توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : به نظر شما بگوییم پرسپولیس یا پیروزی
Ghermezeteh
23-04-2008, 08:51
برای تغییر نام باشگاه به پرسپولیس به آدرسهای زیر مراجعه و امضا کنید
همگی متن طومار اعتراض به تحریف نام پرسپولیس را امضا کنید و در سایت رسمی باشگاه به مدیرعامل ایمیل بزنید:
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])perspolisnews.com/toomar.php ([Only registered and activated users can see links])
سایت رسمی باشگاه
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
بروید به بخش تماس با ما - ارتباط با مدیرعامل و ایمیل بزنید
ما تيمي به نام پيروزي نمي شناسيم.فقط پرسپوليس.
اقاي كاشاني اگر مي خوا هد كه استاديوم ها خالي نشوند،از تغير نام پرسپوليس صرف نظر كنند.
عشق است پرسپوليس و ديگر هيچ...:perspolis::perspolis:
Elbimbo deoro
23-04-2008, 13:27
کاشانی نه چیزی از فوتبال حالیشه نه میدونه پرسپولیس یعنی چه
همونایی که دارند با تخریب آرامگاه کوروش و تخت جمشید ریشه تمدن ایران رو نابود می کنند میخوان نام تاریخی پرسپولیس رو هم نابود کنند
فقط پرسپولیس
پرسپولیس = منچستر انگلیس
Old Trafford
23-04-2008, 16:08
فقط پرسپولیس ومنچستر
Hossein505
23-04-2008, 16:47
فقط پرسپولیس
Loverboy
23-04-2008, 18:47
البته بحث رو سیاسی نکنید بیخیالش . کی گوش به حرف اینا میده ؟ فقط و فقط پرسپولیس
واقعاً کاشانی خواسته باشگاه رو با نام "پیروزی" صدا کنند؟؟:117:
به حق چیز های ندیده و نشنیده! من دیدم یه مدته همه این مجریان و گزارشگران وقتی میگن "پرسپولیس"، بلافاصه تصحیح می کنن و از "پیروزی" استفاده می کنن:-??، پس جریان اینه!
من که استقلالی هستم از اسم "پیروزی" گلاب به روتون حالم بد میشه. آخه رو چه حسابی گفته از نام "پرسپولیس" استفاده نشه؟ هم قشنگتره، هم ریشه داره، هم همه بهش عادت دارن...
Prison Break
23-04-2008, 20:37
بابا اسمش پرسپولیسه و هست
نیازی به چیزی هم نیست
نیاز به گفتنم نداره
پرسپولیسه
اصلا پیروزی نیست
تو همه ی بازی ها مینویسن پیروزی بعضی هام میگن پیورزی
جریان چیه؟:-?
اسمن همون پرسپولیسه:-t
كاشاني از فوتبال 10 شاهي نمي فهمد.اگر بدو تاسيس باشگاه اين نظرسنجي را مي كرديد من پيروزي را انتخاب مي كردم.اما امروز اسم پرسپوليس در وجود 30 ميليون طرفدار اين تيم است.....ویرایش شد ( همونطور که شما از ایشون بدت میاد 2 نفر دیگه هم ممکنه خوشش بیاد پس در ارسال پستاتون دقت بیشتری کنید).
پرسپولیس خیلی نوستالوژیک تره:1:
[quote=Mehdi.A;5657]كاشاني از فوتبال 10 شاهي نمي فهمد.اگر بدو تاسيس باشگاه اين نظرسنجي را مي كرديد من پيروزي را انتخاب مي كردم.اما امروز اسم پرسپوليس در وجود 30 ميليون طرفدار اين تيم استquote]
مرد حسابی داری مدیر عامل تیم پرسپولیسو خطاب قرار می دی هااا مودبانه تر لطفا....
حالا ادمیزاد جایزالخطاست و اشتباه کرده دلیل نمیشه تو استقلالی بیای کاسه داغتر از آش بشی که :53: ما خودمون حلش می کنیم :6:
لطفاً با ارسالهاتون باعث منحرف شدن تاپیک نشید، وگرنه ارسالهاتون حذف میشه.
