پس گل فرهاد جریانش چیه...؟

آقا ممنون می شم سوال من رو جواب بدید...

alireza77777m
19-03-2010, 20:55
امروز پس از مدت ها به تمرین استقلال در ورزشگاه دستگردی رفتم.
گزارش تمرین:
1-تمرین از ساعت 11 صبح آغاز شد.
2-به دلیل آمدن چند مهمان ویژه از ورود تماشاگران امتناع کردند.:1:
3-بازیکنان ابتدا دور زمین دویدند،سپس فوتبال 4 نفره بازی کردند و در آخر فوتبال(با تمام نفرات)بازی کردند.
4-حدود 10 تماشاگر نوجوان در بیرون استادیوم منتظر اجازه ی ورود بودند که بیشتر آنها تا آخر تمرین نماندند و رفتند.
5-به دلیل شارژ کم گوشی و مشغله در تمرین موفق به گرفتن عکس نشدم.:shame:
6-محمد محمدی درباره ی یک بازیکن موبلند در تیم الغرافه صحبت می کرد،می گفت:((سرتوپ های این بازیکن را کسی نمی تونه بگیره))
7-مهمانان ویژه دقایقی برای عکس گرفتن با بازیکنان را صرف کردند.
8-محمدی و طالب لو مسابقه ی پرتاب نیزه گذاشتند که محمدی در این کار موفق تر بود !
9-خیابان ها نسبتاً شلوغ بود و من ساعت 14/14 به خانه رسیدم.:imoksmiley:

alireza77777m
20-03-2010, 16:13
امروز هم مانند دیروز به تمرین استقلال رفتم.آخرین گزارش سال 1388 رو براتون می نویسم.
گزارش تمرین:
1-تمرین از ساعت 11 صبح شروع شد.
2-بازیکنان ابتدا دور زمین دویدند،پس از آن به بازی 4 به 2 پرداختند.در آخر هم بازی با با تمام نفرات را در دستور کار قرار دادند.
3-محمد محمدی در ابتدای تمرین،با ضربه ای که محسن یوسفی به زانوی او زد مصدوم شد،سپس با تشخیص دکتر تمرین را ترک کرد.
4-امروز هم تماشاگران که تعداد اندکی را داشتند به ورزشگاه راه ندادند.
5-مجتبی جباری کار با توپ را آغاز کرده و در تمرین انفرادی سانترهای خوبی رو،روی دروازه می کشید.:2:
6-به دلیل نور آفتاب،شرایط گرفتن عکس مناسب نبود.به همین دلیل عکسهای گرفته شده رو قرار نمی دهم.
7-فردا مسوولان AFC برای بازدید از تمرین استقلال،به ورزشگاه دستگردی می روند.
8-به مناسبت پایان سال 88 دفترچه ای از عکسها و اطلاعات بازیکنان به همراه سررسید در ساک فروشگاه مجتبی جباری به بازیکنان اهدا شد.:d0s69thbefhifftitrz
9-خیابان ها خلوت بود و من ساعت 22/14 به خانه رسیدم.:imoksmiley:

S.Canizares
20-03-2010, 17:35
با عرض سلام خدمت طرفداران محترم آبی :1:
عیدتون هم مبارک :smoke:
یه سوال داشتم : من از یکی از آشنایان شنیدم که ناصرخان حجازی در تیم منچستر یونایتد بازی کرده .
واقعا این صحبت حقیقت داره ؟
اگه حقیقت داره میشه کمی در مورد حضور ایشون و این که چند تا بازی کرده و ... توضیح بدید
ممنون:D

Prison Break
20-03-2010, 18:24
با عرض سلام خدمت طرفداران محترم آبی :1:
عیدتون هم مبارک :smoke:
یه سوال داشتم : من از یکی از آشنایان شنیدم که ناصرخان حجازی در تیم منچستر یونایتد بازی کرده .
واقعا این صحبت حقیقت داره ؟
اگه حقیقت داره میشه کمی در مورد حضور ایشون و این که چند تا بازی کرده و ... توضیح بدید
ممنون:D

سلام و عید شما هم مبارک!
بله حقیقت داره و ناصر حجازی یه مدت در تیم منچستر یونایتد بازی کرده...

بعد از حضور در جام جهانی در سال 1356 از طرف باشگاه منچستر یونایتد پیشنهادی دریافت کرد و یک ماه با این تیم تمرین کرد و 5 بازی نیز در تیم ذخیره های منچستر انجام داد. آنها در اولین بازی در اولدترافورد پنج بر صفر بولتون را شکست دادند و حجازی درخشش چشمگیری در آن بازی داشت. بعد از این دیدار دیوید فکستون سرمربی منچستر حجازی را پسندید. در یکی دیگر از بازیهای تدارکاتی حجازی در برابر تیم استوک سیتی برای منچستر یونایتد بازی کرد. علیرغم اینکه تیم منچستریونایتد خواهان بخدمت گرفتن وی بود بخاطر مشکلاتی که در ایران وجود داشت موفق به امضای قرار داد با این تیم نشد و آنها دروازه بان دیگری (گری بیلی) را جانشین حجازی کردند. روزنامه نیونیشن چاپ انگلیس در فوریه 1980 در این باره نوشت: ساختن دروازه ای از طلا و توری از مروارید رویای همیشگی مردانی است که به تنهایی بی رحمی فوتبال را به دوش کشیده اند .حالا چرا میان این همه قلعه چی یک نفر آنقدر ممتاز میشود که به او بگویند بهترین دروازبان آسیا باید غیر از اقبال به دنبال لیاقتهای فردی گشت.

saeed_cris
20-03-2010, 19:49
استقلال شگفت‌انگیزترین تیم سال 88!:smoke:

برتری مقابل پاس همدان سومین برد متوالی تیم صمد بود. نتیجه‌ای که خیلی‌ها را شگفت‌زده کرد! 3 برد متوالی؛ اتفاق نادری که از آغاز فصل رخ نداده بود. حتی آن زمان که تیم صمد در صدر جدول لیگ قرار داشت و به اعتقاد خیلی‌ها شانس اول قهرمانی هم محسوب می‌شد و روند یکسانی را نمی‌پیمود. گاهی برد، گاهی تساوی و گاهی شکست! استقلال امروز اما متفاوت جلوه می‌کند. اگر شکست ناباورانه مقابل استیل‌آذین را از ذهن دور نگه داریم- که این شکست عوامل دیگری را به خود می‌دید- آبی‌ها توانسته‌اند در بعد نتیجه‌گیری امیدوارانه ظاهر شوند. شاید امروز بتوان استقلال را حتی نسبت به آن زمان که در لیگ صدرنشین بود، بیشتر در اوج دانست. بردهای استقلال از بازی با مس کرمان شروع شد. دیداری که در تهران با برتری 2-صفر به پایان رسید.
این پیروزی با برتری مقابل همنام اهوازی در اهواز ادامه یافت و به بازی با پاس همدان کشیده شد. نمایشی که دو نیمه متفاوت داشت. یک نیمه بد اما یک نیمه متفاوت و صاحب موقعیت‌های فراوان! استقلال دست کم از بعد نتیجه‌گیری کارنامه درخشانی را رقم زده است. هرچند که نیمه اول بازی با پاس همدان هیچ کس را راضی نکرد. با این حال امتیازگیری آبی‌ها را باید به فال نیک گرفت اما این سوال را هم باید پرسید که چرا استقلال اینقدر دیر راه افتاد؟
به نظر می‌رسد تیمی که فصل را خوب شروع کرد و سال 88 را با خوشی به پایان برد قصد دارد فصل نهم را هم که اوایل اردیبهشت ماه سال 89 به پایان می‌رسد به خوشی پایان برساند! آیا اینگونه خواهد شد؟ اگر اینطور پیش‌بینی کنیم که استقلال مرفاوی با این سبک حداقل تا پایان لیگ شکستی را نپذیرد می‌توانیم به آینده‌اش امیدوار باشیم. چه بسا جایگاه سومی هم دور از دسترس نباشد چرا که استقلال امروز در فاصله یک امتیازی پرسپولیس قرار دارد و به واسطه بازی‌های پیش رو از شانس بیشتری برای تصاحب این جایگاه برخوردار است. سال 88 برای استقلال بسیار شگفت‌انگیز بود. نتایج عجیب بسیاری رقم خورد. از قهرمانی در اردیبهشت ماه گرفته تا باخت‌هایی که در خانه رقم خورد و سرانجام بردهایی که در پایان سال به دست آمد. به این مجموعه می‌توانید پیروزی در عربستان را هم اضافه کنید!

NAHAL
24-03-2010, 16:25
این بردشیرین رو به همه آبی دلان تبریک میگم هورررررررا:labkhand:

khaf Esteghlali
24-03-2010, 16:43
ولی چند وقت بود برد به این شیرینی نداشتیم خیلی حال داد ولی چقدر موقعیت خراب کردند:susel:

Clemenza
24-03-2010, 17:24
دوستان عزیز استقلالی لطفاً تبریکات خودتون رو در تاپیک اختصاصی تیم خودتون انجام دهید.

کلوپ هواداران آبی های پایتخت ([Only registered and activated users can see links])

Raha
24-03-2010, 18:39
منم برد شیرین استقلال رو تبریک میگم.
استقلال که اینطوری الغرافه رو می بره چرا به پرسپولیس باخت،نمی دونم...!!؟؟
اینم 9تا تصویر از بازی:
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

منبع: فارس نیوز

Lvp Boy
24-03-2010, 20:38
فكر كنم كه ديروز خيلي چيزا ثابت شد!
مهمترينش ميزان تماشاگران بود كه نشون داديم هنوزم پر طرفدارترين تيم ايرانيم!
بعدشم ديديم كه تيم از كادر فني توان مندي برخوردار است!
بايد به همشون مدال افتخار بدن كه بعد مدت ها ميخوان كه دوباره قهرمان اسيا بشن!
ولي نميدونم كه چرا بازي به اين حساسي رو داده بودن والاپور گزارش كنه:viannen_38:،ولي دمش گرم خيلي خوش يمن بود!

alireza77777m
26-03-2010, 17:15
امروز هم مطابق هفته ی گذشته به تمرین استقلال رفتم.
گزارش تمرین:
1-تمرین از ساعت 15 در ورزشگاه دستگردی آغاز شد.:1:
2-تماشاگران نسبتاً زیادی به محل تمرین آمده بودند،ولی با دربسته مواجه شدند.یکی از تماشاگران از پشت در یه هوی به مرفاوی گفت،چند لحظه بعد درها را به سوی تماشاگران باز کردند.
3-باشگاه اجازه ی ورود تماشاگران را داده ولی مرفاوی به راحتی اجازه ی ورود تماشاگران را نمی دهد.
4-یکی از ساکنین یکی از ساختمان های اکباتان پنجره ی خود را باز کرده بود و از آنجا با دو پرچم آبی آویزان کرده ی خود،تمرین را تماشا می کرد.>:D<
5-هاشم بیک زاده پس از چند دقیقه محل تمرین رو ترک کرد.
6-حدود 70 نفر از تمرین امروز دیدن کردند.:2:
7-در بازی تمرینی با تمام بازیکنان،مجتبی جباری هم شرکت داشت و بازی خیلی خوبی از خود به نمایش گذاشت.:d0s69thbefhifftitrz
8-آرش برهانی در تمرین امروز غایب بود.
9-بیشتر تماشاگران برای عکس گرفتن با فرهاد مجیدی آمده بودند.
10-تمرین ساعت 15/17 به پایان رسید،خیابان ها خلوت بود و من ساعت 40/17 به خانه رسیدم.:imoksmiley:

Ronaldinho80
26-03-2010, 21:16
امروز هم مطابق هفته ی گذشته به تمرین استقلال رفتم.
گزارش تمرین:
1-تمرین از ساعت 15 در ورزشگاه دستگردی آغاز شد.:1:
2-تماشاگران نسبتاً زیادی به محل تمرین آمده بودند،ولی با دربسته مواجه شدند.یکی از تماشاگران از پشت در یه هوی به مرفاوی گفت،چند لحظه بعد درها را به سوی تماشاگران باز کردند.
3-باشگاه اجازه ی ورود تماشاگران را داده ولی مرفاوی به راحتی اجازه ی ورود تماشاگران را نمی دهد.
4-یکی از ساکنین یکی از ساختمان های اکباتان پنجره ی خود را باز کرده بود و از آنجا با دو پرچم آبی آویزان کرده ی خود،تمرین را تماشا می کرد.>:D<
5-هاشم بیک زاده پس از چند دقیقه محل تمرین رو ترک کرد.
6-حدود 70 نفر از تمرین امروز دیدن کردند.:2:
7-در بازی تمرینی با تمام بازیکنان،مجتبی جباری هم شرکت داشت و بازی خیلی خوبی از خود به نمایش گذاشت.:d0s69thbefhifftitrz
8-آرش برهانی در تمرین امروز غایب بود.
9-بیشتر تماشاگران برای عکس گرفتن با فرهاد مجیدی آمده بودند.
10-تمرین ساعت 15/17 به پایان رسید،خیابان ها خلوت بود و من ساعت 40/17 به خانه رسیدم.:imoksmiley:

مرسي گزارش جالبي بود در سطح goal.com !

نمي دونم فلسفه ي راه ندادن هوادران به تمرين ديگه چيه ؟!!

به اميد بازگشت سريع جباري

ss4ever
27-03-2010, 14:05
سلام
سایت کنفدراسیون آسیا بهترین تیم گروه های هشتگانه رو می خواد انتخاب کنه بعد از شما عزیزان
درخواست میشه برین توی این سایته که لینکشم همین پایینه
پاییه صفحه معلومه البته فعلا اس اسمون اوله شما هم کمک کنید آرا بره بالا
بدوووووووووووووووووووو
كنفدراسيون فوتبال آسيا ([Only registered and activated users can see links])

.:HoomaN:.
27-03-2010, 23:34
منم رای دادم ایول به اس اس همه جا پرچمش بالاست حالا فرق بین استقلال و پرسپولیس معلوم شد

Mostafa7
02-04-2010, 01:46
استقلال که الان اینطوری بازی میکنه ، وقتی که مجتبی بیاد دیگه می خواد چکار کنه!!!!

به انتظار حضور صد هزار نفری در بازی با الاهلی در آزادی...:177:

ssghahreman
02-04-2010, 05:23
مجتبی بیا که تیمو برات اماده کردیم
بیا و کنار خسرو ببینم چه کنیدااااا
راستی امسال قبول نبوداااااااا باید سال دیگه هم تو اس اس دوتاتون بمونید تا قهرمان بشیم

NAHAL
03-04-2010, 01:47
منم رای دادم به استقلال ایول

12Temp
03-04-2010, 14:49

12Temp
03-04-2010, 15:24
بروبکس استقلالی می گم بیاید یه عکس استقلالی درست کنیم و هرکی عکسش رو بزاره تو همین تاپیک اگه خوب بود همون رو بزاریم تو امضامون(به مدت 15 روز)

من این عکس رو پیشنهاد می کنم:دی

Mostafa7
04-04-2010, 00:16
خوب پرسپولیس هم که توسط یه پرسپولیسی باخت، ان شا الله فردا صبا رو شکست می دیم میریم بالای پرسپولیس برای حضور دوباره در آسیا ، راستی مجیدی مصدومه؟

ssghahreman
04-04-2010, 02:35
اره فردا فرهاد و محتبی و هاشم تو 18 تا نیستند
اما انشالله میبریمشون
تیمی که خسرو داره غم نداره
مجتبی منتظرتیم

hadis blue girl
04-04-2010, 11:45
منم با عکس موافقم و عکس امضای خودم رو پیشنهاد می دم !!!

12Temp
05-04-2010, 21:50
منم با عکس موافقم و عکس امضای خودم رو پیشنهاد می دم !!!
عکس من بهتر نیست . . . ؟

saeed_cris
07-04-2010, 02:04
بازى هاى برده را مى بازند

وجه مشترك باخت هاى استقلال

باخت هاى استقلال را مرور مى كنيم و به يك نتيجه گيرى مشترك مى رسيم:
صمد «بازى هاى» بزرگ را مى بازد.
نمونه مى خواهيد، بازى با سپاهان در اصفهان. دربى، بازى ۲ روز پيش در قم و جدال حذفى با استيل آذين.
ترديدى نيست كه كيفيت فنى حريفان آسيايى پسران آبى كمتر از رقبايى كه در داخل، استقلال را برده اند نبوده و نيست، با اين حال آنها براى مرفاوى «كرى» نخوانده اند و در آسيا هيچ كس توقعى از استقلال ندارد، پس آن عاملى كه توان مرفاوى را هرز مى دهد ۲ نكته است: يك حساسيت هاى ناحشى از كرى خوانى رقيبان و ديگرى انتظارى كه افكار عمومى دارند.
آرى دوباره بر مى گرديم به ويژگى هاى شخصيتى سرمربى پسران آبى، صمد با فوتبال غريبه نيست و به قول روته مولر «هوش خوبى» هم دارد.
از سوى ديگر شخصيت اجتماعى اين مربى را هم مى پسنديم اما مرفاوى آدم دعوا هاى بيرون زمين نيست و هر زمان كه احساس كند درجه حساسيت هاى يك مسابقه از حدى معين گذشته است روحيه اش را مى بازد.
•••
يكى ديگر از نقاط مشترك باخت هاى استقلال اين است كه بسيارى ازشكست هاى اين تيم در شرايطى حاصل آمده كه تيم صمد با يك گل از حريفش پيش بوده است.
در مقابل پرسپوليس، آبى ها گل اول را زدند و بعد ۲ بر يك باختند. مقابل استقلال اهواز هم شاگردان صمد با ۲ گل پيش بودند كه در نهايت ۳ گل از آبى هاى خوزستان خوردند. در قم نيز پسران آبى بازى يك بر صفر برده را با حساب ۲ بر يك واگذار كردند.
پس
كادر فنى استقلال در حفظ نتيجه مشكل دارد و در نيمه مربيان تعويض هاى درستى انجام نمى دهد و اين ها اقداماتى است كه از نتايج اخير اين تيم مى توان استنباط كرد.

پ.ن:از دوستان خواهش ميكنم در مورد اين مساله با هم بحث كنيم كه واقعا چرا اس اس بازيهايي كه جلو ميوفته رو واگزار ميكنه ودر حفظ نتيجه ضعيف عمل ميكنه..؟؟

Armin
07-04-2010, 08:20
بازى هاى برده را مى بازند

وجه مشترك باخت هاى استقلال

باخت هاى استقلال را مرور مى كنيم و به يك نتيجه گيرى مشترك مى رسيم:
صمد «بازى هاى» بزرگ را مى بازد.
نمونه مى خواهيد، بازى با سپاهان در اصفهان. دربى، بازى ۲ روز پيش در قم و جدال حذفى با استيل آذين.
ترديدى نيست كه كيفيت فنى حريفان آسيايى پسران آبى كمتر از رقبايى كه در داخل، استقلال را برده اند نبوده و نيست، با اين حال آنها براى مرفاوى «كرى» نخوانده اند و در آسيا هيچ كس توقعى از استقلال ندارد، پس آن عاملى كه توان مرفاوى را هرز مى دهد ۲ نكته است: يك حساسيت هاى ناحشى از كرى خوانى رقيبان و ديگرى انتظارى كه افكار عمومى دارند.
آرى دوباره بر مى گرديم به ويژگى هاى شخصيتى سرمربى پسران آبى، صمد با فوتبال غريبه نيست و به قول روته مولر «هوش خوبى» هم دارد.
از سوى ديگر شخصيت اجتماعى اين مربى را هم مى پسنديم اما مرفاوى آدم دعوا هاى بيرون زمين نيست و هر زمان كه احساس كند درجه حساسيت هاى يك مسابقه از حدى معين گذشته است روحيه اش را مى بازد.
•••
يكى ديگر از نقاط مشترك باخت هاى استقلال اين است كه بسيارى ازشكست هاى اين تيم در شرايطى حاصل آمده كه تيم صمد با يك گل از حريفش پيش بوده است.
در مقابل پرسپوليس، آبى ها گل اول را زدند و بعد ۲ بر يك باختند. مقابل استقلال اهواز هم شاگردان صمد با ۲ گل پيش بودند كه در نهايت ۳ گل از آبى هاى خوزستان خوردند. در قم نيز پسران آبى بازى يك بر صفر برده را با حساب ۲ بر يك واگذار كردند.
پس
كادر فنى استقلال در حفظ نتيجه مشكل دارد و در نيمه مربيان تعويض هاى درستى انجام نمى دهد و اين ها اقداماتى است كه از نتايج اخير اين تيم مى توان استنباط كرد.

پ.ن:از دوستان خواهش ميكنم در مورد اين مساله با هم بحث كنيم كه واقعا چرا اس اس بازيهايي كه جلو ميوفته رو واگزار ميكنه ودر حفظ نتيجه ضعيف عمل ميكنه..؟؟

خببب... در ابتدا بايد يه تشكر ويژه داشته باشم از سعيد عزيز بخاطر حضور فعالانه اش در بخش استقلال و ارسال پستهاي مفيد در اين قسمت.

اما در مورد مطلب ذكر شده و تحليل اون بايد بگم عوامل مختلفي در شكست استقلال در ديدارهايي كه در ابتدا از نظر نتيجه گيري جلو بوده نقش داشته مثل:

- اشتباهات كادرفني در تعويضها و ضعفشون در نيمه دوم موسوم به نيمه مربيان
- اشتباهات مهلك و كشنده و بعضا آماتور و بچه گانه برخي بازيكنان
- اشتباهات عجيب وغريب تيم داوري و ...

اما اگه بخوايم اين عوامل رو اولويت بندي كنيم من در درجه اول تاثيرگذارترين مورد رو اشتباهات مهلك و كشنده برخي بازيكنان مي دونم كه بابيخيالي و عدم تمركز كافي باعث تغيير نتيجه بازي برده به ضرر استقلال ميشن! مطمئنا همه آبي دلاي عزيز به خوبي به ياد دارن كه برخي از اين بازيكنان مثل اميرحسين صادقي - كيانوش رحمتي - مهدي اميرآبادي - وحيد طالب لو - هاشم بيك زاده - هادي شكوري و حتي حنيف عمران زاده با اشتباهات ويرانگرشون امتيازات با ارزشي رو از استقلال گرفتن! اشتباهاتي كه در پاره اي از اونها بدليل عدم تمركز ذهني كافي وپاره اي ديگر بدليل عدم آمادگي بدني مطلوب پيش اومدن! (هرچند معتقدم كادر فني هم در بروز اين اشتباهات بي تقصير نبودن!)

اما در مورد ضعفهاي كادر فني هم نيازي به بحث نمي بينم! چون ازابتداي ليگ تا به اينجا به شخصه از منتقداي پروپا قرص صمد مرفاوي بودم و به تفكرات و تدابير تاكتيكيش انتقادات فراواني وارد كردم! به هر حال هنوز هم معتقدم نيمكت مربيگري تيمهاي بزرگ و پرطرفداري مثل استقلال كه هر برد يا باختي ازش ميتونه تاثير فراواني در شرايط روحي رواني هواداراش به عنوان بخشي از افراد جامعه داشته باشه جاي آزمون و خطا و كسب تجربه نيست و نيازمند حضور مربيان بزرگ و با تجربه هست! بارها شاهد اين بوديم كه كنترل تيم از دست صمد خارج شده و نتونسته اون تاثيرپذيري لازم رو داشته باشه! به نظر نگارنده استقلال 88 بهترين بازيكنان رو در كنار هم گردآوري كرده بود و ساز و كار ابتداي فصلش هم مناسب بود اما تا اينجاي كار اصلا نتيجه درخور نام و هواداراي اين تيم كسب نكرده! اين مسئله زماني پررنگ ميشه كه ياد وعده اول فصل واعظي آشتياني ميفتم كه با حالتي مغرورانه و خوشحال از غلبه بر امير قلعه نوعي در كنار گذاشتنش از تيم اعلام كرد: ((ما مي خواهيم به عنوان اوليت تيم ليگ برتري باشيم كه دو سال پياپي به عنوان قهرماني ليگ برتر دست يافته ايم!)) اما در عمل نه تنها اين مسئله محقق نشد بلكه در حال حاضر با توجه به باريهاي باقيمانده و فشردگي مسابقات پيش رو حتي حضور در بين سه تيم بالاي جدول و كسب سهميه آسيايي هم محال و دست نيافتني و دور از ذهن به نظر مياد!!!

اما در مورد اشتباهات داوري هم معتقدم ضربات جبران ناپذيري رو دريافت كرديم! اشتباهاتي كه در پاره اي از مواقع مشكوك و تعمدي به نظر مي رسيد!

به هر حال به نظر نگارنده و به دلايل مختلف سال 88 اصلا سال فوتبالي جالبي براي آبي دلاي عزيز نبود. سالي كه با بركناري بي دليل و بچه گانه سرمربي قهرمان فصل پيش يعني امير قلعه نوعي (بدليل اختلاف و درگيري با واعظي آشتياني) آغاز شد و با كسب نتايج ضعيف تيم و البته لجبازي مديرعامل و كادر فني در پذيرش اشتباهاتشون ادامه پيدا كرد (هرچند در 8-7 هفته اول عملكرد قابل قبولي داشتيم). و بدترين اتفاق فوتبالي اون مربوط به شكست در دربي بود كه كام ما رو تا مدتها تلخ نگه ميداره! و اكنون تنها اميد هوادارا به كسب نتيجه در ليگ قهرمانان آسيا و صعود به دور دوم اين مسابقات برميگرده كه اميدوارم با درايت كادر فني و بازيكنا و درس گرفتن از اشتباهات گذشته به اين مهم دست پيدا كنيم.

