توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : «« دانلود گلهای دور ششم لیگ قهرمانان آسیا »»
Loverboy
19-05-2009, 16:49
[Only registered and activated users can see links]
به نام خدا
AFC Champions League | 2009-2010
گلهای دور ششم لیگ قهرمانان آسیا
[Only registered and activated users can see links] سپاهان ایران 3-0 الاتفاق عربستان [Only registered and activated users can see links]
[Only registered and activated users can see links] کیلوبایت | شبکه سوم سیما | فرمت AVI - X.264[Only registered and activated users can see links]
پاپی 1-0 [Only registered and activated users can see links] ( فقط صحنه آهسته )
DOWNLOAD ([Only registered and activated users can see links])| RAPIDSHARE ([Only registered and activated users can see links])
هادی اصغری 2-0 [Only registered and activated users can see links]
DOWNLOAD ([Only registered and activated users can see links])| RAPIDSHARE ([Only registered and activated users can see links])
عزیززاده 3-0 [Only registered and activated users can see links]
[Only registered and activated users can see links] الجزیره امارات 2-2 استقلال ایران [Only registered and activated users can see links]
[Only registered and activated users can see links] کیلوبایت | شبکه سوم سیما | فرمت AVI - X.264[Only registered and activated users can see links]
علی احمد 1-0 [Only registered and activated users can see links]
عبدالهادی 2-0
علیزاده 2-1
شکوری 2-2
[Only registered and activated users can see links] پرسپولیس ایران 1-0 الشباب عربستان [Only registered and activated users can see links]
خلیلی 1-0
درگیری بین بازیکنان ( مُشت اول هزار :دی )
[Only registered and activated users can see links] الاهلی امارات 3-5 صبای ایران [Only registered and activated users can see links]
[Only registered and activated users can see links] کیلوبایت | شبکه Abu-Dhabi Sports | فرمت AVI - X.264[Only registered and activated users can see links]
خمیس 1-0 (پ)
عباس 2-0 (پ)
میداوودی 3-0 [Only registered and activated users can see links]
فضلی 3-1 [Only registered and activated users can see links]
شفیعی 3-2 [Only registered and activated users can see links]
نوری 3-3 [Only registered and activated users can see links]
یوسفی 3-4
همرنگ 3-5 [Only registered and activated users can see links]
.:AoShiMa SaN:.
19-05-2009, 19:01
خوشم اومد ، دمشون گرم برا یه بارم که شده پوز سعودیارو زدیم :72:
ILARY BLASI
19-05-2009, 22:28
استقلال باید 2 10 بازی رو میبرد.. ژنرال تو بهترین مربی دنیا هستی....تو اسطوره ای...تو پسر خدایی...تو رهبر دنیایی...تو همیشه جاودانه ای
ali.messi10
19-05-2009, 22:45
خدایا شکرت که قلعه نویی از استقلال رفت
SSMAJIDI
19-05-2009, 22:49
چرا؟
Loverboy
19-05-2009, 23:05
من مطمئن بودم که قلعه نوعی با این تاکتیکش استقلال رو به جایی نمیرسونه .
این پستیه که بعد از قرعه کشی دادم
من كه با سيستمي كه از تيمهاي ايراني ميبينم پرسپوليس شانس اينو داره كه صعود كنه اول دومش مهم نيست و فقط صعود كردن مهمه .
گروه استقلال به خاطر اين سخته كه چهار تيم هم سطح تقريباً به هم خوردن . تو رو خدا نيايد شمشير بكشيد كه چرا نگفتم استقلال با اونا هم سطحه چون بازيهاي تداركاتي كه اونا ( الجزيره ) دارن و با بايرن 3-2 ميبازن نتيجه بدي نيست بلكه نتيجه ايده آله براشون . بايد قبول كنيم سطح ليگ ايران خيلي پايينه . سيستم 2-5-3 بعيد ميدونم به درد استقلال بخوره تو آسيا چون سيستم مقابل اگه 1-3-2-4 يا 2-4-4 باشه اتوباني راه ميفته تو دفاعش . البته بايد ديد تدابير كادر فنيشون چيه . استقلال هم مثل پرسپوليس ميتونه صعود كنه و اول دومش هم مهم نيست و فقط صعود كردنش مهمه چون در بازيهاي دور بعد اونجور كه شنيدم بازي در زمين بي طرف تك بازيه . البته مطمئن نيستم چند جا اينجوري نوشته بود پس اول دومي مهم نيستدقیقاً استقلال از همون چیزی که گفتم ضربه خورد . سیستمی که تو ایران همه تیمها رو کیسه گل میکرد و تماشاچیانش رو به وجد میاورد تو آسیا هیچ حرفی برای گفتن نداشت و ثمره اش شد 6 بازی 4 امتیاز که برای قهرمان لیگ ایران فاجعه ای بیش نیست ! خودخواهی و مغرور بودن واعظ و تاکتیکهای غلط قلعه نوعی در بازیهای برون مرزی باعث شد که میلیونها هوادار در حسرت دیدن برد تیمشون تو بازیهای آسیایی بمونند .
سپاهان هم که فقط متاسفانه اسم سپاهان رو با خودش آورده بود و از اون ادعاهای مدیرانش ما چیزی تو زمین ندیدیم ازش . باز هم قضیه ی نوش دارو پس از مرگ سهراب ! وقتی تیم نیاز به برد داشت تو زمین خودش به بنیاد کار میبازه و حالا که حذف قطعی شده 60 تا گل هم بزنی فایده ای نداره . کجان اون مدیران که همیشه از افتخارات سپاهان حرف میزدند ؟ همش ادعا بود ؟! حکایت تیمهای ما شده مثل افرادی که زورشون به طرف نمیرسه وایمیسن پشت دیوار فحش میدن . ادعا و شجاعت رو تو زمین باید نشون بدی ، نه اینکه بیای به جای توجیه باخت و حذف از دور مسابقات یکبار حضور در مسابقات جام باشگاههای جهان رو به رخ همه بکشید . آقای مدیر اون دوره گذشت ! تا کی میخوای تو باد اون بردها و بازیهای جام باشگاههای جهان بخوابی و فکری به حال تیمت نکنی ؟
صبا هم که زنگ تفریحی بیش نبود ! تاکتیکهای قدیمی و منسوخ گل آقا هیچی جز زنگ تفریح شدن صبا نداشت . مربی که توانسته بود در بازی مقابل سعودی ها ، پاس رو قهرمان آسیا کند حتی کارت مربیگری آ آسیا رو برای نشستن به عنوان سرمربی روی نیمکت نداشت . یعنی ایشون به جز خنداندن مردم با مصاحبه های خود کاری برای خود و فوتبال ایران نکرده اند . از لحظه قهرمانی پاس ایشون درجا زده اند و تیمی که هیچ انگیزه ای برای بازیهای آسیایی ندارد و حتی تیمهای درجه 2 اماراتی هم موفق به گرفتن امتیاز در خانه صبا میشوند ، نشان دهنده این است که تا چند سال دیگر باید در حسرت تساوی در مقابل اماراتی ها در خانه خود باشیم . ژاپن ، کره و عربستان هم که در آن زمان حکم برزیل و اسپانیا رو برای ما خواهند داشت !
پرسپولیس هم دست کمی از تیمهای بالایی نداشت ولی توانست از بازیهای داخلی خود با یک نیمه بازی امتیازات لازم را کسب کند و با تجربه خود صعودش را قطعی کند . میتوان گفت پرسپولیس در این مسابقات فقط روی حرکات فردی بازیکنان خود و تجربه بین المللی آنان جواز حضور در مرحله بعد را کسب کند . امیدواریم که تک نماینده باقیمانده علاوه بر برد مقابل الشباب ، نشاندهنده ی قدرت فوتبال ایران به عربستانی ها باشد و ترس از نام ایران را به آنها نشان دهد . هرچند تیمی که نه مربی داره نه کادر مدیریتش ثبات داره و ... هیچ امیدی نمیشه بهش داشت . انسان با امید زنده است و ما همچنان امیدوار .
محمد عسگری
پ.ن : حرفهای دلم بود . دوستان اگه به کسی و تیمی برخورده معذرت میخوام ولی حقایق همینهاست که همه از آن فراری هستیم
Amin-TopGoal
19-05-2009, 23:10
ممد، با این بهنامه گشتی واسه خودت یه پا ژورنالیست شدیا :دی فقط باس مثل اون 1. 2. 3. بزاری تو مطلبت :دی
به نظر من عمر پرسپولیس هم تو این مسابقات زیاد طولانی نیست متاسفانه
ITALIANO
19-05-2009, 23:23
پرونده استقلال هم با 4 امتیاز در این گروه بسته شد .
نمیشه مقصر رو پیدا کرد چون عوامل زیادی دست داشتند !! بدشانسی های مکرر (مخصوصا بازی با الجزیره در تهران و بازی با ام صلال در تهران ) ، اشتباهات تاکتیکی قلعه نوعی ، اشتباهات فاحش علیزاده و خط دفاعی ، غرور ، حاشیه ، ... همه چیز دست به دست هم داده بود که فوتبال ایران از بین بره !! حتی این مشکلات پیرامون پرسپولیس هم بود ولی خوشبختانه پرسپولیس از زیر بار این مشکلات فرار کرد و الان خوشحالم که پرسپولیس رو در آسیا خواهیم داشت .
