توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نظر شما در مورد سرمربی استقلال
با عرض سلام خدمت استقلالی ها در این تاپیک
1-مربی مورد علاقه خودتان را برای سرمربی گری استقلال نام ببرید
2-سوالات خود را نیز مطرح کنید
با تشکر از سرپرست باشگاه استقلال رضای عزیز
اخبار مربوط به مربیگیری استقلال را در این تاپیک قرار ندهید و فقط به تبادل نظر بپردازید..
ssghahreman
11-05-2009, 22:34
انشاالله که خارجی باشه
بززگ هم باشه
والا داخلی نمیتونه کار کنه تو تیم قهرمان
milad.ns
12-05-2009, 01:23
ناصر حجازی البته کاری نمیتونه بکنه
از مربیهای داخلی پرویز مظلومی یا جلالی گزینه خارجی هم فقط مربی درجه یک ازش کار بر میاد بغیر از اینها هر موردی باشه واعظ فقط خواسته از سر خودش باز کنه
kamran&negar
12-05-2009, 10:11
ناصرحجازی بدرد نمیخوره امسال باید یه مربی خارجی خوب بیارن داخلی بیارن حاشیه درست میشه البته پرویز مظلومی تو داخلیا حاشیه نداره ولی به نظر من خارجی باشه بهتره امسال وارد حاشیه نشیم
milad.ns
12-05-2009, 17:46
ناصرحجازی بدرد نمیخوره امسال باید یه مربی خارجی خوب بیارن داخلی بیارن حاشیه درست میشه البته پرویز مظلومی تو داخلیا حاشیه نداره ولی به نظر من خارجی باشه بهتره امسال وارد حاشیه نشیم
منم موافقم برای همین گفتم که استقلال رو بدبخت کنه:5:
m_acmilan
13-05-2009, 22:32
به نظر من بهترین گزینه اولا اینکه داخلی باشه چون مربی خارجی خوب اینجا نمیاد و مربیای درجه دو و سه هم که قبلا جواب پس دادن.
از گزینه های داخلی فقط باید مظلومی را بیارن اگه بخوان کس دیگه ایو بیارن به قول این دوستمون(حامد) فقط قصد داشتن رفع مسولیت کنن.
ولی چه خوب میشد با امیر ادامه میدادن.
اما باز هم جلالی را به مربی داخلی نخاله ترجیح می دم
kamran&negar
13-05-2009, 23:46
اگه امیر بود که اره خیلی خوب میشد و خدا کنه یه اتفاقی بیفته تا امیر برگرده ولی اگه نشد باید یه مربی بدون حاشیه بیارن تا اتفاق فصل قبل واسه استقلال نیفته
خدا کنه یه چیزی بشه تا واعظ بره و قلعه نوعی برگرده چون به نظر من بهترین گزینه امیره.بجز امیر کسی نمیتونه استقلال و موفق کنه و اگه بمونه کسایی که برای تیم حاشیه درست کردند میندازه بیرون مثل علیزاده و کسایی دیگه.نقطه هایی که امسال ضعف داشتیم ترمیمش میکنه ولی مربی خارجی با دو سه تا بازی نمیتونه بازیکن بیاره و ازش استفاده کنه.بازم میگم بهترین گزینه امیر خان
انگار اومدن مظلومی تو مربی های داخلی و فان باستن تو خارجی ها جدی تر از دیگرانه
javadjtv
15-05-2009, 16:40
استقلال امسال سال سختی داره
اگه 2 یا 3 تا باخت میاره هوادار طاقت نمیاره و امیرخان رو تشویق میکنند و این یعنی شروع حاشیه
اشتباه بزرگی کرد این واعظ که امیر رو مجبورش کرد بره
استقلال فقط با قلعه نوعی جذاب است
به نظر من که برای استقلال امیر بهترین گزینه است ولی اگر امیر نباشه یک مربی خوب خارجی چون برای مربی داخلی چه بخواد و چه نخواد براش حاشیه درست میشه و نمی تونه کار کنه
ssghahreman
15-05-2009, 18:47
فقط مجید جلالی میتونه یه استقلال 20رست کنه
تو این وضعیت خارجی جوابگو نیست
Esteghlal
15-05-2009, 20:04
فقط امیر خان
[Only registered and activated users can see links]
alireza77777m
15-05-2009, 20:49
من به داخلي راي دادم چون كلاً بهتره.اگه مظلومي يا جلالي نباشه اصلاً طرفدار تيم سال بعد نيستم اگر هم كه خارجي باشه اميدوارم كه خوب باشه چون در اون صورت هم رو در روي مربي و بازيكنان هستم .:wagfinger1:
حالا که امیرخان رفته و احتمال برگشتش صفره باید مظلومی را بیارن استقلال چون باید یه مربی از جنس خود باشگاه بیارن وگرنه سال دیگه خیلی به ضررمان تموم خواهد شد.
