PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : طوفـــــــان زرد آسیــــــــــا | فصل 89-88

صفحه ها : 1 2 3 4 [5]

amini_bio
28-03-2010, 08:14
اه اه
چقدر گفتند اين محروميت كريمي درسته و اصلا بخشيده نميشه!!!!!
نميدونم چي شد كه گذشت زمان باعث بخشيده شدن اين محروميت شد!!!
اونم فقط براي يك بازي كه با سپاهان داره.

ولي مهم نيست. بردن استيل با كريمي بيشتر حال ميده.

Boomb
28-03-2010, 22:42
سخنی با امیر ... ([Only registered and activated users can see links])

سپاهان قلعه نوعی مدت هاست که صدر نشین لیگ برتر است و فقط چند گام تا رسیدن به جام فاصله دارد... اما تمام شادی هواداران در طول این صدر نشینی چندین ماهه تنها با یک باخت در آسیا به یاس تبدیل می شود چرا که نقطه آمال و آرزوهای این هواداران سالهاست که از دیواره های این مرز و بوم بالاتر رفته است. تیمی که حضور در جام باشگاه های جهان را با خود یدک می کشد ، قطعاً قهرمانی در لیگ برتر و جام حذفی کشورش نمی تواند پایان بخش شادی این هواداران باشد. هوادارانی که این فصل چه در سرما و چه در گرما دوری راه را به جان می خرند تا بدون کوچک ترین درخواستی تنها یک حامی باشند و بس ...

سپاهان در آسیا خسته تر از همیشه و سردر گم در زمین اسیر تفکرات مربیان تیم حریف می شود و هر چه از زمان بازی می گذرد بی برنامگی در سراسر بازی سپاهان موج می زند .پاسها به مقصد نمی رسد ، شوت ها به خارج می رود و توپ ها به تور نمی نشیند تا هوادار کلافه و مضطرب تنها نظاره گر سرمربی تیمش باشد تا با ایجاد یک تغییر سپاهان را زیر و رو کند اما انگار ناامیدی زودتر از بقیه به سراغ امیر آمده است و او قدرت تفکرش را از دست داده است ... در نهایت این فوتبال بی رحم زهرش را به طلائی پوشان اصفهان می ریزد تا ناکام ، زمین مسابقه را ترک کنند.

در این میان و در همسایگی سپاهان ، ذوب آهنی قرار دارد که روند رو به جلوی خود را از سالها پیش با منصور ابرهیم زاده آغاز کرده و امروز یک گام پیش تر از رقیب همشهری است . موفقیت ذوب آهن اگر چه باعث خرسندی فوتبال دوستان اصفهانی و ایرانی است اما همین امر باعث شده است تا ضعف سپاهان در این هفته ها بیش از پیش نمایان گردد.

از سوی دیگر وقتی کارنامه سپاهان در رقابت های برون مرزی را بررسی می کنیم به نقاط پر رنگ و قابل توجهی بر می خوریم که نشان از آن دارد که سپاهان امروز ضعیف تر از گذشته است. سپاهانی که امسال به لحاظ کیفیت بازیکن بهترین دوران خود را سپری می کند و به گواه آمار به کمک همین بازیکنان بهترین خط حمله و بهترین خط دفاع لیگ را به خود اختصاص داده است ، در آسیا به بن بست تاکتیکی می رسد تا انگشت اتهام از سراسر ایران به سمت مرد اول نیکمت سپاهان نشانه رود.

وقتی تیمی که از لحاظ بازیکن یکی از پر مهره ترین تیم های لیگ است و در زمینه امکانات سخت افزاری و مدیریتی در ایران حرف نخست را می زند ، صحبت از بدشانسی و ناداوری نمی تواند جوابگوی احساسات هواداران و مخاطبان باشد چرا که سپاهان نسبت به سه نماینده دیگر ایران از ظرفیت فنی بیشتری برخوردار است. نمی توان باور کرد که داوران در آسیا مغرضانه و با برنامه ای از پیش طراحی شده علیه سپاهان سوت می زنند.

افت محسوس سپاهان در این هفته ها قابل انکار نیست و می تواند دلایل بسیاری داشته باشد :

سپاهان به لطف قرار گرفتن در صدر جدول فشار رسانه ای زیادی را متحمل می شود و بازیکنان و مدیران این تیم هر روز خبر جدیدی از خود را در تیتر نخست روزنامه ها دنبال می کنند. از معضل مصدومیت هم نمی توان به راحتی گذشت . معضلی که این روزها گربیان گیر کلیدی ترین بازیکنان سپاهان است و دست قلعه نوعی را برای داشتن تیمی کامل بسته است. تمرکز کردن بر روی هر سه جام کار چندان آسانی نخواهد بود اما با پتانسیلی که هواداران از سپاهان سراغ دارند به جرات می توان گفت سپاهان در حد و اندازه های خود نبوده است.

آنچه مسلم است وجود یک اشکال فنی در خود تیم است جایی که مسئول و پاسخگوی آن امیر قلعه نوعی است . اوست که باید در ابتدای فصل این فشار ها و مصدومیت ها پیش بینی می کرد. اوست که باید روحیه از دست رفته بازیکنانش را به آنان باز گرداند. اوست که می تواند از یک بازیکن معمولی ستاره بسازد.

امیر فرصت کافی برای جبران دارد و تیمی دارد که می تواند هر گره کوری را باز کنند. بازیکنانی دارد همچون محرم نویدکیا ، عماد رضا و مهدی رحمتی که امید را در دل هواداران زنده نگه داشته اند که امیر با تکیه بر آنان می تواند طلسم پیروز نشدن را بشکند و خود و سپاهان را از این مردابی که در حال بلعیدن همه موفقیتهای گذشته است برهاند ... و هوادارانی که صبور تر از گذشته ، بی دریغ او را حمایت خواهند کرد تا در دور برگشت سپاهان همان سپاهان همیشگی و با صلابت گذشته ، حریفان را به زانو در آورد و گامی دیگر در جهت موفقیت و پیروزی بر دارد و در این راه هیچ هوادار متعصبی کوتاهی نخواهد کرد.امید است کادر فنی ، بازیکنان و بخصوص امیر قلعه نوعی عزم خود را جزم کرده و با رفع اشکالات گذشته پیروزی را به هواداران هدیه کنند.

Super
29-03-2010, 16:24
فرقی نداره فدراسیون طرف سپاهان باشه یا پول هدایتی ، در هر صورت ما حقمونم باید با بزن بهادر بازی بگیریم... شما هم آخر فصل که آقای قلعه نویی رو از سپاهان بیرون کردن ببینم بازم سنگ این تیمو به سینه می زنی یا نه ، مشکل سپاهان از روزی شروع شد که لوکا رفت از روزی بدتر شد که قلعه نویی اومد ، واعظ یه چیزی می دونست که اون همه هزینه داد تا از دست این آقا راحت شه

نکته: کریمی و هدایتی تا دیروز که تو روی دایی و پرسپولیس وای میسادن شما لقب براشون ردیف می کردی حالا شاخشون به شاخ امیر گیر کرده بد و اخ شدن؟

غرور ملی ما هم متاسفانه هر سال بیست و پنج درصدش توسط یه آقایی جریحه دار میشه به شدت ، این کنایه به سپاهان نیستا سپاهان که یه نایب قهرمانی برامون آورد دمش گرم این کنایه به آقاییه که سال بعدم قراره به خاطر ناداوری و منتقدین تبر به دست و حسودا و کسایی که نمی خوان نتیجه بگیره یه تیمو تو آسیا انگشت نما کنه ، حالا باید قرعه به اسم کدوم تیم بدبختی میفته بعد از سپاهان

ما هم تو این تایپک به نوعی حق آب و گل داریم ، از سه سال پیش پامون اینجا باز شد واسه تبریک گفتن نتایج سپاهان تو آسیا حالا شما چند ماهه دنبال مرادتون اومدین سپاهان اینجوری به نظرتون میاد

همین پرسپولیس اول این فصل به قلعه نویی پیشنهاد نداد؟؟؟!
اوضاع سپاهان بد تر شده؟؟؟! :laugh4:
سال پیش هم سپاهان از گروهش تو اسیا بالا نیومد امسال هم اگه بالا نیاد نسبت به سال قبل تو همون وضعیت و تو لیگ هم نسبت به سال پیش موفق تره...
یه تیم نسبت به سال قبلش مقایسه میشه نه چند سال قبلش...
اگه اینطوریه خوب استقلال هم افت کرده دیگه! قبلا دو تا قهرمانی اسیا داشت.......
امسالم داری اینطوری میگی....
شک نکن سپاهان استیل اذین رو چه با کریمی چه بی کریمیش و هر کس دیگه ای له میکنه.... شما هم غرورت هر سال خدچه دار میشه که هر دوره قلعه نویی تو لیگ بوده زیرش بودید!!!!!!!!!!!!!!
حتی زمانی که تو مس بود تو جمع امتیازات نیم فصل دوم 5رده زیرش بودید....
غرور شما اینطوری خدچه دار میشه....
اشتیانی هرچی داره از قلعه نوییه! مردیکه هرجا نشست گفت اولین سال مدیریتی من تو فوتبال یه قهرمانی اوردم..... بعدش کلی خرج کرد از شر قلعه نویی خلاص شه؟! هرچی حرف پشت یه ادم زیاد باشه نشون از موفق بودنشه..... آدمای بزرگ حاشیه های بزرگ دارند و دشمنای زیاد... تو هم یکی از اونا که چشم دیدن قلعه نویی رو نداره! از ما چیزی کم نمیشه بلکه بعد هر موفقیت غرورمون مضاعف میشه... فقط میخوام سپاهان بعد رفتن قلعه نویی رو ببینم چجوری میخواد پیشرفت کنه!!! دو نفر اول جدول گلزنان که از سپاهانند! همین رو ببینیم سال بعد میتونند تکرار کنند یا نه! در ضمن شما از کجا میدونی که امیر سال بعد سپاهان نیست؟(من دعا میکنم نباشه)! من همیشه سپاهان رو از ته قلبم چه قلعه نویی بوده یا نبوده دوستش داشتم...حداقلش ما هایی که پرسپولیسی نیستیم به عنوان LONGI KILLER این تیم سپاهان رو میشناسیم! و همیشه باعث بهجت و شادی ما بوده.... امیدوارم با بیرون کردن قلعه نویی از تیمشون در هر 3 جبهه قهرماند بشند.....
ولی یه حرفت رو قبول دارم! واعظ خیلی خرج کرد که از شر قلعه نویی رها بشه:
1.نخریدن عنایتی جهت سختر کردن کار قلعه نویی و خرید عنایتی بلافاصله بعد از جدایی قلعه نویی!
2.محروم کردن هوادارا از بازی اول جهت تشویق نشدن قلعه نویی و تخریب نشدن خودش!
3.ساپورت کردن نوازی و زرینچه تا آخرین لحظه سر اون شکایت که صبح بازی با ذوب آهن!!!!!
4.سکوت اسف وار جلوی تخریب هایی که قلعه نویی میشد! (توسط مایلی کهن و نوازی و زرینچه!) البته گل انداختن گردن مایلی کهن بعد همون وقایع کاملا نشون داد از کجا این حوادث آب میخورد!
5. ساختن فیلم که واعظ خوبه امیر بده! ایشون یه لطفی کرد که کارگردانی و تهیه کنندگی و نویسندگی رو بر عهده گرفت و زد به اسم چند جوون گم نام!
6.بیانیه های متعدد بعد از هر اوج گرفتن سپاهان!
7. داستان سرایی این شاعر که یکی از آثارش مصیبت نامه ی قلعه نویی هستش که توی اون ذکر کرد سال پیش قلعه نویی به اون داور ازبکه رشوه میداده! و همه داورا رو تو اسیا میخریده! (درست قبل بازی با الشباب جهت به هم زدن تفکر قلعه نویی)
===> همه این 7مورد از رو عقده بلند شد داداش من نه فوتبال پاک!
واقعا کارای هزینه برداری کرد که استقلال سال پیش قهرمان نشه و سپاهان امسال موفق نشه! و همه استقلالیا این 7مورد رو از حفظند و همشون با شعار ای واعظ دروغگو(!) ایشون رو مورد عنایتشون قرار دادن!
قیافه واعظ بعد قهرمانی استقلال دیدنی بود!!!! شبش میره تو کانال 2 در مورد مربی حرف میزنه! جالب اینه بعدش میاد میگه قلعه نویی تا ساعت 4 وفت داره واسه تمدید بیاد :)) کجای دنیا مربی میره واسه تمدید؟!
امسال هم پول کم میاره به دلیل خرجای بالا و با هیچکس نمیتونه تمدید کنه! سال پیش با یه مجیدی و جباری تمدید کرد و قربانی هم نتونست باهاش تمدید کنه!!!!!
نکات فوق در مورد خرجا و سال اقتصادی 88 اقای آشتیانی بوده! که احتمالا به دلیل قراردادهایی که نمیتونه امسال تمدید کنه دست به فرار میذاره! و آخر فصل میره!
سپاهان تیم اول ایرانه و باسه من(به عنوان هوادار) و قلعه نویی افتخار کمی نیست...... امیدوارم سال بعد بهتر بشند و تو اسیا بتونند از نام ایران دفاع کنند همون کاری که قطبی و دوستانش با قرارداد میلیون دلاریشون با تیم ملی تا الان نتونستند بکنند و همه امید ایرانیا در موفقیت در اسیا به قلعه نویی و سپاهانه و این همه تو چشم بودند دلیلش رو میدونید چیه چون سپاهان و امیر همیشه برای خودشون هر کدوم بهترین بودند....سال پیش که پرسپولیس که ادعا بین المللی بودن رو یدک میکشه نتونست ایشالله با اوردن یه مربی عالی بتونید قهرمانی اسیا رو بیارید... من هم نامردم اگه قلعه نویی از ایران رفت طرفدار سپاهان نباشم. البته این مجموعه نیازی به هواداری مثل من نداره ولی قول میدم همینجا اگه سال بعدخدایی نکرده سپاهان ضعیف تر از امسال شد بیام و بگم دید سال پیش امیرخان بود فلان بود؟؟ (از اینجور حرفا نمیزنم و همیشه ارزو موفقیتش رو دارم همینطور که الان امیر از استقلال رفته و من توی تاپیک استقلال حرفی نمیزنم وگرنه حرفای اونجا خیلی بیشتر از اینجاست!)
شما تو اسیا تیم ندارید قبول..... 25% ابروت خدچه دار میشه....من عذر میخوام. تو لیگ که تیم دارید!!! پس لطفا بفرمایید بیرون.:125e:

.:AoShiMa SaN:.
29-03-2010, 17:03
سال پیش هم سپاهان از گروهش تو اسیا بالا نیومد امسال هم اگه بالا نیاد نسبت به سال قبل تو همون وضعیت و تو لیگ هم نسبت به سال پیش موفق تره...
شک نکن سپاهان استیل اذین رو چه با کریمی چه بی کریمیش و هر کس دیگه ای له میکنه.... شما هم غرورت هر سال خدچه دار میشه که هر دوره قلعه نویی تو لیگ بوده زیرش بودید!!!!!!!!!!!!!!
اشتیانی هرچی داره از قلعه نوییه! مردیکه هرجا نشست گفت اولین سال مدیریتی من تو فوتبال یه قهرمانی اوردم..... بعدش کلی خرج کرد از شر قلعه نویی خلاص شه؟! هرچی حرف پشت یه ادم زیاد باشه نشون از موفق بودنشه..... آدمای بزرگ حاشیه های بزرگ دارند و دشمنای زیاد... تو هم یکی از اونا که چشم دیدن قلعه نویی رو نداره! از ما چیزی کم نمیشه بلکه بعد هر موفقیت غرورمون مضاعف میشه... فقط میخوام سپاهان بعد رفتن قلعه نویی رو ببینم چجوری میخواد پیشرفت کنه!!! دو نفر اول جدول گلزنان که از سپاهانند! همین رو ببینیم سال بعد میتونند تکرار کنند یا نه! در ضمن شما از کجا میدونی که امیر سال بعد سپاهان نیست؟(من دعا میکنم نباشه)! من همیشه سپاهان رو از ته قلبم چه قلعه نویی بوده یا نبوده دوستش داشتم...حداقلش ما هایی که پرسپولیسی نیستیم به عنوان LONGI KILLER این تیم سپاهان رو میشناسیم! و همیشه باعث بهجت و شادی ما بوده.... امیدوارم با بیرون کردن قلعه نویی از تیمشون در هر 3 جبهه قهرماند بشند.....
سپاهان تیم اول ایرانه و باسه من(به عنوان هوادار) و قلعه نویی افتخار کمی نیست...... امیدوارم سال بعد بهتر بشند و تو اسیا بتونند از نام ایران دفاع کنند همون کاری که قطبی و دوستانش با قرارداد میلیون دلاریشون با تیم ملی تا الان نتونستند بکنند و همه امید ایرانیا در موفقیت در اسیا به قلعه نویی و سپاهانه و این همه تو چشم بودند دلیلش رو میدونید چیه چون سپاهان و امیر همیشه برای خودشون هر کدوم بهترین بودند....سال پیش که پرسپولیس که ادعا بین المللی بودن رو یدک میکشه نتونست ایشالله با اوردن یه مربی عالی بتونید قهرمانی اسیا رو بیارید... من هم نامردم اگه قلعه نویی از ایران رفت طرفدار سپاهان نباشم. البته این مجموعه نیازی به هواداری مثل من نداره ولی قول میدم همینجا اگه سال بعدخدایی نکرده سپاهان ضعیف تر از امسال شد بیام و بگم دید سال پیش امیرخان بود فلان بود؟؟ (از اینجور حرفا نمیزنم و همیشه ارزو موفقیتش رو دارم همینطور که الان امیر از استقلال رفته و من توی تاپیک استقلال حرفی نمیزنم وگرنه حرفای اونجا خیلی بیشتر از اینجاست!)
شما تو اسیا تیم ندارید قبول..... 25% ابروت خدچه دار میشه....من عذر میخوام. تو لیگ که تیم دارید!!! پس لطفا بفرمایید بیرون.:125e:

شما اصولا چون بتی به اسم قلعه نویی رو می پرستی تمام این خزئبلاتو هی تکرار می کنی ، این همه نوشتم دلیل آوردم با معادلات ساده اثبات کردم باز شما میای میگی سپاهان پارسالم صعود نکرد همینه که هست امیر یهش فرصت نمیدن همینه که هست و فلان

بخشید که اینو می گم قصدم بی احترامی نیست ولی مشکل فوتبال ما خود قلعه نویی نیست مشکل یک سری آدمه که دور اشخاصی مثل قلعه نویی جمع میشن تا کسی بگه بالای چش امیر ابرو یادستمال یزدی و چاقو می کشن یا تو فضای وب از ادبیات فردینی استفاده می کنن ، تنها فرض قابل قبولم اینه که قلعه نویی خداست هرکی میگه نیست یا کندذهنه و این همه نبوغی که تو قله نویی جمع شده رو نمی فهمه یا با قلعه نویی خصومت شخصی داره ، تا وقتی این مشکل برطرف نشه وضع فوتبال ما همینه که هست

یه نکته ایرم گفتم با فرض اینکه برای شما باید دو بار توضیح داد همه چیزو یکبار دیگه هم میگم ، من به دعوت شما اینجا نیومدم که به خواست شما برم

