توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : طوفـــــــان زرد آسیــــــــــا | فصل 89-88
بسم الله الرحمن الرحیم ......... هست کلید در گنج حکیم
سلام به همه هواداران گل سپاهان
100 صفحه دوم بحث و تبادل نظر هواداران سپاهان رو با عنوان طوفان زرد آسیا (جلد 2) شروع میکنیم.
با تشکر از همه اونایی که در جلد اول به طور مؤثر فعالیت کردند.(برای دیدن اسمشون اینجا ([Only registered and activated users can see links]) رو کلیک کنید.[Only registered and activated users can see links])
امیدوارم در این تاپیک بحثها منطقی تر و با نشاط بیشتری دنبال بشه.:72:
saeed.ss
19-05-2009, 18:20
خب اول یه تبریک واسه جلد دوم.امیدوارم در این تاپیک من بتونم پست های مفید بدم.
خب اینم اولین بحث :
وقتی واسه دفاع فقط عقیلی رو میخواد و بقیه رو نمیخواد این شروع مشکلات هست.اخه کیو میخواد بخره واسه سپاهان؟ولی به نظر من سپاهان امسال ولخرجی زیاد کرد برای مثال ببینید سپاهان چقدر پول داده که عمادرضا حاضر شده پرسپولیس رو ول کنه و با سپاهان تمدید کنه.و مربیهای گوناگون و ...........ولی یه مهاجم درجه یک نگرفت یا یه هافبک باتجربه.
اخر فصل هم رفا خطیبی رو خرید که اینجا موثر نبوده و کاملا افت کرده بود.
من از یه چیز سپاهان خیلی خوشم میاد اونم مدیریتش هست که امسال یه خرده بهم ریخته بود.ببینید ساکت چندوقتی هست که داره تو سپاهان کار میکنه ممکنه تیم الان در حد بهترینش نباشه ولی داره یه برنامه هایی رو پیاده میکنه که چند سال دیگه اثراتش رو میبینیم تو سپاهان.مطمئن باشید برنامه داره وگرنه نیگرش نمیداشتن و تا حالا اخراج شده بود.
3-من از یه چیز سپاهان خیلی خوشم میاد اونم مدیریتش هست که امسال یه خرده بهم ریخته بود.ببینید ساکت چندوقتی هست که داره تو سپاهان کار میکنه ممکنه تیم الان در حد بهترینش نباشه ولی داره یه برنامه هایی رو پیاده میکنه که چند سال دیگه اثراتش رو میبینیم تو سپاهان.
4-مطمئن باشید برنامه داره وگرنه نیگرش نمیداشتن و تا حالا اخراج شده بود.
3- مدیریت ساکت عالی بود (هست) ولی این فصل حواسش رو جمع نکرد و انواع و اقسام بحرانها رو تجربه کردیم.:53:
4- یه طرحی باشگاه داره به نام سپاهان 90 ولی با این جور تصمیمگیری ها ما داریم ازش دور میشیم.
5- مرسی.:72: برای استقلال هم آرزوی موفقیت داریم.
معلوم نشد چرا به هادی اصغری بدبخت بازی ندادن نه کاظمی به کار گرفتش نه فیرات امروز خودشو نشون داد .خدا شکر که آبرومون اینبار جلوی عریها حفظ شد و باخت ندادیم
.:AoShiMa SaN:.
19-05-2009, 19:50
مشکل ساهان خیلی به مشکلات ما شبیه بود این فصل ، مربیای آشغال خارجی مثل لیت بارسکی و فیرات و ویرا و البته آدمای باند باز و بی هنری مثل پیروانی و ورژن سپاهانیش چرخابی ، یه میریت فرافکن که برا ماستمالی مشکلات قبلی مشکلات جدید می تراشه ، خرید انبوه بازیکن بدون برنامه که خیلیاشون مثل ایوان و منصوری تو پرسپولیس و اصغری تو سپاهان بر خلاف انتظار خیلی کم بازی کردن مصدومیت ستاره هایی مثل خلیلی و محرم و البته سیاستای کدخدامنشانه که می گفت امسال نوبت استقلال و ذوبه نه پرسپولیس و سپاهان و البته داوریایی که این فرشیه رو عملی کردن ، البته داوریا بیشتر به پرسپولیس ضربه زد ، به هر حال امیدوارم وضع هر دو باشگاه خوب بشه ، دنیزلی بیاد پرسپولیس ، لوکا هم سپاهانو دوباره را بندازه
کدوم چرخابی؟ ما یه حسین چرخابی:d0s69thbefhifftitrz داریم که بارها هنرش رو در کشف و پرورش استعدادها نشون داده. یه آقا معلمه که هیچی از باند بازی و اینا نمیدونه.
1- آره به خدا. حیفه به خدا.:27: بازیکن خوبیه. خدا میدونه وقتی فهمیدم آوردنش سپاهان چقدر خوشحالی کردم.
2- کدوم آبرو دیگه؟:53: بردن یه تیم بی انگیزه توی خونه خودمون زیاد هم حفظ آبرو به حساب نمیاد.
حواسم نبود اونی که یه مدت دستیار بود بعدم یه مدتی سرمربی شد ، همونی که دستیرا لوکا و ویرا بود ، اونو میگم ، سعداوی رو هم به اون اسما اضافه کن از غلم افتاد
...آدمای باند باز و بی هنری مثل پیروانی و ورژن سپاهانیش چرخابی ...
کدوم چرخابی؟ ما یه حسین چرخابی:d0s69thbefhifftitrz داریم که بارها هنرش رو در کشف و پرورش استعدادها نشون داده. یه آقا معلمه که هیچی از باند بازی و اینا نمیدونه.
1-معلوم نشد چرا به هادی اصغری بدبخت بازی ندادن نه کاظمی به کار گرفتش نه فیرات امروز خودشو نشون داد .
2-خدا شکر که آبرومون اینبار جلوی عریها حفظ شد و باخت ندادیم
1- آره به خدا. حیفه به خدا.:27: بازیکن خوبیه. خدا میدونه وقتی فهمیدم آوردنش سپاهان چقدر خوشحالی کردم.
2- کدوم آبرو دیگه؟:53: بردن یه تیم بی انگیزه توی خونه خودمون زیاد هم حفظ آبرو به حساب نمیاد.
رحمتی الان که دروازهبان اول تیم ملی شده یادش میاد که توی جام باشگاهها چطور یه تنه سپاهان رو به خاک سیاه نشوند که الان برای اومدن به سپاهان طاقچه بالا میزاره یادش نیست توی سپاهان مطرح شد بعد رفت استقلال
==================================
ولي سوال اينجاست كه كدام منطق و عقل سليم ميپذيرد، يك بازيكن با 31 سال سن 13 بار تغيير باشگاه و تعويض پيراهن داشته باشد
اینکه چیزی نیست اگه خدایی نکرده قعله نویی بیاد جاش مستحکمتر هم میشه توی تیم
Atomic Ant
21-05-2009, 16:37
بچه ها منم جلد جدید رو تبریک میگم:72:
امیدوارم سرشار از برد و شادی باشه واسه طلائی های نصف جهان>:D<
سپاهان بدون مربی بهتر نیست خدائیش!:2:
الاتفاق شرمسار شد:2:
به هر صورت من بازم موضع خودم رو در مخالفت با اومدن قلعه نوئی اعلام میکنم:-&
معلوم نشد چرا به هادی اصغری بدبخت بازی ندادن نه کاظمی به کار گرفتش نه فیرات امروز خودشو نشون داد
بابا اگه به این بازی بدن استیلش کپیه برباتوفه :d0s69thbefhifftitrz
حاضرن به این خطیبی بازی بدن اونوقت این بشینه رو نیمکت~x(
این قلعه نویی هم منتظر میمونه تا امروز مشخص شه سهمیه آسیا به سپاهان میرسه یا نه تا اگه نرسید نیاد
Loverboy
22-05-2009, 17:55
قهرمانی ذوب آهن و صعود سپاهان رو به جام باشگاههای آسیا رو به دوستان اصفهانی تبریک میگم :72:
خوب تایپک ذوب آهنهایی چند روزه سوت و کور شده بیاییم اینجا تبریک بگیم چون نه بازی گذاشته میشه نه گلهاش گذاشته میشه فقط همه طرفدارهای بقیه تیمها به ما تیکه انداختن
خدا رو شکر هم ذوب آهن برد هم سهمیه رو گرفتیم تا روی بعضیها(انصاری فرد) کم شه راه آهن از همون اول اومده بودن دفاع کنه تا اون یه گل که با دست زده بودن رو حفظ کنن .
خلاصه این برد شیرین رو به همه سپاهانیها تبریک میگم چون مهم کسب سهمیه بود حالا قهرمانی ذوب آهن کنارش بدست اومد خوب شد:13:
دوستان سپاهانی بیاید اینجا صحنه رو خالی نکنید و دوستانی که جو اینجا رو توی این چند روز متشنج کرده بودن لطفاً نیاین اینجا شعار بدن و انصاری فرد هم دوباره یه شکست چند تایی اورد که مبارکش باشه [Only registered and activated users can see links]
22-05-2009, 18:21
خوب تایپک ذوب آهنهایی چند روزه سوت و کور شده بیاییم اینجا تبریک بگیم چون نه بازی گذاشته میشه نه گلهاش گذاشته میشه فقط همه طرفدارهای بقیه تیمها به ما تیکه انداختن
خدا رو شکر هم ذوب آهن برد هم سهمیه رو گرفتیم تا روی بعضیها(انصاری فرد) کم شه راه آهن از همون اول اومده بودن دفاع کنه تا اون یه گل که با دست زده بودن رو حفظ کنن .
خلاصه این برد شیرین رو به همه سپاهانیها تبریک میگم چون مهم کسب سهمیه بود حالا قهرمانی ذوب آهن کنارش بدست اومد خوب شد:13:
دوستان سپاهانی بیاید اینجا صحنه رو خالی نکنید و دوستانی که جو اینجا رو توی این چند روز متشنج کرده بودن لطفاً نیاین اینجا شعار بدن و انصاری فرد هم دوباره یه شکست چند تایی اورد که مبارکش باشه [Only registered and activated users can see links]
روی انصاریفرد کم بشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ تیمی مثل راه آهنو به فینال حذفی رسوند و آبرومندانه کنار رفت ، تو لیگم نسبت به بازکناش جاش خوب بود ، هیچ مشکل مدیریتی هم نداشه ، شما بهتره خدارو شکر کنی که تیم همشهریت یه چیزی گذاشت تو کاستون و سهمیه گرفتید:7:
Liverpudlian
22-05-2009, 19:11
سلام از همه مهمتر اسيايی شدنتون رو تبريک ميگم و با اين که خيلی دوست داشتم تيم خودمون آين مقام رو کسب کنه ولی قسمت نبوده نصيب سپاهان شد اميدوارم بتونه ابرويه آيران رو در اسيا بخره عين اون سالی که نآيب قهرمان شد چون اگه راه اهن ميرفت اسيا جز ابروريزی چيز ديگه ی برای آيران نداشت فوقش آين بود که جلوی عرب ها دوباره زنگ تفريح ميشديم سپاهان اخرين بازيش رو خوب بازی کرد اميدوارم امسال هم همينجوری باشه و هر 4 نماينده ما تو اسيا سر بلند بيرون بيان شما سپاهانی ها دعا کنيد ما تو اسيا قهرمان شيم امسال
amini_bio
22-05-2009, 19:24
تبریک به همه اصفهانی ها.
حالا با این صعود به آسیا، قلعه نویی فردا با سر قرارداد را امضا می کنه!!:D
روی انصاریفرد کم بشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ تیمی مثل راه آهنو به فینال حذفی رسوند و آبرومندانه کنار رفت ، تو لیگم نسبت به بازکناش جاش خوب بود ، هیچ مشکل مدیریتی هم نداشه ، شما بهتره خدارو شکر کنی که تیم همشهریت یه چیزی گذاشت تو کاستون و سهمیه گرفتید:7:
امشب برنامه ورزش از نگاه دو دیدن داره ببینم قیافه جهانگیر کوثری که خودش از مکتب راه آهن چطوری شده ندیدین هفته پیش یه گل با دست زده بودن چطور جو گیر شده بود
اون آقای انصاری فرد وقتی که از پرسپولیس انداختنش بیرون جهانگیری کوثری گذاشت هر چی حرف داره بگه ولی نوبت به کاشانی که رسید گفت وقتمون تمام شد نمیتونیم باهاش صحبت کنیم
انصاری فرد که همه جا میگه نمیخوان من نتیجه بگیرم بیاید بگه در مورد اون یه گلی که با دست زدن چی داره بگه
قهرمانی ذوب آهن رو به هواداراش :دی و کسب سهمیه لیگ قهرمانان آسیا رو به هواداران سپاهان تبریک میگم.
امروز هوادارای ذوب میگفتن:"ما که میریم آسیا .... سپاهان تو هم بیا" :d0s69thbefhifftitrz
به هر صورت من بازم موضع خودم رو در مخالفت با اومدن قلعه نوئی اعلام میکنم:-&
من نیز هم :دی
همین امشب قلعه نویی کل یوم با دستیارهاش میرن اصفهان چی؟ تا با سپاهان قرارداد امضا کنن
:53:
22-05-2009, 21:25
امشب برنامه ورزش از نگاه دو دیدن داره ببینم قیافه جهانگیر کوثری که خودش از مکتب راه آهن چطوری شده ندیدین هفته پیش یه گل با دست زده بودن چطور جو گیر شده بود
اون آقای انصاری فرد وقتی که از پرسپولیس انداختنش بیرون جهانگیری کوثری گذاشت هر چی حرف داره بگه ولی نوبت به کاشانی که رسید گفت وقتمون تمام شد نمیتونیم باهاش صحبت کنیم
انصاری فرد که همه جا میگه نمیخوان من نتیجه بگیرم بیاید بگه در مورد اون یه گلی که با دست زدن چی داره بگه
اول از همه اینکه شما اصفهانیا مثل اون آذری یه جوری حرف می زنید انگار کاشانی مدیرعامل سپاهان بوده و همش اون جلو مدیرای دیگه ی باشگاه قرار می دید ، عملکرد محمد حسن خان عالی بوده و همیشه جاش تو باشگاه ما خالیه ، دوم اینکه اون گل سالم بود ، سوم اینکه اگرم سالم نبود دفعه اولیه که اشتباه داوری به نفع راه آهن تموم شده
جناب issatice ([Only registered and activated users can see links]) و جناب هانریش ([Only registered and activated users can see links]) یه بحث دو نفره راه انداختین و کسی هم میلی به شر کت در بحث دو نفره شما نشون نداده.