بعذ از باخت 5-1 پرسپولیس ، همه نگران و آشفته بودند ولی خداروشکر پرسپولیس صعودش قطعیه .
قلعه نوعی تاکتیک تیمش 3-5-2 کلاسیک بود که تو لیگ برتر فوق العاده جواب داد و به نظرم سال آینده هم تو لیگ خودمون این سیستم جواب میده ، امیرخان تو لیگ بیشتر روی خسرو حیدری و فابیو جانواریو حساب باز کرده بود ، حرکات فوق العاده ای که خسرو از راست انجام میده و دریبل های کشویی و پاس های عمقی کم نظیر فابیو و تک و توک گلهای برهانی و اکبرپور باعث قهرمانی در لیگ بود ولی تو آسیا...
هیچکدومش جواب نداد ، حتی اوت دستی های علیزاده..! وقتی تیمی تو اولین بازی گروهی شکست میخوره یه تضعیف روحی شدید به تیم منتقل میشه و همین امر در بازی دوم با الجزیره هم اتفاق افتاد . دیگه از اون بازی به بعد احتمال های صعود استقلال کاهش یافت و همین خودش یه استرس به وجود میاورد . و در آخر همین شد که اومدیم بدون استرس با فشار های خوب یه نتیجه خوب در ورزشگاه الجزیره بگیریم .
چشمم به پرسپولیس روشنه که افتخار آفرینی کنه .
arsham_tnt
19-05-2009, 23:46
ghalenoei ke raft yani shoma mikhayn berin daste 1? chun ghalenoei ye adame lat bud tunest az pase esteghlal bar biad vaeella shoma pishraft nakardin hich, pasraftam mikonin. that's all guys
ILARY BLASI
20-05-2009, 00:25
الااتحاد چی کار کرد؟؟
ssghahreman
20-05-2009, 05:01
الاتحاد در یک بازی پرگل با نتیجه 7-0 مقابل ام صلال به پیروزی دست یافت
اگه یادتون باشه فردوسی بور هم همون موقع که چهار سهمیه رو با دوز و دغل گرفتیم تو برنامه نود یه جمله ای گفت که نزدیک بود برنامشو تعطیل کنن ""نمیدونم به شما چطور چهار سهمیه دادن"" این جمله ی عادل بود واقعا راست گفت ایران لیا قت حتی دو سهمیه هم نداره
ali.messi10
20-05-2009, 09:36
ممد لاور بوی واقعا با حرفات موافقم!
قلعه نویی نمیخواد قبول کنه که تو بازی های بین المللی نمیشه 3-5-2 بازی رو برد!!
دقیقا همون اشتباهی که در زمان مربیگری تیم ملی انجام داد! لجبازی!!!
دقیقاً استقلال از همون چیزی که گفتم ضربه خورد . سیستمی که تو ایران همه تیمها رو کیسه گل میکرد و تماشاچیانش رو به وجد میاورد تو آسیا هیچ حرفی برای گفتن نداشت و ثمره اش شد 6 بازی 4 امتیاز که برای قهرمان لیگ ایران فاجعه ای بیش نیست ! خودخواهی و مغرور بودن واعظ و تاکتیکهای غلط قلعه نوعی در بازیهای برون مرزی باعث شد که میلیونها هوادار در حسرت دیدن برد تیمشون تو بازیهای آسیایی بمونند .
سپاهان هم که فقط متاسفانه اسم سپاهان رو با خودش آورده بود و از اون ادعاهای مدیرانش ما چیزی تو زمین ندیدیم ازش . باز هم قضیه ی نوش دارو پس از مرگ سهراب ! وقتی تیم نیاز به برد داشت تو زمین خودش به بنیاد کار میبازه و حالا که حذف قطعی شده 60 تا گل هم بزنی فایده ای نداره . کجان اون مدیران که همیشه از افتخارات سپاهان حرف میزدند ؟ همش ادعا بود ؟! حکایت تیمهای ما شده مثل افرادی که زورشون به طرف نمیرسه وایمیسن پشت دیوار فحش میدن . ادعا و شجاعت رو تو زمین باید نشون بدی ، نه اینکه بیای به جای توجیه باخت و حذف از دور مسابقات یکبار حضور در مسابقات جام باشگاههای جهان رو به رخ همه بکشید . آقای مدیر اون دوره گذشت ! تا کی میخوای تو باد اون بردها و بازیهای جام باشگاههای جهان بخوابی و فکری به حال تیمت نکنی ؟
صبا هم که زنگ تفریحی بیش نبود ! تاکتیکهای قدیمی و منسوخ گل آقا هیچی جز زنگ تفریح شدن صبا نداشت . مربی که توانسته بود در بازی مقابل سعودی ها ، پاس رو قهرمان آسیا کند حتی کارت مربیگری آ آسیا رو برای نشستن به عنوان سرمربی روی نیمکت نداشت . یعنی ایشون به جز خنداندن مردم با مصاحبه های خود کاری برای خود و فوتبال ایران نکرده اند . از لحظه قهرمانی پاس ایشون درجا زده اند و تیمی که هیچ انگیزه ای برای بازیهای آسیایی ندارد و حتی تیمهای درجه 2 اماراتی هم موفق به گرفتن امتیاز در خانه صبا میشوند ، نشان دهنده این است که تا چند سال دیگر باید در حسرت تساوی در مقابل اماراتی ها در خانه خود باشیم . ژاپن ، کره و عربستان هم که در آن زمان حکم برزیل و اسپانیا رو برای ما خواهند داشت !
پرسپولیس هم دست کمی از تیمهای بالایی نداشت ولی توانست از بازیهای داخلی خود با یک نیمه بازی امتیازات لازم را کسب کند و با تجربه خود صعودش را قطعی کند . میتوان گفت پرسپولیس در این مسابقات فقط روی حرکات فردی بازیکنان خود و تجربه بین المللی آنان جواز حضور در مرحله بعد را کسب کند . امیدواریم که تک نماینده باقیمانده علاوه بر برد مقابل الشباب ، نشاندهنده ی قدرت فوتبال ایران به عربستانی ها باشد و ترس از نام ایران را به آنها نشان دهد . هرچند تیمی که نه مربی داره نه کادر مدیریتش ثبات داره و ... هیچ امیدی نمیشه بهش داشت . انسان با امید زنده است و ما همچنان امیدوار .
محمد عسگری
پ.ن : حرفهای دلم بود . دوستان اگه به کسی و تیمی برخورده معذرت میخوام ولی حقایق همینهاست که همه از آن فراری هستیم
در بي غرض بودن صحبت ها شما شكي نيست اما اي كاش اطلاعاتتون كمي بيشتر از سيستم هاي فوتبالي بود !!
در ضمن اين مطالب اخير هم كه براحتي با القاب عجيب و غريبي مثل گل آقا و ... اصلآ در شان مربيان مانيست
بهتره كه به بحث فني بپردازيم و از بحث شخصي خودداري كنيم
البته با قسمتي از حرف هاي شما مبني بر استفاده از تاك تيك هاي نادرست موافقم اما اين همه داستان نيست
بدن سازي در ميان بازيكنان ما اصلآ مناسب نيست و مثلآ در مورد استقلال ديدم كه در تمامي بازي هاي حساس خودش در دقايق پاياني بازي رو وا مي دادند
در ضمن استفاده از سيستم 2 - 5 - 3 با توجه به خصوصيات بازيكنان ما و حريفان ما خيلي نمي تونه ايرادي داشته باشه كه اون هم به خاطر ويژگي هايي است كه اين سيستم داره و استفاده از دفاع خطي همان بلايي رو بر سر تيم ها آورد كه بر سر پرسپوليس در بازي با تيم قطري آمد و 5 گل دريافت كرد!!
در ضمن سرمايه گذاري و وجود بازيكنان تراز اول در تيم هاي عربي انكار نا شدني است و 3 تيم ايراني كه بد نتيجه گرفتند هم به خاطر داشتن حريف هاي قوي و غني از لحاظ بازيكنان خارجي است و دليل اين حرف من هم مي تونه بازي پرسپولس با الاتحاد باشه ( البته اگر به هم بخورند ) و خواهيم ديد كه پرسپوليس هم كه بدون شك بهترين تيم از لحاظ نتيجه گيري در بين تيم هاي ايراني بوده به واسطه نداشتن حريف نه چندان قدرتمند و قرار گرفتن در سيد 1 ( به عنوان قهرمان ليگ برتر ايران ) اين گونه نتيجه گرفته .
البته به تازگي قرمزهاي پايتخت اقدام به خريدهاي خوبي كرده اند و اين مي تونه براي نماينده ما اميدوار كننده باشه
در انتها من چند عامل كه به نظر خودم مي رسه رو در عدم نتيجه گيري تيم هامون ذكر ميكنم
1_ عدم بدن سازي مناسب
2_ نداشتن بازيكنان حرفه اي
3 _ تكيه بيش اندازه بر سوابق قبلي تيم هاي ايراني
4_ برنامه ريزي نه چندان مناسب ليگ داخلي و افت تيم ها
5 _ شايد شايد شايد كمي هم بد شانسي در اين دوره گريبان گير تيم هاي ما شد :33:
Loverboy
20-05-2009, 13:29
1- در بي غرض بودن صحبت ها شما شكي نيست اما اي كاش اطلاعاتتون كمي بيشتر از سيستم هاي فوتبالي بود !!
