PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : {::} دلیل اصلی ناکامی پرسپولیس در فصل 87-88 چه بود {::}

pers20
13-05-2009, 22:25
چون من خودم کادره فنی و هیئت مدیره رو تو این موضوع باهم شریک میدونم این گزینه رو هم گزاشتم , اگر نظری هم دارید میتونید بگید , باتشکر از شرکتتون تو نظرسنجی!!!

POORIA BAYERNI
13-05-2009, 22:37
دليلش اينه كه هركي مياد پرسپوليس (يا استقلال) ميخواد همه كاره باشه و به نفع خودش سود ببره...هر مدير عاملي هم مياد همش ميگه هيچي براي ما نداره همش زحمته ولي معلوم ني كه چرا همه بر مدير عاملي پرسپوليس سر و دست ميشكونند...2تا دليل ديگه هم هست اول اينكه مدير عاملا و اكثريت هيئت مديره فوتبالي نيستند دوم اينكه هيچ نظارتي روشون ني مثلآ آقاي انصاري فرد با اينكه همه كارشناسا گفتند وينگادا نياريد رفت اوورد حالا ميخواد اخراجش كنه هيچكي هم جواب گو اين پولي كه صرف رفت و آمد وينگادا شده ني...

m_acmilan
13-05-2009, 22:45
به نظر من دلیلش این بود که تغییر مدیریتی داشت.
آخه کدام تیم قهرمان باید تغییر داشته باشه.
کاشانی به اون گلی را انداختن بیرون عوضش مصطفوی را اوردن.
مثل امسال استقلال که مربی تیم قهرمان عوض میشه.
تیمی که قهرمان شده باید تقویت بشه نه اینکه عناصر کلیدی اونو بذارن کنار.
این اتفاقا از اون اتفاقات نادر که فقط تو ایران اتقاق میفته.

POORIA BAYERNI
13-05-2009, 22:48
به نظر من دلیلش این بود که تغییر مدیریتی داشت.
آخه کدام تیم قهرمان باید تغییر داشته باشه.
کاشانی به اون گلی را انداختن بیرون عوضش مصطفوی را اوردن.
مثل امسال استقلال که مربی تیم قهرمان عوض میشه.
تیمی که قهرمان شده باید تقویت بشه نه اینکه عناصر کلیدی اونو بذارن کنار.
این اتفاقا از اون اتفاقات نادر که فقط تو ایران اتقاق میفته.

دمت گرم خوب شد گفتي اينارو يادم رفت بگم...البته عاديه سخت نگيريد ديگه اينجا ايرانه...

alex 8
13-05-2009, 23:21
همه جای دنیا تیمهایی که خوب نتیجه میگرن رو تقویت میکنن و به گفته دوستمون عناصر اصلیش رو نگه میدارن و تیم رو تقویت میکنن
مثلا همین منچستر که پارسال قهرمان شد رونالدو رو به هیچ قیمتی از دست نداد بلکه برباتف رو هم خرید
پارسال قهرمان شدیم : اول اینکه کاشانی رو بر کنار کردن چون هر کی که بین مردم محبوب میشه رو سریع عوض میکنن
دوم اینکه ستاره های پارسال رو حفظ نکردن کعبی - آقایی-شیث-آشوبی- الونگ
وسوم اینکه یه مشت بازیکن بی مصرف مثل علوی رو گرفتن که به درد ما نمیخورد
ایشالله که امثال همه چیز خوب پیش بره

ViVa LiverP♥♥L
14-05-2009, 00:07
به نظر من مقصر اصلی علی آبادی بود که مصطفوی رو انداخت به پرسپولیس بعد از اون مصطفوی که حرفای قطبیو گوش ندادو فراریش داد بعد از اونم هیئت مدیره و کادر فنی که الان هستن با این سرمربی انتخاب کردنشون.