جلالی هم نمیتونه کار کنه همونطور که سال گذشته فیروز کریمی نتونست.
مربی خارجی هم سال دیگه به درد نمیخوره چون تا بیاد آشنا شه با فوتبال ایران کلی وقت میبره.
کاش امیرخان مونده بود و این دردسرا را نمیکشیدیم.
Ronaldinho80
16-05-2009, 16:42
امیر با استعفاش بهترین کار رو کرد چون تو وضعیت تو استقلال نمیشد کار کرد .
به نظر من مظلومی بهترین گزینه برای سرمربی گری چون :
1-هواداران قبولش دارن
2-تجربه ی کافی تو لیگ برتر رو داره
3-استقلالی هم هست
4-می تونه اس اس رو از این حاشیه جمع و جور کنه
kamran&negar
17-05-2009, 10:55
امیر که رفت ولی بهترین گزینه فقط پرویز مظلومی هستش تیم و تو این این شرایط موفق میکنه و حاشیه ها رو دور میکنه یه استقلالی کامل هم هستش
میدونید گزینه ها کیان:
آقا صمد و مظلومی جدیترین گزینه هان
نکنه صمد بشه سرمربی
دیگه اونوقت برا بقا باید بجنگیم.
*only_Esteghlal*
17-05-2009, 12:18
اگه قرار بود داخلی باشه امیرخان بود دیگه
اگه قرار بود داخلی باشه امیرخان بود دیگه
در ایرانی بودن سرمربی شک نکن.
فقط دعا کنید این صمد را نذارن سرمربی چون اونوقته که دیگه برا حفظ آبرو مجبوریم لیست را بهafc ارسال نکنیم.
esteghlalfc
17-05-2009, 12:41
مربی فقط پرویز مظلومی و صمد مرفاوی
حالا من نمی دونم چرا خیلیا میگن مرفاوی بده ! اما فکر می کنم یادشون رفته که سه سال پیش در حالی که استقلال اصلا یه ستاره نداشت و همه ی بازیکن هاش رفته بودند مدیریت پوکیده بود و... تونست استقلال رو تا هفته های اخر تو صدر نگه داره
ادعای مرفاوی هم از خیلیا کمتره
اگر مرفاوي سر مربي بشه فاتحه تيم خونده است.حتما يادته استقلال زمان مرفاوي چه طور بازي ميكرد؟اينم يادته تو سه هفته قهرماني از دست داد؟فقط مربي خارجي بزرگ ميتونه تيم نجات بده.
.:AoShiMa SaN:.
18-05-2009, 17:05
رو جلالی حساب باز نکنید ، مال ماس :fkr:
esteghlalfc
18-05-2009, 21:56
اگر مرفاوي سر مربي بشه فاتحه تيم خونده است.حتما يادته استقلال زمان مرفاوي چه طور بازي ميكرد؟اينم يادته تو سه هفته قهرماني از دست داد؟فقط مربي خارجي بزرگ ميتونه تيم نجات بده.
پس شما اینم باید بدونی که عامل این که مرفاوی تو اون سه هفته قهرمانی رو از دست داد چی بوده اگر اون همه امکاناتی که در اختیار قلعه نوعی گذاشته بودند رو در اختیار مرفاوی میذاشتند و بهش اجازه میدادند که خودش تصمیم بگیره نه این که یه مربی دیگه رو بهش تحمیل کردن ( منظور من یونگ هست ) استقلال تو اون فصل هم می تونست قهرمان بشه
در ضمن استقلال اون زمان چند تا ستاره داشت ؟! :-? استقلال الان چند تا ستاره داره ؟!