Super
29-03-2010, 18:26
شما اصولا چون بتی به اسم قلعه نویی رو می پرستی تمام این خزئبلاتو هی تکرار می کنی ، این همه نوشتم دلیل آوردم با معادلات ساده اثبات کردم باز شما میای میگی سپاهان پارسالم صعود نکرد همینه که هست امیر یهش فرصت نمیدن همینه که هست و فلان

ببخشید که اینو می گم قصدم بی احترامی نیست ولی مشکل فوتبال ما خود قلعه نویی نیست مشکل یک سری آدمه که دور اشخاصی مثل قلعه نویی جمع میشن تا کسی بگه بالای چش امیر ابرو یادستمال یزدی و چاقو می کشن یا تو فضای وب از ادبیات فردینی استفاده می کنن ، تنها فرض قابل قبولم اینه که قلعه نویی خداست هرکی میگه نیست یا کندذهنه و این همه نبوغی که تو قله نویی جمع شده رو نمی فهمه یا با قلعه نویی خصومت شخصی داره ، تا وقتی این مشکل برطرف نشه وضع فوتبال ما همینه که هست

یه نکته ایرم گفتم با فرض اینکه برای شما باید دو بار توضیح داد همه چیزو یکبار دیگه هم میگم ، من به دعوت شما اینجا نیومدم که به خواست شما برم

شما هم تا هروقت کم میاری همین حرفا رو میزنی......
اصلا مگه تو ایران کسی به فضای وب اهمیت میده؟؟؟ حتما همه مربیا اول میان میگردند تو اینترنت بعد میرند تیم بعدیشون؟؟؟!
الان حتما قلعه نویی تو سایت راه آهن و مس و همین تاپیک :دی هستش تا یه تیم بهتر انتخاب کنه!!! آخر لیگ هم بهم پیام خصوصی میده تشکر میکنه!!!!
انتصابات تو فوتبال خیلی خیلی بالاتر از این حرفاست که با لات بازی من تو فوروم قلعه نویی از سپاهان بره یا بمونه! بی اهمیت ترین بخش کشور که همه میاند توش و هر فعالیتی داخلش آب تو هاونگ کوبیدنه همین فضای مجازیه....
رئال هم حذف شد از اروپا.... آیا ابرو اسپانیا رفت؟؟
میلان حذف شد... آبرو ایتالیا رفت؟!
اره حرفت وقتی درسته که ایران تو رده ملی اول باشه بعدش یه تیم مثل سپاهان که فعلا اول ایرانه بیاد 2 امتیاز بگیره و اکثر بازیکنا تیم ملی هم توش باشند....
خوب وقتی تیم ملی ما 6مه آسیاست طبعا موفقیت ما تو اسیا غیر عادیه نه شکستمون!!!!
شما که خوب حرفا رو تجزیه تحلیل و درک میکنی حرف من رو متوجه میشی!؟
شما یه جوری حرف میزنی که انگار همه بخش های فوتبال ایران شکوفا شده و فقط مونده سپاهان و قلعه نویی.

29-03-2010, 19:11
شما هم تا هروقت کم میاری همین حرفا رو میزنی......
اصلا مگه تو ایران کسی به فضای وب اهمیت میده؟؟؟ حتما همه مربیا اول میان میگردند تو اینترنت بعد میرند تیم بعدیشون؟؟؟!
الان حتما قلعه نویی تو سایت راه آهن و مس و همین تاپیک :دی هستش تا یه تیم بهتر انتخاب کنه!!! آخر لیگ هم بهم پیام خصوصی میده تشکر میکنه!!!!
انتصابات تو فوتبال خیلی خیلی بالاتر از این حرفاست که با لات بازی من تو فوروم قلعه نویی از سپاهان بره یا بمونه! بی اهمیت ترین بخش کشور که همه میاند توش و هر فعالیتی داخلش آب تو هاونگ کوبیدنه همین فضای مجازیه....
رئال هم حذف شد از اروپا.... آیا ابرو اسپانیا رفت؟؟
میلان حذف شد... آبرو ایتالیا رفت؟!
اره حرفت وقتی درسته که ایران تو رده ملی اول باشه بعدش یه تیم مثل سپاهان که فعلا اول ایرانه بیاد 2 امتیاز بگیره و اکثر بازیکنا تیم ملی هم توش باشند....
خوب وقتی تیم ملی ما 6مه آسیاست طبعا موفقیت ما تو اسیا غیر عادیه نه شکستمون!!!!
شما که خوب حرفا رو تجزیه تحلیل و درک میکنی حرف من رو متوجه میشی!؟
شما یه جوری حرف میزنی که انگار همه بخش های فوتبال ایران شکوفا شده و فقط مونده سپاهان و قلعه نویی.

من قصد توهین به شمارو نداشتم ، فضای وبم مجازیه درست ، من گفتم مشکل ما این فرهنگه که از این و اون بت می سازیم و هرکی نقد کنه می گیم کفر گفته ، یه خان می ذاریم جلو اسم طرف هیچ اشکالی هم بهش وارد نیست ، قلعه نویی چند ساله داره مربیگری می کنه؟ اشکالی نداره تو این همه سال دو تا اشتباه مرتکب شده باشه که ، گناه کبیره که نیست ، ولی قلعه نویی نه خودش نه طرفدارش که شمایی یک اشتباه حاضر نیستید تو کل کارنامه ی ایشون بذارید ، فقط یه بار ایشون اشتباهو قبول نکرد ، اینکه من بیام بگم همه ی مسئولیتو قبول می کنم ولی هیچ اشتباهی نکردم چیزیو حل نمی کنه ، آدم باید اشتباهشو بپذیره حلش کنه ، مشکل این نیست که قلعه نویی با این نتایج حذف میشه ، من میگم چرا دقیقا اشتباهات سال قبل و نتایج سال قبلو تکرار می کنه یعنی هنوز که هنوزه حاضر نیست قبول کنه تو آسیا با این تفکر به جایی نمی رسه؟ شما جواب میدی سپاهان سال قبلم بالا نیومد پس امیرخان کارش درسته ، اگه پارسال قلعه نویی می پذیرفت اشتباه تاکتیکیشو ، از سه ماه قبل از شروع بازیای آسیایی سیستم و اشتباهات پارسالشو آنالیز می کرد ، برا رفع ایرادات سیستم برنامه می ریخت الان این نتایجو می گرفت سپاهان؟ منتها مشکل اینجاس که سیستم سال قبل از مال مورینیو بهتر بود منتها به خاطر بدشانسی نتیجش بد شد ، ده دفعه دیگه هم این نتایج تکرار شه بازم همینه چون قلعه نویی خداس خدا هم اشتباه نمی کنه

اسپانیا تیم ملیش اوله رئالش حذف میشه ، انگلیس تیم ملیش تقریبا دسته دوم اروپا شده باشگاهاش حرف اولو می زنن ، پس قرار نیست چون تیم ملی نتیجه نمی گیره باشگاهمونم نتیجه نگیره هیچ ربطی به هم ندارن این دو تا مقوله ، بحث تیم ملی رو هم نمی خوام اینجا باز کنم ولی یه بار گفتم منحنی تیم ملی از زمانی نزولی شد که برانکو رفت یعنی نه دایی نزولیش کرد نه قطبی ، این همه هم سرمربی عوض کردیم همچنان منحنی نزولیه عقل سلیم اینطور نتیجه می گیره که مشکل جای دیگس که اگه حل نشه همچنان روند نزولی ادامه داره وقتی میشه به کار سرمربی ایراد گرفت که کارش غیر فنی باشه مثلا خطیبی رو فیکس بذاره هافبک کنار ، الان اشکال تاکتیکی سرمربی فعلی چیه؟ غیر از نکونام و شجاعی بازیکنای دیگه فقط با عربا بازی کردن تقصیر سرمربیه؟

یک نکته هم اضافه کنم تیم ملی پایه ی لیگ نیست لیگ پایه ی تیم ملیه ، میشه گفت تیم ملی افت کرده چون لیگ ضعیف شده ولی نمیگن لیگ افت کرده چون تیم ملی ضعیف شده ، گیریم قطبی سراپا اشتباه تاکتیکیه ، اشتباهاتس مگه ویروسه که عین واگیر منتقل شه به سپاهان؟

POUYA
29-03-2010, 20:06
ولی یه حرفت رو قبول دارم! واعظ خیلی خرج کرد که از شر قلعه نویی رها بشه:
1.نخریدن عنایتی جهت سختر کردن کار قلعه نویی و خرید عنایتی بلافاصله بعد از جدایی قلعه نویی!
2.محروم کردن هوادارا از بازی اول جهت تشویق نشدن قلعه نویی و تخریب نشدن خودش!
3.ساپورت کردن نوازی و زرینچه تا آخرین لحظه سر اون شکایت که صبح بازی با ذوب آهن!!!!!
4.سکوت اسف وار جلوی تخریب هایی که قلعه نویی میشد! (توسط مایلی کهن و نوازی و زرینچه!) البته گل انداختن گردن مایلی کهن بعد همون وقایع کاملا نشون داد از کجا این حوادث آب میخورد!
5. ساختن فیلم که واعظ خوبه امیر بده! ایشون یه لطفی کرد که کارگردانی و تهیه کنندگی و نویسندگی رو بر عهده گرفت و زد به اسم چند جوون گم نام!
6.بیانیه های متعدد بعد از هر اوج گرفتن سپاهان!
7. داستان سرایی این شاعر که یکی از آثارش مصیبت نامه ی قلعه نویی هستش که توی اون ذکر کرد سال پیش قلعه نویی به اون داور ازبکه رشوه میداده! و همه داورا رو تو اسیا میخریده! (درست قبل بازی با الشباب جهت به هم زدن تفکر قلعه نویی)
===> همه این 7مورد از رو عقده بلند شد داداش من نه فوتبال پاک!
واقعا کارای هزینه برداری کرد که استقلال سال پیش قهرمان نشه و سپاهان امسال موفق نشه! و همه استقلالیا این 7مورد رو از حفظند و همشون با شعار ای واعظ دروغگو(!) ایشون رو مورد عنایتشون قرار دادن!
قیافه واعظ بعد قهرمانی استقلال دیدنی بود!!!! شبش میره تو کانال 2 در مورد مربی حرف میزنه! جالب اینه بعدش میاد میگه قلعه نویی تا ساعت 4 وفت داره واسه تمدید بیاد :)) کجای دنیا مربی میره واسه تمدید؟!
امسال هم پول کم میاره به دلیل خرجای بالا و با هیچکس نمیتونه تمدید کنه! سال پیش با یه مجیدی و جباری تمدید کرد و قربانی هم نتونست باهاش تمدید کنه!!!!!
نکات فوق در مورد خرجا و سال اقتصادی 88 اقای آشتیانی بوده! که احتمالا به دلیل قراردادهایی که نمیتونه امسال تمدید کنه دست به فرار میذاره! و آخر فصل میره!

ای خدا مرگ منو بیار اگه همچین خبری راست باشه!
پسر جون واسه چی جوگیر میشی ؟
پرسپولیس به قلعه نویی پیشنهاد بده روز مرگ فوتبال ایرانه!

Super
29-03-2010, 21:10
اره عمو پیشنهاد پرسپولیس + بادی گارد شخصی برای قلعه نویی....! تو روزنامه های خبر ورزشی و گل بگردی پیدا میکنی! البته خودم روزنامه ها رو منبع رسمی نمیدونم
اما هنوز میبینی که فوتبال تموم نشده!!!!!

Super
29-03-2010, 21:27
من قصد توهین به شمارو نداشتم ، فضای وبم مجازیه درست ، من گفتم مشکل ما این فرهنگه که از این و اون بت می سازیم و هرکی نقد کنه می گیم کفر گفته ، یه خان می ذاریم جلو اسم طرف هیچ اشکالی هم بهش وارد نیست ، قلعه نویی چند ساله داره مربیگری می کنه؟ اشکالی نداره تو این همه سال دو تا اشتباه مرتکب شده باشه که ، گناه کبیره که نیست ، ولی قلعه نویی نه خودش نه طرفدارش که شمایی یک اشتباه حاضر نیستید تو کل کارنامه ی ایشون بذارید ، فقط یه بار ایشون اشتباهو قبول نکرد ، اینکه من بیام بگم همه ی مسئولیتو قبول می کنم ولی هیچ اشتباهی نکردم چیزیو حل نمی کنه ، آدم باید اشتباهشو بپذیره حلش کنه ، مشکل این نیست که قلعه نویی با این نتایج حذف میشه ، من میگم چرا دقیقا اشتباهات سال قبل و نتایج سال قبلو تکرار می کنه یعنی هنوز که هنوزه حاضر نیست قبول کنه تو آسیا با این تفکر به جایی نمی رسه؟ شما جواب میدی سپاهان سال قبلم بالا نیومد پس امیرخان کارش درسته ، اگه پارسال قلعه نویی می پذیرفت اشتباه تاکتیکیشو ، از سه ماه قبل از شروع بازیای آسیایی سیستم و اشتباهات پارسالشو آنالیز می کرد ، برا رفع ایرادات سیستم برنامه می ریخت الان این نتایجو می گرفت سپاهان؟ منتها مشکل اینجاس که سیستم سال قبل از مال مورینیو بهتر بود منتها به خاطر بدشانسی نتیجش بد شد ، ده دفعه دیگه هم این نتایج تکرار شه بازم همینه چون قلعه نویی خداس خدا هم اشتباه نمی کنه

اسپانیا تیم ملیش اوله رئالش حذف میشه ، انگلیس تیم ملیش تقریبا دسته دوم اروپا شده باشگاهاش حرف اولو می زنن ، پس قرار نیست چون تیم ملی نتیجه نمی گیره باشگاهمونم نتیجه نگیره هیچ ربطی به هم ندارن این دو تا مقوله ، بحث تیم ملی رو هم نمی خوام اینجا باز کنم ولی یه بار گفتم منحنی تیم ملی از زمانی نزولی شد که برانکو رفت یعنی نه دایی نزولیش کرد نه قطبی ، این همه هم سرمربی عوض کردیم همچنان منحنی نزولیه عقل سلیم اینطور نتیجه می گیره که مشکل جای دیگس که اگه حل نشه همچنان روند نزولی ادامه داره وقتی میشه به کار سرمربی ایراد گرفت که کارش غیر فنی باشه مثلا خطیبی رو فیکس بذاره هافبک کنار ، الان اشکال تاکتیکی سرمربی فعلی چیه؟ غیر از نکونام و شجاعی بازیکنای دیگه فقط با عربا بازی کردن تقصیر سرمربیه؟

یک نکته هم اضافه کنم تیم ملی پایه ی لیگ نیست لیگ پایه ی تیم ملیه ، میشه گفت تیم ملی افت کرده چون لیگ ضعیف شده ولی نمیگن لیگ افت کرده چون تیم ملی ضعیف شده ، گیریم قطبی سراپا اشتباه تاکتیکیه ، اشتباهاتس مگه ویروسه که عین واگیر منتقل شه به سپاهان؟

این تن بمیره من چند بار گفتم همه قضیه های سال پیش امسال تو سپاهان اتفاق میفته؟؟؟ جون من بگو:125e:
که یکی از دوستان گفت چرا اصرار میکنی اینو بگی!
خدایی دروغ میگم؟
شما انتقاد کن مشکلی نداره ولی اکثر حرفات تخریبه...
قلعه نویی بخوای نخوای یکی از سرمایه های مربی گریه کشوره من کاری ندارم ولی اگه بین اللمللی نبود و تفکر حرفه ای نداشت 18 بازی 10تا باخت میداد...
در زمان قلعه نویی تیم ملی نسبت به زمان برانکو صعود نکرد؟؟؟؟ 1 اسیا نشد؟؟
کره رو تو سئول 1-1 متوقف نکردیم و تو آزادی 2-0 نبردیم؟؟؟
قلعه نویی خدا نیست یه سری اشتباه داره که اونم تاکتیکی نیست...... مشکل تیمای قلعه نویی کاملا روحیه.... ببین اگه بین المللی نبود فقط تو اسیا نتیجه نمیگرفت الان تو همین ایرانم دیگه کیفیت سابق رو نداره.... اگه بخوایم بگیم دستش رو شده که نمیشه.... چون تو استقلال تو همین مقطع مشکل پیدا کرد
تو سپاهان هم در همین مقطع....
امیر میتونه از گل نزنی توره بهترین استفاده رو بکنه به جا اینکه تخریب کنه واسش عامل انگیزشی بذاره.
بین بچه ها سپاهان ویروس نا امیدی افتاده... استقلال تا بازی برگشت جلو ام صلال عالی بازی کرد ولی تا باخت تموم شدند!!!!! و 2 بازی بعدیشون هم زیاد جالب کار نکردند...
دوما نباید موضوع برنده نشدنش رو به یه طلسم تبدیل کرد.... متاسفانه همه مشکلات قلعه نویی و تیم روحیه تا تاکتیکی... وگرنه همون امیریه که 1-0 باخته تو بوشهر رو 2-1 کرد....
جالب اینه بازی اخر استقلال با الجزیره استقلال خیلی راحت 2-0 باخته رو 2-2 کرد (در امارات)....جون اون موقع همه میدونستن حذف شده و فشاری روشون نبود.....

Aria.KD
29-03-2010, 23:43
متاسفانه چند وقت اخیر صحبت هایی درون جامعه و محافل ورزشی از سوی یک عده محدود هوادارنما و افراد ظاهرا فوتبالی و هوادار نماهای بی ریشه (که دشمن قسم خورده نه تنها سپاهان، بلکه فوتبال ایران و غرور ملی مون هستن) مطرح شده مبنی بر اینکه از نتایج ضعیف سپاهان در لیگ قهرمانان ابراز خوشحالی می کنن، که این عده متاسفانه فقط افراد عادی نیستن، بلکه در رسانه و مطبوعات در نقش دایه دلسوزتر از مادر برای سپاهان ظاهر شده و قصد حاشیه سازی برای این تیم قدیمی و با ریشه مملکتمون رو دارن، که باید به حال این عده تاسف خورد.

سپاهان نماینده ایران هست و موفقیت این تیم موفقیت همه مردم ایران هست، همه ما بایستی از موفقیت این تیم در لیگ قهرمانان خوشحال شده و در شرایط فعلی به جای افزودن به بحران جاری سعی در خنثی کردن بحران و دور کردن حاشیه از نماینده ایران در لیگ قهرمانان آسیا باشیم، همانطور که همگی از نتایج غرور آفرین ذوب آهن و استقلال در لیگ قهرمانان آسیا خرسند شدیم.

پس از همه دوستان با تعصب خواهشمندم بجای نزاع، سعی در همگرایی و حمایت از نماینده کشورمون رو داشته باشیم.

بحث هایی رو مطرح و راه حل هایی رو ارایه کنیم، که امید رو بین هوادارن زنده کنه، که بالتبع امید رو دربین برو بچه های تیم زنده می کنه.

30-03-2010, 02:13
اره عمو پیشنهاد پرسپولیس + بادی گارد شخصی برای قلعه نویی....! تو روزنامه های خبر ورزشی و گل بگردی پیدا میکنی! البته خودم روزنامه ها رو منبع رسمی نمیدونم
اما هنوز میبینی که فوتبال تموم نشده!!!!!