kia_lazio
14-05-2009, 01:59
اول از همه سازمان تربیت بدنی بود. دوم بازیکنای چند صد میلیونی بی تعصب به درد نخور. سوم هیئت مدیره بی کفایت. نمیگم کادر فنی چون هر کس دیگه جای وینگادا بود با این بازیکنا به جایی نمیرسید. کما اینکه قطبی نرسید. پیروانی نرسید. آقایون عزیز شما ای که دارید میگید خیلی از این بازیکنای به درد نخور رو قطبی نمیخواست پس چرا به وینگادای بیچاره گیر میدین که با همین بازیکنای به درد نخور نتیجه نگرفته. تازه وینگادا اواخر فصل اومده پرسپولیس. یه تیم پر حاشیه رو تحویل گرفته. یه تیمی که هیئت مدیره اش یه ساز میزنه. تازه هیئت مدیره ای که اختلافات داخلی داره. بعدش پیروانی و عابدزاده ساز مخالفت میزدن. پیروانی ای که حرفهای وینگادا رو درست ترجمه نمیکرد. عابدزاده ای که همه هم میدونن با وینگادا مشکل داشت. و در نهایت یه سری بازیکن مغرور و خودخواه و بی تعصب که نمیشه بهشون بگی بالای چشمت ابروست. یه انتقاد فنی رو قبول نمیکردن. همین نیکبخت کلی با قطبی مشکل داشت و پارسال به خاطر اینکه قطبی یه نیمه بازیش نداد زمین و زمان رو بنده نبود. حالا شما چه توقعی از این بنده خدا وینگادا دارین؟ اگه به تعویضهایی که کرده و شما هم ازش ایراد میگیرید دقت کنید میبینید که هر دفعه یه بازیکن بی انگیزه و بی تعصب رو هرچند از نظر فنی قوی کشیده بیرون اما به جاش یه بازیکن متعصب و دونده رو برده تو مثل بهادر عبدی. پس خواهشا یه مقدار منطقی تر درباره وینگادا قضاوت کنید. مطمئن باشید اگه دست وینگادا بود نصف بیشتر تیم رو مینداخت بیرون. ما بعد از هیئت مدیره از دست این بازیکنا ضربه خوردیم. همین و والسلام.

Moein-Chelsea
14-05-2009, 07:28
هیئت مدیره همراه با کادر فنی مقصر اصلی این ناکامیند چون هیچ کدوم برش لازم رو نداشتند البته نمیشه از بی تفاوتی بعضی از بازیکنان هم گذشت:-w

adel_pes
14-05-2009, 07:30
با تشکر از آقای رییس جمهور آقای علی آبادی و برادرعزیز مصطفوی;فکر کنم تقصیر کاشانی مزدور و هواداران بی تعصب بود:33:متوجهید که...

ViVa LiverP♥♥L
14-05-2009, 09:19
کاملا باهات موافقم همه چیز با اومدن مصطفوی شروع شد .ایشون که علی آبادی عزیز آوردنشون...

only red
14-05-2009, 11:12
فقط هیئت مدیره .

manchester7
14-05-2009, 11:31
از پارسال تا حالا چه اتفاقاتي افتاد؟
1-رفتن قطبي و كاشاني
2-بسته شدن تيم توسط افشين پيرواني (خداييش استيلي خيلي بهتر تيمو بست)
3-بازگشت قطبي در حالي كه خيلي ها چشم ديدنشو نداشتن
4-مصدوميت محسن اقاي گل
5-دستيار برزيلي قطبي كه فقط پول گرفت و حاشيه درست كرد همين
6-اضافه شدن بازيكنان در وسط فصل
7-حضور بازيكني به نام دي كارمو
8-رفتن قطبي از ايران
9-اوردن افشين پيرواني كه واقعا پرسپوليس براش زود بود
10-تغيير مديريت و اومدن فردي به نام انصاري فرد
11-عدم حمايت تيم توسط هواداران به دليل نتايج ضعيف
12-امدن وينگادا
13-اخراج پيرواني
شايد يه چيزاي ديگه هم باشه و من يادم نياد
اين حواشي واسه انحلال يك تيم كافيه نتيجه نگرفتن تو يك فصل كه چيزي نيست

Liverpudlian
14-05-2009, 13:41
دليل ناکامی ما نه سرمربی هست نه بازيکن نه مدير عآمل و...................... هميشه دقت کردين تيمی که يه سال قهرمان ميشه اين قانون ليگ ايران هست که بايد سال آينده اش تيمش يکی از بدترين تيم های ليگ باشه ناکامی های ما هم از همون اول با ناداوری مقابل ملوان. مس . فولاد. zob. .......... خب اين يعنی اين که گفتن برو تو اين سال بايد تيمت خراب باشه با اين داوری اين رو گفتن بعدحاشيه ساختن که تيم به شکل بدی ديگه خراب بشه يهو گفتن افشين داره ميره فرداش افشين رفت بعد يهو ميگن پيروانی مياد بعد فردا نه پس فردا مارکو ازمون شکايت ميکونه .........حالا اگه حرف هامو باور ندارين اين سال استقلال رو ببينين

reza ghermez
14-05-2009, 14:26
من ميگم در عدم نتيجه گيري يه تيم همه دخيلند ولي بعضي موارد بيشتر اين نظرسنجي خودش گوياست:301:
ولي مثلا انتخاب وينگادا كاملا اشتباه بود خيلي ضعيف كار كرد اگه يه مربي درست داشتيم احتمال اينكه بعد پيرواني قهرمان ليگ هم بشيم بود چون همون مواقع استقلال هم افت كرده بود ولي...