در ضمن بحثتون جنجالی (از نوع بیهوده) می نماید و هر لحظه ممکنه اتفاقات بدی اینجا بیفته.
لطف میکنید اگه این بحث رو در پروفایلهاتون ادامه بدین.
با تشکر.
([Only registered and activated users can see links])
تبریک رو از من هم بپذیرید!
در عین شایستگی قهرمان شدید و توش کوچکترین شکی نمیشه کرد!
تردید ندارم آبروی ایران رو همین سپاهان به بهترین نحو ممکن سال دیگه تو آسیا خواهد خرید. :d0s69thbefhifftitrz
Sepahan 4 Ever
22-05-2009, 22:20
ما که رفتیم آسیا .............................
سلام از همه مهمتر اسيايی شدنتون رو تبريک ميگم و با اين که خيلی دوست داشتم تيم خودمون آين مقام رو کسب کنه ولی قسمت نبوده نصيب سپاهان شد اميدوارم بتونه ابرويه آيران رو در اسيا بخره عين اون سالی که نآيب قهرمان شد چون اگه راه اهن ميرفت اسيا جز ابروريزی چيز ديگه ی برای آيران نداشت فوقش آين بود که جلوی عرب ها دوباره زنگ تفريح ميشديم سپاهان اخرين بازيش رو خوب بازی کرد اميدوارم امسال هم همينجوری باشه و هر 4 نماينده ما تو اسيا سر بلند بيرون بيان شما سپاهانی ها دعا کنيد ما تو اسيا قهرمان شيم امسال
ما هم امیدواریم همه رو لوله کنید و قهرمان بشید:2::5:
labkhande_ejbari20
22-05-2009, 23:16
برد شیرین ذوب آهن و آسیایی شدن سپاهان را تبریک میگم
niloofar_yellow girl
23-05-2009, 00:54
آسیا ما اومدیم.
تبریک میگم به همه طرفدارای گل سپاهان.:5::5::5:
قلعه نوعی امشب از ذوق خوابش نمی بره.
Nastaran
23-05-2009, 01:01
به همه ی سپاهانیای گل تبریک میگم.
برین آسیا بترکونین:13:
قلعه نویی: امروز با سپاهان ثبت می کنم
از ته دل اصفهان را دوست دارم
کرمان و مس رو هم از ته دل دوست داشت مخصوصاً استقلال رو از ته قلب دوست داره:1:
mahsa_saina
23-05-2009, 10:30
منم تبريك ميگم برد ذوب اهن ورفتن سپاهان به اسيا
آسيا اماده باش ماداريم ميايم
Only Gerrard 8
23-05-2009, 11:25
منم هوادار قرمز دوست داشتم ما بريم ولی قسمت نبوده اميدوارم موفق باشيد
Sepahan 4 Ever
23-05-2009, 15:12
واقعا فوتبال اصفهان به همچین جامی نیاز داشت
دو سال بود که حقمونو میخوردند......
زنده باد فوتبال اصفهانی زنده باد سپاهان زنده باد ذوب آهن
daruosh_melbourne
23-05-2009, 15:49
khoshhalam ke esfahan be haghesh resed be omide ghahremani foolade mahan dar asia
ویرایش ماهماتا: ممنون میشم اگه فارسی بنویسید. قانون انجمنه.
Atomic Ant
23-05-2009, 15:57
از حالا باید به فکر خرید های خوب هم باشیم:301:
گر چه با اومدن قلعه نوئی اگه مسی و کاکا و ... هم بیان سپاهان بی فایده اس!:53:
خلعتبری هم مهم اینه که از اصفهان نره و گرنه سپاهان و ذوب آهن فرقی ندارن:smoke:
Divar-Ricord
24-05-2009, 15:02
سلام رفقا من بعد از مدتها برگشتم
اومدم که با هم اين جلد رو بترکونيم
ماهماتا جان از همين الان بگم جلد رو محکم ببند پاره نشه:D
--
شوخي بود :D
اميدوارم بتونيم کنار هم چيز هاي زيادي ياد بگيريم:72:
و موفقیت های سپاهان رو همین جا جشن بگیریم.:d0s69thbefhifftitrz
به قول قدیمیا آمد به سرم از آنچه میترسیدم127fs3556139
جناب قلعه نوعی بالاخره تشریف آوردن به دیار نصف جهان
الان دیگه سرمربیمون امیر خانه!!!!
بصیرت هم قراره زین پس:دی به عنوان دستیار امیرخان! انجام وظیفه کنه تا جناب نظری جویباری هم سرپرست تیم بشن.
درباره نقل و انتقالات هم هنوز حرفی نزدن.
خیلی خوش برگشتی :دی
دلمون تنگ شده بود واست. من که میدونم تو الکی میگی بترکونیم و دوباره غیبت میزنه.:27:
کلاً از بچه های باسابقه فروممون چهار پنج تاشون هنوز سر میزنن اینجا.[Only registered and activated users can see links]
.::BIANCONERI::.
24-05-2009, 16:25
سلام به همگي اولين پستم را توي اين تايپيك بدم:wavesmile:
با اين كه با اومدن اين بشر ديگه حوصله نموده معلوم نيست كه امسال ديگه برم فولادشهر يا نه:27::27:
والا سپاهان با اين يارو هر چي كه هم ببره اصلا حال نميده:53:
بايد با برنامه هاي تاكتيكي اين بشر هم بسازيم يعني به واقع يكم با بقه فرق ميكنه به علي آقا و... خيلي نيازه
بايد تو اين فكر باشيم كه سپاهان نوين را بياريم ليگ برتر كه نقش اس اس اهواز را بازي كنه كه در غير اين صورت تيم نميتونه نتيجه بگيره و جز برنامه هاي تاكتيكي اين آقا هستش
labkhande_ejbari20
24-05-2009, 19:36
ماهماتا جان از همين الان بگم جلد رو محکم ببند پاره نشه:D
--
سلام خوشحالم که تو هم بالاخره بعد از مدتها غیبت برگشتی
Divar-Ricord
24-05-2009, 22:21
حالا حالاها ما اینجا هستیم نگران رفتن نباشید :1:
من فقط منتظر اومدن خسرو حیدری هستم . به نظر شما امیدی هست؟؟؟
daruosh_melbourne
25-05-2009, 08:55
khoshhalam ke esfahan be haghesh resed be omide ghahremani foolade mahan dar asia
ویرایش ماهماتا: ممنون میشم اگه فارسی بنویسید. قانون انجمنه.
na motoasefane nemishe chom nemitonam farse nevis nadaram bebakhshid
--
salam dooste man khosh oomady
che khabara az booshehr
sange-bahmani-falake borj-niroogah-khormooj
bandar genaveh
kheyli delam tang shodeh beyam iran
aval miam esfahan bad miam booshehr baraye dedane booshehr kheyli delam tang shodeh rasti hanooz oon bazare mahi ra dare ?
Divar-Ricord
25-05-2009, 12:50
na motoasefane nemishe chom nemitonam farse nevis nadaram bebakhshid
bandar genaveh
kheyli delam tang shodeh beyam iran
aval miam esfahan bad miam booshehr baraye dedane booshehr kheyli delam tang shodeh rasti hanooz oon bazare mahi ra dare ?
کاکا بوشهر هوا گرم وایدن . مو خورموج هسم .:D
جات خالی هفته پیش رفتیم دریا پریدیم تو آب تا شب تو دریا بودیم.
بهمنی وضع اسفالتا بهتر شده. بازار ماهی هم پا برجاست.
ولی وقتشه تابستون بیایم اصفهان :flowerysmile:
Divar-Ricord
27-05-2009, 10:59
کسی نیست اینجا یه گزارش کامل از ورزشگاه سپاهان به من بده؟؟ میخوام ببینم وضعیتش نسبت به پارسال چه طور شده؟؟ چه تغیراتی به وجود اومده؟؟
labkhande_ejbari20
27-05-2009, 12:56
کسی نیست اینجا یه گزارش کامل از ورزشگاه سپاهان به من بده؟؟ میخوام ببینم وضعیتش نسبت به پارسال چه طور شده؟؟ چه تغیراتی به وجود اومده؟؟
هیچ کار انجام نشده
فقط سازه های فلزی زده شده
داش حمید
28-05-2009, 22:25
خب اول یه تبریک واسه جلد دوم.امیدوارم در این تاپیک من بتونم پست های مفید بدم.
خب اینم اولین بحث :
وقتی واسه دفاع فقط عقیلی رو میخواد و بقیه رو نمیخواد این شروع مشکلات هست.اخه کیو میخواد بخره واسه سپاهان؟ولی به نظر من سپاهان امسال ولخرجی زیاد کرد برای مثال ببینید سپاهان چقدر پول داده که عمادرضا حاضر شده پرسپولیس رو ول کنه و با سپاهان تمدید کنه.و مربیهای گوناگون و ...........ولی یه مهاجم درجه یک نگرفت یا یه هافبک باتجربه.
اخر فصل هم رفا خطیبی رو خرید که اینجا موثر نبوده و کاملا افت کرده بود.
من از یه چیز سپاهان خیلی خوشم میاد اونم مدیریتش هست که امسال یه خرده بهم ریخته بود.ببینید ساکت چندوقتی هست که داره تو سپاهان کار میکنه ممکنه تیم الان در حد بهترینش نباشه ولی داره یه برنامه هایی رو پیاده میکنه که چند سال دیگه اثراتش رو میبینیم تو سپاهان.مطمئن باشید برنامه داره وگرنه نیگرش نمیداشتن و تا حالا اخراج شده بود.
البته پرسپولیس هم امسال همین رویه رو پیش گرفت و زیاد ضرر نکرد:1:
labkhande_ejbari20
31-05-2009, 19:55
قلعهنويي در پايان از هواداران باشگاه سپاهان خواست تا آخرين اطلاعات و اخبار را از سايت اينترنتي اين باشگاه پيگيري كنند و گفت: سايت باشگاه سپاهان كاملا به روز است و هواداران بهتر است آخرين خبرها را از سايت باشگاه سپاهان پيگيري كنند تا بدين ترتيب به تمامي اخبار صحيح و واقعي دسترسي داشته باشند.
Sepahan 4 Ever
01-06-2009, 14:24
11 خرداد
سالگرد
حماسه 4تایی در آزدی مبارکباد
[Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links]
دوسال پیش درچنین روزی و چنین ساعتی طلایی پوشان دیار زاینده رود در روزی فراموش نشدنی توانستند تیم پرسپولیس تهران را برای دومین سال متوالی از آسیا بازدارند وخود به
عنوان قهرمانی دست یابند.
------------------------------------------
[Only registered and activated users can see links] بوناچيچ بار ديگر دنيزلي را مغلوب كرد شكست سنگين پرسپوليس در حضور بيش از 100 هزار تماشاگر خبرگزاري فارس: تيم فوتبال پرسپوليس تهران در مرحله نيمه نهايي جام حذفي با شكست 4 بر يك مقابل سپاهان از حضور در ديدار نهايي باز ماند.
به گزارش خبرگزاري فارس، در حساس ترين بازي اين مرحله جام حذفي، عصر امروز دو تيم پرسپوليس تهران و سپاهان اصفهان در حضور بيش از يك صد هزار تماشاگر، در ورزشگاه آزادي به مصاف هم رفتند.
شاگردان مصطفي دنيزلي كه در ديدار نهايي فصل گذشته مقابل اين تيم اصفهاني شكست خورده بودند، با انگيزه انتقام پاي به ميدان گذاشتند و در حاليكه تا دقايق پاياني وقت قانوني با يك گل از حريف پيش بودند، در پايان با شكست سنگين 4 بر يك مغلوب حريف شده و از حضور در ديار پاياني بازماندند.
فرزاد آشوبي در دقيقه 63 ضربه پنالتي اعلام شده به سود پرسپوليس را وارد دروازه سپاهان كرد و برتري شاگردان دنيزلي با اين گل تا دقيقه 87 پابرجا بود؛ اما در اين دقيقه بار ديگر محسن قهرماني در سوت خود به علامت خطاي پنالتي دميد و اين بار شاگردان بوناچيچ توسط هادي عقيلي به گل رسيدند تا بازي در پايان وقت قانوني به تساوي انجامد.
در 15 دقيقه نخست وقت اضافي نيز گلي از خط دروازه ها عبور نكرد تا همه منتظر اتمام 15 دقيقه دوم و مشخص شدن تيم برنده در ضربات پنالتي باشند اما اشتباهات پي در پي مدافعان و دروازه بان پرسپوليس اين اجازه را به محمود كريمي تازه وارد داد تا سه بار در دقايق 109، 111 و 116 دروازه فرشيد كريمي را گشوده و سكوت را در ورزشگاه آزادي حكمفرما كند.
اين در حالي است كه در دقايق پاياني بازي دو بازيكن سپاهان(موجيري و ابولهيل) از بازي اخراج شده بودند.
محسن قهرماني به همراه حسين نجاتي و حيدر شكور قضاوت بازي را برعهده داشت و به احسان حاج صفي و جاباموجيري از سپاهان اخطار داد كه بازيكن گرجستاني در دقيقه 112 با دريافت كارت زرد دوم از بازي اخراج شد. 2 دقيقه بعد نيز بازيكن عراقي اين تيم به دليل خطا روي كريم باقري مستقيما با كارت قرمز داور مواجه شد. همچنين لوكا بوناچيچ نيز در جريان بازي به دليل اعتراض به عملكرد داور از بازي اخراج شده بود.
در ديگر بازي اين مرحله صباباتري با برتري 2 بر يك مقابل پيكان در پايان120 دقيقه راهي بازي نهايي شد.
اسامي بازيكنان پرسپوليس تهران: فرشيد كريمي، كريم باقري، ابوالفضل حاجي زاده، مسعود زارعي (46 حسين كعبي)، شيث رضايي، پژمان نوري، فرزاد آشوبي، روبرت ساها (115 الونگ الونگ)، ابراهيم اسدي، حسين بادامكي (81 زياد شعبو) و مهرزاد معدنچي
سرمربي: مصطفي دنيزلي
اسامي بازيكنان سپاهان: محمد سواري، محسن بنگر، هادي عقيلي، جابا موجيري، جلال اكبري (63 محرم نويدكيا)، عبدالوهاب ابوالهيل، هادي جعفري، محمد نوري (43 حسين پاپي)، سعيد بيات (78 محمود كريمي)،احسان حاج صفي و مهدي سيدصالحي
سرمربي: لوكا بوناچيچ
[Only registered and activated users can see links]
saeed.ss
04-06-2009, 19:21
چرا هیچکس اینجا پست نمیده.
میبینم که امیر داره یه تحول اساسی تو سپاهان ایجاد میکنه و میخواد بازیکن های سیستم مورد علاقه شو میخره!!!!
