PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : |=| دانلود گلهای هفته سی و ششم سری آ _ 09/2008 |=|

Amin-TopGoal
16-05-2009, 22:24
[Only registered and activated users can see links]

بسم الله الرحمن الرحیم

Lega Calcio - Italian Serie A | 2008/2009

گلهای هفته سی و ششم سری آ باشگاههای ایتالیا

[Only registered and activated users can see links] آ.اس.رم 4-3 کاتانیـا [Only registered and activated users can see links]

[Only registered and activated users can see links] کیلوبایت | شبکه Al Jazeera Sport | فرمت AVI - X.264[Only registered and activated users can see links]

پروتــا 1-0 [Only registered and activated users can see links]
DOWNLOAD ([Only registered and activated users can see links])| RAPIDSHARE ([Only registered and activated users can see links])

تدسکـو 1-1 [Only registered and activated users can see links]
DOWNLOAD ([Only registered and activated users can see links])| RAPIDSHARE ([Only registered and activated users can see links])

ووچینیچ 2-1 [Only registered and activated users can see links]

پروتــا 3-1 [Only registered and activated users can see links]

ماسکارا 3-2 [Only registered and activated users can see links]

موریموتو 3-3 [Only registered and activated users can see links]

پانوچـی 4-3 [Only registered and activated users can see links]

[Only registered and activated users can see links] یوونتوس 2-2 آتالانتــا [Only registered and activated users can see links]

[Only registered and activated users can see links] کیلوبایت | شبکه Al Jazeera Sport | فرمت AVI - X.264[Only registered and activated users can see links]

کیگارینی 0-1 [Only registered and activated users can see links]

یاکوئینتا 1-1 [Only registered and activated users can see links]

زانتــی 2-1 [Only registered and activated users can see links]

پلگرینو 2-2

ضربه سر لگروتالیه به تیر

ضربه سر آمائوری به تیر

ضربه سر پلاسماتی به تیر

شوت کیگارینی به تیر

ضربه پلاسماتی به تیر

[Only registered and activated users can see links] اودینـزه 2-1 میــلان [Only registered and activated users can see links]

دی آگوستینو (پنالتی) 1-0

زاپــاتــا 2-0 [Only registered and activated users can see links]

آمبروزینی 2-1 [Only registered and activated users can see links]

[Only registered and activated users can see links] اینتــر 3-0 سیه نــا [Only registered and activated users can see links]

کامبیاسو 1-0 [Only registered and activated users can see links]

بالوتلی 2-0 [Only registered and activated users can see links]

ابراهیموویچ 3-0 [Only registered and activated users can see links]

[Only registered and activated users can see links] کیلوبایت | شبکه Rete 4 | فرمت AVI - X.264 [Only registered and activated users can see links]

[Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links]

خلاصه بازی ( مدت زمان 05:36 دقیقه | حجم 54.1 مگابایت )

Amir Argentina
17-05-2009, 01:04
ممنون امین جان دمت گرم
خوشحالم رم برد ولی کاش این بردها زودتر شروع میشد
حیفه سال دیگه تو لیگ قهرمانان نباشه

Baggio-Inter
17-05-2009, 06:14
آقا يه سئوال ؟
جشن قهرماني اينتر كي هستش ؟
بعده بازي امشبه يا نه ؟:flowerysmile:

King Becks
17-05-2009, 09:52
گلهای بازی میلان با اودینزه رو کی میذارید؟

PATO 7
17-05-2009, 12:39
خلاصه ی بازی ([Only registered and activated users can see links])
اودینزه و میلان

maxpower00062
17-05-2009, 13:26
من بازی رو نگاه کردم داور 1 پنالتی رو واسه میلان نگرفت. اینتر با داور و تبانی قهرمان شد...

~x(:54::53::27::29:

i-love-inter
17-05-2009, 16:06
من بازی رو نگاه کردم داور 1 پنالتی رو واسه میلان نگرفت. اینتر با داور و تبانی قهرمان شد...