درود و دوصد بدرود. :72:

Prison Break
07-04-2010, 13:24
بحث خیلی جالبیه و به نکته ی خیلی خوبی اشاره کردی سعید جان.

اولین علتش فکر کنم اتفاقی که در ایران نه تنها برای بازی های استقلال بلکه در همه ی بازی ها شاهدش هستیم! تیمی که جلو می افته دست از حمله برمیداره و بیشتر میکشه عقب و حملات حریف بیشتر میشه و به راحتی گل میزنند. گل رو که میزنند دیگه بیخیال میشن و همه میرن دفاع تا حریف حمله کنه و اینا ضدحمله کنند و گل بیشتر بزنند. شما نتایج لیگ های اروپا رو دنبال کنید میبینید که چقدر پُر گله. مثلاً در لالیگا و سری آ میبینید که چقدر نتیجه 3-0 داریم. این نشانه اینه که تیمی که گل میزنه بازم حمله میکنه تا برد خودش رو قطعی تر کنه. خیلی کم اتفاق می افته که ضدحمله کنند و گل بزنن...

در لیگ برتر انگلیس میبینید که چلسی میاد مثلاً به استون ویلا 7 تا میزنه. وقتی گل رو زد دیگه به فکر حفظ نتیجه نبود و بازم حمله کرد و بازم گل زد. حالا من نمیخوام لیگ ایران رو با لیگ های اروپا مقایسه کنم اما این اشتباه در همه ی تیم های ایران وجود داره وقتی که جلو می افتند میکشن عقب!127fs3556139

علت بعدی هم داوری هست. واقعاً استقلال هر سال داره بدجوری از داوری لطمه میخوره. خیلی اوقات شده اینو خطا نگرفتند توپ اومده دست حریف گل زده! یا پنالتی نگرفتند. یا یه پنالتی اشتباه به نفع حریف گرفتند...... البته اشتباهات داوری در تمام دنیا هست و حتی در لیگ معتبر انگلیس داورا خیلی افتضاح قضاوت میکنند ولی باز کمتر لطمه میخورند.:imoksmiley:

علت بعدی هم بازیکنان هست. همونطور که دوست خوبمون " آرمین " بهش اشاره کردند واقعاً بعضی از بازیکنان کارهای بچه گانی ای میکنند که همین باعث میشه که تیم امتیاز از دست بده....:1:
مثلاً پارسال توی یه بازی مهم با برق یدالله اکبری پنالتی رو توی موقعیت حساس خراب کرد. در بازی با صبا صادقی میاد میزنه دکور بازیکن حریف رو صاف میکنه بد میگه من کاری نکردم! بیشتر از همه این صادقی. وجودش همیشه برای استقلال مایه ضرر بوده و خیلی کم سود داشته. تا یه نفر خوشگل میبینه سری میره پاشو میشکونه.:1::D
دفاع استقلال واقعاً بعضی وقتا خیلی ضعیف کار میکنه. کلاً گاهی اوقات خیلی خوب کار میکنند گاهی اوقات خیلی بد!

علت بعدی تعویض میتونه باشه. گاهی اوقات تعویض های اشتباهی از سوی مربی میشه. مثلاً تا گلو میزنن برای حفظ نتیجه سری مهاجمو میکشه بیرون هافبک میاره یا مدافع میاره. هر موقع هم این کارو کردن ضرر کردند... آقا شما چیکار داری همونجوری مثل قبل اینکه گل بزنی بازی کن و هم حمله کن هم دفاع ببین اتفاقی می افته یا نه... خیلی کم احتمال داره که گل بخوری!
پارسال هم استقلال اکثر امتیاز هایی که از دست داد به خاطر تعویض های اشتباه قلعه نویی بود.:109b:

امیدوارم اشتباهات جبران شه و همچنین استقلال در لیگ قهرمانان آسیا موفق باشه. ما در جام حذفی حذف شدیم و الان روی لیگ قهرمانان و لیگ برتر باید تمرکز کنیم. باید سوم شیم تا دوباره به آسیا صعود کنیم. بازی های ما کمی آسان تر از پرسپولیسه! به امید موفقیت آبی پوشان پایتخت....

alireza77777m
07-04-2010, 14:52
منزل پدري وحيد طالب لو دروازه بان استقلال در جريان ديدار اين تيم مقابل صباي قم مورد سرقت قرار گرفت.:-w:imoksmiley:
ماجرا از اين قرار است كه پس از پايان بازي با صبای قم هنگامي كه دروازه بان استقلال به منزل بازگشت متوجه شد سارقان به منزل وي دستبرد زده و مقداري ارز و پول نقد به سرقت برده اند. وحید در دو روز تعطيلي تمرينات استقلال از طریق مراجع قضایی پیگیر این موضوع می باشد.امیدوارم هرچه زودتر این دزدان پیدا شوند.

Rabin
07-04-2010, 15:24
سعید عزیز موضوع جالبی رو مطرح کرد و دوستان به نکات جالبی اشاره کردن
آرمین عزیز در مورد اشتباهات بازیکنان گفت..هاشم بیک زاده اوایل فصل بدترین
بازیهای ممکنه رو انجام میداد ولی همچنان فیکس بود و حتی 1 دقیقه به امیرآبادی
بازی نمیرسید...امیرحسین صادقی یک تنه نزدیک به 12 امتیاز رو با گل به خودی و سوتی
و پنالتی بی مورد از استقلال گرفته ولی همچنان داره فیکس بازی میکنه..چرا؟؟؟
واقعا چرا امیرحسین صادقی که بازی با ملوان در عرض 1 دقیقه باعث شد 2 گل بخوریم
باز هم باید با سوتی های بچه گانش توی ترکیب باشه؟؟؟
من کلیه نتایج استقلال و به قول دوستاعدم توانایی حفظ نتیجه رو فقط و فقط ضعف فنی
و مدیریتی صمد مرفاوی به عنوان نفر اول کادر فنی میدونم..مطمئنم اگه پرویز مظلومی
سرمربی استقلال میشد از اول فصل الان داشتیم برای قهرمانی با سپاهان میجنگیدیم
صمد استقلالیه متعصبیه و من به عنوان یه استقلالی دوستش دارم ولی کاریزمای لازم
برای هدایت استقلال بزرگ رو نداره..صمد در مواقع حساس نمیتونه و نمیدونه چطور تیم
رو باید هدایت کنه

CraZy Man
08-04-2010, 23:17
ولین علتش فکر کنم اتفاقی که در ایران نه تنها برای بازی های استقلال بلکه در همه ی بازی ها شاهدش هستیم! تیمی که جلو می افته دست از حمله برمیداره و بیشتر میکشه عقب و حملات حریف بیشتر میشه و به راحتی گل میزنند. گل رو که میزنند دیگه بیخیال میشن و همه میرن دفاع تا حریف حمله کنه و اینا ضدحمله کنند و گل بیشتر بزنند. شما نتایج لیگ های اروپا رو دنبال کنید میبینید که چقدر پُر گله. مثلاً در لالیگا و سری آ میبینید که چقدر نتیجه 3-0 داریم. این نشانه اینه که تیمی که گل میزنه بازم حمله میکنه تا برد خودش رو قطعی تر کنه. خیلی کم اتفاق می افته که ضدحمله کنند و گل بزنن...

نه زیاد با این حرفت موافق نیستم چون اصلا لیگ ما رو نباید با لیگ اروپا مقایسه کرد اگه به نتایج پارسال تیم ما نگاه کنی ما بعد از بارسلونا بیشترین گل رو در جهان داشتیم واقعا این چیز کمی نیست به نظر من یکی از عوامل افت تیم ما امسال حاشیه ها و چند بازی اخر نیم فصل اول بود که تماشاگر نما خیلی به تیم ضربه زدن ولی خدا رو شکر از بازی تراکتور سازی به بعد دیگه حاشیه ها تموم شد و هوادار های واقعی تیم ما به ورزشگاه اومدن و تیم رو تشویق کردن و با حضور نامجو دیگه تیم اوج گرفت و ما دیگه در هر بازی اومدیم دو یا سه تا گل زدیم حالا غیر از تیم ما سپاهان یا ذوب اهن نتایج هر هفتشون بالای دوتا گل می زنن ولی این رو هم قبول دارم که توی لیگ ما تیمی که گل می زنه اکثر اوقات عقب می کشه ولی خب بعضی موقع ها این کار واقعا الزامی هستش و به سود تیم و یه جوری حفظ نتیجه هستش.

آرمین عزیز در مورد اشتباهات بازیکنان گفت..هاشم بیک زاده اوایل فصل بدترین
بازیهای ممکنه رو انجام میداد ولی همچنان فیکس بود و حتی 1 دقیقه به امیرآبادی
بازی نمیرسید...امیرحسین صادقی یک تنه نزدیک به 12 امتیاز رو با گل به خودی و سوتی
و پنالتی بی مورد از استقلال گرفته ولی همچنان داره فیکس بازی میکنه..چرا؟؟؟
واقعا چرا امیرحسین صادقی که بازی با ملوان در عرض 1 دقیقه باعث شد 2 گل بخوریم
باز هم باید با سوتی های بچه گانش توی ترکیب باشه؟؟؟

درسته رابین جانبیگ زاده توی بازی های اول لیگ واقعا افتضاح بود و اون موقع باید امیرابادی رو توی ترکیب می زاشتیم ولی هاشم به تدریج رشد کرد و به دوران اوجش برگشت و به نظر من اگه الان هم از مصدومیت در بیاد و در ترکیب قرار بگیره می تونه برای تیم موثر باشه ولی در مورد امیر ابادی به نظر من اگه الان هم در ترکیب قرار بگیره اصلا خوب نیست بازی با پرسپولیس گل اول کاملا تقصیر امیر ابادی بود که لیز خورد یعنی واقعا یه بازی کن نمی تونه تعادل خودش رو حفظ کنه!!!!
در ضمن مهدی اون بازیکنی نیستکه چند سال پیش نفوذ هایی می کرد که واقعا نصف بیشت حرکت هاش به گل می رسید ولی در مورد صادقی که واقعا دوسش داشتم ولی امسال واقعا خراب کرد و یکی از اشتباه های مربیان و کادر فنی این بود که قربانی رو دادن و این بشر رو گرفتن :دی

Rabin
08-04-2010, 23:41
درسته رابین جانبیگ زاده توی بازی های اول لیگ واقعا افتضاح بود و اون موقع باید امیرابادی رو توی ترکیب می زاشتیم ولی هاشم به تدریج رشد کرد و به دوران اوجش برگشت و به نظر من اگه الان هم از مصدومیت در بیاد و در ترکیب قرار بگیره می تونه برای تیم موثر باشه ولی در مورد امیر ابادی به نظر من اگه الان هم در ترکیب قرار بگیره اصلا خوب نیست بازی با پرسپولیس گل اول کاملا تقصیر امیر ابادی بود که لیز خورد یعنی واقعا یه بازی کن نمی تونه تعادل خودش رو حفظ کنه!!!!
در ضمن مهدی اون بازیکنی نیستکه چند سال پیش نفوذ هایی می کرد که واقعا نصف بیشت حرکت هاش به گل می رسید ولی در مورد صادقی که واقعا دوسش داشتم ولی امسال واقعا خراب کرد و یکی از اشتباه های مربیان و کادر فنی این بود که قربانی رو دادن و این بشر رو گرفتن :دی
دقیقا حرف من اینه که اون موقع که مهدی امیر آبادی باید بازی میکرد بازیش نمیدادن
و الان که نباید بازی کنه بازیش میدن...مشکل اینه که کادر فنی نمیفهمه چه موقع
باید یه بازیکن رو فیکس بذاره و چه موقع بذارتش بیرون..در مورد صادقی هم اگه یادت بیاد
کلا هم خوب اخراج میشد هم خوب به خودمون گل میزد..کلا این بشر آفریده شده برای
گرفتن امتیاز از استقلال

alireza77777m
13-04-2010, 18:57
امروز هم همانند بازی های قبلی،روز قبل بازی به استادیوم رفتم.
گزارش تمرین:
1-تمرین از ساعت 15/16 آغاز شد.
2-چند تن از ماموران هلال احمر و دو نوجوان یواشکی داخل آمده و بازی را از بالا می دیدند.:D
3-از وحید طالب لو سراغ دزد رو گرفتم.با خنده جواب داد.:D
4-وحید طالب لو به من گفت از پشت دروازه برو کنار چون اینا همش بیرون می زنند.(بیشتر منظورش آرش برهانی بود)
5-من آخر تمرین دو سانت(یکی زمینی،یکی نسبتاً بلند)برای برهانی کشیدم که هیچ کدوم رو نتونست گل کنه !(یه علامت تعجب جای کلی شکلکه !)
6-مظلومی رو برای اولین بار با تی شرت استقلال دیدم،که به همه جا هم سرک می کشید.
7-مجتبی جباری روحیه ی خیلی خوبی داشت و در تمرین بسیار عالی بازی کرد.فکر می کنم فردا در بازی حضور داشته باشه.:d0s69thbefhifftitrz
8-خیابان ها شلوغ بود و من ساعت 8/19 به خانه رسیدم.:imoksmiley:

ILovE$s
14-04-2010, 19:57
برید اینجا به فرهاد رای بدید!:winksmiley02:

ILovE$s
14-04-2010, 19:59
برید اینجا به فرهاد رای بدید!:winksmiley02:

JaSeM
14-04-2010, 20:26
اینجا جایی برای من م هست بیام؟:3925:

AMIR J.Z.4
15-04-2010, 23:03
هم زنید پور و هم انصاریفرد بازیکنای قابلی هستند خصوصا انصاریفرد که خیلی آینده دار و درخشان ظاهر شده و به نظرم خرید او در کنار میداوودی با توجه به رفتن احتمالی سیاوش و آرش خط حمله ی زهر داری رو تشکیل میده....
محمد نوری هم با توجه به وجود بازیکنای بزرگ در میانه ی میدان به تیم اضافه نشه بهتره مگه اینکه بعضی هاشون بخوان از تیم جدا بشن.
به نظرم مهمترین خرید در فصل آینده ،باید دفاع چپی باشه که تو سال گذشته خیلی ازش ضربه خوردیم و با توجه به رفتن احتمالی امیر آبادی یازیکنی مثه اشجاری یا حتی آل نعمه میتونن چپمونو تضمین کنن

saeed_cris
16-04-2010, 10:49
اینجا جایی برای من م هست بیام؟:3925:

اين چه حرفيه ميزني...هر كي دوست داره ميتونه بياد اينجا و احساسات و حرفاش رو راجع به تيم محبوبمون اس اس بگه.
اينجا جا براي هيچكي تنگ نيست و دوستان مي تونن به راحتي ابراز احساسات كنند.
جا داره يه باره ديگه صعود رو تبريك بگم..:72:

12Temp
17-04-2010, 00:54
بچه ها تبریک میگم بابت مساوی پرسپولیس:2qcmh45:
و امیدوارم که ذوب آهن رو تو آزادی بزنیم و بریم سوم جدول.
امیدوارم دیگه مثل بازی با صبا نشه:27:

FCABanari
17-04-2010, 11:18
اگه دور بعد لیگ اسیا بیفتیم با سپاهان خیلی خوب میشه

*only_Esteghlal*
17-04-2010, 11:29
برای بازی با ذوب استادیوم حسابی آبی بشه،حمایتی مث بازی با الاهلی که حمایت تماشاگران عالی بود(خودم جایگاه 19 بودم دیدم)[Only registered and activated users can see links]
ایشالاه با برتری برابر ذوب میریم 3وم اگه صبا رو برده بودیم با شکست ذوب میتونستیم دومم بیایم:29:
هر کی از دوستان که براش مقدوره بیاد استادیوم تا ذوب را ذوب کنیم:laugh4:

saeed_cris
17-04-2010, 13:42
با اجازه از آرمين عزيز(Holland1988 ([Only registered and activated users can see links])) اين پست رو زدم تا به بحث وتبادل نظر درباره ناكامي هاي آرش برهاني بپردازيم.

آرش تقريبا قبل از شروع ليگ قهرمانان و با مصدوميتي كه براش پيش اومد (البته از زبان خود آرش و باشگاه ) نتونست اولين بازي استقلال رو در ليگ قهرمانان كه در جده برگزار شد رو همراهي كنه وبه نظرم از همون روز به بعد بود كه آرش برهاني افت محسوسي كرد و تا جايي كه فقط 10 يا 15 دقيقه به بازي گرفته ميشد.
آرش از لحاظ روحي و رواني بازيكنه حساسيه وخيلي زود اعتماد به نفس خودشو از دست ميده.
قابليت هايي كه آرش داره خيلي زياده و سال قبل همه به اين قابليت ها پي برديم با آقاي گل شدن آرش در ليگ.
ولي اين فصل اون آرش هميشگي نبوده..:viannen_38:
از دوستان خواهشمنديم نظرات حودشون رو اينجا بگن...

با تشكر..
پديده عجيبى به نام آرش برهانى :2mo5pow:

يك بازيكن براى بزرگ شدن نياز به فرصت دارد كه به اندازه كافى به آرش داده شده است. اصلاً يك فوتباليست كجا بايد خودش را نشان دهد و بدرخشد؟ آرش در بازى استقلال و الاهلى عربستان در دقيقه ۸۰ وارد زمين شد و در ۱۲ دقيقه ۲ فرصت طلايى را به شكل نااميدكننده اى از دست داد. به نظر شما بازيكنى كه مدتهاست به يك نيمكت نشين تبديل شده و خبرى از او در تركيب اصلى استقلال نيست، كجا بايد خودش را دوباره نشان دهد و ثابت كند كه تمام شده نيست؟اصلاً فرق يك بازيكن بزرگ و معمولى چيست؟ فوتباليست هاى بزرگ از كوچك ترين موقعيت ها استفاده مى كنند و نتيجه يك بازى را عوض مى كنند اما آرش برهانى در ۱۲ دقيقه ۲ فرصت طلايى را چنان خراب مى كند كه آدم فكر مى كند يك بازيكن محلى پيراهن تيم بزرگى مثل استقلال را پوشيده و در زمين حضور دارد. مجيد جلالى كه در گذشته براى خارج شدن برهانى از شرايط روحى و روانى چند نفر را بسيج كرده بود تا او را به اوج آمادگى روحى برسانند، اين بار اگر يك لشكر را هم بسيج كند، به نظر مى رسد بعيد است كه آرش دوباره فوتباليست شود.:125e:

كجاست اون ارش آقاي گل ما...:164:

danger barca
17-04-2010, 14:10
سلام...با همه بازیکنا 100% موافقم......بیشتر از همه با محمد نوری ....چرا؟ یه بازیکنیه که هافبک دفاعی و وسط خوبه رو به بالاس....و تو پستایی مثه دفاع وسط هم کارایی های بالایی داره ...مثه یه اچار فرانسه میمونه برا تیم.....اون وقتی که کاظمی رفت سپاهان من با خودم گفتم حتما این میاد اس اس ولی این جوری نشد...
از همه چی مهم تر که دوستان هم اشاره کردن و از نون شب واجب تره دفاع چپ و بازیکن چپ پاس(مثه خودم:winksmiley02:).....
و اینکه بتونن شیرازه تیمو حفظ کنن....
اشجاریو نمیدونم ولی ال نعمه به هیج وجه نمیاد......من خیلی دلم میخواد خلعتبری رو بگیریم.....و یه مهاجم نوک قد بلند و با قدرت بالای بدنی.......

hadis blue girl
17-04-2010, 14:12
سلام
منم از این وضعیت آرش در عجبم ، همونطور که گفتی آرش بازیکن حساسیه ، به نظرم کادر فنی و حتی فرهاد مجیدی که کاپیتان تیمه ، باید بهش روحیه بدنوکمکش کنن از این وضع خارج بشه ، آرش با یکی دو گل می تونه همه این روزها رو از یاد ببره ،
هوادارا هم خوب دارن حمایتش می کنن و هواشو دارن ،
از طرفی دیگه بیش از این هم نمی شه به یه بازیکن فرصت داد
آرش خودش بهترین کسیه که می تونه به خودش کمک کنه !
به نظرم کاد فنی ، کاپیتان تیم و خود آرش اگر دست به دست هم بدن می تونن آرش رو به همون آرش آقای گل خودمون تبدیل کنن !

SoRoUsH2010
17-04-2010, 14:38
با تشکر از سعید
مربیی که بتونه به بازیکنانه تیمش هر هفته و هر بازی روحیه تزریق کنه میتونه ارش برهانی رو در فرم ایده الش نگه داره
که این امر در مورد صمد مرفاوی صدق نمیکنه برعکس امیر قلعه نویی که استاد این جور کارهاس
بعيد است كه آرش دوباره فوتباليست شود.:125e:

این قسمتش خیلی بی رحمانه بود:781:
ارش درسته که از فرم ایده ال به دوره ولی بازم 11 گل در لیگ برای ما زده و بهترین گلزن ما در لیگ برتر هست(علیرغم اینکه خیلی کم هم بازی میکنه) ولی منکر افتش هم نیستم
در لیگ قهرمانان قبول دارم که افتضاح بوده
مرفاوی هم به جز 10 و 15 دقیقه بیشتر ازش بازی نمیگیره یه بازیکن تا بیاد خودش تو زمین پیدا کنه و با جو بازی اشنایی پیدا کنه 15 الی 20 دقیقه طول میکشه اگه میخواد از ارش بازی بگیره و توقع گلزنی و ... را داشته باشه میتونه از شروع نیمه ی دوم به بازی بگیرتش
ولی در حال حاضر ارش برهانی دچار کمبود اعتماد به نفس هست (و بازیکنهای اماده ای همانند مجیدی .و سید صالحی در تیم هستن که دارن خوب کار میکنن)ارش شده مثله اولین فصل حضورش در استقلال که بازیهای مضحکانه ای از او میدیدم

JaSeM
17-04-2010, 14:40
آرش آقای گل , آرش آقای گل
من یکی که آرش رو به سید تر جیح میدم
یه مثال از داداشم میزنم:6qwup3:
زلاتان جونم رو میگم :d0s69thbefhifftitrz
مگه یادتون نیست امسال زلاتان اولای فصل عالی بود ولی کم کم خراب ش وروحیهیش به منفی 10رسیده بود اما با همکاری رفقاش و مربی گلش دوباره بازی گشت وبهتر هم شد...:ugly_wink:
آرش نیاز به زمان داره تا برگرده به اوجش در ضمن این افت آرش رو من مقصر صد در صد اون کسی رو میدونم که اومد با پنج تا مهاجم عالی تیمش رو اداره کنه خدایی یه تیم میتونه با پنج تا مهاجم عالی نتیجه بگیره؟:shame:
علاوه بر این بازیکن هم خراب میکنه من نمی گم همه میگن مقصر این همه ناکامی تو فصل هم همین چیزی بود که بالا گفتم مهاجم وحضورز دو تا هافک دفاعی در یه بازی که عقب هست جلو هست... تازه از همه مهتر اینکه پنج تا مهاجم رو نمی دونن کی استفاده ازشون کنن تو یه بازی که عقب بودیم اومده بودن دفاع گذاشته بودن مهاجم تازه در حضور مهاجم هم این کا رو کزده بودن
ولی خدا رو شکر الان تر کیب ثابت رو بدست آوردیم

CraZy Man
17-04-2010, 15:24
دلیل افت ارش:
1_خیلی حوله انگار سگ دنبالش کرده و خیلی سریع می خواد کار کنه درسته که یک مهاجم باید سریع باشه ولی این دیگه شورش رو در اورده دیگه اگه دقت کنید فکر کنم بازی با پاس همدان بود که یه تک به تک رو دویید یک دفعه توپ رو گم کرد و خودش هم خورد زمین چون اشتباهش اینکه که خیلی عجله داره.

2_ارش در بعضی از مواقع خیلی خود خواه میشه و فقط دوست داره دریبل بزنه و پاس نمیده و همچنین در بعضی از مواقع دیگه خیلی محبتش گل می کنه و هی پاس میده و دریبل نمی زنه.

ولی در کل ارش از سید صالحی بهتره برای این موضوع حالا میام و مفصل صحبت میکنم :دی

danger barca
18-04-2010, 09:43
دلیل افت ارش:
1_خیلی حوله انگار سگ دنبالش کرده و خیلی سریع می خواد کار کنه درسته که یک مهاجم باید سریع باشه ولی این دیگه شورش رو در اورده دیگه اگه دقت کنید فکر کنم بازی با پاس همدان بود که یه تک به تک رو دویید یک دفعه توپ رو گم کرد و خودش هم خورد زمین چون اشتباهش اینکه که خیلی عجله داره.

2_ارش در بعضی از مواقع خیلی خود خواه میشه و فقط دوست داره دریبل بزنه و پاس نمیده و همچنین در بعضی از مواقع دیگه خیلی محبتش گل می کنه و هی پاس میده و دریبل نمی زنه.