2- در ضمن اين مطالب اخير هم كه براحتي با القاب عجيب و غريبي مثل گل آقا و ... اصلآ در شان مربيان مانيست
1- ببخشید دیگه ما اندازه شما اطلاعات فوتبالی نداریم . من تجربیات خودم رو فقط گفتم و صحبتهای برخی کارشناسان مثل حاج رضایی و ... هم احتمالاً برمیگرده به اینکه اطلاعاتی از فوتبال ندارند ! هیچ بحثی با شما ندارم و نظر خودمو دادم و بار فنی اش هر چقدر بوده دوستان خودشون قضاوت میکنند .
2- باید به عرضتون برسونم که گل آقا حرف بدی نیست ! ایشون پارسال در یک سمینار به اسم گل آقا بود ( اگه اشتباه نکنم ) تونست که بهترین شخصیت طنز پرداز رو به خودش اختصاص بده ! حالا اگه شما مشکلی داری به ما ربطی نداره !
سیستم استقلال تو لیگ با استقلال آسیا دقیقاً یه چیز بود ! من مشکل استقلال رو شیوه سیستمش ندیدم . 2-5-3 یا هر سیستم دیگه ای فرق نداره . وقتی شما نتونی ضد تاکتیک به حریفت بزنی و سریع شیوه بازیت لو بره دیگه اون تیمو باید بوسید گذاشت کنار . کل بازیهای استقلال تو این مسابقات رو دارم و حاضرم قسم بخورم جز 4 - 5 تا پاس تو عمق باقی بازی فقط و فقط حرکات از چپ و راست بود که اونم توسط حریف خنثی بود . حرف کلی من این بود که استقلال زمانی که گل میزنه یه تاکتیک داره و گل هم میخوره باز هم همون تاکتیک رو داره . استقلال تو آسیا چپ و راستش رو کلاً بسته بودند و به جرات میشه گفت که خسرو حیدری در این 6 بازی به اندازه یک نیمه بازی در لیگ ایران هم تاثیر گذار نبود . مشکل اینه که همیشه یه تاکتیک منسوخ استفاده میکنند و تواناییه تغییر تاکتیک و عکس العمل علیه تاکتیک حریف رو ندارند . تا گل میخورند شروع به سانتر از هر جای زمین میکنند . فقط استقلال نیست بلکه کل تیمهامون اینجورین . از تیم ملی بگیر بیا تا پایین . بحث بدن سازی که اصلاً بحثش جداست . تییمهای ایرانی تیمهای 60 دقیقه ای هستند . پرسپولیس که یه نیمه فقط بازی میکنه .
در کل باید بگم که درسته پرسپولیس صعود کرده ولی با این روند پرسپولیس هم عمر طولانی در این مسابقات نخواهد داشت
نظرات دوستان کاملاً محترمه و بنده هم نظرات خودم رو گفتم .
من خودم استقلالی باتعصب هستم اما کاملا تاکید میکنم کاملا با صحبتهای درست اقای Loverboy موافقم
بلاخره چیزی که عیان هست چه حاجت به بیان است
ali.messi10
20-05-2009, 14:41
البته از حق هم نباید گذشت که گروه پرسپولیس خیلی آماتور بود درست برعکس گروه استقلال!!!!
Loverboy
20-05-2009, 14:58
البته از حق هم نباید گذشت که گروه پرسپولیس خیلی آماتور بود درست برعکس گروه استقلال!!!!
اتفاقاً میتونم عکس اینو ثابت کنم
جدا از الشارجه که امتیازاتش محاسبه نمیشه :
الشباب حریف پرسپولیس تونست تو فینال جام پادشاهی 4-0 الاتحاد حریف استقلال رو در هم بکوبه
منبع ([Only registered and activated users can see links] 8%D8%A7%20%D8%B4%D9%83%D8%B3%D8%AA%20%D8%A7%D9%84% D8%A7%D8%AA%D8%AD%D8%A7%D8%AF%20%D9%82%D9%87%D8%B1 %D9%85%D8%A7%D9%86%20%D8%B4%D8%AF)
تیم الغرافه هم که در صدر و الان هم اومده دوم ولی ام صلال تیم ششم جدول لیگ قطر میباشد
منبع ([Only registered and activated users can see links])
پس نتیجه گیری میکنیم که گروه پرسپولیس تیمهای گردن کلفت تری داشته تا استقلال . در ضمن الشباب 8 ملی پوش از ملی پوشان عربستان رو تشکیل میده که پر مهره ترین تیم عربستان محسوب میشه
چه فاجعه ای بود این نامداری.
20-05-2009, 17:15
تمومش کن این حرفارو تیمت یه سیستم برا حمله نداشت ، ربطی به حریفا هم نداره با تیمای سنگاپور و ویتنامم که میفتادید همین بود
20-05-2009, 18:02
آقا من تون درگیریا کاملشو میخوام لطفا ، واقعا ایوللللللللللللللل پرسپولیس زلزله ، نیمه دوم خیلی غیرتی بازی کردن ، برد دیروز سپاهانم روش ، واقعا دیگه جلو سعودیا داشتیم کم میاوردیم ، برا من که عقده شده بود ، ایول ایشالا قهرمانیم
Loverboy
20-05-2009, 18:09
خوشم اومد خوب حال این ها رو گرفتیم :دی . خیلی پر رو شده بودن :دی . تبریک به ایرانیها به خاطر سرگروهیمون :دی . هفته دیگه جدال کریمی و ریوالدو دیدن داره :2:
Hossein505
20-05-2009, 18:10
خدایا شکرت
دوستان به همه تبریک میگم
شدیدا منتظر گل ها و از همه مهمتر خلاصه بازی هستیم
Liverpudlian
20-05-2009, 18:16
منم تبريک ميگم ممد جون اگه ميتونی يه چيزی از اون دعوا بزار خدايی خيلی با حال بود مازيار زارع ترکوندشون البته عابدزاده هم کم نياوردها
hoseinie
20-05-2009, 18:32
منم تبريك ميگم
پرسپوليس زلزله هميـــــــــــــنه
20-05-2009, 18:36
منم تبريک ميگم ممد جون اگه ميتونی يه چيزی از اون دعوا بزار خدايی خيلی با حال بود مازيار زارع ترکوندشون البته عابدزاده هم کم نياوردها
ایول من اون صحنه کلی حال کردم ، عابدزاده با اون استیلش اومد همشون زرد کردن ، به کتک کاری می کشید عقابمون زنده نمیذاشتشون ، مازیارم خوشم میاد تو این صحنه ها کم نمیاره علی کریمی هم همینطور ، فقط تو همین یه صحنه ی دعوا کاش به جای میثاق حقیقی تو زمین بود 127fs3556139:6qwup3:
Loverboy
20-05-2009, 18:46
به پست اول اضافه شد :دی
دوست عزيز اين پست اول شماست
سيستم 2-5-3 بعيد ميدونم به درد استقلال بخوره تو آسيا چون سيستم مقابل اگه 1-3-2-4 يا 2-4-4 باشه اتوباني راه ميفته تو دفاعش
منم روي اين حساب گفاتم كه اشتباه مي كني مشكل سيستم نبوده بلكه نوع استفاده از تعويض ها و به كاربردن بازيكن ها بوده.
اينم كه گفتم اطلاعات شما از سيستم هاي فوتبال كامل نيست واسه همون جمله بالايي بود كه اگه اين طور نبود همچين قضاوتي نمي كرديد
براي اطلاع شما هم بگم كه بازيكناني نظير چزاره مالديني , ليليان تورام و حتي فرانكو بارزي ايتاليايي كه در جام جهاني 94 در سيستم 3 دفاعه ايتاليا به عنوان سوئيپر نقش تدافعي خوبي بازي مي كردند و از اين رو از سيستم 2 - 5 - 3 به عنوان يك سيستم خوب در كارهاي دفاعي نام برده ميشه در حالي كه شما نقطه ضعف اين سيستم رو اتوبان بودن دفاع برشمرديد كه 100 % بر عكس هست و اتفاقآ نقطه ضعف اين سيستم كارهاي تهاجمي به خاطر وجود همين سوئيپر مي باشد. :-?
من پست اول رو به خاطر صحبت هاي ابتدايي شما دادم
و اما اينم پست دوم شما !!!
سیستم استقلال تو لیگ با استقلال آسیا دقیقاً یه چیز بود ! من مشکل استقلال رو شیوه سیستمش ندیدم . 2-5-3 یا هر سیستم دیگه ای فرق نداره .
