PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : استعفای امیر قلعه نوعی

Majid_4553
05-05-2009, 19:43
قلعه‌نويي:
با خودزني خودمان شيريني قهرماني را از بين برديم
هيچ احدي نمي‌تواند براي من شرط و شروط بگذارد
اميدوارم آشتياني تيم قوي ببنند،‌ اما بعيد مي‌دانم

سرمربي تيم فوتبال استقلال گفت: ديگر در اين تيم نمي‌مانم و به مسئولان باشگاه گفته‌ام مربي مورد نظر خود را انتخاب كنند.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، امير قلعه‌نويي پس از حذف تيم استقلال از رقابت‌هاي ليگ قهرمانان آسيا در جمع خبرنگاران اظهار كرد:‌ از بازيكنانم تشكر مي‌كنم، آنها واقعا زحمت كشيدند و فوتبال خوب و تاكتيكي را ارائه دادند، متاسفانه ما در ليگ قهرمانان آسيا اصلا شانس نداشتيم. با اين حال از مردم تشكر مي‌كنم كه امروز من را شرمنده خودشان كردند.

وي افزود: قاعدتا هر باشگاهي پس از قهرماني ليگ تا كسب قهرماني ديگري در اين مسابقات به خود مي‌بالد، اما ما سه روز پس از قهرماني همه چيز را لوث كرديم و با خودزني‌هاي خودمان شيريني اين قهرماني را از بين برديم.

قلعه‌نويي ادامه داد: در هر صورت خدا را شكر مي‌كنم كه در شش ماه دو قهرماني براي اين تيم به دست آورديم، البته شايد عده‌اي دوست نداشتند استقلال اين فصل با امير قلعه‌نويي قهرمان شود كه به لطف امام زمان و امام هشتم اين عنوان را به دست آورديم. در هر صورت به خاطرآن كه استقلال را دوست دارم و نمي‌خواهم به مردم و تيم استقلال لطمه بخورد همان طور كه قبلا هم به دوستان گفته بودم به خاطر نگرش‌هاي فكري و مسائلي كه وجود دارد از استقلال مي‌روم، اميدوارم مردم نيز من را حلال كنند و واعظي آشتياني هم به عنوان دوست من و يك مدير خوب در ليگ آينده يك استقلال قوي درست كند.

سرمربي تيم استقلال تهران درباره اينكه باشگاه براي تمديد قرارداد با او شرايطي گذاشته است، گفت: هيچ احدي نمي‌تواند براي من شرط و شروط بگذارد، من براي خود استانداردهايي دارم كه آن را در كار رعايت مي‌كنم، شما خودتان مي‌دانيد چه مسائلي وجود داشت و من به خاطر مردم اين مسائل را بيان نمي‌كنم اما زير بار هيچ شرطي نمي‌روم. در هر صورت من و واعظي آشتياني دوستان خوبي هستيم اما نمي‌توانيم همكاران خوبي باشيم.

قلعه‌نويي افزود: مردم امروز من را شرمنده كردند، شايد باز هم مي‌خواهند بگويند كه قلعه‌نويي به اين تماشاگران پول داده است، آري اصلا همين طور است و من به آن‌ها پول دادم اما براي آنكه به همين مردم و مجموعه استقلال لطمه نخورد از اين تيم مي‌روم.

قلعه‌نويي درباره مذاكره با تيم‌هاي ديگر نيز گفت: به جان عزيزانم تا زماني كه تعهد دارم با هيچ باشگاه ديگري مذاكره نمي‌كنم.

وي افزود: در هر صورت تيم استقلال داشت كار خودش را انجام مي‌داد كه دو، سه مصاحبه انجام شد و من ديدم با اين نگرش‌ها نمي‌توانم با مجموعه استقلال كار كنم. پنج روز پيش هم در نشستي با "فتحي" معاون بين‌الملل و حقوقي باشگاه به او گفتم با توجه به رسيدن به فصل يارگيري من ديگر در استقلال نمي‌مانم و دوستان سريعتر سرمربي مورد نظر خود را انتخاب كنند تا او بتواند بازيكنان مورد نظرش را جذب كند و ما شرمنده مردم نشويم.

قلعه‌نويي درباره اينكه آيا در بازي با الجزيره نيز بر روي نيمكت استقلال مي‌نشيند، گفت: من مي‌گويم كه دارم مي‌روم البته تا موقعي كه تعهد دارم كار مي‌كنم اما به باشگاه گفتم كه به فكر مربي باشد. من قلبا واعظ را دوست دارم اما نمي‌توانم ديگر با او همكاري كنم.

به گزارش ايسنا، سرمربي استقلال در پاسخ به سوالي پيرامون انتقاد از نحوه بازي اين تيم در ليگ قهرمانان آسيا نيز گفت:‌ به هيچ عنوان اين موضوع را قبول ندارم، ما در بازي امروز فرصت‌هاي بسياري داشتيم و اكبرپور و برهاني چندين موقعيت گلزني را از دست دادند، در هر صورت در روزهاي اخير هم شرايط استقلال عادي نبود و تماشاگران را به تمرين راه نمي‌دادند كه ناراحتي مردم را بر روي سكوها شاهد بوديد اما در مجموع استقلال بدشانسي آورد. ما به غير از بازي رفت مقابل ام‌صلال در بازي هاي ديگر شايسته‌ي پيروزي بوديم و حداقل تاكنون بايد 9 امتياز كسب مي‌كرديم و با همين امتياز از گروه صعود مي‌كرديم اما در هر حال استقلال بازي‌هاي خوبي انجام داد.

وي درباره عقب ماندن تيم‌هاي ايراني از تيم‌هاي عربي نيز گفت: به هيچ عنوان چنين چيزي را قبول ندارم. اگر در ليگ قهرمانان اروپا تيم‌هاي ايتاليايي بالا نيامدند به معني آن است كه فوتبالشان عقب افتاده است؟

قلعه‌نويي درباره اينكه آيا نمايندگان ايران در آسيا ضعيف كار كردند؟ گفت: من اين موضوع را قبول ندارم، پس از آخرين قهرماني پاس يك بار استقلال با ناصر حجازي و يك بار سپاهان در آسيا دوم شدند، در هر صورت ما تيم‌هاي خوبي داشتيم اما از نظر سخت‌افزاري و برنامه‌ريزي بايد به سمت حرفه‌اي شدن برويم. سازمان ليگ بايد برنامه مسابقات داخلي را با تقويم مسابقات بين‌المللي تطبيق دهد، ضمن آن كه استقلال و پرسپوليس مدت زيادي در رقابت‌هاي آسيايي حضور نداشتند.

امير قلعه‌نويي درباره اظهارات برخي بازيكنان اين تيم كه عنوان كردند در صورت رفتن او آنها نيز استقلال را ترك مي‌كنند، گفت: به بازيكنان مي‌گويم كه به هيچ وجه نبايد اين كار را انجام دهند. آنها متعلق به مردم و طرفداران استقلال هستند و بايد با توجه به تعهدي كه به باشگاه دارند در خدمت تيم بمانند.

قلعه‌نويي همچنين درباره سرنوشت نافرجام خودش پس از قهرماني در ليگ برتر نيز گفت: در هر صورت همواره شرايط براي امير قلعه‌نويي اينگونه بوده است و گويا بايد بعد از موفقيت بروم. البته كسي من را بركنار نكرده است، من حتي نخواستم با آن‌ها سر ميز بنشينم و مذاكره كنم، در هر صورت نمي‌خواهم پيرامون مسائل درون باشگاهي صحبت كنم. پرسپوليس و استقلال براي مردم هستند و من براي باشگاه استقلال آرزوي موفقيت دارم.

قلعه‌نويي ادامه داد: در هر صورت تيم استقلال اكنون شكل و زيربناي خودش را گرفته، ما در اين فصل ركوردهاي مختلفي را به دست آورديم، نزديك به 70 گل در 34 بازي و ميانگين 1.2 گل براي هر بازي، همچنين تنها 33 گل خورده توانايي‌هاي خط حمله و دفاع استقلال را نشان مي‌دهد. ما در كل دوره‌هاي ليگ برتر بيشترين گل زده را داريم و پس از بارسلونا دومين خط حمله جهان را در اختيار داريم. آقاي گلي ليگ هم در اختيار استقلال است.

وي ادامه داد: اما با همين شرايط كل هزينه‌هاي كادرفني تيم استقلال از سرمربي، سرپرست تا دستياران و تداركات زير 700 ميليون تومان بوده است. ما براي عشق و علاقه به مردم كار كرديم و همين كه مردم از ما راضي و شاد هستند ميلياردها برايمان ارزش دارد.

قلعه‌نويي ادامه داد: در هر صورت ما در سخت‌ترين شرايط در كنار استقلال بوديم، چه آن روزي كه در دسته سوم بود استقلال را بالا آورديم و چه در روزهايي كه نهم و سيزدهم بود اين تيم را قهرمان كرديم. در هر صورت اميدوارم استقلال فصل آينده توسط واعظ آشتياني و به لطف امام زمان بهتر از امسال باشد، البته اين موضوع را بعيد مي‌دانم.

اینقدر که این امیر رو تشویق کردن توی ورزشگاه و اشتیانی رو هو کردن مطمئن باشید اگه با استفاش موافقط بشه هیچکی نمی اد ورزشگاه. جان من کی رو میخواد بیاره جای قلعه نوعی؟ مربی داخلی که کسی رو دستش نداریم. خارجی هم بعید میدونم یه اش دهن سوزی بیاد یکی می اد نمونه کخ که خودش سه سوت شوت میشه بیرون.

آشتیانی حیا کن استقلال رو رها کن
امیر باید بمونه ، امیر باید بمونه

A.R.S
05-05-2009, 20:11
امیر خدا کنه نره من نمی تونم دوباره رفتن امیر را تحمل کنم

از این هم کع بگزریم جای امیر کی میتونه بیاد

hamedss
05-05-2009, 20:17
سال اینده به گند میکشه تیم رو این واعظ اگه دوباره رده 13 - لیگ نریم شانس اوردیم

به جای اینکه بره بازیکن بگیره تیم رو تقویت کنه قرار داد ها رو تمدید کنه مردک هوادارا رو راه نمیدن انگار استقلال ارث باباشه تیم رو از حالا برده تو حاشیه وای به حال اخرش سالی که نکوست از بهارش پیداست

Majid_4553
05-05-2009, 20:19
توی نظر سنجی یه سری از دوستان زدن بزارید بره میشه بپرسم به نظرتون کی رو جاش بیارن خوبه؟ البته دوستان پرسپولیسی بحثشون جداست استقلالیها رو گفتم.

danger barca
05-05-2009, 20:20
ایشالا که امیرو نذارن بره ولی اگه رفت مربی ایرانی به نظر من یا مجید جلالی یا مظلومی....خارجی هم که:-??:34:

SSMAJIDI
05-05-2009, 20:27
روته مولر هم خوبها
جلالی میاد
هیف شد امیر رفت

A.R.S
05-05-2009, 21:01
فقط امیر می تونه تیم را جمع کن فقط امیر سال پیش یادتونه با چنتا مربی کار کردیم اما آخرش هم قهرمانی را با امیر به دست آوردیم تازه امیر خان فقط می تونه هوادار را بکشه ورزشگاه و از همه مهمتر ترک چند بازیکن با رفتن امیر اصلا از این قضیه خوشم نمی آید اما اگر امیر واقعا داره می ره (که خدا کنه نره) زودتر مربی انتخاب کنند تا بتونند بازیکنایی که می خواهد را تهیه کنند

AmiR Tifo36
05-05-2009, 21:01
اي بابا واسه چي ميخوان بندازنش بيرون؟ پس از اين به بعد تو استديوم با كي احوالپرسي كنيم! خدا كنه ناصر بياد !:34:

A.R.S
05-05-2009, 21:03
با رفتن امیر من نمی تونم 13 شدن را دوباره ببینم من رفتن دسته 2 با امیر را بیشتر از کسب سهمیه آسیا بدون امیر دوست دارم

Javad_M
05-05-2009, 21:11
با سلام
من که میگم تو گزینه های خارجی هم کسی نمی تونه جای امیر قلعه نویی رو بگیره چه برسه به ....