نباید بنگر رو رد میکرد یا اصغری.
یه سوال هدف از خرید توره چی بود؟
niloofar_yellow girl
04-06-2009, 19:54
[quote=saeed.ss;240137]چرا هیچکس اینجا پست نمیده.
میبینم که امیر داره یه تحول اساسی تو سپاهان ایجاد میکنه و میخواد بازیکن های سیستم مورد علاقه شو میخره!!!!
مگه این ژنرال واسه کسی دل و دماغ پست دادن گذاشته؟؟!!:6:
فکر کنم با این رفت و امدا,این فصل باید سپاهانو از روی رنگ پیرهنش شناسایی کنیم!!!:33:
saeed.ss
04-06-2009, 19:57
مگه این ژنرال واسه کسی دل و دماغ پست دادن گذاشته؟؟!!:6:
فکر کنم با این رفت و امدا,این فصل باید سپاهانو از روی رنگ پیرهنش شناسایی کنیم!!!:33:
حالا شاید هم تیم خوبی شد.ولی بزرگترین اشتباه رد کردن بنگر و اصغری و خریدن توره بود.
حالا میگیم جلال اکبری زیاد سوتی میداد.
ولی کلا خونه تکونی نباید بکنه که داره میکنه.پول هم که فراوان هست دیگه مشکلی برای خرید بازیکن نداره
Sepahan 4 Ever
04-06-2009, 21:07
تیمو داره خوب میبنده
سپاهان اشباع شده باید خونه تکونی بکنه
بهترین کارشم بیرون کردن بنگر بود چون خیلی سوتی میداد
آل نعمه+توره+رحمتی+جلال حسینی+محمد نوری+مولایی:2:
عجب چیزی بشه
میشه یک نفر به من بگه سپاهان تا حالا با چه کس هایی قرارداد بسته؟ داخلی & رسمی
labkhande_ejbari20
06-06-2009, 15:51
میشه یک نفر به من بگه سپاهان تا حالا با چه کس هایی قرارداد بسته؟ داخلی & رسمی
فعلا با ال نعمه و توره
Atomic Ant
06-06-2009, 16:26
امیدوارم رحمتی رو بیارن:d0s69thbefhifftitrz
به جای توره باید خسرو حیدری میومد~x(
آخه ما که هادی اصغری رو داشتیم:-??
امیدوارم سیستم با دفاع 3 تائی نبنده>:D<
saeed.ss
06-06-2009, 16:32
امیدوارم رحمتی رو بیارن:d0s69thbefhifftitrz
به جای توره باید خسرو حیدری میومد~x(
آخه ما که هادی اصغری رو داشتیم:-??
امیدوارم سیستم با دفاع 3 تائی نبنده>:D<
چرا 3 دفائی میبنده.5 هافبک و 2 مهاجم.این سیستم مورد علاقش هست و حتی تو تیم ملی هم از این استفاده کرد.منتهی مشکل ما اینکه اصلا تو ایران یک دفاع خوب نداشتیم.
اگه داشتیم این سیستم خوب جواب میداد.قلعه نوعی یه مشکلی هم که داره اینکه از اول فصل تا اخر فصل یه سیستم بازی میکنه و هیچ تغییری نمیده.و این براش مشکل ساز میشه چون دست شو میخونن بقیه مربیا.
labkhande_ejbari20
06-06-2009, 18:35
سیستم 3-5-2 دیگه منسوخ و قدیمی شده کسی استفاده نمیکنه
البته برای ایران با دفاعهای کندش خوبه
Atomic Ant
08-06-2009, 11:17
خب بچه ها تبریک میگم:72:
نویدکیا و عزیز زاده هم برای 2 فصل تمدید کردند :d0s69thbefhifftitrz
همین که این دو تا دو فصل تمدید کردند نشون میده سپاهان چقدر از این فوتبال مزخرف ایران فاصله گرفته که بازیکنا همه یه ساله امضاء میکنند و سال بعد میشن بازیکن آزاد:smoke:
مهدی کریمیان هم که با امضای قرارداد دو ساله دیروز اومد سپاهان :flowerysmile:
خداروشکر خریدهای خوبی داریم انجام میدیم >:D<
labkhande_ejbari20
08-06-2009, 13:04
خوب تمرینات تیم هم شروع شد البته با استقبال خوب هواداران
امیدوارم فصل خوبی باشه
دیروز روی یکی از بنرها شعار جالبی نوشته بود:
امروز نخستین روز آینده ماست
الان همه چیز عالی و بر وفق مراده.یه مدافع هم بگیرن تا دیگه بریم واسه قهرمانی.
خیلی حال کردم که قرارداد محرم رو تا 2 سال دیگه تمدید کردن. همه فکر میکردن مثل سال قبل و با توجه به شرایط نویدکیا یه ساله تمدید میکنن باهاش.
این بهترین خبری بود که تا اینجای هفته شنیدم.:labkhand:
امروز نخستین روز آینده ماست
:13:
سپاهان 90 :2:
labkhande_ejbari20
09-06-2009, 19:35
اعلام رسمي سازمان ليگ حرفهيي
21 بازيکن و مربي قرارداد خود را ثبت رسمي كردند
21 بازيکن و مربي قرارداد خود را ثبت رسمي نمودند
به گزارش ايسنا، سازمان ليگ حرفهيي در اقدامي قراردادهاي داخلي فيمابين بازيکن و باشگاه را در جهت جلوگيري از افزايش قيمت کاذب و سواستفاده هاي احتمالي قانونمند كرد تا با تنظيم آئين نامه اي دراين خصوص به آن رسميت ببخشد.
سازمان ليگ حرفه اي در همين راستا نام بازيکناني که به صورت رسمي قراردادهاي خود را با باشگاهها به ثبت رسانده اند اعلام كرد:
در اين بين تيمهاي سايپا، سپاهان، ذوب آهن، فولاد و ملوان بعد از توافقات داخلي قراردادهاي بازيکن(مربي) مورد نظر و جديد خود را که به استخدام درآورده اند با حضور در هياتهاي فوتبال برابر با قوانين جديد فيفا رسما به ثبت رسانده اند.
باشگاه سايپا: ابراهيم صادقي (2 سال)،وحيد شيخ ويسي(2 سال) ،حسين حسيني(2 سال)،سيد امين منوچهري(2 سال)،سعيد بيگي(1 سال)،ابراهيم ميرزاپور(1سال)،کريم انصاريفرد(2سال)،داريوش يزداني(1سال)،رضاخالقي فر(1سال)،جان دي نگودي(1 سال)،مرتضي ابراهيمي(1 سال)، رضا محمودي(1 سال)، سيد جواد آشتياني(1 سال)،غلامرضا باغ آبادي(مربي يکساله)
سپاهان:اميرقلعه نويي (سرمربي يکساله)،ابراهيم توره(2 سال)،احمد آل نعمه(2 سال)
ذوب آهن:ايگور کاسترو(2 سال)،کيوان امرايي(3 سال)
فولاد خوزستان:لوکا بوناچيچ(سرمربي يکساله)
ملوان: فيليپ آلوز دسوزا(1 سال)
انتهاي پيام
آقا پس مگه جلال با پیروزی قرارداد نبسته؟
این امار را امروز منتشر کردند
آقا پس مگه جلال با پیروزی قرارداد نبسته؟
این امار را امروز منتشر کردند
سید جلال؟
نه. پیروزی نرفته.
اسمش هم که تو اون لیستی که شما گذاشتی نیست که.یه حسین حسینی هست فقط.
ویرایش ماهماتا: آها فکر کنم منظورت جلال اکبریه.:دی
اون فکر کنم داخلی بسته و هنوز ثبت نکردن.
Divar-Ricord
10-06-2009, 13:36
شرمنده این روزا کم میام خفن در گیر انتخاباتم.:flowerysmile:
به به خبرای خوب محرم خان حالا حالا ها مهمون خودمون هستن پس.
بهاره بهاره اره عیده دوباره بیا با هم برقصیم :5:
که امشب شب غم نیست
:5::5:
labkhande_ejbari20
10-06-2009, 22:16
سید جلال؟
نه. پیروزی نرفته.
اسمش هم که تو اون لیستی که شما گذاشتی نیست که.یه حسین حسینی هست فقط.
ویرایش ماهماتا: آها فکر کنم منظورت جلال اکبریه.:دی
اون فکر کنم داخلی بسته و هنوز ثبت نکردن.
منظورم جلال اکبری بود
Sepahan 4 Ever
10-06-2009, 23:25
برید تو کف آواتارم:6qwup3:
Sepahan 4 Ever
11-06-2009, 14:47
چرا مثل قبل از خبر ورزشی خبر نمیذارید:34:
labkhande_ejbari20
11-06-2009, 14:51
چرا مثل قبل از خبر ورزشی خبر نمیذارید:34:
اگر باشه حتما میذاریم
بالاخره سید جلال اومد یا نه؟
غلامرضا رضایی با عقذ قرار دادی 2 ساله به تیم سپاهان پیوست:labkhand:
نه بابا تو یه سری سایت ها دیدم که این خبرو زده بودن
labkhande_ejbari20
14-06-2009, 14:51
کی گفته؟
منبع موثق داری یا از خود گفتی؟
دوستان عزیز شرمنده به علت سرعت پایین نتونستم هیچ خبری بگذارم
Atomic Ant
14-06-2009, 18:53
نه بابا تو یه سری سایت ها دیدم که این خبرو زده بودن
اگه راست باشه که فوق العاده اس :2:
سپاهان هم شده مثل رئال :D
سقف بودجه مون 250 میلیون یورو :D
اینطوری ما نه تنها قهرمان ایران بلکه قهرمان جام باشگاههای جهان میشیم 127fs3556139
طبق آخرین اخبار امسال هم نقش جهان رو نداریم. من نمیدونم چه غلطی دارن میکنن اینا؟ گفتن که بازیهای آسیایی سپاهان 3 تا بیشتر نیست:-o و توی همین فولاد شهر انجام میشه. خدایی از صد تا فحش بدتره این حرف.:53:
.
بهاره بهاره اره عیده دوباره بیا با هم برقصیم :5:
که امشب شب غم نیست
:5::5:
این چه بساطیه راه انداختی تو اینجا؟بندریه؟:5:
برید تو کف آواتارم:6qwup3:
اسپم؟:7:
ambordastghofli
15-06-2009, 07:12
خطيبي: با سپاهان به توافق نرسيدممهاجم تيم فوتبال سپاهان گفت: تاكنون براي تمديد قرارداد با سپاهان به توافق نرسيدم مذاكراتم در حال انجام است.
رسول خطيبي در گفتگو با باشگاه خبرنگاران گفت: بر خلاف شايعات موجود تاكنون با سپاهان به توافق نرسيدم و فعلا مذاكراتمان در حال پيگيري است.
وي ادامه داد: براي بازگشت به تراكتور سازي هيچ مشكلي ندارم و دوست دارم به تيم سابقم برگردم و دوباره در اين تيم بازي كنم.
وي تصريح كرد: در گذشته هم گفته بودم كه اگر تراكتور سازي به ليگ برتر صعود كند به اين تيم مي پيوندم و هم اكنون منتظرم وضعيت كادر فني آنها مشخص شود.
وي در ادامه گفت: كمال وند مربي خوبي است و ثابت كرده كه توانايي هاي زيادي دارد و اميدوارم مديريت باشگاه تراكتور سازي با او ادامه دهد.
وي خاطر نشان كرد: تراكتور سازي هواداران بي شماري دارد كه هميشه حامي اين تيم بودند و به همين دليل در ليگ برتر مي تواند موفق باشد و در تبريز تيم هاي بزرگ ايران را با شكست بدرقه كند./ز
باشگاه خبرنگاران،
بهتر!!
خطيبی بدرد همون تراکتور سازی ميخوره!
بالاخره سید جلال اومد یا نه؟
اين خبر چقدر صحت داره؟
اگه درست باشه که بايد بريم بندر!:5:
طبق آخرین اخبار امسال هم نقش جهان رو نداریم. من نمیدونم چه غلطی دارن میکنن اینا؟ گفتن که بازیهای آسیایی سپاهان 3 تا بیشتر نیست:-o و توی همین فولاد شهر انجام میشه. خدایی از صد تا فحش بدتره این حرف.:53:
.
واقعاً خاک بر سرشون با اون قول دادنشون!
احمق ها فقط بلدند حرف بزنند.:^o
حالا هم ذوب آهن هم سپاهان بايد بازی های ليگ و آسيا رو تو فولاد شهر انجام بدند؟اينجوری که ديگه چيزی نميمونه ازش!:33:
تو بازی دیروز عراق - افریقای جنوبی (جام کنفدراسیونها) عماد رضا 76 دقیقه بازی کرد.
سایت فیفا هم عماد رضا و یونس محمود رو ستاره های عراق دونسته.
labkhande_ejbari20
16-06-2009, 13:03
خوب اینم یک جانشین واسه جلال اکبری
من بازیشا ندیدم
چطوره؟
ambordastghofli
16-06-2009, 14:07
دفاع چپ نيست که!!!:1:
اله نعمه جای جلال اکبری رو گرفته.
ميثم خسروی که از پيکان گرفتيم هافبک بيد.:-?
خدا کنه بازيکن خوبی باشه.
خوب اینم یک جانشین واسه جلال اکبری
من بازیشا ندیدم
چطوره؟
خسروی رو میگی ؟ آره بازیش خوبه هافبک خوبی هستش
دفاع چپ نيست که!!!:1:
اله نعمه جای جلال اکبری رو گرفته.
ميثم خسروی که از پيکان گرفتيم هافبک بيد.:-?
خدا کنه بازيکن خوبی باشه.