توي پست اول مي گي با اين سيستم نمي شه كاري كرد بعدش يك هو مي گي مشكل سيستم نبوده !! 180 درجه چرخش عقيده به فاصله يك صفحه خيلي جالب بود و از اين رو ترجيح مي دهم كه به ادامه اين بحث فني نپردازيم چراكه ثبات در صحبت هاي يك منتقد بايد همواره وجود داشته باشه حتي در زماني كه مخالفي شروع به حرف زدن كرده باشه
در ضمن اين مطالبي كه نوشتيد همان طور كه گفتيد 100% محترم و از ديدگاه و تجربه شخصي شما بوده ولي من به ياد نمي آرم كه آقاي حاج رضايي و ديگر كارشناسان مشكلي از بابت سيستم 2 - 5 - 3 بيان كرده باشند و اين كارشناسان همواره گفته اند كه نوع استفاده سيستم توسط مربي و چيدمان بازيكنان و تعويض ها برتري يك سيستم رو نشون مي ده نه عدد ها
بگذريم
دم پرسپوليسي ها گرم
صحنه اي كه اون درگيري بوجود اومد نشون داد كه عربها طاقت باختن رو ندارند
از طرفي هم خيلي حال كردم كه متوجه شدن تاكتيك وقت كشي چه جوري ميره روي اعصاب آدم
من نفهميدم داور چرا به پژمان نوري اخطار داد :-? كسي اگه فهميده بگه :34:
به قول دوستمون نبرد كريمي و ريوالدو مي تونه فوق العاده باشه و پرسپوليس شايد با يك بازي خوب بتونه ذهنيتي كه از فوتبال ايران براي ريوالدو پيش اومده ( بعد از اون نتيجه افتضاح سايپا مقابل ياران ريوالدو ) بتونه تغيير بده
استاديوم 100 هزار نفري آزادي مي تونه عشق و علاقه ايراني ها رو به فوتبال به ريوالدو نشون بده 127fs3556139
خيلي خيلي خوب شد كه الاتحاد حريف بعدي پرسپوليس نشد چون واقعآ الاتحاد رو نبايد با الشباب مقايسه كرد
اينو همه مي دونند كه در حال حاضر الاتحاد آماده تره :30upn9j:
artesh-sorkh
20-05-2009, 19:01
صدرنشینی ارتش سرخ و برد مقابل بهترین تیم عربستانی (که دیگه نباید گفت این تیم باشگاهی هست این تیم ملی عربستان بود) را به تمام پرسپولیسیهای عزیز تبریک عرض میکنم به امید صعود به مرحله نیمه نهایی و ایشالا میریم تا فینال:*:84:*::6qwup3:
King_Of_BOYS
20-05-2009, 19:01
ممد، با این بهنامه گشتی واسه خودت یه پا ژورنالیست شدیا :دی فقط باس مثل اون 1. 2. 3. بزاری تو مطلبت :دی
به نظر من عمر پرسپولیس هم تو این مسابقات زیاد طولانی نیست متاسفانه
واااااي وااااااااااااي
الان خيلي ترسيدم من
:7:
پرسپولیس نه تنها راحت تا فینال میره بلکه حتی قهرمانی هم دور از دسترس نیست. فقط چون فینال تک بازیه اونم تو توکیو اینش یک کم خطرناکه. اینطوری هم نیست که به ضرس قاطع میگی عمرش طولانی نیست. بعد از بازیها میبینمت . همین پست نقل قول میشه. :*:84:*:
در ضمن خیلیییییییییییییییییییییی ترسیدم :D
artesh-sorkh
20-05-2009, 19:02
بچه ها کسی میدونه پرسپولیس آیا میتونه مقابل بنیاد کار آرفی رو به زمین بیاره یا نه؟:-?
ILARY BLASI
20-05-2009, 19:04
گروه اسان پرسپولیس واقعا اسان بود....الاتحاد کجا الاشباب کجا
artesh-sorkh
20-05-2009, 19:07
ایلاری جان اولا الشباب خیلی قویتر و سرتر از الاتحاد هست پس حرفی نزن که همه بیان بهت بخندن چون همین چند روز پیش الشباب با 4 گل الاتحاد رو در هم کوبید و قهرمان شد در ضمن الشباب 8 ملی پوش داره تو تیمش
20-05-2009, 19:09
دوست عزيز اين پست اول شماست
منم روي اين حساب گفاتم كه اشتباه مي كني مشكل سيستم نبوده بلكه نوع استفاده از تعويض ها و به كاربردن بازيكن ها بوده.
اينم كه گفتم اطلاعات شما از سيستم هاي فوتبال كامل نيست واسه همون جمله بالايي بود كه اگه اين طور نبود همچين قضاوتي نمي كرديد
براي اطلاع شما هم بگم كه بازيكناني نظير چزاره مالديني , ليليان تورام و حتي فرانكو بارزي ايتاليايي كه در جام جهاني 94 در سيستم 3 دفاعه ايتاليا به عنوان سوئيپر نقش تدافعي خوبي بازي مي كردند و از اين رو از سيستم 2 - 5 - 3 به عنوان يك سيستم خوب در كارهاي دفاعي نام برده ميشه در حالي كه شما نقطه ضعف اين سيستم رو اتوبان بودن دفاع برشمرديد كه 100 % بر عكس هست و اتفاقآ نقطه ضعف اين سيستم كارهاي تهاجمي به خاطر وجود همين سوئيپر مي باشد. :-?
من پست اول رو به خاطر صحبت هاي ابتدايي شما دادم
و اما اينم پست دوم شما !!!
180 درجه چرخش عقيده به فاصله يك صفحه خيلي جالب بود و از اين رو ترجيح مي دهم كه به ادامه اين بحث فني نپردازيم چراكه ثبات در صحبت هاي يك منتقد بايد همواره وجود داشته باشه حتي در زماني كه مخالفي شروع به حرف زدن كرده باشه
در ضمن اين مطالبي كه نوشتيد همان طور كه گفتيد 100% محترم و از ديدگاه و تجربه شخصي شما بوده ولي من به ياد نمي آرم كه آقاي حاج رضايي و ديگر كارشناسان مشكلي از بابت سيستم 2 - 5 - 3 بيان كرده باشند و اين كارشناسان همواره گفته اند كه نوع استفاده سيستم توسط مربي و چيدمان بازيكنان و تعويض ها برتري يك سيستم رو نشون مي ده نه عدد ها
بگذريم
دوست عزیز خودتون میگید جام 94 . الان تو فوتبال حرفه ای و سرعتی سوییپر حکم نابودی تیم رو داره . در ضمن 180 درجه چرخش نیست . من مثال زدم که وقتی تاکتیک غلط باشه فرقی نمیکنه که 2-5-3 بازی کنی چه 2-4-4 ! من یه برنامه رخصت بود که داشتم گذری میدیدم که حاج رضایی بود که میگفت استقلال با سیستم 3 دفاعه نمیتونه هم از لحاظ دفاعی و هم از لحاظ هجومی رو تیم حریف سوار بشه . ایشون در ضمن تاکید داشتند که سیستم استقلال خوب تونسته بود الاتحاد رو تو عربستان خنثی کنه ولی تاکتیک جدیدی برای رو کردن نداشتند و فقط رو به سانتر آوردند .
در کل من باز هم تاکتیکهای استقلال رو خنثی میبینم تو بازیهای آسیایی . نظر شما هم محترمه
خوش باشید
ILARY BLASI
20-05-2009, 19:11
وینگادا که مربی بدی بود چی شد حالا یه دفعه خوب شد؟؟؟؟/
Liverpudlian
20-05-2009, 19:12
نميخوام کل کل کنم ولی همی الشباب 4 بر 0 الاتحاد رو برده تو ليگ عربستان :D
ILARY BLASI
20-05-2009, 19:12
دوست عزیز خودتون میگید جام 94 . الان تو فوتبال حرفه ای و سرعتی سوییپر حکم نابودی تیم رو داره . در ضمن 180 درجه چرخش نیست . من مثال زدم که وقتی تاکتیک غلط باشه فرقی نمیکنه که 2-5-3 بازی کنی چه 2-4-4 ! من یه برنامه رخصت بود که داشتم گذری میدیدم که حاج رضایی بود که میگفت استقلال با سیستم 3 دفاعه نمیتونه هم از لحاظ دفاعی و هم از لحاظ هجومی رو تیم حریف سوار بشه . ایشون در ضمن تاکید داشتند که سیستم استقلال خوب تونسته بود الاتحاد رو تو عربستان خنثی کنه ولی تاکتیک جدیدی برای رو کردن نداشتند و فقط رو به سانتر آوردند .
در کل من باز هم تاکتیکهای استقلال رو خنثی میبینم تو بازیهای آسیایی . نظر شما هم محترمه
خوش باشید
پرسپولیس هم با 3 مدافع بازی میکنه......
Loverboy
20-05-2009, 19:13
آره واقعاً الاتحاد کجا الشباب کجا !