اين و نگيد چي ميگيد
اگه ميلان 100 بر 0 هم مي برد اينترم بازي امشب و مي برد قهرمان بود

نرسيديد تبريك بگيد تخريب بيجا نكنيد

تبريك بگيد و خوشحال باشيد كه نزديك و زير سايه اينتريد :*:84:*::13:

mordiyylo
17-05-2009, 16:16

آقا ، تازه اگه پنالتي و ميگرفت مساوي ميكرديد
بعد چي
اينتر قهرمان شد تبريك به همه اينتري ها

:13:

تبريك به همه اينتري ها 17 قهرماني سري A

:30:

:اینتر::اینتر::اینتر:

:soccersmile:

zabi-terry
17-05-2009, 16:17
چه كنيم اينتر بالاخره قهرمان ميشد :13:
خواهشن اينقدربراي هم خطونشون نكشيد:3ztzsjm:

PATO 7
17-05-2009, 17:19
:13:

تازه تو ایتالیا رسیدین به میلان

ولی تو اروپا محاله برسین به میلان

Juventus FC
17-05-2009, 19:05
[B]

:30:

تازه شدین 17 تا..............

اونم چی دوتاش رو از یوونتوس دزدین...............

ولی کلا با این دو تا هم که از یووه دزدیدین...........10:-o:-o:-o هنوز از یوونتوس عقبید.........

Amin-TopGoal
17-05-2009, 19:54
گلهای بازی یوونتوس و آتالانتا + پنج ضربه ای که در این بازی به تیر برخورد کرد به پست اول اضافه شد

Ali Chelsea
17-05-2009, 21:52
به نظر من هم که بی طرف هستم این فصل خیلی به نفع اینتر و به ضرر میلان و یووه داور ها سوت زدن:-?
اینتر این فصل قوی نبود!!! بقیه تیم های ایتالیا خیلی ضعیف بودن!:flowerysmile:
ضعف ایتالیایی ها رو می شد تو جام باشگاه ها دید:301:

Mehryar
18-05-2009, 00:32
آقا اگه میشه از سوت پایان تا موقع قطع شدن پخش زنده رو بزارید :دی اگه از الجزیره ضبط شده گزارش انگلیسی اش خیلی بهتر بود... گزارشگر عربی به جای اینکه بزاره صدای تماشاچی ها و بازیکنا رو بشونیم داشت عربی بلغور می کرد :دی
اگه از کانال دیگه باشه و کامل باشه هم که خیلی خوبه :دی

با تشکر از زحماتتون در طول فصل :flowerysmile:

واقعا که! شما حتی بازی ها رو ندیدی و به دروغ در مورد تیم ها قضاوت می کنی...

قضاوت کردن بدون اینکه اطلاع داشته باشی...

داوری امسال بیشتر به نفع میلان و یووه بود تا اینتر!!!

نمی دونم چجوری این حرف رو زدی..

از دست همین شما که در مورد چیزی که نمی دونید حرف می زنید بعضیا برای اینتر حرف در میارن

شما بازی ها رو نمی بینی بعد دوتا کامنت می خونی و بر اساس اونا نظر میدی

واقعا که!

champion jose
18-05-2009, 01:12
1-به نظر من هم که بی طرف هستم این فصل خیلی به نفع اینتر و به ضرر میلان و یووه داور ها سوت زدن:-?
2-اینتر این فصل قوی نبود!!! بقیه تیم های ایتالیا خیلی ضعیف بودن!:flowerysmile:
3-ضعف ایتالیایی ها رو می شد تو جام باشگاه ها دید:301:
1-میشه بگی بغیر بازی میلان-اینتر شما کدوم بازی رو 90 دقیقه کامل دیدی؟.......در ضمن شما خیلی بی طرف هم نیستی!!!
2-لیورپول هم امسال از 15 تا بازی 11 تا مساوی کرد........اما دیدی که چلسی عرضه رسیدن به مقام دوم هم نداشت!!!!!
3-انگلستان-ایتالیا-اسپانیا قهرمانیشون تو یه روز مشخص شد واین یعنی رقیبان قهرمانای 3 لیگ شکست خوردن.......امیدوارم چلسی جام حذفی رو ببره.....چون اونموقع گاسم میشه شبیه گرانت=zero tituli !....