ولی در کل ارش از سید صالحی بهتره برای این موضوع حالا میام و مفصل صحبت میکنم :دی
100%موافقم....
هیج وقت اون بازیو یادم نمی ره که فرهاد تازه اومده بود و ارش توپی که تک به تک بود و در فاصله 2 3 متری گل بود پاس داد به فرهاد ولی گلر توپو گرفت.بعد ازش پرسیدن چرا خودت نزدی گفت:می خواستم اقا فرهاد گل بزنه:33: ...من تو استادیوم بودم:34:.
تو این جور مواقع هست که کادر فنی باید خودشو نشون بده....
ارش درسته که این همه فصله تو لیگ بازی کرده ولی نمی دونم چرا این جوریه .یعنی تا همین یکی دو فصله پیش می گفتن ارش بی تجربس:164:.....

Armin
18-04-2010, 10:25
با اجازه از آرمين عزيز(Holland1988 ([Only registered and activated users can see links])) اين پست رو زدم تا به بحث وتبادل نظر درباره ناكامي هاي آرش برهاني بپردازيم.

آرش تقريبا قبل از شروع ليگ قهرمانان و با مصدوميتي كه براش پيش اومد (البته از زبان خود آرش و باشگاه ) نتونست اولين بازي استقلال رو در ليگ قهرمانان كه در جده برگزار شد رو همراهي كنه وبه نظرم از همون روز به بعد بود كه آرش برهاني افت محسوسي كرد و تا جايي كه فقط 10 يا 15 دقيقه به بازي گرفته ميشد.
آرش از لحاظ روحي و رواني بازيكنه حساسيه وخيلي زود اعتماد به نفس خودشو از دست ميده.
قابليت هايي كه آرش داره خيلي زياده و سال قبل همه به اين قابليت ها پي برديم با آقاي گل شدن آرش در ليگ.

با تشكر..

يك بازيكن براى بزرگ شدن نياز به فرصت دارد كه به اندازه كافى به آرش داده شده است. اصلاً يك فوتباليست كجا بايد خودش را نشان دهد و بدرخشد؟ آرش در بازى استقلال و الاهلى عربستان در دقيقه ۸۰ وارد زمين شد و در ۱۲ دقيقه ۲ فرصت طلايى را به شكل نااميدكننده اى از دست داد. به نظر شما بازيكنى كه مدتهاست به يك نيمكت نشين تبديل شده و خبرى از او در تركيب اصلى استقلال نيست، كجا بايد خودش را دوباره نشان دهد و ثابت كند كه تمام شده نيست؟اصلاً فرق يك بازيكن بزرگ و معمولى چيست؟ فوتباليست هاى بزرگ از كوچك ترين موقعيت ها استفاده مى كنند و نتيجه يك بازى را عوض مى كنند اما آرش برهانى در ۱۲ دقيقه ۲ فرصت طلايى را چنان خراب مى كند كه آدم فكر مى كند يك بازيكن محلى پيراهن تيم بزرگى مثل استقلال را پوشيده و در زمين حضور دارد. مجيد جلالى كه در گذشته براى خارج شدن برهانى از شرايط روحى و روانى چند نفر را بسيج كرده بود تا او را به اوج آمادگى روحى برسانند، اين بار اگر يك لشكر را هم بسيج كند، به نظر مى رسد بعيد است كه آرش دوباره فوتباليست شود.:125e:

در ابتدا لازم مي دونم از زحمات سعيد عزيز ( saeed_cris ([Only registered and activated users can see links])) و مشاركت فعالانه اش در بخش استقلال تشكر كنم. انتظار من از ساير آبي دلاي عزيز اين انجمن اينه كه مثل سعيد خان باشن و در بحثهاي فني و تحليلي مربوط به باشگاه استقلال تهران بيشتر شركت كنن.

اما در مورد دلايل ناكاميهاي آرش برهاني در فصل اخير و بحثي كه سعيدعزيز مطرح كرد بايد بگم اصليترين دليل افت آرش در مسابقات و ديدارهاي امسال رو بي كفايتي كادر فني امسال استقلال مي دونم!

كادر فني با اشراف به دارا بودن مخوف ترين زوج خط حمله ليگ برتر پارسال يعني برهاني و سياوش اكبرپور و البته حضور بازيكن كاملي مثل فرهاد مجيدي باز هم اقدام به جذب فورواردهاي مطرح و مدعي مثل رضا عنايتي و سيدمهدي سيدصالحي كردن و به نظر من با اين كار و البته ناتواني در مديريت اين بازيكنان از همون ابتداي فصل خط حمله استقلال رو خلع سلاح كردن! اگه آبي دلاي عزيز يادشون باشه تا 12-10 بازي اول نيم فصل اول كادر فني درگير اين بود كه چه كسي رو در تركيب ثابت خط حمله قرار بده و همين مسئله تبعات روحي رواني فراواني رو براي فورواردهاي استقلال به همراه داشت تا حديكه اين استرس سبب شد نيم فصل اول در خط حمله و امر گلزني كم فروغ ظاهر بشيم!

اما اگه بخوام بصورت اختصاصي در مورد آرش برهاني صحبت كنم بايد بگم آرش يه فوروارد فوق العاده سرعتي و تكنيكيه كه اگه در فوتبال ايران بي نظير نباشه كم نظيره. اما متاسفانه ايراد بسيار اساسي در ضربه زني با بغل پا به سمت دروازه داره! (نكته اي كه يه اصل اساسي براي موفقيت همه فورواردهاي برتر فوتبال ايران و جهان در امر گلزني محسوب ميشه.) و البته بايد اشاره كنم از نظر شخصيتي به شدت تحت تاثير مسائل روحي رواني و عاطفي هست و وجود استرس ميتونه كيفيت فوتبال اون رو تا حد يه بازيكن بسيار معمولي و آماتور تقليل بده!

در طي چند سال اخير كه فوتبال آرش برهاني رو تعقيب كردم هميشه اين سوال برام مطرح بود كه آيا ممكن هست كه بشه آرش رو تبديل به يه فوروارد زهردار در محوطه جريمه حريفان كرد؟! و اگر ميشه چطور و چگونه امكانش محقق ميشه؟!
تا اينكه امير قلعه نوعي هدايت استقلال رو در فصل گذشته بدست گرفت و آرش رو بعد از يك فصل بسيار نااميدكننده در امر گلزني (به قول گزارشگراي تلويزيوني موقعيتهاي گلي رو كه آرش برهاني در زمان ناصر حجازي و فيروز كريمي از دست ميداد گل نزدنشون از گل زدنشون سخت تر بود كه ارش كار سخت تر رو انجام ميداد و اعصاب هواداراي بيچاره رو له ميكرد!!!) تبديل به گلزن اول ايران كرد!
يادمه توي يه برنامه تلويزيوني كه اگه اشتباه نكنم 90 بود كه امير قلعه نوعي در مورد آرش برهاني و علت تحولش گفته بود: (( ما روانشناساني رو داريم كه ميرن توي بازيكن. ما آرش رو به آرش شناسونديم! )) اين يعني اينكه اولين كاري كه بايد براي آرش انجام داد بالا بردن توان و ظرقيت روحي روانيشه. اما نكته ديگه انجام تمرينات اختصاصي يعني تمرين ضربه زني مستقيم به سمت دروازه از پاسهاي ارسالي از نقاط مختلف زمينه. همون نكته اي كه در زمان امير قلعه نوعي در مورد آرش اجرا شد و نتيجه اش رو همه ديدن! آرش با آمار غيرقابل باور 21 گل زده آقاي گل ليگ برتر پارسال شد در حاليكه تا اونجايي كه يادمه 5-4 ضربه پنالتي رو هم از دست داد و چندين موقعيت صد در صد گل رو هم نزد!

اما امسال آرش فوتبالش رو با استرس فيكس بودن يا نبودن آغاز كرد! در ضمن كادر فني فاقد توانايي لارم در ايجاد روحيه و انگيزه لازم در اون بود! در مورد برگزاري تمرينات اختصاصي توسط كادر فني براي آرش برهاني هم صحبت نكنم بهتره!!! ( به نظر نگارنده شخص سرمربي تيم بايد ابتدا تمرينات اختصاصي سرمربيگري رو بگذرونه!!!)

به هر حال امسال كادر فني تيم پرمهره اي رو در همه خطوط بخصوص در خط حمله داشتن كه به دلايل مختلف نتونستن ازش استفاده مطلوب ببرن!

در پايان اميدوارم در سال آينده شاهد مشكلاتي از اين دست در تيم محبوب و بسيار دوست داشتني خودمون يعني استقلال تهران نباشيم.

12Temp
19-04-2010, 18:42
بروبکس استقلالی برد شیرین استقلال رو به همتون تبریک می گم.
بالاخره اومدیم سوم.امیدوارم سومی رو از دست ندیم و حتی در آخر بتونیم نایب قهرمان بشیم.

pandora tomorrow
20-04-2010, 11:04
سایت گل- سرالكس فرگوسن سرمربي افسانه‌اي منچستريونايتد طي نامه‌اي براي يك ايراني مقيم انگلستان از ناصر حجازي اسطوره فوتبال ايران احوالپرسي كرده و براي شفاي او دعا كرده است.
جاويد جعفري فراهاني، نویسنده سابق روزنامه دنیای فوتبال وايراني مقيم انگلستان نقطه آغاز ماجراست. او كه از علاقه‌مندان پروپاقرص فوتبال است و در مسائل فني هم دستي بر آتش دارد در حين تعطيلات دانشگاه و در پي تماشاي بازي منچستريونايتد و چلسي در اولدترافورد به فكر ايجاد ارتباط حجازي و فرگوسن مي‌افتد و به همين منظور به باشگاه منچستر مي‌رود.
فراهانی می گوید: گفت و گوی ما با پیش بینی بازی بعد از ظهر ، بین چلسی و منچستر شروع شد و بعد از آن من هدف ام از درخواست ملاقات را مطرح کردم که ارائه اطلاعاتی در مورد دومین دروازه بان قرن آسیا و اسبق تیم ملی بود و پیشنهادی مبنی بر ساختن فیلمی با حضور بازیکنان و کادر فنی و سخن گفتن شان به زبان پارسی با بیان آرزوی سلامتی برای ناصر حجازی را شامل می شد. شلی از این مسئله استقبال کرد و بیان این که با سر الکس فرگوسن و مسئولین رسانه ای تیم این مسئله را مطرح میکند ، درخواست زمان برای پیگیری این پروژه نمود. بعد از حذف منچستر از لیگ قهرمانان اروپا ، طی گفت و گو مجددی با او ، به اطلاع من رساند که در حال حاضر امکان تهیه این فیلم وجود ندارد و به جای آن در نظر دارد که تقدیر نامه ای از جانب باشگاه به آقای حجازی اهدا کنند و من را به مرکز تمرین باشگاه ( که خارج از ورزشگاه اولدترافورد قرار دارد ) و دفتر سر الکس فرگوسن ارجاع داد.
درنهابت مسئول رسانه‌اي باشگاه به اطلاع اين ايراني خوش ذوق مي‌رساند كه سرالكس شخصا نامه‌اي براي اسطوره فوتبال ايران نوشته است. حجازي كه در دوران اوجش سابقه حضور در تمرينات منچستر را داشته در اين نامه با احوالپرسي گرم و احساسات فوق‌العاده فرگوسن مواجه شده است. اين نامه احتمالا با پاسخ ناصر حجازي هم روبه‌رو خواهد شد و شايد ادامه اين ديالوگ به اتفاقي باور نكردني منجر شود.
ناصر حجازي آنقدر بزرگ، قابل احترام و محبوب هست كه بتوان از منچستر يونايتد درخواست يك بازي دوستانه با استقلال كرد ولابد ديدن ناصر حجازي درون دروازه حتي براي چند ثانيه از اتفاقات تاريخي فوتبال ايران خواهد بود.
متن نامه محبت‌آميز فرگوسن به اين شرح است: ناصر عزيز من از جاويد جعفري فراهاني نامه‌اي دريافت كردم و بايد بگويم كه وقتي شنيدم حال شما خوب نيست متاسف شدم. به اين فكر افتادم كه پيغام بازيكنان و دستيارانم را برسانم دوست دارم بداني كه همه جا به فكر تو هستيم. شخصا به خاطر همه فداكاري‌ها و تلاش‌هايت براي باشگاه تشكر مي‌كنم. اين فداكاري‌ها بسيار ارجمند است. مي‌دانم كه ماه‌هاي اخير را به سختي پشت سر گذاشتي اما مطمئن باش كه با دعاها و افكار ما آرامش پيدا خواهي كرد.
سرالكس فرگوسن

canon
20-04-2010, 11:13

ArtesheSorkh
20-04-2010, 11:17
واقعا باید برای مدیران کشور خودمون تاسف خورد ... فرگوسن از منچستر برای ناصر حجازی پیام می فرسته ولی در ایران خودمون فقط وعده میدن و عکس میگیرن و میرن ...

واقعا با این نامه میشه فهمید که حجازی شخص واقعا بزرگیه و تمام دنیا براش احترام خاصی قاعلند ...

ای کاش یک کم یاد بگیریم ....

hadis blue girl
20-04-2010, 11:28

hadis blue girl
20-04-2010, 15:58
به نام خداوند دلهای آبی

آقای فرگوسن عزیز سلام !
همه ما درایران نامه ی کوتاه اما لبریز مهر و صمیمیت شما را خواندیم .
ناصر حجازی در ذهن مردم ایران اسطوره ایست بزرگ و محبوب ، مردی که هرچقدر روزگار با او بی وفایی کرد ، او در قلب هوادارانش محبوب تر و بزرگتر شد .
و شما برای او نوشته اید ، مرد بزرگی که قلب های ما برای او می تپد .
آقای فرگوسن ! آنقدر واژه های ساده ی شما دلنشین بود که صمیمیت کلام تان اشکهای مرا جاری ساخت .
در ایران همه طرفداران فوتبال ، حتی اگر مثل من منچستر را هم دوست نداشته باشند ، شما را مربی بزرگی می دانند ، برای ما که عاشق ناصر حجازی ، اسطوره ی فوتبال ایران هستیم ، بسیار ارزشمند است که یکی از بزرگترین مربیان دنیای فوتبال ، نگران حال اسطوره ی محبومان است .
و امروز شما با نامه ی پر مهرتان ، قلب های میلیونها ایرانی به ویژه هواداران استقلال و دوستداران ناصر حجازی عزیز را تسخیر کردید .
با تمام جان از شما سپاسگزارم .
ایرانی ها مهربانند و شیفته ی مهربانی ، اکنون که شما مهر خود را به اسطوره ی محبوب ما ابراز کرده اید ، من و همه مردم ایران چه دوستدار منچستر ، چه هوادار چلسی ، چه طرفدر آرسنال و ... برای شما و باشگاه منچستر آرزوی موفقیت می کنیم .
آقای فرگوسن عزیز ! همه ی ما برای همیشه شما را در ذهن خود خواهیم سپرد و همه ی شما را به صمیمانه به خانه های پر از مهر خود در ایران عزیز دعوت می نماییم.
آقای فرگوسن عزیز .... ممنون !

حدیث دختر شاد آبی ( دوستدار استقلال ایران - شیفته ی ناصر خان حجازی عزیز )

12Temp
20-04-2010, 18:11
بروبکس موافقید به ناصر حجازی اسطوره فوتبال ایران لقب سر(مثل سر الکس فرگوسن:دی) رو بدیم.

Ronaldinho80
21-04-2010, 17:17

با تشكر..

اگه بخوایم منصفانه به قضیه نگاه کنیم باید اول خود برهانی رو مقصر بدونیم .
تو یک نگاه می تونیم تفاوت های آرش برهانی امسال رو با برهانی فصل قبل مشاهده بکنیم.
اضافه وزن وحشتناکی که این بازیکن تو این فصل داره باعث شده که اصلا کارایی سابق رو نداشته باشه و بجای این که با گل کردن موقعیت ها باعث شادی هوادارن تیم بشه با از دست دادن مضحک موقعیت گلها و یا لیز خوردنهای بی موقع باعث مسخره کردن هوادران شده.
البته وجو مهاجمان زیاد به نسبت فصل قبل که باعث نیمکت نشینی وی شد باعث شد تا این بازیکن از نظر روحی هم کمی افت کنه چون کسب عنوان آقای گلی فصل قبل باعث شده بود تا وی از حضور ثابتش تو تیم مطمئن بشه.

ILovE$s
21-04-2010, 21:51
همتون نامردین نامرد نامرد نامرد نامرد...
هرچی بگم کم گفتم..................................نامر د نامرد نامرد نامرد نامرد.........
اصلا به شماها می گن طرفدار؟
خب یه کاری کنید.....
فقط یاد گرفتین برای بازیکنا حاشیه بسازید یا ازشون انتقاد کنید یا اگه خدایی نکرده یه سوتی بدن جد و آبادشون رو بیارید جلو چششون؟؟؟
...
اصلا یه نگاه یه صورت آرش کردید؟ فهمیدین چی می گذره تو دلش؟آخه این حقشه؟؟؟؟
...
اینه رسمش؟
............................
مگه چه گناهی کرده؟چرا باید همش رو نیمکت بشینه؟
تو این فصل فقط 10 12 تا بازی تو ترکیب اصلی بود...ولی آقای گل تیممونه...
این یعنی چی؟؟؟
یعنی آرش این فصل باید آقای گل می شد...(هر چند که هست)...ولی مرفاوی ---- ---- ... ... ... ... ... نذااااااااااااااااااااااا اااااااااشت نذاشت نذاشت نذاشت...
حالا هی بشینید واسه خودتون بگید :
آرش برهانى در ۱۲ دقيقه ۲ فرصت طلايى را چنان خراب مى كند كه آدم فكر مى كند يك بازيكن محلى پيراهن تيم بزرگى مثل استقلال را پوشيده و در زمين حضور دارد.واقعا که...
چشاتون رو باز کنید ببینید چه خبره .......
آرش وقتی هم که گل می زنه (توبازی بعدش)بازم اسمش تو ترکیب نیست...
این یعنی چی؟؟؟
خب یه لحظه خودتون رو بذارید جای آرش.............اه

Armin
22-04-2010, 10:35
همتون نامردین نامرد نامرد نامرد نامرد...
هرچی بگم کم گفتم..................................نامر د نامرد نامرد نامرد نامرد.........
اصلا به شماها می گن طرفدار؟
خب یه کاری کنید.....
فقط یاد گرفتین برای بازیکنا حاشیه بسازید یا ازشون انتقاد کنید یا اگه خدایی نکرده یه سوتی بدن جد و آبادشون رو بیارید جلو چششون؟؟؟
...
اصلا یه نگاه یه صورت آرش کردید؟ فهمیدین چی می گذره تو دلش؟آخه این حقشه؟؟؟؟
...
اینه رسمش؟
............................
مگه چه گناهی کرده؟چرا باید همش رو نیمکت بشینه؟
تو این فصل فقط 10 12 تا بازی تو ترکیب اصلی بود...ولی آقای گل تیممونه...
این یعنی چی؟؟؟
یعنی آرش این فصل باید آقای گل می شد...(هر چند که هست)...ولی مرفاوی ---- ---- ... ... ... ... ... نذااااااااااااااااااااااا اااااااااشت نذاشت نذاشت نذاشت...
حالا هی بشینید واسه خودتون بگید :
واقعا که...
چشاتون رو باز کنید ببینید چه خبره .......
آرش وقتی هم که گل می زنه (توبازی بعدش)بازم اسمش تو ترکیب نیست...
این یعنی چی؟؟؟
خب یه لحظه خودتون رو بذارید جای آرش.............اه

دوست آبي دل عزيز. حس و حال آبي رنگتون نسبت به آرش برهاني و اعلام حمايتتون ازش كاملا قابل دركه.

البته در اينكه آرش برهاني فوتباليست خوب و تاثيرگذاري براي استقلال تهران بوده هيچ شكي نيست و مطمئنا همه هواداران استقلال تهران دوستش دارن.

اگه در اين انجمن و بخش استقلال هم بحثي يا انتقادي در موردش انجام ميشه از روي غرض ورزي و قصد و منظور خاصي نيست. چون همه ما به استقلال و بازيكنانش علاقه داريم و هرگز دوست نداريم اونها رو با انتقادهاي بي جهت تخريب كنيم.

اين بخش هم به همين منظور يعني براي بحث و تبادل نظر در مورد استقلال تهران (تيمي كه همه ما از صميم قلب دوستش داريم) راه اندازي شده. يعني همه افراد حتي طرفداران رقيب مي تونن بيان و در موردش اظهار نظر كنن البته درصورتيكه حرمتها حفظ شه و هيچ توهين و تخريبي هم صورت نگيره.

در مورد شخص شما هم خواهش مي كنم يه مقدار قدرت تحملتون رو افزايش بدين و در مورد مباحث مورد علاقه تون انتقادپذيرتر باشيد. چون هدف اصلي انجمن هم همينه كه افراد توانايي شنيدن سخنان مخالف رو داشته باشن و اين حس رو افزايش بدن.

ممنون از همكاري شما. موفق باشيد. :72:

CraZy Man
22-04-2010, 14:17
در مورد ارش برهانی دوستمون شقایق میگه این بازیکن کم بازی کرده ولی الان اقای گل تیممونه خب به نظر من ارش مهاجمم بدی نیست ولی این رو هم باید بدونید که ارش خیلی تئپ خراب می کنه شاید اگه بجای ارش اون موقعیت های گل به فرهاد یا سیا می رسید اون ها هم الان 12 یا 13 تا گل می زدن.
شقایق جان این تایپیک به منظور این ایجاد شده که ما دلایل افت ارش رو برسی کنیم نه اینکه بیام با بازی اون مخالفت یا موافقت کنیم.

saeed_cris
27-04-2010, 01:15
ميبينم كه هنوز بحث آرش آقاي گل ماست.گفتم اين رو اينجا بزارم..:2qcmh45:

پیغام در گوشی مرفاوی به مهاجمش این آخرین فرصت است آرش!

«گوش کن آقا آرش، اصلاً با حاشیه‌ها کاری ندارم، اینکه می‌گویند تو چه کار می‌کنی و چه کار نمی‌کنی. من برایم تمرین مهم است. چند روزی است در تمرین‌ها خیلی خوب کار می‌کنی. از تو راضی‌ام. می‌خواهم مقابل الجزیره بازی‌ات بدهم پس خوب برای این بازی تمرکز کن. این آخرین فرصت تو است.»
این جملاتی بود که آقا صمد در گوشی به مهاجمش گفت و بعد از او درباره وضعیت جسمانی‌اش پرسید: «چقدر آماده‌ای، می‌توانی در امارات بازی کنی؟» آرش که فهمید مرفاوی قصد دارد بازی‌اش بدهد در پاسخ به سرمربی‌اش این جملات را به زبان آورد: «آقا صمد من خیلی آماده‌ام. به روی چشم بازی می‌کنم گل هم می‌زنم.» وقتی حرف‌های مرفاوی و مهاجمش تمام شد آرش با همه وجود به توپ ضربه می‌زد.
او هم می‌داند که مرفاوی با هیچ کس شوخی ندارد. صمد حتی کاپیتانش، فرهاد مجیدی را هم در حین بازی تعویض می‌کند. شاید این بار صمد بخواهد آرش را از ابتدا در ترکیب اصلی قرار دهد و فرهاد را نیمکت‌نشین کند. مرفاوی می‌داند که در بوشهر نه سیاوش اکبرپور را در اختیار دارد و نه فرهاد مجیدی را. برای همین قصد دارد به نوعی تاکتیک‌های بازی در بوشهر را در امارات تمرین کند.
یکی از تاکتیک‌های مرفاوی برای آن بازی، بازی کردن آرش برهانی است که با توجه به آمادگی این بازیکن در تمرین‌ها، شایعاتی که در چند روز اخیر به گوش خورد، تاکتیک مطلوبی به نظر می‌رسد البته اگر برهانی از این فرصت طلایی استفاده کند و در خط حمله استقلال دروازه الجزیره را باز کند. اگر آرش موفق شود به الجزیره گل بزند در لیگ قهرمانان امسال اولین گل خود را وارد دروازه حریفان کرده است. او سال گذشته موفق شد در عربستان دروازه الاتحاد را باز کند اما در این فصل حتی یک بار هم در ترکیب اصلی قرار نگرفته است.

پ.ن:خدا كنه آرش بتونه تو امارات خوب بازي كنه كه خودشو بيشتر واسه بازي مقابل شاهين آماده تر كنه..

sajad_shahin999
27-04-2010, 09:10
من به عنوان يه ايراني اميدوارم كه استقلال در گروهش اول بشه بعد در مرحله ي حذفي ميتونه در خونه جلوي هوادارانش به هر تيمي بزنه
ولي در ليگ بايد به بوشهر بياد و به مصاف شاهين كه سابقه ي برد مقابل اين تيم داره قرار بگيره
امتيازي كه شاهين داره اينه كه با يه تيمه خسته ايي بايد بازي كنه
دوم اينكه بايد مقابل تيمي بازي كنه كه دو مهره ي ارزشمند اين تيم (مجيدي و اكبرپور) در اختيار نداره
واين ميتونه به شكست استقلال بينجامه
ولي ناگفته نمانه كه ذخيره هاي استقلال به اندازه ي 10 سال با تجربه تر از شاهينيها هستن ولي انگيزه و تعصب بوشهريها ميتونه همه ي اين ها رو خنثي كنه

ILovE$s
30-04-2010, 13:29
به فرهااااااااااااد رای بدید!!:esteghlal::esteghlal::esteghlal:

Raha
30-04-2010, 13:47
نتایج نظرسنجی سایت AFC تا این لحظه:

hadis blue girl
01-05-2010, 09:53
ناصر ال قحطی زده !!!!!!! داره به کاپیتان فرهاد می رسه از همون روشی که اینجا:

[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

گفتم استفاده کنید و بیشتر رای بدید !!

ziadan
01-05-2010, 19:04
عشق استقلال .امیدوارم استقلال مانند بازی با الاهلی موفق باشد

Armin
01-05-2010, 21:08
خببب... متاسفانه به دلیل مشکلات عدیده کاری نتونستم این اواخر بحثهای داغی رو در بخش استقلال ترتیب بدم که از این بابت از همه آبی دلان عزیز این انجمن عذر میخوام.