هر موقع استقلال قهرمان میشه وهمه باید دست به دست هم بدن تا تیم رو قویتر برای فصل بعد ببندن این سناریو تکرار میشه

خدا اخر و عاقبت این تیم رو به خیر کنه

[Only registered and activated users can see links]

Death Angel
05-05-2009, 21:12
جون خودم دارم سال اینده رو میبینم که بدون امیر 13 یا 14 میشیم نباید بزاریم بره
خداییش داخلی رو دستش نداریم.البت اگر جلالی بیاد فک نکنم هم خیلی بد بشه چون فولاد هم میخواد کله پاش کنه یجوری ولی امیر یه چیز دیگست

Rabin
05-05-2009, 21:19
باز هم یه سناریوی تکراری که تا استقلال یا پرسپولیس نتیجه میگیرن یه نفر میاد همه چیز رو از هم میپاشونه و تیم دوباره چند سال میره تو بحران..گرچه قلعه نوعی اشتباه زیاد داره ولی فعلا تو گزینه های ایرانی کسی نمیتونه جاشو تو استقلال بگیره و مسلما هر کس جاش بیاد با اولین باخت یا مساوی تماشاگرا پدرشو در میارن...واعظ به دلیل روابط خوبی که با ایتالیایی ها داره از اول هم به دنبال اوردن یه مربی ایتالیایی بود و الان به خواستش رسیده..اگه قراره مربی خارجی خوب بیاد باید حداقل 2 فصل بهش زمان بدن تا تیم بیفته رو غلطک...وگرنه با این اوصاف با هر مربی دیگه ای فصل بعد یه نتیجه ضعیف میگیریم و سرمربی و مدیرعامل اخراج میشن و دوباره قلعه نوعی برمیگرده...امروز هم که تماشاگرا از اول بازی پدر واعظ رو در آوردن و آخر بازی به فحش ناموسی بستن مدیر عامل استقلالو....خدا عاقبت سال دیگه رو به خیر کنه

POUYA
05-05-2009, 21:24
میدونید چرا داره میره؟
چون خودشم میدونه که سال دیگه نتیجه نمیگیره(این تو فوتبال ایران یه قانونه)
نمیخواد اشتباه امپراطور رو تکرار کنه

ss-a
05-05-2009, 21:25
قلعه نوعی دوست داریم ///// ما هیچ جا تنهات نمیذاریم

تو سروری تو سالاری /// قلعه نوعی دوست داریم

Loverboy
05-05-2009, 21:33
دوستان ناراحت نشنا ولی :

خاک بر سر اینجور مدیرانی که خیال میکنن با تعویض مربی میتونن تیمو جمع و جور کنند در حالی که حضور خودشون مشکل اصلیه تیمه

بلایی که سر پرسپولیس قهرمان پارسال تو امسال آوردند سال دیگه سر استقلال میارن . شک نکنید

فقط باید تو استادیومها طرفداران سرخابی بگن :

مدیر عامل نا لایق ، نمیخوایم نمیخوایم

این مدیر عامل ها از جمله واعظ و مصطفوی و ... باید برن رسماً بمیرند که جز حرفهای حزب باد هیچ چیز دیگه ای ندارند .

حیف از تیمهای پرهوادارمون که بازیچه دست اینجور مدیران افتادند . فقط میشه گفت حیف ...

alireza77777m
05-05-2009, 21:34
به نظر من كار خوبي كرد چون هم با واعظ نميشه كار كرد،هم تيمي كه يه سال قهرمان ميشه سال بعد خراب ميكنه.

Alessandro Nesta
05-05-2009, 21:40
عجب هفت خطیه این قلعه نویی میخواد با این کار جلوی نتایج افتضاحش در فصل بعد بگیره

Cactus
05-05-2009, 21:41
امیر قلعه نویی استعفا دادسرمربی تیم فوتبال استقلال پس از تساوی امروز تیمش برابر الاتحاد عربستان از سمت خود استعفا داد.به گزارش باشگاه خبرنگاران،قلعه‌نويي در نشست مطبوعاتي پس از ديدار استقلال ايران برابر الاتحاد عربستان اظهار كرد: من با بررسي جميع جهات به اين موضوع رسيدم كه باشگاه استقلال نمي‌خواهد با من همكاري كند. بعد از قهرماني دو، سه مصاحبه انجام شد كه فهميدم كه مسوولان باشگاه امير قلعه‌نويي را نمي‌خواهند. اصلا عده‌اي نمي‌خواستند كه استقلال با قلعه‌نويي قهرمان شود اما به لطف امام زمان (عج) و امام هشتم در مشهد قهرمان شديم.
وي در خصوص ارتباطش با واعظي آشتياني مديرعامل استقلال گفت: من و واعظ دوست‌هاي خوبي هستيم. اما نمي‌توانيم همكارهاي خوبي باشيم.
قلعه‌نويي ادامه داد: من با هيچ باشگاهي مذاكره نكره‌ام و تا آخرين لحظه قراردادم با استقلال به اين تيم تعهد دارم و پس از پايان قرارداد از استقلال مي‌روم. در جلسه‌اي كه چند روز پيش با فتحي معاون واعظ داشتم اعلام كردم كه من در استقلال نمي‌مانم.
وي درباره شايعه رابطه‌اش با ليدرهاي استقلال گفت: حتما هم امروز من پول دادم كه من را تشويق كردند؟ اصلا من پول مي‌دهم كه تماشاگران من را تشويق كنند؟!

Liverpudlian
05-05-2009, 21:47
قعله نوعی اگه استعفا نميداد بلای بدتر از اين رو سرش مياوردن تيمی که قهرمان ميشه سال بعد بايد به اون تيم گند بخوره عين پرسپوليس اين قانون ليگ برتر ايران هست همين کار رو پارسال با افشين کردند و اقعا واسه ايران با اين ليگش متاسفم

*only_Esteghlal*
05-05-2009, 22:00
خدا بگم چی کارش کنه این واعظو

کیو میخواد بیاره بهتر از امیر ،اصلا مگه تو ایران داریم کسی از امیر خان بهتر.

حقش بود امروز تو استادیوم همش واعظو هو کردن.

میخوام واعظ نباشه وقتی امیر نباشه

منظور از نتایج افتضاتو نفهمیدم:33:

قهرمانی تو لیگ میگی؟

Majid_4553
05-05-2009, 22:34
جلالی کجا میتونه حاشیه های استقلال رو جمع و جور کنه؟ دوتا فحش بخوره گریه میکنه میره. فقط قلعه نوعی.

دوستان ناراحت نشنا ولی :

خاک بر سر اینجور مدیرانی که خیال میکنن با تعویض مربی میتونن تیمو جمع و جور کنند در حالی که حضور خودشون مشکل اصلیه تیمه

بلایی که سر پرسپولیس قهرمان پارسال تو امسال آوردند سال دیگه سر استقلال میارن . شک نکنید

فقط باید تو استادیومها طرفداران سرخابی بگن :

مدیر عامل نا لایق ، نمیخوایم نمیخوایم

این مدیر عامل ها از جمله واعظ و مصطفوی و ... باید برن رسماً بمیرند که جز حرفهای حزب باد هیچ چیز دیگه ای ندارند .

حیف از تیمهای پرهوادارمون که بازیچه دست اینجور مدیران افتادند . فقط میشه گفت حیف ...

محمد جان حرف همه همینه.

hamed s.s topiran
05-05-2009, 23:09
مربی ایرانی یا قلعه نویی دوم هم مظلومی بقیه رو بریز دور

قلعه نویی: عادل فردوسی‌پور به دنبال برکناری من بود !

قلعه نویی در خلال مصاحبه مطبوعاتی بعد از بازی با الاتحاد یادآور شد: متأسفانه با پروژه زیبای آقای جهانگیر کوثری و برنامه 90 تیم ما به حاشیه رفت. پس از بازگشت از مشهد آن برنامه زیبای جهانگیر کوثری و برنامه 90 پیش‌ آمد و بحث ارزآوری شد. همان موقع تصمیم گرفتم که دیگر در استقلال نمانم. اما افرادی که 9 سال ممنوع‌التصویر بودند حالا از میکروفن بیت‌المال استفاده می‌کنند و برخی حرف ها را می‌زنند.

فردوسی پور فکر نکنم ولی این برنامه ورزش از نگاه دو با اون مجریش که به کسی اجازه حرف زدن نمیده کلا حرفاش بر علیه استقلاله و طرفداری از رقیب تازه شنیدم استقلال بازی کرده

POUYA
06-05-2009, 00:18
جلالی کجا میتونه حاشیه های استقلال رو جمع و جور کنه؟ دوتا فحش بخوره گریه میکنه میره. فقط قلعه نوعی.

مگه بقیه مربی های استقلال مدام فحش میخورن؟؟؟:34:

hamedss
06-05-2009, 02:16
قلعه نويي: نمي‌توانستم با واعظ آشتياني كار كنم

خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال استقلال گفت: با واعظ آشتياني دوست هستم اما نمي‌توانستم به همكاري ام با او ادامه دهم.

به گزارش خبرگزاري فارس امير قلعه نويي پس از تساوي يك بر يك برابر الاتحاد عربستان و حذف از گردونه ليگ قهرمانان آسيا عنوان كرد: از بازيكنانم تشكر مي‌كنم. آنها زحمت زيادي كشيده اند و فوتبال تاكتيكي خوبي ارائه كرده اند اما استقلال در آسيا بسيار بد شانس بود. بايد از مردم و طرفداران استقلال نيز تشكر كنم. ما بايد پس از قهرماني در ليگ برتر تا فاصله ليگ قهرمانان آسيا شاد ‌مي‌بوديم.
وي ادامه داد: سه روز پس از قهرماني، اين عنوان را لوث كردند و با خود زني‌هاي كه داشتيم قهرماني فراموش شد. ما در يك سال دو قهرماني به دست آورديم و اعتقاد داريم خيلي ها دوست نداشتند ما قهرمان شويم اما به لطف امام زمان؛ استقلال قهرمان شد.
سرمربي استقلال در مورد علت جدايي خود از اين تيم تاكيد كرد: 5 روز پيش به دوست مشتركمان با واعظ آشتياني پيغام دادم كه به فكر مربي باشد تا استقلال ضربه نخورد. من نمي‌توانستم با ايشان كار كنم اما از آنجايي كه او را دوست دارم نمي خواستم دوستي مان به هم بخورد.
منبع ([Only registered and activated users can see links])

hamedss
06-05-2009, 02:37
قلعه‌نويي: من و واعظ نمي‌توانيم با هم كار كنيم

خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال استقلال پس از اعلام كناره‌گيري از اين تيم گفت: من و واعظ آشتياني همكاران خوبي براي هم نيستيم.

به گزارش خبرگزاري فارس امير قلعه نويي پس از تساوي يك بر يك برابر الاتحاد عربستان و حذف از ليگ قهرمانان آسيا عنوان كرد: از بازيكنانم تشكر مي‌كنم. آنها زحمت زيادي كشيده اند و فوتبال تاكتيكي خوبي ارائه كرده اند اما استقلال در آسيا بسيار بد شانس بود. بايد از مردم و طرفداران استقلال نيز تشكر كنم. ما بايد پس از قهرماني در ليگ برتر تا فاصله ليگ قهرمانان آسيا شاد ‌مي‌بوديم.
وي ادامه داد: سه روز پس از قهرماني، اين عنوان را لوث كردند و با خود زني‌هاي كه داشتيم قهرماني فراموش شد. ما در يك سال دو قهرماني به دست آورديم و اعتقاد داريم خيلي ها دوست نداشتند ما قهرمان شويم اما به لطف امام زمان؛ استقلال قهرمان شد.
سرمربي استقلال در مورد علت جدايي خود از اين تيم تاكيد كرد: 5 روز پيش به دوست مشتركمان با واعظ آشتياني پيغام دادم كه به فكر مربي باشد تا استقلال ضربه نخورد. من نمي‌توانستم با ايشان كار كنم اما از آنجايي كه او را دوست دارم نمي خواستم دوستي مان به هم بخورد.
قلعه‌نويي در ادمه صحبت هاي خود اظهار داشت: من چون براساس استانداردهاي روز دنيا كار مي‌كنم و كار مربيگري‌ام براساس اصول علمي است نگذاشتم كسي براي شرط تعيين كند. من هيچ نشستي با هيچ شخصي نداشتم تا بخواهند برايم شرط بگذارند.
وي ادامه داد:‌ من خودم رفتم تا ديگر نيازي به شرط گذاشتن نباشد. باشگاه استقلال قدمتي 64 ساله دارد و مردم صاحب اصلي آن هستند. امثال قلعه‌نويي 6 ماه يا 2 سال مي‌آيند و مي‌روند اما اين باشگاه و مردم هستند كه مي‌مانند. نمي‌توان در را بر روي هواداران يك تيم مردمي بست. همانطوري كه حضرت امام فرمودند ميزان رأي ملت است. پس چرا مي‌گوييم مردم هم‌اكنون در انتخابات بايد حضور پرشوري داشته باشند. بنابراين در را نمي‌توان بر روي مردم بست.
سرمربي استقلال تصريح كرد: براي اولين‌بار مي‌گويم يك ماه و نيم پيش واعظ آشتياني پيش من آمد و گفت قراردادت را امضا كن. من گفتم سفيد امضا مي‌كنم تا خيالتان راحت باشد و بدانيد امير دنبال پول نيست اما بگذاريد بازي با پيام تمام شود بعد مفصل با هم صحبت مي‌كنيم. ايشان يك ساعت بعد به من گفت پس ليست بازيكنان مورد نيازت را بده. گفتم بايد 48 تا 72 ساعت با يك گروه كارشناسي صحبت و فهرست تعيين كنم.
قلعه نويي يادآور شد: متأسفانه با پروژه زيباي آقاي جهانگير كوثري و برنامه 90 تيم ما به حاشيه رفت. پس از بازگشت از مشهد آن برنامه زيباي جهانگير كوثري و برنامه 90 پيش‌ آمد و بحث ارزآوري شد. همان موقع تصميم گرفتم كه ديگر در استقلال نمانم. من با واعظ آشتياني دوست و رفيق هستم. به همين خاطر از استقلال مي‌روم تا دوستيمان پابرجا بماند. اما افرادي كه 9 سال ممنوع‌التصوير بودند حالا از ميكروفن بيت‌المال استفاده مي‌كنند و برخي حرف ها را مي‌زنند.
اين مربي در مورد پيشنهاد يك و نيم ميلياردي دلاري خود گفت: اين پيشنهاد مربوط به گذشته است. از فرهاد مجيدي و دو سه نفر ديگر مي‌توانيد در مورد اين مسئله سؤال كنيد. آنها شاهد هستند من از اين مبلغ گذشتم اما سر نخواستنم دعواست و با هيچ تيمي مذاكره نكردم.
سرمربي استقلال تاكيد كرد: 5 روز پيش به واعظ آشتياني گفتم به فكر مربي باشد تا استقلال لطمه نخورد. اميدوارم اين تيم در فصل آينده نيز موفق شود. از مردم مي‌خواهم كه مرا حلال كنند. من به كسي اجازه نمي‌دهم برايم شرط تعيين كند و همانطور كه گفتم جلسه‌اي نداشتيم تا نقطه‌نظراتم را بگويم.
قلعه‌نويي در مورد شعار هواداران استقلال به نفع او با طعنه خاطرنشان كرد:‌ من به همه ليدرها پول دادم تا تشويقم كنند. بنويسيد امير قلعه‌نويي پول داد تا تشويق شود. اما ديگر در استقلال نيستم و برابر الجزيره نيز روي نيمكت استقلال نمي‌نشينم.
وي در مورد درگيري خود با ابراهيم تقي‌پور پس از پايان بازي گفت: چرا اسم درگيري روي اين مسئله مي‌گذاريد. فقط به بازيكنم گفتم چرا يك فرصت گلزني عالي را از دست دادي. در اين ديدار ما 8 موقعيت بالاي 80درصد را از دست داديم. البته تماشاگران كمي دلخور بودند و جو عليه تيم ما بود.
قلعه نويي در مورد اينكه استقلال از تيم‌هاي كره‌اي و عربستاني عقب‌تر است يا نه يادآور شد:‌ اين حرف را قبول ندارم. استقلال يك بار با ناصر حجازي در آسيا دوم شده است. ما از نظر انساني بهترين افراد را داريم اما بايد امكانات سخت‌افزاري، تقويم مناسب با ديدارهاي خارجي و شرايط حرفه‌اي نيز داشته باشيم.
وي در مورد اينكه برخي از بازيكنان تهديد كردند در صورت جدايي او از استقلال مي‌روند؛ گفت: نبايد اينگونه باشد. من را كسي عوض نكرده ام .من خودم از استقلال جدا شدم.
وي در مورد اينكه چه افرادي نمي‌خواستند استقلال قهرمان شود اظهار داشت: اين يك مسئله درون‌باشگاهي است و نمي‌خواهم در موردش حرفي بزنم تا جو تيم برهم نريزد. ما در اين فصل بهترين خط حمله داشتيم و آقاي گل مسابقات از استقلال بود. من و همكارانم در مجموع كمتر از 700 ميليون تومان پول گرفتيم با اين حال شاد كردن دل مردم برايم بيش از اينها ارزش دارد.
قلعه‌نويي در مورد اينكه واعظ آشتياني گفته است لمپنيسم بايد از استقلال پاك شود، خاطرنشان كرد: بهتر است در اين مورد از واعظ بپرسيد من چيزي نمي‌دانم.

