توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : امیر قلعهنويي سرمربي سپاهان شد
javadjtv
23-05-2009, 18:06
([Only registered and activated users can see links])
با عقد قراردادي يك ساله
قلعهنويي سرمربي سپاهان شد
خبرگزاري فارس: امير قلعهنويي سرمربي تيم فوتبال سپاهان شد.
[Only registered and activated users can see links]
به گزارش خبرگزاري فارس؛ قلعهنويي امروز با حضور در اصفهان مذاكرات نهايي را با مسئولان سپاهان انجام داد و براي عقد قراردادي يك ساله به توافق رسيد. به اين ترتيب سرمربي فصل گذشته استقلال در ليگ نهم هدايت سپاهان را برعهده خواهد داشت.
مرتضي رمضاني مسئول پايگاه اطلاع رساني سپاهان در گفت و گو با خبرنگار فارس اين خبر را تاييد كرد.
بالاخره قلعه نوعی مثل بختک افتاد روی سپاهان حالا حتما دو تا سانتر کننده میاره چی بزرگوار؟؟ تا سیستم سنتیشو توی سپاهان اجرا کنه:53:
میترسم فصل بعد با قطب نما دنبالمو بگردن تا توی جدول پیداون کنن127fs3556139
King_Of_BOYS
23-05-2009, 18:31
یه بار یه تیتر تو یه روزنامه خوندم که نوشته بود :
وای به حال تیمی که کاپیتانش شیث باشه. حالا:
وای به حال تیمی که سرمربیش قلعه نویی باشه. از همین حالا دارم میبینم سپاهان در جایگاه دهم جدول لیگ نهم برای بقا میجنگه .
یه بار یه تیتر تو یه روزنامه خوندم که نوشته بود :
وای به حال تیمی که کاپیتانش شیث باشه. حالا:
وای به حال تیمی که سرمربیش قلعه نویی باشه. از همین حالا دارم میبینم سپاهان در جایگاه دهم جدول لیگ نهم برای بقا میجنگه .
شما خواهشآ ديگه پيش بيني نكنيد !!
واسه قهرماني استقلال هم توي اون تاپيك نوشته بوديد كه پيام از استقلال مي بره و مي مونه توي ليگ !! به قول خودت هم به 18000 فوتيراني قول داده بودي اگه اينجور نشد ديگه نياي توي سايت
هي سكوت مي كنيم ظاهرآ نميشه
توي اين چند سال كه قلعه نويي كار كرده كدوم تيم رو دهم كرده كه سپاهان دوميش باشه؟:-?
مس رو آخر جدول گرفت اواسط جدول تحويل داد
استقلال هم كه پانزدهم بود قهرمان تحويل داد
توي حضور اولش هم طي برنامه 3 ساله استقلال رو قهرمان كرده بود
شما نظراتت رو نگه دار واسه خودت
من از پرسپوليسي ها هم عذرخواهي مي كنم و همچنين از استقلالي ها 127fs3556139
دوستان عزیز پرسپولیسی و استقلالی.
عاجزانه ازتون میخوام کل کل نکنید.بحث بیهوده و جدل و ... عاقبت نداره.
پست های کل کل قبل و بعد این پست حذف خواهند شد. و با کاربرانی که ادامه بدن برخورد خواهد شد.
با تشکر از دوستانی که مراعات میکنن.
.:AoShiMa SaN:.
23-05-2009, 19:02
واسه قهرماني استقلال هم توي اون تاپيك نوشته بوديد كه پيام از استقلال مي بره و مي مونه توي ليگ !! به قول خودت هم به 18000 فوتيراني قول داده بودي اگه اينجور نشد ديگه نياي توي سايت
توي اين چند سال كه قلعه نويي كار كرده كدوم تيم رو دهم كرده كه سپاهان دوميش باشه؟:-?
فکر نمی کنی این که کدوم کاربر چی پیش بینی می کنه و چی کار می کنه به خودش مربوطه؟؟
قلعه نویی البته نتایجش تو لیگ رویاییه ولی نمی دونم چرا تو عرصه ی ملی و آسیا در حد بنگلادشم نیست ، اساسا سیستمش به بارسلونا تزریق شه جلو شموشک هم می بازه
ایشالا مبارک سپاهانیای عزیز باشه:D
بابا قلعه نویی خیلی هم خوبه:^o چشه بیچاره:D
من که به شخصه هر موقع اسمشو میشنوم لرزه بر اندامم میفته!!:D
ولی فکر کنم بتونه توی سپاهان موفق باشه.
Atomic Ant
23-05-2009, 19:11
دوستان عزیز پرسپولیسی و استقلالی.
عاجزانه ازتون میخوام کل کل نکنید.بحث بیهوده و جدل و ... عاقبت نداره.
پست های کل کل قبل و بعد این پست حذف خواهند شد. و با کاربرانی که ادامه بدن برخورد خواهد شد.
با تشکر از دوستانی که مراعات میکنن.
راست میگه:-t
اینجا تاپیکه سپاهانه+:42:+
برید تو تاپیک خودتون اینقدر دعوا کنید تا خسته شید:34:
خب دیگه انتخاب کردن
در هر صورت امیدوارم موفق بشه:smil4337dd8b9eb25:
قهرمانی سپاهان در سال اینده را پیشاپیش به هواداران این تیم تبریک می گویم
حالا قهرمانی تو لیگ بماند ما موفقیت توی آسیا رو میخوایم که اینهم دیگه دست نیافتنی شد127fs3556139
قلعه نویی البته نتایجش تو لیگ رویاییه ولی نمی دونم چرا تو عرصه ی ملی و آسیا در حد بنگلادشم نیست ، اساسا سیستمش به بارسلونا تزریق شه جلو شموشک هم می بازه
آره پيش بيني كردن به خود آدم مربوطه اما بي احترامي به يك مربي بزرگ نه !!
زير سئوال بردن (بدون دليل و از روي تعصب ) و مت الك انداختن خودش بي احترامي محسوب ميشه و از اين بابت حرفي زدم
به علت اينكه سرپرست انجمن هم تذكر دادند كه كل كل بوجود نياد به احترام ايشون كش نديم بهتره همه كارنامه آقاي قلعه نويي رو مي دونند
امثال قلعه نويي , پروين , مظلومي , و از اين دست مربي ها كه كارنامه پرافتخاري در دوران بازيكني و مربي گري دارند بايد هميشه احترامشون حفظ شه و با حرفهاي بر اومده از تعصب هاي بي مورد چيزي از افتخاراتشون كم نميشه اما بايد جلوگيري هم كرد .
اون قسمتي هم كه گفتيد توي آسيا آقاي قلعه نويي خوب نتيجه نگرفته تا حدودي موافقم :-?
و شايد بايد خودش رو از اين لحاظ تقويت كنه
هر چند كدوم مربي ما توي سطح بين المللي خيلي خوب كار كرده؟ !! 127fs3556139 شايد بشه نتيجه گرفت فقط مربي مقصر نيست عوامل ديگه اي هم هست كه اين تاپيك ربطي نداره :labkhand:
اين انتخاب هم به باشگاه سپاهان و هواداران اين تيم تبريك مي گم و اميدوارم كه توي سال آينده بتونند نماينده خوبي واسه ايران توي جام باشگاههاي آسيا باشند
راستي اينم بگم كه سپاهاني هاي واقعي هم هميشه به آقاي فرهاد كاظمي احترام گذاشتند و خواهند گذاشت و يادشون نميره كه فرهاد كاظمي با چه اقتداري سپاهان رو قهرمان ليگ كرده بود .. حالا امسال نشد ديگه ... تيم هم خودش نبسته بود زياد نمي شد ايراد گرفت :-??
saeed_cris
23-05-2009, 20:30
ایول ........:flowerysmile:
به این میگن یه هوادار واقعی فوتبال..........>:D<
تبریک میگم به سپاهانی های عزیز به خاطر اینکه صاحب بهترین مربی تاریخ لیگ برتر شدند........:72:
امیر مربی بزرگ و با با شخصیتی و هر جا باشه موفق میشه و میتونه سپاهانی قوی در لیگ نهم و آسیا بسازه....
به عنوان یه استقلالی آرزوی موفقیت برای امیر قلعه نوعی (ژنرال) دارم......:smil4337dd8b9eb25:
labkhande_ejbari20
23-05-2009, 20:57
javadjtv
23-05-2009, 21:10
س از انتخاب شدن به عنوان سرمربي سپاهان قلعهنويي: به استقلاليهاي اصفهان سلام ميكنم
خبرگزاري فارس: سرمربي جديد سپاهان گفت: احترام خاصي براي هواداران استقلال قائلم و به هواداران استقلال در اصفهان سلام ويژهاي دارم.
به گزارش باشگاه خبري فارس «توانا»، امير قلعهنويي پس از انتخاب به عنوان سرمربي تيم فوتبال سپاهان اظهار داشت: سپاهان تيمي است با پتانسيل بالا كه هر سال شخصيت قهرماني خودش را حفظ كرده و اجازه نداده است مشكلات بر اين تيم غلبه كند. به هر حال همه جوانب باعث شد به پيشنهاد اين تيم جواب مثبت بدهم.
وي ادامه داد: مديريت خوب ساكت، هيأت مديره با كيفيت و هواداران پر شور و اين مورد كه سپاهان هر ساله شخصيت قهرماني خود را حفظ كرده باعت انتخاب من شد.
قلعهنويي افزود: از اين به بعد يك سپاهاني هستم و آمدهام تا با پتانسيلي كه سپاهان دارد با اين تيم به موفقيت دست پيدا كنم. ضمن اين كه احترام خاصي براي هواداران استقلال قائلم و به هواداران استقلال در اصفهان سلام ويژهاي دارم.