Sabina
18-05-2009, 02:07
زانتی چه گلی زده
این کارا از اون بعید بود:D

Mehryar
18-05-2009, 02:35
زانتی گل زده؟!؟!؟!؟ گل نزده :دی

Ali Chelsea
18-05-2009, 05:20
آقا اگه میشه از سوت پایان تا موقع قطع شدن پخش زنده رو بزارید :دی اگه از الجزیره ضبط شده گزارش انگلیسی اش خیلی بهتر بود... گزارشگر عربی به جای اینکه بزاره صدای تماشاچی ها و بازیکنا رو بشونیم داشت عربی بلغور می کرد :دی
اگه از کانال دیگه باشه و کامل باشه هم که خیلی خوبه :دی

با تشکر از زحماتتون در طول فصل :flowerysmile:

واقعا که! شما حتی بازی ها رو ندیدی و به دروغ در مورد تیم ها قضاوت می کنی...

قضاوت کردن بدون اینکه اطلاع داشته باشی...

داوری امسال بیشتر به نفع میلان و یووه بود تا اینتر!!!

نمی دونم چجوری این حرف رو زدی..

از دست همین شما که در مورد چیزی که نمی دونید حرف می زنید بعضیا برای اینتر حرف در میارن

شما بازی ها رو نمی بینی بعد دوتا کامنت می خونی و بر اساس اونا نظر میدی

واقعا که!
من بازی از ایتالیا کم دیدم ولی اون هایی که دیدم و گل هایی که دانلود کردم اینتر خیلی گل آفساید و پنالتی نا به حق زد
1-میشه بگی بغیر بازی میلان-اینتر شما کدوم بازی رو 90 دقیقه کامل دیدی؟.......در ضمن شما خیلی بی طرف هم نیستی!!!
2-لیورپول هم امسال از 15 تا بازی 11 تا مساوی کرد........اما دیدی که چلسی عرضه رسیدن به مقام دوم هم نداشت!!!!!
3-انگلستان-ایتالیا-اسپانیا قهرمانیشون تو یه روز مشخص شد واین یعنی رقیبان قهرمانای 3 لیگ شکست خوردن.......امیدوارم چلسی جام حذفی رو ببره.....چون اونموقع گاسم میشه شبیه گرانت=zero tituli !....
از اینکه قهرمان ها تو یه روز مشخص شد زیاد نمیشه نتیجه خاصی گرفت! در ضمن انگلیس فقط 1 هفته مونده!
زانتی گل زده؟!؟!؟!؟ گل نزده :دی
زانتی یوونتوس منظور هست

Baggio-Inter
18-05-2009, 06:33
جر و بحث هاي الكي
اينتر قهرمان شد به كوري چشمه حسودها
از يووه دزديديد چي ؟
چندين سال با نا داوري يووه و ميلان قهرمان مي شدند
همش داور و فدراسيون مال اونا بود
بده اين حرفها رو نزنيد
اينتر قهرمان شد با اين بازي 3 بر 0 ديشب نشون داد قهرماني حقشه
و ميلان هم با باخت 2 بر1 نشون داد نه نمي تونه كار سختي

امين جان گلهاي بازي ديشب اينتر و بزاري خيلي خيلي ممنونتون ميشم

من و تموم اينتري ها رو شرمنده خودت مي كني

ممنونم دوست من :wavesmile:

2fAn
18-05-2009, 06:58
چه كرد:33: زانتي:-?ستاره كم اوردن بذارن:D

Amin-TopGoal
18-05-2009, 07:03
گلها و خلاصه بازی اینتر به پست اول اضافه شد

Javad_M
18-05-2009, 07:35
بس جشن قهرمانی اینتر کو مگه جشنی برگزار نشد ؟

Amin-TopGoal
18-05-2009, 07:39
بس جشن قهرمانی اینتر کو مگه جشنی برگزار نشد ؟

مثل اینکه بازی اخر مراسم اجرا میشه

اینا لینک اتش بازی و این چیزاست

Celebrations at Appiano

Celebrations Comps

masoud1354
18-05-2009, 07:41
آقا سلام .
خسته نباشید
گل های بازی میلان و اودینزه را به صورت همیشگی برامون نمی ذرین ؟:146fs495919:

A.R.S
18-05-2009, 08:12
من از طرفداران رم هستم اما قهرمانی که شایسته آن بودید را تبریک می گم

PATO 7
18-05-2009, 09:04
لطف کنید گلهای بازی میلان رو هم بزارید

Baggio-Inter
18-05-2009, 10:35

آقا ايول

ياد بگيرن بقيه فرهنگ بالا اينجوري

ممنونم لطف داريد دوست من

امين جان واسه گلها ممنونتم تشكر فرآوان

جشن و آتيش بازي و اگه دانلود مستقيم و داري بزاري بازم شرمندمون مي كني

ممنونتم امين جان
مرسي داداش:13:

ALi ReZa
18-05-2009, 10:47
تازه شدین 17 تا..............

اونم چی دوتاش رو از یوونتوس دزدین...............

ولی کلا با این دو تا هم که از یووه دزدیدین...........10:-o:-o:-o هنوز از یوونتوس عقبید.........
من واقعا لذت می برم از این همه اطلاعات دوستان یوونتوسی:41:
دوست عزیز اگه نمیدونی بدون :
2 اسکودتوی آخر یووه (28 و 29 ) از این تیم گرفته شد , یکیش بایگانی شد , یکیش رو هم دادن اینتر
دقت کن : یکیش رو دادن اینتر
حالا تکرار کن : یکیش رو دادن اینتر
در واقع الان اگه به منابع مختلف یه نگاهی بندازی متوجه میشی که فصل 2005-2004 ایتالیا قهرمان نداره
فصل 2006-2005 هم میلان و ویولا و لاتسیو با کسر 30 امتیاز مواجه شدن
یووه هم با کسر 121 امتیاز به عنوان تیم بیستم راهی سری ب شد
به این صفحات هم یه نگاه بندازی بد نست
جدول رده بندی فصل 2005-2004 سری آ ([Only registered and activated users can see links])
جدول رده بندی فصل 2006-2005 سری آ ([Only registered and activated users can see links])
یا علی:72:

Mehryar
18-05-2009, 11:39
من بازی از ایتالیا کم دیدم ولی اون هایی که دیدم و گل هایی که دانلود کردم اینتر خیلی گل آفساید و پنالتی نا به حق زد

از اینکه قهرمان ها تو یه روز مشخص شد زیاد نمیشه نتیجه خاصی گرفت! در ضمن انگلیس فقط 1 هفته مونده!

زانتی یوونتوس منظور هست

فکر کنم کلا یک گل آفساید به سیینا بود... یه پنالتی اشتباه جلوی رم (که تو همون بازی 2 تا پنالتی واسه اینتر نگرفتن) و گل هند آدریانو به میلان (که گل میلان در بازی رفت هم آفساید بود)

این در حالی که میلان حداقل 5 پنالتی ناحق داشته

شما که بازی ها رو دنبال نمی کنی بدون که تهمت زدن بدون آگاهی واقعا کار درستی نیست! :winksmiley02:

zabi-terry
18-05-2009, 12:41
ايول به اينتر :flowerysmile:ثابت كرد كه قهرمانه :72: ابراهيم وويچ عالي بود واقعا :-o

farzan_ronaldo
18-05-2009, 13:27
آقا این گلهای میلان رو میشه بزاری؟
دستتون درد نکنه
درضمن با اینکه میلانیم ولی این قهرمانی رو به اینتری ها تبریک می گم

