توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آیا ایران به جام جهانی 2010 صعود میکنه؟
من فکر میکنم تیم ملی با قطبی صعود بسیار دلچسبی داشته باشه.
صد در صد با امپراطور میریم جام جهانی
به اميد خدا و دعاي مردم ايشالا ميريم, همه واسه تيم ملي كشورمون دعا كنيم........:smil4337dd8b9eb25:
ViVa LiverP♥♥L
31-05-2009, 23:06
شک نکنید با اقتدار می ریم جام جهانی
انشالا با کمک خدا و دعای خیر مردم میریم جام جهانی و عربستان رو حذف میکنیم تا پوزشون رو برنیم که بدترین تلافی برای اون شکست توی آزادی همینه که حذف شن :13:
البته بعد از بازی با کره شمالی بهتر میشه تصمیم گیری کرد+:42:+
SiLeNt.DeAtH
01-06-2009, 00:32
فقط امیدوارم که بریم جام جهانی و از سال 2006:53:بهتر باشیم:smil4337dd8b9eb25:
با این جوی که الان در بازیکنان ومربی تیم جاریه انشا الله میریم به جام جهانی
morteza.c.ronaldo
01-06-2009, 12:19
مگه میشه امبراطور مربی تیمی باشه و اون تیم موفق نشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
khaf Esteghlali
01-06-2009, 12:52
من نمی دونم فقط می تونم بگم احتمال 30درصدیمون انشاالله باقطبی100 درصدیه:13:
just juve
01-06-2009, 13:07
اصلا شک نکینید 100% دو تیم اول اومدیم بالا خوده کره شمالی گفته ایران و جنوبی مستقیم میان بالا
milad.ns
01-06-2009, 18:33
به هیچ وجه شتر در خواب بیند پنبه دانه>:D<
عحب نظر سنجیه توپی شد ولی حیف که شرکت کننده ها تو بخش تیم ملی کم اند./:)
معلومه که قطبی شخصیت دوست داشتنی داره حتی برای استقلالی ها مثل خودم
شرکت کنید دیگه! قطبی و تیم ملی تنهااند.
Keyvan360
02-06-2009, 03:24
با اطمینان و قاطعیت میگم که ایران نمیتونه به جام جهانی صعود بکنه.
حالا خواهیم دید ...
morteza.c.ronaldo
02-06-2009, 08:20
حالا خواهیم دید ...
دوست عزیز فقط یه مسابقه رو باختیم که قطبی خودش هم گفت که واسه نتیجه بازی نکردند
حالا شما چرا زود نا امید میشی؟
طرفدارهای تیم ملی اینطوری باشن بله نمیتونیم صعود کنیم
واقعا متاسفام
Moein-Chelsea
02-06-2009, 08:44
توی بازی دیروز طبیعی بود که مربی دستشو رو نکنه
به اون بازی نمیشه توجه کرد و انشاالاه میریم جام جهانی
این تیم ملی که دیروز بازی کرد
ترکیب اصلیش نبود
ترکیب اصلی وقتی هست که کریمی تو تیم باشه
دیروز که مصدومیت جزئی داشت وبازی نکرد
اما به باتزی کره شمالی میرسه
وبرگ برنده قطبی خواهد بود
اصلا این دو تا بحث رو باهم قاطی نکنید! بازی دیروز، به هیچ وجه معیار مناسبی برای تشخیص صعود یا عدم صعود به جام جهانی نیست، چون قطبی اگر بخواد برنامه هاش رو توی یک بازی دوستانه پیاده کنه، هم تاکتیک و فوت و فنش لو می ره و اینکه بازیکنان خسته می شن، بعدشم اینکه دیروز تعداد کثیری از ستارگان ایران همچون علی کریمی، جواد نکونام، مسعود شجاعی و ... توی ترکیب نبودن، بنابراین هرگز این مسابقه رو معیار سنجش قرار ندید!
ولی به هرحال با تمامی این صحبت ها و تفاسیر، من صعود ایران رو بسیار ضعیف و عملا غیرممکن می بینم، مگراینکه معجزه ای رخ بده!
Keyvan360
02-06-2009, 12:57
من اصلا با بازی دیروز کاری ندارم. از همون روز اول هم همین رو میگفتم. به هر حال بازم میگم که صعودش غیر ممکن هست حالا چه قطبی سرمربی باشه , چه ژوزه مورینیو!
gazali16
02-06-2009, 13:02
حالا خواهیم دید ...
منم نظر شما رو دارم. این آقای قطبی با بازی مقابل چین نشون داد که فقط زبون چربی داره وداره باهمون زبونش سر ملت رو شیره میماله.
میگید نه صبر کنید وببینید ، دعا میکنم که اشتباه کرده باشم.