اما من شنیدم که بازم میخوان در کنار مرفاوی از یه مربی خاجی دیگه ( مولر ) استفاده کنن اگر این طوری باشه خیلی بد میشه باید بذارن خود مرفاوی تصمیم گیرنده باشه
اما هر چی هست غیرتش از خیلی ها بیشتره
پس شما اینم باید بدونی که عامل این که مرفاوی تو اون سه هفته قهرمانی رو از دست داد چی بوده اگر اون همه امکاناتی که در اختیار قلعه نوعی گذاشته بودند رو در اختیار مرفاوی میذاشتند و بهش اجازه میدادند که خودش تصمیم بگیره نه این که یه مربی دیگه رو بهش تحمیل کردن ( منظور من یونگ هست ) استقلال تو اون فصل هم می تونست قهرمان بشه
در ضمن استقلال اون زمان چند تا ستاره داشت ؟! :-? استقلال الان چند تا ستاره داره ؟!
اما من شنیدم که بازم میخوان در کنار مرفاوی از یه مربی خاجی دیگه ( مولر ) استفاده کنن اگر این طوری باشه خیلی بد میشه باید بذارن خود مرفاوی تصمیم گیرنده باشه
اما هر چی هست غیرتش از خیلی ها بیشتره
بابا مگه میشه تیمو تمامن در اختیار صمد بذارن یه حرفایی میزنی که من شک میکنم نکنه تو خود صمد مرفاوی هستی.
اصلا یادته اونسال استقلال چیطوری بازی میکرد؟
کلیدیترین مهره علیزاده بود.
هر کی از جاش بلند میشد میگفت استقلال گتره ای بازی میکنه بابا برا استقلال زشته بخواد اینطوری امتیاز جمع کنه.
مربی باید یه کمی هم برش داشته باشه که صمد مرفاوی اصلا نداره.
دادن استقلال دست صمد یعنی خداحافظ استقلال
بابا مگه میشه تیمو تمامن در اختیار صمد بذارن یه حرفایی میزنی که من شک میکنم نکنه تو خود صمد مرفاوی هستی.
اصلا یادته اونسال استقلال چیطوری بازی میکرد؟
کلیدیترین مهره علیزاده بود.
هر کی از جاش بلند میشد میگفت استقلال گتره ای بازی میکنه بابا برا استقلال زشته بخواد اینطوری امتیاز جمع کنه.
مربی باید یه کمی هم برش داشته باشه که صمد مرفاوی اصلا نداره.
دادن استقلال دست صمد یعنی خداحافظ استقلال
اولا که اون سال رو اصلا یادت میاد چه اوضاعی بر استقلال حاکم شده بود بهشاد یاورزاده اصغر طالب نسب مرتضی ابراهیمی و مرتضی هاشمی زاده در کنار دو سه تا ستاره مثل کاظمی و اکبرپور و منصوریان می خوای مربی ربذبخت چیکار کنه
اون صمد مرفاوی کسی که واسش شعار گل صمد رو می خوندن کسی که تو زمان بازیگریش از بهترینهای فوروارد ایران بوده در کنارش هم پرویز مظلومی که دیگه جای تعریف نداره هر دو استاد گلزنی به پرسپولیس
نظر من اینه که زوج این دو تا زوجی بسیار موفق می تونه باشه
اولا که اون سال رو اصلا یادت میاد چه اوضاعی بر استقلال حاکم شده بود بهشاد یاورزاده اصغر طالب نسب مرتضی ابراهیمی و مرتضی هاشمی زاده در کنار دو سه تا ستاره مثل کاظمی و اکبرپور و منصوریان می خوای مربی ربذبخت چیکار کنه
اون صمد مرفاوی کسی که واسش شعار گل صمد رو می خوندن کسی که تو زمان بازیگریش از بهترینهای فوروارد ایران بوده در کنارش هم پرویز مظلومی که دیگه جای تعریف نداره هر دو استاد گلزنی به پرسپولیس
نظر من اینه که زوج این دو تا زوجی بسیار موفق می تونه باشه
اینکه صمد تو دوران بازیکنیش خوب بوده شکی توش نیست.