Prison Break
24-04-2008, 15:14
گروه ورزش؛ فکر مي کنيد اگر سوال مسابقه يکي از برنامه هاي ورزشي درباره نام پرسپوليس باشد چند درصد مردم از بين دو گزينه پيروزي يا پرسپوليس اسم پرسپوليس را انتخاب مي کنند؟ اگر اغراق نباشد پيش بيني اينکه برتري بين اين دو گزينه با فاصله بسيار زيادي به سود نام پرسپوليس خواهد بود چندان سخت نيست.
وقتي اسمي از ابتدا با مجموعه يي به وجود مي آيد اينکه بخواهيد پس از چند سال اسم اين مجموعه را تغيير بدهيد نه سخت بلکه ناشدني است. اگر برنامه دوشنبه قبل نود را ديده باشيد قطعاً متوجه خنده هاي ريز عادل فردوسي پور پس از گفتن پرسپوليس و تصحيح اسم پرسپوليس به پيروزي شده ايد. البته در ابتدا خيلي ها فکر مي کردند به دليل قوانين داخلي سازمان صدا و سيما فردوسي پور مجبور است به جاي پرسپوليس از پيروزي استفاده کند. اما نه فردوسي پور از سوي مديران ارشد صدا و سيما تحت فشار بود و نه اينکه او به دلخواه خود از کلمه پيروزي به جاي پرسپوليس استفاده مي کرد. در حالي که نام پرسپوليس، باشگاه فرهنگي- ورزشي پيروزي (پرسپوليس) ثبت شده، معاونت فرهنگي سازمان تربيت بدني بخشنامه يي را براي تعدادي از رسانه ها فرستاده که در آن رسانه ها را از به کار بردن نام پرسپوليس منع کرده و از اين رسانه ها خواسته در خبرها و گزارش هايشان به جاي کلمه پرسپوليس از پيروزي استفاده کنند. هرچند جرقه استفاده از نام پيروزي اولين بار توسط سيدمحمد خاتمي زده شد اما رئيس جمهور سابق تنها در حد يک توصيه از رسانه ها خواست از پيروزي به جاي پرسپوليس استفاده کنند. اما اينکه بخشي از سازمان تربيت بدني با ارسال نمابري به رسانه ها خواسته است که از نام پيروزي به جاي پرسپوليس استفاده کنند کمي غيرمنتظره است.در بخشي از نامه معاونت فرهنگي سازمان تربيت بدني که به امضاي ساور معاون اين بخش رسيده با اشاره به اساسنامه باشگاه که نام پيروزي در آن ثبت شده آمده است؛ «مقتضي است در تمام خبرها و مقالات منتشر شده توسط آن نشريه وزين نسبت به رعايت استفاده از کلمه پيروزي به جاي پرسپوليس اقدام شود».
در حالي سازمان تربيت بدني با استفاده از ادبياتي دستوري رسانه ها را مجبور کرده از کلمه پيروزي به جاي پرسپوليس استفاده کنند که هنوز بيش از يک ماه از صدور مجوز روزنامه پرسپوليس توسط وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي نگذشته است. اگر دولت نهم از اصل با نام پرسپوليس مخالفت دارد چرا مجوزي را با اين نام براي ارگان رسمي اين باشگاه صادر کرده و اگر اين تصميمي خودسرانه از سوي سازمان تربيت بدني است چه دليلي دارد سازمان خارج از حيطه وظايفش از رسانه ها چنين درخواستي را داشته باشد. به هر حال در شرايطي که فضاي ورزشگاه ها جو مسمومي دارد و يکي از وظايف معاونت فرهنگي سازمان تربيت بدني فرهنگسازي در اين ورزشگاه هاست، اين بخش از سازمان در مساله يي دخالت کرده که شايد نظرش با نظر اکثريت مردم مغاير است. به هر حال مردم با نام پرسپوليس خو گرفته اند و تغيير دادن نظر مردمي که سال هاي سال با اسم پرسپوليس زندگي کرده اند نه تنها سخت بلکه ناشدني است.
خب پرسپولیس چون دیگه همه بهش عادت کردن
ARG MUTD
24-04-2008, 16:20
لطفاً با ارسالهاتون باعث منحرف شدن تاپیک نشید، وگرنه ارسالهاتون حذف میشه.