نترس بابا بازیکن خوبیه من بازیهاش رو تو پیکان دیدم تازه مگه سپاهان بازیکن بعد هم میگیره؟
Sepahan 4 Ever
16-06-2009, 19:12
با خرید سید جلال و رحمتی سهمیه لیگ برتری به 5 میرسه و تازه یه بازیکن دیگه هم میتونیم بگیریم که به نظر من باید یه هافبک تهاجمی بگیریم مثل محمد نوری
ناشناس ترین بازیکنا همین بازیکنای باشگاههای تهرانی هستند البته به جز استقلال و پرسپولیس
خسروی هافبک چپه و جای حاج صفیرو میگیره
حاج صفی هم که میره مقاومت
labkhande_ejbari20
16-06-2009, 21:24
رفتن حاج صفی به سربازی قطعی شده؟
خسروی میتونه جایی حاج صفی را پر بکنه؟
البته 10 تا بازیکن هم از تیم امید امدن فکر کنم اونا هم خوب باشن
سلام
دوستان کسی نیست خرید و فروش هایی که صورت گرفته رو برام بزاره
labkhande_ejbari20
18-06-2009, 13:15
سلام
دوستان کسی نیست خرید و فروش هایی که صورت گرفته رو برام بزاره
سلام
ما فعلا فقط جلال اکبری را فروختیم
ابراهیم توره احمد ال نعمه مهدی کریمیان و میثم خسروی هم به طور رسمی با سپاهان قرار داد بستن
ambordastghofli
19-06-2009, 07:52
خبری از اصغری يا طهماسبی نيست؟
خدا کنه اصغری رو نگه داريم، بازيکن گل زنيه، فقط بيشتر وقت ميخواد تو سپاهان جا بيوفته، طهماسبی هم بهتره بره همون فجر!:163:
Divar-Ricord
19-06-2009, 17:29
امروز اقای ساکت اومده بود ورزش و مردم شبکه 1 . :1:
دیدین که مگه نه؟؟؟ در مورد قلعه نوعی هم صحبت کرد... نمی دونید چطور ازش تعریف میکرد.
ss_ss gahreman
21-06-2009, 16:40
به نظر من مسال نه سال رمز نه ابی سال شماست چون هم استقلال هم پیروزی توی حاشین
شما با اوردن قلعه نوعی 70% راهو رفتین
Divar-Ricord
21-06-2009, 20:37
راستی بچه ها علی مولایی کجاست؟؟ از سپاهان رفته؟؟ یا هنوز هست؟؟
labkhande_ejbari20
21-06-2009, 21:15
علی مولایی هنوز هست اول مهر هم محرومیتش تمام میشه؟
عجب تیمی بشه امسال:2:
شاهین خیری هم اومد وای هرچی ستاره تو ایران هست داریم میگیریم
amin_eshghesepahan
21-06-2009, 22:45
ایول به این میگن تیم بستن با این تیم باید رئال مادریدم برد:1::7::41:
Divar-Ricord
22-06-2009, 09:09
علی مولایی هنوز هست اول مهر هم محرومیتش تمام میشه؟
عجب تیمی بشه امسال
شاهین خیری هم اومد وای هرچی ستاره تو ایران هست داریم میگیریم
خیلی خوبه بازی علی مولایی رو خیلی قبول دارم.. کناره های زمین با تکنیکش غوغا میکنه..:smoke:
Atomic Ant
22-06-2009, 09:20
سال دیگه به نظر میاد بی چون و چرا قهرمانیم :d0s69thbefhifftitrz
باید تمرکز رو بذاریم رو آسیا که این بار قهرمان بشیم >:D<
بازیکن جدید نیومد؟
labkhande_ejbari20
22-06-2009, 12:46
آخه خیری بازیکنه:53:
وای این حرفا نزن خیری بازیکن خوبیه هنوز صحنه گلی که به راه اهن تو فینال زد جلوی چشمامه
اصلا میخوای شما به جایی قاعه نویی تیم را ببندید؟
سلام به دوستاي گل سپاهاني....:72:
امسال فكر كنم قويترين تيم ليگ برتر سپاهان باشه و واسه هر سه تا جام دندون تيز كرده.
به نظر من قهرمان فصل بعد از بين اس اس و سپاهان باشه
بقيه تيم ها زنگ تفريحن
saeed.ss
22-06-2009, 15:03
سلام
اولا یه تبریک بگم بابت خریدن این همه بازیکن خوب
من خودم دیگه الان مطمئن شدم قوی ترین تیم سپاهان در چند سال اخیر رو خواهیم دید.
به امید موفقیت واسه یه قطب دیگر فوتبال ایران
Farmandeh
22-06-2009, 16:21
سلام...
یک نفر پیدا نمیشه به من خوش آمد بگه؟! :6qwup3:
تا الان اینجوریاست:
دروازه:رحمان احمدی
با رفتن عباس محمدی احتمال اومدن رحمتی بیشتر شد که امیدوارم این اتفاق بیفته...
دفاع:آل نعمه ، عقیلی ، بنگر ، عزیززاده! ، آرماندو ، جعفری!
آرماندو نفوذهای خوبی داره ولی در دفاع مطمئن نیست و بدتر از اون اگر سه تا خارجی دیگه در زمین باشن باید از جعفری استفاده کنیم که یعنی خود کشی! امیدوارم کعبی را جذب کنیم... این روزها خبر پیوستن جلال حسینی هم هست که امیدوارم در حد شایعه باقی بمونه... ای کاش عزیززاده و جعفری را بیرون میکردن...
هافبک چپ: شاید حاج صفی ، فکر کنم میثم خسروی ، پاپی
ای کاش حاج صفی نره
هافبک راست: جعفرپور ، فکر کنم میثم خسروی! ، آرماندو هم میتونه اینجا بازی کنه البته...
هافبک وسط: ابولهیل ، خیری ، نویدکیا ، کریمیان ، جمشیدیان
باز هم کسی نیست که جای نویدکیا را پر کنه... ولی خوشحالم که بهادرانی رفت...
مهاجم: اصغری ، عماد ، توره ، کریمی! ، طهماسبی!
labkhande_ejbari20
22-06-2009, 16:32
سلام...
سلام دوست عزیز خوش اومدی
saeed.ss
22-06-2009, 16:48
این سید جلال هم دیگه داره بازار گرمی میکنه اول میگه استقلال و پرسپولیس منو میخوان.
بعدش میگه میخوام برم پرسپولیس سایپا نمیزاره حالا مذاکراتش با سپاهان جدی شده ولی دلش میخواد سایپا بمونه.
ادم باید پول توانایی هاشو بخوره نه بازار گرمی.
امثال اینا تو فوتبال ما زیادن مثل امیر حسین صادقی
سلام...
شما که جَخ :D این اولین پستته!
خیلی خوش اومدی:72:
خيري و دلخوري ذوب آهن از سپاهان
در اصفهان مي گويند مديران ذوب آهن ، تلافي اين كار سپاهاني ها را با شروع ليگ خواهند كرد
سايت گل – قرارداد شاهين خيري با سپاهان موجي از دلخوري را نزد مسئولان ذوب آهن پديد آورده كه قرارشان با سپاهاني ها اين بود از هم بازيكن نگيرند.خيري هافبك دفاعي فصل پيش ذوب آهن و آچارفرانسه منصورابراهيم زاده بود كه ظاهرا در برزيل از خبر مطلع شده و به شدت عصباني است.
اميرقلعه نويي سرمربي سپاهان كه سابقه استفاده از خيري را در مس كرمان دارد، در حالي با او به توافق رسيد كه ظاهرا علت عدم تمديد قرارداد خيري با ذوب آهن مبلغ بسيار بالاي قرارداد او بوده است ، مبلغي كه مي گويند خيري به اين دليل آن را پيشنهاد داده كه ذوب آهن از پذيرش آن امتناع كند و او به سپاهان بپيوندد.
با اين قرارداد سپاهان عبدالوهاب ابوالهيل ، هافبك دفاعي عراقي اش را ازاد كرده است تا او به هرتيمي كه دوست دارد ، برود.در عين حال در اصفهان اين شايعه به وجود آمده كه ذوبي ها به تلافي اين انتقال ، براي در اختيار گذاشتن زمين فولادشهر به سپاهان مشكل ايجاد خواهند كرد.
منبع ([Only registered and activated users can see links])
این دروغا چیه به هم میبافن اینا؟
جریان دلخوری که دروغ محضه.
جریان قرارداد ابوالهیل رو هم که من هیچ جایی ندیدم تا حالا!
مثل سگ دروغ مینویسن توی این سایت گل!
khaf Esteghlali
23-06-2009, 10:03
نمیدونم چرا طهماسبی و جعفری را نمیندازن بیرون اونوقت ابولهیل را ...
این طوری که من شنیدم این است که با جذب ابراهیم توره باید یکی از از خارجی ها از لیست خارج می شده که قلعه نوعی از بین الونگ و ابوالهیل الونگ رو انتخاب کرده و در ضمن الونگ با تیم پرسپولیس برای فصل بعد به توافقاتی نیز رسیده.
Atomic Ant
23-06-2009, 15:12
وای چه فصل رویایی بشه این فصل :2:
هادی تمدید کرد :flowerysmile:
سید جلال داره میاد >:D<
رحمتی هم که داره تموم میکنه :5:
طالب لو هم که در راه ذوب آهنه :1:
امسال اصفهان آباده :d0s69thbefhifftitrz
Sepahan 4 Ever
24-06-2009, 18:31
وای چه فصل رویایی بشه این فصل :2:
هادی تمدید کرد :flowerysmile:
سید جلال داره میاد >:D<
رحمتی هم که داره تموم میکنه :5:
طالب لو هم که در راه ذوب آهنه :1:
امسال اصفهان آباده :d0s69thbefhifftitrz
پارسال هم آباد بود :*:84:*:
هردو تیم رفتن آسیا
این فصل باید حال اون دوتا تیم جا بیاد
البته شخصا من دوست دارم پرسپولیسو یه گوشمالی حسابی بدیم:7:
با استقلال هم مادر کشتگی نداریم
به چشم سه امتیاز بهش نگاه میکنیم
ولی یه نفر هست که دوست داره واعظ آشتیانی رو تحقیر کنه اگه گفتی کیه؟سرور هرچی ____:-&___ امیر قلعه نوعیه
داش حمید
24-06-2009, 18:36
پارسال هم آباد بود :*:84:*:
هردو تیم رفتن آسیا
این فصل باید حال اون دوتا تیم جا بیاد
البته شخصا من دوست دارم پرسپولیسو یه گوشمالی حسابی بدیم:7:
با استقلال هم مادر کشتگی نداریم
به چشم سه امتیاز بهش نگاه میکنیم
ولی یه نفر هست که دوست داره واعظ آشتیانی رو تحقیر کنه اگه گفتی کیه؟سرور هرچی ____:-&___ امیر قلعه نوعیه
امیر قلعه نوعیه
Sepahan 4 Ever
24-06-2009, 18:37
پرسپولیس هنوز سرمربی نداره[Only registered and activated users can see links] (javascript:void(0);)
مازیار زارع هم که داره میاد به تیمی که باید پارسال میومد منظور طوفان زرد آسیاست
داش حمید
24-06-2009, 18:40
چه حالی میده وقتی به این ......5یا 6 تا بزنیم واااااااااااااییییییییییی ییییییییییی:13:
داش حمید
24-06-2009, 18:57
پرسپولیس هنوز سرمربی نداره[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]></b>:void(0);)
مازیار زارع هم که داره میاد به تیمی که باید پارسال میومد منظور طوفان زرد آسیاست
پرسپولیس علی ابادی رو داره که :1::1::1::1::smoke::smoke:
labkhande_ejbari20
24-06-2009, 18:59
بچه ها میدونید کی حال میده؟
زمانی که مازیار زارع تو بازی با پرسپولیس هتریک کنه
راستی یادم نبود که فقط محمود اتیش پاره میتونه تو اون بازی هتریک بکنه
خلاصه امسال تیم قدری داریم هیچ تیکی نمیتونه جلومون عرض اندام بکنه کمر همه تیمها را خم میکنیم
امسال دوباره مثل سری قبل قهرمان میشیم .چند هفته مونده به پایان لیگ قهرمان هستیم
داش حمید
24-06-2009, 20:09
بچه ها میدونید کی حال میده؟
زمانی که مازیار زارع تو بازی با پرسپولیس هتریک کنه
راستی یادم نبود که فقط محمود اتیش پاره میتونه تو اون بازی هتریک بکنه
خلاصه امسال تیم قدری داریم هیچ تیکی نمیتونه جلومون عرض اندام بکنه کمر همه تیمها را خم میکنیم
امسال دوباره مثل سری قبل قهرمان میشیم .چند هفته مونده به پایان لیگ قهرمان هستیم
بگو ماشالله تا چشم نخوریم ایول:13::13::13::13::13::13:
نکته قابل تأمل در این بین نتیجه گیری در آسیاست من هنوز نسبت به مربیگری این بزگوار! در آسیا نگرانم:301:
Divar-Ricord
25-06-2009, 00:27
طبق فرمایشات جناب هانریش بنده نیز نگرانی هایی بابت کارنامه ی نه چندان درخشان آقای قلعه نوعی در لیگ قهرمانان آسیا احساس میکنم... البته امیدوارم که ایشون تا تنور داغه نان را بچسبانند تا در لیگ آسیا دچار مشکل نشویم.:smoke:
داش حمید
25-06-2009, 16:51
[quote=Divar-Ricord;252737]طبق فرمایشات جناب هانریش بنده نیز نگرانی هایی بابت کارنامه ی نه چندان درخشان آقای قلعه نوعی در لیگ قهرمانان آسیا احساس میکنم... البته امیدوارم که ایشون تا تنور داغه نان را بچسبانند تا در لیگ آسیا دچار مشکل نشویم.:smoke:[/ پارسال امیر خان با مدیر باشگاه اختلاف داشتند :3ztzsjm:بابا خیالت تخت ژنرال اومده با اون همه بازیکن خوب
Sepahan 4 Ever
25-06-2009, 19:33
Divar-Ricord ([Only registered and activated users can see links]) تو بازی سپاهان - شاهین فصل بعد دوست دارم بدونم طرفدار کی هستی
ضمنا تبریک هم میگم
داش حمید
26-06-2009, 01:40
Divar-Ricord ([Only registered and activated users can see links]) اون سبیلاته ؟:117:به به چه خوشکلن :D
Divar-Ricord ([Only registered and activated users can see links]) اون سبیلاته ؟:117:به به چه خوشکلن :D
FARHADSALEHI
27-06-2009, 19:08
الان گل تیتر کرده سید جلال به سپاهان پیوسته
راسته؟
ambordastghofli
28-06-2009, 15:10
الان گل تیتر کرده سید جلال به سپاهان پیوسته
راسته؟
100% raste :5:
داش حمید
28-06-2009, 23:46
امسال اگه حداقل قهرمان 3 جام نشیم اشکال از خودمونه
Ehsan_CR9
29-06-2009, 01:21
سید جلال با سپاهان قرار داد بسته؟
تو اخبار که چیزی نگفت!
در ضمن با آوزروی موفقیت شما(به کمک ژنرال)
FARHADSALEHI
29-06-2009, 09:17
ما نفهمیدیم این حسینی با سپاهان امضا کرده یا نه؟
درضمن این موضوع محرومیت سپاهان چیه؟
ambordastghofli
29-06-2009, 11:55
امسال اگه حداقل قهرمان 3 جام نشیم اشکال از خودمونه
حالا بزار يه جامش رو بگيريم!