ALi ReZa
14-05-2009, 14:38
دوستان یه نکته ی اساسی رو فراموش کردین :
سیاست های کلی سازمان تربیت بدنی که در واقع زیرمجموعه ی دولت محسوب میشه
همه چیز از بالا تعیین میشه
توجه کنید :
استقلال با قلعه نوعی قهرمان میشه
سال بعدش مرفاوی میاد سروکار و کلی حاشیه و آخر کار چهارم
پرسپولیس با زوج طلایی قطبی - حاج حبیب قهرمان میشه ولی ...
5 بازی آخر دو تیم به طرز عجیبی 1-1 میشه
هیچ وقت تو جام حذفی به هم نمی خورن
یه تیم که میخواد قهرمان شه تیم دیگه یا باید 13 شه یا 5-6 م
تیمی هم که قهرمان میشه تو جام حذفی به شکل عجیبی به مرصاد شیراز و شاهین بوشهر و نوژن مازندران و مس رفسنجان و ... می بازه
فوتبال ایران پر از روابطه
و علت همه ی این ناکامی های اخیر همینه
روز به روز هم بدتر میشه
البته الان من به هیئت مدیره رای دادم
ولی بهتر بود سازمان رو هم به گزینه ها اضافه می کردین
یا علی

ACMilan
14-05-2009, 15:35
به نظر من هیئت مدیره و مدیریت نا مناسب باعث ناکامی پرسپولیس شد
در ضمن مربی به نام وینگادا هم گندشو در آورد

ALi ReZa
14-05-2009, 15:40
از پارسال تا حالا چه اتفاقاتي افتاد؟
1-رفتن قطبي و كاشاني
2-بسته شدن تيم توسط افشين پيرواني (خداييش استيلي خيلي بهتر تيمو بست)
3-بازگشت قطبي در حالي كه خيلي ها چشم ديدنشو نداشتن
4-مصدوميت محسن اقاي گل
5-دستيار برزيلي قطبي كه فقط پول گرفت و حاشيه درست كرد همين
6-اضافه شدن بازيكنان در وسط فصل
7-حضور بازيكني به نام دي كارمو
8-رفتن قطبي از ايران
9-اوردن افشين پيرواني كه واقعا پرسپوليس براش زود بود
10-تغيير مديريت و اومدن فردي به نام انصاري فرد
11-عدم حمايت تيم توسط هواداران به دليل نتايج ضعيف
12-امدن وينگادا
13-اخراج پيرواني
شايد يه چيزاي ديگه هم باشه و من يادم نياد
اين حواشي واسه انحلال يك تيم كافيه نتيجه نگرفتن تو يك فصل كه چيزي نيست

مرسی رفیق:72:
سهمیه تشکرم ته کشیده :53:
گفتم اینجوری تشکر کنم:72:

ArtesheSorkh
16-05-2009, 09:55
اشکال اصلی این مصطفوی ... بود :-w

Fenrir Greyback
18-05-2009, 22:28
تابلوئه دیگه هیئت مدیره کار خودشو میکرد بازیکن کار خودشو مربیم کار خودشو در این بین مشکل از هیئت مدیره بوده که نتونسته نظم رو بر تیم حاکم کنه

Rahavard
18-05-2009, 22:56
بدون شك مديريت

.:AoShiMa SaN:.
18-05-2009, 22:56
تمام مشکلات ما اون مصطفوی ..... بود ، بقیه مثل هدایتی و انصاریفرد و ... در این حد مقصر بودن که نتونستن گند کاریای اونو درس کنن ، از تحمیل پیروانی به امپراطور تا اوردن بازیکنای بی غیرت و ریش گرو گذاشتن واسه توره و یه میدون گنده دادن به دلالا و پیگیری نکردن تبانیا و روابط بعضی از بازیکنا فقط یه بخش کوچیکی از شاهکارای این آقا بود

ILARY BLASI
18-05-2009, 23:21
من با طرح هایی که دارم به راحتی میتوانم مشکل پرسپولیس رو حل کنم....البته فعلا درگیر مسائل مدیریتی باشگاه اشتوتگارت هستم....

morteza.c.ronaldo
19-05-2009, 10:08
دوستان عزیز دو سال قبل آقای کاشانی تیم رو قهرمان کرد.مربی که در اول هیچکس ایشون رو دوست نداشتن ولی بعد ها به چهره محبوب ما تبدیل شد و همیشه هم در قلب ما محبوب خواهد ماند.مربی به بزرگی افشین بزرگ و بازیکنانی با غیرت
دوستان همه اینا باعث قهرمانی ما شدن نه .....
::این برسبولیس همیشه در یاد و خاطره ها خواهد ماند::

mohamad
23-05-2009, 00:36
من با طرح هایی که دارم به راحتی میتوانم مشکل پرسپولیس رو حل کنم....البته فعلا درگیر مسائل مدیریتی باشگاه اشتوتگارت هستم....