مگه چي گفتم :1:
خوب ديگه تكرار نميشه
ولي اگه بخايم منطقي نظر بديم همون پرسپوليس باشه بهتره
تيمي كه 100 ساله اسمش پرسپوليسه نميشه يه شبه اسمش رو عوض كرد
مثل اين ميمونه كه از فردا صبح همه به سيب بگن موز :10:
اصلآ اينا همش به كنار طرفداراي استقلال چه گناهي كردن ؟
اين بدبختا يه عمر دارن بر ضد اسم پرسپوليس شعار ميسازن و ميخونن
يعني دوباره بايد از صفر شروع كنن و ايندفعه براي اسم پيروزي قافيه و رديف پيدا كنن ؟؟
من كه بهش ميگم پرسپوليس
MamadMunchen
24-04-2008, 17:17
والا تا اونجايي كه من ميدونم اسم باشگاه شهباز بوده كه برو بچ تيم ميرن يه تيم ميزنن به اسم پرسپوليس !
بعد از انقلابم كه ميخوان اسم تيم رو عوض كنن يه چند تا نام ميدن كه باهاش موافقت نميشه ! مثلا يكيش اين بوده كه ميخواستن بذارن شهيد چمران ( كه فكر كنم علي پروين نذاشته :d )
بعدش تصميم ميگيرن بذارن پيروزي !
حالا در واقع اسم باشگاه رو به همون نام قبليش برگردونن بهتره !
فكر نميكنم پرسپوليسي اي پيدا بشه كه بگه پيروزي ! ( همين الان گفتم پرسپوليسي اي پيدا بشه :D )
اين كاشاني هم چه كارايي كه نميكنه !! :-L
Ali Davani
24-04-2008, 17:36
ویرایش شد. فارسی تایپ کنید..
Ghermezeteh
26-04-2008, 08:25
خبر خوش :
روزنامه پیروزی از اول اردیبهشت به نام پرسپولیس تغییر یافت
البته روزنامه ي پيروزي اسمش تغيير نمي كنه.هم پيروزي چاپ ميشه و هم پرسپوليس.
ضمنآ من فكر نمي كنم اقاي كاشاني قصد تغيير نام پرسوليس به پيروزي داشته باشه چون خودش مدير مسئول روزنامه ي پرسپوليسه.اگه مي خواست اسمه تيم رو تغيير بده اين روزنامه رو با اين نام زير چاپ نمي برد.
عشق است پرسپوليس
پرسپوليس بهتره چون ريشه تاريخي داره و هم تلفظش از پيروزي زيباتره!!!
من به هر جايي كه فكرشو كنين ايميل زدم ولي...............اميدوارم اين دفعه جواب بده
پرسپوليسه زلزله همينه همينه
اما گزارشگرا چند وقتیه انگار بهشون گفتن بگین پیروزی!
پرسپوليس
پرسپوليس
پرسپوليس
پرسپوليس قشنگتر و بهتره :d0s69thbefhifftitrz
فقط میتونم بگم که این مســُله کاملاُ جنبه ی سیاسی داره.
پرسپولیس
اصلا هم جنبه سیاسی نداره
Abolfazl
19-05-2008, 07:05
دوست عزیز ورودت رو تبریک میگم ایشالله هزارمین پستت رو اینجا جشن بگیریم :D
تو تاپیک مربوطه درخواستت رو بده
ميشه تاپيكشو معرفي كني؟ چون من هم اينو مي خوام و هم جشن قهرماني رئال. هردو رو كامل و با كيفيت مي خوام
اصلا هم جنبه سیاسی نداره
میدونم اگه دلیلش رو بگم بوسه بر مرگ زدم.:kap:
بازم فقط این رو میتونم بگم که اینجا آزادی نیست منظورم این سایت نبود
چون اگه سرپرست های اینجا کمی بیشتر مانور بدن بی شک با فاجعه ی فیلترینگ
مواجه میشن.
منظورم کل این مرز و بوم بود
hamed6429
19-05-2008, 08:54
میدونم اگه دلیلش رو بگم بوسه بر مرگ زدم.:kap:
بازم فقط این رو میتونم بگم که اینجا آزادی نیست منظورم این سایت نبود
چون اگه سرپرست های اینجا کمی بیشتر مانور بدن بی شک با فاجعه ی فیلترینگ
مواجه میشن.