وي خاطر نشان كرد: امسال ميخواهيم همراه با سپاهان در آسيا و ليگ برتر و مسابقاتي كه در پيش داريم موفق عمل كرده و يك مقام درخور شخصيت اين باشگاه به دست بياوريم.
قلعهنويي با اشاره به اين كه در مورد دستيارانم در چند روز آينده تصميمگيري ميكنم؛ اظهار داشت: يك تركيب بومي من را در سپاهان همراهي ميكند.
وي افزود: بسيار خوشحالم كه امروز در جلسهاي كه با هيأت مديره سپاهان داشتيم به توافق رسيديم كه در نهايت منجر به عقد قرارداد با اين تيم شد.اميدوارم خدمتگزاري خوب براي مردم اصفهان باشم.
Loverboy
23-05-2009, 21:15
ماشالله یه جا نشد ما بریم کل کل نبینیم !
اول از همه از سپاهانیهای عزیز عذر میخوام که تو بخششون پست میدم .
دوم اینکه من عقیدم اینه که قلعه نوعی تو اصفهان راحت تر از تهران میتونه کار کنه که دلایل رو که کنار هم میذاریم 80 درصد به حاشیه بر میگرده و 20 درصد به تاکتیک .
فرقهای استقلال با سپاهان رو که کنار هم میذاریم به این نتیجه میرسیم که :
1- مدیریت باشگاه ! به لحاظ مدیریتی این دو تیم قابل مقایسه نیستند و سپاهان به خاطر ثبات مدیریتیش که چندین ساله همین مدیریت رو داره به مراتب مشکل خیلی کمتری داره .
2- مسائل مالی باشگاه ! استقلال ( پرسپولیس هم همین شرایط رو داره ) حامی مالی درست حسابی نداره و همیشه باید مثل گداها بیفتند دنبال تربیت بدنی که اون هم جزئی از ضعف مدیریت اقتصادی محسوب میشه ولی سپاهان حامی گردن کلفتی مثل شرکت فولاد مبارکه رو داره و از لحاظ مالی قابل قیاس نیست با استقلال .
3- فشار هواداران ! درسته سپاهان هوادار تو اصفهان داره ولی استقلال میشه گفت در تمام ایران هوادار داره و فشار هوادار تو هر بازی برای بردن استقلال بیش از سپاهان هست و از همه مهمتر این که در تیمهای پرطرفداری مثل استقلال و پرسپولیس گاهاً دیده شده که 2 دستگی و سه دستگی و ... بین هواداران بوجود اومده که موجب تخریب روحی شدید شده . در عین حال سپاهان میشه گفت این مشکل رو نداره چون هوادارانش به مراتب کمترند و همون تعداد در اصفهان فوق العاده متحد هستند . ( منظور از کمتر بودن هوادار ، نسبت به استقلال مقایسه شد )
4- تیکه پرونی و میشه گفت حسودی پیشکسوتهای دو تیم ! در استقلال تا تیم 1 بازی نتیجه نمیگیره اکثرشون میان از رو حسادت یا هرچیزی یه بحثهای مسخره ای رو بیان میکنند که از لحاظ روحی هم بازیکن رو داغون میکنه و هم خود قلعه نوعی رو که گل سر سبدشون حجازی و در آخر هم که نوازی و زرینچه بودن ولی در سپاهان باز هم این مشکل وجود نداره !
5- بحث تاکتیکی که 20 درصد آخر رو تشکیل میده به خیلی مسائل برمیگرده . سپاهان تیم پرمهره ایه . باید دید که قلعه نوعی اون بازیهای روانی که تو استقلال انجام میداد رو تو سپاهان میتونه انجام بده یا نه که با پتانسیلی که سپاهان داره دور از دسترس نیست ولی بحث اصلی سر بازیهای برون مرزیه که باید دید سپاهان راه استقلال رو طی خواهد کرد یا قلعه نوعی فکری به حال تاکتیک تیمی خواهد کرد !؟ اگه راه استقلال رو بره در بازیهای برون مرزی شک ندارم سال بعد هم همین رتبه رو سپاهان در آسیا کسب خواهد کرد .
موارد رو که کنار هم میذاریم مشخص میشه که هم قلعه نوعی و هم سپاهان از این قرارداد ضرر نخواهند کرد
پ.ن : اینها نظرات شخصیه بنده بود و از برخی دوستان که برای تفریح و تخریب به اینجا میان تقاضا دارم اینجا رو هم مثل بخش خودشون بدونن و نظم رو رعایت کنند . امیدوارم باز هم علیه حرفهایی که زدم کسی نیاد موضع گیری کنه . دید فنیه بنده از این قضیه تا این سطح هست و حالا دیدگاه شما هر چی که باشه برای بنده قابل احترامه .
بازم معذرت به خاطر دخالت در این مسئله
عیار کار قلعه نویی تو سپاهان مشخص میشه
چون تماشاگر زیاد نداره وقلعه نویی هم دیگه نمیتونه علی رو تو کنفرانس هاش بفرسته
چون نهایتا 10000 طرفدار داره
در هر صورت امیدوارم سپاهان که تیم بدی نیست با قلعه نویی سقوط نکنه
خوشم میاد از کابوس امیرخان نمی تونین بیرون بیاین بنده خدا چیکار کرده با اینا که همه جا ازش صحبت می کنن
به جای تبریک به سپاهان این حرفا فکر نکنم شایسته باشه
به هر حال شاید خیلی ها با نظر من موافق اند که از 12 امتیاز ممکن بازی با دو تیم تهرانی
10 امتیاز رو میگیره قلعه نوعی و تو آسیا هم حتما بازیایی رو که انجام میده رو موفق میشه چون تو سپاهان خیلی از شرایط مهیاست
به هر حال من که الان میگم سپاهان حداقل یه جام رو سال دیگه کسب میکنه
عیار کار قلعه نویی تو سپاهان مشخص میشه
چون تماشاگر زیاد نداره وقلعه نویی هم دیگه نمیتونه علی رو تو کنفرانس هاش بفرسته
چون نهایتا 10000 طرفدار داره
در هر صورت امیدوارم سپاهان که تیم بدی نیست با قلعه نویی سقوط نکنه
آمار 10000 تا را از کجا پیدا کردی دوست عزیز؟ محض اطلاع عرض کنم که سپاهان بیش از سه میلیون (3000000) طرفدار داره که بعضی از اونها برای این تیم جونشون رو هم میدهند.
labkhande_ejbari20
23-05-2009, 21:40
آمار 10000 تا را از کجا پیدا کردی دوست عزیز؟ محض اطلاع عرض کنم که سپاهان بیش از سه میلیون (3000000) طرفدار داره که بعضی از اونها برای این تیم جونشون رو هم میدهند.
اره دیگه وقتی بازی با پرسپولیس و استقلال نصف جا را میدن به اونا باید هم اینا این حرف را بزنند دیگه
ورزشگاه نقش جهان را یادشون نیست
اتفاقا آمار من دقیق و بدون هیچ گونه غرضی هست
این آمار از بازی سپاهان که بادربی پرسپولیس واستقلال هم زمان شده بود مشخص شد
وقتی که فرهاد کاظمی تو کنفرانس مطبوعاتیش با خوشحالی تمام گفت افتخار من اینه تو تیمی مربیگری میکنم که تماشاگراش تیم شهرشونو دوست دارن و8000 به ورزشگاه اومده که این بهترین مزد برای بچه هاست
اون گفت 8000 من میگم 10000 با اغماض
ویرایش ماهماتا: خب که چی؟ این بحث رو شروع کردی که چی بگی؟ اصلاً طرفدارای سپاهان سه چهار نفره.
این چه ربطی داره به اومدن قلعه نوعی به سپاهان؟
دیگه ادامه نده این بحث رو خواهشاً.
از بقیه کاربران هم میخوام که جواب ایشون رو ندن.
دوست عزیز من نه توهینی کردم نه چیزی اماهمه نوشته های منو پاک کردی
چون همه درست واز روی آمار بود
عیب نداره پاکش کن ولی خوب شد خودت هم گفتی که ....
البته من همین نوشته ها رو تو تایپیک خودمون میزنم تا همه روشن بشن
King_Of_BOYS
23-05-2009, 22:37
اولا پیام با بدشانسی محض توی لیگ نموند. این که تو فوتیران بمونم یا نمونم هم به خودم مربوطه. شما برو توی همون سایت دربی که به دو پول هم نمی ارزه و حتی ارزش عضو شدن توش هم نداره بحث فنی کن. نمیدونم شما که انجمن داری و خودتو رقیب سایتهای ورزشی میدونی و تیتر زدی بزرگترین انجمن ورزشی چی میخوای اینجا؟
در ضمن من توی این چند مدت از بعضی از دوستان فوتیرانی خیلی ناراحت شدم و کم لطفی زیادی بهم شد و تا الان هم که اینجا موندم فقط به خاطر بعضی از دوستهامه. اونی هم که گفتم اظهار نظر شخصی خودم بود و به قلعه نوئی هیچ توهینی نکردم. اگر هم کردم از همه سپاهانی ها و استقلالیهای اصیل سایت معذرت میخوام.
پ ن : اینها رو گفتم فقط واسه شفاف سازی. از ماهماتای عزیز هم به خاطر این نوشته معذرت میخوام.
Masoud Golden
23-05-2009, 23:03
قلعه نوعی مربی خوبیه اگه قهرمانی میخواهید حمایت کنید
.::BIANCONERI::.