HoseinBallack13
02-06-2009, 13:09
بچه ها واقعیت ها رو قبول بکنید تعصبی نگاه نکنید که تیم ملی می تونه بره
هیچ امیدی برای صعود نداریم منم خیلی خوشحالم که این اتفاق می افته چون واقعا حقمون نبود
همیشه تیم ملی با اما اگر به جام جهانی رفته الان هم همینجوری شده برید دعا بکنید تیم ایران به play off بره :41::41::41::D:D:D:D:D:D:D:D
TheSpecialOne
02-06-2009, 13:30
معلومه كه صعود نميكنه ديگه :32::32:
متاسفانه دوباره دوران لژيونر سالاري تو تيم ملي حاكم شده :29::29:اين همه از دايي انتقاد كرديم كه آقا به خسرو حيدري بيشتر توجه كن، حالا هم كه قطبي اومده همون آشه و همون كاسه !!!! خدايي وحيد هاشميان هم بازيكنه ؟؟:53::53: اگه اشتباه نكنم آخرين گلش واسه تيم ملي برميگرده به همون بازي كره كه توپ رو از مدافع كره گرفت و زد تو گل (مرحله ي انتخابي مسابقات جام ملتها).
درسته که قطبی دستش رو رو نکرد اما غیر از اینه که باید از دیدار های تدارکاتی نهایت استفاده رو کرد؟
دوست خوبی که میگی کریمی خودش یک تیمه، بازی قبلی تیم ملی کی بود که 2 تا پاس گل داد؟ خسرو حیدری بود مگه نه؟
morteza.c.ronaldo
02-06-2009, 14:07
دوستان عزیز واقعا متاسفام دارم از خود مردم ایران این حرف هارو میشنوم
قطبی همون کسی هست که دو سال بیش بعد از اون همه مدت اومد ایران و با تیمی که شاید اصلا فکر قهرمانی نداشت گفت که من این تیم رو بدون شکست و با 75 امتیاز قهرمان میکنم
دیدید که شاید خیلی ها نمیخواستن او موفق بشه اما آخرش چی شد؟
با کسر 6 امتیاز و اون بامبول های که درآوردن تیم رو قهرمان کرد
این همون قطبی وقتی میگه ما 9 امتیاز رو هم میگیریم شک نکنید که میشه
""ما میتوانیم ..."" این جمله ای بود که امبراطور گفت
kia_lazio
02-06-2009, 14:47
منم نظر شما رو دارم. این آقای قطبی با بازی مقابل چین نشون داد که فقط زبون چربی داره وداره باهمون زبونش سر ملت رو شیره میماله.
میگید نه صبر کنید وببینید ، دعا میکنم که اشتباه کرده باشم.
پروفسور جون دکتر جون انیشتین جون نابغه جون دانشمند جون ای باسوادتر ازهمه :
کجای دنیا مربی رو با یه بازی تایید یا ردش میکنن:53::53: تو رو خدا یه کم سنجیده حرف بزن. خود تو و هممون میدونیم که تو این مدت کم یه مربی بیشتر به روحیه تیم میتونه کمک کنه تا تاکتیک. برادر من اگر قطبی از ابتدای بازیها مربی بود و اونوقت میباختیم شما میتونستین این حرفا رو بزنین. با اینکه همه دنیا میگن یه مربی حداقل باید 2سال با یه تیم باشه تا نتیجه بگیره. قطبی یه فصل تو پرسپولیس بود. تیم رو هم قهرمان کرد. حالا که حضور قطبی به صورت رسمی تو تیم ملی فقط چند هفته ای بوده اونوقت شما میای این جملات عجیب و غریب:-?:-? رو بیان میکنی. تو از عربها هم بدتری. اونا لااقل چند تا بازی مهلت میدن. اما شما اومدی اونم تو یه بازی دوستانه که امکان داره تیم دستش رو رو نکرده باشه قبله مربی رو کج کردی؟ تو رو خدا یه کم واقع بین باشین. شاید به جام جهانی صعود نکنیم ولی باز هم تقصیر قطبی نیست. اگر هم بریم کار قطبی نیست. کار قطبی اگه خدا کمک کرد رفتیم جام جهانی اونوقت اونجا مشخص میشه.
امیدوارم تیم ملی به جام جهانی صعود نکنه.
امیدوارم تیم ملی به جام جهانی صعود نکنه.
سلام دوست ناامید:D
میشه بدونم چرا دوست نداری به جام جهانی بریم؟
"کسی که خوب تیم ملیش رو نمی خواد،بهتره اصلا تو نظر سنجی شرکت نکنه":winksmiley02:
L . F . C
02-06-2009, 20:08
شاید تو گروهمون سوم بشیم و به وسیله مرحله پلی آف به جام جهانی برویم .