لیگ برتر هفته های پایانیش رو پشت سر میذاره و استقلال و هواداراش هنوز تکلیفشون رو نمی دونن که چندم میشن یا بهتر بگم چندم باید بشن که بتونن سهمیه آسیایی رو بگیرن! چون هنوز (یعنی تا همین الان که من دارم این پست رو میدم! ) سهمیه ایران در رقابتهای لیگ قهرمانان آسیا در سال آینده مشخص نیست!

از طرف دیگه در لیگ قهرمانان آسیای امسال هم هرچقدر عالی شروع کردیم و خوب هم ادامه دادیم اما در پایان متاسفانه نتیجه بدی گرفتیم که کام اکثر آبی دلای عزیز رو تلخ کرد و از همه بدتر امتیاز میزبانی یه بازی بزرگ در استادیوم آزادی رو با حضور بالغ بر یکصد هزار هواداران پرشور و آبی دل از دست دادیم! به هر حال بازی به نسبت سختی رو به میزبانی الشباب عربستان در پیش داریم که امیدوارم سربلند ازش خارج شیم.

اما با ذکر این مقدمه نسبتا کوتاه میخوام برم سر اصل مطلب و یه بحث داغ رو از همین الان استارت بزنم و اونم برمیگرده به ترکیب کادر فنی و ورود و خروج بازیکنان در فصل آینده!

بحث رو با چند سوال پی میگیرم:

1- آیا ترکیب مدیریتی و کادر فنی حال حاضر رو برای تمدید قراداد و حضور در فصل آینده لایق و کارآمد میدونید یا نیاز هست که این ترکیب عوض بشه؟ اگه تغییر لازم هست چه افرادی رو برای این دو سمت در استقلال 1390 - 1389 لایق میدونید؟ ( با توضیح فنی و پرهیز از اظهار نظرهای عجولانه و احساسی! )

2- چه بازیکنانی از ترکیب حال حاضر استقلال عملکرد ضعیفی داشتن و اونها رو لایق حضور در فصل بعد نمی دونید؟ با ذکر اسم و دلیل و توضیح کامل. ( لطفا حتی المقدور از اظهارنظرهای احساسی پرهیز کنید. )

3- در چه پستهایی نیاز به جذب بازیکن هست؟ ( با ذکر علت و توضیح کامل )

4- چه بازیکنانی از تیمهای دیگر رو لایق حضور در استقلال 1390-1389 میدونید. ( ذکر نام بازیکن و علت و توضیح کامل. )

JaSeM
01-05-2010, 21:53
خوب شد این بحص راه انداختهد شد به همین دلیل باید یه نظر سنجی هم به نظر من راه بیفته تو سایت
به نظر من باید یه بازیکنی مثل سیذد صالحی که تو این فصل خوب کار نکردوه وخوب هم نمیشه چون اگه بخاد خوب بشه باید آرش رو بزاریم کنار وتماشاچیا ن این رو دوست ندارن
درضمن یه گوش چپ خیلی خوب لازم داریم مثلآمیلاد جون رو میگم
اون خیلی بهتر میتونه کمک کنه تا هر کس دیگه باید فقط روی این بازیکن خیلی تمرکز کرد فقط باید روی مهاج تنها فکر نکیم مثل فصل این فصل که شده بود تیم پر مهاجم که همشون هم عالی بودند وهستندالا سید که فکر کنم اگه فصل بعد بره که نمیره خوب میشه
مربی رو نباید به هیچ عنوانتغییر داد جون اگه تغییر بدی روز از نو روزی از نو

Lvp Boy
01-05-2010, 22:02
با سلا بر دوستان ابي دل!

به نظر من اين كادر مديريتي عاليه! ولي واقعا كادر فنيمون زياد خوب نيست(مخصوصا سرمربي تيم)!

بازيكناي امسال واقعا خوب كار كردند و به نظر من بهترين خريد فصل بعد ميتونه اين پسره زنيد پور باشه!

واقعا چشم نواز بازي ميكنه!

ولي ما تو خط مياني هم ضعف داريم و به يه هافك خلاق و بازي ساز هم احتياج داريم!

البته بايد با اين بازيكنامون هم تمديد كنيما!

Milad Peser
01-05-2010, 22:13
اولا بايد از ارمين عزيز تشكر كنم كه اين بحث رو راه انداخت خيلي وقت بود كه تايپيك استقلال سوت و كور بود

1- آیا ترکیب مدیریتی و کادر فنی حال حاضر رو برای تمدید قراداد و حضور در فصل آینده لایق و کارآمد میدونید یا نیاز هست که این ترکیب عوض بشه؟ اگه تغییر لازم هست چه افرادی رو برای این دو سمت در استقلال 1390 - 1389 لایق میدونید؟ ( با توضیح فنی و پرهیز از اظهار نظرهای عجولانه و احساسی! )

من اول فصل اصلا اين كادر فني رو قبول نداشتم ولي رفته رفته كامل تر شد تا جايي كه با ورود مجيد نامجو مطلق و كارشناس و مدرس رسمي فيفا كه خيلي بهش اعتماد دارم محصص كادر كامل شد و مطمئنن اين كادر در فصل بعد جواب ميده ما تقريبا اين فصل بهترين نتايج رو گرفتيم بردن الشباب و نايب قهرماني ليگ برتر هم ميتونه برامون شيرين باشه هم ميتونه كسب سهميه فصل بعد رو حتمي كنه چون هيچ وقت سهميه ايران به 2 تا كاهش پيدا نميكنه كلا اين كادر امسال رضايت مند كار كردند

2- چه بازیکنانی از ترکیب حال حاضر استقلال عملکرد ضعیفی داشتن و اونها رو لایق حضور در فصل بعد نمی دونید؟ با ذکر اسم و دلیل و توضیح کامل. ( لطفا حتی المقدور از اظهارنظرهای احساسی پرهیز کنید. )

به نظر من هاشم بيگ زاده ، كيانوش رحمتي، ارش برهاني مهدي اميرابادي اصلا اين فصل براي استقلال خوب نبودند و به نظر من غير از ارش برهاني بقيه بايد اين تيم رو ترك كنند چون دورانشون در استقلال تموم شده ارش برهاني هم مطئنن فصل بعد با قدرت ظاهر ميشه و دوباره به اقاي گلي ليگ ميرسه

به نظر من مشكل اصلي تيم هاي ايراني دفاع چپ و هافبك چپ قسمت مهاجم هم مثل فصل قبل فوق العاده نبوديم قسمت هافبك چپ ميلاد زنيدپور ميتونه بهترين گزينه باشه ميلاد ميداوودي هم ميتونه تو پست مهاجم به ما كمك زيادي بكنه در ضمن باشگاه بايد جوان گرايي هم داشته باشه بايد به ايمان صادقي بهاي بيشتري بده بازكنان تيم جوانان رو به خدمت بگيره كه من اميد عاليشاه بازيكن نساجي رو يكي از بهترين گزينه ها ميدونم همچنين مهاجم چپ پاي تيم جوانان كه الان اسمش رو نميدونم ميتونه در اينده خيلي به كمكمون بياد

4- چه بازیکنانی از تیمهای دیگر رو لایق حضور در استقلال 1390-1389 میدونید. ( ذکر نام بازیکن و علت و توضیح کامل. )

در سوال قبل كاملا توضيح دادم كه علاوه تقويت تيم بايد به بازيكنان جوان هم اهميت داد

01-05-2010, 22:44
1.مدیریت که واعظ بودن نبودنش فرقی نداره ولی نامجو و محصص بمونن ولی پرویز مظلومی مربی بشه
2.رحمتی-بیگزاده-امیر ابادی -برهانی -طالب لو- خوب نبودن و 3تای اولی باید برن ولی وحید که محبوب هواداراست و فصل بعد حق خودشو میگیره وبرهانی هم اگه از لحاظ روانی روش کار بشه دوباره اوج میگیره
3.هافبک چپ-هافبک طراح-مهاجم برای هافبک چپ: دو تا گزینه وجود داره فشنگچی و زنید پور که احتمال اومدن فشنگچی خیلی بالاتره.هافبک طراح :1.داوود حقی هم قدرتی هم با تکنیکه 2.جمشیدیان شوتزن و قدرتی3.محمد نوری فتو کپی جباری ولی کمتر مصدوم میشه البته اینا با توجه به رفتن احتمالی جانواریو هست ولی اگه بمونه مشکلی نداریم3.مهاجم: میداوودی همه چی تمومه تکنیک قدرت بدنی بالا شوتزن در ضمن استقلالی هم هست و راحت تر به استقلال میاد
4.به بازیکنای جوون خودمون هم بازی بدیم مثل محبوب مجاز و صادقی به خدا حیفن هر تیمی برن فیکس بازی میکنن

Raha
01-05-2010, 23:02

به نام خدا

اول جا داره از آرمین تشکر کنم که این بحث مفید و فنی رو راه انداخت:72:
خواب شروع کنیم به اظهار نظر کردن . . .:دی

1. باید بگم که هم کادر فنی خوبه و هم سرمربی اس اس.خواب اینکه استقلال نتیجه نمی گیره بیش تر به خاطر بازیکناست که تاکتیک مرفاوی رو اونجور که می خواد تو زمین اجرا نمی کنند.مثلا همین ذوب آهن تا 2 سال پیش زیاد نه مدعی قهرمانی لیگ بود نه جام حذفی.
ولی تونستند با نگه داشتن چندساله بازیکنا و کادر فنی و مربی نتیجه بگیرن و الآن دوساله که یبه این خوبی نتیجه می گیرن.همین فرگوسن اومد به منچستر خیلی ها شوکه شدن حتی با نگه داشتنش.ولی هم هوادرا هم خود باشگاه بهش فرصت تا هم نتیجه بگیره هم پیشرفت کنه و الآن به خاطر همین مساله هست که موفقه و لقب سر رو بهش دادن.باید به مرفاوی فرصت بدم و اونا بکنیم فرگوسن ایران.من خودم هم از واعظ حمایت می کنم هم از مرفاوی.قلعه نوعی هم اومد استقلال سه سال تول کشید تا استقلال رو قهرمان کنه.پس باید به مرفاوی هم فرصت داد تا خودش رو نشون بده.

2. به نظرم سید صالحی زیاد خوب نبود و می تونه پیشرفت کنه و با ید بهش فرصت داد.ولی کیانوش رحمتی زیاد تاثیر گذار نبوده و بره بهتره.رینالدو هم که تو این دو فصل هیچی ازش ندیدم و بدتر بازیکن رو نابود کردیم و همش از دقیقه 70 به بعد فرستادنش تو.بین هاشم بیک زاده و امیرآبادی به نظر من بهتره هاشم بیک زاده بره چون امیرآبادی سال های قبل لیاقتش رو ثابت کرده و تو این فصل خیلی کم بازی کرد.مهران نور افکن،مهرشاد مومنی و ایمان صادقی هم که چیزی ازشون ندیدم و برن بهتره.

3. تو بک چپ استقلال خیلی ضعیفه و تو بازی های استقلال اگه بک راست رو ببندن واقعا استقلال کاری نمیتونه بکنه برای همین باید یه بک چپ خوب برای اس اس بیارن.دفاع مستحکمی هم نداریم و خیلی راحت گل می خوریم برای همین یه مدافع قد بلند برای دفع توپ های ارسالی و یه دفاع مثل پیروز قربانی،هادی عقیلی یا کسای دیگه می تونن کمک کنن.تو حمله استقلال آنچنان سرعتی و زهر دار نیست تو حملات و ضد حملات و خلعتبری میتونه کمک کنه.

4. اگه دست من بود این بازیکنا رو برای استقلال در نظر داشتم:

دروازه بانان:
سید مهدی رحمتی
طالبلو
محمد محمدی

دفاع:
پیروز قربانی
امیر حسین صادقی
هادی عقیلی
بیژن کوشکی
پژمان منتظری

هافبک دفاعی:
حسن کاظمی
امیر آبادی
شکوری

هافبک:
جانواریو
مجتبی جباری
خسرو حیدری
روانخواه
فشنگچی
محمد نوری

حمله:
آرش برهانی
عنایتی
اکبرپور
فرهاد مجیدی
خلعتبری
حنیف عمران زاده
میداوودی

درمورد جام باشگاه های آسیا هم باید بگم حداق باید دوم بشیم تا اگه سه تا سهمیه شد بریم آسیا، یا این که پرسپولیس دوم بشه ما سوم و پرسپولیس هم تو جام حذفی قهرمان بشه و اینطوری ماهم صعود می کنیم.
عاقلانه اینه که دوم بشیم یا سه سهمیه میریم آسیا یا چهار یا دو به هر حال باید استقلال تلاشش رو بکنه تادوم بشم و اگه هم دو سهمیه شد نرفتیم آسیا حداقل نایب قهرمان لیگ بشیم و دعا کنیم پرسپولیس قهرمان جام حذفی نشه:دی و پزشو بهمون ندن:دی

SoRoUsH2010
01-05-2010, 23:20
1: کادر فنيه امسال به نظرم با توجه به مهره هاي که در اختيار داشت اصلا خوب کار نکرد (نتايج ضعيف در ليگ برتر و جام حذفي) حتي در مقاطعي از فصل استقلال در مکان هاي ششم و هفتم سقوط کرد اين رتبه ها شايسته ي تيم نيست
ولي اين اواخر با اضافه شدن نامجو مطلق که من موفقيت هاي اين چند وقت اخير رو بيشترشو به حسابه نامجو ميزنم نتيجه بهتري در ليگ برتر و جام باشگاههاي اسيا گرفتيم
ولي در کل اگه بخواييم کادر فنيه ايراني بالايه سرمون باشه همين کادر فني رو من مناسب ميبينم(با توجه به اينکه قلعه نويي در اسيا هم با سپاهان حذف شد وکلا اسيا باز نيست ولي دربي باز و ليگ برتر باز خيلي خوب هست:D
دربي هم که ارزش خفني براي ما داره
بر عکس مرفاوي که فعلا در اسيا خوب بوده هر چند اين اخرين بازي صدر نشيني در اسيا رو از دست داد و بازي کردن در ازادي رو حضور تماشاگران رو از ديدن بازي از نزديک از تماشاگران گرفت ولي دراسيا خوب نتيجه گرفته ولي صمد در ليگ برتر ؟ من اينده اي نميبينم ليگ برتر شرايط خاص خودشو داره

2: بازيکنهايي هستند که لايق پوشيدن اين پيراهن نيستند
مثال: امير ابادي بازيکني که در نفوذ حرفي برايه گفتن نداره و در دفاع هم جالب نيست اصلا در حد استقلال نيست استقلال درسمت چپ خط دفاعي بازيکنهايي داره که خيلي بهتر از امير ابادي باشن يوسفي و بيگ زاده مثاله خوبين
کيانوش رحمتي: در بعضي مواقع خوب بازي ميکنه ولي در اکثر بازيهاي که من ازش ديدم اصلا خوب نبوده و اين هم لايق استقلال نميدونم (بازي با استيل در جام حذفي و اون اشتباهه عجيبش ...)
رينالدو: کلا يک بازيه درست حسابي ازش نديدم (همين خودش نشون ميده چه بازيکنه ضعيفيه)
فعلا همين ها رو لايق استقلال نميدونم
بازيکنهاي ديگري هم هستند که امسال خوب نبودن ارش برهاني شاخص ترينشونه ولي با توجه به سابقه ي قبلي و بازيهاي خوبش در گذشته بايد بهش فرصت داد تا شايد خودشو پيدا کنه

3:تقريبا استقلال تيمه کامليو در اختيار داره اگه بازيکنهاي حال حاضر حفظ بشن من مشکلي در تيم نميبينم
ولي اگه در پسته دفاع چپ بازيکني همانند امير حسين فشنگچي که قدرت نفوذ فوق العاده بالايي هم داره جذب بشه خوشحال خواهيم شد و اگه يه بازيساز و کاشته زنه حرفه اي مثله ادينيو هم جذب بشه خوبه

4:در سواله 2 پاسخ داده شد امير ابادي رحمتي و رينالدو رو لايق پشيدن پيراهن ابي نيستن

Дlfred
02-05-2010, 11:12
سلام بر آبي دلان عزيز ♥
اول از همه بايد از آرمين جان مدير محترم بخش بخاطر راه اندازي اين بخش تشكر كنم چون واقعا اين بحث مهم و مفيديه :labkhand:

كادر فني: بنظر من دور اين فصل مرفاوي در ليگ نتايجي در شان استقلال رو نگرفته و در جام باشگاهها هم فقط بخاطر عزم بازيكنها براي جبران ناكامي فصل قبل تونسته به مرحله بعد صعود كنه، البته از دستياران كاركشته اش هم نميشه به سادگي گذر كرد

كادر مديريتي: بنظر من واعظ مدير توانا و خوبيه تيم رو خوب اداره كرده اما استقلال نياز به مدير فوتبالي داره، اگر واعظ مدير فوتبالي اي بود بخاطر يك لجبازي بچه گانه قلعه نويي رو اخراج نمي كرد

بازيكنان ضعيف: به نظر من تو اين فصل رينالدو واقعا افتضاح بوده و پول بيخودي براي جذب اين بازيكن حروم شده تو اين فصل فقط تونست مقابل ذرت كاران خوب بازي كنه!
اميرآبادي هم به اعتقاد من ديگه كارايي گذشته رو نداشته و ديگه بايد از تيم بره
يوسفي هم اصلا چيز خاصي ازش نديدم
ميلاد نوري هم كه كلا نيمكت نشين بوده و نميشه نظر خاصي در موردش داد بهتره اونهم از تيم جدا بشه

بازيكنان مورد نياز: بنظر من ميلاد ميداوودي مي تونه خريد خيلي خوبي باشه همچنين محمد نوري و داود حقي و امير حسين فشنگچي و ميلاد زنيد پور هم ميتونن خيلي به كار تيم بيان

♠ ببخشيد كه يكم پستم احساسي و كوتاه شد و توضيح بيشتري ندادم چون ماشالا دوستان خودشون به خوبي توضيح داده بودن و نيازي به توضيح بيشتر نبود، موفق باشيد.

CraZy Man
02-05-2010, 12:32
سلام به همه عزیزان استقلالی بریم سر اصل مطلب:

1_در مورد کادر فنی من شخصا احساس رضایت می کنم چون واقعا دارن خوب کار می کنن نامجو مطلق و محصص از وسطای فصل به تیم ما اضافه شدن و شاید اگه از همون ابتدا که صمد به عنوان سرمربی انتخاب شد این دو عزیز هم به تیم اضافه شده بودن شاید الان ما برای قهرمانی لیگ اماده میشدیم و به نظر من برای سال دیگه هم باید این ترکیب کادر فنی رو حفظ کرد و عین دفعه های قبل نشه که باز بریم سراغ مربی هایی دیگه فکر می کنم صمد از همه به استقلال تعصبی تر باشه چون همیشه توی تیم میمونه و الکی هی تیمش رو عوض نمی کنه.

2_در مورد بازیکن ها به نظر بزرگ ترین اشتباه تیم ما در یار گیری مبادله ی پیروز قربانی با صادقی بود،صادقی در چند سال قبل با قربانی مرکز دفای ما رو تشکیل داده بودن و اون موقع تیم ما سه دفاعه بازی می کرد و فکری(یادش بخیر چه گلی زد توی دربی :دی)در مرکز دفاع بود و قربانی و صادقی هم کنارش بودن اما بعد از نقل و انتقالات صادقی از تیم رفت ولی پیروز قربانی باز هم در تیم موند و نشون داد زیاد برای پول بازی نمی کنه و بیشتر به تیمش تعصب داره و واقعا حیف شد که قربانی رو دادیم و صادقی رو گرفتیم صادقی اشتباه های بسیاری این فصل کرده از جمله اینکه توی جام حذفی جلوی تماشاگر های استیل سر فرود اورد و حواشی زیادی درست کرد و همین طور سوتی های جبران ناپذیری انجام داد به نظر من برای سال دیگه صادقی رو بفروشیم و قربانی رو بگیریم تا با حنیف یک دفاع اهنی بسازن و همین طور یه مهاجم شیش دونگ هم بخریم که توی مواقع حساس توی گل فرو نریم واقعا بدون تعصب میگم ولی ما اصلا مهاجم خوب نداشتیم این فصل ارش که از هر ده تا دوتاشو گل میکنه فرهاد هم مثل ارش ولی خب درصد گل زنیش یکم بالاتره و همین طور سید صالحی که توپ زیاد خراب می کنه و قدرت شوت زنیش کمه به نظر من یه مهاجم خوب می تونه خیلی بهمون کمک کنه.

3_اما در مورد خرید بازیکن باید یه مهاجم جوون و گل زن بخریم که محمد غلامی مهاجم استیل فکر می کنم گزینه ی خوبیه چون هم خوب گل می زنه و هم بدن قوی داره و هم سر زنه و کلا یه مهاجم مناسب برای خط حمله ی تیم ماهستش و همین طور برای خط دفاعی رو هم که گفتم قربانی رو بخریم کار حله و فکر نمی کنم دیگه ما در پستی مهره کم داشته باشیم و تیممون مهره های خوبی داره.

4_به نظر من باید محمد غلامی مهاجم استیل رو به تیم بیاریم و پیروز قربانی رو چون هر دو هم سابقه ی بازی در لیگ رو دارن و هم در تیم های بزرگ بازی کردن قربانی که امسال در اسیا هم بازی کرد غلامی هم که بازی های خوبی رو از خودش نشون داد.

دوستان ابی دلم موفق باشید.

koroush
02-05-2010, 13:24
سلام به همه عزیزان استقلالی بریم سر اصل مطلب:

1_در مورد کادر فنی من شخصا احساس رضایت می کنم چون واقعا دارن خوب کار می کنن نامجو مطلق و محصص از وسطای فصل به تیم ما اضافه شدن و شاید اگه از همون ابتدا که صمد به عنوان سرمربی انتخاب شد این دو عزیز هم به تیم اضافه شده بودن شاید الان ما برای قهرمانی لیگ اماده میشدیم و به نظر من برای سال دیگه هم باید این ترکیب کادر فنی رو حفظ کرد و عین دفعه های قبل نشه که باز بریم سراغ مربی هایی دیگه فکر می کنم صمد از همه به استقلال تعصبی تر باشه چون همیشه توی تیم میمونه و الکی هی تیمش رو عوض نمی کنه.

2_در مورد بازیکن ها به نظر بزرگ ترین اشتباه تیم ما در یار گیری مبادله ی پیروز قربانی با صادقی بود،صادقی در چند سال قبل با قربانی مرکز دفای ما رو تشکیل داده بودن و اون موقع تیم ما سه دفاعه بازی می کرد و فکری(یادش بخیر چه گلی زد توی دربی :دی)در مرکز دفاع بود و قربانی و صادقی هم کنارش بودن اما بعد از نقل و انتقالات صادقی از تیم رفت ولی پیروز قربانی باز هم در تیم موند و نشون داد زیاد برای پول بازی نمی کنه و بیشتر به تیمش تعصب داره و واقعا حیف شد که قربانی رو دادیم و صادقی رو گرفتیم صادقی اشتباه های بسیاری این فصل کرده از جمله اینکه توی جام حذفی جلوی تماشاگر های استیل سر فرود اورد و حواشی زیادی درست کرد و همین طور سوتی های جبران ناپذیری انجام داد به نظر من برای سال دیگه صادقی رو بفروشیم و قربانی رو بگیریم تا با حنیف یک دفاع اهنی بسازن و همین طور یه مهاجم شیش دونگ هم بخریم که توی مواقع حساس توی گل فرو نریم واقعا بدون تعصب میگم ولی ما اصلا مهاجم خوب نداشتیم این فصل ارش که از هر ده تا دوتاشو گل میکنه فرهاد هم مثل ارش ولی خب درصد گل زنیش یکم بالاتره و همین طور سید صالحی که توپ زیاد خراب می کنه و قدرت شوت زنیش کمه به نظر من یه مهاجم خوب می تونه خیلی بهمون کمک کنه.

3_اما در مورد خرید بازیکن باید یه مهاجم جوون و گل زن بخریم که محمد غلامی مهاجم استیل فکر می کنم گزینه ی خوبیه چون هم خوب گل می زنه و هم بدن قوی داره و هم سر زنه و کلا یه مهاجم مناسب برای خط حمله ی تیم ماهستش و همین طور برای خط دفاعی رو هم که گفتم قربانی رو بخریم کار حله و فکر نمی کنم دیگه ما در پستی مهره کم داشته باشیم و تیممون مهره های خوبی داره.