...يکی يکی:6qwup3:
ambordastghofli
29-06-2009, 12:01
ايول داره به خدا.:41:
همه آرزوشونه برای سپاهان جهانی بازی کنند.:wavesmile:
mahsa_saina
29-06-2009, 13:42
مدافع تيم ملي فوتبال ايران با عقد قراردادي 2 ساله به تيم فوتبال فولاد مبارکه سپاهان پوست
سيد جلال حسيني دیروز با حضور در باشگاه سپاهان و پس از انجام مذاكرات نهايي به تيم سپاهان پيوست.
قرارداد 2 ساله حسيني پس از مذاكره نهایی با مدیر عامل باشگاه فولاد مبارکه سپاهان به طور رسمي منعقد شد.:32:
Divar-Ricord
29-06-2009, 13:49
Divar-Ricord ([Only registered and activated users can see links]) تو بازی سپاهان - شاهین فصل بعد دوست دارم بدونم طرفدار کی هستی
ضمنا تبریک هم میگم
بازی تو بوشهر طرفدار پارس...تو اصفهان طرفدار سپاهان :D
اون سبیلاته ؟:117:به به چه خوشکلن :D
داش حمید به این تابلو توجه کنید.: [Only registered and activated users can see links]
+:42:+
داش حمید
29-06-2009, 22:02
امسال سپاهان 10000000 بار ماشاالله جلوی حریفاش سد درست می کنه:53: .سید جلال وسید هادی و سید محسن و توی دروازه هم سید مهدی رحححححححححمتی:7: . یه چیز دیگه توجه کردید حضور تقریبا 5 سید در سپاهان .امسال تیم پر از اولاد نبیه .وای خدا به حق نبی.....:41::41::41::41:
ویرایش ماهماتا: توهین نکنید به تیمهای رقیب. خلاف قانون فوتیرانه.
ambordastghofli
30-06-2009, 09:56
سپاهان حالا فکر کنم بيشترين بازيکن در تيم ملی رو داشته باشه!!:-?
داش حمید
30-06-2009, 13:47
ویرایش ماهماتا
داداش اگه به اون جام طلایی فکر کنی خود به خود این حالت تهوعت از بین می ره .:301:
Divar-Ricord ([Only registered and activated users can see links]) سلام جونم خیلی به اون ریشای اجق وجقت نناز منو ببین البته خودت سیاهش کن وای که این ریشت منو کشته :D[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links] 5AF%2B%25D8%25AA%25D8%25B1%25DB%258C%25D9%2586%2B% 2B%25D8%25B1%25DB%258C%25D8%25B4%2B%25D8%25AF%25D9 %2586%25DB%258C%25D8%25A7%26ndsp%3D20%26hl%3Den%26 rlz%3D1T4RNTN_enBH332BH332%26sa%3DN%26start%3D20%2 6um%3D1&ei=mOZJSpWEEpro-QbC7qHfBQ)[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links] 5AF%2B%25D8%25AA%25D8%25B1%25DB%258C%25D9%2586%2B% 2B%25D8%25B1%25DB%258C%25D8%25B4%2B%25D8%25AF%25D9 %2586%25DB%258C%25D8%25A7%26ndsp%3D20%26hl%3Den%26 rlz%3D1T4RNTN_enBH332BH332%26sa%3DN%26start%3D20%2 6um%3D1&ei=mOZJSpWEEpro-QbC7qHfBQ)اینم بابامه [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links] 5AF%2B%25D8%25AA%25D8%25B1%25DB%258C%25D9%2586%2B% 2B%25D8%25B1%25DB%258C%25D8%25B4%2B%25D8%25AF%25D9 %2586%25DB%258C%25D8%25A7%26ndsp%3D20%26hl%3Den%26 rlz%3D1T4RNTN_enBH332BH332%26sa%3DN%26start%3D120% 26um%3D1&ei=YedJStDhPMLO-AbZ9YjfBQ)
داش حمید
30-06-2009, 16:45
بچه ها اگه یک سری به سایت پیروزی ها بزنی همش نگرانی و شکایت و ..... دارند:3ztzsjm:~x(:163: . اما ماشالله ما اقا ساکت نذاشت کمی نگران بشیم از روز اول بمب رو ترکوند :smoke::5::13:
احتمالاً یه بازی تدارکاتی با بشیکتاش در ترکیه خواهیم داشت.
یه گواهینامه جدید باشگاهداری هم قراره باشگاه بگیره که ظاهراً اینو فقط پنج شیش تا باشگاه تو جهان تونستن بگیرن!
Divar-Ricord ([Only registered and activated users can see links]) سلام جونم خیلی به اون ریشای اجق وجقت نناز منو ببین البته خودت سیاهش کن وای که این ریشت منو کشته :D[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links] 5AF%2B%25D8%25AA%25D8%25B1%25DB%258C%25D9%2586%2B% 2B%25D8%25B1%25DB%258C%25D8%25B4%2B%25D8%25AF%25D9 %2586%25DB%258C%25D8%25A7%26ndsp%3D20%26hl%3Den%26 rlz%3D1T4RNTN_enBH332BH332%26sa%3DN%26start%3D20%2 6um%3D1&ei=mOZJSpWEEpro-QbC7qHfBQ)[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links] 5AF%2B%25D8%25AA%25D8%25B1%25DB%258C%25D9%2586%2B% 2B%25D8%25B1%25DB%258C%25D8%25B4%2B%25D8%25AF%25D9 %2586%25DB%258C%25D8%25A7%26ndsp%3D20%26hl%3Den%26 rlz%3D1T4RNTN_enBH332BH332%26sa%3DN%26start%3D20%2 6um%3D1&ei=mOZJSpWEEpro-QbC7qHfBQ)اینم بابامه [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links] 5AF%2B%25D8%25AA%25D8%25B1%25DB%258C%25D9%2586%2B% 2B%25D8%25B1%25DB%258C%25D8%25B4%2B%25D8%25AF%25D9 %2586%25DB%258C%25D8%25A7%26ndsp%3D20%26hl%3Den%26 rlz%3D1T4RNTN_enBH332BH332%26sa%3DN%26start%3D120% 26um%3D1&ei=YedJStDhPMLO-AbZ9YjfBQ)
آقا تو رو خدا این پستها رو توی آف تاپیک بزنید یا توی اون گروه دسته جمعی مون. قبل از اینکه من کم بیارم خودت کم میاری! اینو مطمئنم! :دی
Sepahan 4 Ever
30-06-2009, 23:32
کابوس از سپاهان رفت
یک خبرفوری و مهم و خوب
جعفری رفت ملوان [Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links]
[Only registered and activated users can see links] - اردشیر پورنعمت، مدیر عامل باشگاه ملوان از امضای قرارداد با 4 بازیکن مطرح خبر داد. او گفت: قرارداد پژمان نوري از پرسپوليس، [Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links] جعفري از سپاهان [Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links] ، آدريانو آلوز و حسين ابراهيمي از داماش براي پيوستن به ملوان بسته شد.
اینقدر استقلالی اینجا چیکار میکنه یادشون رفته با قلعه نوعی همیشه جلو سپاهان بازنده بودند البته اگه اقای سرپرست با این واقعیت مشکلی ندارند.
Divar-Ricord
01-07-2009, 13:51
خدا رو شکر که جعفری رفت... چند ساله شبا خوابم نمیبره از این کابوس ترسناک ~x(
ss_ss gahreman
01-07-2009, 17:05
اقا یه خبر بد برای سپاهانی ها
دیگه سپاهان نمیتونه رحمتیو بگیره چون پارسال سپاهان با مولایی قرار داد امضا کرد وامسال هم محرومیت علی مولایی به پایان رسیده
رحمتی بای بای رحمتی بای بای
من که میگم مولایی خیلی بازیکن خوش تکنیکیه و میتونه توی خط حمله بهتون کمک کنه
تازه سپاهان دروازبان های خوبی داره
به رحمتی نیازی نداره
amin_eshghesepahan
01-07-2009, 17:32
دیگه سپاهان نمیتونه رحمتیو بگیره چون پارسال سپاهان با مولایی قرار داد امضا کرد وامسال هم محرومیت علی مولایی به پایان رسیده
به رحمتی نیازی نداره
:117: یعنی چی چون ما فصل قبل با علی مولائی قرارداد 3 ساله امضا کردیم یا بر فرض 1 ساله بودن حالا با بازیکن خودمون تمدید کردیم نمیتونیم رحمتی رو بگیریم؟:-o
این دیگه از اون حرفاست تا حالا نشنیده بودم
Farmandeh
01-07-2009, 19:57
به رحمتی نیازی نداره
این سایت گل فارسی داره به اعتبار سایت اصلی گل ضربه میزنه...
این لینک مقالش ([Only registered and activated users can see links])
دیگه همه میدونند که سپاهان پارسال با مولایی قرارداد بست و علاوه بر اون جذب بازیکن ازتیم هایی که تازه به لیگ برتر صعود یا از لیگ سقوط کردند سهمیه ی لیگ برتر حساب نمیشن... نمیدونم این مقاله ها را از کجاشون در میارن؟! :D
اینقدر استقلالی اینجا چیکار میکنه یادشون رفته با قلعه نوعی همیشه جلو سپاهان بازنده بودند البته اگه اقای سرپرست با این واقعیت مشکلی ندارند.
هواداران استقلال قبل از اینکه هوادار تیم رقیب باشن، دوستان ما هستن. قبلاً هم گفتم که توی فوتیران هیچ چیزی فدای حفظ دوستی ها و فضای مسالمت آمیز نخواهد شد.
داش حمید
02-07-2009, 13:53
احتمالاً یه بازی تدارکاتی با بشیکتاش در ترکیه خواهیم داشت.
یه گواهینامه جدید باشگاهداری هم قراره باشگاه بگیره که ظاهراً اینو فقط پنج شیش تا باشگاه تو جهان تونستن بگیرن!
آقا تو رو خدا این پستها رو توی آف تاپیک بزنید یا توی اون گروه دسته جمعی مون. قبل از اینکه من کم بیارم خودت کم میاری! اینو مطمئنم! :دی
اقا جون باشه ولی منظورت از کم اوردن چیه داداش؟؟؟؟؟؟؟؟؟:-?:-?
چه خبر از رحمتی؟
الحمداله خوبه با خانواده دبی تشریف دارن از شما چه خبر خوبی؟
Divar-Ricord
04-07-2009, 23:17
هواداران استقلال قبل از اینکه هوادار تیم رقیب باشن، دوستان ما هستن. قبلاً هم گفتم که توی فوتیران هیچ چیزی فدای حفظ دوستی ها و فضای مسالمت آمیز نخواهد شد.
راست میگه تو فوتیران ما با همه رفیقیم..ممکنه افرادی با ما رفیق نباشند.دلیلشو خودشون میدونن (4).. اینجا همچی مسالمت امیزه..:heartsmile:
راست میگه تو فوتیران ما با همه رفیقیم..ممکنه افرادی با ما رفیق نباشند.دلیلشو خودشون میدونن (4).. اینجا همچی مسالمت امیزه..:heartsmile:
دوستان به غیر از دنیای مجازی در واقعیت هم تا حالا استادیوم رفتند؟ کل کل کردن در چار چوب ادب باعث جذابیت بحث میشه در ضمن دوستی بر اثر هم فکر بودن به دست میاد وگر نه دوستی با کسی که از قبل آشنایی با اون نداری و هم فکرتم نیست خیلی مسخره به نظر میاد.
Divar-Ricord
05-07-2009, 14:47
دوستان به غیر از دنیای مجازی در واقعیت هم تا حالا استادیوم رفتند؟ کل کل کردن در چار چوب ادب باعث جذابیت بحث میشه در ضمن دوستی بر اثر هم فکر بودن به دست میاد وگر نه دوستی با کسی که از قبل آشنایی با اون نداری و هم فکرتم نیست خیلی مسخره به نظر میاد.
درسته که کل کل کردن بحث رو جذاب میکنه... ولی قبول کنید که اینجا جای کل کل نیست ولی.. چون در دید عموم قرار داره.. هرکی از راه برسه خودشو نخود آش میکنه.. و وارد بحث مودبانه ی ما میشه... اینجاست که ادب رو زیر پا میذارند.ولی اینجا کاملآ جای بحث و تبادل نظر هست.. شما که میفرمایید این دوستی ها مسخرست.. و دوستی از طریق هم فکری باید باشه: میتونید پست هایی که استقلالی ها تو انجمن سپاهان دادند رو مشاهده کنید... بحث های اونا کاملآ در چارچوب قوانین بوده.
بفرمایید اینم برنامه کلی بازیهای سپاهان
هفتهي اول:
استقلال – سپاهان
هفتهي دوم:
سپاهان – مس كرمان
هفتهي سوم:
مقاومت سپاسي – سپاهان
هفتهي چهارم:
سپاهان – استقلال اهواز
هفتهي پنجم:
فولاد خوزستان – سپاهان
هفتهي ششم:
سپاهان – پاس همدان
هفتهي هفتم:
ملوان – سپاهان
هفتهي هشتم:
سپاهان – صبا
هفتهي نهم:
سايپا – سپاهان
هفتهي دهم:
ذوب آهن – سپاهان
هفتهي يازدهم :
سپاهان – تراكتور
هفتهي دوازدهم:
شاهين – سپاهان
هفتهي سيزدهم:
سپاهان – استيل آذين
هفتهي چهاردهم :
راه آهن – سپاهان
هفتهي پانزدهم:
سپاهان – ابومسلم
هفتهي شانزدهم:
پيكان – سپاهان
هفتهي هفدهم:
سپاهان – پرسپوليس
ای بابا حالا باید تا آخر فصل منتظر پرسپولیس باشیم :smoke:
Sepahan 4 Ever
05-07-2009, 19:54
سپاهان - پرسپولیس هفته آخر
اینبار برای قهرمانی سپاهان
Divar-Ricord
05-07-2009, 21:42
البته اگه کار به هفته آخر بکشه...که امیدوارم جام رو زودتر بگیریم.>:D<
برای سپاهان آرزوی موفقیت میکنم به امید پیروزی واسه شما
داش حمید
06-07-2009, 10:26
عزیز نکنه منظورت منم :-?من که از خدا مه باهات رفیق بشم :2:به خا طر اون سبیلات هم که شده نمی تونم تنهات بزارم داش :32: به امید اینکه سپاهان 8تا به این استقلالیا بزنن تا هم امیر خان دلش خنک بشه و هم ما :5::5::5::5:
انشالا که قهرمانی چند هفته زودتر مسجل میشه ولی این حال میده که پرسپولیس برای سوم شدن و کسب سهمیه آسیا نیاز به برد آخر هفته داشته باشه و ما بهشون رو ندیم:fkr:
Divar-Ricord
06-07-2009, 20:08
عزیز نکنه منظورت منم :-?من که از خدا مه باهات رفیق بشم :2:به خا طر اون سبیلات هم که شده نمی تونم تنهات بزارم داش :32: به امید اینکه سپاهان 8تا به این استقلالیا بزنن تا هم امیر خان دلش خنک بشه و هم ما :5::5::5::5:
تو جیگر مایی :2: سروری:D ما مخلصیم... سیبیل هم باید منتظر بمونی تا در بیاد...فکر کنم تا بازی استقلال سپاهان خوب بشه.... من اینجا میگم اگه استقلال رو سپاهان بزنه منم سیبیلامو بزنم..:6qwup3: البته زیاد جدی نگیر.:1:
داش حمید
07-07-2009, 01:11
ویرایش ماهماتا: آقا من قبلاً هم چند بار تذکر داده بودم. اینجا فقط درباره سپاهان قراره حرف بزنیم نه درباره سیبیل و اینا :دی
Sepahan 4 Ever
07-07-2009, 03:38
اینجا بحث سپاهانه یا سبیل:-o
لازم نیست خودتو به زحمت بندازی
بردن استقلال مثل آب خوردنه
اونا دو سال و نیمه که مارو نبردن
شماره 6جلال هم به آل نعمه رسیده
خبری هم از محرم نیست [Only registered and activated users can see links]
کسی میتونه شماره خیری رو بخونه؟
حاج صفی هم که نمیخواد از 28 دل بکنه
M-Nerazzurri
07-07-2009, 20:39
سلام به همه ی بر و بچ گل سپاهانی اگه راه بدید ما هم تو این بخش سپاهان فعالیت داشته باشیم من مسعود هستم 20 سالمه اصفهانی و عاشق سپاهان اون موقع که تو این سایت ثیت نام کردم اصلا نمیدونستم اینجا بخشی برای سپاهانی ها هم در نظر گرفته شده واقعا خوشحالم که میبینم این همه سپاهانی اینجا جمع شده امیدوارم من را هم در جمع خود راه بدید به امید قهرمانی سپاهان در سه جام
تو جیگر مایی :2: سروری:D ما مخلصیم...