آقا جو گرفتت ، یه چیزی گفتی دیگه پافشاری نکن ، پرسپولیس با ممد بوقی قرارداد ببنده عمرا قلعه نویی رو نمیاره
شما انتقاد کن مشکلی نداره ولی اکثر حرفات تخریبه...
قلعه نویی بخوای نخوای یکی از سرمایه های مربی گریه کشوره من کاری ندارم ولی اگه بین اللمللی نبود و تفکر حرفه ای نداشت 18 بازی 10تا باخت میداد...
در زمان قلعه نویی تیم ملی نسبت به زمان برانکو صعود نکرد؟؟؟؟ 1 اسیا نشد؟؟
کره رو تو سئول 1-1 متوقف نکردیم و تو آزادی 2-0 نبردیم؟؟؟
قلعه نویی خدا نیست یه سری اشتباه داره که اونم تاکتیکی نیست...... مشکل تیمای قلعه نویی کاملا روحیه.... ببین اگه بین المللی نبود فقط تو اسیا نتیجه نمیگرفت الان تو همین ایرانم دیگه کیفیت سابق رو نداره.... اگه بخوایم بگیم دستش رو شده که نمیشه.... چون تو استقلال تو همین مقطع مشکل پیدا کرد
تو سپاهان هم در همین مقطع....
امیر میتونه از گل نزنی توره بهترین استفاده رو بکنه به جا اینکه تخریب کنه واسش عامل انگیزشی بذاره.
بین بچه ها سپاهان ویروس نا امیدی افتاده... استقلال تا بازی برگشت جلو ام صلال عالی بازی کرد ولی تا باخت تموم شدند!!!!! و 2 بازی بعدیشون هم زیاد جالب کار نکردند...
دوما نباید موضوع برنده نشدنش رو به یه طلسم تبدیل کرد.... متاسفانه همه مشکلات قلعه نویی و تیم روحیه تا تاکتیکی... وگرنه همون امیریه که 1-0 باخته تو بوشهر رو 2-1 کرد....
جالب اینه بازی اخر استقلال با الجزیره استقلال خیلی راحت 2-0 باخته رو 2-2 کرد (در امارات)....جون اون موقع همه میدونستن حذف شده و فشاری روشون نبود.....

آقا ما ده صفحه دیگه هم پر کنیم به نتیجه نمی رسیم بیخود روم سیاه نکنیم ، من میگم چرا برانکورو بیرون کردن گفتن مغز وطنی و اتاق فکر میاریم شما میگی به قلعه نویی هیچکس میدون نداده مظلومه ، من میگم چرا طرف خطیبی رو فیکس هافبک کنار میذاشت نیکبختو دفاع کنار سه دفاعه بازی می کرد سر پنالتیا اون پارتیزان بازی تاریخی رو در آورد شما میگی همون رسیدن به پنالتی با کره هم شاهکار بوده آخه عزیز من اگه ته فوتبال ایران تساوی با کرس خب مگه دایی و قطبی به کره باختن؟؟ آخه چرا رو یه حرفی که هضم نشدنیه کلید کردی ول نمی کنی ، یه کم بحثو فنی کن ، دایی اشکال تاکتیکیش چی بود؟ چه قدر خرج کردیم که حالا دایی ببرتمون جام جهانی؟ شما هی فقط میای نتیجه ی قلان بازی ایران و کره رو میکوبی تو سر این دو تا مربی ، خب پس مایلی کهن که کره رو به توپ بست بهترین مربی ایرانه هرکی هم بگه نه حسوده

niloofar_yellow girl
30-03-2010, 02:36
عجب...
تو این مدتی که نبودیم چه خبر شده اینجا...
شده تبادل نظر دو نفر که وضعیتشون کاملا مشخصه...
هر جا حرفی از سپاهانه شاهد اظهار فضل این دو نفر هستیم...
باز ما دلمون خوشه که اگه بحثی می کنیم اول و آخر به موفقیت سپاهان فکر می کنیم...
ایشالا روزهای موفقیت سپاهان(چه با قلعه نوعی چه بی قلعه نوعی)شاهد غلیان این غرور ملی باشیم...

Aria.KD
30-03-2010, 10:11
.
.
دوستان لطف كنن ادامه بحثشون راجع به آقاي قلعه نويي، دايي و قطبي رو يا داخل پروفايل خودشون يا داخل تاپيك مربوط به تيم ملي ادامه بدن.

اين تاپيك مربوط به مسايل پيرامون باشگاه سپاهان هست و خواهشا اگر نظري چيزي راجع به باشگاه سپاهان داريد، مطرح كنيد.

Super
30-03-2010, 20:31
به من چه ربطی داره؟ ایشون تخریب میکنه من جوابش رو میدم...حالا هرجا باشه باشه!
اگه سقف فوتبال ما تساوی با کرس پس قلعه نویی رو نکوبید! اگه سقف فوتبال مساوی با کره نیست پس میدونی چیه؟؟ همونطوری که پدر قلعه نویی رو در اوردین پدر قطبی رو در بیارین...
قلعه نویی قولی نداد که قهرمان میکنه ایران رو ولی آقای قطبی یه دونه از قولاش عملی نشده....
چه تو پرسپولیس (گفت قهرمان اسیا میشیم که 8هفته بیشتر نموند..) چه تیم ملی!
علی دایی هم که یه امتیاز امارات داشت اونو از تیم دایی گرفت! ایشون با عقده ای بازیش مانع صعود تیم به حام جهانی شد.... میخواست کعبی و مهدی و کریمی بازی نکنند که رکورد بازی ملیا خودش ثابت بمونه :)) شایدم اینکه بهش تو جام جهانی پاس نمیدادند...این عقده ای بازیا غرور ملی رو خدچه دار میکنه نه 2-1 از پاختاکور باختن.....

Aria.KD:
من گفتم این بحث رو ادامه ندید از این بعد هر کسی ادامه بده مقصر شناخته خواهد شد، پس خواهشا بحث رو ادامه ندید وگرنه مجبور میشم جور دیگه ای برخورد کنم.

amini_bio
31-03-2010, 00:24
آقا من یه خوابی دیدم که سپاهان یه بردی کسب کرد که وضعیتش تو لیگ طوری شد که خیلی به قهرمانی نزدیک شد.
البته مثل بازی های قبل نتیجه را دقیق ندیدم!!!!

پس با هر کی بخواد شرط ببنده, رو برد سپاهان تو بازی با استیل شرط می بندم!!!!

rozhina
31-03-2010, 00:42
با اینکه این تاپیک مربوط به هواداران سپاهان عزیز است, ولی با توجه به اینکه بسیاری از هواداران فهیم سپاهان طرفدار تیم بسیار خوب ذوب آهن هم هستند, اجازه بدهید که به نتایج معجزه آسا و حماسی این تیم که حتی در مقابل تیمهای صدها میلیاردی هم اینقدر متحد , زیبا و قشنگ بازی میکنند اشاره کرده و پیروزیهای بسیار درخشانشان را تبریک بگوییم.
خداوند همه برو بچه های خوب ذوب آهن رو که باعث روسفیدی و افتخار ایران و ایرانی هستند رو حفظ کنه. :72::72::72:
:labkhand::labkhand::labkhand::labkhand::labkhand: :labkhand::labkhand::labkhand::labkhand::labkhand: :labkhand::labkhand::labkhand::labkhand::labkhand: :labkhand::labkhand::labkhand::labkhand::labkhand: :labkhand::labkhand::labkhand::labkhand::labkhand: :labkhand::labkhand::labkhand:

fcbayern
31-03-2010, 01:09
زنده باد ذوب آهن127fs3556139 زنده باد اصفهان:wavesmile: و زنده باد ایران:2:

Super
31-03-2010, 01:17
عجب...
تو این مدتی که نبودیم چه خبر شده اینجا...
شده تبادل نظر دو نفر که وضعیتشون کاملا مشخصه...
هر جا حرفی از سپاهانه شاهد اظهار فضل این دو نفر هستیم...
باز ما دلمون خوشه که اگه بحثی می کنیم اول و آخر به موفقیت سپاهان فکر می کنیم...
ایشالا روزهای موفقیت سپاهان(چه با قلعه نوعی چه بی قلعه نوعی)شاهد غلیان این غرور ملی باشیم...
باز من به نوبه خودم با حمایت از قلعه نویی از سپاهان هم یه جوری دفاع میکنم....
مارو بگو میایم صواب کنیم کباب میشیم
من دیگه هرگز توی این تاپیک جواب هیچ پستی علیه سپاهان و قلعه نویی رو نمیدم..... هوادارا واقعی تا هستن چرا من خونمو کثیف کنم!؟
نیازی هم به حمایت من نیست..... همین رو دادنا خودتون شده که هر کی سرش رو میندازه پایین میاد تو 2 تا تیکه میندازه میره.
باتشکر دیگه هم هیچ حمایتی نمیکنم یعنی کلا نظری نمیدم!

31-03-2010, 12:27
باز من به نوبه خودم با حمایت از قلعه نویی از سپاهان هم یه جوری دفاع میکنم....
مارو بگو میایم صواب کنیم کباب میشیم
من دیگه هرگز توی این تاپیک جواب هیچ پستی علیه سپاهان و قلعه نویی رو نمیدم..... هوادارا واقعی تا هستن چرا من خونمو کثیف کنم!؟
نیازی هم به حمایت من نیست..... همین رو دادنا خودتون شده که هر کی سرش رو میندازه پایین میاد تو 2 تا تیکه میندازه میره.
باتشکر دیگه هم هیچ حمایتی نمیکنم یعنی کلا نظری نمیدم!

ثواب حالت صحیح صوابه :109b:

amini_bio
03-04-2010, 20:49
پرسپولیس 2 0 باخت.
پس قهرمانی دیگه بین ما و ذوب آهنه.
امیدوارم بعد از 2 بازی دیگه جشن قهرمانی را برپا کنیم.

خوابم داره تعبیر میشه.

جالبه به سخن علی پروین قبل از این 2 هفته توجه کنید:

"مطمئنم پرسپولیس قهرمان میشه!!!!!"

Super
03-04-2010, 21:28
ثواب حالت صحیح صوابه :109b:

ببخشید اقا معلم تورو خدا جریمم نکن...
اسپم دادنم حد و اندازه ای داره.:-&:-&:-&:-&:-&:-&:-&:-&:-&:-&:-&:-&:-&:-&:-&:-&:-&

fm_1363
03-04-2010, 22:00
خب خدا رو شکر پرسپولیس این بازی رو باخت:177:
تا حالا ببینیم چه جوری میخوان به سبک لیگ هفتم (مرده خوری)
قهرمان شن و جناب خلیلی چه جوری میخواد بازی اخر گل قهرمانی رو بزنه به سپاهان:laugh4:
ما که دیگه به حرفا و کری های این جماعت یه جورایی عادت کردیم
فقط بازم جای شکر داره که سپاهان 5 تا تو خونه به سایپا زد که دیگه در دهن همه
بسته شه و حرفی توش نباشه!!!!:lol:

03-04-2010, 22:09
خب خدا رو شکر پرسپولیس این بازی رو باخت:177:
تا حالا ببینیم چه جوری میخوان به سبک لیگ هفتم (مرده خوری)
قهرمان شن و جناب خلیلی چه جوری میخواد بازی اخر گل قهرمانی رو بزنه به سپاهان:laugh4:
ما که دیگه به حرفا و کری های این جماعت یه جورایی عادت کردیم
فقط بازم جای شکر داره که سپاهان 5 تا تو خونه به سایپا زد که دیگه در دهن همه
بسته شه و حرفی توش نباشه!!!!:lol:

ببخشید ولی شما سوراخ دعارو گم کردید!
البته من سعی می کنم درک کنم که زخم عمیق زانو زدن در برابر ما تو لیگ هفتم اونم با وجود کسر شش امتیاز غیر فنی و ناعادلانه از تیم ما هنوز عین رادیواکتیو تو نظراتتون بازتاب داره ولی
بالاخره بعد بردهای زنجیره ای همیشه یه باختم وجود داره ، همونجور که بعد از ناکامی زنجیره ای سپاهان و سرمربیش تو آسیا بالاخره یه برد وجود داشت
منتها
لیگو شما زیاد جدی نگیر
فصل بعد تو آسیا
فوتبال حرفه ای رو بهتون دیکته می کنیم
!

امیدوارم سال بعد بالاخره از گروهتون بالا بیاید تا به دست خود ما حذف شید

fm_1363
03-04-2010, 22:28
البته من سعی می کنم درک کنم که زخم عمیق زانو زدن در برابر ما تو لیگ هفتم اونم با وجود کسر شش امتیاز غیر فنی و ناعادلانه از تیم ما هنوز عین رادیواکتیو تو نظراتتون بازتاب داره ولی
بالاخره بعد بردهای زنجیره ای همیشه یه باختم وجود داره ، همونجور که بعد از ناکامی زنجیره ای سپاهان و سرمربیش تو آسیا بالاخره یه برد وجود داشت
منتها
لیگو شما زیاد جدی نگیر
فصل بعد تو آسیا
!

حالا شما فعلا دس نگهدار تو رو خدا!:laugh4:
اول بذار بازی آخر سرتون یه خرده قر بیایم!:2qcmh45:
حالا شما یه خرده دندون رو جیگرت بذار...
ببین ما اول میذاریم شما آسیایی شین یا نه؟بعدش بیا کری بخون!!!!:6qwup3:
خب؟
راستی این حرفتو که میگی لیگو زیاد جدی نگیرم باید طلا گرفت خدایی!!!!
پس چرا واسه یه قهرمانی مرده خوری دارین خود کشی میکنین!!!!
بیخیال شین بابا !یه چیزی بوده ..تموم شده رفته!
اینم از اتفاقات نادر تاریخ بود!
همه بر علیه یکی!

Super
03-04-2010, 23:06
خوب همون فصلم 5 امتیاز از سپاهان کم شد و نیم فصل دوم بازی خونگی هاش رو انداختن یه جا دیگه.... لطف فدراسیون همیشه شامل حال آقای قطبی بوده
شما هر سال ادعای بین المللی بودنتون میشه آخرم یا میرید 5تا میخورید یا جلو 100هزار هوادار 1 حمله هم نمیتونید بکنید....
با علی دایی حتما دیکته میکنید :-)) همونطور که ایشون با تیم ملی شکست رو به عربستان جلو 120هزار نفر تحمیل کرد :)) (البته مثال واسه این آقا زیاده کسی که بزرگترین بردش 1-0 کره شمالی در آزادیه دیگه انتظار بیشتر از این نمیشه ازش داشت)

Aria.KD
04-04-2010, 00:50
1-ببخشید ولی شما سوراخ دعارو گم کردید!
البته من سعی می کنم درک کنم که زخم عمیق زانو زدن در برابر ما تو لیگ هفتم اونم با وجود کسر شش امتیاز غیر فنی و (2-) ناعادلانه از تیم ما هنوز عین رادیواکتیو تو نظراتتون بازتاب داره ولی

3-فصل بعد تو آسیا
فوتبال حرفه ای رو بهتون دیکته می کنیم !

1-من زیاد اهل کری خوندن نیستم، ولی فکر کنم کسر 3 امتیاز نا حق و محرومیت سنگین از چهار ماه بازی خانگی (بگید 7 بازی) با کسر 6 امتیاز برابری میکنه، البته اگه از فشار مطبوعات و رسانه ها روی سپاهان دو فصل پیش و ناداوریها علیه سپاهان و داوریهای به نفع پرسپولیس بگذریم!

2-ولی دیگه فکر نکنم کسر 6 امتیاز از پرسپولیس نا عادلانه بود چون اون از سوی فیفا بودش.

3-خوب پرسپولیس از 11 دوره حضور تو جام باشگاهها و لیگ قهرمانان تنها دو عنوان سومی و یه عنوان چهارمی برای فوتبال کشورمون به ارمغان اورده، حالا ببینیم فصل بعد چطوری می خواد فوتبال حرفه ای رو به ما دیکته کنه، در حالیکه هر سه عنوان پرسپولیس مربوط میشه به جام باشگاههای آسیا که فقط تیم های کره و ژاپن یارای مقاومت برابر تیم های ایرانی رو داشتن، البته از یه مقطعی به بعد تنها عربستانی ها به این جمع اضاف شدن.

04-04-2010, 02:27
1-من زیاد اهل کری خوندن نیستم، ولی فکر کنم کسر 3 امتیاز نا حق و محرومیت سنگین از چهار ماه بازی خانگی (بگید 7 بازی) با کسر 6 امتیاز برابری میکنه، البته اگه از فشار مطبوعات و رسانه ها روی سپاهان دو فصل پیش و ناداوریها علیه سپاهان و داوریهای به نفع پرسپولیس بگذریم!

2-ولی دیگه فکر نکنم کسر 6 امتیاز از پرسپولیس نا عادلانه بود چون اون از سوی فیفا بودش.

3-خوب پرسپولیس از 11 دوره حضور تو جام باشگاهها و لیگ قهرمانان تنها دو عنوان سومی و یه عنوان چهارمی برای فوتبال کشورمون به ارمغان اورده، حالا ببینیم فصل بعد چطوری می خواد فوتبال حرفه ای رو به ما دیکته کنه، در حالیکه هر سه عنوان پرسپولیس مربوط میشه به جام باشگاههای آسیا که فقط تیم های کره و ژاپن یارای مقاومت برابر تیم های ایرانی رو داشتن، البته از یه مقطعی به بعد تنها عربستانی ها به این جمع اضاف شدن.

اگه اشتباه نکنم پنج امتیاز کم شد که سه امتیازش برا روحیه دادن پس داده شد ، ناعادلانه بود یا نبودشو نمی دونم فقط یه چشم اونجا کور شد و طبق قوانین فیفا مسئولیت خسارات جانی و مالی با کیزبانه همونجور که پرسپولیس پول صندلی شکسته هارو میده ، حالا اینکه یه چشم کور شده مجازاتش دو امتیازه یا نه جای بحث داره

شیش امتیاز ناعادلانه بود چون علی آبادی نه گذاشت پرسپولیس به بخش خصوصی واگذار شه نه بودجشو داد ، این عادلانس؟؟ این که دو ماه بعد از کسر امتیاز بودجه ی تعویقی رو بدن؟ به هر حال اگرم عادلانه بوده باشه قطعا فنی حساب نمیشه

عنوانای سابقو فکر کنم دیگه نباید به رخ کشید ، پرسپولیسم کم کلکسیون جام و پیشکسوت و بازی با تیمای شماره یک دنیا نداره ، باید دید الان تیما چند مرده حلاجن ، من مقایسه رو میذارم برا فصل بعد

یه نکته ای هم هست اینکه ما اول و دوم و سوم و ... دیگه برامون مهم نیست در واقع لیگ دیگه حناش رنگی نداره ، ما فقط یه سهمیه می خوایم تا تو یه تورنمنتی مثل لیگ قهرمانان بازی کنیم

amini_bio
04-04-2010, 07:41
منتها
لیگو شما زیاد جدی نگیر
فصل بعد تو آسیا
!

کسر امتیاز ناعادلانه؟؟؟!!!
اینو جای دیگه نگیا بهت می خندند.
خب وقتی قرارداد می بندید بعد پول مردم را هاپولی می کنید انتظار دارید بهتون پاداش هم بدند؟
فکر کردید همه جا ایران و کمیته انضباطی خودمونه که طرفداری شما را بکنند؟؟
فکر کردید همه جا مافیای فوتبالیتون عمل می کنه؟
نه داداش. fifa قانون و مقررات داره و پارتی بازی توش جایی نداره.