امیدوارم !!!!!
hitman47
02-06-2009, 20:52
به نظر من که به مرحله پلی آف میرسیم واز اونجا اگه خدا بخاد صعود میکنیم
مثل سال 98
متاسفانه دوباره دوران لژيونر سالاري تو تيم ملي حاكم شده :29::29:اين همه از دايي انتقاد كرديم كه آقا به خسرو حيدري بيشتر توجه كن، حالا هم كه قطبي اومده همون آشه و همون كاسه !!!! خدايي وحيد هاشميان هم بازيكنه ؟؟:53::53: اگه اشتباه نكنم آخرين گلش واسه تيم ملي برميگرده به همون بازي كره كه توپ رو از مدافع كره گرفت و زد تو گل (مرحله ي انتخابي مسابقات جام ملتها).
قطبی هم لژیونرها رو دعوت کرد وهم پدیده هارو
نه میشه مثل قلعه نوعی فقط ستاره ولژیونرها رو تو تیم بزاریم ومیدون به جوونا ندیم ونه اینکه مثل دایی فقط به بی تجربه ها میدون بدیم وستاره ها ولژیونرها رو کشک بدونیم
باید اعتدال رو رعایت کنیم
ما هم کریمی ومهدوی کیا رو میخایم وهم برهانی وخلیلی وخلعتبری
هم به باسابقه ها باید میدون داد وهم به جوونا
یه خورده هم به ترکیب قطبی نگاه میکردی این حرفها رو رعایت کرده بود
ولی چیکار کنیم که یه مرضی تو بعضی ها هست که مربی خارج رفته رو میخان به هر قیمتی شده خراب کنن حتی اگه بهترین مربی دنیا باشه
مربی خشک مقدس ریش داری که هیچی بارش نمیشه رو حتی اگه 7-0 ببازه میخان نگه دارن
تو ایران یه رسم غلط هست . فکر میکنن مربی خوب مربییه که همش کربلا ومکه میره وقبل از هر جمله ای یه یا ابالفضل باید بگه وتسبیح هم جزئی از دستش باشه.
ما که معلم دینی نمیخایم ما مربی فوتبال میخایم حالا اگه متدین بود بهتر ولی اصل کاری روش مربی گریه که باید نگاهش کنیم نه اینکه زنش کره ایه یا شیرازی.
javadjtv
02-06-2009, 22:46
صعود محاله
حتی اگه مورینیو سرمربی باشه
میبینم که با بازی چین نظر همه داره یکی یکی بر میگرده دوستان درست میگن که تیم ملی دستش رو نشد ولی اگه روز بازی با کره همینطور بازی کنیم باخت بدی میاریم و کار تمامه ولی خوبی کار اینه که فقط باید برد دیگه برای مساوی نباید بازی کرد .چون همون اول ما حذف شده هستیم باید به آب آتیش زد که مساوی با باخت فرقی نداره
صعود محاله
حتی اگه مورینیو سرمربی باشه
رفیق اگه مورینیو سرمربی ایران باشه به خاطر اسمش هم که شده رقبا از ما میترسند و ما میتونیم راحت شکستشون بدیم.:5:
Amir Argentina
03-06-2009, 02:12
به امید خدا صعود میکنیم
با این انگیزه ای که قطبی به بازیکنا میده حتمن صعود میکنیم
امیدوارم صعود کنیم تا ایم منتقدان قطبی پوزش به خاک مالیده بشه
saeed_cris
03-06-2009, 02:35
اره اگه خدا بخواد و اگه این بازیکنا کمی تعصب خرج کنن
:smoke:
آره می تونیم صعود کنیم -بازیکنا باید یکم غیرت کنن
تو بازی با چین مربیا نخواستن دستشونو رو کنن
به امید خدا صعود میکنیم
HoseinBallack13
03-06-2009, 08:52
آره می تونیم صعود کنیم -بازیکنا باید یکم غیرت کنن
تو بازی با چین مربیا نخواستن دستشونو رو کنن
به امید خدا صعود میکنیم
اصلا از ذهنتون صعود بیرون بیارید با این بازیکنان بی غیرت تیم ما هیچ کاری نمی کنه :wagfinger1:
یادم از علی دایی پرسیده بود که چرا بازیکن های که امارات هستن به تیم ملی دعوت نمی کنید گفت شما دارید لیگ ما ور با عرب ها مقایسه می کنید ~x(
دیدی عربستان چی جوری ما رو سوله کرد اونم زمین خودمون :-??:-??:-??:-??