اینم که تو اون موقع ثبات مدیریتی نداشتیم قبول
ولی اگه خوب نگاه کنی میبینی که اونسال خیلی بد بازی میکردیم.
ما تو اون لیگ یه بازیو(به غیر بازی با برق)نتونستیم با اختلاف بیش از یه گل ببریم.
ما خیلی بازیامونو با اوت دستی میبردیم.
در هر حال ما همه صلاح استقلالو میخایم و دوست داریم همیشه سربلند باشیم.
حالا چه با صمد چه بی صمد
استقلال همیشه باید استقلال باشه.
Alessandro
19-05-2009, 02:22
بهترین گزینه فقط و فقط پرویز مظلومی هست چون هم سابقه ی بازی در استقلال را دارد و در عرصه ی مربی گری هم رزومه ی کاری خوبی دارد
رو جلالی حساب باز نکنید ، مال ماس :fkr:
آقا جلالی با ماست و دوغ و کشکش همش ماله شماست
Death Angel
19-05-2009, 09:27
صمد بد نیست نتیجه هم میتونه بگیره با تیم ولی یه مشکلی که هست اینه که تیم رو فقط واسه کسب امتیاز میفرسته تو زمین .من یه بازی قشنگ از اس اس تو زمان مربیگیریش ندیدم
javadjtv
19-05-2009, 10:06
صمدمرفاوی سرمربی یعنی سلام استقلال به دسته یک
اس اس بی ژنرال=زنگ تفریح
دوست عزيز براي من استقلال مهم نه قلعه نوعي نه حجازي نه مرفاوي
اقاي مثلا مدير عامل تيم با قلعه نوعي نتونست تو اسيا مقتدر باشه حالا با مرفاوي كه دستيارش ميخواد مقتدر باشه؟ضمنا اقاي مولر كانديداي مربي گري تيم ملي بانوان هستند و صرفا چون با فدراسيون قرارداد داره دارن ميندازنش به استقلال.البته ايشون تئورسين خوبي ولي به درد مربي گري نميخوره چيزي كه علي دايي هم روزهاي اخر بهش پي برد.
مثل اینکه صمد به احتمال 99 درصد سرمربیه استقلاله.
دیگه تموم شد استقلال نابود شد.
مثل اینکه این آقای واعظ میخواد یه گند اساسی به تیم بزنه و بره پی کارش.
شاید هم عمدی داره این کارا رو میکنه و میخواد یه جورایی ss نابود کنه.
خدایا خودت به داد این تیم برس.
مثل اینکه سازمان هم زیاد به این کارا توجه نمیکنه و همش به فکر پرسپولیسیاس.
Majid_4553
19-05-2009, 16:15
امروز توی شبکه خبر از قول قلعه نوعی گفته بود که : اینبار باید استقلال رو از لیگ یک بیارم بالا 127fs3556139
امروز توی شبکه خبر از قول قلعه نوعی گفته بود که : اینبار باید استقلال رو از لیگ یک بیارم بالا 127fs3556139
آره دیگه تیتر روزنامه خبر ورزشی هم همین بود خداییش هم راست میگه تیمی که صمد مربیش باشه همینه دیگه.
استقلال با صمد چه شود.:-&
javadjtv
19-05-2009, 22:53
مظلومی سرمربی مس شد
دیگه صمد حتمی شد
استقلال به دسته یک خوش امدی
Nastaran
20-05-2009, 00:54
بهترین گزینه فقط و فقط پرویز مظلومی هست چون هم سابقه ی بازی در استقلال را دارد و در عرصه ی مربی گری هم رزومه ی کاری خوبی دارد
اصلا حرفتو قبول ندارم,چون اگه تو تیمش رحمتی نبود امکان نداشت سوم بشه:6qwup3::6qwup3::6qwup3:
استقلال خدا بيامرزدت.
من كم كم دارم به اين نتيجه ميرسم كه واعظ اشتياني مامور شده تا استقلال از ريشه نابود كنه.