hamedss
06-05-2009, 02:57
قلعه‌نويي: نمي‌توان در را بر روي هواداران تيم مردمي بست

خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال استقلال تهران گفت: نمي‌توان در را بر روي هواداران يك تيم مردمي بست.

به گزارش خبرگزاري فارس، امير قلعه‌نويي در ادمه صحبت هاي خود اظهار داشت: من چون براساس استانداردهاي روز دنيا كار مي‌كنم و كار مربيگري‌ام براساس اصول علمي است نگذاشتم كسي براي شرط تعيين كند. من هيچ نشستي با هيچ شخصي نداشتم تا بخواهند برايم شرط بگذارند.
وي ادامه داد:‌ من خودم رفتم تا ديگر نيازي به شرط گذاشتن نباشد. باشگاه استقلال قدمتي 64 ساله دارد و مردم صاحب اصلي آن هستند. امثال قلعه‌نويي 6 ماه يا 2 سال مي‌آيند و مي‌روند اما اين باشگاه و مردم هستند كه مي‌مانند. نمي‌توان در را بر روي هواداران يك تيم مردمي بست. همانطوري كه حضرت امام فرمودند ميزان رأي ملت است. پس چرا مي‌گوييم مردم هم‌اكنون در انتخابات بايد حضور پرشوري داشته باشند. بنابراين در را نمي‌توان بر روي مردم بست.
سرمربي استقلال تصريح كرد: براي اولين‌بار مي‌گويم يك ماه و نيم پيش واعظ آشتياني پيش من آمد و گفت قراردادت را امضا كن. من گفتم سفيد امضا مي‌كنم تا خيالتان راحت باشد و بدانيد امير دنبال پول نيست اما بگذاريد بازي با پيام تمام شود بعد مفصل با هم صحبت مي‌كنيم. ايشان يك ساعت بعد به من گفت پس ليست بازيكنان مورد نيازت را بده. گفتم بايد 48 تا 72 ساعت با يك گروه كارشناسي صحبت و فهرست تعيين كنم.
قلعه نويي يادآور شد: متأسفانه با پروژه زيباي آقاي جهانگير كوثري و برنامه 90 تيم ما به حاشيه رفت. پس از بازگشت از مشهد آن برنامه زيباي جهانگير كوثري و برنامه 90 پيش‌ آمد و بحث ارزآوري شد. همان موقع تصميم گرفتم كه ديگر در استقلال نمانم. من با واعظ آشتياني دوست و رفيق هستم. به همين خاطر از استقلال مي‌روم تا دوستيمان پابرجا بماند. اما افرادي كه 9 سال ممنوع‌التصوير بودند حالا از ميكروفن بيت‌المال استفاده مي‌كنند و برخي حرف ها را مي‌زنند.
اين مربي در مورد پيشنهاد يك و نيم ميلياردي دلاري خود گفت: اين پيشنهاد مربوط به گذشته است. از فرهاد مجيدي و دو سه نفر ديگر مي‌توانيد در مورد اين مسئله سؤال كنيد. آنها شاهد هستند من از اين مبلغ گذشتم اما سر نخواستنم دعواست و با هيچ تيمي مذاكره نكردم.
سرمربي استقلال تكيد كرد: 5 روز پيش به واعظ آشتياني گفتم به فكر مربي باشد تا استقلال لطمه نخورد. اميدوارم اين تيم در فصل آينده نيز موفق شود. از مردم مي‌خواهم كه مرا حلال كنند. من به كسي اجازه نمي‌دهم برايم شرط تعيين كند و همانطور كه گفتم جلسه‌اي نداشتيم تا نقطه‌نظراتم را بگويم.
قلعه‌نويي در مورد شعار هواداران استقلال به نفع او با طعنه خاطرنشان كرد:‌ من به همه ليدرها پول دادم تا تشويقم كنند. بنويسيد امير قلعه‌نويي پول داد تا تشويق شود. اما ديگر در استقلال نيستم و برابر الجزيره نيز روي نيمكت استقلال نمي‌نشينم.
وي در مورد درگيري خود با ابراهيم تقي‌پور پس از پايان بازي گفت: چرا اسم درگيري روي اين مسئله مي‌گذاريد. فقط به بازيكنم گفتم چرا يك فرصت گلزني عالي را از دست دادي. در اين ديدار ما 8 موقعيت بالاي 80درصد را از دست داديم. البته تماشاگران كمي دلخور بودند و جو عليه تيم ما بود.
قلعه نويي در مورد اينكه استقلال از تيم‌هاي كره‌اي و عربستاني عقب‌تر است يا نه يادآور شد:‌ اين حرف را قبول ندارم. استقلال يك بار با ناصر حجازي در آسيا دوم شده است. ما از نظر انساني بهترين افراد را داريم اما بايد امكانات سخت‌افزاري، تقويم مناسب با ديدارهاي خارجي و شرايط حرفه‌اي نيز داشته باشيم.
وي در مورد اينكه برخي از بازيكنان تهديد كردند در صورت جدايي او از استقلال مي‌روند؛ گفت: نبايد اينگونه باشد. من را كسي عوض نكرده ام .من خودم از استقلال جدا شدم.
وي در مورد اينكه چه افرادي نمي‌خواستند استقلال قهرمان شود اظهار داشت: اين يك مسئله درون‌باشگاهي است و نمي‌خواهم در موردش حرفي بزنم تا جو تيم برهم نريزد. ما در اين فصل بهترين خط حمله داشتيم و آقاي گل مسابقات از استقلال بود. من و همكارانم در مجموع كمتر از 700 ميليون تومان پول گرفتيم با اين حال شاد كردن دل مردم برايم بيش از اينها ارزش دارد.
قلعه‌نويي در مورد اينكه واعظ آشتياني گفته است لمپنيسم بايد از استقلال پاك شود گفت: بهتر است در اين مورد از واعظ بپرسيد من چيزي نمي‌دانم.

soghoot
06-05-2009, 11:48
به نظر من بهترین گزینه ناصر حجازیه اگه بعضیها دوباره مثل فصل قبل چوب لای چرخش نذارن

Majid_4553
06-05-2009, 13:03
مگه بقیه مربی های استقلال مدام فحش میخورن؟؟؟:34:
نخیر اما وقتی چندتا ببازه یه مقدار مثل این افشین خان نقل بارون میشه.

به نظر من بهترین گزینه ناصر حجازیه اگه بعضیها دوباره مثل فصل قبل چوب لای چرخش نذارن
بیخیال. حجازی بیاد باز بره رده 13 :2:

AmiR Tifo36
06-05-2009, 13:12
شعار هواداران پرسپوليس تو استاديوم: ناصر حجازي برگرد به تيمت...

ILARY BLASI
06-05-2009, 13:20
وحشت پرسپولیسیها از نام امیر لرزه به تن انها می اندازد...امیر مرد دربی های پایتخت..مردی که همیشه بالاتر از پرسپولیس بوده...امیر هدیه خداوند به هواداران استقلال است...

Majid_4553
06-05-2009, 16:26
وحشت پرسپولیسیها از نام امیر لرزه به تن انها می اندازد...امیر مرد دربی های پایتخت..مردی که همیشه بالاتر از پرسپولیس بوده...امیر هدیه خداوند به هواداران استقلال است...

دقیقا اما مگه این اشتیانی احمق میفهمه

SSMAJIDI
06-05-2009, 16:31
به جای امیر یا ناصر خان حجازی بیاد یا جلالی
ولی دوست داشتیم امیر بمونه.به نظر من یه استقلالی باید بشه سرمربی استقلال

Only Gerrard 8
06-05-2009, 16:33
در گفت و گو با فارس
مظلومي: به طور شفاهي با مس تمديد كردم
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال مس كرمان گفت: در حال حاضر قول‌هايي مبني بر ادامه همكاري به باشگاه داده‌ام اما قراردادي امضا نكرده‌ام.

پرويز مظلومي در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس در مورد تمديد قراردادش با باشگاه مس كرمان عنوان كرد: مذاكرات شفاهي با هيات مديره باشگاه داشتم و به توافق اوليه نيز دست پيدا كردم اما هنوز هيچ چيز قطعي نشده است. آنها بايد به تعهدات خود عمل كنند. دوست دارم در مس كرمان كار كنم و حسن نيت خود را نيز به باشگاه نشان داده‌ام.
سرمربي مس كرمان تاكيد كرد: با هيچ باشگاهي مذاكره نكردم. روز گذشته سه جلسه با مسئولان مس داشتم. من نمي‌خواهم مس كرمان در آسيا زنگ تفريح باشد. بحث آبروي حرفه‌اي من در سطح قاره آسيا مطرح است.
مظلومي در مورد اينكه برهاني نژاد اعلام كرده او يك فصل ديگر سرمربي مس است؛ گفت: از نظر ايشان همه چيز قطعي است اما در فوتبال تا چيزي روي كاغذ نيامده قطعيت ندارد. ما با يكديگر حرف زديم اما مذاكرات شفاهي اعتباري ندارد. در حال حاضر قول‌هاي شفاهي براي همكاري داده‌ايم اما بايد قرارداد مكتوب امضاء شود. هفته آينده به كرمان مي‌روم تا اين كار انجام شود.
وي ادامه داد: اگر ميلياردها تومان هم به من بدهند اما تيم را خوب نبندند و بازيكناني كه براي تيم زحمت كشيده‌اند و آن را آسيايي كرده‌اند حفظ نشوند در اين تيم نمي‌مانند. آبرويم برايم مهمتر است خواسته‌هاي من به نفع خود باشگاه هم هست مي‌خواهيم در آسيا قدرتمند ظاهر شويم.
مظلومي در مورد شايعه مذاكره‌ با استقلال تهران گفت: هيچ پيشنهادي از طرف اين باشگاه دريافت نكرده‌ام. نمي‌دانم چه اتفاقي بين قلعه نويي و واعظ آشتياني افتاده اما اميدوارم آنها با تعامل با يكديگر به تفاهم برسند.

پ.ن.اين خبر وآسه اون استقلالی ها هست که ميگفتن اين مياد استقلال :evilgrin:

SSMAJIDI
06-05-2009, 16:33
مديرعامل استقلال آماده مذاكره با قلعه نويي بود

واعظي آشتياني مديرعامل استقلال با حضور در ورزشگاه آزادي در ديدار با الاتحاد حمايت خود از كادر فني اين تيم را بار ديگر نشان داد.

