PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ~¤¦¤~ دانلود گلهای چلسی - بارسلونا | مرحله برگشت نیمه نهائی لیگ قهرمانان ~¤¦¤~

Amin-TopGoal
06-05-2009, 21:40
[Only registered and activated users can see links]

بسم الله الرحمن الرحیم

UEFA Champions League

Semi Finals | 2nd Leg

ورزشگاه استمفورد بریج

[Only registered and activated users can see links] چلســـی 1-1 بارسلونـــا [Only registered and activated users can see links]

[Only registered and activated users can see links] 1200 کیلوبایت | شبکه TSR 2 | گزارش فرانسوی | فرمت AVI - X.264[Only registered and activated users can see links]

مایکل اسین 1-0 [Only registered and activated users can see links]
DOWNLOAD ([Only registered and activated users can see links])| RAPIDSHARE ([Only registered and activated users can see links])

آندرس اینیستا 1-1 [Only registered and activated users can see links]
DOWNLOAD ([Only registered and activated users can see links])| RAPIDSHARE ([Only registered and activated users can see links])

صحنه مشکوک پنالتی و اعتراض عجیب بالاک

گریه هوادار چلسی

خلاصه + فایلهای پایان بازی ( مدت زمان 08:16 دقیقه | حجم 78.7 مگابایت )

Only Gerrard 8
06-05-2009, 22:33
چه گلی زد اسين :2: اگه ميشه زودتر بزاريد >:D<

Amir Argentina
07-05-2009, 00:27
فوتبال روی بدش رو به چلسی آورد البته با کمک داور
لطفا صحنه های پایان بازی رو بزارید
مخصوصا اعتراض بازیکنان چلسی بعد از سئت پایان هر چی دارید بزارید
ممنون

Majid_4553
07-05-2009, 01:06
صحنه مشکوک پنالتی و اعتراض عجیب بالاک

گریه هوادار چلسی

خلاصه + فایلهای پایان بازی ( مدت زمان 08:16 دقیقه | حجم ؟؟.؟؟ مگابایت )
DOWNLOAD | RAPIDSHARE

امین جان اینها رو به عربی یا انگلیسی نمیزاری؟

Rossonery
07-05-2009, 01:11
امین جان اینها رو به عربی یا انگلیسی نمیزاری؟
Nova sports این بازی رو پخش نکرد! (برای انگلیسی)
تا دقیقه ی 10 بازی منتظر پخش بودم و فکر میکردم شاید یه مشکل فنی باشه اما بازی رو پخش نکرد. تنها کانالای خوبی که بودن همینایی بود که امین گذاشت
البته جمعه شب بازی ها رو نوا تکرار میکنه. احتمالش هست بازی رو بذاره

viva_barca_no19
07-05-2009, 01:12
لطفا ویدیو های پایان بازی و گریه مسی در بغل پپ رو(ندیدم ولی شنیدم و اگر همچین صحنه ای نیست ببخشید) به صورت جداگانه قرار دهید ممنون

Ali Chelsea
07-05-2009, 08:34
گلچینی از هنر نمایی های داور مسابق رو می خوام:-??
گلچینی از شوت های در چهار چوب بارسلونا رو میخوام
هند های بارسا....
پنالتی های چلسی که گرفته نشد....:29:

Fabio13
07-05-2009, 09:01
پستهای اضافی به تاپیک ([Only registered and activated users can see links])بحث, تبادل نظر و اخبار مربوط به ديدار بارسلونا و چلسي ([Only registered and activated users can see links]) ([Only registered and activated users can see links] 1 ([Only registered and activated users can see links]) 2 ([Only registered and activated users can see links]) 3 ([Only registered and activated users can see links]) ... آخرین صفحه ([Only registered and activated users can see links])) منتقل شد.

برای اظهار نظر در مورد بازی از تاپیک فوق استفاده کنید. مرسی

ali.messi10
07-05-2009, 09:29
خواهشمنديم گل بارسا رو از شبکه سه هم بذارين!!! همراه با خوشحالي بعد از گل پپ!!!!

Baggio-Inter
07-05-2009, 09:34
لطفا ویدیو های پایان بازی و گریه مسی در بغل پپ رو(ندیدم ولی شنیدم و اگر همچین صحنه ای نیست ببخشید) به صورت جداگانه قرار دهید ممنون

ممنونم از گلها
خلاصه بازي و صحنه هاي مشكوك بازي رو هم بزاريد
لطف مي كنيد
ممنونم

Amin-TopGoal
07-05-2009, 09:45
خلاصه بازی به پست اول اضافه شد

damdar
07-05-2009, 09:54
با سلام

آیا درگیری لفظی بازیکنان چلسی بعد از پایان بازی با داور موجود هست؟

Amin-TopGoal
07-05-2009, 10:20
با سلام

آیا درگیری لفظی بازیکنان چلسی بعد از پایان بازی با داور موجود هست؟
فایلهای پایان بازی، تا اونجایی که شبکه TSR پخش کرد در فایل خلاصه قرار داره.

Arash
07-05-2009, 11:24
واقعا كه چلسي بد آورد صحنه هايي كه در محوطه جريمه روي درگبا خطا شد لطفا

Terry
07-05-2009, 11:34
با گزارش ART می خواستم دستتون درد نکنه

Juventus FC
07-05-2009, 11:51
سلام

میگم اون ویدیو لیگ قهرمانان که شبکه 3 بعد از اتمام بازی چلسی- بارسلونا کذاشت که توش تبیغ Sony Bravia بود را میتوندی بگذارید.......