الاتحاد 4 تا 4 تا میخوره از الشباب و در مقابل الشباب 8 تا بازیکن ملی پوش داره . ام صلال تیم ششم جدوله و الغرافه صدر نشین
خوشم میاد رو داری ! سرت رو مثل کپک کردی تو برف و خیال کردی با این حرفهات کسی بهت توجه میکنه . برو بچ سرخ جواب اینو ندید یه مقدار خوشحال تشریف دارند
artesh-sorkh
20-05-2009, 19:17
بچه ها کسی جواب من رو نداد هااااااا پرسپولیس میتونه مقابل بنیاد کار به آرفی بازی بده؟
King_Of_BOYS
20-05-2009, 19:17
در جواب اقای js8 عزیز باید بگم. اقای محترم . سیستم 3-5-2 به خاطر پیشرفت فوتبال کاملا یه سیستم قدیمی در دنیا شده و کمتر تیمی تو دنیا پیدا میشه که از همچین سیستم مزخرفی استفاده کنه. تنها دلیل بردهای طوفانی و خوب استقلال توی لیگ شناخات کافی قلعه نوئی از تیمها و طرز بازیکردنشون بود. شما یه نگاه بکن. استقلال تو لیگ استقلال موقع حمله با چند بازیکن تو محوطه جریمه حریف جمع میشد و با سانترهای حیدری و اجتماع مهاجمین و بازیکنان استقلال تو محوطه میتونست گل بزنه. اما اگر یه تیمی بیاد جلوی استقلال بعد از گل زدن یه دفاع کاملا بسته رو ارائه بده اونوقت تکلیف استقلال چی میشه؟ قبل از شروع این بازیها نمیدونم تو این سایت بود یا سایت دیگه ای که من گفتم استقلال با این سیستم توی اسیا و جلوی تیمهای مهره داری مثل ذوب اهن پرسپولیس مس صبا فولاد و پیکان نمیتونه نتیجه بگیره. که دیدید فقط صبا و مس رو برد که کاملا زورکی و با برد 2بر1 بود. حالا شما میتونی بگی استقلال با این سیستم چه تیمی رو تو اسیا برد؟ ایران با همین سیستم چه نتایج درخشانی کسب کرد؟ مگر این نبود که با چین 2-2 کردیم. ازبکستان رو به زور و با توجه به قدرت و تکنیک بازیکنامون بردیم؟ یا همین مالزی که تلوزیون نظر سنجی گذاشته بود ایران با بیشتر از گل میبره یا کمتر؟ دیدید که با 2 گل بردیم ( مالزی رو که چین 5 بر 0 بردش ) . یکیش هم پنالتی بود. کلا سیستم اقای قلعه نوئی فقط به درد فوتبال عقب مونده ایران میخوره. که البته در مقابل تیمهایی که از مربیان صاحب سبک و فنی برخوردارن هیچ راهی از پیش نبرد.
Loverboy
20-05-2009, 19:22
بچه ها کسی جواب من رو نداد هااااااا پرسپولیس میتونه مقابل بنیاد کار به آرفی بازی بده؟
عزیزم اونور گفتم که :دی
نه هفته ی دیگه که کسی قرارداد نبسته که بخواد باشه . از دور بعدش که قراره قرعه کشی بشه بازیکنان جدید میان :دی
ممد جون دستت درد نکنه اگه بتونی یه گلچین از حرکات کریمی یا یه خلاصه بزاری ممنون میشم
20-05-2009, 20:50
شما دلت از تیمت چرکیه ، نمی فهمی چی میگی :6qwup3:
شما دلت از تیمت چرکیه ، نمی فهمی چی میگی :6qwup3:
تائید میشه
دقیقه 67 که محسن خلیلی از ناحیه سر مصدوم شد رو می ذارین....مرسی...:*:84:*:
saeed_cris
20-05-2009, 21:59
اگه لطف کنین بازی گل های بازی صبا رو بزارین
با اینکه تا دقیقه 67 3-0 عقب بود ولی در پایان 5-3 بازی رو برد....:flowerysmile:
ولی حیف که حذف شده...
دقیقاً استقلال از همون چیزی که گفتم ضربه خورد . سیستمی که تو ایران همه تیمها رو کیسه گل میکرد و تماشاچیانش رو به وجد میاورد تو آسیا هیچ حرفی برای گفتن نداشت و ثمره اش شد 6 بازی 4 امتیاز که برای قهرمان لیگ ایران فاجعه ای بیش نیست ! خودخواهی و مغرور بودن واعظ و تاکتیکهای غلط قلعه نوعی در بازیهای برون مرزی باعث شد که میلیونها هوادار در حسرت دیدن برد تیمشون تو بازیهای آسیایی بمونند .
محمد عسگری
محمد جان. از تحلیل زیبات ممنونم. اما در مورد نتایج استقلال خیلی باهات موافق نیستم. درسته که قلعه نوعی ضعفهایی در اداره تیم داشت که علت اصلی اون به نظرم تجربه کم خودش و بازیکنانش به جهت عدم حضور در بازیهای آسیائی در چند سال اخیر بوده اما نباید از این مهم غافل شد که استقلال توی سه تا بازی داخل خونش بسیار هجومی و عالی بازی کرد و بازیکناش بارها تا آستانه گلزنی حتی مقابل دروازه خالی حریف پیش رفتن که با بی دقتی عجیب همه اون موقعیتهای طلائی از دست رفت. ( مثل پنالتی از دست رفته آرش برهانی برابر الجزیره در تهران یا ضربه سر علی علیزاده مقابل دروازه بدون سنگربان الجزیره به خارج که به شخصه من رو تا مرز جنون پیش برد.~x(:53: در بازی برابر ام صلال تو تهرانم اگه خاطرت باشه غیر از بقیه بازی از فاصله دقیقه 85 تا 94 استقلال 5 موقعیت صد در صد گل رو از دست داد که اگه یکیش گل می شد الان وضع خیلی فرق می کرد یا تو همین بازی با الاتحاد که آرش برهانی پاس رو به جلوی فوق العاده زیبای فرهاد مجیدی رو مقابل دروازه خالی با دقت تموم به اوت زد...!!!:-w ) به هر حال اگه با دقت به 3 بازی اس اس در تهران مقابل حریفاش نگاه کنی متوجه میشی که اگه یه مقدار شانس باهاش یار بود و از این همه موقعیتی که نصیب بازیکناش شد فقط 2 تاش در مقابل دو تیم عربی گل می شد الان استقلال هم به دور بعد صعود کرده بود و شاید دیگه کسی به قلعه نوعی ایراد نمی گرفت! موفق باشی.:winksmiley02::72:
بچه ها کسی میدونه پرسپولیس آیا میتونه مقابل بنیاد کار آرفی رو به زمین بیاره یا نه؟:-?
اگه خوب میشنیدی گفته شد الان الشباب بهترین تیم عربستانه+:42:+
Loverboy
20-05-2009, 22:37
گلهای بازی الاهلی - صبا هم به پست اول اضافه شد [Only registered and activated users can see links]
در جواب اقای js8 عزیز باید بگم. اقای محترم . سیستم 3-5-2 به خاطر پیشرفت فوتبال کاملا یه سیستم قدیمی در دنیا شده و کمتر تیمی تو دنیا پیدا میشه که از همچین سیستم مزخرفی استفاده کنه. تنها دلیل بردهای طوفانی و خوب استقلال توی لیگ شناخات کافی قلعه نوئی از تیمها و طرز بازیکردنشون بود. شما یه نگاه بکن. استقلال تو لیگ استقلال موقع حمله با چند بازیکن تو محوطه جریمه حریف جمع میشد و با سانترهای حیدری و اجتماع مهاجمین و بازیکنان استقلال تو محوطه میتونست گل بزنه. اما اگر یه تیمی بیاد جلوی استقلال بعد از گل زدن یه دفاع کاملا بسته رو ارائه بده اونوقت تکلیف استقلال چی میشه؟ قبل از شروع این بازیها نمیدونم تو این سایت بود یا سایت دیگه ای که من گفتم استقلال با این سیستم توی اسیا و جلوی تیمهای مهره داری مثل ذوب اهن پرسپولیس مس صبا فولاد و پیکان نمیتونه نتیجه بگیره. که دیدید فقط صبا و مس رو برد که کاملا زورکی و با برد 2بر1 بود. حالا شما میتونی بگی استقلال با این سیستم چه تیمی رو تو اسیا برد؟ ایران با همین سیستم چه نتایج درخشانی کسب کرد؟ مگر این نبود که با چین 2-2 کردیم. ازبکستان رو به زور و با توجه به قدرت و تکنیک بازیکنامون بردیم؟ یا همین مالزی که تلوزیون نظر سنجی گذاشته بود ایران با بیشتر از گل میبره یا کمتر؟ دیدید که با 2 گل بردیم ( مالزی رو که چین 5 بر 0 بردش ) . یکیش هم پنالتی بود. کلا سیستم اقای قلعه نوئی فقط به درد فوتبال عقب مونده ایران میخوره. که البته در مقابل تیمهایی که از مربیان صاحب سبک و فنی برخوردارن هیچ راهی از پیش نبرد.
دوست عزیز قرمز دوست. هرچقد سعی کردم نتونستم خودمو در جواب ندادن به شما قانع کنم! بسیار متاسفم که بحثهای تعصبی و رنگی جایگزین بحثهای منطقی و تحلیلی شده و در کمال تاسف از طرف جناب لاوربوی عزیزم تائید میشه که به نظرم چندان قشنگ نیست! به نظرم یه مربی باید به نوع بازیکناش و توانائیهاشون نگاه کنه و بر اساس اون سیستم رو طراحی کنه. در استقلال مدافعائی که توانایی بازی در دفاع خطی رو داشته باشن نداریم و به نظرم قلعه نوعی چاره ای در استفاده از سیستم سه دفاعه رو نداشت. اگه دقت کرده باشی استقلال امسال بهترین خط دفاع لیگ رو داشت و در آسیا هم با این سیستم طوری بازی نکرد که در یک بازی 5 گل بخوره و 5 گل هم از روی خوش شانسی نخوره!!!! مقصود من اینه اعداد و سیستم زمانی مزخرفن که بازیکناش نتونن اونو درست اجرا کنن!! من از شما سوال میکنم در کدوم یکی از تیمهامون سیستم به قول شما خوب 4 دفاعه خطی رو بی نقص اجرا مکنن؟؟؟!!! مگه ما با همین سیستم 4 دفاعه خطی به قول شما پیشرفته چقدر تونستیم موفق باشیم که شما از سیستم 3 دفاعه ایراد میگیری. جالبه که شما میگی شناخت قلعه نوعی و طرز بازی کردنشون!!!!! میشه بفرمائین که منظورتون از طرز بازی کردن چیه؟؟؟ نه....این دلیل نمیشه که بخاطر تعصبت بیای و بدون آگاهی و شناخت به تیم مقابل و مربیش توهین کنی.:wagfinger1::301::301::301:
King_Of_BOYS
20-05-2009, 22:50
كاملا معلوم شد که یکی از دلایل بد نتیجه گرفتن تیمهای ایرانی فشردگی بازیهای داخلی بود. الان که تیمها یه ذره از شرایط مسابقات دور بودن و استراحت داشتن این نتایج عجیب به دست اومد.