23-05-2009, 23:30
اولا پیام با بدشانسی محض توی لیگ نموند. این که تو فوتیران بمونم یا نمونم هم به خودم مربوطه. شما برو توی همون سایت دربی که به دو پول هم نمی ارزه و حتی ارزش عضو شدن توش هم نداره بحث فنی کن. نمیدونم شما که انجمن داری و خودتو رقیب سایتهای ورزشی میدونی و تیتر زدی بزرگترین انجمن ورزشی چی میخوای اینجا؟
در ضمن من توی این چند مدت از بعضی از دوستان فوتیرانی خیلی ناراحت شدم و کم لطفی زیادی بهم شد و تا الان هم که اینجا موندم فقط به خاطر بعضی از دوستهامه. اونی هم که گفتم اظهار نظر شخصی خودم بود و به قلعه نوئی هیچ توهینی نکردم. اگر هم کردم از همه سپاهانی ها و استقلالیهای اصیل سایت معذرت میخوام.
پ ن : اینها رو گفتم فقط واسه شفاف سازی. از ماهماتای عزیز هم به خاطر این نوشته معذرت میخوام.
هيچ مشكلي نيست
به قلعه نوعي توهين كني شايد به استقلال توهين كردي ولي به سپاهان توهين نكردي
من نميدونم اين ساكت حالش خوبه اين مرتيكه را آورده تو سپاهان كه تيم را نابود كنه نميدونم چه جوري يه فصل اين بشر را تحمل كنم
راستی من موندم چرا قلعه نویی این همه بازار گرمی کرد
از اون ور میگه پیشنهاد 5/1ملیاردی دارم که فقط خودش از ش باخبره وحتی اون باشگاه از پیشنهاد خودش بیخبره
از این طرف اون پیشنهاد کی برای دلخوش کردن خودش بود رو به همین راحتی ول کرده
اومده سپاهان
در هر صورت امیدوارم تیم خوب سپاهان تو لیگ با این مربی بمونه وسقوط نکنه
.:AoShiMa SaN:.
23-05-2009, 23:54
حالا یه چیز جالب دیگه ، قلعه نویی که قرار بود بره بازل سوییس و پاختاکور ازبکستان و ... پریروز مصاحبه کرد اگه استقلالیا بخوان حاضرم برگردم که واعظم نخواست ، اونوقت امروز اومده با سپاهان قرارداد بسته ، واقعا ساکت ظلم بزرگی کرد به ایران حالا یه سهمیه ی ایران تو آسیا دوباره افتاد دست این آقا
24-05-2009, 00:37
راستی من موندم چرا قلعه نویی این همه بازار گرمی کرد
از اون ور میگه پیشنهاد 5/1ملیاردی دارم که فقط خودش از ش باخبره وحتی اون باشگاه از پیشنهاد خودش بیخبره
از این طرف اون پیشنهاد کی برای دلخوش کردن خودش بود رو به همین راحتی ول کرده
اومده سپاهان
در هر صورت امیدوارم تیم خوب سپاهان تو لیگ با این مربی بمونه وسقوط نکنه
راست ميگي خدا به دادمون برسه اين قلعه نوعي تيمو نفرسته دسته يك:smil4337dd8b9eb25:
كلي تو اسيا آبرو داريم تو عرض يه سال نياد گند بزنه به هرچي آبرو داشتيم
مربي به اون خوبي فرهاد خان را از دست داديم برداشتيم اينو آورديم :53::53:
niloofar_yellow girl
24-05-2009, 01:04
هيچ مشكلي نيست
به قلعه نوعي توهين كني شايد به استقلال توهين كردي ولي به سپاهان توهين نكردي
من نميدونم اين ساكت حالش خوبه اين مرتيكه را آورده تو سپاهان كه تيم را نابود كنه نميدونم چه جوري يه فصل اين بشر را تحمل كنم
تحمل کردنش بماند فکر کرده سیزده بدره می خواد برو بچه ها و فک وفامیلشم بیاره:-w
ساکت که اصلا نمی خواستش اون پورسینا وتابش... مجبورش کردن
خدا خودش بهمون رحم کنه :smil4337dd8b9eb25::smil4337dd8b9eb25::smil4337dd8 b9eb25:
ماهماتا خودم ویرایش کردم زحمت نکشی
Sepahan 4 Ever
24-05-2009, 01:14
اتفاقا آمار من دقیق و بدون هیچ گونه غرضی هست
این آمار از بازی سپاهان که بادربی پرسپولیس واستقلال هم زمان شده بود مشخص شد
وقتی که فرهاد کاظمی تو کنفرانس مطبوعاتیش با خوشحالی تمام گفت افتخار من اینه تو تیمی مربیگری میکنم که تماشاگراش تیم شهرشونو دوست دارن و8000 به ورزشگاه اومده که این بهترین مزد برای بچه هاست
اون گفت 8000 من میگم 10000 با اغماض
ویرایش ماهماتا: خب که چی؟ این بحث رو شروع کردی که چی بگی؟ اصلاً طرفدارای سپاهان سه چهار نفره.
این چه ربطی داره به اومدن قلعه نوعی به سپاهان؟
دیگه ادامه نده این بحث رو خواهشاً.
البته من همین نوشته ها رو تو تایپیک خودمون میزنم تا همه روشن بشن
دیگه معلومه که وقتی تمام رسانه ها سرخابی باشن طرفداراها فوتبال هم سرخابی میشن
وقتی این همه به شما پرداخته میشه انتظار داشته باش تا شایسته ترین تیم ایران هم 8 هزار طرفدار براش بیاد استادیوم در اتوبان فولاد شهر:27:
من نمیدونم این پرسپولیسیا چرا این چند روزه اینطوری شدند
شاید دهنشون(!) از آسیایی شدن سپاهان و قهرمانی ذوب و تحقیر تهران سوخته:117:
یک استان باقدمت 2500 ساله حامی سپاهان بزرگه>:D<
از سرپست هم عذر خواهی میکنم چون باید جوابشو میدادم:winksmiley02:
راست ميگي خدا به دادمون برسه اين قلعه نوعي تيمو نفرسته دسته يك:smil4337dd8b9eb25:
كلي تو اسيا آبرو داريم تو عرض يه سال نياد گند بزنه به هرچي آبرو داشتيم
مربي به اون خوبي فرهاد خان را از دست داديم برداشتيم اينو آورديم :53::53:
نکته نکنه خوبی بود بزرگوار(به قول بعضیها) حداقل حسن این آقا اینه که رو به روی پرسپولیس دیگه باخت نمیاره ولی سیستمش که رگهایی از سیستم علی اصغری داره رو چه کنیم 127fs3556139
Sepahan 4 Ever
24-05-2009, 01:26
اما قلعه نویی
در اصفهان هیچکس از امیر خوشش نمیاد مگر لیدرهای پول دوست
مردم تو اصفهان ازش نفرت دارن ، خود من از بدخواهان درجه یک امیر هستم متاسفانه سرنوشت سپاهان و امیر بهم گره خورده که من امیدوارم در نهایت نام مقدس سپاهان سرفراز بمونه
طبق نظراتی که از طرفداران سپاهان در سایت های مختلف خوندم هیچکس از این یارو خوشش نمیاد و قهرمانی با این یارورو اصلا به رسمیت نمیشناسه و به دلش نمیچسبه
منتظر افزایش چشمگیر طرفدارن ذوب در اصفهان باشید(اونا افتخار امسال اصفهانند.)
وهمچنین کاهش طرفداران سپاهان:heartsmile:
به قول یکی از دوستان به مربی که جامو با جریان سازی و تبانی از اصفهان دزدید 600 میلیون دادیم و سرمربی تیم اول اصفهانش کردیم:-o
چه قدر از این انتصاب نارحتیم:-??
به قول یکی از دوستان به مربی که جامو با جریان سازی و تبانی از اصفهان دزدید 600 میلیون دادیم و سرمربی تیم اول اصفهانش کردیم:-o
چه قدر از این انتصاب نارحتیم:-??
همه اینو میگن اما فوتبال ایران خیلی کثیف هست که افرادی مثل این بابا یا دایی یا تاج یا کفاشیان یا انصاریفرد.. هر کاری دلشون خواست میکنند
وکسانی مثل حاج حبیب کاشانی ، امیر عابدینی ، خداد عزیزی ، عابدزاده، کریمی و... رو میخوان حذف کنند تا به اهداف شوم خودشون برسن
اما مردم همه چیزو میفهمند وهیچ وقت نمیتونن واقعیت رو در ذهن مردم عوض کنند
لعنت خدا به همشون
niloofar_yellow girl
24-05-2009, 01:41
خیلی مسخرست
انقدر برای اوردن لوکا معطل کردن که قلعه نوعی رو بیارن؟:53:
خدایا این چه بلایی بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:29:
Only Gerrard 8
24-05-2009, 02:07
اگر لوکا ميومد از آين امير خيلی بهتر بود حالا بايد بشنين تا اسيا شروع شه نگا چه ابروريزی راه بندازه امير اون يه مقدار ابرويی هم که سپاهان تو اسيا داره ميره يهو 4 تا بازی ميکنه سپاهان 2 امتياز ميگيره خب آين افت داره واسه تيم بينلملّلی عين سپاهان لوکا خيلی بهتراز اميره
نمیدونم شما که انجمن داری و خودتو رقیب سایتهای ورزشی میدونی و تیتر زدی بزرگترین انجمن ورزشی چی میخوای اینجا؟
دوست عزيز ما هيچ ادعايي نداريم
هيچ جا هم جمله بزرگترين انجمن رو ننوشتيم !!!! و نخواهيم نوشت :33:رقابتي هم نداريم با كسي :-??شما هم فرافكني نكن !!
