توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ..:: دانلود تمامی گلهای جام جهانی 1994 ::..
ITALIANO
25-05-2009, 14:29
به نام خدا
در این تاپیک می تونید تمامی گلهای یکی از بهترین تورنمنت های فوتبال رو دانلود کنید ، عاشق اون دوران هستم ، دیوانه اون بازیکنای سال 94 ایتالیا ! حیف که تو فینال مغلوب برزیل شدیم ولی کلا با دیدن ویدئو های سال 94 یه حس خوبی بهم دست میده !
ایتالیا با تیم های مکزیک ، نروژ و ایرلند هم گروه بود ، به ایرلند که 1-0 باخت ! نروژ رو با گل دینو باجیو بردیم:72: ! با مکزیک هم 1-1 کردیم ! تو گروه سوم شدیم ولی نمیدونم چه قانونی اون زمان حکم فرما بود که صعود کردیم به دور بعد ! تو دور بعد نیجریه رو در یک بازی نفس گیر و فوق العاده ایتالیایی 2-1 بردیم ، چه فــــــازی داد اون بازی...! بعد اسپانیا رو 2-1 بردیم ! بعدش دوباره بلغارستان رو در اون بازی معروف 2-1 زدیم و به فینال رسیدیم ! ولی فینال دیگه تعریفی نداره... :29:
Part 1
Mediafire ([Only registered and activated users can see links])
Part 2
Part 3
Part 4
Part 5
Part 6
Part 7
Part 8
دستت طلا مهدی جان خیلی دنبال گلهای این جام بودم
در ضمن اون سال تیمها 28 تا بودن که تو هفتا گروه چهار تیمی قرار گرفتند از هر گروه دوتا تیم به صورت مستقیم میومد بالا و دوتا تیم هم از بهترینهای سوم گروه که امتیاز بیشتری از تیمهای سوم گروه های دیگه داشتن میومدن بالا که جمعا بشن شانزده تیم
من وقتی مارکو بارزی اون پنالتی رو خراب کرد فهمیدم که دیگه امیدی به ایتالیا نیست .یادش بخیر شب تا ساعت 4.5 ، 5 بیدار موندیم . دست گذارند مطلب خیلی مرسی
mehrab20
10-09-2009, 13:53
salam ma daram golhaaye jame jahani 94 o dl mikonam ama part 5 va 8esh kharbe...mamnoon misha dorossesh konin...
ویرایش: لطفاً فارسی تایپ کنید. پست فینگلیش خلاف قوانین سایت می باشد.
mehrab20
10-09-2009, 17:40
باشه ببخشید. حالا می شه بگید قسمت 5 و 8 رو چطور می تونم دانلود کنم؟
massoud60
15-09-2009, 19:39
قسمتهاي 5 و 8 خراب است. لطفا دوباره آپلود كنيد:271:
[Only registered and activated users can see links]
اینم خاطراتو زنده میکنه:164:
behnamarab
16-09-2009, 19:01
با عرض سلام و خسته نباشید اگه لطف کنید قسمت های 5 و 8 رو مجدد آپلود کنید سپاس گذار می شیم با تشکر فراوان از زحمات بی دریغ شما
Clemenza
16-09-2009, 19:36
از این لینک ها استفاده کنید
natanael
02-10-2009, 20:56
سلام من تازگی دانلود اینا رو تموم کردم ولی قسمت 5 و8 اونا با لینک جدیدی که شما گذاشتین باز هم مشکل داره میتونم خواهش کنم دوباره آپلود کنید. لطفا
MAHDI_ITALIA
02-10-2009, 22:49
اگر میشه گل به خودی بازیکن کلمبیا را بصورت جداگانه بگذارید
ممنون
ali negahban
21-10-2009, 09:54
آقا قسمت 5و 8 خراب است به دادم برسد
01-12-2009, 16:36
این لینک های 5 و 8 جدید رو که گذاشتی با قبلیا نمیخونه. به دادمون برس موندیم تو کف.
||فیلم مستند جام جهانی 1994||
باسلام.بالاخره من بعد از 100 سال یه فیلم بسیار توپ از جام جهانی 1994 گیر اووردم:5:
فیلمش عالیه اسپشیال اسپشیال همه گلاشم داره گلاش تو سایت بود که خراب شده بود و همه میگفتن یه درستشو پیدا کنین اینم از این و خیلی عالیه از مهمتر از همه از سرور مولتی مدیا که بسیار عالی هست قرار داده شده.