اصلاً من خودم مخلص همه شما هستم فقط جون من این جور صحبتها رو توی اون گروه دسته جمعی ادامه بدین خیلی بهتر تره :دی
کسی میتونه شماره خیری رو بخونه؟
کدومشونه؟:34:
سلام به همه ی بر و بچ گل سپاهانی اگه راه بدید ما هم تو این بخش سپاهان فعالیت داشته باشیم من مسعود هستم 20 سالمه اصفهانی و عاشق سپاهان اون موقع که تو این سایت ثیت نام کردم اصلا نمیدونستم اینجا بخشی برای سپاهانی ها هم در نظر گرفته شده واقعا خوشحالم که میبینم این همه سپاهانی اینجا جمع شده امیدوارم من را هم در جمع خود راه بدید به امید قهرمانی سپاهان در سه جام
خیلی خیلی خوش خوش تشریف آوردی آقا مسعود:72:
labkhande_ejbari20
08-07-2009, 06:29
سلام خوش اومدی مسعود جان
خیلی خوش اومدی تشریفت مبارک :D
Sepahan 4 Ever
08-07-2009, 20:03
خوش آمدی جانم
امسال سال قهرمانی ماست:flowerysmile:
:5::5::5:
اون وسطیه
صورتشم از بقیه سفید تره
Farmandeh
08-07-2009, 20:43
راسته که ابولهیل رفته شاهین؟!
راسته که ابولهیل رفته شاهین؟! نمیدونم والا
دوباره گفتی ابوالهیل و داغ ما رو تازه کردی :27: من هنوز نمیفهمم آخه چرا؟:53: حالا که ابوالهیل رفته، خیری باید خیلی خوب بازی کنه تا من ازش راضی بشم :دی
1-عجب سرپرست دو آتیشه ای داریما:117:
2-اون وسطیه
صورتشم از بقیه سفید تره
1- قدرش رو بدونید :34:
2- شونزَ نی؟ :دی
Sepahan 4 Ever
09-07-2009, 23:20
ابوالهیل با سی و دو سه سال سن امسال سال افتش تو سپاهان بود
راستی جواد ماهری هم از سپاهان نوین اووردند
بازیشو دیدم
نویدکیای دومه
M-Nerazzurri
10-07-2009, 00:44
از استقبال گرمتون بسیار خوشحال شدم امیدوارم بتونم اینجا بیشتر فعالیت کنم تا همگی با هم قهرمانی سپاهان در سه جام را جشن بگیریم
ambordastghofli
10-07-2009, 11:49
ما گل زن ميخوايم نه گل نزن!
يه موی عماد رضا رو هم به آرش برهانی ترجيح نميديم!:163:
Divar-Ricord
10-07-2009, 16:23
حالا مهدی رحمتی میاد یا نه؟؟
اخرش با پیروزی قرارداد میبنده اب یخ میریزه رومون.
labkhande_ejbari20
10-07-2009, 17:35
بیخیال مهدی رحمتی بابا محمد سواری فکر کنم برگشته دوباره
M-Nerazzurri
10-07-2009, 17:45
حالا مهدی رحمتی میاد یا نه؟؟
اخرش با پیروزی قرارداد میبنده اب یخ میریزه رومون.
رحمتی که گفته بعد از بازگشت از آفریقای جنوبی تصمیم میگیره به کدوم تیم بره ولی اگر قراره با یک قیمت نجومی بیاد سپاهان همون نیاد بهتره رحمتی دروازه بان خوبی هست ولی بگیر نگیر داره مثلا تو فجر عالی بود ولی وقتی به سپاهان آمد خیلی ضعیف شد و بعد در استقلال بازی متوسطی داشت ولی در مس دوباره رشد کرد و بهترین دروازه بان ایران شد الان معلوم نیست اگر بیاد سپاهان بازم مثل قبل درخشش داشته باشه
Farmandeh
10-07-2009, 18:10
نباید عباس محمدی را از دست میدادن... با همین رحمان و عباس از دروازه مطمئن بودیم... این رحمتی داره خیلی ناز میکنه...
عماد رضا گفته یک میلیارد و دویست تا میخواد حساب کا رو بکنید یعنی اگه دو ساله هم باشه سالی ششصد تا .به خاطر ابولهیل اینطور بهونه اورده
ابولهیل هم که رفته فولاد خوزستان
چون گفته حتماً باید ابوالهیل باشه تا من بیایم رحمتی هم چون میخواد بره نروژ گفته یه نیم فصل بیشتر قرارداد نمیبندم چون لیگ نروژ پایان نیم فصل تازه شروع میشه و این یعنی سوزوندن یه سهمیه لیگ برتر
ambordastghofli
11-07-2009, 09:14
اصلاً رحمتی ميخوايم چيکار؟
احمدی 100 برابر بهتره!
نویدکیا هم فیلممون کرده سپاهان بدون اون یک تیم معمولی میشه!
اصلاً رحمتی ميخوايم چيکار؟
احمدی 100 برابر بهتره!
کوتا بیا دااش.رحمتی الان دروازه بان اول ایرانه! اما احمدی هم به نظر من جزو سه دروازه بان برتر ایرانه.
اگه رحمتی نیاد ما ضرر نمیکنیم چون دو تا دروازه بان خوب داریم. سواری که این فصل برگشته دروازه بان خوبیه.
نویدکیا هم فیلممون کرده سپاهان بدون اون یک تیم معمولی میشه! فیلم کجا بوده؟! خو مصدومه بنده خدا:27:
اما هوش و نبوغ کاپیتان باعث میشه خیلی زود بتونه برگرده و خودش رو با تیم هماهنگ کنه. مثل فصل قبل که یادتونه که برگشت و چقدر هم خوب بازی میکرد. توی همون بازی اول هم یه گل به استقلال زد و بعدش هم اون گلش به سایپا:2:
فعلاً که اون تیم نروژیه حسابی دم رحمتی رو دیدن
علاوه بر دستمزد یه دونه BMW و یه خونه لوکس گفتن بهت میدیم تازه یه دونه از دروازبانهاشون رو اخراج کردن تا رحمتی دروازبان اول تیم کنن تیمشون هم که قراره بره لیگ قهرمانان فقط مشکل رحمتی گرفتن ویزاشه
امسال رو باید با احمدی سر کنیم باید مثل رحمتی یه ستاره دیگه در دروازبانی بسازیم:6:
Atomic Ant
12-07-2009, 11:30
رحمتی داره ما رو بازی میده.
به هر صورت با سیستم 2-5-3 ژنرال :D سال بعد فکر کنم اینا فیکس باشن:
رحمتی.حسینی.عقیلی.بنگر.خیری .آل نعمه.حاج صفی.خسروی.نوید کیا.عماد رضا.توره
البته من هادی اصغری رو جا توره ترجیح میدم :72:
من میگم امسال ما بریم لیگ قهرمانان اروپا بازی کنیم چون با این تیم تو آسیا بی رقیبیم :D
Sepahan 4 Ever
12-07-2009, 14:24
خبرورزشی
[Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links]
ambordastghofli
12-07-2009, 17:15
خيلی هم به دلتون خوش نزنيد تيم های آسيايی مثل تيم های ليگ نيستند که اينقدر ضعيف باشند، راحت به تيمی که 3 دفاع بازی کنه گل ميزنّد.:7:
يادتونه رفته با استقلال تو آسيا همه تيم ها گل ميخورد ولی تو ليگ خودمون به همه 5 تا ميزد؟:27:
labkhande_ejbari20
12-07-2009, 18:35
ما بحران مدیریتی داریم واسه همین ساکت بهتریم مدیر سال شد
رحمتی اون سالیم که اومد به سپاهان قبلش یکی از بهترین دروازه بان ها بود ولی دیدیم چطور کله مون کرد پس شما کوتاه بیا و اما در مورد نویدکیا با این ضعف قدرت بدنی زود به زود مصدوم میشه و نبوغ و استعدادش بیرون زمین به کارمون نمیاد.
من میگم امسال ما بریم لیگ قهرمانان اروپا بازی کنیم چون با این تیم تو آسیا بی رقیبیم :D
اینو خوب گفتی :D
Sepahan 4 Ever
13-07-2009, 17:10
labkhande_ejbari20
13-07-2009, 20:06
جدی مس کرمان منحل شده؟
Sepahan 4 Ever
13-07-2009, 20:16
نه
تکذیب شد
Sir Amir
14-07-2009, 05:54
این عقیلی هم راست میگه ها الان سپاهان به جای این همه ستاره میتونست یک جایگزین
خوب برای نویدکیا پیداکنه مثل: کیانوش رحمتی که رفتش استقلال
این عقیلی هم راست میگه ها الان سپاهان به جای این همه ستاره میتونست یک جایگزین
خوب برای نویدکیا پیداکنه مثل: کیانوش رحمتی که رفتش استقلال
کیانوش رحمتی ..... نوید کیا :-o
چطوری تونستی اینو بگی
برای سپاهان هیشکی نویدکیا نمیشه :d0s69thbefhifftitrz
(نگید تعصبی برخورد کردا...)
ambordastghofli
14-07-2009, 10:13
يه بازيکن گرفتيم از برق شيراز اسمش هرچی فکر ميکنم يادم نمياد....!!
اون ميتونه نصف کاری که نويدکيا مييونست بکنه رو برای سپاهان انجام بده.
جمشيديان هم خب همه ديدن بازيکن حرفه اي هست.
labkhande_ejbari20
14-07-2009, 12:49
مهدی کریمیان را از برق گرفتیم
در ضمن شاهین خیبری هم گرفتیم که اونم خوبه
این مبلغ قرارداد رحمتی جالبه فقط مونده بقیه اش رو شامل ده قرون و 5 شاهی و ریال و اینها میشد رو هم بگه قشنگ معلومه مبلغ سوریه زیر 500 تا نبسته :301:
نظرتون در مورد آل نعمه چیه؟ اون میتونه جای نویدکیا رو پر کنه؟؟ (البته که هیچ کس نویدکیا نمیشه! منظورم موقع غیبت نویدکیاست)
Sepahan 4 Ever
15-07-2009, 01:57
جانشینان نوید کیا
جمشیدیان-کریمیان-حاج صفی-ماهری-و...
خیلی استقبال فوق العاده بود
حین مراسم برخی از مهمانان علیه واعظ آشتیانی شعار دادند
kamran&negar
15-07-2009, 10:16
مگه نوید کیا از سپاهان رفته؟تبریک میگم بخاطر اینکه امسال از نظر جذب بازیکن عالی بودید من تیم اولم استقلاله بعدشم سپاهان امیدوارم موفق باشه
Farmandeh
15-07-2009, 11:56
مگه نوید کیا از سپاهان رفته؟تبریک میگم بخاطر اینکه امسال از نظر جذب بازیکن عالی بودید من تیم اولم استقلاله بعدشم سپاهان امیدوارم موفق باشه
ورودی ها:
مهدی رحمتی، ابراهیم توره، احمد آل نعمه، سید جلال حسینی، میثم خسروی، شاهین خیری، مهرداد کریمیان، جواد ماهری، محمد سواری
خروجی ها:
عباس محمدی، جلال اکبری، ژاک الونگ، عبدالوهاب ابولهیل، امیرهوشنگ سعادتی، فرشاد بهادرانی، ابراهیم لوینیان، رسول خطیبی، حامد کیانی
داش حمید
15-07-2009, 14:31
اقایان محترم عکس جشن دیشب کسی داره :girl_sigh:
Divar-Ricord
15-07-2009, 17:00
مهدی کریمیان را از برق گرفتیم
در ضمن شاهین خیبری هم گرفتیم که اونم خوبه
کریمیان بوشهریه بازیش خوبه...داداشش هم فکرکنم پاس همدان بازی میکنه...
labkhande_ejbari20
15-07-2009, 18:05
اقایان محترم عکس جشن دیشب کسی داره :girl_sigh:
عکسهای دیشب را گذاشتم تو گالری سپاهان
چرا يكي ميگه شماره كريمي 13 يكي ميگه خداحافظي كرده !