بردهای زنجیره ایتونم تکلیفش معلومه.
بردهای همه به زور و با اختلاف 1 گل (غیر از بازی با آلامینیوم هرمزگاه که 3 1 شد) و اغلب تو آزادی.
من همون وقت هم می گفتم که این نتایج شانسی هست و یه جایی تموم میشه.

شما اول ببینید می تونید برا سال بعد سهمیه آسیا را بگیرید یا نه بعد بیاید اینجا کری بخونید.
احتمالا هم فوتبال حرفه ایتون تو آسیا همون 5 تا گل خوردن یا حذف تو ورزشگاه آزادیه!!!!!!

اگه اشتباه نکنم پنج امتیاز کم شد که سه امتیازش برا روحیه دادن پس داده شد

خب داری اشتباه می کنی دیگه.
چون فقط 2 امتیازش برگردونده شد.
و به جاش س ماه محرومیت از بازی های خانگی را کردند 4 ماه.
برا روحیه پرسپولیس!
تا وسط بازی های آسیایی سپاهان برا بازی های خانگیش بین تهران و یزد و .... سرگردون باشه.

ناعادلانه بود یا نبودشو نمی دونم فقط یه چشم اونجا کور شد و طبق قوانین فیفا مسئولیت خسارات جانی و مالی با کیزبانه همونجور که پرسپولیس پول صندلی شکسته هارو میده ، حالا اینکه یه چشم کور شده مجازاتش دو امتیازه یا نه جای بحث داره

اون چشم 1 ساعت قبل از بازی بوده.
مگه سپاهان مسئول اتفاقاتیه که قبل و بعد از بازی میفته؟؟

تازه میزبانی که هیچ اختیاری تو ورزشگاهش نداره, چطوری میتونه نظم را حفظ کنه یا جریان را اداره کنه؟
اتفاقی که بر اثر تصمیمات احمقانه یه نظامی شکل گرفته چطور میشه تقصیر سپاهان باشه؟

برا اینکه بدونی, سپاهانی ها از صبح رفتند و روبرو جایگاه را گرفته بودند و نشسته بودند. اونوقت این آقای ابله که خودشم اصلا تو ورزشگاه نبوده دستور داده که سپاهانی ها را از سمت چپ روبرو جایگاه برونند عقب و پرسپولیسی ها را جاشون جا بدند.

طبق همون قوانین فیفا که شما بهش استناد می کنی فقط 10 درصد ورزشگاه مال میهمانه ولی تو اون بازی 50 درصد ورزشگاه دست قرمزا بود.

شیش امتیاز ناعادلانه بود چون علی آبادی نه گذاشت پرسپولیس به بخش خصوصی واگذار شه نه بودجشو داد ، این عادلانس؟؟
مشکل از بودجه نیست.
مشکل از مدیریت خودتونه.
هر سال میلیاردها تومان بودجه دارید شما.
ولی با سوء مدیریت همشو میریزید تو چاه و استفاده درست ازش نمی کنید.
نمونش بازیکنای پانامایی و مربی های .......
نمونه آخرشم آرفی بیچاره.

عنوانای سابقو فکر کنم دیگه نباید به رخ کشید ، پرسپولیسم کم کلکسیون جام و پیشکسوت و بازی با تیمای شماره یک دنیا نداره ، باید دید الان تیما چند مرده حلاجن ، من مقایسه رو میذارم برا فصل بعد

یه نکته ای هم هست اینکه ما اول و دوم و سوم و ... دیگه برامون مهم نیست در واقع لیگ دیگه حناش رنگی نداره ، ما فقط یه سهمیه می خوایم تا تو یه تورنمنتی مثل لیگ قهرمانان بازی کنیم

همه جام هاتون مال ایرانه.
می دونی چرا؟
چون اینجا تربیت بدنی و فدراسیون و کمیته انضباطی و داورا و ..... پشت شما هستند.
ولی تو آسیا چی؟
تو آسیا که میاید و شرایط دیگه برا همه تیما برابره، دیگه یارای مقاومت و توان قهرمانی ندارید.
حالا بچسبید به همون مقام سومی لیگتون که استقلالیا از دستتون در نیارند و فصل بعد هم مجبور باشید مثل امسال تو لیگ دنبال مقام اولی و دومی و سومی نباشید!!!!

Aria.KD
04-04-2010, 10:09
1-اگه اشتباه نکنم پنج امتیاز کم شد که سه امتیازش برا روحیه دادن پس داده شد ، ناعادلانه بود یا نبودشو نمی دونم فقط یه چشم اونجا کور شد و طبق قوانین فیفا مسئولیت خسارات جانی و مالی با کیزبانه همونجور که پرسپولیس پول صندلی شکسته هارو میده ، حالا اینکه یه چشم کور شده مجازاتش دو امتیازه یا نه جای بحث داره

2-شیش امتیاز ناعادلانه بود چون علی آبادی نه گذاشت پرسپولیس به بخش خصوصی واگذار شه نه بودجشو داد ، این عادلانس؟؟ این که دو ماه بعد از کسر امتیاز بودجه ی تعویقی رو بدن؟ به هر حال اگرم عادلانه بوده باشه قطعا فنی حساب نمیشه

3-عنوانای سابقو فکر کنم دیگه نباید به رخ کشید ، پرسپولیسم کم کلکسیون جام و پیشکسوت و بازی با تیمای شماره یک دنیا نداره ، باید دید الان تیما چند مرده حلاجن ، من مقایسه رو میذارم برا فصل بعد.

4- یه نکته ای هم هست اینکه ما اول و دوم و سوم و ... دیگه برامون مهم نیست در واقع لیگ دیگه حناش رنگی نداره ، ما فقط یه سهمیه می خوایم تا تو یه تورنمنتی مثل لیگ قهرمانان بازی کنیم.

فکر کنم جواب خیلی از صحبتهاتون رو آقای Amini_Bio دادن و بنده در تکمیل حرفاشون باید بگم:

1-اولا سه امتیاز نه و دو امتیازش برگردونده شد، (که بار روحی کسر 5 امتیاز تا مدتها بر روی تیم تاثیر گذاشت حتی برگردوندن اون 2 امتیاز در حالی بود که این تیم تخلیه کامل روحی شده بود)، ثانیا شما برای من سند بیار از قوانین فیفا یا یک نمونه مشابه از اتفاقاتی مثل این در یک کشور معتبر فوتبالی دنیا که جریمه ای مشابه این وضع کرده باشن. دوست عزیز هیچ جای دنیا به خاطر اتفاقی که نیم ساعت قبل از بازی در ارتباط با تماشاگر صورت گرفته کسر امتیاز نمی کنن. اگه مشکل شما یک چشمه، نمونه مشابهی از فیفا رو براتون می یارم: بازی ایران - ژاپن انتخابی جام جهانی 2006 رو که ایشالا یادتون هست، اون بازی بعد بازی اگر اشتباه نکنم 7 نفر از تماشاگرای ایران به دلیل ازدحام جمعیت کشته شدن، فکر کنم از دست رفتن جون 7 نفر اگه دردناکتر از از دست رفتن یک چشم نباشه کمتر از اون نیست. حتما می دونید جریمه فیفا برای ایران چی بود:
لابد در قیاس با این تفاق می بایست، 12 امتیاز از ایران کسر می شد و ایران دو سال از میزبانی محروم می شد، درحالیکه تموم مسئولیت بازیهای ملی به عهده کشور میزبان هستش و مثل باشگاهها نیست که ارگان نیروی انتظامی و مالکیت ورزشگاه و سایر ارگانها، جدای از تیم میزبان باشه.
نه کسر امتیاز نه اون محرومیت سنگین از بازی خانگی، فقط یک بازی با نصف ظرفیت ورزشگاه، جریمه کشته شدن اون هفت نفر برای فوتبال ایران بود. خودتون این دو اتفاق رو با هم قیاس کنید.
تازه اگر به قوانین فیفا باشه، طبق قانون سپاهان میزبان بودش و می بایست 90% ورزشگاه به تماشاگرای میزبان اختصاص پیدا می کرد، که اگر این لحاظ می شد و با توجه به سابقه قبلی در ارتباط با تماشاگرای دو تیم، فاصله بین تماشاگرا رعایت می شد، چنین اتفاق درد ناکی نمی افتاد. ثالثا اینکه ظاهرا شما از اتفاقات پس از بازی برگشت همون بازی حماسی مد نظرتون و اتفاقات بعد از نیمه نهایی جام حذفی که تماشاگرای پرسپولیس با صندلی تماشاگرای سپاهان رو مورد ضرب و شتم قرار دادن، علی الخصوص بعد از بازی حماسی شما، که چشم یک تماشاگر سپاهانی به شدت آسیب دید، بی خبری! اونجا جریمه کمیته انضباطی و شاه حسینی ملعون برای پرسپولیس چی بود؟ قضیه این بود که اون سال به خواست سازمان و فدراسیون می بایست پرسپولیس قهرمان لیگ برتر می شد.
ضمن اینکه ببینید روی اون قضیه چقدر توی رسانه عمومی و مطبو عات وابسته بر علیه باشگاه سپاهان مانور داده شد. اون سال هم اکثر داوری ها به نفع پرسپولیس و به ضرر سپاهان بود، ولی کسی صداش در نیومد، حالا امسال که یه مقداری داوری به نفع سپاهانه همه مدعی متضرر شدن از داوری هستن. آقا به خدا این تیم توی فوتبال ایران مظلوم به تمام معنی هست.

2- اون 6 امتیاز ناعادلانه نبود چون کسی که وضع کرده بود، عدالت رو منظور کرده بود. شما به جای ایراد گرفتن به کسر امتیاز، به اون کسی اعتراض کن که بدون سنجیدن دخلش، خرج می کنه. اگه باشگاه پرسپولیس پول نداره، چرا می یاد بازیکن گرون قیمت می خره، مسئولین تیم پرسپولیس تصور می کردن، بازیکنای خارجی مثل ایرانیها هستن که صداشون در نمی یاد، قراداد 500 میلیونی بسته بشه بعدش هم بیشتر از 40-50 میلیون دست طرف رو نگیره، والا نمی دونم دیگه روی این تیم میشه اسم باشگاه رو گذاشت. اون 6 امتیاز به حق از پرسپولیس کم شد چون فیفا چند فصل بود راجع به این کسر امتیاز به پرسپولیس اخطار داده بود!
ولی با همه این حرفا ما دوست داشتیم اون 6 امتیاز از پرسپولیس کم نمی شد، ولی به عوضش با سپاهان عادلانه برخورد می شد، چه قبول کنی چه قبول نکنی، لیگ هفتم، ننگ فوتبال ایران بود!

3-قضیه به رخ کشیدن کارنامه نه چندان درخشان پرسپولیس نیست، اونم توی فصلهایی که به خاطر مصالح ملی، 7-8 تا بازی پرسپولیس عقب می افتاد تا اینکه توی 7-8 تا بازی جام باشگاههای آسیا (که البته 5 تاش به صورت مجتمع بود-3 تا مرحله دوم، 2 تا نیمه نهایی و فینال) به این تیم فشار نیاد، بلکه این صحبت شماست که می گی ایشالا سال بعد از گروهتون می یاید بالا، اگه طرفداری ذوب آهن این حرفو به ما بزنن چیزی نمی تونیم بگیم، ولی پرسپولیس ها نه!

4-یادم می یاد بعد از چند تا برد پیاپی که پرسپولیسیها توهم قهرمانی زده بودن، یه پستی داخل ارتش سرخ نوشتم و قویا اعلام کردم پرسپولیس حتی با این بردها هیچ شانسی برای قهرمانی نداره، اون موقع حرف من این بودش که پتانسیل ها رو نگاه کنید، نه نتایج فعلی رو، حالا چی شده بعد از یه مساوی و یه باخت دیگه حنای لیگ براتون رنگی نداره، شما که تا دو روز پیش خودتونو مدعی قهرمانی می دونستید و سر اینکه کدوم بازیکنتون گل قهرمانی رو به سپاهان بزنه دعوا داشتید، حالا چی شده که دیگه حنای لیگ براتون رنگی نداره؟

04-04-2010, 12:51
حالا اون یه امتیازو من اشتباه کردم ولی چیزی رو عوض نمی کنه می کنه؟ تو جاهای دیگه ی دنیا چشم فکر نکنم در اومده باشه ، شما جایی رو بگو که خسارت جانی و نقص عضو زدن اونوقت تیم میزبان که مسئول تمام اتفاقات از بدو ورود تماشاگران تا خروج آخرین تماشاگر هست محروم نشده

من در مورد داوری که نمی تونم بشینم یکی یکی پرونده ی بازیارو از سه فصل قبل که اشاره کردید باز کنم ولی فقط اتفاقات بزرگی که هنوز یادمه رو می گم قطعا بازی نیمه نهایی و فینال پرسپولیس باسپاهان با داوری مرادی و قهرمانی از اون اتفاقات بزرگ داوریه ، تو هر دو مورد با ناداوری به اعتراف کارشناسای داوری و به اعتراف دیرهنگام عنایت جام به سپاهان رسید و به دنبالش سهمیه ی حضور تو آسیا این نکته رو اضافه کنم که اونموقع فقط قهرمان جام حذفی و قهرمان لیگ می رفتن آسیا ، بنابراین دو تا جام دو تا حضور پیاپی تو آسیا از پرسپولیس رسید به سپاهان ، این کم بی عدالتیه؟ ما باید پارسال سومین حضور پیاپیمون تو آسیا می بود و شما امسال بعد از چند سال تازه وارد آسیا می شدید

پارسالم پرسپولیس خیلی مشکلات داشت که به پنجمیش ختم شد ولی اگه امتیازایی که با ناداوری پایمال شد اول فصل ، نه بازی اول ، چهارده امتیاز رو حساب کنیم پرسپولیس قهرمان واقعیه

حالا شما می گید داوری به نفع پرسپولیس بوده به ضرر سپاهان بگید کدوم بازی ، من که حضور ذهن ندارم

اینکه پرسپولیس به دخلش نیگا نمی کنه خرج می کنه با توجه به اینکه هر سال از دخل و مدیر تا توپ جمع کنمون با حکم سازمان عوض میشن یه کم غیر منطقیه ، چرا مدیر موفق ما که تیمو قهرمان می کنه یا محمد حسن انصاریفرد بهشون اجازه داده نمی شد مثل ساکت و آذری اقلا یکی دو سال دیگه کار کنن؟ موفقیت فعلی ذوب مدیون برنامه ریزی طولانی مدت مدیریتش نیست؟ چرا محمد حسن اصاریفرد بودجه ی سالانه و قراردادی رو دریافت نکرد و با پول فروش اولادی مجبور شد بدهیارو صاف کنه؟ چرا مصطفوی و انصاریفرد دوم که با مخالفت هوادارا و تزریق زوری خود سازمان اومده بودن لای منگنه ی بودجه گذاشته شدن تا مجبور به استعفا شن؟ اینا مسائل بزرگیه که ثابت می کنه سازمان و کمیته های زیربط اگه سپاهانی نباشن قطعا پرسپولیسی هم نیستن خیلی مسائل ریز دیگه هم هست مثل اینکه چرا بازیای پرسپولیس که تو آزادیه معمولا میفته وسط هفته ولی بازیای بیرون از خونه مثل هفته بعد تو تبریز میفته جمعه؟ چرا پارسال این اتفاق برا پرسپولیس میفتاد ولی عکسش برا استقلال صادق بود؟ چرا بازیای پرسپولیس دو ساله زودتر از استقلال و ذوب و سپاهان برگزار میشه؟ اگه علت اینه که اینا بازیای آسیایی انجام میدن چرا پارسالم همینطوری بود و چرا بازی دیروز یک روز تاخیر بهش داده نشد تا پرسپولیسم بازیش همزمان با بقیه باشه؟ چرا بازیکن پرسپولیس به علت عدم حضور در تیم ملی یک نیمفصل محروم میشه و تیم یه مهاجم کم میاره ولی این اتفاق برا علی کریمی و بازیکنایی که کمپ قطبی رو ترک کردن نیفتاد؟چرا اونا باشگاهاشون یه نیمفصل از استفاده از اونا محروم نشدن؟ چرا تو فصلی که سپاهان و سایپا با پدیده هایی مثل لیت بارسکی و فیرات و ویرا فوتبال ایرانو مسخره کردن به پرسپولیس حکم داده شد برا صرفه جویی باید پیروانی سرمربی شه؟ چرا کلاه کج که به صورت رسمی و قانونی به پرسپولیس اومد تا هشت هفته با مسخره بازی رضایت نامه نرسیده و گم شده و ... نتونست بازی کنه مهدوی کیا که اسمش هنوز تو لیست ذخیره فرانکفورته برا استیل بازی می کنه؟ هرکس این چراهارو جواب داد من قبول می کنم سازمانها تمام قد پشت پرسپولیسن و به تیمای دیگه ما داریم ظلم می کنیم

اینم لیست افتخارات پرسپولیس تا سال هشتاد و یک:

نایب قهرمانی جام حذفی ایران 1347
مقام دوازدهم باشگاه های تهران 1348
قهرمانی مسابقات مقدماتی جام منطقه ای 1350
نایب قهرمان باشگاه های تهران 1350
مقام سوم لیگ منطقه ای ایران 1350
نایب قهرمان جام باشگاه های تهران 1350
قهرمان اولین دوره لیگ تخت جمشید 1352
نایب قهرمان دومین دوره لیگ تخت جمشید 1353
قهرمان سومین دوره لیگ تخت جمشید 1354
نایب قهرمان چهارمین دوره لیگ تخت جمشید 1355
نایب قهرمان پنجمین دوره لیگ تخت جمشید 1356
نایب قهرمان ششمین دوره لیگ تخت جمشید 1357
قهرمان جام شهید اسپندی 1358
قهرمانی در دسته اول تهران 1360
نایب قهرمان جام حذفی تهران 1360
قهرمان جام وحدت 1360
قهرمان جام حذفی تهران 1361
قهرمان جام باشگاه های تهران 1361
نایب قهرمان جام باشگاه های دسته اول تهران 1362
قهرمان فوتبال باشگاه های دسته اول تهران 1365
قهرمان فوتبال باشگاه های دسته اول تهران 1366
قهرمان جام حذفی تهران 1366
قهرمان جام حذفی ایران 1366
قهرمان باشگاه های دسته اول تهران 1367
قهرمان باشگاه های دسته اول تهران 1368
نایب قهرمان اولین دوره لیگ آزادگان 1368
قهرمانی در فوتبال دسته اول تهران 1369
قهرمان اولین دوره جام در جام آسیا 1369-1370
نایب قهرمانی در فوتبال دسته اول تهران 1370
قهرمانی جام حذفی ایران 1370
مقام سوم در لیگ ازادگان 1370
قهرمان جام حذفی کشور 1370-1371
نایب قهرمان لیگ ازادگان 1371
قهرمان سوپرجام تهران 1371
نایب قهرمان سومین دوره جام در جام آسیا 1371
نایب قهرمان لیگ کشور 1372
مقام چهارم لیگ آزادگان 1373
قهرمان لیگ ازادگان 1374
مقام چهارم جام باشگاه های آسیا 1374
قهرمانی لیگ کشور 1375
مقام سوم جام باشگاه های آسیا 1375
قهرمان لیگ آزادگان کشور 1377
قهرمانی جام حذفی کشور 1377
مقام سوم جام باشگاه های آسیا 1378
قهرمان لیگ آزادگان کشور 1378
نایب قهرمان لیگ آزادگان کشور 1379
مقام سوم جام باشگاه های آسیا 1380
قهرمان اولین دوره لیگ برتر ایران 1381