تو ايران يه تيم نبايد دو بار پشت سر هم قهرمان بشه براي همين واعظ اوردن.امسال ياپرسپوليس قهرمان يا سپاهان شك نكنيد.
AmiR Tifo36
20-05-2009, 10:38
ما پرسپولیسیا از صمیم قلب دوست داریم یه مربیه خوب بیاد تو استقلال که حتی از قلعه بهتر باشه اونوقت رقابت حال میده.نه اینکه مربی بی دانشی مثل صمد رو بیارن تا بازم آبروی ایران تو اسیا بره
Ronaldinho80
20-05-2009, 11:19
جلالی و مظلومی در ایران تنها گزینه های مورد اعتماد هستند که در بین این دو هم مظلومی بهترین گزینه ست چون جلالی توانایی مبارزه با حواشی استقلال را نخواهد داشت .
همه اینا بازی دادن افکار هست
و100% مظلومی تو فصل بعد مربی استقلال میشه
حالا ببینید کی گفتم
مظلومی هم با مس بست اینجا ([Only registered and activated users can see links])
دیگه استقلال تموم شد.
به قول این دوستمون 6369849 ([Only registered and activated users can see links])
واعظ میخواد استقلالو نابود کنه و از همون اولش هم برا این کار اومده بود.
kamran&negar
20-05-2009, 12:20
مگه نگفتن بعد از بازی الجزیره سرمربی و اعلام میکنن پس چرا خبری نیست؟
Arsenal-FC
20-05-2009, 12:21
به نظر من مربی خارجی خوب خیلی بهتر از مربی داخلی خیلی خوبه :smoke:
ولی همونطور که مهم میدونن باشگاههای ایرانی توان آوردن مربی خوب خارجی رو ندارن. ولی اگه مسئولان استقلال بتونن یه مربی خیلی خوب که در حال مربیگری باشه (نه اینکه همه تبعیدش کرده باشن) بیاره میتونه مثل تیمهای عربستانی استقلال هم تو آسیا حرفی واسه گفتن داشته باشه.
به نظر من مربی خارجی خوب خیلی بهتر از مربی داخلی خیلی خوبه :smoke:
ولی همونطور که مهم میدونن باشگاههای ایرانی توان آوردن مربی خوب خارجی رو ندارن. ولی اگه مسئولان استقلال بتونن یه مربی خیلی خوب که در حال مربیگری باشه (نه اینکه همه تبعیدش کرده باشن) بیاره میتونه مثل تیمهای عربستانی استقلال هم تو آسیا حرفی واسه گفتن داشته باشه.
با این روندی که ما در پیش گرفتیم طولی نمیکشه که از تیمای درجه 2 و 3 هم عقب میفتیم.
همه همین نظرو دارن ولی کو گوش شنوا همه دوست دارن که تیمشون بهترین باشه ولی همیشه اونطوری نمیشه که ما دوست داریم.
فرق فوتبال ایران و عربستان اینه که از 4 تیم حاضر در لیگ آسیای عریستان همه میرن بالا ولی از ایران یکی به زور میره بالا.
ماها میخوایم خرج نکینیم و بهترین باشیم که این 1000 سال دیگه هم اتفاق نمیفته.
به جا اینکه به جای مربیه برکنار شده یه مربیه بهتر بیاریم میریم یه مربی میاریم
که در حد دسته یک هم نیست.
با ابن وضع میخوایم تو آسیا هم موفق باشیم.
يه اسم فراموش نكنيد
دكتر بيزن ذوالفقار نسب.
hamid love oli
21-05-2009, 12:16
شک نکنید هر کی بیاد این فصل استقلال> موفق نمی شه چون که امیر قلعه نویی انقدر حاشیه برای تیم درست کرده که این تیم حالا حالا سرپا نمی شه.شاید شما فکر کنید که من قلعه نویی رو قبول ندارم ولی فوتبال ایران انقدر کثیفه که با کنار گذاشتن یه مربی این همه حاشیه برای تیم درست میشه.امیر برای فصل بعد برمی گرده چون این تکنیک امیره همون بلایی که سر حجازی اومد این فصل هم سر سرمربی جدید میاد
مظلومی هم که رفت دیگه صددرصد سال دیگه صمد سرمربیه.