به گزارش خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)، در حالي كه در چند روز اخير مديرعامل استقلال از مصاحبه با رسانه‌ها درباره وضعيت تيم خودداري كرده‌ بود، اما شنيده‌ها حاكي از اين است كه وي خواهان مذاكره با قلعه‌نويي بوده و آمادگي خود را با حضور در ورزشگاه آزادي در ديدار استقلال و الاتحاد اعلام كرده ‌است. اين در حالي است كه روز گذشته قلعه نويي به طور رسمي اعلام كرد ديگر در اين تيم نمي‌ماند و بهتر است مسئولان به فكر مربي جايگزين باشند
لینک خبر ([Only registered and activated users can see links])

ssr_70
06-05-2009, 17:53
نه نمی تونم دیگه رفتن امیر رو تحمل کنم ای ن چه وضعیه 2 هفته پیش تیم قهرمان شد ولی متاسفانه نمی زارن و نمی خوان تیم موفقیت رو ادامه بده
تاوان جنگ و جدال بین واعظ و فتح الله زاده رو باید استقلال بده

hamedss
06-05-2009, 18:20
نظري‌جويباري: اميدوارم قلعه‌نويي بماند تا هواداران خوشحال شوند

خبرگزاري فارس: سرپرست تيم فوتبال استقلال تهران گفت: اميدوارم امير قلعه‌نويي در استقلال بماند تا هواداران اين تيم خوشحال شوند.

علي نظري جويباري در گفت و گو با خبرگزاري فارس، درباره صحبت‌هاي قلعه‌نويي پس از پايان بازي با الاتحاد و كناره‌گيري از استقلال خاطرنشان كرد: آقاي قلعه‌نويي تا 29 ارديبهشت ماه با استقلال قرارداد دارد و هنوز در اين خصوص كه آيا در ديدار مقابل الجزيره روي نيمكت مي‌نشيند يا نه؛‌ صحبت نكرده‌ايم.
وي درباره صحبت‌هاي علي انصاري مبني بر ادامه كار قلعه‌نويي با استقلال اظهار داشت: اميدواريم قلعه‌نويي در استقلال بماند چون حضور او باعث خوشحالي هواداران مي‌شود.
نظري جويباري در خصوص صحبت‌هاي پيروز قرباني به عنوان نماينده بازيكنان در خصوص تشويق هواداران گفت: نظر خاصي در اين مورد ندارم. ديروز از روزهايي بود كه جو خاصي به ورزشگاه حاكم شده بود. شايد سوء تفاهمي پيش آمده كه پيروز اين صحبت‌ها را مطرح كرده و گرنه هواداران استقلال هرگز زحمات بازيكنان و ساير اعضاي تيم را ناديده نمي گيرند.

hamedss
06-05-2009, 18:52
چند صدايي، تك صدايي و همصدايي طرفداران استقلال

اگه امير نباشه، مي‌خوام واعظ نباشه

طبق پيش‌بيني‌هاي قبلي طرفداران استقلال از دقيقه صفر بازي در حمايت همه‌جانبه از سرمربي تيم‌شان شعارهاي هدفمند خود را آغاز كردند. البته در خلال سر دادن اين شعارها هيچ هتك حرمتي از سوي اين نفرات نسبت به مديران باشگاه استقلال به ويژه اميررضا واعظ آشتياني صورت نگرفت. طرفداران استقلال كه برخلاف انتظار همگان استقبال بسيار كمي از بازي تيم محبوبشان به عمل آورده بودند بلافاصله پس از سوت آغاز داور بازي شعارهاي خود را شروع كردند و بيش از هر چيز به تشويق امير قلعه‌نويي پرداختند. آنها پس از تكرار چند‌باره اين شعارها نوبت را به مدير‌عامل باشگاه‌شان دادند و شعار: «آشتياني حيا كن، استقلال رها كن» را سر دادند. پس از گذشت هفت، هشت دقيقه از شروع بازي اين شعارها به صورت پراكنده از جاي جاي ورزشگاه به گوش مي‌رسيد. اين دقيقا همان نكته‌‌اي بود كه غيبت ليدرها در ورزشگاه را نمايان مي‌كرد. چند صدايي و چند دستگي طرفداران استقلال باعث شده بود تا طرفداران حاضر در ورزشگاه به جاي سر دادن شعار واحد هر يك از ظن خود تيمش را تشويق كند. عده‌اي به شعارهاي خود عليه آشتياني مي‌پرداختند، برخي قلعه‌نويي را تشويق مي‌كردند و گروهي تيم استقلال را به گل زدن تشويق مي‌كردند اما حول و حوش دقايق 15 تا 20 بود كه به يكباره همصدايي ميان طرفداران اين تيم از سر گرفته شد و شعار «تيم ما صاحاب داره...» و «اگه امير نباشه، مي‌خوام واعظ نباشه» از روي سكوها شنيده شد. در كل آنچه در ورزشگاه آزادي بيش از هر چيز ديگري به چشم مي‌آمد اين بود كه طرفداران استقلال به انحاي مختلف دست به دامان امير قلعه‌نويي شده بودند تا از استقلال نرود و از سوي ديگر به واعظ اخطار مي‌دادند كه امير را از دست ندهد.

hamedss
06-05-2009, 19:12
قلعه‌نويي: بعيد مي‌دانم واعظ بتواند تيم قوي ببندد

حتي نخواستم با واعظ مذاكره كنم-كسي نمي‌تواند برايم شرط بگذارد

از همان ابتداي حضور واعظ آشتياني به‌عنوان مدير‌عامل استقلال هم مشخص بود كه عمر همكاري او با امير قلعه‌نويي در نقش سرمربي اين تيم چندان دوامي نخواهد داشت. در واقع يك مدير اقتدارگرا كه مي‌خواهد تمام امور باشگاه كاناليزه و زير‌نظر او باشد نمي‌توانست با فردي چون قلعه‌نويي كه همواره نقش و تاثيري فراتر از يك سرمربي را طلب مي‌كند و تا قبل از اين هم به‌دست آورده بود، كار كند. در حقيقت استقلالي‌ها بايد خدا را شكر كنند كه اين دو نفر با هم مدارا كردند تا ليگ تمام شود و استقلال هم عنوان قهرماني را به چنگ آورد و بعد قال قضيه همكاري را بكنند.
به‌طور طبيعي بعد از جريان بيرون كردن اطرافيان قلعه‌نويي از سر ميز شام در هتل المپيك مشخص شد كه اين دو نفر نمي‌توانند با يكديگر كنار بيايند چون در حقيقت ژنرال آبي‌ها بدون امثال «علي» و... بسياري از قدرت مانور خود را از دست مي‌داد. داستان جذب و ديپورت فابيو بلا، خواستن عنايتي و جذب رينالدو به جاي او و... هم در نوع خود بر پيچيدگي مشكلات مي‌افزود ولي در اين ميان نتايج خوبي كه قلعه‌نويي در نيم‌فصل اول گرفت باعث شد تا اين دو نوعي آتش‌بس نانوشته برقرار كنند و حتي در برخي مواقع براي هم نوشابه نيز باز كنند. «قلعه‌نويي در قلب من جاي دارد» جزو اظهار‌نظرهايي بود كه براي اكثريت معني علاقه شديد واعظ به ژنرال و تمايل به ادامه همكاري را داشت ولي نكته‌سنجان آن را به حساب دوست داشتن قند و دندان درد گذاشتند تا شمارش معكوس پايان همكاري قلعه‌نويي را آغاز كنند.
داستان سفر مديران استقلال به ايتاليا و صحبت با يك سرمربي خارجي با واكنش هواداران قلعه‌نويي روبه‌رو شد تا در تمرينات قبل از سفر به مشهد و انجام بازي هفته آخر مقابل پيام در ورزشگاه دستگردي شعار «واعظ يادت باشه، امير بايد باشه» طنين‌انداز شود.
بعد از قهرماني هم در حالي كه برخي‌ها انتظار داشتند يخ روابط دو طرف آب شود ولي وقتي واعظ گفت: «قلعه‌نويي مي‌تواند با هر تيمي كه بخواهد، مذاكره كند» مشخص بود كه كار به روزهاي پاياني نزديك شده است.
شنيده‌ها حكايت از آن داشت كه واعظ در جلسه با سرمربي تيمش براي ادامه حضور او شرط و شروطي تعيين كرده است، تغييرات عديده در كادر‌فني، تغيير سرپرست و حتي تغيير سيستم تيم به دفاع چهار نفره در فصل آينده جزو شروط مدير‌عامل اعلام شد كه عدم پذيرش آنها توسط قلعه‌نويي امري حتمي به نظر مي‌رسيد چون ژنرال در اين شرايط تقريبا بدون قدرت واقعي خود در استقلال تنها مي‌ماند. همانطور كه در مصاحبه مطبوعاتي پايان بازي با الاتحاد هم گفت: «هيچ احدي نمي‌تواند براي من شرط و شروط بگذارد من در كار خودم استانداردهايي دارم كه رعايت مي‌كنم. شما مي‌دانيد چه مسايلي وجود داشت كه به‌خاطر مردم بيان نمي‌كنم ولي زير بار هيچ شرطي نمي‌روم. من و واعظ آشتياني دوستان خوبي هستيم اما نمي‌توانيم همكاران خوبي باشيم.»
قلعه‌نويي در پايان در مورد رفتن خود مي‌گويد: «تيم استقلال داشت كار خودش را انجام مي‌داد كه دو، سه مصاحبه شد و من ديدم با اين نگرش‌ها نمي‌توانم با مجموعه استقلال كار كنم. پنج روز پيش در نشستي با «فتحي» معاون بين‌الملل و حقوقي باشگاه هم اعلام كردم كه من نمي‌مانم و با توجه به رسيدن فصل نقل و انتقالات دوستان سريع‌تر مربي مورد‌نظر خود را انتخاب كنند تا بازيكنان مورد‌نظر جذب شوند و ما شرمنده مردم نشويم. در هر صورت اميدوارم استقلال فصل آينده توسط واعظ آشتياني و به لطف امام زمان بهتر از امسال باشد كه البته اين موضوع را بعيد مي‌دانم. همواره شرايط براي امير قلعه‌نويي طوري است كه بعد از موفقيت بايد برود. البته كسي من را بركنار نكرده است. من حتي نخواستم با آنها سر ميز بنشينم و مذاكره كنم. به هر حال براي باشگاه استقلال آرزوي موفقيت دارم.»

hamedss
06-05-2009, 19:28
قراردادهای یک ساله آفت فوتبال ایران

شاید چنین اتفاقاتی فقط در فوتبال ایران بیفتد که سرمربی تیم قهرمان به هر دلیلی مجبور به ترک تیمش شود. متاسفانه قراردادهای یک ساله با مربیان و بازیکنان به آفت بزرگی در فوتبال ایران تبدیل شده که نتیجه آن جابجایی‏ها و ناهماهنگی‏های زیاد است. ما حتی از نظر اقتصادی هم اینقدر ضعیف هستیم که مثل عرب‏ها جرات امضای قرارداد چند ساله و سپس اخراج مربیان را نداریم.
کاری به دعوای واعظ آشتیانی و امیر قلعه‏نویی و اتفاقاتی که بعد از قهرمانی استقلال در لیگ هشتم افتاد، ندارم چرا که ژنرال از همان روز اول هم مرد رویاهای واعظ نبود و از طرف دیگر پرافتخارترین مربی لیگ برتر به گفته حودش اهل باج دادن به مدیر استقلال نیست، اما اگر از همان ابتدا با امیر قلعه‏نویی قرارداد چند ساله بسته می‏شد قطعاً هم سرمربی استقلال در کوران رقابت‏های لیگ و آسیایی به فکر مذاکره با تیم‏های دیگر نمی‏افتاد و هم می‏توانست با برنامه‏ریزی بلند مدت، جام آسیایی را به خانه استقلالی‏ها بازگرداند.
وقتی در سری A ایتالیا 7-8 مربی در طول فصل تغییر می‏کنند، صدای خوزه مورینیو در می‏آید که چرا مثل لیگ برتر انگلیس مربیان امنیت شغلی و ثبات کاری ندارند اما آقای خاص از حال و روز فوتبال ایران خبر ندارد که در یک فصل بیش از 30 مربی در 18 تیم جابه‏جا می‎‏شوند و کک هیچ کس هم نمی‏گزد. باور کنید اگر این آمار به گوش سرمربی پرتغالی اینتر برسد، برای همیشه از فوتبال خداحافظی می‏کند.
در انگلیس اگر استمرار موفقیت‏های منچستر یونایتد را می‏بینید بخاطر امنیت شغلی بود که برای سرالکس فرگوسن ایجاد کردند و با اینکه 3 سال هیچ جامی کسب نکرد اما با فرصتی که به او دادند، ثمره آن را هم دیدند. رافائل بنیتز به همین ترتیب، با اینکه 4 سال قهرمان لیگ برتر نشد، قراردادش را تمدید کردند تا این مربی اسپانیایی بتواند در لیورپول برنامه‏هایش را به اتمام برساند.
حالا با جدایی امیر قلعه‏نویی، مدیران استقلال باید به دنبال مربی‏ای بروند که حداقل بتواند قهرمانی لیگ هشتم آبی‏پوشان را تکرار کند تا کاسه صبر هواداران این تیم لبریز نشود. اما به نظر شما سرمربی جدید می‏تواند در یک فصل همه برنامه‏هایش را پیاده کند. فراموش نکنید امیر قلعه‏نویی 3 سال با این تیم کار کرده بود و با همه مشکلات حاشیه‏ای و فنی استقلال آشنا بود اما آیا سرمربی جدید هم چنین شناختی از لیگ برتر دارد؟
واعظ آشتیانی که با شعار تغییر در ساختار فوتبال بر صندلی مدیریت استقلال تکیه زد با تمدید نکردن قرارداد قلعه‏نویی در همان بدو ورودش اشتباه بزرگی مرتکب شد اما اگر مدیرعامل اصول‏گرای باشگاه استقلال می‏خواهد این اشتباه خود را جبران کند باید با دریافت برنامه از سوی کاندیدای مربیگری مورد نظرش، قرارداد چند ساله و طولانی مدت امضا کند و به کارش ایمان داشته باشد...