لطفآ اين حرفهاي بي ربط رو هم توي اين تاپيك نزن و بحث رو شخصي نكن
من گفتم همين جوري الكي مربي ها رو زير سئوال نبر واسه خودت و احترام داشته باش تا احترامت رو هم داشته باشند
اونی هم که گفتم اظهار نظر شخصی خودم بود و به قلعه نوئی هیچ توهینی نکردم. اگر هم کردم از همه سپاهانی ها و استقلالیهای اصیل سایت معذرت میخوام.
آها... با اين جمله ات نشون دادي يك كم معرفت داري اگه اشتباهي كردي معذرت خواهي مي كني ... شما هم سعي كن زود از كوره در نري
نمي دونم چرا ما اينجا هر صحبتي مي كنيم سريع بحث رو شخصي مي كنيد !!!
اينجا يك سايت فوتباليه و نقد كردن ترور شخصيتي نيست كه سريع به آواتار شخص نگاه مي كنيد و جواب مي ديد !!
منم اگه جمله ي ناراحت كننده اي نوشتم عذرخواهي مي كنم :-??
اما خداييش وقتي مي خواهيد يك پست بديد يك كم انصاف داشته باشيد
بعد از رفتن پروين هم از پرسپوليس اين حرفها پشت سرش گفته مي شد الان هم پشت قلعه نويي زده مي شه.
اين كه تا وقتي يك مربي يا بازيكن از يك تيمي بره بشينيم براحتي كارنامه اون رو ببريم زير سئوال خيلي جالب نيست.
فوتبال حرفه اي هوادار حرفه اي هم مي خواد و هوادار حرفه اي هم مي دونه كه
هاشمي نسب ها از پرسپوليس مي رن استقلال
نيكبخت ها از استقلال مي رن پرسپوليس
قلعه نويي ها هم از استقلال مي ره سپاهان
و .....
بازي آرسنال ويارئال رو ديدين كه آرسنالي ها با چه شور و حالي رابرت پيرس رو تشويق كردند
تازه اين اتفاق از هواداران انگليسي كه همه جاي دنيا به خشونت معروف هستند سر زده و ما فقط ادعاي مرام و معرفت رو داريم !
بگذريم
واسه سپاهاني ها هم كه ديگه ميشه از اونها يك قطب فوتبال ايران نام برد آرزوي موفقيت مي كنم ( چندين سال نماينده ايران بودن توي آسيا دليل روشنيه بر قطب بودن )
اسقلال 70 گلی که تو لیگ زدو با کثیف گاری و باند بازی زد
استقلال آقای گلی با 21 داشت اینم با باند بازی و کثیف کاری
استقلال بالای 5 تا بازی رو با 4 گل ا برد از جمله استقلال اهواز + پاس همدان توی همدان + فجر تو تهران +داماش تو تهران + راه آهن
حالا جالبه کل تیم های لیگ از جمله ذوب آهن و پرسپولیس هم با اینا بازی داشتن در شرایطی که پرسپولیس فقط 2 برد با اختلاف بیشتر از یک گل داشت اونم با پاس و راه آهن توی هفته آخر
حالا اگه اون حواشی بعد از دربی و البته بعد بازی الاتحاد واسه استقلال درست نمیشد که 2 3 هفته مونده به پایان لیگ قهرمان بود
استقلال افت شدید کرد و ذوب آهنم با شایستگی اومد و جاشو گرفت ولی وقتی خود ذوب آهن تمرکز لازم برای بازی با فولاد رو نداشت مقصر ماییم و یا ما رفتیم ذوب آهن و فولاد + پیام رو خریدیم که به نفع ما بازی کنن خیلی پس استقلال پولداره و میشه گفت از کل تیمهای عربی حوزه خلیج فارس متمول تره
خدایی چطوری میگین با 600 میلیون قهرمانی رو از اصفهان برداشتن بردن تو تهران یه ذره تامل و درنگ کنید
همه اینو میگن اما فوتبال ایران خیلی کثیف هست که افرادی مثل این بابا یا دایی یا تاج یا کفاشیان یا انصاریفرد.. هر کاری دلشون خواست میکنند
وکسانی مثل حاج حبیب کاشانی ، امیر عابدینی ، خداد عزیزی ، عابدزاده، کریمی و... رو میخوان حذف کنند تا به اهداف شوم خودشون برسن
لعنت خدا به همشون
و اما در مورد این صحبت ها خواهشا قلعه نوعی رو از جرگه اینا بکش بیرون نه قلعه نوعی به دایی می خوره از هر لحاظ چه باند بازیش و چه فوتبال و سطحی که اون بازی می کرده و چه توی زمینه مربی گری خیلی باهم فرق دارن تاج و کفاشیان هم که وضعیتش معلومه
میمونه انصاریفرد که یه بار تیمو برده فینال جام در جام آسیا به قول خیابانی المحترق بحرین رو برده هر بار میاد تو TV میگه ما خودمون سابقه قهرمانی تو آسیا رو داریم و یا اون قضیه 90 که رفته بود و با دسته چک باشگاه و به اسم پرسپولیس واسه خودش چک کشیده بود و سوء استفاده کرده بود پس اصلا اینا ربطی به قلعه نوعی پیدا نمی کنه چون اصولا اون به هر موفقیتی برسه یه سری نمی تونن بیننش
مس رو آورد بهش شخصیت داد تا امسال از خیلی تیم ها بالاتر باشه و به جام اسیا بره
تو استقلال هم که دیگه تو لیگ بیشترین افتخارات رو با توجه به سن کمش بین مربیان کسب کرد و اگه یکم با تجربه بود استقلال و یا ان شوت دقیقه 93 الاتحاد به تیر می خورد مثل همین تیرهایی که توی آخرین بازی توی ورزشگاه آزادی رخ داد الان این قدر آتو ازش واسه اسیا نداشتین
با سپاهانم صدرصد تو آسیا شایستگیهاشو به اثبات میرسونه و می خوام اون موقع ببینم که چه تهمتها و حرفهایی دارین که بهش بزنین
ساکت و پورسینا و تابش و این گونه مسئولین تقاضای قرداد بستن با امیرخان رو داشتن و اون بین این 4 5 تا پیشنهاد سپاهان انتخاب کرد چون واسش مهم اثبات خودش توی ایران بود تا سال دیگه به خیلی از این حرفها پاسخ بده
الانم دیگه این صحبتها رو تموم کنید چون سرمربی سپاهان معلوم شده و دیگه هرچی تبریک و تسلیت می خواستین بدین رو تا الان دادین و دیگه بهتره به فکر روز 4 شنبه و بازی با بنیاد باشین که ایشاالله با موفقیت همراه بشه
niloofar_yellow girl
24-05-2009, 10:14
لطفا بحثو شخصی نکنین.
افتخارات قلعه نوعی رو هم نشمارین ما خودمون اطلاع داریم
دوستان دیگه بی خیال شین موضوع تمام شده رفت پی کارش مهم اینکه که سپاهان نتیجه بگیره حالا اگه نشد هم وسط فصل این بزرگوار رو میندازنش بیرون:evilgrin:. الان دیگه فکرتون رو بزارید برای تیم ملی که رفتن به جام جهانی واجبتره
اینهمه ضد هم بیانیه صادر نکنید .حرمت مهمانها رو هم نگه دارین:301:
پس از انتخاب سرمربي جديد سپاهان
ساكت: با قلعهنويي هر 3 جام را ميخواهيم
مديرعامل سپاهان گفت: امير قلعهنويي يك مربي شناخته شده و محبوب است و مطمئن باشيد براي فصل آينده هر 3 جام را نشانه خواهيم گرفت.محمدرضا ساكت پس از انتخاب قلعهنويي به عنوان سرمربي سپاهان اظهار داشت: خيلي خوشحاليم كه دیروز يك مربي با كارنامه روشن و پر افتخار را به سپاهان آورديم تا بتوانيم دل هوادارانمان را شاد كنيم.
وي ادامه داد: سپاهان هميشه شايستگي قهرماني را داشته است و مطمئن هستيم كه با مجموعه پر تواني كه داريم به علاوه تدبير و درايت امير قلعهنويي كه يك مربي شناخته شده و محبوب است، مطمئن باشيد هر 3 جام فصل آينده را نشانه ميرويم و مثل امسال اجازه نميدهيم مشكلات بر ما غلبه كند.
TheSpecialOne
24-05-2009, 11:08
يعني به نظر شما خداداد عزيزي واقعاً آدم پاكيه ؟؟ اين ليستي كه تو از آدماي پاك نوشتي فقط "محمد مايلي كهن" رو كم داشت !!!
در مورد انتخاب قلعه نويي هم به نظرم طرفداراي سپاهان هيچ رقمه نميتونن باهاش كنار بيان، اگه اشتباه نكنم همين پارسال بود كه اسم حميد استيلي واسه سرمربي گري سپاهان مطرح شد كه با واكنش شديد هواداراي سپاهان روبرو شد. بازي جام حذفي پرسپوليس و سپاهان رو كه ورزشگاه بودم واقعاً تماشاگراي پرسپوليس اصلاً از هواداراي سپاهان خوششون نميومد و با هر حركت اونا تحريك ميشدن !!! البته مطمئنم همچين حسي رو هم تماشاگراي سپاهان نسبت به پرسپوليس و استقلال دارن. به هر حال روابط بين باشگاههاي پايتخت و تيمهاي اصفهاني اصلاً روابط خوبي نيست و به نظر من نه ساكت بايد دنبال قلعه نويي ميرفت و نه قلعه نويي بايد اين پيشنهاد رو قبول ميكرد.