منظورم کل این مرز و بوم بود
منم با تو موافقم. تو این مملکت همه چی سیاسیه.:6::fkr:
Elbimbo deoro
19-05-2008, 09:12
ببین اقا حرف سیاسی زدین فرتی گزارش شد
اینجا در مورد فوتبال بحث کنید ، اونسال که اسم پرسپولیس عوض شد کسی زیر بار نرفت حالا که دیگه ...
Arastoo 10
19-05-2008, 09:53
به اين حرفا نيست!
حالا مجريا و... هر چه قدر دلشون ميخواد بگن پيروزي.
مهم مردم وهواداران هستند ونظر اونا مهمه
اين مهمه كه روز قهرماني تيممون صد هزار نفر با تمام وجود و از صميم قلب فرياد زدند:
پرسپوليس قهرمان
Valencia
29-05-2008, 23:26
باشگاه با نام پرسپولیس تاسیس شد
پس فقط و فقط پرسپولیس فهرمان
alirezazamani_7
29-05-2008, 23:27
پرسپولیس زلزله
ArtesheSorkh
09-07-2008, 13:44
فقط فقط........................
:heartsmile:پرسپولیس:heartsmile:
Ferguson
09-07-2008, 14:31
فقط پرسپولیس
اجازه ندید اسم این تیم بزرگ و مردمی رو تغییر بدن .
Clemenza
09-07-2008, 14:44
من نيمدونم چه اصراريه كه بعضي مسؤولان سازمان دارند كه اسم عوض كنند. اين باشگاه با نام پرسپوليس بين مردم شناخته شده است. فقط اين فصل كه ميرن جام باشگاه ها احتمالاً كنفدراسيون فوتبال آسيا هم نمي دونه به اين تيم چي بگه :flowerysmile:
ballackgermany
09-07-2008, 15:24
فقط پرسپولیس !!!
در فصل جدید / تیم پرسپولیس با 2 اسپانسر کار را شروع میکند /
1 ) برای رقابت های داخلی
2 ) برای رقابتهای آسیایی
پرسپولیس:wagfinger1: همیشه قهرمانی:25:
منم ميگم چرا نام به اين با مسمائي بايد عوض بشه هيچ تضادي با جمهوري اسلامي هم كه نداره حالا اسم قديم استقلالو بگي خوب عوض كردن به هواي بعضي از مسائل ولي پرسپوليسو چرا عوض مي خوان بكنند نمي دونم؟
L . F . C
11-07-2008, 10:45
فقط پرسپولیس
اگه مسئو لان باشگاه به فکر هواداران هستند باید این اسمه پیروزیو عوض کنن و بکنن پرسپولیس
Ardalan Club
11-07-2008, 10:52
فقط و فقط پرسپولیس
پرسپولیس
به نظر من هم همینطوره
یه جورایی بوداره
بعد از تخریب آرامگاه کورش(سد سیوند که بعد از این همه هشدار اونو ساختنش و حالا میفهمن(!) اشتباه کردن) و بی توجهی های تعمدیی که به تاریخ پیش از اسلام میشه این مساله هم این شکلیه یعنی پرسپولیس که یه اسم اسطوره ای و مربوط به تاریخ 2500 ساله است حذف بشه و بشه یه چیز دیگه (حالا مثلا پیروزی)
@li_K@K@
11-07-2008, 12:54
پرسپولیس
اگه دقت کرده باشین تا حالا نشده علی پروین بگه پیروزی و همش میگه پرسپولیس
اصلا نتا به حال جز علي آبادي و چندتا از مسئولان كشور چه كسي به پرسپوليس گفته پيروزي آخه عوض كردن اين نام واقعا كار خيلي بديه چون تمام اباهت اين تيم به همين نام پرسپوليبسه حتي گزارش گر ها هم كم پيش مياد بگن تيم پيروزي
خداییش پرسپولیس با حال تره ، مردم از اسم پرسپولیس میترسن
ACM dream1899
15-07-2008, 01:20
فقط پرسپولیس:31:
farshid.j
15-07-2008, 01:53
only forperspolis
Pou Manchester
15-07-2008, 22:20
Perspolis For Ever
TheSpecialOne
15-07-2008, 22:53
پیروزی یا پرسپولیس فرقی نمیکنه!!!