اون ویدیو آخر بازی که تمام شد رو میگم که نسبتا طولانی هم بود!!!!!!!!!!!!!

eenvid
07-05-2009, 12:55
اقا بازی 6 تا صحنه مشکوک داشت.
دوتا هند یکی رو مالودا دوتا رو دروگبا یکی رو بلتی

توی خلاصه بازی همه اینها هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Amin-TopGoal
07-05-2009, 13:01
اقا بازی 6 تا صحنه مشکوک داشت.
دوتا هند یکی رو مالودا دوتا رو دروگبا یکی رو بلتی

توی خلاصه بازی همه اینها هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
توی خلاصه از صحنه های داوری چیزی نذاشتم

eenvid
07-05-2009, 13:04
پس من صحنه داوری میخوام چی کار کنم؟؟؟
امکانش هست بزارید؟؟؟؟
خیلی ممنون میشم خیلی خیلی

Spoonfed
07-05-2009, 13:12
آقا تو رو خدا با کیفیت بالا گلها رو بذارید HD

sajadtbt23
07-05-2009, 13:48
عشق است بارسلونا
ایول بارسا

Ahmad16820
07-05-2009, 13:48
با اجازه از مدیران سایت
فول مچ بازی با گزارش انگلیسی :
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

Spoonfed
07-05-2009, 14:15
آقا اگه میشه گلها رو با کیفیت بالا در سایت قرار بدید ممنون

Spoonfed
07-05-2009, 14:36
لطفا HD بذراید

babakkhan
07-05-2009, 14:55
داور توپ رو خودش می انداخت تو دروازه بهتر بود...

SiLeNt.DeAtH
07-05-2009, 15:06
آقا اگه میشه قسمتهای پایانی بازی رو به صورت جداگانه بذارید.با این اینترنتی که من دارم 2 ساعت طول میکشه 10 مگ دانلود کنم.چه برسه به 70 مگ.لطف کنید و اون صحنه ها رو جداگانه بذارید.ممنون

Majid_4553
07-05-2009, 15:07
تا دقیقه ی 10 بازی منتظر پخش بودم و فکر میکردم شاید یه مشکل فنی باشه اما بازی رو پخش نکرد. تنها کانالای خوبی که بودن همینایی بود که امین گذاشت
اوکی پس هیچی :flowerysmile:

توی خلاصه از صحنه های داوری چیزی نذاشتم<br />
<br />

میگم پس توی این 8دیقه چی هست؟ :34: اصل همین صحنه هاست. یه خلاصه کامل و مشت میزاشتید.

110110110
07-05-2009, 15:07
اگه میشه شروع مراسم قبل بازی را بزارید

Mohsen_Bar3lona
07-05-2009, 17:06
بچه ها ببخشید خونه نبودم ولی بازی ضبط شده ... بزودی از شبکه 3 میذارمش

PATO 7
07-05-2009, 17:19

سلام

ولی کانال [Only registered and activated users can see links] ترکیه هم باکیفیت عالی بازیها رو نشون میده اونم بدون کدگذاری. میتونین از اونجا هم رکورد کنین.

Rossonery
07-05-2009, 17:35
اتفاقات پایان رو امین تو خلاصه گذاشته , گفتم بذارم جداگونه.این هفته اصلاً فایلی آپلود نکردم!:Dفایل از TSR هست که فقط یه دقیقه و خورده ای از اتفاقات پایان بازی رو نشون داد:

اتفاقات پایان بازی از TSR (شادی و ناراحتی ها)
RAPIDSHARE ([Only registered and activated users can see links])| DOWNLOAD ([Only registered and activated users can see links])

BLAUGRANA7
07-05-2009, 18:47
من به هوادرای چلسی احترام میزارم و میدونم که دیشب چقدر پایان دراماتیکی داشتن ولی باید قبول کنن 180 دقیقه دفاع کردن جلوی بارسا اعصاب همه رو بهم ریخته بود و من خدا رو شکر میکنم که فوتبال زیبا فوتبال نتیجه گرا رو هر چند دیر ولی سرانجام شکست داد تا تیم رؤیایی پپ و خودمن به فینال بره0درضمن منچستر هم یه راه نداره اونم باختنه چون تا اون بازی بازیکنای بارسا میرسن و عملا شانس یونایتدی هایی که تا اینجا حریف آنچنان قدرتمندی هم نداشتن به صفر میرسه.

Madridista
07-05-2009, 18:52
سلام

میگم اون ویدیو لیگ قهرمانان که شبکه 3 بعد از اتمام بازی چلسی- بارسلونا کذاشت که توش تبیغ Sony Bravia بود را میتوندی بگذارید.......

اون ویدیو آخر بازی که تمام شد رو میگم که نسبتا طولانی هم بود!!!!!!!!!!!!!