سپاهان از زمان قهرماني تو ليگ برتر تا به امروز يه فوتبال خوب و روي زميني رو بازي ميكرد كه من خودم سيستمشو خيلي دوست داشتم. واقعاً مربيهايي مثل كاظمي و بوناچيچ به اين تيم شخصيت تاكتيكي داده بودن. ولي خوب با اومدن قلعه نويي ديگه بايد سيستمي كه چند ساله دارن بازي ميكنن رو تغيير بدن و روي به بازي هوايي بيارن !!! چيزي كه به نظرم به لحاظ فوتبالي پيشرفت خاصي توش نيست ، هرچند كه به نظر من قلعه نويي از نظر نتيجه گرفتن بهترين مربي ايرانه.
اميدوارم سپاهان تو جام باشگاهاي آسيا موفق باشه :72::72:
24-05-2009, 16:10
اسقلال 70 گلی که تو لیگ زدو با کثیف گاری و باند بازی زد
استقلال آقای گلی با 21 داشت اینم با باند بازی و کثیف کاری
استقلال بالای 5 تا بازی رو با 4 گل ا برد از جمله استقلال اهواز + پاس همدان توی همدان + فجر تو تهران +داماش تو تهران + راه آهن
حالا جالبه کل تیم های لیگ از جمله ذوب آهن و پرسپولیس هم با اینا بازی داشتن در شرایطی که پرسپولیس فقط 2 برد با اختلاف بیشتر از یک گل داشت اونم با پاس و راه آهن توی هفته آخر
حالا اگه اون حواشی بعد از دربی و البته بعد بازی الاتحاد واسه استقلال درست نمیشد که 2 3 هفته مونده به پایان لیگ قهرمان بود
استقلال افت شدید کرد و ذوب آهنم با شایستگی اومد و جاشو گرفت ولی وقتی خود ذوب آهن تمرکز لازم برای بازی با فولاد رو نداشت مقصر ماییم و یا ما رفتیم ذوب آهن و فولاد + پیام رو خریدیم که به نفع ما بازی کنن خیلی پس استقلال پولداره و میشه گفت از کل تیمهای عربی حوزه خلیج فارس متمول تره
خدایی چطوری میگین با 600 میلیون قهرمانی رو از اصفهان برداشتن بردن تو تهران یه ذره تامل و درنگ کنید
و اما در مورد این صحبت ها خواهشا قلعه نوعی رو از جرگه اینا بکش بیرون نه قلعه نوعی به دایی می خوره از هر لحاظ چه باند بازیش و چه فوتبال و سطحی که اون بازی می کرده و چه توی زمینه مربی گری خیلی باهم فرق دارن تاج و کفاشیان هم که وضعیتش معلومه
میمونه انصاریفرد که یه بار تیمو برده فینال جام در جام آسیا به قول خیابانی المحترق بحرین رو برده هر بار میاد تو TV میگه ما خودمون سابقه قهرمانی تو آسیا رو داریم و یا اون قضیه 90 که رفته بود و با دسته چک باشگاه و به اسم پرسپولیس واسه خودش چک کشیده بود و سوء استفاده کرده بود پس اصلا اینا ربطی به قلعه نوعی پیدا نمی کنه چون اصولا اون به هر موفقیتی برسه یه سری نمی تونن بیننش
مس رو آورد بهش شخصیت داد تا امسال از خیلی تیم ها بالاتر باشه و به جام اسیا بره
تو استقلال هم که دیگه تو لیگ بیشترین افتخارات رو با توجه به سن کمش بین مربیان کسب کرد و اگه یکم با تجربه بود استقلال و یا ان شوت دقیقه 93 الاتحاد به تیر می خورد مثل همین تیرهایی که توی آخرین بازی توی ورزشگاه آزادی رخ داد الان این قدر آتو ازش واسه اسیا نداشتین
با سپاهانم صدرصد تو آسیا شایستگیهاشو به اثبات میرسونه و می خوام اون موقع ببینم که چه تهمتها و حرفهایی دارین که بهش بزنین
ساکت و پورسینا و تابش و این گونه مسئولین تقاضای قرداد بستن با امیرخان رو داشتن و اون بین این 4 5 تا پیشنهاد سپاهان انتخاب کرد چون واسش مهم اثبات خودش توی ایران بود تا سال دیگه به خیلی از این حرفها پاسخ بده
الانم دیگه این صحبتها رو تموم کنید چون سرمربی سپاهان معلوم شده و دیگه هرچی تبریک و تسلیت می خواستین بدین رو تا الان دادین و دیگه بهتره به فکر روز 4 شنبه و بازی با بنیاد باشین که ایشاالله با موفقیت همراه بشه
خوبه خودت داري اثبات ميكني كه استقلال چه جوري قهرمان شد با گل هايي كه به استقلال اهواز زديد كه قضيه اون را همه ميدونند
با گل هايي كه به پاس زديد و پور حيدري و...
من كاري به قهرماني استقلال ندارم ولي اين جور اثباتو ديگه نديده بودم
يعني تيمي كه آقاي گل مال اون تيمه تباني نكرده و دليل بر پاك بودنشه:-o
تيمي كه بازيهاش را پر گل برده تباني نكرده اين ديگه چه اثباتيه ميكني:-o:-o
من كلا هر سپاهاني را كه ديديم از اومدن اين بشر خوشش نمياد و اصلا دوست نداره با كارهاي غير فوتبالي اين آقا قهرمان بشه
niloofar_yellow girl
24-05-2009, 18:06
چاره ای نیست.500,600 میلیون براش پول دادیم
گناه داره بیچاره
راستی طبق تحقیقات این سیستم قلعه نوعی برمیگرده به دوران لویی شونزدهم!:6qwup3:شایدم هفدهم!
اصلا می تونیم بین لویی ها مخرج مشترک بگیریم دعوا نشه:30upn9j:
سرانجام قرارداد قلعهنويي با سپاهان رسمي شد
900 ميليون ناقابل براي يك فصل!
يكساله و به شرط تمديد!
سرانجام قلعهنويي با سپاهان قرارداد بست
امير قلعهنويي در حالي كه صبح ديروز به اصفهان رفته بود، با سپاهان اصفهان به توافق رسيد و با اين تيم قرارداد بست. قرارداد اميرقلعهنويي با سپاهان يكساله است و او ميتواند در صورت تمايل و البته كسب نتايج مطلوب قراردادش را يكسال ديگر تمديد كند. خبر قطعي سرمربيگري اميرقلعهنويي در سپاهان اصفهان عصر ديروز از طريق روابط عمومي اين باشگاه در اختيار رسانهها قرار گرفت كه مسوولان اين باشگاه هم قرارداد قلعهنويي را تاييد كردند.
ريخت و پاش سپاهان براي امير
900 ميليون ناقابل
ايران ورزشي - پيش از آنكه مذاكرات اميرقلعهنويي و مسوولان باشگاه سپاهان نهايي شود اخبار متفاوتي از نحوه قرارداد قلعهنويي با سپاهان از اصفهان به تهران مخابره شد. اميرقلعهنويي در صورت موفقيتهاي چشمگير همراه با سپاهان ميتواند بالاترين دستمزد تاريخ فوتبال ايران را از آن خود كند. اين خبري بود كه ظهر ديروز چشمها را به خود متوجه ميكرد! مسوولان باشگاه سپاهان به اميرقلعهنويي قول دادهاند در صورت قهرماني در ليگ و كسب موفقيتهاي چشمگير و شايد قهرماني در جام باشگاههاي آسيا مبلغي در حدود 900 ميليون تومان از باشگاه سپاهان دريافت خواهد كرد. البته خالص دريافتي قلعهنويي از سپاهان در حدود
600 ميليون تومان خواهد بود اما بندي در قرارداد قلعهنويي وجود دارد كه ميگويد اگر او بتواند در ليگ برتر سپاهان را قهرمان كند و از آن سو در جام باشگاههاي آسيا هم به قهرماني دست يابد 900 ميليون تومان خواهد گرفت.
منبع ([Only registered and activated users can see links])
javadjtv
25-05-2009, 00:20
چاره ای نیست.500,600 میلیون براش پول دادیم
گناه داره بیچاره
راستی طبق تحقیقات این سیستم قلعه نوعی برمیگرده به دوران لویی شونزدهم!:6qwup3:شایدم هفدهم!
اصلا می تونیم بین لویی ها مخرج مشترک بگیریم دعوا نشه:30upn9j:
زمان لویی شانزدهم که هیچ،زمان حضرت آدم هم باشه پرافتخارترین مربی لیگه
این یعنی مخالفان امیر خواهشا هیس!
من كلا هر سپاهاني را كه ديديم از اومدن اين بشر خوشش نمياد و اصلا دوست نداره با كارهاي غير فوتبالي اين آقا قهرمان بشه
1-قضیه استقلال اهواز رو با مدرک بگو ما هم روشن بشیم!
2-اره،تو راست میگی که پاس مال پورحیدری بود و 4تا خورد اما فجرسپاسی رو چرا نمیگی که مال غلامحسین پیروانیه و همه قبولش دارند و 5تا از استقلال خورد
3-ما نمی توانیم موفقیتهای یک نفر را ببینیم،وقتی کسی بالاتر از ما قرار دارد 2راه برای رسیدن به او وجود دارد یکی اینکه تلاش کنی تا به او برسی یا اینکه اونو بکشی پایین تا تو با او یکی بشی،ما همیشه گزینه دوم رو انتخاب می کنیم!