4_به نظر من باید محمد غلامی مهاجم استیل رو به تیم بیاریم و پیروز قربانی رو چون هر دو هم سابقه ی بازی در لیگ رو دارن و هم در تیم های بزرگ بازی کردن قربانی که امسال در اسیا هم بازی کرد غلامی هم که بازی های خوبی رو از خودش نشون داد.

دوستان ابی دلم موفق باشید.

من با شما دوست عزیز موافقم ولی به شخصه اگر در جناح چپ فشنگچی رو هم اضافه کنیم و در صورت رفتن جانواریو به امارات محمد نوری واگر آرش هم از تیم جدا شد میلاد میداوودی اضافه بشن تیمه کاملی داریم

p30blog
02-05-2010, 13:58
به نظرم نباید بی انصافی کرد! چون مرفاوی تیم قهرمان رو تحویل گرفته.باور کنید سخت ترین کار ممکن هستش
اما خوب خودش اینو می دونسته و قبول کرده
اما به نظرم باید یاد بگیریم به همه فرصت بدیم ، چه جوری ژنرال 3 سال تیم رو نگه داشت و روز به روز پیشرفت کرد؟؟ باید به صمد هم این فرصت رو بدیم.
البته حق هم داریم ناراضی باشیم.به نظرم مرفاوی اصلا توی انجام تعویض خوب عمل نمیکنه.مثل امیرخان می مونه.یعنی یک جوری عجیب! مثلا جانوآریو رو میکشه بیرون و کیانوش رحمتی رو میبره تو!!!

فکر کنم اول از همه باید کیانوش رحمتی بره.البته یک مشکلی هستش ! اگر بره باید دنبال یک هافبک دفاعی دیگه بگردیم که فکر کنم فقط نوری هستش که اونم بیشتر هجومی هست!
اما امیرآبادی دیگه به نظرم باید فوتبال رو بزاره کنار.در ضمن باید به بازیکن هایی مثل محبوب مجاز و ایمان صادقی بیشتر فرصت بدیم- اما باور کنید اگر مثلا جای آرش ، محبوب مجاز توپی رو خراب کنه ، تماشاگر ها کمتر ناراحت میشن ، چون انتظار کمتری ازش دارند.
در جواب دوستمون به نظرم هاشم بیگ زاده کم بازی کرده و گرنه کلا بازیکن خوبیه.
در ضمن اگر فصل بعد شکر خدا همه سالم باشند ، یک ترافیک شدیدی توی هافیک ها داریم که باعث حاشیه تیم میشه ؛ نگاه کنید = جباری - جانوآریو - کاظمی - رحمتی - اکبرپور - روانخواه - حیدری(میتونه دفاع هم محسوب بشه) - میلاد نوری

به نظرم خلعتربری و میداوودی گزینه های خوبی هستند.در ضمن از اون مهم تر یک پیستون چپ مثل فشنگچی یا زنیدپور هستش که فکر کنم زنیدپور به خاطر رابطه اش با دایی به استقلال نیاد!
در ضمن فکر کنم اگر یک بازیکن دسته یکی هم بخیریم خوبه.مثلا آقای گل لیگ یک که فکر کنم اسمش هم علی کریمی هست!!!!(شایدم لیگ دو باشه!)

به هر حال به نظرم مهمتر از همه تمدید قرار دادهاست و مخصوصا وحید و فرهاد و خسرو و جانوآریو و مجتبی!
البته خوب 13 بازیکن قراردادشون تموم میشه و باید مدیریت باید مواظب باشه!

یا علی - خیلی پر حرفی کردم - ببخشید!

Rabin
02-05-2010, 14:02
خب داریم کم کم به انتهای فصل نزدیک میشیم مرسی از آرمین عزیز بابت این بحث جالب
اولین نکته که باید ذکر کنم اینه که نام تیم ما استقلاله تیمی که همیشه باید اول باشه و نهایت
در اوج بدشانسی دومی رو تحمل میتونیم بکنیم..دلم میخواد هوادارا بدونن طرفدار چه تیمی هستن
و با چه تاریخچه ای
ما در هر شرایطی و تو هر جامی از تیم محبوبمون انتظار قهرمانی داریم و با توجه به حمایتی که میکنیم
و با این شرایط زننده استادیوم ها تو گرما و سرما استادیوم میریم و تیم رو تشویق میکنیم انتظار بی
جایی نیست اول شدن....
اولین سوال در مورد کادر مدیریتی و کادر فنی بود
ابتدا در مورد کادر مدیریتی:
واعظ کلا آدمیه که تو توهمات زندگی میکنه مربی قهرمان رو برکنار کرد و دستیار امتحان پس داده و بدون
کاریزما رو کرد سرمربی و البته از شخصی چون روته مولر کنارش استفاده کرد.اگر این ترکیب تبدیل میشد
به ترکیب تیم ملی آلمان در جام جهانی 2006 که کلینزمن سرمربی بود و در نقش دکور و یواخیم لو
تاکتیکها و آنالیزها رو برای هر بازی معین میکرد ، میشد روش حساب کرد ولی متاسفانه اوایل خوب
نتیجه گرفتیم ولی وقتی صمد فکر کرد میتونه تنهایی از پس تاکتیکها بر بیاد همه چیز خراب شد
واعظ با لجبازیهای بی دلیل و ادعاهای کذب و جنجال رسانه ای و هر روز بیانیه دادن و مصاحبه کردن
آرامش رو از استقلال گرفت و تیم رو از صدر نشینی دور کرد....مهمترین لجبازی واعظ هم جایی بود
که استادیوم یک صدا خواستار رفتن واعظ و صمد بودند و ایشون ادعا میکرد یک عده خط گرفتن در
حالیکه آبی دلان این آقا رو میخواستن ولی متاسفانه این آقا درگیر توهمات همیشگی خودش بود و
حرف حق رو قبول نمیکرد و از همه مهمتر آقای واعظ شان استقلال رو پایین آورد و تیم و هوادارن رو
به دومی و سومی تو لیگ قانع کرد در حالیکه اول فصل قول قهرمانی داده بود..
با رفتن واعظ موافقم اما بر سر جانشینش هم بحث دارم .مسلما فتح اله زاده دیگه به درد استقلال
نمیخوره و من بیشتر با دکتر قریب موافقم
در مورد کادر فنی تنها جمله ای که میتونم بگم و همیشه گفتم این بوده که صمد در حد سرمربیگری
استقلال نیست.با اینکه یکی از متعصب ترین استقلالیهای ایرانه ولی واقعا در حد استقلال نیست
صمد در زمان بحران خودش رو نشون داد و نشون داد نمیتونه در مواقع حساس تصمیم درست بگیره
و روی بازیکنا تاثیر زیادی نداره و از همه مهمتر نمیتونه به تیم شوک وارد کنه.
از لحاظ علم مربیگری هم مسلما در سطح پایینیه..کاش روته مولر میموند و صمد حرفهای روته مولر
رو گوش میداد.هر چند با اومدن نامجو مطلق کمی تیم از لحاظ تاکتیکی بهتر شد ولی یادمون نره
در 6 سال گذشته 2 بار دربی رو باختیم و هر دو بار صمد سرمربی بوده و هر دو بار جلو افتادیم و
باختیم.و امسال هم با بهترین بازیکنا صمد نتونسته نتیجه ای بهتر از دومی یا سومی بدست بیاره
در کل با رفتن صمد موافقم مگر اینکه دستیاری با دانش کنارش بشینه و صمد به حرفاش گوش کنه
بهترین گزینه برای سرمربیگری استقلال در فصل آینده بعد از امیرخان قلعه نوعی مسلما پرویز مظلومیه
در مورد بازیکنای امسال باید بگم در خط دفاع شکوری و صادقی رو در حد استقلال نمیبینم چون هر
لحظه احتمال سوتی دادن و گل خوردن رو داریم.یوسفی رو هم همیشه باهاش مخالفم.امیرآبادی و
برهانی و طالب لو امسال ضعیف بودن ولی باید تو استقلال بمونن
در پستهای دفاع وسط و دفاع چپ و هافبک طراح و گوش چپ و احتمالا مهاجم بازیکن نیاز داریم
فکر کنم زنید پور و کاشی و محمد نوری برای استقلال خوب باشن و یکی دو تا بازیکن خارجی در
حد جانواریو احتیاج داریم.البته من از فشنگچی هم خوشم میاد.یادمون نره یه سری بازیکن
جوون و آینده دار هم داریم که باید بهشون بیشتر بها بدیم.پیروز هم امیدوارم برگرده
حرف آخر اینکه این استقلال امسال نتونست رضایت آبی دلای عزیز رو بر آورده کنه و امیدوارم باز هم
استقلالی قهرمان و با تعصب و سرفراز رو ببینیم

saeed_cris
02-05-2010, 20:34
اولا برد امروز رو به همه تبريك ميگم و تونستيم جايگاه خودمون رو مستحكم كنيم.:72:

بريم سره بحثمون كه آرمين عزيز اين بحث رو راه انداختن.
با تشكر از اين دوست عزيز.

به نظر من الان ديگه مرفاوي به يه مربي كار آمد تيديل شده و ميتونه به عنوان نفر اول تيم مدريت و رهبري اس اس رو بر عهده بگيره.در كنار مرفاوي هم نامجو خوب جواد داده و با مظلومي و بقيه يه ميتونن يه كادر قدرتمند براي فصل بعد باشن.

خوب به نظرم 95 درصد از بايكنان فعلي عملگردي خوبي داشتن و علاوه بر حفظ اين بازيكنان بايد كادر فني چند بازيكن خوب هم در چند پست بگيره.
فقط امسال امير آبادي كمي ضعيف بازي كرده وآرش هم زياد فصل خوبي نداشته ولي هنوز بهترين گلزن ما تو ليگه..

در دفاع كه به نظرم هيچ مشكلي نداريم و اختمالا با برگشتن پيروز و تمديدكردن بازيكنان فعلي بهترين خط دفاعي واسه فصل بعد باشيم.
در مورد خط مياني و فروارد به نظرم نياز به دو بازيكن داريم.يك هافبك طراح مثل جباري و جانواريو و يه فروارد شش دونگ و سرعتي .

4- چه بازیکنانی از تیمهای دیگر رو لایق حضور در استقلال 1390-1389 میدونید. ( ذکر نام بازیکن و علت و توضيح كامل)

گزينه اي مد نظرم نيست ولي فكر كنم در خط حمله ميداوودي ميتونه يه مهره ي خوب واسه فصل بعد باشه..
ميداوودي يه بازيكن سرعتي و مهاجم گلزنيه و ميتونه فصل بعد كمك اس اس باشه.
به احتمال زياد فصل آينده هم تو ليگ قهرمانان هستيم و باشگاه علاوه بر حفظ مهره اي فعلي تو اين دو پست هم بازيكني جذب كنه كه حداقل از بازيكنان فعلي يه رده بهتر باشن..

با تشكر..

*only_Esteghlal*
02-05-2010, 21:44
برای فصل بعد کارد مدیریتی فعلی مناسبه تو این 2فصل خوب تونستن شرایط رو فراهم کنن.
بحث سرمربی گری بگم که اگه قرار به رفتن صمد باشه باید یه مربی در کلاس جخانی بیاد همون قولی که واعظ بعد برکناری قلعه نوعی قول داد ولی عملی نکرد.خودم به شخصه طرفدار ژنرال هستم ولی برای بازیای بین المللی زیاد جواب نمیده اگه بیاد قهرمانی فصل بعد تو لیگ تضمین شدست.
از نظر جذب بازیکن:
برای دروازه درجه اول باید طالب لو حفظ بشه که آینده به مرتب بهتری نسبت به محمدی داره.اگه محمدی نموند سوشامکانی اضافه بشه.
تو دفاع پیروز قربانی به خونش برگرده که مدافع با تعصبیه که امسال نبودش تو ترکیب حس میشد.+نگه داشتن پژمان،حنیف،امیرحسین،شکوری
برای سمت چپ حسن اشجاری مناسبه.(این پست از حیاطی ترین پستایی که بازیکن میخوایم)
تو خط هافبک میلاد زنیدپور،فشنگچی،محمدنوری+ت دید قرار داد جانواریو،جباری،کاظمی،حیدر ی،محسن یوسفی،امید،امیرآبادی.
خط حمله اضافه شدن میداودی،محمدغلامی+تمدید قرارداد آرش،فرهاد،سیاوش.
الان استقلال اهواز سقوط کرد جذب میلاد میداودی سهمیه لیگ برتری حساب نمیشه.
از ابوسلم هم که سقوط کرده محمدحسن رجب زاده خوبه به عنوان بازیکن ذخیره خریده بشه با قیمت کم.
اینم بگم که فصل بعد اختمالا چند لژیونر دیگه به ایران دیپورت میشن(آندو،هاشمیان و...)که خرید یکی از اینا هم مناسبه که تیم تو دید قرار میگیره و میشه از تجربشون برای آسیا بهره برد.

ای کاش من مدیرعامل استقلال بودم این مهره ها رو میخریدم برای استقلال:6qwup3:

Prison Break
03-05-2010, 14:52
پدیده ای به نام آرش برهانی

این یه بحثی بود که خیلی وقت پیش گذاشته شده بود اما من به دلایلی نتونستم توش شرکت کنم و الان نظر خودمو بیان میکنم .
آرش برهانی پیارسال واقعاً فاجعه بود و خیلی افتضاح بازی میکرد . من هنوز دلیل این رو نفهمیدیم که چرا انقدر توپ خراب میکنه . پارسال با اومدن قلعه نویی خیلی بهتر شد و اکثر توپ هارو تبدیل به گل کرد اما حالا بازم شده مثل پیارسال.127fs3556139
کلاً بازیکنی که خیلی زحمت میکشه و تلاش میکنه اما نمیتونه ... شاید باورتون نشه منم دقیقاً فوتبال بازی کردنم مثل برهانی . یعنی هیچ وقت توپ های ساده رو نمیتونم گل کنم . شاید بیشترین دلیلش هول شدن و استرس باشه...
برهانی بازی با پیکان (پارسال) یه گلی زد که هیچکدوم ما فراموشش نمیکنیم . واقعاً سوپر گل بود...:2:
دست خود آدم نیست ، برهانی دوست داره بزنه اما نمیتونه. به نظرم باید تمریناتش روی تک به تک ها و این جور مسائل بیشتر باشه . انشالله وضعیتش بهتر میشه !

و اما

به نظر من الان مرفاوی توی استقلال به خوبی جا افتاده و نیازی به تغییرش نیست . مرفاوی 2.3 سال پیش که توی استقلال بود یه مربی بیخود بود اما حالا که دوره ی مربیگری دیده و در کنار مربیان با تجربه ای کار کرده واقعاً خیلی عالی شده ... امسال واقعاً استقلال رو خیلی خوب اداره کرد . معمولاً تیم هایی که قهرمان میشن سال بعدش افت میکنند . البته در نیم فصل اول استقلال امتیاز های زیاد و بیخودی از دست داد . الان مرفاوی کاملاً جا افتاده توی استقلال و مظلومی و نامجو مطلق هم به خوبی دارن کارشونو انجام میدن! در لیگ قهرمانان هم که استقلال صعود کرد. توی لیگ هم احتمالاً یا دوم یا سوم میشیم. چی از این بهتر ؟؟ در ضمن الان گذینه ی خاصی هم برای سرمربیگری وجود نداره .

یکی از مبادله های اشتباه ، تعویض قربانی با صادقی بود . قربانی یه دفاع گل زن و با تجربه هست و بهتر از صادقی هست . صادقی امسال واقعاً نیم فصل اول و تا همین اواخر خیلی بد بازی کرد اما الان مدت کمیه که خیلی بهتر شده و این خودش خیلی خوبه .
امیر آبادی هم امسال سال خیلی خوبی نداشت ...

در پست دروازه بان که دو دروازه بان داریم هلو :6qwup3: دفاعم مشکلی نداریم الان واقعاً دفاعمون تکمیله . تازه یادمون نره که شکوری هم مصدومه و فصل دیگه بازی میکنه . در پست هافبک هم در جناح چپ ما بازیکن مطمئنی نداریم . بیگ زاده و امیر آبادی افت زیادی کردند و نمیشه بهشون اطمینان کرد . البته یوسفی هم هست و خوب هم کار کرده اما اگه یه بازیکن دیگه هم بگیریم شاید بتونه بهمون کمک زیادی کنه . چون توی همه ی بازیها از یوسفی استفاده نمیشه . در پست مهاجم هم تیم تکمیله و مهاجم های خیلی خوبی رو داریم .

4- چه بازیکنانی از تیمهای دیگر رو لایق حضور در استقلال 1390-1389 میدونید. ( ذکر نام بازیکن و علت و توضيح كامل)

میلاد میداوودی که یکی از بهترین بازیکنان لیگ هست اما در تیم نا موفق استقلال اهواز داره از بین میره . بهتره که به تیم های بزرگ بیاد تا خودی نشون بده .
فشنگچی هم بازیکن خوب و چپ پایی که نفوذ های خیلی خوبی داره و باتوجه به اینکه استقلال سر زن های خوبی هم داره میتونه این بازیکن رو بخره و به نظرم خرید خوبی میتونه باشه . البته یوسفی هم هست اما بلاخره شاید مصدوم شد یا هزار و یک اتفاق دیگه.
قربانی هم دفاع خوبیه و میتونه به استقلال برگرده و به نظرم به نفع استقلال هست.

Nastaran
04-05-2010, 05:45
سلام به همه ی آبی دلا منم خوشحال میشم که تو بحث شرکت کنم
خوب شروع میکنیم

من امسال هیچکدوم و دوست نداشتم اول از همه واعظو که با مشکلای بیخود با قلعه نوعی باعث رفتنش شد و گرنه تیم ما امسالم قهرمان میشد (به خاطر شناخت فوق العاده ای که قلعه نوعی از تیمای لیگ داره) مسلما اگه قلعه نوعی بود اون نتیجه ی دربی اتفاق نمی افتاد و دوم صمد که من معتقدم صمد امتحانشو پس داده بود که نمیتونه سرمربیه تیمی مثل استقلال باشه پس از اول آوردنش بی فایده بود.منم مثل بیشتر دوستان نتایج اخیر لیگ و آسیا رو وجود نامجو میدونم. مظلومیم خوب بود. اگه میشد ژنرالو برگردوند یا میتونستیم ابراهیم زاده رو بیاریم فوق العاده میشد.

به نظر من امسال رحمتی نتونست اون توقعی که ازش داشتیم و انجام بده و اشتباهات زیادیم داشت.رینالدو هم که دو سال خریدیمش اما هیچی به هیچی واسه ی بازی های آسیایی خریدیمش ولی تو بازی های آسیا خیلی کم بازی بهش دادن پس اونم اگه نباشه بهتره.

دفاعمون یه ذره اشتباه داشت که اگه یه دفاعه دیگه بیاریم شاید بهتر باشه هر چند به نظر من با تموم شدن مصدومیت کوشکی بهتر میشه
خط حمله ی استقلال امسال خیلی خوب کار نکرد اکثرا بازی ها رو با اختلاف 1 گل بردیم دلیلشم فکر کنم این باشه که مرفاوی هنوزم که هنوزه نتونسته زوج حملشو معلوم کنه مخصوصا نیم فصل اول که هر بازی یکی بود و این نداشتن ثبات بی تاثیر نبوده

یه دفاع خوب مثل هادی عقیلی که بتونه واسه استقلال خوب باشه و یه حمله ی خوب مثل خلعتبری که واقعا عالی بازی میکنه و توپ هایی رو گل میکنه که هیچ کس فکرشو نمیکنه البته اشتباهایی هم داره که جزئیه و بیشتر خصوصیات مثبتش به چشم میاد (که البته بر میگرده به همون ضرب المثل قدیمی که میگن مرغ همسایه غازه:D)

Ronaldinho80
05-05-2010, 17:45
سلام به همه ی استقلالی
ابتدا در مورد استقلال این فصل بگم که این استقلال کلا اسکلت بندی استقلال فصل قبل بود و تغییر چندانی با اون استقلال که قهرمان لیگ برتر شد نداشت.
از نظر فنی استقلال کمی ضعیف تر از استقلال سال قبل بود ولی نکات مثبتی هم در این تیم وجود داشت.
ولی در مورد سوالات مطرح شده باید بگم :

1- مدیریت فعلی از نظر مدیریتی در سطح قابل قبولی عمل کرده و می تونیم بهش نمره خوبی بدیم ولی از نظر ورزشی به نظر من مدیریت فعلی زیاد موفق نبودند، اما مساله اینجاست تغییرات در بخش مدیریت هرچقدر کمتر باشه همونقدر تیم موفقتر خواهد بود درست مثل تیم سپاهان که داره نون ثباتش رو می خوره در کل مدیریت تیم با وجود نیاز به تقویت در کل موندنش به نفع تیمه.
و اما در مورد کادر فنی با صراحت میگم که این کادر فنی در حد تیم مثل استقلال نیست و استقلال اگه میخواد برای فصل بعد یک مدعی جدی باشه باید دست به تغییرات در قسمت مربی گری تیم بزنه و یک سرمربی بزرگ بیاره که به نظر من اگه این مربی خارجی باشه خیلی بهتره ولی از میان داخلی ها مظلومی با توجه به کارنامه و شناخت خوبش در فوتبال ایران بهترین گزینه باشه.

2-در مورد بازیکنان ضعیف باید بگم هاشم بیک زاده با اون مبلغ بالایی که به استقلال اومد اصلا کارایی لازم زو نداشته، رینالدو هم که فقط دراه میخوره و میخوابه !

3- در پست های دفاع چپ و هافبک کناری و خط حمله نیاز به تقویت داریم. دفاع چپ که دیگه نبودش تو تیم کاملا مشخصه، هافبک کناری هم که کلا کم داریم در خط حمله هم با توجه به افت شدید برهانی و احتمال رفتنش مطمئنا نیاز به تقویت خواهیم داشت.

4- و اما قسمت جذاب انتخاب بازیکنان منتخب سایر تیم ها برای اس اس ! :
کریم انصاریفرد از سایپا یک مهاجم جوان و آینده دار برای تضمین خط حمله برای چند فصل آتی.
میلاد میداوودی از استقلال اهواز که میتونه جای خالی برهانی رو پر کنه.
میلاد زنیدپور از سایپا
فعلا همینا تو ذهنم بود.

pandora tomorrow
08-05-2010, 17:52
سلام دوستان امروز تو تمرین مرفاوی و مجیدی باهم اشتی کردن و دیگه مشکلی نیست! خدا رو شکر

hadis blue girl
09-05-2010, 14:16
:164:...یه فتوکپی کریم باقری هم داشتیم بد نبود...:1::winksmiley02:

ما از کریم باقری بهتر داشتیم ، یادت نیست ؟؟ همونکه برای هر دربی یه شوت برای ترکوندن لنگی ه کنار می گذاشت ... آها آفرین کاپیتان فکری رو می گم !!

آخ یادش بخیر اونموقع ها آقا کریم اجازه ی عرض اندام نداشتن !!!

وحید عزیز خودمون از هر دروازه بانی بهتره و حتماباید بمونه ! اما اگر محمدی خواست بره دروازه بان ذوب خیلی خوبه ، اگر نشد سامان صفا !!!!، سوشا مکانی رو یادم نمی آد ، بازیکن کجاست ؟؟؟ پاس؟؟!!
حقیقی همون لنگم از سرش زیاده ، فعلا بره به الناز جونش برسه!!!

JaSeM
10-05-2010, 11:25
سلام به برو بچ آبی خودمون:flirtysmile2:

این دایی هم هر چی خرید میخاسته صمد بکنه قاپیده مثل سال گذشته
سال گذشته میخاستن برن آشپیتیم رو بگیرن که قبلش صمد پیشنهاد داده بود واین سرخ پوش ها قاپیدنشون
راستی دایی گفته باید مثل بارسلونا بازی کنیم:laugh4:
خوب یکی نیست بگه آخه هر موقع محسنت شد بویان ادیت شد پدرو...بیا حرف بزن:laugh4:
خوب یه اسپم بدم بد نیست:11234:

SASAN TORRES
18-05-2010, 13:17
دوست عزیز باخت مقابل الجزیره رو نمی خوام بحثش رو باز کنم اما وقتی بازیکن تیم داره توی زمین راه میره یا مثلا هافبک ها میزارن که بازیکن حریف تا پشت هیجده قدم راحت بیاد شوت بزنه گل بشه مرفاوی باید چی کار کنه؟اخرش اینکه سه نفر رو تعویض کنه سر این و اون هم داد بزنه ولی وقتی بازیکن توی فشار بازی ها خسته شده نمیشه دیگه کاریش کرد بازی با الجزیره ما خسته بودیم.

مرفاوی چه بازی خوانی بدی کرد نیمه دوم توپ هامون به گل نرفت مثل ضربه ی سر کاظمی و یا فرهاد که توپ رو به تیرک زد و یا ضربه ی اخر سیاوش کلا به نظر من این فصل فوق العاده بازی کردیم مخصوصا از موقعی که کادر فنی رو یه تحول دادیم تیم کلا با برنامه و اساسی بازی کرد در همه بازی ها.

