PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : |=| دانلود گلهای فینال جام حذفی انگلستان 09-2008 | چلسی - اورتون |= |

Fabio13
30-05-2009, 18:48
[Only registered and activated users can see links]

به نام خدا

فینال جام حذفی 2009/2008

FA Cup 2008/2009 FINAL

[Only registered and activated users can see links] چلسی 2-1 اورتـون [Only registered and activated users can see links]

[Only registered and activated users can see links] کیلوبایت | شبکه JSC +3 | گزارش انگلیسی | کیفیت AVI - X264[Only registered and activated users can see links]

ساها 0-1 [Only registered and activated users can see links]
RAPIDSHARE ([Only registered and activated users can see links])| DOWNLOAD ([Only registered and activated users can see links])

دروگبا 1-1[Only registered and activated users can see links]
RAPIDSHARE ([Only registered and activated users can see links])| DOWNLOAD ([Only registered and activated users can see links])

لمپارد 2-1 [Only registered and activated users can see links]

گل مردود مالودا

تعویض بالاک

[Only registered and activated users can see links] کیلوبایت | شبکه JSC +1 | گزارش عربی | کیفیت AVI - X264[Only registered and activated users can see links]

ورود بازیکنان به داخل زمین

(مدت : 2:22 - حجم : 20 مگابایت)

[Only registered and activated users can see links] کیلوبایت | شبکه JSC +3 | گزارش انگلیسی | کیفیت AVI - X264[Only registered and activated users can see links]

شادی بازیکنان چلسی بعد از سوت پایان بازی

(مدت : 7:00 - حجم : 57 مگابایت)

مراسم اهدای جام به بازیکنان چلسی

(مدت : 7:08 - حجم : 58 مگابایت)

FrankinG
30-05-2009, 19:24
فابيو جان يه Pre Match و Post Match خفن و كامل هم توي برنامه ات هست ديگه ؟ :دي

Fabio13
30-05-2009, 19:49
فابيو جان يه Pre Match و Post Match خفن و كامل هم توي برنامه ات هست ديگه ؟ :دي

من مثل داش فضلی کارم درست نیست. ولی مراسم اهدای جام به بازیکنان چلسی رو کامل میزارم براتون :D

imanchelsea
30-05-2009, 20:14
:*:84:*::*:84:*::چلسی::چلسی::چلسی::چ سی::چلسی::چلسی::چلسی::چلسی:با لاخره با گاس جام گرفتیم به همه تبریک:چلسی::چلسی::چلسی::چلسی: :چلسی::چلسی::چلسی::چلسی::چلسی: :چلسی::چلسی::چلسی:

Alessandro
30-05-2009, 21:03
سلام

اول تبریک میگم

دوم اگر میشه گل مالودا که مردود اعلام شد رو بزارید.

با تشکر از تلاشتون.

Fabio13
30-05-2009, 21:19
سلام

اول تبریک میگم

دوم اگر میشه گل مالودا که مردود اعلام شد رو بزارید.

با تشکر از تلاشتون.

من بازی رو ندیدم، دقیقش رو بگید، براتون میزارم دوست من.

ویرایش : دقیقه 74 بود، اضافه شد.

Javad_M
30-05-2009, 21:51
منم تبریک میگم به هواداران چلسی

اون صحنه ی گل چلسی رو بذارین که داور به اشتباه گل رو مردود کرد فکر کنم دقایق 75 به بعد بود

Sir.Armando
30-05-2009, 22:00
من بازی رو ندیدم، دقیقش رو بگید، براتون میزارم دوست من.

فابیو جون بعد از اهدای جوایز و جام بازیکنا می رن توی زمین و اونجا هم مراسم دارن ( شامپاین خوری و اینجور چیزا میشه اونم بزاری . :6qwup3: ... قربونه دستت . به خدا بعد از یه سال قهرمانی رو دوباره دیدیم شادمون کن . >:D< :13:

Fabio13
30-05-2009, 22:30
فابیو جون بعد از اهدای جوایز و جام بازیکنا می رن توی زمین و اونجا هم مراسم دارن ( شامپاین خوری و اینجور چیزا میشه اونم بزاری . :6qwup3: ... قربونه دستت . به خدا بعد از یه سال قهرمانی رو دوباره دیدیم شادمون کن . >:D< :13:
همش تو همون فایل 7 دقیقه ای اهدای جوایز هست (از بالا اومدن بازیکنای چلسی از پله های ویمبلی تا خداحافظی گزارشگر و قطع تصاویر) :6qwup3:

Fabio13
30-05-2009, 23:04
گل مردود مالودا، صحنه های ورود بازیکنان و مراسم اهدای جام به بازیکنان چلسی به پست اول اضافه شد.

پ.ن : هیدینک تو این فصل به چلسی شخصیت خاصی بخشید، واقعا مربی بزرگی هست، تحسین بر انگیز بود.