4-شما به همه تهمت زدید،اول به استقلال اهواز،دوم به منصورپورحیدری،سوم به امیر قلعه نوعی...من مانده ام تو به چه راحتی میتوانی تهمت بزنی؟؟؟
niloofar_yellow girl
25-05-2009, 00:31
زمان لویی شانزدهم که هیچ،زمان حضرت آدم هم باشه پرافتخارترین مربی لیگه
این یعنی مخالفان امیر خواهشا هیس!
شما نمی خواد خون خودتو کثیف کنی
چون ایشون متاسفانه سرمربی ماست نظر میدیم
شما اگه رگ غیرتت طناب میشه ونمیتونی خودتو کنترل کنی هیس!
... و امير كه سپاهانى شد
سرانجام تمام شد. امير قلعه نويى پايش را داخل هيأت فوتبال استان اصفهان گذاشت و قراردادش را با اين تيم ثبت كرد تا رسماً سپاهانى ها شود. موفق ترين مربى ۱۰ سال اخير فوتبال باشگاهى ايران به موفق ترين باشگاه ايران در عرصه هاى بين المللى پيوست تا سپاهان از هم اكنون خود را به عنوان مستعدترين تيم براى كسب مقام قهرمانى فصل بعد معرفى كند. حالا امير قلعه نويى در اصفهان، فصل بسيار سخت و دشوارى را پيش روى خود مى بيند. او بايد با تيمى كه تمام ابزار لازم قهرمانى را دارد بكوشد تا عنوانى را تكرار كند كه خود دوبار با استقلال تهران به دستش آورده.
•••
اولين نكته اى كه در مورد همكارى امير قلعه نويى با سپاهان به ذهن مى رسد، آزادى عمل امير براى انتقال اطرافيان خود به اصفهان است. قلعه نويى از كسانى است كه دور و برشان هميشه شلوغ است و اين شلوغى مى تواند در اصفهان به يك موضوع حاشيه دار تبديل شود. قلعه نويى وقتى به مس كرمان پيوست هم با خود نفرات پيرامونى زيادى را به اين تيم برد كه اتفاقاً با استقبال باشگاه هم مواجه شد چرا كه كمبود بعضى از اين نفرات باشگاه را با مشكل مواجه كرده بود اما در سپاهان اينگونه نيست. سپاهان از نظر نيرو و منابع انسانى بدون ترديد يكى از قويترين باشگاه هاى ايران است و بعيد است كه نيازمند جذب نفرات پيرامونى امير قلعه نويى باشد.
•••
دومين مسأله در راه همكارى ۲ تيم نحوه جذب بازيكنان استقلال است. قلعه نويى براى تعدادى از بازيكنان فصل قبل خود ارزش بسيارى قائل است و قصد انتقال اين نفرات به سپاهان را دارد. آيا سرمايه بالاى باشگاه سپاهان در راه خالى كردن استقلال از بازيكنان تأثيرگذار مورد استفاده قرار خواهد گرفت؟
•••
سومين قضيه در نحوه همكارى طرفين باز مى گردد به مسائل فنى. سپاهان سالهاست كه با دفاع خطى بازى مى كند و قلعه نويى هميشه و همه جا حتى در تيم ملى نيز از سيستم دفاع پوششى بهره گرفته.آيا امير در سپاهان هم به عادت قديمى خود باز مى گردد و يا اينكه به دليل بهره مند بودن سپاهان از مدافعان كنارى با قابليت بالا، تغيير سيستم خواهد داد؟
•••
چهارمين قضيه بين طرفين را بايد مربوط دانست به قضيه دستياران امير. در اصفهان تئوريسين امير قلعه نويى كيست؟ در مس كرمان و استقلال « اميد طيرى» اين وظيفه را برعهده داشت. در سپاهان چه اتفاقى خواهد افتاد و چه كسى به عنوان «تمرين دهنده» امير را همراهى خواهد كرد؟
•••
نكته بعدى كه در رابطه با اين همكارى مورد سؤال قرار مى گيرد، نتايج امير در سطح بين المللى است. سپاهان تيمى نيست كه قلعه نويى را براى كسب مقام قهرمانى يا نايب قهرمانى در ليگ به استخدام درآورده باشد. مسلماً اهداف محمدرضا ساكت از جذب امير قلعه نويى، موفقيت در ميدان ليگ قهرمانان آسياست جايى كه امير قلعه نويى هفته قبل بدون حتى يك پيروزى، تركش كرد. آيا امير قلعه نويى و باشگاه سپاهان مى توانند زوج مناسبى براى هم در آسيا باشند؟
منبع ([Only registered and activated users can see links])
labkhande_ejbari20
25-05-2009, 07:25
امیر قلعه نویی خوب یا بد باشه دیگه باید اونا یک سپاهانی بدونیم پس خواهشا این بحث بی فایده و بی نتیجه را تمام کنید
خوبه خودت داري اثبات ميكني كه استقلال چه جوري قهرمان شد با گل هايي كه به استقلال اهواز زديد كه قضيه اون را همه ميدونند
با گل هايي كه به پاس زديد و پور حيدري و...
من كاري به قهرماني استقلال ندارم ولي اين جور اثباتو ديگه نديده بودم
بسه دیگه تا کی می خواین خودتونو به اون راه بزنید
استقلال فجر و خرید استقلال اهواز رو خرید پاس رو خرید داماش رو خرید که همه اعضاش پرسپولیسین و خیلی تیمهای دیگه از جمله ذوب و فولاد
تا کی می خوای این طوری قهرمانی یه تیم رو لوس کنید تو رو خدا بسه دیگه تمومش کنید
باقی حرفامم میزارم اخر لیگ در پیش رو بعد می بینیم کی دنبال تمدید قرارداد با امیرخان میفته
هوادارا هم بعد 4 هفته که دیدن تیم چه وضعیتی داره نظرشون معلوم میشه
والا هوادارایی که میگی مربی که تیمشونو برای اولین بار قهرمان ایران کردو به بدترین حالتش شعار میدادن وای به حال قلعه نوعی که سپاهان رو تازه بدست گرفته نه اون کسایی که تو باهاشون حرف زدی هوادارای خیلی احساساتی بودن
ss_ss gahreman
25-05-2009, 16:55
ديگر درباره استقلال حرف نميزنم
خبرگزاري فارس: سرمربي جديد تيم فوتبال سپاهان اصفهان در بيانيه اي موضع خود را در قبال تيم سابقش اعلام كرد.
به گزارش خبرگزاري فارس، امير قلعه نويي امروز بيانيه اي صادر كرد.
متن بيانيه قلعه نويي به شرح زير است:
جدايي از يكديگر رسم هميشگي فوتبال است و اهالي فوتبال را گريزي از اين حقيقت نيست. شايد براي من كه اكنون در مواجهه با اين حقيقت انكار ناپذير قرار گرفته ام، نيازي به ذكر دلايل جدايي و توضيحي اضافي نباشد.
با اين حال، من هرگز رابطه اي صرفا حرفه اي با هواداران پرشور و باشگاه استقلال نداشته ام و اين تنها دليل بيان چند جمله به عنوان خداحافظي از تيم و هواداران است كه آنها را مانند خانه و خانواده خود مي دانم.
به عنوان يك مربي فوتبال، قواعد اين ورزش را مي شناسم و آنها را پذيرفته ام. در لحظه خداحافظي ام از استقلال و هوادارانش قصد تكرار ماجرايي كه گذشت و بيان دلايل جدايي ام را ندارم چرا كه پس از تجربه قهرماني در يك سال با استقلال در دو جام حذفي و ليگ برتر، از اين تيم و هوادارانش جدا مي شوم و اين خود گوياي همه چيز است.
اكنون تنها لازم مي دانم به چند نكته اشاره كنم. اول آنكه اعتراف مي كنم هر چه در اين فوتبال هستم و بدست مي آورم را از مردم دارم. بابت كارهاي كوچكي كه در استقلال كرده ام، منتي بر سر هيچ كس نيست كه خدمت به تيم مورد علاقه و هوادارانش را يك وظيفه مي دانم.
بار ديگر به اين نكته اشاره مي كنم كه قواعد فوتبال را به خوبي مي شناسم و اكنون كه پس از دو قهرماني در يك سال از استقلال جدا مي شوم، گلايه اي از هيچ كس ندارم و نخواهم داشت و تنها به واسطه مهيا نبودن شرايط مجبور به ترك تيم محبوبم شده ام.
نكته ديگري كه لازم مي دانم به آن اشاره كنم، موضع بنده به عنوان عضوي كوچك از خانواده بزرگ استقلال در قبال هواداران و تيم است. اينجانب امير قلعه نويي رسما اعلام مي كنم از اين پس هيچ اظهار نظري درباره باشگاه استقلال - چه مثبت و چه منفي- نخواهم كرد و از اين به بعد هر گفت و گويي از من درباره استقلال چاپ شود كذب محض است.
در تمام روزهايي كه سرمربي استقلال بودم، از پيشكسوتان و اطرافيان استقلال انتظار داشتم فضايي آرام را براي موفقيت تيم فراهم كنند. طبيعي است كه خود نيز بايد به اين مسئله اعتقاد داشته و فضايي را كه ما مي پسنديدم، براي باشگاه مردمي استقلال فراهم كنم.
