توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : +-+ ایران - اندونزی | بازی دوستانه ملی +-+
ITALIANO
26-05-2009, 18:06
بسم الله الرحمن الرحیم
Friendly Match | Iran - Indonesia
[Only registered and activated users can see links]
[Only registered and activated users can see links] ایـــران 5 - 0 اندونزی [Only registered and activated users can see links]
[Only registered and activated users can see links] کیلوبایت | شبکه سوم سیما | فرمت AVI - X.264[Only registered and activated users can see links]
گل به خودی به نفع ایران
Download ([Only registered and activated users can see links])l Rapidshare ([Only registered and activated users can see links])
فریدون زندی
Download ([Only registered and activated users can see links])l Rapidshare ([Only registered and activated users can see links])
آرش برهانی
محمدرضا خلعتبری
فریدون زندی
Amir Argentina
26-05-2009, 19:09
تبریک میگم برد شیرینی بود
امیدوارم تو بازیهای رسمی هم همینطور باشیم
و بتونیم بریم جام جهانی
فقط امیدوارم تو این روزها حاشیه واسه تیم نسازن :41:
megraban
26-05-2009, 19:15
تیم خوب بازی میکرد؟
خلاصه بازی نمیزارین؟
یکی منصفانه بازی تیم رو ارزیابی میکنیه؟؟ :7:
Loverboy
26-05-2009, 19:21
تیم خوب بازی میکرد؟
خلاصه بازی نمیزارین؟
یکی منصفانه بازی تیم رو ارزیابی میکنیه؟؟ :7:
به نسبت بازیهای قبلی که با گینه و تیم دوم سنگال داشتیم خیلی بهتر بودیم .
saeed.ss
26-05-2009, 19:30
اقا لطفا اسم تیم حریف رو بزنید جوانان اندونزی.تو سایتی که نتجه میزاره نوشته بود
بچه ها خیلی با روحیه بازی کردن میدونستم قطبی میتونه اون نشاط و شادابی رو به تیم برگردونه خوشحالم که قطبی سر مربی شد
فقط ای کاش علی دایی رو زودتر اخراج میکردن
مطمئنم قطبی با این تیم موفق میشه
(فقط امیدوارم کسی این برد رو لوث نکنه چون خیلی از مربیها همین تیمهای ضعیف رو هم نتونستن خوب ببرن)
ARG MUTD
26-05-2009, 19:30
سلام
برد تيم ملي رو به همه ي شما تبريك ميگم:72:
با اينكه حريفمون خيلي قوي نبود ولي بچه ها هماهنگ نشون دادن .
اگه تيم علي دايي بود فوقش با اختلاف 1 گل پيروز ميشديم .
به اميد صعود به جام جهاني :d0s69thbefhifftitrz
ILARY BLASI
26-05-2009, 19:32
بازیکنان اندونزی ایا واقعا فوتبالیست بودند؟؟؟
بازی بازی خوبی بود! همین که روحیه گرفتن بد نبود نکته جالب ، خوب بازی کرد زندی بود که انگار انگیز زیادی داشت چقدر خوب میشد کره ای هم اینطوری بازی کنه :6:
Liverpudlian
26-05-2009, 19:35
برد مقتدرانه تيم ملی رو تبريک ميگم بازيکنا خيلی با انگيزه بودن [ زندی. تيموريان. ] و خيلی خوب بازی کردن اميدوارم با اومدن جادوگر و شجاعی تيم از هميشه قويتر بشه و بتونه کره رو ببره . من آينده خوبی برای تيم ميبينيم و شک ندارم که کره رو ميبريم
Loverboy
26-05-2009, 19:49
بازیکنان اندونزی ایا واقعا فوتبالیست بودند؟؟؟
نه مترسک بودند و برای اینکه شما نظرات کارشناسانتون رو براشون درس بدی اومده بودند !
ادامه ی پستت رو نگفتی ! امیر هو هو . امیر بهترین مربیه دنیا ! تو پسر خداوندی ! کلاً برات متاسفم که برد تیم ملیت هم چشم نداری ببینی . هر چقدر هم که تیم حریف ضعیف باشه
خداکنه برای بازی های رسمی این طور بازی کنیم
.:AoShiMa SaN:.