The official film of the 1994 FIFA world cup
~ screen shoot ~
| ESPN classic | 512x384 | 1 Mbps | 1.46 Hour ||
دانلود
part1 ([Only registered and activated users can see links])
part2 ([Only registered and activated users can see links])
part3 ([Only registered and activated users can see links])
part4 ([Only registered and activated users can see links])
part5 ([Only registered and activated users can see links])
part6 ([Only registered and activated users can see links])
Stevie G
11-01-2010, 11:08
آقا دستتون درد نكنه اما اگه فايل ميخواين بذارين يه جور بذارين كه بشه ازش استفاده كرد . الان اون 8 قسمت رو دانلود كرديم دو تاش خرابه . يعني كلش رو الكي دانلود كرديم .
اين فيلم جام جهاني آمريكا هم خيلي خوبه منتها فقط قسمت اولش كار ميكنه .
يه نرم افزاري چيزي هم لطفأ معرفي كنيد كه بشه فيلم رو ديد .
ITALIANO
11-01-2010, 11:16
آقا دستتون درد نكنه اما اگه فايل ميخواين بذارين يه جور بذارين كه بشه ازش استفاده كرد . الان اون 8 قسمت رو دانلود كرديم دو تاش خرابه . يعني كلش رو الكي دانلود كرديم .
اين فيلم جام جهاني آمريكا هم خيلي خوبه منتها فقط قسمت اولش كار ميكنه .
يه نرم افزاري چيزي هم لطفأ معرفي كنيد كه بشه فيلم رو ديد .
دوست عزيز شما اين برنامه ([Only registered and activated users can see links])رو دانلود كن.
وقتي بازش كردي ، روي گزينه Join كليك كن...
سپس روي input file كليك كن و فايل اول رو open كن و بعد Start رو بزن!
اين برنامه ها بيشتر براي فشرده كردن فايل هاي حجيم بكار ميره و شما ميتونيد فايلتونو با اين برنامه Extract كنيد و فيلم رو كامل ببينيد...
سلام به همگی
کسی هست که گلهای روماریو تو جام جهانی 94 و بازبهای برزیل تو جام 94 رو داشته باشه
اقا! این لینکها که فیلتره............ ضمنا هنوز پارتهای 5 و 8 قبلی درست نشده
ali_gh_kntu
18-06-2010, 21:47
قسمت 5 خراب است. لطفا دوباره آپلود كنيد خیلی ممنون
Amin-TopGoal
21-06-2010, 21:57
اگر میشه گل به خودی بازیکن کلمبیا را بصورت جداگانه بگذارید
ممنون
اگه گل دیگه ای هم از این جام به صورت جداگونه خواستید بگید تا بزارم.
([Only registered and activated users can see links])
سلام ميشه قسمت 5 را درست كنيد
دستت طلا مهدی جان خیلی دنبال گلهای این جام بودم
در ضمن اون سال تیمها 28 تا بودن که تو هفتا گروه چهار تیمی قرار گرفتند از هر گروه دوتا تیم به صورت مستقیم میومد بالا و دوتا تیم هم از بهترینهای سوم گروه که امتیاز بیشتری از تیمهای سوم گروه های دیگه داشتن میومدن بالا که جمعا بشن شانزده تیم
جواد جون اون سال 24 تاتیم تو جام جهانی بود که تو 6 تا گروه 4 تایی تقسیم می شدند و 4 تا تیم سوم هم که امتیاز بیشتری داشتند به تیم های اول و دوم گروه ها اضافه می شدند
tigerman666
29-06-2010, 14:06
1-24 تیم تو 6گروه بودن،نه 28 تیم تو 7 گروه.
2-فرانکو بارسی،نه مارکو.
Capitan Vieira
30-06-2010, 14:50
آقا دستتون درد نكنه ، فقط اگر ممكنه فايلهاي 5 و 8 رو دوباره آپلود كنيد ، چون موقع Extract كردن Error ميده و از 4 به بعدشو Join نميكنه ( يعني تا سر 5 فايلها رو Join ميكنه )
05-07-2010, 11:56
سلام.
جون هر کی دوس دارین یه جوونمرد بیاد فایلهای 5 و 8 رو دوباره آپلود کنه.همه تو کفیم.
البته من با winmount تا یک هشتمش رو extract کردم.
ehsankhakbazan
05-07-2010, 23:16
سلام و با تشکر از لینک دانلود
پارت 5 و 8 قابل دانلود نیستند.لطفا آنها را تصحیح کنید چون بدون آنها کل فایل بی استفاده است
marco و Clemenza ([Only registered and activated users can see links]) عزیز همجنان منتظریم که پارت 5 و 8 رو بذارین. جند بار دانلود کردم ولی بیفایدس.