اگه اشتباه نکنم سپاهانم قهرمان آسیا نشده نایب قهرمان شده حالا اینقد تو سر پرسپولیس می کوبیدش ، ما هم قهرمانی جام در جامو داریم هم کلی نایب قهرمانی و سوم و چهارمی ، حالا اینکه یه نفر بیاد بگه پرسپولیس تو آسیا هیچی نداره و نتیجه بگیره که چون تو آسیا دست و بال مدیران عشق پرسپولیس بستس پس پرسپولیس تیم دست و پا چوبیه من فکر می کنم این نظرا یه مقدار کینه ی دو سال پیش توش احساس میشه ، من فکر می کنم این نظریه ی تفاوتهای لیگ ایران و آسیا بیشتر نتایج قلعه نویی و سپاهانو زیر سوال می بره تا کارنامه ی ما

به هر حال امیدوارو این عشق سازمان به پرسپولیس قطع شه و پرسپولیسم به بخش خصوصی که واسش سر و دست می شکونن مثل آقای محجوب واگذار شه تا ما هم بتونیم به دخلمون نگاه کنیم و خوب خرج کنیم ترکیب اصلیمونو حفظ کنیم ، مراسم تقدیر برگزار کنیم و ورزشگاه آزادی درو به رومون نبنده تو زمین خاکی تمرین کنیم

یه چیزیم تو یکی از این نظرات الان به چشمم خورد حیفه جواب ندم ، مشکل بودجه نیست مشکل سو مدیریت شماس ، اولا اون سو مدیریت احتمالا مدیرایی که سازمان به خاطر عشق زیاد چپونده تو آستین مارو می گین دیگه مثل مصطفوی دوما آدم یه حرفی میزنه مثال و آمارو بیاره بد نیست غیر از بودجه ی پارسال که آنچه که پرداخت شد مال آقای هدایتی بود و نهایتا بدهیاش موند که داره ریز ریز پاس میشه که اگه یه مدیری مثل ساکت زیر این بدهیایی که سازمان با هدایتی بالا آورده بود تا حالا کمرش که هیچی گردنشم شکسته بود ، پرسپولیس نه خرج رویایی داشته نه بودجه ی رویایی نه قراردادی مثل مس و سپاهان و استقلال بسته نه بودجه ی میلیاردی از سازمان بهش رسیده

Aria.KD
04-04-2010, 14:35
حالا اون یه امتیازو من اشتباه کردم ولی چیزی رو عوض نمی کنه می کنه؟ تو جاهای دیگه ی دنیا چشم فکر نکنم در اومده باشه ، شما جایی رو بگو که خسارت جانی و نقص عضو زدن اونوقت تیم میزبان که مسئول تمام اتفاقات از بدو ورود تماشاگران تا خروج آخرین تماشاگر هست محروم نشده.

محرومیت از تماشاگر نه چندین ماه محرومیت از بازی خانگی و کسر امتیاز.

من در مورد داوری که نمی تونم بشینم یکی یکی پرونده ی بازیارو از سه فصل قبل که اشاره کردید باز کنم ولی فقط اتفاقات بزرگی که هنوز یادمه رو می گم قطعا بازی نیمه نهایی و فینال پرسپولیس باسپاهان با داوری مرادی و قهرمانی از اون اتفاقات بزرگ داوریه ، تو هر دو مورد با ناداوری به اعتراف کارشناسای داوری و به اعتراف دیرهنگام عنایت جام به سپاهان رسید و به دنبالش سهمیه ی حضور تو آسیا این نکته رو اضافه کنم که اونموقع فقط قهرمان جام حذفی و قهرمان لیگ می رفتن آسیا ، بنابراین دو تا جام دو تا حضور پیاپی تو آسیا از پرسپولیس رسید به سپاهان ، این کم بی عدالتیه؟ ما باید پارسال سومین حضور پیاپیمون تو آسیا می بود و شما امسال بعد از چند سال تازه وارد آسیا می شدید.
حالا شما می گید داوری به نفع پرسپولیس بوده به ضرر سپاهان بگید کدوم بازی ، من که حضور ذهن ندارم

من تک تک بازیهای دو فصله پیشو یادمه اگه حساب کنی حداقل باید 15 امتیاز از پرسپولیس کم و 10-12 امتیاز به سپاهان اضاف بشه!

ولی اون بازی رو که میگی (نیمه نهایی جام حذفی) هم کارشناس برنامه نود، و اکثر قریب بااتفاق کار شناسان صحت پنالتی روی پاپی رو در دقیقه 87 تایید کردن، حتی بعضی شون گفتند پنالتی روی کعبی پنالتی نبوده! (حالا ما اونو نمی گیم)، این بین فقط یک نفر گفت نیست حالا شما به حرف اون استناد می کنی!

اینکه پرسپولیس به دخلش نیگا نمی کنه خرج می کنه با توجه به اینکه هر سال از دخل و مدیر تا توپ جمع کنمون با حکم سازمان عوض میشن یه کم غیر منطقیه ، چرا مدیر موفق ما که تیمو قهرمان می کنه یا محمد حسن انصاریفرد بهشون اجازه داده نمی شد مثل ساکت و آذری اقلا یکی دو سال دیگه کار کنن؟ موفقیت فعلی ذوب مدیون برنامه ریزی طولانی مدت مدیریتش نیست؟ چرا محمد حسن اصاریفرد بودجه ی سالانه و قراردادی رو دریافت نکرد و با پول فروش اولادی مجبور شد بدهیارو صاف کنه؟ چرا مصطفوی و انصاریفرد دوم که با مخالفت هوادارا و تزریق زوری خود سازمان اومده بودن لای منگنه ی بودجه گذاشته شدن تا مجبور به استعفا شن؟

مسائل و مشکلات مدیریتی باشگاه پرسپولیس به سپاهان ارتباطی نداره! که به واسطش در حق سپاهان و تیمهای امثال سپاهان به بهونه مدیریت پرسپولیس اجحاف بشه! در ضمن طبق گفته خودتون گذشته دیگه قابل بحث نیست، حالا! باید ببینیم کی چند مرده حلاجه! پس نیازی نیست عناوین پرسپولیس رو یادآوری کنید!

چرا بازیای پرسپولیس دو ساله زودتر از استقلال و ذوب و سپاهان برگزار میشه؟ اگه علت اینه که اینا بازیای آسیایی انجام میدن چرا پارسالم همینطوری بود و چرا بازی دیروز یک روز تاخیر بهش داده نشد تا پرسپولیسم بازیش همزمان با بقیه باشه؟

پارسال که پرسپولیس شانسی نداشت، ولی اگه امسال رو نگاه کنی به خاطر یه جزئی شانسی که داشت این بیشتر به سود پرسپولیسه، چون در صورت بردن پرسپولیس و مانور رسانه ای و مطبوعاتی بعد از بازی، فشار بیشتری به صدر نشین وارد بشه!

چرا تو فصلی که سپاهان و سایپا با پدیده هایی مثل لیت بارسکی و فیرات و ویرا فوتبال ایرانو مسخره کردن به پرسپولیس حکم داده شد برا صرفه جویی باید پیروانی سرمربی شه؟

خوب شما این همه سرمایه های مملکتو با مربی هایی که یه فصل هم دووم نیووردن مثل زوبل و آری هان و دنیزلی و کرانچار و بگوویچ به هدر دادیدن، بذار یه فصل هم ما با فیرات این کارو بکنیم!
.

به هر حال امیدوارو این عشق سازمان به پرسپولیس قطع شه و پرسپولیسم به بخش خصوصی که واسش سر و دست می شکونن مثل آقای محجوب واگذار شه تا ما هم بتونیم به دخلمون نگاه کنیم.

ما هم امیدواریم ببینیم این پرسپولیس تنهایی چند مرده حلاجه! البته چشمم آب نمی خوره این سازمان به این راحتیا دست از پرسپولیس بکشه! به هر حال این توجیهی برای به نا حق جلوه دادن کسر 6 امتیاز از پرسپولیس نمیشه اون اشکال مدیریتی خودتون بوده و به سپاهان هم هیچ ربطی نداره!

پرسپولیس نه خرج رویایی داشته نه بودجه ی رویایی نه قراردادی مثل مس و سپاهان و استقلال بسته نه بودجه ی میلیاردی از سازمان بهش رسیده

ببخشید پرسپولیس و استقلال از یه جا تامین می شن، حالا ببینم استقلال از کجا می یاره که خرج میلیاردی بکنه؟

Sepahan 4 Ever
04-04-2010, 14:53
آقا لطفا این مگسا که گاهی اوقات میان اینطرفارو باهاشون برخورد کنید :D
این یارو هیچی از منطق سرش نمیشه
همیشه حرف خودشو میزنه
هروقتم کم میاره میره سر یه بحث دیگه
آریا جون لطفا برخورد کن

04-04-2010, 15:01
محرومیت از تماشاگر نه چندین ماه محرومیت از بازی خانگی و کسر امتیاز.

من تک تک بازیهای دو فصله پیشو یادمه اگه حساب کنی حداقل باید 15 امتیاز از پرسپولیس کم و 10-12 امتیاز به سپاهان اضاف بشه!

ولی اون بازی رو که میگی (نیمه نهایی جام حذفی) هم کارشناس برنامه نود، و اکثر قریب بااتفاق کار شناسا صحت پنالتی پاپی رو دقیقه 87 تایید کردن، حتی بعضی شون گفتند پنالتی روی کعبی پنالتی نبوده! (حالا ما اونو نمی گیم)، این بین فقط یک نفر گفت نیست حالا شما به حرف اون استناد می کنی!

مسائل و مشکلات مدیریتی باشگاه پرسپولیس به سپاهان ارتباطی نداره! که به واسطش در حق سپاهان و تیمهای امثال سپاهان به بهونه مدیریت پرسپولیس اجحاف بشه! در ضمن طبق گفته خودتون گذشته دیگه قابل بحث نیست، حالا باید ببینیم کی چند مرده حلاجه! پس نیازی نیست عناوین پرسپولیس رو یادآوری کنید!

پارسال که پرسپولیس شانسی نداشت، ولی اگه امسال رو نگاه کنی به خاطر چه جزئی شانسی که داشت این بیشتر به سود پرسپولیس چون در صورت بردن پرسپولیس و مانور رسانه ای و مطبوعاتی بعد از بازی فشار بیشتری به صدر نشین وارد بشه!

خوب شما این همه سرمایه های مملکتو با مربی هایی که یه فصل هم دووم نیووردن مثل زوبل و آری هان و دنیزلی و کرانچار و بگوویچ بزار یه فصل هم ما با فیرات این کارو بکنیم!
.

ما هم امیدواریم ببینیم این پرسپولیس تنهایی چند مرده حلاجه! البته چشمم آب نمی خوره این سازمان به این راحتیا دست از پرسپولیس بکشه!به هر حال این توجیهی برای به نا حق جلوه دادن کسر 6 امتیاز از پرسپولیس نمیشه اون اشکال مدیریتی خودتون بوده و به سپاهان هم هیچ ربطی نداره!

ببخشید پرسپولیس و استقلال از یه جا تامین می شن، حالا ببینم استقلال از کجا می یاره که خرج میلیاردی بکنه؟

در مورد فصل پیش حساب داوریا صاف شه ما قهرمانیم

تو نیمه نهایی بازی با سپاهان هم که من میگم ما قهرمان بودیم شما میگی نه به جایی نمی رسیم ولی عنایت هم به این موضوع اعتراف کرده

ربطی نداره به فشار رسانه ای ما فشار رسانه ای نخوایم کیو ببینیم؟؟ همه تیما ترجیح میدن دیرتر بازی کنن هیچ تیمی این فشار رسانه ای رو نمی خواد

ما سرمربیای خارجی که آوردیم جورشونم کشیدیم ، مثل سپاهان به ثروت خالص ملی وصل نبودیم چک روز بدیم تازه من نگفتم چرا برا سپاهان محدودیت ایجاد نمیشه من گفتم چرا این محروریت درست شامل حال ما میشه اصلا کجای دنیا فدراسیون برای کادر فنی یه تیم تعیین تکلیف کرده؟؟

شما میگی این سازمان عشق پرسپولیسه واسه طرفداری از تیم محبوبش کار می کنه ، منطقیه؟ کفاشیان و علی آبادی و شریفی که اصلا فوتبالی نیستن ، لابد تاج پرسپولیسیه نه؟ کدوم مدیر هست که پرسپولیسی باشه؟ من میگم عزیزمحمدی و تاج پشت سپاهانن ، ولی شما نمی تونی آدمی مثل کفاشیانو که تازه دو ساله فهمیده فوتبال چیه پرسپولیسی بدونی ، از این حرفا گذشته من عملکردو گفتم من میگم مدیر موفق ما بودجش قطع میشه تا استعفا بده شما میگی ببینیم پرسپولیس چند مرده حلاجه ، من میگم تیممونو به بخش خصوصی واگذار نمی کنن شما میگی خدا سایه ی سازمانو از سرتون کم نکنه ، اگه سازمان پشت پرسپولیس بود و پول میداد که واسه این فصل نمی رفتیم این بازیکنارو بگیریم مثل سپاهان دست میذاشتیم رو آل نعمه دست میذاشتیم رو رحمتی قطعا این بازیکنا تو قلبشون سپاهان هک نشده که چون رقم سپاهان بهتر بوده اونو ترجیح دادن

استقلال و پرسپولیس از یه جا تامین میشن ولی فتح الله زاده با مدیرای ما فرق داره این آقا خود سازمانه ، واعظ هم به آقای انصاری وصله ، تا جایی هم که ما می دونیم استقلال معمولا تو مضیقه ی مالی و زیر بدهی نبوده

Sepahan 4 Ever
04-04-2010, 15:29
ثروت خالص ملی
....جون
ثروت خالص ملی اتفاقا به شما تعلق میگیره که مستقیم از بودجه سازمان تربیت بدنی استفاده میکنید
بودجه سپاهان در عوض مالیات کارخونه فولاد مبارکس و این پول سود فروش آهن و کارخونه هست نه بودجه سازمان!!!!
ببین داری کم میاری
روتو کم کن عزیز

Aria.KD
04-04-2010, 15:34
[/FONT]

1-در مورد فصل پیش حساب داوریا صاف شه ما قهرمانیم

2-تو نیمه نهایی بازی با سپاهان هم که من میگم ما قهرمان بودیم شما میگی نه به جایی نمی رسیم ولی عنایت هم به این موضوع اعتراف کرده

3-ربطی نداره به فشار رسانه ای ما فشار رسانه ای نخوایم کیو ببینیم؟؟ همه تیما ترجیح میدن دیرتر بازی کنن هیچ تیمی این فشار رسانه ای رو نمی خواد

4-ما سرمربیای خارجی که آوردیم جورشونم کشیدیم ، مثل سپاهان به ثروت خالص ملی وصل نبودیم چک روز بدیم تازه من نگفتم چرا برا سپاهان محدودیت ایجاد نمیشه من گفتم چرا این محروریت درست شامل حال ما میشه اصلا کجای دنیا فدراسیون برای کادر فنی یه تیم تعیین تکلیف کرده؟؟

5-شما میگی این سازمان عشق پرسپولیسه واسه طرفداری از تیم محبوبش کار می کنه ، منطقیه؟ کفاشیان و علی آبادی و شریفی که اصلا فوتبالی نیستن ، لابد تاج پرسپولیسیه نه؟ کدوم مدیر هست که پرسپولیسی باشه؟ من میگم عزیزمحمدی و تاج پشت سپاهانن ، ولی شما نمی تونی آدمی مثل کفاشیانو که تازه دو ساله فهمیده فوتبال چیه پرسپولیسی بدونی ، از این حرفا گذشته من عملکردو گفتم من میگم مدیر موفق ما بودجش قطع میشه تا استعفا بده شما میگی ببینیم پرسپولیس چند مرده حلاجه ، من میگم تیممونو به بخش خصوصی واگذار نمی کنن شما میگی خدا سایه ی سازمانو از سرتون کم نکنه ، اگه سازمان پشت پرسپولیس بود و پول میداد که واسه این فصل نمی رفتیم این بازیکنارو بگیریم مثل سپاهان دست میذاشتیم رو آل نعمه دست میذاشتیم رو رحمتی قطعا این بازیکنا تو قلبشون سپاهان هک نشده که چون رقم سپاهان بهتر بوده اونو ترجیح دادن

6-استقلال و پرسپولیس از یه جا تامین میشن ولی فتح الله زاده با مدیرای ما فرق داره این آقا خود سازمانه ، واعظ هم به آقای انصاری وصله ، تا جایی هم که ما می دونیم استقلال معمولا تو مضیقه ی مالی و زیر بدهی نبوده

من جواب تک تک حرفای شما رو با منطق و استناد می دم، ولی طریق بحث کردن نیست که شما حرف منو یه نقل قول کلی می کنی بعدم بحثو به یه سمت دیگه می کشونی که ربطی به مو ضوع نداره!

1- این حرفو نزن چون شما اصلا تو کورس نبودید، اگه این طوریه پس لیگ اول حرفه ای هم می بایست ما قهرمان می شدیم، منظور من لیگ هفتم که ما تا دقیقه 95 هفته سی و چهارم تو کورس بودیم و نهایتا با یک اختلاف امتیاز قهرمانی رو از دست دادیم.

2-ببخشید عنایت کجا اعتراف کرده که ما بیخبریم، خوبه صحنه های بازی رو همه دیدن من حتی صحنه ای رو که روی پاپی خطا شد کامل به یاد دارم! ثانیا اون بازی نیمه نهایی بود، معلوم نبود شما بتونید فینال صبا رو ببرید و قهرمان بشید!

3 و 5-مشکل شما اینه که از تیمی حمایت می کنی که حمایت همه جانبه دولتی پشتش هست و این قضیه رو هم هیچ جوره نمی خوای قبول کنی!

4-ببخشید سپاهان به ثروت خالص ملی وصله یا پرسپولیس که رسما از دولت بودجه دریافت میکنه؟

6-اینو دیگه هر کسی می دونه که حمایت سازمان از پرسپولیس بسیار بیشتر از استقلاله، حداقل در مورد داوریای فصل پیش و این فصل در مورد استقلال این مورد کاملا واضحه!

ضمنا با احترام به تمامی نظرات و عقاید، شخصیتون من دیگه در این زمینه بحث رو با شما تمام می کنم، تمام چیزایی که بایستی می گفتم رو مطرح کردم، فکر کنم بیش از این بحث به حاشیه خواهد رفت.

04-04-2010, 15:51
من جواب تک تک حرفای شما رو با منطق و استناد می دم ولی این طریق بحث کردن نیست که شما حرف منو یه نقل قول کلی می کنی بعدم بحثو به یه سمت دیگه می کشونی که ربطی به مو ضوع نداره!

1- این حرفو نزن چون شما اصلا تو کورس نبودید اگه این طوریه پس لیگ اول حرفه ای هم می بایست ما قهرمان می شدیم، منظور من لیگ هفتم که ما تا دقیقه 95 هفته سی و چهارم تو کورس بودیم و نهایتا با یک اختلاف امتیاز قهرمانی رو از دست دادیم.