26-05-2009, 20:21
تبریک میگم ، واقعا عالی بود همین تیم زیر دست دایی با تایلند صفر صفر تموم کرد ، ایشالا با سه برد می ریم جام جهانی
SiLeNt.DeAtH
26-05-2009, 20:23
برد رو تبریک میگم:13:تیم خیلی خوب شده بود:5:ایشالا کره ها رو بپوکونیم(با اینکه خیلی دوسشون دارم:27:)بعدشم بریم جام جهانی و بیوفتیم گروه مرگ و با 0 امتیاز برگردیم:دیشوخی کردم.امیدوارم بریم جام جهانی و حداقل از سال 2006 بهتر باشیم127fs3556139ایول به افشین امپراتور:iran::قلیون:
ILARY BLASI
26-05-2009, 20:27
نه مترسک بودند و برای اینکه شما نظرات کارشناسانتون رو براشون درس بدی اومده بودند !
ادامه ی پستت رو نگفتی ! امیر هو هو . امیر بهترین مربیه دنیا ! تو پسر خداوندی ! کلاً برات متاسفم که برد تیم ملیت هم چشم نداری ببینی . هر چقدر هم که تیم حریف ضعیف باشه
...به نظر تو برای برد مقابل بازیکنان اندونزی که یه مشت مار گیر بودند باید خوشحالی کرد؟ تیمی که حتی 1 حمله هم نتوانست انجام بده..در مورد قرارداد 900 میلیون تومانی ژنرال هم میدونم چه حسی داری
Loverboy
26-05-2009, 21:03
...به نظر تو برای برد مقابل بازیکنان اندونزی که یه مشت مار گیر بودند باید خوشحالی کرد؟ تیمی که حتی 1 حمله هم نتوانست انجام بده..در مورد قرارداد 900 میلیون تومانی ژنرال هم میدونم چه حسی داری
واسه من فرقی نداره که تیم مقابل کی هست ! همین که تیمم برنده میشه خوشحال میشم . در مورد قلعه نوعی هم باید عرض کنم پولشو من نمیدم که بخوام از پولی که گرفته ناراحت باشم . ایشون مربی قابل احترامیه و حیف این مربی که طرفداری مثل تو داره . در مورد قیمتش هم بهتره اطلاعاتت رو ببری بالا چون 600 میلیونش تکذیب شد حالا شما میگی 900 میلیون ؟
اصلاً 2 میلیارد نوش جونش ! زحمت میکشه حقشو میگیره و باز هم میگم حیف این مربی که هواداری مثل تو داره که با رفتارش قلعه نوعی رو از چشم خود استقلالی ها هم میندازه .
King_Of_BOYS
26-05-2009, 21:07
اگه اینها مارگیر بودن بازیکنهای مالزی تو اسیا که چین بهشون 5 تا زد چی بودن؟ اونها که مارمولک هم نمیتونستن بگیرن چطور شد اون ..... تون فقط دوتا بهش زد؟ میدونم باید هم بسوزی . از بردن امپراطور . از بردن ایران. چون تو و دو سه نفر دیگه ای که نمیخوام اسم ببرم حتی ایرانی هم نیستید. ببخشید کسی که از برد تیم ملی کشورش و نماینده کشورش ناراحت میشه باید بره بمیره.
امیدوارم هیچ کس جواب تو رو نده. تا بسوزی. بسوز :
ایـــــــــــــــــــــــ ران 5 - 0 اندونزی
بسوز
ILARY BLASI
26-05-2009, 21:47
اگه اینها مارگیر بودن بازیکنهای مالزی تو اسیا که چین بهشون 5 تا زد چی بودن؟ اونها که مارمولک هم نمیتونستن بگیرن چطور شد اون ..... تون فقط دوتا بهش زد؟ میدونم باید هم بسوزی . از بردن امپراطور . از بردن ایران. چون تو و دو سه نفر دیگه ای که نمیخوام اسم ببرم حتی ایرانی هم نیستید. ببخشید کسی که از برد تیم ملی کشورش و نماینده کشورش ناراحت میشه باید بره بمیره.
امیدوارم هیچ کس جواب تو رو نده. تا بسوزی. بسوز :
ایـــــــــــــــــــــــ ران 5 - 0 اندونزی
بسوز
تو جوزان مشهد مگه اینترنت هست؟؟
من از بازی ایران خوشم نیومد نمیدونم چرا(مخصوصا نیمه اول):-??
.:AoShiMa SaN:.