دربی رو که نیمه اول خوب بازی کردیم و به نظر من باز دو گلی که خوردیم اشتباه بازیکن ها بود گل اول رو که امیر ابادی سر خورد گل دوم رو هم هم کریم باقری یک دفعه شلیک کرد و همی اینکه بازیکن ها کسی نرفت جلوی توپ و همین طور وحید زیاد اومده بود جلو برای توپ گیری بازی با استیل هم که سه گل عقب افتادیم بعدش چهارتا زدیم و بعد روی اشتباه فاحش داور یه پنالتی اشتباه گرفته شد به نفع استیل همون صحنه ای که کعبی خودش رو انداخت و همون باعث شد بازی به تساوی بکشه پس نیگا کن باخت مقابل استیل داور توش سهم زیادی داشت و باعث باخت ما شد.

تماشاگر هم که این چند بازی اخر من دیدم بالای 25 هزار نفر اومده بودن ورزشگاه البته به جز بازی با راه اهن بازی های خانگی دیگه تماشاگر خوب اومده بود.
داداش تاکتیک تیم باید انقدر خوب باشه که تو یه نیمه ده تا موقعیت گل به وجود بیاره و از اون ده تا حداقل 2تا گل میشه . نه اینکه تو کل بازی 7 یا 8 موقعیت به وجود بیاره.
پارسال فکر میکنی برهانی خوب گل میزد ؟ نه ولی آقای گل شد! چرا؟ چون که تو هر بازی ده تا موقعیت گل براش به وجود می اومد و اون حداقل یکی رو گل میکرد.
نه مثل امثال که برای فرهاد تو بازی فوقش 3 یا 4 تا موقعیت پیش میاد و فرهادم دمش گرم هر بازی داره یکیشو گل میکنه.
واین بر میگرده به مربی.
اینکه شما میگی بازیکنا تو زمین راه میرن بازم بر میگرده به مرفاوی . چرا؟ چون بازیکنا ازش حساب نمیبرن و مدیریتش ضعیفه و رابطه اش با بازیکناش خیلی بده.

Milad Peser
18-05-2010, 13:43
در کل باید یه چیز رو قبول کرد مرفاوی در حد و اندازه های استقلال نیست هنوز براش زوده که بیاد این تیم رو به موفقیت برسونه در ضمن تو نظر سنجی هم که گرفته شد خیلی با رفتنش موافق بودن با لج بازی کاری پیش نمیره که صمد این کار رو انجام داد ولی حیف واعظ باز داره ازش طرفداری میکنه
نائب قهرمانی لیگ و حذف از مرحله ی حذفی اسیا برای تیمی در حد و اندازه های استقلال خوب نیست ما امسال بهترین بازیکنان رو داشتیم و حتی میتونستیم با برنامه ای خوب قهرمان لیگ اسیا شد ولی حیف این کار انجام نشد و حذف شدیم

میخواین با رافا صحبت کنم فصل بعد بیاد اس اس :34:

CraZy Man
18-05-2010, 13:58
داداش تاکتیک تیم باید انقدر خوب باشه که تو یه نیمه ده تا موقعیت گل به وجود بیاره و از اون ده تا حداقل 2تا گل میشه . نه اینکه تو کل بازی 7 یا 8 موقعیت به وجود بیاره.
پارسال فکر میکنی برهانی خوب گل میزد ؟ نه ولی آقای گل شد! چرا؟ چون که تو هر بازی ده تا موقعیت گل براش به وجود می اومد و اون حداقل یکی رو گل میکرد.
نه مثل امثال که برای فرهاد تو بازی فوقش 3 یا 4 تا موقعیت پیش میاد و فرهادم دمش گرم هر بازی داره یکیشو گل میکنه.
واین بر میگرده به مربی.
اینکه شما میگی بازیکنا تو زمین راه میرن بازم بر میگرده به مرفاوی . چرا؟ چون بازیکنا ازش حساب نمیبرن و مدیریتش ضعیفه و رابطه اش با بازیکناش خیلی بده.

تکنیکی تیمی به جای خود اما بازیکن هم نباید موقعیت صد در صد گل رو گل نکنه در ضمن مگه اینتر میلان چند تا موقعیت مقابل بارسا توی مه آتزا داشت ولی سه گل رو زدن من نمی خوام اینتر رو با تیم های ایرانی مقایسه کنم اما میگم بازیکن هم باید بازیکن باشه نه اینکه فقط پول خوب بگیره.

فرهاد هم دمش گرم دیگه خب هرکسی موقعیت های فرهاد رو بگیره گل میکنه من قبول دارم که حرکت های انفرادی فرهاد خوبه ولی این رو هم میگم که بیشتر گل هایی رو که این فصل زد یا با یه مدافع روبرو بود و مدافع رو جا گذاشت و گل زد یا دروازه خالی بهش دادن مثل بازی اول توی اسیا ارسالی که براش شد فرهاد دیگه وضیفش که توپ ها رو گل کنه بالاخره کار مهاجم اینه.

در مورد راه رفتن بازیکن ها موقع بازی با راه اهن برای فرهاد یه یار مستقیم گذاشته بودن که هرجا می رفت یکی باهاش باشه فرهاد هم توی اون بازی نیمه ی اول که کاملا خنثی بود ولی نیمه ی دوم دوندگی نمی کرد و فقط منتظر بود توپ بهش برسه و بیشتر ارش میومد عقب تا توپ گیری هم کنه توی اون بازی فرهاد جلوی چند تا موقعیت خوب رو هم گرفت یه دونه جلوش شوت خسرو وایساد و یه چند توپ دیگه رو هم دخالت اضافی کرد و نذاشت به بازیکن های دیگه برسه مرفاوی هم که اومد بهش تذکر بده دیدی چی کار کرد فرهاد پس ببین اگه مربی بخواد تذکر بده این طوری هم میشه و به همین خاطر شاید رابطش با بازی از بازیکن ها بد بشه و اون چند نفر بازیکن به حرفاش گوش ندن ولی مثلا رابطه ی مرفاوی با اکبرپور رابطه ی خیلی خوبیه سیاوش نیم فصل اول روی نیمکت بود کمتر مصاحبه کرد و وقتی به ترکیب اصلی اومد بهش گفتن برو در نقش هابفک چپ بازیکن و اون هم بدون اعتراض رفت.

SASAN TORRES
18-05-2010, 14:22
تکنیکی تیمی به جای خود اما بازیکن هم نباید موقعیت صد در صد گل رو گل نکنه در ضمن مگه اینتر میلان چند تا موقعیت مقابل بارسا توی مه آتزا داشت ولی سه گل رو زدن من نمی خوام اینتر رو با تیم های ایرانی مقایسه کنم اما میگم بازیکن هم باید بازیکن باشه نه اینکه فقط پول خوب بگیره.

فرهاد هم دمش گرم دیگه خب هرکسی موقعیت های فرهاد رو بگیره گل میکنه من قبول دارم که حرکت های انفرادی فرهاد خوبه ولی این رو هم میگم که بیشتر گل هایی رو که این فصل زد یا با یه مدافع روبرو بود و مدافع رو جا گذاشت و گل زد یا دروازه خالی بهش دادن مثل بازی اول توی اسیا ارسالی که براش شد فرهاد دیگه وضیفش که توپ ها رو گل کنه بالاخره کار مهاجم اینه.

در مورد راه رفتن بازیکن ها موقع بازی با راه اهن برای فرهاد یه یار مستقیم گذاشته بودن که هرجا می رفت یکی باهاش باشه فرهاد هم توی اون بازی نیمه ی اول که کاملا خنثی بود ولی نیمه ی دوم دوندگی نمی کرد و فقط منتظر بود توپ بهش برسه و بیشتر ارش میومد عقب تا توپ گیری هم کنه توی اون بازی فرهاد جلوی چند تا موقعیت خوب رو هم گرفت یه دونه جلوش شوت خسرو وایساد و یه چند توپ دیگه رو هم دخالت اضافی کرد و نذاشت به بازیکن های دیگه برسه مرفاوی هم که اومد بهش تذکر بده دیدی چی کار کرد فرهاد پس ببین اگه مربی بخواد تذکر بده این طوری هم میشه و به همین خاطر شاید رابطش با بازی از بازیکن ها بد بشه و اون چند نفر بازیکن به حرفاش گوش ندن ولی مثلا رابطه ی مرفاوی با اکبرپور رابطه ی خیلی خوبیه سیاوش نیم فصل اول روی نیمکت بود کمتر مصاحبه کرد و وقتی به ترکیب اصلی اومد بهش گفتن برو در نقش هابفک چپ بازیکن و اون هم بدون اعتراض رفت.
انصافا تولیگ برتر مهاجمی که بتونه مثل فرهاد هم خوب گل بزنه هم خوب بازیسازی کنه و هم خوب دوندگی کنه شاید یکی دوتا هم نباشه.
ابراهیم توره رو تو سپاهان مثال میزنم. هر بازی 6 یا 7 موقعیت گل رو حدر میده که واقعا گل نکردنش خیلی سخته اما با این حال آقای گل لیگه چون تاکتیک مربی طوریه که موقعیتهای زیادی برای بازیکن به وجود میاره.

بازم میگم رابطه صمد با بازیکنا خوب نیست. بابا پارسال مجیدی کل فصل چهارتا بازی هم فیکس نبود اما هیچ اختلاف و مشکلی بین اون و قلعه نوعی پیش نیومد.
تازه فقط مجیدی که نیست. صمد با برهانی و اکبر پور و کاظمی و طالب لو هم مشکل داره.

CraZy Man
19-05-2010, 11:15
امروز این فصل هم تموم میشه و دیگه بازیکن ها و مربیان رو نمی بینیم تا فصل بعد:viannen_38:

امروز اخرین بازیمون مقابل پیکان توی قزوین برگزار میشه و بازی حساسی هم هست باید دوم بشیم که یه موقع اگه سهمیه اسیا به سه تا رسید باز هم در لیست تیم هایی باشیم که به لیگ قهرمانان اسیا میرن و یه موقع این طوری نشه که سهمیه لیگ اسیا رو از دست بدیم.

داشتم آبی استقلالی رو نگاه می کردم هم یک رو هم دو رو واقعا سال پیش چه سال سختی و در چه موقعی قهرمان شدیم امسال هم برامون سال سختی بود فشار روی بازیکن ها زیاد بود ما به طور متوسط جوری شده بود که هر سه روز یکبار یه بازی می کردیم چه در لیگ و یا چه در اسیا و یا جام حذفی که از جام حذفی سریع حذف شدیم بخاطر خستگی ولی خب خدا رو شکر توی لیگ نتایج خوبی گرفتیم نسبتا و تونستیم در جدول ر ده بندی مقام دوم رو فعلا تا اینجا کسب کنیم.

امیدوارم در طی تابستان بازیکن هایی که خیلی برای تیم حاشیه درست می کنن رو بفروشیم و بتونیم بازی هایی رو بخریم که توان مند باشن و کیفیت بازی در استقلال رو داشته باشن مثلا رحمتی بازیکنی هستش که کیفیت لازم برای بازی توی تیم ما رو نداره و این رو هم در طی فصل نشون داد توی تیم های دیگه که بازی می کرد شوت های خوبی میزد که توی تیم ما از شوت خبری نبود و با اشتباه های زیادی هم که انجام میداد امتیاز های مهمی رو از ما گرفت از جمله پاس گلی که در جام حذفی به حریف داد.

Ronaldinho80
19-05-2010, 11:20
سلام به همه ی آبی ها
متاسفم که بازی آخرمون هیچ حساسیتی نداره در حالی که فصل قبل همین موقع ها بازی آخرمون با پیام اوج حساسیت بود و همه مون استرس بالایی داشتیم ولی به هر حال این فصل هم تموم شد و رفت به امید فصل توفانی 89-90 با یک سرمربی بزرگ.

SASAN TORRES
19-05-2010, 13:43
خوب خدا رو شکر این فصل هم داره تموم میشه.
برای من که فصل یکنواخت و بدون هیجانی بود.
چون توهیچ کدوم از جام ها مدعی نبودیم .................فقط خدا کنه امروز مرفاوی بتونه حداقل یه دومی برای تیم بیاره......به امید خدا.
تیم با این همه ستاره نتونه یه جام بگیره واقعا عجیبه....................لااقل از این نظر یه مقدار شبیه رئال بودیم.
یه پیشنهاد دارم..........................چطوره پیگرینی رو با مرفاوی تاخت بزنیم ...ها؟

Rabin
19-05-2010, 19:57
این هم پایانی تلخ برای استقلال مدل 88-89
استقلالی که خیلی ها سعی کردن ازش دفاع کنن ولی واقعا ارزش دفاع کردن نداشت
سالی صفر...حذف در جام حذفی و لیگ قهرمانان آسیا و سومی لیگ
تیمی که به جرات یکی از پرمهره ترین استقلالهای تاریخ بود به دست یه سرمربی بی سواد افتاد
و تیم قهرمان رو تبدیل کرد به این تیمی که میبینیم
خیلی دلم میخواد یه نفر بشینه کل بازیهای این فصل امیرحسین صادقی رو آنالیز کنه و ببینه این بشر
تو این فصل چند امتیاز از استقلال گرفت
آقای طالب لو هم که به خاطر بازی نکردن قهر میکنه هم نشون داد چرا باید نیمکت نشین بشه
در مورد مرفاوی هم هیچی دیگه نمیگم....واقعا نمیشه چیزی گفت..استعفاش هم مسلما جنبه فرمالیته
داره و سال دیگه تیم رو میفرستن لیگ دسته یک

Super
19-05-2010, 20:17
بابا مرفاوی رو بیخیال! این واعظ پروژه رو به قشنگی اجرا کرد:
1. اخراج امیرقلعه با نهایت مظلومیت و پاک نشون دادن خودش!
2.انتخاب صمد در صورتی که مظلومی هم کاندید بود
3.حمایت از صمد که الان بیاد بگه ما عملکرد تیم خود صمد رو دیدیم و یه جورایی پس فردا حرف باسه صمد نذاره
4.الانم که استقلال سوم شده و 16 بازیکن قرارداد تمدید نشده مونده و هوادارا شعار دادن با نهایت مظلومیت میاد میگه: خوب من به خاطر دل این هوادارا رفتم!
استقلال نابود شد...پروژه ای که اشتیانی آغاز گرش بود و از همه مهم تر اون پایه ی تیمی که فلعه نویی ساخت رو به گند کشید....
من جا قلعه نویی بودم هرگز به استقلال برنمیگشتم. تا کی باید یه تیم هماهنگ تحویل بده و داغون تحویل بگیره؟؟؟؟؟ بعدشم تا بیاد اون تیم اوج بگیره اخراجش میکنند.... اه...
واعظ ************************************* ازت متنفرم

Raha
19-05-2010, 21:06
واقعاً اسم شما رو هم میشه گذاشت طرفدار؟واقعاً براتون متاسفم......
دوست عزیز مگه شما چیزی غیر این تو بازی دیدی؟
من خودم تبانی رو قبول ندارم.ولی اینو قبول کنید که به قدری کم کاری کردند که چیزی از تبانی هم اونورتر نشان داده شد.
توفولاد شهر که نهایت مسخره بازی بود.با اون گلاشون.به یه تیم بی انگیزه خوردند و 3 بر هیچ بردند و نایب قهرمان شدند انوقت ذوق هم می کنند.
دوست عزیز درسته من هوادار استقلال هستم ولی باید منطق هم داشته باشم.این نظر من بود.و نظر شما هم مورد احترام من خواهد بود.هرچی که باشه . . .

Root
19-05-2010, 21:07
به هر حال ان شاء الله که اسقلال در فصل بعد، توی آسیا جزء 4 تیم باشه، مردیم از انتظار.
ان شاء الله که پرسپولیس راه هم ببریم، باز هم مردیم از انتظار.

ببینیم چی می شه! :wavesmile:

خبر استعفای صمد مرفاوی در سایت فوتبال سه:

Prison Break
19-05-2010, 21:14
بازیکنان استقلال با بی غیرتی هرچه تمام تر بازی رو ادامه می دادند و انگار نه انگار که نایب قهرمانی داره از دست میره.جوری بازی کردند که گویی تبانی کرده اند.

سره قهرمانی نیست. نشد. هر چی استقلال زد به در بسته خورد. خیلی خوب بازی کرد اما نشد. میخوای خودشونو فدا کنند؟ دیگه چیکار کنند؟! بولدوزر اند یا تراکتور؟
اگر تبانی کردند چرا مدیریت رو زیر سوال میبرین؟چرا میگین این بده؟ مگه خودشون خواستند تبانی کنند؟

امیر قلعه نوعی برگرد به تمیت . . . صمد مرفاوی ر.ی.د.ه تو تیمت

این حرفت نشانه ادبته. در ضمن من فکر کنم صمد خیلی بی حاشیه تر از قلعه نویی و به نظرم خیلی هم خوب کار کرد!

بازیکن بی غیرت نمی خوایم نمی خوایم

تو اول معنی غیرتو بفهم بعد حرف بزن. شماها که جنبه این چیزا رو ندارین بیخود شدین طرفدار! فوتبال یعنی برد و باخت. فوتبال یعنی هیجان. فوتبال یعنی اشتباه. با این جمله ها سریع زحمات چند ساله مربی و بازیکنان رو زیر سوال میبرین..........

Armin
19-05-2010, 21:25
از همه دوستان آبی دل خواهش می کنم به نظرات هم احترام بذارن و از الفاظ توهین آمیز استفاده نکنند والا ناچارم برخلاف میل باطنیم طور دیگه ای برخورد کنم!

19-05-2010, 21:33
خدارو شکر مرفاوی استعغا داد خودش هم فهمید نمیتونه تو تیم کار کنه خدا کنه واعظ هم سریعتر استعغا بده تا از دستش راحت بشیم توروخدا به صمد توهین نکنید بالاخره اونم استقلالیه ولی درباره تبانی باید بگم که با اینکه طالب لو رو خیلی دوست دارم ولی این گل خیلی تابلو بود چرا توپ رو برعکس دفع نکرد؟ باید قبول کنیم بازیکنایی مثل طالب لو برهانی اکبرپور کاظمی دوست نداشتن صمد بمونه که به هدفشون هم رسیدن به امید قهرمانی با امیر خان برای سال بعد واعظ حیا کن استقلالو رها کن

Aliano
19-05-2010, 21:41
من متوجه نمیشم شما چه دشمنی با واعظ دارید؟غیر از اینکه جزو تیفوسی های قلعه نویی هستید پس به خاطر قلعه نویی با واعظ دشمنید؟گناه واعظ چی بود؟غیر از این بود که پشت مرفاوی ایستاد و مربیش رو وسط فصل عوض نکرد تا تیم به وضعیت بدتری دچار نشه؟این همه میگیم ثبات مدیریت ثبات مدیریت اینه؟چرا پارسال که با واعظ قهرمان شدیم نگفتید حیا کن رها کن؟اگه واعظ بد بود چرا پارسال استقلال قهرمان شد؟واعظ آشتیانی یک مدیر به معنای واقعیه.واقعاً فکر میکنید تعویض مدیر عامل دردی رو دوا می کنه؟همین فتح الله زاده چند بار رفت و برگشت؟از موقعی هم که واعظ اومده دوباره مثل زالو چسبیده و می خواد دوباره پست بگیره.فقط هم دنبال کارشکنیه(منظورم فتح الله زاده ست).

SASAN TORRES
19-05-2010, 22:12
مرفاوی دیگه تو این بازی واقعا نشون داد که چیزی از فوتبال سرش نمیشه..........
دلم میخواد همچین بزنم تو دهنش که صدا بز بده با او تعویضای --------.
دلمون به دومی تو لیگ خوش بود که اونم به لطف صمد پرید...................
طالب لو هم که دمش گرم انتقام یه فصل نیمکت نشینی رو از مرفاوی گرفت.
ولی این واعظ رو باید گرفت از ته دارش زد به خدا..........ناکس دست تو جیبش نمیکنه پول بده یه مربی خوب بیاره استقلال...................سال بعد هم اگه مرفاوی نباشه 100میلیون میده به این نامجو مطلق تا بیاد با یه فرم دیگه -----------تو تیم.
بازیکنا هم که همشون به سلامتی دارن میرن استیل آذین .............. .
دیگه فصل بعد فقط باید زور بزنیم که نریم لیگ آزادگان .

ویرایش شد: دوست عزیز. بکار بردن الفاظ دور از شان و بی حرمتی ممنوع! خواهش می کنم انتقادهاتون رو با رعایت احترام بیان کنید.

p30blog
19-05-2010, 22:24
نظر من اینه : (با احترام به بقیه نظرات)

اولا آرزوی میکنم که صمد برگرده.چون با جون و دل برای استقلال کار کرد.هیچ ادعایی نداشت - هیچ پشتیبانی جز آشتیانی نداشت که اونم وظیفه آشتیانی بوده.
وحید اشتباه میکنه ، آرش دروازه خالی رو میزنه اوت و ... همه تقصیر مرفاوی هست؟؟؟
به خدا بی چاره خوب داشت کار میکرد.
خدایی اون سالی که امیرخان استقلال بود اندازه امسال قشنگ بازی نمیکرد.درسته اون موقع گل میزدیم.اما الان واقع زیبا بازی میکنیم.اگر واعظ واقعا حامی صمد هست باید دوباره بهش فرصت بده.
واقعا ایراد های بنی اسرائیلی ازش میگیرند.درست تعویض هاش درسته . اما امروز دیگه چیکار میکرد؟
چرا اون وقتی که آرسن ونگر از چلسی عقبه میره یک جوون 19 ساله ناشناس رو میاره توی زمین کسی چیزی نمیگه؟ اما الان که محبوب مجاز رو آورده جای فرهاد همگی شاکی شدیم؟
به نظرم اگر هم استعفا صمد رو قبول کنند بهترین گزینه نامجو مطلق و یا پرویز مظلومی هست.
امیدوارم که صمد بمونه و سال بعد موفق تر از امسال باشیم.
نظر همه دوستان آبی هم برام مهمه و بنده نظر هیچ کسی رو نقد نکردم و پیشنهاد میکنم نظر کسی رو نقد نکنید.چون هر کسی عقیده ای داره و اون عقیده محترم هست.

شب خوبی داشته باشید.
یا علی

Raha
19-05-2010, 23:26
سره قهرمانی نیست. نشد. هر چی استقلال زد به در بسته خورد. خیلی خوب بازی کرد اما نشد. میخوای خودشونو فدا کنند؟ دیگه چیکار کنند؟! بولدوزر اند یا تراکتور؟
اگر تبانی کردند چرا مدیریت رو زیر سوال میبرین؟چرا میگین این بده؟ مگه خودشون خواستند تبانی کنند؟

اون حملاتی که به در بسته خورد از وقتی شروع شد که استقلال گل خورد.قبلش بیشتر ضد حمله می کردند.
حفظ توپشون بد بود.و حملات زهر دار و جانانه نمی کردند.

این حرفت نشانه ادبته. در ضمن من فکر کنم صمد خیلی بی حاشیه تر از قلعه نویی و به نظرم خیلی هم خوب کار کرد!
اولا مگه ...... تو تیم؟تیمو اول تحویل گرفت سوم تحویل داد.ودرضمن تو دیگه حرف از ادب نزن که خیلی خنده دار میشی.
دوما درسته بی حاشیه تره.ولی حاشیه های فصل قبل رو مگه قلعه نوعی برای خودش درست کرد؟زرینچه و نوازی براش حاشیه درست کردند.بعدش کمیته انضباطی به راحتی از کنار این مسئله میگذره.
سوما شما نظرت اینه که مرفاوی خوب کار کرد.همونطور که نظر من براتون مهم نیست نظر شما هم دیگه برام مهم نیست.

تو اول معنی غیرتو بفهم بعد حرف بزن. شماها که جنبه این چیزا رو ندارین بیخود شدین طرفدار! فوتبال یعنی برد و باخت. فوتبال یعنی هیجان. فوتبال یعنی اشتباه. با این جمله ها سریع زحمات چند ساله مربی و بازیکنان رو زیر سوال میبرین..........

شما دیگه نمیخواد بیاید برای من معنی طرفدار و غیرت رو تعریف کنید.وقتی براحتی میتونستیم نایب قهرمان بشیم و بریم آسیا اینطوری همه چیز رو از دست می دیم می خواین چی بگم.من گفتم بازیکن بی غیرت نمی خوایم و اسم از کسی نبردم و این بازی واقعا دیگه بی غیرت بودند و بازی چندان براشون مهم نبود.

ازتون خواهش می کن دیگه ادامه ندید تا درگیری لفظی پیش نیومده.و به وقت بیکایتون رو به جای گیر دادن به من برین وفتتون صرف فعالیت های مفید تری بکنید . . .
مثلا میتونید نظرتون رو درست و حسابی بیان کنید.

metzelder
19-05-2010, 23:31
سلام به همه
من مرفاوي رو مقصر اصلي ميدونم و اون دوچرخه سوار رو (واعظ رو ميگم )
وگرنه اين بازيكنا به اين خوبي كه به نظر من بهترين تيم كل تاريخ استقلال بود يه زماني بازيكناي زخيره الان استقلال فيك بودن اگه اين تيم دست امير بود قهرمان بوديم شك نكنيد ولي چه فايده الان مربي رو عوض كردن كه ديگه بازيكنا هم دارن ميرن
فقط خدا كنه فرهاد و خسرو و جانواريو نرن

Prison Break
20-05-2010, 07:05
شما دیگه نمیخواد بیاید برای من معنی طرفدار و غیرت رو تعریف کنید.وقتی براحتی میتونستیم نایب قهرمان بشیم و بریم آسیا اینطوری همه چیز رو از دست می دیم می خواین چی بگم.من گفتم بازیکن بی غیرت نمی خوایم و اسم از کسی نبردم و این بازی واقعا دیگه بی غیرت بودند و بازی چندان براشون مهم نبود.