Shermin
06-05-2009, 20:21
اینا با اینکه یه آدم اینقدر بزرگ بشه و این همه آدم تو استادیوم ها تشویقش کنن مشکل دارن
قلعه نوعی اولین نفر نیست که الکی کنار میره آخرین نفر هم نخواهد بود.هیچ ربطی هم به واعظ نداره .

SSMAJIDI
06-05-2009, 20:27
اینا با اینکه یه آدم اینقدر بزرگ بشه و این همه آدم تو استادیوم ها تشویقش کنن مشکل دارن
قلعه نوعی اولین نفر نیست که الکی کنار میره آخرین نفر هم نخواهد بود.هیچ ربطی هم به واعظ نداره .
یکی پیدا شد یه حرف درست زد.اینا مشکل با این دارن که قلعه نویی این همه طرفدار داره و همه دوستش دارن و داره میشه بهترین مربی ایران با سن کمی که داره.و نمیخوان آقایون استقلال (تاج)نتیجه بگیره

POORIA BAYERNI
06-05-2009, 20:37
حال ميكنم با ايران...

طرف تيمو قهرمان كرده استعفاش ميدند...اون يكي(جلالي)بهترين تيمو ساخته برنامه قهرماني داده ميكننش بيرون ميرند 1مربي كه از تمامي تيم هاي حاشيه خليج فارس بيرونش كردند ميارند...كلآ فوتبال ايرن خنده داره البته خنده از نوع خنده هايي كه از گريه هم غم انگيزتره...

ssr_70
06-05-2009, 21:15
امیر تو قلب ما جا داره هیچ مربی دیگه ای هم مثل او نمی تونه تو دل ما هوادارای SS بشینه ولی ای کاش به جای این انرژی هایی که صرف این مسخره بازی ها میشه میومدن کادر فنی و بازیکنان رو تقویت می کردن
آخه تا کی این اوضاع باید روی فوتبال حکومت کنه
چرا باید مردم تقاص این بی برنامگی ها و ناشایته سالاری رو پس بدن از امیر خان مقتدرتر و بهتر صدسال دیگه واسه استقلال گیر نمیاد من که بعد امیرخان دستیاراش تو تیم ملی رو یعنی پرویزمظلومی یا مربی ذوب آهن ابراهیم زاده رو قبول دارم باقی مفت نمی ارزن

AmiR Tifo36
06-05-2009, 21:33
درسته كه رفتن قلعه به ضرر اس اس ميشه ولي خودشم ناز ميكنه واسه موندن...

Javad_M
06-05-2009, 21:35
با این کاری که دارن میکنن دیگه حالم از فوتبال ایران بهم میخوره
سه چهار ساله نمی زارن داربی برنده داشته باشه
بارسال این کارو با برسبولیس کردن و حالا استقلال
وقتی میگم فوتبال و کلا ورزش ایران سیاسی میگین نگو
فوتبال ایران مثل عروسک خیمه شب بازی اقا یون بالا دست شده هر کاری که بخوان میکنن

هرمو قع که ورزش از سیاست جدا شد و دولت توش دخالت نکرد ایران میتونه یه کارایی بکنه به امید اون روز که من اون روز رو هرگز نمی بینم

دلتون به حال خودتون بسوزه که فقط با احساسات ما بازی میکنن

hamedss
07-05-2009, 04:30
برهانى: همه بازيكنان استقلال قلعه نويى را دوست دارند

آرش برهانى مهاجم تيم فوتبال استقلال گفت: همه بازيكنان با قلعه نويى رابطه خوبى داشته و او را دوست دارند.وى در خصوص نتايج ضعيف استقلال در ليگ قهرمانان آسيا اظهار داشت: فقط مى توانم بگويم بدشانس بوديم. ما در هر ۳ بازى كه در ورزشگاه آزادى انجام داديم بايد پيروز مى شديم و ۹ امتياز كسب مى كرديم اما متاسفانه از ۳ بازى فقط ۳ امتياز كسب كرديم. در بازى سه شنبه هم اين اتفاق افتاد و شانس صعود را از دست داديم. مهاجم استقلال در خصوص ناراحتى بازيكنان از تشويق هواداران تصريح كرد: من هم مثل پيروز قربانى اين موضوع را تاييد مى كنم. البته هيچ كس از تشويق اميرقلعه نويى ناراحت نمى شود اما ما امسال قهرمان شديم و سال سختى را پشت سر گذاشتيم. به همين خاطر توقع نداشتيم كه هواداران زحمات ما را ناديده بگيرند و حتى يك بار هم بازيكنان راتشويق نكنند. مهاجم استقلال در خصوص جدايى امير قلعه نويى يادآور شد: در اين خصوص صحبت نمى كنم چون نمى توانم در جايگاه يك تصميم گيرنده باشم اما فوتبال ورزشى حرفه اى است و مسائل احساسى در آن جايى ندارد.همه امير قلعه نويى را دوست دارند و با او رابطه صميمانه اى دارند و مطمئناً هيچ كس از جدايى او خوشحال نيست.

hamedss
07-05-2009, 05:06

hamedss
07-05-2009, 05:39
قلعه نويي بايد بماند و کارش را انجام دهد

هيچ کس به اندازه قلعه نويي نمي تواند به استقلال کمک کند.

ناصرحجازي با بيان مطلب فوق به خبرنگار سرويس ورزشي برنا گفت:"قلعه نويي بايد بماند و با قدرت کارش را انجام دهد چرا که هيچ کس غير از او به تيم استقلال اشراف ندارد و مطمئناً جانشين قلعه نويي در استقلال نابود خواهد شد. چون اين تيم مدافع عنوان قهرماني است و کار سختي را پيش رو خواهد داشت. "حجازي در خصوص مسائل پيرامون ليدرهاي استقلال افزود: "متاسفانه برخي از افراد که در زمان فوتبال شان حرفي براي گفتن نداشتند براي مطرح شدن پولهاي کثيف را وارد فوتبال کرده و آن را ميان جوانان خام تقسيم کردند. امروزه درآمد يک ليدر برابر با مهندسي است که 16سال تحصيل کرده و روزي 10ساعت کار مفيد انجام مي دهد اما يک ليدر با روزي 2ساعت فحاشي درآمدي به مراتب بالاتر از يک مهندس تحصيلکرده دارد. ضمن اينکه براي ليدرشدن شرايط به مراتب راحت تر است. تحصيلات پايين، هيکل درشت، تن صداي بلند و قدرت ضرب و شتم از جمله شرايط ليدر شدن است."وي خاطر نشان کرد: "2 تن از ليدرهايي که در طرح جمع آوري اراذل اوباش توسط نيروي انتظامي به مدت 40روز بازداشت شده بودند از يک مربي فوتبال به عنوان بامعرفت ترين فوتبال ايران ياد مي کنند چرا که در زمان بازداشت شان اين مربي بامعرفت با منزل شان تماس گرفته و ضمن دلداري دادن به خانواده آنها اعلام کرده که اگر به پول نياز داريد سريعاً مبلغ مورد نظرتان را به درب منزل بفرستم. مشخص است که اين مربيان با معرفت جلوه خوبي پيدا مي کنند اما فردي نظير من که اجازه ورود ليدرها را به رختکن و هتل محل اقامت بازيکنان نمي دادم آدم بدي هستم."سرمربي اسبق استقلال خاطرنشان کرد:"مگر بارسلونا، منچستريونايتد و رئال مادريد ليدر دارند؟ آنها داراي کانون هواداران هستند که از طريق باشگاه حمايت مالي و معنوي انجام مي دهند. ولي اينجا همه چيز برعکس است. هوادار از باشگاه پول مي خواهد و با فحاشي اصل معنويت را زير سوال مي برد."حجازي در خصوص ناکامي استقلال در جام باشگاه هاي آسيا اظهارداشت:"استقلال تفکر بين المللي نداشت. آنها جزء جناح راست برنامه خاصي براي حمله نداشتند و هرگاه کارشان گره مي خورد با روش منسوخ استفاده از بازيکنان بلند قد و توپهاي هوايي به دنبال رفع مشکل بودند براي موفقيت در آسيا باي تفکري آسيايي و بين المللي داشت."

hamedss
07-05-2009, 05:56
با چراغ دنبال قلعه نويي ميگردند!

مربي تيم فوتبال استقلال تهران گفت: عملکرد قلعه نويي در استقلال تهران به شکلي بوده که مطمئنم روزي تمام تماشاگران با چراغ دنبال او مي گردند!
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
اميدطيري در گفتگو با خبرنگار ورزشي برنا در خصوص استعفاي اميرقلعه نويي از سرمربيگري تيم فوتبال استقلال تهران اظهارداشت: ما هم مثل بقيه بعد از پايان ديدار روز گذشته مان مقابل الاتحاد ازاين موضوع مطلع شديم. به هرحال اين تصميمي بود که آقاي قلعه نويي گرفته و قطعاً با نبودن ايشان من نيز در استقلال نمي مانم. وي افزود: در خصوص ماندن يا نماندن ساير اعضاي کادرفني نمي توانم صحبتي کنم زيرا خود آنها بايد تصميم بگيرند اما درباره خودم مي گويم که بارفتن قلعه نويي من نيز از استقلال جدا شوم. دستيار اميرقلعه نويي درخصوص دلايل استعفاي سرمربي آبي پوشان اظهارداشت: قطعاً بروز يک سري اتفاقات سبب شد که آقاي قلعه نويي ديگر در استقلال نماندالبته اينکه به صورت دقيق موارد مورد اختلاف او و باشگاه استقلال چه بوده را من نمي دانم!طيري در پايان خاطر نشان کرد: اگر چه از استقلال جدا شديم اما دوست داريم اين تيم نتيجه بگيرد. مسئولان باشگاه استقلال نيز بايد تلاش کنند مربياني را به تيم بياورند که مثل ما در کمتراز 12 ماه دو قهرماني را به هواداران هديه کنند.