26-05-2009, 22:00
شما ظاهرا این حس تنگ نظریت به تیم ملی محدود نمیشه و اساسا چشم نداری هیچکدوم از پیشرفتا و پیروزیای ایرانو ببینی ، نمی دونم ایرانی هستی یا از یه قومیت دیگه ی پارس زبان فقط اینو بت گوشرد می کنم که تک تک نظراتت یا باعث ناراحتی بقیه کاربرا شده یا باعث خندشون+:42:+
80% هم تخلف داره بیخیال نمیشه :33:
جناب ILARY BLASI. تورو خدا کوتاه بیا رفیق من. این حرفهای عجیب و غریب و این کل کلهای بیخود چیه راه انداختی تو این سایت همه رو به جون هم انداختی!!!:117::-? به عنوان یه برادر بزرگتر و البته یه استقلالی متعصب ازت خواهش می کنم که دیگه به بحثهات ادامه ندی!:301: آخه چه فایده ای داره جز اینکه باعث میشی اس اس و امیر خان به تمسخر گرفته بشن و البته اعصاب همه بهم بریزه!!!:-w در مورد تیم ملی هم باید بگم قطبی چه از نظر شخصیتی چه از نظر فنی کاملا برام قابل احترامه و تیم ملی هم باید در هر صورتی حمایت بشه. پس تورو خدا بیخیالللللللللللللللل... :smoke:
ITALIANO
26-05-2009, 22:22
تمامی لینک های + لینک های مستقیم اضافه شدند .
Loverboy
26-05-2009, 22:50
دفعه ی آخرت باشه اینجوری دوستان ما که تو شهرستان هستند رو خطاب میکنیا ! امیدوارم شعورت برسه که چی گفتم چون دفعه ی دیگه هر جا ببینم حالتو بد جور میگیرم !
بازي رو كامل نديدم پس بهتره ارزيابي فني نكنم :D بازي رو كامل مي بينم خيلي هم ارزيابي هام باحال نيست چه برسه به اين كه نديده باشم
اما نتيجه كلآ مناسب بود و تونست ته قلب بچه هاي تيم ملي شجاعت رو تزريق كنه
هر چند منم از اون دسته از كساني هستم كه اعتقاد دارم يك بازي تداركاتي مي تونه از يك هفته تمرين هم بهتر باشه
اما خب سطح بازي هم مهمه و اي كاش مسئولين ما توي بازي هاي دوستانه كمي بيشتر وسواس به خرج بدن
اين كه ما با يك تيم شرق آسيايي بازي داريم ( يعني كره شمالي ) بعدش به اين بهانه با هر تيم شرق آسيا مثل اندونزي يا گوآم و مالت و اين گونه تيم ها قصد داشته باشيم تيممون رو محك بزنيم خيلي جالب نيست
ايشالا كه اين شروع بازيهاي دوستانه تيم ملي با افشين خان قطبي همراه باشه با پايان بازيهاي تداركاتي كه در اين سطح باشند
بهانه هايي مثل بحث سياسي و .. هم خيلي نمي تونه منصفانه باشه
فكر نكنم اگه پول بديم به تيم هاي قوي اونها از بازي كردن با ما امتناع كنند !!
يكي از دوستان هم توي تاپيك گفت كه اين بازي رو توي يكي از سايت ها نوشته بوده تيم ملي ايران با جوانان اندونزي :-?? اگه اينجوري بوده باشه كه نور علي نوره :-o خداييش تيم ملي بايد ارزش خودش رو حفظ كنه و بازيهاي بهتري رو برگزار كنه
به اميد موفقيت تيم ملي ايران
ايشالا يه بازي بگذاريم با برزيل توي آزادي :30upn9j:
:flowerysmile:
Liverpudlian
26-05-2009, 23:35
واقعا برات متاسفم که با توجه به کل کل کردنت کاربر های عزيز سايت رو هم مسخره ميکونی از آين کار به تو چی ميرسه آخه آين درسته که تو از چيزی بدت مياد انو مسخره ميکونی آخه اين ادبه .من از استقلال زياد خوشم نمياد بايد بيام هر چی از دهنم در اومد بهش بگم و هر هر بخندم آخه آين ادبه . در مورد مشهد هم بايد بگم شهر مقدسيه درست نيست در موردش اين جوری حرف بزنی آينارو من نبايد به شما بگم شما خودت عقل و شعور داری اينارو ميفهمی نبايد دونه دونه به شما گفت . خواهشا آقای انريکه ديگه از آين حرف ها نزنين و احترام خودتونو نگه دارين و نزارين بهتون بی اهانتی بشه شما تا الان شيش تا يوز باز کردی و همشون هم واسه همين کارها محروم کردی اين يکی هم در حال محروميت هست ديگه تموم کنيد
ali.messi10
26-05-2009, 23:46
سلام دوستان
من بازی رو ندیدم! اگه میشه ترکیب تیم ملی رو بذارین!!!