سپاهان 3-0 الاتفاق /:)
الجزیره 2-2 استقلال ( اگر دقت میکردن شاید 7 بر 2 میشد ) :-??
پرسپولیس 1-0 الشباب :72:
الاهلی 3-5 صبا باطری :117:
اگر یک کم برنامه ریزیمون توی رقابتهای داخلی منظم تر بود و اینقدر لیگ رو فشرده برگزار نمیکردیم و تعطیلیهای بیخود لیگ به دستو دایی نبود شاید این نتایج زودتر به دست میومد. میشه گفت :
طلوع خورشید فوتبال باشگاهی ایران در غروب لیگ قهرمانان
همه شون به غیر از پرسپولیس یک کم دیر به خودشون اومدن . فقط جای شکرش باقیه که با ابرو داری این رقابتها رو به پایان بردیم. از ته قلب ارزو میکنم پرسپولیس حد اقل به فینال برسه که واقعا این پتانسیل رو داره و میتونه . از اون به بعدش با خدا .
بهتر نیست خلاصه بازی رو یکی بزاره؟ پس این سهراب کجاست؟:146fs495919:
Loverboy
20-05-2009, 23:21
holland1988 ([Only registered and activated users can see links]) عزیز . من که اول از همه تیم خودمو شستم گذاشتم کنار . همون اول گفتم پرسپولیس تیمیه که نه معلومه مربیش کیه نه ثبات مدیریتی داره یعنی هیچی نداره و حالا هم که داره نتیجه میگیره تو آسیا فقط و فقط به خاطر تجربه ستاره هاشه . همون اول هم عذر خواهی کردم که اگه به کسی برخورده معذرت میخوام . متاسفانه تو سایت ما هیچ بحث فنی نمیشه انجام داد چون سریع به همه بر میخوره
خوش باشید و بنده دیگه در مسائلی که پیرامون استقلال باشه دخالتی نمیکنم .
Amir Argentina
21-05-2009, 00:14
تبریک میگم این برد شیرین رو
امیدوارم هفته آینده آزادی یک دست سرخپوش بشه
hitman47
21-05-2009, 05:24
همه بازی های خوبشون رو بعد از حذف انجام میدن واقعاً که
اگه صبا وسپاهان همونجوری بازی میکردند الآن صدر نشین گروهشون بودند ولی....
استقلال هم که از اول پنچر شروع کرد وپنچرتر تموم کرد مثل همیشه
ArtesheSorkh
21-05-2009, 09:13
ایول پرسپولیس ... چیکار کرد صبا 30 دقیقه 5 گل :*:84:*:
نداشتین؟
ghasem_babaie
21-05-2009, 10:09
سلام دوستان
ضمن تبریک برد پرسپولیس و صعود به مرحله بعد و شکست قوی ترین تیم عربستانی حال حاضر، باید خدمت اون دسته از دوستانی که در مورد قوی تر بودن گروه استقلال صحبت کردن عرض کنم که این دوستان به خاطر فشارهای ناشی از نتیجه نگرفتن تیمشون این حرفها رو می زنند تا خودشون رو تسکین بدهند!!! پس دوستان پرسپولیس شما جوابشون رو ندید تا دست کم دلشون خوش باشه!
از همه عزیزان دعوت می کنم که با حضور 100 هزار هوادار، کاری کنیم که بازیکنان بنیادکار به خودشون بلرزن... در ضمن هفته دیگه ریوالدو می فهمه پرطرفدار ترین تیم آسیا یعنی چی!!!
با حضور 100 هزار تماشاگر توی این بازی می تونیم رکورد تعداد تماشاگر توی لیگ قهرمانان آسیا در یک بازی که 55 هزار نفر بود (که این رکورد هم متعلق به پرسپولیس بود) رو خودمون مجددا افزایش بدیم و به 100 هزار برسونیم تا همه آسیا شاهد شکوه پرسپولیس و هوادارنش باشند!
در ضمن من عشق فوتبالم ریوالدو بوده، حالا جدال ریوالدو و کریمی خیلی خیلی جذاب خواهد بود!!!
به امید اینکه پرسپولیس از این دور صعود کنه، زیرا دور بعد فصل آینده برگزار میشه و پرسپولیس با خریدهای خوب می تونه اونجا حرفهای زیادی واسه گفتن داشته باشه...
ILARY BLASI
21-05-2009, 11:50
من نمیدونم چرا بعضی ها چشم ندارند پست های مرا ببینند و انها را ویرایش میکنند/// من ادبیات جدیدی رو وارد سایت کردم و اطلا عات فوتبالیم فوق العاده است...به امید طوفان کوروچی در هفته بعد...واقعا من نمیدونم هر پرسپولیسی مییاد و انواع اقسام پست ها رو میده ام ما استقلالیها پست هامون پاک میشه...در هر صورت امیدوارم استانه تحمل بعضی ها بالا بره و سلیقه ای عمل نکنند...
Loverboy
21-05-2009, 12:36
من نمیدونم چرا بعضی ها چشم ندارند پست های مرا ببینند و انها را ویرایش میکنند/// من ادبیات جدیدی رو وارد سایت کردم و اطلا عات فوتبالیم فوق العاده است...به امید طوفان کوروچی در هفته بعد...واقعا من نمیدونم هر پرسپولیسی مییاد و انواع اقسام پست ها رو میده ام ما استقلالیها پست هامون پاک میشه...در هر صورت امیدوارم استانه تحمل بعضی ها بالا بره و سلیقه ای عمل نکنند...
اوه اوه اوه خاک بر سر ما که تو اطلاعات فوتبالیتو داری به رخ ما میکشی
ادبیاتت منو کشته
هیچ حرفی با تو ندارم که بخوام باهات کل کل کنم چون در حدی نمیبینمت که حتی بخوام پستت رو پاک کنم . پست شما رو من پاک نکردم هر کی پاک کرده دستش درد نکنه . کسی که حاضره نماینده کشورش حذف بشه و برای این کار دعا میکنه اصلاً ارزش هیچ چیزیو نداره . ولی به هر حال نظرته کاریش نمیشه کرد !
در ضمن اگه این دفعه اطلاعات فوتبالیت رو بخوای در مورد پرسپولیس خرج کنی من هم اطلاعات کارتهای زرد و قرمزم رو برات خرج میکنم !
هر استقلالیه دیگه ای بخواد از تیم ما حرف بزنه با کمال میل ازش استقبال میکنم ولی تو بیماری روحی روانی داری و باید اندازه شخصیتت باهات برخورد کرد !
فقط میشه تاسف خورد که با این رفتارت آبروی بچه های آبی سایت ما رو بردی . استقلالیه با تعصب خیلی داریم که برای برد پرسپولیس تو آسیا دعا میکنند .
دم بروو بچ واقعیه آبی سایتمون گرم !
ILARY BLASI
21-05-2009, 12:56
اوه اوه اوه خاک بر سر ما که تو اطلاعات فوتبالیتو داری به رخ ما میکشی
ادبیاتت منو کشته
هیچ حرفی با تو ندارم که بخوام باهات کل کل کنم چون در حدی نمیبینمت که حتی بخوام پستت رو پاک کنم . پست شما رو من پاک نکردم هر کی پاک کرده دستش درد نکنه . کسی که حاضره نماینده کشورش حذف بشه و برای این کار دعا میکنه اصلاً ارزش هیچ چیزیو نداره . ولی به هر حال نظرته کاریش نمیشه کرد !
در ضمن اگه این دفعه اطلاعات فوتبالیت رو بخوای در مورد پرسپولیس خرج کنی من هم اطلاعات کارتهای زرد و قرمزم رو برات خرج میکنم !
هر استقلالیه دیگه ای بخواد از تیم ما حرف بزنه با کمال میل ازش استقبال میکنم ولی تو بیماری روحی روانی داری و باید اندازه شخصیتت باهات برخورد کرد !
فقط میشه تاسف خورد که با این رفتارت آبروی بچه های آبی سایت ما رو بردی . استقلالیه با تعصب خیلی داریم که برای برد پرسپولیس تو آسیا دعا میکنند .
دم بروو بچ واقعیه آبی سایتمون گرم !