چرا به درخواستهامون جواب نميديد؟!چقدر التماستون كنيم.خب بگو خرابه و خيالمون رو راحت كنيد.البته دستت درد نكنه,ولي هميشه ميگن:كار ان كرد كه تمام كرد..........
Clemenza
19-07-2010, 20:40
آقا دستتون درد نكنه ، فقط اگر ممكنه فايلهاي 5 و 8 رو دوباره آپلود كنيد ، چون موقع Extract كردن Error ميده و از 4 به بعدشو Join نميكنه ( يعني تا سر 5 فايلها رو Join ميكنه )
البته من با winmount تا یک هشتمش رو extract کردم.
سلام و با تشکر از لینک دانلود
پارت 5 و 8 قابل دانلود نیستند.لطفا آنها را تصحیح کنید چون بدون آنها کل فایل بی استفاده است
marco و Clemenza ([Only registered and activated users can see links]) عزیز همجنان منتظریم که پارت 5 و 8 رو بذارین. جند بار دانلود کردم ولی بیفایدس.
چرا به درخواستهامون جواب نميديد؟!چقدر التماستون كنيم.خب بگو خرابه و خيالمون رو راحت كنيد.البته دستت درد نكنه,ولي هميشه ميگن:كار ان كرد كه تمام كرد..........
پارت 5 و 8 رو نداریم دوستان که بخوایم آپلود کنیم.
ROMARIODESOZA
21-07-2010, 22:42
سلام اقا من هرچی می خوام فیلم مستند جام 94 رو دانلود کنم فیلتر شده در ضمن اگر از فیلتر شکن هم استفاده کنم ناقص دانلود می کنه تو روخدا بگید من چی کار کنم
دوستان می تونند تمام پارتها رو از اینجا ([Only registered and activated users can see links] 04d91074)دانلود کنند پارت 5 و 8 هم هستش.
ITALIANO
21-07-2010, 22:55
دوستان یه سری لینک جدید از رپیدشر براتون پیدا کردم امیدوارم بدردتون بخوره...
Benjamin Aguero
21-07-2010, 23:50
امین خان میشه لطفا گل مارادونا به یونان رو برام بذاری؟ [Only registered and activated users can see links]
اگر هتریک باتیستوتا رو هم بذاری که دیگه محشره. [Only registered and activated users can see links] ولی اگر نشد، همون گل مارادونا کافیه [Only registered and activated users can see links]
پیشاپیش دستت درد نکنه [Only registered and activated users can see links]
Amin-TopGoal
21-07-2010, 23:57
امین خان میشه لطفا گل مارادونا به یونان رو برام بذاری؟ [Only registered and activated users can see links]
اگر هتریک باتیستوتا رو هم بذاری که دیگه محشره. [Only registered and activated users can see links] ولی اگر نشد، همون گل مارادونا کافیه [Only registered and activated users can see links]
پیشاپیش دستت درد نکنه [Only registered and activated users can see links]
آرژانتین 4-0 یونان
باتیستوتا ([Only registered and activated users can see links])
مارادونا ([Only registered and activated users can see links])
ROMARIODESOZA
23-07-2010, 14:56
:164:سلام اقا من هرچی می خوام فیلم مستند جام 94 رو دانلود کنم فیلتر شده در ضمن اگر از فیلتر شکن هم استفاده کنم ناقص دانلود می کنه تو روخدا بگید من چی کار کنم
ROMARIODESOZA
23-07-2010, 21:20
اقا خدایی دمت گرم گلهای 94 رو دانلود کردم عالی بود اما کماکان برای رفع مشکل دانلود فیلم مستند 94 مشکل دارم لطفا کمک کنید مرسی
malipour
19-07-2011, 10:40
سلام من پارت1 رو دانلود كردم اما فايل زيپي كه به من داده extract نميشه چه كاركنم ؟پيام زيرو ميده
you need to have the following volume to continue extraction
insert adisk with this volume and press ok
ممنون
mrzamiri
06-08-2011, 10:29
سلام فایل با لینک های جدید قسمت های 5 و 8 دانلود میشه اما موقع باز شدن ایراد می گیره، لینک سالمه، فایل اشکال داره.
سلام فایل با لینک های جدید قسمت های 5 و 8 دانلود میشه اما موقع باز شدن ایراد می گیره، لینک سالمه، فایل اشکال داره.
لینک قسمت 5 و 8
لینک 5 : [Only registered and activated users can see links]
لینک 8 : [Only registered and activated users can see links]
آقا دستت درست!خیلی ممنون همشو دانلود کردم!تشکر تشکر!
vBulletin v3.8.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Persian Language By
Persian Forum Ver 2.1