در پايان ضمن خداحافظي از هواداران پرشور و باشگاه استقلال كه همواره پشتيبان بنده و تيم بوده اند، بار ديگر اعلام مي كنم آرزويي جز موفقيت براي مديران و كادر فني ندارم و همواره براي سربلندي اين تيم دعا مي كنم. بنده را حلال كنيد.
fafaro_inzagi
25-05-2009, 17:08
این اعتراض ها رو باید قبل از اومدن قلعه نوعی به سپاهان می کردیم:301:
همون طوری که هواداران سپاهان نذاشتن استیلی مربی سپاهان بشه ، باید برای این یکی همین کارو می کردن:3ztzsjm:
با این پول میتونستن کاپلو رو بیارن:6qwup3:
از الان بگم تا وقتی که یک عنصر سرخابی توی سپاهان باشه باید فاتحه تیمو خوند:29:
فعلا" تا یک فصل باید بچسبیم به ذوب که مربیش اصفهانیه تا ببینیم این آقا اخراج خواهد شد یا نه
ss_ss gahreman
25-05-2009, 17:23
همین که امیرو نگذاشتید بره خارج عالیه
اخه اگه بره خارج اتز کشور سرمربی گری کنه دیگه بر نمیگرده استقلال
فقط میتونم بگم
تسلیت
چون دست تبانی گری این آقا رو شده وکمیته انظباطی اونو از لیگ برتر محروم میکنه
وباید بره دسته 2
فقط میتونم بگم
تسلیت
چون دست تبانی گری این آقا رو شده وکمیته انظباطی اونو از لیگ برتر محروم میکنه
وباید بره دسته 2
آخ آخ با این حرفا خودتونو تسکین
بدین آدم بره تو گروهش از 4 تا تیم چهارم بشه ولی این طوری نیاد و واسه فرار از واقعیت و اینکه دیگه جلو سپاهان باید زانو بزنن به مردم تهمت نزنن و به ترور شخصیت افراد نپردازند قلعه نوعی گناه کرده که نمی تونین ببرینش عجب دنیایی شده ها
Ronaldinho80
25-05-2009, 22:25
فکر کنم اینجا بیشتر از اینکه محل تبادل نظر در مورد حضور امیر آبی در سپاهان باشه محل کل کل سرخابی شده !!!!!
ss_ss gahreman
25-05-2009, 23:14
شما ها امسال با وجود ژنرال قهرمانیت
Sepahan 4 Ever
25-05-2009, 23:26
با با این تاپیک شده تاپیک کلکل سرخابی که.......اه اه
بهتره تاپیک بسته بشه
یه چیز دیگه هم هست
امیر خان دیگه سپاهانی شده و هر توهینی به امیر، توهین به هواداران سپاهان، مردم اصفهان وسپاهان تلقی می شود و موجب سرویس شدن اون یارو میگردد.:D
سپاهانی ها واستقلالی ها حالا دیگه متحدند (حداقل در مورد امیر)(هرچند ازش خوشم نمیاد:D)
قلعهنويي با سپاهان ماند و شبانه قرارداد يكسالهاش را هم ثبت كرد. برخلاف آنچه كه اين طرف و آن طرف پيشنهاد اماراتيها مطرح شده بود. بعد از توافق با ساكت و پورسينا در دفتر مركزي فولاد مباركه، قلعهنويي با رضا فتاحي نماينده باشگاه به هيات فوتبال اصفهان رفت و ساعت 19:45 دقيقه قراردادش را ثبت كرد، براي يك سال 450 ميليون تومان، شرط و شروطي هم در كار است، با قهرماني در ليگ برتر و جام باشگاههاي آسيا 400 ميليون ديگر هم به حق وحقوق او اضافه ميشود. كار سرمربي آبيها رسما در سپاهان از 17 خرداد ماه شروع ميشود اما براي طرفداران اصفهاني همه چيز از شنبه شب شروع شده هر چند قرارداد سرمربي در سازمان ليگ ثبت نشده باشد. قلعهنويي خوب ميداند كه حضورش در اصفهان موافقان و مخالفاني هم دارد. غير از اين هم نميتواند باشد اما خبر ميرسد آن طور كه در زمان مذاكرات سپاهانيها با استيلي شهر شلوغ شده بود و شرايط عليه مربي پرسپوليس، حالا جو آرام تر است. هر چند كنكاش در سالهاي دور قبل از انقلاب و جام تختجمشيد حكايت از آن دارد كه گرايش سپاهانيها بيشتر به سمت و سوي مكتب شاهين و پرسپوليس است و ذوبيها طرفدار استقلال هستند اما در اين چند سال اتفاقاتي در فوتبال افتاد كه به نظر ميرسد جو حاكم بيشتر از آنكه به نفع سرخهاي پايتخت باشد به نفع استقلالي هاست. حداقل در بين تماشاگراني كه به ورزشگاه ميآيند اين شرايط حاكم است. البته جاي طرفداران قديمي پرسپوليس در جبهه مخالف قلعهنويي محفوظ است. شايد بهتر است بگوييم قلعه نويي مثل هميشه خيلي خوششانس است كه با نام استقلال به اصفهان ميرود، قلعهنويي خيلي بيشتر از آنچه فكرش را بكند در اين يك سال زير ذرهبين هواداران اصفهاني خواهد بود. آنها موفقيت تيمشان را ميخواهند و اميدوارند موفقيتهاي او در استقلال، در اصفهان هم تكرار شود. حتي كساني كه مخالف او هستند به همين دليل با آمدن او كاري ندارند. دو قهرماني در ليگ برتر و قهرماني در جام حذفي، كارنامه قابلقبولي را مقابل چشمان تماشاگران اصفهاني قرار ميدهد اما نكته سنجي آنهاست كه بايد قلعهنويي را نگران كند. او خوب ميداند كه كار كردن در اصفهان هيچ شباهتي به روزهاي حضورش در كرمان و مس ندارد.
اصفهانيها حتي اگر الان موافق او باشند اگر شرايط بر وفق مرادشان نباشد و نتايج تيم راضيشان نكند خيلي هم صبور نيستند. رفتاري كه در ورزشگاه با لوكا، فيرات، چرخابي و كاظمي شد گوياي اين واقعيت است كه طرفداران سپاهان كم حوصله هستند و فرصت زيادي به هيچ كس نميدهند حتي اگر آن فرد كارنامه خوبي داشته باشد.
امير قلعهنويي در استقلال نشان داده كه مربي زيركي است و راه برخورد با مطبوعات و ليدرها و طرفداران يك تيم را ميداند و كم نميآورد. شايد با تكيه بر همين تواناييها و تجربيات پشت ميز مذاكره با سپاهانيها نشست و در آخر هم توافق كرد. حالا او با ثبت قرارداد رسما سرمربي شده و ليست نفرات مورد نظرش را هم داده كه قرار بوده محرمانه بماند. محمد نوري، احمد آلنعمه، غلامرضا رضايي، حسين كاظمي، خسرو حيدري و سيدمهدي رحمتي را قلعهنويي ميخواهد. بعضيها را هم نميخواهد؛ بيشتر بازيكناني هستند كه نيمكتنشيناند اما يكي از آنها بازيكن مليپوشي است كه مسؤولان سپاهان دل خوشي از او ندارند. البته گفته ميشود به يكي ديگر از بازيكنان مليپوش آنقدر علاقهمند است كه از او نام برده.
در جلسهاي سه ساعته با مديرعامل و رييس هيات مديره درباره كمكهاي قلعهنويي هم بحث و مذاكره شده. به نظر ميرسد حضور مربي بدنساز استقلال قطعي شده باشد اما درباره سرپرستي و مربيگري بصيرت ابهاماتي وجود دارد. ظاهرا قلعهنويي ترجيح ميدهد او به عنوان مربي باشد اما همه چيز به جواب بصيرت بستگي دارد. اگر او نخواهد باشگاه هم قبول نميكند. كريم قنبري هم نامي است كه سپاهانيها گفتهاند بايد باشد كه روي نيمكت سپاهان بماند.
Zoom
بصيرت: تابع نظر باشگاه هستم
مجيد بصيرت به احتمال زياد يكي از اعضاي كادر فني سپاهان خواهد شد.
بصيرت در اين باره ميگويد: «روز گذشته امير قلعهنويي در اينباره با من صحبت كرد كه در كادر فني باشم. اما من، تابع تصميمات باشگاه هستم. براي من فرقي نميكند كه در كادر سرپرستي تيم باشم يا نه. مهم اين است كه در تيم سپاهان خدمت ميكنم.»
بصيرت درباره حضور جويباري در كادر فني هم ميگويد: « از حضور علي نظري جويباري در سپاهان بياطلاع هستم و چيزي در اين باره نشنيدم.»
اصفهانيها به دنبال نقش جهان واقعي
ايران ورزشي- اصفهانيها به دنبال راهي ميگردند كه بعد از سالها روياي تكميل نقش جهان به واقعيت تبديل شود.
حالا كه ذوبآهن هم آسيايي شده، مديران عامل دو باشگاه ميخواهند با حضور مسوولان ورزشي و غير ورزشي استان ترتيب يك نشست را بدهند تا خيالشان بابت تكميل ورزشگاه نقش جهان براي شروع فصل مسابقات راحت شود. البته زمان و مكان اين جلسه هنوز اعلام نشده و اما دو باشگاه اصفهاني قصد دارند در هفته آينده قول مساعد از همشهريان مسوول خود بگيرند تا دغدغهاي براي مسابقات ليگ، جام حذفي و ليگ قهرمانان نداشته باشند. در واقع آنها به دنبال يك راه چاره هستند كه بعد از سالها روياي تكميل نقش جهان محقق شود.