Ronaldinho80
07-05-2009, 11:20
مجیدى: من بازیکن هستم در مورد کار قلعه نویى دخالت نمى کنم فرهاد مجیدى مهاجم تیم استقلال تهران با اشاره به برخى افراد حاشیه ساز گفت: از وقتى قهرمان شدیم برخى ها این عنوان را لوث کردند و با صراحت به این افراد مى گویم که بگذارید از قهرمانى در لیگ لذت ببریم. وى خاطر نشان کرد: هیچ جاى دنیا ندیدم که تیمى قهرمان شود اما هواداران آن را به همین زودى فراموش کنند.وى ادامه داد: عده اى در این مدت فقط سعى کردند تا به منافع شخصى خود برسند در حالى که استقلال نیاز به حمایت همه جانبه از سوى هواداران خود در جام آسیا را داشت.وى عنوان کرد: متاسفانه در دیدارهاى آسیایى این فصل اصلاً خوب کار نکردیم و از طرفى نیز با بدشانسى در دیدارهاى خود به ناکامى رسیدیم.مجیدى گفت: در بازى با الاتحاد عربستان مالکیت توپ و میدان را در اختیار کامل خود داشتیم و مى توانستیم مقابل حریف خود به برترى برسیم اما در نهایت بازى مساوى شد.مهاجم تیم استقلال در پایان در خصوص خداحافظى قلعه نویى عنوان کرد: یک بازیکن هستم و در این مسائل دخالت نمى کنم اما امیدوارم قلعه نویى دوباره در کنار آشتیانى کار کند. برهانى: همه بازیکنان استقلال قلعه نویى را دوست دارند آرش برهانى مهاجم تیم فوتبال استقلال گفت: همه بازیکنان با قلعه نویى رابطه خوبى داشته و او را دوست دارند.وى در خصوص نتایج ضعیف استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اظهار داشت: فقط مى توانم بگویم بدشانس بودیم. ما در هر ۳ بازى که در ورزشگاه آزادى انجام دادیم باید پیروز مى شدیم و ۹ امتیاز کسب مى کردیم اما متاسفانه از ۳ بازى فقط ۳ امتیاز کسب کردیم. در بازى سه شنبه هم این اتفاق افتاد و شانس صعود را از دست دادیم. مهاجم استقلال در خصوص ناراحتى بازیکنان از تشویق هواداران تصریح کرد: من هم مثل پیروز قربانى این موضوع را تایید مى کنم. البته هیچ کس از تشویق امیرقلعه نویى ناراحت نمى شود اما ما امسال قهرمان شدیم و سال سختى را پشت سر گذاشتیم. به همین خاطر توقع نداشتیم که هواداران زحمات ما را نادیده بگیرند و حتى یک بار هم بازیکنان راتشویق نکنند. مهاجم استقلال در خصوص جدایى امیر قلعه نویى یادآور شد: در این خصوص صحبت نمى کنم چون نمى توانم در جایگاه یک تصمیم گیرنده باشم اما فوتبال ورزشى حرفه اى است و مسائل احساسى در آن جایى ندارد.همه امیر قلعه نویى را دوست دارند و با او رابطه صمیمانه اى دارند و مطمئناً هیچ کس از جدایى او خوشحال نیست. بیک زاده: استعفاى قلعه نویى به من ربطى ندارد هاشم بیک زاده هافبک استقلال گفت: قلعه نویى براى تیم خیلى زحمت کشید اما استعفاى وى ربطى به من ندارد. ما با انگیزه گرفتن انتقام نتیجه بازى دور رفت و همچنین ناکامى فوتبال ملى مقابل عربستان براى شکست الاتحاد وارد میدان شدیم. وى افزود: متاسفانه هرچه زدیم به در بسته خورد و خیلى بدشانس بودیم. ما در زدن ضربات آخر بى دقت و با عجله عمل کردیم. نمى شود که همه موقعیت هاى از دست رفته را به حساب بدشانسى گذاشت.هافبک استقلال تصریح کرد: ما واقعاً بازى خوبى انجام دادیم و راحت مى توانستیم برنده باشیم اما دریغ از گل نشدن توپ ها ! فکر مى کنم تیم حریف هم خیلى خوب بود. ما انتظار بازى بسته از آن ها داشتیم اما خیلى خوب جنگیدند. بیک زاده گفت: خیلى متاسف و ناراحتم که نتوانستیم در مسابقات آسیایى حتى از گروه خود صعود کنیم. مردم از ما انتظار قهرمانى داشتند اما باید بگویم که همه چیز دست به دست هم داد تا نتوانیم صعود کنیم.وى خاطرنشان کرد: در صحنه اى که گل دریافت کردیم با بدشانسى محض توپ به پاى من خورد اما مقصر نبودم با این حال اتفاقات فوتبال قابل پیش بینى نیست. هافبک استقلال در مورد استعفاى قلعه نویى افزود: قلعه نویى خیلى زحمت براى تیم کشید و در لیگ برتر تیم قهرمان شد. من به عنوان یک بازیکن در جایگاهى نیستم که در مورد این مسائل صحبت کنم و به من مربوط نمى شود. بیک زاده در خصوص جدایى احتمالى از استقلال گفت: هنوز هیچ چیز مشخص نیست. پیشنهادات خوبى دارم که شرایط براى مذاکره مهیاست اما اولویتم استقلال است و منتظرم تا مربى جدید انتخاب شود تا ببینم مرا مى خواهد یا نه. یکى واعظى و قلعه نویى را آشتى دهدعلى علیزاده یا هادى شکورى؟ کدام به الاتحاد گل زدند؟ لطفاً یک بار دیگر فیلم بازى را تماشا کنید تا متوجه این موضوع شوید. این خواسته مهاجم رفسنجانى استقلال است. او امیدوار است قلعه نویى دوباره به تیم آبى تهران برگردد. • گل استقلال مقابل الاتحاد را تو زدى یا شکورى؟- فرقى نمى کند من گل زده باشم یا شکورى. فیلم بازى را که مجدداً نگاه کنید متوجه مى شوید چه کسى گل زده است.• اما به هر حال هر ۲ شما خوشحالى یک گلزن را پس از وارد شدن توپ به دروازه انجام دادید؟- چون من و شکورى در تمام اردوها هم اتاق هستیم او هم به این خوشحالى پرداخت.• انگار قرار نبود استقلال در بازى هاى آسیایى به پیروزى برسد. درست است؟- متأسفانه امسال اینطورى شد. شاید حکمت بود که ما در بازى هاى آسیایى به پیروزى نرسیم. متأسفانه خیلى بدشانس بودیم. اگر اندکى شانس داشتیم حداقل باید ۲ پیروزى را کسب مى کردیم اما...• خودت هم مقابل الاتحاد استرس زیادى داشتى. چرا؟- خیلى دوست داشتم در این بازى برنده باشیم. این آخرین دیدار ما در آزادى بود و به همین دلیل دوست داشتم زمین را با خاطره اى خوش ترک کنم. هر کارى هم براى پیروزى استقلال کردم. • یکى از آنها هم حتى اوت دستى هایت بود.- تیم ما به برد نیاز داشت. به همین دلیل اوت هایم را با دقت تر از همیشه زدم اما متأسفانه از این طریق هم نتوانستیم به گل برسیم. • و به این شکل خاطره اى تلخ از بازى هاى آسیایى به جا گذاشتید...-چون خدا مى خواست در لیگ برتر قهرمان شدیم در بازى هاى آسیایى هم قسمت این بود که نتیجه نگیریم.• قلعه نویى هم از استقلال جدا شد.- امیرخان یک استقلالى است او هر کجا که باشد دلش با تیم همراه است. قلعه نویى کار خودش را براى قهرمانى استقلال کرد. به همین دلیل من مى گویم خدا کند او در استقلال بماند تا همه چیز ختم به خیر شود.• برخى از بازیکنان استقلال مى گفتند در صورت رفتن قلعه نویى ما هم از این تیم جدا مى شویم. درست است؟- این مسأله را من تا به حال نشنیدم اما باید بگویم بازیکن باید حرفه اى فکر کند.• خودت از استقلال مى روى؟- من یک سال دیگر با تیم قرارداد دارم. باید ببینم چه مى شود. تا به حال هیچ فکرى در این مورد نکرده ام. سال خیلى سختى را پشت سر گذاشتم. خانواده ام هم طى این مدت خیلى سختى را تحمل کردند. به همین دلیل ترجیح مى دهم ۲۵ روز اصلاً به فوتبال فکر نکنم.• حرف خاصى ندارى؟- امیدوارم تمام مشکلات در استقلال حل شود. اینکه یکى بیاید و قلعه نویى و واعظى آشتیانى را آشتى دهد. اینطورى خیلى بهتر است و استقلال هم بهتر مى تواند با مشکلات کنار بیاید.

hamedss
07-05-2009, 12:46
منصور پورحيدري: قلعه‌نويي زحمات بسياري براي استقلال كشيده

منصور پورحيدري كه جدي‌ترين گزينه براي سرپرستي تيم ملي هم مطرح شده بود، پس از خداحافظي قلعه‌نويي حرف‌هايي زد. پورحيدري ابتدا درباره تيم ملي توضيحاتي مي‌دهد: اصلا پيشنهاد و مذاكره‌اي براي سرپرستي تيم ملي با من نشده است كه بخواهم آن را رد يا قبول كنم.
در مقطعي هستيم كه هر فردي اگر كمكي از دستش بر مي‌آيد بايد انجام دهد. در حال حاضر كسي نبايد دنبال پست باشد. ما بايد به جام جهاني برويم. احتمالاً امروز جلسه‌اي با مسؤولان فدراسيون دارم تا در مورد سرپرستي تيم ملي صحبت كنيم. اگر اين جلسه برگزار شود تكليف اين موضوع روشن مي‌شود. ضمن اينكه بعيد مي‌دانم تاج با آن همه مشغله سرپرست تيم ملي شود.
پورحيدري پس از آن به جدايي امير اشاره دارد: وقتي اين موضوع را شنيدم خيلي ناراحت شدم. به هر حال من سال ها چه به عنوان بازيكن و چه به عنوان مربي با او زندگي كرده ام و مي‌دانم كه امير براي اين تيم زحمات زيادي كشده است. مي‌دانم كار كردن در اين تيم به لحاظ فني چه دشواري هايي دارد و چقدر فشار روي آدم است اما بايد بپذيريم كه با اختلاف سليقه نمي‌شود كار كرد. وقتي در تيم اختلاف عقيده باشد كار به جايي نمي‌رسد البته من نمي‌توانم قبول كنم كه اين موضوع ربطي به اتفاقات چند روز پيش در تمرين استقلال داشته باشد. شايد در خيلي تيم‌هاي بزرگ ديگر هم چنين اتفاقاتي رخ دهد. من مي‌گويم فوتبال كار گروهي است و با هماهنگي مي‌توان به موفقيت رسيد.

hamedss
08-05-2009, 21:59
آناليزهاي واعظ روي اعصاب امير

يكي از مواردي كه گفته مي‌شود در تيره و تار شدن روابط امير قلعه‌نويي و اميررضا واعظ آشتياني نقش داشت حضور مديرعامل باشگاه در بيشتر جلسات آناليز و حتي بين دو نيمه بازي‌ها بود. از ديدار رفت استقلال و ذوب‌آهن كه واعظ آشتياني و علي انصاري در رختكن حاضر شدند و رشته كلام را از دست سرمربي تيم درآوردند به عنوان نقطه شروع اين پاره اختلافات نام برده مي‌شود. اما آخرين چالش ايجاد شده بين مديرعامل و سرمربي استقلال به شب بازي با الاتحاد عربستان برمي‌گردد. شب بازي در حالي كه بازيكنان آماده مي‌شدند تا در جلسه آناليز كادر فني حاضر شوند واعظ وارد هتل و اتاق آناليز مي‌شود. اين موضوع باعث شد تا قلعه‌نويي در اعتراض به اين موضوع اعلام كند تا زماني كه اين آقا (مديرعامل استقلال)‌باشد جلسه آناليز را برگزار نخواهد كرد و به اين ترتيب قلعه‌نويي به اتاق آناليز نمي‌رود اما در اين شرايط واعظ خودش امور كار را در دست گرفته و براي بازيكنان صحبت مي‌كند و جلسه آناليز قلعه‌نويي به صبح روز بازي موكول مي‌شود. گفته مي‌شود واعظ در شب بازي و در صحبتي كه براي بازيكنان انجام داده مدعي مي‌شود در استقلال جاسوس وجود دارد و حالا اين فرد شناسايي شده و به زودي معرفي خواهد شد. اما حالا بشنويد از حال و روز قلعه‌نويي در شب بازي؛ سرمربي استقلال به اتاق خود رفته و خلوت مي‌كند. ناراحتي و خشم در چهره او به خوبي ديده مي‌شد. او كه تا پيش از بازي با الاتحاد تصميم داشت تا آنجا كه مي‌شود براي ماندن در استقلال كوتاه بيايد تصميمش را مي‌گيرد تا پس از بازي استعفا بدهد و برود.

hamedss
08-05-2009, 22:17
ژنرال رفت، اما برنده واقعي كيست؟

جنگ فرسايشي آبي‌ها كليد خورد!

بالاخره ژنرال از حضور در راس هرم كادرفني استقلال تهران، كنار رفت تا واعظ، برنده ظاهري دعوايي باشد كه در باشگاه آبي‌پوش تهراني آغاز شده بود. اما آيا اين برنده ظاهري، در نهايت هم اين دعوا را تمام و كمال به نفع خود به پايان خواهد رساند يا باز هم طبق روال اين چند سال اخير، واعظ‌آشتياني حداكثر بعد از يك فصل ناكام از آنها جدا شده و امير قلعه‌نويي دوباره به خانه‌اش بازمي‌گردد؟ حكايت دعواي واعظ و قلعه‌نويي، يك قصه قديمي است. برخي از نزديكان باشگاه استقلال، معتقدند كه مديرعامل آبي‌ها هفته‌هاست كه در پي بركناري ژنرال است، اما نتايج خوب و قابل قبول استقلال در هفته‌هاي پاياني ليگ و در نهايت قهرماني اين تيم در هشتمين دوره ليگ حرفه‌اي فوتبال ايران، به او اجازه انجام اين عمل را نداد.
اكنون هم كه واعظ‌آشتياني با اتكا بر ناكامي آبي‌پوشان در ليگ قهرمانان آسيا و جام‌حذفي كشور، فرصت خوبي براي اجراي نيتش پيدا كرده، اين قلعه‌نويي است كه با كناره‌گيري‌اش، دست پيش را گرفت و به واعظ اجازه نداد كه طعم شيرين حذف او را بچشد!
اگر چه در ظاهر قلعه‌نويي از استقلال رفته و واعظ مقتدرانه در جاي خود باقي مانده است، اما تجربه مي‌گويد كه نبايد به ظاهر امور دل بست. اميرخان از استقلال مي‌رود، اما بي‌شك از فوتبال نخواهد رفت. حتي اگر براي فصل نهم هم،‌ هيچ تيمي خواستار قلعه‌نويي نباشد و او سال آينده را خارج از گود، صرفا به استراحت كردن بپردازد، بالاخره در سال‌هاي آتي، تيمي – كه شايد پيراهنش هم اتفاقا آبي رنگ باشد! – به سراغ او مي‌آيد و ژنرال دوباره به ميدان بازمي‌گردد. در مقابل اين واعظ است كه امكان دارد سرنوشتي متفاوت با آنچه كه امروز رقم خورده پيدا كند. او يك مدير است و همانقدر كه امكان دارد تا چند سال در فوتبال باقي بماند، ممكن است كه از فضاي فوتبال و حتي ورزش خارج شده و با مديريتش در وادي ديگري، به كشور خدمت كند.
امير قلعه‌نويي همراه با دستيارانش استقلال را رها مي‌كند و تيم بدون مربي و بدون ليدر استقلال مي‌ماند و مديري كه تازه يكسال است به عرصه ورزش فوتبال پاي گذاشته! حتي اگر فرض را بر اين بگذاريم كه وي موفق شود، باشگاه استقلال را از نو پايه‌گذاري كرده و جلوي نفوذ عده‌اي را روي سكوها بگيرد و اجازه ندهد كه تماشاگران، تحت تاثير ليدرهايي كه از «جايي» خط گرفته‌اند، 90 دقيقه تيم يا فردي را به باد فحش و ناسزا بگيرند هم، بايد قبول كنيم كه چون عمر فوتبال مديريتي در ايران كم است و استقلال و پرسپوليس هم ناگزيرند تا پايان سال جاري خصوصي شوند، مدت مديريت وي در باشگاه آبي‌پوش زياد طولاني نخواهد بود و بالاجبار بايد صندلي مديريت اين باشگاه را ترك كند.
اين در حالي است كه در آن زمان هنوز هم امير قلعه‌نويي، پيشكسوت، جام‌آور و قهرمان استقلالي‌هاست و درست به همين دليل قدمش روي چشم همه آبي‌دوستان است و اين يعني بازگشت به دوران فئوداليته در باشگاه استقلال و حكومت ژنرال‌ها!
آيا با اين اوصاف و براساس اين ديالكتيك تاريخي، مي‌توانيم تمام اصلاحاتي كه واعظ مصر در انجامشان است را از حالا محكوم به شكست بدانيم و دست اميرخان روي زمين افتاده را از حالا به عنوان برنده جنگ فرسايشي و طولاني باشگاه استقلال بالا ببريم؟! به تاريخ اجازه عبور بدهيم و به زمان اجازه گذشتن. چند سال بعد نام برنده واقعي اين دعوا مشخص خواهد شد. كمي صبور باشيد و براي نااميد نشدن، لطفا روي بالاتر رفتن سطح فرهنگ عمومي تماشاگران ايراني هم حساب باز كنيد!