مهم اینه که پیروزی همیشه پرسپولیسه!!!
ما دوستش داریم.:13::13:
POORIA BAYERNI
15-07-2008, 23:50
پرسپوليس باشه بهتره...ولي يادتون نره هر وقت خواستيد بگيد پرسپوليس(يا همون تخت جمشيد)بايد دهنتونو مسواك بزنيد
من فك مي كنم كه نام پرسپوليس نام به مراتب زيبنده تر و پر اباهت تري براي باشگاه بزرگ ماست كه فك مي كنم كه تمامي هواداران اين باشگاه هم همين نظرو داشته باشند و فك مي كنم نام پيروزي نام مناسبي براي ما نيست
ARTESHE SORKH
20-07-2008, 18:48
persepolis
CAPTAN_RAUL
20-07-2008, 18:56
عشق است پرسپوليس :heartsmile:
جونم پرسپوليس
همهي زندگيم پرسپوليس
خداییش واسه اینا نظر مردم مهم نیست؟!
پرسپولیس 85 93.41%
پیروزی 6 6.59%
دیگه اختلاف بیشتر؟
البته به يه مسئله توجه كرد تو نظر سنجي نظر هوادارا اولويت داره و اگر بري ببيني كي به پيروزي راي داده مي فهمي هر 6 تاشون استقلالي بودن كه چشم ندارن اباهت ما رو ببينند
پرسپولیس همیشه پرسپولیس می مانی:قلیون:
mana_kazemian
20-07-2008, 20:13
معلومه پرسپولیس:heartsmile:
c.ronaldo7
20-07-2008, 20:33
شناها کدومتون میگین من پیروزی ای ام (خداییش خیلی سخته)
ما همه پرسپولیسی هستیم
AmiRoFfF
20-07-2008, 20:52
زنده باد پرسپولیس
فقط و فقط پرسپولیس :heartsmile: :13:
ببخشیدا...! ولی هر وقت میگن پیروزی حالم بد میشه :-L~x(
omidliverpool
21-07-2008, 16:19
فقط پرسپولیس.من کاملا با clemenza ([Only registered and activated users can see links]) موافقم.
manchester7
12-08-2008, 15:09
واقعا ما پرسپولیسی هستیم نه پیروزی ای ولی دقت کنید امسال گزارشگرا همش میگن پیروزی در حالی که کاشانی هم رفته
در اصل "پرسپوليس" يک کلمه يوناني است که اگر بخواهيم به صورت صحيح بنويسيم بايد به شکل "پرسه پوليس" نوشته شود ولي با گذشت زمان چون "پرسپوليس" ساده تر نوشته و خوانده مي شود به شکل امروزي آن در آمده است.
Persepolis از دو بخش Perse و Polis تشکيل شده است که در زبان يوناني Polis به معني "شهر" و Perse به معني "پارسي" است. بنابر اين پرسپوليس به معناي "شهر پارسي" است و با توجه به اينکه اين کلمه در اصل ريشه يوناني دارد بايد در شکل انگليسي خود هم به صورت Persepolis نوشته شود ...
بايد توجه داشته باشيم که اسم پرسپوليس جهاني است و در دنيا همه پارسه يا تخت جمشيد (پايتخت شکوهمند هخامنشيان) رو به اسم پرسپوليس مي شناسند، بنابر اين بکار بردن اسم پرسپوليس و نوشتن صحيح اون از لحاظ املايي باعث مي شه که تيم ما بعد جهاني تري به خودش بگيره و به هيچ وجه نام هايي مثل پيروزي رو ما قبول نکرده و نمي کنيم و تا زنده هستيم نام پرسپوليس رو فرياد مي کشيم ...
علي عبده، با الهام گرفتن از چنين نامي، باشگاهي که تاسيس کرد را پرسپوليس نام نهاد. سال 46 که شاهين منحل شد، هوشمندي پرويز دهداري بود که مجموعه بازيکنان قدر شاهين را کنار هم حفظ کرد و پرسپوليس را به وجود آورد.