ممد جان من دوست دارم و هیچ مشکلی با تو ندارم...87% کلیپ های فوتبالی هاردم رو از تو دارم و احترام خاصی واست قائلم...مطمئن باش من رو ببینی 360 درجه نظرت عوض میشه...کل کل های فوتبالی نمک این سایته ...انها را ویرایش نکن بذار افراد نظرشون رو بگن...من میخواستم بیانیه ای علیه تو صادر کنم که ترجیح دادم این کار رو نکنم و نخواهم کرد..امیدوارم مشکلمون هر چه زودتر حل شه...موفق باشی اقای عسگری
Loverboy
21-05-2009, 13:22
ممد جان من دوست دارم و هیچ مشکلی با تو ندارم...87% کلیپ های فوتبالی هاردم رو از تو دارم و احترام خاصی واست قائلم...مطمئن باش من رو ببینی 360 درجه نظرت عوض میشه...کل کل های فوتبالی نمک این سایته ...انها را ویرایش نکن بذار افراد نظرشون رو بگن...من میخواستم بیانیه ای علیه تو صادر کنم که ترجیح دادم این کار رو نکنم و نخواهم کرد..امیدوارم مشکلمون هر چه زودتر حل شه...موفق باشی اقای عسگری
من فقط و فقط تو بخش پرسپولیس که مسئولیت دارم در قبالش هر گونه توهینی ببینم پاک میکنم و اگه تو این بخشها حتی من هم به فحش بکشند دست بهش نمیزنم . نمک سایت از نظر شما توهین به حریف محسوب میشه
هر بیانیه ! ای هم عشقته صادر کن و میتونیم ببینیم که بچه ها نظرشون راجع به منو شما در سایت چیه !
King_Of_BOYS
21-05-2009, 13:43
به نظر من بعد از زدن هر تاپیکی برای دانلود گلها . بلافاصله بعد از قرار دادنشون تاپیک مورد نظر قفل بشه خیلی خیلی بهتره. :flowerysmile:
به نظر من بعد از زدن هر تاپیکی برای دانلود گلها . بلافاصله بعد از قرار دادنشون تاپیک مورد نظر قفل بشه خیلی خیلی بهتره. :flowerysmile:
نه خوب این طوری هم نمیشه
یکی یه درخواستی داره و....
در ضمن این فرهنگ هم باید در بین کاربران محترم سایت جا بیفته که هر چیزی جایی داره و مکانی
اینجا جایی نیست که هواداران دوتیم با یکدیگر کرکری کنن اینجا دیگه مساله ی ملی در میونه
تازه شم کرکری این نیست که به یکدیگر توهین کنیم و تیم های مقابل رو زیر سوال ببریم
در ضمن حالا که به ماها اجازه ی ازادی بیان داده اند نباید این ازادی باعث صلب اسایش دیگران شود
با تشکر
ali.messi10
21-05-2009, 14:34
امیدوارم تو بازی هفته ی دیگه علی کریمی بتونه مثل همیشه بازی کنه دراین صورت پرسپولیس حتما صعود میکنه ولی اگه کریمی رو مهارش کنن دچار مشکل میشه!
King_Of_BOYS
21-05-2009, 14:35
نه خوب این طوری هم نمیشه
یکی یه درخواستی داره و....
در ضمن این فرهنگ هم باید در بین کاربران محترم سایت جا بیفته که هر چیزی جایی داره و مکانی
اینجا جایی نیست که هواداران دوتیم با یکدیگر کرکری کنن اینجا دیگه مساله ی ملی در میونه
تازه شم کرکری این نیست که به یکدیگر توهین کنیم و تیم های مقابل رو زیر سوال ببریم
در ضمن حالا که به ماها اجازه ی ازادی بیان داده اند نباید این ازادی باعث صلب اسایش دیگران شود
با تشکر
درسته باهات موافقم. ولی به نظر من اگه بشه تا پایان همون روز تاپیک باز بمونه خیلی بهتره. مثلا دیدیم که یه بازی رو پرسپولیس میبره استقلالیها میان میگن . تیمه ضعیف بود . پرسپولیس خوش شانسه. و .... یا برعکس . این فرهنگ اگر میخواست در بین کاربرای ما جا بیافته تا حالا جا افتاده بود . ولی تعصب به تیم خود و نفرت از تیم مقابل در بین کاربران این سایت بیداد میکنه.
ghasem_babaie
21-05-2009, 14:48
به عقیده من کسی که ادعا می کنه اطلاعات فوتبالیش فوق العادست هیچی از فوتبال سر در نمیاره!!!
در ضمن شما واسه جلب توجه فونت های نوشته هاتو بزرگ میزاری که شاید به خاطر بزرگ بودنش توی چشم بزنه و یه نفر بخوندش! (بر خلاف فونت نوشته هات، مطالبت هیچ محتوایی نداره!)
به هر حال امیدوارم بتونی رفتار خودت رو اصلاح کنی! که البته با 70% تخلف مشخصه که این امید ما هم نا امید خواهد شد...
Loverboy
21-05-2009, 15:35
شرمنده ندیدم پستتون رو
Download From Rapidshare
([Only registered and activated users can see links])
ILARY BLASI
21-05-2009, 15:43
به عقیده من کسی که ادعا می کنه اطلاعات فوتبالیش فوق العادست هیچی از فوتبال سر در نمیاره!!!
در ضمن شما واسه جلب توجه فونت های نوشته هاتو بزرگ میزاری که شاید به خاطر بزرگ بودنش توی چشم بزنه و یه نفر بخوندش! (بر خلاف فونت نوشته هات، مطالبت هیچ محتوایی نداره!)
به هر حال امیدوارم بتونی رفتار خودت رو اصلاح کنی! که البته با 70% تخلف مشخصه که این امید ما هم نا امید خواهد شد...
شما هر وقت وارد تهران شدی اظهار نظر کن..فقط جواب بچه تهران را میدم
King_Of_BOYS
21-05-2009, 15:59
[RIGHT]شما هر وقت وارد تهران شدی اظهار نظر کن..فقط جواب بچه تهران را میدم
حالا با اين حرفت همه ادمهاي اين تاپيک و اين انجمن و کساني که جواب ادم عقده اي مثه تو رو دادن فهميدن که تو نه تنها اطلاعات فوتبالي نداري که اطلاعات عموميت هم در حد يه بچه 5 سالست. يه نفر داره باهات بحث منطقي ميکنه و شما در عين حال داري جوابهاي چرت و پرت ميدي. ميشه بگم چه ربطي داره؟ اگر مردي درست جوابشو بده. سعي نکن فقط اطلاعات نداشته فوتباليت رو به رخ بقيه بکشي. واثعا ادم اينجا از بحثهاي فني و زيبا مثه بحت js8 و Loverboy با هم ( اگر يک کم دوستانه تر بود ) لذت ميبره. ولي در عوض شما مياي فقط از روي تعصب به تيمت فقط ميخواي بگي که تو هم وجود داري و به قول دوستمون پستهات رو با فونتهاي بزرگ ميدي تا همه بخونن. اميدوارم بعد از اين پست هيچ کس جواب شما رو نده. تا عقدت بيشتر بشه.:wagfinger1:
artesh-sorkh
21-05-2009, 17:19
تو چقدر خودت رو تحویل میگیری:1: تازه بیانیه هم میخواد برا مدیر سایت بنویسه فکر کردی کی هستی؟ آقا اینو یکی از سایت بندازه بیرون البته میتونینم نندازین چون بعد از مدتها یه سوژه پیدا کردیم برا خنده:121fs725372::دي
21-05-2009, 17:33
[RIGHT]شما هر وقت وارد تهران شدی اظهار نظر کن..فقط جواب بچه تهران را میدم
من این مطلب رو ننوشتم که شما جواب بدی! چون من شخصیت خودم رو بالاتر از این می دونم که منتظر جواب یه بچه باشم (البته علاوه بر خودت شخصیتت هم بچه گانه است)!!! شاید هم کسی تحویلت نمی گیره و مشکلات روحی داری که با هر کس سر جنگ و دعوا داری و بعد ادعا هم می کنید که هر چی ما می نویسیم پاک میشه! البته شما شایسته همون رفتار هستی! اگر جای مدیر بودم چنان IP شما رو Ban می کردم که دیگه نتونی وارد فروم بشی...
من دوست استقلالی و تهرانی زیاد دارم، ولی شخصیتشون خیلی از شمایی که ادعا داری بیشتره...
دوستان استقلالی هم برای اینکه تو دید بقیه کاربران سایت تر و خشک با هم نسوزند می تونن جلوی افراد مثل این آقا که نام طرفدار تیم شون رو یدک می کشن، بگیرند!
ILARY BLASI
21-05-2009, 18:35
من این مطلب رو ننوشتم که شما جواب بدی! چون من شخصیت خودم رو بالاتر از این می دونم که منتظر جواب یه بچه باشم (البته علاوه بر خودت شخصیتت هم بچه گانه است)!!! شاید هم کسی تحویلت نمی گیره و مشکلات روحی داری که با هر کس سر جنگ و دعوا داری و بعد ادعا هم می کنید که هر چی ما می نویسیم پاک میشه! البته شما شایسته همون رفتار هستی! اگر جای مدیر بودم چنان IP شما رو Ban می کردم که دیگه نتونی وارد فروم بشی...
من دوست استقلالی و تهرانی زیاد دارم، ولی شخصیتشون خیلی از شمایی که ادعا داری بیشتره...
دوستان استقلالی هم برای اینکه تو دید بقیه کاربران سایت تر و خشک با هم نسوزند می تونن جلوی افراد مثل این آقا که نام طرفدار تیم شون رو یدک می کشن، بگیرند!