hamedss
08-05-2009, 22:36
امير- واعظ و توبه‌نامه‌ها

صيغه طـلاق را چه كسي جاري كرد؟

كار قلم به مزدهاي نابكار بود. همين خبرنگارها كه قلمشان را به شياطين اجاره دادند تا از اختلاف ايشان بنويسند. كار آنها بود كه چشم نداشتند ببينند دو دوست در كنار هم مشغول به كار هستند و در كمال تفاهم و علاقه دست در دست يكديگر استقلال را مي‌سازند. چقدر كارشكني كردند، چقدر سوسه آمدند و سفسطه كردند. چقدر موش دواندند تا بالاخره ميان آنها شكرآب شد وگرنه سال‌هاي سال بود كه واعظ و امير سرشان را بر يك بالين مي‌گذاشتند و به خواب مي‌رفتند. دو تا داداش كه هيچكدام حرف روي حرف ديگري نمي‌آوردند. كار همانها بود كه پول خواستند و وقتي نرسيد و سبيلشان چرب نشد، عزمشان را جزم كردند تا اين پيوند برادري را برهم بزنند. كار همين‌ها بود كه وقتي قلعه‌نويي، سفير فرستاد و از برزيل بازيكن صيد كرد، دستخط خواست كه مبادا او جنس بنجل به استقلال بيندازد. همين‌ها بودند كه اجازه ندادند واعظ، عنايتي را براي امير بخرد و دل چركينش كردند. يك نفر از همين افراد معلو‌م‌الحال رفت تلويزيون جلوي جهانگير كوثري نشست و گفت اگر قلعه‌نويي پيشنهاد يك ميليون دلاري دارد خيلي خوب است چون براي مملكت ارزآوري مي‌كند. ما چقدر ساده بوديم كه فكر مي‌كرديم بين آنها اختلاف وجود دارد. چقدر ساده‌لوح بوديم. كي گفته؟ همسايه‌هاي باشگاه شهادت مي‌دهند كه رخت چرك هر دو زير يك آفتاب خشك شده است، بدون اينكه كوچكترين مشكلي به وجود بيايد. آنها دو روح بودند در دو بدن كه هيچكس نمي‌توانست اين تفاهم بزرگ و منطقي را بپذيرد. اينگونه شد كه وقتي مديرعامل به سرمربي سخت گرفت ناگهان هواداران به بالاخواهي از سرمربي برخواستند و از مديرعامل خواستند ضمن حيا كردن استقلال را هم رها كند. اما آنها چطور از اين اختلاف باخبر شده بودند؟ اصلا كي با آنها بود؟ كي وسط دعوا راهشان داد؟ مگر دعوا، دعواي خانوادگي نبود؟ از قديم هم گفتند برادران(زن وشوهر)دعوا كنند، ابلهان باور كنند.
كار را به جايي رساندند كه قلعه‌نويي حتي حاضر نشد با واعظ سر ميز مذاكره بنشيند. شايد اين هم كار ديگراني بوده كه ميز مذاكره را قايم كردند كه اين دو دوست جايي براي نشستن در كنار هم نداشته باشند. او تمام نامه‌ها را پاره كرد و عكس‌ها را پس فرستاد. تمام كادوها و يادگاري‌ها خرد و خاكشير شد تا هيچ خاطره‌اي از يكديگر نماند. مقصر اين جدايي حتما ما هستيم؟ ما كه نوشتيم جنس اين دو جور نيست و زير يك سقف نمي‌توانند زندگي كنند. صيغه طلاق را حتما ما جاري كرديم، با توهماتي كه از ناسازگاري ايشان روي كاغذ آورديم. حتما ما بوديم كه خواستيم شعار دهند كه «يادت باشه فلاني بايد باشه» ما بوديم كه چشم نداشتيم ببينيم دو نفر خوب و خوش و خرم مشغول زندگي هستند و آدم اجير كرديم كه حرف از اين ور به آن ور ببرند. اصلا تقصير ما بود كه همان روز اول جلوي اين وصلت را نگرفتيم. وصلتي كه يك طرفش به زعم ديگري لمپن است و طرف ديگر عشق دكتر و مهندس و ليدر ليسانسه!
حالا هم دير نشده. براي توبه دير نشده. اگر اشكال از ماست ببخشيد و سر خانه و زندگي برگرديد. آن بنده خدا هم مي‌رود درسش را مي‌خواند و ليسانس مي‌گيرد. اين بچه (اينجا اشاره به استقلال است) را كي بزرگ كند؟ مگر شما دو دوست و دو برادر نيستيد؟ اختلاف را كنار بگذاريد و دوباره امتحان كنيد. ما هم قول مي‌دهيم از اين به بعد هر چيزي اعم از سوءتفاهم، اختلاف، كارشكني و غيره كه ديديم جيك نزنيم. مهم اين آشيانه است كه نبايد از هم بپاشد. مهم اين چراغ است كه نبايد خاموش شود. مهم شما هستيد كه حيف مي‌شويد!

hamedss
08-05-2009, 23:00

hamedss
09-05-2009, 05:32
پيغام قلعه نويي در هتل المپيک :به واعظ بگوييد بر نمي گردم

امير قلعه نويي برگزاري جلسه يک ساعته با مدير عامل استقلال براي بازگشت به اين تيم را رد
کرد. پنجشنبه شب و در هتل المپيک تهران برخي از مسئولان باشگاه استقلال باب مذاکره براي بازگشت قلعه نويي به اين تيم گشودند که با مخالفت صريح او مواجه شدند. قلعه نويي در پاسخ به اين دسته از مسئولان باشگاه استقلال که سعي داشتند موافقت او را براي برگزاري جلسه اي يک ساعته با مدير عامل اين باشگاه جلب کنند اکيدا مي گويد که ديگر حاضر نيست با واعظ آشتياني پاي ميز مذاکره بنشيند. اين در حاليست که مسئولان باشگاه استقلال اميدواري زيادي داشتند که با برگزاري نشستي ديگر بين اين دو طرف زمينه هاي بازگشت قلعه نويي را به اين تيم فراهم کنند اما گويا قلعه نويي ديگر به هيچ وجه حاضر به بازگشت نيست چون پنجشنبه شب اين موضوع را به گوش مسئولان استقلال رساند.

اعتراض به عدم پرداخت پاداش قهرماني

قلعه نويي: پولم را به نيازمندان بدهيد

سرمربي سابق استقلال گفت: پاداش قهرماني من را به نيازمندان بدهيد. امير قلعه نويي سرمربي سابق استقلال که به تازگي از جمع آبيها جدا شده هنوز پاداش قهرمان کردن تيم خود در رقابتهاي ليگ برتر را از مسئولان اين باشگاه دريافت نکرده است. قلعه نويي در پاسخ به اين حرکت مسئولان باشگاه استقلال گفت:" اشکالي ندارد از قول من به آقايان بگوييد که پاداش قهرماني ام را به حساب قرض الحسنه واريز کنند." او افزود:"من نذر کرده بودم اين پول را به نيازمندان بدهم و الان هم از مسئولان باشگاه استقلال مي خواهم که پاداش قهرماني من را به حساب قرض الحسنه واريز کنند" لازم به ذکر است که امير قلعه نويي و امير واعظ آشتياني پس از قهرماني استقلال در ليگ برتر دچار اختلاف شدند تا اينکه سرمربي استقلال از سمت خود استعفا داد.

hamedss
09-05-2009, 14:53

جلسه سري ژنرال با اميدوار

در دو، سه روز اخير و پس از استعفاي قلعه‌نويي در كنفرانس مطبوعاتي بازي استقلال و الاتحاد، صحبت‌هاي زيادي پيرامون بازگشت امير قلعه‌نويي و يا مذاكره با جانشينان احتمالي وي به گوش مي‌رسد. ادعا‌ها و شايعاتي كه هنوز هيچ‌كدام از آنها رنگ واقعيت به‌خود نگرفته است و وضعيت استقلال و امير قلعه‌نويي همچنان مبهم مانده است.

برمي‌گردد
در حالي كه تصور مي‌شد پرونده ماندن امير قلعه‌نويي براي فصل آينده در استقلال مختومه شده، اما علي انصاري طي مصاحبه‌اي اعلام كرد كه امير قلعه‌نويي كماكان سرمربي استقلال است و مطمئنا طي جلساتي كه بين اعضاي هيات‌‌مديره و قلعه‌نويي برگزار مي‌شود، او را براي ماندن در استقلال مجاب مي‌كنيم. انصاري كه طي يك‌ماه گذشته كمتر در مورد مسائل اينچنيني سخن مي‌گفت، اين‌بار با قاطعيتي قابل‌توجه از توافق باشگاه با قلعه‌نويي سخن گفت. اظهار‌نظري كه مجددا موج تازه‌اي را در حول ‌محور امير قلعه‌نويي و استقلال به راه انداخت، به طوري كه حتي پرويز مظلومي كه در چندين سال اخير همواره روياي سر‌مربيگري استقلال را در سر مي‌پروارند، انتخاب گزينه‌هاي خارجي براي هدايت استقلال را تفكري مردود دانست و به شكل غير‌مستقيم به حمايت از ژنرال پرداخت.
فدايي‌هاي امير
آنچه مشخص است يكي از اختلافات امير قلعه‌نويي با مديريت باشگاه و شخص واعظ آشتياني بر سر برخي اعضاي كادر فني اين تيم بود. افرادي نظير طيري، جويباري، فكري و.... با كنار كشيدن امير قلعه‌نويي قابل پيش‌بيني بود كه ساير نفرات كادر فني كه همراه با قلعه‌نويي راهي استقلال شده‌اند، بدون حضور وي جايگاهي در اين تيم نخواهند داشت. از اين رو علي نظري، اميد طيري، صمد مرفاوي و محمود فكري طي اقدامي دسته‌جمعي از استقلال جدا شدند تا كماكان به امير قلعه‌نويي وفادار بمانند.
سفت و سخت مثل واعظ
واعظ آشتياني با تمام اتفاقات نه‌چندان خوشايندي كه طي اين روز‌ها براي استقلال به وقوع پيوسته، همچنان مصرانه روي موضع خود پافشاري مي‌كند. او كه تا اين لحظه به اختلافاتش با امير قلعه‌نويي اقرار نكرده، باز هم معتقد است كه با سرمربي مستعفي استقلال مشكلي ندارد: «من در زندگي سياستي را اعمال كرده‌ام تا هيچ‌گاه با فردي به مشكل برنخورم. اين موضوع در مورد قلعه‌نويي نيز صدق مي‌كند. اگر كسي مشكل دارد بايد خودش مشكل را حل كند.»
روز موعود
در فاصله كمتر از يك هفته از استعفاي امير قلعه‌نويي، واعظ‌آشتياني طي پيشنهادي به سرمربي استقلال قصد دارد تا باب مذاكره با او را باز كند. بر اين اساس قرار شده تا روز يكشنبه طي گفتماني با حضور اعضاي هيات‌مديره استقلال و امير قلعه‌نويي مذاكرات نهايي درخصوص ماندن يا رفتن ژنرال از اين تيم صورت گيرد. واعظ‌آشتياني در اين خصوص گفت: «روز يكشنبه تكليف امير قلعه‌نويي و استقلال مشخص مي‌شود. يا با قبول شرايط يكديگر به همكاري ادامه مي‌دهيم يا در غير اين صورت براي هدايت استقلال در فصل آينده دنبال گزينه‌هاي مورد نظرمان مي‌رويم.»