از انتخابم راضي هستم
قلعهنويي : 3 هفته ديگر افشا مي كنم
امير قلعهنويي كه بعدازظهر شنبه با سپاهان قرارداد بست از انتخاب خود راضي است و خودش را يك سپاهاني ميداند: «از امروز تمام انرژي و توان و تجربه خود را براي موفقيت سپاهان در رقابتهاي داخلي و خارجي به كار ميبندم. سپاهان تيم بزرگي است كه از پتانسيل بالايي برخوردار است و هميشه شخصيت قهرماني و شايستگي كسب رتبههاي بالاي جدول را داشته است من از حالا يك سپاهاني هستم و همچون گذشته ارادت خاصي به مردم خونگرم اصفهاني دارم. هر چند كه سلام و ارادت ويژهاي هم به استقلاليهاي اصفهان ابراز ميكنم. سپاهان يكي از تيمهاي حرفهاي است. امكاناتي كه اين باشگاه دارد ميتوان به جرات گفت كه در حد باشگاههاي درجه يك آسياست از انتخابم راضي هستم و اميدوارم شرمنده مردم اصفهان نشوم.» سرمربي جديد سپاهان در مورد اسامي بازيكنان موردنظرش و همچنين زمان شروع تمرينات سپاهان ادامه داد: «پس از بررسي نيروهاي موجود اگر به بازيكني نياز باشد، تا چند روز آينده اسامي بازيكنان موردنظر خود را به باشگاه اعلام ميكنم و از هفدهم خردادماه تمرينات اين تيم را شروع خواهيم كرد.» حالا استقلال بايد دنبال گزينه ديگري باشد تا سكان هدايت تيمش را بهدست او بسپارد.
اميرقلعهنويي وقتي با سپاهان قرارداد بست در حالي كه چهرهاش نشان ميداد هنوز هم به استقلال فكر ميكند گفت: «حالا كه با سپاهان قرارداد بستم خيالم از بابت خيلي چيزها راحت شد. حالا فقط به سپاهان فكر ميكنم اما قصد دارم 2 يا 3 هفته ديگر و زماني كه از كارهاي مربوط به باشگاه سپاهان فارغ شدم خيلي چيزها را بگويم. ميخواهم طي يك مصاحبه مطبوعاتي بيپرده و رودررو آنچه در استقلال گذشت را افشا كنم. حرفهايي ميزنم كه تا حالا نزدم. ميخواهم همه اتفاقاتي كه در استقلال گذشت را يكي يكي بگويم.» اينكه اميرقلعهنويي چه چيزهايي در دل دارد كه ميخواهد 2 يا 3 هفته ديگر آنها را افشا كند احتمالا به مسائلي مربوط ميشود كه باعث كنار رفتنش از استقلال شد.
چند نفرن که خیلی گفتن دست به افشاگری میزنیم و خیلی حرفها برای گفتن داریم یکی همین قلعه نویی یکی علی پروینه و یکی هم داریوش مصطفوی که همه شون تو گفتارشون این جمله به وفور یافت میشه ولی موقع عمل کم میارن چون هنوز امید دارن که بعداً سر کار بیان از این لحاظ میترسن
کار کردن توی سرخابی هم مشکلات خودشو داره تا وقتی کسی مربی نشده محبوب پیشکسوتهاست اما همین که یکی مربی شد صدا همه پیشکسوتها که ادعای تیمشونو دارن در میاد و سریع ضدش موضع میگیرن و همه سر این نیمکت دعوا دارن
اما چرخابی سپاهان نوین رو اورد لیگ برتر تیمشو فروختن چیزی نگفت اومد دستیار فیرات شد بعد سر مربی شد و با ورود کاظمی موند توی سپاهان و زیر پای کاطمی رو خالی نکردن اما خود قلعه نویی و استیلی که خودشون اجین شده با تیمشون میدونن برای منافع شخصی چطور زیر پای کخ و پروین رو خالی کردن یادتون نیست .استقلالیها هنوز مشتهای گره کرده قلعه نویی تو کرمان رو یادشون نرفته .یادشون نرفته چطور به لیدرها پول میداد تا علیه حجازی شعار بدن این قلعه نویی خودشو بکشه عمراً محبوبیت حجاز رو بدست بیار
حالا بزرگوار!! میخواد بیانیه بده برامون بدتر باب دستهای پشت پرده رو به سپاهان باز میکنه
نه عزیزم مشت های گره کرده اون خیلی هم جالب بود جالبیش هم انی بود که اون یه آدم حرفه ای هست و وقتی با تیمی که نصف بیشتر عمرشو تو اون گذرونده مقابل میشه قراردادش و تمام تعهداتی که داره رو مو به مو انجام میده
بعد اون موقعی که مس استقلال رو برد مربی فیروز کریمی بود نه حجازی در ثانی هیچ وقت تو ورزشگاه به حجازی فحش ندادن هیچ وقت اینو منی میگم که اون سال 6 تا بازی رو از جایگاه 8 آزادی رفتم و دیدم ناصر خانم تو قلب ماست ولی اول همه عشق است امیرخان اینو من نمی گم اگه شبکه 2 برنامه ورزش از نگاه دو رو میدیدی اون لیدر توپل استقلال بود که گفت چرا باری با الاتحاد امیر رو تشویق می کردین ، اون و بیشتر کسایی که ورزشگاه می رفتن قبولش داشتن منم امسال فقط 4 بار ورزشگاه رفتم یکبارش با سپاهان بود بازی که 1-1 شد تیم تو بدترین وضعیتش بود ما دست از تشویق نکشیدیم یا همینطور بازی استقلال اهواز که اگه مستند اسقلال رو می دیدی می دیدی که چه حمایتی از امیر قبل بازی کردیم خدا شاهده پایین پر بود و همه یه صدا قلعه نوعی دوستت داریم ما اینجا تنهات نمی زاریم رو می گفتن در حالی که تیم 17 جدول بود پس می بینی که امیرخان تو قلب ماست حتی اگه تیمش محبوب ما نباشه و یا مقامش اون آخرا باشه
نه عزیزم مشت های گره کرده اون خیلی هم جالب بود جالبیش هم انی بود که اون یه آدم حرفه ای هست و وقتی با تیمی که نصف بیشتر عمرشو تو اون گذرونده مقابل میشه قراردادش و تمام تعهداتی که داره رو مو به مو انجام میده
بعد اون موقعی که مس استقلال رو برد مربی فیروز کریمی بود نه حجازی در ثانی هیچ وقت تو ورزشگاه به حجازی فحش ندادن هیچ وقت اینو منی میگم که اون سال 6 تا بازی رو از جایگاه 8 آزادی رفتم و دیدم ناصر خانم تو قلب ماست ولی اول همه عشق است امیرخان اینو من نمی گم اگه شبکه 2 برنامه ورزش از نگاه دو رو میدیدی اون لیدر توپل استقلال بود که گفت چرا باری با الاتحاد امیر رو تشویق می کردین ، اون و بیشتر کسایی که ورزشگاه می رفتن قبولش داشتن منم امسال فقط 4 بار ورزشگاه رفتم یکبارش با سپاهان بود بازی که 1-1 شد تیم تو بدترین وضعیتش بود ما دست از تشویق نکشیدیم یا همینطور بازی استقلال اهواز که اگه مستند اسقلال رو می دیدی می دیدی که چه حمایتی از امیر قبل بازی کردیم خدا شاهده پایین پر بود و همه یه صدا قلعه نوعی دوستت داریم ما اینجا تنهات نمی زاریم رو می گفتن در حالی که تیم 17 جدول بود پس می بینی که امیرخان تو قلب ماست حتی اگه تیمش محبوب ما نباشه و یا مقامش اون آخرا باشه
حرفت حقه
کسی که از روی بغض و کینه نظرش رو میگه چشمش رو به روی حقایق میبنده و دهنش رو باز میکنه
به امید موفقیت ژنرال در هر جایی که هست
امیر خان از استقلال جدا شدی ولی میخوام این رو بدونی که هرجا باشی واسم بازم همون ژنرال دوست داشتی هستی:117:
قلعه نویی هم دیروز بیاینه صادر کرده بود !! البته من مطئنم به خاطر سپاهان کوتاه اومد و سر به سر استقلال نزاشت و اگرنه میخواست جنگ روانی راه بندازه که نگو و نپرس ولی زرنگ بازی در اورد گفت به خاطر هوادارها و استقلال چیزی نمیگم .دلخوریش از صمد مرفاوی که سر مربی استقلال شده معلومه :smoke:
البته تو مس کرمان هم گفت کاری به استقلال ندارم اما پایان فصل دوباره با سر دوید سمت استقلال .این روش داره برای بازیکنها و مربیهای استقلال مد میشه یه سالی میرن تیمهای پولدار پولی به جیب میزن بعد با سر بر میگردن استقلال و میگن به ما نیاز بود احساس کردیم باید بیایم . مثلاً برای 6 ماه کار کردن توی مس 500 میلیون تومان گرفت . این بزرگوار! کل یوم از خداش بود تیم ملی چی؟ به این حال و روز بیوفته تا بگه اه من اینها رو گرفت یادتون نیست چطور به تیم ملی خندید
اینقدری که دوست داره تیم ملی نتیجه نگیره چی نمیخواد استقلال نتیجه بگیره!!
labkhande_ejbari20
13-06-2009, 18:54
چون که تمام شد امیر سرمربی سپاهان شد و دیگه بحثهای مربوط به این تاپیک تو تاپیک طوفان زرد میاد
vBulletin v3.8.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Persian Language By
Persian Forum Ver 2.1