بفرما سپهر جون برات اپلودش کردم

کیفیتش واقعا فوق العادس

28ordi87
07-05-2009, 19:54
این بازی بیشتر شبیه فیلمهای درام بود تا مسابقه فوتبال
البته برای چلسی :34:

churchil
07-05-2009, 20:06
من به هوادرای چلسی احترام میزارم و میدونم که دیشب چقدر پایان دراماتیکی داشتن ولی باید قبول کنن 180 دقیقه دفاع کردن جلوی بارسا اعصاب همه رو بهم ریخته بود و من خدا رو شکر میکنم که فوتبال زیبا فوتبال نتیجه گرا رو هر چند دیر ولی سرانجام شکست داد تا تیم رؤیایی پپ و خودمن به فینال بره0درضمن منچستر هم یه راه نداره اونم باختنه چون تا اون بازی بازیکنای بارسا میرسن و عملا شانس یونایتدی هایی که تا اینجا حریف آنچنان قدرتمندی هم نداشتن به صفر میرسه.

اولا تو اون بازی بارسا آبیدال دنیل آلوز و مارکز رو نداره احتمال داره هنری رم نداشته باشه
دوما میتونید بگید اگه منچستر به تیم قوی نخورده اون وقت کی اینتر و آؤسنال رو حذف کرد تازه هردو شونو با برد درست نه با شانس و داوری و گل زده تو خونه حریف

Spoonfed
07-05-2009, 20:10
آقا اگه میشه گلهای بازی رو با کیفیت بالا تو سایت بذارید ممنون

Arsenal-4ever
07-05-2009, 20:26
آقا تو رو خدا با کیفیت بالا گلها رو بذارید HD

آقا اگه میشه گلها رو با کیفیت بالا در سایت قرار بدید ممنون

لطفا HD بذراید

آقا اگه میشه گلهای بازی رو با کیفیت بالا تو سایت بذارید ممنون

باور کن نیازی به این همه پستهای شبیه به هم نیست
اگه امکان ضبط HD بود شک نکن که انجام میشد
ولی میبینی که کسی ضبط نکرده ...

bluegrana.0631
07-05-2009, 21:43
قهرمان اسپانیاوقهرمان انگلیس کدامیک قهرمان اروپا؟

ali.messi10
07-05-2009, 21:56
آخ محسن جون اگه گل بارسا رو بذاری از شبکه 3 خیلی حال دادی!:41:
(به همراه خوشحالی پپ بعد از گل)

ممنون از همه واسه زحمتی که میکشین:heartsmile:

Cactus
07-05-2009, 22:16
بالاک چقدر عصبانی شده بود کم مونده بود داورم بزنه:6qwup3::33::*:84:*::13:تا حالا انقدر عصبانی ندیده بودمش:-o:117::-??ولی خیلی باحال بود ایول بالاک:2:

Mehryar
07-05-2009, 23:22
دوستان چند تصویر GIF از اشتباهات داوری و صحنه های جالب براتون آماده کردم :دی امیدوارم لذت ببرید.

تا load شدن کامل تصاویر صبر کنید

صحنه اول: پنالتی اول (خطای آلوز)

صحنه دوم: پنالتی دوم (خطا بروی دروگبا)

صحنه سوم: هند پنالتی / پیکه :117:

صحنه چهارم: هند پنالتی / اتوئو

صحنه پنجم: اخراج آبیدال

واقعا پنج اشتباه فاحش در بازی کافی نیست تا یه داور از سوت زدن بازی های مهم منع بشه؟!
صحنه های جالب دیگه که آپلود کردم براتون:

خوشحالی گوآردیولا به سبک مورینیو :دی

فحش دادن دروگبا !! :دی

:flowerysmile:

chelsea for ever
08-05-2009, 02:48
این بارسای رویایی مثل موش بود مقابل چلسی فقط با کمک داور و شانس رفتن بالا انگار فوتبال فقط حمله و پاس کوتاه دادنه انوقت در 90 دقیقه بازی فقط یه شوت در چار چوب:6qwup3:اره اگه چلسی ام با تیمای درج 2 اروپا بازی میکرد 5تا 6تا گل میزد به همشون فقط این تیمایی که چلسی باهاشون بازی کرده با تیمایی که بارسلونا باهاشون بازی کرده رو با هم مقایسه کنید همه چی مشخصه که کی بیشتر حقش فینال بود

dashtekahe
08-05-2009, 06:27
فایل اول مربوط به همه صحنه های مشکوک به پنالتی هست با کیفیت بالا.

و فایل دوم هم لحظه ای هست که دروگبا پس از سوت پایان به داور و دوربین تلویزیونی حال میده.:2:

نمیدونم چرا نمیشه مستقیم آپلود کرد تو سایت!!برا همین اول تو راپیدشر آپلود کردم و بعد لینکها رو گذاشتم اینجا.:-w

Ali Chelsea
08-05-2009, 09:26
تو این بازی بارسا 1 شوت در چهار چوب داشت و همین و چلسی .....
باز هم میگن چلسی ضد فوتبل بازی کرد!!!!
واقعا عجیبه
من برای یوفا متاسفم که همچین داوری رو برای چنین بازی مهمی میزاره
لطفا یه منتخب از هنر نمایی های داور بزارید

M0jt@ba
08-05-2009, 10:03
کاش یه نفر ده دقیقه آخر بازیو میذاشت من بازی رو ندیدم آخرشو میخوام ببینم

Ali Chelsea
08-05-2009, 12:45
اعتراض دروگبا بعد از بازی رو ندارید؟:163:

mashreghi_e
08-05-2009, 13:45
در حال حاضر بهترین خط حمله ی لیگ برتر مال تیم چلسی هست و همه هم میدونن لیگ برتر چقدر سطحش بالا تر از لالیگاست.
دیدید که چلسی چه بلایی سر لیورپول آورد همون لیورپولی که توی بازی قبلش رئال رو سالاد کرده بود.