2-ببخشید عنایت کجا اعتراف کرده که ما بیخبریم، خوبه صحنه های بازی رو همه دیدن من حتی صحنه ای که روی پاپی خطا شد کامل به یاد دارم! ثانیا اون بازی نیمه نهایی بود و معلوم نبود، شما فینال صبا رو شکست بدید و قهرمان بشید.

3 و 5-مشکل شما اینه که از تیمی حمایت می کنی که حمایت همه جانبه دولتی پشتش هست و این قضیه رو هم هیچ جوره نمی خوای قبول کنی!

4-ببخشید سپاهان به ثروت خالص ملی وصله یا پرسپولیس که رسما از دولت بودجه دریافت میکنه؟

6-اینو دیگه هر کسی می دونه که حمایت سازمان از پرسپولیس بسیار بیشتر از استقلاله، حداقل در مورد داوریای فصل پیش واین فصل در مورد استقلال این مورد کاملا واضحه!

ضمنا با احترام به تمامی نظرات و عقاید، شخصیتون من دیگه در این زمینه بحث رو با شما تمام می کنم تمام چیزایی که بایستی می گفتم رو مطرح کردم، فکر کنم بیش از این بحث به حاشیه خواهد رفت.

خب من راجع به داوری دیگه بحث نمی کنم چون جبر و هندسه نیست که یکی جوابو ثابت کنه اون یکی قانع شه من میگم پنالتی نبوده شما میگی بوده ، این بحثو نمیشه ادامه داد

مصاحبه ی عنایتو تو آرشیو فارس پیدا نکردم اگه این قانع کننده نیست بگردم از یه جا دیگه کیر بیارم:

اعتراف عنايت بعد از ۲ سال، چرا؟! [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) 08 اسفند 1386 ساعت 04:01 خبرگزاری پرسپولیس : دو سال تمام نوشتيم و داد زديم كه پرسپوليس قرباني اشتباهات داور شد اما كسي به فرياد ما اهميت نمي داد تا مبادا عملكرد خودش زير سوال برود. داوران خاطي خيلي راحت مصاحبه مي كردند و مي گفتند از اين همه بي رحمي رسانه اي دل شكسته هستند و اشتباه، جزئي از داوري است. آنها اين حرف ها را مي زدند و به راحتي، قضاوت هاي اشتباه شان را تداوم مي بخشيدند و هيچ جريمه اي هم براي اين داوران در نظر گرفته نمي شد.
فينال جام حذفي دو سال قبل را به خاطر داريد. داور پنالتي پرسپوليس را به راحتي نگرفت تا سپاهان به ضربات پنالتي برسد و قهرمان جام حذفي شود. آن زمان ما اعتراض كرديم و البته خودمان به خدا و عدالتش واگذار شديم. اين اتفاق در سال بعد هم در مرحله نيمه نهايي جام حذفي افتاد و دوباره داور، پنالتي بي موردي گرفت و شيرازه پرسپوليس را مقابل سپاهان از هم پاشيد اما آب از آب باز هم تكان نخورد.
فكر مي كنيم هواداران پرسپوليس خيلي خوب يادشان است چقدر معترض شديم و صداي اعتراض مان به گوش همه رسيد اما توجهي به آن نشد تا همه چيز به سود ديگران تمام شود و پرسپوليس در بحران اين شكست ها و ناكامي ها بسوزد و هرگز روي آرامش را به خود نبيند.
و حالا بعد از گذشت ۲ سال و در زماني كه سپاهاني ها نسبت به بحث داوري معترض شده اند مسعود عنايت رييس كميته داوران به آن روزها اشاره مي كند و از لطف و عنايت داور در آن دو بازي به سپاهان خبر مي دهد.
او از عدم دشمني داوران با تيم ها مي گويد و مثال مي زند كه داور بازي فينال جام حذفي دو فصل قبل، خطاي مدافع سپاهان روي احسان خرسندي را نديد و پنالتي صددرصد پرسپوليسي ها را نگرفت و بعد هم مي گويد در مرحله نيمه نهايي جام حذفي سال قبل داور خطاي مدافع پرسپوليس را به ناچار پنالتي اعلام كرد و اگر آن پنالتي را نمي گرفت هيچ اتفاقي نمي افتاد.
عنايت به اين دو خطاي آشكار كه منجر به ناكامي پرسپوليس در جام حذفي دو فصل گذشته شد اقرار مي كند تا جوابي به اعتراض سپاهاني ها و استقلالي ها بدهد. اما آيا الان بايد به اين اشتباهات اقرار كنيد؟ آيا آن زمان نمي توانستيد اعتراض به حق ما و هواداران پرسپوليس را بپذيريد و نسبت به رفع معضلات داوري اقدام كنيد؟!
الان چه كسي حق پرسپوليس را مي دهد؟! آيا با اين اقرار، احساس مي كنيد حق پرسپوليس را داده ايد؟! اين است عدالتي كه از آن بارها شنيده ايم؟ اميدواريم حداقل با خودتان صادق باشيد. صداقت با هواداران فوتبال واقعاً كار سختي نيست.

Aria.KD:
منبعتون از خود باشگاه پرسپولیس هست و اعتباری نداره.

شما میگی این تیم همه جانبه دولت پشتشه ، صرفا چون یه تیم دولتیه این نتیجه رو می گیری؟ من از تغییر مدیر موفق مضیقه مالی برای استعفای اجباری ، زمانبندی نامشخص برا واریز بودجه و جلوگیری از واگزاری به بخش خصوصی صحبت کردم و از یه سری مسائل ریز دیگه مثل قضیه نیکبخت که لازمه تاکید کنم اونموقع سومین گلزن برتر تیم ما و فوروارد فیکس ما بود و بعد از محرومیتش تیم ما کلی لطمه خورد و قضیه ی کلاه کج و ... شما با چه استنادی میگی پرسپولیس همه پشتشن که تاتی تاتی به قهرمانی برسه؟ چه حرکتی به سود پرسپولیس انجام شده؟ چه خرج هنگفتی توسط پرسپولیس انجام شده که ثابت می کنه دولت پول بی حساب داده؟ پول هدایتی رو فقط حساب نکنید که اون یه بحث جداس که هشتاد درصد بدهیش مونده و ... اگه پرسپولیس پول مفت داشت،
چرا رحمتی و آل نعمه و عقیلی و صادقی و خیری با این تیم مذاکره کردن ولی نیومدن؟ به رنگ قرمز حساسیت داشتن؟ لابد رقم پرسپولیس از تیمای دیگه کمتر بوده دیگه.
(Aria.KD:همانطور که کریم باقری به پرسپولیس تعلق داره عقیلی و خیری هم به سپاهان تعلق دارن، پس دلیل موندنشون پول نبوده، این رو بارها به شما متذکر شدم، لطف کنید این موضوع رو دیگه تکرار نکنید!)

Aria.KD:
من دلایلم را مبنی بر حمایت سازمان از این تیم تمام و کمال بیان کردم.
.
قطعا تیمایی مثل سپاهان و مس ثروت خالص ملی رو هدر میدن ، پرسپولیس اساسا امسال چه کمکی از سازمان دریافت کرده؟

این که شما میگید پرسپولیس بده مفتخوری می کنه الکی خرج می کنه و فوتبال بلد نیست و ... یعنی چی؟ مدیریت که هر سال عوض میشه ، کادر فنی هم سالی دو بار عوض میشه ، بازیکنا هم که هر سال کامل عوض میشن ، شما با اسم پرسپولیس مشکل دارین؟ این تیم که به جز هواداراش باقی چیزاش سالی حداقل یه بار داره عوض میشه

Sepahan 4 Ever
04-04-2010, 16:43
عزیزم اونجام برای منافع خودش اون مصاحبه رو کرده :781:

Hanrish
04-04-2010, 19:08
بعد از مدتها یه خط گیر اوردیم تا یه نظری به این راسته بنگریم که مشاهده نمودیم چقدر بحث داغه داغه
در جواب اون دوستمون باید بگم دلیل استخراج (استعفای اجباری) شاه حسینی فشار اوردن بهش برای برید احکام ضد استقلال و پرسپولیس بود در اون بازی که تماشاگر سپاهان مصدوم شد شاه حسینی میخواست حکمی مشابه یا حال کمتر برای پرسپولیس صادر کنه که از بالا به دستور علی آبادی بهش گفتن حق نداری حکمی بدی اونهم که حسابی دلش از چند ماه پیش خون بود استعفا داد رفت

بازی امروز رو هم ندیدم ولی میشه گفت بازی در نیمه دوم تغییر تاکتیکی نداشته و ....
طبق معمول توی کمر کش لیگ و اون آخرهاش دوباره بزرگوار باید کم بیاره و دست به دامان خدا و آقا امام زمان بکنه تیم رو :D و در اخرین بازی یه مربی مرد!! پیدا و بشه و ...

fm_1363
04-04-2010, 21:54
خب میبینم که تا من نبودم دوستان جواب بعضیا رو دادن!!!!:6qwup3:
میخواستم بیام بقیه حرفا دیروز بعضیا رو جواب بدم دیدم دوستان پیش دستی کردن!!!!:6qwup3:
حیف شد که افتخارش به ما نرسید!!!!:2qcmh45:
بازی رو هم که میبینم که باختیمو با باخت دیروز پس پس و تساوی ذوب میشه هیچی به هیچی!:3895:
فقط حیف شد، استقلال مساوی میکرد با حال تر میشد!
اینجوری پرسپولیس چارم میشد!!!!
بیشتر حال میداد!:devil:

fm_1363
06-04-2010, 22:40
من که یه حسی بهم میگه که استیل سوم میشه!!!
حالا دیگه این حس شیشمه یا چه حسیه(:devil:) در موردش موندم حیرون!!!!!!:6:
خداییش فک کن!!!!:D
سپاهان و ذوب سال دیگه هر جفتشون تو آسیا باشنو اس اس و پس پس نباشن!!!!:2qcmh45:
وای که میپکن همشون!!!!!:lol:
خیلی با حال میشه!!!!
از طرف دیگه وجود استیل تو جام باشگاهها از هر لحاظ بهتره !!!
از این طرف که دستش درد نکنه دل ما رو شاد میکنه!
از اون طرفم که خب استیل اگه بیاد تو جام باشگاهها ،
با توجه به جیب عالیه آقای هدایتی،
دیگه اونجا سنگ تموم میذاره از لحاظ بازیکنو اینا
و شصت در صد:D حرفای زیادی واسه گفتن پیدا میکنه!!!!ما که بخیل نیستیم!!!:34:
تازه اینجوری سهمیه هامونم به خطر نمیوفته!!!آخه استقلال پرسپولیسم که وضعیتشون
واسه همه رووشنه !!!یه سال خوبن !یه سال بد!!!زیاد نمیشه روشون حساب کرد!
تازه اونم با اون وضعیت مدیریت!!!:smoke:

Aria.KD
07-04-2010, 08:03
من که یه حسی بهم میگه که استیل سوم میشه!!!
حالا دیگه این حس شیشمه یا چه حسیه(:devil:) در موردش موندم حیرون!!!!!!:6:
خداییش فک کن!!!!:D
سپاهان و ذوب سال دیگه هر جفتشون تو آسیا باشنو اس اس و پس پس نباشن!!!!:2qcmh45:
وای که میپکن همشون!!!!!:lol:
خیلی با حال میشه!!!!
از طرف دیگه وجود استیل تو جام باشگاهها از هر لحاظ بهتره !!!
از این طرف که دستش درد نکنه دل ما رو شاد میکنه!
از اون طرفم که خب استیل اگه بیاد تو جام باشگاهها ،
با توجه به جیب عالیه آقای هدایتی،
دیگه اونجا سنگ تموم میذاره از لحاظ بازیکنو اینا
و شصت در صد:D حرفای زیادی واسه گفتن پیدا میکنه!!!!ما که بخیل نیستیم!!!:34:
تازه اینجوری سهمیه هامونم به خطر نمیوفته!!!آخه استقلال پرسپولیسم که وضعیتشون
واسه همه رووشنه !!!یه سال خوبن !یه سال بد!!!زیاد نمیشه روشون حساب کرد!
تازه اونم با اون وضعیت مدیریت!!!:smoke:

فکر می کنم استقلال سوم بشه، بیشتر به نفع سپاهان هستش تا اینکه پرسپولیس یا استیل سوم بشن، اگر هر کدوم از این دو تیم سوم بشن و سهمیه دریافت کنن با توجه به سوابقی که پرسپولیس و هدایتی دارن دست روی بهترین بازیکنان سپاهان می گذارن و باعث ایجاد مسائل حاشیه ای برای سپاهان خواهند شد، بنده به شخصه علاقه دارم استقلال سوم بشه، تا اینکه پرسپولیس یا استیل آذین این عنوان رو به دست بیارن. جدا از این مسئله استقلال در آسیا یا برون مرزی همیشه برای ایران افتخار آفرین بوده و ازاین لحاظ هم دوست دارم استقلال یکی از نماینده های ایران در لیگ قهرمانان سال آینده باشه.

amini_bio
07-04-2010, 08:10
بهترین حالت اینه که استیل سوم بشه و استقلال چهارم.
اون وقت اگه ذوب به فینال جام حذفی برسه با پرسپولیس استقلالیا میاند و ذوب را تشویق می کنند!!!

در ضمن بازی آخر سپاهان هم شاید استقلالیا بیاند و سپاهان و قلعه نویی را تشویق کنند تا پرسپولیس نبره.

Super
07-04-2010, 09:45
پرسپولیس نه خرج رویایی داشته نه بودجه ی رویایی نه قراردادی مثل مس و سپاهان و استقلال بسته نه بودجه ی میلیاردی از سازمان بهش رسیده
خرج رویایی یعنی خرید آرفی و بائو و جلال اکبری با قیمت کلان و نیمکت نشینشون کردند.....

M-Nerazzurri
07-04-2010, 12:39
من کلا به خاطر اینکه از بعضی رنگها خوشم نمیاد دوست دارم استقلال سوم بشه و بیاد آسیا خیلی بهتره چون اونها کمتر جوگیر میشن هر چند آخر یک سهمیه دیگه میمونه که اونم بستگی به جام حذفی داره که اگر ذوب قهرمان بشه احتمالا یکی از این دو تیم بد رنگ میان آسیا

Clemenza
07-04-2010, 17:08
طرفداران سپاهان در خصوص تیم خودتون اینجا صحبت کنید نه تیم های دیگه

طرفداران تیم های دیگه هم لطفاً دنبال کل کل نباشند.

Boomb
07-04-2010, 22:56
دوستان یه سری به لینک زیر بزنید. مقایسه سپاهان و پرسپولیس در فصل جاری.

بد نیست ببینید:

[Only registered and activated users can see links][]=1169&team_ids[]=1168

niloofar_yellow girl
08-04-2010, 00:22
مقایسه دو تیتر جالب در مورد سپاهان که خوندنش خالی از لطف نیست حداقل اینه که روحیه آدم عوض میشه:2qcmh45:

سه شنبه-13/11/88
سپاهان 5-سایپا 1

زیباترین بازی لیگ
جام قهرمانی برای سپاهان کم است

سه شنبه-17/1/89
سپاهان 1-استیل آذین 2
حیف از قهرمانی که نصیب سپاهان شود

حتی آفتاب پرست هم به این سرعت رنگ عوض نمی کنه...

Aria.KD
08-04-2010, 00:37
مقایسه دو تیتر جالب در مورد سپاهان که خوندنش خالی از لطف نیست حداقل اینه که روحیه آدم عوض میشه:2qcmh45:

سه شنبه-13/11/88
سپاهان 5-سایپا 1

زیباترین بازی لیگ
جام قهرمانی برای سپاهان کم است

سه شنبه-17/1/89
سپاهان 1-استیل آذین 2
حیف از قهرمانی که نصیب سپاهان شود

حتی آفتاب پرست هم به این سرعت رنگ عوض نمی کنه...

این برای مطبوعات یک چیز عادیه، همانطورکه بعد از چند برد پیاپی پرسپولیس، برای این تیم آواز قهرمانی و تکرار فینال دراماتیک در ورزشگاه آزادی رو سر دادن، اما الان به اینکه این پرسپولیس آیا می تونه سهمیه لیگ قهرمانان رو بگیره امیدی ندارن، حالا این رنگ عوض کردن زیاد عجیب نیست البته شاید منظور نویسنده از تیتر دوم این بوده که:
"حیف از سپاهان قدرتمند که اینگونه بازی کند"

حالا بعد از بازی با استیل باید دید مدعیون فوتبال پاک کجا مشغولن که صداشون در نمی یاد، البته فکر کنم بعد از چند وقت معنی فوتبال پاک رو بالاخره متوجه شدیم:
"فوتبال پاک یعنی اینکه: داوری به ضرر سپاهان باشه و سپاهان بازی رو ببازه!"

به هر حال اینا هیچکدوم مهم نیستن مهم اینه که آخر این فصل قهرمان بشیم و غم و غصه های دو سال پیش و اون فصل ننگین برای فوتبال ایران رو فراموش کنیم!

niloofar_yellow girl
08-04-2010, 01:19
این تیترها در مقابل تهمتی که به هادی زدن چیزی نیست
برای ضربه زدن وقیحانه ترین راه رو انتخاب کردن
یه آدم هرچقدر هم پست باشه اینجوری با آبروی یه نفر بازی نمی کنه...

amini_bio
08-04-2010, 12:53
طرفداران سپاهان در خصوص تیم خودتون اینجا صحبت کنید نه تیم های دیگه

طرفداران تیم های دیگه هم لطفاً دنبال کل کل نباشند.

اینم از اون حرفاستا.

اولا تیم ما با 17 تا رقیب داره بازی میکنه
5 تا هم تو آسیا
مگه میشه راجب اونا حرف نزد؟؟؟؟شما که مدیر انجمنی این حرفا ازت بعیده.

بعدشم ما که از تو قسمت سپاهان جم نمی خوریم.
اونا میاند اینجا کل کل.
درضمن من اسم اینا را کل کل نمی ذارم.
اینا بحث و تبادل نظره که من به شخصه کاملا باهاش موافقم.

Sepahan 4 Ever
08-04-2010, 15:08
امینی جان کلمنزا راست میگه
دیروز بعضی از پرسپولیسیا اومدن اینجا یه پستایی دادن که در شان خودشون بود
اون پستا پاک شده و شما نمیبینیشون
از این به بعدم هر پرسپولیسی اومد اینجا حرفی زد یه جور دیگه باش حرف میزنیم
با آدم بی منطق باید بی منطق حرف زد

Clemenza
08-04-2010, 16:08
اینم از اون حرفاستا.

اولا تیم ما با 17 تا رقیب داره بازی میکنه
5 تا هم تو آسیا
مگه میشه راجب اونا حرف نزد؟؟؟؟شما که مدیر انجمنی این حرفا ازت بعیده.

بعدشم ما که از تو قسمت سپاهان جم نمی خوریم.
اونا میاند اینجا کل کل.
درضمن من اسم اینا را کل کل نمی ذارم.
اینا بحث و تبادل نظره که من به شخصه کاملا باهاش موافقم.