زمانی هم که برانکو تیم به جام جهانی برد ما اون موقه بهترین بازیکن هارو داشتیم چی می شد این مربی می موند ایران متاسفانه به هیچ کس ارزش قائل نیست :-w:-w
فدارسیون هم با این سوتی هاش با مربی گری قطبی خواست گند کاری هاش جمع بکنه
فرض به این می گریم که تیم ملی به جام جهانی رفت وقتی نمی تونه کاری بکنه و سریع همه چیز می اندازند تقصیر مربی و سریع اون برکنار می کنند این ها باید بدونند یه بازین خیلی تاثیر داره تو برکناری یه مربی
ه علی دای می گفت تو جام جهانی علی کریمی و مهدوی کیا از قصد به من پاس نمی دادند گفت چشمشون به من می خورد منم خالی بودم ولی به من پاس نمی دادند :53:
یه نکته هم بگم من این به خیلی از دوستانم گفتم که ایران به فکر این که بره جام جهانی و لی تیم های دیگه برنامه دارن برای قهرمانی تو جام جهانی نمونه اش آلمان برنامه گزاشتن گروه آنالیز تیم کارشناس برتر دنیاو ....:301::301::301:
messi barcellona
03-06-2009, 09:54
ویرایش شد
5% :33:
تازه اگه خوشبین باشی
TheSpecialOne
03-06-2009, 10:21
قطبی هم لژیونرها رو دعوت کرد وهم پدیده هارو
نه میشه مثل قلعه نوعی فقط ستاره ولژیونرها رو تو تیم بزاریم ومیدون به جوونا ندیم ونه اینکه مثل دایی فقط به بی تجربه ها میدون بدیم وستاره ها ولژیونرها رو کشک بدونیم
باید اعتدال رو رعایت کنیم
ما هم کریمی ومهدوی کیا رو میخایم وهم برهانی وخلیلی وخلعتبری
هم به باسابقه ها باید میدون داد وهم به جوونا
خوب قلعه نويي هم هم لژيونر دعوت ميكرد و هم پديده ها رو !!! بحث اينه كه بازيكني كه تو ليگ 34 هفته اي آلمان فقط يه دونه گل ميزنه صلاحيت حضور تو تيم ملي رو نداره !!!
یه خورده هم به ترکیب قطبی نگاه میکردی این حرفها رو رعایت کرده بوداگه يه خورده بازي با چين رو درست نگاه ميكردي ميديدي كه تمام لژيونر ها بازي كردن !!! چرا حرف بيخود ميزني !!! بابا تو رو خدا يه كم فكر كن بعد حرف بزن. اگه قرار بود شايسته سالاري كنه بايد خسرو حيدري جاي كعبي بازي ميكرد و مثلاً برهاني هم جاي هاشميان، ولي عملاً همه ي لژيونرها ثابت بازي كردن و مطمئن باش تو بازي با كره هم هيچ لژيونري پشت خط نميمونه !!! تركيب بازي با كره همون تركيب بازي با چينه با اين تفاوت كه كريمي و شجاعي جاي معدنچي و آشوبي بازي ميكنن تا هيچ لژيونري پشت خط نمونه.
ولی چیکار کنیم که یه مرضی تو بعضی ها هست که مربی خارج رفته رو میخان به هر قیمتی شده خراب کنن حتی اگه بهترین مربی دنیا باشه
مربی خشک مقدس ریش داری که هیچی بارش نمیشه رو حتی اگه 7-0 ببازه میخان نگه دارن
تو ایران یه رسم غلط هست . فکر میکنن مربی خوب مربییه که همش کربلا ومکه میره وقبل از هر جمله ای یه یا ابالفضل باید بگه وتسبیح هم جزئی از دستش باشه.
ما که معلم دینی نمیخایم ما مربی فوتبال میخایم حالا اگه متدین بود بهتر ولی اصل کاری روش مربی گریه که باید نگاهش کنیم نه اینکه زنش کره ایه یا شیرازی.قطبي اگه مربي خوبي بود به پرسپوليس شخصيت ميداد و بيخودي لاف بازي بين المللي رو نميزد !! در ضمن تو ايران هر كي كم مياره از اين حرفاي مدلي تو ميزنه. به جاي اين حرفا يه كم فني صحبت كن.
messi barcellona
03-06-2009, 10:38
من تا قبل از بازی با چین یه کمی امیدوار بودم به صعود کردن اما بعد از دیدن این بازی فکرمیکنم اون مشکلاتی که قبلا درخط حمله داشتیم هیچ کدومشون حل نشده وتودفاع هم همون مشکلات سرجاش هست یعنی آقای قطبی دراین بازی ترکیب روطوری چیده بود که منو یاد دوران مربی گری علی دایی افتادم که دوران خوبی نبود.
ولی انشاالله باآمدن مسعود جون شجاعی وعلی کریمی امپراطور ودیگر بازیکنان شایدیه راهی بتونیم پیدا کنیم
اگه کره شمالی روببریم وبعدش امارات هم حریف نسبتا سختیه چون ایران همیشه بااین تیم های عربی مشکل داره وبعدش هم که کره جنوبی که اونجا باید قطبی خودشو هم به ما وهم به کره ای ها وهم به زنش نشون بده
ببینیم چی میشه
به امیدصعود مستقیم(گرچه که سخته)
messi barcellona
03-06-2009, 11:02
من هم بااین نظر THE SPECIAL ONEموافقم ونبایداین جور جفنگ بازی ها ملاک گزینش وانتخاب مربی ومدیر وهرکس دیگه ای بشه.