.:AoShiMa SaN:.
08-05-2009, 15:24
واقعا متاسفم شدم از این داوری فک می کردم فقط داوری ماس که پسرفت داره ، از نظر من که چلسی این دوره قهرمان شد ، چون با هیدینگ بزرکترین تیمارو شکست داد و قطعا از پس منچستر هم بر میومدن

dashtekahe
08-05-2009, 16:27
اعتراض دروگبا بعد از بازی رو ندارید؟:163:

اگه به پست من نگاه کنی فایل مربوطه رو می بینی.
اینم اعتراض دروگبا.

mohamad70
08-05-2009, 21:03
از آقاي محسن bar3lona خوهش ميكنم گل بارسلون به چلسي رو از شبكه 3 با گزارش فردوسي پور بذارد مر30

ambordastghofli
09-05-2009, 05:53
واقعا متاسفم شدم از این داوری فک می کردم فقط داوری ماس که پسرفت داره ، از نظر من که چلسی این دوره قهرمان شد ، چون با هیدینگ بزرکترین تیمارو شکست داد و قطعا از پس منچستر هم بر میومدن
تيمی که 180 دقيقه ضد فوتبال بازی ميکنه جلوی بارسلونای 10 نفره دفاع کنه تو خونه خودش حقش نيست بره فينال و قهرمان بشه.
قهرمانی رو به مربی های سوسول نميدن.
عشق است بارسا!:heartsmile:

منم منتظر گل ها از شبکه 3 هستم.:146fs495919:

msdrashidi
09-05-2009, 09:00
اصلا حق بارسا نبود هر چند اين تيم دوست داشتنيه اميدوارم منچستر تيم رويايي اروپا اولين تيمي باشه که دو بار پشت سر هم قهرمان ميشه

kohii9
09-05-2009, 15:49
دفاع کردن خودش یک هنره همه دیدن داور به داد بارسلون رسید امیدارم منچستر حال بارسا رو بگیره

behnammessi
09-05-2009, 19:18
معلومه که حق بارسا بود بره فینال . درسته که داور چند صحنه مشکوک به پنالتی رو ندید

که البته یکیش صد در صد پنالتی بود بقیش هم مشکوک بود اما این حق چلسی بود که حذف بشه

چون اونا زیبایی فوتبال رو از بین برده بودند . روی یه شوت گل زدند و مثل بازی رفت

دفاع می کردند تازه نکته مهم اینکه بارسا مصدوم و محروم زیاد داشت و 4 بازیکن بارسا

در پست غیر تخصصی بازی می کردند از جمله یحیی توره که دفاع آخر بارسلونا بود

من که خیلی خوشحالم که بازی بد و ضد فوتبال چلسی در برابر بارسلون رویایی پپ

پیروز نشد .

تبریک به تمام عشاق آبی و اناری های کاتالان

عشق است بارسلونای کبیر

ali.messi10
09-05-2009, 20:40
محسن جون این گل های بازی از شبکه سه چی شد؟!!!!!!!

البته میدونم که "گر صبر کنم ز گل ها حلوا سازی"

Mohsen_Bar3lona
09-05-2009, 23:31
بسم الله الرحمن الرحیم

UEFA Champions League

Semi Finals | 2 end Leg

[Only registered and activated users can see links] چلســـی 1-1 بارسلونـــا [Only registered and activated users can see links]

[Only registered and activated users can see links] 1200 کیلوبایت | شبکه سه سیما | با گزارش فردوسی پور | فرمت AVI - X264 [Only registered and activated users can see links]

[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])[Only registered and activated users can see links]

[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])[Only registered and activated users can see links]

zidane
10-05-2009, 00:02
[Only registered and activated users can see links]آرسـنـــــــــال 1-3 منچستریونایتد[Only registered and activated users can see links]

[Only registered and activated users can see links] 1200 کیلوبایت | شبکه سه سیما | با گزارش یوسفی | فرمت AVI - X264 [Only registered and activated users can see links]

از اینکه بالآخره گلهای این بازی رو با گزارش فارسی گذاشتی ممنونم.:heartsmile:

ولی فک کنم با بازی آرسنال-منپستر قاطی شده!!!!

chelsea for ever
10-05-2009, 02:39
معلومه که حق بارسا بود بره فینال . درسته که داور چند صحنه مشکوک به پنالتی رو ندید

که البته یکیش صد در صد پنالتی بود بقیش هم مشکوک بود اما این حق چلسی بود که حذف بشه

دفاع می کردند تازه نکته مهم اینکه بارسا مصدوم و محروم زیاد داشت و 4 بازیکن بارسا

پیروز نشد .