برادر من چرا خلط مبحث می کنی؟ راجع به تیم های دیگه حرف نزن مصداق این پست هاست که چه تیمی سوم بشه و ... این مسائل هست که خارج از موضوع این تاپیک هست

امینی جان کلمنزا راست میگه
دیروز بعضی از پرسپولیسیا اومدن اینجا یه پستایی دادن که در شان خودشون بود
اون پستا پاک شده و شما نمیبینیشون
از این به بعدم هر پرسپولیسی اومد اینجا حرفی زد یه جور دیگه باش حرف میزنیم
با آدم بی منطق باید بی منطق حرف زد

شما هم هر پستی به نظرت مشکل داره باید ریپورت کنی نه این که یه تنه وارد گود بشی چون اون موقع خود شما هم مقصر تشخیص داده میشی

amini_bio
08-04-2010, 19:01
جالبه.
سیاست اصفهان گریزی صدا سیما فقط در مورد سپاهان نیست.
امروز بازی حساس ذوب استیل را ول کردند بازی صبا مس را نشون میدند.
تبریک به تموم ذوبی ها و اصفهانی ها

و تبریک دوم به خاطر برد قاطعانه سپاهان نوین در اهواز با نتیجه 4 1
اگه می خواید وضعیت سپاهان نوین را پیگیری کنید:

[Only registered and activated users can see links]

fm_1363
08-04-2010, 20:10
خب الان دیگه داره بهترین شرایط پیش میاد!:2:
الان اگه ذوب قهرمان جام حذفی بشه و استیل سوم بشه دیگه بهتر از این نمیشه!:D
واااااااااای دوباره مهدوی کیا پنالتی خراب کرد؟!!!!!!!:laugh4:
از وقتی اومده تو استیل بد بخت جز خرابکاری ،کار دیگه ای نکرده!!!

niloofar_yellow girl
09-04-2010, 01:15
راست میگن
از این به بعد اگه کسی اومد چیزی گفت خودمون وارد گود نمی شیم
سریع ریپورت می کنیم که بیان پست ها رو حذف کنن و تذکر بدن
بعد از یه مدت که صلح برقرار شد دوباره میان و در افشانی می کنن و مارو مستفیض می کنن
اما ما همچنان ریپورت می کنیم و با فراغ بال منتظر رسیدگی میشیم...

amini_bio
09-04-2010, 01:47
جالبه.
نوینی ها از دقیقه 28 10 نفره هم بودند و 4 1 بردند!!!!!!!!!!!! :

* شاهین اهواز یک - سپاهان نوین اصفهان 4
گل‌ها: محمد حسین چریم (66 - پنالتی) برای شاهین و مصطفی شجاعی (3 و 41 - پنالتی)، جلال الدین علی محمدی (40) و رضا طلبه (78) برای سپاهان نوین
اخراج: سعید جعفری (28 - سپاهان نوین اصفهان)

niloofar_yellow girl
12-04-2010, 01:00
توی اخبار نوشته جلال هم محرومه
بازی قبل از استیل با شاهین بود که توی اون بازی فقط مهدی کریمیان کارت زرد گرفته
چطور این محروم شده؟:297:
یک نفر تشریح کنه لطفا...

Masoud Golden
12-04-2010, 10:11
توی اخبار نوشته جلال هم محرومه
بازی قبل از استیل با شاهین بود که توی اون بازی فقط مهدی کریمیان کارت زرد گرفته
چطور این محروم شده؟:297:
یک نفر تشریح کنه لطفا...
سید بازی با استیل کارت گرفت 3 کارته شد

rozhina
13-04-2010, 21:11
تبریک! تبریک! تبریک! تبریک!
صد هزار بار خدا را شکر که الشباب را هم در بازی برگشت بردیم. بازی نفسگیری بود که نفسها را در سینه حبس کرده بود, چون اختلاف تنها یک گل بود و تا آخرین لحظه خطر به تساوی کشیده شدن بازی وجود داشت که البته تساوی همان و حذف همان! خوشبختانه بازی آخر برای العین جنبه تشریفاتی دارد چون امیدی به صعود ندارد.

JaSeM
13-04-2010, 23:32
ای بازی بود به نظر من که باید بازی با اختلاف سه چهر گل به نفع سپاهان تموم میشد وحق اونها هم یکی دوتا گل بود...
در کل تبریک میگم...:72:

amini_bio
15-04-2010, 19:36
خب سپاهان نوین باز هم برد.
این بار در خونه و با نتیجه 3 بر 0 داماش ایرانیان تهران را شکست داد تا همچنان در کورس باشه.

جدول بعد از بازی های امروز:

1- شهرداری تبریز 43
2- صنعت نفت 34
3- تربیت یزد 32
4- سپاهان نوین 31

و تفاضل گلاشونم
+24
+8
+7
+10

Boomb
15-04-2010, 21:30
خب سپاهان نوین باز هم برد.
این بار در خونه و با نتیجه 3 بر 0 داماش ایرانیان تهران را شکست داد تا همچنان در کورس باشه.

جدول بعد از بازی های امروز:

1- شهرداری تبریز 43
2- صنعت نفت 34
3- تربیت یزد 31
4- سپاهان نوین 30

و تفاضل گلاشونم
+24
+8
+7
+10

فکر کنم یه کوچولو اشتباهه!

1- شهرداری تبریز 43
2- صنعت نفت 34
3- تربیت یزد 32
4- سپاهان نوین 31

fm_1363
16-04-2010, 19:29
خدا رو شکر که این برنامه فوتبال 3 هست ...
والا من نمیدونم بعضیا عقده ها و بغضای فرو خورده شونو چی کارش میکردن؟
دیگه امروز سنگ تموم گذاشتن!!!
خیابانی میگفت که عماد رضا تو هیچ تیم اروپایی جایی نداره:laugh4:
واقعا که مسخرس ...
خنده دار تر از همه این بود که دوباره خیابانی و پیروانی
بحث تیمای صنعتی رو پیش کشیدن....
طنز ماجرا هم اینجاش بود که آقایان میگفتن پس پس خیلی کمتر از بعضی تیمای
صنعتی خرج میکنه...
حالا خوبه خود کاشانی تو نود گفتش که حدود 8 میلیارد امسال پول بیت المالو دور ریختن!!!!:125e:

Sepahan 4 Ever
16-04-2010, 19:36
خیابانی میگفت که عماد رضا تو هیچ تیم اروپایی جایی نداره:laugh4:
پس محسن خلیلی جا داره !!!!!
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
مهم اون باور عمومی هست که تو جامعه وجود داره نه عقده های یه مشت کینه ای
هر کاریم بکنن نمیتونن از بزرگی سپاهان ما اپسیلونی کم کنند

fm_1363
16-04-2010, 19:46
دیگه از کسی که حتی واسه تیم شهر خودش هیچ ارزشی قایل نیستو
میگه که باید فوتبال ما دو قطبی باقی بمونه هیچ قطب دیگه نباید به وجود
بیاد چه انتظاری هست ؟

Aria.KD
17-04-2010, 00:44
دیگه از کسی که حتی واسه تیم شهر خودش هیچ ارزشی قایل نیستو
میگه که باید فوتبال ما دو قطبی باقی بمونه هیچ قطب دیگه نباید به وجود
بیاد چه انتظاری هست ؟

کار جالب و درخور تحسین رسانه ملی!!!

در حالیکه بازی های تیم صدر نشین لیگ برتر پخش مستقیم نمی شود، بازی داربی سرخابی بین تیم های سوم و چهارم جدول علاوه بر پخش مستقیم از رسانه ملی و کلی تفسیر و تعبیر کسل کننده بعد از بازی توسط دو کارشناس فسیل شده سرخابی ها، که بعد از کلی تعبیر و کلنجار رفتن با دکتر صدر به این نتیجه می رسند که فوتبال دو قطبی به نفع تیم ملی است (در حالیکه حلقه اصلی، یعنی یک سال و اندی بی صاحب بودن فدراسیون و بی سرمربی بودن تیم ملی را گم کرده اند!)
تکرار این بازی که با هنر رسانه ها و مسوولین بعد از 6 تساوی در یک بازی کسل کننده و بدون بار فنی ، بالاخره یک برنده داشت (بخوانید تیم محبوبتر نزد مسوولین)، 24 ساعت بعد بطور کامل روی آنتن رفت!!!

این آقا با این افکار و عقاید عتیقه به واقع ننگ شهر تاریخی و مردم با فرهنگ شیراز
هستش، حیف از اون شاغلام بزرگ، که چنین برادر بی تعصبی داره!
با رفتار این جور آدما هستش که به ارزش بالای کار هوداران
تراکتور، ملوان ، شاهین و سپاهان پی می بریم!
ما نمی گیم استقلالو و پرسپولیس نباشن،
ولی ایشون میگه تیم های دیگه حق
اعلام موجودیت و ابراز وجود در
مقابل سرخابیها رو ندارن.

amini_bio
17-04-2010, 07:36
این آدمای معلوم الحال (منظورم اون خیابانی هم هست) ازشون چیزی بیشتر از این انتظار نمیره.
بذار اینقدر بگند تا حسودی کنند تا بپکند.
امیدوارم امسال هم مثل پارسال هیچ سهمیه و عنوانی کسب نکنند تا معلوم بشه چه تیمی خرجاش بیخوده

javadjtv
19-04-2010, 19:01
پیشاپیش قهرمانی مقتدرانه تیم سپاهان رو به تمام مردم اصفهان و طرفدارانش تبریک میگم...

vahid_b
19-04-2010, 21:42
اول يه تبريك به همتون :72:.دوم به مناسبت اين كه قهرمان شديم همه يك صدا بگيد:
سپاهان قهرمان شده ....خدا ميدونه كه حقشه....(بلندتر.....)

خب حالا اينو بگيد:
اصفهان عروسيه....تهران....(يه جوري بلندبگيدتا اونايي كه مي خواستن هفته اخر گل قهرماني به ما بزننو اونايي كه باورشون شده بود بشنون)

بقيش باشه واسه وقتي رسما قهرمان شديم...

niloofar_yellow girl
20-04-2010, 00:44
خدارو شکر
نفسمون به جام خورد:177:
تبریکا بمونه برای وقتی که توی آزادی جامو محرم بالای سر می بره:2:

amini_bio
20-04-2010, 01:23
لعنت به این فردوسی پور.
دوباره بحث داوری را پیش کشید.
هفته پیش که از داوری باختیم که حالش خراب بود.

دیروزم حدود 10 تا آفساید برای سپاهان اتفاق افتاد که هر کدوم یه موقعیت ناب گلزنی بود ولی یکیشم تو 90 نشون نداد.

Moein-Chelsea
20-04-2010, 07:31
تبریک به خاطر برد سپاهان ایران:d0s69thbefhifftitrz
مردم اصفهان فکر نکنن که این تیم مال خودشونه ها این تیم اول متعلق به ایرانه و واقعا تیمی که خوب بازی بکنه باید هم قهرمان بشه و در مرحله دوم هم به اصفهانی ها تبریک میگم
این خیابانی هم که شما میگید دیگه آخرهای گزارشگریش هست و یه جورایی فقط تیم محبوب خودش رو میببینه(آرسنال) و دیگه باید تحملش کرد:6qwup3:توی لیگ انگلیس هم وقتی گزارش چلسی رو میکنه همین جوریه
موفق باشید:wavesmile:

lovely reds
20-04-2010, 11:38
این آدمای معلوم الحال (منظورم اون خیابانی هم هست) ازشون چیزی بیشتر از این انتظار نمیره.
بذار اینقدر بگند تا حسودی کنند تا بپکند.
امیدوارم امسال هم مثل پارسال هیچ سهمیه و عنوانی کسب نکنند تا معلوم بشه چه تیمی خرجاش بیخوده

حیف از بحثی که بخواد راجع به امثال خیابانی و پیروانی بشه. میتونید هفته آخر را تجسم کنید که پرسپولیس باید برای چهارمی تیم ما را ببره و . . . و در نهایت جامی که تو آزادی دست بچهاست. قشنگ میشه ها.

fm_1363
20-04-2010, 13:24
امثال اون خیابانی .... (ویرایش مدیریت) و اون فردوسی پور لق لق که مایه ی ننگ این فوتبالن
برن به درک که دیگه حالم از حرفای تکراری و مضخرفشون به هم میخوره
صب کنید سوزش اصلیشون مونده هنوز
اون موقع که محرم جونم :d0s69thbefhifftitrzجامو میبره بالای سرش
اون موقع میفهمن با چه تیم بزرگی طرفن:smoke:

hadis blue girl
20-04-2010, 13:56
من تا همین دیروز که حداقل روی کاغذ برای قهرمانی استقلال شانس بود ، آرزو می کردم استقلال قهرمان بشه !
اما دیروز با برد سپاهان قهرمانی استقلال غیر ممکن شد ... قطعا سپاهان قهرمانه چون این ذوب آهن خسته دیگه نمی تونه برای قهرمانی بجنگه ...
به همه تون تبریک می گم هر چند برام خیلی سخته .........
خیابانی و فردوسی پور عادتشونه ، همیشه به هر چیزی که به ضرر پرسپولیس باشه گیر می دن ، امیدوارم سپاهان جشن قهرمانی رو تو آزادی با برد پرسپولیس جشن بگیره !!
و امیدوارم امسال هم نیان آسیا !!

Mahmata
27-04-2010, 17:21
سلام
كم‌كم ديگه بايد خودمونو واسه يه جشن قهرماني مفصل آماده كنيم:labkhand:
لعنت به این فردوسی پور.
دوباره بحث داوری را پیش کشید.
هفته پیش که از داوری باختیم که حالش خراب بود.

دیروزم حدود 10 تا آفساید برای سپاهان اتفاق افتاد که هر کدوم یه موقعیت ناب گلزنی بود ولی یکیشم تو 90 نشون نداد.
خودتو ناراحت نكن دوست من. اتفاقاً حال اصلي اين قهرماني به اينه كه فقط به دل خودمون بچسبه و بس! فردوسي‌پور الان بيشتر دلواپس پايين و بالا شدن آمار SMS برنامه‌ـشه بيشتر!

پ.ن:با آوردن اسم امثال خياباني، دوباره اون مشكل گوارشي كه من داشتم تشديد ميشه:دي، پس لطفاً ديگه كسي اسمشو نبره!:-&

Sepahan 4 Ever
03-05-2010, 01:03
سلام
من به عنوان اولین نفر قهرمانی سپاهانمونو تبریک میگم

rozhina
03-05-2010, 23:10
قهرمانی سپاهان عزیز , تیم دلاوران, تیم شیرمردان, تیم مظلومان, تیم عاشقان, تیم خدا, تیم مردمان نیکو بر همگان مبارک
:177::177::177::177::177::177::177::177:

Masoud Golden
04-05-2010, 22:32
سلام به همه چرا هیشکی هیچی نمیگه
من قهرمانی شیر مردان شهر گنبد های فیروزه ای
را به همه سپاهانی های عزیز تبریکمیگم
جای همه خالی چه جشنی گرفتیم تو مشهد
شب بعد از بازی توی حرم با بازیکنان خیلی خوش گذشت
خلاصه که جای همتون خالی بود

M-Nerazzurri
04-05-2010, 22:46
منم قهرمانی طلایی پوشان دیار نصف جهان طوفان زرد آسیا را در لیگ برتر به همه عاشقان سپاهان تبریک میگم به امید موفقیتهای روز افزون

Masoud Golden
06-05-2010, 23:48
من باز هم قهرمانی شیر مردان دیار زاینده رود طلائی پوشان شهر گنبد های فیروزه ای را به همه ی سپاهانی های سراسر ایران تبریک عرض میکنم

Aria.KD
07-05-2010, 03:26
دوستان اين قهرماني مبارك همتون و مبارك اونايي كه قلبشون به نام ايران مي تپه!

ديگه حتي رو كاغذ هم قهرماني مون مسجل شده!

حالا مي خوام ببينم بعضيا چه جوري مي خوان به سبك ليگ هفتم قهرمان بشن!

حالا موقع خنديدن به حرف بعضياس كه مي گفتن تيمشون شكست نا پذيره!

يا اينكه به سبك ليگ هفتم قهرمان مي شن!

نقل قول:

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
عبدى: پرسپوليس به سبك ليگ هفتم قهرمان خواهد شد

حسين عبدى مربى پرسپوليس گفت: سرنوشت ما در دستان خودمان است و اگر امتيازى از دست ندهيم قهرمانى هم دور از دسترس نخواهد بود. ما اين شانس را داريم كه به سبك ليگ هفتم قهرمان ليگ برتر شويم و آن هم با كمى دقت و شانس محقق خواهد شد.وى گفت: همان طور كه مشاهده شد، سپاهان هفته بيست وهفتم را با شكست به پايان برد. من مطمئن هستم كه اين تيم در ادامه رقابت هاى ليگ نيز مقابل حريفان خود امتيازات زيادى از دست خواهد داد و نهايتا اين تيم ما خواهد بود كه عنوان قهرمانى را كسب خواهد كرد. عبدى با تاكيد بر اينكه تيم پرسپوليس نبايد امتيازات ديدارهاى آتى خود را از دست بدهد، گفت: بارها گفته ام و باز هم مى گويم، در صورتى كه ما امتيازات خود را همچون چند هفته اخير به طور كامل جمع كنيم همچنان يكى از اصلى ترين كانديداهاى قهرمانى هستيم. وى در پاسخ به اين سئوال كه چقدر احتمال مى دهيد ديدار پايانى ليگ كه بين پرسپوليس و سپاهان برگزار مى شود، حكم فينال را داشته باشد، گفت: اين آرزوى قلبى من است. سرنوشت ما در دست خودمان است و اگر بتوانيم خودمان باشيم مطمئنا اين اتفاق نيز دور از دسترس نخواهد بود. ما اين شانس را داريم كه به سبك ليگ هفتم قهرمان ليگ برتر شويم و آن هم با كمى دقت و شانس محقق خواهد شد. وى حضور تيم هاى سپاهان، ذوب آهن و استقلال را در ليگ قهرمانان آسيا به نفع تيمش خواند و گفت: يكى از مسائلى كه باعث مى شود با قاطعيت از شكست هاى آتى تيم هاى سپاهان و ذوب آهن حرف بزنم همين درگيرى آنها در ليگ قهرمانان آسيا است. با توجه به شرايط حساس و سطح بالاى اين مسابقات مطمئنا اين ۲ تيم و تيم استقلال با مشكلاتى مواجه خواهد شد كه از جمله آنها مى توان به مصدوميت و خستگى كادر فنى و بازيكنان اين ۳ تيم اشاره كرد.وى در ادامه با اشاره به آمادگى اين روزهاى محسن خليلى گفت: محسن خليلى يكى از بهترين بازيكنان فوتبال ما به شمار مى رود او بازيكن بزرگى است اما بايد بداند كه براى بزرگ ماندن بايد تلاش خود را چند برابر كند. عبدى بروز غرور كاذب در بين بازيكنان تيمش را سم مهلكى براى موفقيت هاى پرسپوليس خواند و گفت: اولين كسانى كه غرور در آنها رخنه مى كند كادر فنى است كه پس از آنها اين غرور به بازيكنان نيز منتقل مى شود. ما۷ فينال در پيش داريم و نياز است كه تمام تلاش خود را براى پيروزى در اين ديدارها به كار گيريم.