حالا با یکی دو امتیاز سوم شدیم. مگه چیزی رو از دست دادیم؟ مگه الان نمیریم آسیا. فعلاً سعمیه همونه. 3 تیم اول لیگ برتر + قهرمان جام حذفی! من قبول دارم که بعضی ها کم کاری کردند اما با کلمه بی غیرت زحمات چند ساله رو زیر سوال میبری.شما از بس بازی های اروپا رو دیدین دلتون میخواد استقلالم اونجوری همرو ببره! نه عزیزان اینجا ایرانه.

اولا مگه ...... تو تیم؟تیمو اول تحویل گرفت سوم تحویل داد.

عزیز من توی ایران چنین چیزی امکان نداره تیمی اول شه و سال بعد هم اول شه.

[QUOTE][اسم از کسی نبردم /QUOTE]

ولی من فکر کنم اسم طالب لو رو آوردی!!

به هر حال این بحثو تموم میکنیم. واقعاً بعضی وقتا خودتون میخواید که اینجوری جوابتونو بدیم....

hadis blue girl
20-05-2010, 08:06
وقتی وحید توپ رو کوبید تو دروازه استقلال ، احسا کردم ، دوباره قهرمان نشدیم !
یادم اومد تمام روزای نکبت این فصل رو ، تمام درهایی که کشیدم جلوی چشمام رژه رفتن !

وحیییییییییییییییییییید ، آخه چرا تو ؟؟ اگر می خوای بری خب برو ، ولی آخه چرا اینطوری ؟؟؟؟؟؟

آخ !!
دیگه صمد رو دوست ندارم
وحید رو دوست ندارم
فرهاد رو دوست ندارم
امیر رو دوست ندارم
هیشکی رودست ندارم
هیشکی رو دوست ندارم

به جز استقلال
فقط استقلال رو دوست دارم
فقط استقلال رو می خوام! من استقلال خوب خودم رو می خوام !!!!!!

دلم استقلال قهرمان می خواهد ...

alireza77777m
20-05-2010, 10:10
استقلال دیروز بازی بسیار بدی رو انجام داد.البته از مصدومیت محمدی هم نمیشه گذشت،که شرایط استقلال را واقعاً به هم ریخت.از طرف وحید طالب لو هم از همه ی استقلالی ها عذر خواهی می کنم.بالاخره یه فشارهایی از سمت بعضی آقایون روی اون هست که نمی تونست گل نخوره ! خیلی موقعیت خراب کردیم.رینالدو خیلی بد بازی کرد.امیدوارم واعظ آشتیانی سال بعد در استقلال بماند و با یک مربی خوب خارجی استقلال را قهرمان آسیا کند.
گفته ی hadis blue girl ([Only registered and activated users can see links])رو تایید می کنم و می گویم:
« فقط استقلال را دوست دارم »

Super
20-05-2010, 11:23
استقلال فصل بعد از اون فصلاییه که 7م پایین تر میشه! دعا کنید واعظ بمونه تا این خونه ای که ساخت رو سر خودش خراب شه! 16تا تمدیدی داره! اگه مرده واسه! بازیکنایی که فتحالله زاده باهاشون دو ساله بست و سال پیش 2 3 تا بازیکن زیر ستاره گرفت فکر کرد خیلی تیم داری حالیشه!
صمد ایرادی نداره! مدیر عامله ایراد داره! صمد با زوج علیزاده-داسیلوا تیم رو تا 3هفته پایانی 3 4 سال پیش اول نگه داشت که فتحالله زاده اومد گفت حجازی سال بعد مربیه! کل تیم به هم ریخت! صمد از واعظ ضربه خورد نه چیز دیگه ای

Raha
20-05-2010, 11:25
حالا با یکی دو امتیاز سوم شدیم. مگه چیزی رو از دست دادیم؟ مگه الان نمیریم آسیا. فعلاً سعمیه همونه. 3 تیم اول لیگ برتر + قهرمان جام حذفی! من قبول دارم که بعضی ها کم کاری کردند اما با کلمه بی غیرت زحمات چند ساله رو زیر سوال میبری.شما از بس بازی های اروپا رو دیدین دلتون میخواد استقلالم اونجوری همرو ببره! نه عزیزان اینجا ایرانه.

حرفتون واقعا خنده داره
از عربستان یه سهمیه کم کردند و انتظار دارید از ایران سهمیه کم نکنند؟در حالی که کشور ازبکستان و استرالیا دو سهمیه دارند.بازیکنان تو این بازی اون غیرت بازی با الشباب رو داشتند؟میدونم اینجا ایرانه ولی نمی تونستند حداقل در حد بازی با الاهلی بازی کنند؟به نظر من که باید معجزه بشه تا چهار سهمیه ایران حفظ بشه.

عزیز من توی ایران چنین چیزی امکان نداره تیمی اول شه و سال بعد هم اول شه.
همچین می گید امکان نداره انگار چه کار سختی هستش:109b:.اگه امیر قلعه نوعی بود می تونست قهرمان کنه.از مرفاوی کسی انتظار قهرمانی نداشت ولی می تونست تیم رو حداقل دوم بکنه.

ولی من فکر کنم اسم طالب لو رو آوردی!!

من گفتم طالب لو بی غیرت بود؟
گقتم دروازه استقلال رو باز کرد که به نظر من می خواست به زنه از بالای دروازه بره بیرون که موفق نشود.حتی میتونست توپ رو بگیره و من می دونم تو اون شرایط فکر کردند و تصمیم گیری سخته.به هر حال نگقتم بی غیرته.

به هر حال این بحثو تموم میکنیم. واقعاً بعضی وقتا خودتون میخواید که اینجوری جوابتونو بدیم....
به شما هم باید بدتر از این جواب داد.وقتی انتقاد پذیر نیستی بهتره این پست های من رو نخونی . . .
اوقات فراغتتون رو صرف گیر دادن به من نکنید و یه نظر درست و حسابی رو بنویسید و ارسال کنید تا ما بخونیم.

بحث تمام شد و خواهشا دیگه ادامه ندهید:72:

حالا که مرفاوی رفته بهتره واعظ هم بره تا فتح الله زاده بیاد تا تیم رو از این وضعیت در بیاره.
مربی هم می تونه مرفاوی رو برگردونه یا قلعه نوعی یا یه مربی مطرح خارجی مثل اسکولاری یا خود اسکولاری.
فکر نکنید اسکولاری نمیاد.اگه خوب پول بدند و خسیس بازی در نیارند با کله هم میاد.
البته قلعه نوعی بهتره.

Super
20-05-2010, 11:28
می‌توانم دستخط‌های واعظ را به شما نشان دهم که حتی بسیاری از این مطالب را با قلم خودش می‌نوشت و...
اتفاقاتی که طی یک سال اخیر در مجموعه مدیریتی باشگاه استقلال رخ داده تامل برانگیز است.

به گزارش خبرنگار سرویس ورزشی «فردا» مهمترین آنها جدایی امیر قلعه نویی از این باشگاه بود که دقیقا پس از کسب عنوان قهرمانی لیگ برتر رخ داد و کشمش های آن تا روزهای پایانی فصل جاری لیگ برتر نیز با بیانه ها و مصاحبه ها ادامه پیدا کرد.

قلعه نویی آخرین نفری نبود که پس از قهرمانی استقلال از این باشگاه خارج شد. جدایی نفرات بعدی اگر چه این قدر پرسر و صدا به پا نکرد، اما همه خبر از فعل و انفعالاتی درون باشگاه می دهد. قطع همکاری استقلال با بعضی نفرات مثل پیروز قربانی، منصوریان، روته مولر، رضا عنایتی و ... بازتاب هایی در محافل خبری داشت اما مواردی هم بود که کمتر کسی از آن مطلع شد؛ مثل جدایی امیر حسین فتحی مشاور و رفیق قدیمی واعظی آشتیانی که هرگز کسی دلایل آن را نفهمید.

این اواخر هم محمد حیرانی مدیر کمیته روابط عمومی باشگاه استقلال با استقلالی ها دچار تنش شد و از باشگاه استقلال کنار رفت.

مدیر روابط عمومی سابق استقلال در گفت و گویی مفصل با «فردا» به بیان دلایل جدایی اش از استقلال پرداخته است. آنچه در پی می آید بخش هایی از صحبت های اوست؛

قبل از اینکه راجع به وضعیت استقلال صحبت کنم، می خواهم در مورد نفوذ برخی آدم ها در شبکه مدیریت ورزش کشور مطالبی بیان کنم. موضوعی که شاید در نگاه اول باورپذیر نیست اما اگر مصادیق آن را ببینید، به خوبی متوجه نحوه نفوذ این افراد در ورزش و میانبرهایی که آنها در کمال گمنامی برای رسیدن به قدرت طی کرده اند، خواهید شد.

این افراد نه امروز که سال هاست وارد سیستم مدیریت ورزش کشور شده اند و با استفاده از ساده انگاری، ضعف شخصیتی، عدم اعتماد به نفس یا نیازهای دنیوی برخی مدیران به اهداف خود دست یافته اند.

متاسفانه این افراد سودجو با بهره گیری از نقاط ضعف برخی مدیران و موجه جلوه دادن خود، به آن ها نزدیک می شوند.

بعد از جلب اعتماد، زمان تخلیه اطلاعاتی است که متاسفانه برخی مدیران ورزش ما هم با سهل انگاری و یا از روی ضعف شخصیتی، رازدار نیستند و تمامی اتفاقات مثلا متن جلسه خصوصی امروز صبح شان با رئیس سازمان را پشت تلفن بازگو می کنند.

غافل از اینکه بسیاری از این اطلاعات زمینه سواستفاده افراد غیر را باز می کند.

این اطلاعات گاهی به طور مخفیانه به رسانه ها منتقل می شود و دوستان رسانه ای فرد سود جو نیز از آن بهره مند می شوند و گاهی که اطلاعات ارزشمندتر باشد، زمینه استفاده های دیگر را فراهم می کند.

برای مثال کافیست فرد سودجو متوجه شود رئیس سازمان تصمیم گرفته از میان 2 یا 3 گزینه مدیر فلان باشگاه را انتخاب کند. در حالی که هنوز تنها نامها مطرح است و با این افراد تماسی هم برقرار نشده، خب او بلافاصله و به هر طریقی با گزینه ها تماس می گیرد و مدعی می شود که از طریق دوستانم زمینه ای فراهم کرده ام که شما مدیرعامل شوید و اگر با من توافق کنید، بقیه موارد را پیگیری می کنم. کافیست طرف حرف این فرد را باور کند. وقتی نامزد مدیریت به دفتر رئیس سازمان دعوت می شود حتی اگر مذاکرات به نتیجه نرسد، تصور می کند این فرد واقعا برای او چکش زده است!

متاسفم بگویم در موارد زیادی این اتفاق افتاده! مثلا مدیرعاملی داشتیم که برای دیدن همان دست آدم ها ساعت 7 صبح به یکی از پارک های تهران می رود، تا به اصطلاح پیش از رفتن به سازمان و انتصابش به عنوان مدیرعامل، آخرین توافقات را انجام دهد و پس از آن که حکم مدیرعاملی دریافت کرد، دایم خود را بدهکار آدمی می دانست که 7 صبح در پارک ملاقات کرده!

این وامدار بودن استفاده های بعدی را راحت تر خواهد کرد. وقتی شما زمینه ساز انتصاب فلان مدیرکل یا مدیرعامل شده اید، معمولا او هم پیشنهاد شما را برای انتخاب یکی از معاونان یا مربیانش خواهد پذیرفت! و این معاون و مربی هم وامدار شما خواهند بود و الی آخر...
این راهی است که بعضی ها به سادگی طی کرده اند.

صحبت من از یک تشکیلات سازمان یافته و پیچیده نیست، بلکه تنها از دو، سه نفر صحبت می کنم که با استفاده از خلاهای موجود در ورزش و با شناسایی نقاط ضعف افراد، خود را وارد سیستم مدیریت ورزش کرده اند تا به اهداف خود برسند و اینها آفت ورزش ما خواهند بود.

متاسفانه آدم های اینچنینی به دلیل دستیابی به اطلاعات بدون هیچ سوابق تحصیلی یا ورزشی هر روز قدرتمندتر هم شده اند و الان در برخی رسانه ها صاحب نفوذند.

وقتی مدیر فلان نهاد ورزشی ما کمترین اطلاعاتی راجع به مجموعه تحت مسوولیتش ندارد قاعدتا باید از متخصص ورزش استفاده کند، اما اگر غرورش این اجازه را به او ندهد یا بترسد که آمدن افراد ورزشی موقعیت او را تضعیف کند، در این شرایط دست به دامن همین افرادی می شود .

البته این بحث گسترده است اما فکر می کنم به حد کفایت به آن اشاره کردم. اجازه بدهید راجع به این بحث بیش تر از این صحبت نکنم اما اگر مایل بودید می توانم مشخصات افرادی را که به همین طریق وارد ورزش شده اند و افرادی را که با آنها ارتباط داشته اند، برایتان بیان کنم.

اگر این حرفها را می زنم به این دلیل است که فکر می کنم وظیفه دارم قدمی در راه فوتبال پاک بردارم، وگرنه با حضور در برنامه های تلویزیون و ناپاک خواندن این و آن و از بالای عینک نگاه عاقل اندر سفیه کردن به مجری و مخاطب تلویزیونی و متهم کردن همه نمی شود فوتبال را پاک کرد.

اما چرا از استقلال جدا شدم؟

اساسا جدایی من از استقلال به دلیل عدم استقلال کافی در حوزه مسوولیتم بود.

متاسفم بگویم بر خلاف اظهارات واعظ آشتیانی ایشان درعمل به هیچ نوع سیستم مدیریتی اعتقاد ندارد و چیزی به عنوان کار تشکیلاتی در باشگاه استقلال تنها در حد حرف است. در این باره مراجعه کنید به مصاحبه های سال گذشته آقای زنگی آبادی رئیس فدراسیون دوچرخه سواری در مورد مدیریت آشتیانی.

بر اساس مدیریت آشتیانی در کمیته روابط عمومی همه چیز با دخالت مستقیم مدیرعامل یا مشاورش پیش می رود به حدی که می توانم دستخط های واعظ را به شما نشان دهم که حتی بسیاری از این بیانیه ها و یا مطالب سایت را با قلم خودش می نوشت و اصرار بر آن داشت که با وجود غلط های املایی و انشایی به روی سایت برود!

من به عنوان کارشناس روابط عمومی با باشگاه استقلال قرارداد بستم و طبیعتا به توجه به سوابق کاری ام در مطبوعات و رادیو و تلویزیون و مدرک تحصیلی ام که کارشناسی روزنامه نگاری است، توقع داشتم در کار خودم صاحب اختیاراتی باشم. اختیاراتی که دایم از سوی شخص مدیرعامل تهدید می شد.

زمانی که وارد روابط عمومی استقلال شدم طرحی را با 10 سرفصل به مدیرباشگاه ارائه کردم اما متاسفانه باید بگویم جز یکی، دو بند آن که ناقص اجرا شد، بقیه آن ها به دلیل محدودیت ها و دخالت ها تحقق نیافت.

مثلا ممنوعیت مصاحبه تلفنی پیشنهاد شخص بنده بود اما دقیقا اشاره کرده بودم که با اعمال این محدودیت باید سالن کنفرانس ساختمان باشگاه و ورزشگاه دستگردی برای برگزاری جلسات مطبوعاتی روزانه آماده شود. اتفاقی که هرگز نیفتاد و این به دلیل آن بود که مدیرعامل و مشاورانش تنها به دنبال محدود کردن بازیکنان بودند.

واعظ آشتیانی از زمان حضورش در باشگاه استقلال حتی یک بار در یک کنفرانس خبری حاضر نشده و پیشنهادهای من برای برگزاری نشست های خبری همواره از سوی مدیرعامل و مشاوران باشگاه رد شد. به اعتقاد من عدم برگزاری حتی یک کنفرانس خبری از نقاط تاریک ارتباط رسانه ای باشگاه طی دو سال اخیر است.

عنایت داشته باشید که کنفرانس های بعد از مسابقه یا پیش از بازیهای لیگ قهرمانان هم اجباری بوده و چیزی جز توضیحات فنی سرمربی یا احیانا کاپیتان تیم در آن وجود نداشت.

یکی دیگر از حوزه های خارج از اختیار من ارتباط مسوولان با خبرنگاران بود.

مصاحبه های آقای مدیرعامل از کانال دیگری هماهنگ می شد که این اتفاق در مورد مصاحبه های یکی دو بازیکن خاص یا گاهی سرمربی تیم هم وجود داشت. البته به شخصه علاقمند نبودم تبدیل به یک هماهنگ کننده مصاحبه ها بشوم اما حداقل انتظار داشتم در این قبیل موارد که مستقیما به کمیته من مربوط می شد، در جریان قرار بگیرم.

یا مثلا حضور خبرنگاران همراه استقلال هرگز تابع هیچ ضابطه ای نبود. تا سال گذشته که امیر قلعه نویی در استقلال بود، هیچ خبرنگاری حق همراهی استقلال را در سفرها نداشت، اما امسال وضعیت طور دیگری بود!

تاکید من در سفرهای خارجی همیشه این بوده که خبرنگاران و همراهان تیم در هتلی دیگر مستقر شوند. این قاعده در تمام دنیا رعایت میشود. اما استقلال که سال گذشته حتی یک خبرنگار در کنار خود نمی دید این بار با خبرنگاران و همراهانی مواجه شد که در جلساتشان حاضر می شدند، با آنها سر یک میز غذا می خوردند، در اتوبوس تیم حضور داشتند، به رختکن رفت و آمد می کردند و ...!

یک موضوع دیگر همراهی گروه های تلویزیونی است. سازمان صدا و سیما از تمکن مالی اعزام گروه خود برای پوشش مسابقات تیمهای ایرانی برخوردار است اما وقتی این گروه ها به هزینه باشگاه ها به سفر می روند، چه اتفاقی می افتد؟ نتیجه مستقیم آن حضور گاه و بی گاه آقای مدیر در فلان برنامه تلویزیون است. یعنی تریبون ملی کشور به قیمت تور مسافرتی 3 یا گاهی 4 نفر از عوامل یک برنامه تلویزیونی در اختیار افراد قرار داده می شود!

اگر قرار است باشگاه استقلال از بیت المال چنین امتیازاتی به رسانه ها بدهد، باید تابع ضوابطی باشد و این امتیاز بطور منصفانه تقسیم شود. نه اینکه چون فلان خبرنگار هفته پیش با مدیرعامل مصاحبه داشته یا او را به فلان برنامه تلویزیون دعوت کرده، در کاروان استقلال جا بگیرد.
اینها مباحثی بود که من حسب وظیفه ام بارها تذکر داده بودم اما توجهی به آن نمی شد.

حضور خبرنگاران و عکاسان در محل تمرین هم از موارد ورود آقایان به حوزه روابط عمومی بود.

برگزاری تمرینات استقلال یک یا دو روز پشت درهای بسته ایده ای بود که مرفاوی ارائه کرد و البته به جا هم هست که مربی یک یا دو جلسه با فراغ بال تاکتیک های مورد نظرش را به تیم بدهد و هیچ خبرنگاری از آن مطلع نشود.

من با ایده سرمربی تیم برای یکی دو جلسه تمرین پشت درهای بسته موافق بودم. اما تاکید داشتم حداقل یک روز قبل در این باره به ما اطلاع بدهید تا نمایندگان رسانه ها سرگردان نشوند. و خوب کم و بیش این تعامل وجود داشت.
حتی یک بار که مرفاوی مستقیما با عکاسان ورزشی برخورد کرده بود، به ایشان گفتم که می توانست موضوع را از طریق روابط عمومی به نحوی محترمانه تر حل و فصل کند. همواره معتقدم هر کس باید در جایگاه تعریف شده خود عمل کند. سرمربی تیم و آقای مظلومی مدیرتیم با این موضوع مشکلی نداشتند اما در باشگاه استقلال وضعیت دیگری بود. آقایان چندین بار سعی کردند بنا به سلیقه چند خبرنگار را محدود کنند اما من مقاومت کردم.

متاسفانه نوع نگاه به رسانه ها در دوره مدیریت واعظی آشتیانی فاقد کمترین انعطاف و کاملا غیر حرفه ای بوده است و جالب اینکه یک بار پس از بحث در این باره تاکید داشت شخصا فردی رسانه ای است و از یک فارغ التحصیل رسانه با بیش از 14 سال سابقه کار متخصص تر است!!

زمانی که وارد باشگاه استقلال می شدم، نگرانی من از تیم بزرگسالان بود که به دلیل وجود چهره های نامدار حاضر به همکاری با من نباشند اما باید بگویم به جز یکی، دو بازیکن ، بقیه نفرات و کلیه اعضای کادر فنی ، پزشکی و مدیر تیم نهایت همکاری را در امور رسانه ای با من داشتند. در حقیقت من توانستم در مسایل رسانه ای با تیم استقلال و چهره های محبوب و مشهورش تامل مناسبی داشته باشم اما هرگز نتوانستم چگونگی برخورد با رسانه ها را به مدیریت باشگاه استقلال یاد بدهم.

برای تائید نگاه غیر حرفه ای به رسانه ها کافی است نگاهی به بیانیه ها و شکایت های باشگاه استقلال از رسانه ها در ماه های اخیر بیندازید؛

کافیست یک نفر هم به عنوان مشاور رسانه ای شما از منزلش تماس بگیرد و شما را در مورد مصاحبه فلان مربی یا نقد فلان نویسنده که احیانا دور از چشم شما مانده تحریک کند! خب طبیعی ست که بلافاصله یا بیانه ای می نویسید و روی سایت باشگاه می گذارید و یا شکایت نامه ای تنظیم می کنید و به دادسرا می فرستید!

به جرات می گویم باشگاه استقلال در هیچ دوره ای به اندازه زمان واعظ درگیر مسایل حقوقی نبوده است. به نحوی که دایم دو وکیل حقوقی با باشگاه در تماس باشند. هرچند تعداد حقوق دانانی که در این یک سال به باشگاه مشاوره داده اند، بیش از اینهاست.

علاوه بر این تناقض هایی که در رفتار با رسانه ها و بقیه دیده می شود، جالب توجه است؛

وقتی شما روزنامه نگاران را "قلم به مزد" می خوانید، چگونه است که کم کم بعضی از آنها پشت در اتاق شما ظاهر می شوند؟ یا با گل و شیرینی به دفترشان می روید؟ چگونه است کسانی که در تمام عمر کوتاه مطبوعاتی شان حتی یک مقاله راجع به استقلال ننوشته اند، به جشن صعود استقلال دعوت می شوند و گوشی موبایل هدیه می گیرند؟

بحث لیدرها هم یکی از همین تناقض هاست. اگر این افراد به قول شما لمپن هستند و بی سواد و شما به دنبال لیدر جدید دکتر و مهندس می گردید، چگونه است که همان چهره ها دوباره انتخاب می شوند. آیا اینها هم یک شبه دکترای افتخاری فلسفه گرفته اند؟

وقتی گفته می شود "مدیر ورزشی نیستید" به آقایان بر می خورد. مدیر ورزشی حتما آن نیست که در جوانی اش کنار دو تا تیم فوتبال و والیبال یا احیانا با شورت ورزشی عکس داشته باشد.

مدیر ورزشی کسی است که جوانب ورزش را خود بشناسد. بداند یک ورزشکار، یک مربی، یک باشگاه و ... با چه چالش هایی در طول یک فصل روبرو می شود. بداند که بعضی ها با این تیمهای فوتبال زندگی می کنند. بداند که چطور یک نفر لیدر شده.

اینها آمدند به بهانه لمپن بودن یک عده افرادی را که از بچگی کنار این تیم در مرغوبکار و زمین شماره 2 آزادی بزرگ شده اند و تمام خاطراتشان در تمرین ها و سفرهای تیم به شهرستان ها رقم خورده، تخطئه می کنند، اما نهایتا به جایی می رسند که مجبور می شوند حرف خودشان را برگردانند و لیدر کم توقع استقلال را بالای مجلس بنشانند و هر چند جمله یک بار از زحماتشان تقدیر کنند.

از این دست تناقض ها در استقلال زیاد است، مثلا تبریک به روزنامه ای می گویند که تا همین چند وقت پیش از آنها شکایت کرده بودند! یا تناقض در برخورد با رضا عنایتی؛

سایت استقلال اوایل فصل در مطلبی از عنایتی انتقاد کرد که آن مطلب کاملا بازتاب وقایع درونی استقلال و نگرش مدیریت با عنایتی بود. حالا بعد از جدایی عنایتی به او تبریک قهرمانی می گویند برای اینکه این موضوع را مطرح کنند که مدیر قبلی روابط عمومی با عنایتی مشکل داشته است!