براي اثبات يوناني بودن کلمه پرسپوليس نگاهي به معناي 3 کلمه يوناني ديگر مي اندازيم:
پرسپوليس (Persepolis؛به يوناني قديم: شهر پارسي)
آکروپوليس (Acropolis؛ به يوناني قديم: بلندشهر يا دژ شهر)
متروپوليس (Metropolis؛ به يوناني قديم: عنواني است که در مورد شهرهاي بزرگ و پر جمعيت به کار مي رود)
اميدوارم که اطلاعات مفيدي براي شما عزيزان بوده باشه و از اين به بعد Persepolis را در انگليسي به صورتي صحيح بنويسيم
از قدیم گفتن ما هم می گیم
پرسپولیس زلزله....
inter_is_mylife
31-08-2008, 03:01
من كه تابحال نگفتم پيروزي !!پرسپوليس خيلي بهتره وحس وطن پرستي رو تو ادم زنده ميكنه!!
من جائي خوندم كه كلمه پرسپوليس به معني شهرسوخته هستش!!
.
.
بگذريم اصلا اين اسم پيروزي يجورائي تو ذوق ميزنه ..
خوب معلومه پرسپولیس
لوگوشم یه نماد از تخت جمشید یا همون پرسپولیس
[Only registered and activated users can see links]
[Only registered and activated users can see links]
هیچکدوم... یا هر دوتاش پرسپولیس یا پیروزی :girl_sigh:
خیلی با نمکم؟نه؟
mehdi salivan
31-08-2008, 21:17
پرسپولیس زلزله
پیروزی؟!؟!؟!؟
esi-cola
31-08-2008, 21:48
اگه اطلاعاتم درست باشه قبل انقلاب می گفتن پرسپولیس ولی بعد انقلاب می خواستن اسم این تیمو مثل استقلال که تاج بود و بعدا تغییر کرده بود عوض کنند که زیاد اسم پیروزی جا نیفتاده
lordcrazy
31-08-2008, 23:27
پیروزی
Just esteghlal
samandooooon
31-08-2008, 23:50
فقط پرسپولیس :)
پیروزی بدون پرسپولیس بی معناست .....:13:
Alireza59sg
01-09-2008, 00:09
میدونی دلیل احمقانشون برای پیروزی چیه؟ علی آبادی میگه چون مردم تو تظاهرات میگفتن استقلال پیروزی جمهوری اسلامی
MBeckham
01-09-2008, 00:15
فقط پرسپولیس بزازنده اسم تیمه:13:
میدونی دلیل احمقانشون برای پیروزی چیه؟ علی آبادی میگه چون مردم تو تظاهرات میگفتن استقلال پیروزی جمهوری اسلامی
آره اینو منم شنیدم ولی تا اونجا که من یادمه میگفتن استقلال آزادی جمهوری اسلامی :21:
kaka for ever
10-09-2008, 13:35
اقای بیادی فکر کنم یه بار تو یه برنامه گفت پرسپولیس و پیروزی با هم فرق میکنن گفت پرسپولیس یه باشگاه دیگس که خصوصیه امتیازشو یکی خریده و می خواد جداگانه بیاد تو لیگ ولی اینی که همه طرفدارشن تو لیگم بازی میکنه پیروزیه شما باورتون میشه؟
only perspolis
10-09-2008, 14:09
اقای بیادی فکر کنم یه بار تو یه برنامه گفت پرسپولیس و پیروزی با هم فرق میکنن گفت پرسپولیس یه باشگاه دیگس که خصوصیه امتیازشو یکی خریده و می خواد جداگانه بیاد تو لیگ ولی اینی که همه طرفدارشن تو لیگم بازی میکنه پیروزیه شما باورتون میشه؟
ولش کن اون یه:21:crazyبود.
only perspolis
با هیچ تیمی قابل مقایسه نیست
پرسپولیس
Ashkan Gunner
12-09-2008, 00:52
به نظر من هم پرسپولیس خیلی قشنگتره
وقتی آدم میگه پرسپولیس یک ابهّت (Obohat) خاصی داره تا اینکه آدم بخواد بگه پیروزی
اسم این تیم از وقتی تاسیس شد پرسپولیس بود و هنوز هم هست و خواهد بود.
هر کی نظری غیر از این داره یه پرسپولیسی واقعی نیست:7:
vBulletin v3.8.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Persian Language By
Persian Forum Ver 2.1