hamedss
10-05-2009, 03:15
به دنبال يك اسم بزرگ؛ براى فراموش كردن قلعه نويى

امير مى خواهد منجى باقى بماند

واعظى آشتيانى باعث شد امير از استقلال برود يا اگر واعظى آشتيانى هم نبود، باز امير همين كار را تكرار مى كرد؟ ماه ها قبل اولين جرقه هاى اختلاف ميان اين ۲ نفر زمانى زده شد كه عنايتى در روزنامه ها با قلعه نويى تمام كرد. واعظى آشتيانى مى گفت - بخوانيد هنوز هم مى گويد - كه بازيكن بايد با مديرعامل به توافق برسد نه با سرمربى. گويا دليل تغيير مسير ناگهانى آرفى به سمت پرسپوليس نيز همين موضوع بوده. تا جايى كه ما اطلاع داريم اشپيتين با قلعه نويى به توافق رسيده و حتى رقم پيشنهادى را هم پذيرفته بود. در همين بحثى كه ميان مديرعامل با سرمربى وجود داشته حول بحث سرپرستى تيم مى چرخيده و واقعيت اين است كه واعظى آشتيانى تمايل چندانى به ادامه همكارى با نظرى جويبارى ندارد. پس مصاحبه هاى اين چند هفته را تنها مى توان نشانه هاى رسانه اى اختلافى كه تا ماه ها تكذيب مى شد تفسير كرد اما اگر اين اتفاقات نمى افتاد و واعظى آشتيانى به خواسته هاى امير تن درمى داد آيا قلعه نويى مى ماند؟ بدون شك دل كندن از استقلال كار بسيار دشوارى است، با اين حال سرمربى مستعفى پسران آبى در گذشته نيز اين كار را انجام داده و ثابت كرده اهل ريسك است. امير مى داند تكرار قهرمانى در ليگ كار آسانى نيست و از سوى ديگر فهميده كه با ظرفيت هاى كنونى موجود در فوتبال ايران نمى توان در آسيا هم موفقيتى را حاصل كرد. او به خاطر اينكه تيمش فصلى به مراتب سخت تر از امسال را پيش رو دارد رفته تا مثل همه مردان محبوب در اين فوتبال تنها خاطرات خوب را از خود بر جاى بگذارد.آرى قلعه نويى مى داند كه اول و آخرش واعظى آشتيانى رفتنى است و او به تيمى كه در آن موفق بوده بازمى گردد. منتهى چه بهتر اگر اين بازگشت - مثل دوره فتح الله زاده - با عبور از ۲ ، ۳ اسم ديگر - مثل حجازى و كريمى - اتفاق بيفتد تا امير بتواند نقش سال هاى اخيرش در قالب يك منجى را حفظ كند. اختلاف در هيأت مديره واعظى آشتيانى براى آنكه بازى را به سرمربى تيمش نبازد، احتياج به چند اسم بزرگ دارد. شايد يك سرمربى بزرگ خارجى و چند اسم درشت بتوانند تا مدتى افكار عمومى را درگير خود سازند اما از يك سو هيأت مديره مشغول راضى كردن مديرعامل است تا با شرايط امير براى بازگرداندن او به استقلال كنار بيايد و از سوى ديگر معلوم نيست حاشيه هاى اين تيم به اسامى بزرگ جانشين، وقت اين را كه بتوانند جاى خالى سرمربى مستعفى را پر كنند، بدهد.

hamedss
10-05-2009, 03:32
قلعه‌نويي: دست آقاي واعظ درد نكند!

ايران ورزشي- حرف‌هاي واعظ آشتياني در اين كه تا پايان وقت اداري امروز به اميرقلعه‌نويي فرصت داده تا خود را به باشگاه معرفي كند شايعاتي مبني بر قطع همكاري امير با استقلال، پيش از پايان قراردادش را به‌وجود آورده است. امير قلعه‌نويي برخلاف شايعات موجود اما معتقد است او و همكارانش تمرين استقلال را تحريم نخواهند كرد.
قلعه‌نويي اين شايعات را ساخته ذهن كساني مي‌داند كه قصد دارند او را عامل جدايي از استقلال جلوه دهند. امير وقتي مي‌شنود كه قصد ندارد امروز به محل تمرين برود يك لحظه جا مي‌خورد و چنين پاسخي را به گوش مخاطبش مي‌رساند: «من با باشگاه استقلال قرارداد دارم. عده‌اي دنبال بهانه مي‌گردند تا فضا را بر عليه ما تغيير دهند. قصد نداريم تمرين استقلال را تحريم كنيم چون اين كار خلاف قرارداد في‌مابين با باشگاه است. من كارم را خيلي خوب بلدم و مي‌دانم چه زمان بايد از استقلال جدا شوم.»
اين پاسخ در واقع حضور امير در بازي با الجزيره را تأييد مي‌كند. امير قلعه‌نويي درباره حضورش مقابل الجزيره هم حرف‌هايي دارد: «بله، من در بازي با الجزيره هم روي نيمكت استقلال مي‌نشينم مگر آنكه آقايان پيش از اين بازي بخواهند همكاري را قطع كنند. به قراردادم پايبند هستم اما همچنان بر اين حرف ايستاده‌ام كه با پايان قراردادم از استقلال مي‌روم.»
امروز پايان مهلت تمديد قرارداد يا به عبارتي گفت و گوي طرفين هم هست! واعظ آشتياني با ضرس قاطع اعلام مي‌كند كه امير تا پايان وقت اداري امروز فرصت دارد به باشگاه بيايد، رخ به رخ او بنشينند درباره تمديد قراردادش حرف‌هايي بزند. امير درباره اين ابهام هم كه آيا او مي‌رود يا نمي‌رود هم پاسخ شفافي دارد: «دست آقاي واعظ درد نكند كه براي من مهلت تعيين كرده‌اند. چيز خاصي درباره اين موضوع نمي‌توانم بگويم. من همانطور كه قبلاً گفتم پاي حرفم هستم و پس از اتمام قراردادم از استقلال مي‌روم.»
شايد حضور قلعه‌نويي در اصفهان هم سؤالي است كه ذهن خيلي‌ها را به خود مشغول كرده است. حتي گفته شد امير چهارشنبه به اصفهان رفته و با مسؤولان سپاهان حرف زده است. قلعه‌نويي اما اين شايعات را بي‌اساس مي‌داند: «من اصول حرفه‌اي را مي‌دانم. اينها همگي شايعه است. با هيچ تيمي حرف نزدم. حتي سپاهان صبر مي‌كنم تا قراردادم تمام شود. پس از آن درباره پيشنهادها فكر مي‌كنم.
پيغام قلعه‌نويي: به استقلال برنمي‌گردم
پنجشنبه شب گذشته در هتل المپيك تهران برخي از مسؤولان باشگاه استقلال باب مذاكره براي بازگشت قلعه نويي به اين تيم را آغاز كردند اما با مخالفت صريح او مواجه شدند.
قلعه نويي در پاسخ به برخي مسؤولان باشگاه استقلال كه سعي داشتند موافقت او را براي برگزاري جلسه اي يك ساعته با مدير عامل اين باشگاه جلب كنند گفته است كه ديگر حاضر نيست با واعظ آشتياني پاي ميز مذاكره بنشيند.
اين در حاليست كه مسؤولان باشگاه استقلال اميدواري زيادي داشتند كه با برگزاري نشستي ديگر بين اين دو طرف زمينه‌هاي بازگشت قلعه نويي را به اين تيم فراهم كنند اما گويا قلعه نويي ديگر به هيچ وجه حاضر به بازگشت نيست چون پنجشنبه شب اين موضوع را به گوش مسؤولان استقلال رساند.

hamedss
10-05-2009, 04:05
15 هزار نفري مي‌خواستيد نگهش داريد؟

تو هم با امير نبودي آقاي هوادار!

1)امير قلعه‌نويي از استقلال رفت. به همين سادگي! بعد از اتمام بازي با الاتحاد، سرمربي تيم قهرمان ليگ هشتم، خيلي عادي در كنفرانس مطبوعاتي از سمتش استعفا داد و البته اين كناره‌گيري با سرعت نور مورد موافقت سران استقلال قرار گرفت. مربي محبوب هواداران براي چهارمين بار متوالي بعد از فتح جام توسط تيمش، راهش را گرفت و رفت؛ اين بار مظلومانه‌تر از هميشه. حالا و در كمال ناباوري مديران استقلال پي يك آدم ديگر براي هدايت تيم‌شان مي‌گردند و اندك‌اندك امير به يك خاطره تبديل مي‌شود. به راستي اما، در اين جدايي چه كسي بيشتر از همه تقصيركار بود؟ قلعه‌نويي، واعظ آشتياني، سازمان تربيت بدني...؟ نه، ما مي‌گوييم «هوادار» و براي ادعاي‌مان دليل داريم.
2)‌تجربه تاريخي در فوتبال ايران نشان داده است كه مردم بايد حرف‌شان را بلند و محكم بزنند تا گوش‌ها از شنيدنش و اراده‌ها از تعظيمش ناچار بمانند. روزي كه افشين قطبي به دلايل خاص خودش - كه حتي ترجيح مي‌دهيم به آن فكر هم نكنيم - دست رد به سينه علي كريمي زد تا دي‌كارمو را سرخپوش كند، با غيظ غليظ ميليون‌ها پرسپوليسي دو آتشه روبه‌رو شد. براي وي كه گمان مي‌برد در اوج محبوبيت است و فرمانش بي‌هيچ شبهه‌اي مطاع خواهد بود، مواجهه با پايگاه مردمي وسيع جادوگر شوكه كننده بود. بنابراين بلافاصله از مواضعش كوتاه آمد. نقطه اوج هيجان اما جايي بود كه براي تماشاي نخستين ديدار كريمي با لباس سرخ پرسپوليس، يكصد هزار تماشاگر سكوهاي آزادي را در يك روز غير تعطيل و در برابر پگاه گيلان به تسخير خود درآوردند تا خيلي‌ چيزها ثابت شود. دست بر قضا چنين فشاري هم بود كه جان دايي را گرفت و صف‌بندي قدرت بين كريمي و نفر اول تيم ملي را به سود شماره هشت قرمزها به پايان رساند. استقلالي‌ها اما، آيا از اين تجربه موفق درس گرفتند؟ هيچگاه!
3)‌ سوال بزرگ اين است؛ هواداران تيم قهرمان ايران قصد داشتند سرمربي مورد علاقه‌شان را با فرياد فقط و فقط 15 هزار تماشاگر حفظ كنند؟! اين باور نكردني بود كه بخواهيم در خيالات‌مان تصور كنيم اميررضا واعظ آشتياني مرعوب جو استاديوم مي‌شود كه در نخستين بازي رسمي، بعد از فتح عنوان ارزشمند قهرماني، گوش تا گوش با سكوهاي سرد و خالي آراسته شده بود! بدون شك مديرعامل امروز استقلال دوئل محبوبيت را از سرمربي مغضوبش برد و اين البته موهبتي بود كه از رهگذر تنبلي طرفداران استقلال برايش به ارمغان آمد.
4)‌قهر استقلالي‌ها با سكوهاي استاديوم آزادي هيچ توجيهي نداشت. از سويي ديدار با الاتحاد از نقطه نظر جدولي آخرين فرصت آبي‌ها براي استمرار حيات در ليگ قهرمانان بود و از سويي ديگر، اين مسابقه جنبه استقبال رسمي از تيم قهرمان را داشت. مهمتر از همه اينها اما، آزادي در عصر حادثه‌خيز سه‌شنبه بايد به سند محبوبيت قلعه‌نويي تبديل مي‌شد كه صد البته نشد. اين نقطه ضعف بزرگي است كه عادت كرده‌ايم خوب‌ها را با كمترين تلاش به دست بياوريم و هميشه، فقط شريك خوشي‌ها باشيم.
5) تو هم با امير نبودي آقاي هوادار! تو هم دلت نخواست كمي از كارت بزني و مقداري هزينه كني تا پشت سرمربي دلخواهت خالي نماند. يادت باشد، فصل بعد كه خواستي همان «حيا كن، رها كن»هاي معروف و اسمي‌ات را نثار صغير و كبير كني، سهمي در «ناكامي‌هاي احتمالي» استقلال هم براي خودت قايل باشي؛ تويي كه حتي از يك حضور فيزيكي ساده در حساس‌ترين لحظات هم دريغ كردي و البته هميشه عادت كرده‌اي تحسين و فقط تحسين شوي!

Majid_4553
10-05-2009, 11:20
میگم حالا که این واعظ داره میگه اقا بیا مذاکره کنیم چرا قلعه نوعی داره ناز میکنه؟ خیلی دوست دارم بمونه اما نه اینکه اینطور بخوان منتش رو بکشن و...
راستی خبر اومدن جان توشاک چقدر صحت داره؟ جایی خوندم :

تو روزنامه نوشته بود که با جان توشاک مذاکره شده و قرارداد هم بسته شده
مبلغ قرارداد 800 هزار یورو واسه یه فصل هست
الانم توی ویلای انصاری هست تا رسمی معرفی بشه!

A.R.S
11-05-2009, 16:32
تمام بحث ها در مورد سرمربی استقلال را در تاپیک زیر قرار بدهید