Baggio-Inter
18-05-2009, 14:35
آقا امين ، فابيو عزيز و همه دوستان تاپ گل واسه همه چي ممنونيم

زحمتهاي زياد و شبانه روزي كه واسه اين سايت پر طرفدار مي كشيد

دوستون داريم:flowerysmile::flowerysmile::flowerysmil e:

Jigsaw
18-05-2009, 15:03
این در حالی که میلان حداقل 5 پنالتی ناحق داشته

اولا میشه آف تاپیک نرید، هر دفعه میاید اینجا تو قسمت گل‌ها در مورد دواری بحث می‌کنید
بعد هم باسه حرفتون مدرک بیارید
مام میتونیم بیایم بگیم داور تو بازی میلان ادینزه اون پنالتی مسخره رو گرفت تا ادینزه ببره و اینتر قهرمان شه ولی‌ خوب چه فرقی‌ داره؟!
هر دفعه میاید این حرف‌های بیهوده رو تو تاپیک گل‌ها میزنید میرید
...................................

اگه میتونید حداقل گل میلان رو بذارید چون مثل اینکه بازی پوشش داده نشده البته اگه میشه فقط گل میلان رو باسه دانلود بذارید خوب میشه

Mohammad_AcMilan
18-05-2009, 15:36
اگه می شه گل های میلان رو هم بذارید ممنون می شم!
جهنم این اینتر مزخرف دوباره قهرمان شد چی کار کنیم بهتون تبریک می گیم دیگه همین!

ALi ReZa
18-05-2009, 15:46
به نظر من هم که بی طرف هستم این فصل خیلی به نفع اینتر و به ضرر میلان و یووه داور ها سوت زدن:-?
اینتر این فصل قوی نبود!!! بقیه تیم های ایتالیا خیلی ضعیف بودن!:flowerysmile:
ضعف ایتالیایی ها رو می شد تو جام باشگاه ها دید:301:
سلام
ببین رفیق شما که عمده بازی ها رو ندیدی
واسه همین هم داری ناحق حرف میزنی
چه خوب بود ما آدمها با آگاهی کامل قضاوت میکردیم , ولی متاسفانه ...

اگه می شه گل های میلان رو هم بذارید ممنون می شم!
جهنم این اینتر مزخرف دوباره قهرمان شد چی کار کنیم بهتون تبریک می گیم دیگه همین!

دوست عزیز این سبک تبریک گفتن ارزونی خودتون
معلوم نیست این جا تاپیک دانلود ویدئو یا تاپیک آنتی اینتریها که هر کی هر چی از دهنش درمیاد نثار تیم ما میکنه
من واقعا نمیدونم چی بگم
به قول معروف : چیزی که عیان است / چه حاجت به بیان است
تمام مخاطبان فوتبال ایتالیا و اونایی که بازی های این فصل رو به دقت زیر نظر داشتن هم میدونن قهرمان حق کی بود ...
هم میدونن داوری ها به نفع کی بود
دیگه نیازی نیست ما موارد رو بشماریم چون بارها شمردیم و نوشتیم ولی ...
در ضمن مدیران گرامی یه وقت به خودشون زحمت ویرایش این پست و امثال این رو ندن
ما دیگه عادت کردیم
ولی خیالی نیست
با این توهین ها چیزی عوض نمیشه
چیزی که مهمه نماد اسکودته که فصل بعد برای چهارمین سال متوالی روی پیراهن مقدس اینتر کبیر برق میزنه:*:84:*:

Mehryar
18-05-2009, 18:50
اولا میشه آف تاپیک نرید، هر دفعه میاید اینجا تو قسمت گل‌ها در مورد دواری بحث می‌کنید
بعد هم باسه حرفتون مدرک بیارید
مام میتونیم بیایم بگیم داور تو بازی میلان ادینزه اون پنالتی مسخره رو گرفت تا ادینزه ببره و اینتر قهرمان شه ولی‌ خوب چه فرقی‌ داره؟!
هر دفعه میاید این حرف‌های بیهوده رو تو تاپیک گل‌ها میزنید میرید
...................................