تبریک به تمام عشاق آبی و راناری های کاتالان

عشق است بارسلونای کبیر
از حرفات معلومه که هیچی از فوتبال سر در نمیاری که فقط حمله کردن و زیاد گل زدنو فوتبال زیبا میدونی و درک زیبایی فوتبال چلسی واست ممکن نیست چون از بازی منطقی سر در نمیاری.این نکته ای هم که گفتی اصلا مهم نیست چون توی بازی رفت همه این بازیکنها بودن ولی بازم هیچ کدوم کار به خصوصی انجام ندادن,حالا بازی خیلی خوب و فوتبال شما وتیم به اصطلاح رویاییتون هم مقابل همین ضد فوتبال ما خیلی کم اورد تا بالاخره داور به دادشون رسید تا مفتضحانه ابروی فوتبال زیباشون نره:-&:-&:-&:*:84:*::*:84:*:

Ali Chelsea
10-05-2009, 16:49

پیروز نشد .

تبریک به تمام عشاق آبی و اناری های کاتالان

عشق است بارسلونای کبیر
1-از تماشاچیان جدیدی فوتبال هستی و فقط گل زیاد رو فوتبال زیبا میدونی:girl_sigh:
2-دفاعی بازی کردن ضد فوتبال نیست.ضد فوتبال تمارض و و قت تلف کردن و پاس کاری های بیخوده:7:
3-تنها تیمی که تونست جلو بارسا پیروز بشه چلسی بود(پیروزی واقعی حق چلسی بود):53:
4-انقدر متعصب هستید که پنالتی ها رو فقط یکیش رو قبول دارید!!!:-t

راستی دوستان تاپگل این خلاصه بازیی که گذاشتید اصلا خوب نیست!!!:3ztzsjm:
هیچ کدوم از پنالتی ها رو نداره!~x(
حتی اعتراض بالاک رو هم نداره:wagfinger1::-o
لطفا یه بهرتش رو بزارید:wavesmile:

amir_sam
10-05-2009, 19:29
[quote=Ahmad16820;221422]با اجازه از مدیران سایت
فول مچ بازی با گزارش انگلیسی :
[Only registered and activated users can see links][/quote

این بازی از چه کانالی گرفته شده؟

usf2008
11-05-2009, 02:05
درسته من طرفدار منچستر هستم ولی تو اون بازی چلسی با بارسا حق چلسی بود که بازی رو ببره چون اون همه موقعیت گل و حداقل 4 پنالتی مسلم که داور نگرفت موقعیت های چلسی برای گلزنی بود اما بارسا فقط یه شوت تونست به سمت دروازه بزنه که همون هم گل شد
اگه بارسا واقعا زیبا بازی میکرد حتی می تونست این دفاع چند لایه رو به هم بریزه و گل بزنه حداقل تو نیوکمپ اما همه دیدن بارسا در مقابل ضد تاکتیک چلسی کاری نمی تونست بکنه واقعا که داور بی شرمی رو به اوج رسوند به نظر شما این نتیجه و این همه پنالتی گرفته نشده مشکوک نیست؟ اگه تو خبرگزاری ایرنا دیده باشین فکر کنم جمعه بود که نوشته بود روز بازی چلسی و بارسا سایت یوفا پیش بینی کرده بود که بازی یک یک میشه که شد بارسا گلش رو در آخرین دقایق میزنه که زد (البته این یه مورد رو نمی تونیم حساب کنیم چون گل نمی تونه در هر لحظه ای به ثمر برسه اونهم در لحظه ای که یوفا بگه!) سه نفر از چلسی باید اخطار می گرفتن که گرفتن تنها اشتباه این پیش بینی این بود که یه بازیکن هم از چلسی اخراج میشه که برعکس شد و آبیدال مثل اینکه اخراج شد. قضاوت با شماست!

Majz
11-05-2009, 21:36
UCL SF 2nd LEG / Chelsea Vs FC Barcelona / ENG / HD / 720p / 06/05/09 / HTTP

RUNTIME...........: 02:47:42
VIDEO CODEC.......: x264
VIDEO BITRATE.....: ~ 5600 Kbps
RESOLUTION........: 1280x720
FRAMERATE.........: 50 fps
AUDIO.............: English AC3 5.1 @ 384 kbps

Pre Game

First half

Half Time

Second Half

aghaabolfazl
11-05-2009, 23:47
واقعا داوره خیلی ضایع بود.تازه گفتن یه گزارش بنویسه تا ببینن چی میشه!!ولی دروگبارو 6ماه دارن محروم میکنن:smoke:

ambordastghofli
13-05-2009, 04:19
واقعا داوره خیلی ضایع بود.تازه گفتن یه گزارش بنویسه تا ببینن چی میشه!!ولی دروگبارو 6ماه دارن محروم میکنن:smoke:
حقشه مرتيکه تو برنامه زنده فش ميده!:163:

چسلی با اين همه خرج و مخارج بازم جلوی بارسا:41: کم مياره:5:

Michael Ballack 13
23-05-2009, 07:54
من هم از بارسلونا بدم میاد و هم از منچستر بعد از این بازی معلوم شد بارسلونا در مقابل تیمای انگلیسی هیچه و به احتمال زیاد منچستر دوباره قهرمان میشه
چلسی با این بازی ثابت کرد که بارسا قوی ترین باشگاه جهان نیست.تیمی که 6تا به رئال میزنه میاد جلوی چلسی فقط 1 شوت در چارچوب داره یعنی فاجعه!!!!
بارسلونا توی لیگی داره بازی می کنه که فقط 3تا تیم درست و حسابی هستند.اما انگلیس برترین لیگ جهان و بین این دو لیگ کهکشان ها فاصله وجود داره
ببینید نمیشه گفت این بازی تبانی بین بارسا و داور بوده،اما مطمئن باشید که تبانی از یه جای معتبرتر یعنی UEFA اتفاق افتاده.وقتی پلاتینی تو مصاحبه هاش گفت من دوست ندارم امسال هم فینال تمام انگلیسی باشه،میشه همه چیزو حدس زد.و گفت من از بازی بارسلونا لذت می برم و تماشای این بازی به من آرامش میده.
این داور توسط پلاتینی-که کم کم داره فوتبال رو به گند می کشه-انتخاب و روی این آقا برنامه ریزی شد.همون طور که صحنه های پنالتی رو دیدید که این آقا با این که هم وزن نهنگ هست،و باید با Lift-Truck بلندش کرد،نسبت به تمام صحنه ها دید خوبی داره و همین موجب عصبانیت همه شده.
و در ضمن یه همچین داوری با این وزن حق سوت زدن نداره و UEFA این داور رو به این جهت انتخاب کرد که با این وزن زیاد نسبت به صحنه های پنالتی یا مشکوک دور باشه و بهونه ای واسه پنالتی نگرفتن و این حرفا داشته باشن اما خوش بختانه این داور در اکثر موارد پنالتی نزدیک به صحنه بود و گند تبانی رو در آورد.
در ضمن صحنه شوت بالاک در پایان بازی و هند اتوئو،پنالتیه.اگه دانلودش کنید میبینید.
توضیح(ارس میر-داور سوئیسی):وقتی بازیکنی می خواهد جلوی شوت بایستد باید دستان خود را جمع کرده و در واقع کتف خود را ببندد،اما در این صحنه اتوئو دستان خودشو کاملا باز و به سمت بالا گرفته تا مانع از رد شدن توپ باشه.
و در آخر مطمئن باشید اگه بازیکنان بارسا توپ رو در محوطه جریمه خودشون با دست می گرفتن داور چیزی نمی گفت
به امید این که فوتبال از سیاست و این چیزا دور شه وبهتر بگم جدا شه

hafez66
26-05-2009, 13:30
به قول کارشناسا برین 1اتوبوس آدم بچینین جلو دروازتون ترسوها:13::5:

Ali Chelsea
26-05-2009, 15:20
حقشه مرتيکه تو برنامه زنده فش ميده!:163:

چلسی با اين همه خرج و مخارج بازم جلوی بارسا:41: کم مياره:5:
چلسی کم آورد؟!؟! 1 شوت در چهار چو تو 90 دقیقه آمار خیلی خوبی هست که نشون بده کی سوار بازی بود!!!!! پاس کاری تو زمین خودی و بالا بردن آمار پاس چه فایده ای داره؟!!؟! بعدشم که داور هم عادلانه قضاوت کرد دیگه نه؟؟؟؟؟؟

در ضمن محض اطلاع امسال چلسی از خرید و فروش بازیکنا سود کرد!!! دکو وبوسینگوا رو خرید فقط و رایت فیلیپس و بریج و کودیچینی رو فروخت!!!!!

churchil
27-05-2009, 09:47

و در آخر مطمئن باشید اگه بازیکنان بارسا توپ رو در محوطه جریمه خودشون با دست می گرفتن داور چیزی نمی گفت

این کارو هم که کردن کار پیکه از این کم نداشت

ambordastghofli
27-05-2009, 10:50
تيمی که اينقدر ترسو هست و 11 نفره دفاع مطلق ميکنه تو خونه خودش جلوی تيم 10 نفره همون بهتر که نره فينال. از قديم گفتن به ترسو ها جام
نميدن.:-&

حالا بگيم چلسی بازی اول تو کمپ نوئو ترسيد همش دفاع کرد درست ولی ديگه آدم فکرش رو نميکرد چلسی اينجوری دفاع کنه تو خونه خودش.127fs3556139
حق به حق در رسيد!!!!!!!!!!
فوتبال زيبا>فوتبال کثيف :13:

Ali Chelsea
27-05-2009, 13:26
تيمی که اينقدر ترسو هست و 11 نفره دفاع مطلق ميکنه تو خونه خودش جلوی تيم 10 نفره همون بهتر که نره فينال. از قديم گفتن به ترسو ها جام
نميدن.:-&

حالا بگيم چلسی بازی اول تو کمپ نوئو ترسيد همش دفاع کرد درست ولی ديگه آدم فکرش رو نميکرد چلسی اينجوری دفاع کنه تو خونه خودش.127fs3556139
حق به حق در رسيد!!!!!!!!!!
فوتبال زيبا>فوتبال کثيف :13:
دفاع کردن عیب نیست!!!!!!:-t