قبول دارم صمد واسه اس اس زحمت کشیده ولی یکی بهتر از قلعه نوعی باید بیاد
تابلو که وسط لیگ صمد با مولر دعواش میشه دودش میره تو چشم اس اس.
مظلومی هم که رفت دیگه صددرصد سال دیگه صمد سرمربیه.
قبول دارم صمد واسه اس اس زحمت کشیده ولی یکی بهتر از قلعه نوعی باید بیاد
تابلو که وسط لیگ صمد با مولر دعواش میشه دودش میره تو چشم اس اس.
کار به دعوای مولر و صمد نمیرسه چون بازیکنها صمد رو تحویل نمیگیرن چه برسه بخوان به حرفش گوش بدن مولر هم که برای خودش انالیز میکنه کسی بهش توجه نداره توی تیم باند بازی رونق میگیره
کار به دعوای مولر و صمد نمیرسه چون بازیکنها صمد رو تحویل نمیگیرن چه برسه بخوان به حرفش گوش بدن مولر هم که برای خودش انالیز میکنه کسی بهش توجه نداره توی تیم باند بازی رونق میگیره
حالا کی گفته که صمد و مولر مربی میشن خیلی مونده که این واعظ رو بشناسیم می خواد این طوری تمامی دور واطرافیای قلعه نوعی رو از تیم اخراج کنه که دیگه کلا امیرخان زدایی اساسیشو تکمیل کنه
کسی که بیاد کاپیتان تیم یعنی پیروز قربانی +94 رو اخراج کنه ببین دیگه چه اهدافی دیگه می تونه تو ذهنش باشه
به هر حال شانس قهرمانی استقلال تو فصل بعد داره کم کم به صفر میل میکنه
حالا کی گفته که صمد و مولر مربی میشن خیلی مونده که این واعظ رو بشناسیم می خواد این طوری تمامی دور واطرافیای قلعه نوعی رو از تیم اخراج کنه که دیگه کلا امیرخان زدایی اساسیشو تکمیل کنه
کسی که بیاد کاپیتان تیم یعنی پیروز قربانی +94 رو اخراج کنه ببین دیگه چه اهدافی دیگه می تونه تو ذهنش باشه
اخه کسی به غیر از صمد و مولر نمونده فقط مونده جلالی که خیلی بعیده
کار از قهرمانی گذشته به قول امیر خان دفعه بعد باید استقلال رو از دسته یک بیاره بالا
javadjtv
21-05-2009, 14:34
شانس قهرمانی کجا بود؟؟
بریم دعا کنیم با این کادر فنی و مدیریت از رده دهم پایین تر نریم.
هیچ بازیکن به دردخوری که واسه تیم نگرفتن
این لیست خریدی هم که دارن افتضاحه
مشتی بازیکن درجه 3 که به درد استقلال نمیخوره البته همه چیز جوره چون مدیریت درجه 3 بازیکن و مربی درجه 3 هم می طلبه
یه چندتا بازیکن خوب هم قرار بود بیاد که با رفتن امیرخان منصرف شدند(نمونه اش احمد آل نعمه)
با این حساب استقلال یک سال رویایی رو با زوج مرفاوی و مولر داره!!!
مرگ بر اون کسی که امیرخان رو از ما گرفت
شانس قهرمانی کجا بود؟؟
بریم دعا کنیم با این کادر فنی و مدیریت از رده دهم پایین تر نریم.
هیچ بازیکن به دردخوری که واسه تیم نگرفتن
این لیست خریدی هم که دارن افتضاحه
مشتی بازیکن درجه 3 که به درد استقلال نمیخوره البته همه چیز جوره چون مدیریت درجه 3 بازیکن و مربی درجه 3 هم می طلبه
یه چندتا بازیکن خوب هم قرار بود بیاد که با رفتن امیرخان منصرف شدند(نمونه اش احمد آل نعمه)
با این حساب استقلال یک سال رویایی رو با زوج مرفاوی و مولر داره!!!