در ضمن واسه اولین بازی قطبی با تیم ملی یه بازی آسون خوب بود چون اگه با یه تیم بازی میکردیم که ممکن بود نتیجه بد بگیریم اون وقت این رسانه های نسبتا بی طرف یه جوری افشین رو میکوبیدن که دوباره فرار میکرد!!
راستی به امید پیروزی پرسپولیس تو بازی فردا و هم چنین صعود به جام جهانی!
ILARY BLASI
26-05-2009, 23:55
واقعا برات متاسفم که با توجه به کل کل کردنت کاربر های عزيز سايت رو هم مسخره ميکونی از آين کار به تو چی ميرسه آخه آين درسته که تو از چيزی بدت مياد انو مسخره ميکونی آخه اين ادبه .من از استقلال زياد خوشم نمياد بايد بيام هر چی از دهنم در اومد بهش بگم و هر هر بخندم آخه آين ادبه . در مورد مشهد هم بايد بگم شهر مقدسيه درست نيست در موردش اين جوری حرف بزنی آينارو من نبايد به شما بگم شما خودت عقل و شعور داری اينارو ميفهمی نبايد دونه دونه به شما گفت . خواهشا آقای انريکه ديگه از آين حرف ها نزنين و احترام خودتونو نگه دارين و نزارين بهتون بی اهانتی بشه شما تا الان شيش تا يوز باز کردی و همشون هم واسه همين کارها محروم کردی اين يکی هم در حال محروميت هست ديگه تموم کنيد
شما پستی که 4 خط به من بی احترامی کرد رو نخوندی اونوقت به من حرف میزنی؟؟ اصلا من به اون پستی ندادم ..اون خودشو انداخت وسط...سرپرستتونم که عین خیالش نیست
saeed.ss
27-05-2009, 00:02
ببینید راستی فکر نکنید من گفتم با تیم جوانان اندوزی قصد مسخره کردن تیم ملی رو داشته باشم.من هم مثل شما دلم میخواد تیم ملیم نتیجه بگیره.من خودم از قطبی خوشم میاد به خاطر طرز برخورد و رفتارش و اون روحیه ای که داره و به تیم هم منتقل میکنه.
اون اقا هم که خودشو استقلالی میدونه ولی به همه توهین میکنه اصلا ما جزو استقلالی ها نمیدونیم.پس خواهشا دوستان جواب ایشون رو ندن.مرسی.
من خودم بازی رو ندیدم بازی تو کدوم ورزشگاه برگزار شده بود؟تختی؟
Liverpudlian
27-05-2009, 00:06
شما پستی که 4 خط به من بی احترامی کرد رو نخوندی اونوقت به من حرف میزنی؟؟ اصلا من به اون پستی ندادم ..اون خودشو انداخت وسط...سرپرستتونم که عین خیالش نیست
خب شما اول جنگ رو شروع کردی ديگه [ واقعا اندونزيها فوتباليست بودند ] چون افشين سرمربی تيم ملی هست شما آين رو گفتی اگه قعله نوعی سرمربی تيم ملی بود اندونزی ميشد بهترين تيم اسيا و از اقتدار امير حرف ميزدين که افرين چه برد مقتدرانه ای بود شما خودتون ميخواين که اين حرفها رو بشما بزنن
توجه توجه
آم صلال قطر الهلال عربستان رو توی شهرخودش ریاض حذف کرد!!!!:2: به نظرم قدرت تیم ششم جدول قطر مشخص شد!!!:13:
saeed.ss
27-05-2009, 00:34
توجه توجه
آم صلال قطر الهلال عربستان رو توی شهرخودش ریاض حذف کرد!!!!:2: به نظرم قدرت تیم ششم جدول قطر مشخص شد!!!:13:
البته تو ضربات پنالتی 4-3 برده.
ولی کلا از 3یا4 بازیکن خارجی جدید تو اسیا استفاده کرد که تو لیگ نبودن.
:3ztzsjm::fkr:تیم ما تیم خوبی بود ولی واقع بین باشید کره شمالی هم از این تیم اندونزی بهتره و هم اینکه پیشرفت خیلی خوبی داشته. البته این عادت فدراسیونه که همیشه قبل از هر بازی مهمی یه تیمی میاره که کتک خورش خوب باشه تا به عنوان تزریق روحیه برای بجه های تیم باشه.