اگه میتونید حداقل گل میلان رو بذارید چون مثل اینکه بازی پوشش داده نشده البته اگه میشه فقط گل میلان رو باسه دانلود بذارید خوب میشه

وقتی کسی که خودش اظهار می کنه بازی ها رو ندیده میاد میگه اینتر با کمک داور قهرمان شده چی انتظار داری؟؟؟ :-t

Jigsaw
18-05-2009, 19:07
وقتی کسی که خودش اظهار می کنه بازی ها رو ندیده میاد میگه اینتر با کمک داور قهرمان شده چی انتظار داری؟؟؟ :-t

دوست من خودت داری میگی‌ بازی‌ها رو ندیده یعنی‌ اطلاع کامل نداره فقط با چند تا گل که دانلود کرده داره اظهار نظر میکنه, با اینکه جاش اینجا نیست, پس واقعا باید حرف ایشون رو جدی بگیرید
بعد شما مگه به قهرمانی تیمت شک داری که میخوای تیم‌های دیگه رو بکوبونی. اگه تیمت به درست قهرمان شده دیگه به حرف بقیه چیکار داری، دیگه لازم نیست بدون مدرک تیم‌های دیگه رو بکوبونی
موفق باشی‌

sadegh.saberi
18-05-2009, 19:41

مطمئـــنی طرفدار رم هستی !!!؟؟؟
یه نگاهی به لیست تیم هایی که نوشتی واسه خودت بکن

i-love-inter
19-05-2009, 06:37

ايول
ايول
ايول
كسي كه ميگه نديدم اظهار نظر ندارهههههههههه

دوستان عزيز واسه همه گلها و زحماتي كه در طول فصل واسه سايت كشيديد ممنون و سپاس گذاريم

دستتون درد نكنه:13::heartsmile::flowerysmile:

masoud1354
19-05-2009, 07:17
با سلام به همه بر و بچه های سایت .
من یک میلانی متعصب هستم . در طول این فصل میلان در بسیاری از مقاطع بسیار بد بازی کرد و حتی مقابل تیم هایی مثل رجینا هم متوقف شد .
ولی اینتر روند یکنواخت تری را در پیش گرفته بود و منسجم تر پیش می رفت .
به قول تاجر ایتالیایی و مالک « پیرلی » میلان با دست خودش قهرمانی را به اینتر هدیه کرد .
داوری های اشتباه هم الان جزئی از فوتبال در دنیاست . ضمن این که میشه گفت شیرینی و جذابیت ورزش فوتبال یکی از دلایلش اشتباهات داوری است .
به هر حال . . .
قهرمانی اینتر را به همه طرفدارانش تبریک میگم و آرزوی فصل خوبی را برای لیگ ایتالیا و به خصوص برای تیم محبوبم میلان دارم .
به تمام دست اندرکاران سایت هم که زحمت فراوان در طول فصل کشیده و گلهای هر بازی را بلافاصله در سایت قرار دادند « خسته نباشید » و « دستتون درد نکنه » میگم و امیدوارم با همین روند خستگی ناپذیر به فعالیت خودتون ادامه داده و روز به روز شاهد پیشرفت سایت و فرهنگ فوتبال و هواداری در کشورمون ایران باشیم .

یه درخواست هم داشتم .
اگر میشه گل های بازی میلان - اودینزه را هم به پست هاتون اضافه کنید .
با تشکر فراوان از مدیران محترم سایت .
یا علی

Aghil_Acm_22
19-05-2009, 22:15
:flowerysmile:امين جون بابت گلهاي ميلان ممنون