ابراهيم شكورى: در هر دو جام قهرمان مي شويم

شايد به خاطر جوانى اش باشد اما ابراهيم شكورى مدافع پرسپوليس معتقد است كه اين تيم به دنبال هر ۲ جام است و اگر تمام بازى هاى خود را ببرند، در ليگ و جام حذفى قهرمان مى شوند. گفت وگو با وى را بخوانيد:

• پرسپوليس قصد باختن ندارد؟
- خدا را شكر حالا كه روى دور پيروزى افتاده ايم وكسى قصد ندارد كه ببازد. ما با همديگر عهد كرده ايم كه همه را ببريم. اگر ۴ بازى حذفى را ببريم ۲ تا جام را مى گيريم.

• خيلى خوشبينانه نيست؟
- نه، فوتبال است و اگر در حذفى ۴ بازى را ببريم، قهرمانيم. در ليگ هم ۷ بازى را ببريم، قهرمان مى شويم. سپاهان وارد مسابقات آسيايى شود، امتياز مى دهد، همين الان هم كه وارد آسيا نشده امتياز داده است و بيشتر هم امتياز خواهد داد. همه اين مسائل بستگى به اين دارد كه همه را ببريم.

ما شكست ناپذير هستيم:

كلاه كج: آلومينيوم و منچستريونايتد فرقى ندارد، براى برد به زمين مى رويم

عادل كلاه كج هافبك تيم پرسپوليس معتقد است كه براى آنها ديگر آلومينيوم هرمزگان و منچستر يونايتد انگلستان فرقى ندارد و در هر بازى براى پيروزى به زمين مى روند. او تيمش را از حالا قهرمان جام حذفى مى داند، هر چند كه براى قهرمانى در ليگ هم تلاش مى كنند. گفت وگو با وى را بخوانيد:

• شما قصد نداريد ببازيد؟
- براى چه ببازيم؟ يك تصميمى گرفته شده و بايد در جام حذفى و ليگ همه حريفان را ببريم چون براى قهرمانى مى جنگيم.

• يعنى پرسپوليس شكست ناپذير است؟
- واقعا شكست ناپذير هستيم. يعنى با اين تيم بايد شكست بخوريم؟

• باخت سپاهان مقابل ذوب آهن چقدر به شما انگيزه داده است؟
- ما كارى به باخت هاى سپاهان و تيم هاى ديگر نداريم. بعد از بازى با شاهين بوشهر تصميم گرفتيم همه بازى ها حتى ديدارهاى تداركاتى را هم ببريم و تا آخر همين روند را ادامه بدهيم تا قهرمان شويم. سپاهان ببرد، مساوى كند يا ببازد، براى ما مهم نيست. ما بايد همه بازى هايى كه داريم را ببريم.

• به قهرمانى در ليگ اميدوار هستيد؟
- بله، صددرصد اميدواريم. اگر همين طور جلو برويم، مطمئنا قهرمانيم. آنها بايد در يك جبهه ديگر هم بجنگند و در آسيا بازى دارند مطمئنا در ليگ سپاهان به مشكل برمى خوردند.

• پرسپوليس همان تيم كرانچار است. دايى چكار كرده كه اينقدر خوب نتيجه مى گيريد؟
- يكى از دلايل اصلى نظم و انضباط و ديگرى هم مديريت تيم است. آن موقع فقط ۱۱ نفر اصلى تمرين مى كردند وعرقى در مى آوردند اما الان تمرين و بازى ما يكى است.

• در جام حذفى بايد باآلومينيوم هرمزگان بازى كنيد. اين بازى را چطور پيش بينى مى كنى؟
- ما شناختى از آنها نداريم. بازى در آزادى است و در اين بازى هم براى برد مى رويم. چه آلومينيوم هرمزگان، چه منچستر انگلستان فرقى نمى كند و براى برد مى رويم.

• آلومينيوم هرمزگان شگفتى ساز نشود؟
- بستگى به خودمان دارد كه چطور بازى كنيم. قاتل ما فقط خودمان هستيم كه در يك بازى نخواهيم بازى كنيم و ببازيم. اگر مثل ۵ هفته اخير باشيم مى بريم. البته اين تيم ها را نبايد دست كم گرفت و مغرور شد. آن بازى ها گذشته و بايد به بازى هاى آينده فكر كنيم.

• چقدر شانس قهرمانى درجام حذفى داريد؟
- مطمئن هستم كه صددرصد قهرمان مى شويم.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

خدارا شكر این پرسپوليسي ها از فقر برد، ديگه توهم زدن!:177:

فقط 7 بازي آخرشون رو نگاه كنيد:
پرسپوليس-فولاد (با مجيد جلالي)
ملوان - پرسپوليس
پرسپوليس - سايپا (با مايلي كهن)
تراكتورسازي - پرسپوليس
پرسپوليس - استيل آذين
ابومسلم - پرسپوليس
پرسپوليس- سپاهان (البته ديگه قهرمان شديم با امير قلعه نويي)

اگه يك درصد احتمال مي دادم پرسپوليس سهميه ليگ قهرمانان رو بگيره، حالا ديگه احتمال نمي دم!

حرف كلاه كج هم جالبه: يک جا ميگه ما به باخت سپاهان كاري نداريم جاي ديگه مي گه ما حتما قهرمانيم!

دوستان خودتون قضاوت كنيد!!!!؟؟؟؟

.................................................. .................................................. .................................................

حیدری: سپاهان دوست ندارد تکلیف قهرمانی به روز آخر کشیده شود

خبرگزاری فوتبال ایران- سپهر حیدری مدافع پرسپولیس که در دیدار با فولاد به دلیل محرومیت حضور نداشت امیدوارانه از شانس قهرمانی تیمش حرف می‌زند و اعتقاد دارد این بار نیز مانند چند فصل اخیر تکلیف قهرمانی در هفته پایانی مشخص خواهد شد.
مدافع پرسپولیس اعتقاد به این موضوع دارد که تکلیف قهرمانی به هفته پایانی و روز آخر کشیده خواهد شد، او در این ارتباط می‌گوید: «با وضعیت فعلی دلیلی ندارد که تکلیف قهرمانی به هفته آخر کشیده نشود ضمن آنکه خدا آن قدر بزرگ است که همیشه باید از او چیزهای بزرگ خواست. حس خاصی به من می‌گوید تکلیف قهرمانی به روز آخر کشیده خواهد شد. وي تصریح می‌کند: «خدا هواداران پرسپولیس، کاشانی و دایی را دوست دارد. به همین دلیل و امتیاز‌گیری‌های مثبت تیم‌ در هفته‌های اخیر می‌گوی که پرسپولیس برای تکرار قهرمانی مانند دو فصل پیش خیلی شانس دارد و با کشیده شدن تکلیف قهرمانی به روز آخر ما می‌توانیم جام را در تهران از آن خود کنیم. از سوی دیگر فکر می‌کنم تمامی اعضای سپاهان نیز دوست ندارند تکلیف قهرمانی به هفته‌های آخر کشیده شود چون آنها هنوز اتفاقات دو فصل پیش را به خاطر دارند.»
حیدری در پایان در رابطه با گلزنی‌اش در هفته پایانی در صورت کشیده شدن تکلیف قهرمانی به هفته آخر خاطرنشان می‌کند: «همه دوست دارند گل قهرمانی را بزنند اما برای من فقط قهرمانی پرسپولیس مهم است و گلزنی پرسپولیس برایم چندان مهم نیست چه بسا که اگر گلزنان ما حقیقی یا میثاق هم باشند از آن استقبال می‌کنم چون تنها نکته حائز اهمیت قهرمانی پرسپولیس است.»
.................................................. .................................................. .................................................

دوستان همگي اين سخنان گوهر بار رو به خاطر داشته باشيد
.
پس از قهرماني جميعا به حرفهاي سپهر حيدري
.

و جميع پرسپوليسيهاي خوش خيال مي خنديم!!!

يادآوريش خالي از لطف نيست!

Aria.KD
07-05-2010, 03:42
سپاهان قهرمان شده به لطف يزدان و بچه ها!

خدا مي دونه كه حقشه، سپاهان قهرمان شده!

اين شعار رو وقتي دو سال پيش تماشاگراي پرسپوليس استفاده مي كردن آتيش تموم وجود آدمو فرا مي گرفت چون واقعا حق پرسپوليس قهرماني ليگ هفتم نبود!

ولي امسال با قهرماني سپاهان اين شعار رنگ و بوي ديگه اي به خودش گرفته،
واقعا اين عنوان برازنده اين سپاهان قدرتمند هست!

Boomb
07-05-2010, 09:23
یه تبریک جانانه به همتون میگم!

ساعت 2 که از خونه رفتم بیرون برای بازی، ساعت 9 دوباره همه برگشتند به اصفهان. اما اینقدر دم گلستان شهدا شلوغ بود، که مسیر 20 دقیقه ای رو حدودا توی 4 ساعت ما طی کردیم! اما خیلی حال داد! :دی

اینقدر جمعیت زیاد بود که بازیکنا جرات پیاده شدن رو نداشتند و مستقیم رفتند هتل!! :دی

واقعا تبریک به همتون، 8 امتیاز فاصله با تیم دوم، اونم 1 هفته مونده به پایان مسابقات! :2:

vahid_b
07-05-2010, 11:51
خب اينم از قهرماني مبارك همتون باشه.

من فقط رفتم گلستان شهدا.چه جمعيتي بودا! رحمتي وقتي جمعيت تو گلستانو ديد يه دفه به بقليش گفت اينجارو ببين.(لب خوني)

شعارهاي هوادارها هم كه همه حول عقيلي بود(ساكت يادت باشه عقيلي بايد باشه)اينقدر شعار دادن كه ساكت رفت واسه چند دقيقه عقيليو اوردش جلو اتوبوس.

فقط اينكه عقيلي هنس فري گذاشته بود تو گوشش زياد جالب نبود.يه جا هم اينقدر به شيشه كوبيدن كه بنده خدا زير لب گفت : اي بابا!!!( اينم لب خوني كردما:D)فكر كنم شهرت زياد هم بعضي وقتا خسته كنندست.يه جا ديگه هم وقتي بهش ميگفتن پرسپوليس نرو ارم باشگاه كه رو لباسش بودو بوس كرد.:72:البته در مجموع خوب به ابراز احساسات مردم جواب داد.

البته من تا سر فرايبورگ بيشتر نرفتم چون هر رفتني يه بازگشتي هم داره!!!بعد از هتل ديگه جايي نرفتن؟

راستي يه بازيكن جوون بود كه موهاش بلندبود.اسمش چيه؟

در ضمن از بچه هايي كه اطلاع دارن بگن واسه اينكه بازي با پرسپوليسو بخوايم بريم بايد ثبت نامي چيزي بكنيم؟كلا اطلاعات لازمو اگه كسي ميدونه بگه.

M-Nerazzurri
07-05-2010, 12:18
هی عجب روزی بود دیروز تو ورزشگاه که بسی حال بردیم
بازی که با آفتاب سوزان شروع شد و با بارش شدید باران تمام شد مصداق تمام بازیهای ین فصل بازیهایی که تو برف و باران سرما و گرما رفتیم ورزشگاه و سپاهان را تشویق کردیم
بازی زیاد جالبی نبود ولی خدا را شکر بردیم این قهرمانی خیلی لذت بخش بود ولی از دو جهت برام تلخ شد
یکی اینکه تو آسیا حذف شدیم و مهم تر از اون وداع تلخ هادی کاناوارو با هوادارا و سپاهان
کاپیتان دوم سپاهان که تو جشن قهرمانی هم شرکت نکرد حیف چه روزهایی را با هادی داشتیم واقعا نبود هادی تو سپاهان تحملش سخته بازیکنی که سرشار از تعصب و غیرته ای خدا ما هوادارا تا تونسیتم چه تو ورزشگاه و چه تو شهدا کنار اتوبوس ورزشگاه هادی را تشویق کردیم ایکاش تو تصمیمش تجدید نظر کنه :41::27::N_aggressive::smil4337dd8b9eb25:
در آخر جا داره یادی از مهدی عزیز بکنیم که به خاطر سپاهان فدا شد
مهدی جان همیشه تو قلب سپاهان و سپاهانی میمونی:72:

Good bad ugly
07-05-2010, 16:18
بهتون این قهرمانی رو تبریک میگم و امیدوارم که موفق باشید
در کل امسال تو لیگ سپاهان بهترین تیم بود و حقش قهرمانی بود.:72:
ولی امیدوارم که بازی اخر رو ما ببریم.

Aria.KD
07-05-2010, 16:40
هی عجب روزی بود دیروز تو ورزشگاه که بسی حال بردیم
بازی که با آفتاب سوزان شروع شد و با بارش شدید باران تمام شد مصداق تمام بازیهای ین فصل بازیهایی که تو برف و باران سرما و گرما رفتیم ورزشگاه و سپاهان را تشویق کردیم
بازی زیاد جالبی نبود ولی خدا را شکر بردیم این قهرمانی خیلی لذت بخش بود ولی از دو جهت برام تلخ شد
یکی اینکه تو آسیا حذف شدیم و مهم تر از اون وداع تلخ هادی کاناوارو با هوادارا و سپاهان
کاپیتان دوم سپاهان که تو جشن قهرمانی هم شرکت نکرد حیف چه روزهایی را با هادی داشتیم واقعا نبود هادی تو سپاهان تحملش سخته بازیکنی که سرشار از تعصب و غیرته ای خدا ما هوادارا تا تونسیتم چه تو ورزشگاه و چه تو شهدا کنار اتوبوس ورزشگاه هادی را تشویق کردیم ایکاش تو تصمیمش تجدید نظر کنه :41::27::N_aggressive::smil4337dd8b9eb25:
در آخر جا داره یادی از مهدی عزیز بکنیم که به خاطر سپاهان فدا شد
مهدی جان همیشه تو قلب سپاهان و سپاهانی میمونی:72:

کی گفته عقیلی از تیم میره، هنوز که چیزی مشخص نشده، شما اگه چیز بیشتری می دونی بگو بچه ها هم در جریان قرار بگیرن!

vahid_b
07-05-2010, 18:23
کی گفته عقیلی از تیم میره، هنوز که چیزی مشخص نشده، شما اگه چیز بیشتری می دونی بگو بچه ها هم در جریان قرار بگیرن!

مثل اينكه چون بعد بازي رفته 4 طرف زمينو واسه طرفدارا دست زده اين احتمال به وجود اومده.تو اتوبوس كه پيراهنشو بوس كرد هر چند معلوم بوده اعصابش يه مقدار خورده.كاش نره...

اتفاق ويژه: هواداران سپاهان بعد از پيروزي از فولادشهر به سمت گلستان شهدا كارناوال شادي به راه انداختند جالب اينكه جمشيديان بازيكن سپاهان مثل كريم باقري در سال قهرماني پرسپوليس براي هواداران خوانندگي كرد. هادي عقيلي كه چندان در جشن قهرماني شادي نكرد از سوي هواداران به شدت مورد تشويق قرار گرفت. او در فولادشهر به هر 4 طرف زمين رفت و براي هواداران دست زد كه عده‌اي عقيده داشتند اين شادي معناي خاصي دارد.
منبع ([Only registered and activated users can see links])

M-Nerazzurri
07-05-2010, 20:18

منم امیدوارم نره ولی خوب وقتی هفته قبل بازی با ابومسلم اون اتفاقات میفته و تو این بازی هم آخر بازی عقیلی جدا از بازیکنها اومد چهار طرف ورزشگاه سمت هوادارا و دست براشون تکون داد و تو جشن قهرمانی هم شرکت نکرد و رفت سمت رختکن دیگه چی باقی میمونه
البته این هنره ساکته که بتونه این بازیکن محبوب را حفظ کنه ولی یک چیز هم بگم اگر زوری هم نگهش دارن فایده نداره چون اگر دلش با تیم نباشه مطمئنا تاثیر آنچنانی نداره فقط امیدوارم هادی یک مقدار در این مورد تامل کنه و احساسی تصمیم نگیره
فقط میتونم بگم هادی چه تو تیم بمونی و چه بری اینو مطمئن باش برای همیشه تو قلب ما هواداری سپاهان میمونی:29:

Aria.KD
07-05-2010, 20:39
منم امیدوارم نره ولی خوب وقتی هفته قبل بازی با ابومسلم اون اتفاقات میفته و تو این بازی هم آخر بازی عقیلی جدا از بازیکنها اومد چهار طرف ورزشگاه سمت هوادارا و دست براشون تکون داد و تو جشن قهرمانی هم شرکت نکرد و رفت سمت رختکن دیگه چی باقی میمونه
البته این هنره ساکته که بتونه این بازیکن محبوب را حفظ کنه ولی یک چیز هم بگم اگر زوری هم نگهش دارن فایده نداره چون اگر دلش با تیم نباشه مطمئنا تاثیر آنچنانی نداره فقط امیدوارم هادی یک مقدار در این مورد تامل کنه و احساسی تصمیم نگیره
فقط میتونم بگم هادی چه تو تیم بمونی و چه بری اینو مطمئن باش برای همیشه تو قلب ما هواداری سپاهان میمونی:29:

اگر درباره چیزی مطمئن نیستی، پس مطرحش نکن هنوز چیزی معلوم نیست، اگر عقیلی رفتنی باشه بایستی مسائل زیادی پیش بیاد، در ضمن راجع به برخوردهای بازیکن قبل از اینکه چیزی حتمی بشه از همه دوستان خواهش می کنم تفسیر نکنن، اگه خدای نکرده چنین اتفاقی افتاد اون موقع راجع بهش صحبت می کنیم. فعلا سپاهان قویترین تیم ایرانه پس دلیلی وجود نداره که عقیلی به پرسپولیس بره، اونم تیمی که هیچ کدوم از هوادارای سپاهان دل خوشی ازش ندارن.

mohsep9999
08-05-2010, 02:26
قهرمانی سپاهان مبارک.ما سپاهانیم ما قهرمانیم

Hanrish
08-05-2010, 22:33
خوب کل یوم قهرمانی قهرمانی خوبی نبود نمیدونم چرا این قهرمانی برای من جذابیت گذاشته رو نداشت چقدر شلوغش کردن و بی جنبه بازی در اوردن نماز شکر و از این حرفها وقتی قهرمانی از چند هفته قبل مسجل شده بود مگه پرسپولیس یا استقلاییم که برای قهرمانی اینطور از خود بی خود بشیم مخصوصاً این قهرمانی اصلاً حذف از آسیا رو توجیه نمیکنه و اصلاً نباید اینطور شادی کرد با این بزرگوار من نمیدونم چرا قراداد باهاش تمدید کردن بدبخبتی

m_s_d
09-05-2010, 00:12
اوایل فصل که سپاهان هنوز جون نگرفته بود و تو شیراز 3 تا از مقاومت خورد اومدم اینجا و گفتم سپاهان هنوز هماهنگ نشده و امسال قهرمان لیگ خودشه
الانم اومدم قهرمانی رو تبریک بگم
حرفه ای ترین تیم ایران تا الان سپاهان هست
انشا الله سال دیگه نماینده بهتری تو آسیا باشین

M-Nerazzurri
16-05-2010, 13:14
اینجا چقدر خلوته این آهنگ را گذاشتم یکم شور بگیردتون:6qwup3:
امروز برام ایمیل کرده جدیده جدیده برای سپاهان
آهنگ جدید و زیبای شاهین S2 با نام فوتبالیستها با سه کیفیت + لینک کمکی

[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

MP3 128

Download ([Only registered and activated users can see links])

Server 2 ([Only registered and activated users can see links])

OGG 56

WMA 20