Hamed731
17-07-2009, 02:18
این فصل بهترین خط دفاعو داریم :7:+:42:+
ایــــول :13:
واقعاً حیف هادی اصغری نیست که انداختنش بیرون بعد برن مهاجم عراقی از تیم لبنانی بیارن :6:
labkhande_ejbari20
18-07-2009, 06:28
هادی اصغری را ننداختن بیرون هستش
ای اخبار را تو از کجا میاری؟
هادی اصغری را ننداختن بیرون هستش
ای اخبار را تو از کجا میاری؟
همه روزنامه ها دارن میگن .یه فصل نیمکت نشین بود همون اول هم قلعه نوعی اعتقادی بهش نداشت .مجبوره بره تیمهای دیگه این یعنی بیرون انداختن محترمانه
labkhande_ejbari20
18-07-2009, 17:51
تو مراسم معارفه شماره 11 به هادی اصغری رسید
حسینی که بازی اول رو از دست داد
فرایبورگ هم هادی عقیلی رو میخواد اگه هادی هم بره دفاع روبه روی استقلال بدجور خالی میشه بنگر هم که سابق درخشانی در اخراج و عصبانی شدن برابر استقلال و پرسپولیس داره
باید یه فکر اساسی برای دفاع کرد
Divar-Ricord
23-07-2009, 15:26
ولی اگه هادی بخواد بره ..دفاع بدجور می لنگه.. خدا کنه قبول نکنه پیشنهاد رو
ambordastghofli
23-07-2009, 17:48
حسینی که بازی اول رو از دست داد
فرایبورگ هم هادی عقیلی رو میخواد اگه هادی هم بره دفاع روبه روی استقلال بدجور خالی میشه بنگر هم که سابق درخشانی در اخراج و عصبانی شدن برابر استقلال و پرسپولیس داره
باید یه فکر اساسی برای دفاع کرد
hosseini chera bazi ba ss ro az dast mide?
Sepahan 4 Ever
23-07-2009, 18:48
در آخرین بازی سال پیش در بازی سایپا-صبا اخراج شد
آدم این اخبار نقل و انتقالات رو میخونه دیوانه میشه که!
محرم رو گفتن ثبت کرده اما خودش میگه ثبت نکردم!
خسروی هنوز نیومده میگن داره میره!
توره با ما قرارداد بسته حالا قراره بره یه تیم توی دسته 2 فرانسه!
احمدی میگه میمونم، اونوقت باشگاه 400 تا برای رضایتنامه ش میخواد!
حاج صفی رو هم که ما آخر نفهمیدیم سربازی داره یا نه این فصل!
کی به کیه؟
labkhande_ejbari20
24-07-2009, 17:23
این خبر گزارریها دروغ مینویسند همشون بخاطر اینکه بازدید کنندگانشون زیاد بشند اینا را مینویسند
روزی که سپاهان با ابومسلم بازی داشت یکی از همین سایتها زده بود نویدکیا راهی امارت شد در صورتی که محرم ارارات بود
این که چیزی نیست تازه یه سریشون نوشتن با سپاهان نوین بازی کرده یه سری گفتن با خود سپاهان بازی کره که ما اخر نفهمیدم چی شد
جمعه عصر هم خبر رسید مبنی برای اینکه انگار رحمتی با سپاهان به مشکل بر خورده معلوم نیست شایعه است وایعه است این خبر روی خروجی خبرگزاریها چی بود انشالا که شایعه است127fs3556139
Farmandeh
25-07-2009, 21:57
ابومسلم هم با سپاهان بازی کرد هم با سپاهان نوین... شبکه ی سه هم به جای اینکه بگه سپاهان گفته رضایتنامه ی احمدی 400 میلیون است گفت رضایتنامه ی رحمتی!!! اشتباه گفت...
كلا خبرگزاري ها دست به دست هم دادن واسه اينكه نشون بدن سپاهان 1000 تا مشكل داره تا تو تيم تنش درست كنن...
labkhande_ejbari20
26-07-2009, 12:48
با مدیریت با تدبیری که ما داریم مشکل تو تیم ما زاه پیدا نمیکنه
امسال ما هیچ رقیبی نداریم به جز ذوب آهن که اونم با اذری ذوب اهن بود حالا باید دید ذوب امسال چطوره
M-Nerazzurri
26-07-2009, 20:51
آقا این چه وضعیه شرایط داشت خوب پیش میرفت اما انگار ورق داره برمیگرده
هادی عقیلی که دیروز یکی از دوستان میگفت رفته رضایتنامه اش را بگیره ولی باشگاه رضایت نامه نداده
احمدی هم که انگار میخواد بره
اصغری هم که رفت
خسروی هم رفت ولی از رفتن خسروی ناراحت نیستم چون ما در دفاع چپ ستاره ای چون آل نعمه را داریم
ما امسال میخوایم با یک مهاجم بازی کنیم یعنی فقط عماد رضا اینجوری که فایده نداره
ای کاش تا فردا یک مهاجم خوب بخرند و ای کاش عقیلی هم تا فردا تمدید کنه
بررسی شرایط تیم سپاهان قبل از شروع لیگ
اگر هادی عقیلی به فرایبورگ برود محاسبات قلعه نویی تا حدی به هم خواهد ریخت
سایت گل – گرچه درابتدا تصور براین بود که سپاهان تیم اصلی بازار نقل و انتقالات خواهد بود اما با مروری بر فهرست این تیم به وضوح روشن است که امیرقلعه نویی ریخت و پاش عجیب و غریبی در خرید بازیکن نکرده است. آنها البته در خط دفاع عالی اند اما در هافبک و حمله دارایی این تیم خیلی فوق العاده نیست. البته گمانه زنی در فصل نقل و انتقالات قابل استناد نیست و باید در آغاز لیگ ببینیم که آنها چند مرده حلاجند. موضوع بسیار مهم در سپاهان ، ابراهیم توره است که به بی انضباطی هایش ادامه داده اما قلعه نویی هنوز مشتاق اوست.
ورودی ها : مهدی کریمیان ، شاهین خیری ، سیدجلال حسینی ، سیدمهدی رحمتی ، احمد آل نعمه
خروجی ها :فرهادکاظمی (سرمربی )، عباس محمدی ، فرشاد بهادرانی ، الونگ ، عبدالوهاب ابوالهیل ، امیر هوشنگ سعادتی ، ابراهیم لوینیان ، جلال اکبری ، محمود کریمی ، رسول خطیبی ،هادی اصغری و حامد کیانی
تمدیدی ها : هادی عقیلی ، محسن بنگر، محرم نویدکیا ، حمید عزیززاده ،هادی جعفری ، عماد رضا ، حسین پاپی
توضیح :آرماندوسا،رحمان احمدی،احمد جمشیدیان،بهمن طهماسبی، جوادماهری ، مهدی جعفرپورو احسان حاج صفی قرارداد داشتند.
جای خالی :فهرست سپاهان فعلا با 19 نفر بسته شده اما آنها چند ابهام در فهرست دارند ، اول مسئله ابراهیم توره که راز بزرگ این تیم است فقط فردا را برای ثبت قرارداد فرصت دارد، دوم موضوع دروازه بان سوم است که شاید با محمدسواری به توافق برسند . علی مولایی هم دیگر ابهام این فهرست خلوت است. این بازیکن در انتظار پایان محرومیت و درخشش با تیم قلعه نویی است.ضمنا ممکن است هادی عقیلی از این تیم جدا بشود.سپاهان احتمالا دو بازیکن جدید خارجی به جمع خود اضافه می کند.
کادر فنی : امیرقلعه نویی (سرمربی )، حمیدبابازاده ، کریم قنبری و حمید خداداد(مربی )
Only Gerrard 8
27-07-2009, 05:00
سلام بر بچه های گل سپاهانی دوست دارم با امير اولين بازی اين استقلال رو ببرید با نتيجه 2 بر 0 با گلهای توره و عماد
ویرایش ماهماتا: چقدر خشن :دی ویرایش شد.
همون ببریمشون کافیه:5:
28-07-2009, 17:55
عجب ، می بینم که بدجوری مدیرعامل تیمتون سر کیسه رو شل کرده ، خیز واسه قهرمانی؟؟؟ عمراااا ، تو فکر سهمیه باشید فقط البته باید با تیم عبدالصمد رقابت تنگاتنگب برا کسب سهمیه داشته باشید ، ما که رفتیم واسه قهرمانی :30upn9j:
ماهماتا امروز بعد دو ماه اومدم اینجا خداییش وجدانا نذار ویرایشی اخطاری محرومی بشم ، قربونت :d
انگاری محمود کوچولو هم به کادر تیم پیوست خداییش عجب دورانی داشت:d0s69thbefhifftitrz
من که اون بازی که با پرسپولیس رو تا آخر عمرم فراموش نمی کنم ... :5:
مصدومیت یقه اش رو چسبید وگرنه حالا حالا ها بازیکن بود برا تیم :27:
---------------------------------------------------
ماهماتا امروز بعد دو ماه اومدم اینجا خداییش وجدانا نذار ویرایشی اخطاری محرومی بشم ، قربونت :d
ماهماتا .... :دی
خودم هواتو دارم داداش
این بابا که سال به سال میاد و وقتیم که میاد مست و ملنگه :دی
Sepahan 4 Ever
30-07-2009, 01:59
عجب ، می بینم که بدجوری مدیرعامل تیمتون سر کیسه رو شل کرده ، خیز واسه قهرمانی؟؟؟ عمراااا ، تو فکر سهمیه باشید فقط البته باید با تیم عبدالصمد رقابت تنگاتنگب برا کسب سهمیه داشته باشید ، ما که رفتیم واسه قهرمانی :30upn9j:
منطقی باش
10 هفته اول نباید از تیمت انتظار داشته باشی
تیمت دیر بسته شده اما حج عباس بازیکنای خوبی خریده و حسابی با پول نفت حال میکنه
میتونید از هفته دهم به بعد یه تیم خوب ببینید اما دیر شده
امسال ذوب و سپاهان و استیل آذین و مس مدعی اصلی هستند و سرخابی هم هرزگاهی مدعی میشند که استیل آذین شخصیت نداره و مس هم مشکلات داره ذوب هم دیگه اشباع شده پرسپولیس که دیر بسته شده و استقلال و صمد خان هفته سیزدهم توسط تماشاگران هو میشند چون نهم جدول هستند
البته سپاهان هم با سیستم نوین 3-5-2 کارش سخته
من جدول حدسی خودمو تا پایان هفته 34 میگزارم
شما هم پیش بینی کنید
1-سپاهان
2-مس
3-ذوب آهن
4-پرسپولیس
5-استیل
6-فولاد
7-سایپا
8-استقلال.
.
.
.
.
.
.
15-پیکان
16-شاهین پارس جنوبی
17-مقاومت
18-استقلال اهواز
Moein-Chelsea
30-07-2009, 08:43
منطقی باش
10 هفته اول نباید از تیمت انتظار داشته باشی
تیمت دیر بسته شده اما حج عباس بازیکنای خوبی خریده و حسابی با پول نفت حال میکنه
میتونید از هفته دهم به بعد یه تیم خوب ببینید اما دیر شده
امسال ذوب و سپاهان و استیل آذین و مس مدعی اصلی هستند و سرخابی هم هرزگاهی مدعی میشند که استیل آذین شخصیت نداره و مس هم مشکلات داره ذوب هم دیگه اشباع شده پرسپولیس که دیر بسته شده و استقلال و صمد خان هفته سیزدهم توسط تماشاگران هو میشند چون نهم جدول هستند
البته سپاهان هم با سیستم نوین 3-5-2 کارش سخته
من جدول حدسی خودمو تا پایان هفته 34 میگزارم
شما هم پیش بینی کنید
1-سپاهان
2-مس
3-ذوب آهن
4-پرسپولیس
5-استیل
6-فولاد
7-سایپا
8-استقلال.
.
.
.
.
.
.
15-پیکان
16-شاهین پارس جنوبی
17-مقاومت
18-استقلال اهواز
سپاهان واقعا یکی از امیدهای قهرمانی هست ولی دیگه فکر نمیکنم پرسپولیس اینقدرها پایین جدول باشه:Dاستقلال رو هم که نابود کردی:5:
به هر حال واسه سپاهان توی لیگ قهرمانان آرزوی موفقیت میکنم:flowerysmile:
sajad_shahin999
30-07-2009, 21:35
یکی از شما سپاهانی ها نمیدونه رحمان احمدی میخواد در سپاهان بمونه یا نه؟
labkhande_ejbari20
30-07-2009, 22:19
یکی از شما سپاهانی ها نمیدونه رحمان احمدی میخواد در سپاهان بمونه یا نه؟
رحمان احمدی تو سپاهان میمونه
Sepahan 4 Ever
31-07-2009, 22:51
به احتمال زیاد میمونه
فکر کنم 3 ساله بسته
01-08-2009, 10:43
آقا تیمتون قویه ، مدعیم هستید ولی خداییش قبول دارید که پارتی تیمتون از همه کلفت تره؟؟
Sepahan 4 Ever
01-08-2009, 12:02
وای بمیرم واسه سرخابی که پارتی ندارن
علی آبادی کشکه
دوسال پی در پی برای جمع کردن رای قهرمانتون کردن بازم داری حرف اضافه میزنی
حضور تاج در فدراسیون به ضررمون تموم شده
01-08-2009, 12:37
؟؟؟؟؟؟؟ :117:
یعنی واقعا اتفاقات پارسال و پیارسال و لابی تاج به ضررتون تموم شد؟؟؟ جام حذفی پارسال و ... آخرین نمونش ، محروم نشدن قلعه از حضور در لیگ برتر و عدم نظارت به ارقام پرداختی به بازیکنا ، قبلیاشم بگم؟؟؟؟ /:)
amin_eshghesepahan
02-08-2009, 00:02
اين بار خبر بد براي قلعهنويي
رحمتي بازي استقلال نيست
خبر بد براي امير قلعهنويي مصدوميتي است كه رحمتي در تمرين روز پنجشنبه گرفتارش شد و شايد ديدار حساس اين تيم مقابل استقلال تهران را از دست بدهد.
رحمتي يك مهره كليدي براي امير قلعهنويي محسوب ميشود و احتمال غيبت اين دروازهبان مقابل استقلال تهران به هيچ عنوان خبر خوشايندي براي سرمربي سپاهان محسوب نميشود، خصوصا اينكه امير به هيچ عنوان دوست ندارد در اين بازي ويژه با چهرهاي بازنده استاديوم آزادي را ترك كند. رحمتي در تمرين روز پنجشنبه از ناحيه كتف دچار آسيبديدگي نسبتا شديدي شد و حتي بعد از تمرين به بيمارستان رفت. آسيبديدگي او مهمترين خبر اردوي سپاهانيهاست هرچند كه مجيد بصيرت به طور قاطع اعلام ميكند كه اين دروازهبان مقابل استقلال بازي خواهد كرد.»
البته سرپرست سپاهان چيز ديگري ميگويد:«رحمتي دچار گرفتگي عضلات شده و مشكل خاصي ندارد. او به طور حتم مقابل استقلال بازي خواهد كرد.» بصيرت در پاسخ به اين سئوال كه اگر آسيبديدگي رحمتي جدي نيست پس چرا راهي بيمارستان شد، ميگويد: «اين موضوع ربطي به مصدوميت مهدي نداشت. او به خاطر كسالت به بيمارستان رفت.»