مثل اینکه برای تیم های اسپانیایی دفاع تعریف نشده اصلا!!! حتما باید تو هر بازی 5-6 تا گل ببینن!!!! دفاع کردن عیب نیست!!!! در ضمن اگر بارسا بلد بود گل بزنه به همین تیم هم چند تا گل میزد نه اینکه فقط 1 شوت در چهار چوب!!!!!!!!:34: واقعا خنده داره:*:84:*:
خط دفاع های لیگ انگلیس و ایتالیا رو فقط با اسپانیا مقایسه کنید!!! متوجه میشید تو اسپانیا چیزی به اسم دفاع وجود نداره!!!
:wagfinger1:

ambordastghofli
28-05-2009, 01:51
دفاع کردن عیب نیست!!!!!!:-t

مثل اینکه برای تیم های اسپانیایی دفاع تعریف نشده اصلا!!! حتما باید تو هر بازی 5-6 تا گل ببینن!!!! دفاع کردن عیب نیست!!!! در ضمن اگر بارسا بلد بود گل بزنه به همین تیم هم چند تا گل میزد نه اینکه فقط 1 شوت در چهار چوب!!!!!!!!:34: واقعا خنده داره:*:84:*:
خط دفاع های لیگ انگلیس و ایتالیا رو فقط با اسپانیا مقایسه کنید!!! متوجه میشید تو اسپانیا چیزی به اسم دفاع وجود نداره!!!
:wagfinger1:
فعلاً که بارسلونا با وجود اينکه 3 تا بازيکن کليدی رو تو دفاع نداشت هيچ گلی از منچستر نخورد و 2-0 برد:*:84:*::*:84:*::*:84:*::*:84:*::*:84:*:
نشون ميده که هيچ تيمی نميتونه جلوی بارسا حمله کنه، فقط با ضد فوتبال ميشه:301:
دم منچستر گرم مثل چلسی دفاع نکرد و با 3 تا مهاجم بازی کرد.:2:

Death Angel
28-05-2009, 07:32
فعلاً که بارسلونا با وجود اينکه 3 تا بازيکن کليدی رو تو دفاع نداشت هيچ گلی از منچستر نخورد و 2-0 برد:*:84:*::*:84:*::*:84:*::*:84:*::*:84:*:
ضد فوتبال؟بازی که یه مربی از سه روز قبلش ترکیب بازی و نحوه ی اراده اون رو چیده باشه کاملا بتونه تیمی مثل بارسا رو هم ببنده و حقش هم ضایع بشه بیشتر شایسته ی تقدیر هست یا اون فوتبالی که مربی همینجوری بدون نگاه به حریف بازیکنا رو بریزه تو؟
واقعا گاس بزرگترین مربی فوتباله:6:
فینال کاملا حق چلسی بود.ولی خوب یوفا نمیتونه از درامد بیشتر بگذره

Ali Chelsea
28-05-2009, 09:04
ضد فوتبال؟بازی که یه مربی از سه روز قبلش ترکیب بازی و نحوه ی اراده اون رو چیده باشه کاملا بتونه تیمی مثل بارسا رو هم ببنده و حقش هم ضایع بشه بیشتر شایسته ی تقدیر هست یا اون فوتبالی که مربی همینجوری بدون نگاه به حریف بازیکنا رو بریزه تو؟
واقعا گاس بزرگترین مربی فوتباله:6:
فینال کاملا حق چلسی بود.ولی خوب یوفا نمیتونه از درامد بیشتر بگذره
گفتم که
اینها معنی ضد فوتبال رو نمیدونن!
ضد فوتبال یعنی وقت کشی و تمارض و .... نه دفاغ مستحکم برای گل نخوردن!
یه واقعیتی هست که نمیشه پنهان کرد!
جلوی بارسا باید دفاع کرد وگرنه میبازی
هیدینک هم این موضوضع رو فهمید و به خوبی اجراش کرد:72:
حالا شما میتونید اسم دفاع منطقی رو بزارید ضد فوتبال:1:

lionsblue
29-05-2009, 14:23
واقعآ از اين صحبتهات شوكه شدم!!! اگه نظرت اينه كه چلسي مقابل بارسلونا ضد فوتبال بازي كرد پس هيچ چيزي از دنياي فوتبال تشخيص نميدي:labkhand:فقط از همينجا به كل بارسلونايي ها اعلام مي كنم بريد تمام فيلم بازيهاتونو با بازي با چلسي مقايسه كنيد و خودتون قضاوت كنيد:d0s69thbefhifftitrzتو چه بازي مسي اينقدر كم كار بود؟ تو چه بازي بارسلونا به اين شكل چپه بود؟ و ...

Terry
29-05-2009, 15:05
تو اصلا بازی چلسی بارسا رو دیدی که اومدی این حرف های مفت و الکی رو زدی
این همه بارسا .بارسا می کنن که بهترین خط حمله جهانو داره تیمی نتونه حتی یک توپو تو خط 18 قدم چلسی بیاره که دیگه تیم نیست
منچستر هم با اون دفاعش نشون داد که واقعا بهترین زوج خط دفاع جهانو داره
من به چلسی و دفاعش افتخار می کنم

ambordastghofli
30-05-2009, 10:10
تيم شموشک هم 11 نفره جلوی بارسا دفاع کنه ميتونه اين نتيجه رو بگيره!!:292:
چلسی تو اين 2 تا بازی مخصوصاً بازی تو اسپانيا نشون داد يه تيم در پيته که هيچ ارزشی برای فوتبال و هوادارانش نداره.:-t
همه دنيا ديدن چجوری 90 دقيقه دفاع کرديد و فقط توپ رو ميداديد به دربازبانتون تا بکشه زيرش.:-&
چطور جلوی ليورپول تو اين انفيلد اينقدر خوب بازی کرديد و هجومی و هيچ کس هم چيزی نگفت همه گفتند باريکلا چلسی و گاس هيدينک ولی جلوی بارسا موش شديد؟ خوب معلومه ديگه چون راه ديگه اي نداشتيد، ميخواستيد با اين راه بريد فينال که خودتون ديديد اينيستا نزاشت.:41:

خوشحالم که حق به حق در رسيد!!!!!!:72:

Michael Ballack 13
04-06-2009, 17:40
واقعا متاسفم برای کسی که می گن بازی چلسی ضدفوتبال بود.