پ.ن 2: حضور دن فابیو هم بسیار جالب بود در اهدای جوایز :D

Ali Chelsea
31-05-2009, 05:20
لطفا کل بازی رو هم برای دانلود بزارید:2:

Michael Ballack 13
31-05-2009, 06:35
دست همتون درد نکنه!
دیروز کلی حال کردم به همه طرفدارهای عزیز چلسی تبریک میگم.ما به اونچه یعنی Champions League استحقاق داشتیم نرسیدیم.که با خفت و ناداوری و از عمد حذفمون کردن اما دیروز ثابت کردیم قهرمان واقعی اروپا ماییم نه بارسلونا
:چلسی::چلسی::چلسی::چلسی::چلسی: :چلسی::چلسی::چلسی:

به نظر شما کارلو آنجلوتی که قراره بیاد می تونه خوب با این چلسی نتیجه بگیره؟

SiAVASH1
31-05-2009, 08:35
2 تا لینک آخری خرابه

Michael Ballack 13
31-05-2009, 08:43
یه خواهش داشتم اگه میشه از اونجایی که بالاک آماده تعویض میشه و صحنه تعویض شدنش رو بذارید
و شادی بازیکنان از لحظه سوت پایان بازی + خلاصه بازی

بازم دستتون درد نکنه
خیلی ممنون

pandora tomorrow
31-05-2009, 08:49
CHELSEA 2 - 1 EVERTON

Full Match Video : FA Cup CHELSEA 2 - 1 EVERTON
Download Rapidshare : Part1 ([Only registered and activated users can see links]) | Part2 ([Only registered and activated users can see links]) | Part3 ([Only registered and activated users can see links]) | Part4 ([Only registered and activated users can see links])
Download Torrent : Minonova ([Only registered and activated users can see links])

Fabio13
31-05-2009, 09:18
2 تا لینک آخری خرابه

منظورتون لینک 2 گل آخر هست یا لینک مراسم بعد بازی ؟!

یه خواهش داشتم اگه میشه از اونجایی که بالاک آماده تعویض میشه و صحنه تعویض شدنش رو بذارید
و شادی بازیکنان از لحظه سوت پایان بازی + خلاصه بازی

بازم دستتون درد نکنه
خیلی ممنون

قابل رو چک میکنم، رکورد کرده بودم براتون میزارم حتما.

شادی بعد از سوت هم اضافه خواهد شد.

خلاصه رو هم لینک پیدا کنم غیر اختصاصی میزارم.

موفق باشید

SiAVASH1
31-05-2009, 09:21
منظورتون لینک 2 گل آخر هست یا لینک مراسم بعد بازی ؟!

منظورم همون 2 تا لینک مراسم قبل و بعد بازیه
مال من که دانلود نمیکنه حالا شاید مشکل از سیستم منه

FrankinG
31-05-2009, 09:24

من از رپيدش كه دانلود كردم درست بود .

Ali Chelsea
31-05-2009, 11:01
من هردو رو دانلود کردم مشکلی نداشت:wavesmile:

Sir.Armando
31-05-2009, 11:22
جااااااااااا داره از آقای فابیو یه تشکر جانانه بکنم . دستتون درد نکنه خیلی زحمت کشیدید ... ایشالله قهرمانی تیمتون .. بازم ممنونم . پیر شی جوون :301:

lionsblue
31-05-2009, 11:38
تنها هديه اي بود كه با اون تونستيم قسمتي از زحمات هيدينك رو جبران كنيم:13:اين قهرماني رو به تمامي هواداران چلسي تبريك مي گم:72:و در پايان هم اين رو بايد بگم كه گاس هيدينك كبير تحت هيچ شرايطي از ياد ما نخواهد رفت:d0s69thbefhifftitrz:heartsmile:

HoseinBallack13
31-05-2009, 11:38
اینم گل مردود شده مالودا امیدوارم اینکی دیگه پاک نکنند

[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

Fabio13
31-05-2009, 13:17
شادی بازیکنان چلسی بعد از سوت پایان بازی و تعویض بالاک به پست اول اضافه شد.

Cactus
03-06-2009, 14:22
بابا گل مالودا رو چرا مردود گرفت بیچاره هیدینگ تو یورو هم به داوری اعتراض داشت گل 3 تیمش رو قبول نکردن

Ali Chelsea
03-06-2009, 14:52
گل مردود مالودا، صحنه های ورود بازیکنان و مراسم اهدای جام به بازیکنان چلسی به پست اول اضافه شد.

پ.ن : هیدینک تو این فصل به چلسی شخصیت خاصی بخشید، واقعا مربی بزرگی هست، تحسین بر انگیز بود.

پ.ن 2: حضور دن فابیو هم بسیار جالب بود در اهدای جوایز :D
باید تو پست اول می نوشتی
هم فابیو کاپلو بود هم کوفی عنان!:5:

Mahmata
09-06-2009, 10:07
من مثل داش فضلی کارم درست نیست. ولی مراسم اهدای جام به بازیکنان چلسی رو کامل میزارم براتون :D
تو هم که خیلی کارت درسته.>:D<
دمت گرم خیلی حال دادی. خیلی خیلی حال دادی. یعنی خیلی.:دی

پ.ن: اون صحنه تعارف زدن ویلکینز و هیدینک آخرش بود.127fs3556139

نگین بالاک
26-08-2011, 13:11
کسی هست که این ویدئوها را به روز کنه من خیلی احتیاج دارم