بازی چین اصلا ملاک نیست باید نگاه کنید ببینید چه تغییراتی تو تیم بود قطبی هنوز که هنوزه ترکیبه اصلیش رو رو نکرده وقتی علیرضا محمد میره چپ وا میسته در حالی که زمان قطبی تو پرسپولیس راست بود بفهمید که قطبی داره کره شمالی رو میپیچونه وقتی با شروع نیمه دوم 4 تغییر اساسی تو تیم میده به نظرتون این بازی اصلی تیم ملی بود در حال که علی کریمی و شجاعی رو اگر به تیم تزریق کنیم ببنید چقدر تغییر میکنه من از قطبی طرفداری نمیکنم ولی باید آدم کلاه خودشو قاضی کنه از موقعی که دایی رفته قطبی داره تغییرات اساسی تو سیستم و روش بازی تیم ملی میده اونم اینه که در زمان دایی بازی مستقیم در دستور کار بد و از هر جا که میشد توپ سانتر میشد رو دروازه ولی قطبی حداقل داره یک کاری میکنه که ما تنوع تاکتیکی داشته باشیم نه اینکه دستمون برا همه تیمها رو شده باشه ! درست مثل بازی تیمهایه ایرانی مقابل حریفاشون تو جام قهرمانان دیدید که بازی مستقیم پرسپولیس مقایل بنیاد کار هیچ سودی نداشت این بازی مستقیم وسانتر از هر کجایه زمین مشکل تمام تیمهایه ایرنیه متاسفانه!
در پایان باید بگم من خودم شانس خیلی کمی برای صعود ایران قایلم تنها نقطه امیدواریم هم اینه که کسی مثل قطبی بالا سر تیمه و اگر هم صعود نکردیم باید بگم که قطبی تنها فردیه که باید بالا سر تیم بمونه برا 4 سال دیگه وگرنه هر کی رو بیارند همین آش و همین کاسست .
فعلا :72:.
hitman47
03-06-2009, 20:58
خوب قلعه نويي هم هم لژيونر دعوت ميكرد و هم پديده ها رو !!! بحث اينه كه بازيكني كه تو ليگ 34 هفته اي آلمان فقط يه دونه گل ميزنه صلاحيت حضور تو تيم ملي رو نداره !!!
اگه يه خورده بازي با چين رو درست نگاه ميكردي ميديدي كه تمام لژيونر ها بازي كردن !!! چرا حرف بيخود ميزني !!! بابا تو رو خدا يه كم فكر كن بعد حرف بزن. اگه قرار بود شايسته سالاري كنه بايد خسرو حيدري جاي كعبي بازي ميكرد و مثلاً برهاني هم جاي هاشميان، ولي عملاً همه ي لژيونرها ثابت بازي كردن و مطمئن باش تو بازي با كره هم هيچ لژيونري پشت خط نميمونه !!! تركيب بازي با كره همون تركيب بازي با چينه با اين تفاوت كه كريمي و شجاعي جاي معدنچي و آشوبي بازي ميكنن تا هيچ لژيونري پشت خط نمونه.
قطبي اگه مربي خوبي بود به پرسپوليس شخصيت ميداد و بيخودي لاف بازي بين المللي رو نميزد !! در ضمن تو ايران هر كي كم مياره از اين حرفاي مدلي تو ميزنه. به جاي اين حرفا يه كم فني صحبت كن.
قطبی تو بازی با چین هم از برهانی استفاده کرد وهم از هاشمیان
بقیه بازیکنها رو هم که بازی نداد چون لابد بازیهاشون رو قبلاً دیده بود.
بعداً قطبی فقط توی دو تا بازی دوستانه از لژیونر استفاده کرد میدونی چرا؟ چون این بازیکنها دوران دایی حتی یک بازی ملی نداشتن بخاطر همین خواست بازی اونا رو ارزیابی کنه .
تو دوران دایی همه اونایی که با دایی یه حرف وحدیث (زمان همبازی بودنشون) داشتن رو دعوت نکرد . حتی حد اقل برای اینکه اونا رو تو تمرینات اردو ارزیابی کنه هم نیاورد . قطبی از کجا بدونه اونا خوب بازی میکنن یا بد.
دوتا بازی دوستانه گذاشتن برای همین دیگه آقای عزیز
نکنه میخواستی اونا رو تو بازی با کره ارزیابی کنه!!!:-?:-?:-?:-?:*:84:*:
هرچی باشه تو بازی مهم با کره میفهمیم تاکتیک واقعی قطبی چی بوده نه یک بازی دوستانه که صرف آشنایی با بازیکنها بوده.
در مورد فنی صحبت کردنم هم عرض کنم شمایید که فنی صحبت نمیکنید.
فقط چون سر مربی قطبیه این مشکلات رو شروع کردید.
من که میگم اگه ایران صعود هم نکرد بازهم تقصیر قطبی نیست چون تو این وضعیت فرگوسن هم بیاد بامشکل رو به رو میشه.