من سوالی دارم؛ آیا باعث اخراج این بازیکن از استقلال هم من بودم؟

اساسا آمدن عنایتی پروسه تخریب قلعه نویی و این بازیکن بود؛ برنامه طوری چیده شد که بگویند "بازیکنی که قلعه نویی می خواست ناجی استقلال در لیگ قهرمانان شود، این عنایتی است که تمام شده! من از دهان آشتیانی شنیدم که گفت: او را آوردیم که ثابت کنیم قلعه نویی اشتباه می کرده است و آخر فصل هم عنایتی را می فرستیم خانه اش!
و خب بعد از اینکه مرفاوی دایم به او بازی می داد، یک لغزش مثل ترک کردن اتوبوس تیم پس از مسابقه با ذوب آهن بدون کسب اجازه کافی بود تا عنایتی قربانی شود.

در مورد حکم کمیته انضباطی باشگاه در مورد 3 بازیکن هم باید بگویم قبل از اتمام جلسه حکم مشخص بود.

بنده شخصا در جلسه بودم وقتی عنایتی توضیحاتش را داد و خارج شد، حتی رئیس کمیته گفت که نیاز به این همه شدت در مجازات نیست، اما آقای واعظ نظر دیگری دارند! و در نهایت حکم همانی شد که قبل از جلسه گفته شده بود!

پروسه تخریب عنایتی تنها پروسه موجود در استقلال نبود. هرچند همه اینها در ادامه پروسه حذف قلعه نویی بود.
من ابتدای فصل به دوستان مطبوعاتی گفته بودم که استقلال به هیچ عنوان بازیکنی بزرگتر از فرهاد مجیدی نمی آورد. چون هر اتفاقی بیفتد، این بازیکن نباید تحت تاثیر کسی قرار بگیرد.

نگاهی به وضعیت بازیکنانی که در تیم یا هم پستی مجیدی هستند یا شرایط بستن بازوبند کاپیتانی استقلال را دارند، بیندازید!

کافی ست نگاهی به اتفاقاتی که برای این نفرات در یک سال گذشته افتاده بیندازید تا درک کنید چه اتفاقاتی افتاده است؛

پیروز قربانی از استقلال کنار گذاشته می شود چون مدعی کاپیتانی استقلال است.

رضا عنایتی با آن وضعیت مجبور به ترک باشگاه می شود چون هم همپستی مجیدی است و هم با سابقه تر از اوست.

آرش برهانی آقای گل فصل گذشته است اما تعداد بازیهایی که از ابتدا برای استقلال به میدان رفته به تعداد انگشتان دست هم نمی رسد ! حسین کاظمی ، سیاوش اکبرپور و امیرحسین صادقی هم در مقاطعی با چالش هایی روبرو شدند که بعضی از آنها رسانه ای شد.

دلیل این ها شخص مجیدی نیست بلکه کسی است که دوست دارد همه چیز را برای او فراهم کند.

توجه داشته باشید حرفهایی که من زدم هیچ یک فنی نیست و من با کیفیت فنی کار این بازیکنان کاری ندارم. چون این مسایل کاملا از هم جدا هستند. من اعتقاد دارم موفقیت تیم استقلال در ماهیت این قضایا تغییری ایجاد نمی کند چه بسا که اگر این موارد نبود استقلال نتایج بهتری می گرفت.

آروزی قلبی من موفقیت استقلال است و چه زمانی که هوادار این تیم بودم و چه از سال 75 که کار مطبوعاتی ام را به صورت افتخاری با هفته نامه استقلال جوان آغاز کردم، به دنبال موفقیت استقلال بوده ام. به همین دلیل امیدوارم این مصاحبه با حفظ امانتداری پس از دیدار استقلال – الشباب منتشر شود تا بازتاب آن در اردوی استقلال تاثیری بر روند تیم نگذارد.

اقای اشتیانی عنایتی 11بازی در امارات کرد و 8 گل زد و بهترین ایرانی امارات لقب گرفت الان وقتشه که بهت یاد اوری کنم!

[Only registered and activated users can see links]حق توهین به هیچ فردی رو ندارید.

ESTEGHLAL F.C
20-05-2010, 11:44
سلام به همه ی دوستای آبی دل.یه سری کاربر ها میان ------------- مینویسند.اول فصل میگفتن مرفاوی مرفاوی و حالا میگن دوسش ندارن.
مرفاوی وقتی عنایتی که تو لیگ امارت در 11 بازی 8 گل زده رو بیرون کرد.دروازبان تیم ملی رو نیمکت نشین کرد و ..(خیلی ها هستن که حسش نیست راجع بهشون بنویسم.حالا خوشحالم از این که استعفا داد و خدا کنه که حاجی هم بیاد و زوجش رو با قلعه نویی تکمیل کنه.
حتی استقلال میتونه از گزینه هایی مث منصویان . پرویز مظلومی . لوکا بوناچیچ استفاده کنه..
حالا بازیکنایی نظیر طالبلو.کاظمی .اکبرپور و ... از استقلال تمیرن.
به امید موفقیت استقلال در فصل بعد.

khaf Esteghlali
20-05-2010, 12:26
همین هوادار ها و طرفدار های بی غیرت مثل بعضی ها کماری کردند که استقلال برای مرفاوی جهنم بشه و نتونه تیم رو جمع کنه مرفاوی بیچاره نمی دونست برای پیروزی باید با هوادار های خود استقلا بجنگه یا تیم مقابل واقعا برای همه ی اون هایی که پشت این مربی بزرگ وجوان و البته قابل توجه خیلی ها پاکحرف زدن و پشتش بعد گفتن متاسفم
صمد حقش این نبود که بعد از یک فصل زحمت و نتایج خوب اینطوری مجبور بشه از تیم بره

p30blog
20-05-2010, 13:27
دیگه حالا که فصل تموم شده دوستان گل آبی ...
خواهش میکنم زحمات هر کسی (نه فقط صمد) رو زیر سوال نبرید.همیشه اتفاقات اونجوری که ما هواداران می خواهیم نمی افته.درسته که همیشه دوست داریم قهرمان بشیم و برنده.اما خداوکیلی اگر یکذره هوادار ها به صمد لطف بیشتری داشتند کار به اینجا نمی رسید.
من و شما هم اگر باشیم و تیم یک گل خرده ، کل استادیوم دارن رها کن حیا کن میکنند همین میشه دوستان.
صمد نتونست تمرکزش رو توی بازی حفظ کنه.به نظرم یک علت خوب بازی کردن ما در نیمه های اول اینه که تماشاگر نمیاد از اول بازی شعار بده.امیرخان محبوب تمام استقلالی هاست درست.اما چرا نباید از کسی که توی تیم هست حمایت کنیم؟ حالا دیگه یک فصل گذشت اما به خدا اگر اون موقعی که تیم گل میخورد بچه ها رو تشویق میکردیم من و شما ، کل تیم به خودشون میومدند.
واقعا من فقط یک حرکت تماشاگر های پیروزی رو تایید میکنم و اونم اینه که بعد از گل خوردن دایی رو تشویق میکنند(با این که حالم از هر دو شون بهم میخوره!)
به هر حال یک فصل گذشت و به نظرم امسال تیم خیلی خوبی بودیم ، اگر حفظ هم بشه بهتر هم میشیم.به جز چند نفر که برای همه واضح هستند.
اما امیدوارم هر کسی فصل بعد رو نیمکت هست ، اولا ازش تا آخرین بازی حمایت کنیم ، دوما براش احترام قائل باشیم.
مطمئن باشید اگر یک هوادار رو هم بیارند روی نیمکت که فقط بازی ها رو نگاه میکنه ، با تمام وجودش برای تیمش کار میکنه و مربی گری میکنه.چه برسه به صمد و صمد ها که زندگی شون رو با استقلال تقسیم کردند.
دیگه اعصابتون رو هم خرد نکنید ، دیگه همه چی تموم شده برای فصل باید آماده بشه تیم و به نظرم بهتره درباره آینده صحبت کنیم نه گذشته ...

طبق خبر زیر هم ظاهرا استعفای صمد پذیرفته شده ...

استعفاي صمد مرفاوي بعد از بازي پيکان براي مديران اين باشگاه خيلي غيرمنتظره نبود. مرفاوي امروز در يک جلسه طولاني با مديرعامل استقلال سرانجام وي را مجاب کرد که با استعفايش موافقت کند.

با استعفاي صمد مرفاوي شايعه کناره‌گيري مديرعامل استقلال نيز شنيده مي‌شود.!!؟
مرفاوي قبل از بازي پيکان اين تصميم را گرفته بود، حتي به اطرافيان گفته بود که قرارداد کذايي هفته گذشته با واعظ را در رودربايستي امضا کرده است و علاقه‌اي به اين کار نداشته، با اين وصف و در شرايطي که استقلال سکوي دوم را از دست داد تا سهميه آسيايي به شدت مورد مخاطره قرار بگيرد، اين احتمال نيز وجود دارد که واعظ آشتياني نيز از پس مرفاوي استعفاي خود را به هيئت مديره تسليم کند و ميدان را به ديگران بسپارد.
واعظ که نشان داده چندان اهل چسبيدن به ميز نيست، با اتفاقات امروز به پايان پروژه‌اي رسيدند که قرار بود مايه مباهاتش باشد. اما در شرايطي که سپاهان با اميرقلعه‌نويي جشن قهرماني خود را در تهران برگزار کرده تساوي امروز مقابل پيکان روي اشتباه عجيب طالب‌لو بازي را به سمتي برد که به نظر بازگشت‌‌ناپذير مي‌رسد. حالا و با وجودي که پله سوم ليگ هم رتبه چندان براي قهرمان سال گذشته نيست،‌ همه در انتظار دومين خبر مهم در استقلال هستند. آيا واعظ مي‌ماند، آيا واعظ مي‌رود، آيا فتح‌الله‌زاده يا غريب بازمي‌گردند، آيا قلعه‌نويي دوباره استقلالي‌ مي‌شود؟ همه اين سوالات فقط يک پاسخ دارد، پاسخي که کلمات آن فعلاً‌ در ذهن مديرعامل استقلال حبس شده است.

Raha
20-05-2010, 14:13
همین هوادار ها و طرفدار های بی غیرت مثل بعضی ها کماری کردند که استقلال برای مرفاوی جهنم بشه و نتونه تیم رو جمع کنه مرفاوی بیچاره نمی دونست برای پیروزی باید با هوادار های خود استقلا بجنگه یا تیم مقابل واقعا برای همه ی اون هایی که پشت این مربی بزرگ وجوان و البته قابل توجه خیلی ها پاکحرف زدن و پشتش بعد گفتن متاسفم
صمد حقش این نبود که بعد از یک فصل زحمت و نتایج خوب اینطوری مجبور بشه از تیم بره
جدیدا به کسی که منطقی باشه می گن بی غیرت . . . ؟:297:
من تا قبل از بازی با پیکان همه جوره از مرفاوی پشتیبانی می کردم ولی با اون بازی ای که دیدم پشیمون شدم.
در ضمن مجبور نبود از تیم بره.چون واعظ همه جوره پشتیبانش بود.

Super
20-05-2010, 14:13
من خودم صمد رو از ته قلبم دوست دارم...مرد خیلی پاک و نجیبیه. استقلال رو با بازیکنایی مثل داسیلوا و مرتضی ابراهیم زاده و علیزاده و.... تا آخرین دقایق تو اوج نگهش داشت. من ایراد رو از صمد نمیبینم و حتی میگم به عنوان یه مربی برای فصل بعد باید باهاش تمدید کنند حتی از مظلومی هم بهتره چون تجربه کار تحت فشار رو داره....
مشکل یه چیزه!!!!!!!! اونم آقای اشتیانی.

حالا که مرفاوی رفته بهتره واعظ هم بره تا فتح الله زاده بیاد تا تیم رو از این وضعیت در بیاره.

.
نه اتفاقا من دوست دارم واعظ بمونه ببینه فتح الله زاده با 16تا بازیکن قرارداد تموم 2فصل پیش چجوری تمدید کرد و وقتی امیرقلعه نویی قهرمانیش رو به فتحالله زاده تقدیم کرد اقا واعظ به تیریشش برخورد!!!!
چوب خدا صدا نداره! واعظ بمون و بچش زحمتایی که فتح الله زاده و قلعه نویی و حجازی کشیدند تا این تیمی خوب بیفته دستت و ادعای مدیریت بکنی....

khaf Esteghlali
20-05-2010, 14:20
جدیدا به کسی که منطقی باشه می گن بی غیرت . . . ؟
من تا قبل از بازی با پیکان همه جوره از مرفاوی پشتیبانی می کردم ولی با اون بازی ای که دیدم پشیمون شدم.
دوست عزیز فکر کنم فقط تو همین چند صفحه ی قبل نگاه کنی بچه ها راجب صمد چیا نوشتن می فهمی چرا رفت خودت فکر کن یک جا مسول کسایی باشی که هیچ کدوم حتی کوچکترین جزشون هم تو رو نخواد و واقعا مثل صمد تنها ببمونی بازی با پیکان بد بود؟؟؟؟؟!!!!وحید گل به خودی می زنه تقصیر صمده؟؟؟!!!!:297:

Raha
20-05-2010, 14:24
وحید گل به خودی می زنه تقصیر صمده؟؟؟!!!!
مگه من گفتم تقصیر مرفاویه؟؟؟
تیم تاکتیک نداشت و حملات جون دار نمی کرد.

Tannaz_ss_love
20-05-2010, 14:25
دل من به حال مرفاوی نمی سوزه ، چون اگه استقلال رو دوست داشت ، استقلال رو به این روز سیاه نمی نشوند ، اینقدر مردم بیچاره رو عذاب نمی داد که از هواداریشون پول و مقامی عایدشون نمیشه که هیچ ، از دل و جون و وقت و پولشون هم مایه می ذارن....اگه استقلال رو دوست داشت نمی یومد نوچه یه آدم لجباز و جاه طلب به نام واعظ بشه ، که بعد بیاد توی مصاحبه مطبوعاتی با صلابت هر چه تمام تر حرفای دیکته شده اونو از روی یه کاغذ بلغور کنه ( و یه کوچولو به اون مغزش فشار نیاره که حداقل اونا را قبلا حفظ کنه !!!!!!) .....حتی یه ذره فقط یه ذره عذاب وجدان هم نداشته باشه که چه بلاها سر این تیم و هواداراش آورده ، چطوری آبروی این تیمو بردن ...

دل من به حال هوادارا می سوزه چون این وسط فقط مردم و هوادارای استقلال هستند که ضرر می کنن ، اونا هستند که مسخره و مضحکه ، آدم هایی چون واعظ و مرفاوی شدند که ککشون هم نمی گزه که چه فاجعه ای به بار آورده ان .... تنها چیزی که واسشون مهم هست قدرت و ریاست هست ، مردم هم این وسط پشم ان ...

فدراسیونی ها هم به آرزوشون رسیدن ، پرسپولیسشون که دوشنبه قهرمان حذفی میشه و میره آسیا ... استقلال هم که درجا زد .... الان هم یه قدم از قدم بر نمی دارن ، فقط دارن اوضاع به هم ریخته استقلال رو تماشا می کنن و به ریش ما می خندن .....

متاسفم واسه این فدراسیون ، واسه این فوتبال ایران ، واسه این پسرفت....:N_aggressive:

khaf Esteghlali
20-05-2010, 14:26
مگه من گفتم تقصیر مرفاویه؟؟؟
تیم تاکتیک نداشت و حملات جون دار نمی کرد.

با کدوم توان اگه به بازیکنا نگاه می کردی واقعا می دیدی نمی تونن بدون و خیلی خستن:N_aggressive:

Prison Break
20-05-2010, 15:24
جدیدا به کسی که منطقی باشه می گن بی غیرت . . . ؟

من کشته ی اون منطقتم!
شماها اینجا اینجوری میکنید و این همه فحش نثارش میکنید. حتماً آدم های دیگه ای هم لنگه ی شما هست که این کارا رو کنه. میخوای نره؟

Rabin
20-05-2010, 16:01
با اینکه من اعتقاد دارم همه در بیان نظراتشون آزادن و نظر هر کس محترمه
ولی واقعا موندم که چرا بعضی از دوستان آبی دل از صمد حمایت میکنن
صمد برای تیم چی گذاشت؟؟
تنها نکته جالب این فصل برای هوادارا اختلاف 6 امتیازی با پرسپولیس بود
دربی رو که باختیم
آسیا هم در گروه آسونی بودیم که صعود کردیم یادمون نره پارسال در گروهی بودیم
که هر دو تیم الاتحاد و ام صلال رسیدن به نیمه نهایی جام
جام حذفی هم که حذف شدیم
لیگ رو هم که سوم شدیم و یامون باشه بازیها رو وقتی شروع کردیم به بردن که حساسیتی نداشت و
عملا امید به قهرمانی نداشتیم
در کل فصل رو میشه به 3 قسمت تقسیم کرد.اوایل که با همون روش صمد بازی میکردیم بازیهای
خونه رو 1-0 میبردیم و خوب دفاع میکردیم و تو خارج از خونه 0-0 میکردیم.کم کم تیم هجومی بازی کرد
تا بازی با پرسپولیس که میتونستیم راحت ببریم و نبردیم و مشکلات شروع شد.در حقیقت تیمها
جا افتادن و صمد موند و تیم تو حاشیه رفته.بازی که جلوی استقلال اهوازی که سقوط کرد رو در آزادی
2-0 جلو بودیم و در نهایت 3-2 باختیم و مشکلات شروع شد.مربی اگه کاربلد باشه این جور مواقع باید
به داد تیم برسه.تا جایی پیش رفتیم که از 12 بازی فقط 11 امتیاز گرفتیم و از کورس عقب افتادیم
در اوایل فصل روته مولر بالا سر تیم بود و تیم خوب نتیجه میگرفت و تا اینکه صمد خان با روته مولر
به مشکل برخورد و روته رفت و تیم رفت تو بحران.
بعد از این 12 هفته نامجو مطلق به تیم اضافه شد و تیم کم کم جون گرفت و در حالیکه امیدی به قهرمانی
نبود تونستیم در بازیهای پایان فصل تقریبا خوب نتیجه بگیریم و با بردهای 1-0 رسیدیم به رتبه دوم
و مجددا دقیقا وقتی که از صمد انتظار نتیجه میرفت باز هم تیم وا داد و به الشباب باختیم و با پیکان
مساوی کردیم و هم دومی پرید و هم آسیا.
برای بار صدم میگم صمد به درد استقلال نمیخوره.نه تو بازیهای حساس میتونه کاری بکنه نه دانش
فوتبالی داره نه قدرت مدیریت تیم رو داره

Raha
20-05-2010, 16:59
با اینکه من اعتقاد دارم همه در بیان نظراتشون آزادن و نظر هر کس محترمه
ولی واقعا موندم که چرا بعضی از دوستان آبی دل از صمد حمایت میکنن
صمد برای تیم چی گذاشت؟؟
تنها نکته جالب این فصل برای هوادارا اختلاف 6 امتیازی با پرسپولیس بود
دربی رو که باختیم
آسیا هم در گروه آسونی بودیم که صعود کردیم یادمون نره پارسال در گروهی بودیم
که هر دو تیم الاتحاد و ام صلال رسیدن به نیمه نهایی جام
جام حذفی هم که حذف شدیم
لیگ رو هم که سوم شدیم و یامون باشه بازیها رو وقتی شروع کردیم به بردن که حساسیتی نداشت و
عملا امید به قهرمانی نداشتیم
در کل فصل رو میشه به 3 قسمت تقسیم کرد.اوایل که با همون روش صمد بازی میکردیم بازیهای
خونه رو 1-0 میبردیم و خوب دفاع میکردیم و تو خارج از خونه 0-0 میکردیم.کم کم تیم هجومی بازی کرد
تا بازی با پرسپولیس که میتونستیم راحت ببریم و نبردیم و مشکلات شروع شد.در حقیقت تیمها
جا افتادن و صمد موند و تیم تو حاشیه رفته.بازی که جلوی استقلال اهوازی که سقوط کرد رو در آزادی
2-0 جلو بودیم و در نهایت 3-2 باختیم و مشکلات شروع شد.مربی اگه کاربلد باشه این جور مواقع باید
به داد تیم برسه.تا جایی پیش رفتیم که از 12 بازی فقط 11 امتیاز گرفتیم و از کورس عقب افتادیم
در اوایل فصل روته مولر بالا سر تیم بود و تیم خوب نتیجه میگرفت و تا اینکه صمد خان با روته مولر
به مشکل برخورد و روته رفت و تیم رفت تو بحران.
بعد از این 12 هفته نامجو مطلق به تیم اضافه شد و تیم کم کم جون گرفت و در حالیکه امیدی به قهرمانی
نبود تونستیم در بازیهای پایان فصل تقریبا خوب نتیجه بگیریم و با بردهای 1-0 رسیدیم به رتبه دوم
و مجددا دقیقا وقتی که از صمد انتظار نتیجه میرفت باز هم تیم وا داد و به الشباب باختیم و با پیکان
مساوی کردیم و هم دومی پرید و هم آسیا.
برای بار صدم میگم صمد به درد استقلال نمیخوره.نه تو بازیهای حساس میتونه کاری بکنه نه دانش
فوتبالی داره نه قدرت مدیریت تیم رو داره
دمت گرم.
قربون آدم چیز فهم.
به نظر من یه مربی خارجی الآن به درد استقلال می خوره.

khaf Esteghlali
20-05-2010, 19:24
دمت گرم.
قربون آدم چیز فهم.
به نظر من یه مربی خارجی الآن به درد استقلال می خوره.

دوستان گلم چرا الکی خودتون رو گول می زنین الان یک مربی خارجی گیریم اصلا مورینیو بیاد بشه مربی استقلال وقتی هیچی از فوتبال ایران نمی دونه ظرف 2 یا 3 ماه می خواد برای تیم چه کار کنه؟؟؟؟؟

اون خارجه که وقتی من مثلا مربی چلسی هستم تو انگلیس شناخت کاملی روی تیم بارسلونا که تو اسپانیا است دارم پس با مربیگری در اون تیم می تونم موفق شوم(مثال رو حال کردین:34:)

Rabin
21-05-2010, 00:18
بچه ها اشتباه نکنین مربی خارجی تو استقلال اصلا نمیتونه دووم بیاره
آخرین مربی موفق خارجی استقلال رایکوف بود.
نه کخ نه سوکوموروخوف و نه کسای دیگه نتونستن موفق باشن
فعلا بهترین گزینه برای استقلال پرویز مظلومیه

Raha
21-05-2010, 01:09
من یه چندتا مصاحبه از صمد خوندم و چندتا کلیپ از مصاحبه های اخیرش دیدم و کلا نظرم عوض شد.
به هر حال از همه به خصوص از Prison Break معذرت می خوام127fs3556139:d0s69thbefhifftitrz.و از بی ادبی ای که کردم هم همینطور مخصوصا راجع به صمد.مجددا حمایتم رو از صمد اعلام می کنم.

CraZy Man
21-05-2010, 10:11
فصل تموم شد و ربته ی سوم نصیب ما شد که امیدوارم نمایندگان ای اف سی تعداد نمایندگان ما رو کم نکن تا بتونیم توی اسیا ظاهر بشیم و به امید خدا بتونیم نتایج بهتری بگیریم.
این فصل با تمام مشکلاتش تموم شد و اینکه بیشتر مشکلات دعوای مرفاوی با هوادار ها البته بعضی هوادار ها یا بهتر بگم تماشاگر نماها چون توی بازی با سایپا خیلی به مرفاوی و واعظ شعار دادن اما چرا بازی با تراکتور که اون همه استقلالی اومدن کسی به مرفاوی یا واعظ چیزی نگفت چون اون موقع طرفدار های واقعی استقلال توی ورزشگاه بودن و یکسری جوون نبودن که بخوان تحت تاثیر چند نفر قرار بگیرن.

در مورد مربی برای فصل بعد باید بگم که قلعه نوعی با سپاهان تمدید نکرده تا جایی که من اطلاع دارم و دیشب نود رو نصفه دیدم و کامل حرف های قلعه نوعی رو گوش ندادم ولی فکر می کنم مربی سال بعد ما همین قلعه نوعی باشه و دستیارش هم یا همین نامجو مطلق هستش یا قلعه نوعی میره و مرفاوی رو به عنوان مربی میاره در کنار خودش و فکر نمی کنم غیر قلعه نوعی مربی برای سال دیگه بیاد.

در مورد مربی خارجی هم بگم احتمالش خیلی خیلی کمه چون واعظ به مربی های ایرانی اعتقاد داره ئ فکر نمی کنم مربی خارجی بیاره در ضمن مربی خارجی تا بیاد و از خصوصیات یه بازیکن با خبر بشه و اینکه به یه ترکیب برسه و یا بتونه در فصل نقل و انتقالات بازیکن خوب بخره وقت رفته و تیم رو هواست و به نظر من مربی خارجی اصلا به درد تیم ما نمی خوره یه ایرانی باشه از همه بهتره.

برای سال دیگه هم امیدوارم قربانی رو به تیم بیاریم تا دوباره از نعمت خوب دفاع کردنش بهره مند بشیم و همچنین مطمئنن قربانی با حنیف یه زوج عالی در خط دفاعی هستن.