عزیزم شما فکر کنم بر حرف زدن و فکر کردنت مدیریت کنی بهتر باشه تا بر باشگاه اشتوتگارت مدیریت کنی
یک روز گزارشگر میشی یک روز مدیر باشگاه اشتوتگارت میترسم همینجور ادامه بدی تمام معادلات انتخاباتی رو بهم بزنی و رییس جمهور ایران هم بشی
کمی بر تخیلات و ذهنت کنترل داشته باش

morteza.c.ronaldo
24-05-2009, 12:24
عزیزم شما فکر کنم بر حرف زدن و فکر کردنت مدیریت کنی بهتر باشه تا بر باشگاه اشتوتگارت مدیریت کنی
یک روز گزارشگر میشی یک روز مدیر باشگاه اشتوتگارت میترسم همینجور ادامه بدی تمام معادلات انتخاباتی رو بهم بزنی و رییس جمهور ایران هم بشی
کمی بر تخیلات و ذهنت کنترل داشته باش

آفرین محمد جون منم می خواستم یه چیزی به این بابا بگم
اگه اینطوریه منم مدیر برنامه ریزی فینال لیگ قهرمانان هستم

POUYA
24-05-2009, 13:20
بیشترین ضربه رو از تیم مدیریت خوردیم و بعدش هم از عدم یارگیری صحیح تو ابتدای فصل

Amir Argentina
24-05-2009, 13:35
آوردن مصطفوی در اول فصل
چون اگه یه مدیر لایق داشتیم قطبی هم نمیرفت
قطبی هم اگه نمیرفت وضع تیم خراب نمیشد
بعد از رفتن مصطفوی هم یه مدیر درست نیاوردیم :53:
به نظر من پرسپولیس از بی مدیریتی ضربه خورده
الان هم ادامه داره
تیم کاشانی و قطبی پارسال کجا این تیم کجا

OM_ID
24-05-2009, 14:05
به نظر من باید به این سوال پاسخ های گذرا داده نشه و باید از ریشه مشکلات بررسی شه
پرسپولیس تو این فصل بعد از پشت سر گذاشتن یه فصل رویایی با یک قهرمانی مثال زدنی
در اواخر فصل پیش بهترین شرایط را دارا بود ولی با مشکلاتی که تقریبا یکی دو ماه قبل از شروع فصل 87-88 بین کاشانی و علی آبادی شروع شد آغازی بود بر مشکلات بی پایان پیروزی تو این فصل
بعد از رفتن کاشانی شخص اول علی ابادی با یک تصمیم بحث برانگیز مصطفوی را انتخاب کرد که مصطفوی هم با اشتباهاتی که در راس باشگاه و اختلافاتی که با هیئت مدیره برایش پیش آمد مجبور به کناره گیری شد و همین تغییرات وحشتناک باعث شد که پرسپولیس با این همه هزینه به یکی از بی سر و سامان ترین باشگاههای ایران بدل شود و بالاخره با روی کار آمدن انصاری فرد حاشیه بو اوج خود رسید و او هم همان اشتباهات را تکرار کرد و حاشیه را با خود به پیروزی آورد در حالی که مدیری موفق است که بتواند حاشیه زدایی کند نه اینکه با کارهای خود حاشیه بسازد و در انتها
تنها راه جلوگیری از این مشکلات خصوصی سازی این باشگاه است تا افرادی روی کار بیایند که به دنبال موفقیت خود تیم باشند و دلشان برای این تیم بسوزد و الا تا فوتبال ایران هست این مشکل گریبانگیر این باشگاه است

ALi ReZa
24-05-2009, 14:26

شما همونی نیستی که گفتی تو بازی استقلال-سایپا فحاشی به مایلی کهن رو شروع کردی ؟127fs3556139
همونی نیستی که میگفتی قراره تا دو سال دیگه به عنوان گزارشگر وارد بخش ورزشی شبکه 3 بشی؟127fs3556139
و ...
حالا هم شدی مدیر اشتوتگارت ...:117:
دوست عزیز قبل از این که بیای نت از این کارا نکن : :6::D)

بعضی ها تو رویاهاشون چه کارا که نمی کنن :girl_sigh:

Ehsan_CR9
20-06-2009, 16:10
به نظر من هیئت مدیره و کادره فنی از عوامل مهم بودند