شما فکرشو بکنید مربی یه تیم که حد اقل به 6 امتیاز احتیاج داره وسه تا بازی آینده ش دوتاش تو زمین دو کره با اونا باشه.
تقصیر فدراسیون بود که همون اول میدون رو داد دست دایی که تو بازیهای داخل خونه مون همش چهار امتیاز از 9امتیاز ممکن گرفت. تو بازی های خارج از خونه مون هم یک مساوی کرد.
فکرشو بکنید 15 سال بود ایران تو آزادی نباخته بود اونوقت با شاهکار دایی جلو ی 100 هزار تماشاگر (که بنده هم یکی از اونا بودم باکمال تاسف) جلوی عربستانی که کل طرفداراش تو ورزشگاه 20 نفر هم نمیشدند. میان وایران رو 2-1 میبرن!!!!!
حماقت فدراسیون از انتخاب دایی فقط نبود قبل از اونم نباید قلعه نوعی رو میانداخت بیرون چون نتایج نسبتاً خوبی گرفته بود.
حتی قبل از اون بزرگترین اشتباه تاریخ فدراسیون اخراج برانکو (خدا بیامرزدش) بود
خداییش بگید برانکو چه اشتباهی کرد.
تو جام جهانی که ایران تو گروه مرگ افتاده بود(نکنه میخاستید جلوی مکسیک یا پرتغال کریس رونالدو وفیگو ودکو نتیجه بگیریم)
معلومه که بردن این دو تیم محال بود.
اگه برانکو رو میگذاشتن الآن صد در صد قهرمان آسیا میشدیم.
والآن صد در صد تو گروهمون اول میشدیم وتو زمین خودمون عربستان وکره رو لوله میکردیم.نه باخت ومساوی!!
حالا که این گند کاری های فدراسیون حد اقل تو عمرشون یک کار درست انجام دادن وقطبی رو انتخاب کنن ماباید ازش حمایت کنیم تا بتونه تو این بازیهای سخت خوب نتیجه بگیره نه اینکه هی به تاکتیکهاش اشکال بدیم.
بقیه دوستان هم لطفاً یه کم با فکر به اوضاع تیم نگاه کنن تا بفهمن قطبی چه کار سختی تو پیش داره.
TheSpecialOne
03-06-2009, 21:30
قطبی تو بازی با چین هم از برهانی استفاده کرد وهم از هاشمیان
بقیه بازیکنها رو هم که بازی نداد چون لابد بازیهاشون رو قبلاً دیده بود.
بعداً قطبی فقط توی دو تا بازی دوستانه از لژیونر استفاده کرد میدونی چرا؟ چون این بازیکنها دوران دایی حتی یک بازی ملی نداشتن بخاطر همین خواست بازی اونا رو ارزیابی کنه .
تو دوران دایی همه اونایی که با دایی یه حرف وحدیث (زمان همبازی بودنشون) داشتن رو دعوت نکرد . حتی حد اقل برای اینکه اونا رو تو تمرینات اردو ارزیابی کنه هم نیاورد . قطبی از کجا بدونه اونا خوب بازی میکنن یا بد.
دوتا بازی دوستانه گذاشتن برای همین دیگه آقای عزیز
نکنه میخواستی اونا رو تو بازی با کره ارزیابی کنه!!!:-?:-?:-?:-?:*:84:*:
هرچی باشه تو بازی مهم با کره میفهمیم تاکتیک واقعی قطبی چی بوده نه یک بازی دوستانه که صرف آشنایی با بازیکنها بوده.
بازيكني مثل هاشميان امتحان خودشو پس داده .... متاسفانه هر مربي كه اومد نفهميد كه اين آقا اين كاره نيست ! شايد حرفات درباره ي لژيونر ها درست باشه ولي بهت قول ميدم دوباره دوران لژيونر سالاري تو تيم ملي حاكم ميشه ...
در مورد فنی صحبت کردنم هم عرض کنم شمایید که فنی صحبت نمیکنید.
فقط چون سر مربی قطبیه این مشکلات رو شروع کردیداگه صحبت از ريش و تسبيح و هر چي تو اون پست قبليت گفتي فني صحبت كردنه، بهتره در فوتيران رو گل بگيريم بريم پي كارمون !! حرفهايي رو كه تو گفتي رو هر لات سر خيابوني ميزنه (اين تيكه حرفم كاملاً جدي بود.) !!!! پس ديگه نيازي به اينجا اومدن نيست چون اين حرفا رو هر روز همه جا ميشنويم ...
در ضمن من مشكلي با شخص قطبي ندارم و فقط صحبتم اينه كه قطبي فقط از نظر گفتاري از بقيه مربيهاي ما جلوتره ...
من که میگم اگه ایران صعود هم نکرد بازهم تقصیر قطبی نیست چون تو این وضعیت فرگوسن هم بیاد بامشکل رو به رو میشه.