Sir.Armando
04-06-2009, 20:41
چلسی توی بازی رفت توپ داد به بازیکنای بارسا تا بازی کنن و بچه های چلسیهم فقط و فقط پاس کاری های بی هدف بارسا رو نگاه می کردن و بازی تموم شد اما توی بازی برگشت چلسی با یه بازی منطقی بر تیم بارسا سروری کرد . سروری ... تنها اونا یک شوت توی چهار چوب داشتن همین . یعنی حملشون مقابل چلسی از تیم بولتون هم کمتره . بولتون توی 8 دقیقه به چلسی سه تا زد اما بارسا توی 94 دقیقه با کمک داوری و کمک خدا و یوفا تونست یه گل بزنه .

کسایی که می گن ضد فوتبال دارن می گن که از فوتبال هیچی نمی فهمن . چون کسی که فرق تاکتیک رو با ضد فوتبال ندونه باید بره طرفدار تیم تنیس بانوان شه .

Ali Chelsea
05-06-2009, 09:34
تو اصلا بازی چلسی بارسا رو دیدی که اومدی این حرف های مفت و الکی رو زدی
این همه بارسا .بارسا می کنن که بهترین خط حمله جهانو داره تیمی نتونه حتی یک توپو تو خط 18 قدم چلسی بیاره که دیگه تیم نیست
منچستر هم با اون دفاعش نشون داد که واقعا بهترین زوج خط دفاع جهانو داره
من به چلسی و دفاعش افتخار می کنم
منچستر بهترین زوج خط دفاع رو داره؟؟؟؟؟؟؟:-t
هم ویدیچ هم فردیناند خیلی بد بازی کردند:7:
تيم شموشک هم 11 نفره جلوی بارسا دفاع کنه ميتونه اين نتيجه رو بگيره!!:292:
چلسی تو اين 2 تا بازی مخصوصاً بازی تو اسپانيا نشون داد يه تيم در پيته که هيچ ارزشی برای فوتبال و هوادارانش نداره.:-t
همه دنيا ديدن چجوری 90 دقيقه دفاع کرديد و فقط توپ رو ميداديد به دربازبانتون تا بکشه زيرش.:-&
چطور جلوی ليورپول تو اين انفيلد اينقدر خوب بازی کرديد و هجومی و هيچ کس هم چيزی نگفت همه گفتند باريکلا چلسی و گاس هيدينک ولی جلوی بارسا موش شديد؟ خوب معلومه ديگه چون راه ديگه اي نداشتيد، ميخواستيد با اين راه بريد فينال که خودتون ديديد اينيستا نزاشت.:41:

خوشحالم که حق به حق در رسيد!!!!!!:72:
مشکل شما اینه که فکر می کنید بازی باید 6 تا 6 تا گل داشته باشه تا اون تیم قشنگ بازی کنه!
چلسی قویترین دفاع دنیا رو داره و باید از این نقطه قوتش بهترین استافده رو می کردو این کار رو هم کرد به راحتی بارسا رو شسکت داد:d0s69thbefhifftitrz:13:

Fabio13
05-06-2009, 09:42
بحثهای قدیمی رو تموم کنید لطفا. این تاپیک هم جای بحث نیست. دوستانی که ادامه بدن تخلف دریافت میکنند.

mahbubeh
14-06-2009, 12:51
خواهشمنديم گل بارسا رو از شبکه سه هم بذارين!!! همراه با خوشحالي بعد از گل پپ!!!!:flowerysmile:

usf2008
19-07-2009, 01:45
هر چند از موضوع بازی چلسی وبارسا خیلی می گذره ولی وقتی اومدم تو وب داغ دلم تازه شد داور نفهم حق چلسی و گاس هیدینگ بهترین مربی دنیا رو گرفت. گاس همیشه تیم هایی که خیلی به فوتبال زیباشون می نازن رو می چزونه یادتون نرفته که هلند تو جام ملت ها که روسیه 3 بر 1 بردش با فان باستن چی میشد این گاس رو مربی ایران می کردند افشین قطبی هم دستیارش میشد.:13::girl_sigh:
در مورد اتفاقات پیش آمده در چمپیونز لیگ سال گذشته باید بگم نگران نباشید امسال بارسا تقاص قهرمانی با تبانی را خواهد داد تیمی که فقط 11 نفر بازیکن درست حسابی داره امسال سوراخ سوراخ میشه:*:84:*::2::D>:D<:6qwup3:

Cactus
19-07-2009, 05:51
دوست عزیز ضمن خوش آمد گویی به شما لطفا این بحثای قدیمی رو تموم کنید و واسه هم هم کری نخوانین و پست اسپم هم ندین

باتشکر از شما

thegame
02-01-2010, 21:33
لطفا کلیپ تبلیغاتی لیگ قهرمانان 09/10 رو برام بذار