دوست گلم شما خیلی فعالی اگه یکم دقت کنی مبینی تو همین سایت زده که رحمتی جلوی تراکتور یه نیمه بازی کرده
labkhande_ejbari20
02-08-2009, 18:38
اره داداش من قبول دارم تیم ما پارتی کلفتی داره اما دوتا تیمه تهرانی پارتیشون کلفت تره
ما امسال احتیاجی به پارتی نداریم چون تیم خوبی بستیم و حریف سر سختی به جز همشهریمون نداریم.
100% قهرمان هستیم
آقا تیمتون قویه ، مدعیم هستید ولی خداییش قبول دارید که پارتی تیمتون از همه کلفت تره؟؟
شما از لاغری پارتیتونه که ده روز مونده به شروع لیگ تازه سرمربی میارید واسه تیمتون؟
پارتیتون لاغره که باشگاتون با ستاره هاتون و کاپیتان تیمتون و مربی سابق و همه و همه درگیره؟
دوست عزیز آرزوی موفقیت واسه تیم خودت کنی بهتر از اینه که بخوای با این حرفا یه تیم دیگه رو تخریب کنی!
پارتی ندارند که 4 دقیقه را 7 دقیقه اعلام میکنند وتا گل نمیزنند داور خیالش راحت نمیشه! پارتی ندارند که صدا وسیما غلام حلقه به گوششون هستش! پارتی ندارند که نفر اول ورزش کشور هرروز براشون عیدی واریز میکنه! رو را برم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
کسی میدونه نویدکیا میرسه یا نه؟
Sepahan 4 Ever
05-08-2009, 20:28
پارسال ذوب با پارتی بازی تاج قهرمان شد؟:781:
جوک سال
دوست من استقلال پرسپولیس سپاهان پارتیشون از همه بیشتره وبقیه تیم های درجه 2 هم پارتی دارن مثل صبا استیل تراکتور
استقلال و پرسپولیس به موقش پارتی دارن نگران نباش
دوباره جنجال
دوباره پارتی بازی
دوباره فحش و بدوبیرا
دوباره کری خونی
دوباره نا داوری ها
دوباره......
.
.
.
.
امیدوارم امسال با تفاضل امتیاز زیاد قهرمان بشیم
خیلی ها دوست ندارند یه تیم اصفهانی قهرمان بشه
ولی خوب همیشه اصفهانی جماعت بت شکن بوده و روی این تهرانی ها رو کم کرده
به امید موفقیت تیم های شیرازی ومشهدی و تبریزی و....
گرچه الان واسه این جور اظهار نظرا یه خرده زوده اما من فکر می کنم نتایج دو تا بازی امروز یه جورایی به نفع ما بود. باخت فولاد و تقسیم امتیازها بین مس و پرسپولیس.
پ.ن: gif گل فصل قبل نویدکیا به استقلال رو از پیوست ببینید.:2:
Sepahan 4 Ever
07-08-2009, 00:15
سپاهان در رقابت های امسال با لوتو LOTTO به میدان می رود [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
تیم فوتبال فولاد مبارکه سپاهان در رقابت های امسال با پیراهن های تولیدی شرکت لوتو(LOTTO) ایتالیا به میدان می رود....
به گزارش روابط عمومی باشگاه ، لوتو از شرکت های معتبر تولید پوشاک البسه در دنیاست که برای نخستین بار باشگاه فولاد مبارکه سپاهان حضور این شرکت را به عنوان اسپانسر در ایران رقم زده است.
یش از این باشگاه سپاهان برای نخستین بار در ایران با پیراهن های تولیدی شرکت آل اسپورت به میدان می رفت.
------
اروپایی ها فقط سپاهان را در ایران تیم حساب میکنند>:D<
Sepahan 4 Ever
07-08-2009, 02:06
کفش های زرد جلال اکبری رو عشق است
خوشم اومد با مرام
اصالتتو حفظ کردی
قابل توجه بعضیها:781:
M-Nerazzurri
07-08-2009, 09:37
دوستان سپاهانی میلاد یگانه منجی عالم را به همتون تبریک میگم به امید برد شیرین در مقابل استقلال در این روز عزیز
Sepahan 4 Ever
07-08-2009, 13:42
به کفش های زرد جلال توجه کنید
Real Madrid C.F
07-08-2009, 14:07
سلام دوستان به امید موفقیتتون البته من پرسپولیسی هستم اما سپاهان یک تیم حرفه ایه و بهترین ایران با قراردادی که با لوتو بست نشون داد فراتر از ایرانه
نویدکیا 99% توی بازی امروز (بهترره بگم امشب) هست. رحمتی هم 100% :5:
Atomic Ant
07-08-2009, 18:21
خیلی حال کردم سپاهان با لوتو امضاء کرد.
این قرارداد معنایی فراتر از فوتبال آسیا میده.
من چون یه یووه ایه اصیل هم هستم و از قدیم بازیهای یووه رو دنبال میکنم یادمه قبل از نایک و از دهه ی 90 تا تا حدود سال 2003 لوتو اسپانسر پیراهن یوونتوس بود :72:
مثلا این نمونه ی سال 2003 هستش:
[Only registered and activated users can see links](Lotto)%20thuisshirt%20L-2.jpg
هر چند بازی اول بود ولی سپاهان خیلی بد بازی کرد و بعد از گل هم مثل همه سبک بازیهای بزرگوار !! رو به بازیهای احساسی اوردن و سانتر از کنارین اوردن
حالا دیگه آشتیانی خدا رو بنده نیست :6:
Real Madrid C.F
07-08-2009, 20:49
البته من با این امیر جون حال نمیکنم چون واقعا سطح فنیش خیلی پایینه این تیم سپاهان دست یک آدم درست و حسابی مثل جلالی یا مربیان خوب خارجی باشه تو آسیا جزء 4 تیم میشه با 3 دفاع بازی میکرد
شك نكنيد كه ما به تسبيح صمد باختيم...!!!
اما انصافا حقمون باخت نبود!:27: اون تیرک و اون صحنه که طالبلو گرفت...!!
راستی قضیه پنالتی چی بود که همه بازیکنا اعتراض کردند؟؟ چون تو بحث داوری شبکه 3 هم نشون نداد. عجیب نبود این کارشون؟
M-Nerazzurri
07-08-2009, 23:16
خوب اصلا خوب بازی نکردیم ولی استقلال سطح بازیش پایین تر از ما بود فقط شانسش بیشتر از ما بود باخت بدی بود ولی میتونیم تو هفته های دیگه جبران کنیم
البته قلعه نوعی باید هفته های بعد را با پیروزی های پر گل از زمین خارج بشه
Sepahan 4 Ever
07-08-2009, 23:27
در مورد بازی
بازی در حالی شروع شد که قلبم 100 بار در دقیقه میزد عرق کرده بودم و حسابی استرس داشتم قبل از بازی وقتی مزدک گفت علیفرد گزارش میکنه در آستا نه سکته قرار گرفتم بازی که شروع شد به کل صدا سیما و مسئولا .... دادم
کلا نیمه اول رو با فحش دادن به صدا سیما و قلعه نویی و علیفر و شبکه 3 گذروندیم
نیمه دوم که یه ذره جا افتاده بودیم بازی رو قشنگ دیدم
بابام گفت دقیقه 55 تا 60 سپاهان یه گل میزنه من هم گفتم باشد[Only registered and activated users can see links]
خودم فکر میکردم با روند بازی دقیقه 60 تا 65 گل رو بزنیم که خوردیم[Only registered and activated users can see links]
کلا سپاهان خوب بازی کرد البته از دقیقه 30 به بعد
نیمه دوم به سپاهان افتخار کردم که دیدم قهرمان سال پیش داره جلوش با سیستم 10-1 بازی میکنه
روی یه ضد حمله هم از کسی که اصلا نمیخواستم بهمون گل بزنه گل خوردیم
ما پارسال با استقلال در تهران 1-1 مساوی کردیم ولی یادمه تو پارس فوتبال بچه ها اصلا از بازی تیم خوششون نیومد
اما امسال با اینکه باختیم انتقادی از تیم ندیدم
اس اس با صمد به جایی نمیرسه و با بازی هایی که دیدم فقط ذوب مدعی قهرمانیه و بس
اس اس با صمد به جایی نمیرسه و با بازی هایی که دیدم فقط ذوب مدعی قهرمانیه و بس
ذوب آهن که مدعیه قهرمانیه! شک نکن... از بازی امروزش معلوم بود. اصلی ترین رقیبش هم سپاهانه نه هیچ تیم دیگه!
amini_bio
08-08-2009, 07:31
بازي بدي نبود.
بازي دست ما بود ولي اونا گل زدند.
2 تا صحنه مشكوك هند تو محوطه جريمه استقلال بود.
يكي تو نيمه اول يكي تو نيمه دوم.
كه وشبختانه تلويزيون هيچ كدوم را آهسته نشون نداد!!!!
نكته ديگه اين كه اسم تموم بازيكناي استقلال بيمه رازي بود!!!!
پشت پيراهن كه معمولا جاي اسم بازيكنه تبليغ مي زنند جلوي پيراهن هم كه بازار موبايل. اون وقت ميگند ما درآمد و اسپانسر نداريم.
اما یه چیزی که خیلی توی چشم میزد، آرم LOTTO روی پیراهنای سپاهانیها بود. به کوری چشم بعضی ها!! :6qwup3:
Atomic Ant
10-08-2009, 13:02
بازی بعدی با مس تو اصفهانه.
مس تو بازی اولش جلوی پرسپولیس فوق العاده بود.
در هر صورت بازی تو اصفهانه و من 80 درصد احتمال میدم مس رو ببریم :smoke:
ایشالا میریم ورزشگاه رو پر میکنیم. همه با هم!
Sepahan 4 Ever
11-08-2009, 02:31
به احتمال زیاد ورزشگاه پر میشه
خب خدارو شکر میخوان ظرفیت فولاد شهر رو زیاد کنند طوری که پشت دروازه جنوبی سکو میذارند و کل ورزشگاه رو هم پیوسته میکنن مثل خیلی از ورزشگاها فکر کنم حدود 30000 نفر بشه
ابراهیم توره بی نظم هم بالاخره خیت شد و برگشت:laugh4:
CraZy Man
12-08-2009, 00:07
سلام امسال واقعا سپاهان تیم پرقدرتی شده چه از نظر مربی چه بازیکنان واقعا حریف سختی برای قرمز و ابی های پایتخت شده:labkhand:
الان تو اخبار گفت: ابراهیم توره تا 2 سال دیگر در هیچ تیمی نمیتواند بازی کند!! :5::177:
سلام امسال واقعا سپاهان تیم پرقدرتی شده چه از نظر مربی چه بازیکنان واقعا حریف سختی برای قرمز و ابی های پایتخت شده:labkhand:
علیک سلام
مرسی.:72: چشماتون قدرتمند می بینه :دی
ابراهیم توره بی نظم هم بالاخره خیت شد و برگشت:laugh4:
:laugh4::laugh4::laugh4:
چه فایده داره دیگه الان؟ببین این رفیقمون چی گفته:
الان تو اخبار گفت: ابراهیم توره تا 2 سال دیگر در هیچ تیمی نمیتواند بازی کند!! :5::177:
یعنی واس خودمون هم نمیتونه بازی کنه؟حروم نشه یه وقت:دی
پ.ن: چرا خبراتون رو اینجا میذارید بندگان خدا!؟دو تاشو انتقال دادم به تاپیک اخبار باشگاه.
Sepahan 4 Ever
12-08-2009, 21:58
عاقبت بازیکن گرفتن از پرسپولیس
بی انظباط................
نگا کن ما هم جلال اکبری رو دادیم بهشون
چه بازیکن حرفه ای نشون داده
این توره هم فکر کرده سپاهان مثل بقیه باشگاههای ایرانه خبر نداره وسایل ارتباطی سپاهان کاملاً به روزه و تأملش با فیفا الگوی همه باشگاههاست
حالا این خبرها بماند چون که چیزی نیست تو روزنامه ها خوندم ممکنه محسن خلیلی رو بیارن چون جناب بزرگوار به این انتقال راضیه/:)
درسته خلیلی هفته اولو بازی نکرده ولی اینکه چطور وقتی قرارداد داره میخوان بیارنش سپاهان در نوع خود جای سواله:-w
علیک سلام
مرسی.:72: چشماتون قدرتمند می بینه :دی
:6qwup3:
پ.ن: چرا خبراتون رو اینجا میذارید بندگان خدا!؟دو تاشو انتقال دادم به تاپیک اخبار باشگاه.
خوب این خبر که کامل نبود! من یه خط رو بذارم توی اخبار؟؟
تو روزنامه ها خوندم ممکنه محسن خلیلی رو بیارن چون جناب بزرگوار به این انتقال راضیه/:)
بصیرت امروز تکذیب کرده اینو الحمدلله.
عاقبت بازیکن گرفتن از پرسپولیس
خدایی ابراهیم توره یه سر و گردن از همه فوتبالیستای ایران بالاتره.
دو فصل قبل خیلی خوب بازی میکرد.:1:
خوب این خبر که کامل نبود! من یه خط رو بذارم توی اخبار؟؟ مال شما رو نگفتم که :D
Sepahan 4 Ever
14-08-2009, 01:20
خبر من جواب یکی از ارسالها بود
وگر نه من میفهمم که خبر جاش اینجا نیست:2qcmh45:
خدایی ابراهیم توره یه سر و گردن از همه فوتبالیستای ایران بالاتره.
دو فصل قبل خیلی خوب بازی میکرد.:1:
مال شما رو نگفتم که :D
اولی رو قبول دارم! :34:
دومی رو هم شرمنده! :دی
Divar-Ricord
14-08-2009, 14:28
دو فصل پیش توره خوب بود وقتی اومد اوضاع با نظم لیگ ایران رو دید ایشون هم تآثیر پذیر شدن ... و شدن الگوی نظم برای بازیکنان لیگ .:^o
niloofar_yellow girl
15-08-2009, 00:48
اینم یکی دیگه از شاهکارای ژنرال! از همین اولش حسابی قافل گیرمون کرده!:53:
یکی نیست به این مدیران بگه مگه اون سالی که نایب قهرمان آسیا شدیم این همه ریخت و پاش کرده بودیم!:2mo5pow:
ای کاش قدر اون تیمو می دونستیم:29:
حیف...:27:
خدا آخروعاقبت مارو با این ژنرال بخیر کنه:41:~x(
vBulletin v3.8.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Persian Language By
Persian Forum Ver 2.1