مرگ بر اون کسی که امیرخان رو از ما گرفت
اوضاع به این وحشتناکی که میگی نیست تازه امکان برگشت امیرخانم هست
بعد عمرا صمد مرفاوی مربی بشه بهتون قول میدم نمی زارن بشه چون اون موقع ورزشگاه رو رو سر بنده خدا خراب میکنن
اوضاع به این وحشتناکی که میگی نیست تازه امکان برگشت امیرخانم هست
بعد عمرا صمد مرفاوی مربی بشه بهتون قول میدم نمی زارن بشه چون اون موقع ورزشگاه رو رو سر بنده خدا خراب میکنن
اولا امیر دیگه نمیاد اگر هم قرار بشه بیاد شرایط سنگینی میزاره که واعظ در طول فصل نتونه غلط زیادی بکنه و تو کارش سرک بکشه که باز هم از واعظ بعیده کنار بیاد کلا چاره ای جز صمد و مولر ندارن مگر اینکه باز جلالی رو بخوان بیارن که اون هم باز به نظرم بعیده چون جلالی هم شرایط خاص خودش رو داره (مثلا حضور تمرینات بدون تماشاگر هواداران یه روز در هفته بیان سر تمرین و .....)
اولا امیر دیگه نمیاد اگر هم قرار بشه بیاد شرایط سنگینی میزاره که واعظ در طول فصل نتونه غلط زیادی بکنه و تو کارش سرک بکشه که باز هم از واعظ بعیده کنار بیاد کلا چاره ای جز صمد و مولر ندارن مگر اینکه باز جلالی رو بخوان بیارن که اون هم باز به نظرم بعیده چون جلالی هم شرایط خاص خودش رو داره (مثلا حضور تمرینات بدون تماشاگر هواداران یه روز در هفته بیان سر تمرین و .....)
به هر حال هرکاری دلش بخواد واعظ می تونه بکنه ولی هرگز نمی تونه صمد رو بیادو مربی بکنه به هیچ عنوان نمی تونه چون اون موقع زندگی واعظ و صمد بعد چند هفته بازی و نتایج ضعیف از بین میره
شده میرن از خارج مربی میارن ولی صمد رو دوباره سرمربی نمی کنن
Majid_4553
22-05-2009, 15:10
مگه اخراجش کردن؟
پس این در چه موردیه؟
قرباني از شنبه استارت ميزند
پيروز قرباني مدافع استقلال كه در جريان تمرينات تيم ملي مصدوم و مجبور به ترك اردوي تيم ملي شد بعد از چند جلسه فيزيوتراپي مصدوميتش برطرف شده است و از روز شنبه ميتواند پا به توپ شود. البته تمرينات استقلال به مدت يك ماه بعد از بازي مقابل الجزيره تعطيل شد و قرباني بايد به صورت انفرادي تمرينات خود را پيگيري كند تا به شرايط آرماني برسد.
به نظر من بهترین گزینه سرمربیگری اس اس بعد از امیر قلعه نوعی پرویز مظلومی بود که متاسفانه دوباره با مس قرارداد بست!!!
داش امیر قلعه نوعی. آخه این تب بمیره دلتون میاد ژنرال رو کنار بزارین؟
قابل توجه دوستانی که خارجی درجه 1 پسند هستند عرض کنه که دوست دارین براتون کاپلو بیارن؟
اگه آقا امیر نشد که نمیشه پرویز مظلومی از همه بهتره.