شما فکرشو بکنید مربی یه تیم که حد اقل به 6 امتیاز احتیاج داره وسه تا بازی آینده ش دوتاش تو زمین دو کره با اونا باشه.
تقصیر فدراسیون بود که همون اول میدون رو داد دست دایی که تو بازیهای داخل خونه مون همش چهار امتیاز از 9امتیاز ممکن گرفت. تو بازی های خارج از خونه مون هم یک مساوی کرد. اگه نميتونه تيمو ببره جام جهاني چرا قول صعود ميده ؟؟؟!!! كسي كه قول صعود ميده ولي تيمش نميتونه صعود كنه رو بايد زد تو سرش !!! آدم اگه عقل داشته باشه ميبينه كه گرفتن 9 امتياز از اين 3 تا بازي سخت تقريباً يه كار محاليه !!! پس اگه صعود نكرديم مقصر آقاي قطبيه چون بيخود و بي جهت داره قول صعود ميده ... هر چند كه در صورت عدم صعود هم مطمئناً از اين حرفايي كه شما زدي رو ميزنه ...
hitman47
03-06-2009, 23:40
بازيكني مثل هاشميان امتحان خودشو پس داده .... متاسفانه هر مربي كه اومد نفهميد كه اين آقا اين كاره نيست ! شايد حرفات درباره ي لژيونر ها درست باشه ولي بهت قول ميدم دوباره دوران لژيونر سالاري تو تيم ملي حاكم ميشه ...
اگه صحبت از ريش و تسبيح و هر چي تو اون پست قبليت گفتي فني صحبت كردنه، بهتره در فوتيران رو گل بگيريم بريم پي كارمون !! حرفهايي رو كه تو گفتي رو هر لات سر خيابوني ميزنه (اين تيكه حرفم كاملاً جدي بود.) !!!! پس ديگه نيازي به اينجا اومدن نيست چون اين حرفا رو هر روز همه جا ميشنويم ...
در ضمن من مشكلي با شخص قطبي ندارم و فقط صحبتم اينه كه قطبي فقط از نظر گفتاري از بقيه مربيهاي ما جلوتره ...
اگه نميتونه تيمو ببره جام جهاني چرا قول صعود ميده ؟؟؟!!! كسي كه قول صعود ميده ولي تيمش نميتونه صعود كنه رو بايد زد تو سرش !!! آدم اگه عقل داشته باشه ميبينه كه گرفتن 9 امتياز از اين 3 تا بازي سخت تقريباً يه كار محاليه !!! پس اگه صعود نكرديم مقصر آقاي قطبيه چون بيخود و بي جهت داره قول صعود ميده ... هر چند كه در صورت عدم صعود هم مطمئناً از اين حرفايي كه شما زدي رو ميزنه ...
برای بخش اول میگم هنوز اولین بازی رسمی قطبی رو ندیدیم تا قضاوت کنیم پس مناقشه این حرفات رو میزاریم بعد از بازیهای مقدماتی. اگه صعود کردیم که حق بامن وقطبیه اگه صعود نکردیم واو اتفاقی که گفتی افتاد هم که حق با تو هست.
فعلاً که قضاوت خیلی زوده . من فقط توجیه این دو بازی تدارکاتیش رو کرده بودم.
برای بخش دوم هم میگم که این یه واقعیته وقتی دولت تو کارهای فدراسیون فوتبال دخالت میکنه وباعث میشه فوتبال ما به حالت تعلیق هم برسه یعنی همین دیگه وگرنه تعیین مایلی کهن رو چه حسابی بود. فقط چون به مذاق حاج اقاهای دولتی بیشتر خوش میومد انتخابش کردن تا رو کار تاکتیکیش. (همین آقای مایلی کهن باصطلاح متدین هم دیدیم که چه جوری سر جنگ با همه شروع کرد از دایی وقلعه نوعی گرفته تا فیروز کریمی وخود افشین قطبی. -اصلاً به اون چه ربطی داره زن قطبی کجاییه که بحثشو کشیده بود وبه خونواده ش بد وبیراه گفت-)
کلاً بعضی ها میخان برای توجیه افتضاح کاریهاشون بقیه رو خراب کنن( بجای اینکه خودشونو درست کنن)
برای بخش سوم حرفاتم که همون بخش اول میشه: هنوز برای قضاوت زوده
(تا حالا قطبی یه بار قول قهرمانی تو لیگ رو داده بود که بهش وفا کرد)
رو هم رفته یک کلام میگم
فعلاً سرمربی تیم ملی ایران افشین قطبیه
پس هر ایرانی وظیفه ش اینه که ازش حمایت کنه تا تیم از این وضعیت بحرانی نجات پیدا کنه
انتقادات وپیشنهاداتتون رو بزارید بعد از صعود یا (خدای ناکرده) حذف.