معذزت میخوام داداش شرمنده
معذرت میخوام داداش شرمنده
افرین بابا صلوات بفرستید جر و بحث بسه الان به نظر من باید همه متحد بشیم چه آبی چه قرمز هم واسه پرسپولیس تو اسیا هم تیم ملی
خیلی ممنو.ن
شرمنده لینک مستقیم ندارین؟
artesh-sorkh
21-05-2009, 22:47
خلاصه بازی پرسپولیس و الشباب پس چی شددددددددد؟:41::53::smil4337dd8b9eb25:
معذزت میخوام داداش شرمنده
جناب ILARY BLASI عزیز. شما هم تورو خدا بیخیال این بحثهای بیخود شو. چون جز اعصاب خوردی برای همه هیچ فایده دیگه ای نداره. در ضمن از دوستان پرسپولیسی هم می خوام اگه صحبتی از روی تعصب میشه یه مقدار سعه صدر بیشتری از خودشون نشون بدن و اینو به حساب همه اس اسیها نذارن. از جناب loverboy عزیزم هم که اینهمه زحمت برای گلهای بازیهای مختلف میکشه تشکر می کنم و ازش می خوام اوضاع رو آروم کنه. دمت گرم. موفق باشی.:winksmiley02::72:
romass100
22-05-2009, 05:57
ادم تیمش از اسیا با اقتدار حذف بشه ولی مثل تیم های دیگه با دوزو کلک و نامردی از گروهش صعود نکنه.
نمی دونم چرا این دوستان چشماشون را بستند.استقلال حذف شد ولی با بدشانسی و نامردی.
همه می دونند داوری چه ضربه هایی به استقلال توی بازی با ام صلال زد.
استقلالی که تونست الاتحاد تیم قدرتمند عربستان را تا اواخر بازی کنترل کنه و فقط از روی بدشانسی با شوت از راه دور 3 امتیاز را ازدست بده چطور بد بازی کرد؟
استقلالی که 80 دقیقه تیم الاجزیره را بسته بود به توپ چطور بد بجازی کرد.الجزیره کم تیمی نیست.اگه بازی 120 دقیقه بود باید تیرک های ازادی را می دادند صافکاری.
استقلالی که توی ازادی با کم ترین امیدش تونست با الاتحاد مساوی کنه چطور بد بازی؟
ظاهرا هیچ کدومتون نمی دونید گروه مرگ چیه؟
گروهی که 3 تا تیمش قبلا قهرمان اسیا شده بودند.گروهی که 3 تا تیمش این فصل قهرمان کشورهاشون شده بودند.
استقلال اگه 1 ذره شانس داشت الان صعود کرده بود.شما استقلال را با پرسپولیس مقایسه می کنید؟
واقعا که خنده داره.استقلال با کیفیت ترین بازی ها را انجام داد.استقلال حذف شد ولی 5 تا گل نه خورد تا ابروی ایران پیش قطر بره.
اگه تیم استقلال توی گروه پرسپولیس بود تمام تیم ها را 6 تایی می کرد.اخه گروه پرسپولیس گروه بود؟
گروهی که توش ام صلال ادعای صعود داشته باشه را دیگه خودتون حساب کنید.
اگه تیم های پرسپولیس با تیم مدرسه ی ما بازی می کردند قطعا همشون حذف می شدند.
من نمی دونم یعنی واقعا اینقدر چشماتون نمیبینه.استقلال اگه فقط مرحله ی یک را تموم می کرد دیگه قهرمانیش حتمی بود.یعنی تیم بنیاد کار قوی تر از الاتحاد هستش؟
طوری نیست.با اقتدار حذف شد و ابروی ایران را حفظ کرد.از این خوشحالم که تیمم سهمیه ی اسیا را گرفته و فصل بعد اسیایی هستش و به همین افتخار می کنم.
چون قطب دوم فوتبال ایران اون را هم نتونست بگیره.همون سهمیه ای که ذوب و مس و سپاهان هم تونستند بگیرند ولی پیروزی نتونست بگیره.
در پایان باید بگم که تیم های گروه پرسپولیس از پاس همدان و ملوان هم ضعیف تر بودند.
من فقط دو نکته بگم و بحث رو تموم کنم
اول اینکه معلوم بود دیگه سخترین گروه کدوم گروه بود این که دیگه بحثی نداره طبق اعلام کنفدارسیون اسیا گروه استقلال که معروف شد به گروه مرگ سخترین گروه بود وبه ترتیب گروه سباهان - صباباطری و در اخر هم برسبولیس اسونترین گروه رو داشت
دوما حالا که برسبولیس بالا اومده ما همه باید مشوق این تیم باشیم
خیلی دلم میخواد که هواداران برسبولیس ورزشگاه رو بر کنند و یه جورایی ریوالدو رو که خیلی دوستش دارم رو رو نظرش رو در مورد فوتبال ایران تغیر بدن چون با اون شکستهای نماینده های ایران مقابل تیم این بازیکن خوردن ریوالدو یه جور دیگه در مورد فوتبال ایران فکر میکنه
Loverboy
22-05-2009, 10:41
جناب romass100 ([Only registered and activated users can see links]) حرفی با شما نداریم چون مشخصه اصلاً از رو تعصب حرفی نزدی !
در صفحات اول نشون داده شد که ام صلال رده ششمی و الاتحادی که 4 تا از الشباب خورد چقدر قدرتمند بودند . باز هم بحث مسخره ی داوری که آدم خندش میگیره ! حرف دیگه ای ندارم و شما دوستان آبی که دارید پرسپولیسیهای سایت رو نصیحت میکنید که با تعصب صحبت نکنند بهتره یه نصیحت هم به خودشون بکنن .
ما سهمیه نگرفتیم واسه سال بعد ولی مهم اینه تو این جام موندیم . ببخشید اینو میگما ولی شرکت نکردن در مسابقات خیلی بهتر از حذف شدن بدون برده ! دوست خوبم من خوشحال نشدم که استقلال حذف شد چون نماینده ایران بوده . ایرانی گوشت ایرانیه دیگه رو بخوره استخونشو نمیشکونه . ولی شما بحثهای خارجی رو با داخلی یکی میکنی !
خواهشاً بحث رو تموم کنید
جناب romass100 ([Only registered and activated users can see links]) حرفی با شما نداریم چون مشخصه اصلاً از رو تعصب حرفی نزدی !
در صفحات اول نشون داده شد که ام صلال رده ششمی و الاتحادی که 4 تا از الشباب خورد چقدر قدرتمند بودند . باز هم بحث مسخره ی داوری که آدم خندش میگیره ! حرف دیگه ای ندارم و شما دوستان آبی که دارید پرسپولیسیهای سایت رو نصیحت میکنید که با تعصب صحبت نکنند بهتره یه نصیحت هم به خودشون بکنن .
ما سهمیه نگرفتیم واسه سال بعد ولی مهم اینه تو این جام موندیم . ببخشید اینو میگما ولی شرکت نکردن در مسابقات خیلی بهتر از حذف شدن بدون برده ! دوست خوبم من خوشحال نشدم که استقلال حذف شد چون نماینده ایران بوده . ایرانی گوشت ایرانیه دیگه رو بخوره استخونشو نمیشکونه . ولی شما بحثهای خارجی رو با داخلی یکی میکنی !
خواهشاً بحث رو تموم کنید
حرفت کاملا درست و قابل قبوله Loverboy عزیز. متاسفانه هر دو گروه طرفدارای آبی و قرمز تعصبی بحث مکنن که جای تاسف بسیار داره.......!!!!/:) کاش بحثهای فنی و اساسی جایگزین این نوع بحثهای الکی می شد تا همه از اون لذت مبردن.:smil4337dd8b9eb25: از همین جا از همه دوستان آبی این سایت تقاضا می کنم به احترام این سایت پربار از انجام بحثهای تعصبی و الکی دست بردارن و روی به بحثهای فنی و تحلیلی بیارن و اگه صحبت تعصبی از دوستان قرمز دیدن جواب حاشیه ای بهشن ندن یا با تحلیل فنی از تیم خودشون و بدون بی احترامی به تیم حریف جوابشو بدن. این یه خواهشه و امیدوارم بهش توجه بشه. از امروز هم من سعی می کنم اولین نفر از طرفدارای آبی باشم که این کار رو انجام میدم. :smoke:
artesh-sorkh
22-05-2009, 16:57
پس کی خلاصه بازی پرسپولیس رو میزاره؟
Loverboy
22-05-2009, 17:41
پس کی خلاصه بازی پرسپولیس رو میزاره؟
عزیزم به خدا وقت نمیکنم .
Majid_4553
22-05-2009, 17:55
عزیزم به خدا وقت نمیکنم .
نود رو یکی ضبط کنه (مثل هفته قبل نشه) خلاصه رو از اونجا بزارید. +:42:+
ایول نماینده های ایران روز آخری روی عربها رو کم کردن.بازی با پرسپولیس چه رویی داشتن داشتن دعوا میکردن اونم تو خونه ی حریف فکر کردن به این راحتی میتونن مارو بزنن.خودشون هم وقتی جلواند می افتن زمین تازه اونو زدن ولی اوناوقتی جلوند الکی خودشونو میندازن زمین.چه آدمیایی پیدا میشن.:117::-&:-o:6qwup3::33:
artesh-sorkh
24-05-2009, 11:51
اگه امکان داره موقعیت تک به تک علیرضا محمد که گل نکرد رو هم بزارین:2: ..... ممنون
Oliver Kahn
17-12-2011, 18:47
ممنون از فایل ها!
بابا دمتون گرم.
یباخت استقلال رو هم تسلیت می گم.
:31:
vBulletin v3.8.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Persian Language By
Persian Forum Ver 2.1