بچه ها خواهشا تصمیم بگیریم کسی دیگه جواب ایشون رو نده به قول شاعر :
جواب ... خاموشی است
saeed.ss
27-05-2009, 14:26
کاشکی هیکل بازیکن اندونزی رو من داشتم.خیلی لاغر هستند.خدایی هرجا ببینیشون اینقدر لاغر هستند که دلت به حالشون میسوزه.
البته من امیدوارم به جام جهانی صعود کنیم ولی بهتر از 2006 باشیم.
میگم بازیها بعدی ایران دقیقا کی و چه ساعتی هست؟
King_Of_BOYS
27-05-2009, 14:42
اول از همه دوستانم که در دفاع از من جواب این اقا رو دادن تشکر میکنم. خودم میتونستم جوابش رو بدم ولی دیدم این ادم حتی ارزش جواب دادن رو هم نداره.
با دیدن این پستش هم فهمیدم ایشون نه مشکلی با پرسپولیس داره و نه مشکلی با قطبی و تیم ملی ایران. من مطمئنم ایشون به قلعه نوئی هم زیاد علاقه نداره. ایشون چشم دیدن پرسپولیسیهای سایت رو نداره و از ما به شدت متنفره و اینطور حرفها رو میزنه تا اعصاب ما و مخصوصا Loverboy سرپرستمون رو به هم بریزه.
من هیچ بی احترامی به تو نکردم. گفتم کسی که از بردن تیم ملیش ناراحت میشه واون برد رو لوث میکنه باید بره بمیره. تیم ملی اگر جلوی یک تیم محلی تو از لیختن اشتاین و توی ازادی جلوی 100000 نفر هم ببره تو که ایرانی هستی ( اگه باشی ) باید خوشحال بشی نه اینکه برد رو لوث کنی.
به هر حال من یکی که نمیتونم بفهمم چرا اینقدر از ماها متنفری .
ILARY BLASI
27-05-2009, 15:04
اول از همه دوستانم که در دفاع از من جواب این اقا رو دادن تشکر میکنم. خودم میتونستم جوابش رو بدم ولی دیدم این ادم حتی ارزش جواب دادن رو هم نداره.
با دیدن این پستش هم فهمیدم ایشون نه مشکلی با پرسپولیس داره و نه مشکلی با قطبی و تیم ملی ایران. من مطمئنم ایشون به قلعه نوئی هم زیاد علاقه نداره. ایشون چشم دیدن پرسپولیسیهای سایت رو نداره و از ما به شدت متنفره و اینطور حرفها رو میزنه تا اعصاب ما و مخصوصا Loverboy سرپرستمون رو به هم بریزه.
من هیچ بی احترامی به تو نکردم. گفتم کسی که از بردن تیم ملیش ناراحت میشه واون برد رو لوث میکنه باید بره بمیره. تیم ملی اگر جلوی یک تیم محلی تو از لیختن اشتاین و توی ازادی جلوی 100000 نفر هم ببره تو که ایرانی هستی ( اگه باشی ) باید خوشحال بشی نه اینکه برد رو لوث کنی.
به هر حال من یکی که نمیتونم بفهمم چرا اینقدر از ماها متنفری .
معذرت میخوام
Michael Ballack 13
28-05-2009, 10:04
تبریک به تیم ملی،خیلی هماهنگ بازی کرد
روحیه خوبی هم گرفتن و امیدواریم به همراه قطبی به جام جهانی بریم
تيم ملي عملكردش نسبت به بازي هاي دوستانه قبلي بهتر بود
زندي ستاره تيم بود
آرش هم يه مقدار بدشانسي آورد
ArtesheSorkh
01-06-2009, 17:50
[بسم الله الرحمن الرحیم
Friendly Match | Iran - Indonesia
[Only registered and activated users can see links] ایـــران 5 - 0 اندونزی [Only registered and activated users can see links]
[Only registered and activated users can see links] | شبکه سوم سیما | فرمت Wmv[Only registered and activated users can see links]
گل به خودی به نفع ایران
Download ([Only registered and activated users can see links])
فریدون زندی
آرش برهانی
محمدرضا خلعتبری
فریدون زندی
vBulletin v3.8.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Persian Language By
Persian Forum Ver 2.1