AmiR Tifo36
04-06-2009, 00:49
مطمئن باشيد 72 ساعت ديگه امپراطور كار خودشو ميكنه و شادي رو به خونه هاي غم زده ي ايرانيان برميگردونه...:wavesmile:
امپراطور عزيز چشم اميد ايران به توست...
Nastaran
04-06-2009, 04:09
حتما صعود میکنیم هم بازیکنان خوبی داریم هم مربی خوب.
حتی یه ذره شک هم وجود نداره.
Death Angel
06-06-2009, 10:24
ولی تیم از نبود یه تمام کننده رنج میبره شدید.برهانی هاشمییان هیچ کدوم تموم کننده ی قهار نیستن
ولی تیم از نبود یه تمام کننده رنج میبره شدید.برهانی هاشمییان هیچ کدوم تموم کننده ی قهار نیستن
دوست خوب آرش برهانی بازیکنیه که خیلی از تیم آرزوی داشتنش رو میکنن.و تمام کننده خیلی خوبی هم هست فقط باید تمرکزش رو از دست نده.همچنین خلعتبری هم هست اگه اشتباه نکنم! و در ضمن هاشمیان که بازیکن خوبیه!
ولی همه اینها وقتی میتونن گلزنی کنن که توپ سازی باشه.
hitman47
06-06-2009, 13:39
دوست خوب آرش برهانی بازیکنیه که خیلی از تیم آرزوی داشتنش رو میکنن.و تمام کننده خیلی خوبی هم هست فقط باید تمرکزش رو از دست نده.همچنین خلعتبری هم هست اگه اشتباه نکنم! و در ضمن هاشمیان که بازیکن خوبیه!
ولی همه اینها وقتی میتونن گلزنی کنن که توپ سازی باشه.
برهانی کجاش تموم کننده ست:*:84:*::*:84:*::*:84:*:
اگه تموم کننده بود که الآن تو لیگ باید 50 تا گل زده بود. برهانی از اون بازیکنهاییه که پنج شش نفر رو دریبل میزنه وبعدش تک به تک که میشه میزنه به دروازه بان یا به اسکور بورد.:*:84:*::*:84:*:
کلاً تو ایران تموم کننده نداریم . از موقعی که علی دائی رفت دیگه تموم کننده نداریم.
اگه تموم کننده داشتیم که الآن صعودمون از بازی با عربستان مسج
ArtesheSorkh
06-06-2009, 13:50
نه مساوی کرد تیم ملی ... پس باید از این به بعد به سومی و پلی آف فکر کنیم
هنوز امید داریم ولی با این مساوی باید به فکر سوم شدن باشیم:-?
درسته که با این مساوی امیدمون به صعود خیلی کمرنگ شد ولی ما میتونیم با برد امارات تو تهران شاید به عنوان تیم سوم صعود کنیم
با یه برد جلوی امارات و یه مسوی با کره هم میتونیم بریم پلی اف
چون کره شمالی صد در صد به عربستان میبازه
متاسفانه اگه سهميه آسيا رو تو جام جهاني 20 تيم هم بكنن باز هم ما بيست ويكم ميشيم.هميشه بايد با سختي زياد سعي كنيم صعود كنيم.
اما به نظر من تو اين دوره صعود نمي كنيم و حقمون هم نيست.تيمي كه تو آسيا از 6بازي تنها 1برد داره ميخواد توجام جهاني چيكار كنه؟!
khaf Esteghlali
08-06-2009, 08:47
واقعا اگه صعود کنیم شانسی بوده چون اگر ها هر دو بازی را ببریم 13 امتیازه می شویم ولی عربستان با دو بازی باقیمانده 10 امتیازی است و همینطور کره شمالی با 1 بازی باقیمانده 11 امتیازی است تنها را این است که عربستان در بازی با کره شمالی پیروز شود و ما هم دو بازی را ببریم نا نازه به حذفی بریم که درآن یه رفت و برگشت با بحرین و بعد با نیوزیلند داریم که می توانیم ببریم.
messi barcellona
08-06-2009, 12:45
تیم ملی به جام جهانی صعود نکنه بهتره وگرنه مستر احمدی نژاد این روبزرگ می کنن واین روهم جزو آمارها وافتخارات خودشون می دونن.نمی دونم دیگه من اومدم یه اعتراضی بکنم به من اخطارتخلف میدین ولی اون کاربرانی که دارن از دولت وسیاست ودروغگویی ها آمارسازی های احمدی نژاد حمایت می کنن دارین خودتون هم حمایت می کنین واقعا اینجا جای این چاپلوسی ها نیست خودتونو اصلاح کنین.موسوی15میلیون رای - احمدی نژاد حدودا 8میلیون رای طبق اعلام مخفی یک نهاد دولتی ایران.که تویکی ازسایت ها اعلام شده.زهره زهره زهره احمدی نژادو زهره
vBulletin v3.8.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Persian Language By
Persian Forum Ver 2.1