با این وضعیت دیگه فقط داش علی منصوریان هیچ راه دیگری نیست اگه صمد رو بزارن یعنی حماقت محض قصد توهین به صمد نیست ولی اون اقتدار لازم رو نداره برعکس منصوریان با اینکه جوونه ولی از صمد خیلی مقتدتره و شاید بتونه با کمکهای خوبی که به خدمت می گیره موفق بشه
با این وضعیت دیگه فقط داش علی منصوریان هیچ راه دیگری نیست اگه صمد رو بزارن یعنی حماقت محض قصد توهین به صمد نیست ولی اون اقتدار لازم رو نداره برعکس منصوریان با اینکه جوونه ولی از صمد خیلی مقتدتره و شاید بتونه با کمکهای خوبی که به خدمت می گیره موفق بشه
شهریار جون دیدی - به حماقت این آشتیانی پی بردی همه خبر ها میگه که صمد سر مربیه
امیدوارم مثل همیشه که توی فوتبال ایران دقیقه نود همه چیز عوض میشه اینبار هم اتفاق بیفته و مرفاوی سر مربی نشه خدا خودش به دادمون برسه
شهریار جون دیدی - به حماقت این آشتیانی پی بردی همه خبر ها میگه که صمد سر مربیه
امیدوارم مثل همیشه که توی فوتبال ایران دقیقه نود همه چیز عوض میشه اینبار هم اتفاق بیفته و مرفاوی سر مربی نشه خدا خودش به دادمون برسه
چی بگم فقط دیگه باید بریم آویزون ضریح مریح شیم و دخیل ببندیم که این وضعیت درست شه ولی بازم یه امیدی ته دلم هست که میگه صمد نمیشه
javadjtv
23-05-2009, 14:48
همه چیز رو میشه از سایت باشگاه فهمید
دقیقا 3 روز پیش که زریبافان در ایرنا گفت قلعه نوعی گزینه اول ماست کاربران سایت باشگاه در نظرسنجی شرکت کرده و فاصله چند درصدی بین سرمربی ایرانی و خارجی را به 1درصد رساندند
یعنی ایرانی 49 درصد و خارجی 51
این در حالی بود که تا قبل از این مصاحبه فاصله چند درصد بیشتر بود اما با تکذیب مصاحبه زریبافان و افزایش احتمال مربیگری مرفاوی هم اکنون مربی خارجی 55 درصد و مربی ایرانی 45 درصد میباشد
این یعنی اینکه هواداران استقلال:
مرفاوی را نمی خواهند و ژنرال را فریاد می زنند
اما کو گوش شنوا؟؟؟!!!
به اخرین مصاحبه واعظ اشتیانی و این پاراگراف خوب توجه کنید:
- اين روزها در خصوص مرفاوي انتقادهاي زيادي مطرح ميشود. گفته ميشود باشگاه در صورت انتخاب وي حركتي روبه عقب را انجام داده است. نظرتان چيست؟
پاسخ اين عده را خواهم داد. وقتي سرمربي را انتخاب كرديم دلايل خودم را به طور شفاف مطرح ميكنم.
این یعنی صمد مرفاوی سرمربی
یعنی بدبخت شدیم؟؟؟؟؟؟
اگر مرفاوی سرمربی شد یعنی واقعا بدبخت شدیم
حیف شد مظلومی رو از دست دادن اون زمانی که مس ازادش کرده بود باید مظلومی رو جذب میکردن
جلالی خیلی میتونه به استقلال کمک کنه و مربی بزرگیم هست ولی
اگه مرفاوی بشه استقلال نابوده
این قدر به قلعه نوعی گیر ندید بابا استقلال مهم نه اسم ها استقلال نباید به یک نفر متکی باشه از اون جایی که واعظ ادم عجیبی نشون داده تا انتخاب شدن سرمربی نمیشه اظهار نظر کرد.البته منم امیدوارم انتخاب مرفاوی شایعه باشه.
Amir_Abi
24-05-2009, 16:14
فقط مربی خارجی نامدار
فعلا که دیگه سرمربی خوبی نمونده برای هدایت استقلال...صمد یا جلالی که حضور هر دو به معنای ضعیف بودن در فصل آیندست....من واقعا فکر کردم واعظ روی حرفهاش وایمیسه و با رفتن امیر یه مربی بزرگتر رو میاره تا تیم تو آسیا موفق تر باشه ولی اگه واقعا بخواد صمد رو بکنه سرمربی توهین به شعور هواداران استقلال میشه..در مورد جلالی هم باید بگم حداقل باید 2 فصل تو استقلال باشه تا بتونه تیم رو بسازه
Ronaldinho80
24-05-2009, 16:51
حیف که جلالی رفت
به همه ی استقلالیها توصیه میکنم برن شماره ی این هفته ی همشهری جوان رو بخونن تااز ماجرای واقعی برکناری قلعه نوعی با خبر بشن .
هيچ سرمربي به اندازه قلعه نوعي نمي تونه مشكل استقلال رو حل كنه
vBulletin v3.8.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Persian Language By
Persian Forum Ver 2.1